Παρασκευή, Νοεμβρίου 26, 2010

Περίεργα Παιχνίδια...


Αν και ήθελα χτες να μιλήσω για το φαινόμενο Μπαρτσελόνα,την καλύτερη ομάδα που έχω δει προσωπικά στα 33 χρόνια που παρακολουθώ ενεργά ποδόσφαιρο,την προσοχή μου προκάλεσε ιδιαίτερα ένα ασυνήθιστο 4σέλιδο στη χτεσινή έκδοση του freepress Metro,όπου ο εφοπλιστής Απ.Βεντούρης ως εκπρόσωπος της εταιρείας Cerberus Partners εκθέτει 3 τουλάχιστον καραμπινάτες περιπτώσεις εξαπάτησης των μικρομετόχων της MIG από την υπό τονκ.Βγενόπουλο διοίκηση...Οι ενοχλητικές για τον κ.Βγενόπουλο ερωτήσεις συνεχίζονται εδώ και εδώ και αναρωτιέται κανείς από ποιούς και για ποιό σκοπό ανακινούνται τώρα,και μάλιστα με αυτόν τον ασυνήθιστο τρόπο(πληρωμένη καταχώρηση με την μορφή αποκαλυπτικής συνέντευξης? σε ευρείας μεν κυκλοφορίας έντυπο,αλλά που δεν φημίζεται ακριβώς για την ερευνητική δημοσιογραφία του)...
Η αλήθεια είναι οτι διαβάζοντας αυτά κανείς σώφρων άνθρωπος δεν θα απέφευγε τις συσχετίσεις με έναν άλλο διάττοντα αστέρα του 'επιχειρείν",ονόματι Γεώργιο Κοσκωτά...

Και θα διατηρούσε ζωηρές αμφιβολίες κατά πόσο θα ολοκληρωνόταν η μεταβίβαση του 25% της οικ.Βαρδινογιάννη όταν ερχόταν η ώρα να καταβληθεί ζεστό χρήμα.,

Και σήμερα διαβάζουμε για δυσθεωρητο έλλειμμα 90 εκ.ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟ που αποκάλυψε η Grant Thornton,και το οποίο θέτει σε αμφιβολία την παραχώρηση του πλειοψηφικού της πακέτου σε Πατέρα-Βγενόπουλο κλπ...Μάλιστα,τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι σε εξέλιξη συνάντηση των 3 με αυτό ακριβώς το θέμα... Περίεργα παιχνίδια σε περίεργες εποχές...Τα μάτια μας εκατόν τέσσερα!

67 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σας το είπα. Πολύ σύντομα όσοι θρασείς έβριζαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο θα υποχρεωθούν, αν είναι άντρες, να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη.

(εννοείται ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι τέτοιο από το ψώνιο των σχολίων)

(η ΠΑΕ διέψευσε επίσημα τα περί υπέρογκου χρέους, βεβαιώνοντας ότι το πόρισμα της Grant Thornton δεν έχει ακόμα βγει. Αναρωτιέστε ποιος είχε συμφέρον να διαδίδει τα περί υπερχρεωμένης ΠΑΕ?)

Ανώνυμος είπε...

Κομμάτι της συνέντευξης Βεντούρη που αφορά στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας:

«Η MIG είναι ο ορισμός της πυραμίδας»

«Η περίπτωση του κ. Βγενόπουλου είναι κραυγαλέο παράδειγμα πλημμελούς εφαρμογής των νόμων. Αυτά που κάνει ο κ. Βγενόπουλος και περνούν απαρατήρητα θα είχαν οδηγήσει άλλους στη φυλακή για πολλά χρόνια. Θα έπρεπε να ελέγχεται για παράνομες ή αμφιλεγόμενες πράξεις, όμως επειδή είναι καλός δημοσιοσχεσίτης έχει επιδιώξει μεθοδικά και σε μεγάλο βαθμό έχει καταφέρει να χτίσει ένα προφίλ "λαοφίλητου ηγέτη". Τώρα που τελειώνουν τα λεφτά, θα δυσκολέψει η παρουσία του στον Παναθηναϊκό Επιβάλλεται άμεσος έλεγχος των εποπτικών αρχών Ο Βγενόπουλος κάνει δημόσιες σχέσεις με λεφτά άλλων».

Ανώνυμος είπε...

και

«Ο Βγενόπουλος εκμεταλλεύεται και τον Παναθηναϊκό»


«Εξ άλλου και η ενασχόληση με τον λαϊκής βάσης Παναθηναϊκό είναι προς την ίδια κατεύθυνση, αφού έχει σαν στόχο να προβάλει, να εξωραΐσει και προστατεύσει τη δημόσια εικόνα του στον ευρύτατο κύκλο ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να δούμε, τώρα που σιγά - σιγά τα λεφτά τελειώνουν, αν η ομάδα θα εξακολουθήσει να είναι συμπαγής ή εάν θα παρατηρηθούν διαρροές. Ο κ. Βγενόπουλος εκμεταλεύεται την αγάπη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, δίνοντάς τους υποσχέσεις ότι θα αγοράσει την ομάδα και ότι θα κάνει μεγάλες μεταγραφές. Τους χρησιμοποιεί ως ασπίδα για να γλιτώσει από τον άμεσο έλεγχο των εποπτικών αρχών και να θωρακίσει την εικόνα του».

Ανήσυχος είπε...

Κι ενώ εμείς τρωγόμαστε με τις σάρκες μας, ο Γιάχος κάνει ταχυδακτυλουργικά υπέρ του ΟΣΦΠ, αλλάζει με το έτσι θέλω ο επόπτης στο β' ημίχρονο του ίδιου ματς, ο Δαλούκας καρατομείται με άκρως αδιαφανείς συνοπτικές διαδικασίες, κ.ο.κ.

ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΕΛΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?

ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αγαπητά μου παιδιά........όλα αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟ τον τελευταίο καιρό - αναφέρομαι στα διοικητικά και στα εξωδιοικητικά - είναι ενδεικτικά του προβλήματος της ομάδας. Από το κεφάλι λέει ο θυμόσοφος λαός μας βρωμάει το κεφάλι και έχει δίκιο. Αν ο ΠΑΟ δεν ξεκαθαρίσει διοικητικά θα συνεχίσει να ολισθαίνει.

Οι μαλάκες αυτοί που έχουν στα χέρια τους ένα μεγάλο μέρος μετοχών της ομάδας, στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν, διατηρήσουν, ελέγξουν, κάνουν, ράψουν, την ΠΑΕ, τον κόσμο και ότι άλλο ήθελε η καρδιά τους, εδώ και πάραααααα πολύ καιρό έχουν χωρίσει τους οπαδούς στα....3...στους βαρδινογιαννικούς, στους γιαννακοπουλαίους και τέλος στους βγενοπουλιακούς........σε 3 διαφορετικές ατζέντες.....

Η δημοσιοποίηση δήθεν αποκλειστικών πληροφοριών για τις διαθέσεις του Βγενόπουλου πριν καν μεταβιβαστούν οι μετοχές του Βαρδινογιάννη (θυμίζω πως βρισκόμαστε ακόμη στη δικτατορία του προλεταριάτου, δεν έχει επιτευχθεί η αταξική κοινωνία, βαρδινογιαννισμό έχουμε κοινώς, δεν έχει αποδομηθεί η φεουδαρχία, για όσα παπαγαλάκια φωνάζουν "πατέρα, πατέρα"......το καλοκαίρι ρε μαλάκα έγινα οι ζυμώσεις και το καλοκαίρι είχες βαρδινογιάννη, τώρα το έχεις χάσει το παιχνίδι δεν το καταλαβαίνεις...."πατέρα" πατέρα", αέρα.....) είναι για μένα εκ του πονηρού ώστε αν τελικά κάνει πίσω και δεν της δώσει ο καρκίνος να εμφανιστεί ως ο ιππότης στο άσπρο του άλογο που θα σώσει την πανάθα από την καταστροφή. ΑΥΤΟ το σενάριο, με φοβίζει πιο πολύ ΑΠΟ ΟΛΑ.

Προσωπικά, επειδή θα γραφτούν και θα ακουστούν πολλά, ακόμη και αν μου αποδείξουν ότι ο Βγενόπουλος είναι μια περίπτωση Κοσκωτά, όπως γλαφυρά αναφέρει ο Square, προτιμώ ο ΠΑΟ να αποδεσμευτεί από τα χέρια του καρκίνου και να μπει αν θέλετε σε μια διοικητική περιπέτεια, που νομοτελειακά όμως θα λάβει τέλος με την "πτώση" του Βγενόπουλου (εφόσον είναι απατεώνας όπως κάποιοι αναφέρουν) παρά να επιστρέψουμε στη μιζέρια και στην κακομοιριά.

Με λίγα λόγια, χίλες φορές μια διοικητική περιπέτεια, αστάθεια και δε ξέρω γω τι άλλο, παρά ο καρκίνος. Είδαμε, ζήσαμε, νιώσαμε στο πετσί μας τη μιζέρια και δε ξαναγυρνάμε πίσω.

Ο ΠΑΟ είναι μαγαζί γωνία, δεν είναι ΑΕΚ και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει να βγει από αυτή την περιπέτεια αν και εφόσον το ξαναδηλώνω ο άνθρωπος (Βγενό) είναι αφερέγγυος.

Το γιατί ΚΑΠΟΙΟΙ και κυρίως ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί και ΤΙ συμφέροντα εξυπηρετούν (οι εν λόγω καλοθελητές), διαδίδουν αυτά που διαδίδουν (εξετάζω το ενδεχόμενο ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ) το αφήνω στη διακριτική ευχέρεια του καθενός, αρκεί....να μη διαβάζει τα δύο εμετικά πράσινα φύλλα που ελέγχονται από τα 2/3 του διοικητικού μπλοκ και που διαμορφώνουν τις πράσινες συνειδήσεις από ότι βλέπω εδώ μέσα.

Νομίζω πως η μεταβίβαση του ΠΑΟ, πρέπει να είναι το κύριο μας μέλημα. Αν αποδειχθεί λάθος κίνηση, έχουμε αποδείξει ότι έχουμε υπομονή (πόσα χρόνια Βαρδινογιάννη αντέξαμε?).

Όλα αυτά τα χρόνια δεν διάβασα εδώ μέσα κανέναν ανώνυμο να φωνάζει "βαρδινογιάννη, βαρδινογιάννη, μας βιάζουν".......γιατί?

Ε δεν είναι δύσκολη η απάντηση.....ρωτήστε τον Γκόντζο....

Υ.Γ. Η μόνη εύλογη απορία, είναι γιατί ο Βγενόπουλος, δεν έχει ενεργοποιήσει την "αεράμυνα", τον επικοινωνιακό μηχανισμό που θα αποκρούσει τις αήθεις επιθέσεις που όλοι ξέρουμε ή αν θέλετε καταλαβαίνουμε από που προέρχονται.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που προβληματίζει είναι ότι οι σύμμαχοι του Βγενόπουλου στην ΠΕΚ δεν δέχτηκαν να συμμετάσχουν στην ΑΜΚ, από την οποία μάλιστα ήδη μειώθηκε το ποσοστό της οικογένειας. Γιατί αλήθεια; Και τι σχέση μπορεί να έχει αυτή η στάση τους με το γεγονός ότι την 1η Ιουνίου ο Βεντούρης είχε προβεί στην καταγγελία ότι ο Βγενόπουλος τρώει τα λεφτά των μικρότερων μετόχων σε εταιρικά του σχήματα;

Σε κάθε περίπτωση εκείνοι που έβριζαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο θα αναγκαστούν να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη. Όσοι από αυτούς είναι άντρες δηλαδή. Οι άλλοι θα πετάνε τόνους μελάνι σαν τις σουπιές για να κρυφτούν.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Το γραμμόφωνο παίζει το ίδιο τραγούδι".

Ανώνυμε θες Βαρδινογιάννη? Στα ίσα απάντησε μου.

Ανώνυμος είπε...

Βαρδινογιάννη; Τρελός είσαι;

Π13 είπε...

ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ.

ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΆ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΟ 0-4

ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΣΚΟΡ.

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ ...
ΠΑΜΠΕΡ-ΙΔΗ

squarelogic είπε...

Μαύρη Νύχτα,
ξεκαθαρίζω ότι δεν υιοθετώ άκριτα τις καταγγελίες Βεντούρη.Απλώς συσχετίζω το εξαιρετικά ασυνήθιστο για τη συγκεκριμένη φυλλάδα 4σέλιδο με το υποτιθέμενο τεράστιο έλλειμμα που έβγαλε ο έλεγχος της ΠΑΕ,και το θέτω υπόψιν όσων δεν αρκούνται στα αν έπαιξε ο Δημούτσος ή ο Μαρίνος...
Υπάρχουν όμως και ΓΕΓΟΝΟΤΑ:
και αυτά λένε οτι από την 10ετία του 90 οι μικροεπενδυτές της τότε ΜΑΡΦΙΝ,έχασαν τα λεφτά τους δια της μεθόδου της αραίωσης με συνεχείς αυξήσεις Μ.Κ. στις οποίες ειδικεύεται ο Βγενό...
Ότι όσοι επένδυσαν στην μετοχή της MIG έχουν χάσει το 90% των χρημάτων τους κι όχι μόνο λόγω της κρίσης:δόθηκαν υποτίθεται απίστευτα χρήματα για εταιρείς όπως ο Κορασίδης ή ο κλάδος Αρτου της Vivartia,οι οποίες πουλήθηκαν(?) μετά αδιαφανώς σε κλάσμα των επενδυθεντων χρημάτων κ.ο.κ.
Όσο κι εγώ να μη νοσταλγώ την μιζέρια της Βαρδινογιαννικής εποχής δεν έχω καμία όρεξη να εμπλακεί ο ΠΑΟ σε ένα νέο σήριαλ Κοσκωτά.Μην ξεχνάς ότι δεν είμαστε στο '90 να κοινωνικοποιήσουν οι πολιτικοί τα χρέη,αλλά στην υπό το ΔΝΤ Ελλάδα του 2010.Τέτοια "κόλπα" πια δεν περνάνε...
Οπότε -για άλλη μια φορά-πρόσεχε τιέυχεσαι...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square,

Δεν έγραψα εγώ ότι υιοθετείς τις καταγγελίες Βεντούρη, ούτε είμαι καταρτισμένος στα οικονομικά όπως φαίνεται ότι είσαι (είμαι των θεωρητικών επιστημών).

Εξέτασα απλά και τα δύο ενδεχόμενο και είπα με απλά λόγια ότι προτιμώ ένα ρευστό περιβάλλον με ότι αυτό συνεπάγεται (ανασφάλεια κλπ), παρά τη στατικότητα μέχρι θανάτου της εποχής Βαρδινογιάννη. Και απατεώνες να έρθουν στην ομάδα θα φύγουν….οι Βαρδινογιάννηδες όμως δε φεύγουν εύκολα. Προτιμώ την αβεβαιότητα παρά τη χρυσή μετριότητα.

Για μερικά ονόματα που έχουν ακουστεί καλό είναι να εξεταστεί η αξιοπιστία τους.

Γνωστοί απατεώνες.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Χάρη στην πολυμετοχικότητα μπήκαν τόσα λεφτά στην ομάδα όσα δεν έδωσε ΠΟΤΕ ο Βαρδινογιάννης (άσχετα αν έγινε κακός προγραμματισμός και τα λεφτά χάθηκαν). Λεφτά που όντως έβαλαν αυτοί οι άνθρωποι που είναι μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες του τόπου. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνω τον ντετέκτιβ από τη στιγμή που τόσα χρόνια ήμουν σίγουρος 2ος, χωρίς γήπεδο και με επενδύσεις τύπου Ραγκουέλ, Μίτου κοκ.....προσωπικά εύχομαι να μην ξαναεπιστρέψω σε αυτά τα χρόνια.........

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

*και τα δύο ενδεχόμενα
**σίγουρα δεύτερος

Ελπίζω σήμερα το βράδυ να είμαστε πρώτοι......μπράβο στον Φερέιρα που βάζει Κάρα αντί Μαρίνου....δε φτάνει να τρέχεις, πρέπει να ξέρεις και λίγο μπάλα (ΟΧΙ δε μου κάνει ο Κάρα αλλά είναι πιο ποιοτικός από τον Μαρίνο).........

Π13 είπε...

Αμπαλίξ, ο Φερέιρα έβαλε και Κάρα και Μαρίνο. Χάρη στον πρώτο όσα κόρνερ και φάουλ κερδίσαμε, πήγανε στα περιστέρια. Χάρη στον δεύτερο δεν ασκήσαμε καμιά πίεση στη αριστερή πτέρυγα της Κέρκυρας. Κατά τα άλλα ο γνωστός ψυχοβγάλτης. Ο Φερέιρα θα πρέπει να νοσταλγεί την πατρίδα του.

giourkas είπε...

ANAPROSARMOGI STO SIMVOLEO GOVOU, ME DIKI TOU PRWTOVOULIA:

"Η διοίκηση μου είπε πως αν έβρισκα μία ομάδα τον Ιανουάριο, θα μπορούσα να φύγω σαν φίλος. Αλλά δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα λύσης του συμβολαίου μου. Μετά από δέκα χρόνια καριέρας και περίπου 50 συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας,, δεν θα έπαιρνα σε καμία περίπτωση τα λεφτά και θα έφευγα σαν κλέφτης. Έχω όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχω εδώ. Έτσι είπα στη διοίκηση πως θα μπορούσα να μείνω και με τον μίνιμουμ μισθό ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, 1.050 ευρώ, έχοντας μπόνους στο τριετές συμβόλαιό μου. –simeiwsi: tha pernei 40.000 euro ana paixnidi. Ήθελα να δείξω ότι δεν ήρθα εδώ για να κάνω ληστεία ή να χαλαρώσω, όπως κάποιοι έχουν πει. Δεν είναι αλήθεια. Έχω ακόμη φιλοδοξίες. Θέλω να δείξω ποιος είμαι. Δεν ήμουν στο επίπεδο που θα ήθελα."

squarelogic είπε...

Ρε Καραγκούνη,
ήρθε ο καιρός να ξεκουράσεις το σώμα σου,τουλάχιστον μέχρι να πάρεις λίγο πάνω σου...σκέτο φρένο ήσουν και σήμερα.Κι αυτά τα στημένα,κανονικά δεν έπρεπε να τον αφήνουν να πλησιάζει...
Ο Φερειρα δεν ξέρω τι έχει δει στον Δημούτσο,αλλά το παιδί,φιλότιμο μεν,αλλά δεν κάνει για Παναθηναικό...
Επίσης,οι μακακίες των 2 Γάλλων στόπερ στο τέλος,κανονικά σηκώνουν 1 μήνα εξέδρα για τον καθέναν λόγω απαράδεκτης έλλειψης σοβαρότητας.
Φανταστείτε να μην ήταν οφσάιντ και νάχε γράψει 2 γκολάκια-προσφορά η Κέρκυρα...

Ανώνυμος είπε...

Πιο βασικό είναι ο Καραγκούνης να ξεκουράσει το πνεύμα του! Γιατί ο τρόπος με τον οποίον παίζει δείχνει άνθρωπο νοητικά μπλοκαρισμένο. Και δεν εννοώ μόνο τις ασταμάτητες διαμαρτυρίες του όσο το ότι ούτε πέρσι αλλά ούτε και φέτος δεν έχει ΠΟΤΕ δώσει μια σωστή μπαλιά στον Σισέ, παρόλο που οι εκάστοτε προπονητές του έδιναν το ρόλο του οργανωτή της επίθεσης. Ο Κάρα έχει κόμπλεξ με τον Σισέ. Αυτό είναι το μεγάλο του πρόβλημα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square συμφωνώ.....

2 κεντρικούς αμυντικούς, 3 κεντρικά χαφ και ένα αριστερό χαφ, ΑΜΕΣΑ.....

Δε βλέπεται αυτή η ομάδα........

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΧΟΛΕΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΑΕΚ-ΟΣΦΠ? ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΕΠΙΣΗΣ. ΤΙ ΛΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μαύρες ώρες για το Σύλλογο! Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ αποσύρθηκε από το Ευρωπαϊκό λόγω οικονομικών προβλημάτων!

Τι γίνανε οι Αμπράμοβιτς οεο???? Σπέρνουν κι άλλες φυτείες με κουτόχορτο για να φλομώσουν τους οπαδούς μας????

giourkas είπε...

apo leoforos.gr


Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά δεκαεπτά βαθμούς έχει προσφέρει ο Γάλλος φορ, παίζοντας και για Λέτο, Γκοβού, Νίνη, Γκαρσία, παιδιά που ξεχειλίζουν από ποιότητα, αλλά για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν έχουν βοηθήσει ακόμα τον Παναθηναϊκό. Το ντεφορμάρισμα σημαντικών παικτών (Τζόρβας, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης), η καθυστερημένη ένταξη του «Μπουμ» στην ελληνική πραγματικότητα, η αλλαγή προπονητή, η κακή προετοιμασία, το δύσκολο πρόγραμμα, η γκαντεμιά (θυμηθείτε το δοκάρι του Γκαρσία στο 94' με τη Λάρισα ή το… άχαστο του Ζιλμπέρτο στο 87' με την ΑΕΚ) σε άλλες περιπτώσεις θα μας είχαν βγάλει εκτός τίτλου απ’ το φθινόπωρο.

Ο Παναθηναϊκός αγκομαχά φέτος, με εξαίρεση το ματς με τον Εργοτέλη, δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι άνετα, η ανάπτυξη γίνεται με βάση τον αυτοσχεδιασμό, οι τραυματισμοί μέχρι πρότινος θέριζαν, οπότε είναι φοβερό αυτό που έχει συμβεί. Σε κανένα κερδισμένο πρωτάθλημα από το 1986 και μετά (όπου το «τριφύλλι» ξεχώρισε από την αρχή, οδηγώντας με άνεση την κούρσα) δεν θυμάμαι την ομάδα να πιάνει κορυφή παρουσιάζοντας τόσα προβλήματα, κάτι που λέει πολλά ενόψει συνέχειας, ειδικά τώρα που υπάρχει κανονικός προπονητής στο πάγκο (άσχετα αν του βγει ή όχι το πλάνο που έχει στο μυαλό του) και μια λίστα παικτών πεισμωμένη να δείξει πράγματα.

Ο Γκοβού ότι δεν είναι αλκοολικός (!), ο Γκαρσία ότι δεν είναι τελειωμένος, ο Λέτο ότι δεν είναι… τσακωμένος με τον Αντωνίου, ο Νίνης ότι μπορεί να ηγηθεί αυτής της ομάδας στη θέση του παρωχημένου (όσο δεν πάει) Καραγκούνη. Ποδοσφαιριστές κλάσης που έχουν ν’ αποδείξουν πολλά, μην τους φοβάστε καθόλου. Άλλο να περιμένεις από τους παραπάνω να ηγηθούν κι άλλο να εναποθέτεις τις ελπίδες σου σε… γατάκια.

Το μόνο που πλέον ζητά ο Παναθηναϊκός είναι λίγη τύχη, ώστε να μην πληρώσει με χαμένους πόντους τα (φυσιολογικά) πειράματα που θα κάνει ο Ζεσουάλδο μέχρι να καταλάβει το ρόστερ του. Το θετικό είναι ότι ο κόσμος ποτέ δεν έπαψε να πιστεύει σ’ αυτή την ομάδα, βάζοντας ασπίδα στα δύσκολα. Τώρα που το πράγμα φαίνεται να στρώνει θα δούμε ακόμα πιο όμορφα πράγματα σε κερκίδα και (θέλουμε να ελπίζουμε) ομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αισιόδοξο το άρθρο από το leoforos.gr!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΡΕΑΛ ΡΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ!

ΣΤΟ 64' ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ 4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΡΤΣΕΛΟΝΑ!

ΚΑΣΙΓΙΑΣ-ΤΖΟΡΒΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟ!

Μουρλίνιο είπε...

¨Οχι και Πανάθα τη Ρεάλ ρε ανώνυμε. 5-0 έχασε η ομαδούλα του Μουρίνιο.

Εμείς τουλάχιστον ρίξαμε κι ένας γκολάκι [α ρε Γκοβού!] στη μηχανή της Καταλούνιας!

Πάντως μαθαίνω ότι μετά τη συντριβή αυτή η Ρεάλ αλλάζει προπονητή.

Για την ακρίβεια ο Μουρίνιο δήλωσε συγκινημένος ότι παραιτείται.

Αν θα γίνει δεκτή η παραίτηση, ακόμα δεν το ξέρω.

Πάσα ομοιότης με άλλα συμβάντα αλλού είναι εντελώς τυχαία.

Το θέμα είναι ότι άρχισε κιόλας να συγκλονίζεται η Μαδρίτη από ένα παλλαϊκό σύνθημα-αίτημα:

"ΑΠΟΔΟΜΕΙΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΕΑΛ ΤΩΡΑ!"

Mick είπε...

Barcelona-Panathinaikos A. 5-1
Barcelona-Real M. 5-0
=>
Panathinaikos A.-Real M. 1-0

Ela mwri Panathaaaa!!!!

:-ppppppppppp

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δε ξέρω γιατί αλλά και εγώ νιώθω μια ικανοποίηση μετά τη χθεσινή πεντάρα της Ρεάλ. Είναι αυτό που λένε "συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες".

Για να δούμε αν θα έχουν και την ίδια "αντίδραση". Γιατί το μόνο μας κοινό με τη ρεάλ είναι η....πεντάρα.

giourkas είπε...

apodomisi tis REAL TWRA. ampaloi pou pate??? o mourinio na figei, den kserei apo proponitiki. ronaldo kai sia spitia sas.


::PPPPPPP

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Εγώ δεν είπα αποδόμηση μετά την οκτάρα (τόσα φάγαμε από τη μπάρτσα συνολικά), αλλά μετά από όσα έχουν δει τα μάτια μου τα τελευταία χρόνια.

Δε λύθηκαν τα προβλήματα μας επειδή έφαγε η ΡΕΑΛ όσα και εμείς, μη γίνεσαι παιδάκι του δημοτικού, στη σημερινή ομάδα αξίζει μόνο ο Σισέ να παίζει και αυτός σε συγκεκριμένα ματς (έχει σημαντικές αδυναμίες για τη θέση του φορ αλλά εφόσον τα βάζει δεν ασχολούμαστε με αυτές - μην κολλήσεις εκεί που θα κολλήσεις). Θες 10 παίκτες και αντί να τους ζητάς, κάθεσαι και πανηγυρίζεις για την ήττα της Ρεάλ.

Αυτοί οι "οργανισμοί" έχουν πολύ γερές αντιστάσεις. Και η αναφορά στην οργανική τους ιδιότητα δεν είναι τυχαία. Μαθαίνουν από τα λάθη τους, κοιτούν μπροστά και κυρίως αναβαθμίζουν συνέχεια το υλικό τους ακριβώς όπως ανανεώνεται ένας οργανισμός. Μια ομάδα έχει υποχρέωση να έχει μια συνεχόμενη "ανησυχία". Η γαλήνη έρχεται μετά από την κατάκτηση ενός τίτλου και κρατάει πολύ λίγο.

Κατακτήσαμε ένα νταμπλ πέρυσι επειδή ήταν ΟΛΟΙ ανύπαρκτοι και αντί να προβληματιστούμε και κυρίως να ενισχυθούμε δεν κάναμε τίποτα. Μείναμε στάσιμοι και το χειρότερο κάναμε και ρεκόρ διαρκείας - που ψάχνουμε τώρα να βάλουμε στον κώλο μας - επιβραβεύοντας τη διοικητική ανυπαρξία. Ε αυτή τη στασιμότητα "πληρώνουμε" εδώ και χρόνια.

Μακάρι γιούρκα να μιμηθούμε αυτές τις ομάδες στον τρόπο "αντίδραση". Επιμένω σε αυτό. Θα δεις απίστευτα πράγματα. Εδώ εμείς περιμένουμε με παικτάκια να κάνουμε ομαδάρα και μετά να καθόμαστε να σχολιάζουμε τι παικταράδες έχουμε χωρίς κιόλας να τους έχουμε. Είναι σχιζοφρένεια - πέρα από παραλογισμός - αυτό το πράμα. Μπορείς να νιώθεις υπερήφανος αν είσαι Μπαρτσελόνα. Αλλά δεν είσαι. Είσαι παναθηναικός δυστυχώς.

Ελπίζω να σε κάλυψα. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Και θα σου πω και κάτι τελευταίο, επειδή έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου εδώ μέσα.

Δε μπορείς να ζητάς από την ομάδα σου να αλλάξει νοοτροπία όταν σε διακατέχει η ίδια ακριβώς νοοτροπία και σένα.

Σε πατρονάρουνε με τα μέσα που διαθέτουν και σε καθοδηγούν. Σου έχουν κατεβάσει τον πήχη και αντί να τους γυρίσεις την πλάτη, τους επιβραβεύεις.

Έχεις την ομάδα που - νομίζεις ότι - θες να έχεις.

Μόλις αλλάξεις λοιπόν και γίνεις πιο απαιτητικός, θα αλλάξει και η ομάδα σου.

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ αυτό.

Μέχρι τότε θα πανηγυρίζεις που άλλες ομάδες έφαγαν πεντάρες όπως και εσύ. ;-)

Ξανθιώτης είπε...

Μαύρε, είσαι και συ υπερβολικός μερικές φορές! Όχι και να λέμε "έχει αδυναμίες ο Σισέ"!!! Αυτός μας έδωσε το περσινό πρωτάθλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που φέτος είμαστε πάνω από την Καβάλα. (χε, χε, αυτό είναι υπονοούμενο για κάποιον άλλον! )

Λαμπάδα θα έπρεπε να του ανάψουμε και να του λέμε συνεχώς ευχαριστώ. Μακάρι να είχαμε άλλους τρεις που να έχουν τη μισή αξία του!

Και αυτό ανεξάρτητα από το τι θα κάνει από δω και πέρα. Έστω κι αν δεν βάλει άλλο γκολ. Γιατί συμβαίνει και οι παίκτες να γίνονται ντεφορμε. Όμως εμείς δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι.

Ο Σισέ είναι από τους μεγαλύτερους φορ που πέρασαν ποτέ από τον ΠΑΟ.

Από την άλλη, γενικά ισχύει αυτό που λες, σαφώς οι πάντες έχουν και μειονεκτήματα. Και ο Ρονάλντο και ο Μέσι έχουν μειονεκτήματα. Όμως όπως είναι αστείο για την Μπάρτσελόνα να μιλάνε για τα μειονεκτήματα του Μέσι, έτσι και για μας είναι αστείο να αναφερόμαστε στον Σισέ, όταν οι περισσότεροι από τους άλλους είναι για την Γ Εθνική.

Ξανθιώτης είπε...

Εγώ πάντως την Μπάρτσα δεν την συμπαθώ και περιμένω στις 17 Απριλίου που θα ξαναπαίξει με τη Ρεάλ να τους βιδώσει ο Μουρίνιο!!! Το χθεσινό θα τον πείσμωσε πολύ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξανθιώτη φοβάμαι πως θα περιμένεις πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό για να βιδώσει αυτή τη Μπαρτσελόνα αυτή η Ρεάλ!

Ανώνυμος είπε...

Τι θα λέγατε για τον Κούπερ προπονητή στον ΠΑΟ από το καλοκαίρι; Μς τον Άρη κάνει θαύμτα!

giourkas είπε...

ta 2 telkeftea sou post, nikta, itan ta pio swsta domimena kai aitiologimena pou diabasa pote apo esena. an PANTA eixes afto to ifosm kai oxi tou kserola, den tha eixe kaneis provlima mazi sou sto blog.

ΜAD_BOY είπε...

Ρε μαλάκα καραγκούνη, πότε θα σταματήσεις την μπάλα, και πότε επίσης τις ψευτομαγκιές; πάλι επεισοδιο με λέτο. πιστευω δεν παιζει να υπαρχει σώφρων φίλος του Παο και να εξακολουθει να 'συμπαθει' τον καρα. οκ, παλιοτερα τα εδινε ολα και σκιζοταν, αλλα εκτος απο το πάθος του ποτε δεν ηταν παικταρα. φαση ζαγορακη κι αυτος, τσαμπουκας, ηγετικη φυσιογνωμια, αυτό μεχρι εκεί. πλεον εδω και 1,5 χρόνο ουτε καν αυτα, μονο εκνευρισμο σε συμπακιτες και εξέδρα.

squarelogic είπε...

Είπατε τίποτε?
3-2 ο Αρούλης,μέσα στην Μαδρίτη,εκεί που εμείς πέρσι τα κάναμε πάνω μας...
Τι να πει κανείς?
Και 3-1 το ΑΕΚ εκτός...
Η τρέλλα των λάτιν τεχνικών?

Ανώνυμος είπε...

Οι μικρές ομάδες έχουν τέτοια ξεσπάσματα που και που. Το έχουμε δει και στο κύπελο όπου ομάδες Γ' Εθνικής αποκλείουν πολύ μεγαλύτερες ομάδες.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Γιούργκα αυτές είναι οι θέσεις μου από την αρχή που γράφω στο blog. Τώρα αν αρέσουν ή όχι είναι άλλο θέμα που ποσώς με ενδιαφέρει. Άντε λοιπόν, εφόσον συμφωνείς να βλέπω και τις ανάλογες πράξεις. ;-)

Mad Boy γιατί τα βάζεις μόνο με τον Κάρα και όχι με αυτόν τον κωλοπαιδαρά τον Λέτο? Άντε να πηγαίνει σπίτι του το κωλόπαιδο.

Square, θα ήθελα πολύ Έκτορ στην Πανάθα.......μα πάρα πολύ.........

Ανώνυμε μην υποτιμάς ευρωπαικές επιτυχίες τη στιγμή που εμείς χάνουμε 2-0 στην έδρα μας από την Κππενγχάγη, φάγαμε 8 γκολ από τη Μπαρτσελόνα και δε μπορέσαμε να κάνουμε μία νίκη εναντίον της ανεκδιήγητης Καζάνι. Μη ξεχνάς πόσα έφαγες πέρυσι από την Ατλέτικο. ;-)

giourkas είπε...

to thema den ine oi theseis sou -me tin pliopsifia twn opoiwn simfwnw- alla o tropos pou tis ekfrazeis. les na se kserw kai na exw proswpika mazi sou, kai na ta vgazw mesw tou blog? oxi, apantw.

PS: k o leto alitakos ine, alla o kara den palevete allo. ftanei.

giourkas είπε...

px, garcia, zilberto , katsur, mpoumsong ine paiktarades pou gia diaforetikus logous, den exoun apodwsei akoma toso kala [garcia, mpoum,] enw katsur kanei pleon MONO gia stoper. zilberto theos, ti na leme, alla ta exei ftisei. den simfwnw oti den exeoun thesi stin omada.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Άρα δε συμφωνείς μαζί μου. :-)))

Για μένα οι παίκτες που ανέφερες δεν κάνουν ούτε για τον ΠΑΟ ΣΟΥΡΜΕΝΑ. ;-)

Απλά ως οπαδός προσπαθείς να "καλύψεις" το πάθος σου.

Όσες απόψεις εκφράζονται από αυτό το nick είναι προσωπικές. Δεν είμαι ο γκουρού του ποδοσφαίρου άσχετα αν "δικαιώνομαι τα τελευταία χρόνια.

Όταν βλέπω και ακούω μαλακίες δε μπορώ να μην τις ονομάσω, σόρυ.

Κατά τα άλλα μια χαρά. Και εγώ δεν έχω προσωπικά με κανέναν ειλικρινά.

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα είναι για κλάματα. Με συνταξιούχο "προπονητή" και "παίκτες" Δ' Εθνικής που δεν ξέρουν ούτε να μαρκάρουν, ούτε να τριπλάρουν, ούτε να σουτάρουν, ούτε να κοντρολάρουν. Μόνο ο Σισέ αξίζει, αν και σε μια κανονική ομάδα όπως την ονειρεύομαι θα ήταν απλώς για πρώτη αλλαγή στην επίθεση. Όλοι οι άλλοι είναι για πούλημα, αλλά και ποιος να αγοράσει τέτοια μπάζα; ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Γιούρκα κάτι σου είχα πει για μαλάκες που τους τρώει ο κώλος τους αν θυμάσαι. ;-))

Είναι σαν το ανέκδοτο με τον κυνηγό που πήγαινε κάθε μέρα για κυνήγι και τον βίαζε κάθε φορά η αρκούδα....το ανέκδοτο τελειώνει με την αρκούδα να του λέει "έλα παραδέξου το, δεν έρχεσαι για κυνήγι".

Έτσι και κάποιοι από εσάς. Παραδεχθείτε το. Το πρόβλημα σας δεν είναι το ύφος σας αλλά ότι σας λέω πράγματα που ο οπαδισμός σας δεν αντέχει. Π.χ. ότι ο ΠΑΟ έχει καταντήσει ομαδούλα.

Μαλάκα ανώνυμε αν μείνεις με αυτούς τους παίκτες θα ξεφτιλίζεσαι, θα τρως 8 από τη μπάτσα και θα αποκλείεσαι από κάποια Κοπενχάγη. Αυτό θες?

Ήμουν σίγουρος ότι θα κόλλαγες με τον Σισέ. Μια χαρά παίκτης είναι ο Σισέ για το παναθηναικάκι. Αλλά όπως όλοι οι παίκτες έχει αδυναμίες που για τη θέση του βέβαια είναι σημαντικές. Δε μαρκάρει (για αυτό και δε μπορεί να παίξει σε μεγάλη ομάδα), δεν έχει "κεφάλι", δεν πιβοτάρει που λέμε στο μπάσκετ, δεν παίζει με πλάτη στο τέρμα δηλαδή, δεν έχει ντρίμπλα παρά μόνο ξεπέταγμα κλπ κλπ. Από την άλλη είναι πολύ γρήγορος για φορ, εκτελεστής, παίζει απίστευτα όταν η μπάλα είναι στον κενό χώρο (αυτό βέβαια απαιτεί και φοβερά χαφ να τον τροφοδοτούν). Είπαμε όμως εφόσον τα βάζει οι αδυναμίες του δε μας πειράζουν. Για το Παναθηναικάκι που έχουμε τώρα μας φτάνει και μας περισσεύει.

Ελπίζω να μη σε στεναχώρησα και ανάψεις καπνογόνο μέσα στο σπίτι σου και φωνάζει η μαμά σου. ;-))

Ουργκ.......

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

* Το πρόβλημα σας δεν είναι το ύφος μου.....

**θα τρως 8 από τη μπάρτσα...

giourkas είπε...

egw pantws thewrw oti o sise ine politeleia gia ton PAO, eite ton simerino eite tou wembley. ine for, thes apo afton na vazeis goal. goaltzis, na to pastelwnei. e afto kanei, exei idi 50 goal se 15 mines. des px ton inzagi ton geleio, mia zwi oriaka offside, ampalos entelws, alla exei valei apeira goal kai exei ferei nikes ston omada tou. apo ton for, afto zitame. sigoura tha ithela na exw ton zilberto silva kai ton luis garcia se ilikies 28 etwn, alla opws kai na exei, to eliniko prwtathlima ine b dialogis, k na deite pou o sise tha parei kamia metagrafi se real tou xronou.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Το πρόβλημα μας δεν είναι ο Σισέ Γιούρκα........

Είναι οι υπόλοιποι 10. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως δεν αντέχω να βλέπω αυτή την ομάδα. Ξέρω πως πολλοί θα διαφωνήσουν με αυτό γιατί βλέπουν με οπαδικά "γυαλιά", δηλαδή δεν βλέπουν τη τύφλα τους. Ήταν που ήταν για κλάματα αυτό το καφενείο, το απόκανε και η "μεγάλος" προπονητής Νιόπλιας... κι ενώ όλοι περιμέναμε ένα έστω καλό προπονητή στη θέση του, αυτοί πήρανε ένα συνταξιούχο. Είναι να τρελαίνεται κανείς! Αλλά πάλι ποιος καλός προπονητής θα ερχόταν να προπονήσει ομάδα με "παίκτες" που ακούνε στο όνομα Βύντρας και τέτοια; Και ποιος Πορτογάλος προπονητής θα ερχόταν σε ομάδα που έχει βασικούς τον εικοστό δεύτερο ανθυποαναπληρωματικό της Μπενφίκα Καρουτσάνη, τον παγκίτη της Ίντερ Καγκαρούνη και τον ... ανώνυμο αλκοολικό Γκαβού; Αλλά πείτε πως θα ερχόταν κανένας τρελός ή άνεργο φτωχαδάκι. Και καλός να ήταν, τι θα μπορούσε να κάνει με παίκτες Δ' Εθνικής "Ζιμπάμπουε"; Να τους μάθει τι; Να κοντρολάρουν; Αυτό το μαθαίνεις στα 15 κι άμα δεν το έχεις μάθει στα 15, πάει να πει πως είσαι στουρνάρι και δεν θα το μάθεις ποτέ. Να τριπλάρουν; Τώρα που οι μέσες έχουν αρχίσει να πιάνουν άλατα; Φέξε μου και γλύστρησα Ζεζουρλάδο! Το κακό είναι όμως πως αυτό το καφενείο, που έχει το θράσος να φοράει το δοξασμένο τριφύλι στη φανέλα, υπάρχει περίπτωση να μην υποβιβαστεί στη Β' Εθνική. Κάτι που μακάρι να γινόταν γιατί ίσως τότε οι βλαμένοι οπαδοί, που τώρα καταπίνουν φυτείες κουτόχορτο, να ξεσηκώνονταν. Ανοίξτε τα μάτια σας! Μην αφήνετε να σας γεμίζουν τα μυαλά με φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει έτσι!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαύρη Νύχτα,
άρχισες να γράφεις τις πιο προχωρημένες θέσεις σου ως ανώνυμος τώρα?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΟΧΙ....δεν είναι δικό μου το κείμενο.........έχει αρκετά σημεία με τα οποία συμφωνώ με εξαίρεση την "ύποπτη" στοχοποίηση των Κατσουράνη, Καραγκούνη......

Έχω βαρεθεί να διαβάζω για αυτούς τους δύο.

Είναι σα να λέμε ότι για όλα τα δεινά της Ελλάδας φταίνε δύο υπουργοί.

Ξέρουμε όλοι από "που" ξεκίνησε η στοχοποίηση και κυρίως "γιατί".

Οι υγειείς παναθηναικοί απέχουν από αυτή τη διαδικασία.

Δεν αναφέρομαι στην αγωνιστική κριτική του κάθε παίκτη. Αλλά στη στοχευμένη επίθεση. Δε θυμάμαι στην ιστορία του ΠΑΟ να έχουν "κυνηγηθεί" παίκτες τόσο πολύ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

*υγιείς

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ.......ας τη διαλύσει κάποιος μα τις χίλιες αρκούδες......σε σοβαρό πρωτάθλημα θα είχε υποβιβαστεί.........

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν βλέπεται; Βλέπεται και παραβλέπεται! Με λίγα δακρυγόνα και χημικά, βλέπεται και πολύ ευχάριστα μάλιστα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

:-))

Κάποια λαθρανάγνωσα ότι ο Φερέιρα θέλει να αλλάξει το 50% του ρόστερ. Δεν το κάνει 99,9% καλύτερα?

Χθες πάντως άντεξα να δω ένα ημίχρονο. Μετά την έκλεισα και ούτε με ενδιέφερε το τελικό αποτέλεσμα. Όταν πληροφορηθηκα το σκορ στεναχωρέθηκα που δε χάσαμε να τελειώνει αυτή η τραγωδία που ονομάζεται ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναικού.

Ανώνυμος είπε...

Αφού άντεξες να δεις ένα ημίχρονο, είσαι για βραβείο MVP της αγωνιστικής!

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ ρε φίλε ευχόμουνα χτες να χάσουμε από τις Σέρρες μπας κι αλλάξει κάτι. Δυστυχώς νικήσαμε :-(
Και τώρα εύχομαι να κερδίσει ο γαύρος στη Καβάλα γιατί αλλιώς υπάρχει "κίνδυνος" μέχρι και πρωτάθλημα να πάρουμε και τότε τη βάψαμε, τίποτα δε θ' αλλάξει :-(
Εκεί μας κατάντησε ο Κομμωτής να ευχόμαστε να κερδίσει ο απέναντι
:-(

giourkas είπε...

nikta, grafeus pws to provlima den ine o sise, alla oi alloi 10.

eksakolouthw na diafwnw oti o sise exei adinamies, opws anafereis. paiktaras, psixara kai panw apo ola SKORAREI ME KATHE TROPO. kat' eme, kathws kai plithos filwn tou PAO, den exei kamia adinamia.


oson afora tous allous 10, dld OLOI ine gia founto? den s kanei o lazaros gia basiko 10ri? kai o ninis gia vasiko deksi ftero? vasikos aristera o leto? kai allages oi luis garcia kai govu, p den exoun prosarmostei akoma men, ine paiktarades kai den ksexasan tin mpala de?

katsur kai silva den antxoun allo, plesi apogoitefsi, simao omws? oute aftos s kanei? den pernaei tpt apo panw tou. prepei na veltiwsei pasa klp, alla px didimo me matos tous fantazome kai ... ftiaxnome.


PS: alitheia, pws niwtheis pou enw prin 1-2 mines egrapses kapou
"ΜADBOY, giourka, anwnime klp, ise noumero" thewrontas 3 diaforetika atoma, ws 1 kai to afto? parepiptwntws, paradexome pws exw grapsi sto parelthon ws "kostas serres", alla mexri ekei. dld opoios diafwnei mazi sou, ine 1, o johny tortouras? speaking of which...

PS2: kserei kaneis giati stamatise na grafei o tourtouras kai o pappas13 ή kata kosmon malakomixalis?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Γιούρκα....στην ομάδα αξίζει να παίζουν οι Σισέ, Σιμάο και Λάζαρος. Κανείς άλλος........

Άσε όλα τα άλλα. Μην αποπροσπανατολίζεσαι. Άσε που δεν ενδιαφέρουν και κανένα.

Δεν παίρνει πρωτάθλημα αυτή η ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Το βασικό Μαύρη Νύχτα είναι πως αυτή η ομάδα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να πάρει το πρωτάθλημα. Γιατί μπορεί να σπάσει ο "ντέβιλ" το ποδάρι του και να το πάρει. Και λοιπόν; Απλά οι τυφλοί που τρώνε κουτόχορτο θα πανηγυρίσουν πάλι και θα τρέξουν ν΄αγοράσουν διαρκείας, δηλαδή εισιτήρια για "ταλαιπωρία διαρκείας" ;-)
Ειλικρινα αν η ομάδα της γειτονιάς μου (Καλλιθέα) έπαιζε Α' εθνική, θα θεωρούσα δίκιο να έπαιρνε αυτή το πρωτάθλημα παρά αυτός ο Παναθηναικός των "αστέρων". Και θα πήγαινα μόνο στο Ελ Πάσο.
Γιατί τη τσίμπλα του "οπαδού" την έβγαλα απ' τα μάτια μου όταν ήμουν 22 χρονών και δεν είμαι τρελός να ξανατυφλωθώ.
Η ομάδα αυτή δεν αξίζει ούτε το πρωτάθλημα ούτε και να φοράει τη φανέλα με το τριφύλι!
Δεν είναι ΠΑΟ αυτό που βλέπουμε με υπέργηρο συνταξιούχο προπονητή και παίχτες της σειράς, εκτός του Σισέ που έχει χίλιες αδυναμίες αλλά τουλάχιστον έχει πάθος και σκοράρει.
Αυτή η ομάδα πρέπει να διαλυθεί και να ξαναφτιαχτεί από την αρχή.

Π13 είπε...

Μεγάλες αλήθειες ανώνυμε.

giourkas είπε...

P13, o anwnimos eirwnevete ton nikta, den kiriolektei.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Γιούρκα μην ασχολείσαι με μαλάκες σε παρακαλώ. :-)))

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ πολύ εύκολο να ληδωρήσεις κάποιον ειδικά όταν αυτός λέει την αλήθεια και δεν παραμυθιάζεται ούτε παραμυθιάζει κανέναν. Γιατί οι αλήθειες είναι λίγο "πικρές" και δύσπεπτες για "μερικούς". Δεν ειρωνεύτηκα εγώ κανέναν. Κι αν αυτά που έγραψα είναι λάθος, ακόμα και "μαλακίες", ν' ακου΄σω αντίθετα επιχειρήματα. Πιστεύει κάνένας πως αυτή η ομάδα που έχουμε τώρα ΑΞΙΖΕΙ να πάρει το πρωτάθλημα; Πιστεύει πως έχει ικανό προπονητή ή συνταξιούχο
"προπονητή"; Πιστεύει πως έχει παίκτες αντάξιους της ιστορίας της; Πιστεύει πως βλέπεται και αξίζει να αγοράσει διαρκείας ή είναι ένα βάσανο χωρίς τέλος;

giourkas είπε...

anwnime, telika kiriolekteis, ή 'kontrareis' ton nikta? ine kai ligo diskolo na katalaboume apo grapto keimeno. se exoume sinithisei na ton kontrareis -dikaiwma sou, k egw to kanw- kai gia afto anarwtiemai.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξ΄ρω γι' άλλο ανώνυμο αλλά εγώ Κυριολεκτώ. Μα δε βλέπεις την ομάδα; Λέγανε "κάποιοι" ότι φταίνε ο Κατσουράνης κι ο Καραγκούνης αλλά με τις Σέρρες που δεν παίξανε πάλι η ομάδα ήταν "βραδυποριακός". Κάποιοι "άλλοι" έλεγαν ότι έφταιγε ο Κέζος. Τον διώξανε εδώ και μήνες, φέραν τον Έμπεν, πάλι σέρνεται η ομάδα. Μέρα τα βγάζουν, μέρα τα βάζουν, τι έχουν τα "έρμα" και ψοφάνε;
;-)

Ανώνυμος είπε...

΄Μακάρι σήμερα να χάσουμε από τους Δανούς. Νίκη μας θα ήταν το χειρότερο γιατί θα παραμυθιαστεί ο "αγνός" κόσμος που έτσι κι αλλιως τρώει εύκολα το κουτόχορτο που του σερβίρουν οι "ηγέτες" του.

Ανώνυμος είπε...

*αλλιώς