Δευτέρα, Μαρτίου 15, 2010

Σχεδόν εκεί,αλλά όχι ακριβώς,ακόμη...


Με τις ευχές μας να γίνονται εξ'ολοκλήρου πραγματικότητα αυτή την Κυριακή,φτάσαμε και πάλι δίπλα στην πηγή: + 5 από ΠΑΟΚ,+ 7 από γαύρο που κούνησε μαντίλι και τον υποδεχόμαστε την Κυριακή.Μόνο που και 5-6 αγωνιστικές πριν είμασταν στο +8 και κατορθώσαμε και το φτάσαμε στο +2.Πιστεύω όλοι στην ομάδα να έχουν συνειδητοποιήσει τον βαθμό σοβαρότητας που απαιτείται στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια και να θυμούνται οτι κάτι χρωστούν σ'αυτούς που τους είχαν αποκλείσει επί 2ωρο στο λεωφορείο στο ματς του 1ου γύρου και τους πυροβολούσαν με αεροβόλα.Εννοείται οτι σε αυτό το ματς κατεβαίνουμε,σεμνά μεν,αλλά αποφασιστικά για καθαρή νίκη!
Α,και τώρα που έχουμε μεγαλύτερη άνεση μήπως να δείχναμε και στην Σταντάρ ποιός είναι καλύτερη ομάδα?
Έστω κι αν 3 γκολ διαφορά εκτός είναι όνειρο θερινής νυχτός,και μια εκτός έδρας νίκη θα αποκαθιστούσε το πρεστίζ μας που τσαλακώθηκε απ την 'απουσία" των Γκαλίνοβιτς και Δάρλα στο ξεκίνημα του 1ου αγώνα.

ΥΓ. Respect στον φετινό Λουκά...αν και ξεκίνησε με την γκαντεμιά που τον έκανε διαβόητο,είχε το ψυχικό σθένος και την όρεξη να δουλέψει περισσότερο απ'ολους
τους Ελληνες συμπαίκτες του,να τα δίνει όλα όποτε καλείται να αγωνιστεί,σε όποια θέση
και νάναι αυτό,να βγάζει ένα υγιές πάθος και τσαμπουκά,ακόμα και να σεντράρει και να σκοράρει...για τον παίκτη που έχει λοιδωρηθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον θυμάμαι στον ΠΑΟ τα τελευταία 25 χρόνια αξίζει ενα standing ovation,αν όχι την Κυριακή,τότε σίγουρα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι...

44 σχόλια:

Ξανθιώτης είπε...

Τώρα που οι γαύροι είναι πεσμένοι πρέπει να τους πατήσουμε. Δεν έχουν παίκτες. Δεν έχουν προπονητή. Μια πεντάρα θα είναι ότι πρέπει!!!


Όσο για τη Λιέγη, νομίζω ότι πέταξε το πουλάκι. Διότι δυστυχώς πάλι η άμυνα θα κάνει τα δώρα της. Οπότε πρέπει η επίθεση να βάλει πέντε γκολ εκτός έδρας για να περάσουμε στα σίγουρα. - Γίνεται; - Όλα γίνονται, αλλά αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Ανώνυμος είπε...

Έπεσε στα χέρια μου ένα ενδιαφέρον περιοδικό, που μόλις κυκλοφόρησε:

τίτλος:

HUMBA!

υπότιτλος:

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.

Για ρίξ'τε του καμιά ματιά!

Ανώνυμος είπε...

Ο "Βγενό" φέρνει πάλι τον Βενιάμη σε ΠΑΟ

Τον Θόδωρο Βενιάμη, πρόεδρο των Ελλήνων εφοπλιστών, θέλει να φέρει στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Εξέδρα".

Ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και συνεργάτης (μέτοχος) του κ. Βγενόπουλου στη MIG, δεν είχε μπει στην αύξηση Μ.Κ. το καλοκαίρι του 2008, καθώς δεν συμφωνούσε με τους όρους που είχε θέσει η πλευρά Βαρδινογιάννη, ωστόσο πλέον η πίεσή που δέχεται ίσως αποβεί καθοριστική.

Ο Θοδωρής Βενιάμης, ιδρυτικό μέλος της "Golden Union Shipping Co." το 1977, μαζί με τον Γιώργο Γαβριήλ, τη Μαριάνθη και τον Χριστόφορο Ανδρεάδη και τον Ισίδωρο Σαραντή, αποτελεί σήμερα μια από τις πλέον σημαντικές μονάδες του ελληνικού στόλου, με 28 πλοία συνολικής χωρητικότητας 2 εκατομμυρίων τόνων.

Ανώνυμος είπε...

louka vintra vale xat-trik me liegi na perasoume kai meine stin panatha gia panta.

KWSTAS SERRES

Ανώνυμος είπε...

Η πτώση του Ολυμπιακού συμπαρασύρει την Ξάνθη;

www.sport-fm.gr / Γκαραγκάνης Λάμπρος

"...Στους διθυράμβους υπάρχει αντίλογος και μάλιστα ισχυρός. Από μερίδα φίλων του συλλόγου υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Πανόπουλος συνδέθηκε περισσότερο απ΄ό,τι θα έπρεπε με τον Ολυμπιακό....

Η Skoda χρεώθηκε στο άρμα του Ολυμπιακού, που ήταν η μεγαλύτερη δύναμη στο ελληνικό στερέωμα. Απτές αποδείξεις, φυσικά, και δεν μπορούν να υπάρξουν, ωστόσο από ενδείξεις άλλο τίποτα. Τη σεζόν 2002-2003 οι «ερυθρόλευκοι» παίρνουν τον τίτλο στην ισοβαθμία από τον Παναθηναϊκό. Έχουν προηγηθεί τα γεγονότα της Ριζούπολης, το «τριφύλλι» κερδίζει τον Ακράτητο και ο Ολυμπιακός παίζει στην Ξάνθη, στη βασική ενδεκάδα της οποίας υπάρχει ο ποδοσφαιριστής Αλήμπασης, ενώ οι δύο από τις τρεις αλλαγές στο ματς είναι οι Ανδρεαδάκης και Τσικτσιρής! Αλησμόνητη η τοποθέτηση ρεπόρτερ του Ολυμπιακού «πήραμε το ματς, πήραμε το πρωτάθλημα, πήραμε και τον Βάλλα», όπως και η δήλωση του κ. Πανόπουλου περί δοκιμών νέων παικτών, με προοπτικές για το μέλλον. Το τελικό 1-5 χαρίζει άλλη μία κούπα στους Πειραιώτες.

Η Ξάνθη, και το λέει ο φίλαθλος κόσμος της πόλης, έχει γίνει αντιπαθητική στην ποδοσφαιρική κοινωνία, ελέω Ολυμπιακού και αυτό, ίσως, το πληρώνει φέτος. Είναι οι δύο μόνες ομάδες, των οποίων τα τηλεοπτικά δικαιώματα έχει η ΝΕΤ. Συνδέεται η πτώση των «ερυθρόλευκων» από την πρωτιά, με την κατρακύλα της ακριτικής ομάδας προς τη Β΄ Εθνική. Πολλοί είπαν «χάνει τα κόζια ο Ολυμπιακός, τα χάνει και η Ξάνθη». Και η προσθήκη στο επιτελείο της του πρώην διαιτητή Γιώργου Κασναφέρη, ενισχύει αυτήν την άποψη περί κοινού άρματος των δύο κλαμπ.

«Μας βρίζει όλος ο κόσμος, όπου κι αν πηγαίνουμε» ισχυρίζεται άνθρωπος που παρακολουθεί από κοντά τις δραστηριότητες του κλαμπ. «Παλιά δεν ήταν έτσι», συμπληρώνει. Αν στην κοινή γνώμη αποτέλεσε πρόκληση η συγκεκριμένη επιλογή του κ. Πανόπουλου, δεν μπορώ να το ξέρω, αφού δεν ασπάζομαι αυτήν την άποψη. Ωστόσο, στην προ-Κασναφέρη εποχή, η Ξάνθη, απ΄όσο θυμάμαι, είχε πολύ καλύτερες διαιτησίες απ΄ό,τι την περασμένη Κυριακή στη Λιβαδειά, για παράδειγμα.

Εικόνες από την πόλη της Ξάνθης

*** Ο Λεβαδειακός γυρίζει, σε 2-1, το παιχνίδι με τη Skoda κι ένα καφενείο, από Ξανθιώτες Παναθηναϊκούς στην πόλη, σηκώνεται στο πόδι πανηγυρίζοντας!!! «Πονάμε που θα πέσει η ομάδα, αλλά ξεβρωμίζει ο τόπος», αποφάνθηκαν.

*** Στα τελευταία, εντός έδρας, ματς συζητήθηκε έντονα στις κερκίδες στα «Πηγάδια» το σενάριο (επιστημονική φαντασία για κάποιους) δημιουργίας μίας ομάδας, «πανθρακικής» αποδοχής με έδρα την Ξάνθη. Το ότι συζητήθηκε, φυσικά, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

bravo ston kipouro pou katharise tin prokrisi iper tis bordo, opws ekane prn xronia kai eis varos mas. kapoioi edw mesa ton thewroun kalo termatofilaka. egw ton thewrw metriotato. opws otan enas metrios dikigoros katafernei me to legein tou na thewrithei apo ton kosmo ws poli kalos, etsi k o kipouros apo metrios deixnei poli kalos se matia prasinwn kai kokkinwn apoxrwsewn


KWSTAS SERRES

mavri einai i nikta sta lagadia

Ξανθιώτης είπε...

Κώστα από Σέρες:

Ο κηπουρός είναι ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας όλων των εποχών. Είναι δέκα φορές καλύτερος από οποιονδήποτε τέρμα είχαμε τα τελευταία 6 χρόνια στον ΠΑΟ. Ήταν τεράστια η γκάφα του Τζίγγερ να τον αφήσει να φύγει. Δεν πρέπει να υπάρχει στα χρονικά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ανάλογη ανικανότητα από παράγοντα ομάδας! Και μάλιστα όχι απλά τον έχασε αλλά τον έστειλε και στον χειρότερο εχθρό! Τζάμπα!!! Πρέπει να δώσουν παράσημο στον Τζίγγερ οι γαύροι!

Ο Αντωνάκης, ακόμη και τώρα που είναι σχεδόν 40 έσωσε τον γαύρο από 2-3 σίγουρα γκολ πέφτοντας στα πόδια αντιπάλων. Ακόμη και τώρα που είναι με το μισό πόδι στην σύνταξη είναι καλύτερος και από τον Γκαφίνοβιτς και από τον Τζόρβα.


Και να ξέρεις ότι οι περισσότεροι φίλαθλοι του ΠΑΟ τα καταλαβαίνουν πολύ καλά όλα αυτά. Εδώ μέχρι και ο Τζίγγερ ο ίδιος πρέπει να έχει πια καταλάβει πόσο ανίκανος είναι. Αυτή η κίνησή του με τον Νικοπολίδη θα μείνει και θα την θυμόμαστε όλοι και 50 χρόνια από σήμερα. Όσο και να προσπαθήσουν τα παπαγαλάκια. Τέτοιες γκάφες μένουν στην ιστορία για πάντα!!!

Ανώνυμος είπε...

ksanthiwti epetrepse mou na diafwnisw. me olo to sevasmo apenanti sto proswpo sou kai tis apopsis sou, ton thewrw metrio. apla thimiotheite poses fores mas kremase kiriws se evrwpaika paixnidia alla kai sto 1-4 tou kipellou klp klp. kai me ton gay poses gkafes? anarithmites re paidia. siga min ine kai o sarganis. o tzorvas den exei empeiria akoma, alla prepei na diatirithei ws No1 stin omada mas. ETSI tha ginei aftos pou mporei, dld o kaliteros twn kalitwren. reflex kai topothetiseis oloswstes.

KWStas SErres

squarelogic είπε...

Η πρόκριση μπορεί να χάθηκε(άλλωστε είχε χαθεί πριν 7 ημέρες εδώ),η νίκη να μην ήρθε,αλλά ο Παναθηναικός έπαιξε ως Παναθηναικός και μάλιστα πολύ πιο ανοιχτά απ'ατι στην εποποία του 96.Απλά μερικές φορές η Τύχη σε θέλει(Ρόμα...)και την αλλη στιγμή σου γυρίζει την πλάτη...
Γιάυτό βγήκε και το απόφθεγμα του όσιμ...
Ελπίζω να κράτησαν δυνάμεις για το ματς της Κυριακής και να θυμούνται το πείσμα και την όρεξη που επέδειξαν σήμερα.
Η φετινή ευρωπαική πορεία του ΠΑΟ προδώθηκε από τον αγωνιστικό σχεδιασμό και την απροθυμία της διοίκησης να πάρει έστω ΕΝΑΝ αξιόπιστο σέντερ μπακ.Το καλοκαίρι οι δικαιολογίες ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τελείωσε και αυτό.

Και εδώ που φτάσαμε πολύ ήταν για αυτή την ομάδα (λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα).

Άντε να πάρουμε το πρωταθληματάκι να ξεχυθούμε στους δρόμους.

Υ.Γ. Αυτός ο Λέτο είναι ποδοσφαιριστής?

Ανώνυμος είπε...

Όταν στον πρώτο γύρο ΣΦΑΖΑΝΕ τα σκουλίκια μέσα στην Τούμπα με εκείνο το 4-1 τότε όλα καλά, παοκάρα πάμε για τίτλο κτλ. Αλλά μόλις έχουμε κόντρα διαιτησία (που δεν φταίει ο Σπάθας που χάσανε αλλά όντως τους γάμησε με τις κάρτες) τότε για όλα φταίει ο Παναθηναικός, για όλα η Αθήνα και άλλα γραφικά.

Ας μου πεί κάποιος με στοιχεία πότε και πού έχει ευνοηθεί ο Παναθηναικός. Ναι πήραμε κάποια σφυρίγματα, όπως όλες οι μεγάλες ομάδες όταν παίζουν με μικρότερες, άλλωστε στο Ελλάντα είμαστε και ακόμα και ο παοκ όταν παίζει με πχ τον Πανθρακικό, άλλο ειδικό βάρος έχει ο παοκ και σίγουρα θα έχει πάρει και αυτός τα σφυρίγματα του. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι αυτή η ακραία προπαγάνδα του γαύρου που στην παγίδα της πέφτουν όλοι και φυσικά ο παοκ που έχει στα γονίδια του ούτως ή άλλως τον κομπλεξισμό και την μιζέρια.

Από το 1996 (που και τότε με πορείες Ευρώπη, νταμπλ κτλ πάλι υποτίθεται στημένο το πήραμε) μέχρι σήμερα έχουμε πάρει ΕΝΑ πρωτάθλημα μόνο που επειδή δεν είμαστε ΖΩΑ και ΑΜΥΑΛΟΙ ξέρουμε εμείς οι Παναθηναικοί ότι δεν το πήραμε επειδή ήμαστε οι καλύτεροι αλλά επειδή τότε ήμαστε οι λιγότερο χειρότεροι. Θυμίζω στην ομάδα του Σουμ εκείνη έπαιζαν τύποι σαν τον Ζουτάουτας και αν δεν ήταν ο Μανωλάκης Ολισαντέμπε δύσκολα θα το κατακτούσαμε. Φυσικά πριν την σεζόν 2004-2005 ο Παναθηναικός είχε αδικηθεί κατάφορα και το 1997-1998 (σεζόν έναρξης της παράγκας) και το 1999-2000 τότε με την ομαδάρα του Κυράστα που την επόμενη σεζόν ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ σε ένα ματς στην Λεωφόρο από τον παοκ (εκείνο το 2-1 το θυμάστε τότε που παραιτήθηκε ο Κυράστας και ήρθε ο Μαρκαριάν;). Τότε που ο Ευθυμιάδης μας έκλεψε το πρωτάθλημα μέσα στην Λεωφόρο. Και όλες αυτές τις σεζόν φαινόταν ποιά ομάδα είναι η καλύτερη από τις Ευρωπαικές μας πορείες αφού ΜΟΝΟ ο Παναθηναικός προχωρούσε κάθε σεζόν στην Ευρώπη κάνοντας όλη την μη-κομπλεξική Ελλάδα να παραμιλά. Φυσικά επειδή ξαναλέω δεν είμαστε ΖΩΑ εννοείται πως δεν αξίζαμε κάθε σεζόν τον τίτλο αλλά φυσικά και η αεκ δικαιολογείται να γκρινιάζει για κλεμμένο πρωτάθλημα.

Και πριν το 1995 και πριν τα πρωταθλήματα της αεκ αν θέλετε να πάμε πιο παλιά, πώς δικαιολογείται να φωνάζετε ρε ΜΑΛΑΚΕΣ για παντοκρατορία του Βαρδινογιάννη; Μα είναι δυνατόν όταν στην λεγόμενη παντοκρατορία πήραν πρωταθλήματα (πληθυντικός) και ο γαύρος και η αεκ, μέχρι και ο παοκ και η λάρισα; Δηλαδή ΕΛΕΟΣ! Φωνάζει τώρα ο παοκ για ένα γαμημένο ματς με τον άρη που ο άρης ήταν 10 φορές πιο παθιασμένος και καλύτερος επειδή λέει έβγαλε κάρτα στον Γκαρσία στο 2' και του σκίστηκε το καλσόν του βαρύμαγκα και δεν μπορούσε να παίξει ολόκληρη ομάδα επειδή έφαγε ο Μαραντόνα εεε συγνώμη ο Γκαρσία κάρτα στο 2'. Φυσικά στο εγχειρίδιο ποδοσφαίρου της παε παοκ αυτό απαγορεύεται. Και άδικη κάρτα να ήταν δεν δικαιολογείται τόση μα τόση γκρίνια. Και γιατί δηλαδή ο Σπάθας να 'έσφαξε' τον παοκ υπέρ του Παναθηναικού -ποιός ο Σπάθας έτσι που πέρσι δεν μας άφησε να κερδίσουμε στο Καραισκάκη, που ο πατέρας του ήταν μπλεγμένος στην κόκκινη παράγκα- και όχι υπέρ του γαύρου ή της άεκ. Γιατί με την αεκ παίζει μετά ο παοκ όχι με τον Παναθηναικό που μας κέρδισε κιόλας. Αν θέλαμε να σφάξουμε εμείς φέτος γιατί να μην τους σφάξουμε στην Τούμπα; Γιατί να μην σφάξουμε την Καβάλα; ΜΕ ΠΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΑΑΛΙ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ;

Μα με την λογική με την οποία ταίζουν χρόνια τώρα εδώ στην Θεσσαλονίκη οι προπαγανδιστές- δημοσιογράφοι τον κόσμο των τριών ομάδων της πόλης. Για όλα τα δεινά φταίει πάντα η Αθήνα και όχι το άμυαλο κεφάλι ορισμένων που τους δουλέουν ψιλό γαζί και δεν του αφήνουν να σηκώσουν κεφάλι. Τα λαμόγια που τόσα χρόνια προεδρέουν στις εδώ ΠΑΕ ο Παναθηναικός του έβαλε ή μήπως εσείς του ανεβάζετε στην εξουσία; Σε μια πόλη βέβαια που έχει νομάρχη και το χαίρεται τον Ψωμιάδη και δήμαρχο τον θρησκόληπτο Παπαγεωργόπουλο τί να περιμένεις; Και εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι, εδώ γεννήθηκα και δεν την αλλάζω για καμιά Αθήνα. Αλλά το να συγχέεις το ποδόσφαιρο με την πολιτική και γενικά με οτιδήποτε άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο είναι τραγική μαλακία.

ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Και ένα σέντερ μπακ να πάρουμε βρε συ square θα κάνουμε τίποτα? Θέλουμε παίκτες σε ΟΛΕΣ τις αμυντικές γραμμές. Θέλουμε κεντρικά χαφ, ακραία, επιθετικό (μόνο το Σισέ έχουμε), τερματοφύλακα κλπ κλπ.

Αποδώμηση και χτίσιμο από την αρχή.

Σαπάκια ουκ ολίγα.

Μπουλντόζα θέλουμε το καλοκαίρι.

Ανώνυμος είπε...

den aksizei tpt. kai proponiti thelume, poios nioplias? kai deksi mpak kafu kai aristero r.carlos na epanelthun stin agwnistiki drasi kai fisika ston PAO. oneiro zwis tous. re exete katalavei ti megethos podosferika ine i ellada? POIOS megalos paiktis tha ertthis? pali kala p irthe sise kai paliotera xenriksen. sta xaf tha etthei o ronaldo kai o giggs tha klwnopoihthei. sta for tha erthei o van basten. afta.

mavra lagkadia

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Εντάξει Τουρτούρα ότι πεις. Κατάντησε αηδία αυτή η μαλακία αλλά αφού τα "φιλαράκια" σου δε σου λένε τίποτα συνέχισε το. ΕΣΥ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ. ;-)

Φυσικά θέλουμε και προπονητή.

Ο Νιόμπλιας ΑΠΕΔΕΙΞΕ με τη στάση του ότι τον ενδιαφέρει η θέση του και όχι η ομάδα. Από τη στιγμή που έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα για μένα "τελείωσε".

Αν κάποιοι έχουν βάλει "ταβάνι" δικαίωμα τους.

Αν κάποιοι θεωρούν ότι καλύτεροι παίκτες από αυτούς που έχουμε είναι ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Γκικς και ο Πελέ είναι απλά μαλάκες.

Με όλο το σεβασμό που λες και εσύ. ;-)

Ανώνυμος είπε...

prepei na sinelthoun kapoioi kai na doun tin pragmatikotita. tavani, nai.ta oneira exoun oria file niktwmene. EXOUN. den ise barca. PANATHINAIKOS ise. 2-3 paiktes poli kaloi xriazonte. gia ton PAO. den ise real.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Άνοιξε ένα λάκο και χώσου μέσα.

Πολύ έζησες.

Ανώνυμος είπε...

grapse kana mithistorima niktwmene

aiwnia efivos o niktas

siginithika

ama ise 20 xronwn omws tetoia les

otan megalwsis tha deis pws ine i zwi

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τουρτούρα πάρε τα χάπια σου κορίτσι μου.

Κατάντησες το blog σαν το σπίτι σου.

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

Υ.Γ. Οι "Σερραίοι" λένε τα "με" και "σε" όπως οι Σαλονικιοί. Αλλά βλέπω άλλαξες υπογραφή. Έχεις μεγάλη πλάκα. Που θα πάει όμως. ;-)

Ανώνυμος είπε...

niktwmene, to keimeno pou ipografete apo ton "onoufrio" einai apo to blog http://northernshamrocks.blogspot.com. tsekare to kai ase ta alla. serres , thessaloniki, vladivostok.

Ανώνυμος είπε...

to keimeno pou leei onoufrios to parethesa egw, to ekana clopy-paste apo to http://northernshamrocks.blogspot.com

poli kalo blog

tsekare to niktwmene kai ase tis serres ti thessaloniki kai to vladivostok stin isixia tous. den xerese me tpt. eskuzes na paroume seitaridi. oriste ti egine p ton pirame? espefses na kraksis krimenos pisw apo to pc sou sto mats me ti roma kai SIGOURA stenaxwrithikes gia tin epiki anatropi.


poso xronwn ise tha mas peis? tin 1 ferese san romantikos efivos kai tin alli san ksinismenos 60ris.


SERRES THRISKIA THIRA 13

Ανώνυμος είπε...

liga logia gia ton tortura
kserume na xeromaste me xares tis omades

esi krakse pisw apo to pc sou gia tin epiki anatropi me roma

ise 60ris ksinismenos kai spagoramenos H 18ris romantikos? akoma den exw katalavei.

SERRES THRISKEIA THIRA 13

SERRES είπε...

liga logia gia ton tortura
kserume na xeromaste me xares tis omades

esi krakse pisw apo to pc sou gia tin epiki anatropi me roma

ise 60ris ksinismenos kai spagoramenos H 18ris romantikos? akoma den exw katalavei.

SERRES THRISKEIA THIRA 13

Ανώνυμος είπε...

would like to come to america

Ανώνυμος είπε...

sa

Ανώνυμος είπε...

mprab0 ! na xarw egw byntra kai sia! 5 xr0nia tr0me stin mapa t0n byntra kiri0i.3 xr0nia tr0me sti mapa tin megali metagrafi tu spir0p0ul0u ap t0n paniwni0 kai tin epistr0fi tu tupara! 3 xr0nia episis ap t0n bask0 sariegi! en tw metaksi ta 3 pr0ig0umena xr0nia elipsi kalws paixtwn prwt0s sk0rer itan 0 fil0tim0s plin atexn0s salpigidis... kai ftanw se ena simi0 kai erwt0me.tu xr0nu tha tr0me 0lus aut0us stin mapa +1 xr0n0; mip0s 4-5 pextes prepei na parun p0di kai na erthun 2 senter mpak 1 arister0 mpak kai 1 deksi xaf;min pw kai 1 gk 0s0 kaliter0 ginete gia deuter0 i kai prwt0;mall0n 0mws tha akusw liseis tup0u tzabella kai maniati kai ak0ma 1 z.silva sta 33 tu t0 p0li; 0mada me psix0ula gia eurwpi den ftiaxneis... t0 elinik0 prwtathlima 0k t0 diekdikeis 0ti kai an ginei... ekserw panta tis sez0n 2005-2006 2006-2007 2007-2008 kai 2008-2009 pu 0 panathinaik0s itan 0ntws gia klamata..pr0persi ftasame sti supsi kiri0i.... 0 panathinaik0s den megalwnei me t0n tzigger ap0 panw tu... bgen0p0ule kane kati epitelus gt den paei al00...

Ανώνυμος είπε...

o melberg exei ksenerwsei. kirioi megalometoxoi, dipli efkairia: perneis killer stin amina kai klevis paikti apo gayro. TWRA. kliste ton melberg TWRA. na dei k o idios oti ekane lathos p pige sto poustrolimano.

SERRES - KWSTAS KOMPOSTAS

Ανώνυμος είπε...

ο Μπιάρσμιρ δεν είναι κακός ποδοσφαιριστής. Και ούτε τόσο «soft», όσο δείχνει στην τηλεόραση. Το πρόβλημά του είναι πως είναι παίκτης ρυθμού. Και αν δεν έχει συνεχόμενα ματς στα πόδια του «αποσυντονίζεται». Για τον συγκεκριμένο παίκτη, ασφαλέστερα συμπεράσματα θα μπορέσουμε να βγάλουμε μετά το καλοκαίρι. Αφού βγάλει και μία φουλ προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό...

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπίαρσμιρ είναι ξυλοκόπος.

Στον ΟΦΗ και πολύ του είναι.

Ανώνυμος είπε...

ενα πραγμα εχω να πω! η Στανταρ μας επαιξε άμυνα και οτι κάτσει στην αντεπίθεση. Αφού τους είχε κάτσει από το πρώτο ματς, στο δεύτερο ήταν πανέυκολο γι'αυτούς να κρατήσουν το σκόρ. Ο Νιόμπλιας έπεσε στην παγιδα τους. Βέβαια αναρωτιέμαι πως μπορεί μια ομάδα που θέλει να πάιξει μπάλλα να πείσει και την άλλη να παίξει! Η Σταντάρ δεν νομίζω να έχει τους σούπερ αμυντικούς! Μάλλον έχει 9 πίσω και τον Γιοβάνοβιτς μαζί με τον ψωνισμένο μεν- παιχταρά δε- Μποκανί μπροστά.
Έτσι είναι η μπάλλα!το θέμα είανι να ρίξουμε 3 μπαλλάκια στον γαύρο γιατί πρωτάθλημα χωρίς νίκη επί του διορισμένου είναι μισό, εμένα τουλάχιστον θα μου αφήσει ένα "φτουσου ρε πουστη μου πάλι δεν κερδίσαμε τους κωλογαυρους"

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΟΡΒΑΣ ΓΙΑ ΚΗΠΟΥΡΟ σε MAD BOYS

Η περίπτωση Νικοπολίδη που πήγε σε μια άλλη και συγκεκριμένη ομάδα με μεγάλο κίνητρο τα χρήματα, πιστεύεις πως είναι παράδειγμα προς αποφυγή για τους νέους; Θα έκανες εσύ κάτι τέτοιο;

«Αυτή είναι μια καθαρά οπαδική ερώτηση. Εγώ φαινομενικά δεν μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχο, γιατί είμαι “σημαδεμένος”. Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος. Δεν θα το έκανα, γιατί έχω ζήσει σε αυτή την ομάδα πολλά χρόνια και ο συγκεκριμένος αντίπαλος μου έχει στερήσει πολλά πράγματα σε τίτλους και όχι πάντα με τον πιο δίκαιο τρόπο».

Και εκείνος έζησε…

«Μιλάω για εμένα και δεν πρόκειται να σου μιλήσω εκ μέρους κανενός γιατί σέβομαι απόλυτα τον τρόπο σκέψης του καθενός. Δεν τον ασπάζομαι, όχι του Νικοπολίδη, οποιουδήποτε. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος όταν έφυγε ήταν 33 χρόνων. Ήτανε πάρα πολύ ώριμος και έπραξε με τον τρόπο που έπραξε. Αυτή ήταν δική του επιλογή».

Δηλαδή μπορεί να έφευγες από τον Παναθηναϊκό και πικραμένος, αλλά δεν θα πήγαινες εκεί πέρα.

«Κοίταξε να δεις, αν έχω κερδίσει πράγματα από τον Παναθηναϊκό, όπως είναι η προβολή και τα χρήματα, δεν μπορώ να φύγω πικραμένος. Και αυτό είναι κάτι το οποίο συζητώ με όλα τα παιδιά που έχουν φύγει από το Παναθηναϊκό και είμαστε μαζί στην Εθνική. Το ότι σε όλους έχει αφήσει πράγματα ο Παναθηναϊκός».

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΙΑ ΚΑΤΙΝΑ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΣ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ.

ΧΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

ΤΕΛΟΣ.

Ξανθιώτης είπε...

Και δηλαδή ανώνυμε, τι περιμένεις να πει ο Τζόρβας; Περίμενες να πει ότι:

"Αν εμένα μετά από 15 χρόνια στην ομάδα μου φερόταν έτσι ο σοφέρ, θα έκανα πολύ χειρότερα."

Περίμενες να πει κάτι τέτοιο ενώ είναι στον ΠΑΟ;



Και το θέμα άλλωστε δεν είναι αυτό. Τους ποδοσφαιριστές τους παίρνει κανείς για να παίζουν μπάλα, όχι γιατί είναι καλά παιδιά ή για να τους παντρέψει με τη κόρη του.

Το θέμα είναι ότι ο σοφέρ για πενταροδεκάρες έδιωξε ένα τερματοφύλακα και πήρε τον Γκαλίνοβιτς. Και τον Εντέμπε. Και τον Μάλαρτζ.

Και στο τέλος έδωσε πιο πολλά λεφτά για τερματοφύλακες της πλάκας.

Και έλυσε και το πρόβλημα τερματοφύλακα που είχε ο γαύρος μέχρι τότε!

Τζάμπα!

Καταπληκτικός, ε; Δεν πρέπει οι γαύροι να πουν ένα ευχαριστώ στον πανμέγιστο σοφέρ; Τόσα πρωταθλήματα τους χάρισε.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τι του λες τώρα του Τουρτούρα* βρε συ Ξανθιώτη?

Έχει πάρει άλλη γραμμή από τον Γκόντζο εδώ και χρόνια.

Χέσε το άτομο, είναι πεθαμένος εδώ και χρόνια απλά δεν το ξέρει.

Μην ασχολείσαι σε παρακαλώ πολύ.

*ΟΛΟΙ οι ανώνυμοι σε αυτό το blog έχουν ΜΙΑ γραμμή, ΜΙΑ άποψη που ΟΛΩΣ τυχαίως συμπίπτει με του Τουρτούρα.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε Νύχτα έχει τις εμμονές της...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ότι πεις Τουρτούρα. ;-)

EVIL ELVIS είπε...

η προκριση ειχε χαθει απο το 1-3 στο οακα. γνωστο αυτο. επισης γνωστό οτι δεν εχουμε στοπερ. σαριεγκι και καντε ειναι μετριοι παικτες. φιλοτιμοι αλλα μετριοι. ο μπιαρσμιρ δεν εχει δειξει και τπτ ιδιαιτερο, σιγουρα καθε ποδοσφαιριστης που αγωνιζεται συχνα μπορει να βελτιωθει αλλα ο σουηδος δεν αγωνιζεται παρα σπανιοτατα, συνεπως τα δειγματα απο τις ικανοτητες του ειναι ελαχιστα. και δυστυχως οχι ικανοποιητικα. ΚΑΘΕ φορα που αποκτουμε φερελπη αμυντικο νεαρης ηλικιας, σπευδουμε να τον χρισουμε νεο χενρικσεν. ετσι εγινε και με αντονσον, θυμαστε; δεν θα μπω κ εγω στη διαδικασια ισολογισμου και ισοσκελισμου εσοδων-εξοδων, δλδ να πω οτι "λεφτα για καντε+μπιρασμιρ = λεφτα για 1 πολυ καλυτερο αμυντικο" αλλα θα πω το απλο: 2 εκατομμυρια για τον χρηστο μελισση το καλοκαιρι του 2008. με 2 εκατομμυρια, εσωσαν οι διοικουντες μας τον παοκ και εφεραν στην παιανια εναν παικτη ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ που ειναι για να αγωνιζεται ως αλλαγη σε ματς κυπελλου με ομαδες β εθνικης. δεν θελω να βγαλω κακια απεναντι στον ποδοσφαιριστη, το παλικαρι δεν φταιει, τοση μπαλα ξερει τοση παιζει. το θεμα ομως ειναι να εκλειψουν οι ακυρες κινησεις σε μεταγραφικες περιοδους. εχουμε γεμισει μετριους ποδοσφαιριστες κυριως αμυντικους. τον τζαβελλα του πανιωλε τον εχω δει σε αρκετα ματς και μου φαινεται πολυ καλος, μπορει και να παρει και την θεση βασικου απο τον νικολα σπυροπουλο, ο οποιος ΚΡΙΜΑ αλλα δεν εχει γινει ο παικτης που θελαμε [δλδ μαρκους μινχ]. μην κρινετε καποιοι απο το ονομα και αρχισετε ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΟΙΟΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ειναι πολυ καλος παικτης με τσαμπουκα και φαρμακερη σεντρα/εκετελεση φαουλ. απλα μια προταση κανω, δεν σημαινει οτι τον θελω ντε και καλα στην ομαδα. το σιγουρο ειναι οτι χρειαζομαστε ενα ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟΠΕΡ. τωρα αναλογα με το μπατζετ και με τις εισηγησεις του προπονητη [κατα 90% την κουπα του πρωταθλητη την σηκωσαμε, αλλα αυτο δεν σημαινει πως ο νιοπλιας θα παραμεινει στο ποστο του] μπορει να αγωνιζεται παλι ο λουκας ως στοπερ με παρτενερ τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟΠΕΡ που ΠΡΕΠΕΙ να αποκτησουμε. προσωπικα θα ηθελα να δω αμυντικη τετραδα ΜΙΝΧ-ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ-ΚΥΡΓΙΑΚΟ-ΓΙΟΥΡΚΑ [ΜΕΧΡΙ 2005]. δεν αναφερομαι στα προσωπα αλλα στην ποδοσφαιρικη αξια που αντιπροσωπευουν. το εχω αναφερει ξανα στο blog για αυτους τους 4. φυσικα ο καθενας εχει την δικη του οπτικη και μπορει να πει "χμ, ας κρατησουμε σαριεγκι, να του ανενεωσουμε το συμβολαιο, ειναι χρησιμος σε ματς μικρης δυσκολιας". εγω διαφωνω. σκουπα στους μετριους. ενας τυπος παραπανω λεει ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ REAL κλπ. ναι ρε φιλε δεν ειμαι REAL αλλα απαγορευεται να ονειρευομαι την ομαδα της καρδιας μου πολυ ψηλα; φυσικα και δεν σημαινει πως βγενοπουλος πατερας κλπ θα δωσουν 200 μυρια για μεταγραφες απλα επειδη τους περισσευουν. ειναι επιχειρηματιες και κανουν επενδυσεις. και ο ΠΑΟ επενδυση ειναι για αυτους, ασχετα με το αν αγαπουν τον ΠΑΟ και ποσο ο καθενας κλπ. απλα να δωθουν χρηματα σε θεσεις που πονανε ΑΜΕΣΑ και οχι ακυρα λεφτα σε ακυρους παικτες. εννοω πως αν αποφασισουν να παρουν 1 παικτη ΜΟΝΟ, τοτε αυτος πρεπει να ειναι στοπερ. στοπεραρα για την ακριβεια. φυσικα και εχουμε ελλειψεις και σε αλλες θεσεις. καποιες ειναι εξοφθαλμες, καποιες οχι. πχ στο θεμα τερματοφυλακα που εθιξαν καποια παιδια παραπανω, εγω ψηφιζω τζορβα. εχει πολυ καλα στοιχεια, για να γινει ομως ακομη καλυτερος, πρεπει να παιζει και βασικος. εδω στηριξανε [γ πληθυντικο] τον μετριοτατο γκαλινοβιτς τοσα χρονια. ο τζορβας διαθετει προσοντα και η εξελιξη του μεχρι στιγμης ειναι παρα πολυ καλη. φανταστειτε λοιπον μεσα απο την συνεχη δουλεια και τους συνεχεις αγωνες ποσο καλυτερος μπορει να γινει. που ηδη τον θεωρω πολυ καλο. φυσικα, για να μιλησω στο πνευμα του ανωνυμου Νο654, θα ηθελα καφου ρ.καρλος κασιγιας ρουνει κακα στην ομαδα. ποιος δεν θα ηθελε να τους δει να φορουν την πρασινη φανελα;

και επιτελους, ειναι η ευκαιρια η μεγαλη να βαλουμε πολλα μπαλακια στους λιμανισιους την κυριακη. οσο πιο πολλα, τοσο πιο καλα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κοιτάξτε την ευκαιρία που χάσαμε:

Προημιτελική φάση (1/4, 8/4)

(1) Φούλαμ - Βόλφσμπουργκ
(2) Αμβούργο - Σταντάρ Λιέγης
(3) Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης
(4) Μπενφίκα - Λίβερπουλ

Ημιτελική φάση (22/4, 29/4)

Νικητής 2 - Νικητής 1
Νικητής 3 - Νικητής 4

Τελικός (12/5): HSH Nordbank Arena - Αμβούργο

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πάμε γερά πρωταθληματάκι ξανά.

Να αποθεώσουμε τα παικτάκια μας στο τέλος του πρωταθλήματος.

Να μη ξοδέψουν τίποτε οι Αμπράμοβιτς.

Να κρατήσει και ο Νικόλας τη θέση του.

Porca Mizeria.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΙΝΤΡΑΚΟΜ-ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ

Πάνω από 100 εκατ. ευρώ ξοδεύτηκαν την τελευταία δεκαετία για τη μηχανογράφηση του ΙΚΑ. Κι όμως, το τεράστιο αυτό έργο μοιάζει με «γεφύρι της Αρτας», αφού ακόμη και σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί η εγκατάστασή του, ενώ ορισμένα σημαντικά τμήματά του δεν λειτουργούν. Πάντως, η εταιρεία που το ανέλαβε, η ΙΝΤΡΑΚΟΜ, έχει πληρωθεί κανονικά.

Η μηχανογράφηση του ιδρύματος εξαγγέλθηκε το 1992. Ο διαγωνισμός έγινε το 1998. Κατακυρώθηκε ένα χρόνο μετά, στην Ιντρακόμ, με κόστος τότε 21 εκατ. ευρώ. Ξεκίνησε να υλοποιείται το 1999 με σκοπό να ολοκληρωθεί το αργότερο το 2004. Επισήμως, όμως, το λογισμικό της μηχανογράφησης παραδόθηκε από την Ιντρακόμ στο ΙΚΑ το καλοκαίρι του 2008.

Αναμφισβήτητα έχει χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο έργο του ΙΚΑ. Επισήμως αναφέρεται ως «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα» (ΟΠΣ-ΙΚΑ). Θα περίμενε λοιπόν κανείς ότι έστω και με τόσα εκατομμύρια το συγκεκριμένο έργο θα είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς και θα είχε εγκατασταθεί σ' όλες τις υπηρεσίες και υποκαταστήματα του ΙΚΑ. Εντούτοις, όμως, η εγκατάσταση ακόμη προχωρά...

Το ΙΚΑ υπέγραψε το Δεκέμβριο και νέα σύμβαση με την Ιντρακόμ. Αγοράζει από την εταιρεία επιπλέον υπηρεσίες υποστήριξης του υπάρχοντος (!) πληροφοριακού συστήματος. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιντρακόμ, με τη νέα σύμβαση θα παρέχει υπηρεσίες «ώστε το ΟΠΣ να ανταποκρίνεται σε νέες ανάγκες του ΙΚΑ, ενώ στο πλαίσιο του έργου θα γίνει και μεταφορά τεχνογνωσίας σε στελέχη του ΙΚΑ».

Δηλαδή, η Ιντρακόμ που ανέπτυξε το λογισμικό πρόγραμμα για τη μηχανογράφηση του ΙΚΑ και που όφειλε από την παλαιότερη σύμβασή της να παρέχει εγγυήσεις λειτουργίας και συντήρησης, τώρα φαίνεται ότι με τη νέα σύμβαση ξαναπληρώνεται για να συντηρεί αυτό που ήδη κατασκεύασε.
Αραγε τότε ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου τμήματος στο ΙΚΑ, που αποτελείται από πτυχιούχους πληροφορικής και τεχνικούς, αν δεν έχουν την ικανότητα να συντηρήσουν αυτό που παρέλαβαν;

Ανώνυμος είπε...

Μ. Δομάζος: «Είναι τόσα πολλά τα παιχνίδια που έχω παίξει εναντίον του Ολυμπιακού, που δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα. Θα ήταν σχεδόν άδικο».

-Από τις φάσεις που θυμάστε;

«Στον Ολυμπιακό έχω βάλει γκολ από παντού. Ξεχωρίζω αυτό που θυμάται πιο έντονα ο κόσμος, όπως μου λένε τουλάχιστον ακόμα και σήμερα στον δρόμο: το ‘ψαλιδάκι’ στο Φάληρο που έκανα το 1-1 (ΒΙΝΤΕΟ). Ακόμα και νεαροί σε ηλικία μου μιλούν για εκείνο το γκολ. Πάντα εναντίον του Ολυμπιακού είχα ιδιαίτερη θέληση για νίκη, είχα βάλει γκολ με κάθε τρόπο: σουτ, εκτέλεση φάουλ, ‘ψαλιδάκι’, με κάθε τρόπο. Εδώ τους είχα πάρει ένα Κύπελλο στο ‘στριφτό’!».

-Δηλαδή;

«Παίζαμε τελικό Κυπέλλου και μετά από την παράταση που αναδειχθήκαμε ισόπαλοι, ο διαιτητής έστριψε ένα κέρμα για τον νικητή. Δεν υπήρχε ακόμα η διαδικασία των πέναλτι. Πριν προλάβει ο Σιδέρης να μιλήσει, διάλεξα νομίζω το ‘κεφάλι’ όπως και ήρθε! Τι άλλο να σου πω από εκεί και μετά;».


1ον ψων'αρα ο λοχίας σας
2ον περήφανα κοτόπουλα που πήρατε κύπελλο στο στρίψιμο. καλαά σας λέει ο τσουκαλάς.

διπλό μες στο ΟΑΚΑ θρύλε ολέ-ολέ

Ανώνυμος είπε...

parathetw apo goalday kai perimenw sxoliasmo:



Ποια Σταντάρ Λιέγης; Μόνος του αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός. Και εντάξει. Την άμυνά του τη ξέρουμε. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσει ο αντίπαλος για να κάνει γκολ. Στο ΟΑΚΑ τα έφαγε μόνος ο Γκαλίνοβιτς και στη Λιέγη οι κεντρικοί αμυντικοί. Δεν χρειάζεται να έχει σχέδιο ο όποιος αντίπαλος του Παναθηναϊκού για να σκοράρει. Τα γκολ τα βάζουν ουσιαστικά μόνοι τους.

Ο Νιόπλιας όμως σχετικά με την επίθεση τι έκανε; Σε ένα ματς που, θεωρητικά τουλάχιστον, πήγαινε για να βάλει τρία γκολ, άφησε τον Νίνη στον πάγκο. Επειδή Κατσουράνης και Καραγκούνης έχουν χρεωθεί τη φανέλα του βασικού με 108. Αφησε εκτός ενδεκάδας τον ποδοσφαιριστή που κέρδισε μέσα στο «Ολίμπικο» τη Ρόμα μόνος του. Κι έτσι έμεινε έκτος παιχνιδιού και ο Σισέ. Οταν ακόμα και τα μικρά παιδιά ξέρουν πλέον ότι άλλος από τον Νίνη για να βγάλει μπαλιές στους επιθετικούς δεν υπάρχει.



KWSTAS SERRES


PS: nikta, thimise mou, POIOS ekraze ton ksanthiwti otan ekeinos dilwse -k kala ekane, dikaiwma tou- pws protima na parei tin koupa i ksanthi?

Ξανθιώτης είπε...

Κώστα, δεν τα θυμάσαι καλά. Σε παρακαλώ να ανακαλέσεις τις ανακρίβειες. Εγώ είχα δηλώσει ότι θέλω να πάρει την κούπα ο Πανσεραϊκός.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

:-)))



Βρε τι έχει πάθει ο psycho.

Ξανθιώτης είπε...

Κώστα, ξάδερφε του Τουρτούρα:

Τι γίνεται; Θα μας κάνεις καμιά ανάλυση για το θέμα του τερματοφύλακα να μάθουμε κι εμείς τίποτα;

Τι είδες σήμερα; Θα μας πεις πόσο καλά έκανε ο πανμέγιστος Τζίγγερ που έδιωξε τον άχρηστο κηπουρό και πήρε τους καταπληκτικούς Γκαφίνοβιτς, Εντέμπε, Μάλαρτζ και βεβαίως βεβαίως τον Τζόρβα που είναι 10 φορές καλύτερος με τα μισά λεφτά; Μήπως να τους βάζαμε και τους τέσσερις μαζί μπας και σώσουν κανένα γκολ;


Έλα, πες τα όλα. Μετά το ξενέρωμα από την άχρηστη άμυνα που μας φόρτωσε ο ανίκανος ο Τζίγγερ, χρειαζόμαστε ένα κλόουν για να γελάσουμε.

Και αφού ο χαζούλης Τζονάκος δεν εμφανίζεται να μας πει τι καταπληκτική ομάδα έφτιαξε ο πανέξυπνος Τζίγγερ, πες τα εσύ στη θέση του.