Κυριακή, Μαΐου 31, 2009

Αν ήμουν Πατέρας....

-Το πρώτο που θα ξεκαθάριζα στις διαπραγματεύσεις με Μπενφίκα και Κατσουράνη είναι οτι είναι αυστηρά εμπιστευτικές και τη στιγμή που θα δημοσιοποιούνταν πρόωρα,οποιαδήποτε συμφωνία θα έπαυε να ισχύει...
-θα έβρισκα αυτόν που το διέρρευσε από πλευράς Παναθηναικού(αν προήλθε απο κει η "διαρροή") και θα τον κρέμαγα απ το κατάρτι του "Αδάμαντα" που μου έβαλε μπουρλότο στο ματς της χρονιάς.
-θα ασχολιόμουν πρωτίστως με την κάλυψη των θέσεων στις οποίες χρονίως πονά η ομάδα
(σέντερ μπακ-σέντερ φορ) και δεν θα αποπροσανατολιζόμουν με διλήμματα τύπου "Κατσουράνης ή Μάτος" ή "Κατσουράνης ή Σιμάο".

-δεν θα ξανασήκωνα το τηλέφωνο στον μάνατζερ που τη χρονιά που έχω πει οτι" η ομάδα χρειάζεται 3-4 προσθήκες που να της αλλάξουν επίπεδο" μου προτείνει 26χρονο Ούγγρο αναπληρωματ.τεματοφύλακα της Σάντερλαντ ή τον 34 χρονο Κρουζ...
On second thoughts, ελάχιστα θα ασχολιόμουν με τις προτάσεις των μανατζαρέων απ τη στιγμή που υποτίθεται ότι έχω δίκτυο scouting.Τους τελευταίους θα τους είχα διαλέξει όχι επί τη βάσει των όσων προσέφεραν ως ποδοσφαιριστές αλλά επί τη βάσει του πόσο κόβει το μάτι τους...Και σαν πρόσθετο κίνητρο θα είχα θεσμοθετήσει την ύπαρξη ενός ποσοστού πχ.5%ή και 10% επί των παραπάνω χρημάτων από την επόμενη μεταγραφή του παίκτη που εισηγούνται.Αυτό θα αποθάρρυνε την πρόταση παικτών αμφιβόλου αξίας με μόνο κίνητρο μια καλή μίζα,μια και τα προσδοκώμενα κέρδη θα ήταν προφανώς μεγαλύτερα...

-Όταν χτυπούσα έναν παίκτη επιπέδου Γιοβάνοβιτς ή Πουιγκρενιέ(αφού υποτίθεται οτι αυτούς ενέκρινε το δίδυμο 10Κάτε-Αντωνίου) θα έβαζα μια σαφή διορία στην οποία η καλή προταση μου θα ίσχυε...δεν είναι δυνατόν να δίνεις 2,2 εκ/χρόνο από 1εκ. σε κάποιον Γιοβάνοβιτς που δεν ξέρει τι θα πει Champions Leaugue και αυτός να παζαρεύει ζητώντας 2.8.
Του εξηγείς τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα,το όραμά της και του βάζεις μια σαφή καταληκτική ημερομηνία μετά απ την οποία αποχαιρετά οριστικά την γενναιόδωρη προσφορά σου.Φυσικά στο διάστημα της αναμονής προχωράς 2-3 εναλλακτικές περιπτώσεις παικτών με τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά.Αν αρνηθεί,πρόβλημά του....

-Επίσης δεν θα έχανα ιδιαίτερα τον χρόνο μου κυνηγώντας πανάκριβες χίμαιρες τύπου Νιλμάρ...δεν είναι δυνατόν- αυτή τη στιγμή-να πάρεις παίκτες που ενδιαφέρουν μια Μίλαν ή μια Λίβερπουλ.Σε αυτή τη φάση θ'ασχολιόμουν με αποδεδειγμένα ικανούς παίκτες λιγότερο σταρ,παίκτες που θα έβλεπαν τον ΠΑΟ είτε σαν ενα ανώτερο σκαλοπάτι στην καριέρα τους(πχ.Λεβαντόφσκι ή Μπομπό) είτε σαν την ευκαιρία που ίσως δεν πήραν όταν έπρεπε(πχ.Σαντ ή Μπάριος)

-θα προτιμούσα να πληρώσω για να πάρω εναν παίκτη σε ανοδική πορεία με φιλοδοξίες για πράγματα παραπάνω(πχ.Ανχελέρι) παρά να τη βγάλω φτηνά με εναν παίκτη γνώστη της πραγματικότας μεν,αλλά κορεσμένο,σε καθοδική πορεία,χωρίς πια φιλοδοξίες πέραν των μοντέλων στα καφέ της Γλυφάδας(πχ.Γιούρκας).Ο Καραγκούνης ήταν διαφορετική περίπτωση λόγω αγάπης προς την μπάλα-ασίγαστου πάθους...

-αντί να εξοργίσω την διοίκηση της ΑΕΚ,θα συζητούσα εμπιστευτικά το ενδεχόμενο ανταλλαγής Κυργιάκου-Ίβανσιτς απ την στιγμή που ο "μαέστρος" δείχνει εκτός πλάνων Τεν Κάτε.Και η ΑΕΚ θα χαιρόταν να απαλλαγεί απ το βαρύ συμβόλαιο του Κυργιάκου και ο Ιβ θα της ήταν παραπάνω από χρήσιμος.

- και κυρίως,δεν θα άφηνα τον άπειρο Αντωνίου να κάνει όλες αυτές τις διαπραγματεύσεις.
θα είχα διαλέξει 2 'τσακάλια" απ την επιχειρηματική πιάτσα,απ'αυτούς που δεν ησυχάζουν
αν δεν πάρουν αυτό που θέλουν,και θα είχα αναθέσει στον έναν να "τρέξει" τις πωλήσεις αυτών που μας ενδιαφέρει να 'σπρώξουμε"(Μάντζιο,Τζιόλη,Σιμάο,Ιβ,Κλέιτον?) και στον άλλον να κάνει τα deal των αγορών.Και επιτέλους,θα έπρεπε να έχω και προσωπική αντίληψη του τι μου προτείνουν ώστε να μην μου ξανασερβίρει κανείς παλτά τύπου Ρικάρντο Σόουζα ή Μελίσση...

Αλλά δεν είμαι,γι'αυτό αρκούμαι στο να ρίχνω (σωστές πιστεύω...) ιδέες από δω...

47 σχόλια:

zouk είπε...

Νομιζω οτι ειναι πολυ σωστα αυτα που γραφεις.Ελπιζω τουλαχιστον να ειμαστε τυχεροι φετος και να γινουν γρηγορα οι οποιες μεταγραφες.Απο αυριο και μετα το ντερμπι θα γινουν πολλα πραγματα πιστευω.

Pappas10 είπε...

Square,

Σωστός στα περισσότερα. Το μόνο που θα προσέθετα θα ήταν και η ΜΗ ανακοίνωση του μπάτζετ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Μη τσατιστείς αλλά περιγράφεις ένα "μοντέλο τζίγγερ" όσον αφορά τα μεταγραφικά. Ιδίως σε συνάρτηση με τον Σκάουτερ που θα έχει μάτι ανεξάρτητα με το αν ήταν παλαίμαχος ή όχι (Κάτι σαν τον Βέλιτς ας πούμε) :) :) :)

Ανώνυμος είπε...

Squarelg,

συμφωνώ σε όλα!

Κι επειδή Πατεράδες δεν είμαστε, μήπως ξέρεις αν ζέστανε η θάλασσα;

:-) :-))

squarelogic είπε...

Ζέστανε Τζόνυ,μπορείς να φουσκώνεις την κουλούρα!
Μόλις επέστρεψα απ την αλμύρα...

Μιχάλη,
και γω συμφωνώ οτι είναι λάθος να δημοσιοποιείται νούμερο διαθέσιμο για μεταγραφές διότι μετά ζητάς τον Κουτσιανικούλη και σου ζητούν το μισό απ'αυτό το νούμερο...Γι'αυτό και για να σώσουν κάπως την κατάσταση είπαν "τουλάχιστον 20 μύρια".Θα αρκούσε ένα "υπάρχει η διάθεση και οι προυποθέσεις να γίνουν αυτά που ονειρευόμαστε".

squarelogic είπε...

Μιχάλη,σχετικά με το ΥΓ...
"περιγράφεις ένα "μοντέλο τζίγγερ" όσον αφορά τα μεταγραφικά. Ιδίως σε συνάρτηση με τον Σκάουτερ που θα έχει μάτι|

λές νάναι σοβαρό?Πρέπει να το κοιτάξω! -)))

Δίχως πλάκα,'εχω γράψει οτι απ τα πεπραγμένα του Βέλιτς φάνηκε οτι ο άνθρωπος έχει καλό μάτι και καλές άκρες.Σιμάο,Ν'Ντόι,Μάτος σχεδόν με άδειο προτφόλι δεν έιναι καθόλου άσχημα.Άλλο θέμα η δυνατότητα συνεργασίας του με τους άλλους...

Ανώνυμος είπε...

Ο Παναθηναϊκός του Τεντόπανου βοηθού με αμυντικό τον άμπαλο Σαριέγκι
κέρδισε εκτός έδρας με 2 γκολ μια ομάδα που έχει προπονητή τον τρισμέγιστο Μπάγιεβιτς και αμυντικό βράχο τον θεϊκό Κυργιάκο;

Άντε ρε, πλάκα κάνετε!

Ηρακλής Δοντάς είπε...

Κάποιος έριξε κάτι στό πιοτό μου. Τού απαντώ: Δέν θέλω νά μέ θάψουν σέ κοιμητήριο κατοικιδίων. Συνεννοηθήκαμε;

Ηρακλής Δοντάς είπε...

Ό κύριος Ζούκ πού ξυρίζεται καί παραμένει αξύριστος χρησιμοποιεί λάθος ξυραφάκι.

Όπως διακρίνω πρέπει νά είναι Bic. Προσωπικώς έχω πλειστάκις ταλαιπωρηθεί από τά ξυραφάκια αυτής τής μάρκας στιλό κατά τίς θερινές διακοπές μου σέ νησί πού επί μία εβδομάδα δέν έβρισκα ξυραφάκι άλλης μάρκας. Δέν αναφέρω τό όνομα τού νησιού γιατί δέν θέλω νά τό δυσφημίσω.

Καλύτερα ξυραφάκια έχουν αποδειχτεί τά Gilette μπλέ. Εάν ό κύριος Ζούκ χρησιμοποιήσει τέτοια ξυραφάκια, θά διαπιστώσει μέ χαρά ότι θά απαλλαγεί από τά γένια του.

Ευχαριστώ γιά τήν προσοχή σας.

Νά σημειώσω ότι τό πρόβλημα μέ τό ποτό μου ελύθηκε. Είδατε πώς λειτουργεί καμιά φορά ή προειδοποίησις;

Pappas10 είπε...

Παρακαλώ όπως μετά το χθεσινό ποδοσφαιρικό σεξ, όπως ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Ευχραριστώ.

EVIL ELVIS είπε...

Ηρακλή Δοντά,

somebody put something in my drink
και pet cemetary απο ramones έτσι; σωστόόός.....!!

Ηρακλής Δοντάς είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Pappas10 είπε...

Πάμε να γαμήσουμε τον πούστη σήμερα στο μπάσκετ.

squarelogic είπε...

η 'αντικειμενική δημοσιογράφος" κ.Κουντούρη στο sport-gay,για Μάτος- Ιβανσιτς:
"Αλλά από την στιγμή που δεν τους υπολογίζει και ψάχνουν να τους ξεφορτωθούν, γιατί δεν τους αφήνουν ελεύθερους;

Να ξεμπέρδευαν και γρήγορα – γρήγορα οι Πειραιώτες."

Αχ,τι μας λέτε κ.Κουντούρη?
σε τόσο χάνους νομίζετε οτι απευθύνεστε?
Δηλ.θα σας διαβάσει ο Νικ.Πατέρας και θα πει "βρε,πως δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό,τους αφήνουμε ελεύθερους,κι ας πάνε και στον Ολυμπιακό,κι ας μας κόστισαν 6 εκ.ευρώ πέρσι "
Και η Ζεντίτ δε θέλει τον Γάλλο κ.Κουντούρη,αλλά ζητά 5 εκ.για να τον αφήσει ελεύθερο και δεν είναι ο ΠΑΟ και ο βασικός της ανταγωνιστής.Μήπως αυτό σας λέει κάτι?

Απίστευτο το θράσος της?

Καλά,κι αυτή κι ο άλλος ο ουρακοτάγκος ο Νικολακό,έχουν IQ "μπιλοζήρια" που λένε και στο Αστόρια...

squarelogic είπε...

Κάνω λάθος ή ο Ηρακλής Δοντάς βρήκε τον ιδανικό του αναγνώστη στην περσόνα του evil elvis?

ή μήπως αυτοί οι 2 ταυτίζονται,και απλά ο ήβιλ μας έδωσε ένα hint του πνευματικού μεγαλείου του alter ego του?

Βαζελοκατάσταση,το blog του μυστηρίου....

Pappas10 είπε...

EIMAI ΜΑΛΑΚΑΣ... ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ... ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ (Ορισμένες φορές):) :) :)

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.

ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ... Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΩ. Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

EVIL ELVIS είπε...

χαχα square εισαι θεός!! Το 1ο συμβαινει, ειμαι ο ιδανικος του αναγνωστης, δεν ειμαι το alτer ego του! Απλα απ’ότι φαινεται αγαπα κι αυτος την rock μουσικη όπως και εγω!!! Εχω γραψει στο παρελθον με το nick «δεν τρωμε κοτοπουλο με ρυζι», περα από αυτό και το «evil elvis» δεν εχω χρησιμοποιησει αλλα nicks!


Μιχαλη
Όλοι εχουμε δικαιωμα στο λαθος φιλε! Σιγουρα δεν δικαιουμαστε να αμφισβητουμε τα αναμφισβητητα, αλλα ανθρωποι ειμαστε, λαθη κανουμε! Μονο ο Zeliko και οι Παυλοθανασηδες εχουν το αλαθητο!!!

ΤRIPLE CROWN 2009 ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΛΤΡΕΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ! ΑΚΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ 1ο ΜΑΤΣ! ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΠΑΛΑΣ Ο ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΣΑΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ FOUL. ΑΝΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ Η΄Η ΑΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ? ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!

+ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ+

Ηρακλής Δοντάς είπε...

Δεν έχω προσδοκίες. Ούτε μπορώ νά εύρω ικανοποίηση.

Όμως μέ προβληματίζει κάτι ενόψει ταξιδιού μου καί σάς ερωτώ:

Στή Χώρα τών Βάσκων θεωρείται βρισιά νά πείς σέ κάποιον "φτού νά μή βασκαθείς";

Γιά νά μή μέ παρεξηγήσετε, σπεύδω νά προσθέσω ότι έχω τραυματική εμπειρία από προηγούμενο ταξίδι. Διαπίστωσα πράγματι έκπληκτος - καθότι ανενημέρωτος! - ότι επικρατεί τρομερότατο χάος, έως καί αλληλοποδοπατήματος (τό οποίον και υπέστην δυστυχώς) στίς κινηματογραφικές αίθουσες τών Ινδιών όταν παίζουν ταινίες μέ Ινδιάνους.

Λέγεται μάλιστα ότι τίς ημέρες εκείνες αυξάνεται εκεί κατακόρυφα ό αριθμός τών επισκεπτών στούς ειδικούς της ψυχικής υγιεινής, ενώ πολλοί σπεύδουν στά πλησιέστερα άσραμ γιά νά επανεύρουν τήν απωλεσθείσα των γαλήνη.

Δέν έχουν καί άδικο όμως, όπως τό ξανασκέφτηκα αναρρωνύων στό Κέντρο Υγείας τού Μπαχλεβιπούτρα. Σκεφθείτε νά λέγεστε Άδωνις ή Δημοσθένης, νά παρακολουθείτε χαλαρά περιπετειώδη ξένη ταινία, καί την στιγμήν όπου ό πρωταγωνιστής φωνάζει αίφνης "fuckin' Greeks!" νά ξεπροβάλλουν απειλητικοί από τούς λόφους, ώς Greeks, αφρικανοί πυγμαίοι ή λάπωνες αλιείς! Δέν θα σπεύδατε κι εσείς κατά τήν μονή Δαφνίου;

Κηποπουλίδης είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΟΛΚΗΠΕΡ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

http://fotball.aftenposten.no/forstediv/article140887.ece

Ξανθιώτης είπε...

Ένα χειροκρότημα στον Αλβέρτη!

Πολύ μεγάλος παίκτης! Κέρδισε τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τίμησε τον σύλλογο.

Τέτοιους παίκτες και ο σύλλογος πρέπει να τους τιμά και να τους θυμάται πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το είδατε; Μιλάμε ο Κακλαμάνης μας ρίχνει χοντρό δούλεμα. Έβριζε τον Τσίπρα και τώρα αποδεικνύεται όχι μόνο ότι υπήρχε παράνομη μπίζνα, αλλά και ότι ο Δήμος δεν έχει κάνει ούτε τα στοιχειώδη για το γήπεδο. Μόνο ο Βωβός τους ενδιέφερε.

νιλμαρ είπε...

Ανώνυμε,
μιλάμε τώρα για τον περίφημο

Ομέρ Πριόνη

Κακλαmoney

!!!

Ανώνυμος είπε...

Η πράσινη αθλητική εφημερίδα, Derby, κυκλοφορεί το τελευταίο της φύλλο το Σάββατο. Αποζημιώνονται όλοι την Παρασκευή. Το θετικό για τους εργαζόμενους της (τουλάχιστον για κάποιους από αυτούς) είναι πως με επικεφαλής τον Κώστα Γκόντζο θα βγάλουν σύντομα νέα εφημερίδα με παρόμοιο τίτλο (Ντέρμπι). Μαθαίνουμε πως εθελοντικά δεν θα πληρωθούν τους πρώτους 2 μήνες. Καλή τύχη στη νέα προσπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ζινεντίν Ζιντάν βοηθός στις ακαδημίες του ΠΑΟ!

"Από μικρός ήμουν παναθηναϊκός" δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ υπογράφοντας 3ετές συμβόλαιο αναπληρωτή οδηγού του πράσινου πούλμαν.

Ο Μαραντόνα με τον Πελέ θα είναι το νέο δίδυμο φροντιστών της αθηναϊκής ομάδας από τη νέα σεζόν.

"Μπορούμε να βάλουμε αύριο το πρωί 40 εκατομύρια ευρώ για μεταγραφές του Πααθηναϊκού", δήλωσε για λογαριασμό της ΠΕΚ ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

fpboy είπε...

Είσαι πολύ σωστός !!!!

dimitris t. είπε...

magkes afti i golden team pou lene ok tha einai leei prothalamos gia na stelexwnei tin kanoniki omada. pou tha agwnizetai omws? sto prwtathlima newn?kserei kaneis na me diafwtisei?
mersi!

Pappas10 είπε...

Για να είμαι ειλικρινής, ούτε εγώ έχω καταλάβει τι θα είναι η Golden Team. Φαντάζομαι κάτι σαν τους ημιεπαγγελματίες, που παίζουν στο U18 εδώ και κάποια χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Γεγονός πάντως είναι ότι την Golden Team θα αναλάβει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ευθύς μόλις ο Ανδρέας Βγενόπουλος ανοίξει τον κρουνό των εκατομμυρίων του να τρέξει στα στεγνά ταμεία της ταλαιπωρημένης ΠΑΕ.

Με βοηθό τον Φρανκ Ράικαρτ, για να μην παρεξηγούμαστε.

Γνωστά πράγματα, αλλά καλό είναι να τα ξαναλέμε για να μην τα ξεχνάμε.

zouk είπε...

Ανωνυμε για την Golden team θελαμε τον Κετσπαγια,αλλα δυστως ο Ολυμπιακος τον πηρε για πρωτο προπονητη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το γνώριζα Zouk! Ευτυχώς που δεν πήραμε τον Κεπτσπάγια γιατί έχω πολύ σοβαρές πληροφορίες ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι καλύτερος για τη συγκεκριμένη θέση. Βέβαια ο καιρός θα δείξει και τ' αποτελέσματα της Golden Team. Ειδάλλως διώχνουμε τον Γκουαρντιόλα (στο τέλος πάντοτε του συμβολαίου του), ρίχνουμε στο άψε σβύσε άλλα 40 εκατομμύρια (σιγά το πράμμα δηλαδή) και προσλαμβάνουμε τον Μπενίτεθ με βοηθό τον Βενγκέρ.

Τελευταία είδηση:

Με συνοπτικές διαδικασίες, επιμελητής γκαζόν στην Παιανία προσελήφθη ο Ροναλντίνιο, που υπέγραψε ολόχαρος δηλώνοντας ότι ήταν όνειρό του να στελεχώσει κάποια μέρα τον Παναθηναϊκό.

Πληροφορίες λένε ότι ζήτησε για ειδικό καθαριστή βουλωμένων τρυπών στο σύστημα αποστράγγισης τον Αντριάνο (Τσελεντάνο).

squarelogic είπε...

Επειδή παντού διαβάζω οτι θα 'τελειώσουν" τον Βαβζίνιακ παρά την μικρή τιμωρία του,μπορεί κανείς να μου πει το σκεπτικό μιας τέτοιας απόφασης?

ΟΚ,ξέρω το "ηθικό μερος"κλπ ιστορίες για μικρά παιδιά...
Διότι ο Κούμπα δεν βρέθηκε ντοπέ με στεροειδή ή καθαυτό διεγερτικά,αλλά με μια λιποδιαλυτική ουσία...
Και αφετέρου,και δεν με απατά η μνήμη μου,ο ΠΑΟ ξηλώθηκε για ν'αποκτήσει τον Σπυρόπουλο ο οποίος είχε τιμωρηθεί με 2 χρόνια(χαλώντας τότε την μετακίνηση του σε μας)για χρήση στεροειδούς αναβολικού.

Ο Βαβζίνιακ είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο,καλύτερος απ όλους τους υπάρχοντες σεντερ μπακ μας,και είμαι σίγουρος οτι πήρε το μάθημά του και δεν θα επιδείξει ξανά τέτοια επιπολαιότητα.

Give COUBA a chance!

Ξανθιώτης είπε...

Square, ο λόγος είναι ο γνωστός! Είναι ο ίδιος λόγος που δεν έχουμε πάρει παίκτη της προκοπής εδώ και χρόνια: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.

Αντιγράφω:

Οι πράσινοι θα πρέπει να δώσουν περίπου 750 χιλ. ευρώ στη Λέγκια Βαρσοβίας (οψιόν αγοράς, αφού αγωνίζεται ως δανεικός στην Ελλάδα) για να τον αποκτήσουν.

http://sports.pathfinder.gr/football/a-national/pao/728674.html

Κατά τα άλλα θα πάρουμε τον Νιστελρόυ!

island είπε...

Αν και δεν τα είχα σκεφτεί έτσι, μπορώ να σου πω πως είσαι στο μυαλό μου!

squarelogic είπε...

Ξανθιώτη
και γω το ίδιο σκέφτομαι..αλλά αν μας πονάνε τα 750χιλ.για ποιά 20εκ.μιλάμε?
Ας φέρουν πίσω τον Βέλιτς...καλύτερους παίκτες θα φέρει και μόνο με το κόστος των αεροπ.εισιτηρίων του..ιπτάμενου Αντωνίου!Ο τελευταίος ετοιμάζεται να αγορευτεί ως ο υπέρτατος Καλοχαιρέτας που υπήρξε ποτέ...
Όλο πίτσι-πίτσι και από..κοκό τίποτε!

Τελος πάντων ,τόσο θα στοιχίσει μόνο ο δανεισμός του Πουιγκρενιέ για ενα χρόνο!Η αγορά τους στοιχίζει?

Το φετινό καλοκαίρι θα δείξει.
Αν το πάνε όπως τον Δεκέμβρη,τον Σεπτέμβρη θα είναι συγγενείς και φίλοι στο γήπεδο.

Ανώνυμος είπε...

O Πουιγκρενιέ είναι σέντερ-μπακ άρα η απόκτησή του είναι ανεξάρτητη από το τι θα γίνει με Κούμπα.

Αντι-Κούμπα ετοιμάζουν τον Καντέ.

Τρίφυλλος είπε...

Θέλω να πιστεύω ότι έχουν έτοιμες όλες τις μεταγραφές και απλά διαρρέουν "ονόματα" άσχετα με την πραγματικότητα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια και να αποφύγουν εμπλοκές ενδιάμεσων που μπορεί να χαλάσουν τις μεταγραφές ή να ανεβάσουν το τίμημα της κάθε μεταγραφής.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, δηλαδή εάν ισχύουν τα όσα γράφονται περί "ταξιδιών" κλπ., έχουμε να κάνουμε με παλινωδίες. Κανονικά θα έπρεπε να είναι όλες οι υποθέσεις έτοιμες για κλείσιμο με ένα τηλεφώνημα και να μη χρειάζονται "διερευνητικά" ταξιδάκια από έναν άνθρωπο μάλιστα που, απ' ότι ξέρω, δεν τον λες και άριστο γνώστη της Αγγλικής γλώσσας...
Τέλος πάντων,

Ο Τρίφυλλος

Υ.Γ. Φίλε Μιχάλη, εάν με διαβάσεις συγχώρα με, ήταν λίγο άγαρμπος ο τρόπος που σου ζήτησα να σβήσεις το post σου στο προηγούμενο topic...

Pappas10 είπε...

Καλημέρα εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Επιγραμματικά γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο... πρέπει να πάω και να ψηφίσω :)

1. Κατά τη Γνώμη μου ο Γιάκουμπ πρέπει να μείνει. Είναι καλός παίκτης και δεν βρέθηκε "ντοπέ".

2. Συμφωνώ κι εγώ με τον τρίφυλλο ότι κανονικά οι μεταγραφές είναι κλεισμένες. Αλλιώς είμαστε όντως για τα πανηγύρια. Θεωρώ ότι τα ταξίδια του Αντωνίου είναι για έναν παίκτη που θα είναι και το μεγάλο ΜΠΑΜ.

3. Ο Ρότσα δεν μας έχει φέρει "σαπάκι" 2 φορές που πήραμε Αργεντίνο χωρίς Ρότσα (Γκαλέτο και Ρομέρο) ο Ρότσα - απ' όσο ξέρω - είχε αντιρρήσεις και μάλλον δικαιόθηκε (μολονότι θεωρώ τον Ρομέρο καλό παίκτη που για άγνωστους λόγους δεν έπιασε εδώ).

Αυτά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Τρίφυλλε... δεν τρέχει τίποτα. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Κι εγώ άγαρμπος ήμουνα αλλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ.

Ηρακλής Δοντάς είπε...

Τζέρεμι, Τζέρεμι, εδώ σε θέλω τι θα πεις:

http://www.youtube.com/watch?v=252y1AjZBLU&feature=related

Με ξαναφώναξε κανείς Σεμπάστιαν;

Greg είπε...

Η κατάσταση κατά τα φαινόμενα είναι πολύ χειρότερη από πέρυσι. Καμια μεταγραφή δεν είναι κλεισμένη, διότι απλούστατα θέλουν πρώτα να πουλήσουν (Τζιόλη, Μάντζιο, Σιμάο!!!!!! κλπ) και μετά να αγοράσουν.

Εάν ήθελαν να δώσουν χρήματα θα κρατούσαν τον Βαβζίνιακ, που είναι και δοκιμασμένος και δεν έπαιρναν έναν αναπληρωματικό της Νις που είναι ελέυθερος.

Που είναι το δεξί μπακ που είναι απαραίτητο;;; Ο Ανχελέρι πήγε Ιταλία και ο Γιούρκας λέει (σπορντάυ) ότι θέλει να πάι στο θρήνο!!! Εάν μείνουμε με το Μουν, θα μας παίζουν όλοι (ακόμη και ο Εργοτέλης) με έναν ψηλό αριστερό χαφ και θα έχουμε ένα τουλάχιστον τεμάχιο πριν ξεκινήσει ο αγώνας από τη πελυρά του Μουν.

Που είναι το σέντερ μπακ; Εντάξει, εδώ σεν χρειάζονται σχόλια.

Που είναι το αριστερό χαφ που πατάει περιοχή και σκοράρει;; Απ'ότι ξέρω ο Γιοβάνοβιτς πάει Γερμανία και εμείς προσπαθούμε να πάρουμε το Λέτο που μαρκάρει με τα μάτια και είναι και σταμπουκάς και καβγατζής στα αποδυτήρια.

Που είναι το σέντερ φορ;;; Ο κρουζ που έχει 10 παιχνίδια συνολικά τα τελευταία δύο χρόνια
και είναι και 34 ετών;;; Πόσο θα κρατήσει στο Ελληνικό πρωτάθλημα της κλωτσιάς και της μπουνιάς;;;;

Περαστικά μας και φέτος.

Θα ξαναπώ ότι είπα πέρυσι ας είναι καλά το μπασκετάκι, θα μας ξελασπώσει και φέτος.

Ξανθιώτης είπε...

Για όσους αναρωτιόνται πόσο είναι το μπάτζετ μεταγραφών φέτος, μάλλον ξέρουμε πια την απάντηση: ΜΗΔΕΝ!

Τα περσινά έσοδα παντελονιάστηκαν για να είναι όλοι ευχαριστημένοι!

13 1966 είπε...

Ο φετινος μεταγραφικός σχεδιασμός δεν εγινε στα κουτουρού. Από μεσα ξέρω πως έγινε ως εξης.

Φτιάχτηκε "σκιώδης" 11αδα. Μάλλον 3 τέτοιες. Δηλαδη για καθε θέση έβαλαν 3 παίχτες που γουστάρουν οι Τεν και Αντωνίου με τους σκάουτερς κι ειναι εφικτό να πάρει η ομάδα.

Ολες οι θεσεις ψάχνονται. Αλλα θα παρουν αμεσα σε θέσεις που καινε. Ψάχνοντας τους 3 που έχουν στα υπόψη σε καθεμιά. Ποιος απ' όλους είναι διαθεσιμος, σχετικά φτηνός, κλπ

Ολα θα πανε καλά, μη αγχώνεστε.

Ανώνυμος είπε...

Ο "13 1966" έχει, νομίζω, δίκιο.

Και ο ΠΕΚίτης φίλος που σας έλεγα, πάνω-κάτω τα ίδια μού είχε μεταφέρει το Πάσχα για το φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό.

Φυσικά το μανατζαρέϊκο (εντός κι εκτός αθλητικών και άλλων φυλλάδων) παίζει τα παιχνίδια του, ρίχοντας αβέρτα ονόματα και χρηματικά ποσά στον αέρα.

Κατά τα άλλα ... η θάλασσα είναι χάρμα! Όταν τύχει και την επισκεφτεί κανείς δηλαδή.

Πανάθας είπε...

Παιδιά ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ, είναι η ομάδα μου, θα τον υποστηρίζω ακόμα και στην τελευταία κατηγορία, αλλά είναι μια πολύυυυυυυυυυυ μικρή ομάδα δυστυχώς. Μια ομάδα χωρίς προοπτική. Το μπάσκετ ανέβασε πολύ τον πήχη δυστυχώς για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ.

Όλοι κοντά στην ομάδα μήπως μπορέσει και με παικτάκια της σειράς και πάρει κανένα πρωταθληματάκι και κάνουμε πλακίτσα σε κανένα γαύρο.

Βαριέμαι και να γκρινιάξω, τόσο απογοητευμένος είμαι.

Μόνο αν έρθει ο Καντέ θα πάω στο αεροδρόμιο. Χωρίς Καντέ δεν ελπίζω τίποτα. Α και ο 35χρονος Βέρα Κρουζ. :-(

Τζόνυ μείνε στη θάλασσα.......σε λίγο θα σου κάνουμε παρέα......

Πανάθας είπε...

"«Χωρίς το εμπορικό, δεν γίνεται το γήπεδο του ΠΑΟ» τόνισε ο Α.Βωβός

Στην προοπτική της ανάκλησης της δωρεάς των 56 στρεμμάτων, στα οποία πρόκειται να κατασκευαστεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά και η διπλή ανάπλαση του Βοτανικού αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Αμαρουσίου, Αρης Βωβός, σε συνέντευξη που έδωσε την Τετάρτη στο «Αθλητικό Μετρόπολις» στη Θεσσαλονίκη.

Στο ερώτημα τι συμβαίνει με το έργο της διπλής ανάπλασης για τον περιβάλλοντα χώρο του υπό κατασκευή γηπέδου του Παναθηναϊκού που έχει αναλάβει η εταιρεία του και το πού βρίσκεται αυτή η υπόθεση, ο κ. Βωβός είπε:

«Δεν υπάρχουν μόνο μέτοχοι, αλλά και 6.000 επενδυτές στην εταιρεία μας. Τα δεδομένα που υπάρχουν είναι πως η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας θα βγει σε 10-15 μέρες. Αυτό είναι σίγουρο και οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣτΕ, κ. Παναγιωτόπουλος, του οποίου λήγει η θητεία στο τέλος του μήνα, θα πρέπει να εκδώσει αυτή την απόφαση.

»Υπάρχει μια σεναριολογία σχετικά με αυτήν την απόφαση, θεωρώ όμως ότι, είτε άμεσα είτε έμμεσα, μέσω κάποιας νομοθετικής ρύθμισης ή τροπολογιών, το έργο θα προχωρήσει. Δεν διακυβεύεται το έργο του εμπορικού κέντρου, αλλά η τύχη της διπλής ανάπλασης.

»Γιατί, αν η εταιρεία δεν μπορέσει να προχωρήσει στην κατασκευή και εκμετάλλευση του εμπορικού κέντρου, τότε η εταιρεία θα προβεί στην ανάκληση της δωρεάς των 56 στρεμμάτων και αυτό σημαίνει πως η διπλή ανάπλαση και η κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν.

»Ετσι όπως είναι διαμορφωμένα αυτή την στιγμή, είναι επιβεβλημένο να προχωρήσει το έργο, γιατί το έχει ανάγκη η πόλη. Κι όλα αυτά σε μια τριτοκοσμική περιοχή, στον Βοτανικό, που, τρία χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, είναι μια πραγματική παραγκούπολη, έτσι όπως έγινε με τις βιομηχανίες και τα συνεργεία αυτοκινήτων και τις άλλες κατασκευές.

»Κι ύστερα είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, των 19 στρεμμάτων όπου θα αναβαθμίσει το κέντρο της Αθήνας και η αναβάθμιση των δυο αυτών περιοχών είναι αναγκαία για την αναβάθμιση της ζωής των πολιτών στην Αθήνα.


»Δυστυχώς, στην Ελλάδα ζούμε σε ένα περιβάλλον που είναι πολεοδομικά απαράδεκτο και ο Νόμος αυτός, ο 3481, που νομιμοποίησε την ανάπλαση, είναι ένας σοφός νόμος.

»Γιατί την στιγμή που η Πολιτεία δεν μπορεί να κάνει τις δικές της παρεμβάσεις, η σύμπραξη του Δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα είναι αναγκαία και με τα κεφάλαια αυτά μπορεί να συνυπάρξει λύση σε αρκετά τέτοια ζητήματα».
"


Πως μου αρέσουν οι επιχειρηματίες με ευαισθησίες.

Όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ να του τα σπάσουμε του πούστη που δεν αφήνει αυτό τον θεάρεστο άνθρωπο να πραγματοποιήσει το οικολογικό του όραμα.

Τζόνυ σου'ρχομαιιιιιιιι.

Πανάθας είπε...

Κακά και Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Που'ναι ο Καντέ? Δεν κρατιέμαι.

ΟΛΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ να υποδεχθούμε τον παικταρά.

Έλα μωρή ομαδάρα..........

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι αυτα..αφου ο λαοπλανος Βγενοπουλος πουλαγε αερα οταν ζηταγε 40-45εκ μπατζετ ας λουστουμε ολοι μαζι τα 20 με πωλησεις και αν, δηλαδη γυρω στα 10 απο τσεπη οτι ακριβως ηθελε το 57% του καρκιμωνατος τζιγγερ..κριμα

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

τώρα πια ζέστανε η θάλασσα γμτ ενώ χρειαζόμαστε παγωμένο νερό μπας και συνέρθουμε!

Γι' αυτό ήταν λάθος η τακτική "θα δούμε το καλοκαίρι"

:-)

Εγώ πάντως αεροδρόμιο δεν πάω.

Φοβάμαι τ' αεροπλάνα!

:-))

Όπως οι Γαλάτες, με τον ουρανό ένα πράμμα.

:-)))


Σκέψου όμως και τη ... φτωχολογιά. Λίγο είναι να είσαι 35άρης φορ και να παίρνεις 2ετές κλειστό;

Άμα το δω κι αυτό, τελείωσε. Θα τα έχω καταλάβει ΟΛΑ: η ΠΑΝΑΘΑ δεν είναι ποδοσφαιρική ομάδα, είναι κολλεχτίβα σοσιαλιστικής αγκιτάτσιας!

:-)))

Πανάθας είπε...

Χαχαχαχα........Τζόνυ έχεις δίκιο......κρύο ντους χρειαζόμαστε.....πάντως ο παικταράς ήρθε.......εγώ πήγα αεροδρόμιο και άναψα και.....τσιγάρο.........

;-((