Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2009

Αρκεί το παριζάκι τους να είναι Υφαντής...

21 σχόλια:

Γιοματάρης είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....ΤΕ-ΛΕΙΟ, ΤΕ-ΛΕΙΟ.......

Sailor Smith είπε...

Where's my son???

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Νεκρόφιλος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά γίνεται ένας περίεργος χαμός με το παιχνίδι Β' Εθνικής ανάμεσα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ και την τρανς ομάδα του Θωμά, το ΑΙΓΑΛΕΩ (=προϊόν απίστευτης κλοπής του Ηλυσιακού!).

Οι ψευτο-Αιγαλεώτες του Θωμά λοιπόν ισχυρίστηκαν ότι πάσχουν μαζικά από τον ιό Η1Ν1 της γρίπης, δεν προπονούνται καν, και άρα δεν μπορούν να παίξουν - κι έτσι έχουν ήδη λάβει αναβολή του αγώνα, που υποτίθεται ότι θα γίνει τελικά αύριο αν και υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες γι' αυτό.

Όμως οι Βολιώτες παρουσίασαν μια σειρά από φωτογραφίες, που δείχνουν τους πρώτους να προπονούνται κανονικότατα - πράγμα που σημαίνει ότι τα σαϊνια του Θωμά λένε ψέμματα!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ;

Στο ενδεχόμενο και κάποια άλλη ομάδα, παραλιακή, ιδιοκτησίας γνωστού παλιόφιλου του Θωμά,να χρησιμοποιήσει το ίδιο τέχνασμα για να πετύχει αναβολή (ή αναβολές) του αγώνα της μαζί μας...

... εάν δεν έχουν συνέλθει από τους "τραυματισμούς" τους τα θεωρούμενα ατού της.

Λέτε;


Υ.Γ. ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.

Παρακαλώ να σβύσετε τις χυδαιότητες του τρόλ με τα πολλά ψευδώνυμα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

Προς τους διαχειριστές του blog.

Σβήστε όλα τα τρολ εκτός από τα τρολ του Τουρτούρα.

Της τρολής θα γίνει.

"...και την τρανς ομάδα.." = στο σπίτι του κρεμασμένου.......

Ανώνυμος είπε...

"Μαύρη νύχτα",

προδόθηκες.

squarelogic είπε...

ΤΤ
εμένα δε μου βγάζει δυνατότητα διαγραφής των ηλίθιων σχολίων.

προς όλους(?) όσους μετέχουν σ'αυτά

κόφτε το είναι απωθητικό.
Θα μείνετε δίχως φόρουμ για να συζητάτε όταν σοβαρεύεστε.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

Αφιερωμένο στον "επιθεωρητή" (και "τιμητή" και ρολίστα και υβριστή και και και......) του blog:

http://www.youtube.com/watch?v=Kxl4O6tEKHw

Square, ζήτα από κάποιον άλλον να σβήσει ΟΛΑ τα τρολ και να αφήσει μόνο του Τουρτούρα. Ας υπάρχει μόνο ένας τρολός εδώ μέσα. Φτάνει για όλους.

Περιμένουμε δήλωση συμπάθειας από τον Old Boy.

Ανώνυμος είπε...

Squarelog,

κρίμα - ίσως τα σβύσει κάποιος άλλος διαχειριστής;

Πάντως, επειδή το τρολ εξακολουθεί να ρίχνει στάχτες, ζήτησα πολύ συγκεκριμένα να διαγραφτούν "οι χυδαιότητες του τρολ με τα πολλά ψευδώνυμα" ...

... δηλαδή αποκλειστικά τα δυο παραπάνω χυδαία "σχόλια", που υπογράφει σαν "Ανώνυμος" (12:19) και σαν "Νεκρόφιλος" (12:24).

Τις υπόλοιπες σαχλαμαρίτσες του τρολ, τύπου "Sailor Smith", τις βρίσκω απλά χαζοχαριτωμενιές και φυσικά δεν εννοούσα να διαγραφτούν αυτές.

Ανώνυμος είπε...

Για να μιλήσουμε όμως λιγάκι και για μπάλα, αν μας ... επιτρέπει το τρολ.

Πάει κι ο Ντουντούκος απ' τους απέναντι! Τέζα κι αυτός, λέει το ρεπορτάζ.

Λέτε τελικά να γίνει στ' αλήθεια αυτό που κυκλοφορεί σαν πλάκα; Δηλαδή λίγο πριν από το ντέρμπι να υιοθετήσουν οι λιμανίσιοι τη μέθοδο Θωμά; Να δηλώσουν ότι πάσχουν από τη γρίπη των χοίρων;

Ή θα συμβεί το γνωστό από τις προηγούμενες χρονιές; Δηλαδή παραμονή του ντέρμπι να ... αναστηθούν μαζικά όλοι οι τραυματίες τους;

Θυμάστε πόσες τέτοιες αναστάσεις είχε η ... θεότητα ονόματι Τζόρτζεβιτς; Μάλλον αυτό θα συμβεί. Οι ... παραδόσεις δεν σπάζουν εύκολα.

Αλήθεια, τι ακριβώς έχει πάθει ο Τοροσίδης;

Ό,τι και ο Αβραάμ αλλά σε λίγο πιο βαρύ;

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΩΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΟΥΤΖΕΣ!

shogun είπε...

τετράγωνε,

τώρα μπορείς να σβήνεις κι εσύ σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Πείτε με φανατίλα, αλλά θα το πω:

Η ΠΑΝΑΘΑ, αφού μας έδωσε το Euro, τώρα μας πήγε και στο Μουντιάλ!

7 στους 11 ρε παιδιά!

pensierix είπε...

Θέλω για μία φορά να ακολουθήσω τη λογική ορισμένων που ακόμα και στο εντός έδρας ματς της Εθνικής βρήκαν μια καλή ευκαιρία για να κράξουν τον Τεν Κάτε. Θέλω, λοιπόν, να συνεχίσω από εκεί που το άφησαν και να πω ένα μεγάλο "μπράβο" στον Ολλανδό και τους παίκτες για την πρόκριση της ομάδας στο Μουντιάλ...

;pppppppp

K g b είπε...

Δεν ειμαι φαν του Γερμανου ,ουτε μ'αρεσει η μπαλα που παιζει η Εθνικη.
Γουσταρω ομως τρελα να βγει τωρα και να κανει δηλωσεις-οπως ο Μαραντονα-για τους ηλιθιους τους δημοσιογραφους.Και να τους πει μονο οτι:
''...εγω θα παω Μουντιαλ και σεις θα τον ρουφατε παλι...''
Α ρε Ντιεγκο σχολη και για τις δηλωσεις εκανες !!!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

Δεν αποτελεί φανατίλα το γεγονός πως ο ΠΑΟ, τόσο το 2004, όσο και τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί αιμοδότη της εθνικής ομάδας και κατά συνέπεια κύριο συνελεστή των επιτυχιών αλλά και των αποτυχιών αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, της Εθνικής.

Το προχθεσινό ματς της εθνικής, δίδαξε σ' εμάς τους Παναθηναικούς πως καθρέπτης των πάντων είναι το γήπεδο και ότι οι ομάδες κάποια στιγμή αναγκάζονται να παίξουν έναν (ίσως και περισσότερους) αγώνα δίχως αύριο, κάτω από τρομερή πίεση και να πετύχουν ή να αποτύχουν με ότι αυτό συνεπάγεται. Όπως δε θα χαιδεύαμε μια εθνική - έστω και στηριζόμενη σε παίκτες του ΠΑΟ - που θα είχε φάει 5 από την Ουκρανία (πόσα φάγαμε από την Ατλέτικο?), έτσι δε μπορεί να χαιδεύουμε την ομάδα μας με γνώμονα μόνο τη "φανατίλα" μας.

Επαναλαμβάνω κύριος κριτής είναι ο γήπεδο και όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα.

Κλείνοντας την αντιπαραβολή του ΠΑΟ με την Εθνική, βλέπω ότι κλειδί της επιτυχίας σε όλα τα αθλήματα, τουλάχιστον στην Ελλάδα (στο εξωτερικό έχουμε δει και αντίθετα αποτελέσματα αλλά επειδή είναι διαφορετικές ποδοσφαιρικές κολτούρες το αφήνω), είναι οι γηγενείς ποδοσφαιριστές. Γηγενείς ποδσσφαιριστές είχε (μόνο) η ομάδα του Γουέμπλει (τελικό), γηγενείς η ομάδα του Γκμοχ (Ζάετς, Ρότσα και Λαφτσής νομίζω οι ξένοι - ημιτελικό), γηγενείς η ομάδα του Ρότσα (Μπορέλι, Βαζέχα, Βάντζικ οι ξένοι - ημιτελικό), μια Ελληνική κατά βάση ήταν η ομάδα του Κυράστα και του Μαρκαριάν (μεγάλες πορείες και επιτυχίες τόσο στο CL όσο και στο UEFA).

O Παναθηναικός του Τζίγγερ εγκατέλειψε αυτή την τακτική μια περίοδο και το πλήρωσε αυτό κυρίως στην Ευρώπη που είχε χάσει τον ευρωπαικό του χαρακτήρα.

Το ντόπιο στοιχείο είναι σήμα κατατεθέν, συνώνυμο της επιτυχίας. Τα πλεονέκτηματα πολλά. Υπάρχει συνοχή, κοινή γλώσσα, γνώστες της σαθρής ελληνικής πραγματικότητας, πονάνε σε πολλές περιπτώσεις τη φανέλα, ενώ ακόμη και αν θες να βρίσεις πιο εύκολα βρίζεις τον Έλληνα από το ξένο μισθοφόρο. Το μόνο μειονέκτημα που προσωπικά εντοπίζω είναι το γεγονός πως οι Έλληνες συνήθως δημιουργούν κλίκες (η γνωστή Ελληνική κουτοπονηριά). Τίποτε άλλο. Αναφέρομαι σε καλούς ντόπιους ποδοσφαριστές και όχι απλώς σε παίκτες με εγχώρια ταυτότητα.

Τα λέω όλα αυτά και για να κατακρίνω τη λάθος τακτική επί εποχής Τζίγγερ αλλά και για να καυτηριάσω τη θέση Γκότζου εδώ και πολύ καιρό (τον ακούω τώρα στο ράδιο τον πληρωμένο) που επιθυμεί επιστροφή σε εποχές Μίτου, Σαίνιο, Βόουτερ, Ζουτάουτας κλπ. Καταλαβαίνω και το όλο σκεπτικό της αισχρής κριτικής του στον Καραγκούνη, στον Κατσουράνη, στον Σαλπιγγίδη, στην ειρωνεία για την επιστροφή του Σειταρίδη, τον πόλεμο στον Κυργιάκο κλπ κλπ.

Δε θα μας βρει συμμάχους. Η πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟ έχει καταλάβει το ρόλο που διαδραμάτισε και συνεχίζει να διαδραματίζει και θα τον τοποθετήσει εκεί που του αξίζει. Στο περιθώριο ώστε να ταιριάζει με τις πωλήσεις της εφημερίδας του.

ΝΑΙ σε ένα ΠΑΟ με βάση το Ελληνικό στοιχείο, όχι με εθνικιστική, αλλά με καθαρά ποδοσφαιρική λογική και ΝΑΙ σε λίγους αλλά ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ξένους παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά.

Σόρυ για το σεντόνι. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

Και μια και αναφέρθηκα στον εκδότη της κωλοφυλάδας, θέλω να εκφράσω μια απορία.

5.000 περίπου φύλλα έβγαζε πριν κλείσει για οικονομικούς καθαρά λόγους.

5.000 βγάζει και τώρα και διατηρείται.

Ποιός τη χρηματοδοτεί οεο?

Υ.Γ.1 Το ανέκδοτο με τον Σαλπιγίδη ας τελειώσει μια ώρα νωρίτερα.

Υ.Γ.2. Σωστό επικοινωνιακά εκ μέρους της ΠΑΕ που ανακοινώνει ότι είμαστε πλήρεις, αλλά ελπίζω να μην αληθεύει και να προβεί σε μεταγραφές. Χρειαζόμαστε ενίσχυση. Αλλιώς θα δικαιώσουν όσους πιστεύουν ότι θα αγοράσουν παίκτες το καλοκαίρι που θα έχουν σίγουρα τα γκαφρά από τη συμμετοχή στο Τσου Λου. Θέλουμε προέδρους οικονομικά ισχυρούς ώστε να ενισχύουν την ομάδα και όχι διαχειριστές των εσόδων κύριοι. Αλλιώς προσλαμβάναμε και το Θανόπουλο.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

ΝΑ γιατί δε γίνονται μεταγραφές στον ΠΑΟ (και όχι επειδή είμαστε πλήρεις):

Αναλυτικά ο ισολογισμός του Παναθηναϊκού:

1.Αύξηση της ζημίας χρήσεως της ΠΑΕ τη σεζόν 2008-09 κατά 11.059.805,23 ευρώ. Δεδομένου, μάλιστα, ότι ήδη από την περίοδο 2007-08 το υπόλοιπο ζημιών των προηγούμενων ετών ήταν 40.282435,78 ευρώ, το σύνολο της συσσωρευμένης ζημίας της εταιρείας φτάνει πλέον τις 51.342.241,01 ευρώ.

2.Θεαματική αύξηση του συνόλου των υποχρεώσεων της ΠΑΕ (συνολικά έξοδα της εταιρείας) από 31.921.682,44 ευρώ σε 54.635.174,55 ευρώ. Δηλαδή σε μόλις μία χρονιά οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέβηκαν κατά 22.713.492,11 ευρώ!

3.Από τα παραπάνω προκύπτει ότι: Για την περσινή περίοδο (2008-09) το σύνολο εξόδων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (συσσωρευμένη ζημία συν υποχρεώσεις) έφτασε τα 105.977.415,56 ευρώ, τη στιγμή που μόλις ένα χρόνο πιο πριν, ήταν στα 72.204.118,22 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι η διαφορά του συνόλου των εξόδων μέσα σε μία χρονιά, «απογειώθηκε» κατά 33.773.297,34 ευρώ. Η αύξηση των εξόδων διοικητικής λειτουργίας, τα οποία διπλασιάστηκαν μέσα σε μία χρονιά και από 4.285.927,99 έφτασαν τα 8.388.843,92 ευρώ.

Τεράστια αύξηση υπάρχει στις λοιπές μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις της ΠΑΕ (από 9.465.000.00 πήγαν στα 22.914.598,96 ευρώ), αλλά και στις μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις οι οποίες είναι να πληρωθούν τα επόμενα χρόνια (από 6.295.000,00 σε 15.118.039,10 ευρώ).

-Στον υπερδιπλασιασμό των εξόδων μεταγραφών και ανανεώσεων συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που από τα 37.344.037,27 ευρώ της σεζόν 2007-08, έφτασαν μόλις σε ένα καλοκαίρι στα 81.027.032,88 ευρώ!

-Τον σχεδόν τριπλασιασμό της (αναπόσβεστης) αξίας της ομάδας, από 22.396.016,25 ευρώ σε 56.435.550,58 ευρώ. -Στα μικτά κέρδη εκμεταλλεύσεως της εταιρείας, που από τα 13.027.506,98 εκτινάχθηκαν ελέω Τσάμπιονς Λιγκ, στα 30.899.527,60 ευρώ.

-Στην εντυπωσιακή αύξηση των εσόδων από αγώνες, όπου λόγω διαρκείας στο ΟΑΚΑ και μεγαλύτερης παρουσίας του κόσμου, ανέβηκαν από 12.537.239,60 ευρώ σε 21.710.012,16 ευρώ.

Δημοσίευση από το Sportime.gr 20/11/2009 12:58 μμ

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

2-2 ο θρήνος και πάμε με αέρα 4 βαθμών - αν νικήσουμε αύριο την Τρίπολη στο ΟΑΚΑ - στο ντέρμπυ.

Πλέον ο ΠΑΟ παίζει και για......τα 3 αποτελέσματα αλλά αν θέλει να ρίξει στο καναβάτσο το γαύρο δεν έχει παρά να κερδίσει, παρόλο που ένας ρεαλιστής θα έβλεπε και το Χ ως πολύ καλό αποτέλεσμα.

Και εις άλλα με υγεία.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ! ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΔΩΜΕΝΗ ΓΚΕΛΑ μετά από αγώνες της Εθνικής, γμτ!

Πάλι καλά που υπήρχε ένας ΣΙΣΕ, για να πάρει τα σκασμένα από την υπερπροσπάθεια ελληνόπουλα στις πλάτες του και να σκοράρει ένα πανέμορφο προσωπικό γκολ, γλυτώνοντάς μας από τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Αλλά, όπως το είπε τέλεια ο ΘΑΝΑΣΗΣ, "δεν τρέχει τίποτα, θα κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη"!

Και ίσως - σκέφτομαι - είναι καλύτερα που πάμε στο Τηγάνι κάπως "στριμωγμένοι", γιατί όταν μας πιάνει η πολλή άνεση συνήθως τα σκατώνουμε.

Y.Γ. Αν και μίλησα για "σκασμένα από την υπερπροσπάθεια ελληνόπουλα", συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την άποψη της "Μαύρης Νύχτας" για το γηγενές στοιχείο.

Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον κορμό του, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πρέπει να γεμίζει από ποιοτικούς έλληνες παίκτες, κυρίως γιατί αυτοί οι παίκτες θέλουν διακαώς να διακριθούν ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ με αποτέλεσμα να γίνονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί ειδικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στην Εθνική ομάδα ...

... τη στιγμή που ξένοι ποιοτικοί παίκτες ΣΠΑΝΙΑ υπάρχει περίπτωση να έρθουν στο ελληνικό πρωτάθλημα (αν και φέτος έχουμε τουλάχιστον 3 τέτοιους, 2 από τους οποίους είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι παικταράδες με καθοριστική συμβολή εως τώρα στην πορεία μας).

Βέβαια το "αρνητικό" με τους έλληνες παικταράδες δεν είναι μόνο ότι έχουν την τάση να κάνουν κλίκες αλλά και τ' ότι, άπαξ και καθιερωθούν, κοιτάζουν κυρίως το πώς θα πάρουν μεταγραφή σε ομάδες του εξωτερικού. Φυσικά, αυτό είναι απόλυτα θεμιτό! Ωστόσο συνήθως σημαίνει ότι έπειτα από 2-3 χρόνια καλής παρουσίας το πολύ, ο έλληνας παικταράς θα σου κουνήσει μαντήλι.

Αυτό όμως το "αρνητικό" μπορεί ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να ισοσταθμίζεται μέσα από τη ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ, τόσο μέσα από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όσο και μέσ' από την GFD και όλο το ανάλογο δίκτυο πανελλαδικά (και όχι μόνο).

Έτσι, όχι μόνο δεν θα είναι "αρνητικό" αλλά αντίθετα θα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ σημείο, ένα πραγματικό ατού για την ομάδα μας η παρουσία πολλών ελληνων παικταράδων.