Δευτέρα, Οκτωβρίου 04, 2010

Ως την επόμενη φορά...?

Είναι ευτύχημα που η (αναμενόμενη για μένα...) πρώιμη κρίση στον Παναθηναικό,βρίσκει στο τιμόνι του τον Νικόλα Πατέρα και τον Αντωνίου,έστω κι αν πρέπει να "λουστούν" επιλογές που δεν ήταν δικές τους।Φαντασθείτε να έπρεπε να χειριστούν τις φυγόκεντρες τάσεις ο...Κωνσταντόπουλος και οι υπόλοιποι αχυράνθρωποι πίσω απ τους οποίους ήθελε να κρύβεται ο Τζίγγερ

Ο Πατέρας με ένα τηλεφώνημα έδειξε οτι η ομάδα διαθέτει "καπετάνιο"
που αντιδρά άμεσα και ο Κώστας Αντωνίου έχει την πείρα και την γνώση για να δρα ουσιαστικά σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο τεχνικό τημ και τους παίκτες και την διοίκηση.
Ο Νίκος Νιόπλιας,άνθρωπος αξιοπρεπής κι ευαίσθητος,δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν στοχοποιείται ως υπεύθυνος της κακής εικόνας της ομάδας.Απ το να συνεχίσει να λοιδωρείται απ τα ΜΜΕ και ορισμένους οπαδούς προτίμησε να δηλώσει πρόθεση παραίτησης,δίχως να σκεφτεί αποζημιώσεις κλπ όπως οι ξένοι 'επαγγελματίες'.
Η άμεση αντίδραση των Πατέρα-Αντωνίου σε συνδυασμό με την καλή σημερινή εμφάνιση και αποτέλεσμα "μπάλωσε" προς στιγμήν τα πράγματα.Και θεωρώ θετικό αυτή την στιγμή αυτό το μπάλωμα,γιατί η αναζήτηση ξαφνικά νέου προπονητή-πέρα απ το βραχυχρόνιο θετικό σοκ που πάντα φέρνει-θεωρώ ότι μάλλον θα έβαζε σε περιπέτειες την ομάδα.Ιδιαίτερα θετική θεωρώ και την στήριξη που άκουσα οτι παρείχε ο σουπερστάρ της ομάδας Σισσέ.Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός οτι σε περίπτωση νέας αποτυχίας σήμερα, η παραίτηση του ΝΝ θα είχε γίνει-με ανακούφιση-αποδεκτή.
Το αποτέλεσμα και η καλή εμφάνιση αποφορτίζουν προς στιγμήν την πίεση και του δίνουν τα περιθώρια να δουλέψει για την βελτίωση της εικόνας της ομάδας.Είναι όμως καιρός κι ο ίδιος ο Νιόπλιας να αντιληφθεί οτι δεν είναι πλέον ο φιλικός προς τους δημοσιογράφους ποδοσφαιρικός αναλυτής,αλλά πρώτος προπονητής ενός εκ των 2 κύριων ανταγωνιστών του πρωταθλήματος,που και παίκτες με τους οποίους έχει υπάρξει συμπαίκτης πρέπει να χαλιναγωγήσει και στον αθλητικό Τύπο να μην δίνει πλέον σημασία αν θέλει να έχει μυαλό καθαρό.Πιστεύω οτι προσόντα και ιδέες έχει,διοίκηση παρούσα δίπλα του πλέον έχει,ας αφήσει την απειρία του και την ατολμία του κι ας ευχαριστηθεί το ταξίδι...

64 σχόλια:

Old Boy είπε...

Η ανθρωποφαγία προπονητών είναι μαζί με τη διαιτητολαγνεία τα κορυφαία χόμπι τόσο του Τύπου όσο και των οπαδών. Σε όλα τα ως τώρα ξεσπάσματα των δικών μας προπονητών (απ' τα cazzo του Μαλεζάνι ως τα I am a survivor του Τεν Κάτε) τασσόμουν συναισθηματικά υπέρ τους γιατί ήταν διαφορετική τόσο η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, όσο τελικά και η αντίδρασή τους. Ο Νιόπλιας είχε ως τώρα (συγκριτικά μιλώντας πάντα) σούπερ αντιμετώπιση από τον Τύπο. Αλλά ακόμα και έτσι θα δεχόμουν μια αντίδρασή του σε άλλο αποτέλεσμα, υπό άλλη φόρτιση. Τώρα βγαίνει και κάνει αυτές τις δηλώσεις μετά από την τεσσάρα με τον Εργοτέλη ως τι; Ως θριαμβευτής; Και τι γελοιότητες είναι αυτές ότι ως τον Αύγουστο τον έλεγαν τον καλύτερο προπονητή; Κι αυτός το έφαγε; Έτσι αποδεικνύονται οι καλύτεροι προπονητές, με δουλειά 5 μηνών; Σε τελική ανάλυση πήρε ένα νταμπλ με τον Ολυμπιακό να χάνει από όποια ομάδα μιλούσε ελληνικά. Πότε πρόλαβε να καταξιωθεί τόσο πολύ ώστε να μη σηκώνει μύγα στο σπαθί του; Και πότε ακριβώς έγινε περίγελως; Ποιός τον έκανε περίγελω; Γράφοντας και λέγοντας τι; Σήμερα έγινε περίγελως ο Νίκος Νιόπλιας. Απόψε.
Μακάρι να μείνει στον Παναθηναϊκό χρόνια, γιατί αν συμβεί αυτό θα έχει συμβεί επειδή ο Παναθηναϊκός θα έχει επιτυχίες μαζί του. Μακάρι λοιπόν στο πέρασμα του χρόνου το σημερινό ξέσπασμα σχολιαρόπαιδου που μυξοκλαίει να είναι ψύλλος στα άχυρα, μια λεπτομέρεια που δεν θα μπορεί να σβήσει την γενική του εικόνα. Αλλά αυτό ακριβώς είναι το στοίχημα του Νιόπλια. Στο πέρασμα του χρόνου θα δείξει αν είναι σπουδαίος προπονητής. Κανείς δεν έγινε κορυφαίος σε μια νύχτα. Σε μια νύχτα μόνο αστείος μπορείς να γίνεις. Όπως δυστυχώς έγινε απόψε.

squarelogic είπε...

Επιτέλους,ένα σχόλιο απ τα παλιά...

Old Boy,με τις πασίγνωστες,εξαιρετικά ευαίσθητες κεραίες σου πιάνεις ακριβώς το στίγμα της χθεσινής,ασυνήθιστης υπόθεσης.
Γνώμη μου είναι οτι τυχόν αναζήτηση προπονητή χθες μάλλον επιζήμια θα ήταν:γιατί θα έπρεπε να διαχειριστεί ένα υλικό που δεν θα είχε επιλέξει(εδώ ούτε ο ΝΝ είχε επιλέξει τις θερινές μεταγραφές),ούτε προετοιμάσει,πιθανότατα δεν θα είχε γνώση των ιδιαίτερων συνθηκών του ελλην.πρωταθλήματος αλλά και των εξίσου ιδιαίτερων ιδιοκτησιακών συνθηκών της πράσινης πολυκατοικίας και θα κινδύνευε να καεί στην φετινή μεταβατική-γιάυτόν- περίοδο(με ότι αυτό θα σήμαινε και ως προς το ποιός θα αναλάμβανε μια τέτοια θέση)
Παρόλα αυτά χθες ο Νιόπλιας έδειξε οτι δεν αντέχει την πίεση ενός μεγάλου συλλόγου,και καλά θα έκανε η Διοίκηση να εξετάζει πολύ διακριτικά, εναλλακτικές λύσεις...

Ανώνυμος είπε...

Τότε όμως τι να πούμε για τον Πατέρα που παραιτήθηκε για ένα μόνο εξώφυλλο, εκείνο της Πράσινης, που τον έλεγε γλάστρα; Τουλάχιστον ο Νιόπλιας παραιτήθηκε έπειτα από καμιά δεκαριά συνεχόμενα εξώφυλλα που τον έβγαζαν λίγο και μιλούσαν για επικείμενη πρόσληψη νέου προπονητή (κατά προτίμηση του Κούπερ). Ας είμαστε πιο επιεικείς.

Old Boy είπε...

Square, ναι, συμφωνώ ότι καλώς του είπαν να μείνει, για τους λόγους που επισημαίνεις.
Ανώνυμε, ο Πατέρας που παραιτήθηκε και ξεπαραιτήθηκε καθώς και όλοι ανεξαιρέτως οι υπόλοιποι παίκτες (Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος, Γιαννακόπουλοι) προφανώς και έχουν εμπλακεί τα τελευταία χρόνια σε μια ατέλειωτη σαπουνόπερα, σαπουνόπερα που φοβάμαι ότι θα έχει και άλλα επεισόδια στο μέλλον και μακάρι να κάνω λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είπα κι εγώ Old Boy, μόνο που εσύ το είπες πιο τολμηρά. Παίζεται μια γενικότερη σαπουνόπερα ήδη στην κορυφή του συλλόγου - κι αν είπαμε για τον Πατέρα, τι να πούμε και για τα μπαινοβγαίνω του Βγενό! - κι αυτή η σαπουνόπερα πάει και προς τα κάτω. Το κεφάλι όμως έδωσε το (κακό) παράδειγμα. Ας είμαστε όπως πιο επιεικείς με κάποιον που είναι απλώς υπάλληλος, όπως ο Νιόπλιας. Έστω από μια παρωχημένη (για κάποιους) συμπάθεια προς τον εργαζόμενο αντί του εργοδότη.

Ανώνυμος είπε...

Τείνω να συμφωνήσω με τον Old Boy. Η κριτική που ασκήθηκε, δίκαιη και άδικη, στον Νιόπλια, είναι "χαδάκι" μπροστά σε όσα υπέστησαν οι προκάτοχοί του. Ο Τεν Κάτε υπεσκάπτετο από τον πρώτο μήνα συστηματικά, ο Μουνιόθ αφέθηκε μόνος κι έρημος απέναντι σε παίκτες-δημοσίους υπαλλήλους που ήταν "δυσαρεστημένοι με τα πριμ", ενώ τον κατά τα άλλα αντιπαθή "Λώρενς του Κατάρ" (για να θυμούνται οι παλαιότεροι), τον έβριζαν και τον έφτυναν επί έναν ολόκληρο γύρο κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Για να μη μιλήσουμε για τις ατελείωτες "από καθέδρας" εξωφρενικές κριτικές και ειρωνείες προς τον Μαλεζάνι και τα παλαιότερα αντίστοιχα φαινόμενα προς Μαρκαριάν και λοιπούς...

Όλοι αυτοί πολεμήθηκαν με λύσσα, ανεξάρτητα από το πόσο άξιζαν και από το τί προσέφεραν. Οι λόγοι ήταν πολλοί και διάφοροι, έχουν δε αναλυθεί σε παλαιότερες εποχές του blog.

Σε σχέση με όλα αυτά, η μέχρι σήμερα μεταχείριση του Νιόπλια από τη διοίκηση και τον Τύπο υπήρξε σκανδαλωδώς ευνοϊκή. Ούτε λίγο ούτε πολύ, προεβλήθη ως ο μελλοντικός Μουρίνιο, χωρίς κανένα πραγματικό εχέγγυο, τη στιγμή που τα πραγματικά του αποτελέσματα επέβαλαν, αν μη τί άλλο, προβληματισμό. Ο συμπαθής "Νικόλας" έχασε αναλογικά πολύ περισσότερους βαθμούς από τον προκάτοχό του και δεν κέρδισε πρακτικά κανένα μεγάλο παιχνίδι. Κατάφερε να μην κερδίσει από την πιο πεθαμένη ΑΕΚ της δεκαετίας, έχασε στο ΟΑΚΑ από τον αστειότερο γαύρο όλων των εποχών, έχασε στην Τούμπα ενώ υποτίθεται ότι ήλεγχε το παιχνίδι και λοιπά και λοιπά. Λαμπρή εξαίρεση τα παιχνίδια με τη Ρόμα, τα οποία όμως ακυρώνονται από τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από κάποιαν Σταντάρ Λιέγης - στον βωμό υποτίθεται της κατάκτησης του τίτλου. Εξαίρεση επίσης ο τελικός του Κυπέλλου, όπου και πάλι δεν ήμασταν καλύτεροι αλλά πάντως κερδίσαμε με ικανοποιητική διαχείριση εκ μέρους του.

Τέλος πάντων, το νταμπλ ήρθε και ο Νικόλας απέκτησε εικόνα "μετρ" στο ΣΥΝΟΛΟ του Τύπου. Ας είναι λοιπόν, καλώς έμεινε στην ομάδα. Μετά από μία προφανώς αστεία προετοιμασία, η ομάδα παρουσιάζει αυτή τη συνολικά απεχθή εικόνα. Στο αποκορύφωμα, ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ από τον Πιερικό της Ευρώπης μέσα στο ΟΑΚΑ. Μετά κι απ΄αυτό, εμφανίζονται και ακούγονται σχόλια ότι "μπορεί και να υπάρχει θέμα προπονητή". Τί μας λέτε! Σοβαρά; Και επιέσθη ο Νίκος ο Νιόπλιας. Και -αφού νίκησε στην Κρήτη- βγήκε σα δαρμένο μαθητούδι του δημοτικού να μας πει τί;

Παιδιά, αυτά είναι αστεία πράγματα. Δεν ταιριάζουν στον Παναθηναϊκό τέτοιες σκηνές και τέτοιες καταστάσεις. Η χθεσινή εικόνα προσωπικά με ξενέρωσε τραγικά. Και πραγματικά θα ήθελα ο Νιόπλιας να φύγει άμεσα, ανεξαρτήτως γνώσεων και λοιπών υπαρκτών ή υποτιθέμενων ικανοτήτων.

Το μόνο που με καθιστά επιεική, είναι η δημόσια, ξεκάθαρη στήριξή του από τον Ζιλμπέρτο και τον Τζιμπρίλ. Οι τύποι δεν είναι καραγκούνηδες, είναι πρωτοκλασσάτοι επαγγελματίες και έχουν saying. Μόνο γι αυτό, ας πάρει ακόμα μια ευκαιρία o Nιόπλιας κι ας αποδειχθώ εγώ μαλάκας.

Greenheart

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Αν ο κ. Νιόπλιας δεν αντέχει την πίεση και τις απαιτήσεις της θέσης που κατέχει, μπορεί να πάει στην Α.Ε Γαλατηνή -ή όπως λέγεται ο τόπος καταγωγής του- ή μπορεί ακόμα να κάνει την Υπόθετο Football Academy και να διδάσκει σε δεκάχρονα. Όπως και να έχει ο άνθρωπος παρότι συμπαθέστατος, παρά την πραγματικά απολαυστική του δήλωση για αυτούς με τις ριγέ ασπρόμαυρες που έριξαν 7 στον ευρωθίασο, δεν κάνει για προπονητής του Παναθηναϊκού. Είναι απελπιστικά λίγος. Έτοιμη ομάδα πήρε πέρσι. Το μόνο που της έλειπε ήταν η διάθεση των παικτών να παίξουν για τον αντιπαθή- σε αυτούς- προπονητή τους. Όταν λοιπόν ήρθε η στιγμή να τα κάνει όλα μόνος του και με βάση τις δικές του γνώσεις, γίναμε ανέκδοτο. Σύστημα πλημμύρα, αποδυτήρια "η χαρά του πάρτυ", φυσική κατάσταση ΚΑΠΗ και αποκρουστικότατο ποδόσφαιρο -αν κανείς μπορεί να πει ως τέτοιο αυτό το ανοσιούργημα που παρακολουθούμε (με τεράστιο κόπο κιόλας) φέτος.

Αυτές οι ηρωικές και σπαραξικάρδιες έξοδοι με στυλ "φεύγω για να δω αν θα τρέξεις πίσω μου" είναι επιεικώς απαράδεκτες και μειώνουν ακόμα περισσότερο τον θεσμό που υπηρετείς. Εν ολίγοις συμπαθέστατε κύριε Νιόπλια όταν δηλώνεις παραίτηση είναι γιατί δεν θες, δεν αντέχεις, δεν μπορείς να είσαι σε αυτό το εργασιακό περιβάλλον. Κατά συνέπεια εμμένεις σε αυτήν. Ειδάλλως η στάση σου είναι άξια περιφρόνησης. Ιδιαίτερα όταν δεν παραιτήθηκες όταν πραγματικά έπρεπε. Δηλαδή τότε που ήσουν διακοσμητικός και ραλλίστας, Πόντικας και Σοκοφρέιτας έκαναν ότι ήθελαν αγνοώντας τις εισηγήσεις σου.

Λυπάμαι κύριε Νιόπλια γιατί χθες χάσατε έστω και αυτή την συμπάθεια που σας είχα, αφού πρώτα είχατε απωλέσει την εμπιστοσύνη στις προπονητικές σας ικανότητες.

Ανώνυμος είπε...

markelle nikta tsimudia, milane oi swstoi kai palioi twra.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νιόπλιας έπρεπε να στηριχθεί χωρίς καν ο Πατέρας να μπεί στον κόπο να ρωτήσει κανένα όπως και έκανε τελικά αν κρίνουμε από την ταχύτητα της δικής του αντίδρασης. Ποιόν να ρωτήσει δηλαδή, Τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ή τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ο πρώτος κόντεψε να γκρεμίσει σε ένα δίμηνο ότι κτίστηκε και ο δεύτερος δεν λέει με τίποτα να σταματήσει να ανάβει φωτιές όπως έκανε την Τετάρτη με την εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, τοποθέτηση του για «κατάντημα του Παναθηναϊκού».

squarelogic είπε...

Τώτα καταλαβαίνω τους βαθύτερους λόγους της "παραίτησης Νιόπλια":
ήθελε να προκαλέσει την επανεμφάνιση Κουτόχορτου+ Greenheart!
:)

non simone είπε...

Μάλλον έτσι θα είναι squarelogic... :))
Η χαρά είναι μεγάλη και για μας τους απλούς αναγνώστες! Ελπίζω να εξακολουθήσει η παρουσία όλων των παλιών καλών σχολιαστών, με ταυτόχρονη εξαφάνιση των ανόητων που είχαν παρεισφρήσει -και ουσιαστικά καταντήσει ένα χάλι- το blog. Τα έχουμε ξαναπεί εξάλλου..

ΥΓ. Συγχαρητήρια και σε σένα πάντως, που επέμενες... Η χαρά σου είναι εμφανέστατη!!

EVIL ELVIS είπε...

πράγματι η κίνηση του νιόπλια στην συνέντευξη τύπου ήταν σαν να ήθελε να επιβεβαιωθεί, κυρίως μπροστά στις κάμερες, ώστε να σταματησουν τα μέσα την προπονητολογία , κατάσταση ψυχοφθόρα για πολλούς προπονητές, ειδικά για "νέους" όπως ο νιόπλιας.
βέβαια ο ΠΑΟ πρέπει να έχει προπονητή που να αντέχει στην πίεση του πρωταθλητισμού ΚΑΙ της Ευρώπης, που να ξέρει να επιβάλεται στους παίκτες και που να έχει ΔΙΚΟ του πλάνο για το τερέν. συνεπώς, είτε ο Νιόπλιας αλλάζει, είτε ο ΠΑΟ αλλάζει προπονητή. αν συμβεί το 1ο, δεν θα γινει απο την 1 μερα στην άλλη, συνεπώς μεσα στο διαστημα "αλλαγής", ο ΠΑΟ ενδέχεται να χάσει -κι αλλο- έδαφος...


ΥΓ: greenheart, old boy, κουτόχορτος . .. μέρες 2006! :)

Ανώνυμος είπε...

Μια μικρή διόρθωση στο χρονικό απαξίωσης του Νιόπλια (που έγινε της μόδας όπως βλέπω, σιγά μην τη γλύτωνε κι αυτός!): οι φυλλάδες δεν τον απαξίωσαν μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη όπως ελέχθη, αλλά ήδη από την "γκέλα" με την Ξάνθη. Πάντως μπορούμε να ιδούμε την κίνηση του Νιόπλια είτε σαν εκδήλωση αδυναμίας (όπως την ερμήνευσε το σύνολο του αθλητικου τύπου και όχι μόνο), είτε σαν μια πρόσκληση προς τον πρόεδρο ώστε ή για να συμμαζέψει τα σκυλιά των φυλλάδων και να βγει να τον στηρίξει, ή να αποδεχτεί την παραίτηση και να ξεκαθαρίσει το όλο τοπίο. Και οι δυο αυτές προσεγγίσεις είναι βάσιμες, οπότε διαλέγει κανείς ανάλογα με τις προτιμήσεις του (αν γουστάρει ή όχι Νιόπλια δηλαδή). Το θέμα εντούτοις δεν είναι αυτό και θα σφάλλαμε οικτρά, κατά τη γνώμη μου, εάν μέναμε στην σκιαγράφηση ενός ψυχολογικού πορτρέτου του Νιόπλια. Το θέμα είναι, κύριοι, ότι οι φυλλάδες, παίζοντας αποκλειστικά το χαρτί της υποτιθέμενης "ψυχικής αδυναμίας" του Νιόπλια, καταφέρνουν να συντηρούν ζωντανό το βασικό σκοπούμενό τους: να προχωράει ο Παναθηναϊκός με τον προπονητή του να θεωρείται "υπ' ατμόν", ή άλλως "μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας"! Χάρη στον στιβαρό πρόεδρό μας, κ. Πατέρα, το χαρτί αυτό αναγκάστηκαν να το βάλουν προσωρινά στην άκρη, ακριβώς επειδή βγήκε μπροστά και στήριξε άπερίφραστα τον προπονητή μας. Ας μην συντηρούμε λοιπόν εμείς, με την συντήρηση του χαρτιού
"απαξίωση του ... συμπαθούς (αλλά λίγου) Νιόπλια" ζωντανή την ελπίδα των φυλλάδων να προχωράει ο Παναθηναϊκός μονίμως σε κατάσταση ανισορροπίας!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Είναι πασιφανές πλέον (μια διαπίστωση που εκμαιεύεται και από τις δικές σας απόψεις με τις οποίες συμφωνώ στο σύνολο τους για αυτό και δεν τοποθετήθηκα so far)) ότι ο Νικόλας "δεν κάνει" για την ομάδα μας. Πέρα από τις όποιες ενστάσεις για τις προπονητικές του ικανότητες, έχουμε ένα σαφέστατο δείγμα γραφής ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν αντέχει στην πίεση. Και έτσι όπως πιθανότατα δε θα ανεχόταν ο ίδιος ένα ποδοσφαιριστή που θα σήκωνε τα χέρια ψηλά όταν θα «έσφιγγαν τα λουριά», με τον ίδιο τρόπο θαρρώ και η διοίκηση του ΠΑΟ, πρέπει να αναζητήσει ένα νέο προπονητή. Τις ομάδες τις φτιάχνουν οι προπονητές, με την αρωγή μιας ικανής διοίκησης βεβαίως. Μη ξεχνάμε επίσης πως και ο Ολλανδός και ο Νικόλας - το έργο των οποίων κρίνεται αποτυχημένο - ήταν επιλογές της σημερινής διοίκησης. Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ένας μεγάλος προπονητής ήταν στην ομάδα μας. Ήδη ο Κούπερ ξεχωρίζει.

Υ.Γ.1 Χαίρομαι που το blog «ξαναζωντάνεψε». Το «κλειδί» - για μένα – είναι η συμμετοχή, η απομόνωση των στοιχείων εκείνων που προβοκάρουν (συνεχίζουν να το κάνουν αλλά α. δε σας ενοχλεί, β. δεν πρόκειται να ξαναδώσω σημασία μια και δημιουργείται δράση – αντίδραση και έχουμε το ενοχλητικό φαινόμενο ντόμινο) και φυσικά η ανεκτικότητα στο διαφορετικό.

Υ.Γ.2 Είδατε το φαιδρό εξώφυλλο της εφημερίδας-έκτρωμα (όχι ότι τα δικά μας "πάνε πίσω") ΓΑΥΡΟΣ? Δεν έχει γίνει ακόμη Μπαρτσελόνα ο γαύρος, αναφέρει, χεχε......όταν γίνει να μας το πουν όμως να αγοράσουμε τσίγγινα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ



16/10/10 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

20/10/10 Παναθηναϊκός – Ρούμπιν

24/10/10 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

27/10/10 Κοζάνη – Παναθηναϊκός

30/10/10 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

02/11/10 Ρούμπιν – Παναθηναϊκός



ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΟΛΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΑΨΑΛΑ. ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝΕΤΑ. ΤΟΝ ΓΚΕΥ ΤΟΝ ΠΑΤΑΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ 70.000 ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ. ΚΑΙ ΡΟΥΜΠΙΝ ΜΕΣΑ - ΕΞΩ. ΦΙΝΙΤΟ. ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΤΣΟΥΡ-ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ-ΝΙΝΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΑΠΛΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΥΡΟ - ΒΥΝΤΡΑ ΣΤΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ - ΚΑΤΣΟΥΡ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ. Ο ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΑΟΚ ΟΥΤΕ ΑΕΚ ΟΥΤΕ Ο ΓΚΕΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ONTWS. TON PAOK TON PATAS ME EPIVLITIKI NIKI. TON GAY EPISIS. I AEK INE EKTOS EDRAS T MATS ALLA DEN PAIZEI ROLO, OI AEKTZIDES INE FLWROI -OPADOI- KAI I OMADA ZOMPI. RUBIN AN ISE SOVAROS nai, AN KAI PERSI VGIKAN 2OI STO PRWTATHLIMA. ME KOZANI DEN TO SIZITW INE EFKERIA NA PAIKSUN KARNEZIS DIMUTSOS XRISODOULOPOULOS KLP

Ανώνυμος είπε...

Εάν κανείς εξ υμών πιστεύει πως είναι υγιές ποδοσφαιρικά (και όχι μόνο) να συζητάμε για τον προπονητή του Παναθηναϊκού (από το Μαλεζάνι έως τον Μουνιόθ κι από τον Μαρκαριάν έβς τον Νιόπλια) ως έναν άνθρωπο που θα όφειλε να καταπίνει με βουδιστική μακαριότητα κάθε λογής χλευασμούς, απαξίωση, ύβρεις και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη εκ μέρους των σκουληκιών των μμε - πιθανότατα δε και ... σφαίρες στο γραμματοκιβώτιό του! -, και που αν δεν το κάνει αυτό, αν δεν επιδείξει την προαναφερθείσα αρετή των γιόγκι και των μοναχών ζεν, και τυχόν εκδηλώσει την παραμικρή αντίδραση (από το "cazzo" μέχρι το "παραιτούμαι") τότε πρέπει να αποφανθούμε - κατά τα ρήματα των σκωλήκων των μμε - πως "είναι λίγος για τον ΠΑΟ", τότε, φίλτατοι κύριοι, λυπάμαι αλλά νομίζω ότι δεν έχουμε πάρει κανένα μάθημα από την άκρως σκοτεινή υπόθεση Μπάγιεβιτς.

Τελοσπάντων όμως, νομίζω πως έχουμε συζητήσει το "ψυχολογικό πορτρέτο" του Νιόπλια πολύ περισσότερο από το έργο του στο γήπεδο, δηλαδή από το ποια συγκεκριμένα προπονητικά λάθη έχει κάνει κατά τη γνώμη μας. Κι όμως, αυτή θα ήταν η πραγματικά ενδιαφέρουσα, αν και πιο δύσκολη από τους "ψυχολογισμούς", συζήτηση. Θα ήθελα λοιπόν πολύ να ακούσω την άποψή σας όσο πιο συγκροτημένα γίνεται: τι λάθη έκανε μέχρι στιγμής ο Νιόπλας ως προπονητής, δηλαδή κυρίως στο στήσιμο της ομάδας μέσα στο γήπεδο και τη διαχείριση των έως τώρα αγώνων;

Ανώνυμος είπε...

οι γιόμες ρε ανώνυμε. αυτό μας χαλάει. αγωνιστικά. οσον αφορά το θέμα με παραίτηση κλπ, πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι μαλακία σκεφτότανε ο Νιόπλιας όταν έκανε ότι έκανε. Ήθελε να το παίξει μάγκας? ήθελε να κάνει τον Πατέρα να τρέξει από πίσω του παρακαλώντας τον? Θές να φύγεις κύριε Νιόπλια? στο καλό λεβέντη μου. Είσαι κλάνα και με την πρώτη στραβή πηδάς από το καράβι? με γειά σου με χαρά σου. Θες να σου γλύφουν όλοι τα αρχίδια και να σου λένε τι υπεργαμάτος προπονητής είσαι? παλιά όχι τώρα. και αν θες να την κάνεις με την πρώτη στραβή ίσως επειδή νιώθεις ότι θα σε διώξουν δεν βγαίνεις στους δημοσιογράφους και κάνεις την ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου. Πηγαίνεις και μιλάς πρώτα στον Πατέρα, που σε προσέλαβε και σε στήριξε πολύ, και ήστερα βλέπεις τι θα γίνει.

παο 13

Ανώνυμος είπε...

Ο Παο παιζει το συστημα "Η μπαλα στο ΣΙΣΕ"..Δεν γινεται ετσι..Ο Νιοπλιας φταιει..Ειναι η πρωτη του προετοιμασια ομαδας...Και οχι μιας οποιας οποιας..Του ΠΑΟ...Μαλλον δεν καταλαβαινει που ηρθε...Πηρε την ομαδα ετοιμη περυσι απο τον ολλανδο και εκανε τον μάγκα..

Ανώνυμος είπε...

Οι γιόμες φίλτατε Παο 13 δεν είναι εντολή του προπονητή αλλά βεβιασμένο αποτέλεσμα της μεγάλης αποστάσεως μεταξύ των γραμμών. Επομένως το λάθος του Νιόπλια δεν ήταν οι γιόμες αλλά οι μεταξύ των γραμμών αποστάσεις. Γιατί οι γραμμές είχαν μεγάλες αποστάσεις;

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε των 09¨55, το ιδιο πραμα ειναι. λάθος του νιοπλια ειναι, το οποιο λαθος εμφανιζεται και ως απομακρυσμενες γραμμες και φυσικο επακολουθο της γιομες. το αυγο και η κοτα...........

Στα αγωνιστικά, παρουσιαζω την ιδανικη 11αδα με το υπαρχον υλικο:

Φερναντεζ (πρεπει να τον δουμε εστω σε λιγα ματς)
Σπυροπουλος
Μπουμσονγκ
Καντε
Σειταριδης (αν παιξει επιτελους..διαφορετικα Βυντρα)
Ζιλμπερτο
Κατσουρανης (διαλεγει ματς?)
Γκαρσια
Λετο
Γκοβου
Σισε
4αδα επιθεσης που ειναι γρηγορη με εμπειρια σε τοπ επιπεδο (πλην Λετο ο οποιος ομως μπορει να ανταποκριθει και διπλα στον Γκαρσια θα μαθει να αλλαζει γρηγορα την μπαλα..) Εχουμε πολλους τραυματισμους αλλα πρεπει να παρουσιασει ο Νιοπλιας ενα σταθερο συνολο..Να δεσει. Πιστευω οτι ο Γκαρσια με θεση βασικου θα αναγεννηθει..ΕΧουμε παρει τα μηνυματα του οσο εχει αγωνιστει οτι μπορει κ ΘΕΛΕΙ...Ισως ενα γκολ τον ανεβασει ψυχολογικα δεν ξερω..Ωρες ωρες δειχνει οτι οι μονοι που μπορει να συδυαστει ειναι Ο Σισε και ο Λετο..Αποψη μου.ΑΠο τον ΝΙνηαυτη την στιγμη δειχνει να κλεβει την θεση..Το κακο ειναι οτι υπαρχουν πιεσεις να παρει φετος την ευκαιρια ο μικρος.Και μεχρι στιγμης δεν το αξιζει.1/3 ματς αποδιδει.ΑΝ δεν ξεκαβαλησει τον βλεπω φωτοβολιδα..Ειδικα στα μεγαλα ματς ειναι λιγο χαμενος.Στα φορτε του ο Καραγκουνης για μενα ηταν πολυ καλυτερος.,,,,,,,,



PS: Ξέρετε ποιος στην πορεία θα παίξει μεγάλη μπάλα και θα βάζει σε τακτά διαστήματα -πιστεύω- και γκολ; Ο Γκοβού. Απλά είμαστε πολύ άτυχοι που τραυματίστηκε. Θα δείτε όταν επανέρθει. Το γράφω γιατί ήδη είχα διακρίνει στοιχεία ανόδου, και όχι μόνο για την εντυπωσιακή εμφάνιση στην Καταλονία.

PAO 13

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μια μικρή παρατήρηση στο τελευταίο σχόλιο του ΠΑΟ 13. Ο Γκοβού, όχι μόνο έχει τραυματιστεί αλλά πρόσφατα έχασε και τον πατέρα του. Δεν είναι και λίγο.

Απλά θεωρώ ότι στο μέλλον ο ΠΑΟ, πρέπει να πάψει να είναι νεκροταφείο πρώην μεγάλων ή τέλος πάντων καλών ποδοσφαιριστών του παρελθόντος. Ποτέ δε μου άρεσε το δόγμα Κατάρ και δε μου αρέσει που εφάρμοζεται στην ομάδα μου.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟ είναι να βρει ένα προπονητή διαμετρήματος Κούπερ και μετά να του δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσει μια ομάδα από το μηδέν.

Οι ευθύνες του Νιόμπλια είναι πολλές. Ένας σοβαρός προπονητής θα είχε το σθένος να "πετάξει" έξω από την ενδεκάδα τον αλλοπρόσαλλο Λέτο αλλά και θα είχε προνοήσει ώστε να έχει τον αντικαταστάτη του (και όχι τον Ιωαννίδη). Ένα άλλο που προσωπικά του προσάπτω, είναι η περίπτωση Έμπεν. Έπρεπε να θέσει βέτο και να μείνει στην ομάδα ο γυμναστής με τον οποίο ο ΠΑΟ άριστη φυσική κατάσταση και χωρίς μυικούς τραυματισμούς που τόσο ταλαιπώρησαν φέτος την ομάδα. Η καλοκαιρινή προετοιμασία ήταν πάνω τα χεράκια, κάτω τα χεράκια για όσους παρακολουθούσαν σχετικά καλοκαιρινά βίντεο. Επίσης - είναι πολλά, ενδεικτικά επιλέγω κάποια - ο ΠΑΟ επί Νιόμπλια δεν έχει κανένα αγωνιστικό πλάνο. Είναι μια άναρχη ομάδα που βασίζεται σε ατομικές εξάρσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών. Και αυτό γιατί ο άνθρωπος είναι διαχειριστής υλικού, ένας πρώην εκλέκτορας και όχι μια μεγάλη προπονητική προσωπικότητα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Διαβάστε λίγο αυτή την είδηση (από ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) και ιδίως το 2 (εκεί κλάψτε από τα γέλια):

"ΠΑΟ: Επισπεύδεται η αλλαγή του ιδιοκτησιακού

Πολύ πιο νωρίς από τον Μάιο του 2011 θέλουν να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους οι Βγενόπουλος-Πατέρας για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Παναθηναϊκό. Είναι δεδομένο ότι οι δύο επιχειρηματίες δεν θέλουν να σέρνεται το θέμα και ετοιμάζονται να επισπεύσουν τις διαδικασίες.

Η «ιστορική» αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αντί για την προσεχή άνοιξη θα γίνει μέσα στους επόμενους τρεις μήνες και αναμένεται να περάσει στα χέρια των Πατέρα-Βγενόπουλου ενώ θα κρατήσει τον πολυμετοχικό της χαρακτήρα.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Εξέδρας» τα βήματα που θα ακολουθήσουν είναι τα εξής:

1. Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου η εταιρεία «Grant Thornton» θα έχει κάνει τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ.

2. Ακολούθως θα οριστεί η νέα αποτίμηση της ΠΑΕ η οποία αναμένεται να είναι περίπου στα 30 εκ. ευρώ ώστε να μπορεί να γίνει η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Η Deloitte αποτιμούσε τον ΠΑΟ από 90 έως 110 εκ. ευρώ

3. Στη συνέχεια θα περάσει από το ΔΣ η πρόταση για αύξηση μετοχιού κεφαλαίου ύψους 25 εκ. ευρώ η οποία θα διαρκέσει για έναν μήνα.

4. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη βάσει της συμφωνίας ππου υπάρχει , δεν θα συμμετάσχει στη νέα αύξηση ώστε το ποσοστό της στην ΠΑΕ να μειοωθεί από 54,7% σε 29,8%.

5. Η ομάδα Βγενόπουλου-Πατέρα θα καλύψει την αύξηση σε ποσοστό 90% με 22,5 εκ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσει το 50,8% του πλειοψηφικού πακέτου. Με τον τρόπο αυτό το 2011 ο ΠΑΟ θα αλλάξει χέρια για πρώτη φορά από την ίδρυση της ΠΑΕ το 1979."

Ανώνυμος είπε...

Εάν θέλουμε να συζητήσουμε κάπως διεξοδικά το θέμα, τότε φίλτατε Παο 13 έχει πολύ πολύ μεγάλη διαφορά αν οι γιόμες είναι εντολή του προπονητή, ή αν είναι βεβιασμένη επιλογή των παικτών επειδή οι γραμμές έχουν μεγάλες αποστάσεις! Η διαφορά αυτή έχει ενδιαφέρον να εξεταστεί, διότι από εδώ θα δούμε πόσο βαρύ ήταν το λάθος του, και αν διορθώνεται ή όχι. Είναι λοιπόν σαφές ότι ο Νιόπλιας δεν είχε δώσει εντολή για γιόμες. Οπότε πάμε στο δεύτερο, τις αποστάσεις. Οι αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές μπορεί να οφείλονται σε διαφόρων ειδών λάθη, που δεν είναι όλα του προπονητή ή έστω αποκλειστικά του προπονητή. Π.χ. μπορεί να ευθύνεται η κακή φυσική κατάσταση των παικτών του κέντρου, που ρόλος τους είναι ακριβώς να δρουν σαν συνδετικός κρίκος των γραμμών και που όντας σε κακή φυσική κατάσταση δεν το μπορούν. Είναι πολύ πιθανό να συνέβη αυτό στην ομάδα, δεδομένου ότι οι παίκτες του κέντρου μας είναι κατά τα 3/4 άνω των 30 ετών και ταλαιπωρημένοι από το Μουντιάλ. Σε τούτη την περίπτωση, η ευθύνη του Νιόπλια είναι απλώς ότι δεν αξιοποίησε νωρίτερα τον Πλεσίς και κυρίως τον Μαρίνο, που έτσι κι αλλιώς στα φιλικά τον έβαζε χαφ. Το λάθος λοιπόν, από το οποίο είχαμε μεγάλη απόσταση γραμμών, δεν είναι προς θάνατον και διορθώνεται (ενώ αντίθετα, αν το λάθος εντοπιζόταν σε μια εντολή για γιόμες, τότε θα ήταν προς θάνατον). Πώς διορθώνεται;

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε, μήπως είσαι ο νιόπλιας και ζητάς συμβουλές; :P

Ανώνυμος είπε...

Με κατάλαβες! Εύγε! Μπορείς τώρα να απαντήσεις, με την ίδια ευστροφία, και στα ερωτήματά μου; Καλό στην ομάδα μας θα κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

giati den apantas esi? egw idi apantisa me to ftwxo m mialo, apanta k esi....

Ανώνυμος είπε...

Η παραίτηση είναι μονομερής πράξη. Δεν τίθεται σε διαδικασία έγκρισης. Αφορά μόνο αυτόν που την υποβάλει. Οταν λες παραιτούμαι έχεις ήδη φύγει. Δεν πετάς το μπαλάκι στον άλλον ν’ αποφασίσει. Εχεις ήδη αποφασίσει εσύ. Και πολύ περισσότερο στην περίπτωση του Νιόπλια που aντί να υποβάλει την παραίτησή του στον εργοδότη του, την υπέβαλε μέσω της τηλεόρασης στον ελληνικό λαό. Ο Μπάγεβιτς που παραιτήθηκε στον Βόλο πρώτα μίλησε με τον Αδαμίδη. Πρώτα ενημέρωσε τον εργοδότη του κι ύστερα το ανακοίνωσε στον κόσμο μέσω των δημοσιογράφων. Ο Νιόπλιας έκανε το αντίθετο. Κάτι που σαφώς θίγει τον Παναθηναϊκό και τον Πατέρα προσωπικά σαν πρόεδρο. Σ’ αυτόν που σε έχει προσλάβει υποχρεούσαι να υποβάλεις την παραίτησή σου. Οχι στις κάμερες.......

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν γνωρίζετε, αγαπητέ συνανώνυμε, τι ισχύει νομικά και θεσμικά για το θέμα "παραίτηση υπαλλήλου". Η παραίτηση είναι μια πράξη που και μπορεί να μην γίνει αποδεκτή από τον εργοδότη, αλλά και μπορεί να ανακληθεί. Για ψάξτε το καλύτερα. Είναι χρήσιμο να το γνωρίζει κανείς, ούτως ή άλλως!

Ανώνυμος είπε...

Ολοι σας κατηγορηται τον Κεζο για την φυσικη καtασταση των παικτων του Παναθηναικου. Ο κεζος δεν φταιει καθολου και αμα φταιει φταιει ελαχιστα.Αυτος που φερει την αποκλειστικη ευθινη ειναι ο αμπαλος ο Νιοπλιας.Γιατι ποτε δεν ασχολουταν καθολου με αυτο το θεμα . Κατσε λιγο ρε φιλε , Ο Κεζος ειναι παγκοσμιος γνωστος για την δουλεια που κανει στην Ισπανια,Αγγλια.Για να τα λεμε και απο την καλη και απο την αναποδη αν δεν διωξουμε τον Νιοπλια τωρα θα βγουμε τελευταιοι στην ευρωπη δηλαδη θα γινουμε σαν τον γαυρο και θα χασουμε το πρωταθλημα απο τον Δεκεμβριο.Και μην λετε ολοι μπραβο στον πατερα γιατι ο πατερας δεν ξερει μπαλα και δεν μπορει να εχει σωστη γνωμη για ενα ποδοσφαιρικο θεμα. Επρεπε να ειχε διωξει τον Νιοπλια απο την πενταρα που φαγαμε ή να ειχε δεχτει την παραιτηση του Νιοπλια. Aαυτο το χρονο το πρωταθλημα θα το παρει ο γαυρος αν δεν διωξουμε τωρα τον Νιοπλια

Ανώνυμος είπε...

η φυσική κατάσταση και η δύναμη ήταν ευθύνη αποκλειστικά του γυμναστή, που είναι και το πιο λογικό. Γιατί ο γυμναστής σπούδασε και 4 χρόνια στη γυμναστική ακαδημία, ο προπονητής από πού και ως πού θα κάνει υποδείξεις στο γυμναστή και θα είναι και υπεύθυνος για τη δουλειά του γυμναστή. Αν είναι καλός ο γυμναστής, θα φανεί στη πορεία, αλλιώς πάει σπίτι του. Ο προπονητής τι δουλειά έχει; Είμαι σίγουρος ότι η φυσικη κατάσταση των παιχτών μας θα φτιάξει και σίγουα θα το δούμε σύντομα και στα επόμενα παιχνίδια (ευρώπης και ελλάδας). Για αυτό που δεν είμαι σίγουρος είναι εάν η βελτίωση της φυσικής κατάστασης συμβαδίσει με αυτή του παιχνιδιού και του συστήματος. Μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη έλεγα ότι ο ΝΝ πρέπει να φύγει. Και τώρα το λέω ακόμα και μετά την 4άρα που ρίξαμε στους κρητικούς. Ο λόγος είναι πιστεύω ότι ο ΝΝ δεν μπορεί να διαχειριστεί ΣΩΣΤΑ παίχτες τέτοιας εμβέλειας και εάν διάβασετε τα λεγόμενα του κάθε φορά που δίνει συνέντευξη λέει ότι όταν παίζεις θα κάνεισ και νίκες αλλά και ήττες. Έτσι το τομάρι του το σκέπασε, εννοώντας όταν χάνει φταίνε οι παίχτες που δεν παίξανε όπως τους είπε και όταν νικάει οφείλεται σε αυτόν γιατί είναι "...καλός προπονητής.."μπορεί με μια πρώτη ματιά να φαίνεται ότι η διοίκηση τον στηρίζει, ή ακόμα καλύτερα ο Πατέρας, αλλά να ξέρετε ότι εάν γκελάρουμε στα επόμενα παιχνίδια (για παράδειγμα 3 ισοπαλίες) ο νιόμπλας δεν νομίζω ότι μπορεί να δικαιολογηθεί στον κόσμο μας και ειδικά στη διοίκηση και θα είναι η ώρα να πάρει πόδι.

Ανώνυμος είπε...

Τον Ολυμπιακό δικαιώνει η Αστυνομική διεύθυνση Πειραιά με έγγραφο που κοινοποίησε στα γραφεία της ΚΑΕ, ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη μείωση της ποινής των 9 αγωνιστικών.

Συγκεκριμένα η Αστυνομική διεύθυνση Πειραιά, έστειλε έγγραφο στα γραφεία των «ερυθρόλευκων» με τον τίτλο «Διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας – Μέτρα Ασφαλείας» και ουσιαστικά συμφωνεί με τα επιχειρήματα των νομικών του Ολυμπιακού κατά την υποβολή έφεσης στο ΑΣΕΑΔ, για έλλειψη ευθύνης του συλλόγου για τα έκτροπα της 6ης Ιουνίου στο ΣΕΦ στον τέταρτο τελικό των πλέι οφ με τον ΠΑΟ.

Έτσι κ εγινε, απο 9 αγωνιστικες έπεσε η ποινη στις 6. και χωρις αφαιρεση βαθμών. Ελλάς τό μεγαλείο σου.Ξεφτίλα ρε. Ο αστυνομικός διευθυντής προβλέπω να αναλαμβάνει την θέση της ασφάλειας της ΚΑΕ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΆΤΕΥΣΉ ΤΟΥ,όπως ο Τσιρώνης την ΠΑΕ μετα τα εγγληματικά γεγονότα της Ριζούπολης πού ηταν Αττικάρχης.

ΠΑΟ 13

Ανώνυμος είπε...

Το κρισιμότερο ζήτημα που παίζεται είναι το ΓΗΠΕΔΙΚΟ. Μια ανάρτηση πάνω σε αυτό θα ήταν ίσως απαραίτηση. Με μια ενδελεχή παρουσίαση όλων των δεδομένων, έπειτα και από τα όσα (πολύ άσχημα για την προοπτική ΟΑΚΑ) ειπώθηκαν από κυβερνητικό στέλεχος.

Ανώνυμος είπε...

ΖΟΤΣ, ΕΦΕΤΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ....ΜΟΥΤΙ. ΤΟΣΟΝ Ο ΤΕΠΙΤΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΤΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ...ΠΑΤΑΤΑ. ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΝΑ...ΤΡΕΧΟΥΜΕ. ΚΑΛΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...ΦΡΕΝΟ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚEΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡEΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΙΑΝΕΞ ΚΑΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΝΤΟΥΖΙΝΕΣ...ΠΕΤΣΕΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

paidia kati asxeto. o v-span forouse to 7 kai pire to 7 ston gay. ara? gay apo mikros. opws kai o vasilopoulos foruse tosa xronia to 13 k elege pws latrevei alverti kai vazexa-vazelos apo mikros. ara o v-span itan anekathen gay.gayros.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΙΟΠΛΙΑ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΕΤΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΕΞΗΣ:


"ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΜΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΟΤΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΟΤΙ ΑΝ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΩ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, 3 ΠΙΘΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ. ΕΔΩ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ. Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΒΑΖΩ ΤΑΒΑΝΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΚΑΙ ΣΙΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΠΟΥ Ο ΣΙΣΕ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΣΕ. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ. ΚΟΛΟΠΕΤΕΙΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΟΝΑΠΤΥΚΤΟΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΗΖΕΤΕ. ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ, Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΡΟΛΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ"


ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΕΣ ΟΥΤΕ ΔΑΚΡΥΑ.

ΡΕ-Α-ΛΙ-ΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.


ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ, ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ, ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ.


ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΡΡΕΣ.

ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

Το τραγικό Κώστα από Σέρρες ειναι ότι ο Νιόπλιας (κι ο κάθε Νιόπλιας) είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί στους αθλητικογράφους, που αποτελούν την κατώτατη υποστάθμη των ήδη ανθυποαπόπατων δημοσιογράφων, και μάλιστα να τους ζητάει να τον αφήσουν (ποιοί!) να κάνει τη δουλειά του, για την οποία φυσικά δεν τον πληρώνουν αυτοί!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

1) agora sifaki gia vasiko terma

2) agora skoko gia mpalanter

3) ntuglao apo kavala gia stoper


TWRA

Ανώνυμος είπε...

1) Τώρα δεν γίνεται γιατί δεν είμαστε σε μεταγραφική περίοδο.

2) Εσύ μπορεί να θες ν' αγοράσεις. Οι άλλοι πουλάνε;

3) Σηφάκης ΟΚ.

4) Σκόκο; Το μόνο που κάνει καλά είναι να χτυπάει ωραία φάουλ. Αυτό σου λείπει;

5) Δηλαδή δεν σου κάνει το σεντερμπάκ της Λιόν και σου κάνει το σεντερμπάκ της Καβάλας;

Ανώνυμος είπε...

Ο Σιμάο πήρε 5 κιλά σε 3 μέρες.
Ο Πλεσίς κάπου τόσα.
Μετά ήρθε η σειρά του Νιόπλια.
Τώρα χτυπάνε τον Γκοβού, επειδή ξενύχτησε "μέχρι τις 4 περίπου" σε μια μέρα ρεπό όπου επιτρεπόταν να ξενυχτήσει μέχρι τις 3!
Ποιος έχει σειρά ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ;
Ποιον έχετε βάλει στο μάτι ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ;

Παναθα13 είπε...

Αντιπαναθηναϊκή ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ... και φυσικά για τον κάθε 10 λεπτά τραυματίζομαι Ουρτάδο κουβέντα, για τον μούφα-σταρ Ριέρα και τον ανύπαρκτο Ρόμενταλ τσιμουδιά, για τον μυρωδιά Μοδεστό απλώς θέλει το χρόνο του, ο Χολέμπας είναι μαχητικός και άλλα τέτοια ωραία. Αλλά τι να λέμε εδώ πέρσι κάποιοι ήθελαν να δώσουν dvd του Βρύζα στο Σισέ για να μάθει να παίζει τη θέση του φορ.

Τρια στα πέντε άρθρα όλων αυτών των πληρωμένων κακογραφιάδουν προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα για παίχτες του Παναθηναικού. Πλάκωσαν με αφορμή την εθνική τους Καραγκούνη και κυρίως Κατσουράνη, συνέχισαν με Τζόρβα, σειρά στην κρεατομηχανή πήραν οι Μπουμσονγκ, Νίνης, Σιμάο, Πλεσίς, Λέτο και φυσικά ο Γκοβού. Αιχμηρά άρθρα για το πόσο μπορεί να προσφέρει ακόμα ο Κάρα, βαθυστόχαστες αναλύσεις για το αν τρέχει αρκετά ο Κατσού. Ψεύδη για φυσική κατάσταση Σιμάο, ειρωνείες προς τον Τζόρβα, τελειώσαν ποδοσφαιρικά τον εικοσάχρονο Νίνη, στον Μπουμσονγκ έδωσαν γκλίτσα και τον έστειλαν σε στάνη, ο Λέτο δεν κάνει ούτε για β' εθνική και ο Γκοβού είναι για τους ανώνυμους αλκοολικούς.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι καλός στα μαθηματικά να μου λύσει μιά απορία ??

- Αν ολοκληρωθεί η τωρινή αύξηση του Μ.Κ., τότε η ΠΑΕ θα έχει 25.069.198 μετοχές. Από αυτές η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα έχει 13.716.383 μετοχές. Η ονομαστική αξία κάθε μετοχής είναι 3 ευρώ. Γνωστά αυτά. Πάμε παρακάτω.

- Αφού δεν θα μεταβιβαστούν μετοχές της οικογένειας (αυτό έχει συμφωνηθεί), ο αριθμός τους θα παραμείνει αμετάβλητος. Ως γνωστόν ο αριθμός αυτός (13.716.383 μετοχές) αναλογεί σήμερα στό 54.72% του συνόλου. Πάμε και πιο κάτω.

- Στην ΑΜΚ που θα γίνει το Μάϊο (ή και νωρίτερα όπως λένε) με στόχο την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ, η οικογένεια δεν θα συμμετάσχει και η ΑΜΚ αυτή θα γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε το ποσοστό της να περιοριστεί στο 29,8%. Γνωστά και δεδομένα κι αυτά. Πάμε παραπέρα λοιπόν.

- Ερώτηση: Πόσες θα πρέπει να γίνουν οι συνολικές μετοχές της ΠΑΕ τον Μάιο ώστε οι 13.716.383 μετοχές της οικογένειας (που όπως είπαμε σήμερα αντιστοιχούν στο 54,72%) να αντιστοιχίσουν τότε στο 29,8 % ?? Με δεδομένο ότι δεν θα γίνει μεταβίβαση, εννοείται;

- Μικρή βοήθεια: Για να γίνει αυτό, οι συνολικές μετοχές της ΠΑΕ θα πρέπει να γίνουνπερίπου 46.200.000. Δηλαδή πρέπει το Μάιο (ή νωρίτερα όπως λένε) να γίνει αύξηση μετοχών της ΠΑΕ κατά περίπου 21.120.000 μετοχές. Ωραία. Πάμε τώρα στα δύσκολα.

- Εφόσον η ονομαστική τιμή της μετοχής είναι 3 ευρώ, η ΑΜΚ κατά 21.120.000 μετοχές αντιστοιχεί σε περίπου 63.360.000 ευρώ. Δηλαδή, όσοι θέλουν να πάρουν το 54,72% που ανήκει σήμερα στην οικογένεια, θα πρέπει το Μάιο να βάλουν κάπου 63 εκατομμύρια ευρώ!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ;

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΒΓΕΝΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΕ ΣΤΑ 35εκ. ευρώ;;;;

Ποιος μπορεί να με βοηθήσει;

Green fever είπε...

Μια εβδομάδα πριν από τον ΠΑΟΚ και φυσικά τα χανούμια και τους γαύρους που ακολουθούν, ξαφνικά και εντελώς… αθώα οι «αντικειμενικοί» ανακάλυψαν πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μεταγραφές.

Και το ίδιο ξαφνικά και… αθώα, πέταξαν και δυο τρία ονόματα παικτών που αγωνίζονται κυρίως στη θέση του στόπερ, «καρφώνοντας» ουσιαστικά τον Μπουμσόνγκ.

Οκτώβρη μήνα και οι γνωστοί άγνωστοι πρόλαβαν να βγάλουν ουσιαστικά «άχρηστο» τον Γάλλο, έχοντας έτοιμους τους μάλιστα τους αντικαταστάτες του… Προσέξτε, αδέρφια μου Παναθηναϊκοί. Και τον χρόνο και τον τρόπο που δημιουργείται αυτό το κλίμα αμφισβήτησης, για έναν παίκτη που δεν ήρθε από την Κάτω Ραχούλα, αλλά τη Λυών.

Έναν παίκτη, όχι… επένδυση για το μέλλον, άλλα έτοιμο. Έναν παίκτη που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στο γαλλικό Πρωτάθλημα και το Champions League…

Κι όλα αυτά την ώρα που η ομάδα ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τους συνδιεκδικητές του τίτλου… Την ώρα δηλαδή που η ομάδα, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ηρεμία, οι ίδιοι άνθρωποι που ουσιαστικά προκάλεσαν την κρίση με τον Νιόπλια αρχίζουν μία νέα επίθεση στον Παναθηναϊκό, με προφανή στόχο να δημιουργήσουν σύγχυση τόσο στις τάξεις της ομάδας όσο και στον κόσμο της.

Όσο όμως ο δικός τους στόχος και ο βρόμικος πόλεμος είναι πλέον τόσο προφανής που τον καταλαβαίνει και ένα παιδάκι τριών ετών, άλλο τόσο η στάση της Παναθηναϊκής οικογένειας πρέπει να είναι τέτοια που θα τους δώσει να καταλάβουν ότι και ξέρουμε και μπορούμε.

Να τους βουλώσουμε μια και καλή τα στόματα και να βάλουμε τέλος στα σχέδιά τους. Ο κόσμος, κύριοι, ξέρει… Και θα τον βρείτε μπροστά σας. Να το θυμάστε…

Green fever είπε...

Μια εβδομάδα πριν από τον ΠΑΟΚ και φυσικά τα χανούμια και τους γαύρους που ακολουθούν, ξαφνικά και εντελώς… αθώα οι «αντικειμενικοί» ανακάλυψαν πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μεταγραφές.

Και το ίδιο ξαφνικά και… αθώα, πέταξαν και δυο τρία ονόματα παικτών που αγωνίζονται κυρίως στη θέση του στόπερ, «καρφώνοντας» ουσιαστικά τον Μπουμσόνγκ.

Οκτώβρη μήνα και οι γνωστοί άγνωστοι πρόλαβαν να βγάλουν ουσιαστικά «άχρηστο» τον Γάλλο, έχοντας έτοιμους τους μάλιστα τους αντικαταστάτες του… Προσέξτε, αδέρφια μου Παναθηναϊκοί. Και τον χρόνο και τον τρόπο που δημιουργείται αυτό το κλίμα αμφισβήτησης, για έναν παίκτη που δεν ήρθε από την Κάτω Ραχούλα, αλλά τη Λυών.

Έναν παίκτη, όχι… επένδυση για το μέλλον, άλλα έτοιμο. Έναν παίκτη που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στο γαλλικό Πρωτάθλημα και το Champions League…

Κι όλα αυτά την ώρα που η ομάδα ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τους συνδιεκδικητές του τίτλου… Την ώρα δηλαδή που η ομάδα, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ηρεμία, οι ίδιοι άνθρωποι που ουσιαστικά προκάλεσαν την κρίση με τον Νιόπλια αρχίζουν μία νέα επίθεση στον Παναθηναϊκό, με προφανή στόχο να δημιουργήσουν σύγχυση τόσο στις τάξεις της ομάδας όσο και στον κόσμο της.

Όσο όμως ο δικός τους στόχος και ο βρόμικος πόλεμος είναι πλέον τόσο προφανής που τον καταλαβαίνει και ένα παιδάκι τριών ετών, άλλο τόσο η στάση της Παναθηναϊκής οικογένειας πρέπει να είναι τέτοια που θα τους δώσει να καταλάβουν ότι και ξέρουμε και μπορούμε.

Να τους βουλώσουμε μια και καλή τα στόματα και να βάλουμε τέλος στα σχέδιά τους. Ο κόσμος, κύριοι, ξέρει… Και θα τον βρείτε μπροστά σας. Να το θυμάστε…

Green fever είπε...

Μια εβδομάδα πριν από τον ΠΑΟΚ και φυσικά τα χανούμια και τους γαύρους που ακολουθούν, ξαφνικά και εντελώς… αθώα οι «αντικειμενικοί» ανακάλυψαν πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μεταγραφές.

Και το ίδιο ξαφνικά και… αθώα, πέταξαν και δυο τρία ονόματα παικτών που αγωνίζονται κυρίως στη θέση του στόπερ, «καρφώνοντας» ουσιαστικά τον Μπουμσόνγκ.

Οκτώβρη μήνα και οι γνωστοί άγνωστοι πρόλαβαν να βγάλουν ουσιαστικά «άχρηστο» τον Γάλλο, έχοντας έτοιμους τους μάλιστα τους αντικαταστάτες του… Προσέξτε, αδέρφια μου Παναθηναϊκοί. Και τον χρόνο και τον τρόπο που δημιουργείται αυτό το κλίμα αμφισβήτησης, για έναν παίκτη που δεν ήρθε από την Κάτω Ραχούλα, αλλά τη Λυών.

Έναν παίκτη, όχι… επένδυση για το μέλλον, άλλα έτοιμο. Έναν παίκτη που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στο γαλλικό Πρωτάθλημα και το Champions League…

Κι όλα αυτά την ώρα που η ομάδα ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τους συνδιεκδικητές του τίτλου… Την ώρα δηλαδή που η ομάδα, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ηρεμία, οι ίδιοι άνθρωποι που ουσιαστικά προκάλεσαν την κρίση με τον Νιόπλια αρχίζουν μία νέα επίθεση στον Παναθηναϊκό, με προφανή στόχο να δημιουργήσουν σύγχυση τόσο στις τάξεις της ομάδας όσο και στον κόσμο της.

Όσο όμως ο δικός τους στόχος και ο βρόμικος πόλεμος είναι πλέον τόσο προφανής που τον καταλαβαίνει και ένα παιδάκι τριών ετών, άλλο τόσο η στάση της Παναθηναϊκής οικογένειας πρέπει να είναι τέτοια που θα τους δώσει να καταλάβουν ότι και ξέρουμε και μπορούμε.

Να τους βουλώσουμε μια και καλή τα στόματα και να βάλουμε τέλος στα σχέδιά τους. Ο κόσμος, κύριοι, ξέρει… Και θα τον βρείτε μπροστά σας. Να το θυμάστε…

Ανώνυμος είπε...

Ανοιχτή Πόλη: "Η εμμονή έφερε αδιέξοδο"

Η δημοτική παράταξη "Ανοιχτή Πόλη" εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση της ΓΗΠΕΛ να καταγγείλει την σύμβαση με τον Δήμο Αθηναίων, σχετικά με την Διπλή Ανάπλαση.

Σε αυτή επισημαίνεται ότι βρέθηκε σε αδιέξοδο η κατασκευής του γηπέδου λόγω της εμμονής στην δημιουργία του εμπορικού.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "H καταγγελία της σύμβασης για το Βοτανικό από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟ, ασχέτως εάν αποτελεί μοχλό πίεσης, ή ριζική αλλαγή του σχεδιασμού της, είναι ένας από τους σταθμούς στην αμαρτωλή ιστορία της περιβόητης "Διπλής Ανάπλασης".

Η "Διπλή Ανάπλαση" έχει περιπέσει σε μεγάλο αδιέξοδο. Ο λόγος γίνεται κάθε μέρα και πιο σαφής: σχεδιάστηκε όχι ως πραγματική ανάπλαση, αλλά ως κερδοσκοπική επιχείρηση προς όφελος μεγάλων συμφερόντων. Σχεδιάστηκε όχι για να δώσει ανάσα στην πόλη, αλλά για να γιγαντώσει τα κέρδη αυτών που έχουν βάλει σφραγίδα καταστροφής στην πόλη, με το real estate και τα φαραωνικά εμπορικά κέντρα.

Αυτήν την επιλογή υπηρέτησαν διαχρονικά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ -με την αγαστή πάντα συνεργασία του ΛΑΟΣ. Με αυτήν την προτεραιότητα ταυτίστηκαν οι δημοτικές παρατάξεις που εκπροσωπούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ -με προεξάρχοντα το Νικήτα Κακλαμάνη. Αυτή την επιλογή υπηρετεί και σήμερα το υπουργείο Περιβάλλοντος που επίμενε εναγωνίως -και κόντρα στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας- στην αναζήτηση λύσης που να περιλαμβάνει το εμπορικό. Ενώ πλέον γίνεται εκκωφαντική (αλλά και ενδεικτική) η αφωνία του κ. Καμίνη, για το θέμα του Ελαιώνα.

Στο προηγούμενο διάστημα το κίνημα ενεργών πολιτών και η Ανοιχτή Πόλη, έπραξαν το αυτονόητο, για τον/την καθένα/μια που αντιλαμβάνεται την κρίσιμη σημασία του πρασίνου και των δημόσιων χώρων στη σημερινή Αθήνα. Αναδείξαμε το θέμα, ασκήσαμε πολιτικό έλεγχο στις αποφάσεις δημοτικής αρχή και κυβέρνησης, προσφύγαμε στη δικαιοσύνη. Η απόφαση του ΣτΕ είναι σαφής: ακύρωσε τις αντισυνταγματικές ρυθμίσεις και δικαίωσε τη θέση μας "μόνο γήπεδο στο Βοτανικό και γύρω-γύρω πράσινο".

Το επιχειρηματικό και κυβερνητικό μπλοκ που εμπνεύστηκε την δημιουργία τεράστιων εμπορικών κέντρων σε χαρακτηρισμένους χώρους πρασίνου, επ’ ευκαιρία και με πρόφαση την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟ, έχει ακέραιη την ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση στον Ελαιώνα. Οφείλουν, να εξηγήσουν τις επιλογές τους, ιδίως τώρα, που ο Δήμος Αθηναίων, δηλαδή οι δημότες, ενδέχεται να κληθεί να πληρώσει στην ΠΑΕ ΠΑΟ μεγάλες αποζημιώσεις.

Η Ανοιχτή Πόλη θα συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα με στόχους:

Να ξεκινήσουν τώρα οι διαδικασίες για το Πάρκο στον Ελαιώνα με πλήρη εφαρμογή του προεδρικού διατάγματος του 1995.

Να προωθηθούν άμεσα οι διαδικασίες για τη μεταφορά του γηπέδου του ΠΑΟ από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Να ανασάνει η περιοχή των Αμπελοκήπων με ένα ενιαίο πάρκο πρασίνου από το Λυκαβηττό και τα Κουντουριώτικα μέχρι τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τα Προσφυγικά.

Να μην υπάρξει μεγαλύτερη περιβαλλοντική υποβάθμιση αλλά και οικονομική επιβάρυνση του αθηναϊκού λαού".

Ανώνυμος είπε...

"Χοντραίνει" το παιχνίδι με Γκοβου

Επιμέλεια: Γιώργος Χριστοφόρου Δημοσίευση: 13 Οκτ. 2010 07:14

Στα άκρα οδεύουν οι σχέσεις Παναθηναϊκού και Γκοβού, αφού ο Γάλλος άσος είναι ενοχλημένος με το βαρύ πρόστιμο που αναμένεται να του επιβληθεί. λόγω της κακής εξωγηπεδικής ζωής που κάνει. Δεν προπονήθηκε την Τρίτη ο Γάλλος. Θα μιλήσουν με τον μάνατζερ του παίκτη οι πράσινοι μέσα στην εβδομάδα.

Η ιστορία που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και έχει να κάνει με την εξωγηπεδική ζωή του Σίντνεϊ Γκοβού, δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα. Ο Γάλλος άσος είναι δυσαρεστημένος με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί γύρο από το όνομα του, γεγονός που έχει εκνευρίσει τους ανθρώπους του "τριφυλλιού".
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εδώ και περίπου δύο χρόνια Γάλλοι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν δημιουργήσει γκρουπ στο Facebook για τον Σίν...

Εντύπωση προκάλεσε μάλιστα το γεγονός πως ο Γκοβού παραπονέθηκε στην προπόνηση της Τρίτης για ενοχλήσεις στον δικέφαλο, μία ημέρα μετά την συζήτηση που είχε με τον Κάρλος Φρέιτας, μια συζήτηση στην οποία ο Πορτογάλος έθεσε προ των ευθυνών του τον Γάλλο άσο.

Όπως αναφέρει ο Τύπος την Τετάρτη το πρωί, οι πράσινοι δεν αποκλείεται να πάνε την κατάσταση ακόμα και στα άκρα. Ο Γκοβού κοστίζει αρκετά χρήματα στην ομάδα και μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και σε συνδυασμό μάλιστα με την κακή ζωή που κάνει, έχει βάλει σε σκέψεις την διοίκηση της ομάδας.

Μέσα στην εβδομάδα είναι δεδομένο πως θα υπάρξει επαφή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον μάνατζερ του Γκοβού, για να δουν πως θα κινηθούν στην συνέχεια. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση και ο Γάλλος συνεχίσει τα νυχτοπερπατήματα, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε "διαζύγιο" τον Γενάρη.

Ανώνυμος είπε...

Θαυμαστές του Σίντνεϊ Γκοβού δημιούργησαν στο Facebook group το οποίο ονόμασαν: "Για εκείνους που θέλουν ο Γκοβού να σταματήσει να πίνει" (Pour ceux qui veulent que sidney govou arrete l'alcool).

Το συγκεκριμένο γκρουπ αριθμεί 226 μέλη διαθέτοντας στην πλειονότητα του, Γάλλους ποδοσφαιρόφιλους απογοητευμένους από τα κρούσματα αλκοολισμού του Γκοβού.

Ο 31χρονος άσος παρά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, έναν χρόνο αργότερα (Νοέμβριο 2009) βρέθηκε ξανά σε κατάσταση μέθης σε τουρνουά τένις στη Λιόν.

Ανώνυμος είπε...

Θα υπήρχαν στο ποδόσφαιρο ένας Μπεστ, ένας Καντονά, ένας Δεληκάρης, και τόσοι άλλοι μπαλαδόροι αν την εποχή τους έκαναν κουμάντο τα σκουλήκια των μμε όπως σήμερα; Λάχανο θα τους είχαν φάει τους παιχταράδες τα λαμόγια!

Ανώνυμος είπε...

Mάγκες είδα εθνικη και καράφλιασα με τον φετφα. Τι παικταρας ειναι αυτός ρε φίλε. Κρίμα που δεν ειναι στην ομάδα μας. Πιστευω θα πάει πολυ καλυτερα από τον Νίνη. Η περίπτωση του Νίνη είναι χαρακτηριστική βεβαια. Ο Μουνιόθ τον έριξε στα πολύ βαθιά και σ' ένα βαθμό τον έκαψε. Ο Πεσέιρο έκανε το ακριβώς αντίθετο, τον άφησε περισσότερο απ' ό,τι έπρεπε στο ψυγείο και τον πάγωσε. Μεσολάβησαν και οι κοιλιακοί κι ο Νίνης έμεινε στάσιμος.

Ανώνυμος είπε...

ΓΗΠΕΔΙΚΟ. Αναφορικά με την "εμμονή στο εμπορικό κέντρο" (του Βωβού) η Ανοιχτή Πόλη κάνει ένα βασικό λάθος. Ο Βωβός είχε αγοράσει το οικόπεδο πολύ πολύ πριν υπάρξει καν σκέψη για γήπεδο στο Βοτανικό (ακόμα συζητούνταν το Γουδί σαν πρώτιστη επιλογή, ή έστω μια ανακατασκευή της Λεωφόρου). Όταν το Γουδί και η Λεωφόρος αποκλείστηκαν αντικειμενικά και προτάθηκε ο Βοτανικός, ένα μέρος από το οικόπεδο του Βωβού έγινε απαραίτητο προκειμένου να χτιστεί ένα τμήμα από το πέταλο του γηπέδου. (Δεν θα ήταν απαραίτητο, ίσως, μόνο αν χτίζαμε γήπεδο 25.000 θέσεων, αλλά αυτό αποκλειόταν.) Έτσι άρχισαν οι διαπραγματεύσεις με τον Βωβό και εδώ πάτησαν οι 105 που προσέφυγαν στο ΣτΕ με τη γνωστή συνέχεια... Εν ολίγοις γήπεδο όπως το θέλει ο ΠΑΟ δεν γίνεται στο Βοτανικό χωρίς ένα κομμάτι από το οικόποεδο του Βωβού και επομένως χωρίς να του δοθούν ανταλλάγματα (να χτίσει το εμπορικό κέντρο). Όλα τ' άλλα είναι λόγια του αέρα.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης είδα basket με κολοσσό πριν λίγο και απογοητεύτηκα λέμε. Οπωσδήποτε ένα "ασόδυο" στυλ μητσαρα/σπανουλη γιατί αλλιώς δεν μας βλέπω καλά μάγκες!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης είδα basket με κολοσσό πριν λίγο και απογοητεύτηκα λέμε. Οπωσδήποτε ένα "ασόδυο" στυλ μητσαρα/σπανουλη γιατί αλλιώς δεν μας βλέπω καλά μάγκες!

Ανώνυμος είπε...

Απορρίφθηκε η αίτηση για έφεση! Η ΠΑΕ αντέδρασε χαλαρά... Μια ερώτηση για όποιο τυχαίνει να το γνωρίζει: ποιος είναι ρε σεις ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ;

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΣΙ, ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΟΚΚΑΛΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Θ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟΝ ΟΣΦΠ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ. Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ. ΠΟΣΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ; ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΤΟΥ ΓΚΟΒΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΠΙΑΣΕ ΤΑ ΓΚΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΤΙΓΙΑ, ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΚΟΒΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! Απόδειξη λοιπόν σε τι σκοτεινά μονοπάτια θέλησαν κάποιοι στην "Εξέδρα" (και όχι μόνο) να οδηγήσουν τον ΠΑΟ, με πρώτο πρώτο το Νικόλα Πατέρα, που δυστυχώς φάνηκε απροετοίμαστος και τσίμπησε στην υστερία κατά του Γάλλου παιχταρά:

"Πολλά ακούστηκαν για τις ενοχλήσεις που είχε ο Σίντνεϊ Γκοβού και δεν έπαιρνε μέρος στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Ο Γάλλος, όμως, έλεγε την αλήθεια, αφού η μαγνητική τομογραφία έδειξε πως έχει πρόβλημα."

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΞΥΠΝΑ! ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΡΑΛΙΣΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ Σ' ΑΥΤΟΝ. ΑΝΑΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΧΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Τι ρόλο βαράει η "Εξέδρα"; Συνεχίζει ακάθεκτη την άθλια υπονόμευση του Γκοβού η καλή εφημερίδα, στην οποία ανταποκριτής στα θέματα Παναθηναϊκού είναι ο κ. Γιώργος Σπανουδάκης, τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε στον ίδιο ρόλο και στο γνωστών ολυμπιακών συμφερόντων τηλεοπτικό κανάλι SPORT TV, πρώην TV MAGIC, και μάλιστα σαν ταπεινό συνομιλητή του φον Παπαδάκου!!!

Ανώνυμος είπε...

DEN THELW NA DWSW ARNITIKI ENERGEIA KLP, ALLA AVRIO THA XASOUME APO TON MPAOK. ME STOPER MPOUMSONG KAI SARIEGI, P INE PIO ARGOI K APO TO THANATO, ENW APENANTI THA EXOUN VIERINIA KAI SALPI P INE SAITES, TIN KATSAME. K O THRINOS PAIZEI FILIKO ME TIN KSANTHOULA. OPOTE POULO. EKTOKSEVETE I DIAFORA.

Ανώνυμος είπε...

1on: Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του γηπέδου VINTRA αμυντικά εξαφάνισε τον Βιερϊνια και επιθετικά εκτός του γκολ, έβγαλε αρκετές εύστοχες σέντρες.

2on: ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ Ο ΑΛΕΞ. ΑΥΤΟΣ ειναι ο κορυφαίος κίπερ.

Ανώνυμος είπε...

ti egine paidia? twra oi vintra kai tzorvas ine pektronia? enw prinn ligo kero otan ekanan kana 2 gafess, itan gia ta mpaza?

PASXETE APO AFTO P KATIGOREITE. TIN MIA TOUS APOTHEWNETE KAI TIN ALLI TOUS KRAZETE. MIA XARA PAIKTES EINAI OLOI TOUS. KAI O DIMOUTSOS KAI O MARINOS EINAI OTI PREPEI GIA ALLAGES. KAI GOVOU-MPOUMSONG EINAI ASTERIA POU SIGA SIGA THA PROSARMOSTOUN. PERSI KRAZATE TON SISE, TWRA KOKOKO. ALLA KAPOIOI ISTE TOSO ASXETOI P KRAZETE TON SILVA Ή TON KATSURANI. EISTE AKSIOLIPITOI.

Ανώνυμος είπε...

mipws kai o kouper, pou dextike 4 apo ton ximeneth, ine ampalos kai prepei na paei spiti tou? PASXETE APO AFTO POU KRAZETE. apothewste tin mia, krakste tin epomeni. zwa.

Ανώνυμος είπε...

mipws kai o kouper, pou dextike 4 apo ton ximeneth, ine ampalos kai prepei na paei spiti tou? PASXETE APO AFTO POU KRAZETE. apothewste tin mia, krakste tin epomeni. zwa.

Ανώνυμος είπε...

Άμεσα μέτρα:

1. Πωλητήριο τώρα στον απαετώνα Κατσουράνη.
2. Τιμητική αποστρατεία στον προϊστορικό Καραγκούνη.
3. Αξιοποίηση στο μάξιμουμ του μέχρι τώρα παραγκωνισμένου Πλεσί.
4. Αναζήτηση χαφ για το Γενάρη.
5. Τέρμα στις αηδίες περί ανάγκης μεταγραφών σε άμυνα και επίθεση.
6. Αναζήτηση σοβαρού προπονητή.