Τετάρτη, Νοεμβρίου 03, 2010

Ο Κατσα(Νιο)πλιάς

Έχω αρχίσει να νοσταλγώ τεχνικό δίδυμο Μπάκε-Σκάζνι με αυτόν τον ανεκδιήγητο που έχουμε μπλέξει. Κατεβαίνει με την Μπαρτσελόνα με τέσσερις στην άμυνα και χθες με το μεγαθήριο κατεβάζει πέντε. Μα αν υπήρχε ένας αγώνας που θα έπρεπε να παίξεις με λίμπερο ήταν αυτός απέναντι στην Μπαρτσελόνα και όχι ο χτεσινός που χρειαζόσουν αποκλειστικά και μόνο τη νίκη. Αυτό είναι απλή λογική και δεν χρειάζεται δίπλωμα προπονητή. Αποτέλεσμα μια ξεγυρισμένη πεντάρα-και λίγα ήταν- με Μπαρτσελόνα και ισοπαλία αποκλεισμός χτες με το καζάνι-τηγάνι. Πόσα θέλετε να μαε τρελάνετε κύριε??? Αλλά και πάλι δεν μπορώ να τον κατηγορήσω. Αυτός τόσα ξέρει, αυτά κάνει. Σε έναν όμιλο με μια σοβαρή ομάδα-έστω και αυτήν την διαστημική Μπάρτσα-έχει δυο πόντους. Κάτι λιγότερο από το ύψος του δηλαδή. Αν αυτό δεν είναι αποτυχία, τότε τι νοείται αποτυχία. Αν αυτό δεν είναι αποσύνθεση της ευρωπαϊκής ταυτότητας της ομάδας, τότε τι είναι? Σημειώστε δε ότι αυτός ο τραγικός απολογισμός υπό την καθοδήγηση του κοντύτερου θα μας κυνηγάει για τα επόμενα πέντε χρόνια στις κληρώσεις. Αλλά έκανε ανατροπή στο ντέρμπι, οπότε όλα καλά για τα νεοπαναθηναϊκά προβατάκια. Για τακτική και σύστημα ουδείς λόγος, παραμένουμε πιστοί στο "ψάχτε τον Σισέ" και στο "απόψε αυτοσχεδιάζουμε". Άραγε πιστεύει κανείς με αυτόν η ομάδα θα πάρει πρωτάθλημα? Δεν νομίζω! Άρα για ποιό λόγο δεν φεύγει μια ώρα νωρίτερα? Τι περιμένουμε δηλαδή? Μια εξευτελιστική ήττα από κάποιο καφενείο για να πούμε ως εδώ ήταν? Μέχρι τώρα πάει τρένο η ομάδα, έχει θαμπώσει την υφήλιο με το ποδόσφαιρο που αποδίδει οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας? Φέρτε έναν κανονικό προπονητή να δουλέψει και αφήστε τον Νικολάκη να βρει τον άλλο Νίκο να κάνουν αναλύσεις με κεφτέδες. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ! Αυτό είναι και το τελευταίο ποστ που γράφω μέχρι να φύγει το υπόθετο. Όταν με το καλό θα έρθει ο νέος προπονητής θα γράψω την γνώμη μου για την επιλογή. Δεν μπορώ να αναλώνομαι άλλο για πράγματα αυταπόδεικτα. Τέτοια ασυλία σε πασίδηλα ανίκανο προπονητή έχω να δω από εποχής Cazzo-Malezani. Ήμαρτον που λεέι και μια ψυχή.

186 σχόλια:

EVIL ELVIS είπε...

Απολαυστικός Κουτόχορτος για μια ακόμη φορά! Προσυπογράφω. Ειδικά το σχόλιο για τους 2 πόντους και το ύψος του μου έφτιαξε την μέρα. Πραγματικά ο άνθρωπος δεν μπορεί. Η καραμέλα "είναι όμως συμπαθής και έχει γνώσεις" είναι για τους χαζούς. Και ο θείος μου είναι συμπαθής με ποδοσφαιρικές γνωσεις αλλά δεν κοουτσάρει μεγάλες ομάδες, ουτε καν μικρές. Ο νιόπλιας απέδειξε εδώ και καιρό πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΟ και είναι ΑΤΟΛΜΟΣ. Με τα πολλάκις λανθασμένα/ανορθόδοξα σχήματα που κατεβάζει, κυρίως στις ευρωπαικές βραδιές, κοντεύει να ξεπεράσει σε γραφικότητα και τον 10κατε. Eιδικά στο χτεσινό μάτς, έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί, τόσο σε σχήμα όσο και σε κινήσεις. Προφανώς "5 στην άμυνα" στο λεξιλόγιο του νιόπλια ερμηνεύεται ως "επίθεση με μυαλό" [που διατυμπάνιζε πριν το ματς].

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Κουτόχορτο. Η στήριξη ενός καταφανώς ακατάλληλου προπονητή είναι το λιγότερο ακατανόητη.

Η ομάδα είναι απροπόνητη, απροετοίμαστη, ακαθοδήγητη - η δε σύνθεσή της σε κάθε ματς είναι προφανές ότι αποτελεί άθροισμα συμβιβασμών σε σχέση με τα πρόσωπα και φοβίας σε σχέση με το αποτέλεσμα.

Ο "συμπαθής αναλυτής και γνώστης" ας πάει αλλού να μάθει τη δουλειά και μετά από μερικά χρόνια τα ξαναλέμε...

Greenheart

Υ.Γ. Δεν έχω σχέση με τον συνάδελφο που εμφανίστηκε με το όνομα GreAnheart

ΜAD_BOY είπε...

ο Νιόπλιας κρύβεται πίσω από τις δικαιολογίες των απουσιών του Λέτο, του Νίνη και του Γκοβού που ήταν ένα μήνα εκτός μάχης. Αλλά μήπως έβαλε τον Λάζαρο που είνα σουπερ φορμαρισμένος; ο Γκαρσία 70 λεπτα έπαιξε και φανηκε ότι δεν μπορουσε, ο Καρα για 80 λεπτα στεκόταν μόνο χάρη στην εμπειρία του. Ευτυχως φανηκε τουλάχιστον που μπορεί πλέον να προσφέρει ο κατσουρ....

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε ο «Γολγοθάς» και ο μήνας «φωτιά» σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ για τον Παναθηναϊκό. Με σχετικά καλή συγκομιδή σε Ελλάδα, αλλά και «απώλειες» στην Ευρώπη. Το θετικό πάντως είναι ότι σταδιακά, αρχίζουν όντως κι ανεβάζουν τις αντοχές τους. Και η «σκασμένη» ομάδα του ξεκινήματος, βρίσκει και πάλι μέρα με τη μέρα ξανά τη «φρεσκάδα» της και δυνάμεις ως το τέλος. Επίσης η άμυνα έχει βελτιωθεί πολύ. Μπουμσονγκ και Καντε τα πάνε περίφημα. Ειδικά ο μπουμ έχει δείξει πως προσαρμόστηκε απόλυτα στις απαιτήσεις, στα συστήματα και το στυλ του Παναθηναϊκού και κάθε παιχνίδι που περνάει γίνεται ολοένα και καλύτερος. Για να δούμε, τι θα δούμε τώρα που ομαλοποιείται και το πρόγραμμα για το «τριφύλλι»...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κουτόχορτε ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ;-)

Α και εκτός απο προπονητή - όταν και με το καλό έρθει ο καινούργιος - ας πάρουν καμιά ντουζίνα παίκτες (σύμφωνα με τις υποδείξεις του νέου) γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ!!!!!!!!

Δε βλέπεται αυτός ο Παναθηναικός. Ο χειρότερος που έχω δει προσωπικά στα 45 χρόνια της ζωής μου.

Ρότσα13 είπε...

Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

(Συμφωνώντας με τον "Δεν τρώμε κουτόχορτο" επαναλαμβάνω εδώ αυτά που έγραψα χτες βράδυ στην προηγούμενη ανάρτηση.)


Για ποιο λόγο έπρεπε να παίξουμε με τρια (3) σεντερμπακ εναντίον της Καζάνι; Για ένα και μοναδικό: για να χωρέσει στην 11άδα ο απατεώνας ... Κεράνης και να ικανοποιηθούν οι αγαπητικοί του στα μμε. Κι έτσι με 5 (πέντε) μπακ γελοιοποιήσαμε την ομάδα μας.

Για ποιο λόγο δεν έπρεπε να παίξει ο φορμαρισμένος Χριστοδουλάπουλος; Μα για να παίξει ο παλαιολιθικός Καραβούτας. Κι έτσι ο Σισέ ξαναβρέθηκε να βολοδέρνει και να επιστρέφει στη σέντρα μπας και πάρει καμιά μπάλα.

Ξεφτίλα. Ξεφτίλα. Ξεφτίλα.

Μια εικόνα τα λέει όλα για το πώς ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός μας αυτό το παιχνίδι: είμαστε στο 91' κι έχουμε άλλα 2 λεπτά αγώνα. Ο Τζόρβας μπλοκάρει τη μπάλα και στη συνέχεια πέφτει μαλακά και ... κάθεται να την κλωσήσει! Όταν αποφασίζει να σηκωθεί με το καλό, αντί να τη στείλει όσο πιο μέσα γίνεται με βολέ ή έστω προς τη σέντρα με το χέρι, την παίρνει και την κάνει μια ... μικρή βόλτα. Κι ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη. Καμιά σχέση με την εικόνα παίκτη ομάδας που ΛΥΣΣΑΕΙ να πάρει τη νίκη.

Δυστυχώς...

Ανώνυμος είπε...

"Αποφασίστηκε" από ποιον φιλε Ρότσα13; Απ' το Νιόπλια; Γιατί εγώ έχω την αίσθηση ότι η απόφαση να εγκαταλειφθεί η Ευρώπη έρχεται από "ψηλά". Έχω την αίσθηση ότι έχει αποφασιστεί να ασχοληθούμε αποκλειστικά με το πρωτάθλημα. Και στην Ευρωπη ότι κάτσει κι αν κάτσει χωρίς να χολοσκάμε. Επιλογή τύπου Κόκκαλη θα πεις; Ίσως αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κρίση και μόνον η κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει λεφτά αφού εξασφαλίζει άμεση συμμετοχή στους ομίλους του Champions League και κάπου 20 εκατομμύρια ευρώ άνετα. Αντίθετα, για να προχωρήσει μια ομάδα πέρα από την πρώτη φάση των ομίλων, πρέπει να κάνει επιπλέον επενδύσεις σε παίκτες ποιότητας και φυσικά σε προπονητή, κάτι που σημαίνει μεγάλα έξοδα χωρίς καθόλου δεδομένο ότι θα απόφέρουν τα ανάλογα κέρδη (όσο για τη δόξα, δεν είμαστε σε εποχές που η δόξα μετράει, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την τσέπη). Πολύ φοβάμαι λοιπόν ότι έχει αποφασιστεί από "ψηλά" να δοθεί όλο το βάρος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με το μικρότερο δυνατό κόστος σε χρήμα, και η Ευρώπη να αφεθεί. Φυσικά αυτό θα οδηγήσει σε αλλοίωση της ιστορικής ταυτότητας του ΠαναθηναΪκού εάν κι εφόσον συνεχιστεί πέραν της φετινής χρονιάς, εάν κι εφόσον δηλαδή παγιωθεί σε μόνιμη επιλογή και άρα νοοτροπία. Γι' αυτό εμείς οι οπαδοί ας επαγρυπνούμε κι ας δείχνουμε στη διοίκηση ότι γαυράκια δεν θα γίνουμε ποτέ!

giourkas είπε...

DEN THA GINEI MONIMO, MONO FETOS. THA MAS ANALAVEI O VGENO STIN EPOMENI A.M.K. K THA GINUME BARCA.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δίκαιη η αγανάκτηση Γιούρκα (όχι του μαλάκα που υπογράφει με αυτό το όνομα). Τόσο αυτός, όσο και ο Κατσουράνης έχουν στοχοποιηθεί από το γκοτζαλικό σύστημα και τα γκοτζαλάκια αναπαράγουν λαλακίες.

Το μεγάλο έγκλημα παιδιά έγινε το καλοκαίρι, τι να λέμε τώρα. Γυρίσαμε πίσω 3 χρόνια. Λίγοι μήνες Βαρδινογιάννη ήταν αρκετοί για την καταστροφή.

ΝΑΙ πιστεύω στο δίδυμο Βγενό - Πατέρα.......πιστεύω ότι θα φέρουν ένα μεγάλο προπονητή που θα διαλύσει αυτή την αστεία ομάδα και θα χτίσει μια καινούργια.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ο Μάτος διάβασα κάπου βγάζει μάτια στη Βραζιλία. Ο Ντόι έχει μια πολύ καλή παρουσία στο φετινό Champions League και στη Δανία με την Κοπενχάγη.

Κωδικός: ΤΕΝ ΚΑΤΕ.

Άλλο μοιραίο λάθος του Παναθηναικού.

Ο πιο κομπλεξικός προπονητής που είχαμε ΠΟΤΕ.

Λάθος, που χρεώνεται βέβαια στην τωρινή διοίκηση. Όπως και η παρουσία του "με ενδιαφέρει να σώσω το τομάρι μου για αυτό παίζω με 35 αμυντικούς" Νιόμπλια.

giourkas είπε...

swstos gia ta sxolia sou gia ten kate k nioplia nikta alla giati apokaleis malaka kapoion p grafei sto blog kati me to opoio den simfwneis klp? kapou prin egrapses oti ise 45 etwn. 45 xronia k den exeis mathei pws den simperiferomaste apaksiwtika / ivristika se kapoion p DEN MAS EXEI PROSVALEI? mallon oxi. mallon den ise 45. mallon den exei sxesi i wrimotita me tin ilikia. meta anarwtieste giati egine mpourdelo to blog.

giourkas είπε...

to sxolio pws THA GINUME BARCA itan eirwniko, giati etsi nomizun oloi, pws an analavei plirws o vgeno, tha ginume barca. simfwneis/diafwneis, dikewma den exeis na ekfrazese etsi gia atoma p den kseris k gia antilipsis diaforetikes apo tis dikes sou. o torturas stamatise , o papas13 stamatise, o 3os antipathitikos /agenis p legete niktas/pavlothee/anwnimos, pote tha ksekumpistei? otan vrei aksioprepeia, afou oi diaxeiristes tou edwsan porta gia tin anarmosti simperifora tou k aftos sinexizei me alla niks. 45 xronwn eipame?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αθώος βγήκε ο αλητάμπουρας της κλανιάς Τάσος Μητρόπουλος επειδή λέει δε γράφτηκε τίποτα στο Φ.Α.

Εντωμεταξύ ο Μαρινάκης μετά το Δαλούκα θέλει να "φάει" και τον Κάκο.

Δεν αντέχεται το 50/50 από τον γαύρο.

Θα έχει πλάκα η χρονιά μας.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ομπράντοβιτς: "Πως να κάνω αλλαγή τον Διαμαντίδη; Αν ο Διαμαντίδης έβαζε και τις τρεις βολές θα ήταν θαύμα. Γιατί πολύ απλά ήταν πολύ κουρασμένος. Αλλά κάνω ερώτηση στον εαυτό μου. Πώς να κάνω αλλαγή τον Διαμαντίδη; Κάποιοι παίκτες δεν μου έχουν δείξει ότι έχουν την ποιότητα για τέτοια παιχνίδια. Αυτή είναι η απόφασή μου και δεν θέλω να παραπονιέμαι γι αυτή."

Σαφέστατο καρφί του Ζέλικο για Καλάθη, Τέπιτς. Και τώρα το ερώτημα. ΠΟΙΟΣ άφησε την ομάδα με μόνο playmaker τον Διαμαντίδη? Γιατί έως τώρα θεωρήσαμε ότι ήταν απόφαση του Ζέλικο. Από ότι δείχνουν τα πράγματα δεν είναι. "Ωραίο" πράγμα οι ήττες. Ρίχνουν φως στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.

Για να δούμε την αντίδραση τώρα των "αφεντικών"?

giourkas είπε...

"Αυτή είναι η απόφασή μου και δεν θέλω να παραπονιέμαι γι αυτή"

απόφαση του ζέλικο ήταν και όχι των αφεντικών. τα αφεντικά πάντα του αγοράζουν όποιο παίκτη θέλει. και ο Ζέλικο έχει αρχίδια για να παραδεχτεί τι συμβαίνει.

"Αυτή είναι η απόφασή ΜΟΥ. "

"ΜΟΥ"

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Θα σε απογοητεύσω αλλά αναφέρεται στην απόφαση του να αφήσει σ'όλο το παιχνίδι τον Διαμαντίδη με συνέπεια να είναι κουρασμένος και να χάσει τις 2 κρίσιμες βολές, μία στο τέλος του κανονικής διάρκειας του αγώνα και μία στο τέλος της παράτασης, και όχι στην απόφαση να πωληθεί ο Σπανούλης και να μην αγοραστεί άλλο playmaker.

Ανώνυμος είπε...

με εχεις ηδη απογοητευσει γιατι άλλα λες την 1η και άλλα την 2η:


"ΠΟΙΟΣ άφησε την ομάδα με μόνο playmaker τον Διαμαντίδη? Γιατί έως τώρα θεωρήσαμε ότι ήταν απόφαση του Ζέλικο. Από ότι δείχνουν τα πράγματα δεν είναι."

Εδω εννοείς πως νομίζαμε οτι Ο ζέλικο δεν ηθελε να πάρουμε αλλο παικτη αλλά τελικά φταίνε τα αφεντικά.

Αποφάσισε τι εννοεις τελικά.

Εσύ, όχι ο Ζέλικο.

Ανώνυμος είπε...

έχεις και καιρό να γράψεις ως ξανθιώτης. ξεχάστηκες. γέρασες ομως, αφου εισαι 45 -ναι-

βάλε τωρα σχόλιο ως ξανθιωτης για σταχτη στα ματια.

Ανώνυμος είπε...

Το πραγμα εχει ως εξης: Ο Ζελικο βλεποντας το προγραμμα της ομαδας αποφασισε να παει ως εχει μεχρι τον Γεναρη θελοντας να ριξει στα βαθια τους 2 'ανετοιμους' Τεπιτς και Καλαθη. Στην ουσια δεν χανεται τιποτα καθως την πρωτια της ευρωλιγκα στον ομιλο την παιρνεις ευκολα και ετσι. Επισης στην αγορα δεν κυκλοφορουσε κατι αρκετα καλο, ειδικα απ την στιγμη που ο Σαρας δεν αποτελει λυση πηρε αυτο το ρισκο και μαγκια του που το εκανε. Δεν ειναι κανενας κομπλεξικος κ αν μη τι αλλω τοσα χρονια εχει δειξει ποσο ποναει την ομαδα! Απο εκει και περα ειναι εμφανες οτι καποιες στιγμες λειπουν οι εξαρσεις του Σαρας και οι τρυπες που δημιουργουσε ο Χοψωνιδης, καθως Ντρου ειναι καθαρα κιλλερ και ο Σατο ειναι παιχτης που δεν φημιζεται για την δημιουργια του με αποτελεσμα ο αριθμος των ασσιστ να μαρτυρα κ του λογου το αληθες. Στην συνεντευξη του μετα το ματς ο Ζελικο παραδεχθηκε οτι τελικα καποιοι παιχτες δεν εχουν την ποιοτητα για να σταθουν στην ομαδα σε αυτο το επιπεδο... Αν αποφασιστει τελικα να εγκαταλειψει το αρχικο πλανο του κ να αποκτησει γκαρντ ισως η λυση Σαρας να αποτελει την περισσοτερο συμφερουσα καθως δεν περιλαμβανει και τοσο ρισκο.

ΜAD_BOY είπε...

O ZOTS ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ. ΜΑΤΟΣ-ΕΝΤΟΙ-ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΗΤΑΝ ΛΑΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ. ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΧΑΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΝΤΟΙ-ΣΙΣΕ? Ο ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ? Η ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΛΕΤΟ? Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 10ΑΡΙ? Ο ΜΑΤΟΣ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΥΣEI ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΗΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ. Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΕΙΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΙΤΕ ΠΑΕΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ. Ο ΚΑΤΣΟΥΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΑ ΧΑΦ, ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΣΙΜΑΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Παρόλο που συνεχίζεις να είσαι μαλάκας (αναρρωτιέσαι μετά) και να ξεχνάς να βάλεις 3454566 ψευδώνυμα για να μου την "πεις", GIOURKA ;-) εγώ ως μεγαλόψυχος θα σου απαντήσω.

Τι δεν καταλαβαίνει ο πανέξυπνος εγκέφαλος σου?

Το καλοκαίρι θεωρήσαμε ότι η απόφαση ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ η ομάδα ήταν του Ζέλικο. Η χθεσινή του δήλωση όμως δείχνει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δε μπορεί να έχεις αποφασίσει ο ίδιος να μην ενισχυθείς και να γκρινιάζεις για αυτό. Ξέρεις ότι ο Τέπιτς και ο Καλάθης ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ τα παλικάρια.

Έκαναν εκλογικό κέντρο το σχολείο σου και δεν έχεις μάθημα ε? :-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Και σταμάτα να γράφεις μια με μικρά, μια με κεφαλαία....ελληνικά και μετά μια μικρά και μια κεφαλαία....greeklish.

Έχεις γεμίσει το blog με μαλακίες.

Χαλάρωσε.

ΠαίΞε με τα POKEMON και τα YU GI OH.

Δε σου ξανααπαντώ. You've got the message. ;-)

giourkas είπε...

POKEMON? YU GI OH?

με αυτά παίζουν οι . . . 45άρηδες;

Δική του απόφαση ήταν να μην ενισχυθούμε περαιτέρω. Ήθελε να δει πόσο μπορούν να ανταπεξέρθουν οι Τεπιτς-Καλάθης. Βλέπει όμως πως τελικά δεν μπορούν.

Αν ήθελε το καλοκαίρι να ενισχυθεί κ άλλο στα γκάρντ, καιόπως λες δεν ήθελαν τα αφεντικά, τότε τα αφεντικά θα δέχονταν ΕΣΤΩ την φτηνή λύση του Σάρας. Άρα είσαι λάθος.

Το ποιος εχει γεμίσει το blog με αερολογίες και ...κίες είναι προφανές. Κάνε μια αναδρομή στα σχόλια που ποστάρεις τους τελευταίους 15 μήνες. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σου μιλάει, μόνο ο ξανθιώτης. Και "με το ζόρι" ο square, αφου τον είχες πρήξει "να πάρει θέση" για αυτούς που σε βρίζουν. Με τέτοιο τρόπο ομιλίας και συμπεριφοράς, λογικο είναι να σε κράζουν.

Ανώνυμος είπε...

Kι αν εγω είμαι μαθητής, όπως νομίζεις, εσύ τι είσαι; συνταξιούχος στα 45 σου και όλη μέρα γράφεις σε blog?

καρνάβαλε κλόουν :)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ο Ζιλμπέρτο έχει μυθική πρόταση από ΚΑΤΑΡ? Να πάει το παιδί και να πάρει μαζί του και τον Γκαρσία. ΧΘΕΣ.

ΜAD_BOY είπε...

Το πλάνο του ZOTS δείχνει ότι θέλει να χρησιμοποιήσει τον Διαμαντίδη κυρίως στα παιχνίδια της Ευρώπης, δίνοντάς του δεκαπεντάλεπτες συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί που θα δοκιμάσει κυρίως τον Kαλαθη και τον Τέπιτς ωστε να τους έχει έτοιμους κατά τον Φλεβάρη να τα δωσουν όλα και σε Ευρωπη.

Ανώνυμος είπε...

MONO OSOI VLEPOUN GIOU GKI O KAI POCEMON DEN THELOUN TON TITANA ZILBERTO STIN OMADA TOUS.

Ρότσα13 είπε...

Συμφωνώ με τον Mad_Boy τόσο για τον ολέθριο Τεν Κάτε όσο και για τις επιλογές του Ζοτς, που τις εκθέτει επίσης σωστά ο ανώνυμος, υπερασπιζόμενος δικαίως τους αδελφούς Γιαννακόπουλους.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Να διώξουμε τον Ζοτς και να φέρουμε τον Κώστα Πολίτη.

Συμφωνώ με τον Ρότσα13, τον Giourka, τον Mad_Boy και γενικά όλα τα nicks του ενός και μοναδικού ανώνυμου. :-))

Δε δέχομαι κουβέντα για Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλο. Διαβάζω ΜΟΝΟ Ντέρμπυ και Πράσινη. ;-)

(αναμένω στήριξη και από τον Ζάετς13) :-))))

Υ.Γ. Το κακό είναι ότι τα σχολεία θα είναι κλειστά και τη Δευτέρα. :-(

ΜAD_BOY είπε...

Νύκτα, είσαι σοβαρός φίλε; εγώ μόνο ως ΜΑD BOY υπογράφω. για πρόσεξε λίγο την συμπεριφορά σου. Όσοι δλδ διαφωνούν έστω και λίγο μαζί σου είναι . . . τορτούρας; Αφησε τα συμπλέγματα πίσω σου, μην ανοίγεις κι άλλα μέτωπα, δεν σε πρόσβαλα, ούτε αναφέρθηκα στο όνομα σου ποτέ, άσε με ήσυχο λοιπόν.

Ταράσης13 είπε...

Έχει δίκιο ο Mad_Boy nikta.

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΜΑΤΟΣ, ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΚΛΠ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ; ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ; ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ;

Ανώνυμος είπε...

συνανώνυμε, εδώ κάποιοι [1 βασικά] κράζουν τον ΣΙΣΕ και τον λένε ταγάρι που σκοράρει μόνο αν του ερθει ευκολα η μπάλα. τι περιμένεις απο ποδοσφαιρικά άσχετους; παραθέτω ένα σημείο απο κείμενο του gazetta για τον ΣΙΣΕ:



Είναι πολύ τυχερός ο Παναθηναϊκός που έχει τον Σισέ στο δυναμικό του και εκτιμώ πως θα τον έχει για πολλά χρόνια. Μέχρι να πάρει… σύνταξη. Ακόμη στα αυτιά μου ηχούν οι ατάκες περί των πολλών χρημάτων που έδωσε το τριφύλλι για να τον αποκτήσει και οι εξηγήσεις που ζητούσαν κάποιοι από τον Πατέρα επειδή «μάτωσε» το ταμείο της ΠΑΕ. Όλοι αυτοί βέβαια σπρώχνονται στην ουρά για να πανηγυρίσουν τα τεμάχια που ρίχνει δύο – δύο ο Τζιμπρίλαρος. Διότι πολύ απλά σχεδόν όλες τις φορές στη ζωή επιβεβαιώνεται το «ότι πληρώνεις παίρνεις».

Ο Τζιμπρίλ λοιπόν δεν έχει να πάει πουθενά, όσες προτάσεις και να σκάσουν. Αφού δεν έφυγε το καλοκαίρι που παραιτήθηκε ο Πατέρας, δεν «παίζει» να φύγει ποτέ. Και το αναφέρω αυτό διότι η σχέση που έχουν αναπτύξει οι δυο τους, πολύ απλά δεν περιγράφεται με λόγια. Και επειδή όντως το καλοκαίρι είχε ξενερώσει με το «ανέκδοτο Κωνσταντόπουλος» καταλαβαίνετε πως αισθάνεται τώρα, πόσο σίγουρος είναι ώστε να πει όχι σε κάθε υποψήφιο μνηστήρα.

O Σισέ συμπεριφέρεται ως κάτι παραπάνω από ένας ποδοσφαιριστής, Αυτός έψησε τον Γκοβού, αυτός πρότεινε τον Μπουμσόνγκ, αυτός κράτησε τον Νιόπλια, αυτός έχει πάρει υπό την προστασία του τον Νίνη για να τον κάνει (ποδοσφαιρικά) άντρα, αυτός πήρε και την προηγούμενη βδομάδα τηλέφωνο τον Πατέρα και του ζήτησε να κολλήσει στην Παιανία όλα τα γαύρικα πρωτοσέλιδα ώστε να ξυπνήσει και ο τελευταίος μέσα στα αποδυτήρια και να καταλάβει σε τι πόλεμο κατεβαίνουν και πως πρέπει να τους τιμωρήσουν.

Το ξέρω είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε έναν άνθρωπο που βρίσκεται ούτε 1,5 χρόνο στην ομάδα με ιερά τέρατα που μεγάλωσαν γενιές και γενιές οπαδών, όπως πχ ο ΒΑΖΕΧΑ, όμως τέτοια προσωπικότητα όχι μόνο εντός αλλά κυρίως ΕΚΤΟΣ γηπέδου δεν θυμάμαι να έχει ξαναπεράσει τα τελευταία χρόνια από την ομάδα.

Πράσινο Αίμα είπε...

Ξευτυλίστηκες με τις προβλέψεις σου στο προηγούμενο ποστ, και αντί να βγεις τώρα και να πεις «έκανα λάθος», βγαίνεις και ζητάς και τα ρέστα και κραυγάζεις δυνατότερα για να καλύψεις την τάπα που έφαγες. Τυπικός τζάμπα μάγκας τσιφτετέλληνας.

Μάς τά 'χεις πρήξει. Κλάψα γκρίνια τρία χρόνια τώρα. Από αντι-τζιγγερίτιδα, νόμιζα παλιά, αλλά εσένα σου είναι έμφυτο και συνεχίζεις και με Πατέρα, ακόμα και αμέσως μετά από νίκη και ανατροπή-ξέσκισμα επί του γαύρου. Δεν σε αντέχω γκρινιάρη. Unsubscribe, και τρώγε τα ρούχα σου μόνος σου.

Πράσινη Θύελλα είπε...

Νίκτα για σένα ίταν το τελεφτέο σχόλιο αν δεν κατάλαβες.

Ανώνυμος είπε...

gia ton koutoxorto itan, anidee.

Πράσινη Θύελλα είπε...

Α συγνόμι.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ. Η ΠΑΕ ΨΑΧΝΕΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΦΟΡ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑΓΗ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ; Ο ΠΕΤΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ 4-4-2 [ΠΟΥ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΟΤΕ] ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΙΣΕ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ. ΠΧ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 0-1 ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΡΕ ΝΙΟΠΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΕΙ 1 ΜΑΤΣ ΚΑΘΕ 6 ΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ.

giourkas είπε...

Simfwnw gia petrogoal. Adikite ston pagko. To idio kai o fernandez. O tzorvas den exei statherotita, eite tha vgalei ta apiasta eite tha dextei goal me anixta skelia. Gia afto o nioplias den vazei fernandez, giati O FERNADEZ EINAI TOULAXISTON 2 KLASEIS ANWTEROS KAI AMA mpei vasikos, o nioplias etsi tha "ekthesei" ton tzorva. Kai den paizei na plirwthei i ritra tou to kalokeri, opote tha FIGEI kai tha ine ENA AKOMA EGLIMA....ELEOS RE NIOPLIA ME TIS KLIKES SOU.....

giourkas είπε...

Ο Παναθηναϊκός έδωσε από τις 16 Οκτωβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου έξι παιχνίδια μέσα σε 17 μέρες. Τρία κολλητά ντέρμπι στο πρωτάθλημα με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, δύο πολύ κρίσιμα για το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρούμπιν Καζάν και ένα εύκολο με την Κοζάνη για το Κύπελλο, που είχε όμως μια άλφα ταλαιπωρία με το πολύωρο ταξίδι και το χάσιμο μιας μέρας προετοιμασία λόγω κακοκαιρίας.

Και τα έδωσε αυτά τα έξι ματς χωρίς ανάσα μέσα σε 17 ημέρες, χωρίς να έχει Νίνη, Λέτο και ουσιαστικά τον Γκοβού, την βασική μεσοεπιθετική του τριπλέτα, δηλαδή, πίσω από τον Σισέ. Με τον Λάζαρο να έρχεται από εξάμηνη αποχή, μια εγχείριση και χωρίς προετοιμασία. Με τον Λουίς Γκαρσία να παίζει σε ρυθμούς εφήβου ενώ είχε αποκτηθεί ως εναλλακτική λύση και χωρίς να έχει κλείσει δίμηνο (προσαρμογής) στην ομάδα. Με τον Πετρόπουλο νοκ άουτ, που θα μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να δώσει κάποιες λύσεις.

Δεδομένο ότι μια ομάδα που παίζει σε τρία ταμπλό, θα είχε κάποια στιγμή πολύ βαρύ πρόγραμμα. Αλλά είναι διαφορετικά να τα παίζεις όλα για όλα στην Ευρώπη έχοντας για γαρνιτούρα ματς πρωταθλήματος με Κέρκυρα, Πανσερραϊκό, Ηρακλή και διαφορετικό να παίζεις στη σειρά με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό. Διαφορετικό να είσαι πλήρης και διαφορετικό να έχεις νοκ άουτ τα τρία τέταρτα της βασικής σου μεσοεπιθετικής γραμμής.

Πόσο καλύτερα θα πήγαινε η Μπαρτσελόνα αν είχε να δώσει μέσα σε 17 μέρες δύο ματς με τη Μίλαν στο Τσάμπιονς Λιγκ (για να κρατάμε τις αναλογίες) και τρία στο πρωτάθλημα με Βαλένθια, Σεβίλλη και Ρεάλ, έχοντας μόνο τον Μέσι και χωρίς τους Τσάβι, Ινιέστα και Νταβίντ Βίγια; Μ' αυτές τις συνθήκες, θα ήταν καλός ή κακός απολογισμός αν έκανε 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα; Θα ήταν καλός προπονητής ο Γκουαρδιόλα ή θα τον είχαμε για τα μπάζα;

Ο 5ος της περυσινής βαθμολογίας, που αποκλείστηκε από κάποια Μακάμπι Αύγουστο μήνα φορώντας ακόμα. μαγιό, που έχει παίξει δυόμιση (με το ζόρι) δύσκολα ματς από το ξεκίνημα της σεζόν και έχει χάσει τα. τρία, που δεν έχει πάρει ούτε ένα κρίσιμο παιχνίδι παρά μόνο τα ρετάλια, που έχασε το ντέρμπι χωρίς να κάνει πέρα από ένα (προσωπικό) γκολ ούτε καν υποψία ευκαιρίας, που πέρασε ηρωικά στο 87' την Ηλιούπολη, να είναι ήρεμος και εμείς να είμαστε άνω - κάτω.





apo to leoforos.gr, gia provlimatismo

ΜAD_BOY είπε...

Διαβάζω στα ρεπορτάζ πως θέλουμε να κάνουμε πιο γρήγορη και νεανική την ομάδα. Επίσης διαβαζω πως ίσως να πάρουμε τον κουμορτζί. Και αναρωτιέμαι για αυτά τα 2 σκέλη:


1) θες να κανεις γρήγορη την ομάδα; με κάθετες πάσες κλπ; βάλε νιόπλια μαζί στην 11αδα Χριστοδουλόπουλο, Νίνη και Λέτο [οταν επιστρεψουν] και να εναλλάσονται στις θέσεις της μεσαίας γραμμής, κυρίως οι λαζαρος-νινης στις θεσεις 10ρι-δεξι φτερό. ΠΑΡΤΥ θα γινει. εκει να δεις μπαλιές για τον Σισε, δεν θα προλαβαινει να τις κάνει γκολ ο γάλλος. Και ασε εξω τα ονοματα γκαρσία/γκοβου και να δεις πως η ομάδα θα σκοράρει τρελά και πως "τα ονοματα" θα σκυλιασουν και θα γινουν ακομα πιο αποδοτικοί.


2) γιατι ο καθε κουμορτζής είναι καλύτερος πχ απο τον πλεσί ή τον ματος; για τον 2ο σκασαμε και 3 μυρια να τον παρουμε και την 1η χρονια εβγαλε ματια, μετα ηρθε ο 10κατε ειχε κ τραυματισμους κλπ. Τωρα όμως σκίζει στην μποταφογκο. Φερτον πισω το καλοκαιρι, ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ωστε να δεις αν οντως εχει αξια και εχει ξεπερασει τραυματισμους. Δεσ τον σε βαθος χρονου δλδ. Και φερτον πισω. Ο ζιλμπερτο θα σταματησει ειναι κοινο μυστικο. Ο κατσουρ καπνιζει λενε, ασ πουμε πως τελως παντων δεν μπορει να ττρεξει πλεον. ΦΕΡΕ ΜΑΤΟΣ λοιποοοοον. Τόσο απλά. Ματοσ Σιμαο Πλεσι , νεοι και ωραίοι. Θα παιζουν οι 2 τους βασικοι με τους 3 νεους μπροστά Και κιρυφή ο Σισέ. Και αντε γεια.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ.

Τώρα όλα τα άλλα μου θυμίζουν το γνωστό "της κοντής ψωλής, της φταίνε οι τρίχες".

Έτσι για προβληματισμό.

Υ.Γ. Βρε νούμερο δε βαριέσαι να μιλάς και να συμφωνείς με τον εαυτό σου? Κάτσε διάβασε τα μαθήματα σου.

giourkas είπε...

aftos o miralas pws mas ksefige re gmt...megali paiktura

ΜAD_BOY είπε...

ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ 5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ; ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ; ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, 5 ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΡΙΠΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ωραιο ματς στο μπασκετ σημερα. Ο Καιμακ ειναι πολυ καλος παικτης χαιρομαι που ειναι στην ομαδα. Το ματς της ζωης του ο Τεπιτς αλλα ρε παιδια, ειναι σαν να αντικαταστησαμε τον μουνόδουλο χοψονίδη και τον Σαρας με τεπιτς και καλαθη. Ε δεν γινεται. Ο Μητσαρας θα σκασει. ΟΚ, το επιπεδο της λιγκας μας δεν λεει τπτ και ανετα βγαινεις με τεπιτς καλαθη, αλλα με γαυρο και σε ευρωλιγκα δεν αρκει μονο ο μητσαρας.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο γκοτζαλισμός εξακολουθεί να κυριαρχεί στην ΠΑΕ. Διαβάζω ότι ψάχνουν το Γενάρη για χαφ και επιθετικό!!! Μα αυτό, ότι έχουμε ανάγκη από χαφ κι επιθετικό, το έλεγε ο γκοτζίλας από το καλοκαίρι!!! Γιατί του κάνουν το χατήρι; Η ομάδα θέλει κεντρικό μπακ και συγκεκριμένα τον Κυργιάκο.

ΜAD_BOY είπε...

http://greendunk.blogspot.com/2010/11/blog-post_07.html

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΜΠΡΑΒΟ Mad_Boy για την παράθεση του link (όπως και στα παιδιά για τη δημοσίευση του άρθρου). ;-)

Μια φασιστική κίνηση από πλευράς της διοίκησης του ΠΑΟ (άσχετα αν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι ο Σάρας δεν είναι πλέον από τους αθλητές που μπορούν να βοηθήσουν σε "υψηλό" επίπεδο) που πρέπει να στηλιτευθεί. Η παρουσία των δύο ανδρείκελων μπροστά από το πανό μου θύμισε εικόνες ταγματασφαλιστών. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ........

Κάτι έχουν πάθει οι Γιαννακοπουλαίοι και με σπασμωδικές κινήσεις χάνουν το επικοινωνιακό παιχνίδι. Μοιάζουν όντως με τους Βαρδινογιάννηδες στα τελευταία τους. Σε πολλά!!!!!!!

Υ.Γ. ΣΥΜΦΩΝΩ με τον ανώνυμο και την "ανάγκη" επιστροφής του Κυργιάκου ή της αγοράς παικτών με τα χαρακτηριστικά του (κυρίως το πάθος του και την ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι).

EVIL ELVIS είπε...

Μένω έκπληκτος Μad_Boy...

Ποιός άραγε να έδωσε αυτή την εντολή; Ο Ζοτς; Οι Γιανακοπουλοι; Ο Δημητράκης; Άγνωστο...

Φασιστική κίνηση, όντως Νύχτα... δεν ταιριάζει στον ΠΑΟ μας...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Evil εσύ πιστεύεις ότι ο Ζοτς θα έβαζε ποτέ δύο ανδρείκελα/μπράβους να κρύψουν το πανό? Δε ξέρει καν Ελληνικά. Ήταν σαφέστατη επιλογή της διοίκησης (μία είναι η διοίκηση αφού αποτελούν οικογένεια, καλό είναι να μην τους ξεχωρίζουμε).

Φυσικά και ήταν φασιστική κίνηση. Τι νομίζεις βρε αδελφέ ότι είναι όλοι αυτοί οι καπιταλιστές που ρουφάνε με το καλαμάκι καθημερινά το αίμα του κοσμάκη?

EVIL ELVIS είπε...

Φίλε Νύχτα,

το ερώτημα που έθεσα είναι ρητορικό, φυσικά και ο Ζοτς δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Όσο για την διοίκηση, πρόσφατα στις διοικητικές αναταράξεις, ο Θανάσης έλεγε "Πρόεδρος με 1000 ο Πατέρας γιατι είναι επιτυχημένος" ενώ ο Παυλάρας . . . έκανε την πάπια, και πέταγε σπόντες εναντίον του Father. Δεν έχουν την ίδια γραμμή σε όλα τα ζητήματα. Ο Θανάσης επίσης το καλοκαίρι έλεγε "θα φέρουμε όποιον θέλει ο Ζοτς" ενώ ο Παυλάρας "Είμαστε πλήρεις" και κάτι τέτοια....Διαισθάνομαι πως τους τελευταίους μήνες ο δημητράκης μπλέκεται εκεί που δεν τον σπέρνουν. Προσωπικά, θεωρώ πως αυτός είναι υπεύθυνος για αυτη την κίνηση.

EVIL ELVIS είπε...

*στις διοικητικές αναταράξεις = THΣ ΠΑΕ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Α σόρυ δεν το κατάλαβα (περί ρητορικής τοποθέτησης ο λόγος).

Ναι δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες. Ότι ενώ ανήκουν στην ίδια οικογένεια τουλάχιστον φαινομενικά δεν ακολουθούν την ίδα γραμμή.

Η ουσία είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια έκαναν σοβαρά λάθη το οποίο στοιχίζει στο επικοινωνιακό τους προφίλ. Μια άποψη που δεν αποτελεί "αχαριστία" για όσα μας έχουν προσφέρει. Που είναι πολλά και τους ευχαριστούμε για αυτό. Απλά τους ασκούμε κριτική γιατί θέλουμε τους παλιούς καλούς Γιαννακοπουλαίους δίπλα στην ομάδα.

ΜAD_BOY είπε...

Χωρίς να είμαστε σίγουροι ποιός έδωσε εντολή για κάτι τέτοιο, κι εγω θεωρώ υπεύθυνο ή Πατήρ ή υιό. Ο Παύλος έχει πολύ περίεργη συμπεριφορά από τον Γενάρη και δώθε. Με έχει ξενερώσει πολύ, χωρίς βέβαια αυτό να τον σβήνει απο την καρδιά μου. Χωρίς τους Αφούς, θα συνεχίζαμε να ζούμε στην ντροπή και στη σκιά.

YΓ: Ο Ζότς ξέρει Ελληνικά, απλά δεν τα χρησιμοποιεί. Είναι ντίβα [με την καλή έννοια] και καλά κάνει

EVIL ELVIS είπε...

Παίζει και το ενδεχόμενο την εντολή να την έδωσε ο ίδιος ο Σάρας :) joke

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αν όντως ξέρει Ελληνικά Mad_Boy καλά κάνει και δεν τα χρησιμοποιεί επίσημα γιατί εδώ οι Έλληνες δημοσιογράφοι είναι μαλάκες και θα παραποιούσαν τα πιθανά γλωσσικά του λάθη.

Evil? ;-)))

Ρότσα13 είπε...

Μια ομάδα που από το 80' και μετά παλεύει να "διαχειριστεί" το 0-1 με τον Ατρόμητο και που, γι' αυτό το λόγο, αναλώνεται σε οριζόντιες πασούλες της συμφοράς και χτυπάει τα φάουλ προς τα ... πίσω αντί να ΛΥΣΣΑΕΙ για δεύτερο και τρίτο γκολ, μια τέτοια ομάδα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Πρόεδρε Πατέρα κάνε επιτέλους κάτι! Το θέαμα αυτό δεν αντέχεται!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Συμφωνώ με Ρότσα13. Η ομαδα δε βλέπεται. Είναι θέμα χρόνου η επόμενη γκέλα. Πρώτο βήμα η έλευση ενός ικανού προπονητή. Ακούγεται ότι έχει κλείσει ο Κούπερ αλλά από το καλοκαίρι για αυτό και δε γίνεται καμία άλλη κίνηση. Το θέμα είναι ότι με τον Νιόμπλια θα έχει χαθεί το πρωτάθλημα - έως τότε - που φαίνεται αυτοσκοπός.

Μετά....ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. Τζόρβας, Μαρίνος, Σίλβα, Λέτο, Γκαρσία, Πετρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σιαρέγκι, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Γκοβού, Δημούτσος...πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν και να αντικατασταθούν από καλύτερους τους. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΛΙΚΟ. Ελπίζω ο νέος προπονητής να προτείνει παίκτες και η διοίκηση να τους αγοροράσει.

Και τέλος.....ΓΗΠΕΔΙΚΟ.

Τι έγινε ρε παιδιά με αυτή την ιστορία?

Υ.Γ. Η ΠΑΕ δεν έχει μεταβιβαστεί ακόμη. Μην το ξεχνάμε αυτό. Από το καλοκαίρι όμως περιμένω πραγματικές κινήσεις. Έως τότε......Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ (με τις δύο πράσινες φυλάδες - που ποδηγετούν τις μάζες - ουσιαστικά να ανήκουν στην αντιπολίτευση).

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δευτερολογώ.

Κάτι για τον Κατσουράνη. Χθες ως στόπερ μου ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ. Νομίζω πως πρέπει να καθιερωθεί σε αυτή τη θέση (περιμένω και συνέχεια βέβαια). Αν μάλιστα καταφέρει η διοίκηση και κάνει το κόλπο γκρόσο με Κυργιάκο, νομίζω πως δε θα έχουμε πρόβλημα στα κεντρικά μπακ (αρκεί να αγοραστούν και δύο σέντερ μπακ για μπακ απ, γιατί αυτά που έχουμε δεν κάνουν ούτε για τον Ατρόμητο - πχ μια καλή μπακ απ λύση είναι ο Ντουγκλάο).

Τέλος.......ΛΑΖΑΡΟΣ.

Ωριμάζει, παίρνει την ομάδα στις πλάτες του (με τον ΟΣΦΠ ΑΥΤΟΣ πήρε το ματς και όχι ο Σισέ) και το πείσμα του μου θυμίζει πολύ Λυμπερόπουλο.

Ο ΠΑΟ πρέπει να δημιουργήσει μια νέα ομάδα που θα βασιστεί ΚΥΡΙΩΣ σε Έλληνες ποδοσφαιριστές (δεν έπρεπε να χαθεί ο Τζαβέλας) και με ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ξένους σε νευραλγικές θέσεις. ΟΧΙ πια ξένους παλαίμαχους ή παικτάκια κατώτερα των Ελλήνων.

giourkas είπε...

Zilberto: exei epivarinrethei apo mundial, exei patisei ta 34, ine omws adiamfisvitita IGETIS kai PAIKTARAS. as ton afisei o nioplias ston pagko kana mina kai tha epanelthei


Marinos: Apisteftes dinatotites kai dinameis, paizei se 4/5 thesis eksisu kala, poliergaleio me ousia, oxi opws lete poliergaleio tin vintra, pou apla ine filotimos kai skizete. ousia den exei o loukas, enw o marinos exei k paraexei. tha ekselixthei se megalo paikti, paizei na kseprasei kai torosidi.

Leto: paiktaras me apistefti texniki, apla atomistis.

Boumsong-Katsouranis: prepei na paizoun stoper. den tha pernaei kounoupi. o katsur den exei treximata gia na paiksei xaf pleon, ine omws egefalikos k panepsipnos kai san stoper mporei na apodwsei para polla. o boum vriskei ta patimata tou kai deixnei tin pagosmia klasi tou. kraksimo trwei mono apo tous asxetous kai apo aftous pou den vlepoun ta mats.

govou: ok, anisixitiko pou den exei kanei TPT edw kai 2 mines, alla oloi kserume poso terastios paiktis ine kai posi mpala kserei. vevea an sinexisei etsi, isws k na xriazete diakopi simboleou.

Ανώνυμος είπε...

Ξεσκίστε τον Κατσουράνη! Πέστε πάνω του να τον «φάτε», βάλτε του την ταμπέλα του πρώην ποδοσφαιριστή, του περιπατητή και του ανθρώπου που «δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό». Ρίξτε όσες κατάρες θέλετε για αυτόν που «μια φορά τον πέρασε ο Καμαρά και ο Ατρόμητος έκανε ευκαιρία» (σ.σ. το σχεδόν αλάνθαστο, όμως, παιχνίδι του δεν το θυμόμαστε…). Μόδα είναι, άλλωστε, και θα περάσει…

EVIL ELVIS είπε...

Πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την ομάδα του μπάσκετ:

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=152646


Συνέντευξη Θανάση - Ζοτς

Ανώνυμος είπε...

ο Γκoβού δείχνει ότι θέλει να παίξει μπάλα, να παλέψει, να προσπαθήσει. Γι’ αυτό χρειάζεται υπομονή. Το πρόβλημα είναι ΚΑΙ ψυχολογικό. Κουβαλάει πάνω του έναν θάνατο και μια φοβερή πίεση (αυτήν που δέχεται όλος ο Παναθηναϊκός), μαζί με την απειλή της δυσάρεστης εξέλιξης αν δεν παίξει μπάλα, την κατακραυγή για τα νυχτοπερπάτημά του και, συν τοις άλλοις, έναν πρόσφατο τραυματισμό. Δεν λέω ότι οπωσδήποτε θα γίνει ο Γκοβού των καλών ημερών. Λέω, όμως, ότι ΜΠΟΡΕΙ και να γίνει. Και ότι τα βαριά συμβόλαια δεν παύουν να είναι άνθρωποι.

Ρότσα13 είπε...

Ποιος Κατσουράνης και ποιος Γκοβού. Είμαστε άρρωστοι στον Παναθηναϊκό. Εδώ ξεσκίσαμε τον Μπουμσόνγκ πριν καλά-καλά τον δούμε, απλά και μόνο επειδή δεν τον ήθελαν κάτι αλήτες κοντυλοφόροι. Ο Γκοβού θα μας ξέφευγε; Που τον έβγαλαν, οι αλήτες, ότι λέει ψέμματα πως είναι τραυματίας μέχρι να βγει η αξονική και να τους διαψεύσει (όχι πως μασάνε οι αλήτες). Ή θα μας γλύτωνε ο Κατσουράνης; Εδώ και τον Ζιλμπέρτο πάνε να τον σπρώξουν εκτός ομάδας οι αλήτες. Χωρίς κανένας να λέει ότι ο άνθρωπος αναγκέστηκε να παίζει ενάμισυ χρόνο τώρα ασταμάτητα εξαιτίας κάποιων ακατανόητων (?) επιλογών της τεχνικής ηγεσίας (?). Μέχρι και το μηχανάκι τον Σιμάο πήγανε να τον βγάλουνε χοντρομπαλά, οι αλήτες. Καταστάσεις για εμετό. Εικόνες ομάδας χωρίς προπονητή.

Ανώνυμος είπε...

me to govou exw arxisei kai nostalgw ton salpi... salpi, den hsoun pote o paixtaras pou tha ekane ta panta monos tou, tha pernouse 5 antipalous kai tha evaze to apisteuto goal.. alla hsoun panta alithinos kai maxiths.. pote den kruftikes kai pote den stamatises na dineis to 101% se kathe mats... den poulises pote ''panathinaikofrosunh'' kai omws agaphthikes oso ligoi apo ton prasino lao... se euxaristoume gia osa mas xarises kai pou agwnistikes me to trifili sto sththos...

YG: EFKERIA SIMERA GIA NA RIKSUME TIN DIKI MAS 5ara STA TIROGALA.

Ανώνυμος είπε...

geia sou re sise, pou skoraris MONO ama sou erthi i mpala strwta, opws lene oi ampaloi niktes.

EVIL ELVIS είπε...

Η ΑΕΛ απο το πουθενά σκόραρε, και πάλι λες ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ, το ματς σήμερα είναι για 5-1.

Παίζει αν δεν ήταν ο Κατσούρ να τρώγαμε κι άλλα.

Καλός Σπυρό και Βύντρα, μέτριοι εως και άθλιοι οι υπόλοιποι.

Έλεος ρε ΠΑΟ, ΕΛΕΟΣ.

ΠΑΝΤΑ αυτοκτονούμε, όποια και αν είναι η 11αδα, όποια και αν ειναι η διοίκηση, όποιος και αν είναι ο προπονητής.

Με νίκη ο GAY αύριο πάει στο +3.

Μας μάραναν οι διθύραμβοι για το ευκολο προγραμμα και το επικείμενο 6Χ6 μέχρι τα Χριστούγεννα.

Μην αρχίσουμε τα φτηνά, ότι ΑΧ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΓΚΟΛ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ, γιατι τότε κοιτάμε το δάχτυλο και όχι το πρόβλημα.

Πολύ χαλαρά έπαιζαν τα καμάρια, σαν να κέρδιζαν ήδη 4-0.

0 ΠΑΘΟΣ

0 ΟΥΣΙΑ

0 ΠΛΑΝΟ

ΜAD_BOY είπε...

Κοίτα να δεις ρε Νιόπλια. Όταν κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα, ή γίνεται επειδή δεν δουλεύεις ή παρ' όλη την προσπάθεια, δεν μπορείς να δουλέψεις σωστά. Επειδή ξέρουμε ότι προσπαθείς και είσαι όλη μέρα στην Παιανία, καταλήγουμε στο δεύτερο συμπέρασμα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ! Δεν είναι ότι δεν θέλεις. Απλά είναι πέρα από τις τωρινές σου δυνατότητες.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δε φταίει μόνο ο Νιόμπλιας.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ.

Πότε θα το καταλάβετε?

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Τι έγινε τελικά? Είμαι άρρωστος γκρινιάρης ή απλώς τα έλεγα εγκαίρως? Ε ρε κάτι θύματα που κυκλοφορούν!!!

giourkas είπε...

ine kiriws thema proponiti. idou ta lathi tou:

1) vgazeis ton govou sto hmixrono gia na valeis ton petropoulo? se 4-4-2 p den exeis ksanapaiksi POTE?
2) vgazeis ton XRISTODOULOPOULO?
3) afhneis olo to mats ton karagounh?
4) paizei pali o zilberto, o opoios den mporei auton ton kairo?
5) prospa8eis na ftia3eis paixnidi me marino,zilberto?


ta logia einai peritta gia auton ton an8rwpo pou akuei sto onoma NIOPLIAS. Patera, diokse ton TWRA

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κουτόχορτε είναι μικρά παιδιά συγχώρεσε τα. Διαβάζουν και αυτές τις εμετικές φυλλάδες που έχουν διχάσει τον κόσμο του ΠΑΟ, είναι και χαμηλού πνευματικού επιπέδου, ε δε θέλει να γίνει η ζημιά.

Λίγοι μήνες Βαρδινογιάννη αποδείχθηκαν καταστροφικοί (και άσε τον Γκότζο και το βρωμοφυλάδα του να υποστηρίζει μια εποχή που έχει περάσει ανεπιστρεπτί). Η ομάδα βέβαια είχε στηθεί λάθος και από την προηγούμενη - και πλέον τωρινή - διοίκηση. Άντε να γίνει η μεταβίβαση και να επέλθει τουλάχιστον μια διοικητική ηρεμία (δεν ήταν λίγο αυτό που έγινε το καλοκαίρι και που συνεχίζει να γίνεται αν έχετε παρατηρήσει).

Από εκεί και πέρα η απόκτηση ενός ΜΕΓΑΛΟΥ προπονητή πρέπει να είναι το κύριο μέλημα. Ένας προπονητής που θα χτίσει το ρόστερ εκ του μηδενός. ΟΛΟΙ οι παίκτες θα πρέπει να επαναξιολογηθούν και κριθούν για το αν αξίζουν να παίζουν στον ΠΑΟ.

Τζόρβας, Φερναντές (αν δεν παίζει.....αλήθεια είναι τόσο χειρότερος του αστείου τερματοφύλακα που λέγεται Τζόρβας?) Βύντρα, Καντέ (τι έκανε στο 1ο γκολ?), Μπουμσόνγκ, Σιαρέγκι, Καραγκούνης (πρώην ποδοσφαιριστής), Κατσουράνης, Σίλβα (πρώην ποδοσφαιριστής), Γκαρσία (πρώην ποδοσφαιριστής), Μαρίνος (ο πράσινος Μενδρινός....στον ΠΑΣ γρήγορα), Σειταρίδης (αν έχει πρόβλημα υγείας), Γκοβού (άλλο ανέκδοτο και αυτός), Λέτο (επίσης), Πετρόπουλος (μαζί με τον Μενδρινό..εε τον Μαρίνο στον ΠΑΣ), ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ....ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ.

Επίσης να αξιολογηθούν παίκτες όπως ο Σπυρόπουλος, ο Νίνης κλπ κλπ........

Μια νέα ομάδα. Αυτό χρειαζόμαστε. Αυτή....μας τελείωσε.....είχε τελειώσει από την εποχή του Ολλανδού απλά δεν το ξέρατε (κάποιοι το βλέπαμε, το φωνάζαμε αλλά.....είπαμε ο χώρος του οπαδισμού είναι "τυφλός" χώρος).

Περαστικάς μας/σας. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Οι προπονητες που αρεσουν σε μενα και θα ηθελα στον παγκο του Παο:

1) Οι απιαστοι και λογω συμβολαιων και επειδη δυσκολα θα ερχονταν στην Ελλαδα:

Guus Hiddink:προπονητης εθνικης Τουρκιας με τεραστιο συμβολαιο.Με εξαιρετικα αποτελεσματα και στις Εθνικες και στις ομαδες που προπονησε

Felix Magath:Κι αυτος με εξαιρετικα αποτελεσματα,σχετικα προσιτο συμβολαιο.Λατρης των σκληρων προπονησεων και της πειθαρχιας.Δυστυχως εχει συμβολαιο με τη Σαλκε.Περυσι εκανε πολλη καλη χρονια,βγαινοντας 2ος αλλα φετος η Σαλκε ειναι στη ζωνη του υποβιβασμου.Η ιδανικη κατ'εμε περιπτωση.

Harry Redknapp:Τι να πει κανεις.Οπου δουλεψε οι ομαδες εκαναν φοβερες πορειες.Υψηλο συμβολαιο.Προπονητης στην Τοτεναμ.Αδυνατο να φτασεις τα κασε του και να τον πεισεις να αφησει το προτζεκτ της αγγλικης ομαδας για να ερθει στον Παο

Luis Van Gaal:Αμφιλεγομενη προσωπικοτητα,με καλα αποτελεσματα.Η θεση του στον παγκο της Μπαγερν ειναι επισφαλης.Κι αυτος εχει υψηλο κασε.

Fabio Capello:Προπονητης εθνικης Αγγλιας.Με λιγα λογια αδυνατο να τον παρεις.Οποια ομαδα προπονησε κερδισε τουλαχιστον εναν τιτλο.


2)διεθνους επιπεδου και με ενα καλο συμβολαιο ερχονται στον Παο:

Eric Gerets:Φοβερος στην τακτικη.56 ετων.Προπονητης της εθνικης Μαροκου.Οσες ομαδες προπονησε και εκαναν πρωταθλητισμο κερδισαν τα εθνικα πρωταθληματα της χωρας τους.Εχει κερδισει τιτλο πρωταθλητη σε Βελγιο,Ολλανδια και Τουρκια.Η μονη αποτυχημενη χρονια ηταν η δευτερη στη Μαρσειγ οταν δεν πηρε πρωταθλημα αν και την προηγουμενη την πηρε απο τη 13η θεση και την εφτασε 3η.Κατ'εμε η καλυτερη επιλογη που μπορει να κανει ο Παο

Φατιχ Τεριμ:Τουρκος προπονητης.Εξαιρετικη δουλεια σε τουρκικες ομαδες με Γαλατα οπου κερδισε το Ουεφα και εθνικη Τουρκιας αλλα κανενα τιτλο εκτος Τουρκιας.Στις ιταλικες ομαδες απετυχε παταγωδως.

Stale Solbaken:Ο προπονητης της Κοπεγχαγης.Το συμβολαιο του ληγει σε ενα χρονο.Ξερει να χτιζει μια ομαδα.Ισορροπημενο ποδοσφαιρο.Η ομαδα του σαρωνει στο πρωταθλημα Δανιας και ειναι ακρως ανταγωνιστικη στο Ch.League.Εχει δηλωσει πως θελει να προπονησει την εθνικη Νορβηγιας απο το 2012 εφοσον εκεινη προκριθει στο ευρωπαικο πρωταθλημα.

Δεν θελω με τπτ μια επιλογη τυπου Ζεσουαλδο Φερειρα, Ράικαρντ, Άντιτς.

Για Λε Γκεν και Μπιλιτς δεν ξερω.

Ανώνυμος είπε...

ο Νιόπλιας πέρισυ πήρε την ομάδα στη μέση της σαιζόν και έδειξε έργο. Φέτος με τον ίδιο κορμό και έχοντάς την από την αρχή περίμενε κανείς να είναι η πιο δεμένη ομάδα μακράν και να παίζει την καλύτερη μπάλα. Παπάρια.


Ναί έχουμε παππούδες στο κέντρο, ναι έχουμε τραυατίες, ναι μερικοί παίχτες δεν δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ναι φταίει ο Τζίγγερ σε πολλά του καλοκαιριού αλλά ρε Νιόπλια η ομάδα ούτε στα στημένα δεν κάνει μια κομπίνα. Δε μπορεί ο γαύρος του Ερνέστο Βαλβέρδε με τα πρόβατά που άλλαξε όλη την ομάδα το καλοκαίρι να παίζει μπάλα και εμείς όχι. Η αναμονή για καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να λάβει άμεσα τέλος. Αντί να βελτιωνόμαστε γινόμαστε χειρότεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Πατέρα φτάνει με τους εγωισμούς σου, μην κάνεις κακό στην ομάδα άλλο. Διώξε τον Νιόπλια σε πρώτη φάση και βλέπουμε μετά. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή που το πρόγραμμα υποτίθεται δεν είναι δύσκολο και όποιος καινούριος θα πάρει αβάντα. Σταματήστε να μας πικραίνετε.

Ρότσα13 είπε...

Όσες και όποιες αν είναι οι δικαιολογίες (σε κάποιες περιπτώσεις ορθές και βάσιμες), 4 γκέλες στο πρωτάθλημα και 0 νίκες στην Ευρώπη είναι πάρα πολλές για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Και το δυστύχημα είναι ακόμη μεγαλύτερο αν αναλογιστούμε την τραγική μπάλα που παίζει. Διότι αν παρουσίαζε τουλάχιστον ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο εντός γηπέδου, δίνοντας ορισμένες νότες καλού ποδοσφαίρου, τότε ίσως να άξιζε μεγαλύτερης πίστωσης χρόνου. Δυστυχώς, όμως, δεν προσφέρει ούτε τα στοιχειώδη. Τέτοιες μέρες πέρυσι ο Πατέρας απέλυε τον Τεν Κάτε, ο οποίος σε 13 αγωνιστικές πρωταθλήματος είχε 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ τώρα η ομάδα σε 10 ματς έχει απολογισμό 6-3-1 και παίζει πολύ χειρότερο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, φέτος τα πράγματα δείχνουν χειρότερα από την περασμένη σεζόν και μόνο ένα ηλεκτροσόκ μπορεί να σώσει την κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ:

ΚΑΡΑΦΛΑ ΑΜΠΑΡΗ

ΡΕ ΑΜΠΑΡΗ ΕΛΕΟΣ ! Η ΒΑΛΕ ΜΑΛΛΙΑ Η ΞΥΡΙΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!

ΤΙ ΑΠΑΙΣΙΟ ΚΡΑΝΙΟ!

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΟΥ.

ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΤΕ, ΒΑΛΤΕ ΜΑΛΛΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

FERE TON BAJEVIC NA KANUME TREBLE

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

:-)))))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Από τους προπονητές που ανέφερες ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ελεύθερος τώρα, οπότε? ΤΩΡΑ χρειαζόμαστε προπονητή εκτός και αν πάμε με υπηρεσιακό προπονητή (πχ Ρότσα) μέχρι το καλοκαίρι. Η χρονιά έχει χαθεί η ομάδα αυτή δεν ανασταίνεται.

Πάντως σε μια φιλολογικοκαφενειακή συζήτηση επιπέδου championship manager από τους προπονητές που ανέφερες ψηφίζω 1# Van Gaal και 2# Magath. Καλό είναι πάντως να έρθει ένα μεγάλο όνομα λάτρης της σκληρής προπόνησης και της σιδηράς πειθαρχίας.

Το έχουν ανάγκη μερικοί βετεράνοι μας.

Υ.Γ. Ο Κούπερ σας αρέσει? Κάποτε ήταν όνομα αντίστοιχο του Μουρίνιο.......

Τότης είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αύριο μας αποχαιρετάει το καροτσάκι του δίδυμου της συμφοράς, ο Νιόπλιας. Ας πρόσεχε. Καλό θα ήταν να πάρει μαζί του και μερικούς παίχτες.

ΜAD_BOY είπε...

Έχει συνδέσει όσο κανείς το όνομά του με την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, καταφέρνοντας να πετύχει σπουδαία πράγματα τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής. Ο λόγος για τον τεχνικό του «τριφυλλιού» Στέλιο Καζάζη, ο οποίος αναφέρει πως το πιο πιθανό είναι σε δύο μέρες να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση.

«Σημασία έχει τι επιτρέπω και τι δεν επιτρέπω στον εαυτό μου. Και εδώ είναι πλέον το μεγάλο πρόβλημα που δεν παλεύεται.Δεν έχω πια τι να απαντήσω στους παίχτες μου για τις απορίες τους, την αγωνία τους, για τα δίκαια θέλω τους.
Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα χειρότερο για μένα. Είμαι πλέον ανίκανος να δώσω στους δύο πεντάχρονους γιους μου πέντε... ναι, πέντε ποιοτικά λεπτά την ημέρα, αφού έχω πνιγεί από τα προβλήματα, τις σκέψεις και το μόνο που βλέπουν στον πατέρα τους είναι η εικόνα ενός νευρικού, αμίλητου πατέρα που είναι στον δικό του κόσμο.Αυτό, φίλοι μου, δεν το επιτρέπω πια στον εαυτό μου. Σε δύο μέρες, το πιο πιθανό είναι να φύγω από την ομάδα. Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ σας για την αγάπη σας προς το πρόσωπό μου. Θέλω να σας πω και κάτι τελευταίο. Είμαι πολύ περήφανος που έχω στην καρδιά μου και στο στήθος το τριφύλλι».


trivia:
"Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ήταν η μεταγραφή του Στέλιου Καζάζη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. Μετά από μια ταπεινωτική εξαετία (1987-93), την πλήρη κυριαρχία του Ολυμπιακού και την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου πρωταθλητριών το 1992 στο κατάμεστο Ειρήνης και Φιλίας, η διοίκηση του Ολυμπιακού υπό τον Άρη Πόιλα θέλησε να δώσει την χαριστική βολή στην «εξαθλιωμένη» ομάδα του Παναθηναϊκού που θύμιζε κάτι από... 2010. Έτσι, ο Ολυμπιακός απέκτησε τον τελευταίο των... Μοϊκανών Στέλιο Καζάζη. Η ιδέα ήταν του Ποϊλα που πείσμωσε μετά την ελληνοποίηση του Σάββα Κοβάτσεφ και τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ένα χρόνο νωρίτερα και ήθελε να πάρει το.... αίμα του πίσω.
Ολοι γνώριζαν, πως ο Στέλιος Καζάζης, ο παίκτης σύμβολο του Παναθηναϊκού ήταν επί πολλούς μήνες απλήρωτος κι όλα αυτά ενώ για πολλά χρόνια έλεγε «όχι» σε απίστευτες προτάσεις ιταλικών συλλόγων. Εάν ο Καζάζης μετά το έπος της Γάνδης το 1987 είχε φύγει για να αγωνιστεί στο «καμπιονάτο» τόσο η καριέρα του αλλά και η πορεία του ελληνικού βόλεϊ θα ήταν εντελώς διαφορετική.
Ο Καζάζης όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού εκείνη την εποχή ζούσαν με το όνειρο του «μεγάλου Παναθηναϊκού». Ονειρεύονταν μια πορεία ανάλογη του Ολυμπιακού αλλά στο τέλος έμειναν μόνοι τους στη Λεωφόρο αφού κανείς δεν τολμούσε να πάρει το τμήμα του βόλεϊ από τα χέρια του Ερασιτέχνη και να σκεφτεί να αμφισβητήσει την παντοδυναμία της οικογένειας Γιαννακόπουλου".

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕΩΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΛΥΣΣΑΛΕΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

EVIL ELVIS είπε...

Έφυγε και ο Νιόπλιας, κίνηση που έπρεπε να είχε γίνει καιρό τώρα. Μην γελιόμαστε, το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτός. Είναι ΚΑΙ οι παίκτες. Κάποιοι είναι αδιάφοροι, κάποιοι απλά λίγοι για τον ΠΑΟ. Η απομάκρυνση πάντως του Νιόπλια θα κάνει καλό στην ομάδα. Όσοι υγιείς φίλοι του ΠΑΟ έβλεπαν το ματς με την ΑΕΛ, συνειδητοποιούσαν πως ΠΡΕΠΕΙ να χάσουμε βαθμούς, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. Κι ας χαθούν βαθμοί, ακόμα και ας θυσιαστεί το πρωτάθλημα. Γιατι ο φίλος του ΠΑΟ διαφέρει απο τον γαυρο. Δεν μας ενδιαφέρει να κατακτάμε ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ το 1 πρωτάθλημα πίσω απο το άλλο, αλλά ο ΠΑΟ να παιζει μπαλάρα και να πρωταγωνιστεί τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη. Βεβαια πολλοί δεν ενστερνίζονται αυτη τη λογική [ξέρω πχ οτι συμφωνουν οι Ξανθιώτης, Μαύρος και Κουτόχορτος] γιατι σκέφτονται ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΝ; ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ. Το θέμα λοιπον είναι ένα: ΥΓΕΙΑ. Αυτό που αποπνέει η αρμάδα του ΖΟΤΣ εδώ και 10 χρόνια. Είπαμε, ακόμα λουζόμαστε επιλογές Ιζεκάνσερ aka τζιγκερ, για αυτό και έπρεπε να γινουν αμεσα κινησεις επαναφοράς [επιστροφη ΕΜΠΕΝ-Ε γιούτσο στη θεση του τυχάρπαστου και ανεκδιήγητου κέζου που κατήργησε το τεραστιο όπλο ΠΑΟ-LAB, απομάκρυνση Νιόπλια]. Κυκλοφορεί μάλιστα η φήμη πως ο Βγενόπουλος ήδη ετοιμάζεται να πάρει απο τώρα στα χέρια του την ΠΑΕ, και να μην περιμένει να χαθεί κι άλλος χρόνος μέχρι τον Μάιο.
Και αν κάποιοι επιμένουν να βλέπουν το θέμα μικροσκοπικά και όχι μακροσκοπικά, κάνοντας λογο ΜΟΝΟ για το φετινό πρωτάθλημα και αν θα χαθεί, όχι δεν έχει χαθεί ΤΠΤ. Με εναν προπονητή επιπέδου και φιλοσοφίας Κούπερ ή αν είναι δυνατό και ανώτερο, με κατάλληλες προσθήκες στο ρόστερ -και απομακρύνσεις- κλπ ο ΠΑΟ θα φτάσει σιγα σιγα εκει που ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκεται: Στην κορυφή της Ελλάδας και στα υψηλότερα όρη της Ευρώπης.

EVIL ELVIS είπε...

Διευκρινήσεις:

1) Εννοώ πως οι προαναφερθεντες bloggers έχουν επανηλειμένα επισημάνει αυτη την άποψη, πως δηλαδή ας γινουν κάποιες βραχυπρόθεσμες θυσίες, ωστε μακροπρόθεσμα να φτάσει ο ΠΑΟ εκεί που πρέπει.

2) Φυσικά το θεμα δεν είμαστε 10-20 ατομα που γραφουμε στο blog αλλά το συνολο των φίλων του ΠΑΟ, η πλειοψηφία του είναι υγιώς σκεπτόμενη. Και μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ πως είμαστε μαζόχες και λέμε ΧΑΣΕ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ, αλλά οταν βλεπεις πως αυτό το πράμα ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ, λες ΑΜΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΤΗΝ ΑΕΛ, ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ "ΟΛΑ ΚΑΛΑ", και θα κοιτάνε το δάχτυλο και όχι το πρόβλημα, όπως ανέφερα σε προηγούμενο πρόσφατο σχόλιο.

ΜAD_BOY είπε...

ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, EVIL ELVIS. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΠΩΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ Ο ΓΚΜΟΧ. O ΓΚΜΟΧ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΗΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ UPDATES ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΡΙΝΟ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.


ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:

1)Ο Σπυροπουλος ειναι καλο μπακ...ΑΛΛΑ λιγος...Ο Μινχ που ηρθε για να κολλησει ενσημα και να πιει και...καμια μπιριτσα τον ειχε για πλακα!!
2) "Kante is a fantastic player.." ειχε πει ο Τεν Κατε,προφανως μετα απο μεγαλη καταναλωση αλκοολ...Ο Γιαννακης ο Γκουμας Μπαρεζι τοτε...δε μιλω για Rene
3)Για το Λουκα δε θα πω κακο λογο γιατι η βελτιωση του ειναι ασυλληπτη!!Μεχρι τωρα του φορτωναμε (δικαιως) πολλα, αλλα τωρα πρεπει να του αναγνωρισουμε οτι σχεδον οτιδηποτε καλο προερχεται απο εκεινον!Εχει φτιαξει μια κοφτη ντριπλιτσα που..σπανιζει στον Παναθηναικο,ειναι γρηγορος και διεμβολιστης αλλα ακομα επιρρεπης στο λαθος,ενω χρειαζεται να βελτιωσει και τη σεντρα του.
4)Ιωαννιδης...Ποιος??...Γιατι αυτη η περιπτωση εχει αρχιζει να μου θυμιζει υπερβολικα Ρουπακη..Οσο επαιξε δεν εχει δειξει τιποτα,νομιζω ειναι λιγος ακομα και για αλλαγη.
5)Σιμαο...Εδω ξερω οτι θα διαφωνησουν πολλοι αλλα ελεος ρε παιδια πια με το Σιμαο..Μηδεν τεχνικη βελτιωση,παικτης που δεν μπορει να δωσει τη μπαλα στα 2 μετρα,ο οποιος χειροτερευει χρονο με το χρονο ακομα και στα μαρκαρισματα..Το μαρκαρισμα θελει και λιγο μυαλο οχι μονο τρεξιμο,αλλιως τρεχεις ακαταπαυστα και ...δε φτανεις,με αποτελεσμα να σου βγαινει η γλωσσα!Το οτι συγκριθηκε απο καποιους με Γκατουζο ειναι τουλαχιστον ιεροσυλια!!!
6)Ζιλμπερτο....σ ευχαριστουμε για οσο μας εδωσες αλλα πλεον δειχνεις οτι δε μπορεις..Δε ξερω αν φταιει το μουντιαλ,Ο Κεζος,ο Νιοπλιας αλλα δε μπορει αλλο ο Ζιλ και φαινεται σε σημειο που εκθετει τον εαυτο του πλεον αλλα και την ομαδα..
7)Κατσουρανης..Αν δεν ημουν απολυτα πεποισμενος οτι μπορει να προσφερει παρα πολλα ως στοπερ για τα χρονια που του μενουν θα ελεγα να φυγει αυριο!Κι ομως..Ζητουσαμε ενα παικτη στην αμυνα με ποδοσφαιρικη εγκεφαλικη οξυδερκεια στο παιχνιδι του,που να μπορει και να βγαζει τον ομαδα μπροστα..Αυτα περισσευουν στον Κωστα,καθως αυτη η θεση δεν απαιτει τα ...ατελειωτα χιλιομετρα των χαφ,στα οποια ειναι για λυπηση προκαλωντας με το περπατημα του!Διδυμο με Μπουμ μπορουν να κανουν πολυ καλο...αν δε κανει για εκει δε κανει για πουθενα!
8)Γκοβου...δεν εχει προσφερει τιποτα αλλα..σα να μου φαινεται οτι παει να φορτωθει τα παντα με γραμμη και των εφημεριδων για να απαλλαγουμε απο το συμβολαιο του..anyway λιγος αλλο εκ του αποτελεσματος,ως μεταγραφη ηταν λογικη.
9)Γκαρσια...το μεγαλυτερο μπερδεμα..ας του δωσουμε χρονο..Ξέρει μπαλάρα αλλά μεχρι στιγμης πολύ λιγα εχει προσφερει....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ (ΤΟΥ) ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΙ ΑΛΛΑΓΩΝ, ΒΑΘΙΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ (ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ), ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕΧΡΙ... ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ, ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ «ΑΠΟΨΙΛΩΜΕΝΟ». Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑ, ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ Ο Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ. ΟΛΕΣ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΙΣΩ 300.000 ΕΥΡΩ ΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΧΑΛΙΑ ΑΣΚΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ. ΕΚΤΙΜΩ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΩΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ, GΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠH.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΣ-ΒΓΕΝΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ο "ΒΑΖΕΛΟΣ" (ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ !!! ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ. . "ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ". ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ , ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ!

Ξανθιώτης είπε...

ΓΚΜΟΧ!!!!! ????????


Γιατί όχι και ... Δανιήλ;;;;


!!!!!!!!!!!


???????????

Ροτσα13 είπε...

Για τους παίκτες συμφωνώ με Mad_Boy. Εκτός από το ότι δεν είμαι καθόλου πεισμένος ότι ο περιπατητής Κατσουράνης μπορεί να προσφέρει σαν κεντρικός μπακ. Πού τον είδαμε για να λέμε ότι μπορεί να προσφέρει σ' αυτή τη θέση; Με τον φοβερό+τρομερό ... Ατρόμητο; Κι εγώ στα 45 μου θα έβγαζα μάτια σε αυτό το ματς! Έχω την αίσθηση ότι ο οσφυοκάμπτης Νιόπλιας "ανακάλυψε" αυτή τη θέση για τον Κατσουράνη μόνο και μόνο επειδή έτρεμε την κλίκα που τελικά τον έφαγε.

Ανώνυμος είπε...

Μη τρελαίνεσε Ξανθιώτη, υπηρεσιακό τον βάλανε τον Πολωνό, για ΄πολύ λίγο διάστημα.

Ξανθιώτης είπε...

Πάντως το όλο θέμα μπορούμε να το δούμε και αλλιώς:

Στέλνουμε τον Νιόπλια στον ΟΦΗ για να "ψηθεί"!!!


:-)))))))))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες με εξαίρεση την ικανότητα plus υπομονή σε παίκτες όπως ο Γκοβού, ο Βύντρα και Γκαρσία. Ξέχασα τον Ιωαννίδη ναι ρε σεις.....16 παίκτες συνολικά.......ω ρε δουλειά που θέλουμε......

Διάβαζα στο sport24 τη λίστα με τους προπονητές....αν δε μας δουλεύουν και πάνε και πάρουν κανένα βοηθό προπονητή και πάλι....νομίζω πως Νιλ και ο Αγκίρε είναι οι καλύτερες περιπτώσεις.........μου άρεσε η στο μικρό βιογραφικό του πρώτου η ηλικία του και ότι σηκώθηκε και έφυγε από την Άστον Βίλλα μόλις είδες ότι το μπάτζερ είναι μικρό (αυτός έπρεπε να δουλέψει με τον Βαρδινογιάννη χεχε) και η αγάπη στην πειθαρχία και το ομαδικό πνεύμα του δεύτερου (κλισέ? μπορεί) καθώς και το έργο που έχει παρουσιάσει.

Πάντως εγώ πιστεύω πως έχουμε κλείσει τον Κούπερ. Σύντομα πρόκειται να απολυθεί από τον Άρη να μου το θυμηθείτε......

Θα δούμε.........

Πάντως για μένα η χρονιά έχει χαθεί και.....ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΑΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ (μου άρεσε η τοποθέτηση του Evil Elvis την οποία και προσυπογράφω). Αν γίνουν λάθος κινήσεις στα θεμέλια θα μαλώνουμε το καλοκαίρι για το αν μπορεί να προσφέρει ο κάθε άμπαλος, περιπατητής ή πρώην ποδοσφαιριστής.

Υ.Γ. Σκεφτείτε πόσο καλύτεροι θα είμασταν αν είχαμε τους Κυργιάκο, Μάτος και Ντόι (α ρε μαλάκα Τεν Κάτε...πόσο κακό έκανες).

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

*μπάτζερ = μπάτζετ :-)))

Και άλλα μικρά λαθάκια λόγω....ταχύτητας......

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δείτε αυτό: http://sport24.gr/football/omades/Aris/telos_h_anoxh_se_kouper.638174.html

Και αν παρουσιάσει και με εμάς ο Αργεντινός την ίδια εικόνα? Εδώ σε θέλω μάστορα....είναι και λίγο στοίχημα ο προπονητής....νομίζω πως το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι προπονητές που δουλεύουν στην Ελλάδα είναι ότι συμβιβάζονται και ότι δουλεύουν με συγκεκριμένους μάνατζερς (αυτό με "φοβίζει" και με τον Κούπερ και για αυτό προτιμώ έναν ατίθασο που τα "χώνει" και στη διοίκηση αλα Νιλ.... Για αυτό ΛΑΤΡΕΨΑ και τον Όσιμ. Έλεγε τότε στον Βαρδινογιάννη ότι δεν έχουμε παίκτες, δεν είμαστε για μεγάλα πράγματα κλπ κλπ αλλά.....βέβαια παράλληλα δούλεψε πολύ και έφτιαξε μια ομάδα που έδρεψε καρπούς αργότερα με προπονητή τον Ρότσα......μεγάλος δάσκαλος.......πριν από αυτόν είχαμε.....τον Γιάτσεκ, πριν τον Γκόρσκι, πριν τον Πούσκας και τέλος τον μεγάλο Μπόμπεκ με τον οποίο είχαμε κατακτήσει αήτητοι το πρωτάθλημα......αυτοί ήταν όλοι και όλοι οι μεγάλοι προπονητές που είχαμε.........ΠΕΝΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ. :-(

Κατάντια διαχρονική αδέλφια......

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟ ΜΑ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΛΑΔΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μα λέμε να φύγουν 16 παίκτες ρε συ ανώνυμε ποιά κλίκα, πλάκα ΜΕ κάνεις?

Πλήρης αποδόμηση της μικρής αυτής ομάδας (που παίζει και στο Τσου Λου τρομάρα μας).......

EVIL ELVIS είπε...

Μάγκες η ομάδα του Βόλλευ καταρρέει. Ήδη αποχωρεί ο Καζάζης και κάποιοι παίκτες. Με το δίκιο τους, αφου είναι όλοι απλήρωτοι εδώ και μήνες.
Είπαμε ΠΑΟ ενωμένος, δεν είναι μόνο Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ!
Βγενό, Πατέρας, Γιαννακόπουλοι και σοφέρ έχουν την δυνατότητα, συμβάλλοντας όλοι τους με "λίγα" για την τσέπη τους χρήματα [μην ξεχνάμε, άλλα μεγέθη Ποδόσφαιρο με Βόλλευ] να αναστήσουν τα τμήματα του Ερασιτέχνη που δεινοπαθούν.

Έχουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ γυρίσει ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ την πλάτη στον Ερασιτέχνη, δικαιώνοντας όσους τους προσάπτουν πως θέλουν να ασχοληθούν με το Ποδόσφαιρο γιατι εκεί έχει "ζουμί", "ψωμί" "σαμπάνιες" κλπ.

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Ο Σίντνεϊ Γκοβού φαίνεται πως δεν μπορεί να κόψει τις κακές συνήθειες, καθώς το Σάββατο και μετά το ματς με την ΑΕΛ βγήκε σε νυχτερινό κέντρο και κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ."

Καλά, οι μαλάκες άνθρωποι του Βαρδινογιάννη δε ρώτησαν να μάθουν το καλοκαίρι για το "πρόβλημα" του Γκοβού? Εδώ μέχρι και σελίδα "υποστήριξης" υπάρχει στο Facebook. Ο παίκτης είναι τελειωμένος. Για αυτό και δε μπορεί να τρέξει.....

ΑΥΤΑ είναι χειρότερα από τις κλίκες ανώνυμε....γιατί τις κλίκες τις κάνουν καναδυο που στο κάτω κάτω της γραφής μπορείς και να τους διώξεις....εδώ μιλάμε για πλήρη μεταγραφική αποτυχία.......

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Έχεις δίκιο Evil αλλά...... εδώ δε δίνουν λεφτά στην ΠΑΕ που έχει έσοδα...θα δώσουν σε ερασιτεχνικά τμήματα? Ο ερασιτεχνισμός πέθανε......και μαζί με αυτόν τα σύμβολα και οι σημαίες.....για αυτό και πρέπει να αναδυθεί ο ΝΕΟΣ φίλαθλος...που θα απαιτήσει να τον σέβονται....αλλιώς δε θα τους σέβεται και αυτός (και δεν αναφέρομαι σε περιστατικά βίας αλλά στην πλήρη απαξίωση μιας κατάστασης που προσβάλλει πρώτα από όλα τη νοημοσύνη μας).

Ανώνυμος είπε...

Να γυρίσει ο Τεν Κάτε! Αυτός μας έφερε ένα βήμα από τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ με επιθετικό τον Μάντζιο, χωρίς Σισέ, «Κατσούρ», Λέτο, Μπουμσόνγκ. Φέτος, με όλους αυτούς μαζί, ο ΠΑΟ δεν έχει κάνει ούτε νίκη στον πιο εύκολο όμιλο που κληρώθηκε ποτέ.....

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πλάκα ΜΕ κάνεις? Αυτός που έδιωξε Ντόι και Μάτος? Ο πιο εμμονικός βοηθός ever.........ρε σεις τΙ πισωγυρίσματα είναι αυτά? Σιγά μην πάρουμε και τον Πεσέιρο. Θα πέσουν τομάτες πριν καν έρθει. Ή θα φτιάξεις μια πραγματικά μεγάλη ομάδα ή θα συνεχιστεί η μιζέρια και η (δίκαιη) απαξίωση. Στο μπάσκετ γιατί δεν είπες ποτέ να επιστρέψει ο Πολίτης και ο Κουμουρτζόγλου? Σε F4 σε πήγαν. ΗΜΑΡΤΟΝ.

giourkas είπε...

NIKTA, PROS TI I KSAFNIKI AGAPI ME ENDOYE KAI MATTOS? ESI TO KALOKAIRI POU PERASE KAI ZITAGES METAGRAFES, ELEGES OXI ALLOUS MATTOUS KAI ENDOIDES STIN OMADA. TWRA EPIDI TA REPORTAZ LENE OTI PANE KALA STIS OMADES TOUS, SOU ELIPSAN?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Το έχεις ξανακάνει αυτό με τον Τζαβέλλα αν θυμάμαι καλά. Σε παρακαλώ δε θα ποστάρεις ότι χαίρεσαι ιδίως σε ότι αφορά λόγια δικά μου. Σου ζήτησα να μου βρεις ποστ που αναφέρομαι με κακά λόγια εναντίον του Τζαβέλα και η απάντηση σου ήταν "σιγά μη ψάχνω τώρα"......

Μη γίνεσαι κοτούλα και κωλοτούμπας....άντε διάβασε το DERBY nα πάρεις γραμμή για τον αγαπημένο σου Βαρδινογιάννη μαλάκα.....

;-)

giourkas είπε...

pios vardinogiannis vre klooun? poios s eipe oti stirizw tziger? o anthrwpos den edine dekara gia ton panathinaiko. ase tis katigories , eidika tis astoxes. fisika siga min psaxnw na vrw post se blog pou aneferes kati sigekrimeno, exoume ki alles douleies, den eimaste oloi anergoi 45rides pou vlepoun giou-gi-o.
eixes pei kati tou styl:
"poios tzavelas re paidia, eoxume idi enan marino stin omada, arkei"

den eixes idea poios ine o tzavelas, apla den sou areze to onoma tou.

eides meta oti ton pire i aintraxt kai TSOUP! na ti i kolotoumpa.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Scripta manent......ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ.....αλλιώς είσαι ένας συκοφάντης (πέρα από μαλάκας). ;-)

Διάβασες DERBY και ΠΡΑΣΙΝΗ. πήρες γραμμή και βγήκες να μας κάνεις τον καμπόσο?

Α ρε αμόρφωτο νούμερο.......

Τρώγε μαλάκα ότι σου πασάρουν........

Υ.Γ. Βγες τώρα με άλλον νικ να ανοίξεις διάλογο και να κλάψεις στην αγκαλιά μου.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δε με "ενοχλεί" που είσαι τούβλο. Ίσα ίσα χαίρομαι για αυτό. Με "ενοχλεί" που οι επαίοντες ποδηγετούν συνειδήσεις και μας κάνουν (ο πρώτος πληθυντικός ήταν σύνταξη ευγενείας) ότι θέλουν. Αν σου πουν οι κωλοφυλάδες σου ότι ο Ιωαννίδης είναι κράμα Σπυρόπουλου, Λέτο (όπως πιο παλιά ο Πόλακ κράμα Ζάετς - Ρότσα) ή ότι ο Μπυμσόνγκ είναι το χάμερ που έψαχνες, εσύ θα το χάψεις ή θα τρέξεις στο αεροδρόμιο. Και αυτή σου η μαλακία έχει επίπτωση στην ομάδα που υποστηρίζω.

Αντίθετα εσύ....δε σε νοιάζει ο ΠΑΟ αλλά να μου την "πεις". Δε σε νοιάζει αν χάθηκαν παίκτες όπως ο Τζαβέλας, ο Μάτος, ο Κυργιάκος, ο Ντόι από μαλακίες (και έχεις γεμίσει άμπαλους) - κυρίως του Βαρδινογιάννη - αλλά ποιά είναι η δική μου γνώμη για αυτούς τους παίκτες.

ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ. ;-)

giourkas είπε...

sinexizeis na grafeis pws trww amasito oti poun oi filades klp.

apo pou to simperanes afto?

apo pouthena. apla thes na mou tin peis kai na me prosvaleis, epidi sou tin lew pou ise kathisterimenos, klooun kai grafikos.

den eipe kaneis oti stirizw tziger.

kai simfwnw episis pws opws exeis idi grapsi, "to proion prepei na apaksiwthei" klp.

apla den goustarw to apolito ifos sou, tin kserolas apopsi sou kai tis kolotoumpes sou.

fisika kai exoume pollous metrious paiktes pou den kanoun oute gia allagi kai omws paizoun vasikoi.

to thema mou omws ISE ESI, apo tin 1 stigmi pou emfanistikes sto blog.

kiriws otan me to ilithio ifos sou epitethikes se gati klp kai enw s eipan na figeis apo to blog, esi allaxes nik.

tragelafike!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Το πρόβλημα σου είναι ο εγκέφαλος σου. ;-)

Διάλεξε ένα από τα 1000 σου νικς και μίλησε για την Πανάθα και άσε με εμένα.

Στις λάσπες και στις συκοφαντίες είσαι καλός. Από την πρώτη στιγμή που γράφεις σε αυτό το blog. ;-)

Εμένα με έχεις στοχεύσει γιατί σου λέω κάτι που δε μπορείς να ακούσεις. Εσύ θες να μπεις εδώ μέσα και να πανηγυρίσεις. Να υμνήσεις. Σε καταλαβαίνω αλλά και σε λυπάμαι για αυτό.

Get a lif man.......

Υ.Γ. Το ότι είμαι ο μόνος που δίνω νόημα στη μίζερη ζωή σου θα έπρεπε να σε προβληματίζει.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

*life

giourkas είπε...

s agapw

MONO ESI dineis noima sti MIZERI zwi mou


mpouxouxou....klaiw nikta! swse me apo tin mizeria! swse ton pao apo tin eksathliwsi! swse ton kosmo apo tin katastrofi!

CAPTEN NIKTAS!!!! taran tarannnnn

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Είδες? To παραδέχεσαι. Σου έχω γίνει εξάρτηση. Πάσχεις από μια ειδική μορφή του Συνδρόμου της Στοκχόλμης. :-)))

giourkas είπε...

nai! se exw agapisei toso poli, pou paravlepw to gegonos oti esi pasxeis apo to sindromo tis endopalamikis peopalindromisis! -etsi gia na min ksexniomaste, se krazw me krazeis, ftanoun oi agapes kai ta louloudia-

Ρότσα13 είπε...

Πώς σας φάνηκε το "χάδι" του προέδρου μας στον Μαρινάκη στο σημερινό δσ της Σουπερ Λίγκας; Εμένα δεν μου άρεσε, για να είμαι ειλικρινής. Πάνω που του είχε στείλει τον εισαγγελέα και τον είχε στριμώξει το Μαρινάκη, ο Πατέρας έκανε πίσω και δήλωσε πως τα βρήκε όλα ωραία και καλά! Πολύ φοβάμαι ότι από αύριο κιόλας θα το μετανιώσει. Μην έχουμε ξανά τα "καλά" του ραλίστα...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πάντως το βλέπω το όνειρο να μας φέρουν αυτόν το συνταξιούχο τον Ζεσουάλδο..........ελπίζω να μην την κάνουν τη μαλακία.........

Ανώνυμος είπε...

1. Παίχτες για να κάνουμε κάτι στην Ευρώπη δεν έχουμε.
2. Παίχτες για να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα έχουμε και παραέχουμε.
3. Παίχτες για να ρίξουμε 4-5 στην ελλιπή Λάρισα μέσα στο ΟΑΚΑ όχι απλώς έχουμε αλλά είναι και γελοίο να συζητάμε ότι φέραμε 1-1 επειδή δεν έχουμε παίχτες.
4. Αλλά καθώς η μπάλα είναι σπορ ομαδικό οι παίχτες χρειάζονται ομοψυχία μεταξύ τους και σύστημα ομαδικής αντιμετώπισης των ματς. Δηλαδή προπονητή και άνθρωπο των αποδυτηρίων.
5. Ε, προπονητή δεν είχαμε. Ούτε
κί άνθρωπο των αποδυτηρίων γιατί ο Αντωνίου έίναι της πλάκας.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Μάλλον θα φέρουν τον συνταξιούχο-και προσφάτως απολυθέντα μετά πολλών επαίνων-Πορτογάλο. Εντάξει οι άνθρωποι αν δεν το κάνουν εσκεμμένα, είναι απίστευτα άσχετοι. Βαρέθηκα. Σε καλή μεριά Μαρινάκη, καλή απόσβεση.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κουτόχορτε αυτό θα είναι και το ΤΕΛΟΣ.

Οι μόνοι που θα μείνουν να υποστηρίζουν τον ΠΑΟ θα είναι οι ηλικίες 12-22 (που γράφουν και τις μαλακίες εδώ μέσα δλδ).

Ουργκ, Πανάθα και τα μυαλά στα κάγκελα.........

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Και το χειρότερο? Τα πουλημένα ΜΜΕ θα αναλάβουν να μας τον παρουσιάσουν καλύτερο του Μουρίνιο.......

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΤΖΕΚΤ.....σύνταξη στην Αθήνα....ποτάκι με τον Γκοβού.....μαθαίνω μπάλα στον Βύντρα.........και άλλα πολλά........

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.......

giourkas είπε...

re griniarides, giati krinete enan proponiti apo tin ilikia tou, kai enan paikti apo to epitheto tou?

poios ine pio OURGK apo esas?

an erthi o portogalos, kaneis den eggiate oti tha kanume omadara, opws px sinevi me ton 10kate, pou otan ton klisame prin 2,5 xronia oloi panigirizan les kai pirame ton ferguson.

me markarian kai kirasta peksame mpalara. asimoi proponites, kai omws, parousiasan ena sfixtodemeno sinolo pou epeze omorfo podosfairo.

kontologis, den simenei pws ta onomata simenoun kai kala apotelesmata, to idio omws isxiei kai gia tis ilikies.

giati o fereira exei diksi fovero ergo se kathe omada pou exei paei.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κουτόχορτε στα'λεγα? ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Γιούρκα, έμαθα ότι οι DERBY και ΠΡΑΣΙΝΗ θα μοιράζουν από αύριο πολύχρωμες χάντρες. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Ζεσουάλδο; Ο Πατέρας παίρνει γραμμή από Μαύρη Νύχτα: αποδόμηση της ομάδας!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ελπίζω να μην πάρουν τον Παππού....ας κρατήσουν τον Γκμοχ τότε (ηλικιακά κοντά είναι) ή ας ξεθάψουν τον Αλφ Ράμσευ.....

ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

Αυτή η ομάδα έχει μια κατάρα με τους προπονητές......(ναι θα μου πείτε δικαίως, με τους παίκτες ευτύχησε)........

giourkas είπε...

exeis apodeiksei peritrana, tosa xronia pou grafeis sto blog, me alla niks fisika, oti i ilikia den paizei kanena rolo gia tin wrimotita kai idiosigrasia. stin periptwsi sou de, milame profanws gia antistrofws analoga megethi.

to pio wreo ine pou apefthinese se kapoious bloggers, opws pro oligou ston koutoxorto, alla KANENAS den sou apantaei. mono to alter ego sou "ksanthiwtis", me ton opoio xrisimopoieite kai idia smileys.

ΜAD_BOY είπε...

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ 11ΑΔΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ GAZETTA ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ:


Ξεκινάμε με τερματοφύλακα τον Πίτερ Ρουφάι. Ο Νιγηριανός μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση αλλά είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση για να δεχτεί πολλά γκολ. Σίγουρα στην άμυνα, «κέρβερος» θα είναι ο Κόλο Τουρέ καθώς έχει τα... μετόπισθεν. Μεγάλο πρόβλημα θα έχουμε με τον νυν αμυντικό της Ατλέτικο Ρόμα, Αλέσιο Τομπέζι καθώς είναι επιρρεπής στα λάθη. Τουλάχιστον, ο Ιταλός θα έχει ως παρτενέρ τον Τόμας Γκαμιέτε καθώς ο αμυντικός της Ρεμ από την Γουαδελούπη δεν συγχωρεί λάθη.

Στη μεσαία γραμμή θα προσπαθήσει να σώσει ότι μπορεί ο Μαλακίας. Ο Μάρκος Αντόνιο Μαλακίας Τζούνιορ (γνωστός ως Μαρκίνιος), όπως είναι το πλήρες όνομα του αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο, όμως σε αυτή την ενδεκάδα είναι ο καλύτερος παίκτης. Ο Κακά, μαζί με τον Καπούτσο και τον Βέλι Κάβλακ θα μοιράζουν ασίστ ώστε να σκοράρουν ένας εκ των Μισέλ Ζμπουτσάμ (Σαρλερουά), Πάτο και Πέδρο Μουνίτις. Για προπονητή έγινε μια πρόταση να αναλάβει, ο πρώην Χιλιανός ποδοσφαιριστής Αλεχάντρο Χίσις αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει.


1. Πίτερ Ρουφάι

2. Κόλο Τουρέ

3. Αλέσιο Τομπέζι

4. Τόμας Γκαμιέτε

5. Μάρκος Αντόνιο Μαλακίας

6. Ρικάρντο Κακά

7. Καπούτσο

8. Ζμπούτσαμ

9. Βέλι Κάβλακ

10. Πάτο

11. Πέδρο Μουνίτις

Προπονητής: Αλεχάντρο Χίσις

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Χαχαχα......πολύ καλό Mad_Boy.......μα τον Ρουφάι δεν έχουμε και εμείς τέρμα? :-)))

Τι έκανε στο γκολ που κακώς ακυρώθηκε ρε παιδιά ο Τζόρβας?

ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ.

Ο χειρότερος τερματοφύλακας που είχαμε μαζί με τον Γκαλίνοβιτς.

Τυχαίο? Δε νομίζω.

giourkas είπε...

tzorvas, karagounis, katsuranis, silva, mpoumsong na figoun na pane allou. den exoun ikanotites, oute pote eixan.

luis garsia kai govou ine palta kai axristoi, na figoun.

simao, marinos aniparktoi.

ninis + leto : aiwnia talenta

lazaros: pou pas me tetoio onoma.

sise: palto, mono na skorarei an tou erthi i mpala mprosta kserei.


oi ipoloipoi ine anaksioi anaforas.

sinepws KSILWMA OLOI TWRA.

STISIMO APO TIN ARXI TIS OMADAS.

DIWKSTE 15 PAIKTES TWRA.

TADE EFI MARKELLOS NIKTWMENOS, AKA PAVLOTHEE, AKA MAVROS, AKA ANWNIMOS, AKA TA KSERW OLA, AKA NOSTRADAMOS

giourkas είπε...

o markellos den exei katalavei oti zoume sto ELLANTA, opou ta panta ine ipoanaptikta, fisika kai to podosfero kai genika o athlitismos.

adinatei na to katalabei, edw i xwra varaei ptwxefsi, den exoume na fame, kai aftos to violi tou: nomizei pws ipostirizei tin REAL MADRITIS, pou ta lefta ekei ftanoun gia na taisoun 2 ipirous.

gia na prolavw sxolia tou typou:
"katse sti mizeria sou, xwris oneira, egw apaitw apo ton pao na ine prwtos se pagosmio epipedo", na episimanw pws allo na exw REALISTIKA oneira, px na vrw mia kali douleia kai na kanw oikogeneia, kai allo na lew pws thelw na gamisw tin angelina jolie. fisika kai to oneirevome, alla den prokeite na simvei.

realismos aderfia. realismos.

->perimenw sxolia typou: den asxoloume mazi sou, ise mathitis akoma, ise paidi, me tetoia miala o imperialismos tha sas exei efkolo stoxo klp.

Ξανθιώτης είπε...

giourka, από τη μια πλευρά έχεις δίκιο. Έτσι όπως είναι η οικονομία δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε καν.

Αφού ασχολούμαστε όμως, πρέπει να σου πω ότι έχεις άδικο γιατί σου διαφεύγει πως λειτουργούν στην πράξη αυτά τα πράγματα: σταθερά ο ιδιοκτήτης κάνει το ένα δέκατο από ότι του ζητά ο οπαδός. Δηλαδή αν ζητήσεις 100 θα σου φέρει 10. Αν ζητήσεις 10 θα σου φέρει 1. Και πάει λέγοντας.

Ρότσα13 είπε...

Τζόρβας. Βελτίωση μηδέν. Ο κάποτε φέρελπις, αποδείχνεται μηδενικό. Ενδιαφέρον όμως έχει κάτι που έκανε το καλοκαίρι, στην προετοιμασία της ομάδας, παρέα με τον κολλητό του τον Καραβούτα. Μόλις ανακοινώθηκε ότι ο ΠΑΟ αγόρασε τον αναπληρωματικό γκολκίπερ της Εθνικής Πορτογαλίας, τον Ντάνι Φερνάντεζ, δημιούργησαν εκ του μηδενός τρομερό επεισόδιο επειδή, δήθεν, τα μακαρόνια που τους είχαν σερβίρει ήταν χάλια. Έκαναν χωρίς λόγο τόσο πολύ ρόμπα της διατροφολόγο της ομάδας, την Τόνια Μαχαίρα, που η γυναίκα έβαλε τα κλάματα μπροστά σε όλο τον κόσμο. Τι έκανε τότε ο μέγας προπονηταράς Νίκος Νιόπλιας; Τους έστειλε πακέτο πίσω να καθαρίζουν τις τουαλέτες της Παιανίας μέχρι να συνέλθουν; Όχι βέβαια. Τους έκανε, απεναντίας, απανωτές υποκλίσεις και διέταξε να ικανοποιούνται όλα τους τα χούγια. Και κυρίως: ο Φερνάντεζ δεν έκατσε ούτε καν στο πάγκο της ομάδας. Τον έστειλε, χωρίς να τον δοκιμάσει, μονίμως στην εξέδρα. Ο μέγας Νίκος Νιόπλιας κύριοι. Ο ίδιος που δήλωνε στα μμε ότι ο Σιμάο γύρισε υπέρβαρος κατά 5 κιλά έπειτα από ένα σ/κ στην πατρίδα του με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Και που αποκάλεσε υπέρβαρο και τον σπάγγο Νταμιάν Πλεσίς. Προφανώς επειδή και οι δυο αυτοί παίκτες κάλυπταν θέσεις στα χαφ, εκεί δηλαδή που παίζει ο Καραβούτας με τον παφαπούφα Κεράνη. Με δυο λόγια: όποιο προπονητή κι αν φέρει ο Πατέρας, αν δεν ξεβρωμίσει την Παιανία από τους κλικαδόρους-λουφαδόρους, τίποτα δεν θ' αλλάξει.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ρότσα13 ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σου.

Γιατί τόση προστασία? Δε νομίζω ότι ο Φερνάντες είναι χειρότερος τερματοφύλακας από τον Τζόρβα.

Η ομάδα αυτή στήθηκε λάθος. Δε θα βαριέμαι να το λέω.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΛΙΚΟ.

Ελπίζω σε μια νέα αρχή. ΟΧΙ ΜΕ ΖΕΣΟΥΆΛΔΟ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΣΕ.

Και όσον αφορά κάτι παπαριές που διάβασα παραπάνω, θα σας παραθέσω τα λόγια του μεγάλου Μίκυ:

"ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ"

ή τα λόγια του Che:

"Ας είμαστε ρεαλιστές, ας επιζητούμε το αδύνατο".

Εξάλλου αυτοί οι μαλάκες που μας διοικούν (κάποιοι οι ίδιοι, κάποιοι άλλοι οι μπαμπάδες τους) με αυτό το όραμα πορεύτηκαν και πέτυχαν. ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ?

Ας ψάξει ο καθένας να βρει την απάντηση σε αυτό. Γιατί η ομάδα είχε στεγνή οικονομική πολιτική πολύ πριν έχουμε οικονομική κρίση.

Περαστικά λοιπόν σε όσους συμβιβάζονται με το φέρετρο....ας το ανοίξουν και ας μπουν μέσα...έτσι και αλλιώς.........

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μίκη LOL :-)))

(με έφαγε η μέρα cartoon για την παιδική κακοποίηση...για αυτό και δε θα πω τίποτα κακό για το παιδάκι του blog)

giourkas είπε...

rotsa13, to skiniko me tin diatrofologo, pws gnwrizoume oti ine stimeno kai malista sindedemeno me tin metagrafi tou fernandez?

Ροτσα13 είπε...

giourkss, 1) συνδέονται οι ημερομηνίες, 2) συνδέεται με τον παράξενο εξοστρακισμό, από την πρώτη κιόλας στιγμή, του Φερνάντεζ [που θυμίζει τον εξοστρακισμό του Εντόι από τον Τενκάτε με το καλημέρα σας], 3) συνδέεται με τη γενικότερη ασυλία του Τζόρβα και των Καραβούτα-Κεράνη [βλέπε πόσο καλά λόγια έγραψαν γι' αυτούς οι δικοί τους παλαμακιτζήδες στα μμε μετά πχ τον πρόσφατο αγώνα της Εθνικής όπου το δίδυμο κυριολεκτικά δεν βλεπόταν, όπως και τι γράφουν μόνιμα μετά τους αγώνες του ΠΑΟ όπου επίσης αυτοί δεν βλέπονται, μιλάμε για άπειρους τόνους κουτόχορτο!!!!!!!!!!]

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ, ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ. ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΗΡΕ 3 ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ [07,08,09] ME ΠΟΡΤΟ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΜΠΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΧ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΟΚ. ΤΥΧΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ; ΕΙΝΑΙ; ΘΑ ΦΑΝΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΧΕΙ OFF ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟΡΟΣΙΔΗ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 5 ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ 9 ΜΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2,5 ΑΥΤΑ ΜΑΤΣ.
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΣΑΝΙΟΠΛΙΑΣ. ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΛΑΝΟ ΣΩΣΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ...ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ [ΓΚΟΒΟΥ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ]

Ροτσα13 είπε...

Κριτήρια για το ανάστημα του νέου προπονητή (όποιος κι αν είναι):

1. αν ξαναδούμε στο κέντρο τους Ζιλμπέρτο, Καραβούτα, Κεράνη
2. αν ξαναδούμε Φερνάντεζ στην εξέδρα (προσοχή δεν λέω στα γκολπόστ)

τότε ο άνθρωπος είναι αναστήματος Νιόπλια, όσο ψηλός κι αν είναι.

Αν δεν τα ξαναδούμε αυτά, τότε έχουμε ελπίδες να είναι προπονητής (προσοχή, δεν λέω προπονητάρα, απλά προπονητής).

Κι αν κατορθώσει να ξανακάνει τον Γκοβού τόσο ορεξάτο όσο τον είδαμε στα πρώτα παιχνίδια (όπου ο Σπιθαμιαίος τον έκανε μόνιμα ... αλλαγή μπας και κλέψει την παράσταση από τα καϊνάρια μας), τότε θα είναι προπονηταράς!

giourkas είπε...

rotsa, o fereira irthe, ipegrapse, kai ine enimeros gia to thema govou kai simfwnise na apodesmeftei to simvoleo tou. i dioikisi tha ton antikatastisei eite me skoko eite me pezko, ton pwlono extrem pou epeze na paroume to kalokeri.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κριτήρια του προπονητή που ήρθε στον ΠΑΟ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΦΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΙΜΟΣ.

Σκεφτείτε να παίρνανε τον Ο'Νιλ και να τους έλεγε ότι πρέπει να φέρουν 10 παίκτες για να κάνουν ομάδα.

Επίσης σε ένα χρόνο βγαίνει στη σύνταξη.

Να είναι καλά ο άνθρωπος (είναι και ωραίο γκομενάκι η γυναίκα του), αλλά εμείς δε θα ευχόμαστε να προλάβει τις γιορτές ή καμιά παρέλαση αλλά να......ζήσει.

Ήρθε το λυκόπουλο και υπέγραψε. Επιτέλους μια ομάδα βετεράνων βρήκε τον προπονητη που της αρμόζει. ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ.

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ.

ΜAD_BOY είπε...

ΠΟΙΟΣ ΠΕΤΣΚΟ, ΦΙΛΕ ΓΙΟΥΡΚΑ, ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ. ΚΑΙ 2ΟΣ ΦΟΡ, ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ ΠΑΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ, ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΒΙΕΡΙΝΙΑ, ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ. Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ 2ΟΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΕ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΙΚΗ ΑΞΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΙΣΕ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ.

giourkas είπε...

madboy, den diafwnw. ki egw thelw vierinia ston pao. ton petsko mono apo utube ton exw dei, asfalws kai den mporeis na eksageis swsta simperasmata apo video.

sta tou proponiti, exei 3 sinexomenous titlous prwtathliti kai 2 kipella me porto, kai eswse tin braga apo ipovivasmo kai tin ekane na kiriarxei -ta egrapses k esi parapanw. ara, mono tixeos den ine. kai epidi o pateras -o proedros- mas exei deiksei poso agapaei tin omada, den nomizw pws kritiria gia tin proslipsi tou proponiti ine to an aftos ine "volikos", opws ipostirizoun oi niktwmenoi. kontologis, ola mesa sto gipedo tha fanoun.

squarelogic είπε...

Γκοβού: «Με ενοχλεί που με αποκαλούν αλκοολικό»

Χίκ!!!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Το μόνο καλό με το λυκόπουλο είναι ότι είναι ουσιαστικά υπηρεσιακός προπονητής. Μέχρι το καλοκαίρι υπέγραψε με οψιόν αναένωσης (+1) από πλευράς Παναθηναικού.

Καλό αυτό γιατί θα έχουν χρόνο να ψάξουν για κανονικό προπονητή. :-)))))

Υ.Γ. Η περίπτωση Γκοβού δείχνει την ανυπαρξία μεταγραφικού σχεδιασμού αλλά και του τημ εκείνου που θα κοιτάξει τις λεπτομέρειες που όμως κάνουν τη διαφορά σε μια μεταγραφή (περίπτωση αλκοολισμού εν προκειμένω). Δείχνει επίσης ότι τέτοιοι στόχοι σκοπεύουν όχι στην πραγματική ενίσχυση της ομάδας αλλά στη δημιουργία εντυπώσεων (κοινώς κοροιδία......αλλά ποντάρουν ότι τα δικά τους μέσα θα παρουσιάσουν το παικτάκι ως παικτούρα και φυσικά οι οπαδοί δε θα πιστεύουν τι βλέπουν αλλά τι τους λένε. Υπάρχει και ένα ωραίο κοινωνικοψυχολογικό πείραμα που ερμηνεύει αυτή τη συμπεριφορά...αν θέλετε δείτε το...εξηγεί για μένα και πιο σοβαρά πράγματα, όπως γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων ψηφίζει δύο κόμματα που αποδεδειγμένα μας έχουν φέρει στο χείλος της καταστροφής).

http://www.youtube.com/watch?v=P7tVy88FTJE = The Asch Conformity Experiment (με ελληνικούς υπότιτλους)

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΑΑΑΛΟ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ!
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΕΙ ΑΓΑΛΜΑ.
Α ΡΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Έχεις δίκιο για τον Κατσουράνη αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ. Πες και για τον Τζόρβα τίποτε. Για τον Βύντρα που τον έχει κάνει ο Σολτάνι πουτάνα. Για τον Σπυρόπουλο. Για τον Μπουμσόνγκ που νομίζεις ότι θα παραπατήσει έτσι όπως περπατάει. Για τον παικταρά τον Πλεσίς. Τον περιπατητή Σίλβα. Για τον Μενδρινό του ΠΑΟ Μαρίνο τρέχω τρέχω αλλά μπάλα δε ξέρω..........

Για να μην παρεξηγηθώ αυτή τη στιγμή κερδίζουμε 4-2....

giourkas είπε...

meta to epiko

gamise mas mwri sparta


kai to kraksimo sto 1-2 apo roma pou girise se 3-2 iper mas,

o markellos niktwmenos eksakolouthei na sxoliazei kai na krazei KATA TIN DIARKEIA TOU MATS.


abalos o sise, e nikta?

mono na skorarei otan kai ama tou erthi i mpala mprosta kserei.


eidika sto 3-2, ti ekane ekei e?

alla kai to alma tou sto 2-2? metrio alma, metrio goal.


GRAFIKE KLOOUN, gia kati malakes san k sena dinopathei i omada.


pws kai den me apokaleis tourtoura pleon?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μακάριοι οι πτωχοί των πνεύματι.

Είχε κόσμο στην ΟΜΟΝΟΙΑ?

Θα σε απογοητεύσω και χωρίς να είναι αυτό το θέμα μας αλλά έχεις 100 "αστοχία". Με διαβάζεις που με διαβάζεις τουλάχιστον να με "ερμηνεύεις" σωστά. Πέρα από ανακρίβειες και λάσπη δεν έχεις να προσφέρεις κάτι άλλο. Απόλυτα λογικό για ένα παράσιτο. ;-)

Υ.Γ. Δε θυμάμαι χρήστη με το όνομα "Γιούρκα". Με τι νικ με έβριζες παλιά? ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

*100%

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ο ΠΑΟ χρειάζεται πρώτα από όλα να μεταβιβαστούν οι μετοχές του. Ακόμη η ομάδα έχει Βαρδινογιάννη.

Το επόμενο βήμα από το καλοκαίρι και μετά (οι κινήσεις μέχρι τότε αναμένονται να είναι πραγματιστικές) όταν και λυθεί η συνεργασία με τον υπηρεσιακό προπονητή είναι η πρόσληψη ενός ικανού προπονητή με περγαμηνές.

Μετά η αποδόμηση αυτής της αστείας ομάδας και η δημιουργία μιας νέας. Μια δημιουργία εκ του μηδενός που φυσικά και θα πάρει χρόνο. Δε θα γίνει σε μια μεταγραφική περίοδο όπως με "ερμηνεύουν" οι λασπολόγοι. Μια ομάδα θέλει περίπου 3-5 χρόνια για να δημιουργηθεί. Δηλαδή μιλάμε για μάξιμουμ 10 μεταγραφικές περιόδους.

Ο χρόνος μπορεί να είναι "σύμμαχος" σου μια και νομοτελειακά αυτή η αποτυχημένη γενιά θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αλλά αυτό δεν αρκεί καθώς απαιτούνται και σωστές ενέργεις, παρεμβάσεις στην ιστορία αν θέλετε, ώστε να δημιουργηθεί όχι απλά κάτι νέο αλλά και ικανό.

Το μόνο που με φοβίζει είναι η ύπαρξη στην ομάδα του συνδημιουργού αυτής της αστείας ομάδας. Γιατί αν θεωρήσουμε ότι ο Νο1 υπαίτιος θα δώσει τις μετοχές του και θα τσακιστεί στο καλό το καλοκαίρι, τι γίνεται με τον ΑΝΤΩΝΙΟΥ? Η νέα ομάδα θα φτιαχτεί υπό τις οδηγίες του? Μπρρρρρ......

Το καλοκαίρι θα είναι πολύ κρίσιμο, από όλες τις απόψεις.

Μέχρι τότε? Υπομονή.........

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τριτολογώ, σκέφτομαι ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ έκανε ο μαλάκας ο Γιαννακόπουλος και οι μικροεγωισμοί του στη δημιουργία αυτού του φαιδρού οικοδοδήματος που λέγεται ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναικού.

Ανώνυμος είπε...

Το "5ετές πλάνο" του ραλίστα ωχριά μπροστά στο δικό σου Μαύρη νύχτα. Γιατί λες πως είναι πραγματιστικό ενώ είναι εξωπραγματικό. Δεν παίρνει υπόψη του δηλαδή τα πραγματικά δεδομένα. Δεδομένα όπως πχ ο Αντωνίου που τον θεωρείς σκάρτο αλλά ξεχνάς πως αποτελεί επιλογή και δεξί χέρι του Νικόλα Πατέρα στον οποίον εσύ στηρίζεις το "5ετές" σου. Αυτό πώς το ερμηνεύεις εσύ; Είναι τάχα δάκτυλος του Βαρδή η επαναφορά του Αντωνίου από τον Πατέρα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε και πάλι την προεδρία της ομάδας; Όχι βέβαια. Οπότε;

Ανώνυμος είπε...

Δευτερολογώ. Ήταν τάχα δάκτυλος του Βαρδινογιάννη η αποπομπή του Εντόι (ακόμα ψάχνουμε για περιφερειακό επιθετικό!) και του Μάτος (ακόμα συζητάμε για το πρόβλημα στο κέντρο!) με την ανάληψη της προεδρίας της ομάδας από τους Πατέρα και Βγενόπουλο, στους οποίους εσύ στηρίζεις την "εκ του μηδενός" αναγέννηση της ομάδας; Όχι. Ήταν δάκτυλος του ραλίστα η αγορά έναντι 2 εκ. ευρώ του παικταρά Μελίση και του Chivas Κλέιτον; Ούτε. Τον ανεκδιήγητο απατεώνα Τενκάτε δεν τον φέρανε αυτοί που θεωρείς ότι σε "10 μεταγραφικές περιόδους" (!!!!!!) θα μεταμορφώσουν την ομάδα σε κράμα Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Ανώνυμος είπε...

Και τριτολογώ. Ποιοι φέρανε στον ΠΑΟ τον πρώην πρώην πρώην πρώην ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη, που καταλαμβάνει μια θέση στο ρόστερ και στο pay roll της ομάδας στην ευαίσθητη ζώνη της άμυνάς μας; Ποιοι έχουν πακτώσει στη θέση του γκολκίπερ τον Τζόρβα με τις τόσες ελλείψεις; Ο ραλίστας ή ο Αντωνίου; Με δυο λόγια: δεν υπάρχει "εκ του μηδενός" γέννηση καμιάς ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

Συμπαράσταση σε Τζόρβα

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σχολίαζαν, μάλιστα, στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου. «Έχει δίκιο ο κόσμος να αντιδρά, αλλά δεν μας βοηθάει με τις φωνές του. Μας προσθέτει περισσότερη πίεση», έλεγαν οι παίκτες. Μάλιστα, κάποιοι έσπευσαν να παρηγορήσουν τον Τζόρβα, που «άκουσε» πολλά. Μετά το τέλος του αγώνα το κλίμα, βεβαίως, είχε αντιστραφεί με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μοιράζουν πολλά αυτόγραφα έξω από τα αποδυτήρια. Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» μοίρασε και τα περισσότερα στις θαυμάστριές του.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Γιούρκα, ανώνυμε, τα @@ μας τα δυο, το έχουμε καταλάβει ότι είσαι Βαρδινογιαννικός. Ρε μήπως είσαι η Κάτια? Αν και το ύφος "κάτι" αρχίζει και μου θυμίζει. :-)))

Με διαβάζεις αλλά δε με καταλαβαίνεις. Εγώ δεν είπα ότι ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, αλλά ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Έχει μεγάλη διαφορά. Η πρόσληψη Ζεσουάλδο, οι έως τώρα μεταγραφές, το γενικότερο κλίμα δε με κάνουν αισιόδοξο. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν υπάρχει εκ του μηδενός γέννηση ΚΑΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ αν δεν μεταβιβαστούν οι μετοχές (θυμίσου τι πόλεμος έγινε το καλοκαίρι και τι πισωγύρισμα είχαμε με την ανάληψη της ομάδας από τον καρκίνο που ακόμη και τώρα έχει ανθρώπους του μέσα στην ομάδα)?

Δε στηρίζω ΚΑΝΕΝΑΝ δογματικά. Ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος είναι δύο άνθρωποι που δείχνουν διάθεση να επενδύσουν (αν δεν το κάνουν θα είμαι ο πρώτος που θα τους κράξω, όχι σαν και εσένα που προσκυνάς τον Βαρδινογιάννη), είναι νεόκοποι παράγοντες, θα κάνουν λάθη, αλλά.....κάτι που ΞΕΧΝΑΣ....δεν έχουν ακόμη και τώρα ΕΝ ΛΕΥΚΩ την ομάδα. Από τη στιγμή που θα γίνει η μεταβίβαση θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και για αυτούς. ;-)

Το ότι ο Αντωνίου είναι επιλογή του Πατέρα τι σημαίνει, δεν κατάλαβα. Μαλακία του Πατέρα. Ελπίζω να καταλάβει το λάθος του και να το διορθώσει ΕΓΚΑΙΡΑ.

Τους Μάτος και Ντόι τους έδιωξε ο πιο κομπλεξικός προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟ. Ο Τεν Κάτε. Ο Πρόεδρος δε ξέρει μπάλα. Αν του υποδεικνύει ο προπονητής ότι δε θέλει έναν παίκτη τι πρέπει να κάνει? Ο δε Γιούρκας αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι ήταν λάθος μεταγραφή. Αν και η μανία σου με τους Γιούρκα, Κατσουράνη έχει να κάνει με τη "γραμμή" που έχει δωθεί εναντίον τους από το αφεντικό σου επειδή ήταν δύο παίκτες που δεν τους ήθελε ο Βαρδινογιάννης, έτσι δεν είναι? ;-)

Η ομάδα αυτή είναι φτιαγμένη λάθος. Λεφτά έπεσαν και μάλιστα πολλά. Όσα δεν είχες δει ΠΟΤΕ από τον Βαρδινογιάννη σου. Απλά διαχειρίστηκαν λάθος.

Τι άλλο μου προσάπτεις Κάτια? :-)))

Υ.Γ. Ναι μωρέ να κάνουμε ψυχολογική ομάδα στήριξης του Τζόρβα καθώς και ΟΛΩΝ των ανίκανων ποδοσφαιριστών της ομάδας. Να πάνε σε άλλη ομάδα πιο μικρή και να μην έχουν πρόβλημα. Έτσι είναι ο πρωταθλητισμός. Θέλει γερά στομάχια, όχι μόνο μαλλί, γυαλί, μύκονο, γκόμενες και λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

Άρα συμφωνούμε!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δε ξέρω αν συμφωνούμε και δε νομίζω πως αυτό είναι το πρόβλημα. Έχω την εντύπωση πως έχουμε διαφορετική κοσμοθεωρία. Προσωπικά ονειρεύομαι έναν μεγάλο ΠΑΟ και δε θα σταματήσω να αυστηρή κριτική μέχρι να δημιουργηθεί. Εσύ έχω την εντύπωση ότι έχεις συμβιβαστεί με το μέγεθος της ομάδας που ΕΚΕΙΝΟΙ σου έχουν "προτείνει".

Το θέμα είναι οι φίλαθλοι να καταλάβουν τη δύναμη τους, να μην επηρεάζονται από τα εμετικά πράσινα φύλλα που ποδηγετούν συνειδήσεις και να αντιδράσουν.

Το έχω ξαναγράψει. Έχεις την ομάδα που αξίζεις να έχεις ως φίλαθλος.

Αν βάλεις τον πήχη ψηλά δε θα πας να πάρεις 30.000 διαρκείας το καλοκαίρι επιβραβεύοντας τον Βαρδινογιάννη για τις τσιγγούνικες επιλογές του που ουσιαστική σηματοδότησαν το πισωγύρισμα σε μια εποχή που πιστέψαμε ότι είχε λάβει τέλος.

Αν συντάσσεσαι με αυτές τις απόψεις ναι συμφωνούμε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν περιμένω από κα-νέ-να να μου φτιάξει τη μεγάλη ομάδα που ονειρεύομαι. Βλέπω τα λάθη και τις βλακείες όλων. Μα όλων. Που διαφωνείς δηλαδή;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Στο ξαναείπα δεν έχει σημασία αν συμφωνούμε εμείς οι δυο ή όχι. Μπορεί πχ να συμφωνούμε ότι η ομάδα είναι μια χαρά έτσι όπως είναι. Και τι έγινε?

Δεν έχεις απαιτήσεις να σου φτιάξουν μια μεγάλη ομάδα? Δε ξέρεις τη δύναμη σου? Δε θα πιέσεις για αυτό? Σκέψου ότι ως εδώ φτάσαμε επειδή κάποια άτομα βγήκαν στους δρόμους. Γιατί υποτιμάς τη "δύναμη" σου? Βλέπεις ότι το καλοκαίρι πχ επιστρέφουμε "πίσω". ΄Ότι δεν ενισχύεται η ομάδα. Ότι γεμίσαμε ορκωτούς λογιστές. Γιατί βγήκαμε CL τότε? Για να καλυφθούν τα έσοδα της ΠΑΕ? Στα @@ μου. Δε θέλω διαχείριση. Επένδυση θέλω. Μπορούν να την κάνουν? Αν δε μπορούν ο επόμενος παρακαλώ. Εκεί έχεις συμμετοχή και εσύ. Δεν επιβραβεύεις έμμεσα τις επιλογές τους. Τους "καταδικάζεις". Δεν παίρνεις διαρκείας. Δεν πας γήπεδο κλπ κλπ. Τους κάνει να σκεφτούν που είναι λάθος. Δεν είναι εύκολο το ξέρω. Εγώ όταν ήμουν στην ηλικία σου (15?), δεν ήθελα να ακούω κουβέντα για τον ΠΑΟ (όπως ο γιος μου καλή ώρα). Ε προχθές στο 0-2 ευχόμουν να φάμε 5. Γιατί δε μου λέει κάτι η νίκη αυτή. Σκοπός είναι δούμε λίγο πιο μακρυά.

Πως κάνουν μεγάλες τις επιχειρήσεις τους? Ας φτιάξουν και ένα μεγάλο ΠΑΟ.

EVIL ELVIS είπε...

O Πατέρας έκανε σήμερα αυτό που όλοι βλέπαμε πως πρέπει να συμβεί και τυπικά: Απαίτησε να χριστεί 1ος αρχηγός ο Σισέ. Και λέω και "τυπικά", γιατί ήταν πασιφανές πως ο Σισέ έχει το χάρισμα να ηγείται της ομάδας. Όσες ανατροπές έχουμε κάνει φέτος, είναι επειδή ο Σισέ ειναι παικταράς, ψυχάρα, εκτελεστής και ενίοτε και δημιουργός. Κυρίως, έχει την ηγετική ικανότητα που απαιτείται για να συμπαρασύρει τους υπόλοιπους που κοιμούνται. Έτσι έστειλε και ο Φάδερ τα μηνυματα του σε Καρα, Κατσουρ και Ζιλμπερτο, τους 3 πρώτους - μέχρι χτες- αρχηγούς.

ΜAD_BOY είπε...

Προπέρσι φέραμε τον 10Κ, μπάλα δεν παίζαμε μεν αλλά υπήρχε ένας αυτοματισμός, ένα σύστημα. Τον 10Κ τον έφαγε ο ίδιος ο εαυτός του επειδή ήταν ξεροκέφαλος, πεισματάρης, τα έχωνε στους παίχτες και αυτοί σαν καλομαθημένα πλουσιόπαιδα θίχτηκαν και μην τα ξαναλέμε τον έφαγαν τον άνθρωπο. Μετά ήρθε ο Νιόμπλιας να κάνει το ντοκτορά του σε εμάς και πήρε νταμπλ, διαχειριζόμενος το υπάρχον υλικό και όλοι χαρήκαμε. Μετά ήρθε ο Τζίγγερ για 3 μήνες, τα γάμησε όλα αλλά μας έφερε τον Γκοβού, στα φιλικά η ομάδα πετούσε και νομίζαμε οτι φέτος θα γαμάμε και θα δέρνουμε...


...Και μετά ήρθαν οι τραυματισμοί, οι γκέλες, τα ουίσκια του Γκοβού. Έφυγε ο Νιόμπλιας σαν αποτυχημένος και έρχεται ο Φερέιρα σαν σωτήρας. Δεν λέω τίποτα για τον άνθρωπο, έχει αξιόλογο βιογραφικό, απλώς εύχομαι σύντομα να καταλάβει οτι έχει να κάνει με παίχτες ψευτοβεντέτες και απατεωνες δημοσιογραφίσκους. Εύχομαι να βγω ψεύτης αλλά τον βλέπω να φεύγει και αυτός σαν αποτυχημένος. Όσο για τον Γκοβού, πολύ γκαντεμιά ρε μάγκες. Είναι παικταράς, ξέρει τρελή μπάλα, αλλά δεν εχει προσφερει τπτ μέχρι τώρα.

EVIL ELVIS είπε...

Mad_Boy, το θέμα είναι να μην αποδειχτει και ο Φερέιρα προπονητης με κολλήματα και . . . περιέργειες. Ήδη διαβαζω πως θα επαναφερει Καντε στα στοπερ και Κατσουρ στα χαφ. Αν γινει κάτι τέτοιο, μιλάμε για 2πλό σφάλμα, καθώς προσθέτεις ένα μέτριο, επιρρεπή στο λάθος παίκτη [Καντε] σε ναυραλγική θέση, και επιπλέον "χάνεις" στα χαφ, αφου ο Κατσουρ εχει δειξει εδω και σχεδον 1 χρονο πως δεν μπορεί άλλο να αγωνιζεται εκεί.

Επίσης, ο Ζιλμπέρτο χρειάζεται ανάσες, δεν αντέχει άλλο, θα σκάσει. Το 1 λάθος μετά το άλλο κάνει. ΠΡΕΠΕΙ να μεινει εκτος 11αδας για ενα εύλογο διάστημα, ωστε να βρει τον καλό εαυτό του.

Τα κολλήματα και τις αδυναμιες που είχε ο Νιόπλιας, ας ελπίσουμε πως δεν θα τα έχει και ο Φερέιρα, και πως θα αποδειχτει προπονητής ανοιχτομυαλος, με σχέδιο για καλή μπάλα και καλά αποτελέσματα.

Ανώνυμος είπε...

Μαύρη νύχτα δεν είμαι 15, είμαι 23 και κάτι μήνες, και για να την πω την αμαρτία μου δεν ευχόμουνα όπως εσύ να φάμε 5 από τις γριές, ούτε που το σκέφτηκα δηλαδή, αλλά τώρα που το λες δεν είναι κακή ιδέα, έχει βάση.

Evil Elvis τέλεια η κίνηση του Πατέρα, συμφωνώ. Μακάρι όμως το μήνυμα στους 3 να το στείλει και ο Ζεσουάλδο. Δυστυχώς άκουσα στο ράδιο ότι σκοπεύει να βάλει με Μπάρτσα τον Κατσουράνη. Ίσως στη θέση του Τζόρβα; Γιατί όπως φαίνεται δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μην παίζει ο παφαπούφας.

MAD_BOY συμφωνώ είναι πολύ κρίμα να χαθεί ο παικταράς Γκοβού. Ας ελπίσουμε να μην τον φάει η κλίκα και να τον αναστήσει ο Ζεσουάλδο.

giourkas είπε...

anwnime, na peis episis pws den ise egw. o niktwmenos pistevei pws kathe blogger pou ekferei antitheti apopsi apo afton, ine 1 atomo, kai malista tsatsos tou tziger, akoma ki an grafeis epanilimena pws den ton stirizeis,akoma kai an to deixneis emprakta, me tis idees pou ekfrazeis. aftos to xava tou, se leei tsatso tou sofer. an dld thewreis pws o marinos kai o simao exoun perithwria exeliksis kai mporoun na ginoun kaloi paiktes, tsatso tou sofer tha se apokalesei.

ΜAD_BOY είπε...

Πάρτε πρόταση: μενει ο γκοβου με τα λεφτα που παιρνει αλλα....με καθε παραπτωμα θα τρωωει τουλαχιστον 100.000 προστιμο το οποιο θα πηγαινει αμεσα στον ερασιτεχνη!!

Ανώνυμος είπε...

MAD_BOY με τον Γκοβού έχει παιχτεί ένα άθλιο παιχνίδι από τη "δημοσιογραφική" αλητεία. Θυμίσου που διαδίδανε πως έκανε στα ψέμματα τον τραυματία και στη συνέχεια αποδείχτηκε πως οι ψεύτες ήταν αυτοί. Θυμίσου κυρίως με πόσο κέφι ξεκίνησε και τον "προπονητή" Κοντορεβυθούλη να τον κάνει μόνιμα αλλαγή.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ότι παιχνίδι και αν έχει παιχθεί από "τρίτους" η απόδοση του Γκοβού είναι ΑΘΛΙΑ. Είναι αδιάφορος αγωνιστικά και αυτό δεν του συγχωρείται. Με τον Γκοβού ο ΠΑΟ πάιζει με δέκα παίκτες καθώς μαρκάρει με τα μάτια. Νομίζω πως είναι τελειωμένη υπόθεση. Για το Κατάρ καλός είναι. Να πάρει μαζί του και τον Σίλβα με τον Γκαρσία να τελειώνουμε με τους βετεράνους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις δίκιο Μαύρη νύχτα για τον Γκοβού. Δεν ήταν εξαρχής κακή η απόδοσή του. Άλλωστε υπάρχουν πάρα πολλοί χειρότεροί του σε απόδοση και γενική συμπεριφορά στην ομάδα, που όμως δεν έχουν χάσει ούτε μισό λεπτό συμμετοχής στους αγώνες. Η συνέντευξη του Γιάννη Αμανατίδη για τις κλίκες της Εθνικής πρέπει να ξυπνήσει όσους εξακολουθούν να μη βλέπουν το καρκίνωμα που τρώει την ομάδα μας από τα μέσα.

Ανώνυμος είπε...

* κάποιοι πάρα πολύ χειρότεροί του

Ρότσα13 είπε...

Τελικά νομίζω ότι το θέμα με το Γκοβού δεν έχει να κάνει αποκλεισιτκά με τα ξενύχτια. Ίσως περίμεναν στον ΠΑΟ ότι ο Γάλλος θα πετάει από την αρχή. Προφανώς θέλουν να ξεφορτωθούν άμεσα το συμβόλαιό του. Με ένα νέο προπονητή ίσως αξίζει μία ευκαιρία ακόμα. Δεν νομίζω ότι έχει να χάσει κάτι ο ΠΑΟ. Ενδεχομένως μετά από αυτό το ταρακούνημα να κερδίσει ένα παίχτη εξαιρετικής αξίας. Όπως και να έχει αυτοί έχουν το καρπούζι,αυτοί το μαχαίρι, αυτοί ξέρουν καλύτερα από εμάς.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Παιδιά ο παίκτης δε μαρκάρει καθόλου. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο ακραίος πρέπει να μασάει σίδερα.......δεν κάνει....καμμένη περίπτωση....μακάρι να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του μαζί και τον ίδιο και μια άρχισαν ας πάρει το παλιάμπελο και τους άλλους "αστέρες".

Ανώνυμος είπε...

Ρότσα13 αν περίμεναν να πετάει ο Γκοβού (ή ο οποιοσδήποτε παίχτης) από την αρχή, αυτό σημαίνει ότι δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο. Κάτι που αποκλείεται. Ίδια ιστορία ζήσαμε και με τον Μπουμσόνγκ. Γιούχα από το πρώτο λεπτό καθ' υπόδειξη των αλητών των μμε. Γιατί; Μήπως περίμεναν κι από αυτόν να πετάει από την αρχή; Όχι φυσικά. Δεν είναι τόσο άμπαλοι όλοι τους. Απλά υπήρχε "υπόδειξη". Για τους δικούς τους άρρωστους λόγους. Γιατί δεν γίνεται να περιμένεις από ένα νεοφερμένο να πετάει από την αρχή και να τον στήνεις στη κρεμάλα από το Σεπτέμβρη, ενώ από κάτι παλαίουρες σαν τον Κατσουράνη (που εκεί θα έπρεπε λογικά να το περιμένεις αφού δεν έχουν θέμα προσαρμογής σε νέα ομάδα) να είσαι τόσο ανεκτικός ενώ σέρνονται μονίμως!!! Υπάρχει λοιπόν "υπόδειξη". Και ο κόσμος μασάει και χάφτει το κουτόχορτο. Αν και πιστεύω ότι ένα γκάλοπ μεταξύ των οπαδών μας θα δείξει πως η μεγάλη πλειοψηφία θέλει να δοθούν ευκαιρίες στον Γκοβού και όχι να τον διώξουν. Όσο για το ότι "δεν μαρκάρει", αυτό είναι ένα από τα πιο αστεία πράγματα που έχω ακούσει σαν λόγο για να διωχτεί ένας τέτοιος παιχταράς. Δηλαδή στη Λυόν τόσα και τόσοα χρόνια δεν το είχαν πάρει χαμπάρι ότι "δεν μαρκάρει" και το ανακαλύψανε τα σαϊνια στη Φορογιώργιανα!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αν μάρκαρε και έτρεχε όπως στο παρελθόν θα ήταν ακόμη στη Λυόν. ;-)

Γιατί τον άφησαν να φύγει?

Γιατί δεν τον αποκτήσαμε όταν ήταν παικταράς?

Είναι απλά τα πράγματα. Ο τυφλός οπαδισμός σου δε σε αφήνει να το δεις. Αν ήταν στον Ολυμπιακό δε θα έλεγες αυτά τα πράγματα τώρα.

Ο ΠΑΟ πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή να είναι νεκροταφείο ελεφάντων.

Ανώνυμος είπε...

Α, καλά...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Καλάθια.......αυτή η ομάδα φτιάχτηκε από τον Πατέρα, τον Τεν Κάτε (ο Νιόμπλιας πέρασε και δεν ακούμπησε ο μαλάκας) και τελείωσε με τον Τζίγγερ το καλοκαίρι.....η ομάδα του ανεκδιήγητου τερματοφύλακα Τζόρβα, του Γκαφατζή Βύντρα, του ανύπαρκτου Σπυρόπουλου, των γελοίων σέντερ μπακ Καντέ και Μπουμσόνγκ, των τραγελαφικών αμυντικών χαφ Κατσουράνη και Σίλβα, του βετεράνου πήλινα πόδια ή αλλιώς παίζω για ένα δεκάλεπτο Γκαρσία, ενός πολύ μικρού ποδοσφαιριστή με το όνομα Μαρίνος και πάει λέγοντας........δομήθηκε με σκοπό να διασκεδάσει τους αντιπάλους μας....μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, που πήρε ένα νταμπλ πέρυσι λόγω ανυπαρξίας αντιπάλων....μια ομάδα που τολμήσαμε να απαξιώσουμε......τετέλεσται....εύχομαι ο Δεκέμβρης αυτός να είναι η απαρχή της αποδόμησης.......δε θέλουμε πολλούς παίκτες....9 βασικούς μόνο.......και άλλους τόσους αναπληρωματικούς.....περαστικά μας αδέλφια και αδελφές. ;-)

Ξανθιώτης είπε...

Εξασφαλίσαμε με βεβαιότητα τον πάτο του ομίλου και έχουμε μείον εννιά γκολ και μηδέν νίκες.

Κατάντια...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη θα μπει ο Γκοβού τώρα και θα τους πάρει μόνος του μην ανησυχείς. :-))))

Μην αναφέρεις τη λέξη "κατάντια". Απαξιώνεις την ομάδα του νταμπλ.

Ανώνυμος είπε...

Σύντομα κάποιοι, αν είναι άντρες, θα αναγκαστούν να ζητήσουν μια τεράστια συγγνώμη από τον Παύλο Γιαννακόπουλο για τα όσα αισχρά τόλμησαν να ξεστομίζουν σε βάρος του. Συγγνώμη, όχι μόνο γιατί είχε απόλυτο δίκιο όταν έκραξε την πρόσληψη του καταστροφικού Νιόπλια πέρσι - και τα θρασύδειλα μηδενικά τον έβρισαν γι' αυτό! -, αλλά και για πολύ πιο κρίσιμες καταστάσεις στην ομάδα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πότε θα έρθει η ώρα να κράξουμε τον μαλάκα τον Γιαννακόπουλο όμως για την καταστροφική του στάση το καλοκαίρι και τη στήριξη Τζίγγερ ξέρω που μας γύρισε πίσω 100 χρόνια αλλά και τα χάλια του Ερασιτέχνη (εδώ ομολογώ έχουμε συνυπευθυνότητα).

Παίρνεις "γραμμή" από ΠΡΑΣΙΝΗ ε?

Ανώνυμος είπε...

Το nick σου σού ταιριάζει γάντι φίλε γιατί φαίνεσαι βαθιά νυχτωμένος αν νομίζεις ότι ο Παύλος πρόσφερε στήριξη στο Τζίγγερ! Ακόμα δεν έχεις πάρει τίποτα χαμπάρι για τα όσα παίζονται στην ομάδα και γενικότερα στο σύλλογο. Αλλά αφού εσύ δεν παίρνεις γραμμή από πουθενά, εξήγησέ μας έστω τους λόγους που έκαναν πίσω από την ΑΜΚ οι της ΠΕΚ. Κι αυτοί για να στηρίξουν το ραλίστα το έκαναν ή μήπως πήρανε γραμμή από την "Πράσινη"; Άσε το λοιπόν, μην το παίζεις έξυπνος και αν θέλεις να είσαι συνετός, συγκράτησε το υβρεολόγιό σου εναντίον του Παύλου γιατί δεν θ' αργήσει η ώρα που θα καταλάβεις ότι έχεις κάνει πολύ μεγάλο λάθος και θα φανεί καθαρά πως ο μαλάκας είσαι εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Food for thought

Χρήστος Δημόπουλος, για τον φετινό Παναθηναϊκό:

«Δεν έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δεν μπορούμε να πούμε φταίει ο Νιόπλιας ή ο άλλος. Έδωσαν 80 εκατ. ευρώ σε δύο χρόνια και δεν έχουν φτιάξει ομάδα. 40 εκατ. ευρώ είναι το μπάτζετ δέκα ετών στην Κοπεγχάγη."

ΕΡΩΤΗΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Πού πήγανε τόσα λεφτά οέο;??????

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ανώνυμε είσαι φερέφωνο....ότι μαλακία διαβάζεις στη DERBY και στην ΠΡΑΣΙΝΗ μας την τσαμπουνάς εδώ μέσα........

Ο κόσμος του ΠΑΟ δεν πρόκειται να συγχωρέσει ΠΟΤΕ από τον Γιαννακόπουλο την καλοκαιρινή συμμαχία με τον Τζίγγερ με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει αυτά τα χάλια (τα λέγαμε από το καλοκαίρι αλλά κάποιοι μαλάκες σαν και εσένα έλεγαν ότι απαξιώνουμε την ομαδούλα του νταμπλ). Φάτε τις ξεφτίλες στη μάπα τώρα......

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Tip for thought = απαιτεί να έχεις μυαλό για να σκεφτείς!!!!!!!

Καμμένοι εγκέφαλοι που αναπαράγουν ότι μαλακία γράφουν τα εμετικά οπαδικά φύλλα δε λογαριάζονται.

Ανώνυμος είπε...

ΜΝ βρίζε όσο θέλεις. Αυτό δεν σε κάνει να έχεις ούτε δίκιο, ούτε και μυαλό.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μου αρέσει όταν γίνεσαι ναζιάρης και παραπονιάρης ρε μπαγάσα.......... :-)))

giourkas είπε...

re c anwnime, wrea milame sto blog klp sizitame, den vazeis k kana nick na se ksexwrizoume?

Ανώνυμος είπε...

Τα nicks δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει ότι είπα πως όσοι έβριζαν χυδαία τον Παύλο Γιαννακόπουλο, πολύ σύντομα θα αναγκαστούν, αν είναι άντρες, να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη.

Μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο αγγούρι:
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=154556

Ανώνυμος είπε...

και για να συμπληρωθεί με το κατάλληλο αλατοπίπερο το επερχόμενο αγγούρι, δείτε

http://prasinanea.gr/football/Dioikitika/article684440.ece

(φυσικά στο μεταξύ ο Μαρινάκης αλωνίζει! Πάρτυ του Γιάχου με τον Εργοτέλη, Παμπορίδης στο παιχνίδι μας με την Κέρκυρα, και πού είμαστε ακόμα! Άραγε ο Νικόλας Πατέρας έχει μετανιώσει που άλλαξε γνώμη και τον στήριξε ενώ του είχε στείλει τον εισαγγελέα;)