Δευτέρα, Φεβρουαρίου 01, 2010

Ο Ανδρέας πήρε τ'όπλο του...

Κατά μια έννοια ο Παναθηναικός,διοικητικά θυμίζει συχνά τα τελευταία 2 χρόνια την χθεσινή αντίπαλό του πριν φθάσει στο άρθρο 44. Το εγχείρημα της πολυμετοχικότητας αποδείχτηκε εκρηκτικό μείγμα καθώς καθεμία απ τις συνιστώσες του είχε το προσωπικό της πλάνο στο πίσω μέρος του μυαλού.Και ενώ ο Α.Βγενόπουλος υποτίθεται ότι είχε αποστασιοποιηθεί το καλοκαίρι και δεν είχε ακουστεί μέχρι τώρα,ξαφνικά χθες έριξε την ρουκέτα!
Και όντας ο Ανδρ.Βγενόπουλος,που τίποτα δεν λέει τυχαία,η δήλωσή του πρέπει να προσμετρηθεί πολύ προσεκτικότερα από την ατυχή του παρορμητικού Θανάση.
Παρ'ότι το "κι αν είναι Ολυμπιακοί" θα μπορούσε να θεωρηθεί σπόντα για την "αδελφική σχέση" Θανάση-Κόκκαλη,το να κατηγορήσει (ακόμα κι) ο Βγενόπουλος τους Γιαννακόπουλους για έλλειμμα παναθηναικοφροσύνης είναι way too much!Για έλλειμμα σοβαρότητας θα μπορούσε κανείς να τους εγκαλέσει με την εξυπνάδα με το Hummer του Χέισλιπ,αν και το περιστατικό βρωμάει Δημητράκη από χιλιόμετρα...
Λογικά μάλλον αναφερόταν στον τζιγγερικό περίγυρο: Μήτσου,Φιλιππίδης,κι ο επικοινωνιακός μηχανισμός της εσωστρέφειας ήταν εκεί...Τώρα γιατί ο Βγενό να προτιμήσει τις σιβυλλικές δηλώσεις που καθένας θα ερμηνεύσει κατά το δοκούν,και που καθένας εκ των άλλων μεγαλομετόχων μπορεί να θεωρήσει οτι απευθύνονταν σ'αυτόν,βυθίζοντας την ομάδα στην εσωστρέφεια,μόνο αβάσιμες υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε...
Η ουσία είναι ότι ακόμα κι αν έγιναν με την πρόθεση να προστατεύσει την ομάδα,είναι βέβαιο οτι θα την αποπροσανατολίσουν επικίνδυνα σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.Στην καλή αυτή εκδοχή θα αρκούσε μια δήλωσης στήριξης του Πατέρα,του προπονητή και των παικτών,κι ακόμα καλύτερα μια έμπρακτη κίνηση ενίσχυσης,για να ορθώσει τείχος απέναντι σ'αυτούς που συγχέουν την ομάδα με το προσωπικό τους συμφέρον όπως αυτό απορρέει απ την σχέση τους με τον κύριο μέτοχο,και χαίρονται όταν η ομάδα αποτυγχάνει.
Είναι βέβαιο οτι η τελική σούμα θα γίνει στο τέλος:γιατί αν τελικά το Πρωτάθλημα κατακτηθεί θα μπορεί να ισχυριστεί οτι έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους και άρα συνέβαλλε με τον τρόπο του στην επιτυχία.
Αν ομως η ομάδα αποπροσανατολιστεί και συνεχίσει να γκελάρει,κατορθώνοντας τελικά να χάσει ενα πρωτάθλημα απ το +8,σαφέστατα θα του καταλογιστούν ευθύνες και κάποιοι ίσως φτάσουν να ισχυριστούν οτι τυχόν αποτυχία πιθανόν να εξυπηρετούσε καλύτερα τα δικά του σχέδια...
Απ'οτι φαίνεται τέλος Μαιου θα πρέπει να γίνει ενα μεγάλο ξεκαθάρισμα και μακάρι να μην επιστρέψουμε σε αλήστου μνήμης ραλιστικές εποχές...
Στα αγωνιστικά τώρα,για άλλη μια φορά φάνηκε ότι στην ομάδα υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις:δίχως το Νίνη,μένει αναξιοποίητος ο Σισέ να βολοδέρνει,αποδεικνύοντας πόση ζημιά εκανε η περιθωριοποίηση Ιβανσιτς -Κλέιτον απ τον χρυσοπληρωμένο Ολλανδό.Ελλείψει Μάτος δεν υπάρχει αξιόπιστο back up ωστε να ξεκουράζονται ενίοτε Καραγκούνης-Κατσουράνης,ο Βύντρα αναγκαστικά ξαναέγινε δεξί μπακ καθώς είναι καλύτερος των 5(!) που αγόρασε ο Αντωνίου,ενώ μετά από 4 μεταγραφικές περιόδους ο φιλότιμος πλην "λίγος" Σαριέγκι παραμένει βασικός στόπερ,διαιωνίζοντας το ευάλωτο της αμυντικής μας γραμμής.
Αν 60 εκ.ευρώ μετά, κοιτάς τον πάγκο και δεν βλέπεις εναν παίκτη να σου αλλάξει την εικόνα ενός ματς σαν το χθεσινό,προφανώς κάτι έχει πάει λάθος στον σχεδιασμό της ομάδας και την αποτίμηση του έμψυχου υλικού.
Ακόμα κι έτσι, θα είναι πραγματική αυτοκτονία αν χαθεί αυτό το πρωτάθλημα,με αυτούς τους αντιπάλους...

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Squarelogic,

ο Βγενόπουλος δεν (πρέπει να) ήταν και τόσο αποστασιοποιημένος, εφόσον είναι γνωστό (από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ) ότι την πιο σημαντική απόφαση της σεζόν, δηλαδή την απομάκρυνση ΤενΚάτε και την πρόσληψη Νιόπλια, την έλαβε σε μίνι σύσκεψη μαζί με τον Βγενόπουλο και χωρίς να έχουν καλέσει κανέναν από τους άλλους μεγαλομετόχους.

Θα επαναλάβω λοιπόν εδώ το σχετικό υστερόγραφό από σχόλιό μου στην προηγούμενη ανάρτηση:

Σήμερα Η ΠΡΑΣΙΝΗ και το DERBY τα χώνουν στον ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ για τη γνωστή δήλωσή του. Αν τη διαβάσουμε between the lines, νομίζω ότι επιβεβαιώνει κάτι που έλεγα από καιρό. Ότι τη διοίκηση στην ΠΑΕ [έχει αφεθεί να] ασκεί η πρώην ΠΕΚ, με επικεφαλής τον Βγενόπουλο (και από δίπλα τον Πατέρα, το Νίκα και τον Ξυλά). Άλλωστε αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι για την αποπομπή ΤενΚάτε και την πρόσληψη Νιόπλια, ο Πατέρας είχε μίνι-σύσκεψη ΜΟΝΟ με τον Βγενό χωρίς να ειδοποιήσει τους άλλους μεγαλομετόχους. Είναι σαφές ότι η χτεσινή δήλωση του Βγενόπουλου είχε αρχηγικό χαρακτήρα και ταυτόχρονα χαρακτήρα θωράκισης του διοικητικού έργου του: καταγγέλοντας ότι υπάρχουν "παράγοντες του ΠΑΟ" που "δεν θέλουν να πάρουμε το πρωτάθλημα", ουσιαστικά προβάλλει αρχηγικά τον εαυτό του ενώ ταυτόχρονα κόβει προληπτικά κάθε περίπτωση να έβγαινε κανείς άλλος μετά το ματς και να ασκούσε κριτική ή μάλλον "κριτική" στην ομάδα. Όλα αυτά ενόψει και του καλοκαιριού με τις όποιες εξελίξεις στα διοικητικά...

Προσωπικά, οι έριδες των μεγαλομετόχων για τη διοίκηση δεν με απασχολούν, αν δεν με ενοχλούν κιόλας. Ωστόσο η κίνηση απόλυσης του ΤενΚάτε και πρόσληψης του Νιόπλια (+Βαζέχα) με βρήκε απόλυτα σύμφωνο έως και ενθουσιασμένο! Είναι μια κίνηση που πρέπει να στηριχτεί ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ! Είτε καταγράφεται στο Βγενόπουλο, είτε σε όποιον άλλον, δεν έχει σημασία.

Ας προσθέσω και τα εξής:

Θα ρωτήσεις ίσως, γιατί να "έχει αφεθεί να διοικεί την ΠΑΕ η πρώην ΠΕΚ υπό τον Βγενόπουλο". Νομίζω πως είναι εύκολο ν' απαντήσει κανείς σε αυτό.

Ο κύριος μεγαλομέτοχος δεν χάνει από αυτό καθόλου λεφτά (το βασικό που τον νοιάζει) περνώντας σε δεύτερο πλάνο διοικητικά. Το χρήμα έπεσε από την αύξηση μ.κ. και δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτός ξηλώθηκε γι' αυτό. Οικονομικά λοιπόν η ζημιά του είναι ουσιαστικά μηδενική. Από την άλλη, δεν μπορούσε πια να βαστήξει τη διοίκηση. Δεν τον έπαιρνε. Περνάει λοιπόν στη σκιά και αφήνει την ΠΕΚ να κάνει παιχνίδι και να εκτίθεται.

Οι Γιαννακόπουλοι εξαρχής δήλωσαν (κατ' επανάληψη) και πραγματικά κράτησαν απόσταση από τα διοικητικά. Δεν είχαν κανένα λόγο να αναμιχθούν στο ξεκίνημα της πολυμετοχικότητας και να υποστούν τις ενδεχόμενες φθορές του δύστροπου αυτού εγχειρήματος. Άφησαν λοιπόν και αυτοί την ΠΕΚ να κάνει παιχνίδι.

Χαρακτηριστική σε όλο αυτό το σκηνικό (και νομίζω επιβεβαιωτική των όσων λέω) ήταν η εξέλιξη της υπόθεσης ΤενΚάτε. Είναι γνωστό ότι τον ΤενΚάτε τον ήθελε για 2η χρονιά μόνο ο Βγενόπουλος (και οι συν αυτώ). Φαίνεται να πίστευαν για κάποιους λόγους (μάλλον απειρίας) στον Ολλανδό. Μόλις όμως είδαν ότι ο ΤενΚάτε πήγαινε να χάσει από το φθινόπωρο και αυτό το πρωτάθλημα (ειδικά αυτό), και επομένως να λουστούν τις συνέπειες, ανέκρουσαν πρύμναν και ... μίνι σύσκεψη Πατέρα-Βγενόπουλου, κ.λπ.

Αυτά.

Εγώ ξαναλέω: γουστάρω Νιόπλα (και Βαζέχα), βλέπω ότι η ομάδα απελευθερώθηκε μαζί τους, βλέπω ότι παίζει καλή μπάλα και ότι έχει αρχίσει να αποχτάει ψυχή. Μαζί τους έως το τέλος!

Ξανθιώτης είπε...

Συνήθως συμφωνώ μαζί σου, όμως αυτή τη φορά έχω διαφωνίες σχεδόν σε όλα:

1. Αν ο Βγενο έλεγε τους παίκτες "κότες" τότε θα έκανε κακό στην ομάδα. Τώρα δεν κάνει ούτε κακό, ούτε καλό. Κακό σίγουρα κάνουν οι παράγοντες που τρέχουν την ομάδα και οι οποίοι δεν θέλουν να πετύχει (αν όντως υπάρχουν τέτοιοι). Για παράδειγμα όσοι δεν ήθελαν αγορά αμυντικού.

2. Τα 60 εκατομμύρια είναι παραμύθι και στάχτη στα μάτια. Ας μην το συνεχίζουμε. Άλλωστε ποτέ δεν ειπώθηκε επίσημα. Τα παπαγαλάκια είναι που μεταδίδουν τέτοιες "πληροφορίες" και τέτοια γελοία ποσά. Βέβαια, πολύ σωστά υπονοείς ότι αν ξόδεψαν 60 εκ. γι αυτήν την ομάδα τότε είναι παντελώς άχρηστοι. Όμως έστω κι έτσι τα πολλά εκατομμύρια είναι ένας μύθος που συντηρείται από όσους θέλουν να βγάλουν προς τα έξω ότι ξεπεράσαμε την τσιγκουνιά της οικογένειας. Αυτό ΔΕΝ ισχύει!

Ξανθιώτης είπε...

Το προηγούμενο ήταν για τον square. Προφανώς οι σαχλαμάρες του Τζόνι είναι από άλλο παραμύθι. Μόνο για ανθρωποφάγους!

Ρε Τζόνι, όλα αυτά τα κατάλαβες καθώς τα πίνατε με τον Πατέρα στο κότερο ή τα ήξερες από πριν και τα κρατούσες κρυφά;;;


Ο ανθρωποφάγος!

Ξανθιώτης είπε...

Τζόνι: "Θα ρωτήσεις ίσως, γιατί να έχει αφεθεί να διοικεί την ΠΑΕ η πρώην ΠΕΚ υπό τον Βγενόπουλο".


Έλα μου, ντε!!!

Χα,χα, χα,χα! Βρε τι σκέφτεται ο Κλουζώ!

:-)))

squarelogic είπε...

ΤΤ,
πως δεν σε απασχολούν οι έριδες των μετόχων?
αφού αυτές θα τις κάνουν παντιέρα τα ΜΜΕ,και στην καλύτερη η ομάδα θα αποπροσανατολιστεί αντί να είναι συγκεντρωμένη στον στόχο.
Ας έβγαινε να πει ανοιχτά "εγώ είπα να βάλουμε 10-15 εκ.και ο τάδε είπε ΟΧΙ".Τώρα όλοι θα ετοιμάζουν τις αντεπιθέσεις τους.
Ακαιρη η δήλωση για τα δικά μας δεδομένα.Για τα δεδομένα του MrMIG
ίσως όχι...

ΥΓ.Και μένα μου αρέσει καλύτερα το δίδυμο και θάθελα να μείνει και του χρόνου αντί για νέα εξωτικά πειράματα.Γι'αυτό λέω οτι θα αρκούσε μια δήλωση ασπίδας για προεδρο κ προπονητές.

Ξανθιώτη
Πουθενά δεν γράφω οτι έπρεπε να τα χώσει στους παίκτες.Αλλωστε ότι μπορούσαν έπαιξαν.Οι λοόγοι που δεν μπορούσαν παραπάνω-κετός απ την ατυχία-γράφονται επιγραμματικά.
Με την κοινή λογική,αν ο Βγενό θέλειν να πάρει την ομάδα και να ρίξει Χρήμα,αρκεί να βγει τον Μαη ανοιχτά και να πει ποιος στέκεται εμπόδιο.Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η πίεση του κοσμου.

squarelogic είπε...

συγγνώμη για τους αναγραμματισμούς-κολλάνε λίγο τα πλήκτρα!

Τρίφυλλος είπε...

Σχετικά με τα διοικητικά, παραπέμπω σε προηγούμενο ποστ μου. Αυτό που λέει ο ΤΤ ισχύει, ότι δηλαδή ο άνθρωπος που επηρεάζει τις εξελίξεις (και τον, αρχικά κοινής αποδοχής, Πατέρα) περισσότερο από τους άλλους αυτή τη στιγμή είναι ο ΑΒ.
Πρόσφατα δημοσιεύματα 'κατευθυνόμενων' μέσων έκαναν λόγο για 'δυσαρέσκεια' του Τζίγκερ σχετικά με τη διετία διοίκησης Πατέρα, και ότι θέλει να προτείνει την επόμενη διετία να διοικηθεί η ομάδα από τον ...θείο του τον καπετάνιο (του οποίου η μαλάκυνση στον εγκέφαλο έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε πρόσφατα σε μία εκδήλωση στο Ρέθυμνο είπε 'ζήτω η ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης'!!).
Επίσης, προφανώς έχουν δίκιο οι 'νύχτα' και 'ξανθιώτης' να υποστηρίζουν ότι υπάρχει επιρροή της πλευράς Βαρδινογιάννη στη μη πραγματοποίηση των μεταγραφών, αλλά και ο Πατέρας, θα μπορούσε με μία, έστω 'πραξικοπηματική' ενέργεια να φεσώσει το ταμείο αγοράζοντας έναν ακριβό αμυντικό με δόσεις, και ας του έλεγε κανείς τίποτα! Είναι όμως ισορροπιστής (και αυτό είναι ίσως και το μοναδικό ελάττωμα που του βρίσκω κατά τη διοίκηση της ΠΑΕ).
Στα αγωνιστικά τώρα:
Τον Τεν Κάτε τον περάσαμε γενεές δεκατέσσερις (και δικαίως εν μέρει) όμως κανείς δεν ανέφερε ότι ο Νιόπλιας ήταν εκείνος που αυθαίρετα αποφάσισε, δύο παιχνίδια δικά μας (βάσει της εικόνας του αγώνα), να μην τα ρισκάρει και να κρατήσει το Χ. Για μένα σα λογική απαράδεκτη και τελείως ΜΗ Παναθηναϊκή. Ειδικά με την ΑΕΚ δεν υπήρχε έως το 70' η παραμικρή ένδειξη ότι επρόκειτο να κινδυνεύσουμε, σε μία αντεπίθεση έστω, να δεχτούμε το γκολ. Έπρεπε να ρισκάρει κι άλλο. Αντ' αυτού, έβαλε στο παιχνίδι τον λιγότερο δημιουργικό μας παίχτη (Σιμάο), χωρίς όμως έστω ταυτόχρονα να δώσει εντολή σε κάποιον άλλο να ανέβει. Με αυτά, ενώ έως το 70 είχαμε επτά κλασσικές ευκαιρίες, στο τελευταίο 25λεπτο δεν πατήσαμε περιοχή. Τα ίδια με την Άρη, έκανε την αλλαγή Λέτο στο 88', χωρίς μάλιστα να προσθέσει επιθετικό, αλλά βγάζοντας το Χριστοδουλόπουλο.
Καταλαβαίνω ότι ένας νέος προπονητής θέλει στήριξη, αλλά ο μόνος τρόπος να χάσουμε αυτό το πρωτάθλημα είναι να μπούμε σε αυτή τη λογική της ισοπαλίας και να οχυρωθούμε πίσω από τη βαθμολογική διαφορά. Αλίμονό μας αν συνεχίσει να σκέφτεται έτσι ο Νιόπλιας. Η διαφορά θα εκμηδενιστεί χωρίς να το καταλάβουμε.
Φιλικά προς όλους,
Ο Τρίφυλλος

Ξανθιώτης είπε...

Square, μάλλον δεν κατάλαβες το ειρωνικό μου σχόλιο σχετικά με τις "κότες".

Αυτό που εννοούσα ήταν ότι αν κάποιος μέτοχος θίξει τους παίκτες, τότε σαφώς υπάρχει πρόβλημα και είναι προφανής ανάμιξη. Και ρίχνει την ψυχολογία των παικτών, δηλαδή ότι χειρότερο. Θυμήσου ποιος είπε "κότες" τους παίκτες, πότε και γιατί. Αυτό είναι κατάπτυστο.

Αντίθετα, αν τα χώσει στους μετόχους ή τους παράγοντες, δεν υπάρχει πρόβλημα. Για πολλούς λόγους: α) δεν παίζουν οι παράγοντες, οπότε δεν μας νοιάζει η ψυχολογία τους. β) οι παίκτες ήδη τα ξέρουν από μέσα πριν από μας και έτσι η δήλωση δεν τους επηρεάζει. Αν είναι αλήθεια, ξέρουν ότι είναι αλήθεια, αν είναι ψέματα ξέρουν ότι είναι ψέματα. Δεν περιμένουν τις εφημερίδες για να μάθουν τι γίνεται στην ομάδα τους.


Οπότε, όλος αυτός ο θόρυβος είναι για τις εφημερίδες και μόνο. Δεν έχει καμιά ουσία. Εκτός βέβαια από το ότι οι μέτοχοι δεν είναι αγαπημένοι μεταξύ τους. Αυτό όμως το ξέρουμε, πάμε παρακάτω...

Ξανθιώτης είπε...

Τρίφυλλε, είπαμε ότι ο σοφέρ είναι παντελώς ανίκανος. Ακόμη και ο Τζόνι το λέει αυτό!

Όχι όμως και να θέλει πίσω τον καπετάνιο σε αυτή την ηλικία! Αυτό ούτε ο Τζόνι δεν θα το σκεφτόταν, ούτε ο σοφέρ.

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelog,

για τις κόντρες των μεγαλομετόχων είπα, ακριβέστερα, ότι "δεν με απασχολούν, αν δεν με ενοχλούν κιόλας". Έχεις δίκιο ότι τα μμε βρίσκουν σε αυτές αφορμές για να ανακατεύουν και να αποπροσανατολίζουν την ομάδα. Όμως δεν πιστεύω πως τα μμε έχουν απεριόριστη ισχύ και επίδραση ειδικά πάνω στη φετινή ομάδα.

Νομίζω πως η φετινή ομάδα (πέρα από το ότι είναι αντικειμενικά καλύτερη από των υπόλοιπων διεκδικητών του τίτλου) είναι "κλειδωμένη" πάνω στο στόχο της.
Και η παρέμβαση του Βγενόπουλου είχε, όπως είπα, αυτόν τον σκοπό: να μην αφήσει να γυρίσει το κλειδί ανάποδα ούτε κατά ένα χιλιοστό!

Και αυτό πρέπει να γίνει, και ημών των οπαδών βοηθούντων! Όχι επειδή το θέλει ο Βγενόπουλος, αλλά επειδή είναι απόλυτα ζωτικής σημασίας ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ να πάρει φέτος το πρωτάθλημα (και αν γίνεται το Νταμπλ). ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ! Διότι είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία και ΠΡΕΠΕΙ να δοθεί το καίριο "θανάσιμο" χτύπημα στον αιώνιο αντίπαλο. Και δεν θα δοθεί ούτε με δηλώσεις, ούτε καν με ξόδεμα εκατομμυρίων για μεταγραφές το καλοκαίρι. Θα δοθεί ΜΟΝΟ αν πάρουμε τον τίτλο!!!

Κατά τα άλλα, οι διευκρινήσεις του Βγενό, που βλέπω στα σημερινά φύλλα, δικαιώνουν τις σκέψεις μου, ότι οι δηλώσεις του είχαν χαρακτήρα αρχηγικό και έγιναν για να προλάβουν κάθε απόπειρα εκ των έσω "κριτικής" (=θαψίματος) της ομάδας, που ο ίδιος εμφανέστατα διοικεί.

Υ.Γ. στην IQ -6 Σουπιά της Σκ.-Ξ.,

που βγαίνει από την τρύπα της αυστηρά και μόνον όποτε η ομάδα γκελάρει, ή έχει κάποιο πρόβλημα, τι ν' απαντήσω;
Ότι δεν χρειάζεται να είσαι στο κότερο για να μπορείς να διαβάσεις πίσω από δυο-τρεις απλές φρασούλες; Ή ότι απλά επιβεβαιώνει διαρκώς τα ανέκδοτα με τις Ξανθιές;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ!"

Το κήρυγμα στη διοίκηση σου που "ξεκατινιάζεται" κάθε λίγο και λιγάκι λόγω προσωπικών συμφερόντων που είναι υπεράνω της ομάδας.

Οι φίλαθλοι είναι κοντά στην ομάδα. Την Κυριακή γέμισαν το γήπεδο παρά την απογοήτευση τους που δεν αγόρασαν ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ παρόλο που οι αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας είναι παραπάνω από εμφανείς.

Και σταμάτα να το παίζεις ο κλανόμαγκας του blog κάνοντας χυδαίες επιθέσεις από την ασφάλεια του πληκτρολογίου σου. Για σένα το λέω, όχι για μένα.

Ο κόσμος είναι μικρός. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πάντως όσο και να το θέλουν μερικοί, σε εποχές Μίτου, Ραγκουέλ και Βόουτερ δε ξαναγυρνάμε. Και αυτό το οφείλουμε στον Βγενό που "ξεσήκωσε" έναν κόσμο που δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Και πάλι ο κόσμος του ΠΑΟ δε ξέρει τι κάνει τώρα.

Νομίζω πως ήρθε η ώρα ο φίλαθλος του ΠΑΟ να στηρίξει μεν την ομάδα στην ηρωική προσπάθεια που κάνει να κατακτήσει τον τίτλο ΑΛΛΑ και να ΚΡΑΞΕΙ τους δικοικούντες για την επανελειμμένη ΚΟΡΟΙΔΙΑ και ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ τους.

Είναι υποχρέωση μας.

Υ.Γ. Κατάπτυστες και οι δύο Παναθηναικές εφημερίδες. Νομίζω πως εκφράζουν οπαδούς επιπέδου Τουρτούρα και μόνο. Αγνοήστε τις ώστε να κλείσουν.

squarelogic είπε...

ΤΤ
Συμφωνώ με την σημασία του φετινού τίτλου και ελπίζω η παρέμβαση Βγενό να έχει τις συνέπειες που λες.Ηδη σημερα έριξε τους τόνους και ουσιαστικά 'απάλλαξε" των κατηγοριών τους συμμετόχους του.

Ξανθιώτη,
ας ελπίσουμε οτι η ομάδα δεν θα επηρεαστεί.

Πάντως κι εγώ έχω ακούσει ότι αυτός ο Αινστάιν ο ραλίστας σκέφτεται να προτείνει τον Καπετάνιο για πρόεδρο!Αυτός έφυγε ως παρωχημένος εδώ και 12 χρόνια,τώρα που ραμολίρισε τελείως θα τον επαναφέρει?
Νομίζω οτι αν γίνει τέτοια πρόταση θα δούμε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ και θα είναι το τέλος της φαμίλιας στην ομάδα!

Ανώνυμος είπε...

"Και σταμάτα να το παίζεις ο κλανόμαγκας του blog κάνοντας χυδαίες επιθέσεις από την ασφάλεια του πληκτρολογίου σου. Για σένα το λέω, όχι για μένα. Ο κόσμος είναι μικρός. ;-)"

Αχού το μου αχού το μου! Δεν άντεξες να σου πειράζω τον αγαπούλη σου κι αμέσως ξεσπάθωσες! Με συγκίνησες πάλι.

Και ναι, ο κόσμος δεν είναι απλά μικρός. Είναι πάρα πολύ μικρός!

:-ppp

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelog,

ναι, οι τόνοι έπεσαν. Η παρέμβαση του Βγενόπουλου ήταν καίρια! Από κάθε άποψη. Και σε ό,τι αφορά τη θωράκιση της ομάδας έπειτα από μια δεύτερη ψιλογκέλα, αλλά και σε ό,τι αφορά τη θωράκιση του Πατέρα έπειτα από ένα δεκαήμερο έντυπων φημών περί αντικατάστασής του στο τέλος της σεζόν. Μ' ένα σμπάρο, δυο τρυγώνια.

Άλλωστε ξέρει, πως αν η χρονιά χαθεί, τότε θα χάσει και ο ίδιος κάθε ελπίδα για δραστικότερη παρουσία στην ΠΑΕ: γνωρίζει ότι οι άλλοι άφησαν την ΠΕΚ να διοικήσει (γι' αυτό και ο ίδιος έξυπνα "αποστασιοποιήθηκε", ώστε να μη δίνει στόχο) και πως, αν χαθεί η χρονιά, θα πέσουν πάνω της/του όλες οι ευθύνες. Αλλιώς, δλδ για ψύλλου πήδημα, δεν υπήρχε περίπτωση να ... ξε-"αποστασιοποιούνταν".

Με μια έννοια είναι ευτύχημα ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ όλο αυτό το πακέτο. Γιατί δεν νομίζω ότι ο Βγενόπουλος - έχοντας πλέον βγει στο "πεδίο μάχης" και μάλιστα αρχηγικά - θα αφήσει να χαθεί η σεζόν. Το μήνυμα που έδωσε, ήταν νομίζω πολύ ηχηρό και προς τα αποδυτήρια.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square ξέχασα να αναφέρω ότι συντάσσομαι με τη δημοσίευση σου και ότι το καλοκαίρι ΠΡΕΠΕΙ να δρομολογηθούν εξελίξεις στα διοικητικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ποιός θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Νομίζω πως από τα υπάρχοντα "μοντέλα", η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από το Βγενόπουλο είναι μονόδρομος. Φαίνεται ότι ο άνθρωπος αυτός έχει διάθεση να επενδύσει στην ομάδα και ότι ο Βαρδινογιάννης (και δυστυχώς και οι Γιαννακοπουλαίοι) λειτουργεί ανασταλτικά σε αυτόν τον τομέα.

Ελπίζω με τη λήξη του πρωταθλήματος να "δώσει" με μια συνέντευξη τύπου "ονόματα και διευθύνσεις". Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο εφησυχασμένος κόσμος του ΠΑΟ.

Γιατί δε μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Είναι αρρώστεια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ:

1.
ΞΥΛΟ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ! ΓΡΟΘΙΑ ΤΟΥ ΝΤΙΟΓΚΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ! ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ.-

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης ο Ντιόγκο μπήκε σε έξαλλη κατάσταση στο γυμναστήριο, έβριζε στα βραζιλιάνικα τον Παπαδόπουλο και δίχως οι υπόλοιποι να καταλάβουν τι συμβαίνει, του όρμησε και άρχισε να τον χτυπά με μπουνιές! Ο νεαρός μέσος θέλησε να ανταποδώσει και οι δύο τους ήρθαν στα χέρια, αλλά κάποιοι συμπαίκτες τους που ήταν κοντά, έτρεξαν και τους χώρισαν.

- Και που ν' αρχίσουνε κι οι κορνέδες!!!

2.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΠΑΟΚ 4-0!
Mια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας του ΠΑΟΚ με το θριαμβευτικό 4-0. Στους «Ζωσιμάδες» αν κάποιος δεν ήξερε ποια ομάδα βρίσκεται που στον βαθμολογικό πίνακα, εύκολα θα μπορούσε να μπερδευτεί. Από την μία υπήρχε ο ΠΑΣ που αν και παλεύει να σωθεί, αν και έπαιζε με 8 διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με το παιχνίδι με την Λάρισα ήταν μια κλάση ανώτερος από τον ΠΑΟΚ. Και από την άλλη ο «δικέφαλος του βορρά» που δεν δικαιολόγησε σε κανένα σημείο την βαθμολογική του θέση. Δεν μπόρεσε σε 90 λεπτά να κάνει τίποτα.

- :-)))))

Ανώνυμος είπε...

Για σκεφτείτε ποσα μάθαμε αυτό τον 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκο.
Μάθαμε
* οτι δεν είναι κακό να νικάς με 1-0.
* οτι δεν πειράζει να παίζεις με 2 αμυντικά χαφ.
* οτι και το ροτέισιον καλό είναι.
* οτι δεν ειναι προδοσία και ατίμωση της ιστορίας της ομαδας να νικήσει στο 90' ενα Πιερικό.
* οτι σημασία εχει να πάρεις το πρωτάθλημα κι όχι αν παίζεις μπαλάρα.
* ότι δεν είναι θανάσιμο αμάρτημα να πουλάει η ΠΑΕ ποδοσφαιριστές, ίσα-ίσα αυτό αποτελεί δείγμα ικανότητας.
* οτι μπορούμε να χαρούμε ένα γκολ, μια νίκη, ακόμα κι αν στην ομάδα παίζουν δανεικοί παίκτες.
* οτι δεν ειναι προδοσία και κακομεταχείριση του κόσμου τα ηλεκτρονικά και ονομαστικά εισιτήρια.
* οτι είναι μαγκια να λειτουργει η ΠΑΕ με επιχειρηματική λογική.
* οτι μπορεί ο Πρόεδρος να εχει σύμβουλους Αεκτσήδες.
* οτι δεν είναι προδοσία να συμμετέχεις στη Σούπερ Λίγκα μαζί με τον ΟΣΦΠ, ούτε να συζητάει ο Πρόεδρος του ΠΑΟ με τον Κόκκαλη.
* οτι δεν είναι σωστό να αποδοκιμάζουμε τους παίκτες και τον προπονητή όσο διαρκεί ενα παιχνίδι, και φυσικά πολύ περισσότερο όταν προπορεύεται στο πρωτάθλημα.
* οτι δεν είναι απαραίτητο να κερδίσεις τον ΟΣΦΠ εκτός έδρας αν την αποστολή σου τη συνοδεύει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ.
* ότι δεν αποκλείεται να χάσεις εκτός έδρας από τον ΟΣΦΠ ακόμα κι αν την αποστολή σου τη συνοδεύει ο πρόεδρος.
* οτι δεν είναι απαράδεκτο να μην ανανεώνεις έγκαιρα με ένα από τα αστέρια της ομάδας και ότι δεν είναι απαραίτητο ο συγκεκριμένος παίκτης να έχει βαρίδια στα πόδια του και να ψευτοπαίζει γι' αυτό το λόγο.
* οτι επιτρέπεται να χαλάσει μια μεταγραφή αν η άλλη πλευρά ζητάει υπερβολικά πράγματα.
* οτι υπάρχουν μμε κυκλώματα και δημοσιογράφοι που κάνουν συνειδητά πόλεμο στον Παναθηναϊκό.
* οτι υπήρξε επικεφαλής στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάποιος Γκαγκάτσης, που έπαιζε εχθρικό ρόλο για τον ΠΑΟ.
* ότι όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε και Παράγκα, που μάλιστα μας στέρησε μερικά πρωταθλήματα.
* ότι το να φωνάζεις ενάντια στη διαιτησία όταν σε αδικεί, δεν σημαίνει ότι είσαι στημένος για να κρύψεις αδυναμίες της ομάδας σου.
* ότι "χρόνια τώρα", όπως είπε ο Α. Βγενόπουλος, υπήρχαν στον ΠΑΟ άνθρωποι που χαίρονταν όταν έχανε.

Κωστας Γκόντζος
Derby sports

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ε και Τουρτούρα?

Τι αποδεικνύεις με τη μαλακία που παρέθεσες?

Ααααα κατάλαβα.

Μας γνωστοποιείς τις θέσεις του αφεντικού σου συν ότι θες πάλι να αποπροσανατολίσεις τους αναγνώστες του "δημόσιου αυτού χώρου" (μην το πείτε σε κάποια άλλη ψυχή ότι τα blogs είναι δημόσια γιατί θα βγάλει τη σβάστικα και θα πάει Ολλανδία να συναντήσει τον αγαπημένο της).

Α ρε κακομοίρη που χαίρεσαι με τις μαλακίες των άλλων και δεν κοιτάς την καμπούρα σου. Πρώτα κάνεις αυτοκριτική και μετά κριτική.

Φουκαρά...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Που'ναι οι μεταγραφές ΜΑΛΑΚΕΣ?

οεο........

Ξανθιώτης είπε...

Μαύρη Νύχτα, ο Τουρτούρας είναι ο ντετέκτιβ του αθλητικού ρεπορτάζ. Είναι αυτός που ψάχνει και βρίσκει αυτά που οι υπόλοιποι δεν μπορούν να φανταστούν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα!

Να, για παράδειγμα, πιο πάνω βρήκε ότι από πέρσι στην ΠΑΕ κουμάντο κάνει ο Βγενόπουλος μέσω της ΠΕΚ! Και μόνο αυτός! Όποιος πει κάτι κακό για τη διοίκηση, κακολογεί τον Βγενόπουλο. Οι υπόλοιποι δεν υπάρχουν. Ο σωφέρ έχει ξεχάσει ότι έχει μετοχές. Οι Γιαννακόπουλοι είναι στην απομόνωση. Μόνο ο Βγενόπουλος υπάρχει και μόνο αυτός κάνει κουμάντο.

Ανάλυση Τουρτούρα, ε; Φοβερός δεν είναι; Δεν βγάζει γέλιο;

Τρίφυλλος είπε...

Φίλε ανώνυμε,
Για να δούμε λοιπόν τι μάθαμε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο:

* οτι δεν είναι κακό να νικάς με 1-0 ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ +6.
* οτι δεν πειράζει να παίζεις με 2 αμυντικά χαφ ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ.
* οτι δεν ειναι προδοσία και ατίμωση της ιστορίας της ομαδας να νικήσει στο 90' ενα Πιερικό ΑΡΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ
* οτι σημασία εχει να πάρεις το πρωτάθλημα κι όχι αν παίζεις μπαλάρα ΑΚΡΙΒΩΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΧΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.
* ότι δεν είναι θανάσιμο αμάρτημα να πουλάει η ΠΑΕ ποδοσφαιριστές, ίσα-ίσα αυτό αποτελεί δείγμα ικανότητας ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ
* οτι μπορούμε να χαρούμε ένα γκολ, μια νίκη, ακόμα κι αν στην ομάδα παίζουν δανεικοί παίκτες ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΚΟ.
* οτι δεν ειναι προδοσία και κακομεταχείριση του κόσμου τα ηλεκτρονικά και ονομαστικά εισιτήρια ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ 'ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ' ΜΕ ΤΗ Θ. 13 ΑΠ' ΕΞΩ
* οτι είναι μαγκια να λειτουργει η ΠΑΕ με επιχειρηματική λογική ΕΙΠΕΣ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ: ΛΟΓΙΚΗ
* οτι δεν είναι προδοσία να συμμετέχεις στη Σούπερ Λίγκα μαζί με τον ΟΣΦΠ, ούτε να συζητάει ο Πρόεδρος του ΠΑΟ με τον Κόκκαλη ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ
* οτι δεν είναι σωστό να αποδοκιμάζουμε τους παίκτες και τον προπονητή όσο διαρκεί ενα παιχνίδι, και φυσικά πολύ περισσότερο όταν προπορεύεται στο πρωτάθλημα ΛΑΘΟΣ: ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ 'ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ' ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ
* οτι δεν είναι απαραίτητο να κερδίσεις τον ΟΣΦΠ εκτός έδρας αν την αποστολή σου τη συνοδεύει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΠΑΙΖΕΙ 5Χ5 ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΝ ΓΚΟΝΤΖΟ.
* οτι δεν είναι απαράδεκτο να μην ανανεώνεις έγκαιρα με ένα από τα αστέρια της ομάδας και ότι δεν είναι απαραίτητο ο συγκεκριμένος παίκτης να έχει βαρίδια στα πόδια του και να ψευτοπαίζει γι' αυτό το λόγο ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
* οτι επιτρέπεται να χαλάσει μια μεταγραφή αν η άλλη πλευρά ζητάει υπερβολικά πράγματα ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
* οτι υπήρξε επικεφαλής στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάποιος Γκαγκάτσης, που έπαιζε εχθρικό ρόλο για τον ΠΑΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΝΑΣ ΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΑΝΩ
* ότι όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε και Παράγκα, που μάλιστα μας στέρησε μερικά πρωταθλήματα ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΧΕΤΑΙ
* ότι το να φωνάζεις ενάντια στη διαιτησία όταν σε αδικεί, δεν σημαίνει ότι είσαι στημένος για να κρύψεις αδυναμίες της ομάδας σου ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ
* ότι "χρόνια τώρα", όπως είπε ο Α. Βγενόπουλοςυπήρχαν στον ΠΑΟ άνθρωποι που χαίρονταν όταν έχανε -ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ

Φιλικά,
Ο Τρίφυλλος

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Φίλε Τρίφυλλε απλά.......RESPECT τίποτε άλλο. :-))

Ο ανώνυμος έχει ονοματεπώνυμο:

Τζόνυ Τουρτούρας.

Άδικα χαλάς το πληκτρολόγιο σου (πως λέμε σάλιο).

Στου Τουρτούρα την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Από τα λίγα αλλά καλά Γκοτζαλάκια. ;-)

Ανώνυμος είπε...

"Τι αποδεικνύεις με τη μαλακία που παρέθεσες?"

Έτσι ε καληΝύχτα; Ώστε δεν το έβαλες εσύ, που, οπως έχεις επανειλημμένα πει, διαβάζεις και ακούς ανελλειπώς το Γκοτζίλα.

:-pp

Ήταν πάντως πολύ χρήσιμη ανάρτηση και μπράβο! Γιατί προκάλεσε την απάντηση του Τρίφυλλου, που έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

Η ουσία είναι, για μένα, ότι αυτά γράφτηκαν όπως φαίνεται μετά την αρχηγική παρέμβαση του Βγενόπουλου, η οποία - ακόμα πιο ενδιαφέρον - οδήγησε και στο χτεσινό ξαφνικό "ραντεβού" με τον "ανήσυχο" Ραλίστα.

Όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι θα έχουμε καταλυτικές εξελίξεις!

Υ.Γ. Κατά τα άλλα, δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει για τον Βγενόπουλο η ΣΟΥΠΙΑ της Σκ.-Ξ., που ούτε λίγο ούτε πολύ έχει πρόσφατα γράψει (ανάμεσα σε άλλα χυδαία και εμετικά) ότι τον έχει - μαζί και με τους Γιαννακόπουλους - για φτύσιμο.

Ανώνυμος είπε...

O Νικόλας Πατέρας μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τον δύσκολο αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ:

"Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να πετύχουμε τους στόχους μας και μέσα σε αυτό γίνεται και η προσπάθεια που γίνεται από τον Σαλπιγγίδη και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι με τη Λάρισα θα το πάρουμε. Σεβόμαστε κάθε ομάδα αλλά πρέπει να πετύχουμε τον στόχο μας, γιατί είναι μονόδρομος για μας φέτος το πρωτάθλημα".

Αντίρρηση κανείς;

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παρουσιάζεται να ήταν αυτός που θέλησε να μάθει τις προθέσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου ενόψει του διοικητικού συμβουλίου.

Παράλληλα, o Tζίγγερ δεν δίστασε να εκφράσει κάποιες ενστάσεις αναφορικά με την οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ, με τον «Mr MIG» να απαντά ότι όλοι πρέπει να προσφέρουν όσο μπορούν για την ενίσχυση της ομάδας.

Επίσης, ο Ανρδέας Βγενόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίο θα πρέπει να συμμετάσχουν όλοι οι μέτοχοι προκειμένου να μην αλλάξει η μετοχική δομή της εταιρείας.

Μόλις ο λόγος έφτασε στο θέμα του προέδρου ο «Βγενό» έδειξε κάθετος στην παραμονή του Νικόλα Πατέρα, τον οποίο κρίνει ότι τα έχει καταφέρει μια χαρά στην μέχρι τώρα θητεία του. Μάλιστα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος φαίνεται να ζήτησε ομόφωνη στήριξη στον Νικόλα Πατέρα, προφανώς για να μην υπάρχουν μετέπειτα κλυδωνισμοί στην ομάδα.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κράτησε επιφυλακτική στάση επί του θέματος, τονίζοντας ότι πρώτα πρέπει να τακτοποιηθούν τα οικονομικά ζητήματα που «καίνε» την ΠΑΕ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κράτησε επιφυλακτική στάση επί του θέματος, τονίζοντας ότι πρώτα πρέπει να τακτοποιηθούν τα οικονομικά ζητήματα που «καίνε» την ΠΑΕ."

Κοινώς να μη δώσει μία.

Ο Πατέρας κρίνεται πετυχημένος και πρέπει να μείνει.

Αλλά να επενδυθούν και χρήματα ρε παιδιά, όχι μόνο από τα έσοδα του Champions League.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ότι ο Πατέρας κρίνεται ώς τώρα επιτυχημένος. Ο Αντωνίου όχι.

Γιατί αν είναι να επενδυθούν πάλι χρήματα για ... 6 δεξιούς μπακ ώστε να παίζει πάλι εκεί ο Βύντρα και για 3 σέντερ φορ ώστε να ξαναπαίζει εκεί ο Σαριέγκι, τότε άσε το καλυτερα.

Να επενδυθούν χρήματα αλλά ορθολογικά! Π.χ. για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο, γιατί θα είναι κατά 1 χρόνο μεγαλύτερος και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας στην ομάδα που να μπορεί να κάνει τη δουλειά που κάνει ο ίδιος.

Και φυσικά, πρώτιστα, για να βρεθεί ένας σύγχρονος κεντρικός αμυντικός κλάσης.

squarelogic είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά στο μπάσκετ?
Πως τον ήπιαμε έτσι?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square η ομάδα του μπάσκετ έχει προβλήματα και υπάρχουν δικαιολογίες για αυτά τα προβλήματα αλλά νομίζω πως μετά από μια δεκαετία και βάλε συνεχών επιτυχιών, 5 ευρωπαικά, 2 τρεμπλ κλπ κλπ έπρεπε κανονικά να είχε την πίστωση χρόνου και την ασυλια ακόμα και να μην πάρει ένα ευρωπαικό (μα τι λέω?), να χάσει και ένα πρωτάθλημα (μα τι λέω?) κλπ κλπ. Η ομάδα έχει τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης και πολύ καλούς παίκτες (ελλείψεις όλες οι ομάδες έχουν....πχ ένα τριάρι από την εποχή του Σισκάουκας....αλλά πέρισυ πήραμε το τρεμπλ με αντίπαλο τον Λιθουανό...).

Εκείνο που με ενοχλεί πιο πολύ είναι η κακόπιστη κριτική που ακούγεται εναντίον του Ομπράντοβιτς (μεγάλη αχαριστία), το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΠΡΑΣΙΝΗΣ και αυτό:

http://www.sport24.gr/html/ent/617/ent.342617.asp

Σημάδια πανικού και διάλυσης.

ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Αυτό το παιδί (ο Δημητράκης) πρέπει να είναι psycho (μάλλον πήρε από το Θανάση γιατί ο Παύλος είναι ήπιων τόνων).

Εκείνο που με φοβίζει είναι το καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Ζέλικο και πολλών παικτών λήγουν. Και πολύ φοβάμαι πως αν χαθούν οπι φετινοί στόχοι και συνεχίσει αυτή η σπαμωδική αντίδραση, τότε τα χειρότερα έπονται. Ελοχεύει ο κίνδυνος η ομάδα το καλοκαίρι να διαλυθεί και πολύ φοβάμαι πως αν γίνει αυτό που υποτπεύομαι θα επιστρέψουμε σε εποχές Κουμουρτζόγλου και Πολίτη.

Ας χάσουν το ευρωπαικό, το κύπελλο, το πρωτάθλημα. Χαλάλι τους. Μας έχουν χαρίσει τόσες χαρές.

Εφιστώ την προσοχή στους παράγοντες του μπασκετικού ΠΑΟ να επικρατήσει η σύνεση και η λογική γιατί η πανωλεθρία δεν έχει έρθει ακόμη.

Α και κάποιος ας "μαζέψει" τον psycho. Τόσα φάρμακα έχουν.

Υ.Γ. Σειρά μου για ερώτηση τώρα. Τι ακριβώς επιδιώκει ο Βγενό? Έχει καταλάβει κανείς?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Για αυτό υποστηρίζω ότι οι σκεπτόμενοι Παναθηναικοί πρέπει να "ρίξουν μαύρο" σε αυτές τις φυλλάδες.

Ο Γκότζος τόσα χρόνια (by the way άκουσα με μαζοχιστική διάθεση το νοσταλγό χθες στο ράδιο και μου' ρθε να ξεράσω....έτσι δεν έκαναν ούτε μετά το διαφωτισμό όταν οι αντιδιαφωτιστές ήλπιζαν σε παλινόρθωση) και ο Δημητράκης τώρα πάνε να μας εξομοιώσουν με τους γαύρους.

ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ......"με τη μαλακία που τους δέρνει" και εμάς μαζί που αγοράζουμε τα εμετικά αυτά φύλλα για να "ταίσουμε" την "αρρώστεια" μας.

Αναμένω αντίδραση των οργανωμένων ΥΠΕΡ της ομάδας και ΚΑΤΑ του Δημητράκη.

Κάποιος πρέπει να τον βάλει στη θέση του.

squarelogic είπε...

H αντίδραση που ήθελες ήρθε με τον καλύτερο τρόπο...
Σήμερα χίλιοι περίπου ομοιδεάτες έδειξαν τι θα πει Παναθηναικός και γιατί διαφέρει από άλλες ομάδες!

«Είστε η ομάδα που μας κάνει υπερήφανους τα τελευταία χρόνια. Τόσα χρόνια μας στηρίζετε εσείς. Τώρα σας στηρίζουμε εμείς…», ήταν τα λόγια των οπαδών του Παναθηναϊκού που συγκεντρώθηκαν έξω απ το κλειστό του ΟΑΚΑ,όχι για να πετάξουν κορνέδες όπως αλλού,αλλά για να εμψυχώσουν την κραταιά ομάδα που κλυδωνίζεται.

Στον Σπανούλη που ζήτησε συγγνώμη για τις 2 κακές εμφανίσεις και ήητες...
"Μην ζητάς συγγνώμη. Έχετε νικήσει όλες τις ομάδες της Ευρώπης. Δεν μας ενδιαφέρει αν τα χάσετε όλα. Μας στηρίζετε 15 χρόνια, τώρα θα σας στηρίξουμε εμείς"

Respect στα αδέλφια!

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

για το μπάσκετ συμφωνώ και μαζί σου και με τον καληΝύχτα (θυμίζοντάς του, πως όταν τα έχωνα ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ πράσινες φυλλάδες σαν αναξιόπιστες, ήμουν κακός γιατί έπρεπε να τα χώνω μόνο στο Derby).

Αλίμονο αν τα βάλουμε με αυτή την ομάδα, τους Γιαννακόπουλους, τους παίκτες και τον προπονητή της! Μα είναι δυνατόν; Ψυχωτικοί Γαύροι δεν θα γίνουμε ποτέ και πραγματικά με συγκίνησε η πρωτοβουλία των οπαδών μας, που πήγαν έξω από το κλειστό για να σταθούν σ' αυτή την ομαδάρα!

Θα μου επιτρέψεις να μεταφερθώ τώρα στην καθαυτό μπάλα, γιατί έγινε κάτι στα αποδυτήρια της ποδοσφαιρικής ομάδας που με προβλημάτισε.

Χτες, , λέει το ρεπορτάζαφού τους έδειξε βίντεο από το ματς με την ΑΕΚ, 0 ΝΙΟΠΛΙΑΣ έδωσε και πάλι (!!!) εξηγήσεις στους παίκτες για την αντικατάσταση του ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ στο 70φεύγα σ' εκείνο το παιχνίδι. Πώς;;;; Τι;;;

Συγκεκριμένα, τους είπε:

"Όταν κάνω μια αλλαγή, ή δεν βάζω κάποιον παίκτη, δεν σημαίνει ότι έχω κάτι μαζί του ή θέλω να τον φάω. Τα λέω αυτά γιατί στο ματς με την ΑΕΚ έγινε τόση κουβέντα για την αλλαγή του Καραγκούνη. Η ΑΕΚ είχε αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και δυο φορές ο Βύντρα και ο Ζιλμπέρτο έκαναν φάουλ για να τους σταματήσουν. Έπρεπε λοιπόν να μπει ένας φρέσκος παίκτης στη μεσαία γραμμή καθώς η ΑΕΚ παρέμενε με τρεις επιθετικούς και προσπαθούσε να παίξει στις αντεπιθέσεις. Έβαλα τον ΣΙΜΑΟ και έπρεπε να βγάλω έναν από τους ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ή ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ. Έβγαλα τον δεύτερο, διότι και από το παιχνίδι στην Πορτογαλία είχε επιστρέψει κουρασμένος. Είμαι εδώ και ό,τι πρόβλημα έχετε, να μου το λέτε."

ΜΙΑ ΧΑΡΑ τα είπε ο Νιόπλιας. Ο άνθρωπος ξέρει και βλέπει μπάλα, σαφώς. Το θέμα είναι όμως γιατί τα τους είπε, ή μάλλον γιατί χρειάστηκε να τους τα ξαναπεί!

Δηλαδή τι; Θα πρέπει να απολογείται - διότι έτσι κατάντησε το πράγμα - να απολογείται ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ στους παίκτες επειδή αντικατέστησε έναν παίκτη (όσο σπουδαίος κι αν είναι) που ήταν κουρασμένος και που στο κάτω-κάτω είναι εμφανέστατα ντεφορμέ εδώ και έξι τουλάχιστον παιχνίδια;

Κακό σημάδι κι ελπίζω να δοθεί η δέουσα προσοχή στην πειθαρχία των αποδυτηρίων, γιατί η συνέχεια είναι ακόμα πολύ δύσκολη και δεν είναι ώρα για βεντετισμούς και τα παρόμοια. Ειδικά από παίκτες που είναι σημαίες του Παναθηναϊκού στην παρούσα ομάδα.