Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2010

Είδατε κάτι που δεν είχατε ξαναδεί?

Απόδοση 12...όσο υπάρχουν Εργοτέληδες, Πανσερραϊκοί, Ατρόμητοι και Καβάλες....ο Βύντρα να είναι καλά.

108 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θυμάσαι και ποια ήταν η απόδοση στο ΑΡΗΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (τελικό 0-2);

Ανώνυμος είπε...

... μεταφέρω από την προηγούμενη ανάρτηση:

Παιδιά, πώς κάνετε έτσι; Ο Γιώργος κι ο Κώστας, είχαν να παίξουν ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη... με την Καβάλα θ' ασχολιόντουσαν τώρα;

Τελοσπάντων. Για όποιον βλέπει μπάλα - και εννοώ τον ΝΙΟΠΛΙΑ και τα όσα είχε ΤΟΛΜΗΣΕΙ να δηλώσει μόλις πρωτοέπιασε δουλειά στην ομάδα -, το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας βρίσκεται στο ΚΕΝΤΡΟ : όπως λέει κι ο SQUARELOGIC, αμυντικά μπάζει κι επιθετικά ... δεν βγάζει.

Όχι ότι δεν έχουμε αδυναμίες και σε άλλες γραμμές (ναι π.χ. θέλουμε ένα στόπερ ααα κλάσης!).

Το σίγουρο πάντως είναι ότι μετά από το ΑΡΗΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0-2, κάποιοι έγιναν ΠΑΛΙ εκατομμυριούχοι...

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει επίσης ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ να πάρει σοβαρά υπόψη του τη δήλωση του προπονητή της ΚΑΒΑΛΑΣ:

"Η αλλαγή του ΛΕΤΟ δεν το κρύβω ότι με χαροποίησε"!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει όμως και μια άκρως ΚΩΜΙΚΗ διάσταση στην όλη υπόθεση.

Είναι ότι, όπως γράφουν, ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ κατηγόρησε τον ΛΕΤΟ ότι ... καθυστερεί το παιχνίδι της ομάδας!!!

Κλαυσίγελως...

squarelogic είπε...

ΔΗΛ. ρε Κουτόχορτε,
λες οτι ο Παναθηναικός έδωσε το παιχνίδι για την απόδοση στο στοίχημα?
Κι αν ναι,ποιός?
ο Πατέρας ή οι παίκτες?
Μου φαίνεται απίθανο κάτι τέτοιο,δεδομένου οτι όλοι γνωρίζουν πόσο κομβική είναι η φετινή χρονιά.

Ανώνυμος είπε...

paides derby kai prasini lene anoxi telos gia 3 paiktes...o nous mou paei se kara katsour, o 3os omws? ti lete>?

Ανώνυμος είπε...

Από GREEN WEB FANS:

... Κάποιοι έχετε παραπάρει αέρα – ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΕΡΑΣ! Μιλάμε για τους πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας, βγάζοντας έξω ΜΟΝΟ ΔΥΟ: τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ επαγγελματίες και τα δίνουν όλα, ακόμα και αν δεν έχουν καλή απόδοση σε κάποιο παιχνίδι – και άλλον έναν, τον Αλέξη Τζόρβα, που δεν μπορούμε να του καταλογίσουμε κάποια ευθύνη και είναι φανερό ότι ο άνθρωπος έχει δουλέψει (φυσικά αν επαναπαυθεί κι αυτός, θα βουλιάξει στη μετριότητα κάποια στιγμή). Οι υπόλοιποι είστε ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ, παίζετε όταν και όπως σας καβλώσει – και γι' αυτό δεν έχετε την παραμικρή αξιοπιστία και σταθερότητα στην απόδοσή σας. Κοιτάτε ΜΟΝΟ την πάρτη σας, το ΔΗΘΕΝ συμφέρον σας, γιατί κάθε άλλο παρά σας συμφέρει ο τρόπος που συμπεριφέρεστε – ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ, ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ! Το κατάλαβες Γιώργο Καραγκούνη που ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι δεν παίζεις σε καμιά αλάνα; Το έπιασες Κώστα Κατσουράνη που είσαι όλο…εξυπνάδα και ιδέα, αλλά περπατάς μέσα στο γήπεδο σαν γέρος 100 χρόνων; Εσύ Δημήτρη Σαλπιγγίδη που βγάζεις τόόόόόόόση δυστυχία μέσα στο γήπεδο, ενώ τίποτα δεν σου λείπει, το αντιλήφθηκες; Εσύ Νίκο Σπυρόπουλε που δεν λες με τίποτα να εξελιχθείς τόσα χρόνια; ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΑΤΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ! ...

george είπε...

katsouranis megalos paiktis alla variete teleftea. nothrotita. aisxos. kara tpt, mono fones. ampalos. salpi kimase. filotimos genika alla xese mas teleftea. silva kai sise terastioi. pou ftasame, na pezoun pio dinata apo tous "pragmatikous" (?) panathinaikous. ante sta gamidia. tous xarisame to protathlima tou 5 kai tou 8 oxi kai to fetino re mounopana. ESEIS prepi na petaksete tis faneles. kariolia.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ; ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ; ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

3 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ.

1/ ΧΟΝΤΡΟ ΠΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΣΕ ΣΙΜΑΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.
2/ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΣΕ, Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ.
3/ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΑΡΠΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΤΟ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.

Ξανθιώτης είπε...

Τον συμπαθώ το Νιόπλια και έχω βαρεθεί να αλλάζουμε προπονητή, οπότε ας κρατήσουν κάποιο για 3 χρόνια κι ας είναι οποίος νά'ναι.

Παρόλα αυτά, αν υπάρχουν προβλήματα ελλήνων-ξένων τότε φταίει ο προπονητής, και δευτερευόντως η διοίκηση. Τέτοια προβλήματα τα κόβεις στην αρχή τους.


Πάντως, ακόμη και ο Τουρτούρας κατάλαβε ότι η διοίκηση και φέτος τα έκανε θάλασσα, και πάλι δεν έχει πάρει τους κατάλληλους παίκτες! Και βέβαια, στο θέμα των παικτών, διοίκηση είναι η πλειοψηφία δηλαδή οι Βαρδινογιάννηδες. Δραχμή δεν μπορεί να δοθεί χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

EVIL ELVIS είπε...

δεν θελω να λεω μεγαλα λογια, αλλα για μενα παιζει ρολο η νοοτροπια. δειτε την ομαδα μπασκετ, ποσα σκατα εφαγε τοσα χρονια και ποσες δυσκολιες. εχει 5 αστερια, την κορυφαια ομαδα της 15ετιας στην ευρωπη και παρ ολα αυτα ολοι οι παικτες ειναι προσγειωμενοι και παλευουν καθε χρονο για να ΜΑΣ κανουν περηφανους. απο την αλλη η ομαδα ποδοσφαιρου εχει χασει τιτλους μεσα απο τα χερια της, της εχουν κλεψει αλλους τιτλους με διαιτησια και παρασκηνιο, εχει να παρει τιτλο 6 χρονια και παιζει βαρετα, με σιγουρια και αλαζονεια. μοιαζουν οι παικτες να επαναπαυτηκαν στην ασφαλεια του +8 και τωρα θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε. εχουμε 2 ντερμπι με παοκ και θρηνο που αν δεν καταληξουν σε 4 βαθμους τουλαιχστον (αθροιστικα) τοτε ΚΑΙ αυτο το πρωταθλημα θα καταληξει σε αλλα χερια. ας κοιταξουν να συνελθουν οι παικτες και να ξυπνησουν. ειδικα οι ελληνες ας αφησουν τις κλικες κατα μερος. η ομαδα ποδοσφαιρου θυμιζει τον ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΜΑΛΑΚΑ. ΔΕΝ κρατατε τον παπα απο τα αρχιδια παλικαρια. δημητρακη γιανακοπουλε, ΣΗΜΕΡΑ επρεπε να εχεισ το πρωτοσελιδο με τις φανελες, με αποδεκτες την ομαδα ποδοσφαιρου. ασ μην παρει τπτ η ομαδα μπασκετ. τα παιδια τα δινουν ολα. παιζουν συνεχεια σε τοσες διοργανωσεις καθε βδομαδα καθε μηνα καθε χρονο και παλι ομως καταθετουν ψυχη. ΔΕΝ αγγιζεις αυτη την ομαδα, αυτους τουσ παικτες, αυτον τον τιτανα προπονητη.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ

Αγοράζεις ένα πολύ καλό παίκτη, που ωστόσο δεν έχει πάρει ποτέ του κανένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Στην πρώτη του συνέντευξη, ο δημιογράφος τον ρωτάει: "Θέλεις πολύ να πάρεις το πρωτάθλημα τώρα;". Και ο παίκτης αυτός απαντάει: "Δεν είναι κάτι που με καίει. Έχω πάρει ένα πολύ μεγαλύτερο τίτλο στην καριέρα μου".

Για ποια ομάδα μιλάμε;
Ποιος είναι αυτός ο παίκτης;
Ποιον πολύ μεγαλύτερο τίτλο εννοούσε;

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ

Έπειτα από ένα άτυχο αποτέλεσμα έχει δικαίωμα να μιλάει για "ανεξήγητη νευρικότητα της ομάδας στη διάρκεια του αγώνα" ένας παίκτης, που τα 85 από τα 90 λεπτά του αγώνα τα περνάει κάνοντας παρατηρήσεις στους συμπαίκτες του;

Ανώνυμος είπε...

apantisi: kara

Ανώνυμος είπε...

euro 2004

Ανώνυμος είπε...

QUIZ

Omada: Pao
Paixths: katsouranhs
Titlos: Euro 2004

Sosta??

Ξανθιώτης είπε...

Πάντως είναι αλήθεια ότι οι Καραγκούνης και Κατσουράνης έχουν πάρει ένα τίτλο πολύ μεγαλύτερο από πρωτάθλημα ή Τσάμπιονς Λιγκ. Ψέματα είναι; Ο Μπέκαμ, ο Γκιγκς, ο Σκόυλς, ο Ρονάλντο, ο Φίγκο και τόσοι άλλοι παικταράδες προσπάθησαν με μεγαλύτερες ομάδες από τη δική μας και δεν τα κατάφεραν. Δεν είναι μικρό πράγμα!

Είναι σαχλαμάρα να προσπαθεί κανείς να μειώσει κατορθώματα παικτών. Τέτοια τα κάνουν συνήθως ανθρωπάκια.


Από κει και πέρα, αν σήμερα παίζουν καλά ή όχι είναι άλλο θέμα. Αν ο προπονητής θεωρεί ότι έχει καλύτερους παίκτες διαθέσιμους είναι δική του ευθύνη να τους βάλει. Αν ο προπονητής δεν είναι ικανός να διαλέξει τους καλύτερους, ή αν δεν μπορεί να επιβληθεί, τότε έχουμε πολύ σοβαρότερο πρόβλημα!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το φίλο "Ξανθιωτης"! Τι είναι δηλαδή ο Μπέκαμ, ο Γκιγκς, ο Σκόουλς, ο Ρονάλντο, ο Φίγκο μπροστά στον Κάρα και τον Κατσούρ; Έχουνε πάρει Γιούρο όλοι αυτοί; Πήρανε λέει πρωταθλήματα και Τσου-λού με τη σέσουλα. Και τι έγινε; Το Γιούρο είναι πολύ σπουδαιότερος τίτλος κι αυτοί δεν τον πήρανε. Τελεία και παύλα. Συμφωνώ και για τον προπονητή. Για έλα δω κυρ-Νόμπλια, σ' εμποδίζει κανείς να βάλεις τους καλύτερους; Όχι. Άμα δεν είσαι ικανός να βρεις τους καλύτερους ή άμα δε μπορείς να επιβληθείς, εσυ φταις. Το πρόβλημα είναι ο Νόμπλιας δηλαδή. Δίκιο έχει ο φίλος "Ξανθιώτης".

Ξανθιώτης είπε...

Έτσι είναι φίλε. Ο Γκιγκς το έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι θα έδινε πίσω μερικά πρωταθλήματα για να παίξει σε Ευρώ με την Ουαλία. Πρόσεξε, για να παίξει, όχι να το κερδίσει κιόλας!

Τον Μπόμπι Τσάρλτον τον σέβονται όλοι στην Αγγλία. Όχι γιατί κέρδισε πρωταθλήματα με την Μάντσεστερ, αλλά γιατί κέρδισε το μουντιάλ με την Αγγλία.

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάθε χρονιά και το έχουν κερδίσει αρκετοί. Το ευρώ ελάχιστοι. Για παράδειγμα, κανένας Άγγλος δεν έχει κερδίσει το ευρώ! Ποτέ! Πολλοί από τους πρωτοκλασάτους Άγγλους θα έδιναν αρκετά πρωταθλήματα και το μισό μισθό τους για να κερδίσουν ένα...

Δεν είναι μικρό πράγμα. Μόνο το μουντιάλ είναι πιο πάνω. Όλα τα άλλα είναι πολύ πιο κάτω. Και αν είναι πολύ πιο κάτω το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα Αγγλίας, καταλαβαίνεις...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.... είπε...

Evil Elvis υποκλίνομαι στη δημοσίευση σου.

Συμφωνώ και με Ξανθιώτη.

Και να προσθέσω ότι οι δύο παραπάνω μαζί με τον square και άλλον έναν ακόμη τα έλεγαν πριν γίνουν.

Δεν είναι θέμα μαντείας ή κάποιας άλλης ικανότητας αλλά καθαρά θέμα επίταξης της λογικής.

Οι περισσότεροι από εσάς είστε τυφλωμένοι οπαδοί και η τωρινή σας αντίδραση δε βοηθάει σε τίποτα.

Έπρεπε να αντιδράσετε το καλοκαίρι και πριν ένα μήνα.

Τώρα είναι αργά.

Αυτήν την ομάδα έχουμε και με αυτήν θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τον τίτλο.

Για μένα δεν έχει χαθεί τίποτε ακόμη.

Χάθηκε το αβαντάζ, το ψυχολογικό πλεονέκτημα, αλλά τώρα είναι η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα. ;-)

Βρήκαμε τους ένοχους στα πρόσωπα των Ελλήνων παικτών αλλά να ρίξουμε και καμιά ευθυνούλα και στους αδιάφορους Σισέ και Λέτο. Δεν είναι ιερά τοτέμ. Και οι δύο παίζουν για την πάρτη τους.

Χρειαζόμαστε και ένα φορ με καθαρά χαρακτηριστικά σέντερ. Πέρα από την ικανότητα να σκοράρει πρέπει να μπορεί να παίζει με την πλάτη (κάτι που δε μπορεί ο Γάλλος). Τα χαρακτηριστικά του Σισέ δεν είναι για κλειστές άμυνες αλλά για αντεπιθέσεις.

Επίσης μη ξεχνάτε ότι ΑΥΤΗ είναι η ομάδα που μας κληροδότησε ο μεγάλος Τεν Κάτε. Ο Νιόμπλιας (που έχει δείξει ένα απίστευτο συντηρητισμό είναι αλήθεια) δεν είναι παρά διαχειριστής υλικού.

Υ.Γ.1 Παράδειγμα φανατικού μαλάκα. Τζόνυ Τουρτούρας. Του έχει πάρει τα σώβρακα η Καβάλα και ψάχνει τα αίτια στο....στοίχημα.

Υ.Γ.2 Έλα κόψε τη μαλακία με τον ανώνυμο Τουρτούρα. Δε μιλάς με τη μάνα σου. Με εμάς μιλάς.

Υ.Γ. Πόσους παίκτες χρειαζόμαστε? :-))

Ξανθιώτης είπε...

"Υ.Γ. Πόσους παίκτες χρειαζόμαστε? :-))"


Ο Τουρτούρας λέει ότι ένα μέσο θέλουμε και είμαστε εντάξει!

:-)))

Καλά, οι αναλύσεις Τουρτούρα είναι το κάτι άλλο! Φοβερές! Πιο πριν βρήκε ότι τώρα πια κουμάντο κάνει ο Βγενόπουλος και μόνο αυτός. Έστειλε στην απομόνωση και τους Γιαννακόπουλους και τους Βαρδινογιάννηδες. Αν χαθεί το πρωτάθλημα ... μόνο ο Βγενό θα φταίει! Χα, χα!...

Α, ναι. Και ο μέσος που μας λείπει! Χα, χα, χα!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τζόνυ Τουρτούρας.

Απλά δεν υπάρχει. :-)))

Υ.Γ. Που΄ναι ο Γαλάτης να το στηρίξει το παιδί τώρα στα δύσκολα? Απογοητεύτηκε και αυτός. Θα πάει μαζί με την Έβα στην Αλ χαλίλι.

EVIL ELVIS είπε...

φιλε νυχτα,

σαφως και δεν ειναι ιερα τοτεμ οι σισε και λετο. στην αρχη επαιζαν αμφοτεροι ιδιαιτερα ατομικα / εγωιστικα, πλεον τιθασευονται για το γενικοτερο καλο της ομαδας αλλα και παλι θελουν δουλεια σ αυτον τον τομεα. επιπλεον να επισημανω οτι απο κατσουρανη και καραγκουνη που ειναι παναθες απο μικροι [δεν παιζει και τοσο ρολο βεβαια, δομαζος - αποστολακης ηταν γαυροι οντας πιτσιρικαδες] και εχουν ΧΑΣΕΙ πρωταθληματα με τον εναν [παραγκα] η τον αλλον [αυτοκτονια] τροπο, περιμενεις να ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ και οχι ο ενας να περπαταει και να το παιζει δερβεναγας και ο αλλος να φωναζει σε συμπαικτες και να τους αποπροσανατολιζει με τισ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ λαθος ενεργειες / τοποθετησεις στο γηπεδο. θεωρω τον κατσουρανη τον πιο ολοκληρωμενο παικτη [ελληνα] μετα τον τεραστιο λουκανιδη, που επαιζε παντου εκτος απο τερμα. απλα εδω και 2 μηνες ειναι . . . αλλου. ντεφορμε ας το πουμε.

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

Εντάξει μωρέ Εύα ήθελα να γράψω.

Πως κάνετε έτσι? :-)))

Υ.Γ. Ρε συ Τουρτούρα, μήπως είσαι ένας που γράφει ανώνυμα συχνά εδώ? Τον πήγαινα πολύ. :-))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Evil δε διαφωνώ με αυτά που λες απλά είχα επισημάνει ότι η Σισεμανία μόνο κακό θα κάνει και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο. Κάποιους ενοχλεί πως να το κάνουμε να εργάζονται για ένα άτομο (είμαι σίγουρος ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να τον καλέσει ο Ντομενέκ στο Μουντιάλ). Να του στρώνουν τα γκολ σε κενή εστία και μετά την άλλη μέρα οι εφημερίδες να τον αποθεώνουν και να μη γίνεται μνεία στους αφανείς ήρωες.

Ο Σισέ έπρεπε προχθές να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο. ΔΕ ΒΛΕΠΟΤΑΝ. Ο Λέτο σωστά έγινε. Ήταν αρνητικότατος. Αλλά μήπως έχουμε και άλλους? Αφού η ομάδα είναι "γυμνή".

Βέβαια και ο φίλαθλος θέλει ένα Roy Race αλλά μας....τελείωσε όπως τελείωσε και η ομάδα του η Melchester Rovers (κάντε ρε σεις κανένα αφιέρωμα καμιά μέρα στους παιδικούς μου ήρωες - ο Τουρτούρας διάβαζε Μανίνα - Κατερίνα τότε δεν τους ξέρει). :-))

Μη λες σε παρακαλώ ότι ο Δομάζος ήταν Ολυμπιακός μικρός. Αυτά διαδίδουν οι γαύροι. Δεν έχει σημασία τι ήταν μικρός. Σημασία έχει τι έγινε μεγάλος.

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ EVER.

Black

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Χάσαμε...

... και ξανά στα φόρτε του το αδερφάτο Ραν Ταν Πλαν και Σουπιά της Σκ.-Ξ.!

Πολύ φοβάμαι ότι, έτσι και πάρουμε το πρωτάθλημα, θα πέσουνε μαζί αγκαλίτσα από την Ακρόπολη!

Σαν το Μιμίκο με τη Μαίρη!

:-pppp

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Αφήνουμε τώρα το αδερφάτο Μιμίκος -Μαίρη και πάμε στα δικά μας.

Τη σωστή απάντηση στο ΚΟΥΙΖ τη βρήκε ο Ανώνυμος των 10:22 χτες.

Εύγε νέε μου!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!

ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ του διεθνούς άσου του Παναθηναϊκού ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ σήμερα τα ξημερώματα:

"Δεν πολυκαίγομαι να πάρω πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Έχω πάρει πολύ μεγαλύτερο τίτλο"!!!

Φυσικά! Έτσι είναι! Δίκιο έχει! Το Μουντιάλ είναι πολύ μεγαλύτερος τίτλος από το πρωτάθλημα (και από το Euro ας μου επιτραπεί να πω)!

Στο εξής λοιπόν ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ θα έχει κάθε δικαίωμα να κόβει με το πάσο του βόλτες στο χορτάρι ... μαζεύοντας λουλουδάκια!

Έτσι λένε οι ... βαθείς αναλυτές!

Και τα κάγκελα στα μυαλά!!!

:-)))

Ανώνυμος είπε...

Τουρτούρ: "Όχι ότι δεν έχουμε αδυναμίες και σε άλλες γραμμές (ναι π.χ. θέλουμε ένα στόπερ ααα κλάσης!)."

Μαίρη (ή Μιμίκος; Τελοσπάντων δεν έχει πολλή σημασία, στο αδερφάτο οι ... ρόλοι εναλλάσσονται): "Ο Τουρτούρας λέει ότι ένα μέσο θέλουμε και είμαστε εντάξει!"

Και τα κάγκελα στα μυαλά!!!

:-)))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Λίγα λόγια το Λέτο μας.

Κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτάκι γιατί παρουσιάζει κωλοπαιδαρισμό γνωστό από τις θητείες του σε προηγούμενες ομάδες.

Την αλλαγή του Λέτο την αποφασίζει ο Νόμπλιας. Ακόμη και αν υποπτεύεται ο μαλάκας Αργεντινός ότι του την έχει υπαγορεύσει ο Κάρα, δεν έχει δικαίωμα να αντιδράσει κατά αυτόν τον τρόπο και να την πει στον τυπάρα όσο αυτιστικός και απολιθωμένος και αν είναι ο τελευταίος.

Φανταστείτε να έπαιζε ο Λέτο στην Τσέλση (λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα - στην Αλχαλίλι τον βλέπω) και να έλεγε στον Terry ότι αυτός φταίει που έγινε αλλαγή. Μετά, ο τελευταίος αφού του έλεγε πρώτα "are you talking to me?", θα του έδινε την πούτσα του να βουρτσίζει το στόμα του.

Δε δύναται σε καμιά σοβαρή ομάδα ένας ρούκι να την "πει" σε ένα παλιό ποδοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας.

Αυτό δείχνει τι σόι κωλόπαιδο είναι ο Αργεντινός χαρακτήρας που δε θα τον αφήσει να παίξει ποδόσφαιρο όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε καμία σοβαρή ομάδα (εμείς δεν είμαστε σοβαρή πάντως για όσους απορούν).

Υ.Γ. Δείτε τα δύο γκολ που δεχθήκαμε με την Καβάλα. Στο πρώτο ο Βύντρα αντί να πάει στον σκόρερ δίνει βάθος στην άμυνα με τα γνωστά αποτελέσματα. Και στο δεύτερο ο Καντέ περπατάει, ενώ ο Βύντρα κάνει το ίδιο ακριβώς λάθος. Και μετά σύμφωνα με το γραφικό του βlog θέλουμε μόνο ένα στόπερ (ώστε να παίζει με το Σιαρέγκι στο κέντρο της άμυνας) και ένα μέσο. Νούμερα όλου του κόσμου ενωθείτε. :-))

Ανώνυμος είπε...

d.kritis:


Είναι κάτι που ξεκίνησε δειλά δειλά πριν ακόμη αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο Νίκος Νιόπλιας και σε πρώτη φάση αφορούσε αποκλειστικά τον Γιώργο Καραγκούνη. Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό (3η αγωνιστική), ο Καραγκούνης αντικαταστάθηκε από τον Χενκ Τεν Κάτε στο 80ό λεπτό.
Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, κόντρα στον Άρη (4η), ο Καραγκούνης μένει στον πάγκο και μπαίνει στο παιχνίδι στο 72’. Στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (5η) είναι ο πρώτος που αντικαθίσταται στο 62’ και το ίδιο συμβαίνει με τη Λάρισα (6η). Στην Καβάλα (7η) ξεκινάει από τον πάγκο και χρησιμοποιείται μετά το 57’.
Η πραγματικότητα δεν εξυπηρετεί πλέον τα σχέδια συνομωσιολόγων και ενεργοποιείται το «plan B»: «πάει ο Καραγκούνης. Κέρδισε την μάχη των αποδυτηρίων ο Κατσουράνης και έγινε “νονός” στη θέση του “νονού”…».
Χάλασε βέβαια το παράλληλο σενάριο «Έλληνες vs ξένων», αλλά «δεν βαριέσαι, τα αποδυτήρια παρέμειναν μια σισιλιάνικη φαμίλια».
Ανέλαβε ο Νίκος Νιόπλιας. Τα αποτελέσματα των πρώτων εβδομάδων κρύβουν την παραφιλολογία κάτω από το χαλί, ώσπου έρχεται το 1-1 με την ΑΕΚ και ο Έλληνας τεχνικός επικρίνεται για την αντικατάσταση του Καραγκούνη στο 71’, αλλά και την παραμονή του Κατσουράνη στην ενδεκάδα μέχρι τέλους!
Το γεγονός ότι οι κάθετες πάσες που οδήγησαν στις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες των «πρασίνων» στο παιχνίδι με Σισέ (Α’) και Σαλπιγγίδη (Β’) ήταν του Κατσουράνη περνάει στα ψιλά…
Ο Κατσουράνης που δεν τρέχει και ο Καραγκούνης που τρέχει άσκοπα παραμένουν στο στόχαστρο της προπαγάνδας, γιατί φυλάνε τα πόδια τους και τα κουράγια τους για το Μουντιάλ. Το γεγονός ότι ως πρωταθλητές θα ξεκουραστούν τον διπλό χρόνο, είναι προφανώς άνευ ιδιαίτερης σημασίας, αν κρίνουμε από την αποδοχή που γνωρίζει και το νέο απόφθεγμα.
Το ντεφορμάρισμα του καθενός είναι μια φυσιολογική εξέλιξη μέσα στην χρονιά. Η πίστη του προπονητή ότι μία ντεφορμέ προσωπικότητα μπορεί να αλλάξει την εικόνα μιας αναμέτρησης με μία ενέργεια, είναι συζητήσιμη και σε κάθε περίπτωση κρίνεται από τα αποτελέσματα.
Σαφώς και ο Νιόπλιας κρίνεται γι’ αυτό, αλλά το γεγονός ότι ρισκάρει μια ολόκληρη καριέρα και θυσιάζει το όνειρο κάθε προπονητή στον βωμό εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων και συμβιβασμών, είναι κάτι που έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με την λογική. Κι αν για κάτι κατηγορείται ο Νιόπλιας αυτό σίγουρα δεν είναι η απουσία της κοινής λογικής…
Αν κάποιοι, βάσει καριέρας ή συμβολαίου, αισθάνονται λίγο… πιο ίσοι μεταξύ ίσων, δεν μπορεί να είναι μόνο θέμα δικής τους αυτοπεποίθησης, αλλά και αποδοχής από το σύνολο. Αν αυτό δεν είναι ανεκτό, τότε το ίδιο το σύνολο θα τους συνεφέρει ή θα τους αποβάλλει. Και αυτό το ξέρουν καλά όλοι.
Τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, με ή χωρίς νταβατζήδες, κέρδισαν ένα τρίτο στοίχημα «τα εν οίκω μη εν δήμω», το εικοσιτετράωρο που προηγήθηκε. Μία υποψία ασθένειας στην αφετηρία της σεζόν και ένα καυγαδάκι στο πρώτο τρίτο της σεζόν, ήταν οι δύο προηγούμενες περιπτώσεις που αποσιωπήθηκαν χωρίς την δημοσιογραφική συνενοχή. Απλώς έγιναν γνωστά σε τόσο μελλοντικό χρόνο που δεν είχε νόημα η δημοσιοποίησή τους.
Αντί λοιπόν να αντιμετωπίζουμε την μικρή κοινωνία της Παιανίας ως υποχείριο νταβατζήδων, ας της επιτρέψουμε να λειτουργήσει με βάση την θεσμική της ιεραρχία και να αποφασίσει για τους… κυβερνήτες της.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.. είπε...

Προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο το αρθρο του Κριτή με μία μόνο ένσταση.

Σε όλα "αυτά" πρέπει να έχουν γνώση οι....διοικούντες.

Και "κάτι" για αυτό:

"Αν κάποιοι, βάσει καριέρας ή συμβολαίου, αισθάνονται λίγο… πιο ίσοι μεταξύ ίσων{...}"

Δεν είναι όλοι ίσοι σε μια ομάδα. Υπάρχει ιεραρχία, μας αρέσει δε μας αρέσει. Δεν τίθεται θέμα "αποδοχής από το σύνολο" όπως υποστηρίζει ο Κριτής. Σε αυτό είναι λάθος ή είναι άσχετος ή βαλτός. Σε "ΚΑΜΙΑ" ποδοσφαιρική ομάδα ο ρούκι έχει λόγο (μόνο αν είναι βλαμμένος ή ο Τζιμπούρ - άσχετο αλλά πως δεν το πήραμε και αυτό το καλόπαιδο να δέσει το γλυκό?). Σε ΚΑΜΙΑ. Πάντα ο παλιός μπορεί να πει και μια κουβέντα παραπάνω. Απλά στον ΠΑΟ είχαμε την ατυχία να αναπτυχθεί ένα ολόκληρο δίκτυο γύρω από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι ΝΑΙ κάνουν κλίκες και οι οποίοι όμως και μοχθούν περισσότερο και είναι αυτοί που θα τ'ακούσουν σε περιπτωση που πάει στραβά η σεζόν.

Αφήστε τι λέει ο Γκότζος λοιπόν και τα γκοτζαλάκια (βλ. Τουρτούρα) και επιτάξτε τη λογική σας και όχι τη δεισιδαιμονία σας.

Α...και το καλοκαίρι μην αρχίσετε πάλι τα διαρκείας και τις λοιπές μαλακίες. ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ (ακόμη και αν έχουν πάρει το πρωτάθλημα). ΖΗΤΗΣΤΕ την ενίσχυση της ομάδας όχι με Βαρδινογιαννικά πρότυπα αλλά με Βγενοπουλικά.

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ. ;-)

Υ.Γ. No more Καντέ, Μπίαρσμιρ, Γκάμπριελ, Λέτο, Κάρα, Βύντρα, Πετρόπουλο, Σιαρέγκι, Μαρίνο κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Με συγκίνησες βρε Μιμίκο!

Δεν πρόφτασα να τη χωθώ στη Μαίρη κι αμέσως έτρεξες να την υπερασπιστείς...
Αλλά τα έκανες μαντάρα, γμτ!

:-ppp

Το ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ π.χ. δεν το φάγαμε επειδή δήθεν ο ΒΥΝΤΡΑ δίνει ... "βάθος στην άμυνα". Ο ΒΥΝΤΡΑ αναγκάζεται να κινηθεί όπως κινήθηκε επειδή βρέθηκε να καλύπτει ΔΥΟ επιθετικούς της ΚΑΒΑΛΑΣ, τον ΡΙΝΚΟΝ (που παραλίγο να το βάλει αυτός) και τον ΣΜΟΛΑΡΕΚ (στον οποίον κατέληξε η μπάλα και το έβαλε).

Η λάθος κίνηση λοιπόν δεν έγινε από τον Βύντρα. Έγινε νωρίτερα, και πριν μπει η αντίπαλη επίθεση στην περιοχή[που δεν σε παίρνει για πολλά-πολλά] έγινε (1) από τον ΣΙΜΑΟ, που ενώ ακολουθεί το ΟΝΟΥΑΤΣΙ στη συνέχεια τον αφήνει, (2) από τον ΣΑΡΙΕΓΚΙ, που επιστρέφει με ελαφρύ τροχαδάκι αντί να γεμίσει πάνω στον Ρινκόν και να κλείσει το χώρο πάσας του Ονουάτσι στο κέντρο της άμυνας, και (3) τον ΣΠΥΡΟ που απλά τον ακολουθεί.

Όσο για το ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ, η φάση έχει αρχικά χαθεί από τα αριστερά με τον παίκτη της ΚΑΒΑΛΑΣ να φεύγει ανενόχλητος. Στη συνέχεια, ναι μεν ο ΚΑΝΤΕ κάνει το λάθος να μην "πέσει" πάνω του, αλλά σε αυτό δεν φταίει ότι ... "περπατάει"! Φταίει ότι κάνει μια μεσοβέζικη επιλογή προσπαθώντας να καλύψει την πάσα του επιτιθέμενου στο κέντρο της άμυνάς μας, προς τον επερχόμενο από τον άξονα ΣΜΟΛΑΡΕΚ, τον οποίον παρακολουθεί χαλαρά με ελαφρύ τροχαδάκι ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑΡΟΣ.

Και στις δυο περιπτώσεις λοιπόν είναι σαφές ότι το κέντρο της άμυνας - από το οποίο φάγαμε τα γκολ - μένει εκτεθειμένο, καθώς οι αμυντικοί μας μαζεύτηκαν στα πλάγια μπουλουκηδόν ενώ οι αμυντικοί μέσοι δεν παρακολούθησαν τις φάσεις.

Αλλά αν αυτή είναι η μια πλευρά του προβλήματος, η άλλη, και απείρως πιο σημαντική,
είναι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 68'.

Η απάντηση βρίσκεται φυσικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Κάτσε λοιπόν Μιμίκο στις θεωρίες σου για τους 9-10 παίχτες που μας λείπουν ή στα περί ... Εταιρείας Λαϊκής Βάσης, και μην πατάς σε χωράφια που γλυστράνε.

;-)))

Ανώνυμος είπε...

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=123743

peri roufianias.......


vrite ton roufiano


kinos paranomastis...l vintra

Ξανθιώτης είπε...

Νύχτα, ο Τουρτούρας βρήκε τα bold!!! Τώρα του κόλλησε να βάζει κάθε λίγο και λιγάκι bold. Μαζί και κεφαλαία. Μήπως και χάσουμε κάτι βαθυστόχαστο που έχει να πει!

Τουρτούρα, βάλε και κανένα italic. Ναι, το i είναι!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά είπε...

Δεν υπάρχει το άτομο....δεν υπάρχει......

Μας διασκεδάζει καθημερινά.....

Να΄ναι καλά το παλικάρι (της φακής - βλ. και κλανόμαγκας του πληκτρολόγιου).

:-))

Black

Ανώνυμος είπε...

Μιμίκο και Μαίρη

καλημέρα σας! Ευχαριστώ για την υπόδειξη (έχω όμως βάλει και italics, Μαιρούλα) και για τα καλά σας λόγια. Με τιμά η άποψη που έχετε για μένα.

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση:

Ξέρει κανείς σας ποιος είναι αυτός "ο ...Πολυμετοχικός", που γράφει στο Gazzetta.gr;

Για να διευκολύνω: είναι ο κύριος που προχτές ανέβασε/κατασκεύασε την "είδηση" ότι ο ΣΑΛΠΙ δεν θ' ανέβει να παίξει στη Θεσσαλονίκη και σήμερα ειρωνεύεται τον ΝΙΟΠΛΙΑ, επειδή τον έβαλε στη θέση του στη χτεσινή συνέντευξη τύπου.

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

Από το sport24.gr:

"Επιστρέφει ο Βαβζίνιακ στον Παναθηναϊκό;"

Επιστρέφει ο ραλίστας?

Έλα μωρή ομαδάρα......

Black

Υ.Γ. Πως λέγεται αυτός που κάνει το μάγκα από την ασφάλεια του πληκτρολογιου του? Ο ευρών κερδίζει μία νύχτα με τη μαμά του.

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

Διαβάζω τα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Συγνώμη ο Παναθηναικός ή ο Σισέ παίζει με τη Ρόμα?

Τι είναι αυτό ρε γαμώτο........

Μόνο σε αυτή την ομάδα συμβαίνουν όλα.

:-(

Ανώνυμος είπε...

Απόψε είναι μια τέλεια βραδιά για μπάλα!

Μακάρι να δούμε όμορφο ποδόσφαιρο και να χαρούμε μια ακόμα ωραία ευρωπαϊκή νίκη της ομαδάρας μας!

ΕΛΑ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!



Υ.Γ. Μιμίκο, το βρήκα αλλά δεν έχω όρεξη να περάσω μια νύχτα με τη μαμά σου. Συγγνώμη.

:-ppp

Γιοματάρης είπε...

Φχαριστιέμαι γιόμα σήμερα.


Υ.Γ. Black, ο Τουρτούρας σωστά? Πόσο χρονών είναι η μαμά του?

George είπε...

Ο Vucinic διδάσκει πως παίζεται η θέση του σέντερ φορ στον Σισέ.

Ντομενέκ κάντον Γάλλο και πάρτον.

Υ.Γ. Ο Τουρτούρας είναι, σιγά το δύσκολο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις μην είστε χαζοί. Ο ΠΑΟ το'΄χει δώσει το ματς για το στοίχημα.


Υ.Γ. Ο Τουρτούρας είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ας βγάλει κάποιος τον Λέτο έξω. Δεν αντέχω να τον βλέπω. Δωρίστε τον στον Ολυμπιακό.

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

Κρίμα για τον κόσμο που πήγε σήμερα και γεύτηκε μία ακόμη πίκρα.

Για μια ακόμη φορά.

Ξοδεύτηκαν τόσα λεφτά για να φτιαχτεί αυτή η ομάδα παρωδία.

Που μόνο το στοίχημα μπορεί να την κερδίσει. :-))

Ο Βύντρα στο 1ο γκολ κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο λάθος που έκανε και στον αγώνα με την Καβάλα. Στη ζώνη πάει να δημιουργήσει "βάθος" με συνέπεια να αφήνει αμαρκάριστο τον παίκτη που "χρεώνεται". Προχθές ήταν ο Σμόλαρεκ, σήμερα ήταν ο Βούισιτς. Μια φόρα γκαφατζής, για πάντα γκαφατζής. Ανεκδιήγητη η φάση που στο σουτ γυρίζει το κεφάλι του (πάντα το κάνει) για να μην τον χτυπήσει η μπάλα.

Τι έκανε ο Σπυρόπουλος? Πάμε βουρ για 4 αμυντικούς το καλοκαίρι. Δεν πάει άλλο.

Βγάλε ρε συ Νόμπλια τον Σισέ. Δεν πρόκειται να του δωθεί η ευκαιρία να σουτάρει σε κενή εστία.

Μπράβο ρε Σάλπι. Ο μόνο αξιόλογος παίκτης που έχουμε. Σκυλί και σκόρερ.

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΑΡΙΝΟ ΜΕΣΑ. :-(



Υ.Γ. Συγχαρητήρια παιδιά το βρήκατε. Ο κλανόμαγκας του blog είναι ο Τουρτούρας. Θα έχετε την ευκαιρία να έχετε μία βραδιά με τη μαμά του. Μόνο μία βραδιά όμως. Αν σας παρακαλάει για δεύτερη εσείς πρέπει να αρνηθείτε. Θα κάνουμε και άλλα κουίζ. ;-)

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ. ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Δηλαδή αν είχαν πάρει καλούς αμυντικούς θα νικάγαμε 3-0?

Ξανθιώτης είπε...

Συγχαρητήρια στην ομάδα για την εμφάνιση σήμερα! Παίξαμε εξαιρετικά!

Βέβαια, εννοείται ότι η άμυνα έκανε δώρο δύο γκολ. Σταθερότητα. Όμως το έχουμε πει πολλές φορές ότι οι πέντε πίσω είναι μέτριοι. Βέβαια ο Τζόρβας ίσως μετά από 2-3 χρόνια που θα έχει αποκτήσει πείρα να γίνει πολύ καλός. Όμως οι υπόλοιποι 4 δεν πρόκειται να βελτιωθούν. Δεν τους κατηγορώ. Προσπαθούν. Όμως μόνο τόσο μπορούν. Το ξέρουν όλοι αυτό.

Από κει και πέρα, νομίζω ότι το κέντρο μας και η επίθεση έκαναν σήμερα εξαιρετική δουλειά. Με δεδομένο μάλιστα ότι η τρύπια άμυνα προκαλεί ανασφάλεια σε όλες τις γραμμές, έκαναν καταπληκτική δουλειά. Δεν είναι λίγο πράγμα να βάζεις τρία γκολ σε Ιταλούς!

Νύχτα, συμφωνώ μαζί σου ότι η διοίκηση έκανε έγκλημα να μην πάρει αμυντικό. Ένα από τα πολλά εγκλήματα που έκανε τα τελευταία 15 χρόνια. Από την άλλη νομίζω ότι τον Σισέ (και τον Σίλβα σε άλλες περιπτώσεις) τον αδικείς. Και ο Νιστελρόι και ο Ρονάλντο έχουν χάσει τα άχαστα. Και μη ξεχνάς ότι σε ρεαλιστικό επίπεδο οι καβουρογιάννηδες αποκλείεται να πάρουν καλύτερους από αυτούς, οπότε να λέμε "πάλι καλά"!


Φανταστείτε μόνο να είχαμε δύο κεντρικούς αμυντικούς επιπέδου Σίλβα και Σισέ! Θα είχαμε ομαδάρα!

pensierix είπε...

"Κρίμα για τον κόσμο που πήγε σήμερα και γεύτηκε μία ακόμη πίκρα."

Καλά ρε αθεόφοβε, ούτε να τελειώσει το ματς δεν περίμενες; Αλλά ΟΚ, φοβήθηκες μήπως σε προλάβει κάποιος άλλος. Σε καταλαβαίνω...

Ας αποκλειστούμε πλέον. Την αποψινή ξεφτίλα του νύχτα δεν την αλλάζω με τίποτα!

:ppppppppppppppppp

pensierix είπε...

Συμφωνώ ότι χρειαζόμαστε καλύτερο κενρικό αμυντικό δίδυμο, αλλά απόψε θα είχαμε πάρει σκορ πρόκρισης αν είχαμε ένα ποιοτικό χαφ με τρεξίματα στη θέση του ανύπαρκτου Κατσουράνη...

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

Καλώς τους πανηγυρτζίδες του blog (αυτοί που εμφανίζονται μόνο στις νίκες για να την πουν στους άλλους και στις αποτυχίες είναι κρυμμένοι).

Πραγματικά δεν το περίμενα. Μάλιστα ένας γνωστός μου έφυγε στο 80 κάτι.

Η εικόνα του ματς δεν έδειχνε ανατροπή.

Χαίρομαι που διαψεύστηκα.

Μεγάλη ανατροπή αλλά η εμφάνιση χάλια. Μην κοιτάτε μόνο το σκορ.

10 λεπτά μπάλα μόνο.

Σήμερα και τα δύο γκολ τα φάγαμε από τα ακραία μπακ. Κάτι λέει αυτό. Δεν έχουμε ανάγκη ΜΟΝΟ από ΔΥΟ σέντερ μπακ.

Ξέχασα να αναφέρω στους διακριθέντες τους Σιμάο (τρομέρο παιχνίδι) και το Λάζαρο.

Αυτή η κουνίστρα ο Λέτο δυσανασχέτησε στην αλλαγή της.

Ανώνυμος είπε...

Νύχτα, είσαι για πολλές κλοτσιές. Μα ΠΑΡΑ πολλές κλοτσιές. Και επειδή δεν έχεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ αρχίσει να κολτσάς τον εαυτός σου πάει να πει ότι είσαι πολύ πιο κομπλεξικός και μίζερος απ' ό,τι Παναθηναϊκός.

ΟΧΙ, δε θέλω να έχουμε τέτοιους οπαδούς. Μου θυμίζει καφρίλα. Και γαυρίλα. Και μάλιστα από την εποχή των κορνέδων...

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη ο σημερινός Σισέ ήταν ανύπαρκτος. Σε οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα - που δε θεωρεί ιεροσυλία να βγάλει έναν πρώην Γάλλο διεθνή - θα είχε αντικατασταθεί.

Το γκολ παλικαρίσιο και μπράβο του.

Το σημερινό και τα δύο με τη Λάρισα.

Όλα τα άλλα είναι προσφορά του καταστήματος.

Έχει ανάγκη ο ΠΑΟ από έναν τέτοιο παίκτη? Ρωτώ δε ξέρω την απάντηση.

Ο Λέτο ξέρει μπάλα. Αλλά είναι κωλόπαιδο και ατομίσταρος. Στην αλλαγή αν δεις δεν τρέχει να βγει (που είμαστε πίσω και μας πιέζει ο χρόνος). Μόνο με αργεντινό προπονητή που δε θα τον βγάζει αλλαγή και θα το ξέρει θα παίξει μπάλα. Χρειαζόμαστε και εκεί παίκτη (εννοείται και δεξιά).

Συμφωνώ για τον Τζόρβα.

Ασταθέστατος.

Χρειαζόμαστε και τέρμα.

Κρίμα που βάλαμε 3 γκολ στους Ιταλούς και μάλλον θα αποκλειστούμε (μακάρι να διαψευστώ και πάλι).

Υ.Γ. Γαλάτη ο Κατσούρ είναι ντεφορμέ τελευταία. Αλλά ξέρουμε την αξία του παίκτη.

pensierix είπε...

ΟΚ, μπορεί εμείς να είμαστε πανηγυρτζήδες, αλλά μου αρκεί ότι εσύ δεν έβλεπες το ματς αλλά ήρθες να κράξεις πριν τελειώσει το ματς νύχτα, Γιοματάρη, Ανώνυμε, George!

Το καταχάρηκες που διαψεύστηκες, είναι εμφανές...

:pppppp


Την επόμενη εβδομάδα, αν αποκλειστούμε, να βγεις να πεις ότι έκραζες γιατί προέβλεπες τον αποκλεισμό και δεν είσαι πανηγυρτζής σαν μερικούς μερικούς...

Ανώνυμος είπε...

20 αγώνες αήττητη. Στην Ιταλία. και καλύτερη ομάδα του κόσμου για τον Γενάρη. Κι ο παναθηναϊκός τη νίκησε, και μάλθιστα με ανατροπή ποου την ΥΜΝΗΣΑΝ ακόμα και στην ΟΥΕΦΑ.
Κι όμως, ο νύχτας ακόμα γκρινιάζει και μιζεριάζει.
Ε, όχι, ρε φίλε νυχτωμένε, δεν γουστάρουμε εμείς στον παναθηναϊκό να έχουμε γαυρίζοντες οπαδούς. όχι και πάλι όχι. Άντε παράτα μας πια... Άι σιχτίρ...

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

Ανώνυμε με ενδιαφέρει πολύ η άποψη σου.

Συνέχισε.

Γαύρος είσαι εσύ που πανηγυρίζεις για το σκορ (απόρροια δέκα λεπτών μπάλας) και δε βλέπεις την άθλια εμφάνιση.

Μόνο οι γαύροι ψάχνουν μια ευκαιρία για να πανηγυρίσουν και να μεγιστοποιήσουν μια επιτυχία.

Μόνο οι γαύροι δεν ασκούν κριτική στην ομάδα τους.

Και ο Τουρτούρας. :-)

Ας βγει ένας και να πει ότι του άρεσε σήμερα ο ΠΑΟ.

ΕΝΑΣ (εξαιρείται ο Τουρτούρας).

pensierix είπε...

Ο Σισέ ήταν ανύπαρκτος, αλλά δείτε και πόσες μπαλιές πήρε χαμηλά και με πόσους αμυντικούς είχε να κάνει...Αντε, έχουμε επιθετικό με 20 γκολ Φλεβάρη μήνα και μιζεριάζουμε επειδή δεν έχει ντρίπλα, δεν ψήνει καφέ...Ο τύπος είναι στράικερ, πάρτε το χαμπάρι...

Επιμένω, απόψε αν είχαμε ένα ποιοτικό μέσο που να μοιράζει το παιχνίδι και να μαρκάρει ικανοποιητικά, θα είχαμε πάρει σκορ πρόκρισης...

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

Γαλάτη, πες μου που πουλάν (όχι καρδιές) αλλά χαρτιά παναθηναικοφροσύνης ώστε να υπογράψω.

Αν αυτή η νίκη πρόκειται να μας δώσει την πρόκριση και όχι μία πρόσκαιρη χαρά που θα σκεπάσει τα προβλήματα μας και το καλοκαίρι θα προβούμε στα ίδια λάθη ΤΗ ΘΕΛΩ ΣΑ ΤΡΕΛΟΣ. Αλλιώς όχι.

Δεν υπάρχει πιο ειλικρινή απάντηση από αυτήν.

Αυτή η λογική δε με κάνει λιγότερο Παναθηναικό από σένα ή οποιονδήποτε άλλον.

Όπως δεν κάνει και λιγότερο Παναθηναικούς όσους οπαδούς προτίμησαν να εγκαταλείψουν το γήπεδο εξαιτίας της άθλιας εμφάνισης στο 80 κάτι.

Αν αυτό πρέπει να προβληματίσει τους ίδιους τους οπαδούς, σκέψου τους διοικούντες τι πρέπει να τους κάνει.

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

Γαλάτη συνεχίζεις να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο.

Χωρίς άμυνα δεν παίρνεις σκορ πρόκρισης. Ούτε κάνεις πορεία στην Ευρώπη.

Ποντάρω και Θεία του Τουρτούρα για αυτό.

Επειδή τους "κοιμήσαμε με την ανυπαρξία μας και τους κολλήσαμε δύο παστέλια σε πέντε λεπτά" δε σημαίνει πως θα το κάνεις κάθε μέρα.

Έρχεσαι από εντός έδρας ήττα από την Καβάλα.

Μη ξανοίγεσαι. ;-)

Το μόνο θετικό που βλέπω είναι ότι η ομάδα θα πάει με ψυχολογικό ντοπάρισμα στην Τούμπα και ότι ο Νόμπλιας θα καταλάβει ότι σε αυτόν τον Λέτο δε μπορεί να ποντάρει. Στους υπόλοιπους δε μπορεί να κάνει και τίποτε. Ξεμείναμε από λύσεις.

pensierix είπε...

Εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι είσαι λιγότερο Παναθηναϊκός από εμένα, νύχτα...Δεν μου προκύπτει από πουθενά αυτό και δεν με ενδιαφέρει να μετράω Παναθηναϊκοφροσύνες...

Αυτό δεν αναιρεί τα εξαιρετικά και βιαστικά αντανακλαστικά σου στο κράξιμο...Δεν περίμενες καν να τελειώσει το παιχνίδι, και πήγες στο PC να κράξεις...Ε, όπως και να το κάνουμε, είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό να διαβάζει κανείς τα βιαστικά σου σχόλια που διαψεύστηκαν από την πόρνη τη μπάλα...

Και το ξέρω, ότι αν την επόμενη εβδομάδα αποκλειστούμε, (με την δεύτερη του ιταλικού πρωταθλήματος παίζουμε άλλωστε) θα μας αποκαλέσεις πανηγυρτζήδες και θα αισθανθείς δικαιωμένος...Εγώ χαίρομαι με το σημερινό, ξέρω τις αδυναμίες της ομάδας και δεν αισθάνομαι πανηγυρτζής...Εκτός κι αν πρέπει να φορέσω πλερέζες επειδή σήμερα η ομάδα μου προσέφερε μια συγκίνηση...

ΥΓ
Αλλον ένα με τα πνευμόνια του γίγαντα και σήμερα Σιμάο και...

pensierix είπε...

Κατά τα άλλα, πάντως, κράζεις όλους τους άλλους για τα πολλά nick...

Δεν σε ήθελε καθόλου απόψε, άντε...Παραδέξου το!

:)))))

Ανώνυμος είπε...

Τι να σου πω, ρε νυχτωμένε... Είσαι αδιόρθωτος. Κακώς έκατσα κι ασχολήθηκα μαζί σου. Ποτέ δεν ασχολούμαι με ΜΙΖΕΡΟΥΣ ανθρώπους. Πόσο μάλλον μίζερους (ψευτο)Παναθηναϊκούς...

ΥΓ. Αυτό που κάνεις, κατάμαυρε, δεν είναι κριτική. Είναι γκρίνια. Είναι μουρμούρα. Είναι μοίρλα. Είναι ΜΙΖΕΡΙΑ. Και το χειρότερο -για την πνευματική σου κατάσταση- είναι πως δεν μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά...

ΥΓ:: Τουρτούρα, εκπλήσσομαι που εξακολουθείς ν' ασχολείσαι μαζί του. Αν μη τι άλλο, έχεις ένα άλφα επίπεδο. Πώς μπορείς και διαλογίζεσαι με ανθρώπους του μείον; Και που, συν τοις άλλοις, δεν σκαμπάζουν γρι την ελληνική; ("ειλικρινή απάντηση" -στην ονομαστική...- το τελευταίο από τα πολλά παραδείγματα που έχω εντοπίσει...)

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

Γαλάτη έχει εστιάσει σε μένα (ο άλλος μου μετράει τα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη που κάνω γράφοντας γρήγορα λες και θα δώσω τεστ) και δεν κοιτάς την ομάδα.

Εγώ είμαι ένας φανατικός οπαδός. Σήμερα υπάρχω, αύριο όχι, η ομάδα ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει (πήγαμε να εξαφανιστούμε επί Βαρδινογιάννη αλλά αυτό είναι αλλού Παπά Ευαγγέλιο).

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΟΜΑΔΑ?

Αυτό πες μου.

Εκτός και αν για την εμφάνιση ισχύει αυτό που είχε κάποτε ο Μητσοτάκης για την ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "σε δέκα χρόνια δε θα τη θυμάται κανένας".

Και δε με ενδιαφέρει μια κακή εμφάνιση αν είχαμε ομάδα.

Με ενδιαφέρει μια κακή εμφάνιση από μια κακή (ανώνυμε Τουρτούρα μου επιτρέπεις να γράφω "κακιά"?) ομάδα.

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

Γαλάτη ας μιλήσουμε για τη σημερινή ενδεκάδα αφήνοντας έξω το Σισέ (ξέρω ότι του έχεις αδυναμία), το Σιμάο (φοβερό παιχνίδ) και τις αλλαγές.

Σου αρέσει ο Τζόρβας? Θα έπρεπε ο ΠΑΟ να είχε ένα πιο σταθερό τερματοφύλακα?

Θεωρείς ότι ο ΠΑΟ πρέπει να αναζητήσει παίκτη στη θέση του Βύντρα?

Βλέπεις ότι ο Σπυρόπουλος έχει μείνει στάσιμος και ότι ο ΠΑΟ χρειάζεται παίκτη και εκεί?

Σε ακούω να ζητάς ένα σέντερ μπακ. Να παίξει μαζί με ΠΟΙΟΝ? Δε χρειαζόμαστε ΔΥΟ?

Δε σου αρέσει ο Κατσούρ. Δεκτό (αν και για μένα αν επιστρέψει ο Μάτος θεωρώ ότι στη θέση του αμυντικού χαφ είμαστε οκ). Άρα ζητάς παίκτη "εδώ".

Δε σου αρέσει ο Κάρα. ΟΥΤΕ ΜΕΝΑ (αν και ο καλός Κάρα μας έχει δώσει νίκες και νίκες). Άρα θέλουμε ένα πιο ποιοτικό χαφ.

Στα άκρα θεωρείς τον Σάλπι "wing"? Θα παίξει ο Λέτο μπάλα? Ή χρειαζόμαστε δύο παίκτες και εκεί?

pensierix είπε...

Μπορείς να χαρείς μια φορά στη ζωή σου χωρίς να έχεις δει την ομάδα να παίζει μπαλάρα, με λίγη τύχη, με τις αδυναμίες της, με τα στραβά κι ανάποδά της;

Αν όχι, μια ζωή θα χαλιέσαι, μια ζωή δεν θα είσαι με τίποτε ικανοποιημένος και θα νομίζεις ότι είσαι ο μόνος που έχει απαιτήσεις και ότι όλοι οι άλλοι είναι πανηγυρτζήδες...

Υπό αυτήν την έννοια, ναι, είμαι πανυγηρτζής γιατί είδα μια ομάδα, με τις όποιες αδυναμίες της, να μου προσφέρει μια συγκίνηση, μια όμορφη βραδιά...

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

Πόσο "βαστάει" η χαρά σου?

Όσο τα δικά μου "αντανακλαστικά"? ;-)

Ποιόν ενδιαφέρει αλήθεια η ατομική προσέγγιση του πλατωνικού θυμοειδούς?

(απάντησε μου αν θες για την ενδεκάδα)

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χαίρομαι που δεν σε γνωρίζω προσωπικά, ειλικρινά. Έτσι και σε γνώριζα, ούτε γράμμα δε θα σου 'στελνα...

Απορώ πώς σε ανέχονται αυτοί που σε γνωρίζουν...

Τους συλλυπούμαι, με όλη μου την καρδιά...

(Τόση μαυρίλα ψυχής δεν πίστευα ότι μπορεί να συσσωρευθεί σε έναν και μόνο άνθρωπο. Και μάλιστα σε μια τόσο ΛΑΜΠΕΡΗ βραδιά...)

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

Τουρτούρα βγες να μιλήσεις, μη γράφεις ανώνυμα. Καταλάβαμε ότι θες να μας δείξεις ότι ήσουν στο γήπεδο. Λογικά θα έχεις γυρίσει από.....την Ομόνοια. Δεν αρμόζει στο "επίπεδο" σου άλλωστε. ;-)

Ανώνυμος είπε...

file mavre


mipws eisai o panathas?


idia sxolia, idio stil grafis


turturiasmene pws anexese na se vrizun etsi den einai ipomoni ine malakia


PANATHINAIKOS

Ανώνυμος είπε...

to penalti to kanei o kara


ksipniste

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.............


I LOVE TOURTOURAS WITH GREEKLISH!!!!

:-))

Ανώνυμος είπε...

"Νύχτα"/"Πανάθα"/"Παυλοθεέ"/"Γιοματάρη"/"George"/"Ανώνυμε"/"Ανώνυμε"/"Ανώνυμε"/κ.λπ./κ.λπ./κ.λπ/

... και για τους φίλους σου

Νυχτωμένε/Μιμίκο/Μαίρη/ΡανΤανΠλάν,

ειλικρινά δεν περίμενα από σένα να αυτοεξευτελιστείς τόσο απροκάλυπτα και σε τέτοιο βαθμό!

Ώστε αυτό που σου έμεινε από τη χτεσινή βραδιά είναι...

"Κρίμα για τον κόσμο που πήγε σήμερα και γεύτηκε μία ακόμη πίκρα";;;!!!

Κι ότι, όσοι χαρήκαμε (ΟΛΟΙ δηλαδή ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ κακομοίρη!), είμαστε ...

"πανηγυρτζήδες";;;!!!

Τι να σου πω ταλαίπωρε; Η κατάστασή σου ξεπερνάει κατά πολύ την απλή (και τη ... σύνθετη ακόμα) μιζέρια.

Τελικά ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ φιλαράκο! ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ. Όσο για την (εκατομμυριοστή) ανώνυμη πουστίτσα σου, το πέναλτι δεν το κάνει ο Κάρα, αλλά ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, θλιβερέ τυπάκο.

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

Δείξε μας το αληθινό σου επίπεδο ντετέκτιβ σαϊνη-κρυουλιάρη.

Η Ρόμα βρε χαζέ έχασε επειδή πήρε τα λεφτά του στοιχήματος. ;-)

Πάλι διαστρεβλώνεις την αλήθεια.

Το αρχικό μου κείμενο είναι στο 80κάτι που το σκορ είναι 1-2 και η εμφάνιση ΑΘΛΙΑ. Πάρα πολύ κόσμος εγκαταλείπει το γήπεδο εκείνη τη στιγμή απογοητευμένος και γιουχάροντας, ενώ πολλοί από αυτούς που μένουν συνεχίζουν να γιουχάρουν. Νομίζω πως και οι δύο "πλευρές" πρέπει να προβληματιστούν.

Ο κόσμος του ΠΑΟ θέλει νίκες αλλά θέλει και καλούς παίκτες και καλή ομάδα.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΙΔΕΣ ΓΑΥΡΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

Μετά γίνεται μια απίστευτη και επική ανατροπή η οποία όμως δεν είναι αποτέλεσμα μιας ορθολογικής ανάπτυξης αλλά ενός ηρωικού παιχνιδιού.

Τι σου λέω τώρα? Απαλαέο και τα μυαλά στα κάγκελα.


Υ.Γ. Γαλάτη δεν αντέχεις να κρίνεις την ενδεκάδα της ομαδάρας μας έτσι? Είναι κάτι ιερό?

Ανώνυμος είπε...

Μιμίκο Καναπέ,

δεν διαστρεβλώνω τίποτα και άσε το καλύτερα, το κάνεις ακόμα χειρότερο!

Τι θέλεις δηλαδή να πεις; Ότι το 80', την ώρα που το γήπεδο (ακόμα και οι τηλεθεατές, παναθηναϊκοί και μη) βαστούσε την ανάσα του - ελάχιστοι έφευγαν και κανένας δεν γιούχαρε καναπεδάκο - βλέποντας την ομάδα, παρά τις προσπάθειές της και τις ευκαιρίες της, να μένει πίσω στο σκορ από ένα αστείο πέναλτι...

... εσύ, αυτήν την ώρα, έτρεχες στο πληκτρολόγιο για να γράψεις ένα κατεβατό-δηλητήριο εναντίον της ομάδας, που συν τοις άλλοις - διάολε! - προπορεύεται και στο πρωτάθλημα;;;

Και λες ότι εγώ διαστρεβλώνω κάτι;

ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΈΝΟΣ φιλαράκο!

Τον ανηδονισμό σου και την καναπιεδιάρικη αμπαλοσύνη τσου πας να μας τα περάσεις και για εξυπνάδα βρε κακομοίρη...

Και κοίτα κάτι: τα περί "επικής ανατροπής" άσε τα να τα λέμε εμείς οι ... πανηγυρτζήδες.

Από το πληκτρολόγιό σου γραμμένα, διαβάζονται τελείως γιαλαντζί.

Σου 'πεσε ο φερετζές και πας να τον ξαναφορέσεις όπως-όπως, θλιβερέ.

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

Τελικά δε μας απάντησες.

Από την Καβάλα χάσαμε για το στοίχημα? :-)))

Είσαι αστείος φίλε.

Μια φανατίλα είναι όλη σου η ζωή.

Για λύπηση πραγματικά.

Εδώ πανηγύριζες τη νίκη επί του....Πανθρακικού και δικαιολογούσες την ήττα από το γαύρο εξαιτίας της κόλασης του Καραισκάκη ενώ για τη Ριζούπολη τα έριχνες μόνο στους παίκτες και υπεράσπιζες τον Βαρδινογιάννη γκοτζαλάκι ("τι γκρινιάζετε, όλα καλά είναι" έλεγες και ξανάλεγες).

Καλά να είμαστε να στα θυμίζουμε. ;-)

Πως το είπες και ως ανώνυμος?

"Αν κάναμε παρέα, δε θα σου έστελνα ούτε γράμμα".

:-DDDDDDD

Άσε τον ΠΑΟ έξω από την προσωπική μας κόντρα ή μίλα μόνο για την ομάδα.

Βρήκες τον μπελά σου φίλε. Και δε ξεφεύγεις με τίποτα. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Μιμίκο,

είσαι και ξεροκέφαλος να πάρει! Αντί να πεις, "Εντάξει ρε παιδιά, βιάστηκα κι έγραψα μια χοντρολαλακία, το παίρνω πίσω", προσπαθείς με νύχια και με δόντια να τη βγεις από πάνω και να κορδωθείς ότι είχες και δίκιο ρε γμτ!

Αλλά τι λέω; Πριν 2 μήνες τον ΣΙΣΕ τον είχες βγάλει παλτό και θα τρύπαγες, λέει, τη μύτη σου αν έβαζε ποτέ γκολ...

... κι όταν η μύτη σου έγινε κόσκινο από τις τρύπες, άρχισες, παναθεμά σε, τις παπαριές ότι και καλά τα γκολ που βάζει ο Γάλλος είναι ... επιπέδου ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, κι αντίδια μάντολες!


Συναίσθηση τουλάχιστον ότι αυτοεξευτελίζεσαι με αυτά τα καμώματά σου δεν έχεις;

Κι άσε τις πουστοσαχλαμαρίτσες με τους ανώνυμους. Δε φτάνει που εδωμέσα έχεις καταρρίψει κάθε ρεκόρ ψευδώνυμων στο Διαδίκτυο, η παράνοια να βλέπεις εμένα πίσω από κάθε ανώνυμο σού έλειπε!

Ήρεμααααα...

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

Με διασκεδάζεις αφάνταστα.

Συνέχισε.

Είσαι ο κλόουν του blog.

Ο Κλανόμαγκας του πληκτρολογίου. ;-)

Τελικά από την Καβάλα χάσαμε για το στοίχημα?

Ο Βαρδινογιάννης στα χρόνια που διοίκησε ήταν καλός πρόεδρος?

Είναι καλή εφημερίδα η DERBY?

Συμφωνείς με τον Γκότζο?

Απάντησε μας γκοτζαλάκι να μάθει και ο κόσμος τι εστί Τουρτούρας.

Η δική μου κριτική ήταν μέχρι και το 1-2 στο 80 φεύγα όταν και έκλεισα αηδιασμένος την τηλεόραση. Και στο γήπεδο να ήμουν θα είχα φύγει. Δε μου αρέσει αυτή η ομάδα, δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχθώ.

Είναι δύο διαφορετικά ματς πάντως. Ένα μέχρι το 84 και ένα άλλο που διαρκεί 9 λεπτά. Εσύ κρατάς τα 9 λεπτά και δε λογαριάζεις τα 84. Η ανατροπή είναι αποτέλεσμα ηρωικής προσπάθειας (που παραπέμπει σε παλιές εποχές της δεκαετίας του '70) και όχι οργανωμένων επιθέσεων.

Αυτόν τον ΠΑΟ ονειρεύεσαι?

Εγώ πάντως όχι.

Αλλά τι λέω τώρα.

Συγνώμη.

ΑΜΠΑΛΑΕΟ........ΟΥΡΓΚ.......

ξ είπε...

"είσαι και ξεροκέφαλος να πάρει! Αντί να πεις, "Εντάξει ρε παιδιά, βιάστηκα κι έγραψα μια χοντρολαλακία, το παίρνω πίσω", προσπαθείς με νύχια και με δόντια να τη βγεις από πάνω και να κορδωθείς ότι είχες και δίκιο ρε γμτ!"

Ξανθιώτης είπε...

"είσαι και ξεροκέφαλος να πάρει! Αντί να πεις, "Εντάξει ρε παιδιά, βιάστηκα κι έγραψα μια χοντρολαλακία, το παίρνω πίσω", προσπαθείς με νύχια και με δόντια να τη βγεις από πάνω και να κορδωθείς ότι είχες και δίκιο ρε γμτ!"

Ευτυχώς Τουρτούρα, που ούτε κι εσύ κάνεις το παραπάνω. Γιατί αλλιώς θα διπλασιαζόταν τα μηνύματα που στέλνεις κάθε μέρα! Κάθε δεύτερο μήνυμα θα ήταν "συγνώμη για τις μπαρούφες που είπα στο προηγούμενο".

Νομίζεις ότι λες και τίποτα άλλο; Σου φταίνε οι οπαδοί, σου φταίνε οι παίκτες, σου φταίνε οι δημοσιογράφοι. Μόνο για το μεγάλο αφεντικό να μην πει κανείς κακή κουβέντα, τότε αγανακτείς!

Και όλο με κάτι κολλάς και σου φαίνεται ότι ανακάλυψες το φεγγάρι. Όπως τώρα με τα bold.

Αλλά βέβαια εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να πάρεις χαμπάρι τι γελοιότητες γράφεις...

Ξανθιώτης είπε...

Και φυσικά για το στοίχημα συμφωνώ κι εγώ ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.


Δεν γίνεται όταν χάνει ο ΠΑΟ από την Καβάλα λέτε ότι το έκαναν για το στοίχημα (ενώ έτσι κινδυνεύουν να χάσουν και το πρωτάθλημα), αλλά όταν χάνει η Ρόμα να έχασαν επειδή εμείς είμαστε μάγκες.


Έχουμε μια καλούτσικη ομάδα με πολύ μέτρια (έως κακή) άμυνα. Με τους νόμους πιθανοτήτων θα έρθουν μέρες που θα φάμε δυο γκολ λόγω άμυνας και δεν θα καταφέρουμε να βάλουμε 3, άρα θα χάσουμε. Για να έχεις καλή ομάδα χρειάζονται καλές μονάδες σε όλες τις γραμμές. Αυτό ΔΕΝ το έχουμε. Και φταίει κυρίως ο ιδιοκτήτης που δεν βάζει λεφτά, δηλαδή ο Βαρδινογιάννης.


Απλά είναι τα πράγματα. Διαφωνείς Τουρτούρα;

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

Μα τι του λες τώρα βρε Ξανθιώτη?

Έπαθε ένα σοκ με αυτά που διάβασε χθες (έμπαινε κουνάμενος - λιγάμενος να διαβάσει διθυράμβους και κατάπιε το ποντίκι του) του γράφεις και εσύ ότι έχουμε καλούτσικη ομάδα με κακή άμυνα, μου τον αποτελείωσες.

Είπαμε, σε pensierix και κρυουλιάρη θα λες ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

:-))

pensierix είπε...

Ανώνυμε, Γιοματάρη, νύχτα, George, χτες έγινες ρόμπα με τα πολλά σου nick, με το βιαστικό σου κράξιμο (αμφιβάλλω αν είδες τα γκολ αφού πρέπει να ήσουν συγκεντρωμένος πάνω από το PC) και αντί να το γυρίσεις στη πλάκα, στον αυτοσαρκασμό (για μπαλίτσα μιλάμε άλλωστε) μας κάνεις και κήρυγμα ανοιχτομυαλιάς, "οπαδού με απαιτήσεις απέναντι σε τυφλωμένους πανηγυρτζήδες χωρίς απαιτήσεις". Ε, μην περιμένεις να κάνουμε και ποδοσφαιρική ανάλυση μετά από αυτό...Περίμενε την επόμενη στραβή για να αισθανθείς δικαιωμένος αφού έτσι κι αλλιώς, αυτό θα γίνει είτε η ομάδα πάει καλά είτε όχι. Εγώ στη θέση σου θα αυτοσαρκαζόμουν ("Ποπό, η ομάδα με έστειλε αδιάβαστο σήμερα") και δεν θα το γύριζα στο σοβαροφανές κύρηγμα με μομφές σε όσους χάρηκαν με μια ανέλπιστη ανατροπή, θέλοντας να βγω και από πάνω. Το ότι δεν φέρθηκες έτσι, είναι ενδεικτικό του πόσο ανοιχτόμυαλος ε και πόσο προσκολλημένος στο "Εγώ" σου είσαι.

Οχι μόνο δεν είσαι ικανός να χαρείς έστω και λίγο, όχι μόνο δεν μπορείς να δεις την ελάχιστη ομορφιά σε μια βραδιά με συγκινήσεις(όπως κι αν ήρθαν αυτές), αλλά μέμφεσαι όσους το ευχαριστήθηκαν και θα περιμένεις την επόμενη στραβή για να τους την πεις...

Για μένα έχεις κλείσει από τη στιγμή που άφηνες αιχμές, κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία και τα πολλά σου nick, για "κυρίες Χίτλερ", "Εύες", "τανκς" και άλλα όμορφα. Τόσο για τη λεκτική βία που ασκείς σε τρίτους με πρόσχημα τη μπάλα, δήθεν αστειευόμενος και απαντώντας τάχα σε μένα, όσο και για το ότι το κάνεις ανώνυμα.

ΟΚ, βλέπεις πολλή μπάλα, είσαι ανοιχτόμυαλος, έχεις τα πάντα όλα που εμείς δεν διαθέτουμε, αλλά μην μας κάνεις κήρυγμα περί μαγκιάς πληκτρολογίου, να χαρείς...

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΠΑΛΑΕΟ........ΟΥΡΓΚ.......


sima katatethen tou pantha/pavlo thee


ftanei me ta apeira niks re paides


EFTIXWS to tsoutsouni o pappas den simetexei pleon. o tsatsos. pou eisai pappa?????

Ανώνυμος είπε...

Μαίρη,
το φίμωτρο γρήγορα, ο Μιμίκος σου λύσσαξε!

:-ppp

Α ρε γελοία υποκείμενα!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Pensierix τι είναι χειρότερο?

Να απαντάς ΔΕΥΤΕΡΟΣ στη λεκτική βία ή να τη ξεκινάς πρώτος? (για ψάξτο λίγο).

Τι είναι χειρότερο?

Να μη σου δίνεται η ευκαιρία από ένα χώρο (δε μιλάω για αυτόν που βρίθει δημοκρατίας χωρίς καμία ειρωνεία) να απαντήσεις σε μία κατηγορία και μετά να τυγχάνεις δημόσιας λεκτικής βίας χωρίς πάλι να μπορείς να απαντήσεις? Αυτές είναι φασιστικές πρακτικές (και εδώ ψάξτο).

Υπερασπίζομαι το δικαίωμα στον εαυτό μου να τη "λέει" σε όποιον δε με σέβεται.

Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα διελκυστίνδας.

Με κατηγορείς για κάτι που κάνεις και εσύ ο ίδιος.

Μπαίνεις στη διαδικασία μιας προσωπικής επιλεκτικής αντιπαράθεσης λόγω εγωισμού.

Είσαι προκαταλειμμένος. Και αφετηρία της προκατάληψης σου είναι επειδή η άποψη μου δεν ταιριάζει με τη δική σου.

Συζήτησε λοιπόν με αυτούς που συμφωνείς και άσε με εμένα. Τη γνώμη μου λέω εξάλλου. Δε σε απειλώ με κανένα πιστόλι.

Ελπίζω να λήξει εδώ η μεταξύ μας αντιπαράθεση. Δεν έχω εξάλλου κάτι μαζί σου. Αν μη τι άλλο μου έχεις αποδείξει ότι έχεις ήθος.

ΑΥΤΑ.

Καθαρά και ξάστερα φίλε.

Υ.Γ.1 Ανώνυμε μη γίνεσαι αστείος κάνοντας τον ντετέκτιβ. Δεν είναι καταζητούμενα τα niks που αναφέρεις. Σταματήστε τη ρουφανιά. ΟΛΟΙ ένα nick είμαστε. Τα λόγια κοίτα και όχι ποιός τα λέει.

Υ.Γ.2 Ήμουν ο πρώτος που είχα ζητήσει από τους διαχειριστές του blog να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα να αφήνεις σχόλια μόνο με κάποιο λογαριασμό. Αν και μόνο μέσω forum μπορείς να ελέγξεις τις ip. Γιατί? Γιατί όταν μπήκα εδώ μέσα με ΕΝΑ nick δέχθηκα απίστευτη λεκτική βία (είχα αναφέρει ότι είχε πεθάνει ένας συγγενής μου - δε θυμάμαι γιατί - και ο γνωστός ανώνυμος μου έγραφε ότι ακούει τα κόκκαλα που λιώνουν και άλλα ωραία). Ζω μόνο με τη σκέψη ότι θα τον συναντήσω. ;-)

Υ.Γ.3 Έχω μεγάλη απέχθεια στους ανθρώπους που υιοθετούν φασιστικές πρακτικές. Που έχουν μια μικρή εξουσία (πχ τη διαχείρηση ενός blog) και που προσπαθούν να φιμώσουν άλλες φωνές. ΑΥΤΟΙ θα τύχουν της χειρότερης αντιμετώπισης από μένα. Ένα πράγμα που μου αρέσει σε αυτό το χώρο είναι ο πλουραρισμός του. Ουσιαστικά είναι σαν να μην υπάρχει διαχείρηση. Και αν δεν υπήρχε ο Τουρτούρας δε θα υπήρχαν και βωμολοχίες. Δες τι αντιμετώπιση έχει τύχει ο Ξανθιώτης που δεν του είπε ΠΟΤΕ τίποτα.

Υ.Γ.4 Μπήκα στη διαδικασία να εξηγήσω την όποια επιθετική συμπεριφορά μου (για την ομάδα τη ξέρεις την άποψη μου δεν τίθεται θέμα κωλοτούμπας). Δε θα το ξανακάνω γιατί νιώθω σαν να απολογούμαι γιατί πιστεύω αυτά που πιστεύω. Ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο.

Υ.Γ.5 Είναι η σειρά σου να μου πεις για την ενδεκάδα του ΠΑΟ. ;-)

squarelogic είπε...

Μαύρη Νύχτα ή Πανάθα,

τελικά δεν μπορεί να κρυφτεί κανείς για πολύ απ ...τον εαυτό του,έτσι δεν είναι?

Και καλά,αφού την πάτησες σαν αλλος Γεωργίου του 2004,αντί να αυτοσαρκαστείς,έγραψες αλλα 20 σχόλια ειρωνευόμενος τον Τουρτούρα ή σκιαμαχώντας με ανώνυμους?

Η δημοκρατικότητα του χώρου που όπως γράφεις εκτιμάς,οδήγησε στην κατάντια του να ξεκατινιάζονται στα σχόλια 3 (αν είναι και τόσοι...)άνθρωποι...
Αν αυτό είναι που ήθελες και επιζητούσες,enjoy!

squarelogic είπε...

όσον αφορά το ματς δηλώνω και γω ένοχος έλλειψης υπομονής και πίστης στην ομάδα.Εξασθενημένος από την γαστρεντερίτιδα που θερίζει τελευταία και θεωρώντας οτι απλά θα προσπαθούσαν να διεκπεραιώσουν μια... υποχρέωση απεμπόλησα την ευκαιρία να βρεθώ στο ΟΑΚΑ,χάνοντας έτσι μια απ τις σπάνιες ευκαιρίες να βιώσω όσα μαγικά "ζωγραφίζει" ο
old boy εδώ...

http://old-boy.blogspot.com/2010/02/magine.html

Θα ζηλεψει και η "Νύχτα",μαζί με μένα,όσους το βίωσαν από κοντά!
Μπράβο ρε παίδες για την κατάθεση ψυχής!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square……μην πέφτεις και εσύ στην παγίδα του ντετεκτιβισμού. Μου φαίνεται ειλικρινά αστείο.

Υπογράφω εδώ και καιρό ως "Black" και επιμένετε να με αποκαλείτε όπως γουστάρετε. Οι ίδιοι αποδεικνύετε ότι το nick δεν έχει σημασία. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος εδώ και…..45 χρόνια. ;-)

Δίνετε σημασία σε αστεία (για μένα) πράγματα και όχι σε πρακτικές φασίζουσες και προκλητικές, ενώ η κριτική σας είναι επιλεκτική. Αυτό θα έπρεπε να σας προβληματίσει.

Για τον εαυτό μου θα απαντήσω μόλις γίνει η δίκη μου. :-)

Μέχρι τότε θα διατηρώ το δικαίωμα να λέω ελεύθερα τη γνώμη μου και να "τη λέω" σε όσους προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου.

Προς τι η εμμονή να παραδεχθώ πως έκανα λάθος, παρασυρμένοι από μία αθλητική έπαρση που δε μπορώ να συναισθανθώ?

Αν προσέξεις, η δημοσίευση μου είναι αναρτημένη 2-3 λεπτά πριν ισοφαρίσουμε (2-2). Την ίδια ακριβώς στιγμή που πολλοί οπαδοί του ΠΑΟ αποφασίζουν να εγκαταλείψουν αηδιασμένοι από το θέαμα και το αποτέλεσμα (που δεν προμηνύει την ηρωική ανατροπή).

Αυτό πιστεύω ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμή, αυτό αποτυπώνεται και στο κείμενο μου. Μετά τα πράγματα αλλάζουν. Ψυχολογικά μόνο. Γιατί η ουσία παραμένει η ίδια.

Και εκεί επικεντρώνομαι. Όπως δεν πιστεύω ότι η φιλανθρωπία μπορεί να λύσει το πρόβλημα της φτώχειας, δεν πιστεύω ότι μία νίκη – έτσι όπως έγινε – με τη Ρόμα, μπορεί να λύσει το πρόβλημα του ΠΑΟ.

Συγνώμη που δε μπορώ να νιώσω συνεπαρμένος και που συνεχίζω να νιώθω απαξιωτικά για τη συγκεκριμένη ομάδα του Ολλανδού βοηθού Τεν Κάτε, του Βαρδινογιάννη, του Αντωνίου και των πολυμετοχικών λαθών.

Μπλιαχ (φέρτε μου τον Τουρτούρα να ξεράσω).

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

"ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ" γράφει η SPORTDAY, αναφέροντας συγκεκριμένα ποσά, αύξηση του μτχ κεφαλαίου και μεταγραφικές κινήσεις.

Καλά μας κοροιδεύουν?

Εδώ είχαν μπροστά τους το πιο εύκολο πρωτάθλημα του κόσμου η κατάκτηση του οποίου θα έβγαζε νοκ άουτ το μεγάλο μας αντίπαλο και θα εκτόξευε τους ίδιους, ένα κύπελο πάρτο και βάλο στην τροπαιοθήκη, μετά τον αποκλεισμό των ΟΣΦΠ - ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και μία combo ευρωπαική κλήρωση ΙΔΑΝΙΚΗ για πορεία και άφησαν την ομάδα στο έλεος του Βύντρα.

-------

"Πρώτο θέμα σε όλη τη Γη ο θρίαμβος του Τριφυλλιού εναντίον της Ρόμα" γράφει σήμερα η DERBY ΤΗΣ ION. Ανατρίχιασα. Πόσο θες ακόμη για να χαρακτηριστείς γραφικός? Φαντάζομαι τον Τουρτούρα να έχει κόψει το συγκεκριμένο χωρίο και να το έχει ήδη βάλει πάνω από το κρεβάτι του. ΗΜΑΡΤΟΝ, για πόσο πνευματικά καθυστερημένους μας έχουν?

Και κάτι τελευταίο. Δε συμμερίζομαι τη γκοτζαλική άποψη ότι "μπαλίτσα είναι μωρέ χαρείτε την δεν είναι και τίποτε πιο σημαντικό". Το οποίο βέβαια ίσχυε μόνο στα χρόνια του Βαρδινογιαννισμού. Γιατί ΤΩΡΑ είναι σημαντικό μάλλον. ;-)

Μόλις λάβει τέλος η χειραφετική σχέση "ομάδας-επιχείρησης, οπαδού-ΜΟΝΟ" και η πρώτη "κοιτάξει στα μάτια" με ειλικρίνεια το δεύτερο, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προόδου.

ΑΥΤΑ αδέλφια.

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

ΙΔΙΟΦΥΙΑ Ο ΤΟΥΡΤΟΥΡΑΣ (science speaking)

"Αν είσαι καλός οπαδός είσαι και… ιδιοφυία!

19 Φεβρουαρίου 2010

Μετά από αρκετά χρόνια γκρίνιας οι πολύπαθοι άντρες από την γκρίνια της γυναίκας πως «προτιμούν την μπάλα από εκείνες», ήρθε ένα ακλόνητο επιχείρημα να υποστηρίξουν το πάθος τους για τη στρογγυλή θεά.

Σύμφωνα με έρευνες λοιπόν, ο εγκέφαλος οπαδών δημοφιλών αθλημάτων αποτελεί «ειδική περίπτωση» εξέτασης από γιατρούς αφού παρακολουθώντας ένα ματς δουλεύει με… «τέρμα τις μηχανές» σε σημείο που αγγίζουν ακόμη και κρίσεις ευφυΐας!

Κι αυτό εξηγείται από τους ερευνητές καθώς το πάθος των οπαδών στη διάρκεια ενός αγώνα κάνει τον εγκέφαλο τους να χτυπά… υπερωρίες αφού είναι σε θέση και να εντυπώνει καλύτερα τις επιτυχίες της ομάδας αλλά και να διαγράφει πιο εύκολα τις αποτυχίες.

Ακόμη είναι σε θέση να θυμούνται ακόμη και τις παραμικρές λεπτομέρειες γεγονός που οφείλεται στην υπερδραστηριοποίηση της εγκεφαλικής λειτουργίας.

Τέλος, το πιο εντυπωσιακό στην περίπτωση τους – τουλάχιστον από πλευρά ιατρών και ερευνητών - είναι πως η εκδήλωση επιθετικότητας, φόβου για την ήττα καθώς και το συναίσθημα της ταύτισης με τους παίκτες της ομάδας που υποστηρίζουν*."


Πηγή: http://www.stifora.gr/article.php?id=20207

*με ποιόν παίκτη να έχει ταυτιστεί άραγε?????? εντάξει ο Γαλάτης "μετράει" τα τατού στο σώμα του και χαιρετάει στρατιωτικά (καλοπροαίρετη πλακίτσα ε?), για δαύτον τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να έχει ταυτιστεί με τον.....Βύντρα. :-DDD

Ανώνυμος είπε...

kalo na leme kai ilikies pera apo onomata paides... pera apo to oti sisxetisame ton nixta-mavro-panatha-pavlothee, na vroume kai poioi einai oi anwnimoi pou allilovrizonte. roufianoi nai. deksioi. ase re tse gke vara nixta. ase. den exw provlima me afta p les gia tin mpala, MPALA einai. alla giati 10 diaforeetika nicks? proswpika lipame gia afto p les me ton sigeni sou, alla giati na to anaaferis s ena blog?

Ανώνυμος είπε...

Είμαι βιδωμένος από την ήττα στο μπάσκετ, οπότε, για να ψιλοξεσκάσω, ας δώσω μια σύντομη απάντηση στο δυστυχισμένο με τα χίλια ψευδώνυμα - ναι, τον άνθρωπο που είδε 60000 παναθηναϊκούς να παρακολουθούν το παιχνίδι με τη ΡΟΜΑ έως το 84' ... "αηδιασμένοι"!!!

Νύχτα,

βλέπω άρχισες πάλι το παλιό παραμυθάκι σου, ότι δήθεν σε έβριζα ανώνυμα... ενώ γνωρίζεις πολύ καλά ότι, μόλις λίγο καιρό αφότου πρωτοεμφανίστηκες εδωμέσα (Ιανούριο 2008), οι δικές σου ακατάσχετες χυδαιολογίες, οδήγησαν έναν από τους διαχειριστές του blog να ανεβάσει μια ανάρτηση με τίτλο "Μπουρδελοκατάσταση" (14/2/2008) για να σώσει τα πράγματα.

Δεν χρειάζεται να επαναλάβω για χιλιοστή φορά, ότι ουδέποτε σε έβρισα ανώνυμα! Όσοι με έχουν παρακολουθήσει τόσο καιρό, στα καλά μου και στα στραβά μου, γνωρίζουν τουλάχιστον ότι άλλο είναι το στιλ μου - κι άλλωστε είναι σαφές, πως ό,τι έχω να σου πω, σού το λέω πάντοτε στα ίσια και με τη σταθερή υπογραφή μου.

Εκείνο που με παραξένεψε πάντως, είναι ότι, απευθυνόμενος εδώ στον Pensierix, του λες πως έβρισα ανώνυμα "ένα συγγενή" σου που είχε πεθάνει ...

... ενώ τότε (9/2/2008) ισχυριζόσουν, ότι έβρισα ανώνυμα τη μητέρα σου, που είχε πεθάνει.

Τι έγινε φιλαράκο; "Ένας συγγενής" απλώς σού ήταν η μητέρα σου; Θόλωσε μέσα σε 2 χρόνια η μνήμη σου και δεν θυμάσαι ποιος δικός σου άνθρωπος είχε πεθάνει; Ή μήπως, από το πολύ το παραμύθι, μπερδεύτηκες και ξέχασες τι ακριβώς μάς είχες σερβίρει τότε;

Τελοσπάντων, μια δυστυχία είσαι φιλαράκο.

Τέλος από εμένα και δεν θα επανέλθω.

Με τιμάει πράγματι η άποψη που έχεις για μένα.

Υ.Γ. Κι όσο για το άλλο ψέμμα σου, ότι δήθεν έβρισα τον οπαδό της Σκόντα
-Ξάνθη χωρίς δήθεν αυτός να μου έχει πει ποτέ τίποτα, μπορώ όπως ξέρεις πανεύκολα να σου θυμίσω πόσες φορές με είχε αποκαλέσει εξαρχής "ρουφιάνο", "πληρωμένο", κ.τ.τ.

Ξανθιώτης είπε...

Για πες μας σε ποιο ποστ σε αποκάλεσα "ρουφιάνο", "πληρωμένο"; Επίσης τι άλλο σε αποκάλεσα; δηλαδή τι σημαίνει το "κ.τ.τ.";


Και επειδή συχνά μπερδεύεσαι, να στο γράψω στα ίσια για να το έχεις και για αναφορά:


Πιστεύω πως είσαι ένας από αυτούς που κολλάνε πάντα σε λεπτομέρειες που δεν είναι και πολύ σημαντικές αλλά στο μυαλό τους νομίζουν ότι ανακάλυψαν ότι η γη είναι στρογγυλή. Δηλαδή ο ορισμός του κολλημένου ηλίθιου.

Και γι αυτό βάζω στοίχημα ότι θα είσαι ο τελευταίος που θα μείνει στο μπλογκ!

Ξανθιώτης είπε...

Και βέβαια Τουρτούρα δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Είναι γνωστό ότι "οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι". Ε, λοιπόν Τουρτούρα εσύ είσαι ο σούπερμαν! Δεν κινδυνεύεις από τίποτα και από κανένα! Μη φοβάσαι και μην ανησυχείς!

Μαύρη είναι νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη τσάμπα προσπαθείς να συζητήσεις. Είναι καθαρά κλινική περίπτωση.

Πρώτα τα έκανε Ο ΙΔΙΟΣ μπουρδέλο και μετά οι φίλοι του έβγαλαν τίτλο "Μπουρδελοκατάσταση". Την οποία ο ίδιος ξεκίνησε.

Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι.

Αφήνουμε για λίγο τα προσωπικά ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ κανέναν οπως σωστά αναφέρει ο anwnymos και πάμε στα αμιγώς αγωνιστικά.

Μαύρη νύχτα η χθεσινή. :-(

Ανώνυμος είπε...

Οπαδέ της Σκ.-Ξ.,

δυστυχώς για σένα ζήτησες, και θα λάβεις.

1. Πότε είπες ότι πληρώνομαι;

Ένα πρώτο δείγμα:

Ξανθιώτης (12/7/09): "Αυτός που υπογράφει Τζόνι κι αυτός που υπογράφει [...] Τι δουλειά έχουν εδώ; Παιδιά από περιέργεια: πόσα σάς δίνουν; Είναι σοβαρό το χαρτζηλίκι;" [στην ανάρτηση "Νυν αποδεσμεύσεις τον παίκτη σου...", 3 Ιουλίου 2009 - χωρίς καμιά αφορμή κι ενώ πλακονώσουν με άλλον].

Φυσικά το τροπάρι αυτό το συνέχισες κι άλλες φορές.

2. Πότε με αποκάλεσες ρουφιάνο;

Ξανθιώτης (13/7/09): "Τζόνι, εσένα σε βάλανε να κρατάς τα αρχεία ε; Τι να κάνουμε; Από εκεί ξεκινάνε τα πιτσιρίκια (κι οι ρουφιάνοι το ίδιο..." [στην ίδια ανάρτηση - με αφορμή τ' ότι σου έκανα πλάκα για το προβοκατόρικο κάλεσμα σε ένα κουφό συλλαλητήριο που είχες ανεβάσει με την υπογραφή σου].

Φυσικά το επανέλαβες, κaι αυτό, ακόμα πιο ανοιχτά και με άλλες ευκαιρίες.

Όπως είδες, καθηκάκι, ήταν ΚΑΙ ΠΑΛΙ πανεύκολο να σε ξεμπροστιάσω!

Θα σου συνιστούσα λοιπόν ξανά να κάτσεις στ' αυγά σου και να μην πας κι άλλο γυρεύοντας.

Δεν σε παίρνει να κάνεις ούτε την κινέζα, σαν τον κολλητό σου το Μιμίκο, που ρίχνει ξεδιάντροπα τις ευθύνες στους υπεύθυνους του blog (!!!!), κατηγορώντας τους ψευδέστατα για την ανάρτηση "Μπουρδελοκατάσταση", ότι δήθεν τους έβαλα να τη γράψουν εγώ!

Παλιοκουμάσια!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.. είπε...

Αφού δε μας αποκάλεσες και παλιοκουμμούνια πάλι καλά. :-)

Σύμφωνα με τη δική σου λογική και ο Pensierix που σε υπερασπίστηκε είναι η "Μαίρη" σου. Μη γίνεσαι χυδαίος όταν σε κολλάνε στον τοίχο.

Εγώ δεν είπα ότι έβαλες τους διαχεριστές του blog να γράψουν κάτι. Έγραψα ότι το έκαναν από μόνοι τους. ;-)

Έχει διαφορά.

Μην προσπαθείς να κερδίσεις συμπάθειες και να πάρεις άτομα με το μέρος σου.

ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.. είπε...

Και κάτι για αυτά που γράφεις.

ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ που άρχισε τις χυδαίες επιθέσεις εδώ "μέσα".

Μια ματιά να ρίξει κανείς στο ιστορικό του blog θα το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι. Αυτό είναι το καλό με τα γραπτά.

ΜΕΝΟΥΝ. ;-)

Κακομοίρη με τα χίλια ανώνυμα πρόσωπα που το παίζεις και παρθένα Μαρία.

Η Παρθένος Τουρτούρα. :-)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Η γνώμη σας για μένα, Μιμίκο και Μαίρη, με τιμάει.

Όπως και η παντελής αδυναμία σας να σερβίρετε εναντίον μου κάτι άλλο από ψέμματα και παραμύθια.

Όσα ψευδώνυμα κι αν χρησιμοποιήσετε...

Τέλος.

Ξανθιώτης είπε...

Τι να σερβίρουμε καημένε Τουρτούρα; Είπαμε "οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι". Μην εξάπτεσαι με τα bold. Θα μας πάθεις τίποτα και μετά με τίνος τις αναλύσεις θα γελάμε;


Πάντως είναι αλήθεια ότι ταλαντεύομαι μεταξύ των:

1) είτε πληρώνεσαι για να γράφεις

2) είτε είσαι τελείως χαζός.


Από τη μια, τέτοιο έρωτα για τον Τζίγγερ, μόνο αν πληρώνεται δείχνει κανείς. Ποτέ δεν έγραψες κάτι εναντίον του σοφέρ. Και μάλιστα σε ένα μπλογκ στο οποίο όλες οι αναρτήσεις είναι εναντίων του σοφέρ. Τι δουλειά έχεις εδώ αν δεν πληρώνεσαι; Περνούσες και σου άρεσε; Μα αφού όλες οι δημοσιεύσεις τον σοφέρ κατηγορούσαν, τι σου άρεσε τόσο πολύ; Εσύ δεν είσαι διαμαρτυρόμενος παναθηναϊκός, είσαι γλύφτης. Μόνο αν είχες σκοπό να τους διώξεις όλους θα είχε κάποιο νόημα η παραμονή σου εδώ.


Μετά όμως διαβάζω κάποια από αυτά που γράφεις που είναι τελείως χαζά. Ή σε βλέπω να κολλάς με κάθε είδους ηλιθιότητες, όπως τώρα με τα bold. Και λέω ότι το άτομο γενικώς χάνει λάδια από παντού, οπότε όντως μπορεί και να είναι ερωτευμένο με τον Τζίγγερ και χωρίς να πληρώνεται. Κυκλοφορούν βλέπεις όλες οι διαστροφές. Μπορεί να σου έχει κολλήσει ότι ο Τζίγγερ είναι ο έρωτας της ζωής σου, ξέρω και γω;


Έτσι λοιπόν είμαι αναποφάσιστος. Είναι έρωτας για τα λεφτά ή έρωτας αφιλοκερδής; Βέβαια, θα μείνω με την απορία! Πάντως για το ότι είσαι κολλημένος δεν έχω καμιά αμφιβολία.

Ανώνυμος είπε...

Η γνώμη σας για μένα, Μαίρη και Μιμίκο, με τιμάει.

Όπως και η παντελής αδυναμία σας να σερβίρετε εναντίον μου κάτι άλλο από ψέμματα και παραμύθια.

Όσα ψευδώνυμα κι αν χρησιμοποιήσετε...

Τέλος.

Ξανθιώτης είπε...

Σε τιμάει, δε σε τιμάει, αυτή είναι η γνώμη μου. Και δεν λέω τίποτα πολύπλοκο. Όποιος διαβάζει αυτά που γράφεις τα βλέπει αυτά.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Χαχαχαχα έχω λιώσει στο γέλιο......

:-)))

Ξανθιώτη,τον άλλον τον απέλυσαν από τη DERBY. Αυτόν εδώ ακόμη τον κρατάνε.

Γιατί άραγε?

Ξανθιώτης είπε...

Καλά, κι ο άλλος ήταν και εκείνος φοβερό νούμερο. Είχε πει τα απίστευτα.

Μια που θυμηθήκαμε τα παλιά, εγώ άρχισα να διαβάζω τακτικά το blog τότε που ο Τσίγγερ είπε ότι θα φτιάξει ... εταιρία μάνατζερ !!!!!!!!!! TO ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!! Από τότε δεν τον αντέχω με τίποτα τον σοφέρ και αυτούς που τον γλύφουν!

Τότε λοιπόν είχε ανεβάσει ο "δεν τρώμε κουτόχορτο" ένα ποστ που δούλευε τον Τζίγγερ, και απάντησε ο pappas ότι ... "η πρόταση του Τζίγγερ είναι σοβαρή" !!!!!!!

Δηλαδή μιλάμε για άτομα καταπληκτικής αντίληψης!


Να, το βρήκα, διάβασέ το να θυμηθείς και να γελάσεις, έχει πολύ πλάκα κυρίως το ποστ του "Κουτόχορτου" αλλά και οι απαντήσεις του pappas:


http://www.gatezero.gr/2008/02/blog-post_07.html

Ανώνυμος είπε...

Το τραγικό είναι οτι ο πολυμετοχικός δουλεύει σαν την εταιρία μάνατζερ που έλεγε ο Τζίγγερ! Παίρνει παίχτες και τους πουλάει. Μελίσης, Ίβανσιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Εντόι. Μόνο που δεν κερδίζει αλλα χάνει λεφτά. :-((((