Κυριακή, Μαρτίου 21, 2010

ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ

Πρωτάθλημα τέτοιων ταπεινώσεων δεν το θέλω. Αν δεν μπορείτε να κερδίσετε αυτά τα πτώματα είστα απλά αστείοι...Κάθε φορά που τρέχουν 60.000 και πλέον παναθηναϊκοί για ένα ματς που θέλουν πολύ, έρχεται η γνώριμη κατραπακιά και ταπείνωση. Αυτή ήταν άλλη μια. Κουραστήκαμε...Βάλτε το στο κώλο και όταν ξεπεράσετε τα σύνδρομα ή άλλες "συγκυρίες" που φέρνουν αυτά τα διπλά....τα λέμε!!!

Υ.Γ Αντωνίου από αξιολόγηση ικανοτήτων μάλλον υστερείς, θεωρώντας παίκτες κάτι αστείους τύπου Καντέ, Μελίση κτλ. Απο διαχείριση μπάτζετ, μαύρα μεσάνυχτα. Τουλάχιστον άδειασέ μας την γωνία μαζί με τα υπόλοιπα απομεινάρια του Τζιγκεριακού. Νιόμπλια καλή σου νύχτα...είσαι τουλάχιστον λίγος.

97 σχόλια:

squarelogic είπε...

η αλήθεια είναι οτι από τη στιγμή που δεν μπήκαν 2-3 γκολ στο 1ο και απ τη στιγμή που στο 2ο μπήκαμε ανεξήγητα νωθροί ήταν θεμα χρόνου να γίνει η ζημιά...
Την ώρα του γκολ και οι 4 της παρέας φωνάζαμε "άλλαξε κάτι πριν το φας".Δυστυχώς,η απειρία του Νιόπλια φάνηκε άλλη μια φορά,με την απροθυμία του να ρισκάρει για να πάρει ενα ματς που φαινόταν καταδικό του(μετά τον Αρη,την ΑΕΚ,τον ΠΑΟΚ).
ΣΤΗΝ 1Η του επαφή με τη μπάλα ο Νίνης εδωσε την 1η(και μοναδική...) ασίστ που πήρε ο Σισέ
σ'ολο το ματς...
Αδικαιολόγητη και η επιλογή του να βγάλει τον Σιμάο αντί για τον εκνευρισμένο και εριστικό Καραγκούνη επιτρέποντας το πάρτυ των αντεπιθέσεων του Ολυμπιακού στο τελευταιο 15λεπτο.
Δυστυχώς,αυτή η νοοτροπία του περιπλέκει την καλοκαιρινή εξίσωση του σχεδιασμού της νεας περιόδου.
όσο για τον Αντωνίου,τα έχουμε πει και ξαναπεί...

EVIL ELVIS είπε...

τεραστιε κουτοχορτε, παντα λατρευα να διαβαζω τα post σου. ειτε συντομα σε εκταση ειτε πιο εκτεταμενα, παντα ελεγες τα πραγματα με το ονομα τους. αυτη η ομαδα οσο κ αν την λατρευουμε ΔΕΝ μας αφηνει να χαρουμε συνεχομενα. ξενερωσαν τοσο κοσμο που πηγε στο γηπεδο και ειχε ετοιμασει τοσα πραγματα. εχασαν μοναδικη ευκαιρια να ταπεινωσουν τον πεθαμενο θρηνο. κι ομως. εκαναν μαγκα τον γυφτογλου, τον αγγλοφατσα, τον οσκαρ. τι να μου πουν τα δοκαρια. τι να κανω καποιες καλες στιγμες. ΔΙΑΡΚΕΙΑ δεν υπαρχει σε αυτη την ομαδα. οτι και να πουμε εχει ηδη ειπωθει. για τους παικτες που λειπουν, για αυτους που περισσευουν. ας ελπισουμε οτι ΔΕΝ θα χαθει ΚΑΙ αυτο το πρωταθλημα. "δυσκολο να το χασουμε" λέμε εδω και καιρο, το θεμα ομως ειναι πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει εμπιστοσυνη σε αυτη την ομαδα. πρεπει να αλλαξουν κι αλλα. ΟΧΙ στα ημιμετρα.

Ξανθιώτης είπε...

Συμφωνώ σε όλα εκτός από το Νιόπλια.

Δεν γίνεται δουλειά με αλλαγή προπονητή κάθε εξάμηνο, πρέπει να το καταλάβετε αυτό. Ο Νιόπλιας δεν έχει πείρα, αυτό ήταν γνωστό. Θέλει χρόνο για να μάθει και να αποκτήσει θάρρος, κι αυτό είναι φυσιολογικό.

Το πρωτάθλημα φέτος θα το πάρουμε. Και αν πάλι τον διώξουμε τον προπονητή, νομίζετε ότι θα βρούμε κανένα καλό στη θέση του;

Ποιος θα έρθει σε ομάδα που διώχνει προπονητή που της πήρε το πρωτάθλημα;;;

EVIL ELVIS είπε...

οι ΣΥΝΕΧΕΙΣ αλλαγες προπονητων ΠΡΑΓΜΑΤΙ δεν κανουν καλο σε μια ομαδα. ΚΑΛΟΣ ο νιοπλιας, με προοπτικες, αλλα και με φοβιες και ανασφαλειες. πραγμα λογικο, αφου ανελαβε τον ΠΑΟ σε μιακρισιμη καμπη ΚΑΙ για την σεζον ΚΑΙ για την ιστορια του ΠΑΟ. ΑΝ θες να κανεις πρωτασθλητισμο, ΔΕΝ μπορει να εχεις τον νιοπλια προπονητη. ΟΥΤΕ τον σαριεγκι και τον καντε και τον μελισση στην ομαδα. ΑΝ θες να κανεις πρωταθλητισμο. ΑΝ θες να πειραματιστεις και οτι βγει, πορευεσαι με νιοπλια και ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να πανε ολα καλα. ο νιοπλιας ΤΩΡΑ μαθαινει. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟ. δεν εχω κατι εναντιον του, περα τις απειριας του. τον θεωρω ικανο ως προπονητη αλλα προφανως σε μερικα χρονια και ΑΦΟΥ προπονησει ΑΛΛΕΣ ομαδες ισως και να εκανε για τον ΠΑΟ. φυσικα δεν φταει ΜΟΝΟ ο νιοπλιας, ουτε ΜΟΝΟ ο καντε κλπ. με κλανιες παντως αυγα ΔΕΝ βαφονται.

ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

EVIL ELVIS είπε...

εννοω πως θα ηθελα να παιρνουμε το πρωταθλημα ανετα και οχι ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ. πως το επαιρνε ο θρηνος επειδη το ειχε ΑΧΑΣΤΟ οτι θα "βοηθηθει" απο τα κορακια; ΕΤΣΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΧΑΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ θα βαζει το συμφερον της ομαδας. ΔΕΝ χρειαζεται να ειναι ονομα. πχ ο μπενιτεθ την εκανε ανω-κατω την λιβερπουλ, λογω του ΕΓΩ του. μπαχαλο. για φετος ειδικα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ποιός μαλάκας έλεγε ότι θέλουμε ΜΙΑ μόνο μεταγραφή?

Άντε δύο γιατί θα χαλάσει η συνοχή αυτής της κωλοομάδας?

Μου τη σπάει όταν δικαιώνομαι μα τον Τσε.

Που'σαι βρε Τουρτούρα να μας διασκεδάσεις τουλάχιστον?

Πες μας ότι ήταν στοιχηματική ήττα και άλλα γραφικά που μόνο εσύ ξέρεις. :-))

Συμφωνώ με Ξανθιώτη.

ΛΙΓΟΣ Ο ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ.

Αυτή η ομάδα θέλει γκρέμισμα.

Όπως είναι ΟΛΗ.

Και χτίσιμο από την αρχή.

Όλα τα άλλα περι ευκαιριών, δοκαριών, ατυχιών κλπ είναι χαιδέματα στα αυτιά.

Όταν οι Παναθηναικοί θα παραδεχθούμε ότι δεν έχουμε ομάδα, τότε θα απαιτήσουμε να φτιάξουμε ομάδα. Και όταν απαιτήσουμε θα θέσουμε τουλάχιστον τους υπεύθυνους προ των ευθυνών τους.

Όταν όμως τρέχουμε σε κάθε μεταγραφή πρώην μεγάλου ποδοσφαιριστή στα αεροδρόμια ή γεμίζουμε το γήπεδο στο πρώτο σοβαρό ματς, τότε θα μας αντιμετωπίζουν όπως αντιμέτωπιζαν οι κονκισταδόρες τους ιθαγενείς.

Αν το καταλάβετε αυτό θα φτιάξουμε και ομάδα.

Στο χέρι μας είναι.

Προσυπογράφω λοιπόν τον Κουτόχορτο και δηλώνω ότι τέτοιο πρωτάθλημα ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και πρώτος πρώτος ο Τουρτούρας.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Με Evil συμφωνώ, σόρυ.

Όχι άλλη υπομονή σε προπονητή όταν τα δείγματα γραφής είναι αρνητικά.

Ας φέρουν ένα προπονηταρά.

Όχι Πεσέιρο και βοηθούς προπονητή.

Ένα μεγάλο όνομα.

Από εκεί να ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου ΠΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο δίκιο έχεις ρε Κουτόχορτε - και square.

Greenheart

Ανώνυμος είπε...

Re pedia ti katastrofologia einai afti edo mesa? Diladi an gia 2 ekatosta i mpala empene mesa 3 fores, ksafnika tha itan oloi pextarades kai i omada mas anepanalipti? min fernoume tin katastrofi,simera eimastan atixoi kai se 2 tha gelame me tous gayrous sta play off!!!

2 nikes kai lefta apo c.l + lefta apo a.m.k. = super metagrafes(alagh texnikou dieu8hnth) kai ta ksanaleme tou xronou me osfp.

bgeno mono esu pas me pao sthn roma sthn stantar kai eisai panta oaka, h allh mayrogata o tziger mia fora eir8e kai xasame pana8ema ton.


KWSTAS SERRES

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΕΣΤΑ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!!!!!!!!!! ΤΟ 2007 ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ,ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ?
ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!!
ΤΟ 2008 ΕΦΑΓΑΝ 4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΟΛΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ!!!
ΜΑΓΚΕΣ Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ,ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ..........
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ!!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ!!


ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ - ΘΥΡΑ 13 - ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Ανώνυμος είπε...

η πραγματικότητα είναι ότι ματς χωρίς να φάει γκολ η ομάδα είναι λόγος για πανηγυρισμούς στην Ομόνοια. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται killer στο κέντρο της άμυνας ή οτιδήποτε μπορεί να πατήσει έναν Αγγλο του 1.75 και των 60 κιλών, που σίγουρα δεν είναι ούτε ο Καντέ, ούτε ο παγκίτης Μπιέρσμιρ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Καλό ύπνο Τουρτούρα.

Όταν πάρουμε το πρωτάθλημα να βγεις να πανηγυρίσεις.

Οι σκεπτόμενοι Παναθηναικοί ξέρουν πολύ καλά ότι αυτή η ομάδα θέλει διάλυση.

Παίρνουμε ένα πρωτάθλημα επειδή το χάνουν οι άλλοι.

squarelogic είπε...

ΜαύρΗ Νύχτα αισθάνεσαι διαιωμένος,ε?
σε φαντάζομαι να έχεις δεθεί στην καρέκλα για να μην πας να γράψεις ξανά επικήδειους πριν τελειώσει το ματς και εκτεθείς ξανά...
(αστειεύομαι-αλλά ομολογώ οτι μου ήρθες αυθόρμητα στο μυαλό όταν στράβωσε το ματς)
Θα διαφωνήσω φυσικά με την ισοπεδωτική λογική σου,εν μέρει συμφωνώντας(!):
σαφώς χρειάζεται να ληφθούν μερικές ψύχραιμες αποφάσεις δίχως συναισθηματισμούς.
Αντίο Κωστάκη Αντωνίου,γιατί πρέπει να είσαι ο πιο άμπαλος τημ μανατζερ που έχει περάσει από ομάδα τέτοιου επιπέδου.Τύποι σαν τον Ψωμιάδη,τον Μπέο,τον Τσακίρη βλέπουν τα "ψώνια" σου και γελούν.
Αντίο Δάρλα,αντίο Γκαφίνοβιτς,αντί φιλότιμε Γιόσου Σαριέγκι(τουλάχιστον αυτό που ήξερες το έδινες),αντίο πρώην παικταρά Γιούρκα,αντίο Γκάμπριελ...
Ρουκάβινα τράβα κάπου δανεικός να ψηθείς και θα σε αξιολογώ συνέχεια.Λάζαρε,εύκολο να βρεθείς και συ στην ίδια κατηγορία αλλά χρειάζομαι εναλλακτικές λύσεις.
Σαλπιγγίδη,παλληκάρι μου,προσωπικά θα απέσυρα την γενναιόδωρη πρόταση με το τέλος του πρωταθλήματος και θα είχα ήδη κλεισμένο εναν πραγματικό δεξιό winger που να κοντρολάρει με τη μια,να ξέρει να ντριπλάρει και να σεντράρει δίχως στάση.
Και φυσικά,πρώτη προτεραιότητα 1 τουλάχιστον στόπερ μεγάλης αξίας,ο Τζαβέλας για αριστερά,1 κανονικό δεξί φουλ μπακ επιτέλους,επιστροφή Μάτος εφόσον είναι καλά,και ή 10άρι ή περιφερικός φορ που να κουμπώνει με τον Σισέ.
Κάπου εδώ σταματούν οι "διορθωτικές κινήσεις" και αρχίζει η μπουλντόζα του Νύχτα!
Το θέμα προπονητή είναι μεγάλο και θα το πιάσουμε ξεχωριστά...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΣΙΛΒΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ=ΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ: ΛΕΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΝΙΝΗΣ ΔΕΞΙΑ, ΙΒΑΝΣΙΤΣ 10ΑΡΑΚΙ, ΣΙΣΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΤΟΥ Κ 6ΑΡΑΚΙ (ΑΜΥΝΤ ΧΑΦ) ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΣΙΜΑΟ...5 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ...ΥΓ ΝΙΟΜΠΛΙΑ ΞΥΠΝΑ...ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ...ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΚΡΙΜΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΗΣ...ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ Κ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ...

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 13

Ανώνυμος είπε...

χάσαμε από ένα γαύρο που αν δε φορούσε τις φανέλες δε θα μπορούσες να τον ξεχωρίσεις από τον ΠΑΟΝΕ και τον Αστέρα Κρανούλας. Είναι ότι κατά την άποψη μου το ματς το έχασε ο Νιόπλιας, ο παλιός ΠΑΟ που επιβάλει να παίζουν κάποιοι παίκτες (βλέπε Καραγκούνη, και το κόμπλεξ που έχει η ομάδα μας απέναντι στις κόκκινες φανέλες. Ο Νιόπλιας για ακόμη ένα ματς που είχε άγχος για το αποτέλεσμα τα σκάτωσε. Είδαμε όλοι πόσο καλά έπαιξε με τη Ρόμα ας πούμε που δεν είχε κανένα άγχος και πόσο τα έχει σκατώσε με τα ματς που έχει άγχος. Δεν ξέρω άν είναι λίγος όπως λένε πολλοί, αν μαθαίνει ακόμη ή αν ευθύνεται αυτός για ότι συμβαίνει. Εγώ τον πιστεύω τον Νιόπλια και νομίζω ότι θέλει χρόνο για να στρώσει αυτός την ομάδα από την αρχή, αλλά ο ΠΑΟ είναι πολύ απαιτητικός. Περισσότερο από το πόσο μπορούν να αντέξουν κάποιοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο άφησε μέσα την ψυχάρα, την τυπάρα, το τοττέμ, τον Καραγκούνη που δεν υπήρχε στο δεύτερο και που το μόνο που τον ένοιαζε από την αρχή του ματς ήταν να κάνει ψευτοτσαμπουκάδες και μαγκιές για να δείξει πόσο πανάθας είναι, σπαταλώντας τον χρόνο και σπάζοντας τον ρυθμό της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο άφησε έξω τον Νίνη που είναι ο μοναδικός παίχτης που μπορεί να αξιοποιήσει τον Σισέ και τον έβαλε αφότου φάγαμε το γκόλ. Και το αστείο είναι ότι τον έβαλε στη θέση του Σιμάο και όχι του Καραγκούνη. Του Σιμάο που έκοβε ότι κινούνταν στη μεσαία γραμμή. Του πρόσφερε στο πιάτο το κέντρο ο γαύρος βγάζοντας τον μοναδικό που έτρεχε, τον Παπαδόπουλο και άφησε τους συνταξιούχους Στολτίδη-Μαρέσκα και δεν βάζεις τον Νίνη να τους κάνει άνω κάτω. Για εμένα αν στο χτεσινό παιχνίδι και ακριβώς όπως ήταν οι ομάδες είχαμε από την αρχή το Νίνη αντί του Καραγκούνη το ματς θα το κερδίζαμε πανυγηρικά. Αλλά είπαμε, ΠΡΕΠΕΙ να παίζει ο Καραγκούνης. ΤΕΛΟΣ.

YΓ. ένα μπράβο στους γαμάτους πανάθες οπαδάρες μας που όταν κάναμε 2 ευκαιρίες μετά το γκόλ, εκεί που μπήκε ο Νίνης, και αρχίζαμε να ανεβαίνουμε πάλι φρόντισαν να σταματίσουν το παιχνίδι για 6 λεπτά με τα καπνογόνα, σπάζοντας το ρυθμό εντελώς και δίνοντας το τελικό χτύπημα στην ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Η τύχη γύρισε σίγουρα την πλάτη στους παίκτες του Νιόπλια, όμως όταν δεν μπορείς να πάρεις ένα παιχνίδι που όλα είναι υπέρ σου υπάρχει και ανικανότητα. Δεν κατάφεραν να κερδίσουν έναν αντίπαλο που προσφερόταν για να κάνουν επίδειξη δύναμης. Μια ομάδα χωρίς φυσική κατάσταση, χωρίς προπονητή και ουσιαστικά χωρίς τον στυλοβάτη της Μέλμπερκ. Επειδή στον Παναθηναϊκό έχουν βρει σαν άλλοθι την τύχη, πρέπει να ξέρουν πως καλύτερες συνθήκες δεν μπορούσαν να βρουν.

Μέχρι και την τύχη να τους τραυματιστεί ο Σαριέγκι το Σάββατο είχανε και από τη στιγμή που δεν είχε τον Βάσκο στη σύνθεση του ο Νιόμπλιας ήταν αναγκασμένος να βάλει τον Σιμάο στο κέντρο και να γυρίσει στην άμυνα του Κατσουράνη.

Ήταν ίσως η πρώτη φορά σε παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός ασκούσε πίεση που το κέντρο της άμυνάς του, του έδινε ασφάλεια. Το παράδοξο ήταν πως το γκολ του Ολυμπιακού ήρθε από μια κίνηση του Μπάντοβιτς που κανονικά θα έπρεπε να δώσει το παιχνίδι στους πράσινους.

Τη στιγμή που ο Μπάντοβιτς έβγαζε τον Γιάννη Παπαδόπουλο και έβαζε τον Ντερμπισάιρ το σύστημα των ερυθρολεύκων έγινε 4-2-4. Στον άξονα ο Σέρβος τεχνικός άφησε την ομάδα του με τους Στολτίδη, Μαρέσκα. Ο Νιόμπλιας όμως ούτε τότε έκρινε πως υπάρχει χώρος για τον μικρό. Αντί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να βγάλει έναν εκ των τριών χαφ βάζοντας σε ρόλο οργανωτή τον Νίνη, παρέμεινε θεατής. Έμεινε άπραγος και έχασε ένα παιχνίδι που ήταν δικό του. Το παράξενο ήταν πως το παιχνίδι φώναζε πως χρειαζόταν ο άνθρωπος που να μπορεί να δώσει τη σωστή τελευταία πάσα, καθώς οι παίκτες του κέρδιζαν όλες τις μονομαχίες. είχαν την ενέργεια του παιχνιδιού και δεν μπορούσαν να τελειώσουν σωστά μια φάση. Σίγουρα υπήρχε και η ατυχία.

Το σουτ του Σαλπιγγίδη για παράδειγμα ήταν άψογο αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Οι προπονητές όμως γι’ αυτόν το λόγο κάθονται στον πάγκο, για να βοηθήσουν την ομάδα τους όταν κάτι δεν πάει καλά.

Η λογική λέει πως το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός δεν γίνεται να το χάσει. Ο Ολυμπιακός όμως με τη νίκη του κατόρθωσε να του το ξεφτιλίσει, καθώς ο Παναθηναϊκός θα είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία που θα σηκώσει κούπα χωρίς μεγάλη νίκη.

Ανώνυμος είπε...

Emena m arese opws pe3ame xthes, dei3ame oti eimaste kaliteroi(de nikaei panta o kaliteros sto podosfero).De lew oti m arkei auto alla etc tha rthoun kai ta megala apotelesmata(opws me Roma)Me ena kalo haf(10ari h anti-salpi kai basikos ninis)nomizw pws tha petaei fwties i epithesi mas.Gia amina de milaw...distixws theloume xtisimo sxedon ap thn arxh.DE 3ENERWNOUME POTE.

oe-oe-oe

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square το θέμα είναι ότι δικαιώνομαι εδώ και χρόνια όχι μόνο φέτος.

Αλλά ειλικρινά δεν είναι αυτό το θέμα.

Απόψεις πχ σαν τις τελευταίες του Τουρτούρα που διαβάζω αλλά και αυτή εδώ:

"ΦΙΕΣΤΑ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!!!!!!!!!! ΤΟ 2007 ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ,ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ?
ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!!
ΤΟ 2008 ΕΦΑΓΑΝ 4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΟΛΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ!!!
ΜΑΓΚΕΣ Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ,ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ..........
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ!!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ!!"


μας εξομοιώνουν πνευματικά με τους γαύρους. Νιώθω ότι κάποιοι Παναθηναικοί ζηλεύουν το γαύρικο ραγιαδισμό σε μια ιδέα που ουσιαστικά δεν υπάρχει.

Είμαι πιο πολύ απογοητευμένος από τους χαζοπαδούς παρά από την ομάδα που δεν έχουμε.

Δε μπορεί να έχει καταντήσει έτσι ο φίλαθλος του ΠΑΟ. Μια προσωπικότητα με iq ραδικιού που τον κάνουν ότι θέλουν τα πράσινα προπαγανδιστικά μέσα εκμεταλλευόμενα την άνευ όρων παράδωση του σε μια ιδέα που επαναλαμβάνω δεν υπάρχει.

Περαστικά μας.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μια εξομοίωση που φάνηκε και από τη συμπεριφορά των οπαδών μας στις εξέδρες.

Είναι δύσκολο να αλλάξεις σελίδα.

Αν δεν αλλάξεις εσύ ο ίδιος, δε μπορείς να το απαιτήσεις και από τους άλλους.

Αν δέχεσαι αυτά που έχεις, θα έχεις αυτά που δέχεσαι (σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, όχι μόνο στη μπαλίτσα).

ΝΟΜΟΣ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Και κάτι τελευταίο.

Από την ΠΑΕ γίνεται ενημέρωση ασφαλείας στους ανθρώπους που βρίσκονται στο στίβο και έχουν αναλάβει την απομάκρυνση των καπνογόνων?

Γιατί η κοπέλα που έχασε τα δάκτυλα της νόμισε ότι ήταν καπνογόνο ενώ ήταν κροτίδα λάμψης.

Τόση δουλειά είχαν οι μεγαλομέτοχοι που δε μπορούσαν να την επισκευτούν στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση αποκατάστασης των δακτύλων της και έστειλαν τον αντιπρόεδρο Σαϊνη (λόγω καμπαρντίνας)?

ΝΤΡΟΠΗ Κοι Καπιταλιστές.

Άλλη φορά να βάζετε τα παιδιά σας να μαζεύουν τα καπνογόνα.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να ακούγαμε όλοι το φίλο "Μαύρη είναι η νύχτα" αντί να παραμυθιαζόμαστε. Θα είχαμε καταλάβει πως δεν έχουμε σοβαρή ομάδα και πως το πρωτάθλημα (αν το πάρουμε) θα είναι δικό μας όχι επειδή το κερδίσαμε εμείς αλλά επειδή το έχασε ο Ολυμπιακός, όπως είπε σωστά ο καλύτερος έλληνας τερματοφύλακας ο Νικοπολίδης.

Σωκράτης Κοκ. είπε...

από EQUIPE

Μόνο μια σκιά αμαυρώνει το θρίαμβο του πειραιώτη Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ απέναντι στον "αιώνιο" αντίπαλό του, τον αθηναίο Παναθηναϊκό: η βεβαιότητα ότι ο "ωραίος" τερματοφύλακας της πειραϊκής ομάδας, ο Αντώνης Νικοπολίδης, έχει εραστή. Τέτοια σούφρα δεν εξηγείται αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει ρε η τόση απαξίωση για τον Καραγκούνη πια... εντάξει, "δεν του πάνε" μερικά παιχνίδια αλλά έχει προσφέρει στην ομάδα, δίνει και την ψυχή του σε κάθε αγώνα (εν αντιθέσει με άλλους...) και μας έχει ξελασπώσει ουκ ολίγες φορές σε Ελλάδα και Ευρώπη με δικά του γκολ... Έφταιγε δηλαδή ο Καραγκούνης που χάσαμε από το γάβρο ενώ τον είχαμε πατήσει κυριολεκτικά? Και στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη που έλειπε πώς εξηγείτε ότι μας πάτησε ο γάβρος και ήμασταν για νέα 4άρα (στο Β' ημίχρονο, που έπαιζαν οι "αγαπημένοι" σας Νίνης και Λέτο... α, ξέχασα, ο "βοηθός" έφταιγε τότε...) και στο πρώτο ημίχρονο με τη Σταντάρ μέσα πού ήταν ο Νίνης μπροστά? Μήπως άλλαξε η εικόνα όταν μπήκε ο Καρα στο Β'? (μπροστά... γιατί πίσω παρέμειναν οι Γκελίνοβιτς-Δάρλας...) Και στα ματς του Κυπέλου που κοντέψαμε να ρεζιλευτούμε από ομάδες Β' και Γ' Εθνικής μήπως "έσωσε την παρτίδα" όταν μπήκε ο Καραγκούνης? (και πολλά άλλα ματς θα μπορούσα να αναφέρω...) Δεν θέλω να πω φυσικά ότι δεν είναι ταλεντάρα ο Νίνης ή παικτούρα ο Λέτο, αλλά ότι είναι ασταθείς και στα δύσκολα (βλέπε Καραϊσκάκη, Τούμπα και όχι μόνο...) "λυγίζουν"... δεν έχουν (ακόμα) τα "καρύδια" του αρχηγού για να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους... παίκτες με προσωπικότητα όπως ο Καρα κι ο Κατσουρ (άλλος που έχει "στοχοποιηθεί"... αν και χωρίς τα δικά του γκολ δεν θα υπήρχε το +4) έλειπαν τόσα χρόνια από τον ΠΑΟ... και δεν είναι τυχαίο ότι φέτος που έχουμε αρκετούς από αυτούς οδηγούμε την κούρσα σχεδόν σε όλο το πρωτάθλημα. Όχι τόση αχαριστία λοιπόν... ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ! (το αστείο είναι ότι οι ίδιοι που έβριζαν τον Τενκάτε βρίζουν και τους Καρα-Κατσουρ-Σαλπι... λες και δεν ξέρουν ποιοί "έφαγαν" τον Ολλανδό κι "έφεραν" το φίλο τους το Νιόπλια...)

squarelogic είπε...

Ανώνυμε δεν είμαι της άποψης να φύγουν οι Καραγκούνης-Κατσουράνης.
Κάτι τέτοιο ειδικά για τον 1ο θα ηταν μεγάλη αχαριστία...
Νομίζω όμως οτι πρέπει αρμοδίως να τους γίνει σαφές οτι πάνω απ τα ονόματα είναι Η ΟΜΑΔΑ,και ότι ενίοτε για το καλό της πρέπει να βλέπουν και κάποια ματς απ τον πάγκο ή να γίνουν αδιαμαρτύρητα αλλαγή για ν'αλλάξει ο προπονητής τον ρου του παιχνιδιού.
Προχθές πάντως εκνευρίστηκε,αναλώθηκε σε ψευτοτσαμπουκάδες αντί να προσφέρει ουσία,και ήταν ανασχετικός παράγων στην ανάπτυξη της ομάδας.Ομοίως ψάχναμε να δούμε και τον Σαλπιγγίδη σε μεγάλα κομμάτια του αγώνα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ναι ενώ ο Λέτο έχει προσφέρει τα μέγιστα σε αυτή την ομάδα.

Παλιοατομιστής, κωλοχαρακτήρας, ψευτοτσαμπουκάς κλπ κλπ.

Καμμένο χαρτί.

Αριστερό και Δεξί ακραίο το καλοκαίρι. Μαζί με 4 αμυντικούς _ τερματοφύλακα, ένα χαφ τύπου Μάξι Λόπεζ που να μαρκάρει, πασάρει, σκοράρει κλπ και έναν αναπληρωματικό σέντερ φορ.

Τουρτούρα ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. Το παίρνουμε καθαρά λόγω ανυπαρξίας των αντιπάλων. Σόρυ αλλά δε φταίω αν έχει καεί ο εγκέφαλος σου από την πολύ μαλακία.

Βρε συ Square με ποιούς τα βάζει μόνιμα ο Γκότζος? Με Κατσουράνη, Καραγκούνη και....Νικοπολίδη. Τι περιμένεις να κάνει και ο Τουρτούρας? Γνωστό γκοτζαλάκι γαρ.

Μιάσματα που έχουν καταστρέψει τον ΠΑΟ την ίδια στιγμή που προσπαθούν να μας γαυροποιήσουν.

Πλήρης απαξίωση της ομάδας είναι ο μόνος δρόμος.

Ανώνυμος είπε...

Πλήρης απαξίωση της ομάδας είναι ο μόνος δρόμος.

Έτσι! Μακάρι να σε ακούγανε όλοι φίλε "Μαύρη είναι η νύχτα". Θα γινόταν αληθινή επανάσταση στον ΠΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πλήρης απαξίωση της ομάδας είναι ο μόνος δρόμος.

Έτσι! Μακάρι να σε ακούγανε όλοι φίλε "Μαύρη είναι η νύχτα". Θα γινόταν αληθινή επανάσταση στον ΠΑΟ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μακάρι να με άκουγαν Τουρτούρα.

Εσύ εξαιρείσαι.

Στης αδελφής την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Στης αδελφής την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. ;-)

Καλά τα λες στον Τορτούρα φίλε "Μαύρη είναι η νύχτα". Βαρεθήκαμε τα γκοτζαλάκια.

Πλήρης απαξίωση της ομάδας είναι ο μόνος δρόμος.

Ξανθιώτης είπε...

Μερικές φορές που διαβάζω τον Νύχτα μου φαίνεται ότι υπερβάλει. Ας πούμε όταν λέει ότι όλοι σχεδόν οι παίκτες πρέπει να αλλάξουν.

Σκεφτόμουν λοιπόν ποιους θα κρατούσα εγώ. Όχι για να φτιάξω την Μπαρτσελόνα, αλλά για να φτιάξω μια αξιοπρεπή ομάδα με ελπιδοφόρο μέλλον.

Έχουμε και λέμε:

Πρώτη ομάδα: Σισέ, Νίνης, Σίλβα, Σαλπι, Λέτο

Αναπληρωματικοί: Καρα, Κατσούρ, Σιμάο

Ξέχασα κανένα;;;

Αλλά από τους παραπάνω ο Σαλπιγγίδης απ' ότι λένε θα φύγει, και ο Σίλβα γέρασε... Πόσοι μένουν για του χρόνου; Τρεις βασικοί και τρεις αναπληρωματικοί μόνον!

Δηλαδή, μάλλον ο Νύχτας έχει δίκιο τελικά!!!!!


Βέβαια να ξεκαθαρίσω ότι οι υπόλοιποι παίκτες μας δεν είναι για τα μπάζα. Όμως στην καλύτερη περίπτωση είναι μέτριοι. Άντε να κάνουν για αναπληρωματικοί, τίποτα περισσότερο. Αν βάλουμε όλους τους παίκτες όλων των ομάδων της Α' Εθνικής σε ένα πανέρι και διαλέξουμε έναν οποιονδήποτε με τα μάτια κλειστά, είναι πολύ πιθανό να βγει κάποιος καλύτερος από τους δικούς μας ή περίπου ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς σιγά σιγά όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν πως ο φίλος "Μαύρη είναι η νύχτα" έχει δίκιο. Εξαιρούνται οι Τορτούρες, δηλαδή τα γκοτζαλάκια κι όσοι βάζουν τον πήχυ στο ύψος του πατώματος. Η ομάδα πρέπει να διαλυθεί ολόκληρη και να ξαναφτιαχτεί από την αρχή. Αλλιώς θα μείνουμε στα ίδια και τα ίδια. Κανένα πρωταθληματάκι στα 7 χρόνια για να πανηγυρίζουν οι ηλίθιοι και καμιά νίκη στην Ευρώπη για ξεκάρφωμα. Θέλουμε τουλάχιστον 10 παίκτες για ξεκίνημα. Και μιλάμε μόνο για τους βασικούς: 1 τερματοφύλακα κλάσης. 4 για την άμυνα. 3 για τα χαφ. 2 για την επίθεση. Δίπλα σε αυτούς θέλουμε και τουλάχιστον 4 αναπληρωματικούς της προκοπής. 2 για την άμυνα. 1 για τα χαφ. 1 για την επίθεση.

Η απαξίωση της ομάδας είναι ο μόνος δρόμος.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον Τορτούρα σε μένα. Έχει καταπιεί τη γλώσα του αλλά όταν ξεμυτίσει θα τον αναλάβω.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη σου αρέσει ο Λέτο? Δεδομένου του χαρακτήρα του και του ποδοσφαιρικού του ατομισμού, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα αλλάξει του χρόνου?

Γιατί εμένα δε μου αρέσει ΟΥΤΕ ο Σισέ.

Θα προτιμούσα ως σέντερ φορ έναν παίκτη σαν το Δανό (ξεχνώ το όνομα του) που παίζει στην Άρσεναλ.

Στους παίκτες που ανέφερες θα πρόσθετα το Σπυρόπουλο και τους Βύντρα - Γιούρκα (εννοείται ΕΞΩ ο Λέτο).

Για κάνε σούμα να δεις πόσοι παίκτες πρέπει να φύγουν?

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Λέτο φίλε Ξανθιώτη; Τα καλά του Τορτούρα ζήλεψες; Δίκιο έχει ο φίλος "Μαύρη είναι η νύχτα" που έλεγε από την αρχή ότι παίκτης είναι παλιοατομιστής, κωλοχαρακτήρας, ψευτοτσαμπουκάς κλπ κλπ. Δεν υπάρχει Λέτο. Όσο για το Σισέ είναι ξεκάθαρο ότι θέλει τη μπάλα έτοιμη για γκολ στα πόδια του ειδεμή τζίφος. Μετριότατος. Θέλουμε 10 παίκτες βασικούς και 4 αναπληρωματικούς. Η ομάδα πρέπει να γκρεμιστεί και να ξαναφτιαχτεί. Για να μην πω ότι μπορεί ακόμα και να χάσουμε το φετινό πρωτάθλημα!

Ξανθιώτης είπε...

Ανώνυμε, διάλεξε ένα ψευδώνυμο για να μην σε μπερδεύουμε με τον Τουρτούρα. Τζάμπα είναι. Αν δεν έχεις έμπνευση δεν πειράζει, διάλεξε μια λέξη στη τύχη.


Νύχτα, για το Λέτο έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Όμως έχει και κάποια καλά. Δεν θα τον έλεγα δηλαδή του επιπέδου του Βάσκου που μας στοιχίζει ματς.

Και δεν πιστεύω ότι είναι ποτέ δυνατό να φέρουν οι Αμπράμοβιτς καλύτερους παίκτες από αυτούς που ανέφερα στις συγκεκριμένες θέσεις. Για τους υπόλοιπους πιστεύω ότι ακόμη και αυτοί οι άχρηστοι της διοίκησης που έχουμε μπορούν να βρουν κάποιους καλύτερους σε λογικές τιμές.

squarelogic είπε...

Τι απευθύνεσαι στον 'ανώνυμο" ρε Ξανθιώτη?δε βλέπεις οτι ο Μαύρος Νύχτας άρχισε πάλι να συνδιαλέγεται με..τον εαυτό του?
Δεν βλέπεις οτι όχι μόνο παρουσιάζει τα ίδια επιχειρήματα αλλά και με την ίδια ακριβώς φρασεολογία?
Άσε ρε Πανάθα,πάλι τα ίδια άρχισες...δεν χρειάζεται να υπογράψεις με 1002 διαφορετικά ονόματα ή ανώνυμα για να μας πείσεις οτι εκφράζεις την πλειοψηφία.Νισάφι πια...

Ξανθιώτης είπε...

Square, εγώ "μάντεψα" ότι είναι ο Τουρτούρας που λέει τα ίδια με τον Νύχτα για να τον ειρωνευτεί... Δεν ξέρω... Πάντως είναι παιδιάστικο αυτό που συμβαίνει με τους ανώνυμους...

Ανώνυμος είπε...

square,
ego pali den eimai sigouros oti kai o
Xanthiotis den einai para allo ena alter ego toy Panatha-Mavri Nyxta...
Komodia exei ginei edo mesa...

Ανώνυμος είπε...

edw ine blog tou PAO. o square kai o old boy vazoun agapi kai meraki. ftanei me tous anwnimous pavlo thee / nikta / markelo / ksanthioti / turtura-ego klp


KWSTAS SERRES / alter ego tou GIANNI KORDELIO

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Squarelogic πιστεύεις ότι ειρωνεύομαι τον εαυτό μου?

Σε είχα για πιο έξυπνο.

Συνέχισε Τουρτούρα το θεάρεστο έργο σου. Μόνο τα φιλαράκια σου πείθεις. Αλλά που θα πάει. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ

Αυτοί είναι πια οι οπαδοί μας και δε θέλουμε (και εμείς) να τους αλλάξουμε?

"Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ως εργαζόμενη για ένα έξτρα μεροκάματο, αφού αυτή ήταν η δεύτερη της δουλειά. Κι όμως κινδύνεψε να χάσει δύο δάχτυλα προσπαθώντας να απομακρύνει ένα καπνογόνο, όπως τουλάχιστον νόμιζε. Η Ανδρονίκη Τυχερού παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη στο “Βήμα” στην οποία κατακεραυνώνει τους πάντες: “Τα γήπεδα ήταν ένα επιπλέον μεροκάματο. Ποτέ ξανά όμως”.

Για να συνεχίσει σε πιο έντονο ύφος, πιστεύοντας πως δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τίποτα στο χώρο του αθλητισμού: “Και δεν πιστεύω ούτε στο ελάχιστο ότι θα μπορούσε η δική μου περίπτωση να αποτελέσει αποτρεπτικό παράδειγμα. Μόνο με πραγματικά μέτρα θα μπορούσε να δοθεί λύση. Αλλά τι να περιμένεις όταν τη μία τους περνούν Αυτόφωρο και την επομένη τους αφήνουν;”.

Η αφήγηση της για το περιστατικό συγκλονίζει: “Κάτω από τη Θύρα 5 στάθηκα για πρώτη φορά. Εκεί με τοποθέτησαν με το καρεκλάκι μου,δεν το επέλεξα,όμως όπου κι αν καθόμουν σε αυτόν τον αγώνα, το ίδιο θα ήταν. Τόσες κροτίδες,φωτοβολίδες, μπουκάλια μέχρι και κότες εντός του αγωνιστικού χώρου πέταξαν... Τι σημασία έχει αν είμαι γυναίκα,τι σημασία έχουν τα τρία,τα τέσσερα ή τα πέντε χρόνια;Και γάντι πυρίμαχο φορούσα στο δεξί μου χέρι. Αυτοί οι ανεγκέφαλοι και κομπλεξικοί διασκεδάζουν να βγάζουν τα απωθημένα τους επάνω μας. Είναι βαθιά προβληματικοί άνθρωποι. Μας πετάνε φωτοβολίδες και μπουκάλια για να γελάνε. Εδώ την ώρα που ερχόταν ο γαμπρός μου, ο οποίος δούλευε μαζί μου,με τον υπεύθυνο ασφαλείας του γηπέδου για να με βγάλουν έξω,τους πετούσαν κροτίδες. Το θεωρούσαν αστείο”.

Έτσι, προκύπτει η λογική απορία: “Δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός. Αυτά πώς πέρασαν μέσα; Δεν αναρωτιέται κανείς;”.

Τελικά, λοιπόν, η δουλειά του σεκιούριτι μέσα στο γήπεδο ποια είναι; “Να απωθούμε φιλάθλους που προσπαθούν να εισέλθουν και να βγάζουμε εκτός αγωνιστικού χώρου κροτίδες,βεγγαλικά και ό,τι άλλο πετάξουν”.

Θυμάται, πάλι, το περιστατικό και σκέφτεται πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί χειρότερα, ενώ την τρομάζει η προσαρμογή μετά την εγχείρηση: “Σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να είχα καεί ολόκληρη. Είναι όμως το δεξί μου χέρι. Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω προσθετικά μέλη. Δεν μου είπαν ακόμη. Νομίζω όμως ότι στον αντίχειρα δεν γίνεται. Με τρομάζει λίγο η προσαρμογή και είμαι θυμωμένη. Πρέπει όμως να προχωρήσω. Η ζωή μου θα δυσκολέψει τώρα,αλλά θα τα καταφέρω”.

Πάντως, από την πρώτη στιγμή, τη στήριξε έστω και με την παρουσία του ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Αντώνης Αντωνιάδης, ενώ και ο εργοδότης της αύξησε το “μεροκάματο”: “100 ευρώ αντί για 35 που παίρνω συνήθως. Μου τα έδωσε ο προϊστάμενός μου λόγω του τραυματισμού μου.Ηρθαν πάντως εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος,ο κ.Αντωνιάδης, με επισκέφθηκε νωρίτερα και είπαν ότι θα αναλάβουν όλα μου τα έξοδα”.


Της έδωσαν μεροκάματο 100 ευρώ αντί 35. 65 ευρώ κέρδος έχει από την απώλεια 3 δακτύλων. Μια χαρά το βρίσκω. 21,6 ευρώ το δάκτυλο.

Την έχει ενημερώσει κανείς την κοπέλα ότι αν τους πάει στο δικαστήριο μπορεί να πάρει ΧΟΝΤΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ?

Αλήτες καπιταλιστές.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΝΙΩΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΓΚΟΝΤΖΟ.

squarelogic είπε...

Μαύρη (σου) Νύχτα,
είναι οξύμωρο αν λες αλήτες τους "καπιταλιστές" που έβαλαν τα λεφτά τους στον ΠΑΟ και απ τους οποίους έχεις απαίτηση να σου φέρνουν κάθε χρόνο 10 παικταράδες,όταν τις κροτίδες τις έριξαν "οπαδοί"-"επαγγελματίες αλήτες",αψυχολόγητοι και μηδενιστές...

εκτός αν αναφερόσουν στο αφεντικό της κοπέλας που της έδωσε 65 ευρώ παραπάνω μεροκάματο για τον τρόμο που βίωσε...

Πιστεύω οτι η ΠΑΕ θα κάνει το καθήκον της στο ακέραιο απέναντι στην κοπέλα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square δεν είναι επιλογή μου να είναι αυτοί οι άνθρωπο στον ΠΑΟ.

Εγώ θα προτιμούσα ενα λαικό μοντέλο διοίκησης (μεταξύ μας όχι μόνο για τη μπαλίτσα).

Αν πιστεύεις ότι οι άνθρωποι αυτοί βάζουν λεφτά από την τσέπη τους είσαι πολύ αφελής. Αλλιώς δε θα καίγονταν να βγουν Champions League και δε θα χτυπιόταν ο Τουρτούρας ως ανώνυμος "να πάρουμε το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό¨.

Γιατί τους υπερασπίζεσαι αλήθεια? Αυτοί και οι όμοιοι τους δε μας ρουφάνε κυριολεκτικά το αίμα?

Ανώνυμος είπε...

πές τα square! άντε, μας κούρασε ο μαύρος νύκτας μάρκελος. φτάνει πιά.

ΑΝΩΝΥμος = mandias prostasiας (?)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Το ότι κούρασα μαλάκες και προκατηλειμμένους είναι καλό.

Άμα κούραζα έξυπνους και ανοιχτόμυαλους θα ήταν πρόβλημα. ;-)

Πες τα square στο λαό σου.

Καθάρισε τη "βρωμιά" και μείνε με τους βλάκες και τους φονταμελιστές που έχουν κάνει σημαία τους σώβρακα και φανέλες. :-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μα καλά τρελάθηκαν στην "ΕΞΕΔΡΑ"?

Τι 7 παίκτες λένε θα πάρει ο ΠΑΟ το καλοκαίρι?

Γιατί δε ρωτάνε τον Τουρτούρα που θεωρεί ότι με 1 παίκτη παίρνουμε Champions League? :-))

Για να δούμε ποιές θέσεις αναφέρει το ρεπορτάζ:

Τερματοφύλακα (κατάλαβαν μάλλον ότι με Τζόρβα δεν πάει, ας παίξει το παιδί 2ος)

Δεξί Μπακ (ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, με Γιούρκα και ΑΥΤΟΝ τον Λουκά "κλειδώνεις" τη θέση)

Τζαβέλλας (πολύ καλός παίκτης και με Σπυρόπουλο "κλείνεις" από τα αριστερά)

Στόπερ (ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.....σύντομα θα καταλάβουν ότι θέλουν και 2ο στόπερ - +2 αναπληρωματικούς - αλλά ας μην τους χαλάσουμε το χατήρι, ο ένας θα σώζει, ο άλλος θα τρώει)

Κεντρικό Χαφ

Δεξί Χαφ (και αριστερό θα χρειαστούν σύντομα αλλά μην τους χαλάσουμε και πάλι το χατήρι)

Σέντερ Φορ (ε ναι μόνο με Σισέ δεεεεεεεν πάει)

Λέτε να ξύπνησαν ή είναι μαλακίες των δημοσιογράφων?

Ας βρούνε και κανα καλό προπονητή εντωμεταξύ. ;-)

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ 7;
ΠΑΛΙ ΚΑΒΟΥΡΙΑΣ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square φαντάζομαι πιστεύεις ότι το τελευταίο σχόλιο το έκανα εγώ έτσι?

Ποιός κρύβεται πίσω από τις λέξεις?

Όχι πάντως ο Αλέξης. ;-)

Ο psycho. :-))

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Τορτούρας; Μιάσματα που έχουν καταστρέψει τον ΠΑΟ την ίδια στιγμή που προσπαθούν να μας γαυροποιήσουν.

Πλήρης απαξίωση της ομάδας είναι ο μόνος δρόμος.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Είσαι βαριά άρρωστος μόνο αυτό έχω να σου πω.

Στο ξαναλέω κατάντησες το blog σαν το σπίτι σου.

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Δυστυχώς κάποιοι έχουν καφροποιήσει τελείως το μπλογκ, γι'αυτό και οι παλιότεροι από τους διαχειριστές απέχουν-εμού συμπεριλαμβανομένου. Όταν καταλάβετε κάποιοι ότι γαβρίζετε επικίνδυνα και εμείς οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να σας παρακολουθήσουμε στον κατήφορο, ίσως το μπλογκ ξαναζωντανέψει.
Αυτές οι νοοτροπίες οδήγησαν και στα αδιανόητα αίσχη του ντέρμπι. Κάποιοι δε είστε τόσο κοντόφθαλμοι που ανακαλύψετε χουλιγκανισμούς επειδή μια κοπέλα έχασε τα δάκτυλα της, ενώ θα έπρεπε να προβληματίζεστε για όλο το σκηνικό αίσχους, βανδαλισμού, ακρότητας και δολοφονικών συμπεριφορών. Αυτές είναι πρακτικές που ουδέποτε χρησιμοποιούσε ο Παναθηναϊκός γιατί δεν αρμόζει στην παιδεία των φιλάθλων του. Προφανώς η στέρηση ετών και η ψύχωση για πρωτάθλημα και ρεβανσισμό μας έκαναν όμοιους με αυτά που σιχαινόμασταν και κοροϊδεύαμε. Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο καιρό ο Νίκος Νιόπλιας θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου που θα στεφθεί πρωταθλητής χωρίς να έχει πετύχει καμία σημαντική νίκη. Τη μεθεπόμενη αγωνιστική θα κλείσει ένα γύρο πρωταθλήματος στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Στα παιχνίδια που έδωσε από τον δεύτερο στη βαθμολογία Ολυμπιακός μέχρι και την έκτη Καβάλα είχε δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες και τέρματα 2-6.

Στον Νιόπλια δόθηκε η πιο εύκολη αποστολή που έχει αναλάβει ποτέ προπονητής. Πήρε μια ομάδα πολύ καλά γυμνασμένη, ενώ ο άμεσος αντίπαλός του δεν δούλευε σαν αθλητικός σύλλογος. Είχε την τύχη με το που ανέλαβε να βγουν τα αγωνιστικά προβλήματα του Ολυμπιακού χάνοντας συνεχώς ανέλπιστους βαθμούς. Κάποτε ένα στραβό αποτέλεσμα στου Χαριλάου ήταν μια από τις αιτίες να φύγει ο Αναστασιάδης, καθώς εκείνη την εποχή οι ερυθρόλευκοι κέρδιζαν όλα τα παιχνίδια. Ο Νιόπλιας όμως είχε τη δυνατότητα να φέρνει 0-0 με τον Άρη χωρίς τον Ναφτί και να κάνει χάι φάιβ στον πάγκο.

Είχε και την τύχη να αντικαταστήσει έναν προπονητή που η δουλειά του είχε απαξιωθεί σε υπερβολικό βαθμό. Εάν κάποιος δεν παρακολουθούσε τον Παναθηναϊκό, από αυτά που ακούει και διαβάζει θα νομίζει πως την εποχή του Τεν Κάτε οι παίκτες του έπιαναν τη μπάλα με τα χέρια και την πέταγαν εκτός γηπέδου. Η αλήθεια όμως είναι πως στο φετινό πρωτάθλημα, οι λίγες σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού έγιναν με τον Τεν Κάτε. Αυτός κέρδισε την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη και αν κάποιος προπονητής αξίζει να σηκώσει την κούπα στη φιέστα, αυτός είναι ο Ολλανδός. Στο κάτω κάτω το μοναδικό θετικό που βγάζει φέτος η ομάδα είναι η φυσική της κατάσταση, που είναι κληρονομιά που άφησε το δικό του επιτελείο.

Δε θέλω να παρεξηγηθώ, δεν ισχυρίζομαι πως ο Τεν Κάτε δεν έκανε μεγάλα λάθη. Αποδεδειγμένα είναι τραγικός στην αξιολόγηση ποδοσφαιρικού ταλέντου. Στέρησε από την ομάδα παίκτες που θα έπρεπε να είναι αγωνιστικά και οικονομικά κεφάλαια για το σύλλογο και ίσως είναι ο μόνος προπονητής στον κόσμο που θα έπαιζε δυο χρόνια με βασικό στόπερ τον Σαριέγκι. Παρά τις τρέλες του όμως ο Παναθηναϊκός με τον Ολλανδό είχε προπονητή και όχι διαχειριστή.

Ο Τεν Κάτε σαν προσωπικότητα είχε κάτι σημαντικό, που απλά στην Ελλάδα δεν το έχουμε συνηθίσει. Ένιωθε ανώτερος από τους ποδοσφαιριστές του. Έβλεπε τον Σπυρόπουλο να μην εξελίσσεται, να εκθέτει αμυντικά την ομάδα και δεν είχε κανένα πρόβλημα να τον πει άσχετο.

Στη χώρα μας όμως οι ποδοσφαιριστές θέλουν Νιόπλιες. Θέλουν ανθρώπους που να τους χαϊδεύουν για να μην χάσουν τη δουλειά τους και δεν θα τους πουν την αλήθεια. Ο Νιόπλιας απάντησε την Κυριακή στην τοποθέτηση του Βγενόπουλου («Να γίνει ανανέωση στους ποδοσφαιριστές που φαίνεται πως δεν μπορούν να σηκώσουν τη φανέλα») πως τώρα ξέρει τους ποδοσφαιριστές του και θα κάνει όταν τελειώσει το πρωτάθλημα την έκθεσή του. Αναρωτιέμαι όμως εγώ, τη γνώμη του προπονητή Νιόπλια για την αξία τους οι βασικοί παίκτες του Παναθηναϊκού την γνωρίζουν; Γιατί είμαι σίγουρος πως την άποψη του Ολλανδού την ήξεραν και γι’ αυτό δεν ήταν αρεστός.

Ο Τεν Κάτε έκανε λάθη. Έδιωξε τον Ίβανσιτς, τον Μάτος, χάρισε το παιχνίδι στο “Καραϊσκάκης” και το τελευταίο το πλήρωσε με τη δουλειά του. Ήταν όμως ένας κανονικός προπονητής, που δεν ενδιαφερόταν να κρατήσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια ούτε είχε την ανάγκη να τον αγαπάν οι παίκτες του.

Στο παιχνίδι με τη Λάρισα, που το ημίχρονο ήταν στο 0-0, είπε πως ντράπηκε για την εικόνα της ομάδας του. Είχαμε κάποια ανάλογη δήλωση από τον Νιόπλια μετά το κάζο με την Καβάλα; Ίσα ίσα που οι τοποθετήσεις του είναι συνεχώς αντιφατικές και έχουν σαν στόχο να δικαιολογήσουν καταστάσεις. Μετά τη Ξάνθη δήλωσε πως δεν μετράει η εμφάνιση, αλλά το αποτέλεσμα και την Κυριακή, αφού είχε χάσει όλα τα κρίσιμα παιχνίδια, υποστήριξε πως οι παίκτες του ήταν σε όλα καλύτεροι. Δεν του είπε όμως κανένας πως δεν γίνεται να είναι χειρότεροι, καθώς κοουτσάρει την μακράν πιο γυμνασμένη ομάδα στην Ελλάδα και αυτό είναι έργο του προκατόχου του.

Ανώνυμος είπε...

Οι νίκες μέσα έξω με τη Ρόμα δεν συγκαταλέγονται στις σημαντικές νίκες;

kwstas serresss είπε...

εύκολα νικήσαμε τα Γιάννενα και στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε ένα σωρό ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να είναι άνετα 5-0. Αλλά τί τα θές. Χάρις στις ΑΡΙΣΤΕΣ επιλογές Τεν Κάτε και Αντωνίου κυρίως ο Παναθηναικός κατάντησε χτες να παίζει άμυνα με Μπίαρσμιρ δεξί μπακ (!!), Βύντρα αριστερό μπακ (!!), Καντέ και Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας. Φυσικά γιατί τραυματίστηκαν ο σούπερ αμυντικός Σαριέγκι και η σούπερ μεταγραφή των 3 αγώνων Σειταρίδης.

Το καλοκαίρι πρέπει να έρθουν τουλάχιστον 2 γαμάτα σεντερ μπακ, 2 λύσεις για τα μπακ, ένας ακόμα επιθετικός και 2 μέσοι για τα άκρα.

Ξανθιώτης είπε...

Το πρωτάθλημα φέτος θα το πάρουμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Από κει και πέρα όμως, δεν υπάρχει κάτι σε αυτή την ομάδα που μπορεί να μας κάνει να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία:

1. Δεν έχουμε νέους εξελίξιμους παίκτες, εκτός από έναν τον Νίνη. Όλοι οι άλλοι είτε είναι μέτριοι είτε είναι στα πρόθυρα της σύνταξης.

2. Δεν παίζουμε σπουδαία μπάλα. Δεν έχουμε αυτοματισμούς. Δεν δείχνουμε κάτι ξεχωριστό μέσα στο γήπεδο. Γιόμες και Σισέ.

3. Οι ιδιοκτήτες δεν εμπνέουν σεβασμό. Μεγάλα λόγια και μικρά έργα. Λάθος κινήσεις. Φαγώματα.

4. Έχουν αφήσει τους κάφρους ελεύθερους. Και μετά άντε να τους περιορίσουν πάλι.


Αν του χρόνου δεν βάλει ο Σισέ 20 γκολ και δεν κοιμάται πάλι ο Κόκαλης, δύσκολα τα πράγματα. Δεν ξέρω αν χρειάζονται δύο ή δώδεκα παίκτες, πάντως δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς ότι η φετινή ομάδα είναι το ξεκίνημα για μια πολύχρονη κυριαρχία του ΠΑΟ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κουτόχορτε η κοπέλα δεν έχασε τα δάκτυλα της από χουλιγκανισμό των οπαδών μας?

Κατά άλλα συμφωνώ.

Ξέρετε πολύ καλά ποιός δεν επιθυμεί το διάλογο σε αυτό το blog.

Παρόλα αυτά δεν έχετε κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ δημόσια παρατήρηση.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ.

Όταν δείτε το blog χωρίς κολλητηλίκια και προκαταλήψεις τότε θα μπορέσετε να το ξαναναστήσετε. Αλλιώς κάντε το prive να μπαίνετε οι διαχειριστές και ο τουρτούρας και να ευλογάτε τα γένια σας.

Όταν η διαφορετική άποψη γίνει αποδεκτή και όχι αποτέλεσμα χλευασμού, ειρωνείας και ύβρεως τότε θα έχουμε κάνει βήμματα προόδου. Γιατί όταν ο Ξανθιώτης πχ έγινε αποδέκτης ειρωνειών από πλευράς Τουρτούρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ, εκεί έπρεπε κάποιος από τους διαχειριστές να τραβήξει το αυτάκι. Προτιμήσατε όμως να νίψετε τα χέρια σας και ιδού το αποτέλεσμα (αλήθεια ΓΙΑΤΙ?). Προσωπικά δεν πρόκειται να σεβαστώ όποιον με βρίζει. Οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος. Όποιος μου βρίζει τη μάνα θα του γαμήσω το σπίτι. Its so simple. :-))

Στο χέρι σας είναι να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.

Θέλετε?

Κάντε μια αρχή. Ενεργοποιήστε το google λογαριασμό και μην απαντάτε σε κανέναν που βρίζει ή ειρωνεύεται το συνομιλητή του. Δύο πολύ απλά βήμματα. Για να γίνει αυτό πέρα από τη θέληση απαιτείται και απομάκρυνση από τις προκαταλήψεις που σας διακατέχουν.

"Μια προκατάληψη είναι πιο δύσκολο να διασπαστεί από ένα άτομο

Άλμπερτ Αινστάιν

Υ.Γ. Ας γίνει ένας δημόσιος διάλογος για το τι πρέπει να γίνει. Μπορεί να ακουστούν ενδιαφέρουσες απόψεις. Αν σας ενδιαφέρει. Αλλιώς αφήστε το στα χέρια ενός ψυχοπαθή.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ακροδεξιό άρθρο από έναν "τιμητή" του ΠΑΟ (Φύρερ Μαρκάκης):

"Τι ενδροπή! Τι όνειδος! Τι απαράδεκτο εκ μέρους των ΟΥΚάδων να τραγουδούν στην παρέλαση αυτό που (καλώς ή κακώς, πάντως) τραγουδήσαμε όλοι όσοι έχουμε υπηρετήσει!
Μα καλά, δεν ξεύρουν ότι οι «συνιστώσες», άλλη δουλειά ίσως να μην έχουν (και να είναι “εισοδηματίες” ενδεχομένως), αλλά κάτι τέτοια τα έχουν για ψωμοτύρι –και έχουν τον τρόπο, τα μέσα και όλα τα κατάλληλα πόστα σε όλα τα κατάλληλα Μέσα για να τα κάνουν και μέγα ζήτημα;
Δεν ξεύρουν ότι όχι μόνο οι φιλότιμοι, εργατικοί και αφομοιωμένοι από την κοινωνία, αλλά ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι «για καιρό (σ.σ.: πόσο καιρό; Έστω και μια μέρα από το “παρών” στην Τοπική, άραγε;) διαμένοντες στη χώρα αλλοδαποί» εκπροσωπούν εκατοντάδες χιλιάδες σίγουρες ψήφους για την κυβέρνηση που θα τους ευεργετήσει αλόγιστα; Είναι ώρα να τους τσατίσουμε τώρα με τέτοια;
Δεν ξεύρουν ότι σε όλους τους (άλλους) στρατούς του κόσμου, τα κομάντα δεν τραγουδούν ποτέ προσβλητικά τετράστιχα για παραδοσιακούς ή του συρμού «οχτρούς», αλλά τραγούδια της Τζόαν Μπαέζ και του Τζον Λένον για την ειρήνη, την ισότητα και την αδελφοσύνη των λαών; Ότι απαγγέλουν από μνήμης αποσπάσματα από τον Μπζεζίνσκι και έχουν μότο στα σήματά τους «Είμαστε όλοι γιοί της ίδιας μάνας»;
Δεν ξεύρουν ότι ουδεμία ανάγκη υπάρχει σε κανέναν στρατό του κόσμου να εφευρίσκονται (έστω εικονικοί, από ιστορικής ή βιολογικής άποψης) «εχθροί» ακόμη και –αν όχι κυρίως- σε καιρό ειρήνης;
Δεν ξεύρουν ότι όλοι οι άλλοι στρατοί, όλων των άλλων χωρών, καλλιεργούν την ετοιμότητά τους με βουδιστικό διαλογισμό, μελετώντας τη βιογραφία του Μαχάτμα Γκάντι και παρακολουθώντας τακτικά διάφορα σεμινάρια Γεωπολιτικής, όπως αυτή διαμορφώνεται στις συνεδριάσεις των διαφόρων “Λεσχών Μπίλντερμπεργκ”;
Δεν ξεύρουν αυτοί οι αχάριστοι ΟΥΚάδες ότι άμα τους διατάζουμε να πάνε ακόμη και να πεθάνουν ΑΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΟΙ για πάρτη μας σε καμιά βραχονησίδα
(την ώρα που αποχαυνωμένοι εμείς θα τραβάμε μαλακία με τον βιντεοσκοπημένο, υποκριτικό πόνο μήτρας της κάθε τρισηλίθιας και ασμένως εκπορνευμένης celebrity της πλάκας, θα πετάμε πανεράκια σε οπισθογεμείς που το παίζουν άντρακλες και σε βιζιτούδες με μουτζό-φωνάρα σε κυριλέ σκυλάδικα και θα σηκώνουμε από τις τράπεζες τα -”μαύρα”- λεφτά μας για να τα βάλουμε κάτω απ’ το στρώμα ή για να τα στείλουμε «έξω, να είναι σίγουρα»)
πρέπει να το κάνουν αντλώντας αυτομάτως, ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμή της διαταγής, την απαραίτητη αυταπάρνηση αποκλειστικώς και μόνον από λατρεία στο ήθος, τις γνώσεις και το όραμα του εκάστοτε Υπουργού Εθνικής Αμύνης
–και όχι επειδή, έτσι κι αλλιώς, ο στρατός είναι συνυφασμένος με τον πόλεμο, ο πόλεμος, αν και πατέρας πάντων, παρά ταύτα είναι συνυφασμένος με τον παραλογισμό και ο παραλογισμός δεν ταΐζεται ποτέ με γεγονότα και αλήθειες αλλά μόνο με μισαλλοδοξία και συνθήματα;
Δεν ξεύρουν, τα ΟΥΚ, ότι στην Ελλάδα, ο πολιτικός στίβος ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ εδώ και τρεις δεκαετίες κυρίως ανθρώπους που είναι βέβαιοι ότι μπορούν να έχουν ΚΑΙ την πίττα γερή ΚΑΙ το σκύλο χορτάτο; Και ότι, επειδή είμαστε αυτό το κωλοχανείο που είμαστε, για τους ΕΑΥΤΟΥΣ τους συχνότερα απ’ ότι σπανιότερα το καταφέρνουν μια χαρά αυτό οι πολιτικοί; (Να έχουν και την ΟΛΟΧΡΥΣΗ πίττα γερή και κανένα σκυλί να μη δαγκώνει τα ποδάρια τους από τη απελπισία της πείνας του;)
Τι θέλουν, λοιπόν, πια, αυτά τα ΟΥΚ; Να ονομαστούν ΟΚΥ; Ομάδες Καταστροφής της Υποκρισίας;
Αίσχος! Ο πολιτικός κόσμος της χώρας δεν πρόκειται να το επιτρέψει αυτό –καμία όρεξη δεν έχει να μείνει ανεπάγγελτος, ειδικά σε καιρό κρίσης όπως η σημερινή, που δεν επιτρέπει να ανοίξουν και πολλά παράθυρα ευκαιριών, αν με εννοείτε τι εννοώ… Άλλωστε, στην τελική, τι τους μέλλει τους πολιτικούς αν θα υπάρχουν στρατιώτες στο στρατό; Αρκεί να υπάρχουν φρέσκοαγορασμένες φρεγάτες, μαχητικά, υποβρύχια και οπλικά συστήματα για το στρατό. (Και τώρα είμαι βέβαιος ότι με εννοείτε τι εννοώ…)"


Αισθάνομαι πραγματικά ντροπή για αυτόν τον άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑ ΕΜΟΝΙΚΕ ΜΑΡΚΕΛΕ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ & ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.ΑΝΤΕ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΑΙ.ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?

squarelogic είπε...

ανώνυμε,
τις βρισιες για τα μελη της οικογενειας του άλλου,αλλού κι όχι εδώ!

Μαύρη Νύχτα,
σχολίασα κάτω από σενα,που φυσικά εκεί χρησιμοποίησες ενα απ τα παλιά σου nicks,το Blackangel...
Νομίζω οτι για αλλη μια φορά η παρορμητικότητα σε προδίδει:απλά,η ικανότητα πρόσληψης σου δεν συναγωνίζεται την ταχύτητα με την οποία υιοθετείς ενσικτωδώς μια θέση.
Παρ'οτι ούτε γω φυσικά συμφωνώ με την εκφορά τέτοιων συνθημάτων σε παρελάσεις(ούτε και στους χώρους εκπαίδευσης τους αν έπρεπε να το υποστώ,γι'αυτό και αυτόματα πάντα απείχα από τέτοιους χώρους επιβεβλημένης πλύσης εγκεφάλου),το ζουμί των όσων λέει ο Στέλιος είναι "οτι Στρατός χωρίς συνθήματα,δηλ.χωρίς την διαμόρφωση νωτιαίων αντανακλαστικών που να παρακάμπτουν την έλλογη σκέψη απλά δεν υφίσταται"
Πως αλλιώς μπορείς να βασίζεσαι στην τυφλή υπακοή των διαταγών,που είναι εκ των ων ουκ ανευ του Στρατού?
Αυτή την υποκρισία καυτηριάζει ο Μαρκάκης,μαζί με την υποκρισία των πολιτικών που κάνουν στα εύκολα τους Δημοκράτες και τους καμπόσους,ενώ στα δύσκολα τις κότες,και στα κρυφά σε φορτώνουν με 1,5 δις ευρώ(όσα θα εξοικονομηθούν απ την απώλεια του ενός μισθού,δηλ.το 30% των "δώρων") για την παραλαβή των υποβρυχίων πύργων της Πίζας!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square εδώ γράφω ως "Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά". θα σε παρακαλούσα για το καλό του διαλόγου να μη συνδέομαι με άλλα nicks που έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν εδώ ή αλλού. Δεν έχει κανένα νόημα. Αν σου βγαίνει ο Σέρλοκ Χολμς κάντο, ελευθερία έχουμε αλλά μην περηφανεύεσαι κιόλας.

Τα nicks εξάλλου για αυτό είναι.

Θα μπορούσε πχ κάποιος να έχει ένα nick για συζητήσεις πολιτικού περιεχομένου (πχ Che), άλλο για αθλητικά (πχ Πανάθα13), άλλο για μηχανοκίνητα σπορ (Ferrari69) κοκ ή να μην επιθυμεί (για δικούς του λόγους) να μη συνδεθεί η μία εικονική ιδιότητα με την άλλη. Δεν καταλαβαίνω τη μανία ντετεκτιβισμού που σε έχει πιάσει.

Για την ταμπακιέρα τώρα.

ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ.

Αυτό που κάνει ο Μαρκάκης μέσα από ένα βήμα με μεγάλη θέαση είναι άκρως φασιστικό και επικίνδυνο.

Δεν είναι υποκρισία καμιάς κοινωνίας όταν αποδοκιμάζει σε μια δημόσια παρέλαση που έχουν παρευρεθεί μάλιστα μετανάστες με τις οικογένειες τους, συνθήματα του στυλ: "Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα απ' αυτούς".

Ξέρεις πως μεταφράζω εγώ αυτή την πράξη?

Πως το σώμα ασφαλείας ενός δημοκρατικού στρατού αποτελείται από εγκεφαλικά νεκρούς. Καταλύουν το ίδιο το Σύνταγμα που δήθεν υπηρετούν όταν εκφράζουν ρατσιστικές και φασίζουσες αντιλήψεις ΔΗΜΟΣΙΑ. Δε θέλω αυτοί οι άνθρωποι να με εκπροσωπούν και να με προστατεύουν. Νιώθω προσωπικά ντροπή. Δε δικαιολογείται ένα δημοκρατικό σώμα στρατού - και μάλιστα εν καιρώ ειρήνης - να κραυγάζει ότι θέλει νεκρούς ανθρώπους λόγω καταγωγής τους.

Φοβάμαι ειλικρινά ανθρώπους χωρίς συνείδηση, χωρίς σκέψη, χωρίς τίποτα, που΄ναι υπάκουα όργανα της καθεστηκυίας τάξης. Ξέρεις γιατί? Γιατί ξέρω ΠΟΥ θα χρησιμοποιηθούν. ΕΚΕΙ που χρησιμοποιούνται έως τώρα όλοι αυτοί οι φανατικοί.

Αυτά. :-)

Υ.Γ. Σε λυπάμαι πραγματικά. Και όλα αυτά επειδή εκφράζω αντίθετη άποψη από σένα. :-(

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square θα σε παρακαλούσα να μου απαντούσες και στο θέμα του δημοσίου διαλόγου που πρότεινα με αφορμή τα λόγια του "Κουτόχορτου".

Θα ήθελα να διαβάσω και τη δική σου άποψη και να τη συζητήσουμε.

Ή δεν έχεις χρόνο επειδή βρίσκεσαι σαν τον Επιθεωρητή Κλουζώ στα ίχνη μου? :-))

squarelogic είπε...

Η αναφορά στο αλλο σου nick έγινε για να μπορεί κάποιος τρίτος να συσχετίσει τα όσα έγραψες εδώ με όσα έγραψες εκεί,κι όχι για λόγους ντετεκτιβισμού.
Βεβαίως,το ότι κατά καιρούς μας έχει ρίξει κορώνες αποχώρησης και μη επανόδου,για να συνεχίσεις μετά να γράφεις με άλλα-πολλά-ονόματα,δεν ξέρω πόσο σε τιμά.
Με τις αντίθετες απόψεις δεν έχω κανένα πρόβλημα.Αλλωστε,συχνά πυκνά έχουμε συμφωνήσει και μαζί.
Πρόβλημα έχω με τις εμμονές σου και με τις κατά περιόδους επιθέσεις εναντίον φανταστικών διωκτών/αντιπάλων που έχουν καταντήσει το μπλογκ υπόθεση πλέον 3-4 ατόμων.
Επίσης,αν και το αντιπαρήλθες ασχολίαστο,το σχόλιο μου ξεκινά με την υπεράσπιση της οικογενείας σου,όπως είναι σωστό και δικαιούσαι.
Τεχνικά,εγώ τουλάχιστον δε νομίζω οτι έχω την δυνατότητα να ενεργοποιήσω φραγμούς σχολίων,αλλά ούτε και το χρόνο και τη διάθεση να κάνω την e-police του ιστότοπου.
Αυτά,όσον με αφορούν.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Συνεχίζεις να αποκαλείς "εμμονή" μια πραγματικότητα. Δικαίωμα σου.

Δικαίωμα σου να θεωρείς εμένα υπεύθυνο για την κατάντια του blog μόνο και μόνο για να μη στοχοποιήσεις το φίλο σου.

Δικαίωμα σου να συνεχίζεις να με συσχετίζεις με άλλους χρήστες μέχρι που ανακάλυψες (και αρνείσαι το ρόλο του ντετέκτιβ) ότι βρίσκομαι πίσω από τον ανώνυμο που με ειρωνεύεται. Τι ειρωνεία, την ίδια ώρα να με εγκαλείς ΑΚΡΙΒΩΣ για το ίδιο πράγμα.

Δικαίωμα σου να μη θέλεις να κάνεις την αστυνομία του blog (fair enough) την ίδια στιγμή που αστυνομεύεις και επικρίνεις ΚΑΘΕ μου κίνηση (unfair) και ο πραγματικός υπεύθυνος μένει στο απυρόβλητο.

Δικαίωμα σου να υποστηρίζεις φασιστικές πρακτικές προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τα αδικαιόλογητα υιοθετώντας τη λογική του παραλόγου.

Δικαίωμα σου να μην απαντάς σε καίρια ζητήματα που αφορούν την καλή λειτουργία του blog.

Υποχρέωση μου να στηλιτεύω αυτή τη συμπεριφορά χωρίς έπαρση.

Νομίζω πως συνενοηθήκαμε.

Και κάτι τελευταίο που εντέχνως το αφήνεις ασχολίαστο.

Γιατί δεν "επενέβεις" (όπως συχνά πυκνά σου αρέσει να κάνεις με μένα) όταν ο Τουρτούρας επιτέθηκε φραστικά στο Ξανθιώτη χωρίς ο τελευταίος να προκαλέσει, μόνο και μόνο επειδή εξέφρασε την άποψη του?

Θα ήθελα (και φαντάζομαι ΟΣΟΙ παρακολουθούν αυτό το διάλογο) μια απάντηση.

Δικαίωμα σου να μην απαντήσεις.

Υποχρέωση μου να στο ξαναθυμίσω. :-))

squarelogic είπε...

Κοίτα, για να τελειώνουμε,γιατί εγώ δεν είμαι εδώ μέσα για να κάνω κουβεντούλα με ΕΝΑΝ που έχει εμμονές,παρεμβαίνω -όταν τα βλέπω εγκαίρως(διότι κάποτε περνούν μέρες πριν μπω)-όποτε βλέπω απωθητικό υβρεολόγιο,ειδικά αν στρέφεται κατά μητέρων,παιδιών κλπ.
Αντιλαμβάνεσαι οτι δεν έχω καμία υποχρεωση-πόσο μάλλον όρεξη-να κάνω την αστυνομία του μπλογκ,ειδικά απ την στιγμή που είμαι ο πιο "νέος" διαχειριστής.
Αν παρεμβαίνω το κάνω για να διατηρηθεί ενα επίπεδο,επειδή "πονάω" αυτόν τον χώρο έκφρασης.
Τώρα,στις αντεγκλήσεις μεταξύ ΤΤ-Ξανθιώτη δεν έχω λόγο να παρέμβω: μεγάλα παιδιά είναι,μπορεί καθένας να υπαρασπιστεί τον εαυτό του όταν του την λέει ο άλλος.
Το γεγονός,τέλος,οτι σε όλα τα υβρεολόγια είσαι εσύ ανεμειγμένος,μάλλον εσένα πρέπει να προβληματίσει.
Αυτά,και λέω εξαρχής οτι δεν προτίθεμαι να συνεχισω αυτόν τον "διάλογο",για τον λόγο οτι είναι παντελώς αδιάφορος για τους αλλους και άσχετος με τον χαρακτήρα του μπλογκ.

EVIL ELVIS είπε...

κατα καιρους το blog εχει μετατραπει σε πεδιο μαχης. ειδικα τα 2 τελευταια χρονια. στο ξεκινημα του, το 2006, ειχαμε κυριως αντιπαραθεση με επιχειρηματα και ανταλλαγη αποψεων. δεν παιρνω το μερος κανενος, αλλα δεν μου αρεσει να βλεπω βωμολοχιες για οικογενειες και απειλες. φτανει πια. ακομα και να ενεργοποιηθει ο ιδιωτικος λογαριασμος google, φανταζομαι πως οποιος θελει να βρισει κλπ θα το κανει παλι, απλως φτιαχνοντας ενα fake email. δεν εχω σχολιασει ποτε μεχρι τωρα την κατασταση με τις βωμολοχιες, αλλα πρεπει να δωθει ενα τελος. το να γραφει καποιος βωμολοχιες και μετα καποιος απο τους διαχειριστες να σβηνει αυτα τα υβρυστικα σχολια, ειναι στρουθοκαμηλισμος απο ολους μας οσους συμμετεχουμε εδω μεσα. δεν ειναι αστυνομια διαδυκτιακη ο oldboy/square/κουτοχορτος, ομως και απο την αλλη δεν γινεται να θιγονται οικογενειες λογω διαφορετικων αποψεων. αυτες οι εσωτερικες μαχες δεν μας αφηνουν ενωμενους και για αυτο τελικα δεν μπορουμε να δουμε και ασπρη μερα με την ομαδα ποδοσφαιρου.

με εκτιμηση προς ολους

evil elvis, aka
δεν τρωμε κοτοπουλο με ρυΖι

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Τι άλλη πιο τρανταχτή απόδειξη της παράνοιας από την ανικανότητα να αμφιβάλλει κανείς."

Sir Peter Ustinov

Όποιος δε μπορεί να απαλλαγεί από τις μικρότερες προκαταλήψεις θα πρέπει τουλάχιστον να έχει στο νου του να μην τις εκφράζει δυνατά.

Ας μιλήσουμε για τον ΠΑΟ όμως, έτσι και αλλιώς έχεις τα μάτια σου (και όχι μόνο)ερμητικά κλειστά.

Έλα μωρή Πανάθα, πάρε το νταμπλ να ξεχυθούμε στους δρόμους.

Υ.Γ. Η παρέμβαση Τουρτούρα στον Ξανθιώτη δεν ήταν μια απλή αντέγκληση που έχριζε απλής απάντησης. Ήταν υβρεολόγιο που υιοθετήθηκε από τον psyhco και αποσιωπήθηκε από εσάς. Αλλά είπαμε. Εσύ δεν είσαι αστυνομικός του blog εκτός αν πρόκειται για μένα. Όταν γίνει η δίκη μου επειδή βρίζω κάποιον που βρίζει την οικογένεια μου αλλά και επειδή έχω στο net διάφορα nicks, κάλεσε με σε παρακαλώ. Εντωμεταξύ διατήρησε την εμμονή σου προς το πρόσωπο μου και συνέχισε να δικαιολογείς τους χρυσαυγίτες δημοσιογράφους. Εξάλλου όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Evil συγνώμη αλλά η τοποθέτηση σου είναι απλώς ένα ευχολόγιο.

Θα με ενδιέφερε να διαβάσω την άποψη σου για τις κόντρες μια και παρακολουθείς από καιρό τις εξελίξεις. Δε μπορεί να μην έχεις σχηματίσει μια γνώμη.

Η ουδετερότητα απλά διατηρεί την κατάσταση.

Αν θες λοιπόν πάρε θέση.

EVIL ELVIS είπε...

φιλε νυκτα

το blog ειναι για να εκφραζουμε την αποψη μας για οσα αφορουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μας. απο εκει και επειτα, οποιος προβαινει σε χαρακτηρισμους για οικογενειες κλπ ειναι σαν κινηση κατακριτεα και απο μονο του αυτη η κινηση δηλωνει πολλα για αυτον που την κανει. ξεκαθαρα. τι αλλο θες να κανω εγω; να παρω θεση για το αν το αυγο εκανε την κοτα ή η κοτα το αυγο. η κατασταση με τις βρισιες/βωμολοχιες εχει τοσο καιρο που γινεται που αμφιβαλω αν θυμαται κανεις ΠΟΙΟ NICK τα ξεκινησε. εγω απλα αναφερω πως εχω βαρεθει να βλεπω αυτη την κατασταση στο blog. ανεφερα ομως και στο προηγουμενο σχολιο μου πως οτι και να λεμε εμεις, περισσευει, αφου οποιος γουσταρει να βρισει, θα συνεχισει να το κανει. αυτος που βριζει ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ και τις οικογενειες τους, ειναι προφανως ανθρωπος χωρις ηθικους φραγμους. τι αλλο θες να κανω εγω δλδ; οριστε η θεση μου. η θεση μου για αυτους που βριζουν. οσον αφορα την θεση μου για τις μεταγραφικες κινησεις κλπ, κατα καιρους εχω εκφραστει πανω σε αυτο το θεμα, με τις δικες μου αποψεις. αν αυτες ταυτιζονται πχ με τις δικες σου, δεν σημαινει πως ειμαι θιασωτης σου. αν ταυτιζονται με του square, δεν σημαινει επισης πως ειμαι δικος του θιασωτης.

φιλικα και με εκτιμηση

και ας σχολιασουμε πλεον κατι για την παναθα μας :)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Evil στο παρελθόν δεν έχεις γράψει εδώ εκτός από Evil και ως "Δεν τρώμε κοτόπουλο με ρύζι"? :-))

Έχεις χρησιμποιήσει και άλλα nicks?

Αν θες πες στον logic γιατί το κάνεις αυτό?

Δε σε εγκαλώ απλά αποδεικνύω τη βλακεία του ΟΛΟΥ επιχειρήματος.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Εντάξει Evil σεβαστή η άποψη σου. ;-)

squarelogic είπε...

αλλο ενα- προσφιλες σε σένα-λογικό άλμα:
βαφτίζεις τον Μαρκάκη 'χρυσαυγίτη δημοσιογράφο" ενώ στο άρθρο του ΔΕΝ υπεραμύνθηκε των ύβρεων των ΟΥΚ.Στηλίτευσε απλά την υποκρισία του να ενοχλούνται οι πολιτικοί όταν γνωριζουν πολύ καλά πως με τέτοια συνθήματα εκπαιδεύονται και ακόμα περισσότερο, πως η κατάργηση της ατομικής κριτικής σκέψης είναι απαραίτητη για να υπάρχει η τυφλή υπακοή που απαιτεί ο Στρατός.
Και επειδή σου επισημαίνω αυτό,κάνεις και το άλμα να μου λες
"οτι υποστηρίζω χρυσαυγίτες δημοσιογράφους".Ε,έτσι δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος...Παίξε μόνος σου!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Έλα τώρα που έκανε αυτό ο Μαρκάκης στο άρθρο του.

Τιμητής ήταν και εσύ έτρεξες να αμέσως να τον κολακεύσεις.

"Φανταστικέ Κε Δημοσιογράφε". ;-)

Ανώνυμος είπε...

o spiropoulos katw tu metriou o mpiarsmir o kante kai o sariegi poli katw tu metriou o byntra kalos gia allagi o seitaridis agnwsto o zilberto kalos gia allagi 34 xronwn ine o anthrwpos katsouranis kalitera dromo simao basikos opwsdipote karagounis mono allagi ninis opwsdipote basikos salpigidis kalitera na figei na erthei ena kanoniko deksi xaf leto basikos kai anantikatastatos opws kai o cisse... mani mani tulaxiston 5 11adatous prepei na paroume an thelume na doume kati kalo... alla ksexasa mallon tha doume liseis tipou tzabella kai kanenos zilberto sta 33-34.. tzigger poula to gamises to thema esi den ise panathinaikos opws kai i oikogenia su pou se afinei na kaneis tis pipes autes... bgenopoule pare tin pae....

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Βρε συ ανώνυμε με τα greeklish βάζε μια υπογραφούλα αν θες γιατί ο ντετέκτιβ square υποπτεύεται ότι τα ανώνυμα σχόλια είναι δικά μου.

Θα μπορούμε να σου απευθύνουμε και το λόγο πιο εύκολα.

By the way αλήθεια σου αρέσει ο Leto? Σου θυμίζω ότι ο Κατσούρ έχει βάλει κρίσιμα γκολ φέτος. Επίσης οι θέσεις που αναφέρεις είναι 6 και όχι 5. Εγώ θα πρόσθετα και τέρμα + αριστερό χαφ + επιτελικό + αναπληρωματικό σέντερ φορ.

Μεγάλη νίκη στο Βόλλευ σήμερα.

Παναθηναική χαρά που χρειαζόμασταν μετά το ποδοσφαιρικό "χαστούκι".

Διπλό στο Περιστέρι αύριο και φύγαμε για κούπα.

Ορθή η κίνηση του Νιόμπλια να βάλει τον Σάλπι δίπλα στον Σισέ (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα) δεδομένου ότι ο Γάλλος μετά την κλήση του στην Εθνική δείχνει "άσφαιρος" και πάλι. Από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Νιόμπλιας προσπάθησε να αναστήσει το Σισέ και οργάνωσε την ανάπτυξη της ομάδας με "αιχμή του δόρατος" το Γάλλο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το παιχνίδι μας να είναι προβλέψιμο.

Μακάρι το καλοκαίρι να αποκτηθούν οι παίκτες που χρειάζονται.

Ο Αντωνίου ξέρει. :-))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=PsKkBVD1w7Q

:-))

Ξανθιώτης είπε...

Square, για το δικό μου το θέμα με τον Τουρτούρα, σόρυ για την έκφραση αλλά λες σαχλαμάρες.

Τι σημαίνει "Τώρα,στις αντεγκλήσεις μεταξύ ΤΤ-Ξανθιώτη δεν έχω λόγο να παρέμβω: μεγάλα παιδιά είναι,μπορεί καθένας να υπαρασπιστεί τον εαυτό του όταν του την λέει ο άλλος.";;;

Αν ο άλλος λοιδορεί, λέει ψέματα, ειρωνεύεται κλπ σε ένα μπλογκ, τι υπεράσπιση μπορεί να κάνει κανείς; Δεν είχε επιχειρήματα ο τύπος, απλά κόλλησε στο νικ μου. Να αλλάξω νικ για να νοιώσει καλύτερα; Και όποτε του την έπεφτα με επιχειρήματα για τις βλακώδεις "αναλύσεις" του έβγαιναν "τυχαία" 2-3 "ανώνυμοι" που με έβριζαν χοντρά. Να υπερασπιστώ τον εαυτό μου στις βρισιές ενός βλάκα σε ένα μπλογκ; Γίνεται;



Επίσης τι σημαίνει "δεν έχω καμία υποχρεωση να κάνω την αστυνομία του μπλογκ";;;

Μα αφού είσαι ένας από τους διαχειριστές φυσικά και έχεις την υποχρέωση να κάνεις την αστυνομία του μπλογκ. Αν βαριέσαι να ασχοληθείς, ΟΚ. Όμως ότι έχεις την υποχρέωση, βεβαίως και την έχεις. Αλλιώς δηλαδή ποιος την έχει;


Λίγο πολύ λες ότι φταίνε οι χρήστες που χάλασε το μπλογκ. Όχι δεν φταίνε οι χρήστες! Εφόσον οι χρήστες είναι ανώνυμοι, αργά ή γρήγορα θα βγει και κανένας ηλίθιος. Τότε χρειάζεται να επέμβουν οι διαχειριστές, δεν γίνεται αλλιώς. Αλλά σε κάθε περίπτωση, κύριος υπεύθυνος για το αν πάει καλά ή όχι ένα μπλογκ είναι οι διαχειριστές, όχι οι απλοί χρήστες.

Οπότε, αν για τον α ή β λόγο βαρεθήκατε, κανένα πρόβλημα. Όχι όμως και να λέμε ότι ναναι...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μα την κάνει την αστυνομία του blog Ξανθιώτη.

ΣΕ ΜΕΝΑ. :-))

Επιλεκτική κρίση.

Είναι φιλαράκια μην τη ψάχνεις τη "δουλειά".

Καλά κάνεις και του τη λες αλλά δε "βγάζεις άκρη". Δεν είδες την άλλη τη σιγανοπαπαδίτσα που "εξαφανίστηκε" ως Τουρτούρας και απλώς κάνει "αντάρτικο" με χυδαίο υβρεολόγιο ως ανώνυμη?

Συνέχισε να γράφεις και γράψε τους στα @@ σου....που λέει και ο Μαρκάκης (ο οποίος by the way όσο απαντά στους επικριτές του τόσο επιβαρύνει και περισσότερο τη θέση του. Τώρα θυμήθηκε τον ένστολο λιμενικό που σκοτώθηκε εν ώρα καθήκοντος. Απόδειξη ότι συντηρητικοί άνθρωποι έχουν επιλεγεί σε κάποιες θέσεις και τους έχουμε κάνει και "ήρωες" από πάνω. "Κοιτάξτε, το έγραψε και ο Μαρκάκης ο φασιστάκης". "Έχετε δίκιο φανταστικέ Κε Δημοσιογράφε".)

Η αλήθεια "πονάει" για αυτό να τους τη λες Ξανθιώτη.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ.

;-)

squarelogic είπε...

Τι είμαι ρε Ξανθιώτη,νηπιαγωγός να νουθετώ τα 4 χρονα να μην ειρωνευονται το ένα το αλλο?Σε ειρωνεύτηκε αυτός,τον ειρωνευτηκες και συ,ψάξε να βρεις ποιος ξεκίνησε...Ομολογώ οτι ούτε γω έχω καταλάβει γιατί κόλλησε τόσο στο nick
σου-ίσως γιατί αρχικά είχες εκφράσει περισσότερη ζεση για την Ξάνθη παρά για τον ΠΑΟ και σε θεωρεί εγκάθετο.
Δικαίωμά του.Αν θες να τον διαψεύσεις,μπορείς με τις απόψεις σου.
όσο για τα 'φανταστικέ κ.δημοσιογράφε" ποτέ δεν τον εκθείασα,ούτε συχνάζω στα σχόλοια του Μαρκάκη.Αναγνώρισα απλώς οτι χρειάζεται guts να δεις το θέμα απ την οπτική γωνία που το έπιασε αυτός.Αλλά τι να συζητήσεις με τύπους σαν την Μαύρη Νύχτα...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

* κάποιες = καίριες

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Από τη στιγμή που παίρνεις "θέση" (και καλά κάνεις), μετά μετατρέπεσαι σε Πόντιο Πιλάτο.

Τι να διαψεύσει βρε συ square?

Τις βρισιές?

Αυτό σου λέει ο άνθρωπος.

Και για όσους αναρρωτιούνται "προς τι η τόση φασαρία", τους απαντώ, για να μη θεωρούν χρήστες όπως ο φίλος Elvis πως όλα γίνονται για τον καυγά.

Αν μας ενοχλεί κάτι να ψάχνουμε και τα αίτια του. Αλλιώς είναι υποκρισία (αυτό έχει πολλούς αποδέκτες και όχι μόνο τον square).

Ουδετερότητα = θέση υπέρ του άδικου

Μην αναζητείτε την αλήθεια αλλά μην παραπονιέστε κιόλας.

Τη λέξη συνυπευθυνότητα τη ξέρετε?

;-)

EVIL ELVIS είπε...

φιλε νυκτα,

πουθενα δεν εγραψα πως ολα γινονται για τον καυγα. απλως εγραψα πως εχω βαρεθει οποτε μπαινω στο blog να βλεπω βωμολοχίες ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ Κ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ, ειτε αυτος λεγεται ανωνυμος Νο 662, ειτε νυκτας, ειτε μπαμπης. αν αυτο το θεωρεις ουδετεροτητα, καλα κανεις. δικαιωμα σου ειναι να το θεωρεις οπως θελεις αλλα ειναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ θεωρια, δεν σημαινει πως ετσι ειναι και στην πραγματικοτητα. εγω παντα σχολιαζα τα γεγονοτα που αφορουσαν την ομαδα μας, οχι μονο σε ποδοσφαιρο αλλα και μπασκετ και βολλευ [ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΧΤΕΣ]. ειδα τις βρισιες προχτεσ για την οικογενεια σου και εφριξα και εκανα το σχολιο οτι δεν μ αρεσει αυτη η κατασταση. τι αλλο θελεις ωστε να ευχαριστηθεις; δεν θυμαμαι ΠΟΙΟΣ ξεκινησε την ολη φαση αλλα ουτως ή αλλως δεν ειναι δυσκολο να ξεκινησει κατι τετοιο, οταν ειμαστε φανατισμενοι και κραζουμε οποιον εχει αντιθετες αποψεις. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ, ΕΓΩ ΕΔΩ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΑΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΩς Κ ΑΝ ΛΕΓΕΣΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΣΤΕ-ΚΡΑΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ. ΤΙ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΛΔ? ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΟΞ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΩ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ Η DEBATE ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ; ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟς ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Ξανθιώτης είπε...

"Τι είμαι ρε Ξανθιώτη,νηπιαγωγός να νουθετώ τα 4 χρονα να μην ειρωνευονται το ένα το αλλο?"

Όχι, είσαι ο admin του blog. Και ο admin βάζει τα όρια. Έχεις ευθύνη σε αυτό, πως να το κάνουμε. Και μιλάω με την απλή κοινή λογική, όχι νομικίστικα.


"Σε ειρωνεύτηκε αυτός,τον ειρωνευτηκες και συ,ψάξε να βρεις ποιος ξεκίνησε..."

Δεν είναι έτσι. Ο ΤΤ δεν με ειρωνεύτηκε, ούτε είπε τίποτα για τις απόψεις μου. Απλώς προσπάθησε να με εξοστρακίσει ότι δεν έχω δικαίωμα να μιλάω. Και αφού αυτό δεν πέτυχε, άρχισε να με βρίζει.

Καθώς δεν έκανε κανένας τίποτα για να τον σταματήσει, κάτι έπρεπε να κάνω εγώ. Οπότε, τον πήρα στο ψιλό. Και βέβαια ήταν εύκολο γιατί έλεγε πολλές σαχλαμάρες και αναλύσεις της πλάκας.

"ίσως γιατί αρχικά είχες εκφράσει περισσότερη ζεση για την Ξάνθη παρά για τον ΠΑΟ"

Και το παραπάνω λάθος είναι. Και επειδή δεν επενέβεις τότε που έπρεπε, σου κόλλησαν και εσένα τα ψέματα που έγραφε ο άλλος και τώρα αναμασάς κι εσύ ανακρίβειες και πρέπει να απολογηθώ και πάλι.

Για μια τελευταία φορά θα το εξηγήσω κι αυτό, συνέβησαν δύο πράγματα:

1. Είπα ότι:

Θα προτιμούσα ένα πρωτάθλημα που η Ξάνθη ή ο Αστέρας ή ο Πανσεραϊκός θα κερδίσουν το πρωτάθλημα. Είπα ότι σε μια τέτοια Ελλάδα ίσων και ο ΠΑΟ θα είχε κερδίσει πολύ περισσότερα πρωταθλήματα.

Το παραπάνω συνεχίζει να είναι άποψή μου. Νομίζω ότι εσύ έχεις περισσότερη νοημοσύνη από τον ΤΤ και για αυτό δεν χρειάζεται να σου κάνω λιανά τι εννοώ. Στον ΤΤ τα εξήγησα 3-4 φορές αλλά δεν το έπιανε.


2. Επειδή ο ΤΤ δεν τα έβγαζε πέρα σε επιχειρήματα, ξέθαψε ένα παλιό μου ποστ μετά από ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ(!!!), για να αποδείξει ότι δεν έχω δικαίωμα να μιλάω.

Τι έλεγα στο ποστ εκείνο; Μετά από το Ρατζίνσκι-ΠΑΟ 3-1 έλεγα ότι είναι ηλίθιοι οι οπαδοί του ΠΑΟ που πιστεύουν ότι φταίει ο Ρατζίσκι και η Ξάνθη και όχι η άμυνα της πλάκας που έχουμε. Το ίδιο βέβαια έλεγαν και πολλοί άλλοι, αλλά ο ΤΤ κόλλησε πλέον στο νικ μου γιατί δεν είχε τίποτα πιο ουσιαστικό να πει.

Οπότε χρησιμοποίησε τα δύο παραπάνω για να "αποδείξει" ότι δεν έχω δικαίωμα να μιλάω. Βλακείες.

Φυσικά τα παραπάνω δύο θέματα συνεχίζουν να είναι απόψεις μου.


Καθώς βλέπεις, αν δεν κάνει κανένας τη δουλειά του admin, τα πράγματα μπορεί να πάρουν ένα κακό δρόμο. Να, παραπάνω έγραψες κι εσύ ανακρίβειες που με θίγουν και με ανάγκασες να εξηγήσω και πάλι τις θέσεις μου για τέταρτη ή πέμπτη φορά. Θέματα που δεν έχουν σχέση με τον ΠΑΟ και θα έπρεπε να έχουν κοπεί εν τη γενέση τους, τότε που ο ΤΤ έγραφε επί μήνες ότι "δεν έχω δικαίωμα να μιλάω γιατί είμαι οπαδός άλλης ομάδας". Ο ΤΤ έκανε εκστρατεία να με φιμώσει βασιζόμενος σε ψέματα και έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Και φυσικά όποιος πετά λάσπη ξέρει ότι όλο και κάτι θα κολλήσει.


Και για να το ξαναπώ: είσαι admin άρα έχεις ευθύνη. Και σε αυτά που γράφεις εσύ και σε όσα επιτρέπεις να γράφονται. Νομίζω ότι είναι αυτονόητο.


Για να τελειώσουμε: από τη πλευρά μου δεν έχω τίποτα μαζί σου. Εδώ γράφουμε για το χόμπι μας. Το ποδόσφαιρο είναι ένα θέαμα, δεν είναι θρησκεία για μένα. Ειδικά με τις δικές σου τις απόψεις συνήθως συμφωνώ. Όταν όμως λες ανακρίβειες, όπως παραπάνω, να το παραδέχεσαι, μη συνεχίζεις να τα μπαλώνεις ενώ κάνεις λάθος.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Φίλε Elvis καταρχήν να δηλώσω ότι δεν έχω κάτι μαζί σου. Απλά τοποθετήθηκα στην "ουδέτερη" θέση σου και έγραψα ότι όταν συμμετέχουμε σε μια κοινότητα και υπάρχει πρόβλημα ψάχνουμε να βρούμε τι συμβαίνει (αν και εφόσον θέλουμε η κοινότητα να έχει εύρυθμη λειτουργία). Αλλιώς είναι στρουθοκαμηλισμός και υποκρισία (γενικά μιλάω και όχι μόνο για σένα). Δε θέλω να γράψεις κάτι για να είμαι ικανοποιημένος. Απλά θεωρώ ότι πρέπει να ψάχνουμε την αλήθεια όταν κάτι μας ενδιαφέρει. Το κλείνω εδώ το θέμα γιατί είναι κουραστικό και γιατί από ότι δείχνει επιλεκτικά δεν ενδιαφέρει τους διαχειριστές για ευνόητους λόγους. Είναι προκατηλειμένοι και έχουν βγάλει εύκολο συμπέρασμα που τους βολεύει. Είναι συνυπεύθυνοι και αυτό τους λέμε και εγώ και ο Ξανθιώτης.

Έλα μωρή Πανάθα. :-)

EVIL ELVIS είπε...

μαυρε,

Απλά τοποθετήθηκα στην "ουδέτερη" θέση σου

ουδετερη ως προς τι, μαυρε; ειπα πως δεν γουσταρω να βλεπω βωμολοχιες στο blog. ΚΑΙ ΕΣΥ γραφεις βωμολοχιες, λες για σπιτια μπουρδελα κλπ. τι θεση να παρω, ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ; ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑΚΤ; η θεση μου ειναι ξεκαθαρη: δεν παιρνω το μερος κανενος, δεν ξερω κανεναν σας, καντε οτι θελετε. βριστειτε, ανταλλαξτε αποψεις. σε τι να παρω μερος δλδ; θα αρχισεις τωρα να την λες σ εμενα;;;;

Αλλιώς είναι στρουθοκαμηλισμός και υποκρισία (γενικά μιλάω και όχι μόνο για σένα)

και οχι ΜΟΝΟ για σενα

συνεπως βαζεις και εμενα στο σακουλι με τους υποκριτες και στρουθοκαμηλους και μπαμπουινους.

καλα κανεις.

ειμαι υποκριτης.

επειδη δεν γουσταρω να συμμετεχω σε ΠΑΙΔΙΚΕΣ καταστασεις, ειμαι υποκριτης.

η κουβεντα για μενα τελειωνει εδω, θα σε παρακαλουσα να μην ξανααναφερθεις στο ατομο μου ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΑΥΡΕ.

το να απαντησεις ΞΑΝΑ στο κειμενο μου, θα φερει προφανη δικη μου απαντηση και δεν εχω καμια ορεξη να μιλαω ουσιαστικα για το τπτ.

επαναλαμβανω πως ΟΠΟΙΟΣ ξεκινησε την ολη φαση με το βρισιμο κλπ ειναι κατακριτεος. ειτε τον λενε νυκτα, ειτε evil, ειτε μαρια.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αν κάποιος σου βρίσει τη μάνα θα γυρίσεις και το άλλο μάγουλο Evil?

Φυσικά και θα βρίσω και μάλιστα με τα χειρότερα λόγια αυτόν που βρίζει την οικογένεια μου. Τι θες να κάνω? Και αν τον πετύχω από κοντά θα τον γαμήσω. Σε κάλυψα?

Από εκεί και πέρα είναι θέμα διελκυνστίδας. Για αυτό το "κακό" έπρεπε να σταματήσει με τη γένεση του. Αλλά τότε ΟΛΟΙ θεωρήσατε ότι θα το ξεκαθαρίζαμε μόνοι μας. Ε ακόμη το ξεκαθαρίζουμε. :-))

Το να μας "τσουβαλιάζεις" όλους είναι απλά βολικό.

Προσωπικά πριν προβώ σε παρατηρήσεις θα έψαχνα να βρω ποιός φταίει και όχι ποιός το συνεχίζει. Αν με ενδιέφερε. Αν δεν με ενδιέφερε απλά δε θα παρέμβαινα. Αλλιώς εξισώνεσαι με τον square και τους άλλους διαχειριστές που ποιούν τη νήσσαν επειδή είναι φιλαράκια με τον psycho.

Ας το κλείσουμε εδώ το θέμα με κούρασε και μένα. Δε χρειάζεται να μου απαντήσεις. Είναι ξεκάθαρη η θέση σου. Ελπίζω και η δική μου.

Δεν έχω κάτι μαζί σου ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

Πολύ φιλικά.

Πάμε παρακάτω.

Τι έγινε με τη ΝΕΤ ρε παιδιά? Γιατί σταμάτησε? Έβαλαν βόμβα οι γαύροι?

Καλά ξεκίνησαν την εκπομπή με τον......2ο? Τόσο μαλάκες είναι?

EVIL ELVIS είπε...

Το να μας "τσουβαλιάζεις" όλους είναι απλά βολικό.


μαλλον αυτο το σχολιο εχει αποδεκτη εσενα τον ιδιο.


δεν παρενεβησα. δεν ειναι αυτη η σωστη εκφραση. ΣΧΟΛΙΟ εκανα. δεν παρεμβαινω ποτε σε προσωπικα ζητηματα αλλων. ειδα να θιγονται οικογενειες και παιδια και τσατιστηκα. δεν εχω δικαιωμα να τσατιστω δλδ; ή πρεπει είτε να μην μιλαω καθολου [ο καθε ενας μας] είτε αν μιλησω, να ψηφισω ποιος βριζει με δικιο και ποιος με αδικο;

τι τα θες ομως; οταν καποιος δεν συμφωνει με τα λεγομενα του ταδε, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ σε ΕΝΑ Α-ΘΛΗ-ΜΑ [αν ειναι δυνατον] αρχιζει και του βριζει μανα, σπιτια κλπ. ετσι εχει καταντησει ο νεοελληνας σε ολα τα επιπεδα. οχι ΝΕΟΣ [ηλικιακα] αλλα χρονολογικα σαν ιδιοτητα, ταυτοτητα. αυτοι ειμαστε.


το σκαι παντως ξεκινησε με τον 1ο :)

Ναζιστικη Ερυθρολευκη Τηλεπροπαγανδα = Ν.Ε.Τ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Γελάω με το Ναζιστική Ερυθρόλευκη Τηλεπροπαγάνδα.

Έγραψες. :-))

Ε μα.

squarelogic είπε...

ΜαύροΝύχτα

για να τελειώνει το θέμα:
αυτό είναι ενα μπλογκ για τον Παναθηναικό.Αν θες να γράφεις κάποιες απόψεις σου που έχουν σχέση με την ομάδα,έχει καλώς.
Αν όμως μπαίνεις εδώ μέσα επειδή όποτε δεν έχεις δουλειά να κάνεις, γουστάρεις να προβοκάρεις ή να εγκαλείς τον έναν ή τον άλλον,τότε θα σε παρακαλέσω να αποχωρήσεις,οριστικά και χωρίς επανεμφανίσεις με άλλα ονόματα.
Κάποτε είχες δεσμευτεί να το πράξεις εφόσον σου εζητείτο με σωστό τρόπο.
Κι αφού είσαι τόσο δυσαρεστημένος απ τον τρόπο που κρατιέται αυτό το μπλογκ θάπρεπε να την έχεις κάνει από μόνος σου...Εκτός βέβαια αν δεν είσαι...
Προσωπικά,βαρέθηκα να αναλώνω χρόνο και ενέργεια για να αντικρούω όσα κατά καιρούς αστήριχτα καταλογίζεις.Θες να κοινωνήσεις τις απόψεις σου?
Ανοιξε ενα δικό σου μπλογκ και κάντο!
Εδώ μπήκες σαν φιλοξενούμενος και αντί να σεβαστείς την ιστορία του μπλογκ και το επίπεδό του,το ρήμαξες...
Επαναλαμβάνω λοιπόν,σαν ο πιο ενεργός συντελεστής του τελευταίου 1,5 χρόνου, οτι το μπλογκ
δεν έχει πρόβλημα να δημοσιοποιείς τις απόψεις σου για την ομάδα αλλά πλέον δεν "σηκώνει" άλλους καβγαδες σε στυλ 15χρονων.

ΥΓ. Η θεση αυτή-αντίθετα με οτι ισχυρίζεσαι- δεν πηγαζει απο κολλητιλίκια.Δεν με ξέρεις και δεν ξέρεις ποιον εδώ μέσα γνωρίζω ή όχι.Τιμώ-και αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει ανατρέχοντας στα αρχεία του μπλογκ 2 και 3 χρόνια πίσω- όλους τους συνομιλητές που επικοινωνούν κόσμια και με επιχειρήματα,αλλά δεν δέχομαι πλέον
να μας κλείσει αυτό τον δίαυλο επικοινωνίας κάποιος κατ'επάγγελμα φιλόνικος και εριστικός ξερόλας.

Ανώνυμος είπε...

σαφώς και ένας παίκτης με την αξία του Σκόκο "χωράει" στην Πανάθα (άσε που δεν έχουμε κανέναν παίκτη να εκτελεί τα στημένα όπως ο Σκόκο) κι όσο για το "προβληματικός" που λένε κάποιοι... τα ίδια δεν μας έλεγαν και για το Λέτο?
Όσο για τον Πετρο-γκολ: έχει πάψει να είναι τέτοιος από τότε που έφυγε ο Τενκάτε (είδατε ότι δεν τα έκανε και όλα... στραβά ο "βοηθός"?) αλλά σίγουρα είναι εξελίξιμος παίκτης (αν και ήταν απογοητευτικός σε όσα ματς έπαιξε τελευταία... έστω και για λίγο) και σαφέστατα έχουμε κι άλλους να δώσουμε στο ΑΕΚ: γιατί όχι το Μάτζιο, που τον είχαν ζητήσει κιόλας (σιγά μη δώσει η Ανόρθωση 1 εκ. για να τον αγοράσει...) ή τον Κλέιτον (που επίσης "ζαχάρωναν"...) μην πούμε και το Μόρις (αν μας τον γυρίσουν πίσω και αυτόν...)
Υ.Γ. Μελίσση, Δάρλα, Γκελίνοβιτς μπορούμε να τους δώσουμε στον Πανιώνιο για το Τζαβέλλα... και το Γκάμπριελ να τον πουλήσουμε σε βραζιλιάνικη ομάδα (όπως το Σόουζα...) ο Πετρόπουλος (όπως ίσως και οι Ρουκάβινα, Μπιάρσιρ) αν δοθεί κάπου ΜΟΝΟ ΔΑΝΕΙΚΟΣ...

Ξανθιώτης είπε...

Square, νομίζω ότι είσαι άδικος με τον Νύχτα. Δεν βλέπω τον λόγο γι αυτά που λες. Ναι, εντάξει, άλλαξε νικ. Σιγά το μεγάλο έγκλημα.

Λίγο-πολύ σα να λες ότι αυτός και μόνο αυτός είναι υπεύθυνος για την υποβάθμιση του μπλογκ. Αυτό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Εκτός και αν βρίσκεται πίσω από τους ανώνυμους που βρίζουν. Αλλά εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω λογική σε κάτι τέτοιο.

Όσο γι αυτά που λέει και τον τρόπο που εκφράζεται, θα έλεγα ότι είναι πιο ήπιος από αρκετές από τις δημοσιεύσεις των admin! Για παράδειγμα το παρόν πόστ. Και σίγουρα έχει μια σταθερή άποψη στα περισσότερα θέματα που εμένα μου φαίνεται σωστή κατά βάση. Δεν βλέπω το λόγο που έγινες έξω φρενών. Και σίγουρα δεν είναι σωστό από τη θέση του admin να θίγεις χρήστες.

squarelogic είπε...

Ξανθιώτη,
δεν είναι φυσικά έγκλημα να αλλάξεις nick.Αλλά να σου θυμίσω οτι πέρσι το καλοκαίρι πάλι είχε γίνει χαμός και του ζητήθηκε από άλλους σχολιαστές να εξαφανιστεί και είχε δεσμευτεί οτι εφόσον του ζητείτο θα το έκανε.
Κατόπιν λοιπόν μας προέκυψε ο 'Γιοματαρης",η Μαύρη Νύστα,ο George και δεν ξέρω ποιος αλλος...
ΟΥΤΕ αυτό από μόνο του ήταν πρόβλημα γι'αυτό και δεν το έθιξα μέχρι που όλοι "αυτοί" άρχισαν να ταυτίζονται στις γνωστές εμμονές του φίλου μας.
Το να μπάινεις όμως με 10 διαφορετικά ονόματα για να δώσεις την εντύπωση οτι μοιράζονται κι αλλοι τις απόψεις σου είναι κομματάκι εξαπάτηση...
Το να βρίζεις ανώνυμα ή "επώνυμα" και ορισμένες φορές εντελώς απροκλητα είναι απωθητικό και,ναι,όποιον και να ρωτήσεις,αυτός απομάκρυνε πολλούς απ τους παλιούς του μπλογκ.
Βλέπεις εδώ αναλώνουμε τον λίγο ελεύθερο χρόνο μας και όλοι έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε απ το να φιλονικούμε διαρκώς on line.
ΕΠιπλέον,πολύ συχνά, είναι αδύνατο να έχεις μια λογική αντιδικία μαζί του.Άλλο θα λες εσύ,και γι'αλλο θα σε εγκαλεί αυτός.
Ποιός θα ξεχάσει το απίστευτο,πολύ προσωπικό υβρεολόγιο που απηύθυνε εντελώς απρόσκλητα στην εξαίρετη(και σε ήθος...)gatti
επειδή και κείνη του είχε ζητήσει να απέχει απ το μπλογκ της?
Και η γαιδουρινή υπομονή λοιπόν εχει ένα τέλος.Επί 2 και πλέον χρόνια υπήρχε η ανοχή που προκύπτει απ την υποτιθέμενη αγάπη για τον ίδιο σκοπό και απ την δημοκρατική ανεκτικότητα.Φτάνει όμως μια στιγμή που πρέπει να ζυγίσεις τι τελικά κομίζει ο άλλος.
Και όταν αυτό είναι τόσο καταφανώς αρνητικό,του ζητώ αντρίκια (χωρίς δηλ.να ενεργοποιήσω κρυφά την οψιόν κάποιου ban) είτε να περιοριστεί στις απόψεις του ΚΑΙ ΜΟΝΟ για την ομάδα ειτε να βρει άλλον χώρο εκτόνωσης.
Απο κει και περα,δικαίωμα σου να διαφωνείς.Αντιλαμβάνεσαι όμως οτι και γω το "βασάνισα" πολύ πριν πατήσω το "δημοσίευσε"...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη σε ευχαριστώ για την «υπεράσπιση» αλλά στου square την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Ένα σωρό ανακρίβειες εκστομίζονται ως θέσφατα. Μια και δικάζομαι ας υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

«[…]του ζητήθηκε από άλλους σχολιαστές να εξαφανιστεί και είχε δεσμευτεί οτι εφόσον του ζητείτο[…]».

Αυτό είναι ψέμα. Κανείς δε ζήτησε τότε να αποχωρήσει ο χρήστης Πανάθας. Ήταν μια εθελούσια έξοδο που συνοδεύτηκε από ένα σωρό αισχρές επιθέσεις που δεν ενόχλησαν όμως τον δίκαιο διαχειριστή.

Ποιες ήταν αυτές?

Τις παραθέτω σε όσους εθελοτυφλούν (27ης Ιουλίου 2009 (https://www.blogger.com/comment.g?blogID=27533190&postID=4580300816894406197 = μια μέρα μετά την εθελούσια έξοδο του Πανάθα):

“Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ο γνωστός εμμονικός έφυγε μεν συνεχίζει δε να σχολιάζει με άλλο nick.

Ρε τον ..μπαγάσα

Toυλάχιστον θα σταματήσει να ανοίγει διάλογο με τον εαυτό του.

MΠΙΟΥΝΤΙΦΟΥΥΥΥΛ

Ελα μωρή Σπάρτα γάμησέ μας”

“Ο/Η Ανώνυμος είπε...
"O γνωστός εμμονικός" ????
Δε μας διευκρινίζεις ποιον εννοείς;

Πάντως αν είναι αλήθεια η υπόθεσή σου ανώνυμε οτι εμφανίζεται και υπογράφει με άλλα ψευδώνυμα... (όπως καλή ώρα... λιγότερο ΠΑΟ...), τότε ένα έχω να πω: Σε λίγο θα τον δούμε να δηλώνει και γαύρος!!! Ε ρε τι μπορεί να σου κάνει μια γυναίκα γαυρόψυχη....”

“Ο/Η Ανώνυμος είπε...
o γνωστός αριστερός εμμονικός αρχιμαλάκας κωλοτούμπας.... ο μαύρος άγγελος και τ' αρχίδια μας κουνιούνται μα δε πέφτουνε...ο αρχιμαλάκας που υπόσχεται ότι φεύγει και μετά χέζει το λόγο του επιστρέφοντας...ο καραγκιόζης που γυρνάει από blog σε blog και τον φτύνουνε και παραμένει κάνοντας ότι βρέχει...

“Ο/Η Η ηχώ του Πανάθα είπε...
Έλα μωρή Σπάρτα γάμησε μας!!!!!

Οι μαλάκες με τα διαρκείας”
“Ο/Η Ανώνυμος είπε...
@Shamrock:"...αλλά για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ."

Μη γράφεις τέτοια γιατί θα βγεί
o γνωστός αριστερός εμμονικός αρχιμαλάκας κωλοτούμπας, τα τσιράκια του και το νιμού της μάνας του (ή η ηχώ του, το ίδιο πράγμα είναι) και θα σε βαφτίσουν νοσταλγό, ολιγαρκή και αντιπαναθηναϊκό.”

“Ο/Η Η ηχώ του Πανάθα είπε...
Έλα μωρή Σπάρτα γάμησε μας!!!!!

Οι μαλάκες με τα διαρκείας”


Και όλα αυτά μέχρι το μήνα Αύγουστο που δεν έχουν εμφανιστεί άλλα nicks με τα οποία ο χρήστης Πανάθας συνδέεται (Γιοματάρης – George). Τη στιγμή που ο χρήστης Πανάθας δε μπορεί ουσιαστικά να υπερασπιστεί τον εαυτό του και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των διαχειριστών να επέμβουν συνεχίζεται αυτό το έκτρωμα που φυσικά δεν ενοχλεί ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΝΕΝΑΝ. Καταλαβαίνεις για τι υποκρισία μιλάμε έτσι? Φυσικά τα αίσχη συνεχίζονται αλλά δε θα σας κουράσω άλλο εκτός και αν προκληθώ.

Υ.Γ.1 Ξανθιώτη βλέπεις ότι υπάρχει προκατάληψη και «προηγούμενο». Τόσο η αναφορά στην gatti αλλά και η σχέση του Κου διαχειριστή με τον Τουρτούρα (squarelogic: Αν αυτά προέρχονταν απ τον ΤΤ,θα είναι μεγάλη απογοήτευση για μένα,καθώς έχουμε γνωριστεί και συν-παρακολουθήσει μαζί αγώνες 4-5 φορές…) :-))

Υ.Γ.2 Ο ανώνυμος υβριστής εμφανίζεται ΠΑΝΤΑ όταν θίγεται ο χρήστης Τουρτούρας. ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ. Και στη δική μου και στη δική σου περίπτωση Ξανθιώτη. Αλλά τα λαγωνικά ένστικτα εξαντλήθηκαν βλέπεις στη μία περίπτωση.

Υ.Γ.3 «Ήθος» η gatti? Ας καγχάξω. Το τρομερό έγκλημα του τότε χρήστη Πανάθα ήταν που της ζήτησε να κάνει ένα αφιέρωμα στη γιορτή του Πολυτεχνείου και του χρήστη George που της είπε «να δω αν θα υπερασπιστείς τον Τεν Κάτε τώρα». Και κλειδαμπαρώθηκε στο σπιτάκι της η μεγάλη δημοκράτισα. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά μαζί με τους κολλητούς της άρχισε να καταφέρεται με άσχημα λόγια εναντίον του χρήστη Πανάθα χωρίς ο τελευταίος να έχει τη δυνατότητα να πει τη γνώμη του. Να το χέσω εγώ τέτοιο ήθος. Αλλά όταν έχεις μάθει να λειτουργείς φασιστικά μην περιμένεις κατανόηση.

Υ.Γ.4 Αλήθεια γιατί είμαι «ξερόλας»? Επειδή λέω τη γνώμη μου με την οποία τυγχάνει να διαφωνείς?

Υ.Γ.5 Καλά να είμαστε να τα λέμε. ;-)

squarelogic είπε...

Ο μήνας Αύγουτος τυγχάνει επίσης ο μήνας που το 99,99% των εργαζομένων φεύγει διακοπές!Προσωπικά,είχα φύγει από 24 Ιουλίου και είχα μόνο εξαιρετικά περιστασιακή πρόσβαση σε ίντερνετ,οπότε ήταν αδύνατον να ασκώ ενεργότερο ρόλο.Μήπως και γι'αυτό πρέπει να απολογηθούμε στον Πανάθα?

Όσον αφορά τα "κολλητιλίκια",το να έχεις παρακολουθήσει μαζί(και με αλλη παρέα) 3-4 αγώνες σε 4 χρόνια δεν συνιστά ακριβώς κολλητηλίκι.
Αλλά κι έτσι να ήταν,δεν είμαι 10χρονο για να παίρνω το μέρος του "κολλητού" ενώ έχει άδικο.Απόδειξη οτι στην διένεξη του ΤΤ με τον Ξανθιώτη,ουδέποτε την είπα στον Ξανθιώτη,ίσα-ίσα είχα γράψει οτι δεν αντιλαμβάνομαι το "κόλλημα" του ΤΤ εναντίον του.Αλλά αυτή η διένεξη έμεινε μεταξύ τους δίχως να επεκταθεί σε "μάνες" και "παιδιά".
όσον αφορά την gatti,ως συνήθως λες οτι σε βολεύει: στην ουσία απαίτησες να ανεβάσει ποστ για το Πολυτεχνείο και όταν δεν το έκανε πάραυτα την εγκάλεσες προκλητικά χωρίς να αναρωτηθείς μήπως έχει κάποια βιώματα από τοτε που να την ευαισθητοποιούν περισσότερο απ οσο θάθελε.Και όταν σου έριξε πόρτσ σκολούθησε ενα υβρεολόγιο-πραγματική ντροπή για τον συντάκτη του...
ΥΓ.Ευχαριστούμε που μας θύμισες και το ιστορικό
"Ελα μωρή Σπάρτα,γάμησέ μας"
Ταμάμ με τα μπινελίκια λίγο πριν την ανατροπή στον αγώνα με την Ρόμα!

ΥΓ.2. Εχεις εξετασθεί για δυσχρωματοψία?Είσαι σίγουρος οτι δεν μπερδεύεις το πράσινο με το κόκκινο?
Διότι ο τρόπος σου και η μενταλιτέ σου μου κάνουν για πρωτοπαλίκαρο του Τσουκαλά!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη για μένα. Ο τρόπος που απευθύνεις το λόγο στο.....nick μου δηλώνει εμπάθεια και είναι οφθαλμοφανές για όποιον δε φοράει παρωπίδες.

Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα. Εκτός και αν θες. Εξάλλου με έχεις κατηγορήσει ότι είμαι(ΚΑΙ) κακός συνομιλητής.

Οι ανακρίβειες συνεχίζονται. Βαριέμαι να απαντήσω ειλικρινά εκτός και αν "χοντρύνει" το πράγμα. Τοποθετήθηκα. Οι προκλήσεις που έχω δεχθεί είναι ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ. Και όλα αυτά επειδή είπα τη γνώμη μου που για κάποιους με κατατάσσουν σε άλλη ομάδα (ταυτίζεσαι επικύνδινα με τον Τουρτούρα να το προσέξεις αυτό). Το ίδιο κάνατε και με τον Ξανθιώτη. "Ξεφορτώνεστε" χρήστες που δεν υποστηρίζουν ότι και η πλειοψηφία με ταμπέλες. Παναθηναικός για εσάς σημαίνει "ευλογώ τα γένια μου". Νοοτροπία ραγιαδισμού και αθλητικού εθνικοπατριωτισμού my ass.

Το μόνο που θα πω είναι ότι την περίοδο εκείνη εμφανίζεσαι μετά τις βρισιές χωρίς το γνωστό σου ντετεκτίβικο ύφος που θα έπρεπε να ήταν αποδοκιμαστικό μεν για τις βρισιές αλλά και καχύποπτο για το ποιός ήταν (δεν το έκανες άρα δεν εφαρμόζεις ίδια μέτρα και σταθμά και αποδεικνύεις στους υπόλοιπους χρήστες ότι εκγρίνεις τέτοιες τακτικές) και μιλάς για τον Παναθηναικό. Κοινώς ΚΟ - ΚΟ - ΚΟ. Αν το αμφισβητήσεις απλά θα σου παραθέσω τους διαλόγους όπως είναι καταγεγραμμένοι. Και δεν είναι μόνο τότε. Σπάνια αποδοκίμασες ( 1 - 2 φορές το έκανες) ή υποτπεύθηκες ποιός είναι ο γνωστός άγνωστος psycho που επιτίθεται ανώνυμα σε όποιον εκφράζει αντίθετη άποψη από σένα. Αυτό καθιστά εσένα αλλά και όποιον άλλον δηλώνει ότι δεν του αρέσει η ατμόσφαιρα του blog ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Γιατί το blog "βρωμούσε" (κατά εσάς) και χωρίς εμένα. Απλά η μυρωδιά δε σας ενοχλούσε. Γιατί ήταν από όμοιο σας. :-)

Αλήθεια γιατί το "Σπάρτα γάμησε μας" αποτελεί γαυρισμό και το "Βάλτε το πρωτάθλημα στον κώλο" κάποιων άλλων Παναθηναικοφροσύνη μεγίστου βαθμού?

Για ψάξτο λίγο γιατί αποτελεί ΑΛΛΗ ΜΙΑ επιλεκτική σου διάκριση.

Είναι προφανές ότι είσαι προκατελημένος.

Το αποδέχομαι και πάμε παρακάτω. Απλώς μη μας το παίζεις αντικειμενικός ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.

Δε με σέβεσαι, δε σε σέβομαι. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα.

Υ.Γ.1 Με με εμπλέκεις με γατιά σε παρακαλώ. Τι σημαίνει "ΑΠΑΙΤΩ"? Και στον old boy είπα "γράψε για το DNA". ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ. Τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Τι να αποδείξω τώρα? Στον Πλεύρη ότι υπήρχε γενοκτονία Εβραίων? Άστο καλύτερα. Περασμένα ξεχασμένα. Στις ανοικτές κοινωνίες δεν αποκλείουμε ανθρώπους επειδή δε μας αρέσει η γνώμη τους όσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ή "ΑΚΟΜΨΗ" ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

Υ.Γ.2 Γιατί αλήθεια είμαι "ξερόλας"?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μικρή διόρθωση στο κείμενο μου (λάθος εκ παραδρομής που λένε):

"Σπάνια αποδοκίμασες ( 1 - 2 φορές το έκανες) ή υποπτεύθηκες ποιός είναι ο γνωστός άγνωστος psycho που επιτίθεται ανώνυμα σε όποιον εκφράζει αντίθετη άποψη από τον Τουρτούρα."

Ανώνυμος είπε...

Δυο τελευταία λόγια από μένα σχετικά με τον «Νύχτα» και τον «Ξανθιώτη».

Δεν έχω βρίσει ανώνυμα κανέναν τους. Ό,τι είχα να τους πω, τους το είπα σαν Τουρτούρας. Και το έχω υποστηρίξει με ντοκουμέντα, παραπέμποντας κάθε φορά και παραθέτοντας συγκεκριμένα τα δικά τους γραφόμενα, τα οποία τους έχουν εκθέσει - γι’ αυτό και έχουν σκυλιάσει μαζί μου.

Σε ό,τι αφορά τον εμμονικό με τα χίλια ψευδώνυμα κι τα άλλα τόσα ανώνυμα, που από τότε που πρωτοεμφανίστηκε έως και σήμερα δεν τον νοιάζει τίποτε άλλο παρά «η πλήρης απαξίωση της ομάδας», δεν έχω να πω τίποτα. Έχει εξευτελιστεί από μόνος του.

Όσο για τον οπαδό της Σκόντα-Ξάνθη, λέει ασφαλώς ψέμματα ότι θέλησα να τον ... φιμώσω. Σιγά τα ωά! Ως γνωστόν, έπειτα από μια ήττα της ομάδας μας στην Ξάνθη, αυτή η σουπιά μας την έπεσε άσχημα εδώ σαν οπαδός της Σκόντα-Ξάνθη και ακριβώς σαν τέτοιον τον αντιμετώπισαν και του απάντησαν τότε οι Squarelogic και Thrass. Εγώ είχα εντελώς αδιαφορήσει και του την έπεσα μόνον όταν σε μια στιγμή αμφισβήτησε την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό και άρχισε να λέει ότι πουλάω σάπια. Τότε του είπα αυστηρά, ότι δεν μπορεί ένας οπαδός μιας άλλης ομάδας, όπως αυτός, να μοιράζει πιστοποιητικά παναθηναϊκοφροσύνης … και επειδή έκανε ότι δεν καταλάβαινε για ποιο λόγο τον είπα οπαδό άλλης ομάδας, παρέθεσα το σχόλιο με τα οποία μας συστήθηκε σαν οπαδός της Σκόντα-Ξάνθη (Ανάρτηση «Παρ’ το στα χαρτιά», 01/04/08, σχόλιο Τετάρτης, 02/04, 2:20 πμ).

Επειδή λοιπόν τον ξεμπρόστιασα έτσι απλά και με τα δικά του λόγια, σκύλιασε κι άρχισε από τότε «ρουφιάνο» να με ανεβάζει και «πληρωμένο» να με κατεβάζει!

Όσο για τι πώς ακριβώς εννοούσε όταν έγραφε, πως θα προτιμούσε να πάρει το πρωτάθλημα η Ξάνθη, και πάλι τα ίδια του τα λόγια τον εκθέτουν:

Ξανθιώτης: «Όσο για την επιλογή ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, να στο ξαναπώ γιατί δεν τα πιάνεις εύκολα: αν υπήρχε περίπτωση να το πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ ή ο Αστέρας Τρίπολης εγώ θα διάλεγα τον Αστέρα Τρίπολης και όχι τον ΠΑΟ! Ναι, είναι αλήθεια! Το ίδιο ισχύει με τον Πανσεραϊκό, τον Λειβαδιακό, την Ξάνθη, την Καβάλα κλπ κλπ κλπ ... οποιονδήποτε εκτός Αθήνας και Θεσ/νίκης. Ναι, σωστά! Θα πανηγύριζα ένα πρωτάθλημα του Εργοτέλη περισσότερο από ότι ένα πρωτάθλημα του ΠΑΟ.» (Ανάρτηση «Απλά Θεϊκό», του Squarelogic, 08 Σεπτ. 09, σχόλιο Ξανθιώτη 21 Σεπτ. 09, 1:19:00).

Κοντολογίς προτιμάει να πάρει οποιαδήποτε άλλη ομαδούλα πρωτάθλημα αντί για τον Παναθηναϊκό - δηλαδή μόνο οπαδός του ΠΑΟ δεν μπορεί να θεωρείται.

Θυμίζω τέλος, ότι αυτός ο τυπάκος (που σε μια στιγμή μας κάλεσε και σε … πορεία εναντίον της πολυμετοχικότητας!) ευθύς εξαρχής έπαιξε στο ταμπλό της πλήρους απαξίωσης του Παναθηναϊκού...

...υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως οι Βγενόπουλος και οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι μπήκαν στην ΠΑΕ μόνο και μόνο «γιατί έρχεται γήπεδο και φέρνει πολύ φαΐ», ότι «δεν τους νοιάζει να διοικήσουν, μόνο να φάνε» (10/01/09), για να αποφανθεί πρόσφατα πως και οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι είναι «μια απογοήτευση» και, όπως όλοι, «πάρε τον ένα και φτύσε τον άλλον»!

Είναι λοιπόν ολοφάνερο γιατί αυτό το άτομο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή σε πλήρη … πνευματική συγχορδία με τον εμμονικό πολυπρόσωπο απαξιωτή του Παναθηναϊκού.

Αυτά και οριστικά τέλος από εμένα με τους δυο θλιβερούς.