Κυριακή, Ιουνίου 20, 2010

Το..ξεβράκωμα των Αμπράμοβιτς και Θεωρίες Συνωμοσίας...

Εξυπακούεται οτι η ηχηρή είσοδος του Μαρινάκη στον Ολυμπιακό ανατρέπει πλήρως τα δεδομένα ως προς τον ανταγωνισμό και αυξάνει την πίεση προς τον ήδη 'τσουρουφλισμένο" στη μοναξιά του "νικητή",κοντόφθαλμο σωφέρ...
Αποτελεί όμως κι ένα ηχηρό ράπισμα προς τους επίδοξους...Αμπράμοβιτς και τον λαλίστατο αρχηγό τους,Α.Βγενόπουλο, ο οποίος τελευταία διεκδικεί επαξίως την δόξα του Ιωάννη Μελισσανίδη στις κωλοτούμπες με ...τριπλό άξελ:βλέπετε,τον Μαρινάκη δεν τον ενδιέφερε αν θα... προκαλέσει το κοινό αίσθημα με τα νούμερα (περί τα 100 εκατ ευρώ) της αγοραπωλησίας του Ολυμπιακού,όπως τον... "ευαίσθητο" κΒγενόπουλο...
(μια εύλογη δικαιολογία βεβαίως είναι οτι ο Βγενό διοικεί ένα φάσμα πολύ μεγάλων,διαφορετικών μεταξύ τους, εταιρειών και άρα δεν έχει χρόνο για τέτοια "παιχνιδάκια",ειδικά όταν αποδεικνύονται πολυδάπανα,τόσο σε χρήμα,όσο-κυρίως-σε χρόνο)

Απ την άλλη,ενα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα,είναι πως και αποφάσισε ενας επιχειρηματίας που δεν έχει δουλειές με το Ελλην.Δημόσιο,όπως ο Μαρινάκης, σε αυτήν την συγκυρία να σπρώξει τόσα λεφτά σ΄έναν μη ανταποδοτικό οικονομικά τομέα,όπως το ελληνικό ποδόσφαιρο?
Η εξήγηση της "κάψας" με την ομάδα είναι η προφανής,αλλά για μένα,όχι αρκετή...
Άλλωστε υπάρχει πιο παθιασμένος οπαδός απ τους Γιαννακόπουλους,στους οποίους προτάθηκε επανειλημμένα το όνειρο της ζωής τους,η προεδρία της ΠΑΕ(,αλλά προφανώς με όρους που συνιστούσαν 'φάκα"),και οι οποίοι αρνήθηκαν επίμονα κάθε φορά?
Πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο που καθιστά ελκυστική μια τόσο παράτολμη κίνηση.
Ακούστε λοιπόν τι συνδύασε ο square:
Κουμπάρα του Μαρινάκη είναι η διαγραφείσα Ντόρα...και ως γνήσιο τέκνο του πατρός της κινείται δραστήρια για την δημιουργία νέου πολιτικού σχηματισμού,κάτι που ευνοείται και απ την αποστροφή πλέον της πλειοψηφίας του ελλην।λαού προς τα 2 μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν την τελευταία 30ετία με τα σημερινα αποτελέσματα।Για χάρη της λέγεται οτι ο Μαρινάκης μπήκε και στα μήντια,αποκτώντας-μεταξύ άλλων-και το 25% του ΣΚΑΙ!
(Αλλωστε η οικογεν.σχέση Μαρινάκηδων-Μητσοτακέικου πάει πολύ πίσω,με τον πατέρα Μιλτιάδη να έχει διατελέσει Βουλευτής επί Οικουμενικής)
Τώρα,αν τα λεφτά είναι του Μαρινάκη ή αν απλά ξεπλένει χρήμα για την Οικογένεια,εξασφαλίζοντας παράλληλα κι έναν εξαιρετικά ισχυρό "στρατό" για την κυρία,μόνο εικασίες μπορεί να κάνει κανείς.
Σας έχω όμως και συνέχεια:
και ο έτερος νεοεισελθών στην ΠΑΕ Ολυμπιακός,ο Λαυρ।Λαυρεντιάδης ενδεχομένως σχετίζεται έμμεσα με την πολιτική οικογένεια।Ο Λ।Λ. βρέθηκετην τελευταία 8ετία ξαφνικά με απεριόριστη ρευστότητα εξαγοράζοντας ότι έβρισκε μπροστά του,κυρίως στον χώρο του φαρμάκου,αλλά με ισχυρή παρουσία τελευταία και στα ΜΜΕ.Η ρευστότητα αυτή παρουσιάστηκε μετά μια πώληση και επαναγορά της οικογεν.εταιρείας του,της Νεοχημικής, στο τεράστιο αμερικανικό fund,Carlyle Group,που έχει στενές σχέσεις με το βαθύ κατεστημένο των ΗΠΑ.Οι Μπους,οι υπουργοί Αμύνηςτους Baker και Frank Carlucci,ο πρώην πρωθυπουργός της Βρεττανίας John Major,και ο αδελφός του Σαρκοζύ έχουν διατελέσει ή διατελούν μέτοχοι ή υψηλοί αξιωματούχοι του γκρουπ.
Η οικογ.Μητσοτάκη διατηρεί ως γνωστόν,στενούς δεσμούς με την Οικογ.Μπους,φιλοξενώντας τους συχνά σε κρουαζιέρες στα ελλην.νησιά,και κάποιοι "μυημένοι" θεωρούν οτι είναι οι εδώ τοποτηρητές του γκρουπ.
Γίνεται λοιπόν εμφανές οτι κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα,με εξωπραγματική για τα ελλην.δεδομένα ρευστότητα,διεισδύουν την τελευταία 2 ετία σε 2 τουλάχιστον νευραλγικούς τομεις: τα ΜΜΕ και το ποδόσφαιρο.Και τα δύο απαραίτητα για τον έλεγχο των μαζών.
Βλέπετε,η ώρα της Κρίσεως πλησιάζει,και οι διορατικοί υπερατλαντικοί Αφέντες μας
ετοιμάζουν τις επόμενες 'εναλλακτικές "μας λύσεις.
Μήπως τώρα η κίνηση Μαρινάκη βγάζει περισσότερο νόημα?

προσθήκη:Πείτε "αλεύρι"...
Ποιός ορίστηκε νέος υπεύθυνος επικοινωνίας του Γαύρου?
Ο Νικος Καραχάλιος,πρώην υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ και φιλικά διακείμενος προς την πρώην Δήμαρχο Αθήνας...


98 σχόλια:

Τριφυλλόκαρδος είπε...

1) Ποιος σου λέει ότι δεν επιθυμεί να ανοίξει δουλειές με το δημόσιο ?
2) Απαιτούμε από τον Βγενό να βγει μπροστά και να καθαρίσει την "Κόπρο του Αυγεία".

scene of crime είπε...

Ο ΘΡΗΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΧΤΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ 3-4 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ:

ΓΚΟΒΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
ΜΑΡΤΣΕΝΑ, 2,5 ΜΥΡΙΑ

ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟΙ.

ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ:

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 0,1 ΜΥΡΙΟ
ΠΕΤΣΚΟ 0,4 ΜΥΡΙΑ
ΦΟΡ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ -ΑΛΛΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΙΣΕ- 1,5 ΜΥΡΙΟ

ΔΛΔ ΜΕ 4,5 ΜΥΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΟΥ.

ΑΝ ΑΠΟ Κ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΑΝΤΖΙΟ ΡΟΥΚΑ ΔΑΡΛΑ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Κ ΛΟΙΠΑ ΠΑΛΤΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ ΠΟΥ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ Η ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/lr------2010062124815/

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω το πάγωμα των Φρέιτας, Πέτσκο να είναι καλά σημάδια. Αν δεν τα βρουν πάντως ας αναλάβει ο μεγαλομέτοχος, ας διοικήσει η πλειοψηφία και ας πάρει και τις ανάλογες ευθύνες. Ο Πατέρας τους έδειξε πως πολεμάς το παρασκήνιο, οι ομάδες μπασκετ και βολλεϋ γυναικών πως ξεφτυλίζεις τακτικές "Ριζούπουλης". Δικαιολογίες του στυλ με έστησε ο ...Μόρις, δεν στέκουν ούτε σε 10χρονα πλέον.

Ανώνυμος είπε...

TELEIVSES TZIGGER ESU KAI OI TSATSOI SOU POU TOLMANE NA YPARXOYN PANATHINAIKOI AKOMA POU UPOSTYRIZOUN ESENA POU EFTASES TON PAO MAS STA PROTHIRA TIS XEFTILAS GIA 13 XRONIA KAI TON XANADIALIEIS......

κωτσος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΑΤΟ Ο ΜΕΣΙ, 22 ΧΡΟΝΩΝ, ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΑΡΧΗΓΟΥ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ ΠΧ Ο ΒΕΡΟΝ????????????? Α ΡΕ ΜΑΡΚΕΤΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΜΕΣΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΥΠΕΡΟΜΑΔΕΣ, ΜΠΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ine san na dinei to perivraxionio ston nini enw stin 11ada exeis katsour kai kirgiako

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνει κανεις τίποτα; Ο Πατέρας, λένε, ήθελε Κόντη και Θ. Κανελόπουλο! Για να εκτοξευτεί η ομάδα; Μάλλον θ' αστειεύονται αυτοί που διέδωσαν κάτι τέτοιο. Σίγουρα θέλουν να βλάψουν την εικόνα του Πατέρα. Δεν εξηγείται αλλιώς.
:-(

??? είπε...

gazzeta.gr

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Η ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!

ΓΕΓΟΝΟΤΑ:
1. Πατέρας - Αντωνίου είχαν δύο χρονιές, μία καλή κ μία κακή. Μια χαρά δηλαδή στατιστικά.
2. Δεν είναι δυνατόν να είσαι πρόεδρος μαριονέτα. Πρέπει να έχεις στοιχειώδη ευχαίρεια κινήσεων. Και τουλάχιστον το όνομα του γενικού διευθυντή θα έπρεπε να καθορίζεται από τον πρόεδρο.
3. Ο Βαρδινογιάννης πουλάει. Οσο κανείς δεν επιθυμεί να αγοράσει τότε αυτός θα κάνει κουμάντο.
4. Ο Πατέρας είχε ΕΠΙΣΗΜΩΣ δηλώσει πως θα συμμετέχει στην άυξηση του ΜΚ. Μετά τα... γύρισε κ με δικαιολογίες της πλάκας απέχει.
5. Οι Αφοι Γαννακο σιωπούν εκωφαντικά στηρίζοντας πρακτικά Τζίγγερ.
6. Ο... Βγενο μετά τις... εποχές Αμπράμοβιτς χαρίζει τις μετοχές του λες κ του περισσεύουν τα εκατομμύρια κ από την άλλη ξεκάθαρα όχι απλά δεν χαρίζει τίποτα αλλά υπό προυποθέσεις θα έμπαινε στην αύξηση του ΜΚ (αν έμενε ο Πατέρας)

Εν ολίγοις οι πολυμετοχικοί ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ό,τι κατόρθωσαν να φτιάξουν, λόγω συμφερόντων που κανένας μας δεν θα μάθει ποτέ.
Ταυτόχρονα κάποιοι ---άγνωστο ποιοί--- ασχολούνται με μεταγραφές... χωρίς προυπολογισμό, χωρίς τίποτα....

Ανώνυμος είπε...

parte martsena twra gia 3 xronia kai se 3 xronia parte paketo mora-papstathopoulo.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πάρτε Καπετάνο και Ιωαννίδη τώρα και σε δύο χρόνια Πάντο και φτιάξαμε ομαδάρα.

Τζίγγερ καπετάνιε των ονείρων μας, γερά.

Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι αυτός ο άνθρωπος είναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του ΠΑΟ όσες προσπάθειες και αν κάνουν τα γκοτζαλάκια να κάνουν το άσπρο - μάυρο.

Σε αυτόν τον αγώνα θα είναι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΤΙΚ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΩΛΟΦΥΛΑΔΕΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ.

ΑΠΑΞΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Υ.Γ. Square ωραία η ανάλυση σου. Επίσης μπορεί και να ξεπλένουν χρήμα. Μπορεί και πολλά άλλα.

Τζιγκεροσαρμάς είπε...

Αυτό με την τσιγγουνιά στο θέμα του γυμναστή, δείχνει ότι ο Τζίγκερ όχι μόνο δεν άλλαξε, αλλά χειροτέρεψε κιόλας.
Κάνει οικονομία 30 χιλιάδων ευρώ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΑΕ(ΕΠΙ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ),,ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΓΕΛΑΓΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ..ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ..ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΞΕΓΡΑΦΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΝΤΡ...ΟΠΗ ΣΟΥ..ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ............................

EVIL ELVIS είπε...

Αρθρο του Βασιλαρά "Επιστροφή στο... παρελθόν", gazetta.gr:

Σε παρωδία εξελίχτηκε τελικά η πολυαναμενόμενη συνάντηση των μετόχων στο σπίτι του Γιώργου Νίκα στο Ψυχικό. Μιλάμε για ένα πραγματικό φιάσκο υπό την έννοια ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης φάνηκε σαν να πηγαίνει στην κουβέντα απλώς για να... επικυρώσει ένα πλάνο που ο ίδιος είχε φτιάξει εδώ και καιρό. Και είναι κομμένο και ραμμένο με οδηγό το... ένδοξο παρελθόν. Του... Ολυμπιακού φυσικά. Και των πιο μαύρων ημερών για κάθε υγιώς σκεπτόμενο Παναθηναϊκό. Απλώς συμφωνούσε στο να βάλει στη βιτρίνα τον Νικόλα Πατέρα επειδή είναι φουλ αγαπητός στον κόσμο αλλά και στα αποδυτήρια.

Με τη σκέψη αυτή προφανώς θα σκόπευε να γλιτώσει την αναβίωση της 13ης Απριλίου που κάποιοι θεωρούν πως δεν θα αργήσει να ξανάρθει... Το μόνο που έγινε τελικά μετά από αυτή τη συνάντηση ήταν να γίνει ακόμη βαθύτερο το χάσμα. Ο Πατέρας αποχώρησε από τη συνάντηση σηκώνοντας ψηλά τα χέρια του αδυνατώντας να καταλάβει το σκεπτικό του Τζίγκερ.

Μάλιστα, σε μια υποτίθεται ενωτική συζήτηση ακούστηκαν βαριές κουβέντες από την πλευρά του τέως προέδρου που μη πιστεύοντας αυτά που άκουγε έφτασε στα όριά του. Περί των καλών προθέσεών του Βαρδινογιάννη δεν αμφιβάλω. Κάποτε μάλιστα που είχα μιλήσει τετ α τετ μαζί του για αρκετή ώρα αυτό είχα, μεταξύ άλλων καταλάβει.

Δυστυχώς όμως (για τον Παναθηναϊκό πάνω απ' όλα και τον κόσμο που σιχτιρίζει) για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι όσο και να το θέλει δεν το έχει με τίποτα αυτό το σπορ. Εξ ου και απορεί κόσμος και κοσμάκης γιατί επιμένει σε κάτι που δεν του ταιριάζει. Ναι, μπορεί αυτά που λέει όντως να είναι σωστά για μια οποιαδήποτε εταιρεία. Οχι όμως για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

EVIL ELVIS είπε...

Εδώ μιλάμε για μπάλα και όχι για... λογιστική. Στη μπάλα πρέπει να κάνεις οικονομικές θυσίες. Να ματώνεις και να ρισκάρεις. Ο στόχος σου δεν είναι να έρχεται απλώς το ταμείο σου ίσα βάρκα ίσα πανιά, αλλά να παίρνεις καμιά κούπα και να δείχνεις ρε αδερφέ ότι πραγματικά το γουστάρεις αυτό που κάνεις.

Και μπορεί η καραμέλα του «δεν χρωστάμε» να μην έχει λιώσει και να πιπιλιέται ακόμη, ωστόσο ο απολογισμός της οικογένειας Βαρδινογιάννη σε τίτλους, ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι αποκαρδιωτικός και μιλάει από μόνος του. Αυτόν τον Παναθηναϊκό λοιπόν δείχνει να θέλει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και αυτόν προσπάθησε να επιβάλει και στον Νικόλα Πατέρα. Εναν Παναθηναϊκό που δεν θα χρωστάει και θα βγαίνει... πανηγυρικά δεύτερος.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι συντελεστές του νταμπλ αποχώρησαν. Ενας Νιόπλιας έμεινε κι αυτός με το... ζόρι. Και για να μην γελιόμαστε εκεί κυρίως παίχτηκε και όλο το παιχνίδι στο ραντεβού. Στα οικονομικά. Τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

Οχι, πως συμφώνησαν και σε κανέναν από τους συνεργάτες, πλην όμως οι έντονες διαφωνίες προήλθαν στον «πλήρη έλεγχο» που ήθελε να έχει ο Τζίγκερ και γι' αυτό έβαλε πρόσωπά - κλειδιά γύρω από τον Πατέρα. Κινήσεις που μπορεί στην ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, δηλαδή αύξηση των εσόδων, όχι όμως στη μπάλα. Εκεί όπου δεν λέει να καταλάβει ποιος είναι ο βασικός στόχος, ειδικά όταν μιλάμε για μια ομάδα που σέρνει από πίσω της εκατομμύρια λαού.

Εφτασε ο Πατέρας να του πει ότι αν ξεφύγει το οικονομικό θα το καλύψει ο ίδιος και ο Τζίγκερ δεν τον πίστευε. Ούτε αυτόν, ούτε τους άλλους μετόχους που έμπαιναν ως εγγυητές. Τι παραπάνω να συζητήσεις λοιπόν; Παρουσιάστηκε ένα πλάνο στο οποίο ο Γόντικας και ο Βουτσαράς θα έχουν αυξημένες αρμοδιότητες (να ελέγχουν δηλαδή τον πρόεδρο του νταμπλ!!!), υπάρχει συμφωνία με ένα καινούργιο τεχνικό διευθυντή με φημολογούμενη (από τους ίδιους τους μετόχους) προέλευση από το... παρελθόν, ενώ προσλήφθηκε και ένας γυμναστής για τον οποίο επίσης ο Πατέρας διαφωνεί οριζοντίως και καθέτως.

Να μείνει λοιπόν ο Πατέρας για να κάνει τη γλάστρα δεν υπάρχει περίπτωση. Προς απογοήτευση όσων πόνταραν εκεί μπας και του ρίξουν τη δημοτικότητα, διότι αυτό ήταν και το χοντρό τους ζόρι. Αν κοιτάξει γύρω του ο Βαρδινογιάννης μπορεί να βρει τον «κατάλληλο», μπορεί με τους υποψήφιους να φτιάξει μέχρι και... θερμοκήπιο. Ομάδα σαν την φετινή, ώστε να στείλει τον Μαρινάκη για... πούλημα, θα ξαναφτιάξει; Μακάρι, αν και είναι πλέον πολλοί εκείνοι που λένε με πίκρα πως «γυρίσαμε δυο χρόνια πίσω αδερφέ»...

ΥΓ: Ο Τζίγκερ φεύγοντας από το ραντεβού επέμενε ότι εξακολουθεί να θέλει τον Πατέρα και πως μέχρι τη Δευτέρα θα κάνει μια νέα προσπάθεια. Μάλλον δεν συνειδητοποίησε ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος και νομίζει ότι ο συγκεκριμένος πρόεδρος είναι σαν τους άλλους που είχε και αποφάσιζε εκείνος.

ΥΓ1: Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δεν την βλέπω να προχωράει άλλο την πολυμετοχικότητα και οι αποχωρήσεις θα είναι ομαδικές...

YΓ2: Όταν θα δούνε τα διαρκείας να πέφτουν κατακόρυφα, ας μην ανησυχήσουν. Από το... ΔΝΤ θα είναι. Δεν θα τους φτύνουν, απλά θα ψιχαλίζει...

ΥΓ3: Το μόνο κακό για όσους σκάρωσαν όλοι αυτοί την ιστορία είναι ότι ο κόσμος πλέον ξέρει πολλά. Είδε πολύ καλά και μάλιστα μέσα σε δύο μόνο χρόνια τη διαφορά μιας ομάδας που βγάζει υγεία, που «μυρίζει» Παναθηναϊκό, που κοιτάει στα μάτια και θα διαλύει τον αντίπαλο και μπορεί να τη συγκρίνει με το πριν.

ΥΓ4: Επιπλέον, η «δουλειά» κάθε άλλο παρά με... επαγγελματικό τρόπο έγινε αλλά με ξετσίπωτο. Οπότε δεν θα χρειαστεί να ψάξουν και πολλοί για να καταλάβουν ποιοι ήταν αυτοί (γιατί δεν ήταν ένας) που έκαναν άνω κάτω τον Παναθηναϊκό και μαράζωσαν τον κόσμο...

Ανώνυμος είπε...

περιεκτικοτατο αρθρο, το οποιο φανταζομαι πως εκφραζει την πλειονοτητα των φιλων του ΠΑΟ μας...

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Δυστυχώς δεν κάνουμε τίποτα κι εμείς ως οπαδοί, και η οικογένεια θα ξεκουμπιστεί αφήνοντας την ομάδα με -80 στην πλάτη...
Λόγω συστήματος Πλατινί η φετινή απαξίωση της ομάδας θα την θάψει για πολλά χρόνια και θα την μετατρέψει σε Αεκάκι.
Ούτε ο νέος (νέοι ?) ιδιοκτήτες θα καταφέρουν κάτι με τέτοια οικονομικό χάσμα.
Τουλάχιστον μια δεκαετία θα χαθεί, και θα επέλθει οπαδική μείωση στις νεαρές ηλικίες 20-30%...
Οι δύο μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα θα γίνουν μία...

Critical Mind είπε...

Όταν έχεις από τη μια μεριά τον Κάβουρα κι από την άλλη τον κωλοτούμπα Βγενόπουλο με τον Πατέρα να ζητάει - έλεος! - Κόντη και Κανελόπουλο, τότε το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσεις με τον "Μαύρη Νύχτα".

Ξανθιώτης είπε...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/278437.html

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Βγενόπουλου προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη:

"Έκανα σήμερα την κάτωθι πρόταση στον κ. Γ. Βαρδινογιάννη

«κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη
Ηρώδου Αττικού 12Α
Μαρούσι

23 Ιουνίου 2010

Γιάννη,

Παρόλο που όπως γνωρίζεις δεν ήταν στις προθέσεις μου να αγοράσω τις μετοχές σου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η επιλογή σου να τερματισθεί επί της ουσίας η πολυμετοχικότητα και οι δυσάρεστες εξελίξεις που φοβούμαι ότι προδιαγράφονται για την αγαπημένη μου ομάδα με αναγκάζουν να σου καταθέσω την παρακάτω πρόταση:

1. Είμαι διατεθειμένος να αγοράσω τις μετοχές σου στην αναλογική καθαρή θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως αυτή θα προσδιορισθεί μετά τη διενέργεια του απαραίτητου οικονομικού και νομικού ελέγχου της ΠΑΕ σε συμφωνία των Ορκωτών Λογιστών των δύο πλευρών. Η αξία που θα προκύψει θα προσαυξηθεί και από την εύλογη αξία του προπονητικού κέντρου της Παιανίας που θα πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσει την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός γιατί είναι άμεσα συνδεδεμένο με την λειτουργία της ομάδας.

2. Μετά την ολοκλήρωσή της συναλλαγής θα καλύψω επιπρόσθετα και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 23 εκατ. ευρώ που υπολογίζω ότι θα χρειασθούν, ώστε ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει την πορεία που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια. Προς τούτο σε ενημερώνω ότι εφόσον αποδεχθείς την πρότασή μου ο κ. Ν. Πατέρας έχει δεσμευθεί ότι θα αναλάβει Πρόεδρος της ΠΑΕ τουλάχιστον για δύο χρόνια και θα έχει όλη τη διαχείριση της ομάδας εν λευκώ.

3. Εάν από την αποδοχή της πρότασής μου μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής προκύψει ουσιαστική αποδυνάμωση του ρόστερ της ομάδας ή βέβαιη απώλεια εσόδων από αυτά που σήμερα προϋπολογίζονται το τίμημα θα μειώνεται αναλογικά.

4. Ορίζω ως Ορκωτούς Λογιστές των αγοραστών την εταιρεία Grant Thornton (κ. Β. Καζάς) και σαν δικηγόρους το νομικό γραφείο V&P (κ.κ. Λουκάς Ρούφος και Αλέκα Τατάγια) και επιθυμώ, εάν η πρότασή μoυ γίνει αποδεκτή, να προχωρήσουμε τις διαδικασίες άμεσα.

5. Η πρότασή μου ισχύει μέχρι τις 23 Ιουλίου 2010.

Με τιμή,

Ανδρέας Βγενόπουλος».

Επιθυμώ να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι εφόσον η πρότασή μου γίνει αποδεκτή θα προχωρήσω άμεσα στην εφαρμογή της πραγματικής πολυμετοχικότητας βάσει όλων των αρχών και των εξαγγελιών που έκανε η ΠΕΚ πριν δύο περίπου χρόνια.

Εφόσον η πρότασή μου δεν γίνει αποδεκτή ισχύει η τελευταία μου δήλωση περί αποχώρησης. Σ΄αυτή την περίπτωση, για το συμφέρον της ομάδας δεν πρόκειται ποτέ να κάνω αντιπολίτευση και θα χαίρομαι ή θα λυπάμαι για τα αποτελέσματα μαζί με όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού".

Ξανθιώτης είπε...

Να δούμε τώρα τι δικαιολογία θα βρει ο σωφέρ. Αν βέβαια ανεβάσει τη τιμή στα ύψη και παραμείνει με το ζόρι ενώ δεν τον θέλει κανείς ... όλοι φανταζόμαστε πόσο θα χαρούν οι φίλαθλοι!

EVIL ELVIS είπε...

μολις πληροφορηθηκα το νεο και ΚΑΥΛΩΣΑ, διαβαζοντας την επιστολη του βγενο. τα παπαγαλακια βιαστηκαν να τον κραξουν, ομως ο βγενο ειναι ανθρωπος που παντα περιμενει την καταλληλη στιγμη για να δρασει. περιμενε να δει την εξελιξη της χτεσινης συναντησης πατερα - σοφερ και αφου ειδε πως ουτε τωρα ο σοφερ εβαλε μυαλο, προχωρησε σε αυτη την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ κινηση.

σοφερ, δεν εχεις δικαιολογιες πλεον. πριν μερες δηλωσες ΠΟΥΛΑΩ, ΕΛΑΤΕ. για να σε δουμε τωρα ρε καρκινε. ΟΥΣΤ απο τον ΠΑΟ μας. ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑ.

Ανώνυμος είπε...

Βασιλάκη Σπανουλη, αν σκοπεύεις πραγματικά να φύγεις απ' την ΠΑΝΑΘΑ, θα είναι βλακεία σου.

Αν όντως σκοπεύουν να σου δώσουν 700 χιλιάρικα παραπάνω το χρόνου (δηλ. 2.1 εκατομμύρια), είναι πολύ καλή προσφορά και θα εξασφαλίσεις μέχρι και τα εγγόνια σου, οπότε σε συμφέρει να πας στους λιμανίσιους, αλλα ετσι γίνεσαι φραγκοφονιάς. δεν σας φτάνουν ρε μάγκες 2 μύρια το χρόνο; τι άλλο θελετε; ο λαός δεν έχει να φάει και εσείς κανετε σαν μυξοπαρθένες;;;

Θυμίσου μερικά πραγματάκια:
1) Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ και δεν πρόκειται να παρακαλάει ούτε εσένα, ούτε κανέναν. Θα έπρεπε να θεωρείς τιμή σου και να εκτιμήσεις το γεγονός ότι σε περίοδο τέτοιας κρίσης σου προσφέρονται τα ίδια λεφτά με τον αρχηγό Διαμαντίδη που έχει προσφέρει περισσότερα από εσένα στην ομάδα.

2) Αν φύγεις μάλλον θα σταματήσεις να είσαι αιώνια πρώτος και θα αρχίσει η κατρακύλα στην καριέρα σου και θα μετανιώσεις για την επιλογή σου.

3) Αν φύγεις θα μετανιώσεις πικρά τη στιγμή που θα πατήσεις το ποδάρι σου στο ΟΑΚΑ. Κανείς δεν παίζει με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και τον κόσμο του, μην το ξεχνάς ποτέ αυτό. Κανείς δε θα θυμάται την προσφορά σου, αλλά μόνο την ΠΡΟΔΟΣΙΑ σου. Θα μπεις στη black list και δε θα βγεις ούτε σε 10.000.000 χρόνια!

Υ.Γ. Ελπίζω όλα αυτά που γράφονται να είναι χαζομάρες και να πάρεις τη σωστή απόφαση, τιμώντας το σύλλογο που σε τίμησε και σε τιμά ακόμα...

Ξανθιώτης είπε...

Το GWF έπεσε από την κίνηση!!!

Έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Ο κόσμος έχει τρελαθεί.

Σοφέρ τέλος! Ότι βλακείες και να κάνει, από δω και πέρα όλος ο κόσμος είναι εναντίον του. Αν δεν φύγει μόνος του θα τον διώξουν.

Για τη βαζελοκατάσταση, περιμένω τους ανώνυμους να πάθουν αμόκ! Δεν έχει σημασία βρε Τορτούρες, δεν γίνεται στο ιντερνέτ το παιχνίδι!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μακάρι ρε παιδιά, μακάρι....όλοι ελπίζουμε.......μίλαγα το πρωί με τον τυροπιτά της γειτονιάς μου που είναι τρελός γαύρος και μου εκθείαζε τον Τζίγγερ, ενώ όταν τον ρώτησα ποιόν θα ήθελε για πρόεδρο του ΠΑΟ μου απάντησε:

"Τζίγγερ φυσικά, δεν κάνει τις λαμογιές των άλλων. Ξέρει να χάνει."

:-))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Βασικός ύποπτος για «συμβόλαιο θανάτου» με στόχο έναν 45χρονο στην Ηλεία είναι ένας εκ των κατηγορουμένων για τη συμπλοκή χούλιγκαν στην Παιανία, τον Μάρτιο του 2007, που κόστισε τη ζωή στον οπαδό του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Βήμα” πρόκειται για έναν 26χρονο από τη Νίκαια, ο οποίος αναζητήθηκε τις τελευταίες ημέρες από τις αστυνομικές αρχές ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονική επίθεση προ μερικών ημερών στην περιοχή της Αμαλιάδας εναντίον του σεσημασμένου και καταδικασθέντος για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών Διονύση Ντούρου. Ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούσαν για υπόθεση «ιδιαίτερα σοβαρή» , αφού το θύμα της επίθεσης είχε συσχετιστεί στο παρελθόν με το οργανωμένο έγκλημα στην Αττική, με κυκλώματα φυλακών και επίορκων αστυνομικών.

Η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της 9ης Ιουνίου στο χωριό Ροβιάτα του Δήμου Αμαλιάδας. Μια μηχανή μεγάλου κυβισμού χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, στην οποία επέβαινε ένα άτομο που φορούσε κράνος, σταμάτησε έξω από το καφενείο του πατέρα του άτυχου άνδρα. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας πυροβόλησε τον 45χρονο από απόσταση 10 μέτρων στο κεφάλι και στην κοιλιακή χώρα. Ακολούθως το θύμα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστήμιο του Ρίου όπου νοσηλεύεται ως σήμερα διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Διονύσης Ντούρος θεωρείται ότι είχε δραστηριοποιηθεί σε μεγάλη ομάδα μπράβων των δυτικών προαστίων και του Πειραιά. Ακόμη φαίνεται ότι από την περίοδο 1998-1999 είχε συνεργασία με άλλον ποινικό από τη Θεσσαλία, ο οποίος το τελευταίο διάστημα μπήκε στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Και αυτό γιατί φαίνεται να διακινούσε μέσω Κρήτης όπλα σε άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Μαρτυρίες κατοίκων ανέφεραν ότι λίγη ώρα πριν από τη δολοφονική επίθεση η μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο μάρκας Ηyundai παρακολουθούσαν τον Ντούρο. Ένας από τους κατοίκους συγκράτησε τον αριθμό του αυτοκινήτου και τον παρέδωσε στους αστυνομικούς οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το ΙΧ ανήκε στον προαναφερόμενο χούλιγκαν.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ο 26χρονος, που διαμένει στη Νίκαια, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για συμμετοχή σε συμπλοκές και ληστεία. Επιπλέον ήταν ένας εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στα επεισόδια της λεωφόρου Λαυρίου, λίγο πριν από αγώνα βόλεϊ γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Στη δίκη, που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2008, ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Αθωώθηκε τελικά, όπως εξάλλου και 24 από τους 27 κατηγορούμενους για την ίδια υπόθεση.

Οι αστυνομικοί μετά την ανακάλυψη του συσχετισμού της επίθεσης στην Αμαλιάδα με το ΙΧ του χούλιγκαν τον αναζήτησαν στην κατοικία του στη Νίκαια. Ωστόσο σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. «έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης». Την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε ξαφνικά στις αστυνομικές αρχές του Πύργου ο πατέρας του 26χρονου, ο οποίος διαμένει στο Αίγιο, υποστηρίζοντας ότι άκουσε για την αναζήτηση του Ηyundai και εμφανίστηκε αυτοβούλως για να δώσει εξηγήσεις.

Σημείωσε ότι εκείνη την ημέρα είχε ζητήσει το ΙΧ του γιου του προκειμένου να επισκεφθεί κάποιους «γνωστούς» του στην Αμαλιάδα. Ωστόσο περιέπεσε σε αντιφάσεις και οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές του Πύργου. Του ασκήθηκε δίωξη για συνέργια στην εγκληματική επίθεση. Ο νομικός εκπρόσωπός του, δικηγόρος κ. Γεράσιμος Παπαγιαννόπουλος ανέφερε ότι ο πελάτης του αρνείται κάθε συμμετοχή και κατηγορήθηκε αδίκως.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την αναζήτηση του χούλιγκαν, αφού διαπιστώθηκε ότι στην κατοχή του βρέθηκε και μια μηχανή μεγάλου κυβισμού που είναι ίδιου ακριβώς τύπου με αυτή στην οποία επέβαινε ο δράστης της επίθεσης, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο «Βήμα». Οι αξιωματικοί μιλούν για «συμβόλαιο θανάτου» και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο την εντολή για τη δολοφονία του Ντούρου να έδωσε κρατούμενος «νονός» των δυτικών προαστίων.


Η ποινική δραστηριότητα του Διονύση Ντούρου, ο οποίος είναι το θύμα της επίθεσης στο χωριό της Αμαλιάδας, καταγράφεται ως εξής:

* 1997 Πυροβολεί για προσωπικές διαφορές δύο νεαρούς.
* 1998 Συνεργάζεται με αστυνομικό σε εμπόριο ναρκωτικών. Στην περιοχή της Αμφισσας πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών.
* 1999 Μαζί με άλλους τρεις ποινικούς προχωρεί σε ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Κλειτορία Καλαβρύτων. Ακολουθεί καταδίωξη στην ορεινή Κορινθία όπου σκοτώνονται δύο από τους συνεργούς του και συλλαμβάνεται.
* 2006 Συλλαμβάνεται στην Αμαλιάδα για κατοχή και διακίνηση 56 γραμμαρίων κοκαΐνης. 2009 Τραυματίζεται σοβαρά από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στη Νέα Τίρυνθα Αργολίδας. Υποστήριξε ότι η εκρηκτική ύλη προοριζόταν για «παράνομη αλιεία».
* 2010 Πυροβολείται στο χωριό Ροβιάτα του Δήμου Αμαλιάδος.

www.newsit.gr

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Όσο για τον Σπανούλη μακάρι να μη χαθεί ο παίκτης. Πολύ φοβάμαι ότι θα είναι η αρχή του τέλους. Ελπίζω να βρεθεί η χρυσή τομή. Αυτό είναι που ο ΟΣΦΠ περιμένει την προσφορά του ΠΑΟ για να "κινηθεί"? Ποντάρω στο θετικό εγωισμό των Γιαννακοπουλαίων.

ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ.

squarelogic είπε...

Επιτέλους,ΦΩΣ!!!
Καλά έκανα και πίστευα οτι η δήλωση Βγενό ερί οριστικής αποχώρησης και χαρίσματος των μετοχών του στους παλαιμάχους ή τον Ερασιτέχνη παραήταν βιαστική και ασυνήθιστα (για Βγενό..)βεβιασμένη...

Το ερώτημα είναι,ο μικρονοικός σωφέρ έχει αποφασίσει ΜΕΣΑ ΤΟΥ τι θέλει?
Τι πραγματικά τον συμφέρει,κι όχι τι επιτάσσει ο εγωισμός του να γίνει?
Οτι δεν τον συμφέρει να διαθέτει ένα "μαγαζί" στο οποίο δεν θέλει να διαθέτει ούτε χρόνο ούτε χρήμα,του οποίου το αντικείμενο δεν του πάει,και το οποίο έχει την ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΟΡΆ(από τις απλές Α.Ε...)να διαθέτει 1,8-2 εκταομ.οπαδούς,η πλειονότητα των οποίων δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό?
Γιατί αν ο διάδοχος "Περιορισμένης Ευθύνης" δεν έχει αποφασίσει αυτά,θα πάει και αυτή η ευκαιρία χαμένη.
Και ΗΔΗ,όπως μας έγραψε κι ενα ΠΑΟΚι,έπρεπε ο κοΣμος του ΠΑΟ να έχει αυξήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το κόστος της επιλογής του να κρατήσει τον ΠΑΟ με μόνο στόχο να μην χάνει χρήματα...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Και κάτι τελευταίο.

Λέτε η Deloitte να αποδειχθεί κόλαφος για τον Βαρδινογιάννη? Γιατί είναι μια εταιρεία που ΑΥΤΟΣ πρότεινε και σύμφωνα με την οποία κοστολογεί τις μετοχές του 60 μύρια. Οπότε δε μπορεί να πουλήσει παραπάνω που έγραψε ένας χρήστης λίγο πιο πριν. Στο θέμα της Παιανίας βέβαια ίσως έχουμε κόλλημα. Εκεί μπορεί να ζητήσει ότι θέλει. Αλλά τι να την κάνει ο καρκίνος χωρίς ομάδα? Αν δεν τα βρουν μπορεί να τη νοικιάσει ή ας φτιάξουν ένα προπονητικό κέντρο στον Ελαιώνα δίπλα στο νέο γήπεδο ή κάπου αλλού. Πρώτο μέλημα να πουλήσει τις μετοχές του και να ξεκουμπιστεί. Και ο ΠΑΟ στο μπάσκετ δεν έχει προπονητικό κέντρο αλλά έχει προπονηταρά και απίστευτο υλικό και δεν το χρειάζεται. Εξάλλου ως τώρα είχαμε μόνο προπονητικό κέντρο.

Μεγάλη πίκρα για Γκότζο αλλά και για Δημητράκη.

Αν πουλήσει ΑΝΟΙΓΩ ΣΑΜΠΑΝΙΑ και ΚΑΠΝΙΖΩ ΠΟΥΡΟ μα τον ΤΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Γιάννης Βαρδινογιάννης βλέπει με θετικό μάτι την πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου και άμεσα θα απαντήσει με δική του ανακοίνωση. Φέρεται διατεθειμένος να πουλήσει αλλά θέλει να μεταβιβάσει τις μετοχές με συνοπτικές διαδικασίες προκειμένου να μην χαθεί δύο κρίσιμοι μήνες στη συγκεκριμένη περίοδο οργάνωσης της ομάδας, με τη διαδικασία των ορκωτών λογιστών...

Ξανθιώτης είπε...

"προκειμένου να μην χαθεί δύο κρίσιμοι μήνες στη συγκεκριμένη περίοδο οργάνωσης της ομάδας"

Ναι, μας έπεισε. Το μεγάλο άγχος του σοφέρ είναι να μη χαθούν κρίσιμοι μήνες από την προετοιμασία της ομάδας!!!

Τι έκανε δηλαδή τους προηγούμενους δύο μήνες; Τίποτα.


Μα ποιος ηλίθιος τα γράφει αυτά; Και για πόσο ηλίθιους μας περνά;

Άντε να φύγει ο Τσίγγερ και να μην μας γράφει. Να πάρει μαζί του και τις κωλοφυλλάδες να ησυχάσουμε από τα τσιράκια και τα φερέφωνα που ούτε να σκεφτούν μπορούν ούτε να μιλήσουν.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Όσο είμαστε σε επίπεδο ανακοινώσεων δεν είμαι αισιόδοξος. Στο γαύρο δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Οι φυλλάδες έγραφαν διάφορα αλλά γινόντουσαν και συναντήσεις. Υπήρχε καπνός, αλλά υπήρχε και φωτιά.

Οι Βαρδινογιάννηδες είναι πολύ, μα πολύ εγωιστές. Δε νομίζω πως θα δεχθούν μια τέτοια "ήττα". Μόνο από τον Ολυμπιακό δεν τους νοιάζει. Μακάρι να διαψευστώ και να τις δώσει. Μακάρι και ας χρειάζεται να πηγαίνω μακρύτερα για ψωμί. :-))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Νόμιζα ότι δεν είχε πάρει την πρώτη δημοσίευση και έτσι τη ξανάγραψα. Για αυτό το ίδιο σχεδόν κείμενο αλλά όχι πανομοιότυπο. :-))

Θα τρελαθούμε.

Black

Ξανθιώτης είπε...

Και γω δεν είμαι αισιόδοξος. Αν θέλεις να πουλήσεις, δεν το λες στις εφημερίδες, το λες σε αυτούς που ξέρεις ότι ενδιαφέρονται.

Απλώς τον Τζίγγερ τον φτύνουν συνεχώς και κάτι έπρεπε να κάνει. Ως συνήθως, έκανε σαχλαμάρα! Είπε δημόσια "πουλάω"!

Τώρα όμως αν δεν πουλήσει ο κόσμος θα εξαγριωθεί τελείως!!! Και πλέον δεν έχουν μείνει και πολλές δυνατότητες να ελιχθεί ο Τζίγγερ. Σιγά-σιγά τα έκαψε όλα τα χαρτιά του. Προφανώς θα βγει να πει ότι ο άλλος δεν δίνει λεφτά, ότι μπλοφάρει, και δεν συμμαζεύεται. Και βέβαια δεν πουλάει τη Παιανία και ποιος ξέρει τι άλλο. Πουλάει μόνο τα χρέη!

Όμως τώρα πια ποιος τον πιστεύει;;; Κανείς! Θα τρελαθούν να γράφουν και να μιλάνε οι πληρωμένοι, αλλά πάλι δεν βλέπω πως θα θολώσουν τα νερά. Ο άχρηστος έχει αποτύχει σε όλα. Δεν βλέπω πως θα μπορέσει να παραμείνει πια. Βέβαια, μέχρι να ξεκουμπιστεί ίσως να δούμε ακόμη πολλά επεισόδια. Να δούμε τι στάση θα κρατήσουν και οι Γιαννακόπουλοι στο όλο παιχνίδι.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Συμφωνώ Ξανθιώτη δυστυχώς.

Η Παιανία κάποτε ήταν πρωτοποριακό κέντρο. Πλέον κάνει και η κουτσή Μαρία. Σιγά το κελεπούρι. Ας την κρατήσουν να προπονείται Α.Ε. Παιανίας.

Κέντρο φτιάχνουμε.

Ομάδα δε φτιάχνουμε....με αυτόν πρόεδρο.

Για να δούμε αν έχουμε ρελάνς από τον Γιαννακόπουλο. Μου κάνει εντύπωση που αυτοί οι άνθρωποι δεν την έχουν αγοράσει ΗΔΗ την ομάδα. Τι πάθανε?

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Ο κομμωτής ΘΕΛΕΙ να χαθεί χρόνος, όπως έχει ήδη γίνει, προκειμένου να μην κάνει τίποτα...
Μια ζωή χάνουν χρόνο αυτός και η οικογένειά του σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό.

Απορώ που μόλις τώρα κάποιοι κατάλαβαν στα blogs ότι ο Τζίγκερ δέχτηκε την πολυμετοχικότητα γιατί:
1) Ήθελε να μοιραστεί η ροχάλα και
2) Ήθελε να μοιραστεί η μιζέρια.
Δια της διαχύσεως των ευθυνών επεδίωκε (και επιδιώκει) να "αποδείξει" ότι και οι άλλοι είναι σαν τα μούτρα του. (Παρατηρήστε την κοινή "γραμμή" των υπαλλήλων...)

Απορώ επίσης που κάποιοι μη υπάλληλοι βγαίνουν και κάνουν όνειρα: Αν πάρουμε τον Α παίκτη εδώ και τον Β εκεί...

Εγώ αρνούμαι να μπω σε τέτοιες συζητήσεις όσο υπάρχει ο Μιζέριας στην ομάδα...

Critical Mind είπε...

Όσο τα πράγματα παραμένουν στον "πόλεμο ανακοινώσεων" και κυρίως όσο δεν μιλάνε με νούμερα, είναι μάλλον καθαρό ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Γιατί, όπως σε κάθε αγοραπωλησία, έτσι κι εδώ οι αριθμοί ("δίνω τόσα"-"θέλω τόσα") είναι αυτοί που φανερώνουν τις πραγματικές προθέσεις. Έτσι έγινε με τον ΟΣΦΠ, όπου ο Μαρινάκης έδωσε ένα συγκεκριμένο νούμερο (κι έβγαλε και μια εφημερίδα) και δεν αναλώθηκε σε ανακοινώσεις προθέσεων. Έτσι θα γίνει και με τον Παναθηναϊκό. Ο Βγενόπουλος θα καταθέσει συγκεκριμένο αριθμό.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΠΡΑΣΙΝΗΣ" ΣΤΟ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΚΟΤΖΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΕΤΣΙ!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ Ο ΒΓΕΝΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΣΤΡΟΦΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΠΟΧΩΡΩ" ΠΕΡΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ "ΑΓΟΡΑΖΩ" ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΡΦΙΝ-ΟΤΕ-ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ "ΚΑΙΕΙ" ΤΟΝ MR MIG ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ!

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τελευταίε ανώνυμε είναι ένα θέμα που είχε βγάλει πρώτα το STAR του Βαρδινογιάννη. ;-)

Και μετά περιμέναμε αυτοί οι άνθρωποι να συνεργαστούν για το καλό της Πανάθας. :-))

Δεν έχει πλάκα η ζωή μας?

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΟΥ 'ΡΧΕΤΑΙ Ή ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ.

Ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου σε βαθμό κακουργήματος για σκέλος της υπόθεσης Siemens άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γιώργος Βούλγαρης.

Η υπόθεση αφορά στο πρόγραμμα «Ερμής» του Ελληνικού Στρατού και οι κατηγορίες που απήγγειλε ο εισαγγελέας, περιλαμβάνουν τα αδικήματα της απάτης από κοινού τετελεσμένης και σε απόπειρα και της υπεξαίρεσης από κοινού, αδικήματα που στρέφονται κατά του Δημοσίου.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί θα ανατεθεί σε ειδικό ανακριτή, ο οποίος και θα κρίνει εάν θα πρέπει η υπόθεση να αποσταλεί στο Εφετείο, προκειμένου να συσχετισθεί με την έρευνα που διενεργούν οι εφέτες-ανακριτές για το κύριο μέρος της υπόθεσης της Siemens.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, το 1999 ανατέθηκε στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), η φάση 2 του προγράμματος «Ερμής», κόστους πάνω από 300 εκατ. ευρώ με σχεδιαστή και υποκατασκευαστή τη Siemens. Το πρόγραμμα, σχετίζεται με τις τηλεπικοινωνίες του Στρατού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης το Ελληνικό Δημόσιο έχει υποστεί ζημιά, καθώς το εν λόγω πρόγραμμα θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί το 2006, κάτι που δεν έχει συμβεί.

Critical Mind είπε...

Το παραπάνω "Κόκκαλη σου ΄ρχεται" το ανέβασα εγώ.

EVIL ELVIS είπε...

πριν αρχισουν τα παπαγαλακια του σοφερ να κραζουν τον βγενο επειδη "εκανε πισω τελικα", να λαβουν υποψιν τους πως αποτιμηση μεσω ορκοτων λογιστων που προτεινε ο βγενο ειναι διαδικασια χρονοβορα και απαιτει σοβαροτητα, δεν γινεται μεσα σε 2 μερες που εβαλε το τελεσιγραφο ο σοφερ. φυσικα και για αυτο το εβαλε το τελεσιγραφο, γιατι δεν προτιθεται να πουλησει, ή μαλλον ακομα και να προτιθεται, θετει τους δικους του ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣ κανονες. εξω η παιανια, αποτιμηση μονο μεσω deloitte κλπ.

επισης ο α' αντιπροεδρος, ανθρωπος του σοφερ, θα εχει αυξημενες αρμοδιοτητες και θα ειναι ιζνογκουντ, δλδ προεδρος στη θεση του προεδρου-γλαστρα που επιθυμει ο σοφερ.

ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ.

ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑ, ΑΝΙΚΑΝΕ ΚΑΡΚΙΝΕ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ιζνογκουντ? Χαχαχα κορυφαίο Evil.....

Ε ΓΡΑ ΨΕΣ :-))

EVIL ELVIS είπε...

νυχτα, το προσωνυμιο του σοφερ θα αλλαξει κατα τα προτυπα του αντιπροεδρου ιζνογκουντ και θα γινει ιζεκανσερ. . . καρκινος πραγματικα, δεν ξεκουμπιζεται με τπτ ο αχρηστος. και τα παπαγαλακια του ριχνουν ευθυνες στο βγενο και γραφουν διθυραμβικες κριτικες για την σταση του εργοδοτη ιζεκανσερ.

Ξανθιώτης είπε...

Τα παπαγαλάκια καλά θα κάνουν να αρχίσουν να ψάχνουν για δουλειά γιατί ο Τζίγγερ μας τέλειωσε.

Μπορεί να πάρει μερικούς μήνες για να τελειώσει αυτή η ιστορία, όμως θα τελειώσει κάποτε. Και μετά από όλα αυτά δεν βλέπω πως είναι δυνατό να παραμείνει ο Τζίγγερ με τη πλειοψηφία. Δεν γίνεται πια αυτό. Δεν τον θέλει κανείς.

Η πλάκα πάντως είναι ότι υπάρχουν δύο φυλλάδες δήθεν οπαδικές, και ο κόσμος είναι πια εναντίον και των δύο!!! Δυστυχώς τα τέκνα Γιαννάκης-Δημητράκης αποδείχτηκαν άχρηστοι και κατάπτυστοι και οι δυό.

Ξανθιώτης είπε...

Square, χρειάζεται οπωσδήποτε νέο post. Αυτό εδώ έχει λάθος τίτλο! Άλλος είναι ο καραγκιόζης ο ξεβράκωτος!...

EVIL ELVIS είπε...

Ο ΣΟΦΕΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.

ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ, ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.

ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΟΡΘΙΟ ΖΩΟ.


ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Α-ΜΕ-ΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η πρώην ΠΕΚ θα πάρει τον ΠΑΟ! Το παιχνίδι παίζεται γιατί η νέα διοίκηση θέλει ΟΛΟ το ΚΟΣΜΟ του ΠΑΟ μαζί της! Ο Βγενό είναι σε συννενόηση με τον Βαρδή να κάψουν τον Τζίγγερ και αυτός το ξέρει! Οι Γιαννακόπουλοι αναγκαστικά θα πάνε με την πρώην ΠΕΚ! Να περιμένετε τώρα ανακοίνωση του Βγενό και επιστολή προς τον Βαρδή....με συμβουλές να συνετίσει τον Τζίγγερ διότι είναι άσχετος με αγοραπωλησίες εταιριών και εκτίθεται!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαρινάκης που πήρε τον Ολυμπιακό πως ήξερε πόσο κοστολογείται και ο Βγενό που ήταν στο ΔΣ δεν ξέρει πόσο κάνει? Είναι δυνατόν ένας επιχειρηματίας του βεληνεκούς του Βγενό να μην ξέρει? Ο Πατέρας δεν τον ενημέρωσε μια και είναι κολλητοί? Εν τέλει ας πει ένα ποσό που πιστεύει ότι πλησιάζει στην αξία της ομάδας με επιχειρήματα, ας μας πει και πόσα ζητάει ο Τζίγγερ, τεκμηριωμένα πάντα να δούμε και εμείς ποιος είναι το λαμόγιο. Γιατί αυτό που βλέπω είναι ότι βρίζουμε τον Τζίγγερ αλλά κάποιοι άλλοι μου φαίνονται μεγαλύτερα λαμόγια. Φιλικά, Αντώνης Μαρούσι.

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι καθόλου δεν μας τελείωσε ο κομμωτής. Ούτε τώρα, ούτε σε δυο μήνες. Αν δεν κάνουμε επανάσταση εμείς οι οπαδοί, δεν ξεκουμπίζεται.
Αν είναι να φύγει σε 2-3 χρόνια με την ομάδα στο -80, όπως προείπα, δεν έχει κανένα νόημα.
Δεν ανασταίνονται τα πτώματα. Μην έχετε αυταπάτες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΗΡΟΝΟΜΕ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ,
Η άρνηση σου να προχωρήσεις ακόμα και σε συζητήστεις για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού στον Ανδρέα Βγενόπουλο δεν εκπλήσει κανένα!
Βασικό στοιχείο μιας αγοραπωλησίας, είναι η ύπαρξη πρόθυμων αγοραστών και πωλητών. Στην χθεσινή όπως και στη σημερινή σου επιστολή ξεκαθάρισες και ξεκαθαρίζεις ότι δεν είσαι πρόθυμος πωλητής, εφόσον δεν διαθέτεις το παραμικρό ίχνος αξιοπρέπειας να σεβαστείς την επιθυμία των απανταχού Παναθηναϊκών που επιθυμούν να παραχωρήσεις το πλειοψηφικό σου πακέτο στον Ανδρέα Βγενόπουλο. Η όλη στάση και οι όλες ενέργειες σου από το 2000 και εντεύθεν σε καθιστούν αξιόπιστο και αντι-Παναθηναϊκό.
Για μία ακόμη φορά εσύ και οι οικογένεια σου επιχειρείτε να στερείτε από τον Παναθηναϊκό την γιγάντωση του τόσο εντός όσο και εκτός Ελληνικών συνόρων. Ο κόσμος καταλαβαίνει περισσότερα απ’ ότι εσύ θέλεις να αντιλαμβάνεσαι!
Υ.Σ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΕΙΣΑΙ ΠΤΩΧΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξέρετε τι θα γίνει τώρα ε?

Θα αναλάβουν οι πράσινες κωλοφυλάδες να τελειώσουν το "έργο".

Πες πες κάτι θα μείνει.

Παιδιά δε γίνεται κάτι καινούργιο.

Ο ΠΑΟ ΜΑΣ είναι
ΚΑ-ΤΑ-ΔΙ-ΚΑ-ΣΜΕ-ΝΟΣ
με την οικογένεια στο τιμόνι.

Πρέπει να φύγουν. ΧΘΕΣ. ΠΡΟΧΘΕΣ.

Η χρονιά για μένα έχει ήδη χαθεί.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά τσοντάρετε κανένα ευρουδάκι να πληρώσουμε τον Τζίγκερ να φύγει, γιατί τον Βγενό τον βλέπω στεγνό από χρήμα. Αυτός μόνο πράσινες καρδούλες έχει και πράσινα άλογα !

ΚΟΚΟΚΟ Ο ΒΓΕΝΟ είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ:ΟΙ ... ΑΜΠΡΑΜΟΙΤΣ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ! ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΚΟΚΟΚΟΚΟ Ο ΒΓΕΝΟ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΓΕΝΟΚΟΤΟΥΛΕΣ ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ!

Ξανθιώτης είπε...

Χαμός!!!

Και χάσαμε και τον Κλουζώ που θα μας έκανε καμιά ανάλυση!...

:-)))

Critical Mind είπε...

Τι έγραφε ο βγενοπουλικός Δημήτρης Κριτής το Μάρτιο ενόψει της τωρινής ΑΜΚ του 2010:

Γ) Ζητήθηκε έλεγχος των οικονομικών στοιχείων της χρήσης 2008-2010;

Δεν ήταν απαραίτητο να τεθεί ως θέμα, για τον πολύ απλό λόγο ότι για να γίνει μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, απαιτείται αποτίμηση της εταιρίας από αρμόδια εταιρία. Όπως όλοι θυμούνται, πριν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου το καλοκαίρι του 2008 και την είσοδο των νέων μετόχων, δημοσιεύτηκε και μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το ενημερωτικό δελτίο της σχετικής αποτίμησης, που αριθμούσε περίπου 200 σελίδες! Το πιθανότερο είναι ότι και αυτή την αποτίμηση εσόδων-εξόδων θα την αναλάβει όπως και το 2008 η εταιρία Deloitte και θα παραδώσει (έχοντας ενισχυτικά το προηγούμενο υπόβαθρο) την σχετική έκθεση εντός 30 ημερών ώστε να κατατεθεί υπ’ όψιν της γενικής συνέλευσης των μετόχων που θα αποφασίσει και το ύψος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/265059.html

Δηλαδή αποτίμηση της ΠΑΕ είχε γίνει και το 2008, όταν άρχισε η πολυμετοχικότητα (πώς αλλιώς θα γινόταν άλλωστε να κατανεμηθούν ποσά σε ποσοστά;) πάλι από την Deloitte, και είχε γίνει αποδεκτή από όλους τους πολυμέτοχους.

Μήπως τελικά έχουν κάπου δίκιο οι Γιαννακόπουλοι για τον Βγενό;

Critical Mind είπε...

Ή μήπως θα προκύψει τις επόμενες ώρες συγκεκριμένη προσφορά αγοράς από τον Βγενόπουλο, όπως πίστευα μέχρι χτες;

Ποιος πάει το στοίχημα;

Ανώνυμος είπε...

re magkes

o thrinos exei poli dromo mprosta tou, proponites, diefthintes kai kiriws paiktes. emis AGWNISTIKA exoume idious 1oklasatous paiktes [alimono an pwlisoun zilb, leto, nini,sise] idio plano, apla ksefortonomaste 6 palta kai pernoume 2 paiktarades, deksi ftero kai stoper.

PS: AN lew AN skasei protasi gia zilberto 3,5 ekatomiria euro, xalieste? k me afta ta lefta na paroume kapoion pio neo alla eksisou pektara>

Critical Mind είπε...

5.00 μμ. Μήπως τελικά έχουν κάπου δίκιο οι Γιαννακόπουλοι για τον Βγενό;

Ή μήπως θα προκύψει τις επόμενες ώρες συγκεκριμένη προσφορά αγοράς από τον Βγενόπουλο, όπως πίστευα μέχρι χτες;

Ποιος πάει το στοίχημα;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΜΑΚΙΝΤΑΙΕΡ, Ο ΣΑΡΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ, Ο ΤΕΡΕΛ ΕΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ ΣΟΥΤ, ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΜΥΝΕΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

Ξανθιώτης είπε...

"Μήπως τελικά έχουν κάπου δίκιο οι Γιαννακόπουλοι για τον Βγενό;"


Μήπως τελικά από κάπου σε ξέρουμε;

Μήπως έγραφες στο παρελθόν με άλλο όνομα;

Μήπως δεν άντεχες το χοντρό δούλεμα και άλλαξες όνομα;

Μήπως θα ήταν καλύτερα αντί για όνομα να άλλαζες δουλειά;


;-)))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

:-)))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μου αρέσει να βλέπω Γόντικα αντί Πατέρα.

Μου αρέσει να βλέπω μεγαλομέτοχο που να ασχολείται ΜΟΝΟ με το εσωτερικό μέτωπο.

Μου αρέσει να παίρνουμε Πέτσκο αντί Γκοβού.

Μου αρέσει να χάνω τίτλους.

Όταν παίρνεις παικτάκια δε φτωχαίνεις.

Η παλινόρθωση ΠΕΤΥΧΕ.

ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ.

EVIL ELVIS είπε...

Φρέιτας: "Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να εργαστώ στον Παναθηναϊκό, μια πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι πρόοδος για την καριέρα μου."

για τον ΠΑΟ ομως, μαλλον πισωγυρισμα ειναι. αντι να παιρνουμε καλυτερους παικτες, παιρνουμε (?) 2ο-3ους. μεχρι και ανανεωση σαριεγκι παιζει. αντι να παιρνουμε σοβαρους και καταξιωμενους τεχν. διευθυντες μετα απο τον αμφιλεγομενο και μετριο αντωνιου, παιρνουμε τον σοκο-φρειτας..................

καρκίνε ιζεκάνσερ ΕΙΣΑΙ ΔΩ?
ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

σοκο-φρέιτας, ιζεκάνσερ....

Evil είσαι ανεξάντλητος :-)))

Ευτυχώς δε χάσαμε το χιούμορ μας.

Black

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ? ΔΥΟ ΟΙ ΛΟΓΟΙ:

1.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ.ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ, ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...
ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ- ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ "ΘΕΡΜΗ" ΣΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ. ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΙΤΣ , ΕΝΑΚΑΡΙΡΕ, ΖΟΥΤΑΟΥΤΑΣ ΚΤΛΠ ( Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ), ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ.

2.ΟΡΑΜΑ

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΑΜΑΤΟΣ.ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ .Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ - ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ. ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ. ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟ ΟΡΑΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ...


ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ??


*ΜΠΟΡΕΛΙ*

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μπορέλι με βρίσκει σύμφωνο το μέρος του κειμένου σου που αναφέρεται στην αποτυχία του Τζίγγερ,(παρελθοντική, μελλοντική) αλλά και στον παράγοντα Μαρινάκη (γνωρίζοντας πως οι δύο ομάδες έχουν αλληλοσυνδεόμενη πορεία), είμαι όμως απαισιόδοξος στο βαθμό που ένα συλλαλητήριο ΑΡΚΕΙ για να τον διώξει (δεν το απαξιώνω, ίσα ίσα εύχομαι να γίνει) και όχι μια παντελή απαξίωση της ομάδας. Ούτε ένα διαρκείας, ούτε ένα εισιτήριο κλπ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ.

Χαίρομαι όμως ειλικρινά που και εσύ όπως και άλλοι εστιάζουν στο πραγματικό ΠΡΟΒΛΗΜΑ της ομάδας μας. Κάτι βέβαια που κάποιοι εδώ μέσα έχουν εντοπίσει ΚΑΙΡΟ και γιο αυτό το λόγο έχουν λοιδωρηθεί πολλάκις.

Κακά τα ψέμματα είναι μια αρνητική "δικαίωση".

Black

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Παιδιά ξέρετε αν ΙΣΧΥΕΙ αυτό?

"ο κυβος εριφθη, η υπομονη εξαντληθηκε..η ιστορια αλλαζει σελιδα, ο Παναθηναικος ΣΟΥ σε χρειαζεται..
Τεταρτη 30 Ιουνιου ωρα 18.00 Πεδιο Αρεως. Να εισαι εκει!!"

Αν ισχύει πρέπει να διαδοθεί, να μπει στην κεντρική σελίδα του Blog κλπ κλπ.

ΒΓΕΝΟΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Τι έγινε βγενοκοτούλες; Λυσσάξαμε; Μας παράτησε στα κρύα του λουτρού ο "μελισσανίδης" αφεντικούλης μας; Μετά την 4η "αποχώρησή" του τα βάψαμε μαύρα; Τέρμα τα όνειρα για μπαξίσια στις πλάτες του Παναθηναϊκού; Α ρε κοροϊδάρες, που νομίζατε πως θα σας τάιζε ο ΚΟΚΟΚΟ.

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Squarelogic, συγχαρητήρια που γράψατε για "ξεβράκωμα των Αμπράμοβιτς" σε μια στιγμή που η απελπισία από το Καρκινο έχει ριξει πολύ κόσμο σε λάθος δρόμο. Η συνέχεια σας δικαίωσε πλήρως. Οι ... Αμπράμοβιτς δεν τόλμησαν να κάνουν αυτό που έκανε ο Μαρινάκης και κρύφτηκαν πίσω από έναν ανέξοδο χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων, από τον οποίο μονσδικός κερδισμένος βγήκε ο Καρκίνος. Τον έκαναν μάγκα, δυστυχώς, ενώ με μια απλή λέξη θα μπορούσαν να τον είχαν σβήσει για πάντα: "Γιαννάκη σου δίνουμε 45 εκ και πολλά σου είναι". Αμφιβάλλει κανένας ότι ο Καρκίνος θα αναγκαζόταν τότε να πουλήσει; Αμφιβάλλει κανείς ότι τότε θα κατέβαιναν όχι 30000 αλλά 50000 παναθηναϊκοί στο δρόμο αν αρνιόταν; Ξεχάσαμε οτι στο δρόμο μας κατέβασε όχι μόνο η οργή μας ενάντια στον Καρκίνο αλλά κυρίως ότι με την πρόταση της ΠΕΚ φάνηκε συγκεκριμένη λύση στον οριζοντα; Γιατί ο Βγενόπουλος δεν έκανε και τώρα τη σωστή κίνηση να μας λυτρώσει; Μα γιατί ο άνθρωπος είναι καιροσκόπος. Ξαφνικά ανακάλυψε πρόπερσι την Πανάθα την ώρα που οι Γιαννακόπουλοι δίνουν στην ομάδα και το αίμα τους εδώ και 40 χρόνια! Γιατί το ξεχνάμε αυτό; Τόσο πολύ γυάλισαν σε μερικούς τα φράγκα του Βγενό που ξέχασαν με τη μια ποιος έχει αληθινά προσφέρει στην ομάδα; Ντροπή!!

Τρίφυλλος είπε...

Λοιπόν,

Επειδή υπάρχει αθρόα εκροή ψεύτικων πληροφοριών και στοιχείων, από "μεροκαματιάρηδες" χρήστες όπως ο παραπάνω, δείτε τα επόμενα στοιχεία που θα παραθέσω, ώστε τουλάχιστον να υπάρχουν κάποιοι που να μην πέφτουν στην οργανωμένη προπαγάνδα:

1. Το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ του 2008 συντάχθηκε υποχρεωτικά βάσει του νόμου 3401/2005 το 2008, επειδή έγινε "δημόσια προσφορά", δηλαδή έκδοση μετοχών οι οποίες επρόκειτο να διατεθούν σε έναν ευρύ κύκλο προσώπων. Το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ είναι διαθέσιμο εδώ:

http://www.pao.gr/UserFiles/2a0a8709-330c-46c8-8b6b-484dceec6289/p3pnj23l.pdf

Έτσι, δεν θα μιλάμε με ψεύτικα στοιχεία, αλλά με ΑΛΗΘΙΝΑ:

Δείτε στη σελ. 30: Η αρμόδια ελεγκτική εταιρεία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η DELOITTE αλλά η PKF ΕΥΡΩΕΛΕΓΚΤΙΚΗ.

Και το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ούτε γίνεται, ούτε δεν γίνεται δεκτό από κανέναν, αφορά απλώς την ενημέρωση των επενδυτών.

Δείτε επίσης στη σελ. 81, την απαρίθμηση των "συνδεδεμένων εταιρειών", μεταξύ των οποίων αναφέρεται και η ΠΑΙΑΝΙΑ, την οποία τώρα ο Τζίγκερ λέει ότι "δεν πουλιέται επειδή είναι του θείου μου και τη χρειάζομαι για να κάνω καρτ όταν βαριέμαι".

Ξεστραβωθήκατε καθόλου: Πάμε συνέχεια...

Στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=27533190&postID=7505259548280534924

...μπορείτε να δείτε το disclaimer της deloitte σχετικά με την έρευνα που διενήργησε φέτος και η οποία κατά δική της παραδοχή ΒΑΣΙΣΘΗΚΕ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ Η ΙΔΙΑ!!!

Έτσι, κατά τα λεγόμενα της Deloitte αυτή η έκθεση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΜΕΤΟΧΩΝ και ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να χρησιμοποιήσει τους δικούς του ελεγκτικούς μηχανισμούς!!!

Ο Τζίγκερ βέβαια, χρησιμοποίησε ως βάση διαπραγμάτευσης το ποσό της συνολικής αποτίμησης ΤΗΣ DELOITTE, κάνοντας ακριβώς αυτό που η ίδια η Deloitte δε συνέστησε!!!

Συνεπώς, η τρίπλα του Τζίγκερ στην ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ (διότι δεν είναι μόνο ο Βγενόπουλος στην ομάδα που έκανε την πρόταση, αλλά και οι λοιποί, Πατέρας, Νίκας, Ζολώτας κ.α.), βασίστηκε σε έναν ισχυρισμό τον οποίο αν είχε προβάλλει στον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων, θα τον είχαν πάρει με τις λεμονόκουπες!!!

Για άλλη μία φορά μας δουλεύει ο κος Τζίγκερ. Όμως αυτή τη φορά, όσα "παπαγαλάκια" κι αν ποστάρουν στα διάφορα sites (αλήθεια ρε παλληκάρια, πώς δεν σας έχει δει κανείς στο γήπεδο να λέτε αυτά που ποστάρετε, α ναι ξέρω, είστε πολλοί αλλά φοβάστε μη σας δείρουν!!!), όσοι πληρωμένοι δημοσιογράφοι κι αν θολώσουν τα νερά, αν τώρα δεν πουλήσει, ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ, ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΡΟΠΕΡΣΙ, Ε, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΑΙΩΝΙΩΣ!!!

Φιλικά και οργισμένα,

Ο Τρίφυλλος

Ανώνυμος είπε...

Μάτος, Ντέιβιντ, Δημούτσος, Μάντζιος, Μουν, Μόρις, Λεοντίου, Μελίσσης, Σιόντης, Ρουκάβινα, Δάρλας και Γκάμπριελ. 12 παικτες που πρεπει να παρουν πουλο. ΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. αντε να μπει και ρευστο στα ταμεια.

Ανώνυμος είπε...

re paidia liste mou mia aporia. se lene govou. sou kanei protasi pao kai thrinos. o pao exei sise kai s dinei 2 ekatomiria to etos k exei arxisei na prwtagwnistei. o thrinos ine 2os, thelei apires metagrafes gia na orthopodisei kai s dinei 2.7 ekatomiria. pou pas? se poion apo tous 2?


PS: se lene vasili spanouli ise ston pao 5 xronia kai o gay s dinei 0,7 ekatomiria to etos parapanw. toso poli ta xriazese afta ta fragka?

EVIL ELVIS είπε...

ανώνυμοι σκυλιάστε. λυσάξτε τσαούσες. το βαρδινογιανεικο θα αποτελέσει παρελθον απο τον ΠΑΟ μας οσονούπω. να δω μετά ποιος θα σας "μαντρώσει".

ανώνυμε που αναρωτιέσαι για γκοβού, σίγουρα το τσου-λου ειναι δέλεαρ, καθως επίσης και ο γαβριήλ σισίδης. δεν ξέρω προσωπικά ομως ποσο φραγκοφονιάς ειναι ο σιντ. ελπιζω να μην αποδειχτεί φραγκοφονιάς ο σπανούλης. θεωρώ την ολη φάση παιχνίδι του μανατζερ του. Πόσο τσίπης να ειναι ωστε να απολέσει ΣΙΓΟΥΡΕΣ κουπες με τον ΠΑΟ και την αγαπη του κοσμου, ωστε να γινει αμφιλεγομενος εως και μισητός σε κάποιους;

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Καραγκιοζάκο Τρίφυλλε, ο μεροκαματιάρης είσαι εσύ που κάθεσαι με τις ώρες και διαβάζεις έγγραφα 2000 σελίδων για να σκαρώσεις δικιολογιούλες του κερατά για το αφεντικούλη σου το Βγενό και τη γλάστρα του το Νικολό. Ρε πάρτο χαμπάρι, ο Μαρινάκης σας έκανε ρόμπες. Ούτε μαμαμά ούτε μαμαμού σαν το αφεντικό σου. ΄Δίνω τόσα είπε στον πράχτορα και το τέλειωσε το παραμύθι χωρίς χαρτοπόλεμο ανέξοδων ανακοινώσεων και παρόμοιες γελοιότητες. Μείνε λοιπόν Τριφυλλάκο παρείτσα με το πρεζόνι να ψάχνετε πώ; να δικιολογήστε το Μπαινοβγενόπουλο που σας ταϊζει. Η λύση ακούει σε ένα μόνο όνομα, αυτό στο οποίο άκουγε πάντα και που τόσο εύκολα φτύσατε φτωχομπινέδες μόλις ο Μπαονοβγενόπουλος σας έταξε παραδάκι: ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. Πάρτε το και προσπαθήστε να ζήσετε μ' αυτό ψοφίμια!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Εγώ είμαι ο πρεζάκιας? Ο φουκαράς ούτε καπνίζω. Και πίνω και χυμό πορτοκάλι. Και είμαι και μεγάλος με οικογένεια. Δηλαδή όποιος φέρει αντίθετη άποψη από σένα είναι πρεζάκιας? Ωραία......

:-))

Τρίφυλλε πολύ ωραία η ανάλυση σου. Όπως βλέπεις ο αγώνας συνεχίζεται.

;-)

Stay Tuned.

Critical Mind είπε...

Παύλο δε νομίζω πως με τις βρισιές αποδεικνύεις τίποτα. Άσε που έτσι χάνεις και το όποιο δίκιο μπορεί να έχεις.

Ξανθιώτης είπε...

Άντε να φύγει επιτέλους ο καρκίνος και να πάρει μαζί του και τα πουλημένα τομάρια.

Βέβαια, θα μου πείτε τα λαμόγια θα αρχίσουν μετά να γλύφουν το καινούριο αφεντικό. Ε, τουλάχιστον δεν θα πρόκειται για κάποιον τόσο ανίκανο όσο ο Τζίγγερ, κάτι είναι και αυτό. (Εκτός βέβαια και αν είναι ο Δημητράκης... ωχ!)...

Τρίφυλλος είπε...

Παύλο, τράβα μωρή κουράδα να πάρεις το μεροκάματο από το Γκότζο που μου βγήκες και από την ανωνυμία σου σαλιγγάρι.

Ψοφήσατε κωλόγαβροι. Ψοφήσατε κι εσείς και τα αφεντικά σας. Σε έτσουξε το κωλαράκι σου που σε ξεβράκωσα με ΣΤΟΙΧΕΙΑ και όχι με ψευτιές; Ναι μωρή κουράδα, θα διαβάσω και 2000 και δύο εκατομμύρια σελίδες αν χρειαστεί για να σας ξεβρακώνω όπου σας βρίσκω πουλητάρια.

Αλλά να ξέρεις, την επόμενη φορά, η αντίδραση της ΘΥΡΑΣ 13 προς όποιον παίζει παιχνίδια εις βάρος του Παναθηναϊκού θα είναι πολύ άσχημη. Και επειδή εγώ δεν είμαι κονδυλοφόρος σαν εσένα, σου λέω ότι η αντίδραση θα είναι εξίσου άσχημη προς όποιον παίζει παιχνίδια, είτε λέγεται Βγενόπουλος, είτε Γιανακκόπουλος, είτε όπως αλλιώς γουστάρει.

Τράβα τώρα στην τρύπα σου πάλι κραγμένη.

Ξανθιώτης είπε...

Τρίφυλλε, πολύ καλά τα λες. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτοί οι πουλημένοι τι νομίζουν ότι θα καταφέρουν; Θα θολώσουν τα νερά και θα νομίσουμε ότι ο μόνος σωτήρας του ΠΑΟ είναι ο Τζίγγερ;;; Είναι ποτέ δυνατό να το πιστεύει κανείς αυτό;;;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Βρε παιδιά αν συνεχίσουμε σε αυτό το στυλ θα μείνουμε (πάλι) μόνοι μας. Το ξέρω ότι στο παρελθόν έχω καταφερθεί και εγώ εναντίον κάποιων με όχι ευγενικό λεξιλόγιο (άσχετα αν με προκάλεσαν όπως εσάς καλή ώρα) αλλά καλό είναι να προστατεύσουμε το χώρο και να συζητήσουμε με αυτούς που θέλουν ΟΝΤΩΣ να συζητήσουν. Όσο ρίχνουμε το επίπεδο τόσο θα αποθαρρύνουμε υγιή στοιχεία να συμμετάσχουν.

Καταλαβαίνω την οργή σας. Αφήστε τα γκοτζαλάκια να λένε ότι γουστάρουν. Αγνοήστε τους. Σίγουρα είναι έμμισθοι. Άσε που μπορεί να είναι και ΕΝΑ μόνο. ;-)

Θερμή παράκληση σε άτομα που συμπαθώ ΠΟΛΥ και που μοιραζόμαστε τις ίδιες αθλητικές ανησυχίες.

Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.

Ανώνυμος είπε...

markelle nikta, ise o PATERAS mas. se efxaristoume pou iparxeis. ise imitheos.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τρίφυλλε μπορείς να ξαναποστάρεις το link με το disclaimer της deloitte?

Σε ευχαριστώ.

Υ.Γ. Παιδιά δε θα σας πω τι να κάνετε για όνομα του Τσε αλλά καλό είναι να τον αγνοήσετε. ΕΝΑΣ είναι. :-))

Τρίφυλλος είπε...

Ναι, ήταν λάθος το link.

Το σωστό είναι αυτό:

http://www.roulalades.gr/article/%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF

Επίσης συγνώμη απ' όλους τους υπόλοιπους για τα μπινελίκια. Αν μπορεί κάποιος adm ας τα σβήσει.

Τρίφυλλος

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ Τρίφυλλε.

Για όλα. ;-)

Ανώνυμος είπε...

V-SPAN . . . . .ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΗΜΗ "ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ" ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ ΜΟΝΤΕΛΑ,ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ(ΠΧ.ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΕΡΡΑΡΙ,ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ ΚΤΛ) ..ΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ..ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Η ΔΡΟΥΖΑ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ..ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ..

squarelogic είπε...

Μάγκες,μόλις γύρισα μετά από 4 μέρες στο εξωτερικό,δίχως ενημέρωση ούτε για τα αθλητικά ούτε για την υπόλοιπη ελληνική μιζέρια...Από αύριο που θα αρχίσει η ...ανώμαλη προσγείωση και θα "ενημερωθώ",θα μπορώ να επανέλθω-δυστυχώς-στην προτέρα κατάσταση αγανάκτησης/αμφιβολιας/κατάθλιψης...
Παιδιά,ο κόσμος έξω ζει ΑΛΛΗΣ ποιότητας ζωή....Και δεν μιλάω μόνο για περισσότερα χρήματα...

lala είπε...

Αφού ρε ραλίστα της συμφοράς στο τέλος θα πουλήσεις, το ξέρεις πολύ καλά ότι το τέλος σου είναι θέμα χρόνου, ΠΟΥΛΑ και ΠΟΥΛΟ μια ώρα αρχίτερα, ακου τον μπαμπά σου και άσε τα ζοριλίκια, κάντο τώρα γιατι μερικούς μήνες αργότερα δεν θα έχεις τρύπα να χωρέσει την ξεφτίλα σου.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Καλώς ήρθες.

Μπορείς να προσδιορίσεις το "έξω"?

Τι είναι αυτό που σου κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση και δεν το βλέπεις στη γεωγραφική έκταση που κάποιοι αποκαλούν Ελλάδα?

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Welcome back Square logic. Που είχες πάει ?

squarelogic είπε...

Βορ.Ιταλία-Πιεμόντε και μια γεύση από Λουγκάνο...Πράσινο,ηρεμία,λουλούδια σε κάθε μπαλκόνι,ποδηλάτες,vintage Alfa Romeo(κάποια συνάντηση είχαν οι λάτρεις τους),δρόμοι χαλί,ήρεμοι οδηγοί που ακολουθούσαν τις σημάνσιες και τα όρια ταχύτητας,καλαίσθητα σπίτια από βίλλες μέχρι μικροσκοπικά διαμερίσματα σε χωριά,μην ρωτάτε...

squarelogic είπε...

Διαβάζω άμα τη επιστροφή:
1)αν έρθει πρόταση για Λέτο στα 7 εκ.
θα πωληθεί

Απ τη στιγμή που στοίχισε 3,6 εκ.και η Λίβερπουλ δικαιούται το 40 ή 45% του υπερβάλλοντος τιμήματος στην ουσία ο Καρκινογιάννης τον δίνει για 1,7 εκ!
Ποιός τρελλός δίνει τέτοιο παίκτη για αυτά τα λεφτά εκτός αν θεωρεί οτι χρυσοπληρώθηκε in the first place
και προφταίνει να "σβήσει την ζημιά"...Ενδεικτικό της νοοτροπίας Τζίγγερ...
2)Πρόταση της Τζένοα στο 1,5-1,7 για Τζόρβα και την σκέφτονται θετικά...
Βρε ανίκανοι,που θα βρείτε καλύτερο τέρμα με αυτά τα λεφτά?
Και μάλιστα με τον ΠΑΟ στην καρδιά του(που του δίνει ενίοτε την δύναμη να κάνει μαγικές αποκρούσεις όπως αυτή εναντίον του ΑΡΗ?).Πάλι για ελεύθερους μισθοφόρους των 400χιλ.θα ψάχνετε?
Δεν είδατε που ο άλλος έχει μείνει με τον Πάρντο?
Ή θα μας πουλήσετε για νέα μεταγραφή τον 'αναγεννημένο Γκαλίνοβιτς'?
3) καλά,αν έρθει πρόταση για Νίνη στα 12 εκ.δεν το συζητάμε καν τι θα γίνει...και ενδεχομένως σωστά εκεί...
Κατά τα άλλα,σήμερα διαβάζω οτι ο Γόντικας 'αισιοδοξεί" οτι εντός της εβδομάδας θα έχει κλείσει μεταγραφές,δηλ.τον τεράστιο...Ιωαννίδη!

Κάπου νομίζω οτι ο Βαρδινογιάννης υποτιμά σοβαρά την οργή του παναθηναικού κόσμου που θα ξεσπάσει πάνω του και στο σόι του...

EVIL ELVIS είπε...

square,

έτσι θα περιεγραφα την ολλανδια στην οποια μενω μονιμα ηδη 12 μηνες και θα συνεχισω για καιρο απο οτι φαινεται. οχι μονο γιατι στην ελλαδα ειναι δυσκολα τα πραγματα για εναν 26χρονο ανθρωπο με φιλοδοξιες, αλλα επιπλεον γιατι εδω εχει αλλη ποιοτητα ζωης. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορες. φυσικα δεν ειναι παραδεισος, υπαρχουν κι εδω μειονεκτηματα.


ΥΓ: τσαουσες του ιζεκάνσερ, λυσσάξτε. ναι ναι, ας δεχτουμε οτι ο σοφερ θα βαλει πολλαααααα λεφτα για μεταγραφες παικταραδων. και ναι, ας δεχτουμε οτι και καλα δεν θα πωληθει πρωστοκλασατος παικτης που συνεβαλε στο double. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΣΑΟΥΣΕΣ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΣΟΦΕΡ ΜΑΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ "ΜΙΚΡΟ" ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΦΕΡΝΕ ΠΑΙΚΤΕΣ [ΚΑΙ ΕΦΕΡΝΕ ΠΑΛΤΑ] ΑΛΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟ ΜΑΣ Α-ΠΡΟ-ΣΤΑ-ΤΕΥ-ΤΟΣ [παρτε το συλλαβιστά μπας και το καταλαβετε, το εχω και σε κορακιστικα αν θελετε]. δεν τρωμε κουτοχορτο να θεοποιουμε τον βγενο, αλλα ειναι ο μονος που ΦΑΙΝΕΤΑΙ να θελει να γιγαντωσει τον ΠΑΟ βαζοντας ΧΡΗΜΑΤΑ και κανοντας τον ΞΑΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ για πολλα χρονια και οχι για αναλαμπες ανα 7ετιες. ΓΚΕΓΚΕ? (εννοειται πως ΚΑΙ αυτος εχει οφελος απο τον ΠΑΟ, ολοι οσοι ασχολουντε εχουν. επ ουδενι δεν θελω να απαξιωσω την ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορα των Γιανακοπουλων, ομως η αινιγματικη σταση του Παυλαρα γεννα ερωτηματικα. βγενο μεγαλομετοχος και πατερας προεδρος , ωστε ΚΑΙ παικταραδες να εχουμε ΚΑΙ να μας αντιμετωπιζει στα ισα η κλικα των γκαγκατσηδων).

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι μέτοχοι της πράσινης ΠΑΕ, Δάβαρης, Ζολώτας, Νίκας και Ξυλάς, μέσω της οποίας ζητούν από Βγενόπουλο και Τζίγγερ να κάτσουν στο τραπέζι και να τα βρουν.

"Δεν βρίσκουμε πια λόγια.

Ίσως και να τα εξαντλήσαμε όλες αυτές τις ημέρες, προσπαθώντας να διασώσουμε την έννοια και την ουσία της Παναθηναϊκής πολυμετοχικότητας. Αφού λοιπόν αναζητήσαμε μαζί με συναδέλφους μας μάταια μια συνισταμένη για την κοινή πορεία που υποσχεθήκαμε πριν από δύο χρόνια, είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα.

Η επόμενη ημέρα φαίνεται δυστυχώς, πως δεν μας χωράει όλους ταυτόχρονα. Αυτό που απομένει είναι μέσα από μια σύντομη, πολιτισμένη, καθαρή και δίκαιη για όλους διαδικασία να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό.

Και αυτό δεν πρέπει να εξελιχθεί σ’ ένα παιχνίδι που θα αναδείξει νικητές και ηττημένους. Μια τέτοια διαδικασία εξ΄ ορισμού στρεβλώνει τους όρους διαπραγμάτευσης και το τίμημα μιας ενδεχόμενης αγοροπωλησίας, δημιουργεί απωθημένα και «καίει» εφεδρείες που θα μπορούσαν στο μέλλον και υπό άλλες συνθήκες να αποδειχθούν πολύτιμες για τον Παναθηναϊκό.

Στο δια ταύτα, είναι θεμιτό κάποιος να ενδιαφέρεται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού και είναι σκόπιμο να αφήσουμε την διαπραγμάτευση να εξελιχθεί ώστε ακόμη και αν τελικά δεν ολοκληρωθεί η αγοροπωλησία ο κόσμος να γνωρίζει ότι η προσπάθεια έγινε αλλά δεν τελεσφόρησε και για ποιους λόγους δεν έγινε αυτό. Είναι ανούσιο να αναλωνόμαστε σε μια κουβέντα για το αν είναι πιο πρόθυμος ο πωλητής ή ο αγοραστής. Η ίδια η διαδικασία θα καταδείξει τελικά την αξιοπιστία της κάθε πλευράς.

Είτε προηγηθεί είτε ακολουθήσει τον έλεγχο της εταιρίας από τους Ορκωτούς λογιστές μια πρόταση με ένα συγκεκριμένο τίμημα, έστω και υπό την αίρεση των αποτελεσμάτων του ελέγχου, θα πρέπει να υπάρξει όπως επίσης θα υπάρξει και ο έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές του αγοραστή. Έχουμε όλοι μας πουλήσει και αγοράσει αρκετές εταιρίες για να αναλωνόμαστε σε κουβέντες για το αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα είτε ακόμη χειρότερα να αμφισβητούμε παγκοσμίως γνωστές και πάγιες πρακτικές αγοροπωλησιών.

Δεν είμαστε στο σχολείο για να λέμε ό ένας στον άλλο «πες εσύ!» «όχι πες εσύ πρώτα!», όχι όταν συζητάμε για την επόμενη μέρα και το μέλλον του Παναθηναϊκού μας που αποδεδειγμένα όλοι αγαπούμε και στον οποίο έχουμε όλοι, στο μέτρο της μέχρι σήμερα εμπλοκής και των δυνατοτήτων του ο καθένας, προσφέρει.

Και όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν με αντεγκλήσεις και υπονοούμενα γι’ αυτό και ήταν ατυχές το κλείσιμο της τελευταίας επιστολής του Γιάννη Βαρδινογιάννη που αόριστα δήλωσε ότι κάποιοι εξ’ ημών παίζουμε κάποιο παιχνίδι σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Τις επόμενες ημέρες, μαζί με άλλους μετόχους που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις και τους ίδιους προβληματισμούς, θα αναλάβουμε εκ νέου πρωτοβουλία ώστε να φέρουμε τον πωλητή και τον αγοραστή σε απ’ευθείας διαπραγμάτευση.

Όλοι μας κρινόμαστε από τον κόσμο που είναι ο απώτατος θεματοφύλακας της Παναθηναϊκής ιδέας και πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων καθαρά και Παναθηναϊκά".

Πως το μεταφράζετε αυτό βρε αδέλφια? Απέλπιδα προσπάθεια εκ των έσω ή εκ των έξω? Προλαβαίνει να πωλήσει πριν ουσιαστικά διαλύσει? Όταν διαβάζω αυτά που γράψατε παραπάνω για τον καρκίνο εξοργίζομαι ακόμη περισσότερο.

:-(

Ξανθιώτης είπε...

Νύχτα, να φύγει και όπως να' ναι! Ας τη διαλύσει πριν φύγει. Μόνο να φύγει!

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν πραγματικά θέλει να πουλήσει... Εγώ δεν είμαι σίγουρος.

Αν θέλει, τότε δεν τον συμφέρει να κάνει διάλυση. Βλέπεις, είναι πιο εύκολο να κοστολογήσεις τον Βυντρίνιο 10 εκ. ευρώ, παρά να βρεις κάποιον να σου δώσει έστω και μισό εκ. ευρώ.

Και ο αγοραστής βέβαια δεν είναι χαζός και το έχει πει δημόσια ότι αν πωληθούν περιουσιακά στοιχεία θα μειωθεί και το τίμημα. Τελείως λογικό. Οπότε τον Βαρδινογιάννη τον συμφέρει να τους κρατήσει όλους και ... να τους κοστολογήσει με το δικό του τρόπο!

Το σημαντικό πάντως είναι να πουλήσει και να φύγει. Ακόμη και αν μας πάρει 2-3 χρόνια να στηθεί η νέα ομάδα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Συμφωνώ Ξανθιώτη.

Για να δούμε.

Black

Ανώνυμος είπε...

SIMFWNEI ME TA ALLA TOU NIKS O NIKTAS. KAI TOUS EPIVRAVEVEI POU TO KANOUN. PATERAS MAS ISE NIKTA.

Ανώνυμος είπε...

Καθόλου θεωρίες συνομωσίας, καλά τα γράφεις/αναλύεις square.

Μόνο που ξέχασες να γράψεις (ή αν δεν ήξερες, μάθε το) ότι ο Πατέρας έχει μετοχές στο ΔΟΛ και ο Αλαφούζος (μέτοχος στον οποίον είναι ο χοντρο-Μαρινάκης με 25%) έχει το 33% του Ομίλου Sport-Gay.

Κι όποιος μπορεί να κάνει τους συνειρμούς ας τους κάνει...