Κυριακή, Δεκεμβρίου 19, 2010

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ

Περιμένω εναγωνίως τους μη γκρινιάρηδες, τους μη στημένους, τους Παναθηναϊκάρες, τους αντικειμενικούς και όλους του μετά Χριστόν Προφήτες να μας πουν τη γνώμη τους. Για το υπερθέαμα, τις επιλογές Μουρίνιο του συνταξιούχου, τις διοικητικές επιλογές που δίνουν πρωτάθλημα στους ανύπαρκτους (Αντωνίου, υπόθετο, Παππούς και άλλα πολλά). Επίσης θέλω να μας πουν αν τελικά είμαστε άρρωστοι, μουρμούρηδες, κακοί-ψυχροί κι ανάποδοι ή απλώς ξέρουμε ποδόσφαιρο. Γιατί όλα όσα οδήγησαν σε αυτή τη διάλυση είχαν προ πολλού επισημανθεί. Με πιο τελευταία την αποφυγή πρόσληψης του ανίκανου συνταξιούχου. Αλλά εσείς ξέρατε καλύτερα. Απολαύστε τώρα τον διασυρμό όψιμοι Παναθηναϊκάρες.

Υ.Γ Με Ραούλ Μεϊρέλλες, Λούτσο Γκονζάλες, Μπρούνο ΆΛβες, Κουαρέσμα, Ροντρίγκεζ, Λισάντρο Πόπεζ και λοιπούς εγώ να δείτε τι προπονηταράς είμαι. Περαστικά θύματα, περαστικά.

Υ.Γ Αλλά μην ανησυχείται φίλοι. Υπάρχει ο Κωστάκης-τηλεσχολιαστής-Football Manager-αυτός ντε που φωτογραφιζόταν με την φανέλα του κατάπτυστου πριν ακυρώσει την μεταγραφή το ΑΣΕΑΔ!!! Μαζί με βέβαια με τον δημοσιογραφίσκο-μάνατζερ-Τεχνικό διευθυντή-ευρωλιγούρη Σοκοφρέϊτας!!! Είμαστε σε καλά χέρια.

64 σχόλια:

giourkas είπε...

koutoxorte, square, evilelvis, mavri nikta, eixate dikio otan ta legate. paradexome pws eixa poli megales prosdokies apo aftin tin omada (?), prosdokies pou den prokeite na ekplirwthoun apo oti fenete.

tis teleftees agwnistikes, akoma kai oi pio dispistoi -anamesa tous kai egw- peistikan. peistikan pws aftoi oi paiktes, den kanoun me tpt gia ton Pao.elega px pws o marinos prepei na paizei ws allagi giati exei ikanotites. telika oute ws allagi. marinos iwannidis dimoutsos sariegi kante,den aksizun oute gia allages.alla kai oi legomenoi 1oklasatoi, pou ine? afantoi. katsur kai zilberto den mporoun/theloun, o kara mono me ton diko tou tropo thelei na paizei oli i omada, den ginete etsi. leto periorismenos. mono boumsong sise kai simao krataw. kai lazaro episis. tzorva katse pagko, as doume karnezi. kai peran toutou, thelume polles metagrafes. toulaxiston 4 endekadates. ti na prwtoginei omws ton genari?

Yèapo osous ta legate, kapoioi ta legate se fasi DEN INE OMADA AFTI< APOPNEEI ARRWSTIA klp. Alloi legate KSIPNISTE ZWA MIN EISTE MALAKES. opws kai na exei, to thema ine pws eixate dikio. asxeta apo ton tropo sas. kiriws oi 4 pou anefera stin arxi. pleon ime k egw mazi sas. i ipomoni kai o tiflos opadismos / ipostiriksi, teliwsan.

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι η Grant Thorton θα υποδείξει - και πάρα πολύ σωστά - ότι αυτός ο Παναθηναϊκός αξίζει ΜΕΙΟΝ κάτι εκατομμύρια, τα οποία θα πρέπει να καταβάλει ο όποιος πωλητής του στον όποιον επίδοξο αγοραστή του για να αλλάξει επιτέλους το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ράκος13 είπε...

Είναι ολοφάνερο πια.

Φταίνε τα εγκλήματα του καλοκαιριού...

Ξανθιώτης είπε...

Φταίνε τα εγκλήματα ετών. Και κυρίως ο πανάχρηστος Τζίγγερ που όλο φεύγει και όλο χώνεται.

Πέρσι το πήραμε επειδή 1) ήταν χώμα ο παλιόγαυρος, και 2) είχαμε τον Σισέ. Ούτε σε τρία παιχνίδια δεν παίξαμε καλά. Να το ξαναπώ ότι πέρσι η Καβάλα συνολικά έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο από μας. Εντάξει, μερικοί δεν το αντέχουν αυτό και δεν πρόκειται να το παραδεχτούν. Δυστυχώς όμως είναι η θλιβερή πραγματικότητα.

Φέτος, σιγά-σιγά έχω σταματήσει να βλέπω ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα πια δεν το αντέχω αυτό το πράγμα! Δεν βλέπεται ρε παιδιά! Τα δύο τελευταία παιχνίδια δεν τα είδα καθόλου, βλέπω πια μόνο Αγγλικό, και μερικές φορές τις φάσεις και τα γκολ από το Ελληνικό. Πάνω από 20 λεπτά παιχνιδιού με τους δικούς μας δεν αντέχω πια να δω! Κατάντια...

Κώστας είπε...

Ρε σεις, τι είχε στο μυαλό του ο "ποιητής", όταν ξεκίνησε με τον Νίνη αριστερό αμυντικό χαφ και στο ημίχρονο έβαλε τον Ιωαννίδη στην θέση του, ό οποίος Ιωαννίδης στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν εκτός αποστολής;
Και ο "προπονηταράς" εκείνης της διαφήμισης που φώναζε ..... "ρε μούχταρι", δεν θα το έκανε αυτό!
Οπότε και ρωτώ: Τελικά κάνουν οι προπονητές μας αυτό που οι ίδιοι πιστεύουν, ή κάποιος τους δίνει το χαρτάκι;
Γιατί αν δεν τους δίνουνε χαρτάκι, τότε πρέπει να συμπεράνουμε πως όλοι οι προπονητές, με το που έρχονται στον Παναθηναϊκό παθαίνουν μαλάκυνση κι αρχίζουν τα τρελά.
Εσείς το πιστεύετε αυτό;
Δεν είναι πιο λογικό, πιο αλήθεια, να συμπεράνουμε πως "άλλοι" φτιάχνουν την ενδεκάδα στην ομάδα μας και όχι οι προπονητές;
Για παράδειγμα τι άλλο πρέπει να κάνει ο Τζόρβας για να μπει και κάποιος άλλος κάτω απ’ τα δοκάρια; Τι αμαρτίες πληρώνει πάντα ο Σιμάο σ’ αυτή την ομάδα;
Γιατί αλλάζουνε μέχρι και ο Κάρα και ο Ζιλμπέρτο, αλλά ο Κατσουράνης παραμένει ακλόνητος ακόμα κι όταν περπατάει με τα χέρια στη μέση; Είναι δυνατόν παίκτης των δύο εκατομμυρίων μικτά ετησίως να τρέχει πιο πολύ όταν σπριντάρει στο τέλος του αγώνα για να αποφύγει το ντου του κόσμου, απ’ ότι όταν κυνηγάει τον αντίπαλο;
Αν όμως την ομάδα τη φτιάχνει "κάποιος" με χαρτάκι, αυτό σημαίνει πως είτε αυτός είναι ο πρόεδρος (ο Πατέρας), είτε ότι ο πρόεδρος είναι ανύπαρκτος.
Τι συμβαίνει τελικά;
Πού είναι ο Βγενόπουλος;

Ανώνυμος είπε...

GREEN WEB FANS:

"...Η φετινή φάρσα πρέπει να πάρει τέλος. Δεν είναι δυνατόν να μιλήσουμε πάλι για το καλοκαίρι και αυτούς τους 3 καταραμένους μήνες. Τα γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες. Τέτοιο κακό δεν θα έκαναν ούτε γαύροι αν είχαν το τιμόνι της ΠΑΕ. Δεν είναι δυνατόν πάλι να λέμε AKOMA για κλίκες. Το βλέπουν και οι τυφλοί. Πραγματικά. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι σημερινό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ρε γαμώτο στο 3ο λεπτό του αγώνα ο παίκτης του βόλου να κάνει τάκλιν με σκοπό να κόψει στα 2 το πόδι του Λέτο και να μην ορμάνε να τον φάνε οι υπόλοιποι δικοί μας. Δεν μιλάνε μεταξύ τους ρε οι τύποι, τι σκατά γίνεται εκεί μέσα ρε; Και όταν τους πιάνει η κάμερα οι λέξεις που ανταλλάζουν είναι «που την έδωσες; Τι να κάνω εγώ; Fuck off» κτλ. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και σε αυτό το θέμα..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε για την ανακοίνωση του προέδρου; Έχει δίκιο που τα ρίχνει στους οπαδούς; Μήπως ξεχνάει ότι οι οπαδοί μας έσπασαν κάθε ρεκόρ στα διαρκείας κι όχι μόνο δεν βλέπουν μπάλα αλλά βλέπουν μια ομάδα της γειτονιάς να παραπέει σε Ελλάδα κι Ευρώπη και να χαρίζει το τίτλο στους ανύπαρκτους (που πάλι κερδίσανε με αυτογκόλ αντιπάλου!);

Unknown είπε...

Οι ομάδες δεν αγοράζονται, χτίζονται. Τελεία. Μέχρι να ενστερνιστούν, διοίκηση και οπαδοί, αυτή τη στοιχειώδη αλήθεια θα επικρατεί, πάνω - κάτω, η σημερινή κατάντια.

Υ.Γ. Ακούστηκε ότι τα παρατάει ο Πατέρας. Θα ήταν πολύ καλή είδηση αν βρεθεί έναν πραγματικά σοβαρός αντικαταστάτης (είδος εν ανεπαρκεία). Και μαζί με την προεδρική αυλή να φύγει κι ο συνταξιούχος προπονητής. Η ομάδα χρειάζεται τρία απλά πράγματα: σοβαρή διοίκηση, σοβαρό προπονητή και χρόνο να χτιστεί.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς - επαναλαμβάνω: δυστυχώς - επιβεβαιώθηκα μέχρι κεραίας σε αυτό που σάς έγραψα την περασμένη Τετάρτη.

Το παραθέτω αυτούσιο:

"Γνώμη μου είναι ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και με αυτό θέλω συγκεκριμένα να πω ότι η φετινή καθίζηση του Παναθηναϊκού οφείλεται στη ρευστότητα και την αβεβαιότητα γύρω από το ιδιοκτησιακό.

Το τοπίο σε αυτό το κρίσιμο τομέα είναι θολό. Αναλύω:

1. Την άνοιξη υπήρξε παραίτηση του Νικόλα Πατέρα και παρατεταμένη αγωνία από τη διαφαινόμενη επιστροφή στο μαύρο παρελθόν.
2. Το καλοκαίρι φάνηκε ότι η ομάδα επιστρέφει οριστικά στον καρκίνο που όμως, εντελώς στα ξαφνικά, από το "δεν χαρίζω" πέρασε στο "δωρίζω".
3. Παρολαυτά δεν βρήκε την αναμενόμενη από όλους μας ανταπόκριση. Μάλιστα οι ιδρυτές της ΠΕΚ, κκ Νίκας, Ξυλάς και Πολέμης, όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκαν αλλά αρνήθηκαν να πάρουν μέρος στην ΑΜΚ που θα σηματοδοτούσε την προοδευτική αλλαγή του ιδιοκτησιακού και τη νέα εποχή για το σύλλογο.
4. Μόνο σίγουρο, απέμεινε η επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία της ομάδας με το ιδιοκτησιακό ωστόσο να παραμένει θολό.
5. Ο μεν καρκίνος φαίνεται να θέλει να αποχωρήσει οριστικά (στην πρόσφατη ΑΜΚ μετείχε περιορισμένα), αλλά ούτε οι της ΠΕΚ επέστρεψαν, ούτε και ο Αντρέας Βγενόπουλος έκανε το βήμα εκείνο που θα έδινε σε όλους τη σιγουριά ότι η αλλαγή ιδιοκτησιακού προχωράει ακάθεστη.
6. Έτσι σήμερα κανένας στην ΠΑΕ δεν ξέρει ουσιαστικά τι (του) ξημερώνει.

Επόμενο είναι, ένα τέτοιο κλίμα να διαχέεται παντού, άρα και στους παίκτες, με το γνωστό αποτέλεσμα."

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ "ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ".

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΕΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ή ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ.

(ο ιδεολογικά ανώνυμος)

Μινχ είπε...

Δε θέλω να πιστεύω αυτά που λένε τα ΜΜΕ. Οτι ο Πατέρας είναι απογοητευμένος με τις αντιδράσεις του κόσμου και τέτοια.
Εχω την εντύπωση ότι ο Πατέρας είναι πραγματικά οπαδός κι ότι θα συμμερίζονταν τις "ακραίες" εκδηλώσεις οργής του κόσμου που δε μπορεί να ανεχτεί άλλο αυτή τη κατάσταση.

Αν ισχύουν όλα αυτά δυστυχώς υπάρχει κάτι πολύ σάπιο. Δε μπορώ να δεχτώ να μη φέυγει ο Αντωνίου. Δε μπορώ να δεχτώ ότι για να φύγει ο Αντωνίου πρέπει να φύγει κι ο Πατέρας.
Που είναι ο μεγάλος τεχνικός διευθυντής - τηλεσχολιαστής κι ο Σοκοφρέτας να ελέγξουν το κλίμα στ' αποδυτήρια. Γιατί αφήσαν την ομάδα να γίνει μπουρδέλο?

Ανώνυμος είπε...

Μινχ, αυτό δεν το λένε τα μμε αλλά ο ίδιος ο Νικόλας Πατέρας με επίσημη ανακοίνωσή του.

Βρήκα ενδιαφέρον το άρθρο του Σάββα Λιβάνιου με τίτλο "Η αποτυχία του ΠΑΟ έχει ονοματεπώνυμο":

Η αποτυχία στον Παναθηναϊκό δεν είναι γενική και αόριστη και έχει ονοματεπώνυμο: Για το φετινό φιάσκο της ομάδας ευθύνεται ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. Ο υπεύθυνος ποδοσφαίρου της ΠΑΕ είναι αυτός που από το καλοκαίρι του 2008 (με εξαίρεση την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο) διαχειρίστηκε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να δημιουργήσει αυτή την ομάδα που δεν μπορεί να αλλάξει τρίτη μπαλιά και έχει κενά σε όλες τις γραμμές. Στον αγώνα που έκλεισε τον πρώτο γύρο για τον Παναθηναϊκό τα έκανε «μούσκεμα» ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που επίσης είναι επιλογή του Κώστα Αντωνίου. Μπορεί την έλευση του στην Παιανία να την εισηγήθηκε ο Κάρλος Φρέιτας, αλλά αν ήθελε ο Αντωνίου θα την είχε μπλοκάρει. Ο Πορτογάλος προπονητής επιμένει στην χρησιμοποίηση του Στέργου Μαρίνου στον κεντρικό άξονα, παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στον συγκεκριμένο ρόλο. Μπορεί να είναι φιλότιμος ποδοσφαιριστής, να τρέχει και να μαρκάρει, αλλά αυτό δεν αρκεί για να κάνει τη διαφορά σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται παίκτες με προσωπικότητα και όπως είναι διαμορφωμένο το ρόστερ του, μου είναι αδιανόητο να παίζουν οι Μαρίνος, Ιωαννίδης και να κάθεται για 90 λεπτά στο πάγκο ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο «Κάρα» μπορεί να έχει χίλια στραβά ως παίκτης, αλλά είναι πολύ καλύτερος και από τον Μαρίνο και από τον Ιωαννίδη και από τον Πλεσί…

Κώστας είπε...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟ 44 ?

Ανακοίνωση του Βγενόπουλου: "Δεν προτίθεμαι να αυξήσω το μετοχικό μου ποσοστό στην ΠΑΕ ούτε να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Δεν σκοπεύω να δώσω καμία εξήγηση για την απόφασή μου αυτή. Αυτό το δικαίωμα το έχω «πληρώσει» με 20 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια, με 1,8 εκατ. ευρώ πριν δύο μήνες και με τόνους λάσπης και κακίας που δέχθηκα και δέχομαι από «Παναθηναϊκούς» διαφόρων επιπέδων. Το σκηνικό για «ενότητα» και «συσπείρωση» που ξαναστήθηκε δεν με αφορά πλέον."

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????
ΤΙ ΛΕΕΙ??????????
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΑΕΡΙΤΖΗ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ???????????

Τελικά κάτι ήξεραν οι ιδρυτές της ΠΕΚ που δεν μπήκαν στην ΑΜΚ ούτε το καλοκαίρι, ούτε τώρα.
:-(((

Κάποιο παιδί έγραφε εδώ ότι σύντομα θα υποχρεωθούν να ζητήσουν συγγνώμη από τον ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ όσοι τον έβριζαν.

ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ!

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.

Η αποδόμηση έπιασε πάτο.

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε βρε. Θα μας σώσει ο Νύχτας!

squarelogic είπε...

Αυτό που κέρδισε ο κ.Βγενόπουλος με τα συνεχή "μετέχω/φεύγω" είναι η απόλυτη ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, είναι η εδραίωση της πεποίθησης(ήδη υπήρχε σε πολλούς..)οτι είναι ένας αδίστακτος τυχοδιώκτης στον οποίον δεν μπορείς να εμπιστευτείς οτι ΔΕΝ σου περισσεύει...
Αν λοιπόν μεγέθη όπως Βγενόπουλος-Πατερας-Βαρδινογιάννης-Γιαννακόπουλοι πλήττονται τόοοσο πολύ απ την κρίση που έχει γονατίσει όλους τους "μικρούς',ώστε να αφήσουν τον Παναθηναικό 'της καρδιάς τους" να διαλυθεί,την στιγμή που απέναντι,ένα μικρότερο,επιχειρηματικά όνομα,ο γαυρο Μαρινάκης,μέσα σ΄'ένα μήνα έσκασε 70 μύρια και πήρε τον ΟΣΦΠ...και τα δικά τους σώβρακα(!),
ας το διαλύσουν το μαγαζί.
Προσωπικά πάντως,κάτι λεφτουδάκια που είχα στην ΜΑΡΦΙΝ θα φύγουν,Τετάρτη,πρώί-πρωί!
Το ίδιο παρακινώ και κάθε Παναθηναικό που έχει οικονομικά παρε-δώσε με τον Μπενόπουλο-Βγενόπουλο.

Κώστας είπε...

Squarelogic, ποια κρίση και για ποιους; Οι Βαρδινογιάννηδες λχ εγκαινίασαν μονάδα διυλιστηρίων μόλις τον Μάρτιο και τώρα προχώρησαν σε τεράστιο ντιλ με Λάτση στην Αίγυπτο! Όπως λένε οι ειδήσεις ο όμιλος Βαρδινογιάννη και ο όμιλος Λάτση θα συνεργαστούν στην ανάπτυξη κοιτάσματος φυσικού αερίου στην Αίγυπτο, όπου ο όμιλος Βαρδινογιάννη έχει ήδη αναπτυχθεί (σε συνεργασία με την Shell και την Gaz de France) στην παραγωγή πετρελαίου. Όσο για τη συνεργασία με Λάτση, μετά από τη διενέργεια διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού, τα Ελληνικά Πετρέλαια (στα οποία ο όμιλος Λάτση μετέχει με ποσοστό 40%) αποφάσισαν να μεταβιβάσουν μέρος των δικαιωμάτων της έρευνας και παραγωγής στην περιοχή West Obayed στη Δυτική Έρημο της Αιγύπτου στην εταιρεία VEGAS OIL & GAS S.A. συμφερόντων Βαρδή Βαρδινογιάννη. Οι δύο εταιρείες θα δημιουργήσουν κοινοπραξία (VEGAS 70% - ΕΛΠΕ 30%), τη διαχείριση της οποίας θα αναλάβει η VEGAS.

Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασχοληθούν οι Βαρδινογιάννηδες με τον Παναθηναϊκό.

Μόνη λύση πλέον, οι Γιαννακόπουλοι.

ΥΓ θα σου συνιστούσα πάντως να σηκώσεις αύριο Τρίτη, πρωί πρωί, τα λεφτά που έχεις στην Marfin!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Νομίζω πως πλέον είναι σαφές στον καθένα ποιό είναι το πραγματικό πρόβλημα του ΠΑΟ.

Αυτό που πάντα φταίει σε μια κρίση, αυτό που τόσα χρόνια έφταιγε και ο ΟΣΦΠ έπαιρνε τα πρωταθλήματα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Κάθε είδους.

Από εκεί και πέρα επικρατεί μια φαιδρή κατάσταση. Ο Πατέρας κατηγορεί τους οπαδούς και δείχνει να ζει στον κόσμο του επιβεβαιώνοντας αυτό που του είπε ο Μπέος ότι δηλαδή είναι ένας ένας Φιλιπίδης, ο Βγενόπουλος αποδεικνύει αυτό που αναφέρει ο square, ο Γιαννακόπουλος αποτελεί μια ειδική κατηγορία και καλό είναι να μείνει μακρυά από τον ΠΑΟ (το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΠΡΑΣΙΝΗΣ περί ενότητας είναι ενδεικτικό της ψυχασθένειας τους) και τέλος ο Βαρδινογιάννης, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τα πέτρινα χρόνια και με μια κακιά αρρώστεια.

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.

Μέχρι να βρεθεί ένας πράσινος Μαρινάκης να αναλάβει την ομάδα.

Εγκαταλείψτε τους.

Ασχοληθείτε με κάτι άλλο.

Υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή.

Εγκαταλείπουν το καράβι αυτοί, εγκαταλείψτε το και εσείς.

Μη δείρετε τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους, τους....αυτό ξέρουν αυτό κάνουν.

Υ.Γ. Ανώνυμε που ειρωνεύεσαι είσαι αυτός με την "άποψη" ή αυτός με τa ψυχολογικά προβλήματα? Γιατί αδελφές και παλικάρια γίνατε μαλλιά κουβάρια. ;-)

Unknown είπε...

Απ' ότι φαίνεται, κάποιοι περίμεναν ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα τους προσκυνούσαν, όπως οι γαύροι προσκυνούσαν τον Σωκράτη. Δεν τους βγήκε και τώρα την κάνουν μ' ελαφρά πηδηματάκια...

squarelogic είπε...

Κώστα,
αν πρόσεξες γράφω "τόοοοσο μεγάλη",δηλ.σαφώς ειρωνικά...
Νομίζω μόνο αν προσβληθεί ο εγωισμός τους από αυτό που λέωυπάρχει περίπτωση αναθεώρησης.
Αλλά όπως και νάχει,ο 'Αμπράμοβιτς" δικαιολογίες έψαχνε κάθε φορά.Ας έβγαινε να πει οτι οι καιροί είναι δύσκολοι,ότι πλην Σισέ που τιμά τα λεφτά του,τα άλλα ακριβά συμβόλαια θα επανακριθούν εκ του μηδενός και όποιου του αρέσει,κι ας έβρισκε τον κατάλληλο άνθρωπο που δεν θα του έφτιαχνε ομαδάρα "με 11 Σισέ",αλλά έστω με '11 Βαζέχα και Χενρικσεν και Μινχ".

Το ύφος της ανακοίνωσης είναι που με τσαντίζει,το στυλ οτι έχω πληρώσει το δικαίωμα να μη δίνω εξηγήσεις που σας αφήνω "ξερούς"...
1ον,τα λεφτά σου Βγενόπουλε,δεν είναι λεφτά που έχουν βγει με δουλειά!Είναι λεφτά μικρομετόχων που τους τρα έφαγες με τα κόλπα των αυξήσεων Μ.Κ. και τις περίεργες αγοραπωλησίες εταιρειών υπό την επιρροή σου.
2ον,ας έκανες καλύτερο κουμάντο να τα προστάτευες καλύτερα.
Υπήρχε περίπτωση σε μια άλλη εταιρεία σου να έπαιρνες έναν τύποις σχολιαστή,δίχως προηγούμ.εμπειρία, για να σου οργανώσει την εταιρεία?
Και να τον άφηνες και 2η χρονιά ενώ είχε σκορπίσει 40 εκ.ευρώ?

Τσιπιρίπο είπε...

Ας μην πανικοβαλλόμεθα.
Το βασικό πρόβλημα, που ήταν ο Κέζος, έχει εκλείψει. Είναι θέμα ολίγων μηνών να ανακάμψει η ομάδα υπό τις οδηγίες του Έμπεν.
Επίσης ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα, ο αλκοολικός Γκοβού, έχει επί της ουσίας εξουδετερωθεί και οδεύει εκτός Παναθηναϊκού.
Δυστυχώς θα παραμείνει στην ομάδα το πρόβλημα που ακούει στο όνομα Μπουμζόνγκ :-(((

Ξανθιώτης είπε...

Να σας πω τη γνώμη μου για όλα αυτά:

1. Η οικονομική κρίση χτυπάει εμάς, τους απλούς ανθρώπους. Οι εκατομμυριούχοι δεν έχουν καμία κρίση. Αντίθετα έχουν ευκαιρίες και βγάζουν ακόμη περισσότερα λεφτά.

2. Όλοι οι μεγαλομέτοχοι, όλων των ομάδων της Α' Εθνικής, ΒΓΑΖΟΥΝ λεφτά από τις ομάδες τους. Κανένας από αυτούς δεν χάνει λεφτά. Δεν είναι χαζοί! Και ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης και όλοι, βγάζουν λεφτά!!! Όσοι δεν βρίσκουν το κόλπο και δεν βγάζουν λεφτά τα παρατάνε γρήγορα. Το ξαναλέω: οι εκατομμυριούχοι δεν δίνουν δραχμή αν δεν πρόκειται να εισπράξουν πολλαπλάσια!!!


Από τα παραπάνω το αποτέλεσμα είναι προφανές:

3. Τον ΠΑΟ δεν τον θέλει κανείς γιατί αυτή την εποχή φαίνεται δύσκολο να κερδίσουν λεφτά. Το κράτος δεν έχει. Ο ΟΠΑΠ δεν θα τους δίνει. Οι τράπεζες δεν μπορούν. Τα τηλεοπτικά δεν θα αυξηθούν. Ο απλός κόσμος έχει στεγνώσει.

Άρα δεν έχουν ελπίδα να βγάλουν λεφτά, όπως γινόταν μέχρι τώρα. Θα πρέπει να βάλουν λεφτά! Σιγά να μην το κάνουν! Δεν είναι βλάκες.

Για την τσέπη τους λεφτά έχουν και κερδίζουν όλο και περισσότερα. Όμως δεν είναι χαζοί να τα βάλουν σε ομάδες. Με τις ομάδες ασχολούνται για να κερδίσουν και άλλα λεφτά! Εφόσον δεν γίνεται, βάζουν φρένο.

Ξανθιώτης είπε...

Δηλαδή η κατάσταση είναι πολύ απλή: όλα γίνονται για τα λεφτά! Και μόνο για τα λεφτά!

Μόλις βεβαιώθηκαν ότι για φέτος χάθηκε το πρωτάθλημα, τα παράτησαν όλοι. Για τον απλούστατο λόγο ότι οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το μόνο καλό έσοδο αυτή τη στιγμή. Χωρίς αυτό, θα πρέπει να βάλουν πολλά λεφτά από τη τσέπη τους. Στη τσέπη τους έχουν λεφτά για να βάλουν, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απλός τρόπος για να τα πάρουν πίσω. Και φυσικά δεν θέλουν να τα χάσουν. Τα οπαδιλίκια και οι έρωτες είναι για μας τους απλούς ανθρώπους. Για τους εφοπλιστές, πρώτα είναι τα λεφτά και μετά όλα τα άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλείται ο νύχτας και οι λοιποί τσανακογλείφτες υπάλληλοι του ρίψασπι και αλεξιπτωτιστή να περάσουν από οποιοδήποτε κατάστημα της Marfin να πληρωθούν τα μεροκάματά τους τώρα που το παραμύθι τέλειωσε.

Εκ του γραφείου του ΑΒ

Ανώνυμος είπε...

Οι επιχειρηματίες που θέλουν να κερδίσουν λεφτά από το ποδόσφαιρο ασφαλώς και δεν βάζουν "διευθυντή ποδοσφαίρου" ένα τυχάρπαστο ... τηλεσχολιαστή, να διαχειρίζεται αυτός τα όποια λεφτά έχουν καταθέσει.
Ειδικά όταν τον έχουν "δοκιμάσει" επί 2 χρόνια κι έχουν δει (όπως ο οποισδήποτε με δείκτη νοημοσύνης μεγαλύτερο της αμοιβάδας) τι παλτά κουβάλησε και πόσα λεφτά τούς έφαγε.
Το πράγμα είναι πολύ πιο απλό από την οικονομική κρίση και τα παρόμοια.
Κάποιοι λοιπόν θέλησαν να παίξουν με τα λεφτά άλλων. Αυτό είχανε συνηθίσει άλλωστε στις δικές τους μπίζνες κι αυτό ήξεραν να κάνουν. Να τρώνε τα λεφτά άλλων.
Απλώς αυτή τη φορά δεν τους κάθησε. Οι άλλοι την κοπάνησαν.
Και τα λαμόγια ξεμασκαρεύτηκαν πριν αλέκτωρ λαλήσαι.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ ΜΟΥ!



Ας αποχαιρετήσουμε από τώρα και τονα Τζιμπρίλ Σισέ.

SorrowChild είπε...

Ανώνυμε τα λες σωστά και με θλίψη προσυπογράφω :

Οι επιχειρηματίες που θέλουν να κερδίσουν λεφτά από το ποδόσφαιρο ασφαλώς και δεν βάζουν "διευθυντή ποδοσφαίρου" ένα τυχάρπαστο ... τηλεσχολιαστή, να διαχειρίζεται αυτός τα όποια λεφτά έχουν καταθέσει.
Ειδικά όταν τον έχουν "δοκιμάσει" επί 2 χρόνια κι έχουν δει (όπως ο οποισδήποτε με δείκτη νοημοσύνης μεγαλύτερο της αμοιβάδας) τι παλτά κουβάλησε και πόσα λεφτά τούς έφαγε.
Το πράγμα είναι πολύ πιο απλό από την οικονομική κρίση και τα παρόμοια.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΩΝ. Αυτό είχανε συνηθίσει άλλωστε στις δικές τους μπίζνες κι αυτό ήξεραν να κάνουν. Να τρώνε τα λεφτά άλλων.
ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΕ. Οι άλλοι την κοπάνησαν.
Και τα λαμόγια ξεμασκαρεύτηκαν πριν αλέκτωρ λαλήσαι.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ ΜΟΥ!



Ελπίζω μόνο να μη βγεις αληθινός και σε αυτό:

Ας αποχαιρετήσουμε από τώρα και τονα Τζιμπρίλ Σισέ.

Ξανθιώτης είπε...

Ανώνυμε, έχεις μαύρα μεσάνυχτα αν νομίζεις ότι τα λεφτά βγαίνουν στο γήπεδο!!! Τα λεφτά βγαίνουν στα γραφεία των υπουργών από επιδοτήσεις, από δουλειές, από αναθέσεις, από διαφημίσεις του ΟΤΕ και του ΟΠΑΠ, από κάθε είδους "διευκολύνσεις"...

Δηλαδή τα χοντρά έσοδα δεν περνούν καν από τα γραφεία της ΠΑΕ. Δεν έχει σχέση ο Αντωνίου και ο κάθε ξυπόλυτος της ΠΑΕ με αυτά. Αυτοί ασχολούνται με πενταροδεκάρες.


Ε, όλες αυτές οι δουλειές λόγω τρόικας είναι πλέον κάπως δύσκολες γιατί δεν επηρεάζονται από τους στρατούς των οπαδών. Και γι αυτό δεν αξίζει να ασχολούνται οι εφοπλιστές. Αυτός είναι ο λόγος που κανείς δεν θέλει να αναλάβει. Δεν αξίζει το χρόνο τους το όλο θέμα. Δε βλέπεις; Ούτε καν ένα γήπεδο δεν θέλει να τους φτιάξει το κράτος!...

Ξανθιώτης είπε...

Προφανώς βέβαια έχει μαύρα μεσάνυχτα και όποιος νομίζει ότι μπήκε κάποιος στον ΠΑΟ που πίστευε ότι θα φάει λεφτά από τους ... Βαρδινογιάννηδες!!!

Καλά, μόνο κάποιος ανίδεος χαζός πιτσιρίκος μπορεί να φανταστεί κάτι τέτοιο! Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν οι Βαρδινογιάννηδες λεφτά από οποιονδήποτε. Και δε νομίζω ότι υπάρχουν άτομα που αγαπούν τη ζωή τους και θα τολμούσαν να προσπαθήσουν κάτι τέτοιο. Αν μη τι άλλο θα έπρεπε να έχουν πολύ μεγάλες πλάτες!!!

Ρούλα Βροχοπούλου είπε...

Χαρτόκουτε,

έχεις καταντήσει πιό κλάψας και γκρινιάρης κι από εμένα, αν είναι δυνατόν δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Ξανθιώτη, ενδιαφέροντα αυτά που ισχυρίζεσαι αλλά εάν ίσχυαν - εάν δηλαδή το όλο θέμα ήταν, όπως είπε, ότι λόγω κρίσης το ποδόσφαιρο γενικά δεν έχει πια φράγκα -, τότε δεν θα έμπαινε στο θρήνο ο Μαρινάκης.
Το ότι μπήκε φορτσάτος και πήρε τους μαουνιέρηδες χωρίς κικικί και κοκοκό, αποδείχνει πως ο συλλογισμός σου μπάζει πολλά νερά.
Ή λες να μπήκε μόνο και μόνο για τα φράγκα του Champions League, που στην τελική (κοντά στα 17εκατομμύρια στην καλύτερη περίπτωση!) είναι φυστίκια μπροστά στα φράγκα που έδωσαν οι δικοί μας να διαχειριστεί ο τηλεσχολιαστής;
Όχι δα!
Άρα κάνεις λάθος.
Δεν φταίει ούτε η κρίση γενικά, ούτε το ποδόσφαιρο γενικά, που ο Βγενόπουλος αποδείχτηκε αεριτζής ολκής και που με τα παχιά λόγια του και με την στοχευμένη απαξίωση ακόμα και των αφών Γιαννακόπουλων οδήγησε, όπως όλα δείχνουν, τον Παναθηναϊκό στην καταστροφή.
Φταίει καθαρά ο αεριτζής, όσοι έπαιξαν συνειδητά το παιχνίδι του, και οι υπάλληλοί του στα μμε και στα σάιτς.

squarelogic είπε...

Κουτόχορτε,
τελικά-κατά σύμπτωση- προφητικός ο τίτλος σου...

Last Ανώνυμε,
αν πας μερικά ποστ πίσω,στις αρχές φθινοπώρου, θα δεις οτι έχω γράψει γιατί ασχολήθηκε έτσι ζεστά ο Μαρινάκης...υπάρχει πολιτικός λόγος...και τα λεφτά,δεν είμαι βέβαιος οτι είναι τα δικά του...

Μινχ είπε...

Οποιοι πίστεψαν στη κίνηση Πατέρα Βγενόπολου και ΠΕΚ δε πρέπει ούτε να μετανοιώνουν ούτε να νιώθουν ενοχές.
Θα δούμε τώρα διάφορους να το παίζουν δικαιωμένοι. Και μιλάω γιαυτούς που επί μια 15ετία έκαναν γαργάρα την υποβάθμιση της ομάδας, την έλλειψη οράματος και είχαν συμβιβαστεί με τη μετριότητα. Γιατί από αυτή τρώγαν ψωμί.

Οταν ο Βγενόπουλος βγήκε πριν 3 χρόνια και έφτιαξε την ΠΕΚ εξέφρασε όλους όσους είχαν έιχαν όραμα για την ομάδα πέρα από τους ισολογισμούς της. Και ο κόσμος αυτός είχε την ανάγκη να πιστέψει σε κάποιον. Και κανένας δεν έχει υποχρέωση να ξέρει ποιος είναι ο Βγενόπουλος, αν έχει λεφτά και πόσα, αν εκπροσωπεί ξένα κεφάλαια και άλλα τέτοια. Είδε έναν άνυρωπο που φέρεται να είναι ισχυρός, που συμμετείχε σε μεγάλα deal (ΟΤΕ Ολυμπιακή κ.α.), για πρώτη φορά να ορθώνει λόγο για την επι χρόνια μιζέρια στην ομάδα.

Το αν δεν δικαίωσε αυτές τις προσδοκίες δε σημαίνει ότι πρέπει να δικαιωθούν άυτοί που δεν είχαν πρόβλημα η ομάδα να κόβει 5 χιλιάδες εισητήρια κάθε Κυριακή.

Εγώ νομίζω ότι ευθύνες υπάρχουν παντού. Ακόμη κι ο κυρ Θανάσης που τώρα και καλά πρέπει να του ζητάμε συγγνώμη, δεν είδα να μιλήσει σαν οπαδός. Να πει κάτι που θα αγγίξει το κόσμο. Φάνηκε κι αυτός να βάζει τον εγωισμό πάνω απ' όλα. Μονίμως με ύφος αντιπαράθεσης.

Κανέναν τους δε φαίνεται να τον νοιάζει ότι οι κουβέντες του έχουν βαρύτητα κι επηρεάζουν το κόσμο και την ομάδα. Το Βγενόπουλο το πολεμάνε συνεχώς, ο Πατέρας δε θέλει να γίνει συνένοχος (σε τι άραγε) και φεύγει επειδή και καλά καμιά 20 αριά μπήκαν στο γήπεδο και πηραν στο κυνήγι τους άθλιους. Που νομίζαν ότι ασκούν διοίκηκη. Στο Μέγαρο Μουσικής;
Ο Θανάσης λέει "όπως τα καταφέραν ας τα λουστούν". Μικροεγωισμοί και έλλειψη σοβαρότητας.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι μέλλει γεννέσθαι πλέον.

Ξανθιώτης είπε...

Ο Μαρινάκης κι αυτός με το τζάμπα μπήκε. Από τα αζήτητα ψώνισε. Μήπως έχει ομάδα ο γαύρος; Της πλάκας είναι και αυτοί, όπως και οι δικοί μας. Θυμάσαι από ποιον έχασε ο γαύρος στην Ευρώπη;;; Για γέλια είναι. Στην Ευρώπη φάνηκε καθαρά ότι και αυτός και εμείς είμαστε ξεβράκωτοι.

Από την άλλη, ο γαύρος έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα που δεν το έχουν οι υπόλοιπες ομάδες: έχει δικό του γήπεδο. Επίσης έχει και μεγαλύτερη εύνοια από τους υπόλοιπους (θυμήσου και ποιος είναι κυβέρνηση).

Οπότε το πρωτάθλημα είναι πιο εύκολο να το πάρει ο γαύρος, και άρα έχει εξασφαλισμένα και τα 20 εκατομμύρια από Ευρώπη. Για να τον χτυπήσουν οι δικοί μας με αξιώσεις του χρόνου, αυτά τα 20 εκατομμύρια θα έπρεπε να τα βάλουν από τη τσέπη τους! Επιπλέον θα έπρεπε να βάλουν και όσα χάνονται από το γήπεδο που δεν έχουμε. Αυτά απλώς για να έχουμε κάποια ισότητα και όχι να τους περάσουμε!!!

Δηλαδή αμέσως-αμέσως χρειαζόμαστε 30 εκατομμύρια ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από το γαύρο, απλώς και μόνο για να είμαστε κάπως ίσοι. Για να τους περάσουμε θέλουμε και πολλά ακόμη γιατί οι παίκτες μας είναι γέροντες και δεν αντέχουν άλλη χρονιά!

Αυτά τα λεφτά δεν τα βάζει κανείς. Σίγουρα όχι ο καβουρογιάννης. Και οι άλλοι δεν μπορεί να είναι κορόιδα και να τα βάζουν μόνοι τους.

Οπότε, μόνο χαζός μένει για Πρόεδρος να τον βρίζουν όλοι. Μόλις λοιπόν έγινε η διαφορά -5 βαρέσαμε διάλυση. Γιατί του χρόνου σίγουρα θα είναι χειρότερα.

Άστα! Είμαστε για κλάματα...

Ανώνυμος είπε...

Squarelogic, ενδιαφέρον σενάριο αλλά και πάλι, ακόμα και για (οπωσδήποτε αμφίβολους = όχι εγγυημένους) πολιτικούς λόγους δεν μπλέκει κανείς με μια επιχείρηση από την οποία θα έχει μόνο ζημίες.
Ούτε από την άλλη υπάρχει σοβαρός επιχειρηματίας που να δηλώνει - με την υπογραφή του! - και να επαναλμβάνει έως και την τελευταία στιγμή ότι θα αναλάβει μια επιχείρηση, την οποία διεκδικούσε σταθερά (και που στο τέλος-τέλος του την δωρίζουν), και εντελώς ξαφνικά να την κάνει και μάλιστα με τόσο απίστευτο τουπέ ("δεν οφείλω καμιά εξήγηση σε κανέναν"!).
Αν αυτό δεν είναι ορισμός του αεριτζή, τι είναι;
Άλλωστε συ ο ίδιος έγραψες ότι ο συγκεκριμένος το έχει σύστημα να τρώει τα λεφτά των μικρομετόχων, δηλαδή ότι είναι λαμόγιο ολκής.

Συμφωνώ με τον Μινχ, ότι όσοι οπαδοί μας πίστεψαν στον Βγενόπουλο δεν πρέπει να νιώθουν ενοχές. Καλά έκαναν! Ενοχές θα έπρεπε να νιώθουν (είπα) όσοι έπαιξαν συνειδητά το παιχνίδι του και οι υπάλληλοί του στα μμε και στα σάιτς. Οι "τσάτσοι" του.
Μόνο που, φίλε Μινχ, κάνεις ένα μικρό λάθος λόγω ελλειμματικής πληροφόρησης. Την ΠΕΚ δεν την ίδρυσε ο Βγενόπουλος αλλά οι Νίκας, Ξυλάς και Πολέμης, οι οποίοι σε δεύτερη φάση κάλεσαν τον Βγενόπουλο να συμμετάσχει και να βγει μπροστά σαν επιχειρηματίας μεγαλύτερου βεληνεκούς (όπως νόμιζαν τότε). Το γεγονός ότι οι τρεις αυτοί άνθρωποι δεν μπήκαν στην ΑΜΚ του καλοκαιριού - αλλά και η ανακοίνωσή τους τότε γι' αυτό - θα έπρεπε να είχε υποψιάσει τους πάντες. Ακόμα και όσους δεν γνώριζαν τις καταγγελίες Βεντούρη.

Τέλος, κανένας δεν πολέμησε τον Βγενόπουλο! Πού το είδες αυτό; Αντίθετα, για τους Γιαννακόπουλους ακούστηκαν και γράφτηκαν χυδαιότητες απίστευτες όχι μόνο σε μπλογκς αλλά και σε εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας. Πολύς κόσμος τους οφείλει μια συγγνώμη.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ελάτε να κάνουμε το μνημόσυνο και να πάμε στις δουλειές μας.

Με κάλυψε απόλυτα ο Ξανθιώτης.

ΟΛΑ γίνονται για τα λεφτά.

Δεν είναι επεδνυτές αυτοί οι άνθρωποι αλλά διαχειριστές εσόδων ως μια επιχείρηση εξού και οι πρόεδροι γλάστρες (Πατέρας, Αδαμίδης και λοιποί συγγενείς).

Ελάτε να τον κλάψουμε να τελειώνουμε.

Ας επιστρέψουμε στον ερασιτεχνισμό και στα ταλέντα και ο Θεός βοηθός. Ως ομάδα δε θα χαθούμε απλά δε θα έχουμε "προοπτική".

Μην ακούσω κανένα μαλάκα να ζητήσει επιστροφή του Βαρδινογιάννη (στον οποίο ανήκει και η πλειοψηφία των μετοχών μη το ξεχνάμε).

Αφήστε τον οπαδισμό στην άκρη και δείτε το ορθολογικά.

Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε.

Μινχ είπε...

Ανώνυμε δε λέω ότι το πολέμησε κανείς το Βγενόπουλο.

Ειρωνικά Αναφέρω αυτά που αυτός λέει στην ανακοίνωσή του.

Από όποιον κι αν ιδρύθηκε η ΠΕΚ είχε μια πραγματική δυναμική κι έδωσε μια ελπίδα. Δε μπορεί τόσοι επιχειρηματίες ανεύθυνα να βγαίνουν δημόσια να μιλάνε (δια του Βγενόπουλου) για όραμα και μέλλον και μεταγραφές και τέτοια. Το θέμα είναι τι μεσολάβησε από τότε και η δυναμική αυτή χάθηκε.
Φταίει το γήπεδο στο Βοτανικό που όλο ξεμπλοκάρει κι όλο ξαναμπλοκάρει?
Φταίει η κρίση?
Νταμπλ η ομάδα πήρε. Δυο τρεις καλές πραγματικά μεταγραφές θεωρητικά χρειαζόταν. Τι στο διάβολο έγινε το καλοκαίρι. Εννοώ τι στο διάβολο έγινε και τα σπάσανε. Γιατί από το Τζίγγερ δε περίμενα τίποτα καλύτερο. Εκεί πρέπει να εντοπιστεί η αιτία του κακού.

Ξανθιώτης είπε...

Προφανώς τα παραπάνω που έγραψα είναι δικές μου εκτιμήσεις από αυτά που διαβάζω από τους δημοσιογράφους.

Υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα από πίσω να παίζονται άλλα παιχνίδια, αλλά κι αν αυτό είναι αλήθεια, δεν πρόκειται να μας το αποκαλύψει κανείς!

Γενικά η καλύτερη υπόθεση είναι πάντα η πιο απλή. Και αυτά τα θέματα με τα λεφτά που λέω πιο πάνω νομίζω ότι είναι πολύ απλή και ξεκάθαρη εξήγηση.

Ανώνυμος είπε...

Μινχ, εννοείται ότι η ΠΕΚ ήταν μια αναγκαία κίνηση και ότι έφτιαξε δυναμική και προοπτικές. Το γεγονός ότι οι 3 ιδρυτές της στράφηκαν προς τον Βγενόπουλο είναι απλό (όπως λέει κι ο Ξανθιώτης, η καλύτερη εξήγηση είναι και η πιο απλή). Στράφηκαν διότι είχαν απέναντί τους το μέγεθος Βαρδινογιάννη και είχαν ανάγκη ενός εξίσου μεγάλου (όπως νόμιζαν τότε) αντίπαλου δέους. Μην ξεχνάμε ότι τότε ο Βγενόπουλος ήταν στα πάνω του, με μια σειρά εντυπωσιακών κινήσεων στο επιχειρηματικό τοπίο. Φυσικό ήταν να παρασυρθούν και αυτοί. Ακόμα δεν είχαν σκάσει οι "φούσκες".
Αυτό λοιπόν που μεσολάβησε, ήταν ακριβώς ότι ο Βγενόπουλος αποδείχτηκε αεριτζής. Δεν είναι τυχαίο ότι οι 3 ιδρυτές της ΠΕΚ απέσυραν το ενδιαφέρον τους σε μια εποχή που έσκαγαν στον αέρα και οι καταγγελίες Βεντούρη.
Ας ξαναδιαβάσουμε την ανακοίνωσή τους τότε υπό το φως αυτών των δεδομένων και των σημερινών εξελίξεων και θα καταλάβουμε τι εννοούσαν όταν έλεγαν ότι περίμεναν επιφυλακτικά να δουν πώς θα πήγαινε και ΑΝ θα προχωρούσε ομαλά η αλλαγή του ιδιοκτησιακού.
Ο περισσότερος κόσμος, παρασυρμένος, φαντάστηκε ή θέλησε να πιστέψει πως εννοούσαν τον καρκίνο. Ενώ αυτοί εννοούσαν τον Βγενόπουλο!
Για τον ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ άλλωστε τον εγκατέλειψαν και οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι. Τον "κατάλαβαν".
Γι' αυτό και το καλοκαίρι φάνηκε να στηρίζουν Βαρδινογιάννη. Δεν στήριξαν Βαρδινογιάννη! Έφτυσαν το Βγενόπουλο! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΠΕΚ! Όλοι τους τον εγκατέλειψαν διότι, άλλοι αργά κι άλλοι νωρίτερα,
"έπιασαν" το παιχνίδι του.
Ίσως όμως κι αυτοί να μην φαντάζονταν ότι θα οδηγούσε τον ΠΑΟ στο ΓΚΡΕΜΟ!!!!!

Μαύρη Νύχτα, αν έχω καταλάβει καλά τις απόψεις σου, νομίζω ότι πρέπει να νιώθεις δικαιωμένος. Ο Παναθηναϊκός ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. Αυτό δεν έλεγες ότι έπρεπε να γίνει; Να το λοιπόν, έγινε! Για το αν θα γεννηθεί από τις στάχτες του, όπως έλεγες, δεν ξέρω. Πώς το βλέπεις; Η τωρινή πλήρης "αποδόμησή" του σε όλα τα επίπεδα είναι αφετηρία μιας πιο ένδοξης αρχής, όπως έλπιζες;
Τι λες;

squarelogic είπε...

26/11: "Περίεργα Παιχνίδια"
"Και θα διατηρούσε ζωηρές αμφιβολίες κατά πόσο θα ολοκληρωνόταν η μεταβίβαση του 25% της οικ.Βαρδινογιάννη όταν ερχόταν η ώρα να καταβληθεί ζεστό χρήμα."

9/9:"Πισω στο Μαρτιο 2010"
" η συμφωνία για συμπόρευση επί της ουσίας όμως ίσως απλά να είναι "αγορά χρόνου"
μέχρι να δουν που θα κάτσει η μπίλια,τόσο οικονομικά(μιλώντας για το γενικότερο οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα),όσο και στο εσωτερικό της ομάδας,προτού δεσμευτούν "χοντρά"."

20/6: "Το..ξενράκωμα των Αμπράμοβιτς"

Ανώνυμος είπε...

Μωρε συ τα λεγες,
ποιος σε άκουγε όμως;
Τώρα,
τώρα αυτά μπορούν να γραφτούν
στην ταφόπλακα
της ομάδας μας...
Πολύ αργά για δάκρυα.
Η "αποδόμηση" πέτυχε.
Συγχαρητήρια στον Μαύρη Νύχτα.
Ήταν ο πιο διορατικός.
Μπορεί να βρεθούμε καμιά φορά σε κανένα γήπεδο-πρώην νταμάρι όπου θα παίζει ο ερασιτέχνης πλέον Παναθηναϊκός.
Εγώ θα έχω αγοράσει διαρκείας στα τσιμέντα
κι αυτός, πάντα ασυμβίβαστος, θα γιουχάρει από τα βράχια τον άμπαλο Σισέτζογλου,
που θα παίζει τότε με το 9 στην πλάτη.
Μόνο για τον προπονηταρά μας το γέρο-Αλβανό
Φερεφέιρ
θα συμφωνούμε όλοι
ότι είναι για τα μπάζα
κι ότι πρέπει να είχαμε κρατήσει
τον πολλά υποσχόμενο
Μουνιώθα.
Καληνύχτα μάγκες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ

http://www.youtube.com/watch?v=EuSUndYyl_U&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε να τον κλάψουμε να τελειώνουμε. Ας επιστρέψουμε στον ερασιτεχνισμό και στα ταλέντα και ο Θεός βοηθός. Ως ομάδα δε θα χαθούμε απλά δε θα έχουμε "προοπτική".

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΣ Ο ΣΑΜΑΤΑΣ ΑΔΕΡΦΕ;

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ;

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ... ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΥ;

Τζένη Βάνου 13 είπε...

Ας μη μαλώνουμε μεταξύ μας ειδικά αυτές τις ώρες. Πολλές λαλακίες ειπώθηκαν, πάει πέρασε, δεν θα κολλήσουμε. Τώρα είμαστε μέσα στο γκρεμό. Εκτός κι αν ισχύει αυτό που γράφει ο τσάτσος του Βγενόπουλου, Σαμπράκος, στην πράβντα του Βγενόπουλου, την Εξέδρα. Ότι δηλ. όλο αυτό ήταν ένα ακόμα κόλπο του Μίστερ Μιγκ για να πετάξει έξω τους πάντες, από Σωφέρ και Κοντούς μέχρι και Πατέρα, ώστε να αναλάβει καθαρό τον ΠΑΟ και να τον κουμαντάρει με δικούς του όρους και ανθρώπους. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη :=((

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ανώνυμε ο σαματάς έγινε για να φύγει ένας καρκίνος και να έρθουν άνθρωποι που - υποτίθεται - αγαπούσαν τον ΠΑΟ και θα μας έβγαζαν από την αφάνεια. Ε τώρα επιστρέψαμε στο σημείο που ξεκινήσαμε το σημείο μηδέν.

Μπλέξαμε με ανθρώπους εγωιστές που κοίταξαν μόνο την πάρτη τους. Δε τη σημερινή ΠΡΑΣΙΝΗ και θα καταλάβεις.

Εγώ είμαι υπέρ του ΟΛΑ ή ΤΙΠΟΤΑ (επειδή κάτι ανάφερες πριν). Θεωρώ και το ΤΙΠΟΤΑ πολύ σημαντικό ώστε να υπάρξει ενεργοποίηση και όχι εφησυχασμός. Δες την ελληνική κοινωνία. Αντέδρασε (και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα) όταν φτάσαμε στο σημείο μηδέν. Ο Λένιν έλεγε ότι το προλεταριάτο θα αντιδράσει όταν δε θα έχει να χάσει παρά μόνο τι αλυσίδες του. ;-)

Δε μου αρέσουν οι μεσοβέζικες λύσεις και αρρωσταίνω όταν βγαίνουν μαλάκες εδώ μέσα και γράφουν "αν νικήσουμε τον Πανσερραικό και την Καβάλα θα πάρουμε 6 βαθμούς και θα είμαστε πρώτοι" και ας τρώνε 35 γκολ στην Ευρώπη.

ΜΗΔΕΝ εις το πηλίκο λοιπόν, πλήρης διάλυση και ξεκαθάρισμα το τοπίο.

Είναι μια εξέλιξη. Την προτιμώ από τη στασιμότητα.

Αν δεν υπάρξει επενδυτής ας την αναλάβουν την ομάδα οι φίλαθλοι. Σε λίγο καιρό εξάλλου με την οικονομική κρίση μόνο οι φίλαθλοι θα ασχολούνται με τις ομάδες τους.

EVIL ELVIS είπε...

Απηυδισμένη η πλειοψηφία των φίλων του ΠΑΟ από την χρόνια ανικανότητα του καρκίνου σοφέρ, έβλεπε τον βγενοπουλο –και τα μεγάλα του λόγια- ως Μεσσία. Πούλα ελπίδα στον ετοιμοθάνατο… Μάλλον ο βγενο ήθελε από καιρό να την ΞΑΝΑκάνει με ελαφρά, και βρήκε ως αφορμή –σίγουρα όχι ως αιτία- την έμμεση παραίτηση του father, με τα λόγια του οποίου «δεν θέλω να είμαι πρόεδρος αν ο κόσμος του ΠΑΟ συνεχίσει να κάνει επεισόδια και κακό στην ομάδα» να θυμίζουν εκείνα του νιόπλια μετά το ματς με εργοτέλη «δεν θέλω να είμαι προπονητής αν ο κόσμος/παράγοντες/ΜΜΕ δεν με στηρίζουν». Και καλά ο ανδρίκoς - ανδρίκελος ξενέρωσε επειδή ο father δεν τον ενημέρωσε ότι σκοπεύει να κάνει την συγκεκριμένη δήλωση.

Ήμουν από τους έντονους υποστηρικτές του βγενοπουλου. Δεν ήταν ότι απλά στους τυφλούς βασίλευε ο μονόφθαλμος, αλλά οι δηλώσεις του –από πράξεις; μην φας, έχουμε γλαροσουπα- έδειχναν πως είναι αποφασισμένος να ΓΙΓΑΝΤΩΣΕΙ τον ΠΑΟ μας. Με μπροστάρη τον father και το κύρος του, και την οικονομική ενίσχυση που «θα» ερχόταν από το ανδρίκ(ελ)ο, ο ΠΑΟ φάνταζε ότι θα ξεκολλαγε μια για πάντα από την μιζέρια και επιτέλους θα επέστρεφε στο θρόνο του.

ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ, ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΤΡΕΛΑ.

ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ.

Το θέμα είναι να μην γυρίσουμε στον σοφέρ. Ξέρω, τα γκοτζαλακια/παπαγαλάκια τώρα λένε «ΜΟΝΟ Ο ΣΟΦΕΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ». Ήδη τραγουδούν ρυθμικά «Σοφέρ θεέ, μείνε στην ΠΑΕ».

Πριν κάποιος, που δεν έχει παρακολουθήσει τα παλιότερα comments μου , ρωτήσει «ρε Elvis, τι θέλεις τότε;» απαντώ αυτό που έλεγα ανέκαθεν: «Ο ΣΟΦΕΡ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ. Ο ΠΑΟ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ». Γιατί, αν κάποιοι δεν προσέξατε, ο ΠΑΟ έχει μικρύνει επικίνδυνα. Ας το πούμε χονδρι-κά, θέλω έναν –γιατί με πολλά κοκόρια είδαμε τι έγινε- μαρινάκη αλλά χωρις γελοίους τραμπουκισμούς και τα λοιπά αρνητικά του προέδρου του gay. Να χώνει λεφτά και να έχει κύρος και δύναμη, να συσπειρώσει τον κόσμο, χωρίς όμως καραγκιοζιλίκια με διαιτητές κλπ.

2η λύση, αν δεν προκύψουν επιχειρηματίες με τα φόντα που ανέφερα πάνω: Μοντέλο Barcelona, με διάθεση μετοχών της ΠΑΕ.

ΥΓ: Ίσως, τώρα που το τοπίο είναι θολό και το μέλλον αβέβαιο, να δράσει η ΠΕΚ [κυρίως οι Ξυλάς, Νίκας, Πολέμης], πχ κάποιος τους να αναλάβει την Προεδρία της ΠΑΕ, αλλά και πιο ουσιαστικά, βάζοντας τα φράγκα και βγαίνοντας μπροστά. Για άλλη μια φορά η ΠΑΝΑΘΑ μας βρίσκεται σε μαύρο σταυροδρόμι, αλλά ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Ίδωμεν…

Ανώνυμος είπε...

Μαύρη Νύχτα, μην είσαι τόσο σίγουρος ότι όταν τα πράγματα πέφτουν στο μηδέν, η ενεργοποίηση που θα προκύψει θα τα πάει οπωσδήποτε στο καλύτερο. Η ιστορία έχει αποδείξει άπειρες φορές ότι η αισιοδοξία, που εκφράζει η θέση σου, δεν επαληθεύεται. Πολλές κοινωνίες έπεσαν στο μηδέν και από την ενεργοποίηση προέκυψαν είτε εκτρώματα (πχ φασισμός) είτε τις κατάπιε το ποτάμι για πάντα. Το ίδιο και με ιστορικούς συλλόγους. Υπάρχουν σημαντικοί ιστορικοί σύλλογοι που έπεσαν στο μηδέν και είτε δεν μπόρεσαν να ανακάμψουν ουσιαστικά, είτε πέρασαν στο περιθώριο.
Θα μου πεις ότι ο ΠΑΟ είναι τεράστιος σύλλογος. Δεν διαφωνώ, φυσικά. Αυτό δεν αποτελεί από μόνο του εγγύηση όμως ότι η αυριανή μέρα, και η μεθαυριανή, θα τον βρει σε καλύτερη μοίρα από τη σημερινή και τη χτεσινή.
Όλα τα προηγούμενα χρόνια για παράδειγμα, βαστούσε ψηλά το ευρωπαϊκό πρεστίζ του ο Παναθηναϊκός. Είναι γεγονός αναγνωρισμένο ακόμα κι από τους πιο άσπονδους εχθρούς του αυτό.
Φέτος κυριολεκτικά τσαλαπατήθηκε αυτή η πολύ σημαντική παράμετρος της ταυτότητας του συλλόγου. Δεν πέσαμε απλώς στο μηδεν. Πήγαμε στο μείον δέκα. Και στην κατάσταση που πέφτει τώρα συνολικά, δεν προβλέπεται να ανακάμψει η ΕυρωΠανάθα στα επόμενα 5 χρόνια, και λίγα λέω.
Και στο παρελθόν (πολύ πριν γεννηθείς) είχαμε πέσει σε μαύρα χρόνια. Στη δεκαετία του 1950 π.χ. Η μεταμόρφωση που επακολούθησε κατά την επόμενη δεκαετία όμως, οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό και στην αναδιοργάνωση εκ βάθρων ολόκληρου του ελληνικού ποδόσφαιρου (με τη διαμόρφωση της Εθνικής Κατηγορίας).
Μόνο μέσα από γενικότερες αλλαγές μπορεί δηλαδή ένας πεσμένος ισχυρός να ανακάμψει. Και τέτοιου είδους γενικότερες αλλαγές στον κόσμο του ποδοσφαίρου, δεν προβλέπονται. Ίσα-ίσα αυτό που διαφαίνεται και συνέχεια επιβεβαιώνεται είναι η επικράτηση των λαμόγιων στο χώρο αυτό. Κι εδώ ο Παναθηναϊκός είναι χαμένος από χέρι, γιατί η ταυτότητά του δεν συμβαδίζει με τη λαμογιοσύνη.
Είμαι απαισιόδοξος; Ίσως. Έτσι τα βλέπω όμως κι έτσι τα λέω.
Αν βέβαια σου αρέσει να παίζει ο Παναθηναϊκός στα νταμάρια, τότε πάω πάσο.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ανώνυμε ήσουν ικανοποιημένος από τη διοίκηση Βαρδινογιάννη? Επιθυμείς "επιστροφή" του Τζίγγερ?

Συγχώρεσε με αλλά το κείμενο σου εκπέμπει "λησμονιά". ;-)

Όσον αφορά τις δικές μου σκέψεις. Πάντα υπήρχε μια εναλλακτική πρόταση.

Την εποχή των πέτρινων χρόνων ήταν ο Γιαννακόπουλος εξού και το "Παύλο Θεέ πάρε την ΠΑΕ".

Την εποχή του συλλαλητηρίου ήταν η ΠΕΚ.

Απλώς το αναφέρω επειδή ο κόσμος του ΠΑΟ ΗΤΑΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ και στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ και αυτό πρέπει να μας απασχολήσει στο τι θα γίνει την επόμενη μέρα.

Δε θέλω να επιστρέψουμε στη μιζέρια με σύνθημα "καλύτερα η μιζέρια παρά τα νταμάρια".

Αυτό που έλεγα στους φίλους μου τους αεκτζήδες ήταν μεγάλο λάθος που δεν πέσατε στη Δ' εθνική γιατί τότε θα φτιάχνατε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα. Ο ΠΑΟ δεν κινδυνεύει. Θα "επανέλθει" αλλά φοβάμαι τη μεσοβέζικη επάνοδο. Προτιμώ την επάνοδο = λύτρωση.

Ο Παναθηναικός όντως διαλύεται. Αλλά όχι τώρα. Εδώ και χρόνια.

Η "καταστροφή" δεν είναι προϊόν παρθενογέννησης αλλά χρόνιων διαδικασιών και προβλημάτων.

Ας το έχουμε αυτό υπόψη μας.

Ανδρέας Πηρατονπουλόπουλος είπε...

Νύχτας και λοιποί υπάλληλοι-τσιράκια-κλακαδόροι-χειροκροτητές-γλείφτες-αποθεωτές μου,

ελάτε να πάρετε τις μεταχρονολογημένες επιταγές σας για τις καλές υπηρεσίες σας.

Μην αργείτε όμως γιατί δε ξέρω που θα βρίσκομαι το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος δεν θέλει τον ΠΑΟ να παίζει στα νταμάρια, Μαύρη Νύχτα, δεν σημαίνει ότι θέλει "επιστροφή" Τζίγκερ. Το να πέσει μια ομάδα στο Περιφερειακό, δεν σημαίνει πως, αν τυχόν ξανανέβει στην Α΄, θα είναι καλύτερα από πριν. Από πού το συμπεραίνεις αυτό; Με βάση ποια εμπειρία; Λες ότι ο ΠΑΟ είναι μεγάλη ομάδα. Και;
Πάρε παράδειγμα μια πολύ μεγάλη ομάδα, σε ένα πολύ υγιέστερο πρωτάθλημα, τη Γιουβέντους, που δεν έπεσε και στη Δ΄ Ιταλίας. Επέστρεψε. Καλύτερη από πριν; Στα μαύρα της τα χάλια είναι και παραμένει. Αγνώριστη, μακριά από το ιστορικό παρελθόν της.
Ας μη λέμε λοιπόν ό,τι θέλουμε χωρίς να το στηρίζουμε κάπου. Με τα λόγια δεν χτίζονται ομάδες κι από λόγια χορτάσαμε, "γκώσαμε".
Την σήμερον ημέρα οι ομάδες θέλουν χρήμα. Χρή-μα. Πρέπει εν ολίγοις να βρεθούν σοβαροί επιχειρηματίες να πάρουν τον Παναθηναϊκό. Όλα τα άλλα είναι απλώς "οδοντόκρεμες", όπως ειπώθηκε.

????? είπε...

Πάντα υπήρχε μια εναλλακτική πρόταση. Την εποχή των πέτρινων χρόνων ήταν ο Γιαννακόπουλος εξού και το "Παύλο Θεέ πάρε την ΠΑΕ". Την εποχή του συλλαλητηρίου ήταν η ΠΕΚ.

ΠΟΥ ΗΤΑΝ / ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ?

ΠΟΥ ΗΤΑΝ / ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΚ ???

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορεί.
Αληθεύει;
Αληθεύει ότι τα κατά συρροήν επεισόδια ήταν στημένα για να δικιολογήσουν τη λιποταξία του Βγενόπουλου και του Πατέρα;

warzycha είπε...

δυστυχώς τα έχω ακούσει και εγώ... φίλος με διαρκείας που ήταν μέσα πιστεύει ακράδαντα ότι ήταν προβοκάτσια... επίσης πληροφορίες από ανώτερους υπαλλήλους της ΠΑΕ έλεγαν οτι ο Πατέρας ενθάρρυνε (γενικώς ή ειδικώς δεν ξέρω) τους φιλάθλους να κράζουν τους παίκτες.
Δεν ξέρω αν αληθεύουν όλα αυτά. Είναι όμως τουλάχιστον ύποπτη η λιποταξία αυτή με τέτοια 'αφορμή'.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Που ήταν ο Παύλος, που ήταν η ΠΕΚ ε?

Άρα μόνη λύση ο Βαρδινογιάννης.

Έλα πείτε το μωρέ και αφήστε τις μαλακίες.

Αυτό θέλετε.

Επιστροφή στη μιζέρια.

Οι σημερινές ομάδες είναι επιχειρήσεις. Για να πέσουν χρήματα πρέπει να ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ. Και αν επενδυθούν αλλά διαχειριστούν λάθος θα αποτύχουν (καλή ώρα, γιατί λεφτά έπεσαν, όσα δεν είδαμε ποτέ στα 30 χρόνια Βαρδινογιαννισμού).

Αν κάτι μας δίδαξε η σημερινή κατάσταση είναι ότι δεν υπάρχουν σωτήρες άρα σταματήσε να κοιτάτε στον ουρανό. Χαλαρώστε, και αφήστε τους να διαλυθούν μόνοι τους όπως πολύ καλά κάνουν τόσο καιρό.

Μην ασχολείστε. Κάντε κάτι άλλο πιο δημιουργικό στη ζωή σας. Αυτό σας λέω τόσο καιρό. Βρείτε καμιά γκόμενα και αλλάξτε τις τα φώτα. Παίξτε με τα παιδιά σας κλπ. Δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή ο Παναθηναικός. Ένα χόμπυ είναι. Επαγγελματισμό και συμφέρον θέλουν? Ε αυτό θα εισπράξουν και από εμάς.

Υ.Γ. Ανώνυμε καλά κάνεις και βάζεις nick στα άλλα σου posts. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Μαύρη Νύχτα:
"Μην ασχολείστε. Κάντε κάτι άλλο πιο δημιουργικό στη ζωή σας. Αυτό σας λέω τόσο καιρό. Βρείτε καμιά γκόμενα και αλλάξτε τις τα φώτα. Παίξτε με τα παιδιά σας κλπ. Δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή ο Παναθηναικός. Ένα χόμπυ είναι."

Good advise...Take it yourself.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

* αλλάξτε της

warzycha δεν ενστερνίζομαι αυτό το "σενάριο". Το άκουσα και χθες στο ράδιο. Αυτοί που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν αγανακτισμένα παιδάκια από το χώρο των οργανωμένων. Σε λίγο θα εισβάλουν αγανακτισμένοι μαλάκες που έχουν αγοράσει διαρκείας. Περίμενε έχει και συνέχεια το έργο. ;-)

Δηλαδή όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν είναι κατευθυνόμενοι? Αυτό θα "παίξει" τις επόμενες μέρες?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ανώνυμε τι άλλο μπορείς να κάνεις?

Να ανεβάσεις πανό "Τζίγγερ Θεέ γύρνα στην ΠΑΕ"?

Αφού δεν ενδιαφέρονται αυτοί που υποθετικά επενδύουν χρήματα στην ομάδα και που την έχουν στα χέρια τους, γιατί να ασχοληθείς εσύ?

Επειδή τον αγαπάς.

Τι ακριβώς αγαπάς?

11 μαντραχαλάδες με ένα έμβλημα που έχουν ξεφτυλίσει.

Δες τον ερασιτέχνη. Διαλύεται. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ. Και διαλύεται εδώ και καιρό. Αλλά εσένα σε νοιάζει να κερδίσει τον Βόλο. Δε βλέπεις παραπέρα.

ΜAD_BOY είπε...

την ώρα που ο κόκαλης παζάρευε και πήρε ένα σωρό φράγκα απο μαρινακη για να πουλήσει ένα χρεωμένο γαύρο, ο καρκίνος χαρίζει και δε βρίσκεται κανείς να πάρει την ομάδα.. γιατί? τι σκατά παίζεται?? και εκτός από αυτούς που είναι τώρα στο προσκήνιο δεν υπάρχει άλλος επιχειρηματίας ανά τον κόσμο που να του χαρίζουν μετοχές από μια ομάδα όπως ο ΠΑΟ και να θέλει να την πάρει?? τι να συμβαίνει άραγε??? Τόσο μεγάλο είναι το άνοιγμα και το χρέος?

Ανώνυμος είπε...

Για όσους φωνάζουν ότι δικαιώνεται ο ...Γκόντζος.

Αν έμενε ο Τζίγγερ θα είμαστε ικανοποιημένοι με τη δεύτερη θέση.

Θα είμαστε ικανοποιημένοι με χαζομεταγραφές και θα λέγαμε στο Μαρινάκη: "Σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω".

Όχι, καλύτερα που πιστέψαμε σε ένα όνειρο.
Καλύτερα μια στιγμή ταύρος παρά εκατό χρόνια βόδι.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ανώνυμε ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ.

;-)

Ανώνυμος είπε...

"Μην ασχολείστε. Κάντε κάτι άλλο πιο δημιουργικό στη ζωή σας. Αυτό σας λέω τόσο καιρό. Βρείτε καμιά γκόμενα και αλλάξτε τις τα φώτα. Παίξτε με τα παιδιά σας κλπ. Δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή ο Παναθηναικός. Ένα χόμπυ είναι."

ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΕΖΟ, ΤΟΣΟ ΚΟΙΝΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΟ ???

Ανώνυμος είπε...

MAD_BOY
σκέφου λογικά και μη μασάς σ' αυτά που λένε διάφοροι "πνιγμένοι" δηλητηριογράφοι προσπαθώντας να πιαστούν απ' τα μαλλιά τους. Προφανώς και δεν υπάρχει κανένα άξιο λόγου άνοιγμα.
Γιατί, αν υπήρχε, να είσαι σίγουρος ότι αυτό θα ήταν το πρώτο-πρώτο που θα έλεγαν τόσο ο Νικόλας Πατέρας όσο και ο Ανδρέας Βγενόπουλος (που έχει στα χέρια του την έκθεση της Grant Thornton) για να εξηγήσουν την απρόσμενη "λιποταξία" τους.
Και τότε κανένας δεν θα τους κατηγορούσε για τίποτα.
Αντί γι' αυτό, ο μεν Πατέρας τα έρριξε στους οπαδούς (!!) ο δε Βγενόπουλος είπε ότι δεν γουστάρει, και καλά, να δώσει καμιά εξήγηση (!!!)
Άσε που ο Πατέρας δήλωσε, αποχωρώντας, ότι αφήνει το ταμείο με +18 εκατομμύρια, δλδ χωρίς κανένα απολύτως άνοιγμα!
Λες λοιπόν να γουστάρουν που ο κόσμος τους θεωρεί "προδότες"; Λες να μην ξεμπρόστιαζαν το όποιο άνοιγμα, αν πράγματι υπήρχε;
Δυστυχώς, ο λόγος που την έκανε ο Βγενόπουλος είναι πολύ απλός. Δεν είχε το απαραίτητο χρήμα για να τρέξει την ΠΑΕ.
Και κάτι ακόμα. Ο Μαρινάκης δεν έχει δώσει ακόμα ούτε δεκάρα στον Κόκκαλη. ΘΑ του τα δώσει. ΘΑ. Σιγά-σιγά. Ακριβώς γιατί ο Κόκκαλης ήταν στο καναβάτσο, δεν χρειάστηκε να του δώσει άμεσα δεκάρα για να πάρει τον ΟΣΦΠ.
Όλα κι όλα τα φράγκα που έβαλε ο Μαρινάκης είναι 10 εκτομμύρια για μεταγραφές συν κάτι ψιλά για τα χαρτιά της μεταβίβασης.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ η μόνη λύση.

Τα λέω τώρα καλά "ανώνυμε"?

:-)))

Ανώνυμος είπε...

Μαύρη Νύχτα είναι φανερό ότι έχεις μπλοκάρει. Είδες τις ευχές σου για "αποδόμηση" (κοινώς διάλυση) του ΠΑΟ να γίνονται πραγματικότητα και μάλλον δεν το "άντεξες" ;-)
Ποιος Βαρδινογιάννης και κουραφέξαλα; Άσε που δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, πέρα απ' το ότι δεν τον θέλουμε!
Σου διαφεύγουν λοιπόν κάποια πρόσωπα, που όμως δυστυχώς (για σένα) από καιρό τώρα μαλάκες τα ανέβαζες, μαλάκες τα κατέβαζες.
Πήγαινε σήμερα κλειστό ΟΑΚΑ να δεις πού και πώς χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχάσεις ΜουΝι να πάρεις μαζί σου και τον "Ξανθιώτη" και καμιά κατοσταριά ακόμα "μπλοκαρισμένους"
"θλιμένους" "ανώνυμους".

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Είσαι άρρωστος βαριά φίλε.

Μόνο και μόνο ότι μια είσαι "νηφάλιος" και μια χυδαιολογείς, δείχνει το μέγεθος της ψυχασθένειας σου.

Δε θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Μην τον ξεσυνερίζεσαι τον ανώνυμο "δηλητηριογράφο" φίλε Μαύρη Νύχτα.
Δεν το κάνει από αρρώστια. Από χόμπι το κάνει ;-)