Τρίτη, Μαΐου 25, 2010

Kαληνύχτα και καλή τύχη.

193 σχόλια:

ammosta είπε...

... ή δουλεια δεν ειχε ο διάολος γαμουσε τα παιδια του

ενα ειναι σιγουρο, πως νομιζουν οτι δεν θα μας κανουν να βαρεθουμε ποτε

Ανώνυμος είπε...

"Επιτέλους οι μάσκες έπεσαν. Οι κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να πάρει λεφτά στην τσέπη για να πουλήσει τον Παναθηναϊκό που υπεραγαπά. Για να φθάσουμε μέχρι εδώ στήθηκε ένα απίθανο επικοινωνιακό παιχνίδι, από τη δήθεν αύξηση κεφαλαίου 40-50 εκατ. Ευρώ που θα κάλυπτε ο μεγαλομέτοχος και που κατέληξε στα 15 εκατ. Ευρώ, μέχρι τις αποτιμήσεις που δείχνουν ένα Παναθηναϊκό super-ζημιογόνο και ταυτόχρονα να αποτιμάται πάνω από 100 εκατ. Ευρώ, γιατί άραγε;

Είναι λυπηρό ότι τη στιγμή που η πολύμετοχικότητα με πρόεδρο-ηγέτη τον κ. Νίκο Πατέρα πέτυχε απολύτως, αντί να συνεχίζουμε βάζοντας όσα λεφτά χρειάζονταν για διακρίσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης χρησιμοποιεί ως μέσω πίεσης το πισωγύρισμα του Παναθηναϊκού με την απομάκρυνση του επιτυχημένου Προέδρου, την μείωση των συμβολαίων και τις πενιχρές μεταγραφές, προκειμένου να πάρει χρήματα από τα «κορόιδα» που έχουν ήδη βάλει 67 εκατ. Ευρώ χωρίς καμία αποτίμηση και μόνο από τη αγάπη τους για την ομάδα.

Τα «κορόιδα» όμως είναι έτοιμα να προσφέρουν χρήματα για την ομάδα για να γιγαντώσουν τον Παναθηναϊκό και όχι την ήδη γεμάτη τσέπη του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Καλούνται οι τσάτσοι, αποκηρυχθέντες και μη, να βοηθήσουν τις προσπάθειες του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη τώρα που θα μείνει πάλι μόνος του στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε έχει αποδείξει ότι με προέδρους της «εμπιστοσύνης» του με προπονητές και τεχνικούς διευθυντές νεροκουβαλητές, με φιστίκια για μεταγραφές και με αριστοτεχνικούς χειρισμούς στο θέμα του νέου γηπέδου η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη".

Ανώνυμος είπε...

Ε'ιναι πολλα τα λεφτά Αρη.
Και δεν εινα ι εποχές για ξεπαρ άδιαμα.
Ούτε οι Αμπ΄αρμοβιτσς.
Κι το 2013 η ουέφα βαζει κολόχερα στις ομάδς.
Ποιος Αντρ΄εας και ποιός Γιάνης τ΄ρα.
Τα πυροτεχνήματα ναν καλά!!!!!!!!
Κι οι βλ'ακες οπαδοί.
Κι οι στρατι'ες.
Ολαρία ολαρά χιόνι πέφτα πο ψηλά.
Παρασκευ΄η τι ώρα είπαμ;;;

hestakiasta είπε...

"ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΓΛΑΣΤΡΑ"... μΉΠΩς Τελικά ο Δημήτρς είχε δίκιο;;;;

Ανώνυμος είπε...

Βάζει λεφτά, αλλά δεν αγοράζει! gazzetta.gr

Ο Τζίγκερ πέταξε το γάντι και ο Βγενόπουλος το επέστρεψε! Ανακοίνωσε ότι δεν αγοράζει αλλά βάζει χρήματα σε μία ανακοίνωση που βάζει τέλος στην πολυμετοχικότητα! «Θέλει τσάμπα την ΠΑΕ» λέει η πλευρά Βαρδινογιάννη.

Ο mr MIG ανακοίνωσε ότι δεν δίνει ούτε ευρώ στην οικογένεια Βαρδινογιάννη για την εξαγορά της ΠΑΕ αλλά προτίθεται να τοποθετήσει τα χρήματά του για την ενίσχυση της ομάδας.

Το ύφος πάντως, της ανακοίνωσης δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Είναι πλέόν οφθαλμοφανές ότι η πολυμετοχικότητα οδηγείται στο τέλος της διότι οι συγκεκριμένοι μέτοχοι αδυνατούν μετά τα λόγια που αντάλλαξαν να έχουν οποιαδήποτε συνεργασία.

CIAO ANDREAS?

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΧΗΜΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΓΙΑΝΝΚΟΠΟΥΛΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Μας δουλεύεις Αντρέα;

"Επειτα από πρόταση του κ. Νικόλα Πατέρα (ο οποίος εκπροσωπεί και τον κύριο Βγενόπουλο στο ΔΣ),η ΑΜΚ θα είναι στα 15 εκατομμύρια. Κάτι που αποδέχτηκαν και οι υπόλοιποι μέτοχοι και οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι θα συμμετέχουν."

Πέρασαν χρόνια από τότε και το ξεχάσαμε νομίζεις;
Κόφτο δούλεμα και ρίξε χρήμα να φύγει ο καρκίνος!

Ξανθιώτης είπε...

Πω, πω! Έπαθε αμόκ ο ανώνυμος Τζόνι. Ρε κακομοίρη, με τη λέξη σε πληρώνουν και τρελάθηκες στο copy-paste;;;

Χιλιάδες Πράσινες Καρδιές είπε...

Πρόσωπα που νιώθουν κορόιδα δεν αξίζει να κρατούν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια ίσως να μην είμαστε οι καταλληλότεροι να κρίνουμε τα παραπάνω καθώς δεν έχουμε ως επάγγελμα το να μαζεύουμε χρήματα από «κορόιδα".

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η...ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Πάμε τώρα στην... μετάφραση της νέας ανακοίνωσης του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος αφήνει στην άκρη το light στυλ και επιτίθεται ευθέως στον Ανδρέα Βγενόπουλο ακόμη και με αναφορά στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του «mr. Mig»!

«Λιβελογράφος»

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Τζίγγερ στον πρόλογο του τον κατηγορεί ως λιβελογράφο(“Κατά την προσφιλή του τακτική προσέφυγε σε έναν λίβελο γεμάτο ύβρεις, κραυγές και χαρακτηρισμούς”) και στην συνέχεια χωρίζει την ανακοίνωση του σε πέντε θεματικές ενότητες.

«Αγοράστε να φύγω»

Στην πρώτη... στέλνει το μήνυμα ότι δεν γίνεται να κάνει κουμάντο στην εταιρεία ένας μέτοχος που έχει 10% και για δεύτερη φορά σήμερα κάνει ανοιχτό κάλεσμα για αγορά του ποσοστού του «εάν κάποιοι θέλουν να συμπεριφέρονται σαν αποκλειστικοί ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού, τους δίνω πλέον τη δυνατότητα να το κάνουν». Πλέον φαίνεται ότι στο μυαλό του έχει ωριμάσει η ιδέα της αποχώρησης και της απεμπλοκής του από την ΠΑΕ. Είναι η πρώτη φορά-και μάλιστα δύο φορές μέσα στην ίδια μέρα- που ο Τζίγγερ δίνει... πάσα για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών!

Στηρίζει κοινά αποδεκτή λύση

Στην δεύτερη τίθεται επί τάπητος το θέμα της προεδρίας και της παραίτησης του Νικόλα Πατέρα. Εκεί ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να μείνει... ακέφαλος ο Παναθηναϊκός και στην ουσία δηλώνει έτοιμος να στηρίξει έναν πρόεδρο κοινής αποδοχής.... βάζοντας στην άκρη σενάρια περί προέδρου της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Επίθεση επί προσωπικού

Στην τρίτη γίνεται σχολιασμός της φράσης του Βγενόπουλου «Τα «κορόιδα» όμως είναι έτοιμα να προσφέρουν χρήματα για την ομάδα» και σε αυτό το κομμάτι ο Τζίγγερ ρίχνει... καρφιά για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Βγενόπουλου( “ίσως να μην είμαστε οι καταλληλότεροι να κρίνουμε τα παραπάνω καθώς δεν έχουμε ως επάγγελμα το να μαζεύουμε χρήματα από “κορόιδα”). Κάτι που επίσης γίνεται για πρώτη φορά και καταδεικνύει την αλλαγή πλεύσης!

Όλα τα λεφτά σε Ερασιτέχνη και φτωχούς!

Πάμε στην τέταρτη. Εκεί είναι το μήνυμα «ο Παναθηναϊκός δεν χαρίζεται» αλλά και το μεγάλο... χαρτί που ρίχνει στην παρτίδα ο Τζίγγερ και έχει να κάνει με τα χρήματα που θα πάρει αν τελικά πουλήσει το ποσοστό του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ απαντά στις κατηγορίες της ανακοίνωσης Βγενόπουλου ότι θέλει να πλουτίσει αποκαλύπτωτας ότι τα χρήματα θα τα διαθέσει στον Ερασιτέχνη και σε ευπαθείς ομάδες που έχουν ανάγκη! Μια κίνηση, με την οποία προσπαθεί να γυρίσει το κλίμα υπέρ του.

Φινάλε με... ντου και ξεκαθάρισμα

Η ανακοίνωση κλείνει με ένα ΥΓ. Υστερόγραφο, στο οποίο ξεκαθαρίζει ότι η πρόταση ισχύει μέχρι την Παρασκευή και παράλληλα κατηγορεί τον Βγενόπουλο για... καιροσκοπισμό και για συμμετοχή του στον Παναθηναϊκό, ώστε να γίνει αναγνωρίσιμος!

gazzetta.gr

angela είπε...

Τι πιστευετε για το Βγενοπουλο; Ειναι καθαρος; Γιατι δεν εδωσε δραχμη στον ερασιτεχνη; Που ηταν οταν κοντευε να διαλυθει το τμημα βολευ; Για τον Βαρδινογιαννη και τα τεραστια λαθη τους ολοι εχουμε αποψη. Για τους Γιαννακοπουλεους και την αγαπη τους για την ομαδα επισης. Ο Βγενοπουλος ομως με μπερδευει . Και οποτε τον συμφερει δηλωνει οτι ο Παναθηναικος ειναι χομπυ η .....ας μιλησουμε για κατι σοβαρο.Αυτη ειναι η διαφορα, οτι η ομαδα για μας ειναι κατι πολυ σοβαρο και οχι απλα ενα χομπυ. Και εμεις δεν εχουμε να κερδισουμε τιποτα ενω αυτος δεν ξερω...

squarelogic είπε...

Πω-πω ανώνυμοι και πρωτοεμφανιζόμενοι!

Ποιός θα το έλεγε οτι ο Τζίγγερ θα εξέθετε έτσι τον master της σκοτεινής στρατηγικής Βγενόπουλο!!!
Ξεροντας πιθανόν οτι ο Βγενό έχει ζόρια ρευστότητας έκανε την υπέρβαση
της διαθεσιμότητας πώλησης "αποκαλύπτοντας" τα χαρτιά του Βγενόπουλου...'Τα βλέπω" του είπε σε απλά Ελληνικά.
Για να δούμε αν είτε αυτός είτε οι Γιαννακόπουλοι θα σηκώσουν το γάντι ή θα γυρίσουμε στις εποχές των δανεικών του 4μήνου και των Μίτου-Αντριτς-Μαριτς...

squarelogic είπε...

Καλά πάντως που είναι και οι πολυμετοχικοί και σπάει κανά χαμόγελο και ο πρόεδρος Σωκράτης μέσα στον ζόφο του...

Ανώνυμος είπε...

Καλά πάντως που είναι και οι πολυμετοχικοί και σπάει κανά χαμόγελο και ο πρόεδρος Σωκράτης μέσα στον ζόφο του...

Δυστυχώς έχεις δικιο.

:-(

Ανώνυμος είπε...

sportdog
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Νέα Σμύρνη, από επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν περίπου οπαδοί του «τριφυλλιού» έφτασαν με περίπου 20 μηχανάκια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, επιτέθηκαν στην μπουτίκ του Πανιωνίου και ήρθαν σε σύγκρουση με φίλους των «κυανέρυθρων» που βρισκόντουσαν εκεί.

Προκλήθηκαν αρκετές υλικές ζημιές, αφού κάποιοι έριξαν βόμβες μολότοφ στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας αλλά και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο της σύγκρουσης αλλά δεν κατάφεραν να συλλάβουν κάποιον από τους ταραξίες. Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των ενόχων, ενώ παράλληλα διενεργείται προανάκριση.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ξανθιώτης είπε...

"Καλά πάντως που είναι και οι πολυμετοχικοί και σπάει κανά χαμόγελο και ο πρόεδρος Σωκράτης μέσα στον ζόφο του..."

Πολύ σωστά square. Τόσα χρόνια έσπαζε πλάκα μόνο με τον Τζίγκερ, τώρα γελάει πια με όλους!

Ανώνυμος είπε...

Από λόγια ο Βγενόπουλος, άλλο τίποτα. Ο Θανάσης τον έχει εκθέσει σε προγενέστερο χρόνο λέγοντας ότι του είχε τάξει 4,5 μύρια για τον Ερασιτέχνη αλλά ποτέ δεν του έδωσε ούτε ένα σεντ.

Other people's money Αντρέα. Κι όχι ΜΟΝΟ των Αράβων. Ποιών άλλων άραγε?


Δικαιώνεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με το πρωτοσέλιδο "Πρόεδρος Γλάστρα". Τους ξεβράκωσε χαλαρά.


Μόνο οι Γιαννακόπουλοι. Και ποιός δεν θα ήθελε πρόεδρο με τρέλλα Γιαννακόπουλο?

hestakiasta είπε...

ΑΝΤΡΕΑ ΣΟΥ ΠΕΣΑΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ.

sportdog
Τον πρόλαβε!
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν έτοιμος, ημέρα Τρίτη, να κάνει την επίθεσή του με καυστική ανακοίνωση όπως και έγινε. Με τη διαφορά ότι τον πρόλαβε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με μια ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς το πρωί και αποτελούσε άνοιγμα στους μετόχους να αγοράσουν την ΠΑΕ.

Λίγο αργότερα ήρθε η καυστική ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος αναγκάστηκε να παραποιήσει την ανακοίνωση που είχε ήδη έτοιμη (!) προκειμένου να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα που απεύθυνε ο Τζίγγερ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μάλιστα, ο «Mr Mig» είχε επικοινωνία με τον Νικόλα Πατέρα πριν εκδώσει την πρώτη σκληρή ανακοίνωση.

Σημασία έχει, ωστόσο, γιατί ο Ανδρέας Βγενόπουλος αρνήθηκε δύο φορές την πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του συλλόγου. Ο «Mr Mig», μιλώντας χθες στο στενό του περιβάλλον, εξηγούσε:
«Δεν δίνω χρήματα στον Βαρδινογιάννη για μια ΠΑΕ που ξέρουμε ότι είναι ζημιογόνος. Λεφτά βάζω μόνο για την ομάδα. Δεν μπορεί να λέει “φέρτε μου λεφτά”, αντί να λέει “βάλτε λεφτά στην ομάδα για να προχωρήσουμε όλοι μαζί”».

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΑΕΡΙΤΖΗ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ (ΕΤΣΙ ΕΤΑΖΕΣ, ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΙΛΑΓΕΣ!) ΣΕ "ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ", ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ;

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΣΑΝΕ;

sportdog
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος φέρεται ως πολύ επιφυλακτικός για το αν μετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου 15 εκ. ευρώ που έχει αποφασισθεί να γίνει. Όπως έλεγε χθες στους συνεργάτες και μετά τα όσα προηγήθηκαν (με τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη) ο «Mr Mig» είναι πιθανό να απέχει από την Α.Μ.Κ. «Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη συμμετάσχω στην αύξηση του Μ.Κ., εφόσον πρόεδρος αναλάβει κάποιος που δεν θα κάνει κουμάντο. Το πολύ πολύ να χάσω λίγο το ποσοστό μου», ήταν τα λόγια του «Βγενό» στους συνεργάτες του.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑ!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square μη χαίρεσαι για τους πολλούς ανώνυμους. ΕΝΑΣ είναι ΟΛΟΙ αυτοί. :-))

Και τι ένας?

Ψυχασθενής. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Βρε χαζέ ανώνυμε ο ΠΑΟ εκτοξεύτηκε τα τελευταία δύο χρόνια χάρη στα λεφτά που έβαλαν αυτοί οι άνθρωποι που βρίζεις τώρα.

Ο Βαρδινογιάννης ο χουβαρντάς ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ.

Κατάλαβε το βλάκα.

Καταλαβαίνεις ότι κινδυνεύουμε να επιστρέψουμε πίσω σε εποχές Άντριτς και Μίτου και με τον κάθε Κόκκαλη να κάνει ότι γουστάρει?

Χαιβάνι ε χαιβάνι που μασάς αμάσητα ότι σου παράσουν τα χαζοsite.

Ανώνυμος είπε...

Φ΄ιλε Μαύρη ειναι η νύχτα μην απελπ΄ζεσαι. Το ποτάμι δε γυρίζει π΄ισω! Δεν μπορ΄ω να πιστέψ ω πως ο Βγεν΄οπουλος είναι τοσο μεγάλος απαετώνας όσο λ΄ενε οι "ανώνυμοι". Κάπιο κόλπο ετοιμάζει σίγουρα τη Παρασκευ΄η.

Ανώνυμος είπε...

gazzetta.gr
ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ
Η διαφαινόμενη αποχώρηση του ιδιοκτήτη της Marfin από το προσκήνιο του πολυμετοχικού ΠΑΟ, αντιμετωπίστηκε με ικανοποίηση από την οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ιδια συναισθήματα έχει και η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Κοινή συνισταμένη των δύο κολοσσών άλλωστε είναι η προσφορά στις τάξεις του συλλόγου για 30 (1979-2010, οικογένεια Βαρδινογιάννη) και 40 χρόνια αντίστοιχα (1969-2010, οικογένεια Γιαννακόπουλου).

Οι δύο λύσεις που είναι υπό συζήτηση, έχουν ως στόχο το καλό του συλλόγου. Αυτές είναι οι εξής:
1. Ο Νικόλας Πατέρας να διατηρηθεί στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χωρίς μάλιστα αυτή τη φορά να υπάρχει το «βαρίδι» του Ανδρέα Βγενόπουλου που τον οδηγούσε σε ακραίες λύσεις.
2. Ο Βαρδινογιάννης να προτείνει τη θέση στον ίδιο τον Παύλο, εάν συνεχίσει να διαφωνεί με την υποψηφιότητα Πατέρα.

Όλος ο κόσμος της ομάδας, περιμένει να πάρει θέση για τα συμβάντα ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Η σιωπή του στο θέμα που ταλανίζει την ομάδα σίγουρα δείχνει ότι ο ίδιος κάτι έχει στο μυαλό του.

Ο Τζίγκερ λοιπόν στρέφεται στον ιδιοκτήτη του μπασκετικού τμήματος αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παύλος δεν θα αναλάβει την ΠΑΕ δέσμιος μιας σφιχτής οικονομικής πολιτικής. Ο ίδιος άλλωστε, δεν έχει συνηθίσει έτσι καθώς όλα αυτά τα χρόνια ξόδευε χωρίς να υπολογίζει τίποτα, για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.

Ανώνυμος είπε...

"Ανώνυμε" γιατι δεν υπογράφεις Τζιγκερόκαρδος;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

:-))

Ανώνυμος είπε...

Είπα να περιμένω μέχρι τη ... Μεγάλη Παρασκευή, που αναμένεται (από τις κακές γλώσσες τουλάχιστον) να γίνει ο ... Επιτάφιος του Πολυμετοχικού (με Ισκαριώτη τον τελικά μάλλον "λίγο" Βγενόπουλο), αλλά δεν άντεξα!

Λοιπόν, έχω διαβάσει διάφορα σενάρια αυτές τις μέρες του Πάθους, αλλά το καλύτερο είναι τούτο εδώ:

Ο Παύλος απαντάει στον Τζίγκερ "Αγοράζω"!!!

Παίρνουν τ' αδέρφια την ΠΑΕ, μπαίνουν και 60 εκατομμύρια στον Ερασιτέχνη ...

... και τέζα όλοι!

Απίθανο;

Ανώνυμος είπε...

.γιατι μια ΠΑΕ με τοσο κοσμο,χορηγιες,τηλεοπτικα,μπουτικ κλπ κλπ κατανταει ζημιογονος??και ανοιγω παρενθεση....με μια μπακαλιστικη λογικη, ενας ποδοσφαιριστης με 15ετη καριερα για να ζησει καλα με μεσο ορο 70.000 ευρω (καθαρα) το χρονο μεχρι τα 90 του, χωρις να ξαναδουλεψει μετα το τελος της καριερας και χωρις συνταξη (παιρνω ολα τα ακραια σεναρια), πρεπει στην 15ετια να εχει συνολικες αποδοχες 4εκ. ευρω...δηλαδη...περιπου 270.000 το χρονο....επειδη λοιπον οι ΠΑΕ γινονται ζημιογονες με τα εξωφρενικα συμβολαια των σταρ, επειδη εχει το θρασος ο ΠΣΑΠ να κλαιγεται για τα νεα φορολογικα μετρα και επειδη αρκετα με την κοροιδια των πολυμετοχικων μεγαλοαπατεωνων, αντε και ...... ολοι σας "φτωχαδακια"! ειλικρινα μαγκες δεν αξιζει να ασχολεισαι!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη....σα να μην πέρασε μια μέρα ε?

:-))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Νομίζω πως μια με ψύχραιμη εκτίμηση των γεγονότων που ακολούθησαν φαίνεται πως - πέρα από το χοντρό παιχνίδι πόκερ που παίζεται - ο κύριος υπεύθυνος της κόντρας είναι ο Τζίγγερ. Αυτόν φωτογραφίζουν οι δηλώσεις του σημερινού προέδρου του ΠΑΟ Νικόλα Πατέρα ο οποίος και αμφισβητεί τις αληθινές προθέσεις του Τζίγγερ.

Είναι αλήθεια ότι ο Τζίγγερ πρότεινε για πρόεδρο τον Φιλιπίδη?

Άντε με το καλό να επιστρέψουν ο Άντρις, ο Μίτου και ο Επαλέ.

Μου έρχεται να ξεράσω πραγματικά.

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Καλά ρε Τζιγκερόκαρδε, αφού οι αλήτες οι ποδοσφαιριστές φταίνε, που ξεζουμίζουν τους κακομοίρηδες τους μετόχους, τότε ΕΣΥ αγόρι μου (κορίτσι μου?) γιατί ασχολείσαι? Γιατί δεν παίρνεις το κουβαδάκι σου να πας να παίξεις σε ένα, π.χ., μπλογκ φιλοσοφίας και υπαρξισμού ?
Σου προτείνω:
http://www.philosophyblog.com/

http://el-prod.baylor.edu/certain_doubts/

ή το
http://whatsortsofpeople.wordpress.com/

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Α, ξέχασα να πω ότι επισήμως σήμερα μας αποκάλυψαν ότι όλα αυτά τα χρόνια της ύπαρξης της ΠΑΕ έδιναν από την τσέπη τους κατ'έτος το ιλιγγιώδες ποσό των 2,8 εκατ. ευρώ...
Δυστυχώς η οικογένεια έχει κατσικωθεί για τα καλά και δε φεύγει ούτε με όλη τη ροχάλα της υφηλίου...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δυστυχώς τριφυλλόκαρδε, δυστυχώς. :-(

Δεν υπάρχει ελπίδα για τον ΠΑΟ.

ΚΑΜΙΑ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

By the way.....το τζιγγερόκαρδος....τα σπάει. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μα όταν διαβάζω "...δεν προχώρησε του Φιλλπίδη" δε ξέρω ρε παιδιά αλλά ανατριχιάζω ειλικρινά.

Σοκάρομαι στην ιδέα ότι ο ΠΑΟ θα ξαναγυρίσει σε εποχές πλήρους απαξίωσης.

Και πιστεύω ειλικρινά πως ο μοναδικός υπεύθυνος και αυτός που έθετε εμπόδια κατά τη διάρκεια της πολυμετοχικότητας ήταν ο Τζίγγερ.

Και έχεις και τα τζεγγεράκια εδώ μέσα και σε άλλα μέσα πχ ράδια!!! να επιθυμούν επιστροφή σε εποχές.....Ζουτάουτας και Μάριτς.

Παναία μου.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ολυμπιακός ειμαι και θ αήθελα να σχολιάσω τον αγώνα μπασκετ.Συγχαρητήρια στον παο για την πολύ εύκολη νίκη.Απλά και καθαρά.Η διαφορά των δύο ομάδων είναι στον προπονητή. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ...Σε όλα τα μεγάλα ματς απλά ανύπαρκτος,απλά παρακολουθεί...Ο ολυμπιακός με αυτόν προπονητή είναι καφενείο ειδικά στην επίθεση που δεν υπάρχει κανένα σύστημα αλλά κατευθύνσεις γενικές...Για την άμυνα τι να πω?Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο,βάζει μπέβερλι,πεν για την άμυνα να πιέσουν και χάνει σε ποιότητα επιθετικά,και βάζει βούισιτς???ΕΛΕΟΣ.Φύγε απόψε,είσαι άχρηστος.Ο γκέρσον με πολύ χειρότερο μπάτζετ(αλλά και έναν τεράστιο σουτέρ μέσα)ποτέ δεν έχασε έτσι,ήταν πάντα μέσα στα ματς και τα χτυπούσε μέχρι τέλος.Απλά ο γιαννάκης είναι για τα εύκολα,σατ δύσκολα ΔΕΝ μπορεί.Με την εθνική κέρδισε την αμερική.Απέναντι σε λιθουανία,ισπανία,αργεντινή,ρωσία τις υπόλοιπες καλές ομάδες καμία νίκη,και μπάσκετ των 60 πόντων.Αυτός είναι,ένας ακόμα τεράστιος παίκτης που είναι μέτριος προπονητής.Μπράβο και πάλι στο παο για την μεγάλη νίκη του

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Ανώνυμε ολυμπιακέ, σε παρακαλώ να μην υποσκάπτεις τον λαοφιλή (Μ)παναώτη. Δε βλέπεις εμείς πόσο καλά παιδιά είμαστε? Μόλις πάμε να κάνουμε κάτι στη μπάλα, αμέσως ζητάμε συγγνώμη και επανερχόμαστε στις ωραίες παλιές εποχές με Φιλιππίδη και Ζουτάουτας. Άσε μας το μπασκετάκι που το έχουμε συνηθίσει...
Αυτό πάντως με τον Φιλιππίδη πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ μαζοχισμού.
Λες και επίτηδες το κάνει ο σωφερ...
Ειλικρινά, το να κατακρίνεις τον Βγενόπουλο το καταλαβαίνω. Το να γουστάρεις τον ΠαυλοΘανάση το βρίσκω υπέροχο. Το να υποστηρίζεις τον σωφέρ όμως και να βγαίνεις και στα ραδιόφωνα, ε, εδώ πια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

Ανώνυμος είπε...

Παιδια είμαι οπαδός του Κεραυνού Ασπροβάλτας. Θελω να σας συγχαρώ για το νταμπλ. Δίκιο και καθαρό. Η διαφορά σας μ' εμας είναι ο Πρόεδρος. Είχατε πρόεδρο στιβαρό ενώ ο δικός μας, γνωστός ιδιοκ΄τητης βουλκανιζατέρ της περιοχής, είναι "ψόφιος". Κοιτάχτε μόνο να ξεφορτωθήτε τα παλτά που έχετε και θα πατε πολύ ψηλά. Δεν ειναι και λίγα. Κάπου 15 τα βγάζω. Με 15 μεταγραφές παίρνετε τσάμπιον λιγκ. Μη κατεβάζτε το πήχη. Το ποταμι δεν γυρίζει πίσω. Σας το λέει κάπιος που ξέει από ποτάμια κι αρδευτικά κανάλια. Δεν έχει δει ποτάμι ν' αλάζει ρότα το νερ'ο. Νόστιμα είναι και τα ποταμίσα ψάρια αλλά θέλουνε στη σκάρα, όχι φούρνο καλίτερα. Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Νέα ανακοίνωση ο «Βγενό»

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος ετοιμάζεται να εκδώσει, ενδεχομένως και εντός της σημερινής ημέρας, νέα ανακοίνωση, με την οποία πιθανότητα θα γνωστοποιεί το ποσό που προτίθεται να βάλει για μεταγραφές. Κοντινοί του άνθρωποι μιλούσαν για αστρονομικό ποσόν, που θα κάνει κάθε "πράσινο" οπαδό να παραμιλάει. Είναι δεδομένο, διέρρεαν αργά χτες το βράδι, ότι ο Mr Mig γνωρίζει πως ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη πολλών και ποιοτικών μεταγραφών. Στις προθέσεις του μάλιστα είναι να δωρίσει στην ομάδα ένα ξένο ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης, απαντώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο στην "πρόκληση" του Τζίγκερ.

Ανώνυμος αλκοολικός είπε...

"Ανώνυμε" ψυχασθενή έχεις ξεφύγει, μη π΄ινεις τα χάπια σου με τις χο΄υφτες.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα ξύπνισα με πονοκέφαλο λόγο πανσέληνου. Για να συνέρθω σερφάρισα κι έπεσα στη Βαζελοκατάσταση. Ο υπίτιτλος ειναι λάθς. Πρέεπι να λέει:

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ. ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

"αν'ωνυμε" τζιγερόκαρδε εμποδζεις το διάλογο νύχτας-ξάνθης.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια οτι ο Τζίγγερ προτεινε για πρόεδρο τον Ταμτάκο;

Ανώνυμος είπε...

"Ανώνυμε" Τζιγκερόκαρδε δι'αβασε Βολτέρο
http://www.youtube.com/watch?v=O0tks2auD6Q

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ή ΚΑΙ ΠΑΜΨΗΦΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ. ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.

:-)))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ότι πεις τζιγγερόκαρδε. :-))

3πάκιας είπε...

I don't care if Monday 's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday I don't care about you
it's FRIDAY im in ΔΣ.

Τζιγκερόκαρδος; Έγραψε :-)
Ποιος είναι ρε σεις;;;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τα credits στον φίλο τριφυλλόκαρδο.

Ποιός είναι?

Όλοι τον ξέρουν. Άλλοι Γιάννη τον βαφτίσανε. :-))

Υ.Γ. Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μπάσκετ για το χθεσινό θρίαμβο. Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια.

3πάκιας είπε...

Ο Τζίγγερ είναι ρε σεις; :-)))
Μου λύθηκε ο αφαλος απ τα γέλια!
Ρε το τζιγγερόκαρδο το Τζίγγερ!!!
Εγω πάντως ρε σεις θα τον βάφτιζα Μαρουλόκαρδο :-))))))))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Και όμως δεν είναι ο Τζίγγερ.

Ζει ανάμεσα μας. :-))

Ανώνυμος είπε...

O ΘΕΟΣ ΤΖΙΓΓΕΡ έχει κλείσει παικταράδες με δικά του λέφτα.

Τζανής Μητρομανής (κίλερ από την Αναγέννηση Ταμπουρίων)
Γιαούρτογλου (2ος κίλερ από την Ηλιοθεραπεία Καβουρίου)
Μήτσος ο Πέρνουλας (Γκολκήπερ από τα Αυγά Μεγάρων)
Κέλε Κέλε (χάμερ απο το Τζατζικιστάν)
Διπλόπιτος ( φουνταριστός από την Κεφαλογραβιέρα Δωδώνης)
Ακουα Φόρτ ( Ιταλοαμερικάνικο δεκάρι απ'τα Βάρδουλα Βοημίας)

Ελάτε τώρα να το γιουχάρετε στο Δ.Σ , ΑΜΠΑΛΟΙ ε ΑΜΠΑΛΟΙ !!

Ανώνυμος είπε...

"Αν'ωνυμε" ξέχα<σες το αμυντικό χαφ-θηρίο

Ναφάμι Μπυροσαλάμι (ηγέτης της βέλγικης Κνορ)

Ανώνυμος είπε...

kάποτε ο Ολυμπιακός είχε το εξής ρόστερ: Ευθύμη Μπακατσιά, Γιώργο Σιγάλα, Γουόλτερ Μπέρι, Νάσο Γαλακτερό, Δημήτρη Παπανικολάου, Φράνκο Νάκιτς, Παναγιώτη Φασούλα, Μίλαν Τόμιτς, Ντράγκαν Τάρλατς, Ντέιβιντ Ρίβερς, Τζορτζ Παπαδάκo, Βασίλη Σούλη, Ανατόλι Ζουρπένκο. Και προπονητή τον Ιωαννίδη.

Και τότε έκανε και μια "καλή νίκη" εναντίον του ΠΑΟ....

Τώρα ο ΠΑΟ μας έχει για πλάκα και όπως είπε και κάποιος μας λυπήθηκε ο Ομπράντοβιτς και δεν φάγαμε καμια 40αρα στο κεφάλι...

Ας δούνε οι Πρόεδροι ποιά ΑΤΟΜΑ είχε η ομάδα όταν πρωταγωνιστούσε το '90 και άς κάνουν τις ανάλογες κινήσεις. Τα χρήματα υπάρχουν, η διάθεση υπάρχει, αυτό που λείπει είναι η σωστη στελέχωση.

EVIL ELVIS είπε...

ΤΖΙΓΚΕΡ, ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ;

το αιώνιο ερώτημα που απασχολεί κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλο του ΠΑΟ εδώ και χρόνια.

ΤΖΙΓΚΕΡ, ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ?

ένα καινούριο ερώτημα που έχει τεθεί, έπειτα απο τις τελευταίες κινησεις του καρκίνου.


και εξηγούμαι:
μια από τις προσφατες επιστολές/δηλώσεις του:

«Οι μέτοχοι γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να πράξουν για να διαφυλαχτεί η ενότητα του Παναθηναϊκού. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Ιδιαίτερα ο Νίκος Πατέρας του οποίου το έργο όλοι αναγνωρίζουμε και εγώ προσωπικά ευχαριστώ για την προσφορά του και συμβολή του στην επίτευξη των στόχων της ομάδας με επιστέγασμα την κατάκτηση του ντάμπλ».

ο σοφερ κανει λόγο για ενότητα.

μόλις λίγα 24ωρα αργότερα, κάνει στροφή 180 μοιρών και κάλεσε όποιον θέλει την ΠΑΕ να την αγοράσει! Πως γίνεται στην αρχή να μιλάς για ενότητα για το «αύριο» και μετά να πουλάς; ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ, δυνάστη των ονείρων μας;

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΙΓΓΕΡ! ΓΙΑΤ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ. . . ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ. . . ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ. . . ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΓΙΑ 15ΕΚ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ. . . . (ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ 15 ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ Τ ΑΛΛΑ , ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΗΜΕΡΑ
ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ. . . ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΕΞΩ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ. .

ΒγενοΠατερόκαρδος είπε...

Διονύσης Δεσύλλας (sport-fm)

Η αλήθεια να μην κρύβεται…

- Είναι αλήθεια ότι στον πολυμετοχικό είχαν εδώ και καιρό δημιουργηθεί «στρατόπεδα» και όλα βγήκαν στην επιφάνεια σε μέγιστο βαθμό, μετά την ανακοίνωση του Βαρδινογιάννη.

- Είναι αλήθεια ότι ο Βγενόπουλος και οι υπόλοιποι μέτοχοι έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν την ΠΑΕ, μετά την πρόσκληση του «Τζίγκερ». Πότε, όμως, εξέφρασαν ενδιαφέρον για αγορά; Οσο κι’ αν στύψω το μυαλό μου δεν μπορώ να θυμηθώ…

- Είναι αλήθεια ότι ο Βαρδινογιάννης μια εβδομάδα (περίπου) πριν από την προχθεσινή του ανακοίνωση, είχε βγάλει άλλη, με ενωτικό χαρακτήρα, τονίζοντας: «Οι μέτοχοι γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να πράξουν για να διαφυλαχτεί η ενότητα του Παναθηναϊκού. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Ιδιαίτερα ο Νίκος Πατέρας του οποίου το έργο όλοι αναγνωρίζουμε και εγώ προσωπικά ευχαριστώ για την προσφορά του και συμβολή του στην επίτευξη των στόχων της ομάδας με επιστέγασμα την κατάκτηση του ντάμπλ».

- Είναι αλήθεια, όμως, ότι λίγες μέρες μετά έκανε… στροφή 180 μοιρών και κάλεσε όποιον θέλει την ΠΑΕ να την αγοράσει! Πως γίνεται στην αρχή να μιλάς για ενότητα για το «αύριο» και μετά να πουλάς; Μόνο ο ίδιος ξέρει. Περίεργα μου φαίνονται όλα αυτά…

- Είναι αλήθεια ότι ο Πατέρας παραιτήθηκε γιατί κουράστηκε αφάνταστα με τον όλον «πόλεμο» (για να μην τα μπερδεύουμε γράφω «πόλεμο», όχι κριτική) που του γινόταν, ιδιαίτερα τη δεύτερη χρονιά.

- Είναι αλήθεια, επίσης, ότι πλην του Βγενόπουλου και της τελευταίας ανακοίνωσης του «Τζίγκερ», δεν στηρίχθηκε ποτέ από τους συνεργάτες του.

- Είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός έχει έλλειμμα. Το ποσό είναι 5 εκατ.ευρώ και όχι το… τσουβάλι χρημάτων που ακούμε τις τελευταίες μέρες.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

http://www.liveleak.com/view?i=65e_1274974915&p=1

http://www.liveleak.com/view?i=2c6_1274902230&p=1

http://www.liveleak.com/view?i=c73_1274896960&p=1

Έτσι για αλλαγή, για ακούστε τα.

Ανώνυμος είπε...

- Είναι αλήθεια ότι ο Βγενόπουλος και οι υπόλοιποι μέτοχοι έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν την ΠΑΕ, μετά την πρόσκληση του «Τζίγκερ». Πότε, όμως, εξέφρασαν ενδιαφέρον για αγορά; Οσο κι’ αν στύψω το μυαλό μου δεν μπορώ να θυμηθώ…

- Δελτιο τυπου ΠΕΚ 16/4/08: Αναλάβαμε το προσωπικό κόστος της αμφισβήτησης της ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού από τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη. Έως εδώ! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Η νέα σελίδα του Παναθηναϊκού έχει ήδη ξεκινήσει. Στην νέα αυτή σελίδα ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης θα πρέπει να αποφασίσει, αν αγαπάει πραγματικά τον Παναθηναϊκό, να μείνει και να συνεργαστεί ή, αν ο εγωισμός του είναι πάνω απ΄όλα, να βρεθεί μια λύση για να ησυχάσουμε όλοι.

Άκαρδοι είπε...

ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟ ΝΙΟΝΙΟ:

1. Είναι αλήθεια ότι ο Βγενόπουλος και οι υπόλοιποι μέτοχοι έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν την ΠΑΕ, μετά την πρόσκληση του «Τζίγκερ». Πότε, όμως, εξέφρασαν ενδιαφέρον για αγορά; Οσο κι’ αν στύψω το μυαλό μου δεν μπορώ να θυμηθώ…

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΚ 16/4/08: Αναλάβαμε το προσωπικό κόστος της αμφισβήτησης της ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού από τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη. Έως εδώ! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Η νέα σελίδα του Παναθηναϊκού έχει ήδη ξεκινήσει. Στην νέα αυτή σελίδα ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης θα πρέπει να αποφασίσει, αν αγαπάει πραγματικά τον Παναθηναϊκό, να μείνει και να συνεργαστεί ή, αν ο εγωισμός του είναι πάνω απ΄όλα, να βρεθεί μια λύση για να ησυχάσουμε όλοι.

2. Πως γίνεται στην αρχή να μιλάς για ενότητα για το «αύριο» και μετά να πουλάς;

- ΚΑΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ: "Σε μία ανοιχτή επιστολή προς όλους τους μετόχους, ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος απάντησε προσωπικά. Κατά την προσφιλή του τακτική προσέφυγε σε έναν λίβελο γεμάτο ύβρεις, κραυγές και χαρακτηρισμούς και απέφυγε να τοποθετηθεί υπεύθυνα και επί της ουσίας".

ΝΙΟΝΙΟ ΕΧΤΟΣ ΑΠΟ ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ;

Την γραπτή του πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Σωκράτη Κόκκαλη, έχει στείλει ήδη στα γραφεία της ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αυτό αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την πλατεία Αλεξάνδρας, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες.

ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΑΝΤΡΕΑ...

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε "αν΄ωνυμε τζιγγερόκαρδε"!

Αφού ο ΟΣΦΠ ειναι χρεωμένος ίσαμε το λαιμό, τερμάτισε 5ος και παίζει προκριματικά από Ιούνιο, λογικό είναι να καταθεσι πρόταση ο Μαρνάκης.

Ενώ ο ΠΑΟ πήρε νταμπλ, παει τσουλού, δεν έχει χρεη, τι προταση να καταθ΄εσει ο Βγενόπουλος; Τρελός είναι;

Ξανθιώτης είπε...

Πάντως ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει τόσο μεγάλη προσπάθεια ο Ανώνυμος Τζόνι να "πνίξει" το μπλογκ με σαχλαμάρες.

Τόσο πολύ ανησύχησε ο Τζίγγερ που τους πληρώνει με τη λέξη; Και τι θα βγει αν φιμωθεί το μπλογκ; Θα συμπαθήσουν οι οπαδοί τον Τζίγγερ; Μήπως παντού δεν βρίζουν τον Τζίγγερ;

Αφού δεν τον θέλει κανείς! Ακόμη δεν το έχει καταλάβει; Μόνο τα τσιράκια και οι πουλημένοι μπορεί να τον προσπαθούν να θολώσουν τα νερά. Και ούτε και αυτοί λένε καλό λόγο για τον πανμέγιστο!


Για να δούμε τι θα γίνει αύριο. Πάντως αν ξεφορτωθούμε τους καβουρογιάννηδες θα είναι μέρα γιορτής για τον κόσμο του ΠΑΟ. Και βέβαια μέρα πένθους για τους γαύρους!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη, όσους φίλους γαύρους έχω εύχονται να αναλάβει την ομάδα και πάλι ο Βαρδινογιάννης. Αυτό κάτι λέει.

Στα ράδια!!! και πάλι βγαίνουν οι ολυμπιακοί και μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον τζίγγερ. Και αυτό πάλι κάτι λέει.

Μόνο ο ανώνυμος τζόνυ κάτι προσπαθεί να πει και ξεχνάει τα φάρμακα του.

:-))

Υ.Γ. Τον ακούσατε τον Σάββα?

Τριφυλλόκαρδος ή ΚλαψοΜπαναωτόκαρδος είπε...

Ωραίος λαλάκας ο Σάββας! Βέβαια ήταν τόσο άνετος, που έλεγε, έλεγε, ξέροντας ότι και να τον καταγράφουν δε θα κουνηθεί φύλλο...
Είναι γεγονός πάντως ότι οι γάβροι έχουν ξεσκιστεί να βγαίνουν στα μπλόγκ και τα ραδιόφωνα και να υπερασπίζονται τον Τζίγκερ.
Σας αφήνω τώρα, πάω σε άλλο μπλογκάκι να αμυνθώ του έργου του (Μ)παναώτη και να συστήσω υπομονή...

Ανώνυμος είπε...

Η Αριστερά (του κώλου) κάνει προπαγάνδα στο blog. Είναι όμως διάφανη, αν και μαύρη σαν την ψυχή της, γιατί έχει και λίγο ροζ (gay, όπως happy etc) από τον (Τ)σύριζα.

Έτσι Μαύρε Άγγελε? Μαχητή του κώλου, πολιτικέ απατεώνα...

Ανώνυμος είπε...

Αχ αυτή η περίοδο!

ΚΑΥΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΠΑΔΩΝ ΣΕ ΒΓΕΝΟ:

"Ο Μαρινάκης έδσε 60.000.000 για το χρεοκοπημ'ενο 5ο του πρωταθλ'ηματος που δεν έχει καννα μέλλον στην ευρώπη. Εσύ Αντρ΄εα Βγενόπουλε πότε θα δ΄ωσεις το ίδιο ποσο για τον πεντακ΄αθαρο νταμπλούχο που βγαίνει ομίλους Champion Legue;"

ΒΓΕΝΟ:

"Είναι μια δύσκολοη περ΄ιοδος κι εγώ προσωπικα δεν θα αισθανόμουν καλά να εμφανστώ σαν κάποιος που δεν υπολογίζει τποτα και προσφέρει ένα τεράστιο ποσό για μια ποδοσφαιρική ομάδα".

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ:

"Ο Παναθηναϊκός για μένα είναι χομπι. Ας μιήσουμε για κ΄ατι πιο σοβαρό".

Ανώνυμος είπε...

Βασιλαράς (βγενοπουλάδα) gazzetta:

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης προσπαθεί να βρει τον αντι-πατέρα αλλά ξέρει και ο ίδιος ότι θα πρέπει να ψάξει πολύ για να τον βρει. Και αν... Το μεσημέρι της Πέμπτης έκανε ένα σημαντικό ραντεβού, αλλά οριστική απάντηση δεν έχει στα χέρια του. Η λογική, αν και αυτή είναι λέξη άγνωστη με τις διαδοχικές ανατροπές, λέει ότι θα παίξει τα ρέστα του στο χαρτί του Παύλου για το οποίο σας έχω προετοιμάσει όσο πιο άμεσα γινόταν. Προσωπικά - και παρά τις όποιες διαψεύσεις - βλέπω ότι αργά ή γρήγορα το σενάριο Γιαννακόπουλος θα προχωρήσει. Με την συγκεκριμένη οικογένεια να επιχειρεί να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη μετοχική της δύναμη καθώς εκεί βρίσκεται και ο πραγματικός στόχος.

Ρασταπόπουλος είπε...

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙ. ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ.

zografou 13 είπε...

Βγενοπουλαδα;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Για δε το λες απλα ΒγενόΚΟΤΑ;;;;

Μεγάλη μούφα ο κυρMig μαγκες! Απτην αρχηή φαινοτανε Εφτιαξε τη Πεκ και καλα για να πάρει ολαός την ομαδα σταχέρια του και τη διάλυσε μόλις ο Σοφέρ του έριξε ένα ξεροκόματο μετοχές!!!!! Και τώρα που ήρθε η ώρανα δεοξει τα ... βαριδια του καιπόσο αγαπάειτη Πανάθα ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ, το γύρισε στο ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ!!

Κιέκανε καοι βρω,ερ'ο πόλεμο στον ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΥΛΟ η βγενόκοτα! Σε εναν ανθρωπο που έχει ΧΑΡΙΣΕΙ πάνω από 300 εκατομύρια στη Πανάθα! Ποιός; Αυτός που έβαλε 18ψιλά και χοντρά λόγια!

Αλλά κι οπαδοί που ξέχασαντον Παύλο και μάσησαν στις ΛΑΣΠΕΣ του λογά απατεώνα,τι να πούμ,ε γι'αυτούς;

Βγενό τέλος μαγκες! Ζυγίστηκε και βγήκε ΣΚΑΡΤΟΣ~

μΌΝΟ η Ξανθούλα ΒγενόΚΟΤΑ της Νύχτας έμεινε να τον υποστηρίχζει,δλδ να τον γλύφει! Ο γνωστος 3πάκιας "αν΄ωνυμος" Black που πάν ω στην τρ'ελα καιτην απελπισία του "βρ'ιζει" και τον εαυτό του ακόμα το #Μα'υρο 'αγγέλο# και καλά ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ!

ΒΓΕΝΟΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗ ΌΣΟ ΚΑΙΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΑΝ ΕΧΕΙ ΞΕΡΑΣΕΙ!

ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ!

XRYSIKOS είπε...

vgenopoule den einai simperifora auti stous filathlous tou pao mas. se agapisame kai se stirixame oso kanenan allo esena kai ton patera. o tziger poulaei tis metoxes tou ti allo thes na kanei; na vazei ta leuta tou kai na ta diaxirizontai allloi; teliosan ta ψemata vgenopoule. pigene kai pare ton pao ama thes na kaneis esu koumanto.alios ton mpoulo

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τα φάρμακα σου γρήγορα. Κάθε 8 ώρες. Το πράσινο και το ροζ. Γιατί εσύ έχεις τρελαθεί στο μπλε και δε μπορείς.....να δεις. :-)

Ξανθιώτης είπε...

Πω, πω ... Όσο πας χειροτερεύεις ρε συ! Τώρα έγινες και ανορθόγραφος! (για να μη σε καταλάβουμε; :) Μήπως να πας να κοιταχτείς γιατί αυτά τα προβλήματα μπορούν να γίνουν πολύ σοβαρά και μετά να χρειάζεσαι απαραιτήτως φάρμακα... Το λέω με ειλικρινή ανησυχία, όχι για να σε δουλέψω. Τα ψυχολογικά προβλήματα δεν είναι για να γελάμε.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

:-))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μετά τις 18 Ιουνίου δρομολογούνται οι όποιες αποφάσεις.

Την ομάδα θα τρέξει υπηρεσιακός πρόεδρος.

Ο Τζαβέλας έκλεισε στην Άιντραχτ.

Χάθηκε το χρονικό (αλλά και ψυχολογικό αβαντάζ) του ΠΑΟ έναντι των αντιπάλων του.

Η ομάδα κινείται σε ρυθμούς Τζίγγερ και Γκότζου πλέον.

Αργά ,σταθερά και κυρίως φτηνά.

:-(

Τουλάχιστον έχουμε ελπίδες να πάρουμε το θηρίο Ιωαννίδη.

Πληροφορίες θέλουν ανθρώπους του Τζίγγερ να ψάχνουν σε Ρουμανία για τον νέο Μίτου, σε Λιθουανία για τον νέο Ζουτάουτας και Κροατία για τον νέο Μάριτς.

THIS THE END.

Ξανθιώτης είπε...

:-)))

Ταυτόχρονα γράφαμε για τα χάπια!...

Ανώνυμος είπε...

π¨ως να μη γράφατε ταυτόχρονα αφου είσαστε το ίδιο πρόσωπο μωρέ;;;;

:-)))))))

Ξανθιώτης είπε...

Νάτος ο Κλουζώ!!!

Επ!... κάτι μου θυμίζει αυτό! :-)))

Φαντάζομαι ότι τώρα θα βρίσεις το Νύχτα ως οπαδό της Ξάνθης! Σωστά;

Αλλά για να είσαι σίγουρος, πρέπει οπωσδήποτε να ξαναδιαβάσεις όλα όσα έχω γράψει κι εγώ κι ο Νύχτας τόσα χρόνια. Ο καλός Κλουζώ πρέπει να τα ερευνά αυτά! :-)))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Χάθηκε και ο Σαμικά στο βόλευ.

:-(

Υ.Γ. Ξανθιώτη άστον να ψάχνεται. Θα μας ψυχαγωγήσει τις επόμενες μέρες.

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Ρε σεις διαχειριστές, τι μου κοτσάρατε τη φωτογραφία με το τσιγάρο μπροστά ???
Πρώην chain smoker είμαι, που το έχω κόψει εδώ και 6 μήνες...
Δε με λυπάστε ?
Νιώθω σαν τον γάβρο που πίστεψε ότι ο απεξαρτήθηκε από τον Τζίγκερ, και τώρα τον βλέπει να ξανάρχεται...

Ανώνυμος είπε...

Συγκεκριμένα κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν μπορούσε να κάνει δηλώσεις αφού εκείνη την ώρα οι συγκεντρωμένοι οπαδοί φώναζαν συνθήματα.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΛΑΟ!!!

Όταν κάπως τα πράγματα ηρέμησαν ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη αρκέστηκε να δηλώσει: "Με πρότεινε όλο το Δ.Σ. για πρόεδρο αλλά επειδή εγώ φοράω παντελόνια αρνήθηκα". Ο κόσμος εκείνη την ώρα άρχισε να φωνάζει συνθήματα κατά του Παύλου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εκνευρίστηκε προσπάθησε να μιλήσει με τους φίλους των πρασίνων και όταν είδε ότι αυτό δεν ήταν δυνατό να συμβεί αποχώρησε.

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ!
ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
ΚΑΙ Σ' ΑΝΩΤΕΡΑ!

Χρηστος Κ είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;;;; ΜΑ ΚΑΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ;;;; ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;; ΑΣ ΛΟΓΙΚΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!! ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ. ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΛΙΡΑ 100. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ. ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ( ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ) ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΚΛΙΜΑ. ''ΜΟΝΟ ΠΑΟ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΑ'' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ????

Ανώνυμος είπε...

έχουν αποκτήσει και οι συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ το δικό τους προδότη. Σαλπιγγίδης. Ο οποίος Σαλπιγγίδης άφησε ολόκληρο Παναθηναϊκό. Τη νο 1 σήμερα ομάδα στην Ελλάδα μακράν της δεύτερης. Με πολύ καλό και εγγυημένο συμβόλαιο. Όχι μόνο στα χαρτιά κι όταν έρθει η ώρα της δόσης, “Δημητράκη κάνε λίγο υπομονή γιατί είμαστε δύσκολοι”. Με εξασφαλισμένη τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Με εξασφαλισμένη τη θέση στην ενδεκάδα σε μια ομάδα που είναι το μοναδικό φαβορί για το πρωτάθλημα. Κι ο Σαλπιγγίδης τα αφήνει όλα αυτά, γιατί θέλει για τους δικούς του λόγους να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ με σαφώς λιγότερα λεφτά. Και με σαφώς λιγότερες προοπτικές αγωνιστικής διάκρισης.

Όλα αυτά σύμφωνα με τη λογική. Η οποία λογική, όμως, σταματάει εκεί που αρχίζει το οπαδικό φρόνημα. Για τους συνδεσμίτες ο Σαλπιγγίδης παραμένει ο “κοντός προδότης”. Επειδή δεν περίμενε έξι μήνες να φύγουνε οι Γουμενοπαγώνηδες και βιάστηκε να κάνει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Επειδή τόλμησε να χτυπήσει πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ. Επειδή σ’ ένα παιχνίδι στην Τούμπα τους έκανε “σσσς” κι επειδή, όπως λένε, σ’ ένα άλλο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη τους μούτζωσε. Για όλα αυτά είναι ανεπιθύμητος.

Αν όμως ο Σαλπιγγίδης είναι μια φορά προδότης, ο Γιώργος Κούδας πόσες φορές ήτανε; Επειδή δεν του έδινε μεταγραφή ο ΠΑΟΚ, κατέβηκε μόνος του στον Πειραιά και πήγε στον Ολυμπιακό. Για να φύγει νταηλίκι χωρίς να πάρει ο ΠΑΟΚ ούτε μια δραχμή. Ο τότε κόσμος του ΠΑΟΚ, που γέμιζε την Τούμπα και που τον δέχτηκε πίσω, δεν ήτανε περήφανος;

Αν και όποια λάθη έχει κάνει με τη συμπεριφορά του ο Σαλπιγγίδης, “συγχωρούνται” και παραγράφονται με την κίνηση της επιστροφής του. Όταν μάλιστα ο Σαλπιγγίδης είναι αυτός που κάνει χάρη στον ΠΑΟΚ γυρίζοντας πίσω. Δεν του κάνει χάρη ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει την ανάγκη του Σαλπιγγίδη. Όχι ο Σαλπιγγίδης την ανάγκη του ΠΑΟΚ.

SALPIFAN

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ "ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ" ΛΑΟ!!!

Συγκεκριμένα κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν μπορούσε να κάνει δηλώσεις αφού εκείνη την ώρα οι συγκεντρωμένοι οπαδοί φώναζαν συνθήματα. Όταν κάπως τα πράγματα ηρέμησαν ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη αρκέστηκε να δηλώσει: "Με πρότεινε όλο το Δ.Σ. για πρόεδρο αλλά επειδή εγώ φοράω παντελόνια αρνήθηκα". Ο κόσμος εκείνη την ώρα άρχισε να φωνάζει συνθήματα κατά του Παύλου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εκνευρίστηκε προσπάθησε να μιλήσει με τους φίλους των πρασίνων και όταν είδε ότι αυτό δεν ήταν δυνατό να συμβεί αποχώρησε.

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ!
ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ"!
ΚΑΙ Σ' ΑΝΩΤΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Salpifan παοκτζή ποια εινι η γν΄ωμη σου για το Δερμιτζάκη; Καλος για την ομάδα σου; Κ΄ανε κανένα copypaste να μας πεις.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ 900 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΜΕ 900 ΔΕΝ ΠΙΕΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ, ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ. ΗΘΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, Η ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΩΦΕΡ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΓΚΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΤΣΑΣΗ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ. ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΦΕΡ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΕΣΤΩ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΑΡΚΕΙ Ο ΣΩΦΕΡ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ.

YΓ:ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΥΛΟ-ΘΑΝΑΣΗ-ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν ηταν μόνο 900 άτομα. 1200 και βάλε.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ!

ΝΤΑΜΠΛ πήρε κι ο Σοφέρ με Σουμ και Ζάετς και σε χρόνια που ο Θείος δεν ήταν ψόφιος δεν χρώσταγε τα κέρατα του δεν τον κυνηγούσανε για Ζίμενς δεν ήταν άρρωστος !!!

Και;

ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑ ΝΤΑΜΠΛ!

η επόμενη μερα μετρά ει!!!!!!!!!!!!!!!!



ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ:

Θέλετε για προεδρο έναν ανθρωπο που εβαλε 4εκ στον ΠΑΟ κι άπειρες ώρες προσωπικης δουλειάς ;

ή έναν ανθρπο που έβαλε 300 εκ στον ΠΑΟ κι άπειρα χρόνια προσωπικης δουλειάς;;;

ΠΑΤΕΡΑ
ή ΠΑΥΛΟΘΑΝΑΣΗ;;;

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Τι ψευτοδίλημμα είναι αυτό ? ΠαυλοΘανάσης ή Πατέρας ?
Καρκίνος ή όχι είναι το δίλημμα αγαπητέ...
Τον ΠαυλοΘανάση μια ζωή δεν θέλαμε ?
Παύλο Θεέ πάρε την ΠΑΕ δεν λέγαμε ?
Όμως αν ο ΠαυλοΘανάσης πάρει την ΠΑΕ, τέλος το μπάσκετ.
Ήδη τέλος το βόλεϊ (σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες)...
Είναι αδύνατο μια και μόνο οικογένεια να συντηρεί τήν ομάδα σε όλα τα τμήματα (στο επίπεδο που πρέπει).
Από τη στιγμή λοιπόν που (φάνηκε πως) αλλάξαμε πορεία, ποιος ο λόγος να υποσκάπτουμε τον Πατέρα ?
Σε όλα καλοί και άγιοι οι ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΙ Γιαννακόπουλοι, έκαναν όμως ένα ΜΕΓΑΛΟ φάουλ: άρχισαν να σιγοντάρουν τον ακατανόμαστο και να σαμποτάρουν τον Πατέρα, βγάζοντας μέχρι και πρωτοσέλιδα για πρόεδρο-γλάστρα!
Δηλαδή ρε φίλε αν γίνει ο ΠαυλοΘανάσης πρόεδρος, δεν θα είναι (με την ίδια λογική) γλάστρα ?
Θα τον αφήσει λες ο Τζίγκερ να πάρει μετοχές σε σημείο που να του αφαιρέσει την πλειοψηφία ?? Ή θα βάλει από μόνος του χρήματα ο ΠαυλοΘανάσης χωρίς να έχει ιδιοκτησιακό αντίκρυσμα ??
Οι Γιαννακόπουλοι μασήσανε τη φόλα του Τζίγκερ, που τους έταξε και καλά προεδριλίκια, και στράφηκαν κατά του Πατέρα. Αυτό ήταν το ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ τους. Επειδή τους ξέρουμε όλοι καλά, εγώ προσωπικά δεν τους παρεξηγώ. Το ξέρω ότι το έκαναν από την καψούρα τους για την ομάδα. Οι ερωτευμένοι συγχωρούνται...
Το θέμα είναι να στραφούμε ξανά όλοι μαζί κατά του καρκίνου. Ντρέπομαι και που το λέω δηλαδή. Δεν είναι ολοφάνερο ???
Να συνεννοηθούν οι Γιαννακόπουλοι με τον Πατέρα και τον Βγενόπουλο, ώστε να πάρουν κι αυτοί την προεδρία κάποια στιγμή. Συννενοημένοι όμως, και με αποκλεισμένο τον (άνευ οιουδήποτε λαϊκού ερείσματος) Τζίγκερ.
Να μην τον ξαναφήσουν να τους διαιρέσει...
Μόνο ενωμένοι μπορούν να ανατρέψουν τον κατεστημένο...
ΛΟΙΠΟΝ:
ΨΕΥΔΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ !!!
ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ !!!!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τριφυλλόκαρδε περιττό να αναφέρω ότι συμφωνώ 10000% με την άποψη σου.

Που ήσουν τόσο καιρό που "παλεύαμε" 3 άτομα εδώ "μέσα"?

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=gBrjGyR-Gjw&feature=related

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Τεν Κάτε στην Καθημερινή:

-Έφτασε, νομίζετε, η ώρα του Παναθηναϊκού να κυριαρχήσει;

"Με το που ήλθα, είδα στην πρώτη σελίδα μιας εφημερίδας φωτογραφίες του Βαρδινογιάννη, του Πατέρα, του Γιαννακόπουλου και του γιού του. Χαζός δεν είμαι. Κατάλαβα αμέσως πως πάλι έχουμε πόλεμο. Πώς να κυριαρχήσεις έτσι; Χωρίς σταθερότητα πώς; Πόσους προπονητές έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια; Μπορούν να τους μετρήσουν; Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ότι πρέπει να κοιτάει το δικό του δρόμο και όχι τι κάνει ο Ολυμπιακός".

-Πιστεύετε ότι έχει κόμπλεξ;

"Βεβαίως και είναι φυσιολογικό αυτό όταν έχεις ένα πρωτάθλημα και ο άλλος δώδεκα. Αλλά οφείλεις να το ξεπεράσεις γιατί κάθε χρονιά θα μεγαλώνει η πίεση. Πρέπει να συγκεντρώνεσαι στους στόχους σου. Ποιοι είναι οι στόχοι σου; Το πρωτάθλημα, να βελτιώνεις το παιχνίδι σου, να είσαι στο Τσάμπιονς Λιγκ το Φλεβάρη και όχι να λες ότι θα το κερδίσεις. Ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν θα κερδίσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο".

-Το «ποτέ» ακούγεται βαρύ για μια ομάδα που έχει παίξει έναν τελικό και δύο ημιτελικούς.

"Το ποτέ σημαίνει ποτέ. Πριν πόσα χρόνια τα έκανε αυτά; Είναι πια θέμα χρημάτων. Τα μεγαλύτερα μπάτζετ εγγυώνται καλύτερους παίκτες και προπονητές, μεγαλύτερες δυνατότητες. Μία καλύτερη ομάδα γίνεται να την κερδίσεις, όπως εμείς κερδίσαμε την Ίντερ. Αλλά μετά έπρεπε να κερδίσουμε και τη Βιγιαρεάλ, και μετά την Αρσεναλ, την Τσέλσι και τη Μπαρτσελόνα. Είναι αδύνατον. Τι είναι ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη; 27ος; Άντε να πάει 20ος. Ποιος είναι ο 20ος στην Ελλάδα; Ο Πανσερραϊκός ίσως; Μπορεί να νικήσει μια φορά τον Παναθηναϊκό όπως τον νίκησε πέρυσι, αλλά πρωτάθλημα δεν θα πάρει. Ποτέ..."

-Ετσι λέγαμε και στο Euro αλλά το πήρε η Ελλάδα...

"Όλοι οι Έλληνες Θεοί ήταν μαζί σας στην Πορτογαλία. Αυτά συμβαίνουν μια φορά στα 100 χρόνια".

-Τζόρβας;

"Πολύ καλός στη γραμμή με εκπληκτικά ρεφλέξ, αλλά όχι τόσο καλός μακριά από τα δοκάρια του. Γι' αυτό δεν είναι γκολκίπερ υψηλού επιπέδου. Δουλεύει σκληρά αλλά είναι μεγάλος πια για να βελτιώσει τις αδυναμίες του. Ήταν δεύτερος μέχρι τα 27-28 του και έμεινε πίσω".

-Ζιλμπέρτο Σίλβα;

"Είναι μοναχικός τύπος. Αδιαμφισβήτητα παίκτης ποιότητας, ίσως όμως ο Παναθηναϊκός να ήθελε κάτι άλλο. Κατά ένα τρόπο στέρησε χρόνο από τον Σιμάο που είναι νέος και πρέπει να παίζει περισσότερο. Στην επικοινωνία με τους συμπαίκτες του θα περίμενα κάτι περισσότερο, αλλά είναι δύσκολο να είσαι ηγέτης σε μια ξένη χώρα, μιλώντας μια ξένη γλώσσα".

-Σαλπιγγίδης;

"Δεν είναι εξαιρετικά προικισμένος, βάζει όμως 10-15 γκολ και είναι σημαντικός στην ομάδα. Θα ήθελα έναν πιο ταλαντούχο παίκτη στη θέση του. Παρότι δεν είναι η θέση του δεξιά, προσαρμόστηκε γρήγορα. Είναι ο απόλυτα ομαδικός παίκτης. Το στιλ του ΠΑΟΚ, του ταιριάζει καλύτερα".

-Ο Σιμάο δεν είναι έτοιμος;

"Όχι ακόμα. Έχει τρομερά αθλητικά προσόντα, είναι σούπερ στο να κερδίζει τη μπάλα αλλά θέλει δουλειά για να μάθει τι να την κάνει μόλις την πάρει. Έχει τη νοοτροπία νικητή και όλες οι ομάδες θέλουν έναν παίκτη σαν κι αυτόν, αλλά πρέπει να βελτιωθεί πολύ στην τεχνική για να παίξει σε τοπ επίπεδο".

Πανσερραικός της Ευρώπης?

Δυστυχώς θα συμφωνήσω. :-))

Ξανθιώτης είπε...

"Μία καλύτερη ομάδα γίνεται να την κερδίσεις, όπως εμείς κερδίσαμε την Ίντερ. Αλλά μετά έπρεπε να κερδίσουμε και τη Βιγιαρεάλ, και μετά την Αρσεναλ, την Τσέλσι και τη Μπαρτσελόνα. Είναι αδύνατον."

Είναι αλήθεια αυτό, ποιος μπορεί να το αρνηθεί;

Για να το πάρει φέτος, η Ίντερ απέκλεισε τους εξής:

Τσέλσι
ΤΣΣΚΑ
Μπαρτσελόνα
Μπάγερν


Σαν ΠΑΟ μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε από αυτούς. Όμως να τους αποκλείσουμε και τους τέσσερις διαδοχικά; Με τίποτα!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξέρεις τι είναι Ξανθιώτη να είσαι Πανσερραικός της Ευρώπης και να μη θες να ανέβεις επίπεδο?

Γιατί με τη συμπεριφοριά τους οι φίλαθλοι αυτό λένε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΗ ΝΥΚΤΑ, ΠΟΙΟΙ 3 ΠΑΛΕΒΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΒΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΛΛΟΝ. ΓΙΑ ΠΕΣ. ΠΟΙΟΙ? ΠΟΙΑ ΝΙΚΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΓΙΑ ΠΕΣ.........

Ανώνυμος είπε...

-Σας κατηγορούν ότι ο Γιούρκας έπαιζε αν και ανέτοιμος, για να δικαιολογηθεί μια ακριβή μεταγραφή.

"Μα δεν ήταν ακριβή. Μόλις 250 χιλ. στοίχισε".

-Όχι, μετά από μόλις πέντε ματς έπαιρνε μπόνους άλλα 400 χιλ. ευρώ.
"Δεν το ξέρω αυτό. Αν το ήξερα, θα έλεγα όχι. Καλός παίκτης, τον θυμόμουν από την Ισπανία, όμως είναι πολλά τόσα λεφτά για κάποιον που είχε να παίξει σοβαρό ποδόσφαιρο δύο χρόνια. Αργότερα έμαθα πως τον είχε κόψει η Κολωνία στις ιατρικές εξετάσεις. Τον πήραμε την τελευταία μέρα. Όπως μου είχε πει ο κ. Πατέρας τον πήραμε σχεδόν τζάμπα γιατί είχε μεσολαβήσει ο κ. Πιλάβιος για να βρει ομάδα ενόψει Μουντιάλ. Με 250 χιλ. άξιζε, με 650 χιλ. όχι".


AFTO GIA TO ZWO TO NIKTA, POU OLOI OI SOVAROI EDW MESA TOU ELEGAN PWS O GIURKAS DEN KANEI K AFTOS EPEIDI MALLON PIDIOUNTAI, THEO TON ANEVAZE IMITHEO TON KATEVAZE.


Ο Πατέρας ξέρει από καράβια, δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Αυτοί που είναι δίπλα του και του μιλάνε «ελληνικά» για ποδόσφαιρο, αυτοί είναι το πρόβλημα".

-Εννοείτε τον Αντωνίου;

"Δέκα μέρες πριν απολυθώ, ο Αντωνίου είχε μίτινγκ με μερικούς Ελληνες παίκτες. Μου είπε πιο μετά ότι μίλησαν για τα μπόνους. Μα ελάτε τώρα... Δεν θέλω ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου να ανταλλάξω ούτε μία κουβέντα με τον Αντωνίου. Τη μέρα που απολύθηκα μου είπε ότι δεν ήξερε τίποτα και ότι θα με πάρει τηλέφωνο. Το τηλέφωνό μου δεν κτύπησε ποτέ. Συνεργάτες για 17 μήνες και ούτε ένα τηλεφώνημα. Σε άλλους ήξερε να τηλεφωνεί".

-Σε ποιους εννοείτε;
"Ελληνικά δεν ξέρω αλλά κόβει το μάτι μου, καταλαβαίνω. Ο Αντωνίου έλεγε τα πάντα σε δύο εφημερίδες, τη Sportday και την Εξέδρα, για να εξασφαλίσει την εύνοιά τους. Εκεί ήξερε να τηλεφωνεί...".


Κατσουράνης;
"Μαζί με τον Καραγκούνη είναι οι τυπικοί Έλληνες παίκτες. Θέλουν να τα ελέγχουν όλα. Ποιος μπαίνει, ποιος βγαίνει, τα πάντα. Πρέπει να αποδεχτούν ότι καμιά φορά έρχονται στην ομάδα μεγαλύτεροι παίκτες απ' αυτούς. Δε γίνεται μια ζωή να απαιτούν, πρέπει και να δίνουν.


ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ 88 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ.....ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΦΤΑΙΕΙ?ΜΑΓΚΕΣ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ. ΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ "ΑΡΕΣΕΙ" ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τον ΠαυλοΘανάση μια ζωή δεν θέλαμε ?
Παύλο Θεέ πάρε την ΠΑΕ δεν λέγαμε ?
Όμως αν ο ΠαυλοΘανάσης πάρει την ΠΑΕ, τέλος το μπάσκετ.

Τι λε ρε παιδάκι μ'! Φοβερό! Τόσα χρόνια πριν πώς δε τοχες σκεφτεί;

Ανώνυμος είπε...

Που ήσουν τόσο καιρό που "παλεύαμε" 3 άτομα εδώ "μέσα"?

Άιντε τετραπλασιάστηκες τώρα. Με το καλό να τα χιλιάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανώνυμε γράψαμε ταυτοχρονα Τ΄ωρα το δα.

Ανώνυμος είπε...

"Ανώνυμε" μην εμποδάς το διάλογο!

Ανώνυμος είπε...

"Ανώνυμε" πο εμποδ΄ας το διάλγο ο εχθρός είναι ΄ενας: ο εργοδ΄οτητς σου!!!!!

Στρώσε Καν είπε...

Ποιος ήταν ο ρόλος της ΕΚΤ στο ξέσπασμα της ελληνικής κρίσης;

Ο βασικός της ρόλος ήταν στα χρόνια πριν το ξέσπασμα της κρίσης – είναι ένας ρόλος που δεν είναι ευρέως γνωστός, κάτι στο οποίο έχει συμβάλει και η ίδια η ΕΚΤ. Αυτό που μας λέει η ΕΚΤ, όπως και άλλες κεντρικές τράπεζες, είναι ότι τα επιτόκια είναι το κύριο εργαλείο άσκησης της νομισματικής πολιτικής. Τώρα, ειδικά στην περίπτωση της Ευρώπης, είναι εύκολο να αποδείξουμε ότι αυτό δεν ισχύει, καθώς τα επιτόκια ήταν ίδια για όλες τις χώρες της ευρωζώνης αλλά τα μέλη της βρίσκονταν σε πολύ διαφορετικές φάσεις του οικονομικού κύκλου. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι οι κύκλοι αυτοί δεν καθορίζονταν από τα επιτόκια. Ποια ήταν λοιπόν η αιτία; Προκύπτει ότι ήταν ένας άλλος νομισματικός παράγοντας που βρίσκεται υπό την εποπτεία της ΕΚΤ, δηλαδή το ύψος των πιστώσεων. Όλοι θα συμφωνούσαν ότι ο ρόλος των κεντρικών τραπεζών είναι να ελέγχουν την προσφορά χρήματος και συνεπώς τη δημιουργία πιστώσεων, τη χορήγηση τραπεζικών δανείων.

Ανώνυμος είπε...

Κόψε την αριστερή προπαγκάντα "Στρώσε" και μη μποδίζεις το διάλοο

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αν δε θέλετε να είστε ο Πανσερραικός της Ευρώπης ΑΠΑΞΙΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

Υ.Γ. Δεν έχω καμία σχέση με τις ανώνυμες αδελφές που προηγήθηκαν παρά την απεγνωσμένη προπαγάνδα του Τουρτούρα.

Ανώνυμος είπε...

ase re propagandisti agwnisti travesti nikta. ekanes kai google name gia ksepsarwma. mila me ta alla sou niks, ksanthoula, elvis priesley kai poutsokardos.

Ανώνυμος είπε...

Στημένα είναι όλα ρε μη ψαρώνετε. Όλα στημένα σαν παράσταση να κολλήσετε όλοι σας και οι άνθρωποι πίσω από τις κουρτίνες να σας πάνε ασάλιωτο στα σοβαρά θέματα. Τό όπιο του λαού ρεεεε! Ξυπνάτε! Εϊναι δυνατόν αυτοί να τρώγονται? Ας πούλαγαν ένα γιωτ για μεταγραφές είστε σοβαροί και μασάτε κουτόχορτο από τις 42 αθλητικές εγκάθετες φυλλάδες και σάιτς που σας κρατάνε πρόβατα? Εδώ ο κόσμος καίγεται και σας έχουν να αγωνιάτε μη φύγει ο πατέρας και ο κόκκαλης ρεεεεε με τα 50 γιωτ ο καθένας ρεεεεεεεεεεεε! Ξυπνάτε άμεσα !

YΓ: ο λυμπε γυρνάει στο αεκακι 44. . . . .θέλω γνώμες για την αξία του σαν παίκτη, οχι για την επιλογή του αεκ44.

ZOGRAFOU 13 είπε...

Ν΄υχτα βγενόκοτα εσύ κι ο "ανωνυμοες" τσ'ατσος τοχετε ξεφτιλίσει το μπλογκ. Ο άλλος τα βγάζει ολα καλά για να μη χάσει αξία η εταιρόα του αφεντικο'υ του κι εσύ ξσνθιά βγενόκοτα Νύχτα τα βγάζεις όλα μαύρα και προπαγανδίζεις από την αρχή "αποχή απαξίωση" για να πέσει η αξία του ΠΑΟ και να την αγοράσει φτηνά το αφεντικό σου!

Ξεσ[κεπάστηκες βγενόκοτα! ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕΣ! Τ'ωρα που το αφεντικό σου 'εκανε κοκοκοκο κι απόδειξε ότι η γλώσσα του τρέχει ενώ το πορτοφόλι του είναι στεγνό, φάνηκε τώρα ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕ τόσο καιρο για να γράφες αυτ α τα γραφικά για αποχή κι απαξίωση!!!! ξΑΙ προφανώς τα ιδια θα συνεχίσεις να τραγουδάς αφού΄ ττο ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ σου θέλει ν' αγοράσει τζάμπα.!!! κΑι γι'αυτό τρώγεσαι με τον "ανώνυμ,ο" τσάτσο, βγενόκοτα!

Κι άσε τα σάπια, εσύ κι ο Ξανθιώτης είστε ο ίδιος εγκάθετος. έΤΣΙ κι αλλιώς ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΤΕ για την Πανάθα, την ΙΔΙΑ ΜΑΥΡΙΛΑ προπαγανδίζετε,αφού έχετε το ίδιο αφεντικό!

ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕΣ ΞΑΝΘΙΑ ΒΓΕΝΟΚΟΤΑ ΝΥΧΤΑ!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Χαχαχαχα.........

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πέτσκο από ότι δείχνουν τα πράγματα ο αντι-Σάλπι. Από Γκοβού, Πέτσκο αντί 500 χιλιάδων. Ε ρε γλέντια.......

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Η ανακοίνωση του Νικόλα Πατέρα:

"Παρακαλώ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να σεβαστούνε την απόφαση μου να παραιτηθώ από την θέση του Προέδρου της ΠΑΕ.

Δεν είναι ώρα για λαϊκά δικαστήρια αλλά για ενότητα ώστε να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στον δρόμο των επιτυχιών . Μην αφήσουμε εκείνους που θρέφονται από τον διχασμό , την λασπολογία και την χυδαιότητα να καταστρέψουνε όσα κατακτήσαμε.

Έχω κάνει τις εξής προτάσεις για την θέση του Προέδρου της ΠΑΕ :

1. Στις 19 Απριλίου με επιστολή μου στον μεγαλομέτοχο Γ.Βαρδινογιάννη μεταξύ άλλων, εισηγήθηκα με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να προτείνουμε για Πρόεδρο τον Παύλο Γιαννακόπουλο (μετά και από τις ραδιοφωνικές δηλώσεις που είχε κάνει στις 16 Απριλίου ) για να σταματήσει το κλίμα της εσωστρέφειας και της Προεδρολογίας που ζημίωνε την ομάδα.

2. Στις 23 Απριλίου στην συνάντηση που είχα , με τον Γ. Βαρδινογιάννη και τον Α. Βγενόπουλο προτείναμε από κοινού να αναλάβει ο μεγαλομέτοχος Πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά αρνήθηκε.

3. Στις 28 Μαΐου , πριν από το Δ.Σ, ο Γιάννης Ξυλάς μου πρότεινε να εισηγηθεί τον θανάση Γιαννακόπουλο για Πρόεδρο και συμφώνησα όπως και ο Α.Βγενόπουλος. Υπήρξε καθολική συμφωνία από το Δ.Σ, αλλά αρνήθηκε.

Προσωπικά σε ότι με αφορά :

Θα συμμετέχω στο νέο Δ.Σ, της ΠΑΕ.
Θα συμμετάσχω στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά όλους θερμά για την στήριξη σας κατά την Προεδρία μου γιατί αυτή υπήρξε η κινητήριος δύναμη για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Θα ήθελα να δω αν έχουμε πρόεδρο Θανάση ή Παύλο ή Δημητράκη, αν θα έχουμε πρωτοσέλιδο περί "Προέδρου Γλάστρας". :-))

Ε ρε γλέντια.

Έλα μωρή Πανσερραικάρα της Ευρώπης.

Porto Leone 7 είπε...

Έλα μωρή Πανσερραικάρα της Ευρώπης.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

ΘΡΥΛΟΣG7 είπε...

Ε ρε γλέντια.
Έλα μωρή Πανσερραικάρα της Ευρώπης.

ΕΤΣΙ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!

THRYLARAS 7 είπε...

Έλα μωρή Πανσερραικάρα της Ευρώπης.

Α ρε κουρέλα Panathinaikos my ass!!!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη, ο Τουρτούρας πέρα από Κώστας από τις Σέρρες, Ζωγράφου 13, ένας μαλάκας από το Βέλγιο και 1000 μαλάκες ανώνυμοι έγινε και ολυμπιακός τώρα.

Κάνε μου λίγο ρε μαλάκα τζόνυ τον Κώστα από τις Σέρρες σε παρακαλώ.

Κάνε μου λιγάκι μουυυυυυυ....

:-))

Έλα μωρή Πανσερραικάρα της Ευρώπης.

Ανώνυμος είπε...

den exw grapsei pote ws "ένας μαλάκας από το Βέλγιο"

kwstas serres


PS: lete na ginei kamia malakia kai na xasoume ta skiptra sto basket? mas gamise i dietisia xtes alla kai pali i omada den vlepotan... pes mas pansofe aristere agwnisti, tha kerdisoume sto oaka tous gay sigeneis sou?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Άμα είσαι δε χρειάζεται να γράψεις ως.

:-))

Ανώνυμος είπε...

vlaka prezaka nikta psofa epitelous.

kwstas apo trikala, thios tou tortura, PANATHINAIKOS, aftos pou se gamaei esena kai tin familia sou

Ξανθιώτης είπε...

Νύχτα, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε άλλο με τον τύπο. Μόνο ο ψυχίατρος μπορεί να τον βοηθήσει. Και αν...


(Βέβαια, καμιά φορά έχει πλάκα να τον βλέπεις να χτυπιέται με τα μπολντ!)
:-)))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Λες να τον αφήσουμε να χτυπιέται μόνος του Ξανθιώτη σαν τον Joe Dalton? Μα επιτελούμε ανθρωπιστικό έργο. Δεν του μιλάει κανείς.

Άντε για το καλό του blog και αυτών που τον ανέχονται να τον αφήσουμε να λυσσάξει μόνος του. Απλά μόνο θα υπενθυμίσω στον κλανόμαγκα ότι έχω δώσει το mail μου ώστε να βρεθούμε και να μου "τα πει" κατ' ιδίαν, αλλά προτίμησε τη θαλπωρή της παντόφλας του. Κο κο κο κο.......ααα από εκεί θα βγαίνει το ψευδώνυμο κοοοστας. Και το Σέρρες από τις δηλώσεις του Τεν Κάτε. :-))

Πως βλέπεις τον Πανσερραικό της Ευρώπης Ξανθιώτη? Βλέπεις "φως"?

THRYLARAS 7 είπε...

Πως βλέπεις τον Πανσερραικό της Ευρώπης Ξανθιώτη? Βλέπεις "φως"?

ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΡΕΕΕ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μη ξαναγράψετε ταυτόχρονα κατα τύχη μαζί μου γιατί θα νομίζουν πως είμαι άλλος ενω είμαι εγώ ο άλλος κι όχι ο άλλος που θα νομίζουν πως είμαι εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια πως βλέπεις τον Πανσερραικό της Ευρώπης Ξανθιώτη? Βλέπεις "φως"?

Ανώνυμος είπε...

Αν΄ω νυμςε σου λέει ο άλλος μη γρ΄αφες ταυχότρονα μαζί του τίποτα εσυ αναίσθητος είσαι?

Ανώνυμος είπε...

Δε γράφω ταυτόχρονα με τον άλλο κατά τύχη ρε συ. ταυτόχρονα κατά τύχη με σένα γράφω δεν το είδες?

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις εγώ ειμει ο άλλος. Τρέχε ι τίποτα;;

Ανώνυμος είπε...

Άμα ρε συ εσύ εισαι ο άλλος τοτε εγώ ποιος είμαι?

Ανώνυμος είπε...

Εσύ είσαι ο παράλλος ρεεεε!!!!!!!!!!!!!!

Porto Leone G7 είπε...

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΡΕ: πως βλέπεις τον Πανσερραικό της Ευρώπης Ξανθιώτη? Βλέπεις "φως"?

Ξανθιώτης είπε...

Για τον ΠΑΟ, δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να προβλέψει τίποτα αυτή τη στιγμή. Κανένας από τους μετόχους δεν ξέρει τι θα γίνει. Είναι σαφές ότι τον Τζίγγερ δεν τον θέλει κανείς, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει και τρόπος να τον διώξουν. Προφανώς να δώσει κάποιος ... 100 εκατομμύρια ευρώ (!!!) ούτε σε ανέκδοτο. Αυτά είναι γελοιότητες! Ούτε σε δραχμές!

Οπότε, πάλι με τον Τζίγγερ θα μείνουμε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ως γνωστό είναι ανίκανος. Είναι και εγωιστής γιατί δεν του κάθεται καλά να αποδεικνύουν άλλοι ότι μπορούν καλύτερα. Όλος ο κόσμος το ξέρει ότι είναι ανίκανος, μόνο αυτός κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει. Αλλά αυτός είναι ο ορισμός όλων των ηλίθιων...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Άκου ένα καλό από kontra.gr:

"Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει στην "κυβέρνηση" της ομάδας και να ασχολείται με την καθημερινή λειτουργία της, όπως έκανε από το 2003 έως το 2008."

ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ?

ΠΟΙΟΣ?

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρουν?

Πρόεδρος όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει ο Θανάσης.

Και ρωτώ.

Ποιά η διαφορά του προέδρου-γλάστρα που θα είχαμε σε περίπτωση παραμονής Πατέρα?

Θα έχουμε ενότητα τώρα δεδομένου ότι ο μεγαλομέτοχος + τα δύο οπαδικά έντυπα θα συμφωνούν για τον πρόεδρο?

Η ουσία ποιά θα είναι?

Απλώς ο έλεγχος της κοινής γνώμης?

Και η ομάδα?

Λεφτά θα πέσουν ή θα πάμε σε πολιτική λιτότητας όπως όλα δείχνουν.

Η στάση των φιλάθλων ποιά θα είναι και ποιά θα έπρεπε να είναι?

Πολλά τα ερωτήματα αγαπητέ Ξανθιώτη.

Η ουσία είναι ότι η παραμονή Βαρδινογιάννη είναι εγγύηση οπισθοδρόμησης. Θα συναντηθεί λέει και με τους υπεύθυνους των συνδέσμων. Για να δούμε θα τον υποδεχθούν όπως του αρμόζει?

Ανώνυμος είπε...

Συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού θα έχει την Τρίτη ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ζήτησε να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των συνδέσμων, ώστε να συζητήσει μαζί τους για την επόμενη μέρα στο Τριφύλλι. Οι υπεύθυνοι των οργανωμένων θα προσέλθουν το απόγευμα στα γραφεία της ΒΑΡΝΙΜΑ στο Μαρούσι, όπου θα τους υποδεχτεί στο γραφείο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι από τον Ενιαίο Φορέα, την Θύρα 13-1966, τους Cockneys και τον Παναθηναϊκό 1908.


dwse gianni thee

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρος όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει ο Θανάσης.
Και ρωτώ.
Ποιά η διαφορά του προέδρου-γλάστρα που θα είχαμε σε περίπτωση παραμονής Πατέρα?

ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ Η ΓΛΑΣΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΥΤΕΡΗ;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν απαντ΄αω σε αν΄ωνυμους που γράφουνε και ταυτ΄οχρνα.

Ανώνυμος είπε...

Και που εμποδ ίζον το δι΄αλογο, ναι?

Porto Leone G7 είπε...

Ο νέος πρόεδρος του Πανσεραικού της Ευρώπης

http://www.fytorio.gr/shop/images/P/Glastra_eksagwni.jpg

Ανώνυμος είπε...

Πού ησουνα τόσο καιρό ανώνυμε και παλευαμε εδω 3 ενταντίον όλων?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. SQUARE ΚΑΙ ΟLD BOY ΚΑΝΤΕ ΒLOK SE ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟ< ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ.

ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Το ποιός έχει γαμήσει το blog είναι περιττό να το πω.

Προσωπικά γράφω με ένα nick και προσπαθώ να διάγω διάλογο με όποια παιδιά το επιθυμούν.

Από εκεί και πέρα επικρατεί μια προσπάθεια φίμωσης με ανώνυμα προπαγανδιστικά σχόλια. Κάθε δημοσίευση μου, ακολουθεί ένας καταιγισμός ανώνυμων μηνυμάτων. Ο σκοπός είναι εμφανής.

Αυτή είναι η (πικρή) αλήθεια.

Και το κακό είναι ότι δεν λοιδωρείται μόνο ο εαυτός μου αλλά και άλλοι χρήστες όπως ο Ξανθιώτης και ο Elvis μόνο και μόνο επειδή οι γνώμες μας συμπίπτουν.

Φασιστικές πρακτικές δε θα περάσουν.

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Λίγο moderation δε βλάπτει.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τριφυλλόκαρδε συμφωνώ αλλά εδώ βλέπεις δε συμμετέχουν καν στις (όποιες) συζητήσεις και το blog είναι έρμαιο στις διαθέσεις ενός ψυχοπαθή.

Από την άλλη τι να κάνεις? Άντε να σβήσεις τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και τις μαλακίες του ανώνυμου. Δε μπορείς να πετύχεις και πολλά.

Μόνο με τη συμμετοχή και τη συζήτηση σε υγιή βάση θα απομονώσεις τον ψυχοπαθή. Γιατί ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ δεν είναι πολλοί. Μια μαλακία θα γράψει, δυο, τρεις, αν δεν του μιλάει κανείς θα φύγει.

Ποιοί έχουμε απομείνει? Εγώ, εσύ, ο Evil αραιά και που, ο Ξανθιώτης και αυτός.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Αγαπητοί κύριοι,

Δια της παρούσης υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Ά Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με άμεση ισχύ.

Κύρια αρμοδιότητά μου, μεταξύ άλλων, ως σήμερα υπήρξε και η αποκλειστική ευθύνη της σχέσης της ΠΑΕ με τους συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων.

Η ενέργεια του μεγαλομετόχου, κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη να προσκαλέσει σε συνάντηση τους εκπροσώπους των συνδέσμων οργανωμένων φιλάθλων μέσω του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ, κ. Φάνη Βουτσαρά, παρακάμπτοντάς με και χωρίς να έχω την παραμικρή σχετική ενημέρωση, θεωρώ ότι αφενός θίγει το πρόσωπό μου και τη θεσμική μου υπόσταση στην ΠΑΕ και αφετέρου έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων προσωπικών του ενεργειών που μου έκαναν σαφές ότι είμαι ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΟΣ.

Ουσιαστικά η τελευταία αυτή ενέργεια με κατήργησε από σήμερα. Σεβόμενος την τιμή, την υπόληψη και την προσφορά μου στο Σύλλογο δεν μου μένει παρά να παραιτηθώ και τυπικά από έναν ρόλο που ούτως ή άλλως μου στέρησε.

Παραμένω μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και στρατιώτης του Παναθηναϊκού.

Με εκτίμηση, Α' Αντιπρόεδρος Αντώνης Αντωνιάδης".

ΑΙΧΜΕΣ Αντωνιάδη κατά Τζίγγερ. Η ομάδα στα χέρια του μεγαλομέτοχου. Μπρρρρρ.......

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Μόνο με κοινό μέτωπο όλων εναντίον της οικογένειας υπάρχει κάποια (αμυδρή) ελπίδα να ξεκουμπιστούν...

Peter Green είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ! ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.

ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ; ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΙΧΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

19/11/2008 ΤΑ ΝΕΑ «Τελευταία και με μεγάλη καθυστέρηση έγινε η συνάντηση του Αντώνη Αντωνιάδη με τους επικεφαλής του Ενιαίου Φορέα Θύρας 13. Και αυτή έγινε στα γραφεία του προέδρου παρουσία του Νικόλα Πατέρα! Τα τελευταία επεισόδια καταδικάστηκαν από όλες τις πλευρές, ενώ ο Α΄ αντιπρόεδρος Αντ. Αντωνιάδης όπως και οι οργανωμένοι έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις για τις τελευταίες τους δηλώσεις, κάτι που ηρεμεί το κλίμα. Ο Πατέρας στάθηκε ιδιαίτερα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τους είπε ότι «αν δεν υπήρχε το επεισόδιο με τη φωτιά, που διέκοψε το ματς, είναι πολύ πιθανό ο ΠΑΟ να νικούσε», σε κάτι που συμφώνησαν οι οπαδοί. Μίλησαν ωστόσο για ατυχές συμβάν, καθώς κατά λάθος στα πανό του Ολυμπιακού που καίγονταν προστέθηκαν και κάποια πλαστικά, καθώς και χαρτιά που βρίσκονταν στην τάφρο. Γι΄ αυτό τον λόγο, όπως είπαν, έβγαινε μαύρος καπνός! Για τη Λάρισα οι οργανωμένοι εξήγησαν ότι δεν υπήρχε σωστή οργάνωση από την Αστυνομία και έπρεπε να πιέσει περισσότερο ο Αντωνιάδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πρότεινε στον Αντ. Αντωνιάδη, που είναι και αρμόδιος στο θέμα των οπαδών, να τον βοηθάει ο γνωστός παράγοντας Νίκος Πλυτάς σε αυτό δύσκολο κομμάτι. Ο Αντ. Αντωνιάδης δεν του απάντησε και ο Ν. Πατέρας τού είπε να το σκεφτεί και να του απαντήσει.»

19/11/2008 ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ gazzetta.gr «Είναι σημαντικό ότι ο Πατέραας μπήκε στη μέση και στο θέμα με τον Αντωνιάδη και έκανε μεγάλη προσπάθεια για να το κλείσει. Ο «Ψηλός» είχε πειραχτεί χοντρά από τους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό του και το έδειξε ξεκάθαρα στους διαλόγους που υπήρξαν. Οι οπαδοί από την πλευρά τους... επανέλαβαν ολόκληρη την ανακοίνωση και τα πράγματα να ξέρετε πως δεν ήταν απλά. Έγιναν στην πορεία... Το θέμα θα κλείσει οριστικά από τη στιγμή που είναι ξεκάθαρο ότι ο αντιπρόεδρος θέλει βοήθεια. Και θα την έχει. Παναθηναϊκός και με το παραπάνω είναι ο άνθρωπος και είναι τιμή για το σύλλογο να τον έχει στο συμβούλιό του. Χρειαζεται ωστόσο συμβουλές περί των οπαδικων και ο Νίκος Πλυτάς που θα αναλάβει να μπει ως συνδετικός κρίκος είναι ο καταλληλότερος για να ισχυροποιηθεί η ομάδα στο κομμάτι αυτό».

Ο ΠΛΥΤΑΣ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ:

07/12/2008 sport24.gr Μετά τα τραγικά επεισόδια που έγιναν στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και τη λογομαχία του Νίκου Δεληγιάννη με τον έφορο των πρασίνων, Νίκο Πλυτά, ο τελευταίος συνελήφθη έξω από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ! Ο Νίκος Πλυτάς πήγε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, αλλά αστυνομικοί με ένταλμα σύλληψης τον συνέλαβαν ως ηθικό αυτουργό των επεισοδίων και σύντομα θα τον παραπέμψουν στον Εισαγγελέα. Εκτός από τα νομικά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει, ο Πλυτάς έχει απέναντί του και την ομάδα του Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του οποίου έχουν εξοργιστεί και απογοητευτεί με τη συμπεριφορά του και σκέφτονται τη διαγραφή του από το σύλλογο!

:-( :-((((

Ξανθιώτης είπε...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να θέλει τους Βαρδινογιάννηδες.

Ακόμη και οι ελάχιστοι που τους γλύφουν, αν τους έδινε κάποιος άλλος τα μισά λεφτά θα τους έφτυναν αμέσως.

Ξανθιώτης είπε...

http://www.sport24.gr/html/ent/879/ent.364879.asp

"για την τιμολογιακή πολιτική δεσμεύτηκε να προτείνει μείωση των τιμών στα φθηνά εισιτήρια διαρκείας"

Χαζομάρες και βλακείες είναι ΟΛΑ όσα φέρονται να είπαν "οι οπαδοί με τον Τζίγγερ", αλλά το παραπάνω παίρνει βραβείο!


Δεσμεύτηκε (!!!) λέει "να προτείνει (!!!) μείωση τιμών" !!!;;;;;;

Μα σε ποιόν θα "προτείνει";;;; Στον εαυτό του;;; Αφού αυτός έχει την απόλυτη πλειοψηφία! Αν θέλει μείωση τιμών εισητηρίων το αποφασίζει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! Δεν χρειάζεται να προτείνει τίποτα και σε κανένα.


Συνεχίζει να μας δουλεύει ο ανίκανος αυτός τύπος. Μα για ποιόν μας περνάνε; Για βλάκες; Για τον Τουρτούρα;

Ανώνυμος είπε...

Εγω ΄ενα δεν καταλααβαίνω. Τι δουλι΄α είχε ο ενιαίος φ. να κουβεντι΄αζει με το μισητό;;;;

GWFans είπε...

Τα σχέδια της οικογένειας Βαρδινογιάννη για το άνοιγμα της κερκόπορτας από την οποία θα περνούσαν στον πλήρη έλεγχο της ΠΑΕ και στην επιστροφή στις χειρότερες εποχές που γνωρίσαμε, δεν πέρασαν σήμερα. Η μαζική και δυναμική παρουσία του κόσμου απέτρεψε την τοποθέτηση «υπηρεσιακού» ή, ακόμα χειρότερα, «συνεργαζόμενου» με την οικογένεια προέδρου. Την Τετάρτη που έρχεται (2 Ιουνίου, επέτειο του Γουέμπλεϊ, ώρα 4 το απόγευμα), πάλι έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ, Κηφισίας και Αλεξάνδρας!

Παρά το μπέρδεμα και την απογοήτευση του κόσμου από τις τελευταίες εξελίξεις, μαζεύτηκαν πάνω από 1.500 οπαδοί του Παναθηναϊκού σήμερα έξω από το Δ.Σ., δείχνοντας ότι το αρχικό σοκ έχουμε αρχίσει να το ξεπερνάμε. Και το μήνυμα της θύρας 13 στάλθηκε δυναμικά προς όλες τις κατευθύνσεις και ήταν σαφές: ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΝΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ! Και τέλος, ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ!

Ύστερα απ’ αυτό, το Δ.Σ. της ΠΑΕ δεν κατέληξε σε απόφαση και όπως προαναφέραμε, θα συνεδριάσει και πάλι την ερχόμενη Τετάρτη για να εκλέξει τον πρόεδρο – και μάλιστα όχι «υπηρεσιακό», αλλά εκείνον που θα αναλάβει να οδηγήσει διοικητικά και αγωνιστικά την ομάδα για την επόμενη περίοδο. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΚΑΘΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΝΗΡΑ ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΣΧΕΔΙΑ.

Ο ΠΑΟ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΑΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!

GWF 28/5/2010

Ανώνυμος είπε...

ti eipan
http://prasinanea.gr/categories/management/article172390.ece

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να θέλει τους Βαρδινογιάννηδες.
Ακόμη και οι ελάχιστοι που τους γλύφουν, αν τους έδινε κάποιος άλλος τα μισά λεφτά θα τους έφτυναν αμέσως.

ΣΩΣΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΕΡΑΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Τα π΄αντα για την αγαπημ' ενη μας ομ΄αδα εδώ:

http://sport24.gr/category.asp?catid=13172&catco=0$1$118$1182$13172$&special=0

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ο Βαρδινογιάννης είναι πλέον κυρίαρχος του παιχνιδιού.

THIS THE END.

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Πάντα ο Βαρδινογιάννης ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού.
Απλά όταν πια κινδύνευε να φάει ξύλο, πιάστηκε από το σωσίβιο της (δήθεν) πολυμετοχικότητας για να ηρεμήσει προσωρινά το κλίμα.
Αυτό που έπρεπε να κάνουν οι υπόλοιποι είναι να συνεννοηθούν μεταξύ τους, να σχηματίσουν κοινό αρραγές μέτωπο, και να βγάλουν κοινή ανακοίνωση, ότι ή κάνεις ΑΝΟΙΚΤΗ αύξηση Μ.Κ. και βάζει ο καθένας ό,τι θέλει, ή ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, και βγάλτα πέρα μόνος σου.
Από τη στιγμή που το ποσοστό της οικογένειας έπεφτε στο 49.999...%, από εκεί και πέρα ας έβαζαν οι καρκίνοι όσα μιζερότερα καβουροποσά ήθελαν...Το μόνο που θα κατάφερναν θα ήταν να μειώνουν συνέχώς το μετοχικό ποσοστό τους.
Τώρα ο σωφέρ πέταξε την μπανανόφλουδα, την πάτησαν οι άλλοι, άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους για τα προεδριλίκια αντί να κοιτάζουν πως θα διώξουν τη χολέρα και...
Αυτό που επιδιώκει ο σωφέρ είναι να βάλει πρόεδρο (γλάστρα?) τον Θανάση, ελπίζοντας ότι λόγω της λατρείας του κόσμου προς το πρόσωπό του θα μειωθεί κάπως το τσουνάμι της ροχάλας προς την οικογένεια.
Ελπίζει ότι ναι μεν δεν θα πέσουν χρήματα για μεταγραφές, όμως ο Θανάσης (λόγω της γνώστής όμορφης τρέλας του) θα βάλει από μόνος του λεφτά, χωρίς να απαιτήσει αντίκρυσμα =(πάρα πολλές) μετοχές...
Α, και μην ελπίζετε επιστροφή σε εποχές Μήτσου-Μπόβιο-Ζουτάουτας...
Τώρα που θα ξαναγίνουμε αιώνιοι δευτεροτρίτοι, ξεχάστε ΕΝΤΕΛΩΣ το Champions League και τα λεφτά του.
Πάντως ειλικρινά ρε παιδιά...Αν ήμουν επιρρεπής προς τα μεταφυσικά και πίστευα στα ελλωχείμ και τα νεφελίμ, θα έλεγα πως ο σωφέρ είναι πράκτορας του Κρόκους...Δεν εξηγείται αλλιώς δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΘΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ!

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Μετά πνευμάτων αγίων, τετελειωμένων...

IL CAVALIERE είπε...

ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΦΟΥΛ ΣΤΗΝ ΑΜΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ;

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου:

"Ως γνωστόν εγώ οδήγησα πριν δύο χρόνια τον Παναθηναϊκό στην εποχή της πολυμετοχικότητας. Στην ομάδα προσφέρθηκαν 67 εκατομμύρια Ευρώ από νέους μετόχους, εκ των οποίων τα 20 εκατ. ήταν δικά μου, που έδωσαν την δυνατότητα να αποκτήσουμε παίκτες μεγάλης αξίας και να επιτύχουμε τους στόχους μας.

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
που δεν είμαι, ή θα έπρεπε η αγάπη μου για την ομάδα να μην υπόκειται στα όρια της προσωπικής μου αξιοπρέπειας, που δεν συμβαίνει.

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA

Ευχαριστώ την σύζυγό μου που με στήριξε και σ΄αυτήν μου την περιπέτεια.
Αποχωρώ υπερήφανος για την προσφορά μου στον Παναθηναϊκό και τη συνεισφορά μου σ΄αυτό το νταμπλ την αφιερώνω στην μνήμη του παππού μου.

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA

Υ.Γ. 1 Τις μετοχές που αγόρασα έναντι 20 εκατ. Ευρώ θα διαπραγματευτώ για να τις πουλήσω έναντι ενός Ευρώ είτε στον Ερασιτέχνη (ανάλογα με τις εξελίξεις στην εγγραφή νέων μελών) είτε στον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών και Αθλητριών του Παναθηναϊκού.

ΕΔΩ ΣΩΣΤΟΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ!

:-(((((((((

Αντέγειας Βγαινόπουλος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

Ανώνυμος είπε...

Σ' αυ το'υς τι θα πε'ις τώρα?????

sportodg 27/5/10
Μάλιστα την Πέμπτη, ο "Mr MIG" δέχτηκε την επίσκεψη μιας αντιπροσωπείας οπαδών στην MARFIN, τους οποίους καθησύχασε πως δεν σκέπτεται να τα παρατήσει και να πουλήσει το μερίδιο του, μετά την δημοσιοποίηση των βασικών του διαφωνιών με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Σκοπός του Βγενόπουλου είναι να συνεχίσει να ενισχύει οικονομικά τον Παναθηναϊκού αλλά με τον τρόπο τον οποίο ο ίδιος έχει επιλέξει και όχι μέσω μιας ηχηρής αγοράςτου πλειοψηφικού πακέτου.

Ο «Mr Mig» τους ...αποκάλυψε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ότι το μπάτζετ για μεταγραφές πρέπει να ανέλθει από 13 έως 15 εκ. ευρώ και πως είναι διατεθειμένος ο ίδιος μαζί με τον Νικόλα Πατέρα να συμβάλουν οικονομικά για να αυξηθεί το μεταγραφικό μπάτζετ από τα 5 εκ. ευρώ που είναι σήμερα.

«Άλλοι δύο Σισέ»
«Κι εγώ και ο Πατέρας είμαστε Παναθηναϊκοί. Έχω συνεννοηθεί μαζί του και θα ανακοινώσω την πρόθεσή μας να βάλουμε ένα ποσό 8-9 εκ. ευρώ στην ομάδα για να τα προσθέσει στο μεταγραφικό μπάτζετ των 5 εκ. ευρώ.
Έτσι, με ένα ποσό 13-15 εκ. ευρώ θα γίνουν οι μεταγραφές που αρμόζουν για φέτος στον Παναθηναϊκό Για μένα αυτό πρέπει να είναι κάθε χρόνο το μπάτζετ του Παναθηναϊκού και επιμένω σε αυτό που είχε πει ότι θέλουμε άλλους δύο Σισέ», τόνισε και γνωστοποίησε ότι θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου:

«Είμαι εδώ, δεν φεύγω»
«Θα συμμετάσχω στην αύξηση του Μ.Κ. κανονικά. Δεν πρόκειται να φύγω από τον Παναθηναϊκό. Θα είμαι εδώ».

:-(((((((((((

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τριφυλλόκαρδε συμφωνώ με την ανάλυση σου. ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Μία παγίδα ήταν τελικά η όλη ιστορία.

Ποιά είναι η προσφορά του Τζίγγερ όλα αυτά τα χρόνια? Εσωστρέφεια, ανικανότητα, αποφυγή ανάληψης ευθυνών (βλ. και πρόεδροι γλάστρες), άφησε τον Κόκκαλη να αλωνίσει εντός και εκτός θεσμικού χώρου του ελληνικού ποδοσφαίρου (12 στα 13 πρωταθλήματα ο γαύρος όταν εμείς χάναμε τελικούς κυπέλλου από Πανιώνιο, Λάρισα κλπ κλπ), γελοίες μεταγραφές, υποβάθμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος, πόλεμο ενάντια στο πιο μαχητικό τμήμα του οπαδικού κόσμου (Θ13) και άλλα πολλά που γράφεται ένα ολόκληρο βιβλίο.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ?

Ο Βγενόπουλος πρωτοστάτησε στην ιστορία της ΠΕΚ και μας αρέσει δε μας αρέσει χάρη σε αυτόν μπήκαν στην ΠΑΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ για καλές μεταγραφές και κυρίως εμφύσησε ένα άνεμο αισιοδοξίας στην πλειοψηφία του πράσινου κόσμου με εξαίρεση την Κάτια, τον άλλον τον μεθύστακα, τον Γκότζο, τα γκοτζαλάκια και φυσικά την αυλή του Τζίγγερ.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ?

Τετέλεσται.......

Ανώνυμος είπε...

Τετέλεστετ;
Μόλις Βόνταφων!
ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΣΙΓΚΕΡ

Πρόεδρο ς ΚΩΣΤΣ ΓΚΟΤΖΟΣ
Αντιπρ'οδρος ΤΟΡΤΟΥΡΑΣ
πΡΟπονητ΄ης ΜΑΥΡΗ ΝΧΤΑ
φουτμπολ μ΄ανατζρ 3ΠΑΚΙΑΣ

Και φ''υγμαςε!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι λε ρε "αν'ωνυμε/?
O 3PΠAKIAS είναι ο Ν΄υχτα.

Ανώνυμος είπε...

Κι που εινε το πρ\οβλημα "αλνώνυμε>;

Προπο νητς και φουτμπολ μ΄ανατζερ αναλαβάνει το ΄\ιδιο πρ'οσωπο!

Ανώνυμος είπε...

"Αν΄ωνμυε\ δυσλεξικ'ε ξ'ερεις τι λες? Μ'ηπως είσαι και ψυχ'ακιας?????
\Και σταμ'ατα να γράφεις ταυτ' οχρονα με μένα!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν΄ωνμυνος δυσλεξκικ'οσ είπε...

Ο'υτε τα αμεα δε σ΄'εβεσαι "ανώνμυμε;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Παραθέτω (συγνώμη αλλά είναι σε greeklish) την άποψη ενός φιλάθλου που απαντά στον Διονύση Δεσύλλα (από sportfm.gr) και που νομίζω πως εκφράζει την πλειοψηφία των πράσινων οπαδών:

"ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

Agapite kyrie Desylla, me megali ekpli3i diabazw apo to Munster Germanias tis e3eli3eis ston podosfairiko panathinaiko. Einai iliou faeinotero oti o fobos apo ton kyrio Bardinogianni na xasei ta prwteia tis probolis mesa apo tis epityxies tis neas doiikisis ton kanei na bgei na anakatepsei tin trapoula kai na gyrisei ton panathinaiko sto xtes, stin mizeria kai stin karpazia. Mono egwkentriki kai amfibolou apotelesmatos einai i anamoi3i tou kai briskei pseytoepixeirimata tou typou xrewn, astoxwn epilogwn antoniou klp... Opws kai na exei o Panathinaikos eixe ola ta fonta na 3efygei mprosta, na anoi3ei tin psalida me olous tous allous kai na dei3ei ygeia kai pygmi. Polli syntoma tha fanei i lanthasmeni kai 100% astoxi prospatheia tou gia allagi pleysis kai epistrofis sto parelthon. Polly krima. Me ektimisi K. Donas."

Επιστροφή στα χρόνια της μιζέριας και της καρπαζιάς. Επιστροφή στην ομάδα που αγαπήσαμε να μισούμε. Τον Τζιγγεριακό. Τον Πανσερραικό της Ευρώπης.

Θα γελάσουμε.

Ξανθιώτης είπε...

"ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ?

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ?"


Ε, δεν είχαμε φύγει και ποτέ. Γι αυτό άλλωστε είχαμε και τις ιστορίες με Μελμπεργκ και την αγορά του αμυντικού που δεν έγινε ποτέ.

Άλλωστε πολλοί από μας αυτό ακριβώς τόνιζαν αυτά τα δύο χρόνια. Δεν είχαμε ποτέ αληθινή πολυμετοχικότητα, ΕΝΑΣ είχε πάντα την πλειοψηφία, και ανά πάσα στιγμή μπορούσε να μπλοκάρει οτιδήποτε. Και βέβαια το έκανε επανειλημμένα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δεν έχεις και άδικο σε αυτό που λες αλλά τουλάχιστον είχαν πέσει κάποια χρήματα Ξανθιώτη, δε μπορούμε να το αμφισβητήσουμε αυτό.

Μόλις πριν από λίγο άκουσα στο ράδιο ότι ο Θανάσης δε δέχθηκε να αναλάβει πρόεδρος. Πολύ σοφή απόφαση για μένα.

Πλέον το μπαλάκι πέφτει στον Τζίγγερ (έτσι και αλλιώς ΑΥΤΟΣ έφερε την ομάδα σε αυτή την κατάσταση μετά από ένα νταμπλ).

Θα γελάσουμε σου λέω.

Πρόεδρος επιπέδου Μήτσου και Φιλλιπίδη βλέπω.

Ο κόσμος ξύπνησε και έχει απαιτήσεις.

Δε θα δεχθεί πισωγυρίσματα.

Για να δούμε τι θα δούμε.......

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

(από sportfm)

"«Όχι» από Θανάση

Η αναζήτηση προέδρου αρχίζει από το μηδέν στον Παναθηναϊκό, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αρνείται να αναλάβει την προεδρία. Αν επαληθευτεί κάτι τέτοιο από επίσημα χείλη, τότε ο νέος αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας, θα αναλάβει να «τρέξει» όλα τα ζητήματα της ομάδας μέχρι να ξαναγίνει διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ."

ΓΟΝΤΙΚΑΣ? ΠΟΙΟΣ?

Χαχαχαχα..........

Έλα μωρή Πανσερραικάρα της Ευρώπης.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

(από kontra.gr)

"Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Βαρδινογιάννης απέστειλε επιστολή στο ΔΣ σε μία προσπάθεια να διασφαλίσει την ενότητα."

Καλά τα θέλουν και τα γράφουν αυτά?

Ε ρε γέλιο.......πικρό.......

Ξανθιώτης είπε...

Νύχτα, δεν το αμφισβητώ. Και βέβαια πιστεύω ότι οποιοσδήποτε από τους υπόλοιπους μετόχους είναι δέκα φορές καλύτερος από τον ανίκανο Τζίγγερ.

Αυτό που έγραψα πιο πάνω είναι ότι και στα δύο τελευταία χρόνια ο ανίκανος έκανε τσιγκουνιές και έβαζε τρικλοποδιές.

Δηλαδή ούτε καν πραγματική πολυμετοχικότητα δεν έχουμε δει. Είδαμε απλώς τον Τζίγγερ να κρύβεται πίσω από τους υπόλοιπους, όπως παλιότερα κρυβόταν πίσω από τον Φιλιππίδη. Μόνο που οι υπόλοιποι πολυμετοχικοί δεν είναι μηδενικά να ανέχονται την κατάσταση αυτή επ' άπειρον.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Συμφωνώ Ξανθιώτη.

Δυστυχώς έτσι έγιναν τα πράγματα και αυτό δεν αποτελεί ευχολόγιο.

Αυτόν φωτογράφιζε ο Βγενό όταν δήλωνε μεσούσης της περιόδου ότι "κάποιοι" στεναχωριούνται που ο ΠΑΟ κερδίζει και είναι πρώτος. Οι εξελίξεις του χάλαγαν τα σχέδια. Εξάλλου η οικογένεια ειδικεύεται να διαλύει ομάδες μετά από καλές χρονιές (η ομάδα του '96, του 2000, του νταμπλ του '04, η φετινή από ότι όλα δείχνουν, κοκ).

Απλά τώρα παίρνει ΠΟΛΥ μεγάλη ευθύνη. Αν οδηγηθούμε σε εποχές λιτότητας και σε πισωγυρίσματα με την πρώτη στραβή ο κόσμος του ΠΑΟ θα ξεσηκωθεί.

Ποντάρει βέβαια στη γενική οικονομική κρίση (εδώ καίγεται ο κώλος μας με τον ΠΑΟ θα ασχοληθούμε?) και στην ανυπαρξία των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων, αλλά ποτέ μην υποβαθμίζεις το πάθος του άλλου. ;-)

Για να δούμε τι θα δούμε.......

Υποψιαζόμαστε αλλά η πραγματικότητα έχει άλλη χάρη. :-)

Ξανθιώτης είπε...

Οι οικογένεια φίλε μου τους έχει γραμμένους όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Και πιο πολύ βέβαια τους οπαδούς...

Να δούμε τι θα γίνει...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Συμφωνώ απλά τώρα είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο που αναλαμβάνουν.

Ήδη η κινητοποίηση του λαού του ΠΑΟ πριν από δύο χρόνια (οι 8000 κατά τον Γκότζο), η ΠΕΚ, τα λεφτά που έπεσαν κλπ δείχνουν τη δύναμη που έχει ο κόσμος και που θα κάνουν τραγικό λάθος να υποτιμήσουν.

Σίγουρα τα νέα είναι δυσοίωνα. Όλοι λίγο πολύ υποψιαζόμαστε τι θα συμβεί.

Αναμένουμε τις εξελίξεις δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτε άλλο.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Το χρονικό της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ όπως το διάβασα στο sport24 με μικρές δικές μου - πλην όμως απαραίτητες - παρεμβάσεις. :-)

17:26 Το Δ.Σ. τείνει προς την απόφαση να πορευτεί η ΠΑΕ με προεδρεύων τον Β' αντιπρόεδρο, Γιάννη Βεκρή, μέχρι τη Γενική Συνέλευση στις 18 Ιουνίου.

17:20 Μερίδα οπαδών (περίπου 30 άτομα) φωνάζει σύνθημα κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη: "Ποτέ ξανά, ποτέ ξανά, Βαρδινογιάνη π...ρά". Επιπλέον έχουν αναρτήσει πλακάτ, που παρουσιάζει γυμνούς τους Βαρδινογιάννη και Παύλο Γιαννακόπουλο, με τον Τζίγγερ να του προσφέρει ένα μήλο και να λέει: "Παύλο ξέρεις τη συνέχεια". :-))) (πολύ καλό)

17:17 Επίθεση κάποιων οπαδών προς έναν περαστικό που φορούσε φανέλα της ΑΕΚ. Τελικά, με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ο άτυχος περαστικός έφυγε, με τα ρούχα του ξεσκισμένα. :-)))

17:12 Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έστειλε επιστολή-απάντηση προς τον Ανδρέα Βγενόπουλο, η οποία διαβάστηκε μέσα στο Δ.Σ. Αναλυτικά η επιστολή:

"Μαρούσι, 02 Ιουνίου 2010
Προς το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Επί προεδρίας της οικογένειας μου ο βασικός μας αντίπαλος πήρε 12 Πρωταθλήματα (από τα οποία τα 11 συνεχόμενα), η ομάδα δέχθηκε αλλεπάλληλες καρπαζιές και σφαλιάρες, η ανυποληψία της ήταν εμφανής, η αποχή του ΠΑΟ από τα κέντρα αποφάσεων επίσης, κατάφερα χάρη σε ένα μιρθοφόρο αλήτη δημοσιογράφο να διχάσω τον κόσμο του ΠΑΟ, αγόρασα παικτάκια της σειράς και τους παρουσίασα σα μεγάλα ταλέντα, στη Λεωφόρο ερχόντουσαν 1000 άτομα (συμπεριλαμβάνω και τους σωματοφύλακες μου) και τους γνώριζα όλους με το μικρό τους όνομα και άλλα πολλά......που θα ξαναδείτε λίαν συντόμως.

Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης"

17:03 Ο αριθμός των φίλων του Παναθηναϊκού αυξάνεται συνεχώς. Περίπου 300 άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ και η προσέλευση συνεχίζεται...

16:42 Βασικό θέμα συζήτησης είναι η ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ από τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Ο ίδιος εμμένει στην απόφασή του να μην αναλάβει, αλλά οι προσπάθειες των υπολοίπων να τον μεταπείσουν, συνεχίζονται.

16:26 Πηγαδάκια μεταξύ των 150 περίπου φίλων του Παναθηναϊκού που βρίσκονται στη συμβολή των λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας, στα οποία εκφράζουν την ανησυχία τους για το μέλλον της ομάδας. Μεταξύ τους και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ζαχαρίας Πιτυχούτης. (μπράβο στον Πιτυχούτη)

16:03 Το Δ.Σ. είναι έτοιμο να ξεκινήσει, με τον Παύλο Γιαννακόπουλο να είναι για ακόμα μία φορά απών.

15:52 Λίγη ώρα πριν την έναρξη του Δ.Σ. κατέφθασαν στα γραφεία της ΠΑΕ από την κεντρική είσοδο οι κ.κ. Δάβαρης, Ζολώτας και Νίκας.

15:26 Περίπου μισή ώρα πριν από την έναρξη του Δ.Σ. περίπου 70 φίλοι του "τριφυλλιού" βρίσκονταν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ. Η απογοήτευση για την αποχώρηση του Ανδρέα Βγενόπουλου είναι έκδηλη από τους περισσότερους. Υπάρχει διακριτική παρουσία περίπου 20 αστυνομικών, όπως και ανδρών ιδιωτικής ασφάλειας.

Τέλος του ρεπορτάζ και κατά μία μεγάλη πιθανότητα και του ΠΑΟ.

THRYLARAS 7 είπε...

Χαχαχαχα..........

Έλα μωρή Πανσερραικάρα της Ευρώπης.

Ξανθιώτης είπε...

"Μαρούσι, 02 Ιουνίου 2010
Προς το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Επί προεδρίας της οικογένειας μου ο βασικός μας αντίπαλος πήρε 12 Πρωταθλήματα (από τα οποία τα 11 συνεχόμενα), η ομάδα δέχθηκε αλλεπάλληλες καρπαζιές και σφαλιάρες, η ανυποληψία της ήταν εμφανής, η αποχή του ΠΑΟ από τα κέντρα αποφάσεων επίσης, κατάφερα χάρη σε ένα μιρθοφόρο αλήτη δημοσιογράφο να διχάσω τον κόσμο του ΠΑΟ, αγόρασα παικτάκια της σειράς και τους παρουσίασα σα μεγάλα ταλέντα, στη Λεωφόρο ερχόντουσαν 1000 άτομα (συμπεριλαμβάνω και τους σωματοφύλακες μου) και τους γνώριζα όλους με το μικρό τους όνομα και άλλα πολλά......που θα ξαναδείτε λίαν συντόμως.

Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης"

:-))))))

Αλλά βέβαια γενικά :-(((((

Ανώνυμος είπε...

proedros glastra

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=135115

Ανώνυμος είπε...

kai sto basket panseraikos iste. dialieste kotes.

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΑΔΑΡΑ
http://www.exedrasports.gr/football/bnational/article/?aid=65504

ΠΑΝΑΘΑ13 είπε...

79-70 !!!
ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΚΟ "ΝΥΧΤΑ"! Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΠΕΛΑΤΑΚΟ!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΦ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΑΑΑΛΙ ΡΕ ΝΥΚΤΑ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ

κοτα ΚΟΟΟΟΤΑΑΑΑΑ

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ο Βαρδινογιάννης μόλις κατάλαβε ότι ο Βγενόπουλος πάει να μειώσει το μετοχικό ποσοστό του με συνεχόμενες ΑΜΚ, του την έκανε. Τους έδιωξε όλους και έμεινε μόνος. Η πλάκα είναι που κάποια ρεπορτάζ γράφουν ότι ο ΠΑΟ για κάποιο διάστημα θα πορευθεί με υπηρεσιακό πρόεδρο.

ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?

Επί Τζίγγερ ΟΛΟΙ οι πρόεδροι ήταν υπηρεσιακοί.

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.

Υ.Γ. Σήμερα στο κλειστό έσπασαν καρδιές. Απίστευτη ατμόσφαιρα. Απίστευτη ανατροπή από μια πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. Πολύ μεγάλη ψυχή αυτή η ομάδα. Ένα μπράβο σε όλους......

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΝΥΚΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΤΡΟΠΗΣ.

ΝΥΚΤΑ ΨΩΦΑ.

κατα τις 11 ο παναθηναικος ειχε καυλωσει γιατα καλα!!! ο γαυρος κ με 8 να επαιζε κ παλι πουτσα θα ετρωγε!!!!πρωταθλημα παιζει να παρει σε 88 χρονια ο αιωνιος πελατης!! ολο μαζιμας κανει 11888!!! τυχαιο??? δε νομιζω!!!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μόλις ο Βαρδινογιάννης είδε ότι όχι μόνο θα έχανε το ποσοστό του αλλά θα αναγκαζόταν να βάλει και πολλά χρήματα που αναλογούσαν στις μετοχές του, έβαλε αυτή την εταιρεία κατά παραγγελία και ουσιαστικά προανάγγειλε τις προθέσεις του και τις μελλοντικές του κινήσεις. Έβαλε και τις τρικλοποδιές του και η ομάδα μετά από δύο χρόνια είναι στο έρμαιο του χειρότερου προέδρου EVER!!!!

Περαστικά μας.

Κάτι μου λέει πάντως ότι δε θα έχει εύκολη θητεία. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Και κάτι τελευταίο λίγο πριν πάω ολέ για νάνι.

Φαντάζομαι πως η "νέα εποχή" που ανατέλλει θα θεωρηθεί από το DERBY εποχή ενότητας και μάλιστα για να ενισχυθεί αυτό το επιχείρημα θα προβούν σε δημοσιεύματα του στυλ "ορίστε πλέον δε γίνονται καυγάδες".

Μου θυμίζει ένα ανέκδοτο αυτό. :-)

Καλό βράδυ σε όλους.

Υ.Γ. Στο αμάξι γυρίζοντας από το ΟΑΚΑ άκουσα λίγο τον Γκότζο (είμαι μαζοχιστής το ξέρω) και μου φάνηκε ότι μιλούσε από θέση ισχύος. Γιατί άρραγε? :-)

Peter Green είπε...

Ο Βαρδινογιάννης μόλις κατάλαβε ότι ο Βγενόπουλος πάει να μειώσει το μετοχικό ποσοστό του με συνεχόμενες ΑΜΚ, του την έκανε.

Άστο φιλαράκι Γαύρη Νύχτα δε μαζεύεται :-(
Το μούτρο του την έκανε αλλά ο άλλος η κότα γιατί την έκανε; Τι ήθελε δηλαδή; "Συνεχόμενες ΑΜΚ" για να "μειώσει" το ποσοστό του μούτρου αλλά όχι και να το ΣΒΗΣΕΙ; Ίσαμε πόσο σκόπευε δλδ να το μειώσει το ποσοστό της οικογένειας; Να το φτάσει στο 5% αλλά όχι στο 0%? Ανέκδοτα θα λέμε τώρα;
Κι άμα τελοσπάντων δεν ήθελε να χτυπήσει το πλειοψηφικό πακέτο αλλά (λέμε τώρα για να γελάνε κι οι πέτρες) ένα πακετάκι λιγουλάκι πλειοψηφικούτσικο, κι άμα σκόπευε να το κερδίσει με (λέμε τώρα μπας κι αναστηθεί κανας πεθαμένος απ' τα γέλια) "συνεχόμενες ΑΜΚ", γιατί τότε δεν ΚΑΘΟΤΑΝΕ στην ΠΑΕ να συνεχίσει το κόλπο του; Τι δηλαδή; Ήταν θέμα τιμής; Θα του έπεφτε η μούρη αν έλεγε "κοίτα Τζιγκεράκο εγώ δεν αγοράζω την προβληματική επιχείρησή σου αλλά κάθομαι και θα σου γίνω σπυρί στον κώλο όπως 2 χρόνια τώρα"; Γιατί δεν το έκανε αυτό ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ξεκίνησε να το κάνει λέγοντας τα περί "επιχείρησης με συνεχή ελλείμματα" και ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΕΑ ότι θα έμενε και θα συμμετείχε στην ΑΜΚ και ίσως να έκανε και δώρο καναδυό παίχτες; ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ!
Δεν ήταν θέμα τιμής αλλά "τιμής". Καθαρά πράγματα.
Σαν τον τυπάκο που κυκλοφοράει με το 4X4 και πουλάει τσαμπουκά στον άλλον με το οικογενειακό, και μόλις ο άλλος σταματήσει, βγει και του πει "άμα γουστάρεις μάπες, έλα να παίξουμε", ο μάγκας αποδείχνεται δάγκας και πατάει το γκάζι και γίνεται μπουχός.
Άστα λοιπόν φιλαράκι τα παραμύθια.
Ο Mig βγήκε Μύγας.
Δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό.
:-((((

ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?

Αυτό κάνουν γιατί είναι επιχειρηματίες. ΕΣΥ όμως γιατί μας δουλεύεις σερβίροντάς μας τα παραμύθια τους; Τι έχεις να κερδίσεις;

Ανώνυμος είπε...

Τι κάθεσε και λες ρε Green? Πιπι το παπί? Ο Βγενό δεν είχε μάθει ποτε να στήνει μια επιχείρηση. Είχε μάθει ν' αγοράσει (με λεφτά άλλων) φαληριμένες επιχειρήσεις: Egnatia, Δέλτα, Ολυμπιακή, και λπ. Δεν υπήρεχε ποτέ περίπτωση να πάρει την Πανάθα εχτός κι αν ήταν σε κατάσταση Ηρακλή ή Καλαμαριάς.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Η ομάδα στα χέρια τεχνοκρατών.

Η προεδρία Βαρδινογιάννη ξεκίνησε.

:-(

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

(από kontra.gr)

"Η άρνηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη να κάνει δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου, ακολουθώντας τις εντολές της διοίκησης του Ολυμπιακού έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Όλα άρχισαν όταν ο φόργουορντ των "ερυθρόλευκων", παρόλο που παρέστη στην αίθουσα Τύπου, δήλωσε ότι "δεν ήρθα για να μιλήσω, απλά για να μην φάμε πρόστιμο, επειδή δεν υπάρχει παίκτης στην συνέντευξη Τύπου".

Το λόγο μετά πήρε ο Ντρου Νίκολας ρωτώντας τον Ομπράντοβιτς αν θα πρέπει να μιλήσει. Τότε ο Σέρβος τεχνικός του απάντησε: "Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός. Παίζουμε διαφορετικά, κάνε δηλώσεις".

Για αυτό είσαι ΠΟΛΥΥΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ρε συ Ζέλικο. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

grafe nikta oti isoun sto amaksi gia na mas deikseis oti piges sto oaka kai den isoun esi o athlios pou egrapse pali asxima gia tin panatha. twra apaksiwneis kai to basket. loulou. akoma k an isoun sto oaka, eixes mazi sou laptop kai mpikes sto gatezero na krakseis.

Ανώνυμος είπε...

το πρωταθλημα στο basket θα το παρουμε, αν οχι μεσα στο εξοχικο, μεσα στο οακα μπροστα στο λαο μας. η χτεσινη ανατροπη ειναι μνημειωδης. μαζευτηκαμε συμφοιτητες και το ειδαμε μεσα απο το bebinio. 4 παναθες και 2 γαυροι. οι γαυροι ειναι ανω ποταμων. 2 φανταστικα παληκαρια, που οταν ομως παει στο θεμα γαυρος, γινονται αλλοι ανθρωποι. dr jekyll και mr hyde. ναι, χτες πηραμε 2-3 σφυριγματα, αλλα τα αντιαθλητικα ηταν οντως αντιαθλητικα και φυσικα οταν απο το +14 βρισκεσαι στο -9, δεν σου φταει η διαιτησια, αλλα η αμπαλοσυνη που χαρακτηριζει ΚΥΡΙΩΣ τον προπονητη σου [γεια σου μπαναωτη]. τις διαιτησιες στουσ 2 πρωτους τελικους -ρωτησα- δεν τους θυμαστε ρε μαγκες; δεν μας εσφαξε εμας η διαιτησια στους 2 πρωτους τελικους; -ασε ρε μεγαλε, αφου στον 1ο τελικο κερδισατε με 20 ποντους, τι θες τωρα. ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Με αυτα τα ατομα; οταν τους αναφερεις για τα κλεμενα πρωταθληματα στη μπαλα, τις συνομιλιες που εδειξε ο 30φυλοπουλος μεταξυ παραγοντων γαυρου-διαιτητων, την κολαση της ριζουπολης και το οτι ο τότε αρχηγός αστυνομίας Αττικής, που επέτρεψε να παραβιαστούν όλα τα μέτρα ασφάλειας, εγινε τη μεθεπόμενη χρονιά υπεύθυνος ασφαλείας των γαυρων, αυτοι απαντανε "ας μην ξαναμιλησουμε για παο-γαυρο ποτέ γιατι θα μαλωνουμε". μαλωμενοι με τους ευατους τους ειναι οι γαυροι απο την πλυση εγκεφαλου που τους εκανε ο κροκους [σε 1η φαση-μπαλα] και ο κλαψας loser μπαναωτης [σε 2η φαση-basket].

ο σαρας ξυπνησε αλλα ολη η χρονια πηγε στο 0 οσον αφορα συνεισφορα, με το θεμα τραυματισμου του κλπ. το διλημμα ειναι αν θα τον κρατησουν αλλο 1 χρονο ή αν θα τον αντικαταστησουν με ΚΟΡΥΦΑΙΟ 3ρι. και φυσικα -γνωμη μου- να ανανεωθουν ΟΛΑ τα υπολοιπα συμβολαια που ληγουν, σπανουλης, νικολας, ΖΕΛΙΚΟ κλπ.

στα του ποδοσφαιρου, μαλλον γυρναμε σε εποχες μαριτς και μιτου. τζιγκερ ζεις εσυ μας οδηγεις. o λαος αντιδρα ομως σοφερ, εχουμε ξυπνησει. μην μας ωθεις στα ακρα.

EVIL ELVIS είπε...

το παραπανω σχολιο ανήκει σε εμενα.

ΦΤΑΝΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ είπε...

ΝΥΚΤΑ ΠΟΛΛΑ ΝΙΚΣ ΕΧΙΣ ΤΕΛΙΚΑ.

FTANEI PIA.

ΨΩΦΑ ΛΕΜΕ.