Τετάρτη, Μαΐου 19, 2010

Το μεγαλύτερο

Τελικά το μεγαλύτερο κακό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν το κάνει στον Παναθηναϊκό, αλλά στην οικογένειά του.
Και είναι θλιβερό.

122 σχόλια:

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Το χθεσινό πρωτοσέλιδο της ΠΡΑΣΙΝΗΣ σε συνδυασμό με το τι επακολούθησε, έδωσε οριστικό τέλος – πέρα της πολυμετοχικότητας – και στην προσπάθεια δυσφήμησης μιας μεγάλης μερίδας πράσινων οπαδών ως μίζερους και άλλα φαιδρά μετά από την κατάκτηση του νταμπλ.

Αποδείχθηκε ότι είναι οι ΜΟΝΟΙ που πραγματικά έχουν διαισθανθεί τι ακριβώς συμβαίνει με το κουαρτέτο της μαλακίας που αποκαλείται διοίκηση του ΠΑΟ. Αποδείχθηκε επίσης ότι τα συμφέροντα τους είναι ο εφιάλτης μας. Είναι επίσης υποκριτικό – μην πω τουλάχιστον τίποτε βαρύτερο – να εντοπίζουμε το πρόβλημα στις προσπάθειες ενός κακομαθημένου και ψυχωτικού πλουσιόπαιδου και όχι στην προβληματική συμβίωση ανθρώπων με διαφορετικές ατζέντες που τα αντικρουόμενα συμφέροντα αποτελούν ανάχωμα και δε συμβάλλουν στην εκτόξευση του ΠΑΟ μας όπως ελπίσαμε πριν 3 χρόνια.

Νομίζω πως το πολυμετοχικό σχήμα έφτασε στο τέλος του. Ο Βαρδινογιάννης, ο πιο μισητός πρόεδρος που είχε ο ΠΑΟ, πρέπει να παραδώσει τις μετοχές του, η οικογένεια Γιαννακόπουλου απέδειξε ότι δε μπορεί να συμβιώσει με άλλους ανθρώπους λόγω χαρακτήρα και μένει μόνο ο Βγενόπουλος ένα πρόσωπο που από ότι φαίνεται μπορεί να ενσαρκώσει τα όνειρα των πράσινων οπαδών.

Πως?

Με το να αγοράσει την ΠΑΕ από το Βαρδινογιάννη και να επενδύσει τρελό χρήμα στην Πανάθα. Αλλιώς αδέλφια…..την κάτσαμε τη βάρκα.


Ο ΠΑΟ μας έχει πρόβλημα. Βγείτε από τη χαζονιρβάνα σας και εστιάστε στο πρόβλημα και στις λύσεις τους.

Η μοναδική ευκαιρία να δηλώσετε παρών στα σημεία-τέρατα των καιρών. Η μοναδική ευκαιρία να αποδείξετε ότι δεν είστε «μάζα» όπως θέλουν να σας αντιμετωπίζουν.

Υψώστε ανάστημα και αντιδράστε.
Έως ότου έχουμε εξελίξεις ΑΠΑΞΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ έμπρακτα ακόμη και αν χρειαστεί να απέχετε από την αγαπημένη σας ομάδα.

ΑΠΟΧΗ – ΑΠΑΞΙΩΣΗ.

Peter Green είπε...

Καλοί οι αφορισμοι αλλά τι ακριβώς κακο κάνει στην οικεγνειά του ο Δημήτρς Γιαννακόπουλος Old Boy?

Peter Green είπε...

Αποχή απο πού να κανουμε φίλε Μαυρη ειναι η νύχτα στα βουνά αφου δεν εχει ποδόσφαιρο αυτο τον καιρό; Απ το μπασκετ αυτο θέλες να πεις;

Old Boy είπε...

Peter Green, της κάνει πρώτα απ' όλα το εξής κακό: δεν υπάρχει Παναθηναϊκός που να μην πίνει νερό στο όνομα του Παύλου και του Θανάση. Και με τις επανειλημμένες, εξακολουθητικές και ολοένα και χειρότερες μαλακίες της Πράσινης, ο υϊός θα καταφέρει να αλλάξει το κλίμα και να το μετατρέψει από ομόθυμα λατρευτικό για τους Γιαννακόπουλους σε αμφίθυμο, σε στραβωμένο, σε «ναι μεν, αλλά».

Old Boy είπε...

Μαύρη είναι η νύχτα, εγώ στο δεύτερο χρόνο της πολυμετοχικότητας είδα νταμπλ. Οπότε τα περί απαξίωσης, αντίστασης κλπ, δεν είμαι σίγουρος που ακριβώς κολλάνε.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Peter Green: Από το ποδόσφαιρο φυσικά ΟΤΑΝ με το καλό έρθει η ώρα που θα μας χρειαστούν. Γιατί θα μας χρειαστούν.

Old Boy: Μη γίνουμε Ολυμπιακός σε παρακαλώ. Δε θα μας βουλώσουν το στόμα με πρωάθλημα χωρίς προοπτική. Γιατί αν όντως είναι αλήθεια τα ποσά που πρόκειται να επενδύσουν καλό είναι να συμμετάσχουν του χρόνου στο Βαλκανικό Κύπελλο. Και άντε σου λέω εγώ πάλι με την παλικαριά, την Παναθηναική ψυχή και λοιπές μαλακίες καταφέρουμε και σταθούμε αξιποπρεπώς (πχ πάμε στους 16 και αποκλειστούμε) και πάρουμε και πάλι με άθλια μπάλα και χωρίς αντιπάλους το πρωτάθλημα, το ερώτημα που τίθεται είναι:

ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ?

Αυτό ονειρευόμασταν όταν 4 επιχειρηματίες αυτού του βεληνεκούς ενωνόντουσαν?

Νομίζω πως πρέπει να απαλλαγούμε από κοντόφθαλμες οπτικές και πρακτικές του παρελθόντος.

Σε μια εποχή που το ποδόσφαιρο αλλάζει δε μπορεί να μείνουμε πίσω.

Ή θα επενδύσουν ή δε θα πηγαίνουμε στο γήπεδο (σου θυμήζω τις συμμετοχές των φιλάθλων μας επί Βαρδινογιάννη - ευτυχώς δεν είμαστε γαύροι εμείς).

Δε θέλουμε προέδρους διαχειριστές των εσόδων αλλά επενδυτές.

Όπως πχ ήταν ο Γιαννακόπουλος στο μπάσκετ. Εσύ πιστεύεις ότι περίμενε ο Παύλος κάποια deloitle για να του πει αν θα ανοίξει το θησαυροφυλάκιο του Σκρουτζ ή ότι θα τα έπαιρνε σίγουρα πίσω (που μιλάμε και για άλλα μεγέθη)?

Τέτοιο πρόεδρο χρειαζόμαστε (που δεν είναι ΟΥΤΕ ο Πατέρας).

Αυτό απαιτεί όμως ΕΝΑΝ άνθρωπο. Γιατί οι συμμαχίες των 4 δείχνουν αποτρεπτικές για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Θέλουμε η ομάδα να ξεφύγει από τα Ελληνικά σύνορα. Να γίνει πχ μία Λυόν. Αυτό απαιτεί πολλά. Αλλά σίγουρα OXI 5 μύρια αγαπητέ Old Boy.

Αν στη λιτότητα που μας προτείνουν πούμε ΝΑΙ, τότε θα έχουμε για πολλά χρόνια λιτότητα.

Αν όμως δουν ότι είμαστε απαιτητικοί τότε να είσαι σίγουρος ότι θα πράξουν αλλιώς.

squarelogic είπε...

Τα προβλήματα μας θα λυθούν αν το μπάτζετ των μεταγραφών δοθεί για την απόκτηση του...μεσιέ Ολάς!

squarelogic είπε...

Μεγαλομέτοχοι,
τώρα που ο Ολυμπιακός τερμάτισε τελευταίος και καταιδρωμένος στα play off και θα αναγκαστεί ν'αρχίσει μαθήματα εξωτικής ευρωπαικής γεωγραφίας από τις 15 Ιουλίου,δεν κόβετε τον εμφύλιο που κανέναν σας δεν τιμά,να πάρετε 3-4 καλούς παικτες σε λογικές τιμές και να διασφαλίσετε τόσο τα επόμενα πρωταθλήματα όσο και καλές ευρωπαικές πορείες με το βλέμμα στο εφικτό Europa League?
Αν ένας Μαρτσένα αποκτάται με 1,5-2εκ.θα είστε άλλη μια φορά τρελλοι να χάσετε τέτοιον παίκτη(όπως πέρσι με τον Μέλμπεργκ).Τζαβέλας (κι όχι ο αναπληρωματικός του Ηρακλή,Ιωαννίδης),ένα καλό δεξί χαφ-εξτρέμ και ίσως κι ενας Ντιντάν,και δεν μας πιάνει τίποτε!

Δημητράκη Γιαννακόπουλε,
όσο κι αν ο πατέρας σου κι ο Θείος μας έχουν κάνει περήφανους και θα τους έχουμε πάντα στην καρδιά μας,ΕΣΥ έχεις επανειλημμένα αποδειχτεί Άμυαλος,Αμετρα φιλόδοξος,Αγνώμων και Άγουρος...
Μην αμαυρώνεις λοιπόν την ιστορία τους,τώρα στα στερνά...
Και η ιστορία τους δεν γράφτηκε μόνο με 100 ή 300 εκατομ.,αλλά με το μεράκι στην καρδιά τους!Και(τηρουμένων των αναλογιών) αντίστοιχο έδειξε και ο Νικος Πατέρας που αφιερώθηκε αποκλειστικά τα 2 αυτά χρόνια στην αναστροφή της παγιωμένης κατάστασης και την αναγέννηση της ομάδας.

Ξανθιώτης είπε...

Τώρα που ο γαύρος πάτωσε και βγήκε πέμπτος ... οι δικοί μας θα πουν ότι δεν χρειάζονται μεταγραφές!!! Γιατί του χρόνου αποκλείεται να βγούμε πέμπτοι. Οπότε, ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Ε, ναι, αυτή είναι η λογική Τζίγγερ. Τι να κάνουμε, τόσα χρόνια το έχουμε εμπεδώσει.

Τέλος, γιατί τα παιδιά των πλουσίων στην Ελλάδα γίνονται όλα ανίκανα;;; Για παράδειγμα, Τζίγγερ, Δημητράκης, Πέτρος Κόκκαλης ... ο ένας μεγαλύτερο αστέρι από τον άλλο! Ντριμ τιμ!

Μήπως φταίει ότι είναι από γεννησιμιού τους μέσα στη λαμογιά, το τεμπελίκι, το δήθεν, και ξέρουν να κερδίζουν μόνο από τις προμήθειες από τα εμάς τα κορόιδα, εμάς το "Κράτος", που τους "έχουμε νταβατζήδες" που είπε και ο χοντρός κάποτε;;;... Ποιος από αυτούς έφτιαξε κάτι μόνος του; Κανείς. Περίπτερο να τους δώσεις θα το φαλιρίσουν...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square ποιός είναι μεσιέ Ολάς? (με έπιασες αδιάβαστο εκτός από κουρασμένο).

Δε με ενδιαφέρει αν ο Δημητράκης είναι κακομαθημένος.

Δε με ενδιαφέρει αν ο γαύρος τερμάτισε τελευταίος.

Με ενδιαφέρει η ομάδα μου.

Η οποία έχει πρόβλημα.

Δε μπορεί να συνεχιστεί αυτή η ιστορία. Δε μπορεί 4 μαλάκες να μαλώνουν και εμείς να ευχόμαστε να τα βρουν.

ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΤΕ.

Αυτό είναι δεδομένο.

Το μοντέλο απέτυχε.

Πάμε για άλλα.

Όχι δοκιμασμένα και αποτυχημένα.

Όχι ξανασταμένο φαί.

Το έχουμε ξαναδεί το έργο.

Ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε.

Θέλουμε να είμαστε οπαδοί ευρωπαικής ομάδας και όχι του αλβανικού πρωταθλήματος.

Προσέξτε τι εύχεστε.

Το ξαναλέω.

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Ας τους δείξουμε το αληθινό μας πρόσωπο.

Ας τους απαντήσουμε με απαξίωση στη μιζέρια τους.

Δε θα μας κλείσουν το στόμα με ένα νταμπλ.

Στην Ελλάδα κυβερνάει ο μονόφθαλμος.

Εμείς θέλουμε να δούμε και με τα δύο μάτια.

ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

* "ξανασταμένο" = ξαναζεσταμένο

Δυσλεκτικούς μας κατάντησαν. :-))

squarelogic είπε...

ο μεσιέ Ολάς είναι ο πρόεδρος που πήρε τη Λυών και την έκανε από Αρη της Γαλλίας,μισό κλικ κάτω απ τις τοπ ομάδες της Ευρώπης,πουλώντας πανάκριβα κάθε χρόνο 1-2 απ τους παικταράδες που αναδείκνυε.
Ισως ο πιο επιτυχημένος Πρόεδρος στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια μια και δεν βασίζεται σε αλόγιστες δαπανες αλλά σε προγραμματισμένη δουλειά και εξαιρετικές επιλογές.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Α οκεικ....δεν το ήξερα.

Θενκς. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δευτερολογώ.

Δε νομίζω πως οι μεταγραφές που κάνει η Λυόν είναι "φτηνές" (χωρίς να απαξιώ την ικανότητα αυτού του χαρισματικού ανθρώπου).

Δεν είναι αντίστοιχες της Μπαρτσελόνα, της Τσέλση, της Ρεάλ, της Μίλαν και γενικά των μεγαθήριων της Ευρώπης αλλά οι παίκτες που έχει - πέρα του ότι είναι δύο κλάσεις ανώτεροι των δικών μας - κοστίζουν και πολλά λεφτά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Σε αυτό το "στυλ" ήταν ο Μπάρλος. Με λίγα λεφτά και έξυπνες κινήσεις είχε κάνει τη μεγάλη ΑΕΚ της δεκαετίας του '70. Με λίγα χρήματα είχε πάρει Μαύρο, Μπάγεβιτς, Νικολούδη, Βιέρα, Φάντροκ προπονητή κ.α. Για αυτό στάζουν μέλι για τον Λουκά οι αεκτζήδες.

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Πριν από καιρό είχα διατυπώσει ανώνυμα μια αφελή(?) απορία: Γιατί δεν αγοράζει ο Βγενό τον Παναθηναϊκό μέσω διαδοχικών αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου, αφού η οικογένεια δεν τον πουλάει απ'ευθείας ?
Πολλοί με ειρωνευτήκατε και νομίσατε ότι είμαι υπέρ της Βαρδινο-οικογένειας, και μάλιστα με ταυτίσατε με άλλους ανώνυμους.
Δεν σας παρεξηγώ και δεν στέκομαι σε αυτά, αφού το μόνο που με νοιάζει είναι το καλό της ΠΑΝΑΘΑΣ.
Η αλήθεια είναι ότι για την οικογένεια τρέφω τα χειρότερα των αισθημάτων, για έναν απλό και μόνο λόγο: Μας είχε για 13 συναπτά έτη στην κακομοιριά. Δεν διανοούμαι να είμαστε δεύτεροι. Τέλος. Το αν κάποιους παίκτες έδιωξαν, άλλους τους είχαν ρουφιάνους κ.λπ. δε με νοιάζουν. Ας έδιωχναν όσους ήθελαν, αρκεί να έφερναν καλύτερους. Ας ήλεγχαν τα κυκλώματα, και να μη μου το έπαιζαν μωρές παρθένες, ότι δήθεν κόπτονται για το καλό του ποδοσφαίρου, λες και ζουν στο Ροβανιέμι και όχι στο Ελλαδιστάν.Δηλαδή την περιουσία τους πως την έφτιαξαν? Με το σταυρό στο χέρι? Να μη θυμηθούμε παλιές ιστορίες τώρα...
Λοιπόν, φτιάχνω μια ταυτότητα και συνεχίζω...

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Επανέρχομαι λοιπόν στο ερώτημα, και αναρωτιέμαι: Αφού η οικογένεια δεν πουλάει,δεν μπορεί ο Βγενό, με διαδοχικές συμμετοχές σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου (Α.Μ.Κ.), να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μαζί με τον Πατέρα σε 2-3 χρόνια ?
Να βγει ρε παιδί μου στην επικείμενη ΑΜΚ που θα γίνει αύριο-μεθαύριο και να πει: Εγώ θα βάλω 20 εκ. π.χ., και θα πάρω μετοχές. Εσείς μάγκες βάλτε όσα θέλετε. Το ίδιο θα κάνω του χρόνου και του παραχρόνου και πάπαλα η οικογένεια. Θα γίνει ο Βγενό μεγαλομέτοχος-κύριος χρηματοδότης και ο Πατέρας πρόεδρος, και δε θα μπορεί να κουνηθεί κανένας Τζίγκερ ή Ντίμης.
Υπάρχει κάποιος λόγος που να μην μπορεί να γίνει αυτό? Μπορεί να βγει ο σωφέρ π.χ. και να πει όχι, δεν δεχόμαστε ως πλειοψηφία αυτό το πράγμα και θα συμμετέχεις μόνο με το ποσοστό που έχεις ? Είναι θέμα πλειοψηφίας ? Δεν θέλουμε τα λεφτά σου δηλαδή ???
Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, και θα ήθελα κάποιος συντάκτης του blog ή κάποιος άλλος που κατέχει το ζήτημα να με ενημερώσει.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τριφυλλόκαρδε σε καλοσωρίζω σε ένα ελεύθερο πραγματικά βήμα (όσο το αφήνει ο ανώνυμος βέβαια).

ΣΥΜΦΩΝΩ.

Το "κακό" για σένα είναι ότι θα σε συνδέσουνε με μένα. ;-)

Μα νομίζω πως ο στόχος του Βγενόπουλου ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ.

Μέσα από διαδοχικές αυξήσεις του Μ.Κ. να μειώσει το ποσοστό του Βαρδινογιάννη.

Μια κίνηση προς τα πάνω που θα είχε διπλό όφελος για τον ΠΑΟ:

1. Μείωση του ποσοστού του καρκίνου και σταδιακή απομάκρυνση του.

2. Συσσώερευση ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

Αντ'αυτού ΔΥΣΤΥΧΩΣ για εμάς επικράτησε η στρατηγική του καρκίνου και η κίνηση προς τα κάτω (με τη συμβολή των Γιαννακοπουλαίων).

Το χειρότερο δεν είναι αυτό όμως για μένα.

Το χειρότερο είναι ότι χάρη στο μπλα μπλα των μέσων που επηρεάζουν ΕΠΕΙΣΑΝ μια μερίδα φιλάθλων του ΠΑΟ ότι:

1. Ο Βαρδινογιάννης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ως εγγυητής (φοβερό ανέκδοτο = πρώτα θέτει ο ίδιος τα εμπόδια και μετά εμφανίζεται ως Κόφι Ανάν).

2. ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

Το δεύτερο μάλιστα είναι και το πραγματικό πρόβλημα του ΠΑΟ. Το έχω ξαναπεί και δε θα βαρεθώ να το λέω. Ο ΠΑΟ που έχουμε είναι αυτός που ουσιασικά θέλουμε.

Η μιζέρια που πηγάζει από το συντηρητισμό είναι το πρόβλημα και ΟΧΙ η προσπάθεια να βγεις από "αυτήν".

ΑΠΟΧΗ - ΑΠΑΞΙΩΣΗ έως ότου καταλάβουν ότι δεν τρώμε κουτόχορτο.

Doc είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Από ότι ξέρω ο Βαρδινογιάννης δεν επιθυμεί την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Αυτό διαβάζω από "ουδέτερα" μέσα. Τώρα το DERBY κόπτεται να μας αποδείξει ότι ο Βαρδινογιάννης βάζει λεφτά και οι άλλοι όχι. "Ξέροντας" τον Βαρδινογιάννη το αποκλείω.

Κάπου αλλού διάβασα ότι αν τελικά πραγματοποιηθεί αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ο Βαρδινογιάννης θα συμμετάσχει έτσι ώστε να μη χάσει το ποσοστό που του αναλογεί (την πλειοψηφία των μετοχών δηλαδή).

Όπως καταλαβαίνεις το δεύτερο σενάριο είναι αποτρεπτικό για τις όποιες επιδιώξεις των Πατέρα - Βγενό.

Υποθετικά μιλάμε βέβαια αν και λίγο πολύ φανταζόμαστε τι συμβαίνει.

Ο Βαρδινογιάννης επιθυμεί διατήρηση του πλειοψηφικού πακέτου χωρίς όμως μεγάλες επενδύσεις.

Έτσι και αλλιώς τα λεφτά της πρώτης χρονιάς ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ.

Χωρίς τους άλλους θα αγοράζαμε κανένα αναπληρωματικό του Ηρακλή και θα μας τον παρουσίαζαν σαν ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ (όπως στις αρχές της δεκαετίας του '90 που ζητούσε ο κόσμος ένα μεγάλο όνομα και μας πήρε τον ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΗ). :-)

squarelogic είπε...

Δεν είπε κανείς οτι η Λυών κάνει φτηνές μεταγραφές.Ο Ολάς ξέρει οτι με πορδές δεν βάφονται αυγά.
Έχει όμως μάτια-εξπέρ παντού και παίρνει παίκτες των 3-5 εκ.για να τους μεταπωλήσει 15 και 20εκ.Μην ξεχνάμε και τις γαλλόφωνες αφρικανικές χώρες όπου έχουν προνομιακή πρόσβαση.Πρέπει όμως να ξέρεις και να διαλέγεις,αλλά να έχεις και τους μηχανισμούς να εξελίξεις τα ταλέντα που παίρνεις.
Είδε κανείς καμιά εξέλιξη του Ρουκάβινα πχ?

Αν ο Τζίγγερ δεν θέλει να αραιώσει τοποσοστό του είτε θα μπλοκάρει την αύξηση του Μ.Κ.(να είναι μικρή,άρα προσιτή στα λεφτά που θέλει να διαθέσει) είτε θα συμμετέχει κατά το ποσοστό του.
Ατού του Βγενό είναι οτι επηρεάζει αποφασιστικά το γηπεδικό.
Ατού των ΓΙΑΝΝΑΚΌΠΟΥΛΩΝ είναι οτι έχουν το 2ο μεγαλύτερο πακέτο μετοχών,αλλά με τα μέτωπα που έχουν ανοίξει,και να έπαιρναν την προεδρία της ΠΑΕ θα έπρεπε να βάλουν βαθιά τοχέρι στην τσέπη για να κλείσουν στόματα.Δεν έχουν όμως εχέγγυα για την διαδοχή...

Ξανθιώτης είπε...

Για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου σε μια εταιρία αποφασίζει το 51%.

Εφόσον στον ΠΑΟ το 51% το έχει ο Βαρδινογιάννης μόνος του, αποφασίζει αυτός μόνος του.

Αν θέλει αυτός, γίνεται. Αν δεν θέλει αυτός δεν γίνεται. Δεν έχει σημασία τι θέλουν ή δεν θέλουν οι υπόλοιποι.

Και βέβαια, αν κάποτε γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, πρώτα έχει δικαίωμα ο κάθε μέτοχος με το ποσοστό του. Δηλαδή ο Βαρδινογιάννης αν θέλει μπορεί να κρατήσει τη πλειοψηφία.


Όλα αυτά είναι απλά και λογικά. Δεν υπάρχει τρόπος να χάσει κάποιος την πλειοψηφία από μια εταιρία. Λογικό δεν είναι; Πρώτα πρέπει ο Βαρδινογιάννης μόνος του να το αποφασίσει ότι θέλει να χάσει την πλειοψηφία. Αν δεν θέλει, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να εξαναγκαστεί.

Ξανθιώτης είπε...

Και βέβαια αν ποτέ γίνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, πάλι το 51% των μετοχών αποφασίζει τι ποσό θα είναι αυτό και που θα πάει και πως θα διατεθεί.

Δηλαδή δεν χρειάζεται "να μπλοκάρει" κάτι ο Βαρδινογιάννης. Αυτός έχει το μαχαίρι και το καρπούζι. Αυτός παίρνει τις αποφάσεις. Δεν χρειάζεται να μπλοκάρει τον εαυτό του.

Αυτό σημαίνει ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ = κάνει ότι θέλει.

Οι υπόλοιποι είναι κάτι σαν την αντιπολίτευση στη Βουλή. Μόνοι τους δεν μπορούν να αποφασίσουν ΤΙΠΟΤΑ.

Και στις εφημερίδες το βλέπω, ότι λόγω της πολυμετοχικότητας σα να ξεχνάμε ότι κάποιος έχει το 51%, δηλαδή ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, δηλαδή ουσιαστικά κάνει ότι θέλει.

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Καταλήγουμε επομένως σ΄αυτό που ξέραμε, ότι η οικογένεια δεν πρόκειται να ξεκουμπιστεί, αφού μόνο από τη θέλησή της εξαρτάται.
Η απαξίωση δε συνιστά λύση. Είναι σα να αυτοκτονείς για να αντιμετωπίσεις τα οικονομικά σου προβλήματα.
Άλλη απορία: Τελικά κυνηγήσαμε καθόλου τον Κρόλντρουπ?
Αν όχι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Μας πειράζει να πάρουμε έναν παίκτη -που από τον Γενάρη λέμε ότι μας κάνει- ελεύθερο ? Προτιμούμε να πληρώσουμε για να μειωθεί κι άλλο των τεράστιων διαστάσεων μπάτζετ ?
Γιατί κάτι μου λέει ότι δεν θα πάρουμε τίποτα τελικά ???
Δεν μπορώ να ανιχνεύσω κάποια λογική στις κινήσεις...

EVIL ELVIS είπε...

ξανθιωτη και 3φυλοκαρδε συμφωνω με τα σχολια σας.

παρτε κειμενο-επιθεση στους Γιανακοπουλους, απο δημοσιοκαφρο της goal:


"Οι Γιαννακόπουλοι θέλησαν να μπουν στην ΠΑΕ με απώτερο σκοπό να υπάρξει μια διάδοχη κατάσταση και να κάνουν πραγματικότητα τον μεγάλο τους νταλκά που δεν είναι άλλος από την μπαλίτσα. Καλό το μπάσκετ, καλό το βόλεϊ, το πόλο κτλ, αλλά το όποιο του λαού είναι το ποδόσφαιρο. Κι όντας φαρμακοβιομήχανοι γνωρίζουν ότι καλύτερο φάρμακο του οπίου δεν υπάρχει. Βλέπουν τον MIG να μην ασχολείται αφού τρέχει με τα δικά του, βλέπουν τον Πατέρα να κάνει τα χατίρια του Τζίγγερ, την οικογένεια Βαρδινογιάννη να κυριαρχεί και βγαίνουν από τα ρούχα τους! Γι αυτό και τα χώνει στον Πατέρα γιατί βλέπει ότι... ο κισσός δεν είναι αναρριχητικός κι αυτό είναι που τον τρώει περισσότερο τον Παύλο. Οσο για τον Δημητράκη; Το παιδί δεν έχει καμιά σχέση. Στη Μάλτα ήταν για ψάρεμα όταν ξέσπασε ο πόλεμος. Δεν είχε πάρει πρέφα τι γίνεται. Κι αν ήταν μάγκες κι αγνοί Παναθηναϊκοί δεν θα κόπτονταν τόσο για το καλό της ομάδας και κουραφέξαλα για να παραμυθιάσουν τον κοσμάκη ότι τάχα τους πολυνοιάζει. ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ λεφτά στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό που πεινάει. Η μάλλον όχι πεινάει, λιμοκτονεί! Κι αν με το βόλεϊ, κουτσά στραβά τα φέρνουν βόλτα με τα υπόλοιπα αθλήματα είναι να κλαίει κανείς! Το πόλο παραμένει απλήρωτο από το 2009 και σε λίγο δεν ‘χει ούτε πισίνα για να βουτάει, καθώς θα τους κόψουν και το νερό! Ήδη οι πολίστες απέχουν από τις προπονήσεις από την περασμένη Δευτέρα μέχρι νεοτέρας... Οσο για τα άλλα τμήματα, καλύτερα ας μην μιλήσουμε... "


οπως βλεπετε αδερφια, η μπαλα εχει χαθει εντελως. οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ (?) εχουν χωριστει σε στρατοπεδα. "ΣΤΟΛΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ τσικερ" με ειδικευση να βυθιζει τα ονειρα μας, "Λοχος Υποστηριξης" με μπροσταρη τον Λοχαγο Βγενο, περιμενοντας στη γωνια να κανει την επομενη κινηση-συμμαχια κ.ο.κ. οι Γιαννακοπουλοι εχουν προσφερει τα παντα στην οικογενεια του ΠΑΟ, σαν απλοι φιλοι της ομαδας που θελουν να δουν την ομαδα της καρδιας τους να μεγαλουργει. ωστοσο δεχονται πολλη λασπη τελευταια, και σαν να μην φτανει ο καθε τυχαιος ΑΡΔ -αλητης ρουφιανος δημοσιοκαφρος- ερχεται και ο δημητρακης και εξαγριωνει ακομα περισσοτερο τον λαο του ΠΑΟ, η συντριπτικη πλειοψηφια του οποιου ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ θελει οι βαρδινογιαννηδες να πουλησουν και οι υπολοιποι 3 με μπροσταρη-προεδρο τον πατερα να ΜΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. αυτο πρεπει να γινει. δεν ειμαστε γαυροι εμεις, αθλιε δημοσιοκαφρε που εγραψες αυτες τις λασπες για τους γιαννακοπουλους. φυσικα και μονο λογω της τεραστιας προσφορας τους στο συλλογο, οφειλουν -ο παυλος κυριως, ο θανασης φαινεται πιο 'λογικος'- να αναγνωρισουν την προσφορα του πατερα αυτα τα 2 χρονια, ειδικα φετος. παραμενει ερωτηματικο η σταση του παυλαρα. ναι, εχετε συμφεροντα, ο καθενας διαφορετικα, προφανως και αντικρουομενα ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ομως πρεπει να τα βρειτε ΩΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ. φτανουν οι συμμαχιες, οι επιστολες, οι κοντρες. για να δουμε τι θα δουμε αυριο στο Δ.Σ...

Peter Green είπε...

Αλλά φιλε Old boy και φίλοι του blog ο Δημήτρς Γιαννακόπουλος εί[πε τον Πατέρα πρόεδρο=-γλάστρα επειδή ο Πατέρας συμφώνησε με το σωφέρ να μη γίνει σοβαρή αύξηση μκ και να μη γινουν σοβαρλες μεταγραφές. Είχε άδικο;

Peter Green είπε...

Το ποδόσφαιρο φιλε Μαύρη ειναι η νύχτα στα βουνά αρχινάει σεπτέμβρη δλδ σε 3 μήνες. Από τώρα υποστρηιζεις να κάνουμε τότε αποχή;;;;;; Που ξ΄ερεις άμα σε 3 μήνες η ομάδα δεν κάνει σωστές μεταγρφές;;;; Αφου και φέτος πήρε νταμπλ αλλά και στο ουέφα πήγε καλά, νίκησε μεσα-έξω το φαβορί Ρόμα κι απλα παράτησε το επόμενο για να παρει εδώ το πρωτάθλημα. Μηπως τα βλέπεις πιο μαύρα απ΄οτι είναι;;;;

Ανώνυμος είπε...

paizei na paroume nasouti, o aris den ton agorazei leei. ine kalos pistebw alla oxi fisika gia igetis, alla apo kante k vintra kaliteros. simfwneite?

nikta kserw diafwneis, esi thes ton kafu k ton roberto carlos :))))))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Peter Green τώρα και να θες να κάνεις αποχή δε μπορείς. Είναι απλά τα πράγματα. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι αναφέρομαι σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο και ΕΦΟΣΟΝ οι συνθήκες παραμένουν οι ίδιες.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Τριφυλλόκαρδε δε συμφωνώ με τον παραλληλισμό σου. Η αποχή είναι "πολιτική" κίνηση με προοπτική και σίγουρα δεν αποτελεί αυτοκτονία. Είναι ένα "όπλο" που έχει στα χέρια του ο φίλαθλος ώστε να ασκήσει πίεση στη διοίκηση του.

Και η Μάνστεστερ έχει πάρει όχι μόνο πρωταθλήματα αλλά και Τσάμπιονς Λιγκ αλλά είδες φέτος τι καμπάνια ξεκίνησαν οι οπαδοί της εναντίον της διοίκησης.

Αν συνεχιστεί η απαξίωση από πλευράς της διοίκησης, τότε πρέπει να τους δείξουμε ότι δεν είμαστε πρόβατα.

Και ο μόνος τρόπος είναι να πούμε:

ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ.

Τεχνοκρατικά βλέπετε τον ΠΑΟ και αυτό προωθείτε ως το νέο μοντέλο, τότε έτσι θα το δω και εγώ. Φτιάξτε το προιόν πρώτα και μετά ελάτε να μου το πουλήσετε.

Ξέρω ότι είναι δύσκολα πράγματα για ένα καβλωμένο οπαδό αλλά είμαι σίγουρος ότι θα απέδιδε.

Όπως απέδωσε η απαξίωση επί εποχής Βαρδινογιάννη και οδήγησε στην πολυμετοχικότητα. Και ας μας έλεγαν κάποιοι "προδότες" και "δεν αγαπάτε τον ΠΑΟ" κλπ κλπ.

Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα.

Αλλιώς βολευτείτε με Ιωαννίδη και Νασιούτι. ;-)

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Πέρα από τις ιστορίες με τον Πατέρα, τους Γιαννακόπουλους, τον Τζίγκερ και τον Βγενό, δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα: Είναι δυνατόν να παγώνουν όλες οι εξελίξεις επειδή δεν έχει γίνει το ΔΣ ?
Δηλαδή κάθε χρόνο αυτή η δουλειά θα γίνεται ? Δεν υπάρχει συνέχεια στη διοίκηση ?
Δεν ξέρουμε ότι ψάχνουμε για κεντρικό αμυντικό, π.χ, από το ...2008 τουλάχιστον ?
Είναι δυνατόν να λέμε ότι δεν "κτυπάμε" παίκτη επειδή δεν έχουν διεκπεραιωθεί τα διοικητικά ?
Εκτός εάν ο πήχης είναι τόσο χαμηλά, που επί της ουσίας δεν μπορούμε να "κτυπήσουμε" παίκτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο, ούτε καν σε ποσά συμβολαίου και μόνο...

Ξανθιώτης είπε...

Τώρα που ο γαύρος παραπαίει θα έπρεπε να βάλουν οι Αμπράμοβιτς 30 εκατομμύρια και να πάρουν τρεις παίκτες από 10 εκατομμύρια ο ένας. Θα είχαμε ομάδα καταπληκτική.

Αυτό θα ήταν θανάσιμο το χτύπημα προς το γαύρο. Δεν θα μπορούσαν να συνέλθουν για 5 χρόνια τουλάχιστον!

Και βέβαια ο Κόκκαλης δεν θα έβρισκε αγοραστή με τίποτα!!! Και αποκλείεται να βάλει τόσο βαθιά το χέρι στη τσέπη μόνος του. Οπότε του χρόνου οι γαύροι θα ήταν σε κατάσταση παράκρουσης, χωρίς πρόεδρο, χωρίς ομάδα, χωρίς ευρώπη και πιθανότατα χωρίς προπονητή.


Να θυμίσω ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε παίκτη που να κοστίζει 10 εκ. Ο Σισέ κόστισε 6 και ο Σιλβα μόνο 2 εκ. Δηλαδή αυτό που λέω αποκλείεται να γίνει. Βέβαια από μπούρδες ότι θα βάλουν 80 εκ. και 40 εκ. και 20 εκ. έχουμε χορτάσει. Στην πραγματικότητα πενταροδεκάρες έβαλαν και τα φούσκωσαν οι εφημερίδες. Και ότι έβαλαν το έβαλαν οι νέοι, ο Τζίγγερ δεν έβαλε ούτε πεντάρα τσακιστή.

Ανώνυμος είπε...

Αντίθετος με την παραίτηση Πατέρα είναι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος τόνισε πως "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει", αναφερόμενος στο γεγονός ότι επί προεδρίας Πατέρα, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το νταμπλ.

"Τον παρακάλεσα και του είπα πως αν φύγει, θα αποχωρήσω κι εγώ. Πρότεινα στο Δ.Σ. να μην κάνουμε αποδεκτή την απόφασή. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Αυτό συμβαίνει τόσα χρόνια και στο μπάσκετ και κερδίζουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο Δ.Σ. που σε πηγαδάκι με τους δημοσιογράφους μίλησε για την έκθεση της Deloitte και χαρακτηριστικά είπε για το μπάτζετ των μεταγραφών πως "Αν είναι δίνω τις κάλτσες του Γιασικεβίτσιους..."

Τρίφυλλος είπε...

Η μεγάλη αντιΠαναθηναϊκή οικογένεια παίζει το τελευταίο της χαρτί...

Η παραίτηση Πατέρα έρχεται να επιβραβεύσει τη στρατηγική της, στρατηγική του 'διαίρει και βασίλευε' των υγιών δυνάμεων, την οποία πιστά ακολούθησε κατά την τελευταία διετία. Στόχος της, να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στα γνωστά γι' αυτή μεγέθη, δηλαδή συμμετοχή στα πλεϊ οφ, τρεις με τέσσερις χιλιάδες διαρκείας, ΛιβαθηνοΒελιτσοΓκόντζοι στη διοίκηση, ανυποληψία στα κέντρα αποφάσεων κλπ. Με μαθηματική ακρίβεια, σε δύο χρόνια από τώρα θα είμαστε στη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός. Αυτό είναι το σχέδιο της αντιΠαναθηναϊκής οικογένειας.

Δυστυχώς άθελά του ο μεγάλος Παναθηναϊκός Παύλος Γιαννακόπουλος έβαλε νερό στο μύλο τους. Παρασύρθηκε ίσως και από την υπέρμετρη φιλοδοξία του γιου του. Παραμένει όμως ένας από τους μεγαλύτερους Παναθηναϊκούς παράγοντες και θα πρέπει ο κόσμος να του δώσει να καταλάβει, εάν προσωρινά το ξέχασε, ποιος είναι ο καλός και ποιος ο κακός στην ιστορία.

Τώρα πρέπει να μιλήσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Και πρέπει να μιλήσει δυναμικά για να καταλάβει η αντιΠαναθηναϊκή οικογένεια ότι τα παιχνιδάκια τελείωσαν.

28.5 είναι το επόμενο Δ.Σ.

Εκεί πρέπει να δείξουμε τη δύναμή μας.

Φιλικά προς όλους,
Ο Τρίφυλλος

Ανώνυμος είπε...

Πηγαινοντας για το δσ ας περάσουμε μια βόλτα κι έξω από τη βουλή...

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είδε την έκθεση της "Deloitte", τόνισε χαρακτηριστικά: "Εδώ τι γίνεται; Τι ζημιές είναι αυτές; Θα φτάσουμε σε ελλείμματα 90 εκατομμυρίων ευρώ! Είμαστε πρωταγωνιστές και δεν θα μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι για τα επόμενα χρόνια!",

ενώ στη συνέχεια, αναρωτήθηκε γιατί η αξία της ΠΑΕ έχει πέσει: "Η αξία της ΠΑΕ ήταν 180 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα γιατί υπάρχει μείωση και είναι 110 εκατομμύρια;".

Ο Νικόλας Πατέρας απάντησε: "Δώσαμε 50 εκατομμύρια στις αγορές και 20 εκατομμύρια ευρώ είναι η μείωση της αξίας της ΠΑΕ".

Επειτα, όταν ο Κώστας Αντωνίου παρουσίασε την έκθεσή του, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τον ρώτησε: "Γιατί κόστισε 4 εκατομμύρια ευρώ ο Χριστοδουλόπουλος; Ποιος την πήρε την απόφαση;"

Αντωνίου: "Εγώ πρότεινα και ο πρόεδρος αποφάσισε".
Πατέρας: "Ναι έτσι έγινε".

Τέλος, ο Αντωνίου τόνισε ότι μπορεί να εξοικονομηθούν περίπου 7 εκ. ευρώ από πωλήσεις παικτών όπως οι Μάντζιος, Κλέιτον, Γκάμπριελ και εκεί πήρε το λόγο ο εκπρόσωπος του Γιάννη Βαρδινογιάννη, Παναγιώτης Κυριακόπουλος: "Αυτοί ήταν και πέρυσι και δεν πουλήσαμε κανένα. Αλλαξε κάτι προς το καλύτερο;"

"Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι έχει αλλάξει κάτι", ήταν η απάντηση του Κώστα Αντωνίου.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τρίφυλλε πολύ καλά τα λες.

Η πλειοψηφία των Παναθηναικών οπαδών ξέρουν πολύ καλά ΠΟΙΟΣ ευθύνεται για το γεγονός πως ο ΠΑΟ δεν κατάφερε ΠΟΤΕ να εκτοξευτεί και έμεινε στάσιμος.

Εμείς οφείλουμε να δείξουμε τη δυσαρέσκεια μας. Είναι στο χέρι μας να αλλάξει η κατάσταση το ξαναλέω.

Πρέπει ο κόσμος του ΠΑΟ να ενωθεί για το καλό της ομάδας και να πάρει ΑΥΤΟΣ τις αποφάσεις.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Η φωνή του Βαρδινογιάννη στο forum.

Μπορείτε να ρωτάτε τον ανώνυμο για το Γιάννη.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

*στο blog ήθελα να πω.

Ξανθιώτης είπε...

Ρε "Ανώνυμε" ήσουν μπροστά και τα άκουσες αυτά;;; Μόνο ηλίθιοι επαναλαμβάνουν πράγματα χωρίς να ξέρουν αν είναι αληθινά ή όχι, χωρίς πηγές, χωρίς τίποτα.

Και μόνο ηλίθιοι τους διαβάζουν και τους παίρνουν στα σοβαρά.

Βέβαια, ότι γράφεις ηλιθιότητες το ξέρεις πολύ καλά! Άλλωστε γι αυτό γράφεις ανώνυμα!

Ρε παιδί μου, τι τενεκέδες υπάρχουν σε αυτόν τον κόσμο. Είναι απίστευτο!

Ανώνυμος είπε...

Μαύρη ειναι η νυχτα και βουνά και Ξανθιώτη είσατε πανάσχετοι με τον Παναθηναϊκό. Η ενημέρωση για τους διαλογους του ΔΣ ειναι από το σάιτ Πράσινα Νέα που υποστηρίζει Πατέρα και Βγενόπουλο.

http://prasinanea.gr/categories/management/article159090.ece

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Η φωνή του Βαρδινογιάννη στο forum.

Μπορείτε να ρωτάτε τον ανώνυμο για το Γιάννη.

Ανώνυμος είπε...

Πανάσχετοι μόνο;

Ανώνυμος είπε...

Μαύρη ειναι η νυχτα και βουνά και Ξανθιώτη είσατε ΠΑΝΕΝΤΕΛΩΣ πανάσχετοι με τον Παναθηναϊκό. Η ενημέρωση για τους διαλογους του ΔΣ ειναι από το σάιτ Πράσινα Νέα που υποστηρίζει Πατέρα και Βγενόπουλο.

http://prasinanea.gr/categories/management/article159090.ece

Ανώνυμος είπε...

Πανεντελώς πανάσχετοι μόνο;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Η φωνή του Βαρδινογιάννη στο forum.

Μπορείτε να ρωτάτε τον ανώνυμο για το Γιάννη.

Ανώνυμος είπε...

Μαύρη ειναι η νυχτα και βουνά και Ξανθιώτη είσατε ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ πανεντελώς πανάσχετοι με τον Παναθηναϊκό. Η ενημέρωση για τους διαλογους του ΔΣ ειναι από το σάιτ Πράσινα Νέα που υποστηρίζει Πατέρα και Βγενόπουλο.

http://prasinanea.gr/categories/management/article159090.ece

Ανώνυμος είπε...

Στημένοι και πανεντελώς πανάσχετοι μόνο;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πόσοι είναι οι αναγνώστες της DERBY ξέρετε?

Ποιά "συμφέροντα" ακριβώς σου "θίχθηκαν" ανώνυμε?

Ότι είπαμε για τον αγαπημένο σου Γιάννη?

Ξανθιώτης είπε...

Από ποιόν είμαστε ΣΤΗΜΕΝΟΙ ρε πανύβλακα;

Και τι σημαίνει ΣΤΗΜΕΝΟΙ ρε πανηλίθιε;

Αμάν πια με τους χαζούς! Ούτε να σκεφτούν δεν μπορούν και θέλουν και να γράφουν.

Και βάλε ένα ψευδώνυμο ρε τούβλο, για να σε ξεχωρίζουμε από τα υπόλοιπα τούβλα. Ούτε για τόσο δεν είσαι ικανός;

squarelogic είπε...

Οι διάλογοι που παρέθεσε ο 'ανώνυμος" είναι επιπέδου σχολικής αυλής...Τόσο το χειρότερο αν έγιναν πράγματι.
-Η αρχική αποτίμηση της ΠΑΕ στα 180εκ(προκύπτει αφού το 40% διατέθηκε για 80εκή τα 67 που τελικά συγκεντρώθηκαν)ήταν αυθαίρετη ή μου φαίνεται?
Μιλάμε για την ομάδα που είχε αρχηγό τον Δημ.Παπαδόπουλο και καλύτερο παίκτη τον δανεικό(όπως απεδείχθη) Ματος.
-η διάθεση 50 εκ.για μεταγραφές δεν απομειώνει την αξία της εταιρείας ισόποσα,αφού αυξάνεται η αξία του έμψυχου υλικού της.Και μάλιστα αυτή διακυμαίνεται ανάλογα με την πορεία της ομάδας και τις εμφανίσεις τους.Νίνης και Σισέ πχ.αυτή τη στιγμή έχουν 2πλάσια μεταπωλητική αξία απότι πέρσι ενώ Χριστουλόπουλοι,Ρουκάβινα κ σια είναι "υποτιμημένες μετοχές"
- Το να συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο Αντωνίου(και Πατέρα?) πρόβλεψη είσπραξης 7εκ από Μαντζιο-Κλέιτον-Γκάμπριελ είναι γελοίο και πολύ σωστή η παρέμβαση Κυριακόπουλου.Γελοία η (υποτιθέμενη?)απάντηση Αντωνίου.
Αν δεν ξέρεις μην το συμπεριλαμβάνεις στο πλάνο!
-Tέλος απορώ τι επιχειρηματίες είναι αυτοί που δεν μπορούν να διαβάσουν σωστά μια τέτοια έκθεση.
Απ οτι γράφτηκε ,90 εκ.θα πρέπει να έβαζαν οι μέτοχοι για τα επόμενα 3 χρόνια ΧΩΡΙΣ να συνυπολογίζονται έσοδα από Τσ.Ληγκ!
Τουτέστιν,και με δεδομένο οτι με 3-4 καλές κινήσεις συνολικού κόστους 10-15 εκ.διασφαλίζεις το Τσ.Ληγκ για τα επόμενα 3-4 χρόνια
έτσι όπως είναι η δυναμική των 2 ομάδων τώρα,τα 90 ΔΕΝ θα χρειαστεί να τα βάλουν οι ίδιοι ΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΤΩΡΑ!

Αντ'αυτού με τα προσωπικά τους παιχνιδάκια θα δώσουν παράταση ζωής στον Κόκκαλη και τον Ολυμπιακό!
Καιρός να τους ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!

Ξανθιώτης είπε...

Square, όλα αυτά είναι προφανές ότι είναι κοροϊδίες, όπως και τα ποσά που ακούγονται.

Εγώ πιστεύω το αγγλικό soccernet που είχε γράψει ότι η Άρσεναλ έδωσε τον Σίλβα με 1.5 εκατομύρια λίρες, δηλαδή περίπου 2 εκ. ευρώ για τον αρχηγό της Βραζιλίας. Εσύ δηλαδή πιστεύεις τις φυλλάδες μας που λένε για 2 εκ. για Μελίσση και 4 εκ. για Χριστοδουλόπουλο; Αυτά είναι κοροϊδίες. Τα φουσκώνουν για να εντυπωσιάσουν τους χαζούς.


Ή μήπως πιστεύεις ότι η αποτίμηση Ελληνικής ομάδας είναι 180 εκ. ή έστω 100 εκ.;;; Δηλαδή υπάρχει ας πούμε άραβας που θα έρθει να δώσει 100 εκ. μετρητά για να αγοράσει τον ΠΑΟ; Ούτε στα όνειρα του Φώσκωλου.

Και εγώ μπορεί να έχω ένα σαραβαλάκι 20 ετών και να το αποτιμώ 20.000 ευρώ. Δεν σημαίνει τίποτα αυτό, είναι λόγια του αέρα.

Ξανθιώτης είπε...

Όσο για τα ποσά που ακούγονται, αν βάλουμε τις εισπράξεις από ΕΡΤ, εισητήρια, ευρώπη κλπ εγώ πιστεύω ότι τελικά δεν έβαλαν σχεδόν τίποτα από τη τσέπη τους. Κανένας από αυτούς. Ούτε ο καβουρογιάννης ούτε οι Αμπράμοβιτς.

Μας κοροϊδεύουν. Τα λόγια είναι φτηνά στην Ελλάδα γιατί ο καθένας λέει ότι θέλει. Συνεχώς μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας και εμείς συνεχίζουμε να τους πιστεύουμε. Πόσες φορές είπαν ότι θα αγοράσουν αμυντικό; Τελικά μήπως είμαστε όλοι ηλίθιοι και όχι μόνο οι ανώνυμοι;

Ξανθιώτης είπε...

Και φυσικά αυτά τα ποσά που καταλαβαίνω εγώ δείχνουν ότι αυτοί τελικά έχουν κέρδος, όχι χασούρα.

Πράγμα λογικό γιατί είναι επιχειρηματίες.

Και αυτό εξηγεί και τις συνεχείς φαγωμάρες. Το πρόβλημά τους είναι ποιος θα φάει, όχι ποιος θα βάλει λεφτά. Ούτε βέβαια καιγονται για το πως θα πάει μπροστά η ομάδα, αυτά είναι για τους ιθαγενείς. Αυτούς τους ενδιαφέρει ο εγωισμός τους και το φαί. Και βέβαια χειρότερος από όλους είναι ο σωφέρ γιατί είναι αποδεδειγμένα παντελώς ανίκανος. Και έχει και το 51% τουλάχιστον, άρα ουσιαστικά αποφασίζει μόνος του. ΆΝτε να ανοίξει την εταιρία μάνατζερ που ήθελε για να διαπρέψει και να γελάσει και όλη η ευρώπη!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη έχεις ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ αλλά νομίζω πως η "φωνή" σου είναι φωνή βοώντος εν το blog και θα ξεχαστεί μόλις νικήσουμε τον Πανθρακικό. ;-)

Έχεις εντοπίσει το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (το οποίο βέβαια δεν είναι μόνο Παναθηναικό, αλλά εν προκειμένω μας ενδιαφέρει ο ΠΑΟ και όχι πως θα εξάγουμε την τεχνογνωσία) και ΕΚΕΙ πρέπει να εστιάσουμε.

Ο ΠΑΟ δε θα πάει μπροστά αν οι ατζέντες του τέσσερα στούτζες ενωθούν, αλλά όταν καταλάβουμε (ως οπαδοί):

1. Τι δύναμη έχουμε

και

2. Τον τρόπο να την ασκήσουμε.

Γιατί η "αφαίρεση" που μας διακατέχει, είναι μεν προωθητική αλλά δεν αρκεί. Πρέπει να "εργαλειοδοτηθεί".

Ανώνυμος είπε...

Μιχ. Κοσμετάτος sportdog

Όλοι εκτος από Παύλο στηρίζουν Πατέρα

Ο Τζίγγερ τα βρήκε με τον Πατέρα, ο δημοφιλέστατος και αγαπημένος πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ για την «πράσινη» εξέδρα Παύλος Γιαννακόπουλος αρνήθηκε –προ της παραίτησης Πατέρα- την προεδρία και όσο για τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ούτε συζήτηση για την απόλυτη στήριξη του και εμπιστοσύνη του προς τον Πατέρα. Μ’ αυτά και μ’ αυτά το έκτακτο Δ.Σ. της επόμενης Παρασκευής αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον και μια εβδομάδα θα έχουμε να λέμε, να διαβάζουμε και να γράφουμε πολλά. Επιτρέψτε μου να σταχυολογήσω και να κωδικοποιήσω τις «σκόρπιες σκέψεις» μου:

- Πρώτη σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό μου όταν άκουσα την παραίτηση-βόμβα του Πατέρα (πριν μείνει ανοικτό το «παραθυράκι» και με δεδομένο ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος λέει «όχι» στην προεδρία) ήταν: Θανάσης Γιαννακόπουλος και δεν θα πει...κιχ κανένας.

Με πρόλαβε: απάντησε «Εγώ; Ποτέ!» και έθεσε ζήτημα ανάκλησης της παραίτησης Πατέρα, υπό την απειλή να αποχωρήσει και ο ίδιος, θεωρώντας απόλυτα επιτυχημένο το έργο του απερχόμενου προέδρου. .

Ανώνυμος είπε...

Πράσινα Νέα:

Μην θεωρείτε δεδομένο ότι ο Νικόλας Πατέρας δεν πρόκειται να είναι πρόεδρος του Παναθηναϊκού και την επόμενη διετία, διότι "παράθυρο" υπάρχει και μπορεί κάλλιστα να... ανοίξει.

Πως; Απλούστατα με το να προτείνει το οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. την ερχόμενη Παρασκευή τον Νικόλα Πατέρα ξανά για πρόεδρο του συλλόγου, ο Πατέρας να μην αρνηθεί και ταυτόχρονα να πάρει τις 14 από τις 20 ψήφους που απαιτούνται για την εκλογή του.

Όπερ σημαίνει ότι, ακόμα και αν για παράδειγμα ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει αντιρρήσεις και δεν ψηφίσει υπέρ Πατέρα, το μόνο που ρεαλιστικά απαιτείται είναι η συναίνεση των εκπροσώπων του Γιάννη Βαρδινογιάννη, άρα του ιδίου του Τζίγγερ. Τι θα κάνει ο Βαρδινογιάννης;

Μία λεπτομέρεια που (ίσως και να) παίζει ρόλο είναι ότι ο Νικόλας Πατέρας είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά το πρωί της Παρασκευής με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον ενημέρωσε τόσο για την κίνησή του όσο και για το περιεχόμενο της επιστολής-παραίτησής του. Το ίδιο συνέβη και με τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Το τι ειπώθηκε βεβαίως στις επαφές των τριών ανδρών ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει, εκτός από τους ίδιους. Όπως επίσης ίσως να μην είναι τυχαία η ατάκα του Πατέρα "κάντε υπομονή μία εβδομάδα ακόμα" σε φιλάθλους της ομάδας...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμοι και στημένοι διαβάστε ξεστραβωειτ'ε:

http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=69358

Η έκθεση της Deloitte, η οποία παραδόθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι μια οικονομική ανάλυση 135 σελίδων και περιλαμβάνει παρουσίαση των οικονομικών δεδομένων και φυσικά, όπως και την αποτίμηση της εμπορικής αξίας των 100% των μετοχών της ΠΑΕ.

Το Α και το Ω είναι το κεφάλαιο 5.4 (σελ. 72), στο οποίο αναφέρονται τα «Κύρια Συμπεράσματα Επισκόπησης Επιχειρηματικού Σχεδίου» και καταγράφονται τα ελλείμματα με το αισιόδοξο, το απαισιόδοξο και το βασικό σενάριο.

Κύρια συμπεράσματα Επισκόπησης Επιχειρηματικού Σχεδίου

Α. Ελλείμματα

1. Βασικό Σενάριο

Το μέσο ταμειακό έλλειμμα ανά χρήση για την περίοδο 2010-2013 εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 26, 3 εκατ. ευρώ

Τα σωρευμένα ελλείμματα για την περίοδο 2010-2013 θα ανέλθουν στα 79,8 εκατ. ευρώ περίπου στο τέλος της περιόδου 2012-2013

1.1. Αισιόδοξο Εναλλακτικό Σενάριο (Best Cace Scenario)

Σε περίπτωση μη πρόκρισης 2ης Ελληνικής ομάδας στο Champions League για την περίοδο 2010-2011 και με επιπλέον έσοδα 5εκατ. ευρώ (από το market pool της διοργάνωσης για την Ελλάδα), οι ανάγκες χρηματοδότησης για την περίοδο 2010-2013 μειώνονται σε 74,8 εκατ. ευρώ

1.2. Απαισιόδοξο Εναλλακτικό Σενάριο (Worst Case Scenario)

Σε περίπτωση που η ΠΑΕ την περίοδο 2010-2011 προκριθεί στη φάση των 32 του Champions League και κατακτήσει την 2η θέση του Ελληνικού Πρωταθλήμα τος, ενώ για τις επόμενες περιόδους προκρίνεται κάθε έτος στη φάση των 16 στο Europa League και κατακτά την 2η θέση πρωταθλήματος, οι ανάγκες χρηματοδότησης για την περίοδο 2010-2013 αγγίζουν τα 91,9 εκατ. ευρώ.

Β. Ζημιές (Βασικό Σενάριο)

- Η μέση ζημιά ανά έτοις ανέρχεται στα 32,9 εκατ. για την περίοδο 2010-2013.

- Οι σωρευμένες ζημιές θα ανέλθουν στα 182,7 εκατ. στο τέλος της περιόδου 2012/13 (συμπεριλαμβανομένων ζημιών που έχουν σωρευτεί έως 30.6.2009.

Γ. Ιδια Κεφάλαια

Βασικό Σενάριο

Τα ίδια κεφάλαια στο τέλος της περιόδου 2012/13 θα είναι αρνητικά στα ευρώ (78,4) εκατ., εάν δεν πραγματοποιηθεί ΑΜΚ.

Δ. ΑΜΚ

Σημειώνεται ότι θα απαιτηθεί ΑΜΚ προκειμένου να καλυφθούν τα ταμειακά ελλείμματα τω χρήσεων 2009/10 έως και 2012/13, καθώς η Εταιρία στο τέλος της τρέχουσας χρήσης (2009/10) θα έχει αρνητικά ταμειακά διαθέσιμα ευρώ (10,0) εκάτ

Ανώνυμος είπε...

Η αξίοα της ΠΑΕ απο την ετκίμηση Deloitte

http://dolwww.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=61927&cid=24

Η αποτίμηση της ΠΑΕ φτάνει τα 75 εκατ. ευρώ, συνεκτιμώντας ότι δεν περιλαμβάνονται στα περιουσιακά στοιχεία το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο της Παιανίας. Η αξιολόγηση γίνεται βάσει του ρόστερ, του brand name της ΠΑΕ, της σύγκρισης με ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά και των ομάδων που είναι στο Χρηματιστήριο.

Ανώνυμος είπε...

Οι στημένοι οι ανωνυμοι κι οι ασχετοι δεν ξερουν οτι η εκθεσ'η Deloite ειναι εδω:

http://www.sentragoal.gr/popup.asp?catid=10534&subid=7&pubid=9714656&imgid=15626491

ΑΠΑΞΙΩΣΗ
ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ
ΘΥΕΛΑ
ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
ΚΕΡΑΤΑ ΣΚΕΤΑ

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε, ΟΛΟΙ πλέον (ακόμη και ο squarelogic) έχουν καταλάβει ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ (το εξυπνακίστικο στυλάκι σε προδίδει) και ΤΟ ΡΟΛΟ που διαδραματίζεις στο εν λόγω blog.

Δεν είναι τυχαία η παρουσία σου μόλις "θίγεται" ο Γιαννάκης.

Τα copy - paste σου συμβάλουν στο διάλογο - που όλοι επιθυμούμε - ακριβώς όπως η λογοκρισία σε ένα δικτατορικό καθεστώς.

Συνέχισε να προβοκάρεις, συνέχισε να κοπιάρεις, αλλά να ξέρεις πως απλά είσαι ένα παράσιτο.

Σε ενημερώνω πως η έκθεση της Deloitte, της εταιρείας "μας τα έκανε τούμπανο", που τόσο πολύ αρέσκεσαι να αναφέρεις (το "άλλοθι" του Γιαννάκη σου για να μην επενδύσει):

1. Δεν περιέχει τα ΕΣΟΔΑ από τη συμμετοχή στο Champions League (που είναι ΠΑΡΑΑΑ ΠΟΛΛΑ, πίστεψε με, εδώ ο Κόκκαλης με ΑΥΤΑ την "έβγαλε" όλα αυτά τα χρόνια) και γενικά κάθε είδους ΕΙΣΟΔΑ. Αναφέρει στατιστικά, έγκυρα κλπ κλπ ΜΟΝΟ τις ζημιές.

και

2. Ας στείλει κάποιος αυτήν την Deloitte να τσεκάρει τα οικονομικά της Ρεάλ, της Τσέλση και άλλων ομάδων που επενδύουν τεράστια ποσά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο χωρίς να ξέρουν αν θα τα πάρουν ποτέ πίσω, να καταγράψει τις ζημιές (χωρίς να υπολογίσει τα έσοδα) και μετά ας πει στους φιλάθλους αυτών των ομάδων ότι δε θα ξανακάνουν μεταγραφές ουσίας και ότι θα αγοράζουν αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές, άγνωστους ξένους που θα τους παρουσιάζουν ως λαβράκια και ΟΛΑ ΑΥΤΑ με τη στήριξη των οπαδών τους.

Ας σταματήσει πια αυτή η κοροιδία.

Τα ανθρωπάκια που υποστηρίζεις είναι διαχειριστές ΕΣΟΔΩΝ, δε βάζουν ΜΙΑ από την τσέπη τους.

Ο ΠΑΟ είναι το παιχνιδάκι τους (βίτσιου, επίεδειξης, εξουσίας κ.α.).

Και μέσα σε όλο αυτό το σαθρό περιβάλλον, ο ανιδιοτελής φίλαθλος αναγκάζεται να τοποθετηθεί.

Χωρίς λογική.

Μόνο με ότι επιτάσσει η καρδιά του.

Έχει διαφορά πως να το κάνουμε.

Αλλά τι σου λέω τώρα.

Ρασιοναλισμός my ass.

Ξανθιώτης είπε...

Νύχτα, αυτό που λες είναι επειδή τα έσοδα πηγαίνουν σε ... άλλη τσέπη! (λέγε με βαρδή). Γι' αυτό δεν υπολογίζονται! Όλες οι ΠΑΕ έχουν μόνο χρέη, οι εισπράξεις πάνε κατευθείαν στα αφεντικά.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη ακόμη και στην ομάδα αν πηγαίνουν τα έσοδα (που συμφωνώ δεν πηγαίνουν) δεν είναι εκεί η ουσία.

Επιτέλους ας καταλάβουμε τι ακριβώς υποστηρίζουμε.

Τα γεγονότα των ημερών έθεσαν και ένα τέρμα στην παραφιλολογία των συντηρητικών Παναθηναικών οπαδών περί μιζέριας. Αποδείχθηκε ότι η μιζέρια εδράζει και επωάζεται στα ανώτερα διοικητικά κλιμάκια.

Η λογική του "διαίρει και βασίλευε" που πολύ σωστά ανέφερε κάποιος εδώ μέσα.

Δε μπορεί λοιπόν να μείνουμε απαθείς.

Δε μπορεί να υποστηρίζουμε (όπως ο αγαπητός Old Boy) ότι "εγώ ξέρω ότι πήραμε νταμπλ". Ναι σου παίρνουν ένα νταμπλ κάθε 10 χρόνια και στο βγάζουν από τη μύτη. Πρέπει να φτάνουμε στο αναμενόμενο αποτέλεσμα δηλαδή κάθε φορά για να δούμε ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και δε μπορούμε να στρουθοκαμηλίζουμε ή το χειρότερο ακόμη, να μας βουλώνουν το στόμα με την κατάκτηση του......αλβανικου πρωταθλήματος? Που΄ναι η λογική μας?

Ας βγάλουμε τις παρωπίδες, τα πράσινα γυαλιά κλπ κλπ και ας τους δείξουμε ότι έχουμε και εμείς ΛΟΓΟ. Και μάλιστα ισχυρό.

Κάθε χρόνο μας ζητούν τον οβολό μας.

Μας φιλοξενούν σε άθλια γήπεδα, η βία μαστίζει, το θέαμα είναι άθλιο, οι παίκτες είναι βετεράνοι ή τρίτης διαλογής και το εισιτήριο ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Ρε παιδιά, τι ψάχνετε?
Είναι προφανές ότι πάλι τα ανακάτεψε ο Τζίγκερ για να συνεχίσει να έχει τον απόλυτο έλεγχο, και να συνεχίσει να βάζει ό,σο το δυνατόν λιγότερα. Διαίρει και βασίλευε. Old time classic.
Και έδιωξε τον Πατέρα, και αποδυνάμωσε τον Βγενό, και βάζει άλλον μπροστά (τον Θανάση) για να μη φανεί ότι υποσκάπτει τον Πατέρα. Δεν τρώει όλο το βρίσιμο μόνος του. Η μόνο πραγματική ιδέα της πολυμετοχικότητας...
Πανέξυπνος και ενεργητικότατος είναι όταν πρόκειται για το συμφέρον του εαυτούλη του και της οικογένειας.
Μόνο που δεν χρησιμοποιεί τις ικανότητές του αυτές για το καλό της ομάδας!

Αυτά τα περί ελλειμμάτων είναι πασιφανές ότι είναι αστήρικτα.
Το θετικό σενάριο υπολογίζει τα έσοδα μόνο με ΜΙΑ είσοδο σε ομίλους Τσ(ο)&Λ(ο)(!) στην τριετία (την τωρινή) και με αποτυχία του ΠΑΟΚ να μπει. ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΑΛΛΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΣ-Λ !!!!. Το δε αρνητικό επίσης δεν υπολογίζει άλλη είσοδο, απλώς βάζει και τον (Μ)ΠΑΟΚ μέσα...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ !!!!
Τα έσοδα από τα εισιτήρια κ.λπ. τα έχει υπολογίσει από τις χρονιές που κανείς δεν πάταγε στο γήπεδο και όλοι βρίζαμε την οικογένεια. Είναι προφανές ότι με διαδοχικά πρωταθλήματα και εισόδους σε ομίλους (και με δεδομένη είσοδο δεύτερης ομάδας από πολύ δύσκολη έως αδύνατη...),τα έσοδα θα είναι πολύ μεγαλύτερα. Τουλάχιστον 30-35 εκατ. περισσότερα (κάθε χρόνο)!

Η εκλογή του Θανάση ως προέδρου (τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και λατρεύω) θα φέρει πολύ πίσω τα υπόλοιπα τμήματα. Ήδη από το βόλει έφυγαν δυο παίκτες.
Ετοιμαστείτε να χάσουμε τα ηνία και στο μπάσκετ από του χρόνου.
Γι'αυτό πάντοτε ήθελα τους Γιαννακόπουλους σε ΟΛΑ εκτός από τη μπάλα... Δεν μπορεί να τα σηκώσει όλα η τσέπη τους...

Εν κατακλείδι:
ΡΕ Μ@$%@#ΕΣ ΜΕΤΟΧΟΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΣ-Λ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ???
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΩΡΑ, ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΕ ΥΨΗ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ???
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΑΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ???

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Βρε συ τριφυλλόκαρδε δεν καταλαβαίνεις ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.

Γιατί αυτό που λες εσύ είναι ΕΠΕΝΔΥΣΗ (πολύ σωστά τα λες).

Διαχειριστές είναι οι άνθρωποι.

Ως απλοί λογιστές έχουν βγάλει τα κιτάπια τους και μετρούν πόσα θα λάβουν και πόσα θα δώσουν.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, απλά συμφωνώ σε ένα ποστοστό μεγαλύτερο του 100%. :-))

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

Το εφιαλτικό σεναριο
απο Πράσινα νέα

http://prasinanea.gr/football/Dioikitika/article159511.ece

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Βρε τι έχει πάθει ο άνθρωπος.

Φερέφωνο της διοίκησης έχει γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Green web fans

Με μια ανακοίνωση που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας, ο Νικόλας Πατέρας ανακοίνωσε την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ. Προσωρινός πρόεδρος ο Αντώνης Αντωνιάδης. Την Παρασκευή έχει οριστεί το Δ.Σ. για την εκλογή νέου προέδρου. ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΖΙΓΓΕΡ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΑΝ ΤΟ ΟΡΝΙΟ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ!

Μεγάλες ευθύνες (εκτός της οικογένειας των καταραμένων) και για όσους άλλους με χρώμα...ΠΡΑΣΙΝΗΣ βοήθησαν στο πριόνισμα της καρέκλας του Νικόλα Πατέρα τόσο καιρό τώρα!

Η ιστορία όμως γράφει!... ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Ο,ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΣΤΙΣ 13 ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2008!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

Οι υποκριτικές επικλήσεις για "ενότητα" από τον Τζίγγερ, δηλαδή από εκείνον που επί των ημερών του ο κόσμος υπήρξε όσο ποτέ διχασμένος, δεν ξεγελούν κανέναν!

ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ: ΔΕΝ ΤΟΥΣ (ΞΑΝΑ)ΘΕΛΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ! Δεν είναι ώρα τώρα να κρίνουμε το σωστό ή λάθος της στάσης του Νικόλα Πατέρα, το αν έπρεπε ή όχι να τους κάνει δώρο την παραίτησή του!

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ, Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ! ΑΓΩΝΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΥΧΑΜΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Πράσινα νεα Δ. Κριτής

Τα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα θα καταδείξουν με μεγαλύτερη ασφάλεια τις προθέσεις όλων, ωστόσο ενδεχόμενη παραμονή Πατέρα στην προεδρία θα πρόκειται για την θεαματικότερη -μέχρι σήμερα- ανατροπή δεδομένων, ακόμη και επί των ημερών του πολυτάραχου πολυμετοχικού Παναθηναϊκού.

Επιτρέψτε μου δε, να διατυπώσω την εκτίμηση ότι εφ' όσον συμβεί τελικά κάτι τέτοιο, θα μπορούμε με βεβαιότητα πλέον να υποστηρίξουμε ότι η παναθηναϊκή πολυμετοχικότητα δεν μπορεί να κινδυνέψει από τίποτε και κανέναν ..

squarelogic είπε...

θα συμφωνήσω με Τριφυλλόκαρδο.
Από μια πρόχειρη αναδρομή στο κείμενο της Deloitte κάνει εντύπωση αυτό που λέει ο Τρ,ότι δηλ.στο best case scenario περιλαμβάνει μόνο τη φετινή πιθανή αποτυχία εισόδου στους ομίλους του ΠΑΟΚ.Μόνο που αυτή η πιθανότητα επεκτείνεται και στις επόμενες χρονιές ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ 3-4 ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤ.ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
Η ψαλίδα άνοιξε και η δυναμική αντιστράφηκε χάρη στα χρήματα που ξοδευτηκαν αυτή τη 2ετία και θα ήταν ΕΓΚΛΗΜΑ να τα αφήσει κανείς να πάνε χαμένα επανερχόμενος στη γνωστή τζιγγερική λογική της μιζέριας.
Τώρα οτι ο Τζίγγερ είναι πανέξυπνος,επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω...αν υπήρχε δόλιο σχέδιο πίσω απ την υποχώρηση στη πολυμετοχικότητα αυτό ήταν του Βαρδή.
Η αίσθηση μου είναι οτι ο μόνος που μπορούσε να πιάσει κώτσο το Βαρδινογιαννεικο είναι ο Δημητράκης.Αυτόν θεωρώ πιθανό να υποδαύλισε ο Τζίγγερ για να κάνει πόλεμο φθοράς στον Πατέρα δίχως να φαίνεται ο ίδιος.
Εντύπωση μου έκανε η διαφοροποίηση ΘΑΝΑΣΗ απ τον διόσκουρο του ΠΑΥΛΟ!
Ο Βγενόπουλος τώρα έχει άλλες φωτιές στα μπατζάκια του αλλά θεωρώ οτι θα παρέμβει καταλυτικά όταν το κρίνει ενδεδειγμένο.
Σε αυτό το σενάριο,εμείς,ο κόσμος της ομάδας,θα πρέπει να επιβάλλουμε την διατήρηση της τρέχουσας δυναμικής δρώντας ως θεματοφύλακες της ιστορίας της ομάδας.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Θέμα Πατέρα.

Ωραία σου λέω εγώ και έμεινε.

Ε και?

Αφού ο καβουρογιάννης του έχει πει ΔΕ ΒΑΖΩ ΛΕΦΤΑ και αυτό προτείνει (μέσω της DELTA) και στους υπόλοιπους (άσε που μπορεί να τα έχουν βρει και να παίζουν κανένα παιχνιδάκι στην πλάτη μας του στυλ "κινδυνεύουμε να δαλυθούμε, μεταγραφές θα κάνουμε?") τι πρόκειται να κάνει ο φάδερ με 5 μύρια? Πράγματι θα είναι πρόεδρος γλάστρα.

Αυτό θέλουμε? Πατέρα και δόξα το θεό? Ας προσέχουμε τι ευχόμαστε αδέλφια και για το τι πρόκειται κάποιοι να "αγωνιστούν". Θα είναι μεγάλη μαλακία να γίνει ξεσηκωμός για να μείνει ο Πατέρας και ΟΧΙ για να πέσουν χρήματα στην ομάδα.

Ας το κλείσουν το μαγαζί αν δε μπορούν. Ας αναλάβει κάποιος με διάθεση να επενδύσει στον ΠΑΟ μας.

Νισάφι πια με τους μαλάκες που κάνουν ότι θέλουν όλους τους άμυαλους, τους βλάκες και τους συντηρητικούς που περιμένουν τα πράσινα νέα, τη σπορτντογκ και το χοτντογκ για να αποθεώσουν ή να χλευάσουν. Μια μετακινούμενη μάζα που δε ξέρει τι θέλει.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΤΕΛΟΣ οριστικό ΚΑΙ στις οπαδικές εφημερίδες.

Απλά αγνοήστε τις.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της DERBY το έχει φτιάξει ο ίδιος ο Βαρδινογιάννης, ενώ στην ΠΡΑΣΙΝΗ το κωλόπαιδο κάνει κο-κο-κο.

ΡΙΞΤΕ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ.

ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ.

Χωρίς εσάς.....θα παραμείνει μόνο η επιδοτούμενη DERBY από τον Βαρδινογιάννη. ;-)

Τρίφυλλος είπε...

Φίλε νύχτα,

Ο ξεσηκωμός δεν θα γίνει ούτε για τον Πατέρα, ούτε για το μπάτζετ, ούτε για κάποιο άλλο πρόσωπο...

Θα γίνει για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Θα γίνει για να καταλάβει επιτέλους η προδοτική αντιΠαναθηναϊκή οικογένεια ότι δεν παίζει μόνη της, ότι δεν μπορεί να κάθεται πάνω στο 56% της και να κάνει ότι θέλει. Ότι όσο μισεί αυτή τον Παναθηναϊκό, άλλο τόσο μισούμε εμείς αυτή. Κυρίως όμως, για να καταλάβει ότι η 13.4 δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά κάτι που θα επαναλαμβάνεται κάθε φορά που θα δείχνουν το αντιΠαναθηναϊκό τους μένος. Και θα επαναλαμβάνεται χειρότερα, υπό την έννοια ότι ενώ η 13.4 είχε σχεδιαστεί ως ειρηνική, τώρα δεν υπάρχει εγγύηση για κάτι τέτοιο - το ειρηνικό του συλαλλητηρίου θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του Δ.Σ.

Όσον αφορά το μπάτζετ, έχω δημοσιοποιήσει τις απόψεις μου, ότι το μπάτζετ θα πρέπει πάντα να είναι εφάμιλλο του μεγέθους του Παναθηναϊκού, (ιδίως μάλιστα από τη στιγμή που και οι περισσότεροι των μετόχων δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν το χέρι στην τσέπη). Όμως ειλικρινά, πιο πολύ με ενδιαφέρει να είναι στο κουμάντο κάποιος αληθινός Παναθηναϊκός ακόμα κι αν δεν βάλει τα τεράστια ποσά (δόξα το θεό ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο μαγαζί με εκατομμύρια κόσμο και μπορεί να δίνει έσοδα), από το να συνεχίσουν να κάνουν κουμάντο οι γνωστοί προδότες / ρουφιάνοι / τσάτσοι οι οποίοι θα διαλύσουν εκ νέου την ΠΑΕ και εν τέλει θα πάρουν τα λεφτά του κόσμου του Παναθηναϊκού και θα τα βάλουν ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στην τσέπη.

Φιλικά,
Ο Τρίφυλλος

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Φίλε Τρίφυλλε δε διαφωνώ με αυτή την τοποθέτηση. ;-)

Για να δούμε.

Υ.Γ. Ζήλεψα χθες την ΙΝΤΕΡ και τους φιλάθλους της πραγματικά. Αυτοί είχαν να παίξουν τελικό πιο πολλά χρόνια από εμάς. :-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Α...ξέχασα.

Δεν πρέπει ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ να την "πληρώσει" το μπάσκετ και ο Παύλος.

Γιατί κάτι "πήρε το μάτι μου".

Ανώνυμος είπε...

Sportdog.

1. Η εφορία και το financial fair play

Bραχνάς είναι το συμμάζεμα των οικονομικών ενόψει της εφαρμογής του financial fair play από την ΟΥΕΦΑ από το 2013. Σύμφωνα με αυτή την ντιρεκτίβα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, δεν επιτρέπει στους συλλόγους τα έσοδά τους να έχουν μεγάλη απόκλιση από τα έξοδα και απαιτείται ένας ισοσκελισμός με μία απόκλιση της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, από τα συνολικά έσοδα της ομάδας, το κόστος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν θα πρέπει να ξεπερνά το 60% των εσόδων. Το θέμα είναι ότι στην ΠΑΕ υπάρχει απόκλιση και αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Πρώτον, εξαιτίας της έξτρα φορολόγησης στο ήδη υπάρχον κόστος των συμβολαίων των παικτών και δεύτερον επειδή δεν προέκυψαν τα προσδοκώμενα έσοδα από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Κλείνοντας, πρέπει να σημειωθεί πως η έξτρα φορολόγηση με τον συντελεστή να πηγαίνει στο 40% σημαίνει ότι στην τριετία 2010-2013 θα κοστίσει στον Παναθηναϊκό 37 εκ. ευρώ.

2. Θανάσης Γιαννακόπουλος:

«Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με την ΠΑΕ. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχω πάρει εργολαβία εγώ τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει 18 τμήματα και βοηθάμε όσο μπορούμε. Μόνο το τμήμα μποξ έχουν πάρει άλλοι με ετήσιο προϋπολογισμό 8.000 ευρώ! Ο Βγενόπουλος μας υποσχέθηκε 4.5 εκ. ευρώ και δεν έχει βάλει ούτε ένα. Ο Παναθηναϊκός είναι Τιτανικός. Έχει άνοιγμα 162 εκ. ευρώ. Ποιος θα το καλύψει; Είναι δυνατόν να δίνει 4εκ. ευρώ να πάρεις τον Μελίσση και άλλα τόσα να δίνεις για τον Χριστοδουλόπουλο; Ο Παναθηναικός είναι κολοσσός, έχει ιστορία 100 ετών, δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύει με διάλυση».

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ρε παιδιά μήπως γράφει ο Βαρδινογιάννης στο blog ως ανώνυμος ή προσπαθεί ο φουκαράς να μας πείσει να μη γκρινιάζουμε για μεταγραφές μια και το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό?

Μου θυμίζει τον "συγχωρεμένο" τον Τουρτούρα (αλήθεια τι απέγινε αυτή η ψυχή?) που έλεγε συνέχεια "μην γκρινιάζετε όλα καλά είναι"....ακόμη και όταν χάναμε με 4-0 επί τεσσέιρο από τον Ολυμπιακό. :-))

Ανώνυμος είπε...

Πράσινα νεα
Άρης Λαούδης

Η στάση του Θανάση Γιαννακόπουλου μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου δεν αποδεικνύει μόνο πως ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ έχει τη δική του άποψη και δεν διστάζει να την εκφράσει, αλλά πως είναι αποφασισμένος να τα βάλει και με την ίδια του την οικογένεια, όταν πρόκειται για το καλό του Παναθηναϊκού. «Άλλο ο Παύλος, άλλο ο Θανάσης», είπε μετά το τέλος του Δ.Σ. και μπορεί σ’ εσάς που δεν γνωρίζετε το πώς λειτουργεί η οικογένεια να μοιάζει η απάντησή του ως λογική, αλλά για ‘μας που καλύπτουμε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού η ατάκα αυτή είναι πρωτόγνωρη.

Ο Θανάσης δεν δίστασε να εκφραστεί κατά της πολυμετοχικότητας παρότι ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, δεν δίστασε να βρεθεί στην απέναντι πλευρά από τον ανιψιό του και κατ επέκταση του αδελφού του στηρίζοντας ΑΠΟΛΥΤΑ τον Νικόλα Πατέρα, δεν δίστασε να εξαπολύσει πυρά κατά της Deloitte, σκεπτόμενος ΜΟΝΟ με τη λογική του φιλάθλου-οπαδού κι όχι του επιχειρηματία που στο τέλος θα πληρώσει την τρέλα του!

Ανώνυμος είπε...

Ενιαίος φορέας θ 13

[ΥΠΕΡ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ]


http://www.eniaiosforeas13.gr/v1/index.php?option=com_content&view=article&id=148:anakoin-22-05-2010&catid=35:2009-07-21-19-53-18&Itemid=54

...

[O ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ] Ένα μεγάλο πρόβλημα υπάρχει. Ο εχθρός είναι εντός και αυτό δεν αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

[Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ]
Αυτός ο πισώπλατος πόλεμος έγινε και γίνεται από 2 ομάδες ανθρώπων. Από αυτούς που έχουν προσωπικά συμφέροντα και από αυτούς που έχουν προσωπικές φιλοδοξίες και αντιπαλότητες με άλλους μετόχους του Παναθηναϊκού.

[Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΚΟΤΖΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ]Η πρώτη ομάδα με φερέφωνο τη γνωστή εφημερίδα που έχει σαν εκπρόσωπό της τον εντεταλμένο, κατευθυνόμενο και επιδοτούμενο αποτυχημένο εκδότη έχει σίγουρα συμβάλλει τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια στην μέχρι πρότινος κατάντια του Παναθηναϊκού. Και φυσικά αυτοί που κρύβονται από πίσω του,

[Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ] Και από την άλλη έχουμε τις προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων που δεν μπορούν να περιμένουν και κάποιων άλλων που δυστυχώς το πλήρωμα του χρόνου πέρασε για αυτούς και που δεν μπορούν να βάλουν στην άκρη την αντιπαλότητά τους με άλλον μεγαλομέτοχο για το καλό της ομάδας. [ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ]

[ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ] Εμείς με πολύ μεγάλη μας λύπη, σαν Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13 θέλουμε απλά να ενημερώσουμε το κόσμο του Παναθηναϊκού ότι πλέον δεν θα έχουμε καμία συνεργασία με την εφημερίδα « Η Πράσινη» που τόσο καιρό πορευτήκαμε μαζί της. Οι εξελίξεις, μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και δεν υπήρχε άλλη λύση για μας. Πλέον η φωνή μας θα ακούγεται μόνο από το διαδίκτυο, από «ουδέτερες» εφημερίδες και από τα οπαδικά μας έντυπα.

[ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΣ 28/5] Την ερχόμενη Παρασκευή κρίνονται το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού μας και θα είμαστε όλοι εκεί για να προασπίσουμε τα συμφέροντα του συλλόγου. Σαν Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13 δεν θα διστάσουμε να τα βάλουμε με τον οποιονδήποτε μπαίνει αντιμέτωπος με το συμφέρον του Παναθηναϊκού, όπως κάνουμε πάντα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ;;;;;!!!!!!!!! ΓΙΑ ΜΠΑΣΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Έχουμε να ακούσουμε και να δούμε ακόμη.......ωραίο το internet για στοχευμένη προπαγάνδα και κατεύθυνση των μαζών. Και τι μαζών. Με τα μυαλά στα κάγκελα.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο δίκιο εχεις Μαυρη ειναι η νύχτα στα βουνα

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ανώνυμος κερνάει, ανώνυμος πίνει? :-))

Ανώνυμος είπε...

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngDtrID=1101&lngEntityID=1009066

5. Παράλληλα νομίζω ότι κατά την διάρκεια της επόμενης περιόδου ο κύριος Πατέρας έχει την δυνατότητα να μειώσει δραστικά τα υπέρογκα και περιττά έξοδα της πολυτελούς διοικητικής λειτουργίας της ΠΑΕ, ώστε να αυξηθούν οι δυνατότητες επενδύσεων και εξόδων στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Other people's money


Ότι και να λέτε ο επόμενος Πρόεδρος θα είναι Γιαννακόπουλος. Σας αρέσει δε σας αρέσει, συνηθίστε το. Και επί του πρακτέου, οι Γιαννακόπουλοι είναι οι μόνοι που έχουν χώσει 300 εκ. για καυλάντζα.

Ανώνυμος είπε...

Μη λες τέτια ανώνυμε γιατί τα παιδιά θα σε μαλώσουν. Οι Γιαννακόπουλοι είναι κάπιοι που δυστυχώς το πλήρωμα του χρόνου πέρασε για αυτούς και εχουν γίνει εσωτερικός εχθρός του Παναθηναϊκού.

Ανώνυμος είπε...

Δείτε το!

Σφάλματα και παραδοχές

Η εταιρία παροχής χρηματοοικονομικών συμβουλών Deloitte έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου με τον αποκρουστικό τρόπο που οι συγκεκριμένες εταιρίες ξέρουν να το κάνουν όποτε τους ζητηθεί.

Η αναλυτική έκθεση αποτίμησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια όσων γνωρίζουν να την διαβάζουν, επειδή ξέρουν τι ακριβώς διαβάζουν. Στα χέρια των υπολοίπων είναι ένα προϊόν που μεταφερόμενο παραμορφωμένο, απλώς παραπληροφορεί.

Η ζωή διδάσκει ότι η αλήθεια βρίσκεται σχεδόν πάντα κάπου στη μέση και στη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να είναι με όσους κραδαίνουν την έκθεση και τρομοκρατούν, ούτε και με όσους πλήρως την απαξιώνουν. Και για να το κατανοήσουμε θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας τις παραδοχές που έχουν κάνει οι ελεγκτές-συμβουλάτορες της εταιρίας, πριν καταλήξουν στα συγκεκριμένα συμπεράσματα.

http://prasinanea.gr/categories/management/article160876.ece

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ; ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ;;;; ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Εντάξει το πιάσαμε το υπονοούμενο ανώνυμε.

Με Ιωαννίδη θα τη βγάλουμε φέτος.

Και τα έσοδα του Champions League στην τσέπη τους.

Έτσι δε λέει η Delloliietfjhhwie?

(κανείς δεν απαξιώνει μελέτες. απαξιώνουμε πρακτικές εφαρμοσμένες και αποτυχημένες. απαξιώνουμε μη επενδυτικες λογικές. απαξιώνουμε διαχειριστικές λύσεις που μπορούμε στο κάτω κάτω της γραφής να κάνουμε εσύ και εγώ. απαξιώνουμε εν τέλει το...."μία από τα ίδια".....νισάφι. αυτά απαξιώνουμε για να δωθεί ένα τέλος σε αυτή την αστεία ιστορία. ας πάει η δελοιτε στην ρεάλ το ξαναλέω)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ.

ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.

ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ. (τους χαρίζουμε στην ΑΕΚ αυτούς όπως είναι επιπλωμένοι).

ΑΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ.

Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΑΓΑΖΙ.

ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ (σε αυτούς που ελπίζουν και ονειρεύονται τουλάχιστον ακόμη).

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Ο square logic έχει δίκιο. Ο Βαρδής είναι ο εγκέφαλος. Lapsus scribe.
Οι εταιρείες οικονομικής αποτίμησης είναι σαν τα κομπιούτερ. Ό,τι δεδομένα τους ταΐσεις, ανάλογα αποτελέσματα θα βγάλουν.
Αυτό που δε λαμβάνουν υπ'όψιν τους οι εκθέσεις, είναι ότι τα επόμενα χρόνια, με το σύστημα του Πλατινί, είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να βγαίνει δεύτερη ομάδα σε ομίλους Τσ-Λ. Ο ΠΑΟΚ θέλει πάρα πολλά ψωμιά για να μπαίνει στους ισχυρούς σε κλήρωση, αλλά ακόμα κι αν η δεύτερη ομάδα είναι ο θρήνος, είναι πολύ πιθανή μια κλήρωση-παλούκι (θυμηθείτε τι έγινε μ'εμάς πέρυσι). Αν γίνει μια χρονιά στις πέντε να μπουν δυο ομάδες θα είναι θαύμα.
Επομένως τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ λένε: Κατοχυρώνεις τα επόμενα πρωταθλήματα και είσαι έτη φωτός μπροστά για τουλάχιστον μια δεκαετία. Πόσο πιο φραγκοδίφραγκα να γίνει ???
Το βασικό πρόβλημα της ομάδας είναι ότι η οικογένεια δεν αφήνει κανέναν να βάλει χρήματα παραπάνω από τα γνωστά μίζερα ποσά που είναι διατεθειμένη να βάλει η ίδια με βάση το ποσοστό της. Από κει και πέρα, βάλτε και οι άλλοι, σου λέει, το υπόλοιπο 46% του καβουροποσού. Δεν αφήνει κανέναν να πάρει μετοχές που θα οδηγήσουν σε απώλεια του ελέγχου. Έχει και το πεπόνι και το μαχαίρι. Εκτός και εάν ο φίλος μας ο ανώνυμος πιστεύει ότι πρέπει οι άλλοι μέτοχοι να έρθουν και να χαρίσουν εκατομμύρια για να κάνει η ομάδα μεταγραφές. Αυτό μάγκες ούτε ο Θανάσης δεν πρόκειται να το κάνει.
ΤΖΙΓΚΕΡ, ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Επίσης δεν λαμβάνουν υπ'όψιν τους τα έσοδα. Είναι δυνατόν να υπολογίζονται με βάση (εκτός των άλλων) τα ένδοξα χρόνια 2006-2008 ??? Πόσα π.χ. εισητήρια και διαρκείας θα πουλάνε μετά από 2-3 σερί πρωταθλήματα ? Πόσες φανέλες Σισέ ή Μαρτσένα (λέμε τώρα) σε σχέση με ...Ζουτάουτας ???

Τριφυλλόκαρδος είπε...

Ρε παιδί μου, οικονομικό πρόβλημα δεν λες ότι έχουμε ???
ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Τ-Ω-Ρ-Α !!!!!!!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τριφυλλόκαρδε έχεις δίκιο.

Η πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟ το έχει καταλάβει θαρρώ.

Για αυτό ξεκινάμε από το σημείο Ο.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΌ ΕΚΕΙ.

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΟ.

Και κάτι άλλο:

1.Η φετινή Ίντερ των 6 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΩΝ παρακαλώ (Τιάγκο, Μότα, Πάντεφ, Λούσιο, Σάμουελ, Ετό, Σνάιντερ, Μιλίτο), κατέρριψε τον μύθο του Αλτσχάιμερ Βαρδινογιάννη ότι οι ομάδες φτιάχονται και δεν αγοράζονται (αν και εγώ θεωρώ ότι φτιάχνονται αγοράζοντας στα χέρια ενός ικανού προπονητή, γιατί υπάρχει και το αρνητικό παράδειγμα της Ρεαλ).

2. Η ΙΝΤΕΡ να δείτε πόσο μέσα είναι. Και όμως ο Μοράτι συνεχίζει να επενδύει όπως κάνει και ο Γιαννακόπουλος στο μπάσκετ. Και εκεί να δείτε πόσο μέσα είναι.

3. Καταρρίφθηκε ο μύθος ότι με πολλές μεταγραφές χάνεται η συνοχή της ομάδας (δικαιολογία κάποιων εδώ μέσα - λες και θα πληρώσουν από την τσέπη τους οι μαλάκες - και φυσικά των Ολυμπιακών για τις αποτυχίες στο μπάσκετ - ο Ζοτς πήρε πρωτάθλημα με την πρώτη χρονιά και ευρωπαικό με τη δεύτερη)

4. Καταρρίφθηκε ο μύθος του τσούκου-τσούκου μπολ (που κατασκευάστηκε για να λοιδωρηθούν οι ευρωπαικές μας επιτυχίες και που υιοθετήσαμε σα μαλάκες με αποτέλεσμα να γίνουμε ομάδα της πεντάρας με τον προπονηταρά Σουμ). Για μένα η ΙΝΤΕΡ έπαιξε σύγχρονο και ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.

5. Βεντέτα και Ομάδα. Άλλος ένας μύθος που θέλει τους φιλάθλους να αγαπούν τόσο πολύ έναν παίκτη που βλέπουν με παρωπίδες την προσφορά του. Όταν βλέπεις μία βεντέτα (Ετό) να αμύνεται σα σκυλί στην άμυνα τότε πραγματικά υποκλίνεσαι (αλήθεια ο Σισέ θα δεχόταν να παίξει τέτοια άμυνα και να θυσιάσει το ΕΓΩ του για το καλό της ομάδας? Είναι ο Νικόλας προπονητής με προσωπικότητα που θα κατάφερνε να βάλει το ταλέντο κάποιων παικτών στην υπηρεσία της ομάδας ή είναι απλώς ένας διαχειριστής υλικού?).

6. Η συμβολή ενός "δεκαριού" σαν τον Σνάιντερ έδειξε πόσο απαραίτητο είναι ένας τέτοιος παίκτης κυρίως σε ομάδες που παίζουν με αντεπιθέσεις. Παίκτες σαν τον Κάλτσρομ (της Λυόν) π.χ.
τους αποκτάς ασυζητητί όσα χρήματα και αν κοστίζουν.

7. Η ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. Και από εκεί πρέπει να ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου ΠΑΟ. Δε χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις αλλά χτίσιμο από την αρχή. Γιατί άμυνα ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξέχασα το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, συγνώμη.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ.

Και εκεί υστερούμε....θαρρώ. ;-)

Από βοηθούς στον....Νικόλα. Που θα μάθει την προπονητική στην....πλάτη μας. Με τον Ιωαννίδη παίκτη. Και τον Βαρδινογιάννη μεγαλομέτοχο. Και όλους μαζί να σκοτώνονται. Και χωρίς γήπεδο (μια υπόθεση που έχει αναλάβει ο ίδιος - ένας άνθρωπος που με ότι ασχολήθηκε απέτυχε).

Σούπερ είμαστε.

(το) ΚΛΕΙΣΑΜΕ!!! (το μαγαζί)

Ανώνυμος είπε...

Νταμπλ πήραμε και με Ζουτάουτας. Σε χρονιά μάλιστρα που ο Κόκαλης στ'εκονταν μια χαρά κι όχι σα φέτος που ήτανε από την αρχή ίσαμε το τέλος πεθαμένος. Αρα δεν τρτελενόμαστε με το νταμπλ σε σημείο που να κάνουμε θεό το Νικόλα Πατε΄ρα. Καλός αλλά το θέμα ειναι ;υτό που θα κάνουν από δω και πέρα. ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ; Η θα το παίξουν Delotttowingsoe? Κι εδώ πέφτει η ερώτηση κλειδί: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΑΝΕ ΤΑ 80 ΜΥΡΙΑ ΑΜΚ ΠΟΥ ΚΕΝΑΕ ΠΡΟΠΕΡΣΙ Η ΜΙΣΗΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;; Γιαρί καλύψαν μόνο τα 60τόσα οι Αμπράμβοιτς;

Να το βάλουνε καλά στο μυαλό τους ολοι. Μονο οι Γιανακόπουλοι είναι εγγύηση γιατι μόνο αυτοί ρίξαν όχι λόγια να φαν κι οι κότες αλλά 300 μυρια στη Πανάθα!! Όλοι μα ολοι οι α΄λλοι ειναι ή καβούρια ή παχιά λόγια και τιποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Αμνησία. εΠΕΙΔΉ πολύς κόσμος έχει πάθει αμνησία. Οταν έγινε η αμκ προπερσυ οι Γιαννακόπουλοι είχανε να σπρώχνουν γκαφρά και σε μπα΄σκετ και σε ερασιτέχνη. Ομως σπρώξανε και στην ΠΑΕ. Περισσότερα από πατεράδες και ξυλάδες. Αλλά πες αυτοί είναι "μικρά" ψαράκια. Ο μίστερ λόγια Βγενό΄πουλος όμως; Τι δικιολογία είχε που δεν κάλυψε την αμκ ε νώ έλεγε ότι μονάχος του βάζει και καλά 40 μύρια και ανω; Του χε πέσει το πορτοφόλι ή δεν έβρισκε στιλό να υπογράψει το τσεκ;;; και γιατί απο τότε το παίζει όλη την ώρα βεντέτα, οτι και καλά δεν του αρέσει η ατμόσφαιρα στο ποδόσφαιρο και δεν θέλει ν' ανακατέυεται και μόνο επιστολές γράφει αριά και που; Τι λέμε τ΄ρα μωρέ; Υπάρχει άλλος παναθηναικός στη καρδιά ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ από τ' αδέρφια; Και τολμάνε οι αμφορεις να τους λένε "εσωτερικό εχθρό";;; Τρελαθήκαμε τελείβς; Και κανείς δε μιλάει; Όλοι σούζα στη παράνοια;

Ανώνυμος είπε...

http://img15.imageshack.us/img15/4910/pao2852010.jpg

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή τι ώρα;

Ανώνυμος είπε...

HIGH TV
Συγκλονιστική παρέμβαση τού Θανάση Γιαννακ΄πουλου στη πράσινη εκμπομπ΄η του Γιάννη και του Λ΄ζαρου στο HIGH TV!!! Όποιος δν την ειδε έχασε!!! Ειπε πολλά ο μέγιστς Θανάσης πριν πέσει η γραμή κι ακόμα πιο πολλά όταν ξανασυνδέθηκε μετά τη παρέμβση του Νικόλα Πατέρα.
Ειπε ότι σύμφωνα με την έξκθεση Delote ο Παναθηναϊκς κινδυνεύει ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ σε 3 χρόνια γιατι θαχει χρέος κι έλειμα που κανένας πρόεδρος δε θα μπορεί να σηκώσει!!!
Είπε ότι λένε ΨΕΜΜΑΤΑ όσοι διαδίδαν πως ο Παύλος εχει γίνει ουρά του ραλίστα κι οτι στρην πραγματικότητα όλο αυτο το καιρό ο Πατέρας κουβέντιαζε παρασκηνιακά με το Τζίγγερ!!!
Ειπε ότι ο Παύλος έβαλε 10 εκατομ. κι όταν πάρθηκε η απόφαση ν'αλ λάξουμε προπονητή ο Πατέρας συνενοήθηκε κρυφά με το Βγενό κι αγνοήσανε τον Παύλο!!!
Είπε οτι ουτε ο ίδιος ούτε ο Παύλος ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ δε θέλει να γίνει πρόεδρος!!!
Είπε ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει κι οτι ψηφίζει να μείνει προδρεος ο Πατέρας!!!
Είπε οτι ήταν ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ που παραιτήθκε ο Πατέρας γιατί το ΔΣ που θα γίνει τη παρασκευή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ!!! Και μέρχι τότε όλα παγώνουν αντί να πάει μπροστά η ομάδα!!!
ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ!!!

Ο Πατέρας στξ δική του παρέμβαση είπε οτι παρέδωσε ταμειακό έλειμα μόνο 5 εκ ευρώ κι αυτό λόγω ΓΗΠΕΛ!!
Είπε οτι ο ίιδιος πρότεινε μικρή αμκ ΜΟΝΟ 15εκ ευρώ!!!

Ξανθιώτης είπε...

Νύχτα, πρέπει να το παραδεχτώ ότι μερικές φορές το παράκανα με το δούλεμα στον Τουρτούρα! Όμως δεν περίμενα ότι θα τα έπαιζε τόσο ώστε να ξεχάσει και το όνομά του και να παραμιλάει με τον εαυτό του σαν "ανώνυμος"! Πω, πω κόλλημα, ε;

:-)))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη άσε.........

Παραλήρημα.

Ο κύριος σκοπός είναι να καλυφθούν ΟΛΕΣ οι άλλες απόψεις.

Καταργείται ο διάλογος ουσιαστικά, ακόμη και η ίδια η ύπαρξη του blog.

Θα μιλάει μόνος του σε λίγο με copy paste.

Περαστικά μας.

Black

Ξανθιώτης είπε...

Έχεις δίκιο. Από την άλλη, όταν κάποιος γίνεται νούμερο με αυτόν τον τρόπο το καταλαβαίνει και ο ίδιος και κάπου νιώθει σκουπίδι. Όσο τενεκές και να είναι!

Ξανθιώτης είπε...

Επειδή δεν ήμουν σίγουρος για τα ποσοστά των μετόχων, το έψαξα και βρήκα σε ένα μπλογκ τα παρακάτω (με κάθε επιφύλαξη, δεν είμαι σίγουρος αν ισχύουν):


"Τζίγκερ 57%, Βγενόπουλος 12%, Ερασιτέχνης 10%, Παύλο-Θανάσης 10%, Πατέρας 5%, Νίκας – Ξυλάς 4%, μικρομέτοχοι 1% και 1% στην εταιρεία."


Βέβαια της οικογένειας μάλλον είναι στο όνομα του Βαρδή, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μα για αυτό γράφει και ανώνυμα. Μη σπιλώσει το "άλλο" όνομα.

Αυτά....τα λέμε.....

Black

Ξανθιώτης είπε...

Με τα παραπάνω ποσοστά, στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 15 εκ. που υποτίθεται ότι αποφάσισαν ήδη, θα πρέπει ο Τζίγκερ να βάλει 8,5 εκ.

Ερώτηση κρίσεως: πιστεύετε ότι ο Τζίγκερ θα βάλει έστω και τόσα;

Εννοώ βέβαια πραγματικά λεφτά, όχι εικονικά, που θα τα πάρει πίσω από το Τσάμπιονς Λιγκ! Θα μου πείτε και εμείς πως μπορούμε να ξέρουμε αν είναι πραγματικά ή εικονικά; Ε, από τις μεταγραφές, από τι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Αν ειναι αλήθεια αυτό που είπε χτες ο Θανάσης στο Χάι ΤΒ οτι σύφμωνα με το Νόμο πρόεδρο δε μπορούν να εκλ΄ξουν στο δΣ της παρασκευής αλλά σε γενική συνέλευση μετόχων μετά από 1 μήνα, τα πράγματα ειναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. Γιατί τοτε πάνε πίσω τα πάντα στο σχεδιασμό, τις μεταγραφές κλπ . Και κάποιοι κοροϊδεύον το κόσμο!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΖΙΓΓΕΡ:

"ΚΥΡΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ;"

Ήρθε η στιγμή να πέσουν οι μάσκες. Εάν κάποιος έχει διαφορετικά σχέδια για τον Παναθηναϊκό και πιστεύει ότι μπορεί να υποκαταστήσει την οικογένειά μου αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας, αντί να διαρρέει ουτοπιστικά σενάρια θέτοντας σε κίνδυνο την ενότητα και το κύρος του Παναθηναϊκού, τον καλώ δημόσια να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση μέχρι το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΓΑΝΤΙ;;;;

Ανώνυμος είπε...

sportdog

ΘΑΝΑΣΗΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ TV.

Οι δύο άνδρες δεν συνέπεσαν στις τηλεφωνικές τους παρεμβάσεις, ωστόσο ο Νικόλας Πατέρας πριν μιλήσει και πει τα ανωτέρω τόνισε: «Να πείτε του κ. Θανάση ότι τον αγαπάω πολύ, δεν έχω τίποτε άλλο να πω».

ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ (ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ") ΟΤΑΝ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ (sportdog)

Είναι εξαιρετικά πιθανό, μάλιστα, το ενδεχόμενο η ανακοίνωση αυτή του «Βγενό» να βγει σήμερα (25/5) και να έχει επιθετικό τόνο προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό.

AMHN!

Ανώνυμος είπε...

Ρε "αν΄ωνυμε|" εμποδίζεις το διάλογο!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Κύριοι Μέτοχοι,

Το τελευταίο διάστημα γίναμε δυστυχώς για ακόμη μία φορά μάρτυρες μιας αποπροσανατολιστικής παραφιλολογίας που κάθε άλλο παρά τιμά τον σύλλογο. Έχω υποστεί και υπόκειμαι έναν πόλεμο χαρακωμάτων, μια προσπάθεια εκμηδενισμού όλων όσων έχουν γίνει στον Παναθηναϊκό για πάνω από τρεις δεκαετίες και μια άθλια απόπειρα σπίλωσης του ονόματος της οικογένειας μου. Και αυτό συμβαίνει παρά την συνειδητή απόφασή μας να ανοίξουμε τον Παναθηναϊκό και σε άλλους μετόχους και παρά την παραχώρηση σε αυτούς αυξημένων δικαιωμάτων καθώς και της διοίκησης της ομάδας. Λευκή κάρτα όμως δεν έδωσα.

Ήρθε η στιγμή να πέσουν οι μάσκες. Εάν κάποιος έχει διαφορετικά σχέδια για τον Παναθηναϊκό και πιστεύει ότι μπορεί να υποκαταστήσει την οικογένειά μου αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας, αντί να διαρρέει ουτοπιστικά σενάρια θέτοντας σε κίνδυνο την ενότητα και το κύρος του Παναθηναϊκού, τον καλώ δημόσια να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση μέχρι το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Σε αντίθετη περίπτωση καλείται με υπευθυνότητα να αναλάβει τις ευθύνες των επιλογών του όπως προκύπτουν από το μετοχικό ποσοστό που κατέχει.

Είναι υποχρέωσή μου να προχωρήσω στην κίνηση αυτή με γνώμονα την προστασία της ιστορίας, του ονόματος και του κύρους της ομάδας, για να δοθεί ένα τέλος στα σενάρια αγοραπωλησίας του Παναθηναϊκού. Η οικογένεια μου εδώ και 30 χρόνια στέκεται δίπλα στον Παναθηναϊκό και έχει έμπρακτα αποδείξει την μεγάλη αγάπη της για την ομάδα. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός, σε ότι με αφορά, είναι πάνω από προσωπικούς εγωισμούς και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα.

Στόχος μου είναι η ευημερία και μακροημέρευση της ομάδας. Για περισσότερα από 100 χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι υπερβαίνει πρόσωπα και καταστάσεις. Να είστε βέβαιοι ότι αυτό θα συμβεί και τα επόμενα 100 χρόνια γιατί δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος του.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης"


Μόνο εσύ Γιάνναρε, μόνο εσύ. Όλοι οι άλλοι είναι λαμόγια. Συλλαλητήριο να διαλυθεί η πολυμετοχικότητα της απάτης.

Ανώνυμος είπε...

Καλά καλα "ανώνυμε" ειπε ο γάιδαρος το πετηνό κεφάλα. Ξυπνα και δες την αληθεια αντί να καταπίνεις το κουτόχροτο που σε ταϊζουν!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Κουτοπονηριες του ... κομμωτή! Τι ν' αγοράσουν οι άλλοι ρε "ανώνυμε"; το ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΟ προιόν που λέγεται ΠΑΕ ΠΑΟ; Εσυ θ' αγόραζες για 100 ευρώ κάτι που δεν κάνει ούτε 10;;;;;;; Μόνο αμα ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ θα το αγοράσει ο σωστος αγοραστής. Καλά λοιπον τα λέει ο φίλος Μαυρη ειναι η νύχτα: ΑΠΟΧΗ-ΑΠΑΞΙΩΣΗ μέχρι ν' αναγκαστεί να δώσει την παε ΤΖΑΜΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Αν΄ωνυμοι|" μην εμποδίζετε το διαλογο.

Ανώνυμος είπε...

όχι Τζιγγερ πούλα, λάθος ειναι αυτό
ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΩΣΕ είναι το συνθμα

Ανώνυμος είπε...

Ξωκήλατε ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΓΕΝΟ

Επιτέλους οι μάσκες έπεσαν. Οι κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να πάρει λεφτά στην τσέπη για να πουλήσει τον Παναθηναϊκό που υπεραγαπά. Για να φθάσουμε μέχρι εδώ στήθηκε ένα απίθανο επικοινωνιακό παιχνίδι, από τη δήθεν αύξηση κεφαλαίου 40-50 εκατ. Ευρώ που θα κάλυπτε ο μεγαλομέτοχος και που κατέληξε στα 15 εκατ. Ευρώ, μέχρι τις αποτιμήσεις που δείχνουν ένα Παναθηναϊκό super-ζημιογόνο και ταυτόχρονα να αποτιμάται πάνω από 100 εκατ. Ευρώ, γιατί άραγε;

Ανώνυμος είπε...

ο βΓενόπουλος δειχνει το δρόμο. ΑΠΟΧΗ-ΑΠΑΞΙΩΣΗ μεχρι να παραδώβσει η μισητή αντιπαναθηναική οικογένεια την ομάδα! Ακούστε ρε, να θελει να φράγκα στη τσέπη ο Καβούρας για τον Παναθηνακό!!!! ΟΥΣΤ!!!
ΒΓΕΝΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΗ ΠΑΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

"ανών υμε" εμποδίζεις το διαλοgo με τα copypaste

Ανώνυμος είπε...

Το πραγμα ειναι πολυ απλο,μεσα απο την ανακοινωση ο Βγενο απειλει τον Τζιγγερ οτι θα μεινει μονος του στην ΠΑΕ.Αν γινει αυτο δεν θα παταει στο γηπεδο ουτε ο θυρωρος.Ο Τζιγγερ θα εχει να πληρωσει τα ακριβα συμβολαια που θα εχει κληρονομησει απο την πολυμετοχικη διετια και εν ολιγοις θα μπαινει καθε μερα μεσα. Αν ο Βγενοπουλος καταφερει να ξαναφτιαξει την ΠΕΚ πολλα μπορουν να συμβουν.Μονος του αποκλειεται να μπει στον ΠΑΟ μεγαλομετοχος.Οπως και να χει ο Τζιγγερ ειναι στριμωγμενος και αν συμμετασχει μονος του στην ΑΜΚ προβλεπω τουλαχιστον 1 μαρτυρικο ετος για τον ΠΑΟ μεχρι να το παρει αποφαση και να φυγει με μικρο αντιτιμο.

Τριφυλλόκαρδος είπε...

1) Μας πρήξατε με την ανωνυμία. Κι εγώ ανώνυμα ξεκίνησα, όμως έφτιαξα μια ταυτότητα. Εκτός αν θέλετε να μας κάνετε να μη σας διαβάζουμε. Βάλτε δυο ταυτότητες ρε παιδί μου. "Τζιγκερόκαρδος" και "Παύλο θεέ" (δεν ειρωνεύομαι πάντως τον Παύλο, όντως είναι θεός...) ας πούμε.

2)Αυτά τα περί "γαντιού" είναι μπαρμπούτσαλα. Τι πουλάς ρε κακομοίρη? Τη μιζέρια σου? Μη φας, έχουμε γλαρόσουπα.
ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΩ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΑΦΟΥ 70 ΕΚ. ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΕΝ (ΘΑ!!!) ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ? ΤΙ ΠΟΥΛΑΣ ? ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ?
ΚΑΝΕ ΑΝΟΙΚΤΗ Α.Μ.Κ., ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΠΑΕ, ΓΗΠΕΛ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΧΡΗΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ.
Άντε ρε κερατούκλη. Θα σε αφήσουμε να κρατήσεις ένα 10-15% ως αναγνώριση για την ...τεράστια προσφορά σου όλα αυτά τα χρόνια...
(Δεν χρεωκόπησες την ΠΑΕ.Λίγο τό'χεις? Εϊναι δε σίγουρο ότι αν αφήναμε το γάβρο να πάρει καμιά 12αριά πρωταθλήματα ακόμα, θα διαλυόταν. Τι διάολο ρε φούστη μου. Μόνο ο Τζιγκερόκαρδος τα βλέπει αυτά ?)

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΩ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΑΦΟΥ 70 ΕΚ. ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΕΝ (ΘΑ!!!) ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ? ΤΙ ΠΟΥΛΑΣ ? ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ?

Σωστοοοοοοοοοοοος 3φυλλόκαρδε!

Δες ομως κι αυτό: ο άλλος σε τι θέλει λεει να επενδύσει; ΣΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ;

Αν η επιχείρηση είναι μόνο ελειματική, οπως λέει ο Βγενό, τότε κανένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν την αγοράζει ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

=>ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΡΙΑ.

Κ.Π. είπε...

Τελικά το μεγαλύτερο κακό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν το κάνει στον Παναθηναϊκό, αλλά στον Βγενόπουλο.
Και είναι θλιβερό.