Τετάρτη, Αυγούστου 25, 2010

Η Μεγάλη Απορία...

Έναντι ποίου ανταλλάγματος συμμάχησες Παύλο Γιαννακόπουλε
,θρύλε του Παναθηναικού,
με αυτόν τον ανίκανο και πουλημένο νεκροθάφτη του Συλλόγου που υπηρέτησες μια ζωή?

102 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gia tin metavivasi tis pae pao

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Και πότε θα γίνει αυτή η μεταβίβαση? Όταν καταστραφεί τελείως η ομάδα? Δεν το πιστεύω αυτό. Αυτή η άποψη συντηρείται μόνο και μόνο για να μην υπάρξει αντίδραση. Όσο πιο γρήγορα αντιδράσει ο κόσμος του ΠΑΟ τόσο περισσότερα πράγματα θα μπορέσει να γλυτώσει. Γιατί πολύ φοβάμαι πως η αντίδραση θα έρθει όταν όλα θα έχουν χαθεί.

Αν και για μένα το παιχνίδι έχει ήδη χαθεί.

Χάθηκε η ευκαιρία για εκτίναξη.

Μπλέξαμε με τους λογιστές.

ΑΠΟΧΗ παιδιά, είναι η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

Να παίζει ο ΠΑΟ με κενές κερκίδες σε ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ.

ΕΤΣΙ θα αναγκαστεί να δώσει την ομάδα.

Προσωπικά δε θέλω Γιαννακόπουλο πρόεδρο και μεγαλομέτοχο γιατί αυτό θα σημάνει αυτόματα το τέλος του μπασκετικού ΠΑΟ.

Μια και οι αλλαγές που πρόκειται να ακολουθήσουν θα είναι γιγάντιες (θεωρώ σίγουρο πρωταθλητή τον οσφπ ελέω διαιτησίας και ανικανότητας Τζίγγερ) νομίζω πως οι οπαδοί του ΠΑΟ πρέπει να πιέσουν για ένα μοντέλο αντίστοιχο της Μπάρτσα. Αιρετός πρόεδρος που θα ψηφίζεται από τα μέλη και με δίχρονη θητεία. Όποιος πρόεδρος θα επενδύει, θα έχει όραμα κλπ θα μένει, αλλιώς ο επόμενος. Έτσι θα δωθεί και ένα τέλος στις μονοκρατορίες.

Στο χέρι μας είναι.

Αρκεί να δούμε λίγο μακρύτερα από το δάκτυλο μας.

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Μαυρονύχτα καλά τα λες, όμως 22000 διαρκείας πήγαν και πήραν τα πρεζάκια (με τη μπάλα εννοώ, έτσι?). Αποχή μόνο εμείς οι δυο κάνουμε.

Να σχολιάσω και κάτι ετεροχρονισμένα από το προηγούμενο post:
Ναι, οι Βαρδινογιάννηδες δυσφημούνται από τη συμμετοχή τους στο ποδόσφαιρο, όμως:
1) Μήπως δε χρειάζονται πλέον "καλή" φήμη για τις τωρινές ή τις μελλοντικές δουλειές τους?
2) Διαφήμηση συνιστούν και τα καθημερινά βρισίδια!
Ακριβώς όπως κάνουν και οι τραγουδο-ηθοποιοί. Σκάνδαλα, αρκεί να βρίσκονται στην επικαιρότητα. Ζούμε στην εποχή των ΜΜΕ. Bad news is (much) better than no news. Πολύ καλύτερα από το να μη σε ξέρει κανένας!
3) Προφανώς ο Κόκκαλης πούλησε τον Ολυμπιακό γιατί, πέραν των αποδοκιμασιών, ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ! Τι την χρειάζονται (πέραν της αναγνωρισιμότητας) τώρα οι Βαρδινογιάννηδες την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είπαμε: Υποπτεύομαι, αλλά δεν ξέρω και δε μπορώ να πω.

Όσο για τους Γιαννακόπουλους, αυτοί θέλουν πάνω απ'όλα να περιχαρακώσουν το οικόπεδο. Όσο λιγότεροι είναι οι μνηστήρες, τόσο καλύτερα.
Αργότερα βλέπουν...

Τριφυλλόκαρδος είπε...

...Και αφού η περίφημη "πολυμετοχικότητα" (δηλαδή προηγουμένως μια μετοχή υπήρχε?) aka "περιορισμένο άνοιγμα συμμετοχής με στημένη και ελεγχόμενη ΑΜΚ" πήγε περίπατο, τι έχεις Τζίγγερ, τι είχα πάντα.
Όχι 5 εκατ. δεν είναι το μπάτζετ, ούτε ένα σεντ δεν έβγαλε από την τσέπη ο Φραγκοkiller. Δάνειο πήρε από την τράπεζα (του) (Αμ πουώς. Αφού οι άλλοι δε συμμετέχουν, γιατί να βάλει? Κινδυνεύει το ποσοστό του ?)

Υ.Γ.: Αυτό πάντως με τον ...εξυγιαντή Τζίγγερ, είναι όλα τα λεφτά.
Επαναλαμβάνω, 4 τινά μπορεί να συμβαίνουν:
1) Είναι βλαξ (που δεν είναι),
2) Είναι μαζοχιστής (που δεν είναι),
3) Είναι δαφνοστεφανωμένος Γανυμήδης, ή/και
4) Είναι αδιάφορος, γιατί κάνει απλά τη δουλειά του!

Εξυγιαντής πάντως δεν είναι.

Εγώ λέω το 4.

Ανώνυμος είπε...

PWS TOLMAS MAVRONIKTOMENE NA LES PWS OI GIANAKOPOULOI, AN ANALABOUN TO PDOSFERO, THA PARATISOUN TO BASKET? AFTOI LATREVOUN TO BASKET, EDWSAN APEIRA FRAGKA GIA NA GIGANTWSOUN TON PAO MAS. prosexe ta logakia sou, kserola pantognwsti!

gia fetos, prwtathlima den pernoume. oxi epidi vgike o marinakis, alla epidi o sise xanei 2 mats komvika kai apo pisw tou iparxei to xaos. kanenas ikanos, mono o apla filotimos kai isws ikanos petropoulos. prin prolavoun oi papagaloi na poun TI SE NIAZEI TO PRWTATHLIMA, ENA RWTATHLIMA DEN FERNEI TIN ANIKSI, APENANTIAS THA DIKEWSEI TON SOFER klp, na pw pws OUTE emena me niazei 1 prwtathlima, alla na exoume proedro styl marinaki. dld proponitis tha kanei koumanto, opoion paikti thelei tha tou ton agorasw, kai agapw ton lao kai tous sindesmites. dld, PATERAS.

EVIL ELVIS είπε...

Παραθέτω κείμενο του Νικόλα Βασιλαρά απο το gazetta.gr:



Να θες να αγιάσεις και να μην μπορείς με αυτούς που έχει μπλέξει ο Παναθηναϊκός. Συγνώμη, πήρατε χαμπάρι τι έγινε στη Σούπερ Λίγκα; Βγήκε πρόεδρος ο Μαρινάκης, αντιπρόεδρος ο... Μποροθρύλος και εκπρόσωπος στην ΕΠΟ ο Κανελόπουλος! Κι όλα αυτά με τις ευλογίες του Γιάννη Βαρδινογιάννη! Ο επίσημος Παναθηναϊκός δεν είχε καν την αξιοπρέπεια να ψηφήσει λευκό όπως έκανε για παράδειγμα η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, αλλά και ο Άρης, του «κολλητού» του Πατέρα, του Κόντη, για να μην ξεχνιόμαστε. Να χάσεις, αφού από τη φύση σου είσαι loser, αλλά να το κάνεις με ψηλά το κεφάλι και όχι συμμαχόντας με τον εχθρό σου.

Δυο μήνες γέμιζαν τον αέρα με αθλιότητες για την φιλία του Πατέρα με τον Μαρινάκη. Έβλεπαν στον ύπνο τους θεωρίες συνομωσίας και «εσωτερικούς πολέμους» και τελικά πήγε ο ίδιος ο Τζίγκερ να δώσει τα «κλειδιά» στον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Ο άνθρωπος δηλαδή κατάφερε σε ένα μόλις δεκάλεπτο να χάσει και την Λίγκα και την ΕΠΟ! Και εις ανώτερα. Αν βέβαια υπάρχουν...

Και μην σταθεί κανείς στην αστειότητα ότι ο Τζίγκερ ψήφισε τον Μαρινάκη επειδή είναι ιδιοκτήτης και με την κίνηση αυτή δίδαξε Παναθηναϊκό ήθος. Τα ίδια είχε και πριν 4 χρόνια με τον Πετράκη τον Κόκκαλη και ακόμη ψάχνει ο Παναθηναϊκός από που του ερχόντουσαν τα σφυρίγματα και πώς έχασε ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Αυτό που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει είναι για ποιο λόγο θα πρέπει να πληρώνει ο Παναθηναϊκός την ανικανότητα και τους εγωισμούς εκείνων που τον κυβερνούν.

'Eχει αποδειχτεί εδώ και χρόνια ότι οι άνθρωποι αυτοί πολύ απλά δεν κάνουν για τον Παναθηναϊκό. Αντί να κυνηγάνε φαντάσματα και να βλέπουν φανταστικούς εχθρούς καλό θα είναι να καθίσουν σύντομα σε ένα τραπέζι, να βάλουν ορκωτούς λογιστές να δουν πόσο πάει (στα αλήθεια) η ΠΑΕ και να τελειώνει η ιστορία.

Συμφωνώ ότι σε καθεστώς αναβρασμού αργά ή γρήγορα θα υπάρχει επίπτωση και στο αγωνιστικό και μπορεί να την πληρώσει και η ομάδα. Περισσότερο πάντως να την πληρώσει απ' όσο στα χρόνια που διοικεί ο Βαρδινογιάννης αποκλείεται. Δώστε μια λύση επιτέλους, μπας και συνεχιστεί αυτό που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τριφυλλόκαρδε κάτι πρέπει να γίνει όμως. Εγώ υπέρ των ειρηνικών λύσεων. Λευκή αποχή. Ένα γήπεδο άδειο είναι ένα ισχυρό χτύπημα. Πρέπει να ξεκινήσουν οι σύνδεσμοι, τα blogs ή κάποιος άλλος μια καμπάνια. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο τύπος δεν πουλάει. Και αν πουλήσει αν δεν υπάρχει έλεγχος από το λαό του ΠΑΟ θα έχουμε νέο δυνάστη. Θα κάνουμε που θα κάνουμε τον κόπο ας τον κάνουμε σωστά.

Evil κάποιος το είχε παραθέσει το άρθρο του Βασιλαρά στην προηγούμενη δημοσίευση του square. Καλά έκανες βέβαια και την έβαλες και εδώ.

Μήπως ξυπνήσει (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ο κόσμος του ΠΑΟ.

Υ.Γ. Οι "πυροβολημένοι" και τα πρόβατα δεν έχουν καμία ελπίδα όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά στη ζωή γενικά. Αν γεννηθείς μαλάκας, μαλάκας θα πεθάνεις. ;-)

squarelogic είπε...

Και μια εξήγηση που εμπίπτει στα όρια της ψυχοπαθολογίας,που ίσως να περιέχει το μεγαλύτερο μέρος της αλήθειας:

Είναι γνωστό οτι η ποδοσφαιρική ομάδα αποτελούσε για χρόνια το απωθημένο των Γιαννακοπουλαίων.
Απ'οταν έχτισαν με τους κόπους και τα λεφτά τους αυτή την σεβαστή απ'ολους μπασκετική αυτοκρατορία η ματαιοδοξία τους είχε ικανοποιηθεί.Ακόμα καλύτερα όσο ο κόσμος φώναζε 'Παύλο Θεέ πάρε την ΠΑΕ".
Απ την στιγμή που συμμετείχαν έκοντες άκοντες στο εγχείρημα της πολυμετοχικότητας,και ιδίως απ την στιγμή που ο "νέος" Πατέρας πήρε larger than life διαστάσεις "σκοτώνοντας" το σύστημα Κόκκαλη
οι κοντοί "στράβωσαν".Εξ ου και ο λυσσαλέος πόλεμος της Πράσινης στον Πατέρα.
Ανθρωποι του χώρου τους λένε οτι είναι απ τους πιο στυγνούς εργοδότες στη ΒΙΑΝΕΞ.Είναι ίσως η μοναδική μεγάλη εταιρεία που οι αντιπρόσωποι της δεν μετέχουν στον συνδικαλιστικό τους φορέα και φυσικά αμείβονται αρκετά λιγότερο απ'οτι σε αλλες φαρμακευτικές.
Το μπάσκετ και ο ΠΑΟ ήταν το μεράκι τους,αλλά και αυτό που εξύψωνε το προφίλ τους από κείνο του στυγνού αφεντικού.Ίσως η αμφισβήτηση της μονοκρατορίας τους στις πράσινες καρδιές απ τον Πατέρα
να δίνει την απάντηση για την ακατανόητη στάση τους.
Ας απολαύσουν τώρα τον Μαρινάκη να ισοπεδώνει την "εταιρεία του κ.Τζίγγερ"...

squarelogic είπε...

Novasport:
"Ήταν το βράδυ της Δευτέρας 23 Αυγούστου (παραμονές εκλογών) όταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ενημερωνόταν ότι ο Θανάσης Κανελλόπουλος έχει μαζί του τους 9 εκ των 16 μελών της Σούπερ Λίγκας. Από τη στιγμή που μάθαινε πως τόσο ο Πηλαδάκης, όσο και η νέα διοίκηση της Κέρκυρας θα ψήφιζαν τελικά Κανελλόπουλο, είχε καταλάβει πως το καλύτερο αποτέλεσμα για εκείνον και ανεξάρτητα από τον υποψήφιο που θα στήριζε (Μποροβήλο ή κάποιον άλλο), θα ήταν μια ήττα με 9-7. Μια ήττα που όχι απλώς θα «πόναγε», αλλά θα αναδείκνυε και στην προεδρεία έναν παράγοντα που δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό. Και ο οποίος θα έβγαινε με τη στήριξη του Μαρινάκη και του… Πατέρα!

Την ίδια στιγμή, δεν ήταν καθόλου σίγουρος ότι και οι 7 που υποτίθεται ότι ήταν «δικοί του», θα ψήφιζαν τον υποψήφιο (Μποροβήλο ή κάποιον άλλο) που θα στήριζε και εκείνος. Διότι «μπλοκ Παναθηναϊκού», επί της ουσίας δεν υπήρξε ποτέ! Υπήρχαν οι «Κανελλοπουλικοί» και οι «αντι-Κανελλοπουλικοί», ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Παναθηναϊκός. Η πλειοψηφία των όσων στήριζαν στην αρχή τον Τσακίρη και αργότερα τον Σπανό, δεν ήταν σε κανένα «άρμα» του Τζίγκερ. Τέτοιο δεν υπήρξε ουσιαστικά ποτέ. Όλοι αυτοί, απλώς δεν ήθελαν τον Κανελλόπουλο.

Το ίδιο βράδυ στο οποίο αναφερόμαστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και άλλοι παράγοντες που στήριζαν Κανελλόπουλο (μαζί και ο τελευταίος), κάθονταν παρεούλα μέχρι αργά. Στο διάστημα αυτό ήταν που ο Μαρινάκης πήρε τηλέφωνο τον Τζίγκερ και του είπε πως στις εκλογές της Τρίτης βγαίνει ο Κανελλόπουλος με τα… τσαρούχια! «Ο Κανελλόπουλος θα αποσυρθεί αν κατέβω εγώ υποψήφιος, αλλά θέλω τη στήριξη σου», ήταν η επόμενη του κουβέντα.

Ο Τζίγκερ «κλώτσησε»… ελαφρώς. Είπε στο Μαρινάκη πως θα τον στηρίξει, φτάνει να τον στηρίξουν όλες οι ομάδες και παράλληλα ο Κανελλόπουλος να φύγει τελείως από τη μέση. Έθεσε και άλλα ζητήματα, χωρίς ιδιαίτερη ουσία. Μαθαίνω ότι τον πήρε τηλέφωνο και ο Σοφοκλής Πιλάβιος για να τον «ψήσει», αλλά δεν μπορούσα να το διασταυρώσω, δεν μου φαίνεται όμως και απίθανο να έχει συμβεί. Συνηθίζονται αυτά, άλλωστε. Με τα πολλά, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είπε το «ναι».

Στην πραγματικότητα, όμως, σύρθηκε, μπροστά στο φάσμα μιας βέβαιης ήττας από έναν παράγοντα (Κανελλόπουλο) που πολέμησε όσο λίγους. Ουσιαστικά, αντάλλαξε την ψήφο του με την απόσυρση του Κανελλόπουλου. "

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κινήσεις πανικού και ασχετοσύνης είναι αυτές square. Δείγμα έλλειψης σχεδίου (εκτός των άλλων). Ο εξυγιαντής του ποδοσφαίρου my ass. Ο επενδυτής των χρημάτων μας.

Πρέπει να φύγει. Και επειδή δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο Μαρινάκη να πάρει την ΠΑΕ, η μόνη λύση είναι ο ΚΟΣΜΟΣ.

Ο κόσμος του ΠΑΟ στο προσκήνιο. Ο μόνος που δικαιούται να "ομιλεί" εκτός των άλλων.

Ας το καταλάβουμε αυτό και ας αφήσουμε τον στρουθοκαμηλισμό.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ οφείλουν να γυρίσουν την πλάτη τους και στα κωλοφύλα εκείνα που τους θεωρούν ιθαγενείς.

Βαρδινογιάννης, Τουλούμπας, Δημητράκης, Επενδυτές των χρημάτων μας, Εξυγιαντές της κουράδας κλπ πρέπει να ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ.

Ιδού η ομάδα, ιδού και η λύση.

Ανώνυμος είπε...

δε περιμεναμε το 2010 για να μαθουμε οτι ο τζιγγερ ειναι ανικανος.

ο ανθρωπος δε μπορουσε να προστατεψει την ομαδα ουτε με τον αετο σκυδρας.

τον κυραστα ποιος τον εδιωξε?

τον ερασιτεχνη ποιος τον εκλεβε?

το γκοτζο και τη λαχανοφυλλαδα του ποιος τη χρηματοδοτουσε?

Tα πράγματα είναι απλά.

Όσο η ομάδα πάει καλά θα υπάρχει μια ανοχή στη διοίκηση.

Άπαξ και ξαναρχίσουν οι μπούφλες, τα κατακέφαλα και οι σφαλιάρες είναι ευνόητο ότι δεν τίθεται πια θέμα πώλησης αλλά οικειοθελούς αποχώρησης και παραχώρησης.

ΠΑΤΕΡΑ και ΒΓΕΝΟ stand by.

Τζίγγερ πέτυχες φέτος νέο νταμπλ;
Κέρδισες πίστα και κανονάκι.

Προχώρησες και το γήπεδο ουσιαστικά;
Κέρδισες και έξτρα ζωή...

Απέτυχες; Φίδι που σε έφαγε...
Ούτε 60 εκατομύρια, ούτε 30, ούτε 10.

Μονάχα κλωτσιές...

Μαύρος Σιαρέγκι είπε...

Αν μετα απο όλα όσα έχουν γίνει αυτά τα χρόνια:

-το συλλαλητήριο
-τις αποδοκιμασίες
-την αποχή του κόσμου
-την έλλειψη τίτλων
-την απαξίωση του συλλόγου
-την καθολική παραδοχή Παναθηναϊκών και αντιπάλων οτι είναι μακράν ο πιο αποτυχημένος παράγοντας της ιστορίας του Παναθηναϊκού

Αν μετά απο όλα αυτά σκέφτεται ακόμα και άλλα σενάρια πέρα απο την πώληση της Παε τότε δεν υπάρχει γιατρειά για τον άνθρωπο. Ούτε για το δαφνί δεν είναι

ΠΟΥΛΑ ΡΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

mages den gustarw kindinologies alla fetos...papala. den tha pame kala. k as exoume kalitrerous paiktes, idio gamato sinolo, 2 11ades isaksies klp. den tha pame kala. PREPEI apo kapoious na fanei theos o marinakis fetos. opote, poulo emeis. exoume kaliterous paiktes. kai mexri kai o dimoutsos, p ine poli kalos kai dinatos paiktis, kai kaliteros apo ourtado klp, opote xriastei na paiksei, tha paiksei fovera, ime sigouros. kai o govu tha spernei. kai o ninis tha vgazei mpalies. kai amina ine kaliteri. boumsong kai giourkas perneoun thesis twn sariegi -ampalos- kai vintra -metrios alla filoteimos- opote kai i amina tha petaei. eidika deksia, seitaridis-govou tha gamane. alla den tha kanume kati kalo. kanelopoulos, mporovilos,, marinadkis. afto ta leei ola. sto paraskinio imaste anyparktoi, o konstantopoulos ine glastra kai o kosmos gelaei mazi tou kai o tziger ine adiaforos kai anikanos.

poula kai fige tziger

den antexoume allo

kamia mera tha ginei kana makeleio kai tha 'anarwtiese'

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ Μαριδιακό ο…. .Ο.Π.Α.Π. !!!! 8,5 ΕΚ. € ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΈΣΟΔΑ. ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΕ…. Παίξτε ρε μαλάκες δελτία για να κονομήσουν οι…. Άλλοι.!!!! Η Siemens ήταν ιδιωτική εταιρεία και δικαίωμά της. Αλλά το κράτος….. να δίνει χορηγία και με απ’ ευθείας ανάθεση επέκταση σύμβασης για τα λογισμικά ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ….ΕΕΕΕΕ. Τ’ ακούς ΠΑΓΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕ……!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ετοιμάζεται για μία ακόμη μετακίνηση. Αυτή τη φορά στη Μίλαν. Κάποιοι στο Μιλάνο, βέβαια, έχουν ασθενή μνήμη, αφού μάλλον δεν τους ενοχλεί πως το 2006, μέσα στη δίνη του σκανδάλου Calciopoli, ο Ζλάταν είχε δώσει τα χέρια με τον Μπράιντα, για να αλλάξει γνώμη το πρωί και να πάει στην Ιντερ. Ο Σουηδός δεν είχε αλλάξει φυσικά γνώμη επειδή ο Μοράτι και η Ιντερ του πρόσφεραν καλύτερες αγωνιστικές προοπτικές, αλλα επειδή ο ατζέντης του, ο Ραϊόλα, πήρε ένα έξτρα δωράκι κάτω από το τραπέζι! Δεν έχω την παραμικρή ουτοπία για να περιμένω στο ποδόσφαιρο της μετά Μποσμάν εποχής να ισχύει ο λόγος και όχι τα συμβόλαια. Αλλωστε ο Ζλάταν δεν άλλαξε και πολύ σαν χαρακτήρας όλα αυτά τα χρόνια, αφού ο Μότζι τον έβαζε να μαλώνει με τους συμπαίκτες του στον Αγιαξ το 2004, για να τους εξαναγκάσει να τον δώσουν στη Γιουβέντους. Την οποία ήταν ο πρώτος που εγκατέλειψε το καλοκαίρι του σκανδάλου, σε αντίθεση με τον Μπουφόν και τον Νέντβεντ που έμειναν εκεί.

Ανώνυμος είπε...

luis garciz lipon. mia xara paiktaras. xerete pollous protoklasatous 32 xronwn pou tha erxontan sto elliniko protathlima gia na ka8ontai pagko kai na einai enallaktikh lush? monoetes simvoleo, 600.000 euro. eleftheros apoktithike KAI aftos. freitas , mia xara douleia ekanes. oti s pei to afentiko. bravo s. 800.000 edwsan gia mpoumsonmg, 800.000 piran apo rukavina. dld?

0 euro dapanithikan fetos gia metagrafes.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ναι που είναι χαφ και ουχί επιθετικός. Άλλος ένα ξεζουμισμένος χωρίς κίνητρα στην ομάδα μας.

Δε βάζει λεφτά ρε παιδιά. Όλο δάνεια παίρνει ο μαλάκας για να χρεώσει τους επόμενους. Γιατί σύντομα θα υπάρξουν "επόμενοι".

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Καθαρά Βαρδινογιαννική μεταγραφή. Άλλος ένας Βίκτορ στην ομάδα. Έχει να παίξει σοβαρή μπάλα από το.....2005, ενώ το '07 είχε ένα σοβαρό τραυματισμό που λίγο έλειψε να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του. Μετά το '07 απλά δεν υπάρχει, ενώ τον άφησε ελεύθερο η Σανταντέρ.

ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.

squarelogic είπε...

Συμφωνώ με Μαύρη Νύχτα...
(ε,ενίοτε συμβαίνει και αυτό..)
-)))

Ανώνυμος είπε...

xwris ixnos eirwneias, me kathari aporia, nixta pisteveis pws gia afto o tzuger pernei daneia? epidi thelei na xrewsei tous epomenous? afto an isxiei ine kalo stin teliki, nai men tha xrwewthun osoi ton diadextoun, alla to thema ine oti tha ton diadextoun! e?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square έχει ξανασυμβεί...πολλάκις, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. ;-)

Ανώνυμε, για να σου απαντήσω σε ένα τέτοιο ερώτημα πρέπει να είμαι ο ίδιος ο τζίγγερ. Στο μυαλό του τζίγκερ (αντί του Μάλκοβιτς). :-))

Υποθέσεις, εικασίες και άλλα τινά μπορώ να κάνω μόνο. Γιατί χρεώνει την ΠΑΕ και δεν επενδύει τα χρήματα που εισπράττει? Που πάνε τα χρήματα που πήρε/πάρει και που δεν είναι λίγα?

Ότι είναι λίγες οι μέρες του, είναι. Το ξέρει, το ξέρω, το ξέρεις. Είναι σαν ένα δικτάτορα που δεν τον θέλει ο λαός. Θα πέσει και μάλιστα σύντομα αν επαληθευτούν οι δυσοίωνες προβλέψεις.

Αλλά αυτή τη στιγμή είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ , με ότι αυτό συνεπάγεται (και δε συνεπάγεται κάτι καλό για τον ΠΑΟ οπότε δε μπορώ να ενστερνιστώ την αισιοδοξία σου) έτσι δεν είναι? :-))

Υ.Γ. Μην θεωρείτε μικρό τον έλεγχο των πράσινων εφημερίδων από την "ιδιοκτησία". Ένα σωρό πρόβατα υπάρχουν εκεί "έξω".

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ, Ο ΓΚΟΤΖΟΣ κ.α.

EVIL ELVIS είπε...

ZHTΩ ΟΙ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ

ΖΗΤΩ Ο ΓΚΟΝΤΖΟΣ, Ο ΤΖΙΓΚΕΡ, Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ -ΔΕΝ- ΕΡΧΕΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ -ΔΕΝ- ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....


ΥΓ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΕΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ, ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Evil, με ισοσκελισμένους ισολογισμούς θα έχεις....τον τζιγγεριακό. Για "απογείωση" χρειάζεσαι κάτι "άλλο".

Ευτυχώς ο κόσμος του ΠΑΟ "ξυπνάει" και εστιάζει στην αιτία του χρόνιου προβλήματος του ΠΑΟ.

ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.

EVIL ELVIS είπε...

Νύχτα,

για αυτο και αποθεώνω τους ισοσκελισμένους ισολογισμούς , τον τζίγκερ, τον γκόντζο κλπ, γιατί θέλω ο ΠΑΟ να ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, και ας μην πάρει ποτέ κύπελλο, πρωτάθλημα, ευρωπαικό τίτλο. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΥΝΑΜΟΙ, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ, ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ.



ΥΓ: αυτό το σχόλιο καθώς επίσης και το προηγούμενο που έκανα, είναι ΕΙΡΩΝΙΚΑ. για όσους ίσως δεν καταλαβαν. 4 χρόνια που γράφω στο blog εχω δειξει τι πιστευω για τον ΠΑΟ ως ιδεα και τι για τον τζιγκερ ως καρκινο.

Ανώνυμος είπε...

Όσοi πιστεύουν πως στο κέντρο ο ΠΑΟ είναι πλήρης,θα πω πως κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Συγγνώμη αλλά οτι και να λέτε ο Νίνης δυστυχώς δεν κάνει. Και δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που λύπει ο Ζιλμπέρτο η ομάδα να παρουσιάζει αυτά τα χάλια στο κέντρο. Καταλάβατε λοιπόν που πραγματικά χρειαζόμαστε δύο παίκτες σοβαρούς. Και τέλος θα πως πως όποιος πιστέψει πως δεν κερδίσαμε γιατί έφταιγε η άμυνα ή επειδή έλειπε ο Σισσέ απλά δεν ξέρει μπάλα. Ο ΠΑΟ δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στον κέντρο και δεν μπορούσε να απειλήσει από τον άξονα(έκανε ελάχιστες σοβαρές ευκαιρίες για να πει κανείς πως του έλειπε ο Σισσέ). Η Ξάνθη έκανε μόλις μια φάση. Γκολ μπορεί να φάς. Και οι άλλοι μπάλα παίζουν. Το θέμα είναι πως αντιδράς. Διότι δεν το έφαγες στο 85, aλλά στο 51, kαι είχες σχεδόν 40 λεπτά και δεν έκανες τίποτα.

Το ξαναλέω. Άλλο το ότι πρέπει να φύγει ο Τζιγκερ, kαι άλλο η απαράδεκτη εικόνα της ομάδας με τεράστια ευθύνη του Νιόπλα.

Είναι δυνατόν να μην υπολογίζεις εδώ και δύο χρόνια τον Κλέυτον να μην κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας επί δυο σερί χρόνια με την υπόλοιπη ομάδα και τελικά συνεχώς να τον καλείς να δώσει λύσεις?

ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ksexASTE ton titlo fetos. oxi mono giati o tziger den poulaei, alla epidi i omada exei elleipsis. prwin paiktes styl garcia, mesovezikes liseis styl karagouni [stamata tin mpala] kai kleyton [sovarepsou i gine epixirimatias kai stamata tin mpala] , atomistes styl leto, aiwnia talenta styl spyropoulou, metria senter back styl bousong kai kante... den ginete etsi. kai na deis pou o thrinos fetos tha ta sarwsei ola. k as einai 33 xronwn oi neoi paiktes , ine protoklasatoi. pantelits rtomendal ibagasas riera, exei k o marniakis ta kone pleon, opote, klafta

Ανώνυμος είπε...

Ανησυχια και προβληματισμος ,λεει καποια φυλλαδα, στους μετοχους για το νεο δανειο 11,5 εκατ. ευρω που θα παρει ο τζιγγερακος απο την τραπεζα πειραιως ..δεν ξερατε κυριοι μετοχοι δεν ρωταγατε που λεει και η παροιμια ???? θα τα ξεχρεωσει ο γιαννακης μηνανησυχειτε....20 μυρια θα παρει απο το champions league αντε να βαλετε και σεις το κατιτις και ενταξει ειμαστε.....η ερωτηση για το τι θα μεινει στην ομαδα και πως θα χρησιμοποιηθει προκαλει το γελιο μας....και εξαλλου ειναι και αυτη η περηφημη τρυπα της delloitte ( γελαει ακομα ο κοσμος με τα ψευτικα στοιχεια)...να υπενθυμισουμε οτι ειναι το τριτο δανειο που παιρνει σε δυο χρονια ο γιαννακης...(το πρωτο 7 εκατ, το δευτερο 5 εκατ.....συνολο δηλαδη 23,5 εκατ.!!!!!!!!!!!!)....αλλα ετσι ειναι...οι συμφωνιες ειναι συμφωνιες...αγαπας την πειραιως γιαννη ?? αποδειξη....δεν μπηκε αλλωστε τυχαια στην φανελλα σαν χορηγος...πρεπει να της το ανταποδωσεις τωρα.....εμεις ειχαμε εκφρασει την ανησυχια μας ηδη απο το πρωτο δανειο...σε λιγο θα μας φεσωσεις και θα ζητας και τα ρεστα γιατι δεν πηραμε διαρκειας.........η κατρακυλα εχει αρχισει....το θεμα ειναι που θα σταματησει.....

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Και εντελώς αγωνιστικά, ο παίκτης που ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ είναι ο Λέτο. Κανείς προπονητής να του τραβήξει το σκουλαρικάκι και να του εξηγήσει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα ομαδικό ΥΠΑΡΧΕΙ?

Το κέντρο της άμυνας μας απλά δεν υπάρχει. ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

Πόσα χρόνια ρε παιδιά έχει ο Κούπερ (που by the way όταν του προτάθηκε ο Γκαρσία τον απέρριψε ασυζητητί) συμβόλαιο με τον Άρη?

Υ.Γ. Evil!!! ;-)

EVIL ELVIS είπε...

Και για όσους δύσπιστους αμφισβητούν την ΑΓΑΠΗ των βαρδινογιανέων για τον ΠΑΟ, να ενημερώσω πως το ΣΤΑΡ στα αθλητικά του κάνει λόγο ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟ, και όποτε δείχνει πλάνα από την Εθνική ομάδα, δείχνει ΜΟΝΟ παικτες του ΠΑΟ.


Όχι απλά αγάπη, αλλά . . . παράφορη και τυφλή!!

Ανώνυμος είπε...

Το παρακάτω κείμενο το γράφω υπό καθεστώς σύγχυσης και αγανάκτησης λόγω της γκέλας με την Ξάνθη. Αυτό το ξεκαθαρίζω και το παραδέχομαι. Δεν νομίζω όμως να με οδηγεί σε λάθη. Θα ήθελα λοιπόν να απευθύνω κάποια ερωτήματα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

1. Κύριε Γιάννη γιατί δεν πήγατε στο γήπεδο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος; Στην επίσημη πρεμιέρα της δική σας ομάδας.

2. Κύριε Γιάννη γιατί δεν πήγατε να στηρίξετε την προσωπική σας επιλογή, τον Νίκο Κωνσταντόπουλο και αφήνεται τον θείο σας;

3. Κύριε Γιάννη, αντέχεται να δείτε την ομάδα που είναι δικό σας δημιούργημα (όπως λέτε) στα τέλη του Σεπτέμβρη; Στο Χαριλάου δεν θα πάτε, το ίδιο και στην Καβάλα. Εκτός και αν ταξιδέψετε στην Βαρκελώνη. Σας παρακαλώ όμως μην το κάνετε. Θα επιβεβαιώσετε αυτούς που σας χαρακτηρίζουν τουρίστα. Εμείς πάντως δεν αντέχουμε ως τότε για αυτό και την Παρασκευή ανεβήκαμε στις ταράτσες, το Σάββατο αν πάρετε εισιτήρια θα είμαστε στο Χαριλάου και την Τρίτη θα ξεπαραδιαστούμε για να πάμε στην Βαρκελώνη.

4. Κύριε Γιάννη, γιατί μία ζωή πρέπει να διαβάζουμε γραπτές σας δηλώσεις στον Τύπο και σπάνια να σας βλέπουμε στην τηλεόραση ή να σας ακούμε στο ραδιόφωνο να μιλάτε; Έστω και αν αυτά που θα ακούσουμε δεν μας αρέσουν, όπως έγινε στην περίπτωση του Δημήτρη Γόντικα, θέλουμε δούμε ή να ακούσουμε κάτι live απο εσάς.

5. Κύριε Γιάννη, μετά τη γκέλα της πρεμιέρας ποιος θα πάει να μιλήσει στους παίκτες για να τους τρίξει τα δόντια, να του ανεβάσει το τσαμπουκά και φυσικά να εκτοξεύσει την αυτοπεποίθησή τους. Όλα αυτά μαζί...

6. Κύριε Γιάννη, εσείς δεν ήσασταν που λέγατε οτι θα καλύψετε το ποσοστό σας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ή υπάρχει και άλλος μέσα στην ΠΑΕ και κάνω λάθος;

7. Κύριε Γιάννη, αφού δικαιολογήσατε την ψήφο σας στον Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας «οτι είναι ιδιοκτήτης ομάδας» εσείς γιατί στέλνετε εκεί τον Δημήτρη Γόντικα; Μπήκε στο μετοχολόγιο μέσω της τελευταίας αύξησης;

8. Κύριε Γιάννη, τί είναι χειρότερο απο τα δύο; Ο Πρόεδρος της ΕΠΑΕ στο ματς της Ριζούπολης ή ο διαιτητής;

9. Κύριε Γιάννη, γιατί πηγαίνετε στο γήπεδο με την έναρξη του αγώνα και φεύγετε στο 80';

10. Κύριε Γιάννη, για είστε τόσο σίγουρος για εχθρούς εκ των έσω στον Παναθηναϊκό, πάει να πει οτι γνωρίζεται καλά τη συγκεκριμένη τακτική. Έτσι δεν είναι;

11. Κύριε Γιάννη, το θέμα του γηπέδου τυχαία είχε βαλτώσει τα τελευταία δύο χρόνια και τώρα υπάρχουν πάλι εξελίξεις;

12. Κύριε Γιάννη, σοβαρά τώρα, πιστεύεται οτι υπάρχει σοβαρό ποσοστό στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας (και όχι μόνο των οπαδών) που σας στηρίζει; Προσοχή, στηρίζει οχι αδιαφορεί γιατί πιστεύει πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι.

13. Κύριε Γιάννη, βρέχει ή γίνεται τίποτε άλλο;

Αυτά. Σας ευχαριστώ πολύ. Ξέρω οτι απαντήσεις δεν πρόκειται να λάβω ποτέ. Εύχομαι όμως με κάποιο τρόπο άμεσο ή έμμεσο, να καταφέρουν να φτάσουν σε εσάς τα παραπάνω ερωτήματα.

Καλή τύχη σας όλους μας... Κύριως όμως στην ομάδα μας.

TSATSOI TOY BGENO είπε...

PROS VAZELOKATASTASI

POSA PAIRNETE KAI APO POIOUS
RE MAGKES THS EXEDRAS
GIA MA VRIZETE TOUS ADELFOUS GIANNAKOPOULOUS?

TA PAIRNETE SE MHNIAIA VASI
H PAKETO MOLIS TELEIONETE MIA DOYLEIA?

TSATSOI TOY AERITZH!

squaretrellas είπε...

PROS SUQARELOGIC

posa pairneis ki apo poious
esy pou apokaleis psyxopa8ologikes periptoseis tous monadikous apodeigmena 1000000000000000000% panathinaikous aderfoys Gianakopoulous?

Posa se plironei o Pateroulis soy? Ta tsoflia tou Aeritzh?

SA DEN NTREPESAI!

mavri h founta poy kapnizeis είπε...

TO MONO POU 8A SAS SOSEI
TSATSOI TOU AERITZH
EINAI NA MHN PATISTE TO PODARI SAS STO GHPEDO!
AN KAI EIMASTE SIGOUROI POS EXETE NA PATE GHPEDO APO TOTE POY GENH8HKATE!
SAS EXOUME STAMBAREI!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αυτός ο Βέλλιος είναι και γαμώ τα παικτάκια. Αν είχαμε μια σοβαρή διοίκηση θα τον είχαμε αποκτήσει. Παίκτης με προοπτική και όχι πρώην ποδοσφαιριστής.

Μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση επίσης το 7 της Ξάνθης και ο το αλάνι του Ηρακλή (Νο 10). Πολύ καλά παικτάκια.

ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΖΟΥΤΑΟΥΤΑΣ ΚΑΙ ΒΙΚΤΟΡ. :-)

squarelogic είπε...

squaretrellas,
"Φίλε" μου αν μπήκες χτες εδώ για 1η φορά σε δικαιολογώ,εν μέρει.
Ομως εγώ γράφω εδώ πάνω από 4 χρόνια-αρχικά ως σχολιαστής-και κανείς δεν έχει σκεφτεί να μου προσάψει 'αφεντικά" και payrolls.
Το σχόλιο μου-όπως και η ίδια η ανάρτηση που αναφέρεται στον ΜΕΓΑ Παναθηναικό Παύλο,προέρχεται ακριβώς απ την απορία πως αυτός ο αποδεδειγμένα γνήσιος Παναθηναικός κατέληξε να στηρίζει τον ανίκανο ραλίστα,επιτρέποντας του να καταστρέψει όλη την δυναμική που η 2ετία της πολυμετοχικότητας δημιούργησε υπέρ μας.
Ψάχνω λοιπόν να βρω πιθανές εξηγήσεις και αυτή είναι ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ
που μου υπέδειξε φίλος παναθηναικό,αλλά και άνθρωπος του χώρου τους.Μπρεί και να τους αδικεί,δε λέω...
Αλλά μακάρι να γίνει αυτή η αδικία αφορμή για να μας πουν σε τι αποσκοπούν στηρίζοντας τον αδιάφορο ραλίστα!
Δυστυχώς για μένα,δεν βιοπορίζομαι από κανέναν "αεριτζή",και δεν βγάζω ούτε σεντ απ την ενασχόληση μου με τον ΠΑΟ.
Είμαι απ'αυτούς που "πληρώνουν" για την αγάπη τους.

ΥΓ.Μην αφήνετε προσωπικά σχόλια μια και θα λείπω εκτός Ελλάδος για 7-8 μέρες.

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Χαίρομαι που οι περισσότεροι κοιτάζουν το δάσος και δεν το χάνουν εξαιτίας των (εκάστοτε) δέντρων.
Μόνο κάποιοι που υπογράφουν ως "ανώνυμοι" κάθονται και ασχολούνται με το τι έγινε στον αγώνα με την Ξάνθη, η ακόμα και στο τι θα γίνει και στο φετινό πρωτάθλημα...
Μακροπρόθεσμα, με Τζίγγερ ξέρουμε όλοι τι μας περιμένει...

Μαύρος Σιαρέγκι είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ReeVBtS6EV4

Μαύρος Σιαρέγκι είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=bs2LiERCHI8&feature=related

Μαύρος Σιαρέγκι είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=4S1SI223Iz8

Ανώνυμος είπε...

Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά αναζητάει ένα… τοίχος για την άμυνα του από την εποχή που έφυγε για τους Ρέιντζερς ο Σωτήρης Κυργιάκος! Το φάντασμα του πλανάται ακόμα πάνω από την Παιανία, αφού το «τριφύλλι» έχει αποκτήσει πολλούς στόπερ, αλλά κανένας δεν έχει στεριώσει ή δεν έχει πείσει.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πολύ καλό, διδακτικό και ενδεικτικό Ξανθιώτη. ;-)

ΖΗΤΩ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ.

ΖΗΤΩ Ο ΤΖΙΓΓΕΡΙΑΚΟΣ.

Πάει ο Παναθηναικός. :-(

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

25.000 διαρκείας....πείτε μου τώρα, όλοι αυτοί οι μαλάκες δεν κάνουν κακό στον ΠΑΟ? Δεν επιβραβεύουν ουσιαστικά αυτόν που βρίζουν?

Θελέστα και παθέστα.....έτσι δε γίνεται τίποτα.....

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟ.

ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΑΕΡΙΤΖΗ είπε...

Καλά οι 26000 που πήραν διαρκείας είναι για σας πρεζόνια (της μπάλας) και όχι φίλαθλοι του ΠαναθηναΙκού.

Εσείς πουλάκια μου οι 2 που 'εΧΕΤΕ να πάτε γήπεδο κάτι 10ετίες και που το μόνο που κάνετε είναι να βρίζετε την ομάδα και που φτάσατε στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ να βρίζετε χυδαια ακόμα και τους Γιαννακόπουλους, τι είσαστε;

Πληρωμένοι τσάτσοι του αεριτζή είσαστε ρε και το παραμυθάκι σας έληξε οριστικά από τη στιγμή που βάλατε στο βρωμόστομά σας τον ΠΑΥΛΟ και το ΘΑΝΑΣΗ!

Είστε ληγμένοι για όλους εμάς.

Άκου "ανταλλάγματα" από το ραλίστα οι Γιαννακόπουλοι! ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΡΕ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΑΕΡΙΤΖΗ;

Δεν σας πέρασε από τπ μυαλο όΤΙ οι Γιαννακοπουλοι κατάλαβαν το παιχνιδάκι που πήγε να πάιξει ο Αεριτζής κι η Γλάστρα του η Χοντρέλω, που βγαίνει και κλαψουρίζει πως έχασε τρια τάληρα;

ΤΗ ΓΙΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ τα "ανεξάρτητα" (χαχαχα) καλόπαιδα υο φιλικό με Τζένοα γράψτε τη καλά στο νιονιό σας.

Έρχονται χοντρές φάπες έτσι και πατήστε το ποδάρι σας στο γήπεδο!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κάτσε να διαβάσεις ρε συ. Η 2α γυμνασίου είναι δύσκολη.

Μα πόσο Τζίγγερ είσαι... είπε...

Aμα ηταν o Tζιγγερ μανατζερ των U2 θα ειχε πουλησει τον Bono σε αλλο συγκροτημα απο το 2000 και θα τον ειχε αντικαταστησει με "ελευθερο" απο το x-factor....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΕΛΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΙΤΖΗ.

ΔΕ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΡΚΕΤΑ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ?

ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΤΕΡΟΠΡΟΒΑΤΑ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ 26,000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

http://www.facebook.com/pages/Na-mazeutoume-1000000-gia-na-dioxoume-ton-Tzinker-kai-tis-glastres-tou/157413734268637

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=t_Rc11S-ET0

Ανώνυμος είπε...

http://1.bp.blogspot.com/_Euz63NUUn4w/TEq1BxYJ5GI/AAAAAAAAEbY/V0ayVJaJ76g/s1600/71345617.gif

EVIL ELVIS είπε...

τζιγγερ:

"Ανδρεα και Νικο,

Σας μεταβιβάζω δωρεάν την κυριότητα του 25% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από αυτές που κατέχει η οικογένειά μου. Η μοναδική δέσμευση που πρέπει να αναλάβετε είναι να εγγυηθείτε να μην πουληθεί κανένας πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής της σημερινής ομάδας"


το αφεντικο τρελάθηκε!
δεν πουλάει (τρέλα), χαρίζει!

ειδικά εκεί που κάνει λόγο για την δέσμευση μη πώλησης 1οκλασάτου παίκτη, είναι να μην γελάς;
τζιγερακο, ειναι δυνατον οι Βγενο και Πατερας να πουλήσουν παικτες και δη 1ης γραμμης; αυτα ειναι δικες σου τακτικες!

για να δούμε.................

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Μακάρι να μπορούσα να αποκρυπτογραφήσω τον Τζίγγερ...
Δεν έχει σημασία όμως. Το θέμα είναι να γίνει η μεταβίβαση.
Ίδωμεν...

Ξανθιώτης είπε...

Μακάρι επιτέλους να τελειώσει αυτή η ιστορία.

Παίζει βέβαια και η πιθανότητα να χρωστάει η ομάδα κανένα τρελό ποσό, ας πούμε 100 εκ. σε τράπεζα ή εταιρία της οικογένειας, οπότε το τζάμπα δεν είναι στην πραγματικότητα τζάμπα, αλλά για να δούμε τι θα γίνει...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.....ελπίζω όμως αληθινό.

Παιδιά ας γίνει η μεταβίβαση και μετά ΟΛΑ θα φτιάξουν........ίσως είναι μια ηρωική έξοδος....δεν πήγαινε άλλο.......

Κοντεύω να τρελαθώ από τη χαρά μου.

Θα συμπαθήσω μέχρι και τον Τζίγγερ!!!!!

Φαντάζεστε τον Δημητράκη? :-))

Ανώνυμος είπε...

• Είδε ότι η πλειοψηφία του κόσμου ήταν απέναντί του και το ποτάμι δεν γύριζε πίσω. Μάλιστα, μετά το παιχνίδι με τη Τζένοα, ο προβληματισμός του ήταν έντονος. Γι’ αυτό τον λόγο, κάποιοι κοντινοί του άνθρωποι που πριν από λίγο καιρό είχαν υψηλό «βαθμό», τον συμβούλευαν να κάνει κάτι για να προσεγγίσει τον Πατέρα.

• Το έγραφα και πριν από καιρό. Χρήματα για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν υπάρχουν. Για την ακρίβεια, δεν είναι διατεθειμένος ο Βαρδινογιάννης να βάλει. Γι’ αυτό και πάρθηκαν δάνεια. Λίγο πριν από την ΑΜΚ, Ο «Τζίγκερ» θα ήθελε να ζεστά λεφτά των Πατέρα, Βγενόπουλου. Αν παραχωρηθεί ο 25% σ’ αυτούς, σ’ αυτούς θα πέσει το «βαρύ πακέτο» των πολλών χρημάτων και το «βάρος» από τον νυν μεγαλομέτοχο θα φύγει.

Οσο για την επόμενη μέρα, όπως έγραψα και παραπάνω, ας μην μπούμε στη διαδικασία να τη μαντέψουμε. Από τις πρώτες αντιδράσεις, πάντως, φαίνεται ότι μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για το «τριφύλλι» με άλλα αφεντικά στην ΠΑΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τυφώνας διαβουλεύσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στους τραπεζίτες και την Κυβέρνηση με αφορμή τις φημολογούμενες συγχωνεύσεις Τραπεζών. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μάλιστα έγινε σύσκεψη κορυφής στο Μαριάνα Bay ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Μιχάλη Σάλλα με αντικείμενο συζήτησης την συγχώνευση της Πειραιώς με την Εθνική. Το συγκεκριμένο εγχείρημα έχει σαν βασικό αντίπαλο τον ίδιο τον Υπουργό Οικονομικών, κ.Παπακωνσταντίνου, αλλά η οικογένεια Βαρδινογιάννη φαίνεται πως πέρασε στην αντεπίθεση «απειλώντας» πως θα μεταβιβάσει δωρεάν τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ανδρέα Βγενόπουλο. Βγενόπουλος και Κυβέρνηση βρίσκονται στα «μαχαίρια» και το τελευταίο που θα ήθελε ο κ.Παπανδρέου είναι να αποκτήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος μοχλό πίεσης μέσω της πολυπληθής μάζας των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Θα πετύχει ο αντιπερισπασμός της οικογένειας Βαρδινογιάννη και θα προχωρήσει η συγχώνευση ή θα βγει πιο δυνατός (από σπόντα) ο Ανδρέας Βγενόπουλος; Το άμεσο μέλλον θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην απόφαση του Γιάννη Βαρδινογιάννη ήταν οι αποδοκιμασίες στο φιλικό με την Τζένοα, όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr. Ποιος ήταν ο ρόλος της Μαριάννας Βαρδινογιάννη...

Οι αποδοκιμασίες προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη το βράδυ της 22ης Αυγούστου ουσιαστικά προχώρησαν τις εξελίξεις και έδωσαν την ώθηση για την αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό. Αλλά δεν ήταν μόνο οι αποδοκιμασίες αλλά ένα πανό με υβριστικό περιεχόμενο σε βάρος της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, μητέρας του Γιάννη.

Σε οικογενειακή συνάντηση με τη συμμετοχή φυσικά του «πατριάρχη» της οικογένειας, του Βαρδή Βαρδινογιάννη, έπεσαν όλα τα ενδεχόμενα στο τραπέζι. Βασική άποψη όλων ήταν ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και δεν είναι δυνατόν να ακούνε ύβρεις όταν εδώ και 31 χρόνια έχουν προσφέρει τα πάντα στον σύλλογο, «αιμορραγώντας» οικονομικά και τελικά να ακούνε μόνο τη λέξη «φύγε»!

Από εκεί και πέρα συζητήθηκε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσει αυτή η κατάσταση και αποφασίστηκε να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών και μάλιστα δωρεάν, ώστε να φύγει το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας και όχι το δικό της όφελος...

Οσο για το timing της ανακοίνωσης, κρίθηκε σκόπιμο να γίνει μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, ώστε να γίνει κατανοητό σε κάθε πλευρά, ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη παραδίδει τον Παναθηναϊκό ενισχυμένο με νέα πρόσωπα και όχι αποδυναμωμένο με παραχωρήσεις παικτών!

Πλέον στόχος του Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι να παραδώσει την ΠΑΕ και να μην ασχοληθεί πλέον ενεργά με τα δρώμενα στο «τριφύλλι» παρά μόνο για σημαντικά θέματα...

gazzetta.gr

ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΗΤΑΝ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ? ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι αποδοκιμασίες προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη το βράδυ της 22ης Αυγούστου ουσιαστικά προχώρησαν τις εξελίξεις και έδωσαν την ώθηση για την αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό. Αλλά δεν ήταν μόνο οι αποδοκιμασίες αλλά ένα πανό με υβριστικό περιεχόμενο σε βάρος της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, μητέρας του Γιάννη.

gazzetta.gr

TO ADYNATO SHMEIO HTAN H MARIANNA? AN TO KSERAME NORITERA.......

EVIL ELVIS είπε...

"Το θέμα που απασχολεί περισσότερο τους Βγενόπουλο και Πατέρα είναι το ομολογιακό δάνειο των 15 εκατομμυρίων ευρώ που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός με την εγγύηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, καθώς θέλουν την διαβεβαίωση του «Τζίγκερ» ότι θα διατηρήσει την προσωπική εγγύηση ώστε να μην υπάρχει κάποια μεταβολή από την τράπεζα"


κρατήστε μικρό καλάθι παπαγαλάκια του τζιγκερ, ΣΙΓΟΥΡΑ κατι κρυβεται πισω απο την κινηση "χαρισματος" του 25%. φαντάζει εξωπραγματικό να χαρίζει, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδη συνειδητοποιησε οτι ΔΕΝ τον θελει κανενας ΥΓΙΗΣ ΦΙΛΟΣ του ΠΑΟ. τζιγκερ ειναι αυτός...............

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΓΩΝΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΓΩΝΙΑ. ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΙΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΑΨΑΜΕ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ! Μακρια απο τον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ!! Ασχολησου με το ποδοβολλευ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΦΕΥΓΕΙ... και το κέρδος το μεγάλο είναι ότι θα ξαναγυρίσει ο κόσμος που σιχαινόταν την οικογένεια... ξέρω πολλούς τέτοιους και κυρίως μεγάλους ανθρώπους... Ανοίξτε ξανά τα διαρκείας... φέτος μετά από 7 χρόνια δε πήρα γιατί δεν ήθελα ξανά να βλέπω μιζέρια μετά από τη τέλεια περσινή χρονιά... ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ... ουστ ψευτοπαναθηναϊκοί που γίνατε γαύροι... ξεβρωμίσαμε

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Μάλλον είναι οικογενειακή απόφαση ?
Ζύγισαν τα υπέρ και τα κατά και είπαν ...τέλος ?!
Τώρα το κατάλαβαν ?
Τόσο απομονωμένοι στους πύργους τους ζουν πια αυτοί οι ...μεγαλομπουρζουάδες ???
Τέλος πάντων, να δούμε τι θα γίνει...
Για μένα πάντως παιδιά, το μεγαλύτερο κακό της Βαρδινογιάννειας εποχής είναι ότι, κλείνοντας(?), έχει αρχίσει να μικραίνει τον Παναθηναϊκό μας...
Υπενθυμίζω στους πιτσιρικάδες ότι στον Παναθηναϊκό οι τίτλοι είναι η νόρμα και όχι η εξαίρεση...
Δε μπορώ να διαβάζω, π.χ., για τον (άξιο) Πατέρα ότι είναι "ο πρόεδρος του νταμπλ", λες και πρόκειται για Ευρωπαϊκό τίτλο...
Ήμαρτον. Με τους Βαρδινογιάννηδες ξεχάσαμε ποιοι είμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ, (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Ο ΒΓΕΝΟ, ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ-ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, (ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ, ΑΛΛΑ) ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ "ΑΕΚ", "ΠΑΟΚ", "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟ ΚΟΚΚΑΛΗ" Ή ΚΑΤΙ ΣΥΝΑΦΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ, ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ - ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.
ΥΓ: ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ "ΠΕΡΗΦΑΝΑ" ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ! ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ!

Μα πόσο Τζίγγερ είσαι... είπε...

Αν ο ΠΑΟ δεν ήταν μαγαζί γωνία δεν θα ασχολιόντουσαν μαζί του οι Βαρδινογιανναίοι, για αυτό μην ανησυχείς για το μέλλον τσάτσε του γκότζου.

Ξεκουμπιστείτε από την ομάδα όλοι οι λογιστές, οι τσάτσοι, τα μιάσματα και τα κακρκινάκια και η ομάδα θα βρει τον δρόμο της.

ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

H απελευθέρωση του διαδικτυακού στοιχήματος οδηγεί τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις.Αδειες παίρνουν η LADBROKES (Σωκράτης Κόκκαλης), η BΕΤ WIN (οικογένεια Βαρδινογιάννη) και η WILLIAM HILL(Δημήτρης Κοντομηνάς).Και οι τρεις αποχώρησαν από το ποδόσφαιροΤυχαίο . Δεν νομίζω

Ανώνυμος είπε...

vgenopateres, ferte TWRA sifaki kai papastathopoulo


niktomene, na parw diarkeias twra p afentika eginan - ginointe paterovgelopouloi, ή o Pao den ine panw apo prosopa?

Μα πόσο Τζίγγερ είσαι... είπε...

ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ.

ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΓΚΟΤΖΑΛΑΚΙΑ!!!!

Γκόντζος είπε...

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

Σήμερα Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010 και ο κόσμος μου έχει γκρεμιστεί.
Δεν βρισκόμαστε στο 1999, αλλά πιστεύω πως οι ζημιές μέσα στον ευαίσθητο ψυχισμό μου δεν έχουν σύγκριση με αυτές που έγιναν τότε.
Μα πως μπόρεσε ο φίλος μου ο Γιαννάκης απλά να χαρίσει τις μετοχές του στον κακό Πατέρα και τον Βγενόπουλο;

Αυτούς που καθημερινά δεν μας άφηναν να χαιρόμαστε την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις εποχές που κυβερνούσε μια ευχάριστη παρέα.
Τι θα απογίνουν ο Κωνσταντόπουλος, ο Φρέϊτας, ο Γόντικας και τόσοι άλλοι πιστοί της εταιρείας;

Τι θα απογίνω εγώ;

Τι ήθελαν πια αυτοί οι οργανωμένοι για να ησυχάσουν; Καθε μέρα τα έγραφα τόσο ωραία, έβγαζα και στιχάκια από τη βίβλο για τους προχωρημένους και αυτοί εκεί.
Δεν έχω πολύ κουράγιο.

Αν αυτοί είναι αχάριστοι που δεν τους φτάνει η δεύτερη θέση, αυτοί θα χάσουν.

Δεν θα ξαναβάλω τον Ντόϊ στο εξώφυλλο, ούτε καν στα μάτς με την Κοπεγχαγη.

Ακούς εκεί οι αχάριστοι ...

Ειλικρινά δικός σου,

Gozzo

Φαααααπ!!! είπε...

Χασανε οι τσατσοι ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ με το χουνερι που τους εκανε ο κοσμος του Παναθηναικου!

Νομιζαν πως θα τους αφηναμε να ξανακανουν τον Παναθηναικο οπως ηταν πριν το 2008....

Αμ δε!

ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠ!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ Ο ΣΟΦΕΡ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ?

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΖΑΦΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΙΚΕΤ ΚΛΑΜΠ,
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΑΥΡΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ?

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ Ο ΣΟΦΕΡ ΕΦΕΡΕ ΡΑΓΚΟΥΕΛ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ?

ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΥ ΚΟΥΤΣΑΝΕ ΤΟΝ ΟΛΙΣΑΝΤΕΜΠΕ...
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΙ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ?

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ -3 ΒΑΘΜΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΣΒΕΡΚΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΕΣΕΙΡΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ 4 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ?

ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 850.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΠΡΟΓΚΡΑΜ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ 1/10 ΚΑΙ ΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ?

ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕ?

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ?

ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΓΚΟ-ΜΕ-ΝΙ-ΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΚΑΙ ΕΔΙΩΧΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ???

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2008!

ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΙΣΣΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΡΓΚΕΛΕ,

ΛΕΤΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΟΟΥΤΕΡ

ΚΑΙ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΖΙΩΛΗ!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι η πιο ισχυρή οικογένεια του τόπου γιατι παιρνει δάνεια και φεσωνει τον Παναθηναικο?

Γιατι η πιο ισχυρή οικογένεια του τόπου ηταν ΠΕΛΑΤΕΣ απιθανων προεδρων του ΠΑΟΚ, του ΟΣΦΠ, της ΑΕΚ και της ΛΑΡΙΣΑΣ?

Γιατι η πιο ισχυρή οικογένεια του τόπου εχει βαλει λιγοτερα σε 30 χρονια απο οτι οι πολυμετοχικοι σε 1?

Ανώνυμος είπε...

Τον Παναθηναϊκό ΠΕΛΑΤΗ του γαύρου δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να ξανακάνετε!

Καταλαβαίνω πως οι εργοδότες σου γούσταραν να τρώνε φάπες από Κόκκαλη, Νταϊφά ακόμα και από τον Σαλιαρέλη (!!!!) άλλα τα δώρα στους κολλητούς και κουμπάρους των Βαρδινογιάννηδων ΤΕΛΟΣ!

Τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Αεκάκι να χρεωστάει στις τράπεζες δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να τον κάνετε!

Όσοι θέλουν να καμαρώνουν πως είναι μέτοχοι του Παναθηναϊκού πρέπει να βάζουν το χέρι στην τσέπη!

Όχι την θηλιά στον λαιμό του Παναθηναϊκού χρεώνοντας τον στην τράπεζα τους ώστε να κονομάνε και από τους τόκους....

Στον Παναθηναϊκό αξίζουν μέτοχοι όπως ο Πατέρας, ο Βγενόπουλος και οι υπόλοιποι της ΠΕΚ που μέσα σε ένα μόνο καλοκαίρι έβαλαν περισσότερα από όσα οι Βαρδινογιάννηδες σε 30!!!

Ανώνυμος είπε...

Εκ πρώτης όψεως η μεταβίβαση του 25% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νίκο Πατέρα μοιάζει απλή, όμως μόνο τέτοια δεν είναι. Οι δυο τελευταίοι έχουν μια σειρά από ζητήματα που θέλουν εγγυήσεις από τον Τζίγγερ και του τις ζητήσουν στο ραντεβού της Τετάρτης. Αυτά είναι τα:

Α) Στις σκέψεις τους είναι να υπάρξουν γραπτές εγγυήσεις προκειμένου να μην "μπλοκάρονται" οι αποφάσεις από τον Τζίγγερ, που θα έχει το δικαίωμα ως καταστατική μειοψηφία. Για να εγκριθεί άλλωστε μία απόφαση απαιτείται το 66.7%, άρα από τη στιγμή που αυτό το ποσοστό δεν καλύπτεται, θα πρέπει να βρεθεί μία φόρμουλα που θα επιτρέπει τη λήψη αποφάσεων δίχως προβλήματα.

Β) Βγενόπουλος και Πατέρας θα ζητήσουν να δοθούν εγγυήσεις ότι δεν θα υπάρξει "αντιπολίτευση" από την πλευρά του Βαρδινογιάννη και απo όσους
λειτουργούν "προστατευτικά" προς τον ίδιο, κάτι που είχε συμβεί στο διάστημα της προηγούμενης διετίας.

Γ) Να ξεκαθαρίσει εάν θα λαμβάνει μέρος στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που θα χρειάζονται, αναλογικά με το ποσοστό του και εάν επιθυμεί να είναι ο ίδιος μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δ) Να διευκρινιστεί το καθεστώς της ΓΗΠΕΛ και όλα όσα αφορούν το γηπεδικό, αλλά και τα δάνεια που έχουν χορηγηθεί στην ΠΑΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΥΟΜΕΝΟ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα τη ιστοσελίδας prasinanea.gr, ο Ανδρέας Βγενόπουλος δείχνει να είναι προβληματισμένος σχετικά με το κόστος (140.000.000 ευρώ) κατασκευής του νέου γηπέδου στο Βοτανικό, που κατά την άποψή του είναι υπερβολικό.

Ανώνυμος είπε...

o gontikas prepei na meinei giati einai douleutaras k ponaei thn omada. an oxi san antiproedros tote apo kapoio allo posto. epish 8a nai egklhma na fugei o freitas! fetos me mhdeniko budjet ekane polu kales metagrafes. fantasteite ti 8a mporouse na kanei me 25 ek. budjet.

Ανώνυμος είπε...

telika niktomene i lisi den itan adeies kerkides.

i lisi itan gemates kerkides me kosmo kai gemates pano kai sinthimata apodokimasias.

kana-mpeeeeee

Μαύρος Σιαρέγκι είπε...

Τα εναπομείναντα γκοτζαλάκια παρακαλώ να καταφύγουν στα καταφύγια.

Πόσοι είναι 10-12? 2,5 ταξί φτάνουν.

Μαύρος Σιαρέγκι είπε...

Σε ΟΛΑ τα blogs/fora κλπ, οι γαύροι κλαίνε για τη φυγή του καρκίνου.

Γαύροι και γκοτζαλάκια, έγιναν ΕΝΑ.

Γαυρογκοτζαλάκια....ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν΄ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ!

1. Φριτέζας τέλος, επιστροφή Αντωνίου.

2. Συριζόπουλος τέλος, πρόεδρος ο Θανάσης Κανελόπουλος.

3. Γόντικας τέλος, αντιπρόεδρος ο μεγάλος Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

4. Απόκτηση 2 επιπλέον "Σισέ" στα χαφ και στα μπακ το Γενάρη.

5. Επίλυση γηπεδικού άμεσα.

6. Ψήφο δυσπιστίας εναντίον του Μαρινάκη στη Σούπερ Λίγκα με την πρώτη ευκαιρία.

ΤΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ (αρκεί μιά ματιά στα γραπτά σας),
ΑΒΟΥΛΟΙ (ξέρετε τι δεν θέλετε, αλλά δεν ξέρετε τι θέλετε),
ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ, (αναμασάτε κάθε μαλακία που σας σερβίρουν από ραδιοφώνου και τηλεοράσεως χωρίς να αναρωτιέστε γιά τη σκοπιμότητα της "πηγής".
ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ (των υποψήφιων Κοσκωτάδων)
ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ (συνέπεια τηα αγραμματοσύνης)
ΑΝΑΞΙΟΙ του ήθους και της ιστορίας του Παναθηναικού

ΜΑΚΑΡΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ!!!! είπε...

Καλά καλά ανώνυμο γκοτζαλάκι...

ΜΗ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ!
Η ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!
ΟΥΤΕ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΟΥΤΕ ΧΡΕΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Από τη στιγμή που ο Βγενό είχε καταθέσει πρόταση ΑΓΟΡΑΣ, πριν ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, προφανώς είχε εικόνα της ΠΑΕ και ήταν διατεθειμένος να ΠΛΗΡΩΣΕΙ έστω και 15 εκατομμύρια για να την πάρει.

Τώρα που του την ΧΑΡΙΖΕΙ ο άλλος, υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να τον κάνει να πει "όχι";

Ας είμαστε σοβαροί!!!

Μαύρος Σιαρέγκι είπε...

Και κλάμααααααααα τα γκοτζαλάκια.....

Ουά ουά φέρτε μας πίσω τον Τζίγγερ που έδινε τα πρωταθλήματα στον ΟΣΦΠ. Εμείς δε θέλουμε τίτλους, θέλουμε ισολογισμούς.

ΒΡΕ ΟΥΣΤ......

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

Τελικά ξαναγυρίσαμε στη πολυμετοχικότητα μέχρι νεωτέρας;

Ανώνυμος είπε...

Κ Α Λ Α

Κ Ρ Α Σ Ι Α !

ΟΛΕ είπε...

Το θέμα είναι απλό:

ΓΑΥΡΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!

Τσάτσος είπε...

"Το Τζίγκερ πολλοί εμίσησαν,
τα φράγκα του ελάχιστοι"

(επιτύμβιο της ΠΕΚ)

Κ.Α. είπε...

Πρώτη-πρώτη κίνηση της νέας εποχής η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ!

Τρέμετε γαυράκια!

EVIL ELVIS είπε...

ΠΑΤΕΡΑΣ: ΤΑ έχουμε βρει σε ΟΛΑ

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ




ΥΓ: η φοδρα του σακακιου του τζιγκερ ήταν πράσινου χρώματος και ειχε το logo του ΟΤΕ, δεν ελεγε πουθενα ΠΑΟ :P

Ανώνυμος είπε...

Τον Κωστάκη τον Αντωνίου τι τον ήθελε ρε γαμμώτη;

Ξανθιώτης είπε...

O Κωνσταντόπουλος συμφωνεί με όλα αυτά;;;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Elvis, ο Τζίγγερ διαφήμισε φανέλα του ΟΤΕ και όχι του ΠΑΟ, δεν κατάλαβες. ;-)

Τον μαλάκα πούλησε και οπαδιλίκι....βρε ουστ.....

Θεωρώ θετικές και αναμενόμενες τις εξελίξεις. Απλά θα κάνουμε υπομονή για να μειώσουμε (να απαλλαγούμε θα αργήσει λίγο από ότι φαίνεται) το ποσοστό του καρκίνου και η ομάδα να μπορέσει να ξανααποκτήσει τη δυναμική του '08, που έχασε ξανά φέτος με την επιστροφή του ακατανόμαστου.

Προσωπικά είμαι αισιόδοξος, εκτός και αν.....βάλει το χεράκι του ο Γκότζος.

Ο νοών νοείτω.

Ξανθιώτης είπε...

Ρε σεις μήπως (λέω μήπως!) ήταν όλα στημένα; Και η αντιπαράθεση και όλα;

Που είμαστε τώρα; Όπου ήμασταν τον Μάρτιο. Μετοχές δεν άλλαξαν χέρια. Όλα είναι ίδια.

ΑΛΛΑ:

Ο Πατέρας είναι πλέον ήρωας! Όλοι θα τον προσκυνάνε. Και δεν έχει καμιά ευθύνη για τις μεταγραφές. Άρα κανένας δεν θα του ζητάει χάμερ, κίλερ και τα συναφή.

Ο Τζίγγερ είναι υποφερτός πια. Χάρησε το 25% ο άνθρωπος. Τι άλλο πια να κάνει; Μέχρι και πράσινη φόδρα έραψε...

Και το πιο σημαντικό: δεν δόθηκε δεκάρα για μεταγραφές και φταίει ο ... Κωνσταντόπουλος! Τον οποίο τον είχε ξεχάσει και η μάνα του, άρα κάτι κέρδισε κι αυτός.


Τυχαίο; Δε νομίζω...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη σεβαστή η άποψη σου αλλά προσωπικά δεν την ενστερνίζομαι χωρίς όμως και να την αποκλείω (τις δίνω ένα πολύ μικρό ποσοστό πάντως). Είμαι αισιόδοξος. Εκείνο που φοβάμαι είναι η κακόπιστη κριτική από τον Γκότζο και τους ανθρώπους του που βλέπουν τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια τους και που θα γίνουν εξαιρετικά "επικίνδυνοι".

Πάρε ένα δείγμα (αν έχεις υπομονή, διάβασε και τα σχόλια):

http://www.leoforos.gr/blog/3825/tsekouri-tou-polemou

Υ.Γ. Απορώ με ένα τέτοιο άρθρο την "επόμενη" μέρα. Κάτι δεν πάει καλά στο μνημόνιο συνεργασίας. Γιατί αποκλείω να μη συζητήθηκε το θέμα των γκοτζαλικών και της διχόνοιας που προσέφεραν απλόχερα στον κόσμο του ΠΑΟ. Έναν κόσμο που τον αποκαλεί "φυλή του πούλα και φύγε"......ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ για το 99% των Παναθηναικών οπαδών.

U.W.S. 13 είπε...

Ξανθιώτη συμφωνείς δηλαδή ουσιαστικά με το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Πράσινης" που λέει ότι δεν άλλαξε τίποτα κι όλα αυτά ήταν στάχτη στα μάτια.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πολύ πίκρα ο Δημητράκης. Πολύ πίκρα......κάνουν μεγάλο λάθος οι Γιαννακοπουλαίοι....πρώτα συμμάχησαν με τον καρκίνο, τώρα υπονομεύουν τη νέα προσπάθεια.....στο τέλος θα δικαιώσουν τον Τουρτούρα.....θα απομονωθούν. ;-)

Ο κόσμος του ΠΑΟ γυρνάει τις πλάτες τους στις πράσινες φυλλάδες που προσπαθούν να τον κατευθύνουν. Το internet έδωσε τη δυνατότητα στην πλειοψηφία των πράσινων οπαδών να διαβάσουν απόψεις που δε σερβίρονται από τα δύο αυτά μέσα. Με 5000 φύλλα και οι δύο εφημερίδες μπορούν να επηρεάσουν πλέον ένα πολύ μικρό ποσοστό ανίκανο να διαδραματίσει οποιοδήποτε ρόλο στις εξελίξεις.

Ανώνυμος είπε...

O ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

O Παύλος Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό λέγοντας:

«Εμένα με ενδιαφέρει να πηγαίνει καλά ο Παναθηναϊκός. Δεν με ενδιαφέρουν τα μνημόνια. Ο χρόνος θα δείξει αν έγιναν σωστές ενέργειες ή όχι».

Eρωτηθείς από τι θα εξαρτηθεί η επιτυχία της νέας προσπάθειας, απάντησε:

«Εξαρτάται από τους ανθρώπους που μετέχουν. Αν είναι καλοπροαίρετοι κι ενδιαφέρονται μόνο για το καλό του Παναθηναϊκού ή για την προβολή τους. Αυτοί που ανέλαβαν τέτοιες ενέργειες έχουν και την ευθύνη τους».

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κοινώς.....θα υπονομεύσω κάθε προσπάθεια επειδή ο γιος μου είναι ψυχοπαθής.

Ανώνυμος είπε...

επειδή ο γιος μου είναι ψυχοπαθής

Ρε Νύχτα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είσαι λοιπόν; Γιατί δεν τολεγες εξαρχής;

Ζακί Ντε Λα Μπαλί είπε...

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 30.000. ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Δόξα τω θεώ! Γιατί αλλιώς στο γήπεδα θα ήμουν μόνος παρέα με 28.000 πρεζάκι (της μπάλας).

Μα πόσο Τζίγγερ είσαι... είπε...

Ο κόσμος του ΠΑΟ αγαπάει την ομάδα του. Το απέδειξε και με τα διαρκείας που πήρε αλλά και την στήριξη του στον Πατέρα καθώς και στην προσπάθεια για αποδέσμευση της ομάδας από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.