Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2009

ΜΕΤΑ το παιχνίδι(ή πως να γίνετε "ιδανικοί αυτόχειρες ")

ΟΚ,στόχος επετεύχθη.
Έγιναν τα λογικά και προβλεπόμενα,οι παίκτες έδωσαν ότι μπορούσαν για την εποχή
και το κάζο αποφεύχθηκε κι ο ΤενΚάτε βρήκε ευκαιρία να εκτονώσει την συσσωρευμένη πίεση.
Όμως είστε ευχαριστημένοι κ.Πατέρα με την εικόνα της ομάδας?
Δεν γλυτώσατε στο φτερό το έμφραγμα σε 3-4 περιπτώσεις?
Γιατί προκαλείτε την τύχη σας δηλώνοντας ότι "δεν χρειαζόμαστε άλλη μεταγραφή"?
Ποιός σας φταίει που αντί να φέρετε κάποιον πολύ καλύτερο του Λουκά και του Σαριέγκι,φέρατε
έναν Γάλλο ρολίστα αντίστοιχης περίπου αξίας κι ένα υποσχόμενο για το μέλλον Σουηδό?
Με το παρόν τι γίνεται?
Αυτό που θα γίνει αν μείνουν έτσι τα πράγματα είναι οτι απέναντι σε καμιά ισπανική-ιταλική ομάδα θα χάσουμε το μέτρημα...οτι με αυτή την άμυνα δεν περνάμε ούτε από Τούμπα ούτε από Χαριλάου,let alone Καραισκάκη...κι ότι θα κάνουμε και πάλι χαρούμενες ομάδες τύπου Εργοτέλη κι Ηρακλή.
Ξέρετε ποιοί παίζουν ας πούμε επιθετικοί στην Φιορεντίνα?Τζιλαρντίνο+ Μούτου!
Ξέρετε τι εστί Ατλέτικο Μαδρίτης?Αγκουέρο & co...
Αν χρειαστεί να λείψει για καιρό ο Σπυρόπουλος ή ο Μουν,ποιός θα παίξει αριστερό ή δεξί μπακ αντίστοιχα?εκτός του" πασπαρτού" Λουκά,εσείς,ο Κωστάκης ή ο Χενκ?
Και τι είναι αυτά που γράφουν.....
"Οι διοικούντες το «τριφύλλι» θεωρούν ότι υπάρχει ένα «κενό» στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, όπου υπάρχει μόνο ο Νίκος Σπυρόπουλος. Δεν αποκλείεται να παραμείνει ο Φίλιππος Δάρλας και έτσι η λύση θα δοθεί εκ των έσω"
Πέρσι δεν μας έκανε και τώρα,μετά απο άλλον ένα χρόνο στασιμότητας μας κάνει ξαφνικά?
και
"Στον Παναθηναϊκό εμφανίζονται διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι 2 εκατ. ευρώ για έναν μπακ και έχουν ξεκινήσει τις επαφές με διάφορους μάνατζερ, χωρίς να έχουν προκρίνει κάποια περίπτωση."
θα μου πείτε οι δημοσιογράφοι τα γράφουν ,δεν σημαίνει οτι είναι έτσι..αλλά τι σόι ψάξιμο κάνατε τόσο καιρό και επαφίεστε πάλι σ'ότι εχει απομείνει στα ράφια των μανατζαραίων?
Κι αν σκέφτεστε "πονηρά","να δούμε αν θα προκριθούμε στους ομίλους και τότε κοιτάμε για καλύτερο παίκτη",σαςε έχω νέα:
τον αξιόπιστο σέντερ μπακ τον χρειάζεστε χτες,και για να έχετε πιθανότητα να προκριθείτε στους χρυσοφόρους πμίλους και για να διεκδικήσετε το κομβικό φετινό πρωτάθλημα!
Αλλιώς τα 40 εκ. που έχετε ξοδέψει πέρσι και φέτος σε μεταγραφές θα πάνε στράφι!
Ξυπνήστε "ιδανικοί αυτόχειρες"!

119 σχόλια:

Greg είπε...

Το ερώτημα είναι εάν δεν βλέπουν ή εάν δεν θέλουν να δουν. Δεν "πρέπει" να δουν. Μήπως και αυτή η χρονιά είναι εκχωρημένη στη Γαβριέλλα;

Δεν είναι δυνατόν ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι να βλέπουμε τις ελλείψεις και οι "αρμόδιοι - ειδήμονες" να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

Θα ρωτήσω απλά, εάν αντί των 8 εκ για τον Σισσέ είχε έλθει ο Κρουζ, με τα χρήματα αυτά να διατίθενται για σέντερ μπακ, δεξί μπακ και οργανωτή, η ομάδα δεν θα ήταν πιό ισοροπημένη;

Στα περισσότερα φετινά παιχνίδια ο ισχυρογνώμων βοηθός θα παίζει με γιόμες των Βυντρομουνιών και οι βαθμοί θα πετιούνται στα σκουπίδια.

Πάλι στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν.

Εγώ επιμένω μακάρι να είχαμε αποκλεισθεί για να ξεκινήσει ο νέος σχεδιασμός και προγραμματσιμός, κάτι που αναπόφευκτα θα γίνει στο μέσον της μιάς ακόμη χαμένης χρονιάς.

Greg είπε...

Το ερώτημα είναι εάν δεν βλέπουν ή εάν δεν θέλουν να δουν. Δεν "πρέπει" να δουν. Μήπως και αυτή η χρονιά είναι εκχωρημένη στη Γαβριέλλα;

Δεν είναι δυνατόν ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι να βλέπουμε τις ελλείψεις και οι "αρμόδιοι - ειδήμονες" να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

Θα ρωτήσω απλά, εάν αντί των 8 εκ για τον Σισσέ είχε έλθει ο Κρουζ, με τα χρήματα αυτά να διατίθενται για σέντερ μπακ, δεξί μπακ και οργανωτή, η ομάδα δεν θα ήταν πιό ισοροπημένη;

Στα περισσότερα φετινά παιχνίδια ο ισχυρογνώμων βοηθός θα παίζει με γιόμες των Βυντρομουνιών και οι βαθμοί θα πετιούνται στα σκουπίδια.

Πάλι στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν.

Εγώ επιμένω μακάρι να είχαμε αποκλεισθεί για να ξεκινήσει ο νέος σχεδιασμός και προγραμματσιμός, κάτι που αναπόφευκτα θα γίνει στο μέσον της μιάς ακόμη χαμένης χρονιάς.

Ανώνυμος είπε...

Θα μας πεις τι πίνεις και δεν μας δίνεις?????

coachp είπε...

Αυτο που εγώ ξέρω γιατί το ψάχνω και ο ίδιος, είναι πως ο ΠΑΟ ψαχνει ακραίο που να παιζει και στα δυο άκρα... Και υπάρχουν δύο περιπτωσεις που δεν επιβεβαιώνονται. Θεωρώ τον Γκριγκέρα μεγάλη μεταγραφη εαν γίνει, αλλα ποιος ξερει τι θα κανουν απο τη διοίκηση...

Είναι ανοργάνωτο σε αρκετούς τομείς το σωματείο. Υπάρχει και η κοντρα εκ των εσω που προερχεται απο τις πολλές απόψεις της πολυμετοχικότητας που διχάζει τους αρμόδιους δια τις αποφάσεις τους και... κλάψτα χαράλαμπε.

Η Αληθεια είναι οτι υπάρχει καιρός για βελτιωση βέβαια. Αυτο, επειδη και στον Πειραιά, τα ιδια χάλια είναι... Ουτε που ξέρουν τι τους γίνεται. Αυτο ειναι και το προβλημα των ελληνων γενικότερα θα μου πεις, η ανοργανωσιά!

Ανώνυμος είπε...

Squarelogic,

σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου.

Χάρηκα πάρα πολύ για την πρόκριση και κυρίως για τον τσαμπουκά που έδειξαν οι παίκτες μας, όμως εξακολουθώ να πιστεύω αυτό που έλεγα αμέσως μετά την ήττα στην Πράγα: τη Σπάρτα σίγουρα θα την περάσουμε, αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να περνάμε τον αμέσως επόμενο αντίπαλο στα play-offs.

Έχουν δοθεί πράγματι κοντά 40εκ για μεταγραφές πέρσι+φέτος, και σίγουρα - για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα - έχει ανέβει η ποιότητα της ομάδας ...

... ωστόσο υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις, που δεν θα έπρεπε να υπήρχαν με όλο αυτό το χρήμα.

Ειδικά - ξαναλέω - θεωρώ ότι αν υπάρχει μια ΤΡΑΓΙΚΗ έλλειψη, αυτή είναι ΜΙΑ αλλά ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ της ομάδας: λείπει ο ΣΟΥΠΕΡ επιτελικός, ένας παιχταράς τύπου ΕΚΙ, που θα βγάζει κάθετες μπαλιές στην επίθεση.

Πράγματι, η έλλειψη ενός τέτοιου παίχτη είναι αυτή που οδηγεί μοιραία στις γιόμες, αφού, όπως έχω πει, η μπάλα από την άμυνα προς το κέντρο γυρίζει πάλι πίσω στην άμυνα που τελικά αναγκάζεται να διώξει με καμινάδες.

Αν συνεχίσουμε έτσι, δεν πρόκειται να κάνουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ούτε σε Ευρώπη, ούτε και σε Ελλάδα! Γιατί δεν υπάρχει πιο προβλέψιμο παιχνίδι από αυτό που κάνουμε με τις γιόμες.

Το κακό είναι ότι δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη στον Τεν Κάτε για τη διόρθωση αυτού του ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ (αφού αφορά στην αγωνιστική ταυτότητά μας!) προβλήματος της ομάδας. Πέρσι δεν το διόρθωσε και δεν φαίνεται να έχει κάνει κάτι γι' αυτό ούτε φέτος. Ακόμα και στο 3-0 επί της Σπάρτα ένα πολύ μεγάλο μέρος των προσπαθειών μας αναλώθηκε σε γιόμες.

Πρέπει όμως να τονίσω το εξής: το πρόβλημα αυτό δεν διορθώνεται με το να ζητάει κανείς από τους παίχτες να μην κάνουν καμινάδες! Όχι επειδή είναι δήθεν βλάκες και δεν ακούνε, αλλά επειδή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ από τις γιόμες ΟΣΟ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ και όσο η μπάλα από το κέντρο πάει πλάγια και πίσω!

Ένας παίχτης από τους υπάρχοντες, που θα μπορούσε ν' ανταποκριθεί σε αυτό το έργο, είναι νομίζω ο ΝΙΝΗΣ. Αλλά υπό τον όρον να παίξει στον ΑΞΟΝΑ και φυσικά να στρωθεί στη δουλειά, γιατί ακόμα απέχει πάρα πολύ από τον ΣΟΥΠΕΡ επιτελικό που χρειαζόμαστε.

Αυτά και συνεχίζω τις διακοπές μου!

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμα:

Θα παρακαλούσα τους φίλους εδώ η συζήτηση για τις ελλείψεις της ομάδας σε παίχτες να γίνει σε συνάρτηση με το ερώτημα για την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ της - για την ακρίβεια: της ταυτότητας που ... δεν έχει ακόμα η ομάδα.

Ειδάλλως ξεπέφτουμε στο δημοσιογραφικό name droping.

Γιοματάρης είπε...

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η θέση του επιτελικού έχει εξαφανιστεί. Το ρόλο του "οργανωτή" έχουν αναλάβει πλέον τα χαφ που αγωνίζονται στον άξονα και που έχουν τόσο ανασταλτικές όσο και επιτελικές ικανότητες. Ένας τέτοιος "υβριδικός" ποδοσφαριστής είναι ο Καραγκούνης για αυτό είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ στον ΠΑΟ. Το θέμα "γιόμα" δε λύνεται με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με παρωχημένα (συνήθως αυτοί οι παίκτες δε μαρκάρουν) αγωνστικά χαρακτηριστικά καθώς η αμυντική προσαρμογή πάνω του ή ένας πιθανός τραυματισμός/τιμωρία του θα φέρνει την ομάδα πάλι στο σημείο μηδέν (πέρα από το γεγονός ότι η ομάδα θα αμύνεται με 10 και όχι με 11). Η ομάδα πρέπει να στελεχωθεί από ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να αναλάβουν ένα πιο σύνθετο ρόλο (βλ. Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Σειταρίδης) και έναν προπονητή που θα δώσει έμφαση στην ανάπτυξη με τη μπάλα κάτω.

Η ανάπτυξη, όπως και η άμυνα, είναι πλέον "υποχρέωση" όλης της ομάδας. Φυσικά με τις ανάλογες μονάδες που δε διαθέτει ο ΠΑΟ.

Το "πρόβλημα" του ΠΑΟ δεν εντοπίζεται μόνο στην ανάπτυξη (ελλείψει ικανών χαφ) αλλά και στην άμυνα (ελείψει αξιόλογων ποδοσφαιριστών), καθώς και στα άκρα (το ίδιο).

Οι Κοι Αντωνίου, Τεν Κάτε, έχουν αποτύχει ΠΛΗΡΩΣ και καλό θα είναι η διοίκηση να προχωρήσει σε αντικατάσταση τους (ΟΧΙ ΤΩΡΑ, αλλά στο τέλος της χρονιάς).

Υ.Γ. Greg, όχι ο Κρουζ, αλλά ούτε ο Σισέ, ένας ποδοσφαιριστής με πολύ περίεργη ψυχοσύνθεση. Φυσικά ούτε και ο "συνταξιούχος" Ζιλμπέρτο Σίλβα. Νομίζω πως κακώς ο ΠΑΟ επιλέγει "πρώην" μεγάλα ονόματα ή αν θέλετε παίκτες που έρχονται στην Ελλάδα χωρίς κανένα κίνητρο. Αυτό είναι ΚΑΙ ευθύνη του Τεν Κάτε που δείχνει μια εμμονή στα πρώην ονόματα, κάτι που δε διαθέτει πχ ο Κετσμπάγια (έως τώρα). Στο ματς της Τετάρτης, σαφώς ο πιο φορμαρισμένος, νεότερος, καλύτερος και με περισσότερα κίνητρα Matos, θα βοηθούσε την ομάδα περισσότερο από τον πρώην ποδοσφαιριστή Σίλβα. Ο ΠΑΟ πρέπει να βρει ποδοσφαιριστές και να τους αναδείξει αφού δεν είναι το μέγεθος εκείνο που μπορεί να αγοράσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγάλα ονόματα. ΟΧΙ μηδενισμός αλλά δουλειά, δουλειά, δουλειά, δουλειά και πολύ σκέψη που άπο ότι φαίνεται την έχουν οι φίλαθλοι και όχι οι διοικούντες (μεγάλη ευθύνη του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, το επαναλαμβάνω). Δε μπορεί το δίλημμα να είναι Τέρι ή Καντέ. Είναι τουλάχιστον αστείο και υποτιμά τη νοημοσύνη μας.

Greg είπε...

Μαι Τζόννι, αλλά τη ατυτότητα της ομάδας τη διαμορφώνουν οι παίκτες και ο προπονητής. Εντάξει προπονητή, δεν έχουμε και αυτό κατά τα φαινόμενα δεν αλλάζει για φέτος τουλάχιστον.

Αλλά. Αλλά εάν έχεις π.χ. Γιούρκα και Κυργιάκο(λέω π.χ.) τον Εργοτέλη, τον Ηρακλή και τον Πανσεραϊκό τους κερδίζεις, έστω και με αυτό το σούργελο στον πάγκο. Ενώ με Βυντρομούνια ΟΧΙ.

Με αυτόν τον εγωκεντρικό, εμπαθή και συμπλεγματικό στον πάγκο, ούτε ομάδα φτιάχνεις, αλλά διαλύεις και το υπάρχον υλικό. Συνεπώς χρειάζεσαι πάικτες προσωπικότητες για να εξουδετερώσεις τα αλλεπάλληλα εγκλήματα του τεντά. Αφού μάλιστα όπως αποδεικύεται υπάρχει περίεργη σχέση διοίκησης - μάνατζερ τεντά.

Εάν δεν ηταν εντολή του τεντά στο Βύντρα να κάνει γιόμες 50-60 μέτρων, στο πουθενα, δεν θα τις έκανε, λοιπόν οι γιόμες είναι εντολή και όχι εναλλακτική λύση απόγνωσης.

Ανώνυμε, πίνω από το άλλο μπουκάλι και όχι από το κουτοχορτόζουμο που σε ποτίζουν ο πρόεδρας ναούμε και το "εχνικό επιτελείο" δοκίμασέ το και εσύ καμιά φορά. Βοηθά να ξελαμπικάρεις και να φύγει και η τσίμπλα από το μάτι.

Γιοματάρη συφωνώ μαζί σου. Το δεκάρι δεν είναι καταλυτικός παράγοντας στο σύγχρονο πδόσφαιρο. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το καλύτερο εν δράσει 10άρι (Ρικέλμε), δεν παίζει καν στην Ευρώπη.

Με ομαδική δουλειά υποκαθίσταται ο ρόλος του στην ομάδα, από παίκτες που κάνουν και άλλες δουλειές στο γήπεδο. Αλλά όμως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, παίκτες κλειδιά είναι οι πλάγιοι μπακ και ο κεντρικός αμυντικός. Και από αυτό δεν έχουμε, πλην Σπυρόπουλου και με βοήθειες. Δεν είναι δυνατόν στο πρώτο παιχνίδι της σαιζόν να πάιζει μόνος του την αριστερή πλευρά και στο 75' να δείχνει ΄τι κινδυνεύει από έμφραγμα.

Επιτέλους, ας δώσουν τον Μάντζιο να πάρουν τον Κυργιάκο και ας κλείσουν και τον Γιούρκα να τελειώνουμε. Αλλιώς η υπόθεση βρωμάει.

Ανώνυμος είπε...

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας,
"αυτή η χρονιά μήπως έχει εκχωρηθεί στη γαβριέλλα;!!!!!!!!!!" δεν τα έβγαλα εγώ. Όσο για την προσωπολατρεία, εγώ, φίλε μου, έχω ξεμπλέξει από το '75. Εσύ;;;;;
Είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, τίποτε άλλο. Ποτά δεν πίνω ούτε του ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ούτε του ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ούτε του ΠΑΤΕΡΑ.Εσύ?????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

re greg dikaio exei o allos anwnumos ti pineis re; oti se louzei o gontzos kathese kai pisteveis; loipon kopse tis malakies. den fteei oute o tentas oute kanenas tentas oute o ten-kate. o ten kate sas ftaiei re kwlotoumpes pou piran gia senter mpak 2 axristous kai ws deksi mpak agwnizete o mprais moon; diladi ti na kanei o anthrwpos an den tou pernoun to legomeno hummer na paraitithei; afiste ton ten kate gt einai to eukolo thima kwlotoumpes.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Greg είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Pappas10 είπε...

Ατλέτικο... Ζόρικη η πρόκριση αλλά όχι αδύνατη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είμαστε.

Δηλαδή όποιος είναι επιφυλακτικός με τον Τεν Κάτε - και τον Αντωνίου - είναι "Γκοντζικός";

Πέρυσι αυτοί δεν ήταν "...επιλογές του Τζίγγερ που εξακολουθεί να κάνει κουμάντο...";;;;

Και είμαστε εμείς οι Κωλοτούμπες;

Ξεκολάτε ρε παιδιά επιτέλους. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ;

Στ' αρχίδια μου ποιανού είναι ο Τεν Κάτε... εμένα δεν μου "Γεμίζει το μάτι".

Ο Μπιερσμίρ μου αρέσει κι ας τον έφερε ο Αντωνίου.

Ο Σιμάο ΔΕΝ με τρελαίνει και ας τον έφερε ο Βέλιτς.

Ο Ζιλμπέρτο μ' αρέσει κι ας τον έφερε ο Πατέρας.

Ο Ίβανσιτς δεν με ξετρέλενει κι ας τον έφαγε ο Τεν Κάτε.

Ο Μάττος όμως μου αρέσει πολύ και δεν γουστάρω που τον έφαγε ο Τεν Κάτε.

Ο Βύντρα - για εμένα - είναι καλός αμυντικός κι ας τον υποστηρίζει ο Τεν Κάτε.

Δεν γούσταρα τον Κατσουράνη αλλά μου τα έδωσε στο στώμα με τη Σπάρτα.

Δηλαδή πρέπει ντε και καλά η κρίση του καθενός μας να είναι "γέννημα" δημοσιογράφου;

Πρόβατα είμαστε;;;;

Τι σκατά έχετε ρε όλοι στο κεφάλι σας;;;;

ΤΙ να πω ρε πούστη μου...

Pappas10 είπε...

Greg,

Έλα ρε εντάξει.. έχουμε γεμίσει μάγκες στα πληκτρολόγια...

Greg είπε...

Ναι φίλε Μιχάλη, πολύ μαγκιά, κλ... και κ.... φινιστρίνι. Πολλοί αμώνυμοι έχουν πέσει τελευταία, πέφτει πολύ παντόφλα στο σπίτι καιπρέπει να ξεσπάσουν διαφημίζοντας την ΑΝΩΝΥΜΙΑ τους.

Συμφωνώ με όσα λεσς και δεν χρειάζονται ετικεττες. Έχουμε όλοι τις απόψεις μας και δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε να πάρουμε γραμμή για να τις υποστηρίξουμε. Έτσι κι' αλλιώς όλοι γνωριζόμαστε εδώ μέσα και οι απόψεις του καθενός είναι γνωστές στους παλιούς.

Οι όψιμοι, ας διαβάσουν και κανένα παλιό σχόλιο.

Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι, χωρίς δυό ΣΟΒΑΡΕΣ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ προσθήκες σέντερ μπακ και δεξιού μπακ, δεν έχουμε καμιά ελπίδα πρόκρισης.

Τα περσινά τρικ που μας έδωσαν νίκες σε Βρέμη και Μιλάνο, δύσκολα μπορούν να επαναληφθούν και μάλιστα σε νοκ άουτ παιχνίδια.

Από την άλλη η κλήρωση δίνει άλλοθι στους μετόχους να αδρανήσουν μετά τον αποκλεισμό με άλλοθι την ισχύ του αντιπάλου και να αναβάλλουν τη λήψη υων άμεσων και ρηξικέλευθων αποφάσεων που απαιτούνται.

Pappas10 είπε...

Εγώ αντίθετα βλέπω την κλήρωση ως μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία οι παίκτες και ο Προπονητής να βουλώσουν τα στόματα όλων μας (και το δικό μου) σχετικά με την αξία τους.

Δεν θεωρώ ότι η κλήρωση επιρρεάζει τις μεταγραφές. Άλλωστε, παρά τις δημοσιογραφικές προσπάθειες, ο Πατέρας έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι μ' αυτό το ρόστερ θα πορευθούμε εκτός και αν...

Το "αν" τώρα μεταφράζεται ποικιλοτρόπως.

Για κάτι τέτοια παιχνίδια τον Τεν Κάτε τον θεωρώ "γάτα". Με κάτι Σπάρτα και κάτι Εργοτέληδες και κάτι Πανσεραϊκούς την πατάει και τα κάνει σκατά.


Κι αυτό είναι το πρόβλημα μου μαζί του. Γιατί το 90% των παιχνιδιών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι με τέτοιου επιπέδου ομάδες.

Κι αυτό για εμένα δείχνει ακριβώς αυτό που ΔΕΝ πρέπει να είναι ο προπονητής του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Επιλλεκτικός ως προς την κρισιμότητα του αγώνα.

Όσο για τους λογής-λογής ανώνυμους ή ευκαιριακά νίκ υβριστές, τους γράφουμε στ' @@ μας και δεν τρέχει μία.

Πάμε μωρή ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααα... τρέλανε μας πάλι. Ήρθε η ώρα να προκριθούμε και από ισπανική ομάδα.

Greg είπε...

Μακάρι. Μακάρι να γίνει όπως προβλέπεις. Ναι η αλήθεια είναι ότι επιλέγονται παιχν'ιδια με γνώμονα τη κρισιμότητα και το όνομα του αντιπάλου.

Πέρα όμως τα υποκειμενικά δεδομένα υπάρχουν και τα αντικειμενικά στοιχεία που διαμορφώνουν μιά άνιση μάχη μεταξύ μιάς από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ευρώπη και των χειρότερων αμυντικών της Ελλάδας.

Δεν βλέπω πως μπορεί να αλλάξου οι ισοροπίες, εκτός εάν πάμε για σκορ πόλο.

Μακάρι ομως να ξαναπάμε Τσ Λ και να μη πάει η Γαβριέλλα. Τότε θα τους έχουμε τελειώσει για πάντα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Greg είπε...

Ανώνυμε με Γκριλισ, μάλλον εσύ έχις πρόβλημα. Πήγαινε να κοιταχτείς, μπορεί να είναι και επικίνδυνο. ¨ηξερα και κάποιον άλλον με τα ίδια συμπτώματα και τώρα κόβει βόλτες βραδυνές ώρες στη Συγγρού.

Ανώνυμος είπε...

anwnime ela alla esi tha figeis me sperma kai aima ston kwlo. ela me tin opisthen kai tha se anoiksw uperoxa opws se anige mikro o pateras sou kai egines etsi opws egines poustareli.

Pappas10 είπε...

Εεε...

Στις 19 Αυγούστου στην 1 θύρα και πως θα γίνει η αναγνώριση;

Θα σηκώσει κάποιος ταμπέλα "Αναζητώ τον Ανώνυμο με Greeklish για να του σκίσω την βρωμοκωλάρα" ;;;

Ή θα κρατάς εσύ πανό "Είμαι ο Ανώνυμος με Greeklish και σας περιμένω να σας κάνω τον κώλο φινιστρίνι"

Αν έχετε και οι μεν και οι δε αρχίδια, πάμε όλοι μαζί για ένα "ντου" σε κάποιο κλάμπ των στολόπαιδων.

Κρατάτε τις δυνάμεις σας για τον εχθρό.

Ανώνυμος είπε...

Γιοματάρη,

γούσταρα πολύ την ανάλυσή σου! Συμφωνώ στα του επιτελικού (και στα της ανάπτυξης), όμως, ίσως δεν πρόσεξες ότι δεν είπα για ... Δομάζο αλλά για επιτελικό παίκτη τύπου ΕΚΙ, ο οποίος και έκοβε σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, και ... έραβε τις κάθετες πάρτ'ο-βάλ'το μπαλιές μπροστά με τη σέσουλα, και σούταρε και σκόραρε, και φυσικά όχι μόνο δεν ήταν "παρωχημένου στιλ" αλλά (πάντα κατά τη γνώμη μου) βρισκόταν πολλές σκάλες πιο μέσα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο από τον "υβριδικό" ΚΑΡΑ, που φέρνεις για παράδειγμα.

Αν θέλεις, από το σημερινό Παναθηναϊκό πιο κοντά στο ρόλο που λες, θα μπορούσε να βρίσκεται ο ΜΑΤΟΣ, εάν δεν τον "έτρωγε" ο ακατανόητος Τεν Κάτε κι αν τον αξιοποιούσε πέρσι βοηθώντας τον να εξελιχθεί σε πιο ελεύθερο ρόλο, εκμεταλλευόμενος την ικανότητά του στις κάθετες μπαλιές (που λείπει από τον Καραγκούνη).

Προσυπογράφω απόλυτα (εδώ και χρόνια) αυτό που λες, ότι χρειαζόμαστε ένα προπονητή που θα δώσει έμφαση στο παιχνίδι με τη μπάλα κάτω ...

... και συμπληρώνω: και στην κίνηση των παιχτών χωρίς τη μπάλα, τομέα στον οποίον έχουμε φτάσει να υστερούμε ακόμα κι από τη Γαβριέλα!

:-(

----

Κ Λ Η Ρ Ω Σ Η

Θεωρώ ότι η κλήρωσή μας με την ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. ήταν η ΙΔΑΝΙΚΗ!

Επειδή είναι μεγάλη ομάδα, η καλύτερη της φάσης, εάν την περάσουμε βγαίνουμε μάγκες ... αλλά κι αν δεν την περάσουμε, δεν είναι και για ντροπή. Και φυσικά είναι γερό κίνητρο να την πατήσουμε. Συν ότι είναι αρκετά "γνωστή" μας.

Προσοχή: μιλάω από τη μεριά των παιχτών, που θεωρώ ότι θα πάνε στα παιχνίδια αυτά χωρίς κανένα άγχος και με ανεβασμένη τη διάθεση να δώσουν το μάξιμουμ.

Κατά τα άλλα, επειδή (όπως λέει κι ο Μιχάλης πολύ ωραία) ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΣ, δεν έχουμε πρόβλημα όποια ομάδα κι αν βρίσκαμε μπροστά μας. Κι αν είναι η καλύτερη, τόσο το καλύτερο για εμάς!

Ναι λοιπόν, η κλήρωση με την ΑΤΛΕΤΙΚΟ ήταν τέλεια, η καλύτερη!

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Γιοματάρης είπε...

@ τζόνι τουρτούρας

σε ευχαριστώ.

Σίγουρα ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Έκι απουσιάζει από την ομάδα, όπως και ένας Βάντσικ, ένας Σειταρίδης, ένας Κυργιάκος, ένας Χένρικσεν, ένας Ρότσα, ένας Ζάετς, ένας Σαραβάκος κοκ.

Πάντως να κλείσουνε τον Σειταρίδη και να πάρουν και ένα σέντερ μπακ (αν και θέλουμε δύο)προλαβαίνουν..
...ακόμα.

Όσον αφορά την κλήρωση δίνω λίγες πιθανότητες στην ομάδα μου. Λίγες βέβαια έδινα και απέναντι στην Ίντερ, για αυτό dum spiro spero.

Καλά ΟΛΟΚΛΗΡΗ Μπόκα ήρθε στην Ελλάδα, έπαιξε με Άρη και ΑΕΚ και οι πράσινοι ιθύνοντες δε μπόρεσαν να κλείσουν ένα φιλικό;

Μήπως κάτι δεν πάει καλά στην τωρινή διοίκηση; Θα μου πεις ΤΩΡΑ το ανακάλυψες;

Πολύ φρου φρου και άρωμα και δηλώσεις οπαδικές και φιγούρα κότερα και πούρα Αβάνας και ουσία μηδέν.

Προσωπικά με έχουν απογοητεύσει. Neeeeeeext......(θα επιθυμούσα αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη, του Πατέρα και του Αντωνίου μαζί με τον Τεν Κάτε).

Πάει και ο Βαν Ντε Λεμ (αν τον είπα σωστά). Ο βοηθός του τεν κάτε, επειδή λέει δεν έκανε καλό σκάουτινγκ. Παπάρια μάντολες που λέει και ο Γεωργίου. Ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τον Ολλανδό. Και βλέπω τον Ρότσα* με τα πιτσιρίκια της Golden Team ΕΤΟΙΜΟ. Αν και θα προτμούσα τον Νόμπλια. Είναι ώρα ο ΠΑΟ να εμπιστευθεί δικά του παιδιά. Είδαμε και πάθαμε με τους "φωστήρες". Εξάλλου δε μπορείς να αγοράσεις τον Μουρίνιο ή τον Λίπι ή τον Αντσελότι κοκ. Το ίδιο και με τους παίκτες. Επιστροφή στην παλιά πετυχημένη συνταγή. Δημιουργία μιας ομάδας αλα Κυράστα. Ελληνικός κόρμος και ταλαντούχοι ξένοι με όνειρα και κίνητρα για μεγάλη διεθνή καριέρα.


* διάβασα ότι αναλαμβάνει και την "κατασκοπία" των αντιπάλων του ΠΑΟ. Δε συμφωνώ μια και ανήκει στο τμήμα σκάουτινγκ ενώ είναι και προπονητής της Golden Team. Το μόνο που μένει είναι να του βάλουν και ένα πινέλο στον κώλο για να βάφει παράλληλα και τα κάγκελα της Παιανίας. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Την άποψη ότι οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό δεν ενίσχυσαν κατάλληλα την ομάδα εξέφρασε ο Βαγγέλης Βλάχος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έκανε αυτό που έπρεπε. Όλοι βλέπουμε ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στην άμυνα και στην προσωπικότητα. Νομίζω ότι η ομάδα δεν ενισχύθηκε κατάλληλα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος παίκτης του «τριφυλλιού».

Έλααααααα........

Ανώνυμος είπε...

Liverpool - Atletico Madrid: 1-2

http://www.youtube.com/watch?v=SY5T44lkxNs

Από ότι είδα την έχουμε ΑΝΕΤΑ.

:-)))

Greg είπε...

Γιοματάρη, συμφωνώ αρκετά μαζί σου. Η επόμενη μέρα στον ΠΑΟ νομίζω ότι είναι ο Μπίλιτς.

Έχουν ήδη ,ιλήσει μαζί του και περιμένουν την επόεμνη χοντρομαλακία του τεντά. Ούτως ή άλλως έχει αρχίσει η σταδιακή αποκαθήώσή του. Και εγώ θα ήθελα δίδυμο Ροτσα - Νόμπλια, αλλά δεν υάρχει τέτοια σκέψη απότι καταλαβαίνω.

Έχουν καταλάβει τη ηλιθιότητα της παραμονής του τεντά και δεν θέλουν να ξενερώσουν άλλο τους οπαδούς.

Επιμένω, όσο είναι ακόμη καιρός, ανταλλαγή Μάντζιου - Κυργιάκου, απόκτηση Σεϊταρίδη, παραμονή Μάτος και Δάρλα (ίσως και Κλέϊτον) και πάμε μέρχι τον Δεκέμβρη. Μετά βλέπουμε.

Pappas10 είπε...

Περιτό να επαναλάβω ότι παίκτες "Σεϊταρίδης" και "Κυριάκος" ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ δεν υπάρχουν.

Έκι υπάρχει και αν ήμασταν έξυπνοι θα τον είχαμε φέρει πίσω μετά βαΐων και κλάδων, πάντα κατά τη γνώμη μου.

Αυτόν τον Μάουτσε που μας τον είχε πει ο Χουάν πριν 3 χρόνια γιατί δεν τον πήραμε;

Γενικότερα ΠΟΤΕ θα πάρουμε κάποιον παίκτη που μας προτείνει ο Χουάν; Ο Άνθρωπος "έχει μάτι" αποδεδειγμένα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ... δεν φοβόμαστε καμία Ατλέτικο και πάμε για την πρόκριση.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Γιοματάρης είπε...

Greg έχουμε την ίδια παναθηναικοαντίληψη μάλλον. Ξέρουμε ότι για να πάει ο ΠΑΟ μπροστά πρέπει να αποδεσμευθεί από το άρμα τη οικογένειας Βαρδινογιάννη. Φυσικά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να αποκτηθεί ένας ικανός προπονητής και να δωθούν χρήματα μακρυά από εγωισμούς και συμπλέγμαστα που τόσο έβλαψαν την ομάδα μας).

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης και εγώ δε θέλω η ομάδα μας να εξαρτάται από πρώην ποδοσφασιριστές της αλλά 1ον δεν έχεις αντίστοιχους παίκτες στις αντίστοιχες θέσεις, 2ον από τότε που έφυγαν άφησαν δυσαναπλήρωτο κενό, 3ον δεν τους θέλει ο γκοτζίλας (όπως δεν ήθελε και τον Καραγκούνη θυμίζω), 4ον η μη επιστροφή τους είναι σίγουρα δάκτυλος του ανθρώπου που αποτέλεσε την καταστροφή του ΠΑΟ.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Υ.Γ. Ποιούς εννοούσε ο Ολλανδός με τημ περίφημη δήλωση του ότι άλλοι αποφασίζουν για τον Δάρλα?

Greg είπε...

Ναι Γιοματάρη, έχεις δίκηο πρέπει να φύγει ο Βραδινογιάννης και ο Βαρδινογιαννισμός, η μιζέρια και η ηττοπάθεια από την ομάδα.


Και εγώ σε αυτή τη βάση τοποθετώ την επιστροφή των Γιούρκα και Κυργιάκου στην ομάδα. Εάν είχαμε πάρει τον Μαρτσένα και τον Γκριγκέρα ποιός θα θυμόταν τους άλλους. Αλλά με τη νοοτροπία που κυριαρχεί στον ΠΑΟ σήμερα, από τον Μουν προτιμώ χίλιες φορές τον Γιούρκα και από τους Βυντροσαριέγκηδες, τον Κυργιάκο.

Δεν βγαίνει η χρονιά με αυτές τις αμυντικές επιλογές. Είναι μοναδική ευκαιρία τώρα, που ο γαύρος διαλύεται να γίνουμε άμεσα, καταλυτικά και με κατηγορηματικό τρόπο οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Μην ξεχνάμε ότι ο φετιν΄ςο πρωταθκητής του χρονου μπαίνει άμεσα στους ομίλους του ΤΣ. Λ. και παίρνει όλο το επακόλουθο χαρτί.

Σήμερα συζητιέται κάτι για Ρικέλμε, πολύ πολύ έντονα και από πολλές πηγές. Ξέρει κανείς τίποτε περισσότερο;

Γιματάρης είπε...

Χαίρομαι που συμφωνούμε Greg. Είναι σημαντικό και δεν το υποτιμώ. Να βρεθεί δηλαδή ο υπαίτιος της χρόνιας κατρακύλας.

Συνάντηση Πατέρα -Κυργιάκου γράφει σήμερα το Goal. Με ενδιαφέρει περισσότερο και από τον Ρικέλμε.

Ξεχείλισε η άμυνα στη Βουδαπέστη λέει σήμερα το Goal. Και που να δείτε στη Μαδρίτη. Εκεί θα ξεχειλώσει για τα καλά.........

Καλά αυτόν τον Καντέ, μπορείτε ναμ μου πείτε ποιανού υπόδειξη ήταν? Γιατί αν ήταν του Αντωνίου, οκ αναμενόμενο, αλλά αν ήταν του Ολλανδού, τότε πέφτει ακόμα περισσότερο στα μάτια μου.

Κάνουμε αμήν και αμάν να ξεφορτωθούμε τα σαπάκια (γλυτώσαμε από Μάντζιο, Τζιόλη και έχουμε ακόμη Σιαρεγκι, Βύντρα, Μουν κοκ) και αποκτούμε κι'άλλους? Καλύτερα η ομάδα να μείνει με τους υπάρχοντες (πότε θα καταλάβουν τη διαφορά της ποιότητας από την ποσότητα?) ή να προωθηθούν παιδιά από την ερασιτεχνική παρά η ενίσχυση με κάθε είδους παλτού.

Το ξαναλέω. Ο ΠΑΟ βαδίζει ΛΑΘΟΣ. Η τωρινή διοίκηση (με ή χωρίς την επίρρεια του Βαρδινογιάννη) έχει αποτύχει οικτρά. Δε μπόρεσε να κάνει ένα σωστό βήμα, ούτε καν να διαχειριστεί τα χρήματα που κέρδισε με την περισυνή συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, απόρροια της πολυμετοχικότητας. Το τρίπτυχο, διοίκηση - προπονητής παίκτες, πάει κατά διαόλου και δεν μπορώ - ειλικρινά - να ρίξω ευθύνες μόνο στους παίκτες (τόσο ξέρουν, τόσο παίζουν), ούτε στον προπονητή (το ίδιο). Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

Καλή σας μέρα.

Γιοματάρης είπε...

Χαίρομαι που συμφωνούμε Greg. Είναι σημαντικό και δεν το υποτιμώ. Να βρεθεί δηλαδή ο υπαίτιος της χρόνιας κατρακύλας.

Συνάντηση Πατέρα -Κυργιάκου γράφει σήμερα το Goal. Με ενδιαφέρει περισσότερο και από τον Ρικέλμε.

Ξεχείλισε η άμυνα στη Βουδαπέστη λέει σήμερα το Goal. Και που να δείτε στη Μαδρίτη. Εκεί θα ξεχειλώσει για τα καλά.........

Καλά αυτόν τον Καντέ, μπορείτε ναμ μου πείτε ποιανού υπόδειξη ήταν? Γιατί αν ήταν του Αντωνίου, οκ αναμενόμενο, αλλά αν ήταν του Ολλανδού, τότε πέφτει ακόμα περισσότερο στα μάτια μου.

Κάνουμε αμήν και αμάν να ξεφορτωθούμε τα σαπάκια (γλυτώσαμε από Μάντζιο, Τζιόλη και έχουμε ακόμη Σιαρεγκι, Βύντρα, Μουν κοκ) και αποκτούμε κι'άλλους? Καλύτερα η ομάδα να μείνει με τους υπάρχοντες (πότε θα καταλάβουν τη διαφορά της ποιότητας από την ποσότητα?) ή να προωθηθούν παιδιά από την ερασιτεχνική παρά η ενίσχυση με κάθε είδους παλτού.

Το ξαναλέω. Ο ΠΑΟ βαδίζει ΛΑΘΟΣ. Η τωρινή διοίκηση (με ή χωρίς την επίρρεια του Βαρδινογιάννη) έχει αποτύχει οικτρά. Δε μπόρεσε να κάνει ένα σωστό βήμα, ούτε καν να διαχειριστεί τα χρήματα που κέρδισε με την περισυνή συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, απόρροια της πολυμετοχικότητας. Το τρίπτυχο, διοίκηση - προπονητής παίκτες, πάει κατά διαόλου και δε μπορώ - ειλικρινά - να ρίξω ευθύνες μόνο στους παίκτες (τόσο ξέρουν, τόσο παίζουν), ούτε στον προπονητή (το ίδιο). Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

Καλή σας μέρα.

Pappas10 είπε...

Από το Gazzetta.gr

Διάψευση και «πόρτα»!
Σε διάψευση δημοσιευμάτων για πρόταση που δέχτηκε απο τον Παναθηναϊκό και περί συνάντησης με τον Νικόλα Πατέρα, προέβη ο Σωτήρης Κυργιάκος, ο οποίος στην απάντησή του όχι μόνο κλείνει την «πόρτα» στους πράσινους, αλλά απαντάει και με ειρωνικό τρόπο: «Σε κότερα δεν μπαίνω ποτέ γιατί ζαλίζομαι. Ας βρεί επιτέλους ο Παναθηναϊκός έναν στόπερ για να ησυχάσουμε όλοι». Ολη η ανακοίνωση του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ, που έγινε στην προσωπική του ιστοσελίδα.


Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κυργιάκου, που ουσιαστικά απαντάει σε δημοσιεύματα του Goal και της Πράσινης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Απαντώντας για πρώτη φορά σε δημοσίευμα εφημερίδας έχω να πω τα εξής: Σε κότερα δεν μπαίνω ποτέ γιατί ζαλίζομαι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την δικαστική διαμάχη που έχω με τον Παναθηναϊκό, και δεν έχει τελεσιδικήσει, ορισμένοι προσπαθούν να την «περάσουν» ως πρόταση που δέχτηκα από τον Παναθηναϊκό.

Ουδέποτε είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό και απορώ ποιους εξυπηρετούν όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Γιατί κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός ψάχνει στόπερ πρέπει το δικό μου όνομα να «παίζει» σε διάφορα σενάρια; Ας βρει επιτέλους ο Παναθηναϊκός ένα στόπερ για να ησυχάσουμε όλοι.

Είμαι παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια κι όχι ανταλλάξιμο προϊόν, και πιστεύω ότι έχω δείξει πως ξέρω να τιμώ τη φανέλα της ομάδας που φοράω».


Τέτοια επικοινωνιακή "σφαλιάρα" δεν θυμάμαι να έχουμε φάει. Άντε να κάνει τις ίδιες δηλώσεις κι ο Γιούρκας να τελειώνουμε.

Καταλάβατε τώρα τι παίζεται ή φταίει πάλι ο Γκοντζίλας;;;;

Έχεις μία ομάδα δημοσιογράφων που πάνε να σου φορτώσουν παίκτες κι εσύ (δεν μιλάω προσωπικά) κάθεσαι σαν μπεεεεεεεεεε και τα βάζεις με την διοίκηση σου.

Αυτοί ήμαστε... με ή χωρίς Βαρδινογιάννη.

Greg είπε...

Μιχάλη. Προσωπικά δεν διαβάζω εφημερίδες και δεν επηρεάζομαι από Γκόντζους ή άλλους. Είμαι όμως πεπεισμένος ότι η ομάδα θα ήταν διαφορετική εάν είχαν ακολουθήσει άλλη πολιτική και είχαν εξασφαλίσει τον Κυργιάκο και τον Γιούρκα.

Και τονίζω ότι από την ώρα που δεν έχεις τα κότσια (οικονομικά εννοώ να πάρεις Μαρτσένα ή Λούσιο και Γκριγκέρα, συνειδητοποιείς ότι η επόμενη λύση είναι Κυργιάκος και Γιούρκας και δεν κάνεις τον μωρέ μωρέ προσπαθώντας απλά να επιβληθείς σε παίκτες θέλωντας να δείξεις ποιός είναι το αφεντικό.

Κατά τα φαινόμενα αυτό έγινε στη περίφημη συνάντηση πρόεδρα - Κυργιάκου. Πήγε ο ξεματιαστής πρόεδρος να αποδείξει στους άλλους Αμπράμοβιτς ότι αυτός θα σκίσει τη γάτα με τον Κυργιάκο και θα τον πείσει να συμψηφιδθούν τα διεκδικούμενα χρήματα στα συμβόλειό του. Και όπως πάντοτε απέτυχε.

Γιοματάρη, ο Καντέ ήταν άλλη μιά επιτυχία του Βαρδινογιαννισμού. Δεν έχει σημασία ποιός τον επέλεξε. Σημασία έχει ότι μας έχουν φορτώσει τόσα Καντεοειδή τη τελευταία δεκαετία που ουτε τους μισούς δεν θυμάμαι. Έχω βαρεθεί τη λογική του "παιρνούμε δυό - τρεις απαό το σωρό κάθε φορά και δεν μπορεί κάποιος θα βγει"

Κατά τα άλλα η αμπαλλοσύνη τους και η έλλειψη αγάπης για τον ΠΑΟ φαίνεται σε κάθε τους κίνηση, σε κάθε τους απόφαση σε οποιοδήποτε θέμα.

Η καλύτερη μεταγραφή μας αυτή τη στιγμή θα ήταν ο Βρύζας στη θέση του γραφικού Αντωνίου και ο Μπόλλιτς στη θέση του άσχετου τεντά.

Την ώρα που εμείς δεν μπορούμε να πουλήσουμε παίκτη που έπαιξε τελικό ΟΥΕΦΑ, ο Βρύζας πουλά και με καλά χρήματα, κατα τα φαινόμενα, τον περίεργο τύπο τον Γκαρσία και αποδεδειγμένα ξέρει μπάλλα και έχει τις κατάλληλες γνωριμίες και διασυνδέσεις.

Δυστυχώς καληνύχτα και για φέτος.

Γιοματάρης είπε...

Ο Κυργιάκος είναι παίκτης της ΑΕΚ, τι περίμενες να πει ότι έρχεται πετώντας στον ΠΑΟ (κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα έπραττε τόσο αυτός όσο και ο Γιούρκας σε ένα υγιή ΠΑΟ). Η απάντηση σου φαντάζομαι θα ήταν το αποτέλεσμα της πρότασης Πατέρα "το αφεντικό θέλει τα λεφτά του πίσω". Και αυτή η επικοινωνιακή σφαλιάρα χρεώνεται στη διοίκηση.

Γιατί να μην τα βάλω με τη διοίκηση μου? Πες μου ένα λόγο που μου απαγορεύεται να έχω υψηλές απαιτήσεις και να ασκώ κριτική στην διοίκηση της ομάδας που υποστηρίζω, όταν εδώ και χρόνια κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Εκτός αν θεωρείς ότι όλα είναι σωστά γινομένα οπότε πάω πάσο που λένε.

Καλό σας βράδυ.

Γιοματάρης είπε...

Greg συμφωνώ (για άλλη μια φορά - να που δμιουργούμε κοινό μέτωπο). Του είπε το αφεντικό "κοίτα να πάρεις εκείνα τα λεφτά που μας χρωστάει το αλάνι". Και αυτός το έπραξε. Και έλαβε την απάντηση που του άρμοζε.

Απλά θεωρώ ότι ο ΠΑΟ θα ΕΠΡΕΠΕ να είχε ΗΔΗ στις τάξεις του, τους δύο διεθνής ΕΛΛΗΝΕΣ παίκτες άσχετα με την έκβαση των υπολοίπων μεταγραφών.

Και Κυργιάκο και Κολοτσίνι, γιατί μας χαλάει? Και πήρε τον Κολοτσίνι εγώ σου λέω. Με ποιόν θα παίξει δίδυμο? Μην το πείτε το όνομα, αφήστε το καλύτερα.

Όσο για τον Γκοτζίλα θεωρώ ότι έχει κάνει ανήθικο πόλεμο σε πολλά παιδιά που ανήκαν στον ΠΑΟ μετά από εντολή του αφεντικού του.

Ένας μισθοφόρος είναι που έκανε ΜΟΝΟ κακό στον ΠΑΟ. Εφάρμοσε το διαίρει και βασίλεε.

Ένας υγιής ΠΑΟ δεν τον χρειάζεται.

Γιοματάρης είπε...

"Συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλαο Πατέρα, είχε πριν από λίγες ημέρες ο Σωτήρης Κυργιάκος, στο κότερο του πρώτου.

Οι δύο άντρες σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «GOAL», συζήτησαν το ενδεχόμενο επιστροφής του Έλληνα αμυντικού στο «τριφύλλι», ωστόσο οι διαπραγματεύσεις «ναυάγησαν» για οικονομικούς λόγους.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» φέρεται να ζήτησε από τον αμυντικό της ΑΕΚ να επιστρέψει στους «πράσινους» περίπου 1,2 εκατ.ευρώ, ποσό που προκύπτει από τη δικαστική διαμάχη των δύο πλευρών, μετά τη μεταγραφή του Σωτήρη Κυργιάκου στη Ρέιντζερς.

Το «αλάνι» από τη πλευρά του φυσικά απέρριψε το αίτημα του Νικόλα Πατέρα, τονίζοντας ότι είναι πρόθυμος να επιστρέψει μόλις 150.000 ευρώ. Κάπως έτσι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έλαβαν τέλος και ο έμπειρος αμυντικός παρέμεινε στο ρόστερ της «Ένωσης».

Σε περίπτωση που υπήρξε συμφωνία, ο Παναθηναϊκός θα πρότεινε στην ΑΕΚ να του παραχωρήσει τον Σωτήρη Κυργιάκο, παίρνοντας ως αντάλλαγμα τον Βαγγέλη Μάντζιο, αλλά και ένα χρηματικό ποσό."

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, 1ον δικαιολογημένα ο Κυργιακος απάντησε όπως απάντησε, 2ον δείχνει τηβ δεδομένη επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει παρόλο που έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, 3ον δείχνει την ανικανότηταν της δικοίησης να χειριστεί το θέμα (προφανώς τον ήθελαν τσάμπα και ως προιόν ανταλλαγής και όχι ως νέα μεταγραφή για αυτό και η σςχετική αναφορά του ποδοσφαιριστή) και 4όν αποδεικνύεται ότι η συμπλεγματική εποχή Βαρδινογιάννη δεν έχει τελειώσει.

Ξανθιώτης είπε...

Όσοι νομίζουν ότι ο Τζίγγερ δεν κάνει πια κουμάντο, ας απαντήσουν το εξής:

Ποιος κάνει κουμάντο; Ο Πατέρας;

Δηλαδή μπορεί αύριο να αποφασίσει ο Πατέρας να πάρει δάνειο η ομάδα 15 εκ. για να αγοράσει σούπερ αμυντικό; Ή να υπογράψει με τους παίκτες πριμ 10 εκ. για κατάκτηση πρωταθλήματος;

Επίτηδες είναι ακραία τα σενάρια. Σκεφτείτε όμως αν ο Πατέρας μπορεί να πάρει τέτοιες αποφάσεις, έστω θεωρητικά. Μετά σκεφτείτε αν μπορεί ο Κόκκαλης ή οι Βαρδινογιάννηδες να πάρουν ανάλογες αποφάσεις. Η απάντηση είναι "ναι, μπορούν γιατί είναι οι ιδιοκτήτες".

GREEN FAN είπε...

Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ "ΔΕΞΙΟΥ ΧΕΡΙΟΥ" ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ, ΤΟΥ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΛΕΜ, ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ "ΦΩΣΚΟΛΟΣ", ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΤΣΑ-ΒΑΖΕΧΑ.

ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΤΙ ΟΙ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΓΙΑΚΟ "ΒΟΗΘΑΝΕ" ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ είπε...

Έτοιμος να αποδεχθεί πιθανή πρόταση του Παναθηναϊκού είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του 28χρονου δεξιού μπακ. Αυτό θα συμβεί αν μέσα στις επόμενες 10 μέρες δεν μπορέσει να βρει κάτι καλό στο εξωτερικό, αφού τότε θα εξετάσει πάρα πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να γυρίσει στην ομάδα.
Αλλά και στον Παναθηναϊκό καλοβλέπουν την περίπτωση. Ο Γιούρκας μπορεί να καλύψει μία θέση που παρατηρείται μεγάλο κενό στην "πράσινη" ενδεκάδα. Παράλληλα, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι ιδιαίτερα δεμένος με τον κόσμο της ομάδας και έτσι μία πιθανή μετεγγραφή του θα χαροποιήσει την εξέδρα.

Πάντως, δεν πρέπει να περιμένουμε άμεσα εξελίξεις. Ο Σεϊταρίδης είναι ελεύθερος, οπότε για αυτόν η μετεγγραφική περίοδος δεν λήγεις στις 31 Αυγούστου, αλλά μπορεί να υπογράψει μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ως εναλλακτική λογίζεται και ο Στέργιος Μαρίνος, του Ατρόμητου. Αν μέχρι τις τελευταίες μέρες της μετεγγραφικής περιόδου δεν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα του δεξιού αμυντικού, τότε ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τον νεαρό Έλληνα μπακ-χαφ.

Αρχή του τέλους? είπε...

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή, κ. Τζέραρντ Φαν ντερ Λεμ, τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του»

Greg είπε...

Έχουν πολύ πλάκα οι φερόμενοι ως διοικούντες. Δεν παίρνουν - λόγω ηλικίας - τον 31χρονο Μέλμπεργκ και τώρα παίρνουν τον τρία χρόνια μεγαλύτερο Ντραγκουντίνοβιτς. Ήθελα να ήξερα επικοινωνούν με τον εγκέφαλό τους;;

Για αυτό αργούμε είπε...

Περιμένοντας τις εκπτώσεις...
SportDay / Ο Αιρετικός

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΙΑΣ

Μάθανε τις εκπτώσεις και οι ελληνικές ομάδες. Πέφτουνε οι τιμές τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου. Αυτό δεν είναι λάθος. Οντως αν βγεις τώρα στο παζάρι μπορείς να βρεις κάτι καλό. Καλό και φθηνό. Φθηνότερο σε σχέση με πριν από δύο μήνες. Μπορείς να πάρεις και δανεικό σε τιμή ευκαιρίας. Αυτή είναι μια λογική τακτική αν δεν έχεις λεφτά. Είναι, όμως, μια κίνηση που παράλληλα εμπεριέχει ρίσκο. Ποιο είναι αυτό;

Στην αγορά καμία ομάδα δεν βγαίνει μόνη της. Δεν είσαι ο μόνος... έξυπνος που θα πάει να ψωνίσει φθηνά. Εκεί μπορεί να προκύψει πλειστηριασμός και να χάσεις τον παίκτη που θέλεις. Το άλλο ρίσκο είναι η μάχη με τον χρόνο. Οταν απομένουν παρά ελάχιστες μέρες για να λήξει η μεταγραφική περίοδος, τότε κινδυνεύεις να μην προλάβεις να ολοκληρώσεις μια μεταγραφή. Μπορεί ο παίκτης να εγείρει ξαφνικά υπέρογκες απαιτήσεις και να μην έχεις περιθώρια αντίδρασης.

Επίσης, μπορεί να μη βρεις έναν πραγματικά καλό παίκτη που θα έρθει και θα κάνει τη διαφορά. Παράλληλα, είναι πιθανό να πας να ψωνίσεις με λίγα λεφτά και στο φινάλε να δώσεις ένα τσουβάλι ευρώ επειδή θα τελειώνει ο χρόνος και η ομάδα που θα σου δώσει τον παίκτη θα έχει καταλάβει πως την έχεις ανάγκη. Aπο την άλλη υπάρχει και αγωνιστικό κόστος.

Οσο πιο αργά έρθει ένας παίκτης τόσο πιο αργά θα μπει στον ρυθμό της ομάδας και θα προσαρμοστεί στον νέο τρόπο ζωής και το σύστημα μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα η χρονιά δεν αρχίζει και δεν τελειώνει τον Σεπτέμβρη. Εναν παίκτη τον αποκτάς για όλη την περίοδο.

Αν τον πάρεις νωρίς, τότε μειώνεις κατά πολύ και το ρίσκο και του δίνεις την ευκαιρία να προσφέρει με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Για τους προπονητές και τους προέδρους, όμως, το σημαντικό είναι να έρθει ο παίκτης, έστω κι αν είναι την τελευταία ώρα των μεταγραφών. Τα περί προγραμματισμού θα έχουν πάει περίπατο, αλλά αυτό είναι πάντα το τελευταίο που κοιτάνε οι σύλλογοι. Δος ημίν σήμερον..."

Greenliver είπε...

"Για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί σε θέση στόπερ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Χενκ Τεν Κάτε δοκίμασε στην προπόνηση στο κέντρο της άμυνας τον Βραζιλιάνο, δίπλα στον Λουκά Βύντρα."

Αρχίσαμε....ή μάλλον συνεχίζουμε......ο Ολλανδός είναι επικίνδυνος.....όσο πιο γρήγορα φύγει τόσο το καλύτερο για την ομάδα......η θέση του Σίλβα είναι.....σε άλλη ομάδα......ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΥΟ ΣΤΟΠΕΡ.......δε μπορώ να διαβάζω αυτό το "παρτενέρ του Βύντρα" λες και είναι "παρτενέρ του Μπεκεμπάουερ.

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!

Πάρτε παίκτες ή πάρτε τον πούλο.....

Greg είπε...

George, έχεις απόλυτο δίκηο. Το πρόβλημα είναι ότι Πατέρας, Αντωνίου και Τεν Κάτε είναι γραφικοί.

Μετά από δύο προετοιμασίες και τόσα παιχνίδια ο Μολούκος συνεχίζει να πειραματίζεται σε κρισιμότατα παιχνίδια!

Ρίχνει τη μπίλλια και άμα του κάτσει. ΣΕ παιχνίδια από τα οποία κρίνεται και η οικκονομική επιβίωση της Γαβριέλλας. Ολοι αδιαφορούν διότι ο κόσμος συμπαραστέκεται στην ομάδα και πιστεύουν ότι όλα πάνε καλά.

Γι' αυτό έλεγα ότι έπρεπε να αποκλειστούμε στον προηγούμενο γύρο μπας και αλλάξει τίποτε και δεν χάνουμε από τους Εργοτέληδες.

ΠΑΡΤΕ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έπιασε λιμάνι το αλάνι...

Greg είπε...

Απορώ με αυτούς τους ξενέρωτους τους Εγγλέζους. Μα καλά δεν είδαν τον Βύντρα; Πήραν το αλάνι μα για τ' όνομα έχασαν τον καλύτερο Έλληνα αμυντικό για να πάρουν έναν δευτεροκλασσάτο;

Α ρε γιαούρτια που χρειάζεται στη τριπλέττα των γελοίων πρόεδρα, τηλεσχολιαστή και Μολούκο.

Άσχετοι με το άθλημα ξεφτιλισμένοι τπυρίστες.

'Αει στο διάλο και εσείς και το καλό σας άει στο διάολο.

Ξανθιώτης είπε...

Greg, η Λίβερπουλ έδωσε μόνο 3 εκατομμύρια για τον Κυριάκο. Πενταροδεκάρες! Με τόσα λίγα που να αγοράσει τον Βύντρα! Τον Βύντρα ο σωφέρ τον πουλάει μόνο με 10 εκατομμύρια ακατέβατα! :-)))))

(Ετοιμάζει ακόμη εκείνη την εταιρία μάνατζερ που θα αγοράζει και θα πουλάει παίκτες; Πότε επιτέλους θα ξεκινήσει για να πάρουμε μετοχές; :-))))

squarelogic είπε...

greg,καλό!
Για άλλη μια φορά η διοίκηση κινήθηκε ερασιτεχνικά δίνοντας την ευκαιρία στον Κυργιάκο να την ξεφτιλίσει επικοινωνιακά ένώ έκαψε και τις όποιες προοπτικές επανόδου του.Αν έρθει και το σκαμπίλι ένταξης του σε μια απ τις πρωτοκλασάτες ομάδες της Πρέμιερ Ληγκ,τόσο το χειρότερο,την στιγμή που εμείς θα...απολαμβάνουμε τον Καντέ και τον Σαριέγκι!
Δεν ξέρω αν η Ναυτιλία είναι πιο εύκολη απ το ποδόσφαιρο.Αν κρίνω απο τα δείγματα γραφής του "καπετάνιου" μας ή όλοι εμείς θα γινόμασταν πάμπλουτοι εφοπλιστές ή αυτός δεν έχει ιδέα από το πως κινούνται σ'εναν χώρο σαν του ποδοσφαίρου ή όπου συνυπάρχει εγωισμός με γερές αποταμιεύσεις.

Τώρα για αύριο,αν η Ατλέτικο μας ξεφτιλίσει μαύρο φίδι που έφαγε τον Ολλανδό με τις εμπνεύσεις του.
Αν του βγει,ετοιμαστείτε να δείτε το Νίνη δεξί μπακ!

Greg είπε...

Square, όχι δεξί μπακ τερματοφύλακα και τον Γκελίνοβιτς αριστερό εξτρέμ για να δέσει καλύτερα το γλυκό.

Shamrock είπε...

Παιδιά, ηρεμία.
Ο καντέ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι Χάμερ, δεν είναι όμως και άχρηστος.
Ουσιαστικά έχει παίξει σε ΕΝΑ επίσημο παιχνίδι.
Η απογοήτευση (ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ) από την μη απόκτηση μεγάλου αμυντικού, ας μη μας κάνει να ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ εντελώς κάποιον παίκτη.
Ας δούμε το market value κάποιων παικτών:
(Υπ' όψιν ότι δεν αντιστοιχεί στο πραγματικό κόστος της μεταγραφής του, μιας και αυτό εξαρτάται από την υπόλοιπη διάρκεια του συμβολαίου, την ηλικία του κ.λπ. Επίσης είναι ΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ-έχει ένα lag effect-καθυστερεί δηλαδή να προσαρμοστεί στην πραγματική αξία του παίκτη, λαμβάνοντας υπόψιν παλαιότερες εκτιμήσεις).
Τα στοιχεία είναι από το http://www.transfermarkt.de και οι τιμές σε εκατομμύρια ευρώ.

Κυριάκος 6,5
Μέλμπεργκ 9
Πουιγκρενιέ 4,2
Κολοτσίνι 6,2
Ιγκνάσεβιτς 6,75
Κρίζανατς 4,2
Γίρανεκ 4
Βύντρα 2,5
Σαριέγκι 2,3
Καντέ 3,5
Μπιάρσμιρ 1,5
Μελίσσης 2

Ο Σεντρίκ Καντέ είναι ο αμυντικός με το μεγαλύτερο market value που έχουμε.
Ας περιμένουμε λοιπόν λίγο...

squarelogic είπε...

shamrock

αν δεχτούμε τα νούμερα που παραθέτεις,τότε πέρσι πήγαν πάσο για εναν ελεύθερο παίκτη με αξία 6.5 εκ,που απέφερε στην ομάδα που τον εμπιστεύτηκε(ΑΕΚ)-της οποίας η αγορά γνωρίζει την ανάγκη για ρευστό και συνεπώς στερείται διαπραγματευτικής πυγμής-3 εκ.μετά από 1 χρόνο.
Στο ίδιο διάστημα,εκτός απ το ότι μας έλειπε παίκτης του αναστήματος του,ξόδεψαν 2 εκ.για Μελίσση,1εκ για Βαβζίνιακ(που τώρα μάθαμε οτι ηταν δανεικός),έδωσαν 3ετές στον Καντέ αντί 700χιλ/χρ,δηλ.συνολικά έχασαν θεωρητικά περί τα 7 εκ.για το περίφημο 1 εκ.που διεκδικούν(σωστά) απ τον Κυργιάκο και παράλληλα δεν είχαμε παίκτη της αξίας του στην άμυνα.
..όταν τα "κολλήματα" "στραβώνουν" και επιχειρηματικά!
Πιστεύω οτι το ¨αλάνι" θα πιάσει στο Λίβερπουλ και θα ζησει μεγάλες στιγμές.Δεν εχω πρόβλημα που δεν ήρθε ο συγκεκριμένος,έχω πρόβλημα που 2 χρόνια μας κοροιδεύουν με ημίμετρα.Και η απόδειξη,φοβάμαι,οτι θα δοθεί σήμερα...

Shamrock είπε...

Συμφωνώ με τα συμπεράσματά σου.
Όσο για το market value, προφανώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία ενός ποδοσφαιριστή, πολύ δε περισσότερο στην τιμή που πληρώνεις για να τον πάρεις.
Κατά μέσο όρο όμως δείχνει κάτι.

Αν δεις εδώ

http://www.transfermarkt.co.uk/en/wettbewerb/GR1/super-league/uebersicht/startseite.html

δείχνει το marketvalue των ομάδων της Super(τρομάρα της)League.
Αυτό που ενδιαφέρει είναι ο μέσος όρος. 3,3 εκατ/παίκτη η Πανάθα, 3,1η Γαβριέλλα.
Δεν έχουν τελειώσει όμως ακόμα οι μεταγραφές.

Συμπερασματικά, από πλευράς αξίας παικτών το πρωτάθλημα φέτος θα παικτεί σχεδόν 50-50.
Φαντάσου να μην είχαμε τα έξτρα έσοδα πέρυσι δηλαδή...
Και με το παρασκήνιο τι θα γίνει άραγε;
Αυτή είναι η υπέρβαση για την οποία παλέψαμε;

Φεύγω για να πάω γήπεδο...

Greg είπε...

Πολύ σωστοί οι υπολογισμοί σου Square, αλλά δεν έχεις βάλλει σημαντικές παραμέτρους, όπως,

- το μάτιασμα που σύμφωνα με τον πρόεδρα, πρέπει να αντιμετωπισθεί ΑΜΕΣΑ,
- το βουντού του μολούκου, για να αναβαθμισθεί σε υψηλότερα νοητικά επίπεδα η συνεργασία του Βύντρα με τον Καντέ,
- το ελλειπές scouting ομάδων όπως η Λίβερπουλ, Ρεάλ κλπ που αγνόησαν ΟΛΕΣ ΤΙΕ ΠΕΡΥΣΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (ουδεμίας εξαιρουμένης) που φέτος τους διώχνουμε άρον άρον. Ακούς εκεί να επιλέγουν το αλάνι και όχι ας πουμε τον 10 φορές καλύετρο από τον Παγεράνο Μελίσση ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!! ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Όσο για σήμερα τι να περιμένουμε: Πάλι έξω ο Λέτο και σέντερ μπακ για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ο αόρατος. Μετά θα φταίνε πάλι οι δημοσιογράφοι για τη τρικυμία εν κρανίω του ακατανόητου.

Εγώ πάντως του προτείνω την εξής ενδεκάδα για να μπερδέψουμε τους Ισπανούς.

Τέρμα - Σάλπι
δεξί μπακ - Λέτο
αριστερό μπακ - Νίνης
σέντερ μπακ - Βύντρα (αμετακίνητος)
σέντερ μπακ- Γκάμπριελ
αμυντικά χαφ - Καντέ - Σισσέ
οργανωτικό χαφ - Γκελίνοβιτς
αριστερά Χριστοδουλόπουλος (έχει πιά συνηθίσει να στρίβει να βρει το δεξί πόδι από τα αριστερά)
δεξιά - Σαριέγκι (λόγω μεγάλης ταχύτητας)
σέντερ φορ - Μελίσσης ( για να βρει ομάδα)

Και μη νομίζετε ότι αυτή η ενδεκάδα θα είναι χειρότερη από ότι θα δούμε σήμερα.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΜΑΣ.

-

Shamrock είπε...

Πριν φύγω, απλά να πω ότι αν αποκλειστούμε από Ατλέτικο, δεν υπάρχει λόγος να ρίξουμε αλάτι στις πληγές...

Αν δούμε στο ίδιο site, η Ατλέτικο έχει 5 παίκτες με marketvalue πάνω από 10 εκ. ευρώ:
Αγκουέρο 36εκ, Φορλάν 30εκ, Σιμάο 25εκ, Μάξι Ροντρίγκεζ 25εκ, Πονγκόλ 11εκ, Ραούλ Γκαρσία 10εκ.

Συνολική αξία ομάδας 223εκ με μέσο όρο ανά παίκτη 9,7 εκ.(ΚΑΘΑΡΑ τρίτη στη La Liga πίσω από Ρεάλ και Μπάρτσα).

Η Πανάθα θυμίζω έχει συνολικό marketvalue 96εκ. και μέσο όρο ανά παίκτη 3,3εκ.
Η Ατλέτικο είναι πιο δυνατή από τη Βιγιαρεάλ...Αυτά παθαίνεις όταν αφήνεις να σου πάρουν το πρωτάθλημα...

Συγκριτικά, η Σέριφ από τη επαναστατημένη Υπερδνειστερία, έχει μόλις 3(!) παίκτες που κοστολογούνται, με 400, 250 και 175 χιλιάδες(!) ευρώ αντίστοιχα.Μέσος όρος ομάδας 23.000 ευρώ!!!!

Αν περάσουμε λοιπόν, θα είναι ακόμα μία μεγάλη ευρωπαική επιτυχία, αν όχι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
Ας μην μετατρέψουμε μια NO LOSE κατάσταση σε εσωστρέφεια και δράμα, και ΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

marketvalue my ass είπε...

Shamrock εσύ μην πιστεύεις στα μάτια σου αλλά στο.......marketvalue......

ΗΜΑΡΤΟΝ.

Greg,ΦΟ-ΒΕ-ΡΟΣ.

Ξανθιώτης είπε...

Τα παραπάνω market value είναι αστειότητες. Ούτε παιδιά του δημοτικού δεν θα πίστευαν ότι υπάρχει ομάδα στον πλανήτη η οποία θα δώσει στον ΠΑΟ τα αναγραφόμενα ποσά για τους παρακάτω παίκτες:

Βύντρα 2,5
Σαριέγκι 2,3
Καντέ 3,5
Μπιάρσμιρ 1,5
Μελίσσης 2

Μόνο στα όνειρα του σοφέρ γίνονται αυτά!

Τυφλός χαλίφης από τα εμιράτα που αγόρασε ομάδα και κάνει μεταγραφές για πρώτη φορά, τέτοια ποσά δεν θα έδινε!

Βασικά, τους παραπάνω παίκτες και δωρεάν να τους δίναμε δύσκολα θα έβρισκαν ομάδα να τους πληρώνει τα συμβόλαια που έχουν στον ΠΑΟ. Αυτό σημαίνει market value μηδέν!!!

V for Vyntra είπε...

Ο Παναθηναικός που Η διοίκηση και κάποια γκοτζαλάκια ονειρεύονται.

Έτη ποδοσφαιρικού φωτός πίσω.

Δε μπορώ να βλέπω τους Γκαλίνοβιτς, Μουν, Βύντρα και τους πρώην ποδοσφαιριστές Σίλβα και Σισέ.

Η ομάδα δεν έχει απλώς κενά. Θέλει γκρέμισμα και ξαναχτίσιμο από την αρχή.

Από τη διοίκηση, τον προπονητή, τους παίκτες (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και φυσικά με αλλαγή φίλαθλης συνείδησης. Δε μπορεί να "υποστηρίζεις" το καρκίνωμα αυτό.

Δε μπορεί.

Greg είπε...

Μετά το παιχνίδι το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ΔΕΝ εχουμε
1. Δεξί μπακ. Ήθελα να μου πει κάποιος που ήταν αυτό το απλικάρι όταν η μπάλλα πήγαινε στη περιοχή του; Και μιά δυό φο΄ρες που ήταν, τον περνούσαν λες καιεπαιζα εγώ. (Είμαι 52 ετών)

2. Σέντερ μπακ. Παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες του Κατσρού να μας πέισει ότι η αποκάλυψη του αγώνα ήταν Σίλβα που είναι η μεγάλη εσωτερική μεταγραφή του ΠΑΟ, ο άνθρωπος έχει να παίξει τη θέση από την εποχή που έπαιζε στη Βραζιλία και έχουν περάσει 9-10 χρόνια από τότε.

3. Τερματοφύλακα. Ο συμπαθής κύριος με τα μαύρα ήταν από μόνος του ο καλύτερος πάικτης της Ατλέτικο. Ειδικά στο τρίτο γκολ είχε αγκαλιάσει το δοκάρι και κοίταγε τη μπάλλα. Μου θύμισε τον κηπουρό, τον γκολκήπερ - μέλος εννοώ, όχι τον άλλον. Μακάρι να ήταν σαν τον άλλον. Εάν τον γουστάρουν τόσο πού ας τον κρατήσουν για μούτσο στο κόττερο του πρόεδρα.

Κάτι για τον πρόεδρα. Αφού δεν αλλάζεις προπονητή ΑΛΛΑΞΕ ΞΕΜΑΤΙΑΣΤΡΑ ΤΩΡΑ.

Φέρτε το Γούρκα αύριο το πρωί. Θα τη πατήσουμε σαν την ιστορία με το αλάνι. ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.

Πάρτε τερματοφύλακα ΚΑΙ ΔΏΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΊΕς ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΖΟΡΒΑ. Ο γκουφίνοβιτς ούτε για τρίτος δεν κάνει.

Ξηλωθείτε να πάρετε ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ.

Αν είχμε Γούρκα και αλάνι ΔΕΝ ΤΡΩΓΑΜΕ 3 ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

Greg είπε...

A και κάτι που ξέχασα αυτοί είναι ικανοί να χάσουν τον Σάλπι για 200.000 τον χρόνο!

Για τ'όνομα του Θεού!!!!!

Πρέπει να πιεσθούν να κλέισουν το θέμα ΑΜΕΣΑ.

Τώρα που κάνανε τη Γαβριέλλα κυρία με τον αποκλεισμό από το ΤΣ Λ θα μας τον αρπάξει.

Δομάζος είπε...

Ωραία τους τα είπε για άλλη μια φορά ο Δομάζος, για τη διοίκηση και τον προπονητή.

Γιοματάρης είπε...

Greg και υπόλοιποι με καλύψατε.

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.

Η ομάδα έχει σοβαρές ελλείψεις και η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στη διοίκηση.

Τρεις μεταγραφικές περίοδοι πέρασαν και η ομάδα έχει κενά στις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας.

Ανώνυμος είπε...

Moon go to the Moon....

Ean den paroume ena dimiourgiko haf na paixei me ton Gallo, tha teliwsei tin sezon me kana duo goal...

Den apogoitevomaste. Etsi ki alliws k kaluteroi na eimastan, i AM einai kaluteri.

Giourka gia dexi back ki enan amuntiko. Kai ton Dekemvri ena 10ari.

ps/ Karagouni chill out

squarelogic είπε...

Για μένα,σήμερα κέρδισε πόντους ο 10Κάτε για την διαχείρηση του παιχνιδιού και την πολύ καλή εμφάνιση του Ζιλμπέρτο σαν λίμπερο(ήταν πολύ καλός,κι ας μην τ'απαξιώνουμε όλα) και εκτέθηκε η διοίκηση(Πατέρας και τηλεσχολιαστής)-στο βαθμό που η μη έλευση ως τώρα βαρβάτου σέντερ μπακ και δεξιού μπακ ήταν δική τους επιλογή και όχι βασικά του 10Κ-ότι και να λέει για να καλύψει την διοίκηση.
Φοβερή γκάφα του Σπυρόπουλου στο 3ο,που έσπευσε φυσικά να τον ξεπεράσει ο Γκαλίνοβιτς,ο οποίος για μένα έχει μερίδιο ευθύνης και στο 2ο γκολ.Οι μεγάλες ομάδες αρχίζουν από μεγάλους τερματοφύλακες ή τουλάχιστον τερματοφύλακες που εμπνέουν μια σταθερότητα και σιγουριά.Η μόνιμη αγωνία στο βλέμα του συμπαθούς Μάριο εμπνέει μόνο την σιγουριά ότι όπου νάναι θα κάνει τη συνήθη γκάφα του,ακόμα και στην καλή του μέρα.
Μάλλιασε η γλώσσα μας να τα λέμε,αλλά οι "αρμόδιοι" είναι μόνο για τις μεγάλες δηλώσεις...Από "τηγανίτα" λίγα πράγματα...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παδιά, τι φταίει ο προπονητής για τα ΑΤΟΜΙΚΑ ΛΑΘΗ των παικτών?

Όποιους και να βάλει λάθη θα γίνουν: Καντέ, Βύντρα, Σαριέγκι, Μουν, Σπυρόπουλος...

ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ!

Ξανθιώτης είπε...

Square, σωστά τα λες. Και τα έχουμε πει πολλές φορές δύο χρόνια τώρα. Άλλωστε ακόμη και η ίδια η διοίκηση το έχει πει. Ο Πατέρας ήθελε Χάμερ στην άμυνα ... ποιος λέτε να του αρνήθηκε να ξοδέψει λεφτά για να το πάρει; Μαντέψτε!

Ας δούμε πάντως και την καλή πλευρά του όλου θέματος: Στους ομίλους του Τσ. Λιγκ, με Γκαλίνοβιτς, Μουν, Βύντρα, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο πίσω, θα υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να σπάσουμε το ρεκόρ του γαύρου, το περίφημο 7-0.

Από την άλλη, το πρόβλημα τώρα είναι ότι και ο Σισέ θα το ρίξει στο φραπεδάκι και η ομάδα θα είναι πάλι της πλάκας. Από το Νοέμβριο θα έχουμε χάσει και πάλι το πρωτάθλημα...

Ξανθιώτης είπε...

MME: "Ικανοποιημένος από την εμφάνιση ο Πατέρας"

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=1043941&lngDtrID=246

Θα τους πάει βόλτα με το κότερο;

Greg είπε...

Εγώ θα κάνω πάλι την ίδια ερώτηση που κάω τον τεέυταίο καιρό και από ε΄δω. αλλά και σε όλες τις συζητήσεις μου με φίους βάζελους.

Εάν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος.

ΕΜΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ; Η΄ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ;;

ΕΑΝ ΜΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

Ξανθιώτης είπε...

Greg, τα βλέπουν αλλά δεν θέλουν να βάλουν λεφτά. Και τζάμπα αγοράζεις μόνο κάτι μελίσιδες που ούτε για τον πάγκο δεν κάνουν, άσε που θέλουν και μισθό. Σωστά ο προπονητής δεν θέλει άλλους τέτοιους, τι να τους κάνει;


Μην ανησυχείς όμως! Θα πάρουμε κεντρικό αμυντικό που κοστίζει 10 εκ. ευρώ αφού πουλήσουμε με 12 εκατομμύρια (τα 2 στην τσέπη) τους παρακάτω:

Βύντρα 2,5
Σαριέγκι 2,3
Καντέ 3,5
Μπιάρσμιρ 1,5
Μελίσσης 2

Ανώνυμος είπε...

Φάνηκε στο χειροκρότημα...
paovas.jpgΚαμιά φορά το κριτήριο του κόσμου θέλει χίλιους δημοσιογράφους και δύο χιλιάδες αναλυτές του καναπέως για πρωινό. Όποιος ήταν στο ΟΑΚΑ κατάλαβε.

Το χειροκρότημα 60.000 φίλων του Παναθηναϊκού στο τέλος του αγώνα προφανώς και δεν το… διέταξε κανείς. Όταν μάλιστα προέρχεται από την καρδιά ανθρώπων που έχουν δει ένα πρωτάθλημα τα τελευταία 13 χρόνια προφανώς και δε μπορεί να υποτιμηθεί αλλά να εκτιμηθεί περισσότερο από τη δική μας ανάλυση αλλά και όσων κριτικάρουν εκ του ασφαλούς με το αποτέλεσμα νέτο-σκέτο στα χέρια.

Λοιπόν, ποιο είναι το περίεργο που χρίζει επιστημονικής αναφοράς; Ότι η Ατλέτικο των 135 εκατομμυρίων ευρώ κέρδισε τον Παναθηναϊκό των 35 εκατομμυρίων ή αν ο Παναθηναϊκός των 35 εκατομμυρίων κέρδιζε την Ατλέτικο; Αν ήταν όλα τόσο απλά ώστε να εξαρτώνται από την αγορά ενός στόπερ, τότε γιατί όλοι φώναζαν «αχ και βαχ» όταν έγινε η κλήρωση που έφερνε τον Παναθηναϊκό αντίπαλο με την Ατλέτικο. Γιατί ο Τεν Κάτε έβριζε όταν άκουσε το όνομα των ροχιμπλάνκος να βγαίνει από την κληρωτίδα. Τώρα θα σας κάνουμε τη μεγάλη αποκάλυψη. Κρατηθείτε: Γιατί η Ατλέτικο έχει καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Έλαααααα…

Το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι; Κανένα γκολ της Ατλέτικο δεν προήλθε από λάθος κεντρικού αμυντικού. Στο πρώτο συνδυάστηκαν ο… διαιτητής με τον Μάτος, τον Φορλάν και τον Μάξι, στο δεύτερο κοιμήθηκε ο Μουν, στο τρίτο ο Σπυρόπουλος. Αλλά ακόμα κι έτσι ο Παναθηναϊκός μπορούσε και την ήττα να αποφύγει αλλά και να κυνηγήσει μία νίκη στο γκολ, που και πάλι θα ήταν περισσότερο γοήτρου.

Όλα τα γκολ όμως, και τα πέντε που σημειώθηκαν ήταν βγαλμένα από playstation. Εκπληκτικά, μοναδικά, άπιαστα. Ποιοι κεντρικοί αμυντικοί και κουραφέξαλα; Φυσικά και ο Μουν ήταν μαύρη τρύπα και χρεώνεται ο Τεν Κάτε και η διοίκηση την επιλογή να κατέβουν με τον Νοτιοαφρικανό βασικό δεξιό μπακ σε τόσο σπουδαία ματς.

Ο Πορτογάλος Σιμάο όμως, έχει χορέψει παίκτες τρεις κλάσεις ανώτερους από το… σκουτεράκι που λέγεται Μουν. Ο Αγουέρο έχει βγάλει στη… Συγγρού του παγκοσμίου ποδοσφαίρου τους καλύτερους αμυντικούς του πλανήτη και (αν και άφαντος επί 90 λεπτά) δεν θα έκανε μία ενέργεια παγκόσμιας κλάσης; Ο Φορλάν δαγκώνει γύρω από την περιοχή πιο συχνά κι από πιτ μπουλ. Αυτό το… απλό, αθώο πλασέ του Μάξι Ροντρίγκες με το μυτάκι το έχει κάνει άλλος παίκτης στην Ελλάδα; Για να είναι εκεί που είναι ο Αργεντίνος πουλήθηκε κοψοχρονιά ολόκληρος Γκαλέτι.

Διψάνε άραγε τόσο πολύ οι Έλληνες για αίμα; Μπα. Η σπάνια αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού που είδαν το σεντόνι να κουνιέται για πρώτη και τελευταία φορά φέτος στο ΟΑΚΑ δείχνει ότι αντιλαμβάνονται. Σκέπτονται. Δεν είναι πρόβατα. Επ, οι δικοί μας έπαιξαν καλή μπάλα. Την τσούλησαν, έβαλαν ωραία γκολ. Οι άλλοι όμως, είχαν τρεις-τέσσερις παικταράδες.

Δεν είναι και τόσο κακό καμιά φορά αντί να κυνηγάς χίμαιρες να παραδέχεσαι πως ο αντίπαλος είναι καλύτερος.

ΥΓ. Το πραγματικό… ταμείο των play offs του Champions League θα γίνει στις 31 Αυγούστου. Με τις μεταγραφές ολοκληρωμένες, έχοντας δει πού θα διατεθούν τα όποια χρήματα δαπανηθούν και το σημαντικότερο: Με τα αποτελέσματα των δύο πρώτων εξαιρετικά σημαντικών αγωνιστικών της Super League ανά χείρας…
Βασίλης Παπαθεοδώρου
Διαβάστε επίσης

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

Ξανθιώτης ΚΑ-ΛΟΟΟΟΟΟ....

Greg και εγώ με τη σειρά μου θα ρωτήσω, ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ?

Για φανταστείτε χθες να πήγαιναν μόνο 2000 (όσοι και οι αναγνώστες του γκοτζίλα).

Ο Silva ήταν λύση ανάγκης σε αυτή τη θέση και ίσως τον βόλεψε κιόλας επειδή είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΡΓΟΣ για το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Παρωχημένος ποδοσφαιριστής που σε ένα υγιή ΠΑΟ δε θα έπαιζε. Όπως και ο Σισέ. Άλλο παλτό και αυτός.

Γιοματάρης είπε...

Ανώνυμε ωραία η ανάλυση σου με την οποία συμφωνώ εκτός από ένα πράγμα.

Οι απαιτήσεις του κόσμου του ΠΑΟ φτάνουν μέχρι μια τιμητική ήττα από την Ατλέτικο και κάθε Ατλέτικο ή κάποιοι από εμάς προσδοκούμε σε κάτι καλύτερο και για αυτό ναι μεν χειροκροτούμε τους παίκτες που αντι να φάνε 7, έφαγαν μόνο 3, αλλά από την άλλη ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τη δημιουργία μιας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγάλης ομάδας που η οικογένεια Βαρδινογιάννη μας στέρησε.

Θα γίνουμε λοιπόν χειροκροτητές άμπαλων μόνο και μόνο επειδή φοράνε την πράσινη φανέλα ή θα πιέσουμε - όπως και με το συλλαλητήριο - να αλλάξει αυτή η άρρωστη κατάσταση?

Νομίζω πως η μπάλα είναι στο δικό μας γήπεδο πλέον.

Καθαρά και ξάστερα όσο και τα αστέρια του τσάμπιονς ληγκ που θα δούμε από την τηλεόραση.

Όσο marketvalue στα μούτρα μας και να μας ρίξουν.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

Squarelogic πολλά και αμίμητα τα λάθη του Τεν Κάτε στον ενάμιση χρόνο παρουσίας του στην ομάδα. Προσωπικά συντάσσομαι πλήρως με τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή που έβγαλε ποτέ ο ΠΑΟ, τον Μίμη Δομάζο.

Στο χθεσινό ματς του χρεώνω την επιλογή Μάτος, όταν το παιδί - εκτός από άρρωστος - είχε ΜΟΝΟ μία συμμετοχή και αυτή στο πρώτο φιλικό, τη μη χρησιμοποίηση του Λέτο από την αρχή (είδαμε στο 2ο ότι άλλαξε ουσιαστικά το παιχνίδι του ΠΑΟ), τη μη χρησιμοποίηση ενός πιο νορμάλ συστήματος με πιο επιθετικούς προσανατολισμούς μια και ήταν γνωστό ότι η Ατλέτικο μπροστά ήταν φωτιά και πίσω μάπα. Για μένα ΕΚΕΙ έπρεπε να χτυπήσει ο ΠΑΟ και όχι να παίξει με 4 αμυντικά χαφ και με γιόμες (συνήθης τρόπος ανάπτυξης μετά από 1,5 χρόνο). Έτσι και αλλιώς χαμένοι είμασταν. Ας παίζαμε μπάλα στα ίσα.

Ο άνθρωπος αυτός, όπως και οι άμπαλοι παίκτες του ΠΑΟ, ο τεχνικός διευθυντής και ο Πατέρας, πρέπει να απομακρυνθούν απλά και μόνο επειδή απέτυχαν. Όχι τώρα αλλά στο τέλος της σεζόν (με ενέργειες που φυσικά θα έχουν γίνει πολύ πιο πριν).

Επιστροφή στη ζοφερή ελληνική πραγματικότητα τώρα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

....επιπροσθέτως σε παραπέμπω στις δηλώσεις Κατσουράνη που ασκεί έμμεσα κριτική στον προπονητή του και στο λάθος στήσιμο της ομάδας.

Η διοίκηση του ΠΑΟ με τις λάθος επιλογές της ενίσχυσε ουσιαστικά τον Ολυμπιακό.

4 παίκτες ήταν η Ατλέτικο. Ο Φορλάν, ο Αγουέρο, ο Μάξι και ο Σιμάο. Τι έλεγε ο Βγενόπουλος? 4 παίκτες ΟΣΟ και να κοστιζουν για τη δημιουργία μιας πραγματικά μεγάλης ομάδας. ΠΟΙΟΣ έφερε αντίρρηση?

ΠΟΙΟΣ?

(και μετά φυσικά ποιός μαλάκας σύμπλευσε για άλλα συμφέροντα)

Αρκετά έπαιξαν με τις ψυχές μας.

ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Greg είπε...

Ξανθιώτη, συμφωνώ πολύ καλή κίνηση αλλά μη ξεχνάς ότι θα πουλήσουν και τον Μάντζιο και τον Τζιόλλη, άρα άλλα 5-6 μύρια στη καβάντζα για να πάρουμε καλύτερη ξεματιάστρα, που σύμφωνα με τον πρόδρα να ούμε είναι το μόνο που χρειάζεται ο ΠΑΟ μας.

Εμπρός όλοι να πείσουμε τη Κικίτσα τη ξεματιάστρα να έρθει στην ομάδα για να δούμε άσπρη μέρα.

Συγνώμη για την φαιδρή διάσταση που δίνω, αλλά δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπισθεί με σοβαρότητα η διαχείριση της ομάδας με τον τρόπο που γίνεται σήμερα.

Πιστεύω ότι κάθε οπαδός της ομάδας που να ξέρει έστω λίγη μπάλλα, και με στοιχειώδη μόρφωση θα έκανε πολύ καλύτερη διαχείριση τη τελευταία διετία με τα κεφάλαια ΠΟΥ ΛΕΝΕ ότι επενδύθηκαν.

Όσο για τη συμμετοχή του κόσμου, είναι απλό. Ο κόσμος του ΠΑΟ διψά για μπάλλα και ονειρεύεται την ομάδα του όπως ήταν παλία και δεν τρομάζει από γελοίους που θέλουν να παίζουν τους προέδρους και τους τεχνικούς διευθυντές.

Όλοι αυτοί οι Καραγκιόζηδες θα είναι, σύντομα εύχομαι, ένας απλός εφιάλτης στη μνήμη των οπαδών του ΠΑΟ και αυτοί θα είναι πρόεδροι στην Αγία Ελεούσα (και αυτό πολύ τους είναι).

Είναι απλοί αλήτες και έμποροι ονείρων. Δεν αξίζει ούτε να τους φτύσουμε γιατί εμείς θα είμαστε κοντά στον ΠΑΟ μας, όταν αυτοί δεν θα τολμούν να περάσουν ούτε έξω από το γήπεδο.

Νεόπλουτοι, που να προβάλουν ότι έχουν κόττερα (σαν σήμα κατατεθέν της προσωπικότητας τους) και άλλα τέτοια φροούτα, δεν χωρούν στον ΠΑΟ, ας πάνε στη Γαβριέλλα, για εκεί καλοί είναι, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΔΑΣ.

Αυτή τη στιγμή στο ραδιόφωνο ακούω τον θλιβερό Κοντό να προσπαθεί να απαξιώσει το αλάνι και τρελαίνομαι.

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ και κλείστε τη πόρτα φεύγοντας.

squarelogic είπε...

Όπως ήτα;ν αναμενόμενο δικαιώθηκαν τα τελευταία μου ποστ.Και στην πολυμετοχική εποχή το ψάρι βρωμά απ το κεφάλι,για πιο σύνθετους πλέον λόγους...Ο Πατέρας είναι ένας γραφικός λεβέντης(για να μη βάλω και 2ο συνθετικό στη λέξη...)που νομίζει οτι είναι κάτι μεγαλύτερο απ'οτι πραγματικά είναι,ο Αντωνίου απλά είναι ανίκανος και ο 10 Κάτε,γοητευτικός αλλά αλλοπρόσαλλος.
Αλλαγές τώρα δεν έχουν νόημα,αλλά μια και φέτος κλείνει η
2ετία του Βγενόπουλου καιρός να ετοιμάζουν τη διάδοχη κατάσταση σε όλα τα επίπεδα.
Αν μπορέσει ο Θανάσαρος να μεταφέρει το knowhow του μπάσκετ στη διαχείρηση του ποδοσφαιρ.τμήματος και περάσει η γραμμή Βγενόπουλου για το μπάτζετ,τότε ίσως δούμε άσπρη μέρα.
Σωστά επεσήμανε ο φίλος οτι την διαφορά ουσιαστικά την έκανε η 3άδα-φωτιά μπροστά(Φορλάν-Κουν-Μάξι).

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον τιτάνιο άθλο της αγαπημένης μου εταιρίας στην Υπερδνειστερία, αν μου επιτρέπεται να διακόψω το σεμινάριο κοινωνικής ψυχολογίας (πιο σοφιστικέ από τα περισσότερα άλλα πράσινα σάιτ) για να θέσω ένα ερώτημα χρηματοοικονομικής φύσεως: Με εκείνο το περίφημο σχέδιο οικονομικής εξουθένωσης του Ολυμπιακού που διακινούσαν κάποιοι συντάκτες της σελίδας σας έχουμε κανένα νεότερο; Ή μήπως μετατράπηκε σε χορηγικό πρόγραμμα; (έστω έμμεσο, οι άμεσες χορηγίες πήγαν στο Δικέφαλο λαϊκής βάσης της φτωχομάνας)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

Greg said: "Όλοι αυτοί οι Καραγκιόζηδες θα είναι, σύντομα εύχομαι, ένας απλός εφιάλτης στη μνήμη των οπαδών του ΠΑΟ και αυτοί θα είναι πρόεδροι στην Αγία Ελεούσα (και αυτό πολύ τους είναι)."

Και πως θα γίνει αυτό βρε αδελφέ? Πηγαίνοντας 60.000 στο γήπεδο? ΟΛΟΙ (εξαιρούνται οι 2000 του ντέρμπυ) βλέπουμε ότι η ομάδα νοσεί ΣΕ ΟΛΑ τα επίπεδα. Και αντί να ξεκινήσουμε εμπάργκο τους επιβραβεύουμε?

Σωστά τα λέτε οι περισσότεροι, αλλά δε διαβάζω προτάσεις αντίδρασης.

Έτσι θα μείνουμε?

Ή θα περιμένουμε τον νέο Βγενόπουλο για να βγούμε στους δρόμους? Δε μπορούμε να αντιδράσουμε μόνοι μας? Τι φοβόσαστε? Διαχειριστές χρημάτων είναι όπως έλεγε κάποιος από εσάς εδώ μέσα. Δεν είναι επενδυτές.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

Greg είπε...

Ωραία λοιπόν "Μαύρη είναι κλπ", τι πρέπει να κάνουμε; Από την ώρα που τα αδέλφια έχουν συμβιβασθεί με την κατάσταση, ο Βγενό, όπως ήλθε έτσι και έφυγε σε ποιόν να βασισθούμε για την αλλαγή πορείας;

Μόνη ελπίδα είναι ο επόμενος απόλυτος εξευτελισμός της ομάδας (π.χ. ήττα στον Εργοτέλη) για να περιμένουμε να ξημερώσει καλύτερη ημέρα.

Δυστυχώς τείνουμε στην αυτομαστίγωση για να απελευθερωθούμε από τους εφιάλτες.

Μόνον εξωγενείς παράγοντες μπορούν πλέον να επισπέυσουν τις προσδοκώμενες εξελίξεις. Ο κόσμος του ΠΑΟ δεν νομίζω να αντέξει άλλες κινητοποιήσεις.

Οι διοικούντες προτιμούν να επενδύουν στην ντιρεκτίβα (ραδιοσχολιαστές, τηλεσχολιαστές, δημοσιγράφοι κλπ) - κοστίζει λιγότερο, παρά στην ομάδα.

Ας ελπίσουμε στον από μηχανής Θεό λοιπόν.

squarelogic είπε...

@ανώνυμο γαύρο με χιούμορ
σωστά έγραψες.Το γυρίσαμε σε χορηγία αριστ.χαφ για σας.Οι πολυμετοχικοι φίλε μου είναι large,όχι σαν τον δικό σας μοναχοφάη.

Greg
όχι και σύ με το όραμα εξαθλίωσης της ομάδας μην τυχόν κι αποφασίσουν να πουλήσουν οι Καβουρογιάνννηδες.
Γιατί,συγκεντρώσεις πίεσης και διαμαρτυρίας έξω απ την ΠΑΕ,αποκλείεται να τους αφυπνίσουν τον κοιμισμένο τους εγωισμό?(μιλώ για τους άλλους μεγαλομετόχους).

Εντάξει παιδιά,χάσαμε λογικά από μια καλύτερη ομάδα,προερχόμενη από ενα ασύγκριτα καλύτερο πρωτάθλημα.
Η πικρία οφείλεται στο οτι η ήττα προήρθε κατά βάση από ατομικά λάθη σε θέσεις με πρόβλημα γνωστλο σε όοοοοολους πλην των αρμοδίων.
Αυτό δεν πρέπει να μας κάνει ν'απαξιώσουμε τα καλά που έχουμε.Διαβάζω ήδη για τον "πρώην παίκτη Σισέ" και τα παίρνω.Ο κλασικός Ελληνας μηδενιστής...αφού χθες ακόμα κι ο Ζιλμπέρτο έκανε τους τηλεεπικριτές του να καταπιούν την γλώσσα τους.Να δω που θα κρυφτούν κάποιοι όταν βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί ο Σισέ...Διότι το πρόβλημα του είναι οτι τον παίζουν λάθος και αυτό επιτείνει το άγχος του για το πότε θα σκοράρει.
Υπάρχουν 10 μέρες ακόμη και ειλικρινά εύχομαι να ξεμπουκώσουν τα μυαλά των υπευθύνων.Αν και ο απαισιόδοξος square μου λέει οτι το πολύ-πολύ να δούμε τον ανέτοιμο Γιούρκα που θάχει ρίξει εν τω μεταξύ κάπως το τουπέ του.

Παναθηναϊκός και τέζα όλοι είπε...

ΞΕΣΠΑΘΩΣΑΝ ΤΑ ΜΙΖΕΡΟΠΑΙΔΑ!

Μια ερώτηση: τι μπορεί να συμβεί ώστε ο Παναθηναϊκός που είδαμε χτες χάσει το πρωτάθλημα από τον ΟΣΦΠ που είδαμε προχτες ή από τους ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ που βλέπουμε τώρα;

ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

ΠΑΟ ΓΕΡΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!

GREEN FAN είπε...

Η "ΠΡΑΣΙΝΗ" (ΓΥΜΝΟΣ...) ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ Η ΠΑΕ ΠΑΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

xasame apo mia omada 260ek eurw nomizw oti prepei na skeftomaste ligo prin milame. den xasame oute apo ton ergoteli oute ap tin basloui oute ap tin serif... ama sinexisoume ton arnitismo tha xasoume kai ap ton ergoteli omws...

squarelogic είπε...

Να και οι παρενέργειες της ήττας...
"Ο Ολλανδός τεχνικός φώναξε τον διεθνή μπακ, όπως και τον Μουν, και σε κατ’ ιδίαν συζήτηση τους έκανε παρατηρήσεις, σε έντονο ύφος, για τα λάθη που έκαναν χθες. Από την αντίδραση του Σπυρόπουλου, που εξοργίστηκε και φώναζε σε έξαλλη κατάσταση «εμένα δεν θα μου μιλάς έτσι», φαίνεται πως ίσως ο Τεν Κάτε χρησιμοποίησε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς! Μάλιστα, ο Ολλανδός, απάντησε άμεσα στις φωνές του Σπυρόπουλου, βρίζοντάς τον στα αγγλικά! Ο Έλληνας αμυντικός απάντησε με τον ίδιο τρόπο, λέγοντας και στα ελληνικά κάποια «γαλλική» και χρειάστηκε η επέμβαση του Μουν για να τραβήξει τον συμπαίκτη του και να τον ηρεμήσει"

Ψυχραιμία ρε παιδιά,απ την Ατλέτικο χάσαμε,όχι απ την Βασλούι!Κι αυτός ο Τεν Κάτε,ότι μπορεί κάνει να μην προλάβει την παρέλαση.

Ανώνυμος είπε...

kala re ten kate den tsakwnese kai me ton buntra ton kante kai ton galinovic mipos klithoun se kamia apologia kai lisoun ta simbolaia tous gt allos tropos gia na apomakrunthoun autoi oi pextes mallon den iparxi... o ten kate katalabeni oti den eisakougete ap tin dioikisi kai eixe to diko tu ksespasma stous 'ftextes' tis xtesinis ittas....

Ξανθιώτης είπε...

Η διοίκηση λέει για το πόσο κοστίζει η ομάδα της Ατλέτικο. Σωστό βέβαια.

Η Σπάρτα που μας έριξε και αυτή τρία, πόσο κοστίζει;

Το ρόστερ του γαύρου πόσο κοστίζει; Ο οποίος γαύρος να θυμίσω ότι πούλησε ένα παίκτη, τον Καστίγιο, περισσότερο απ' όσο ξεπούλησαν οι δικοί μας όλη την ενδεκάδα της Ριζούπολης που μετά πήρε το Ευρώ!

Απλώς είναι ανίκανοι. Τόσο μπορούν, τόσο κάνουν. Και έχουν και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, παρότι αποτυγχάνουν συνεχώς!

Όσο τις μετοχές τις έχει ο Τζίγγερ δεν πρόκειται να υπάρξει προκοπή, τις ίδιες σαχλαμάρες θα βλέπουμε ξανά και ξανά. Πιθανόν να διώξει κάποια στιγμή τον 10κατε, τον Αντωνίου και τον Πατέρα. Και τι έγινε; Αυτούς που θα φέρει στη θέση τους θα είναι το ίδιο ανίκανοι. Και το χειρότερο, θα τους χαντακώνει αγοράζοντας και πουλώντας άλλα αντι άλλων. Αν ο επικεφαλής είναι ανίκανος δεν υπάρχει ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

file mu pistepse me to 99% twn panathinaikwn tha thelan na poulisei i oikogeneia oles tis tis metoxes gia na parei tin pae epitelous kapoios pou tha balei ta pragmata ston swsto dromo. i anikani oigeneia bebea den nomizw na exi kamia diathesi na poulisei to 53% pou tis apemine. to silalitirio gia mena den ekane tpt opws pola atoma pistevoun. apla i oigeneia brike ena patima na kratisei ligoteres metoxes kai na mas kanei na rixnoume to fteksimo se olous kai oxi mono se auti.ti 53% ti 100% to idio pragma ine.ton panathinaiko twn oneirwn mas tha argisoume eti fwtos na ton doume.pio pithano ine na poulisei o praktoras tin gabriella para i oikogeneia ton panathinaiko...

Greg είπε...

Το πρόβλημα φίλε Square δεν είναι ότι χάσαμε από μία απείρως καλύτερη ομάδα που δρέπει τους καρπούς μακροπρόθεσμων προγραμματισμών και αντίστοιχων επενδύσεων ουσίας. Τα πρόβληματα είναι πολύ μεγάλα και έχουνν ως εξής:

- Η ομάδα στερείται παντελώς τεχνικής ηγεσίας. Ο μολούκος απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δεν έχει επιβληθεί με τις γνώσεις του και την προπονητική του επάρκεια στην ομάδα, με συνέπεια να προσπαθεί να επιβληθεί με φωνές και βρίζοντας τους παίκτες.

- Η διοίκηση, με επικεφαλής έναν περιορισμένης προσωπικότητας υπερφύαλο, επιδειξία νεόπλουτο, αδαή στα ποδοσφαιρικά, δεν έχει πλάνο και προγραμματισμό. Από πέρυσι έλεγαν ότι θα πάρουν Φερράρι και Χάμμερ. Εντάξει μιά Φερράρι, ας πούμε ότι την πήραν. πού είναι το Χάμμερ; Φεύγει ο μετριότατος Νίλσεν και αντικαθίσταται από τον γραφικό Μουν, που λογικά δεν χωρά στο ρόστερ καμιάς ομάδας Α και Β' Εθνικής. Έχουν έναν ασταθέστατο τερματοφύλακα και αδιαφορούν για την κάλυψη της θέσης αυτής ΑΜΕΣΑ.

- Στην όλη ιστορία εμπλέκεται και ο πονηρούλης Αντωνίου, ο οποίος κερδίζει καλά χρήματα άμεσα και έμμεσα (ποιός θα έπαιρνε τον Καντέ με 700.000 το χρόνο χωρίς ίδιον όφελος; Ποιός θα έλεγε ότι ο Μελίσσης είναι 10 φορές καλύτερος από τους Αργεντινούς που θα έπειρναν πέρυσι; Ποιός θα έχανε τον Μέλμπεργκ, μόνον και μόνον επειδή δεν θα υπήρχε προσωπικό κέρδος; Κάνουμε τα χατήρια της διοίκησης και μας αφήνουν και να τσαλαβουτάμε.

- Η ανυπαρξία των άλλων μετόχων. Ας εκπίσουμε ότι η σημερινή στάση της Πράσινης είναι προάγγελος εξελίξεων ή έστω δυναμικής επανόδου των Γιαννακόπουλων στο προσκήνιο. Δεν είναι δυνατόν αυτοί οι βαμμένοι Πανάθες να είναι ικανοποιημένοι από την υπάρχουσα κατάσταση στην ομάδα. Γνωρίζοντας, όπως και όλοι όσοι παρακολουθούν τον ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια, την ιδιοσυγκρασία τους πρέπει να είναι εκτός εαυτού.

Αυτά είναι μερικά από τα προβλήματα που γεννούν αυτοκαταστροφικ'ες τάσεις (ήττα από Εργοτέλη) μήπως και ενεργοποιηθούν συνειδήσεις, γλυτώσουμε από το Τρίο Στούτζες (πρόεδρας, μολούκος, τηλεσχολιαστής) ΕΓΚΑΙΡΑ και σωθεί η χρονιά.

Ανώνυμος είπε...

kala ti ftaiei o proponitis gia tin opiadipote gimnia tis omadas; autous tus podosfairistes exi autous bazei na peksoun. to oti den tu piran hummer opws o idios ithele i oti to monadiko deksi mpak pou diathetei einai o ampalos moon tha ta ksexasoume kai tha poume oti o ten-kate ine asxetos; diladi an feris ton arsen benger paradigmatos xari tha kanei tin omada arsenal i mipos tha ginei paixtaras o moon kai o galinovic oliber kan; gia to mono pragma pou euthinete o ollandos einai oti exi ginei sir man tis dioikisis kai fobate min xasei ti dulia tu. an ine dinaton les kai exi anagi kai autos xrimata... ta fantastic player kante kai alles teties grafikotites kai ilithiotites tis leei gia na diksei oti den ine disarestimenos... den nomizw na einai ilithios o ollandos.. exoume allaksei 30 proponites mesa se 10 xronia epitelous katalabete oti den ftene oi proponites mono alla olo to sapio sistima pou trwei tis psixes mas tosa xronia...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

Greg έχουν κατά καιρούς προτείνει ωραίες ιδέες κάποιοι από τους συμμετέχοντες στο παρών blog για το τι αντίδραση πρέπει να ασκήσει ο κόσμος του ΠΑΟ. Ο ΠΑΟ ανήκει στον κόσμο του και όχι στους επιχειρηματίες που τον διοικούν όπως τον διοικούν.

Ο Τεν Κάτε συνεχίζει το καταστροφικό του έργο. Δεν είναι αντίδραση αυτή μία μέρα μετά το ματς με την Ατλέτικο, ούτε συμπεριφορά απέναντι σε έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή (άκου "fuck off"...δε γίνονται αυτά τα πράγματα). Έναν καλό μπακ έχουμε θα τον χάσουμε και αυτόν εκτός και αν μας κάνει τη χάρη ο Εργοτέλης και τελειώσουμε μια ώρα αρχίτερα από τον Ολλανδό. Φαίνεται πάντως ότι δε θα αντέξει πολύ.

Εντάξει εμείς ως φίλαθλοι είμαστε άμπαλοι, αλλά τόσο τα αποτελέσματα, όσο η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, όσο ότι έκανε καριέρα ως βοηθός, όσο και το γεγονός ότι τον αμφισβητούν άτομα του διαμετρήματος ενός Δομάζου και ενός Ζάετς καθώς και νυν ποδοσφαιριστές του συλλόγου (Καραγκούνης πέρισυ, Κατσουράνης φέτος κλπ κλπ) ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

Σίγουρα δε φταίει μόνο αυτός. Είπαμε να φύγει μαζί με Πατέρα και Αντωνίου. ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Και φυσικά να βρεθεί ένας τρόπος να απεδεσμευτούμε από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Έχουμε δουλειά ΠΟΛΥ.

Αν αγαπάμε την ομάδα. Γιατί αγάπη δε σημαίνει τυφλή υποταγή. Σημαίνει και κριτική. Σημαίνει και παίρνω την κατάσταση στα χέρια μου όταν δεν εμπιστεύομαι ΑΥΤΟΥΣ που την έχουν προσωρινά στα δικά τους.

Είναι απλά πράγματα βρε παιδιά.

Υ.Γ. Κάποιος μίλησε για ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Δεν περίμενα τα σημερινά αποτελέσματα για να μάθω το χαμηλό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟ πρέπει να ξεφύγει από τη μιζέρια τόσο του εγχώριου πρωταθλήματος όσο και αυτών που τη δημιουργούν. Και μη ψάχνετε ανάμεσα στους φιλάθλους τους ενόχους.

Ανώνυμος είπε...

kai ti na kanoume diladi na paroume ta maxeria kai na pame na psaksoume tin oikogeneia gia na tin afanisoume ap ton xarti; giati egw den nomizw oti me silalitiria 40.000 atomwn ginete na allaksei kati otan diakibebonte tosa simferonta stin pwlisi enos silogou i oikogeneia den tha asxolithei kan me to gegonos oti 40.000 atoma ksanabgikan stus dromous. apoxi ap to gipedo; terastia malakia.... ektos tou oti tha brethoun na pigenoun panta girw sta 5.000 oikogeneiarxes kai oti allo thelete i oikogeneia den exi kan anagi ta esoda... to poli poli na dinei gia metagrafes sinolo 2ek eurw opws ekane oles tis proigoumenes xronies kai na min xalaei tin zaxarenia tis pou den tha exi esoda apo eisitiria. siga min exi anagi o bardinogiannis apo ta posa isitiria tha poulithoun... gia auto as afisoume ta laika dikastiria kai tis diabouleuseis kai as pigenoume sto gipedo gia tis dikes mas idees kai idanika kai as min doume pote ton panathinaiko opws ton oneireuomaste. EGW THA S AGAPW KAI MIN SE NIAZEI... PAO I THANATOS...

Ανώνυμος είπε...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βέλιμιρ Ζάετς στον «Sentra 103,3»:

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Νομίζω ότι αυτό που μετρά είναι ότι στάθηκε στον Παναθηναϊκό ο κόσμος. Eδειξε πόσο αγαπά την ομάδα του. Βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση. Όμως ήταν καλό δείγμα. Ο κόσμος θέλει να δει προσπάθεια από παίκτες και μετά να κάνει αυτό που έκανε μετά το τέλος του αγώνα.

Για τη γεύση που του άφησε ο χθεσινός αγώνας

Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με τρόπο που έπαιξε ο Παναθηναϊκός. Είχαμε χάσει το κέντρο που είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Η Ατλέτικο ήταν πολύ καλύτερη στο κέντρο. Εμείς προσπαθήσαμε με μπαλιές από πίσω να βρούμε τον Σαλπιγγίδη ή τον Σισέ. Ομως αυτό δεν αρκεί. Σίγουρα έγιναν λάθη από τους τεχνικούς του ΠΑΟ.

Μπορεί να φοβάσαι μια ομάδα αλλά αν παίζεις με τρία στόπερ δεν μπορεί να πετύχεις πολλά πράγματα. Είναι ένα τρόπος να κλείνεις το παιχνίδι πιο εύκολα αλλά γίνεται μετά χαμός στις άλλες γραμμές. Κερδίζεις την άμυνα αλλά δεν έχεις κέντρο.

Ξέρουμε ότι η ομάδα χτίζεται από την άμυνα, τα θεμέλια δηλαδή και όχι από τον... όροφο όπως έκανε φέτος ο Παναθηναϊκός. Γι' αυτό βγαίνουν προβλήματα.

Για τις κινήσεις του Χενκ Τεν Κάτε

Ολοι μπορεί βέβαια να είμαστε έξυπνοι μετά το ματς. Ο Τεν Κάτε έκανε μια προσπάθεια που την κρίνουμε τώρα. Πάντως δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος γι' αυτό το στιλ παιχνιδιού. Νομίζω και με την Ιντερ εκτός παίξαμε έτσι αλλά άλλο Ιντερ εκτός άλλο ένας εντός έδρας αγώνας με τον κόσμο που βοήθησε πολύ.
Είναι θέμα στρατηγικής που αφορά τον προπονητή που πρέπει να κρίνει. Αυτό ξέρει την φόρμα παικτών του αλλά και αυτών άλλης ομάδας. Όταν έχεις ένα δίδυμο στόπερ που δυσκολεύονται στο δύο εναντίον δύο θέλεις σίγουρα τη βοήθεια του αμυντικού χαφ. Θεώρησε ότι δεν έχει κατάλληλους για τις θέσεις αυτές και άλλαξε σύστημα.

Ανώνυμος είπε...

Για την Ατλέτικο

Την Ατλέτικο δεν την είδα όπως περίμενα. Ειδικά ο Αγουέρο παρά το τέλειο γκολ που πέτυχε δεν έδειξε αυτά που έδειξε στο ματς της Αργεντινής με τη Ρωσίας.

Για τις δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη

Νομίζω ότι ένας παίκτης έχει δικαίωμα να μιλήσει αλλά όχι επίσημα εναντίον του προπονητή του. Είμαστε μια ομάδα και αυτός που πρέπει να μιλά είναι ο προπονητής.

Σε μια πειθαρχημένη ομάδα δεν πρέπει να γίνονται αυτά. Είναι υπερβολικό και δεν του δίνω το δικαίωμα. Είναι απαράδεκτο.

Για τον τρόπο με τον οποίο παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες. Δεν θέλω να χωρίζω την ομάδα σε δύο πλευρές. Σε μια ομάδα πρέπει να λειτουργούν όλοι μαζί. Αν δεν έχεις και καλή άμυνα και καλή επίθεση, τίποτα δεν λειτουργεί σωστά.

Αν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες θα πρέπει να πούμε ότι ούτε Σισέ έχει κάνει πολλά για έναν παίκτη που πλήρωσε οκτώ εκατομμύρια. Είναι και θέμα δουλειάς. Δεν παίρνεις πάντα έτοιμους παίκτες.

Νομίζω αυτό λείπει. Δεν προσπαθούμε να κυκλοφορούμε τη μπάλα. Περισσότερο αυτό με ενοχλεί. Μένουμε σε ατομικές προσπάθειες του Καραγκούνη, του Σαλπιγγίδη του Λέτο και δεν παίζουμε σαν ομάδα.

Για τον Μάριο Γκαλίνοβιτς

Ο Γκαλίνοβιτς ήρθε ελεύθερος στον Παναθηναϊκό. Τον έφερα εγώ. Δεν έπαιξε τρομερά αλλά σίγουρα υπάρχουν και καλύτεροι τερματοφύλακες.

Είναι τέσσερα χρόνια και αν δεν ήταν αρκετά καλά έπρεπε να πάρουν κι άλλον. Γιατί όχι άλλωστε. Το μπάτζετ που έχει φέτος ο Παναθηναϊκός αλλά και πέρυσι είναι τεράστιο. Επρεπε να έχουν κάνει πολύ καλύτερη ομάδα.

Για τον Μπράις Μουν

Ατυχία ήταν η περιπέτεια του Μουν. Είναι παίκτης που έδειξε ότι παίζει καλά σε αυτή τη θέση του. Ειδικά στα επιθετικά του καθήκοντα.
Ως δεξί μπακ υπάρχουν σίγουρα καλύτεροι. Αλλά δεν μπορεί να αλλάξεις και σε δύο χρόνια όλη την ομάδα.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα

Είμαι Παναθηναϊκός. Να μην πω από τότε που γεννήθηκα. Είμαι όμως Ολυμπιακός όταν παίζει έξω. Πιστεύω ότι φέτος ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Παρόλο που ο Ολυμπιακός ίσως κάνει μεταγραφή. Εχει προβλήματα από αριστερά.

Εχει και στην επίθεση. Εχει τον Μητρογλου αλλά ο Ντιόγκο δεν είναι κλασικός σέντερ φορ. Αν πάρει έναν παίκτη μπροστά θα έχει κάποιο αβαντάζ αλλά η δίψα του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη.

Για μένα είναι δύσκολο να πω ποιος έχει καλύτερο υλικό. Ο Ολυμπιακός άλλαξε λιγότερο. Πήρε έναν καλό στόπερ, τον Μέλμπεργκ, έναν καλό Ιταλό στο κέντρο τον Μαρέσκα, δεν πήρε όμως έναν παίκτη που να είναι ηγέτης. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει έναν Καραγκούνη. Ο Ντουντού δεν μπορεί να είναι ηγέτης γιατί δεν είναι Ελληνας.

Νομίζω ότι θα γίνει μια μεγάλη μάχη. Μην ξεχάσουμε ότι και ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι πολύ καλός φέτος. Η ΑΕΚ δυστυχώς, παρ' ότι μου άρεσε ως ομάδα με Μπάγεβιτς -προσπαθούν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα, όμως έχουν πολλά προβλήματα. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά θα είναι και πάλι μάχη για δύο το πρωτάθλημα.

Για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη

Αν είναι ο Γιούρκας αυτός που ήταν πριν φύγει έξω, δυνατός, κεφάτος, αν έχει όρεξη για ποδόσφαιρο, ναι.
Θέλει μια ευκαιρία. Αν είναι πολύ σοβαρός. Μπορεί να παίξει καλά αλλά θέλει δουλειά. Είναι βέβαια ένα ρίσκο και ξέρεις τα προσόντα του. Αρκεί να είναι υγιής και κυρίως στο κεφάλι.

Για τον Σωτήρη Κυργιάκο

Για τον Κυργιάκο είχε δείξει ενδιαφέρον η Λίβερπουλ πριν πάει στους Ρέιντζερς. Τότε ο Ρίκι Πέρι ήταν γενικός αρχηγός και με ρώτησε. Ταιριάζει με το αγγλικό στιλ.

Εχει προσόντα στο ψηλό παιχνίδι, έχει πάθος, δύναμη. Μπορεί κάποια στιγμή να πάρει και θέση βασικού στο Λίβερπουλ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός μπορεί να διαφωνήσει με τον Ζέκο?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

Δεν είπα να χρησιμοποιήσουμε βία.

Γιατί απαξιώνεις τόσο πολύ το συλλαλητήριο ή την αποχή?

Γενικά απαξιώνεις κάθε μορφή κινητοποίησης?

Δεν έχεις δίκιο. Οι κινητοποιήσεις κοινωνικών μαζών έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο παρελθόν την ίδια στιγμή που κάποιοι πιθανότατα θα το θεωρούσαν χαμένο κόπο. Αραχτός στην πολυθρόνα σου δε θα δεις καλύτερο ΠΑΟ.

ΠΑΟ ή Θάνατος και τα μυαλά στο μίξερ έτσι?

Αλλά μη βγεις να κλάψεις σε καμιά σφαλιάρα γιατί είσαι συνυπεύθυνος της κατάντιας.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

Λέμε δεν έχουμε τερματοφύλακα, λέτε καλός ο γκαλίνοβιτς.

Λέμε δεν έχουμε δεξί μπακ, λέτε καλός ο Μουν.

Λέμε δεν έχουμε ΔΥΟ σέντερ μπακ, εσείς λέτε θέλουμε τον παρτενέρ του Βύντρα.

Λέμε δεν έχουμε δεξί χαφ μια και εκεί παίζουν ο.....Σισέ και ο.....Σαλπιγγίδης, λέτε είμαστε πλήρεις.

Ε τότε αναγκαζόμαστε να σας πούμε ΜΑΛΑΚΕΣ.

Υ.Γ. Που΄ναι οι δύο γνωστοί παπάρες του blog? O Τζόνυ Τουρτούρας και ο άλλος ο γκοτζίλας ο Μιχάλης ή κατά κόσμο Παππάς για να μας κάνουν τα τρία, δύο και το άσπρο, πράσινο? ΟΕΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγαλύτερος Έλληνας Ποδοσφαιριστής, ένας Παναθηναικός με το Π κεφαλαίο, δήλωσε:

"Ο Μίμης Δομάζος ξέσπασε με δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο "στρατηγός" του Παναθηναϊκού τα έβαλε με τον προπονητή των "πρασίνων" χρεώνοντάς του ουσιαστικά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβαλε τον Μάτος. Επίσης ο Χριστοδουλόπουλος είχε να παίξει δύο μήνες ενώ δεν έβαλε τον Νίνη. Δεν είναι προπονητής αυτός.

Ο Πατέρας λέει ότι ο Μουν είναι το καλύτερο δεξί μπακ στον κόσμο. Γιατί δεν παίρνουν το Σεϊταρίδη; Γιατί δεν πήραν τον Κυργιάκο που τους είπα;", είπε χαρακτηριστικα ο παλαίμαχος άσος του "τριφυλλιού"

Ποιός μπορεί να το αδικήσει και αυτόν?

Μόνο οι ξερόλες πράσινοι τυφλοί οπαδοί.

ΟΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

apo oti fainetai an ta dika mu muala ine sto mikser ta dika su exun ginei marmelada.... egw den eipa oti ime euxaristimenos me auto pou blepw alla oute foraw paropides se orismenes themata kai fusika den eimai oneiropolos i romantikos na pistevw se epanastaseis i se paramithia me neraides kakous lukous kai prigipes... se ti epoxi zeis alitheia; ta nea paidia den exoun idea gia to ti ine o panathinaikos kai agnooun tin istoria tou plirws.antitheta tha mporousan na skotosoun an o mpampas den tus parei kenourio seat i bmw cabrio.... ego parolauta imuna sto silalitirio persi kai oi agwnes pou exo dei sto gipedo ine anarithmitoi.. ara mallon aloi zestenoun tis poluthrones kai prospathoun apla na prokalesoun entupwseis...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

Συλλαλητήριο λέω εγώ, μαχαίρια μου λες εσύ.

Αποχή λέω εγώ, επανάσταση μου λες εσύ.

???????????????????

Τι πίνεις και δε μας δίνεις?

Και για να συννενοηθούμε ποιά είναι η δική σου πρόταση. Τυφλή υποταγή, στη φανέλα και καθόλου κριτική και αν φτιάξουμε ομάδα φτιάξαμε, ε αν δε φτιάξουμε ΠΟΤΕ, τι με νοιάζει, εγώ είμαι ΠΑΟ και να με γαμάνε έχω συνηθίσει?

Greg είπε...

Ναι εντάξει αποχή. Πως θα πείσεις τον διψασμένο για μπάλλα φίλαθλο να μην πάει στο γήπεδο;

Η αποχή δεν επιβάλλεται. Είναι συνέπεια των κακών αποτελεσμάτων και της απογοήτευσης των φιλάθλων.

"Μαύρη κλπ" πουθενά δε λέω ότι ο ΠΑΟ ανήκει στους επιχειρηματίες που τον διοικούν. Αλλά αυτοί έχουν την κεφαλαιακή δυνατότητα να παρεμβαίνουν και να αλλάζουν τη πορεία του συλλόγου.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ προσπαθούν να συγκεντρώσουν κεφάλαια για εξαγορά της ομάδας και δεν μπορούν. Και μιλάμε για ομάδα με περισσότερους φλάθλους από τον ΠΑΟ και σε μία χώρα με οικονομική ανάπτυξη πολύ καλύτερη από τη δική μας.

Μπορούμε εμείς να κάνουμε το ίδιο;

Τι κεφάλαιο είναι δυνατόν να συγκεντρωθεί για να πάρουμε οι φίλαθλοι τη διοίκηση; Μόνον έτσι θα εξαναγκασθεί σε πώληση η οικογένεια.

Λοπόν σας ρωτώ όλους ΜΠΟΡΟΥΜΕ;

Σε μιά ισχνή οικονομική περίοδο, ΜΠΟΡΟΥΜΕ; Κάτι παρεμφερές έκανε και ο Άρης και τηρουμένων των αναλογιών πέτυχε. Εμείς ΜΠΟΡΟΥΜΕ;

Αυτή η κίνηση είναι η μοναδική λύση του προβλήματος. Μιά ΠΕΚ λαϊκής βάσης δηλαδή. ΜΠΟΡΟΥΜΕ;

Η οικογένεια καταλαβαίνει μόνον από χρήματα και από τίποτε άλλο. Εάν της προσφέρεις εν μέσω οπαδικής πίεσης 120 - 150 μύρια θα πουλήσει το ποσοστό της και το πρόζεκτ του γηπέδου. ΜΠΟΡΟΥΜΕ;

Υπάρχουν 200.000 πανάθες που να επενδύσουν από το υστέρημά τους ή από το πλεονασμά τους € 1.000 ο καθένας, με οψιόν άλλα 500 για τον επόεμνο χρόνο, να βγάλουμε μιά σωστή διοίκηση και να πάμε μπροστά, όοπως η Μπάρτσα; ΜΠΟΡΟΥΜΕ;

Εάν ναι, ιδού πεδίον δόξας λαμπρόν, εάν όχι, μη μιλάμε για επαναστάσεις. Την εποχή του faxebook, δεν καταλαμβάννται τα ανάκτορα κι δεν γίνεται ο ΠΑΟ σοβιέτ.

Απαντήστε μου λοιπόν ΜΠΟΡΟΥΜΕ;

Εάν πιστεύετε ότι μπορούμε ας ξεκινήσουμε ιά συζήτηση για το θέμα ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

greg makari na mporouse na ginei kati tetio.pistevw sigoura iparxun 200.000 panathinaikoi pou tha ebazan 1.000 eurw kai orismenoi akoma perisotera. to thema ine oti i skepsi gia kati tetio apo tin pragmatopiisi tu apexoun poli distixws. pistevw oti o bgenopoulos tha ekane enan pragmatika megalo panathinaiko an eperne sta xeria tu tis metoxes tis oikogeneias. 3 paixtes twn 20 ek eurw tha eferne kai tha orgwne olon ton kosmo gia na na stelexwsei tin ipolipi omada me talenta... omades den ginonte 15ek eurw gia metagrafes me metrious ellines kai metrious ksenous. distixws den ipirkse pote plano oti ebriskan apla pernane me osa ligotera lefta mporousan i kamia fora epernan kai teliws axristous...

Ανώνυμος είπε...

"As": Ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο

NAFTEMPORIKI.GR

Ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Iñako Díaz-Guerra. Ο ρεπόρτερ της ισπανικής εφημερίδας «As» αναλύει στο gazzetta.gr τον τρόπο ανάπτυξης του τριφυλλιού ρίχνοντας πολύ μεγάλη ευθύνη στον Χενκ τεν Κάτε και το σύστημα που χρησιμοποίησε.

Ο Φορλάν ήταν εξαιρετικός και ο Αγουέρο πέτυχε ένα γκολ από το πουθενά αλλά και ο Χενκ τεν Κάτε ήταν σημαντικός για τη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας προπονητής μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια καταστροφή. Είναι πέρα από τη φαντασία μου.

Χρησιμοποίησε, πέντε αμυντικούς, με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να είναι εκτός της φυσικής του θέσης, και με δύο «καθαρούς» μέσους κόντρα σε μια ομάδα που υποφέρει ότι έχει απέναντι της μια δυνατή μεσαία γραμμή.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο ήταν στον πάγκο και ο καταπληκτικός Γιώργος Καραγκούνης στην γωνία και πολύ μακριά από την μπάλα. Ανοησία.

Στην Ισπανία, οι άνθρωποι είχαν υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό μέρες πριν γίνει ο αγώνας και είμαι σίγουρος ότι μετά την χθεσινή εμφάνιση αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Είναι κρίμα αυτό καθώς πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από ότι έδειξε.

Το διακρίναμε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Λέτο έπαιξε στα αριστερά και ο Καραγκούνης μπορούσε να δημιουργήσει από το κέντρο, όπως η υπέροχη πάσα στο γκολ του Σαλπιγγίδη.

Ο Κατσουράνης και ο Σισέ ήταν απογοητευτικοί αλλά πιστεύω ότι αν υπήρχε ένα πιο λογικό σύστημα θα ήταν μια χαρά. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα καθώς τον είδα πραγματικά στο τέλος της καριέρας του. Ο Τεν Κάτε δεν τον μεταχειρίστηκε καλά και φαινόταν πολύ αργός στο παιχνίδι.

Είναι άδικο να κρίνεις μια ομάδα όταν ο Αγουέρο και ο Φορλάν είναι σε καλή μέρα. Τα τελευταία χρόνια έχω δει πολύ πιο δυνατές ομάδες να καταστρέφονται ολοκληρωτικά από αυτούς τους δύο. Ρωτήστε την Μπαρτσελόνα πέρυσι για αυτό.

Για μένα, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν απογοήτευση επειδή δεν νίκησε αλλά επειδή πραγματικά δεν προσπάθησε να νικήσει.

*Ο Iñako Díaz-Guerra είναι επικεφαλής του ρεπορτάζ της Ατλέτικο στην εφημερίδα «As» και θα αρθρογραφεί καθημερινά για το gazzetta.gr ενημερώνοντας για όλες τις εξελίξεις και τα τελευταία νέα της αντιπάλου του Παναθηναϊκού.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

Greg τοποθετήθηκες ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. Μπράβο και σε σένα ανώνυμε. Σε είχα παρεξηγήσει.

Εταιρεία Λαικής Βάσης λοιπόν.

ΝΑΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.

Οι ομαδοπατέρες μας τελείωσαν έτσι και αλλιώς.

Δύσκολο εγχείρημα σίγουρα. Ποτέ δεν υποστήριξα ότι είναι εύκολο.

Αλλά ΟΧΙ ακατόρθωτο.

Εγώ προτείνω μια προσπάθεια.

Κάποιος ας ανάψει τη φωτιά.

Πρώτο βήμα είναι η συζήτηση. Η ενημέρωση. Αυτό που κάνουμε δηλαδή. Είναι ΑΠΟΛΥΤΑ υγιές. Προβληματιζόμαστε και ενδιαφερόμαστε για την αγαπημένη μας ομάδα και δεν μένουμε εκεί αλλά προτείνουμε και λύσεις. Δεν είμαστε αυθεντίες. Μπορεί να σφάλλουμε. Αλλά τουλάχιστον προσπαθούμε. Μην τον υποτιμείτε το διαδίκτυο. Πρόταση μου λοιπόν η επέκταση αυτής της συζήτησης και σε άλλους χώρους. Ενημέρωση του κόσμου.

Δεύτερο βήμα, είναι η πλήρη απαξίωση της ομάδας. Κάποιος ανάφερε ότι δεν νοιάζει την οικογένεια η προσέλευση των φιλάθλων. ΛΑΘΟΣ. Δεν την νοιάζει ίσως οικονομικά αλλά σίγουρα την ενδιαφέρει από άποψη πρεστίζ και ουχί μόνο. Και περνάς και το μήνυμα στη σημερινή διοίκηση ότι "φίλε τα κορόδια μας τελείωσαν" ή πιο σωστά "υπάρχουν δύο, ελάτε στο gatezero να τους μαζέψετε".

Χαίρομαι πάντως που εντοπίσαμε το πρόβλημα στην ανάγκη απομετοχοποίησης του ΠΑΟ από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αυτό που πήγε να κάνει σταδιακά ο Βγενόπουλος μπορεί να το κάνει ο κόσμος του ΠΑΟ. Πόσα Ντέρμπυ και πόσα γκοτζαλάκια σαν τον Μιχάλη Παππά θα σπείρουν για να βρίζουν και να κάνουν το άσπρο - πράσινο? Δεν πρόκειται να μας πειράξουν οι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και οι εχθροί του ΠΑΟ.

Περιμένω τις προτάσεις σας. Εν ανάγκη να φτιάξουμε και ένα blog ώστε να προωθήσουμε αυτή την ιδέα.

Υ.Γ.1 Ανώνυμε υβριστή, με μπερδεύεις με κάποιον άλλον. Προσωπικά δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΚΚ, ούτε Στάζι κλπ κλπ. Κατηγορείς κάποιον για εμμονή αλλά ξεχνάς να στρέψεις το βλέμμα σου στον εαυτό σου. Το τι ευαγγελίζεται ο καθένας πολιτικά ας το αφήσουμε στην άκρη γιατί έχουμε ένα κοινό συμφέρον. ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ. Αυτός μας ενώνει, δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους, αναρχικούς κλπ κλπ.

Υ.Γ.2 Η πρώτη μας ελπίδα........ο Εργοτέλης. Σαββάτο κοντή γιορτή.

Greg είπε...

"Μαύρη είναι κλπ" δεν θεωρώ έυκολο το εγχείρημα, αλλά νομίζω ότι αξίζει να ξεκινήσει μιά προσπάθεια και η ανταπόκριση του κόσμου θα δείξει το δρόμο για τη συνέχεια.

Ακόμη και εάν οι προσπάθειες δεν φέρουν το απόλυτα απιθυμητό αποτέλεμα, σίγουρα όμως θα ξυπνήσουν συνειδήσεις και θα κάνουν κάποιους να προβληματσιθούν.

Ας γίνει η αρχή από τους διαχειριστές αυτού του μπλογκ. ας αναρτηθεί ένα σχόλιο με αυτό το θέμα και ανάλογα με τη συνέχεια ας προχωρήσουμε.

Στη συνέχεια ανταλλάσσουμε ηλεκτρονικές διευθύνσεις και προγραμματίζοουμε τις επόμενενς κινήσεις.

Παρακαλώ λοιπόπν τους διαχειριστές, εάν συμφωνούν με την αρχή της ιδέας να γράψουν σχόλιο για το θέμα.

Τα γκοτζαλάκια να κλείσουν τα μάτια τους είπε...

"Είναι ένας σκληρός αμυντικός, ο οποίος είναι πολύ δυνατός και καλός στον αέρα. Έχει δυνατό χαρακτήρα και εμείς αναζητάμε τέτοια στοιχεία", τόνισε ο τεχνικός των "κόκκινων", Ράφα Μπενίτεθ.

"Μπορεί να πετύχει γκολ και θα αποτελεί απειλή σε εκτέλεσεις κόρνερ και φάουλ. Είναι πολύ δυνατός στην άμυνα, αλλά θα χρειαστεί χρόνο, όπως όλοι, για να προσαρμοστεί στην Premier League. Θα είναι πολύ καλή μεταγραφή για εμάς".

Παύλο-Θανάση-Δημήτρη πάρτε την ΠΑΕ! είπε...

Κόφτε τη μαύρη γιατι σας χαλάει και βλέπετε παραισθήσεις!

Ακου εταιρεία λαικής βάσης! Ρε μαύρη πίνετε ή αρχίσατε και την άσπρη;

Κοντά ζυγά είν' τα Γιάννενα κι η ΠΑΕ περνάει στα χέρια των Γιαννακόπουλων.

Κόφτε τα χαζά ρε κι ανοίχτε τους το δρόμο μαζί με το Φορέα αντί ν' ακούτε τον κάθε κλόουν και ταχυδαχτυλουργό απατεώνα!

GREEN FAN είπε...

ΜΟΝΟ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

ΟΣΟΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΜΕ ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ:

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ. ΤΕΛΕΙΑ.

ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΙΕΣ.

ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

Και ποιοί είναι οι στημένοι green fan?

Για πες μας?

Έτσι και αλλιώς τα τελευταία 12 χρόνια δεν κάνουμε τίποτε άλλο παρά να ψευτορουφιανεύουμε*.

Παλιά θεωρούσα ΜΟΝΟ τον Βαρδινογιάννη υπεύθυνο.

Πλέον θεωρώ ότι το κακό έχει διττή υπόσταση*.

Τόσα χρόνια περιμέναμε τους Γιαννακοπουλαίους** να κάνουν την κίνηση αγοράς της ΠΑΕ και μας λέγανε ότι δε μπορούμε να αγοράσουμε κάτι που δεν πωλείται. Το πιστέψαμε. Μέχρι που ήρθε ο Βγενόπουλος, ξεσήκωσε τον κόσμο, τον έκανε να ονειρευτεί έναν πραγματικά μεγάλο ΠΑΟ και απέδειξε ότι όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει η διάθεση.

Ε εκεί ποντάρω και εγώ.

Στη διάθεση.

Αλλά στου κόσμου***.

Όχι σε καμένα χαρτιά.

* θυμίζω τη σικέ ομάδα της ριζούπολης, τον πιασέν μόρις, το ρουφιάνο γκούμα (αλήθεια τώρα που φαγώθηκε, ποιός είναι αυτός που διαρρέει στον τύπο τα εν οίκω?) σα δεν ντρέπονται λέω εγώ.

** η ΠΡΑΣΙΝΗ τόσο καιρό μας τα έβγαζε όλα ρόδινα και ξαφνικά ανακάλυψε αυτό που λέμε τόσο καιρό. Η ομάδα είναι γυμνή. Αν το έλεγε από την αρχή - όπως έκαναν όσο ήταν στην αντιπολίτευση - θα τους παραδεχόμουν. Ενώ τώρα έχουμε να κάνουμε με καθαρό λαικισμό.

*** αναφέρομαι σε ένα υγιή κόσμο και όχι στους υποστηρικτές του Βαρδινογιάννη ή του Τεν Κάτε ή οπαδών που - άκουσον άκουσον - βρίζουν τον Δομάζο. Τέτοια μιάσματα δεν έχουν θέση στον Παναθηναικό. Να φύγετε να πάτε αλλού.

Green Fun Park είπε...

Η ΠΑΕ ήρθε στα χέρια των καρκίνων το 1979. Φέτος βρισκόμαστε αισίως στον 21ο αιώνα και στο 2009.

30 χρόνια περιμένουμε τους Γιαννακοπουλαίους να πάρουν την ΠΑΕ.

Στο ενδιάμεσο παίρνουμε τα αρχίδια του Κόκκαλη που ακόμα και τώρα μας κάνει πλάκα.

Πόσο να περιμένουμε Green fan τους αφους?

Πες μας ένα νούμερο που πιστεύεις πως θα επαληθευθεί η προφητεία.

Απλά μια μικρή παράκληση.

Αν περάσει το χρονικό διάστημα που προσδοκάς να βγεις και να δηλώσεις δημοσίως ότι είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ.

Τουλάχιστον.

Το ίδιο θα κάνω και εγώ που δεν πιστεύω σε ένα τέτοιο σενάριο.

Σύμφωνοι?

Εντωμεταξύ ας κοιτάξουμε οι φίλαθλοι να δούμε τι θα κάνουμε.

Πως θα περάσει εξάλλου ο χρόνος την επόμενη τριακονταετία.

Greg είπε...

Ας σταματήσυν "ορισμένοι" τους αφορισμούς παναθηναικοφροσύνης.

Και εγώ πιστεύω ότι η μόνη λύση για τον ΠΑΟ είναι τα αδέλφια. Πόσο όμως θα περιμένουμε;

Πολύ σωστά λες "Μαύρη κλπ" ας μας πουν μέχρι ππότε θα περιμένουμε τα αδέλφια; Δυό, τρία πρωταθλήματα ακόμη; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;

Και στο κάτω κάτω γιατί αποστασιοποιήθηκαν από τον Βγενό και φράναραν τις εξελίξεις;

Πιστεύω ότι έχουν την οικονομική και διοικητική επάρκεια για να αναλάβουν τον ΠΑΟ, αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να γίνει αυτό σε συνεργασία με Βγενο;

Σήμερα γράφουν οι φυλλάδες για Ντούσκο! ΜΑΚΑΡΙ!

Ανώνυμος είπε...

Καλημερίζω από το όμορφο Ιόνιο!

Στο νησί που βρίσκομαι και που φημολογείται ότι δήθεν "ολυμπιακοκρατείται", εγώ δεν έχω σταματήσει να βρίσκω Παναθηναϊκούς - και εννοώ μεταξύ των μόνιμων κατοίκων.

Από τις συζητήσεις που κάνω μαζί τους, βγαίνει αυτό που ξέρει όλος ο κόσμος: πως η συντριπτική πλειοψηφία τους θέλει (1) να φύγουν οι ΤενΚάτε και Αντωνίου και (2) να πάρουν τουλάχιστον την προεδρία οι Αφοί Γιαννακόπουλοι.

Έχω κι εγώ απογοητευτεί από τον ΤενΚάτε. Για να το κάνω πιο συγκεκριμένο. Δεν τον θεωρώ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΕΤΟ. Πιστεύω όμως ότι για κάποιους λόγους δεν δουλεύει σωστά. Μπλέκονται πολλοί στα πόδια του; Ίσως.

Για παράδειγμα πάντως, δεν είναι δυνατόν να έχεις τέσσερα (4) δεδομένα σέντερ μπακ {Σαριέγκι, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Καντέ) συν ένα ακόμα που αυτή είναι η φυσική του θέση (Σιμάο) κι ακόμα ένα (1) που την γνωρίζει καλά (Κατσουράνης) - το σύνολον έξι (6) -, και ενώ είναι γνωστό ότι με την ΑΤΛΕΤΙΚΟ δεν θα παίξει ο ένας, εσύ κύριε Προπονητή να ψάχνεις μέχρι την παραμονή του αγώνα με διάφορα τρελά πειράματα ποιον θα βάλεις δίπλα στο Βύντρα ... και μάλιστα να καταλήγεις σε κάποιον (Ζιλμπέρτο), που δεν τον έχεις βάλει ποτέ να παίξει εκεί!!!

Τι σκατά δουλειά έκανες όλο τον προηγούμενο καιρό;

Αίσθησή μου πάντως είναι ότι ο Ολλανδός είναι να φεύγει. Είτε μετά το ματς με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, είτε μετά τη ρεβανς με ΑΤΛΕΤΙΚΟ - εάν βεβαίως του στραβώσουν.

Πάω τώρα στην "καυτή πατάτα" της όλης υπόθεσης, δηλαδή τους Αφους Γιαννακόπουλους.

Προσωπικά θεωρώ ανέφικτο να γίνει ο Παναθηναϊκός "εταιρεία λαϊκής βάσης", όπως ειπώθηκε εδώ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ρε παιδιά! Έχει ποτέ στεριώσει τέτοιο πράγμα πουθενά σε τούτη ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΓΩΪΣΤΑΡΩΝ;

Εδώ ούτε καν οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί δεν κατάφεραν να σταθούνε, που στο κάτω-κάτω αφορούν ζητήματα επιβίωσης σκληρά εργαζόμενων ανθρώπων όπως είναι οι αγρότες, και θα σταθεί "εταιρεία λαϊκής βάσης" σε μια επιχείρηση που αφορά στον τομέα της ΑΝΑΨΥΧΗΣ, όπως είναι μια ΠΑΕ;

Επομένως: Θεωρώ μοναδικό εφικτό στόχο την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ από τους Γιαννακόπουλους.

Προσέξτε, δεν λέω όπως ο Green Fan να "πάρουν" (=αγοράσουν) την ΠΑΕ, γιατί απλά αυτό φίλε Green Fan δεν είναι δυνατόν για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους.

Είναι όμως ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΦΙΚΤΟ - αλλά και ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ (πολύ σημαντικό αυτό) - να αναλάβουν την προεδρία της ΠΑΕ και από εκεί να επιβάλλουν κάποια πράγματα, όπως τα ξέρουν αυτοί.

Είναι άλλωστε και κάτι που το θέλει η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας.

Φυσικά υπάρχει ένα ερώτημα: Αν επιχειρήσουν κάτι τέτοιο, ποιος αποκλείει μια "επαναπροσέγγιση" μεταξύ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ώστε να μπλοκαριστούν;

Γνώμη μου είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

Greg συμφωνώ με την τοποθέτηση σου και για τα καλά νέα για Ντούσκο (ο ΠΑΟ με Ντούσκο* πρόπερσι το καλοκαίρι και Σειταρίδη - Κυργιάκο θα ήταν άλλη ομάδα). Θα είχε κτιστεί καταρχήν από την άμυνα, από τα θεμέλια που λέει και ο Καλλιτζάκης και όχι από την επίθεση. Και φυσικά με ένα τεχνικό διευθυντή ανώτερο του Αντωνίου. Τίποτε από όλα αυτά δεν έγιναν μια και η ομάδα διοικείται από ανίκανους. Εδώ και χρόνια.

Και εγώ θα ήθελα τους Γιαννακοπουλαίους ΑΛΛΑ ΠΟΥΝΤΟΙ ΦΙΑΤ?

Όσο για τους αφορισμούς είπαμε. Μάθαμε στη ρουφιανιά. Δε φταίνε οι φίλαθλοι. Ο γκοτζαλισμός στηρίχθηκε στη ρουφιανιά. Απλά μετά ο αντίθετος πόλο έπαιξε το παιχνίδι με τα ίδια όπλα.

Πρέπει να ανάψουμε τη φωτιά, επιμένω. Πρέπει οι φίλαθλοι να πραμερίσουμε τις προσωπικές επιθυμίες και να προχωρήσουμε έχοντας αρχικά ως πρώτο στόχο μια εποικοδομητική συζήτηση με θέμα τι μέλλει γενέσθαι και ως δεύτερο, την απομετοχοποίηση του ΠΑΟ από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Δε θα φύγει ο Βαρδινογιάννης χωρίς πίεση.

Οι μπερδεμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟ αγαπούν αναμφισβήτητα την ομάδα τους, αλλά κάποιες ενέργειες τους δε βοηθούν την ομάδα. Αυτό δεν επιβάλλεται παρά μόνο συζητείται. Το μόνο που επιβάλλεται. Η συζήτηση.

* αναφέρομαι στην περίοδο που ξεκίνησε η προσπάθεια και τώρα, μια περίοδο κρίσης. Ίσως δε θα τον χρειαζόταν ένας υγιής ΠΑΟ. Το καλό με τον Ντούσκο είναι ότι του δίνεις την ομάδα εν λευκώ καθώς και το μπάτζετ να το διαχειριστεί αυτός στα πρότυπα των προπονητών που εργάζονται στη premier league. Με τον Ντούσκο θα είχες πάρει ΣΙΓΟΥΡΑ το περισυνό πρωτάθλημα και θα είχες μια αξιόμαχη ομάδα φέτος συν το γεγονός ότι θα ήσουν ως πρωταθλητής ΗΔΗ στους ομίλους του Champions League με βάση τις δυναμικότητες των ομάδων.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

Τζόνυ Τουρτούρας, όταν αναφερθήκαμε στην εταιρεία λαικής βάσης, τόσο εγώ, όσο και ο Greg, επικεντρωθήκαμε στη δυσκολία του εγχειρήματος.

Προσωπικά πιστεύω πως μια κινητοποίηση των φιλάθλων σε αυτό το επίπεδο θα είναι ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ στους διοικούντες και ένα μήνυμα ότι ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

Ο Τεν Κάτε είναι επικίνδυνος. Τι να πρωτοανφέρει κανείς. Δεν είναι σοβαρός άνθρωπος πόσο πιο πολύ προπονητής. Καταρχήν έχει χάσει το παιχνίδι με τους παίκτες του. ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ. Εκτός από τις βεντέτες που παίζουν βρέξει χιονίσει και δεν ακούν ποτέ κριτική. Προχθές ο Σίλβα έχει συμμετοχή στα 2 από τα 3 γκολ. Ο Σισέ ήταν ανύπαρκτος. Αλλά τα έβαλε με τον φουκαρά τον Σπυρόπουλο γιατί ήταν εύκολος στόχος. Πως θα παίξει μετά αυτός ο παίκτης καθώς και άλλοι για τον προπονητή τους? Ο Μάτος έχει να παίξει από το πρώτο φιλικό και ενώ τον τρώει η εξέδρα μαθαίνει ότι θα συμμετάσχει στο πιο σημαντικό ματς της χρονιάς. Πιο πολύ σα σαδισμός μου φάνηκε εμένα, παρά σαν προπονητική αλλαγή. Και πολλά άλλα που μπορείς να γράψεις ολόκληρο βιβλίο. Ο άνθρωπος αυτός έκανε καριέρα ως βοηθός προπονητή, ενώ έχει δηλώσει ότι μετά τον ΠΑΟ θα αποσυρθεί. Ε τι τον κρατάνε που λέει και ο Δομάζος?

??????????????

ΟΚ πέρισυ τον έσωσε ο Βγενόπουλος.

Φέτος?

Αλλά το πρόβλημα του ΠΑΟ δεν είναι μόνο ο προπονητής.

Είναι και ο τεχνικός διευθυντής που διαχειρίστηκε τόσα χρήματα (που δεν είδαμε ούτε μετά από 30 χρόνια Βαρδινογιαννισμού) και η ομάδα είναι γυμνή, με σοβαρές ελλείψεις σε θέσεις κλειδιά (δε μπορείς να φτιάξεις σοβαρή ομάδα έχοντας πρόβλημα στις 4,5 από τις 5 θέσεις της άμυνας και με τους αντικαταστάτες τους τον έναν χειρότερο από τον άλλον).

Και τέλος* και το κυριότερο, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Κα ξανάρχομαι και λέω ότι δε μπορείς να μείνεις άπραγος.

Δε μπορείς μόνο να πηγαίνεις στο γήπεδο και να χειροκροτάς ενώ το νευρικό σου σύστημα είναι σμπαράλια.

* τους παίκτες δεν τους αναφέρω γιατί αυτό μπορούν αυτό παίζουν.

Ανώνυμος είπε...

malakies. tpt sto telos den tha ginei kai i oikogeneia tha mas troei tis psuxes mexri na pethanoume...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
GREEN FAN είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΡΑΛΙΣΤΑΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΙΝΙΑ ΟΙ ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ" ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ Η ΥΠΟΜΟΝΗ" (!) ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ;

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ Ή ΑΠΛΑ ΑΦΕΛΕΙΣ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ "ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ";

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΛΠΑ ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ "ΛΥΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ:

ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η Π.Ε.Κ., ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΧΛΟΣ ΛΑΪΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ;

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ: ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΕ!

Greg είπε...

Γκρεεν Φαν, ναι εκτελώ διατεταγμένη αποστολή αποπροσανατολισμού, τόπιασες μπαγασάκο. Ενώ εσύ άδολα και Παναθηναϊκά βλέπεις το μέλλον εξαρτημένο από τις αποφάσεις κάποιων τρίτων.

Εντάξει, αλλά αν δεν το αποφασίσουν τα αδέλφια; Θα μείνεις με τον πρόεδρα και τα κότερα.

Εμείς προτείνουμε μιά κίνηση, που και να αποτύχει θα έχει κινητοποιήσει συνειδήσεις και ίσως και να ανοίξει νέους δρόμους στον ΠΑΟ μας. Και εγώ θεωρώ τα αδέλφια τις μεγαλύτερες παναθηναϊκές ψυχάρες όλων των εποχών, αλλά τι θα γίνει εάν δεν το αποφασίσυν για επιχειρηματικούς ή προσωπικούς λόγους;;;;;;;; θΑ ΣΟΥ ΜΕΊΝΕΙ Ο ΠΡΌΕΔΡΑΑΣ ΚΑΙ Η ΞΕΜΑΤΙΑΣΤΡΑ.

Μόλις άκουσα τη σύνθεση. Αποστολή ξεφτιλείστε Νίνη ξεκίνησε, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της ανάλογης εναντίον Μάτος.

Α ρε παλιόπουστα Μολούκε.

Greg είπε...

Άλλη μια υπέροχη εμφάνιση. Ειδικά η δεξιά πλευρά του ΠΑΟ ήταν η χειρότερη της εκατονταετίας. Ο Σαριέγκι ο μόνος διασωθείς (σκέπτεαι κανένα συμβόλαιο στη πατρίδα του για του χρόνου μάλλον).

Ένα πραγματικό κωλοχανείο η ομάδα με τα Βυντρομούνια πρώτες μούρες. Πραγματικά δεν ξέρω ποιός πιστεύει ότι με Μουν και Γκάμπριελ από δεξιά και Βύντρα σέντερ μπακ είναι δυνατόν να βγει και αυτή η χρονιά.

Οι εγκληματίες που άφησαν την ομάδα γυμνή δεξιά και στην άμυνα και στο τέρμα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.