Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2010

Καληνύχτα και Καλή Τύχη ΙΙ

Αν και τους σιχάθηκα πια και δε νομίζω να ξαναασχοληθώ,ωριμάζει μέσα μου η εντύπωση οτι αν και σε πρώτη ανάγνωση ο Βαρδινογιάννης πέτυχε τον στόχο του και απαλλάχτηκε από τον Βγενόπουλο(κυρίως) και τον Πατέρα,στην πραγματικότητα δημιούργησε τις συνθήκες για να χάσει τον πόλεμο,κερδίζοντας μια λάθος μάχη:βρίσκεται και πάλι μόνος του μ'ενα "μαγαζί"
που δεν το κάνει κέφι,που δεν θέλει να ασχοληθεί προσωπικά ο ίδιος ξανά,το οποίο όμως έχει υψηλές απαιτήσεις και ακόμα πιο απαιτητικό κοινό.
Το πισωγύρισμα σε εποχές "προέδρων-υπαλλήλων" ή διακοσμητικών "προσωπικοτήτων" και δανεικών παικτών ως ενέσεις ποιότητας στα "λαυράκια" τρίτης διαλογής, με μαθηματική ακρίβεια θα τον κάνει να νοσταλγήσει τις ειρηνικές εποχές του συλλαλητηρίου.
Αν δε ο Βγενόπουλος πράγματι παραχωρήσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη,τότε όπως ο σκορπιός, πιθανόν να έχει χύσει ένα ύπουλο και βραδύκαυστο δηλητήριο:με το ποσοστό τους άνω του ३० % πιθανόν να ξαναφουντώσει η επιθυμία των Γιαννακοπουλαίων να πάρουν την ΠΑΕ απ τους Βαρδινογιαννηδες.
Σε μια περίοδο που όλοι χρειαζόμαστε κάτι για να ξεχνάμε την ζοφερή πραγματικότητα στην οποία αιφνίδια μας προσγείωσαν,κάτι που να μας προσφέρει μια ψυχική ανάταση και ίσως έναν συμβολισμό οτι "μπορούμε",οι μίζεροι τακτικισμοί του Τζίγγερ,η αμετροέπεια του Δημητράκη και η απρόβλεπτη και ακατανόητη πολλάκις συμπεριφορά του Βγενόπουλου κατάφεραν ταχύτατα να ακυρώσουν τόσο την χαρά του ντάμπλ,όσο και τις σούπερ ευνοικές συνθήκες που αυτό δημιούργησε.

Τέσσερα χρόνια μετά την είσοδό μου στο μπλογκ από καθαρή αγανάκτηση για τα όσα παράλογα συνέβαιναν στον Παναθηναικό του Τζίγγερ, μετά χιλιάδες γραμμένες αράδες και άπειρες αφιερωμένες ώρες,αδυνατώ να σκεφτώ οτι θ'αρχίσουμε πάλι να συζητάμε τα ίδια:
κάπου εδώ μάλλον τελειώνει η ενασχόληση μου με την ιδέα που ερωτεύτηκα ως παιδί,τουλάχιστον για όσο παραμένει δέσμια της οικογένειας Καρκινογιάννη
Αντίο,και ευχαριστώ για την συμμετοχή και την παρέα...

132 σχόλια:

Old Boy είπε...

Δες το έτσι: ας μας ξενερώσουν κι ας μας απογοητεύσουν όσο περισσότερο μπορούν. Εμείς πάλι εδώ θα είμαστε, ίσως όχι -όπως σωστά λες- για να ξαναμπούμε στο ίδιο αδιέξοδο τριπάκι, αλλά γιατί δεν θα τους χαρίσουμε και τη φωνή μας, σωπαίνοντάς την.
Τι τους νοιάζει η φωνή μας;
Δεν πειράζει, μας νοιάζει εμάς.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Θα συμφωνήσω με το λυρισμό του Old Boy.

Εκείνο που πρέπει να τους στερήσουμε είναι η φυσική μας παρουσία. ;-)

Εκτός και αν φύγει ο καρκίνος.

Στη δευτέρα παρουσία. :-)

Ανώνυμος είπε...

η απρόβλεπτη και ακατανόητη πολλάκις συμπεριφορά του Βγενόπουλου

= Κάνει φασαρία για την παραμονή του Πατέρα στην προεδρία (σωστά) και ενώ ο ίδιος Πατέρας βγάζει ανακοίνωση, με την οποία λέει ότι δεν θα κατέβει μεν υποψήφιος για την προεδρία αλλά θα παραμείνει στο πολυμετοχικό σχήμα και θα συμμετάσχει στην ΑΜΚ, την αμέσως επόμενη μέρα ο Βγενό ανακοινώνει ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ!!!

Απρόβλεπτος κι ακατανόητος πράγματι. Εκτός κι αν έχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Τι όμως;

Ανώνυμος είπε...

Επειδή βλέπω να σας έχει πιάσει μαυρίλα δείτε την ενδιαφέρουσα και αισιόδοξη προσέγγιση από τον Δημήτρη Κριτή σήμερα:

http://prasinanea.gr/editorial/article175989.ece

Ο Αντρέας Βγενόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει. Κατά την προσωπική μου άποψη αυτό έγινε διότι ήθελε με τον συνολικό κουμπαρά, να κάνει κουμάντο εκείνος και όσοι συντάσσονται με την πολιτική του.

Αυτό, η πλειοψηφία το δέχθηκε όσο το μπλοκ των νέων μετόχων διαχειριζόταν τα λεφτά που μπήκαν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Όταν χρειάστηκε να ξαναβάλει λεφτά στο πλειοψηφικό μερίδιο που της αναλογεί διατύπωσε ανοικτά και επέβαλλε τις διαφωνίες της. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, απ’ όσο θέλουν ένθεν κακείθεν να τα παρουσιάζουν.

Δεν έχω αναστολές στο να δεχτώ ότι ο Βγενόπουλος χρησιμοποίησε τον Παναθηναϊκό για ίδια οφέλη και επικερδείς επιχειρηματικές συμφωνίες. Από την άλλη όμως, οφείλω να δεχτώ ότι και ο Παναθηναϊκός τον χρησιμοποίησε. Χρησιμοποίησε τα 20 εκατομμύρια ευρώ που διέθεσε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και αρκετή από τη δυναμική του «πάρτα όλα – επιχειρηματία» που ανέπτυξε την τελευταία τετραετία.

Το δύσκολο ήταν να βρεθεί Βγενόπουλος εκείνη την «μαύρη περίοδο» και να σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης. Το να βρεθεί τώρα ένας αντι-Βγενόπουλος (σε ό,τι αφορά στο πορτοφόλι) είναι προφανώς ευκολότερο και εδώ είμαστε, θα βρεθεί.

Ένας κομάντο ήταν και πάει. Ας πάει λοιπόν στην ευχή στου Θεού και μακριά από μας τα αναθέματα. Ας τον ακολουθήσουν και όσοι άλλοι πιστεύουν ότι άγγιξαν το ταβάνι της προσφοράς τους. Όσοι όμως είναι Παναθηναϊκοί, με το ίδιο άτρωτο μικρόβιο στο αίμα τους, θα μείνουν εδώ και θα παλέψουν γι’ αυτό που αγαπούν. Γιατί ο αγώνας συνεχίζεται και μάλιστα με πολύ καλύτερες προϋποθέσεις από εκείνες που κυριαρχούσαν το 2008...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πάει και ο Τζαβέλλας.

Σιγά μην έπαιρνε ο Τζίγγερ Τζαβέλλα.

Κανένας αναπληρωματικός του Ηρακλή για να παρουσιαστεί ως μεγάλο ταλέντο υπάρχει?

Από Τζιγγεριακός....Πανσερραικός της Ευρώπης.

ΠΡΟΟΔΟΣ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

(από kontra.gr)

"Το θέμα του προέδρου το χειρίζεται προσωπικά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για ένα πρόσωπο-μέτοχο κοινής αποδοχής μέχρι τις 18 Ιουνίου, οπότε και θα γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων. Σε αντίθετη περίπτωση θα στραφεί σε άλλες λύσεις με πρόεδρο-προσωπικότητα....".

Πρόεδρο - γλάστρα - προσωπικότητα εννοούν.

Συνεχίζεται το δούλεμα των οπαδών με διανοητικό ικανότητα επιπέδου Τουρτούρα. :-)))

Πάντως, οφείλετε η πλειοψηφία να αναγνωρίζεσετε ότι κάποιος εδώ μέσα (στον Ξανθιώτη αναφέρομαι) σας τα έλεγε εδώ και 2 χρόνια. Ότι δηλαδή η πολυμετοχικότητα είναι καταδικασμένη να αποτύχει από τη στιγμή που ΕΝΑΣ έχει την πλειοψηφία των μετοχών και οι όλοι οι άλλοι ένα μικρό μερίδιο.

Κύριο μέλημα μας ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ θα πρέπει να είναι η ΑΠΑΞΙΩΣΗ του Τζιγγεριακού μήπως και απαλλαχτούμε από τον καρκίνο - δυνάστη του ΠΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με ιδιαίτερη αγανάκτηση και οργή, μετά την προχθεσινή ωμή καταδίκη της ομάδας από τους διαιτητές στο ΟΑΚΑ, η οποία συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος και συνεπώς για άλλη μια χρονιά αλλοίωση του πρωταθλήματος, ανακοινώνει τα εξής:

Τα πρωτοφανή διαιτητικά όργια σε βάρος της ομάδας μας των οποίων όλοι οι φίλαθλοι έγιναν μάρτυρες, μας αναγκάζουν να καταγγείλουμε τους υπευθύνους που ελέγχουν τον χώρο του ελληνικού μπάσκετ και που δεν είναι άλλοι από την ΚΕΔ και ειδικότερα τη σημερινή της ηγετική ομάδα (Συμεωνίδης, Κορομηλάς, Ζαβλανός) η οποία είναι υπεύθυνη και υπόλογη για την αναξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Το ισχύον σύστημα αξιολόγησης και επιλογής διαιτητών, εάν πράγματι αυτό υφίσταται, είναι θλιβερό και ανεπαρκές. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απαιτεί την άμεση δημοσιοποίηση της αξιολόγησης των διαιτητών Χριστοδούλου, Τανατζή και Αναστόπουλου καθώς και των κυρώσεων που θα τους επιβάλλει η ΚΕΔ, εάν και εφόσον το κρίνει σκόπιμο….

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία των play-offs, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απαιτεί τον διορισμό ξένων διαιτητών ανωτάτου επιπέδου από τον χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Σε αντίθετη περίπτωση θα σταθμίσει τα δεδομένα για να λάβει αποφάσεις σχετικά με την περαιτέρω στάση της.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει αδικηθεί κατάφωρα από την διαιτησία κατ’ επανάληψη και δεν προτίθεται να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ της περιόδου 2010 - 2011, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα μας και το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα, αν δεν αλλάξει η σύνθεση και ο τρόπος λειτουργίας της ΚΕΔ».

Ανώνυμος είπε...

esi re nikta ton ekrazes ton tzavella, tora se pirazei pou den ton pirame?

Ανώνυμος είπε...

Τέλος και ο Αγκάμεζ. Στην τουρκική Αρκάς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ, ο οποίος δεν αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωσης που του έκανε ο Παναθηναϊκός.
:-((

Ανώνυμος είπε...

To ταμείον είναι μείον! (gazzetta)

Ο πρώην πλέον διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Κώστας Αντωνίου πήγε να πληρωθεί τα πριμ και του απάντησαν ότι το ταμείο δεν έχει χρήματα. 'Αλλωστε, είναι γεγονός πως ακόμη δεν έχουν μπεί τα 15 εκατ. ευρώ που αποτελούν χρήματα από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας. Εννοείται πως ο Αντωνίου αποδέχτηκε να πάρει τα χρήματα που του αναλογούν για το πριμ από τον Σεπτέμβριο και φυσικά δεν είναι ο μόνος, καθώς είναι αρκετοί αυτοί που τους οφείλονται τέτοια χρήματα (όχι μισθοί). Ξέρουν άλλωστε πολύ καλά πως από τον Παναθηναϊκό κανείς δεν έχει χάσει χρήματα και πως ακόμη και σε τέτοιους δύσκολους οικονομικά καιρούς, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε σχέση με άλλες ομάδες, είναι κάτι σαν... τράπεζα!

ZOGRAFOU 13 είπε...

Καλησπ'ερα, δεν καταλαβαίνω γιατι σας ΄εχουν πιάσεη τα ζουμι΄α και βάλατε πλερ΄εζες!!! Ούτε η πολ,ετοχικότητα διαλύθηκε ο' υτε ο καρκ'νος κ'ερδισε τον πόλεμο ρε παιδά. ΟΛΟΙ οι μέτοχοι μείνανε εχτ΄ος από έναν. Ο αγώνας συνεχ΄ιεζετε!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΘΜΕ ΤΟ ΒΓΕΝΟ που ΄ριξε 20μύρια στην ομάδα και π'ηρε στις πλ'ατες τπου την πολυμετοχικότητα ανοίηγοντας το δρόμο. Ερ'ωτηση: ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ; Όχι. άρα κι αυτός πρέεπει να ευχαριστ΄ησει εμάς ΤΠΝ ΚΟΣΜΟ!!! τΟ έκανε; Όχι και τόσο. αφου ,μας τρέλανε στις υποσχέσεις και στα μυξοπαρθενίστικα "αποχωρώ" τερλικά την κοπάνησε ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΟΥ!!! Τον ευχαριστούμε λοιπόν κι ας πάη στο καλό.

Ο BOY έιναι σωστός: δεν θα σωπάσουμε!!!

Όσο για τη βγενόκοτα το Νυχτοτσουκαλάκι, ρε ψευταράκο ποιο Ξανθιώτη να ευχαριστήσουμε; Για δε μιλάς αντρίκια; Δεν μας βγάζεις και λίγο Τριφυλόκαρδο εαυτο σου; Τι 'απαξίωση τώρα" στημένε χάκια-πάκια-ζάκια; Αφού την "αποχή-απαξίωση' την είχες καραμ'ελα ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ καραγκιόζη!!! Ακόμα και για αποχή από το γήπεδο καλοκαιράτικα κακάριζες μωρέ! Βαλτός είσαι να σπέρνεις μαυρίλα/γαυρίλα, απαξίωση του πΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, να πολλαπλασιάζεις κάθε απογοήτευση, να κάνεις κάθε πίκρα 100000 φορές πιο πικρή, έτοιμος σε κάθε ήτα να ειρωνευτής την ομάδα κι όλους, έτοιμος ακόμα και πριν τελειώσι ένα ματς να ριξεις χολή ενάντια στην αγ΄απη μας., που άμα σου λέμε ότι είναι αγ΄απη μας τότε μας κοροϊδεύειες πως είμαστε χαζοί και τυφλοί, στημένε θεομπαίχτη!! ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ!!! Εσένα και τον τσάτσο που παρ΄εα διαλύετε το μπλογκ!!!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Άρχισε το ξεπούλημα.

Δε φοβάμαι όμως.

Θα πάρουμε τον Ιωαννίδη και θα καλύψουμε όλες τις τρύπες.

Ακόμη και του Τουρτούρα. :-))

Πλάκα πλάκα, από Πανσερραικός της Ευρώπης μη γίνουμε της Ελλάδας. Γιατί επί τζίγγερ μια φορά ΗΔΗ γίναμε.

Περαστικά μας.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Με 10 μύρια ευρώ πόσους Ιωαννίδηδες παίρνουμε?

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι τα κορόιδα οι πορτογάλοι να μας βοηθήσουν να ξεφορτωθουμε τον ατομίσταρο αργεντίνο. Και μετά σειρα έχουν τα υπόλοιπα ρετάλια: ο άμπαλος Σισέ κι ο συνταξιούχος Ζιλμπερτο.

Ανώνυμος είπε...

"Ανώνυμε" τζιγκερόκαρδε Τορτούρα το εξυπναδίστικο στιλάκι σου κι οι ηλιθιότητες που γράφεις σε προδίνουν.

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXA!

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΟΝΙ ΒΕΚΡΗ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ
ΘΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Κόφτο "ανώνυμε" και δεν έχω κανει αντιτετανικόόόόόό!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο αντιτετανικός που κολάει γνωστέ "ανώνυμε";

Ανώνυμος είπε...

κΟΛάει γνωστέ "ανώνυμε" στο τραυματισμό απο σκουρηασμ΄ενα ΜΥΑΛΑ!

:-))))))))))))))))))))))))))

Ανώνυμος είπε...

Καλά γνωστέ "ανωνυμε" μη φοβάσαι, εσυ έχεις ανοσία μια ζωη που κουβαλάς πάνω σου σκουριασμένα μυαλά

:-pppppppppppppppp

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αν πουλήσουμε τον Σισέ πόσους Ιωαννίδηδες παίρνουμε?

Ανώνυμος είπε...

Αν πουλήσουμε το Σισέ; Δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί Ιωαννίδηδες στον πλανήτη. Θα τους πάρουμε όλους και θα περισσέψουν μερικά εκατομμύρια. Έτσι μαζί με τα 10 από Λέτο θ' αγοράσουμε από την Άιντραχτ το Τζαβέλα!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ γνωστέ "ανωνυμε" γιατι γελάς;

Ανώνυμος είπε...

Για να ξεσκουριάσω ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δε ξεσκουριάζεις έτσι γιατί το προβλημά σου "ανώνυμε" δεν ειναι στα σαγόνια αλλά στο μυαλό!

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Ποια 10 ρε ?
Με αυτό το ποσό ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ, τσακίστηκε να ...κάνει δηλώσεις στην ...Πορτογαλία(!) ο Βεκρής, και από Δευτέρα ξεκινάμε τους είπε, έτσι παιδιά... Μην το ξεχάσουμε...Δεν είμαι και λιγούρης βέβαια...
Δηλαδή τον δίνουμε με 7-8 (αλλιώς τι "συζητούμε"?). Από αυτά, αν αφαιρέσουμε τα ποσοστά της Λίβερπουλ, μένουν γύρω στα 5...
Κλασικός καρκινιακός υπολογισμός, έτσι δεν είναι ?
Χο-χο-χο...

Ανώνυμος είπε...

Ο Κσανθειοτισ τ΄ι λαίη γηα ώλ αφτά?

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε "ανώνυμε", έγινες κι ανορθόγραφος;;;;

Ανώνυμος είπε...

Δαιν ημε ανωρθ΄ωγραφοσ "ανονιμαι" απλα αρνηαίμε τη μπουρζουάδηκει ωρθοωγραφήα γηατή δαιν ημε ιλήθειωσ φαναττηκωσ

ΑΝΟΝΕΙΜΩΣΣ είπε...

ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ως ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του Σεμπάστιαν Λέτο χαρακτήρισε ο Κώστας Κατσουράνης την Μπενφίκα, σε δήλωσή του στον sportdog, αν τελικά ο Αργεντινός άσος συνεχίσει την καριέρα του στον πορτογαλικό σύλλογο όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ του Τύπου από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Ο Έλληνας άσος, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα των ‘αετών’ για τρία χρόνια (από το 2006 μέχρι το 2009) και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην πορτογαλική ομάδα, σχολίασε ότι ο Αργεντινός άσος θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε ένα πολύ επαγγελματικό περιβάλλον, το οποίο θα τον βοηθήσει στην καριέρα του.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ διαφωνώ!

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ ακόμα κι αν διαφωνώ μαζί σου, θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να λες αυτά που λες ... "ανώνυμε".

Βολταίρος άμα λάχει!

Ανώνυμος είπε...

Πόσους Ιωαννίδηδες θα πάρουμε αν πουλήσουμε το Ζιλμπέρτο;

Ανώνυμος είπε...

Ίσαμε τόσους γελοίε!

Ανώνυμος είπε...

"Ανώνυμοι" μην γ΄ραφεται ταυτόχρονα μπερδ΄ευομε.

Ανώνυμος είπε...

¨ασε μας κι εσ΄υ Κλουζό!!!!!!!

:-ppppppppppppppppp

Ανώνυμος είπε...

Emας μας ρώτησες;;;;;

Σε σχετική ερώτηση λοιπόν ο Μπίαρσμιρ απάντησε στο sportdog: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είχαμε μία εκπληκτική χρονιά φέτος, κερδίσαμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και το ίδιο θέλω να κάνω και τη νέα περίοδο. Μάλιστα, την επόμενη χρονιά θα παίζουμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο θέλω να μείνω στην ομάδα».

Δεν σε θέλουμε εμείς! Δε σε χρηαζόμαστε! Θα π'αρουμε Ιωανίδη!

Ληγμένος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ!
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΠΟΧΗ-ΑΠΑΞΙΩΣΗ!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Καλημέρα.

Πως βλέπετε τα πρωτοσέλιδα του DERBY THS ION μετά την πολυμετοχικότητα?

Επιστροφή στην παλιά καλή εποχή που ενώ διαλυόμασταν ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.

Θα πούμε ΝΑΙ σ' αυτή την παλινόρθωση?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Την ομάδα των μειωμένων προσδοκιών θα τη φτιάξουν άνθρωποι αυξημένων αρμοδιοτήτων.

Μη ξεχάσουμε να υποστηρίξουμε το νέο "σχήμα".

F.C. Σχηματάρι
Πανσερραικός της Ευρώπης
Τζιγγεριακός

Η λίστα τελειωμό δεν έχει.

Ο πρόεδρος που τον υποστηρίζουν μια γριά, ένας μεθύστακας ναυτικός και ένα άρρωστο παιδί που παίρνει ψυχοφάρμακα.

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Πάντως δεν ξέρω αν υπάρχει πρόταση της Μπενφίκα για τον Λέτο.
Υπάρχει σίγουρα αγωνία και λιγούρικη πιλάλα του Τζίγκερ να "σπρώξει" τον Λέτο στη Μπενφίκα. Βλέπε δηλώσεις παραγόντων σε Πορτογαλικές εφημερίδες (τη Δευτέρα, τη Δευτέρα ξεκινάμε διαπραγματεύσεις !!!), βάζουμε τον Κατσουράνη να κάνει επαφές (!) και να δηλώνει δεξιά κι αριστερά "τι ωραία που είναι στη Μπενφίκα" κ.λπ. κ.λπ.
Άρχισε η παλιά καλή τακτική..
Υ.Γ.: 1) Μη μασάτε τα περί 10 εκ. Με 4-5 στην τσέπη ο σωφέρ θα κάνει κωλοτούμπες.
2) Αν δε μπορούν ούτε ομάδες τύπου Μπενφίκα, σε χώρες με ίδιο πληθυσμό και οπαδική "δεξαμενή" να πλησιάσουν, τότε χ..στα κι άστα...

Δαφνιώτης είπε...

Οποιος υποστηρ'ξει το "νέαι σχήμα" ακ'ομα κι αν λέφεται Πατ΄εερας, Ξυλάς, Ν'ηκας η Σουρεκλεμ'ες είναι πρδότςη.

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Ρε συ Μαυρονύχτα, τους υπαλλήλους και τους οπαδούς του γάβρου ξέχασες...
Δεν είναι και λίγοι. Έχουν πάρει σβάρνα το διαδίκτυο και τα ραδιόφωνα, και με ψευδώνυμα τύπου "Μότορ Όιλ 13", "Τσουκαλάς Πανάθα" κ.λπ. γράφουν περί ενότητας, ότι δεν είναι προσωπολάτρες (μόνο χρηματολάτρες της τσέπης του σωφέρ) αλλά υπεράνω προσώπων, ότι σε καιρούς λιτότητας δεν πρέπει να πονάμε για μπάλες και ομάδες (ωραίοι οπαδοί!), ότι όλοι ξεπουλάνε, ότι η Μπενφίκα είναι τεράστιος σύλλογος και έτη φωτός μακριά...

Ληγμένος είπε...

Όποιος υποστηρίξει το "νέο σχήμα" είναι προδότης ή γαύρος.

Δαφνιώτης είπε...

Ρε συ Ληγμ΄ενε μη γρ'αφεις ταυτόχρνα, θα μας μπερδ'εψει πάλι ο "Κλουζω"

Επιθεωρητής Κλουζό είπε...

Μην ανησυχήσετε ότι θα σας μπερδέψω. Εσείς έχετε μπερδευτεί από μόνοι σας.

:-)))

Δαφνιώτης είπε...

ΠΑΕΙ ΚΙ Ο ΤΣΙΡΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!

Πρόταση συνεργασίας στον Σεμπαστιάν Ρομέρο έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός Βόλου σύμφωνα με τον μάνατζερ του πρώην Αργεντινού άσου του Παναθηναϊκού. Θετικός σε μία μετακίνηση στην θεσσαλική ομάδα ο «Τσιρόλα».

ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΣΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

ΤΖΟΝΙ ΒΕΚΡΗ ΞΥΠΝΑ!!!!

Δαφνιώτης είπε...

Ο πρόεδρος που τον υποστηρίζουν μια γριά, ένας μεθύστακας ναυτικός και ένα άρρωστο παιδί που παίρνει ψυχοφάρμακα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά, στον προπονητή, στη διοίκηση του μπάσκετ για το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΕ σε μια μέρα που το άθλημα γύρισε πολλά χρόνια πίσω.

Δείγμα του τι κάνει ο φανατισμός και η αμυαλοσύνη. ;-)

EVIL ELVIS είπε...

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΦΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ - ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ - ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΠΑΙΚΤΕΣ. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ, ΞΥΠΝΑΤΕ, ΕΤΣΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Η "χρυσή Βίβλος" του πρωταθλήματος Ελλάδας

Contra.gr

Α' Κατηγορία

1927-28: Ηρακλής
1928-29: Πανελλήνιος
1929-30: Αρης
1931-34: Δεν έγινε
1934-35: Ηρακλής
1935-36: Νήαρ Ηστ
1936-37: Πανεπιστήμιο Αθηνών
1937-38: Δεν έγινε
1938-39: Πανελλήνιος
1939-40: Πανελλήνιος
1941-45: Δεν έγινε
1945-46: Παναθηναϊκός
1946-47: Παναθηναϊκός
1947-48: Δεν έγινε
1948-49: Ολυμπιακός
1949-50: Παναθηναϊκός
1950-51: Παναθηναϊκός
1951-52: Δεν έγινε
1952-53: Πανελλήνιος
1953-54: Παναθηναϊκός
1954-55: Πανελλήνιος
1955-56: Δεν έγινε
1956-57: Πανελλήνιος
1957-58: ΑΕΚ
1958-59: ΠΑΟΚ
1959-60: Ολυμπιακός
1960-61: Παναθηναϊκός
1961-62: Παναθηναϊκός
1962-63: ΑΕΚ

Εθνική Κατηγορία

1963-64: ΑΕΚ
1964-65: ΑΕΚ
1965-66: ΑΕΚ
1966-67: Παναθηναϊκός
1967-68: ΑΕΚ
1968-69: Παναθηναϊκός
1969-70: ΑΕΚ
1970-71: Παναθηναϊκός
1971-72: Παναθηναϊκός
1972-73: Παναθηναϊκός
1973-74: Παναθηναϊκός
1974-75: Παναθηναϊκός
1975-76: Ολυμπιακός
1976-77: Παναθηναϊκός
1977-78: Ολυμπιακός
1978-79: Αρης
1979-80: Παναθηναϊκός
1980-81: Παναθηναϊκός
1981-82: Παναθηναϊκός
1982-83: Αρης
1983-84: Παναθηναϊκός
1984-85: Αρης
1985-86: Αρης

Α1 Εθνική Κατηγορία

1986-87: Αρης
1987-88: Αρης
1988-89: Αρης
1989-90: Αρης
1990-91: Αρης
1991-92: ΠΑΟΚ

Α1 επαγγελματικό πρωτάθλημα

1992-93: Ολυμπιακός
1993-94: Ολυμπιακός
1994-95: Ολυμπιακός
1995-96: Ολυμπιακός
1996-97: Ολυμπιακός
1997-98: Παναθηναϊκός
1998-99: Παναθηναϊκός
1999-00: Παναθηναϊκός
2000-01: Παναθηναϊκός
2001-02: ΑΕΚ
2002-03: Παναθηναϊκός
2003-04: Παναθηναϊκός
2004-05: Παναθηναϊκός
2005-06: Παναθηναϊκός
2006-07: Παναθηναϊκός
2007-08: Παναθηναϊκός
2008-09: Παναθηναϊκός
2009-10: Παναθηναϊκός

Οι κάτοχοι

31 Παναθηναϊκός
10 Αρης
9 Ολυμπιακός
8 ΑΕΚ
6 Πανελλήνιος
2 Ηρακλής, ΠΑΟΚ
1 Νήαρ Ηστ, Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δαφνιώτης είπε...

11 χρόνια μετά το διπλό τίτλου στο ΣΕΦ
8ο σερί πρωτάθλημΑ
8 τρίποντα και
mvp το νο 8 (Μπατίστ)

Όλα μαζί 11 8 8 8

ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΡΕΤΑΛΙ

Δεδομένο θεωρούν στη Βραζιλία το γεγονός πως ο δανεισμός του Μαρσέλο Μάτος στην Κορίνθιανς δεν θα συνεχιστεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Uol Esporte» ο 26χρονος χαφ που αγωνίζεται δανεικός στην «τιμάο» από τον Παναθηναϊκό θα επιστρέψει στην Ελλάδα τον Αύγουστο, οπότε και λήγει ο δανεισμός του.

ΑΠΟΧΗ-ΑΠΑΞΙΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Αποχή καλοκαιράτικα;;; "Ανώνθμε" τα εχεις χαμένα; Τα χ'απιασου γρήρορα!!!

EVIL SKETOS είπε...

Έτσι φέρνοντε σ' ενα μεγάλο τερματοφύλακα, όχι όπως ο καταραμένος

(kontra.gr)
Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να βρεθεί από ώρα σε ώρα ο Αντώνης Νικοπολίδης, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και να συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Είναι γνωστή η πρόθεση του παίκτη να κρεμάσει τα γάντια του, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να του προτείνει επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη έναν χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: Το ενδιαφέρον της Ρεάλ για την απόκτησή του είναι πολύ «ζεστό» και η αλήθεια είναι πως το κλίμα μέχρι πριν από 15 μέρες δεν ήταν και τόσο ευνοϊκό για την παραμονή του Σπανούλη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει μια προσέγγιση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον διεθνή γκαρντ, χωρίς ωστόσο να έχουν μπει σε συζητήσεις. Ο Σπανούλης ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά, είναι ενοχλημένος από κάποια πράγματα, αλλά αυτή την στιγμή το κλίμα για συζητήσεις είναι θετικό.


KSEREI KANEIS APO TI EINAI ENOXLIMENOS O V-SPAN? TI TREXEI EDW???

ΕVIL ebil είπε...

Stojaković

etimastite

erxete stin panatha

Δαφνιώτης είπε...

KSEREI KANEIS APO TI EINAI ENOXLIMENOS O V-SPAN? TI TREXEI EDW???

Είναι γνωστο. Έχει πάθει ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

magkes

o novitski ine o asteras tou nba

stadar

kai paizei na girisei kai o siskaouskas



evil civil

Ανώνυμος είπε...

evil kanivil, nikta, ksanthioti , 3file kai 5daxtile, mas priksate./

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τι ωραία που είμαστε που ξαναγυρίσαμε στις παλιές καλές εποχές που όλα βαίνουν καλώς (κατά το DERBY) και που τίποτε δεν κινείται.

ΕΠΟΧΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

Τετέλεσται αδέλφια η "αγάπη μας" που λέει και ο Τουρτούρας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ Ο ΖΟΤΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ???? ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ!!! ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τετέλεσται αδέλφια η "αγάπη μας" που λέει και ο Τουρτούρας.

Καλά εσύ είχες πιστέψει στη πολυμετοχικότητα;;;;;;;

??? είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ Ο ΖΟΤΣ

Γιατι έφυγε ο Βγενόπουλος μήπως;

Ανώνυμος είπε...

Γκαλάς. Τελευταία ενημέρωση 14:05: Βασιλιά ετοιμάζεται να κάνει ο Παναθηναϊκός τον Γουίλιαμ Γκαλάς, όπως υποστηρίζουν πληροφορίες από την Γαλλία. Σύμφωνα με αυτές, έχει κατατεθεί στον Γάλλο κεντρικό αμυντικό πρόταση για διετές συμβόλαιο με ετήσιες μεικτές αποδοχές κοντά στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

ΣΙΓΑ, 33 ΧΡΟΝΩΝ!!!!!!!!!!!
ΑΠΟΧΗ-ΑΠΑΞΙΩΣΗ 4EVER!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί από εσάς αναφέρεσται σε παίκτες τύπου Ραγκουέλ , Βόουτερς και Τόργκελε όταν μιλάτε , για μεταγραφές του ... ραλίστα.Απλά να θυμίσω ότι ο ... ραλίστας έχει φέρει στον ΠΑΟ και άλλου τύπου παίκτες...Έχει κάνει μεταγραφές τύπου Ολισατέμπε , Παπαδόπουλου , Γκονζάλες , Μινχ , Σεϊταρίδη , Κυργιάκου , Κόλκα , Κωνσταντίνου , Χένρικσεν , Μικάελσεν , Σόουζα , Γκέκα , Σπυρόπουλου , Βίντρα, Φύσσα , Μπασινά , Νίνη , Καραγκούνη , Σαλπιγγίδη , Τζόρβα , Σιμάο , Πετρόπουλου , Γκούμα , Μάτος , Ίβανσιτς , Πόστιγκα , Μανούτσο και πολλούς άλλους ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ποδοσφαιριστές.Πάνω κάτω ξέρουμε ποιοι θα φύγουν από τον ΠΑΟΞέρουμε λοιπόν ότι Δάρλας , Γκάμπριελ , Σαλπιγγίδης , Σαριέγκι (πιθανότατα) και Κλέιτον (πιθανότατα) θα αποχωρήσουν από τον ΠΑΟ...Αν αντί αυτών αποκτηθούν ο Ιωαννίδης , ο Δημούτσος , ο Πέτσκο , ο Ντέιβιντ και ο Μάτος , κανένας -ΟΣΟ ΤΖΙΓΚΕΡΙΚΟΣ και να είναι - δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι ο ΠΑΟ ενισχύθηκε (ακόμα και αν αγωνιστικα η ομάδα ΠΕΤΑΕΙ)Αντίθετα αν αποκτηθούν ο Ιωαννίδης , ο Μάτος , ο Σκόκο , ο Μαρτσένα , ο Σισέρο και ο Ντέιβιντ , κανείς ΟΣΟ αντί- Βαρδινογιαννικός και να είναι - δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι ο ΠΑΟ αποδυναμώθηκε (ακόμα και αν η ομάδα σέρνεται).Για να δούμε τελικά θα ενισχυθεί η ομάδα από τον ... ραλίστα ή θα αποδυναμωθεί?????

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

:-))))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ 2003-2004

ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ.Α.ΜΗΤΣΟΥ.ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ.ΟΙΚ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ 88% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ,ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΗΞΕΙΣ-ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΕΖΟΝ 2004-2005

ΗΡΘΑΝ

Mario Galinovic ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Maciej Bykowski ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Dimitrios Arvanitis ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Giannis Chrisafis ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Pierre Ebede ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Alain Raguel ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Joseph Nwafor ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Konstantinos Charalambides 300.000€
Nordin Wooter 130.000€
Dumitru Mitu 100.000€
Rudolf Skacel 600.000€ ΔΑΝΕΙΚΟΣ
Theofanis Gekas 200.000€ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ
Lima Anderson 700.000€ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Ξοδεύτηκε το ηλιγγιώδες ποσό των 2.030.000 €

ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ

Antonios Nikopolidis
Jan Michaelsen
Joseph Nwafor
Giannis Chrisafis
Alain Raguel
Njogu Demba-Nyren
Joel Epalle
Dumitru Mitu
Sotirios Kyrgiakos 600.000 €
Giourkas Seitaridis 3.000.000€
Konstantinos Chalkias 150.000€
Rudolf Skacel

ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ 3.750.000 €

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα ανωνυμε εισαι περιπτωσαρα..!

γραφει τον παπαδοπουλο.παικτη που τον πηραν 700 χιλιαρικα απο ομαδα β' αγγλιας...
παικτης για την ταλαιπωρη ελλαδιτσα (και μονο για εκει) που τον χαντακωσαν ο τζιγγερ και ο περιγυρως του μολις τολμησε να ζητησει μεγαλο συμβολαιο (δλδ 800 χιλιαρικα)με αποτελεσμα να εινια παλαιμαχος απο τα 26 του.

γραφει τον γκονζαλες,εναν καλο αργεντινο παικτη που προσεφερε στο ελλ.πρωταθλημα για μιση σεζον (και μονο εκει)και ο οποιος μετα απο την πρωτη του σεζον χαντακωθηκε επισης απο τον τζιγγερ και τους αυλικους του -αφου τον εβαλαν μεσαζον στον πολεμο με τους οπαδους- με αποτελεσμα να μην ξαναπαιξει μπαλα σε σοβαρο επιπεδο(ολοι θυμομαστε τα τεχνητα επεισοδια στα οικογενειακα διπλα,τα επεισοδια με ''προπονητες'' κλπ).

γραφει για σειταριδη κυργιακο..δλδ για 2 παικτες που τους πηραμε στα 19-20 τους με 100-200 χιλιαρικα,μας 'βγηκαν' και αφου πρωτα τους βαφτησαν λουζερ στελνοντας τους σαν προβατα επι σφαγης στην ριζουπολη και αφηνοντας τους 3 χρονια απροστατευτους να τους κλεβει η διαιτησια, στη συνεχεια τους ξευτιλησαν οι γνωστοι αυλικοι και τους πουλησαν για μικροποσα (αντικαταστατες τους καποιοσ ραγκουελ και καποιος νασιφ μορις)..

ο κολκα ηταν ενα φτηνο καλο χαφ και τιποτα παραπανω..

ο μικαελσεν με τον ολισαντεμπε τον χενρικσεν και τον μινχ ηταν παικτες λαχεια που απεδωσαν και προσφεραν πολλα.
αλλα για καθε μικαελσεν και χενρικσεν μπορω να σου γραφω 100 αντονσον,ενακαριρε,μιτου,λινκαρ,αντερσον λιμα,αντριτς,νντοι,ιρισμετοφ,τοργκελε,μπικοφσκι κλπ..
αρα αστο καλυτερα.

τον σοουζα τι τον γραφεις ?τον εφεραν στα τελειωματα του,τον απαξιωσαν και τον ξεφωρτωθηκαν (αχρηστε στρατο αποστολακη)

αυτοι ηταν οι μονοι παικτες που αξιζε να ''διευκρινισω'' την κριτικη μου γιατι προσφεραν...αλλα και παλι ο τζιγγερ καταφερε να τους καψει.
οι υπολοιποι μονο γελια μου προκαλουν...

γραφεις τον γκεκα τον αχρηστο,που μας στερησε ενα πρωταθλημα για να βγει πρωτος σκορερ,και που το μεγαλυτερο του επιτευγμα ηταν να βγει πρωτος σκορερ με καποια μποχουμ και να γυρναει μικρομεσαιες ομαδες της ευρωπης παιζοντας σαν αλλαγη,τον κωνσταντινου το παλτο που μετα την πρωτη του χρονια κοροιδευε την κοινωνια και τελικα κατεληξε στον γαυρο,τον σπυροπουλο που εδω και 2 χρονια ειναι ο χειροτερος μας παικτης (μαζι με τον σαριεγκι..ποιος τους εφερε και τους 2 αραγε ?)
τον ματος και τον ιβανσιτς..2 μετριους παικτακους που θεοποιηθηκαν απο ολα τα μμε που θελανε να συνηθησουν τον παναθηναικο οπαδο στην μετριοτητα..ο ενας μια αυστριακη απατη που οπου και αν εχει παει παιζει αλλαγη(ακομα και στην μαιντς)και το μονο που ξερει να κανει ειναι να βγαζει σεντρες και εκτελει φαουλ
και ο αλλος ενα τυπικο αμ.χαφ που επειδη επαιζε διπλα στον τζιολη επι πεσειρο φαινοταν ο νταβιντς..ουτε στην κορινθιανς δεν παιζει βασικος..

αυτο για τον νινη απορω πως τολμας και το γραφεις..που εξαιτιας του τζιγκερ του πεσειρο και των αυλικων του παραλιγο να χαντακωθει το μεγαλυτερο ταλεντο της ελλαδας, που ανεδειξε ο μουνιοθ (που και αυτον τον φαγανε)..
παλι καλα που εγινε η πολυμετοχικοτητα γιατι τωρα ο νινης θα επαιζε σε καναν πανιωνιο.
ο μανουτσο ηρθε δανεικος για εξι μηνες,επαιξε 3 παιχνιδια και εφυγε..
πρεπει να εχεις σοβαρο προβλημα για να τον βαζεις στην κατηγορια ''σπουδαια μεταγραφη''οπως και τον ποστιγκα..που περασε και δεν ακουμπησε.

για βυντρα φυσσα μπασινα γκουμα πετροπουλου και τους αλλους ''σπουδαιους παικτες'' απλα πιανω την κοιλια μου απο τα γελια.

αλλα ετσι ειναι...καποιοι ονειρευονται εναν παναθηναικο της ευρωπης με τζιλμπερτο σισε μαρτσενα γκαλας γκοβου λετο νινη κλπ

και αλλοι ονειρευονται(?) εναν παναθηναικο με γκεκα μαντζιο ματος ιβανσιτς γκουμα μορις κωτσιο και σκοκο να παλευει με τον γαυρο και την διαιτησια για ενα πρωταθλημα (που θα το χανει παντα στο τελος)

διαλεχτε στρατοπεδα γιατι ο πολεμος θα αρχισει και παλι..
και μαλιστα πολυ πιο νωρις απ'οτι φανταστηκατε. ;)

Shamrock13 είπε...

Για να δούμε τελικά θα ενισχυθεί η ομάδα από τον ... ραλίστα ή θα αποδυναμωθεί?????

ΚΑΛΑ "ΑΝΩΝΥΜΕ' ΤΟΥΡΤΟΥΡΑ ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ;;; ΡΕ ΣΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΕΛΑΖΙΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΖΙΝ;;;; ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ!!

Ανώνυμος είπε...

Στέλα Ζιν;;;
Η αδερφή του μακαρίτη Χάουαρντ Ζιν;

Ανώνυμος είπε...

Με τον Γκαλάς πίσω και δίπλα του τον πανύψηλο , 'άγριο' , σκληρό , δυνατό και παρταόλα , διεθνή Τούρκο Τσετίν , ο Παναθηναικός κλειδώνει ένα αμυντικό κεντρικό δίδυμο παντός καιρού.

Στη λάσπη έχεις τον ηγέτη και τον πολεμιστή.
Στον αέρα έχεις τον έμπειρο και τον αεροπόρο του 1,90.
Στο Τσάμπιονς Λίγκ έχεις τον 'κουτάλια' που τέτοια παιχνίδια τα έχει φάει με το κουτάλι και τον 'σκύλο' που θα ματώσει απέναντι στο Μιλίτο , τον Ετό και τον Ντρογκμπά και θα τους πάει στη δύναμη , που εκεί αν μη τι άλλο μπορεί να τους τρομάξει !!

Δύο μεταγραφες που αν θέλει ο ΠΑΟ μπορεί να τις κάνει άνετα !!

Στον αντισαλιπγγίδη θα πρέπει να βρεί τον ανάλογο Ντιντάν που ήθελε , αλλά δεν του έκαναν την τιμή οι καρεκλοκένταυροι της διοίκησης.
Και μαζί του ο Σκόκο , γιατί το πρόγραμμα είναι βαρύ και μεγάλο.

Θα χρειαστεί κι ένα έμπειρο 8αρο10άρι , σαν διακόπτης του ρυθμού μας.
Αλλά και σαν αντικαπνιστικό του πιτσιρικά Νίνη , που θα μάθει δίπλα του και δεν θα καεί.
8αρό1Οάρι που θα βάλει φωτιά σους εκρηκτικούς μπροστινούς !!

Μεταγραφές που θέλουν περισσότερο μυαλό , παρά λεφτά.
Και τα δύο όμως δείχνουν να μην υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟ.
Τό πρώτο σίγουρα απουσιάζει , τα λεφτά αν και υπάρχουν θα πάνε σε πρώτες προτεραιότητες για τον Τζίγγερ και τους συν'αυτώ και όχι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ !!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ "ΓΙΑΤΡΕ"!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ZIU0RMV_II8&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Ade re palioskyla
http://www.youtube.com/watch?v=GWw55XhTehg&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Μ'ιλησε κανε'ισ???

http://www.youtube.com/watch?v=1GSpbuFSr2o

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΟΥΡΤΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ

http://www.youtube.com/watch?v=CnYifhU5Yp8

χαχαχαχαχαχαχα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ.ΚΡΑΤΗΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΖΕΛΙΚΟ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ(ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΣ ΑΚΟΜΑ!!) ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 2 ΜΥΡΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.ΑΥΤΑ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

"Υπήρχαν κάποιες επιμέρους διαφωνίες, αλλά τελικά με αμοιβαίες υποχωρήσεις φτάσαμε σε ταύτιση απόψεων"

Ζότς : Πρόεδρε θέλω να φέρεις στην ομάδα τον Λεμπρόν.
ΘΑΝΟΣ: Δεν θέλω Λεμπρόν. Εγώ θέλω να φέρω τον Στογιάνκοβιτς
Ζότς: Πρόεδρε θα διαφωνήσουμε.
ΘΑΝΟΣ: Με έναν Νοβίτσκι είσαι εντάξει;
Ζότς: Τα βρήκαμε οκ!

Κάπως έτσι την φαντάζομαι την διαφωνία . . .

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Παιδιά ξέρει κανείς τι ώρα έρχεται ο Πέτσκο για να πάω αεροδρόμιο?

Ο Ιωαννίδης από Θεσσαλονίκη?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Εντωμεταξύ μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι η δεύτερη ομάδα του Βαρδινογιάννη (ή η πρώτη?) αδικήθηκε κατάφωρα στο χθεσινό ματς ανόδου μια και της ακυρώθηκε κανονικό γκολ και έτσι δε θα την έχουμε του χρόνου κοντά μας. Μια ζωή αυτό τον μαλάκα τον Βαρδινογιάννη τον γλεντάνε. Αλλά είναι υπεράνω αυτός.

ΝΑ (μούτζα)

Υ.Γ. Τι ώρα έρχεται ρε παιδιά η μεταγραφάρα ο Ιωαννίδης? Ποιός μαλάκας εδώ μέσα ήθελε Γκαλάς? Γκαλά....Που'ναι οι τρεις Σισέδες οεο? Έχει να πέσει γέλιο......

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Σε καλό κλίμα λέει η συνάντηση με Σαμαρά?

Έλαααα......

Αφού τον Σαμαρά θα πάρεις ρε καβούρια Βαρδινογιάννη επειδή είναι φτηνός τι μας τυραννάτε τόσες μέρες?

Ρε μπλέξαμε πάλι........

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡάστια ΤΑ ΠΡΟβλήηματα στονν ΕΡΑΣΙΤ'εχνη

παραιτηρη ΚιτσιΟΥ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, καθώς ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κίτσιος παραιτήθηκε και στις αρχές του ερχόμενου μήνα θα υπάρξει έκτακτη Γενική Συνέλευση και ο σύλλογος θα πάει σε νέες εκλογές.

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ανάγκασε το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να υπάρξει έκτακτη Γενική Συνέλευση στις αρχές του άλλου μήνα στην οποία όποιος επιθυμεί θα μπορεί να θέσει υποψηφιότητα είτε μόνος, είτε σε δικό του ψηφοδέλτιο. Επίσης ξεκαθαρίστηκε πως ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη θα παραιτηθεί και στην Γενική Συνέλευση θα αποφασιστεί αν θα παραμείνει και για πόσο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη έχει ως εξής: «Σήμερα το απόγευμα συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο και αφού πρώτα έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής για την οικονομική κατάσταση του Συλλόγου από την ημέρα που ανέλαβε έως και σήμερα, αποφασίστηκε να συγκληθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις αρχές του επόμενου μήνα για την πλήρη αγωνιστική-οικονομική και κάθε άλλη δραστηριότητα του παρόντος Συμβουλίου.

Επίσης, ο Μιχάλης Κίτσιος θα προτείνει τον σχεδιασμό του νέου αγωνιστικού έτους, θέτοντας την παραίτησή του και την τυχόν ανανέωση της θητείας του για το απομένον ένα έτος. Επιπλέον, κατά αυτό τον τρόπο θα δοθεί η δυνατότητα και σε όποιον επιθυμεί να εκθέσει τον εαυτό του είτε ως μέλος, είτε ως ολόκληρο ψηφοδέλτιο.

Τέλος, αποφασίστηκε να υπάρξει συνάντηση της Οικονομικής Επιτροπής με τους Αθλητικούς Αρχηγούς των τμημάτων από την ερχόμενη εβδομάδα για να καταρτιστεί ο σχεδιασμός των αυτών για το νέο αγωνιστικό έτος».

Τριφυλόσπληνος είπε...

Διαστη ικες μεταγ αφές

Πέτσκoβουν

Όπως σας ενημέρωσε ο sportdog με χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ, ο Νίκος Νιόπλιας εισηγήθηκε σε πρώτη φάση τις μεταγραφές των Πέτσκο και Ιωαννίδη. Για τον πρώτο έχει πολύ καλή άποψη ο Βαζέχα, ενώ για τον δεύτερο ο προπονητής του Παναθηναϊκού που τον θεωρεί εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Στόπερ-killeler

Παράλληλα, ζήτησε την απόκτηση ακόμη τριών παικτών δίνοντας προτεραιότητα στον αμυντικό-killer που θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο τραπέζι έπεσαν και ονόματα.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» φέρεται να έδωσε προβάδισμα στην απόκτηση του Μαρτσένα της Βαλένθια, ενώ ανέφερε και τις περιπτώσεις των Γκαλάς και Μπορντόν. Για τον Ισπανό, άλλωστε, αναμένεται να γίνει πρόταση στις «νυχτερίδες», ενώ για τον Γάλλο υπάρχει εκτίμηση ότι θα γίνει μια προσπάθεια, παρόλο που φαίνεται να καταλήγει στη Γιουβέντους.

Τα μισά των 2 εκ για τον στόπερ!

Αυτό που αποφασίστηκε είναι το μισό μεταγραφικό μπάτζετ να διατεθεί για την απόκτηση του αμυντικού που θα προσδώσει άλλη ποιότητα στην άμυνα για τη νέα σεζόν. Το ύψος του μπάτζετ θα κυμανθεί από το ύψος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

3φυλάντερος είπε...

prasineanea.gr
Που χαθήκατε βρε παιδιά;

08 Ιουν. 2010 21:35 Από Κώστας Χολίδης

Tags: Σπορ
Την ώρα που στην ΠΑΕ ακούμε κάποιος να χαρίζει 20 εκατομμύρια ευρώ, στον Ερασιτέχνη αναζητούν ακόμα και 20 ευρώ για να μπορέσουν να καλύψουν ορισμένες τρύπες.

τΡΙφυλοκέφαλος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ! δημητρηΣ ΚΡΙΤΗΣ
prasinanea.gr
Εν πάση περιπτώσει και για να μην το κουράζουμε, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η πιθανότητα να επιστρέψει ο Πατέρας με πρόταση αγοράς είναι μεγαλύτερη, από την επιστροφή ως προέδρου σε διατεταγμένη υπηρεσία. Και ο νοών νοείτο...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Από Γκοβού.....Γκαβός.

Γκαλά γκαλά......

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μεγάλες αλήθειες από το Θανάση Γιαννακόπουλο:

"Δεν μπορεί να λειτουργήσει η πολυμετοχικότητα. Μπήκαν 4 άνθρωποι που ο καθένας ήθελε να περάσει τα δικά του. Ήταν λάθος η πολυμετοχικότητα, αλλά στην ουσία ήταν δύσκολο να δουλέψει."

Κάποιοι τα λέγαμε εδώ μέσα......

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πόσο ηρέμησαν τα πράγματα στο DERBY τώρα που ο Γιάνναρος είναι μόνος στο τιμόνι ε?

Τι πόλεμο έκανε αυτός ο αλήτης ο ο πληρωμένος ο Γκότζος όλο αυτό το διάστημα?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αρχίζει το μουντιάλ. Άντε να δούμε λίγη μπαλίτσα.

Μεγάλη καψούρα η πουτάνα.

http://www.youtube.com/watch?v=1Q_1NoQS1Wg

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΧΗ-ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΧΤΕς ΚΑΙ ΣΗΜΕΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!

μεΓΑΛΗ ΚΑΨΟΥΡΑ Η πουτ@ν@ η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

DINATOS KAI TEXNITIS O PETSKO.

wreos .

kai ase ton petsa ton nikta na krazei.


petsko kai iwannidis gia anaplirwmatikoi [sto xero tous ine na ginoun vasikoi] kai 1 stoper korifi kai 1 vasiko deksi ekstrem kai imaste koble. vasiko 10ri o ninis me allagi kara.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=67Yx5n2eXvA

petskoooooo


poios ivansits kiries mou? deite edw paiktara. dinami, texniki, tsampoukas. tha vgazei sentres ston sise kai tha to paroume perpatima to prwtathlima. tremete gayroiiii

Ανώνυμος είπε...

akoma kaliteros apo eki gonzalez mou fenete. an poulithei o leto, parte kai ena paiktara kalitero tou leto kai tha exoume pteriges korifi. party tha kanume fetos.

Ανώνυμος είπε...

to poloniko ine anwtero apo to eliniko prwtathlima.

Ανώνυμος είπε...

άΑΣΕ τα σΑΠΙα Γαύρη Νυχτα
στο utube είχΑΝΕ ΒΓΑΛει παιχτΑΡά και το ΤΣΙΡόλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Τριφυλλοκέφαλος είπε...

Τι Γαύρη ΝΥΧΤΑ ρε κγοζταλάκι; Επγειδή στη λέΕι σωστά;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΤΣΙΡΟΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ; ΑΜΠΑΛΕΟ ΕΟ ΕΟ!!

Τσιρολιακός ΑΟ είπε...

"Ανώνυμοι" ΣτΑΜΑΤΗΣΤΕ να γράφτε τΑΥτορχρονα ιγιατί θα φωνΑΞΩ τον ΚλοΥΖΟ!

ΧΑΧΑΧΧΧΑΑΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Iwannidis paiktoura:

http://www.youtube.com/watch?v=cihtLKjINxE

Ανώνυμος είπε...

me tsambouka:
http://www.youtube.com/watch?v=mDJW3qiJt5g&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ Έχει κΑΙ λέγειν
http://www.youtube.com/watch?v=SN8KStJ3_0c&feature=related

ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

Για τους διαχειριστες της "Βαζελοκαράστασης".

Σαν παλιός αναγνωστης σας θα σας μιλήσω ανοιχτά. Εδώ και πολυ καιρό έχετε αφήσει δυο ακραίους ανθρώπους, δυο ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις, τον "Τορτούρα" και τον "Μαύρη Νύχτα", να διαλύουν κυριολεκτικά το μπλογκ. Και λέω τους εχετε αφήσει εσείς, γιατί αυτοι οι δυο άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν, όσο βρόμικη η άρρωστη κι αν είναι. Έτσι τη βρίσκουν αυτοί η έτσι τους εχουν μάθει ή ίσως στήσει κάποιοι. Δε γίνεται όμως να κάνει ο ένας προπαγάνδα του Γκότζου και να τον αφήνετε εσείς οι διαχειριστές χωρίς απάντηση. Ούτε γίνεται ο άλλος να λέει την αγαπημένη μας ομάδα "Πανσεραϊκό της Ευρώπης" κι εσείς να μην του δίνετε την απάντηση που του πρέπει, την απάντηση που στη τελική θα δίνατε στον κάθε Τσουκαλά που θα κορόιδευε έτσι την ομάδα μας. Εσεις λοιπόν είστε υπεύθυνοι για την κατάντια του μπλογκ! Ναι, το εννοώ! Γιατί ΜΟΝΟ άμα ο νοικοκύρης παρατήσει το σπίτι του, τότε βρίσκουν την ευκαιρία και φουντώνουν τα ζιζάνια στην αυλή και μπουκάρουν μέσα τα πρεζόνια. Αν το προσέχατε, θα φουντώναν τα παράσιτα αυτά, αλλά δεν θα έπιαναν ρίζες, δεν θα στρογγυλοκάθονταν και δεν θα έδιωχναν όλους τους φίλους και τους σωστούς καλεσμένους όπως έχει γίνει.

Θα ρωτήστε τι να κάνατε; Δε λέω ούτε μοντερέισιον, ούτε κόψιμο. Απλά, άμα δεν είσασταν ΑΠΟΝΤΕΣ, άμα δεν αφήνατε αυτά τα δυο ζωύφια να εμποδίζουν όλους τους άλλους να μιλήσουν, άμα απλά τους ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ, θα είχαν μαζευτει ίσως και βαρεθεί. Και εμείς οι υπόλοιποι θα συνεχίσαμε το διάλογό μας και τους προβληματισμούς μας όπως παλιά.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

squarelogic είπε...

Ευχαριστώ τον ανώνυμο φίλο που έκανε το παραπάνω ουσιαστικό σχόλιο.Αν παρακολουθεί τακτικα το μπλογκ θα παρατήρησε
α)οτι οι περισσότεροι απ τους συντελεστές και σχολιαστές των παλιών καλών ημερών έχουν αποχωρήσει οριστικά εδώ και πολύ καιρό
β)ότι το βάρος τα τελευταία 2 χρόνια σήκωνα κατά βάση μόνος μου με μερικές παρεμβάσεις του αρχικού δημιουργού old boy που έχει ανοιχτεί-πολύ επιτυχημένα-σε αρκετες αλλες ιντερνετικές μεριές
γ)οτι προσπάθειες νουθεσίας ή αποπομπής έγιναν αλλά ουσιαστικά χωρίς κλείσιμο των σχολίων ή moderation(για το οποίο εγώ προσωπικά ούτε κατά διάνοια δεν έχω χρόνο..)δεν μπορούν να ευοδωθούν
δ)οτι στην παρούσα ανάρτηση ανακοινώνω κι εγώ την οικειοθελη αποχώρηση μου για λόγους απογοήτευσης,πρωτίστως απ την κατάσταση στην οποία επανέρχεται η ομάδα,και δευτερευόντως απ τη νοσηρή κατάσταση που περιγράφεις εδώ μέσα.

Ως εκ τούτου,ο κήπος θα αφεθεί απότιστος,παράπλευρη παρανέργεια του οποίου ίσως είναι και η ασιτία "των ζιζανίων"...

squarelogic είπε...

Επικροτώ τις θέσεις του ΓΓΑ κ.Μπιτσαξή που επιτέλους λέει μερικά αυτονόητα πράγματα για τα όσα αισχρά συνέβησαν στο (τι ειρωνία...)ΣΕΦ...

". Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, εκτός από το αυτονόητο να καταβάλει μέχρι τελευταίου ευρώ το κόστος αποκατάστασης των ζημιών στο ΣΕΦ, θα κληθεί από την Διοίκηση του Σταδίου να ανορθώσει, στο πλαίσιο της αστικής ευθύνης, την βλάβη την οποία επέφερε στην φήμη και την αξιοπιστία της ολυμπιακής αυτής εγκατάστασης και την τεράστια δυσφήμηση της χώρας στα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα, που πρόβαλαν, στην δύσκολη τουριστική περίοδο την οποία διανύουμε, τους βανδαλισμούς μερίδας των οπαδών της.

2. Η παραχώρηση του ΣΕΦ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για την προσεχή αγωνιστική περίοδο δεν είναι αυτονόητη και δεδομένη. Θα εξαρτηθεί από την αποδοχή ρητρών αστικής ευθύνης για την περίπτωση επεισοδίων. Το ΣΕΦ θα έχει δικαίωμα και διακριτική ευχέρεια να καταγγέλλει την μισθωτική σύμβαση, για ορισμένο χρονο ή και οριστικά, σε περίπτωση επεισοδίων. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα κληθεί να υποβάλει, πριν την τυχόν σύναψη της όποιας μισθωτικής σύμβασης με το ΣΕΦ, σχέδιο, εκ του οποίου πείθεται η Διοίκηση του του Σταδίου, ότι έχουν γίνει οι προσπάθειες και έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, για την αποτροπή καταστροφών και βιαιοτήτων.

3. Οπως έχουμε πληροφορηθεί, η επιχορήγηση του ΕΣΑΚΕ από τον ΟΠΑΠ ΑΕ επανεξετάζεται, κατόπιν των γεγονότων του ΣΕΦ, στο πλαίσιο των αποφάσεων, που έχει ήδη λάβει για παρόμοια γεγονότα από το παρελθόν. Ο ΕΣΑΚΕ ως οργανώτρια αρχή οφείλει να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα όταν πιθανολογούνται επεισόδια".

Επιτέλους,μπας και σταματήσουν οι οργανωμένοι στρατοί πρεζονιών ή ποινικών που λυμαίνονται τους αθλητικούς χώρους ΠΡΙΝ θρηνήσουμε και άλλους νεκρούς!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Ούτε γίνεται ο άλλος να λέει την αγαπημένη μας ομάδα "Πανσεραϊκό της Ευρώπης" κι εσείς να μην του δίνετε την απάντηση που του πρέπει".

Ψιτ, ο Τεν Κάτε το είπε αυτό. Δεν είδα να του έδωσε απάντηση ούτε καν ο επίσημος Παναθηναικός, εσύ θέλεις τη δική μου σταύρωση? Γιατί δε βγήκες εδώ μετά τη δήλωση αυτή και να διαμαρτυρηθείς ότι η διοίκηση σου δεν του έδωσε την απάντηση που έπρεπε? Ε κύριε εξυπνάκια?

Ποιά είναι αυτή η απάντηση από κάποιον που δεν είναι πρεζάκιας? Με ενδιαφέρει να τη διαβάσω. Γιατί αν εγώ σε αποκαλούσα πρεζάκια θα ήμουν νοσηρός και ο squarelogic θα "μου την έλεγε", ενώ τώρα με ονομάζει και αυτός - με την κατάφαση του - το ίδιο και παρόλα αυτά δεν έχω πρόβλημα να αφήσω τα προσωπικά στην άκρη και να συζητήσω για τον ΠΑΟ. Από βρισιές άμεσες και έμμεσες έχω δεχθεί πολλές, δεν υπάρχει πρόβλημα. Πείτε ότι θέλετε. Εγώ είμαι εδώ για να συζητήσω για τον ΠΑΟ. Με όποιον θέλει. Και όχι για να συμφωνήσω απαραίτητα.

Πέρα όμως από το ότι αποκαλώ την αγαπημένη σου ομάδα ΟΠΩΣ ακριβώς την ονόμασε ο πρώην προπονητής σου τι άλλο "νοσηρό" λέω?

Για πες μου ώστε να καταλάβω έναν υγιή εγκέφαλο.

Τι θέλετε δηλαδή, ένα blog που ο καθένας θα λέει ότι θέλετε να ακούσετε ή την άποψη του καθενός ακόμη και αν διαφωνείτε μαζί του? Εσείς έχετε διαφορετική άποψη για το "νοσηρό" και εγώ για τη δημοκρατία.

Το πρόβλημα εδώ μέσα το έχει δημιουργήσει ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ. Ο Τουρτούρας που γράφει ανώνυμα διάφορες μαλακίες ακριβώς για να προβοκάρει και να πετύχει το "τσουβάλιασμα" που κάνεις. Εγώ λέω την άποψη μου τις περισσότερες φορές με επιχειρήματα. Τι θες δηλαδή να συμφωνούμε ότι όλα βαίνουν καλώς ή να με πείσεις ότι στην Ευρώπη δεν είμαστε ένα ανάλογο μέγεθος που είναι ο Πανσερραικός στην Ελλάδα (που με τον Βαρδινογιάννη στο τιμόνι μάλλον θα είναι υπερτιμητικό σχόλιο)?

Δες τα σχόλια μου ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ και πες μου ποιό σε πείραξε να το συζητήσουμε σε μία λογική βάση.

Η ευθύνη είναι καθαρά των διαχειριστών. Το blog ήθελε moderation. Όποιος δεν εκφέρει άποψη (όσο ακραία και αν είναι) και απλώς βρίζει τους άλλους ή προβοκάρει, το σχόλιο του να σβήνεται. Απλά πράγματα. Δεν το κάνεις? Θα έχεις το μπουρδέλο που βλέπεις για το οποίο δε φέρω καμία ευθύνη. Τη μόνη ευθύνη που φέρω είναι η ευθύνη του λόγου μου.

Για σκεφτείτε λίγο αυτά που σας λέω, πάρτο το αλλιώς και ελάτε να συζητήσουμε να δούμε τι είναι "νοσηρό" και τι όχι.

Πολύ φιλικά.

Υ.Γ. Και το "ένας παλιός" δε λέει κάτι. Γιατί κρύβεσαι πίσω από ένα τίτλο της πούτσας? Πες ποιός είσαι και τι υποστηρίζεις ελεύθερα και όχι το χρόνο που συμμετείχες. Γιατί μου θυμίζεις κάτι συντηρητικούς που λένε "τι ωραία που ήταν τα παλιά τα χρόνια, επί χούντας είχαμε τάξη, λεφτά" και άλλα πολλά, "ενώ τώρα επικρατεί αναρχία και κάνουν τα κωλόπαιδα οι αναρχικοί ότι θέλουν". Υπάρχει η θετική και η αρνητική ελευθερία. Αυτή που εφαρμόζεται εδώ είναι η αρνητική. Επικρατεί μια χομπσιανή κατάσταση. Είναι πολύ ωραίο πολιτικό πείραμα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Από εκεί και πέρα, ανατράπηκαν τα δεδομένα με την υπόθεση του Στέργου Φωτόπουλου τον οποίο στον Παναθηναϊκό ήθελαν να τον κρατήσουν, μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο» της προσπάθειας να επιστρέψει ο Λόρενς Έμπεν. Ο νεαρός γυμναστής ενημέρωσε τους διοικούντες πως έχει πολύ καλύτερη πρόταση στα χέρια του από την Ρωσία και πως δεν θα συνεχίσει και του χρόνου στην Παιανία."

ΟΥΤΕ το γυμναστή δε μπορούν να κρατήσουν.

Μου θυμίζουν εποχές που μας έπαιρνε τον προπονητή (Κυράστας) ο Ηρακλής του Μυτιληναίου.

Τζίγγερ is back.

Ένα νοσηρό σχόλιο για την αγαπημένη μας ομάδα.

Υ.Γ. Square συμφωνώ με τον Μπιτσαξή (και μπράβο του) και με τη δική σου τοποθέτηση αν και θα ήθελα να υποστηρίξεις το ίδιο όταν και τα δικά μας καλόπαιδα κάνουν "ομορφιές".

squarelogic είπε...

Μαύρη Νύχτα εξυπακούεται ότι για μένα το ίδιο ισχύει και για τα πράσινα "καλόπαιδα".Αν ανατρέξεις πχ.στο ματς με τη Λάρισα ή στο δικό μας με Ολυμπιακό ή ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα βρείς σχόλια αποδοκιμασίας των 'δικών μας' οπαδών.
Α,και πουθενά δεν ονόμασα εσένα πρεζακι.
Το moderation θέλει χρόνο που εγώ προσωπικά δεν διαθέτω.
Τέλος,δεν προκύπτει από πουθενα οτι ο ανώνυμος που σκιαμαχεί εναντίον σου είναι ντε και καλά ο Τουρτούρας.
Έτσι κι αλλιώς,ο Τζίγγερ,εσύ και οι "ανώνυμοι" κάνατε την ενασχόληση με το μπλογκ άχθος,οπότε,προσεχώς,σιγή ασυρμάτου...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square σου δίνω credits ότι όντως το έχεις πει.

Τα προσωπικά δε με ενδιαφέρουν πόσο πιο πολύ τους άλλους. Έχω ακούσει εδώ μέσα ουκ ολίγα. Έχουν βρίσει εμένα, τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου κλπ κλπ. Εδώ είμαστε να συζητήσουμε για τον ΠΑΟ και για τη....ζωή.

Για το moderation δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα. Ξέρω ότι είσαστε πολλοί. Ας αναλάβουν και άλλοι τις ευθύνες τους.

Πρέπει να δωθεί ΣΕ ΟΛΟΥΣ η ευκαιρία να λένε τη γνώμη τους και όχι να προβοκάρονται (όπως ο Ξανθιώτης, εγώ, ο Elvis κ.α. (θυμίζω ότι τον Ξανθιώτη τον αποκάλεσε ο Τουρτούρας οπαδό της Ξάνθης ουκ ολίγες φορές, εμένα ο ανώνυμος Γαύρο, τον Elvis ότι είμαι εγώ, κοκ). Αυτά πρέπει να σταματήσουν. Προσωπικά είμαι κατά του moderation. Αλλά εδώ απουσιάζει η ωριμότητα. Η κοινότητα θα έπρεπε να απομονώσει αυτόν που προβοκάρει και να δώσει βήμα σε αυτόν που επιχειρηματολογεί ακόμη και αν διαφωνεί μαζί του. Καταλαβαίνω βέβαια ότι σε ένα κόσμο φανατικών οπαδών όλα αυτά ακούγονται ουτοπικά. Δεν κάνεις moderation γιατί δεν έχεις χρόνο? Οκ το καταλαβαίνω/σέβομαι κοκ. Τουλάχιστον λάβε μέρος στη συζήτηση. Όχι μόνο εσύ άλλα και όλοι οι υπόλοιποι. Και αφήστε τον ανώνυμο να λέει τα δικά του. Έτσι θα επανέλθει η "υγεία". Αλλά σεβασμός στη διαφορετική άποψη. Πλουραρισμός απόψεων.

Αυτά.

Υ.Γ. Τι μαγικό έκανε πάλι ο Βύντρα στο 2ο γκολ? Α ρε κάτι παικταράδες που έχουμε.

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Το moderation επιβάλλεται. Πόσα δηλ. μηνύματα την ημέρα έχετε? 10-15 ? 20 βαριά ?
Και ένας άνθρωπος μπορεί άνετα να τα καταφέρει.
Υ.Γ.1: Πολλά (καθυστερημένα) συγχαρητήρια στους ΠαυλοΘανάσηδες, τον Ζέλικο και όλους στην ομάδα μπάσκετ...
Υ.Γ.: Τον Λουκά τον ξέρουμε. Μπορεί να είναι καλός σε ολόκληρο το παιχνίδι, τη γκέλα του όμως κάπου-κάπου θα την κάνει...
Το πρόβλημα για την Εθνική είναι ότι αυτούς τους παίκτες έχει. Το μόνο σοβαρό λάθος του Όθωνα είναι ότι δεν μπορεί να βρεί θέση για τον Νίνη σε αυτή την ομάδα.
Το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ο Κάβουρας αμφιβάλλω αν θα κάνει έστω και ΜΙΑ μεταγραφή παίκτη που θα σε ανεβάσει επίπεδο. Θα τζογάρει ως συνήθως με 3-4 φτηνούς και ό,τι βγει...
Αφήστε που ούτε τη θέση του Σαλπιγγίδη βλέπω να καλύπτει (με ισάξιο ή καλύτερο παίκτη, εννοείται...).
Οπότε Λουκάς, Γιόσου και βόηθα Παναγιά...

Ξανθιώτης είπε...

Στο πρώτο γκολ ο Τζόρβας κάνει ένα βήμα μπρος και ένα πίσω.

Στο δεύτερο η γνωστή Βυντριά.

Το έχουμε πει πολλές φορές: τα καμάρια μας είναι μέτριοι παίκτες. Ούτε κακοί, ούτε καλοί. Μέτριοι.

Και οι μέτριοι παίκτες θα παίξουν κανα δυό παιχνίδια καλά. Και μετά κανά δυό άσχημα.

Όταν λοιπόν μας αποκλείουν τα Γιάννενα, να μην αναρωτιέστε γιατί. Γιατί έχουμε μέτριους παίκτες. Οι καλοί παίκτες θέλουν καλές συνθήκες και καλό μισθό. Ο τζίγγερ δεν προσφέρει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Και βέβαια είναι και ανίκανος, οπότε δεν πρόκειται να βρει φτηνά λαβράκια.

Δηλαδή μην περιμένετε να δείτε μπάλα του χρόνου. Το ξέρουμε ήδη αυτό.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Περιττό να πω ότι συμφωνώ και με τους δύο προλαλήσαντες.

Αυτό το διαβάσατε (από Contra.gr)?

"Ψάχνουν ιδιοκτήτη, μέσω αγγελίας, για το τμήμα βολεϊ.

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος (Π.Α.Ο.) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο, που επιθυμεί να αναλάβει το Τμήμα Αμειβομένων Αθλητών Πετοσφαίρισης Ανδρών του Παναθηναϊκού Α.Ο. να υποβάλει, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του νόμου περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού όπως ισχύει, εγγράφως τη πρότασή του έως την Δευτέρα 26/07/2010 και ώρα 13:00 στην Γραμματεία του Ομίλου, οδός Λ. Κατσώνη αρ. 3, Αθήνα, Τ.Κ. 11472 (τηλ. 2106444401/2)"."

:-)))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Όσο σκέφτομαι ότι θα παίξουμε και φέτος με Τζόρβα και Βύβτρα με πιάνει απογοήτευση. Η χαρά του επιθετικού.

:-(

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Αυτό που με εντυπωσιάζει στους λίγους Τζιγκεροτσεπολάτρες, από Γκοτζο μέχρι "ανώνυμους Παναθηναϊκούς" είναι η σκέψη-κασέτα (που αρχίζει να επαναλαμβάνεται, τώρα που επανερχόμαστε στις στις παλιές καλές -μπρρρ- εποχές). Θα προσπαθήσω να την αποδομήσω σε επιμέρους σκέλη και να παραθέσω τα σχόλιά μου.
1)"Ο Τζίγκερ και η οικογένεια προσφέρουν στον Παναθηναϊκό από το 1979"
2)"Δεν υπάρχει κανείς να αγοράσει τον Παναθηναϊκό"
2)"Ας μην βιαζόμαστε να κρίνουμε μια μεταγραφή. Ας την δούμε πρώτα μέχρι Νοέμβριο-Δεκέμβριο, και μετά βλέπουμε"
3)"Οι αποδοκιμασίες, το κράξιμο και η διχόνοια κάνουν κακό στην ομάδα"
4)"Πόσα χρόνια ακολουθείς την ομάδα ? Πόσες φορές το χρόνο πας γήπεδο ? -με την άνω πετροραχούλα στο φιλικό του Ιουνίου δεν σε είδα- Πόσες φορές ταξίδεψες μαζί της ? Ξύλο έχεις παίξει γι'αυτήν ? Που ήσουν στις διαδηλώσεις για το γήπεδο? Δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς"
5)"Δεν θέλουμε οπαδούς-αμφισβητίες των αγνών προθέσεων του Τζίγκερ μας. Μόνο τυφλά-πιστά YES-DOGS θέλουμε για οπαδούς".
και το κορυφαίο:
6)"ΕΣΥ (εδώ μπαίνει η αφίσα με τον Uncle Sam να σε δακτυλοδείχνει απειλητικά) τι έκανες για να προστατέψεις την ομάδα από την Παράγκα του Κόκκαλη όλα αυτά τα χρόνια ?" (Ναι, ναι, το διάβασα κι αυτό!)

Προσεχώς οι απαντήσεις, γιατί τώρα βαριέμαι...

Ελπίζω οι εγκεφαλοκαμένοι Τζιγκεροτσεπόκαρδοι να μην μαμήσουν τη συζήτηση!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, OTTO:

- Να παίζεις καιρό τώρα με 3-4-3 κι αυτό να το ξεχνάς στο πρώτο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

- Να ξεκινάει βασικός δεξιός μπακ ένα παλικάρι (Σεϊταρίδης) που κοντεύει να γίνει πρώην ποδοσφαιριστής.

- Να μην αγωνίζεται ο καλύτερος Ελληνας κεντρικός αμυντικός (Κυργιάκος) και να παίζει σε θέση στόπερ εκείνος που έπρεπε (Βύντρα) να ξεκινάει δεξιός μπακ.

- Να έχεις κάνει μία φάση σε 45 λεπτά, να είσαι πίσω στο σκορ (1-0) και να κάνεις αλλαγή τον Καραγκούνη βάζοντας (τον Πατσατζόγλου) τρίτο αμυντικό χαφ (!) κι όχι τον (καλύτερο Ελληνα δημιοργικό χαφ) Νίνη. Να κρατάς επίσης στο ματς τον Κατσουράνη, η κατάσταση του οποίου εδώ και μήνες ΦΩΝΑΖΕΙ ότι μπορεί να παίζει ΜΟΝΟ κεντρικός αμυντικός.
Να το γράψουν 100 φορές στα τετράδιά τους!
διαβάστε επίσης:
Να το γράψουν 100 φορές στα τετράδιά τους!

- Να μην ξεκινάει ο άνθρωπος που σου έδωσε την πρόκριση στην Ουκρανία (Σαλπιγγίδης), αυτός που και χθες, όταν μπήκε, έκανε κάποιες φάσεις η ομάδα.

- Να μπαίνει 3η αλλαγή ο Παντελής Καπετάνος (που πριν από λίγους μήνες δεν ονειρευόταν καν το Μουντιάλ), λες και το πρόβλημά σου δεν ήταν η δημιουργία, αλλά η επίθεση.

- Να έχεις καλύτερο παίκτη σου τον Αλέξανδρο Τζιόλη!

- Να παρουσιάζεις ποδόσφαιρο ευτελισμού με κοουτσάρισμα «γηροκομείου», λες και το 2010 συνδέεται με αόρατη γέφυρα με το Παγκόσμιο Κυπέλλο του 1994 και το Euro 2008.


OTTO, PSOFA EPITELOUS. FTANEI. EPIDI PIRAME TO EURO 2004, THA TON EXOUME IKONISMA? DEN TIN PALEVEI O ANTHROPOS.

Ανώνυμος είπε...

konstantinos vita

MAKARI NA APOKLISTUME NWRIS VASIKA, GIA NA KSEKURASTUN OI PAIKTES TOU PAO. exei kapoios provlima me afto? afiste ta ethnikistika fronimata, sta arxidia mas i ethniki.

Ξανθιώτης είπε...

Konstantine vlito, είσαι πανύβλακας!

Τριφυλλόκαρδος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ:
Τον Έμπεν, αν τελικά δεν τον πάρουμε, θα μας ενημερώσει κανένας για την αιτία ?
Εγώ μπορεί να είμαι κακοήθης αγνώμων αντι-Τζιγκερικός, π.χ., και να υποστηρίζω με περισσή αυθάδεια ότι η αιτία είναι οικονομική.
Μπορεί να κάνω λάθος.
Ο άνθρωπος πάντως βγήκε και είπε ότι συζητάει προτάσεις.
Πόση είναι δηλαδή (οικονομικά) η διαφορά μεταξύ ενός ακριβού και ενός φθηνού γυμναστή ρε παιδί μου ?
Δεν μπορεί κανένας σας να κάνει μια έρευνα αγοράς και να μας ενημερώσει ?
Πάντως εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για μπλόφα του Τζίγκερ. Θα κλείσει τον Έμπεν τελικά, απλά διαρρέει περί Κέζου, ώστε να μας τον παρουσιάσει στο τέλος ως επιτιυχία.
Για τόση ξεφτίλα να μην μπορεί να κλείσει ούτε έναν γυμναστή, πιστεύω
ότι ακόμα κι ο Τζίγκερ δεν είναι ικανός...

squarelogic είπε...

Κι όμως,είναι....

Ανώνυμος είπε...

ksanthioti/evilelvis/nikta/trifille, vlita eiste/eisai esi/esis

kwnstantinos vita

edw den exoume na fame k eseis asxoliste me ton rexagel kai ton vintra. xilies fores na apoklistume, na ine kai oi paiktes ksekurastoi kai na ta dwsoun ola gia to epomeno double.

Ανώνυμος είπε...

thelw na pw pws ton den ton exei dei kaneis mas, alla MONO mesw utube. kai apo to utube fenete paiktaras. to poloniko ine kalitero protathlima apo to diko mas. paikjtaras fenete. fasi galetti/eki. makari na vgei. alla PRIN ton doume, as min ton krazoume. stin teliki min ksexnate oti sise, gilberto, leto, ninis, dld oi protergates tou double tha minoun. kai fisika o petsko tha ine allagi tou nini, o opoios tha ginei pleon vasiko deksi ekstrem stin thesi tou salpi. o katsur tha paizei stoper mazi me ton martsena -an ton paroume- kai ola kala. sise mprosta, gilberto simao sta xaf me allagi matos, leto aristera, super imaste.

Ανώνυμος είπε...

re paidia meiwsi tou roster den theloume, na figoun oi ampaloi? as dwsoume darla roukavina mantzio gabriel na paroume 1-2 paiktes xrisimous kai anwtterous apo aftous pou tha figoun. etsi meiwnete to roster kai to anabathmizis kiolas. ine dinaton na exeis allo paikti plin tou nini ws 10ri/deksi ekstrem? oxi. govou thelw k egw alla den tha ton paroun stin dioikisi. pera apo onomata kai katastasis, kaneis den tha dwsei lefta, epidi o olympiakos ine se prothira dialisis. gia ipervasi klp p theloume, den paizei na ginei fetos. isws o tziger tou xronou apofasisei na vgei mprosta kai na dwsei k alla lefta alla fetos eidika apokliete.

Τριφυλλόκαρδος είπε...

"isws o tziger tou xronou apofasisei na vgei mprosta kai na dwsei k alla lefta"
Αυτή είναι η ατάκα της χρονιάς.
Κάθε χρονιάς...

Ένας παλιός φίλος είπε...

SQUARELOGIC ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα καταλάβει πως ήσουν πια μόνος με κάποια περιστασιακή βοήθεια από τον ΟΒ. Έλπιζα σε μια επανενεργοποίηση περισσότερων από τους παλιότερους της παρέας του blog για να σωθεί. Γιατί αν οι γνωστοί ακραίοι-ψυχοεγκάθετοι λάβαιναν κάθε φορά συντονισμένες απαντήσεις από τους υπεύθυνους του σπιτιού, δεν θα έπαιρναν κεφάλι. Θα συνέχιζαν βέβαια να γράφουν το "ποίημά" τους αλλά δεν θα μπορούσαν να κάνουν "κατάληψη" γιατί θα έβλεπαν ότι δεν περνάει η "γραμμή" τους. Κρίμα που δεν θα υπάρξει επανενεργοποίηση... Κάτω από αυτές τις συνθήκες το σταμάτημα του ποτίσματος είναι η μόνη λύση. ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Γιατί ίσως έτσι χαθεί ένα απότα πιο ΠΟΙΟΤΙΚΑ στέκια των οπαδών του ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΥ μας Παναθηναικού.....

Ένας παλιός φίλος είπε...

(Εννοείται πως δεν πρόκειται να μπω σε διάλογο με κάποιον που επανέλαβε και ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕ ΟΛΟΧΑΡΟΣ την υβριστική για τον ΠΑΟ μας δήλωση του ανεκδιήγητου Τεντοπανά περί "Πανσεραϊκού της Ευρώπης". Ειδικά όταν πρόκειται για άτομο που έχει επιδοθεί ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ στο ξεχαρβάλωμα της Βαζελοκατάστασης. Άλλωστε δεν πρόκειται να σχολιάσω ξανά εδώ.)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΕΟΥΡΑ, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ Μ,Ε ΤΟ ΖΩΟ ΤΟ ΝΥΚΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η ιστορια με τον Εμπεν εχει καταντησει αστικος μυθος. Δεν ηταν μονο θεμα Εμπεν η φυσικη κατασταση της ομαδας οσο καιρο ηταν ο Τεν Κατε. Το μεγαλυτερο ρολο σε αυτη την ιστορια επαιξε το pao lab που ειχε στησει εδω και καποια χρονια ο Ροτζερ Σπραι. Απλα ο Εμπεν και ο Τεν Κατε οταν ηρθαν τραβαγαν τα μαλια τους που η ομαδα ειχε ενα τοσο σημαντικο "οπλο" στα χερια της και το αφηνε ανεκμεταλευτο. Εδω φετος οι γαυροι κοιτανε να κανουνε και αυτοι κατι σε αυτο τον τομεα σε πολυ μικροτερο επιπεδο βεβαια. Καπου διαβασα οτι "... ο ΟΣΦΠ θελει να παρει να παρει ενα μηχανημα (οχι τιποτα οργανομενο) σαν και αυτο που εχει ΠΑΟ (χαχαχα) που βαζεις μεσα τα στοιχεια ενος παικτη και σου βγαζει λεπτομερως τι μπορει να κανει, ποσο επικινδυνο ειναι τραυματιστει κλπ, αλλα ειναι πολυ ακριβο (περιπου 200.000 ευρω) και για αυτο το σκεφτονται." Και αυτα εμεις τα ειχαμε τοσα χρονια και τα κοιταγαμε. Απλα βρεθηκε ενας ανθρωπος και τα εκμεταλευτηκε. Αυτο εκανε ο Εμπεν. Ουτε μαγος ηταν, ουτε μεντιουμ.

Ανώνυμος είπε...

Μαυρο-κουκουλα-κης!
Λέτε να μας πιασει ο κουκουλονόμος???

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ναι το έλεγε ο Γκότζος αυτό το για το paolab.

Μπράβο στον Βαρδινογιάννη ξεχάσαμε να το πούμε.

:-))

Υ.Γ. Ας φύγει από την ομάδα και ας πάρει το paolab σπίτι του να γυμνάζεται η γυναίκα του. Τι να το κάνω το paolab όταν θα έχω παίκτες που απλά θα τρέχουν και δε θα ξέρουν μπάλα.