Παρασκευή, Οκτωβρίου 23, 2009

Αυστηρώς δια μαζόχες....

Κάποιοι θα πουν οτι απ την στιγμή που οι 3 πόντοι μπήκαν στο σακούλι δεν δικαιούμαστε να γκρινιάζουμε.Όσοι ντύνουν την μετριότητα με το μαύρο σάλι του κυνισμού 'της επαγγελματικής νίκης"απλά προετοιμάζουν το δρόμο για την αποτυχία.Η καμπάνα στο τσακ δεν ακούστηκε βροντερή στην Καβάλα,μετριότατες εμφανίσεις στην Ρουμανία και χθες,απέναντι σε ομάδες που ο αληθινός Παναθηναικός είχε αφήσει πολλά χρόνια πίσω.
Και αυτά,χωρίς να μπορεί κανείς να καταλογίσει(πλην ορισμένων στην Καβάλα) αδιαφορία στους παίκτες!Όπως είπε κι ο Σαλπιγγίδης χτες,"μπαίνουν να δώσουν ότι έχουν".Μόνο,που κάποιοι,αυτό "που έχουν" δεν είναι αρκετό,και κάποιοι άλλοι δεν βοηθούνται απ το "πλάνο"...
Αν υφίσταται τέτοιο πράγμα...
Διότι ο Παναθηναικός,15 μήνες μετά την έλευση του Τεν Κάτε,δεν δείχνει να έχει κάποια εναλλακτικά πλάνα ανάπτυξης.Φέτος,που η ατομική ποιοτητα είναι μεγαλύτερη,ξελασπώνει συνήθως από ατομικές ενέργειες,αλλά απέναντι σε ποιοτικούς και καλά οργανωμένους αντιπάλους αυτό προφανώς δεν επαρκεί.Με άμυνα-παιδική χαρά, 2 αμυντικά χαφ που,περιέργως(μήπως λόγω άμυνας?),ποτέ δεν αποδεικνύονται αρκετά,σύστημα 'ψάχνουμε όλοι τον Σισέ',και τον τελευταίο να μην του πιάνει τίποτε,είναι ενα συγκρότημα που προκαλει γέλιο σε όποιον ακούσει οτι για την συγκρότησή του ξοδεύτηκαν 60 εκ.ευρώ....
Απόδειξη οτι η "υπερομάδα" Ατλέτικο έχει να νικήσει αντίπαλο από τότε που συνάντησε εμάς,και μας πέρασε στο απόλυτο ρελαντί.
Κάποιοι άλλοι θα πουν ότι αφού μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα,καλά κάνουν και παίζουν "επαγγελματικά' στο Europa League.Μόνο,που επειδή κανείς δεν εγγυάται οτι θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές,ας κάνουν ενα νοητικό fast forward στον Απρίλιο,με το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να γιορτάζει το 13ο,και την Ευρώπη να έχει αδοξα εγκαταλειφθεί στον βωμό του εγχώριου τίτλου.Δεν θα θεωρηθεί η χρονιά πλήρως αποτυχημένη,με ότι αυτό συνεπάγεται σχετικά με την κατεδάφιση του οικοδομήματος?
Και ακόμα και στην περίπτωση που πάρουμε τον πολυπόθητο τίτλο,υπάρχει το θέμα της ορθής διαχείρησης του.Είδαμε τα χαϊρια μας και το 2004...Υπάρχει ένα πλάνο ουσιαστικής περαιτέρω ενίσχυσης,σαν ποιοτικές αναβαθμίσεις στα εξαρτήματα μιας μηχανής που δουλεύει ωστόσο,με έναν συγκεκριμένο τρόπο,και όχι όπως τα επιμέρους εξαρτήματα ψευτοσυνεργαστούν?Υπάρχει μια διάδοχη κατάσταση πίσω απ τον προπονητή που έχει διακηρύξει οτι σκοπεύει να σταματήσει?Κι ακόμα κι αν αλλάξει αυτός γνώμη,γιατί πχ.να μην είναι στο πλευρό του ο Νιόπλιας,να τσεκάρει τους παίκτες και την ομάδα ώστε να έχει κατασταλαγμένη γνώμη ως προς τις ανάγκες της στο πολύ πιθανό σενάριο της ύπαρξης κενού εξουσίας?
Καλό είναι το "θα κριθούν όλοι στην 2ετία",αρκεί η ετυμηγορία να μην έχει βγει πολύ νωρίτερα...Μέχρι τότε,για άλλη μια χρονιά,η θέαση αγώνων του Παναθηναικού είναι εφικτή μόνο χάρη στον συνδυασμό οπαδικής περιέργειας και αγνού,αναραίωτου μαζοχισμού....

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δομάζος: «Πόσο μικρός έχει γίνει ο ΠΑΟ…»!

23/10/2009,

«Καυστικός» ήταν για ακόμη μία φορά ο Μίμης Δομάζος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη μέχρι τώρα εικόνα του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο «στρατηγός» υποστήριξε ότι η αγωνιστική απόδοση του «τριφυλλιού» δεν ανταποκρίνεται στα μεγάλα ποσά που ξόδεψε η διοίκηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν δίνεις 50 εκατ. ευρώ και πετάς τις φανέλες επειδή ισοφάρισες την Καβάλα, τι να πω; Πόσο μικρός έχει γίνει ο ΠΑΟ. Δεν λέω περισσότερα για να μην με πουν γραφικό πάλι τα παπαγαλάκια»!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Δομάζος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Το θετικό είναι ότι είναι πρώτος στο πρωτάθλημα και προχωράει καλά στην Ευρώπη. Για εμένα δεν παρουσιάζει τίποτα, εκτός των παραπάνω. Στην Ευρώπη πήγαινε πάντα καλά. Αυτά που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο, κρύβονται από τα αποτελέσματα. Όταν δίνεις 50 εκατ. ευρώ και πετάς τις φανέλες επειδή ισοφάρισες την Καβάλα, τι να πω; Πόσο μικρός έχει γίνει ο ΠΑΟ! Με ενοχλεί ότι δώσαμε τόσα λεφτά και δεν μπορούμε να ενθουσιάσουμε τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός πάει για το πρωτάθλημα. Με τα λεφτά που δόθηκαν θα μπορούσαν να έχουν έρθει καλύτεροι παίκτες και ονόματα. Τα χρήματα που διέθεσε ο Παναθηναϊκός δεν τα υπολογίζαμε στο παρελθόν. Αν είχε γήπεδο θα μπορούσε να δώσει περισσότερα χρήματα και να φέρει καλύτερους παίκτες», δήλωσε αρχικά ο παλαίμαχος παίκτης του «τριφυλλιού».

Στη συνέχεια, ο «στρατηγός» τόνισε: «Δεν θέλω να λέω τα ίδια για τον κ. Τεν Κάτε. Επειδή θα λένε ότι γίνομαι γραφικός και ότι γκρινιάζω. Εσείς έχετε δει κάτι διαφορετικό από τον φετινό Παναθηναϊκό, σε σχέση με πέρυσι; Και φέτος από στημένες φάσεις βάζει γκολ. Δεν υπάρχει κάποιος παίκτες για να πάρει πάνω του την ομάδα. Ο Νίνης είναι μικρός και δεν μπορούμε να στηριχθούμε πάνω του. Έχει ταλέντο, αλλά δεν μπορεί να παρασύρει τους υπόλοιπους. Πρέπει να παίξει… Όταν παίζει 20 λεπτά, δεν μπορεί να παρουσιάσει κάτι καλύτερο. Αν παίξει περισσότερο, θα δείξει περισσότερα πράγματα. Αυτή τη στιγμή παίζει φοβισμένα. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, αν δεν έχεις μεγάλους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αν είχε ένα “δεκάρι” που κάνει τη διαφορά, με αυτούς τους παίκτες θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. Βαρέθηκα να παίζει ο Παναθηναϊκός ένα ημίχρονο και να μην παρουσιάζει τίποτα. Έπαιξε κόντρα σε μία ομάδα (σ.σ.: Στουρμ Γκρατς) που θα μπορούσε να παίξει και καλύτερα. Μπράβο στον κόσμο που στηρίζει την ομάδα. Όμως πρέπει να δει και κάτι καλύτερο. Αυτή τη στιγμή βλέπει γκολ με το… σταγονόμετρο».

Ερωτηθείς για το κυριακάτικο (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) ματς με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, απάντησε: «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παρουσιάσει κάτι καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφές, αλλά οι ομάδες της Θεσσαλονίκης όταν κατεβαίνουν στην Αθήνα χάνουν κάτι από τη δύναμή τους. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός, αν παρουσιαστεί όπως πρέπει, θα κερδίσει το παιχνίδι».

Καταλήγοντας, ο Μ. Δομάζος ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα, αφού οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι καλύτερες από εκείνον. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να το πάρει. Ωστόσο, ο προπονητής (σ.σ.: Τεν Κάτε) δεν αφήνει έναν κορμό να παίξει σε μερικά παιχνίδια για να μάθει ο ένας τον άλλον. Συνέχεια παρατάσσει διαφορετική ενδεκάδα. Δεν ξέρουμε τι όνειρα βλέπει…».

Ανώνυμος είπε...

kala entaksi mexri to 2030 tha exoume sinolo 3 prwtathlimata akoma kai tha kathomaste na skeftomaste ti tha ginotan an

Ξανθιώτης είπε...

Square, πρόσεχε να μην σε κατηγορήσει και σένα ο μέγας αναλυτής Τζόνι για γλύφτη του γαύρου!

Βέβαια, τα ίδια λένε και οι Δομάζος, Καμάρας, Κωσταντίνου, Ρότσα, Λιβαθηνός, Οικονομόπουλος κλπ

Δεν πρέπει όμως να είμαστε αρνητικοί. Ας πούμε και ένα καλό λόγο για τους ανθρώπους του σωφέρ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ξανθιώτης είπε...

Τζόνι, μην το παίρνεις προσωπικά. Στο τέλος ο σοφέρ θα σε φτύσει και σένα, όπως τόσους και τόσους άλλους. Φρόντισε ενδιάμεσα να βρεις μια καλύτερη δουλειά. Μια ζωή γλύφτης των αφεντικών είναι μια δύσκολη ζωή!

Κώστας είπε...

Για την εικόνα της ομάδας δεν πρόκειται να μιλήσω. Πολύ απλά, γιατί δεν υπάρχει εικόνα ομάδας. Αυτό που βλέπουμε μέσα στο γήπεδο, δεν είναι ομάδα που έχει δουλευτεί και έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και τακτική στο παιχνίδι της, αλλά κάποιοι παίκτες σκόρπια και ... κατά συνθήκη ριγμένοι στο γήπεδο, αρκετοί από τους οποίους είναι τόσο ποιοτικοί σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο, που μπορούν ακόμα και έτσι να βρίσκονται στην κορυφή.

Σε σχέση με τον Τεν Κάτε λοιπόν. Επειδή βλέπω ότι ξαφνικά όλοι αρχίζουν να βλέπουν το ... φως το αληθινό. Ήταν όχι απλά λάθος, αλλά έγκλημα που κράτησε ο Παναθηναϊκός τον Τεν Κάτε για δεύτερη σεζόν, παρά τα δείγματα γραφής που είχε δείξει επί ένα χρόνο στον πάγκο της ομάδας και την ολοκληρωτική αποτυχία του σε όλα τα μέτωπα.

Γιοματάρης είπε...

Κώστα πας και εσύ. Θα σε κατηγορήσει ανώνυμα ο Τουρτούρας για γλύφτη του θρήνου και φιλοολυμπιακό. :-))

squarelogic είπε...

Μια ερώτηση προς
"Ξανθιώτη" και "Γιοματάρη"(ή όπως αλλιώς λεγόταν προ 3μήνου)

από που αντλείτε την βεβαιότητά σας οτι ο ανώνυμος υβριστής είναι ο Τουρτούρας?
Μπορείτε να το αποδείξετε και στους υπόλοιπους?
Διότι αντί για σχόλια,έχουμε σκιαμαχίες,ανάμεσα σε εντελώς ανώνυμους και ημιανώνυμους...τουλάχιστον ο Ξανθιώτης έχει από αμφανίσεως ένα σταθερό στίγμα,αρέσει δεν αρέσει....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γιοματάρης είπε...

Squarelogic δε χρειάζεται και καμιά ιδιαίτερη ευφυία για να καταλάβεις ότι ο ανώνυμος υβριστής είναι ο Τουρτούρας. Είναι ο μόνος εδώ μέσα που επιτίθεται σε κάθε παιδί που έχει αντίθετη γνώμη με αυτόν. Είναι ο μόνος που εφαρμόζει αυτή την τακτική εδώ και κάποιους μήνες. Ο μόνος που "στέλνει" παναθηναικούς οπαδούς σε άλλες ομάδες. Ο μόνος που βλέπει εχθρό του ΠΑΟ σε κάθε οπαδό που δικαίως διαμαρτύρεται για τα δεινά της ομάδας. Ο τρόπος γραφής επίσης (αυτό το ειρωνικό δήθεν ευφυολόγημα) είναι σήμα κατατεθέν του. Το παιδί είναι άρρωστο και χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. Ας γράφει ότι θέλει (μην του τα σβήνεις έχει πλάκα) αλλά ας μην μας περνάει και για μαλάκες.

Υ.Γ. Γιατί δεν υιοθετείς μια τακτική δημοσιεύσεων μόνο σε όσους έχουν κάπου λογαριασμό για να τελειώσει μια και καλή αυτό το ζήτημα? Θα μου πεις και λογαριασμό να έχεις πάλι ανώνυμος θα είσαι και πάλι θα μπορείς να βρίσεις. Δεν είναι το ίδιο όμως στην πράξη γιατί έχεις πλέον ένα "στίγμα" το οποίο μπορείς να καταγγείλεις στη google αν θες να το τραβήξεις τόσο πολύ (μεταξύ μας δεν αξίζει αλλά τουλάχιστον θα μειώσει κατά πολύ τις ανώνυμες εμφανίσεις κακεντρεχών σχολίων).

Ξανθιώτης είπε...

Square, ως admin φαντάζομαι να μπορείς να δεις και τις IP. Δεν ξέρω αν βγάζεις άκρη, πάντως εγώ ως ανώνυμος δεν μπαίνω. (Βέβαια και το "Ξανθιώτης" ανώνυμο είναι, οπότε...)

Για τον Τζόνι έχω καταλάβει δύο πράγματα: 1) Αν θίξουν τον Τζίγγερ, θίγεται και αυτός. 2) Κολλάει σε πολλά και δεν ξεκολλάει με τίποτα, ας πούμε με μένα έχει κολλήσει στο "Ξανθιώτης".

Και φτάνω στο ερώτημά σου: τα χώνω στον Τζόνι για τον Τζίγγερ, και αμέσως μετά βγαίνει ένας ανώνυμος που με βρίζει χυδαία για το ... "Ξανθιώτης"!!! Ε, κάποια υποψία όσο να 'ναι θα μου μπει!...

(Και πάλι αν προσέξεις την προηγούμενη απάντησή μου έκανα γενικό σχόλιο για τον Τζόνι, δεν απάντησα άμεσα στις βρισιές του ανώνυμου βρίζοντας τον Τζόνι ... επειδή δεν μπορώ να είμαι σίγουρος 100%. Κρίμα που ξεπέσαμε έτσι, αλλά τι να κάνω... δεν το ξεκίνησα...).

Ανώνυμος είπε...

Squarelog,

συμφωνώ με όσα γράφεις στην ανάρτησή σου.

Ειδικά το σημείο όπου λες "Και ακόμα και στην περίπτωση που πάρουμε τον πολυπόθητο τίτλο, υπάρχει το θέμα της ορθής διαχείρησης του. Είδαμε τα χαϊρια μας και το 2004...", είναι αυτό ακριβώς που λέγαμε την τελευταία φορά που τα είπαμε και για το οποίο, ξέρεις καλά, θεωρούσα από τότε και πάντα θεωρώ 1000% υπεύθυνο τον ανίκανο Τζίγκερ.

Γενικά, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αγωνιστικού πλάνου και στη φετινή ομάδα κι ο κόσμος - αυτό φάνηκε και σήμερα - έχει αρχίσει ν' ανυπομονεί.

Για μένα, στο πρωτάθλημα του Κοκκαλιστάν οι νίκες είναι ζωτικής σημασίας όπως κι αν έρχονται. Ωστόσο, εάν δεν βελτιωθεί πραγματικά η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, τότε θα πολλαπλασιαστούν οι πιθανότητες να πάψουν να έρχονται ακόμα και οι ζορισμένες νίκες.

Σήμερα η ομάδα έδειξε διάθεση για το κάτι παραπάνω απέναντι σ' ένα ΠΑΟΚ με ελλείψεις. Παρολαυτά δεν έπεισε ότι πάει καλά. Έφαγε ένα γκολ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ αλλά το βασικό δεν είναι αυτό, Το βασικό είναι ότι δεν το ανταπέδωσε με άλλα 2 γκολ τουλάχιστον.

Υ.Γ. Οπαδέ της Σκ.Ξ. ξέρεις καλά ότι δεν χρειάζομαι την ανωνυμία για να σου τα χώσω. Γιοματάρη τσέκαρε τα επίπεδα της ινσουλίνης σου.

squarelogic είπε...

Παιδιά,όπως ίσως γνωρίζετε δεν ήμουν απ την αρχή admin.Στην πορεία μου απευθύνθη ηλεκτρον.πρόσκληση συμμετοχής,νομίζω με περιορισμένα δικαιώματα(αν και δεν παίρνω και όρκο γιάυτό).Έτσι κι αλλιώς όμως από σεβασμό στον OldBoy που είναι ο αρχικός δημιουργός του μπλογκ δεν θα άλλαζα κάτι δίχως τη συναίνεση του,έστω κι να έχει αποστασιοποιηθεί τους τελευταίους μήνες.
έσβησα 2...δύσοσμα σχόλια,όχι μόνο για την ασχήμια τους,αλλά κααι για τη θρασυδειλία της απόκρυψης της συνήθους περσόνας του συντάκτη τους.Αν αυτά προέρχονταν απ τον ΤΤ,θα είναι μεγάλη απογοήτευση για μένα,καθώς έχουμε γνωριστεί και συν-παρακολουθήσει μαζί αγώνες 4-5 φορές.Δεν έχω τρόπο αλλά ούτε και διάθεση να ελέγχω ip και ελπίζω,όποιος εκφράζει με αυτό τον τρόπο την απαξία του προς αλλους σχολιαστές να το σκεφτεί καλύτερα στο μέλλον.

squarelogic είπε...

Σήμερα η ομάδα έπαιξε ικανοποιητικά δεδομένης της κούρασης και πήρε μια δύσκολη νίκη.Θεωρώ αχρείαστη και απαράδεκτη την ομαδική αποδοκιμασία στην φάση της αλλαγής του Νίνη(που και μένα είναι αδυναμία μου),ειδικά απ την στιμγή που ήταν φανερό οτι είχε "πέσει".Νομίζω δήλωσε οτι ήταν και άρρωστος.
Δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά να ξέρουμε πάντα εμείς καλύτερα απ τον άνθρωπο που είναι συνέχεια μαζί τους και τους προπονεί.Σίγουρα μπορεί κανείς να καταλογίσει κάποια πράγματα στον 10Κ,νομίζω όμως οτι φέτος έκοψε τα πειράματα και προσπαθεί-"επαγγελματικά",ήγουν κυνικά-να πετύχει αυτό που η Διοίκηση του έχει θέσει ως μοναδικό στόχο: το Πρωτάθλημα!
Δεν είναι δυνατόν να του βγαίνουν πάντα οι επιλογές του.Αρκεί αυτές να έχουν μια ευδιάκριτη λογική και να μην είναι πχ.τύπου Ιβανσιτς αριστ.μπακ.Δε νομίζω οτι τον βοηθά να παίζει με το πιστόλι στον κρόταφο,ούτε ωφελεί η αντικατάστασή του με κάποιον "υπηρεσιακό" παλιό παίκτη μας.
όπως γράφω άλλωστε και στο ποστ,ίσως απλά θα έπρεπε να ετοιμαζόμαστε από τώρα για την επόμενη μέρα.Και βέβαια,είναι επιτακτική ανάγκη να αποκτηθεί επιτέλους ένας έμπειρος,ηγετικός σέντερ μπακ για να κάνει δίδυμο με τον Μπιάρσμιρ.Ο Σαριέγκι είναι φιλότιμος,ψυχάρα αλλά όποτε ανέβει πάνω απ την μεγάλη περιοχή και δεχτεί μπαλιά στην πλάτη είναι κίνδυνος-θάνατος.Και βέβαια,η αμυντική ανασφάλεια υπαγορεύει την χρησιμοποιηση 2 καθαρά αμυντικών χαφ,και αυξάνει τις αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές.

EVIL ELVIS είπε...

γεια και χαρα απο ολλανδια!!! καιρο εχω να γραψω αλλα οι σπουδες καλυπτουν μεγαλο μερος του χρονου μου.

παρακολουθω ανελλιπως ολα τα ματς της ομαδας μας μεσω justin.tv και θελω να δηλωσω το εξης: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ. Η ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΗΣ. Η ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ. ο πληρεστερος ελληνας ποδοσφαιριστης αυτη τη στιγμη. ο νεος λουκανιδης και λιγα λεμε. μακαρι να ηταν 24 χρονων να επαιζε αλλα 10 χρονια μπαλα. φυσικα ολοι βλεπαμε και στην αεκ και στην εθνικη και στην μπενφικα οτι ειναι παικταρας, αλλα τωρα ειναι απλα ΗΓΕΤΗΣ. 8ρι που παιζει και 6ρι και στοπερ και 10ρι και κρυφος κυνηγος και λιμπερο. με κατσουρ, σαλπι, καρα, σισε, ζιλμπερτο, ΔΕΝ θα χανουμε με κατω τα χερια. δεν γινεται παντα να κερδιζεις αλλα τουλαχιστον δεν θα πετανε λευκη πετσετα. ειναι παικτες ηγετες που και μονο λογω εγωισμου -κι ας μην βρεθουν σε καλη μερα- θα τα δωσουν ολα. και ο 10κατε χαιρει απειρης εκτιμησης εδω στην ολλανδια και πιστευω δικαιολογημενα. φετος ειδικα που κατεληξε σε σταθερη 11αδα και ξερει καλυτερα τη νοοτροπια της σουπερ λιγδας. εγω εξακολουθω να θελω πισω ματος και ιβ, αλλα ΠΟΤΕ θα επαιζαν βασικοι; βγαζεις εξω κατσουρ και ζιλμπ; εδω το αγριμι ο σιμαο βλεπει 11αδα με το κυαλι. βγαζεις εξω λετο-νινη; ειδικα ο μικρος φετος δικαιωνει τον χαρακτηρισμο νεος σαραβακος. σιγουρα ειναι ακομα νωρις και ειναι μολις 19 αλλα φετος που ακολουθησε -επιτελους- την προτοιμασια ειναι αναγεννημενος. μπορει να μην παιζουμε με αυτοματισμους οπως η man.united ή η barca, αλλα παιζουμε ψυχωμενα και παιρνουμε αποτελεσματα. φυσικα και ολοι θελουμε να βλεπουμε καλη μπαλα και οχι να χαραμιζουμε 1 ημιχρονο ασκοπα. παντως θεωρω πολυ εφικτο στοχο το double. μακαρι να εξελιχθουν ολα ροδινα για την ομαδα μας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου καλοί!

Γνώμη αντίθετη (ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ – γιατί ένας στην 7 τις έφαγε χτες!!!): Είμαστε πρώτοι για πρώτη φορά μετά από χρόνια και Ευρώπη μέσα .Οι μεγάλες ομάδες για να παραμένουν μεγάλες πρέπει να φτύσουν αίμα. Με αλλά λόγια για να φτάσουμε εκεί που ήμασταν πριν από αρκετά χρόνια θέλει δουλεία. Εσείς θέλετε να γίνει αμέσως - Εγώ πιστεύω ότι θέλει χρόνο και κόπο. Και επειδή είμαστε πρώτοι πιστεύω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.

Φιλικά,

Αντώνης

Ξανθιώτης είπε...

Αντώνη, καλώς ήρθες.

Δεν θέλουμε να γίνει αμέσως. Δεκατρία ολόκληρα χρόνια περιμένουμε! Κάποιοι από μας έχουν αγανακτήσει στο περίμενε.

Μακάρι όμως να έχεις δίκιο και να είμαστε πια στο σωστό δρόμο...

Ανώνυμος είπε...

kai ti thes na kanoume re ksanthiwti na girisoume ta 13 xronia pisw gia na alaksoume oti egine; eisai sobaros; to problima olwn mas akuei sigoura sto onoma tzigger kai kseroume oti pragmatika autos o anthropos ofeilete gia ola alla me to na giouxaroume to mono pou tha kataferoume einai na ginomaste mizeroi kai neurikoi.kai stin teliki osoi thelete na giouxarete briste ton tzigger kai oxi ton ten-kate i kapion pexti.autoi epilexthikan ti na kanume tora; 13 xronia dld irthan 20 proponites oloi asxetoi itan; kai na dextw oti oi pextes kai o proponitis einai anikanoi gia epipedo panathinaikou alla kai pali fteei autos pou kanei koumanto stin pae dld o tzigger. orismena pragmata einai gia na trelenese stin ellada merikous sas pezoun san kompoloi oi dimosiografoi kai kateuthinoun tin logiki sas...

Ανώνυμος Ανωνύμου είπε...

Δεν είμαι ο Τουρτούρας.


Γιοματάρης: "....αλλά ας μην μας περνάει και για μαλάκες."

Αφού είσαι και το διατυμπανίζεις δε σου φταίω εγώ που απλώς το επισημαίνω


Ξανθιώτης: "Ε, κάποια υποψία όσο να 'ναι θα μου μπει!... "

καλά μη τρελλαίνεσαι με το τι σου μπαίνει. Εδώ έχεις "χωνέψει" εύκολα ολόκληρο παλούκι, η υποψία σε τσούζει?


Σήμερα φέρε καλαμάκι να ρουφήξεις αβέρτα, έχω ίωση στομάχου.