Σάββατο, Ιουνίου 13, 2009

Όχι Άλλο Κάρβουνο...

Όταν εν αναμονή της έκδοσης των εισιτηρίων διαρκείας διαβάζουμε μόνο για αναζήτηση φτηνών περισσευούμενων δανεικών με λουξ προυπηρεσία ή για συνταξιοδοτικά χρυσά "αλεξίπτωτα" σε λατιν 35άρηδες και καλούμαστε να εμπιστευτούμε την αίσθηση οτι "όλα θα πάνε καλά" του ανθρώπου που για Hummer (επείσθη και) αγόρασε τον Μελίσση και για Ferrari τον Ρουκάβινα,την στιγμή που ακόμα και θεωρητικά εύκολες περιπτώσεις τύπου Σεϊταρίδη/Κατσουράνη "σέρνονται" για 300 χιλ.,μία πρέπει να είναι η απάντηση:

Κανένα εισιτήριο διαρκείας μέχρι ν'αρχισουν αληθινές μεταγραφές παικτών με την ικανότητα και το κίνητρο ν'ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας!.

Κώστα Αντωνίου,αν δεν σου δίνουν τα μέσα, ρώτα για την εκτίμηση που έχουμε στον τεχνικό
δ/ντή Ζάετς για τις επιλογές του μετά το μοναδικό πρωτάθλημα του 2004 και παραιτήσου έντιμα.Αν πάλι παίζεις Μονόπολυ με συγκεκριμένους μανατζερς κανείς δεν θα σου συγχωρήσει την απώλεια της μοναδικής ευκαιρίας ν'αλλάξει η μοίρα του πρόσφατου ΠΑΟ.


144 σχόλια:

Πανάθας είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ για τα διαρκείας.

Και για τον Αντωνίου.

Η μόνη λύση είναι να πάρει ο κόσμος του ΠΑΟ την κατάσταση στα χέρια του.

Ο Τζίγγερ είναι εδώ, ο Βγενόπουλος έφυγε, οι Γιαννακοπουλαίοι δε φαίνονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε πρόταση αγοράς της ΠΑΟ, ο Πατέρας είναι μικρού "βεληνεκούς" και πάει λέγοντας.

Η κατάσταση όπως είναι διαμορφωμένη προαιωνίζει μόνο κακά μαντάτα. Και δεν αναφέρομαι σε ένα πρωτάθλημα ή στο γήπεδο. Και πρωτάθλημα κάποια στιγμή θα πάρουμε και γήπεδο θα φτιάξουμε.

Αλλά τι ΠΑΟ θέλουμε? Έχει "ταβάνι" ο ΠΑΟ που ονειρευόμαστε?

Γιατί ρεαλιστικές αναλύσεις προς τα κάτω έχουμε ακούσει πολλές (σε παραπέμπω στην προηγούμενη σου δημοσίευση που ήταν ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ και ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. Ήμουν έτοιμος να παθω κατάθλιψη. Με έσωσε ο Ηρακλής Δοντάς. Ο μόνος που χάρηκε ήταν ο Μιχάλης που "πετάχθηκε" και είπε:

"Μα αυτά έλεγε ο Τζίγγερ".)

Το ξέρουμε βρε συ Μιχάλη για αυτό και ξεράσαμε.

Ζητείται ο "ΣΩΤΗΡΑΣ".

Εύχομαι να βρεθεί ένας επιχειρηματίας και να τους αδειάσει ΟΛΟΥΣ. Να τους κάνει ρόμπες. Και εμάς περήφανους.

Να πει στον Τζίγγερ "ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΓΙΑ ΠΑΟ και ΠΑΙΑΝΙΑ"?

ΠΑΡΤΑ.

Και να αρχίζει να "θερίζει". Παικταράδες, ΕΠΟ, ΜΕΠΟ, ΣΙΑ και ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.

Δεν υπάρχει αυτός? Μοντέλο αλά Μπάρτσα τότε και ο ΠΑΟ στον λαό του. Με άμεσες δημοκρατικές μεθόδους και με αιρετή διοίκηση. Να τελειώνει το παραμύθι. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. Πεθάναμε και δεν το καταλάβαμε. Ακούω πιτσιρίκια και ρωτάνε αν είναι καλός παίκτης ο Καντέ. Ποιός Καντέ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΣΤΗΣ. Ποιός 35χρονος Κρουζ? ΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.......και εσείς και οι μαλάκες που σας υποστηρίζουν με διαρκείας, εισιτήρια, αγορές από τις μπουτίκ κλπ κλπ.......

ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Αλλιώς Κοι είσαστε συνυπεύθυνοι......

ΤΕΡΜΑ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.

Ζητάμε ουτοπία.

Πως το έλεγε και ο Che: "Να είμαστε ρεαλιστές, να επιζητούμε το αδύνατο".

Πανάθας είπε...

Πέρεθ: "...Οσο κι αν θεωρείται ότι ξοδεύει αλόγιστα, ο ίδιος δηλώνει βέβαιος για τις επενδύσεις του στην ποδοσφαιρική αγορά, λέγοντας ότι οι σπουδαίοι παίκτες αποφέρουν τόσο ποδοσφαιρικά όσο και εμπορικά κέρδη, πράγμα για το οποίο συμφωνούν και πολλοί οικονομικοί παρατηρητές. «Πληρώνεις γι’ αυτούς, αλλά σου τα επιστρέφουν με τόκο», είχε πει κάποτε για τους αστέρες που αγόραζε."

Νομίζετε ότι δεν το ξέρουν αυτό οι "δικοί" μας? ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. Απλά οι κινήσεις αυτές προυποθέτουν ότι θα βάλεις αρχικά λεφτά από την τσέπη σου και μετά θα περιμένεις να τα πάρεις. Αυτό για πράγοντες που έμαθαν μια ζωή στην ελληνική ποδοσφαιρική πιάτσα να "επενδύουν" εκ του ασφαλούς, δηλαδή να βάζουν λεφτά μόνο αν τα έχουν πάρει πρώτα - κοινώς απλοί διαχειριστές εσόδων - ακούγεται ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.

Και το χειρότερο? Υπάρχουν μαλάκες ΟΠΑΔΟΙ - οι δικοί μας έφαγαν τη φόλα από το DERBY - που υποστηρίζουν αυτές τις πρακτικές.

Τι να πεις? ΤΙΠΟΤΑ. Μπορείς όμως να βρίσεις. Και μπορείς και να αλλάξεις την πορεία της ομάδας σου με μερικές απλές κινήσεις.

Αλλιώς?

Μένεις στα ίδια και στα ίδια και ασχολείσαι με τη μιζέρια των πέναλτυ, της αδικίας, των μικρών ποδοσφαιριστών κλπ κλπ.

Μας κοροιδεύουν δεν το βλέπετε?

Δε θα αντιδράσουμε?

Υ.Γ. Όσα χρόνια παρακολουθώ τον αθλητισμό ενεργά (περίπου από τα μέσα της δεκαετίας του '70), 6 παράγοντες εφάρμοσαν τη λογική Πέρεθ. Ο Γουλανδρής του Ολυμπιακού της δεκαετίας του '70, ο Καπετάνιος τα χρόνια κυριαρχίας του ΠΑΟ τη δεκαετία του '80 - όπου και φαινόταν η ύπαρξη ενός συντηρητικού οράματος - οι αφοί Γιαννακόπουλοι και οι αφοί Αγγελόπουλοι στο μπάσκετ.

squarelogic είπε...

Πανάθας..."ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ και ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. "

αφού σ'ευχαριστήσω για τα "καλά σου λόγια" Πράσινε Τσε,λάβε υπόψιν οτι η προηγούμενη ανάρτηση περιείχε κάποιες εύλογες διορθώσεις πάνω στα ήδη υπάρχοντα πλάνα τους.

Ανάλογα δηλ.με τα δείγματα γραφής που είδα ως τώρα,πρότεινα μερικές σκέψεις για να προχωρήσουν καλύτερα τους εκπεφρασμένους στόχους τους.Δεν αφέθηκα να επιζητώ το αδύνατο...άλλωστε το nick μου παραπέμπει στο μήκος κύματος που θα κινηθώ...

Καθώς όμως βλέπω οτι με το στόμα κάνουμε προτάσεις εκατομμυρίων δεξιά κι αριστερά,αλλά μόλις πρέπει αυτές να μετουσιωθούν στην πράξη κολλάμε σε μερικές 100ριές χιλ. και πάμε σε (εντελώς..) άλλους στόχους νομίζω οτι ήρθε η ώρα να στείλουμε και μεις το μήνυμα.Τελικά αυτός ο Ιούνιος όλο μηνύματα ήταν....

zouk είπε...

Εγω μια φορα το διαρκειας μου θα το παρω για ενα και απλο λογο,δεν με ενδιαφερουν οι παιχτες στο θεμα γηπεδου αλλα στο θεμα τιτλου.
Ειτε παιζει ο Μελισσης,ειτε παιζει ο Θεοφυλακτος Νικολαιδης εγω θα παω να τον υποστηριξω απ τη στιγμη που φοραει την φανελα του Παναθηναικου.

Απο εκει και περα εννοειτε οτι θελω τους καλυτερους για να παρω πρωταθλημα και να φτιαξω ομαδα και βαριεμαι να πω τα τετριμενα ακομα μια φορα.

Εγω το γηπεδο δεν το κοβω ακομα και αν παιζω στην Α αθηνων με ερασιτεχνες.

Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη για το θεμα εισητηριων διαρκειας.

Πανάθας είπε...

Square, η κυνική μου και ολίγον προσβλητική μου απάντηση - το ομολογώ - είχε να κάνει με τις τετραγωνισμένες θέσεις που κακά τα ψέμματα δεν έβγαιναν από το στόμα του square που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε. Μην παρεξγείσαι.

Καλά zouk εσύ είσαι γνωστός μαλάκας το γνωρίζουμε αυτό δε θα το μάθουμε τώρα.

Πανάθας είπε...

Ζιλμπέρτοου περιπατητής Σίλβα:
"Θα μου άρεσε να παίξω στη Γιουβέντους και στη Serie A."

Εμάς να δεις πόσο θα μας άρεσε να μας αδειάσεις τη γωνιά και να μείνουν οι Μάτος και Σιμάο.

Δεν παίρνεις μαζί σου και τον Τεν Κάτε;

Έλα μωρή Γιούβε. Δέκα ταχύτητες πιο αργή θα γίνεις.

Ομαδάρα.

Πανάθας είπε...

Κάποιος Γάλλος μαλάκας μιλάει για τον παικταρά μας: "«.....Έχει αγωνιστεί στην Στρασμπούρ και στη Νις. Και στις δυο ομάδες ήταν καλός, όχι όμως κορυφαίος. Παρά ταύτα ενδιαφέρθηκαν κάποιες μεγάλες γαλλικές ομάδες για αυτόν. Τον ήθελαν σαν εναλλακτική λύση στις βασικές αμυντικές τους επιλογές. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν έχει την ποιότητα να αγωνιστεί ως βασικός σε μια κορυφαία γαλλική ομάδα. Ο κύριος λόγος που δεν προσπάθησε καμιά ομάδα να τον αποκτήσει ήταν το γεγονός πως κατά την άποψη τους δεν θα μπορούσε να προσφέρει το κάτι παραπάνω, παρά θα ήταν μόνο μια χρήσιμη εναλλακτική λύση».
"


.....ωραία. Βρήκαμε την αλλαγή του....Βύντρα.

V for Vendetta.

Έλα μωρή ομαδάρα.

zouk είπε...

Παναθα οτι τον περνεις απο τον κωλο ειναι κατι που το γνωριζαμε,το θεμα ειναι αμα θελεις να κανονισουμε απο κοντα να στον βαλω λιγο παλιοαρχιδη.
Περιμενω την απαντηση σου,αμα θες να δουμε απο κοντα ποιος ειναι μαλακας.
Ποτε δεν σε εβρισα αλλα καιρος ηταν.
το παιζεις και επιπεδο σκατοβλακα.
Ζητω συγνωμη απο τους υπολοιπους,αλλα υπαρχουν και ορια.
Δεν μπορει ενας σκατοκεφαλος να μην μας αφηνει να λεμε την γνωμη μας.

Πανάθας είπε...

Δεν τα βάζω ποτέ με ηλίθιους. Με κατεβάζουν στο επίπεδο τους και συνήθως χάνω αμπαλαέο Zouk.

;-)

Πανάθας είπε...

Δευτερολογώ......

φυσικά και μπορείς να λες τη γνώμη σου.....αλλά γιατί πιστεύεις ότι η γνώμη σου δεν είναι μαλακία?

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τη δική μου.

zouk είπε...

Βασικα τα εβαλες με καποιον που δεν ειναι ηλιθιος και αυτη ηταν η μαλακια σου.Νομιζεις οτι με ξερεις και ετσι νομιζες και παλιοτερα αλλα κανεις μεγαλο λαθος.
Επιπεδο βλακα δεν εχεις και το ξερεις,βεβαια θα ηθελες η προσπαθεις να το παιξεις οτι εχεις.

Ακομα και μαλακια να ειναι η γνωμη μου δεν εχεις το δικαιωμα να με λες μαλακα,δεν στο εχω δωσει εγω ηλιθιε,το καταλαβες?

Μια ζωη μαλακιες γραφεις αλλα δεν σου εχω πει οτι εισαι μαλακας.Αυτη ειναι και η διαφορα μας αλλα η μαλακια μου ειναι οτι εγω εχω πεσει στο ηλιθιο επιπεδο σου και θα ηθελα να σταματησω,απλα το συνεχιζεις και μαλακας δεν ειμαι για να σε αφησω,οποτε κοφ'το για να τελειωνουμε.

Πανάθας είπε...

Καλά το "κόβω". Αλλά δε με "πιάνεις" παρόλο που επιθυμείς να μου τον "ακουμπήσεις".

Γιατί βρε παιδί μου αν έχω γράψει μια μαλακία (που σίγουρα θα έχω γράψει βάσει των νόμων των πιθανοτήτων) να μη μου πεις "φίλε, έγραψες μαλακία"? Στον Μιχάλη πχ το έχω πει μυριάδες φορές και αυτός το ίδιο σε μένα. Δε ξέρω ειλικρινά όταν διαβάζω μια μαλακία πως να τοποθετηθώ. Έχω ένα θέμα εκεί.

Δεν προσπαθώ να αναιρέσω την άκομψη ως αγενή συμπεριφορά μου απλά το θέτω ως προβληματισμό.

Πάμε για άλλα γιατί δεν έχει και μεγάλη σημασία ειλικρινά.

zouk είπε...

Παιζεις με τις λεξεις,ξερεις πολυ καλα τι εγραψες.
Αλλο ειναι να λες:
"αυτα που γραφεις ειναι μαλακιες ρε ζουκ" και αλλο "εισαι γνωστος μαλακας τωρα θα σε μαθουμε".
Καταλαβαινεις την διαφορα.

Καλο βραδυ

Πανάθας είπε...

Έχεις δίκιο ακούγεται διαφορετικά. Δε σε ειρωνεύομαι αλλά το ίδιο είναι για μένα.

Αυτό ήθελα να γράψω. Ότι εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ "προσφέρεις" στη συζήτηση "μία από τα ίδια".

Δικαίωμα σου. Αλλά όχι υποχρέωση μου να αναμασάμε την ίδια τροφή και να μην αντιδρούμε. Δικαίωμα σου και σένα να αντιδράσεις. Για μένα αυτό είναι υγιές. Αρρώστεια είναι αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟ εδώ και πολλάαααααα χρόνια. Εις γνώσιν μας και με την ανοχή μας.

Δεν είναι ξεκάθαρη η σχέση οπαδού-ομάδας για μένα.

Έχω "εντοπίσει" τις εξής κατηγορίες φιλάθλων/οπαδών:

1. Αυτός που θα πάει γήπεδο βρέξει-χιονίσει. Η σχέση του με την ομάδα δεν είναι μια σχέση αγάπης/μίσους αλλά σκέτης αγάπης.

2. Αυτός που η σχέση του με την ομάδα είναι σχέση αγάπης/μίσους. Από το ζενίθ στο ναδίρ και τούμπαλιν. Μότο του είναι εν αρχή είναι το συναίσθημα και αποκλείει οποιαδήποτε ορθολογική λύση.

3. Ο ορθολογιστής οπαδός που λειτουργεί ως μέλος της διοίκησης και που θα χαρεί τόσο στις επιτυχίες όσο θα στεναχωρεθεί στις αποτυχίες.

και

4. Κάποιος που πρεσβεύει όλα τα παραπάνω (μιλάμε για τον υπέρτατο μαζοχισμό). Ενδιαφέρουσα περίπτωση κλινικά μόνο.

Θα ήθελα να ήμουν ο 1 αλλά δυστυχώς είμαι ο 4. :-(

Ο 1, υποστηρίζει ότι μόνο εγώ αγαπώ την ομάδα γιατί είμαι εκεί στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Ο 2, αντιτάσσει ότι ο 1, δεν την αγαπά πραγματικά και της κάνει κακό μια και με αυτό τον τρόπο διαιωνίζει τα κακώς κείμενα. Μια πραγματική σχέση πάθους για αυτόν συμπεριλαμβάνει κάποια στιγμή και το μίσος.

Ο 3, (για μένα έχει πεθάνει απλά δεν το ξέρει), αντιμετωπίζει τα πάντα όλα με τετραγωνισμένη λογική ξεχνώντας ότι στον αθλητισμό πρέπει να λειτουργούμε και παρορμητικά και συναισθηματικά. Σιχαίνομαι προσωπικά τους τεχνοκράτες για αυτό και είμαι μεροληπτικός απέναντι τους.

Ο 4, είπαμε δε μπορεί να "ερμηνευθεί" παρά μόνο από διεθνείς εμβέλειας ψυχιάτρους.

Αν "διαβάσεις" εδώ μέσα τα παιδιά θα καταλάβεις ποιός είναι ποιός.

Ο Μιχάλης είναι ο 1 πάντως. ;-))

zouk είπε...

Οντως μπορει για εσενα να ειναι το ιδιο,ομως για εμενα δεν ειναι και για αυτο τσιτωσα.

Δυστηχως παντα εχω πιστη.Πιστευω οτι θα παρουμε καποιους καλους παιχτες αν και ο καντε οπως ειναι φυσικο δεν με ενθουσιαζει.Θα κρινω αν οντως καιγεται ο κοσμος οταν τελειωσουν οι μεταγραφες.

Και εγω στο 1 ειμαι σιγουρα αλλα με μια διαφορα.Πραγματικα δεν πιστευω οτι εγω την ποναω περισσοτερο την ομαδα αντιθετως σιγουρα αλλοι την πονανε περισσοτερο καποιες φορες.

Η αληθεια ειναι οτι ειχα καιρο να μπω εδω αλλα και μια φορα να μπεις καποιους τους θυμασαι,αλλωστε με τον Μιχαλη συμφωνουσα συχνα.

Εγω παντως σε πολλα συμφωνουσα με Βγενο,γιατι πολυ απλα ηθελε το κατι παραπανω,δεν ειδε φως και πηρε τον πουλο.Συμφωνουσα απιστευτα μαζι του στο οτι ακριβως μετα απο καθε συμβουλιο επρεπε να βγαζουν τα θεματα με ανακοινωση για να μην λεει και γραφει ο καθενας τα δικα του.Αλλα δυστηχως δεν ειδα κανενα μαζι του.Ακουλουθουν σε αυτο το θεμα μοντελο Τζιγγερ.
Και το κακο οπως βλεπεις ειναι οτι ο Γιαννακο κανει κρατει στην ΠΑΕ.Ελπιζω αμα χρειαστει να τα χωσουν(για λεφτα μιλαω).Και να δουμε και αλλα ονοματα σαν του Ενχελααρ να ακουγονται.

ν'γκορομπ είπε...

Εγκό άμα ίμουνα πατρίντα πάρη ηζιτίριο ντιάρκηας ομάντα μου μεγκάλι Κόλο-Κόλο Μπατούνγκα περιφερηακό Κάτο Ζανζιβάρι. Αγκαπό πολί.

μ'μπουμάκο είπε...

Άμα Βγκενόπουλο όκι έφιγας! Λεφτά πολά, πάρι πέχτες Πανατινάϊκο. Εσί όκι λέη κακά λόγκια Βγκενό.

Βγκενόπουλο αγκόραζος Ολιμπιακί αροπλάνα, ξέρη εσένα γιατί; Πετάξι ψιλά ψηλά ουρανό, πολί ψηλά, πάρη από Θεούλι πεταμένο Μπεστ, φέρι Πανατινάϊκο!

Έπιτα πίρες όλα κούπες Τριφίλος.

αμπουγκάμπε είπε...

Άμα Πανατινάϊκο όκι πάρι σεντρεμπάκ αντροποφάγκος, τίποτα έκανες.

Εγκό μανατζέρ αντροποφάγκο, εγκό φέρο αυτόν Πανατινάικος φτινά.

Τέλι;

Πανάθας είπε...

Παστέλι? :-)))

Zouk καλά έκανες και τσίτωσες και έβρισες κα ξεθύμανες. Σε μεγάλο βαθμό είχες δίκιο. Μακάρι να είχε λίγο από το νευρικό σου σύστημα ο καρκινογενήτορας. ;-)

Μου αρέσουν όπως θα έχεις καταλάβει οι εντάσεις ακόμα και οι τεχνητές. Σφίγγουν οι κώλοι ρε παιδί μου. :-))

Αν θεωρείς ότι δεν την αγαπάς μόνο εσύ και κάποιοι σαν και εσένα την ομάδα μόνο, τότε δεν ανήκεις στο 1. Ίσως πρέπει να διευρύνω τη θεωρία μου και με νέες κατηγορίες. ;-)

Και μένα με εξέφραζε ο Βγενό με εξαίρεση τα κρυόκωλα "μη βρίζετε" κλπ κλπ. Δε λέω οκ στον οχετό, μικρά παιδιά έχω και θέλω να τα πηγαίνω στο γήπεδο χωρίς ωτασπίδες αλλά μη φτάνουμε και στις υπερβολές "δε μας χωρίζει τίποτα με τους Ολυμπιακούς" κλπ κλπ. Φωτιά στη φωτιά και όχι κώλο.

Ακόμα ελπίζω σε come back πάντως. Όχι σε πολυμετοχικό come back, αλλά σε μονομετοχικό. ;-)

Οι Γιαννακόπουλοι δε ξέρω τι πάθανε. Τι "παίζετε" κλπ. Προσωπικά απογοητεύτηκα. Περίμενα πιο πολλά, γνωρίζοντας βέβαια ότι είναι δύσκολο να λειτουργήσουν σε ένα πολυμετοχικό σχήμα δεδομένου του χαρακτήρα τους αλλά και της ύπαρξης του καρκινογενήτορα σε αυτό το σχήμα, του άνευρου αυτού πλάσματος, του πεθαμένου και καιρό. Αυτό είναι το μόνο τους άλλοθι. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Δύο λύσεις βλέπω:

1. Το σωτήρα πάνω στο άσπρο του άλογο

ή (αν συνεχίσουν να τα κάνουν μαντάρα)

2. ΠΑΟ στον λαό του με αιρετά διοικητικά σχήματα (λίγο σαν ΑΕΚ ακούγεται αλλά αν είναι να διαχειρίζονται απλώς έσοδα τα κάνω και εγώ και εσύ κλπ κλπ).

Άσπα που λέω και εγώ. ;-)

Ας αποφορτίσουμε λίγο το κλίμα (πριν τη μεγάλη καταιγίδα).

Που'ναι ο Ηρακλής Δοντάς?

Σεμπάστιαν?

αμπουγκάμπε είπε...

Γκιανακόπουλο μπουάνα καλό-καλό φήλαρκο άμα έκι φυλή ντικό του.

Άμα φυλή μηράζετε καλό-καλό Γκιανακόπουλο με κακό-κακό φήλαρχο Τζίγκο και με καλό-κακό φήλαρχο Βγκενό, όκι μπορή ντουλέψη. Κάτεται τότε κάτο και ντε μιλάη, ντε λαλάη, ντε κάνη τίποτα, μόνο αναστενάζη.

Πανατινάϊκος βουντού καλό-καλό τέλι. Φέρη εγκό φτινό.

FB MANAGER είπε...

από sportnews.com

Η Μάντσεστερ χρυσώνει τον Αλέξανδρο Τζιώλη και τον Παναθηναϊκό!

Από πέρσι ο Φέργκιουσον έσταζε μέλι στον στενό του κύκλο για τον νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού, βλέποντάς τον να αγωνίζεται στην Βέρντερ Βρέμης. Έτσι όλα δείχνουν πως τον υπολογίζει για αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο και σύντομα θα γίνει η κρούση στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του!

Πανάθας είπε...

O Παπαδόπουλος ισχυρίζεται ότι ο Αντωνίου τον έδιωξε από τον ΠΑΟ ενώ ο Τεν Κάτε τον ήθελε. Αν ισχύει κάτι τέτοιο ο Αντωνίου ποιανού τις οδηγίες ακολουθούσε?

Γιατί εκτός από τα βέτο, είχαμε και αποχωρήσεις πέρισυ.

Τι καρκίνος είναι αυτή η οικογένεια ρε παιδιά? Όλη της την ενέργεια τη σπατάλησε στην εσωστρέφεια.

Ναι ο Τζιόλης θα πάει στη Μάντσεστερ σε θέση του Ρονάλντο. Βρε τι κάνουν οι μανατζαραίοι για να του βρουν δουλειά σε καμιά μικρομεσαία ομάδα της Ευρώπης.

Ο ΠΑΟ στα πόδια του πρώην παικταρά 35χρονου Κρουζ. Ας πάρουν παίκτες γιατί τους βλέπω να παίζουν με τον Μιχάλη στις εξέδρες.

FB MANAGER είπε...

Από sportnews.com

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο στόχαστρο της Μπάρτσα!

Για πολλούς η είδηση αποτελεί έκπληξη πρώτου μεγέθους. Όμως για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο χώρο της Πριμέρα Ντιβιζιόν, από πέρσι ήταν γνωστό πως ο εκρηκτικός Έλληνας στράικερ αποτελεί διακαή πόθο του β' βοηθού προπονητή των Καταλανών, κ. Ριέθα Γκιζ, που φέτος κάνει το παν ώστε ο "Παπ" να μην καταλήξει στον Ολυμπιακό.

ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥΓΚΑΜΠΕ είπε...

ΒΓΚΕΝΟΠΟΥΛΟ ΕΣΟΣΕ ΠΑΝΑΤΑΝΑΪΚΟ!

ΒΓΚΕΝΟΠΟΥΛΟ ΕΦΕΡΕ ΜΕΓΚΑΛΟ ΠΕΧΤΟΥΡΙ ΣΗΛΒΑ ΚΛΕΗΤΟΝ.

ΒΓΚΕΝΟΠΟΥΛΟ ΕΚΛΗΣΕ ΚΑΚΙΑ ΦΙΜΕΡΙΝΤΑ
ΝΤΕΡΜΠΗ.

ΚΑΚΟ ΓΚΟΤΖΟ ΟΚΙ ΠΙΑ ΠΗΡΑΞΗ ΚΑΛΟ ΠΑΝΑΤΑΝΑΪΚΟ ΦΗΛΑΤΛΟ.

ΕΣΟΣΕ ΠΑΝΑΤΑ ΒΓΚΕΝΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΡΑ ΠΕΤΑΗ ΨΙΛΑ-ΨΗΛΑ ΑΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟ Ο ΦΗΛΑΤΛΟ ΠΑΝΑΤΑΝΑΪΚΟ ΛΕΗ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΟΥΑΝΑ ΒΓΚΕΝΟ.

Κουμπάρος Ν'Γκνάνγκο είπε...

Κακό μπουάνα Τζίγκο τέλη όκι ντόσι μάνι λεφτά, όκι πάρη καλό πεχτούρη, όκι κάνη Πανατανάϊκο πρότο.

Καβούρες κακό μπουάνα Τζίγκο, φήγκι-φήγκι Πανατανάϊκος ξουτ!

Αφρίκη ζέστες Ατίνα, εγκό πατένη ζαλάντα κε λέη προφίτος.

EVIL ELVIS είπε...

παραθετω απο το prasinanea.gr





Την Παρασκευή 22-24 Μαΐου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Την πρώτη θέση στο αγώνισμα της σφαιροβολίας κατέκτησε ο Πασχάλης Σταθελάκος. Το αξιοσημείωτο της ιστορίας είναι ότι παρ’ ότι δεν ανήκει στην ομάδα του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε με πράσινη φανέλα και το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς, αποδεικνύοντας ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι συμβόλαια και εμπορική συμφωνία, αλλά ΙΔΕΑ και ΦΛΟΓΑ, που κάποιοι την κρατούν ανιδιοτελώς άσβεστη μέσα στον χρόνο.
Ο Πασχάλης γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 1991, είναι μόλις 18 χρονών και κατοικεί στο Αχλάδι της Φθιώτιδας.
Τα αδύναμα μάτια του δεν τον βοηθούν να έχει εικόνα όσων συμβαίνουν γύρω του, αλλά με όραση την ψυχή του, έχει κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες με τα κατορθώματα του, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Στις 16 Σεπτεμβρίου 2008, οι περισσότερες ελληνικές εφημερίδες είχαν στις σελίδες τους, εκτός από τη συνήθη ειδησεογραφία και την είδηση, ότι ο Πασχάλης Σταθελάκος κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην σφαιροβολία σημειώνοντας μάλιστα νέο Παγκόσμιο ρεκόρ στους παραολυμπιακούς του Πεκίνου, με επίδοση 11.76 μέτρα, το οποίο και κατέχει μέχρι και σήμερα.
Ο ταλαντούχος νεαρός αθλητής προπονείται επί καθημερινής βάσεως στην Φθιώτιδα και στόχος του είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2010.



«Είμαι Παναθηναϊκός και θα είμαι ό,τι κι αν συμβεί. Είμαι υπερήφανος για αυτό και θα είμαι πάντα»

zouk είπε...

Πολυ ομορφο αυτο που διαβασα Ελβις,δεν το ειχα δει.
Ειναι πραγματικα συγκινητικο.
Μπραβο του γενικοτερα και οχι μονο επειδη ειναι πραγματικος Παναθηναικος.

Ανώνυμος είπε...

RE KANENAS STO GIPEDO .... KANENAS...PAIRNW DIARKEIAS 10 XRONIA ME TIN ELPIDA KATI NA ALLAKSEI KAI DEN GINETAI TIPOTA... DEN MPOREI NA POULAS SIMAO KAI NA THES NA PAREIS TON ENXELAAR EPEIDI TON GOUSTAREI O POUSTARAS O TEN KATE (giati ton eida ton enxelaar melaxrino palikari 1.96 oraio kormi ta vradakia mia xara tha pernaei o dekagatos(i mploumplou)kai o sunergatis tou oi mikres ollandezes tha arxisoun ta trenakia)


GIA NA SUNEXISW!
--- MOU PIRAN TON KANTE KAI EINAI SAN TON OUADOU(parakolou8w galliko podosfairo), TON DEIXNOUN KAI OI EFIMERIDES KAI XAIROMASTE SAN TOUS MALAKES
--- PARAKALANE TON POUIGKRENIE POU DEN TON THELEI KANEIS oute kan i bolton, oute kan pisw stin patrida tou
--- AKOUW GIA ZERKA (epithetikos me 30 summetoxes kai 1 gkol) PATE KALA RE?


ALLA KALA TRWEI O ANTONIOU ME TOUS MANAGER TA LEFTA MAS... KALOI MALAKES EIMASTE POU TOUS STIRIZOUME...

EIMAI ARRWSTOS ME TON PANATHINAIKOS...ALLA GIA MENA PETHANE! DEN ANTEXW ALLO TIN EKMETALLEUSI KAI TO PSEMA APO ANIKANOUS AN8RWPOUS!

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! είπε...

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ:

Ο ένας: "EIMAI ARRWSTOS ME TON PANATHINAIKOS...ALLA GIA MENA PETHANE!"

Ο άλλος: "Πασχάλης Σταθελάκος. Το αξιοσημείωτο της ιστορίας είναι ότι παρ’ ότι δεν ανήκει στην ομάδα του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε με πράσινη φανέλα και το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς, αποδεικνύοντας ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι συμβόλαια και εμπορική συμφωνία, αλλά ΙΔΕΑ και ΦΛΟΓΑ, που κάποιοι την κρατούν ανιδιοτελώς άσβεστη μέσα στον χρόνο."

Ξανθιώτης είπε...

"Να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να αναλάβει πόστο στις ακαδημίες για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του με τα μισά χρήματα που προβλέπονταν από την αρχική συμφωνία. Ενώ η δεύτερη πρόταση ήταν να μείνει ελεύθερος και να πάρει τα ίδια χρήματα. Ο Γιάννης Γκούμας απάντησε αρνητικά και αναμένεται να υπάρξει νέα επικοινωνία των δυο πλευρών."

Στο μπάσκετ, τιμούν τον Αλβέρτη. Στο ποδόσφαιρο, για να γλυτώσουν πενταροδεκάρες τους φτύνουν όλους. Τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν τον κομπλεξικό τον Τζίγγερ.

Ξανθιώτης είπε...

15 χρόνια στην ομάδα ήταν ο Γκούμας και την τελευταία χρονιά τον φτύνουν με αυτόν τον τρόπο! Απαράδεκτη η διοίκηση.

Και όταν οι ποδοσφαιριστές βλέπουν τέτοια αχαριστία, νομίζετε ότι θα σχιστούν για το τριφύλλι;

Όσο ο Τζίγγερ έχει μετοχές στην ομάδα μην περιμένετε κάτι καλό. Από βλακεία σε βλακεία θα πηγαίνουμε και θα είμαστε ευχαριστημένοι να βγαίνουμε δεύτεροι.

Ξανθιώτης είπε...

Κάτι τέτοιες κινήσεις δείχνουν γιατί στο μπάσκετ παίρνουμε τριπλέτα τίτλων και στο ποδόσφαιρο το τρίτο το μακρύτερο...


Να φύγει αμέσως ο άχρηστος ο Τζίγγερ. Κανένας να μην ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και να μην πάει γήπεδο μέχρι να πουλήσουν οι Βαρδινογιάννηδες ΟΛΕΣ τους τις μετοχές.

pensierix είπε...

Ναι, ενώ ο κόσμος του ΠΑΟ κατά γενική ομολογία τον Γκούμα τον εκτιμούσε όλα αυτά τα χρόνια. Κάθε φορά που ήταν να ανανεώσει το συμβόλαιο ο "μπαρμπα Γιάννης", ξεροστάλιαζε έξω από τη Παιανία για να πιέσει τη διοίκηση ώστε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του και να μείνει κι άλλο στη Πανάθα.

Ε ρε κάτι ευαισθησίες που βγάζει κανείς προκειμένου να τα χώσει στο Τζίγγερ..."Οχι άλλο κάρβουνο" που λέει και ο square...

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Evil καταρχήν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το άκρως συγκινητικό αλλά και διδακτικό κείμενο που παρέθεσες. Μπράβο στο παλικάρι.

Η ανάρτηση σου με έβαλε σε σκέψεις.

Αλήθεια πόσες ομάδες έχουν να "διηγηθούν" αντίστοιχες (προσέξτε, όχι παρόμοιες) ιστορίες?

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ στα χρόνια του επαγγελματικού αθλητισμού.

Γιατί?

Γιατί οι ομάδες - πλέον - φέρουν τα σύμβολα απλώς και μόνο για καθαρά εθνικιστικοθρησκευτικούς λόγους. Είναι μορφώματα που μοιάζουν πιο πολύ με διεθνείς οργανισμούς, που οποιαδήποτε συναισθηματική προσέγγιση - από την πλευρά των οπαδών - τους κάνει να φαίνονται μαλάκες.

Είναι όμως?

Είσαι?

Είμαι?

Ας αναρρωτηθούμε.

Ας αναρρωτηθεί και ο square πως έγινε "σημαία" στα "χείλη" του κάθε οπαδού που μπροστά του η συντήρηση φαίνεται σαν κατάψυξη. Ειλικρινά εύχομαι να είστε πολύ γέροι. Γιατί αν είστε νέοι και τα βλέπετε "έτσι" τα πράγματα, τότε θα τα βλέπετε και σε άλλους "τομείς" και αυτά είναι κακά της ρεάλ πλέον νέα για την κοινωνία μας. Θα ήθελα κάποτε να το συζητήσουμε αυτό. Έτσι και αλλιώς ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ μας τελείωσε νωρίς.

Ξανθιώτη ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.

Δυστυχώς.

:-(

Πανάθας είπε...

"Δώστε του όσκαρ! Χαραμίζεται το παιδί κρίμα είναι! Ο λόγος για τον Τζο Ράιαν Σάλαζαρ, ο οποίος προφανώς είναι φανατικός οπαδός των Λέικερς και μετά την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του Φιλ Τζάκσον, έγραψε ένα έπος που θα ζήλευε ακόμα κι ο Ομηρος (λέμε τώρα...)!

Περιχαρής λοιπόν και μες την παραζάλη του από τον θρίαμβο των «λιμνανθρώπων», ο Σάλαζαρ έχει γράψει πράματα και θάματα... Επειδή αδυνατούμε να μπούμε στο μυαλό του και να κάνουμε ισχυρισμούς για το τί μπορεί να σκεφτόταν την ώρα που τα έγραφε σας παραθέτουμε αποσπάσματα από το... έπος, όπως αυτά αποτυπώθηκαν στο blog του.

«Οι Λος Αντζελες Λέικερς, πρωταθλητές του ΝΒΑ για το 2009, συνέτριψαν τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό στον πέμπτο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων της FIBA, επικρατώντας με 99-86 στο κλειστό Ολυμπιακό γυμναστήριο της Αθήνας! Η εμφατική νίκη στη σειρά με 4-1 (σ.σ.: ψυχάρα ο Σάλαζαρ, χάρισε και μα νίκη στον Παναθηναϊκό), αποτυπώνει ξεκάθαρα την παγκόσμια κυριαρχία των Λέικερς που δεν επιδέχεται αμφισβήτητησης»... Περιμένετε... είμαστε ακόμα στον πρόλογο...

Και Κόμπε έχω! Συνεχίζει λοιπόν ο ποιητής και γράφει: «Είναι... πακέτο να πετάς από το Λος Αντζελες στην Αθήνα και πάλι πίσω, αλλά ξέρετε κάτι; Είμαι ευτυχής που γυρίζουμε σπίτι με την Κούπα, χωρίς να χρειαστεί να ξαναπαίξουμε με τους καλύτερους της Ευρώπης», είπε ο MVP της σειράς των τελικών Κόμπε Μπράιαντ (σ.σ.: σύμφωνα πάντα με τον Σάλαζαρ... Οχι που θα ‘βγαζε πολυτιμότερο τον Σερμαντίνι)!

Την σκυτάλη πήρε ο Φιλ Τζάκσον, ο οποίος είπε: «Μετά την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ είμαι περήφανος για τους παίκτες μου που κατάφεραν να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό. Είμαστε αναμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα του κόσμου», για να συνεχίσει ο Ζοτς (σ.σ.: φανταστείτε τον να έχει πάρει το... μπορδοροδοκκόκινο χρώμα που παίρνει όταν τα... παίρνει!) «Θεέ μου, μας συνέτριψαν! Ούτε η μεγάλη ΕΣΣΔ του 1972 δεν θα μπορούσε να τα βάλει με τον Κόμπε! Πληρώσαμε το τίμημα, είμαστε οι καλύτεροι της Ευρώπης, όμως δεν είχαμε καμιά τύχη απέναντί τους»!

Σύμφωνα με τον ποιητή, ο Φότσης είχε 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Πέκοβιτς 11 και 10 αντίστοιχα, ενώ Νίκολας, Σπανούλης και Περπέρογλου, είχαν από 12 πόντους έκαστος! Ο Φώτσης δε, συνεχίζει ο ποιτητής- ήταν τραγικός, αφού είχε 3/12 σουτ, ενώ ο Σπανούλης 5/15. Ο ποιητής... Νοστράδαμος, έχει ντύσει στα πράσινα και τον Νικ Καλάθη, που ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε 5 πόντους...

Οσο για τους Λέικερς; Ο Κόμπε είχε 30 πόντους, ο Οντομ 17 και 10 ριμπάουντ, ενώ το Λος Αντζελες είχε 50% από την περιφέρεια.

Ο μεγάλος ποιητής, που ελπίζουμε να μην αναγνωριστεί μετά θάνατον, συνέχισε με εγκεφαλικά, εμφράγματα κι άλλες βαριές ασθένειες που έπαθαν «πράσινοι» οπαδοί μετά την απώλεια της Κούπας. «Ιλι, Ιλι λαμά σαβαχθανί» (σ.σ.: η φράση που αναφώνησε ο Ιησούς Χριστός στον σταυρό του), αναφώνησε ο 88χρονος Γεώργιος Ολιγόπουλος, ο οποίος έπαθε ένα ελαφρύ εμφραγματάκι μετά την ήττα της «Πανάθας». Ο ποιητής δεν του δίνει ελπίδες να την βγάλει «καθαρή». Συνεχίζοντας ο Σάλαζαρ, αναφέρει ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έπιναν όλο το βράδυ για να ξεχάσουν.

Κάπου εκεί λοιπόν, τον έχασα τον Σάλαζαρ, καθώς ο τύπος έχει περάσει σ’ άλλο επίπεδο και δεν μπόρεσα να τον ακολουθήσω... Ανυπομονούμε για τα επόμενα αρχηγέ!!!"


:-))))

squarelogic είπε...

Ο Γκούμας φέτος τελείωσε διότι μάλλον θεωρήθηκε τελεσίδικα ως ένα απ τα πλέον λαλίστατα παπαγαλάκια των αποδυτηρίων.
Προσωπικά θα ήθελα κι εγώ οι σημαίες της ομάδας να τιμούνται όπως τους αξίζει.Αν όμως αληθεύει κάτι τέτοιο(και πολύ φοβάμαι ότι έτσι είναι) η ομάδα μπαίνει πάνω απ'όλους.
Ο Γκούμας ήταν πάντα φιλότιμος,αγωνιστής αλλά έπαιξε και πολύ με το PR...
Απ'την άλλη είμαι σχεδόν σίγουρος οτι η αποπομπή του δεν πρόκειται να παραδειγματίσει κανέναν και να μειώσει τις διαρροές απ τα αποδυτήρια,διότι κανείς δεν είναι σίγουρος για τις αιτίες της.
Όσον αφορά την μαύρη λίστα του 10Κάτε,προσωπικά θα τον καλούσα να μου στηρίξει πολύ πειστικά για ποιόν λόγο δεν του κάνουν παίκτες σαν τον Μάτος η τον Ιβ,έστω και σαν εναλλακτ'λύσεις...
Πολύ φοβάμαι οτι ο σχεδιασμός και φέτος είναι 'απόψε αυτοσχεδιάζουμε".

Πανάθας είπε...

Στο νέο site του ΠΑΟ έχουν βάλει φάτσα κάρτα τα εισιτήρια διαρκείας.

Ας τους πει ρε παιδιά κανένας ότι το μόνο ωραίο μέρος για τα διαρκείας είναι ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ.

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ για να μην παρεξηγηθώ.

Square είναι έτσι τα πράγματα όμως?

ή

είναι το εξιλαστήριο θύμα όπως η ομάδα της ριζούπολης, ο παπαδόπουλος και ένα σωρό άλλες περιπτώσεις.

Και εν τέλει το "ξεκάθαρισμα" θα είναι πάλι εσωτερικό?

Φίλε συγνώμη που αμφισβητώ τις ποδοσφαρικές σου γνώσεις αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΙΒΑΝΣΙΤΣ.

Εκτός και αν τον μπερδεύσεις με τον Τσάρτα. ;-)

Πάει ο Κρουζ.

Στεναχώριαααααααααααα.

;-))

zouk είπε...

Εγω νομιζω οτι ο Γκουμας καβαλησε λιγο το καλαμι.Πηρε καλο συμβολαιο το τελευταιο,λιγο με την πιεση του κοσμο "η σημαια μας και ετσι".
Φετος τσακωθηκε με τον Τενκ Κατε γιατι εκανε κριτικη,μετα ζητησε συγνωμη και ο Τεντας του εδωσε ευκαιριες και τον στηριξε.μετα ομως κατι χαλασε παλι στην ολη φαση και δεν το βρισκω περιεργο να εκτος πλανων.Ισα ισα λογικο μου φαινεται οπως και η προσφορα να ειναι στις ακαδημιες.

Ξανθιώτης είπε...

Όταν έχεις στην ομάδα σου ένα παίκτη επί 15 χρόνια, κατά την αποχώρηση τον τιμάς οπωσδήποτε! Αλλιώς δηλώνεις ότι είσαι ανόητος! Επειδή:

1. Είτε πραγματικά σου πρόσφερε επί 15 χρόνια. Τότε πρέπει να τον τιμήσεις και να του δώσεις και το "εφάπαξ" για να δείξεις ότι με όσους σου είναι πιστοί, είσαι σωστός. Αν δεν τον τιμήσεις είσαι ανόητος.

2. Είτε για κάποιους λόγους δεν άξιζε ο συγκεκριμένος παίκτης. Τότε είσαι προφανώς ανόητος που τον κράτησες 15 ολόκληρα χρόνια μέχρι να το καταλάβεις!!!

Αλλά δεν χρειάζεται ο Γκούμας για να τα καταλάβουμε αυτά. Σε ποιο παίκτη φέρθηκαν σωστά οι Βαρδινογιάννηδες; Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα που για πενταροδεκάρες ή για σαχλαμάρες τα κάνανε άνω κάτω και φέρθηκαν σαν κακιασμένοι γύφτοι. Απλώς ο Γκούμας είναι ένα ακόμη επεισόδιο.

Το μόνο που μένει είναι να βγουν τώρα και να πουν ότι ο Γκούμας έφταιγε για όλα τα προβλήματα επί 15 χρόνια τώρα. Άρα του χρόνου όλα θα φτιάξουν ... άντε τώρα τρέξτε να αγοράσετε διαρκείας!

(Δεν με ενδιαφέρει τι θα έκανε ο Γκούμας μέσα στο γήπεδο του χρόνου. Τι έκανε μέσα στο γήπεδο ο Αλβέρτης πέρσι;;;)

Ξανθιώτης είπε...

Και για όσους δεν το κατάλαβαν, το θέμα είναι ότι οι Βαρδινογιάννηδες του ζήτησαν να πάρει κάποιο πόστο στις ακαδημίες ή να φύγει ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Δηλαδή να τους χαρίσει τα μισά λεφτά της τελευταίας χρονιάς του συμβολαίου του!!!

Αν δεν είναι αυτό γυφτιά τότε τι είναι; Φανταστείτε εσείς να δουλεύετε κάπου επί 15 χρόνια (!!!) και ο εργοδότης σας να σας λέει τον τελευταίο χρόνο να πάρετε τα μισά λεφτά του συμβολαίου σας!!! Τι θα του λέγατε;;;

http://www.sport-fm.gr/article/181095

Ξανθιώτης είπε...

Και βέβαια η σωστή συμπεριφορά αν για οποιοδήποτε λόγο δεν τον θέλουν είναι:

Τον φωνάζουν και του λένε ότι δεν θέλουμε να σε κρατήσουμε άλλο. Σου πληρώνουμε το τελευταίο χρόνο του συμβολαίου σου, και επειδή δούλευες επί 15 χρόνια σε μας θα κάνουμε και ένα φιλικό προς τιμή σου το καλοκαίρι για να σε αποχαιρετήσει και ο κόσμος.


(Ξέρετε εσείς πολλούς παίκτες στην Ελλάδα που ήταν επί 15 χρόνια στον ίδιο σύλλογο; )

Ξανθιώτης είπε...

Ευτυχώς όμως που φτιάξαμε τμήμα σκάουτινγκ, ε;

Το έφτιαξε ο ίδιος ο Τζίγγερ, που θα φτιάξει και εκείνη την εταιρία μάνατζερ που έλεγε. Είχε πει ότι την σκεφτόταν 5 χρόνια. Ε, τώρα είναι πια έτοιμος! Επτά χρόνια την ψήνει, τώρα τα έμαθε όλα!

Λοιπόν, μετά από τόσο σκάουτινγκ, βρήκανε το λαυράκι τον ... Κρουζ. Που είναι και 35 χρονών νέος. Χρειάστηκε πολύ ψάξιμο, άπειρα ταξίδια, ερωτήσεις εδώ κι εκεί... Πολύ δύσκολη δουλειά που μόνο ο Τζίγγερ και οι εκλεκτοί του θα τα κατάφερναν.

Αλλά το τμήμα σκάουτινγκ έδειξε την αξία του! Για ακόμη μια φορά!

Μπράβο Τζίγγερ! Είσαι φοβερός! Έχεις ποδοσφαιρικό μάτι! Άντε φτιάξε επιτέλους και την εταιρία μάνατζερς που έλεγες να πάρουμε και μεις μετοχές να θησαυρίσουμε!!! Τόσο καιρό περιμένουμε να σε δούμε να διαπρέπεις και σε αυτό!

Πανάθας είπε...

Ξανθιώτη πολύ καλό και έξυπνο. ;-)

Βρε παιδιά έχω μια απορία.

Έχω παρατηρήσει ότι κάποια παιδιά θεωρούν τις αποφάσεις της διοίκησης ως θέσφατες.

Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι μπορεί να μην έτσι τα πράγματα?

Παναθηναικοί είσαστε, όχι διοικητικοί.

Μια μικρή συμβουλή από ένα μεγάλο (σε ηλικία και όχι σε γνώσεις ή οτιδήποτε άλλο :-))) ).

Να αμφισβητείτε.

Και πάλι να αμφισβητείτε.

Και ξαναμανά να αμφισβητείτε.

Και σε τελική ανάλυση να.......αμφισβητείτε.

Αγαπημένο μου έμβλημα είναι αυτό της πόλης του Παρισιού. Δείχνει ένα ιστιοφόρο σε μια φουρτουνιασμένη θάλασσα. Και έχει ως μότο (ελεύθερη μετάφραση): "ταλαντίζεται για αυτό και δε βυθίζεται".

Pensierix αν ήσουν καράβι θα ήσουν στο πάτο της θάλασσας.

Αν ζούσες στο Μεσαίωνα πριν την επιστημονική επανάσταση ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα θεωρούσες ότι η γη είναι επίπεδη γιατί έτσι θα έλεγε το Επιστημονικό DERBY (συγνώμη ΝΤΕΡΜΠΥ)της εποχής.

Περιττό να σου πω τι θα γινόταν αν ήσουν στην ιερά εξέταση.

"Καίγεται τίποτα"?

:-))

Πανάθας είπε...

Με κάρβουνο ή χωρίς.

;-)

pensierix είπε...

Ας δεχτώ ότι εγώ τα βλέπω όλα μονοδιάστατα, μέσα απο ένα "σπασμένο καράβι να 'μαι πέρα βαθειά..." που καίει κάρβουνο ενώ εσύ τα βλέπεις όλα σφαιρικά, δεν έχεις κολλήματα κτλ κτλ. Μάλλον δεν κατάλαβες το νόημα του σχολίου μου...Ασφαλώς και δεν μου αρέσει ο τρόπος που φεύγει ο Γκούμας. Αλλά με ενοχλεί η υποκρισία, να μας πιάνει ο πόνος για τον αποκαλούμενο "μπαρμπα Γιάννη" που τον τελείωσε ο κακός Τζίγγερ, όταν επί χρόνια ο Γκούμας είχε θεωρηθεί ο εκπρόσωπος του Βαρδινογιαννισμού και της γενικότερης μιζέριας. Αυτή την επιλεκτική ευαισθησία δεν την αντέχω...Τώρα μας προέκυψε "Αλβέρτης του ποδοσφαιρικού τμήματος"; Ε αυτό παραπάει...Εχει κάνει πολλές μαλακίες ο Τζίγγερ. Αλλά δεν περίμενα ποτέ να γίνει αφορμη για χώσιμο η αποπομπή του Γκούμα, που τσιράκι τον ανέβαζαν, τσιράκι τον κατέβαζαν...Αντί να πούμε οτι ο Τεν Κάτε δεν τον ήθελε και ότι η διοίκηση θα μπορούσε να χειριστεί καλύτερα το όλο θέμα, βρήκαμε ότι αποκλειστικός υπεύθυνος ΚΑΙ γι'αυτό είναι ο Βαρδινογιάννης. Αυτά είναι αστειότητες...

Εχεις, και στο λέω πολύ φιλικά, την κακή συνήθεια να κολλάς ταμπέλες και να χαρακτηρίζεις. Ο Pensierix ειναι με τον Τζίγγερ, ο Pensierix είναι μαλάκας, προσκυνάει τη διοίκηση κτλ κτλ, με αποτέλεσμα να μην κρίνεις πάντα τα γραφόμενα με βάση το περιεχόμενο τους αλλά με βάση τον γράφοντα τον οποίο έχεις αυθαίρετα κατηγοριοποιήσει. Ε, αυτό δεν είναι δείγμα πολυδιάστατης θεώρησης των πραγμάτων...

Ξανθιώτης είπε...

Pensierix, έχασες την μπάλα. Εγώ τουλάχιστον δεν νιώθω κανένα απολύτως πόνο για κανένα επώνυμο ποδοσφαιριστή. Κάθε ένας από αυτούς έχει βγάλει περισσότερα λεφτά απ' όσα θα βγάλω εγώ σε όλη μου τη ζωή. (Άντε να έχω κάποια συμπόνια για τους άγνωστους ποδοσφαιριστές που παίζουν για ένα πιάτο φαί, αλλά μέχρι εκεί... όχι για τους επώνυμους.)

Ούτε με ενδιαφέρει αν ο Γκούμας ήταν ή δεν ήταν σπουδαίος παίκτης και άνθρωπος ή τενεκές.

Αυτό που με νοιάζει είναι ότι η διοίκηση για άλλη μια φορά μειώνει τους εργαζομένους της και τελικά και τον σύλλογο. Άνθρωπο που σου δούλεψε επί 15 χρόνια δεν του φέρεσαι έτσι, δεν προσπαθείς να του κλέψεις τα μισά λεφτά του συμβολαίου της τελευταίας χρονιάς. Αυτά είναι γυφτιές. Και εμένα με στεναχωρεί να υποστηρίζω ομάδα που σε κάθε ευκαιρία φέρεται σαν τον χειρότερο γύφτο.

Ξανθιώτης είπε...

Ρε σεις, ο pappas10 έγραψε για τελευταία φορά το πρωί της Κυριακής 7/6/2009.

Το Ντέρμπι έβγαλε το τελευταίο φύλλο το Σαββάτο 6/6/2009. Φαντάζομαι την Κυριακή 7/6 θα πήγαν να πάρουν τον τελευταίο μισθό και να αδειάσουν τα γραφεία τους.



Είναι σύμπτωση;;;

Pappas10 είπε...

Ζουκ...

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Κι εγώ θα πάρω.

Μιχάλης.

Ν είπε...

Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ!

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Κ είπε...

Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ!

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

W είπε...

EIMAI ARRWSTOS ME TON PANATHINAIKOS...ALLA GIA MENA PETHANE!

EIMAI ARRWSTOS ME TON PANATHINAIKOS...ALLA GIA MENA PETHANE!

EIMAI ARRWSTOS ME TON PANATHINAIKOS...ALLA GIA MENA PETHANE!

EIMAI ARRWSTOS ME TON PANATHINAIKOS...ALLA GIA MENA PETHANE!

EIMAI ARRWSTOS ME TON PANATHINAIKOS...ALLA GIA MENA PETHANE!

EIMAI ARRWSTOS ME TON PANATHINAIKOS...ALLA GIA MENA PETHANE!

dimitris t. είπε...

ο Ολλανδός είπε χθες στον Αντωνίου: «Και οι τρεις θέλω να έχουν φύγει όταν αρχίσει η προετοιμασία. Δεν θέλω να τους δω. Κι αν δεν έχουν φύγει μέχρι τότε, δε θα κάνουν προετοιμασία με την ομάδα». Και εδώ τίθεται ένα ερώτημα του τύπου αν είναι τελικά τόσο κακοί ως παίκτες και ως χαρακτήρες; Για το πρώτο σκέλος που αφορά την ποιότητα τους ως ποδοσφαιριστές η απάντηση είναι ασφαλώς όχι. Σε ότι αφορά τον χαρακτήρα υπάρχουν επιφυλάξεις.

Πέρσι ο Παναθηναϊκός σπατάλησε χρόνο και χρήμα για να αποκτηθούν ο Αυστριακός μέσος που ήταν δανεικός από τη Σάλτσμπουργκ και ο Βραζιλιάνος που ήρθε από τη Λάρισα. Οι δύο παίκτες έχουν χαρακτηριστικά που τους κάνουν απαραίτητους και περιζήτητους. Ο Ίβανσιτς είναι ένας εξαιρετικός αριστεροπόδαρος με σέντρα ξυράφι, καλά στημένα και ταχύτητα. Ο Κλέιτον είναι ο μόνος παίκτης πλην του Καραγκούνη που θεωρείται επιτελικός, έχει κοφτή ντρίμπλα και την κάθετη πάσα που λείπει εδώ και χρόνια από την ομάδα.

Αυτό που πρέπει να προσέξει το «τριφύλλι» είναι το μέλλον των δύο παικτών. Άλλωστε, το συμβόλαιο του Χενκ Τεν Κάτε λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος σκέφτεται να σταματήσει την προπονητική. Οι πράσινοι θα πρέπει να δώσουν με τη μορφή δανεισμού τους δύο παίκτες, με ρήτρα αγοράς που να θεωρείται απαγορευτική. Και οι δύο είναι 26 χρονών, το μέλλον τους ανήκει και δεν πρέπει να «χαθούν». Όπως και να το κάνουμε πάντως, η ευκολία με την οποία ο Ολλανδός «άνοιξε» την πόρτα στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές προκαλεί ερωτήματα.

Υ.Σ. Στον Παναθηναϊκό ανήκει ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο ενδιαφέρονται οι μισοί σύλλογοι του ισπανικού πρωταθλήματος(Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ κ.α) και αγωνίζεται σε θέση που η ομάδα ψάχνει παίκτη. Φυσικά μιλάμε για τον Νασίφ Μόρις που αγωνίστηκε 4,5 χρόνια στο «τριφύλλι» και έκανε μόνο ένα κακό εξάμηνο(το τελευταίο πριν φύγει).

pao είπε...

Από sportnews.com

Σαρωτικός και χαρμόσυνος συνάμα άνεμος αλλαγής στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έπειτα από τον πακτωλό χρημάτων - πάνω από 5 εκ. ευρώ η πρώτη μόνο δόση! - που κατέθεσε για λογαριασμό του η Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση (ΠΕΚ).

island είπε...

Βασικά εμένα ελάχιστα με ενδιαφέρει το τί έγινε με το θέμα του Γκούμα. Έχει και μία ρετσινιά από την εποχή της Ριζούπολης και δεν τα έχω καλά μαζί του. Από μακριά και αγαπημένοι. Βλέπω όμως πισωγυρίσματα. Πολλοί "ανεξάρτητοι" δημοσιοκάφροι γύρισαν τώρα στη λύση του Ζάετς. Μα θυμάστε τί κράξιμο είχε φάει ο Ζάετς όταν ήταν τεχν. διευθυντής στον Παναθηναϊκό; Τώρα τον θέλουμε πάλι πίσω; έλεος.

Πάντως για τα διαρκείας τα λες μια χαρά. Ούτε ένα διαρκείας έτσι μήπως ξεκολλήσουν τα καβούρια άλλων ετών.

zouk είπε...

Γενικα ολο γκρινια υπαρχει.εγω βλεπω μια πολυ καλη κινηση απο την ομαδα με τον Ενχελααρ και κανεις δεν το αναφερει.Μονο τα στραβα θελουμε να βλεπουμε.

Θα πω 2 πραγματα ακομα για τον Γκουμα.
Εγω ως διοικηση καλω τον Γκουμα που δεν τον χρειαζομαι και του λεω να κανουμε συμφωνια.Ο Γκουμας δεν την δεχεται.Ποιος εβγαλε εξω αυτη την συμφωνια πριν να εχουμε μια νεα συναντηση.Το εχω σαν απορια.Καποιος απο την διοικηση η μολις μπορεσε ο Γκουμας αρχισε τα τηλεφωνα σε κολλητους δημοσιογραφους?Εχει μαθει πως να πιεσει για κατι και αυτο κανει αφου ξερει οτι θα ξαναεχει συναντηση με την διοικηση.
Καπως ετσι το σκεφτηκα εγω σημερα.

Pappas10 είπε...

Ξανθιώτη,

Εσύ προφανώς εξακολουθείς να γράφεις γιατί δεν έκλεισε το "Σπορτγκέι" με τη δική σου λογική.

Έχω και κάποια οικογενειακά τρεξίματα και υποχρεώσεις όπως γνωρίζουν όλοι οι φίλοι εδώ.

Καλό θα ήταν να λείπουν τέτοιου είδους μομφές. Άλλωστε - σε αντίθεση μ' εσένα - είμαι αρκετό καιρό εδωμέσα και έχουν υπάρξει κι άλλα διαστήματα αποχής μου μολονότι το ντέρμπυ εκδιδόταν.

Αυτά ως απάντηση. Αν έχεις κανένα επιχείρημα να αντιτάξεις σ' αυτά που λέω το συζητάμε.

Μιχάλης.

andreas είπε...

@zouk

αναφορικα με τον ενχελαρ, κατα τη γνώμη μου δεν ειναι αυτο που χρειαζεται ο παο. τι να το κανεις ενα τανκ στη μεσαια γραμμη. εκει η πανα8α 8άλει (εδώ και χρόνια) ταχυτητα και εκρηκτικοτητα.

ο ενχελαρ ειναι πολυ βαρυς, μια καλη εκδοχη του τζιολη.

και μιλαμε για εναν παικτη που περσυ η σαλκε τον αγορασε με 5-6 μυρια και τώρα κοιταζει να τον ξεφορτωθει οσο οσο. για αυτο κλεινει με τετοια ταχυτητα.

το δυστηχημα ειναι οτι δεν υπαρχει σχεδιασμος. και αυτο φαινεται οτι συζητανε για παικτες με τελειως διαφορετικα χαρακτηριστικα για παρομοιες 8εσεις.

@παναθα get a life. δεν βαρεθηκες να εισαι ενας κολημενος κακομοιρακος?

ΠΟΥ ΠΑΟ; είπε...

Δεν γούσταρα την Διοίκηση του Τζίγγερ, είχα γραφτεί στην ΠΕΚ, αλλά ρε γαμώτο στο θέμα του Γκούμα ο Τζίγγερ πιστεύω ότι δεν έχει καμμία ανάμειξη!!!
Λέτε να είχε άγνοια ο Πατέρας για την πρόταση στον Γκούμα, και ο Αντωνίου να έδρασε αυτοβούλως; Μην τρελλαθούμε!!!!
- Ρε παλληκάρια, όταν πέρσι έβγαινε ο Γκούμας και στήριζε Πεσέιρο και ζητούσε από τον κόσμο να γεμίσει την άδεια Λεωφόρο, δεν τον κράζατε σαν τσιράκι του Τζίγγερ και τον σιχτιρίζατε;
Και τώρα λέτε ότι τον έδιωξε αυτός του οποίου υπήρξε τσιράκι;;;;

Πραγματικά εδώ η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια!!!!

-Εγώ προσωπικά βρίσκω πολύ πιο τίμια την πρόταση που του κάνανε δηλ. 200 χιλ. και μόνιμη θέση στην Παιανία -υπ' όψιν σε εποχές λιμού για τους απλούς εργαζόμενους-, παρά να τον κοροιδεύουν (και να κοροιδεύει) διατηρώντας τον στην ομάδα και να μην του δίνει κανείς σημασία...


Επίσης δεν είδα κανέναν να σχολιάζει τις αντρίκειες κουβέντες του Λυμπερόπουλου στην Καθημερινή, για την Ριζούπολη και τον Πούστη, σε αντίθεση με την συμπεριφορά κάποιων άλλων (Νικοπολίδη, Κων/νου)....

zouk είπε...

Φιλε Αντρεα οντως ο Ενχελααρ ειναι αργος στο τρεξιμο.Εμενα με ενδιαφερει ομως το αν θα εχει γρηγορη σκεψη και μεταβιβαση.Χρειαζομαι καποιον που να δινει την μπαλα στους επιθετικους.Θελω να δω επιτελους καλες καθετες μπαλιες.Αμα μπορει να το κανει εμενα μου αρκει.

Το οτι δεν επιασε στην Σαλκε δεν ειναι σιγουρο οτι δεν θα πιασει και εδω.

Οταν τελειωσουν οι μεταγραφες θα εχουμε μια πληρη εικονα για το αν ειχαν σχεδιασμο.Περιμενω να δω βασικα ποιοι παιχτες θα φυγουν και αυτο ειναι και το δυσκολο κομματι γιατι οι αλλες ομαδες δεν φλεγονται να παρουν τωρα αμεσως παιχτες.Ειναι πολλες που δεν εχουν προκριματικα για να βιαζονται οποτε μπορει να μας φυγουν παιχτες και τον Αυγουστο.

Οσο για τον Παναθα να μην κανουμε χαρακτηρισμους.Θα βρισκει πατημα να κανει και αυτος το ιδιο γιατι απλα του αρεσει.

Ξανθιώτης είπε...

Pappas10, χαίρομαι που είσαι καλά. Φοβήθηκα ότι δεν άντεξες στον πόνο του κλεισίματος της εφημερίδας σου! :-)))))

Ξανθιώτης είπε...

"Ο/Η ΠΟΥ ΠΑΟ", άνθρωπο που τον έχεις 15 χρόνια αν δεν τον θέλεις άλλο, του πληρώνεις ότι του χρωστάς (δηλαδή την τελευταία χρονιά του συμβολαίου) και τον αφήνεις να πάει στο καλό. Λες και ένα καλό λόγο για τα 15 χρόνια για να φανεί ότι είσαι καλός εργοδότης.

Να προσπαθείς να του πάρεις τα μισά από αυτά που δικαιούται είναι γελοίο. Επιπλέον, το να προσπαθεί κανείς ΤΩΡΑ να βρει λάσπη για παίκτη που ήταν στην ομάδα 15 χρόνια και έφυγε πια, είναι ποταπό και είναι και άχρηστο αφού πια έφυγε.

Και φυσικά όλα αυτά είναι ανοησίες. Αφού ο άλλος έχει συμβόλαιο, θα τα πάρει τα λεφτά του. Χαζός είναι να τους χαρίσει 200 χιλιάδες; Ούτε εγώ θα το έκανα, ούτε κανένας. Όποιος από σας χαρίζει 200 χιλιάρικα, να με πάρει τηλέφωνο!

Οπότε στην ουσία ούτε λεφτά γλυτώνουν, ούτε τίποτα. Απλώς μάλωσαν με άλλο ένα ποδοσφαιριστή. Τα τελευταία 6 χρόνια είναι η μόνη ομάδα που έχει μαλώσει με τόσους πολλούς δικούς της ποδοσφαιριστές! Είναι πια γελοίο!!! Μόνο κομπλεξικοί τα κάνουν αυτά!

pensierix είπε...

Ξανθιώτη, μάλλον κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή αν δεν καταλαβαίνεις, ξαναδιάβασε τα σχόλια. Κανείς δεν είπε ότι ο Γκούμας πρέπει να φύγει με το τρόπο που φεύγει και δεν εξετάζω πως βγήκε προς τα έξω η προσφορά του ΠΑΟ. Εδώ διέρευσαν άλλα, σε αυτό θα κολλήσουμε; Το θέμα είναι ότι φορτώνεται η αποπομπή του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Βαρδινογιάννη, όταν μέχρι χτες ο Γκούμας περνιόταν για το τσιράκι του Τζίγγερ. Μας μένει μόνο να ακούσουμε ότι τον χρησιμοποίησε τόσο καιρό ο Τζίγγερ και τώρα τον διώχνει. Προσθέστε και ένα ταξίμι αμανετζίδικο για soundtrack και θα γίνει ακόμα πιο δραματικό το σκηνικό...

ΥΓ
Το να χρησιμοποιείται ο Γκούμας για να ασκηθεί κριτική στο Βαρδινογιάννη ήταν κάτι που δεν το περίμενα . Ομολογώ ότι η φαντασία μου δεν μπορούσε να φτάσει σε τέτοια επίπεδα...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Σπεύσατε, άρχισαν οι εγγραφές στα θερινά τμήματα!

Σκοπός του Υπερβατικού Διαλογισμού είναι η σιγή του Νου, η οποία επιτυγχάνεται με τη συγκέντρωση της σκέψης σε κάτι το εξαιρετικά απλό, όπως π.χ. η φλόγα ενός κεριού ή ένα επαναλαμβανόμενο ιερό ρητό ("μάντρα").

Στον Παναθηναϊκό Υπερβατικό Διαλογισμό συγκεντρώνουμε τη σκέψη μας στο επαναλαμβανόμενο Ιερό Απόφθεγμα:

Ό,ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΡΑΛΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ
ΚΑΙ
Ό,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΡΑΛΙΣΤΑΣ

Ευλογείτε!

:~?

Ξανθιώτης είπε...

Pensierix, χαίρομαι που συμφωνούμε σε κάτι. Τουλάχιστον καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τρόπος φερσίματος αυτός.

Από κει και πέρα διαφωνείς ότι φταίει μόνο ή κυρίως ο Βαρδινογιάννης; Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι μεγαλύτερο ρόλο παίζει ο Πατέρας ή ο Αντωνίου; (Γιατί τον Τεν Κατε φυσικά δεν τον νοιάζει αν ο Γκούμας πάρει τα μισά ή όλα τα λεφτά, αυτός απλά θέλει να φύγει.)

Πιστεύεις δηλαδή ότι ο Αντωνίου και ο Πατέρας πήραν απόφαση να αδειάσουν τον Γκούμα, ενώ ο Τζίγγερ είχε άλλη άποψη; Και ο Τζίγγερ υποχώρησε και τους το επέτρεψε;

Ή μήπως νομίζεις ότι δεν το ήξερε καν. Αλλά αυτό δεν παίζει γιατί αφού το έμαθε θα μπορούσε να τους τηλεφωνήσει και να τους πει να ανακοινώσουν φιλικό προς τιμή του Γκούμα; Τίποτα δεν θα κόστιζε (ένα από τα φιλικά πού ούτως ή άλλως θα γίνουν).


Και το κυριότερο:

Επί έξι χρόνια τώρα, τα ίδια και τα ίδια δεν γίνονται; Με ένα σωρό παίκτες! Νικοπολίδη, Μπασινά, Κυριάκο, Γκέκα, κλπ κλπ κλπ. Μόνο στον ΠΑΟ γίνονται συνεχώς τα ίδια, ούτε στο γαύρο, ούτε στην ΑΕΚ, ούτε στον ΠΑΟΚ, ούτε σε κανένα. Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια συνέχεια! Και δεν μαθαίνει κανένας. Τι νομίζετε ότι άλλαξε φέτος; Τα ίδια είναι πάλι όπως πέρσι και πρόπερσι και πριν τρια χρόνια. Πόσες φορές θα δείτε το ίδιο έργο μέχρι να αγανακτήσετε; Ή μήπως νομίζετε ότι επί έξι χρόνια φταίνε ο Πατέρας και ο Αντωνίου;;;

Πανάθας είπε...

Ξαθιώτη μη σου φαίνονται περίεργα αυτά που διαβάζεις. Ξαναβγήκε το ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΙΟΝ και ξαναπήραν γραμμή. :-))

Έχουμε να διαβάσουμε πράματα και θάματα.

Πάμε πρώτα να τα σπάσουμε στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ (αλήθεια Μιχάλη γιατί σου "έφυγε" εκείνη η μανία γι καταστροφές? Και γιατί τώρα που βγήκε στο φόρα το θέμα δημάρχου δεν είπες "πάμε να τα σπάσουμε στο δημαρχείο? Μήπως τελικά το θέμα ήταν αμιγώς πολιτικό?

Το ΝΤΕΡΜΠΥ φαντάζομαι το βγάζει μόνος του ο Γκότζος, όπως και τον ΟΦΗ έχει ο Βατσινάς.

Αντρέ Αντρέ, άλλος ένας μαλάκας στην παρέα μας.

;-)

Πανάθας είπε...

Το πόλο λέει θα το πάρει ο ραλίστας. Προσωπικά αν ήμουν πολίστας του ΠΑΟ θα κανόνιζα έναν μη επώδυνο θάνατο από πνιγμό.

Πανάθας είπε...

Pensierix τώρα διάβασα την απάντηση σου. Μπορεί να είναι και έτσι τα πράγματα και να μην είναι στραβός ο γιαλός. Αν πίστευα το αντίθετο απλά θα πρόδιδα τα πιστεύω μου και θα σου έκανα παρέα στον πάτο της θάλασσας (σε πειράζω, δεν έχω τίποτα μαζί σου).

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Να τα "σπάσουμε" στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν πρότεινα ποτέ, μη γκαιμπελίζεις μαζί μου.

Αν παρακολουθήσεις κάποιες άλλες διαδικτυακές μου τοποθετήσεις, (π.χ. στο gazzetta.gr ή στο ίδιο το site του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) θα δεις ότι κάθε άλλο παρά μου έχει "περάσει".

Θεωρώ ότι η στάση του Δήμου είναι απόρρεια της προσφυγής που - ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ - ανατρέπει το οικονομικό σκέλος της διπλής ανάπλασης με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ΚΑΙ το γήπεδο.

Το φοβερό είναι ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που προσέφυγε - και πήρε τα 3 του - κατά του οικονομικού μέρους της σύμβασης, τώρα εμφανίζεται - εκ του ασφαλούς μιας και στον Δήμο δεν έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει για τίποτα - υπέρμαχος της παροχής από των Δ.Α. των εγγυήσεων που ζητάει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Οι οποίες εγγυήσεις αγγίζουν το ποσό των 280.000.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ) που ζητάει ο Βωβός.

Κωλοτούμπες επί κωλοτούμπων δηλαδή και αναντιστοιχία λόγων και έργων στο έπακρο.

Αν θες να καταπίνεις το κουτόχορτο του Τσίπρα αμάσητο είναι δικαίωμα σου. Το ποιος σταμάτησε το σχέδιο της διπλής ανάπλασης και κατ' επέκταση το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι γνωστό. Το έλεγα από τότε στις ΠΑΠΑΡΙΕΣ όλων όσων είχαν κάνει "καραμέλα" το "... μα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν στρέφεται κατά του γηπέδου..."

Ήδη έχουμε καθυστερήσει 6 μήνες ενώ κατά το μαλακισμένο το γήπεδο μπορούσε "... να ξεκινήσει και αύριο...".

Στα άλλα (μεταγραφές) περιμένω να δω τι θα γίνει. Βασική μου αρχή ούτως ή άλλως πως οι μεταγραφές κρίνονται στο γήπεδο.

Όσον αφορά τη "γραμμή", το ποιοί έχουν μείνει σταθεροί στην αναπαραγωγή γνωστών αθλητικών εφημερίδων εδώ μέσα χωρίς καμία απόκλιση είναιεμφανές. Ψάξε αλλού "παπαγαλάκια" μα μεν.

Κοίτα λίγο προς βορά και θα καταλάβεις...

Φιλικά πάντα αλλά δεν μπορώ να απαντάω συνέχεια αυτόν τον καιρό.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Eνήμερος είπε...

από sportnews.com

Η Επιτροπή Σωτηρίας του Ερασιτέχνη ΠΑΟ επισκέφθηκε κ. Βγενόπουλος, ο οποίος κατέθεσε ήδη στα ταμεία του Συλλόγου δυο αεροπλάνα και δέκα τόνους γιαούρτι της Vivartia.

Greg είπε...

Όποιος πάρει εισιτήριο διαρκείας είναι εκτός από ηλίθος και συνένοχος των ανίκανων (;) οι οποίοι ασελγούν στο πτώμα του πάλαι ποτέ υπερήφανου και κραταιού ΠΑΟ.

Πρέπει να τους αφήσουμε μόνους ΕΝΤΕΛΩς ΜΟΝΟΥΣ στο γήπεδο του ποδοσφαίρου, να κοιτούν τα αποκαίδια του ιστορικού ΠΑΟ μας, ζωρίς ίχνος ντροπής.

Εμείς, οιν πραγματικοί βάζελοι, μόνο στο μπάσκετ, εκεί που μας κάνουν υπερήφανους.

Mac είπε...

Το ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ του Παναθηναικού χωρητικότητας 40.000 θέσεων

πρέπει να είναι

γήπεδο ΜΠΑΣΚΕΤ

κι όχι ποδόσφαιρου.

squarelogic είπε...

Οι Αμπράμοβιτς φαίνονται πάλι να έχασαν μια μάχη που "μετράει" με τον Κόκκαλη:όπως και πέρσι με τον Αβραάμ(τον κύριο παίκτη της ελλην.,αγοράς που χρειαζόμασταν κατ'εμέ),μόνο που φέτος η αξία του παίκτη είναι πολύ μεγαλύτερη.
Μέλμπεργκ κύριοι,που ως χθες φερόταν να έχουμε συμφωνήσει με την Γιούβε και να προσπαθούμε να πείσουμε τον ίδιον,που-λέγανε-δεν καταδεχόταν το ελλην.πρωτάθλημα
Μόνο που φαίνεται,το πρόβλημα ήταν οτι τα 2,5 ή 3 εκ.του Ολυμπιακού ήταν ολόκληρα,ενώ του Αντωνίου μισά!Έχει ένα κόλλημα αυτός ο άνθρωπος με τα κλάσματα,δεν εξηγείται αλλιώς...
Όπως το πάει θ'αποκτήσει και με τα κλύσματα....

Πανάθας είπε...

Αυτός είναι ο square που (κάποιοι από εμάς) αγαπήσαμε. ;-)

Μάικλ σε πειράζω και το ξέρεις. ;-)

Συγνώμη όμως γιατί παίρνω γραμμή από Γκότζο τώρα.

Πανάθας είπε...

Τους πήρε πάλι τα σώβρακα ο Κόκκαλης αυτό ξέρω και αυτό.....βλέπω.......

Μόνο το μπάσκετ μας έμεινε......

squarelogic είπε...

Πως μου τη δίνουν τα "γκοτζαλάκια",
τα μ@λ@κισμένα πουλημένα 'δημοσιογραφάκια" του κώλου...

"Πολυμετοχικός",gazzetta.gr:
"ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ"

Οι «πράσινοι» ποτέ δεν μπήκαν στην μάχη για τον έμπειρο στόπερ. Όπως τόνιζαν εξάλλου τις τελευταίες μέρες «απλά μας έχει προταθεί». Και αυτή είναι η αλήθεια. Έγινε μια διερευνητική επαφή και μέχρι εκεί ήταν το θέμα. Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι για λαική κατανάλωση.

Ρε ξεφτιλισμένα,δε πάτε να τα πείτε αυτά στους κλαφρους του Πειραιά?
Την ανικανότητα ή την απροθυμία την βαφτίζουμε τώρα "αποχή"?
Να χαρώ εγώ έγκυρη δημοσιογραφία...

Πανάθας είπε...

Square μη στεναχωριέσαι που δε γίνονται κινήσεις.

Να στεναχωριέσαι που υπάρχουν ακόμα Παναθηναικοί που δεν είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν την ομάδα με τον τρόπο τους.

Αυτά τα μέσα κάνουν τη δουλειά τους και οι μαλάκες τα χάβουν γιατί τους βολεύει. Γιατί ικανοποιούν την αρρώστεια τους.

Περαστικά τους.

"Εμείς" έτσι και αλλιώς θα απέχουμε και θα είμαστε στην αντιπολίτευση για να τους τα "χώνουμε".

ανδρεας είπε...

@squarelogic

αν ισχύει οτι δεν ενδιαφέρονταν (που πολυ αμφιβάλω)
ειναι ακομη χειροτερο. γιατι σημαινει οτι δεν μπορουν καν να αξολογησουν σωστα τις περιπτώσεις που παίζουν.

τι να πουμε τώρα, οτι σε μια νευραλγικη θέση, τη μια χρονια σινεις 2 εκ για να παρεισ μελιση και την επομενη σου καθεται να παρεις μελμπεργκ και προσφερεισ 1,5!!!!!

μηδεν σχεδιασμος.μηδεν

δεν ξερουν τι χαρακτηριστικα λειπουν απο την ομαδα,
ειχαν 1 χρονο, γιατι τα κενα ειναι γνωστα, αλλα ακομα ψαχνουν στα αχυρα.
δεν μπορεισ με 1 χρονο σκαόυτινκγ σε σκανδιαναβια, γαλλια η οπου αλλου να βρεις παικτες που να εχουν τα αγωνιστηκα πλεονεκτηματα που χρειαζεσαι?

Greg είπε...

Η ομάδα των ανθρώπων που ασχολείται με τις μεταγραφές στον ΠΑΟ είναι είτε βλάκες (σε βαθμό νοητικής υστέρησης κρετίνου) είτε επικίνδύνοι Εφιάλτες και αγύρτες.

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι συνδυασμός των δύο. Ο μεν Πατέρας αφού έκανε το "αγροτκό" του διαλύοντας τον Εθνικό, ήλθε σ'εμάς για να πάρει ειδικότητα. Ο δε Αντωνίου είναι απλά συνεπής στη τελευταία ρήση του σαν ποδοσφαιριστής φορώντας τη φανέλλα του γαύρου. Και ο νοών νοήτω.

Δεν εξηγείται αλλιώς ο συνδυασμός των ηλιθίων και κακόβουλων κινήσεων που έγιναν τους τελευταίους 12 μήνες. Μελίσσης αντί Ζιβέ ή όλων των άλλων ονομάτων που ακούστηκαν κλπ κλπ. Είναι παντελώς ηλίθιο και κακόβουλο να χάνεις την απόλυτα καλύτερη λύση για το κέτρο της άμυνας (όταν τον έχεις στα χέριά σου - Μέλμπεργκ) και να την προσφέρεις στα χέρια του μοναδικού σου αντιπάλου την ώρα που τον έχεις στα σχοινιά και έτοιμο για νοκαουτ!

Τον νεκρανασταίνεις και του δίνεις φτερά και επικοινωνιακά αι ουσιαστικά. Άρα είσαι είτε ηλίθιος κρετίνος είτε κακόβουλος ή και τα δύο.

Είναι παντελώς ηλίθιο και κακόβουλο να προσπαθείς επί δωδεκάμηνο να βρεις επιθετικό ολκής και να μη μπορείς να τον εντοπίσεις και να τον κλείσεις ΕΓΚΑΙΡΑ. Την ώρα που διατείνεσαι ότι έχεις μάτζετ 20.000.000 συν τα έσοδα των πωλήσεων των παικτών και εάν χρειαθεί πας για περισσότερα.

Είναι παντελώς ηλίθιο και κακόβουλο να συζητάς για κλεισμένη συΜΦΩνία με Κατσουράνη (ακόμη και ο Αντωνιάδης το είπε σε εκπομπή) και μετά από 1 μήνα να μην έχει γίνει τίποτε.

Είναι κακόβουλο και ηλίθιο να είναι ελεύθερος ο Γιούρκας, να καίγεσαι για δεξί μπακ και να μην κάνεις κίνηση.

Είναι κακόβουλο και ηλίθιο να ψάχνεις για αριστερό επιθετικό που νε είναι γρήγορος και να πατά περιοχή και να μην κλείνεις ΑΜΕΣΑ τον Λέτο την ώρα που ο μοναδικός αντίπαλός σου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει για να τον κρατήσει, και μάλιστα αφού σε φτύνει ο αρχικός σου αντίστοιχος στόχος (Γιοβάνοβιτς).

Είναι κακόβουλο και ηλίθιο να μην έχεις συνεννοηθεί με τον Κρουζ πριν έλθουν οι εκπρόσωποί του για διαπραγματεύσεις για τις οικονομικές σου προθέσεις όσον αφορά τον παίκτη.

Είναι ΗΛΙΘΙΟ και ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ να μην έχεις έτοιμη την ομάδα μιά βδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας τη στιγμή που παίζεται η φετινή Ευρωπαική της πορεία σε 35 μέρες.

Είναι ΗΛΙΘΙΟ και ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ να μαζεύεις τις περσινές αποτυχημένες μεταγραφές μικρομεσαίων ΕυρωπαΙκών ομάδων (Ντόρτμουντ, Νις, Μάλαγα) για να χτίσεις ομάδα.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΊΝΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ;;;;;;;

Πανάθας είπε...

Καμία Greg ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ.

Απλά δώστους λίγο χρόνο να δουν τι γράφει ο Γκότζος και μετά θα σου απαντήσουν ομαδικά (όπως γίνεται συνήθως).

ΑΠΟΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΗΠΏΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΥΑΛΑ. Να παίζει ο ΠΑΟ κεκλεισμένων ουσιαστικά των θυρών.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

Πανάθας είπε...

Ξέρεις τι έχουν πάθει τώρα τα γκοτζαλάκια? Είναι και αυτά απογοητευμένα, τους έχει αποσυνδέσει από το μηχάνημα και ο χοντρός και έχουν αφλογιστία. Κάτσε να πάρουμε κανένα 30+ πρώην μεγάλο ποδοσφαιριστή να πάρει και χρήμα ο χοντρός από τον Τζίγγερ ώστε να βγάζει καλύτερη ποιότητα χαρτιού γιατί με αυτή και οι 50 αναγνώστες είναι σαν ανθρακωρύχοι (άσε που κάνουν μπαμ).

ΟΛΟΙ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ. :-)))

Πόσο μαλάκες είσαστε?

ΠΟΣΟ?

Ρητορικές ερωτήσες ας μην απαντηθούν ξέρουμε τις απαντήσεις.

Μπορείτε να αλλάξετε την ιστορία και το μέλλον του ΠΑΟ και εσείς αποδεικνύετε την ανυπαρξία σας.

Όλοι να τα κάψουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν παίρνει παίκτες ο ΠΑΟ. :-))

Διαρκείας εδώ και τώρα ώστε να φουλάρουμε με καύσιμα το κότερο του Πατέρα.

dimitriskmc είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
dimitriskmc είπε...

Λυπάμαι για το κατάντημα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.Είναι ακόμα νωρίς βέβαια και ίσως τα χαστούκια από τον γαύρο τους ξυπνήσουν.Ακόμα και τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.Ο Αντωνίου πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι?
Πιο μαλάκας είναι βεβαια αυτός που έκανε football manager έναν τηλεσχολιαστή της Αθλητικής Κυριακής του Πουρουπουπου.
Σας παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε εκφράσεις τύπου "Μόνο το μπάσκετ μας έμεινε","Ευτυχώς που υπάρχει και το μπάσκετ".
Το μπάσκετ δεν είναι δεύτερο άθλημα,τουλάχιστον όχι για όλους.

Πανάθας είπε...

Δημήτρη έχεις απόλυτο δίκιο για το μπάσκετ και επειδή εγώ το ανέφερα εκ παραδρομής το διορθώνω right away.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

beat_eat_chew είπε...

kalispera. onomazomai katerina bititsiou kai endiaferomai, an to thelete ki eseis, na filoksenitho sto blog sas. Parakalo epikoinoniste mazi mou sto mail katerina.omr@gmail.com

Euxaristo polu

zouk είπε...

καλημερα κατερινα,δεν ειμαι απο τους διαχειρηστες του σαιτ αλλα πες μας για τι ακριβως θελεις να γραψεις.
Απο ποιο πλευρα εισαι γιατι εδω ειναι σαν να κανουμε εμφυλιο πολεμο.Οι γκοτζικοι και οι αλλοι.
και εχω μπερδευτει γιατι χθες πετυχα Γκοντζο στον σπορFm και τα χωνει σε γενικες γραμμες.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά καλησπέρα,

πώς πάνε οι ζέστες; Σφίξανε καλά;

Εγώ πάντως έχω μόνιμα το κεφάλι μου χωμένο στην παγοθήκη.

zouk είπε...

Ξερω οτι σε πολλους εδω δεν θα αρεσουν αυτα που ειπε ο Τεν Κατε γιατι εχουν αλλη γνωμη,αλλα διαβαστε τα.

http://www.gazzetta.gr/content/view/37744/2/

pensierix είπε...

Φίλε zouk, δεν υπάρχουν οι γκοτζικοί και οι άλλοι. Η μόνη διαφορά είναι μεταξύ αυτών που σέβονται την αντίθετη άποψη (κοινότοπο μεν, στοιχειώδες δε) και αυτών που ηθελημένα ή άθελά τους προσβάλλουν όποιον διαφωνεί μαζί τους κάνοντας παράλληλα μαθήματα ανεξάρτητης σκέψης και ορθού δρόμου σε αυτούς που οι ίδιοι έχουν κατατάξει στη κατηγορία του πρόβατου, του κατευθυνόμενου. Μόνο το "πληρωμένος" δεν έχει πέσει στο τραπέζι ακόμα αλλά κοντεύουμε...Αναρωτιέμαι τι ποιότητα διαλόγου μπορεί να έχει ένα μπλογκ όταν σχολιαστής φτάνει στο σημείο να ειρωνευτεί με φράσεις του στυλ "πήρες γραμμή και ξαναεμφανίστηκες;". Πολύ φοβάμαι ότι ορισμένοι ούτε καν αντιλαμβάνονται ότι προσβάλουν. Από τη στιγμή που λείπει ο στοιχειώδης σεβασμός, το να μιλάει κανείς για μεταγραφές, μπάλα κτλ φαντάζει γελοίο...Διότι άλλο το πείραγμα και η πλακίτσα και άλλο η κακοήθεια και η αγένεια...

Πανάθας είπε...

Βρε συ Pensierix τι να συζητήσεις με επιχειρήματα πια? Μάλιασε η γλώσσα μας. Είσαι χρόνια ανύπαρκτος (όχι εσύ, η κωλοομάδα μας) κα οι σφαλιάρες συνεχίζονται. Ε βαρεθήκαμε και θέλουμε πράξεις. Εσύ θες λόγια και κάποιοι από εμάς (οι αγενείς) πράξεις. Χρόνο προσπαθείς να κερδίσεις?

Ζουκ ότι επικοινωνιακή μαλακία "πετάει" κάποιος από τον ΠΑΟ το χάβεις?

Άμα σου (ξανα)πούνε ότι θα φτιάξουν μια μεγάλη ομάδα θα πας να πάρεις διαρκείας?

Βαρέθηκα να μου διαστρεβλώνουν την αλήθεια με παραμορφωτικό καθρέπτη.

Δεν έχει δυναμική ούτε προοπτική αυτό που χτίζεται δεν το βλέπεις/ετε?

Τι να επιχειρηματολογήσω my ass?

Την ανυπαρξία μου?

Ότι με έχει γαμήσει ο Κόκκαλης από εμπρός, από πίσω, από το στόμα, από τα αυτιά και τώρα τελευταία τα κατσαραίνω για να αυξηθούν οι οπές? (βρε Κατερινάρα δεν το σκέφτεσαι λιγάκι γιατί εδώ κάποιοι από εμάς πέρα από αγενείς είμαστε και λίγο brutal). :-))

Greg είπε...

Συγνώμη βρε αδέλφια στη βαζελοσύνη, αλλά ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω.

Υπάρχει ένας, έστω ΕΝΑΣ οπαδός της ομάδας μας που να μη είναι απογοητευμένος από τη μέχρι τώρα τουλάχιστον (όχι ότι ελπίζω σε τίποτε για αύριο) παρουσία μας στα μεταγραφικά δρώμενα;

Οι μόνες ομάδες που εν έχουν κάνει μόνον μία μεταγραφική κίνηση είμαστε εμείς και η Καβάλα.

Όλοι οι άλλοι έχουν πάρει παίκτες ΟΛΟΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ το καταλαβαίνετε;;

Οι δικοί μας κάνουν τους τουρ οπερέϊτορς για να πουλήσουν τον Σιμάο ( τι τους φταίει;) τον Ϊβ και τον Μάτος (που πέρυσι κάναμε κρα να τους κρατήσουμε) τον Μάτζιο (που τον θέλει λέει όλο το καμπιονάτο - ας πούμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα) και τον βιονικό Τζιόλη (για τον οποίο μαλλιοτραβιούνται η Βέρντερ και το μισό καμπιονάτο).

Ούτε η Πόρτο δεν έχει τόσο πράγμα να σπρώξει φέτος! Κατά τα άλλα ο Κωστάκης πάει στο Μπερναμπέου για πι αρ και να ρωτήσει πόσο κάνουν τα λαβράκια της Ρεάλ. Και εγώ μπήκα πέρυσι σε ένα ντήλερ της Φερράρι στην Ιταλία και ρωτούσα για μιά 599, κρίμα όμως δεν μου έκατσε και βολεύομαι με μιά 75 του 1992.

Ξαναρωτάω λοιπόν και δεν ψάχνω για μεμψιμοιρίες Ζουκ και Πενσιερίξ, ψάχνω για απλές και σταράτες αλήθειες, ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ;;;;;;;;;;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΒΆΖΕΛΟΙ, ΕΝΤΆΞΕΙ;

ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ;; και για τα μελούμενα όπως προδιαγράφονται;;

Ρωτήστε τα σώψυχά σας και μετά απαντήστε.

΄Οσο για το μάσκετ έχετε δίκηο, ευτυχώς υπάρχει ΜΟΝΟΝ αυτό και τίποτε άλλο στον κάποτε πολυπρωταθλητή ΠΑΟ (17 τμήματα -17 πρωταθλήματα τη δεκαετία του '70).

zouk είπε...

Δυστηχως η ευτυχως παντα προσπαθω να εχω υπομονη.Δεν μπορω να σου πω αν ειμαι ευχαριστημενος για πραγματα που δεν ξερω.Αμα αυριο μου παρουν ενα παιχταρα θα ειμαι.Εχουν αυτο το περιθωριο ακομα.Δεν τελειωσε κατι.Πραγματικα πιστευετε οτι δεν θα παρουμε καποιον καλο?Εγω θα με συγχωρεσετε αλλα θα περιμενω να δω.Αμα δεν ειμαι τοτε ικανοποιημενος,θα βγω και θα κραξω και εγω.
Μεχρι τοτε θα περιμενω χωρις να γκρινιαζω.

Δεν με ενδιαφερουν οι επικοινωνιακες νικες.Μερικες φορες γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος.Περσι γελουσαμε απο την αρχη.Τι καταλαβαμε?

Απο εκει και περα η αποψη μου για το διαρκειας δεν αλλαζει.Δεν θεωρω λυση το να μην παω στο γηπεδο.Αμα θελετε να παμε εξω απο τα γραφεια της ΠΑΕ και να διαδηλωσουμε(αμα τελικως δεν παρουμε παιχτες)εγω θα ερθω.Απο εκει και περα οποιο παιχτη και αν εχει η ομαδα μεσα στο γηπεδο θα παω να τον υποστηριξω γιατι παιζει με την φανελα του Παναθηναικου.Αυτη ειναι η αποψη μου γι αυτο το θεμα και δεν θα αλλαξει.

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

"Από τις αρχές της εβδομάδας, οι παράγοντες του «τριφυλλιού» έλεγαν ότι το ενδιαφέρον για τον Σουηδό είναι απλά φιλολογικό, αλλά οι άνθρωποι της Γιουβέντους αποκάλυψαν ότι οι «πράσινοι» έκαναν επίσημη πρόταση, που μάλιστα δεν ξεπερνούσε το ενάμισι εκατομμύριο ευρώ. Πέρυσι τέτοια εποχή είχαν δαπανηθεί 2.000.000 για χάρη του Μελίσση... Ο Παναθηναϊκός, πάντως, έδινε 1,7 εκατ. τον χρόνο στον παίκτη, όπως ακριβώς και ο Ολυμπιακός.

Ένα δεύτερο ζήτημα είναι αυτό που προέκυψε με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζαμε ως τώρα, ο ΠΑΟ έχει κάνει πρόταση ύψους 6.000.000 ευρώ στη Σταντάρ Λιέγης εδώ και ένα μήνα. Την Παρασκευή (19/8), διοικούντες τη Στουτγάρδη είπαν ότι προσφέρουν τέσσερα εκατ., με τους Βέλγους να ζητούν πέντε! Αρα, δεν αποκλείεται η πρόταση του Παναθηναϊκού να μην έφτασε ποτέ στο ποσό που αρχικά είχε γνωστοποιηθεί."


Σίγουρα κάποιοι μας δουλεύουν.

Zouk, πέρισυ, που οι περισσότεροι εδώ "μέσα" πανηγυρίζατε είχα "βγει" και είχα πει (πέρα του ότι είσαστε για τα πανηγύρια) (τα γραπτά μένουν όπως ξέρεις) πως πήραμε παικτάκια και δε θα κάνουμε τίποτα και κάποιοι "ευγενικοί" από εσάς είπατε κάτι για τη μαμά μου και κάποιοι άλλοι επίσης ευγενικοί για τον μπαμπά μου (δε το κάνω θέμα ας μείνουμε στην ουσία).

Ακόμα και τον παικταρά λαμπάδα να σου πάρουν η ουσία είναι ότι έχεις ήδη μία ουσιαστική αλλά και επικοινωνιακή ήττα και επίσης να σου θυμίσω ότι ο ΠΑΟ θέλει παικταράδες στις θέσεις:

Τερματοφύλακα
Δεξί Μπακ
Αναπληρωματικό Αριστερό Μπακ
ΔΥΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ (Ο Καντέ αναπληρωματικός)
ΔΥΟ ΑΚΡΑΙΟΥΣ
ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΑΜΑΤΟ
ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

8 παίκτες και θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να κρατήσεις Σιμάο/Μάτος και να αγοράσεις Σειταρίδη/Κατσουράνη.

Εσύ πήγαινε στο γήπεδο έτσι και αλλιώς ευκαιρία είναι να γνωριστείς με τους διπλανούς σου.

;-)

Υ.Γ. Κατερίνα (κάτσε να μας φανείς και χρήσιμη) θέλω να πάρω ένα καλό αντιηλιακό, να πάω HONDOS? Ποιό μου προτείνεις? Α θέλει και ο Τουρτούρας ένα.... :-)

Ανώνυμος είπε...

Engelaar kiest voor PSV?παει πολυ για να ναι αληθεια.ντου και ξυλο αν ισχυει.εκτος και αν ερθει κατσουρ.

Ξανθιώτης είπε...

Πανάθα και greg σωστά τα λέτε!...

zouk είπε...

Τους διπλανους μου τους ξερω και ειμαστε γυρω στα εντεκα ατομα που θα ανανεωσουμε.Αν νομιζεις πως ολοι την εχουν δει αποχη κανεις λαθος.Τα παιδια ειναι φιλοι που παμε μαζι τα τελευταια 3 χρονια.Δεν ειναι κολλητοι μου να με ακολουθησουν.Οι κολλητοι μου δυστηχως ειναι Γαβροι.

Περσι εκανες ενα βημα.Ξαναεκανες μια πορεια στην Ευρωπη με τα παιχτακια ποπυ πηραμε.Φετος θα ειμαστε πολυ καλυτεροι.Αυτο πιστευω.

Πιο πανω μου γραφεις αυτα που λενε οι δημοσιογραφοι.Εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι ο γαβρος πηρε αυτους τους παιχτες.Περιμενω να παρω αντιστοιχους η καλυτερους για αυτες τις θεσεις.Δεν συζηταω καν για την 8-9αδα που εγραψες.Αμα αλλαξω ολοι την ομαδα,καληνυχτα.

Σειταριση ουτε για πλακα,δεν θελω αντιεπαγγελματιες παιχτες στην ομαδα.Ο γιουρκας δεν ειναι αυτος που ηταν παλια.Τον Κατσουρανη τον ηθελα αλλα αφου πηραμε τον Ενχελααρ ειμαι καλυμενος.Ειναι πιο επιθετικος παιχτης και αυτο ηθελε ο προπονητης.Μου αρκει.
Σιμαο-ματος καποιος θα φυγει.Ειναι κριμα να μην παιζει καποιος απο τους 2.

Αρχιζω να βαριεμαι παντως.Νιωθω οτι δεν εχει νοημα να μιλαω τωρα.
Θα μιλησω μετα τις μεταγραφες ειτε θετικα ειτε κραζοντας.

Καλο βραδυ

gREG είπε...

Aδέλφια τα ανέκδοτα έχασαν καιμ τον Ενχελαρ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εκείνον που μας τον είχαν πλασάρει σαν τη πανάκεια!!!!!!!!!!!!!

Ε ρε μαλακία που έχει καταλάβει την ομάδα.

Η μήπως ΚΑΚΟΗΘΙΑ;;;;;;;

ΆΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΌΛΟΙ ΣΑς ΆΣΧΕΤΟΙ ΗΛΊΘΙΟΙ ΈΜΠΟΡΟΙ ΟΝΕΙΡΩΝ, ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

pensierix είπε...

"Ξαναρωτάω λοιπόν και δεν ψάχνω για μεμψιμοιρίες Ζουκ και Πενσιερίξ, ψάχνω για απλές και σταράτες αλήθειες, ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ;;;;;;;;;;"

Και ξανααπαντάω. Δε νομίζω ότι υπάρχει νοήμων φίλαθλος, οπαδός του ΠΑΟ που να είναι ευχαριστημένος ή να μην είναι ανήσυχος με τη πορεία των μεταγραφών. Κι εγώ, διαθέτοντας τη στοιχειώδη λογική βλέπω ότι τα πράγματα μόνο καλά δεν εξελίσσονται. Οχι γιατί χάθηκε ο Μέλμπεργκ. (Θα τον ήθελα στην ομάδα αλλά δεν είναι και ο Μπαρέζι που παρουσιάζουν. Ηθελα να ρωτήσω όλους αυτούς που τον βάφτισαν παικταρά, σε πόσους αγώνες τον έχουν παρακολουθήσει κι εχουν άποψη για τον παίκτη.) Ανησυχώ διότι δεν βλέπω ένα ξεκάθαρο σχέδιο. Μπορεί και να υπάρχει φυσικά, και δεν είναι υποχρεωμενος κανένας στη ΠΑΕ να το ανακοινώσει. Αν βάλουμε και το βλακώδες κόλλημα ότι με την έναρξη της προετοιμασίας πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές (μόνο στον ΠΑΟ ακουγονται τέτοιες ανοησίες, λες και στην Ευρώπη τον Αύγουστο δεν γίνονται μεταγραφές), έχει δέσει το γλυκό. Από την ανησυχία, τα ερωτηματικά αν θέλεις, να περάσω όμως στο κράξιμο όταν το ημερολόγιο γραφει 20 Ιουνίου, για μένα είναι υπερβολικό. Αν κάποιοι θέλουν να ζουν με την ψευδαίσθηση ότι κράζοντας θα πιέσουν τη ΠΑΕ να πάρει παικταράδες, και αν αποκτηθεί ένας παικταράς αυτό θα έχει γίνει επειδή έπεσε κράξιμο, είναι δικαίωμά τους. Εγώ θα κρίνω (στο μέτρο του δυνατού , διότι ούτε γνώστης της αγοράς είμαι, ούτε στο μυαλό του Τεν Κάτε είμαι όπως αλαζονικά όλοι οι ΑΡΔ την έχουν δει) στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Τότε θα δούμε τη ψάρια έπιασαν όλοι εκει μέσα, οι οποίοι και θα κριθούν με βάση τα αποτελέσματα. Δεν μπορώ να κρίνω μια διαδικασία η οποία είναι στην αρχή της με τη λογική ότι ξέρω που θα καταλήξει, δίοτι κληρονομικό χάρισμα δεν διαθέτω. Πλέον οι δικαιολογίες τελειώνουν για όλους. Ο προπονητής συμμετέχει στο σχεδιασμό με τον Αντωνίου, και ό,τι δούμε θα είναι αποκλειστική ευθύνη των Πατέρα, Αντωνίου, Τεν Κάτε...

Πανάθας είπε...

Zouk δεν προσπαθώ να σε πείσω να μην πας γήπεδο. Στο λέω για να σε αποδεσμεύσω από τη ρήση: "εγώ θα πάω, εγώ θα πάω, εγώ θα πάω, να σκάσεις".

Το ξέρω ότι θα πας. Δικαίωμα σου. Απλά είναι και δικαίωμα μου να χαρακτηρίσω αυτή την ενέργεια και παρόλη την αγένεια μου επιχειρηματολόγησα κιόλας (φαντάσου, ενώ θα έπρεπε το "πρώτο" να'ναι αρκετό!!!!!).

Και επιπλέον έθεσα έμμεσα ένα θέμα προς προβληματισμό.

Μήπως τελικά κάνεις κακό που πας γήπεδο? Μήπως δύο ώρες ευχάριστες δικές σου (καλά λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα....γιατί παρακολουθώντας ΠΑΟ είναι επιστημονκά αποδεδειγμένο ότι "σκοτώνεις" βιολογικά τα κύτταρα σου) είναι μείον ώρες ζωής από την ομάδα μας. Γιατί? Μα γιατί δεν αφήνεις να δρομολογηθούν εξελίξεις και επιπλέον δεν νιώθουν πίεση οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ (κοινώς Εβραίοι).

Αλήθεια την περισυνή χρονιά την κρίνεις πετυχημένη? Γιατί σου θυμίζω πως ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ και το χειρότερο πως τους εγχώριους τίτλους τους πήρε (για άλλη μια φορά) η ομάδα που δεν προσπαθείς να της σταθείς εμπόδιο στις καλοκαιρινές μεταγραφές (εκτός από τη δική σου ενίσχυση στις θέσεις που "πονάς"). Αυτόν τον ΠΑΟ ονειρεύεσαι? Και τι κάνουμε που για μένα εσύ στέκεσαι εμπόδιο στον ΠΑΟ που ονειρεύομαι εγώ και ΧΙΛΙΑΔΕΣ άλλοι φίλοι του ΠΑΟ που δε διαβάζουμε DERBY και άλλες επικοινωνιακές φυλλάδες του ΠΑΟ και δεν "τρώμε αμάσσητα" ότι μας πασάρουν?

Φαντάζομαι δηλαδή πως με ένα πρωταθληματάκι θα "σκίζεις κωλαράκια" έτσι? (στο είπα βρε Κατερινάρα.....α και θέλω και τη γνώμη σου για μια κρέμα προσώπου.....κοκκινίζει το μάγουλο μου εύκολα από τις "σφαλιάρες").

Για Σειταρίδη-Κατσουράνη κάνεις ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. "Εμπολιάζοντας" την ομάδα με Έλληνες παίκτες ισχυροποιείς την ομάδα αλλά και αυξάνεις την πιθανότητα να πάρεις κανένα πρωταθληματάκι γιατί έχουν το "ειδικό" βάρος που απαιτείται. Γνωρίζουν τι σημαινει ήττα από τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, ήττα εντός έδρας από μικρές ομάδες και γενικά δημιουργούν μια καλώς εννούμενη κλίκα παίρνοντας την ομάδα στα πόδια τους όταν ο εκάστοτε προπονητής κοιμάται (έχεις δει πως ο Διαμαντίδης μαζεύει πολλές φορές τους συμπαίκτες του και ΚΥΡΙΩΣ τους Έλληνες και τους δίνει οδηγίες?).

Βρε μπαγάσα είσαι συντηρητικούλης έτσι? ΝΔ ε? Κρίμα ειλικρινά γιατί είσαι και νέο παιδί. Έχεις μπει στο φέρετρο και απλά περιμένεις τον τελευταίο να κλείσει την κάσα. :-))

Greg ναι το διάβασα και εγώ. Αν ισχύει, τα διαρκείας πέρα του Zouk και της παρέας του θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο (sic!!!!).

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ........

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Pensierix έγραψες βρε μπαγάσα όλο αυτό το κατεβατό μόνο και μόνο για να επαναλάβεις κάτι που λέει άλλος ένας looser των Ελληνικών γηπέδων (αλλά σε άλλο άθλημα). Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.

Διακρίνω λοιπόν στο κείμενο σου τα εξής:

1.ΥΠΟΜΟΝΗ

2.ΥΠΟΜΟΝΗ

3.ΥΠΟΜΟΝΗ

4.ΥΠΟΜΟΝΗ

5.Υ.....Η

και τέλος............







SUPISEEEEEEEEEE

6.ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!

Τι θα γίνει όμως που μας εξαντλήθηκε?

dimitriskmc είπε...

Καλησπέρα σε όλο τους συμμετέχοντες του μπλογκ.
Θα ήθελα να γίνω football manager του Παναθηναϊκού και στέλνω σε διάφορα sites το CV μου μπας και δω άσπρη μέρα.
Έχω παίξει football και championship manager γύρρω στις 550 ώρες.Ξέρω όλα τα ονόματα των παιχτών στην Ν. Αμερική και κυρίως των ανερχόμενων ταλέντων(Ροντρίγκο Σόουζα,Σαντ κλπ).Ήμουν παίκτης του Παναθηναϊκού στο be a legend του Pro Evolution Soccer 2009.Έχω κάνει και κάποιες guest εμφανίσεις στο τηλεφώς ενώ έχω δει και τον πουρουπουπου στο δρόμο.Είδωλο μου είναι ο Κώστας Αντωνίου αλλά πιστεύω πως μπορώ να τον αντικαταστήσω επάξια.Θα ήθελα ακόμα να σημειώσω ότι έχω κονέ με τον γκόμενο της ξαδέρφης του Ολιβέιρα και έτσι πιστεύω ότι μπορώ να τον πείσω αρκετά εύκολα να έρθει στον Σύλλογο μας.

Ξανθιώτης είπε...

Δημήτρη, καλά είναι όλα αυτά, και κανείς δεν έχει αμφιβολία ότι ξέρεις πιο πολλά πράγματα από τον Αντωνίου που θυμάται μόνο τον Κρουζ και κάτι άλλους συνομήλικούς του από την εποχή που έπαιζε μπάλα ο ίδιος.

Δυστυχώς όμως απορρίπτεσαι επειδή:

1. Δεν είπες ούτε ένα καλό λόγο, ούτε ένα ευχαριστώ στην μεγάλη οικογένεια!

2. Δεν μας λες ότι μπορείς να κάνεις μεταγραφές με το μισό ποσό απ' ότι προσφέρουν άλλες ομάδες και το μισό μισθό στο παίκτη.

Οπότε τι να σε κάνουμε;

Ξανθιώτης είπε...

Καλό! :-)))

http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/242636.html

Πανάθας είπε...

Δημήτρη "καλό". ;-)

Ας κάνουμε μια ψύχραιμη αποτίμηση των πραγμάτων (όσο μπορούμε) και πριν σπάσουμε στο ξύλο τον Αντωνίου (τον οποίο προσωπικά θεωρώ εξιλαστήριο θύμα) ή κάψουμε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ να δούμε πως έχει η κατάσταση:

1.Aντωνίου.

Δεν "κάνει" για τον ΠΑΟ αναμφισβήτητα αλλά από την άλλη για να είμαι δίκαιος ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ. Στο μόνο που φταίει είναι που δε σηκώνεται να φύγει όσο είναι νωρίς για να μη φάει το ξύλο μόνος αυτός (γιατί θα το φάει). Άνθρωπος του Βαρδινογιάννη έχει σαφές εντολές να μη ξοδέψει πολλά και αυτό πράττει παρά τα θρυλούμενα.


2.Βαρδινογιάννης.

Η κύρια αιτία για μένα κωλοσυεργίας των μεταγραφών. Έχει θέσει οικονομικο πλαφόν και σαφή και ρητή εντολή στον Κωστάκη να ΜΗ ΞΟΔΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ. Ελέγχει διοικητικά την ομάδα (ελέω πλειοψηφικού πακέτου και οι ευθύνες που του αναλογούν δεν είναι ανάλογες του μετοχικού ποσοστού του αλλά της διοικητικής πλειοψηφίας την οποία και ελέγχει). "Δικός" του είναι ο Αντωνίου, γνωστός τσιγκούνης είναι ο ίδιος, οπότε όσο έχει αυτός την ομάδα μην περιμένετε ακριβές μεταγραφές και γενικότερα να αλλάξει κάτι πέρα από πρόσωπα εκτός από τον ίδιο δυστυχώς.

3.Βγενόπουλος.

Ο μόνος που θα μπορούσε να αλλάξει το ρου της ιστορίας της ομάδας. αλλά δε μπορεί ελέω Βαρδινογιάννη. Ο μόνος που καθημερινά διατυμπανίζει "ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΓΡΤΑΦΕΣ", "ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ" αλλά δεν του "περνάει" για αυτό και αποσύρθηκε.

4.Γιαννκόπουλος.

Μυστήρια περίπτωση. Έχει συνταχθεί με τον Τζίγγερ και απογοήτευσε ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ (με εμένα πρώτο πρώτο) και αν συνεχίζει σε αυτό το βαθμό τον θέλω πίσω στο Μπάσκετ και μόνο. Η ΠΡΑΣΙΝΗ έχει καταντήσει το παλιό DERBY. Η δε δήλωση περί υπομονής θύμισε Γιαννάκη, Pensierix, Zouk και ουσιαστικά μας έκλεισε το ματάκι με στυλ: "από το 1990 είχα την ομάδα, το 1996 πήρα τον πρώτο μου τίτλο". Συγνώμη αλλά δε θα πάρω γιατί έχω άλλα 12 χρόνια στο περίμενε. ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΜΑΛΑΚΑ.

5.Πατέρας.

Προσπαθεί πιο πολύ να παίξει ρόλο διαμεσολαβητή για να μη δαγκώσει ο ένας μέτοχος το αυτί του άλλου παρά να προχωρήσει θέματα της ομάδας. Καμμένο χαρτί

6.Τεν Κάτε

Ολλανδός ΒΟΗΘΟΣ προπονητή που παίρνει τα τελευταία του ένσημα στον ΠΑΟ. Μεγάλος κωλοτούμπας (δήλωση για Μέλμπεργκ), υπεύθυνος για το κακό κλίμα στα αποδυτήρια, "ανακωτοσούρας" της ενδεκάδας με συνέπεια η ομάδα να μην έχει αποκτήσει πέρα από σταθερό σχήμα και ταυτότητα, πολύ καλός θεωρητικός και γνώστης της τακτικής και του Ευρωπαικού Ποδοσφαίρου γενικότερα, ιδανικός ως Β' προπονητής ή υπεύθυνος ακαδημιών. Καμμένο χαρτί για μένα, είμαι δε σίγουρος ότι αν το πράγμα "στραβώσει" και φέτος, θα είναι από τους πρώτους που θα φύγουν (μαζί με τον Κωστάκη - και τους δυο τους θεωρώ εξιλαστήρια θύματα, υπάλληλοι είναι οι άνθρωποι και αυτό είναι δεσμευτικό και τις δυνατότητες τους αλλά και για τις φιλοδοξίες τους).

Και μέσα σε όλα αυτά, έχουν "απέναντι" τους την ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΟΣ.

ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ.Β "Παίζε" μόνος του και τους κάνει πλάκα.

Αυτή είναι η διαμορφωμένη κατάσταση για μένα.

Υ.Γ.Άκουσα στο ράδιο ότι ο Ένχελααρ έκλεισε τελικά στην PSV. :-(

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Έλα δε θέλω απογοητεύσεις.

Αυτό βιώνουμε στον ΠΑΟ εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

ΥΠΟΜΟΝΗ.

Κάποια στιγμή θα φύγει ο καρκίνος και θα φτιάξουμε ομάδα.

ΠΩΣ?

Θα τον διώξουν αυτοί που σκέφτονται.

Οι υπόλοιποι απλά θα περιμένουν.

Βρήκα ανάρτηση Zouk και Pensierix λίγο πριν την επανάσταση του '21 σε blog της εποχής:

Zouk: "Θα γίνει επανάσταση? ΓΙΑΤΙ? Μια χαρά περνάμε. ΟΙ Τούρκοι είναι φίλοι μας. Ασε που και εγώ και οι φίλοι μου έχουμε κλείσει εισιτήρια για το καπνιστήριο της περιοχής και είμαστε μια χαρά βολεμένοι"

Pensierix: "Ναι ρε τους μαλάκες. Όλο γκρίνια είναι. Ας περιμένουμε άλλα 400 χρόνια και μετά θα τους κρίνουμε τους ανθρώπους"

Greg είπε...

Όχι φίλε ΠΑΝΑΘΑ. Ο Αντωνίου ΦΤΑΙΕΙ. Εάν όντως το παρασκήνιο του ραλίστα μπλοκάρει για οικονομικούς λόγους τις όποιες κινήσεις, βγαίνεις το καταγγέλλεις ΔΗΜΟΣΙΑ και παραιτείσαι.

Έτσι διαφυλλάσσεις την αξιοπρέπειά σου και παραμένεις κεφάλαιο για τις μελλοντικές εξελίξεις. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό το σημερινό σκυλολόι αγυρτών που διαφεντευει τον ΠΑΟ -Πατέρας και Αντωνίου (με παρασκήνιο ραλίστα) απλά εκτελούν εντολές συγκράτησης της δυναμικής της ομάδας για να υπερισχύει ο Κρόκους.

Και πιστεύω ότι αυτή είναι η μοναδική αιτία της αποστασιοποίησης του Βγενό.

Πιστεύω ότι μεσοπρόθεσμα θα επανεφμανισθεί ο Βγενό και με μιά επιθετική κίνηση θα ανατρέψει ουσιαστικά τις ισοροπίες αναλαμβάνοντας οριστικά και ολοκληρωτικά τον ΠΑΟ μας.

Έτσι πιστεύω ή τουλάχιστον ελπίζω. Μέχρι τότε δεν αξίζει να ασχολούμαστε καν με αυτούς τους αγύρτες εμποράκους ονείρων, Μπάσκετ και΄μόνον μπάσκετ.

ΤΕΛΟΣ.

Πανάθας είπε...

Πάντως του Ρότσα του κάνουν μεγάλη πλάκα δε γίνεται αλλιώς.

Πέρισυ τον είχαν στείλει στην Αργεντινή και πήραμε Βραζιλιάνους (της πλάκας). Φέτος πάλι στην ίδια χώρα και κοιτάμε από Ευρώπη μεριά (παίκτες της πλάκας too).

Τουλάχιστον υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής, οφείλω να τους το αναγνωρίσω. :-))

Πανάθας είπε...

Βρε συ Greg ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.

ΦΤΑΙΕΙ έγραψα γιατί δε σηκώνεται και φεύγει.

Δεν του επιρρίπτω ευθύνες για τις απώλειες παικτών αυτό εννοούσα αν κατάλαβες.

Μη στεναχωριέσαι ρε συ.

"Το μοναστήρι να'ναι καλά" (εντωμεταξύ - το έχω ξαναγράψει - το μοναστήρι το έχουν κάψει, τους καλόγερους τους έχουν κρεμάσει και έχουν βιάσει τις καλόγριες).

"Οι ομάδες χτίζονται, δεν αγοράζονται" (φαντάζομαι ότι ο πανμέγιστος αυτός ΜΑΛΑΚΑΣ όταν θέλει νέο αυτοκίνητο δεν πάει να αγοράσει ότι καλύτερο και ασφαλέστερο, αλλά αγοράζει υλικά και το φτιάχνει μόνος του.

Ξανθιώτης είπε...

Ας είμαστε ρεαλιστές.

Εσείς όταν ο εργοδότης σας κάνει σαχλαμάρες βγαίνετε να το πείτε δημόσια και παραιτήστε;;;

Κανένας δεν το κάνει αυτό, σε κανένα μέρος του κόσμου και σε καμιά δουλειά! Αλλιώς μένει άνεργος. Για πάντα.

Θα ήταν τελείως ανόητος ο Αντωνίου αν κακολογούσε τον Βαρδινογιάννη και υπέβαλε παραίτηση. Άλλωστε τι θα έβγαινε; Όσοι είναι τυφλοί πάλι θα τα ρίχνανε στον Αντωνίου και θα λέγανε ότι με τέτοιο άχρηστο λογικό είναι ότι αποτυγχάνουμε στις μεταγραφές. Όσοι βλέπουν, καταλαβαίνουν τι συμβαίνει τόσα χρόνια, δεν χρειάζεται να τα πει κανένας Αντωνίου. Πρόπερσι γιατί δεν πήραμε παικταράδες; Δεν υπήρχε τότε κανένας Αντωνίου.

Πανάθας είπε...

Συμφωνώ Ξανθιώτη. Απλά υπάρχει και η αξιοπρέπεια. Δεν τη διαθέτει οπότε πάμε παρακάτω.

Ελπίζει και αυτός.

Σου λέει και "αν μου κάτσει"?

Αν δε συμβεί αυτό γνωρίζει ότι θα φάει ξύλο (το πρώτο ή το τελευταίο εξιλαστήριο θύμα είναι?....εδώ κάποτε έβριζαν τον Ζάετς και στην απέναντι κερδίδα γελούσε ο υιός μαλάκας).

Δε φταίνε, οι παίκτες (τόσο μπάλα ξέρουν, τόσο παίζουν), δε φταίνε οι μάνατζερ (τόσα λεφτά έχουν, αυτούς τους παίκτες μπορούν να πάρουν), δε φταίει ο προπονητής (άμα είσαι βοηθός, μαλακίες θα κάνεις), φταίει η διοίκηση και αυτοί που τους ανέχονται.

ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ. Οι φίλαθλοι.

Έχουμε δύναμη?

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.

Το άλλοθι μας είναι ότι έχουμε άλλα σοβαρότερα θέματα στην πράξη να αντιμετωπίσουμε (όταν δεν έχεις να πληρώσεις το ενοίκιο σου, τα δίδακτρα των παιδιών σου κλπ δε σε πολυνοιάξει αν ο ΠΑΟ αντί του Ροναλντίνο αγοράσει τον νέο Ροναλντίνιο, τον Παπσταυρακάκη πχ). Έχουμε και εμείς τα δίκια μας.

Ε κάπου βολεύονται και οι άλλοι και σου λένε βγάλαμε πέρισυ 25 μύρια από το Τσου Λου. Θα χαλάσουμε 10 και τα υπόλοιπα στην τσέπη μας. Θα τους πούμε ότι για έναν παίκτη που κάνει πχ 2 μύρια εμείς τον πήραμε 10, θα ξεπλύνουμε και λίγο χρήμα, θα είμαστε και γνωστοί για τις επιχειρήσεις μας και μια χαρά.

Μιζέρια? Ε ναι.

Υπάρχει λύση?

Ναι υπάρχει.

Ας ξεκινήσουμε πρώτα από έναν καθρέπτη. Ας τον βάλουμε απέναντι μας και ας αρχίσουμε πρώτα τις μούτζες. Μετά ας κάτσουμε και να αναρρωτηθούμε - ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ - αν μας αρέσει αυτή η κατάσταση και αν θέλουμε να την αλλάξουμε. Στον προβηματισμό αυτόν να προσθέσουμε και ένα εξωγενή παράγοντα. Τους ΑΡΔ που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τον προσανατολισμό μας και να μας ξεγελάσουν με ωραία λόγια.

Για αυτό ελπίζω και πιστεύω στη δυναμη των blogs.

Για αυτό τα "χώνω" και στον square (και στη gatti παλιότερα) που ενώ είναι αστέρια μου έρχεται να πεθάνω από την ανία όταν διαβάζω συντηρητικά πράγματα* που ούτε ο Κράξι θα έγραφε (και ενώ έχω καταλάβει ότι είναι στην "απέναντι" πλευρά).

*η gatti εδώ και ένα μεγάλο διάστημα το "πάει" πολύ καλά. Ασκεί ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ αντιπολίτευση (μπορεί να μην γράφω αλλά τη διαβάζω ανελλιπώς). Απλά δεν έχει ξεπεράσει ένα εγωκεντρικό τρόπο γραφής και δεν είναι έτοιμη ακόμη να δεχθεί αυστηρή αλλά καλόπιστη κριτική και σε αυτό ίσως να παίζει ρόλο το γεγονός ότι είναι κοριτσάκι και στα κοριτσάκια αρέσουν τα κομπλιμέντα. ;-)

Πανάθας είπε...

Σας το αφιερώνω:

http://www.youtube.com/watch?v=BUqTpjbEFds

Πανάθας είπε...

Δεν πρόλαβε να "στεγνώσει" το μελάνι και το διέπραξες το ατόπημα μικρή μου χορεύτρια. Σήμερα έκανες πολλά βήμματα πίσω. Μας έβαλες σε μια χρονομηχανή και μας πήγες στα χρόνια του Βαρδινογιάννη και της DERBY. Άντε και στην ΠΡΑΣΙΝΗ.

Άμα γράφεις κάτι και βγαίνει ένας εκ των:

Μιχάλη, Zouk, Pensierix και λέει:

"ΣΥΜΦΩΝΩ"

Να ανησυχείς.

Και ψιτ.

Δεν είναι στραβός ο γιαλός.

;-)

pensierix είπε...

Χαίρομαι, πάντως, που με διαβάζεις και αλλού. Είναι κι αυτή μια ικανοποίηση...Αν περιμένεις να σηκώσω το γάντι, ατύχησες...Κάτι μου λέει ότι το ίδιο θα πράξει και η "μικρή χορεύτρια" που θέλει κομπλιμέντα...

Greg είπε...

Ναι Ξανθιώτη, εάν θέλω να έχω μέλλον στη καρριέρα μου αυτό έκανα και κάνω πάντα. Εάν δε με κάλυπταν οι συνθήκες εργασίας αποχωρούσα για να έχω στο βιογραφικό μου να δείχνω επιτυχίες και όχι μαλακίες.

Μετά από αυτή τη δουλειά ο Αντωνίου τι δουλεια θα κάνει;;; ϊσως γίνει κηπουρός στη θέση του Αντωνάκη, γιατί, εγώ τουλάχιστον, δεν θα τον προσελάμβανα στον ιδιωτικό τομέα ούτε για νυχτοφύλακα χωματερής. Βέβαια μπορεί να γίνει και βουλευτής κυβερνητικολυ κόμματος, εξάλλου τα προσόντα τα έχει.

Ανηθικότητα ή ηλιθιότητα άρα ΤΕΛΕΙΟΣ και το σημαντικότερο δεν εκθέτει τον αρχηγό ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ.

Συνεπώς είτε είναι παντελώς ανίκανος είτε παντελώς ανήθικος, άρα δεν κάνει για τίποτε μα ΤΙΠΟΤΕ ουσιαστικό και παραγωγικό.

Εάν και εσύ λειτουργήσεις σαν τον Αντωνίου, λυπάμαι αλλά ......

squarelogic είπε...

Πανάθα,
ο Square έχει αφιερώσει τα τελευταία 3 χρόνια-εντελώς αφιλοκερδώς-πάρα πολλές δυσεύρετες ώρες προσπαθώντας να κάνει τη φωνή της Λογικής για τη νεανική του αγάπη.Για την ακρίβεια μπήκε στον κόσμο των blogs από αγανάκτηση για τα τεκταινόμενα και..κόλλησε.Δυστυχώς,είτε δεν διαβάζουν το (κάποτε)εκλεκτό μας μπλογκ,είτε δεν ακούνε...
Απο κει και πέρα,αυτό που μπορώ να κάνω είναι όπως η προτροπή μου σε αυτήν την ανάρτηση πέρα απ την προσωπική μου στάση.
Δυστυχώς μιλάμε για ανίκανους.
Συμφωνώ με τον Greg,μόνο που δεν νομίζω οτι Αντωνίου και Πατέρας είναι κακόβουλοι."Λιγοι" ναι,άπειροι ναι,ανίκανοι,μάλλον...
Όμως,προσωπικά στη θέση του Αντωνίου,και έχοντας μια επαγγελματ.υπόσταση πίσω μου,αν ο Τζίγγερ στεκόταν παρασκηνιακά τροχοπέδη στο σχέδιο θα παραιτούμουν αφήνοντας τουλάχιστον σαφείς αιχμές για τους λόγους...
Κάποια στιγμή τα πράγματα θ'αλλάξουν και θάθελα να μην έχω "καεί" σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ανώνυμος είπε...

"Υ.Γ. Κατερίνα (κάτσε να μας φανείς και χρήσιμη) θέλω να πάρω ένα καλό αντιηλιακό, να πάω HONDOS? Ποιό μου προτείνεις? Α θέλει και ο Τουρτούρας ένα.... :-)"

ΠΑΝΑΘΑ (και Κατερίνα),

φοβάμαι ότι δεν με παρακολουθείς: το αντιηλιακό το έχω πια ξεπεράσει!

Και την ομπρέλα την πέταξα!

Όπως είπα, έχω μόνιμα το κεφάλι μου μέσα σε ΠΑΓΟΘΗΚΗ.

Πίστεψέ με, είναι πολύ δροσερά, δεν ακούγεται τίποτα από τον έξω κόσμο και το κυριότερο: σιγά-σιγά μουδιάζουν τα εγκεφαλικά σου κύταρα και περνάς σε φάση Ζεν!

Να, για παράδειγμα, έρχεται και σού λέει κάποιος: "Ο ΕΝΧΕΛΑΑΡ μάς έκλασε" ...

... και δεν τα παίρνεις στο κρανίο, γιατί κρανίο δεν υπάρχει πιά!

:-)))

ΤΗΝ ΠΑΓΟΘΗΚΗ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!

Κάθησαν λέει κι έστησαν φοβερό σύστημα σκάουτινγκ και μεταγραφικό πλάνο, και βρήκαν τον ΚΡΟΥΖ, τον ΜΠΟΜΠΟ και τον ΟΛΙΒΕΙΡΑ - δηλαδή παίχτες που είναι αδύνατον να τους σκεφτεί κανείς, διαμάντια χωμένα στην άμμο ...

ΤΗΝ ΠΑΓΟΘΗΚΗ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!

Υ.Γ. προς Greg: συγγνώμη αλλά εγώ δεν είμαι Βάζελος.

Greg είπε...

Εντάξει Τζόννι, τότε μάλλον θα είσαι στο μπλογκ με γνώμονα το ενδιαφέρον σου για το Μεξικάνικο κινηματογράφο. Και εγώ από αυτό ξεκίνησα, αλλά στη πορεία έγινα βάζελος.

Squarelogic, η απειρία θα μπορούσε να καταλογισθεί σαν άλλοθι τον πρώτο χρόνο, άντε και τον Ιανουάριο. Αλλά μέχρι εκεί. Στη συνέχεια το Δ.Σ. έχει το καθήκον να ελέγξει τις ενέργειες τις κινήσεις και τις παραλείψεις και εάν συνεχίζεται η αστοχία να προχωρήσει σε απολύσεις.

Στο κάτω κάτω τι είναι ο ΠΑΟ σχολή μάνατζερς;;;;

Σε ποιά από τις επιχειρήσεις των κυρίων πολυμετοχικών θα δινόταν πίστωση χρόνου σε ένα μάνατζερ να συνεχίζει να κάνει πειραματισμούς και να έχει να επιδείξει συνεχείς και αλληλένδετες αποτυχίες;;; Χωρίς καμία απολύτως ενδιάμεση επιτυχία, εκτός εάν θεωρηθεί σαν επιτυχία ο Καντέ ή ο δανεισμός του Τζιόλλη!

Ο δε κύριος Πατέρας, με ύφος του πρωταγωνιστή του παλιού κάδρου "ο πωλών τοις μετρητοίς" είναι απλά και μόνον μιά περαστική φουτουριστική φιγούρα, όπως ήταν και στον Εθνικό. Τι επιτυχία του αναγνωρίζετε; Απλά όπως πιστεύω θα εκληρώσει τον ρόλο για τον οποίο, κατά τα φαινόμενα, ενεργοποιήθηκε και στη συνέχεια θα αποχωρήσει έχιοντας κερδίσει τα λεπτά της αναγνωρισιμότητας που του αναλογούν σε αυτή τη ζωή.

Και όταν λένε "υπομονή", έχουν συνειδητοποιήσει ότισε 35 ημέρες παίζουν τον πρώτο γύρο του Τσ.Λ.;;;; Και ότι με τη περσυνή ομάδα ούτε την Χιμπέρνιαν Μάλτας δεν αποκλείουμε;;;

Δεν έχουν παραδειγματοσθεί από τον θρήνο και τον αποκλειμό του πέρσυ:::: Ή θέλουν με τον φετινό επικείμενο αποκλεισμό μας να τον αποζημιώσουν για τις περσινές του απώλειες::::::

Αυτά ως υποθέσεις εργασιας και μόνον.

Πανάθας είπε...

Pensierix αν νομίζεις ότι γράφω ότι γράφω για να "σηκώσεις" το γάντι "αγρόν αγόραζες". Δεν επιθυμώ κάτι τέτοιο από κανένα. Δεν υπάρχει κακή διάθεση ιδίως όταν σατυρίζω καταστάσεις. Μου αρέσει όμως όταν έσονται δύο εις σάρκαν μία (άντε μποαγασάκο, όλο εκπληξούλες μου είσαι).

Φυσικά και σε "διαβάζω". Όλους σας "παρακολουθώ". Απλά επέτρεψε μου να σου πω, επειδή μοιάζεις με κυβερνητικό εκπρόσωπο που "τρέχει" για να καλύψει τις μαλακίες των άλλων, ότι............αυτός πληρώνεται. Το ξέρεις το ανέκδοτο με την τελευταία Πόντια Πουτάνα ε? (νά'τα μας πάλι βρε Κατερίνα........δε μπορώ, δε μπορώ.......είναι σαν φας φασολάδα και να φοβάσαι να βήξεις). :-))

Εγώ πάντως παιδιά επιμένω ότι το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο Αντωνίου, ούτε ο Πατέρας αλλά αυτός που ουσιαστικά κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ. Του Αντωνίου του έχουν δώσει ένα συγκεκριμένο ποσό να αγοράσει δέκα παίκτες. Φυσικά και θα ψωνίσει από το πανέρι. Αυτό ξεκαθαρίστηκε όταν έφυγε ο Βγενόπουλος. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΕ. ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. Το είχε δηλώσει ξεκάθαρα.

Square το έχω καταλάβει αυτό που λες και το πιστεύω (περί ενασχόλησης σου κλπ κλπ).

Greg, ο Τζόνυ με άλλη "έννοια" εκστόμισε το ιστορικό "δεν είμαι βάζελος". Εγώ - επειδή είμαι και λίγο αντιδραστικό στοιχείο - από τότε που το πρωτοείπε ο Γκότζος, όλο βάζελος - έτσι για σπάσιμο - λέω ότι είμαι.

Τζόνυ η σειρά σου. :-))

Είσαι σε φάση ζεν ε? Να σου προτείνω αντί παγοθήκης reiki. Έχει φαγωθεί μια φίλη μου να μου κάνει και όλο τη ρωτάω: "πρέπει να πλύνω τον κώλο μου" [να Κατερίνα είδες? Α επ'ευκαιρίας να σε ρωτήσω? Από μαγείρεμα πως τα πας? Γιατί φεύγουν γυναίκα και παιδιά την άλλη εβδομάδα και λέω να δοκιμάσω μερικές συνταγές μόνος μου. Άμα ξέρεις να μεσολαβήσω στον Squarelogic (αν και είναι πολυμετοχικό το σχήμα και εδώ) να σου δώσω μία εβδομαδιαία στήλη μαγειρικής ειδικά για βάζελους. Ξέρεις μωρέ ελαφριά φαγητάκια γιατί έχουμε μια δυσκολία στη χώνεψη].

Περαστικά μας αδέλφια. Μόνο η καβλάντα μας έμεινε. Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ μας έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια αλλά δε λέμε να το καταλάβουμε.

Που θα πάει όμως? Κάποια στιγμή το ντέρμπυ ανατροπή - συντήρηση θα'ρθει 1 το γαμημένο.

Υ.Γ. Τη στάση των Γιαννακοπουλαίων μπορεί να μου την εξηγήσει κανείς?

Πανάθας είπε...

Ο Πατέρας δήλωσε: "Το μοναστήρι να'ναι καλά".

:-)))

guerilla greens είπε...

ΝΑ'ΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ. ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΤΟ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΕ Ε.Ο 17Ν ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 1981 ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (2 ΧΡΟΝΙΑ?) ΠΡΙΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΒΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ DERBY ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ.

Greg είπε...

Πανάθα, για τη πρωτότυπη ρήση του προέδρου (χαχαχχα) περί μοναστηριού, τώρα που το λες, δεν φέρνει λίγο προς Εφραιμ;;; Έχει αυτό το θεωρητικό ύφος ρπισκόπου που από τις πολλές αγαθοεργίες κοντεύει να σκάσει από τη μάσα.

Τώρα μπήκαν σε άλλο τριπάκι, Σισέ 9εκ, Μπομπό 7 εκ. Την ώρα που η Σταντάρ ζητά 6 εκ. για τον Γιοβάνοβιτς και δεν της τα δίναμε, όταν οι φυλλάδες μιλούσαν για προσφορά 8 εκ στην ομάδα και 2,8 στον παίκτη.

Για τους Γιαννακόπουλους πρέπει να υπάρχουν δύο εκδοχές.

Εκδοχή Α. Δεν μπορούν (οικονομικά εννοώ)να αναλάβουν την ΠΑΕ μαζί με το μπάσκετ και κατά συνέπεια τηρούν σιγή ιχθύος.

Εκδοχή Β. Έχουν συμπτήξει μέτωπο με ραλίστα εναντίον Βγενό με σκοπό να αναλάβουν τη ΠΑΕ όταν ο Εφραίμ του ΠΑΟ (εννοώ Πατέρας) ολοκληρώσει την καταστροφή, εμφανιζόμενοι ως σωτήρες και μοναδική λύση της επόμενης ημέρας.

Κατά τα άλλα από τους πολλούς βυα=ζαντινισμούς θα καταλήξουμε σαν τη Πόλη το 1453.

DenAnaneonoToDiarkeias είπε...

και μετά μας έφταιγε ο Τζίγκερ....Οι μόνες μεταγραφές που μπορούμε να κάνουμε είναι τύπου Μελίσση με 10 μύρια - και να λέμε και ευχαριστώ νομίζοντας ότι κλείσαμε και παιχταρά...

Άποψη μου είναι ότι όλα ξεκινάνε από τον Τεχνικό Δ/ντη. Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Αλλά και θέμα ικανότητας, διορατικότητας, κύρους και γνωριμιών στην Διεθνή αγορά...

Επίσης απαιτείται σκάουτινκγ. Που είναι τα ταλέντα και τα 'λαβράκια' από την Αργεντινή, την Πολωνία ή οπου αλλού??

Μην κοροιδευόμαστε. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ο σχεδιασμός της ομάδας γίνεται, εν μέσω αυλής, 'δημοσιογράφων' και μανατζαρέων β' διαλογής στο Da Capo όπου συχνάζει καθημερινά ο Πρόεδρος μας...

Ανώνυμος είπε...

Greg,

όχι για το μεξικάνικο σινεμά αλλά για τον ΛΙΚΒΙΝΤΑΡΙΣΜΟ μπήκα σε αυτό το μπλόγκι!

:-))

Πανάθα,

έχω ακούσει ότι το ρέικι είναι καλό, αλλά ο πάγος έχει σίγουρα πολύ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ αποτελέσματα - στη νέκρωση του εγκεφάλου πάντα.

Μόνο που ο πάγος συμβαίνει να λιώνει γρήγορα άμα έξω χτυπάει 38άρια και 40άρια, οπότε η σκέψη επανέρχεται ξαφνικά και τότε είναι πολύ οδυνηρή.

Ας πούμε:

Έπαθε λέει η ομαδάρα μας μεγάλη "επικοινωνιακή ήττα" που δεν πήρε τον 35χρονο Κρουζ και μάλιστα με όρους πασά στα Γιάννενα...

... ε, μακάρι, λέω, να έχει ΜΟΝΟ τέτοιες ήττες η Πανάθα μας! Τι ήττα ρε παιδιά; Που χάσαμε το γέρο-συνταξιούχο; Πλάκα κάνουμε; ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν τον πήραμε!

ΗΤΤΑ είναι που δεν κοιτάξαμε ώς τώρα να χτυπήσουμε ένα ΓΑΜΑΤΟ ΦΟΡ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΗΛΙΚΙΑ, αυτό είναι ήττα.

Και πάθαμε λέει "επικοινωνιακό στραπάτσο" που την έκανε τσακ-μπαμ ο ΕΝΧΕΛΑΑΡ. Δηλαδή ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ αμυντικό χαφ, τη στιγμή που υποτίθεται πως η ομάδα ήθελε 3 Πιζάρο: σέντερ-μπακ, αριστερό χαφ και φορ. Ψιλό γαζί μάς δουλεύουνε;

Εγώ ΟΚ, μέσα να πάρουμε τον Ένχελααρ, καμιά αντίρρηση, είναι πολύ καλός παίχτης (αν και στην ΣΑΛΚΕ δεν έκανε τίποτα απολύτως), αλλά ρε παιδιά, δεν θα έπρεπε ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ να έχουμε καλύψει τις 3 παραπάνω θέσεις όπου όλοι συμφώνησαν ότι πάσχουμε;

Δηλαδή πώς την είδανε στην ΠΑΕ; Να παραφορτώσουμε φέτος τη γραμμή των αμυντικών χαφ όπως πέρσι παραφορτώσαμε τα δεξιά μπακ;

Αλλά δεν μπορώ, θα το πω: ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο "μεταφραστής" Ο ΒΕΛΙΤΣ έτσι;

Αυτό το "λαμόγιο", αυτός ο "πούστης", που μας έφερε κάτι παλτά σαν τον ΜΑΤΟΣ και τον Ν'ΝΤΟΪ, σωστά;

Α ρε βρεμμένη σανίδα που θέλουμε όλοι μας...

Αλλά τι λέω; Οι του ΚΡΟΚΟΥΣ κατάφεραν να παρουσιάσουν σαν τεράστιο μεταγραφικό "μπαμ" τη συμφωνία με το παιδαρέλι τον ΝΤΑΡΜΠΙΣΙΡ ...

... ενώ εμείς από την πρώτη (άντε τη δεύτερη) στιγμή κατορθώσαμε να απαξιώσουμε εντελώς - με τη συνηθισμένη ηλίθια μουρμούρα και τις δήθεν γνώσεις μας (έτσι λέγονται τώρα οι ... υποβολές) τον εν ενεργεία αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας, τον παιχταρά μας ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ!

ΣΤΗΝ ΠΑΓΟΘΗΚΗ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!

:-)))

Πανάθας είπε...

Βρε συ Τζόνυ την ομάδα δεν την απαξιώνουν οι φίλαθλοι αλλά η ίδια η ομάδα αυτοαπαξιώνεται και αυτοαπαυτώνεται (είδες τι έπαθε ο Καραντάιν).

Διαβάζω εδώ και σε άλλα blogs πρασίνων αποχρώσεων "φωνές" λογικής, που λένε ότι είναι νωρίς, να κάνουμε υπομονή και άλλα ωραία και γραφικά.

Έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό?

Μια πρώην μεγάλη ομάδα που έχει να πάρει τίτλο κάτι χρόνια και δέχεται συνεχώς σφαλιάρες ουσιαστικές αλλά και επικοινωνιακές και άλλα πολλά? Μια ομάδα περίγελος των πάντων? Και μας ζητάτε υπομονή? ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ?

Έχετε καταλάβει ότι όταν μας "λέτε" ότι γκρινιάζουμε, σας κοιτάμε σαν UFO να δούμε αν καταλαβαίνετε τι ακριβώς συμβαίνει?

Δε θα μπω ποτέ στη λογική να δικαιολογήσω τη διοίκηση της ομάδας μου, που δε μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρα μου - πόσο πιο πολύ που μου τα έχει καταντήσει εφιάλτη - μόνο και μόνο επειδή είμαι "τυφλωμένος" και "αρρωστάκι". Γιατί αυτά είσαστε. Η ομάδα είναι σε κρίση εδώ και πολλά χρόνια και το πρόβλημα έχει εντοπιστεί.Ούτε ο Αντωνίου φταίει, ούτε ο Πατέρας, ούτε κανένας. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΦΤΑΙΕΙ. Αυτός που την έχει ουσιαστικά. Η αναγέννηση του ΠΑΟ θα ξεκινήσει με την απομάκρυνση αυτής της οικογένειας.

Στο χέρι μας είναι.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

Και μετά προχωράμε και σε πιο δραστικά μέτρα.

Και εν τέλει το ξαναρωτώ και κανείς δεν μου απαντά.

Τι Παναθηναικό ονειρεύεστε?

Γιατί εγώ ονειρεύομαι ένα ΠΑΟ που θα παίζει στην δική του γηπεδάρα, θα έχει πακταράδες, θα γαμάει κάθε χρόνο τον ΟΣΦΠ και θα πάρει κάποια στιγμή ένα ευρωπαικό τίτλο.

Πως τους "κόβεται" αυτούς που είναι τώρα στην ΠΑΕ? Έχουν τέτοιες φιλοδοξίες?

Και τι θα κάνουμε κάθε χρόνο εμείς?

Θα τα βάζουμε με τα εξιλαστήρια θύματα και για τη διοίκηση αβαβά?

ΗΜΑΡΤΟΝ. Θα πεθάνω από την πλήξη.

Υ.Γ. Καλά τελικά ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ έτσι? Παρέθεσες βρε όρνιο τι είπε ο Πατέρας ως τι? Μα τι μαλάκες Τσε μου. Τι μαλάκες.....ω μα τι κόσμος Πατέρα........

Doc είπε...

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ(ΕΝΤΕΛΩΣ) ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Όταν είσαι μειοψηφών (μεγαλο)μέτοχος, ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΣ. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δίνεις κανένα εκατομμύριο για να το διαχειρίζονται αυτοί που είναι υπόλογοι στους μετόχους, δηλαδή στο 51%, δηλαδή στον γνωστό-άγνωστο! Εσείς πόσα θα δίνατε, για να σας τα διαχειριστούν οι υπάλληλοι του CrabJohn? Απαντήστε ειλικρινά σ'αυτή την ερώτηση, και μετά κατηγορείτε Βγενό, Γιαννακόπουλους, Φούφουτους κ.λπ.
Μπορείς όμως τουλάχιστον να κάνεις κάτι άλλο: Στη γενική συνέλευση να κάνεις τον παρακάτω διάλογο με τον διπλανά καθήμενό σου Σωφέρ:

ΒΓΕΝΟ -Έτοιμοι παιδιά? Ξεκινάμε για τρεις Πιζάρο?
CRABJOHN -Ήρεμα, Μr Mig, δεν υπάρχει λόγος, Βαρδινογ...Εεε Παναθηναικοί είμαστε, ποιός νομίζει δηλαδή ότι είναι ο Πιζάρο? Πρέπει να ιδρώσει για να έρθει στην ένδοξή μας ομάδα...
ΒΓΕΝΟ- Τί λες ρε? Πας καλά?
CRABJOHN- Σιγά τον παίκτη. Ούτε στο νυχάκι του Σόουζα δεν φτάνει.
ΒΓΕΝΟ- Ε,να πάρουμε τότε τον Βαν Νίστελρόι?
CRABJOHN- Πόσο κάνει Κωστάκη?
ΚΩΣΤΑΚΗΣ- Εεεε Κύριε ιδιοκτήτα, γύρω στα 4 εκ.
CRABJOHN- Τί ??? Αποκλείται να δώσουμε τόσα. Μέχρι 3, άντε 3,176523 μύρια...Ούτε σεντ παραπάνω...
ΠΑΥΛΟΘΑΝΑΣΗΣ- Για Μέλμπεργκ τι λέτε?
CRABJOHN- Ο Κωστάκης λέει ότι οι Ιταλοί θέλουν 2. Δεν θα πιαστούμε Κώτσοι όμως. Μέχρι 1.7478982 δίνουμε. Σιγά το αργοκίνητο καράβι τώρα. Είναι και 33. Δεν παίρνουμε πίσω τον Morris ?
ΠΑΤΕΡΑΣ- Για Κρουζ τί λέτε ?
CRABJOHN- Ποιόν , τον Ρόκε Σάντα Κρούζ ? Είναι φτηνός αυτός ?
ΨΗΛΟΣ- Όχι, τον Χούλιο Ρικάρντο. Για τον Ρόκε Σάντα δίνει 25 μύρια η Manchester City...
CRABJOHN- Μην ακούω τέτοια ποσά, σας παρακαλώ...Όσο για τον Χούλιο, αυτός ο παλιόγερος θέλει 3,5 μύρια το χρόνο, χώρια που θέλει άλλο ένα ο μάνατζέρ του...Σιγά μη δώσω τόσα λεφτά σε μάνατζερ ρε. Μόνο 3 γκολ δεν έβαλε πέρυσι? Δεν έχω ανάγκη εγώ, έχω τμήμα scouting εγώ...Μου είπαν για ένα λαβράκι (εγώ) παιδιά, τον νέο Βαζέχα, τον Άμπαλο Παλταδόρες από τη γη του Πυρός...
ΒΓΕΝΟ- Φωτιά στα μπατζάκια μας...
CRABJOHN- Λοιπόν, το μπάτζετ θα είναι 7,01576988701 μύρια, συν ότι πουλήσουμε...Στους ιθαγενείς θα πούμε άλλα όμως, έτσι Kωστάκη ? Προβλέπω 40.000 διαρκείας φέτος...Και μη μου κουνιέσαι, γιατί θα φέρω πίσω τον Βέλιτς...
ΚΩΣΤΑΚΗΣ- Ό,,,τι πείτε Κε πρόεδρε...
CRABJOHN- Α, και τον Γιαννάκη τον Γκούμα μου είπε ο Πατέρας ότι του είπε ο Τεν Κάτε ότι του είπε ότι δεν τον υπολογίζει...Δεν κόβουμε κανά διακοσάρι από κει, να κάνουμε το μπάτζετ 7,21576988701 ?
ΠΑΥΛΟΘΑΝΑΣΗΣ- Βρε Γιάννη, κρίμα δεν είναι? Άστο ένα ακόμα χρόνο το παλληκάρι... Δεν πειράζει, ας μην παίξει τον τελευταίο του χρόνο...
CRABJOHN- Α πα πα πα πα πα πα! Δεν με πιάνει κανένας κορόιδο εμένα... Άντε τώρα μη "τον δώσω" ότι διαρρέει τα πάντα από τα αποδυτήρια...
ΠΑΤΕΡΑΣ- Μα αυτά συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες...
CRABJOHN- Όχι σε μας, την τιτανομέγιστη οικογένεια...Κανένας δεν μας κουνιέται εμάς...Άντε, μην τον στείλω να προπονείται μόνος του...Αχ που είναι οι ωραίες εκείνες εποχές που μου λέει ο Θειός μου, με τις 5ετίες και τις 8ετίες...Εντάξει λοιπόν ? Μη μου πείτε ότι θέλετε και να ψηφίσουμε τώρα, γιατί πρέπει να πάω για κούρεμα...
ΒΓΕΝΟ- Αει σιχτίρ ρε καρμίρηδες...Αιώνιοι δευτεροτρίτοι...Άντε πάρτε καμιά μαιμού με τα φυστίκια που δίνετε..Εγώ δεν είμαι loser ρε, παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω...

Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ.

Doc είπε...

Πάντως είναι πολύ μάγκες στην οικογένεια, αφού υπάρχει έστω κι ΕΝΑΣ οπαδός που πιστεύει ότι άλλαξε η κατάσταση ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ με την "πολυμετοχικότητα" (δηλαδή πριν ήταν μονομετοχικότητα?)!
Σε μια εταιρία, από σουβλατζίδικο έως πολυεθνική, που πηγαίνει συνεχώς χάλια, και που αλλάζει συνέχεια από managers μέχρι καθαρίστριες και κλητήρες, ποιός να φταίει άραγε?
Απλά, αλλάζουν συνέχεια το σκηνικό, μπας και ελαττώσουν το κράξιμο...
2000: Αποχώρηση "καπετάνιου".
2000-8: Εναλλαγή Τζίγγερ, Φιλιππίδη, Μήτσου
2008-9-10: Πατέρας. Ε, πήραν κάποιες μετοχές και κάποιοι άλλοι...

Ο Ιδιοκτήτης όμως είναι ο ΙΔΙΟΣ από το 1979. Πως να το κάνουμε βρε παιδιά?

Πανάθας είπε...

Πες τα βρε Doc γιατί έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου εδώ μέσα.........έτσι είναι ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΓΜΑ.

Δε θέλουν να το καταλάβουν όμως, όχι δε μπορούν.

Δεν τους το επιτρέπει η τυφλαμάρα τους.

Όταν θα συνηδοτοποιήσουν πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ (μεγάλο πράγμα η αυτογνωσία τελικά) είναι θα γίνει ο ΠΑΟ μεγάλος.

Βαρεθήκαμε τις φωνές της λογικής που ουσιαστικά μεταφράζονται ως "άλλος ένας χρόνος χαμένος". Και πήρες και το πρωτάθλημα σου λέω εγώ. So what? Και το Αεκάκι πήρε πρωτάθλημα το 2002 στο μπάσκετ. Δεν είχε προοπτική όμως. Και εμείς νταμπλ το 2004 ε και? Για αυτό διαφωνώ και με την "άλλη" που λέει πρώτος στόχος το πρωτάθλημα. Μα τι πάθατε? Μαλάκυνση? Χριστιανοδημοκράτες είσαστε γαμώ το φελέκι μου γαμώ, ή σας πείραξε η χαλάουα?

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ. Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.

squarelogic είπε...

Greg
συμφωνώ πως ο ΠΑΟ δεν είναι σχολή για επίδοξους μανατζερς.Έλα όμως που και ο Βγενό ήταν της άποψης οτι έπρεπε να συνεχίσουν και 2η χρονιά Αντωνίου και ΤενΚάτε...φαίνεται,δεν είχε συμβουλευτεί τον Πανάθα!
:-)
Όπως καταλαβαίνεις εμάς δεν μας πέφτει λόγος,τουλάχιστον μέχρι ν'αρχίσουν οι αγωνιστικές σφαλιάρες.

Θα συμφωνήσω και με τον θαλασσόλυκο Τζόνυ-Παγοκύστη-Τουρτούρα,'οτι η μόνη απ τις αποτυχίες που μετράει είναι η απώλεια του Μέλμπεργκ.
Στον Κρουζ καλά κάνανε και βάλανε φρένο,που ήθελε τον μισό προυπολογισμό του κράτους για να μας κάνει την τιμή στα 35του,και ο
Ένχελααρ αντικαθίσταται μια χαρα ΑΝ αποκτηθεί ο Κατσουράνης.
Όμως είναι προφανές οτι πρέπει ν'αλλαξουν τροπάριο εκεί στην ΠΑΕ.
Αν Πατέρας και Αντωνίου είναι απλώς μαριονέτες της Φαμίλιας,ίσα που προλαβαίνουν να φύγουν για να γλυτώσουν το ξύλο.
Αν έχουν δικαίωμα υπογραφής μέχρι το ποσό που ειπώθηκε αρχικά(ως "όσα χρειαστούν" που είχε πει ο Θανάσης),ας πάνε αύριο να τ'ακουμπήσουν ζεστά-ζεστά στα πόδια του Γιοβάνοβιτς πχ.ή του Σαχά.
Το τίμημα των μ@λ@κιών τους είναι βέβαια οτι τώρα όλη η πιάτσα ξέρει οτι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και άρα δεν τους παίρνει να παζαρεύουν.Ε,τι να κάνουμε,είναι γνωστό οτι οι μ@λ@κίες πληρώνονται...
Ας βγάλουν λοιπόν απ το μυαλό τους τον φόβο του Καβουρογιάννη κι ας κάνουν αυτό που και οι ίδιοι ονειρεύονται.Αλλιώς μια έντιμη παραίτηση με επεξήγηση των λόγων,για να διαλυθεί το παραπέτασμα που ύψωσε το τέχνασμα της πολυμετοχικότητας και να βρεθεί καθένας ενώπιον των ευθυνών του.

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Square να σου θυμίσω ότι ο Βγενό ήταν υπέρ της άποψης, οι δύο που ανέφερες (Τεν Κάτε και Αντωνίου), να παραμείνουν στη θέση τους άλλο ένα χρόνο (λάθος για μένα μια και κρίνονται αποτυχημένοι, αλλά σέβομαι το σκεπτικό του) αλλά ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ έτσι? Ε, έχει μια μικρή διαφορά από το πλαφόν του Καβουρογιάννη.

Και πάλι το ξαναλέω.

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο Τεν Κάτε, ούτε ο Αντωνίου.

Αν είχαμε πέρισυ ένα καλύτερο προπονητή θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα.

Και αν είχαμε ένα καλύτερο μάνατζερ ίσως καλύτερους παίκτες (αν και έχω τις αμφιβολίες μου με το συγκεκριμένο μπάτζετ).

Και επίσης το ξαναλέω.

SO WHAT?

Αφού ερχόμαστε στον κοινό παρανομαστή.

Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.

Καλά κάνετε και το "ψάχνετε" αλλά εδώ η περίπτωση είναι τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.

Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ.

:-)

Φεύγει? Κάνουμε ομάδα.

Μένει? Συνεχίζεται η μιζέρια και η εσωστρέφεια και φυσικά η απτή πραγματικότητα που καθρεπτίζονται τα δύο παραπάνω.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Δεν είναι φυσικοχημεία Pensierix μου.

;-)

ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Ε ας τον διώξουμε τον πούστη.

Ανώνυμος είπε...

Ξανάλιωσε ο πάγος για λίγο και λέω:

Τι έγινε παιδιά;, Μάς έχει πιάσει εμετός από το ... στροφιλίκι;

Μέχρι πριν λίγο καιρό μαθαίναμε από τις εφημερίδες ΟΛΩΝ των αποχρώσεων, συμπαθειών και στιλ (του ακατανόμαστου Derby εξαιρουμένου) ότι ο Ραλίστας έκανε, λέει, πόλεμο στον Τεν Κάτε και πως ο Ολλανδός (μαζί με τον Αντωνίου) έμειναν χάρη στον Βγενό, που πάτησε πόδι και τα λοιπά, και τα λοιπά.

Τώρα φταίει πάλι ο Ραλίστας, λέει, που έμειναν ο Τεν Κάτε κι ο Αντωνίου.

Αλληλούια!

Μαθαίναμε επίσης από τις εφημερίδες ΟΛΩΝ των αποχρώσεων, συμπαθειών και στιλ, ότι στο ΔΣ με θέμα το μπάτζετ οι Γιαννακόπουλοι είπαν "τι 20 μύρια ρε μακάκες, το μπάτζετ μας δεν πρέπει να έχει όριο", ότι σε αυτό συμφώνησε ο Καβούριας και ότι έκαναν πίσω οι δυο κολλητοί του Βγενό, Νίκας τε και Ξυλάς, που είπαν "20 μύρια μάξιμουμ, μην το παραξηλώνουμε" - μια οικονομική αντιληψη που επανέλαβαν και στην πρόσκληση του Θανάσαρου για σωτηρία του Ερασιτέχνη, όταν, αντί να πούνε αν θα ρίξουν χρήμα και πόσο, πρότειναν να δώσει ο κόσμος, μέσω των διαρκείας, από ένα 50άρι για το σκοπό αυτό.

Τώρα μαθαίνουμε, χάρη σε ένα διήγημα φανταστικών διαλόγων, ότι ο Ραλίστας είναι αυτός που έβαλε φρένο στην ... εκτίναξη του μπάτζετ.

Αλληλούια!

Μαθαίναμε τέλος, μέσα από δική του ενυπόγραφη ανακοίνωση, ότι ο εκ των Αμπράμοβιτς Mr Βγενό εξουσιοδότησε τον Πατέρα να τον εκπροσωπεί στις αποφάσεις του ΔΣ, μεταξύ των οποίων και αυτές για το ύψος του μπάτζετ.

Τώρα μαθαίνουμε, τηλεπαθητικά, ότι ο Βγενό ήθελε, λέει, "απεριόριστο μπάτζετ".

Αλληλούια και αμήν!

Προτείνω λοιπόν να κόψουμε το στροφιλίκι, γιατί θα μας τελειώσουν κι οι εμετοσακούλες.

Και λέω

η ομάδα πρέπει να πάρει παίκτες ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και επιτέλους (γαμμώ τα περσινά καραγκιοζηλίκια) ΟΧΙ εκεί που τους θέλει ο ... Γαβροπούστης!

Συμφώνησαν άπαντες - και εμείς εδώ - ότι θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 3 παίχτες και συγκεκριμένα 1 σέντερ μπακ που να μπορεί να βγάζει τη μπάλα μπροστά, 1 αριστερό χαφ που να μη φοβάται τα ποδάρια του και 1 φορ περιοχής που να σκοράρει με πάνω από 15 διαφορετικούς τρόπους.

ΟΚ?

Επίσης συμφώνησαν ότι το μπάτζετ για μεταγραφές είναι στα 20 εκ. 'Αρα, λέω με το φτωχό μου το μυαλό, μπορούν ΑΝΕΤΑ να δοθούν από 6 (ΕΞΙ) εκατομμύρια για τον καθένα από αυτούς τους 3 και να περισσέψουν και 2 εκατομμύρια για συμπλήρωμα.

ΣΩΣΤΑ;

ΑΥΤΟ λοιπόν πρέπει να κάνουν τα σαϊνια (τρομάρα τους) της ΠΑΕ και ΑΥΤΟ θα είναι πραγματική ΗΤΤΑ εάν δεν το κάνουν.

Όλα τ' άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες.

ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΤΤΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΓΜΤ!!!

Υ.Γ. Πανάθα, αρχηγός στη μαλακία είναι η ΠΑΕ αλλά κι εμείς οι οπαδοί κερδίζουμε επάξια τον τίτλο του υπαρχηγού! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ αδερφέ. Μεγάλη ξεφτίλα, οι απέναντι ν' αποθεώνουν το Νταρμπισιράκι κι εμείς να θάβουμε τον εν ενεργεία αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας. ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ και είναι ΟΛΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!

dimitris είπε...

φιλε panatha

ti zori travas kai meiwneis etsi mia kopela? den exei dikaiwma na einai panathinaikos kai na simmetasxei stin kouventa? prospathise na apantiseis xwris ton kserolismo kai to agerwxo ifos pou apantas otan noiwtheis oti se prosvaloun, kai xwris eirwneia. oute tin kserw oute eimai dikigoros tis [gia na se prolavw] oute spaxnw gia gomena mesw net. san anagnwstis omws tou blog den mou aresei na vlepw tetoia kakentrexi sxolia.
entelws filika,
dimitris

Πανάθας είπε...

Φίλε Δημήτρη μπρουτάλ πλακίτσα κάνω δεν έχω σκοπό να τη μειώσω. Άμα ήσουν σε μια παρέα και μιλούσε μία γκόμενα για αθλητικά δε θα την πείραζες? Είναι σαν να μιλάς εσύ για κρέμες του HONDOS. Υπάρχουν στερεότυπα πως να το κάνουμε. Δεν έχεις δει τη διαφήμιση με τις τύπισες που τρελαίνονται με την ντουλάπα με τα ρούχα την ίδια ώρα που οι άντρες φωνάζουν για τις μπύρες? Σε "προσβάλλει" αυτή η διαφήμιση? Σιγά τα ωα. Μπορεί να φταίει και η καταγωγή μου από τα βάθη της ανατολίας. :-)) Αν είναι και καλό μωρό θα της δώσω και φιλάκι (εγώ ψάχνω για γκόμενα μέσω νετ). Εξάλλου που είναι η θέση της γυναίκας? Στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου. :-) Τέλος πάντων, αυτό ήθελες να μου πεις ή ότι είμαι ξερόλας? :-))

Τζόνυ έχω ενστάσεις για το κείμενο σου. Αλήθεια θεωρείς ότι ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΟ απουσιάζουν μόνο τρεις παίκτες (ξεκινώ εξ'επίτηδες από "εκεί")?

Να σου θυμίσω ότι δεν "έχεις":

Τερματοφύλακα
Δεξί Μπακ
ΔΥΟ σέντερ μπακ (μη μου πεις για Καντέ γιατί θα σου σπάσω τον πάγο στο κεφάλι :-) )
ΔΥΟ ΑΚΡΑΙΟΥΣ
ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Σύνολο 6+1 (το γράφω έτσι για να μην πάθει τίποτα ο Μιχάλης όταν το διαβάσει ......σου λείπει βέβαια και αναπληρωματικός του Σπυρόπουλου αλλά εντάξει μωρέ για καναδυο ματσάκια παίζει και ο Βύντρα. ;-))

Δεν υπάρχει για μένα ποδοσφαιριστής Ζιλμπέρτο Σίλβα. Περιπατητής των γηπέδων και άλλο ένα παλτό στην γκαρνταρόμπα μας. Με Σιμάο, Μάτος και Κατσουρ μια χαρά την έκανες τη δουλειά σου. (Και φυσικά επιστροφή των Κυργιάκο-Σειταρίδη). Με δέκα παίκτες - εκτός ελαχίστων περιπτώσεων παίζαμε - όταν έπαιζε.

Μα τον Τεν Κάτε δεν τον ήθελε ο ραλίστας αλλά έθεσε βέτο ο Βγενό πριν φύγει. Αυτά είναι γνωστά δε σε καταλαβαίνω? Και για το μπάτζετ είναι γνωστό ότι "όριο" έθεσε ο ραλίστας για αυτό και αποχώρησε με μια αιχμηρή του δήλωση. Από εκεί και πέρα δεν τον θεωρώ μαλάκα να βάζει λεφτά και οι άλλοι να μη βάζουν. Από που ενημερώνεσαι βρε συ? Από το DERBY μόνο? Πας να μας παρουσιάσεις τον Τζίγγερ ως σωτήρα του ΠΑΟ? Μήπως σε πείραξαν εσένα τα στροφιλίκια τελικά? Γιατί εγώ μόνο Need For Speed με το γιο μου έπαιξα.

Σύμφωνα με σένα είναι ΟΛΟΙ το ΙΔΙΟ υπεύθυνοι?

Συγνώμη αλλά πάω να τινάξω τα χαλιά και να πλύνω τα πιάτα γιατί φωνάζει η γυναίκα μου.

Θα τα πούμε το βράδυ.

Φιλιά σε όλους (και σε σένα Κατερίνα ;-) )

Doc είπε...

Κατερίνα, είσαι η ίδια Κατερίνα που έβγαινε στον Γκόντζο στον Sport FM ?

Ξανθιώτης είπε...

Μάγκες, αν επί ένα μήνα κάποιος κυνηγά μια γκόμενα και στο τέλος του πει "Άντε χάσου ρε ξυπόλυτε!" τότε δεν λέμε "δεν τρέχει τίποτα" αλλά:

Είναι ΔΥΟ φορές μ@λ@κας!!!

1. Γιατί έφαγε χυλοπίτα.
2. Γιατί έχασε ένα μήνα κυνηγώντας τη λάθος γκόμενα και σ' αυτό το μήνα έχασε τόσες άλλες πιθανές ευκαιρίες.

Πάντως όλα τα αθλητικά site και οι εφημερίδες ΓΕΛΑΝΕ με την κατάντια μας.

Ξανθιώτης είπε...

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=71&artid=28029&catid=106

Greg είπε...

Έντάξει ρε φίλε Παναθα, συμφωνώ απόλυτα ότι αιτία των κακών είναι η οικογένεια. Αλλά μόνον παθητικά έχουμε τη δυνατότητα να την πιέσουμε να αποχωρήσει. Μόνον με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Αλλιώς τι να κάνουμε να καταλάβουμε τα ανάκτορα και μετά να ιδρύσουμε το νέο ΠΑΟσοβιέτ;;;

Αυτοί δεν φεύγουν. Το καταλαβαίνεις; Μόνον στα πλαίσια μιάς ευρύτερης επιχειρηματικής συμφωνίας θα έδιναν τη ΠΑΕ στον Βγενό. Την κρταούν σαν διαπραγματευτικό χασρτί για το μέλλον. Ο Βγενό τώρα πιά είναι πρόεδρος και όχι αντιπρόεδρος της MIG, με ό,τι αυτό πιθανόν να συνεπάγεται, εντάξει;

Κυκλοφορεί έντονα ΜΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ σενάριο ότι ο Βγενό έχει συμφωνήσει με τον Βαρδή για μιά ευρύτερη συνεργαία στα πλαίσια της οποίας περιλαμβάνεται και η αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ.

Τώρα λοιπόν, ΣΗΜΕΡΑ, υπάρχει μόνον μιά ελπίδα, να πιέσουμε για άμεσες κινήσεις. Η αλλαγή ιδιοκτησίας θα γίνει (όποτε και εάν γίνει) ερήμην μας. Εκείνοι (και εννοώ όλους μηδέ Γιαννακό εξαιρουμένων) είναι πολύ πιθανόν να υλοποιούν το σενάριο της πλήρους απαξίωσης της ομάδας προκειμένου να εμφανισθεί ο Βγενό με 150 - 200 μύρια σαν Μεσσίας και να πάρει και τον Κακά. Εσύ όμως αντέχεις άλλη μιά χρονιά απαξίας;;

Με αυτό πιστεύω ότι απαντώ και στο δικό σου ερώτημα square.

zouk είπε...

Πως σας φαινεται η περιπτωση Λετο.
Αν γινει τελικα γιατι πολλα εχουν δει τα ματακια μας.Απλα εδω εχει και δηλωσεις του παιχτη.

http://www.skysports.com/story/0,19528,12874_5395412,00.html

Πανάθας είπε...

Ψιτ....έλα από "εκεί". Έχουμε βγάλει τραπεζάκια έξω.

zouk είπε...

Δηλωσεις Δομαζου:

"Όταν λέτε ότι δεν υπάρχουν επαγγελματίες για να χειριστούν τις καταστάσεις, ποιους εννοείτε;

«Όλους! Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που εμπλέκονται στον σχεδιασμό. Ποιος από αυτούς είναι “επαγγελματίας” σε αυτόν τον τομέα; Ο Τζίγγερ μόνο ήξερε λίγο τι να κάνει, αφού πρώτα χρειάστηκε να περάσουν χρόνια για να μάθει, παρόλα αυτά τραβήχτηκε στην άκρη»."

Τζιγγερ γυρνα πισωωωωω να μας σωσειιιις,χαχαχαχαχα