Τρίτη, Μαρτίου 30, 2010

Πρώτος Στόχος Επετεύχθη!

Μέρα τίτλου που είναι,θεωρώ άδικο να βλέπει κανείς στην προμετωπίδα του blog την εν θερμώ παραίνεση του Κουτόχορτου της προηγούμ.αναρτησης.
Ο στόχος που όλοι είχαμε θέσει ως κομβικό απ το περασμένο καλοκαίρι όλα δείχνουν οτι επετεύχθη.Ίσως όχι τόσο εντυπωσιακά ή πειστικά όπως θα θέλαμε,αλλά όλοι οι άνω των22 γνωρίζουν οτι you can't always get what you want,but if you try sometime you just might get what you need.Και αυτό που χρειαζόμασταν για να βγούμε απ τις μεταβατικές περιόδους αλλά και για να μην διαλυθεί η πολυμετοχικότητα στις συνιστώσες της ήταν το φετινό Πρωτάθλημα.
Υπήρξαν λόγοι για να γκρινιάξει κάποιος,είτε η ακατανόητη σύνθεση με την Σταντάρ εδώ,είτε οι 2 ήττες απ τον χειρότερο Ολυμπιακό των τελευταίων 13 ετών,είτε η χειμερινή μταγραφική αδράνεια,αλλά όλοι θα αντιληφθούν οτι αυτά ήταν ελάσσονα μπρος στον αρχικό στόχο:όταν ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται εναν επιπλεον μήνα για να βγει 2ος για το Τσ.Ληγκ και εμείς θα έχουμε εξασφαλισμένους τους ομίλους με όλα τα οφέλη που αυτό συνεπάγεται(χρηματικό,ξεκούρασης,πιο άνετης προετοιμασίας,δέλεαρ για τους παίκτες που πλησιάζεις κλπ).
Ναι,θα πει ο καθ'έξιν αντιρρησίας,αλλά 80 εκ.για να παρεις ασθμαίνοντας ένα πρωτάθλημα
απ τους χειρότερους αντιπάλους που είχες ποτέ?
Κι όμως αυτό ήταν εν πολλοίς το κόστος της τζιγγερικής αδράνειας τόσων χρόνων.Όταν είσαι τόσο πίσω απ τον αντίπαλό σου χρειάζεται αρχικά μια πολλαπλάσια προσπάθεια για ν'αναστρέψεις την κατάσταση.Απο δω και πέρα τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα αρκεί να συνεχίζουν λελογισμένα και εύστοχα στον δρόμο που άνοιξαν περσι το καλοκαίρι,κυρίως με την μεταγραφή Σισέ,και δευτερευόντως των Λέτο-Κατσουράνη.
(Και,μπορεί Ολυμπιακός και ΑΕΚ να είχαν τα μύρια προβλήματα αλλά άλλοι ήταν πιο ανεβασμένοι από ποτέ:πχ.ΠΑΟΚ,Αρης,Καβάλα,Πανιώνιος,Εργοτέλης...)
Είπαμε οτι προυπόθεση βέβαια είναι να παραδειγματιστούμε απ την ιστορία:λίγα λόγια και περισσότερες πράξεις(επενδύσεις).
Το 1996,μεθυσμένος απ την λαμπρή ευρωπαική πορεία ο Καπετάνιος δήλωνε αυτάρεσκα οτι "θα φυλακίσει το πρωτάθλημα για πάντα στην Παιανία".
Η αλαζονεία τον έκανε να χάσει το πακέτο Γιαννακόπουλου-Τζώρτζεβιτς για λίγα εκ. και έτσι θεμελιώθηκε η αυτοκρατορία του Ολυμπιακού(με τη βοήθεια βέβαια και εξωαγωνιστικών παραγόντων) της τελευταίας 15ετίας.
Τα χρόνια περνούσαν,στην περίοδο Φιλιππίδη που έγιναν αγωνιστικές επενδύσεις η ομάδα δεν προστατεύτηκε και της κλάπησαν πρωταθλήματα και περάσαμε στο δόγμα Τζίγγερ "πρώτα εξασφαλίζω το πρωτάθλημα(και τα λεφτά του Τσ.Ληγκ..)και μετά θα επενδύσω".
Μόνο που το πρωτάθλημα του 2004 (του Μανώλη) "επιβραβεύτηκε" με τις μεταγραφές επιπέδου Μίτου-Ραγκουέλ-Γκαλίνοβιτς κλπ,και έτσι αποδείχτηκε εντελώς πρόσκαιρη αναλαμπή.
Τώρα που η ανατροπή έγινε,και μάλιστα όταν ο αντίπαλος είναι ζορισμένος οικονομικά και αγωνιστικά,είναι ανεπανάληπτη ευκαιρία να ανοίξει η ψαλίδα οριστικά!Ας ακολουθήσουν την συμβουλή του ικανότερου strategist Βγενόπουλου και δεν θα βγουν χαμένοι,ούτε οι μέτοχοι, ουτε η ομάδα.Όπως έγραψε και η Gatti,"τα καλύτερα έρχονται"...

ΥΓ: Συγχαρητήρια στον Θρήνο: για άλλη μια φορά έπαιξε για την "ιστορία" του...
(των τελευταίων 12-15 χρόνων).Η πιο σίγουρη "έκπληξη" του χθεσινού στοιχήματος.
ε,άμα είναι να κινδυνεύουν και τα παραρτήματα....

38 σχόλια:

EVIL ELVIS είπε...

square συμφωνω σε ολα, ποσο μαλλον για το χτεσινο Χ μεταξυ θρηνου - παραρτημα. φυσικα καποιοι θα πουν "μα το πρωταθλημα ακομα παιζοταν, με στραβη του ΠΑΟ και νικη του gay, o gay θα ειχε ελπιδες κλπ". ομως αυτα ουτε ο κηπουρος δεν τα πιστευει. αυτο το πρωταθλημα δεν χανοταν.

ΥΓ: θελω να αναφερθω στον ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΖΕΧΑ. ΠΑΝΤΑ οταν βλεπω αυτο τον ανθρωπο, ειτε σε video ειτε σε φοτο, ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ σκαει στα χειλη μου και μου φτιαχνει την μερα. ειναι μεγάλη χαρα για μενα [και για ΟΛΟΥΣ τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ προφανως] που αυτος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ βρισκεται απο το 89 στις ταξεις του ΠΑΟ μας. ο ανθρωπος που κοσμουσε το δωματιο μου με αφισες και φοτο, ο ανθρωπος που μεχρι το 2004 [μεχρι τα 19 μου] που σταματησε το ποδοσφαιρο κοσμουσε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λευκωμα που ειχα φτιαξει με στατιστικα, φωτογραφιες, συνεντευξεις του. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΖΕΧΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΦΙΞΩ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΙΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ, ΔΑΚΡΥΣΑ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΤΑΙ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΜΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΑ ΚΡΙΑΡΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Kενρικος Αμυντικος:δυο εκ των Gallas,Metzelder,Kaladze,Diaz,Senderos,Kroldrup

Τερματοφυλακας:να παει δευτερος ο Καρνεζης και τριτος ενας απο την Golden Team

Αριστερος Μπακ:Τζαβελλας

Επιθετικο Χαφ Κεντρο:ενας εκ των Hleb,Rakitic,Scocco

Eπιθετικο Χαφ Δεξια:ενας εκ των Govou,Scocco,Hleb

Eπιθετικος:ενας παικτης που να εχει ονομα στην Ευρωπη και να μπορει να αντικαθιστα επαξια τον Cisse

* δανεικοι οι Rukavina,Bjarsmyr
** επιστροφη Ivanschitz,David
*** Nα πουληθουν οι υπολοιποι δανικοι(Mattos,Leontiou,Morris,Moon,Melissis,Mantzios)
**** να πουληθουν οι:Darlas,Gabriel,Sarriegi,Kante,Galionovic,Cleyton

Υπολοιπη Ομαδα:Τzorvas,Spiropoulos,Vintra,Seitaridis,Marinos,Katsouranis,G. Silva,Simao,Karagounis,Ninis,Leto,Christodoulopoulos,Petropoulos,Cisse
kwstas serres

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Από την πλευρά του ο Νικόλας Πατέρας είναι ενοχλημένος για τα σενάρια περί λανθασμένης διαχείρισής του στην ΠΑΕ (σπατάλες) και περίμενε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να τα διαψεύσει, όπως και για το γεγονός ότι συντηρούνται τα σενάρια για αλλαγή στην προεδρία, με υποψήφιους διαδόχους τους αδερφούς Γιαννακόπουλους. Και στην επικείμενη συνάντηση είναι διατεθειμένος να υποβάλει την παραίτηση του, εφόσον δεν έχει και τη στήριξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, μετά από αυτή του Ανδρέα Βγενόπουλου."

Δε θα απαλλαχτείς από τον Τζίγγερ ποτέ Παναθηναικέ, Παναθηναικέ. Πάει και ως γηπεδικό τραδουδάκι.

Υ.Γ. Επιστροφή Ίβανσιτς? Γιατί? Δε θέλουμε άλλα παλτά ευχαριστούμε. Δανεικοί οι Mattos, Leontiou, Morris, Moon, Melissis, Mantzios? ΓΙΑΤΙ? Τους ξαναθες πίσω? Ο Μάτος γιατί δανεικός? Ο Καρνέζης δεύτερος? ΠΑΣ ΚΑΛΑ? Τερματοφύλακα, Αριστερό χαφ και δεύτερο σέντερ μπακ ξέχασες. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Γράψε λάθος. Έβαλες δύο σέντερ μπακ.

Είσαι ο ΠΡΩΤΟΣ Παναθηναικός που αναφέρει τη λέξη ΔΥΟ στους σέντερ μπακ.

Λες και θα πληρώσουν από την τσέπη τους.

Ανώνυμος είπε...

Προς Νιόπλια,
Μπράβο γαι την αποφασιστικότητα που δείχνεις σε ένα παιδί 20 ετών.
Ο Σιμάο δεν σε ρώτησε για το ποιός αποφασίζει.
Σε ρώτησε γιατί αυτός δεν παίζει.
Δεν απάντησες στη ερώτηση του. Ούτε σε αυτόν ούτε και σε εμάς.
Φυσικά δεν θα περίμενα ότι εσύ ένας "Έλληνας Προπονητής" θα καταδεχόσουν να απαντήσεις σε ένα "Μοζαμβικανό μέσο" όπως σας αποκαλεί ο κολλητός σου δημοσιογράφος Νίκος Παγκάκης.
Αλλά και τι να απαντήσεις; Ότι προτιμάς τον κολλητό σου Κατσουράνη μολονότι απλά περπατάει στο γήπεδο.
Μπορείς να μας πείς πόσες φορές σταμάτησε έναν αντίπαλο ή πόσες φορές μεταβίβασε προς τα εμπρός τη μπάλα σε συμπαίκτη του με επιτυχία στα τελευταία 10 παιγνίδια;
Νιόπλια σταμάτα αμέσως, τόσο εσύ όσο και οι δικοί σου, να διαχωρίζεις τους παίκτες σε Έλληνες και ξένους. Το έκανες στο Λέτο τώρα το ξανακάνεις με τον Σιμάο.
Τα μαντάτα κυκλοφορούν γρήγορα και το καλοκαίρι δεν θα έρχεται κανένας ξένος ποδοσαφαιριστής στον ΠΑΟ. Η Golden Team έχει ξένα ταλεντάκια που δεν θα πάρουν την ευκαρία τους μαζί σου.
Μήπως νομίζεις ότι ο Ζιλμπέρτο, ο Λέτο, ο Σισέ θα ερχόντουσαν στο ΠΑΟ αν δεν υπήρχε προπονητής που ήταν γνωστός στην Ευρώπη!
Μήπως νομίζεις ότι το καλοκαίρι θα έλθει κάποιος του ιδίου επιπέδου αν δεν αναγνωρίζει την αξία του προπονητή ή αν του μεταφερθεί η συμπεριφορά σου προς τους ξένους;
Ελπίζω η διοίκηση να μη αποκοιμηθεί αλλά να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε το 2011 ο ΠΑΟ να ανέβει ενα δύο ακόμη σκαλοπάτια.
Αυτό θα γίνει μόνο αν σπάσει την κλίκα των τεμπέληδων περιπατητών και όσων τους υποστηρίζουν. Πώς είναι δυνατόν Σιμάο και Νίνης να είναι εκτός 11άδας.
Αλλά άμα ο προπονητής αισθάνεται "μικρότερος" από τους παίχτες του, δυστυχώς θα παίζουν ανάλογα με το όνομα τους και όχι με το τι μπορούν να προσφέρουν.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πάει να τον γαμήσει τον ΠΑΟ και πάλι ο Βαρδινογιάννης. :-(

Ανώνυμος είπε...

mauri ine i nixta ti perimeneis; autou tu anthrwpou den idrwnei me tpt to auti koroidepse 2ek kosmo kai kala me tin polimetoxikotita..omada opws tin oneireuomaste pote den tha exume oso iparxi i mastiga bardinogiannidwn.

squarelogic είπε...

Νομίζω πως αν ο Βαρδινογιάννης πάλι σαμποτάρει εκ των έσω την κατάσταση δεν έχουν παρά να βγουν και να το πουν,είτε απευθείας,είτε μέσω 'εκπροσώπων τύπου".Αν θέλει να ξαναδεί 20-30 χιλ.κόσμο να τον αποδοκιμάζουν ας προσπαθήσει να κλωτσήσει κι αυτή την χρυσή ευκαιρία ανοίγματος της ψαλίδας.

ΥΓ.Αλήθεια,πάτησε κανείς τον σύνδεσμο στα πράσινα γράμματα?

ΥΓ.2.Καλό Πάσχα σε όλους.
Αναχώρηση αύριο...

EVIL ELVIS είπε...

ναι πατησαμε, και απολαυσαμε τους rolling stones να ροκαρουν :) σε καθε ειδος μουσικης θα βρεις καλα τραγουδια αλλα η ροκ ειναι αλλο πραμα, οπως και να το κανουμε.

και το blog τις gatti το παρακολουθουμε τακτικα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται πλέον παίκτες του στυλ Λέτο, Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο και Λέτο για το κέντρο ή την επίθεση και δεν θα γίνουν σπατάλες στυλ Σόουζα ή Μελίσση. Επομένως 10 εκατ. ευρώ είναι αρκετά αν υπολογίσουμε και τις πολλές εκλεκτές περιπτώσεις ελεύθερων παικτών που υπάρχουν το προσεχές καλοκαίρι στην αγορά (Γκαλάς, Γκοβού, Κρόλντρουπ, Πόγκατετζ για παράδειγμα).

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ,3 ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ [2 stoper + 1 right wing] ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΑΡΕΣ.


KWSTAS SERRES

Ανώνυμος είπε...

Ο Παναθηναϊκός για πέντε χρόνια (μετά το νταμπλ του 2004) είχε μείνει στάσιμος. Κάποια στιγμή, βέβαια, το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε. Δεν είναι Λάρισα, που θα το πάρει μια φορά στα εκατό χρόνια.

Αυτό το πρωτάθλημα, όμως, το πήρε με τον Πατέρα. Στην Ελλάδα μπορεί να λέμε για τις ομάδες του Μπάγεβιτς ή για τον ΠΑΟΚ του Σάντος, αλλά τους τίτλους τους πιστώνονται οι πρόεδροι. Από τον Νταϊφά μέχρι τον Βαρδινογιάννη κι από τον Μελισσανίδη μέχρι τον Κόκκαλη. Οι ομάδες είναι όπως τα κόμματα: προσωποκεντρικές. Οι πρόεδροι μπορεί να μην παίζουν ποδόσφαιρο, αλλά έχουν την ευθύνη των επιλογών. Αυτό, όμως, είναι το έλασσον. Το μείζον στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το παρασκήνιο. Η διαιτησία. Η αποκαλούμενη Παράγκα, μάλιστα, το ανέδειξε και το έφερε στην πρώτη θέση της βιτρίνας και της δημοσιότητας. Με γενική πλέον την παραδοχή ότι αν δεν έχεις τη διαιτησία, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Ο Πατέρας, λοιπόν, τα έκανε όλα. Ξεκίνησε με το κότερο. Συνέχισε με την καθημερινή ενασχόληση και παρουσία. Ο πρόεδρος, δηλαδή, που δεν διοικεί από το γραφείο, αλλά τρέχει μέρα νύχτα. Στην προπόνηση, στην ΕΠΟ, στη Σουπερλίγκα, μέχρι και στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκης». Ταυτόχρονα έχτισε το μύθο του ανθρώπου που έδιωξε από το ποδόσφαιρο τον Γκαγκάτση. Κατά συνέπεια αυτός γύρισε το έργο ανάποδα.

Στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό ιδιοκτήτης είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και βάζουν λεφτά κι άλλοι τρεις. Τη δουλειά, όμως, τη βγάζει ένας: ο Πατέρας. Την πρώτη χρονιά της θητείας του απέτυχε παταγωδώς. Τη δεύτερη είναι καβάλα στ’ άλογο. Σ’ αυτόν και μόνο πιστώνεται ο τίτλος και το ενδεχόμενο του νταμπλ. Έστω, όμως, κι αν αυτό είναι αυτονόητο, χρειάζεται υπενθύμιση.

Στο εσωτερικό παιχνίδι, λοιπόν, που παίζεται στον Παναθηναϊκό ο Πατέρας κρατάει και τους τέσσερις άσους στα χέρια του. Δεν μπλοφάρισε με τη διαρροή ότι είναι έτοιμος να τα παρατήσει.

Το αντίθετο μάλιστα. Έβαλε το καρέ του πάνω στο τραπέζι και το έδειξε. Η θητεία του λήγει στο τέλος του Μαΐου. Όπως όμως είναι σίγουρο ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα, εξίσου είναι δεδομένο ότι ο Πατέρας θα είναι πρόεδρος και για τα επόμενα δύο χρόνια. Όχι μόνο επειδή το θέλει ο ίδιος, αλλά επειδή δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Να τον βγάλει ο Βαρδινογιάννης, που δεν τον θέλει, και να βάλει ποιον;

Ανώνυμος είπε...

molis diavasa to eksis iperoxo:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ή ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ Ο ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ. ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.


yosou meine gia panta sti panatha


RE PATE KALA/???????? THA ANANEWSETE TON SARIEWGIIIIIIIII

Ανώνυμος είπε...

συγνώμη ρε παληκάρια. σας αρέσει ο Κατσουράνης στο κέντρο? τον βλέπετε να προσφέρει αυτά που πρέπει? μήπως πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να κάτσει στον πάγκο? άρα γιατί ψάχνετε αλλού τον 2ο στόπερ και δεν βλέπετε τον Κατσουράνη? ηγέτης-αργός για κέντρο-πανέξυπνος-οργάνωση από πίσω και όχι γιόμες...τι σας χαλάει αν πχ ερχόταν ένας καλστρομ στο κέντρο και είχαμε στην άμυνα ΜΑΖΙ ΤΟΥ τον Κατσουράνη;

και μπακ-απ Καντέ-Μπαρσμυρ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΕΞ ΤΖΟΡΒΑΣ: ο άνθρωπος κυριολεκτικά μας έδωσε το πρωτάθλημα με τις αποκρούσεις του στο ματς με τον Άρη και στο εκτός με την Ξάνθη. Ειδικά εκείνη στο χαριλάου, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σαν απόκρουση.

ΒΥΝΤΡΑ: τρομερός αθλητής, δεν τραυματίζεται ποτέ, είναι γρήγορος. είναι όμως τρομερά επιρρεπής στο λάθος και ανίκανος να βγάλει μια σέντρα της προκοπής. συνέβαλε όμως κι αυτός με το φοβερό γκολ που έβαλε στην τρίπολη.

ΚΑΝΤΕ: η κλασική περίπτωση του παίχτη που πάντοτε παίζει σ' ένα επίπεδο 6/10. ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο. στα συν του το ότι ποτέ δεν κάνει τραγικά λάθη (κι από τέτοια χορτάσαμε...)

Ανώνυμος είπε...

Η ευκαιρία της ΑΠΟΓΕΙΩΣΗΣ...Χρόνια πολλά σε όλους.Μία μικρή ανάλυση σας στέλνω.Με δεδομένο το ρόστερ του ΠΑΟ έχουμε και λέμε:Δάρλας , Γκαλίνοβιτς , Κλέιτον , Γκάμπριελ και Μαχλελής δεν κάνουν για να είναι παίκτες του ΠΑΟ.Αν μπορέσουμε να βγάλουμε κάτι έχει καλώς...Αλλιώς στο καλό...Σάλπι φεύγει- κατά τα λεγόμενα.Και πάμε στα ΔΕΔΟΜΕΝΑ που πρέπει να εκμεταλλευτούμε.Μάτος είναι ΔΙΚΟΣ μας παίκτης με ΜΗΔΕΝΙΚΟ κόστος.Επιστρέφει ο Βραζιλιάνος και κλείνουμε από αμυντικά χαφ.Κρόλντρουπ , Πόγκατετζ και Γκαλάς είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ παίκτες από αυτούς που παίζουν στο κέντρο της άμυνας... Και για να τους αποκτήσεις πληρώνεις ΜΗΔΕΝ ευρώ στις ομάδες τους , αφού είναι ελεύθεροι.Τουλάχιστον οι δύο από αυτούς πρέπει και ΜΠΟΡΟΥΝ να αποκτηθούν... Με Σισέ , Ζιλμπέρτο στην ομάδα μας ΔΕΔΟΜΕΝΗ συμμετοχή στο CL και ένα καλό συμβόλαιο , μπορούμε να αποκτήσουμε τους δύο από τους τρεις.Ας πουμε Κρόλντρουπ και Πόγκατετς που μοιάζουν και ευκολότεροι...Κρατάμε Καντέ , Μπιάρσμιρ (κακός ο Σουηδός φέτος αλλά έχει ταλέντο και μέλλον) και συνδέουμε το θέμα του Σαριέγκι με αυτό του Ντειβιντ.Κρατάμε τον ένα από τους δύο.Προτιμώ να γυρίσει ο Βραζιλιάνος και να φύγει ο Βάσκος...Αντί του Σάλπι δελεάζουμε με το ίδιο δέλεαρ (με Σισέ , Ζιλμπέρτο στην ομάδα μας ΔΕΔΟΜΕΝΗ συμμετοχή στο CL και ένα καλό συμβόλαιο)τον ΕΠΙΣΗΣ ελεύθερο Σίντνεϊ Γκοβού...Και πάλι ελεύθερος , και πάλι ΜΗΔΕΝ ευρώ για να αποκτηθεί...Με 1.5 μύριο αποκτούμε τον Τζαβέλλα ( νέος , ταλαντούχος , Έλληνας , αριστεροπόδαρος άρα σπάνιος).Ουσιαστικά με αυτές τις τέσσερις μεταγραφές (τρεις ελεύθεροι συν τον Τζαβέλλα) και τις επιστροφές Μάτος και Ντέιβιντ , ο ΠΑΟ ενισχύει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ την ομάδα , με κόστος μόνο 1.5 μύριο για ομάδες και τρία ακριβά συμβόλαια.Και τι μενει????Ένας καλός τερματοφύλακας να πλαισιώσει τον Τζόρβα (ας αποφασίσουν αν θα πάρουν βασικό ή αναπληρωματικό τερματοφύλακα) και τέλος...Ένας καλός χαφ να συμπληρώνει Νίνη και Κάρα στο δημιουργικό κομμάτι από τον άξονα...Βλέπετε λοιπόν ότι με λίγα έξοδα η ομάδα ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ...Απλά πρέπει να βιαστεί η ομάδα...Η δουλειά που έχει γίνει και έχουν προσεγγιστεί οι μεταγραφικοί στόχοι είναι καλή δουλειά...Ο ΠΑΟ μπορεί από μέσα ΜΑΗ να έχει μία ΦΟΒΕΡΗ 25άδα παικτών και να βάλει στόχους για ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ...

squarelogic είπε...

Με αυξημένη την..καμπύλη ευημερίας απ τον οβελία+συμπαραμαρτούντα θα συμφωνήσω με τον ανωτέρω ανώνυμο για την ευκαιρία εκτόξευσης του ΠΑΟ.
Παραμένει όμως το πρόβλημα του θολού διοικητ.τοπίου κι απ'οτι φαίνεται-για δικούς του λόγους-ο Τζίγγερ προτίθεται να τρενάρει τις εξελίξεις αντί να κλείσει τις εκκρεμοτητες και να τρέξει το πλάνο ενίσχυσης της ομάδας.
όμως εδώ είμαστε και θα τα πούμε...

Ανώνυμος είπε...

QUARESMA - MEXES - PAPASTATHOPOULOS - TZAVELLAS KAI AKOMI ENAS EPITHETIKOS KLASIS ALLAGI TOU CISSE KAI KLISAMEEEE.

Ανώνυμος είπε...

tziger tziger se parakalw, fere ronaldinho ston panathinaiko!

ronaldinho, coldroup, govou kai tzavelas

AFTOI FTANOUN!!

katsour metaferetai ws stoper partener tou croldroup.

tzavelas aristera me ALLAGI spiropoulo

deksia exeis marino kai giourka

allages vintra kante

sariegi poulo

mpiasrmir daneikos

matos menei daneikos

david pwlisi se juve i daneikos

petrogoal allagi sisse


AFTA MAGKES> 4 metagrafares k ante geia gayroi poutanas gioiiii


KWSTAS SERRES

Ανώνυμος είπε...

Την παλευει καθολου αυτος ο Τζιγγερ;Ξαναεκανε προταση στον Φιλιππιδη να αναλαβει προεδρος!Εγω λεω να διωξουμε τον Σαριεγκι και να φερουμε πισω τον Μητσου!Πουλα και φυγε επιτελους βρε βασανο της (Παναθηναικης) ζωης μας!!!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Η υπεράσπιση των νομικών εκπροσώπων του ΠΑΟ ξεπέρασε κάθε νομική ηθική (αν υπάρχει τέτοια) και έφτασε στα όρια της αλητείας και του χουλιγκανισμού.

Δίκαια στηλιτεύτεαι από τα μέσα ενημέρωσης.

Δε θέλουμε τέτοια ήθη Κοι Καπιταλιστές. Να βάλετε τα τέκνα σας από εδώ και εμπρός για να μαζεύουν τις κροτίδες. Τις δε κροτίδες ξέρετε που.

Υ.Γ.1 ΠΟΙΟΣ αναλαμβάνει πρόεδρος στον ΠΑΟ? ΠΟΙΟΣ?

Υ.Γ.2 Διαβάζοντας κάτι φοβερές αναλύσεις εδώ μέσα για φτηνές μεταγραφές (λες και θα πληρώσετε οι ίδιοι) θέλω να σας ρωτήσω πως ονειρεύεστε στο μέλλον τον ΠΑΟ? Μια ομάδα που θα παίρνει κανένα πρωτάθλημα και θα προσπαθεί για μια αξιοπρεπή πορεία στο...europa league ή μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε ΟΛΟΥΣ τους θεσμούς που θα συμμετέχει? Γιατί βάζετε χαμηλά τον πήχη και δε ζητάτε αυτό που αξίζετε?

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από τους εγχώριους μεταγραφικούς στόχους (Σκόκο, Τζαβέλλας) ανάμεσα στις προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ υπάρχουν και ορισμένες που προκαλούν ενδιαφέρον.Οι περιπτώσεις των Αλεξάντερ Χλεμπ και Κιμ Κάλστρομ δεν έχουν περάσει απαρατήρητεs.



AFTOI EINAI OI STOXOI TOY OSFP???

MA DIKOI MAS STOXOI DEN EINAI????

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ο Νίκος Τζουνάκος στο Sport24.gr

(απόσπασμα από τη συνέντευξη του - στις παρενθέσεις οι δικές μου...παρεμβάσεις):

Ο αμυντικός θέλει ύψος και κεφάλι

Ο 73χρονος πλέον παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού, αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς της αρχής της πράσινης αυτοκρατορίας του 60’. Ο λόγος;

"Ήμουν ψηλός και ήμουν καλός στο ψηλό παιχνίδι, στις κεφαλιές. Για να σταδιοδρομήσει ένας αμυντικός πρέπει να έχει αυτά τα δύο στοιχεία, ύψος και καλό κεφάλι". (πολύ σωστή παρατήρηση αν σκεφτεί κανείς ότι με τους δικούς μας κάνουν πάρτυ οι αντίπαλοι στον αέρα)

Τα τελευταία χρόνια πολύς λόγος γίνεται για την ποιότητα της άμυνας του Παναθηναϊκού. Κατά τον Νίκο Τζουνάκο υπάρχει εξήγηση.

"Από τότε που έφυγε ο Χένρικσεν, υπάρχει πρόβλημα. Έκτοτε, ο μόνος που στάθηκε αντάξια του Δανού ήταν ο Γιάννης Γκούμας που κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να παίζει ακόμη και να βοηθά την ομάδα. Είναι από τους καλύτερους σέντερ μπακ που έχουν περάσει. Έχουν αποκτηθεί πολλοί παίκτες για το κέντρο της άμυνας ο Βαβζίνιακ, ο Σαριέγκι, ο Καντέ, ο Μπιάρσμιρ, αλλά το πρόβλημα είναι φανερό κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι πλέον καλείται ο Κατσουράνης να παίξει αυτή τη θέση. (ναι, γιατί αποκτήθηκαν "σαπάκια").

Τον Βύντρα τον αγαπώ ιδιαίτερα, αλλά δεν πιστεύω ότι κάνει για τη θέση του στόπερ. Είναι πολύ καλός παίκτης αλλά πάντοτε κάνει το μοιραίο λάθος. (παντού κάνει το μοιραίο λάθος) Πίσω από τον στόπερ δεν υπάρχει κανείς να διορθώσει το λάθος σου. Οπότε σαν δεξί μπακ, επειδή έχει και πάθος μπορεί καλύτερα, επειδή εκεί και να κάνει λάθος θα υπάρξει κάποιος να το διορθώσει". (χαχαχα)

Τα τέσσερα βουνά

"Άκουσα τον Βγενόπουλο να λέει ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δύο βουνά. Εγώ λέω ότι χρειάζονται τέσσερα βουνά. Δύο για το κέντρο της άμυνας και δύο για το κέντρο του γηπέδου, επειδή κι εκεί υπάρχουν κάποια παιδιά που έχουν μεγαλώσει λίγο και θα χρειάζονται ανάσες. (πες τα ρε μεγάλε, γιατί οι οπαδοί του championship manager θέλουν μόνο ΕΝΑ κεντρικό αμυντικό και είμαστε πλήρεις....πλήρεις ημερών είμαστε αλλά τέτοια μέρα ας μη γίνω περισσότερο πικρόχολος)

Σίγουρα χρειάζεται αριστεροπόδαρος για το κέντρο (γιατί? εκεί έχουμε τον παικταρά λαμπάδα "πάσα δίνω μόνο από το ένα πόδι στο άλλο" Λέτο) κι ελπίζω ο φίλος μου ο Κωστάκης ο Αντωνίου να κινηθεί εγκαίρως και να βρει την αφρόκρεμα από τώρα κι όχι στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Να βοηθήσουν και οι τέσσερις παράγοντες της ομάδας ώστε να αποφεύγονται μια ολόκληρη χρονιά τα πειράματα, όπως φέτος στην άμυνα".

H γνώμη του για τον Νιόπλια

"Με ανακούφιση είδα να αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό Έλληνας προπονητής και μάλιστα με τον Κριστόφ Βαζέχα μαζί που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Θέλω να τους δώσω θερμά συγχαρητήρια ιδιαίτερα σε περίπτωση κατάκτησης και του κυπέλλου στις 24 του μηνός. Ωστόσο θέλω να πω ότι είναι διαφορετικό να είσαι προπονητής στην εθνική ελπίδων και διαφορετικό στον Παναθηναϊκό, (πες τα χρυσόστομε γιατί μας τον έκαναν Μουρίνιο) όπου κρίνεσαι από τον κόσμο και τα ΜΜΕ καθημερινά.

Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός με όλη αυτή την πίεση. Κατά τη γνώμη μου ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει έναν πολύ καλό προπονητή και να κρατήσει τον Νιόπλια και τον Βαζέχα μαζί του. Έτσι ώστε να αποκτήσουν μεγάλη εμπειρία και εν συνεχεία να αναλάβουν εκείνοι. (καλά που δε γράφει στο blog ο Τζουνάκος....θα τον είχε κάνει ο ανώνυμος Τουρτούρας....) Αν και η φετινή χρονιά είναι ήδη μια μεγάλη εμπειρία για αυτούς. Οπότε αν μείνουν τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία"."


Έλα μωρή ΠΑΝΑΘΑ πάρε τον ένα βαθμό να ξεχυθούμε στους δρόμους.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Το DERBY έχει συνέντευξη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή επί εποχής Βαρδινογιάννη ΖΟΥΤΑΟΥΤΑΣ. χαχαχαχα

Άντε μαλάκες περιμένουμε και τους ΜΑΡΙΤΣ, ΑΛΝΤΡΙΤΣ, ΕΠΑΛΕ και λοιπά μεγαθήρια που μας έφερε στην ομάδα ο Βαρδινογιάννης με μεγάλη ανυπομονησία. :-))

Ξανθιώτης είπε...

Μπράβο σε όλους στην ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Πάντα τέτοια!

Και του χρόνου ακόμη πιο δυνατοί!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Βαρδινογιάννης μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα: "Θα έρθουν καλύτερες μέρες."

ΝΑΙ. Αν μας αδειάσεις τη γωνιά.

Black from Omonia square

squarelogic είπε...

Δεν διευκρίνησε για ποιόν θα ειναι καλύτερες οι μέρες!
-)

Όλα τα λεφτά τα φιλιά του Πατέρα στον αμήχανο Θανάση!

Εγώ να ομολογήσω ότι με το ζοφερό οικονομικό κλίμα, ειδικά το μεταπασχαλινό,δεν είχα διάθεση να πανηγυρίσω τίποτε...όταν δεν είσαι 20,υπάρχει μια ιεραρχία στις προτεραιότητες...

Τρίφυλλος είπε...

- Παραμονή του Ν. Πατέρα στην προεδρία
- Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ώστε να εξαναγκαστεί η οικογένεια Β είτε να βάλει (επιτέλους) χρήματα στον Παναθηναϊκό, είτε (ακόμη καλύτερα) να πέσει κάτω από το ψυχολογικό και ουσιαστικό όριο συμμετοχής του 50% ώστε σαν επόμενο βήμα να πουλήσουν και να φύγουν από τον Παναθηναϊκό
- Πρόσληψη καταξιωμένου ξένου τεχνικού και παραμονή των Ν. Νιόπλια, Κρ. Βαζέχα στο πλευρό του ως τεχνικών συμβούλων / βοηθών
- Παύση του Αντωνίου από τεχνικού διευθυντή και ανάθεση όλων των καθηκόντων του στο γνώστη της αγοράς Ν. Νιόπλια
- Απόκτηση έξι κορυφαίων ενδεκαδάτων παικτών επιπέδου Γκοβού, με παράλληλη προώθηση των καλύτερων νέων από τις ακαδημίες
- Απομόνωση των Βαρδινογιανναίων και των συν αυτώ σε επικοινωνιακό και διοικητικό επίπεδο (σ.σ. φίλε 'μαύρη νύχτα' την εξυπνάδα περί σπασμένου νυχιού δεν την είπε ο δικηγόρος της ΠΑΕ αλλά το απομεινάρι της παλιάς κατάστασης ονόματι Ζαβραδινός ο οποίος κατέθεσε σα μάρτυρας στη δίκη)
- Άμεσα να πάρουν το φάκελο 'Βοτανικός' από τα χέρια του Τζίγκερ
- Άμεσα να κυνηγηθεί (έστω και καθυστερημένα) το άνοιγμα του φακέλου παράγκα, ώστε να αποδοθούν ευθύνες, έστω και τώρα

Αν γίνουν ΟΛΑ τα παραπάνω, μπορούμε να ονειρευόμαστε καλύτερες μέρες.

Ο Τρίφυλλος

Ανώνυμος είπε...

Ζητώ συγγνώμη που θα στενοχωρήσω ... δυο ψυχούλες, αλλά

το γιόρτασα για τα καλά το πρωτάθλημα που κέρδισε η ομάδα μου τόσο επάξια και καθαρά ήδη από την προτελευταία αγωνιστική!

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ!!!


Υ.Γ. Για το άμεσο μέλλον θα έλεγα απλά δυο πράγματα:

1. Παραμονή του Νίκου Πατέρα στην προεδρία της ΠΑΕ.

2. Αποπομπή του Κώστα Αντωνίου από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

3. Τρεις μεταγραφές ευρωπαϊκού επιπέδου (άρα και αύξηση του μ.κ. αν απαιτείται γι' αυτό το σκοπό).

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Φίλε Τρίφυλλε συμφωνώ 100% μαζί σου (θα πρόσθετα να απομακρυνθούν και ποδοσφαιριστές "σαπάκια" (και να αντικατασταθούν με ΠΟΛΥ καλύτερους τους). Δεν αντέχω να βλέπω κάτι Σιαρέγκι, Γκάμπριελ, Καντέ, Ρουκάβινα, Μπίαρσμιρ, Γκαλίνοβιτς, Δάρλα,Πετρόπουλο στον ΠΑΟ). Μόνο αν εξοβελιστούν από την ΠΑΕ οι Βαρδινογιάννηδες έχει μέλλον ο ΠΑΟ + τις υπόλοιπες παρατηρήσεις που συνυπογράφω.

Συντηρητικά θα πάμε όμως και πάλι. Αυτή την εντύπωση έχω τουλάχιστον. Ελπίζω να διαψευστώ.

Square ποιός έχει όρεξη για γλέντια "τέτοιες" μέρες?

Μόνο κάτι παιδάκια. :-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αυτός ο Φερνάντες του Ηρακλή είναι αυτός που είχε παλιά ο ΠΑΟΚ? Ελπίζω πως όχι.

EVIL ELVIS είπε...

ο καθενας μπορει να πανυγηριζει ειτε καθολου, ειτε με τον δικο του τροπο. δεν εχει να δωσει λογαριασμο σε κανενα. ο καθενας μας εχει διαφορετικο τροπο αντιληψης των πραγματων και συνεπως ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος μας. αρκει βεβαια να μην φερομαστε σαν τους γαυρους, που τους δειχνουν το φεγγαρι και κοιτουν το δαχτυλο. συμφωνω με την πλειοψηφια των προηγουμενων comments περι βαρδινογιαννηδων, πατερα, γηπεδο, μεταγραφες. οποιος νομιζει οτι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ και ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΚΟΥΠΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ, ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ. ΤΩΡΑ ειναι που πρεπει να γινουν ΠΟΛΛΑ ωστε να γινουμε ΠΑΝΑΞΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2010



ΥΓ: μαυρη νυχτα

ναι, ο παλιος του παοκ ειναι ο φερναντεζ. προσωπικα παντα μου αρεζε σαν τερματοφυλακας, ειδικα την χρονια 2006-2007 εβγαλε ματια. εχει προσοντα και ειναι πολυ ικανος.

Ανώνυμος είπε...

6 χρόνια μετά εκείνο το πρωτάθλημα του Ολισαντέμπε που δεν ήμαστε οι καλύτεροι αλλά οι λιγότερο χειρότεροι, φέτος μετά από αλλαγή διοίκησης-προπονητών-ολίγο νοοτροπίας και μετά από πολύ-πολύ χρήμα είμαστε και πρώτοι και καλύτεροι. Μετά από μια χρονιά που περιμέναμε κάτι παραπάνω πχ στην Ευρώπη ή σε μερικά ντέρμπυ, η αλήθεια είναι πως ήταν από τις καλύτερες χρονιές της ομάδας, με καλούς παίχτες, με ψιλοκαλή μπάλα και με μια ομάδα που σχεδόν αποπνέει υγεία και λέω σχεδόν γιατί θέλει ακόμα πολύ δουλειά η ομάδα σε θέματα νοοτροπίας και αντιμετώπισης καταστάσεων [αυτό που έγινε με την Σταντάρ είναι ανεπίτρεπτο και αρμόζει μόνο σε μικρες ομάδες]. Όπως ανεπίτρεπτο ήταν που μια ολόκληρη σεζόν η ομάδα δεν είχε σοβαρή άμυνα, άν ήταν καθόλου άμυνα αυτό το πράγμα που είδαμε εφέτος. Ευτυχώς είχαμε τον Τζόρβα τον κέρβερο και φάγαμε μόνο 17 γκολ.

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΤΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ? ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΕ ΛΟΥΓΚΡΕΣ????? ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

http://sport24.gr/html/ent/072/ent.354072.asp

lagoi kathe pote pernete prwtathlima? kathe 7-8 xronia meso oro.

ante geia

Ανώνυμος είπε...

re magkes kai egw thelw ton quaresma gia deksi extrem kai logika tha fygei apo tin inter afou den paizei alla eimaste se periodo krisis den prokeitai na kanoun anoigmata proigoumenwn etwn, synepos min perimenetai 6-7 metagrafes kai epipedou cisse. as feroun 2 paiktes styl gilberto-sise [px govou kai gallas] kai tzavella kai skoko sti thesi t salpi k imaste koble. tha ithela kai ivansitz na girisei kai fisika gabriel-kleyton paketo stin aek gia skoko.

Ανώνυμος είπε...

sise -
"Στον Παναθηναϊκό βρήκα τον εαυτό μου, σκόραρα πολλά γκολ για αυτό πάντα αυτή η ομάδα θα είναι στα βάθη της καρδιάς μου" ---- Αν συγκρίνουμε τις δηλώσεις αυτού του ανθρώπου που έχει τόσα στη καριέρα του με όσα είχαν δηλώσει κατά καιρούς τα μπουμπούκια που είχαν περάσει απο παιανία μεριά , (τζιόλης - γκέκας - αλάνι - μέλος κλπ αστέρες εγχώριοι) τοτε θα καταλάβουμε , τι περίπου σημαίνει επαγγελματισμός ! κατι που μερικοί το ταυτίζουν με την έννοια αμοιβή !

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ 4 ΚΑΙ 14 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ! Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΒΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ! ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ! ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΤΖΙΓΓΕΡ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ; ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο socrates.
ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!!