Σάββατο, Οκτωβρίου 30, 2010

Ένα οδυνηρό τέλος, για μια πολλά υποσχόμενη αρχή

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του πυγμαίου στην ηγεσία της ομάδας. Είναι βέβαιο πως το πολύ-το πάρα πολύ-να πάρουμε μια ισοπαλία όπερ σημαίνει πως ο συμπαθής Νικολάκης θα μας χαιρετίσει. Είναι κάτι που έπρεπε να γίνει καιρό τώρα. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε φορά η ομάδα για να απαλλαγεί από κάποιον ανίκανο (προπονητή, ιδιοκτήτη κτλ) πρέπει να κατεστρέφεται πριν έρθει η νέα μέρα. Όπως και να έχει, γειά σου Νικολάκη Νιόπλια. Ανύπαρκτος πλην φιλότιμος ήσουν ποδοσφαιρικά, θεωρητικός και μόνο λόγια είσαι προπονητικά. Για σχολιαστής είσαι ιδανικός. Γιατί βαρεθήκαμε τις αναλύσεις σου λες και δεν είσαι εσύ υπεύθυνος για το χάλι αλλά κάποιος άλλος. Τόσο καιρό μας λές τα προφανή, διαπιστώσεις που και ο πλέον ανίδεος μπορεί να κάνει. Αλλά εσύ Νικολάκη δεν ήσουν προπονητής για να κάνεις διαπιστώσεις αλλά για να παρουσιάσεις μια ομάδα ανταγωνιστική. Απλά μας έλεγες τι δεν γίνεται, τι δεν πήγε καλά. Ούτε τίποτα ποτέ βελτίωσες, ούτε και μας είπες ποτέ τι είναι αυτό που κάνεις ή θα κάνεις για να αλλάξει η τραγική εικόνα της ομάδας. Μάλλον την ώρα του αγώνα βγαίνεις από το σώμα σου και παρακολουθείς από ψηλά τις προσπάθειες των άλλων και μετά μας αναλύεις τι δεν έκαναν καλά. Ο ποδοσφαιρικός Τζέκυλ και Χάιντ. Προπονητής πριν το ματς, κατήγορος μετά. Δεν θα μας λείψεις Νικολάκη. Αντίο.

Υ.Γ Την επόμενη μέρα μόνο ένα όνομα πρέπει να ακούσουμε. Πελεγκρίνι ή κάτι αντίστοιχου κύρους. ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕ ΓΚΟΥΕΝ!!!

49 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ton poulo.

spitia sas re anikanoi.

Ανώνυμος είπε...

ΝΥΚΤΑ Σ ΑΡΕΣΕ ΤΩΡΑ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ?

Σ ΑΡΕΣΕ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ??

ΕΕΕΕΕΕΕΕ?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε "Δεν τρώμε κουτόχορτο" βιάστηκες πολύ να προεξοφλήσεις την ήττα της ομάδας... Είμαι όμως βέβαιος ότι η χαρά σου για την ωραία νίκη μας θα έχει εντελώς επισκιάσει αυτή τη στιγμή τη λύπη σου για την διαφαινόμενη παραμονή του Νιόπλια. Ες αύριον τα σπουδαία. Τώρα γλεντάμε!

Ξανθιώτης είπε...

Να παραδεχτώ το σφάλμα μου: στο ημίχρονο ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι το ματς θα λήξει 0-3!

Η ομάδα όμως έκανε τεράστια ανατροπή! Ήταν καταπληκτικοί! Μπράβο σε όλους στην ομάδα. Τέτοια αποτελέσματα χρειάζεται για να πάμε μπροστά. Και ο Σισέ, τι να πούμε, τεράστιος!

Εύγε!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Ελπίζω α φύγει ακόμα και τώρα. Είναι περίπτωση ραλίστα, όλοι οι γαυροι παρακαλάνε να μείνει. Βλέπεις το τυράκι μόνο (νίκη), και όχι την φάκα (απώλεια πρωταθλήματος, ξεφτίλα στην Ευρώπη, μηδενική πρόοδος).

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Κουτόχορτε" συμφωνώ μαζί σου. Το μόνο μείον της σημερινής επικής ανατροπής είναι αυτό. Θα αναφερθώ στο ντέρμπυ μόλις επιστρέψω (σάββατο βράδυ είναι ανώνυμε, ο μπαμπάς σου σε αφήνει λίγο παραπάνω ε?).

Ξανθιώτη στο ημίχρονο ήμουν σίγουρος ότι το σκορ θα ήταν 0-2. Στο β' έγινε επική ανατροπή στην οποία θα αναφερθώ όταν μπορώ.

Αποδείχθηκε η ανεπάρκεια των Τζόρβα, Κατσουράνη και ΓΚΟΒΟΥ. Ας κοιτάξουν να τον πουλήσουν και να πάρουν προπονητή και ΠΑΙΚΤΕΣ. Παρά τη νίκη, επιμένω. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ. Το σημερινό μας το πήρε ο Χριστοδουλόπουλος μόνος του.

I''ll be black. :-)))

Ανώνυμος είπε...

"Δεν τρώμε κουτόχορτο", έτερον εκάτερον: αν και συμφωνώ απόλυτα ότι ο Νιόπλιας δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό μας, οφείλεις κι εσύ από την πλευρά σου να παραδεχτείς πως η ανάρτησή σου (την ώρα που ξεκινούσε ο αγώνας!) ήταν ηττοπαθής και λιαν ατυχής. Αλλά δεν έχει σημασία. Τώρα γλεντάμε αδελφέ!

Ανώνυμος είπε...

Αλίμονο... Δεν πρέπει να υπάρχει άλλο blog οπαδών όπου να εκφράζεται τόση γκρίνια έπειτα από σημαντικότατη νίκη κατά το προαιώνιου εχθρού της ομάδος τους! Τι να ειπεί κανείς; Ο Θεός ας μας φωτίζει.

Ξανθιώτης είπε...

Τουλάχιστο για μερικά 24ωρα ας απολαύσουμε τη νίκη. Δυστυχώς με το γαύρο τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε και πολλή τύχη. Το σημερινό πάντως θα τους πόνεσε πολύ!!! :-)))

Για τα υπόλοιπα, έχουμε καιρό...

Ανώνυμος είπε...

Σοφός φίλε Ξανθιώτη!

Ανώνυμος είπε...

Ας αγκαλιαστούμε επιτέλους ενωμένοι όλοι μαζί, ανεξαρτήτως των διαφωνιών μας, κι ας γλεντήσουμε αυτή την όμορφη και άκρως αθλητική νίκη της ομάδας μας! Κι ας απολαύσουμε την καζούρα σε βάρος των απέναντι, που τώρα επιχειρούν απεγνωσμένα να μιλήσουν για ... "αλλοίωση αποτελέσματος" από τον διαιτητή!!! Εξευτελίστηκαν οι γελοίοι!!! Τώρα θα τους πάρουμε φαλάγγι!!!

EVIL ELVIS είπε...

Δικαιότατες οι αποφάσεις του κάκου, ψυχάρα ο σισέ -1 ομαδα μονος του- , πολύ καλός λάζαρος και γκαρσία επίσης. Άκυρο να ξεκινησει σε ΤΕΤΟΙΟ ματς ο πλεσί, κατσούρ άφαντος ΠΑΛΙ. ΦΥΣΙΚΑ χαιρομαστε, νικήσαμε τους λιμανίσιους και ΠΑΝΤΑ θα χαιρόμαστε για τέτοια αποτελέσματα [και με τέτοιες συνθήκες: βασικές απώλειες, προπονητής που ψάχνεται, ελλέιψεις στο ρόστερ] Μην μας ξεγελά η νίκη, δεν γίναμε υπερ-ομάδα ξαφνικά και ο νιόπλιας αντίστοιχος του ΖΟΤΣ. Οι αδυναμίες ειναι γνωστές.........

Ανώνυμος είπε...

Καραστημένο του κερατά!! Ωραία μπίζνα κάναν τα λαμόγια οι χοντροί,είναι και φιλαράκια μην ξεχνιόμαστε,να'ναι καλά οι μαλάκες που ασχολούνται και τους πληρωνουν.(Δημοσιογράφος του σέντρα fm πρόβλεψε πριν το ματς διπλο ημίχρονο-άσσο τελικό με υπόκρουση γελάκια ειρωνικά Τυχαίο;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.....

squarelogic είπε...

Κι εγώ-'οπως ο Ξανθιώτης-περίμενα τελικό 0-3.Βλέποντας όμως την αρχική 11άδα εξεπλάγην ευχάριστα με την παρουσία Πλεσί και την απουσία Κάρα.
Οχι γιατί ο Γαλλος είναι καλύτερος παίκτης απ τον αρχηγό,αλλά γιατί θεωρώ οτι ο ΠΑΟ δεν έχει τύχη αν παίζουν ταυτόχρονα και οι 3 35άρηδες(ο Κτασούρ δεν είναι τόσο ηλικιακά αλλά βιολογικά...)
Κι΄όσο κι αν κι εγώ θεωρώ ότι είχε έρθει η ώρα ο ΠΑΟ να αναζητήσει ΑΛΗΘΙΝΟ προπονητή,δεν μπορώ να μην παραδεχτώ οτι σήμερα έκανε υποδειγματικές και θαραλλέες αλλαγές:
το να βγάλεις ταυτόχρονα στο ημίχρονο 2 ονόματα όπως οι Κατσουρ-Γκοβού,θέλει κότσια,όχι ττόσο για την μουρμούρα των παικτών,όσο για το τι θα ακούσεις αν τελικά χάσεις.
Η είσιοδος Γκαρσία ελευθέρωσε τον Λάζαρο στην ιδανική του θέση του μεσοεπιθετικού,ο Μαρίνος ήταν σαφώς πιο χρήσιμος απ τον "αλλού"-χικ-Γκοβού,και μόλις είδε οτι κι ο Πλεσί είχε κουραστεί,η είσοδος του Σιμάο κλείδωσε το παιχνίδι.
Ο ποδοσφαιρ.εγωισμός και η κλάση του Σισσέ μίλησε σήμερα,χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Λάζαρου,στον οποίον την ευκαιρία έδωσε ο Νιόπλιας.

squarelogic είπε...

Κουτόχορτε,
προτρέξαμε λίγο,ε?
-)))

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΩ Η ΓΛΩΤΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ :-))))

Old Boy είπε...

Λοιπόν Κουτόχορτε, να καθιερώσεις αντίστοιχο ποστ κάθε που θα παίζουμε με το γάβρο, αφού βρέθηκε επιτέλους το κλειδί της επιτυχίας :)
Από εκεί και πέρα αν οι γάβροι είδαν σήμερα την ομάδα τους να παίζει καλά στο πρώτο ημίχρονο (προσωπικά μου φάνηκαν ΠΟΛΥ καλύτεροι μας) και ξαφνικά χωρίς να καταλάβουν πώς να χάνουν, ας δουν τη γλύκα ενός έργου που πόσες άραγε φορές είδαμε την τελευταία τριετία;
- Δυο νίκες πέρσι από το πουθενά, όταν ειδικά στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ δεν υπήρχαν στο γήπεδο.
- Δυο ισοπαλίες πρόπερσι με τρελό ταμπούρι στο ΟΑΚΑ και ελέω του μυθικού επόπτη Τρύφωνα στο Καραϊσκάκη ο οποίος έκοψε τον Κλέιτον στο 90 και ενώ παίζαμε και με 10 παίκτες κανένα μισάωρο.
- Με αποκορύφωμα το προ τριετίας τετραήμερο του 1-1 στο πρωτάθλημα και 4-0 στο κύπελλο, όταν το 1-1 έπρεπε να είναι 1-4 αφού ο Παναθηναϊκός ήταν γύρω στις 5 φορές καλύτερος. Κι όμως. Έμεινε 1-1 και μας έβαλαν και 4 σε λίγες μέρες.
Κάπως έτσι τα περιβόητα επτά ματς χωρίς νίκη ήταν ο ορισμός της μαγικής εικόνας. Μαγική εικόνα ήταν σήμερα και η διαφορά πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου. Στο πρώτο ημίχρονο είμαστε ο γνωστός φετινός Παναθηναϊκός, στο δεύτερο δεν ξέρω τι ακριβώς είμαστε, αλλά ό,τι και αν είμαστε μου αρκεί και μου περισσεύει.
Βέβαια το πώς βγαίνει μια χρονιά δεν εξαρτάται από το πώς αντιδράς σε ένα ημίχρονο, αλλά από το πώς γενικά παίζεις. Ωστόσο τα ματς Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού είναι ξεχωριστή ιστορία και αυτό που έγινε απόψε θα έχει πάντα τη σημασία του.
Όσο για τον Σισέ, ας πάρει το βίντεο του αγώνα και ας το στείλει με κούριερ στον Αλέξη Σπυρόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Oldboy ως προς το πώς βγαίνει μια χρονιά, προτείνω ότι δεν θα το δούμε όσο εξακολουθούμε να παρασυρόμαστε από την ισχυρότατη ροπή μας προς τη γκρίνια (σε σημείο που η λέξη γράφεται πλέον ...greenια) - ροπή αντίστοιχη με των γάβρων προς το καλαμοκαβάλημα. Ας δούμε λοιπόν την ομάδα μας μέσα στη γενικότερη εικόνα των ομάδων των πρώτων 7 αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Γκρινιάζουμε ότι δεν έχει φυσική κατάσταση, όσο δεν έχει σύστημα, ότι αν παίξει μπάλα αυτό δεν είναι παρά για δυο δεκάλεπτα το πολύ, κ.α. Και ερωτώ: ποια από τις υπόλοιπες ομάδες, και δη τις λεγόμενες ανταγωνιστικές, δεν έχει παρόμοια αγωνιστική συμπεριφορά έως τώρα; Ο ΟΣΦΠ; Μα οι ίδιοι οι καλαμοκαβαλάρηδες του λιμένος παραδέχονται ότι η ομάδα τους δεν παίζει πάνω από ένα μισάωρο. Και έως τώρα έχουν παίξει κυρίως με εύκολες ομάδες και με άνετο πρόγραμμα! Ο ΑΡΗΣ; Τα ίδια και χειρότερα. Με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του από το Κύπελο! Ο ΠΑΟΚ; Λίγη ώρα παιχνίδι και γενικώς πατωμένος. Μόλις στο 120' προκρίθηκε επί ομάδος Γ' Εθνικής στο Κύπελο! Η ΑΕΚ; Σκοτσέζικο ντους με κυρίως κρύο το νερό, μόλις πρόσφατα φαίνεται να συνέρχεται! Συμπέρασμα; Όλη αυτή η εικόνα λέει πως το πρόβλημα με την αγωνιστική κατάσταση και συμπεριφορά δεν είναι αποκλειστικά πρόβλημα της ομάδας μας. Ας μείνουμε λοιπόν ήρεμοι. Όχι σε ύπνο. Διότι τα προβλήματα ΔΕΝ λύθηκαν επειδή κερδίσαμε τον Θρήνο! Έχει πολύ ακόμα δρόμο και το πρωτάθλημα και η ομάδα μας. Όμως ας καταλάβουμε επιτέλους ότι δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα με τον ρυθμό και τη φόρμα με τον οποίο τελείωσε το περσινό. Διότι αυτό νομίζω ονειρεύονταν πολλοί εξ ημών. Αυτό δεν γίνεται! ΄Πολύ απλά διότι είναι αδύνατον να γίνει!

ΜAD_BOY είπε...

o gayros exei na paiksei me ergoteli, aek kai paok. kapou tha kanei geles, den ginete. emeis imaste pio xalaroi pleon, oson afora to programma. an eimaste sovaroi sti sinexeia, tha paroume kefali.

PS: http://www.dailymotion.com/video/xfggmi_pao-olympiakos-penalti_sport#from=embed

sto 3o defterolepto, otan o sise kanei pasa ston garcia, fenete pws o garcia ine offside. epidi emis den imaste gayroi, to paradexomaste.

EVIL ELVIS είπε...

φίλε MADBOY,

O Λάζος κάνει την μπαλιά προς Σισέ/Γκαρσία, και ο Σισέ αφήνει την μπάλα να πάει σοτν Γκαρσία, ανοιγοντας τα πόδια, δεν την αγγίζει. Αν την άγγιζε ο Σισε τότε ο Γκαρσία ειναι όντως offside, αλλά δεν την άγγιξε. Στο ξεκίνημα της φάσης, αμφότεροι καλύπτονται. Συνεπώς, δεν τίθεται θέμα offside.

Έχουν φρίξει οι λιμανίσιοι με την "διαιτησία". "ανύπαρκτο πέναλτυ", "ανύπαρκτη αποβολή" κλπ κλπ. Απλα αποδεικνύουν πόσο άσχετοι και πόσο κολλημένοι είναι.

ΜAD_BOY είπε...

Ευχαριστώ Εlvιs για την υποδειξη, δεν το είχα προσέξει.


Άστους να κλαίνε! Έπρεπε να τους βάλουμε άλλα 2 γκολ να το βουλώσουνε αλλά λίγο η ατολμία μας, λίγο η γενική μετριότητα μας δεν τα καταφέραμε.


Πιστευω πως άνετα κάνουμε το 7Χ7 στην συνέχεια. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Ατρόμητος εκτός
Λάρισα εντός
Ηρακλής εντός
Κέρκυρα εκτός
Πανσερραϊκός εντός
Αστέρας Τρίπολης εκτός
Ολυμπιακός Βόλου εντός

ΑΝΕΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Aν ο Nιόπλιας πρέπει να πεταχτεί από κάποιους στην πυρά, τότε στον Bαλβέρδε ποια τιμωρία αναλογεί; Eκτός και αν μετράει στην κριτική το γεγονός ότι ο ένας είναι Eλληνας,άρα εύκολος στόχος και ο άλλος ΞΕΝΟΣ, αρα ανώτερος. O Nιόπλιας έπρεπε να τολμήσει επιτέλους. Χτες τόλμησε και ως γνωστόν ο τολμών νικά.

Ανώνυμος είπε...

Mad Boy και Evil Elvis, όχι μόνον ο Σισέ δεν αγγίζει τη μπάλλα αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ όταν πασάρει ο Χριστοδουλόπουλος! Μη μας τρελάνουν κιόλας οι γκεμπελίσκοι που προσπαθούν να βγάλουν τους πάντες είτε εντελώς τυφλούς ("Ο Σισέ έδωσε πάσα σε Γκαρσία όντας ο ίδιος οφσάιντ" - εκδοχή που πίστεψε προς στιγμή ο Mad Boy), είτε ημίτυφλους ("Ο Σισέ είναι μεν οφσάιντ αλλά δεν αγγίζει τη μπάλα" - η εκδοχή που πίστεψε ο Elvis).

EVIL ELVIS είπε...

φιλε ανωνυμε,

("Ο Σισέ είναι μεν οφσάιντ αλλά δεν αγγίζει τη μπάλα" - η εκδοχή που πίστεψε ο Elvis).


Για ρίξε αλλη μια ματιά στην αναλυση μου.


"O Λάζος κάνει την μπαλιά προς Σισέ/Γκαρσία, και ο Σισέ αφήνει την μπάλα να πάει στον Γκαρσία, ανοιγοντας τα πόδια, ΔΕΝ την αγγίζει. Αν την άγγιζε ο Σισε, τότε ο ΓΚΑΡΣΙΑ ειναι όντως offside, αλλά ο Σισέ δεν την άγγιξε. Στο ξεκίνημα της φάσης, ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ. Συνεπώς, ΔΕΝ τίθεται θέμα offside"

Το καταλαβες τώρα;

EVIL ELVIS είπε...

copy-paste έκανα το προηγούμενο σχόλιο μου με την διαφορά οτι έβαλα με κεφαλαία κάποια σημεία που μάλλον παρερμήνευσες. πουθενά δεν κάνω λόγο για offside του σισε.

EVIL ELVIS είπε...

ΑΝ ο Σισέ άγγιζε την μπάλα ως πάσα προς τον Γκαρσία, ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ OFFSIDE. Όμως ο Σισέ δεν την αγγίζει και επιπλέον αμφότεροι Σισε-Γκαρσία καλύπτονται στην πάσα του Λάζου.


Εχεις ξαναφερθεί με επιθετικό στυλ, ηρέμησε και διάβαζε καθαρά τα σχόλια, μην βιάζεσαι να βγάλεις λάθος συμπεράσματα και να επιτεθεις με χαρακτηρισμους. Όσοι γράφουμε χρόνια στο blog, έχουμε ως αρχή να μιλάμε σωστά και καθαρά χωρίς να χαρακτηρίζουμε τους υπόλοιπους bloggers.

Ανώνυμος είπε...

Μα φίλε Elvis τι λες; Είτε πεις πως 1) "Αν την άγγιζε ο Σισε, τότε ο ΓΚΑΡΣΙΑ ειναι όντως offside, αλλά ο Σισέ δεν την άγγιξε", είτε πως 2) "ΑΝ ο Σισέ άγγιζε την μπάλα ως πάσα προς τον Γκαρσία, ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ OFFSIDE",
η ουσία είναι μια:
περίπτωση για οφάιντ αν ο Σισέ άγγιζε τη μπάλα, υπάρχει ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΙΣΕ!!! Ειδάλλως από πού θα προέκυπτε οφσάιντ με εμπλεκόμενο την επαφή της μπάλας από τον Σισέ;;;
Επομένως μην εκνευρίζεσαι με αυτό που σου είπα, γιατί είναι σωστό! Οι γκεμπελίσκοι θέλησαν να μπερδέψουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού και κάπου, λιγότερο από τον Mad Boy αλλά σίγουρα ναι, μπερδεύτηκες κι εσύ.
(Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες πως έχω ξαναφερθεί με επιθετικό στιλ. ????)

Ανώνυμος είπε...

Παρά τον ολίγο επιθετικόν του τόνο, ο ανώνυμος έχει δίκαιο Evil Elvis και οφείλεις να του το αναγνωρίσεις. Διότι άπαξ και ο Σισέ με τον Γκαρσία καλύπτονται τη στιγμή που δίνει πάσα ο Χριστοδουλόπουλος, τότε όλα αυτά τα περί του εάν ο Σισέ άγγιξε ή όχι την μπάλα, είναι στην καλύτερη περίπτωση εντελώς περιττά (εφόσον καλύπτεται, ακόμη κι αν άγγιξε την μπάλα, θέμα οφσάιντ εξαιτίας του δεν τίθεται! θα υπήρχε οφσάιντ, αν την άγγιζε, μόνο εάν ο Γκαρσία, και όχι ο ίδιος, ήταν σε θέση οφσάιντ!) και στην χειρότερη περίπτωση σκοπίμως συγχυτικά (εκ μέρους των κατά τον ανώνυμο "γκεμπελίσκων").

EVIL ELVIS είπε...

1) Οσον αφορά το "επιθετικό ύφος"

Όταν είχα αναφέρει σε προηγούμενο σχόλιο πως ο Κατσουρ δεν έχει τρεξίματα πλέον για να παίζει στα χαφ, οπότε ας γυρίσει στόπερ –όπου έχει διαπρέψει όποτε χρειάστηκε να αγωνιστεί εκεί- η απάντησή σου ήταν «Αχαχούχα! Αυτό είναι η λύση για σένα;» Βέβαια τόσοι ανώνυμοι που κυκλοφορείτε, μπορεί και να ήταν άλλος, με εξίσου απαξιωτικό ύφος.


2) Στο video που παρέθεσε ο MADBOY, βλέπουμε τον Λαζο να πασάρει μπροστά, προς το μερος των Σισε/Γκαρσία. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ OFFSIDE, καθώς αμφότεροι καλύπτονται.
Στο 4ο δευτερόλεπτο, ο Σισέ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ανοίγοντας τα πόδια του ώστε αυτη να καταλήξει στον Γκαρσία. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ OFFSIDE.

AN ΟΜΩΣ, σε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ, στο 4ο δευτερόλεπτο, ο Σισέ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕ την μπάλα στον Γκαρσία δλδ με πάσα, ΤΟΤΕ ΘΑ ήταν offside o ΓΚΑΡΣΙΑ από την ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΣΙΣΕ. ΑΥΤΟ προσπαθούσα να εξηγήσω στον MADBOY, ο οποίος προφανώς κατάλαβε τι εννοούσα. Ελπίζω τώρα να κατάλαβαν και οι ανώνυμοι.

ΜAD_BOY είπε...

Elvis μην σκας φίλε, εγω κατάλαβα που αναφέρεσαι, σε ευχαρίστησα και για την υποδειξη. Νόμιζα πως ο Σισέ πασάρει με τακουνάκι στον Γκαρσία. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, ο Γκαρσία, ως ακάλυπτος, ειναι σε θέσε offside.


Παρέθεσα το πρόγραμμα με τις επόμενες 7 αγωνιστικες μεχρι την διακοπή του χριστούγενου. Όπως ήδη έγραψα, με σοβαρότητα τους έχουμε άνετα. Και ελπίζω πως τότε ο gay θα ειναι απο κάτω μας.

Ανώνυμος είπε...

Atromitos kai Tripoli isws mas diskolepsoun. O atromitos dene xei sigomidi vathmwn alla paizei kala kai sfixta. Episis kai o Asteras. An imaste sovaroi, girnane kai oi travmaties, kai o Nioplias parei to 100 tois 100 apo ton kathena {px emena m aresei pou govou kai luis agwnizonte ana imixrono, etsi ine kskurastoi k freskoi na prosferoun diaforetika pragmata se kathe agwna) tote nai, pame gia 7x7

EVIL ELVIS είπε...

Όλοι τους θα μας δυσκολέψουν, αν συνεχίσουμε να παρουσιαζόμαστε κατώτεροι των περιστάσεων. Όσον αφορά το σκεπτικό σου με Γκοβού/Γκαρσία, καταλαβαίνω πως το εννοείς, αλλά ο νιόπλιας τους χρησιμοποιεί ανα ημίχρονο γιατι πολύ απλά κανένας τους δεν ειναι ΑΚΟΜΑ έτοιμος να προσφέρει για 90λεπτά. Αναμφισβήτητα ξέρουν μπάλα όσοι λίγοι στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν έχουν αποδώσει ΑΚΟΜΑ αυτά που μπορούν. Με Λέτο και Νίνη να επιστρέφουν, έχουμε περισσότερα όπλα στη φαρέτρα και ας ελπίσουμε ότι θα παιζουν τα καμάρια μας με ΨΥΧΗ και ΑΡΧΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Ας πάρουν παράδειγμα απο τον ΗΓΕΤΗ Σισέ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 10Κ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΧΑΦ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΜΑΤΟΣ? ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΟΡΘΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ... ΤΟΝ ΓΚΑΛΑΚΤΙΚΟΣ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΙ... (ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΧΤΕΣ ΕΜΕΙΝΕ ΙΣΠΑΝΙΑ?). ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΞΕΓΥΜΝΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΔΙΝΕ ΜΟΝΟ ΦΙΛΙΚΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΙΚΗ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ, Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΙΕ ΝΙΟΠΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΥΛΟ?

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 10Κ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΧΑΦ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΜΑΤΟΣ? ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΟΡΘΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ... ΤΟΝ ΓΚΑΛΑΚΤΙΚΟΣ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΙ... (ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΧΤΕΣ ΕΜΕΙΝΕ ΙΣΠΑΝΙΑ?). ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΞΕΓΥΜΝΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΔΙΝΕ ΜΟΝΟ ΦΙΛΙΚΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΙΚΗ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ, Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΙΕ ΝΙΟΠΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΥΛΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ: Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

«Να είμαστε άντρες, να λέμε την αλήθεια. Είδα έναν Νιόπλια να του βγαίνουν όλες οι αλλαγές που έκανε, ήταν σωστές κινήσεις, ενώ από τον άλλο πάγκο είδα ένα τίποτα. Το κουτσάρισμα του Ισπανού δεν ανατρέπει ματς που είναι εις βάρος του Ολυμπιακού, αλλά αντίθετα του ανατρέπουν οι αντίπαλοι παιχνίδια. Ο Νιόπλιας έβγαλε έξω τους περιπατητές! Έξω ο Κατσουράνης, έξω και ο Γκοβού που ήταν ανύπαρκτοι. Βάζει τον Γκαρσία στη θέση του Χριστοδουλόπουλου αριστερά, βάζει τον Μαρίνο στη θέση του Γκοβού και βάζει εσωτερική αλλαγή τον Χριστοδουλόπουλο πίσω από τον Σισέ. Τον έχωσε εκεί που έπρεπε. Αυτά ήταν κινήσεις που άλλαξαν το ματς».

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!

Κώστας είπε...

Για όσους νομίζουν, ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε το ντέρμπι, επειδή είχε ψυχή, ή το ήθελε πιο πολύ και όλα αυτά τα όμορφα που ακούγονται ήδη σαν εξήγηση της νίκης του, ένα θα πω: ο ΠΑΟ κέρδισε επειδή ΔΕΝ ΑΡΚΕΣΤΗΚΕ σε όλα αυτά. Αυτά σε γενικές γραμμές τα είχε και στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά στην ανάπαυλα κανείς δεν πόνταρε τα λεφτά του στην ανατροπή. Ακριβώς γιατί παρά το πάθος και παρά την θέληση για την νίκη, η εικόνα του δεν έπειθε ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.
Απλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έπαιξε ΚΑΙ μπάλα. Κι αυτό είναι όλο το μυστικό από το ντέρμπι, αν τελικά αυτό είναι μυστικό. Το ότι ο Παναθηναϊκός, κέρδισε γιατί στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε επί τέλους μπάλα.
Το γιατί μπόρεσε και την έπαιξε αυτή τη μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο και δεν μπόρεσε στο πρώτο κι εδώ τα πράγματα είναι απλά: Ομάδα χωρίς κέντρο δεν κερδίζει. Αντίθετα, ομάδα με κέντρο και κερδίζει και ανατρέπει και παίζει μπάλα. Ακόμα κι αν τα παιχνίδια στραβώνουν, ακόμα και αν όλοι οι παίκτες σου δεν είναι στην καλύτερή τους μέρα. Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο είχε αυτά που διέθετε ο αντίπαλός του στο πρώτο. Κίνηση, μπόλικη κίνηση και τρέξιμο στην μεσαία γραμμή. Προσωπικές ενέργειες με την μπάλα στα πόδια, κυρίως από τον MVP του ντέρμπι Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αλλά και τον Γκαρσία κυρίως μετά το 2-1 και όλα αυτά, που ανάγκασαν τον ΟΣΦΠ να εγκαταλείψει αυτό το άνετο στυλάκι και την κυριαρχία που είχε στο χώρο αυτό, στο πρώτο ημίχρονο. Κι όταν πια μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και το "ανακόντα" που ακούει στο όνομα Σιμάο, εκεί η σεμνή τελετή πήρε τέλος.

Old Boy είπε...

Aνώνυμε των 8:27, εμένα όμως αυτό ήταν το όνειρό μου για τη φετινή χρονιά: μια ομάδα που θα παίζει μια σκάλα καλύτερα από πέρσι, γιατί θεωρητικά είναι η περσινή ομάδα με λίγες αλλά σημαντικές προσθήκες. Δέχομαι ότι έπεσαν πολλοί τραυματισμοί μαζί, δέχομαι ακόμη και τη δικαιολογία του μουντιάλ, ωστόσο ως τώρα η ομάδα έχει κατά τη γνώμη μου παρουσιαστεί σαν να παίζει λίγο ό,τι να 'ναι ποδόσφαιρο.
Στη σύγκριση με τους υπόλοιπους που λες ίσως δεν έχεις και τόσο άδικο, ωστόσο η αφετηρία η δική μου φέτος δεν ήταν η σύγκριση με τους άλλους.
Και κατά τη γνώμη μου η σύγκριση δεν πρέπει ποτέ να είναι με τους άλλους, γιατί όλοι οι υπόλοιποι έχουν μπάτζετ πολύ μικρότερο του δικού μας και απομένει μόνο ο γάβρος να είναι στο δικό μας οικονομικό μέγεθος.
Καταλήγοντας, περισσότερο όλων με μελαγχόλησαν τα ματς του Champions League.
Mακάρι από μεθαύριο που θα κληθούμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που ευρωπαϊκά μας πάει καλύτερα (να περιμένουμε αντί να είμαστε υποχρεωμένοι να δημιουργούμε) να αλλάξει και η ευρωπαϊκή εικόνα.

Ανώνυμος είπε...

Oldboy η σύγκριση με τους άλλους έχει νόημα όταν μιλάμε για φυσική κατάσταση και ρολάρισμα της ομάδας στην έναρξη του πρωταθλήματος. Εκεί δεν παίζουν τόσο ρόλο τα λεφτά. Ούτε παίζει ρόλο αν εσύ συνεχίζεις με την ίδια κατά βάση ομάδα με πέρσι, γιατί υπάρχει μια κρίσιμη διαφορά από το πέρσι: φέτος δεν έχεις (ακόμα) κέντρο! Και δεν έχεις κέντρο γιατί στηρίχτηκες (κακώς) στους τρεις περσινούς "ώριμης" ηλικίας παίκτες, που όμως φέτος ... παραωρίμασαν συν ότι καταπονήθηκαν από το Μουντιάλ (και τα επιπλέον τσιγαράκια, τουλάχιστον ο ένας). Από τη στιγμή που ο Νιόπλιας ξεκολλήσει από αυτά τα "ιερά τέρατα", που έχουν εξελιχθεί σε δεινόσαυρους-βάρος για την ομάδα, θα δεις τι ωραία που θα πετάμε. Μα τι λέω; Δεν το είδες κιόλας στο β' ημίχρονο του ντέρμπι με το θρήνο; Για σκέψου τι έχει να γίνει όταν πέσει τελείως το "ταμπού" κι ο Νιόπλιας ξεκινάει επιτέλους με Σιμάο-Πλεσί στο κέντρο και Λάζαρο πίσω από τον Σισέ!!! Θα μιλάμε για πολλά μπαλάκια!!!

ΜAD_BOY είπε...

Ανώνυμε, Ο ζιλμπέρτο έκλεισε τα 34 πριν 2 βδομαδες, ο καρα ειναι 33,5 και ο κατσουρ 31. Προφανώς αυτόν εννοείς για τσιγαράκια ε; Πως το έμαθες , μπορούμε να ξέρουμε κ εμεις; το οτι δεν τρέχει μπορεί να σημαίνει οτι βαριέται. ή κατι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου Πρόεδρε,


Ανήκω στην συντριπτική πλειοψηφία των Παναθηναικών που σε υποστήριξα με θέρμη στην προσπάθεια σου να αναγεννήσεις την ομάδα μας, κυρίως όμως για την αποφασιστηκότητα σου να αντιπαρατεθείς με τον κατεξοχή υπεύθυνο δημιουργό του νοσηρού κλίματος που επικρατεί, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία τα τελευταία είκοσι χρόνια. Φοβάμαι όμως ότι στο όνομα της φιλίας σου με τον νεόκοπο πρόεδρο του Ολυμπιακού διστάζεις να προτάξεις τα συμφέροντα της αγαπημένης σου και αγαπημένης μας ομάδας. Αυτό μέχρις ενός σημείου είναι κατανοητό και δείχνει άνθρωπο με ποιότητα χαρακτήρα. Προσωπικά μάλιστα δεν θα με πείραζε ιδιαίτερα΄, με την προϋπόθεση βέβαια ότι την ίδια συμπεριφορά θα επεδείκνυε και η άλλη πλευρά. Είμαι βέβαιος όμως πλέον ότι ο "φίλος σου" αντιπροσωπεύει και εμφορείται από τη χειρότερης μορφής "γαυριάτικη" νοοτροπία (κουτσαβακισμός, απατεωνία κ.λ.π). Υποθέτω ότι συμφωνείς μαζί μου ότι αυτή του η συμπεριφόρά δεν αντανακλά μόνο τις διαθέσεις του απέναντι στον Παναθηναικό αλλά με έμμεσο τρόπο και στη "φιλία σας". Ασφαλώς αγαπημένε μου πρόεδρε δεν έχω κανένα δικαίωμα να σου υποδείξω τους φίλους σου. Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός μας. Θα πρέπει όμως να ξέρεις ότι ο κόσμος του Παναθηναικού που σε λάτρεψε αρχίζει πλέον να δυσφορεί με τη απαθή στάση σου απέναντι στα "κατορθώματα" του " φίλου σου" . Αν μάλιστα συνεχιστούν οι προκλήσεις από τη μεριά των βιαστών της ελληνικής κοινωνίας και δεν υπάρξει αντίδραση ο κόσμος που σε λάτρεψε θα στραφεί με το ίδια πάθος εναντίον σου. Ο ελληνικός λαος λέει πολύ σοφά ότι "όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη" και ο "φίλος σου" είναι ένα από αυτά.

Mε εκτίμηση,

Κώστας

Ανώνυμος είπε...

Βρε συ Mad_Boy είναι φως φανάρι: παίζει ... φουμαριστός και κάνει ότι του ... καπνίσει. Είναι και που κρύβεται συνέχεια πίσω από κάποιο αντίπαλο παίκτη: για να μην τον δουν και του δώσουν καμιά πάσα και να κάνει άνετα τις τζούρες του.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, ο Κατσουράνης αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο της ομάδας μας και δεν είναι πρέπον να τον ειρωνευόμαστε επειδή διανύει σαφώς περίοδο ντεφορμαρίσματος λόγω και της καταπόνησής του από το Παγκόσμιον Κύπελο. Καλόν θα ήτο να τον προστατεύσει και ο Νιόπλιας, αφήνοντάς τον στον πάγκο έως ότου ανακτήσει την φόρμα του, πράγμα που είμαι βεβαιότατος ότι δεν θα αργήσει πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Κώστας διαφωνώ μαζί σου. Ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας πράττει ΑΡΙΣΤΑ που σιωπά και αφήνει τον ανεκδιήγητον Μαρινάκη να εκτίθεται και να εξευτελίζεται από μόνος του. Όπως θα είδες, εκτός από τις 2 εκ των 3 γαύρικων εφημερίδων, οι τσιρίδες τους δεν έπιασαν τόπο πουθενά και ουσιαστικά γελοιοποιήθηκε. Πολύ σύντομα θα έχει τεθεί νοκ-άουτ από μόνος του.

Greenwich13 είπε...

mad boy που μάντεψες πως ο ανώνυμος εννοούσε τον Κατσουράνη; ξέρεις κάτι;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΜΑΟ???? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ???Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΠΕ ΜΕΝΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!! ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ?? ΚΑΙ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ?? ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ, ΜΕΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ !! ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ !! ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ !!!ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ Ο ΣΙΜΑΟ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ !!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. . . !! ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ , ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ !! ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΝΙΟΠΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

FANTASTITE AMINA:

PALIOS KALOS GIOURKAS
KIRGIAKOS
PAPASTATHOPOULOS
TZAVELLAS

AFTI INE AMINA GRANITIS.

AS OPSETE O TZIGGER ME TOUS XEIRISMOUS TOU GIA TOUS 3 TELEFTEOUS.

Ανώνυμος είπε...

Φοβερή άμυνα αλήθεια! Και μπροστά παλιός καλός Μπασινάς, έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Τον Παπασταθόπουλο τον ήθελε ο Νιόπλιας πέρυσι, αμέσως μόλις προσελήφθη στον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς δεν έγιναν οι δέουσες κινήσεις για την απόκτησή του. θα ήταν εξαιρετική περίπτωση για την άμυνά μας. Ο Κυριάκος δεν ήθελε ο ίδιος να έλθει. Ο Γιούρκας δεν νομίζω όμως ότι μπορεί ποτέ να αναστηθεί. Έχει εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο. Για τον Τζαβέλα δεν έχω προσωπική γνώμη.

Ροτσα13 είπε...

ΚΑΖΑΝΙ-ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΟΚΑΤΣΟΥΡΑΝΙ 0-0

Η αποδόμηση της ευρωπαϊκής μας ταυτότητας συνεχίζεται.

Για ποιο λόγο έπρεπε να παίξουμε με τρια (3) σεντερμπακ εναντίον της Καζάνι; Για ένα και μοναδικό: για να χωρέσει στην 11άδα ο απατεώνας ... Κεράνης και να ικανοποιηθούν οι αγαπητικοί του στα μμε. Κι έτσι με 5 (πέντε) μπακ γελοιοποιήσαμε την ομάδα μας.

Για ποιο λόγο δεν έπρεπε να παίξει ο φορμαρισμένος Χριστοδουλάπουλος; Μα για να παίξει ο παλαιολιθικός Καραβούτας. Κι έτσι ο Σισέ ξαναβρέθηκε να βολοδέρνει και να επιστρέφει στη σέντρα μπας και πάρει καμιά μπάλα.

Ξεφτίλα. Ξεφτίλα. Ξεφτίλα.

Μια εικόνα τα λέει όλα για το πώς ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός μας αυτό το παιχνίδι: είμαστε στο 91' κι έχουμε άλλα 2 λεπτά αγώνα. Ο Τζόρβας μπλοκάρει τη μπάλα και στη συνέχεια πέφτει μαλακά και ... κάθεται να την κλωσήσει! Όταν αποφασίζει να σηκωθεί με το καλό, αντί να τη στείλει όσο πιο μέσα γίνεται με βολέ ή έστω προς τη σέντρα με το χέρι, την παίρνει και την κάνει μια ... μικρή βόλτα. Κι ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη. Καμιά σχέση με την εικόνα παίκτη ομάδας που ΛΥΣΣΑΕΙ να πάρει τη νίκη.

Δυστυχώς.