Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 09, 2010

Πίσω στον Μάρτιο 2010...

Ενα απ τα κύρια μαθήματα που μαθαίνει κανείς καθώς ωριμάζει,και συνήθως the hard way,είναι ότι όταν κάτι φαίνεται too good to be true,τότε συνήθως είναι...
Λείποντας στο εξωτερικό και μαθαίνοντας από sms παλιού φίλου του blog την "πρόθεση δωρεάς" του Τζίγγερ,μου φάνηκε εντελώς εξωπραγματικό.
Τίποτε δεν κολλά με την προ 2μήνου εριστική του απάντηση στην πρόταση Βγενόπουλου
περί "εξαγοράς στην καθαρή θέση της ΠΑΕ",πρόταση που ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Τζίγγερ δεν δίστασε να συσχετίσει με ενδεχόμενες νομικές εμπλοκές του Βγενόπουλου,ως επικεφαλής της MarfinBank, στην υπόθεση Βατοπεδίου.
Δεν συνάδει καθόλου με την επί μήνα αναζήτηση αποδεκτού Προέδρου μέχρι να προχωρήσει στην ακατανόητη "μεταγραφή" Κωνσταντόπουλου από τον πολιτικό χώρο,δεν συνάδει με την γνωστή "πολιτική" του στις μετεγραφές,όπου μπορεί πχνα ήρθε το "ονομα" Μπουμσόγκ,αλλά αυτό εγινε γιατί ήταν οριακά φτηνότερος απ τις κύριες επιλογές του προπονητή,και θα φανεί μάλλον και στο γήπεδο το γιατί...
Η επιφυλακτικότητα των Βγενόπουλου-Πατέρα είναι δικαιολογημένη,ειδικά με γιγαντιαία πρότζεκτ όπως αυτό του γηπέδου και της ΓΗΠΕΛ να είναι μέχρι στιγμής άγνωστα στις λεπτομέρειες τους σε αυτούς.Η συμφωνία για συμπόρευση ως έχουν τα πράγματα ως το τέλος του πρωταθλήματος,μπορεί να συνιστά ελπιδοφόρα βελτίωση σε σχέση με την μέχρι χθες κατάσταση της διοίκησης των "υπαλλήλων",ειδικά μετά την σαρωτική εμφάνιση Μαρινάκη το φετινό καλοκαίρι,επί της ουσίας όμως ίσως απλά να είναι "αγορά χρόνου"
μέχρι να δουν που θα κάτσει η μπίλια,τόσο οικονομικά(μιλώντας για το γενικότερο οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα),όσο και στο εσωτερικό της ομάδας,προτού δεσμευτούν "χοντρά".
Το αντιστάθμισμα στην εντύπωση οτι η οικογ.Βαρδινογιάννη "καταθέτει επιτέλους τα όπλα"
είναι οτι οι επίδοξοι διάδοχοι τίθενται υπό την κρίση του κόσμου: ο Βγενό πολύ δύσκολα θα μπρούσε να αρνηθεί μια τέτοια πρόταση χωρίς να δικαιώσει οριστικά όσους τον χαρακτηρίζουν 'αεριτζή",ακόμα κι αν είχε σοβαρά επιχειρήματα.
Προσωπικά θα προτιμούσα να είχε συντελεστεί ήδη η μεταβίβαση του ποσοστού,αλλά έστω κι έτσι η επάνοδος Πατέρα στην Προεδρία,αντί μιας διοίκησης "νάνων",είναι χαρμόσυνη είδηση.Ας ελπίσουμε ο Μαίος του 2011 να μην είναι deja vu του Μαίου 2010...

28 σχόλια:

o ΠΑΟ ανηκει στους αλβανους είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Η DERBY ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Η ΠΡΑΣΙΝΗ..ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ..ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ...ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕ ΣΠΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ.

Μα πόσο Τζίγγερ είσαι... είπε...

Και μόνο ότι οι γαύροι συντάσσονται με DERBY - ΠΡΑΣΙΝΗ είναι ενδεικτικό του πανικού τους.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΙΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

O GEKAS MPOREI NA EINAI DEFORME ALLA 30 EINAI DEN EINAI 36 KAI MPOREI NA MHN EINAI O VAN BASTEN ALLA TO GOALAKI TO EXEI KAI EINAI APARAITHTOS STHN OMADA.ARA EINAI FANERO PWS KAPOIOS KRYVETAI PISW APO OLA AYTA.DEN XREIAZETAI MEGALH SKEPSH OTI EINAI O KATSOURANHS.ENA MATCH THS ETHNIKHS NA DEIS KATALAVAINEIS OTI THN EXEI DEI PROPONHTHS KAI VRIZEI TOUS SYMPAIKTES TOU MESA STO GHPEDO.TA IDIA KANEI KAI STON PANATHINAIKO OPOU TON PAIRNEI VEVAIA GIATI EMEIS EXOUME KAI PROSWPIKOTHTES CISSE,GILBERTO POU O KATSOUR EINAI MIA TRIXA APO TA @@ TOUS ME TO SYMPATHEIO...OPOTE LOIPON PREPEI NA TO KOITAKSOUN TO THEMA KAI ANTI NA FYGOUN TOSOI KAI TOSOI PAIKTES AS FYGEI H AITIA TOU KAKOU,O KATSOURANHS DHLADH.KRIMA KWSTAKH

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΥΛΑΡΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ 93 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΠΡΟΗΜΗΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ, ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ, ΤΟ ΠΗΠΕΔΟ ΓΕΜΑΤΟ, ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ.... ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ "ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ", ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΕ ΜΕΣΑ, ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΠΗΚΕΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΜΩΣ Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΦΟΥ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ "ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ???ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ 2 ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΒΙΤΡΙΝΑ, Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ Μ Ε Γ Α Λ Ο Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ι Κ ΟΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Cisse είπε...

Τελικά,

έναντι ποίου ανταλλάγματος είχε συμμαχήσει ο Παύλος Γιαννακόπουλος,
θρύλος του Παναθηναικού, με αυτόν τον ανίκανο και πουλημένο νεκροθάφτη του Συλλόγου που υπηρέτησε μια ζωή?

Την έχεις την απάντηση τώρα;

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ένα πράγμα δε μ' αρέσει εμένα σε όσα γίνονται και είναι η φράση:

"Η ανωτέρω αποδοχή μείωσης του ποσοστού του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη θα εξαρτηθεί από το εάν θα υπάρξει από τώρα μέχρι την 01.05.2011 κλίμα ειλικρινούς εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ των Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλου και Νικόλα Πατέρα. Εάν δεν υπάρχει καλή πίστη και διάθεση ειλικρινούς συνεργασίας, η οποιαδήποτε αλλαγή μετοχικής σύνθεσης είναι άνευ ουσίας".

Έπρεπε να έχει συμφωνηθεί ΑΠΟ ΤΩΡΑ η ΣΙΓΟΥΡΗ αγορά του 25% το Μάη!

Ειδαλλιώς με το παραμικρό θα γίνεται μπουρδέλο η ομάδα. Το νιώσαμε στο πετσί μας 2 χρόνια τώρα.

Αλήθεια, για ποιο λόγο δεν δεσμεύτηκαν ότι το Μάη θα αγοράρουν το 25% ?

Ή τουλάχιστον γιατί δεν έθεσαν ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟΥΣ όρους?

Επιχειρηματίες είναι, τι διάβολο?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δε συμφωνώ με τη στοχοποίηση του Κατσουράνη. Μια ενορχηστρωμένη επίθεση που ξεκίνησε από τον Γκόντζο σε παιχνίδια μάλιστα που ο Κατσούρ καθάριζε με δικά του γκολάκια δύσκολες και αγχωτικές νίκες για την ομάδα μας. Από ποιούς? Από τους ίδιους που ανήγαγαν σε διακριθέντα τον αξιολύπητο Σηφάκη (που κάποιος μαλάκας εδώ μέσα ήθελε και τερματοφύλακα στην ομάδα μας) που δε μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα και την έδιωχνε με γροθιές ακόμη και όταν η μπάλα κατευθυνόταν στα χέρια του. ΓΙΑΤΙ? Γιατί ο Κατσουράνης είναι ένας άνθρωπος που έχει το θάρρος της γνώμης του και που δε θα έσκυβε το κεφάλι του στο σαθρό ποδοσφαιρικό σύστημα που έχει μάθει να έχει πατρίκιους και πληβείους. Και φυσικά γιατί ήταν επιλογή της διοίκησης Πατέρα και έπρεπε να πολεμηθεί ώστε να μη μας έρθει και άλλο ανυπότακτο κωλόπαιδο (Κυργιάκος - βλέπετε είχε επιστρέψει ΗΔΗ ο Σειταρίδης εναντίον του οποίου ενορχηστρώθηκε επίσης επιμελώς παρόμοια άνανδρη επίθεση).

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Γιατί δε δεσμεύτηκαν από τώρα για μένα:

1. Γιατί θα τους αποκαλούσαν τζαμπατζήδες.

2. Γιατί ο Τζίγγερ έχει πάρει δάνεια και προέχει και μια αύξηση του Μ.Κ. για ενέργειες της διοίκησης Τζίγγερ που πρέπει να πληρωθούν από ΟΛΟΥΣ.

3. Γιατί στο εύλογο αυτό χρονικό διάστημα θα δωθεί η ευκαιρία σε ανθρώπους των Βγενό + Πατέρα να ελέγξουν τα βιβλία της ΠΑΕ.

4. Γιατί η Παιανία είναι ένα αγκάθι που δε λύνεται μέσα σε ένα τρίωρο.

5. Γιατί το ποσοστό που θα διατηρήσει η οικογένεια Βαρδινογιάννη, μαζί με αυτό του Παύλου είναι ικανό να φρενάρει ουσιαστικές εξελίξεις στο μέλλον, με αποτέλεσμα το εναπομείναντα χρονικό διάστημα να αποτελεί αρκετό ώστε να δοκιμαστεί αυτή η σχέση.

6. Γιατί το γηπεδικό απαιτεί διευκρινήσεις, όπως και η σκοτεινή σχέση Τζίγγερ - Βωβού.

7. Γιατί ΑΥΤΗ η ομάδα σχεδιάστηκε από τον Τζίγγερ.

8. Το μνημόνιο που υπογράφτηκε είναι παραπάνω από μια συμφωνία κυρίων. Είναι ένα χειρόγραφο με υπογραφές από όλες τις πλευρές.

Πάμε στο κρίσιμο ερώτημα. Είναι εύθραυστη η σημερινή κατάσταση?

Είναι στο βαθμό που "καλοθελητές" (Γιαννακόπουλοι, Γκότζος, Κόντος και λοιποί), υπονομεύουν την προσπάθεια της διοίκησης και που το μνημόνιο που υπογράφτηκε έχει παραθυράκια (κενά δηλαδή στο 8).

Είναι ρευστή η κατάσταση?

Για μένα ΝΑΙ.

Υπήρχε άλλος τρόπος μετά την πρόταση Βαρδινογιάννη?

Για μένα και πάλι, ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πατέρας ήθελε τον Αντωνίου για τα αποδυτήρια, όσο καιρό ο Αντωνίου ήταν τεχνικός διευθυντής δεν υπήρξαν προβλήματα και αυτό του πιστώνει ο Πατέρας.. Πράγμα στο οποίο άλλοι μεγάλοι ποδοσφαιριστές Ζεκο Αποστολάκης πχ δεν είχαν την ίδια επιτυχία. Όσο αφορά το Φρέιτας είναι μάγος στα μεταγραφικά, σου παίρνει χωρίς λεφτά Γκαρσία και σου διώχνει τις παλτουδιές. Υπάρχει κανάς λόγος να σταματήσει...

squarelogic είπε...

cisse,
όχι,δεν την εχω την απάντηση.
Αν εσύ την βρήκες,παρακαλώ διαφώτισέ μας...

Γκοτζαλάκια ουστ! είπε...

στοχοποίηση του Κατσουράνη. Μια ενορχηστρωμένη επίθεση που ξεκίνησε από τον Γκόντζο

Και οι Γκέκας, Σεϊταρίδης δηλαδή είναι όργανα του Γκόντζου!

Φοβερό!

Ο Αντίγκοντζος είπε...

"Έδωσα ένα όνομα στη μιζέρια μου. Την ονόμασα Γκόντζο"

Φρίντριχ Νίτσε, ECCE HOMO

Ανώνυμος είπε...

Φρίντριχ Νίτσε, ECCE HOMO

Βρε άσχετε, αυτό που έβαλες είναι από τη ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ, όχι από το ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Cisse είπε...

Squarelogic ούτε κι εγώ έχω την απάντηση. Μήπως ήταν λάθος η ερώτησή σου;

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΗ.

Μελανά σημεία:

1. Αντίθετα από τον Άρη, η ομάδα μας έχει παίξει μόνο ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια της από τον περασμένο Απρίλιο.

2. Αυτή τη βδομάδα η ομάδα μας έγινε μπορντέλο από τη φαγωμάρα (ή τις φήμες για φαγωμάρα) μεταξύ Σεϊταρίδη, Τζόρβα και Κατσουράνη στην Εθνική.

3. Υπάρχει (δικιολογημένα) μείωση της συγκέντρωσης στο ματς λόγω των διοικητικών εξελίξεων.

4. Υπάρχει υπερβολική αισιοδοξία.

Τα "λευκά" σημεία:

1. Η ομάδα είναι η ίδια με την περσινή συν μερικές προσθήκες που κατά γενική ομολογία μπορούν να την ανεβάσουν.

2. Οι διοικητικές εξελίξεις, που ξανάφεραν στην προεδρία το Νίκο Πατέρα και την ηρεμία στους οπαδούς.

Συμπέρασμα:

Δύσκολο παιχνίδι αλλά έχουμε την αγωνιστική και διοικητική ποιότητα για να το καθαρίσουμε.

squarelogic είπε...

CISSE,
οι δηλώσεις Παύλου μετά την συνάντηση των 3 καθώς και τα πρωτοσέλιδα της Πράσινης δείχνουν ότι οι ύστερες εντυπώσεις κινδυνεύουν να αμαυρώσουν τις υπέροχες αναμνήσεις τόσων χρόνων.
Αν ο Παύλος όντως δέχθηκε την πρόταση δωρεάς του 25% πρώτος και αρνήθηκε για δικούς του λόγους,ουδόλως νομιμοπείται πλέον να δυναμιτίζει το κλίμα στην ομάδα,αυτός ή ο ανεξέλεγκτος Δημητράκης.
Μ ε δεδομένη την μέχρι προχθές συμπόρευση του με τον Τζίγγερ συνεπώς η ερώτησή μου συνεχίζει να στέκει και να ζητά απάντηση.
Απλά τώρα προστέθηκαν ερωτηματικά για τις αληθινές προθέσεις και τα ανεξιχνίαστα κίνητρα πίσω απ την ρηξικέλευθη πρόταση Τζίγγερ.

squarelogic είπε...

Το προληπτικό (μη γελιόμαστε...) ξέσπασμα Μαρινάκη,που με την πρώτη αμφισβητησιμη φάση ξέθαψε το τσεκούρι του πολέμου ως απλός οπαδός του Γαύρου,άντε κι ως νεόκοπος και θερμόαιμος μεγαλομέτοχος,και πάντως αγνοώντας τον θεσμικό του ρόλο ως Προέδρου της Σούπερ Λίγκας (και μάλιστα με την ψήφο του Βαρδινογιάννη!),καθώς και η πρόσληψη Γκαγκάτση δείχνει τι θα επακολουθήσει...
Σε αυτά τα "παιχνίδια εξουσίας" ακόμα και αποφάσεις που σε ευνοούν δεν ξέρεις ποτέ αν είναι έτσι ή λήφθηκαν για να σε στοχοποιήσουν ή για ν'αποτελέσουν αφορμή για δυσμενείς εξελίξεις.
Με τις δηλώσεις του όμως εκτέθηκε κι ο ίδιος ,κι άρα τον περιμένουμε στη γωνία για ανάλογα λάβρα τοποθέτηση στο πρώτο αμφισβητούμενο πέναλτυ που θα κερδίσει κι η ομάδα του...

ΥΓ.Τις τσάμπα κάρτες σε Ζιλμπέρτο,Λέτο,Μπουμσόγκ(στην φάση που την πήρε προσπαθώντας να πιστέψει το ενδεικτικό τύψεων διαιτητικό "στρίμωγμα" του ΠΑΟ στην εστία του),δεν τις είδε ο κ.Μαρινάκης?
Ούτε το τελευταίο ανύπαρκτο κόρνερ σε μια ύστατη προσπάθεια για το Χ?

squarelogic είπε...

Αρης Ασβεστάς,επικυρώνων τις ανωτέρω σκέψεις μου:
"Αξίζει, εξάλλου, να θυμίσουμε ότι η χειρότερη του στιγμή πέρσι, ήταν το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, όταν δεν είχε δώσει πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της Ένωσης σε χέρι του Μέλμπεργκ. Για το λάθος του αυτό, μπήκε για ένα περίπου μήνα στο «ψυγείο».
Από εκεί και πέρα, παράγοντες της ΕΠΟ μιλούν από το Σάββατο το βράδυ για προβοκάτσια. Υποστηρίζουν δηλαδή, πως ό,τι έγινε, συνέβη για να τα «σπάσουν» μεταξύ τους ο Νικόλας Πατέρας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και να ξεσπάσει πόλεμος.
υπάρχει ένας «στρατός» ανθρώπων, αποτελούμενος από παράγοντες εξωθεσμικούς και μη, που δεν επιθυμούν τη διατήρηση της στενής σχέσης Πατέρα-Μαρινάκη και μεθοδεύουν κόντρες από τις οποίες «τρέφονται».

Ανώνυμος είπε...

Πέναλτι σαφώς χειρότερα από αυτό του Σαββάτου έχει πάρει τουλάχιστον 100 ο Ολυμπιακός στα χρόνια της (διαιτητικής και όχι αγωνιστικής) παντοκρατορίας του. Καλό, λοιπόν, είναι να κόψουν τους λαϊκισμούς και να κοιτάξουν την αλήθεια κατάματα.

Ανώνυμος είπε...

agwnistikes paratirisis:

1) ine politeleia na exeis luis garcia ston pago. ine paiktaras k imaste iperplireis mesoepithetika.

2) dimoutsos: poli kalos, xerome p epestrepse. prepei na iparxei panta stin 18ada.

3) kante-bumsong: foveri ximeia, stadar tha desun k allo.

pistevw pws to genari thelume agora epithetikou kai imaste iperkoble leme. exoume omadara kai twra me tin swsti dioikisi poios mas pianei.


DIWSKE TON KIPRIO TON VLAKA KEZO KAI FERE PISW TON EMPEN-E GIOUTSO

Ανώνυμος είπε...

Πώς τα βλέπετε με Μπάρτσα;

Δύσκολα εγώ, πολύ δύσκολα μετά τη γκέλα της με τη Χέρκουλες (στατιστικά, αποκλείονται 2 γκέλες σε λίγες μέρες από τέτοια ομάδα), και τρομαχτικά δύσκολα αν η ομάδα μας δεν καταφέρει να πνίξει ειδικά το κέντρο τους, που είναι η μεγάλη δύναμη των Καταλανών.

Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Σιμάο και όποιος άλλος επιλεχθεί για να κάνει δουλειά στη μεσαία γραμμή (τουλάχιστον ένας ακόμα!), και κυρίως ο Νιόπλιας, οφείλουν σήμερα να σηκώσουν τον Παναθηναϊκό στις πλάτες τους.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται καμιά ομάδα!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αφού είμαστε υπερπλήρεις και πάμε για Champions League (γιατί ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ αυτό σημαίνει) τότε με δυσκολία θα μας αποσπάσουν το Χ.

Α ρε πρόβατα......

Ανώνυμος είπε...

Γιατί βρίζεις αδερφέ "Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά";

Για δύσκολο έως και τρομαχτικά δύσκολο αγώνα έγραψα! Πού είδες τα "υπερπλήρης" και "πάμε για Champions' League"; Ή μήπως κανένας άλλος σχολίασε εδώ λέγοντας τέτοιες ανακρίβειες; Δεν βλέπω κανένα τέτοιο σχόλιο! Και ξαφνικά ορμάς και βρίζεις!

Μήπως θέλεις απλώς να προκαλείς και να κάνεις μπου...έλο το blog ;

Κώστας (ο προηγούμενος ανώνυμος)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Καταρχήν δε βρίζω, χαρακτηρίζω. Και όχι εσένα, αλλά αυτόν που είδε την ομάδα "ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ".

Μια ομάδα που τραυματίστηκε ο Σπυρόπουλος και δεν έχει άλλο αριστερό μπακ. Και το ίδιο θα γίνει αν τραυματιστεί και ο Λέτο. Και ο Γκοβού. Και τα δύο σέντερ μπακ. Και ο Σισέ.......

Η ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ομάδα my ass.

Και η "ευαισθησία" καλό είναι να μην είναι ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Υπερπλήρης ομαδούλα.

Ο Λέτο ώρα είναι να πάει σπίτι του.

Μαζί με τον Νιόμπλια.

Και να κοιτάξουν να φτιάξουν ομάδα.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

Και όχι επειδή φάγαμε 5 από τη Μπαρτσελόνα.

Περαστικά μας.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Κατσουράνη … δυστυχώς αυτός ο παίχτης αποφάσισε να γίνει παλαίμαχος και κάτι σαν μάνατζερ-βοηθός προπονητή από μόνος του, οπότε ας του δώσουμε αυτή τη χαρά… άστε τον έκτος μέχρι το τέλος… να ηρεμήσουμε όλοι… (και να ευχαριστηθεί και αυτός τα τσιγαράκια του άνετα)…

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τον Λέτο τι να τον κάνουμε? Τον Βύντρα? Τον Καντέ? ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ? Τον Νιόμπλια? Τον γυμναστή? Τον Βαρδινογιάννη που δεν ενίσχυσε την υπερπλήρη ομάδα το καλοκαίρι?


Δεν έχουμε ομάδα αδέλφια......δυστυχώς.....κρίμα τα κορόιδα που έδωσαν λεφτά για να πηγαίνουν να βλέπουν αυτή την ομάδα...κρίμα πραγματικά.......

Ανώνυμος είπε...

Η Μπάρτσα μας βρήκε ανέτοιμους και αγωνιστικά και ψυχικά.

Δεν είναι θέμα πληρότητας το να μην είσαι σε θέση/διάθεση να κάνεις φάουλ στο κέντρο του γηπέδου ενώ ξέρεις πολύ καλά ότι στο κέντρο κρίνεται το παιχνίδι με αυτή την ομάδα.

Πάντως δεν είναι αυτό που είδαμε η πραγματική εικόνα της ομάδας μας, οι πραγματικές της δυνατότητες.

Θα τους σκίσουμε τους Καταλανούς ... στον τελικό!

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς.....κρίμα τα κορόιδα που έδωσαν λεφτά για να πηγαίνουν να βλέπουν αυτή την ομάδα...κρίμα πραγματικά.......

Αδιόρθωτος!

Τελικά εσύ

ή πας γήπεδο μόνο στα ματς Ρεάλ-Μπάρτσα, Μάντσεστερ Γ.-Τσέλσι και Λίβερπουλ-Άρσεναλ,

ή είσαι απλά ένας σπαγγοραμένος του κερατά κι όσα λες είναι στάχτη στα μάτια!

Γιατί δεν υπογράφεις "Σκρουτζ Μακ Ντακ";