Κυριακή, Ιανουαρίου 17, 2010

Μην μας "κοιμίζει" το +7...

Μετά το σημερινό +7,Αντωνίου και Πατέρας σταματούν να ξεφυλλίζουν το αλμπουμάκι της Pannini με τα στόπερ,τα πούρα ανάβουν και αναμένονται νέες γραφικές δηλώσεις...
Τι κι αν από ολέθριο λάθος του Καντέ ο ουραγός Πανθρακικός παραλίγο να προηγηθεί αλλάζοντας εντελώς την μορφή του αγώνα ενώ κι άλλες φορές μας καρδιοχτύπησε δίχως μάλιστα επιθετικούς?
Τι κι αν για ακόμα μια φορά ένα ματς ξεκλειδώθηκε από προσωπική ενέργεια(η γκολάρα του Κάρα)και όχι οργανωμένη επιβολή και πάμπολλες ευκαιρίες σπαταλήθηκαν απόντος του "γαλλικού παλτό"?
Τι κι αν το +7 προέρχεται κυρίως απ τα στραβοπατήματα του αντιπάλου την ίδια στιγμή που η δική μας σταθερότητα ουδέν εγγυάται σε Χαριλάου-Τούμπα-Λάρισα-Ν.Σμύρνη,ακόμα και Γιάννενα?
'Οχι οτι δεν με χαροποιεί το +7 και αρέσκομαι στην γκρίνια...Αλλά θα ήθελα οι πάλαι ποτέ 'δυνατότεροι απ τον Αμπράμοβιτς" να κάνουν μια μικρή υπέρβαση και να δωρίσουν στην ομάδα αυτό που έπρεπε να έχουν κάνει εδώ και 2 χρόνια:έναν αξιόπιστο στόπερ.Για να διασφαλίσουν κατά το δυνατόν την δική τους επένδυση μια κι από δω και πέρα θα πρέπει να περιμένουν τα πάντα απ τους απέναντι.
Ήδη σήμερα μια μεραρχία επίλεκτων κόκκινων "επιστημόνων" σκόρπισε τον τρόμο στην πολη και τους οπαδούς της Καβάλας,ευτυχώς όχι και στους εξαιρετικούς παίκτες της:ομολογώ ότι τα ταχύτατα τριγωνάκια,ρόμβους κλπ γεωμετρικά σχήματα με τα οποία έβγαιναν μπροστά οι μπλέ δεν τα έχουμε δει στην Πανάθα απ την εποχή του Κυράστα(και αν..).Αν αντί του ανύπαρκτου Σόσιν είχαν οι Καβαλιώτες μπροστά τον..Σισέ θα είχαμε μεγάλα γέλια απόψε!
Κατανοητό ότι δεν θέλουν να "πετάξουν" λεφτά.'Ομως πχ.το αν τα 700-800 χιλ που στο παιχνίδι της υπομονής μπορεί να εκαμπταν τις αντιρρήσεις της Μίντλεσμπρο (που όμως δεν υπογράφει τον Πογκατετζ) είναι πεταμένα λεφτά δεν πρέπει να κριθεί μόνο στη βάση οτι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος αλλά και στη βάση ότι σε ανάλογες ως τώρα περιπτώσεις δαπανήθηκαν εκατομύρια για παίκτες-υποκατάστατα δίχως να καλυφθεί η θέση,κοστίζοντας τελικά ακριβότερα απ'οτι οι αρχικά ενδεδειγμένες λύσεις.Και βέβαια,ο όποιος αξιόλογος παίκτης αποκτηθεί δεν αποκτάται μόνο για τα επόμενα 12 παιχνίδια αλλά και για τα επόμενα χρόνια!
Αλλά τι λέω?
Εδώ οι μισοί εύχονται ενδόμυχα να μην πάρουμε το Πρωτάθλημα(για τους δικούς τους λόγους έκαστος) και ανανεωθεί αναγκαστικά η θητεία του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία...Κι ας καλύπτονται αυτά-προς το παρόν- απ το +7...Όποιος θέλει να θυμηθεί τα αληθινά αισθήματα δεν έχει παρά να ανατρέξει στις μέρες μετά τοΚαραισκάκη.

95 σχόλια:

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Προσυπογράφω τη δημοσίευση σου.

Σου δίνω μπράβο που δεν "τσίμπησες" από τη βαθμολογική διαφορά για την οποία χαιρόμαστε έτσι και αλλιώς (τι με έχουν αναγκάσει "μερικοί" να δηλώνω κάθε φορά.....το αυτονόητο).

Βέβαια δε χρειαζόμαστε έναν μόνο στόπερ μια και ελοχεύει ο κίνδυνος ο "killer" να παίζει δίδυμο με τον Καντέ ή τον Βύντρα ή τον Σιαρέγκι. Και άλλους παίκτες αλλά τι λέμε τώρα.

Νομίζω πως ο χρήστης Ντόνκεν θα φέρει κάποιες αντιρρήσεις και ίσως θεωρήσει τη γνώμη σου επικίνδυνη μια και μιλάμε για συγγραφέα δημόσιου φόρουμ. :-))

Ξανθιώτης είπε...

Square, λες τα αυτονόητα. Μπράβο σου! Διότι δυστυχώς τα αυτονόητα σ' αυτή τη χώρα δεν είναι αυτονόητα! :-(

Τρίφυλλος είπε...

Θέλω να πιστεύω ότι η διοίκηση θα κάνει το αυτονόητο: Θα ενισχύσει με (τουλάχιστον) ένα σέντερ μπακ διεθνούς κλάσης το κέντρο της άμυνάς μας.

Εάν το κάνει, αφενός μεν "κλειδώνει" το πρωτάθλημα, αφετέρου δίνει στην ομάδα το καλοκαίρι την άνεση να έχει να αφομοιώσει έναν παίκτη λιγότερο, δεδομένου ότι όπως φαίνεται θα πρέπει να έρθει ένα βασικό δεξί χαφ στη θέση του Σαλπιγγίδη.

Και σε οικονομικά δεδομένα, είναι μία επένδυση τριών, τεσσάρων το πολύ εκατομμυρίων που με βεβαιότητα θα αποδώσει 25-30 εκ., όσα και τα έσοδα από τη συμμετοχή στο επόμενο champions league.

Σε αντίθεση με τους φίλους μαύρη νύχτα και ξανθιώτη, έχω εμπιστοσύνη στη σημερινή διοίκηση ότι θα κάνει αυτό που πρέπει.

Φιλικά,
Ο Τρίφυλλος

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που κρατάς την ψυχραιμία σου ενώ κάθε χρονιά έχουμε τα ίδια και τα ίδια.

Για να πάρουν το πρωτάθλημα χρειάζονται τουλάχιστον έναν άριστο αμυντικό. Με οποιοδήποτε προπονητή. Αφού δεν τον παίρνουν, δεν το θέλουν το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα είναι μάλλον στάχτη στα μάτια του κόσμου.

Δεν έχουμε ομάδα. Ο Σισέ είναι καλός για σταρ του σινεμά. Ο Λέτο αν παίξει μπάλα να μου τρυπήσετε τη μύτη. Ο Σίλβα περπατάει.

Άλλωστε γιατί νομίζεις ότι ο Κόκκαλης δεν έκανε μεταγραφές; Γιατί ήξερε ότι απέναντι έχει καραγκιόζηδες. Και με τον Τιμούρη θα το έπαιρνε το πρωτάθλημα, αλλά φοβήθηκε τη θύρα 7. Δυστυχώς έτσι είναι. Τους δικούς του οπαδούς τους φοβάται περισσότερο απ' ότι τα δικά μας τα αφεντικά! Οι δικοί μας είναι ανίκανοι και ανύπαρκτοι.

Αυτή η διοίκηση είναι συνέχεια των προηγούμενων. Δεν μπορεί να κάνει χωρίς το ΝΑΙ του μεγαλομετόχου. Γι αυτό όλα γίνονται μισά. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. Μισές δουλειές συνεχώς! Μισές μεταγραφές. Μισές τομές. Μισός προπονητής. Μισός πρόεδρος. Όλα μισά.

Τελικά το πενταετές πλάνο της διοίκησης είναι το εξής: να πάρει σύνταξη ο Κόκκαλης ... μήπως και δούμε άσπρη μέρα. Μέχρι τότε δεύτεροι και να λέμε και «ευχαριστώ».

Τελικά απογοήτευση είναι και οι Γιαννακόπουλοι. Και από αυτούς δεν περιμένω πια τίποτα. Τελείως ακατάλληλος και ανίκανος ο Τζίγγερ. Μόνο για την Δ' Εθνική κάνει ο Πατέρας. Ο Βγενό έφυγε πριν καλά-καλά τον δούμε ...

... Άστα να πάνε. Πάρε τον ένα και φτύσε τον άλλο είναι όλη η διοίκηση... Απελπισία! ...

Τρίφυλλος είπε...

Φίλε άγνωστε,

Καλά το πας. Συνέχισε έτσι μέχρι να φτάσεις στους -17.

Καθόλου φιλικά,
Ο Τρίφυλλος

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το λες αυτό φίλε Τρίφυλλε; Δεν είπα κάτι διαφορετικό από αυτά που έχουν πει οι φίλοι Ξανθιώτης και Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά. Για την ακρίβεια είπα αυτολεξεί αυτά που έλεγαν στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης.

Old Boy είπε...

Eγώ να το πω αλλιώς: αν τώρα πια χάσουμε το Πρωτάθλημα, δεν θα το χάσουμε λόγω έλλειψης στόπερ. Αλλά αυτό τι σημαίνει; Γιατί ας πούμε η προοπτική της Ευρώπης να μην μας γοητεύει; Και πέραν της φετινής χρονιάς, γιατί να μην κλείνουμε όλες τις τρύπες, ώστε να φτιάξουμε μια ομάδα με διάρκεια και μέλλον;

Ξανθιώτης είπε...

Προς Ανώνυμο αντιγραφέα:

Αν ποτέ αποκτήσεις δικιά σου άποψη, γράψε την να την συζητήσουμε. Μέχρι τότε, είναι πραγματικά μια καλή λύση να μελετάς και να αντιγράφεις τα γραπτά ανθρώπων που σε εκφράζουν και τους θαυμάζεις. Ευχαριστώ!

squarelogic είπε...

Για να δούμε αν θα υπάρξει τιμωρία αυτή τη φορά για την μεραρχία επίλεκτων 'επιστημόνων" που κατέβασε η μισθοδοτούμενη Θ.7. στην Καβάλα βάσει σχεδίου...
Αληθεια,απ τα μπλόκα των αγροτών πως πέρασαν όλοι αυτοί?
Μήπως οι αγρότες αναγνώρισαν ένα (παρα)κράτος ισχυρότερο απ το δικό τους?

squarelogic είπε...

Ρε σεις,

μήπως να παίρναμε τον Μάκαρο για τεχνικό Δ/ντή?
Μια χαρά παικτάκια έχει βρει με τα λίγα που διαθέτει,έχει μια απ τις πιο γρήγορα και οργανωμένα αντεπιτιθέμενες ομάδες,και,επιπλέον,

μπορεί κανείς να φανταστεί τον ΤΖΙΌΛΗ
να τα στυλώνει στον Μάκαρο ότι δεν πάει Αταλάντα κι ας χάνει 2 εκ?
ή τον Μάντζιο,οτι η Κίεβο δεν είναι της κλάσης του?
Αυτό να δω και τύφλα να έχουν όλες οι ταινίες του Γκάι Ρίτσι!!!

Ξανθιώτης είπε...

Σιγά να μην τιμωρήσουν τους επιστήμονες. Διάβασε τι έγινε:

http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8747&subid=2&pubid=6944051

"Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν ταραξίες, αλλά ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού, Γιάννης Τσιρώνης, τους απελευθέρωνε επιτόπου."


Και αν δεν το θυμάστε, ο Τσιρώνης είναι πρώην ταξίαρχος και γενικός διευθυντής Αττικής (Αττικάρχης) της Ελληνικής Αστυνομίας, υπεύθυνος για την Τάξη το 2003 στην Ριζούπολη!!!

Αυτός είναι ο γαύρος. Τώρα θα τον μάθουμε;

Και ο Πατέρας σαν Πρόεδρος της σουπερλίγκα έβγαλε ανακοίνωσε που ρίχνει το φταίξιμο στην Αστυνομία! Αν είναι δυνατόν!...

http://www.sport24.gr/html/ent/741/ent.338741.asp

Ανώνυμος είπε...

Squarelogic,

συμφωνώ απόλυτα! Το +7 είναι μεν σημαντικό - ειδικά αν σκεφτούμε πως η ομάδα δείχνει ότι δεν γκελάρει τόσο εύκολα -, αλλά δεν εγγυάται τίποτα. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, που μπορεί να το εξανεμίσει αν η ομάδα δεν παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και κυρίως ψυχωμένη και ενωμένη, ώστε να καλύψει τις δυο υπαρκτές αδυναμίες και ελλείψεις της - δλδ κεντρικός αμυντικός + πιο κινητικό κέντρο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Θείος δεν θα ρίξει λευκή πετσέτα. Είναι βέβαια πολύ σημαντικό, που έφαγε στραπάτσο η "επιχείρηση Καβάλα" και θα έπρεπε η ΠΑΕ μας να κινηθεί με κάθε τρόπο ώστε το στραπάτσο να πονέσει βαθιά: να υπάρξει ΠΟΛΥ βαριά τιμωρία της Γαβριέλας,
αξιοποιώντας επιπλέον το στοιχείο ότι ο υπεύθυνος ασφαλείας τους απελευθέρωνε κάφρους που έπιαναν οι αστυνομικοί.



Υ.Γ. Η υπόθεση του κεντρικού αμυντικού έχει αρχίσει να κουράζει - δείχνει ότι δεν έχει υπάρξει σοβαρή έρευνα και σχεδιασμός -, αλλά η μεταγραφική περίοδος λήγει 31 Ιανουαρίου και έως τότε δεν αποκλείεται να δούμε κάτι ενδιαφέρον.

Ξανθιώτης είπε...

Για ένα ευχάριστο διάλειμα, ας θυμηθούμε μπαλάρα από τον ΠΑΟ. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=Ms-QjyUHsvQ


Όχι, δεν είναι με την σουπερομάδα Ατλέτικο, ούτε με την υπερδύναμη Πιερικό. Και δείχνει μόνο την επίθεση, όχι την άμυνα (για να μην θυμηθούμε και βάλουμε τα κλάματα).

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Πληροφορίες τονίζουν πως ο Ερασιστέχνης αλλάζει στάση και αντί για πέντε ζητάει δέκα χιλιάδες τετραγωνικά. Ετσι φέρεται να χαλάει η αρχική συμφωνία ενώ ζήτησε να παραμείνει το κολυμβητήριο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας που στεγάζεται κάτω από τις Θύρες 13-14.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται επίσημη τοποθέτηση του Ερασιτέχνη που θα αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, αφού ήδη οι υπεύθυνοι της κατασκευής του γηπέδου έχουν θορυβηθεί.

Αν λάβουμε τις εξελίξεις από την αρχή, το ΥΠΕΚΑ βρίσκονταν τον τελευταίο μήνα σε διαρκή επαφές -έχοντας και συναντήσεις με τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς - για το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης και την υλοποίηση του σπουδαίου έργου για την ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Η επιστολή, όμως, του Ερασιτέχνη προς τον Δήμο Αθηναίων αλλάζει τα δεδομένα και αναμένεται να φέρει εξελίξεις στο θέμα, που ενδεχομένως να μην είναι ενθαρρυντικές.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο Δήμος Αθηναίων, που έδωσε τις εγγυήσεις που ζητούσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφορικά με την εξασφάλιση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του οικοπέδου του γηπέδου, προώθησε συνάμα και τρεις επιμέρους προτάσεις. Αυτή της "πράσινης" ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη αλλά και της εταιρείας Μπάμπης Βωβός.

Η νέα πρόταση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού προκειμένου να παραδοθεί το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κάνει λόγο για το διπλασιασμό όγκο εγκαταστάσεων του στο Βοτανικό και την κατασκευή κολυμβητηρίου σε μέρος του οικοπέδου της Λ. Αλεξάνδρας. Παράλληλα, θέλει να διαχωριστούν οι εγκαταστάσεις που θα του ανήκουν στο Βοτανικό από το γήπεδο ποδοσφαίρου και να μεταφερθούν στο χώρο όπου μελλοντικά προβλέπεται να κατασκευαστεί το γήπεδο μπάσκετ, το οποίο όμως είναι αρκετά μακριά από το γήπεδο."

Περιμένω με ενδιαφέρον τις εξελίξεις του.....ενωμένου Παναθηναικού που "κινδυνεύει" μόνο από τους.....φιλάθλους. ;-)

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένετε να ρίξει λευκή πετσέτα ο Κόκκαλης για να πάρουμε πρωτάθλημα και δεν "πιέζετε" τη διοίκηση να επενδύσει και να αλλάξει μια και καλή το ρου της ιστορίας μια και ο Κόκκαλης είναι ποδοσφαιρικά ετοιμοθάνατος. Αντί λοιπόν να τον αποτελειώσουμε περιμένουμε να αυτοκτονήσει.

Ο ΠΑΟ είναι διαιρεμένος για τα καλά και έτσι δε γίνεται δουλειά. Δυστυχώς.

Υ.Γ. "Στα 700.000 ευρώ το διαζύγιο με Τεν Κάτε ". Φαντάζομαι θα τα δώσει ο βοηθός για τη ζημιά που έκανε στην ομάδα.

squarelogic είπε...

όσο σκέφτομαι ότι θα πάρει 700χιλ. κάποιος που απαξίωσε 6-7 αξιόλογους παίκτες,δεν έφερε ούτε έναν παίκτη όνομα απ τις ομάδες που συνεργάστηκε,δεν βελτίωσε κανέναν πλην του Λουκά(λόγω αλλαγής θέσης) και χαράμιζε το καθαρόαιμο Σισέ να κυνηγά τις μπάλες με πλάτη στο κόρνερ,700 χιλ.που αντιστοιχούν σε 25(!) χρόνια δουλειάς ενός χειρουργού ή παθολόγου,επιμελητού Α σε νοσοκομείο πρώτης γραμμής με εφημερίες-εφιάλτη και ευθύνες ζωής και θανάτου,τρελλαίνομαι για το Αξιακό σύστημα αυτής της κοινωνίας!

squarelogic είπε...

Και Τζόνυ,
αφού κατάφερα να συμφωνήσετε απόλυτα με την ανάρτηση μου,εσύ,ο Ξανθιώτης φίλος σου και η Μαύρη Νύχτα του Πανάθα,πρέπει να είμαι μεγάλος γκουρού!!!

ΥΓ.Πάρτε ψωμί για πολλέεές μέρες!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ
σχετική με την επιστολή του στο ΥΠΕΧΩΔΕ

«H Επιστολή με τις προτάσεις του Παναθηναϊκού Α.Ο. στάλθηκε στον Δήμο Αθηναίων στις 11/12/09, σε συνέχεια σχετικής σύσκεψης που έλαβε χώρα την 10/12/09. Η διαδικασία αποστολής των προτάσεων, όλων των εμπλεκομένων φορέων στο έργο της Διπλής Ανάπλασης, στον Δήμο ζητήθηκε από την Υπουργό κ. Μπιρμπίλη, με σχετικό έγγραφο προς τον Δήμο και κοινοποίηση στον Παναθηναϊκό.

Οι θέσεις του Παναθηναϊκού Α.Ο. (που σημειωτέων είχαν σταλεί ήδη από τον Δήμο στο Υπουργείο) συζητήθηκαν την 15/01/2010 στο ΥΠΕΧΩΔΕ σε σύσκεψη μεταξύ Επιτροπής του Παναθηναϊκού Α.Ο., υπό τον Πρόεδρο, και ομάδας εργασίας του Υπουργείου που ασχολείται με το θέμα.

Τονίζουμε ότι οι προτάσεις μας στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των αναγκών των Τμημάτων του Παναθηναϊκού ΑΟ όπως αυτές έχουν καταγραφεί και οι οποίες δεν αποτελούν τροχοπέδη για την υλοποίηση του έργου, δεδομένου ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν αναιρεί ότι έχει συμφωνήσει η προηγούμενη διοίκηση.

Τέλος, δηλώνουμε ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την άμεση υλοποίηση του έργου της Διπλής Ανάπλασης και οτιδήποτε άλλο που προβάλλεται περί του αντιθέτου αποτελεί υποβολιμαία και έχουσα σκοπό την διάσπαση της ενότητας του Παναθηναϊκού».

ΑΡΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.. είπε...

Squarelogic μήπως είσαι ο διάδοχος του Γιούρι Γκέλερ? :-)

Συγκινήθηκα με αυτό που έγραψες για τους γιατρούς. Δεν υπολογίζεις τα φακελλάκια έτσι? :-))

Ξέχασες και τους βιομήχανους ώστε να....."κλείσει" το αξιακό μας καπιταλιστικό σύστημα που όλο ασθμαίνει, αλλά όλο (χάρη σε "ενέσεις") προς τη δόξα τραβά.

Σαν τον Κόκκαλη ένα πράμα. ;-)

Υ.Γ. Πείτε του Τουρτούρα να μη γράφει ανώνυμα. Έχω μαζέψει τα κροκοδειλάκια από το.....δημόσιο χώρο συζήτησης. :-))

squarelogic είπε...

Μαύρη Νύχτα,

όσο και να μην το πιστεύεις ξέρω αρκετούς αξιολογώτατους γιατρούς
που δεν επιζητούν και δεν εκβιάζουν "φακελάκι".Επιπλέον,η εφημερία δεν έχει φακελάκι.Και το τι ακριβώς είναι φακελάκι είναι πολύ μεγάλη ιστορία και άσχετο με το μπλογκ.
Ήταν απλώς ένα παράδειγμα για να υπογραμμίσω κραυγαλέες ανισότητες
σ'ενα παραλογο σύστημα.Θα μπορούσα να μιλήσω και για μερικούς εμπνευσμένους Δασκάλους που "ξεστραβώνουν" παιδιά πέρα και πάνω απ το ωρολόγιο πρόγραμμα του Υπουργείου...

squarelogic είπε...

ΥΓ.Τέλειο αυτό με τον διάδοχο του Γιούρι Γκελερ!Μια και δεν πολυβλέπω TVμου διέφυγε!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Γιούρι :-)) δεν αμφισβητώ αυτό που λες (όντως off topic συζήτηση αλλά έτσι και αλλιώς έχουμε λυμένα τα αγωνιστικά μας προβλήματα :-)) )

Δυστυχώς τους γιατρούς ειδικά (οι δάσκαλοι ανήκουν σε άλλη κατηγορία, μόνο με τους καθηγητές μπορεί να επιτευχθεί κάποια σύγκριση) τους "παίρνει η μπάλα" ΟΛΟΥΣ (κακώς), όπως "παίρνει η μπάλα" και ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές (επίσης κακώς), λόγω των αμοιβών λίγων, καλών και πολυδιαφημισμένων αστέρων του ποδοσφαίρου. Η ιατρική στα μάτια τα δικά μου ήταν ένα λειτούργημα που κατάντησε.....επάγγελμα.

Δεν είναι μόνο τα φακελάκια. Είναι και μίζες και άλλα πράγματα που στιματίζουν τον κλάδο τους που είναι σε μεγάλο βαθμό διεφθαρμένος.

Κλείνω το θέμα εδώ, λέγοντας ότι υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις που δεν επιβεβαιώνουν δυστυχώς τον κανόνα.

Ξανθιώτης είπε...

Απ' ότι γράφουν τα ΜΜΕ, δύσκολα τα πράγματα! Η Τσέλσι δεν αφήνει τον Τέρυ, η Μάντσεστερ τελικά θα τον κρατήσει τον Βίντιτς και ο Μαλντίνι δεν θέλει να ξανα-αρχίσει το ποδόσφαιρο για να ντυθεί στα πράσινα.

Έτσι μάλλον ο ΠΑΟ θα μείνει και πάλι χωρίς χάμερ, παρά το φοβερό ψάξιμο που έκανε ο Αντωνίου για να καθορίσει τους μεταγραφικούς στόχους... Κρίμα!

Πάντως ο Πατέρας, αφού δεν βρήκε χάμερ για τον ΠΑΟ, σκέφτεται τώρα να του αγοράσει ένα χάμστερ. Για να δούμε...

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικά τα όσα είπε ο ΣΙΣΕ στο περιοδικό FAQ.

Ιδιαίτερα συγκρατώ αυτό εδώ:

«Το ταλέντο είναι κάτι που μπορεί να διακριθεί εύκολα μέσα σε έναν αγώνα. Φαίνεται κυρίως από την στάση του παίκτη. Αν κάποιος είναι πρόθυμος να τρέξει δέκα μέτρα επιπλέον επειδή ο συμπαίκτης του είναι κουρασμένος, τότε αυτό είναι ταλέντο. Σημαίνει ότι ο άνθρωπος αυτός παίζει ομαδικά, ότι αγαπά το ποδόσφαιρο και την ομάδα του. Πολλοί παίκτες δεν είναι πρόθυμοι να τρέξουν αυτά τα δέκα μέτρα επιπλέον για το καλό της ομάδας τους. Αυτοί δεν θα μπορέσουν ποτέ να γίνουν παίκτες κορυφαίας κλάσης».

Ο άνθρωπος έχει πολλά να διδάξει!

squarelogic είπε...

ΤΤ
να διορθώσω κάτι που ίσως και να μην αποδόθηκε σωστά στην μετάφραση

Αυτό για το οποίο μιλά ο Σισέ δεν είναι ταλέντο αλλά μενταλιτέ σπουδαίου παίκτη!
Ταλέντο είναι ο τρόπος με τον οποίο κοντρολάρουν και σεντραρουν πχ.ο Λέτο και ο Νίνης,που δίχως να το προσπαθούν βάζουν τέτοια φάλτσα ώστε αφενός ακολουθεί μια πολύ πιο γρήγορη τροχιά, αφετέρου αρκεί μια μικρή ώθηση στην μπάλα για να πάει μέσα.
Δυστυχώς ταλέντο μόνο του δεν αρκεί σε κανέναν τομέα(όρα λήμμα Χριστοδουλόπουλος ή Καστίγιο).Χρειάζεται και σκληρή δουλειά,επαγγελματισμός
ακόμα και στην..αλάνα για να κάνεις τα βήματα τα παραπάνω και να σταθεροποιηθείς σ΄'ένα υψηλό επίπεδο το οποίο θα είναι πια το στάνταρντ σου.Αυτό δείχνει ο φετινός Ζιλμπέρτο που κατεβαίνει από υπερατλαντικό ταξίδι και τρέχει 12χλμ σε αγώνα με "μικρό"
αντίπαλο ή ο Σισέ,που ακόμα κι όταν δεν του έβγαινε τίποτε κυνηγούσε κάθε μπαλιά ή έκανε τάκλιν στον χώρο ευθύνης του Σπυρόπουλου.

Δηλ.μιλά για ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ταλαντούχου ανθρώπου που φαίνεται πως θα γενεί μεγάλος...

squarelogic είπε...

@ μΑΎΡΗ νΎΧΤΑ

Φίλε,το τσουβάλιασμα ανθρώπων συλλήβδην βάσει επαγγέλματος ή τόπου καταγωγής κλπ.απλώς δείχνει διανοητική οκνηρία!
Είναι ένα σχήμα που σου επιτρέπει να μην κουράζεις το μυαλουδάκι σου προσπαθώντας να καταλάβεις την σύνθετη ανθρώπινη συμπεριφορά αφού τους έχεις a priori κατατάξει στα βολικά σου κουτάκια.Ισχύει για την μεγάλη πλειοψηφία των "βλακών" που θάλεγε κι ο Λορεντζάτος-μην πέφτεις και συ στην παγίδα.

Ξανθιώτη,
Κορυφαίο το λογπαίγνιο με το χάμστερ!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square δε διαφωνώ με αυτό που λες, ούτε ζητώ το αλάθητο της γνώμης μου. Έβαλα "κακώς" αν το πρόσεξες. ;-)

Τώρα τα του επαγγελματικού κλάδου...είναι η γνώμη μου, αλλά υπερασπίζομαι το δικαίωμα μου να αλλάξω γνώμη μόλις έχω διαφορετικά δείγματα.

Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα μου. ;-)

Ας μιλήσουμε και λίγο για τα μεταγραφικά.

Αλήθεια γιατί πιστεύετε 4 μαλάκες μεγαλοεπιχειρηματίες δε βάζουν το χέρι στην τσέπη να πάρουν ΟΧΙ μόνο ένα στόπερ αλλά ΟΣΟΥΣ παίκτες χρειάζονται, ώστε ο ΠΑΟ να γίνει η ομάδα που αναφέρεται το αστείο σημερινό πρωτοσέλιδο της ΠΡΑΣΙΝΗ(ς)?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Σόρυ ξέχασα γιατί πράγματι ήταν πολύ καλό.

Και τα δικά μου εύσημα για το....χάμστερ. :-))

Ανώνυμος είπε...

Squarelgc,

σωστός, μάλλον τη νοοτροπία εννοούσε ο Σισέ.

Πώς λέμε άλλωστε τόσα χρόνια ότι "ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα νοοτροπίας";

Ακριβώς έτσι!

:-))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Όλα τα'χε η Μαριορή...η νοοτροπία* της έλειπε.

Τόσα χρόνια δεν είχαμε (έχουμε) διοίκηση με κατάλληλη νοοτροπία.

Its so simple. ;-)

* Ο Γκότζος επί Βαρδινογιαννισμού μιλούσε για "νοοτροπία". Βλέπω δεν έχεις χάσει DERBY για DERBY. Δεν το σύμφερε βλέπεις να πει ότι, "που να αποκτήσει ο ΠΑΟ νοοτροπία (με τη σημασία της λέξης που την εκστομεί ο Σισέ) αγοράζοντας Μίτου και Άντριτς (Καντέ, Μπίαρσμιρ, Μαρίνο, Βύντρα, Γκαφίνοβιτς, Τζιόλη, Πετρόπολο, Γκάμπριελ, Σιαρέγκι κλπ)". Τα μεταξωτά βρακιά,θέλουν και μεταξωτές....νοοτροπίες. Αγοράζεις παίκτες αξίας, αγοράζεις και τη...νοοτροπία τους που τη μεταλαμπεύουν και στους συμπαίκτες τους. Αν είσαι ο ίδιος τσιγγούνης και καρμοίρης, θα αγοράσεις παίκτες με νοοτροπία τριταθλητή.
Αλλά τι σου λέω τώρα. Ουγκ. ΠΑΝΑΘΑ ΦΟΡ ΕΒΑ. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξαναρωτώ μήπως κάποιος ενδιαφερθεί και μου απαντήσει:

"Αλήθεια γιατί πιστεύετε 4 μαλάκες μεγαλοεπιχειρηματίες δε βάζουν το χέρι στην τσέπη να πάρουν ΟΧΙ μόνο ένα στόπερ αλλά ΟΣΟΥΣ παίκτες χρειάζονται, ώστε ο ΠΑΟ να γίνει η ομάδα που αναφέρεται στο αστείο προχθεσινό πρωτοσέλιδο της ΠΡΑΣΙΝΗ(ς)?"

Ανώνυμος είπε...

Νυχτωμένε,

σε τρώει ο κώλος σου, ε; Από τις γνώσεις σου πάντως θα 'λεγα, πως μάλλον εσύ έχεις ψύχωση με το Derby και το Γκόντζο! Όχι μόνο τους βλέπεις σε κάθε άποψη που δεν συμφωνεί επακριβώς με τη δική σου, αλλά επίσης ξέρεις (τουλάχιστον έτσι διατείνεσαι) ακριβώς τι υποστήριζαν αλλά σε θυμάμαι μέχρι και για τις νυχτερινές εκπομπές του Γκοτζίλα να δίνεις ραπόρτο. Πόσα φράγκα σου έχει φάει αυτή η αρρώστια;

:-pp

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξαναρωτώ μήπως κάποιος ενδιαφερθεί και μου απαντήσει:

"Αλήθεια γιατί πιστεύετε 4 μαλάκες μεγαλοεπιχειρηματίες δε βάζουν το χέρι στην τσέπη να πάρουν ΟΧΙ μόνο ένα στόπερ αλλά ΟΣΟΥΣ παίκτες χρειάζονται, ώστε ο ΠΑΟ να γίνει η ομάδα που αναφέρεται στο αστείο προχθεσινό πρωτοσέλιδο της ΠΡΑΣΙΝΗ(ς)?"

Υ.Γ. Πότε θα ξαναγράψεις ως ανώνυμος? Έχει πιο πολύ πλάκα....ο άλλος σου εαυτός. :-))

squarelogic είπε...

Λεβέντη μου είναι προφανές...
Γιατί έχουν διαφορετικές και αλληλοσυγκρουόμενες ατζέντες και η επιτυχία της ομάδας δεν συνάδει απαραίτητα μ'αυτές.
Τι λέμε τόσο καιρό?
Έχεις κατι άλλο υπόψιν?

Ανώνυμος είπε...

Νυχτωμένε,

απ' το πολύ Γκότζο, που διαβάζεις και ξενυχτάς για ν' ακούσεις στο ραδιόφωνο, έχει στερέψει και το χιούμορ σου και η φαντασία σου. Όλο τα ίδια και τα ίδια λες και ρωτάς. Ξεμπλόκαρε επιτέλους! Μας νυστάζεις!

Σαν "Παύλο Θεέ"/"Πανάθας"/"Σωκράτης Κ."/"Σαρυοτρυοτ"/"Ανώνυμος"/"Ανώνυμος"/"Ανώνυμος"/κ.α. είχες πιο πολλή πλάκα.

:-pppppppp

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι σοβαρό τώρα:

Αλλαγή δεδομένων και πλεύσης από την Μίντλεσμπρο στην υπόθεση του Εμάνουελ Πόγκατετζ. Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας δέχεται να πωληθεί ο Αυστριακός στόπερ με τις απαιτήσεις της να φτάνουν το 1.500.000 λίρες, ή αν προτιμάτε 1.7 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια και με δεδομένο πως το συμβόλαιο του Πόγκατετζ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, το ποσό κρίνεται απαγορευτικό για τους "πράσινους" με τι πληροφορίες, ωστόσο να τονίζουν πως τις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες και ίσως τελικές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε να βρεθεί κοινή λύση.

Δεν καταλαβαίνω γιατί λένε ότι το 1,7 εκ ευρώ είναι "απαγορευτικό" πόσο για τον Παναθηναϊκό!!! Εδώ σπαταλήσανε 2 εκ. για το Μελίσση...

Τελοσπάντων, τώρα θα δούμε αν πραγματικά στόχευαν στην απόκτηση σοβαρού κεντρικού αμυντικού, αφού υποτίθεται ότι είχαν ξεσκιστεί για τον Πόγκατετζ.

Υ.Γ. Νυχτωμένε-Νυσταγμένε, τι λέει ο Γκότζος επί του θέματος;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square το ίδιο πιστεύω και εγώ.

Απλά ήθελα να δω αν το πιστεύω μόνο εγώ.

Πόσοι από τους χρήστες που γράφουν εδώ υποστηρίζουν το ίδιο και τι συμπεράσματα βγάζουμε από αυτό το.....συμπέρασμα?

Οποιαδήποτε αντίθετη γνώμη είναι ευπρόσδεκτη.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κρυουλιάρη, εγώ ξέρω ότι έγραψες στις 10.53 και στο διάστημα που είχε εκπομπή ο αγαπητικός σου δε δημοσίευσες τίποτε. Δεν είναι τυχαίο φαντάζομαι ε?

Όταν εγώ έβριζα το Βαρδινογιάννη εσύ διαρρήγνυες τα ιμάτια σου υπέρ του τόσο στο blog σου, όσο και εδώ, με απόψεις του στυλ "σταματήστε να γκρινιάζετε, όλα καλά είναι". Απλά 20.000 άνθρωποι σε διέψευσαν. :-))

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Νυχτωμένε Παναθάκο,

γίνεσαι απίστευτα θλιβερός. Κάθεσαι και ψάχνεσαι τι ώρες ανεβάζω σχόλια κι αν ανεβάζω ή όχι όταν έχει εκπομπή ο Γκοτζίλας... Τι να πω; Οι εμμονές σου σε κάνανε να 'σαι για λύπηση. Τίποτα καλύτερο δεν έχεις να κάνεις μωρέ;

Φυσικά, λες ψέμματα ότι έγραφα πως επί Ραλίστα ήταν "όλα καλά". Και το ξέρεις. Γι' αυτό θολώνεις τα νερά. Και φυσικά, αν σε προκαλέσω να παραθέσεις αυτούσια τα γραφόμενά μου, θα κάνεις κι εσύ τη σουπιά σαν τον αγαπούλη σου από την Ξάνθη.

Στο όνομα πάντως της ... παλιάς φαγωμάρας μας, αν θέλεις για δυο λεπτά να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, θα σου πω το εξής.

Σε ένα πράγμα αντιτάχτηκα κάθετα κι εξακολουθώ ν' αντιτάσσομαι εδωπέρα. Όχι βέβαια στις εύλογες επιθέσεις κατά του Ραλίστα, για την ανικανότητα του οποίου έχω πει πολύ χειρότερα από σένα, αλλά στον "λικβινταρισμό", που γράφει κι η προμετωπίδα του blog: δηλαδή στην απαξίωση της ίδιας της ομάδας του Παναθηναϊκού - και της ιστορίας της ακόμα, στο βαθμό που παίρνει σβάρνα ιστορικές νίκες της (όπως λχ η περσινή κατά της ΙΝΤΕΡ) και όχι μόνο - στο όνομα, και καλά, της κριτικής στο Ραλίστα τότε και στην τωρινή διοίκηση σήμερα.

Κι ακόμα πιο συγκεκριμένα και κάθετα αντιτάχτηκα, και αντιτάσσομαι πάντα, στην πιο βρωμερή όψη αυτού του "λικβινταρισμού": την ανθρωποφαγία, στην οποία κάποιοι έχουνε γίνει "μανούλες".

Κακά τα ψέμματα, δεν υπάρχει καμμιά άλλη ομάδα που οπαδοί της να έχουν εκφράσει τέτοια ανθρωποφαγικά ένστικτα εναντίον των παικτών και των προπονητών της! Καμμιά! Αυτά που έχουν ακούσει πχ ο Βύντρα ή ο Σαριέγκι (κι όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, όπου φυσικό είναι να πέφτει και βρισίδι, αλλά με πολύ "ψυχρό αίμα" σε blogs κι εφημερίδες), δεν υπάρχει παίκτης καμμιάς άλλης ομάδας που να τα έχει υποστεί.

Μιλάμε για ανθρωποφαγία, που σε ορισμένους, όπως η χάρη σου, έχει καταντήσει .. αυτόματο αντανακλαστικό: δυο τσαφ να κάνει παίκτης με πράσινη φανέλα και τριφύλλι στο στήθος, και τον "φάγαμε" - όπως φάνηκε από τη βιασύνη με την οποία έβγαλες τον ΣΙΣΕ "σταρ του σινεμά" και τον ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ "περιπατητή"!!!

Κι από κοντά, βέβαια, το άλλο απόστημα αυτής της αρρώστιας: να απαγορεύεται να χαρούμε για τις νίκες της ομάδας και να είμαστε υποχρεωμένοι να τρώμε στη μάπα μια διαρκή ξυνίλα με περισπούδαστο ύφος, που δήθεν σημαίνει ότι "κρατάμε τον πήχυ ψηλά" και όσοι χαίρονται μια νίκη "τον κατεβάζουν".

Ε, όλα αυτα εγώ τα κοπανάω και θα τα κοπανάω εσαεί!

Αυτά,
και με ειλικρινά καλή διάθεση.

Αν θέλεις τα ακους.

Αν δεν θέλεις, δεν τρέχει τίποτα. Έτσι κι αλλιώς με διασκεδάζει να σε χορεύω στο ταψί.

:-))

Δεν είναι δα και δύσκολο. Κι εσύ κι ο αγαπούλης σου έχετε γράψει τέτοιες χοντράδες, που αρκούν.

:-ppp

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κάποιος στριμώχθηκε και άρχισε να απολογείται? :-))

Είναι μια καλή αρχή.

Μόλις διορθώσω κάτι γραπτά, θα διορθώσω και σένα......θα σου βάλω και βαθμό. ;-)

Το βράδυ τώρα........

Ανώνυμος είπε...

"Κάποιος στριμώχθηκε και άρχισε να απολογείται?"

Τόσο κόβει το νιονιό σου μωρέ;

Ξανθιώτης είπε...

Τουρτούρα, μην φοβάσαι. Κανένας δεν σου απαγόρευσε να χαίρεσαι με τις νίκες τις ομάδας σου, είτε είναι με την Ίντερ είτε με τη Μαρκό.

Δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι για τέτοια πράγματα. Το πιστεύουμε απόλυτα ότι έχεις γραμμένο σε βίντεο το ΠΑΟ-Πιερικός και το βλέπεις συχνά και ευχαριστιέσαι μπαλάρα. Δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι, κανένας δεν σε κατηγόρησε γι αυτό. Όπως κανένας δεν σε κατηγορεί, για παράδειγμα, επειδή θεωρείς τα μεσημεριανά προγράμματα της τηλεόρασης υψηλή κουλτούρα. Γούστα είναι αυτά. Σε ελεύθερη χώρα ζούμε. Ο καθένας μπορεί να ευχαριστιέται όπως θέλει, αν δεν βλάπτει τους άλλους.

Γι αυτό σου λέω μη φοβάσαι. Και ελπίζω να σε βοήθησα να μπορέσεις σήμερα να κοιμηθείς ήσυχος χωρίς να ανησυχείς μήπως κρύβονται ανθρωποφάγοι στην ντουλάπα σου.

Ξανθιώτης είπε...

Νύχτα, δεν κατάλαβες καλά ... γιατί δεν ξέρεις όλη την ιστορία.

Τα 1,7 εκατομμύρια δεν θα θεωρούν πολλά. Τα θεωρούν λίγα! Η διοίκησή μας θέλει να πάρει τον Πόγκατετζ και επιπλέον να πάρει τουλάχιστον 5 εκατομμύρια, για να τους δώσει τον Τζιώλη (αν θελήσει ο Τζιώλης βέβαια). Οι Εγγλέζοι δίνουν μόνο 1,7 εκατομμύριο, πράγμα το οποίο είναι εξευτελιστικό (για τον Τζιώλη)...


:-)))

PAO THEOS είπε...

Σας βάλαμε λινκ
http://paotheos.blogspot.com
Άμα θέλετε βάλτε μας κι εσείς

Ανώνυμος είπε...

Σουπιά της Σκ.-Ξ,

αντί να πετάγεσαι σαν πορδή,

εσύ που, όπως δήλωσες (09/12, 08:02:00) σ' ένα από τα πολλά ξεσπάσματα ... "αγάπης" σου για την ομάδα μου,

φτύνεις και τους αδελφούς Γιαννακόπουλους,

φρόντιζε να πλένεις πρώτα το στόμα σου πριν πεις τη λέξη Παναθηναϊκός και μετά απάντησε αντρίκεια (αν και δεν ξέρεις τι πάει να πει η λέξη):

1. Είναι η Σκ.-Ξ. παράρτημα της Γαβριέλας;
2. Είναι ο Πανόπουλος χανουμάκι του Πράκτορα;
3. Αντιμετωπίζει η Σκ.-Ξ. τον Παναθηναϊκό με τον ίδιο "χαλαρό" τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη Γαβριέλα;
4. Είναι αίσχος η αγαπημένη σου ομάδα να είναι δουλάκι του διορισμένου ψευτοπρωταθλητή;
5. Ντρέπεσαι γι' αυτό;

Α, και κάτι ακόμα: μην ξαναβάλεις τον αγαπούλη σου να σε υπερασπιστεί. Χαντακώνεται κι ο ίδιος.

Ξανθιώτης είπε...

Τζονάκο, έτσι είμαι εμείς οι ανθρωποφάγοι. Πεταγόμαστε εκεί που δεν το περιμένεις και σου το χώνουμε!

Σου έχω προκαλέσει ψυχικά τραύματα, ε; Πάντως μην φοβάσαι, αν μελετάς καθημερινά τα γραπτά μου, κάποια στιγμή θα δεις το φως και θα τα καταλάβεις όλα! Δοκίμασε και ανάποδα. Έχουν κρυφά μηνύματα μέσα, μόνο για σένα!


Ο Ανθρωποφάγος :-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τουρτούρα με διακατείχε μια διάθεση να σου απαντήσω σοβαρά, αλλά με αυτά που διαβάζω δε θα το πράξω. Με απογοητεύεις φίλε. Μυαλό 15χρονου (ένα μεγάλο συγνώμη στα σημερινά ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ και ΑΝΗΣΥΧΑ 15χρονα). Όταν ηρεμήσεις και σταματήσεις να βρίζεις, να ανακρίνεις κόσμο σαν γκεσταπίτης και να θεωρείς ότι περιτριγυρίζεσαι από εχθρούς του ΠΑΟ, της Ελλάδας και της ανθρωπότητας, καθώς και όταν απαλλαγείς από την κοντόφθαλμη λογική που σε διακατέχει, θα συζητήσουμε (μου θύμισε το ανέκδοτο με τον τύπο που ζητούσε να του χτίσει μια τεράστια γέφυρα που να ενώνει τη Στερεά Ελλάδα με την Κρήτη).

Έχεις ξεφύγει φίλε.

Θέλω να σε πειράξω και βαριέμαι.

Ριχνεις πολύ το επίπεδο του blog.

Άνοιξε από ότι βλέπω ένα blog στα δικά σου μέτρα και σταθμά.

Καλή επιτυχία στην Πανάθα αύριο.

Ένα διπλό στο Χαριλάου (σόρυ αλλά δε μπορώ να συνηθίσω το Βικελίδης) είναι παραπάνω από μισός τίτλος.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

* που ζητούσε από ένα μάγο (για το ανέκδοτο λέω......ας όψεται η βιασύνη)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Νυχτωμένε,

σιγά μην έχανες να υποστηρίξεις τον αγαπούλη σου! Με διασκεδάζει απίστευτα το πως βγαίνετε παρεϊτσα! Σας βλέπω ν' ακούτε Γκότζο χεράκι-χεράκι και να σημειώνετε αν εκείνες τις γλυκές σας ώρες ανέβασα κανένα σχόλιο!

:-0

Άντε και καλά στέφανα τα δυο σας!

:-))

Μια ερώτηση: με τον Παναθηναϊκό γιατί ασχολείστε; Αφού σας χαλάει!

:-ppp

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Σε παραπέμπω στα "κουτάκια" του Square.

Είσαι μέσα σε ένα από αυτά.

Ο Descartes υποστήριζε ότι οι άνθρωποι για να βρουν την αλήθεια θα πρέπει να εγκαταλείψουν τα πατροπαράδοτα πιστεύω τους και να αρχίσουν να ψάχνουν από την αρχή.

Το έχεις πράξει ποτέ?

Δοκίμασε το.

Θα εκπλαγείς.

Ανώνυμος είπε...

ase mas re file mes ti mizeria kai ti xasoura mia zwi. prwti fora pame me aksiwseis na paroume to prwtathlima as min to xasoume mesa ap ta xeria mas kai auto

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Η κλασική σου αντίδραση. Η επιστράτευση του "αόρατου" συνοδοιπόρου.

Ήμουν σίγουρος ότι κάποιος ανώνυμος με greeklish ή ανορθογραφίες για ξεκάρφωμα, θα εμφανιζόταν από το....."πουθενά".

Γιατί είσαι "πουθενάς".

Είσαι για λύπηση πραγματικά.

Ανώνυμος είπε...

Τι δουλειά έχει ο DESCARTES μ' εσάς τις ... SCARTES ρε κακομοίρη με τα χίλια ψευδώνυμα;

:-p

Με τη γλίτσα και τη λάσπη σας μας χορτάσατε...

... πότε με το καλό θα φάμε και κουφέτα από σένα και τον αγαπούλη σου;

:-pppp

squarelogic είπε...

ποιά είναι τα "κουτάκια μου"?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square: "Είναι ένα σχήμα που σου επιτρέπει να μην κουράζεις το μυαλουδάκι σου προσπαθώντας να καταλάβεις την σύνθετη ανθρώπινη συμπεριφορά αφού τους έχεις a priori κατατάξει στα βολικά σου κουτάκια.Ισχύει για την μεγάλη πλειοψηφία των "βλακών..."

;-)

Ανώνυμος είπε...

1,2,1,2,1,2, γκμουχ,γκμουχ, 1,2, 1,2, πάμε:

ΕΔΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΠΑΚΙΑ (Σκεπτόμενων Αγωνιζόμενων ΠΑναθηναϊκών Καρτεσιανών Ιδιοφυιών Αυνάνων)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δεν φανταζόμαστε να χάρηκε κανείς από την ισοπαλία μας με τον ... 4ο του πρωταθλήματος!

Δεν εννούμε βέβαια τα στημένα σιχάματα (also spracht mhtsaras), που τα πληρώνουν (σκ-ξ έφα) για να τα βλέπουν όλα καλά (νυξ έφα).

Εννοούμε τους σωστούς οπαδούς του Παναθηναϊκού, που κοιμούνται με Descartes και ξυπνάνε με Derrida στο προσκεφάλι!

Σήμερα φάνηκε ξεκάθαρα μια αλήθεια, που μόνον αυτοί οι αγνοί σκ-ξ οπαδοί βροντοφώναζαν τόσο καιρό εισπράττοντας τη χυδαιότητα των ρουφιάνων: φάνηκε δλδλ γιατί ο Κόκκαλης δεν έκανε μεταγραφές. Γιατί ήξερε ότι απέναντι έχει καραγκιόζηδες. Και με τον Τιμούρη θα το έπαιρνε το πρωτάθλημα, αλλά φοβήθηκε τη θύρα 7. Δυστυχώς έτσι είναι. Τους δικούς του οπαδούς τους φοβάται περισσότερο απ' ότι τα δικά μας τα αφεντικά!

Οι δικοί μας είναι ανίκανοι και ανύπαρκτοι. Πάρε τον ένα και φτύσε τον άλλον (και εννοούμε και τους αδελφούς Γιαννακόπουλους, εκπτώσεις από τη Μεγάλη Παναθηναϊκή Ιδέα εμείς δεν κάνουμε).

Ναι, μα τη στρογγυλή θεά! Πού πάμε χωρίς ομάδα; Πού πάμε το σταρ του σινεμά Σισέ, με τον ατομίσταρο Λέτο που αν παίξει μπάλα να μου τρυπήστε τη μύτη, και με τον περιπατητή Ζιλμπέρτο!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Όχι ένας, όχι δυο, όχι πέντε, αλλά ΕΝΝΕΑ ολόκληροι (με πόδια και χέρια) παίκτες μάς λείπουν!!! Ανάμεσα στους οποίους, εννοείται, και ένας τερματοφύλακας της προκοπής!!!

Αλλά τι τα θέλετε. Το πενταετές πλάνο της διοίκησης φάνηκε ξεκάθαρα πως είναι το εξής: να πάρει σύνταξη ο Κόκκαλης ... μήπως και δούμε άσπρη μέρα. Μέχρι τότε δεύτεροι και να λέμε και ευχαριστώ.

καλη...νύχτα

Ανώνυμος είπε...

καποιοι εδω μεσα λενε για τερματοφυλακα οτι δεν εχουμε κ χρειαζομαστε...τρομπεσ, εχουμε τερμα για 10ετια κ βαλε. ασχετοι. και επιθετικο λενε και 10ρι και δεξι φτερο και αριστερο αρχιδι. μαλακες χαρειτε λιγο με την ομαδα ρε ακυροι. μονο 2 στοπερ θελουμε κ επιστροφη ματος και ιβ. ζωα. +8 μαστουρα παναθα

ΥΓ. Το 50-50 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ gayroi

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 03:02,

με τους γραφικούς μίζερους που μας τα έχουν ζαλίσει με αυτά, μόνο πλάκα μπορούμε να κάνουμε πλέον!

:-)

Τι να βγουν να πούνε άλλωστε; Τούς ... κάλυψα με αυτά που αναμετάδωσα από το ράδιο ΣΑΠΑΚΙΑ!

:-)))

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ:

Πιστεύω πως από το χτεσινό ωραίο ματς με τον ΑΡΗ, πρέπει να συγκρατήσουμε

1. το ΠΑΘΟΣ που επιτέλους έδειξε η ομάδα από το πρώτο λεπτό του αγώνα, και που θύμισε (πολύ) παλιούς καλούς καιρούς`

2. τη χαρακτηριστική δήλωση του ΚΟΥΠΕΡ, ότι είναι "ευχαριστημένος με την ισοπαλία"`

και κυρίως

3. τις δηλώσεις (και στα προηγούμενα παιχνίδια) του ΝΙΚΟΥ ΝΙΟΠΛΙΑ, που δείχνουν άνθρωπο που κατέχει το άθλημα, μελετάει τον αντίπαλο, γνωρίζει τη δική του ομάδα, ξέρει πώς να τη στήνει στο παιχνίδι και βλέπει καθαρά τις επί τόπου αδυναμίες της (π.χ. "κυρίως δεν ήμασταν καλοί στα 16 μέτρα"). Με τέτοιο προπονητή νιώθεις πραγματικά ήσυχος!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Και εσύ βρε squarelogic τι δημοσίευση ήταν που έκανες ως συγγραφέας στην κεντρική σελίδα του δημόσιου χώρου συζήτησης? Τον έχεις κάνει τούρμπο τον Τζόε Ντάλτον. :-))

Η ομάδα μετά από χρόνια ανομβρίας φαίνεται πως χάρη στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Νίκο Νόμπλια και την κακή αγωνιστική κατάσταση του ΟΣΦΠ (θυμίζω πως η διαφορά αυξήθηκε με τις δύο ήττες από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ΙΣΟΠΑΛΙΑ φέραμε χθες), πάει για πρωτάθλημα. Για μένα το έχει ήδη πάρει.

Ο προγραμματισμός για την επόμενη μέρα πρέπει να ξεκινήσει από σήμερα.

Πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το θολό διοικητικό τοπίο.

Να επενδυθεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό καθώς η ομάδα παίζει μεν με αυτοθυσία τύπου Αμανατίδη αλλά απουσιάζει σημαντικό ποιοτικό υλικό που θα την καταστήσει ισχυρή και εκτός συνόρων. (by the way ένα μπράβο στους Γιαννακόπουλος που σε εποχές οικονομικής κρίσης και σε ένα άθλημα χωρίς τα έσοδα του ποδοσφαίρου, έφεραν έναν παικταρά τον Heislip, δίνοντας 1.500.000 για 1,5 χρόνο συμβόλαιο, δείχνοντας πως λειτουργούν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ πρόεδροι).

Υ.Γ.1 Πως λέγονται αυτοί που είναι μέσα σε "κουτάκια"? "Κουτοί". :-))

Υ.Γ.2 Πως λέγεται αυτός που μιλάει με τον εαυτό του?

Ανώνυμος είπε...

"Υ.Γ.2 Πως λέγεται αυτός που μιλάει με τον εαυτό του?"

- καληΝΥΧΤΑΣ

:-ppp

α.π. είπε...

ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Παρα-μιλάς?

:-)

EVIL ELVIS είπε...

αδερφια γεια και χαρα απο ολλανδια

παει καιρος που εχω να γραψω αλλα οι σπουδες και η ολλανδικη ζωη δεν μας αφηνουν και πολυ χρονο...διαβαζω συχνα τα σχολια και τις αναρτησεις που τα προκαλουν και ειπα να γραψω τωρα που εχω χρονο. παρακολουθω ανελλιπως τα ματς απο justin.tv. καναμε καλη εμφανιση , μεστη εμφανιση με αρη και σε συνδυασμο με την τεραστια [για τον λαο του παοκ αλλα και για την ομαδα μας] νικη του παοκ επι του θρηνου, το κοντερ γραφει +8. προφανως [οπως διαβαζουμε και στα πρωτοσελιδα], μονο με αυτοκτονια χανουμε τον φετινο τιτλο, αν και εχουμε δυσκολες εδρες να επικεφτουμε. με σοβαροτητα ομως το πρωταθλημα ειναι δικο μας. σοβαροτητα που ελειπε πχ το 2005 και χασαμε τον τιτλο μεσα απο τα χερια μας και τον χαρισαμε στο λιμανι τους [1-1 με παοκ σε τουμπα και 0-0 με αεκ, αν και λανθασμενα ακυρωθηκε γκολ μας ως οφσαιντ]. καλα η διαιτησια παντα ηταν με το μερος τους υπερ του δεοντος και ηθικα επιτρεπτου, αλλα το αποτελεσμα προεκυψε απο δικη μας ελλειψη σοβαροτητας. δεν μιλας για 2003, ενεκα ριζουπολης. ουτε για 2006 η 2007 που ειμασταν απλα ανυπαρκτοι. λεοντιου - τζιολης στα χαφ, ανυπαρκτα μπακ και μπροστα ο παπαδοπουλος - ο λογος δημιουργιας του blog- να σερνεται. ισως ομως αν το 2005 περναμε τον τιτλο, περα απο το προφανεσ [κλονισμος κυριαρχιας θρηνου] θα εμπαιναν και λεφτα στο ταμειο και ετσι ο καβουριας ισως εφερνε κανα παικτη της προκοπης και δεν ειμασταν τοσο τραγικοι το 2006. αν , αν , αν....αν δεν τρωγαμε 4 απο τον οφη προπερσι + υποθεση βαλνερ, παλι δικο μας θα ηταν. το θεμα δεν ειναι το παρελθον, καθως ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν εχει εφευρεθει μηχανη του χρονου. το θεμα ειναι παρον + μελλον. σοβαροτητα φετοσ για κατακτηση των 2 εγχωριων τιτλων + καλη πορεια στην ευρωπη και προσεκτικος σχεδιασμος + προσθηκες στο ροστερ που θα κανουν την διαφορα. δεν θελω να σχολιαζω παικτες κλπ αλλα τι θα προσφερει ακομη ενας καντε στην ομαδα; και φυσικα οχι λαθη οπως οι απεναντι. εφυγε ο τζολες τους, τους πηραμε λετο, αδεια η αριστερη πτερυγα. για μπασκετ δεν λεω τπτ περα απο αυτο που λεω οποτε σχολιαζω μπασκετ: γιανακοπουλοι+ομπραντοβιτς= παικταραδες, οραμα, επιτυχιες

Ανώνυμος είπε...

Elvis,

καλή χρονιά και καλή επανεμφάνιση!

Το μέγεθος της ανικανότητας της προηγούμενης διοίκησης φάνηκε και μόνο από το γεγονός, ότι ενώ μετά τη "Ριζούπολη" πήραμε ΝΤΑΜΠΛάρα (με αποστομωτική νίκη επί του αιώνιου στον τελικό Κυπέλου), αντί να ενισχύσει την ομάδα και να ρίξει δέυτερο συνεχόμενο - και έτσι αποτελειωτικό! - σκαμπίλι στο Θεό, την ξεχαρβάλωσε απολύοντας αψυχολόγητα και επί της ουσίας αναιτιολόγητα τον ΣΟΥΜ (ενώ θα μπορούσε π.χ. να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και να βρει καλύτερο προπονητή από την αρχή της σεζόν), διώχνοντας τον στυλοβάτη του Νταμπλ ΖΑΕΤΣ και φέρνοντας για ένα καθοριστικό τρίμηνο τον πανάχρηστο "προπονητή" από την Τσεχία.

Γνωστά αυτά. Το θέμα είναι να μην επαναλάβει τέτοια "κατορθώματα" η σημερινή διοίκηση - αν και είμαι σίγουρος ότι αποκλείεται να τα διαπράξει ένα σχήμα τόσο ισχυρό παρά τις όποιες εσωτερικές τριβές του.

Αυτά.

Υ.Γ. Εκείνη η Σουπιά της Σκ.-Ξ. γιατί βουβάθηκε ρε παιδιά; Γιατί πίνει το αμίλητο νερό έπειτα από κάθε επιτυχία του Παναθηναϊκού; Λέτε να μην αντέχει από την πολλή ... "χαρά";

:-p

Ή απλώς τον "κάλυψε" η αναμετάδοση από το Ράδιο ΣΑΠΑΚΙΑ;

:-))
:-pppppp

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μίλα του βρε Elvis.

Δεν του μιλάει κανείς του φουκαρά και έχει αρχίσει και παραμιλάει....με τον εαυτό του.

Όποιος καινούργιος ή παλιός μπαίνει τον "πλευρίζει" ώστε να κερδίσει συμμαχίες γιατί βαρέθηκε να συμφωνεί με τον......εαυτό του.

Πες του ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, με την καλύτερη διοίκηση.

Πες του ότι δε χρειαζόμαστε καμία μεταγραφή.

Πες του ότι ΑΡΚΕΙ που θα πάρουμε το φετινό πρωτάθλημα.

Πες του ότι δεν ονειρευόμαστε μεγάλη ομάδα, αρκεί να παίρνει το αλβανικό πρωτάθλημα.

Μίλα του γιατί απομονώθηκαν οι Γιαννακοπουλαίοι.

Πες του τι προεδράρα ήταν ο Βαρδινογιάννης που όταν ΟΛΟΙ λέγαμε ότι πρέπει να φύγει ο καρκίνος, εκείνος έγραφε στο blog του, "σταματήστε να γκρινιάζετε, όλα καλά είναι", μέχρι που τον διέψευσαν οι εξελίξεις και "δικαιώθηκε με....μια ισοπαλία.

Πες του Τζόε Ντάλτον, ότι δικαιώθηκε με όλες τις μαλακίες που έλεγε, ώστε να ηρεμήσει.

Μίλα του νούμερου του blog.

Ούτε ένα γράμμα, ένα τηλέφωνο, τίποτα και εσύ.

:-)

Ανώνυμος είπε...

Νυχτωμένε,

σε χρόνο dt ξεσπάθωσες πάλι μόλις σου ψιλοθίξανε τον αγαπούλη το σουπιά, έτσι;

:-))

Είσαι τεράστειος!

:-)))

Κουφέτα πότε θα έχουμε;

:-)))

ΥΓ Τελικά αυτό το ανέκδοτο με τους ... απομονωμένους Γιαννακόπουλους, ο αγαπούλης σου σού το έμαθε να το λες ή τού το είχες μάθει εσύ;

Όχι τίποτε άλλο, κι εντάξει, τα ζευγάρια μετά από κάποιο καιρό καταλήγουν να μοιάζουνε σαν δυο σταγόνες νερό, αλλά παραέχετε μπερδευτεί ρε γμτ!

:-pppp

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μίλησε κανείς ρε παιδια?

Κάτι μυρίζει αλλά δε βλέπω τίποτα.

Ο ορισμός του πουθενά.

Αυτός που δεν του μιλάει κανείς.

:-))

Ανώνυμος είπε...

Να με συγχωρούν ο καληΝύχτας κι ο αγαπούλης του που θα μιλήσω άσχημα για τη Γαβριέλα...

[εννοείται προκειμένου να στρέψω την προσοχή των οπαδών μας σε αυτήν, ώστε να μη βλέπουν τα χάλια της δικής μας διοίκησης και ομάδας - γιατί πληρώνομαι άλλωστε, έτσι δεν είναι;]

... αλλά το άρθρο του Δ. Φύσσα στο sportdog είχε τουλάχιστον ένα απόσπασμα, που μού άρεσε:



«Θρήνος σύρθηκε από τον Πειραιά στην Αθήνα- έκλαιγαν τη δική τους μοίρα, πιστεύοντας ότι θα πάθαιναν τα ίδια που είχαν κάνει κι αυτοί στους Μηλίους, στους Ιστιαιείς, στους Σκιωναίους, στους Τορωναίους, στους Αιγινήτες και σε πολλούς άλλους Έλληνες. Θα πάθαιναν τα ίδια που είχαν κάνει κι αυτοί, τον καιρό που μέσα στην άμετρη υπεροψία τους αδικούσαν δίχως αφορμή».

Είναι το κομμάτι από τα «Ελληνικά» του Ξενοφώντα (Β, ΙΙ, 10 Μετάφραση του Ρόδη Ρούφου. Εκδόσεις «Γαλαξίας» 1971), που περιγράφει τι συνέβη στην Αθήνα το 405 – 404 π.Χ., μετά την καταστροφή στους Αιγός Ποταμούς, η οποία σύντομα οδήγησε στη συνολική ήττα και στη νίκη της Σπάρτης, κατά τον Πελοποννησιακό Πόλεμο. Αυτό το κομμάτι στριφογυρίζει στο μυαλό μου βδομάδες τώρα, μετά τις διαδοχικές ήττες του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ, τον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Και στριφογυρίζει, γιατί διαβάζοντας τα σχόλια εκατοντάδων φίλων στο δικό μας και σε άλλα μπλογκ, βλέπω αυτό ακριβώς.

Όπως και οι Αθηναίοι μετά τους Αιγός Ποταμούς, σχεδόν δυόμιση χιλιάδες χρόνια πριν, έτσι και οι οπαδοί του Ολυμπιακού τώρα φοβούνται ότι θα πάθουν αυτά που κάνανε τόσα χρόνια στους άλλους. Σε τόσα ματς ο Ολυμπιακός πήρε νίκες που δεν άξιζε, ταπεινώνοντας τους αντιπάλους του, όπως οι αρχαίοι Αθηναίοι έσφαζαν κι εξανδραπόδιζαν τους κατοίκους των παραπάνω πόλεων. Ξέρουν και οι ίδιοι οι Ολυμπιακοί ότι δεν αξίζανε αληθινά και τα 12 πρωταθλήματα που πήρανε. Ανύπαρκτα πέναλτι, αποβολές αντιπάλων, εύκολα σφυριγμένα φάουλ έξω από τις αντίπαλες περιοχές (που έφερναν εύκολα γκολ), ευνοϊκά οφσάιντ, ασυλία από τους διατητές, ετσιθελικές νίκες (με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ 4-2 το 1998), άκοπες νίκες σε φιλικές έδρες με ή χωρίς ανταλλάγματα, τρομοκρατία (Ριζούπολη) και αδικοκερδισμένοι στα χαρτιά βαθμοί (Βάλνερ): όλα αυτά έδωσαν στον Ολυμπιακό, μερικά ανάξια πρωταθλήματα. Ναι, ο Ολυμπιακός υπήρξε συνολικά η καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια (όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι μυωπικός οπαδός με γυαλιά στο χρώμα της ομάδας του) και σίγουρα του αξίζανε τα συγκριτικά περισσότερα πρωταθλήματα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. 5, 7, 8. Όχι όμως 12.

Δεν ήταν για 12 στα 13. Αυτό φάνηκε, πρώτο, στις παρουσίες της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που ήταν σε γενικές γραμμές αξιοθρήνητες. Φάνηκε, δεύτερο, στη συγκριτικά πολύ καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία των άλλων ομάδων, στα χρόνια αυτά. Φάνηκε, τρίτο, στο ότι οι αντίπαλοί του (ιδίως ΑΕΚ, Παναθηναϊκός) και όχι ο Ολυμπιακός ήταν οι αιμοδότες της εθνικής ομάδας παλιότερα στο Γιούρο της Πορτογαλίας και τώρα στο μουντιάλ της Ν. Αφρικής. Και φάνηκε, τέταρτο, γιατί την αντίστοιχη εσωτερική μονοκρατορία του στο μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός την εχει συμπληρώσει με εξαιρετικές πανευρωπαϊκές πρωτιές.

Ανώνυμος είπε...

Που σημαίνουν τα παραπάνω κάτι που μάλλον δεν θα αρέσει στον τυφλό οπαδισμό μας.

Ότι δλδ ο Παναθηναϊκός, βγαίνοντας επιτέλους ισχυρός στον αφρό, δεν θα πρέπει με τίποτα να στήσει ένα "κοκκαλίζον" καθεστώς. Τέτοια καμώματα άλλωστε δεν είναι το dna της ομάδας μας και θεωρώ δεδομένο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας τα απορρίπτει.

Θα πρέπει, αντίθετα, ο Παναθηναϊκός, όντας τεράστια δύναμη ποσοτικά και κυρίως ποιοτικά, να βγει μπροστά σαν ΗΘΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, που θα εγγυηθεί, με το παράδειγμά της, ότι δεν θα ξαναϋπάρξει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ "κοκκαλισμός" στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εμείς άλλωστε διδάξαμε σε τούτη τη χώρα το fair play πάνω στο χορτάρι.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ας του μιλήσει κάποιος σας παρακαλώ.

Σπαράζει η καρδιά μου.

Πείτε του για το μεγαλείο της Πανάθας.

Κρίμα είναι.

Δεν αντέχω να το βλέπω έτσι το κουτό. :-)

Ψυχή έχει και αυτό.

Θα μιλάει πάλι με τον εαυτό του και θα έχετε "το κρίμα στο λαιμό σας".

Ο Ξανθιώτης φταίει για όλα.

Αυτός ο οπαδός της Ξάνθης μου τον κατάντησε έτσι.

:-))

Ξανθιώτης είπε...

Τζονάκο, μην στεναχωριέσαι αγαπούλα, δεν θα σ'αφήσω. Όμως έχω και άλλες δουλειές. Μέχρι να ξαδιάσω, διάβαζε τα γραπτά του Ξανθιώτη για να τα μάθεις απέξω. Με κεφάλαιο και ενότητα - μέρα και παράγραφο. Και βάζε και το λαδάκι για να είσαι έτοιμος! Ξέρεις εσύ, τσαχπίνα.

Ο ανθρωποφάγος!

Αγνός Οπαδός είπε...

Ναι ρε Τζονάκο καλά στα λένε τα παιδιά. Μας έχεις πρήξει με τη Πανάθα. Τι θες πια; Σιγά την ομάδα στην τελική! Σιγα τους παίχτες! Ο Σισέ είναι καλός για σταρ του σινεμά. Ο Λέτο αν παίξει μπάλα να μου τρυπήσετε τη μύτη. Ο Σίλβα περπατάει. Κι αυτοί είναι λέει οι καλύτεροί σου! Α ρε κουτόχορτο που τρως Τζονάκο. Διοίκηση; Πώς είπατε; Υπάρχει τέτοιο πράμα; Λέγαμε για τους Γιαννακόπουλους. Καλά. Απογοήτευση είναι και οι Γιαννακόπουλοι. Και από αυτούς δεν περιμένω πια τίποτα. Πάρε τον ένα φτύσε τον άλλο! Αυτή είναι η αλήθεια. Ξεστραβώσου ρεεε! Πήρανε αμυντικό; Όσο κι εγώ πήρα τη Πάμελα Άντερσον. Για να πάρουν το πρωτάθλημα χρειάζονται τουλάχιστον έναν άριστο αμυντικό. Με οποιοδήποτε προπονητή. Αφού δεν τον παίρνουν, δεν το θέλουν το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα είναι μάλλον στάχτη στα μάτια του κόσμου. Άλλωστε γιατί νομίζεις Τζονάκο ότι ο Κόκκαλης δεν έκανε μεταγραφές; Γιατί ήξερε ότι απέναντι έχει καραγκιόζηδες. Και με τον Τιμούρη θα το έπαιρνε το πρωτάθλημα, αλλά φοβήθηκε τη θύρα 7. Δυστυχώς έτσι είναι. Τους δικούς του οπαδούς τους φοβάται περισσότερο απ' ότι τα δικά μας τα αφεντικά! Οι δικοί μας είναι ανίκανοι και ανύπαρκτοι. Καλά που είναι και τα παιδιά, ο Μαύρη νύχτα κι ο Ξανθιώτης, να λένε τα πράγματα με τ' όνομά τους. Μπράβο παιδιά! Μην τον αφήνετε σε χλωρό κλαρί το στημένο.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα πλάκα, φαίνεται πως στ' αλήθεια ενόχλησα πολύ το γνωστό ζευγαράκι και τους "φίλους" του, επειδή έθιξα τον ΟΣΦΠ ...

... αντί να πετάξω τις αγαπημένες τους λάσπες στον Παναθηναϊκό!

Πανίσχυρη αυτή η gay κοινότητα! Τέτοια αλληλοϋποστήριξη, ούτε η Μαφία ρε παιδιά!

:-pp

Άντε παιδιά και καλά στέφανα!

:-pppp

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ!

«ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ».

Τις αποδοκιμασίες των φίλων του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του Σωκράτη Κόκκαλη καταδίκασε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σε κουβέντα που είχε με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, στο περιθώριο της σύσκεψης για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ.

«Μην πειράξει κανένας τον φίλο μου τον Κόκκαλη! Είναι... αδερφός μου. Είναι απαράδεκτο να τον βρίζουν οι Ολυμπιακοί. Σκέψου τι θα τραβήξεις εσύ (σ.σ. απευθυνόμενος στον κ. Αγγελόπουλο) αλλά και εγώ μελλοντικά αν δεν πάμε καλά στο μπάσκετ», τόνισε στο τετ -α- τετ που είχε με το αφεντικό της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

«Ποιος να φύγει;»

Λίγο νωρίτερα στη σύσκεψη για τον τελικό είχε τονίσει: Πονά η ψυχή μου να βλέπω να λέγονται τέτοια πράγματα για έναν άνθρωπο που έδωσε τα πάντα για τον Ολυμπιακό εδώ και τόσα χρόνια. Παρέλαβε την ομάδα με τόσα χρέη και κατέκτησε τόσα πρωταθλήματα και έρχονται κάποιοι οπαδοί και λένε να σηκωθεί να φύγει. Ποιος να φύγει; Αυτός που κρατά τον Ολυμπιακό ζωντανό εδώ και 20 χρόνια; Σκέψου τι θα τραβήξεις εσύ (σ.σ. απευθυνόμενος στον κ. Αγγελόπουλο) αλλά και εγώ μελλοντικά αν δεν πάμε καλά στο μπάσκετ», ήταν τα λόγια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.... είπε...

Ας του μιλήσει κάποιος.

"Επέστρεψε" στους Γιαννακοπουλαίους.

«ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΕ». :-))

squarelogic είπε...

Καλά ο Θανάσης είναι μυαλοφυγόδικος ή πρόκειται απλά για την αλληλεγγύη μεγαλοκαπιταλιστών με το κουσούρι του οπαδισμού?
Ε,όχι και "αδερφός" του ο Κόκκαλης!
Εκτός αν οι εχθροί του είναι ο Πατέρας κι Ο Βγενό(και γιάυτό παρέλαβαν τον Χεισλιπ με το συμβολικό Χάμμερ) και τ'αδέλφια του ο Κόκκαλης κι ο Λουβαρης...
έλεος ρε Θανάσαρε!

Ανώνυμος είπε...

η ΕΟΚ μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό κατέληξαν στο να δώσουν εισιτήρια μόνο σε παιδιά και συγκεκριμένα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου. Τα εισιτήρια θα πάρουν σχολεία από τους γειτονικούς δήμους του Ελληνικού, αλλά ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί ποιοι ακριβώς.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αλελούϊα !!!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!

:-))

Υ.Γ. Square, oι δηλώσεις Θανάση, αλλά και το αυτοκίνητο που παρέλαβε τον παικταρά, είναι μέσα στο νεωτερικό πνεύμα Παναθηναικής "ενότητας". Δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη (υπάρχει και ένα καλό στην όλη ιστορία αλλά θα το αναφέρω σε ξεχωριστό ποστ).

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

μπορούμε όμως να διαβάσουμε αυτές τις δηλώσεις του Θανάση από ένα άλλο πρίσμα. Δηλαδή ότι

ο Θανάσης δεν έχει κανένα κόμπλεξ και τίποτα απολύτως να αποδείξει απέναντι στον Κόκκαλη (ή οποιονδήποτε άλλο),

οπότε λέει άνετα και χαλαρά ό,τι γουστάρει - θα μπορούσε μάλιστα να πει κανείς, ότι του κάνει και πλάκα ("αφήστε το το παιδί, δεν βλέπετε που έκανε βαβά;"), αν και προσωπική μου άποψη είναι ότι

μίλησε σαν gentleman: "τον πεσμένο, δεν τον βαράω ... πόσο μάλλον όταν του τις έχω βρέξει σαν ήταν όρθιος".

Υ.Γ. Προς στιγμήν ανησύχησα με τον τραυματισμό του ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ενόψει ΑΕΚ, αλλά ευτυχώς.

Υ.Γ. 2. Στα παρασκήνια: επιστροφή ΖΑΓΟΡΑΚΗ στον ΠΑΟΚ ... Αν συνδυαστεί και με πρόσληψη ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ στη Γαβριέλα, θα πρέπει να βάλουνε τριπλές βάρδιες στον επίσημο Παναθηναϊκό! Θέλουν επαγρύπνηση αυτά τα ζητήματα. Τι επαγρύπνηση. Ξαγρύπνησμα θα έλεγα!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Η ανακοίνωση του Θανάση Γιαννακόπουλου:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τα περί στήριξης του Θανάση Γιαννακόπουλου στον Σωκράτη Κόκκαλη, ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος δηλώνει: «Κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης για τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, εξέφρασα τη δυσπιστία μου για το κατά πόσο θα τηρηθεί το μέτρο περί μαθητών, καθώς όλοι μας θυμόμαστε τι συνέβη πέρυσι στο Τροκαντερό στον τελικό του βόλεϊ.

Το νόημα των όσων είπα είναι ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν σέβονται ούτε καν τον πρόεδρο τους, θα σεβαστούν εμάς; Όλα τα υπόλοιπα περί στήριξης κ.ο.κ. ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας αυτών που τα έγραψαν, και τα αναπαρήγαγαν χρησιμοποιώντας επιλεκτικά αποσπάσματα ώστε να δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις».


Ορίστε ανασκεύασε ο άνθρωπος, φαγωθήκατε. Καλά τα λέει ο κρυουλιάρης. Εδώ ο Θανάσαρος είπε στον Αγγελόπουλο ότι "είμαστε φιλαράκια" και εκείνος αποκρίθηκε "όχι και φιλαράκια" (αφού δε σταματάς να με....γλεντάς) ήθελε να πει χωρίς να το πει.

Απλά κάποιες δηλώσεις του Θανάσαρου συμβαδίζουν με τις γραβάτες του, (πως έκαναν λεφτά αυτοί οι άνθρωποι?....άσχετο).

Δε νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό, πάμε παρακάτω.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Εκτός Α1 ο Σάρας!

Ιδού η έκπληξη από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Με απόφαση του προπονητή του, ο Παναθηναϊκός δηλώνει σε λίγη ώρα τον Μάρκους Χέισλιπ για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν αποσύρει τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, όπως όλοι ανέμεναν. Αυτός που μένει έξω είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους!

Ο Σάρας θα παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα, κάτι βεβαίως που δημιουργεί πολλές εντυπώσεις, καθώς μιλάμε για ένα από τα πιο μεγάλα αστέρια της ομάδας και φυσικά από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες των Πρωταθλητών Ευρώπης.


?????????????

Δηλαδή θα παίξουμε τελικό κυπέλλου με τους γαύρους χωρίς Σάρας αλλά με.....Σερμαντίνι?

ή

τον δηλώνει για όσα ματς δεν έχει τον Μπατίστ επειδή έχει πρόβλημα στους ψηλούς και θα τον ξαναεπαναφέρει στα ματς με τον Ολυμπιακό (θα συναντηθούμε την ίδια περίοδο και για το πρωτάθλημα)?

Το δεύτερο, έχει μια βάση.

Αν ισχύει το πρώτο, οδηγούμαστε σε ρήξη που ίσως έχει σχέση με την κακή αγωνιστική κατάσταση του μπασκετικού τμήματος.

Θυμίζω ότι το καλοκαίρι λήγουν πάνω από τα μισά συμβόλαια σημαντικών παικτών του ΠΑΟ και του Ζέλικο, με τον Αγγελόπουλο να "καιροφυλακτεί".

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και δεν αναφέρομαι στις κατακτήσεις τίτλων που έχουμε χορτάσει αλλά στη διατήρηση (και φυσικά ενίσχυσης - απαράδεκτο μια ομάδα σαν τον ΠΑΟ να μην έχει ένα τριάρι της προκοπής από τότε που έφυγε ο Σισκάουκας) μιας ισχυρής ομάδας.

Ανησυχητικά σημάδια ή "έχουν γνώση οι φύλακες".

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ο Ζέλικο δίνει απαντήσεις για Σάρας. Πάνω από όλα η ομάδα. ΑΥΤΟΣ είναι προπονητής. Δεν κολώνει μπροστά σε ονόματα και σε συμβόλαια. Είσαι καλός παίκτης? Πρέπει να το δείξεις και στο γήπεδο. My way or the highway. Απόσπασμα από τη συνέντευξη (πηγή: sport24.gr):

"Δεν θέλω να το αναλύσω... Ισχύει πάντα ένας κανόνας: Πάνω απ' όλα η ομάδα. Πήρα μια απόφαση που είναι η καλύτερη για την ομάδα και στην προκειμένη περίπτωση για τον ίδιο τον παίκτη".

"Πιστεύω ότι δεν είναι έτοιμος. Ολοι γνωρίζουμε την ποιότητά του, αλλά αυτή την στιγμή δεν είναι σε θέση να παίξει όπως θέλει η ομάδα, αλλά και ο ίδιος. Έτσι του δίνεται η δυνατότητα να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά, να έρχεται και στις πρωινές προπονήσεις για να φτάσει στο σημείο που θέλουμε όλοι. Μην ξεχνάμε έχουμε δύο αλλαγές ακόμη, αυτή δεν είναι η τελική απόφαση".

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο ποδοσφαιρικό τμήμα σήμερα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"«Βόμβα» από τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού Ανδρέα Βγενόπουλο, λίγο μετά το τέλος του αγώνα, όταν τόνισε πως παράγοντες της ομάδας... χάρηκαν την «γκέλα» με την ΑΕΚ.

«Στην θύρα που καθόμουν ντρεπόμουν γιατί είδα πως οι μισοί παράγοντες του Παναθηναϊκού χαίρονταν από το αποτέλεσμα αυτό. Όμως να ξέρουν πως είτε είναι Ολυμπιακοί, είτε είναι μισοί Παναθηναϊκοί, εμείς θα συνεχίσουμε να νικάμε και στο τέλος θα το πάρουμε το πρωτάθλημα. Είτε το θέλουν, είτε όχι» ήταν η δήλωση-βόμβα του Ανδρέα Βγενόπουλου."

Όλα καλά. :-)

Ανώνυμος είπε...

Σε ένα παιχνίδι-ντέρμπι (με την ΑΕΚ να διψάει για τα play-offs και για γόητρο) στο οποίο, όπως έλεγε και ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ, η έκβασή του είχε να κάνει με το κέντρο, μια φράση: Πάλι καλά που είχαμε εκεί τον ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ!

Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει η εμμονή στη χρησιμοποίηση του ντεφορμέ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ (οργανωτής της επίθεσης χωρίς καμιά σωστή μπαλιά μπροστά εδώ και πολλά παιχνίδια, δεν γίνεται) και του ημι-ντεφορμέ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ (που ευθύνεται για το γκολ: "λάθος που δεν κάνουν ούτε τα παιδιά των ακαδημιών", γράφουν σήμερα άπαντες). Είναι και οι δυο τους σπουδαίοι παίκτες, αλλά δεν είναι ούτε για όλα τα παιχνίδια, ούτε και για να παίζουν σε δύσκολα ματς όντας ντεφορμέ.

Αν στη θέση τους έπαιζαν κυρίως αντί του Κάρα ο φορμαρισμένος τελευταία ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (=κατακόρυφη αύξηση της ταχύτητας μπροστά) και δευτερευόντως αντί του Κατσουράνη ο αμυντικός βράχος ΣΙΜΑΟ, νομίζω πως σήμερα θα χαιρόμασταν μια ωραία και άνετη νίκη της ομάδας.

Πιστεύω πως ένα τέτοιο σχήμα στο κέντρο πρέπει να δοκιμαστεί από τον προπονητή μας.


Υ.Γ. Σήμερα Η ΠΡΑΣΙΝΗ και το DERBY τα χώνουν στον ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ για τη γνωστή δήλωσή του. Αν τη διαβάσουμε between the lines, νομίζω ότι επιβεβαιώνει κάτι που έλεγα από καιρό. Ότι τη διοίκηση στην ΠΑΕ ασκεί η πρώην ΠΕΚ, με επικεφαλής τον Βγενόπουλο (και από δίπλα τον Πατέρα, το Νίκα και τον Ξυλά). Άλλωστε αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι για την αποπομπή ΤενΚάτε και την πρόσληψη Νιόπλια, ο Πατέρας είχε μίνι-σύσκεψη ΜΟΝΟ με τον Βγενό χωρίς να ειδοποιήσει τους άλλους μεγαλομετόχους. Είναι σαφές ότι η χτεσινή δήλωση του Βγενόπουλου είχε αρχηγικό χαρακτήρα και ταυτόχρονα χαρακτήρα θωράκισης του διοικητικού έργου του: καταγγέλοντας ότι υπάρχουν "παράγοντες του ΠΑΟ" που "δεν θέλουν να πάρουμε το πρωτάθλημα", ουσιαστικά προβάλλει αρχηγικά τον εαυτό του ενώ ταυτόχρονα κόβει προληπτικά κάθε περίπτωση να έβγαινε κανείς άλλος μετά το ματς και να ασκούσε κριτική ή μάλλον "κριτική" στην ομάδα. Όλα αυτά ενόψει και του καλοκαιριού με τις όποιες εξελίξεις στα διοικητικά...

Προσωπικά, οι έριδες των μεγαλομετόχων για τη διοίκηση δεν με απασχολούν, αν δεν με ενοχλούν κιόλας. Ωστόσο η κίνηση απόλυσης του ΤενΚάτε και πρόσληψης του Νιόπλια (+Βαζέχα) με βρήκε απόλυτα σύμφωνο έως και ενθουσιασμένο! Είναι μια κίνηση που πρέπει να στηριχτεί ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ! Είτε καταγράφεται στο Βγενόπουλο, είτε σε όποιον άλλον, δεν έχει σημασία.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Η εσωστρέφεια που υπήρχε στον ΠΑΟ την εποχή του Βαρδινογιαννισμού, υπάρχει και είναι καταστροφική και στην εποχή της πολυμετοχικότητας. Είναι μια διαφορετική εσωστρέφεια "ανοικτού" τύπου, σε σχέση με την "κλειστού" τύπου της προηγούμενης διοίκησης. ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ.

Και πολύ φοβάμαι πως ακόμα και αν οδηγηθούμε σε ένα μοντέλο με την ανάληψη της ηγεσίας, των μετοχών κλπ από έναν ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ, η εσωστρέφεια θα συνεχιστεί υπό άλλη μορφή.

Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει να είσαι πρόερδος του ΠΑΟ χωρίς να έχεις τον έλεγχο των μετοχών και για να αγοράσεις έναν παίκτη να εξαρτάσαι από τη τσιγγουνιά του Βαρδινογιάννη και την αντιπολιτευτική διάθεση του Γιαννακόπουλου. Για αυτό κάποτε ρωτούσα συνέχεια "τι σημαίνει να είσαι πρόεδρος του ΠΑΟ?".

Ο νέος Βασιλιάς είναι ΓΥΜΝΟΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Υ.Γ. Στα αγωνιστικά ο ΠΑΟ στηρίζεται σε 3-4 ποδοσφαιριστές. Όταν αυτοί δεν αποδίδουν η ομάδα δεν "τραβάει". Άλλο ένα αποτυχημένο μοντέλο που χρεώνεται και αυτό στην εσωστρέφεια. Η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές. Και εδώ ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ (το θέμα είναι μην το καταλάβουν και μας.....).

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Επιπροσθέτως, η διοικητική εσωστρέφεια αποδυναμώνει τα επιχειρήματα γραφικών του blog που συνέχεια διαλαλούν ότι "όλα βαίνουν καλώς", "δεν υπάρχει πρόβλημα", "σταματήστε τη γκρίνια", "δε χρειαζόμαστε ενίσχυση", κλπ κλπ.

Γιατί κάποιοι εδώ "μέσα", ένιωσαν δικαιωμένοι με μια.......ισοπαλία πριν από μία εβδομάδα.

Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.

Αμπαλαέο. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κάποιοι εδώ "μέσα", ένιωσαν δικαιωμένοι με μια.......ισοπαλία πριν από μία εβδομάδα.

Προφανώς εννοείς τον εαυτό σου! Που επίσης νιώθει - κάνει μπαμ! - ακόμα πιο δικαιωμένος και με τη χτεσινή ισοπαλία. Γιατί δικαιωμένος νιώθεις, ως γνωστόν, όσο γκελάρει ο Παναθηναϊκός, μα λίγο, μα πολύ. Κι αυτό είναι το πιο θλιβερό: Να έχεις συνδέσει τη δικαίωση των απόψεών σου, όχι με την πρόοδο της ομάδας, αλλά με τις γκέλες και τις οπισθοχωρήσεις της!

Ξανθιώτης είπε...

Οι εφημερίδες προσπαθούν να αυξήσουν την κυκλοφορία τους. Γι αυτό βάζουν θέματα τριβών και αβεβαιότητας έκβασης του πρωταθλήματος.

Όμως είμαι σίγουρος ότι το φετινό πρωτάθλημα το πήραμε. Τέλειωσε αυτό! Θα είναι απίθανο να χάσουμε δύο φορές παραπάνω από το γαύρο μέσα σε 10 παιχνίδια. Για τον απλούστατο λόγο ότι ο γαύρος είναι φέτος ομάδα της πλάκας.

Για πολλούς από μας αυτό είναι βέβαια πολύ καλό, όμως δεν μας αρκεί. Και δεν μας αρκεί γιατί η διοίκηση μας δούλεψε χοντρά. Με δήθεν χάμερ και κίλερ. Με δήθεν μεγάλο μπάτζετ που καλύπτει οποιοδήποτε αμυντικό του κόσμου αν πληρεί τις ... προδιαγραφές (τζάμπα).

Κάποιοι από μας έχουν μπουχτίσει με την κοροϊδία της διοίκησης προς τους οπαδούς. Και της προηγούμενης, και της τωρινής (που είναι απλά η προηγούμενη μεταμφιεσμένη).

Κάποιοι από μας περιμένουν συνέπεια και σοβαρότητα. Περιμένουν επαγγελματισμό. Περιμένουν ιδιοκτήτες οι οποίοι θα κάνουν την υπέρβαση και θα φτιάξουν ομάδα για την οποία θα είμαστε περήφανοι. Όσο έχει σχέση με μετοχές ο σωφέρ όλα αυτά αποκλείονται. Ότι και να λένε τα πληρωμένα φερέφωνα και οι ηλίθιοι που τους πιστεύουν.

Ξανθιώτης είπε...

Τζόνι, ξέρω ότι εσύ ο ίδιος δεν νιώθεις ηλίθιος και βλάκας. Ούτε ότι γελοιοποιείσαι με όσα γράφεις, είτε αναλύσεις είτε επιθέσεις σε άλλους φιλάθλους. Ούτε ότι κάποιοι περιμένουν πως και πως να γράψεις για γελάσουν.

Ξέρω ότι δεν πιστεύεις τίποτα από τα παραπάνω.

Ρώτα όμως και κανένα άλλο. Μπορεί να σε εκπλήξει η απάντηση!


Ο ανθρωποφάγος!

Ανώνυμος είπε...

Σουπιά της Σκ.-Ξ.,

τι έγινε; Ψιλογκέλαρε η Πανάθα και βγήκαμε από την τρύπα μας; 'Η απλά σε κάλεσε η φωνή της καρδιάς μόλις είδες να θίγουμε τον αγαπούλη σου; Ατιμούλικο εσύ!

:-pppp

Ξανθιώτης είπε...

Τζόνι, τίποτα από τα δύο. Πάλι έξω έπεσες! Δεν χρειάζομαι συγκεκριμένη αφορμή για να φτύνω τους ηλίθιους. Απλώς χρειάζομαι ελεύθερο χρόνο!...

Όμως για πες μας. Βγήκε ο Γιαννακόπουλος από την απομόνωση; Μήπως επειδή δεν αντέχει την απομόνωση γι αυτό έκανε άνοιγμα στον Κόκαλη; Για να έχει παρέα;


Ο Ανθρωποφάγος!

Ανώνυμος είπε...

Σουπιά της Σκ.-Ξ.,

μάλλον ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ήθελες να πεις ...

... αλλά έχεις μάθει στο "κρύψιμο" και δεν σου βγαίνει να το παραδεχτείς.

:-ppp

Δεν ήξερα όμως ότι τους Γιαννακόπουλους, εκτός από το ότι τους έχεις για φτύσιμο, όπως έχεις πει, τους θεωρείς και ηλίθιους! Ασυγκράτητη είσαι πια!

Υ.Γ. Θα παραθέσεις αυτούσια όσα έγραφα για την απομόνωση των Γιαννακόπουλων εκείνο το φεγγάρι που είχαν κάνει κολεγιά ο Ραλίστας με το Βγενό, ή θα συνεχίσεις να πετάς τα μελάνια σου περιμένοντας τον αγαπούλη σου να σε σώσει;