Δευτέρα, Οκτωβρίου 25, 2010

Ομολογία Αποτυχίας...



Πιο οδυνηρή κι από την ήττα απ τα αζήτητα της ΑΕΚ είναι η παραδοχή αδυναμίας κατανόησης του προβλήματος εκ μέρους του προπονητή και η αναζήτηση αστείων δικαιολογιών εκ μέρους πολύπειρων παικτών.
Αν δεν είναι απλώς ένδειξη σεβασμού και αβροφροσύνης στο πρόσωπο του κόουτς,
τότε ίσως είναι αποφυγή ν'αποδεχθούν ορισμένοι την οδυνηρή παραδοχή ότι δεν
μπορούν πλέον και οι ίδιοι να είναι ανταγωνιστικοί σε στοιχειωδώς υψηλό επίπεδο.
Κατά τα άλλα,το να περιμένει κανείς πλέον οτι ο συμπαθής σχολιαστής Νιόπλιας
θα αναδειχθεί σε προπονητή αντάξιο ενός Παναθηναικού,ισοδυναμεί με το να περιμένει κανείς ένας διαβασμένος παθολογοανατόμος ή ιατροδικαστής να μπορεί ξαφνικά να γίνει επικεφαλής Χειρουργός: μπορεί να σου πει εκ των υστέρων τι πήγε στραβά,αλλά συνειδητά επέλεξε στη μέχρι τώρα ζωή του να μην είναι στην πρώτη γραμμή...Είναι ουτοπικό να νομίζεις οτι ξαφνικά θα μπορεί ν'αναταποκριθεί σε ευθύνες υπό πίεση και σε ένα αντικείμενο που δεν το έχει δουλέψει...

30 σχόλια:

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δε διαφωνώ με το θέμα "Νιόμπλια".

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ......χθες....

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ.

Ούτε ο Τεν Κάτε έκανε που είπε ένας συνάδελφος στο άλλο ποστ. Ο ΠΑΟ χρόνια τώρα έχει πρόβλημα στη θέση του προπονητή.

Απλά νομίζω πως και πάλι βλέπουμε το δάκτυλο.

Ο ΠΑΟ, δεν έχει υλικό.

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.

Κοινώς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ. Όταν το καταλάβουμε αυτό, τότε θα ηρεμήσουμε και θα δημιουργήσουμε.

Γιατί τώρα μας φαίνεται περίεργο που κάποια παιδιά "εδώ μέσα" το έχουν εντοπίσει αυτό εδώ και καιρό. Δεν είναι μάγοι, απλά χρησιμοποίησαν τη λογική τους απομακρυσμένοι από δογματισμούς και παναθηναικές "αλήθειες".

Ας ξεκινήσει η διοίκηση από το Δεκέμβρη να "χτίζει" τη νέα ομάδα, φυσικά υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή.

Υ.Γ.1 Ο Νιόμπλιας θα φύγει μετά τα ματς με ΟΣΦΠ - ΚΑΖΑΝ. Δε μπορείς να κατέβεις στο ντέρμπυ με υπηρεσιακό προπονητή.

Υ.Γ.2 Το καλοκαίρι χάθηκε το παιχνίδι. ΕΚΕΙ έγιναν τα τραγικά λάθη. Η τωρινή διοίκηση έχει αποδείξει ότι και αγαπάει τον ΠΑΟ και διάθεση έχει να ενισχύσει την ομάδα. Αρκεί να μην "κοιμηθεί", όπως κοιμήθηκε πέρυσι μετά την επιτυχία με τη ΡΟΜΑ και την κατάκτηση του αλβανικού νταμπλ.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Απορώ πως ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται ακόμα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Ο άνθρωπος που έκανε ντέρμπι τα ματς με Καβάλα και Ξάνθη. Που μας διέσυρε στην Ευρώπη απέναντι σε ομάδες της πλάκας σαν τις γοργόνες εκ Δανίας και το ρώσικο καζάνι. Ο άνθρωπος που μας έκανε περίγελο της οικουμένης με την παραίτηση των 5 δευτερολέπτων, συνοδευόμενη με γοερό κλάμα Βασιλάκη Καϋλα. Ο άνθρωπος που παρουσιάζει το πιο αποκρουστικό ποδόσφαιρο (στον όρο κλωτσοσκούφι ο Μπαμπινιώτης προσέθεσε την φωτογραφία του με το σχόλιο "Ο μετρ τους είδους"). Ο άνθρωπος που μετά τη Καζάν δήλωνε ικανοποιημένος με εντός έδρας ισοπαλία σαν άλλος Αρχοντίδης το 80. Δηλαδή αυτό είναι το επίπεδο φιλοδοξίας που τον διακρίνει? Ατιμωτικές εντός έδρας ισοπαλίες με απανταχού πιτσαρίες? Ο άνθρωπος που έχει πρωτοφανή στήριξη και ασυλία από τα ΜΜΕ εδώ και πάρα πολύ μεγάλο διάστημα και παρ' όλα αυτά κλαίγεται σαν γυναικούλα. Ο άνθρωπος που έχει κάνει την Ρίτα Σακελλαρίου να ντρέπεται. Τέτοια αστοχία σε λαϊκό ασμα είναι παροιμιώδης!!!

Μινχ είπε...

Ο Νίομπλιας έπρεπε να χε φύγει απ' το ματς με τη Κοπεγχαγη για να μη μπω από εκείνη την αναξιοπρεπέστατη εμφάνιση στη Βαρκελώνη. Η διοίκηση έπρεπε να χε φροντίσει να φέρει ένα καλό προπονητή πριν αρχίσουν τα ντερμπυ. Ο ανθρωπος είναι φανερό ότι δε μπορεί να διαχειριστεί το υλικό του, δε μπορεί να ανταπεξέρθει σε συνθήκες πίεσης και σε ντέρπμυ.

Από κει και πέρα με τα ψέματα δε φτιάχνεις ομάδα. Με τελειωμένους 35αρηδες στα χαφ που προέρχονται κι από Μουντιάλ, με το Σαριέγκι που εγώ θυμάμαι 4 τουλάχιστον ματς να έχουν χαθεί από γκάφες του (Ανόρθωση αυτογκόλ, Γαλατά, Παοκ περυσι, ΑΕΚ), με τον ανεπαρκέστατο Μπουμσόκνγκ δε μπορείς να περιμένεις και πολλά.

Η φετινή ομάδα είναι κλασσικό δείγμα της Βαρδινογιαννικής μιζέριας. Οι άνθρωποι έχουν την μοναδική ιδιότητα στο να καταστρέφουν ομάδες. 1996 με την ομάδα του Ρότσα, 2004, και φέτος. Ομάδες πάνω στις οποίες ο κόσμος περιμένε να χτίσει αυτοί τις διέλυαν. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το έργο ήταν η τελευταία φορά που το είδαμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νιόπλιας έπρεπε να φύγει με το τέλος της περσινής σεζόν. Αυτό από μόνο του δεν θα έλυνε το κύριο πρόβλημα της ομάδας, που είναι η απουσία κέντρου. Μαζί με το Νιόπλια λοιπόν έπρεπε να φύγει το καλοκαίρι ο απατεώνας Κατσουράνης και να αποστρατευτούν τιμητικά ο προϊστορικός Καραγκούνης και ο υπερήλικας Ζιλμπέρτο, ώστε να ανοίξουν τρεις πολύτιμες θέσεις για την αγορά παικτών κέντρου και να πάψει έτσι να είναι ο Παναθηναϊκός μας η μοναδική ομάδα στον πλανήτη που παίζει χωρίς κέντρο και με 8-9 παίκτες. Φυσικά μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε τρομακτικές αντιδράσεις από τα "περιβάλλοντα" που για διάφορους λόγους υποστηρίζουν ιδιαίτερα τους Κατσουράνη και Καραγκούνη. Πλην όμως θα ήταν μια κίνηση πολύ συγκεκριμένη και σωτήρια. Τώρα, στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα...

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα μια επιβεβαίωση του χαρακτηρισμού "απατεώνας":

"Ανελέητο κυνηγητό του ΟΣΦΠ ορκίστηκαν οι παίκτες δια στόματος Κατσουράνη", διαβάζουμε σήμερα!

Ανελέητο κυνηγητό και Κατσουράνης είναι όπως λέμε λάδι και νερό ή βουνό με βουνό: δεν σμίγουν.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ Η Ν'ΑΛΛΑΞΟΥΝ 3 ΠΑΣΕΣ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΠΟΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΠΕΤΥΧΥΜΕΝΟΣ? ΟΛΟΙ ΝΥΧΤΑ ΕΦΥΓΑΝ. (ΜΠΟΜΠΕΚ, ΠΟΥΣΚΑΣ, ΓΚΟΡΣΚΙ, ΙΒΙΤΣ, ΟΣΙΜ ΚΛΠ)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΦΥΣΙΚΑ και φταίνε οι παίκτες. Αφού είναι άμπαλοι!!!!!!

Ποιός τους διάλεξε όμως όλους αυτούς που "λατρεύετε"? (νέο "φρούτο" ο Λουίς ήμουν κάποτε μεγάλος παίκτης Γκαρσία = έχουμε πολλούς πρώην ποδοσφαιριστές = στο Κατάρ το Δεκέμβρη).

Και μεγάλος προπονητής να έρθει δε θα καταφέρει τίποτα ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. Δεν έχεις τερματοφύλακα, δεξί μπακ, αριστερό χαφ, 2 σέντερ μπακ, 1 αμυντικό φαφ, δύο ακραία χαφ, 1 επιτελικό, δεύτερο σέντερ φορ, ΤΙΠΟΤΑ. 2 παίκτες από τη σημερινή ομάδα κάνουν για τον ΠΑΟ, ο Σιμάο (αλλά είναι καλός μόνο στα ανασταλτικά του καθήκοντα) και ο Σισέ (που είναι καλός μόνο όταν η μπάλα βρίσκεται μπροστά του και ΟΠΩΣ τη θέλει, αν δε η αντίπαλη ομάδα αμυνθεί με πολλούς παίκτες στα μετόπισθεν σου είναι άχρηστος επειδή δεν έχεις ένα σέντερ φορ που να μπορεί να παίξει "πλάτη" που λέμε ποδοσφαιρικά, δεν έχεις δεύτερο-κρυφό επιθετικό κοκ, άσε μη τη ψάχνεις).

Καταλαβαίνω όμως ότι δε μπορείς να αλλάξεις ΟΛΗ την ομάδα σε μια σεζόν, για αυτό και δεν είμαι αισιόδοξος. Πάρε τον προπονητή σου και ξεκίνα το ράβε-ξήλωμα, την ίδια ώρα που θα διαχειστεί προσωρινά πιο ορθά το υπάρχων υλικό μέχρι να το αντικαταστήσει. Δεν έχουμε δει πχ ΠΟΤΕ τον Φερνάντες? ΓΙΑΤΙ? Επειδή είναι ξένος και ο Τζόρβας Έλληνας? Δε μπορώ να βλέπω αυτόν τον αστείο τερματοφύλακα κάτω από το γκολπόστ.

Υπήρξαν προπονητές που άφησαν έργο και είχα επιτυχίες με τον ΠΑΟ. Λίγοι και καλοί. Ο Μπόμπεκ, ο Πούσκας, ο Γκόρσκι, ο Γκμοχ, ο Όσιμ....και μετά? Έχουν περάσει καμιά 20αριά χρόνια? (έργο επιτέλεσαν και ο αείμνηστος Κυράστας αλλά και ο Μαρκαριάν χωρίς όμως να είναι αυτό που λέμε μεγάλοι προπονητές). Το ότι εκδιώχθηκαν δεν έχει σχέση με το έργο τους.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

*φαφ = χαφ
** υπάρχων = υπάρχον

Ανώνυμος είπε...

Το να παίζουν πασούλες μεταξύ τους και προς τα πίσω οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο την ώρα που η ΑΕΚ τα έχει φτύσει και ο ΠΑΟ προσπαθεί να ισοφαρίσει, τι είδους πρόβλημα είναι;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αρκετά καλό άρθρο του Σπυρόπουλου:

http://www.contra.gr/Columns/FootballManager/294439.html

Ανώνυμε, δε μπορούν να ανταλλάξουν πάσα μόνο οι παίκτες που ανέφερες? Για σκέψου λίγο πόσοι παίκτες δε μπορούν καν να κοντρολάρουν τη μπάλα και όμως παίζουν στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ? Πόσοι παίκτες κάνουν σε κάθε ματς ΓΚΑΦΕΣ? Πόσοι παίκτες είναι πλέον για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας? Πόσοι παίκτες είναι για ομάδες από Γιάννινα και κάτω? Πόσες ελλείψεις σε έμψυχο υλικό έχεις (και θα συνεχίσεις να έχεις με αυτά τα μυαλά)?

Δεν έχεις προπονητή, παίκτες, γήπεδο, δεν είχες διοίκηση (ακόμη διακυβεύεται αυτό). Και όμως. Μια νίκη επί του ΟΣΦΠ το Σάββατο μπορεί να γίνει αιτία να τα ξεχάσεις όλα αυτά. Δε μπορεί προσωρινές επιτυχίες να κρύβουν μόνιμα τις αδυναμίες μας.

Η παθογένεια του Παναθηναικού μου θυμίζει πέτρινα μπασκετικά χρόνια. Μοιάζουν θα πει κάποιος. Και όμως δεν είναι το ίδιο. Στα πέτρινα χρόνια της ΚΑΕ υπήρξαν 2 άνθρωποι που ήταν ΔΙΠΛΑ στην ομάδα, που "μάτωναν" οικονομικά κάθε χρόνο - έστω με λάθος κινήσεις - και που έβλεπες ότι είναι θέμα χρόνου να επέλθει η αλλαγή και η ομάδα να οδηγηθεί στις επιτυχίες. Το "πάντρεμα" Ομπράντοβιτς - Γιαννακοπουλαίων, οδήγησε στη "μεταμόρφωση" και στη δημιουργία μιας δυναστείας τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών.

Αυτό θαρρώ ονειρευόμαστε και στο ποδόσφαιρο και όχι ρεβιζιονιστικές οπτικές του στυλ "να κερδίσουμε τη ψόφια ΑΕΚ, τον μισό ΠΑΟΚ, την χάλια Κοπενχάγη, το Καζάνι και είμαστε οκ". Εδώ που φτάσαμε είναι ΟΛΑ ή αυτά που έχουμε.

Η σεζόν είναι χαμένη. Ας ξεκινήσουμε με την πρόσληψη ενός ποδοσφαιρικού Ομπράντοβιτς. Ας ψάξουν να τον βρουν. Ενός ανθρώπου με μεγάλο όνομα που θα του δοθούν εν λευκώ τα κλειδιά της ομάδας και που θα αναλάβει (σε συνεργασία με το μεταγραφικό τημ) τη δημιουργία μιας νέας ομάδας.

Ας ξεκινήσουν όμως. Και εμείς θα σταθούμε δίπλα τους.

Υ.Γ. Υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα ο άνθρωπος που θα κάνει αλλαγή τον Σισέ επειδή απλά δε βλέπεται (προσπερνώ το αστείο γεγονός πως δεν έχεις άλλο σέντερ φορ) και δε θα γίνει στην ομάδα της πουτάνας? Αυτό είναι άρρωστο. Ε αυτός είναι ο Παναθηναικός. Μια άρρωστη ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Μαύρη είναι η νύχτα νομίζω πως δεν κατάλαβες την παρατήρησή μου. Δεν είπα ότι αυτοί οι τρεις παίκτες (Καραγκούνης, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο) "δεν μπορούν ν' αλλάξουν πάσα μεταξύ τους". Είπα κάτι τελείως άλλο. Ότι, αντίθετα, τη στιγμή που η ΑΕΚ αγκομαχούσε κι εμείς προσπαθούσαμε να φορτσάρουμε, αυτοί οι τρεις κάθονταν πίσω από τη σέντρα κι αλλάζαν πάσες μεταξύ τους! Όποιος είδε το παιχνίδι, το διαπίστωσε με αγανάχτηση. Και ρώτησα λοιπόν: αυτό που έκαναν αυτά τα τρια χαφ μας, τι είδους πρόβλημα είναι; Από πού προκύπτει; Και τι δηλώνει; Αν θέλεις, δες το μαζί με την ανεκδιήγητη αντικατάσταση του μοναδικού χαφ που τρέχει, του Σιμάο. Αν θέλεις ακόμα, συσχέτισέ το με τη μόνιμη αγωνιστική συμπεριφορά του απατεώνα Κατσουράνη να "κρύβεται" πάντοτε κολλητά σε κάποιον αντίπαλο παίκτη, κάτι που δίνει την εντύπωση ότι και καλά "μαρκάρει", ενώ στην πραγματικότητα απλώς φροντίζει να μην ξεμαρκάρεται ο ίδιος ποτέ και επομένως να μην μπορούν οι όποιοι αμυντικοί να του δώσουν πάσα χωρίς να κινδυνεύουν να εκτεθούν!

Και κάτι ακόμα. Λες στο υστερόγραφό σου ότι "δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άνθρωπος που ν' αντικαταστήσει τον Σισέ επειδή απλά δεν βλέπεται (ο Σισέ)". Πρώτα πρώτα ο Σισέ βλέπεται και παραβλέπεται. Οι αρμόδιοι να τον τροφοδοτήσουν ορθολογικά συμπαίκτες του δεν τον "βλέπουν". Δεύτερον, παίκτης να τον αντικαταστήσει υπάρχει, ο Πετρόπουλος, αλλά δεν τον βάζουν ούτε στη 18άδα. Και βέβαια όχι επειδή δεν τον θέλει ο Σισέ...

Ανώνυμος είπε...

Σε συνάρτηση με το προηγούμενο ας πω κάτι για το φαινόμενο "γιόμες", για το οποίο ορισμένοι κατηγορούν την άμυνα και ειδικώς τον Βύντρα. Γιόμες δεν θα είχε ουδένα λόγο να κάνει η άμυνα προς την επίθεση εάν η ομάδα διέθετε ένα κέντρο επαρκώς κινητικό, δηλαδή:
(α) εάν ο αμυντικός μπορούσε να περάσει τη μπάλα στον κεντρώο χωρίς τον κίνδυνο να εκτεθεί επειδή ο κεντρώος δεν έχει φροντίσει να ξεμαρκάρεται (βλ. το ανωτέρω παράδειγμα με τον απατεώνα Κατσουράνη) και
(β) εάν ο κεντρώος δεν επέστρεφε αυτομάτως τη μπάλα πάλι πίσω στην άμυνα σχεδόν κάθε φορά που παίρνει πάσα από αμυντικό (βλ. Καραγκούνης κυρίως και Ζιλμπέρτο δευτερευόντως).
Μέχρι στιγμής έχει πέσει πολλή στάχτη στα μάτια και άφθονο κουτόχορτο αναφορικά με το ζήτημα, καθώς πλασάρεται επιτηδείως (για να μην θιγούν οι "αγαπημένοι") η ευθύνη της άμυνας και της επίθεσης στη δυσλειτουργία της ομάδας. Καιρός είναι να ειδωθούν τα πράγματα κατάματα. Η ομάδα χρειάζεται πρωτίστως καινούργιο κέντρο - μαζί με νέον προπονητή.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ, ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΛΩΣΕ ΜΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΝΟΜΙΣΑΝ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΣΦΠ ΗΤΑΝ ΕΡΕΙΠΙΟ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ 5ος, ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΩΣ, ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΗΡΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΡΕΞΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ! ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ! ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ, ΑΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 60% ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΕΝΩ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ Ο ΟΣΦΠ ΚΑΤΑ 80-90% ΠΡΩΤΑΘΛΗΤHS.....

Ανώνυμος είπε...

κακώς φύγανε το καλοκαίρι Κλέιτον-Ρουκάβινα-Γκάμπριελ-Mpiersmir, αν είχανε μείνει θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τρεις γρήγορες παρατηρήσεις:

1. Πετρόπουλος, Μαρίνος και οι παίκτες που έχουν ήδη φύγει δεν κάνουν για τον ΠΑΟ. Θα έλεγα ναι για τους Ντόι (μεγάλη μαλακία του βοηθού) και τον καλό Μάτος (δε ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα - επίσης μαλακία του απαράδεκτου βοηθού).

2. Ο ΠΑΟ έχει γίνει η ομάδα του Σισέ και όχι ο τελευταίος ένας παίκτης της ομάδας. ΑΥΤΟ, στο μπασκετικό ΠΑΟ δε θα το δεις. Είναι μέρος της "αρρώστειας".

3. Ανώνυμε με τα κεφαλαία άρχισες τα ΑΝ. Άστο, αφού δε σου βγαίνει. Αν και ΑΝ και ΑΝ. Ακόμη και το πρωτάθλημα να πάρουμε, ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

Ελπίζω το σάββατο η σεμνή τελετή να λάβει τέλος και να ξεκινήσει το χτίσιμο της νέας ομάδας.

Με το γηπεδικό τελματώσαμε ε?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

*ΟΜΑΔΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

SIMERA O SISE APEDEIKSE STON KATHE NIKTWMENO OTI INE PAIKTARAS KAI SKORAREI APO PANTU, AKOMA KAI ME 3 AMYNTIKOUS MPROSTA TOU KAI TON TERMATZI NA KLINI TIN GWNIA. KAI FISIKA APEDEIKSE PWS INE KAI DIMIOURGOS, STO GOAL TOU GOVOU KAI STIN FASI ME TON PETRO. POU EPISIS GIA TON NIKTWMENO, INE LIGOS GIA TON PAO, LOGO ONOMATOS, KATHWS KAI O MARINOS GIA TON IDIO LOGO. AN OI PROANAFERTHENTES EIXAN EPITHETA "NUNES" Ή "RIBO" O NIKTOMENOS THA TOUS APOTHEWNE. KALINIXTA KAI KALI TIXI.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Καλύτερα προβληματισμένος ως δυστυχής παρά αφελώς ευτυχισμένος.

Είσαι μέρος της παθογένειας!!! ;-)

Ανώνυμος είπε...

Τα Βραζιλιάνικα ΜΜΕ φέρνουν τον Γκάμπριελ ένα βήμα πριν από την κλήση στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την Γκρέμιο.

AFTOUS TOUS PAIKTES DEN THELEI O NIKTOMENOS.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΔΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ. ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΝΙΝΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΓΑΥΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΛΕΤΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ. Ο ΛΑΖΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΟΜΕΝΤΟΥΜ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.

ΤΖΟΡΒΑΣ

ΓΙΟΥΡΚΑΣ ΒΥΝΤΡΑ ΜΠΟΥΜ ΣΠΥΡΟ

ΣΙΜΑΟ ΖΙΛΜΠΕΡΤΤΟ ΚΑΤΣΟΥΡ

ΚΑΡΑ ΣΙΣΕ ΓΓΚΟΒΟΥ

ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΥΙΣ ΓΚ, ΚΑΙ ΛΑΖΟ

ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΤΟΥΣ 5ους

ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Ανώνυμος είπε...

epedi den pezi Leto aristera tote Lazaros,sti mesi Garsia,sta dexia Govu.mi tolmisi na vali ton Katsurani,o Karas ine genimenos gia auta pexnidia,autos kai o Sise ine psixares.auto pexnidi 8eli psixi.den exo proponiti ala exo kaliterous epi8etikogenis pextes!!!

Ανώνυμος είπε...

epedi den pezi Leto aristera tote Lazaros,sti mesi Garsia,sta dexia Govu.mi tolmisi na vali ton Katsurani,o Karas ine genimenos gia auta pexnidia,autos kai o Sise ine psixares.auto pexnidi 8eli psixi.den exo proponiti ala exo kaliterous epi8etikogenis pextes!!!

ΜAD_BOY είπε...

Λιγα λόγια για το -12 του γαύρου χτες στο μπάσκετ. Ο γαύρος για μένα χτίστηκε σε λάθος βάσεις. Εκδιαμέτρου αντίθετες από αυτές του Παναθηναϊκού. Σε μια περίοδο όπου οι κλασσικοί σουτέρ θέλουν χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα του 3ποντου είναι προτιμότερο να παίζεις όσο πιο κοντά στη ρακέτα για να βελτιώσεις τα αποτελέσματά σου.. Φανταστείτε αν ο γαύρος κρατούσε το Σχορτσιανίτη ο οποίος στο 1 με 1 δεν παίζεται από κανέναν Σέντερ στην ευρώπη(τουλάχιστον στην καλή του μέρα), και τα double-teams είναι απαραίτητα, πόσους κενούς χώρους θα έβρισκαν οι υπόλοιποι παίχτες. Ειδικά οι τεόντοσιτς-σπανούλης, αν βρουν το έδαφος για την διείσδυση κάνουν πάρτι. Αντί λοιπόν ο γαύρος να γεμίσει την ρακέτα του και να πάρει ψηλούς που θα του δώσουν το πλεονέκτημα στο 1 με 1 κοντά στο καλάθι, επέλεξε να πάρει το Σπανούλη και να αντικαταστήσει τα 2 βαριά χαρτιά του πέρυσι με 2 παίχτες χαμηλότερης αξίας. Ο Μπουρούσης για μένα δεν είναι αξιόπιστος ψηλός, και αν ο Μάριτς δουλέψει το κορμί του και την επαφή του με το καλάθι δεν θα έχει πρόβλημα ούτε απέναντι σε αυτόν ούτε απέναντι στον γερασμένο Νεστέροβιτς. Η άμυνα του Ολυμπιακού παραείναι σοφτ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ Η «ΜΙΣΗ ΑΕΚ» ΝΙΚΗΣΕ ΤΑ «ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ» ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΑΥΤΑ ΤΑ «ΔΥΟ ΤΡΙΑ», Η ΕΣΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ «ΤΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΑ», ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΩΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ», ΟΥΤΕ «ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ», ΟΥΤΕ ΜΙΡΛΑ ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ. ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ «ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ», ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ. ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ -4 ΣΤΟ -1 ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΣ ΣΤΟ -7, ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ. ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ, ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ «ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ», Η Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, Η O ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΑΠΌ ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΆΤΟΥ, ΊΣΩΣ.

Greanheart είπε...

Ανώνυμε το ΓΑΜΗΣΕΣ το blog.

Καταλαβαίνω ότι σήμερα δεν είχες σχολείο επειδή είχες παρέλαση και έτσι είχες χρόνο να παίξεις με το PC του μπαμπά, αλλά ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

GreAnheart?

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκάπριελ στη Σελεσάο;

Ο Γκάμπριελ φαίνεται να βρίσκεται μέσα στις επιλογές του Μάνο Μενέσες για το φιλικό της Βραζιλία με την Αργεντινή στις 17 Νοεμβρίου στη Ντόχα. Μάλιστα ο πρώην άσος του Τριφυλλιού έκανε και δηλώσεις για το θέμα: «Στη θέση μου καλούνταν μέχρι τώρα σχεδόν πάντα οι ίδιοι παίκτες, αλλά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μάνο Μενέσες, έχουν δοθεί ευκαιρίες και σε άλλους. Είναι η ευκαιρία μου».

Άλλος ένας παίκτης μας (μετά τους Εντόι, Μάτος, Ίβανσιτς) που, όσο ήταν μαζί μας, κατέστρεψε ο Τενκάτε...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε τον Γκάμπριελ δεν τον ήθελε ο Νιόπλιας. Η αλήθεια είναι πως και ο Τενκάτε δεν τον έπαιξε όσο άξιζε ο παίκτης, ούτε και κοίταξε να τον αξιοποιήσει σωστά. Και οι δυο αυτοί προπονητές μας ευθύνονται στη συγκεκριμένη περίπτωση.

ΜAD_BOY είπε...

Μόνο ένα χρέος το Σάββατο βράδυ. Γαμήστε τους. Ασάλιωτα. Οι γαύροι αφού σαν ξεφτιλισμένο σωματείο που είναι δεν παίζουν καν Ευρώπη και ενώ εμείς λιώνουμε σε Ελλάδα-Ευρώπη αυτοί εντελώς τυχαία, μετά από παραίνεση του Μητρόπουλου στον διαιτητή, δεν έπαιξαν καν στην Ηλιούπολη για το κύπελο ενώ εμείς ταξιδέψαμε μέχρι Κοζάνη, μετά πάλι αναμονή Θεσ/νικη λόγω καιρού και φανταστείτε εσείς ταλαιπωρία οι μεν και αραλίκοι οι δε. Το γυφτοσωματείο της τρούμπας πρέπει να ταπεινωθεί αλλιώς ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΤΟΜΑΤΑ! ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ! Τέλος. Είστε Πρωταθλητές και πρέπει τον γαύρο να τον γαμάτε μέσα-έξω. Αλλάξτε επιτέλους μυαλά και νοοτροπία και παίξτε σαν Παναθηναικός και όχι σαν κοπρόσκυλα επαγγελματίες όπως μέχρι στιγμής εφέτος. Νιόπλια είσαι ένας προπονητής που προσωπικά πιστεύω ότι δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό! Δεν έχεις κερδίσει ούτε ένα ντέρμπι και στην Ευρώπη έχουμε γίνει φέτος ρεζίλι! Δεν ξέρω τι θα κάνεις, το Σάββατο ΠΡΕΠΕΙ να πατήσεις τους απόγονους κάτω! Νίκη και με ευρύ σκορ για τον κόσμο σου Παναθηναϊκέ!


ΥΓ: Ξερετε γιατι λεμε την πουτανας το καγκελο?
Προπολεμικα (τελος της δεκατιας του'20) υπηρχε στο Φαληρο μια μεταλλικη προβλητα,εκει λοιπον συχναζαν οι πουτανες και καθε πουτανα ειχε το δικο της κομματι απο το προστατευτικο καγκελο,κατι σαν στεκι. Αυτες λοιπον ηταν οι μαμαδες των επομενων της τρουμπας.

Ανώνυμος είπε...

Το μυστικό σε αυτό το ματς δεν είναι ούτε στις τακτικές, ούτε στις απουσίες ούτε πουθενά. Πάθος πρέπει να έχεις και μάτια που γυαλίζουν. Να μπεις από το πρώτο λεπτό, να μην τους αφήσεις να πάρουν ανάσα και να τους δείξεις ότι δεν... γλιτώνουν. Να τους δείξεις ότι καλά τα λέγανε τόσο καιρό και προκαλούσαν μέσα από εφημερίδες με ψέματα και λάσπη, αλλά ήρθε η ώρα να δείξουν αν μπορούν να τα κάνουν πράξη.