Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 15, 2010

Μιας Πεντάρας Νιάτα...

Δεν είναι η πεντάρα αυτή καθαυτή που στεναχώρησε χθες τον κόσμο του Παναθηναικού।
Αλλωστε όλοι γνωρίζαμε οτι παίζαμε με την καλύτερη-κατά την γνώμη μου-ομάδα που έχει δει ο πλανήτης την τελευταία 30ετία,ομάδα που μπορεί να διαλύσει οποιονδήποτε αντίπαλο(πχπέρσι την αντίστοιχου στυλ Αρσεναλ) και μάλιστα αγριεμένημετά την αναπάντεχη γκέλα στο ισπαν।πρωταθλημα.
Είναι η ευκολία με την οποία έγινε αυτό,είναι οτι το σκορ κάλλιστα θα μπορούσε να είναι διπλάσιο( πιασμένο πέναλτυ, δοκάρια,άφθονα τετ-α-τετ λίγο άουτ ή αποσοβηθέντα απ τον Τζιόρβα)।
Τέτοια ματς είναι σαν μια αξονική τομογραφία υπερυψηλής ανάλυσης που ξεγυμνώνουν ανελέητα τα "φτιασίδια" και τα κατά συνθήκην ψεύδη του καλοκαιριού...
Όπως οτι δεν χρειαζόμασταν ισάξιο μπακάπ του Σπυρόπουλου και οτι είμασταν υπερπλήρεις στα πλάγια μπακ:χρειάστηκε να λείψει ο Γιαννιώτης για να φανεί οτι ο Νιόπλιας δεν ήταν καθόλου έτοιμος να εμπιστευτεί φανέλα βασικού στον Ιωαννίδη,να αναγκαστεί να τραβήξει το πολυεργαλείο Βύντρα αριστερά και να ξεμείνει μόνο ο Μαρίνος για δεξιά,απόντος του ...συνήθους τραυματία Γιούρκα।
Όπως οτι μπορεί να σταθεί σε τετοιο επίπεδο κέντρο αποτελούμενο από Κατσουράνη/Καραγκούνη/Ζιλμπέρτο(που πάντως χθες προσέφερε με την πείρα του αυτό που μπορούσε)।Ο Κατσουράνης για τον οποίον τόσος ντόρος έγινε αυτή την βδομάδα πέρασε εντελώς απαρατήρητος όσο αγωνίστηκε।Κάποιος πρέπει να του εξηγήσει οτι αυτό είναι επιθυμητό εκτός αγωνιστικού χώρου,όχι εντός,ενώ το φιλότιμο του Καραγκούνη φαίνεται ικανό να τον κάνει να ξεχωρίζει μόνο σε αγώνες παλαιμάχων।
Όπως οτι αυτός ο Λέτο κάνει για μεγάλες ομάδες....Χθες το όνομά του πρέπει να σβήστηκε απ τα μπλοκάκια ουκ ολίγων σκάουτερς।Ούτε μία σωστή ενέργεια,να πετά την μπάλα μπροστά ή πλάγια χωρίς πλάνο για την επόμενη κίνηση,ούτε μια φορά δεν κατάφερε να ξεμαρκαριστεί οριστικά,κι επιπλέον,και αντίθετα με το Σάββατο να αφήνει τον ταλαίπωρο Βύντρα έρμαιο των Ντάνι Αλβες και Πέντρο ώστε η πλειοψηφία των προβλημάτων να προέρθουν από εκεί।
Όπως οτι αρκούσε ο Μπουμσόγκ για να θωρακίσει το κέντρο της άμυνας।Παρότι τόσο αυτός όσο κι ο Καντέ πάλεψαν,αποδείχτηκαν εύκολη λεία για τους υπερηχητικούς της Βαρκελώνης।
ίσως αν είχε δίπλα του εναν Γκαλάς τα πράγματα να ήταν κάπως καλύτερα।
Η ολοκληρωμένη εμφάνιση του Γκοβού εξηγεί γιατί τέτοιοι παίκτες πληρώνονται ακριβά:
και το γκολ πέταξε στην μόνη ευκαιρία που του δόθηκε( σε φάση που ο Σαλπιγγίδης θα είχε ενα στα δεκα)και κράτησε όλη την δεξιά πτέρυγα ώσπου ανεξήγητα να τον βγάλει ο Νιόπλιας αντί του αρνητικού χτες Λέτο।
Επί της ουσίας δεν χάθηκε βέβαια τίποτε...Πεντάρες μπορεί να φάνε και οι άλλοι διεκδικητές της 2ης θέσης,ενώ και το "χαστούκι" μπορεί να είναι και αφύπνιση από τις ηθελημένα αυθαίρετες παραδοχές των υπαλλήλων του Τζίγγερ।Αρκεί όλοι να δουλέψουν προς την κατεύθυνση της επιδιόρθωσης των ατελειών που ανελέητα φώτισε η χθεσινή μεγάλη αντίπαλος.

153 σχόλια:

Ξανθιώτης είπε...

"πολυεργαλείο Βύντρα"


:-)))))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Η τσιγγουνιά του Βαρδινογιάννη το καλοκαίρι στέρησε από τον ΠΑΟ τη δυνατότητα να κάνει την υπέρβαση. Αντ'αυτού είδαμε τη σμίκρυνση της ομάδας μας.

Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΥΝΑΑΑΑΑΑΑ.

Ήθελε ΔΥΟ σέντερ μπακ και αποκτήθηκε ο Μαύρος Σιαρέγκι που λέει και ένα παιδί. Καντέ, Σιαρέγκι και λοιποί κεντρικοί αμυντικοί είναι απλά ανύπαρκτοι, ενώ στα άκρα επικρατεί η ίδια ασχετοσύνη. Βύντρα ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ είναι ανέκδοτο. Το ίδιο και ο Μαρίνος (ο πράσινος Μενδρινός). Ας ξεκινήσουν από την άμυνα.

Α και προπονητή αδέλφια. Άλλο ανέκδοτο και αυτό.

Αυτός ο Κούπερ πως χάθηκε ρε γμτ!! Έχει να έρθει καλός προπονητής στην ομάδα από την εποχή του ΟΣΙΜ.

Με λογιστές δεν κάνεις ομάδα. Τα ξαναείπαμε. Για αυτό και την κοπάνησε ο άλλος. Με ισοσκελισμένους ισολογισμούς έχεις ομαδίτσα.

Πατέρα γερά, ο Δεκέμβρης είναι κοντά.

Διώξτε τα σαπάκια. Αγοράστε ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ + ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Γαμώ την πληρότητα μας γαμώ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς πίστεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού ότι θα νικήσουν μόνο με την ποιότητα χωρίς καν να προσπαθήσουν, χωρίς καν να ματώσουν. Ε, όχι ρε. Παίκτης που δεν τρέχει και δεν παίζει το 100% να πάει στην εξέδρα. Όχι στον πάγκο. Μέχρι να καταλάβει ότι νταβατζιλίκια και χέρια στη μέσα δε δεχόμαστε από κανέναν. Όποιος δεν αφήνει την ψυχή του στο γήπεδο στο καλό και να μας γράφει

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόσο προβλέψιμες οι αντιδράσεις φίλων και "οχτρών", μετά από μια-δυο σταρβές, όσο και οι κοφτές αλά Ρονάλντο ντρίμπλες του Τοροσίδη ή οι περίτεχνες γιόμες του Βύντρα λίγο πριν καταλήξει κόρνερ μαζί με την μπάλα. Μία πρέζα ψυχραιμίας: 1) Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έβγαλε σχεδόν αλώβητος δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια εκεί όπου οι άλλοι θα χάσουν βαθμούς. 2) Μπροστά έχει δύο κολλητά στο ΟΑΚΑ. 3) Χθες, πριν πάθουν το κλακάζ, έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν στρωτή μπαλίτσα. Είναι θέμα χρόνου, λοιπόν, να αυξηθεί ο χρόνος της καλής απόδοσης. 4) Η αποκατάσταση (βλ. Έμπεν) είναι εφικτή - έστω σταδιακά. Σούμα: Πρόβλημα βλέπω μόνο αν υπάρχει "δηλητήριο" στα αποδυτήρια...Αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα παίξουν μπάλα ο Αντωνίου με τον Πατέρα. Ένα θεματάκι έχει και ο Νόπλιας. Ποντάρω στο ότι δεν μας έχει συνηθίσει σε εμμονές Ρεχάγκελ...

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ απομακρύνεται από το πρωτάθλημα -μόλις την 3η αγωνιστική ενώ το ρόστερ "κάηκε" πριν ακόμα μπει στη φωτιά.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

.....είπε ο Τουρτούρας ως ανώνυμος.....

;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"ΕΝΑΣ ΣΙΣΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΣ"....γράφει ο μαλάκας ο Γκότζος στο πρωτοσέλιδο της εμετικής του εφημερίδας (ναι μωρέ αυτηνής που διαβάζει ο Τουρτούρας και "παίρνει γραμμή" και να μας λέει ότι είμαστε ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΙΣ χεχε).

ΜΑΛΑΚΑ ΓΚΟΤΖΙΛΑ, ένας Σισέ δεν ήταν αρκετός γιατί ο μαλάκας ο αφεντικός σου ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ το καλοκαίρι. Ασχολήθηκε μόνο με τους ισολογισμούς και τους λογιστές.

Που πας ρε καραμήτρο με Τζόρβα, Μαρίνο, Βύντρα, Καντέ και Μαύρο Σιαρέγκι ε?

ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΑΛΤΑ.

Απαίτηση του λαού του ΠΑΟ η απόκτηση 4 αμυντικών αξίας + ενός τερματοφύλακα + προπονητή επιπέδου Κούπερ.

ΓΙΑ ΑΡΧΗ.

Ας ξεκινήσει κάποια στιγμή ο δρόμος για την.....πληρότητα. :-))

Υ.Γ.1 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ για την πρόσληψη Έμπεν που ο τσιγγούνης Τζίγγερ απέλυσε για οικονομικούς λόγους ώστε να προσλάβει τον φθηνότερο και ανεπαρκή Κέζο.

Υ.Γ.2. Χαρακτηρίζω ως φαιδρή, τη στοχευμένη επίθεση εναντίον του Κατσουράνη, από τον Γκότζο και τα γκοτζαλάκια.

EVIL ELVIS είπε...

Κάποιες παρατηρησεις για/από τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας:


1) η φυσική κατάσταση ειναι σαφώς υποδεέστερη της προηγούμενης διετίας. σαφώς και ευθύνεται ο τζιγκερ για αυτό -οσο κ αν σκούζει ο γκοντζος ότι δεν ειναι πρόβλημα του γυμναστή- αφού για 100.000 ευρώ έδιωξε τον Εμπεν και έφερε τον . . . κέζο. τον γυμναστη της αεκ, που η αεκ περυσι σερνοταν. ΠΟΤΕ ο Πατερας, ο Βγενο και φυσικα οι Γιανακοπουλοι δεν θα εκαναν τετοιο έγκλημα, για 100 χιλιαδες. αλλα ειπαμε: ΖΗΤΩ οι ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ, σε ολα τα επίπεδα.

2) καντε - μπουμσονγκ σαν ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΟΠΕΡ ειναι εξ' ορισμού μέτριο που ενδεχεται να χαρακτηριστει ΚΑΛΟ αλλα φυσικα και ΚΑΚΟ. Τοσες φορες το εχω γραψει εδω, και φυσικα ο καθε λογικος και σωστος φιλος του ΠΑΟ το βλέπει: χρειαζομαστε ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ Και ΚΥΡΓΙΑΚΟ. Ο απολυτος συνδυασμος. Ο Μπουμσονγκ δεν ειναι Κυργιακος, εχοντας ομως διπλα του ενα Χενρικσεν, θα γινοταν ακομα καλυτερος. Τοιουτοτρόπως, ο καντε δεν ειναι Χενρικσεν, με τον Κυργιακο ομως διπλα του θα βελτιωνε κ αυτος τις αδυναμιες του. Δυστυχώς όμως, το αμυντικο μας δίδυμο απαρτίζεται απο τους "αδυναμους κρίκους" των παραπάνω περιπτώσεων. ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ DOUBLE ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ - απλα καλό σε περιπτώσεις- ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ. ΤΑ ΣΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 2 ΣΤΟΠΕΡ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ - ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ. Ποιος ευθυνεται ΚΑΙ για αυτο; φυσικα ο τζιγκερ. τι φταιει ο καντε; τοση μπαλα ξερει, τοση παιζει.

3) Ο ζιλμπερτο εχει κουραστει, και λογω ηλικιας και επειδη επαιζε ασταματητα στο Παγκοσμιο το καλοκαιρι. ΔΕν γινεται να παιζει 90λεπτα Τεταρτη- Κυριακή, δεν αντεχει. Ειναι παικταρας και πρεπει να γινεται σωστη διαχειριση του ωστε να προσφερει ουσιαστικά, και οχι να κουράζαεται επιπλέον. Πως όμως να χειριστεις αυτο το θέμα, όταν ο -πανεξυπνος και διορατικος σαν παικτης αλλα απο τον γεναρη δεν μας τα λεει καλα- κατσουρανης απλα περπαταει στο γηπεδο;

4) ο λετο ξερει πολυ μπαλα αλλα φτανει με τους ατομισμους παλικαρι μου. στη βαρκελωνη δεν βοηθησε αμυντικα καθολου τον βυντρα, στην καβαλα δεν εδινε την μπαλα με τπτ. λετο και κατσουρ πρεπει να βοηθανε την ομαδα με την αδιαμφισβητητη ποιοτητα τους και οχι να την χρησιμοποιουν ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ως μεσο προσωπικής προβολής.

5) Ο γκοβού -συλληπητηρια παικταρα- ειναι παικτης μεγαλης κλασης, δεν εχει βρει ακομα ομως τα πατηματα του. ελπίζουμε πως θα ρολάρει κι αυτος και θα προσφερει ποιότητα μεσοεπιθετικά.

6) λαχείο ο λουις γκαρσία. ετσι αποδεικνύεται μέχρι τώρα τουλάχιστον. απο εκεί που αποκτήθηκε για αλλαγή σε 3 θέσεις, οσονούπω θα ξεκινάει βασικός.

φυσικά και να γυρίσει ο Έμπεν, το κακό εχει ηδη γινει οσον αφορα την φυσικη κατασταση. τουλαχιστον τον γεναρη να αποκτηθει καμια στοπεράρα στυλ μαρτσένα, και οχι να δινουμε 200.000 -έστω και αυτα- στον -φιλοτιμο αλλα αμπαλο και χέστη- σαριεγκι ή στον see-through μεσσία μπιαρσμυρωδιά. αλλα είπαμε. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ. το εννοώ, δεν ειρωνευομαι. ευτυχως ο καρκινος δεν θα ξανακανει κακό στην ομάδα που λατρεύουμε.

Ανώνυμος είπε...

2009=2010

1η ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟ 0-3
2η ΠΑΟ-ΞΑΝΘΗ 1-0
3η ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΟ 0-1

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Evil συμφωνώ.

Παραθέτω ορισμένα καίρια ερωτήματα που έθεσε σήμερα ο δημοσιογράφος Κωσταβάρας:

• Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι πολύ ευχαριστημένος παίζοντας ως δεύτερος ανασταλτικός χαφ ή κάνει αγγαρεία;

• Ο Κώστας Κατσουράνης μένει στον πάγκο γιατί τον θεωρεί ντεφορμέ ο Νιόπλιας η ο Τύπος;

• Οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας μοιάζουν σα να τρέχουν σε κυλιόμενο διάδρομο, με βάρη στα πόδια, μένοντας σχεδόν στο ίδιο σημείο ή είναι ιδέα μου;

• Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αποκτήθηκε για να γυρίζει στόπερ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και να κατεβάζει τη μπάλα;

• Ο Ιωαννίδης αποκτήθηκε για να παίζει αριστερό μπακ ο Βύντρα όταν λείπει ο Σπυρόπουλος;

• Υπάρχει κάποιος ηγέτης στην άμυνα της ομάδας που να «μιλάει» και να δίνει κατευθύνσεις στους υπόλοιπους;

• Ο Μπουμσόνγκ δεν αποκτήθηκε γι’ αυτό;

• Μια που σύμφωνα με αρκετούς… ειδήμονες ο Κατσουράνης μόνο μιλάει στο γήπεδο και λέει στους άλλους τι να κάνουν, δεν θα μπορούσε τουλάχιστον να έχει αυτό τον ρόλο ως κεντρικός αμυντικός;

• Ο Παναθηναϊκός με την φετινή φυσική κατάσταση έχει την πολυτέλεια να παίζει χωρίς έναν αμυντικό χαφ τύπου… Σιμάο (σ.σ. κι όχι απαραίτητα τον ίδιο τον Σιμάο) στην ενδεκάδα του και μάλιστα σε εκτός έδρας παιχνίδι;

• Μπορεί ένας γυμναστής, ακόμα κι αν είναι ο Εμπεν, να διορθώσει την φυσική κατάσταση των παικτών ενώ είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα;
• Βελτιώθηκε τόσο πολύ ο Εμπεν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και πλέον αξίζει τα λεφτά του;

Ανώνυμος είπε...

και προσθέτω στα παραπάνω κρίσιμα ερωτήματα:

- είναι νόστιμος ο αγλέορας;
- με βάση ποια ιδιότητα του νερού είμαστε πάντα απόλυτα σίγουροι για κάτι όταν είναι "μέσα στο νερό";
- υπάρχει ζωή πριν απ' το θάνατο;

Κώστας Παναγιώτου είπε...

Μια ερώτηση κι εγώ:

Ποιοί και γιατί θέλουν να φάνε τον προπονητή του νταμπλ Νίκο Νιόπλια;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τουρτούρα ξέχασες και το:

- Πόσο υπερπλήρης είναι μια ομάδα που έχει για βασικούς, ποδοσφαιριστές όπως ο Τζόρβας, ο Μαρίνος, ο Βύντρα, ο Καντέ, ο Μπουμσόνγκ, ο Λέτο και στον πάγκο παικταράδες όπως ο Ιωαννίδης, ο Σιαρέγκι, ο Δημούτσος και ο Πετρόπουλος (θα εβαζα μέσα και τον Σπυρόπουλο αν δεν διορθωθεί) και προπονητή τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελπίδων Νίκο Νιόμπλια?

- Γιατί ντρέπεται να γράψει με το nick του και γράφει ανώνυμα ο Τζόνυ Τουρτούρας? :-))

Ανδρέας Πανίκου από Μαρτυρικήν Τζύπρον είπε...

Ποιός θέλει να φάει τον μεγάλο προπονητή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Νίκο Νιόμπλια?

Ως γνήσιος Παναθηναικός δεν θέλω μεγάλο όνομα στον πάγκο.

Δε θέλω ομάδα του προπονητή.

Το ποδόσφαιρο είναι ατομικό άθλημα.

Αρκεί να δώσετε τη μπάλα στον Αργεντίνο διάδοχο του Μαραντόνα Σεμπάστιαν Λέτο. Α και μια μπάλα στους υπόλοιπους.

Ξανθιώτης είπε...

Για την άμυνα τα έχουμε πει.

Από κει και πέρα δείτε τα χαφ:

- Ζιλμπέρτο, παικταράς αλλά είναι πλέον 34 και δεν ξεκουράστηκε λόγω μουντιάλ.

- Καραγκούνης, Κατσουράνης ήταν αναπληρωματικοί στην Μπενφίκα και τους άφησαν ελεύθερους.

- Νίνης. Όπως πάει θα παραμείνει ταλέντο μέχρι τα 30 του. Κάθε χρόνο και χειρότερα.


Οπότε ... τι ακριβώς περιμένετε;;;
Ποιος θα παίξει μπαλάρα; Ποια δηλαδή είναι η Μπενφίκα; Είναι καμιά καταπληκτική ομαδάρα ώστε με τα δικά τους τα αζήτητα να φτιάξουμε κι εμείς σπουδαία ομάδα;;;;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τι είναι αυτά που λες βρε συ Ξανθιώτη? Δε διαβάζεις τον ανώνυμο Τουρτούρα? Είμαστε υπερπλήρεις, σε παρακαλώ.

Σεμαμάο είπε...

ΑΠΟΧΗ!

ΑΠΑΞΙΩΣΗ!

ΑΠΑΞΙΩΣΗ!

ΑΠΟΧΗ!

ΑΠΟΧΗ!

ΑΠΑΞΙΩΣΗ!

ΑΠΑΞΙΩΣΗ!

ΑΠΟΧΗ!

ΑΠΟΧΗ!

ΑΠΑΞΙΩΣΗ!

ΑΠΑΞΙΩΣΗ!

ΑΠΟΧΗ!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί απαξιώνετε τόσο πολύ την ομάδα που πήρε το νταμπλ; Στο κάτω-κάτω η ίδια ομάδα δεν είναι ουστιαστικά; Έφυγε μήπως ο προπονητής της; Έφυγε κανένας πρωτοκλασάτος παίχτης της; Ίσα-ίσα που προστέθηκαν σε αυτήν παίκτες αναγνωρισμένης αξίας όπως ο Γκοβού ή ο Γκαρσία. Σίγουρα η ομάδα δεν είναι υπερπλήρης όπως είπε κάποιος. Ούτε απλά πλήρης. Όμως δεν είναι για τόσο φτύσιμο και τόση απαξίωση κι από τόσο νωρίς ρε παιδιά! Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω. Για μένα το πιο μεγάλο λάθος ήταν που αυτή η ομάδα αφέθηκε χωρίς τα απαραίτητα φιλικά παιχνίδια όταν είχε να παίξει επίσημα μπάλα από τον περασμένο Απρίλιο έως τα τέλη Αυγούστου, δηλαδή τρεις ολόκληρους μήνες (κάτι που δεν συνέβη με την περσινή). Είναι καθαρό: αγώνες λείπουν κυρίως από τα πόδια αυτής της ομάδας!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δεν την απαξιώνουμε. Την τοποθετούμε στη σωστή της διάσταση. Τα λέγαμε και πέρισυ. Και περιμέναμε ενίσχυση. Αντ' αυτού είδαμε λογιστές. ;-)

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ.

------

Βρε συ Σαμάο Τουρτούρα, γιατί ειρωνεύεσαι? Ρίχνεις το επίπεδο του blog και το κάνεις μπουρδέλο. Θα σου κάνει παρατήρηση σε λίγο ο άλλος σου εαυτός. ;-))

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη αλλά (πέρα από τα "αποχή απαξίωση", που έγραψε ένας και ας δεχτώ ότι κάνει πλάκα), θέσεις όπως αυτές που διαβάζω εδώ:

- "είδαμε σμίκρυνση της ομάδας μας" (ποια σμίκρυνση, αφού είναι η ίδια ομάδα συν Γκοβού-Γκαρσία; )

- "άλλο ανέκδοτο αυτό" (κι εννοεί τον προπονητή του νταμπλ Νίκο Νιόπλια!)

- "ο Βύντρα ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ είναι ανέκδοτο" (ο Βύντρα φίλε ανακηρύχτηκε παμψηφεί ως ο MVP του περσινού νταμπλ!)

- "με τ' αζήτητα της Μπενφίκα πάμε να φτιάξουμε ομάδα" (όπου σαν αζήτητα χαρακτηρίζονται δυο διεθνείς παίκτες αναγνωρισμένης αξίας όπως ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης!)

Αυτές οι θέσεις δεν είναι ξεκάθαρα απαξιωτικές για την ομάδα του νταμπλ;

Ανώνυμος είπε...

prosexe ta logia sou file. o niktas ine o anthrwpos - imitheos, exei to alathito. apaksiwsi? apaksiwsi. felos o nioplias? felos. axristos o lukas? axristos. azitita oi dioskouroi? azitita.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Για να απαξιώσεις κάτι πρέπει πρώτα να το αξιώσεις. Και εγώ αυτό δεν το έπραξα ποτέ για τη συγκεκριμένη ομάδα. Ίσα ίσα διαρρηγνύω τα ιμάτια μου ότι η ομάδα χρειάζεται ΣΟΒΑΡΗ ενίσχυση εδώ και πάραααααααα πολύ καιρό.

Όποιος θέλει να στρουθοκαμηλίσει και να θεωρήσει ποδοσφαιριστή πχ τον Βύντρα, τον Μαρίνο, τον Καντέ κλπ ή μεταγραφή αξίας τον Μπουμσόνγκ και προπονητή τον Νιόμπλια, ιδού η πανάθα, ιδού και τα αποτελέσματα της.

Τουρτούρα, ο Έμπεν απολύθηκε από το αφεντικό σου επειδή ζήτησε λίγα λεφτά παραπάνω. Φάε στη μάπα προετοιμασία με Κέζο και τρεχάτε ποδαράκια μου τώρα. Είπαμε και θα το λέμε μέχρι να βαρεθούμε, με λογιστές έχεις αυτή την ομάδα που βλέπουμε και χαίρεται όλη η Ελλάδα.

Ανώνυμε με greeklish μην ειρωνεύεσαι θα σου κάνει παρατήρηση ότι κάνεις μπουρδέλο το blog το alter ego σου. ;-)

Έχει πλάκα αυτή η Dr. Jekyll & Mr. Hyde ψυχοκατάσταση. :-))

Ανώνυμος είπε...

Πάλι συγγνώμη αλλά άμα όπως λες δεν αξίωσες ποτέ την ομάδα του νταμπλ, τότε δεν βλέπω πώς θα καταφέρουμε να συζητήσουμε αφού λείπει η μίνιμουμ κοινή βάση των φίλων μιας ομάδας, που λέει πως τιμούν (όχι απλώς αξιώνουν: τιμούν!) την ομάδα τους όταν φέρνει τους δυο υψηλότερους τίτλους στη χώρα της. Είναι φίλε στρουθοκαμηλισμός να τιμάς την ομάδα που έφερε ένα πεντακάθαρο νταμπλ; Και δεν είναι στρουθοκαμηλισμός να λες ότι αυτή την ομάδα "ποτέ δεν την αξίωσες"; Μου ακούγεται εντελώς παράλογη η βασική αυτή θέση σου. Πότε θα αξιώσεις δηλαδή την ομάδα που αγαπάς όταν δεν την αξιώνεις όταν σου φέρνει νταμπλ και μάλιστα μέσα στις γνωστές συνθήκες; Πότε θα την αξιώσεις; Όταν θα κάνει τι; Τι ανώτερο υπάρχει για μια ομάδα μετά το νταμπλ; Μόνο ο τίτλος του Champions League ή έστω του Europa League! Αυτούς τους τίτλους περιμένεις δηλαδή για να χαρείς με την ομάδα σου και να την αξιώσεις; Είναι τελείως παράλογο. Ή μάλλον κάτι ακόμα χειρότερο: είναι εντελώς αφύσικο αυτό φίλε! Εντελώς αφύσικο! Τελοσπάντων, όπως νομίζεις. Ενίσχυση πάντως η ομάδα αυτή χρειάζεται. Ποιος είπε το αντίθετο; Όμως άλλο να λέει κανείς πως η ομάδα του θέλει ενίσχυση εδώ κι εκεί, κι άλλο αυτό που κάνεις εσύ λέγοντας π.χ. "ανέκδοτα" τον προπονητή και τον MVP του νταμπλ, και το οποίο είναι σε απλά ελληνικά καθαρή απαξίωση. Αυτά.

Ξανθιώτης είπε...

Η ομάδα του νταμπλ το πήρε επειδή όλοι οι υπόλοιποι ήταν μαύρα χάλια.

Όμως είδες σπουδαία μπάλα πέρσι; Μπορείς να θυμηθείς έστω και ΕΝΑ παιχνίδι που να είπες "πω, πω, τι ομαδάρα είναι αυτή!". Όχι!

Και από τους παίκτες, μόνος του ο Σισέ το κέρδισε πέρσι. Αν έδινες όλους τους άλλους παίκτες και έπαιρνες τους παίκτες της Καβάλας, πάλι θα έπαιρνε η ομάδα νταμπλ. (Και για να πούμε του στραβού το δίκιο, η Καβάλα πέρσι έπαιξε καλύτερη μπάλα, και αν είχε την εύνοια οποιασδήποτε μεγάλης ομάδας θα το είχε πάρει αυτή!)

Οπότε, άλλο το μπράβο για το νταμπλ και άλλο το γεγονός ότι έχουμε χάλια ομάδα που στα πιο πολλά παιχνίδια δεν βλέπεται...

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζεις τι γράφεις φίλε; Γιατί από τα αφύσικα, πέρασες τώρα στα εντελώς αντιφατικά! Ξεκινάς λέγοντας (το αμίμητο!) ότι η ομάδα πήρε το νταμπλ "επειδή όλοι οι υπόλοιποι ήταν μαύρα χάλια" (!) και μετά λες πως η Καβάλα "έπαιξε καλύτερη μπάλα" (άρα δεν ήταν μαύρα χάλια) και μάλιστα τόσο πολύ καλύτερη που "θα το έπαιρνε αυτή αν είχε τη διαιτητική εύνοια οποιασδήποτε μεγάλης ομάδας". Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, λες καθαρά πως υπήρξε τουλάχιστον μια ομάδα που όχι μόνο δεν έπαιξε μαύρα χάλια, αλλά έπαιξε καλύτερα από τον ΠΑΟ, μόνο που ο μεγάλος Παναθηναϊκός της έκλεψε πέρσι το νταμπλ χάρη στη διαιτησία. Τι είναι αυτά που λές; Ούτε ο Μαρινάκης δεν θα σκεφτόταν να πει μια τέτοια κοτσάνα σε βάρος του νταμπλούχου Παναθηναϊκού φίλε.

Ξανθιώτης είπε...

1. Στο ποδόσφαιρο μπορούν δυο ομάδες να παίζουν μαύρα χάλια και να κερδίζει η μία.

2. Στην Ελλάδα σταθερά οι μεγάλες ευνοούνται απέναντι στις μικρές. Και τώρα και πριν από 50 χρόνια.

Τα παραπάνω είναι απλές, ξεκάθαρες αλήθειες. Μόνο άβγαλτοι ή πανύβλακες τις αμφισβητούν.


(Τουτρούρα μην κρύβεσαι!)

Ανώνυμος είπε...

Έγραψες φίλε ότι ο Παναθηναϊκός πήρε πέρσι το νταμπλ επειδή:
1. "όλοι οι υπολοιποι ήταν μαύρα χάλια" και
2. "ευνοήθηκε από τη διαιτησία ειδαλλιώς θα το έπαιρνε η Καβάλα, που είχε καλύτερη ομάδα".
Αυτά έγραψες. Γνώμη σου λοιπόν, σεβαστή στα πλαίσια της δημοκρατίας, αλλά απλώς αποδείχνει αυτό που είπα:
1. ότι ούτε ο Μαρινάκης δεν θα σκεφτόταν να πει τέτοιες κοτσάνες σε βάρος του νταμπλούχου Παναθηναϊκού, και
2. ότι απαξιώνεις ξεκάθαρα την ομάδα που πήρε το νταμπλ.
Μια απορία: αυτό το "τουρτούρα" τι είναι;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τιμή μου αγαπητέ ανώνυμε, είναι όσα καταφέρνω εγώ και όχι άλλοι για μένα (το ίδιο συμβαίνει και με την περηφάνια). Τιμή μου είναι που δεν ανήκω στην κοινή βάση των φίλων της ομάδας και σκέπτομαι, προβληματίζομαι, δρω κλπ, ανεξάρτητα από φανατισμούς, προκαταλήψεις και άλλους ανασταλτικούς παράγοντες της σκέψης, που κάνουν το φίλαθλο να μη ξεχωρίζει από το πρόβατο.

Κοινή βάση υπάρχει. Είμαστε και οι δύο υποστηρικτές αυτής της ομάδας. Απλά εσύ έχεις βάλει «ταβάνι» την κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων, ενώ εγώ τη δημιουργία ενός παντοδύναμου και με ισχυρές βάσεις συλλόγου που θα πρωταγωνιστεί τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, απαιτείται πρώτα από όλα μια ισχυρή διοίκηση (για αυτό και ήμουν ενάντια στη διοίκηση Τζίγγερ), δικό μας γήπεδο (επίσης ισχυρή διοίκηση), παίκτες αξίας (επίσης ισχυρή διοίκηση - για αυτό θέλω να φύγουν τα σαπάκια) και τέλος, σκεπτόμενους "οπαδούς" που να μην επηρεάζονται από τα πράσινα έντυπα (για αυτό είμαι και ενάντια στο «έργο» των εμετικών αυτών φυλάδων).

Δε δίνω το δικαίωμα λοιπόν σε κανέναν να ομαδοποιήσει τα δικά μου «θέλω», στο όνομα οποιαδήποτε φανέλας, συμβόλου κλπ κλπ. Θέλω αυτό που υποστηρίζω και αγαπώ, να γίνει αυτό που προσδοκώ. Μέχρι τότε δε θα πάψω να του ασκώ κριτική και μάλιστα αυστηρή, χωρίς αυτό σημαίνει ότι δεν το αγαπώ, δε χαίρομαι ή δε στεναχωριέμαι με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του.

...to be continued

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δεν είναι «προδοσία» να ασκείς κριτική και μάλιστα αυστηρή. Είναι όμως πραγματικά κρίμα, με τη συμπεριφορά σου να διατηρείς μια κατάσταση που πρέπει να αποτελέσει παρελθόν. Δε μπορεί να με αντιμετωπίζουν ως εμπορευματοποιημένο προϊόν και να εκμεταλλεύονται την αγάπη μου. Αν θέλουν να με δουν κατά αυτό τον τρόπο, θα τους ανταποδώσω με τον ίδιο τρόπο. Θα τους πω αναβαθμίστε το προϊόν και εδώ είμαι. Αυτό βέβαια απαιτεί ένα νέο είδος φιλάθλου που θα στείλει στην ανεργία πολλούς τιμητές. Α….και θα κάνει μια πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

Ελπίζω να σε κάλυψα και να μη ξαναχρειαστεί να απολογηθώ στο μέλλον γιατί δε λειτουργώ όπως η μάζα (αν και υποτιμώ τη μάζα και δη αυτή των παναθηναϊκών οπαδών που έχουν πολλάκις αποδείξει ότι και ανεξάρτητη σκέψη έχουν και απαιτήσεις από την αγαπημένη τους ομάδα).

.....THE END

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει θέμα ν' απολογηθείς φίλε. Όμως τίποτα από όσα γράφεις για το δικαίωμα στην κριτική δεν δικιολογεί την απαξίωση της ομάδας σου που πήρε νταμπλ μέσα στις γνωστές συνθήκες. (Πολύ λιγότερο δεν δικιολογεί κοτσάνες όπως π.χ. ότι πήραμε το νταμπλ επειδή "όλοι οι υπόλοιποι ήταν μαύρα χάλια" κι επειδή "είχαμε την εύνοια της διαιτησίας ειδάλλως θα το έπαιρνε η Καβάλα", που ούτε ο Μαρινάκης δεν έχει ακόμα σκεφτεί να ξεστομίσει). Είναι άλλωστε χοντρά ανιστόρητη η βασική θέση σου, ότι, επειδή θέλεις μια πανίσχυρη ομάδα μέσα κι έξω από την Ελλάδα, γι' αυτό και απαξιώνεις τη ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ! Μα εάν η ομάδα δεν πάρει το πρωτάθλημα και δεν καταφέρει, έτσι, μέσα από την κατάκτηση αυτού του για σένα ταπεινού τίτλου, να ξεκολλήσει από τη μιζέρια των προηγούμενων χρόνων, τότε ποτέ δεν θα μπορέσει να γίνει παντοδύναμη. Ποτέ! Γιατί θα είναι πάντα κολλημένη στη στέρηση του τίτλου του πρωταθλητή και σε όσα (γνωστά) άρρωστα φαινόμενα συνεπάγεται αυτή η στέρηση. Επομένως, όταν απαξιώνεις την ομάδα του νταμπλ, ουσιαστικά υπονομεύεις την προσπάθεια αυτής της ομάδας να ξεφύγει από τη μιζέρια και να γίνει παντοδύναμη. Δεν το καταλαβαίνεις αυτό; Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί μια ομάδα στερημένη από πρωταθλήματα να πετάξει ξαφνικά στον ουρανό; Δεν καταλαβαίνεις ότι όποιος αγαπάει υγιώς την ομάδα, οφείλει να τη στηρίξει σε αυτό (ελέγχοντας τις ελλείψεις της) και όχι να την απαξιώνει;

The end κι από εμένα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Την ομάδα δεν την απαξιώνουν οι φίλαθλοι, αλλά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης. Οι οπαδοί – παρόλο που δεν ενισχύθηκε η ομάδα – έδωσαν το καλοκαίρι το παρών και μάλιστα ηχηρό, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας. Αυτή την ανιδιοτελή αγάπη την εκμεταλλεύτηκε ιδιοτελώς ένας ανίκανος άνθρωπος. Ο κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας μας (σου θυμίζω πως είναι ακόμη). Γιατί? Επειδή, ενώ κατακτήσαμε το νταμπλ με τα χίλια ζόρια και ήταν παραπάνω από φανερό ότι η ομάδα έχρηζε σοβαρής ενίσχυσης , την απόκτηση «τριών Σισέ» (δεν είναι δική μου η έκφραση), όπως η ίδια η πολυμετοχική διοίκηση είχε βάλει στόχο, πήραμε τελικά 1 Σισέ, τον Γκοβού (έχω άδικο?). Που΄ναι οι άλλοι δύο? Γιατί ενώ έχουμε μια τεράστια τρύπα στο κέντρο της άμυνας δεν αποκτήθηκε ένας πραγματικά ηγέτης στη θέση αυτή? Γιατί δεν αγοράστηκε ένας ακόμη σέντερ φορ ώστε να αντικαταστήσει τον Σισέ όταν αυτός είναι τραυματίας? Γιατί αγοράστηκε ο αναπληρωματικός στον Ηρακλή Ιωαννίδης για να καλύψει ΟΛΗ την αριστερή πλευρά? Γιατί δεν αγοράστηκαν ικανοί αντικαταστάτες ή και βασικοί αν θες, στις θέσεις των Σπυρόπουλου – Λέτο (όπου δεν υπάρχουν αντικαταστάτες και η ομάδα αναγκάζεται να κάνει αλχημείες)? Γιατί απολύθηκε ο κατά τα άλλα πετυχημένος γυμναστής Έμπεν και προσλήφθηκε στη θέση του ο ανεπαρκής Κέζος επειδή ήταν φθηνότερος? (θα ήθελα απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα).

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πήραμε το νταμπλ δηλαδή και σύμφωνα με τη δική σου λογική έπρεπε να σταματήσει η Γη να γυρίζει. Δεν είναι έτσι. Αυτή είναι η διαφορά των μεγάλων ομάδων από τις μικρές. Οι μικρές κάνουν τοτέμ τις επιτυχίες τους, ενώ οι μεγάλες προβληματίζονται και καλύπτουν τα κενά τους. Γιατί ο αγώνας συνεχίζεται. ΑΥΤΟ, θέλω και από την ομάδα μου. Να δω στην πράξη αυτή την προσπάθεια. Να δω τους διοικούντες να «ματώνουν» οικονομικά και όχι ένα μάτσο χαρτογιακάδες λογιστές και τεχνοκράτες ανδρείκελα σε καίρια πόστα μέσα στην ΠΑΕ. Μη βαφτίζεις λοιπόν την κριτική απαξίωση και βάλε και εσύ το δικό σου λιθαράκι στο να γίνει ο Παναθηναϊκό μας ένας ΠΟΛΥ μεγάλος σύλλογος.

Η δική σου ευθύνη είναι η αποδοχή. Η αποδοχή μιας φαιδρής και αδιέξοδης κατάστασης που καταντάει συνενοχή. Η συνυπευθυνότητα σου, εντοπίζεται στο γεγονός πως με τις πράξεις σου το καλοκαίρι ουσιαστικά έστειλες το μήνυμα πως όλα είναι καλώς γινόμενα.

Αν τώρα θεωρείς πως αυτή η ομάδα είναι πραγματικά μεγάλη, με φοβερούς παίκτες που για κάποιο λόγο δεν παίζουν, λυπάμαι αλλά δε μπορείς να διαψεύσεις τα μάτια μου και την κοινή λογική μου. Η ομάδα πέρυσι έπαιξε μπάλα σε πολύ λίγα παιχνίδια. Τελείωσε μια χρονιά με την κατάκτηση του νταμπλ και αντί να γίνουν βήματα εμπρός, είχαμε οπισθοδρόμηση. Και αντί αυτό να το καυτηριάσω θα κάτσω να τους πω και μπράβο?

Ξανθιώτης είπε...

Δεν απαξιώνει κανείς τίποτα. Βλέπουμε την πραγματικότητα. Αυτό μόνον.

Το περσινό νταμπλ ήταν σημαντικό και χάρη σε αυτό παρέμεινε ο Νιόπλιας και ο Πατέρας (που είναι καλύτερος από τον Τσίγγερ).

Από κει και πέρα ακόμη και ο προπονητής μας παραδέχτηκε ότι η ομάδα δεν έπαιξε και δεν παίζει καλά.

Εσύ δηλαδή μπορείς να μου πεις τρία παιχνίδια από πέρσι που να σου άρεσε η απόδοση; Οι αυτοματισμοί; Να ζωγράφιζαν στο γήπεδο; Όχι βέβαια! Δεν υπήρξε ούτε ένα τέτοιο παιχνίδι!

Μήπως είδες φέτος κανένα καλό ματς; Με ποιόν; Με την Καβάλα; Την Ξάνθη; Τον Άρη; Την Μπαρτσελόνα; Είδες φέτος έστω και ένα επίσημο που η ομάδα δεν ήταν για κλάματα;;;

Μην αναφέρεις λοιπόν άλλα ονόματα. Δεν χρειάζεται να μου τα πει ούτε ο Νιόπλιας, ούτε ο Πατέρας, ούτε οι γαύροι. Τα βλέπω και μόνος μου και λέω αυτά που βλέπω. Εσύ δεν ξέρω τι βλέπεις. Βλέπεις ωραίο ποδόσφαιρο; Το ευχαριστιέσαι;

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγαλομέτοχος είναι γνωστό ότι την απαξιώνει αλλά μην αλλάζεις θέμα φίλε σε παρακαλώ. Δεν συζητάμε αν οι φίλαθλοι γενικά απαξιώνουν ή όχι την ομάδα (που δεν τη απαξιώνουν, όπως λες κι εσύ αναφερόμενος στο απίστευτο ρεκόρ των εισητηρίων διαρκείας, ρεκόρ όμως για το οποίο κάποιοι άλλοι, ασφαλώς μεμονωμένοι και για μένα λιγάκι ματαιωμένοι, φίλαθλοι τους αποκάλεσαν πρόβατα, πρεζάκια και κουτοχορτοφάγους!). Συζητάμε αν την απαξιώνεις εσύ. Λοιπόν την απαξιώνεις. Δικαίωμά σου αλλά και δικαίωμά μου να το επισημαίνω και να σου δείχνω το λάθος σου. Το ίδιο λάθος που ξανακάνεις, όταν τώρα μου λες: "Πήραμε το νταμπλ δηλαδή και σύμφωνα με τη δική σου λογική έπρεπε να σταματήσει η Γη να γυρίζει". Ποιος είπε κάτι τέτοιο; Ποιος είπε ότι η τωρινή ομάδα είναι τεράστια; Θα ήταν ανόητος όποιος έλεγε κάτι τέτοιο. Όμως είναι τριπλά και τετραπλά ανόητος όποιος αντιμετωπίζει την ομάδα σαν να μην πήρε καν νταμπλ και δεν εννοεί να καταλάβει τη σημασία που έχει αυτή η επιτυχία, και η συνέχισή της, στο δρόμο για το χτίσιμο μιας πραγματικά πανίσχυρης ομάδας! Επαναλαμβάνω: χωρίς επιτυχίες στο εθνικό επίπεδο (=πρωτάθλημα, κύπελο) είναι αδύνατο να χτιστεί η ομαδάρα που ονειρευόμαστε. Διότι και ψυχικά θα πέφτει η ομάδα όταν αποτυχαίνει, και οι οπαδοί θα ξενερώνουν, και τα γνωστά άρρωστα φαινόμενα θα εμμένουν αλλά και οικονομικά δεν θα έχει το αβαντάζ που φέρνει ο τίτλος και η απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League (και κανένας μεγαλομέτοχος δεν θα μπορέσει ν' αντέξει μεσοπρόθεσμα μια τέτοια αιμορραγία). Απλά πράγματα. Ξεκάθαρα. Έτσι είναι. Τελεία και παύλα. Επομένως, η αξίωση και η στήριξη της ομάδας που πήρε νταμπλ, πρέπει για κάθε λογικό οπαδό να είναι αυτονόητη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνουμε γαργάρα τις αδυναμίες κι ελλείψεις της. Όμως άλλο αυτό κι άλλο η απαξίωση που κάνεις. Αυτά και δεν θα επανέλθω. Τα θεωρώ τόσο αυτονόητα, όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού τα θεωρούμε τόσο αυτονόητα, που ειλικρινά δεν βρίσκω το λόγο να σε πείσω γι' αυτά. Αν δεν πείθεσαι, δικαίωμά σου. Καλή καρδιά.

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγαλομέτοχος είναι γνωστό ότι την απαξιώνει αλλά μην αλλάζεις θέμα φίλε σε παρακαλώ. Δεν συζητάμε αν οι φίλαθλοι γενικά απαξιώνουν ή όχι την ομάδα (που δεν τη απαξιώνουν, όπως λες κι εσύ αναφερόμενος στο απίστευτο ρεκόρ των εισητηρίων διαρκείας, ρεκόρ όμως για το οποίο κάποιοι άλλοι, ασφαλώς μεμονωμένοι και για μένα λιγάκι ματαιωμένοι, φίλαθλοι τους αποκάλεσαν πρόβατα, πρεζάκια και κουτοχορτοφάγους!). Συζητάμε αν την απαξιώνεις εσύ. Λοιπόν την απαξιώνεις. Δικαίωμά σου αλλά και δικαίωμά μου να το επισημαίνω και να σου δείχνω το λάθος σου. Το ίδιο λάθος που ξανακάνεις, όταν τώρα μου λες: "Πήραμε το νταμπλ δηλαδή και σύμφωνα με τη δική σου λογική έπρεπε να σταματήσει η Γη να γυρίζει". Ποιος είπε κάτι τέτοιο; Ποιος είπε ότι η τωρινή ομάδα είναι τεράστια; Θα ήταν ανόητος όποιος έλεγε κάτι τέτοιο. Όμως είναι τριπλά και τετραπλά ανόητος όποιος αντιμετωπίζει την ομάδα σαν να μην πήρε καν νταμπλ και δεν εννοεί να καταλάβει τη σημασία που έχει αυτή η επιτυχία, και η συνέχισή της, στο δρόμο για το χτίσιμο μιας πραγματικά πανίσχυρης ομάδας! Επαναλαμβάνω: χωρίς επιτυχίες στο εθνικό επίπεδο (=πρωτάθλημα, κύπελο) είναι αδύνατο να χτιστεί η ομαδάρα που ονειρευόμαστε. Διότι και ψυχικά θα πέφτει η ομάδα όταν αποτυχαίνει, και οι οπαδοί θα ξενερώνουν, και τα γνωστά άρρωστα φαινόμενα θα εμμένουν αλλά και οικονομικά δεν θα έχει το αβαντάζ που φέρνει ο τίτλος και η απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League (και κανένας μεγαλομέτοχος δεν θα μπορέσει ν' αντέξει μεσοπρόθεσμα μια τέτοια αιμορραγία). Απλά πράγματα. Ξεκάθαρα. Έτσι είναι. Τελεία και παύλα. Επομένως, η αξίωση και η στήριξη της ομάδας που πήρε νταμπλ, πρέπει για κάθε λογικό οπαδό να είναι αυτονόητη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνουμε γαργάρα τις αδυναμίες κι ελλείψεις της. Όμως άλλο αυτό κι άλλο η απαξίωση που κάνεις. Αυτά και δεν θα επανέλθω. Τα θεωρώ τόσο αυτονόητα, όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού τα θεωρούμε τόσο αυτονόητα, που ειλικρινά δεν βρίσκω το λόγο να σε πείσω γι' αυτά. Αν δεν πείθεσαι, δικαίωμά σου. Καλή καρδιά.

Ανώνυμος είπε...

PSILE, TI PSAXNEIS NA VREIS SE ZITISI ME TON NIKTA? O ANTHROPOS DEN ANAGNWRIZEI OUTE KAN TON ZILBERTO KAI TIN ANIPOLOGISTIS AKISAS PROSFORA TOU. O NIKTAS NOMIZEI OTI O ZILBERTO EXEI TA KATHIKONTA TOU RIVALDO. DLD NA PAIZEI 10RI KAI NA SKORAREI. DEN EXEI KATALABEI OTI EINAI 2O AMINTIKO XAF, OTI DLD DEN PAEI STIN MPALA ALLA STON PAIKTI WSTE NA APOTREPESEI KINDINOUS. VEVEA AKOMA KAI NA TO IKSERE AFTO O NIKTAS THA SOU PEI OTI ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΑ DEN VOITHAEI(ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ , ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ) OUTE OMWS KAI ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ( ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ , ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ...........

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δυστυχώς η ιστορία δικαιώνει εμένα και όχι εσένα. Δε θα σε πάω μακριά. Το ’96 οι φίλαθλοι ήταν δίπλα στην πετυχημένη ομάδα που έφτασε στους 4 του Champions League που έκανε μάλιστα 8 χρόνια να ξαναπάρει όχι μόνο πρωτάθλημα αλλά ένα τίτλο. Το ίδιο έγινε με την εδραίωση της παράγκας του Κόκκαλη. Το ίδιο και με τη διάλυση της ομάδας του νταμπλ του ’04 με αποτέλεσμα η ομάδα να ξαναπάρει πρωτάθλημα μετά από 6 χρόνια. Το ίδιο βλέπω να γίνεται και με το νταμπλ του ’10 και με τα όσα έγιναν το καλοκαίρι που μας πήγαν πολλά χρόνια πίσω. Το έχω ξαναδεί το έργο φίλτατε. Δε θα υποστηρίξω το τέλος του ΠΑΟ , συγνώμη. Θα φωνάξω και μάλιστα εγκαίρως. Όλα τα ανωτέρω παραδείγματα δε σε πείθουν για το ΠΟΙΟΣ φταίει και για το τι μέλλει γενέσθαι αν δεν αντιδράσει ο κόσμος του ΠΑΟ? Η αντίδραση του τελευταίου είναι αυτή που πριν δυο χρόνια έφερε την πολυμετοχικότητα χάρη στην οποία έπεσαν χρήματα και είδες κάποιους παίκτες που δεν είχες ξαναδεί ενώ το σημαντικότερο σήμανε μια νέα εποχή στην ομάδα. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου ήταν και πάλι αυτές που έγιναν αιτία να τα παρατήσει ο Βαρδινογιάννης τώρα. Αν μάλιστα δεν είχε πάει ο κόσμος το καλοκαίρι να πάρει διαρκείας, πιστεύω πως ο καρκίνος θα είχε φύγει νωρίτερα. Υπάρχει συνυπευθυνότητα πώς να το κάνουμε. Τώρα για το νταμπλ. Το πήραμε επειδή το Ελληνικό Πρωτάθλημα συνήθως το παίρνει ο μονόφθαλμος. Εγώ όχι μόνο θέλω, προσδοκώ κλπ, ΑΠΑΙΤΩ να δω και με τα δυο μου μάτια ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ. Δεν είναι απαξίωση αυτό που βλέπω. Και αυτό που βλέπουν όσοι δε φοράνε παρωπίδες είναι ότι δεν έχουμε ομάδα και χρειαζόμαστε παίκτες σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.

Δε μου απάντησες όμως στα ερωτήματα μου. Δε φτάνει μόνο ένα «φταίει ο μεγαλομέτοχος» (για τον οποίο By the way ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ δεν άκουσα κουβέντα από το πρόσωπο σου).

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δυστυχώς η ιστορία δικαιώνει εμένα και όχι εσένα. Δε θα σε πάω μακριά. Το ’96 οι φίλαθλοι ήταν δίπλα στην πετυχημένη ομάδα που έφτασε στους 4 του Champions League που έκανε μάλιστα 8 χρόνια να ξαναπάρει όχι μόνο πρωτάθλημα αλλά ένα τίτλο. Το ίδιο έγινε με την εδραίωση της παράγκας του Κόκκαλη. Το ίδιο και με τη διάλυση της ομάδας του νταμπλ του ’04 με αποτέλεσμα η ομάδα να ξαναπάρει πρωτάθλημα μετά από 6 χρόνια. Το ίδιο βλέπω να γίνεται και με το νταμπλ του ’10 και με τα όσα έγιναν το καλοκαίρι που μας πήγαν πολλά χρόνια πίσω. Το έχω ξαναδεί το έργο φίλτατε. Δε θα υποστηρίξω το τέλος του ΠΑΟ , συγνώμη. Θα φωνάξω και μάλιστα εγκαίρως. Όλα τα ανωτέρω παραδείγματα δε σε πείθουν για το ΠΟΙΟΣ φταίει και για το τι μέλλει γενέσθαι αν δεν αντιδράσει ο κόσμος του ΠΑΟ? Η αντίδραση του τελευταίου είναι αυτή που πριν δυο χρόνια έφερε την πολυμετοχικότητα χάρη στην οποία έπεσαν χρήματα και είδες κάποιους παίκτες που δεν είχες ξαναδεί ενώ το σημαντικότερο σήμανε μια νέα εποχή στην ομάδα. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου ήταν και πάλι αυτές που έγιναν αιτία να τα παρατήσει ο Βαρδινογιάννης τώρα. Αν μάλιστα δεν είχε πάει ο κόσμος το καλοκαίρι να πάρει διαρκείας, πιστεύω πως ο καρκίνος θα είχε φύγει νωρίτερα. Υπάρχει συνυπευθυνότητα πώς να το κάνουμε. Τώρα για το νταμπλ. Το πήραμε επειδή το Ελληνικό Πρωτάθλημα συνήθως το παίρνει ο μονόφθαλμος. Εγώ όχι μόνο θέλω, προσδοκώ κλπ, ΑΠΑΙΤΩ να δω και με τα δυο μου μάτια ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ. Δεν είναι απαξίωση αυτό που βλέπω. Και αυτό που βλέπουν όσοι δε φοράνε παρωπίδες είναι ότι δεν έχουμε ομάδα και χρειαζόμαστε παίκτες σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δυστυχώς η ιστορία δικαιώνει εμένα και όχι εσένα. Δε θα σε πάω μακριά. Το ’96 οι φίλαθλοι ήταν δίπλα στην πετυχημένη ομάδα που έφτασε στους 4 του Champions League που έκανε μάλιστα 8 χρόνια να ξαναπάρει όχι μόνο πρωτάθλημα αλλά ένα τίτλο. Το ίδιο έγινε με την εδραίωση της παράγκας του Κόκκαλη. Το ίδιο και με τη διάλυση της ομάδας του νταμπλ του ’04 με αποτέλεσμα η ομάδα να ξαναπάρει πρωτάθλημα μετά από 6 χρόνια. Το ίδιο βλέπω να γίνεται και με το νταμπλ του ’10 και με τα όσα έγιναν το καλοκαίρι που μας πήγαν πολλά χρόνια πίσω. Το έχω ξαναδεί το έργο φίλτατε. Δε θα υποστηρίξω το τέλος του ΠΑΟ , συγνώμη. Θα φωνάξω και μάλιστα εγκαίρως. Όλα τα ανωτέρω παραδείγματα δε σε πείθουν για το ΠΟΙΟΣ φταίει και για το τι μέλλει γενέσθαι αν δεν αντιδράσει ο κόσμος του ΠΑΟ? Η αντίδραση του τελευταίου είναι αυτή που πριν δυο χρόνια έφερε την πολυμετοχικότητα χάρη στην οποία έπεσαν χρήματα και είδες κάποιους παίκτες που δεν είχες ξαναδεί ενώ το σημαντικότερο σήμανε μια νέα εποχή στην ομάδα. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου ήταν και πάλι αυτές που έγιναν αιτία να τα παρατήσει ο Βαρδινογιάννης τώρα. Αν μάλιστα δεν είχε πάει ο κόσμος το καλοκαίρι να πάρει διαρκείας, πιστεύω πως ο καρκίνος θα είχε φύγει νωρίτερα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Υπάρχει συνυπευθυνότητα πώς να το κάνουμε. Τώρα για το νταμπλ. Το πήραμε επειδή το Ελληνικό Πρωτάθλημα συνήθως το παίρνει ο μονόφθαλμος. Εγώ όχι μόνο θέλω, προσδοκώ κλπ, ΑΠΑΙΤΩ να δω και με τα δυο μου μάτια ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ. Δεν είναι απαξίωση αυτό που βλέπω. Και αυτό που βλέπουν όσοι δε φοράνε παρωπίδες είναι ότι δεν έχουμε ομάδα και χρειαζόμαστε παίκτες σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.

Δε μου απάντησες όμως στα ερωτήματα μου. Δε φτάνει μόνο ένα «φταίει ο μεγαλομέτοχος» (για τον οποίο By the way ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ δεν άκουσα κουβέντα από το πρόσωπο σου).

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

* μου έβγαζε error ο browser για αυτό και τα πολλαπλά posts.

Ξανθιώτης είπε...

"Ανώνυμε" το θέμα είναι απλό: πες μου τρία περσινά παιχνίδια που να παίξαμε ωραία μπάλα.

Δεν υπάρχουν.


Από κει και πέρα, εγώ προσωπικά έχω σιχαθεί τις βλακείες του Ντέρμπι ότι φταίνε οι φίλαθλοι που διαμαρτύρονται για τα στραβά, και δεν μου κάνουν καμιά εντύπωση. Τόσα χρόνια τα παπαγαλάκια τα ίδια λένε.

Ξανθιώτης είπε...

Νύχτα, πρόσεξε ότι παραπάνω έγραψα:

"(Τουτρούρα μην κρύβεσαι!)"


Και αμέσως από κάτω ο "ανώνυμος" μου απαντά:

"Μια απορία: αυτό το "τουρτούρα" τι είναι;"


:-))))))))))


Δεν ξέρει τι είναι, αλλά παρότι το έγραψα λάθος αυτός το γράφει σωστά!!! Σπίρτο ο "ανώνυμος"!!!


:-))))))))))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Και όχι μόνο αυτό. Αλλά και καλά τον ξέρει τον άλλο μια και τον προσφωνεί "psile" χεχεχε......

Έχει πλάκα πάντως πρέπει να το παραδεχθείς. ;-)

Γνήσια τέκνα του Γκότζου καλά το λες. ΜΟΝΟ οι οπαδοί φταίνε (που φταίνε ΚΑΙ δαύτοι). Για τη διοίκηση ΚΟΥΒΕΝΤΑ. :-))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ο Λευκός Σιαρέγκι θα αντικαταστήσει τον Μαύρο, το Σάββατο. Α ρε κίλερ που πήραμε. Για να παίζει ο γκαφογιόσου στη θέση του.

ΔΥΟ ΚΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ. Επιστροφή του Κυργιάκου ΧΘΕΣ.

Από "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ" άκουσα ("κυκλοφορεί" πολύ στη Σαλονικιώτικη "πιάτσα") ότι έχουμε κάνει κρούση στον Κούπερ και ο Άρης έχει συναινέσει.

Προσωπικά τον θέλω σαν τρελός. Ποιά η γνώμη σας σε ένα θέμα που μπορεί να είναι και μούφα.

Οι μέρες του Νικόλα νομίζω πως είναι μετρημένες.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς για κάποιο λόγο δεν θέλεις να συζητήσεις και γι' αυτό έπιασες τα περίεργα. Δεν ξέρω τι κόλλημα έχεις φάει με αυτό το "τουρτούρα" και το έχεις αναφέρει κοντά στις δέκα φορές από προχτές! (".....είπε ο Τουρτούρας ως ανώνυμος.....", "ναι μωρέ αυτηνής που διαβάζει ο Τουρτούρας και παίρνει γραμμή", "Τουρτούρα ξέχασες και το", "Γιατί ντρέπεται να γράψει με το nick του και γράφει ανώνυμα ο Τζόνυ Τουρτούρας?", "Δε διαβάζεις τον ανώνυμο Τουρτούρα?", "Βρε συ Σαμάο Τουρτούρα, γιατί ειρωνεύεσαι?", "Τουρτούρα, ο Έμπεν απολύθηκε από το αφεντικό σου επειδή ζήτησε λίγα λεφτά παραπάνω"). Μου έκανε εντύπωση και εξέφρασα την απορία μου. Φαίνεται πως υπάρχει κάποιο θέμα με ίσως ψυχολογικό υπόστρωμα. Ζητώ συγγνώμη αλλά δεν πρόκειται να συνεχίσω τη συζήτηση. Δεν είμαι ψυχίατρος.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Στην ανάκριση ΚΑΙ στους χαρακτηρισμούς είμαστε καλοί, στις ερωτήσεις που δε μας αρέσουν όμως την κάνουμε με ελαφρια πηδηματάκια ε? Κάπως το λένε αυτό στο χωριό μου. Δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις αδελφέ. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη, θα "παίξεις" με τον κακό ή με τον "καλό" εσύ? :-))

Προσωπικά βαριέμαι τον "κακό", κρατάω τον "καλό" και βλέπουμε οκ?

Περιμένω απαντήσεις αδελφέ. Και μετά με ξαναανακρίνεις και μου ρίχνεις τις ευθύνες για όλα τα δεινά του ΠΑΟ. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Να τι θα πει εύνοια των διαιτητών:

http://www.youtube.com/watch?v=S20B6a8PmKM

Συνέβη κάτι ανάλογο με τον περσινό Παναθηναϊκό και πήρε το νταμπλ με "εύνοια", όπως είπε ένα παιδί;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται........

Η ματαιοδοξία της ψευτοπερηφάνειας.

Άντε να έρθει ο Δεκέμβρης να πάρουμε κανένα παίκτηηηηηηηη.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Από ethnos.gr:

"[...] Οι παρατηρήσεις του αφορούσαν κυρίως την εφαρμογή της τακτικής και ιδιαίτερα την ανταπόκριση της άμυνας, με τον Μπουμσόνγκ να αποτελεί τη μεγαλύτερη "παραφωνία". Ο προβληματισμός για το παιχνίδι του Γάλλου έχει μεταφερθεί και στη διοίκηση, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι παραδέχονται ότι δεν είναι "χάμερ"..."...αλλά τι είναι? Χάμστερ που λέει και ο Ξανθιώτης?

Η υπερπλήρης ομάδα του Τουρτούρα.

Φέρτε του τον ψυχίατρο. :-)))

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω, γιατί πρέπει να σου φωνάζει ο προπονητής, να είναι το σκυλί που γαυγίζει κι εσύ να τον γράφεις; Επειδή δεν τον λένε Βαλβέρδε, Κεϊρόζ, Μπενίτεθ ή Μουρίνιο; Είσαι παίκτης του Παναθηναϊκού, τέλος. Σκίζεσαι και ας πάθεις θλάση, τραυματισμό κτλ. Δεν έχει νόημα η αλλαγή προπονητή, τώρα τουλάχιστον. Δεν ξέρει ποδόσφαιρο ο Νιόπλιας; Ήμαρτον. Ας κάνουν ό,τι πρέπει όλοι και νομίζω ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας. Οι σφαλιάρες χτίζουν χαρακτήρα. Αν δεν συνέρχεσαι, δεν κάνεις για πρωταθλητισμό...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Επειδή οι μεγάλες ομάδες φτιάχνονται από μεγάλους προπονητές ....θα σου πει κάποιος. ;-)

δΗΛΑΔΉ όποιος ξέρει μπάλα να αναλάβει τον ΠΑΟ?

Ο Βύντρα πχ? P:P:P:P:P

Ξανθιώτης είπε...

Τι λες ρε Νύχτα. Δεν τα καταλαβαίνεις εσύ. Είναι χαζοί αυτοί της Μάντσεστερ που κρατάνε τον Φέργκι και τους τρώει τόσα λεφτά. Θα μπορούσαν άνετα να πάρουν κάποιον άπειρο πρωτοεμφανιζόμενο και θα έκαναν και οικονομία.

Και θα έλεγαν στους παίκτες ότι λέει ο "ανώνυμος":

"Είσαι παίκτης της Μάντσεστερ, τέλος. Σκίζεσαι και ας πάθεις θλάση, τραυματισμό κτλ."


Και τότε ο Γκιγκς και οι άλλοι παίκτες θα ... ... ... έσκαγαν στα γέλια με τον Τουρτούρα!!!!! :-))))))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Υπάρχει ως αντίλογος ο Γκουαρδιόλα βέβαια. ;-=)

Πόσες πιθανότητες έχουμε να "μας βγει" Πέπε, ο Νικόλας?

Όσες και Μέσι ο Νίνης?

:-))

Ανώνυμος είπε...

Ξεκαρδιστήκαμε.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Είπε ο Τουρτούρας....

:-))

Ανώνυμος είπε...

Τι ασχολείσε ρε σε Νυχτα με το άρρωστο παιδί; Η ομάδα είναι το προβλημά μας όχι ο Τουρτούρης. Τώρα πλακώνονται κιολας. Ο Σιμάο τα χει πάρει που τον βγάλαν χοντρό, ο Κατσουράνης καπνιζει τονα πακέτο μετά τάλλο, ο Μπουμσόγκ θα φάει πάγκο, η καρέκλα του Νιομπλια τρίζει, μπου@@έλο την έκανε παλι την ομάδα ο καταραμένος. Όχι πρωτάθλημα, όχι κύπελο, ούτε ουέφα δεν θα δούμε φέτος φοβάμια. Και κανένας δε μιλάει. Μόνο εσύ και δυο τρία παιδιά ακόμα. Γίναμε πρόβατα.....

Ανώνυμος είπε...

NIKTA, KITWNTAS TA SXOLIA SOU, PARATIRW PWS KATHE MISI WRA TO ARGOTERO KATA TIN DIARKEIA TIS IMERAS APANTAS , SXOLIAZEIS KLP. ALLI DOULEIA DEN EXEIS FILE?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Συμφωνώ ανώνυμε με ελληνικά (βάλε βρε συ ένα νικ να σε ξεχωρίζω από τον Τουρτούρα τον "υπερπλήρης"). :-))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τουρτούρα ακούω τον Γκότζο για να γελάσω στο ράδιο και υποστηρίζει τα ίδια μέσα. Σε αντιγράφει βρε συ. :-))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

* και υποστηρίζει τα ίδια με σένα.....ήθελα να γράψω......μπέρδεψα τη γλώσσα μου με τον τρελό.......

Πάντως χθες ο Γκότζος ήταν κατατοπιστικότατος.

ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ, έλεγε συνέχεια......

Το μυστικό είναι ότι αυτή η ομάδα στήθηκε ουσιαστικά από το αφεντικό του. Τα χάλια που βλέπουμε, η έλλειψη φυσικής κατάστασης, η έλλειψη βασικών παικτών σε καίριες θέσεις, η έλλειψη προπονητή κλπ, είναι ΚΑΘΑΡΑ έργο Βαρδινογιάννη. Γιατί το καλοκαίρι, έγιναν, πέρα από σημαντικά λάθη και βήματα προς τα πίσω.

Άντε να'ρθει ο Μάης να ελευθερωθούμε. Έως τότε.....αγκομαχώντας.

Θα έχουμε και τον Τουρτούρα ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ να μας λέει πόσο σημαντικό είναι να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μας τα είχε πρήξει πέρυσι και είδαμε πόσο σημαντικό ήταν. ;-)

Αργοναύτης είπε...

Ρε το γκοτζαλοτουρτούρη! Τρώγεται μην το πειράξουμε την "ομάδα του νταμπλ"...

Ποια ομάδα ποιανού νταμπλ βρε γκοτζαλάκια;

Του νταμπλ που πήρε η Πανάθα επειδή όλοι οι υπόλοιποι ήτανε μαύρα χάλια, ή του νταμπλ που έκλεψε από την Καβάλα χάρη στους διαιτητές; (ν' αγιάσει ο στόμας σου Ξανθιώτη)


Ξυπνάτε! Μην τρώτε κουτόχορτο! Δεν έχουμε ομάδα!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη πως σου φαίνεται ο Τουρτούρας ως ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ? Άντε και Ιάσονας. :-)))

Ανώνυμος είπε...

lipoi sofrones tou blog, pws sas fenete o niktas me 15 psevdonima ksanthiotis, mavros, mavros sariegi, mavros k araxnos, anwnimos, anwnimos, anwnimos?


PS: η έλλειψη προπονητή? ston pagko kathete o nioplias 'kirie' nikta. an oi paiktes den exoun pitharxia, eine epidi kolopediarizun , ta idia tha ekanan k me ton kuper sou, p latreveis, enw den exei kanei TPT ston ari 2 xronia twra/

Ανώνυμος είπε...

Στους Μπουμσόνγκ, Καντέ είπε: «Ενώ στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη ήσασταν πολύ καλοί στην Καβάλα ήσασταν εκτός αγώνα. Από σένα Σεντρίκ δεν έχω παράπονο. Είσαι πάντα στους διακριθέντες. Αλλά ήσουν χαλαρός στην Καβάλα», τόνισε και έπειτα αναφέρθηκε στον πρώτο.

Νιόπλιας: «Έπαιζες στη Λιόν που είναι μεγάλη ομάδα τα τελευταία δέκα χρόνια. Ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία 100 χρόνων. Επομένως, ήρθες σε μια ομάδα με μεγαλύτερη ιστορία και εσύ θα πρέπει να μπεις στο δικό μας κλαμπ και όχι οι υπόλοιποι στη φιλοσοφία σου. Δείχνεις πολλές φορές μέσα στον αγώνα να μην καταλαβαίνεις σε ποια ομάδα βρίσκεσαι».

Μπουμσόνγκ: «Είναι αλήθεια ότι δεν έχω βοηθήσει όσο μπορώ. Θέλω λίγο χρόνο συμμετοχής. Είμαι σίγουρος ότι θα βρω τον εαυτό μου. Είμαστε δύο βαθμούς πίσω και δεν χάθηκε τίποτα».

«Συνεργασία με τους στόπερ»

Στην υπόλοιπη άμυνα ο Νιόπλιας έκανε τις παρακάτω παρατηρήσεις.

Στους Μαρίνο, Βύντρα: «Στην Καβάλα είχατε πολύ κακή απόδοση. Δείτε το βίντεο του αγώνα και θα με καταλάβετε. Θέλω να έχετε συνεργασία με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Βγαίνατε μπροστά και δεν είχατε δυνάμεις για γρήγορες επιστροφές. Να παίρνετε πρωτοβουλίες να βγαίνετε στην επίθεση μόνο όταν έχετε αντοχές».

«Έπρεπε να καθαρίσεις»

Στον Τζόρβα: «Άλεξ, στο πρώτο γκολ έπρεπε να βγεις και να καθαρίσεις. Να τοποθετείς την άμυνα πιο ψηλά και όχι κοντά σου για να έχεις περιθώριο να κάνεις έξοδο. Να προσέχεις τα βολέ, γιατί από ένα λάθος η Καβάλα έβγαλε φάση».

«Κλείστε τα αυτιά σας»

Στους Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη είπε: «Είμαι ευχαριστημένος από εσάς και δεν συμφωνώ με την κριτική που σας ασκούν. Μην ακούτε αυτά που λένε. Είστε, όμως, οι αρχηγοί και πρέπει να το δείχνετε συνέχεια μέσα στο γήπεδο. Στην Καβάλα έπρεπε να ξυπνήσετε τους συμπαίκτες σας όταν πάθαμε μπλακ άουτ. Να μπείτε στο ημίχρονο και να βάλετε μια φωνή. Κάντε το εσείς και όποιος αντιμιλήσει θα τον βάλω εγώ στη θέση του».

«Μην κρύβεσαι»

Στον Νίνη: «Πρέπει να καταλάβεις όλοι έχουν απαιτήσει πλέον από εσένα. Καλή η ασίστ στον Σισέ αλλά θέλω μεγαλύτερη συμμετοχή από εσένα στο παιχνίδι. Μην κρύβεσαι».

Στον Λουίς Γκαρσία: «Δείχνεις μεγάλη διάθεση, αλλά θέλω να είσαι πιο ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια».

Στον Κατσουράνη: «Περιμένω να ανέβεις και να βελτιώσεις τα τρεξίματά σου».

«Δεν θα έρθω κόουτς;»

Στον Σισέ: «Μου αρέσει που παθιάζεσαι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από σένα. Έβαλες δύο γκολ και το δεύτερο ήταν δύσκολο. Αυτό που θέλω είναι να συγκρατείς τα νεύρα σου. Μην εκνευρίζεσαι τόσο γιατί κάνεις κακό σε σένα».

Σε κάποια φάση ο Νιόπλιας είπε στον Σισέ ότι αν δεν πληρώσει το πρόστιμο που χρωστάει δεν θα έρθει στην προπόνηση και ο Γάλλος αναρωτήθηκε «δεν θα έρθω κόουτς;» και με τον προπονητή να του λέει: «Ναι δεν θα έρθεις. Υπάρχουν κανόνες για όλους».

«Μην εκνευρίζεσαι»

Στον Λέτο, τόνισε: «Είσαι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Έχεις φάει, όμως, τρεις κίτρινες σε τρία παιχνίδια. Διαμαρτύρεσαι και τσακώνεσαι συνεχώς. Πρέπει να σταματήσεις. Επίσης, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και στα 90 λεπτά. Δεν γίνεται να είσαι χαμένος όλο το πρώτο μέρος και στο δεύτερο να είσαι καλός».

Σερ Άλεξ Μουρίνιο είπε...

Εγώ θα έβαζα

Τζόρβα
Ιωαννίδη
Σαριέγκι
Μπουμσόνγκ
Βύντρα
Σιμάο
Πλεσί
Καραγκούνη
Λέτο
Σισέ
Γκαρσία

Φύγε Πούλα είπε...

Έγινες και Μουρίνιο τώρα "κύριε" Τουρτούρα; Καλά ... πολυφρένεια έχεις;

Βάλε όποιον θες, ομάδα δεν έχουμε έτσι κι αλλιώς. Και μη ξαναρχίσεις ότι αυτή η ομάδα πήρε νταμπλ γιατί είπαμε το νταμπλ το πήρε επειδή όλοι οι υπόλοιποι ήτανε μαύρα χάλια, και στη τελική το έκλεψε από την Καβάλα χάρη στους διαιτητές.

Βγάλε τα οπαδικά σου γυαλιά μπας και δεις την αλήθεια. Όσο πικρή κι αν είναι. Εκτός κι αν σου αρέσει να έχουμε "ταβάνι" το νταμπλ στη ψωροκώσταινα. Εγώ δεν είμαι έτσι. Κανένας δε θα μου απαγορέψει να λέω την αλήθεια. Δεν έχουμε ομάδα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Είσαι άρρωστος ή στημένος φίλε. Μόνος σου μιλάς, μόνος σου προπαγανδίζεις, μόνος σου αλλάζεις nicks, κλαις και ζητάς από τους παλιούς του blog να επέμβουν σα γυναικούλα, έχεις γ.....ει το blog από τότε που εμφανίστηκαν κάποιοι άνθρωποι που δεν υποστηρίζουν τις ίδιες μαλακίες με σένα. Όλοι έχουν καταλάβει ποιός είσαι και τι ρόλο διαδραματίζεις. Είσαι αξιολύπητος.

Δε ξανασχολούμαι με σένα και με τους κλώνους σου (έχεις φτάσει στο σημείο να ανοίγεις δήθεν πολιτισμένο διάλογο ως ανώνυμος, τη στιγμή που κάνει καραμπάμ με ποιόν μιλάμε).

Α ρε φουκαρά.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Απόσπασμα από άρθρο του Λιβάνιου στο sport24.gr:

"Το κέντρο της άμυνας του «τριφυλλιού» είναι μία πονεμένη ιστορία. Είναι αδιανόητο για μία ομάδα του επιπέδου του Παναθηναϊκού να μην μπορεί να βρει εδώ και μία πενταετία έναν στόπερ-killer. Οι «πράσινοι» και φέτος… μπάζουν στην άμυνα κι αν ο Σισέ δεν είχε σκοράρει δύο φορές στην Καβάλα, τότε το μοναδικό θέμα συζήτησης στους νταμπλούχους θα ήταν γύρω από την άμυνα-ανέκδοτο."

ΑΜΥΝΑ-ΑΝΕΚΔΟΤΟ?

Καλά δεν ντρέπεται ο δημοσιογράφος να απαξιώνει την ομάδα του νταμπλ? p:p:p:p:p

Ανώνυμος είπε...

OOOOOLO AFTO TO SXOLIO NIKTA, STA MOUTRA SOU. GIATI ESI ISE AFTOS POU KANEIS OLA OSA PERIGRAFEIS. MA OLA OMWS. MEXRI POULO S DWSAN PERSI NA FIGEIS APO TO BLOG EPIDI ANAGASES TIN GATI NA APOXWRISEI ME TA IVRISTIKA SXOLIA SOU KAI TO GENIKOTERO IPANAPTIKTO STYL GRAFIS SOU, KAI TON SQUARE EVGALES APO TA ROUXA TOU. K ESI EIPES OK PAIDIA APOXWRW KAI EMFANIZESE TIN EPOMENI STIGMI ME NEO NICK. TA LOGIA KAI OI SOXLIASMOI PERITEVOUN. XESTIS, IPANAPTIKTOS, KATHISTERIMENOS, KSEROLAS EINAI ELAXISTA APO TA EPITHETA POU MPOROUN NA XARAKTIRISOUN ENA ATOMO SAN K ESENA. AN ISE NEOS SE ILIKIA, ALLAKSE OSO PROLAVENEIS. AN ISE IDI MEGALOS, KALO KOURAGIO S AFTOUS P EXOUN EPILEKSEI NA EINE DIPLA SOU.

Ειδήσεις! είπε...

sportforever.com

ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΑΠΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες αξιόπιστης πηγής μας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ πρόκειται να καταθέσει εντός των ημερών ένσταση στην ΕΠΟ αναφορικά με το πρωτάθλημα 2009-2010 έπειτα από την αποκάλυψη, σε γνωστό ιστολόγιο φίλων του Παναθηναϊκού, ότι η ομάδα της Αθήνας κατέστησε τον τίτλο εξαιτίας της "εύνοιας των διαιτητών" στερώντας τον ειδικά από την πολύ καλύτερή του πέρσι Καβάλα!

Ανώνυμος είπε...

O KSANTHIOTIS PROPERSI ELEGE PWS PROTIMA NA PAREI TON TITLO I KSANTHI I KAPOIA MIKROPTERI OMADA, O NIKTAS ELEGE GAMISE MAS MORI SPARTA.... PANATHINAIKAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES SOU LEW!!!!

Ξανθιώτης είπε...

Πάλι κεφαλαία ρε ταλαίπωρε Τουρτούρα;

Πάλι τα ξέχασες τα χάπια σου;;;

Στο επόμενο θα βάλεις και bold;;;
:-)))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη, δε σου θυμίζει τον Τζόε Ντάλτον? :-)))

ΠΑΟ 13 είπε...

Παιδιά ας αφήσουμε τα προβλήματα της Καβάλας. Αν πιστεύουν ότι τους κλέψαμε πέρσι το πρωτάθλημα, δικαίωμά τους. Επειδή μας πήραν καλά αποτελέσματα, νομίζουν ότι έχουν και καλύτερη ομάδα από εμάς. Είμαστε παναθηναϊκοί και πρέπει να μας ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μας. Ο Ψωμιάδης άλλωστε δεν είναι και ο πιο φερέγγυος παράγοντας, έτσι δεν είναι; Πώς τα βλέπετε φέτος; Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα εξαιτίας του γνωστού "καρκίνου". Πιστεύετε πως θα διορθωθούν τα πράγματα; Μήπως πρέπει να πάρουμε τον Κούπερ για προπονητή;

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο ο "ανώνυμος" Τουρτούρας θα μας πει ότι απομονώθηκαν οι Γιαννακόπουλοι!

:-pppp

ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΛΕ! είπε...

Ο ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ ΠΕΡΣΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΣΚΟΝΤΑ ΠΑΡΑ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΒΑΛΑ. Ε ΚΑΙ; ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΕΚΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ. ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΡΑ Ο ΠΑΟ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

(ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ CAPS LOCK ΚΟΛΛΗΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΣΙΧΛΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ)

Μόνο παναθηναϊκός είπε...

Για αφήστε τα παιδιαρίσματα να μιλήσουμε λίγο σοβαρά ρε σεις. Διαβάζω στις εφημερίδες και τα σάιτ ότι ο Νιόπλιας σκοπεύει να ρίξει στη μάχη με τον Πανιώνιο ένα κουαρτέτο "φωτιά": Νίνη, Λέτο, Σισέ, Γκαρσία.

Εντάξει, είναι πράγματι "φωτιά" αυτοί οι τέσσερεις μαζί αλλά αν εγώ ήμουνα ο Πανιώνιος, θα φόρτωνα το κέντρο μου, θα έσπαγα έτσι την Πανάθα στα δυο και θ' άφηνα το κουαρτέτο να χτυπιέται...

Το πρόβλημα μάγκες είναι ότι η ομάδα δεν έχει σωστές αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές - οι γραμμές στη μπάλα είναι πάντα 3, όποιο σύστημα κι αν παίζει: άμυνα, κέντρο, επίθεση. Εξαιτίας των μεγάλων αποστάσεων, και ειδικά εξαιτίας της αχανούς απόστασης ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση, η ομάδα - πολύ πολύ χαρακτηριστικά! - δεν μπορεί να κρατήσει το σκορ ακόμα κι όταν προηγείται (κι έχει προηγηθεί και με Ξάνθη, και με Καβάλα, για να μην πω για τη Μπάρτσα που δεν παίζει).

Κι ο λόγος γι' αυτό είναι ότι το κέντρο μας δεν πάει καλά. Μα καθόλου καλά. Γιατί δεν πάει καλά; Παικταράδες έχει: Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Σιμάο, Νίνη. Δεν έχουνε ξεχάσει τη μπάλα τόσο πολύ, ώστε να αφήνουν στρέμματα ολόκληρα ανοιχτά σε αντιπάλους όπως η Σκόντα κι η Καβάλα. Οπότε;

Είναι απλό: στο κέντρο μας είναι μαζεμένοι οι περισσότεροι διεθνείς μας. Και οι διεθνείς αυτοί είναι ιδιαίτερα καταπονημένοι φέτος λόγω του Μουντιάλ. Αδιανόητο να παίζει από Σεπτέμβρη ο καταταλαιπωρημένος Ζιλμπέρτο! Όσο για τους Κάρα-Κατσούρ, είναι ψόφιοι και δικιολογημένα.

Τι κάνουμε λοιπόν; Αντί για τις επικοινωνιακές παπαριές για κουαρτέτα-φωτιά (κι αντί για τις χαζομάρες περί τρύπιας άμυνας), κοιτάμε να στρώσουμε κέντρο. Ειδεμή άντε γειά μας!

Μόνο παναθηναϊκός είπε...

Για αφήστε τα παιδιαρίσματα να μιλήσουμε λίγο σοβαρά ρε σεις. Διαβάζω στις εφημερίδες και τα σάιτ ότι ο Νιόπλιας σκοπεύει να ρίξει στη μάχη με τον Πανιώνιο ένα κουαρτέτο "φωτιά": Νίνη, Λέτο, Σισέ, Γκαρσία.

Εντάξει, είναι πράγματι "φωτιά" αυτοί οι τέσσερεις μαζί αλλά αν εγώ ήμουνα ο Πανιώνιος, θα φόρτωνα το κέντρο μου, θα έσπαγα έτσι την Πανάθα στα δυο και θ' άφηνα το κουαρτέτο να χτυπιέται...

Το πρόβλημα μάγκες είναι ότι η ομάδα δεν έχει σωστές αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές - οι γραμμές στη μπάλα είναι πάντα 3, όποιο σύστημα κι αν παίζει: άμυνα, κέντρο, επίθεση. Εξαιτίας των μεγάλων αποστάσεων, και ειδικά εξαιτίας της αχανούς απόστασης ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση, η ομάδα - πολύ πολύ χαρακτηριστικά! - δεν μπορεί να κρατήσει το σκορ ακόμα κι όταν προηγείται (κι έχει προηγηθεί και με Ξάνθη, και με Καβάλα, για να μην πω για τη Μπάρτσα που δεν παίζει).

Κι ο λόγος γι' αυτό είναι ότι το κέντρο μας δεν πάει καλά. Μα καθόλου καλά. Γιατί δεν πάει καλά; Παικταράδες έχει: Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Σιμάο, Νίνη. Δεν έχουνε ξεχάσει τη μπάλα τόσο πολύ, ώστε να αφήνουν στρέμματα ολόκληρα ανοιχτά σε αντιπάλους όπως η Σκόντα κι η Καβάλα. Οπότε;

Είναι απλό: στο κέντρο μας είναι μαζεμένοι οι περισσότεροι διεθνείς μας. Και οι διεθνείς αυτοί είναι ιδιαίτερα καταπονημένοι φέτος λόγω του Μουντιάλ. Αδιανόητο να παίζει από Σεπτέμβρη ο καταταλαιπωρημένος Ζιλμπέρτο! Όσο για τους Κάρα-Κατσούρ, είναι ψόφιοι και δικιολογημένα.

Τι κάνουμε λοιπόν; Αντί για τις επικοινωνιακές παπαριές για κουαρτέτα-φωτιά (κι αντί για τις χαζομάρες περί τρύπιας άμυνας), κοιτάμε να στρώσουμε κέντρο. Ειδεμή άντε γειά μας!

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΕΙ-ΜΕΙΚΕΡ ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ-ΤΕΠΙΤΣ-ΚΑΛΑΘΗΣ ΘΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ 1!
ΣΤΟ ΔΥΟ ΘΑ ΕΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΣΑΤΟ!
ΣΤΟ ΤΡΙΑ ΣΑΤΟ-ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ!
ΣΤΟ 4 ΤΣΑΡΤΣΑ-ΦΩΤΣΗΣ-ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ!
ΣΤΟ 5 ΜΑΡΙΤΣ-ΜΠΑΤΙΣΤ-ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΤΣΑΡΤΣΑ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΗΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 1 ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

Συνελήφθη κόρη ποδοσφαιριστή με 3 κιλά κοκαΐνης!

Πήγε ταξίδι στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και έφερε μαζί της ως σουβενίρ....κοκαΐνη!

Ο λόγος για μια 24χρονη κόρη πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης. Η νεαρή κοπέλα είχε πάει ταξίδι στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Σήμερα το πρωί έφτασε μέσω Μαδρίτης στην Αθήνα.

Μαζί της είχε 4 σακίδια πλάτης και τα σκυλιά της δίωξης ναρκωτικών εντόπισαν κάτι ύποπτο στα σακίδια. Τότε οι αστυνομικοί την σταμάτησαν και ζήτησαν να ανοίξει τα σακίδια όπου βρέθηκαν μέσα 3 κιλά και 170 γραμμάρια κοκαϊνης.

Η 24χρονη συνελήφθη και κρατείτε όπου αργότερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

www.newsit.gr

Ανώνυμος είπε...

sportdog.gr: "Έντονα ενοχλημένος είναι τις τελευταίες ημέρες ο Τζιμπρίλ Σισέ με την πίεση που έχει δημιουργηθεί στον Παναθηναϊκό, μετά το άτυχο αποτέλεσμα στην Καβάλα.
Ο Γάλλος σταρ θεωρεί ότι δεν είναι δυνατόν να απαξιώνεται τόσο εύκολα η ομάδα που κέρδισε πέρσι το νταμπλ".

ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟΓΚΟΤΖΑΛΑΚΙ ΣΙΣΕ!

ΠΟΙΟ ΝΤΑΜΠΛ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Βρε το φουκαρά τι έχει πάθει....

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Πανάθα.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ:

1. Τερματοφύλακα
2. Δεξί Μπακ
3. Αριστερό Μπακ
4. Σέντερ Μπακ
5. Σέντερ Μπακ
6. Αμυντικό Χαφ
7. Αριστερό Χαφ
----------------
8. Δεύτερο Επιθετικό
9. Αναπληρωματικό Σέντερ Μπακ
10. Αναπληρωματικό Σέντερ Μπακ
11. Προπονητή
12. Γήπεδο
________________________

Όταν κάνει αυτές τις κινήσεις, μετά το Μάη φυσικά που ελπίζω πως θα έχει φύγει ο καρκίνος και θα έχουν πέσει λεφτά στην ομάδα, τότε κάτι μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με τις ορθές κινήσεις που γίνονται στο σκάουτινγκ το τελευταίο διάστημα.

Υπογραφή: Black (και όχι "Νύκτας")

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Σήμερα και οι τυφλοί είδαν:

- την άδικη διαιτησία εναντίον της ομάδας μας από τον Μήτσιου

- το "σπρώξιμο" του Παμπορίδη στον ΟΣΦΠ (ειδικά το ακυρωθέν γκολ του Αστέρα είναι αστείο). Ας τελειώνει πια το παραμύθι με την πράσινη παράγκα

- Ότι η επιλογή Μπουσόνγκ ήταν άλλη μια μεγάλη μαλακεία της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην ομάδα μας και την ανάγκη ενίσχυσης στη συγκεκριμένη θέση

- ότι η ομάδα είναι χάλια

Ξανθιώτης είπε...

Τζόε Ντάλτον, Τζόνι Ντάλτον ή Τζόνι Τουρτούρας;;;;;


:-)))))))))))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

:-))))

Δεν είναι ίδιος ο Τζόε Ντάλτον ειδικά όταν αρχίζει και "φορτώνει" και βρίζει ανώνυμα οικογένειες και μετά εκλιπαρεί τους παλιούς να με διώξουν? :=))

Ξανθιώτης είπε...

Ίδιος, ίδιος!


:-))))


Επίσης κάνει το σοβαρό ανώνυμο, αλλά όταν στριμωχτεί τρελαίνεται ....... και γυρνάει πάλι στην Ξάνθη και στους μικρούς!...

Είναι αυτό που λένε "θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει"!


:-))))



----------

Τζόνι, έλα σου βρήκαμε και νέο ψευδώνυμο! Να μην έχεις παράπονο.

(Και μη στεναχωριέσαι! Πλάκα κάνουμε! ...)

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Αν όντως το Βαρδινογιαννέικο χάνει την πλειοψηφία από το Μάιο, εγώ σταματώ να ασχολούμαι με το αν κάποιος είναι Τζιγκερολάτρης ή όχι.

Η δυσλειτουργία της άμυνας/αμυντικής λειτουργίας της ομάδας είναι τρομερά εκνευριστική. Δεν ξέρω αν φταίνε οι αμυντικοί ή οι μέσοι που είναι κουρασμένοι ή ο Λέτο που δεν πρεσάρει από τ'αριστερά (νέο είναι αυτό?) ή ο Νιόπλιας ή ο Κέζος ή..ή...
Προπονητής δεν είμαι.
Αυτό που βλέπω είναι ότι τρώμε πολλά γκολ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ!!!

Είναι πραγματικά απίστευτο. Άλλο είναι να παίζεις με μια μικρή ομάδα που έχει ταμπουρωθεί πίσω, είσαι στο 0-0 και πιέζοντας για το γκολ να δημιουργείς κενά και να το τρως κάποια στιγμή, και άλλο είναι να είσαι μπροστά με ένα και δύο γκολ και ξαφνικά να σου κάνει παιχνίδι ο σαφώς υποδεέστερος αντίπαλος.

Όσο για τους παίκτες ρε συ Black όσο κι αν σε γουστάρω πολλές φορές, είσαι υπερβολικός.
Δε γίνεται να πάρουμε μια ενδεκάδα πρωτοκλασάτους σε μια μεταγραφική περίοδο. Ούτε μπορούμε να βγάζουμε άχρηστο τον Λέτο π.χ., επειδή δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν. Εδώ επί 12 μεταγραφικές περιόδους δε μπορούμε να πάρουμε ΕΝΑΝ αμυντικό κλάσης. (Για τον Μπουμσόνγκ βέβαια θα περίμενα λίγο καιρό, όπως και για κάθε νέο παίκτη).
Πως θα φτιάξουμε ξαφνικά ομαδάρα?

Τόσα χρόνια επί Βαρδινογιαννισμού όταν κάποιος παίκτης ξεχώριζε και έφευγε, αντικαθίσταντο από κάποιον του σωρού, κατά κανόνα...Εξαιρέσεις τύπου Βαζέχα ήταν δυστυχώς ακριβώς αυτό: Εξαιρέσεις που επιβεβαίωναν τον κανόνα.
Ας αρχίσουμε λοιπόν με το να μη διαλύουμε την υπάρχουσα ομάδα...

Το πιο πιθανό όταν δεν βάζεις και πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη είναι να αντικαθιστάς τον Λευκό Σαριέγκι με τον Μαύρο. Δυο παίκτες κάθε χρόνο ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ είναι το εφικτό και το ευκταίο, και όχι η εν θερμώ αντικατάσταση πολλών με άλλους του ίδιου πάνω-κάτω επιπέδου...

Όσο για "την ομάδα του νταμπλ και την ομάδα του νταμπλ" ρε σεις, σταματήστε, βαρέθηκα να το ακούω και με εκνευρίζει αφόρητα. Στον Παναθηναϊκό είστε ρεεεεε!!!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τριφυλλόκαρδε μια "παρατήρηση" μόνο - στα γρήγορα επειδή με περιμένει και ΛΑΓΟΣ στιφάδο. ;-)

Δεν είπα εγώ ΠΟΤΕ να αγοραστούν ΟΛΟΙ αυτοί οι παίκτες σε μια μεταγραφική περίοδο. Απλά επισήμανα τις ελλείψεις σύμφωνα με τη γνώμη μου.

Μας είπαν για τρεις Σισέ σε κάθε μεταγραφική περίοδο. ΣΥΜΦΩΝΩ. Αλλά πούντοι?

Η αμυντική λειτουργία είναι ευθύνη ΟΛΗΣ της ομάδας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αλλά κακά τα ψέμματα και τα άτομα που απαρτίζουν την αμυντική μας γραμμή είναι για τα κλάματα. Σιαρέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Μαρίνος δεν κάνουν για τον ΠΑΟ. Ο Σπυρόπουλος είναι καλός για back up (πχ του Τζαβέλλα που χάσαμε το καλοκαίρι) και ο Σειταρίδης είναι μόνιμα τραυματίας. Ο Τζόρβας είναι για μένα ένας μέτριος τερματοφύλακας.

Στα χαφ τώρα ΕΣΕΙΣ λέτε (όχι εσύ προσωπικά) ότι ο Κατσουράνης δεν τρέχει και ότι ο Σίλβα είναι πλέον 34, ενώ ο Σιμάο είναι καλός μόνο ανασταλτικά. Θέλουμε ενίσχυση και εκεί.

Αριστερά ο Λέτο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Ξέρει πολύ μπάλα αλλά δε θα γίνει ποτέ ομαδικός με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Σισέ είναι τραγικά μόνος και χωρίς back up στην επίθεση.

Δεξιά τώρα ας κρατάμε μικρό καλάθι για τον Γκοβού. Έως τώρα δεν έχω δει κάτι το ιδιαίτερο με εξαίρεση το θαυμάσιο γκολ στο τραυματικό ματς της Βαρκελώνης και το όνομα της φανέλας του.

Επαναλαμβάνω. Αυτή η ομάδα με αρκετή προσπάθεια ίσως και να τα ξανακαταφέρει στο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα μας. Αλλά δεν είναι για πολλά πράγματα. Δεν είμαι αισιόδοξος ΟΥΤΕ για το εντός ματς με την Κοπενχάγη.

Τι να κάνω? Να λέω άλλα για να το παίξω οπαδός?

Ελπίζω από το Μάη να γίνει η μεταβίβαση που ΟΛΟΙ οι Παναθηναικοί ευχόμαστε (καλά υπάρχουν και μερικοί που δεν το εύχονται αλλά υπάρχουν "λόγοι") και να τελειώνει ο διχασμός των οπαδών.

Καλό μεσημέρι αδέλφια και αδελφές (που να μην έγραφα και πολλά ε?).

Υ.Γ. Ξανθιώτη!!! Από τους δυο ανώνυμους Τουρτούρες επιλέγω δαγκωτό Τζόε με greeklish. Το σοβαρό ανώνυμο Τουρτούρα που και καλά κάνει διάλογο (αλλά μόνο ρωτάει, δεν απαντάει) τον βαριέμαι. :-)))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ριφυλλόκαρδε μια "παρατήρηση" μόνο - στα γρήγορα επειδή με περιμένει και ΛΑΓΟΣ στιφάδο. ;-)

Δεν είπα εγώ ΠΟΤΕ να αγοραστούν ΟΛΟΙ αυτοί οι παίκτες σε μια μεταγραφική περίοδο. Απλά επισήμανα τις ελλείψεις σύμφωνα με τη γνώμη μου.

Μας είπαν για τρεις Σισέ σε κάθε μεταγραφική περίοδο. ΣΥΜΦΩΝΩ. Αλλά πούντοι?

Η αμυντική λειτουργία είναι ευθύνη ΟΛΗΣ της ομάδας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αλλά κακά τα ψέμματα και τα άτομα που απαρτίζουν την αμυντική μας γραμμή είναι για τα κλάματα. Σιαρέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Μαρίνος δεν κάνουν για τον ΠΑΟ. Ο Σπυρόπουλος είναι καλός για back up (πχ του Τζαβέλλα που χάσαμε το καλοκαίρι) και ο Σειταρίδης είναι μόνιμα τραυματίας. Ο Τζόρβας είναι για μένα ένας μέτριος τερματοφύλακας.

Στα χαφ τώρα ΕΣΕΙΣ λέτε (όχι εσύ προσωπικά) ότι ο Κατσουράνης δεν τρέχει και ότι ο Σίλβα είναι πλέον 34, ενώ ο Σιμάο είναι καλός μόνο ανασταλτικά. Θέλουμε ενίσχυση και εκεί.

------> συνεχίζεται

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αριστερά ο Λέτο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Ξέρει πολύ μπάλα αλλά δε θα γίνει ποτέ ομαδικός με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Σισέ είναι τραγικά μόνος και χωρίς back up στην επίθεση.

Δεξιά τώρα ας κρατάμε μικρό καλάθι για τον Γκοβού. Έως τώρα δεν έχω δει κάτι το ιδιαίτερο με εξαίρεση το θαυμάσιο γκολ στο τραυματικό ματς της Βαρκελώνης και το όνομα της φανέλας του.

Επαναλαμβάνω. Αυτή η ομάδα με αρκετή προσπάθεια ίσως και να τα ξανακαταφέρει στο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα μας. Αλλά δεν είναι για πολλά πράγματα. Δεν είμαι αισιόδοξος ΟΥΤΕ για το εντός ματς με την Κοπενχάγη.

Τι να κάνω? Να λέω άλλα για να το παίξω οπαδός?

Ελπίζω από το Μάη να γίνει η μεταβίβαση που ΟΛΟΙ οι Παναθηναικοί ευχόμαστε (καλά υπάρχουν και μερικοί που δεν το εύχονται αλλά υπάρχουν "λόγοι") και να τελειώνει ο διχασμός των οπαδών.

Καλό μεσημέρι αδέλφια και αδελφές (που να μην έγραφα και πολλά ε?).

Υ.Γ. Ξανθιώτη!!! Από τους δυο ανώνυμους Τουρτούρες επιλέγω δαγκωτό Τζόε με greeklish. Το σοβαρό ανώνυμο Τουρτούρα που και καλά κάνει διάλογο (αλλά μόνο ρωτάει, δεν απαντάει) τον βαριέμαι. :-)))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Σόρυ για το πολλαπλό post αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι είναι μεγάλη η αρχική μου δημοσίευση και την κόπιαρα σε δύο μέρη και τελικά είδα ότι την είχε αναρτήσει!!!!! Άβυσσος η ψυχή του blogspot.

Ανώνυμος είπε...

"Ο Σπυρόπουλος είναι καλός για back up (πχ του Τζαβέλλα που χάσαμε το καλοκαίρι)"

TRAGELAFIKE KOLOTOUMPA, TO KALOKAIRI POU EPEZE STA REPORTAZ NA PAROUME TZAVELLA, EVRIZES THEOUS K DEMONES OTI DEN PREPEI NA ERTHEI ENA TERIO PAIKTAKI STON PAO. ALLA ESI PROFANWS TON EKRINES APO TO -ASTEIO GIA ESENA- ONOMA TOU. KAI MONO ESI DEN ANAGNWRIZEIS TON MARINO OWS PAIKTARA, POLIERGALEIO P PAIZEI SE 5 THESEIS ME OLO TO MELLON MPROSTA TOU KAI IDI POLI KALI EKSELIKSI APO PERSI. THEWFREIS T ONOMA TOU K AFTOU ASTEIO? KOLOTOUMPA

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πότε ρε Τζόε Τουρτούρα εγώ δεν ήθελα τον Τζαβέλα? Για βρες μου σε παρακαλώ το ποστ αυτό γιατί το έχεις ξαναπεί.

Μπορεί να έγραψα ότι δεν τον ξέρω τον παίκτη (όντως δεν τον ήξερα, αλλά μετά είδα ότι είναι τουλάχιστον πολύ καλύτερος του Σπυρόπουλου).

Για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Πολυεργαλείο ο Μαρίνος? Καλά μη φας το καπέλο σου.....:p:p:p

Οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ και Καντέ, είναι πολυγκαφατζήδες ή όχι?

Βιντεάκια με τις γκάφες του Λευκού Σιαρέγκι (πολύ πριν έρθει σε εμάς) εγώ τα ανέβασα στο youtube? Τη χαρακτηριστική έκφραση "Βυντριά" εγώ την καθιέρωσα? Ε Τζόε?

Υ.Γ. Περιμένω τη δημοσίευση μου. Αλλιώς θα σε ξεφωνήσω. :-))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ακόμη ψάχνεις? p:p:p

Ανώνυμος είπε...

Κακά τα ψέμματα συνβάζελοι: ο αυτοσυστηνόμενος ως ΒΛΑΚ (όχι Νύκτας) έχει δίκιο! Δεν έχουμε ομάδα. Ποτέ δεν είχαμε. Ούτε πέρσι είχαμε, που πήραμε το νταμπλ μέσα από τα χέρια της Καβάλας χάρη στη διαιτησία. Γειά σου ΒΛΑΚ αμίμητε!

Shamrock είπε...

Τζόνυ Ντάλτον σταμάτα να βρίζεις οικογένειες επειδή σ' ενοχλεί η πικρή αλήθεια κι άφησε να γίνει διάλογος επιτέλους.

Greeen Marvel είπε...

Με κλεμένο πρωτάθλημα από την Καβάλα ρεεε!

υγ Shamrock γράψαμα ταυτόχρονα και θα μας μπερδέψουν.

Forever 13 είπε...

Είσαι κι αμόρφωτος ρε Ντάλτον! BLACK το λένε ρε, είναι εγγλέζικα, όχι ΒΛΑΚ! Ουστ!

Λεγεών είπε...

Το ανέκδοτο με την Καβάλα πάλιωσε ρε Ντάλτον! Πες κανα άλλο. Να, ότι φέτος η Πανάθα θα κλέψει το πρωτάθλημα από τη Ξάνθη ας πούμε!

Shamrock είπε...

Green Marvel δε πειράζει, ας μας μπερδέψουνε. Αφού τα ίδια λέμε!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο ΒΛΑΚ είναι σοβαρός τελικά, γιατί μόνο αυτός βάζει θέματα που είναι πραγματικά σοβαρά, όπως:

1. "Δεν έχουμε ομάδα"
2. "Χρειαζόμαστε 11 παίχτες"
3. "Πέρσι κλέψαμε με τη διαιτησία το πρωτάθλημα από την Καβάλα".

Απλά κάποιοι δεν αντέχουν τόση σοβαρότητα.

Ξανθιώτης είπε...

Ρε νύχτα, μήπως πρέπει να ελαττώσουμε τη πλάκα; Αυτός παραμιλάει! Να μη πάθει και τίποτα ο άνθρωπος!

Ανώνυμος είπε...

Ε, όχι και "νύχτα" ρε Ξανθιώτη. ΒΛΑΚ θέλει να τον λέμε, το διευκίνησε. Μη ρίχνεις κι εσύ το επίπεδο και χαλάς το διάλογο. Λοιπόν ας επιστρέψουμε στα καυτά θέματα που έβαλε ο ΒΛΑΚ:

1. "Δεν έχουμε ομάδα"
2. "Χρειαζόμαστε 11 παίχτες"
3. "Πέρσι κλέψαμε με τη διαιτησία το πρωτάθλημα από την Καβάλα".

Ξανθιώτης είπε...

Ρε ανώνυμε, εγώ για τον Τζόνι Τουρτούρα τα έλεγα!!!

Εσύ τι ζόρι τραβάς;;;


:-)))))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη εγώ περιμένω τη δημοσίευση μου για τον Τζαβέλλα.

Αλλά κο κο κο κο.........

Τζο Ντάλτον κανονικά μιλάμε ε?

Εμείς για τον Τουρτούρα λέμε, ο ανώνυμος τσαντίζεται. :-))))

Ξανθιώτη plz Βlack και όχι "νύκτα" που καθιέρωσε ο Τουρτούρας. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Μη δίνεις σημασία στον "ανώνυμο" ρε Ξανθιώτη, είναι ένα άρρωστο παιδί. Εμείς που είμαστε δόξα τω θεώ υγιείς και λογικοί, ας συζητήσουμε τα σοβαρά θέματα που καίνε τους οπαδούς μας που έθεσε ο ΒΛΑΚ:

1. "Δεν έχουμε ομάδα"
2. "Χρειαζόμαστε 11 παίχτες"
3. "Πέρσι κλέψαμε με τη διαιτησία το πρωτάθλημα από την Καβάλα".

Ανώνυμος είπε...

Είδες που στάλεγα ρε Ξανθιώτη; Όχι "Νύχτα", ΒΛΑΚ θέλει να τον λέμε.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Εσύ θα με λες ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ. ;-)

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΚΥ ΒΛΑΚ είπες; Εντάξει, όπως θέλεις ΒΛΑΚ!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τον θέλετε τον Μπάγεβιτς στην Πανάθα?

Είμαι βέβαιος ότι με την πρώτη στραβή τύπου αεκ - βόλου ο Νικόλας θα ξαναεπιστρέψει στην Εθνική Ελπίδων.

Θα πρέπει η ομάδα μας να ψάξει για προπονητή μεσούσης της χρονιάς ή να τη βγάλει με τον Νιόμπλια όσες μαλακίες και αν ο τελευταίος πράξει (δεδομένου της προποητικής του ανεπάρκειας αλλά και της απειρίας του μια και λειτουργεί περισσότερο ως ραδιοσχολιαστής - εξηγώντας το κάθε τι - παρά ως κανονικός προπονητής)?

Προσωπικά θα ήθελα σαν τρελός τον Κούπερ.

Το φετινό πρωτάθλημα ελέω υλικού, Νιόμπλια, Βαρδινογιάννη και μετάβασης σε μια νέα εποχή το θεωρώ χαμένο. Η ψαλίδα σύντομα (ελλείψει και ευρωπαικών παιχνιδιών του βασικού μας ανταγωνιστή) πρόκειται να ανοίξει. Ο ΠΑΟ δεν έχει το βάθος να παίξει και τσάμπιονς λιγκ αλλά και να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ......εγκαταλείψει τον έναν στόχο αρχής γενομένης από την τετάρτη και επιλέξει το πρωτάθλημα ως και πιο θεμιτό στόχο αλλά και ως μια επιλογή καίριας σημασίας τόσο για την ίδια την ομάδα όσο και για τον βασικό της αντίπαλο (σαν τον Τουρτούρα μιλάω τώρα). :-))

Θα με ενδιέφερε η άποψη σας.

Black

Μπάλα κι Ελευθερία είπε...

Ρεφορμίζεις ρε συ! Με ημίμετρα τύπου "διαλέγω στόχους" θα τη βγάλουμε; Η άποψή μας είναι μια, ιερή και σταθερή:

1. "Δεν έχουμε ομάδα"
2. "Χρειαζόμαστε 11 παίχτες"
3. "Πέρσι κλέψαμε με τη διαιτησία το πρωτάθλημα από την Καβάλα".

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Εσάς ρώτησα.

Εγώ ξέρω τι θέλω. ;-)

Black ο ρεφορμιστής, κατά τον Τουρτούρα. :-))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ακόμη περιμένω τη δημοσίευση για τον Τζαβέλα.

Θα σε ξεφωνήσω, σε προειδοποίησα. ;-)

Ανώνυμος είπε...

TRAGELAFE NIKTOMENE, DEN IME SAN K ESENA, ARGOSXOLOS POU OLI MERA ELENXEI/GRAFEI SXOLIA SE ENA BLOG. SIGA MIN KATSW NA PSAKSW ENA-ENA TA POSTS KAI ENA-ENA TA SXOLIA, ANIPARKTE GRAFIKE. KATSE PEKSE ME TO BLOG KAI ME TA 1000 DIOAFORETIKA NIK SOU. GRAFIKE. AKOU THELOUME 11 PAIKTES. OXI RE LATHOIS KANEIS. 20 PAIKTES THELOUME. FISIKA KAI OI AMINTIKOI INE METRIOI, ALLA MPROSTA TOUYS EXEIS 10 PAIKTARADES. KATSE METRA POIOUS ENNOW. UFO.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Καταρχήν χαίρομαι που σε εκνευρίζω.

Χαίρομαι επίσης επειδή παραδέχθηκες έμμεσα ότι είσαι συντηρητικός. Και με συντηρητικές απόψεις και δη πρακτικές, δε μπορεί να πάει ψηλά μια ομάδα.

Έχεις "ταβάνι" φίλε, όπως και η νοημοσύνη + επίπεδο σου (κάτι που μας το αποδεικνύεις επιμελώς καθημερινά).

Δεν έχω φοβηθεί τους ψευτοτραμπούκους σε "δύσκολες" εποχές, θα τους φοβηθώ τώρα? Έχω φάει με το κουτάλι κλανόμαγκες του πληκτρολογίου. ;-)

Τέλος, με το θέμα Τζαβέλα (δημοσίευσες 1000 ποστς πολυάσχολε κατηγορώντας με ότι δεν ήθελα τον Τζαβέλα και όταν σου είπα δείξε μου ένα ως απόδειξη, έκανες και πάλι κο κο κο).

Τζόε Τουρτούρα συνέχισε να μας διασκεδάζεις. Ειλικρινά η παρουσία σου ανεβάζει επίπεδο το blog. Πλέον έχει καταλάβει και ο πιο δύσπιστος (βλ. squarelogic) τι φίδι έκρυβαν στον κόρφο τους. :-)

Φώναξε τους παλιούς έλα......

:-))))

Και για το γνήσιο της υπογραφής:
Black

Υ.Γ. Όταν έλεγες "ψηλέ", εννοούσες τον Άβερελ? :-))

Ανώνυμος είπε...

μαρκελλε νυκτομενε ζεις, εσυ μας οδηγεις

χαχαχαχαχα

συνεχισε ετσι, μην φυγεις ποτε

εσενα θελουμε και για διαχειριστη

και για προεδρο

και δημαρχο

δωστα ολα μεγαλε

τεραστιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε


υπογραφεις και black ε? μαυρος;

μαυρος τιμωρος;

μαυρος αγγελος;

μαυρος σαριεγκι;

Αρνάκι άσπρο και παχύ είπε...

Τι Μαύρος;
Μαύρος λύκος και λιγνός
του πατέρα του καημός
ρε "ανώνυμε" Άβερελ
κι άμα γουστάρεις.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Μαύρος λύκος και λυγνός
του πατέρα του καημός
είσαι και φαίνεσαι άμα θες να ξέρεις παλιοσυντηρητικούρα!

Ξανθιώτης είπε...

Φίλε Black, πρότεινε καμιά συντόμευση με Ελληνικά για να μην αλλάζω πληκτρολόγιο!!!

Ξανθιώτης είπε...

Ανώνυμε, θυμίζεις όλο και περισσότερο κάποιο παλιό μας γνώριμο!

Ρε μήπως είσαι ο ίδιος;;;


:-))))))

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΚΕΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Η ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ, 50%ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη, είναι απλό.

Μπλακ.....ή Μαύρος. ;-)

Υ.Γ. Δεν έχω καμία σχέση με τα ποστς που ακολούθησαν το δικό μου.

squarelogic είπε...

Ρε Μαύρη Νύχτα,

έχω σιχαθεί να κάνω scroll down για να διαβάσω κανα ποδοσφαιρ.σχόλιο κι όχι να βλέπω τις σκιαμαχίες σου με αυτόν που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι είναι ο Τουρτούρας....
Ελεος πια,το ρήμαξες το μπλογκ!
Μείνε μόνος σου να τσακώνεσαι με όποιον-σπανιον πια-μπαίνει εδώ,και να του την πέφτεις βαφτίζοντας τον Τουρτούρα.

Το προφανές,οτι οάνθρωπος δεν έιχε πρόβλημα επί 2 χρόνια να τσακώνεται μαζί σου "ΕΠΩΝΥΜΑ",δεν σου λέει κάτι?
Επίσης,απο΄φευγαλέα παρατήρηση (γιατί φυσικά δεν θα χάσω το χρόνο μου παρακολουθώντας γελοίες αντεγκλήσεις επιπέδου γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ)
του στυλ των "συνομιλητών"σου,ουδόλως μοιαζουν με αυτό του ΤΤ.
Φαίνεται ακόμα κι αυτός σε βαρέθηκε...

Ανώνυμος είπε...

16 Οκτωβρίου, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, Πρωτάθλημα.
20 Οκτωβρίου, Παναθηναϊκός - Ρούμπιν Καζάν, Τσάμπιονς Λιγκ.
24 Οκτωβρίου, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, Πρωτάθλημα.
27 Οκτωβρίου, Κοζάνη - Παναθηναϊκός, Κύπελλο.
30 Οκτωβρίου, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, Πρωτάθλημα.
2 Νοεμβρίου, Ρούμπιν Καζάν - Παναθηναϊκός, Τσάμπιονς Λιγκ.
6 Νοεμβρίου, Ατρόμητος - Παναθηναϊκός, Πρωτάθλημα.


varifortomeno programma, alla an imaste sovaroi, ta exume ola ta mats.

non simone είπε...

Squarelogic, εδώ και ένα χρόνο περίπου το blog πάει προς την παρακμή ολοταχώς! Ένας ένας οι διαχειριστές αποχωρούσαν.
Αφού βαρέθηκες και εσύ (ο τελευταίος των διαχειριστών του blog) γιατί δεν το καταργείτε επιτέλους;; Βεβαίως και θα προτιμούσα το blog να επανέλθει στις παλιές δόξες του, αλλά αν δε γίνεται αυτό.. ας κλείσει!
Ξέρεις είναι ενοχλητικό & κουραστικό και για μας τους απλούς αναγνώστες να το επισκεπτόμαστε και να βρίσκουμε όλα αυτά τα εμετικά, παιδιάστικα, άνευ ουσίας σχόλια.

(Σαφέστατα μπορούμε να σταματήσουμε ΤΕΛΕΙΩΣ να το διαβάζουμε... αλλά υπάρχουν και ρομαντικοί που πάντα ελπίζουν σε αυτή τη ζωή. Άσε που θεωρώ άδικη για το ίδιο blog η εξέλιξη αυτή)

squarelogic είπε...

Non simone,
Είναι υπό σκέψη,αλλά επειδή δεν είναι δικό μου δημιούργημα,ηθικά δεν θέλω να λάβω εγώ αυτήν την απόφαση.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αν πραγματικά θέλετε να αναζωογονηθεί το blog οι επιλογές είναι οι εξής:

1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (ξέρω ότι "πονάει" να ακούς μια άποψη διαφορετική από τη δική σου, αλλά πρέπει να το "ανεχθείς" έστω και αν δε συμφωνείς). Το blog το απαξιώνετε ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι που υποτίθεται ότι το αγαπάτε.

2. MODERATION (σβήσιμο ΟΛΩΝ των δημοσιεύσεων που προσβάλλουν μια ανθρώπινη προσωπικότητα)

Αλλιώς:

Tο αφήνεις στο έλεος του κάθε ψυχάκια (χάνεται και η αξία της λέξης "παρακμή")

ή

Το σβήνεις (αν δε μπορείς κατά τη γνώμη μου να κάνεις τα 1 και 2). Φαντάζομαι πως θα είναι και η χαρά του ανώνυμου υβριστή. ;-)

Το ιδανικό θα ήταν να το άφηνες ως έχει. Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει η ωριμότητα να διεξαχθεί μια πολιτισμένη συζήτηση με επιχειρήματα και κυρίως να γίνει σεβαστός ένας πλουραλισμός απόψεων. Μια ματιά να ρίξει κανείς στα σχόλια που ακολουθούν σε γνωστά αθλητικά sites θα καταλάβει ότι επικρατεί μόνο η καφρίλα. Moderation λοιπόν και συμμετοχή. Αν δε μπορεί ο squarelogic ας την κάνει κάποιος άλλος αυτή τη δουλειά.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Υ.Γ.1 Είδατε πως αναγκάζεσαι εκ των πραγμάτων να κάνεις μια μη ποδοσφαιρική κουβέντα? ;-)

Υ.Γ.2 Ας γίνει ένας ανοικτός διάλογος και ας γίνει μια συμφωνία κυρίων αν πραγματικά σας ενδιαφέρει το μέλλον του blog. Μια συμφωνία, μετά την οποία τα άτομα που δεν την αποδέχονται θα απομονώνονται + θα σβήνονται τα σχόλια τους.

Υ.Γ.3 Δε θα απαντήσω σε προτάσεις για λαϊκά δικαστήρια ή προσωπικές επιθέσεις παρά μόνο θα συζητήσω πολιτισμένες προτάσεις. Είναι μέρος της "αποδοχής" που ανέφερα παραπάνω.

Υ.Γ.4 "Κάποια" παιδιά έχουμε αποδείξει με τη συμμετοχή μας και παρά τις συνεχείς προσβολές απέναντι σε εμάς τους ίδιους, τις οικογένειες μας, το χλευασμό των απόψεων μας (αυτό είναι και το χειρότερο για μένα) ότι επιθυμούμε να συζητήσουμε. Δε χρειάζεται να απολογηθούμε για το ΓΙΑΤΙ, ούτε γιατί απαντάμε με χιούμορ στις επιθέσεις που δεχόμαστε κατά κόρον. ;-)

Ανώνυμος είπε...

epithesis dexese gia to ifos sou, OXI gia tis idees sou. gia to ifos tou dervenaga, gia to ifos tou "ksipniste zwa, sas dulevun, mono egw to katalabenw"

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Μαχαιρώθηκαν οπαδοί της Κοπεγχάγης!

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μπαρ στο κέντρο της πρωτεύουσας και αποδίδεται σε παρεξήγηση. Οι Δανοί υποστηρίζουν πως οι δύο οπαδοί θέλησαν να διασκεδάσουν όμως κατέληξαν μαχαιρωμένοι!

Δύο οπαδοί της Κοπεγχάγης μαχαιρώθηκαν στην Αθήνα παραμονές του αγώνα του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Τύπο της Δανίας.

Αμφότεροι διακομίστηκαν στο νοσοκοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του ενός Δανού ήταν σοβαρή αλλά πλέον βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε στο χέρι και δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο αφού του έγιναν 21 ράμματα.

Ο πρέσβης της Δανίας στην Ελλάδα, Τομ Νόρινγκ ενημερώθηκε για το συμβάν και φέρεται να έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Γνωρίζω για το τι συνέβη, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο".

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της Κοπεγχάγης, Λιφ Μπιέρν εξέφρασε την βεβαιότητα πως δεν θα εκτραχυνθεί η κατάσταση.

"Είναι φανατικοί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, κάτι που θα δούμε και στο αποψινό παιχνίδι. Έχουμε εμπιστοσύνη για τα θέματα ασφαλείας στο γήπεδο. Τόσο η ελληνική αστυνομία, όσο και η UEFA με τον Παναθηναϊκό έχουν πάρει σοβαρά τη δουλειά τους"."

Από sport24.gr

Ελπίζω να είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και να μην έχουν πέσει τόσο χαμηλά.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ!

(ένα κουτοχορτοφάγο πρόβατο πρεζάκι της μπάλας που πάει γήπεδο να δει μια ομαδούλα που έκλεψε πέρσι το πρωτάθλημα από την Καβάλα)

Ξανθιώτης είπε...

"Ανώνυμε" ευχαριστήθηκες πάλι μπάλα, ε;

Καμιά ανάλυση θα μας κάνεις;

Αλήθεια, αισθάνεσαι έξυπνος ή πανύβλακας; Ειλικρινά είμαι περίεργος να μάθω!

Ξανθιώτης είπε...

Τετράγωνε, για κάποιο λόγο τον πήρες στραβά τον Μπλάκ!

Στην πραγματικότητα εγώ βλέπω να έχετε παρόμοιες απόψεις για τα περισσότερα θέματα. Για παράδειγμα το "μιας πεντάρας νιάτα" που αν το έγραφε ο Μπλακ θα τον κατηγορούσαν ότι μειώνει την ομάδα του νταμπλ!

Αντίθετα, ο ανώνυμος με τα χίλια πρόσωπα και σε μένα φαίνεται όμοιος ο Τουρτούρας. Τις ίδιες ανοησίες λέει. Με το ίδιο χαμηλό επίπεδο κατανόησης, σκέψης και έκφρασης.

Και όπως ο Τουρτούρας είχε κολλήσει στην υπογραφή μου "Ξανθιώτης", έτσι και ο "ανώνυμος" κόλλησε σε αυτό που είπα για τη περσινή χρονιά (ότι συνολικά η Καβάλα έπαιξε καλύτερη μπάλα από τον ΠΑΟ, και ότι διαχρονικά στην Ελλάδα οι μικροί σφάζονται).

Αυτά τα κολλήματα και οι συνεχείς επαναλήψεις της ίδιας σαχλαμάρας είναι γνωρίσματα του Τουρτούρα. Ποσώς με ενδιαφέρει αν πρόκειται όντως για τον ίδιο ή για κάποιο άλλο ανεγκέφαλο! Εσύ όμως είσαι σίγουρος ότι είναι σύμπτωση; Εμένα μου φαίνεται ίδιος και απαράλλακτος και στην επιχειρηματολογία και στο διανοητικό επίπεδο.

squarelogic είπε...

ξΑΝΘΙΏΤΗ,

δεν είναι δυνατόν κάθε ανώνυμο σχόλιο ή με ψευδώνυμο μιας χρήσης να ταυτίζεται με τον ΤΤ και να ακολουθεί ενας καταιγισμός από ανούσιες,εμμονικές ειρωνίες και σκιαμαχίες...άλλωστε αν κάποιος έχει παρουσιαστεί εδώ με καμιά 20ριά nicks αυτός είναι ο Μπλάκ΄η Νύχτας ή ΠαυλοςΘΕΕ ή Γιοματάρής κλπ.
Κάποιοι ορκίζονται οτι παρουσιάζεται και ως..Ξανθιώτης.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι να μαραζώνει ο χώρος και να μην κάνω κέφι ούτε εγώ πιά να διαβάσω...
και να φανταστείς-όπως σωστά λες-ότι πολύ πιο συχνά συμφωνώ με τις απόψεις του Νύχτα(αν και όχι με το Υφος και τις εμμονές του) παρά συμφωνούσα με τον Τουρτούρα...
Ας μην αυταπατάται οτι θα ασχοληθεί κάποιος άλλος να επιβλέπει moderation κλπ...Την έχουν κάνει όλοι με αυτήν την κατάσταση.Είχα ανακοινώσει και την δική μου αποχώρηση με την ενεργοποίηση του Ανίκανου το καλοκαίρι,την πήρα πίσω για να το παλέψουμε λίγο ακόμα...
Την ζημιά όπως είδες την έκανε για όλη την σεζόν...

squarelogic είπε...

Π. Γιαννακόπουλος: «Αυτό είναι κατάντημα»

Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα Παύλο μου...
Όταν συνέργησες να γίνει η ομάδα Λίβανος μόλις πηρε το πρωτάθλημα
και ευλόγησες την επάνοδο Τζίγγερ,και μάλιστα δια αχυρανθρώπων,δεν σκέφτηκες την πιθανότητα τέτοιου καταντήματος, έτσι?
Γιατί εμείς δεν ξεχνάμε οτι αυτή είναι η εικόνα της ομάδας του Τζίγγερ(με στήριγμα εσάς..) και όχι του Πατέρα!

Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

squarelogic said:

"Γιατί εμείς δεν ξεχνάμε οτι αυτή είναι η εικόνα της ομάδας του Τζίγγερ(με στήριγμα εσάς..) και όχι του Πατέρα!"

Ερώτηση (αν θες βέβαια απαντάς):

Το "στήριγμα" είναι έργο μόνο του Παύλου και του Θανάση (οι οποίοι φυσικά και ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ γιατί προέταξαν τον εγωισμό τους και το προσωπικό τους συμφέρον κατά της ομάδας μας)?

Ποιοί άλλοι στήριξαν τον Βαρδινογιάννη (θεωρούμε φαντάζομαι δεδομένο ότι η "ζημιά" έγινε το καλοκαίρι)?

Υ.Γ. Ξανθιώτη σε ευχαριστώ πολύ για την παρέμβαση παύλα υποστήριξη σου. Το κακό είναι ότι θα κατηγορηθείς (έγινε ήδη) ότι είσαι εγώ, καθόσον όποιος συμφωνεί μαζί μου είναι ή εγώ ή ένα από τα πολλά μου νικς. :-))) Σε ευχαριστώ πάντως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μια και έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, τότε που η αμοιβαία μας συμπάθεια χαρακτηρίστηκε (κατ' εξακολούθηση και χωρίς να "ενοχλεί" τον αξιότιμο διαχειριστή μας που ένιψε τας χείρας του από τη στιγμή που τότε το blog δεν ολίσθαινε) ως "ύποπτη" από τον [i]"άνθρωπο που δεν είχε πρόβλημα επί 2 χρόνια να τσακώνεται μαζί μας "ΕΠΩΝΥΜΑ"[/i]. :-))) Εξάλλου όπως βλέπεις η εμμονή και η
προκατάληψη κραδαίνουν σα δαμόκλεια σπάθη πάνω από τα κεφάλια κάθε (υποτίθεται) τετράγωνου μυαλού. ;-)

EVIL ELVIS είπε...

Για όσους δεν το εχουν καταλαβει, η μεχρι τωρα εικόνα της ομάδας οφείλεται σε ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΖΙΓΓΕΡ:

1) ΜΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΣΤΟΠΕΡ - ΗΓΕΤΗ.
πιστευετε οτι οι Πατέρας - Βγενό, αν ήταν απο το Μάη στο τιμόνι, θα άφηναν την ομαδα με μια τετοια έλλειψη; μεχρι κ ο νιοπλιας παραδεχτηκε οτι ο Μπουμσογκ ήταν 5η επιλογη. για ελαχιστα χρηματα χαθηκαν παικταραδες. επειδη ο τζιγκερ ειναι καβούριας. και φτάσαμε να παίζει ο λευκός σαριέγκι βασικός, απο εκει που ο νιοπλιας του έλεγε το καλοκαιρι "μεινε, αλλα θα είσαι 4η επιλογή"

2) ΜΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ αναπληρωματικου φορ. Τζιγκερ, ο νιοπλιας σου ζηταει τον νεμεθ. ΔΕΝ τον φερνεις, επειδη λες κοστιζει πολλα για να παιζει αλλαγή. Ασχετα τι θεωρω εγω πως αξίζει ο νέμεθ, στον ζηταει ο προπονητής. τραυματιστηκε ο γαβριήλ, παίξαμε με πετρό. τώρα που τραυματιστηκε και ο πετρό, ΑΝ ω μη γένειτο τραυματιστει και ο γαβριήλ, ΠΟΙΟΣ θα παιξει σεντερ-φορ; ο-ε-ο;;;;; φυσικα οι συνεχεις τραυματισμοι ειναι απόροια του:

3) ΚΕΖΟΣ. τζιγκερ, για ελάχιστα φράγκα, δεν κρατησες τον ΕΜΠΕΝ-ε γιούτσο, τον γυμναστη που εκανε ΟΛΟΥΣ τους παικτες να τρεχουν ασταματητα 2 χρονια και να μοιαζουν σουπερμαν απο αντοχές. δεν ήμουν παρών στην προετοιμασία για να ξέρω το πρόγραμμα που εφήρμοσε ο κέζος αυτο το καλοκαιρι, ειναι ομως οφθαλμοφανές πως η δουλεια του ήταν ανεπαρκής.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ , ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩς ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΕ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ -ΤΟΝ ΜΑΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΕΙ- . απάντηση στον κάρα και στην παρατήρησή του "Είναι πρωτόγνωρη η στήριξη αυτή". κάρα, νομιζεις πως θα στηριζε τοσο πολυ ο κοσμος αν ο ιζεκάνσερ ηταν ακομη στο τιμονι; η στηριξη ειναι γιατι ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ. ο τζιγκερ την εκανε με ελαφρα, αφου πρωτα κατεστρεψε οσα μπορουσε και δυσκολεψε παρα πολυ το εργο "double+καλη πορεία σε ευρώπη" και τωρα ο Πατέρας καλείται να "μπαλώσει" τα λάθη του σοφερ. ο κοσμος ομως ξέρει πως ότι και να γινει φέτος, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. φυσικά μην περιμενουμε τον ΜΑΗ για να παρουμε πχ στοπερ ηγετη, ο γενάρης ειναι κοντά...

ΥΓ: τον Τζόρβα ολοι τον πάμε γιατι ειναι μάγκας και Πανάθας. στα ρεφλέξ είναι ο καλυτερος, όμως στις εξόδους του . . . .. δυστυχως δεν ειναι -ακομα- ολοκληρωμένος τερματοφύλακας.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Evil, συμφωνώ με όλα όσα έγραψες αλλά έχω μια "ένσταση" και για αυτό σε ρωτώ (το ίδιο ρώτησα και τον square):

Έγραψες: "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ..."

Ναι αλλά ο κόσμος στήριξε τις επιλογές Τζίγγερ το καλοκαίρι. Τα διαρκείας, τα εντός έδρας sold out, οι μαλθακοί που πήγαν στο αεροδρόμιο για το Λευκό Σιαρέγκι κλπ είναι περιστατικά που έγιναν επί Τζίγγερ!!!!

Κάνω λάθος?

Όσο αφορά τη σημερινή διοίκηση τώρα. Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη ότι θα διορθώσει τα κακώς κείμενα και ότι η Πανάθα (από του χρόνου πλέον, θεωρώ τη φετινή χρονιά χαμένη) θα επανέλθει.

Ευθύνες όμως έχει και η σημερινή διοίκηση. Το ρόστερ έκτρωμα είναι και δικό της δημιούργημα. Μην το ξεχνάμε αυτό άσχετα αν όλα καλύφθηκαν από την κατάκτηση του νταμπλ (μια διαφωνία που είχαμε πχ το καλοκαίρι με τον Old Boy). Το ρόστερ είναι ελλιπέστατο. Χρειαζόμαστε ενίσχυση σε ΟΛΕΣ τις θέσεις. Μια και φέτος μας θα μείνουμε εκτός Ευρώπης και το Ελληνικό Πρωτάθλημα είναι χαμηλής δυναμικότητας, ας γίνει η αρχή μεσούσης της περιόδου. Προπονητή ΤΩΡΑ και κάποιες σημαντικές προσθήκες το δεκέμβρη και μετέπειτα το καλοκαίρι.

Η απόκτηση ενός ικανού προπονητή (ακούγεται για Κούπερ, ειλικρινά το εύχομαι) είναι η μέγιστη προτεραιότητα και στη συνέχεια η απόκηση παικτών που ΕΚΕΙΝΟΣ θα προτείνει.

Όσον αφορά τώρα την ομάδα, Τζόρβας, Μαρίνος, Βύντρα, Σιαρέγκι, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Καραγκούνης, Πετρόπουλος Ιωαννίδης, Λέτο, πρέπει να αντικατασταθούν από καλύτερους παίκτες. Ο Σίλβα γέρασε......ο Κατσουράνης περπατάει, ο Σιμάο δεν έχει πάσα, ο Γκοβού είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό, ο Σειταρίδης είναι μόνιμα τραυματίας, ο Γκαρσία είναι λουλού και παίκτης δεκαλέπτου, ο Νίνης είναι μαλθακός (τον βλέπω να μένει αιώνιο ταλέντο), ο Σισέ μόνος του........

Το ρόστερ είναι στημένο ΛΑΘΟΣ και για αυτό, επιμένω, ευθύνεται και η σημερινή διοίκηση.

Κάτι τελευταίο και κλείνω που λένε. Η χθεσινοβραδυνή τοποθέτηση Πατέρα περί ευθυνών της προηγούμενης προσωρινής διοίκησης, μπορεί να εκληφθεί ως "πόλεμος"?

Ανώνυμος είπε...

alefas:

«Είδα μια τραγική σύνθεση. Απορώ με το σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού πάνω στην Κοπεγχάγη… Είδα ψηλά κορμιά σε αυτήν την ομάδα, όχι φαντεζί αλλά έφευγαν ωραία από πίσω, είχαν μια τακτική σαν ομάδα, 4-4-2. Όταν βλέπεις τον Εντόι σέντερ φορ, σε αυτό το ματς με αυτήν την ομάδα έπρεπε να παίξει ο Μπουμσόνγκ με τον Σαριέγκι λίγο πίσω του. Και όχι σέντερ μπακ ο Ζιλμπέρτο που τον εξέθεσε ο Νιόπλιας, μου θύμιζε γκαζοζέ! Σαν τα λεωφορεία στην Κατοχή που είχαν πίσω κάτι μπουκάλες με υγραέριο, ανέβαιναν τους δρόμους και αγκομαχούσαν! Δεν μπορούσε να στρίψει, να γυρίσει, στη νευραλγική θέση του σέντερ μπακ να παίζει τέτοιος παίκτης εκεί είναι έγκλημα»!

«Υπήρχε βέβαια κι ένας ανεκδιήγητος Τζόρβας. Τι έκανε το παιδί αυτό; Κόντεψε να φτάσει μέχρι τη σέντρα στο ένα γκολ, χωρίς λόγο! Και στο άλλο γκολ τι έκανε; Ανύπαρκτος».

«Επίσης δεν είναι μπακ αυτά για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος είναι μπακ της οκάς. Ήταν μία 5άδα τραγική πίσω. Όσο για τα χαφ, τι να πεις. Κατσουράνης με τα γνωστά κουσούρια του, Σιμάο που δεν έχει πάρει εξέλιξη και Γκαρσία σαπάκιας. Αν φυσήξει δυνατός αέρας θα πέσει κάτω. Με κάτι μάγουλα αποστεωμένα, δεν έχει δυνάμεις αυτός πια. Και πέρσι ελάχιστα ματς έπαιξε στην Ισπανία. Τον έβλεπες σε μια απόσταση 25 μέτρα από τον Σισέ! Δεν έχει κουράγια, έπαιζε μακριά του, ούτε πάτησε καν περιοχή. Δεν μπορούσε. Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε χαφ βαδιστές»!

«Οι αποστάσεις της άμυνας από τους 3 χαφ ήταν 25 μέτρα. Και άλλα τόσα μέτρα ήταν η απόσταση των χαφ από τον Σισέ. Μεγάλες αποστάσεις».

«Από εκεί και πέρα, πώς τον έκαναν τον Νίνη έτσι. Τον φόρτωσαν με βάρη, τι θέλει να γίνει, παλαιστής; Έχασε την ταχύτητά του. Έχεις και τον Λέτο που όλος ο ντουνιάς τον έχει μάθει πια τι κάνει, παίρνει τη μπάλα κοντά στη γραμμή και πάει προς το σημαιάκι του κόρνερ να περάσει τον αντίπαλο, κι αν έρθει ο μπακ από πίσω του να δώσει βοήθεια, του τη δίνει, χωρίς ουσία πράγματα, είναι μακριά από το γκολ. Άντε να δώσει τη μπαλιά στο Σισέ, το έχουν μάθει όλοι και πάει και στήνεται ο σέντερ μπακ μπροστά απ’ τον Σισέ, τον κλείνουν οι δύο σέντερ μπακ, όλοι να ψάχνουν τον Σισέ να τους ξελασπώσει».

«Ακόμα και ο Τζόρβας τον Σισέ ψάχνει, μήπως κάνει λάθος ο αντίπαλος σέντερ μπακ και χωθεί ο Σισέ να σκοράρει. Από την άμυνα μέχρι τους χαφ και τους εξτρέμ, όλοι ψάχνουν τον Σισέ. Αυτό το ποδόσφαιρο δεν παιζόταν ούτε προπολεμικά! Μόνος του να παλεύει ο Σισέ. Δεν κλίνουν προς τα μέσα οι εξτρέμ να απειλήσουν, δεν ανεβαίνουν επιθετικά τα μπακ στις πτέρυγες αφού δεν είναι κιόλας αξιόλογοι μπακ, δεν γίνονται συνδυασμοί, τίποτα».

«Από θέμα τρεξιμάτων ανύπαρκτος ο Παναθηναϊκός, ήταν δύο ταχύτητες πάνω η Κοπεγχάγη, από θέμα τακτικής επίσης τίποτα ο Παναθηναϊκός. Τι μας έχεις παρουσιάσει κύριε Νιόπλια από την προετοιμασία που έκανες ως σήμερα; Τι έχει δείξει η ομάδα σου; Είναι κατάντια για ένα μεγάλο σωματείο όπως ο Παναθηναϊκός αυτή η εικόνα που δείχνει. Πραγματικά. Είναι λυπηρό».

«Είναι το έγκλημα του αιώνος που τόσα χρόνια δεν μπορούν να βρουν μία σεντερμπακάρα! Έχω κουραστεί να τους ακούω κάθε φορά να λένε για τα σέντερ μπακ, αλλά σέντερ μπακ «σκύλο» να μη φέρνουν. Γρήγορους ρε! Η πρώτη δουλειά αυτή πρέπει να είναι. Γρήγορους. Και ας μην ξέρουν τη μεγάλη μπάλα. Γιατί, ο Αβραάμ ξέρει τη μεγάλη μπάλα; Είναι όμως γρήγορος. Ο Μέλμπεργκ ξέρει τη μεγάλη μπάλα; Είναι όμως σκύλος και δένει με τον Αβραάμ».

EVIL ELVIS είπε...

Black,

"οι μαλθακοί που πήγαν στο αεροδρόμιο για το Λευκό Σιαρέγκι"

εννοεις τον ΜΑΥΡΟ σαριέγκι :)

θυμαμαι οι φωτο εδειχναν 4-5 παιδακια με γονείς στην υποδοχη του Μπουμσονγκ!


προσωπικά δεν αγόρασα διαρκείας, καθότι μένω μόνιμα Ολλανδία :)
αλλα μαζι τα λέγαμε και με σενα και με ξανθιωτη και κανα 2 αλλους πως το ροστερ θελει ενισχυση και οχι σκεπτικο "ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ, ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ κλπ"

οσο για νιόπλια, ειναι συμπαθής, ξέρει απο ποδόσφαιρο, αλλά οπως εγραψα στο blog γύρω στον Μάιο, θέλει ψωμιά για να γίνει προπονηταράς, και καλό θα ειναι να μην κάνει το "αγροτικό του" στον ΠΑΟ! δεν ξερω αν τα αποδυτηρια εχουν πρόβλημα και ο νικος δεν μπορεί να επιβληθεί, δεν είμαι εκεί για να ξέρω. βλέπω πάντως πως περυσι πηγε την ομαδα συντηρητικά, με σκοπό να πα΄ρει το double παση θυσια και με κοστος πχ σε ευρώπη και χωρίς να παίξουμε καμια μπαλάρα. φέτος, ίσως να είχε πιο "ωραία" και "στρωτά" συστήματα, αλλά κατι η κουραση μουντιαλικών, κάτι ο . . .. κέζος, δεν τον α΄φηνουν να δείξει έργο [ΑΝ εχει]......

σίγουρα χρειαζομαστε καποιον προπονητή που να εμπνει σεβασμο και να επιβαλεται στα αποδυτηρια. να μην κανει κουμαντο ο καρα πχ, αλλα ο προπονητής. αλλά ορθόδοξος προπονητής, [όχι στο θρήσκευμα :Π] όχι δερβέναγας και "σας τελειωνω οποτε θελω" οπως ήταν ο 10κατε. ίσως ο κούπερ να ήταν ιδανικος στον ΠΑΟ, ειδικα την παρούσα φάση...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Evil, ναι μωρέ ο Μαύρος Σιαρέγκι, έκανα λάθος ο παπάρας. :-))

Βρε συ δε λέω για σένα, γενικά μιλάω. Θεωρείς υπεύθυνο ΚΑΙ τον κόσμο του ΠΑΟ που σαφέστατα με κίνητρο την ανιδιοτελή του αγάπη για την ομάδα έμμεσα "στήριξε" Τζίγγερ?

Κατά τα άλλα συμφωνώ.

Υ.Γ. Έχει πολύ πλάκα η ανάλυση Αλέφα, αλλά πλάκα πλάκα ο γραφικός έχει δίκιο.

EVIL ELVIS είπε...

το ξέρω οτι δεν αναφέρεσαι προσωπικά σε εμένα, αστείο έκανα :)

ο κοσμος πήρε γύρω στα 25.000 διαρκείας αν θυμάμαι καλά, ΠΡΙΝ γίνει η συνάντηση των 3ών, έκτοτε ξεπέρασε τις 30.000. αυτοι οι 25.000 ειναι αρκετοι για να ξέρουμε το πως σκέφτεται ο καθένας τους, το γεγονός όμως πως ακόμα και στις ταράτσες οι περισσότεροι κρέμασαν πανό ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΟΥΛΑ, εκανε τον σοφερ να πάρει πούλο επιτελους.

Κοντολογίς, σίγουρα κάποιος κόσμος "ευθύνεται" για αυτό που λες, όμως κάποιος κόσμος "ευθύνεται" και για την απομάκρυνση σοφέρ, και ειμαι σίγουρος πως συμφωνείς -και- σε αυτό. Ίσως πολλοί να πήραν διαρκείας δλδ με το σκεπτικό ότι θα γεμίσει το γήπεδο με πανό κατα του σοφέρ, ώστε η αντίδραση να είμαι μαζική και άμεση... :)

Ανώνυμος είπε...

γιατί ο παίκτης που αγωνίζεται στην πλάτη του Σισέ παραμένει μόνιμα εκτός περιοχής, λες και περιμένει κάποιο μπασκετικό ριμπάουντ (αντί να κινηθεί στο πλευρό του και να πάρει μαζί του παίκτες);

γιατί η αντίπαλη πτέρυγα από αυτή που επιτίθεται βολοδέρνει πάνω στη γραμμή του αράουτ ή παρακολουθεί τη φάση από το κόρνερ, αντί να συγκλίνει και να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή;

για αυτά φταίει ο νιόπλιας; ή οι αδιαφοροι παίκτες; είναι οι παίκτες αδια΄φοροι/ανίκανοι ή ο νιόπλιας λίγος;

Ξανθιώτης είπε...

Τετράγωνε, στο μπλογκ από τη πρώτη στιγμή έγραφα σαν Ξανθιώτης και μόνο σαν Ξανθιώτης. Ούτε σαν ανώνυμος έχω γράψει ούτε σαν οτιδήποτε άλλο.

Απλά τυχαίνει να συμφωνώ σε πολλά με τον Μπλακ. Όπως συμφωνώ σε πολλά και με σένα.

Με τον ΤΤ διαφωνώ κάθετα, όπως διαφωνούσα και με τον Παππας13. Ο ΤΤ μου επιτέθηκε, έκανα υπομονή, συνέχισε, ... ε, δεν μου άφησε επιλογές!

Γενικά, μου είναι αδύνατο να καταλάβω πως γίνεται τα τελευταία 4-5 χρόνια να έχει οπαδούς ο ... Τζίγγερ!!! Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνει αυτός ο άχρηστος;

(Έγραψα κι άλλα, αλλά μου τα έφαγε ο blogger και βαριέμαι να τα ξαναγράφω. Μια άλλη φορά!)

EVIL ELVIS είπε...

άσχετα αν συμφωνώ και σε ποιό βαθμό, παραθέτω ανάλυση για 10κατε - νιόπλια απο το σπορτ24:


"Δυστυχώς για τους φίλους του Παναθηναϊκού το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη δεν χάθηκε μόνο από μια λάθος προσέγγιση του προπονητή. Αν η ήττα ήταν απλά ένα αποτέλεσμα λάθους διαβάσματος του αγώνα από τον Νιόπλια, το κακό θα ήταν μικρό. Θυμάμαι άλλωστε τον Παναθηναϊκό να πληρώνει μια λάθος αλλαγή του Τεν Κάτε στο παιχνίδι με τη Βέρντερ. Ενώ είχε το σκορ ο Ολλανδός, αντί να βάλει τον Γκούμα στα τελευταία λεπτά που οι Γερμανοί έκαναν σέντρες για να κρατήσει το αποτέλεσμα, έβαλε τον Ρουκάβινα και ήρθε ένα γκολ που θα μπορούσε να αποφευχθεί. Ο Τεν Κάτε στη συνέχεια κατάλαβε πως στην Ελλάδα χρειάζεται να είναι πιο συντηρητικός και στα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια πρόσεχε πάντα την άμυνά του.

Τώρα όμως είναι φανερό πως στην ομάδα έγινε άθλια δουλειά το καλοκαίρι. Οι παίκτες δεν έχουν δυνάμεις και, όπως είπε ο Τζόρβας, αυτό τους κάνει να μην έχουν αυτοπεποίθηση. Στην Ελλάδα δεν έχουμε καταλάβει πως η θέση του προπονητή είναι σημαντική.

Ο Παναθηναϊκός είχε έναν τεχνικό που είχε εικόνες από μεγάλα πρωταθλήματα, που είχε δουλέψει στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και μαζί του έφερε το κατάλληλο επιτελείο. Με την ομάδα του δούλεψε την πρώτη χρονιά έχοντας στη διάθεσή του πολύ μέτριους ποδοσφαιριστές. Κατάφερε όμως να τους έχει σε πολύ υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και ο Παναθηναϊκός κέρδισε ανώτερες ομάδες και πάλεψε μέχρι τέλους την πρόκριση με τη Βιγιαρεάλ.

Πέρυσι το Δεκέμβριο δεν εκτίμησαν στον Παναθηναϊκό πόσο σημαντικό είναι να δουλεύει σωστά και επαγγελματικά η ομάδα στις προπονήσεις. Άκουσαν τους παίκτες και κάποιους δημοσιογράφους και έδιωξαν έναν ιδιόρρυθμο αλλά κανονικό προπονητή για να φέρουν κάποιον που κάνει ωραίες αναλύσεις στο ραδιόφωνο. Ο Νιόπλιας ήταν σχολιαστής και μάλιστα πολύ επικριτικός στη μάχη που έδωσε ο Παναθηναϊκός με τη Βιγιαρεάλ. Τον ρωτάω τώρα εγώ: Έχει καμία σχέση η ομάδα που παρουσίασε ο Τεν Κάτε με στράικερ τον Μάντζιο με τη δικιά σου;

Ο Νιόπλιας ήρθε στον Παναθηναϊκό επειδή ήταν ο μοναδικός Έλληνας τεχνικός που γούσταρε να κάνει ποδοσφαιρικές αναλύσεις στους δημοσιογράφους. Όταν ήρθε, ήταν ευγενικός με τους παίκτες, χαλάρωσε τις προπονήσεις και η ομάδα τσούλησε σε καλό κλίμα, χάρη στη δουλειά που είχε κάνει το επιτελείο του προκατόχου του. Δεν εξετάζω που δεν πήρε ντέρμπι με τις τακτικές του. Ας μην αξιολογήσουμε προσεκτικά τον περσινό δεύτερο γύρο και ας πούμε πως όλα ήταν καλά.

Φέτος αποδεικνύεται ξεκάθαρα πως ο Νιόπλιας δεν έχει τις γνώσεις και δεν ξέρει τον τρόπο να κρατήσει την ομάδα του σε ένα σωστό αγωνιστικό επίπεδο. Οποιοσδήποτε επαγγελματίας είναι θεμιτό να θέλει μια μεγάλη δουλειά που δεν μπορεί να τη διαχειριστεί. Την ευθύνη δεν την έχει αυτός αλλά αυτός που κάνει την επιλογή. Που αποφασίζει να διώξει κάποιον που έχει δουλέψει σε Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Άγιαξ επειδή μιλάει άσχημα στους παίκτες του.

Μην παρεξηγηθώ, δεν λέω πως ο Τεν Κάτε δεν έχει κάνει λάθη. Λάθη έχει κάνει και μάλιστα τεράστια, είχε όμως τον τρόπο να έχει την ομάδα του σε καλή κατάσταση. Και αυτή είναι η πιο σημαντική υποχρέωση του προπονητή. Το εύκολο είναι να τα ρίξουμε όλα στον Κέζο και να καθαρίσουν όλοι. Ο υπεύθυνος όμως για την εικόνα των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο είναι πάντα ο προπονητής. Και ο Παναθηναϊκός του Νιόπλια το μοναδικό πράγμα που έχει να επιδείξει μέχρι τώρα στο Champions League είναι που κατούρησε ο Καραγκούνης στη φυσούνα του Καμπ Νου."

Ξανθιώτης είπε...

Για μπάλα τι να πούμε; Τα είπε όλα ο Αλέφας! Πλάκα πλάκα, η ανάλυσή του που βάλατε παραπάνω είναι πολύ σωστή. Είναι ανεπίτρεπτο επί 4 χρόνια να ψάχνουμε μπακ και να παίρνουμε μέτριους ή κακούς.


Στο θέμα του προπονητή, εγώ πάντα ήμουν συντηρητικός. Εμένα μου αρέσει να μένουν πολλά χρόνια οι προπονητές, όπως ο Βεγκέρ και ο Φέργκιουσον. Και έχω σιχαθεί αυτό το πράγμα που γίνεται στην Ελλάδα που αλλάζουν προπονητές σαν τα πουκάμισα και ρίχνουν σε αυτούς όλα τα προβλήματα.

Από την άλλη, ο Νιόπλιας δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Όμως αν αλλαχτεί, να αλλαχτεί με ένα καλύτερο. Αποδεδειγμένα καλύτερο! Αυτό είναι το σημαντικό. Αν αλλαχθεί απλώς για να αλλαχθεί (όπως γίνεται συνήθως) τότε καλύτερα να παραμείνει ο Νιόπλιας.

Ανώνυμος είπε...

opoios pei kati gia to tmima mpasket apo dw kai pera, eidika gia tepic kai kalathi, ine apla asxetos. kai o diamantidis otan eirthe ston Panathinako se auth thn hlikia kai xesths htane kai shoot den eixe kai telika egine to pio olokliromeno kai polidiastato guard sthn eurwph... oti kai na kanei i omada emeis tha exoume mia omada pou tha ti sevontai OLOI sto kosmo kai tha einai o ORISMOS tis ygieis omadas...me tosa XALIA pou vlepw sto podosfairo tosa xronia de prokeite na pw TIPOTA gia tin omada mpasket pou to mono pou kanei einai na dinei xares se mas kai fapes se oloi tin eyrwpi...
kanonika to OAKA se ola ta match eprepe na einai gemato apo ton kosmo o opoios eksakoloythei na protimaei na pigainei stous agwnes podosfairou opoy nikame h xanoyme vathmous apo anyparktes omades...
Ypostirikste ton basketiko Panathinaiko gia ola osa exei prosferei, giati o podosfairikos Panathinaikos exei katantisei na fenetai erasitexnikos sylogos mprosta ston 5astero...

Ανώνυμος είπε...

nikta grapse re file kati, exw marazwsei 2 meres xwris coment sou

Ανώνυμος είπε...

oi apopseis mou gia tis alages pou xreiazetai i den xriazetai i omada tin dedomeni stigmi(exei simasia afto) ine oi eksis:
1) Menei o nioplias mexri to telos tis season. Apo ekei kai pera akoma kai me double ke 16 stin evropi prepei na krithei to ergo tou apo tin piotita pou vgazei i omada sto gipedo. Diladi perimenw kaliteri bala apo persi aliws to kalokeri o nioplias prepei na apoxorisei san filos pada. An apoxorisei perimenw enan texniko kataksiomeno pou exei ftiaksei DIKES TOU omades sto parelthon kai tha einai to apolito afentiko sto podosferiko tmima. Afto simenei oti prepei na telionun oi metagrafes patera,tzigger(anekdoto),antoniou,freitas klp kai na erxontai paixtes pu teriazun ganti stin filosofia tou proponiti kai tis omadas. To na einai gnostis tis elinikis pragmatikotitas dn to theoro katholou aparetito arkei na exei ta katalila atoma dipla tou gia na mathei tis ideeterotites tou mizerou protathlimatos mas, exontas omos stoxo na ftiaksei mia omada pou tha ksefigei apo afta ta plesia.

2) Fernandez prepei na parei efkeries sta goalpost. Min telionete ton alexi apla pistevo oti o adagonismos tha voithisei kai ton idio.
3) Na kathierothei Boumsong o opios gia mena paroti den vgazei matia exei diksei kapia stixeia pou den ta exun alloi amintikoi mas (dinami,pressing psila). Dipla tou na dokimastei o Katsouranis o opios den mporei outos i alos na pezei se ali thesi ki an dn kanei na paizei o Vintra o opios persi ekane kali season (den katalavenun pos DEN EINAI ARISTERO BACK?)
4) spyropoulos aristera sto protathlima Kante sto CL
5)EFKERIES STON GARCIA. Mporei na su parei mats monos tou. As faei ligo pagko o ninis i o leto me nini dekari.
6)Metagrafes ximona: aristero back, deksi back an dn mporei o seitaridis as spasun to simvoleo, amintiko xaf kai polisi katsourani/simao, kai center for stil guilherme tis dinamo.
7)Vasikoi sta xaf plesis me simao ke afou ksekurasti na epistrepsei o gilberto

j είπε...

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες:

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/9055632.stm

HALF-TIME Liverpool 0-2 Blackpool:

"Liverpool fans boo their team off at half-time after an opening 45 in which the home side have been left stunned by a vibrant Blackpool."

Ανώνυμος είπε...

O FETFATZIDIS INE KLASEIS ANWTEROS TOU NINI. KLASEIS. KAI EPISIS INE PROSGIWMENOS, SE ANTITHESI ME TON DIKO MAS. KAI EPISIS, TO KIRIOTERO, ANEVIKE SIGA SIGA, STADIAKA. OXI MIA XRONIA SUPER, 2 AFANTOS ME ENXEIRISI SE KILIAKUS, META KALOS KAI META AFANTOS. TON KOVW TON FETFAZIDI NA PIGENEI TOU XRONOU SE KAMIA MILAN Ή KAPOIA ALLI OMADARA.

NIKTA ATIME, TON EFAGES TON NIOPLIA. EFTIXWS PIRE O PATER TILEFWNO KAI EMEINE TELIKA.