Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2009

Ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα...

Μετά τις τελευταίες σφαλιάρες το γνωστό ανέκδοτο καθίσταται εξαιρετικά επίκαιρο...
Διότι απο τη μία,τα σαϊνια μας
1.από "κλεισμένο" καταφέρανε να στείλουνε στην αγκαλιά του Ολυμπιακού το καλύτερο σέντερμπακ που κυκλοφορούσε σε αυτά τα λεφτά,κάνοντας γύφτικα παζάρια με τη Γιούβε...

2.για να βγάλουνε μετά μπρός τον ΤενΚάτε να αναλάβει την ευθύνη πως αυτός έψαχνε το κάτι παραπάνω απ τον Σουηδό που αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο εδώ και μια 10ετία,μια και οι κωλοτούμπες των εξαγορασμένων δημοσιογραφίσκων δεν ξεγέλασαν κανέναν...(
Μην ανησυχείς Χενκ:ο Αντωνίου έχει προχωρημένες επαφές με 2 παίκτες με τα χαρακτηριστικά που θέλεις,έναν Γερμανό κι έναν Ολλανδό.Τα μικρά τους είναι Φράντς και Ρούντι)

3.ενώ ο ίδιος ο ΤενΚάτε μιλούσε για τον Ένχελααρ σα να ήταν ήδη παίκτης του ΠΑΟ,(για να μη μιλήσουμε για την σιγουριά των ΜΜΕ,που από κάπου πήγαζε κι αυτή) το άλλο πρωί αυτός είχε υπογράψει στην PSV!(
Τώρα,το ότι Ενχελααρ,Γκούντιονσεν,Πιζάρο και σία,όλοι έχουν ρίξει πόρτα στον ΤενΚάτε ίσως και να λέει κάτι για την όρεξη τους να ξανασυνεργαστούν μαζί του.)

4...οπότε όλη η πιάτσα ξέρει οτι τώρα καίγονται για να απαλύνουν τις εντυπώσεις και θα τους ζητά τα διπλά για να μπορέσουν ν'αποδείξουν "οτι έχουν χρήμα και σχέδιο"

5...έχοντας κερδίσει στο μεταξύ με το σπαθί τους την βεβαιότητα οτι κάθε κίνησή τους θα
λοιδωρείται και θα αμφισβητείται από τα ΜΜΕ αλλά και απ τους ίδιους τους φιλάθλους τους

Κι απ την άλλη...
1.αν ξεπεράσουν τις αγκυλώσεις τους,μεταμορφωθούν με το άγγιγμα της καλής Νεράιδας και καταφέρουν να κλείσουν σέντερ μπακ καλύτερο απ τον Μέλμπεργκ...

2.καταφέρουν να "γλυκάνουν" την φυσιολογική πικρία του Κατσουράνη που τον άφησαν 3 βδομάδες μετέωρο ελέω του ευμετάβλητου Ολλανδού...

3.και αν τα" ακουμπήσουν" πειστικά για Γιοβάνοβιτς και σέντερ φορ επιπέδου Σαχά,Σισέ ή έστω Μπάριος,προσφέροντάς τους παράλληλα και ένα
πειστικό "όραμα" για το μέλλον αυτής της ομάδας,που θα τους κάνει ν'αγνοήσουν την μετακόμισή τους στο υπανάπτυκτο πρωτάθλημά μας...

τότε μπορεί και να αναφωνήσουμε και μεις 'ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτε"...

ΑΛΛΑ,μέχρι τότε,κανείς να μην ανανεώσει τα διαρκείας!(μπας και συνέλθουν)


ΥΓ1. αναρωτιέμαι πάντα ως που φτάνει η ανοχή στην ξεφτίλα στον Τζίγγερ...
Αν δεν φταίει αυτός αλλά πρόκειται για ανικανότητα των Πατέρα και Υιού που 'τρέχουν" την καθημερινότητα,γιατί δεν βγαίνει δημοσίως να δώσει το πράσινο φως να ξεπεράσουν την δυστοκία τους.
Αν πάλι αυτός είναι η τροχοπέδη,αναρωτιέται κανείς αν για ένα τέτοιο όνομα η οικονομία που κάνει με την κωλυσιεργία στις μεταγραφές αντισταθμίζει την ξεφτίλα και την απαξίωση που εισπράττει...

YΓ2. και για να δούμε και πόσο θα μετράμε φέτος στα Θεσμικά όργανα:
αυτήν την ιστορία με το 12% των μετοχών του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν ξαφνικά στην κατοχή Γκαγκάτση θα την ψάξει κανείς ως πρέπει?αν δηλώθηκε η μεταβίβαση,αν πληρώθηκαν οι σχετικοί φόροι,αν δικαιολογείται απ το πόθεν έσχες του κ.Γκαγκάτση...Ή θα περιμένουν πάλι τα σαϊνια μας την εύνοια του "άρχοντα του Σκότους"?

181 σχόλια:

squarelogic είπε...

Πανάθα,
ξέρω οτι αφού δεν σήκωσα το λάβαρο της Επανάστασης και περιορίζομαι στα μεταγραφικά δεν σε ικανοποίησα.
Φαίνεται όμως οτι θα πρέπει να περιμένουμε ως το τέλος των μεταγραφών για να δούμε αν τα 20+ εκ.και το "σχέδιο" που μας έταξαν ήταν φούμαρα.Αν όχι για το καλό του Τζίγγερ,τουλάχιστον για την ηρεμία και το καλό της ομάδας.
Νομίζω οτι το φετινό καλοκαίρι θ'αποδείξει οριστικά κατά πόσο η πολυμετοχικότητα ήταν ένα έξυπνο τέχνασμα.
Η απορία μου είναι τι κάνουν Βγενό και Γιαννακόπουλοι που βλέπουν τα χρήματα που έβαλαν να απαξιώνονται έτσι...

Ξανθιώτης είπε...

Πέρσι, την πρώτη Σεπτεμβρίου είπα ότι οι πολυμετοχικοί απέτυχαν. Οι λόγοι ήταν δύο:

1. Ενώ ήξεραν ότι ο γαύρος δεν θα συνεχίσει στο Τσ Λιγκ και άρα θα εισπράξουν διπλά ... δεν έσπευσαν έστω και τη τελευταία στιγμή να αγοράσουν ένα πολύ καλό κεντρικό αμυντικό.

2. Μας έλεγαν απίστευτα ποσά (για να μην πω ότι μας έλεγαν προφανή ψέματα) για τα λεφτά που έβαλαν, που ξόδεψαν για Μελίση και σια κλπ.

Δεν χρειαζόταν να περιμένουμε παραπάνω. Από αυτά τα δύο φαινόταν ότι μας καροϊδεύουν και δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα.

Φέτος τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά!

1. Από τον Ιανουάριο ψάχνουμε για παίκτες. Ήδη μέσα στα πλέι οφ θα έπρεπε να τους είχαμε κλείσει. Περίμενα ότι αμέσως μετά τα πλέι οφ θα ανακοίνωναν 3-4 παίκτες. Δεν έγινε, άρα είναι άχρηστοι και δεν έμαθαν τίποτα απολύτως.

2. Τρεις υποθέσεις κυνήγησαν, γελοιοποιήθηκαν και στις τρεις, με διαφορετικούς τρόπους κάθε φορά!

3. Έβαλαν τον προπονητή να λέει σαχλαμάρες ότι δήθεν δεν του κάνει ο Μέλμπεργκ (και θέλει τον παικταρά Μελίσση). Πως και δεν μας είπε ότι ούτε ο Κακά του κάνει γιατί θέλει κάποιον που να μπορεί και να μαρκάρει! Γελοιοποίησαν και τον προπονητή.

4. Ο Κόκκαλης ήδη σπάει πλάκα μαζί τους.

Οπότε φέτος δεν χρειάζεται να περιμένουμε τον Σεπτέμβριο. Είναι ήδη βέβαιο ότι την χάσαμε και αυτή τη χρονιά. Οι αθεράπευτα "αισιόδοξοι" ας περιμένουν τον Μανωλιό να αλλάξει το βρακί του ... οι υπόλοιποι ας αρχίσουν να ψάχνουν καμιά καλή δορυφορική συνδρομή για να βλέπουν Ρεάλ, Μάντσεστερ κλπ.

Ξανθιώτης είπε...

Square, μην ανησυχείς για τα λεφτά, σίγουρα θα τα ξοδέψουν τα 20+ εκατομμύρια.

Ας πούμε 9 εκατομμύρια για τον Σφήκα, που είναι τόσο καλός όσο και ο ξάδερφός του ο Μελίσης, αλλά επιπλέον κάνει και τάκλιν, έχει ντρίπλα, δυνατό σουτ, και είναι και 2.10 και στην ανάγκη παίζει και τέρμα.

Άλλα 12 εκατομμύρια για τον Μαϊστροβιτς που είναι όσο ΤΡΕΙΣ Μέλμπεργκ ... (όπως λέγαμε δύο Ριβάλντο).

Ε, και κάτι ψιλά για παίκτες του ΟΦΗ που έχουν ανάγκη...

Πανάθας είπε...

Greg (ξεκινώ από σένα γιατί κάτι με ρώτησες στην προηγούμενη δημοσίευση). Για μένα ΝΑΙ ευθύνεται καθαρά και μόνο η οικογένεια και κανείς άλλος. Είμαι τόσο σίγουρος όσο ότι δεν υπάρχει Θεός (μεταξύ μας όμως γιατί φοβάμαι μη με τιμωρήσει). Από εκεί και πέρα δεν ηγούμαι καμίας πράσινης επαναστατικής ομάδας για να ξέρω τι μπορεί να γίνει. Ότι "οργανώνεται" κάτι το έχω ακούσει πάντως. Σου θυμίζω ότι στο - έστω και έτσι - πολυμετοχικό σχήμα δεν οδηγήθηκαμε με αποχή αλλά με διαμαρτυρία 20.000 ανθρώπων (8.000 κατά το "κυβερνητικό" DERBY που "κάποιοι εδώ "μέσα" έχουν ως ευαγγέλιο = από εκεί και μόνο καταλαβαίνεις ποιός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλει το καλό της ομάδας και ποιός παίζει παιχνίδια στην πλάτη της). Δεν απαξιώνω την αποχή όμως, ίσα ίσα τη θεωρώ ένα ισχυρό "όπλο" και δεδομένου ότι θα προτιμούσα να βγω στους δρόμους για να διαμαρτυρηθώ για τα χίλια μύρια κοινωνικά προβλήματα που ταλανίζουν το δύσμοιρο τούτο τόπο παρά για τον καρκινογεννήτορα, το βρίσκω μια χαρά για αρχή. Μα αφού όμως δε θα πετύχει. Σου λέει ο άλλος εγώ θα πάω γήπεδο μέχρι να κρατήσεις την αναπνοή σου και να σκάσεις. :-(

Πανάθας είπε...

Square σε ευχαριστώ που μου δίνεις τόσο μεγάλη σημασία, ειλικρινά δε ξέρω αν την "αξίζω" δεδομένου ότι κατά καιρούς σου έχω ασκήσει σκληρή - είναι αλήθεια αλλά πάντα καλόπιστη - κριτική ίσως γιατί έχω "απαιτήσεις" από σένα, ίσως όμως επειδή "έτσι" είμαι "φτιαγμένος". Έχεις καλή "πένα" και χρειαζόμαστε ανθρώπους που να μην είναι μόνο αμπαλέο αλλά όχι όμως και ανιαροί μέχρι θανάτου (you know what I mean = σε άλλα blogs και forum πεθαίνω από την πλήξη από αυτά που διαβάζω). Τα μεταγραφικά και τα διοικητικά "πάνε πακέτο". Δε νομίζω πως μπορείς να τα ξεχωρίσεις. Εγώ θα σου θέσω ένα ερώτημα. Διαβάζω δεξιά και αριστερά ότι ο ΠΑΟ θα δώσει "απαντήσεις". Μα χρειαζόταν μετά από 12 χρόνια συνεχόμενων βιασμών, άλλον ένα για να "απαντήσεις"? Δεν έχουν "τσίπα" πάνω τους? Και αυτούς τους παίκτες να πάρει (που έπρεπε ΗΔΗ να τους είχες πάρει ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ) τι θα αλλάξει? Αφού δεν υπάρχει στο DNA τους και στην τσέπη τους η διάθεση να αλλάξουν το "ρου της ιστορίας" του ΠΑΟ (όπως πχ έκανε ο Γιαννακόπουλος με το μπάσκετ που ακόμα και όταν δεν έπαιρνε πρωταθλήματα ήξερες ότι αν συνέχιζε να επενδύει λυσσασμένα κατά αυτόν τον τρόπο με μαθηματική ακρίβεια και γεωμετρική πρόοδο θα κατακτούσε όχι μόνο το πρωτάθλημα αλλά και την κορυφή της Ευρώπης - όπως και έγινε εξάλλου). Εδώ βλέπεις κάτι αντίστοιχο? Πέρισυ λέγανε "ρε παιδιά μη γκρινιάζετε δεν είναι μαλάκες αυτοί οι επιχειρηματίες να έχουν εξασφαλίσει την επένδυση τους". Αποδείχθηκε τελικά ότι "μπήκαν" καλή τη πίστη και κάποιοι εξ αυτών αποχώρησαν με τον ίδιο τρόπο. Μα βγήκαν όλα στη "φόρα". Θα συνεχίσουμε να διαστρεβλώνουμε την αλήθεια? Έως πότε? Φέτος μας λένε "γκρινιάζετε χωρίς λόγο". Όλα είναι καλά. Έχουμε ακόμη χρόνο. Ναι για να φάμε και άλλες σφαλιάρες. :-(

Για τον Γιαννακό έχω εκφράσει και εγώ - πέρα από τη δυσαρέσκεια μου - την απορία μου για τη στάση του. Δε ξέρω ειλικρινά.

Μα έχουμε ήδη ενδείξεις. Τι περιμένουμε να συμβεί? Να αγοράσουμε παίκτες - όπως πολύ σωστά λες και εσύ - υπό πίεση? ΠΑΛΙ?

Η μόνη λύση που βλέπω είναι η πλήρη απαξίωση του ποδοσφαιρικού ΠΑΟ μήπως κα σηκώθει ο καρκίνος και φύγει και έρθει ο Βγενόπουλος. Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ. ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Σόρυ Greg αλλά ΝΑΙ, προτιμώ άλλον ένα χαμένο χρόνο αρκεί να ξέρω ότι θα φύγει ο καρκινογενήτορας και θα δρομολογηθούν εξελίξεις που θα κάνουν τον ΠΑΟ πραγματικά μεγάλη ομάδα.

Εύχομαι δε (λυπάμαι που το λέω και το ξέρω ότι θα λοιδορηθώ για αυτή μου τη θέση) να αποκλειστεί ο ΠΑΟ από τα προκριματικά του Τσου Λου μήπως και επισπευτούν οι διαδικασίες.

Αυτά.....σόρυ για το σεντόνι αλλά ήταν απαραίτητο......

Πανάθας είπε...

Ξανθιώτη?

Έχω "λειώσει" στο γέλιο φίλε με αυτό που έγραψες........

;-))))))

Πανάθας είπε...

Το πιο ωραίο μήνυμα πάντως αγανακτισμένου Παναθηναικού που αλίευσα ήταν το εξής:

"Θα μας βρείτε μπροστά σας αλλά και πίσω σας αν αυτό κριθεί απαραίτητο"

:-))

Τα έχουν "πάρει" οι βάζελοι.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το λόγο.

Μα δε διαβάζουν Pensierix και Zouk?

;-)

Ανώνυμος είπε...

Squarelog,

προσυπογράφω! Και την επισήμανσή σου, ότι χρειάζεται να περιμένουμε, αν όχι το τέλος των μεταγραφών πάντως τις επόμενες 2 κινήσεις, για να δούμε αν το πλάνο ήταν φούμαρα. Σίγουρα όμως, προς το παρόν δείχνουν μεγάλη προχειρότητα.

Οι Γιαννακόπουλοι πάντως φαίνεται να επιμένουν στη "συμμαχία" τους με τον Τζίγγερ! Αυτό έδειξε τόσο η πρόσφατη συνέντευξη του Παύλου όσο και οι δηλώσεις του Θανάση κατά την προσπάθεια διάσωσης του Ερασιτέχνη.


Πανάθα,

να απαντήσω σε κάτι σχετικό, που μού είπες στο προηγούμενο post:

"Τζόνυ έχω ενστάσεις για το κείμενο σου. Αλήθεια θεωρείς ότι ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΟ απουσιάζουν μόνο τρεις παίκτες (ξεκινώ εξ'επίτηδες από "εκεί")?"

Το σχόλιό μου δεν ήθελε να πει ότι λείπουν μόνο 3 παίκτες (αν και για μένα δεν λείπουν 7, όπως τους βγάζεις εσύ).

Ήθελε να θυμίσει τις αποφάσεις τους για τις μεταγραφές - ότι δηλαδή τους λείπουν παίκτες ΑΑΑ ποιότητας σε 3 συγκεκριμένες θέσεις και με σαφή χαρακτηριστικά (σέντερ μπακ που να ξέρει να βγάζει τη μπάλα μπροστά, αριστερό χαφ που να μη φοβάται τα πόδια του, φόρ περιοχής με ικανότητα να σκοράρει με πολλούς τρόπους) - σε συνάρτηση με το ποιούς είδαμε πως πήγαν έως τώρα να πάρουν: ένα 35χρονο φορ κι ένα (ή 2) αμυντικό χαφ.

Σήμερα λένε παντού για Κατσουράνη. ΟΚ, μέσα, αλλά άμα φύγουν τα 5-6 για τον Κατσούρ, πώς θα πάρουμε τους άλλους 3 Πιζάρο στις θέσεις που πονάνε;

Greg είπε...

Ναι Παναθα και για μένα, όπως και για κάθε φυσιολογικό σκεπτόμενο οπαδό του ΠΑΟ ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο η οικογένεια. Αλλά ο ΠΑΟ είναι ΠΑΕ, δεν έχει διοικητικό σχήμα ανάλογο με ΡΕΑΛ, ή και Άρη, στο οποίο οι φίλαθλοι να αποφασίζουν με εκλογές για την επιλογή του προέδρου. Συνεπώς εάν πεισμώσει η οικογένεια δεν ύπάρχει απόλυτα αποτελεσματικός τρόπος για να ξεκουμπισθούν.

Από εκεί και πέρα όμως δεν αντέχω άλλη μιά χαμένη χρονιά απαξίωσης και απώλειας στόχων προκειμένου να έρθει ο Μεσσίας. Έτσι και αλλιώς ό,τι είναι να γίνει θα γίνει στο ιδιοκτησιακό, ανεξάρτητα από τη πορεία της ομάδας, οπότε θεωρώ ότι η πίεση για ενίσχυση είναι προτεραιότητα σε σχέση με την προσπάθεια ανατροπής της ιδιοκτησίας.

Square, έχεις απόλυτο δίκηο σε όλες τις διαπιστώσεις σου, είναι δεδομένη η ολοκληρωτική ήττα της διοίκησης σε θέματα επικοινωνίας και διαπραγματευτικής δυναμικής. Επιμένω ότι είναι είτε παντελώς ηλίθιοι είτε κακόβουλοι. Προφανώς είναι συνδυασμός των δύο. Πιστεύω ότι έχουν ελαστική και εύκολα εξαγοράσιμη συνείδηση, εκτελώντας την όποια αποστολή τους ανερυθρίαστα.

Τώρα πιά τι να κάνουν; Να πάρουν τον Λέτο; τον Μπομπό; τον Πουιγκρενέ; Λύσεις ανάγκης για πουλήσουν κάποια διαρκείας και για να μπορούν να κυκλοφορούν στο δρόμο χωρίς να τους φτύνουν.

Το σχέδιο είναι εμφανές. Άλλη μιά χρονιά αυτοκαταστροφής για ΠΑΟ καιυπεροχής του ΚΡΟΚΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΠΟΥ ΠΑΟ; είπε...

Γράφει λοιπόν το Sportaction:

Άλλο πίεση και άλλο μεταγραφές
Τoυ Κ. ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ

Όταν βρίσκεσαι στη μεταγραφική περίοδο το χειρότερο που μπορεί να σου κάτσει είναι να μην σου κάθονται οι παίκτες που έχεις βάλει στο στόχαστρο ακόμα και αν τους έχεις ήδη κλείσει. Όταν δε σου κάθεται η όλη ιστορία του Μέλμπεργκ και μετά στο καπάκι το ναυάγιο με Ένχελάαρ πλέον είσαι με την πλάτη στον τοίχο. Το δυσάρεστο της όλης ιστορίας είναι ότι η ομάδα εμφανίζεται χωρίς πλάνο. Είναι ότι χειρότερο μπορεί να τύχει σε μία στιγμή που δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για άγχος και πίεση.

Οι εφημερίδες σήμερα εμφανίζουν μία ιδιαίτερη βιασύνη και πίεση των πράσινων για πολλαπλά κτυπήματα. Εάν επιβεβαιωθούν όλα αυτά πολύ φοβάμαι ότι όντως αντί για σχεδιασμό το πλάνο θα έχει μετατραπεί σε εντυπωσιασμό. Έτσι όμως ομάδα δεν κτίζεται. Διαβάζω λοιπόν ότι ο Πουιγκρενιέ είναι έτοιμος να κλείσει με παραπάνω χρήματα από τον Μέλμπεργκ, ο Μπομπό με 5,5-6 εκατ, ο Κατσουράνης πληρώνοντας και την ΑΕΚ και τέλος το καλύτερο όλων ο Λέτο.

Το τελευταίο είχαμε γράψει σαν πρωταπριλιάτικο εδώ στο Sportaction.gr σε μία στιγμή κορυφαίας έμπνευσης του Κυριάκου Ζαράνη. Όταν η φαντασία συναντάει την πραγματικότητα σταματάει η λογική. Εάν οι πληροφορίες των εφημερίδων για τους ανωτέρω είναι σωστές, τότε με εξαίρεση την περίπτωση Κατσουράνη όλα τα άλλα δείχνουν απόλυτο πανικό χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ο κόσμος πιέζει τώρα για παίκτες αλλά η σημερινή πίεση δεν είναι τίποτε μπροστά στην πίεση που θα υπάρξει σε 2 μήνες για το πρωτάθλημα.

Προσωπική μου αίσθηση είναι ότι από τον Πουιγκρενιέ καλύτερα να αποκτηθεί ο Ζουέλα για παράδειγμα που τον έχουν δει όλοι πέρυσι και δεν θα κοστίσει και ένα σκασμό χρήματα. Σε διαφορετική περίπτωση μπορούν να βρουν ένα σκασμό καλά σέντερ μπακ, να δώσουν 3-4 εκατ. ευρώ και να τελειώνει η υπόθεση. Με το να έχουν κολλήσει στον Πουιγκρενιέ δείχνουν ότι θέλουν να φέρουν τον παίκτη για να τελειώνουν με εκκρεμότητες. Πάντως ο Γάλλος δεν κάνει τις δουλειές που μας έλεγε τις προάλλες ο Τεν Κάτε.

Ο Κατσουράνης είναι όπως πάντα καλή λύση αλλά δεν είναι Ενχελάαρ και δεν είναι 8άρι που ήθελαν σαν τρελοί. Η ομάδα θα βελτιωθεί, η μπάλα θα πηγαίνει πιο εύκολα μπροστά αλλά δεν μπορεί ο πολύ καλός και φιλότιμος Κατσουρ να κάνει πράγματα που δεν είναι στο ρεπερτόριό του. Η ομάδα βέβαια θα ανεβάσει ποιότητα και αυτό είναι καλό και δεδομένο αλλά εκεί αρχίζουν τα ερωτηματικά σχετικά με το ποιος είναι ο παίκτης που αναζητά η ομάδα σε εκείνη τη θέση.

Για σέντερ φορ δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή όλων στον Μπομπό. Χάθηκαν οι επιθετικοί σε όλο τον πλανήτη και έμεινε αυτός και ο Μάντζιος μόνοι τελευταίοι; Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα για πολύ ακόμα γιατί δεν έχει καμία λογική. Καλός παίκτης ο Μπομπό αλλά τα χρήματα που ζητάνε οι Τούρκοι είναι υπερβολικά. Ας πάρουν ένα από τα ταλέντα του Ρότσα και τον Αντουριθ να τελειώνει η όλη ιστορία. ας έρθει Μπάριος που ναι μεν μπορεί να μην προσαρμοστεί αλλά με το γκολ έχει επαφή και στον ύπνο του.

Τέλος η ιστορία με τον Λέτο είναι επιεικώς αστεία. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν είναι ηγέτης, δεν κάνει σέντρες όσο κάνει τρίπλες και έχει ένα χαρακτήρα που δεν είναι για πολλές σφαλιάρες. Είναι σαφώς ένας καλό παίκτης δεν τίθεται θέμα, το έχουν δει όλοι να παίζει και γνωρίζει πλέον το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά το να δώσει 5 εκατ. για να τον αποκτήσεις μόνο και μόνο για να την πεις στον Κόκκαλη δεν λέει.

Η Ρεάλ πουλάει για παράδειγμα τον Ρομπέν. Με τους τραυματισμούς που έχει δεν πιστεύω ότι θα βρει μεγάλο πρωτάθλημα που να τον κυνηγήσει. Επίσης δεν πιστεύω ότι θα ζητήσουν και περισσότερα από 5 εκατ. εάν ζητήσουν περισσότερα, οκ να μην κάνεις κίνηση. Αλλά λέω εάν ο παίκτης έρχεται με 5 εκατ, όσα και ο Λέτο είναι για να πας να πάρεις το Λέτο;

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!

squarelogic είπε...

Συμφωνώ και γω με το ανωτέρω άρθρο.
Λέτο? Μα καλά,εντελώς μαλάκες είναι?
Πάλι τα ίδια τα περσινά?
Ο Κόκκαλης να κάνει την μεταγραφή ουσίας και μεις να πληρώνουμε καραβίσιο κάποιον μόνο και μόνο για να πουν οτι του έκλεψαν και αυτοί παίκτη?
Εδώ ο Λέτο έβγαλε απ'τα ρούχα του το "μυρμηγκάκι" τον Βαλβέρδε,με τον ΤενΚάτε θα έχουμε τον Γ Παγκόσμιο πόλεμο....

Παρεπιμπτόντως ο Λούσιο μάλλον φεύγει απο Μπάγιερν.Για ξυπνήστε αστείοι!
Του Ρότσα γιατί του κάνατε 2η συνεχόμενη χρονιά τέτοιο χουνέρι?
Να τον ξεσπιτώνετε 2 μήνες και μετά να πετάτε στα σκουπίδια τις εισηγήσεις του?Γελοίοι,χίλιες φορές καλύτερα ο Χουάν στη θέση του Βουκεφάλα Αντωνίου!

Πανάθας είπε...

Δε διαφωνώ με τους προλαλλήσαντες (με εξαίρεση ίσως τον αριθμό των παικτών που χρειάζεται η ομάδα - Τζόνυ δεξί χαφ ποιόν έχεις? Πέρισυ έπαιξε βασικός ο.....Σαλπιγγίδης μια και ο Ολλανδός δείχνει να μην εμπιστεύται Νίνη/Γκαμπριελ και μεταξύ μας καλά κάνει.....τερματοφύλακα θα μείνεις με τον Γκαφίνοβιτς (δεν τον βάφτισα εγώ έτσι?)?, Δεξί μπακ ενώ έχεις έτοιμη λύση Σειταρίδη θα μείνεις με.....Μουν? Σέντερ Μπακ ένας σου λείπει? Δηλαδή θα είναι ο Πιζάρος της άμυνας (λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα) και δίπλα του ο Βύντρα ή ο Σιαρέγκι? - ενώ μπορεί να επιστρέψει ο Σότος?) και φυσικά ο Σέντερ Φορ.

Ο Μπομπό θυμίζω πέρισυ ήταν από τις έσχατες λύσεις. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και ελπίζω να μην τον αγοράσουν μόνο για να κάνουν σπάσιμο στον ΟΣΦΠ γιατί ο Κόκκαλης θα γελάει (ξέρετε με εκείνο το εκνευριστικό χοχοχο). Λέτο μία από τα ίδια. Τον "κυνηγουν" μόνο και μόνο για σπάσιμο. Δύσκολος χαρακτήρας ατομίσταρος κλπ κλπ. Ο Γιοβάνοβιτς είναι Η λύση.

Πάρτε και τον Κατσουράνη, τους άλλους δύο Έλληνες δεθνείς (Σειταρίδη-Κυργιάκο) ένα σέντερ μπακ καλό, ένα σέντερ φορ, τον Γιοβάνοβιτς και ένα δεξί χαφ αντίστοιχο, ένα τερματοφύλακα και είμαστε οκ........

Αλλά ξέχασα. Κάποιοι από εσάς δε θέλουν Σειταρίδη-Κυργιάκο επειδή δεν τους θέλεις ο Γκότζος. Ενώ ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΘΕΣΕ ΒΕΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (και ας λέει ράδιο αρβύλα ο Γκότζος ότι συμφώνησαν και οι άλλοι......αναγκάστηκαν οι άλλοι είναι η σωστή έκφραση).

Σιμάο/Μάτος ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ (γιατί ΑΥΤΟΥΣ περιμένουν να πουλήσουν για να προχωρήσουν). Αν φύγει το λιονταράκι θα μας βρουν μπροστά τους και πίσω τους άμα λάχει να'ουμ. Ας πουλήσουν τον Ζιλμπέρτο. Δε μας χρειάζεται.

Αυτά.

Doc είπε...

Συνήθως αποφεύγω να μιλάω για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.Θα κάνω όμως μια εξαίρεση:
Ένας πολύ καλός σέντερ μπακ δεν είναι τόσο ακριβός (όσο ένας ανάλογου επιπέδου παίκτης σε δημιουργική-επιθετική θέση).
Λογικά λοιπόν, με το υποτίθεται τεραααάστιο μπάτζετ θα έπρεπε να είχε ήδη αποκτηθεί…
Η ανυπαρξία επομένως μεταγραφής στη θέση αυτή,δείχνει ότι:
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ EINAI ΚΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ.-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ?
ΕΚΤΟΣ (και νομίζω ότι έτσι έγινε) εάν είχαν “κλείσει” τον Puygrenier, και έκαναν μια προφορική κρούση για Mellberg, ΜΗΠΩΣ και ΕΑΝ είναι φτηνός…
Έτσι όμως, φάνηκαν (ακόμα μια φορά) λίγοι…
Η τακτική αυτή γιατί μου θυμίζει CrabJohn? (Ό,σο και να προχωρήσει αυτός, πάλι πίσω από την εποχή του θα βρίσκεται παιδιά. Ο τρόπος σκέψης του είναι που φταίει.)
Συνήθως, όπως είπα, αποφεύγω να μιλαώ για συγκεκριμένους παίκτες, εδώ όμως (θα σας ξενερώσω τώρα!) δεν είμαι σίγουρος ότι ο Puygrenier είναι και τόσο χειρότερος του Mellberg! Μπορεί ο δεύτερος να έρχεται από μεγάλο σύλλογο , είναι όμως 4,5 χρόνια μεγαλύτερος (όχι κάκό για αμυντικό βέβαια), και έμεινε μόνο έναν χρόνο στην “Κυρία”, μην ικανοποιώντας τις προσδοκίες (αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν κάνει και με το παραπάνω για την Ελλάδα, έτσι ?)
ΟΜΩΣ,ΟΜΩΣ…Το πρόβλημα είναι ότι ο Παναθηναικός, στην κατάσταση που βρίσκεται, πρέπει να “κτυπά” σαφώς καλύτερους παίκτες από τον αντίπαλό του, και όχι ελαφρώς χειρότερους…
Εξ΄ου και η σφαλιάρα…
Τώρα, μόνο με Lúcio ξεπλένονται…
Δεν το περίμεναν ότι μπορεί να τους “αδειάσει” έτσι ο Socrates, σε μια θέση που δεν απαιτεί πολλά φράγκα για να πάρεις κάτι καλό ?
Λίγο αφελείς, έτσι ?
Μάλλον όμως το “μπάτζετ” δεν είναι και τόσο μεγάλο…
Επί της ουσίας βέβαια, αν πάρουν ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ στις άλλες θέσεις (μακάρι, δεν το βλέπω όμως), μια χαρά είναι και ο Puygrenier…
Ξεκινάς όμως και πάλι δευτεροτρίτος στις μεταγραφές βρε παιδάκι μου…

Υ.Γ.: Μην πιστεύετε τα ποσά που ακούτε...Δεν είναι δυνατόν να δίνεις για Puygrenier παραπάνω χρήματα απ'ότι για Mellberg, ούτε 5 εκ. για Λέτο.

Doc είπε...

Άλλο θέμα: Απορώ που υπάρχουν ακόμα Παναθηναικοί που πιστευουν ότι, λέει, ο CrabJohn ήταν έτοιμος για επέλαση και τον "φρέναραν" Πατέρας, Βγενό και δεν ξέρω εγώ ποιός άλλος...
Λένε π.χ. ότι ο Βγενό "κράτησε" Τεν Κάτε και Αντωνίου. Και τι τον εμπόδισε τον CrabJohn να τους διώξει ρε παιδιά? Την πλειοψηφία δεν έχει? Φοβήθηκε τον Βγενό μη τον κάνει ντα? Μια ζωή αυτό δεν κάνει? Διώχνει-φέρνει, διώχνει-φέρνει...Είδες λοιπόν τί ωραία τα κατάφερε με τη δήθεν πολυμετοχικότητα ? Κρύβεται πίσω από τους άλλους! Λες να τους δίνει λεφτά ο Κάβουρας και προτιμούν, π.χ. Puygrenier από Lúcio? Καλό, ε? Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?
Ο Βγενό είπε ότι δεν μπορούμε να διώχνουμε κάθε τόσο προπονητές-μάνατζερ κ.λπ., και ότι η αιτία της κακοδαιμονίας είναι η έλλειψη ρευστού…
Διαφωνεί κανείς?

Είναι δυνατόν να πιστεύουν κάποιοι ότι θα δώσει ο άλλος μεγάλα ποσά χωρίς να έχει την πλειοψηφία των μετοχών? Ή ότι θα δώσει τα διπλά από τον Κάβουρα, για να τα διαχειρίζονται μετά οι υπάλληλοί του? Που ζείτε ρε παιδιά? Στη Disneyland?

Ξανθιώτης είπε...

Μπομπό και Λέτο!

Έτσι!

Κι αν δεν θέλουν κι αυτοί:

Τοτό και Λέτσο!

Και με ένα Πόντιο δίπλα στον Βάσκο είμαστε υπερπλήρεις και χτυπάμε Τσ. Λιγκ.

Αμέ!

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Doc πολύ σωστά τα λες. Κοίτα για τον Τεν Κάτε γράφτηκε ότι έβαλε "πλάτες" ο Βγενό λίγο πριν φύγει. Και τα δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου αλλά και η αντιπολίτευση που άσκησε το "όργανο" του DERBY στον Τεν Κάτε (αλλά και από ότι είπαν κάτι Γκοτζαλάκιά εδώ μέσα) αυτό δείχνουν. Έτσι διάβασα και έτσι το μεταφέρω γιατί αν το αμφισβητήσω θα πρέπει να δεχθώ ότι τον Τεν Κάτε τον κράτησε στην ομάδα ο CranJohn (πολύ μου αρέσει αυτό φίλε). :-)))

Και αυτό είναι πολύ κακό....μα πολύ κακό γιατρέ μου.

Ξανθιώτης?

:-)))

Ανώνυμος είπε...

loipon ta pragmatika ine pio apla ap oti fenonte. i karkinooikogenia me mprostari to karkinwma arnite na ependisei lefta gia to kalo tou panathinaikou.o bgenopoulos efige apo to diikitiko simboulio kratwntas bebea tis metoxes tou giati ksenerwse me autin tin stasi. ithele to bujet na anerxete sta 35-45ek eurw gia enan pragmatika megalo panathinaiko... opws to blepw ego den iparxi kan kathorismeno bujet ke malon stoxos twn karkinomatwn ine na dothoun oso to ligotero xrimata ginete. kserete ti thelei i oikogeneia; na min ine mesa se analogia esodwn-eksodwn. blepi to thema isologistika kai oxi me agasti agapi gia ton megalitero silogo pou iparxi... etsi den ginete douleia.. prepei na ksanaorthosoume anastima ws opadoi kai na proboume se ameso kai auti ti fora oxi eiriniko agwna mexri to karkinwma na min exi pliopsifia stis metoxes... pws ine dinaton na exun stalei 10 skaouters na orgosoun olon ton kosmo gia na feroun pextarades kai na min sikonoun ta tilefona stin pae opws kanan persi me ton rotsa; pws ine dinaton texnikos dieuthintis tou trifiliou na ine o kwstas antwniou;; pws ginete na iparxi diathesi na dosoun 2.7ek eurw gia na apoxtisoun ton pouigrenie kai den mporesan na paroun ton melberg; pws ine dinaton persi na dothikan 2ek eurw gia ton melisi kai fetos na min dinoun perisotera gia ena pragmatiko teras amunas; gia aristero xaf den prepei na dapanithoun tulaxiston 7ek eurw wste o pextis na pataei perioxi na mpori na ntriplarei kai na skorarei; 8ek eurw gia epithetiko 7 gia aristero xaf 5 gia senter mpak kai 2-3 gia deksi mpak. giati araga mas fenonte toso apla kai se kapious alous ine toso diskola;

Πανάθας είπε...

Ανώνυμε συμφωνώ με όσα κατάφερα να διαβάσω αλλά σε παρακαλώ υιοθέτησε τα Ελληνικά (εκτός και αν το pc σου δεν έχει ελληνική γραμματοσειρά οπότε πάω ολέ "πάσο") γιατί μου βγήκαν τα μάτια μου με τα greeklish.

Η μόνη λύση φίλε είναι να φύγει ο καρκίνος.

Τώρα όλα τα άλλα είναι απλώς για να χαλάμε τις καρδιές μας και τη διάθεση μας.

island είπε...

@Πανάθας

"Πάρτε και τον Κατσουράνη, τους άλλους δύο Έλληνες δεθνείς (Σειταρίδη-Κυργιάκο) ένα σέντερ μπακ καλό, ένα σέντερ φορ, τον Γιοβάνοβιτς και ένα δεξί χαφ αντίστοιχο, ένα τερματοφύλακα και είμαστε οκ........"

Μήπως είναι πολλοί τόσοι παίχτες ώστε να κρατηθεί η όποια περσινή χημεία είχε αποκτήσει η ομάδα; Μήπως τόσοι παίχτες, που δεν ξέρεις κιόλας να θα πιάσουν, δεν κάνουν καλό στην ομάδα τελικά;

Όσο για Λέτο δεν ξέρω. Σίγουρα δεν είναι αντι-Γιοβάνοβιτς και δυσκολεύομαι πολύ να τον είχα μέσα μου ως παίχτη που δεν έχει παίξει στην Λίβερπουλ αλλά πέρασε και δεν ακούμπησε και τώρα να προσπαθώ να τον βάλω στην ομάδα. Απλά είναι δύσκολο.

Πανάθας είπε...

Island θεωρείς ότι πέρισυ υπήρχε χημεία?

Είναι καλοί παίκτες οι Έλληνες που ανέφερα, θα "δέσουν" κατευθείαν με την ομάδα και θα μου αποδείξουν ότι ΟΝΤΩΣ δεν υπάρχει βέτο για τους παλιούς παίκτες.....

;-)

Ανώνυμος είπε...

kata ti gnwmi mou auti ti stigmi o panathinaikos xriazete tulaxiston 7 pextes gia na pezoun basikoi. ta senaria peri kirgiakou-seiteraidi den nomizo na eudokimisoun gt to karkinoma exi exthra me tus sigekrimenous. ala pistevo kirgiakos-seitiradis tha itan poli kales epiloges gia na min ksanaexoume problima me tin amina. apo kei ke pera kata ti gnwmi mou exoume 3 metria amintika xaf kai an apoktithei o katsouranis 4 metria amintika xaf. pistevo oti i apoxtisi enos alou anw tou metriou tha itan simantiki. aristero xaf an apoxtithei o leto ego den tha exo toso megalo parapono an kai tha mporousan na broun safws poli kalitero. gia for tha protimousa megalo onoma tipou cisse trezeget palacio falkao nilmar pizzaro.... ala ama den ginete na apoktithei kapio onoma tetiou belinekous sigoura o mpompo i o mparios den apoteloun tis xeiroteres epiloges gia tin grammi krousis. an kai kati mu lei oti o for pou tha apoxtithei tha ine pali mia apogoiteusi... makari na bgw pseutis...

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε όσο έλειψα;

Πήραμε 2-3 Πιζάρο ή ακόμα;

:-)))

Υ.Γ. εντός παρενθέσεως:

(Απορώ που υπάρχουν μερικοί που δεν γνωρίζουν ακόμα ότι το καταστατικό της νέας ΠΑΕ ορίζει τα του ΔΣ έτσι ώστε π.χ. ο Ραλίστας να μπορεί μεν πανεύκολα να εμποδίσει άλλες απόψεις να περάσουν βάζοντας βέτο, αλλά την ίδια στιγμή να μη μπορεί να περάσει τις δικές του απόψεις διότι απαιτείται πολύ αυξημένη πλειοψηφία για κάτι τέτοιο.)

Ξανθιώτης είπε...

"Απορώ που υπάρχουν μερικοί που δεν γνωρίζουν ακόμα ότι το καταστατικό της νέας ΠΑΕ".

Δηλαδή εσύ το έχεις διαβάσει; Θέλω να σε ρωτήσω μερικά πράγματα.

Αλήθεια, που το βρήκες το καταστατικό;

zouk είπε...

Παναθα εχω πει την γνωμη μου για το τι θελω και τι πιστευω.Τα ξερεις,δεν εχει νοημα να τα επαναλαμβανω.Ειπα οτι θα ξαναμιλησω οταν δω μεταγραφες.Αμα θεωρησω οτι υπαρχει κατι να πω θα το πω.Δεν θελω να κουραζω.

Για το Λετο που ακουγετε,θα προτιμουσα κατι καλυτερο αλλα δεν με χαλαει κιολας.Ομως τι νοημα εχει,αφου τελικα μπορει να μην τον παρουμε στο τελος.Περιμενω να δω.

Σε βλεπω που γραφεις συνεχεια για τον Γκονζο.Αυτο ειναι βλακεια.Δεν ξερεις τι διαβαζουν οι αλλοι.Εγω ειμαι Σπορφμακιας,δεν ακουω αλλο ραδιοφωνο και δεν διαβαζω καμια αλλη ιστοσελιδα(Και το sportdog διαβαζω).Το οτι δεν θελω τον Σειταριδη και τον Κυργιακο πρεπει να μου εχει δωσει γραμμη καποιος,εγω δεν εχω γνωμη?τι βλακεια ειναι αυτη.

Ορκιζομαι οπου θελετε οτι δεν διαβαζω Γκοντζο,οπου θελετε.Δεν μπορω να κανω κατι αλλο.
Αν και μια μερα που τον πετυχα στον Sportfm γυρνοντας απο φιλο τωρα προσφατα,σχεδον σε τιποτα δεν συμφωνουσα μαζι,ποιο κοντα σε αυτα που λετε εσεις ειναι.

Πανάθας είπε...

Zouk.

1η παράγραφος: Δικαίωμα σου δε μου "πέφτει" λόγος.

2η παράγραφος: προσωπικές εκτιμήσεις μπορούμε να κάνουμε μόνο. Θα προτιμούσα κάτι καλύτερο από τον Λέτο για πολλούς και για διαφορους λόγους (ατομιστής, δύσκολος χαρακτήρας, δεν αποτελεί επιλογή Τεν Κάτε αλλά επικοινωνική επιλογή, δε βλεπει δίχτυα, η σέντρα του δεν είναι ιδιαίτερα καλή, ενώ πρεσάρει σπάνια...υπάρχουν και συν όμως όπως η ντρίμπλα του, ο καλπασμός του και φυσικά η ηλικία του). Έχω παρακολουθήσει τον Γιοβάνοβιτς και τον θεωρώ εξαιρετική περίπτωση. Πολύ καλή περίπτωση (το αναφέρω επειδή ακούστηκε ως όνομα) και ο Ντρέντε που από τη Ρεάλ πήγε στην Τζένοα. Άλλο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ χαφ αλλά με αρκετά προβλήματα τραυματισμού είναι ο Ρόμπεν (όχι των δασών). ;-)

3η παράγραφος: Γιατί δε θες Σειταρίδη - Κυργιάκο? Τον Κατσουράνη τον θες? Τα περί Γκότζου, DERBY κλπ τα αναφέρω πολλές φορές για να σφίγγουν οι κώλοι (δε σημαίνει ότι δεν τα ενστερνίζομαι κιόλας. Υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που παπαγαλίζουν τον χοντρό και τις θέσεις της εφημερίδας). Γενικά δε μου αρέσει ο λαπάς. Προτιμώ μια ένταση - έστω και τεχνική - από μια συζήτηση που γίνεται μόνο και μόνο για περάσει η ώρα και να πας πχ να φας ή να κάνεις μπάνιο. Είσαι "εδώ", "δώστα όλα". Αναφερόμαστε σε κάτι που αγαπάμε με πάθος και μου αρέσει να διαβάζω απόψεις που είναι καταθέσεις ψυχής όσο ακραίες ή αντίθετες με τις δικές μου και αν είναι.

4η παράγραφος: το εκλαμβάνω ως αστείο. Δε σου ζήτησε κανείς να ορκιστείς. Δικαίωμα σου να γράφεις ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. Μην έχεις πρόβλημα με τις "ταμπέλες". Και μένα μου "κολάνε" διάφορα ένσημα κατά καιρούς αλλά δε δίνω μεγάλη σημασία. Λες την άποψη σου....πάει και τελείωσε........αλλά μην το κάνουμε και εκκλησία σε παρακαλώ....γουστάρω λίγο Fight Club. :-))

5η παράγραφος: και εγώ πολλές φορές τον ακούω (εντελώς μαζοχιστικά) Θεωρώ δε, ότι η πλειοψηφία των τηλεφωνημάτων είναι σικέ. Δεν μπορεί να τον βρίζει το 90% του κόσμου του ΠΑΟ και να διαφωνεί μαζί του ένας οπαδός τον μήνα.......

Αυτά. ;-)

Greg είπε...

Εγώ θα έλεγα εάν πάρουμε τον Λέτο, να πάρουμε και τον Σισέ και τον Τζιμπούρ. Είναι όλοι αδαμάντινοι χαρακτήρες, ήρεμα και καλά παιδιά. Τότε όμως εκτός από Πουιγκρενέ, θα χρειασθούμε και τον Κυργιάκο για να υπάρχουν δυό διαιτητές κατς στα αποδυτήρια και έναν μόνιμο καρδιολόγο για τον βοηθό.

Αληθεύει ότι ο Αντωνίου παραιτείται για να αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για τα μάρμαρα και αμέσως μετα το Σκοπιανό;;;;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

"Υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που παπαγαλίζουν τον χοντρό και τις θέσεις της εφημερίδας Derby"

Εννοείς, Πανάθα, παιδιά όπως εκείνοι που μαζί με το χοντρό τα έχωναν εδωμέσα χοντρά στον Τεν Κάτε και θέλανε να φύγει από την ομάδα;

;-)

Ξέρεις εσύ κανένα απ' αυτά τα ... αντιτενκατικά παιδιά;

:-)))

Ανώνυμος είπε...

"Αλήθεια, που το βρήκες το καταστατικό;"

Αν και δεν συζητώ τέτοια θέματα υψίστης παναθηναϊκής ασφαλείας με οπαδούς άλλων ομάδων,

Ξανθιώτη

εσένα θα σου αποκαλύψω πού το βρήκα: μου το δώσανε κάτι παιδιά από εδωμέσα που έχουν πολλάκις αναλύσει πτυχές του, που αφορούν λ.χ. στο πώς ΑΚΡΙΒΩΣ παίρνονται οι αποφάσεις στο ΔΣ με βάση τα ποσοστά στην ΠΑΕ και ποιος επομένως ευθύνεται για ΟΛΕΣ τις ενέργειες του ΔΣ.

Μη μού ζητήσεις να σου αποκαλύψω αυτά τα παιδιά, γιατί καλύπτομαι από το δημοσιογραφικό απόρρητο.

Αν όμως ψάξεις όπως κι εγώ, θα τη βρεις την άκρη.

Ξανθιώτης είπε...

Π@πάρια μάντολες δηλαδή...

Ως συνήθως...

pensierix είπε...

Αλήθεια, όλοι εσείς που ψοφάτε να δείτε τον Σειταρίδη στα πράσινα, αν σας φέρνανε εναν Seitaridic θα κράζατε ή θα σας άρεσε; Μάλλον θα λέγατε ότι φέρνει έναν παίκτη που του πλήρωσε η ομάδα του μέρος του συμβολαίου του για να φύγει(γιατί δεν τον πούλησε άραγε;) και που δεν έχει βρει ομάδα ακόμα όντας ελεύθερος, που είχε ένα σωρό τραυματισμούς, που έχει να παίξει μπάλα 3 χρόνια, που έκανε αρπαχτή στη Ρωσία κτλ κτλ..Aλλά δεν τον λένε Seitaridic ρε γαμώτο, ξέρει τι εστί Παναθηναικός...

Αλήθεια, αν σας φέρνανε τον Kyrgiakoc που αγωνίστικε τα τελευταία χρόνια σε μικρομεσαία ομάδα του γερμανικού πρωταθλήματος που παλεύει να μην πέσει κατηγορία,(τόσα χρόνια εκεί, δεν τον πρόσεξε καμία μεγαλύτερη γερμανική ομάδα αυτόν τον παιχταρά άραγε;) και που στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδα υποδεέστερου πρωταθλήματος έχοντας συχνούς τραυματισμούς, θα σας άρεσε; Αλλά δεν τον λένε Kyrgiakoc, ρε γαμώτο...Ξέρει τι εστί Παναθηναικός το αλάνι...Αν συγκρίνουμε βέβαια το βιογραφικό του, με αυτό του Καντέ(τον οποίο δεν γνωρίζω, μπορεί να είναι παλτό από τα λίγα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας), η απόσταση είναι χαώδης...Αλλο να αγωνίζεσαι στην ένατη του γαλλικού, κι άλλο στη 15η του γερμανικού ή την τέταρτη του ελληνικού πρωταθλήματος...

Ανώνυμος είπε...

Τς τς τς τς

τέτοια σάς μαθαίνει ο Πανόπουλος;

Πανάθας είπε...

Τζόνυ ο χοντρός αλλά και κάποια "παιδιά" (παιδιά....είπαμε....λέμε και καμιά μαλακία....)δεν τον ήθελαν τον Ολλαδό είναι αλήθεια.

Τα "παιδιά" δεν τον θέλουν ακόμα..για τον χοντρό δεν ορκίζομαι.....γιατί αυτός παίρνει εντολές......

Και εκεί πρέπει να εστιάσουμε. ;-)

Pensierix, συγκρίνεις Καντέ με Κυργιάκο? Έναν μέτριο μισθοφόρο με ένα παλικαράκι που θα δώσει και τη ψυχή του μέσα στο γήπεδο για την ομάδα? Είναι άδικη και άστοχη η "μεταφορά". Γιατί ο Σειταρίδης, ο Κυργιάκος, ο Κατσουράνης, ο Καραγκούνης, είναι οι καλύτεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές στις θέσεις που αγωνίζονται και ο ΠΑΟ ΠΡΕΠΕΙ να έχει τους καλύτερους Έλληνες παίκτες (φέρνω ως παράδειγμα το μπάσκετ). Έναν ελληνικό κορμό που θα πλαισώνεται από λίγους αλλά καλούς ξένους. Αλλιώς δημιουργείς μια φτηνή μισθοφορική ομάδα χωρίς "νεύρο" (ο ΠΑΟ των τελευταίων ετών). Η δε έλευση τους θα μου αποδείξει ότι η επιρροή Τζίγγερ όντως ελαττώνεται με τον καιρό (αν και τα δείγματα τόσο με αυτή την περίπτωση όσο και με το μπάτζετ ΑΛΛΑ δείχνουν δυστυχώς).

Αλλά δε μου απάντησες γιατί δεν τους θες?

Μην μου απαντήσεις με ερώτηση μόνο.

Γιατί έχεις μια μανία να θεωρείς υπεύθυνους τους φιλάθλους γιατί ότι γίνεται. "Μαζί" σου αλλά για άλλους λόγους.

;-)

pensierix είπε...

Γιατί απλούστατα θεωρώ τον Κυργιάκο έναν μέτριο, αργό αμυντικό που έχει την αβάντα των δημοσιογράφων και που κάνει καριέρα στην Ελλάδα πουλώντας ατιμώρητο τσαμπουκά, και τον Σειταρίδη, πρώην ποδοσφαιριστή μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Κι επαναλαμβάνω, αν ο Σειταρίδης δεν ήταν Ελληνας αλλά είχε την πορεία που περιέγραψα και τον αποκτούσε ο ΠΑΟ, θα έκραζες ή όχι; Αγοράζεις ποδοσφαιριστή ή εθνικότητα; Δεν εξετάζω αν θα έπαιζε μπάλα στον ΠΑΟ. Μπορεί ο Γιούρκας να έβγαζε μάτια. Εξετάζω τα κριτήρια με τα οποία κρίνουμε έναν παίκτη. Μόνο και μόνο επειδή είναι Ελληνας, παραγράφουμε την πορεία του και κάνουμε τα στραβά μάτια...

Για τον Κατσουράνη, ασφαλώς και δεν μπορώ να πω τα ίδια...Το παιδί παίζει 3 χρόνια βασικός στη Μπενφίκα, έγινε αρχηγός της και η καριέρα του έχει μια συνέπεια...Μη συγκρίνουμε τώρα Κατσούρ, με Κυργιάκο και Γιούρκα...

Ανώνυμος είπε...

"Τα "παιδιά" δεν τον θέλουν ακόμα..για τον χοντρό δεν ορκίζομαι.....γιατί αυτός παίρνει εντολές......"

Τώρα κι αν ΔΕΝ τον θέλει τον Τεν Κάτε ο χοντρός, Πανάθα!

Σε πιάνω ανενημέρωτο για τις κινήσεις του εχθρού σου.

:-)))

Για το άλλο που κουβεντιάζεις με τον Pensierix,

άμα είναι φίλε μου να φέρνουμε ποδοσφαιριστές μόνο και μόνο για ν' αποδειχτεί πως "όντως η επιρροή Τζίγγερ ελαττώνεται με τον καιρό",

ας βράσουμε καλύτερα ρύζι (αναποφλοίωτο, που είναι και πιο θρεπτικό).

Γιατί τότε, αν ήταν να διαλέξουμε μεταξύ Μέλμπεργκ και Κυργιάκου, θα έπρεπε να προτιμήσουμε τον Σώτο - χοντρομαλακιούλα πολλών μεγατόνων δεν βρίσκεις;

Λες έτσι να την πάτησαν και να χάσανε τον Σουηδό;

:-))

zouk είπε...

Για τον Γιουρκα συμφωνω 100% με τον pansierix.Απαγορευεται να παρεις αυτο τον παιχτη αυτη την εποχη.
Δεν κανει πια για μια ομαδα σαν τον Παναθηναικο.Καθοδικη πορεια οσο δεν παει αλλο.Δεν επιασε πουθενα και θελει και αρκετα λεφτα για να ερθει.
Να εχει να ρειχνει γαρυφαλα στα μπουζουκια.Δεν θελω ενα παιχτη για τον παγκο.Εκει θα τον εχει ο Τεν Κατε.Εχω λιωσει να βλεπω Ισπανικο ποδοσφαιρο και εχω αποψη,οσο επαιζε δλδ,γιατι και εκει παγκο ηταν αρκετα.

Ο Κυργιακος εμενα μου αρεσει.Ειναι ενας παιχτης που θα συμπληρωση τον Βυντρα η τον Καντε που ειιναι πιο γρηγοροι αμυντικοι.Ομως για εμενα παιζει μεγαλη σημασια το ηθικο μερος.Δεν παιρνεις ενα παιχτη που σου εκανε πουστια επειδη μπορουσε να την κανει για οφελος του.Την εκανε με την λογικη οτι ειναι και μαγκας.Τα δικαστηρια ειχαν ομως αλλη γνωμη.
Αμα εμεις οι δυο δουλευουμε μαζι,μου κανεις μπινια και παμε δικαστηριο και κερδισω.Θα σε παρω μετα πισω η θα σου πω να πας στο διαολο.Απλη ερωτηση κανω.Να πανε να παρουν καποιον αλλο.
Οσο για το οτι συμφωνησαν και αλλοι να μην ερθει,να εισαι σιγουρος.Με τα κριβει λογια του παυλου "Δεν θελω αλλο Οικονομου στην Ομαδα".Αν και για εμενα ειναι πολυ διαφορετικες περιπτωσεις.

Ελπιζω να μην ξεχασα τιποτα.

zouk είπε...

Εχει λιγα ορθογραφικα λαθακια το κειμενο απο πανω,χαχαχα

Πανάθας είπε...

Παιδιά οι παίκτες που απαξιείται είναι ΒΑΣΙΚΟΙ στην Εθνική ομάδα και κατά γενική ομολογία οι καλύτεροι στις θέσεις που αγωνίζονται.

Pensierix μιλάς με έναν άνθρωπο που σιχαίνεται το κατάσκευασμα του 19ου αιώνα (ναι μωρέ για τα έθνη μιλάω). Αλλά δε μπορώ να μην εντοπίσω τις "ευεργετικές" ιδιότητες καλών εγχώριων ποδοσφαιριστών στις ομάδες που αγωνίζονται για ένα σωρό λόγους που έχω κατά καιρούς αναφέρει. Το "Εθνικό" που ανέφερες εσύ είναι γενικό. Το "Εθνικό" που ανέφερα εγώ είναι ειδικό.

Σεβαστή φυσικά η άποψη σου - όπως και των άλλων παιδιών - όσον αφορά τη ποδοσφαιρική αξία αυτών των παικτών αλλά φυσικά διαφωνώ. Γιατί βγάζετε άσχετο και τον Ρεχάγκελ εσείς. Ε είναι λίγο ιεροσυλία. Άλλο να μου πεις "μα δεν έχει καλύτερους" ή "ας πάρει τον Φέρντιναντ αντί του Κυργιάκου = εκεί να δεις πως θα με βρεις σύμφωνο) και άλλο να λες Καντέ και ξερό ψωμί επειδή έπαιζε στην 9η ομάδα του Γαλλικού Πρωταθλήματος και όχι στην 4η του Ελληνικού. Πέρα από μπακάλικη είναι και λίγο ψωρωκωσταινιακή λογική αυτή. Και εν τέλει αποφάσισε. Το Ισπανικό Πρωτάθλημα δεν είναι τόσο καλύτερο από το Ελληνικό ώστε ο Γιούρκας απλά να κάνει τη διαφορά στο τριτοκοσμικό μας πρωτάθλημα? (συ είπας ή άλλα μέτρα και σταθμά ανάλογα τι μας συμφέρει?). ;-)

Τζόνυ ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει ο χοντρός. Τον αναφέρω ως ένα παράδειγμα προς αποφυγή. Είμαι σίγουρος ότι δε θα υπάρχει στο μέλλον το συγκεκριμένο μίασμα.

Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα ή τουλάχιστον δεν ανέφερα μεμονωμένα. Έγραψα ότι είναι οι καλύτεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές στις θέσεις που αγωνίζονται, δημιουργείς έναν ελληνικό κορμό, αδειάζεις θέσεις για ποιοτικούς ξένους, έχεις παίκτες που αγαπούν την ομάδα, διώχνεις τη σαβούρα που λογικά θα έπαιζε στη θέση τους (πχ Νίλσον, Σιαρέγκι κλπ, σας θυμίζω ότι μετά τη φυγή των Σειταρίδη-Κυργιάκου, οι θέσεις τους δεν καλύφθηκαν επάξια ΠΟΤΕ) ακολουθείς το πετυχημένο μοντέλο του μπάσκετ κλπ κλπ KAI αποδεικνύεις ΚΑΙ αυτό που ανέφερες μεμονωμένα (που παραμένει αναπόδεικτο). Είναι σημαντικό πως να το κάνουμε για όσους τέλος πάντων θεωρούν την οικογένεια Βαρδινογιάννη υπεύθυνη για τα αθλητικά δεινά της ομάδας μας.

Και μια και το ανέφερες, θα ήθελα Κυργιάκο - Μέλμπεργκ αντί Καντέ - Βύντρα. :-))

Δεν είναι ψιλομαλακιούλα το δεύτερο "ζευγάρι"? :-))

Zouk αν θέλεις σε παρακαλώ ενημερώσου καλύτερα για την υπόθεση "Κυργιάκου" γιατί αυτός που του έκανε πουστιά ήταν η διοίκηση μας και όχι αυτός. Και μην αρχίσεις αυτά που γράφει ο Γκότζος, ότι έπαιζε στον Άγιο Νικόλαο και εμείς τον κάναμε παίκτη και ο παίκτης θα πρέπει να μας τσιμπουκώνει για αυτούς τους λόγους κάθε εβδομάδα κλπ κλπ.

Πάντως παιδιά χωρίς παρεξήγηση, η μανία καταδίωξης καταξιωμένων ελλήνων ποδοσφαιριστών που έφυγαν από την ομάδα με μυστήριο τρόπο κάποια σκοτεινή περίοδο (και δυστυχώς δεν ήταν οι μόνοι......προυπήρξαν μυριάδες περιπτώσεις) είμαι σίγουρος ότι είναι απόρροια μιας καλά ενορχηστρωμένης εσωστρεφούς προπαγάνδας και όχι ανεξάρτητης σκέψης. Συγνώμη αν ας προσβάλλω κατά αυτό τον τρόπο αλλά οι ενδείξεις (ουχί αποδείξεις μα τον Τσε) αυτό δείχνουν.

Σόρυ και πάλι.

Υ.Γ. Pensierix, είμαι σίγουρος ότι αν ο Κατσουράνης είχε αγωνιστεί στο σκοτεινό παρελθόν στο ΠΑΟ, δε θα τον ήθελες στην ομάδα. Μη μου απαντήσεις, απλά ρώτα τον εαυτό σου σε παρακαλώ.

zouk είπε...

Εχει επιδικαστει ποσο στον ποδοσφαιριστη κυργιακο?τι αλλο να ψαξω?Μιλαμε για δικαστικη αποφαση.
Μην με τρελανεις τωρα.Θα αλλαξεις και το δεδικασμενο?

Greg είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΚΥΡΓΙΑΚΟ - ΣΕΪΤΑΡΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤΣΟΣ.

Ή έχει πιεί πολύ μα πάρα πολύ ούζο προτού τολμΉσει να γράψει τετοιες παπαριές.

ΠΩΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;;;;;;;;;;;;;;; ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΑΝΙΟΥ;;;;;;

ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ;;;;;;; ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟΥΡΚΑ;

ΓΙΑ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΒΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ.

¨οσο για τη σύγκριση Καντέ - Κυργιάκου αδελφέ μάλλον βλέπεις πολύ σκουώς, αλλά από μπάλλα λυπάμαι έχεις τόση σχέση όσο εγώ με το καλλιτεχνικό πατινάζ, ή δεν ξέρεις τίποτε για το γαλλικό ποδόσφαιρο.

Για διάβασε πως τον παρουσιάζουν τα Γαλλικά σάϊτς. Είναι παλτό χειρότερο από τον Κωνσταντίνου. Θα έλθει και θα φύγει τον Γενάρη (μπορεί και νωρίτερα), δανεικός και κακήν κακώς.

Ας είμαστε λίγο σοβαροί μη βλασφημούμε τα λάβαρα της ομάδας που ο ανίκανος έδιωξε (ή και πούλησε) γιατί δεν ήξερε τι έκανε όπως πάντα.

Συγνώμη για τον τρόπο μου, αλλά νευριάζω όταν διαβάζω τέτοιες μπούρδες.

Και απότι ακούω μόλις τώρα στο ρδιόφωνο καλωσήλθες Κώστα Κατσουράνη, βάζελε από παιδί.

zouk είπε...

Λυπαμαι Greg αλλα τσατσια ειναι να θελεις να φερεις παιχτες μονο και μονο επειδη εφυγαν την εποχη Βαρδινογιαννη.

Το πρωταθλημα το πηρα προ 5αετιας.Εγω μιλαω για τους παιχτες οπως ειναι τωρα.Να μιλησω για τους τοτε Κυργιακοσεταριδηδες ειναι λαθος.

Τωρα δεν μου κανουν αυτοι οι παιχτες.
Απλα πραγματα για εμενα.Ακου τσατσος.Τι βλακειες ειναι αυτες.Εχω αλλη γνωμη μαν και σεβασου την.

zouk είπε...

Υγ.καλως ηρθες κατσουρ

pensierix είπε...

Σιγά ρε Greg, δεν σου θίξαμε τα ιερά και τα όσια που θα μας πεις και τσάτσους...Κουλάρησε...Το διαβάσαμε κι αυτό...Μην τολμήσετε να πείτε ότι δεν σας αρέσει ένας παίκτης που γουστάρει ο Greg γιατί θα σας μαλώσουμε. Οσο για την σύγκριση Καντέ-Kυργιάκου, μάθε να διαβάζεις καλύτερα αυτά που γράφω,(προσοχή στις παρενθέσεις και στο γενικότερο νόημα) και μετά έλα να συζητήσεις με τον...τσάτσο.

sportathens είπε...

παιδιά πέρυσι έγιναν τρομερά λάθη..ίσως δεν είχαν χρόνο,δε ξέρω,
φέτος όμως δεν έχουν δικαιολογία..γνωρίζουν τις αδυναμίες της ομάδας από Δεκέμβριο.
Ξεκίνησαν λάθος και γιατί έκαναν δηλώσεις για μεταγραφές τέλη Μαιου αλλά και γιατί 3 ημέρες πριν τη προετοιμασία δε ξέρει ο προπονητής το ρόστερ της ομάδας..
Ας ελπίσουμε ότι έχουν plan b'..
γιατί plan a' δεν είχαν ποτέ..

Ανώνυμος είπε...

Greg,

ή είσαι εντελώς πιωμένος με ληγμένα για να βλέπεις τσάτσους κι εγκάθετους όπου δεν ακούς ακριβώς αυτά που θέλεις ν' ακούσεις, η είσαι μαλακοπίτουρας.

Πανάθα,

όχι και δεν σ' ενδιαφέρει ο χοντρός. Αφού όλο γι' αυτόν μιλάς και πίσω από όποια γνώμη δεν συμφωνεί με τη δικιά σου, δάκτυλο του χοντρού βλέπεις.

Όχι μόνο σ' ενδιαφέρει λοιπόν ο χοντρός, αλλά θα 'λεγα πως είναι, για σένα, "ένα φάντασμα που πλανιέται πάνω από ..." .

:-))

Για τον Κυργιάκο σόρι, αλλά η δική σου ενημέρωση είναι χάλια. Ο Σώτης πήγε να κάνει στον Παναθηναϊκό ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ που θέλει τώρα η αγνή παρθένα η ΠΑΕ μας να κάνει ο Κατσουράναρος στην ΑΕΚ.

Έτσι κι αλλιώς όμως, τα επανειλλημένα εξώφυλλα της ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΣΠΟΡ και της SCORE LIFE πριν από τα ντέρμπι της ΑΕΚ μαζί μας, με τον Κυργιάκο στα κιτρινόμαυρα να δείχνει τα δόντια τους και με λεζάντα "Δείχνει το δρόμο" ή "Λειώστε τους" (εμάς), δεν είναι και η καλύτερη συστατική επιστολή για τον Σώτη.

Δεν ξεχνάω φυσικά πόσο καλοί παίκτες ήταν ο Κυργιάκος και ο Σεϊταρίδης και πόσο σπάστηκα όταν η ΠΑΕ τους άφησε να φύγουν.

Αλλά ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΥΛΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ και η ποδοσφαιρική (όχι η χρηματιστηριακή-επικοινωνιολογική) τους αξία δεν είναι πιά ούτε στο μισό της τοτινής.

ΟΜΩΣ

εάν ο Παναθηναϊκός τούς ξαναπάρει στην ομάδα, τότε ασφαλώς και θα είμαι ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, και θα τους χειροκροτώ στα παιχνίδια, και θα ονειρεύομαι παρέα με αυτούς.

Η γιούχα κι η απαξίωση σε παίκτες που ΦΟΡΑΝΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ δεν είναι δικό μου χούι. Είναι "χάρη" αλλωνών.

pensierix είπε...

Φυσικά, όπως λέει και ο Τζόνυ, δεν θα απαξιώσουμε κανέναν από τη στιγμή που φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι. Αλλωστε, δεν απέκλεισα ο Γιούρκας να έρθει και να βγάζει μάτια...Η ένστασή μου ήταν στα κριτήρια που χρησιμοποιούμε για να θεοποιήσουμε ή να γιουχάρουμε παίκτες. Είναι κακό να πει κανείς ότι η πορεία του Γιούρκα είναι φθίνουσα τα τελευταία χρόνια και ότι αν δεν λεγόταν Γιούρκας αλλά Γιούρκιτς θα γιουχάραμε για το παλτό που πάνε να μας φορτώσουν; "Τον πλήρωσαν για να φύγει ρεεε!!!" δεν θα λέγανε οι καλοθελητές; Ε, μην τον παρουσιάζουμε ως την ιδανική λύση λοιπόν...Ας πουμε ότι είναι στοίχημα που μπορεί να κερδηθεί με πολλά "αν" στη μέση...

Εγώ κρίνω με αυστηρά ποδοσφαιρικά κριτήρια(υποκειμενικά και στο μέτρο του δυνατού) τους παίκτες. Αδιαφορώ αν τον έδιωξε ο Τζίγγερ, αν τον θέλει ο Πατέρας ή αν δεν τον γουστάρει ο Βγενόπουλος. Με τα ίδια κριτήρια κρίνω και τον Κατσουράνη, τον Καραγκούνη που επέστρεψε, τον Γιούρκα κτλ κτλ. Ο Κατσουράνης μου αρέσει και θα μου άρεσε κι ας είχε φύγει νύχτα από τη Παιανία...Στραβός δεν είμαι δόξα τω Θεώ, και έναν συνεπή και καλό παίκτη μπορώ ακόμα να τον διακρίνω...

Οσο για το κριτήριο "Εθνική" και Ρεχάγκελ, αν δεν κάνω λάθος και ο Βύντρα καλείται μονίμως στην Εθνική. Ε, δεν βγήκε κανείς να τον υπερασπιστεί αφού τον καλεί ο Ρεχάγκελ...

dimitris είπε...

ο κατσουρ ηταν σε συνδεσμο του παο στην πατρα. ειμαι πατρινος και ξερω. και γενικα ειναι γνωστο. και απλα τεραστια μεταγραφη. απλα.

zouk είπε...

Νομιζω οτι δεν χρειαζεται να το κανω,αλλα το κανω.Με αυτα που εχω πει και ο Νικοπολιδης να γυρνουσε πισω στην παιανια εγω θα τον χειροκροτουσα αν επαιζε με την πρασινη φανελα.Το ιδιο και με Γιουρκα-Κυργιακο.Κανενα ομως δεν θελω απο τους τρεις.Αμα ερθουν αλλο θεμα.

Ξερω ,δεν ειναι σωστο,ουτε με τρελενει ο Λετο.Αλλα πολυ αρχιζω και γουσταρω μονο και μονο επειδη τον περνουμε απο τον Γαυρο.
Ξερω οτι ηταν ο αγαπημενος σε πολλους Γαυρους και αυτο μου αρκει αυτη την στιγμη.Τουλαχιστον ειναι σε θεση που θελαμε παιχτη.

Περιμενω με αγωνια του επιθετικου.

Greg είπε...

Λοιπόν το ότι θέλω πίσω τους Γιούρκα, Κυργιάκο με εξενεύρισε λίγο στη προηγούμενη τοποθέτησή μου και ζητώ συγνώμη εάν έθιξα κάποιους, αλλά τα είχα πάρει στο κρανίο με κάτι άλλο και έτσι ξέσπασα. Σορρυ για άλλη μιά φορά.

Αλλά ας έλθουμε στο προκείμενο.

1. Και οι δύο είναι σήμερα πολύ, μα πολύ καλύτεροι από την εποχή που έφυγαν από την ΠΑΟ μας. Έχουν παίξει σε καλύτερα πρωταθλήματα, ποιοτικότερα και ανταγωνιστικότερα από το δικό μας. Έχουν περισσότερες εμειρίες και έχουν ωριμάσει πολύ περισσότερο.

2. Μιλώντας σήμερα με έναν, χρόνια στο κουρμπέτι, γαύρο μου έλεγε ότι η σφαγή έπρεπε να γίνει για τον Σώτο και όχι για τον Μέλμπεργκ.

3. Υπάρχει έστω ένας βάζελος που να μην είναι 100% βέβαιος ότι ο Κυργιάκος θα παίξει τρία γεμάτα χρόνια μπάλλα στον ΠΑΟ;; Με τον τσαμπουκά του που λείπει σήμερα (εκτός του Καραγκούνη) εντελώς από την ομάδα.

4. Ο Γιούρκας είναι το απόλυτο εργαλείο για τη θέση του δεξιού μπακ για την ομάδα που φαίνεται ότι θέλει να φτιάξει ο βοηθός. Γρήγορος, έξυπνος, εκρηκτικός, καλύπτει όλη τη δεξιά πλευρά. Εντάξει συμφωνώ ότι δεν θα παίξει στα 40 παιχνίδια της σαιζόν, αλλά στα 20 και στα 10 σημαντικότερα από αυτά (Τσ. Λ. γαύρος κλπ) θα είναι εξαιρετικός. Στα άλλα 20 ας τη βγάλουμε με τον Βύντρα ή τον Μουν. Μην τροφοδοτήουμε πάλι τον γαύρο, γιατι εκεί θα καταλήξει εάν δεν έρθει σ'εμας.

5. Η περίπτωση Κυργιάκου έχει μεγάλες διαφορές από αυτήν του Κατσουράνη. Αλλά ρώτα τα ΑΕΚάκια εάν υπάρχει έστω ένας που μην τον ήθελε πίσω.

6. Με Έλληνες παίκτες και μάλιστα διεθνείς φτιάχνεις ομάδα και όχι με περαστικούς μισθοφόρους. Και κυρίως όταν αυτοί οι διεθνείς είναι δικά σου παιδιά. Ένα μόνον σας λέω σκεφθείτε τον φετινό ΠΑΟ χωρίς τον Καραγκούνη!

Αυτά προς το παρόν και πάλι συγμωμη.

Ξανθιώτης είπε...

Πάντως παιδιά, κάποιοι από σας αν δεν πληρώνεστε γι αυτά που γράφετε ... χάνετε (διπλά)! Για τέτοια πράγματα η οικογένεια θα έπρεπε να πληρώνει, όπως και για το Ντέμπι βέβαια. Άλλωστε λεφτά έχουν, ας μοιράσουν και τίποτα. Και τα 20 εκατομμύρια στον Λέτο θα τα δώσουν;;; Ας πάρει και κανείς άλλος τίποτα.

Βέβαια, αξίζει το κόπο να γράφεις συνεχώς μπαρούφες και να προσπαθείς να ρίξεις στάχτη στα μάτια για μερικές πενταροδεκάρες; Ε, από το τίποτα καλές είναι και οι δεκάρες...

Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι οι πληρωμένοι κάνουν κακό. Δεν μιλάμε για μια χρονιά και για δύο, έχουν πια περάσει δεκαετίες. Όποιος δεν καταλαβαίνει τι γίνεται και ποιοι τον δουλεύουν, δεν πρόκειται να το καταλάβει με τίποτα, με Ντέρμπι ή χωρίς. Ουκ αν λάβεις παρά του έχοντος (νου).

Οι υπόλοιποι που καταλαβαίνουμε, μπενάκης-βγαινάκης. Μέχρι να φύγει η οικογένεια δεν αλλάζει τίποτα. Όσο έχουν λόγο αυτοί, γύρω γύρω θα γυρνάμε. Αν ήταν να μάθουν, με 13 χρόνια φροντιστήρια θα τα είχαν μάθει... Είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως!

Το σενάριο το ξέρουμε. Τον Σεπτέμβριο θα φύγει ο Αντωνίου επειδή είναι άχρηστος. Τον Νοέμβριο που θα έχουμε χάσει και πάλι το πρωτάθλημα θα φύγει ο Τεν Κάτε. Και θα έρθει ο νέος προπονηταράς, και κάντε υπομονή ένα χρόνο ακόμη, και δώστου πενταετή πλάνα κλπ κλπ κλπ. Μήπως και ο θείος μας λυπηθεί και μας πετάξει κανένα κόκκαλο...

(Αλήθεια, τώρα που το θυμήθηκα, το πενταετές τι έγινε; Τελειώνει ή να περιμένουμε κι άλλο; :-))))

Ξανθιώτης είπε...

Ουκ αν λάβεις παρά του ΜΗ έχοντος (νου).

Πανάθας είπε...

Λες Τζόνυ ο χοντρός να είναι το alter ego μου?

Μπορεί και να έχεις και δίκιο.

Λένε για τα "αντίθετα", ότι η ύπαρξη του ενός ουσιαστικά επιβεβαιώνει την ύπαρξη του άλλου. ;-)

Ένα πράγμα που με ενοχλούσε πολύ σε αυτόν τον μισθοφόρο, είναι ότι έδινε χωρίς κανένα ηθικό ενδοιασμό, εργαζόμενους ανθρώπους βορά στις άγριες διαθέσεις ανεγκέφαλων οπαδών κατηγορίας αμπαλαέο, μετά από προτροπή του αφεντικού του βεβαίως (ένας σύγχρονος Αρτέμης Μάτσας). Ένα σιχαμερό εργαλείο στα χέρια ενός κομπλεξικού. Συνδυασμός που "σκοτώνει". Και ο πούστης είναι σαν τις κατσαρίδες. Συνεχίζει και επιβιώνει. Αυτό του το αναγνωρίζω. Που θα πάει όμως. Μια της κατσαρίδας, δυο της κατσαρίδας, τρεις και ΤΕΖΑ. :-)

Πιο σημαντικό και από το να φτιάξουμε ομάδα, να βάλουμε γκολ, να πάρουμε το πρωτάθλημα κλπ κλπ είναι να μάθουμε να σκεφτόμαστε - ως οπαδοί και ως άνθρωποι - ανεξάρτητα και να μην είμαστε δογματικοί. Και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Σου μιλεί ένας άνθρωπος που δεν το έχει καταφέρει. :-(

Για τον Κυργιάκο έχω άλλη πληροφόρηση πάντως.

Γενικά speaking, ΠΑΝΤΑ είμαι με το μέρος των εργαζομένων και δη των παικτών - ακόμα και αν μιλάμε για ακριβοπληρωμένους αθλητές.

Προσωπικά βλέπω μια συγκεκριμένη "γραμμή" όσον αφορά τη συμπεριφορά της ΠΑΕ τα χρόνια του Βαρδινογιανισμού. Μια πολιτική σκλαβιάς και εσωστρέφειας, μια χρονική στιγμή μάλιστα που τα δικαιώματα των αθλητων εξομοιώνονταν με τα δικαιώματα των υπολοίπων εργαζομένων (βλ. υπόθεση Bosman). Η ΠΑΕ δεν "εναρμονίστηκε" στις ταγές της νέας εποχής και έμεινε προσηλωμένη στο μοντέλο "θα σου κολήσω το δελτίο στα αποδυτήρια*".

Δεν το εξετάζω νομικίστικα ούτε με ενδιαφέρει αν ο ΠΑΟ εκ των υστέρων διεκδίκησε κάποια χρήματα και κατάφερε να τα πάρει (στα χαρτιά τουλάχιστον). Το εξετάζω περισσότερο κοινωνικά και ως μια τακτκή που θα ήθελα να εκλείψει από την ομάδα μου τα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Αυτά. ;-)

Καληνύχτα σε όλους.

*η περίπτωση Πάρη Γεωργακόπουλου ήταν από τις πιο ΑΔΙΚΕΣ στη ιστορία του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου (ακόμα και ο μεγάλος Σαραβάκος δεν είχε ξεφύγει από την πολιτική εσωστρέφειας)

Πανάθας είπε...

Greg.....MEA CULPA......

δεν είναι κακό και.....

μπράβο σου.......

μαλακίες όλοι κάνουμε.....αλλά να της παραδεχόμαστε λίγοι........

:-)

Doc είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Βλέπω ότι η συζήτηση επανέρχεται σε παλιούς παίκτες της ομάδας (Σειταρίδη-Κυριάκο).Ξέρω ότι βαρεθήκατε να με διαβάζετε να
κατηγορώ συνέχεια τους γνωστούς-αγνώστους, μέχρι όμως να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ πρέπει και ο τελευταίος πιτσιρικάς να μαθαίνει αναλυτικά τα καθέκαστα από εμάς τους παλιούς...

Το πρόβλημα φίλοι μου δεν εστιαζέται στη συμπεριφορά της διοίκησης ΑΤΟΜΙΚΑ σε κάποιον από τους παίκτες (προπονητές,
managers, γυμναστές, καθαρίστριες, ball boys κ.λπ.) που, όλα αυτά τα χρόνια, διώχνει η οικογένεια. ΑΤΟΜΙΚΑ, μπορεί να βρει κανείς καλές δικαιολογίες (αγωνιστικές και μη) ίσως για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. Το πρόβλημα έγκειται στη ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του εγχώριου έμψυχου υλικού, και δη στα εξής σημεία:

1) Όταν διώχνεις κάποιον ΕΛΛΗΝΑ παίκτη, ασχέτως αξίας, στερείσαι της "τεχνογνωσίας" του στον τόμέα "Ψυχολογία και χαρακτήρας Παναθηναικού-Ελληνικού πρωταθλήματος". Αυτό το κάνεις μόνο όταν ο αντικαταστάτης του είναι ΣΙΓΟΥΡΑ από αρκετά έως ΠΟΛΥ καλύτερος.
2) Χαλάς την ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ και τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ της ομάδας.
3) Προσφέρεις στον αντίπαλό σου ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ έτοιμες λύσεις...

Η απόκτηση ποδοσφαιριστών στο οικονομικό επίπεδο του Ελληνικού πρωταθλήματος εμπεριέχει, όπως ξέρουμε όλοι, μεγάλο ρίσκο. Μπορεί να σου βγούν οι νέοι Βαζέχα, πιο εύκολο όμως είναι να σου βγούν τα νέα παλτά του χειμώνα,ενώ το συνηθέστερο είναι κάτι ενδιάμεσο, ούτε κρύο-ούτε ζέστη δηλαδή...
Επομένως, δεν αφήνεις "ελαφρά τη καρδία" να χαθούν Έλληνες παίκτες ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ, εκτός όπως είπαμε αν έχεις έτοιμη ΣΑΦΩΣ
καλύτερη λύση...

Οι CrabJohns (για να μην ξεχνιόμαστε) έχουν ένα κουσούρι στον ψυχισμό τους (που θα έλεγε και ο αιωνίως άτιτλος Ξανθός):
Θέλουν όλοι οι υπάλληλοί τους να τους είναι "πιστά σκυλιά". Δε γουστάρουν "τσαλίμια" από κανέναν. Ίσως στις λοιπές επιχειρήσεις
τους να έχουν δίκιο, και να "περνάει" η νοοτροπία τους αυτή.
Δυστυχώς όμως στο Ποδόσφαιρο, και δη στο σύγχρονο, όλοι λίγο-πολύ οι συμμετέχοντες στο χώρο είναι λιγάκι "Κ..παιδαράδες" (χωρίς παρεξήγηση, έτσι?). Έχουν μοναδικό θεό τους το ΧΡΗΜΑ. Δεν τους κατηγορώ. Αν με είχε προικίσει η φύση, η δουλειά μου και η τύχη και βρισκόμουν στη θέση τους, μάλλον το ίδιο θα έκανα...
Οι CrabJohns θεωρούν αυτή την ιδιότητα "αυθάδεια" και "αγνωμοσύνη". Ειδικά για παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας (π.χ. Κυριάκος) ή σχεδόν από τα σπλάχνα (π.χ. Νικοπολίδης), πιστεύουν ότι πρέπει να τους ευγνωμονούν αιώνια που τους έκαναν "επώνυμους" και δεν δέχονται καμία διαπραγμάτευση...(Βλέπε και την ιστορία με τον Νικοπολίδη: Όχι ο τεράστιος
τερματοφύλακας κατά τη γνώμη μου, όμως σταθερός, βασικός από το 97-98 και εν ενεργεία διεθνής. Του δίνεις ένα ποσό, και επειδή δεν απαντάει αμέσως, τον στέλνεις-εσύ, η διοίκηση!!!!-στον πάγκο, και, από εκεί, στον αντίπαλο! Και ποιόν παίρνεις στη θέση του???).
Οι CrabJohns δεν ενδιαφέρονται σχεδόν καθόλου για το αν θα έχουν "από κάτω" τον αντίπαλο...Τους ενδιαφέρει μόνο το τι γίνεται μέσα στο σπίτι τους, στην επιχείρησή τους...
Γι'αυτό το λόγο ΠΑΝΤΑ διέλυαν την ομάδα. Θεωρούν τη διαπραγμάτευση εκβιασμό. Για τον ίδιο λόγο ΠΟΤΕ δε μπήκαν στο λεγόμενο παρασκήνιο... (Μην ακούτε οι νεότεροι τι λένε για ΠΡΙΝ το 1996...Αν είχαν στήσει παράγκα, δε θα τους έπαιρναν 5 πρωταθλήματα ο Νταιφάς, ένα ο Καλαφάτης (!), ένα ο Γιδόπουλος (!), ένα ο Καντώνιας (!!!), τρία ο Καρράς (!!!!!!!!) κ.λπ.). Δε γουστάρουν να δίνουν λεφτά στα λαμόγια του χώρου, που δεν ξέρουν αν αύριο το γυρίσουν και πάνε με τον αντίπαλο...Δεν έχουν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ εγωισμό, έχουν μόνο εγωισμό προς τους υπαλλήλους τους!
Η ιδιότητά τους αυτή, είναι ΑΣΥΜΒΑΤΗ με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη του Παναθηναικού. Είναι σα να λέω εγώ που είμαι γιατρός, ότι δεν χειρουργώ, γιατί δεν μπορώ τα άιματα...
Προσθέστε στα παραπάνω και την καβουροσύνη, κι έχετε μια πλήρη εικόνα της αιώνιας κακοδαιμονίας της ομάδας μας.
Γκε γκε?

Υ.Γ.: Αν θυμάστε, οι Γιαννακόπουλοι, όταν έφυγε ο Οικονόμου, πήραν τον Johnny Rogers...

Ξανθιώτης είπε...

Πολύ σωστά τα είπες Doc. Αυτή είναι η ουσία του θέματος.

Και δυστυχώς δεν αλλάζει. Συνεχώς θα απαξιώνουν τους δικούς μας παίκτες και προπονητές για να μην φανεί ότι φταίνε οι ιδιοκτήτες. Το έχουμε πια βαρεθεί αυτό το έργο.

Ξανθιώτης είπε...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΑΜΕ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΓΩΙΣΜΟ.ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ.ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΧΟΡΤΑΣΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ Η ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΒΑΣΙΜΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ Ή ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΗΜΑ, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ;ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.ΑΜΕΣΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ
ΕΙΡΙΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ (ΚΤΙΡΙΟ ΘΩΝ, ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ 1-3 ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/6 ΣΤΙΣ 13:30

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ

EVIL ELVIS είπε...

πιστευω οτι ειναι λαθος να απαξιωσουμε τον λετο επειδη ηταν δανεικος στον μισητο αντιπαλο. εχει δειξει πολλα καλα στοιχεια και το ζητημα της απειθαρχιας του ειναι κατι που μπορει να διορθωσει ο 10κατε. οσον αφορα τον κατσουρανη, για πολλους [συμπεριλαμβανομενου και του γραφοντα] αποτελει τον πληρεστερο ελληνα παικτη, και εναν απο τους κορυφαιους αμυντικους χαφ πανευρωπαικα, με προφιλ ηγετικο. με 2 κουβεντες, κορυφαια μεταγραφη, ουσιωδης. γνωμη μου, να μην πωληθει κανενας εκ τον εταιρων αμυντικων χαφ, αλλα να δωθει δανεικος ο ματος για 1 χρονο, χωρις οψιον αγορας και οχι σε ελληνικη ομαδα, ωστε να τον εχουμε ετοιμο του χρονου που ληγει το συμβολαιο του ζιλμπερτο. [αν φυσικα δεν πωληθει φετος ειτε ο σιμαο ειτε ο ματος]

squarelogic είπε...

Καλά,είναι σοβαροί οτι θα επενδύσουν 4 εκ.στον Λέτο,που δεν μπαίνει με τίποτε σε τακτικό καλούπι,μαρκάρει με τα μάτια και θα σκοτωθεί σίγουρα με τον ΤενΚάτε?
Αν δηλ.τους πει κι αυτός τον Δεκέμβρη "πάρτε τον από μπροστά μου,δεν θέλω να τον βλέπω",ποιός θα φταίει?

Είπαμε-για να μην χάνουμε τον στόχο μας-θέλουμε 3-4 παίκτες που να μας αλλάζουν σίγουρα επίπεδο.
Ο Λέτο-λόγω αστάθειας- ΔΕΝ είναι τέτοιος!

Πανάθας είπε...

Doc.......απλά υποκλίνομαι.

:-)))

Square η μεταγραφή Λέτο δεν ήταν ποδοσφαιρική μεταγραφή αλλά "απάντηση" με μόνο γνώμονα την "εκδίκηση". Ελπίζω να μας βγει.

Evil Elvis δεν απαξιώνουμε κανέναν, έχουμε ΜΕΓΑΛΕΣ απαιτήσεις και δε θα μας κοροιδέψουν.

SAPERE AUDE (εμβληματική φράση του Διαφωτισμού που σημαίνει "να έχεις το θάρρος να μεταχειρίζεσαι το δικό σου νου") ανάμεσα την πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟ.

Μας τελείωσε το κουτόχορτο.

Πανικός στα γραφεία της ΠΑΕ.

"Εκτάκτως να βγάλουμε νέο DERBY".

Πανάθας είπε...

* η λατινική φράση ανήκει στο μεγάλο φιλόσοφο Immanuel Kant.

Πανάθας είπε...

Η μεγάλη πλάκα πάντως γίνεται εδώ:

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=191286

όπου ο Μέλμπεργκ φέρεται να δήλωσε ανάμεσα στα άλλα (ξέρετε μωρέ, ήταν από μικρός Ολυμπιακός κλπ κλπ) ότι ο ΟΣΦΠ είναι σαν τη Γιουνάιτεντ και ο ΠΑΟ σαν τη Σίτυ.

Έχω "λιώσει" κυριολεκτικά στα γέλια από τα σχόλια των συνβάζελων από κάτω.

Μεταφέρω μερικά:

Otan tha paei eurwpi k tha tou kernane 7ares k o panathinaikos tha einai stous 16 stin xeiroteri as bgei na to ksanapei i koufogerakina!!!

VRE SOUHDE DEN EXEIS YPOTHESI.. MANUTD O PAO.. KAI BOLTON H WIGAN O THRINOS . GELOIE

Ela megale H gioynaitent petaei sto eyrwph...Kala den hxeres de rwtages oti h dikai soy gabrogioynaitent de mpainei oyte stoyw omiloys?Mallon mperdeythkes psilogkeako..OI bazeloi pane eyrwph leme.Oso gia to prwtathlima mporei kai na to parete alla den einai agglia edw...edw einai mpanania me kalybes kai koykoylakokaznaferhdes

pia united reeeeeeeeeeee o gourounolympiakos fulham to poly.....

:-)))

(απόδειξη ότι αυτοί οι Σουηδοί έχουν ένα κόλημα με το "νησί" δεν εξηγείται αλλιώς - εκτός και αν από μικρός εκτός από ΟΣΦΠ ήταν και Μάνστεστερ...τη μεγάλη - στη Γιουβέντους έπαιζε και αντί να ρωτήσει για το 7-0 ή να μας παρομοιάσει με τη Τορίνο μας πήγε στο αδελφάτο.....τι μαλάκες που είναι....μια ζωή υπηρέτες των Βρετανών.....αν δείτε την ιστορία της Σουηδίας στις κοινότητες θα δείτε ότι έκανε ακριβώς ότι έκανε η Βρετανία....)

pensierix είπε...

Δεν μου άρεσε ο Λέτο όταν έπαιζε στο γαύρο, δεν μου αρέσει και τώρα που έρχεται(;) σ'εμάς. Πέρα από το ιδιόρυθμο του χαρακτήρα του, είδα όλη τη χρονιά έναν παίκτη της φιγούρας, που θέλει να ντριμπλάρει και τον εαυτό του και ουσία μηδέν. Το μόνο θετικό είναι η ηλικία του, έχει περιθώρια βελτίωσης ως παίκτης. Ο Αργεντινός προσφέρεται για ωραιότατες κωλοτούμπες. Πέρα από τις κλασσικές, θα υπάρξει και η περίπτωση του βάζελου που έβλεπε Λέτο και του τρέχαν τα σάλια, και τώρα σκούζει που δεν του φέρνουν καλύτερο. Επίσης η περίπτωση Λέτο αποδεικνύει για άλλη μία φορά πόσο μπροστά είναι επικοινωνιακά ο γαύρος σε σχέση μ'εμάς. Φαντάζεστε να είχε αρπάξει τον Ιβανσιτς ο Θείος πέρυσι; Τώρα ο κόκκινος στρατός πήρε τη γραμμή του και δεν κουνιέται φύλλο...

ΥΓ
Δεκτή η συγγνώμη, Greg. OK, έχουμε διαφορετική εκτίμηση για τους εν λόγω παίκτες και τελειώνει εκεί το θέμα...

Πανάθας είπε...

Pensierix συμφωνώ μαζί σου.

Είπαμε καλή προσθήκη αλλά όχι αυτό που "ονειρευόμαστε".

Δε μπορούν να καλύψουν τα όνειρα μας δυστυχώς.

Φτιάχνεται μια καλή ομάδα αλλά όχι μια πολύ καλή ομάδα.

Και στις άλλες θέσεις, παίκτες επιπέδου "Λέτο" ψάχνουν.

Θέλω να δω πόσο θα αντέξει ο Ολλανδός τον Αργεντινό δεδομένου του χαρακτήρα του.

Αλλά τι στεναχωριέστε, έχουμε τον πασπαρτού Κάρα που θα παίξει στη θέση του προβληματικού Λέτο.

:-))

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Greg,

σπαθάτη η εξήγησή σου. Respect.

Πανάθα και Doc,

φυσικά συμφωνώ μαζί σας για την άθλια διαχείριση του έμψυχου υλικού - και το ολέθριο ράβε-ξήλωνε - από την Οικογένεια.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι λογικό, σωστό και αποδεκτό να κάνουμε "ήρωες" κι εμβλήματα του αντιβαρδινογιαννικού αγώνα ΟΛΟΥΣ τους παίχτες που ξήλωνε ο Ραλίστας. Παράδειγμα ο πανάθλιος Κηπουροπολίδης!

Ούτε σημαίνει πως είχαν δίκιο ΟΛΟΙ όσοι ξηλώθηκαν. Έχω λ.χ. πολλές φορές πει εδωμέσα στο παρελθόν για την περίπτωση του ΛΥΜΠΕ, που ΞΗΛΩΘΗΚΕ άδικα κι όμως σχεδόν κανείς δεν τον υποστήριξε ...

... ενώ αντίθετα, έγινε (και γίνεται) τόσος ντόρος για τον Κυργιάκο και το Σεϊταρίδη, που ωστόσο, αντίθετα από τον Λύμπε, αυτοί ΔΕΝ ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ αλλά έφυγαν ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ - άλλο αν, όπως είπα, η ΠΑΕ θα έπρεπε τότε να τους κρατήσει, γιατί ήταν εξαιρετικοί.

Γενικότερα,

η εμπειρία του τελευταίου χρόνου θα πρέπει να μάς πει ορισμένα πράγματα σε σχέση με το "να φύγει η Οικογένεια". Γιατί είδαμε, νομίζω, να ανατρέπονται κάμποσα πράγματα που πολύς κόσμος θεωρούσε δεδομένα σχετικά με την αλλαγή της κατάστασης πραγμάτων στην ΠΑΕ (κι όταν τα έλεγα παραθέτοντας ΓΕΓΟΝΟΤΑ, κάποιοι κολλημένοι βλέπανε πάλι ... "γκοτζαλάκια").

Π.χ. η συμμαχία Γιαννακόπουλων-Βγενόπουλου+ΠΕΚ. Μια αρχική δυναμική σχηματισμού "μετώπου", όπως έλπιζαν πολλοί

- και αρκετά ρεαλιστικά, γιατί τα ποσοστά της συμμαχίας αυτής μέσα στη νέα ΠΑΕ δεν ήταν ευκαταφρόνητα (11% ο Βγενό + 15% τα Αδέρφια + 5% Ξυλάς και Νίκας = 31%) -

μια τέτοια αρχική δυναμική λοιπόν φάνηκε μέσα στο χρόνο όχι απλά να ξεφουσκώνει, αλλά η συμμαχία να σπάει και να βλέπουμε πλέον μια νέα, παράξενη για πολλούς, απρόσμενη για όλους, συμμαχία μεταξύ των Γιαννακόπουλων και του Ραλίστα!

Και μάλιστα, στο κάλεσμα για σωτηρία του Ερασιτέχνη να ΜΗΝ ανταποκρίνεται ο Βγενόπουλος και οι ΠΕΚ, αλλά να ανταποκρίνεται ο Τζίγγερ και να παίρνει και τα εύσημα γι' αυτό από τον Θανάση Γιαννακόπουλο, που είπε στη συνέλευση του Ερασιτέχνη: "Κανένας μέχρι σήμερα δεν είπε κάτι συγκεκριμένο. Όλοι έχουν μείνει στο ΘΑ και στις υποσχέσεις, αλλά όλες στο μέλλον και αργότερα. Μόνο ένας άνθρωπος είπε κάτι συγκεκριμένο και έκανε μια πρόταση, κι αυτός είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Εγώ πολεμάω τον Βαρδινογιάννη εδώ και δώδεκα χρόνια γιατί βλέπουμε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, όμως μόνο αυτός ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει και του το αναγνωρίζω αυτό".

Τα πράγματα λοιπόν δεν είναι τόσο απλά. ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ μέσα σε αυτό το χρόνο κι αλλάξανε τα κόζια.
Τι έχει συμβεί, δεν το ξέρει κανείς. Όπως και κανείς δεν μπορεί να πει, αν αύριο δεν ξαναλλάξουν οι συσχετισμοί ... αν και δεν το βλέπω εύκολο.

Αυτά.

Για Κατσούρ-Λέτο δεν θα πω κάτι, γιατί έτσι όπως τα έχουν μέχρι τώρα καταφέρει στην ΠΑΕ, δεν νιώθω καθόλου σίγουρος ότι τέλειωσαν οι μεταγραφές αυτές!

:-(

Έχω κιόλα πει όμως ότι τον Κατσουράνη τον πάω με τα χίλια! Μακάρι να μη στραβώσει η μεταγραφή αυτή.

zouk είπε...

Σισε,Σισε,Σισε,Σισε,Σισε,Σισε

και τρεχτε εσεις στα Γραφεια για παραπονα.
Ρε αφηστε να δουμε τι θα κανουν

zouk είπε...

3 για Κατσουρ,4 για Λετο.8-9 για Σισε

zouk είπε...

Αλλες 2 μεταγραφες ακομα θελουμε ανετααααα.
Υπομονη ρεεεεεεεεεε

Εχω τρελαθει,Σισε,Σισε,Σισε

zouk είπε...

Αν και ειναι παλιοχαρακτηρας,τζαμπα λεφτα.χαχαχαχα

Djibril Cissé
Μα τι ωραιο ονομα ειναι αυτο

pensierix είπε...

Αν πω ότι ο Σισέ δεν μου αρέσει, θα είμαι πολύ γκρινιάρης; Αφού δεν μου αρέσει, ρε γαμώτο...Ηταν αναμενόμενο ότι κάποιο "μπαμ" θα γινόταν, αλλά περίμενα κάτι καλύτερο για να είμαι ειλικρινής...

Μακάρι να με διαψεύσει πανηγυρικά, αλλά εγώ θυμάμαι έναν παίκτη ιδιότροπο, με τραυματισμούς και όχι γκολτζή...

Ας γκρινιάξω (και ας μιζεριάσω) κι εγώ μια φορά...Καιρό είχα να το κάνω. Τι στο καλό, αποκλειστικό προνόμιο του Πανάθα η γκρίνια;

:)))

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΣΙΣΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καβαλιώτης είπε...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ
ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΥΠΟΔΟΧΗΣ
ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ
ΚΑΙ
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ
(ΚΤΙΡΙΟ ΘΩΝ, ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ 1-3 ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ)
ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!

Μανόλο είπε...

Ο Κατσουράνης κόβει και βγάζει τη μπάλα μπροστά

στον Καραγκούνη που την περνάει στο Σαλπιγγίδη

ο οποίος σερβίρει ωραία στον Σισέ

και

γκόόόόόόόόόόόόόλλλλλλ!

ΕΝΑ- ΜΗΔΕΝ ο Παναθηναϊκός


Στρωτή μπαλιά του Ζιλμπέρτο στον Μάτος

κάθετη πάσα αυτός στο Σισέ

που βγαίνει ακάθεκτος μπροστά

και

γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!

ΔΥΟ-ΜΗΔΕΝ ο Παναθηναϊκός

Ανώνυμος είπε...

τι έγιναν αυτοί που διαβάζουν βουλωμένο γραμμα ;;;;;;

Doc είπε...

Κανένας δεν είναι ήρωας και έμβλημα τζόνι τουρτούρα. Μόνο ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, και μορφές τύπου Δομάζου, Βαζέχα κ.λπ.
Μεγάλη μεταγραφή ο Σισέ.
Είναι φορ υψηλού επιπέδου για το πρωτάθλημά μας.
Άντε και εις ανώτερα.

Όσο για τη "γκρίνια", δε σας καταλαβαίνω. Έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας?
Διαφωνείτε σε κάτι δηλαδή?

Ή μήπως πιστεύετε ότι πρέπει να πανηγυρίζουμε για το ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ?

Δεν έχετε συνειδητοποιήσει ποιά είναι η ομάδα που υποστηρίζετε μου φαίνεται...
Τι να κάνουμε, κάποιοι τη μίκρυναν τραγικά όλα αυτά τα χρόνια, και εν τω μεταξύ ήρθε η γενιά που δεν έχει προσλαμβάνουσες παραστάσεις από το (μακρινό πια!) παρελθόν...

Υ.Γ.: Δεν ξέρω που πήγαν "αυτοί που διαβάζουν βουλωμένο γράμμα" που λέει κι ο ανώνυμος (sic)...Εγώ πάντως δούλευα όλη την ημέρα...

Greg είπε...

Δεν ξέρω εάν θα κλείσουν και οι τρεις, με βάση όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες δεν τολμω να ενθουσιασθώ, αλλά ΕΑΝ είναι ολοκληρωμένες και οι τρεις μετεγραφές. τότε θα πω ότι με βάση τα δεδομένα του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ.

Επιτρέψτε μου να τις αναλύσω μία μία.

Κατσουράνης. Ό,τι πληρέστερο έχει σήμερα το Ελληνικό ποδόσφαιρο και ΒΑΖΕΛΟΣ από παιδί. Παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου και σέντερ μπακ. Έχει σουτ, μακρινή κάθετη μπαλιά και έρχεται από ένα πρωτάθλημα πολύ καλύτερο από το δικό μας, χωρίς να έχει υστερήσει και χωρίς να τον διώξουν.

Λέτο. Υπήρξε επιλογή της Λίβερπουλ. Ήθελε και προσπάθησε να του βγάλει άδεια εργασίας και δεν τα κατάφερε. Έπαιξε πέρυσι στο θρήνο χωρίς ούτε μιά μέρα προετοιμασία. Έπαιζε καλά 60' και μετά φούσκωνε (προετοιμασία ή έλλειψη αυτοσυντήρησης στη διάρκεια του αγώνα;). Γρήγορος, καλή σέντρα, καλό σουτ, πατάει περιοχή. Είναι 23 χρονών και έχει μετά από 4 χρόνια, στα 27 του να διεκδικήσεςι το καλό συμβόλαιο. Πιδτεύω ότι θα πάιξει μπάλλα εάν τιθασεύσει λίγο το χαρακτήρα του.

Σισσέ. Ας είμαστε ρεαλιστές. Ό,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα. Εν ενεργεία διεθνής στη Γαλλία, 10 γκολ στην Αγγλία τη περασμένη σαιζόν!!! στην Αγγλία, όχι στη Τουρκία ή στο Μπάγκλάντεσ. Πέστε μου μιά καλύτερη λύση. Ποιός αμυντικός (εκτός από το αλάνι) μπορει να τον κοιτάξει στα μάτια;;

Στο κάτω κάτω εμείς χρειαζόμαστε έναν επιθετικό αυτού του στυλ κι ας μη βάλλει 35 γκολ στο πρωτάθλημα. Βαρέθηκα να βλέπω τα αντίπαλα σέντερ μπακ να αδιαφορούν για τις σέντρες των πλάγιων στη περιοχή τους και να κάνου βόλτες στη περιοχή μας.

Κάτι είπε ο πουρουπουπου στη περιγραφή του αγώνα που μου χάλασε τη βραδιά (παντρεμένος με Ισπανίδα γαρ) για ενδιαφέρον του ΠΑΟ για Ονιέγου. Ξέρει κανείς τίποτε. Τι παικταράς!

Το ζήτημα είναι εάν ο βοηθός θα μπορέσει να τους κάνει ομάδα. Εκεί φοβάμαι πολύ.

Χρειαζόμαστε εκτός από τους Κυργιάκο και Σεϊταρίδη και τερματοφύλακα, ο Αργεντινος πήγε στη Κατάνια οριστικά.

zouk είπε...

Εγω ειμαι λιγοτερο ενθουσιασμενος με τον Λετο οπως και ολοι αλλα γουσταρω που τον πηραμε απο τον Γαυρο και ας το παιζουν οτι δεν τον ηθελαν.

Κατσουρ χωρις λογια παντα μου αρεσε.

Σισσε,γερος να ειναι και πιστευω οτι πραγματικα κανανε τρελη κινηση.

Μετα τον αμυντικο που θα ειναι η επομενη μεταγραφη,θα γινουν προσθηκες στην διαρκεια της προετοιμασιας οταν και θα βλεπουν στην πραξη τι δεν τους αρεσει.
Ενα δεξι μπακ βλεπω,αμφιβαλω αν θα παρουν τερματοφυλακα.

Doc εγω συγκεκριμενα αυτο που ελεγα και παντα λεω για την γκρινια ειναι να γινει οταν πρεπει και οχι πριν.Αμα νομιζετε οτι ηρθε ο Σισσε λογο της πιεσεις κανετε λαθος επαιζε πολυ καιρο πιτσι-πιτσι απο κοντα και ασε σου λεει να γραφου για μπομπο πρωτη ειδηση.

Τες πα,θελω καλο αμυντικο,εχω αγωνια.
Δεν παιζει του Κυργιακου,γιατι συνεχιζεται αυτο το θεμα δεν το εχω καταλαβει.
Ο Σειταριδης ειναι σιγουρα πιο πιθανο αμα δεν βρουν κατι αλλο αλλ πολυ αργοτερα πιστευω μπορει να γινει κινηση.

squarelogic είπε...

Mπα,με Λέτο και Σισέ,οι επόμενες μεταγραφές μας θα αφορούν κυανόκρανους!

Doc είπε...

Μπράβο. Άντε, πάμε τώρα και για κεντρικό οπισθοφύλακα (που λένε οι Κύπριοι και ο Διακογιάννης...).
Ζouk μην ανησυχείς. Δεν πάσχω από ψευδαισθήσεις μεγαλείου για να νομίζω ότι με δυο-τρία σχόλιά μου επηρεάζω καταστάσεις...
Το ίδιο όμως ισχύει και από την ανάποδη για την (κακώς) χαρακτηριζόμενη ως "γκρίνια". Δεν επηρεάζει δα και αρνητικά κανέναν μέσα στην ομάδα...(Γιατί όσοι ακούνε και διαβάζουν Χοντρό θα νομίζουν ότι τόσα χρόνια αυτό ήταν το πρόβλημα του Παναθηναικού...)

zouk είπε...

Εχεις ενα δικιο Doc,το καλο ειναι να εισαι καπου στην μεση.
Ρε σεις ποσοι διαβασουν Γκοντζο,αφου η εφημεριδα δεν πηγαινε καλα.Εγω την εβλεπα στις τελευταιες σε πωλησεις.

Doc είπε...

Στη μέση μεταξύ Πανάθα και Γκόντζου εννοείς?

zouk είπε...

Αυτο ειναι πολυ μπλεγεμνο θεμα μαλλον.Γκοντζος -Παναθας

Θα ελεγα μεταξι γκρινιας και καθολου γκρινιας

Πανάθας είπε...

Square......χαχαχαχαχα.......αυτό σκεφτόμουν και εγώ....εντωμεταξύ και ο Ολλανδός δεν είναι το πιο ήρεμο παιδάκι.....προβλέπω σφαγή.....μακάρι να διαψευστώ......εγώ ήθελα Πιζάρο μάγκες αλλά καλός και ο Σισέ (από το να μου έφερναν κανέναν άγνωστο).

Δεν τρελαίνομαι πάντως. Κέρδισαν πέρισυ 25 μύρια από τη συμμετοχή τους στο Τσου και Λου και αυτά τα λεφτά διαχειρίζονται τώρα. Δεν έκαναν καμία υπέρβαση και μας έφεραν και τον Λέτο αντί του Γιοβάνοβιτς. Τα ερωτήματα που εύλογα τίθονται είναι: "τα διαχειρίζονται καλά?", "θα μπορούσαν καλύτερα?", "θα "πιάσουν" οι μεταγραφές δεδομένου ότι μαζεύονται πολύ προβληματικοί ποδοσφαιριστές?", "θα κάνουν την οικονομική υπέρβαση?", "έπρεπε να φάνε δύο ηχηρά χαστούκια για να ενεργοποηθούν και έτσι θα γίνετε από εδώ και εμπρός ή θα αλλάξουν τακτική?" και άλλα πολλά που μάλλον θα απαντηθούν μέσα στη χρονιά, οπότε όσοι αναφέρατε με αιχμή τα βουλωμένα γράμματα ας περιμένετε λίγο. Μη γίνεστε αμπαλαέο.

Τζόνυ διάβασα το κείμενο σου με προσοχή.

Διαφωνώ φυσικά για τον Νικοπολίδη, τον οποίο και θεωρώ "θύμα" του Βαρδινογιανισμού και αυτόν, ενώ ΣΥΜΦΩΝΩ για τον Λύμπε (ανεξάντλητος ο κατάλογος).

Τώρα για την "ανάγνωση" της πολυμετοχικότητας καλά κάνεις και θέτεις ερωτήματα αλλά πολύ φοβάμαι ότι είναι ρητορικά. Γιατί? Γιατί απλά παίζουν δύο μόνο και αναφέρονται υποτιμητικά στον τρίτο που απέχει. Εξάλλου και εσύ μόνος σου έγραψες πως "Όπως και κανείς δεν μπορεί να πει, αν αύριο δεν ξαναλλάξουν οι συσχετισμοί ... αν και δεν το βλέπω εύκολο.

Το κλειδί είναι οι συσχετισμοί. Δεν αποδεικνύουν τίποτα παρά μόνο την ύπαρξη τους. Δεν αρκούν όμως για να βγουν πιο σφαιρικά συμπεράσματα όταν η μία πλευρά "απουσιάζει".

Θα δούμε......θα δείξει.......καλά να είμαστε να τους κρίνουμε......

Υ.Γ. Τερματοφύλακας, Σειταρίδης, Κυργιάκος, Σέντερ Μπακ καλός ε?, δεξί χαφ και είμαστε οκ (θεωρητικά πάντοτε με βάση τις περισυνές ελλείψεις).

Πανάθας είπε...

"Αν και οικογενειάρχης, ο Σισέ είχε αρκετά... τραβήγματα με την αστυνομία, καθώς το 2005 κατηγορήθηκε για τον ξυλοδαρμό ενός 15χρονου, ενώ ένα χρόνο αργότερα κατηγορήθηκε για επίθεση στη γυναίκα του, η οποία ήταν οκτώ μηνών έγκυος! Το τελευταίο μπλέξιμό του με το νόμο ήταν πριν από μερικούς μήνες, τον Απρίλη του 2009, όταν συνελήφθη για επίθεση σε μία γυναίκα έξω από ένα μπαρ στο Νιούκαστλ, αλλά αποφυλακίστηκε με χρηματική εγγύηση."

Πλάκα κάνεις........

Καλά ρε σεις.....τον Ρωχάμη πήραμε?

Ωχ ωχ ωχ........ (Zouk αυτό δεν είναι γκρίνια αλλά αναστεναγμός).

:-))

zouk είπε...

Αυτο ειναι το δυσκολο κομματι.
ο Λετο ειναι για μεσα στο γηπεδο και ο Σισσε για εξω απο αυτο.
Τα εχουμε ολα.

Doc είπε...

Καλημέρα σε όλους...
Για να γουστάρουν οι πιτσιρικάδες:

http://www.djibril-cisse.fr/

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΙΣΕ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

1.30 Η ΩΡΑ;

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.30

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ

ΑΛΛΑ ΠΟΥ;

Djibril well come! είπε...

Από sportdog.gr

"Ο 28χρονος στράικερ [ο ΣΙΣΕ] γνωρίζει πολύ καλά το σχέδιο των ανθρώπων της ομάδας να της αλλάξουν επίπεδο, κι αυτός ήταν ένας ακόμα λόγος για να πει το τελικό «ναι»."

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΦΙΛΟΙ.

ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΠΕΔΟ!

ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΟΙ!

Μόνο που φοβαμαι πολύ πως οι κινήσεις του Κόκαλη στην ΚΕΔ (Τεροβίτσας και σια) δεν έχουν αντιμετωπιστεί σωστα.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ!

Katso welcome είπε...

Όχι αλλη εσωστρέφεια και φαγωμάρα μεταξύ μας.

Να στηρίξουμε όσο ποτέ άλλοτε τη προσπάθεια που κανει η νεα διοίκηση για να αλλάξει η ομάδα επίπεδο.

Να στείλουμε μήνυμα στους Κοκαλοτεροβίτσες οτι θα μας βρουν μπροστά τους ΑΥΤΟΙ και όχι η δική μας ΠΑΕ όπως ονειρεύονται οι ΚΟΚΑΛΙΝΟΙ!

Να απομονώσουμε τους αμετανόητους ΚΟΚΑΛΙΝΟΥΣ που ακόμα και τώρα θέλουν να πολεμάμε τη δική μας ομάδα.

Ναι στη κριτική, όχι στην αυτοκαταστροφή!

Πανάθας είπε...

Α Doc για μένα δηλαδής......

:-))))

Σε ευχαριστούν και οι παιδήλικες.

Μη ξεχνάμε ότι ο σωστός και πρόστυχος άντρας από ένα σημείο και μετά που αντιλαμβάνεται την ουσία της ζωής (δεν αναφέρομαι στην "πηγή της ζωής" μη μπερδευόμαστε) ερωτεύεται 11 άλλους άντρες και "ζει" μαζί τους μια μεγάλη περίοδο της ζωής του....συνήθως μέχρι να τον καλέσει ο κυριούλης με τα άσπρα μούσια.

:-)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως, άμα δεν δω να πέφτουν οι τελικές υπογραφές, δεν λέω κουβέντα.

Απλά προσεύχομαι να πέσουν!

:-)

Καήκαμε στο χυλό, έτσι;

zouk είπε...

Εχεις δικιο Τζονι αλλα ουτε για πλακα δεν θελω να σκεφτομαι κατι κακο.
Την γυναικα του να παρουμε απο κοντα και με αγαπη,ας της πανε κανενα κοσμημα του παναθηναικου για να την καλοπιασουν :-p

Πανάθας είπε...

"ρεπορτάζ: Γιώργος Νασμής
(στα nea.gr)

Περισσότερα από 23 εκατ. ευρώ έβαλε στα ταμεία του ο Παναθηναϊκός από την πορεία του στο τελευταίο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως αναφέρεται στο επίσημο περιοδικό της UΕFΑ, οι «πράσινοι» έβαλαν στα ταμεία τους μόνο από τα μπόνους συμμετοχής, αποτελεσμάτων, προκρίσεων και του μάρκετ πουλ 18,5 εκατ. ευρώ. Σ΄ αυτά τα χρήματα πρέπει να προστεθούν τουλάχιστον πέντε εκατ. ευρώ από τις πωλήσεις των 343.478 εισιτηρίων που έκοψε στα έξι εντός έδρας παιχνίδια.

Να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός βγήκε κερδισμένος κατά 4,8 εκατ. ευρώ από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ανόρθωση στα προκριματικά, γιατί καρπώθηκε όλο το ποσό (8,8 εκατ. ευρώ) από το μάρκετ πουλ που αντιστοιχούσε στην Ελλάδα.

Τα 18,5 εκατ. ευρώ κατατάσσουν τον Παναθηναϊκό στη 15η θέση του σχετικού πίνακα με τα έσοδα που είχαν οι ομάδες που συμμετείχαν στο τελευταίο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρωταθλήτρια στα έσοδα αναδείχτηκε η φιναλίστ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 37,79 εκατ. ευρώ, δεύτερη η Μπάγερν με 34,566 εκατ. ευρώ και τρίτη η νικήτρια της διοργάνωσης Μπαρτσελόνα με 30,968 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έβαλε από τη συμμετοχή του στο Κύπελλο UΕFΑ μόλις 365.000 ευρώ!
"

Μέσα στη "χαρά" μας να μη ξεχνάμε ότι διαζειρίζονται απλώς περισυνά έσοδα και ότι καλό είναι να κάνουν την υπέρβαση και εκτός από την επιστροφή Γιούρκα-Σώτο, να φέρουν ένα τερματοφύλακα, ένα σέντερ μπακ επιπέδου Σισέ και ένα δεξί χαφ επιπέδου......Γιοβάνοβιτς (αν μπορούν τώρανα βρουν αναπληρωματικό του Σπυρόπουλου - ας επιστρέψει ο δανεικός στον ΠΑΟΚ Δάρλας - και έναν ακόμη πολύ καλό επιθετικό καλά θα κάνουν).

ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΥΣΙΝΑ, ΑΜΠΑΛΑΕΟ........

Doc είπε...

Από το TEAMTALK.com (σχόλια Άγγλων οπαδών για Cissé):

safc_Paul
Posted Today @ 12:33:

for 8 million euros i think its a good buy. Scored more goals than Santa Cruz last season.

gnth1960, Tottenham Hotspur fan.
Posted Today @ 10:49:

Bye, Cisse! Enjoy your stint in Greece. Quick. Sign, before Panathinaikos change their minds and Harry changes his, too! Don't wait. Sign! Whew! That was close! Is Harry still asleep? Quiet! Don't wake him.

jaffatit, Liverpool fan.
Posted Today @ 10:29:

I'd have him back at Liverpool any day.... He has the hinger for the club, loves the place and I think Rafa should re-sign him and Michael Owen.. That way he has decent cover for Fernando Torres..... Torres, Owen and Cisse would be a decent option to have.

zouk είπε...

"Μέσα στη "χαρά" μας"

Μεινε λιγο εκει μεσα,απο Δευτερα παλι γκρινιες :-p

Να προσθεσω οτι βλεπουμε και λιγο απο σκαουτινγκ αμα παρουμε τον μικρο Σουηδο.Τον εχει δει ο Ρενε που ηταν και στην θεση του.

Doc είπε...

Καλά ρε Παναθα: Και για τον ΠΑΟ Ρουφ μας ενημερώνεις στα Παναθηναϊκά Νεα?

Doc είπε...

"Περισσότερα από 23 εκατ. ευρώ έβαλε στα ταμεία του ο Παναθηναϊκός από την πορεία του στο τελευταίο Τσάμπιονς Λιγκ."

"Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έβαλε από τη συμμετοχή του στο Κύπελλο UΕFΑ μόλις 365.000 ευρώ!"

ΤΑ ΝΕΑ online.

Επομένως, πρέπει να κάνουμε 22,5 εκατ ευρώ παραπάνω μεταγραφές (τουλάχιστον, αφού είμαστε και δευτεροτρίτοι και "λεφτάδες")...
Ή κάνω λάθος?

EVIL ELVIS είπε...

...καθενας μπορει να εχει την γνωμη του...ειναι λογικο να απαξιωνουν τις μεταγραφες μας οι gayroi αλλα το θεωρω ακυρο να το κανουμε και εμεις οι ιδιοι. ο σισε προερχεται απο το καλυτερο πρωταθλημα [αγγλικο] με γονιμη χρονια [29 συμμετοχεσ βασικος, 6 αλλαγη, 10 goals] και παραστασεις απο μεγαλες ομαδες. ΚΟΡΥΦΑΙΑ μεταγραφη. με εξαιρεση τον καντε, που προσωπικα δεν τον ηξερα και ουτε τον εχω δει να αγωνιζεται, ειμαι πληρως ικανοποιημενος απο τις 3 μεταγραφες. γιατι και ο λετο ειναι πολυ καλη μεταγραφη. τωρα θα μου πεις "φιλε πηραμε σισε, ποιος λετο". εννοειται πως τα μεγεθη ΔΕΝ ειναι ιδια, αλλα μην απαξιωνετε τον λετο επειδη ηταν αντιδραστικος και επειδη επαιζε στην γαβριελα. ειναι παικταρας και μακαρι να μας "βγει". δεν χωραει αμφιβολια πως με σισε και κατσουρ ανεβαινουμε πολλα επιπεδα σαν ομαδα. ενα κορυφαιο σεντερ μπακ συν ο ζακι [ο αιγυπτιος που αγωνιζεται δανεικος στη γουιηκαν, φοβερο φορ] και ειμαστε κομπλε, θελω να πιστευω...

squarelogic είπε...

Ευχόμαστε από καρδιάς ο μεγάλος Γιώργος Δεληκάρης να αντέξει και να ξεπεράσει την βαριά κατάσταση που του προκάλεσε το σημερινό τροχαίο...
ελπίζω να μην προκειται για "τελειωμένη υπόθεση" όπως συμβαίνει συνήθως όποτε τα ΜΜΕ γράφουν για "κρίσιμη κατάσταση".
Ήταν μαγεία αυτός ο παίκτης για όσους νεώτερους δεν τον έχουν προλάβει.

Παντελής είπε...

Επομένως, πρέπει να κάνουμε 22,5 εκατ ευρώ παραπάνω μεταγραφές (τουλάχιστον, αφού είμαστε και δευτεροτρίτοι και "λεφτάδες")...
Ή κάνω λάθος?

Κάνεις λάθος.
Με τη "λογική" αυτή ο ΟΣΦΠ έχει βρεθεί με ΧΡΕΟΣ 25εκ ευρώ χωρίς να έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ στην Ευρώπη (οι κούπες του στην Ελλάδα δεν μετράνε αφού τις περισσότερες τις πήρε με τη σφυρίχτρα όπως είναι γνωστό ακόμα και στη Θ7).

Greg είπε...

Λέτο, Σισσέ, Καστίγιο, αυτό δεν θα είναι αποδυτήρια θα είναι ριάλιτυ σόου.

Πάντως συγχαρητήρια, αφού μας έκαναν τα νεύρα χορδές κιθάρας ξύπνησαν.

Αν έχουμε και έναν εκπαιδευμένο θηριοδαμαστή, θα έχουμε ομαδάρα επιπέδου Τσάμπιονσ Λίγκ.

Θέλω και ένα δεξί μπακ και έναν τερματοφύλακα (ναι και τον Δάρλα για μπακ απ στον Σπυρόπουλο).

Πανάθας είπε...

Αυτά που έγιναν στο χθεσινό Δ.Σ. της ΑΕΚ, αποδεικνύουν γιατί αυτή την ομάδα την ονομάζουμε Αεκάκι........

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και στο μόνο που τους δικαιολογώ είναι ότι είναι εκνευρισμένοι με το θέμα "Κατσουράνη".

Στα δικά μας τώρα, ελπίζω να μην έρθει ο Καστίγιο. Πατέρα ναι θα γίνουμε τσαμπουκάδες, δε χωρά αμφιβολία, αλλά όχι μόνο με τους αντιπάλους. Δείτε την ομάδα μπάσκετ που είναι ΟΛΟΙ χρυσά παιδιά και διαθέτουν αθλητικό εγωισμό και τσαμπουκά ΜΟΝΟ με τους αντιπάλους. Για μένα δεν "χτίζεται" σωστά η ομάδα και ελπίζω να μην δικαιωθώ.

Ο Σισέ έχει δυο ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥΣ τραυματισμούς. Να το έχω αυτό υπόψιν. Ελπίζω να αποκτηθεί και άλλος ένας καλός και υγιής σέντερ φορ ώστε να υπάρξει μια πολιτική συντήρησης με το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Προσωπικα επιθυμώ μεγάλα ονόματα όχι στη δύση της καριέρας τους.

Δεν έχω πάει ΠΟΤΕ αεροδρόμιο και δεν πρόκειται να πάω που να μου φέρουν τον....Μαραντόνα.......τι πρόβατα γεννά ο οπαδισμός ρε γαμώτο μου.....τσάμπα παλεύουμε να αλλάξουμε μερικά μυαλά.

Σας χαιρετώ με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Ουργκ και αμπαλαέο.

pensierix είπε...

Πανάθας είπε:
"Προσωπικα επιθυμώ μεγάλα ονόματα όχι στη δύση της καριέρας τους."

Κάτι σαν "καλύτερα πλούσιος και υγειής, παρά φτωχός και άρρωστος" μου ακούστηκε αυτό. Υπάρχει κανείς που να επιθυμεί το αντίθετο στο μάταιο τούτο κόσμο; :)))

Δύση της καριέρας στα 28 δεν υφίσταται, κι επειδή οι απαιτήσεις της εποχής μάς θέλουν οπαδούς μάνατζερς, λογιστές, σκάουτερς, προπονητές και γιατρούς, διαβάζω ότι για έναν ποδοσφαιριστή είναι πολύ πιο σοβαρός ένας μυικός τραυματισμός(πχ ρίξη χιαστών) παρά ένα κάταγμα το οποίο αποκαθίσταται πλήρως. Αλλωστε, ο Σισέ έχει δύο γεμάτες τελευταίες χρονιές, οπότε ιατρικά είναι μια χαρά.

Μακριά από Καστίγιο....Ποτέ δεν μου άρεσε αυτό το καλόπαιδο, και ενδεχόμενη απόκτησή του θα νομιμοποιούσε και θα ισχυροποιύσε την άποψη ότι ο γαύρος πήρε τα πρωταθλήματα επειδή είχε παικταράδες τους οποίους ο ΠΑΟ δεν είχε και που τώρα ψάχνει...Αφήστε που, μετά την απόκτηση Λέτο, επικοινωνιακά θα φαινόταν ότι ο ΠΑΟ θέλει να μπει στο μάτι του γαύρου άλλη μια φορά, κάτι που θα φανέρωνε αδυναμία και δεν θα ήταν επίδειξη δύναμης. Από όλους τους παίκτες του κόσμου , τυχαία στο Καστίγιο θα καταλήξουμε;

Πανάθας είπε...

Pensierix συμφωνώ για Καστίγιο και ελπίζω να μη δικαιωθώ για τις κινήσεις τύπου Σισέ και να έχεις ΕΣΥ δίκιο. Ελπίζω να υποστήριζες τα ίδια ακόμα και αν κατέληγε στον Ολυμπιακό. ;-)

Ενώ πχ για τον Κατσουράνη (και για τους Σώτο - Γιούρκα αν τελικά έρθουν που δεν το βλέπω λόγω "βέτο") είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα προσφέρουν.

Όσο για το "πλούσιος και υγιής" δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συμβιβαζόμαστε με αυτά που μας προσφέρουν και να δεχόμαστε μια κατάσταση παθητικά. Μερικοί, αυτή τη στάση τη "βαπτίζουν" γκρίνια, εγώ την ονομάζω ρεαλισμό. Εμείς ουσιαστικά θέτουμε τον πήχη. Αν οι διοικούντες πιστέψουν ότι με τον Σισέ έπραξαν το καθήκον τους δε θα προσπαθήσουν. Αν εμείς τους δώσουμε να καταλάβουν ότι η ομάδα ΧΡΗΖΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ θα αναγκαστούν να το πράξουν. Λεφτά έχουν εξάλλου. Έτσι δε μας λένε? Άσχετα αν - το επαναλαμβάνω - διαχειρίζονται απλώς τα περισυνά έσοδα και αυτό εμένα με στεναχωρεί (ως έν βαθμό - γιατί θα μπορούσαν κάλιστα να τα "τσεπώσουν" όπως έκανε παλιότερα ο Βαρδινογιάννης που "έχτιζε" ομάδες γιατί δε μπορούσε να τις "αγοράσει" - άσχετα αν τις "γκρέμιζε" μόλις οι "ομάδες" του ζήταγαν λεφτά) . Είναι πολλά τα χρόνια της ανομβρίας και θέλω να "τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα". Ελπίζω να το πράξουν. Γιατί ακόμα είμαστε στα μισά του δρόμου.

Πανάθας είπε...

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό, για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της διχόνοιας και της εσωστρέφειας.

:-(

Γιατί αν εγώ απλώς γκρινιάζω...αυτοί βγάζουν χολή.....αν εμένα με "συμβουλεύουν" να "μιλήσω" από δευτέρα για να μη χαλάσω το αμπαλαέο των ανεγκέφαλων, εκείνοι δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα, δε σέβονται τίποτα και αποδεικνύουν (για μια ακόμη φορά) το ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ.

:-( (κα πάλι)

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΘΡΗΝΟ?

zouk είπε...

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζεις και διαβαζεις το Derby.

Εγω διαβαζω τα εντυπα και τις σελιδες που εμπιστευομαι και οχι αυτες που μου σπανε τα νευρα.
Δεν θα μου φανει απιθανο να διαβαζεις και πρωταθλητη :-P

Απο Δευτερα ειπαμε.

Πανάθας είπε...

Zouk διαβάζω τα πρωτοσέλιδα μέσω internet.......τις θέσεις Γκότζου τις "μαθαίνω" από το ράδιο....thats all.......το ότι με εκνευρίζει κάτι δε σημαίνει ότι δεν ασχολούμαι. Πρέπει να είσαι ενήμερος για τις θέσεις του οχτρού έτσι και αλλιώς.

Βέβαια "εδώ" δεν έχουμε να κάνουμε με "ιδεολογικό" εχθρό τον οποίο ακόμα και αν διαφωνείς μαζί του οφείλεις να σεβαστείς αλλά με μισθοφορικό μίασμα και για αυτό απαιτείται άλλου είδους "τακτική" ώστε να το αντιμετωπίσεις.

Πανάθας είπε...

Ανώνυμε, το blog που παρέθεσες είναι απλά Ε-ΜΕ-ΤΙ-ΚΟ (σαν τον Βγενόπουλο θα μιλάω σε λίγο).

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ;

ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ;

ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΟΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ;

dimitris t. είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ 1. Που οι μάνατζερ του Κρουζ ζητούσανε τα κέρατά τους.
ΕΥΤΥΧΩΣ 2. Που ο γαύρος πήρε Μέλμπεργκ και θίκτηκε ο εγωισμός των δικών μας

ΕΡΩΤΗΣΗ 1. Στο 4-2-3-1 που θέλει να παίζει ο Τεν Κάτε βρήκαμε το δυνατό 1 [cisse]. Το ρόλο του κεντρικού νούμερου στο 3 για να του περνάει τις κάθετες ποιός θα τον κάνει? ο ΚΑΡΑ-ΤΥΠΑΡΑ-ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΦΦΥΛΑΡΑ??? Ας γελάσω δις ΧΑ ΧΑ.

ΥΓ. Φαναστείτε φέτος πόσες τρίπλες έχουν να κάνουν μεταξύ τους ο Λέτο με τον Καραγκούνη. Πρώτα θα περνάει ο ένας τον άλλον και μετά θα πηγαίνουν στον αντίπαλο. :)

EVIL ELVIS είπε...

...KASTIGIO??? ελπιζω να μην ισχυει κατι τετοιο. οσο καλος παικτης κι αν ειναι, ειναι κωλοπαιδο και μισητος εχθρος. ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ταιριάζετε πανάθα (a.k.a. βγενόπουλε) γιαυτό...

(αν και τα ξύνω με τη γνώμη σου)

dimitris t. είπε...

εγω δεν χαλιέμαι με καστιγιο. μεταγραφή ουσίας, κι ας ειναι τεντυ-μποης. όσο για λέτο, χαλαρώστε, 1 σκηνικό έγινε με τον πίπη τον βαλβέρδε και τον βαφτίσατε ντεσπεράντο. πιστεύω είναι μεγάλη φλωρούμπα [αν και παικταράς], απλά θυμηθείτε ποσα επεισόδια δημιούργησε ο εκι. ο λέτο μόνο 1. chill.

Ξανθιώτης είπε...

"Στο 4-2-3-1 που θέλει να παίζει ο Τεν Κάτε βρήκαμε το δυνατό 1 [cisse]. Το ρόλο του κεντρικού νούμερου στο 3 για να του περνάει τις κάθετες ποιός θα τον κάνει?"


Θα ήθελα να είναι ο Νίνης! Να αφήσει τις σαχλαμάρες και να εξελιχθεί στον παικταρά που όλοι περιμένουμε!...

EVIL ELVIS είπε...

τα goal που πετυχε φετος ο σισε με την φανελα της sunderland:

http://www.prasinanea.gr/html/ent/526/ent.3526.asp

Ανώνυμος είπε...

michael is not dead

he is just moonwalking

Doc είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Κάτι για Καστίγιο: Άσχετα με το εάν κάνει ή δεν κάνει για την ομάδα, για τον χαρακτήρα του και για το εάν μπορεί να προσφέρει,
1) Είναι ενθαρρυντικό ότι "χτυπάμε" παίκτες, (νυν ή πρώην) του θρήνου. Πόσα χρόνια είχε να συμβεί αυτό? Θυμάται κανείς?
2) Μην είστε σίγουροι ότι ο Χοχοχό (που περιμένει με αγωνία να μπει κανένα φράγκο και στέλνει επιστολές...) δεν ενδιαφέρεται γι΄άυτόν (επειδή έτσι διέρρευσε). Η τιμή του δεν είναι ακριβή, και μπορεί, και καλά, να κάνει "ρελάνς" στο τέλος (με λίγα σχετικά χρήματα), για άλλη μία δήθεν "επικοινωνιακή" νίκη... Διαβάστε το σημερινό οπισθόφυλλο του φωτός, και θα καταλάβετε... Τέτοια κουτόχορτα οι γάβροι γουστάρουν συνέχεια να τρώνε...
3) Το αν τώρα κάνει για την ομάδά μας και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, αυτό, όπως είπα, είναι ένα άλλο θέμα...Στα (+) του πάντως είναι ότι έχει δίψα για μπάλα και κάτι να αποδείξει. Στα (-) του ότι πια περιμένουμε μεγαλύτερα πράγματα από την ομάδα μας.
4) Μη νομίζουν ότι με Σισέ και Κατσουράνη καθάρισαν...Τόσα χρόνια ντροπής δεν ξεπλένονται έτσι...ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ θα φανεί τί θα γίνει...
5) Υπάρχει και το θέμα του Παρασκηνίου...Πρέπει και μπορούμε να κάνουμε τον Padrone να υποστεί ότι υποστήκαμε εμείς τόσα χρόνια. Είναι πολύ εύκολο σας πληροφορώ (πιο εύκολο από το να πάρεις τον Σισέ, π.χ.). Μην περιμένετε βέβαια ανακοινώσεις στον τύπο και στο ραδιόφωνο για αυτά (και μην απαιτείτε). Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δε γίνονται, και πράγματα που γίνονται και δε λέγονται. Στο γήπεδο θα φανεί.

Ανώνυμος είπε...

Όποιοι διανοούνται να φέρουν πραγματικά ή φανταστικά στον Παναθηναϊκό το ποδοσφαιρικό ΑΝΘΥΠΟΜΗΔΕΝΙΚΟ που ακούει στο όνομα Ξενέρι Καστίγιο, είναι για δέσιμο.

Το παιδί, εκτός από προβληματικό και χοντροκαραμαλακισμένο, είναι και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΈΝΟ από τη στιγμή που έφυγε από την πουτάνα του λιμανιού και τις διάφορες προστασίες του Κρόκους ...

... χάρη στις οποίες και μόνο αναδείχτηκε σε "αξία", όντας ένας πανηλίθιος χασογκόλης (για θυμηθείτε πόσα σουτ έστειλε στα περιστέρια μπροστά σε κενή εστία) κι ένα παιχτάκι που για να περάσει αντίπαλο χρειαζόταν πρώτα καμμιά δεκαριά στρέμματα ελεύθερα μπροστά του (θυμηθείτε και πόσες φορές έβγαινε μόνος του με τη μπάλα άουτ).

Μόνο η ΝΟΣΗΡΗ φαντασία κάποιων σεσημασμένων αντιπαναθηναϊκών στιλ "Γάτα" θα μπορούσε λοιπόν να μιλάει για ερχομό αυτού του τίποτα στην ομάδα μας.

Καλημέρα.

Πανάθας είπε...

Τζόνυ συμφωνώ και επίσης είναι σωστή και η ανάλυση του Doc.

Απλά η δική μου γκρίνια έγκειται στο γεγονός ότι απλά διαζειρίζονται τα έσοδα της περισυνής συμμετοχής στο Champions League. Θα ήθελα μια οικονομική υπέρβαση τόσο εντός και εκτός γηπέδου και επίσης την άρση του "βέτου" προς τους παλαιούς ποδοσσφαιριστές για να με "πείσουν".

Ανώνυμε......θα σου μιλήσω σταράτα για μια φορά και θα σου εκμυστηρευτώ και κάτι για να με καταλάβεις:

ουργκ, ουργκ, ουργκ, αμπαλαέο......

:-)))

Πανάθας είπε...

Στη Δυναμό Ζαγκρεμπ ο Παπ.

Λέτε τη μεταγραφή να του την κανόνισε ο Ζάετς?

:-)))))

Πάντως η περίπτωση Σισέ έχει και ένα καλό.

Εκτός από την αναμφισβήτητη αξία του παίκτη - που τουλάχιστον για τα Ελληνικά δεδομένα μπορεί να κάνει τη διαφορά αν αποκτηθεί και ένας ακόμη σέντερ φορ και παίρνει "ανάσες" - έχει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κίνητρο, καθότι του χρόνου έχει μουντιάλ και θέλει να συμμετέχει με την Εθνική Γαλλίας.

Μη ξεχνάμε πως ακόμα μας λείπουν:

Τερματοφύλακας, Σειταρίδης, Κυργιάκος, Σέντερ Μπακ αξίας, Αναπληρωματικός του Σπυρόπουλου (Δάρλας?), δεξί "φτερό" πολύ καλό (όχι επιπέδου Γκάμπριελ, Νίνη που ήδη έχουμε) και αναπληρωματικό σέντερ φορ περιοχής ΚΑΙ είμαστε οκ για φέτος. Η ομάδα με αυτούς τους 7 παίκτες ακόμη θα είναι πλήρης.

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

ίσως όμως και οι καιροί δεν είναι για κάτι παραπάνω από μια απλή διαχείριση των περσινών εσόδων...

Ας μη βιαζόμαστε όμως και την πάθουμε σαν κάτι οπαδούς άλλων ομάδων, που πρόσφατα καλούσαν σε ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας - λες και τα συλλαλητήρια είναι καραμέλες.

:-)

Θα έλεγα ότι σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, έχουν γίνει τρομερές αλλαγές. Η μεταγραφική περίοδος μόλις άνοιξε και έχουμε κιόλας στις τάξεις μας δυο ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ παίχτες, Σισέ και Κατσουράνη, ενώ φαίνεται να έχει κλείσει και ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης, ο Λέτο.

Ακούγεται ότι θα κλείσουν και σέντερ μπακ και μάλλον έναν ακόμα επιθετικό.


Υ.Γ. Να πω για το Λέτο, ότι άπαξ και υπογράψει στο τριφύλλι, θα πρέπει όλος ο κόσμος μας να τον υποδεχτεί ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, και να του δείξει τι θα πει ποιότητα οπαδών. Πιστεύω πως, με την κατάλληλη διαχείριση, αυτό το παλικάρι μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετική μεταγραφή!

EVIL ELVIS είπε...

φιλε πανάθα [ουργκ και ζντουπ]

...πραγματικα πιστευεις πως χρειαζομαστε 7 παικτες; δηλ. με τις φετινες μεταγραφες, εσυ μιλας για ολοκαινουρια 11δα. για σειταριδη αμφιβαλω, εχει πολυ καιρο να παιξει μπαλα επιπεδου. γιατι να το κανει φετος, αν ερθει στον ΠΑΟ; επειδη ειναι -και καλα- παναθας και θα μιλησει το φιλοτιμο; για τον γιουρκα μιλαμε, δεν παιζει αυτο το ενδεχομενο. ο ορισμος του ψυχρου επαγγελματια, ο οποιος δηλωσε πως δεν χαλιεται να παει στη γαβριελα. σαφως και δεν γινεται να βγαλεις ολη τη χρονια μονο με μουν, ουτε φυσικα να παιξει ο βυντρα δεξια. αλλα αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να παρουμε το γιουρκα καλα και ντε. για σωτο συμφωνω να τον παρουμε πισω [αν ξεπεραστουν τα θεματα που εχει με τζιγκεροσαρμά] αλλα γιουρκας...last year! [last years καλυτερα]. για στοπερ ηγετη η αγορα καθισταται επιβεβλημενη. αναπληρωματικο αριστερο μπακ συμφωνω επισης [δαρλας sounds good]. επισης θελω το ζακι στην ομαδα, ο αιγυπτιος ειναι killer βαζει πολλα goal και με ανεση. ειναι "κοψιά" cisse. αλλα για δεξι φτερο δεν βλεπω να γινεται κινηση αγορας, δεδομενου οτι νiνης και gabriel μενουν στην ομαδα και απο οτι φαινεται και ο σαλπι επισης [αυτους τους 3 προοριζει ο 10κατε για την συγκεκριμενη θεση].

Paspanas είπε...

Αυτον τον πιτσιρικα τον Σουηδο που τον εχει δει ο Ρενε και λεει ΟΚ, γιατι τον κοιταμε ακομη;
Για να ανεβασουμε την τιμη του;

zouk είπε...

Περιμεναν να τελειωσει το U21 για να γινει καποια κινηση.Αν οντως ενδιαφερονται για αυτον θα γινει κατι τις επομενες μερες.Απο εκει και περα προσπαθουν του Μαρτσενα μαλλον και ισως ειναι και αυτος ενας λογος
που υπαρχει καθυστερηση.

Ξανθιώτης είπε...

Πατέρα, θέλω Λούσιο!

zouk είπε...

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να μην τον θελει φιλε Ξανθιωτη.

Εγω αμα υπαρξει τετοια περιπτωση και ερθει,φανελα Λουσιο θα παρω.Πολυ δυσκολη περιπτωση ομως.

stami 13 είπε...

Autos o Mparios kalos einai?Ton exei parakolou8hsei kaneis?

Πανάθας είπε...

Evil δεν τον έχω "τελειωμένο" το Σειταρίδη, ξέρει μπάλα, είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, έχει "παραστάσεις" από ποιό προηγμένα πρωταθλήματα, είναι ΠΟΛΥ καλύτερος του Μουν και του Βύντρα (των παικτών δηλαδή που έχουμε δεξιά), είναι το δεξί μπακ της Εθνικής Ελλάδας, έχει "βρωμοπόδαρο" και θα έχεις και μερικά γκολάκια από μία θέση που παραδοσιακά (από τότε που έφυγε δηλαδη )έχεις μηδέν εις τον πηλίκον, είναι καλός στο ένας εναντίον ενός, είναι διεισδυτικός (στοιχεία που δεν έχουν τα μπακ μας), δε θα ενισχύσεις κάποιον ανταγωνιστή σου και θα αποδείξεις σε κάποιους από εμάς ότι το βέτο έχει αρθεί.

Θες και άλλα? :-))

Δεν είμαι στη διοίκηση. Δε σημαίνει ότι επειδή επιθυμώ την επιστροφή του στην ομάδα για τους παραπάνω λόγους, θα τον αποκτήσουμε κιόλας. Ευσεβείς πόθοι απλά......

Στα δεξιά τώρα θεωρώ ότι δεν είμαστε οκ με το υπάρχον υλικό. Υπάρχει "κενό" εκεί πως να το κάνουμε. Αν θέλουμε μια πλήρη ομάδα πρέπει να αποκτήσουμε και δεξί χαφ ΑΞΙΑΣ. Ο Γκάμπριελ είναι δεξί μπακ (γκουχ γκουχ...δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί τον κρατάμε αυτόν τον ποδοσφαιριστή), ο Σαλπιγγίδης είναι σέντερ φορ και ο Νίνης έχει να παίξει μπάλα από εποχής Μουνιόθ. Ας αφήσουν λοιπόν τις δικαολογίες ας αυξήσουν το μπάτζετ και να ενισχύσουν την ομάδα.

Νομίζω πως από τα σέντερ μπακ που έχουν ακουστεί ο Λούσιο είναι ο καλύτερος. Είναι ο Πιζάρο της άμυνας και αυτό σε μένα λέει πολλά. Σίγουρα θα πάμε σε "δεύτερες" λύσεις όμως (θυμίζω ότι πρώτη επιλογή στην επίθεση ήταν ο Πιζάρο και δεύτερη ο Γκούντιονσεν σύμφωνα με όσα είχαν διαρεύσει και αν είναι αλήθεια) που θα μας τις βαπτίσουν πρώτες.

--------------------

Τζόνυ έχουν γίνει καλές κινήσεις αλλά η ομάδα χρήζει ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ.

Και παραμένει και ερωτηματικό οι περιτώσεις Σιμάο - Μάτος. Ελπίζω φυσικά να μείνουν και οι δύο και να φύγει ο Τεν Κάτε. :-)

Αν θέλουν να απομακρύνουν ποδοσφαιριστές ας ξεκινήσουν από τον Βύντρα, τον Τζιόλη, τον Μάντζιο (την Αγία Τριάδα), τον Σιαρέγκι, τον Γκάμπριελ, τον Γκαλίνοβιτς αν βρουν κάποιον καλύτερο του κλπ......

Αυτά περί εποχής τα ακούω "βερεσέ". Κάθε φορά θα έχουμε μία δικαιολογία. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ που ο καρκίνος είχε καβούρια στην τσέπη (δεν τον έβγαλα εγώ καβουρογιάννη) είχε οικονομική κρίση? Ίσα ίσα θεωρώ ότι εξαιτίας της κρίσης μπορείς να αγοράσεις σχετικά φτηνά πολύ καλούς ποδοσφαιριστές αν και εφόσον είσαι εσύ εύρωστος οικονομικά (δεν το λέω εγώ, ο μαλάκας ο Πατέρας το λέει κάθε φορά).

Να ενισχύσουν την ομάδα και ας αφήσουν τις δικαιολογίες.

Και εσείς περιμένετε λίγο να δείτε και τις άλλες κινήσεις.

"Πιέστε" τους λίγο.

Είδατε ότι και τις δύο φορές που "ενεργοποιηθήκατε" είχαμε αποτελέσματα.

;-)

Υ.Γ.1 Τζόνυ σου αρέσει ο Λέτο? Και αν ναι γιατί? Εμένα για ένα πράμα μου αρέσει. Μου θυμίζει πολύ (μα πολύ όμως) Δεληκάρη......

Υ.Γ.2 stami13 τον έχω δει μόνο στο youtube (τον Barios) και φαίνεται καλός παίκτης και κυρίως αριστεροπόδαρος σέντερ φορ. Έχω ακούσει ότι έχει πολύ υψηλό κασέ. Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα πάντως για τη συγκεκριμένη θέση.

Pappas10 είπε...

Καλημέρα κι από εμένα.

3 κιλά, 50 εκατοστά, κοιμάται, τρώει, χέζει και με κατουράει αλλά είναι ο Υιός μου, οπότε δεκτό το κατούρημα. Είναι λένε και γούρι...

Γεννήθηκε το Σάββατο 20 Ιουνίου, ντύθηκε πάραυτα με το φορμάκι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και νανουρίζεται με ένα τραγουδάκι που ξεκινάει με το "... Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος..."

Στα της ομάδας τώρα, θεωρώ ότι κινούμαστε στον σωστό δρόμο και δεν υπάρχει λόγος να μιζεριάζουμε. Περισσότερο με ανησυχούν οι εξελίξεις με την ΚΕΔ και την ανάληψη πόστων από γνωστούς οσφυοκάμπτες του Κρόκους παρά οι μεταγραφές.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αυτή τη στιγμή έχει 2 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ διεθνούς φήμης. Τον Ζιλμπέρτο και τον Σισέ. Δεν είναι λίγο για μία Ελληνική ομάδα, ανεξάρτητα με το αν κάποιοι θεωρούν την απόδοση τους αντάξια του ονόματος τους. Προσωπικά δεν θυμάμαι ποτέ Ελληνική ομάδα να έχει δύο τόσο βαριά ονόματα στο ρόστερ της και αυτό δείχνει κάτι.

Ο Λέτο δεν με ξετρέλανε αλλά αν τον θέλει ο Τεν Κάτε, καλώς να ορίσει. Διατηρώ πάντα τις επιφυλάξεις μου για τον Τεν Κάτε αλλά αυτός είναι ο προπονητής και μ' αυτόν θα πορευτούμε.

Θεωρώ άκομψο τον τρόπο αποπομπής του Γκούμα, μολαταύτα από κάπου πρέπει να αρχίσει η "κάθαρση" των αποδυτηρίων. Μένει να φανεί όμως αν ο Γκούμας ήταν το πρόβλημα ή μέρος του προβλήματος. Αν οι διαρροές συνεχιστούν, τότε πραγματικά έχουμε θέμα.

Ο Κεντρικός αμυντικός είναι απαραίτητη προσθήκη. "Ψηφίζω" υπέρ του πιτσιρικά για τον οποίο προσυπογράφει ο Ρενέ.

Αυτά από εμένα για την ώρα.

Παππάς10 ή κατά κόσμον χαζομπαμπάς Μιχάλης.

zouk είπε...

Φιλε Παναθα ορισμενες φορες πιστευω οτι θελεις πραγματα απλως επειδη τα θελεις.Μονο απο πεισμα και τιποτα αλλο.


Οποτε με βαζεις να παιδευομαι με στοιχεια.
Αρχιζοντας ο Γιουρκας εχει ενα γκολ με την φανελα του Παναθηναικου(αυτο με την Ματζα)
5 με τον Πας Γιαννενα και ενα με την εθνικη.Αρα δεν μπορω να καταλαβω απο που θα βρεις αυτα τα γκολ που λες.
Οι χρονιες του δεν ειναι γεματες και αυτο κατι λεει,ειτε εχει τραυματισμους ειτε δεν αρεσε στους προπονητες του για αρκετα χρονια και δεν μπορεις να πεις οτι εκανε μονο μια κακη χρονια.Πιο κατω εχω τις τελευταιες του χρονιες σε συμμετοχες και για οσους θελουν περισσοτερα στοιχεια

http://en.wikipedia.org/wiki/Giourkas_Seitaridis

Δεν υπαρχει βετο στους παλιους παιχτες εκτος Κυργιακου και αυτο φαινεται απο τον Καραγκουνη.

2005/06 Dynamo Moscow 8 0
2006/07 Atlético Madrid 31 0
2007/08 Atlético Madrid 14 0
2008/09 Atlético Madrid 15 0

Απο εκει και περα οντως υπαρχει κενο στα δεξια και θελω παιχτη.Ας φερουν καποιον πολυ καλο με καλες παρουσιες η αν θελετε ας ανεβασουν καποιον απο τις ακαδημιες μας για μπακ απ του Μουν.Αρκει να πιστευουν οτι υπαρχει καποιος ικανος απο εκει που θα ανεβει επιπεδο.

Απο εκει και περα δεν θελω με τιποτα να φυγει ο βυντρα που ειδα περσι στην αμυνα και θεωρω τον Γκαμπριελ ενα αξιολογο παιχτη για δεξι χαφ τουλαχιστον ως μπακ απ καποιου αλλου.

Greg είπε...

Να σου ζήσει Μιχάλη και να είναι το 9 του ΠΑΟ μας το 2029. Η συνέχεεια το βράδυ. Πάω θάλασσα.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη,

να σου ζήσει η σούπερ μεταγραφή!!!

:-))

Και καλωσήρθες στον κόσμο των (χαζο)μπαμπάδων - αν κι εμένα μου συνήβη πριν κάμποσα χρόνια, χαζός παραμένω.

Πανάθα,

όταν λες "Είδατε ότι και τις δύο φορές που 'ενεργοποιηθήκατε' είχαμε αποτελέσματα", εννοείς πως τους Σισέ και Κάτσο τους πήρανε επειδή έπεσε μουρμούρα από τους οπαδούς; Γιατί δεν έγινε έτσι.

Τελοσπάντων. Τον Λέτο τον θεωρώ πολύ εξελίξιμο παίχτη: είναι σε άριστη ηλικία, έχει ντρίμπλα,
είναι ταχύτατος, δεν δείχνει ν φοβάται τα πόδια του (όπως ο Ιβ) και το κυριότερο πατάει συχνά περιοχή από τ' αριστερά. Είναι στο χέρι του Τεν Κάτε αλλά και ΟΛΟΥ του Παναθηναϊκού να αξιοποιηθεί σωστά.

Για τον Γιούρκα, σου τα λέει ο Ζουκ. Πού τα είδες τα γκολ από το πόδι του; Σίγουρα δεν ήταν καλό που έφυγε από την ομάδα μας, ΟΤΑΝ έφυγε. ΤΩΡΑ πια δεν νομίζω να αξίζει τόσο. Και σίγουρα ΤΩΡΑ πια δεν είναι καθόλου καλύτερος του περσινού ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟΥ Βύντρα.

zouk είπε...

Ουπς,ξεχασα να σου πω να σου ζησει Μιχαλη αλλα με αυτα που διαβαζω δεν σκεφτομαι και καλα :-)

Να κάνω μια διευκρίνηση για τον Βυντρα.Τον θελω στο κεντρο της αμυνας και οχι δεξί μπακ που πιστευω οτι δεν του ταιριαζει η θεση.Ας παιξει μαζι με τον νεο αμυντικο ως σεντερ μπακ και ο Καντε μπακ απ η στα αριστερα με τον Σπυροπουλο.

Καλα αυτο με την πιεση δεν το συζηταω.Τον Σισε τον πηρες ακριβως για τον αναποδο λογο,επειδη η διοικηση δεν εκανε βιαστικες κινησεις λογο της μουρμουρας.
Του κατσουρανη επαιζε προ γκρινιας απλα ειχε κοπει λογο Ενχελααρ.Και του Λετο επαιζε απο πισω χωρις να παρει κανεις χαμπαρι.Το καλο ειναι πως με τις μεταγραφες πηραν μια ανασα για να κανουν και τις υπολοιπες σωστα.Ελπιζω να τους κατσουν αυτοι που θελουν.

EVIL ELVIS είπε...

Παναθα

τα χαρακτηριστικά που αναφερεις για τον γιουρκα, τα εδειξε οσο αγωνιζοταν σε εμας, και μεχρι 2005-2006 το πολυ. και στην εθνικη μεχρι τοτε, μεχρι το 2006. Εδω και μια 3ετια δεν εχει κανει καλο παιχνιδι, μου θυμιζει τον παπ που απο τοτε που ο τζιγκεροσαρμας του εκανε συμβολαιο με τις αυξημενες αποδοχες που ζητουσε, εδειχνε να βαριεται στο γηπεδο...και οπως εγραψα προηγουμενως, δεν νομιζω οτι επειδη θα γυρισει στον ΠΑΟ θα ξαναπαιζει μπαλαρα...ουτως η αλλως δεν ειναι δεμενος με την ομαδα, το αποδεικνυει σε πληθος συνεντευξεων του εδω και χρονια...και δεν εχει καποια πικρια, οπως πχ μπορει να εχει ο γκεκας. κοντολογις, συμφωνω πως χρειαζομαστε δεξι μπακ, αλλα δεν πιστευω οτι ο γιουρκας ειναι η καταλληλη λυση.

στο θεμα με το δεξι φτερο, συμφωνω με αυτα που γραφεις, ομως κουμαντο στην 11αδα ευτυχως η δυστυχως δεν κανω ουτε εγω, ουτε εσυ, αλλα ο 10κατε. ο σαλπι ειναι ιδανικος για 4-4-2 με διπλα του εναν σισε, και οχι δεξι φτερο σε 4-3-3 ή 4-2-3-1, οπως προτιθεται να τον ΞΑΝΑ-χρησιμοποιησει ο χενκ.

EVIL ELVIS είπε...

φιλε μιχαλη να σου ζησει ο παλικαρος και να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!
αντε, και καποια μερα να φοραει φανελα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και να μεγαλουργει στα γηπεδα! :)

dimitris t. είπε...

cisse, zilberto [mono oi ASXETOI apaksiwnoun tetoio paikti], katsouranis, karagounaros...paiktes igetes me arxidia kai tsagano! ena stoper igeti theloume kai eimaste KOBLE!!!! oson afora ta agwnistika, giati sto paraskinio o krokus panta tha einai 1 vima mprosta...mono an pethanei tha isixasoume...poios psinetai na ton "teleiwsoume"?

Ξανθιώτης είπε...

Pappas10 συγχαρητήρια για τον γιο. Να τον χαίρεστε!

Greg είπε...

Φίλε Δημήτρη, ο Κρόκους σιγά σιγά και διακριτικά την κάνει. Πουλάει. Ψάχνει ανάμεσα σε Αγγελόπουλο, Μαρινάκη και άλλους να βρει ποιός θα του δώσει τώρα τα περισσότερα. Εδώ έχει πουλήσει κομμάτι - κομμάτι τις επιχειρήσεις τη Γαβριέλλα θα κρατήσει;;;;

Μέχρι να μάθει ο καινούργιος, έχουμε χρόνο να κάνουμε τη δική δεκαετία τίτλων και Ευρωπαϊκών (κυρίως) διακρίσεων.

Μη κοροϊδευομάστε, Λέτο, Σισσέ και Κατσού4ρ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ μεταγραφές. Προσθέτουν στην ομάδα ό,τι ακριβώς της έλειπε, ταχύτητα, πασα και γκολ. Ο μουρλός ο Αλέφαντος το είπε ότι ο Λέτο θα παίρνει μόνος του τα εντός έδρας παιχνίδια. Όσο για τον Κατσουράνη έχει ότι χρειάζεται ένα μοντέρνο χαφ. Θυμηθείτε τι μπάλλα πάιζει η Εθνική χωρίς αυτόν και τι με αυτόν. Πόσο πιό άνετα κινύνται τα άλλα χαφ της Εθνικής όταν πάιζει αυτός και πόσο σφίγκονται και φοβούνται να προωθηθούν χωρίς αυτόν. Άσε που είοναι και πασπαρτού για σέντερ μπακ και δεξί μπακ σε περίπτωση τραυματισμών ή όταν χρειάζεται μιά κίνηση στη διάρκεια ενός αγώνα. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις, ακόμη και σέντερ φορ που ο λέει ο λόγος.

Επιμένω όμως ότι μας χρειάζεται δεξί μπακ και τερματοφύλακας. ΟΙ Μουν είναι καλούτσικος στη γραμμή, αλλά εάν χρειασθεί να μαρκάρει μέσα στη περιοχή και μάλιστα ψηλά κλάφτα..... Κάτι διάβασα για Ζεμπινά, αληθεύει;;

Για την ομάδα που φτιάχνουμε, δεν είναι εμπιστοσύνης οι υπάρχοντες. Χρειάζεται ένας δυνατός για πρώτος και στη διάρκεια βλέπουμε.

Ξαναζεσταίνεται και το θέμα Κρουζ;;;;;

Greg είπε...

Στη τελευταία παράγραφο εννοώ για τους τερματοφύλακες.

Ανώνυμος είπε...

που εισαι κουτοχορτε;;;;;;;;

Πανάθας είπε...

Μιχάλη να σου ζήσει το βαζελάκι σου. Έλα να πληθαίνει η ομάδα. :-))

Η ιστορία που διηγήθηκες μου θύμισε ότι είχε προηγηθεί με τα δικά μου παιδιά. Και τα τρία πιτσιρικάκια μου είναι φανατικά - πλέον - βαζελάκια και μάλιστα με πολύ κόπο μια και ακριβώς από κάτω μου κατοικεί Θείος φανατικός γαύρος (δεν επικοινωνούμαι παρά μόνο για τα βασικά) και το σόι της γυναίκας μου είναι ΟΛΟΙ φανατικοί μπαοκτζήδες (Β. Ελλάδα γαρ). Από τη σκύλλα στη χάρυβδη φίλε. ΤΙΤΑΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.

Το τι προπαγάνδα έχει "πέσει" δε λέγεται. Τα παιδιά μου μέχρι κάποια ηλικία νόμιζαν ότι το πρωτάθλημα το έπαιρνε ο Παναθηναικός.

:-)

Να σου ζήσει και πάλι χαζομπαμπά Μιχάλη. :-))

Πανάθας είπε...

Zouk σε αυτό: "...ξέρει μπάλα, είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, έχει "παραστάσεις" από ποιό προηγμένα πρωταθλήματα, είναι ΠΟΛΥ καλύτερος του Μουν και του Βύντρα (των παικτών δηλαδή που έχουμε δεξιά), είναι το δεξί μπακ της Εθνικής Ελλάδας, έχει "βρωμοπόδαρο" και θα έχεις και μερικά γκολάκια από μία θέση που παραδοσιακά (από τότε που έφυγε δηλαδη )έχεις μηδέν εις τον πηλίκον, είναι καλός στο ένας εναντίον ενός, είναι διεισδυτικός (στοιχεία που δεν έχουν τα μπακ μας), δε θα ενισχύσεις κάποιον ανταγωνιστή σου και θα αποδείξεις σε κάποιους από εμάς ότι το βέτο έχει αρθεί.

εσύ μου παρέθεσες αυτό:

" 2005/06 Dynamo Moscow 8 0
2006/07 Atlético Madrid 31 0
2007/08 Atlético Madrid 14 0
2008/09 Atlético Madrid 15 0


Και μαζί σου συμφώνησε και ο Τουρτούρας ενώ τη μόνη αξιόπιστη "κριτική" για τον Γιούρκα την έθεσε ο eveil elvis.

Έχουμε λοιπόν το λόγο ενάντια στους αριθμούς.

Έλα να "παίξουμε" τώρα. Παιχνίδι λογικής. Από τα αγαπημένα μου (φταίει και το επάγγελμα μου......κλόουν....στα παιδιά αρέσουν τα λογικά παιχνίδια). :-)))

Προσωπική εκτίμηση πάντα ότι οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια αλλά για να μη σε στεναχωρέσω (είδες ποστάρω Δευτέρα πλέον), ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, υποκλίνομαι στην αριθμολαγνεία σου, αλλά εκτιμώ ότι έχει ένα ωφελιμιστικό χαρακτήρα που βασίζεται περισσότερο σε μια ψυχολογική σου προδιάθεση. :-))

Δε θέλω ΟΥΤΕ ΕΓΩ τον Γιούρκα στον ΠΑΟ και προτιμώ να πάει σε μία εκ των ΟΣΦΠ - ΑΕΚ για να τους "χαντακώσει". Το πάω καλά?

Ας δούμε λίγο πάλι τους αριθμούς που "αγαπάς".

ΟΣΦΠ: 11 πρωταθλήματα σε 12 χρόνια
ΠΑΟ: 1 πρωτάθλημα και ένα 1 κύπελλο σε 12 χρόνια

Άρα? Ο ΟΣΦΠ είναι καλύτερη ομάδα του ΠΑΟ. Δεν εξετάζω αν τα κατέκτησε δίκαια μια και εσύ δε χρησιμοποίησες κανένα λογικό επιχείρημα παρά μόνο μου παρέθεσες αριθμούς.

Δεν πιστεύω να πας "κόντρα" στον ίδιο σου τον εαυτό?

;-)

Δε χρειαζόμαστε τερματοφύλακα (να μείνουμε με τον Γκαφίνοβιτς = δεν τον βάφτισα εγώ έτσι), ούτε δεξί μπακ (Μουν και ξερό ψωμί, τώρα αν έχει ψηλό αριστερό φτερό ο αντίπαλος μπορεί να χρησιμοποιήσει και σκάλα), δε χρειαζόμαστε ούτε δεξί χαφ. ΟΚ? Αν "μπατάρει" λίγο η ομάδα αριστερά για μένα προσωπικά θα είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ;-)

Pappas10 είπε...

Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές και ευχαριστώ τον ΠΑΝΑΘΑ για τα tips ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ανατροφής...

Θα τα λέμε όταν έχω χρόνο.

Να περνάτε καλά.

Μιχάλης.

pensierix είπε...

Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου στο Μιχάλη και στη σύζυγο να τους ζήσει ο μπόμπιρας και να τον δουν ευτυχισμένο και όπως επιθυμεί.

Οσον αφορά στην...αγωνιστική αριθμολογία, μόνο ένας Πανάθας θα συνέκρινε τα πρωταθλήματα του γαύρου με τα στατιστικά του Γιούρκα! :)))

O Zouk απλά απάντησε με "στοιχεία" αποδεικνύοντας ότι ο Γιούρκας το γκολ δεν το 'χε ποτέ, όπως εσύ υποστήριξες , Πανάθα...Μπορεί οι αριθμοί να μη λένε πάντα την αλήθεια, αλλά στη προκειμένη περίπτωση τα γκολ ή υπάρχουν ή δεν υπάρχουν και δεν "επηρεάζονται" από εξωγενείς παράγοντες όπως τα πρωταθλήματα... Και στις γεμάτες του χρονιές, ο Γιούρκας δεν σκόραρε και δεν είναι ντροπή...Απλά δεν το 'χει το σκοράρισμα ο άνθρωπος...Πες ότι είναι πολύ καλός αμυντικός, φουλ μπακ κτλ, αλλά όχι ότι θα βοήθησει με τα γκολ του...

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Pensierix όταν αναφέρεις για έναν παίκτη 10000 πράγματα καλά και ο αντίλογος είναι "δε βάζει γκολ το δεξί μπακ αλλά με αριθμούς", δικαίως κα εγώ "βάζω" τον λογικό προβληματισμό.

Δεν είναι δύσκολο ξανασκέψου το.

Εσύ λες ναι μεν στους αριθμούς αλλά επιλεκτικά.

Ο γαύρος τα πήρε αυτά τα πρωταθλήματα αλλά όχι δίκαια, ενώ για τον Γιούρκα σου φτάνουν οι αριθμοί και δεν μπαίνεις στην διαδικασία να "δικαιολογήσεις" τίποτα. Σου "φτάνει" αυτό που διαβάζεις και το "τρως αμάσητο" γιατί είσαι προκαταλειμένος. Αυτό σου αποδεικνύω. Γιατί να μην έβαλε γκολ για εξωγενείς παράγοντες? (πχ να είχε εντολή να μην προωθείται).

Δεν είναι δύσκολο στο ξαναλέω.....

Ξαναπροσπάθησε να το σκεφτείς....

Στ μία περίπτωση "δέχεσαι" τους αριθμούς αδιαμαρτύρητα και στη δεύτερη δεν τους δέχεσαι.

Αν ισχύει το πρώτο, ισχύει και το δεύτερο (και τούμπαλιν) πως να το κάνουμε.

Η λογική σου απορρίπτεται αυτομάτως και σου μένει μόνο η "ψυχολογική προδιάθεση" όπως ανέφερα.

Η "ψυχολογική προδιάθεση" φαίνεται από το γεγονός ότι στα "καλά" που ανέφερα και που ο Zouk δεν παρέθεσε στοιχεία, έκανες "αβαβά" και "πιάστηκες" μόνο από το γεγονός ότι δε βάζει γκολ για να "αποδείξεις" το δίκιο της προκατάληψης σου. Σου είπα μόνο ο evil elvis έγραψε ότι ο παίκτης δεν κάνει για τον ΠΑΟ επιχειρηματολογώντας.

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ.

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.

:-(

pensierix είπε...

"Και στις γεμάτες του χρονιές, ο Γιούρκας δεν σκόραρε και δεν είναι ντροπή..."

Καλύτερη απάντηση από αυτή δεν μπορώ να σου δώσω και υπάρχει στο προηγούμενο σχόλιο...Και στις γεμάτες χρονιές δεν σκόραρε (άρα δεν υφίστανται οι εξωγενείς παράγοντες, πχ να μην τον γουστάρει ο προπονητής) και δεν είναι ντροπή να μην έχει σκοράρει(απόδειξη ότι δεν το θεωρώ κακό, ούτε είναι κάτι που το χρησιμοποιώ ως κριτήριο για να μην τον θέλω στον ΠΑΟ). Είναι τοοοοοοσο βαρύ , αντί να κάνεις λογικοφανείς συγκρίσεις, να παραδεχτείς ότι αυτό που έγραψες περί σκοραρίσματος του Γιούρκα είναι άστοχο και δε στέκει; Πας να υπερασπιστείς τον Γιούρκα για κάτι που δεν τον κατηγόρησα...Αλλά ΟΚ, για να σου αποδείξω ότι εσύ είσαι ο ανοιχτομάτης κι εγω είμαι γεμάτος προκαταλήψεις θα παραδεχτώ ότι με έπεισες, ο Γιούρκας είναι σκόρερ ολκής κι εγώ επειδή τον αντιπαθώ δεν μπορούσα να το δω...

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

τρέλανέ μας! Όταν, μιλώντας για τον Γιούρκα, έχεις πει:

"έχει 'βρωμοπόδαρο' και θα έχεις και μερικά γκολάκια από μία θέση που παραδοσιακά (από τότε που έφυγε δηλαδη )έχεις μηδέν εις τον πηλίκον" ...

... και σού απαντάμε με στοιχεία ότι κάνεις λάθος σε αυτό, γιατί ο Γιούρκας ΔΕΝ βάζει γκολ ...

... τότε σίγουρα δεν λένε ψέμματα οι αριθμοί!

Εκτός κι αν εννοείς ... ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ γκολ, γιατί τα γκολ που είναι μέχρι στιγμής γνωστά στο άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο μετριούνται με αριθμούς: π.χ. λένε για ένα αγώνα ότι έληξε 3-2, εννοώντας ότι η μια ομάδσ έβαλε 3 γκολ και η άλλη 2.

:-))

Τώρα αν λένε ψέμματα οι αριθμοί σε αυτό, κι αν μπορείς αυτό να το υποστηρίξεις λογικά ή παίζοντας με τη λογική, τότε σού προτείνω να υποβάλεις ΑΜΕΣΑ αίτηση πρόσληψης στη θέση Νομικού Συμβούλου στην Εθνική των ΗΠΑ, για να ανατρέψεις την εντύπωση ότι οι ΗΠΑ έχασαν χτες από τη ΒΡΑΖΙΛΙΑ!

:-)))


Υ.Γ. Εγώ συνεχίζω τα (κατά 90% στη φαντασία μου) μπάνια, περιμένοντας πότε θα φύγω από την πόλη.

Πανάθας είπε...

Μα το παραδέχθηκα ότι δε βάζει γκολ, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε ο Zouk, απλά το προχώρησα και παρακάτω και είπα ότι δεν είναι ΑΥΤΟΣ ΛΟΓΟΣ να μην έρθει στον ΠΑΟ. Γιατί για τη ταμπακιέρα δεν άκουσα/διάβασα τίποτα παρά μόνο από τον evil elvis (εκτός από το επιχείρημα "δεν αγαπάει τον παο", το οποίο και θεωρώ αστείο). Τα ίδια άκουγα και πριν έρθει ο Καραγκούνης (είναι παρωχημένος ποδοσφαιριστής, δε κάνει αυτό, δε κάνει εκείνο και χωρίς αυτόν δε θα είχαμε κάνει πορεία στο Champions League, ούτε θα είχαμε πάρει τη δεύτερη θέση). Και όλοι ξέρουμε γιατί κάποιοι από εσάς ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ τον Καραγκούνη. Μην τα ξαναλέω. Σας έφταναν οι αριθμοί που τόσο αγαπάτε και σας απέδειξα ότι 1. δε λένε την αλήθεια και 2. τους χρησιμοποιείται κατά το δοκούν.

Εφόσον αγαπάτε τους αριθμούς ΠΡΕΠΕΙ να παραδεχτείτε ότι το:

11 στα 12 του ΟΣΦΠ

και το

1 στα 12 το δικό μας

αποδεικνύει ότι ΟΣΦΠ ΟΛΑ αυτά τα χρόνια είχε καλύτερη ομάδα από εμάς.

Αλλιώς όλη η συλλογιστική σας - αν δε γκρεμίζετε - μου αποδεικνύει αυτό που ισχυρίζομαι εδώ μέσα σχεδόν από την αρχή. Διακατέχεται από προκατάληψη και οπαδισμό εθνικιστικού χαρακτήρα, ενώ η λογική χρησιμοποείται απλώς για να στηρίξει τη ψυχολογική σας προδιάθεση. Δεν είναι κακό να είσαι "αρρωστάκι", ούτε αθλητικά προκατελειμένος (σιγά τα ωά), αλλά είναι κακό να "ελέγχεται" η σκέψη σου (γιατί και τον Κυργιάκο δε θέλετε και όλους σχεδόν τους πρώην που διώχθηκαν κακής κακώς από την ομάδα).

Είναι πολύ απλό.

Ξανασκεφτείτε το.

;-)

Υ.Γ. ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΠΑΣΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΙΛΒΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ - ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑΣ.

EVIL ELVIS είπε...

φιλε παναθα

ΔΕΝ εγραψα ουτε εννοησα πως δεν θελω να επιστρεψει ο γιουρκας επειδη δεν αγαπαει τον ΠΑΟ.

γραφω:


"τα χαρακτηριστικά που αναφερεις για τον γιουρκα, τα εδειξε οσο αγωνιζοταν σε εμας, και μεχρι 2005-2006 το πολυ. και στην εθνικη μεχρι τοτε, μεχρι το 2006. Εδω και μια 3ετια δεν εχει κανει καλο παιχνιδι, μου θυμιζει τον παπ που απο τοτε που ο τζιγκεροσαρμας του εκανε συμβολαιο με τις αυξημενες αποδοχες που ζητουσε, εδειχνε να βαριεται στο γηπεδο...και οπως εγραψα προηγουμενως, δεν νομιζω οτι επειδη θα γυρισει στον ΠΑΟ θα ξαναπαιζει μπαλαρα...ουτως η αλλως δεν ειναι δεμενος με την ομαδα, το αποδεικνυει σε πληθος συνεντευξεων του εδω και χρονια...και δεν εχει καποια πικρια, οπως πχ μπορει να εχει ο γκεκας. κοντολογις, συμφωνω πως χρειαζομαστε δεξι μπακ, αλλα δεν πιστευω οτι ο γιουρκας ειναι η καταλληλη λυση"



Γράφω λοιπον πως θεωρω οτι εδω και μια 3ετια δεν αποδιδει καλα αγωνιστικα. ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ "ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ", γραφοντας πως ΔΕΝ θα μεταμορφωθει σε παικταρα επειδη θα παιζει στον ΠΑΟ, γιατι πολυ απλα δεν ειναι ψυχαρα-τρυφιλλαρα. οπως πχ ειναι ο καρα, τον οποιο εγω προσωπικα δεν εχω χαρακτηρισει ασχημα ΠΟΤΕ. ουτε στο blog, ουτε εξω απο αυτο. ο καρα και να μην βρεθει σε καλη μερα, με το παθος του και την αγαπη για τον ΠΑΟ θα σκιστει στον αγωνιστικο χωρο. ενω πχ ο γιουρκας, ΟΥΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙ "ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ".

για ΑΥΤΟ το συνδυασμο, θεωρω οτι δεν μας χρειαζεται ο γιουρκας. γνωμη μου, δεν χρειαζεται να την ασπαστει κανεις, απλα την παραθετω. ελπιζω να εγινα κατανοητος τωρα.

Πανάθας είπε...

evil το ίδιο λέμε μην κουράζεσαι......αυτό το δεν είναι τριφυλάρα καυτηρίασα......έγινες κατανοητός......το ότι δε μας χρειάζεται ο Γιούρκας εννοείς το συγκεκριμένο παίκτη έτσι?

Πανάθας είπε...

Επειδή βλέπω τρελαίνεστε όταν σας λέω ότι ο Παναθηναικός δεν είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο :-)) και επειδή είναι περίοδος μεταγραφών ας μιλήσουμε για τις "ανάγκες" τις ομάδες (αν συμφωνείτε βέβαια).

Τερματοφύλακα πιστεύετε ότι χρειαζόμαστε?

ή

είμαστε οκ με τον Γκαφίνοβιτς, έναν πιτσιρικά ξένο που πήραμε και τον Τζιόρβα?

Πες ότι η μικρή παρέα της βαζελοκάταστασης είμασταν η διοίκηση του ΠΑΟ και είχαμε το χρήμα να αγοράσουμε ένα φίξουλα. Ποιά θα ήταν η πρόταση σας και κυρίως ΓΙΑΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά είναι ο Γκαλίνοβιτς. Ποιός είναι καλύτερος του; Ο Νικοπολίδης; Η ομάδα είναι πλήρης παναθα, ασε τις μαλακιες.

EVIL ELVIS είπε...

ΤΙ ΠΛΗΡΗΣ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ; ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ;
φιλε παναθα, τερμα χρειαζομαστε. φετος ο γκαλι- ηταν πολυ καλος και σταθερος, αλλα επρεπε να περασουν 5 χρονια για να ειναι αξιοπιστος. δεν ξερουμε αν θα συνεχισει ετσι, συνεπως θες ενα...σαργκανη. ή εστω jose luis chilavert! σοβαρα, χρειαζομαστε ενα κορυφαιο τερματοφυλακα που να εμπνει και τους αμυντικους. και δεξι φτερο παικταρα, αλλα λογικα δεν θα γινει κινηση, εκτος κι αν φυγει ο gabriel. ουτε ο gabriel ομως ουτε ο [φετινος] νινης ειναι πληρως αξιοπιστοι. ελπιζω φετος που ο μικρος θα προπονηθει κανονικα και θα λαβει μερος στην πληρη προετοιμασια, να μας κανει να τον παρομιάζουμε με τον σαραβακο.

Ανώνυμος είπε...

Breaking News:
Όλο το σύμπαν συνωμοτεί κυρίες και κύριοι για να παραγματοποιηθεί η επιθυμία του Πανάθα,να κινηθεί δηλαδή ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος για την απόκτηση ενός αξιόπιστου δεξιού back.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, η κουβέντα για το αν και πόσους έχουμε ανάγκη μπορεί να φτάσει μέχρι δευτέρας Παρουσίας. Κέφι και χρόνο να έχει κανείς... Και την κλασική διάθεση για μουρμούρα, έτσι; Α, και λίγο πνεύμα σοφιστή για να τα γυρνάει κι έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα όποτε θέλει.

:-)

Θα κάνω λοιπόν την ανάποδη ερώτηση: υπάρχει κάποια θέση στη σημερινή ομάδα που να ΜΗΝ χρειάζεται ν' αποχτηθεί κάποιος καλύτερος;

Έλα ντε!

Π.χ. ο Σισέ. Μεγάλη μεταγραφή αλλά είχε και σοβαρούς τραυματισμούς. Ποιος μας λέει ότι δεν θα την ξαναπάθει από Οκτώβρη μήνα; Άγχος! Και ποιον να βάλεις μετά από αυτόν; Τον Πετρό; Μπαααα. Άρα τίποτα δεν κάναμε με τον Σισέ και θέλουμε επειγόντως σούπερ επιθετικό! Επομένως μιλάμε για 2 (δυο) άριστους επιθετικούς ακόμα.

Χαφ-εξτρέμ; Θέλουμε 2-3 στα σίγουρα. Γκάμπριελ=φρουφρού, Νίνης=τον έκαψε ο τσάτσος Πεσέιρο, Ίβανσιτς=λουλού. Μόνο ο Κάρα κάνει τη διαφορά αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Μέσοι; Ουάάά! Για το Ζιλμπέρτο δεν λέω τίποτα. Με συνοπτικές διαδικασίες οι ... βαθείς γνώστες της μπάλας τον έχουν βγάλει παλτό. Αλλά κι ο Κατσουράνης που αποκτήθηκε, ποιος μας λέει ότι θα μπορεί να τα βρει με π.χ. τον Μάτος και ότι δεν θα μπερδεύεται με τον Σιμάο, όπως λέγανε κάτι "αντικειμενικά" αστέρια της μπάλας για τον Κάρα πέρσι; Γρήγορα λοιπόν για ... τουλάστιχον ένα πρωτοκλασάτο μέσο, που όμως εγγυημένα θα καταλαβαίνει το παιχνίδι του Κάτσο και δεν θα μπερδεύεται με του Μάτος! Άσε που ο Σιμάο μάλλον πουλιέται και ο Μάτος μάλλον δεν είναι στα πλάνα του Τεν Κάτε. Τι έναν; Τρεις μέσους θέλουμε, τώρα τους θέλουμε!

Άμυνα; Καλά εδώ θέλουν όλοι ξήλωμα. Ποιόν να πρωτοπιάσει κανείς. Βύντρα, Σαριέγκι; Αμπαλέο! Σπυρό; Μόνος αλλά και με χάλια σέντρες, συν ότι ξεχνιέται να γυρίζει πίσω. Δεξιά το απόλυτο κενό. Απαραίτητες 3-4 μεταγραφές ποιότητας.

Τέρμα; Ο Τζόρβας μάς τελείωσε κι ο Γκαφίνοβιτς είναι γκαφίνοβιτς, έστω κι αν έκανε μια ψιλοκαλούτσικη χρονιά πέρσι. Άρα 2 (δυο) μεταγραφές κι εδώ άμεσα!

Σύνολο:

Από 10 (δέκα) έως 14 (δεκατέσσερεις) μεταγραφές!

Είπατε τίποτα;

Μα καλά, δεν θέλετε να ξεφύγει η Πανάθα μας από τη μιζέρια και τη μετριότητα;

:-))))


ΥΓ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ:

Το μεγάλο, το ΜΕΓΙΣΤΟ ζήτημα αυτή τη στιγμή, είναι ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.

Και δυστυχώς, οι ... Αμπράμοβιτς έκοψαν λάσπη. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, που λέει κι ο Θανάσης.

Και κανείς γενικώς δεν φαίνεται να ταράζεται. ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩΜΕΣΑ.

Μας τρώει βλέπετε αν η ποδοσφαιρική ομάδα θέλει 5 ή 15 μεταγραφές ακόμα.

Κρίμα.

Μόνο ο Θανάσης (κι ο Παύλος) είναι 100000000% παναθηναϊκοί.

squarelogic είπε...

Ο ΤΤ έχει δίκιο για το θέμα του Ερασιτέχνη.
Δυστυχώς ήρθε η ώρα να πληρωθεί το λάθος οτι κρατήθηκε ως κλειστό κλαμπ ολίγων.Κάποιοι παλιοί"πατρίκιοι" είχαν τα κλειδιά του μαγαζιού(θυμάται κανείς τον Μαλακατέ?)και οι Γιαννακόπουλοι είδαν κι έπαθαν για να τους παραμερίσουν.Βολευόταν μετά η κατάσταση με τα δικά τους λεφτά ή του Βλάση,κάποια τμήματα φυτοζωούσαν,μέχρι που τώρα-ίσως και λόγω της κρίσης-τώρα που ο Θανάσης είπε 'φτάνει πια",δεν βρίσκεται κανένας φραγκάτος πια που να θέλει να κάνει τη λεζάντα του...
Έπρεπε εδώ και χρόνια,αλλά έστω και φέτος με τη δυναμική που δημιούργησε αρχικά η πολυμετοχικότητα,να έχει ανοίξει τις πόρτες του στις μάζες,κάνοντας μέλη όλους μας,και με 100 ή 50 ευρώ έστω.50 ή 100 χιλιάδες μέλη με τέτοια συνδρομή δεν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα.
Δυστυχώς,πλέον έχει την αύρα του ετοιμόρροπου.
όποιος ξέρει περισσότερα για τα παρασκηνιακά του Ερασιτέχνη ας μας διαφωτίσει για τις βυζαντινές ίντριγκες.

Pappas10 είπε...

Πριν από μερικά χρόνια μίλαγα για τον Ερασιτέχνη αλλά ήμουν "τσάτσος" του Τζίγγερ και μάλιστα καλός φίλος εδωμέσα μου την είχε πει στο στυλ "... άσε μας ρε Παππά που μου γίνατε ξαφνικά όλοι οπαδοί του πόλο..."

Ο ίδιος ο Θανάσαρος βέβαια είπε στα ίσα πως ο μόνος που προσφέρθηκε να βοηθήσει πραγματικά και με πρόταση είναι ο Τζίγγερ.

Αλλά ακόμα και αυτό τα παπαγαλάκια του διχασμού, οι "βασιλικότεροι του βασιλέως" το αντέκρουσαν με το "... τι να βοηθήσει, αν ήθελε να βοηθήσει ας μην έτρωγε τα λεφτά του Ερασιτέχνη με την τίκετ κλαμπ..." και άλλες τέτοιες παπαριές.

Οι αμαρτίες του εμφυλίου πληρώνονται.

Συμφωνώ ότι το άνοιγμα με τα 50 ευρώ συνδρομή είναι καλή κίνηση. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα είναι αποτελεσματική μακροπρόθεσμα. Αλλά - πραγματικά - θέλω να δω τι έχουν αν πουν τώρα όλοι αυτοί που "παρατάσονταν" ως "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΡΕΣ" στην ΠΕΚ.

Τέλος πάντων... ας ανοίξει ο Ερασιτέχνης αρχικά σ' εκείνους που θέλουν να βοηθήσουν και μετά βλέπουμε. Το θέμα είναι - για την ώρα - να βρεθεί διοικητικό σχήμα και να μην πάμε στο πρωτοδικείο γιατί αυτό θα είναι ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ντροπή και όνειδος για τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Ελλάδας.

Ο Χαζομπαμπάς Παππάς10.

dimitris t. είπε...

αδερφια, πειτε μου ποσο ελεεινοι μπορει να ειναι καποιοι ανθρωποι... περα απο ομαδες... να τους θεωρεις φιλους σου και πισω απο την πλατη σου να σε σχολιαζουν...να υποκρινονται...και να βρουν εσενα ως εξιλαστηριο θυμα για να ξεπλυνουν τις αμαρτιες τους...φιλία χρόνων να αποδειχτει πλεκτανη και σκευωρία...

Πανάθας είπε...

"Επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο" = αυτό ξέρεις είναι ή υπερεαλισμός ή υπερσυντηρητισμός (επειδή θέτεις "όρια") ή απλώς μια παροιμία. ;-)

και συνεχίζω:

"Σύνολο: από 10 (δέκα) έως 14 (δεκατέσσερεις) μεταγραφές!" χαίρομαι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συμφωνούμε. :-))

"Μα καλά, δεν θέλετε να ξεφύγει η Πανάθα μας από τη μιζέρια και τη μετριότητα;" = είναι μιζέρια να θες να γίνεις καλύτερος ή είναι μιζέρια να παραμένεις μέτριος?

Το θέμα του ερασιτέχνη είναι απλό. Διοίκηθηκε όπως διοίκηθηκε με μια ωφελιμιστική παναθηναικοφροσύνη. Αν δεν διοικούνταν έτσι, θα είχε τον ερασιτέχνη ο Τζίγγερ και τώρα θα είχαμε γήπεδο που θα του ανήκε, όπως ανήκει το κοκκαλισκάκη στον Κόκκαλη (που για όσους θυμούνται "άλωσε" πρώτα τον ερασιτέχνη για την επίτευξη των επιδιώξεων του). Απλά και ξάστερα. Οι Γιαννακοπουλαίοι εφάρμοσαν μια "κλειστού" τύπου διοίκηση για να προστατεύσουν τα δικά τους και κατά συνέπεια και του Παναθηναικού συμφέροντα με αποτέλεσμα την αποτροπή της ελεεινής εξέλιξης που είχε το κοκκαλισκάκη για τους γαύρους ΑΛΛΑ και την τελμάτωση του πρώην κραταιού ερασιτέχνη (από εκεί κυρίως εμπνεύστηκε και ο ύμνος μας). Εις γνώσιν πολλών είχαμε ένα ψυχρό πόλεμο των δύο οικογενειών (θυμίζω ότι η ΠΑΕ είχε εφεύρει την Ticket Club μόνο και μόνο για να μην ενισχύει τον ερασιτέχνη). Μετά το τέλος του διπολισμού και αφού ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ τα έκαναν σκατά (απλά δίνω ΠΟΛΛΑ ελαφρυντικά στους Γιαννακοπουλαίους γιατί - έστω και ωφελιμιστικά - λειτούργησαν ως θεματοφύλακες της ιστορίας του ΠΑΟ) ο Θανάσης τα παρατάει μια και δεν έχει να προστατεύσει αλλά ούτε και να κερδίσει τίποτα και ο ερασιτέχνης βρίσκεται στο έλεος του Che και καλούνται - αφελώς για μένα - τρίτοι παράγοντες να καλύψουν τις μαλακίες των ΔΥΟ.

Square σωστά τα λες (περί συμεμτοχής του κόσμου) αλλά προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δε θα το πράξουν γιατί απλά αν το "πείραμα" πετύχει θα "δείξουν το δρόμο" και για την ΠΑΕ. Διαχειριστές χρημάτων βρίσκουμε, επενδυτές δε βρίσκουμε. Ο ερασιτέχνης έχει ΜΗΔΑΜΙΝΑ έσοδα και το πρόβλημα του ΠΑΟ το αντιμετωπίζουν ΟΛΟΙ οι σύλλογοι που λειτουργούν προσωποκρατικά. Κάποιοι σύλλογοι με πιο δημοκρατικές ευαισθησίες (πχ Μπάρτσα) το έλυσαν το πρόβλημα με τη συμμετοχή του κόσμου και στον ερασιτέχνη ΑΛΛΑ και στα επαγγελματικά τμήματα. Γιατί με την ελεημοσύνη δε σώζεις κανέναν. Ίσα ίσα διατηρείς μια άρρωστη κατάσταση. Προσωπικά ΔΕ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΟΥΤΕ μία δραχμή αν δεν ίσχυε η όλη διαδικασία και για τον ερασιτέχνη και για την ΠΑΕ και είχα το δικαίωμα μέσω μιας δίκαιης εκλογικής διαδικασίας να καθαιρώ προέδρους κλπ. Δεν το θέλουν και για αυτό δε θα το προτείνουν καν. Και φυσικά ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ να μπουν στον ερασιτέχνη εύρωστοι οικονομικά Παναθηναικοί χωρίς καμία "αναγνώριση". Αυτοί τα έκαναν σκατά, αυτοί να τα καθαρίσουν. Καλά κάνει ο Βγενόπουλος και τους αγνοεί επιδεικτικά και ας "χτυπιέται" ο Τζόνυ. ;-)

Η γνώμη μου φυσικά που δε ζητώ να ενστερνιστείτε.

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Δημήτρη καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου και τον "πόνο" σου (αν και προσωπικά είμαι κατά των internet therapies) και πιστεύω πως (επειδή από τα λεγόμενα σου συμπεραίνω ότι είσαι πιτσιρικάς μια και αν ήσουν μεγάλος η "ιστορία που μόλις περιέγραψες θα ήταν μια συνηθισμένη καθημερινή κατάσταση :-)) )πως "οφείλεις" να προβληματιστείς για την ηθική και να τη "ψάξεις" λίγο στη φιλοσοφία (θα βρεις πολλές απαντήσεις εκεί και θα καταλάβεις πολλά πράγματα που σου φαίνονται τώρα μυστήρια - προς θεού όχι μεταφυσική επιπέδου Λιακόπουλου ή Χαρδαβέλλα) και φυσικά να αλλάξεις φίλους. :-)))

Τους φίλους τους επιλέγουμε.

Αυτό είναι το καλό της όλης ιστορίας. Γιατί είμαι σίγουρος ότι οι "χαμένοι" της όλης ιστορίας είναι ΑΥΤΟΙ, αρκεί ο προβληματισμός σου και η στεναχώρια σου να είναι ειλικρινείς, να εμπεριέχουν μια "οικουμενικότητα" και να μην πηγάζουν από το πληγωμένο ΕΓΩ και μόνο.

Η ζωή έχει μια γλυκόπικρη γεύση. Αλλά είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ και καλείσαι να αντιπαρέλθεις τις δυσκολίες με το σωστό τρόπο. Ποιός είναι αυτός? Θα το βρεις μόνος σου. Και είμαι σίγουρος πως θα το πράξεις.

Να σου πω? Γαύροι ήταν οι φίλοι σου?

;-))

dimitris t. είπε...

αιωνιος πιτσιρικας ετων 28 αδερφε παναθα! οχι δεν ειναι γαυροι αλλα σαν τετοιοι φερθηκαν! ;) ουτε εγω ειμαι υπερ της φασης group therapies αλλα ηθελα να ακουσω κατι ενθαρρυντικο και σε ευχαριστω!

Pappas10 είπε...

Δημήτρη Τ. Ό,τι σου είπε ο ΠΑΝΑΘΑΣ. Αυτοί χάνουν και πάμε γι' άλλα.

ΠΑΝΑΘΑ... με όλο τον σεβασμό αλλά δεν έχεις ιδέα για το τι παίχτηκε στον Ερασιτέχνη. Με την Τίκετ Κλαμπ δημοσιεύθηκαν τα στοιχεία και ο Δημητράκης με την Πράσινη τα μάζεψαν άρον - άρον αν θυμάσαι.

Και αυτό με το "Θεματοφύλακας της Ιστορίας" ασ' το ρε φίλε. Θεματοφύλακας της Ιστορίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι ο κόσμος του και κανένας Γιαννακόπουλος, όσο και αν τους σέβομαι για τα όσα προσέφεραν.

Δεν είναι ελεημοσύνη το να προσφέρουν στον ερασιτέχνη οι μέτοχοι. Είναι δείγμα ανιδιοτελούς και αφιλοκερδούς υποστήριξης του συλλόγου. Άλλωστε, το 10% της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη ανήκει για να μην ξεχνιόμαστε.

Επαναλαμβάνω, είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ επιταγή να βρεθεί λύση. Στο πρωτοδικείο ΠΟΤΕ δεν οδηγήθηκε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Πάω να αλλάξω τον Μπέμπη...

Φιλικά,

Μιχάλης ή κατά διαδίκτυο Παππάς10.

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

σόρι φίλε αλλά όταν πέρσι την κοπάνησε ο Βλάσης από το βόλεϊ κι εγώ έλεγα ότι έρχονται πολύ δύσκολες μέρες κι ότι δεν έπρεπε να υπάρξει σύγκρουση Βλάση-Θανάση αφού μετρημένοι στα δάχτυλα είναι οι πραγματικά ενδιαφερόμενοι για τον Ερασιτέχνη ...

... εσύ, τότε, μού έλεγες ότι δεν τρέχει τίποτα, και σιγά τι πρόσφερε ο Βλάσης, κι ότι οι Γιαννακόπουλοι θα πάρουν άάάάνετα και το βόλεϊ και θα το ανεβάσουν στα ύψη.

Σήμερα παραιτήθηκε σύσσωμη και η διοίκηση του βόλεϊ.

Μάλλον είχα δίκιο εγώ, έτσι δεν είναι;

Ο Ερασιτέχνης δεν σώζεται με δηλώσεις παναθηναϊκοφροσύνης και με μεγάλα λόγια.

[Μήπως ΕΔΩ παίχτηκε αυτό το "κάτι συνέβη αυτή τη χρονιά", που έλεγα ότι χάλασε την αρχική συμμαχία Γιαννακόπουλων-Βγενόπουλου;]

Ακόμα και το ΣΩΣΤΟ μέτρο, που προτείνει εδώ ο Squarelogic - και πρότειναν ήδη οι Νίκας και Ξυλάς στη γνωστή επιστολή τους προς το ΔΣ του Ερασιτέχνη -, δηλαδή η ανοιχτή εγγραφή μελών με 50 ευρώ, είναι μάλλον βραχυπρόθεσμη λύση. Σίγουρα όμως είναι ένα βήμα που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ή μάλλον ΕΠΡΕΠΕ να έχει γίνει από καιρό.

Τώρα λένε ότι θα πάει για διοίκηση διορισμένη από το Πρωτοδικείο.

---

Φίλε Δημήτρη Τ.,
αυτά που σου είπε ο Πανάθας θα σου έλεγα κι εγώ. Ό,τι δεν μας σκοτώνει, μάς δυναμώνει.

Ανώνυμος είπε...

ΌΤΑΝ ΖΉΤΗΣΕ Ο ΒΓΕΝΟ ΝΑ ΠΛΉΡΩΣΗ ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΗΣ ΠΕΚ ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ ΔΕΝ ΔΈΧΤΗΚΕ ΑΥΤΌ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΤΏΡΑ Ο ΠΑΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

squarelogic είπε...

Την ΠΑΕ πάντως την έχουν για πολύ 'φορτωμένη" και την εμπλέκουν σε απίθανα μεταγραφικά σενάρια με απίθανα ποσά!
Σήμερα γράφουν για εναν 28χρονο Αργεντινό της ΑΙΚ Στοκχόλμης,με προσφορά,λέει,8εκ!Χτες γράφανε 10 εκ.για τον Μπατίστα...Ότι θέλουν διαρρέουν οι μανατζαρέοι αφού κι εδώ ισχύει το "οτι δηλώσεις τόσο αξίζεις".Αρκεί φυσικά να βρεθεί κορόιδο να τα σπρώξει...
Αν ήταν πουλάκια μου να δίνουν τόσα λεφτά για τον (σ)Όμπολο,θα παίρναμε πακέτο Μαρσένα-Άλεξ κι άντε γειά που έλεγε και μια (σκατο)ψυχή...
Κανείς με 2 εκατομυριάκια πρόχειρα να πάρει το βόλευ?

Ανώνυμος είπε...

Ονειρα

Oταν μπαίνει το καλοκαίρι σταματάω τις εκπομπές στο ράδιο, πίνω καμιά μπίρα παραπάνω, ξενυχτώ τα βράδια και τα χαράματα βλέπω όνειρα. Αντε να σας πω το τελευταίο μπας και κανένας ονειροκρίτης μού πει τι συμβαίνει.

Ηταν, λέει, βράδυ αργά κι ο Γιάννης που από τότε που έφυγε από τα διοικητικά έχει χρόνο πολύ, υποδέχτηκε σπίτι του για φαγητό έναν άλλο Γιάννη, που του 'χει αδυναμία επειδή ξέρει από χωρατά και οι ομάδες τους φοράνε ίδια χρώματα. Ο Γιάννης, ο επισκέπτης, του εξέφρασε διάφορους προβληματισμούς του για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τη Σούπερ Λίγκα, το τι θα γίνει τη νέα σεζόν και το πόσο χρήσιμο θα ήταν να γίνει πρόεδρος ο ίδιος αφού άλλωστε μαζί του τόσο αρμονικά συνεργάστηκε!

Ο Γιάννης τον Γιάννη τον άκουσε προσεκτικά και του είπε τον πόνο του. Οτι είναι απογοητευμένος από τις μεταγραφές που δεν γίνονταν, ότι θέλει να τους αλλάξει όλους, ότι θα περιμένει κι άλλο λίγο να σπάσουν τα μούτρα τους και μετά θα παρέμβει, ότι όλα τα παρακολουθεί και τα προσέχει και ότι έχει και λύσεις έτοιμες. Ο Γιάννης κέρασε κι ο Γιάννης ήπιε (κατά το Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει) κι όταν έφυγε, επειδή δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, πήγε στο Κολωνάκι κι άρχισε να λέει ότι ο Γιάννης από τον πρόεδρό του δεν είναι ευχαριστημένος και ανησυχεί και ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά κι ότι στις μεταγραφές τα 'χουν κάνει σαλάτα κ.λπ.

Μόνο που αυτά μαθαίνονται. Και σήκωσε ένα τηλέφωνο ο Γιάννης κι άκουσε μια φωνή τόσο δυνατή που με έκανε και πετάχτηκα! «Καλά ρε, εσύ δεν με έφερες εδώ όταν σου φωνάζανε "άμα δεν μπορείς, γίνε κομμωτής"; Τι διάβολο παράπονα μου λένε ότι έχεις πάλι;».

Την απάντηση δεν την άκουσα. Αλλά την επομένη ήρθε ο Σισέ...

Κουροσάβα είπε...

Όνειρα,

αυτή τη μπυρίτσα την παραπάνω κόφ'τηνα, σε χαλάει, παθαίνεις παραισθήσεις και λες μακακίες.

Ανώνυμος είπε...

ο ερπετοπουλος είδε το όνειρο

Ανώνυμος είπε...

από sportnews.com

ΣΩΘΗΚΕ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ!

Με προσωπική παρέμβαση του Ανδρέα Βγενόπουλου σήμερα το πρωί εκταμιεύτηκε από τον όμιλο Marfin IG το αστρονομικό για τα δεδομένα του χώρου ποσόν των 2 εκ. ευρώ με αποδέκτη τον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο!

Το ποσόν συνόδευσε θερμή τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δυο ανδρών, με τον κ. Βγενόπουλο να προτρέπει τον μέχρι προ λίγων ημερών πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟ να επιστρέψει στην προεδρία και τον δεύτερο να δέχεται "με πολλή χαρά", όπως είπε σε πρόσωπα του περιβάλλοντός του.

Ο ισχυρός άνδρας της MIG διευκρίνισε επίσης ότι από το συνολικό αυτό ποσόν, οι 500.000 ευρώ αποτελούν εισφορά των κ.κ. Νίκα και Ξυλά για τη διάσωση του Ερασιτέχνη.

Στη συνέχεια της συζήτησης, που διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα, οι δυο άνδρες επεκτάθηκαν στα της πρόσφατης συνάντησης Καραμανλή-Ερντογάν, στα πλαίσια των εγκαινιών του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης, με τον κ. Γιαννακόπουλο να παρατηρεί θυμόσοφα: "Εάν μπορούν να τα βρουν οι αρχηγοί κρατών, γιατί να μην μπορούμε κι εμείς;", και τον κ. Βγενόπουλο να απαντά με νόημα: "Αγαπητέ Θανάση, ποτέ δεν τα χαλάσαμε για να τα βρούμε τώρα. Αν καθυστέρησα την ενίσχυση του Ερασιτέχνη, αυτό οφειλόταν στον ... γνωστό λόγο".

Πράγματι, οι αιμορροϊδες τον έχουν ψοφήσει εδώ και κάποιο καιρό...

dimitris t. είπε...

σας ευχαριστω μαγκες για τα λογια σας, ειναι δυναμη. το εκτιμω.

pensierix είπε...

Από τη μια έγινε τεραααααστια συζήτηση για το περιβόητο μπάτζετ, ποιός το ήθελε μικρό, μέτριο, μεγάλο, τρισμέγιστο, απεριόριστο, μυθικό κι από την άλλη έχουμε ένα σύλλογο να ξεφτιλίζεται για πενταροδεκάρες και μάλιστα σε μια εποχή που ο αντίπαλος διανύει περίοδο κρίσης. Αντί να εκμεταλλευτούν τα καμάρια μας την ευκαιρία κάνοντας τον σύλλογο "πρωταθλητή σ'όλα τα σπορ", βρισκόμαστε σε αυτή τη κατάντια...

Pappas10 είπε...

Πενσιερίξ,

Αυτό θα έπρεπε να προβληματίζει όλους όσους έσπειραν τόσα χρόνια διχώνεια και απαξίωση στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ κόσμο.

Αυτό θα έπρεπε να προβληματίζει όλους όσους μίλαγαν για εκατομμύρια και καβούρια.

Αυτό θα έπρεπε να προβληματίζει όλους όσους έβαζαν πρόσωπα και καταστάσεις πάνω από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Το αστείο είναι ότι προβληματίζει εμένα και τους ομοίους μου που καμία σχέση δεν έχουμε με τα παραπάνω.

Τέλος πάντων, ας μη το συνεχίσουμε γιατί θα γίνω κακός. Αλλά μη μου κλαίνε τώρα αυτοί που όταν μιλάγαμε για διάλυση του ερασιτέχνη μας έβγαζαν "Τσάτσους" και έλεγαν ότι τα λέμε από κομπλεξισμό απέναντι στον Θανάσαρο.

Περαστικά μας τώρα... αν και πολύ φοβάμαι ότι ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ πολλοί έχουν καταλάβει τι παίχτηκε... και γι' αυτό εξακολουθούν να ακούγονται και να γράφονται μαλακίες. Και δεν μιλάω για τα παιδιά του μπλογκ.

Φιλικά,

Χαζομπαμπαπαππας10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

pensierix είπε...

Aσχετο, αλλά για να ευθυμήσουμε και λίγο. Μετά τη μεταγραφή Λέτο, ο μόνος παίκτης του γαύρου που δεν έχει κάνει ακόμα "αυθόρμητη" δήλωση πίστης στην ερυθρόλευκη φανέλα συνοδευόμενη με το απαραίτητο "Εγώ στον ΠΑΟ; Ποτέ!", είναι ο Νικοπολίδης...Μάλλον θα έχει πάει να ανανεώσει τη κάρτα μέλους και γι'αυτό δεν τον βρίσκουν οι δημοσιογράφοι...

Ανώνυμος είπε...

Sportingbet.gr - 100%bonus εγγραφής έως €100

03/07/2009, 10:51 | Διαβάστηκε 20835 φορές Αποστολή
(Photo: Actionimages).
Eshop Crazysundays eshop ad tracker

Μια μεγάλη αποκάλυψη κάνει σήμερα (03/07) η «SportDay». Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει άνοιγμα της τάξεως των 63 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο του 2008! Δηλαδή, η εταιρεία έχει μπει μέσα 63 εκατ. ευρώ! Συγκεκριμένα, μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, ο Ολυμπιακός είχε έλλειμμα της τάξεως των 36 εκατ. ευρώ και επιπλέον είχε δανειακές υποχρεώσεις που φτάνουν τα 27 εκατ. ευρώ! Η ΠΑΕ, δηλαδή, έχει πάρει δάνεια προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της και το υπόλοιπο των δανείων αυτών τον περασμένο Ιούνιο άγγιζε τα 27 εκατ. ευρώ.

Στη συνέχεια η «SportDay» υπογραμμίζει ότι από πέρυσι μέχρι τον φετινό Ιούνιο το άνοιγμα έχει σίγουρα μεγαλώσει, με δεδομένο ότι οι Πειραιώτες δεν αγωνίστηκαν στο Champions League και έχασαν πολύ σημαντικά έσοδα. Κατ’ άλλους έχει φτάσει λίγο πάνω από τα 70 εκατ. ευρώ, κατ’ άλλους αγγίζει τα 80 εκατ. ευρώ. Έτσι, φαντάζει λογική η πρόταση των 40 εκατ. ευρώ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το 40% του μετοχικού κεφαλαίου, αφού με τις μετοχές θα πάρει το 40% των χρεών της ΠΑΕ, που θα κληθεί να πληρώσει ο ίδιος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας, στην επιστολή που έστειλε ο Σωκράτης Κόκκαλης στους «ερυθρόλευκων» αισθημάτων επιχειρηματίες, ανέφερε το χρέος των 63 εκατ. ευρώ. Αφού πρώτα τόνιζε ότι η αποτίμηση της Efg Telesis Finance –θυγατρικής της Eurobank– έδειξε πως η αξία της ΠΑΕ Ολυμπιακός φτάνει τα 170 εκατομμύρια ευρώ, στη συνέχεια γνωστοποιούσε και το ποσό του ανοίγματος. Οπότε η καθαρή αξία των μετοχών της ομάδας είναι 100 εκατομμύρια ευρώ. Το 40% στα 100 εκατ. είναι 40 εκατομμύρια.χο χο χο χο !!!!!!!!!!!!!

Pappas10 είπε...

Ρε τι μαθαίνουμε ξαφνικά... ρε τι μαθαίνουμε. To "έκοψα" για να χωρέσει.

ΟΣΦΠ: Άνοιγμα πάνω από 63 εκατ. ευρώ!

Μια μεγάλη αποκάλυψη κάνει σήμερα (03/07) η «SportDay». Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει άνοιγμα της τάξεως των 63 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο του 2008! Δηλαδή, η εταιρεία έχει μπει μέσα 63 εκατ. ευρώ! Συγκεκριμένα, μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, ο Ολυμπιακός είχε έλλειμμα της τάξεως των 36 εκατ. ευρώ και επιπλέον είχε δανειακές υποχρεώσεις που φτάνουν τα 27 εκατ. ευρώ! Η ΠΑΕ, δηλαδή, έχει πάρει δάνεια προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της και το υπόλοιπο των δανείων αυτών τον περασμένο Ιούνιο άγγιζε τα 27 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας, στην επιστολή που έστειλε ο Σωκράτης Κόκκαλης στους «ερυθρόλευκων» αισθημάτων επιχειρηματίες, ανέφερε το χρέος των 63 εκατ. ευρώ. Αφού πρώτα τόνιζε ότι η αποτίμηση της Efg Telesis Finance –θυγατρικής της Eurobank– έδειξε πως η αξία της ΠΑΕ Ολυμπιακός φτάνει τα 170 εκατομμύρια ευρώ, στη συνέχεια γνωστοποιούσε και το ποσό του ανοίγματος. Οπότε η καθαρή αξία των μετοχών της ομάδας είναι 100 εκατομμύρια ευρώ. Το 40% στα 100 εκατ. είναι 40 εκατομμύρια.

Τι γίνεται με το Καραϊσκάκη;

Εκτός του ελλείμματος της ΠΑΕ, η «SportDay» αποκαλύπτει ότι υπάρχουν δάνεια ύψους 60 εκατ. ευρώ που αφορούν το Καραϊσκάκη. Ωστόσο, η κατάσταση με το γήπεδο είναι διαφορετική, επειδή τα δάνεια αποπληρώνονται από τα έσοδα και μάλιστα με μεγάλη ευκολία. Οι οφειλές αναμένεται να εξοφληθούν το 2023 και το υπολειπόμενο ποσό για την εξόφλησή τους είναι σήμερα περίπου 60 εκατ. ευρώ.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι από το 2023 και μέχρι το 2053 ο άνθρωπος που θα διαχειρίζεται το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα έχει ένα τεράστιο έσοδο της τάξεως των 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο, χωρίς να υπολογίζεται η πληθωριστική αύξηση! Με πρόχειρους υπολογισμούς θα αποφέρει σε αυτόν που θα έχει το γήπεδο για 30 χρόνια (από το 2023 έως το 2053) πάνω από 200 εκατ. ευρώ. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο κ. Κόκκαλης έχει δίκιο να θεωρεί ότι το Καραϊσκάκη είναι μια τελείως διαφορετική συζήτηση.

Κατά κάποιους, ο Κόκκαλης αποφάσισε να δώσει το «μαγαζί» και απλώς ψάχνει την καλύτερη πρόταση. Κατά κάποιους άλλους, απλώς χρησιμοποιεί τον Μαρινάκη, όπως το είχε κάνει και με την ΚΑΕ και τελικά έβαλε στο κόλπο τους Αγγελόπουλους. Γιατί τον χρησιμοποιεί; Προκειμένου να... τσιμπήσουν οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι και να μπουν στο παιχνίδι. Ηδη ένας από αυτούς το έκανε.

Χθες το βράδυ ο Κόκκαλης συναντήθηκε με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος δέχτηκε να μπει με ένα ποσό της τάξης των 10-15 εκατ. ευρώ, ενώ την ίδια διάθεση, αλλά με μικρότερα νούμερα, έχει δείξει και ο Γιώργος Γλου. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Κόκκαλης να οδηγηθεί στο δεύτερο σενάριο και να μαζέψει όσα χρήματα μπορεί από μικρότερους επενδυτές, όπως ο Λαυρεντιάδης και ο Γλου.


ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... 63 ΜΥΡΙΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ??? Α ΡΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ... Γ ΕΘΝΙΚΗ ΡΕ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ... Γ ΕΘΝΙΚΗ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ... ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ...

Η ΜΠΟΧΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ... ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΨΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΟ ΟΡΝΕΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ;;;; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥΣ - ΕΠΕΝΔΥΤΗ. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ;;; ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ? ΕΤΣΙ "ΕΠΕΝΔΥΕ" Ο ΚΡΟΚΟΥΣ??? ΜΕ ΧΡΕΗ???

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΥΡΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ;;;;

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΚΑΝΟΥΛΑ ΤΩΝ "ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ" ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΥΠΟ" ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ;;;;

ΕΧΑΣΕ Ο ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΕΗ;;;

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Αυτά... ααααχ... ξέσπασα.

non Simone είπε...

Πολύ ωραία τα λέτε και ξεσπάτε και ξεσπάμε κι άλλοι...
Επιτέλους, μετά από χρόνια, έρχεται και ο Κόκκαλης -αν μη τι άλλο- σε δύσκολη θέση!
Φαίνεται εξ άλλου από το "συνεσταλμένο" προσωπάκι που έχει τις τελευταίες εβδομάδες στις δημόσιες εμφανίσεις του. Τί έγινε άραγε εκείνο το αλαζονικό ύφος, γεμάτο υπεροψία που αντανακλούσε τη μαύρη ψυχή του;;

*Δύο χρόνια παρακολουθώ σιωπηλά το blog σας και οφείλω να πω οτι -πολλάκις- έχω μάθει, ταυτιστεί αλλά και διασκεδάσει με τα όμορφα άρθρα σας...