Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2009

Εγκλημα και Τιμωρία...

Έγκλημα είναι να μην θες να δεις επί 3μηνο την τεράστια τρύπα στο δεξί άκρο της άμυνας,εκεί όπου μετά την αποχώρηση της "σουηδικής μετριότητας" έχεις μόνο 2 επιθετικογενή τρεχαντήρια που σπανίως θυμούνται οτι είναι-πριν απ'όλα- μπακ,και να καλύπτεσαι πίσω απ την φτενή αυτάρκεια που δηλώνει(κατ'εντολή?) ο προπονητής....

Έγκλημα είναι να έχεις 4 χρόνια βασικό τερματοφύλακα τον Γκαλίνοβιτς και να μην προσπαθείς να τον αντικαταστήσεις με κάποιον πιο σταθερό και αξιόπιστο...

Έγκλημα είναι να έχεις ξοδέψει 40 εκ.σε μεταγραφές και να ξεκινάς και φέτος με τον Βύντρα ως αναντικατάστατο στόπερ.Δεν προτίθεμαι να τα φορτώσω όλα στον φιλότιμο πλην όμως καθ'έξιν γκαφατζή Λουκά,αλλά το αυτογκολ στο 4 νομίζω σφράγισε την μορφή που θα είχε το παιχνίδι.

Έγκλημα είναι να έχεις πάρει Σισέ και να μην παίρνεις κι ένα δημιουργικό χαφ που θα τον αξιοποιήσει(ή να απαξιώνεις αυτούς που είχες...)

Ε,στο ποδόσφαιρο τέτοια εγκλήματα τιμωρούνται πάντοτε από ομάδες επιπέδου Ατλέτικο...
Καληνύχτα σας κ.Πατέρα,κ.Αντωνίου και κ.Τεν Κάτε(στον βαθμό που πράγματι δηλώσατε οτι η ομάδα είναι πλήρης...)

ΥΓ.Για όσους ενοχλήθηκαν απ την ανυπαρξία της ομάδας στο 2ο ημιχρ.ισχύει η ρήση του κόουτς Άγγελου:"δεν μπορούσαν τα παλληκάρια".Απ τη στιγμή που έλειπε ο ιδανικός για τέτοια παιχνίδια Καραγκούνης και μπήκε το αυτογκολ στο 4,ήταν θέμα χρόνου να κουραστεί ο εξαιρετικός Λέτο του 1ου ημιχρόνου και να ξεμείνουμε από δημιουργία παιχνιδιού.
Στις ανοιχτόμυαλες δηλώσεις του ο Τεν Κάτε-στεκόμενος στις χαμένες ευκαιρίες μας-είδε το δέντρο και έχασε το δάσος:Η αληθεια είναι οτι η Ατλέτικο σήμερα έκανε μια "επαγγελματική" εμφάνιση και νίκη.Αν είχαμε σταθεί πιο τυχεροί και είχαμε σκοράρει απλά θ'άνέβαζε ρυθμό και θα μας έκρυβε την μπάλα μέχρι να φτάσει σε σκορ ασφαλείας.Η διαφορά των ομάδων είναι χαώδης και αρκεί κανείς να σκεφτεί οτι το δεξί τους μπακ πιάνει αυτή τη στιγμή στην αγορά περισσότερα απ'ότι ολόκληρη η αμυντική μας γραμμή,για να μην πάμε στο επιθετικό "τετράγωνο του διαβόλου".

94 σχόλια:

Greenliver είπε...

Συμφωνώ με όσα γράφεις αλλά πρόσθεσε στα εγκλήματα και τον ίδιο τον Τεν Κάτε.

Δεν μπορεί να είναι άμοιρος ευθυνών ο δημιουργός αυτής της ομάδας? Δε μπορεί να έχει εγκρίνει πχ τον Καντέ ή να βγαίνει ο Πατέρας και να λέει ότι θα πάρουμε αμυντικό ΜΟΝΟ αν συμφωνήσει ο προπονητής και αυτός αντί να απαντήσει με μία λίστα παικτών, να προτείνει......Βύντρα.

Και και μια και ανέφερες τον Άγγελο, τουλάχιστον με αυτόν προπονητή, πρώην ποδοσφαιριστές σαν τον Σίλβα και τον Σισέ δε θα έπαιζαν στον ΠΑΟ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

Δεν του φταίει του Σισέ η έλλειψη δημιουργικού χαφ.

Απλά δε μπορεί το παλικάρι.

γκαβός είπε...

Στους βάζελους η πίκρα είναι ότι η ομάδα δεν προσπάθησε. Έχουμε κάνει κι άλλες ήττες αλλά το παλεύαμε.
Και το χειρότερο είναι τόσο απλό όσο το είπε ο Κατσουράνης "Ίσως δεν μπορούσαμε"
Σε κάθε παιχνίδι δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι τα κενα μεγαλώνουν...

Greg είπε...

Έγλημα είναι και η ανυπαρξία της δεξιάς γραμμής.

Έγλημα είναι ότι παίζουμε πάντα με γιόμες του ποδοσφαιριστή χαχαχαχαχα Βύντρα.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

Έγκλημα - ολκής - είναι, επίσης, να πηγαίνεις υποτίθεται για γκολ στη Μαδρίτη ...

... και να ξεκινάς με τον σούπερ-φορμαρισμένο γκολτζή σου, τον ΣΑΛΠΙ, στον πάγκο!!!

Είμαι, ως γνωστόν, κατά του φαγώματος προπονητών και ειδικά όταν δεν τους δίνεται ο χρόνος και η δυνατότητα να δείξουν τι θέλουν να κάνουν. Γι' αυτό και δεν συμφωνούσα με την απαξίωση (από ορισμένους) του ΤενΚάτε από τους πρώτους κιόλας μήνες. Πίστευα άλλωστε πως η περσινή ομάδα δεν ήταν ακριβώς αυτή που θα επέλεγε ο ίδιος...

Παρολαυτά, τα φετινά δείγματα γραφής του με έχουν πείσει ότι ήταν ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ στο πάγκο της ομάδας μας!

Δεν μπορεί ένα χρόνο μετά την ανάληψη της ομάδας να εξακολουθεί να πειραματίζεται και μάλιστα "παλαβά".

Δεν μπορεί να τελειώνει έτσι χοντροκομμένα ένα σπουδαίο παίχτη σαν τον ΜΑΤΤΟΣ - χοντροκομμένα: Αφού δεν τον ήθελε, τότε γιατί γαμμώτο τον δήλωσε στην ΟΥΕΦΑ και τον έβαλε να παίξει ένα ημίχρονο στα προκριματικά; Για να μη μπορεί το παλικάρι να πάρει μεταγραφή (να πάει δανεικός) σε ευρωπαϊκό σύλλογο
που παίζει στο Τσου-Λου;

Ούτε να ξεφτιλίζει και τον ΝΙΝΗ, βγάζοντάς τον από τη ναφθαλίνη για ένα τέτοιο αγώνα όπως ο χτεσινός!

θα λεγα λοιπόν πως είναι καιρός να αντικατασταθεί ο Ολλανδός από τον ΡΟΤΣΑ.






...

squarelogic είπε...

Τζόνυ
η επιλογή Γκάμπριελ αντί Σάλπι ήταν ομολογουμένως η μόνη αμφιλεγόμενη κίνηση χθες του 10Κ:ΥΠΟΘΈΤΩ οτι προσδοκούσε καλύτερη αμυντική κάλυψη του Μουν απ τον Γκάμπριελ.Απ την αλλη βέβαια ο Σάλπι έχει δείξει οτι ηταν ο πιο φορμαρισμένος παίκτης μας.
Η χρησιμοποίηση Νίνη ήταν μονόδρομος απ τη στιγμή που έλειπε ο Κάρα.Ποιός αλλος θα μπορούσε να βγάλει μια κάθετη πάσα στον Σισέ ή τον Λέτο?το πρόβλημα είναι οτι αυτοί που ανέλαβαν να "χτίσουν" τον μικρό του στέρησαν την έκρηξη και την ταχύτητα.Χθες φάνηκε οτι ηταν ενάμιση κλικ πιο αργός απ τους αντίστοιχους μεσοεπιθετικούς των Μαδριλένων.Πρέπει να δουλέψει και να δουλευτεί σωστά σ'αυτό προτού γίνει αλλο ένα "χαμένο ταλέντο".

George,
για τον Σισέ δε νομίζω οτι είναι πρώην ποδοσφαιριστής.Χρειάζεται ειδική "στοργή" και καθοδήγηση ώστε να μας δώσει αυτό που μπορεί.Θα βοηθήσει όταν αρχίσει να σκοράρει,θα βοηθήσει κι ο ίδιος όταν σταματήσει να εκνευρίζεται επειδή δεν παίρνει ιδανικά την μπάλα.
Ο Ζιλμπέρτο μπορεί να ήταν μια περιττή πολυτέλεια αλλά κανείς δεν μπορεί να πει οτι δεν δίνει ότι έχει.Είναι λάθος ν'απαξιώνουμε έναν τόσο μεγάλο παίκτη.

Greenliver είπε...

Αναδημοσιεύω μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Οικονομόπουλου (άλλος ένας παλαίμαχος που τα λέει σωστά).

«Ο Γκαλίνοβιτς έχει δυσκαμψία.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναικού Τάκης Οικονομόπουλος μίλησε για τον φετινό Παναθηναικό στον «Sentra 103,3» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Μάριο Γκαλινοβιτς, υποστηρίζοντας πως «Ο Γκαλίνοβιτς έχει πρόβλημα δυσκαμψίας. Αυτή η δυσκαμψία του καταπολεμάται με πολλή γυμναστική. Αν δεν δουλέψει με ασκήσεις ελαστικότητας δεν θα μπορέσει να αποδώσει».

Αναλυτικά μίλησε:

-Για τον Γκαλίνοβιτς:

«Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς τερματοφύλακες. Για μία ατυχία του Γκαλίνοβιτς χθες στην Μαδρίτη ή στο προηγούμενο ματς του ΟΑΚΑ δεν του πέρνουμε το κεφάλι. Υπάρχει το φορμάρισμα και το ντεφορμάρισμα. Ο Γκαλίνοβιτς έχει πρόβλημα δυσκαμψίας. Αυτή η δυσκαμψία του καταπολεμάται με πολλή γυμναστική. Αν δεν δουλέψει με ασκήσεις ελαστικότητας δεν θα μπορέσει να αποδώσει».

-Για το κλίμα υπερβολής που επικρατεί στον Παναθηναικό:

«Παρατηρείται τον τελευταίο καιρό ένα τέτοιο κλίμα στην ομάδα. Θα πρέπει όμως αντί να κάνουμε τέτοιες υπερβολές, να κοιτάξουμε πως θα χτίσουμε αυτή την ομάδα. Πρώτα πρέπει να χτιστεί η άμυνα και μετά οι υπόλοιπες γραμμές. Στην επίθεση πιστεύω ότι έχουμε πολλούς παίκτες. Και ο Σαλπιγγίδης είναι ο άνθρωπος που τα κάνει όλα στην επίθεση. Πρέπει να γίνει ένας κορμός. Χωρίς κορμό δεν γίνεται τίποτα. Τα θεμέλια είναι η άμυνα. Βέβαια αυτά δεν γίνονται από την μία στιγμή στην άλλη γιατί κάθε χρόνο έρχονται καινούργια πρόσωπα και δεν υπάρχει συνοχή».

-Για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη:

«Δεν υπάρχει εύκολη ομάδα στην Ισπανία. Άλλο το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και άλλο του ισπανικού για παράδειγμα. Θα πρέπει να δώσουμε προσοχή και στις υποδομές γιατί όταν έχεις πάρει τον Σισέ πρέπει να έχεις και κάποιον να τον τροφοδοτεί. Μόνο ο Λέτο και ο Καραγκούνης βγάζουν μπαλιές αυτή την στιγμή».

Για τις μεταγραφές:

«Ο Παναθηναικός θέλει παίχτες σαν τον Βαζέχα. Τον Βαζέχα δεν τον ήξερε κανείς αλλά ήταν μία πολλή καλή αγορά. Αν παίρνει παίκτες τελειωμένους δεν θα κάνεις τίποτα, μόνο ονόματα θα έχει. Θα πρέπει να ψάχνει παίκτες από τις Εθνικές Ελπίδων. Υπάρχουν πολλά τουρνουά από τα οποία μπορεί να ψωνίσει. Όταν ένας παίχτης είναι φτασμένος δεν πάει να πει ότι αυτομάτως θα σε πάει στην κορυφή της Ευρώπης. Ο τεχνικός διευθυντής ,ο προπονητής και η διοίκηση έρχονται σε σύσκεψη και αποφασίζουν. Αυτοί πρέπει να τα βρούνε μεταξύ τους. Να πουν αυτούς θέλουμε και να τους πάρουν πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή».

-Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Οι λεγόμενοι μεγάλοι βρίσκονται στην ίδια αφετηρία περίπου μαζί με τις δύο ομάδες τις Θεσσαλονίκης. Οι υπόλοιπες παλεύουν για τις θέσεις στη μέση της βαθμολογίας και τις πιο κάτω. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό,πρέπει τα λάθη να μην επαναλαμβάνονται. Από τα λάθη σου μαθαίνεις. Τα λάθη που γίνονται στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό μπορεί να του στοιχίσουν και στο πρωτάθλημα. Γι' αυτό χρειάζεται περισσότερη προσοχή, σοβαρότητα και παίκτες που να τα δίνουν όλα στο γήπεδο».

Greenliver είπε...

Squarelogic δεν απαξιώνω την προηγούμενη πορεία τους, αλλά αμφισβητώ την τωρινή τους ικανότητα. Μάτια έχω και βλέπω.

Για μένα είναι πρώην ποδοσφαιριστές.

Συμφωνώ και με τον τζόνυ τουρτούρας, απλά πέρα από τον Τεν Κάτε πρέπει να αποδωθούν ευθύνες και στη διοίκηση που άφησε την ομάδα χωρίς παίκτες σε βασικές θέσεις (μιλάμε για παραπάνω από τη μισή ομάδα).

Αυτός ο ΠΑΟ δε μπορεί να πάει μακρυά.

Άντε κανένα πρωταθληματάκι με ολίγο σπρώξιμο.

Greenliver είπε...

"Αποκαλυπτικός ο Νικόλας Πατέρας μια ημέρα μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος των «πράσινων» υποστήριξε πως είναι ευχαριστημένος από την εικόνα στη Μαδρίτη..."

Άμα ο πρόεδρος είναι ευχαριστημένος εμείς ΟΛΟΙ είμαστε τυφλοί.

Μήπως πέρα από την αποπομπή Τεν Κάτε πρέπει να ζητάμε και την αποπομπή αυτού του ηλίθιου?

Η πιο δυσάρεστη ανάμνηση που έχω από το χθεσινό ματς ήταν οι δηλώσεις Κατσουράνη. Εκείνο το "...δε μπορούσαμε" ήταν μαχαιριά στη καρδιά.

Μεγάλη κατάντια.

squarelogic είπε...

"Μαζί ήρθαν,μαζί θα φύγουν" είπε ο Φάδερ για Αντωνίου-10Κ.Αν αληθεύει οτι ο προπονητής βάζει φρένο στην απόκτηση καλυτερων αμυντικών(που προσωπικα πολύ αμφιβάλλω...δεν είναι τρελλός ο άνθρωπος!),άντε μην το καθυστερούμε!Το γοργόν και χάριν έχει....

squarelogic είπε...

Όσο για τον Κατσουράνη,είπε απλώς την γυμνή αληθεια!Λίγα λεπτά πριν την είχα γράψει σ'αυτή την ανάρτηση!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, σκέφτεστε, δεν σκέφτεστε...
Αν φύγει ο Ολλανδός θα πάει στα Κανάρια και θα πίνει Πίνα Κολάντες στην πισίνα αγκαλιά με 2 εκατομμυριάκια...
ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!
Εδώ δεν έχουν χρήματα για ένα καλό σέντερ μπακ...
Λέτε να έχουν περιθώρια για διώξιμο προπονητή και άλλες πολυτέλειες ?

Prince Of The City είπε...

Στον αδερφο που ειπε για Ροτσα, εχω να βαλω +50000000.

Αλλα μαντεψτε: δεν τον θελει ο Λιβαθηνος, τωρα δε ξερω.

Greg είπε...

Πρέπει να καταλάβουμε ότι εάν δεν φύγει ΟΛΟ το τρίο Στούτζες (πρόεδρας, Αντωνίου, Μολούκος), δεν υπάρχει ελπίδα για τίποτε.

Εάν όντως έχει γίνει δήλωση πρόεδρα για ικανοποίηση από την εμφάνιση στη Μαδρίοτη, τότε δεν τίθεται θέμα, είτεείναι σε βαθιά καταστολή είτε έχει βαρύτατο αυτισμό.

Τα λάθη που γίνονται απο το τρίο στούτζες στην ομάδα είναι αλεπάλληλα, έτσι ώστε να επιμένω ότι δεν είναι τυχαία, αλλά ηθελημένα.

Πέραν τούτου πιστεύω ότι μέχρι τη Δευτέρα θα πάρουν ένα σέντερ μπακ, γιά να κάνουν τον κόσμο να ησυχάσει.

Κατά τα άλλα περαστικά μας και για φέτος.

Greenliver είπε...

Μια απορία άσχετη. Σε άλλα παναθηναικά blogs επικρατεί η δημοκρατία της μπανανίας?

Ένας βαρεί και όλοι χορεύουν?

???????????????

Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα.

coachp είπε...

Το Ουεφα είναι κομμένο και ραμμένο για ελληνικές ομάδες. Ας το εκμεταλευτεί ο Παναθηναϊκός λοιπόν. Ετσι κι αλλιώς η Ατλέτικο ήταν καλύτερη.

@ Square
Φίλε μου, ο Νίνης δεν έπαιξε εκει που νομίζεις για να βγάλει την κάθετη. Και εγώ έτσι νόμιζα μέχρι να τον δώ να παίζει μέσα αριστερά για να μαρκάρει χώρο στις πάσες προς τον Μάξι Ροντρίγκεζ... Αυτο ηταν το μεγαλύτερο λάθος που εχω δει τόσο καιρό όσο είναι στον ΠΑΟ ο Σουριναμ.

Itzhak Shum είπε...

Ξέρω ότι οι περισσότεροι αναγνώστες του blog έχουν υψηλές φιλοδοξίες για την ομάδα μας και αυτό δεν είναι κακό αλλά πρέπει πότε - πότε να έχουμε επίγνωση της θέσης μας και των δυνατοτήτων μας. Είμαστε μια από τις ομάδες που εκπροσωπούν τη 15η χώρα στη βαθμολογία της Ουέφα, μια ομάδα η οποία ναι μεν έχει 6 προκρίσεις στην επόμενη φάση του champions league σε 10 συμμετοχές αλλά ΟΥΤΕ ΜΙΑ πρόκριση σε νοκ άουτ αγώνες με δυνατούς αντιπάλους τα τελευταία χρόνια στα κύπελλα Ευρώπης (Σεβίλλη, Λανς, Βιγιαρεάλ, Ρεϊντζερς Πόρτο). Είχαμε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση και έπρεπε να παίξουμε με ομάδα δύο σκαλιά ανώτερη από τη δική μας Αύγουστο μήνα.
Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση η οποία φουντώνει από την απόσταση μεταξύ των ατυχών δηλώσεων των μεγαλομετόχων και της πραγματικότητας.
Στο μεταξύ οι διαφορές μεταξύ των μεγάλων και των μικρομεσαίων Ευρωπαϊκών ομάδων έχουν μεγαλώσει αντί να περιορίζονται. Μόνο η Φένερ από τις μικρομεσαίες Ευρωπαϊκές ομάδες κατάφερε μια φορά να φτάσει στα προημιτελικά του Champions League πρόπερσι. Το Champions League κυριαρχείται πλέον από τα μεγαθήρια και το μόνο μέσο που έχουν ομάδες σαν τη δική μας είναι να ακολουθήσουν το μοντέλο της Πόρτο (αγοράζει φτηνά - πουλάει ακριβά). Πάρτε το απόφαση, ομάδες δεν φτιάχνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη. Πρώτος στόχος φέτος ήταν και είναι το πρωτάθλημα και βλέποντας τα χάλια του γαύρου είναι πιο εφικτός από ποτέ. Τώρα το αν αυτό θα γίνει με τον Μολούκο ή με όποιον άλλο τον αντικαταστήσει εδώ θα είμαστε και θα το δούμε. Στο μεταξύ θα πορευτούμε με συνεχή γκρίνια. Καλή χρονιά να έχουμε...με καλύτερη διαιτησία και λιγότερη γκρίνια. Και το Europa League είναι μια χαρά.

Greg είπε...

h BILd λέει ότι μάλλον ξεφορτωνόμαστε τον αόρατο! Πρέπει να κρατήσουμε τον Μάτος και τον Σάλπι. Διότι ο ηλίθιος Αντωνίου και ο πανηλίθιος πρόεδρας είναι ικανοί να αφήσουν και τον Σάλπι να φύγει.

ΜΠΡΑΒΟ στη διοίκηση της χανούμισας για τις μεταγραφές που κάνει έστω και χωρίς χρήματα.

ΝΤΡΟΠΗ στη δική μας ξευτιλισμένη διοίκηση των Αμπράμοβιτς που επιμένουν στα Βυντρομουνογκουφίνοβιτς.

Μετά τις τελευταίες κινήσεις στις μεταγραφές και δεδομένης της ανυπαρξίας τεχνικής ηγεσίας στο ΠΑΟ μας σε αντίθεση με την καταφανή ανωτερότητα που έχει το αεκάκι με τον Ντούσκο θεωρώ ότι δεν ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΒΑΘΜΟΥς ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Squarelog,

εφόσον - ή μήπως πρέπει να πω ΕΑΝ ; - πηγαίναμε για γκολ έξω και μάλιστα για +2 γκολ, το ν' αφήσει τον σούπερ φορμαρισμένο, ταχύτατο εκτελεστή (αλλά καλό και στο μαρκάρισμα) ΣΑΛΠΙ στον πάγκο δεν ήταν απλά μια αμφιλεγόμενη κίνηση αλλά έγκλημα.

Πώς θα ένιωθε αφόρητη πίεση η ΑΤΛΕΤΙΚΟ από τα δεξιά, όπως ένιωσε με τον ΛΕΤΟ από τ' αριστερά, χωρίς τον ΣΑΛΠΙ; Με τον ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ που ναι μεν σεντράρει καλά αλλά δεν πατάει περιοχή ούτε και σκοράρει, ή με τον ΣΑΛΠΙ που και σεντράρει, και πατάει περιοχή, και σκοράρει;

Εγκληματικό λάθος, εφόσον ήθελε (και έπρεπε εκ των πραγμάτων) να παίξει στο χαρτί του αιφνιδιασμού.

Ο ΝΙΝΗΣ πάλι, ήταν μεν μια λογική επιλογή για την κάθετη πάσα στον ΣΙΣΕ, όμως ο ίδιος ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ την είχε καταστήσει άκυρη στο βαθμό που δεν έβαζε το μικρό να παίξει και να "δέσει" αγωνιστικά τόσο ο ίδιος όσο και με τον ΣΙΣΕ. Άσε που ο Σωτήρης πάσχει πάρα πολύ στο θέμα εκρηκτικότητα-ταχύτητα, οπότε δεν θα ήταν έτσι κι αλλιώς ιδανική επιλογή για αιφνιδιασμό.

Ο δυναμικός+εκρηκτικός ΛΑΖΑΡΟΣ λοιπόν θα ήταν μια πολύ πιο λογική επιλογή πίσω από τον ΣΙΣΕ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ...

... η ομάδα αυτή, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ, μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ!!!

Το πιστεύω ακράδαντα.

Αρκεί να μην την ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙ περισσότερο η παλαβομάρα του Ολλανδού και φυσικά αρκεί να έχει μια στοιχειωδώς δίκαιη Διαιτησία.

GAY-ΡΟΣ είπε...

Τα Πρώτα και πιό Σημαντικά Συγχαρητήρια

squarelogic είπε...

George
δεν κατάλαβα τι σε ενοχλεί.Το μπλογκ ξεκίνησε από άλλα παιδιά τα οποία σταδιακά αποσύρθηκαν.Εγώ,ο ΤΤ,ο Παππάς συνεχίζουμε να συμμετέχουμε εδώ και 3 περίπου χρόνια.Επειδή το nick σου μόλις εμφανίστηκε(δεν ξέρω αν μετείχες πριν με αλλον όνομα-συχνό φαινόμενο)
ίσως αγνοείς την ιστορία του μπλογκ.Μπορείς πάντα ν'ανατρέξεις στις απαρχές του στα αρχεία.
Κάποια στιγμή ο κύριος διαχειριστής του μου απήυθυνε πρόσκληση για να μετέχω και συγγραφικώς.Εσχάτως ,όποτε δεν γράφω εγώ δεν γράφει κανείς αλλος με αποτέλεσμα να γίνεται κουραστικό να παρακολουθεί κανείς τα σχόλια,αφού κάθε φορά η σελίδα φιλοξενεί100-200.Μέχρι να σιχαθώ και γω και να σβήσει το μπλογκ...
Ως τότε θα ακούγεται μια ανεξάρτητη φωνή που δεν υπηρετεί καμία φατρία,δεν έχει σχέση με συμφέροντα διοίκησης ή οργανωμένων και πάντα προσπαθεί να ζυγίσει πολύ προσεκτικά τι γράφει.
Taei it or leave it...

squarelogic είπε...

ΤΤ,
συμφωνώ μαζί σου αλλά μιλάμε κατόπιν εορτής!Επαναλαμβάνω οτι η ανυπαρξία αξιόπιστης άμυνας επηρεάζει σαν ντόμινο ολόκληρη την σύνθεση της ομάδας πλην Σισέ.Τώρα γιατί ο 10Κ επιμένει και σήμερα να θεωρεί επαρκές το ρόστερ όταν έχει να επιλέξει δεξιά ανάμεσα στην μαύρη τρύπα του Μουν και στον στόπερ Μπιέρσμιρ(θα το καταστρέψουν το παιδί τελικά),και όταν συνεχίζει να έχει αναντικατάστατο τον γκαντέμη και γκαφατζή Λουκά,η Επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Αν και προσωπικά πιστεύω οτι ισχύει το σκίτσο που φιλοξενεί σήμερα η Goalday στο οπισθόφυλλο.
Δείτε το στα περίπτερα...

Greenliver είπε...

Παιδιά διαβάστε και αυτό (νομίζω από sportgay) :

"Την πίστη ότι το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι πλήρες και δεν χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση εξέφρασε ο Χενκ Τεν Κάτε σε επαφή που είχε με τον Νικόλα Πατέρα μετά το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Πιστεύω στο ρόστερ και δεν νομίζω ότι χρειάζεται άλλος παίκτης», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός στη διοίκηση, ενώ για το θέμα της απόκτησης κάποιου στόπερ, ανέφερε ότι «σε λίγο καιρό θα έχουν προσαρμοστεί πλήρως ο Καντέ και ο Μπιέρσμιρ, τους οποίους θεωρώ πολύ καλούς παίκτες».

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του δεξιού μπακ, ο 55χρονος προπονητής φαίνεται πως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στη συγκεκριμένη θέση, εκτός του Μουν, τον Γκάμπριελ, ενώ θα δώσει ευκαιρίες και στον Μαχλελή."

Είμαι πλέον σίγουρος ότι ο Ολλανδός ξέροντας ότι θα φύγει αλλά ξέροντας ότι δεν πρόκειται να τον διώξουν ελέω υψηλού ποσού αποδέσμευσης (όπως πολύ σωστά επισήμανε κάποιος εδώ μέσα) κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον διώξουν.

Ειλικρινά δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Προσπαθεί με κάθε τρόπο, τους το φωνάζει σε κάθε αγώνα:

"Διώξτε με, διώξτε με".......

Νομίζω πως είναι η μόνη λύση πλέον.

Είναι τουλάχιστον γραφικοί όσοι στηρίζουν Τεν Κάτε και κατηγορούν τους παλαίμαχους. Πάσχουν από....μετριασμό προσωπικότητας. ;-)

Greenliver είπε...

"Στην αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Τζέραρντ φαν ντερ Λεμ, μιλώντας στο ολλανδικό περιοδικό «Voetbal»: «Ο διευθυντής ποδοσφαίρου Κώστας Αντωνίου μού καταλόγισε ότι επηρέαζα κάποιους ποδοσφαιριστές, όμως ο Χενκ Τεν Κάτε μου ζήτησε να μην αντιδράσω. Υπήρξε επικοινωνία μεταξύ μας, μάλιστα υπήρξε και παρέμβαση τρίτου προκειμένου να βρεθεί λύση, ωστόσο διαπιστώσαμε πως ήταν άσκοπο να χαλάμε ενέργεια για να βελτιωθεί η σχέση μας», τόνισε ο πρώην συνεργάτης του Τεν Κάτε."

Αυτό θα απαντηθεί από την ΠΑΕ ή είμαστε ξέφραγο αμπέλι?

Ένα κωλοχανείο είμαστε.

Όποιος θέλει μας κάνει πλάκα, είτε λέγεται Κυργιάκος, είτε Θεοδωρίδης, είτε Λεμ.

Δεν υπάρχει ΠΑΕ ΠΑΟ, ΕΙΝΑΙ ανύπαρκτοι.

Greenliver είπε...

Έγραψα ότι έγραψα πριν χωρίς να έχω διαβάσει την άποψη του Κώστα Μιαούλη με την οποία συμφωνώ 100%:

"Όταν δεν κάνεις ρεπορτάζ ομάδας, έχεις την πολυτέλεια, να γράψεις ορισμένα πράγματα με μεγαλύτερη άνεση ή και να τα πεις. Δική μου αίσθηση, είναι ότι ο Ολλανδός ετοιμάζει ηρωική έξοδο κι επιμένει σε όλες αυτές τις «τρέλες» για ν’ αναγκάσει την διοίκηση του Παναθηναϊκού να τον διώξει."

Σκεπτόμενος Παναθηναϊκός είπε...

Ας τελειώσουν τα παραμύθια με τον τάχα μου φιλότιμο vyntra. Ποιος φιλότιμος; εγώ στον παναθηναικό που ονειρεύομαι θέλω παίχτες ικανούς! τι σημα΄΄ινει φιλότιμος; ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ.

Γιατί διώξαμε τον david; Γιατί να μην παίξει ο Μελίσσης, ή οι μεταγραφές μας στόπερ;
ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ;

Greenliver είπε...

Σκεπτόμενε οι υπάρχοντες στόπερ είναι ΙΔΙΟΥ επιπέδου με τον Βύντρα (ίσως λίγο καλύτερος να είναι ο Μπίαρσμιρ).

Για αυτό λέμε ότι ο ΠΑΟ χρειάζεται ΔΥΟ στόπερ και όχι έναν, γιατί προβλέπω και παίκτη να πάρει, ο Βύντρα θα είναι παρτενέρ του.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ + ΔΥΟ ΣΤΟΠΕΡ + ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ + ΔΕΞΙ ΧΑΦ + ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ σε πρώτη φάση.

Σκεπτόμενος Παναθηναϊκός είπε...

φίλε μου, λάβε υπόψη τα εξής:

(α) Τον david τον είδαμε; όχι. έπαιξε σε ένα παιχνίδι μόνο
(β) τον μελίσση τον είδαμε στη φυσική του θέση; ποτέ. τον βάζει δεξί μπακ.
(τον καντέ προλάβαμε και τον είδαμε σε ένα παιχνίδι μόνο και προλάβαμε να τον βγάλουμε άχρηστο.
(δ) Τον μπιέρσμιρ ΠΟΤΕ δεν τον είδαμε στη φυσική του θέση. ένα ντερέκι ίσαμε δυο μέτρα, ένα παλικάρι ταμάμ για το κέντρο της άμυνας, παίζει δεξί μπακ... ο θεός να μας ελεήσει...

Αν νομίζει κάποιος πως οι παραπάνω είναι χειρότεροι από το πλάσμα vyntra, ας μου το αποδείξει.

Greg είπε...

Μη συγκρίνετε τον Βύντρα με οποιοδήποτε άλλον αμυντικό, είναι εκ των προτέρων χειρότερος.

Ο Ντάβιντ είναι τουλάχιστον 2 κλάσεις ανώτερος από αυτόν και ο άλλος ο Γκανέζος που δεν πήραν μετά τις δοκιμές στα φιλικά (διότι έπιανε θέση ξένου), επίσης.

Επειδή ζω στη Καβάλα και παρακολουθώ την ομάδα, οι Μουν, Βύντρα και Γκουφίνοβιτς δεν υπήρχε περίπτωση να παίζουν στην Καβάλα. Ακόμη και οι δεύτερς επιλογές στο ρόστερ της Καβάλας στις θέσεις αυτές είναι πολύ καλύτεροι από το τρίο αυτό.

Κατά τα φαινόμενα το Τρίο Στούτζες (πρόεφρας, τηλεσχολιαστής και τεντάς) ετοιμάζονται για αποχώρηση, αφού κονόμησαν στις πλατες του ΠΑΟ και των φιλάθλων που διψάμε για την ομάδα των ονείρων μας.

Δεν εξηγείται αλλιώς η μέχρι ανοησίας απάθειά τους - ή εγκληματική αδράνεια - στα εμφανή κενά της ομάδας.

Ας ελπίσουμε ότι ετοιμάζεται στο παρασκήνιο η επόμενη ημέρα ευχής έργον με τα αδέλφια και χωρίς την οικογένεια. Αλλιώς κρίμα.

Σκεπτόμενος Παναθηναϊκός είπε...

και μια και είσαι από την καβάλα φίλε, ένα θα σου πω: τον σιόντη τον πουλήσαμε στην καβάλα.

ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ; όχι.

τον λεοντίου επίσης δανεικό στην καβάλα.

ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟ; όχι.

νομίζω θα πρέπει να ληφθούν ριζοσπαστικά μέτρα, εδώ και τώρα. εγώ λέω καλύτερα Ρότσα με βαζέχα βοηθό, παρά αυτός ο παλιάνθρωπος, αυτό το υπεροπτικό παλιοτόμαρο που έχει βαλθεί να μας τρελάνει.

Μου αρέσει που φωνάζουν οι γαύροι για τον Κετσπάγια... εμείς τι πρέπει να κάνουμε;

τουλάχιστον ο Τιμούρ βάζει τον μήτρογλου, απελευθέρωσε τον Ντουντού, παραμέρισε τις βεντέτες, ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!

Πολλά ζητάμε;

Itzhak Shum είπε...

Παρακολουθώντας γαύρο, Παοκ και ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια σκέφτομαι ότι παρά τη γκρίνια και τα δικαιολογημένα παράπονα είμαστε πολύ καλύτεροι. Ο Παοκ αυτή τη στιγμή μάλλον αποκλείεται και η ΑΕΚ δυσκολεύεται με αντίπαλο τον Πανιώνιο της Ρουμανίας. Πάρτε το απόφαση, από αυτές τις ομάδες και από αυτό τον κάκιστο γάυρο δεν κινδυνεύουμε.

Greg είπε...

Όχι σκεπτόμενε Παναθηναϊκέ, δεν ζητάμε πολλά. Ζητάμε το αδύνατον. Πρέπει να φύγει όλο το τρίο Στούτζες για να δούμε άσπρη μέρα.

Ο ένας στηρίζει τον άλλον και οδηγούν παρέα τον ΠΑΟ στην απαξίωση. Τους ενδιαφέρει να αλωνίζουν και να τσιμπάνε τις προμήθειες από τις "μεταγραφές" που κάνουν.

Κάποτε θα μάθουμε το πσοσοτό που απαιτούν για να έρθει κάπιος (όποιος νάναι) στον ΠΑΟ. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η μίζα και όχι η ποιότητα ή η δυνατότητα προσφοράς στην ομάδα.

ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ (πρόεδρας, τηλεσχολιαστής, μολούκος) ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΊΞΗ ΑΥΤΗ.

Σκεπτόμενος Παναθηναϊκός είπε...

έβλεπα την Άεκ...

(α)τι παιχταράς ρε γαμώτο αυτός ο Σκόκο! Εμείς γιατί πάντα κατά οι 9 στους δέκα ξένους που φέρνουμε είναι ανεπαρκείς;

(β) ο μπάγεβιτς έριξε μέσα τον 17χρονο Ταχτσίδη, κι ενώ το σκορ ήτανε ακόμη ρευστό. Κι ο μικρός έδειξε πολύ τσαμπουκά. Το μέλλον των ποδοσφαιρικών ομάδων αγαπητοί μου, βρίσκεται στις ακαδημίες. Ειδικά τώρα με την οικονομική κρίση, οι σύλλογοι μοιραία θα στραφούν στα δικά τους παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Για το γηπεδικο υπαρχει καποια εξελιξη?

squarelogic είπε...

sportday:
"Πάντως, οι «πράσινοι» θεωρούν ότι αν ο παίκτης(Σαλπι) τελικά δεν ανανεώσει, ο Τζεμπούρ μπορεί να τον αναπληρώσει, αφού ξέρει και την ελληνική πραγματικότητα."

Καλά,σκατά έχουν στο κεφάλι τους?
θα αναπληρώσει ο τσακωμένος με τον εαυτό του Τζεμπούρ το υπόδειγμα ήθους και φιλότιμου που λέγεται Σαλπιγγίδης?
Αντωνίου,λεβέντη μου, ελπίζω απλά αυτά να είναι διαπραγματευτικοί ελιγμοί γιατί έτσι και χάσετε τον Σαλπιγγίδη για 50-100 χιλ.δε σας ξεπλένει τίποτε!
Το γιαούρτι θα στο φιλέψω προσωπικά!

Junior είπε...

Αυτό τώρα με τον Σάλπι, δεν σας θυμίζει Βαρδιννογιάννηδες ρε παιδιά?
Υπάρχει μια μικρή οικονομική διαφορά, της τάξεως των 100-150 χιλιάδων ευρώ, και αν ο παίκτης δεν πει το "ναι", μπαίνει στον "πάγο" μέχρι το καλοκαίρι, οπότε και καταλήγει σε αντίπαλη ομάδα ή φεύγει έξω...
Αλήθεια, επειδή είμαι μικρός και δεν ξέρω, μπορεί κάποιος να μου πει πως βγαίνει το μπάτζετ?
Μαζεύονται όλοι και βάζουν ποσά ανάλογα με τα ποσοστά τους, τα οποία μετά διαχειρίζονται Πατέρας-Αντωνίου?
Δεν γίνεται αυτό, αφού όταν δεν έχεις τον έλεγχο της πλειοψηφίας, δεν βάζεις τα χρήματα που σου αντιστοιχούν αλλά λιγότερα?
Έχουν βάλει χρήματα για την αγορά μετοχών, και από εκεί βγαίνουν τα ποσά για τις μεταγραφές?
Υπενθυμίζω ότι η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ όπως την κατέβασα από αλλού είναι:

Οικογένεια Βαρδινογιάννη:56%
Ερασιτέχνης:10%
Βγενόπουλος:10%
Πατέρας:4,5%
Γιαννακόπουλος:4,5%
Zολώτας:4,5%
Ξυλάς,Νίκας,Πολέμης:4,5%
Δάβαρης και μικρομέτοχοι;2,5%.

Greg είπε...

Squarelogic, μέρες τώρα έχω πεί ότι το Τρίο Στούτζες θα χάσει τον Σάλπι. Σας το λέω και θα αποδειχθεί στη συνέχεια με στοιχεία, ότι υλοποιούν ΜΟΝΟ μεταγραφικές κινήσεις από τις οποίες εξασφαλίζουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.

Θυμηθείτε με, όπως έχασαν το αλάνι, έτσι θα χάσουν και τον Σάλπι.

Γουστάρω να έλθει ο Τζεμπούρ και να πιάσει στις γρήγορες τον Μολούκο να γελάσει κάθε πικραμένος. Δυστυχώς μόνον για γέλια και κλαμματα είμαστε πλέον.

Το μόνο που είνια σίγουρο έιναι ότι όλες οι κινήσεις τους το καλοκαίρι αυτό, επιβεβαιώνουν το χαρακτηρισμό ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ.

Σκεπτόμενος Παναθηναϊκός είπε...

Πάντως αν ήτανε στο ρόστερ ο Γκονζάλες, σίγουρα θα είχε φάει τις φάπες του ο Ολλανδός!

Α ρε Έκι παιχταρά...

coachp είπε...

του σαλπι του προσφερουν 400 χιλιάρικα λιγοτερα απο τον Καραγκουνη. Αρα η διαφορά είναι 300-400... Αν δεν ικανοποιηθεί θα γυρισει στην ΜΠΑΟΚΑΡΑ με λιγα λεφτά για να ξαναγίνει ο ηρωας της Πολίχνης και της Ευκαρπίας. Γιατι τωρα, παιζουν φαπες στη Σαλονικη...

Ο Γκερετς πως σας φαινεται???

Γιοματάρης είπε...

Κόουτς εγώ θέλω Βαζέχα στον πάγκο και να του δίνει ο Ρότσα πιτσιρίκια από τη gold team.

Έτσι και αλλιώς παίκτες δεν παίρνουνε ας αξιοποιήσουνε τα δικά τους παιδιά.

Ο Παντίδος πχ είναι σαφώς καλύτερος από τους 1234 στόπερ που έχουν παρελάσει τα τελευταία χρόνια.

Μπορεί με επιλογές τύπου Παντίδου να μην παίρνεις άμεσα πρωτάθλημα αλλά φτιάχνεις ομάδα με όραμα και προοπτική και παίζεις κα ωραία μπαλίτσα (βλ. Άρσεναλ).

Ο Γκέρετς είναι γυρολόγος, προσωπικά δε μου γεμίζει το μάτι.

Greenliver είπε...

Εμένα οποιοσδήποτε προπονητής αντί του Ολλανδού ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

Αυτό με τον Σάλπι είναι η απόλυτη ξεφτίλα.

Ακούγεται τίποτα για στόπερ?

coachp είπε...

Για τον Γκερετς εχω ακούσει και τον θεωρώ λάθος επιλογή. Αν δεν τον δεις βέβαια, δεν κρινεις...

Επίσης δεν ειναι 4 οι στοπερ που εχουν παρελάσει, αλλά 9 σε δύο χρόνια!!! Και δεν προβλέπεται να πάρουν και δεκατο. Ετσι άκουσα εγώ τουλάχιστον. Αβυσσος ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Πανάθας όμως...

Greg είπε...

Μόνον ο Μπίλλιτς είναι κατάλληλος για τον ΠΑΟ σε συνεργασία με τον Ασσάνοβιτς.

Ο πρώτος είναι τεράστιο προπονητικό ταλέντο και ο δεύτερος γνωρίζει πολύ καλά τα τεκταινόμενα στον ΠΑΟ.

Εάν δεχόντουσαν να έλθουν και
- είχαν πίστωση χρόνου
- ουσιαστικό μπάτζετ 15 - 20 εκ θα έκαναν ΟΜΑΔΑΡΑ.

Εναλλακτικά δεν θα μας κακόπεφτε Βαζέχα με Ρότσα, αρκεί να φύγει αυτό το πράγμα από πάνω μας.

Σκεπτόμενος Παναθηναϊκός είπε...

Παιδιά στόπερ δεν θα πάρουμε. Από ότι φαίνεται ο Πατέρας πρέπει να τράβηξει το αφτί του μαλάκα, διότι με την Ξάνθη μπαίνει βασικός ο Σουηδός στην άμυνα, και μένει έξω το vyntras.

Τουλάχιστον έτσι λένε τα ρεπορτάζ. Τώρα με αυτό τον παλιάνθρωπο, όλα ανατρέπονται. Το θέμα είναι πως όλοι πλέον ξέρουμε πως αυτός ο απίστευτος τύπος μετράει μέρες. Του έδωσαν πίστωση χρόνου για δεύτερη χρονιά (σε κανέναν άλλον δεν έγινε αυτό, ούτε καν στον μακαρίτη τον Κυράστα που έφτιαξε τον καλύτερο Παναθηναικό της τελευταίας 20ετίας).

Όσον αφορά τους μικρούς μας φίλε, επειδή παρακολουθώ τις ακαδημίες:

(α) Ο Παντίδος είναι ένα ψηλό παιδί, κι έχει το στυλ Κυριάκου. Του χρόνου λογικά προωθείται στην πρώτη ομάδα.

(β) Υπάρχει ο Βλάχος, ένα πολύ ταχύ δεξί μπακ (ακόμη ψάχνουμε από την εποχή που έφυγε ο Γιούρκας...).

Σκεφτείτε να μην ερχόταν ο Μουνιόθ. Ο Νίνης θα έπαιζε ακόμα στην golden team. Τα αιώνια ταλέντα μας...

Ανώνυμος είπε...

antwniou se sena milaw malaka.45ek eurw diaxeiristikes kai ta misa ta erikses sta skupidia.gia auto kai mono se xaraktirizw ws ton megalitero prodoti kai tsiraki tu bardinogianni stin istoria tou panathinaikou. pas sti real na zitiseis paixti gia metagrafi kai tus pianoun ta gelia sixamene koiliodoule.oi metoxoi kanonika tha eprepe na se piasoun kai na se kanun xilia kommatia i na se stiloun fulaki. pios tha dosei pisw ston panathinaiko ta 4ek tu matos ta 2ek tu ivansits ta 2ek tou cleyton ta 4ek tu xristodoulopoulou ta 2ek tu melisi ta 3.5ek tu rodigo soouza ta 3ek tu rukabina. me proxeiro ipologismo 21ek eurw malaka e malaka ap ta 45ek pou itan diathesima to 46% twn xrimatwn pigan sta skupidia.auto den to blepei kaneis kai den stelnei ton antwniou sta tsakidia; texnikoi dieuthintes den eprepe na iparxun apeuthias sizitisi me ti dioikisi prepei na exi o proponitis kai na apaitei sigekrimenous paixtes simfwna me to bujet pou exi diathesimo kai an den iparxei antapokrisi gia sas. texnikoi dieuthintes mporoun na ginoun mono eugenikoi kai anagnwrisimoi anthrwpoi ap to ekswteriko tupou xenrkiksen asanovic....perastika mas...

Ξανθιώτης είπε...

Στη Λίβερπουλ ο Κυριάκος, στην Κολωνία ο Γιούρκας. Δεν πειράζει... Εμείς έχουμε τον Μελίσση και τον Μουν που είναι δυό φορές καλύτεροι! :-)))

Greg είπε...

Χάνεται και ο Σάλπι, όπως φωνάζω τόσες μέρες λαο θέλουν ν απάρουν τον Σκόκο που στο 90λεπτο, πάιζει 4 με 5 λεπτά!

Λυπάμαι, αλλά η ομάδα ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ.

Και το πιό ωραίο; πάλι με τον Γκουφίνοβιτς θα ξεικνήσει σήμερα!

squarelogic είπε...

Greg,
με τους -ιτς και ειδικά τους Κροάτες είμαι πολύ επιφυλακτικός.Ο Μπίλιτς πλασάρεται μεν σαν ανερχόμενο όνομα προπονητή,μέχρι στιγμής όμως έχει προπονήσει μόνο την Εθνική της χώρας του και δεν τον έχεις δει σε συνθήκες καθημερινής πίεσης ενός μεγάλου συλλόγου.Για τον Ασάνοβιτς,συγγνώμη αλλά νομίζω οτι μας πουλά και μας αγοράζει...επειδή ΄ήμουν στο ντεμπούτο του εδώ,στα 33-34 ήταν καταπληκτικός και μόλις εδραίωσε τη φήμη του άρχισε να περπατά και να εκτελεί μόνο τα στημένα.Κατά τα λοιπά καλό PR με την Οικογένεια,και σίγουρα θα μας γεμίσει με κροατικά πουλέν.

Γενικά,μην παρασύρεστε και θεωρείτε οτι ένας μεγάλος μας παίκτης θα είναι αναγκαστικά και μεγάλος προπονητής.Δηλ,θρύλος μεν ο Βαζέχα,αλλά δεν έχει ενδιαφερθεί για την προπονητική.Ο Ρότσα μετά την επική πορεία του 96,που βασίστηκε στην δουλειά του όσιμ και μπόρεσε να δρέψει καρπούς χάρη στην καλή ψυχολογία που δημιούργησε ο Χουάν ,την επόμενη χρονιά παρουσίασε μια ομάδα που δεν μπορόοούσε να πάρει τα πόδια της και κατάφερε τελικά να μείνει και εκτός Ουέφα(με τον Ζάετς τελικά στον πάγκο...).
Και φέτος,αν τελικά απομακρυνθεί ο Ολλανδός,ο Χουάν θα κάνει τα λογικά για να πάρει το πρωτάθλημα αλλά δεν είναι μια μακρόπνοη λύση.
Του χρόνου θα πρέπει ν'αρχίσεις άλλο ένα στοίχημα με τον όποιον Μπίλιτς...
Λέω εδώ και χρόνια οτι ο Παναθηναικός έπρεπε ήδη να ετοιμάζει τους δικούς του ανρώπους.
Νιόπλια,Βαζέχα,Ρενέ,όποιον πραγματικά έχει το μεράκι της προπονητικής,ας λέγεται και Καπουράνης...έπρεπε καθένας απ'αυτούς να θητεύει δίπλα σ'ενα μεγάλο προπονητή,με υποτροφία της ΠΑΕ...μια χρονιά δίπλα στον Βενγκέρ,μια χρονιά στην Ιταλία ή την Ισπανία,ένα 6μηνο στην σχολή του Άγιαξ...να πλουτίσουν τις παραστάσεις τους,να κάνουν γνωριμίες,να συγκρίνουν μεθόδους...και μετά μια πρώτη δουλειά σέναν ελλην.σύλλογο ή στο τεχνικό τημ της ομάδας,πριν την πλήρη ανάληψη της ευθύνης.Δυστυχώς,
τέτοιο πρότζεκτ δεν έχει ξεκινήσει ακόμα...

Greg είπε...

Έχεις δίκηο square για τους -ιτς, αλλά ειδικά ο Μπίλλιτς έχει ορισμένα στοιχεία που δείχνουν ότι διαφέρει από τους άλλους. Θυμάσαι τη μπάλλα που έπαιξε στο Γιούρο η Κροατία; και συγχρόμως έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες του.

Δεν έχει εμπειρία εκτός Κροατίας, αλλά είναι 38 ετών, με υψηλό επίπεδο μόρφωσης και θέλει να κτίσει τη δική του καρριέρα. Δεν είναι ένας εντελώς αποτυχημένος (σαν πρώτος προπονητής εννοώ)σαν τον τεντά και δ΄συκολα θα πάει προπονητής σε χώρα εκτός Βαλκανίων εάν πρώτα δεν δώσει θετικά δείγματα σε ομάδα (σύλλογο) εκτός Κροατίας.

Οπσωδήποτε θα έπρεπε να υπήρχε σχολη προπονητών στον ΠΑΟ, αλλά η ανάγκη αλλαγής προπονητή είναι άμεση. Οι άλλοι δύο έχουν προπονητή, χωρίς ομάδα, ενώ εμείς έχουμε ομάδα (ΜΕ ΤΡΙΑ ΚΕΝΑ) αλλά δεν έχουμε προπονητή.

Θρακιώτης Πανάθας είπε...

Ομαδάρα η Ξάνθη!

Μια ζωή σύστημα ταμπούρι μ' εμάς οι παλιοκερατάδες γαύροι της Θράκης.

Ξεφτίλες!

Άντε να βγαίνει μπροστά σιγά σιγά η Καβάλα και να σβύσει από το χάρτη της πρώτης κατηγορίας η ομάδα του Πανόπουλου.

Εκεί εκεί στη Β' Εθνική
γαυράκια της Θράκης!

Greenliver είπε...

Ο Μαρίνος πιστεύω πως θα βοηθήσει. Τον είδα με την ΑΕΚ και μου άρεσε. Ο Μπίαρσμιρ ήταν καλός την κυριακή και δείχνει καλά στοιχεία ΟΣΟ διατηρηθεί στη φυσική του θέση.

Έναν στόπερ και ένα τερματοφύλακα ρε παιδιά και είμαστε (προσωρινά) οκ.

Ξεφορτωθήκαμε και κάποια από τα σαπάκια. Καλό αυτό αρκεί να απολογηθούν αυτοί που τους αγόρασαν.

Σειρά να παίρνουν και οι υπόλοιποι με πρώτο τον Βύντρα.

Θρακιώτη Πανάθα, μην λες τέτοια γιατί θα σε ξεσκεπάσει ο squarelogic όπως βρήκε ότι εγώ είμαι ο Πανάθας εκ Αθηνών.

Greg συμφωνώ με πολλά από όσα λες απλά προτείνω λιγότερη οργή και περισσότερη στήριξη στην ομάδα.

Για να δούμε τι θα δούμε.

Greg είπε...

George, εντάξει λοιπόν θέλεις λιγότερη οργή. Πως να γίνει όμως αυτό, άσε που δεν παίρνω και ηρεμιστικά για λόγους αρχής, όταν

- λέει ο πρόεδρας ότι έχουμε εξαιρετικό δεξί μπακ που δεν τον πουλήσαμε όταν μας τον ζήτησαν και θα είναι η πρώτη επιλογή για τη θέση τη νέα σαιζόν και τη τελευταία στιγμή των μεταγραφών τον στέλνει δανεικό σε έναν (θεωρητικά έστω) ανταγωνιστή για το πρωτάυλημα! Γνωρίζουμε βέναια ΟΛΟΙ οι Παναθηναϊκοί ότι ο παίκτης αυτός έχει τον Νοέμβριο δικαστήριο και θα λείψει αρκετό καιρό και στις αρχές του 2010 κόπα Άφρικα και θα λείψει 30 - 40 ημέρες!!!! Δεν διαφωνώ με την παραχώρηση Μουν, αλλά με τον σχετικό σχεδιασμό και την αγορά ενός πολλά υποσχόμενου παιδιού ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΤΙς ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ για όλο το πρωτάθλημα.

- Όταν από πέρυσι συζητάμε για Χάμμερ, σαν απαραίτητη προσθήκη στο ρόστερ μας, και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε. Δεν είναι δυνατόν, όσο καλά στοιχεία και αν έχει ο Μπίαρσμιρ, να του ανατεθεί αυτός ο ρόλος διότι σε πιθανότατη αδυναμία άμεσης ανταπόκρισης σε αυτόν τον ρόλο,
α. να χαθεί το πρωτάθλημα λόγω αυτού του κενού,
β. να καταστραφεί ένας παίκτης που με βάση τα αρχικά εξαιρετικά στοιχεία που έχει δείξει (όταν παίζει στη θέση του)είναι σημαντική υποθήκη για το μέλλον.
Η θέση του κεντρικού αμυντικού δεν είαι θέμα ταλέντου είναι θέμα εμπειρίας και δεν είναι δυνατόν να θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό με στόπερ έναν 23χρονο που δεν ήταν καν στη προετοιμασία και βρίσκεται στην Ελλάδα 1 μήνα.
- Θέλουμε να πουλήσουμε κάποιυς παίκτες για τους οποίους τα τελευταία χρόνια δαπανήθηκαν περί τα 10 εκ συνολικά. Ποτέ δεν πίστεψα στον Κλέϊτον, στον Τζιώλη, τον Μάντζιο και τον Μελίσση (αντίθετα μου αρέσου πολύ οι Ιβ και Μάτος). Μέχρι τη τελαυταία στιγμή με απίστευτες παλινωδίες αδυνατούν να βρουν λύσεις, με συνέπεια να επιβαρύνεται το ετήσιο λειτουργικό κόστος της ομάδας με 2.500.000 περίπου (τόσες είναι οοι αμοιβές τους) όταν με ανάλογα ετήσιο κόστος μπορούσαμε να πάρουμε τον Γκριγκέρα!

- Έχουμε έναν προπονητή που με μαθηματική αμρίβεια μας οδηγεί σε ανάλογες με πέρυσι απώλειες αστείων βαθμών και καταστρεφει παίκτες (Μάτος, Ιβ, κλπ)

Εκτός από το φοβερό χιούμορ που διαθέτουν οι πολυμετοχικοί αναθέτοντας στο ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ τη διαχείριση της επένδυσής τους, πιστεύω ότι ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΑΤΙΝΟΜΕΝΑ.

ΓΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΟΛΟΕΝΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παραρτήματα παντού!
31 | 8 | 2009 - Ποδόσφαιρο


Τόλμησαν κάποιοι να μιλήσουν για φιλικό παιχνίδι στην Λάρισα σε μία έδρα που είχαμε να κερδίσουμε 22 ολόκληρα χρόνια και που έπαιζαν σκυλιασμένα (και καλά έκαναν και μακάρι να παίζουν πάντα έτσι). Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών, όμως, έκρυβε εκπλήξεις απίστευτες… ομορφιές απ' αυτές που μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα ξέρει να μας χαρίζει. Φωνάζουμε καιρό τώρα για την διαιτησία και τα πρώτα δείγματα τα πήραμε από τα πρώτα ματς, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι μία τεράστια συνομωσία για να εκθρονιστεί ο Ολυμπιακός, αλλά και πάλι δεν θα τα καταφέρουν. Και πάλι πάνω από το πτώμα μας θα περάσουν. Πιστέψαμε όλοι ότι πέφτοντας ο ΟΦΗ στην Β' Εθνική θα γλιτώσουμε από το παράρτημα, αλλά τελικά αυτή η ιστορία είναι σαν την Λερναία Ύδρα. Ένα κεφάλι κόβεις και άλλα τόσα βγαίνουν. Κάποιοι εκεί στην Βόρειο Ελλάδα παρεξηγούνται όταν τους αποκαλούμε παράρτημα, αλλά πλέον δεν θα πρέπει να αισθάνονται και τόσο περήφανοι για την ομάδα τους. Ο ΜΠΑΟΚ που ανήκει στον λαό του και όλα τα σχετικά που λένε έχει καταντήσει ένας νέος… ΟΦΗ. Η ιστορία γνωστή και ξεκίνησε πέρυσι με την μεταγραφή του Χριστοδουλόπουλου, τον οποίο με το ζόρι τον πήγαν στην Παιανία. Σώθηκαν με τα λεφτά του βάζελου και τώρα το τριφύλλι θέλει να "δέσει" το ματς της Τούμπας. Τελευταία μέρα των μεταγραφών και ο ξαφνικά ο Μουν πάει δανεικός στον ΜΠΑΟΚ. Ωραία πράγματα, όμορφα και οι καλές σχέσεις των δύο συνεχίζονται. Μην ξεχνάμε πέρυσι ότι είχε δοθεί ο Δάρλας που φέτος γύρισε στην Παιανία.

Πάμε παρακάτω. Ξανά την τελευταία μέρα των μεταγραφών και πριν καν στεγνώσει το μελάνι ορισμένων περί φιλικού στην Λάρισα και οι μάσκες έπεσαν. Περίμεναν… γκέλα του Ολυμπιακού, η οποία δεν έγινε ποτέ και έτσι έκριναν ότι η άμυνα των "βυσσινί" θέλει ενίσχυση. Πάρτε δανεικό από τον ΠΑΟ τον Μελίσση για να μην έχετε προβλήματα και γιατί τα παιδιά θα ανέβουν στο Αλκαζάρ από το οποίο πέρασε ο Θρύλος. Και δεν ξεχνάμε τον Μάλαρζ που ήταν βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΛ, ο οποίος πήγε από τον ΟΦΗ που έχει πέσει στην Β' Εθνική. Πολύ τράμπα ρε παιδιά λίγο ψυχραιμία δεν βλάπτει.

Ακόμα και η Καβάλα, η οποία στην πρεμιέρα έκανε διπλό στην Λιβαδειά "πράσινους" δανεικούς έχει. Λεοντίου, Σιόντης, Σταμπονζλίεφ προέρχονται από την μεγάλη της Παιανίας σχολή. Και ο Λάκης από τον ΜΠΑΟΚ πήγε στην Καβάλα. "Δεμένοι" και οι "αργοναύτες", λοιπόν. Φανταστείτε ότι λείπει ο ΟΦΗ από την Σούπερ Λίγκα, αλλά το… κόλπο έχει και συνέχεια με τον Αναστασάκο να πηγαίνει στον Ατρόμητο (από τον ΠΑΟΚ), ο οποίος έχει δώσει στον Παναθηναϊκό τον Μαρίνο. Ολόκληρη αλυσίδα έχει δημιουργηθεί και δεν ντρέπονται. Το "δένουν" από παντού το πράγμα οι πολυμετοχικοί και έχουν γεμίσει με δανεικούς παίκτες την Σούπερ Λίγκα. Χρειάζεται προσοχή παιδιά, ενότητα στον Πειραιά και να μην τα αφήσουμε έτσι τα πράγματα.

Θυμάστε όλοι τι ωραία ατμόσφαιρα συνάντησε πέρυσι στην Τούμπα ο πολυμετοχικός. Φιλικό κλίμα κόντρα στο νέο του παράρτημα κι ενώ ο Ολυμπιακός μάτωσε σε αυτό το γήπεδο. Θα θυμάστε όλοι και το γκολ του Καραγκούνη που τον μάρκαραν με τα… μάτια. Κι αν δεν το θυμάστε γι' αυτό είμαστε εδώ για να σας το θυμίσουμε. Θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές και φέτος; Γέμισε από "πράσινους" δανεικούς η Σούπερ Λίγκα συγχαρητήρια.

Θυμηθείτε το γκολ του Καραγκούνη στην Τούμπα. Γκολάρα το χαρακτήρισαν. Ρι τι έχουμε να δούμε και φέτος. Μόνοι μας και όλοι σας, αλλά δεν μασάμε.

squarelogic είπε...

Σιγά τα αδικημένα τα γαυράκια!
Φίλε,με τον σχεδιασμό(ή μάλλον την έλλειψή του) που έγινε μας περίσσεψαν ενα σωρό μοσχοπληρωμένοι παίκτες.Κάποιοι εξ αυτών δεν είναι άχρηστοι-απλά δεν τους ήθελε ο σημερινός προπονητής.Πάνε δανεικοί γιατί μπορεί να τους χρειαστεί ο επόμενος.
Αν όμως τα πιστεύεις αυτά που γράφεις μίλα μας και για την Ξάνθη,τον Λεβαδειακό,τον Πανιώνιο,τον Εργοτέλη,μίλα μας και για τις λαμπρές σφυρίχτρες στις οποίες στηρίχθηκες τόσα χρόνια,άνοιξε και το θέμα της ΕΠΟ του Γκαγκάτση,και τότε να μιλήσουμε.

"George"
μην καρφώνεσαι φίλε μου.Πουθενά σ'αυτό το μπλογκ δεν έγραψα εγώ οτι είσαι ο Πανάθας.Συ είπας...
Είναι όμως ενδιαφέρουσα σύμπτωση ότι μόλις εξαφανίστηκε μετά τις διακοπές ο Πανάθας εμφανίστηκαν 'γιοματάρης","George",'σκεπτόμενος παναθηναικός" που δεν τους είχαμε ξαναδεί.Αλλού αναφέρθηκε ότι κάποια απ αυτά τα ονόματα πιθανόν να ανήκουν στον περιώνυμο Πανάθα.
Και σε αυτό το 'αλλού" ο Πανάθας σύχναζε έστω και σιωπηρά...
Δεν μ'ενδιαφέρει να κάνω τον ντετέκτιβ ποιος είναι καθένας που σχολιάζει εδώ,αλλά τουλάχιστον μην μας περνάτε για μ@λ..ες.

Greenliver είπε...

Squarelogic, σε αυτό το blog όχι, αλλού ΝΑΙ. Συμφωνώ για το μαλάκες.

Πάμε παρακάτω γιατί γράφω με την προβοσκίδα μου αυτή τη στιγμή.

Greg, συμφωνώ όπως σου είπα με την ουσία των ειπωμένων από σένα αλλά όχι με την ισοπέδωση. Ναι η ομάδα έχει σημαντικά προβλήματα κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό.

Πιστεύω πως αυτή η χρονιά είναι καθοριστική για όλους. Εξάλλου στην Ελλάδα δεν έχει ατλέτικο.

Ανώνυμος είπε...

Κουφή έκπληξη η παραχώρηση του ΜΟΥΝ στον ΠΑΟΚ, αλλά προσωπικά δεν με βρίσκει αντίθετο. Ο άνθρωπος ήταν σαφώς επηρεασμένος από την υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου, που μάλλον πρέπει να τραβήξει για καιρό, και σίγουρα δεν απέδιδε τα αναμενόμενα. Τον ΜΑΡΙΝΟ δεν τον ξέρω. Μπορεί να είναι παιχτούρα. Ελπίζω να μη μας βγει ... Μελίσσης.

Γενικά όμως γίνονται διάφορες ΠΑΛΑΒΕΣ κινήσεις.

Τι ήταν αυτό με τη ... δωρεά Μελίσση προς ΛΑΡΙΣΑ; Ισχύει ή είναι ράδιο-αρβύλα;

Σαν κάποιοι να παίζουν με τα πολλά φράγκα της πολυμετοχικής ΠΑΕ.

Για το ματς με την ΞΑΝΘΗ δυο λόγια:

1. Ντροπή και πάλι ντροπή στην ακριτική ομάδα! Ούτε ομαδούλα του Περιφερειακού δεν θα έπαιζε τέτοιο άθλιο αντιποδόσφαιρο! Περηφάνεια μηδέν! Ξεφτιλισμένη ομάδα! Ακόμα κι όταν έχαναν, δεν ανοίχτηκαν οι ψόφιοι!

2. Δυστυχώς τέτοια αντιμετώπιση θα έχουμε, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, από τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ αντιπάλους μας στο Πρωτάθλημα. Εδώ μέχρι κι η Γαβριέλα μάς αντιμετώπισε πέρσι με σούπερ-κατενάτσιο!

3. Επομένως επείγουν δυο πράγματα:
α) Να βρεθούν τρόποι ξεκλειδώματος αυτών των παιχνιδιών, π.χ. με διεισδύσεις στην περιοχή.
β) Να εξασφαλιστεί ότι η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ θα σφυρίζει ΣΩΣΤΑ και δεν θα ανέχεται το αντιαθλητικό παιχίδι, που ευνοεί τέτοιες κομπλεξικές ομαδούλες.

squarelogic είπε...

George,
άλλος έγραψε οτι εσύ πιθανόν να είσαι ο Πανάθας.Προσωπικά συνηγόρησα ότι είχε περάσει κι απ το δικό μου μυαλό.Και μια και ουσιαστικά αυτοαποκαλύφθηκες,ποιός ο λόγος του να παίζουμε κρυφτούλι?
Προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με τον έναν Πανάθα.Τον ...σχεδόν κόσμιο,κι ας είχε διαφορετικές απόψεις.Όπως κι οι αλλοι είχα πρόβλημα με τον άλλον Πανάθα,με τις ξαφνικές και απρόκλητες υβριστικές εκρήξεις,με την υιοθέτηση διαφόρων περσόνων κλπ.
Αν συνεχίζεται το ίδιο παιχνιδάκι με άλλα ονόματα είναι προφανές πλέον οτι όποιος κρύβεται πίσω απ'αυτά είναι ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ και η παρουσία του εδώ μέσα εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα.
Ας αγνοηθεί απ'ολους όσους νοιάζονται ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και δεν εξυπηρετούν άλλες ατζέντες.

Greenliver είπε...

Squarelogic ghostbuster θα μου γίνεις, κουλάρησε ma men.

ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ? Συνεχίζω να γράφω με την προβοσκίδα μου. Το θέμα ας λήξει εδώ όποιος και αν πιστεύεις πως είμαι, ακόμα και ο Δαλάι Λάμα στα πράσινα. Καταντάει αστείο από ένα σημείο και μετά.

Τζόνυ Τουρτούρας και μένα μου φαίνονται περίεργες οι όλες κινήσεις αν και ομολογώ πως χάρηκα και που ξεκουμπίστηκαν κάποιοι Μελίσσηδες, Μουν και περιμένω ανάλογη συνέχεια, ενώ χάρηκα για τον Μαρίνο για τον οποίο πιστεύω πως θα πάρει θέση βασικού αμέσως.

Απολύθηκε ο Σπαλέτι. Δεν πάνε τα σαίνια μας να τον κλείσουν? Είναι αστέρι προπονητής. Προσωπικά έχω αδυναμία στους Ιταλούς προπονητές από τότε που είχαμε τον Μπρούνο Πεζάολα (αλήθεια τον θυμάται κανείς?).

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΜΠΑΠ-ΓΙΑ, Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΟΥΕΦΑ (ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟΟΟΟΣΟ ΕΥΝΟΪΚΗ???), ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗΣ, Ο ΕΣΑΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΡΥΦΑ ΣΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ, Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ.

ΚΑΙ Ο "ΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ" ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ, Ο ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΚΟΚΚΑΛΗ.

ΚΛΑΣΣΙΚΑ GAY-ΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦ ΕΔΩΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΝΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΠΑΝΑΘΕΣ"


Ξανθιώτη: είναι φίδι η είδηση ότι ο Γιούρκας έκλεισε. χωρίς ομάδα είναι και δεν έχει γνώση των δημοσιευμάτων. Μήπως είναι "στήσιμο" και "χώσιμό" των ΑΡΔ στη διοίκηση?

Ανώνυμος είπε...

By George! Επί Πεζάολα δεν μας είχανε ρίξει οι Παγουράδες του Γκμόχ 2-1 και 4-1 (!) μέσα σ' ένα μήνα πριν από καμιά 30ριά χρόνια;

coachp είπε...

παντως εγώ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΑΘΑ ΣΥΜΦΩΝΩ και με GEORGE στις αναλύσεις του!!!
Αρα, και ο ιδιος να ειναι, δεν με απασχολει. Και διαφοερτικός να είναι, πάλι δεν με ενοχλούν.

KKK είπε...

Απομένει να δουμε αν ο επαναστάτης Πανάθας συμφωνει με το μετριοπαθή George.

Πανάθας είπε...

Είμαι πολυσχιδής προσωπικότητα μαλάκες.

Ανώνυμος είπε...

Γύρω γύρω όλοι...
1 | 9 | 2009 - Ποδόσφαιρο


Όλα όσα συνέβησαν την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, ήρθαν απλά να επιβεβαιώσουν αυτό που έχουμε επισημάνει αρκετό καιρό τώρα. Για την ακρίβεια από τα περυσινά πλέι οφ του πρωταθλήματος. Δηλαδή, πως υπάρχουν "συγκοινωνούντα δοχεία" στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ότι κάποιοι λειτουργούν "ομαδικά" με έναν και μόνο στόχο. Την εκθρόνιση του Ολυμπιακού. Μόνο που αυτό δεν είναι εύκολο να το πετύχουν.

Απ΄ όλα, λοιπόν, έχει ο μπαξές. Χορηγίες, διευκολύνσεις, δανεικούς παίκτες, στα οποία συμμετέχουν μονίμως συγκεκριμένες ομάδες. Το πανηγυράκι που έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα μεταξύ πολυμετοχικού-ΠΑΟΚ-Ατρομήτου, με τον Μαρίνο, τον Μουν και τον Αναστασάκο, είναι χαρακτηριστικό. Στους παραπάνω προσθέστε, τη Λάρισα (του Μάλαρτζ) στην οποία κατέληξε την τελευταία στιγμή ο Μελίσσης, αλλά και την Καβάλα που γέμισε από δανεικούς (Λεοντίου, Σιόντης, Σταμπονζλίεφ) προερχόμενους από την Παιανία. Όλα αυτά δείχνουν ξεκάθαρα που θέλουν να οδηγήσουν ορισμένοι τα πράγματα. Πως επιθυμούν να παιχθεί φέτος το "παιχνίδι". Ποιές είναι οι υπόγειες διαδρομές, οι οποίες συνδέουν συγκεκριμένα πρόσωπα. Ανθρώπους που βρέθηκαν στα πιο υψηλά αξιώματα της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ και οι οποίοι θέλουν να εξακολουθήσουν να έχουν ενεργό ρόλο στα πράγματα. Τα οποία προσπαθούν μαζί με κάποιους άλλους μαζί, εκμεταλλευόμενοι και καταστάσεις, να οδηγήσουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Επίσης, εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν και άλλα "μηνύματα" που έχουν σταλεί στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα. Τα οποία προέρχονται από τη διαιτησία. Οι αλλαγές στους πίνακες, που πήραν ένα... λαχανί χρώμα και τα πρώτα σφυρίγματα σε αυτές τις δύο αγωνιστικές, λένε πολλά, για όσους μπορούν και ξέρουν να διαβάζουν πίσω από τις γραμμές. Ο Ολυμπιακός οφείλει να έχει τα μάτια του δεκατέσσερα. Κι εκτός από το προσπαθήσει να προστατέψει τα συμφέροντά του, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δίνει καθαρές και πειστικές "απαντήσεις" εντός αγωνιστικού χώρου, όπως εκείνη την περασμένη Κυριακή στο Αλκαζάρ. Είναι μόνος, εναντίον όλων, αλλά έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι μπορεί να αντέξει την πίεση, το βάρος και να υπερπηδήσει (φθάνοντας σε συνεχόμενες κατακτήσεις νταμπλ) όποια εμπόδια κι αν ορθώσουν στον δρόμο του.
Γιά τήν αντιγραφή Τάσος

El Presidente είπε...

1. "Είναι μόνος, εναντίον όλων, αλλά έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι μπορεί να αντέξει την πίεση, το βάρος και να υπερπηδήσει (φθάνοντας σε συνεχόμενες κατακτήσεις νταμπλ) όποια εμπόδια κι αν ορθώσουν στον δρόμο του."

+

2. "τα πρώτα σφυρίγματα σε αυτές τις δύο αγωνιστικές, λένε πολλά, για όσους μπορούν και ξέρουν να διαβάζουν πίσω από τις γραμμές"

=

Ω γαυροΤασούλη,

πόσα ξέρεις! Γι' αυτό δεν μέτρησε το χέρι-πεναλτάρα του Μέλμπεργκ στο 0-1! Και γι' αυτό δεν είδε 2η κίτρινη ο γαυροΒάλλας που πήγε πάνω από 3 φορές να κόψει τη μπάλα στον Λέτο!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ κοντά στην κατάρριψη ενός πολύ σημαντικού ρεκόρ βρίσκονται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού!

Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και οι «πράσινοι» «φλερτάρουν» με το να «σπάσουν» το δικό τους περυσινό πανελλήνιο ρεκόρ.

SPORTDOG.GR

ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος φέτος έχουν «φύγει» μέχρι και προχθές 24.500 κομμάτια χωρίς, ωστόσο, να έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των διαρκείας στους συνδέσμους. Έτσι, υπάρχει αισιοδοξία πως το περυσινό πανελλήνιο ρεκόρ των 26.002 διαρκείας, που έκαναν πάλι οι φίλοι του «τριφυλλιού», μπορεί να καταρριφθεί! Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξέρουμε…

ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΛΑΛΑΚΕΣ, ΕΤΣΙ "ΠΑΝΑΘΑ" ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ;

Μακάρι να είναι αλήθεια είπε...

Να ελπίσουμε μονάχα πως τα νούμερα που δίνει η ΠΑΕ για τα διαρκείας δεν είναι σαν του ψεύτικου sold-out με την Ατλέτικο, όπου είχανε μείνει απούλητα κοντά 10χιλιάδες εισιτήρια!!!!

squarelogic είπε...

Μικρές σημειολογικές επισημάνσεις:

-ωραία φέρθηκε η Πανάθα στον Μουν!
Δεν τον έδωσε στην Γουέστ Χαμ γιατί "τον πίστευε",του ανέθεσε το βάρος του βασικού στα κρίσιμα ματς του Τσ.Ληγκ στο καπάκι του θανατηφόρου ατυχήματος στο οποίο ενεπλάκη,και ενώ όλοι αναγνώριζαν οτι χρειαζόταν στοργή και προδέρμ για να επανέλθει,τον σούταρε-τελευταία στιγμή-σε άλλη πόλη και άλλη ομάδα!
Είμαι βέβαιος οτι 'κέρδισε' άλλον εναν "φαν"!Τι τους πείραζε να μείνει ως εναλλακτ.λύση στην ομάδα?
(εκτός ίσως οτι καταλαμβάνει θέση ξένου...)

-ποιός θα μου εξηγήσει γιατί είμαστε τόσο καλοί "πατερούληδες" για τον ΠΑΟΚ?
Μετά τα εκατομ. του Λάζαρου και του Μελίσση,όχι μόνο δώσαμε τζάμπα δανεικό τον Μουν,αλλά ο Ζαγορ.τους επέβαλλε και τους όρους του!!!Εδώ δώσανε 2,5 εκ.για τον Σπυρόπουλο κι ο Τσακίρης επέβαλλε στον ραλίστα την μη χρησιμοποίηση του για όλα τα χρόνια του συμβολαίου του στους μεταξύ μας αγώνες,και πέρασε του Ζαγόρ. στον σχεδόν τζαμπέ δανεισμό?

-τι τριγωνική καραμπόλα χρειαστηκε για νάρθει ένας κλεισμένος 'ελπιδοφόρος" παίκτης 4 μήνες νωρίτερα?Δεν γινόταν δηλ.να δοθεί αντάλλαγμα ένας εκ των πολλών που πήγανε Καβάλα κλπ?απίστευτα πράγματα....

Ανώνυμος είπε...

"-ποιός θα μου εξηγήσει γιατί είμαστε τόσο καλοί "πατερούληδες" για τον ΠΑΟΚ?"

- Squarelog,

μήπως επειδή χορηγός του μΠΑΟΚ είναι ο μεγαλομέτοχός μας, Ανδρέας Βγενόπουλος;;;

squarelogic είπε...

ΤΤ
αυτό το ξέρω.Αντιστρέφοντας όμως την λογική,πως ο εξαρτώμενος απ τη χορηγία Βγενόπουλου Ζαγοράκης μπορεί να επιβάλλει τους όρους του όταν παίρνει παίκτη δανεικό?
Και γιατί έπρεπε να γίνει η καραμπόλα με τον Αναστασάκο όταν πχ.έμενε ελεύθερος απ τη Λάρισα ο Τσίγκας?

Mάλλον "ότι πείτε αφεντικό" θα έπρεπε να λέει (με όποιον τρόπο ΄τον βόλευε)ο Ζαγόρ...

Ανώνυμος είπε...

Squarelogic,

έχεις δίκιο, δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Αν μάλιστα δούμε και τη δωρεά Μελίση στη ΛΑΡΙΣΑ, το πράγμα σκοτεινιάζει πιο πολύ. Τι χρώσταγε ο ΠΑΟ (ή ο Βγενό) στον Πηλαδάκη για να του κάνει δώρο ένα παίκτη, που είχε αγοράσει για 2 εκ. ευρώ;

Τι να πούμε εμείς οι ... κοινοί θνητοί;

Για να πούμε και τα ευχάριστα όμως, χάρηκα πολύ που ο ΚΑΡΑ θα κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό!

Ανώνυμος είπε...

Μόλις έμαθα ότι ο νεαρός βραζιλιάνος σέντερ μπακ ΝΤΕΪΒΙΝΤ, που είχαμε πάρει από την Παλμέιρας και δώσαμε δανεικό στη Φλαμένκο (όπου παίζει βασικός και πολύ καλά!), έχει υπογράψει με τη ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ στην οποία θα πάει από 1η Γενάρη!!!

Αν η πληροφορία ισχύει, αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟ έχασε οριστικά τη δίκη από την Παλμέιρας (που τον διεκδικούσε) και φυσικά τον σούπερ-ταλαντούχο αυτό ποδοσφαιριστή, που παίζει μάλιστα σε θέση όπου "πονάμε".

Πάάάρα πολύ μεγάλη μακακία και η μη-χρησιμοποίησή του όλη τη χρονιά από τον ΤενΚάτε αλλά και όλη αυτή η εξέλιξη.

:-(

squarelogic είπε...

για τον Κάρα δεν υπάρχει Παναθηναικός που να μην χάρηκε.Και όποτε γκρινιάζουμε με τα κουσούρια του δεν έχουμε παρά να θυμηθούμε την ρεβάνς με την Ατλέτικο,όπου ήταν σα να έλειπε το αλάτι απ το φαγητό.
Ο άνθρωπος αγαπάει το ποδοσφαιρο άσχετα απ τα μηδενικά του μισθού του,όσο το αγαπούσε και στα 16...
Αντιπαραβάλλετε με τις πριμαντόνες Μάντζιο και Τζιόλη που προτιμησαν να κάτσουν πάνω στο συμβολαιό τους στο άνθος της ηλικίας τους,περιμένοντας...την πρόταση του Φλορεντίνο Πέρεθ!

Κατά τα λοιπά,αν πει κανείς οτι είχαμε σχεδιασμό maison de tolerance θα αδικεί τα μπουρδέλα!

Pappas10 είπε...

Επειδή δεν πολυπρολαβαίνω, επί των θεμάτων που συζητήθηκαν.

1. Την Ατλέτικο θα μπορούσαμε να την αποκλείσουμε με το υπάρχον ρόστερ αν είχαμε προπονητή που θα το είχε δουλέψει.

2. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι θέμα ΣΥΝΟΛΙΚΟ και όχι ενός παίκτη.

3. Τον στηρίζω, τον στηρίζω αλλά πολύ γκαντέμης αυτός ο Βύντρα ρε γαμώτο...

4. Ο Μπιερσμίρ είμαι σίγουρος ότι θα βγει παίχτουρας... αρκεί να μην κάνει πάλι μαλακίες ο Τεν Κάτε και τον βάζει δεξί μπακ.

5. Θεωρώ τον Τεν Κάτε χειρότερο προπονητή και από τον Μπάκε και δεν κάνω πλάκα. Μολαταύτα, δεν θέλω να φύγει σ' αυτό το χρονικό σημείο. Πιστεύω ότι θα ήταν λάθος.

6. Πιστεύω ότι η ομάδα θα το πάρει το πρωτάθλημα γιατί - αρχής γενομένης στο ματς με την Ξάνθη - είδα την διαιτησία λιγότερο σφαγιαστική. ΠΡΟΣΟΧΗ... ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΑΣ "ΠΑΙΖΕΙ" Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ "ΣΦΑΖΕΙ" ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. Είναι νωρίς ακόμα αλλά έτσι νομίζω. Επίσης βλέπω πως έχουμε περισσότερα ποσοστά βελτίωσης απ' όλους τους άλλους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ 6 ΚΑΙ 8.

8. Παίκτες σε ΠΑΟΚ και Λάρισα ίσως να είναι και "δωράκια" για ευνόητους λόγους. Όχι απαραίτητα για να γίνουν "τσάτσοι" μας αλλά για να πάψουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να είναι τσάτσοι του πούστη.

9. Το μπάτζετ ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο. ΕΦΟΣΟΝ υπάρχει διαφωνία, υπάρχει ψηφοφορία. Δεν ξέρω το καταστατικό για να γνωρίζω ποιοί έχουν δικαίωμα ψήφου (Όλο το διοικητικό συμβούλιο ή μόνο οι μεγαλομέτοχοι) και τι βαρύτητα έχει η κάθε ψήφος (π.χ. αν του προέδρου μετράει 2πλη). Ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος. Άρα μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.

10. Ο Νίνης έχει την προοπτική να γίνει μεγάλος παίκτης. Χρειάζεται η ομάδα δεκάρι.Επιμένω ότι η μεγαλύτερη ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ έλλειψη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ σε επίπεδο θέσης είναι η απουσία επιτελικού παίκτη στον άξονα.

11. Ο Σισέ δεν είναι Μάτζιος να παίζει πλάτη. Θέλει την μπάλα μπροστά για να εκμεταλευτεί την Ταχύτητα του. Είναι καθαρά θέμα προπονητή να δημιουργήσει το σύστημα που θα τον αξιοποιήσει.

12. Ο Όμιλος του ΟΥΕΦΑ δεν είναι εύκολος. Καλά θα κάνουμε να αφήσουμε τις - αλά γαύρος - υπερφίαλες δηλώσεις.

13. ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13.

Φιλικά προς όλους.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Χαζομπαμπάς.

Υ.Γ. Το θέμα του γηπέδου ΕΛΠΙΖΩ να λήξει πριν τις εκλογές. Αλλιώς... αλλά όταν τα έλεγα περί άλλων ετύρβαζαν πολλοί.

Ανώνυμος είπε...

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο «πολύς» κ. Τεν Κατε, βγήκε σε συνέντευξη τύπου και αποκάλεσε τους παίχτες της ομάδας δημοσίως «πριμαντόνες». Εγώ δεν θα διαφωνήσω, ναι πράγματι έτσι έπαιξαν. Κύριε προπονητά, αυτό να τους το πεις όμως κατιδίαν στα αποδυτήρια, και όχι να τους κράξεις από την συνέντευξη τύπου. Μέγα λάθος. Το να ντροπιάζεις τους παίχτες σου δημόσια είναι μέγα λάθος. Πρώτα από όλα, τους ρίχνεις το ηθικό. Δεύτερον γίνεσαι αντιπαθής στους παίχτες σου και χάνεις τον σεβασμό τους, με αποτέλεσμα τα αποδυτήρια να βράζουν και να δημιουργείται ένα κάκιστο κλίμα που είναι αν μη τι άλλο καταστροφικό. Τρίτον, δίνεις τροφή για σχόλια στους αντιπάλους μας. Κάτι τέτοια περιμένουν οι «άσπονδοι» για να μας χλευάσουν. Και πιστεύω όλοι εμείς οι Παναθηναϊκοί βιώσαμε την χλεύη των αξιοκαταφρόνητων γαύρων και μη, παντού – στη δουλειά, στο σχολείο, στις φυλλάδες τους κτλ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Ο κύριος Πατέρας, σαν πρόεδρος όφειλε να συνετίσει τον προπονητή και να του συστήσει να μην κάνει τέτοιου είδους σχόλια δημοσίως. Τουναντίον, εκείνος έκανε τα πράγματα χειρότερα καθώς έκανε λόγο για "μπαλαρίνες", επίσης δημοσίως!!!

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οι παίχτες όταν φεύγουν από την ομάδα δεν θέλουν να ξαναγυρίσουν... Μα ούτε κι εγώ θα ήθελα να ξαναγυρίσω σε ένα αφεντικό που με ξεφτιλίζει.

Το χειρότερο σφάλμα του προέδρου είναι ότι ρεζίλεψε τον λαό του Παναθηναϊκού, και εμείς, ο λαός, είμαστε η πεμπτουσία του Παναθηναϊκού. Μας παρέδωσε στα δόντια των εχθρών μας να μας ξεφτιλίζουν καθημερινά αποκαλώντας μας μπαλαρίνες και πριμαντόνες! Και μετά παραπονιόμαστε αν ο Κόκαλης μας αποκαλεί "κότες"...εδώ ο ίδιος μας ο πρόεδρος μας ρεζιλεύει...

Με ποιο δικαίωμα κύριε Πατέρα, ντροπιάζεις έναν λαό που αριθμεί εκατομμύρια και μια ομάδα ιστορική που γιορτάζει τα 100 χρόνια της? Ποιος νομίζεις ότι είσαι?



Κάποτε ο Μαλεζάνι, αναφέρθηκε υποτιμητικά στο έπος του Γουέμπλει και έπεσαν όλοι πάνω του και τον έφαγαν. Θα περίμενα τουλάχιστον, τόσο απο τον προπονητή όσο και απο τον πρόεδρο, να βγουν να ζητήσουν συγνώμη απο τον κόσμο του Παναθηναϊκού δημοσίως. (θα προτιμούσα βέβαια να βγουν και να παραιτηθούν...) Φυσικά τίποτα απο αυτά δεν έγινε.



Απο εκείνο το περιστατικό και μετά, οι 2 αυτοί «κύριοι», για μένα έσβησαν! Δεν παει να είναι καλύτεροι απο τον Μουρίνιο και τον Αμπράμβιτς... τελείωσαν!!! Προσβάλανε την ιστορία μας, προσβάλανε τους παίχτες μας, προσβάλανε εμάς τον λαό του Παναθηναϊκού. Απο εκεί και πέρα, το αν κατεβάζουν σωστά την ομάδα, ή παίρνουν παίχτες και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες για να γράφουν οι εφημερίδες.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,

το ότι προσέβαλαν βάναυσα και αψυχολόγητα τους παίκτες, το καταλαβαίνω και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Αλλά τ' ότι, με το ν' αποκαλέσουν τους παίκτες "μπαλαρίνες" και "πριμαντόνες", προσέβαλαν εμάς, τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αυτό δεν το καταλαβαίνω.

Κάτι άλλο τώρα.

Ο Κατσουράνης μίλησε καθαρά για - καθοριστική - διαιτητική (και όχι μόνο) σφαγή του Παναθηναϊκού στο αλήστου μνήμης ματς με την Παναχαϊκή το 2000.

Θα μιλήσουν άραγε κάποτε και όσοι βρέθηκαν στ' αποδυτήρια της Ριζούπολης;

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΕΪΒΙΝΤ

«Ναι, είναι αλήθεια ότι η Γιουβέντους θέλει τον Ντέιβιντ. Τον παρακολουθεί στενά στα παιχνίδια του με τη Φλαμένγκο και το ενδιαφέρον αναμένεται να επισημοποιηθεί σύντομα. Φυσικά ο παίκτης ανήκει στον Παναθηναϊκό», τόνισε αρχικά στην «SportDay» και συνέχισε: « Η Παλμέιρας, παρ' ότι αρχικά πήρε το ένα δικαστήριο, δεν έχει τύχη στο τελεσίδικο. Άρα όποια ομάδα ενδιαφέρεται θα πρέπει να απευθυνθεί στον Παναθηναϊκό. Πάντως, σε κάθε περίπτωση δεν ισχύει ότι ο πελάτης μου έχει κλείσει ήδη στη Γιουβέντους», κατέληξε.

ΑΠΟΡΙΑ:

- Αυτό τον σούπερ-ταλαντούχο βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, που θέλει η ΓΙΟΥΒΕ, δεν τον είχαμε ανάγκη εμείς και προσπαθήσαμε αρχικά να τον πασάρουμε στη ΒΙΣΛΑ;

squarelogic είπε...

αφού απ΄'οτι φαίνεται τις μεταγραφές μας τις κάνουν ο Γκαβός(Αντωνίου) και ο Τρελλός(10Κ)...περιμένεις τίποτε καλύτερο?

Ανώνυμος είπε...

Squarelog,

ΟΚ, αλλά και πάλι υπάρχει κάτι το ακατανόητο: ο γκαβός κι ο τρελός, που λες, δεν ελέγχονται ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ από εκείνους που στην τελική τους εμπιστεύτηκαν τη διαχείριση των χρημάτων τους;;;

Γιατί εδώ φίλε μου δεν μιλάμε ότι πήρανε λ.χ. τον ... ΜΙΤΟΥ για πενταροδεκάρες να γυαλίζει πάγκο. Μιλάμε ότι, πέρα από την απαξίωση και υποτίμηση σημαντικών ποιοτικά και ποσοτικά ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ της ομάδας ΜΑΤΟΣ και ΙΒΑΝΣΙΤΣ (κάπου 5εκ ευρώ αμφότεροι), έχουνε κάνει κανονικότατα δώρο σε άλλη ομάδα ένα παίκτη που κόστισε 2 εκ (ΜΕΛΙΣΣΗΣ) κι επιπλέον έχουν ρίξει σε κατάσταση ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥ στα αζήτητα και χωρίς καμιά προοπτική αξιοποίησης ένα παίκτη των 2 εκ. (ΚΛΕΪΤΟΝ) και δυο διεθνείς (ΤΖΙΟΛΗΣ και ΜΑΝΤΖΙΟΣ) των 3+ εκ ευώ!

Μιλάμε δηλαδή, γρήγορα-γρήγορα, για την υποτίμηση και απαξίωση, τουτέστιν για ένα ΜΕΙΟΝ, ενός κεφαλαίου της ΠΑΕ κοντά στα 12+ εκατομμύρια ευρώ!!!!

Για ένα ΣΙΣΕ κι ένα ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ακόμα, αν θες. Ή για την αποπληρωμή σημαντικού μέρους των εξόδων της ΠΑΕ. Και τελοσπάντων, ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ... ΦΥΣΤΙΚΙΑ, που έλεγε κι ο Βγενόπουλος.

Δεν πρόκειται λοιπόν για νορμάλ πράγματα και δεν νομίζω να αρκεί η εξήγηση περί του γκαβού και του τρελού.

Δηλαδή ο ΒΓΕΝΟ έτσι κάνει με τις δικές του επιχειρήσεις; Βάζει δυο τύπους για 2 χρόνια να κάνουν Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ; ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ; Να του απαξιώνουν στον ένα χρόνο 13+ εκ. ευρώ κι αυτός να λέει "Θα κριθούν στο τέλος"; ΟΧΙ ΔΑ! Τα πόδια θα τους είχε κόψει!

Νομίζω λοιπόν ότι γίνεται ένα πολύ παράξενο παιχνίδι με τα κεφάλαια της ΠΑΕ. Τι σόι παιχνίδι δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω.

squarelogic είπε...

Συμφωνώ Τζόνυ...φαίνεται οτι κάποιοι έχουν προτάξει το δικό τους στενό προσωπικό όφελος σε βάρος αυτού της ομάδας(Τζίγγερ-Γιαννακ/λοι αν ευσταθεί το σενάριο που μας παρουσίαζε κάποιος green fan),και κάποιοι δεν έχουν το θάρρος της-έστω και μη ειδικής-γνώμης τους(Φάδερ).

Γενικώς πράγματα που δεν εξηγούνται με την λογική του 'κάνω οτι μπορώ για να φέρω την ομάδα εκεί που της αξίζει".Εξηγούνται όμως υπό το πρίσμα της λογικής "'ολα θα γίνουν οταν το μαγαζί περάσει στον έλεγχό μου"...

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ:

- Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς Ηummer στο πρωτάθλημα;

- Η ομάδα έχει ποιότητα και ποδοσφαιριστές. Και πέρυσι μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αφού και τότε ενισχύθηκε. Έχουν έρθει δύο νέοι ποδοσφαιριστές κεντρικοί αμυντικοί και είμαστε ακόμη στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Είναι ακόμη στο στάδιο προσαρμογής. Θα δούμε, δεν μπορούμε να πούμε απο τώρα αν είναι πολύ καλοί ή όχι. Πρέπει να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες. Θέλουν χρόνο. Δεν υπάρχει δικαιολογία σε ό,τι αφορά το θέμα των αμυντικών. Έχουμε καλή άμυνα. Άλλωστε, άμυνα δεν είναι μόνο ένας ποδοσφαιριστής, αλλά πώς κινείται και αμύνεται όλη η ομάδα. Ο Καναβάρο που ψηφίστηκε από όλους ως ο καλύτερος αμυντικός όταν πήγε στη συνέχεια με μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, η ομάδα δεχόταν 4 γκολ, γιατί όλοι κοιτούσαν μόνο πώς θα επιτεθούν!

ΣΩΣΤΟΣ!

Greenliver είπε...

Σωστός ο Γιώργαρος όσον αφορά το αξίωμα ότι άμυνα σημαίνει ότι αμύνεται ΟΛΗ η ομάδα. Ακόμα και τους Φέρντιναντ - Τέρι να έχεις πίσω, αν δεν υποστηριχτούν από όλη την κίνηση της ομάδας τότε τους αποδυναμώνεις.

Άλλο βέβαια αυτό, με το οποίο δεν νομίζω πως υπάρχει παναθηναικός που να μη συμφωνεί και άλλο το να έχεις αμυντικούς που χωρίς πίεση βάζουν αυτογκόλ, προωθούν τη μπάλα μπροστά με γιόμες, τους παίρνουν οι αντίπαλοι τις κεφαλιές, δεν σκοράρουν με κεφαλιά στις στημένες φάσεις όπως κάνει η πλειοψηφία των σέντερ μπακ σήμερα (ιδίως των ψηλών) και γενικά αποτελούν απειλή για την ίδια τους την ομάδα.

Το ότι ο Μπίερσμιρ είναι ταλαντούχος φαίνεται, ότι δεν πρέπει να κάψουμε τον Καντέ πριν τον δούμε σε αρκετά παιχνίδια επίσης. Αλλά τους Βύντρα, Σιαρέγκι τους είδαμε. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. Άρα δεν μπορείς να πορευτείς με δύο μόνο σέντερ μπακ. Πάλι χρειάζεσαι μεταγραφές.

Ανώνυμος είπε...

Ημισωστός Τζόρτζ!

Ναι μεν είναι σπαστικά τα ατομικά λάθη των αμυντικών μας αλλά:

1. ΟΛΩΝ, όχι μόνο του ντουέτου ΒΥΝΤΡΑ+ΣΑΡΙΕΓΚΙ, πάνω στους οποίους γίνονται αγώνες σκοποβολής λες κι έχει πέσει "γραμμή": για μέτρα π.χ. τα λάθη του ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ με πιο πρόσφατο αυτό με την ΑΤΛΕΤΙΚΟ...

2. Πότε είδαμε ΚΑΝΤΕ και ΜΠΙΑΡΣΜΙΡ να παίζουν στη θέση τους για να τους κρίνουμε; Ο κακομοίρης ο ΚΑΝΤΕ π.χ. βγήκε σαν με "διάταγμα" άχρηστος με τη ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά που έπαιξε στη θέση του, τη στιγμή που στα φιλικά ο Κούκου τον έβαζε αμυντικό χαφ και τον κάλεσε ξαφνικά να παίξει κεντρικός αμυντικός σε επίσημο ματς σε μια διάταξη που οι παίκτες δεν γνώριζαν ακόμα ούτε το μικρό όνομα ο ένας του άλλου!

3. Με τον ΣΑΡΙΕΓΚΙ ειδικά, γιατί τέτοια απαξίωση; Είναι μια χαρά κόφτης, τρεχαντήρι φοβερό, σκληροτράχηλος, πεισματάρης ... και γκολ βάζει (όχι μόνο εκείνο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ στην ΙΝΤΕΡ!). Να μου πεις ότι δεν ξέρει να βγάζει καλά τη μπάλα μπροστά, αυτό ΟΚ, αλλά όχι και για πέταμα ο Βάσκος!

ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ας κάνει και κανένα μάθημα ΤΑΚΤΙΚΗΣ ο Κούκου στην ομάδα, μπας κι αρχίσουν οι μεσαίοι να βγάζουν τη μπάλα μπροστά αντί να τη γυρνάνε στα ταλαίπωρα τα μπακ, και τότε θα δούμε τι τρέχει κι αν το πρόβλημά μας είναι σε ΤΟΣΟ μεγάλο βαθμό των αμυντικών, όπως το θέλουν οι δημοσιογραφικοί μύθοι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ...

Τι είδαν τα ματάκια μου;

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ 1-3!

Όπου, ω του αίσχους, Ο άμπαλος μυρωδιάς ΝΤΟΥΝΓΚΑ έβαλε και πάλι να παίξει στην ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ο ... περιπατητής ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ!!!

Καλά, τι δόντι έχει αυτός ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ;

Γιατί δεν μπορώ να δεχτώ πως ούτε ο ΝΤΟΥΝΓΚΑ δεν βλέπει αυτό που βλέπουν τα ... οξυμένα μάτια ΕΛΛΗΝΩΝ προπονητών περιωπής, όπως ο αείμνηστος ΠΑΝΑΘΑΣ και πολλοί άλλοι οπαδοί μας!!!

:-pp

Ανώνυμος είπε...

Είχε, λέει, ο ... συνταξιούχος ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ και άμεση συμμετοχή στο 2ο γκολ της ομάδας του;

Παραμύθια!

Δεν γίνεται!

:-?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

"ΖΟΣΕ ΠΕΣΕΪΡΟ - «Φταίνε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Στους οπαδούς της ομάδας έριξε το φταίξιμο για την κατάκτηση του τίτλου τη σεζόν 2007-08 ο πρώην πλέον προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζοσέ Πεσέιρο, μιλώντας στην πορτογαλική ιστοσελίδα ««dn.pt».

«Πολύ καλή ήταν και η προσπάθεια να αναδειχτώ πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό και να σπάσουμε μία μίνι κυριαρχία του αντιπάλου. Αυτό προσπαθήσαμε να το κάνουμε με ένα μικρό ρόστερ και με μία ομάδα η οποία δεν έκανε μεγάλες επενδύσεις. Την ίδια ώρα υπήρξε μεγάλη σύγκρουση με τους οπαδούς», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Πριν από ένα ματς 20.000 άνθρωποι διαδήλωσαν κατά του προέδρου και όπως λένε στην Πορτογαλία ενάντια και σε εμένα. Αυτό, όμως, είναι τελείως λάθος. Πάλι όμως οι οπαδοί μας μποϊκόταραν την ομάδα και το γήπεδο ήταν άδειο ακόμα κι όταν η ομάδα ήταν στην πρώτη θέση. Αυτό, όμως, που έχει σημασία είναι ότι η ομάδα βγήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Μερικές επισημάνσεις:

- Μίνι κυριαρχία?

- Πάντοτε οι οπαδοί ή οι παίκτες ή ο προπονητής ήταν υπεύθυνοι σε αυτή την ομάδα. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ποτές.

- Μικρό ρόστερ και μηδαμινές επενδύσεις? Μα γιατί όλοι τα λένε αφού φύγουν? (τα ίδια είπε και ο Μουνιόθ - για τις επενδύσεις). Ας βρεθεί ένας να μιλήσει ενώ είναι εν ενεργεία προπονητής και θα γίνει λαικό ήρωας.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε τα σχόλια μας
twitter.com/panathinaikosfc

thanx!

Ανώνυμος είπε...

Τα δημοσιογραφικα λαμόγια έβαλαν πλαστό τίτλο στα λεγόμενα του Πεσέιρο. Δεν είπε πουθενά "φταίνε οι οπαδοί". Αυτό το έφτιαξε η φαντασία του αλήτη που σκάρωσε το τίτλο του δημοσιεύματος. Ο πορτογάλος είπε δυο απλά πράγματα. Οτι οι οπαδοί μποϊκοτάραν την ομάδα απέχοντας από το γήπεδο. Κι οτι αυτό ήταν λάθος. Για το πρώτο έτσι έγινε. Οτι ήταν λάθος απο τη σκοπιά του σαν προπονητής έχει δίκιο. Αλλο αν η αποχή απο το γήπεδο έκανε καλό στο σύλλογο αφου άνοιξε το δρόμο για τη πολυμετοχικότητα. Στην ομάδα που έπαιζε και που αυτός προπονούσε όμως σίγουρα μόνο καλό δεν έκανε.

Greg είπε...

Τζόννι, κανείς δεν είπε άμπαλλο τον Ζιλμπέρτο αλλά,
- μήπως είναι περιτή πολυτέλεια για τον ΠΑΟ να δίνει 2.500.000 το χρόνο για έναν εργάτη πολυτελείας;
-μήπως λόγω αυτού του συμβολαίου καλέιται από τους προπονητές να κάνει πράγματα τα οποία δεν του αρέσει να κάνει; (π.χ. δημιουργία παιχνιδιού, ανέβασμα στο κέντρο σαν δεύτερος επιθετικός κλπ;)
- Μήπως εάν αυτά τα χρήματα είχαν επεμδυθεί σε άλλον πάικτη (δημιουργικό χαφ ή ένας Λέτο από δεξιά) θα ήταν καλύτερος ο ΠΑΟ;

Αυτό λέμε όσοι αμφισβητούμε την προσφορά του στην ομάδα, αλλά όχι τη ποδοσφαιρική του αξία.

squarelogic είπε...

...και τ'αλλα 2,5 εκ./χρόνο χαμένα τα βλέπω να πηγαίνουν!Ο Σισε όχι μόνο έφαγε 3 ευρωπαικές αγωνιστικές για το ανόητο εγκληματικό φάουλ που έκανε στη Μαδρίτη,αλλά έπεσε στην παγίδα των υπανθρώπων που το έπαιζαν οπαδοί του Ολυμπ.Βόλου(καθόλου δεν θα με εκπλήξει αν είναι πρωτίστως οπαδοί ενός άλλου Ολυμπιακου),και γνωρίζοντας το οξύθυμο του χαρακτήρα του τον προκάλεσαν ρατσιστικά.

Δεδομένου οτι στην Ελλάδα ρατσισμός υπάρχει αλλά όχι εναντίον των μαύρων(τι να πουν κι οι Αλβανοί,οι Κούρδοι,Αφγανοί κλπ),οι οποίοι αντιμετωπίζονται σαν άκακοι πωλητές cd και κινέζικων ηλεκτρονικών,η πρόκληση ήταν στημένη!
Και δυστυχώς,ο άμαθος σε τέτοια Σισέ,ο παικταράς που μας έκανε την χάρη να καταδεχθεί την ταπεινή μας Σούπερ Λιγδα,δεν αντελήφθη οτι μη δεχόμενος μύγα στο σπαθί του έπεσε σε μια lose/lose κατάσταση!Τώρα,σε κάθε γήπεδο θα ακούει "ουγκ,ουγκ" αφού οι αντίπαλοι θα ξέρουν οτι έτσι εξουδετερώνουν το κυριώτερο επιθετικό όπλο του ΠΑΟ.Εκτός αν...
η ΠΑΕ περιφρουρήσει και απομονώσει/οδηγήσει προς σύλληψη όσους το επαναλάβουν,καταγγέλοντας ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ δίχως δεύτερες σκέψεις στα ευρωπαικά οργανα όποια ομάδα επιτρέψει τέτοια φαινόμενα(του Ολ.Βόλου περιλαμβανομένου προς παραδειγματισμό) και εφόσον υπάρξει ηχηρή καμπάνα απ τη ευαίσθητη σε τέτοια ΕΥΡΏΠΗ.
Δυστυχώς,εδώ που έμπλεξε ο Σισέ θα θέλει άμεσα να αποχωρήσει...Η τιμωρία των ηλιθίων θα είναι να βλέπουν εφεξής μόνο παίκτες τύπου Πάμπλο Γκαρσία ή Ρικ.Σοουζα...αλλά πότε οι μάζες των οπαδών ενδιαφέρθηκαν πραγματικά για το ποδόσφαιρο?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

Squarelogic συμφωνώ χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Παιδιά και κάτι διαφορετικό που ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ αξίζει:

http://rapidshare.com/files/275829138/Damned.United..part1.rar
http://rapidshare.com/files/275829774/Damned.United..part2.rar
http://rapidshare.com/files/275829570/Damned.United..part3.rar
http://rapidshare.com/files/275829503/Damned.United..part4.rar

Υπόθεση

Θέμα της ταινίας οι τραυματικές 44 μέρες του Μπράϊαν Κλαφ στην Λιντς Γιουνάϊτεντ το 1974. Ο Κλαφ, μυθική φιγούρα μάνατζερ είχε καταφέρει το απίθανο επίτευγμα να ανεβάσει την Ντερμπυ από την δεύτερη στην πρώτη κατηγορία Αγγλίας και τρία χρόνια μετά να την αναδείξει Πρωταθλήτρια! Όταν ο Ντον Ρέβι παραιτήθηκε για να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας ο Κλαφ ανέλαβε να τον διαδεχθεί κάτι που όπως φάνηκε δεν ήταν και πολύ σοφή επιλογή…

Extra Info

Το τραυματικό πέρασμα του Brian Clough από την προπονητική ηγεσία της περιβόητης Λιντς Γιουνάιτεντ, μεταφέρεται προς μεγάλη μας ικανοποίηση στη μεγάλη οθόνη.
Οι λάτρεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σαφώς και θα βρουν ενδιαφέρουσα μια ταινία που προσπαθεί να σκιαγραφήσει τη μυθική φιγούρα του προπονητή που έχει επιτύχει το ακατόρθωτο. Ανέλαβε μια επαρχιακή ομάδα (Νόττιγχαμ Φόρεστ), με ελάχιστες απαιτήσεις, από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και την οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης, για δύο συνεχόμενες μάλιστα χρονιές! Θα ήταν παρόλα αυτά, άστοχο να θεωρήσει κανείς ότι μιλάμε για μια ταινία με ποδοσφαιρικό μονάχα ενδιαφέρον. Το βάρος της προσωπικότητας του Clough προσδίδει μοιραία στο περιεχόμενό της ένα καθολικό χαρακτήρα που έχει να κάνει με την ευρύτερη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Ο Michael Shenn είναι ο ηθοποιός που ανέλαβε να ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και για να μην αναρωτιέστε, σας είναι γνωστός τόσο από το πρόσφατο ''Frost/Nixon'', όσο και από τη ''Βασίλισσα'', όπου κέρδισε τις εντυπώσεις υποδυόμενος τον Tony Blair.

*Θα σας "θυμίσει" πολύ Μουρίνιο.

**ξεζιπάροντας τα αρχεία θα βρείτε ένα avi αρχείο το οποίο μπορείτε να αναπαραγάγετε στο pc σας (οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι) ή χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμα σαν το convertx to dvd να δημιουργήσετε ενα dvd που θα το δείτε στην τηλεόραση σας.

Ανώνυμος είπε...

Greg,

αν πρόσεξες, δεν έγραψα ότι κάποιοι από εμάς - με πρώτο τον αείμνηστο Πανάθα μας - έχουν βγάλει τον Ζιλμπέρτο "άμπαλο" αλλά "περιπατητή" και "συνταξιούχο". Επιμένω ότι πρόκειται για ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ λάθος.

Εμείς οι Παναθηναϊκοί έχουμε την κακή συνήθεια ν' απαξιώνουμε πανεύκολα τους παίκτες μας κι εδώ μιλάμε για τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ μεταγραφή στην ιστορία όχι μόνο του Παναθηναϊκού αλλά του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Μιλάμε για καθαρό ΜΑΖΟΧΙΣΜΟ ... τη στιγμή μάλιστα που οι απέναντι είχαν στήσει πέρσι το μύθο του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ονόματι Ντιόγκο, στον οποίον δυστυχώς (αλλά πολύ χαρακτηριστικά εξαιτίας της ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ που γίνεται συστηματικά εδώ και 15 χρόνια από τον "αντικειμενικό" Τύπο) είχαν μασήσει και πάμπολλοι δικοί μας οπαδοί.

Θλιβερά πράγματα...

Όσο για τα 2,5 εκ, αν στην ΠΑΕ ήταν ξύπνιοι θα μπορούσαν μια χαρά να βγάλουν ένα μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ και σπάζοντας τον τσαμπουκά σε όσους τολμούν να την απαξιώνουν.

ΕΤΣΙ λειτουργούν όλες οι μεγάλες ομάδες ... μόνο που σε αυτές οι οπαδοί δεν έχουν το χούι το δικό μας, δηλ τη ΣΥΝΗΘΕΙΑ πλέον ("έξις δευτέρα φύσις γαρ") απαξίωσης των παικτών μας με βάση τις ... προτιμήσεις του "αντικειμενικού" Τύπου.

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν φυσικά και για το ΣΙΣΕ!

Με τον οποίον το πρόβλημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ αλλά ότι ο Κούκου δεν έχει μέχρι στιγμής βρει κανένα τρόπο ορθολογικής αξιοποίησης αυτής επίσης ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ μεταγραφής μας - ίσα ίσα επιτρέπει τις ακατάπαυστες γιόμες που τον ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

... και βασικό:

Squarelogic,

συμφωνώ κι εγώ με όσα λες για τη φάση στο Βόλο με τον Σισέ και τις προεκτάσεις της.

squarelogic είπε...

"Μαύρη είν η νύχτα.." και ΤΤ,

δεν ξέρω αν στην ΠΑΕ έχουν αντιληφθεί το δυνητικό μέγεθος του προβλήματος.Χρειάζεται πολιτική μηδενικής ανοχής και επίδειξη πυγμής για την προστασία της μεγαλύτερης επένδυσης που έχει κάνει ποτέ ο σύλλογος.
Αν δεν δοθεί τέτοιο μηνυμα βλέπω τον Σισέ την επόμενη φορά να την κάνει για Γαλλία λέγοντας "βρείτε τα με τον μάνατζερ μου-εγώ δεν ξαναγυρίζω στην ρατσιστική κωλοχώρα".Που να καταλάβει οτι δεν είναι θέμα ρατσισμού,αλλά του κόμπλεξ να τα κατεβάζουμε όλα στα (χαμηλά ως γενικό επίπεδο...)μέτρα μας...

ευχαριστίες για το λινκ του Κλάφ αλλά στις πρώτες μου προσπάθειες δείχνει να κατεβάζει με απαγορευτικά αργή ταχύτητα,οπότε πήγα πάσο.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

Squarelogic, εμένα μου βγάζει 214 kbps/sec και περίπου 17 λεπτά το κάθε αρχείο. Σημειωτέον έχω φοιτητικό internet ακα 2mbit/sec.

Αξίζει τον κόπο αλήθεια καθότι θα αργήσει να βγει σε DVD (δε ξέρω στον κινηματογράφο τι παίζει).

Τα αρχεία δεν είναι δικά μου (τα βρήκα σε ένα forum) οπότε δεν έχω και κάποιο κέρδος από όλη την ιστορία (για τους πιθανούς κακεντρεχείς).