Τρίτη, Δεκεμβρίου 07, 2010

Ώρα για μπαλίτσα

Καλημέρα φίλοι Πανάθες. Δείτε στο περίπου (δεν ειδα καλά-καλά το ματς) την ενδεκάδα που τελείωσε το ματς με τον Πανσερραϊκό.


Αν διαφωνείτε ή θέλετε τον Παναθηναϊκό να παίζει άλλο σύστημα και με άλλους παίκτες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή που δημιουργήσαμε μαζί με φίλους, η οποία εξυπηρετεί βασικά αυτό το σκοπό: Να μας βοηθά να εκφράσουμε τον τεχνικό που κρύβουμε μέσα μας και να μοιραστούμε το πόνημά μας -πριν και μετά τον αγώνα- σε φόρουμ, μπλογκ και κοινωνικά δίκτυα. Για να τρώμε επιτέλους τους κεφτέδες αντί να τους κάνουμε σύστημα :-P

Ελπίζω να σας αρέσει και να σας εξυπηρετεί στις συζητήσεις σας. Σχόλια και παρατηρήσεις ευπρόσδεκτα.

Υ.Γ Διαθέσιμες για αρχή όλες οι ομάδες της Superleague και του φετινού Champions League.
URL: www.balitsa.gr (ελληνικό) και www.footytactics.com (αγγλόφωνο)

94 σχόλια:

warzycha είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Myrwnas είπε...

Super!
Bravo Warzycha!!!

http://www.balitsa.gr/9721674412569152000076343870462299900000/image.jpg

Ανώνυμος είπε...

Πόσους "φανταστικούς" παίκτες μπορώ να βάλω?
Γιατί εγώ στην 1η ομάδα εκτός από Σισέ (και για πάγκο Σιμάο, Λάζαρο, Νίνη και Μπουμσόγκ) δεν θέλω κανέναν άλλο από τους σημερινούς "αστέρες" της συμφοράς.

Ανώνυμος είπε...

* Μπουμσόνγκ

squarelogic είπε...

μπράβο Βαζέχα!
Το θέμα είναι οτι θα το παίξει κι ο Αντωνίου και θα μείνει εκεί...στις φαντασιώσεις...

warzycha είπε...

@Ανώνυμε: Μπορείς να βάλεις πολλούς φανταστικούς παίκτες, δεν έχουμε δοκιμάσει αν υπάρχει όριο. Φτιάξε και δείξε μας την ιδανική ενδεκάδα σου, με όποιες μεταγραφές θα ήθελες να δεις (τζάμπα είναι)!
@Square: πώς λέει ο λαός 'με το νου πλουταίνει η νια..."

warzycha είπε...

εμένα πάντως η πιθανή, κατά contra.gr αποψινή ενδεκάδα, δεν με τρελαινει καθόλου!

http://www.balitsa.gr/3085904450324712200078398936099921640000/image.jpg

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

square!!!! :-))))

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Χάρη στον warzycha θα μπορώ να φτιάξω την ομάδα των ονείρων μου.

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ..... :-))))

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι να το παίξει ο Αντωνίου και να μείνει στις "φαντασιώσεις".
Το πρόβλημα είναι να το παίξει και να ΜΗΝ μείνει στις φαντασιώσεις! Γιατί έτσι και του αγοράσει ο Πατέρας τους "παίκτες" που ο Κωστάκης φαντάζεται για παικτούρες, την κάτσαμα τη βάρκα!!!
:-)))))

Ανώνυμος είπε...

*κάτσαμε
(γράφω βιαστικά γιατί περιμένω με αγωνία να δω αν θα φάμε πάμω από 3 το έχω παίξει όβερ ;-)

Ανώνυμος είπε...

Τόσο βιαστικά πού "ξεχασες" να υπογράψεις σαν "Μαύρη Νύχτα"!

squarelogic είπε...

Τί χάλι ήταν αυτό ΚΑΙ σήμερα...
Ούτε ομαδούλα Γ' Εθνικής να ήταν...
Αιντε σπίτια σας οι περισσότεροι,που μου ποζάρετε και για διεθνείς ποδοσφαιριστές...
Να δω τον πρώτο που θα έχει μούτρα να πάει να κάνει δηλώσεις στην επόμενη "μεγάλη νίκη" της Σούπερ Λίγδας...

Ξανθιώτης είπε...

Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στον πίνακα των ομίλων, βλέπω ότι δεν ήμασταν η χειρότερη ομάδα του Τσάμπιον Λιγκ. Βέβαια φάγαμε 13 γκολ αλλά καταφέραμε και τσιμπήσαμε και 2 πόντους.

Επιπλέον, φέτος καμιά άλλη ελληνική ομάδα δεν τα πήγε καλύτερα από μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

Δηλαδή μήπως αν δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, θελήσουμε να επιστρέψει ο Τσίγγερ που έχτισε αυτή την "καταπληκτική" ομάδα;;;;


....


....


....


Πλάκα κάνω! ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη καλό..... ;-)

Ανώνυμε (έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας) δε ξεχνώ να υπογράψω μην ανησυχείς. Δεν έχω καμία σχέση με τον ανώνυμο που αν δεν κάνει πλάκα/ειρωνεύεται ταυτίζομαι εντελώς. Λέτε να κάνω σχολή? :-)))

Θα βαρεθώ να το λέω. Αυτή η ομάδα θέλει Δ-Ι-Α-Λ-Υ-Σ-Η.

Το μόνο ανησυχητικό ήταν οι δηλώσεις Φερέιρα που είπε ότι του άρεσε ο ΠΑΟ του β' ημιχρόνου (μήπως παίρνει ληγμένα?). Καλά υπηρεσιακός προπονητής είναι έτσι και αλλιώς, τη χρονιά θέλει να βγάλει, όχι να φτιάξει ομάδα.

Η μόνη μου ελπίδα το POLAR EXPRESS (το έβλεπα με τα παιδιά μου και "εμπνεύστηκα").

1ο ΒΗΜΑ = Αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Να ξέρουμε και ποιούς να βρίζουμε.

2ο ΒΗΜΑ = Να γίνει το πρώτο και μετά βλέπουμε.

Άρα.....καλό καλοκαίρι. Ασχοληθείτε με άλλη ομάδα. Αυτή μας τελείωσε.

Ανώνυμος είπε...

Γκαντεμιά! Μου χάλασε το πάρτι το γκολ από τον ώμο ή το σβέρκο (δεν είδα καλά) του "παικταρά" Καντέ! Γιατί όπως είδατε είχα σωστά λογαριάσει ότι θα τρώγαμε 3 και το έπαιξα over, μόνο που έπαιξα και για 3-0 κι έχασα κάτι ψιλά :-(
Τελοσπάντων με όσα μου περίσσεψαν είμαι έτοιμος να συμβάλω αμέσως οικονομικά την ΠΑΕ γιατί φαίνεται πως έχει πέσει μεγάλη φτώχια :-)))
Βασικά όμως είναι "φτώχια" σε μυαλό. Έρχεται δηλαδή ο Πατέρας με τα πούρα κι αντίς η πρώτη του κίνηση να είναι η απόλυση του "όλεθρου" Νιόπλια, αυτός πάει και προσλαμβάνει τον "γάτο" Αντωνίου. Έδιωξε τον Ηλίθιο κι έφερε τον Πανηλίθιο :-(
Και μετά ..... κάάάάθησε! Κάθησε να βλέπει το "ναυάγιο" από το λόφο του Αιγάλεω (όποιος κατάλαβε κατάλαβε). Κάθησε να βλέπει μια ομάδα με κέντρο δανεικό από τη μικτή παλαιμάχων "Βραδυπωριακού"-"Ταλαιπωριακού". Που πας ρε Καραμήτρο? Για να μην πω για τις άλλες θέσεις που είναι καπαρωμένες από "αστέρια" της μπάλας... :-(((
ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!
Ακόμα κι αν δεν το ήθελαν αυτό, το κατάφεραν.
Ο Βγενόπουλος που είναι? Πήγε για καφέ κι αυτός??? :-(

Ανώνυμος είπε...

* Κράτησε τον Ηλίθιο κι έφερε και τον Πανηλίθιο

(πάλι βιάζομαι να πάω να εισπράξω το χρήμα και μετά να τρέξω στα γραφεία της ΠΑΕ να τα καταθέσω στο φιλόπτωχο)

Ανώνυμος είπε...

Να θυμάστε αυτο που σας έχω πει: πολύ πολυ σύντομα όσοι έβριζαν τον Παύλο θ' αναγκαστούν, αν είναι άντρες, να ζητήσουν συγγνώμη. Και δεν εννοώ εκείνους που δεν του ζήτησαν συγγνώμη για τα όσα είχε πει για την πρόσληψη Νιόπλια, που αποδείχτηκαν προφητικα.

Ανώνυμος είπε...

Σοφά λόγια (1): "Το καλοκαίρι έφυγαν λάθος παίκτες" (Νικόλας Πατέρας).
Ευτυχώς όμως πρόεδρε όπου νάναι μας ξανάρχονται αφού δεν έπιασαν εκεί που πήγανε (Μάντζιος, Μελίσσης, Κλέιτον) και μας τους στέλνουν πίσω.
"Ευχαριστους πονοκέφαλους" σχετικά με την κατάρτιση της ενδεκάδας προβλέπω νάχει ο συνταξιούχος σε λίγο καιρό.

Ανώνυμος είπε...

Σοφά λόγια (2): "Παράπονο από τον Νιόπλια δεν έχω, αλλά φάνηκε ότι τελικά δεν έκανε για τον Παναθηναϊκό" (Νικόλας Πατέρας).
Ενώ αρχικά δεν φαινόταν, έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Σοφά λόγια (3): "Φέραμε τον καλύτερο προπονητή που κυκλοφορούσε αυτή την περίοδο" (Νικόλας Πατέρας).
Μεγάλη μπουκιά να φας, μεγάλο λόγο μην πεις.

Ανώνυμος είπε...

Σοφά λόγια (4): "Έχουμε και το παρασκήνιο απέναντι μας. Βλέπετε πάλι πρόσωπα του παρελθόντος να έχουν πιάσει πάλι δουλειά" (Νικόλας Πατέρας).
Εσύ δεν ήσουν ο μεγάλος παραγκοφάγος πρόεδρε; Τι έγινε φέτος; Ή μήπως απλά πέρσι ήτανε πεθαμένος ο Σώκρατες κι είχε παγώσει η παράγκα μέχρι να ξαναπέσει ρευστό στα μπουριά της;

warzycha είπε...

Η χθεσινή εικόνα ήταν τόσο άθλια που εγώ κάποια στιγμή το γύρισα το κανάλι. Και όταν επέστρεψα είδα την ακόλουθη μαγική εικόνα:
http://www.balitsa.gr/2854018687562525000066935448719497500000/image.jpg
Εντάξει Ζεσουάλδο, μαθαίνεις την ομάδα και κάνεις πειραματισμούς. Έτσι όμως δεν νομίζω να πας πουθενά!

Ανώνυμος είπε...

Όχι και δεν πάει έτσι πουθενά. Ο "προπονητής" αποδομεί την ομάδα ώστε να έρθει η πολυπόθητη αναγέννηση από την "τέφρα" της ;-)

EVIL ELVIS είπε...

Χτες παρακολούθησα τον αγώνα στο σπίτι 2 Ολλανδών φίλων, ταυτόχρονα βλέπαμε και την ΜΑΤΣΑΡΑ Τβέντε – Τότεναμ. Τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα (σεμινάριο συνενόησης αμυντικού-τερματοφύλακα η φάση όπου ο Εντόι ξεπερνά Καντέ-Τζόρβα και σημαδεύει το δοκάρι, φάση πανομοιότυπη με το γκολ που πέτυχε στο ΟΑΚΑ) καθώς και η γενική αναποτελεσματικότητα, τους δημιούργησε την εξής απορία:

«Ο Παναθηναικός είναι ομάδα με Ευρωπαικό πρεστίζ και αξιοσέβαστος, γιατί όμως φέτος έχετε 4 ήττες, 13 γκολ παθητικό και μόλις 2 γκολ και 2 βαθμούς;»

Τι να τους πρωτοεξηγήσω…Ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο φετινό; για τον σοφέρ και την αλλοίωση του DNA μας από πολύ μεγάλη ομάδα-φόβητρο για μεγαθήρια σε ομάδα χωρίς ταυτότητα και σχέδιο στο γήπεδο; για τις λάθος επιλογές / μηδενικό σχεδιασμό που οφείλονται κατά 95% σε επιλογές σοφέρ [είπαμε, όχι μόνο φέτος, το πρόβλημα είναι διαχρονικό, αλλά το γεγονός ότι ανέλαβε 3 μήνες ξανά το καλοκαίρι και ΟΛΑ έγιναν πουτάνα, κάτι λέει, ακόμα και στα πιο φανατικά γκοτζαλάκια]. Προσπάθησα να τα εξηγήσω όλα αυτά, αλλά η απορία παρέμενε:

«Μα εσείς είστε σαν Dream Team, έχετε Σισέ, Ζιμπέρτο, Γκοβού και Λουίς Γκαρσία, έχετε τους Πρωταθλητές Ευρώπης Κατσουράνη & Καραγκούνη, δεν μπορεί, στο Ελληνικό πρωτάθλημα τουλάχιστον θα είστε ψηλά». Ναι, εκεί είμαστε 1οι, χάρη σε ατομικές εμπνεύσεις του Λάζου και του Ύψιστου Γαβριήλ Σισίδη, χωρίς να παίζουμε καθόλου μπάλα, χωρίς σχέδιο, με πρωτοκλασάτους παίκτες να βαριούνται ή να τα έχουν φτύσει ή να παίζουν ατομικά & παρωχημένα, και με ρόστερ που έχει ελλείψεις.

Όταν τελείωσαν όλα τα χτεσινά παιχνίδια Champions League, ακολούθησε ανάλυση από τους δημοσιογράφους, με καλεσμένο στην εκπομπή τους τον Μεγάλο Κράουφ [ακόμα δεν μπορώ να συνηθίσω να τον λέω έτσι, Κρόιφ μου έρχεται στο μυαλό αλλά οι Ολλανδοί με διορθώνουν πως το όνομα του είναι Κράουφ, και όχι Κρόιφ. Όπως by the way είναι Στέικλεμπερχ, και όχι Στεκέλεμπουργκ, ο –πολύ καλός– τερματζής του Ajax και της Εθνικής Ολλανδίας. Δύσκολη γλώσσα τα Ολλανδικά, πιο δύσκολη και από τα Γερμανικά].

Ο Κράουφ λοιπόν επισήμανε πως «Ο Παναθηναικός περνάει κρίση ταυτότητας, αλλά θα βρει το δρόμο του, γιατί έχει παίκτες αξίας και έναν άξιο καινούριο προπονητή που παρουσίασε σπουδαίο έργο στην Πορτογαλία. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει και με τον Παναθηναικό».

Για να δούμε…?????

Φαν Χοχ είπε...

Κρίση ταυτότητας, ακριβώς!
Πολύ εύστοχος ο ... Κράουφ (μη τον μπερδέψουμε με τον Κράουτς, άουφ ο ένας άουτς ο άλλος:-)
Συμφωνώ.

Ξανθιώτης είπε...

Μήπως τελικά δεν φταίνε μόνο οι Καραγκούνης - Κατσουράνης;;; Και όταν δεν παίζουν αυτοί, πάλι χάλια είμαστε.

Το λέω αυτό μόνο και μόνο επειδή μερικοί πάνε να τους φορτώσουν όλα τα στραβά. Λες και όταν παίζουν αυτοί οι δύο, αναγκάζονται να καθήσουν στον πάγκο ο Μέσι και ο Ινιέστα!

Ανώνυμος είπε...

ΔΣ ΠΑΕ ΠΑΟ
"Ενημέρωση για την αγωνιστική εικόνα έκανε ο Αντωνίου".
Τώρα την κάτσαμε.
"Ο Παύλος ζήτησε τα λεφτά που έδωσε για την ΑΜΚ των 15εκ και του χρωστάνε αφού η ΑΜΚ έφτασε μόλις τα 9.5 εκ αλλά οι δικηγόροι της ΠΑΕ ενημέρωσαν ότι τα λεφτά αυτά δεν μπορούν να επιστραφούν. Έτσι ο Παύλος έχει τώρα ποσοστό μεγαλύτερο από ότι είχε συμφωνηθεί!".
Αχ ρε Παύλο, βιάστηκες να καταθέσεις τα λεφτά. Δεν είδες την πισινή που βάστηξε η παρέα της ΠΕΚ?

squarelogic είπε...

Ν.Πατέρας:
"Αποφασίσαμε αφού πάρουμε την εισήγηση του κ. Φερέιρα σε συνεργασία με τους κ. Αντωνίου και Φρέιτας, αν κι εφόσον μας ζητηθεί, να ενισχυθεί η ομάδα. Θα περιμένουμε τις εισηγήσεις τους.Δεν είναι θέμα μπάτζετ. Μπορεί ο προπονητής να μη ζητήσει τίποτα, μπορεί και να ζητήσει"

Εσείς οι ανοιχτομάτηδες επιχειρηματίες δηλ.δεν βλέπετε τίποτε στραβό ρε Νικόλα?
Τι μ@.κίες είναι αυτές?
Δηλ. αν ο Φερέιρα σας "πει"οτι η ομάδα είναι πλήρης,εσείς θα το πιστέψετε?
Τι έγινε ,κολλήσαμε τζιγγερίτιδα?
Ή τα καβουράκια ευδοκιμούν και σ'αλλες τσέπες?

squarelogic είπε...

όσο για τον Αντωνίου, νερό στ'όνομά του(και του 10Κάτε..) πίνουν οι Δανοί,μπροστά στα 10 εκ.που είναι έτοιμη να στρώσει Η ρούμπιν Καζάν στα πόδια του Ν'Ντόι...
Τι "ματι" που έχει αυτό το παιδί!
Ο άνθρωπος που έφερε τον Ροντρίγκο Σόουζα,τον Μελίσση με 2 εκ,και το "γαλλικό Hummer" Καντέ κι έδιωξε τον φτηνό Ν'Ντόι...

Ανώνυμος είπε...

Τορπιλίζεις την "ενότητα" με αυτά που γράφεις ;-)

Lawyer13 είπε...

Sporday "Το 51% στην Panamind Holding"

Τι είναι οι εταιρίες Holding ?

Απλή: Ο σκοπός της απλής ή καθαρής εταιρίας holding είναι σύμφωνα με το καταστατικό της ο έλεγχος ανωνύμων εταιριών αποκτώντας την κυριότητα της πλειοψηφίας των μετοχών τους. Με νέα Γνωμοδότηση το Ν.Σ.Κ.[2]ορίζει πως “(h)olding θεωρείται γενικώς η εταιρία η οποία δεν ασκεί αυτή αμέσως κάποια εμπορική δραστηριότητα αλλά περιορίζεται στον έλεγχο άλλων εταιριών.

Μικτή: Η συγγενής εταιρία ή μικτή εταιρία holding ή parent company διαφέρει από την απλή, διότι έχει σύμφωνα με το καταστατικό της σκοπό εμπορικό και αποκτά την πλειοψηφία των μετοχών ανωνύμων εταιριών επ΄ευκαιρίας της δραστηριότητάς της. Με τη νέα Γνωμοδότηση[3] το Ν.Σ.Κ. τις ορίζει “(ως συμμετέχουσες) μεν σε άλλες εταιρίες, αλλά και (ότι οι ίδιες ασκούν) συγγενή προς αυτάς επιχείρησιν

Ανώνυμος είπε...

Χασοδίκη13 δεν καταλάβαμε τίποτα
;-p

Ανώνυμος είπε...

Από εταιρικά δεν πολυσκαμπάζω αλλά ξέρετε τι βλέπω εγώ ρε σεις;
Ότι από την ΠΑΕ δεν την κοπάνησε μόνο η καταραμένη οικογένεια Β. αλλά και οι Γιαννακόπουλοι και οι Νίκας, Ξυλάς και Πολέμης, δηλαδή η ΠΕΚ.
Και φαίνεται ν' απομένει ο Βγενό με άγνωστους συμμάχους.
Λένε για εφοπλιστές, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει κανέναν, ούτε κι ονόματα έχουμε ακούσει.
Πολλά ακούγονται, λίγα ισχύουν.

Π13 είπε...

Καλά πάμε "ανώνυμε".
Όσοι δεν μπορούν η δεν "θέλουν" να προσφέρουν, να φύγουν.
Ξεκαθάρισμα.

Ανώνυμος είπε...

"Γκίνια. Ο Αλέξανδρος Τζόρβας έφτασε τόσο κοντά στο σπάνιο και στο μοναδικό. Στο ακατόρθωτο. Να γράψει τ' όνομά του με χρυσά γράμματα στις σελίδες του βιβλίου με τα ρεκόρ Γκίνες.

Το ρολόι του "Πάρκεν" στην Κοπεγχάγη μέτραγε το 57ο λεπτό. Ο διεθνής γκολκίπερ είχε μία και μοναδική ευκαιρία. Να φάει το ίδιο γκολ που είχε φάει και στην Αθήνα. Από την ίδια ομάδα. Από τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Πήρε την απόφαση σχεδόν αστραπιαία κι έκανε την ίδια περίπου έξοδο. Λίγο έξω από την περιοχή ο Ν'Ντόι τον πρόλαβε και τσίμπησε τη μπάλα. Μέχρι εκεί όλα ήταν τέλεια. Ένα γκολ λες και θα ήταν βγαλμένο από το Play Station.

Ο Σενεγαλέζος φορ, όμως, τα χάλασε όλα. Η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι κι αυτό το τέλειο γκολ δεν μπήκε ποτέ. Όλα τα είχε υπολογίσει ο Τζόρβας μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Από τη δικιά του πλευρά ήταν άψογος. Η αστοχία του Ν'Ντόι, όμως, χάλασε ένα τέλειο σενάριο. Άντε τώρα να βρει (και σε δύο παιχνίδια μάλιστα) τέτοια ευκαιρία.

Σαφώς κι ο Αλέξης Τζόρβας δεν ήταν το μοναδικό μαύρο πρόβατο σ' αυτό το 1-3 της Κοπεγχάγης. Και γενικότερα στην κατρακύλα του Παναθηναϊκού σ' αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ, με τις τέσσερις ήττες-δύο ισοπαλίες στον όμιλο και τα 2-13 τέρματα. Όλοι υστέρησαν την Τετάρτη το βράδυ. Η θέση του γκολκίπερ, όμως, είναι μοναδική. Γι' αυτό είναι και ξεχωριστή.

Ένας καλός γκολκίπερ δίνει ηρεμία στην άμυνά του. Αυτοπεποίθηση στην ομάδα του. Δίνει στην καλή μέρα του βαθμούς και παιχνίδια. Δεν είναι σχήμα λόγου (επειδή κατά κανόνα έχουν στην πλάτη τον αριθμό 1) ότι οι ομάδες ξεκινάνε από τον τερματοφύλακα.

Ένας καλός γκολκίπερ προσθέτει στην ομάδα. 'Ενας μέτριος ή ένας ντεφορμέ γκολκίπερ αφαιρεί. Κι ο Τσεχ να ήταν κάτω από τα δοκάρια στο "Πάρκεν", πάλι ο Παναθηναϊκός θα έχανε. Μια ομάδα που περπατάει δεν έχει καμία τύχη.

Μ' έναν κανονικό γκολκίπερ, όμως, θα έχανε με άλλον τρόπο. Δεν γίνεται ό,τι πάει μέσα να είναι γκολ. Δεν γίνεται σε κάθε κόρνερ και σε κάθε σέντρα ο τερματοφύλακας να είναι καρφωμένος στο χορτάρι. Δεν γίνεται να μην μπορεί να διώξει τη μπάλα με τα πόδια. Δεν γίνεται σε κάθε φάση να είναι πανικόβλητος και έντρομος. Κάθε παιχνίδι κάνει κακό και στον Παναθηναϊκό και στον ίδιο τον Τζόρβα. Επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κακή ψυχολογία του.

Ξαναλέω ότι δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Φερέιρα. Ο Βαλβέρδε, ωστόσο, έλυσε το πρόβλημα στον Ολυμπιακό πριν δημιουργηθεί πρόβλημα με τον Νικοπολίδη. Ο Παναθηναϊκός έχει το τεράστιο πρόβλημα του Σπυρόπουλου από αριστερά. Το κεντρικό αμυντικό του δίδυμο έχει μικρό ταβάνι. Στα χαφ οι τρεις καλοί που πήραν πέρυσι το πρωτάθλημα, φέτος δεν μπορούν κι αυτοί που μπορούν δεν είναι καλοί. Μπροστά, μετά τον Σισέ το χάος.

Οι τρύπες που έχει να βουλώσει ο Φερέιρα είναι πολλές. Αυτή, όμως, κάτω από τα δοκάρια είναι που φαίνεται περισσότερο. Στην κατάσταση που είναι ο Τζόρβας, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί χειρότερος." author name = Κώστας Καίσαρης

Panadol13 είπε...

Αχαριστία! Τόσο γρήγορα ξεχάστηκε λοιπόν ότι ο Τζόρβας έσωσε τον Παναθηναϊκό από τον ανεκδιήγητο Γκαφίνοβιτς, που, ελέω Κατσανιόπλια εννοείται, επέμενε "παίζει" και να εκθέτει την ομάδα του ακόμα και όταν είχε βαριά άρρωστο το μικρό του παιδί και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί παρόλο που τα παρατεταμένα γιουχαίσματα των πολιτισμένων-επιστημόνων (εμείς δεν είμαστε σαν τους γαύρους) οπαδών μας προσπαθούσαν απελπισμένα να τον ξυπνήσουν;

Lexotanil είπε...

Panadol μήπως είσαι "νοσταλγός" του σωφέρ?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Και ο Γκαφίνοβιτς και ο Τζόρβας είναι το ίδιο ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

Καλά τα λέει ο Καίσαρης.

Οι ομάδες ξεκινούν από το τέρμα.

Οι μεγάλες ομάδες του ΠΑΟ είχαν και μεγάλους τερματοφύλακες.

Η ομάδα του Πούσκας τον Οικονομόπουλο, του Γκόρσκι τον Κωνσταντίνου, του Γκμοχ τον Λαφτσή, του Δανιήλ τον Σαργκάνη, του Ρότσα τον Βάντζικ, των Κυράστα/Μαρκαριάν τον Νικοπολίδη. Μετά από εκεί το χάος.

Θέλουμε ΚΑΙ τερματοφύλακα.

Και άλλους 9 βασικούς παίκτες.

Και άλλους τόσους αναπληρωματικούς.

Δηλαδή, χέσε μέσα πολυχρόνη.

Ανώνυμος είπε...

Ανδρείκελο αποδεικνύεται ο "συνταξιούχος".

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Sportday», ο Σίντνεϊ Γκοβού βρίσκεται υπό κρίση στην Παιανία, δεδομένου μάλιστα ότι επί των ημερών τού Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει συμμετάσχει στις αποστολές με Μπαρτσελόνα, Κέρκυρα και Κοπεγχάγη, ενώ έχει αγωνιστεί μόλις 57 λεπτά εναντίον τού Πανσερραϊκού. Σε αντίθεση με τον Σίντνεϊ Γκοβού, τα δεδομένα φαίνεται ότι είναι διαφορετικά στην περίπτωση του Γιούρκα Σεϊταρίδη. Ο πλάγιος αμυντικός τού Παναθηναϊκού φαίνεται ότι κερδίζει την εμπιστοσύνη τού Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού είναι πολύ πιθανό να είναι σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος βασικός.

Φυσικά αυτά μόνο στον ΠΑΟ μπορούν να συμβούν. Ένας παικταράς διεθνούς φήμης, ενεργό στέλεχος μέχρι το καλοκαίρι της εθνικής Γαλλίας και της Λυόν, μιας ομάδας κατά πολλές κλάσεις ανώτερης του ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια, να αντιμετωπίζεται σαν ραμολιμέντο, ενώ ένας πρώην ποδοσφαιριστής περιορισμένων δυνατοτήτων και σχετικά χλωμής καριέρας, που έχει να παίξει ποδόσφαιρο πάνω από 3 χρόνια, να αντιμετωπίζεται σαν σοβαρός αθλητής.

Χέσε μέσα Πολυχρόνη.

Π13 είπε...

"Ανώνυμε" όλα αυτά είναι καθαρά θέμα τεμείου. Ο Γιούρκας πρέπει να συμπληρώσει συγκεκριμένα λεπτά συμμετοχής σε αγώνες ώστε να πάρει τουλάχιστον κάποια εξτρά μπόνους που προβλέπει το "φτωχικό" συμβόλαιό του, ενώ ο Γκοβού πρέπει να πέσει κι άλλο χρηματικά γιατί θεωρείται πια ακριβοπληρωμένος. Είναι καθαρά χρηματικό το θέμα. Διεθνής οικονομική κρίση. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟ; Εκτός κι αν θέλεις να καταντήσει στο άρθρο 44 που δεν υπάρχει πια. Εκεί θέλεις τον Παναθηναϊκό μας;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ανώνυμε ο Γκοβού (όπως και ο Σειταρίδης - αλλά τι να κάνει, να βάλει μέσα τον Βύντρα?) είναι τελειωμένη περίπτωση. Πρώην ποδοσφαιριστής, κάνει πλέον μόνο για αγώνες παλαιμάχων. Δεν τρέχει, δε μαρκάρει. Κάνει τον Σάλπι να φαίνεται μεγάλη παικτούρα.

Ο ΠΑΟ πρέπει να του λύσει το συμβόλαιο του (όπως και του άλλου ακραίου ανέκδοτο, του Λέτο) και να αναζητήσει καλύτερους παίκτες στη θέση τους.

Διαβάζω ότι ο Τζορβάκος μόλις δεν τον βάζουν κοιτάει για εξωτερικό?

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όπου και να πας θα "γράφει" ότι πάει μέσα.

ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν να "αποδεσμευτεί" και ο παλαίμαχος Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Εκτός κι αν θεωρούν πως μια ομάδα "παλαιμάχων" πρέπει να την προπονεί ένας παλαίμαχος
;-)

TNT είπε...

http://www.balitsa.gr/7686755686179293000059390598522008140000/image.jpg

Τους πέθανα στο τρέξιμο :p :p :p

warzycha είπε...

Ωραίος ΤΝΤ! Δεν φτάνει που δεν μπορούν να παρουν τα πόδια τους, εσύ τους έβαλες να τρέχουν σαν τη Μπάρτσα....

Ο ανώνυμος στον πάγκο πώς σου προέκυψε; (ρωτάω μην τυχόν και είναι κάποιο bug που πρέπει να κοιτάξουμε στην εφαρμογή... βλέπεις ακόμη κάνουμε testing)!

warzycha είπε...

Σύμφωνα με τα Πράσινα Νέα, σήμερα κατεβαίνουμε με μία αλλαγή σε σχέση με Κοπεγχάγη, Νίνης αντί Γκαρσία.
Η πιθανή σύνθεση είναι δηλαδή αυτή:
http://www.balitsa.gr/8219561078593906000031171051018117980000/image.jpg

Ανώνυμος είπε...

Ο συνταξιούχος μπήκε αμέσως στο "κόλπο". Ψέλλισε κάτι για μια πιθανότητα ν' αφήσει το Τζόρβα στον πάγκο, του την πέσανε αμέσως οι "δηλητηριογράφοι" ότι ο Άλεξ πικράθηκε και σκέφτεται να ξενιτευτεί, και σήμερα ω της εκλπήξεως ξανά ο μανταλάκιας κάτω από τα δοκάρια μας!
Καλά. Και δεν συζητάω που έχει και αυτός τον Φερνάντεζ στα αζήτητα. Έχω πάψει να το ψάχνω από τη στιγμή που κατάλαβα.
Τι κατάλαβα; Όλη η βρώμα με Γκουβού και Φερνάντεζ έχει μια πολύ απλή εξήγηση.
Έχουν ακριβά συμβόλαια.
Κι η Πανάθα δεν έχει λεφτά ούτε και σκοπεύει να ρίξει χρήμα.
Τόσο απλά.
Γι' αυτό κι ακούμε από τους "δηλητηριογράφους" ότι ο συνταξιούχος σκέφτεται να προωθήσει στην α ομάδα παίκτες από τα "τσικό" των ακαδημιών.
Πέσαμε από τα καβούρια στις τσούχτρες παιδιά.
Χέσε μέσα πολυχρόνη δηλαδή.
:-(

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν χάσαμε...
Κάποιοι θα μιλήσουν ακόμα και για "βελτίωση" αυτού του συρφετού...
:-((

Μινχ είπε...

Ο Χριστοδ/λος ποτέ δεν έχει παίξει καλά με το Νίνη μέσα.
Επρεπε να τον είχε στον άξονα, έξω το Νίνη και από την αρχή το Λέτο.
Απο κει και πέρα ο Αστέρας πίεζε σε όλο το γήεδο και χάναν τ αυγά με τα πασχάλια.
Ο Νίνης δε μπορεί να κρατήσει τη μπάλα πάνω από 3 δευτ.
Ο μόνος που λίγο σα να ένωνε τις γραμμές ήταν ο Γκαρσία και τον είχε εκτός 18αδας.
Δεν είναι μόνο ότι οι παίχτες αυτοί δε τρέχουν αλλά δεν είναι καλοί και με τη μπάλα. Δε μπορούν να ξεμπλοκάρουν με τίποτα αν τους πιέσεις.

Σε ένα παιχνίδι ο Σισέ δε σκόραρε και φυσικά χάθηκαν βαθμοί.

Ανώνυμος είπε...

Τι περιμέτε δηλαδή από γέρο άνθρωπο παλαίμαχο προπονητή παλαίμαχων παικτών?
Μινχ συμφωνώ, έπρεπε Λάζαρο στον άξονα και Λέτο μέσα από την αρχή. Η έστω αυτό από το 45' όταν πια ήταν ολοφάνερο ότι ο Νινάκος είναι χώμα (αλήθεια θα συνέρθει ποτε?).
Αλλά είπαμε, απόμαχος των γηπέδων είναι ο άνθρωπος, απόμαχους των γηπέδων κοουτσάρει.
Πάλι καλά που επέστρεψαν τα αστέρια του νταμπλ, Κλέιτον, Μάτζιος και Μελίσης να δώσουν λύσεις.
Να γυρίσει κι ο Γκάμπριελ και τότε θα πάρουμε ξανά το νταμπλ με περίπατο.
Ομαδάρα!
Μη τολμήσει κανένας να μιλήσει για αποδόμηση!

squarelogic είπε...

Πως τα καταφέρνουμε και βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό κάθε αντιπάλου μας...

Έβλεπα τους παίκτες του Αστέρα να τρέχουν σα να είχαν πέσει στην μαρμίτα του Πανοραμίξ και αναρωτιόμουν αν ήταν η ίδια ομάδα που δεν έχει κερδίσει στην έδρα της...

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη μάλλον δεν είναι..σύμπτωση:μπροστά στο περιπατητικό κεντρο του φετινού Παναθηναικού όλοι εχουν την ευκαιρία να φανούν... Μπαρτσελόνα!

squarelogic είπε...

Γενικά,έχω σαν αρχή να δίνω αρκετό χρόνο ανοχής στους ξένους προπονητές του ΠΑΟ,αλλά φαίνεται οτι ο κ.Φερέιρα επιλέχθηκε εξαρχής και για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο:
υποσχέθηκε φαίνεται,οτι θα είναι..υπάκουος σε ορισμένες υποδείεξεις της διοίκησης:
'ετσι εξηγείται οτι ο συμπατριώτης του Φερναντέζ ούτε τώρα παίρνει ευκαιρία.Καλά ρε παιδιά,πόσο ψηλό είναι το συμβόλαιό του που πρέπει να παίζει ο Τζόρβας και ως ει παρών?
Ετσι εξηγειται πιθανόν και οτι Γκαρσία και Γκοβού βρέθηκαν εκτός 18άδας.
Αν στην μεταγραφική περίοδο βγεί και πει "οτι δεν βρίσκονται τώρα καλοί παίκτες" θα έχουμε πειστεί 100%!

Ανώνυμος είπε...

Ήρθες στα λόγια μου Squarelogic.
Ο Ζεσουάλδο είναι ανδρείκελο.
Ένας συνταξιούχος που εξαγοράζει
"πλασματικά χρόνια" στον Παναθηναϊκό για να κάνει αύριο και καμιά κρουαζιέρα στην Καραϊβική με τη συμβία του.
Εντολές εκτελεί.
Φερνάντεζ, Γκοβού, Γκαρσία είναι πολύ ακριβά συμβόλαια.
Να το πάμε και λίγο πιο βαθιά το μαχαίρι;
Όσο ο καρκίνος δεν πούλαγε, γινόταν ο χαμός για να πουλήσει. Και πάνω που είπε "πουλάω", δεν βρέθηκε κανένας για ν' αγοράσει, όπως λχ ο Μαρινάκης στις μαούνες.
Πάλι όμως έγινε χαμός γιατί πουλούσε λέει ακριβά.
Λογικό να μη θέλει κανένας ν' αγοράσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Δεν σε παραξενεύει όμως που ακόμα κι όταν έφτασε να πει "χαρίζω", πάλι κανένας δεν πήρε το δώρο;

Κώστας είπε...

Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς όμως όχι στον αγωνιστικό τομέα, όπου τα πράγματα μένουν ίδια και χειρότερα έπειτα από τα εγκλήματα του καλοκαιριού.
Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στα μηνύματα που περνάνε οι φιλικές στη διοίκηση εφημερίδες και οι προσκείμενοι σε αυτήν δημοσιογράφοι σε ραδιόφωνα και σε ηλεκτρονικά μέσα.
Έχουν αρχίσει και λείπουν εντελώς πια λέξεις και φράσεις, που ήταν κλισέ τους προηγούμενους μήνες.
Λέξεις και φράσεις, όπως: εκτίναξη, μεγάλες μεταγραφές, νέοι Σισέ, πέφτουν εκατομμύρια, απογειώνεται το τριφύλλι, δεν ακουμπάει τον Παναθηναϊκό η κρίση κλπ.
Αντίθετα πλημμυρίζει καθημερινά το ρεπορτάζ από ειδήσεις για:
μείωση μισθών, περικοπές συμβολαίων, σπατάλες στα ταξίδια, προώθηση νέων ταλέντων από τις ακαδημίες, στόχος ο Κουμορτζί και τέτοια.
Κάτι τρέχει;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ,
Ο Κώστας Αντωνίου βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, προκειμένου να αφυπνίσει τους παίκτες του. Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος προσπάθησε να «ντοπάρει» τους «πράσινους» για να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο στο β’ ημίχρονο και να πάρουν τη νίκη, ωστόσο, όπως φάνηκε, οι φωνές του δεν έπιασαν τόπο.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΗΛΕΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΘΗΡΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οταν κάποιοι τα λέγαμε μας αντιμετωπίζαν "ορισμένοι" σαν εγκληματίες του κοινου ποινικού δικαίου
:-(

Χιλιάδες πράσινες καρδιές είπε...

Ο κύριος Βγενόπουλος έχει επανειλημένα δηλώσει ότι αποστρέφεται τη γηπεδική βία και ότι αυτή είναι ένας σοβαρότατος λόγος για τον οποίον δεν θέλει να ανακατευτεί με το ποδόσφαιρο παρά τη μεγάλη αγάπη του για τον Παναθηναϊκό μας.
Πολύ φοβάμαι λοιπόν ότι όλα αυτά τα συνεχόμενα επεισόδια από μερίδα οπαδών μας, θα τον οδηγήσουν να απομακρυνθεί, ετούτη τη φορά οριστικά, από τα της ομάδας της καρδιάς του.
Μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΟΛΟΙ αυτοί που διαμαρτύρονται, έστω και "άκομψα", είναι όλοι αυτοί που εγώ χαρακτήριζα "μαλάκες" το καλοκαίρι.

Απλά τώρα το κατάλαβαν και μόνοι τους.

Νομοτελειακά έχουν δύο επιλογές.

Να κάνουν ότι κάνουν και να μουτζώσουν τους εαυτούς τους.

Μόλις περάσουν στο Β part μπορεί κάτι να γίνει.

Οικονομική κρίση εσείς και για αυτό αγοράζετε παικτάκια?

Οικονομική κρίση και εμείς και δεν ερχόμαστε γήπεδο, δεν αγοράζουμε διαρκείας και άλλα πράσινα "είδη".

Απομακρυνόμαστε από την ομάδα και φωνάξτε μας μόλις βάλετε μυαλό και αποφασίσετε να "επενδύσετε".

Είναι πολύ απλά τα πράγματα αρκεί να μην είσαι οπαδός. ;-)

Υ.Γ. Βρίσκω φοβερά αστεία και τα δύο "πράσινα" πρωτοσέλιδα.

Ανώνυμος είπε...

Όταν φωνάζαμε για αποχή "κάποιοι" μας αντιμετωπιζαν σαν προδότες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντωνίου πάντως δήλωσε αισιόδοξος.
Σαν δεξί χέρι του Πατέρα είναι σίγουρο ότι δεν μιλάει στην τύχη.
Υπομονή.

ΜAD_BOY είπε...

Ο Τεν Κάτε μπορεί να είχε τις ιδιοτροπίες του, αλλά ΔΟΥΛΕΥΕ. Ο Νιόπλιας φάνηκε ιδανικός διαχειριστής της δουλειάς του Τεν Κάτε, έδωσε στους παίκτες αυτό που τους στερούσε (φιλικές σχέσεις), αλλά όταν ο άνθρωπος κλήθηκε να κάνει για πρώτη φορά στη ζωή του προετοιμασία ως Α’ προπονητής, έχασε την μπάλα και το 'ριξε στους συμβιβασμούς. Η ομάδα που παρέδωσε στον Φερέιρα είναι . . .. μπουρδέλο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ, απλά. Απο τον Τεν Κατε παρέλαβε ομάδα-μοντέλο, απλά είχε να την διαχειριστεί. Μην περιμένετε θαύματα απο τον κάθε Φερέιρα, απο την μια στιγμή στην άλλη. Ο Μουρίνιο να ερχόταν, πάλι θα δυσκολευόταν.

Ανώνυμος είπε...

Άμα καταντήσαμε να "νοσταλγούμε" τον Τεντόπανο κλάφτα χαρ-άμπαλε.
Τη 1η χρονιά, όταν ακόμα έπαιζε ο Κόκαλης, ο Τεντόπανος έχασε το πρωτάθλημα με κάτι δεκάδες πόντους πίσω. Και θα το έχανε και τη 2η γιατί το μόνο που τον ένιαζε ήταν το μαύρο γυαλί και το καμάκι.
Ο Νιόπλιας πήρε με τα 1000 ζόρια το πρωτάθλημα σε μια φάση που στο χάρτη δεν υπήρχε ο οσφπ λόγο αποχώρησης Κόκαλη, χρεών, κτλ
Από κει κι υστερά την ομάδα την "προπονούσε" η κλίκα της Εθνικής παρέα με τους κολητούς της "δηλητηριογράφους" σαν το Σερέτη που άμα τους διάβαζες, ήξερες την εντεκάδα της επόμενης Κυριακής από την προηγούμενη.
Ο συνταξιούχος είναι μια από τα ίδια. Δεν είναι θέμα χρόνου. Με τη μια καταλαβαίνεις ότι και αυτός "προσαρμόστηκε". Όλοι οι keep wlaking παίξανε στη Τρίπολη.
Λεφτά δεν υπάρχουν κι έτσι το παπόρι πάει στν ξέρα.
Εδώ πάνε να μας περάσουν για παιχτούρα το Κουμορτζή!!!! Οι ίδιοι "γνώστες" που το καλοκαίρι θέλανε τον Νέμεθ, αν τον θυμάται κανένας...
Φτήνια.

Ανώνυμος είπε...

* keep walking

(βιαζόμουνα να παίξω PS3 παρέα με το γιό κου)

Ανώνυμος είπε...

** και δεν είμαι ο ΜΝ

(αυτό για τους "συνωμοσιολόγους")

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ανώνυμε, παρακολουθώ το συγκεκριμένο blog αρκετά χρόνια. ΠΟΤΕ μίλησες για αποχή?????????

ΜAD_BOY είπε...

Πες τα ρε Νύχτα, γιατί οι ανώνυμοι που αλλάζουν nicks και απόψεις κατα κόρον, μας λένε και άμπαλους.

Άμπαλος, ανώνυμε, ε;

Επειδή μου άρεσε να κερδίσω Ίντερ και να παίζω ωραία μπάλα, και επειδή είχα φυσική κατασταση σούπερ και πειθαρχία στα αποδυτήρια;

Κομπλεξάρα του κερατά ο Τεντάς, αλλά τρελή μπάλα ήξερε, και το πρωτάθλημα χάθηκε από άλλους παράγοντες.

Τον Νύχτα κατηγορείτε κάποιοι ότι κράζει χωρίς όρια και χαρακτηρίζει, αλλά καλύτεροι δεν είστε. Όποιοος διαφωνει είναι ή μαλάκας ή άμπαλος.

Είσαι χειρότερο ζώο ανώνυμε, απο τους χιλιάδες τυφλούς που αγόρασαν διαρκείας.

Κώστας είπε...

Μήπως ο "ανώνυμος" εννοούσε αποχή από το σεξ; Γιατί αυτό φαίνεται πως τον έχει βαρέσει στο κεφάλι.
:-)

Αισιόδοξος είπε...

Ο Τεν Κάτε υπήρξε ΚΕΦΑΛΑΙΟ για τον Παναθηναϊκό. Αλλά και ο Ζεσουάλδο φαίνεται πως έχει αρχίσει να βρίσκει τα "κλειδιά" που θα μεταμορφώσουν την ομάδα.
Αυτό φάνηκε στην Τρίπολη ξεκάθαρα. Κόντρα στον Αστέρα ο φημισμένος Πορτογάλος κόουτς εγκατέλειψε τους αδόκιμους πειραματισμούς (Δημούτσος, Πλεσί, Γκαρσία) και επανέφερε τους δεδομένης αξίας κατόχους του ευρωπαϊκού κυπέλου, Καραγκούνη και Κατσουράνη, δείχνοντας έτσι ότι εξοικειώνεται με την ομάδα και κατανοεί πιο "ορθολογικά" τις λύσεις στα προβλήματά της.
Φυσικά η ομάδα έχει ανάγκη και από μεταγραφικές "πινελιές" ουσίας. Τη θέση των ανήμπορων να προσφέρουν, παρά τα πανάκριβα συμβόλαιά τους, Γκοβού και Γκαρσία αναμένεται να πάρουν από το Γενάρη δυο άκρως ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, που ο Κώστας Αντωνίου φρόντισε συνετά να "κλείσει" από τώρα, ο Κουμορτζί και ο Πέτσο.
Παράλληλα, η επιστροφή του εγνωσμένης αξίας (2 εκ ευρώ στοίχισε) μπακ Χρήστου Μελίσση αναμένεται να δώσει τις απαραίτητες "ανάσες" στον καταπονημένο Σπυρόπουλο, ενώ ο πολυπόθητος "περιφερειακός" επιθετικός, που θα στηρίξει τον Σισέ, είναι κιόλας εδώ: ο παλιός καλός μας γνώριμος, ο "φονιάς" της ΑΕΚ, Βαγγέλης Μάντζιος.
Σιγά-σιγά αλλά με σταθερά βήματα η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ ανασυγκροτείται και ειλικρινά είναι να απορεί κανείς με την απαισιοδοξία των οπαδών μας.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς για κάποιους, ευτυχώς για κάποιους άλλους, ο Τεν Κάτε αποτελεί παρελθόν. Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα.

Γνώμη μου είναι ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και με αυτό θέλω συγκεκριμένα να πω ότι η φετινή καθίζηση του Παναθηναϊκού οφείλεται στη ρευστότητα και την αβεβαιότητα γύρω από το ιδιοκτησιακό.

Το τοπίο σε αυτό το κρίσιμο τομέα είναι θολό. Αναλύω:

1. Την άνοιξη υπήρξε παραίτηση του Νικόλα Πατέρα και παρατεταμένη αγωνία από τη διαφαινόμενη επιστροφή στο μαύρο παρελθόν.
2. Το καλοκαίρι φάνηκε ότι η ομάδα επιστρέφει οριστικά στον καρκίνο που όμως, εντελώς στα ξαφνικά, από το "δεν χαρίζω" πέρασε στο "δωρίζω".
3. Παρολαυτά δεν βρήκε την αναμενόμενη από όλους μας ανταπόκριση. Μάλιστα οι ιδρυτές της ΠΕΚ, κκ Νίκας, Ξυλάς και Πολέμης, όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκαν αλλά αρνήθηκαν να πάρουν μέρος στην ΑΜΚ που θα σηματοδοτούσε την προοδευτική αλλαγή του ιδιοκτησιακού και τη νέα εποχή για το σύλλογο.
4. Μόνο σίγουρο, απέμεινε η επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία της ομάδας με το ιδιοκτησιακό ωστόσο να παραμένει θολό.
5. Ο μεν καρκίνος φαίνεται να θέλει να αποχωρήσει οριστικά (στην πρόσφατη ΑΜΚ μετείχε περιορισμένα), αλλά ούτε οι της ΠΕΚ επέστρεψαν, ούτε και ο Αντρέας Βγενόπουλος έκανε το βήμα εκείνο που θα έδινε σε όλους τη σιγουριά ότι η αλλαγή ιδιοκτησιακού προχωράει ακάθεστη.
6. Έτσι σήμερα κανένας στην ΠΑΕ δεν ξέρει ουσιαστικά τι (του) ξημερώνει.

Επόμενο είναι, ένα τέτοιο κλίμα να διαχέεται παντού, άρα και στους παίκτες, με το γνωστό αποτέλεσμα.

(επιλέγω την ανωνυμία ιδεολογικά. για μένα σημασία έχουν οι απόψεις και όχι το ποιος τις εκφέρει. θεωρώ ανούσια σπατάλη να ασχολείται κανείς επί του "προσωπικού" σε μια έτσι κι αλλιώς ανώνυμη συζήτηση στο ίντερνετ)

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς για κάποιους, ευτυχώς για κάποιους άλλους, ο Τεν Κάτε αποτελεί παρελθόν. Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα.

Γνώμη μου είναι ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και με αυτό θέλω συγκεκριμένα να πω ότι η φετινή καθίζηση του Παναθηναϊκού οφείλεται στη ρευστότητα και την αβεβαιότητα γύρω από το ιδιοκτησιακό.

Το τοπίο σε αυτό το κρίσιμο τομέα είναι θολό. Αναλύω:

1. Την άνοιξη υπήρξε παραίτηση του Νικόλα Πατέρα και παρατεταμένη αγωνία από τη διαφαινόμενη επιστροφή στο μαύρο παρελθόν.
2. Το καλοκαίρι φάνηκε ότι η ομάδα επιστρέφει οριστικά στον καρκίνο που όμως, εντελώς στα ξαφνικά, από το "δεν χαρίζω" πέρασε στο "δωρίζω".
3. Παρολαυτά δεν βρήκε την αναμενόμενη από όλους μας ανταπόκριση. Μάλιστα οι ιδρυτές της ΠΕΚ, κκ Νίκας, Ξυλάς και Πολέμης, όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκαν αλλά αρνήθηκαν να πάρουν μέρος στην ΑΜΚ που θα σηματοδοτούσε την προοδευτική αλλαγή του ιδιοκτησιακού και τη νέα εποχή για το σύλλογο.
4. Μόνο σίγουρο, απέμεινε η επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία της ομάδας με το ιδιοκτησιακό ωστόσο να παραμένει θολό.
5. Ο μεν καρκίνος φαίνεται να θέλει να αποχωρήσει οριστικά (στην πρόσφατη ΑΜΚ μετείχε περιορισμένα), αλλά ούτε οι της ΠΕΚ επέστρεψαν, ούτε και ο Αντρέας Βγενόπουλος έκανε το βήμα εκείνο που θα έδινε σε όλους τη σιγουριά ότι η αλλαγή ιδιοκτησιακού προχωράει ακάθεστη.
6. Έτσι σήμερα κανένας στην ΠΑΕ δεν ξέρει ουσιαστικά τι (του) ξημερώνει.

Επόμενο είναι, ένα τέτοιο κλίμα να διαχέεται παντού, άρα και στους παίκτες, με το γνωστό αποτέλεσμα.

(επιλέγω την ανωνυμία ιδεολογικά. για μένα σημασία έχουν οι απόψεις και όχι το ποιος τις εκφέρει. θεωρώ ανούσια σπατάλη να ασχολείται κανείς επί του "προσωπικού" σε μια έτσι κι αλλιώς ανώνυμη συζήτηση στο ίντερνετ)

giourkas είπε...

kala ta grafeis anwnime, alla epidi ws "anwnimos" ipografoun polloi sto blog, dialekse ena nick gia na sas ksexwrizoume. pws dld tha sou apantame? anwnime twn 3:32?

Ανώνυμος είπε...

giourkas
επιλέγοντας συνειδητά την ανωνυμία, όποιος συμφωνεί με αυτό δεν απαντάει "ανώνυμε των 3:32" αλλά (ένα υπόδειγμα) "Η ανάλυση, σύμφωνα με την οποία το βασικό πρόβλημα είναι το θολό τοπίο στο ιδιοκτησιακό, με βρίσκει να διαφωνώ στο εξής [κ.λπ.]".
'Ετσι η συζήτηση γίνεται μεταξύ απόψεων καθαρά και τα έτσι κι αλλιώς εικονικά (λόγω ίντερνετ) "πρόσωπα" και "ονόματα" περνάνε στο παρασκήνιο και δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον (εκτός από όσους αρέσκονται στην προσωπική επίδειξη, τα κουτσομπολιά και τις εικονικές κόντρες, πράγματα για τα οποία δεν με ενδιαφέρει να σπαταλώ το χρόνο μου).

giourkas είπε...

den diafwnw me afto pou les.
kai to nick giourkas ή squarelogic ine eksisou "anwnimo" me to nick "anwnimos", apla polloi anwnimoi ine san polla atoma na exoun to idio nick, aneksartita apo an exoun idies apopseis, opote etsi mperdevomaste oi ipoloipoi. no problem.

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΤΕ ΚΛΕΙΤΟΝ-ΜΑΝΤΖΙΟ-ΜΕΛΙΣΣΗ ΣΕ ΑΕΚ + 1 ΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΠΛΑΝΚΟ + ΤΖΙΜΠΟΥΡ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2.

Ανώνυμος είπε...

giourkas τι πειράζει αν, με την ανωνυμία, πολλά άτομα είναι σαν να έχουν το ίδιο ψευδώνυμο; Τι σημασία έχει; Αν έχουν διαφορετικές απόψεις, τι σημασία η υπογραφή τους; Κι αν έχουν κοινές απόψεις, πάλι τι σημασία έχει η υπογραφή τους; Αν σκέφτομαι τα ίδια με σένα και υπογράψω, πχ, saravakos αντί ως ανώνυμος, θα αλλάξει κάτι ως προς τη συμφωνία μας; Μήπως μαζεύουμε υπογραφές για να φτιάξουμε κανένα κόμμα ή για κάποιο δημοψήφισμα; Τις απόψεις μας δεν λέμε απλώς;
Νομίζω λοιπόν πως αν ξεκολήσουμε από την ανάγκη να "προσωποποιούμε" τις απόψεις και αν εστιάσουμε στις απόψεις σκέτα, πολλά προβλήματα θα λυθούν. Εννοώ προβλήματα εικονικών σκιαμαχιών.

Ανώνυμος είπε...

(συνεχίζω γιατί διακόπηκε) Όσο για το μπέρδεμα που λες, αν πρόσεξες στο "υπόδειγμα απάντησης προς ανώνυμο" που έκανα, ξεκινάς την απάντηση με μια μικρή περίληψη της άποψης που έχει καταθέσει ο ανώνυμος "συνομιλητής" έτσω ώστε να είναι ξεκάθαρο σε ποιον - δηλαδή σε ΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ - απαντάς. Θα δεις ότι αυτό βοηθάει ακόμα περισσότερο το διάλογο απόψεων! Γιατί δείχνεις, έτσι, τι κατάλαβες από την άποψη που διάβασες και σε τι ακριβώς απαντάς.
Κανένα μπέρδεμα δηλαδή. Ίσα ίσα ξεμπέρδεμα!

Κώστας είπε...

Όσο στον Παναθηναϊκό ψάχνουν δικαιολογίες αντί να ψάχνουν για τις αιτίες, προκοπή δεν θα δουν. Πέρασαν τέσσερις μήνες από την προετοιμασία και ακόμα μετά από κάθε άτυχο αποτέλεσμα, ακούς τα ίδια και τα ίδια.

"Φταίει η προετοιμασία του καλοκαιριού" λένε οι σοφοί. Δηλαδή τέσσερις μήνες τώρα τι ακριβώς κάνουν στην Παιανία για να διορθώσουν ή να βελτιώσουν τα όσα έγιναν στην προετοιμασία; Απλά κλαίγονται κι αναμασάνε την καραμέλα της προετοιμασίας;

"Πήγαν το καλοκαίρι στην Αμερική κι αυτό τους τσάκισε τους παίκτες", ξαναλένε οι σοφοί. Τι λέτε μωρέ; Πήγαν δηλαδή διεθνείς κι έμπειροι παίκτες στην Αμερική, έπαιξαν μισή ώρα μπάλα και κάηκαν;
Γιατί τότε δεν κάηκε η ομάδα του Κυράστα, που πήγε στην Αμερική όχι 3 αλλά 10 μέρες ολόκληρες και μετά καπάκι έκανε κι άλλη προετοιμασία στα βουνά της Ιταλίας και αμέσως μετά πέταγε στο πρωτάθλημα, έπαιξε μπαλάρα, βγήκε η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας παμψηφεί και έχασε το πρωτάθλημα μόνο και μόνο γιατί της το πήραν με το έτσι θέλω;

"Έφταιξε ο γυμναστής", απαντούν οι πάνσοφοι. Αλλά τότε γιατί ο Έμπεν, που ήρθε να διορθώσει το έγκλημα του Κέζου, αυτήν την στιγμή κάθεται και παρακολουθεί πως κάνει τις προπονήσεις ο νέος γυμναστής που έφερε ο Φερέϊρα;

Μήπως επί της ουσίας, το έγκλημα ήταν ότι ακριβώς λόγω νταμπλ, παραμυθιαστήκαμε όλοι και δεν είδαμε την πραγματική εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα ΠΕΡΣΙ στον δεύτερο γύρο και που προειδοποιούσε τι θα επακολουθήσει;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κανείς σοφός δε λέει:

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΝΕ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Και άλλα πολλά.

Ο ΠΑΟ πρέπει να αλλάξει "χέρια".

Ακόμη Βαρδινογιάννη έχει.

Να πάει σε ανθρώπους που θα θέλουν να βοηθήσουν. Αυτό θα απενεργοποιήσει αυτόματα και όλους αυτούς που βάζουν τρικλοποδιές (βλ. Γιαννακόπουλο).

Ας την αναλάβει την ομάδα ο Βγενόπουλος.

Ας τον δούμε και αυτόν.

Αλλά ας μεταβιβαστούν οι μετοχές πρώτα. ;-)

giourkas είπε...

katalabenw to point sou , anwnime, apla ine pio efkolo na apefthinese se nick. wstoso, anagnwrizw tin magkia kai sofίa tis prothesis sou.

kwsta kai nikta, simfwnw apolita.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χρήσιμο άρθρο από έναν άνθρωπο, τον Βέλιτς, που, αν μη τι άλλο, συνεισέφερε στον ΠΑΟ όσο του το επέτρεπε το αστείο (μηδενικό σε σχέση πχ με του Αντωνίου) μπάτζετ που του έδωσαν να διαχειριστεί.

http://www.gazzetta.gr/Experts/Γιάσμινκο-Βέλιτς/item/122846-PAO-LAB-Mύθοι-και-πραγματικότητα

ΜAD_BOY είπε...

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΙΒ

Ι ΜΑΙΝΤΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΑ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΠΑΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ 800 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΙΣΩ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΑΙΚΤΗ ΠΡΟΣ -ΝΕΑΣ- ΠΩΛΗΣΗΣ

giourkas είπε...

kalos o iv alla EKI GONZALEZ den itan oute tha ginei pote! megalo krima i fasi me ton eki, eixe tsampouka, katheti pasa, efkola evaze goal kai itan igetis. ton efagan epidi itan 'ataktos' . oloi oi argentinoi etsi ine, parte to xampari. megali paiktoura, megalos kaimos pou xathike etsi. to kalokeri tou 2007 sto filiko me ton atromito epathe ton travmatismo pou tha tou allaze tin zwi kai tin kariera tou, kathws kai tis orekseis mas. terastios paiktis.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Έκι; Πάει αυτός.
Πάει κι ο Εντόι, που και υγιέστατος ήταν όταν τον έδιωξαν, και υγιέστατος είναι, και παστελώνει συστηματικά, και είναι ακριβώς ο παίκτης (περιφερειακός επιθετικός με ντρίμπλα, πάσα, γκολ) που λείπει από το πλάι του Σισέ.
Τα εγκλήματα του καλοκαιριού.
Όχι αυτού εδώ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ανώνυμε και ΠΟΙΟΣ έκανε αυτά τα εγκλήματα?

Ο βοηθός προπονητή που κάποιοι εκθειάζουν.

Υ.Γ. Μου άρεσε πολύ η εξήγηση που έδωσες για την "ανωνυμία" σου. Ένα σχόλιο που δε θα διαβάσεις σε ένα αντίστοιχο blog γαύρων. Respect.
Ελπίζω αυτό το "πνεύμα", να το "καταθέσεις" και στις αθλητικές σου απόψεις. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Ο Τεν Κάτε, ακριβώς. Δεν το πίστευα ότι έδιωξε τον Εντόι χωρίς να του δώσει ούτε μια ευκαιρία! Και μετά πήρε τη "σκυτάλη" ο Νιόπλιας... Είναι να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο! Μετά το μακαρίτη τον Κυράστα δεν είδαμε προπονητή της προκοπής σ' αυτή τη δόλια την ομάδα. Πώς ν' αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα;
Και τώρα πάει να χάσει και την "ιδεολογική" της ταυτότητα καθώς τσαλαπατήθηκε η ευρωπαϊκή υπογραφή του Παναθηναικού, στην οποία όλοι υποκλίνονταν.
Αλλά όταν ακους ότι την ανάλυση της ομάδας την έχει αναλάβει ο τηλεσχολιαστής, τι περιμένεις;
Κι ακόμα δεν πιάσαμε πάτο :-(((

Ανώνυμος είπε...

"ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ Ο ΦΕΡΕΪΡΑ."

!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταλάβαμε. Οι μεταγραφάρες θα είναι "εσωτερικές". Επιστροφή Μελίση, Κλέιτον και Μάτζιου. Και πολύ μας είναι.

giourkas είπε...

to simvoleo tou matziou ligei to kalokeri, sinepws to logiko ine pws tha mini ws ëswteriki metagrafi mexri tin liksi tis periodou, mexri maio. sise vasikos, kai petro-matzios allages. o petro ine 10 fores kaliteros kat eme, alla k pali san 2i allagi den ine asxima o matzios. tha ine mono gia 15 agwnistikes, ligei simvoleo kai poulo.

Ανώνυμος είπε...

Αντιγράφω από Prasinanea.gr ένα σχόλιο κάποιου που υπογράφει αρκετά εύστοχα ως Think Outside the Box:

Φίλτατοι, είναι προφανές (το έχετε επισημάνει ήδη). Ο Γκοβού είναι ακριβός γι'αυτό δεν παίζει (45.000 και όχι 100.000 όπως έχει γραφτεί/ παιχνίδι). Και επειδή ακριβώς θέλουν να τον φάνε δημιουργούν κλίμα για να τον διώξουν, χρησιμοποιώντας δημοσιογραφίσκους, όπως αυτόν που δεν υπέγραψε αυτό το ρεπορτάζ αλλά και άλλους μεγαλόσχημους δημοσιογραφους-φερεφωνα.
Ο Φερέιρα μεσα σε ενα μηνα δλδ, έχει σχηματίσει τόσο χάλια άποψη για τον Γκοβού, που ούτε στην 18άδα δεν τον θέλει, ή μήπως παίρνει χαρτάκι από τα γραφεία; Δηλαδή με Κοπεγχάγη και Αστέρα είδαμε τουλάχιστον αυτούς που έπαιζαν να τρεχουν ακαταπαυστα, να συνδυαζονται μαγικά και ο Γκοβού θα τους χάλαγε το σύστημα...
Μην σχολιάσω ότι (όσο και αν συμπαθώ τον Μαρίνο) ο Γκοβού θα είχε τελειώσει με γκολ 2-3 άχαστα που έχασε ο μικρός. Δυστυχώς πρέπει να φιλτράρουμε την πληροφορία που λαμβάνουμε και να διαβάζουμε πίσω από τις λέξεις.
ΥΓ. Διαβάζω ότι και ο Σιμάο έμεινε εκτός. Αν δεν συντρέχει λόγος καρτών, τότε να δω ποιος θα τρέχει απο τα γεροντοπαλίκαρα που έχουμε στο κέντρο...Εκτός αν έχουμε τον Ολυμπιακό Βολου του ΜΠΕΟΥ για τοσο αδυναμο αντίπαλο... Αν ναι τότε οι έχοντες την εξουσία στην ομάδα δεν ξέρουν που πανε τα τέσσερα. Αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν βλέπουν τα προφανή και προβληματίζομαι, εκτός τελικά αν δεν είναι ανικανότητα αλλά δόλος.

Προσυπογράφω ανωνύμως πάντα!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Εγώ σου λέω ότι είναι έτσι τα πράγματα ανώνυμε και θέλουν να τον "φάνε" επειδή είναι ακριβό το συμβόλαιο του.

ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕΡΝΕΤΑΙ?

Γιατί αν έπαζε μπάλα θα ξεσηκωνόταν ο κόσμος όπως πχ θα γίνει με τον Σισέ αν και εφόσον.

Η μισή ντροπή δική του λοιπόν.

Και ο Σισέ έχει μεγάλο συμβόλαιο. Αλλά προσφέρει. Και πέρυσι και ο Σίλβα είχε μεγάλο συμβόλαιο αλλά πρόσφερε. Τώρα όμως είναι δυσβάσταχτο το συμβόλαιο του γιατί η προσφορά του είναι μηδαμινή.

Είναι λογικό στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο η αξία του παίκτη να προσμετράται με την προσφορά του.

Δε μου φαίνεται λοιπόν καθόλου παράλογο που θέλουν να ξεφορτωθούν δύο ακριβοπληρωμένους βετεράνους.

Δε μπορεί να προσφέρει ο Γκοβού για τον Α ή Β λόγο. Το απόδειξε. Είχε το χρόνο του και τις ευκαιρίες του. Με 10 παίκτες έπαιζε ο ΠΑΟ με αυτόν μέσα.

EVIL ELVIS είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

ΟΛΟΙ - ΠΑΙΚΤΕΣ, ΦΕΡΕΙΡΑ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ [-ΤΩΡΙΝΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ,
-ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ aka ΣΟΦΕΡ, ΠΟΥ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ]

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Evil μην απαξιώνεις την ομάδα του Νταμπλ.

Μια σκούπα χρειάζεται και να αρχίζει ένας ένας να φεύγει.

Πρόεδροι, Αντωνίου, Φρέιτας, Φερέιρα, παίκτες, νοοτροπία φιλάθλων (μην το ξεχνάτε αυτό παιδιά) κλπ κλπ.

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΆΤΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ.

ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ.

ΣΤΟΛΙΣΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΑΣ.

Μου τη δίνει όταν δικαιώνομαι. :-(

Ευτυχώς που επιστρέφει ο Μελίσσης. :-))

Υ.Γ. Τι δηλώσεις έκανε πάλι ο υπηρεσιακός προπονητής? Χαχαχαχα...που τον βρήκαμε ρε γμτ αυτόν τον μαλάκα.......σοκοφρέιτας με αντωνίου....το δίδυμο της συμφοράς.......

squarelogic είπε...

έχω μια ρηξικέλευθη πρόταση να κάνω:
να κάνει ο Ομπράντοβιτς τον προπονητή και στο ποδόσφαιρο!
Και μόνο που θα τον έβλεπαν τα κωλόπαιδα να γίνεται μελιτζανί καθώς η ώρα περούσε και δεν είχαν κάνει μισή ευκαιρία,θα παίρνανε τα πόδια τους φτερά απ τον φόβο τι θα ακούσουνε μετά...
Ενώ ο "παππούς" ατάραχος...
Εχανε η ομάδα 1-0 απ το Βόλο με΄σα στο ΟΑΚΑ με σουτ 4-9 και δεν κούνησε ούτε βλέφαρο...
Μας υπόσχεται κι αυτός "μετά θάνατον Ζωή"...
Μέχρι να καταλάβει το "πουλέν" που βρίσκεται θα είναι ήδη στο αεροπλάνο της επιστροφής,πιθανότατα πλουσιότερος κατά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ...
Πατέρα και Βγενό,οι δικαιολγίες τελείωσαν:κάντε οτι θα κάνατε και στις επιχειρήσεις σας!
Διώξτε τα "πειράματα",τα "στοιχήματα",και τα αποτυχημένα "δικά μας παιδιά" και προσλάβετε ανθρώπους αποδεδειγμένα νικητες,που μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα.Αλλος δρόμος δεν υπάρχει...

Ανώνυμος είπε...

@square

Να το πάμε ένα βήμα πιο πέρα;

Προπονητής-Πρόεδρος.

Greenheart

Ανώνυμος είπε...

Να κουρεύει και το γκαζόν.


Squareheart

Ανώνυμος είπε...

Και να πλένει και τις φανέλες.


Greenlogic