Πέμπτη, Μαρτίου 26, 2009

Προς αποκατάσταση της λογικής

Όπως έχω ξαναπεί την ευθύνη διαχείρισης της ΠΑΕ έχει ο γνωστός κακούργος. Αυτός έχει επιλέξει τον Διευθυντή ποδοσφαίρου, ο οποίος με την σειρά του επέλεξε τον προπονητή και βέβαια τους παίκτες. Ο ίδιος άνθρωπος έχει την πλειοψηφία στο Δ.Σ το οποίο απαρτίζουν μέλη της οικογενείας του, κολλητοί και έμπιστοι υπάλληλοι. Το ίδιο σώμα είναι υπεύθυνο για κάθε απόφαση αναφορικά με την ομάδα. Άρα όλες οι αποφάσεις ελέγχονται χαλαρά από τον ίδιο, ενώ η διαχείρηση της ομάδας και ο μεταγραφικός σχεδιασμός γίνεται από τον Κωστάκη, επίσης προσωπική του επιλογή και εγκάθετο αυλοκόλακα στην Αθλητική Κυριακή. Σε κομβικά δε θέματα-βλέπε Κυργιάκος και άλλα πολλά-έθεσε προσωπικό βέτο. Ουσιαστικά ο τύπος έχει εφαρμόσει τέλεια το "με τα λεφτά των άλλων". Βγενόπουλος και Γιαννακόπουλοι επένδυσαν προκειμένου να σπάσει το άβατο της ΠΑΕ και να μην κατηγορηθούν για ολιγωρία μπροστά στο δήθεν άνοιγμα του φιλεύσπλαχνου υπερπαναθηναϊκού ραλίστα. Εν τω μεταξύ ο ίδιος ανίκανος κάνει κουμάντο με τα λεφτά τους έχοντας πάντα την ίδια μιζερο-καρμοίρικη λογική του μικρομάγαζου-μπακάλικου. Το καλύτερο όμως όλων είναι πως το παίζει άσχετος και προσπαθεί να μοιράσει τις ευθύνες, λες και την πλειοψηφία των μετοχών και την διοίκηση την έχει ο Χατζηπετρής. Αυτά είναι τα προφανή γεγονότα και συμπεράσματα απλής λογικής.
Αν ο προπονητής δεν του αρέσει, ας κοιτάξει στον καθρέφτη. Ο υποτακτικός του τον επέλεξε, όπως και τα αστεία παικτάκια που μας φόρτωσε. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, αυτός και οι γνωστοί εγκάθετοι κάνουν ακόμα κουμάντο. Άλλωστε παρά την τρομερή περσινή κατακραυγή και γελοιοποίηση, κανένα Γκοτζαλάκι εντός και περί της ΠΑΕ δεν έφυγε. Όλα είναι ακριβώς ίδια απλά άλλαξε η βιτρίνα. Η βιτρίνα-αποκούμπι που είχε ανάγκη για να σταματήσει ο κόσμος το ξεφωνητό. Ο λόγος που τα αδέρφια διακριτικά διαχώρησαν την θέση τους είναι επίσης προφανής. Ναι μεν σύρθηκαν στην αγορά μετοχών αλλά δεν είναι τίποτα χτεσινοί ώστε να φάνε την λέζα ενώ δεν επηρεάζουν απολύτως τίποτα εντός ΠΑΕ. Γι'αυτό και εξ'αρχής γνωρίζοντας πως παίζουν με σημαδεμένη τράπουλα σταδιακά υποχώρησαν. Εν συνεχεία-για είναι ακόμα πιο σαφές πως δεν συμφωνούν με τίποτα από όσα γίνονταν-ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα στην Πράσινη (δηλαδή την φυλλάδα τους). Όλα αυτά προκειμένου κάτι εξυπνοπούλια σαν τον Πάππα να μην λένε πως φταίνε όλοι μαζί, πως τα χάλια είναι πολυμετοχικά και λοιπές μαλακίες. Τα χάλια είναι και θα παραμείνουν ίδια όσο το γενικό πρόσταγμα έχει ο ίδιος άνθρωπος.
Κάποιοι πρέπει να ξυπνήσετε γιατί αν δεν κοιμάστε όρθιοι, είστε εντελώς εγκάθετοι ή απλά πρόβατα (για να μην πώ μαλάκες). Αυτά και περαστικά.

233 σχόλια:

1 – 200 από 233   Νεότερο›   Νεότερο»
Πανάθας είπε...

Συμφωνώ Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΑ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.

Ευτυχώς που οι υποστηρικτές του Βαρδινογιάννη είναι μειοψηφία. Περίπου 5.000 αναγνώστες έχει το Derby , ενώ στη Λεωφόρο πέρισυ δεν πήγαιναν ούτε 2.000 και ο κόσμος του ΠΑΟ πρόχειρα υπολογίζεται γύρω στα 2.800.000. Είναι χαμένο το παιχνίδι ή δεν είναι? Όση διαστρέβλωση και προπαγάνδα και αν "πέσει".

Και για να μεταφέρω την προηγούμενη συζήτηση εδώ, γράφω το εξής:

Φίλιππε δεν είναι έτσι τα πράγματα (όσο αφορά τις σχέσεις Θ13 και Καπετάνιου). Ο μαλάκας αποφάσισε να τα βάλει με τη 13 αφού έφαγε το κράξιμο και μετά. Πιο πριν δεν είχε πρόβλημα μια και ήταν λαοφιλής. Μόλις όμως ο ΠΑΟ άρχισε να τρώει τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη (καλή ώρα) και η οικογένεια να μην στέκεται στο ύψος της ( επίσης καλή ώρα - θυμίζω ότι το '79 πήραν την πλειοψηφία με κομπίνα από τους Γιαννακόπουλους δυστυχώς για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό) το πιο δυναμικό κομμάτι των φιλάθλων του ΠΑΟ αποφάσισε να αντιδράσει. Αυτό αποτέλεσε και την αρχή του τέλους της σχέσης ΠΑΟ - Βαρδινογιάννη.

Μιχάλη για 30+ χρόνια μόνο για την οικονομική σταθερότητα έχουμε να μιλάμε (μην μου πεις για την Παιανία γιατί είναι ιδιόκτητη και όχι του ΠΑΟ άσχετα αν είχε "κέρδη" η ομάδα από αυτή την επένδυση. Κέρδη που ισοφαρίζονται από τη τσιγγούνικη πολιτική όλων των χρόνων που μεσολάβησαν με ελάχιστες εξαρέσεις). Εκτός αυτού ο ΠΑΟ μας δεν είχε την "απογείωση" που όλοι περιμέναμε.

Υ.Γ.1 Έχεις δίκιο ήταν 4 τα πρωταθλήματα του Νταιφά. Δεν είχε ομάδα πάντως τότε ο ΠΑΟ Φίλιππε. Τη χρονιά πριν το νταμπλ ο ΠΑΟ τερμάτισε 6ος και δε βγήκε ούτε Ουέφα, ενώ από τις χαρακτηριστικές "σφαλιάρες" ήταν ένα 6-0 στο Καυτατζόγλειο από τον Ηρακλή.

Υ.Γ.2 ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο μπάσκετ. Θα πάει ο γαύρος F4 και όχι εμείς. Και εκεί ας ψαχτούνε λίγο (βλ. Kecman, χωρίς ΒΑΣΙΚΟ τριάρι η ομάδα, ο Τσαρτσαρής σέρνεται, ο Σάρας κάνει ότι του γουστάρει, βάλανε σήμερα τον Μήτσο να παίξει τραυματία και τον εκθέσανε κ.α.) γιατί η ομάδα δεν πάει καλά εδώ και καιρό. Και τα χειρότερα έρχονται. :-(

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς συμφωνώ και εγώ στα όσα έγραψε ο "ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ". Αυτή είναι η ουσία.

Δυστυχώς έτσι όπως πάμε πολύ φοβάμαι ότι τα ίδια θα λέμε και του χρόνου τέτοιο καιρό.

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα, στο μπάσκετ δεν χρειάζεται φόβος. Οι μεγάλες ομάδες εκεί φαίνονται, πως αντιδρούν μετά από αναποδιές. Και ο μπασκετικός ΠΑΟ είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα!

Πανάθας είπε...

Ξανθιώτη εγώ δεν είπα ότι στο μπάσκετ δεν είμαστε μεγάλη ομάδα αλλά ότι δεν πάμε καλά. Η ομάδα από πέρισυ έχει χάσει την αγωνιστική της ταυτότητα, την αμυντική της ισορροπία και την ενέργεια που διοχέτευε στο παρκέ. Είμαι σίγουρος ότι ο Ζέλικο θαβρει τι φταίει. Απλά δεν νομίζω ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα φέτος μια και στην Ευρωλίγκα η σειρά πάει τώρα στην Ιταλία όπου και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνεις break την έδρα της Siena, ενώ σου θυμίζω για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα θα πρέπει να πράξεις το ίδιο μέσα στο ΣΕΦ. Σε συνδυασμό ότι όλες αυτές οι πιθανές αποτυχίες "βρίσκουν" τον αιώνιο αντίπαλο σε θέση ισχύος με στεναχωρούν.

Ότι κάτι δεν πάει καλά είναι γεγονός.

Απλά η διαφορά με το ποδόσφαιρο είναι ότι ξέρεις ότι αυτό θα διαρκέσει μόνο μία σεζόν και το καλοκαίρι θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για ενδυνάμωση της ομάδας.

Πάντως οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου ας διδαχτούν λίγο από το πως ο Παύλος "κυνήγησε" τον Κόκκαλη τα πέτρινα χρόνια και πως οι Αγγελοπουλαίοι τον Παύλο αντίστοιχα στα δικά τους πέτρινα χρόνια και ας βρουν τον κοινό παρανομαστή.

Ε-ΠΕ-ΝΔΥ-ΣΕΙΣ.

σχολιαστής είπε...

Καλά επιχειρηματίες όπως ο Βγενόπουλος και οι Γιανακόπουλοι, δεν ξέρουν να προασπίσουν τα συμφέροντά τους; Αν αρκεστούμε μόνο στο "όσο είναι αυτός δε γίνεται χαίρι", θα περάσουν δεκαετίες και θα λέμε τα ίδια. Αφου έβαλαν τόσα χρήματα, και στη συνέχεια η ομάδα έβγαλε και 25 εκατ. απο την Ευρώπη, ας προτείνουν μια λίστα με παίχτες πρώτης γραμμής και έναν καλό προπονητή αν δεν κάνει ο 10Κάτε. Και αν βάλει βέτο ο Βαρδ. ας τον καταγγείλουν κι ας φύγουν, και θα δουμε αν μπορέσει να σταθεί μια ώρα. Αλλά το χέρι πρέπει να μπει στην τσέπη, και για να μην κάνουν λάθος επιλογές ας προσλάβουν εξωτερικούς συμβούλους. Τέρμα το παραμύθιασμα, ή υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα και γίνονται πραγματικές μεταγραφές ή μας δουλεύουν όλοι.

Τρίφυλλος είπε...

Η αντιγραφή του αποσπάσματος που παραθέτω είναι από Gazzetta.gr:

" Σύσκεψη κορυφής
Λίγες ώρες μετά την σύσκεψη του Νικόλα Πατέρα με τους Χενκ Τεν Κάτε και Κώστα Αντωνίου ακολούθησε ακόμα μία. Αυτή την φορά των μετόχων με τους Ανδρέα Βγενόπουλο, Νικόλα Πατέρα και Γιάννη Βαρδινογιάννη να τα λένε με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού εφ' όλης της ύλης.

Όπως αναφέρει με σημερινό ρεπορτάζ η «SportDay» οι τρεις μέτοχοι συναντήθηκαν με τον Αντωνίου προκειμένου να συζητήσουν για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας, με το αυτό του προπονητή να αποτελεί προτεραιότητα... "

Όπως βλέπετε δεν κρίθηκε απαραίτητο να κληθεί ο Παύλος στη σύσκεψη αυτή... Αντιθέτως ο "αμέτοχος" Τζίγγερ ήταν κανονικά παρών.
Έτσι, για να ξεκαθαρίζονται κάποια πράγματα σχετικά με τους έχοντες "τα γένια και τα χτένια".

Φιλικά,
Ο Τρίφυλλος

Ανώνυμος είπε...

Όπως βλέπετε δεν κρίθηκε απαραίτητο να κληθεί ο Παύλος στη σύσκεψη αυτή... Αντιθέτως ο "αμέτοχος" Τζίγγερ ήταν κανονικά παρών. Έτσι, για να ξεκαθαρίζονται κάποια πράγματα σχετικά με τους έχοντες "τα γένια και τα χτένια".

τα αδέρφια διακριτικά διαχώρησαν την θέση τους είναι επίσης προφανής. Ναι μεν σύρθηκαν στην αγορά μετοχών αλλά δεν είναι τίποτα χτεσινοί ώστε να φάνε την λέζα ενώ δεν επηρεάζουν απολύτως τίποτα εντός ΠΑΕ. Γι'αυτό και εξ'αρχής γνωρίζοντας πως παίζουν με σημαδεμένη τράπουλα σταδιακά υποχώρησαν. Εν συνεχεία-για είναι ακόμα πιο σαφές πως δεν συμφωνούν με τίποτα από όσα γίνονταν-ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα στην Πράσινη (δηλαδή την φυλλάδα τους). Όλα αυτά προκειμένου κάτι εξυπνοπούλια σαν τον Πάππα να μην λένε πως φταίνε όλοι μαζί, πως τα χάλια είναι πολυμετοχικά και λοιπές μαλακίες.

Όπως βλέπετε δεν κρίθηκε απαραίτητο να κληθεί ο Παύλος στη σύσκεψη αυτή... Αντιθέτως ο "αμέτοχος" Τζίγγερ ήταν κανονικά παρών. Έτσι, για να ξεκαθαρίζονται κάποια πράγματα σχετικά με τους έχοντες "τα γένια και τα χτένια".

Ανώνυμος είπε...

Γερνώντας θα έχουμε να θυμόμαστε ότι κάναμε στην Ευρώπη αυτό κι εκείνο και το άλλο και το παράλλο. Αυτά μένουν και όχι αν κερδίζεις τον Πανιώνιο και την Ξάνθη, την Ξάνθη και τον Πανιώνιο.
Γερνώντας οι άλλοι θα έχουν να θυμούνται ότι το 96 κέρδισαν τον Πανιώνιο και την Ξάνθη, το 2002 την Ξάνθη και τον Πανιώνιο, το 2009 τον Πανιώνιο και την Ξάνθη.
Εγώ, όσο κι αν πικραίνομαι να χάνω δώδεκα χρόνια από την Ξάνθη και τον Πανιώνιο, προτιμώ μεγαλώνοντας να έχω να θυμάμαι τον Άγιαξ και την Γιουβέντους, την Μπαρτσελόνα και την Άρσεναλ.
Και για να πω κάτι βαρύ -κι όσο κι αν υπάρχει το ελαφρυντικό της δωδεκαετούς πίκρας- όποιος αν είχε να επιλέξει από τα δύο θα προτιμούσε την κυριαρχία στην Ελλάδα από την υπερηφάνια στην Ευρώπη, μάλλον λάθος ομάδα είναι και ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξει και να πάει με τους ψυχωτικούς.

squarelogic είπε...

Ο Ανώνυμος παίρνει άριστα στην αντιγραφή.Το τελευταίο του σχόλιο είναι copy-paste απο παλιότερη ανάρτηση του old boy.

Κάπως έτσι όπως την περιγράφει ο Κουτόχορτος έχει η κατάσταση αλλά με τα play offs μπροστά δε νομίζω οτι είναι η κατάλληλη στιογμή ν'ανοίξει το θέμα.Μετά το τέλος αυτών,το λογικό είναι να γίνει αυτό που γράφει ο Σχολιαστής.Δηλ.αν οι αλλοι 3 έχουν διάθεση για επενδύσεις να καταθέσουν μια λίστα με πρωτοκλασάτα ονόματα για 3-4 θέσεις κι αν οι τζιγκεράνρωποι φέρνουν προσκόμματα να τους ξεμπροστιάσουν.Αν πράγματι υπάρχει διάθεση για επενδύσεις...

squarelogic είπε...

...Και βέβαια να επισημάνω οτι η ανατρεπτική απόφαση του Βαρδινογιανναίικου για άνοιγμα της ΠΑΕ είχε εξαιρετικό timing:

λίγο πριν σκάσει η κρίση αποτίμησε το 40% της ΠΑΕ στα 80 εκατ.(σαφής υπερτίμηση του "προιόντος" αλλά υποτίθεται οτι τα λεφτά θα έμεναν για την ενίσχυση της ομάδας),τουτέστιν 200 εκ.για το 100%,
τη στιγμή που 9 μήνες μετά με 160 εκ. η MIG παίρνει την Ολυμπιακή (των τουλάχιστον 6000 εργαζομένων)μαζί με την τεχνική βάση και τα περιζήτητα time slots στα αεροδρόμια.
Όπως και στην περίπτωση της ΑΡΑΜΚΟ παλαιότερα,ο Βαρδής ξέρει πότε να πουλά και πότε ν'αγοράζει.Μόνο στο ποδόσφαιρο τα έκανε ανάποδα...

Πανάθας είπε...

Squarelogic όλα καλά, απλά να προσθέσω και μία υποθετική παράμετρο όσον αφορά το "ξεμπρόστιασμα" που ανέφερες. Και ποιός μας λέει ότι στους όρους συμμετοχής στο πολυμετοχικό σχήμα δεν ήταν το "εν οίκω μη εν δήμω"?. Δε ξέρουμε τι έχει ειπωθεί κεκλεισμένων των θυρών για αυτό καλό είναι να μη βγάζουμε βεβιασμένα συμπεράσματα.

Ο κόσμος του ΠΑΟ καταλαβαίνει δε χρειάζεται "μασημένη τροφή". Και αυτοί που φέρονται και άγονται διαφορετικά, "κάνουν" ότι δεν καταλαβαίνουν. ;-)

Παράταση χρόνου πήραν.

Του χρόνου τέτοια εποχή είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε νέο ξεσηκωμό.

Εκτός και αν.......

Θα δούμε.

Υ.Γ. Καλά ο ανώνυμος είναι γνωστός παπαγάλος, τώρα θα τον μάθουμε? Εγώ νόμιζα ότι ήταν ποστ του Τουρτούρα να σου πω την αλήθεια μια και συνήθως υπέρ της καθεστηκυίας τάξης (ή παρηγοριά στον άρρωστο, πάρτο όπως θες) είναι ο Μάικλ και ο Τζόνυ. ;-)

Πανάθας είπε...

Τρίφυλλε όπως πάντα "εύστοχος" λιτός και απέρριτος.

Η ψευδοπολυμετοχικότητα αρχίζει και ξεσκεπάζεται.

Δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει πολυμετοχικό σχήμα με το ένα μέρος να έχει τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ της ΠΑΕ.

Όπως πολύ σωστά ανέφερες ήταν ένα πολύ έξυπνο κόλπο του Βαρδή για να φέρει λεφτά στην ομάδα, να βουλώσει τα στόματα της ΠΕΚ και να μεταβιβάσει ευθύνες.

Δυστυχώς για εμάς και τα όνειρα που κάναμε για νέα......Τσέλση.

:-(

Pappas10 είπε...

Καλησπέρα κι από εμένα,

Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω τον "Κουτόχορτο" που με έκανε πρωτοσέλιδο. :) :)

Από εκεί και πέρα, πάμε επιγραμματικά περί "λογικής" γιατί νομίζω ότι στη θεωρία καλοί είστε μερικοί αλλά στην πράξη δίκιο έχετε... δεν ξέρετε τι λέτε.

1. Ώστε οι Γιαννακόπουλοι "σύρθηκαν" στην Πολυμετοχικότητα;;; Δεν την διεκδίκησαν στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Βγενόπουλο; Τελικά είναι πολύ βλάκες οι Γιαννακόπουλοι - ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ - ρε παιδιά;;

2. Ο.Κ. Να δεχτώ ότι τους "βγάλαν στην απέξω" Τζίγγερ, Βγενόπουλος και Πατέρας κι ότι "δεν έχουν λόγο" στις αποφάσεις της ΠΑΕ. Τον "αντίλογο" τους γιατί δεν τον παρουσιάζουν ΕΠΙΣΗΜΩΣ;

Για να μην "διασπάσουν την ενότητα" λένε κάποιοι. Τότε γιατί η "Πράσινη" αντιπολιτεύεται έτσι; Αυτό ΔΕΝ "διασπά" την "ενότητα"; Πολύ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ είναι - ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ - οι Γιαννακόπουλοι ρε παιδιά.

3. Τελικά ο Τζίγγερ κάνει κουμάντο; Οι άλλοι απλά έβαλαν λεφτά και ο Τζίγγερ τους έπιασε "κώτσους";;; ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ρε παιδιά.

4. Τελικά ο Τεν Κάτε χαίρει της υποστήριξης ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ ή όχι; Σημαντικό θέμα και ακόμα σημαντικότερο το να ξεκαθαριστεί ΠΟΙΟΣ τον θέλει και ποιός όχι... γιατί αν (π.χ.) ΔΕΝ τον θέλει ο Τζίγκερ και μείνει, τότε ΕΜΦΑΝΩΣ δεν κάνει μόνο ο Τζίγκερ κουμάντο.

5. Γνωρίζει κανείς το καταστατικό της πολυμετοχικότητας; Το "Το 61% κάνει κουμάντο, άρα ο Τζίγγερ κάνει κουμάντο" δεν είναι τόσο αυτονόητο όσο σπεύδουν κάποιοι να το παρουσιάσουν.

Για να απαντήσω λοιπόν κι εγώ με τη δική μου λογική η οποία - προφανώς - δεν συναντιέται με αυτή του κουτόχορτου, θα το πω για άλλη μία φορά.

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΉΔΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ (Με το "τελείωμα" Γκαγκάτση και Ψυχωμάνη) αλλά ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ (τόσο με την πρόκριση στους "16" του Τσου-Λου όσο και με κινήσεις "ανοίγματος" προς παλαιμάχους, αναδιάρθρωσης του τμήματος σκάουτινγκ και δημιουργίας της Golden Team για την αξιοποίηση των ταλέντων).

Συμφωνώ με την απογοήτευση σε συνάρτηση με τα εγχώρια αγωνιστικά αποτελέσματα. Το γαρ πολύ της θλίψεως, γεννά παραφροσύνη όμως. Προσωπικά - επαναλαμβάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - δεν σκοπεύω να "κάψω" το χαρτί της πολυμετοχικότητας για χάρη των Γιαννακόπουλων, ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Αυτά από εμένα για την ώρα. Όπως είπε πέρισι η Ρούξι... "... είμαστε από τη Λεωφόρο..." όπως αποδείχτηκε και σήμερα.

Μπράβο στους Κορίτσαρους μας του Βόλεϊ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Τρίφυλλε,

Οι άλλοι βέβαια το διέψευσαν αλλά εσύ θεωρείς τα δημοσιεύματα - αλλά και τα σχόλια - της "Σπορτ-ντέι" θέσφατα.

Τέλος πάντων...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Α.. και φυσικά κανείς δεν ξέρει αν Κλήθηκε ή όχι ο Γιαννακόπουλος στη "σύσκεψη".

Απροπώ... έχει ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ κανείς στους Γιαννακόπουλους να ζητήσουν συνάντηση με τον Προπονητή;;;; Ή να καλέσουν σύσκεψη;

Ρωτάω για να ξέρω...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Τρίφυλλος είπε...

Φίλε Μιχάλη,

Καταρχήν γράφω καθαρά στο μήνυμά μου ότι το απόσπασμα είναι από το Gazzetta και όχι από το Sportday. Προφανώς το μπέρδεψες.

Το σχόλιό μου ήταν πριν από τη διάψευση στην οποία προέβη ΜΟΝΟ ο Βγενόπουλος από όλους τους εμπλεκόμενους. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν ειλικρινής (η διάψευση).

Όσον αφορά όλα τα υπόλοιπα σχόλιά σου, συμφωνώ απολύτως. Πρέπει να αφήσουμε την πολυμετοχικότητα να δουλέψει και αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, εναλλακτική πρόταση δεν υπάρχει. Έχω ξαναπεί ότι και ο Ν. Πατέρας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Και πιστεύω ότι έξυπνος άνθρωπος ων, θα κάνει (αν έχει τη δυνατότητα) την απαραίτητη εκκαθάριση από τη σαπίλα που ακόμα βρίσκεται μέσα στην ΠΑΕ.

Πάντα φιλικά και Παναθηναϊκά,
Ο Τρίφυλλος

Pappas10 είπε...

Φίλε Τρίφυλλε,

Αν κατάλαβα καλά από την ανάγνωση, το Gazzetta αναδημοσιεύει το ρεπορτάζ της "Σπορτ-Ντέι".

Χαίρομαι που συμφωνούμε στην ανάγκη λίγης επιπλέον πίστωσης χρόνου στην Πολυμετοχικότητα.

Φιλικά πάντα προς όλους

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Square,

Η Ολυμπιακή είναι μία υπερχρεωμένη επιχείρηση. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Επίσης, βάση του Καταστατικού της ΠΑΕ, το 10% ανήκει στον Ερασιτέχνη. Άρα το 90% μπορεί μόνο να πωληθεί, ήτοι 180 μύρια.

Βέβαια, μπορεί κάποιος να ζητήσει να αγοράσει το "Πακέτο Βαρδινογιάννη" και να διαπραγματευτεί την τιμή άνα "βαρδινογιάννεια" μετοχή χαμηλότερα...

Αυτά.

Φιλικά,

Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Καλωσορίζω την επανάκαμψη του μαχητικού μας Κουτόχορτου!

Επειδή έθεσε, και ορθώς, θέμα αποκατάστασης της λογικής, θα μου επιτρέψει να ξαναπώ ότι το λογικό είναι να στηριχτεί η προσπάθεια του νέου, πολυμετοχικού σχήματος, παρόλο που (ή μάλλον επειδή ) πραγματικά είναι πολύ δύσκολη.

Αυτό επί της ουσίας, δηλαδή περί της αποκατάστασης της λογικής.

Υ.Γ.

Δεν θα ξαναμπώ σε διάλογο περί των αδερφών Γιαννακόπουλων. Ό,τι είπα στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης - το 18-2 στο ΔΣ, σημάδι άκρως ανησυχητικό για μένα δεδομένου ότι Παναθηναϊκός χωρίς Γιαννακόπουλους δεν γίνεται! -, το είπα σε συνάρτηση αποκλειστικά με τα γεγονότα που είναι ορατά και γνωστά στον καθένα.

Επειδή εκτιμώ τους Γιαννακόπουλους εκτός από αφοσιωμένους πανάθες και σαν δυνατά επιχειρηματικά μυαλά, Θεωρώ ότι τ' αδέρφια δεν σύρθηκαν πουθενά! Αλίμονο κιόλας αν το πιστεύαμε ότι σύρθηκαν!

Πιστεύω πως, έχοντας ξεκινήσει πέρσι το καλοκαίρι σαν δημόσιοι συμπαραστάτες και σύμμαχοι του Βγενόπουλου, του Ξυλά και της ΠΕΚ γενικότερα - και με δεδομένο ότι το 10% της ΠΑΕ τους ανήκει από χέρι (ανήκει στον Ερασιτέχνη ως γνωστόν και μη αποσιωπητέον) -, μπορούσαν να έχουν οργανώσει πολύ καλύτερα τις συμμαχίες και τη θέση τους μέσα στο Νέο Σχήμα, και να έχουν πλέον κυριολεκτικά στριμώξει τους ανίκανους - κάτι που θα απέβαινε υπέρ του Παναθηναϊκού. Ελπίζω να το κάνουν σύντομα.

Σαν μια μικρή, αλλά όχι ασήμαντη λεπτομέρεια, θα υπενθυμίσω στον Κουτόχορτο ότι τουλάχιστον ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε σαφώς αποστασιοποιήσει τη θέση του από την "Πράσινη" δηλώνοντας, σε ερώτηση δημοσιογράφου, ότι δεν έχει σχέση με αυτή την εφημερίδα και δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι' αυτήν. Δεν φαντάζομαι να υπάρχει κανείς εδώ, που να τον θεωρεί ψεύτη.

Κλείνω επαναλαμβάνοντας ότι, όπως είπε σωστά ο Knoxville, όλα θα ξεκαθαρίσουν αυτό το καλοκαίρι. Μακάρι.

Πανάθας είπε...

Σας διαβάζω όλους με προσοχή αλλά δεν θα αναφερθώ σε ότι ειπώθηκε (μετά την τελευταία μου τοποθέτηση) γιατί το θέμα προσωπικά με κούρασε, θεωρώ ότι εξαντλήθηκε και επιπροσθέτως δε θέλω να πείσω κανέναν για το αλάθητο της γνώμης μου.

Μόλις διάβασα μια δήλωση του Χατζηχρήστου της ΑΕΚ στο διαδίκτυο ότι η "ΑΕΚ σαν ιδεολογία πέθανε" και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εντύπωση που μου προκάλεσε η δήλωση ενός οπαδού - με θεσμικό βέβαια ρόλο - για την ομάδα της καρδιάς του.

Δεν έχει σημασία που αναφέρομαι σε άλλη ομάδα μια και το "παράδειγμα" μπορεί άνετα να "μεταφερθεί" σε ΟΛΕΣ τις ομάδες του κόσμου.

Τίθεται ένα σημαντικό θέμα αν η ιδεολογία που ταυτίζεται με μια ομάδα απεβίωσε τη σύγχρονη εποχή των μικρών συμβολαίων, των συνεχών μεταγραφών (εξαιρείται ο ΠΑΟ του Βαρδινογιάννη), των χορηγών, των επιχειρηματιών προέδρων διαχειριστών, των μισθοφόρων οπαδών κλπ κλπ κλπ.

Μήπως ήρθε η ώρα για απολιτίκ οπαδούς αλά NBA που θα τρώνε πατατάκια αντί τα νύχια τους και που στη χειρότερη των περιπτώσεων θα εκστομίζουν κανένα fuck (δεχόμενοι βέβαια τις απειλές για αποχώρηση του Βγενό) αντί να πετάνε διάφορα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο?

Δε ξέρω.

Απλά ρωτάω.

Μήπως χρειάζεται να προβληματιστούμε όλοι εμείς που υπηρετούμε μια αθλητική ιδέα, που κάποιοι άλλοι - επίσης οπαδοί - κρίνουν ως θνήσκουσα?

Πάλι δε ξέρω.

Απλά ρωτάω.

Σίγουρα για τους περισσότερους από εμάς είναι αργά για να "αλλάξουμε ρότα", αλλά μήπως θα είναι καλύτερα να απομακρύνουμε τα παιδιά μας από τον αθλητικοεθνικιστικό χαρακτήρα του σημερινού αθλητισμού?

Πάλι δε ξέρω.

Απλά ρωτάω.

Δεν έχετε αισθανθεί πολλές φορές μαλάκες που κάθεστε και στεναχωριέστε όταν διαβάζετε ότι κάποια από τα αστέρια της ομάδας σας διασκέδαζαν το βράδυ π.χ. της μεγάλης ντροπής (για εσάς φυσικά)?

Μήπως το τέλος του οπαδισμού και η δημιουργία φιλάθλων οπαδών, όπου θα πηγαίνουν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα με τα ίδια κριτήρια που επιλέγουν να δουν μια παράσταση θα είναι η μεγαλύτερη τιμωρία για τους σημερινούς επιχειρηματίες προέδρους?

Πάλι δε ξέρω.

Απλά ρωτάω.

Συγνώμη αν σας κούρασα με έναν προβληματισμό που "γεννήθηκε" από μία δήλωση ενός αλλόθρησκου οπαδού.

:-))

Πανάθας είπε...

Μήπως το τέλος του οπαδισμού και η δημιουργία φιλάθλων ΠΕΛΑΤΩΝ (και όχι οπαδών) ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.

;-)

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Επεισόδια στα Χανιά
28-03-2009

Πετροπόλεμος ακολούθησε το παιχνίδι πόλο ανδρών μεταξύ των Χανίων και του Παναθηναϊκού. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οπαδοί των Πράσινων πέταξαν πέτρες, μολότοφ και άλλα αντικείμενα σε σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού στα Χανιά. Οι Ερυθρόλευκοι που βρίσκονταν μέσα στο σύνδεσμο απάντησαν επίσης με ρίψη αντικειμένων, ενώ φθορές προκλήθηκαν και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ολα ξεκίνησαν μετά το τέλος του αγώνα πόλο του ΝΟ Χανίων με τον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια, περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησαν πορεία προς το κέντρο των Χανίων. Όταν βρέθηκαν στην λεωφόρο Κισάμου, όπου βρίσκεται ο σύνδεσμος φίλων του Ολυμπιακού, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, ενώ άμεση ήταν η αντίδραση των φίλων των Ερυθρολεύκων.

Ακολούθησε ανταλλαγή αντικειμένων, με πέτρες, μπουκάλια και βόμβες μολότοφ να εκτοξεύονται εκατέρωθεν. Η λεωφόρος Κισάμου μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε καταστήματα, σε ξενοδοχείο της περιοχής καθώς και σε δύο τουλάχιστον σταθμευμένα αυτοκίνητα. Η αστυνομία άργησε να κάνει την εμφάνισή της, αλλά κάνοντας χρήση χημικών κατάφερε να απωθήσει τους οπαδούς των Πρασίνων και τα επεισόδια έλαβαν τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

διέκρινα μια θλίψη στο τελευταίο σχόλιό σου.

Λες: "Τίθεται ένα σημαντικό θέμα αν η ιδεολογία που ταυτίζεται με μια ομάδα απεβίωσε τη σύγχρονη εποχή των μικρών συμβολαίων, των συνεχών μεταγραφών (εξαιρείται ο ΠΑΟ του Βαρδινογιάννη), των χορηγών, των επιχειρηματιών προέδρων διαχειριστών, των μισθοφόρων οπαδών κλπ κλπ κλπ."

Θα 'λεγα πως αυτά είναι η ταφόπλακα. Ο θάνατος επήλθε νωρίτερα: όταν οι αθλητικές ενώσεις έγιναν ανώνυμες εταιρείες.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Έτσι νομίζω.

Πανάθας είπε...

Τζόνυ καλησπέρα. Όχι θλίψη αλλά προβληματισμός και ανάγκη για αυτοπροσδιορισμό.

Δε μπορεί να είμαστε συνέχεια αμπαλαέο (αγαπημένη έκφραση) και να προτάσσουμε συνέχεια το συναίσθημα τη στιγμή που οι επαίοντες προτάσσουν ΜΟΝΟ τη λογική. Είναι άδικο - ίσως και για αυτούς - αλλά κυρίως για εμάς.

Ίσως θα πρέπει να τους "πληρώσουμε" με το ίδιο νόμισμα.

Κύριοι το βλέπετε καθαρά τεχνοκρατικά?

Ωραία.

Έτσι θα το δούμε και εμείς.

Μόλις κάνετε το σόου καλό θα μας ξαναδείτε στο γήπεδο, στις μπουτίκ κλπ κλπ.

Ξεχάστε το αμπαλαέο και "ξηλωθείτε".

Δε ξηλώνεστε γιατί δεν υπάρχει χρήμα? Εμείς σας καταλαβαίνουμε αλλά δε θα πάρουμε.

Αλλάζουν οι εποχές. Ο κόσμος μέσω των media παρακολουθεί πλέον ομαδάρες και παικταράδες και αναπόφευκτα κάνει και τις αντίστοιχες συγκρίσεις. Παλιά μπορούσαν να σε κοροιδέψουν, τώρα πια όχι.

Προβληματισμός λοιπόν και επαναπροσδιορισμός του ρόλου του οπαδού στο σύγχρονο αθλητισμό.

Συμφωνώ με αυτό που είπες για τις ανώνυμες εταιρείες.

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

συμφωνώ απόλυτα!

Δύσκολο όμως ...

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Κι εγώ συμφωνώ... μόνο που - ρε πούστη μου - δεν μπορώ να το κόψω το γήπεδο... Αρρωσταίνω χωρίς γήπεδο.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ξανθιώτης είπε...

Πω, πω, πω! Τι ήταν αυτό το σημερινό! Τη διαλύσαμε τη Σιένα σαν να ήταν ομαδούλα της Γ' Εθνικής! Μπράβο στην ομάδα του μπάσκετ που για ακόμη μια φορά δείχνει ότι είναι ΜΕΓΑΛΗ ομάδα, και γι αυτό επανακάμπτει από λάθη και προβλήματα. Και είναι φυσιολογικό: έχει και καταπληκτικούς παίκτες και εξαιρετικό προπονητή! Μπράβο ακόμη μια φορά!

Ξανθιώτης είπε...

Πανάθα και γω συμφωνώ με τους προβληματισμούς σου.

Κατά τη γνώμη μου, εφόσον:

1) Οι ποδοσφαιριστές είναι πλέον μισθοφόροι, που πληρώνονται με ποσά που ο μέσος φίλαθλος ούτε που μπορεί να τα φανταστεί, και ζουν μια ζωή χλιδάτη που καμιά σχέση δεν έχει με τη ζωή του μέσου οπαδού.

2) Οι ιδιοκτήτες κύριο σκοπό έχουν το κέρδος, άμεσο ή έμμεσο (προστασία, άλλες δουλειές). Γι' αυτό και τους ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα μαγαζιά και οι μολ.

Οπότε, για πιό λόγο εμείς οι απλοί οπαδοί που δεν έχουμε κανένα κέρδος (αντίθετα συνεχώς πληρώνουμε) να χαλάμε τις καρδιές μας για τους πλούσιους; Χαζό είναι.

Εντάξει, ποδόσφαιρο είναι, χρειάζεται και κάποιο πάθος. Αλλά μέχρι ένα σημείο! Παραπέρα είναι απλώς ανοησία άμυαλων ανθρώπων που αν δεν υπήρχε το ποδόσφαιρο θα έβρισκαν κάτι άλλο για να καυγαδίζουν...

Τ΄ριφυλλος είπε...

Σήμερα ήμουν σε επαγγελματική (πολύ σοβαρή) υποχρέωση μέχρι τη μία το βράδυ.

Ήταν μία από εκείνες τις ημέρες που σε παίρνει από κάτω, νομίζεις ότι δεν υπάρχει ζωή να ζήσεις, θα πας για ύπνο και καπάκι θα πρέπει να ξυπνήσεις για να πας ξανά δουλειά και τανάπαλιν.

Ήταν περασμένες έντεκα όταν κατάφερα να ξεγλιστρήσω από τη συνάντηση (η οποία παρεμπιπτόντως δεν πήγαινε πολύ καλά).

Τηλέφωνο στον αδερφό μου:
- Πόσο είναι ;
- Ρε τρελλέ, κερδίζουμε με 25 ρε μαλάκα και θέλει 7 λεπτά ! Τους έχουμε ξεκωλιάσει. Καλά δεν το βλέπεις ; Τί κάνεις ;

Γύρισα πίσω στη συνάντηση αλλαγμένος. Χαμόγελο ζωγραφισμένο στο στόμα, ανάλαφρος, ενίοτε έχανα τη συζήτηση και αναπολούσα ωραία πράγματα που έχω ζήσει με την ομάδα μου. Η ώρα πέρασε, έφτασε μία αλλά νόμιζα ότι είχε περάσει κανένα πεντάλεπτο μόνο από την ώρα που είχα μάθει το αποτέλεσμα. Τελείωσε η συνάντηση, βιαστικές χαιρετούρες και τρέξιμο σπίτι να δω ανταποκρίσεις από Ιταλία.

Δε με νοιάζει ο εταιρικός τύπος των αθλητικών εταιρειών

Δε με νοιάζει το payroll των αθλητών

Δε με νοιάζει τί συμφέρονται παίζουν, ποιοί βγάζουν λεφτά, ποιοί χάνουν, ποιοί τα διατηρούν.

Με νοιάζει μόνο ο Παναθηναϊκός...

Μου φτιάχνει τη ζωή... Μετά μου τη χαλάει και μετά μου την ξαναφτιάχνει.

Πάντα φιλικά και συγκινημένα,

Ο Τρίφυλλος

Pappas10 είπε...

Τρίφυλλε...

... αυτό ακριβώς.

Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ μα μεν.

Ανώνυμος είπε...

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=83404

Ε είναι μεγάλος μαλάκας......

Ε.Τ. the extra terrestrial είπε...

Ε είναι μεγάλος μαλάκας......

Ποιός;

Ο Ελεύθερος Τύπος;

Ανώνυμος είπε...

Πάλι για τον Πανάθα λέτε βρε παλιόπαιδα Ανώνυμε και ΕΤ?

squarelogic είπε...

Να δώ Τουρτούρα και Παππά να πανηγυρίζουν με κόκκινα κασκόλ στο Βερολίνο ενώ εμείς θα έχουμε μείνει εκτός τελικού,ίσως και να ισοφαρίζει την απώλεια του τροπαίου!!!
Α,ρε Βγενό,ακόμα στην εποχή του "Ολυμπίκ Ντε Κουρελέ" έχεις μείνει,και απέναντί σου έχεις Αλ Καπόνε και Λακυ Λουτσιάνο μαζί.

Pappas10 είπε...

Square,

Ούτε με κόκκινα κασκόλ πρόκειτε να πανηγυρίσουμε ποτέ, ούτε όμως και με πράσινα έχουμε πανηγυρίσει ποτέ άσχημο αποτέλεσμα της ομάδας μας. Και αυτό το δεύτερο μας ξεχωρίζει από πολλούς...

Απροπώ... εγώ δεν έχω δηλώσει φανατικός οπαδός του Βγενόπουλου ή κανενός άλλου διοικητικού παράγοντα.

Ανώνυμος είπε...

SQUARELOGIC: "Να δώ Τουρτούρα και Παππά να πανηγυρίζουν με κόκκινα κασκόλ στο Βερολίνο ενώ εμείς θα έχουμε μείνει εκτός τελικού,"

ΤΟΥΡΤ: Έφαγες τίποτα και σε πείραξε αδελφέ;

squarelogic είπε...

Οχι φίλοι μου,
σας πειράζω!!!
απλά δεν μπορούσα να φανταστώ ποιοί απο δω θα ταίριαζαν λιγότερο στις φαντασιώσεις του Αντρέ...

Και ενα ωραίο ποδοσφαιρκό απ το μπλογκ του drSeeng
http://1.bp.blogspot.com/_V3w8FUtsdhA/SZh5vfpFm1I/AAAAAAAABt0/fIKQVGSRp7A/s1600-h/sinedria57.jpg

Πανάθας είπε...

Παιδιά αυτό είπε εν ολίγοις ο Βγενό.

Έχει δίκιο ο Square.

Εγώ πιστεύω πως μόνο ένας άνευρος χαρακτήρας θα έκανε φιλίες με τον Τζίγγερ.

Ταιριάζουν.

Πάντως από τις δηλώσεις του αλλά και από το πρωτοσέλιδο της σημερινής ΠΡΑΣΙΝΗΣ βλέπω ήδη δύο μνηστήρες ερρίζουν για την ΠΑΕ.

Α, ξέχασα.

Σε μονοκρατορία αναφέρομαι.

;-)

Υ.Γ. Δείτε και ένα άσχετο με τα αθλητικά: http://www.boston.com/bigpicture/2009/03/earth_hour_2009.html

Πανάθας είπε...

Square, ΤΕΛΕΙΑ η συνεδρία 57.

Ευτυχώς δεν μας λείπει το χιούμορ.

Στο μπάσκετ τους καθαρίσαμε σαν αυγό και τώρα ο γαύρος.

Η πλάκα είναι ότι για να πάρουν τα εγχώρια και ευρωπαικά ηνία πρέπει να περάσουν από εμάς. :-))

squarelogic είπε...

Τεν Κάτε,σημερα...
"Σε λίγες μέρες θα σας ενημερώσω ποιος αποτελεί την πρώτη επιλογή, ποιος θα είναι η δεύτερη και ποιος θα είναι η τρίτη σε κάθε θέση για να ξέρει ο καθένας σας τι γίνεται. Ήθελα να το κάνω από την αρχή της χρονιάς αλλά δεν με άφησαν!» είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες ο Ολλανδός που διευκρίνισε μάλιστα και ποιο θα είναι το μόνιμο σύστημα: 4-2-3-1."

Ωχ,ωχ,άρχισαν τα όργανα...Και δη,πριν την εξασφάλιση της 2ης θέσης...
Τώρα,δοκιμάζει ο Ολλανδός την υπομονή της διοίκησης?κάνει πρωτοποριακά πράγματα στην αθλητική ψυχολογία?Κάνει απλώς μ@λ@κίες?

Ανώνυμος είπε...

"Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ"

Ο Πάυλος Γιαννακόπουλος αποτελεί τον αγαπημένο παράγοντα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε ευκαιρία. Το σύνθημα "Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ" έχει γίνει άλλωστε το αγαπημένο τους. Η λατρεία για τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ και εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ φάνηκε και από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που έκανε η εταιρία "ALCO" για λογαριασμό της "Πράσινης".

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος αποτελεί τον ιδανικό για να αναλάβει τα «ηνία» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, που έγινε στο διάστημα από 20 μέχρι 27 Μαρτίου, πήραν μέρος 500 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ηλικίας 15 ως 64 ετών, όλοι τους κάτοικοι του λεκανοπεδίου Αττικής και ήταν αναλογική του συνολικού, πραγματικού πληθυσμού.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ είναι ο καταλληλότερος για να διοικήσει την ποδοσφαιρική ομάδα με ποσοστό 56%. Δεύτερος στις προτιμήσεις έρχεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος με 24%. Ακολουθούν οι Νικόλας Πατέρας (10%), Γιάννης Βαρδινογιάννης (7%). 3% ήταν το ποσοστό του Δεν ξέρω, δεν απαντώ.

Ο κ. Γιαννακόπουλος αναδείχθηκε πρώτος στο ερώτημα για τον συνεπέστερο παράγοντα σε σχέση με τις εξαγγελίες του (48% )ενώ τον ακολουθεί ο Mr MIG με 28%. Ο Νικόλας Πατέρας κατέλαβε την τρίτη θέση με 12%. Τέταρτος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με 8%. Το δεν ξέρω, δεν απαντώ συγκέντρωσε το 4%.

Για το τι πρέπει να αλλάξει και να επιστρέψει η ποδοσφαιρική ομάδα στους τίτλους την πλειοψηφία, 77%, συγκέντρωσε η αγορά με κάθε κόστος παικτών μεγάλης αξίας. Το 11% θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξει ο προπονητής ενώ το 6% συμφωνεί στο να αλλάξει η διοίκηση και το δεν ξέρω, δεν απαντώ.

Ανώνυμος είπε...

Παύλος Γιαννακόπουλος:

«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα και ένα μειονέκτημα. Το θετικό είναι ότι έχουμε διοικητικό πλουραλισμό. Το αθλητικό τμήμα ωστόσο έχει σχεδόν αποτύχει. Θα πρέπει να προσέξουμε τι επιλογές θα γίνουν στο μέλλον. Δεν έγιναν οι επιλογές που έπρεπε. Όταν διαλέγουμε έναν άνθρωπο πρέπει να τον αφήνουμε να δουλέψει. Πιστεύω ότι ο Τεν Κάτε κάνει ότι είναι δυνατό, αντίθετα με κάποιους άλλους που θέλουν τον Παναθηναϊκό δεύτερο. Δεν γνωρίζω τον Τεν Κάτε αλλά θέλω να παραμείνει στην θέση του και να το αφήσουν απερίσκεπτο να δουλέψει».

Και συνέχισε: «Οι άνθρωποι που μας υπέδειξαν τον προπονητή μας είπαν ότι πρόκειται για έναν επαγγελματία. Δεν μπορώ να ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα. Σπαταλάω τον καιρό μου για το μπάσκετ και ελπίζω ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή. Κάθε μέρα είμαι στην προπόνηση να συμπαρασταθώ στα παιδιά. Με τον κ. Βγενόπουλο και τα διοικητικά στελέχη έχω καλές σχέσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και αδιαίρετος. Είναι κομμάτι από την ζωή μου. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Όλοι πρέπει να είμαστε κοντά στον Παναθηναϊκό. Χάσαμε έναν χρόνο. Αν χάσουμε ακόμα έναν αλίμονο μας».



"....αντίθετα με κάποιους άλλους που θέλουν τον Παναθηναϊκό δεύτερο"

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?

Ο Τζίγγερ?

squarelogic είπε...

Πανάθα,
εξαιρετικό το λινκ με τις φωτογραφίες με το fade out από την "Ωρα της Γης".
Δείτε το παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Derby", ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού ασκεί κριτική στις επιλογές των υπευθύνων της ομάδας, στην έλλειψη παικτών προσωπικοτήτων, στις θέσεις που οι "πράσινοι" θέλουν ενίσχυση, ενώ τόνισε ότι τις αποφάσισεις πρέπει να τις παίρνει ένας και να μην είναι... πολυμετοχικές. Αποσπάσματα από την συνέντευξη στην εφημερίδα "Derby":

Για τις ικανότητες των παικτών: "Απλά δεν μπορούν. Αν δούμε τα πρωταθλήματα που έχουν χάσει θα δουν ότι δεν τα έχασαν από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ. Τα χάνει από τον ΟΦΗ, την Ξάνθη, τον Εργοτέλη και τον Ηρακλή. Δεν έχουμε παίκτη να κάνει μια ντρίμπλα. Δεν τον φοβούνται τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει ακραίους ο Παναθηναϊκός. Θα μου πεις έχει παίκτες αλλού για να έχει εκεί; Όχι αλλά λέμε τώρα...

Επίσης, αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν έχει άνθρωπο μέσα στα αποδυτήρια. Δεν ξέρω πως να λέγεται, Αναστασίου ή όπως αλλιώς θέλει. Πρέπει να έχει μία προσωπικότητα. Ποιοι είναι οι κύριοι που έκαναν τις επιλογές φέτος. Λέει ο Αντωνίου δεν ευθύνεται για όλες τις επιλογές που έγιναν. Και ποιος φταίει; Να πουν εγώ φταίω παραιτούμαι. Αν δεν ήταν δικές σου, φύγε επιτόπου. Κάθεσαι να πάρεις λεφτά.

Άμα σέβεσαι το όνομα σου δεν θα κάτσεις. Όταν παίρνεις τόσα λεφτά είμαι μέλι δεν τα αφήνεις. Ας πάρει και κάτι περισσότερο, αλλά να κάνει σωστά την δουλειά του. Τον Μαραντόνα αν έχει λεφτά πάει και τον αγοράζει η κουτσή Μαρία. Δεν χρειάζεται σκάουτερ για να βρεθεί".

Τους λόγους που ο Παναθηναϊκός είναι εκτός στόχων: "Nομίζω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει τους παίκτες που πρέπει. Όλοι οι παίκτες είναι καλοί αλλά όχι σταρ. Ακόμα και ο Σίλβα δεν κάνει την διαφορά. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τρεις παίκτες για να κάνουν την διαφορά. Τρεις προσωπικότητες για να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Αυτή την στιγμή οι παίκτες δεν υπολογίζουν κανέναν. Όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να σέβεσαι το όνομα σου, την ιστορία σου και τα λεφτά που παίρνεις. Όχι να διαβάζω να λέει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τι ωραίο καιρό που έχει η Ελλάδα και ότι είναι παράδεισος. Τι είναι αυτά; Να έρθω και εγώ στον παράδεισο να μην είμαι έξω.

Ο Ολυμπιακός έχει τον Κόκκαλη και τον φοβούνται έχει και τρεις-τέσσερις παίκτες που κάνουν την διαφορά. Ο Παναθηναϊκός δεν το έχει αυτό. Πήραμε επτά-οκτώ παίκτες και μόνο ο Σίλβα παίζει βασικός. Άρα οι μεταγραφές που γίνανε δεν ήταν καλές. Δεν ξέρω πως έγιναν αυτές γιατί ο καθένας έκανε μεταγραφές. Ο Αντωνίου έκανε τις μεταγραφές μαζί με τον Πατέρα, που τους πήγαινε στο κότερο. Φαίνεται ότι το κότερο ήταν καλό όταν μπαίνανε αλλά μετά ήταν σάπιο. Από μακριά βλέπεις ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το κότερο. Ίσως να βάζει νερά.

Για τον Κώστα Αντωνίου: "Δεν ήξερε που να πάει και τι να κάνει και έκανε πάρα πολλά λάθη. Πιστεύω ότι ένας άλλος παλαίμαχος με με μαγελύτερο όνομα και με περισσότερη πείρα δεν θα είχα κάνει τόσα λάθη. Ο Αντωνίου δεν ξέρει το παιχνίδι. Για τον σχεδιασμό της ομάδας υπεύθυνοι είναι οι Αντωνίου και Πατέρας και φέτος απέτυχαν. Οι ίδιοι άνθρωποι που απέτυχαν θα αναλάβουν τον νέο σχεδιασμό. Εγώ θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι που απέτυχαν θα αποτύχουν και πάλι.

Έπειτα είναι και το άλλο. Όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο ποια είναι η πορεία του; Με τι ασχολήθηκε; Ποιος τον έβαλε σε αυτή την θέση; Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης; Γιατί τον έβαλες εκεί κύριε Βαρδινογιάννη; Δεν υπάρχουν άλλα παιδιά πιο άξια; Που να έχουν μεγαλύτερη σχέση με το αντικείμενο;"

Για το διοικητικό σχήμα του Παναθηναϊκού: "Έχει αποδόσει μόνο στα λεφτά. Βέβαια δεν είμαι μέσα στα υπόλοιπα για να ξέρω τι γίνεται. Το λάθος είναι ότι μιλάνε όλοι. Τουλάχιστον για φέτος, έπρεπε να μιλάει ένας και να αποφασίζει ένας. Όχι αυτή η πολυφωνία που μπερδεύει. Είναι και το άλλο. Έχει πει ο Βγενόπουλος να γίνει μία επιτροπή παλαιμάχων και να επισημαίνει τα λάθη που γίνονται. Όχι να επεμβαίνει αλλά να λειτουργεί συμβουλευτικά. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Μεγάλο λάθος που το πλήρωσε η ομάδα".

Ανώνυμος είπε...

"....αντίθετα με κάποιους άλλους που θέλουν τον Παναθηναϊκό δεύτερο"

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?

Ο Τζίγγερ?

---

Α, γι' αυτό πήγε χτες ο Παυλάρας και τα είπανε παρεούλα πίτσι πίτσι με το Ραλίστα!

Για να του πει κι από κοντά "γιατί ρε παλικάρι μου θέλεις τον Παναθηναϊκό δεύτερο;".

Σωστός.

Πανάθας είπε...

ΤΕΝ ΚΑΤΕ: ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
Θέλω τον νόμο της ζούγκλας!"


Εγώ ήξερα έως τώρα ότι οι ομάδες πρέπει να λειτουργούν ως οικογένεια και να τις διακατέχει ένα κλίμα σύπμνοιας, αγάπης, ομόνοιας λευκωσίας και αλληυποστήριξης και ουχί οι άτυποι κανόνες του ζωικού βασιλείου όπου ο πιο ισχυρός "καταβροχθίζει" τον πιο αδύναμο και λειτουργεί ο ατομικισμός στο έπακρο. Πολλά τα παραδείγματα που αντιλόπες οργανωμένες καλά, κατάφεραν να αποφύγουν επιθέσεις πχ λιονταριών.

Πολύ καπιταλιστής μας βγήκε ο μπουλούκος Μολούκος.

Το μόνο που τον "σώζει" είναι ότι ειπώθηκε με χιούμορ. Ελπίζω να μην το εννοεί.

Και κάτι άλλο. Αυτό το σύστημα με τους παίκτες πρώτης, δεύτερης και τρίτης γραμμής θα το μάθουν οι παίκτες πρώτοι ή οι δημοσιογράφοι? Και γιατί περικαλώ ένα θέμα καθαρά εσωτερικό πρέπει να ανακοινωθεί σε όλα τα μήντια? Φαντάζομαι με την ίδια λογική που μέχρι πρότινος ο βοηθός έβγαζε κάποιους παίκτες στη σέντρα (λέω κάποιους, γιατί κάποιοι άλλοι αν και μας ζέσταναν τους κρύους μήνες του χειμώνα - καλή ώρα ο Ζιλμπέρτοοου Σίλβα - δεν υποδείχηκαν ποτέ ως υπαίτιοι μιας ήττας κλπ). Με το φτωχό μου το μυαλό, ο βοηθός - πέρα από καμμένος - μήπως το έχει χάσει το παιχνίδι? Λέω τώρα εγώ.......

Υ.Γ.1 Τι ποσοστό είπαμε είναι τα φερέφωνα του Derby? 7% έναντι 56% του Παυλάρα? Μάιστα.

Υ.Γ.2 Και μια και τις έχουμε βγάλει και τις μετράμε, 6000 ψες με το παράρτημα του Κόκκαλη. Πάει τους χάσαμε τους φιλάθλους μας πατριώτηηηηηη.

Ανώνυμος είπε...

Τεν Κάτε σε Νίνη:

""Πώς έπαιξες έτσι; Το μόνο που σε ενδιέφερε ήταν να φτιάξεις τα μαλλιά σου και τις κάλτσες σου. Ησουν απογοητευτικός""

Πανάθας είπε...

Για διαβάστε εδω: http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=184731

Έχει αρκετό ενδιαφέρον και το πινακάκι με το τι λεφτά έβαλε ο καθένας.

Επειδή ΚΑΠΟΙΟΙ μας τα έπρηξαν με τα λεφτά τα πολλά που έβαλε ο Τζίγγερ.

Σύμφωνα με τον πίνακα έβαλε το ποσό των 0 Ευρώ.

Ότι χρήμα "κινήθηκε" το καλοκαίρι ήταν από τους μετόχους.

Ανώνυμος είπε...

"Ο Mr MIG τούς πιέζει να ξοδέψουν

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι αποφασισμένος και φέτος να ρίξει πολλά χρήματα για να φέρει καλούς παίκτες στην Παιανία και να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, αλλά να πάρει και μία ρεβάνς, επιχειρηματική ρεβάνς αυτή τη φορά, από τον Σωκράτη Κόκκαλη. Από την άλλη πλευρά, στο μπλοκ του πολυμετοχικού τα πράγματα δεν διαμορφώνονται όπως ακριβώς θα τα επιθυμούσε ο Mr MIG. Με άλλα λόγια ούτε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, αλλά ούτε και ο Παύλος Γιαννακόπουλος φέρονται διατεθειμένοι να ακολουθήσουν τον Βγενόπουλο στον τρελό χορό των εκατομμυρίων μεσούσης της οικονομικής κρίσης.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, επειδή κατέχει το 50% των μετοχών, θα πρέπει να καταβάλει στο ταμείο προκειμένου να γίνουν οι μεταγραφές το 50% του κόστους. Αυτός ανάμεσα σε άλλους πρέπει να είναι ο λόγος που όλα άλλαξαν ξαφνικά και είχαμε αυτό το «τυχαίο ραντεβού» ανάμεσα στον Παύλο Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Οι δυο τους δεν φέρονται διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στο παντελόνι και προτείνουν μια τακτική ανάλογη των τελευταίων ετών. Αυτός που από ό,τι φαίνεται έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει τον Ανδρέα Βγενόπουλο στον τρελό χορό των εκατομμυρίων είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας. Ο κύριος Πατέρας ήταν από τους λίγους εφοπλιστές που πρόλαβε να πουλήσει πριν εκδηλωθεί η κρίση και βρίσκεται τώρα με μετρητά. Αυτό δεν σημαίνει κατ’ανάγκη πως είναι διατεθειμένος να ξοδέψει στο βαθμό και το ρυθμό που θα ήθελε ο κύριος Βγενόπουλος. Είναι όμως ένας από αυτούς που μπορούν να τον ακολουθήσουν.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που δεξιά και αριστερά διαχέονται πληροφορίες ότι υπάρχουν καινούριοι παίκτες για να μπουν και να ενισχύσουν με ρευστότητα τον πολυμετοχικό. Από πλευράς Βγενόπουλου ο στόχος είναι ένας: οι καλές μεταγραφές, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει επιτέλους το πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχοντας ως πρώτο στόχο το γήπεδο στο Βοτανικό και γνωρίζοντας ότι για το σκοπό αυτό είναι δυνατό να χρειαστούν αρκετά ποσά που θα βγουν από το δικό του ταμείο, είναι απολύτως επιφυλακτικός.

Έτσι αλλάζουν οι συμμαχίες που διαμορφώθηκαν πέρυσι στην πράσινη ΠΑΕ. Από τη μία έχουμε ένα υπό διαμόρφωση μπλοκ του Ανδρέα Βγενόπουλου, του προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Πατέρα και νέων εφοπλιστών ή κεφαλαιούχων που ενδιαφέρονται να μπουν στην ΠΑΕ και από την άλλη έχουμε τους κυρίους Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλο. Μπροστά στην ανάγκη να ξοδευτούν χρήματα αλλάζουν οι συμμαχίες, διαμορφώνονται καινούρια μπλοκ και, ποιος ξέρει, ίσως πολύ σύντομα να έχουμε και αλλαγές στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός."

Pappas10 είπε...

Ρε Πανάθα,

Έλεος ρε φίλε. Ο Τύπος βγάζει σύνολο 98,5% για το 100% των μετοχών.

Η επίσημη ανακοίνωση έγραψε ότι η αύξηση ΔΕΝ καλύφθηκε και ότι θα καλυφθεί από τον Μεγαλομέτοχο.

Pappas10 είπε...

Ανώνυμε,

Ό,τι μαλακία θέλει γράφει ο Καθένας.

Κατ' αρχάς αν θέλει ο Βγεννόπουλος μπορεί να αγοράσει τον παίκτη και να τον κάνει "δώρο". Το ίδιο κι ο Πατέρας. Χωρίς να αγγίξουν καν το ταμείο της ΠΑΕ.

Κατά δεύτερον, Με μετοχικό κεφάλαιο 180 μύρια, το πρόβλημα δεν είναι το "πόσα βάζει ο Τζίγγερ και ο Γιαννακόπουλος" πες του κυρίου μαλάκα διότι τα ποσά ΕΧΟΥΝ ΉΔΗ ΜΠΕΙ. Ο Β και ο Γ θα κληθούν να βάλουν το ΕΠΙΠΛΕΟΝ ποσό ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ' ΟΣΟΝ αυτό προκύψει.

Έλεος ρε παιδιά με τον κάθε δημοσιογραφίσκο και την παπαριά του. Όλοι ξέρουν τι σκέφτεται, τι κάνει και τι "χώνει" ο Τζίγγερ, οι Γιαννακόπουλοι, ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας.

Έλεος πια με τον κάθε μαλάκα...

Ξανθιώτης είπε...

Πανάθα, πολύ καλό το πινακάκι.

Πάρτε και ένα άλλο ενδιαφέρον άρθρο παρακάτω. Άντε, να αρχίσει να κινείται κάτι στην ΠΑΕ. Φαίνεται να το έχουν καταλάβει όλοι ότι άλλος ένας χρόνος με τον Τζίγγερ και τους ανθρώπους του σημαίνει άλλος ένας χαμένος χρόνος!

http://www.sport-fm.gr/article/171853

Ξανθιώτης είπε...

Pappas10, τα δώρα είναι για τους άπορους. Αν ο Τζίγγερ δεν έχει λεφτά, ας δώσει τις μετοχές και να πάει σπίτι του. Αν δεν έχει να φάει, να του κάνουμε και έναν έρανο του καημένου.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη ποιό είναι ακριβώς το "πρόβλημα" σου? Ότι ΟΛΑ δείχνουν ότι ο Τζίγγερ πέρα από το γεγονός ότι ήταν/είναι ανίκανος δεν έβαλε και λεφτά?

Δε σε καταλαβαίνω ειλικρινά.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Το "πρόβλημα" μου είναι ότι χρησιμοποιείται (το "αι" γιατί δεν το κάνεις εσύ μόνο) η παπαριά κάθε δημοσιογράφου ως θέσφατο. Στοιχειώδης γνώση της διαδικασίας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου να έχει κάποιος, καταλαβαίνει ότι αυτό που γράφει δεν ισχύει.

Όπως επίσης δεν γίνεται να γνωρίζει ο Χ ή Ψ δημοσιογράφος τι σκέφτεται ο Τζίγγερ, ο Παυλάρας ή ο Βγενό.

Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή (ή εμφυλιοπολεμική ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ) κατανάλωση.

Ξανθιώτη, διάβασε πρώτα τι γράφω και σε τι απαντάω. Ο Δημοσιογράφος ισχυρίζεται -εν ολίγοις - ότι ο "καλός" Βγενόπουλος θέλει να βάλει φράγγα και να φέρει παιχταράδες όμως, οι "κακοί" Τζίγγερ και Παυλάρας δεν τον αφήνουν. Αυτό είναι το λιγότερο προσβολή της νοημοσύνης μας.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΑΙΚΤΗ.

Νερό στον μύλο της προσπάθειας έναρξης ενός νέου εμφυλίου ρίχνουν αυτά τα μουνόπανα. Αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Ειλικρινά δηλαδή... έλεος με τα δημοσιογραφικά θέσφατα. Με έχετε κατηγορήσει ουκ' ολίγες φορές ως "Γκοτζαλάκι" αλλά εσείς στηρίζεστε σε δημοσιεύματα και όχι στην λογική σας.

Τι να πω...

Φιλικά πάντα,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

squarelogic είπε...

Αντε,μας χαιρέτησε κι ο Σουηδός "κιθαρίστας"...καλό παιδί,αλλά πολύ νερόβραστος ρε παιδί μου,με σίγουρη την αποτυχία στην κρίσιμη τελική πάσα/σέντρα.
Ελπίζω κάποιο απ τα πολλά scouting μάτια να εντοπίσει κάποιον ισάξιο ή καλύτερο του τότε Γιούρκα.
Ο τωρινός μόνο ως έσχατη λύση μου κάνει για λόγους κινήτρου,όρεξης,στάσης και (πολύ..)στυλ.

Ξανθιώτης είπε...

Τον καλό Γιούρκα μπορεί να τον πούλησαν οι Βαρδηνογιάννηδες ένα εκατομμύριο, αλλά την επόμενη χρονιά η Πόρτο τον πούλησε δέκα! Οπότε για να αγοράσεις ένα αντάξιο του τότε Γιούρκα, θες πολλά λεφτά, ας πούμε πέντε εκατομμύρια.

Το ερώτημα είναι: θα ξοδευτούν τόσα πολλά λεφτά φέτος; Γιατί το να πάρεις τζάμπα τον Γιουρίκα από τον Κάτω Ταλαιπωριακό και να ελπίζεις ότι θα σου βγει Γιούρκας δεν είναι μεταγραφή, είναι τζόγος.

ΑΚΟΥ ΡΕ 56% ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ είπε...

Υ.Γ.1 Τι ποσοστό είπαμε είναι τα φερέφωνα του Derby? 7% έναντι 56% του Παυλάρα? Μάιστα.

Καλά εχει ξεφύγει η Πρασινη.

Εχει ξεφύγει κι από τον Παύλο δηλαδή.

ΜΟΝΟ 56% υπερ του Παύλου;

Πλάκα κάνει η φυλάδα;

Και το βγαζει αυτό το νούμερο γκάλοπ σε πράσινα λεει στέκια;

ΜΟΝΟ 56% υπερ του Παύλου στα πρασινα στέκια;

Που αμα πας σε οποιοδήπτε πρασινι στεκι τον Παυλο τον ψηφίζει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 95% ; και λίγα βαζω.

ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΟ 56% ΡΕ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΕΛΙΚΑ;

Λετε το Δημητρο να τον εχουνε πιασει τα πατροφονικά του;

Κάτσε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Νικολακόπουλος Κώστας:

Περιμένουν πως και πως να μείνει ο…Τεν Κάτε

08/04/2009, 10:24 |

Είναι αλήθεια ότι στο Ρέντη, αλλά και στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας βλέπουν με ικανοποίηση όλο αυτό το σκηνικό που διαδραματίζεται στον Παναθηναίκό με τον Τεν Κάτε. Με τη διοίκηση του ΠΑΟ να στηρίζει τον Ολλανδό κι αυτόν με τη σειρά του να είναι τόσο τακτικά σε…παραλήρημα στην Παιανία.

Οι ομιλίες του Τεν Κάτε στους παίκτες του Παναθηναίκού φαίνεται πως θα μείνουν στην ιστορία, αφού τροφοδοτούν υπερβολικά συχνά τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου, με περιεχόμενο αν μη τι άλλο όχι κολακευτικό για τα αποδυτήρια της ομάδας του.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό. Γενικά στον Ολυμπιακό επιθυμούν διακαώς την παραμονή του Τεν Κάτε και τη νέα σεζόν στο τριφύλλι. Και χαίρονται που διαβάζουν ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού σκοπεύει να τον κρατήσει και του χρόνου.

Βλέπουν στο πρόσωπό του ένα προπονητή, που ούτε αγωνιστικά μπόρεσε να δώσει ένα κάποιο στιλ στον Παναθηναϊκό, αλλά και ούτε μπόρεσε να εξασφαλίσει την ηρεμία στην ομάδα του.

Θυμούνται και την εικόνα του στις συνεντεύξεις Τύπου και τους προκαλούσε πάντα θυμηδία που αναφέρονταν τόσο συχνά στη διαιτησία, μετά από σχεδόν κάθε παιχνίδι του ΠΑΟ, την στιγμή που η ομάδα του στάθηκε αδύνατο να κερδίσει μέσα σε όλη τη σεζόν έστω ένα από έξι παιχνίδια με τον Εργοτέλη, τον Ηρακλή και τον Αστέρα Τρίπολης…

Τέλος πάντων, φαίνεται ότι στον Ολυμπιακό τους βολεύει η παραμονή του Τεν Κάτε. Για να δούμε, αν θα τους γίνει η χάρη…

Ανώνυμος είπε...

«Ραντάρ» Με τον Κώστα Νικολακόπουλο

Κι αν έρθει κανένας Παύλος και κάνει τρέλες…

07/04/2009, 09:35

Μη νομίζετε ότι δεν παρακολουθούν στον Ολυμπιακό τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Εντάξει, μπορεί στην πλάκα να έχει γίνει αιώνιος…δεύτερος από αιώνιος αντίπαλος ο ΠΑΟ, αλλά-κακά τα ψέματα-από εκεί βλέπουν στον Πειραιά να έρχεται ο μελλοντικός κίνδυνος.

Αρχικά στον Ολυμπιακό είχαν την πληροφορία ότι ο Βγενόπουλος θα έμπαινε μπροστά και θα αναλάμβανε και την προεδρία του ΠΑΟ ενόψει της νέας σεζόν. Τώρα ακούνε ότι μπορεί ο Παύλος Γιαννακόπουλος να πάρει τα ηνία. Και είτε στη μία, είτε στην άλλη περίπτωση, υπάρχει ένα…θέμα.

Λογικά, θα πέσουν λεφτά στον Παναθηναϊκό. Ειδικά ο Παύλος έχει και τη φήμη ότι κάνει τις…τρέλες του στις μεταγραφές. Μπορεί, δηλαδή, και να κάνει κανένα μεγάλο μπαμ, από αυτά που δεν μας έχει συνηθίσει ο ΠΑΟ εδώ και τόσα χρόνια.

Τα παρακολουθούν όλα αυτά στον Ολυμπιακό, αν και για να είμαι ειλικρινής μαθαίνω ότι η εκτίμηση που έχει ο ίδιος ο Σ. Κόκκαλης είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν πρόκειται στον Παναθηναϊκό να κάνουν την υπέρβαση στο μπάτζετ για τις μεταγραφές. Άντε, να ρίξουν όσα πέρσι.

Έτσι τα υπολογίζουν στον Πειραιά. Και ανάλογα κάνουν κι αυτοί το κουμάντο τους. Γι΄ αυτό και υπάρχει η «γραμμή» από τη διοίκηση «μην περιμένετε φέτος πολλές κι ακριβές μεταγραφές, κρατάτε μικρό καλάθι». Με το σκεπτικό ότι, «ο Ολυμπιακός έχει καλύτερο ρόστερ από του ΠΑΟ κι απλά χρειάζεται μία σημαντική προσθήκη και να γεμίσουν κάποια κενά».

Και μπορεί και να έχουν δίκιο που σκέφτονται έτσι. Το θέμα είναι τι μέλει γενέσθαι αν ο Παναθηναϊκός μπει διαφορετικά το καλοκαίρι στις μεταγραφές απ΄ ότι τον περιμένουν. Πιο δυναμικά. Τότε, θα πρέπει να είναι έτοιμοι στον Ολυμπιακό να απαντήσουν ανάλογα. Διαφορετικά, θα υπάρξει πρόβλημα…

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΟΣΦΠ

sportdog.gr

Στην Κρήτη θα βρεθεί την Μεγάλη Εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μαζί με την οικογένειά του. Ο Ισπανός έχει ακούσει τα καλύτερα λόγια από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τις ομορφιές και την ατμόσφαιρα τις μέρες του Πάσχα στο συγκεκριμένο νησί και αποφάσισε να το επισκεφθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι», εξάλλου, θα έχουν ρεπό από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα, οπότε ο 45χρονος τεχνικός δεν θα έχει υποχρεώσεις την ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

contra.gr


Η ημερομηνία είναι εδώ και καιρό γνωστή (2 Μαΐου), το ίδιο και το γήπεδο (ΟΑΚΑ). Την Τετάρτη μάθαμε επίσης ότι η ΑΕΚ θα είναι εκ των φιναλίστ. Απομένει πλέον να ενημερωθούμε για τον αντίπαλό της.

Ξαφνικό πρόβλημα με Α. Παπαδόπουλο

Δίχως αμφιβολία ο Ολυμπιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί του δεύτερου ζευγαριού των ημιτελικών του κυπέλλου hellas online. Με δεδομένο ότι αγωνίζεται εντός έδρας, το 2-2 του πρώτου αγώνα στην Τρίπολη τού προσφέρει ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Χρειάζεται απλώς να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του, αγγίζοντας ακόμη ένα νταμπλ.

Ο Αστέρας παίζει μεν για δύο αποτελέσματα, αλλά μια ισοπαλία με περισσότερα από δύο γκολ φαντάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ουσιαστικά η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου κυνηγά τη νίκη, με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, προκειμένου να πανηγυρίσει την κορυφαία διάκριση στην ιστορία της.

Αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει μόνο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς). Επιστρέφουν ωστόσο όλοι οι βασικοί, καθώς ο Βάσκος προπονητής δεν σκέφτεται να πειραματιστεί. Ο Λεονάρντο έμεινε εκτός επιλογών για αγωνιστικούς λόγους.

Από την άλλη πλευρά, έναν Αστέρα με αμυντικούς προσανατολισμούς προτίθεται να παρατάξει ο Κωστένογλου. Άλλωστε το 0-0 ευνοεί τα σχέδιά του με το σκεπτικό ότι προς το τέλος θα βρεθεί μια ευκαιρία να σκοράρει στην αντεπίθεση και να "κλέψει" την πρόκριση. Εκτός αποστολής είναι ο Κανακούδης, ενώ οι Μιλάνο-Τσέζαρεκ θα αγωνιστούν ανάλογα με τις ανάγκες του ματς.

Ανώνυμος είπε...

gazzetta.gr


«Θ' αγωνίζομαι όσο αντέχω»

Τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσε τα... κοκκινα πνευμόνια σε κάθε πρωτάθλημα. Φέτος περιορίστηκε στο να βλέπει από την εξέδρα την προσπάθεια των συμπαικτών του. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Μεγάλη χαρά για ακόμη έναν κερδισμένο τίτλο! Ο Ιεροκλής Στολτίδης παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια δεν το... βάζει κάτω.

Ο «Ιέρο» σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr ξεκαθαρίζει πως η επάνοδός του στα γήπεδα θα πραγματοποιηθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο. «Θ' αγωνίζομαι όσο αντέχω» είναι η... απάντηση του σε όσους βιάζονται για να κρεμάσει τα παπούτσια του!

Που ΠΑΟ;;; είπε...

Καλά μπορεί να μου πει κάποιος τι σκατά γίνεται εκεί στην ΠΑΕ;
Ποιός είναι με ποιόν;
Ποιός υποσκάπτει ποιόν;
Γιατί να είναι όλοι μαζί αποκλείεται!!!!

Μετά τις δηλώσεις αλληλοϋποστήριξης όλων σε όλους, βγαίνει σήμερα ο Βγενό και μετά τα κολλητηλίκια τους, τα χώνει στο "Ντέρμπι" και κατ΄επέκταση στον Τζίγκερ.

Εγώ προσωπικά έχω χάσει την μπάλα! Μέχρι πέρσι ξέραμε ότι για όλα φταίει ο Τζίγκερ, του τα χώναμε, και τουλάχιστον δεν μπερδευόμασταν!
Τώρα πραγματικά τι παίζεται δεν ξέρω, γι΄αυτό ζητώ τα φώτα σας!

Πανάθας είπε...

Της πουτάνας γίνεται στον ΠΑΟ και μόνο ο Μιχάλης δεν το έχει πάρει "πρέφα". Αρχηγικές δηλώσεις των δελφίνων μετόχων.

Βγαίνει ο καθένας κάθε μέρα και κάνει από μια διαφορετική δήλωση.

Η πλάκα είναι ότι κάποιοι από εδώ μέσα τα έχωναν τόσο καιρό μόνο στους Γιαννακοπουλαίους, ενώ τώρα που όλοι λένε το μακρύ και το κοντό τους κάνουν κο κο κο. Και μετά μου λέτε πως δεν είναι Τζιγγεροφωλιά εδώ μέσα. Μπρρρρρ.

Φέρτε μας ξανά τις (επιλεκτικές) ΔΙΚΕΣ που τόσο αγαπήσαμε.

Τώρα εδώ που τα λέμε ρε παιδιά υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα.

Λένε οι μέτοχοι να "σπρώξουν" 25 μύρια το καλοκαίρι μια και τα περισινά τα έφαγε ο Κωστάκης.

Με το φτωχό μου το μυαλό, τα μισά από αυτά πρέπει να τα βάλει ο κάτοχος του 50% της ΠΑΕ.

Δηλαδή ο Τζίγγερ.

Ζητείται με λίγα λόγια να βάλει ο ραλίστας 12,5 μύρια ευρώπουλα σε ένα καλοκαίρι, όσα δεν έβαλε ΟΣΑ χρόνια έχει την ΠΑΕ (και τα υπόλοιπα 12,5 ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι).

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?

Για αυτό ξεχάστε τα μεγάλα ονόματα και αρκεστείτε στη γνωστή συνταγή του Ρομέρο, του Βαβζίνιακ, του Νίλσον και λοιπών παγκοσμίως αγνώστων ποδοσφαιριστών που τα ελεγχόμενα μήντια θα κανονίσουν να μας παρουσιάσουν για παικταράδες, λαυράκια, μεγάλες επιτυχίες κλπ κλπ.

Έτσι και αλλιώς ΑΥΤΟΣ ο προπονητής δεν είναι ικανός να διαχειριστεί το οποιοδήποτε υλικό οπότε.......

Υ.Γ.1 Κατάντησε αηδία τελευταία το blog. Οι ιθύνοντες έχουν ευθύνη αφού μπορούν με ένα μόνο κλικ να αλλάξουν το στάτους δημοσίευσης σχολίων. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ουσιαστικά βάζουν τρικλοποδιά σε μια δική τους δημιουργία με την απάθεια τους. Κύριοι ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

το φτωχό σου το μυαλό ούτε τηγανητό δεν τρώγεται.

Εάν μπορούσες να βγάλεις το πράγματι φτωχό (και σε θρεπτική αξία) μυαλό σου από την κατάψυξη της θολοκουλτούρας, τότε θα έπαυες να είσαι εμπαθής και συμπλεγματικός.

Κι αν δεν σ' αρέσει εδώ, τον πούλο - άλλωστε μας είχες "απειλήσει" ότι θα την έκανες. Ή μήπως να σου θυμίσω τη φασιστική συμπεριφορά σου στο blog της gatti?

Ξανθιώτης είπε...

Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Βγενόπουλου:

"Η περίοδος των παρασκηνίων, της αυλής και της επικοινωνιακής προπαγάνδας και μικροπολιτικής μέσω της «δικής» μας εφημερίδας έχει χρωματίσει αρκετές μαύρες σελίδες της ιστορίας του Παναθηναϊκού.

Αντίθετα οι δημόσιες δηλώσεις που θωρακίζουν την προσπάθεια των επίσημων οργάνων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οργάνων που όλοι μαζί επιλέξαμε, είναι από καιρού σε καιρό απαραίτητες, για να μην δημιουργείται η παραμικρή ανασφάλεια ή αποπροσανατολισμός από το διετή σχεδιασμό μας ώστε, με μεταγραφές κόστους και ουσίας το καλοκαίρι, η ομάδα να εκπληρώσει τελικά τις προσδοκίες όλων μας.

Η οποιαδήποτε κριτική, έστω και με «σπόντες», αυτής της ξεκάθαρης θέσης μου, όταν την ίδια περίοδο τα παρασκήνια δεν αφήνουν τα όργανα της ΠΑΕ σε ησυχία και η γνωστή εφημερίδα προσπαθεί να ανακατέψει τους πάντες και τα πάντα, δημιουργεί ερωτηματικά για το αν έχουν πράγματι εγκαταλειφθεί οι αποτυχημένες πρακτικές και μεθοδεύσεις του παρελθόντος.

Δεν πρόκειται να δεχτώ οποιαδήποτε παρέκκλιση ούτε από τις αρχές μου, ούτε από τον αρχικό σχεδιασμό μας, κυρίως ως προς την ενίσχυση της ομάδας, και δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε οποιαδήποτε συζήτηση ή διαδικασία χωρίς να δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενό τους. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δικαιούνται να γνωρίζουν τις θέσεις και τις προθέσεις όλων μας."


http://www.sport24.gr/html/ent/029/ent.286029.asp

Πανάθας είπε...

Τα διαβάσαμε Ξανθιώτη.

Το θέμα είναι τα διαβάσει και ο Μιχάλης.

;-)

Γιατί όσο καιρό έκανε δηλώσεις ο Γιαννακόπουλος είχαμε λαικά δικαστήρια εδώ μέσα.

Τώρα όμως........φασιστκές επιθέσεις αντί διαλόγου.

Το φασίστα και αν τον πλένεις......

Pappas10 είπε...

Πανάθα μα μεν....

Για το ποιός έχει πάρει χαμπάρι και ποιός όχι, άσε να το δούμε.

Προσωπικά περιμένω. Όπως λέγαν κι οι παλιοί... "υπάρχουν πράγματα που λέγονται μα δεν γίνονται... και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται"

Αυτό μόνο. Διάβασε προσεχτικά όλες τις δηλώσεις και δες τι λένε και ΚΥΡΙΩΣ τι δεν λένε οι Μέτοχοι.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ανέφερε λεφτά και "παιχταράδες". ΆΛΛΟΙ γράφουν για τέτοια.

Έχω βαρεθεί τα μπεεεεεεεεεεεεεεε...


Κατάλαβες;

Μιχάλης.

Ξανθιώτης είπε...

Ανεξάρτητα από τα κολλήματα του καθενός, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι για την μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών η φετινή χρονιά είναι αποτυχημένη.

Για την επόμενη χρονιά χρειάζονται απαραίτητα δύο πράγματα:

1. Πολλά λεφτά για 3 αστέρια.

2. Κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με την παράγκα ώστε να πάψει η εύνοια προς το γαύρο.

Χωρίς τίποτα από τα δύο, και του χρόνου θα είμαστε όπως και φέτος. Μόνο με ένα από τα παραπάνω, πάλι δεύτεροι θα είμαστε. Πρέπει να γίνουν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

Και τα προβλήματα είναι:

1. Ποιος θα βάλει λεφτά όταν ο μεγαλομέτοχος δεν βάζει; Δεν είναι δυνατό άλλος να έχει τη πλειοψηφία και άλλος να βάζει το χρήμα! Αυτό ούτε χαζοί δεν το περιμένουν. Οπότε, θα αλλάξει ο Βαρδινογιάννης τακτική πολλών ετών και θα βάλει λεφτά; Δύσκολο...

2. Ποιος θα ασχοληθεί με την παράγκα και θα έρθει σε κόντρες αν χρειαστεί; Ο Τζίγγερ; Απίθανο. Οι Πατέρας, Βγενόπουλος; Μακάρι αλλά δύσκολο. Και άλλωστε γιατί να έρθει σε κόντρες με τον θείο κάποιος που έχει μόνο το 10% της ομάδας; Και αυτό χαζό μου φαίνεται. Αν τα καταφέρει, θα του φάει τη δόξα το 90%. Αν αποτύχει, το 90% μπορεί να τον βγάλει άχρηστο. Άσε που μπορεί να βγουν και να κάνουν δηλώσεις ότι "δεν πρέπει να πολώνει το κλίμα" ή ότι "πρέπει να κερδίζουμε και τη διαιτησία"...

Γι αυτό υπάρχει ελπίδα μόνο αν αλλάξει κάτι ριζικά. Με αυτό το δήθεν πολυμετοχικό σχήμα (της πλειοψηφίας του ενός!), δεν πρόκειται να γίνει τίποτα!...

squarelogic είπε...

Ο Ξανθιώτης έχει δίκιο.
Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε την αφαίρεση μερικών προσωπείων,και την εμφάνιση προσωπικών στρατηγικών του καθενός.
Δεν τον ειχα για τόσο ξύπνιο τον Τζίγγερ ώστε και η ομάδα του(still)να κινείται με δικά τους λεφτά και να βάζει τους δελφίνους να αλληλοσφαχτούν.Σατανικό,αλλά ποιος κινεί τα νήματα?Ο ίδιος αποκλείεται...

Το οτι δεν πρόκειται ο ίδιος να δώσει 12 εκ(ή γενικά το ήμισυ κάποιους φουσκωμένου μεταγραφικού μπάτζετ) είναι βέβαιο.
Τα λεφτά είναι τα ίδια χρήματα που δαπάνησαν(στον βρόντο..)πέρσι που ξαναγύρισαν λόγω Τσ.Ληγκ.
Τα 64 εκ.που μαζεύτηκαν πέρσι,είχαν πει οτι θα μείνουν στην ομάδα και άρα είναι η συνεισφορά της οικογένειας Β.που κανονικά θα μπορούσε να τα τσεπώσει εφόσον εκποιούσε το 40% των μετοχών της.Αρα είναι ανακριβες να λέμε οτι δεν συνεισφερουν κι αυτοί.

Απο κει και πέρα φαίνεται οτι ο Τζίγγερ έχει βαλθεί να τους "παίξει" και φοβάμαι οτι όπως λέει κι ο Πανάθας προκοπή δεν πρόκειται να δούμε όσο υπάρχουν ακόμη οι Κρητικοί στην ομάδα.

Πανάθας είπε...

Square και Ξανθιώτη ΣΥΜΦΩΝΩ (τα ίδια πάνω κάτω υποστήριξα και εγώ λίγο πιο πριν από εσάς).

Αυτοί που έχουν θέσει τον πήχη ψηλά και ονειρεύονται μια μεγάλη ομάδα, ξέρουν ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ με τους κρητικούς που λέει και ο squarelogic.

Αυτοί που τα χρόνια του Βαρδινογιαννισμού τα έβρισκαν όλα μια χαρά (το 7% σύμφωνα με τη δημοσκόπηση) θα συνεχίσουν να τα βλέπουν ωραία καθότι τυφλωμένοι (ο Μιχάλης ήδη ετοιμάζει έδαφος από ότι κατάλαβα αν δεν κάνουμε μεταγραφές ΟΥΣΙΑΣ το καλοκαίρι).

Και έζησαν αυτοί τυφλοί και εμείς χωρίς ομάδα.

Ξανθιώτης είπε...

Δυστυχώς το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να γίνουν και τα δύο που αναφέρω παραπάνω! Και τα δύο! Πολύ δύσκολο...

Με Έλληνες διαιτητές και η Μπαρτσελόνα μπορεί να έχανε από το γαύρο. Είδατε πως την τσίμπησε χθες την κάρτα για θέατρο ο Μέσι; Ο Έλληνας θα του έδινε ακόμη μια για διαμαρτυρία, και καληνύχτα!!! Τα γκολ ήταν οφσάιτ, έκαναν δήθεν πέναλτι στον ΦλωρόΓαυρο... και πάει και η Μπάρτσα!

Δυστυχώς κάποιος πρέπει να συγκρουστεί με την παράγκα, δεν γίνεται αλλιώς. Αλλά ποιος;

(Βέβαια, από την άλλη με ένα σοβαρό πρόεδρο που δεν τα μασάει, δεν θα είναι και τόσο απλό να σφυρίζουν ότι νάναι... Οπότε ίσως να μην είναι και τόσο δύσκολο όσο μου φαίνεται...)

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Κανένα έδαφος δεν προετοιμάζω. Η έννοια του "παιχταρά" για εμένα είναι υποκειμενική.

Πέρα από αυτό, συμφωνώ με τον Ξανθιώτη ότι το μείζον πρόβλημα είναι η παράγκα. Βέβαια αυτό είναι κάτι που λέω εδώ και μία 10ετία, οπότε δεν είναι δύσκολο να συμφωνήσω με τον εαυτό μου :)

Θεωρώ δε ότι αυτή η "πολεμική" ανταλαγή δηλώσεων μεταξύ των μετόχων είναι ένα συμφωνημένο παιχνίδι. Κατά τη γνώμη μου προσπαθούν να θολώσουν τα νερά σχετικά με τις κινήσεις τους.

Το ξέρω ότι είναι "υπεραισιόδοξο" σενάριο αλλά το θεωρώ πιο "λογικό" από το να θέλουν να κάνουν μπάχαλο την επένδυση τους.

Τέλος, για άλλη μία φορά, η πάγεια θέση μου είναι πως οι δημοσιογράφοι "ερμηνεύουν" τις δηλώσεις κατά το δοκούν και σύμφωνα με την θέση τους απέναντι στην ομάδα.

Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΘΑΣ: "Λένε οι μέτοχοι να 'σπρώξουν' 25 μύρια το καλοκαίρι μια και τα περισινά τα έφαγε ο Κωστάκης. Με το φτωχό μου το μυαλό, τα μισά από αυτά πρέπει να τα βάλει ο κάτοχος του 50% της ΠΑΕ.Δηλαδή ο Τζίγγερ."

ΤΟΥΡΤ: Πρώτον συμφωνώ μαζί σου.

Δεύτερον, τι 25 εκ βρε συ; ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ;

Αφού 25 τσεπώσανε από την πορεία της ομάδας στο Champions League!

Αυτά μονάχα θ' ανακυκλώσουνε;

ΣΑΡΑΝΤΑ (40) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πρέπει να ρίξουνε φέτος. Τόσα είχε άλλωστε υποσχεθεί και ο Βγενό με την ΠΕΚ.

ΣΑΡΑΝΤΑ κύριοι. Θα το κάνετε;

---

Το καλοκαίρι όλα θα ξεκαθαρίσουν. Έχει αρχίσει να δείχνει το πράγμα.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη αν χτυπήσεις ΜΟΝΟ την παράγκα άντε το πολύ πολύ να πάρεις κανένα πρωτάθλημα. Αν δεν αγοράσεις παίκτες όμως δεν πρόκειται να κάνεις ομάδα. Νομίζω πως ΟΛΟΙ πλέον καταλαβαίνουν ποιός είναι το τροχοπέδι ανάπτυξης στον ΠΑΟ.

Τζόνυ χαίρομαι που συμφωνούμε. Σε προτιμώ στο "πλευρό" μου παρά "απέναντι". ;-)

Συμφωνώ και εγώ ότι η ομάδα έχει ανάγκη ΜΕΓΑΛΗΣ ενίσχυσης (μα αυτό λέω συνέχεια). Το νούμερο που ανέφερα το διάβασα. Μακάρι να είναι μεγαλύτερο.

Πλάκα πλάκα αυτός που την παρούσα στιγμή "κλέβει" τις καρδιές των πανταχού πράσινων φιλάθλων(εκτός του 7%) με τη στάση του και τις προσδοκίες του είναι ο Βγενόπουλος. Ο Γιαννακόπουλος είναι γνωστός τρελός οπαδός/πρόεδρος, μια χαρά βρίσκω και τον Πατέρα, οπότε ο μόνος που δεν κολλάει με τη νέα εποχή είναι ο Βαρδινογιάννης.

Πως όμως ξεμπερδεύεις μαζί του?

Ο υποβιβασμός της αγαπημένης ομάδας του θανόντος αδελφού τους, του ΟΦΗ, δείχνει ότι έριξαν λευκή πετσέτα.

Με τον ΠΑΟ όμως?

Μήπως χρειάζεται λίγη πιεσούλα για να ξεφορτωθούμε μια και καλή τον ίδιο και την "αυλή" του και να μην περιμένουμε απλά το καλοκαίρι?

Λέω τώρα εγώ.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι σαν το αυγό του Κολόμβου. Αν δεν το σπάσεις, δεν πρόκειτε να σταθεί όρθιο.

Αν το πρωτάθλημα δεν σταθεί όρθιο, όσα λεφτά και να ρίξεις θα πάνε άκλαυτα.

Και ξεχνάς και κάτι άλλο. Δεν αρκεί να φτιάξουμε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ομάδα που να κερδίζει ΚΑΙ την διαιτησία. Θα πρέπει να φτιάξουν και οι άλλοι. Κι αυτό γιατί, πέρα από το γεγονός ότι δεν γνωρίζω καμία ομάδα στα χρονικά που να κερδίζει σε μία σειρά 30 σχεδόν αγώνων την διαιτησία, πρέπει και ο μονίμως ευνοημένος από αυτή να έχει και από αλλού απώλειες. Άλλωστε τα περισσότερα πρωταθλήματα δεν τα κερδίζεις από τα Ντέρμπυ.

Και πριν μου φέρει και πάλι το παράδειγμα του Παυλάρα στο μπάσκετ, η απάντηση είναι γνωστή. Με 40 μύρια στο Μπάσκετ φτιάχνεις Dream Team. Με 40 μύρια στο ποδόσφαιρο παίρνεις την αριστερή πατούσα του Κακά.

Ναι εντάξει, το μπάσκετ έχει και λιγότερα έσοδα. Αλλά εδώ μιλάμε ούτως ή άλλως για κινήσεις που δημιουργούν ελείματα. Άλλο 30 μύρια έλειμα και άλλο 300.

Για εμένα, πρώτη προτεραιότητα είναι η "Παράγκα". Τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Τέλος, αφού μιλάμε για λεφτά, ο Βαρδινογιάννης γιατί δεν κολάει; Δεν έχει λεφτά;;; :) :) :)

Κι εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να ρίξουν 40 και όχι 25. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως και 100 να ρίξουν, αν υπάρχει "παράγκα" θα πάνε άκλαφτοι πάλι.

Μιχάλης.

Ξανθιώτης είπε...

Καλά, με τον πόνο μας παίζουν και οι δημοσιογράφοι;

Ο ένας λέει για Τζιμπρίλ Σισέ και Βιτσέντζο Ιακουίντα.

http://www.sport24.gr/html/ent/341/ent.286341.asp

Ο άλλος για Τζιοβάνι Ντος Σάντος και Ρομάν Παβλιουτσένκο.

http://www.sport-fm.gr/article/172430

Μακάρι! Αλλά δυστυχώς υπάρχει και η παροιμία με τα πολλά κεράσια και το μικρό καλάθι, όπως μας έχουν διδάξει τόσα χρόνια οι Βαρδινογιάννηδες!...

Πανάθας είπε...

Μιχάλη στα "γρήγορα".

Κανείς δεν είπε ότι η παράγκα δεν είναι ΠΟΛΥ σημαντικό θέμα και πρέπει να χτυπηθεί.

Πάραυτα η ομάδα χρήζει ενίσχυσης και για να γίνει αυτό πρέπει να απομακρυνθεί ο Βαρδινογιάννης όχι γιατί δεν έχει λεφτά αλλά γιατί δεν τα "χώνει".

Η συγκεκριμένη οικογένεια έχει αποδείξει μετά από τόσα χρόνια προεδρίας ότι και αποτυχημένοι είναι και δεν τους νοιάζει ο ΠΑΟ παρά η τσέπη τους. Ακόμα και στο γηπεδικό οι χειρισμοί που έκαναν απέδειξαν ότι αυτό κοίταξαν πρωτίστως παρά τα όσα mail έστειλες εσύ στον ΣΥΡΙΖΑ. ;-)

Βαρδινογιάννης και ΠΑΟ δεν συμβαδίζουν πλέον.

Η νέα εποχή επιτάσσει την απομάκρυνση της οικογένειας και της αυλής της που τόσο κακό έκανε στην ομάδα.

Πανάθας είπε...

Ξανθιώτη έχεις δίκιο. Ολυμπιακοί γίναμε σε αυτό τον τομέα. Στη θέση του σέντερ φορ θα έχω ακούσει ίσα με 30 παικταράδες. Και στο τέλος μας βλέπω ή με κανένα λατινοαμερικάνο σαπάκι ή τον άγνωστο Χ ποδοσφαιριστή από την Α. Ευρώπη με την ελπίδα ότι θα είναι ο νέος Βαζέχα (πόσες φορές μπορεί κάποιος να κερδίσει το πρωτοχρονιάτικο λαχείο?).

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Οι πρόσφατες εξελίξεις στο γηπεδικό μάλλον δικαιώνουν αυτά που έλεγα εγώ στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Το να χρησιμοποιείς το γήπεδο ως παράδειγμα για να χτυπήσεις τους Βαρδινογιάννηδες είναι το λιγότερο μικρόψυχο.

Σε προκαλώ να μου πεις εσύ ποιός άλλος προσέφερε εφαρμόσιμη λύση.

Ξέφυγες μα μεν...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη δε θέλω να "χτυπήσω" κανέναν Βαρδινογιάννη. Αυτοί έχουν χτυπηθεί μόνοι τους εδώ και χρόνια. Απλά εσύ δεν το έχεις πάρει χαμπάρι (ακόμα).

Εδώ τους ρίξανε Βου Εθνική την αγαπημένη ομάδα του θανόντος αδελφού τους και δεν άνοιξε ρουθούνι, για τον ΠΑΟ θα σκάσουν. Στα @@ τους. Αποδεδειγμένα όμως.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτικό κόμμα και έπρεπε να κάνει την πολιτική του έστω και αν αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο που συνηθίζουμε να ονομάζουμε "μικροπολιτική" (ως συμπεριφορά, στόχο και τελικά αποτέλεσμα).

Εσύ μπορείς να μου πεις γιατί ο Βαρδινογιάννης ενέμπλεξε στο σχέδιο της διπλής ανάπλασης το εμπορικό του Βωβού?

Μήπως γιατί ο Βωβός είχε αναλάβει μέρος της χρηματοδότησης του νέου γηπέδου με τα δικά του οφέλη να είναι εμφανή?

Γιατί αποδείχθηκε τροχοπέδη στο γηπεδικό και όλοι ξέρουμε ποιός έκανε τις συμφωνίες (αυτός που προσέφερε εφάρμοσιμη λύση σύμφωνα με τα δικά του συμφέροντα και όχι της ομάδας - τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα).

Επίσης πες μου όταν ο Βγενό αναφέρει ότι έγιναν λάθη χειρισμοί στο θέμα γηπέδου και κακώς συνδέθηκε με την κατασκευή του εμπορικού του Βωβού, για ποιόν χτύπαγε η καμπάνα?

Έτσι για να μην λέμε μόνο για τους Γιαννακοπουλαίους αγαπητέ Μιχάλη.

Υ.Γ. Το υστερόγραφο στο πρωτοσέλιδο του χθεσινού DERBY THS ION με τίτλο "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση του στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας" ήταν καρφί για τον Βγενόπουλο? Και θέλεις να με πείσεις ότι αυτοί οι άνθρωποι - οι ελεγχόμενοι από τον Βαρδινογιάννη - θέλουν την ενότητα?

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Τις θέσεις μου για το θέμα του γηπέδου τις έχω αναρτήσει σε αρκετά σάιτς.

Το ότι ο Β. ενέπλεξε τον Βωβό από που προκύπτει; Γιατί δεν ενέπλεξε την ΑΚΤΩΡ του Μπόμπολα που είναι και η κατασκευάστρια εταιρία του γηπέδου;

Ακριβώς γι' αυτό σου λέω ότι είσαι μικρόψυχος. Γιατί από τις 150 διαφορετικά "σενάρια" που μπορούν να "παίξουν" για την εμπλοκή του Βωβού, πρέπει ντε και καλά να ισχύει αυτό που θέλει τον Βωβό να παίρνει την πληροφορία από τον Βαρδινογιάννη.

Προφανώς ο Βωβός δεν έχει ανθρώπους μέσα στο ΥΠΕΧΩΔΕ, τον Δήμο Αθηναίων ή την πολεοδομία να του δίνουν πληροφορίες σχετικά ε τις εκτάσεις που πρόκειτε να ενταχθούν στο σχέδιο. Ούτε έχει ο ίδιος την οξυδέρκεια να προβεί σε μία αγορά γης που θα αυξήσει την αξία της.

Τόσα χρόνια ο Βωβός χτίζει περιμένοντας την "πληροφορία" από τον Βαρδινογιάννη;;;... Άσε με ρε Δημήτρη τώρα.

Ο Βγενόπουλος έκανε μία εκτίμηση αλλά δεν προσέφερε εναλλακτική πρότσαση. Χώρια το ότι οι μομφές του θα μπορούσαν να απευθύνονται στον Δ.Α. Ούτε εσύ απάντησες στο ερώτημα μου περί εναλλακτικής πρόστασης, αλλά είμαι συνηθισμένος σ' αυτό , ιδίως όταν συζητώ για το γήπεδο.

ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ. Κάτι άσχετοι βγήκαν και μίλησαν για Π.Δ. αγνοώντας - ή απλά αποκρύβοντας στα πλαίσια του αντιβαρδινογιαννισμού τους - το ότι Π.Δ. ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΚΔΩΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ.

Θα το πω λοιπόν για άλλη μία φορά. Όποιος πιστεύει ότι στο γήπεδο γίνανε λάθη ας μας πει τι θα ήταν το σωστό και το συζητάμε. Με στοιχεία όμως. Όχι με θεωρίες συνομοσίας περί βαρδινογιάνειας εμπλοκής του Βωβού. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο Βαρδινογιάννης ενέπλεξε τον Βωβό.

Τέλος, για το θέμα του γηπέδου, ποιά συμφέροντα του εξυπηρέτησε ο Βαρδινογιάννης για πες μου; Πες μου τι κερδίζει ο Βαρδινογιάννης από το γήπεδο; Ούτε καν η δική του κατασκευαστική δεν το χτίζει, μολονότι είναι αυτοχρηματοδοτούμενο. Αντίθετα προκύρηξε διαγωνισμό ανάδοχου.

Όσο για το ντέρμπυ, έχει γράψει κι άλλα τέτοια πρωτοσέλιδα με ειρωνικά "συγχαρήκια" για τον πούστη και πριν την εμφάνιση του Βγεννόπουλου. Συμφωνώ ότι ήταν "χτύπημα" εναντίων του, αλλά δεν προάγει κανένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα κατά τη γνώμη μου. Απλά επισημαίνει το έωλο αυτής της τοποθέτησης. Και δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς μαζί του.

Φιλικά,

Μιχάλης.

Υ.Γ. Τα λάθη του Βαρδινογιάννη τα έχω αναφέρει ουκ ολίγες φορές. Απλά δεν είμαι άνθρωπος του "άσπρου-μαύρου". Άν και όταν καταλάβεις αυτό, θα καταλάβεις και την θέση μου.

Ξανθιώτης είπε...

@pappas10
Ο Βαρδινογιάννης έχει ένα κάρο λεφτά, μπορεί να πληρώσει δικηγόρους, μηχανικούς, ντετέκτιβ, μπράβους κλπ. Μιλάει με πολιτικούς και με τους υπεύθυνους των υπουργείων.

Και τα έκανε θάλασσα, και στο ζήτημα του γηπέδου. Και περιμένεις εμείς στο φόρουμ να του πούμε τη λύση και θα του κάνουμε προτάσεις;;; Τι λογική είναι αυτή; Τόσο ανίκανος δηλαδή είναι αυτός και αυτοί που πληρώνει; Τόσο χάλια συνεργάτες έχει διαλέξει σε όλα τα επίπεδα;

Δηλαδή απ' ότι κατάλαβα, τελικά και εσύ πιστεύεις ότι είναι τελείως ανίκανος και ηλίθιος και δεν πρόκειται μόνος του να καταφέρει ποτέ τίποτα! Σωστά;

Pappas10 είπε...

Ξανθιώτη,

Κατ' αρχάς το θέμα του γηπέδου βαίνει καλώς μετά την τελευταία συνεδρία του ΣτΕ.

Από εκεί και πέρα, δεν καταλαβαίνω που ακριβώς στηρίζεται η μομφή σου. Στο ότι ο Β δεν χρησιμοποίησε άνομα μέσα για την επίτευξη του στόχου του στο θέμα του γηπέδου;

Και ναι, περιμένω τον οποιονδήποτε να μου πει τι έκανε λάθος ο Β στο θέμα του γηπέδου και τι θα έκανε εκείνος για να αποφύγει τις καθυστερήσεις. Όχι εσύ κι εγώ, αλλά όλοι οι μεγαλόσχημοι κριτικοί αλά Βγενό. Και φυσικά οι δημοσιογράφοι που κρίνουν εκ' του αποτελέσματος και - συχνάκις - εκ' του αποτελέσματος που θέλουν αυτοί να παρουσιάζουν ως τέτοιο.

Ξέρεις γιατί κανένας δεν προτείνει κάτι διαφορετικό; Γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ στο πλαίσιο της νομιμότητας. Και αν είχε κάνει κάτι διαφορετικό, οι ίδιοι που σήμερα στο παίζουν τιμητές την "ανικανότητας" θα στο έπαιζαν τιμητές της νομιμότητας.

Κερδισμένοι δηλαδή και στις δύο περιπτώσεις.

Άσε με ρε φίλε τώρα... εφ' όσον το γήπεδο θα γίνει εμένα προτίστως με νοιάζει να γίνει νόμιμα και να μην έχει κανείς να προσάψει τίποτα στην ΠΑΝΑΘΑ.

Τόσο απλό.

Φιλικά,

Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη το γηπεδικό βαίνει καλώς τελευταία γιατί άλλαξαν άρδην οι λανθασμένοι χειρισμοί του παρελθόντος (αυτό είπε ο Βγενό και αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο).

Από τη στιγμή που αποδεσμεύτηκε το γήπεδο από το επορικό του Βωβού (όλοι ξέρουμε γιατί "συνδέθηκε" μην κωφεύεις) άλλαξαν και οι εξελίξεις.

Αλλά προς μια στιγμή μας το παρουσίασαν αδιέξοδο (ενώ αποδείχθηκε ότι δεν ήταν) και μας ανάγκασαν να στέλνουμε γράμματα στον ΣΥΡΙΖΑ αντί στους ίδιους.

Η γνωστή τακτική αποπροσανατολισμού δηλαδή που τόσο τυράννισε τον ΠΑΟ όλα αυτά τα χρόνια.

Θες βρε μπαγάσα Βαρδινογιάννη έτσι?

Μόνιμα δεύτερος και Ρομέρο και άλλους παικταράδες.

Δικαίωμα σου ειλικρινά.

Αλλά........

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Σε περίπτωση που δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, ΌΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ κρίνεται και όχι επιμέρους.

Δικαίομα σου να πιστεύεις ότι θέλεις αλλά μη λες ανυπόστατα πράγματα.

Δυστυχώς το εμπορικό θα τελειώσει πριν το γήπεδο... να μου το θυμάσαι.

Μην ξεχνάς επίσης ότι η επιτροπή πολιτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έκανε προσφυγές ΚΑΙ εναντίων του γηπέδου. Οπότε καλά κάνανε και τα ακούγανε και καλό θα είναι να φάνε ένα "μαύρισμα" στις εκλογές γιατί έχουμε πήξει στους αντιδραστικούς.

Όσο για τους χειρισμούς... που άλλαξαν ακριβώς; Η "αποσύνδεση" ουδέποτε ήταν θέμα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, όπως και η σύνδεση άλλωστε, άσχετα με το τι θέλεις να πιστεύεις.

Χώρια το ότι η καθυστέρηση δεν αποφεύχθηκε.

Εγώ γουστάρω ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αλά Ζάετς, Ρότσα, Σαραβάκο... που έμπαινε μέσα και έτρεμε το γήπεδο. Δεν με νοιάζει ο Πρόεδρος.

Όταν θα το καταλάβεις... κάτι μπορεί να γίνει.

Μιχάλης ή κατά διαδίκτυο Παππάς10.

καταπράσινη αδερφη είπε...

ΚΑΛΕ? ΤΙ ΜΑΝΑΡΙ ΕΙΝΑΙ αυτος ο ανχελέρι, αντε να ρθει και ενας ωραιος αντρας στην παναθα μας.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη συγνώμη αλλά το γήπεδο δε θα γίνει στην ώρα του εξαιτίας του εμπορικού.

Και ο Β. δέχθηκε αυτή τη "σύνδεση".

Τώρα για το τι ομάδα ονειρεύεσαι εσύ άστο καλύτερα. Δικαίωμα σου αναφαίρετο δεν το συζητώ αλλά με τον Βαρδινογιάννη δεν μπορείς να ονειρευτείς και πολλά. Τόσα χρόνια αυτό μας απέδειξε.

Το κόλλημα σου και η εμμονή σου σε έναν αποτυχημένο άνθρωπο εγείρουν απορίες αλλά ειλικρινά δεν έχω καμιά διάθεση να "εισβάλλω" στο ψυχικό σου κόσμο.

Απλά το δέχομαι και προχωράμε. Όπως είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή στο μέλλον ο ΠΑΟ θα προχωρήσει χωρίς αυτούς τους ανθρώπους. Αν δε, συνεχίσουν να κάνουν τις μαλακίες που κάνουν και θέσουν και άλλα "βέτο" αλά καλοκαιριού ή σταθούν εμπόδιο σε μταγραφικές κινήσεις ΟΥΣΙΑΣ, θα τους πάρει και θα τους σηκώσεις μια ώρα νωρίτερα.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Σίγουρα ο ψυχικός μου κόσμος δεν διακρίνεται από μονομανία πάντως... :) :) :) :ρ

Πέραν τούτου, ξεχνάς τις καθυστερήσεις για άλλες προσφυγές. Απλά η τελευταία ήταν του Βωβού. Όσο για το αν το "δέχτηκε" ο Βαρδινογιάννης, σηκώνει πολύ κουβέντα. Μπορούσε να κάνει κι αλλιώς; Αφού ο Βωβός είχε αγοράσει τη γη δεν νομίζω...

Τέλος, μακάρι ο καιρός να ξεπεράσει τους Βαρδινογιάννηδες και αυτό να είναι για καλό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη ποιός έχει μονομανία άστο καλύτερα. ;-))

Αν θεωρείς μονομανία ότι θέλω το καλό του ΠΑΟ ναι το παραδέχομαι.

Φυσικά και μπορούσε να κάνει "αλλιώς". Αυτό που έκανε τώρα. Αλλά λειτούργησε Βαρδινογιαννικά.

Μακάρι φίλε μου να πάνε όλα καλά.

Μακάρι.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ μπορείς να μου πεις γιατί ο Βαρδινογιάννης ενέμπλεξε στο σχέδιο της διπλής ανάπλασης το εμπορικό του Βωβού?

Αυτό "Πανάθα" είνε είτε άγνοια είτε παραπληροφόρηση.

Ο Βωβός ήταν ιδιοκτήτης του οικοπέδου από το 2000, δηλαδή αρκετά χρόνια πριν πέσει στο τραπέζι η ιδέα για γήπεδο του ΠΑΟ στο Βοτανικό.

Όταν τελικά κι έπειτα από περιπέτειες ("Στον Ελαιώνα ούτε τον άλλο αιώνα" έλεγαν κάτι δήθεν πράσινες ψυχές) αποφασίστηκε να γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό, η μονη διαθέσιμη περιοχή εκεί ήταν αυτή που ένα κομματι της ήταν αυτό που ανήκε στο Βωβό.

Ο λόγος που του δόθηκε αυξημένος συντελεστής δόμησης ήταν για να πει το ναι και να παραχωρήσει το κομμάτι αυτό χωρίς το οποίο δε μπορεί να χτιστεί το γήπεδο.

Έτσι "΄μπλέχτηκε" ο Βωβός.

Και τώρα που το έμαθες "Πανάθα" σταμάτα την παραπληροφόρηση.

Πανάθας είπε...

Η προστακτική που κολλάει?

Δε θέλω να σου απαντήσω γιατί είσαι υβριστής και δεν προάγεις τον διάλογο.

Αν αλλάξεις μυαλά εδώ είμαι για συζητησούλα ΜΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

"Μετά από χρόνια αναβολών ολοκληρώθηκε σήμερα το έγκλημα που απευχόμασταν χρόνια και με συντονισμένες ενέργειες μας εξώθησαν πρόεδροι και ιδιοκτήτες, την πτώση του ΟΦΗ στην Β’ Εθνική μετά από 33 χρόνια. Στο έγκλημα αυτό μοναδικά θύματα είναι ο κόσμος του ΟΦΗ, ο οποίος χρόνια τώρα υπομένει την κοροϊδία και τον χλευασμό από αυτούς που κρατάνε στα χέρια τους τις τύχες του Συλλόγου. Οι θύτες είναι γνωστοί και έχουν όνομα και επίθετο και είναι ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Φανούρης Βατσινάς και οι προηγούμενοι από αυτόν πρόεδροι και διοικούντες και οι κυρίως οι πραγματικοί ιδιοκτήτες που κρύβονται πίσω από τη νομοθεσία περί διπλής ιδιοκτησίας, η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΟΦΗ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΦΑΝΟΥΡΗ ΒΑΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.

Δεν θα ξεχάσει ποτέ εσάς Οικογένεια Βαρδινογιάννη γιατί είσαστε αυτοί που πραγματικά θέλατε τον ΟΦΗ στη Β’ Εθνική. Δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι παραλάβατε μια ομάδα καθαρή και αξιοπρεπή στην Α’ Εθνική και την σπρώχνετε γεμάτη χρέη και ανυποληψία στην παρακάτω κατηγορία. Ο κόσμος δεν θα ξεχάσει ποτέ πόσο άνανδρα και καταστρεπτικά φερθήκατε στο άλλοτε “Καμάρι της Κρήτης”. Εσείς χρωστάτε στον κόσμο του ΟΦΗ και όχι ο κόσμος σε εσάς.

Δεν θα ξεχάσει ποτέ εσένα Φανούρη Βατσινά γιατί λόγω της ματαιοδοξίας και της μεγαλομανίας σου μας οδήγησες στο σημερινό αποτέλεσμα. Θα σε θυμόσαστε πάντα ως μία θλιβερή και άβουλη μαριονέτα η οποία εξυπηρετούσε μόνο τα συμφέροντα των αφεντικών της και ουδεμία σχέση έχεις με το καλό του ΟΦΗ. Το όνομά σου έχει γίνει συνώνυμο με την καταστροφή του ΟΦΗ, την υποτέλεια, την φαιδρότητα και την αλαζονεία. Η απαξίωση που θα λαμβάνεις από τώρα και στο εξής από την κοινωνία της Κρήτης θα είναι η πληρωμή σου για την «προσφορά» σου στον ΟΦΗ και στους Ομιλίτες.

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΗ ΒΑΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

Όσο για εμάς, ο αγώνας συνεχίζεται. Τώρα είναι που ο Σύλλογος μας χρειάζεται περισσότερο, όχι για να επανέλθει στην κατηγορία αλλά για να απομακρύνουμε όλους εσάς που μας οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Εμείς θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψή μας, έννοιες που σε εσάς είναι παντελώς άγνωστες και οι οποίες πάντα ήταν και θα είναι ο οδηγός μας για κάτι που εσείς αντιμάχεστε: έναν καλύτερο ΟΦΗ. Οι προσκυνημένοι δεν έχουν θέση στον ΟΦΗ των ονείρων μας, παρά μόνο όσοι τιμάνε τις αξίες και τα ιδανικά που χαρακτηρίζουν τους αληθινούς Κρητικούς.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ"

SNAKES

Ανώνυμος είπε...

Η προστακτική που κολλάει?


ΟΚ βγάζουμε την προστακτική:

Και τώρα που το έμαθες "Πανάθα", σε παρακαλώ, αν θέλεις, ας σταματήσεις τη παραπληροφόρηση.

Εντάξει;

Περιμένω τα επιχειρήματά σου. Για το συγκεκριμένο όμως. Για τ' ότι ο Τζίγγερ έμπλεξε το Βωβό στο γήπεδο, που είπες, ενώ η αλήθεια είνε πως ο Βωβός είχε αγοράσει την ΕΤΜΑ από το 2000, τότε που δεν υπήρχε στον ορίζοντα θέμα γηπέδου μας στο Βοτανικό.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είπε...

SNAKES

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ

ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Δ' ΕΘΝΙΚΗ!

Άιντε ουστ!

Κολαούζοι των Βαρδινογιάννηδων

που ανακαλύψατε και την αξιοπρέπεια

για να γίνετε δουλάκια τώρα του Κόκκαλη!

Αντέστε στο ερασιτεχνικό!!!

ΕΡΓΟΤΕΛΑΡΑ

Pappas10 είπε...

Φιδάκια,

Όταν σας είχε ο Βαρδινογιάννης βγαίνατε και κανένα ΟΥΕΦΑ.

Όταν γίνατε γλύφτες του Κόκκαλη στο πλαίσιο της "ανεξαρτητοποίησης σας" νομίζατε ότι θα τα πάτε καλύτερα.

Κάνατε λάθος, λυπάμαι, περαστικά.

Άντε... εθελόδουλοι σάπιοι.

ΠΑΝΑΘΑ,

Η μονομανία σου απορρέει από την διαρκή σου τάση να αποδίδεις στον Β "σφάλματα" τα οποία ουδέποτε διέπραξε.

Τρανό παράδειγμα το θέμα του Γηπέδου. Όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί γνωρίζουν ότι το δικαίομα για ανέγερση εμπορικού έχει δοθεί από το 1997 ενώ ο Βωβός κατέχει τη γη από το 2000.

Αλλά εσύ εκεί... "Ο Βαρδινογιάννης που έμπλεξε τον Βωβό".

Ε τι να σου πω ρε φίλε; Δηλαδή αν αυτό δεν είναι μονομανία τι είναι;

Άσε με ρε Δημήτρη τώρα... "όλα τα στραβά κουλούρια η νύφη τα' φτιαξέ..." Τρομερή θέση.

Φιλικά πάντα,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη και ανώνυμε (αν μιλάς σαν "άνθρωπος" και δεν ειρωνεύεσαι, βωμολοχείς κλπ θα σου απαντώ), ανασταλτικός παράγοντας στο γηπεδικό δεν ήταν το εμπορικό του Βωβού?

Εγώ σου λέω πως ισχύει αυτό που λέτε και ο Βωβός χάρη σε κάποιες πληροφορίες είχε αγοράσει τη γη ΠΡΙΝ.

Μπορείτε να μου πείτε ΠΟΙΟΣ μαλάκας συνέδεσε το γήπεδο με το εμπορικό του Βωβού, όταν αποδείχθηκε στην πράξη ότι δε χρειαζόταν να πάνε "πακέτο"?

Μην μου πείτε ο Β. δεν ήξερε τα πιθανά κωλύματα που θα συναντούσε?

Έχει ευθύνες και αυτό αποδείχθηκε στην πράξη, αυτό επισήμανε και σε μια συνέντευξη του ο Βγενό.

Μιχάλη κατηγορείς εμένα για κολλημένο εναντίον του Τζίγγερ τη στιγμή που είσαι εδώ και 1,5 χρόνο ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ του στο blog. Καλό είναι να κοιτάμε και λίγο την "καμππούρα" μας.

Αυτός ο άνθρωπος έχει αποτύχει. Δεν είναι μια ιδέα που μου πέρασε από το μυαλό αλλά η απτή πραγματικότητα.

Όταν μιλάνε τα γεγονότα, τα λόγια περιττεύουν.

Τώρα γιατί εσύ και μια μειοψηφία δεν μπορείτε να το δείτε είναι γιατί είστε απόφοιτοι του ΙΕΚ Γκότζου. ;-)

Πάντα φιλικά.

Δημήτρης

Pappas10 είπε...

Ρε Δημήτρη, τα πράγματα στο θέμα του γηπέδου είναι απλά.

1. Ο Βωβός είχε μία έκταση στον Βοτανικό.

2. Ο Δήμος είχε άλλη μία στον Βοτανικό.

3. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ήθελε καινούργιο γήπεδο.

4. Ο Δήμος προσέφερε μία έκταση στον Βοτανικό που συνδύαζε τη δική του με ένα μέρος αυτής του Βωβού.

5. Για να χτιστεί το γήπεδο στην έκταση που προσέφερε ο Δήμος στον Βοτανικό και συμπεριελάμβανε και μέρος της έκτασης του Βωβού, χρειαζόταν διπλασιαστής του συντελεστή δόμησης.

6. Ο Βωβός για να δώσει την έκταση (ή ο δήμος για να την πάρει) προσέφερε διπλασιασμό του Συντελεστή δόμησης στον Βωβό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ 6 ΚΑΙ 8.

8. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΤΑΠ και ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ) δέχτηκε την έκταση στον Ελαιώνα με αντάλαγμα την έκταση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

9. Όλη αυτή η διαδικασία (ανταλαγή της Λεωφόρου με την έκταση στον Βοτανικό, ένταξη της έκτασης του Βοτανικού στο σχέδιο πόλεως, ενοποίηση οικοπέδων για την κατασκευή του γηπέδου, αύξηση συντελεστή δόμησης) στηρίχτηκε σε Νόμους που ψηφίστηκαν από διευρυνμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

10. ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΕΙ 3ΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Η 3η ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ. Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΡΙΦΘΗΚΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ. Η ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣτΕ.

11. ΤΟ ΣτΕ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.

Ο ΒΩΒΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΦΤΑΕΙ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ;; ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ;;;

ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ...

Η "ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ" ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΚΑΙ ΟΥΔΩΛΩΣ ΣΥΝΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ "ΠΑΡΑΝΟΜΗ" Η ΕΚΔΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ STATUS ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ).

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΑΛΛΗ ΕΚΤΑΣΗ.

ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ; ΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ;;; ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΩΒΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;

ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣτΕ... ΞΕΚΟΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ.

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ.. ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ "ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ"... ΤΙ ΤΥΦΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

ΝΑΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ.. ΤΕΛΟΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΑ "ΧΩΣΩ" ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ;;; ΤΙ ΚΟΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΙΑ;;;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Ξανθιώτης είπε...

Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι και πως έγινε με τις εκτάσεις και τα οικόπεδα. Ούτε κανένα άλλο οπαδό.

Με ενδιαφέρει ότι το 2004 ο γαύρος είχε γήπεδο, χωρίς μπλεξίματα και ανακατωσούρες. Με ενδιαφέρει ότι ο Βαρδινογιάννης είπε ότι το 2008, στα 100 χρόνια, θα έχουμε γήπεδο. Με ενδιαφέρει ότι και σε αυτό απέτυχε και είναι άχρηστος.

Όλα τα άλλα είναι για όσους κοιτάνε το δέντρο και χάνουν το δάσος. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο Βωβός, ούτε ο Συν, ούτε κανείς τρίτος. Το πρόβλημα είναι ότι ο Τζίγγερ σε όλα διαλέγει λάθος συνεργάτες γιατί ο ίδιος είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ. Γι αυτό δεν καταφέρνει τίποτα, σε κανένα ζήτημα. Μετά πάντα του φταίνε κάποιοι άλλοι.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη μου, Μιχάλη μου.

Ωραία όλα αυτά που γράφεις και συμφωνώ σε ένα μεγάλο βαθμό.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2011 ΑΝΤΙ ΤΟΥ 2008 ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ?

Pappas10 είπε...

Οι εξελίξεις δρομολογήθηκαν από τη στιγμή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα... επί της ουσίας τίποτα δεν έχει γίνει... ούτε άδειες δεν έχουν εκδοθεί.

Απλά - προφανώς - ο Βωβός "νουθετίστηκε" και δεσμεύτηκε να μην καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα. Πως θα πίεζε τον Βωβό ο Β όταν δεν υπήρχε θέμα Βωβού;

Το γιατί δεν έχουμε το γήπεδο από το 2008 (για να μην πω και νωρίτερα) ας μη το απαντήσω καλύτερα γιατί θα γίνει της πόπης εδω μέσα (και όχι μόνο). Πάντως μία υπογραφή εκρεμούσε για 30 μήνες περίπου.

Όλοι την ξέρουν και όλοι γνωρίζουν τους λόγους που δεν έμπαινε... αλλά αφήστε το τώρα παιδιά γιατί ειλικρινά δεν θέλω να μπω σ' αυτήν την κουβέντα και να γίνουμε μπάχαλο.

Απλά - επειδή πολύ "θαυμάζετε" τον Κόκκαλη και το "κοκκαλισκάκη" μπουρδέλο του, εμείς θα δεχόμασταν να γίνει γήπεδο που θα στερούσε από τον ερασιτέχνη, την ΚΑΕ και το ΤΑΠ τις - όποιες - εγκαταστάσεις τους και ΔΕΝ θα άνηκε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αλλά στην "Λεωφόρος Α.Ε." ιδιοκτησίας ομίλου Βαρδινογιάννη;

Αν λοιπόν θέλατε γήπεδο αλλά "κοκκαλισκάκη" ας την πέσετε στον Παυλάρα και τον Θανάσαρο που δεν υπέγραφαν την απόδωση της "Λεωφόρου" υπέρ της ΠΑΕ.

Γιατί σε περίπτωση που ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙ ΑΠΛΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ 2 ΓΗΠΕΔΑ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ;;;;;

Από εκεί και πέρα, η λύση που προκρίθηκε ήταν η καλύτερη δυνατή από μία σειρά ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΩΝ λύσεων που είχαν "προταθεί" κατά καιρούς.

Το γιατί οι 3εις προσφυγές προκάλεσαν καθυστέρηση διάρκειας 3 χρόνων (συνολικά)ας το αναλογιστούν όλοι όσοι όταν κάποτε μιλάγαμε για συλλαλητήρια μας κοιτάγαν σαν εξωγήινους. Θυμηθείτε απλά πως ολόκληρη εκτροπή αχελώου έχει "παγώσει" λόγω προσφυγών εδώ και μία 15ετία περίπου.

Και για άλλη μία φορά, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. Είναι σαν να πηγαίνει ένας να χτίσει ένα σπίτι για την οικογένεια του και να βγαίνει η γυναίκα του και να του λέει "Δεν μου αρέσει το σπίτι"... και να απαντάει ο άνδρας "ωραία... πως το θέλεις" και να απαντάει πάλι η γκόμενα "ααα!!! Δεν ξέρω!!!! Εσύ είπες πως θα χτίσεις σπίτι..."

Έλεος πια ρε παιδιά...

Φιλικά,

Μιχάλης.

Ξανθιώτης είπε...

Pappas10:

Κολάς σε λεπτομέρειες και δεν καταλαβαίνεις την ουσία του προβλήματος.

Γιατί να μην είχαμε κάνει γήπεδο πέντε χρονια ΠΡΙΝ τον γαύρο;

Γιατί δεν αγόρασαν εκτάσεις οι Βαρδινογιάννηδες το 1990 ή έστω το 1995;

Γιατί είχε "πληροφορίες" ο Βωβός που θα κάνει γήπεδο ο ΠΑΟ, και δεν είχε ο Βαρδινογιάννης;;; Πλάκα κάνουμε;

Τι προτάσεις θες να κάνουμε εμείς;;; Κτηματομεσίτες είμαστε να τους κάνουμε προτάσεις;;; Τοσα χρόνια αυτοί κοιμούνται; Πήραν τον ΠΑΟ με γήπεδο και τον κατάντησαν να είναι χωρίς γήπεδο. Όλα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες, και το μόνο που δείχνουν είναι ότι είναι ανίκανοι (και σε αυτό το ζήτημα)!...

Pappas10 είπε...

Ρε Ξανθιώτη,

Αν αγόραζαν οι Βαρδινογιάννηδες τις εκτάσεις, το γήπεδο θα ήταν των Βαρδινογιάννηδων και όχι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, όπως συμβαίνει με την Παιανία.

Αυτό θέλουμε;;; Να είναι όλες οι Εγκαταστάσεις του Ποδοσφαιρικού ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ιδιοκτησία των Βαρδινογιάννηδων;;;;

Οι προσπάθειες έχουν ξεκινήσει από το 80...

Με όλο τον σεβασμό δεν κολάω στις λεπτομέρειες εγώ αλλά εσείς φαίνεται πως έχετε πλήρη άγνοια για τις προσπάθειες που έχουν γίνει για το γήπεδο. Όπως και για τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ως ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Γιατί ο Βαρδινογιάννης - και αυτό είναι κάτι που τεχνηέντος αποκρύπτεται - από την αρχή δεν έψαχνε γήπεδο μόνο για την ΠΑΕ αλλά για όλον τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Την Παιανία που την ήθελε για την ΠΑΕ την έφτιαξε.

Ξεκολάτε λιγάκι και αποσυνδέστε τον Βαρδινογιάννη ως μάνατζερ του Ποδοσφαιρικού τμήματος από το γήπεδο.

Δεν μου αρέσει να το παίζω ούτε "ιστορία" ούτε "νουθεσία" αλλά είναι εμφανές ότι δεν ξέρετε κάποια πράγματα. Ο Βοτανικός ή Ελαιώνας ήταν η έσχατη λύση... και η καθυστέρηση δεν ήταν μονάχα θέμα Βαρδινογιάννη... το "στον ελαιώνα ούτε τον άλλον αιώνα" δεν το φώναξε ο Βαρδινογιάννης.

Απλά για να ξέρουμε τι λέμε.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Α Ξανθιώτη.. και ο Βωβός είχε πληροφορίες για το ποια περιοχή θα μπει στο Σχέδιο. Το βούλευμα που θα επέτρεπε την ανέγερση εμπορικού κέντρου είναι του 1997.

Το γήπεδο πήγε μετά εκεί. Το καταλαβαίνεις αυτό το πράγμα; Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι ο Βωβός πήρε την έκταση πριν ακόμα οριστικοποιθεί η προσφορά της γης για το νέο Γήπεδο;

Πανάθας είπε...

Μιχάλη, μου παρουσιάζεις τον Τζίγγερ σαν τον άγιο άνθρωπο που τα έκανε όλα σωστά και με μοναδικό γνώμονα το καλό του ΠΑΟ.

Σόρυ φίλε αλλά δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική.

Όσον αφορά την "άλλη" πρόταση, του είπε ο Βγενό ότι πρέπει να αποδεσμευτεί το γήπεδο από τον Βωβό και αυτός ΑΡΧΙΚΑ παρουσιάστηκε ανένδοτος. Μετά εφάρμοσε το πλάνο ΒΟΥ αφού αναγκάστηκε από τις εξελίξεις. Αλλιώς θα έριχνε τις ευθύνες στο ΣΥΡΙΖΑ μέσω των μήντια που ελέγχει και θα την έβγαζε καθαρή. Αυτός φάνηκε ανακόλουθος όταν έλεγε ότι δεν γίνεται το γήπεδο χωρίς το Mall και ο ΣΥΡΙΖΑ σωστός όταν επέμενε ότι το γήπεδο γίνεται και χωρίς το MALL.

Τέλος πάντων, η ιστορία του γηπέδουν - πλέον - προχωράει με την αποδέσμευση του εμπορικού του Βωβού - όπως έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Ξανθιώτης είπε...

"Pappas10: Να είναι όλες οι Εγκαταστάσεις του Ποδοσφαιρικού ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ιδιοκτησία των Βαρδινογιάννηδων;;;; "

Δηλαδή σοβαρά πιστεύεις ότι το παραπάνω ήταν το πρόβλημα των Βαρδινογιάννηδων και δεν αγόρασαν εκτάσεις για το γήπεδο;

Εγώ νομίζω ότι βασική τους αρχή σε όλα όσα κάνουν είναι μία: να ΜΗΝ ξοδέψουν λεφτά για τον Παναθηναϊκό.

Και γενικότερα απαντάς ότι πρώτα έγινε αυτό ή εκείνο με τον Βωβό και μετά εμφανίστηκε ο ΠΑΟ. Μα δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα; Ο ΠΑΟ θα έπρεπε να καθορίζει τις εξελίξεις. Ο ΠΑΟ θα έπρεπε να παίρνει τις πρωτοβουλίες. Ο ΠΑΟ είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από τον κάθε Βωβό. Όμως βλέπουμε ότι δεν καθορίζει τίποτα ο ΠΑΟ, επειδή δεν έχει ανθρώπους να κινήσουν σωστά τις υποθέσεις αυτές. Κάποιοι Βαρδινογιάννηδες είναι ανίκανοι, κάποιοι άλλοι δεν ασχολούνται ούτε τους νοιάζει. Γι αυτό τόσα χρόνια φτάνουν δεύτεροι σε όλα και δεν έχουν καταφέρει τίποτα με το γήπεδο. Είναι προφανές εκ του αποτελέσματος. Το καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για φοβερή ανικανότητα ή συνεχίζεις να τους δικαιολογείς;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σου λέω πως ισχύει αυτό που λέτε και ο Βωβός χάρη σε κάποιες πληροφορίες είχε αγοράσει τη γη ΠΡΙΝ.

ΠΡΙΝ πότε; ΠΡΙΝ από τι; Θολώνεις τα νερά. Είπαμε:
α. το 1997 ορίζεται η ΕΤΜΑ σαν περιοχή ανέγερσης εμπορικού κέντρου.
β. το 2000 αγοράζει έκταση ο Βωβός.
γ. η ιδέα για γήπεδο του ΠΑΟ εκεί έπεσε το 2006.

Αν εγω είμαι απόφοιτος του ΙΕΚ Γκότζου, εσύ είσαι απόφοιτος του ΙΕΚ Τρίτο Μάτι και Ουφολογίας-Συνωμοσιολογίας.

Πανάθας είπε...

Λίγο πριν εξαφανιστούν οι δεινόσαυροι.

Βρε συ Μιχάλη μήπως είσαι Dr. Jekyl & Mr. Hyde?

Γιατί κυκλοφορεί και οπλοφορεί ένας κλώνος σου στο blog.

Δημιουργείς σχολή βρε μπαγάσα.

:-)))

Pappas10 είπε...

Προφανώς και συμφωνώ με τον Ανώνυμο.. Το θέμα όμως είναι να συμφωνήσεις εσύ και όλοι οι άλλοι που επιμένου στο θέμα του γηπέδου.

Και να καταλάβεις ότι ουδεμία αποσύνδεση υπήρξε μεταξύ εμπορικού και Γηπέδου. Ο Βωβός διατηρεί νομικά το δικαίομα τόσο της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων όσο και της προσφυγής εφ' όσον δεν τηρηθούν οι νόμοι της ανάπλασης που δίνουν και σ' αυτόν διπλό συντελεστή. Το ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πήρε το ρίσκο της ανέγερσης πριν την εκδίκαση της απόφασης είναι η τελευταία γραμμή άμυνας.

Να ρωτήσω όμως κάτι. Αν τελικά το ΣτΕ δεχτεί την συνταγματικότητα του νόμου, εσύ θα παραδεχτείς ότι όλη η "βιομηχανία προσφυγών" ήταν καθαρά για λόγους κολυσιεργίας; Θα αποδώσεις την ευθύνη στους προσφυγόντες;;;

Τέλος, δεν πιστεύω ότι ο Β. θέλει να χτίσει το γήπεδο για την ψυχή της μάνας του. Φυσικά και κοιτάζει το κέρδος του. Αλλά αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω να ΜΗΝ ήθελε με τίποτα τις καθυστερήσεις που παρουσιάστηκαν.

Ανώνυμε, πάρε ένα όνομα για να μη δημιουργούνται σχόλια ταυτοπροσωποίας μα μεν.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝ: Να ζητήσει συγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟ ο Ν. Κακλαμάνης

«Είχαμε πει ότι θα γίνει γήπεδο και γύρω-γύρω πράσινο. Σήμερα είναι μέρα δικαίωσης», αναφέρει το γραφείο Τύπου του Συνασπισμού σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Είναι «μέρα χαράς για τους φιλάθλους, αλλά και για τους πολίτες που θα μπορούν να απολαμβάνουν ένα πνεύμονα πρασίνου στο κέντρο της Αθήνας», προστίθεται στην ανακοίνωση του ΣΥΝ

«Επιμένει κ. Κακλαμάνης ότι δεν γίνεται γήπεδο χωρίς εμπορικό κέντρο; Δεν περιμένουμε να ζητήσει συγγνώμη από εμάς. Ας ζητήσει τουλάχιστον ένα συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τα ασύστολα ψεύδη. Τέλος, αποδεικνύεται ότι οι πολίτες έχουν τη δύναμη να διαμορφώσουν μια πόλη ανθρώπινη».

Ανώνυμος είπε...

Σαλπιγγίδης: "Θέλω να γυρίσω"

Δημοσίευση: 17 Απριλίου 2009 13:43

Φραστική επίθεση δέχτηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης από οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Θεσαλλονίκη. Το συμβάν έγινε χθες το βράδυ σε καφέ στην περιοχή Πολίχνη.

Σύμφωνα με μάρτυρες που ήταν στο συμβάν, τριάντα με σαράντα οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν στον Σαλπιγγίδη ζητώντας του να απομακρυνθεί από την περιοχή. Ο Σαλπιγγίδης μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ απομακρύνθηκαν και λίγο πιο πέρα άνοιξαν συζήτηση.

"Μας πρόδωσες. Πήρες τα λεφτά που μαζέψαμε και πουλήθηκες στον Παναθηναϊκό για τον Γούμενο. Μην ξαναπατήσεις εδώ...", ήταν μερικά από τα λόγια που εξαπόλυσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Η απάντηση του Σαλπιγγίδη ήταν η εξής: "Είμαι ΠΑΟΚ και το ξέρετε όλοι. Το έχω δηλώσει και στο περιοδικό του Παναθηναϊκού. Τότε έπεσα σε παγίδα. Έχασα προσφορές και από την Αϊντραχτ λόγω των πιέσεων που δεχόμουν. Από εμένα και εκείνα τα λεφτά πληρώθηκαν οι παίκτες. Τώρα θέλω να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Αν ήξερα ότι θα αναλάμβανε ο Θόδωρής δεν θα έφευγα".

Τώρα αυτός ο ποδοσφαιριστής θα παίξει για το μεγαλείο του Παναθηναικού ενάντια στον ΠΑΟΚ στα play off?

Τρίφυλλος είπε...

Φίλε Μιχάλη,
Είπες: "Τέλος, δεν πιστεύω ότι ο Β. θέλει να χτίσει το γήπεδο για την ψυχή της μάνας του. Φυσικά και κοιτάζει το κέρδος του. Αλλά αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω να ΜΗΝ ήθελε με τίποτα τις καθυστερήσεις που παρουσιάστηκαν."

Εδώ νομίζω το έχεις παρεξηγήσει. Φυσικά και πρέπει να κοιτάξει το κέρδος του, μόνο αυτό που αποκομίζει έμμεσα όμως ως μέτοχος της ΠΑΕ. Εάν ενεργώντας ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ κοίταξε το προσωπικό του κέρδος / συμφέρον ρισκάροντας έστω και 1% τα συμφέροντα της ΠΑΕ, αυτό έχει όνομα και λέγεται απιστία, αδίκημα ποινικό.
Για να ξεκαθαρίσω: Δεν πιστεύω ότι το έκανε (δηλ. να βάλει δικά του συμφέροντα στη μέση), δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο αρμοδίως, δεν υπάρχουν ούτε καν ενδείξεις για μία τέτοια κατηγορία και, για να λέμε και τα πράγματα με τ' όνομά τους, για πολλά τον έχω ικανό, γι' αυτό όχι. Εάν όμως έχει κάνει κάτι τέτοιο, τότε ανεξαρτήτως της έκβασης της υπόθεσης "γήπεδο", πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αναμφισβήτητα. Μην το περνάς έτσι ανάλαφρα.

Πάντα φιλικά και Παναθηναϊκά,
Ο Τρίφυλλος

Pappas10 είπε...

Τρίφυλλε,

Αυτό εννοώ μα μεν... δεν είπα ότι πήγε να διακυβεύσει τα συμφέροντα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Καλώς ή κακώς τα συμφέροντα της ομάδας στο θέμα του γηπέδου ταυτίζονται με τα δικά του.

Όσο για τον Τσίπρα, 1ον ακόμα δεν ξέρουμε αν είναι παράνομο το εμπορικό κέντρο και 2ον και σημαντικότερον ήδη η καθυστέρηση έγινε ένα 3μηνο μεγαλύτερη.

Για να δούμε

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Ρε Ξανθιώτη,

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Χρειάζεται και αντίστοιχος συντελεστής δόμησης.

Εκτός και αν χτίζαμε γήπεδο στην Μαλακάσα.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ.

Ειλικρινά, σταματήστε να λέτε ό,τι κουτουράδα σας κατεβαίνει στο κεφάλι ρε παιδιά. Μην μπερδέυετε τον Βαρδινογιάννη ως Ιδιοκτήτη της ομάδας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με τον Βαρδινογιάννη ως νούμερο ένα φορέα της προσπάθειας για την κατασκευή του γηπέδου.

Και για άλλη μία φορά, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ. Το ότι "αποσυνδέθηκε" κατά κάποιους είναι αναληθές. Το νομοθετικό πλαίσιο πάνω στο οποίο στηρίζεται η κατασκευή του εξακολουθεί να περιλαμβάνει αύξηση του συντελεστή δόμησης ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ.

Γι' αυτό άλλωστε και έχει βγει η άδεια αντίστίξεων και θεμελίων ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΟΥ Σ.Δ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ.

Θα πω κάτι που πολλοί θα το θεωρήσουν δείγμα "Βαρδινογιαννισμού" αλλά - προσωπικά - το θεωρώ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ του Βαρδινογιάννη.

Οι περισσότεροι "την λέτε" στον Τζίγγερ για την "σύνδεση" του γηπέδου με το Εμπορικό. Έχει σκεφτεί κανείς ότι ο Τζίγγερ μέσω αυτής της "σύνδεσης" κατάφερε να κάνει τους κορμοράνους ν' αφήσουν το γήπεδο στην ησυχία του; Από εκεί που είχαμε το "Κανένα γήπεδο στον Πολεοδομικό ιστό της πόλης" η πολιτική άλλαξε σε "Ναι στο Γήπεδο, όχι στο Εμπορικό".

Για πολλοστή φορά θα υπενθυμίσω ότι οι κορμοράνοι ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ σε συνάρτηση με την οικονομοτεχνική του μελέτη. ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟΝ Σ.Δ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ (ενώ για το Εμπορικό είχε ξεκινήσει η ανέγερση).

Το εμπορικό λοιπόν "έφαγε" την προσφυγή για το Σ.Δ. και η Αντίδραση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ανάγκασε τους κορμοράνους σε αναδίπλωση. Τώρα λοιπόν "τους έχει" γιατί αν τολμήσουν να προσφύγουν ΞΑΝΑ κατά του γηπέδου θα φανούν ασυνεπείς στις δηλώσεις τους.

Το έχει σκεφτεί κανείς σας αυτό; Ότι δηλαδή το Εμπορικό του Βωβού στάθηκε ο "Προμαχόνας" του γηπέδου, έφαγε την προσφυγή και μέσω τον αντιδράσεων που αυτή προκάλεσε αφέθηκε το γήπεδο στην ησυχία του;

Food for thought που λένε και οι Βρεταννόπουστες.

Φιλικά προς όλους

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Άντε και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ παιδιά με υγεία, ευτυχία και ό,τι επιθυμεί ο Καθένας.

Φιλικά προς όλους

Μιχάλης,.

Πανάθας είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Μιχάλη.....να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και στα υπόλοιπα παιδιά του blog.

Ευελπιστώ σε ουσιαστική "Ανάσταση", όχι απαραίτητα The Christian Way.

;-)

Pappas10 είπε...

Μιλάμε ότι η συμμετοχή στο μπλόγκ διέρχεται κρίση...

Απλά για να μην ξεχνιόμαστε...

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ

Pappas10 είπε...

Για το βόλεϊ θέλω να πιστεύω ότι το γυρνάμε στην Δραπετσώνα...

... όσον αφορά το Γήπεδο. Συγχαρητήρια σε όσους λέγανε ότι μπορεί να γίνει χωρίς τον Βωβό. Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν εγγυάται κάλυψη των όποιων εξόδων σε περίπτωση που ο Βωβός προβεί σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.

Αλήθεια... η Δημοτική παράταξη του Τσίπρα γιατί δεν συνειγορεί στο να εγγυηθεί ο Δήμος την κάλυψη των όποιων πιθανών εξόδων;;;

Καταλάβατε τώρα πόση πουστιά κρυβόταν πίσω από τους κορμοράνους;;;

Τέλος πάντων... για να δούμε.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 10 Μαΐου...

Και μετά...

2η αγωνιστική 13 Μαΐου

Λάρισα - ΠΑΟΚ

ΠΑΟ – ΑΕΚ

3η αγωνιστική 17 Μαΐου

ΠΑΟ Λάρισα

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

4η αγωνιστική 20 Μαΐου

Λάρισα - ΠΑΟ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

5η αγωνιστική 24 Μαΐου

ΠΑΟ - ΠΑΟΚ

Λάρισα -ΑΕΚ

6η αγωνιστική 31 Μαΐου

ΠΑΟΚ - Λάρισα

ΑΕΚ – ΠΑΟ

Ανώνυμος είπε...

Η επιστολή του Βγενόπουλου στους μετόχους

"Αγαπητέ κύριε πρόεδρε, σαν παρακαλώ να ενημερώσετε τα μελη του ΔΣ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις κατώτερο απόψεις μου που εξέθεσα στην προηγηθείσα συνάντηση των μετόχων:

1: Συμφωνά με τον διετή σχεδιασμό μας, ο στόχος μα για την επόμενη χρονιά είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλαδος, καθώς και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία, ανάλογη τουλάχιστον, της φετινής. Για να επιτύχουμε τους στόχους χρειάζεται σοβαρότητα, επιμονή, επενδύσεις και σωστή διαχείριση.

2: Ο προπονητής και ο διευθυντής ποδοσφαίρου πρέπει να κριθούν από τα αποτέλεσμα τους, ανάλογα με τις αρμοδιότητες τους, κατά τη λήξη των συμβολαίων τους (τέλος περιόδου 2009-2010)

3: Οι μεγάλες ομάδες, χρειάζονται μεγάλους παίκτες. Ο ΠΑΟ διαθέτει ήδη ένα εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό, που όμως πρέπει να ενισχυθεί σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις ανάγκες του προπονητή, ώστε, αφού η διοίκηση κάνει το καθήκον της, μπορούμε να αναζητήσουμε τις αντίστοιχες ευθύνες και από τον ίδιο.

Ο στόχος της μεταγραφικης περιόδου είναι να μας βεβαιώσει ο προπονητής, ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες που θα έχει.

Προφανώς θα είμαι ευχαριστημένος αν επιτευχθεί ο στόχος με τα λιγότερα δυνατά χρήματα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι ακόμη και να δαπανήσουμε ποσό μεγαλύτερο των σημερινών ταμειακών διαθεσίμων της ΠΑΕ προκειμένου να κάνουμε τα όνειρα όλων μας πραγματικότητα.

Φυσικά αν αυτό συμβεί, πρέπει να προχωρήσουμε σε τραπεζικό δανεισμό, η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ή σε συνδυασμό των δυο επιλογών

4: Η πολυμετοχικότητα στον Παναθηναϊκό είναι η μόνη μακροπρόθεσμα βιώσιμη επιλογή για έναν σύλλογο που επί της ουσίας ανήκει στα εκατομμύρια των φιλάθλων του και είναι υγιής και ισχυρή, όπως και όλα τα δημοκρατικά συστήματα. Μέσω αυτής προτείνω την επανεκλογή του κυρίου Νίκου Πατέρα ως προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με απόλυτη εξουσία για να αποφασίζει σε όλα τα θέματα της εταιρίας μέχρι τη λήξη της θητείας του, χωρίς να χρειάζεται να συμβουλευτεί ή να έχει τη σύμφωνη γνώμη των μετόχων για τις αποφάσεις του.

Με αυτό τον τρόπο θα αρθούν και ορισμένες «αγκυλώσεις» που παρατηρήθηκαν κατά την πρώτη περίοδο της πολυμετοχικότητας. Βεβαίως, όπως συμβαίνει σε όλα τα δημοκρατικά συστήματα οι μέτοχοι κατά τη διάρκεια της επόμενης περιόδου μπορούν να εκφράζονται αντιπολιτευτικά ή συμπολιτευτικά (όπως έχω κάνει εγώ σεβόμενος και υποστηρίζοντας τους ανθρώπους που έχουμε επιλέξει) χωρίς αυτό να σημαίνει διάσπαση ή πρόβλημα στην πολυμετοχικότητα κ.τ.λ.

Δημοκρατία σημαίνει εκλογή διοίκησης και οργάνων από τη πλειοψηφία και όχι απαραίτητα ομοφωνία. Το πώς επιλέγει να αντιδράσει ένας μέτοχος που μειοψηφεί στις αποφάσεις είναι καθαρά θέμα παιδείας, σοβαρότητας και, τυχόν, προσωπικών επιδιώξεων.

5: Παράλληλα νομίζω, ότι κατά τη διάρκεια της αμέσως επόμενης περιόδου, ο κ. Ν. Πατερας έχει τη δυνατότητα να μειώσει δραστικά τα υπέρογκα και περιττά έξοδα της πολυτελούς διοικητικής λειτουργίας της ΠΑΕ, ώστε να αυξηθούν οι δυνατότητες των επενδύσεων και εξόδων στο ποδοσφαιρικό τμήμα

6: Τέλος, επί του γηπέδου του Βοτανικού η θέση μου είναι ότι το όλο θέμα έχει τεθεί εξ' υπαρχής χωρίς υπαιτιότητα του κ. Γ. Βαρδινογιάννη σε λανθασμένες βάσεις και έχει συνδεθεί κακώς με πολιτικές και επιχειρηματικές σκοπιμότητες. Αυτό είχε και έχει σαν αποτέλεσμα απαράδεκτες καθυστερήσεις και προβλήματα που ακόμη δεν έχουν επιλυθεί. Προτείνω να αποσταλεί στο Δήμο Αθηναίων μια τελική επιστολή με αίτημα την ανάληψη από μέρος του όλων των νομικών ευθυνών και την παροχή των εγγυήσεων που χρειαζόμαστε, ώστε το γήπεδο να προχωρήσει άμεσα. Αν ο Δήμος αρνηθεί τότε αυτός ο εγκλωβισμός μας θα πρέπει να τελειώσει. Να καταγγείλουμε τη σχετική σύμβαση ζητώντας αποζημιώσεις και να αποχωρήσουμε από το σχέδιο της διπλής ανάπλασης. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για να αποκτήσουμε γήπεδο με τον σωστό τρόπο όπως αρμόζει στην σοβαρότητα και την ιστορία του συλλόγου μας.

Με τιμή Ανδρέας Βγενόπουλος

Υ.Γ.1: Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έχω καμία προσωπική επιδίωξη ή στόχο από την ανάμειξή μου στον Παναθηναϊκό και δυστυχώς έστω και έμμεσα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτως ή άλλως η έλλειψη σοβαρότητας, τα γελοία παρασκήνια και η γενική απροθυμία να αντιμετωπιστεί η φραστική βία με τοποθετούν ήδη εκτός αυτού του χώρου. Κάνω ακόμη υπομονή για να στηρίξω την προσπάθειά σας ώστε να υλοποιήσουμε τα Παναθηναϊκά μας οράματα.

Υ.Γ.2: Η συμμετοχή του ΠΑΟ και στο final 4 του Βερολίνου ανεξάρτητα από την κατάκτηση ή μη του τίτλου, είναι μια μεγάλη επιτυχία κι αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι ο σύλλογός μας είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Συγχαρητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου που μας έκαναν και πάλι υπερήφανους"

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους κι από κοντά!

Τζάμι η επιστολή του Βγενόπουλου. Μού άρεσε πάρα πολύ. Ξεκάθαρη και σωστή τοποθέτηση!

Την προσυπογράφω.

Υ.Γ.
Όλα τα λεφτά είναι βέβαια οιεπαναλαμβανόμενες αναφορές του στα φράγκα και συγκεκριμένα στην αύξηση μτχ. κεφ. και/ή τον τραπεζικό δανεισμό. Μιλάμε για παίκτη! Κάνει σαφέστατα ρελάνς ή έστω σαφή νύξη για ρελάνς, ώστε να δει πόσοι και ποιοί θα απομείνουν στο τραπέζι.

Νομίζω ότι είναι σαφέστατο πως κατά νου έχει να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ.

squarelogic είπε...

Tzigger:
«Αργότερα, πιθανώς μετά το τέλος των play-offs, ο κύριος Αντωνίου θα μας φέρει συγκεκριμένες προτάσεις και θα συζητήσουμε τι πρέπει να αλλάξει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Προτού προχωρήσουμε σε κινήσεις πρέπει να αναλύσουμε τι έχει συμβεί»

Δηλ.μετά τις 31 Μαιου συν καμιά βδομάδα να συνεδριάσουν σε κοινά αποδεκτή ημερομηνία,με την προετοιμασία (σε περίπτωση κατάκτησης της 2ης θεσης)να ξεκινά το πολύ 20 Ιουνίου,τότε θα ψάξουν για τους παικταράδες???

Αθάνατη Τζιγγερική λογική!!!
Βγενόπουλε,αν εννοείς τα σημερινά,ο
Τζίγγερ άλλο σκοπό σφυράει...
Πάλι να μας μπουκώσουν με ονόματα και στο τέλος να ψάχνουμε πάλι "λαυράκια" στον πάτο του πανεριού.

Και μια απορία...
ο Τεν Κάτε που είναι σ'ολο αυτό το υποτιθέμενο μεταγραφικό σαφάρι?
θα του διαλέξει πάλι παίκτες ο γίγας Αντωνίου και αυτός θα τους βγάζει σκάρτους μέσα στη χρονιά?
Τι σόι λογική είναι αυτή?

Ανώνυμος είπε...

Αποποιήθηκε των ευθυνών του ο Τεν Κάτε για την πορεία του Παναθηναϊκού

Εξηγήσεις για την αποτυχία της ομάδας την φετινή σεζόν έδωσε ο Χενκ Τεν Κάτε στη συνεδρίαση του Διοκητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκού, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη. Ο Ολλανδός τεχνικός, σύμφωνα με πληροφορίες, αποποιήθηκε των ευθυνών του, υποστηρίζοντας ότι αφενός πως ανέλαβε αργά τις τύχες των «πρασίνων», αφετέρου δεν ήταν υπεύθυνος για τις επιλογές των παικτών.

Στην ουσία ο Ολλανδός καταλόγισε ευθύνες στον διευθυντή ποδοσφαίρου, Κώστα Αντωνίου για τις μεταγραφικές του επιλογές, γνωρίζοντας ότι έχει τη στήριξη της διοίκησης, αλλά και του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν εξετάσθηκαν συγκεκριμένα ονόματα παικτών για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, ούτε αποφασίσθηκε ποιο θα είναι το ύψος του πρϋπολογισμού. Υπήρξε πάντως κοινή αποδοχή ότι θα πρέπει εφέτος να αποφευχθούν τα λάθη της περυσινής περιόδου και οι μεταγραφές να είναι ουσιαστικές.

Ανώνυμος είπε...

Ενοχλημένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό μετά τη σύσκεψη μετόχων και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ εμφανίζεται ο πρόεδρος Νίκος Πατέρας. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι αποχώρησε από τα γραφεία της ΠΑΕ χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Βγενόπουλος: ""Για τον Παναθηναϊκό δεν πρέπει να υπάρχει μπάτζετ."

Άντε ρε απατεώνα. Μόνη λύση ο Τζίγγερ.

Ανώνυμος είπε...

Βαρδινογιάννης: "Είναι καλό να λειτουργούμε με το μίνιμουμ κόστος και να γίνονται κάποιες προσπάθειες, χωρίς υπέρογκα ποσά."

Σωστός. Οι ομάδες χτίζονται δεν αγοράζονται.

Βγενόπουλε και Γιαννακόπουλε βάλτε τα λεφτά στον κώλο σας.

Pappas10 είπε...

Καλό μήνα παιδιά. Και καλά μυαλά στους Διοικούντες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας.

Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΑΛΛΗ 3άρα ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΪ!

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΕΦΥΓΕ Ο ΒΛΑΣΗΣ
ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ.

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΣΩΣΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Pappas10 είπε...

Aνώνυμε,

Πολύ σίγουρος είσαι ότι "πάει το πρωτάθλημα"

Κάτσε να δούμε.

Ανώνυμος είπε...

Pappas10 πιο σιγουρος δεν γίνεται. Όχι μόνο από τα 2-0 μέσα κι έξω. Αλλά γιατι η ομαδα κανει μπαμ οτι δεν τραβάει φέτος. Ένας Αγκάμεζ δεν φέρνει την άνοιξη.

Ξανθιώτης είπε...

Μπράβο στην ομάδα μπάσκετ! Πάντα τέτοια! Και βέβαια νίκη και στον τελικό με τους Ρώσους.

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα καταλάβουν, επιτέλους, κάποιοι "επαγγελματίες γκρινιάρηδες" ότι τη μεγαλύτερη ζημιά στην ομάδα την κάνουν οι ίδιοι...

First we take Gabriela, then we tske Berlin

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα καταλάβουν, επιτέλους, κάποιοι "επαγγελματίες γκρινιάρηδες" ότι τη μεγαλύτερη ζημιά στην ομάδα την κάνουν οι ίδιοι...

First we take Gabriela, then we take Berlin

Pappas10 είπε...

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ... ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΥΣΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ.

ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ.

ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ.

squarelogic είπε...

θα πρέπει να χαλάστηκαν πολύ εκεί στον ΣΚΑΙ με την επικράτηση του ΠΑΟ...σ'ΟΛΟ το post game για τον Ολυμπιακό μιλούσαν,οτι "είναι η πρώτη φορά που σε ημιτελικό επικρατεί ο Παναθηναικός"(όταν οι προηγούμενες αναμετρήσεις είχαν λάβει χώρα όταν ο λέγων ταύτα επινε την milupa του,και οτι όλα κρίθηκαν σ'ενα άστοχο follow(κουβέντα για το οτι ο ΠΑΟ ήταν μπροστά στο 95% της διάρκειας του παιχνιδιού) και με προσκεκλημένους τον όψιμο γαύρο Χαντζή,τον πρώην Ράμπο και τον Κυρίτση,που χρόνια τώρα είναι politically correct και λιβανίζει την κόκκινη εξουσία για να φύγει απο πάνω του η ρετσινιά του Παναθηναικού.

Κορυφαία στιγμή δε,η παραχώρηση του μικροφώνου απ...τον βασικό παρουσιαστή Καρμίρη στο νεαρό συνάδελφό του για να κάνει μια ερώτηση στην παγκοσμίως άγνωστη γλώσσα των Αγγλικών στον Ρότζερς!
Καρμίρης indeed...

Πάμε για το ΠΕΜΠΤΟ αστεράκι!!!!

Pappas10 είπε...

Το φοβερό ήταν το πόσο εξέθεσε ο "Ράμπο" τον Παρουσιαστή και τον Μαλάκα τον Κυρίτσι (κάτι τέτοιοι τύποι που προσπαθούν να γίνουν "αντικειμενικοί" λιβανίζοντας επί της ουσίας τον πούστη με χαλάνε πολύ).

Ο Σιγάλας, όσο μαλάκας και γαύρος κι αν είναι, μπάσκετ ξέρει. Οπότε είπε ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ήταν άτυχος που δεν καθάρισε το ματς και τους... ξέρανε.

Ο Καρμίρης έδωσε το μικρόφωνο από επαγγελματική αβρότητα μωρέ...

Ασ' τους παρουσιαστές να σκούζουν όταν τους ΓΑΜΑΕΙ Η ΠΑΝΑΘΑ.. είναι τεράστια ηδονή να βλέπεις το "γαυριστάν" να μην ξέρει τι να πει γιατί τους τον έχουμε μπουκώσει.

Άντε με τα τσουτσέκια... ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

Για εμένα το μεγαλύτερο "σωσίβιο" ήταν για τον άρρωστο Μπουρούση και τον Τραυματία Βασιλόπουλο και τον μέτριο Χαλπερίν.

Το ότι ο Διαμαντίδης ήταν επίσης άρρωστος και δεν έβαλε πόντο και το ότι ο Ντρου δεν έκανε τίποτα προφανώς δεν είχε καμία σημασία.

Ο Πούστης έπαιξε το 110% αυτού που μπορούσε, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ το 65% και αντί να πούνε ότι είναι τυχερός ο πούστης που δεν έπιασε απόδωση ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να τον ξεκωλιάσει μιλάνε για ατυχία.

Ρε πούστη μου... ένα sweep στα play offs τους χρειάζεται να έρθουν στα ίσα τους τα μουνόπανα.

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Η εκπομπή στο πουστοκάναλο εχθές όλα τα λεφτά. Οι περισότεροι πούστηδες σαν κλαμένα μουνιά να βγαίνουν και να λένε "...είναι ακόμα Καλύτερη ομάδα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ..."

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.

ΠΟΥΤΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.. ΠΟΥΤΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Tρομερό γαμήσι το χτεσινό.Από τις πολλές καλές πούτσες που έχουν φάει οι γαύροι.Όσο για το βόλλεϋ,μην είστε κωλοτούμπες γιατί όσοι λέτε πως η ομάδα δεν τραβάει δεν ήσασταν στο ΟΑΚΑ με την Κούνεο και τη Λοκομοτίβ στο τελικό του CEV CUP.Και ένα σχετικό βιντεάκι.
http://www.youtube.com/watch?v=Lx06mGfU2uM&feature=channel_page

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=VxyGl9G5ioE

Πανάθας είπε...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ για 5η φορά.

Μπράβο πρωτίστως στους αφους Γιαννακόπουλους που έφτιαξαν αυτή την υπερομάδα, στον Ζέλικο, τον Ιτούδη, στους παίκτες και στο υπόλοιπο team.

ΟΛΟΙ μαζί συγκροτούν μια ομάδα μοντέλο που όλοι ζηλεύουν και θα ζηλεύουν για πολλά χρόνια.

Ο μπασκετικός ΠΑΟ "δείχνει" τον δρόμο και στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ.

Χωρίς όμως οικονομική υπέρβαση δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Και ΟΛΟΙ ξέρουμε ΠΟΙΟΣ δεν είναι υπέρ αυτής της υπέρβασης.

ΟΛΟΙ.

Και κυρίως αυτοί που δεν έγραψαν μία αράδα για τον ευρωπαικό τίτλο.

Περαστικά σας αδέλφια.

Είστε πολύ μικρόψυχοι.

Πανάθας είπε...

ΤΟ DERBY ΚΛΕΙΝΕΙ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ.

Τέλη Μαίου, τα γκοτζαλάκια θα αποσυνδεθούν από το μηχάνημα.

μπιπ, μπιπ, μπιπ, μπιπ, μπιπ......

Υ.Γ. Συμφωνώ με τον Τζόνυ. ΜΕΓΑΣ παίκτης ο Αντρέ. Η συμβολή του στο τέλος του καρκίνου και του τζιγγερικού γκεμπελισμού είναι ΤΕ-ΡΑ-ΣΤΙΑ.

Pappas10 είπε...

Ποιός δεν έγραψε αράδα για τον Ευρωπαϊκό τίτλο ρε φίλε;

Εγώ είχα μείνει στον ημιτελικό. Μην είσαι τόσο σίγουρος πως κλείνει το Ντέρμπυ.

Ενημερωτικά το λέω.

Φιλικά,

Πανάθας είπε...

Δεν αναφέρθηκα σε σένα φίλε Μιχάλη. Μην "τσιμπάς".

Για το DERBY έτσι διάβασα σε πολλά μέσα και το μετέφερα.

Ελπίζω να είναι αλήθεια.

Θες και κάτι άλλο?

Μακάρι να κλείσει και η ΠΡΑΣΙΝΗ και να προβάλλουμε ένα νέο ήθος και ύφος.

Που ξέρεις? Μπορεί να ακολουθήσουν και άλλοι. Εξάλλου νισάφι πια με τις 34656562525 κατευθυνόμενες αθλητικές εφημερίδες. Τις έχω σιχαθεί.

Δεν υπάρχει καλύτερη προπαγάνδα από τις επιτυχίες της ίδιας της ομάδας. Όσο πιο πολλά μέσα έχεις τόσο μικρότερη ομάδα διαθέτεις.

Για ευνόητους λόγους.

Doc είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Doc είπε...

Δεν είναι μόνο τα λεφτά παιδιά. Πρέπει να μπούμε χοντρά στο παρασκήνιο. Να ελέγξουμε την ΕΠΟ. Αλλοιώς, Θα είμαστε δεύτεροι με 30 νίκες, και ο γαύρος πρώτος με 31...Εδώ προσπαθεί ο ΠΑΟΚ γι'αυτό. (Έλεος!!!!)
Η νοοτροπία που βγάζει ο Βγενό δε δείχνει οτι έχει καταλάβει σε ποιό χώρο μπήκε. Ας ελπίσουμε οτι είναι λόγω απειρείας στα του ποδοσφαίρου, ή λόγω "βιτρίνας", και όχι μια μόνιμη πεποίθηση (ή δεν κρύβει άλλες επιδιώξεις από την ενασχόλησή του με την Πανάθα). Διαφορετικά, κλάφτα Χαράλαμπε...
Και να μην ακούσω επιχειρήματα του τύπου οτι εμείς δεν τα κάνουμε αυτά. Αν θέλεις να μπείς στο χορό, θα χορέψεις στο ρυθμό της πιάτσας. Αλλοιώς να βγούμε να πούμε ότι δε μας ενδιαφέρουν οι τίτλοι και ας παίρνουμε έναν κάθε 10 χρόνια, ή να το ρίξουμε στο ...σκάκι.(Χα-χα.Εκεί να δεις τι γίνεται).

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο Νικοπολίδης χαίρεται την ελευθερία του

Φυλακισμένος για 15 ολόκληρα χρόνια στον Παναθηναϊκό βρήκε κάποια στιγμή τον τρόπο να... το σκάσει κι έτρεξε αμέσως να κλείσει με τον Ολυμπιακό που ήταν παιδική αγάπη και απωθημένο μαζί. Είμαι σίγουρος ότι η μέρα που υπέγραψε και πρωτοφόρεσε κόκκινη φόρμα θα ήταν γι' αυτόν η independent day, η μέρα της προσωπικής και ποδοσφαιρικής του ανεξαρτησίας. Επιτέλους ελεύθερος να πανηγυρίζει με την ομάδα που γούσταρε από πέντε χρονών παιδάκι. Ανάγκη που καταπίεζε μέσα του, υποχρεωμένος σαν άψογος επαγγελματίας που ήταν πάντα, να παίζει για τον Παναθηναϊκό!

Αυτός ήταν και ο λόγος που βγήκε μόνος του και δήλωσε αμέσως μετά το Euro του 2004 ότι «θα τιμήσω το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό και δεν μ' ενδιαφέρει άλλη ομάδα».

Γι' αυτό οι πρώην οπαδοί του τον σιχαίνονται, τον βρίζουν και θέλουν να τον ξεσκίσουν όπου τον τρακάρουν. Κι άλλοι πράσινοι έφυγαν και πήγαν κατά καιρούς στον Πειραιά, αλλά μόνο ο Νικοπολίδης ξεκίνησε και συντήρησε άθελά του τούτη τη σχέση μίσους, επειδή έδειχνε κάθε στιγμή να βρίσκεται στον φυσικό του χώρο και να το απολαμβάνει που παίζει στον Ολυμπιακό. Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται...

Πριν από λίγες μέρες υπέγραψε για έναν ακόμη χρόνο που θα είναι, όπως λέει, «ο τελευταίος», αν και ελάχιστοι τον πιστεύουν. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε, λοιπόν, με το που έβαλε την υπογραφή, ήταν να πετάξει την μπηχτή που πονάει περισσότερο τους Παναθηναϊκούς: «Ηρθα στον Ολυμπιακό, γιατί θέλω να κερδίζω τίτλους»!

Από κει και πέρα, το βασικό του χαρακτηριστικό, εκτός από την... α λα Τζορτζ Κλούνεϊ γοητεία, που βασικά ενδιαφέρει τις γυναίκες, είναι η σοβαρότητα. Οι περισσότεροι δεν το καταλαβαίνουν επειδή στο μυαλό και των ποδοσφαιριστών και των οπαδών υπάρχουν πάντα ματς με μικρότερη και με μεγαλύτερη σημασία. Ο Νικοπολίδης, όμως, δεν κάνει τέτοιους διαχωρισμούς. Μόλις φορέσει τη φανέλα με το 71 (1971 η χρονιά που γεννήθηκε) και μπει να παίξει, δεν διαλέγει παιχνίδια. Αυτό του βγαίνει σε κάθε αντίδραση, και φυσικά τον κάνει αυτόματα ξεχωριστό και σοβαρό. Οπως έψαξε τρόπο να βάλει τη προσωπική του σφραγίδα στον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο έστω κι αν κατάλαβε από το 1ο λεπτό πως δεν ήταν η βραδιά του.

Ετσι, μόλις έφτασε το πράγμα στα πέναλτι και του δόθηκε η ευκαιρία, πήρε την ευθύνη πάνω του: Εγώ! Παραμέρισε τον Αντζα και σούταρε γκολ την πρώτη φορά. Κι όταν κατάλαβε ότι το 'χει, δεν έκανε λάθος ούτε τη δεύτερη.

Το να πιάσει αυτός, πλέον, δύο πέναλτι, ένα του Γεωργέα, που δεν έχει βάλει ποτέ γκολ στην καριέρα του, κι ένα του Πελετιέρι, ήταν το εύκολο. Υπόθεση στατιστικής και πιθανοτήτων...

Απίθανο μοιάζει, πια, το να χάσει, όσο θα παίζει ακόμη, κάποιο πρωτάθλημα. Κι αν χρειαζόμαστε ένα επί πλέον δείγμα του χαρακτήρα του, ας ξανακούσουμε τη δήλωση που έκανε λίγο μετά τη λήξη. Εκεί που αφιέρωσε το... ελάχιστο που του αναλογούσε σ' αυτή τη νίκη, στον Τζόλε που φεύγει. Επειδή «με βοήθησε να γνωρίσω τον Ολυμπιακό».

Ν. Ασ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΩΝΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΦΥΛΑΡΑ!

Επιτέλους ελεύθερος να πανηγυρίζει με την ομάδα που γούσταρε από πέντε χρονών παιδάκι. Ανάγκη που καταπίεζε μέσα του, υποχρεωμένος σαν άψογος επαγγελματίας που ήταν πάντα, να παίζει για τον Παναθηναϊκό!

Κι άλλοι πράσινοι έφυγαν και πήγαν κατά καιρούς στον Πειραιά, αλλά μόνο ο Νικοπολίδης ξεκίνησε και συντήρησε άθελά του τούτη τη σχέση μίσους, επειδή έδειχνε κάθε στιγμή να βρίσκεται στον φυσικό του χώρο και να το απολαμβάνει που παίζει στον Ολυμπιακό. Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται...

ΟΥΣΤ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ!

Ηλίθιοι που είμαστε ρεεεεεεε!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Μέχρι σήμερα ο Δήμος Αθηναίων έλεγε ότι γήπεδο χωρίς το εμπορικό κέντρο του Βωβού, στον Βοτανικό δεν γίνεται. Τη Δευτέρα για πρώτη φορά, όμως, ουσιαστικά, το δημοτικό συμβούλιο φαίνεται να αλλάζει τη στάση του. Ότι δηλαδή το νέο «σπίτι» του Παναθηναϊκός μπορεί να γίνει και μόνο του."

Sport-fm

Πανάθας είπε...

Μόλις άκουσα δηλώσεις του Βγενόπουλου στο ράδιο. Με καλύπτουν ΑΠΟΛΥΤΑ (μόλις δημοσιευτούν θα τις παραθέσω).

Μετωπική σύγκρουση με τον ΚΑΡΚΙΝΟ του ΠΑΟ.

Η αποσύνδεση από το μηχάνημα συνεχίζεται. Δεν είναι καθόλου εύκολο.

Σύντομα θα χρειαστεί να ξαναβγούμε στους δρόμους για να φύγει ο καρκινογεννήτορας ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΩΣ αυτή τη φορά.

Προβλέπεται θερμό καλοκαίρι.

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΝΑΘΑ ΝΕΑ.

Υ.Γ. "Μαχαίρι" στην καρδιά όσων θεωρούσαν ότι όλα έβαιναν καλώς στον ΠΑΟ και ότι το μόνο πρόβλημα ήταν οι Γιαννακοπουλαίοι, δίκες των οποίων έχουμε παρακολουθήσει πολλάκις εδώ μέσα.

Πανάθας είπε...

Αναλυτική η δήλωση του Ανδρέα Βγενόπουλου:

"Η ανάμειξή μου στα διοικητικά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ήταν μία μεγάλη συναισθηματική απόφαση που έκανα από την αγάπη μου προς το Σύλλογο. Τις συνέπειες της απόφασής μου αυτής θα τις πληρώσω μέχρι το τέλος, χωρίς όμως να προδώσω τις αρχές μου. Είμαι υποχρεωμένος λοιπόν να ανακατευτώ και πάλι με τα πίτουρα των παρασκηνίων τοποθετούμενος στα θέματα της μεθοδευμένης επικαιρότητας με απόλυτη διαφάνεια, όπως κάνω πάντα.

1. Δεν με πειράζει να με παρουσιάζουν ότι είμαι ο κακός στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, αρκεί επιτέλους να γίνει το γήπεδο χωρίς άλλες καθυστερήσεις και νομικές εμπλοκές. Ο Δήμος Αθηναίων και η Πολιτεία έχουν την υποχρέωση να μας διευκολύνουν να φτιάξουμε το γήπεδό μας και δεν μας κάνουν χάρη. Ο κ. Κακλαμάνης δεν πρέπει να περιμένει κανένα ευχαριστώ από εμάς (από εμένα τουλάχιστον). Ευχαριστίες να περιμένει από τα επιχειρηματικά συμφέροντα που θα εξυπηρετηθούν, αν τελικά προχωρήσει η διπλή ανάπλαση σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Η δε χθεσινή του τοποθέτηση ότι οι απόψεις μου δήθεν συμπίπτουν με του κ. Αλ. Τσίπρα, κατά του οποίου έχω προσφύγει στην αστική και ποινική δικαιοσύνη, αποδεικνύει την προτεραιότητα που αυτός δίνει στις πολιτικές αντιδικίες που εμένα όμως δεν με αφορούν. Λυπάμαι που η ξεκάθαρη και για το συμφέρον του Παναθηναϊκού θέση μου τον φέρνει ενώπιον των ευθυνών του και του απαγορεύει να κρύβεται πίσω από το «ο καλός και οι κακοί», αλλά εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να γίνει επιτέλους το γήπεδό μας.

2. Η οπαδική εφημερίδα DERBY μετά και από το απίστευτης χυδαιότητας εξώφυλλο της Δευτέρας κλείνει (;) στο τέλος του μηνός και τα διευθυντικά της στελέχη με κατηγορούν ευθέως ότι εγώ φταίω γι΄αυτό. Γιατί άραγε; Η εφημερίδα αυτή δουλεύει με οικονομικό έλλειμμα-ζημιά επί χρόνια. Ποιος χρηματοδοτούσε τη λειτουργία της και για ποιο λόγο; Πόσο αντικειμενική μπορεί να είναι μια εφημερίδα που κάποιος την συντηρεί οικονομικά ; Και πως μπορούσε όλα αυτά τα χρόνια να ισχυρίζεται ότι εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού και όχι του χρηματοδότη της; Ας ζητήσουν λοιπόν τα διευθυντικά στελέχη του DERBY εξηγήσεις από τον χρηματοδότη τους που τους εγκατέλειψε (;) και που είναι ο υπεύθυνος για το πιθανό κλείσιμο της εφημερίδας. Εμένα ποσώς με απασχολεί ή με ενοχλεί αν παράγοντες επιθυμούν να χρηματοδοτούν εφημερίδες για να περνάνε την γραμμή τους και τις απόψεις τους. Αυτό που είπα, και εξακολουθώ να πιστεύω, είναι ότι δεν μπορεί αυτοί οι παράγοντες που μέσω των εφημερίδων, που άμεσα ή έμμεσα ελέγχουν, προάγουν προσωπικές θέσεις και κάνουν αντιπολίτευση στον Παναθηναϊκό, μετά να έρχονται στις επίσημες συναντήσεις και να μιλάνε για ενότητα και σοβαρότητα. Θέλω ακόμη να κάνω γνωστό ότι πρότεινα χθες στον κ. Ν. Πατέρα η περιοδική έκδοση ΤΡΙΦΥΛΛΙ που ανήκει στην ΠΑΕ να απαλλαγεί από εκδοτικά συμφέροντα, να συνεχίσει την λειτουργία της ανεξάρτητα και να προσλάβει άμεσα τους απλούς εργαζόμενους του DERBY που φυσικά δεν πρέπει να υποστούν τις συνέπειες των επιλογών των διευθυντών τους.

3. Τέλος θέλω να τονίσω ότι οι θέσεις που πρόσφατα έχω εκφράσει για το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι αυτονόητες και δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω καμία υποχώρηση. Πρότεινα για Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον κ. Ν. Πατέρα με απεριόριστες εξουσίες χωρίς να είναι «υπό κηδεμονία» από κανέναν μέτοχο, στήριξη στον Προπονητή και τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου και σημαντικές επενδύσεις για πραγματικά μεγάλες μεταγραφές. Αυτή είναι και η συνταγή που με υπομονή και επιμονή έφερε τελικά τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ, μετά από αρκετά χρόνια αποτυχιών, στην κορυφή της Ευρώπης. Πρέπει επιτέλους να επιτύχουμε τους στόχους μας με επιμονή και σοβαρότητα. Ξέρω ότι και πάλι θα κατηγορηθώ ότι με τις δημόσιες αυτές θέσεις μου «πιέζω» τους άλλους μετόχους. Δεν με απασχολεί πλέον. Ας τοποθετηθούν και αυτοί δημόσια (οι ίδιοι όχι μέσω των εφημερίδων τους) συμφωνώντας ή διαφωνώντας. Ούτως ή άλλως τα όσα είπαμε στην πρόσφατη συνάντησή μας διέρρευσαν και μάλιστα παραποιημένα ανάλογα με το τι ήθελαν οι διαρρέοντες να επιτύχουν. Επιπλέον και η ενότητα στο τέλος-τέλος δεν είναι αυτοσκοπός. Προέχει να πάρουμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Για ένα πράγμα πρέπει να είναι βέβαιοι οι φίλαθλοι μας. Εγώ δεν πρόκειται να είμαι στον Παναθηναϊκό για να δίνω άλλοθι σε όσους επιθυμούν να συνεχισθεί η μιζέρια της τελευταίας δεκαετίας".

antitzigger είπε...

Σχόλια αναγνωστών στο sportnet.gr:

g.varonos....
Φιλαρακια μου, πριν ενα χρονο ενας ματαιοδοξος Τεκτονας μπηκε στα "κοινα" της Ομαδαρας μας για δικο του κερδος. Ναι μεν τα ελεγε οπως μας αρεσαν κατα του Τζιγκερ αλλα μη μας παιρναει και για "τουβλα". Ο τυπος ειναι businessman και δεν υπαρχουν συναισθηματα και πρασινα αλογα. ΜΟΝΟ ο Παυλος δεν βαζει πανω απο ολα την τσεπη του αλλα την ομαδα. Το ξερετε ολοι αυτο ...

chicagoelassona....
swstos O bgeno arkei na mhn thn kanei...Tzigger ta blepeis....TON POYLO.Poyla tismetoxes an agapas thn omada....den phres tipo0ta tosa xonia mas xeytelizeis me to paidikia soy katorthwmata px Kyrgiakos

blabla....
Τώρα βρήκες ρε Αντρέα να προβληθείς, μια μερα μ,ετα το 5ο Ευρωπαικό; Μετα μιλάς για μιζέρια;

DYNATECH1....
O Tzigger einai to katharma. Aftos prepei na figei. Tosa xronia ston Panathinaiko mas ton exei katastrepsei. O Vgeno einai Panathinaikos kai thelei to kalo tis omadas. O Vgeno me tous Gianakopoulous gia na kanoume tin PAE san tin KAE!

greenrose....
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ Ο ΠΑΟ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΘΡΗΝΟ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ; ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ; ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ .. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ -ΤΖΙΓΓΕΡ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΙΣΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ........

papatzas13....
Eimaste toso amualoi orismenes fores...O bgenopoulos egine gnwstos me ton panathinaiko..ton xrisimopoiise k twra pou ekane tin douleia tou tin kanei siga siga!! Mono enas agapaei ton panathinaiko telos..OLOI oi alloi einai lamogia! Dwste stous giannakopoulous tin proedria na teleiwnoun ta paramuthia!! Kalimera sas

christos-dedes....
oso yrapxei o karkinos tzigger den kanoume tipota...sto telos tha fygete oloi kai tha katastrafoume....anti na ton dioksete otan mporousate sto krisimo simeio anti na ta deite pigate paso..twra????????asta

antitzigger είπε...

Αν ισχύει η πληροφορία καλά να πάθει ο Γκο και τα τσιράκια του. Αυτοί όπως και να έχει δουλειά θα βρουν.
Το κακό είναι πως πολλές οικογένειες μένουν στον δρόμο εξαιτίας των χειρισμών του Ντίνου. Και κάτι ακόμα. Ωραίος ο Τζίγγερ. Τόσο χρόνια που έκαναν το παιχνίδι του ήταν καλοί, τώρα στα δύσκολα όμως τους πουλά! Πάντα τέτοιος ήταν!

EΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!! ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ!!!! ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 50 ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!! ΒΓΕΝΟ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΑΣΙΝΑ!!
GAME OVER
GAME OVER
GAME OVER
GAME OVER
GAME OVER
GAME OVER
GAME OVER

xa0xa0xa0xa0xa0xa0
thn ekleise thn prwth efhmerida o bgenopoylos to pe kai to kane xP

to telos eftase kwstaki.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ..ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ,ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ..

ΕΛΕΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!!!! Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΚΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ,,,,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Αν και είναι αμαρτία για τους εργαζόμενους που θα μείνουν στο δρόμο, θεωρώ πως δεν θα μας λείψει η πράβδα του Γκοτζίλα...
ΥΓ Τι έγινε, ο Γιαννάκης ούτε μια εφημερίδα δεν μπορεί πλεόν να συντηρήσει ή ετοιμάζεται να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από την ΠΑΕ;

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ.ΒΕΛΙΤΣ,ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΟΦΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΚΟΤΖΟΣ.ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΝΤΖΟΣ
Μάιος 04, 2009
Πολλά μπράβο αγαπητοί φίλοι για τους... πανηγυρισμούς. Η ουσία όμως είναι άλλη, όσο και αν δεν θέλετε να την δείτε. Ότι αυτό που δεν τόλμησε ούτε ο Κόκκαλης να... απαιτήσει στα χρόνια που έκανε ότι ήθελε και η συγκεκριμένη εφημερίδα του καθόταν στο λαιμό, τόλμησε να το ζητήσει, να το απαιτήσει και να κάνει ότι μπορεί για να το πετύχει "Παναθηναϊκός". Όταν καταλάβετε όλοι σας ότι, αυτό ήταν και είναι το μεγαλύτερο όπλο του αντιπάλου σας, δηλαδή το να τρώγονται οι Παναθηναϊκοί μεταξύ τους και στην τελική να χάνονται ΄΄η να σβήνουν Παναθηναϊκές φωνές όποια κι αν είναι η άποψή τους, τότε μπορεί και να αλλάξουν κάποια πράγματα στον Παναθηναϊκό. Προς το παρόν απλά ευχαριστώ τους φίλους που... πανηγυρίζουν γιατί κάποιοι άνθρωποι θα χασουν τις δουλειές τους. Νάστε όλοι καλά.

ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ SITE ΤΟΥ DERBY ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ BLOGS ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙ.... ΜΕ ΤΟ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ, ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΣΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ, ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΧΩ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΦΩΝΗ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΘΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Oti exei na kani me tin mizeria tzinger PREPEI NA EXAFANISTI opos kai o idios o tzinger.
Mizeria kai sixama, tzinger -derby ftaine gia ta 13 xronia mizerias, gonzos -tzinger pio gavroi kai apo ton kokali.

TOYΛOYMΠA KAI TOYΛOYMΠAKIA OΑΕΔ.

ΟΣΟΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ "ΛΕΙΨΕΙ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΑΓΟΑΡΑΖΕΤΕ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.

ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΠΑΤΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΔΕΛΑΤΟΛΑ.

ΣΤΟΝ ΑΓΥΡ...!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΣ ΠΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΑΡΙΔΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΚΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΧΩΘΕΙ ΠΑΛΙ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΘΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ..

ΓΚΟΝΤΖΟ GAME OVER!!!]
INSERT COINS
Τι; Δεν εχει αλλα λεφτα; Λυπαμαι εχεις τελειωσει για παντα!!!

Κρατάτε μικρό καλάθι...
Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει συμφωνία σε ΟΛΑ Βαρδινογιάννη - Γιαννακόπουλου, οπότε μην αποκλείεται τίποτα και στο κομμάτι των εντύπων (Derby-Πράσινη). Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίες ημέρες το derby πρασινιζε και η Πράσινη derbyze!
Ο Βγενόπουλος ήταν αντίθετως στην λογική κόντρας των δύο εφημερίδων, αφού οι απόψεις τους (θεωρητικά) εξέφραζαν και τα "αφεντικά" τους (Βαρδινογιάννη - Γιαννακόπουλο) * Δεν τους είπε να τις κλείσουν αλλά να αποδεσμευτούν
Ακούγεται πολύ "παιδικό" ο Βαρδινογιάννης επειδή φοβήθηκε μήπως τον κάνει νταντά ο Βγενόπουλος, αποφάσισε να κλείσει το Derby! Κάτι άλλο παίζεται...

GAYΡΟΙ: Χαίρομαι απλά που επιβεβαιώνετε το επίπεδο της νοημοσύνης σας. Νομίζετε ότι η εφημερίδα έκλεισε λόγω πρωτοσέλιδων... Εάν ίσχυε αυτό, ο ραββίνος σας ο θέμος, γνωστός και ως "κομιστής" θα είχε μπει φυλακή προ πολλού.

Nikos: Ξέχασες τις μαύρες λίστες; Ξέχασες το κυνήγι των μαγισσών από την ΠΑΕ; Ξέχασες τον Μ.Ο. των 4.000 εισιτηρίων στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ; Την ομάδα εγώ μαζί με 39.999 αδέρφια μου την ενισχύσαμε και την θωρακίσαμε από τον δρόμο. Εσύ μαζί με μερικούς εκατοντάδες γραφικούς προσπαθούσες να βάλεις την ταφόπλακα από το γήπεδο.

Κώστα: Σε παραδέχομαι. Μέχρι και τώρα την ύστατη στιγμή παρουσιάζεσαι ως θύμα. Όσοι ξέρουν τι ρόλο έπαιζες τόσα χρόνια, απλά το ξέρουν. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω. Εσύ πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσεις ποτέ στη ζωή σου. Τόσα χρόνια εξασφαλίστηκες. Όσο για τους υπαλλήλους της εφημερίδας, το κρίμα στο λαιμό σου, αλλά ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία επιχείρηση που κλείνει είναι. Καλύτερα και για τους ίδιους είναι, αφού ο μέσος μισθός σε εφημερίδα είναι τα 300 ευρώ.

Meta tin DERBY,efhomai na simvei to idio kai stous idioktites tis

Για πες μας έστω και τώρα Κωστά Γκόντζο, εσύ που ζεις από τον Παναθηναϊκό και δεν ζεις για τον Παναθηναϊκό όπως εμείς, πόσοι τελικά είμασταν πέρυσι στο συλλαλητήριο; Τέλειωσες οριστικά και η Παναθηναϊκή οικογένεια θα σε αποβάλει, όπως κι όλους όσους ρουφούσατε από κοινού το αίμα της ομάδας μας, όλα αυτά τα χρόνια. Ακολουθεί το πάλαι ποτέ κραταιό αφεντικό σου. Ο Ιωάννης.....

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΚ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ. ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.

Κώστα Γκόντζο. Λυπάμαι για τους χαμηλόμισθους δημοσιογράφους και τεχνικό προσωπικό. Αλλά σαν άνθρωπος του τύπου θα έπρεπε να ξέρεις κι εσύ και ο Δελατόλλας ότι όταν δεν κάνεις απλά δημοσιογραφική δουλειά, αλλά είσαι μυστικοσύμβουλος (δηλαδή τί μυστικο ... , αφού από το Δελτίο για τους Μετόχους που είχε εκδώσει η ΠΑΕ το καλοκαίρι, εγγράφεται και η παροχή ποσού προς την DELLA A.E. για παροχή ... υπηρεσιών), τότε παίζοντας διάφορα παιχνιδάκια μπορεί να καείς. Και όταν αυτά τα παιχνιδάκια παίχτηκαν στην πλάτη του Παναθηναϊκού Λαού (ξέρεις εκείνων των ... 8.000 του συλλαλητηρίου), τότε ήταν ΒΕΒΑΙΟ ότι η κατάληξη θα ήταν αυτή. GAME OVER λοιπόν όχι σε μια Παναθηναϊκή, αλλά σε μια τζιγγερική φωνή.Εσύ λοιπόν και το αφεντικό σου πρέπει να απολογηθείς στο προσωπικό της εφημερίδας που θα μείνει άνεργο και όχι εμείς που ... πανηγυρίζουμε.

Game Over
Καλο βραδυ κυριε Κωσταντινε Γκοντζο.

ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΗΡΕΣ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ.ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.Ο κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΕΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ-ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΟΥΤΕ ΧΑΡΑΣ ΟΥΤΕ ΛΥΠΗΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗΝΑΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΙ 30.000 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ.Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ κε ΚΩΣΤΑ.ΕΙΠΑΜΕ,ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ.ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ.

ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ (ΜΕΡΙΚΟΙ) ΤΙ ΜΙΛΑΤΕ... ΑΜΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ... ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ 2 ΦΟΡΕΣ... ΑΙΝΤΕ ΜΟΥΛΟΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΑΡΕΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ... ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΙΣ 13 ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ... ΚΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ... ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ...

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ-ΚΛΕΥΤΕΣ-ΜΟΥΛΟΥΣ

Κανένας δεν χαίρεται που εργαζόμενοι (πλήν δημοσιογράφων και διευθυντάδων) χάνουν τις εργασίες τους.
Όμως τόσα χρόνια ασελγούσε εις βάρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αυτή η φυλλάδα.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ και όχι μόνο αυτό.
Μην ξεχνάτε ότι παρτάλια βαφτιζόνταν παιχταράδες και ότι έκανε ο Τζίγκερ ήταν πάντοτε καλά καμωμένο.
Μην ξεχνάτε ότι την μιά φταίγανε οι παίχτες, την άλλη οι προπονητές κ.ο.κ. και ποτέ, ποτέ, ΜΑ ΠΟΤΕ ο ιδιοκτήτης που τα κανόνιζε όλα αυτά.
Μην ξεχνάτε τα ψέματα, τις γελοιότητες, τον πόλεμο στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, την κλάψα και την κακομοιριά που ανέδιδε αυτή η φυλλάδα.

Και κάτι γενικό για τον αθλητικό τύπο. Υπάρχει τόσο βρώμα και προπαγάνδα στην πλειονότητα των φυλλάδων που οι εφημερίδες δεν μπορούν να ξεχωρίσουν πιά.

Αλλά τουλάχιστον ας μην γίνει περισσότερο κακό στον Παναθηναϊκό απο μέσα όπως γινόταν μέχρι τώρα.

an isxiei MPRAVO STN VGENOPOULO KAI TN GIANAKOPOULO pou tn kleisane!etsi! gt prepei n exoume diki mas apopsi kai oxi apopsi pou exoun oi sterimenoi!

Y.G. O tzigger gia pote exei rantevou n fygei apo to Elladistan?

ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΒΡΕ ΑΤΙΜΟΥΛΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ .............7000 ΧΙΛ Ε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ
Κ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΟΠΩΣ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ.

@Nikos: Νικολακη παναθηναικαρα ενα θα σου πω. Αυτοι οι γραφικοι που λες ειναι οι ιδιοι που δινουν και το υστερημα τους για να ακολουθησουν και να βοηθησουν τον Παναθηναικο σε ολα τα αθληματα, Ποδοσφαιρο-μπασκετ-βολλευ- πολο παντου, ανδρων, γυναικων, επαγγελματιες και ερασιτεχνες. Αυτοι οι γραφικοι που λες, εχουν ζησει το μεγαλειο του παναθηναικου σε ολα τα αθληματα και δεν τρωνε σανο και κουτοχορτο οπως τα λιμανισια προβατα και μερικοι δικοι μας...Επειδη λοιπον δεν τρωνε κουτοχορτο, θελουν παντα το καλυτερο για την ομαδα τους και δεν δεν ικανοποιουνται με τιποτε λιγοτερο. Και επειδη δεν ειμαστε καρπαζοεισπρακτορες και ολιγαρκεις βγηκαμε στους δρομους να διωξουμε ολους τους δυναστες των ονειρων μας που εσυ και ομοιοι σου δυστυχως τους τρωγατε για 20 χρονια στη μαπα, ειχε κοκκινησει το σβερκο σας απο τις καρπαζιες και ακομα ζηταγατε υπομονη σε μαλεζανιδες, σκασνιδες, τζιγκεραδες και τουλουμπες. Αν λοιπον εσυ θες υπομονη και τους παραπανω, τοτε φιλε μου δεν εισαι παναθηναικος και καλυτερα να πας να γινεις Παοκ η Λαρισα με 1 πρωταθλημα στην ιστορια σου να εισαι ευχαριστημενος.
Εμεις η γραφικοι θελουμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ πρωταθλητη σε ολα τα σπορ παντοτινο οπως στο μπασκετ και να υποκλινονται εχθροι και φιλοι μπροστα μας.
Και τρεχαλατζης φιλε μου εισαι εσυ που μου σκας στο ντερμπι με τον ολυμπιακο 5 λεπτα αφου αρχισει ο αγωνας και μου λες να σηκωθω γιατι καθομαι στη θεση σου, λες και πηγες μεγαρο μουσικης με τη πεθερα σου....

....και ενα τελευταιο θα σου πω και βαλε το καλα μες στο μυαλο, ετσι οπως μας θελετε εσεις ποτε μας δεν θα γινουμε εμεις....

Ενας γραφικος.

@Nikos Μάιος 04, 2009, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ(ΜΟΥΝΙΟΘ, H10C), ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ 99,9% ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!

ΤΣΑΤΣΗΛΙΚΙ, ΡΟΥΦΙΑΝΗΛΙΚΙ, ΜΑΝΑΤΖΕΡΗΛΙΚΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΚΡΗΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ.

7 ΣΤΑ 30 ΚΑΙ 1 ΣΤΑ 13 ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΙΣ 13/4/2008 ΕΣΩΣΕ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΒΔΕΛΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ.

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΟΟΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΤΣΑΚΙ, ΚΑΤΙΑ, ΙΑΚΩΒΟΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ) ΝΟΙΚΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΡΙΣ ΚΡΑΦΤ (ΧΩΡΑΤΕ ΑΝΕΤΑ) ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΣΤΗ Β' ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!!!

Υ/Γ:ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ...

ρε μεγαλε ποιο πρωτοσελιδο την επομενη της ριζουπολης σ εκανε να ντραπεις.. περισσοτερο απ την ιδια την ριζουπολη?αυτο που εγραφε "κυριοι μας τελειωσατε , παρτε οτι πριμ και δοσεις σας χρωστανε και φυγετε απ την ομαδα?"ωπα ρε μεγαλε που σε πιασαν οι ντροπες εσενα την επομενη της ριζουπολης!!!!!!!!!

Ξανθιώτης είπε...

"Εγώ δεν πρόκειται να είμαι στον Παναθηναϊκό για να δίνω άλλοθι σε όσους επιθυμούν να συνεχισθεί η μιζέρια της τελευταίας δεκαετίας."

Σωστός!!!

Pappas10 είπε...

Ξανθιώτη,

Καλά ας μη δώσει κανένα άλλοθι.

Ας δώσσει κάνα φράγγο στον Ερασιτέχνη όμως.

Από δηλώσεις καλά πάει.. στα μπικικίνια με χαλάει.

Κάνει και ρίμμα.

Όσον αφορά το Derby, μπήκαν στην πόλη οι οχθροί... σπαθιά κρατούσαν οι οχθροί.. κι εμείς τα πήραμε για φυλαχτά... την άλλη μέρα που λέει και το τραγούδι.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Σιγά μην είναι το DERBY η "πόλη" Μιχάλη.

Η "πόλη" είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (στο ξαναθυμίζω) και η εν λόγω προπαγανδιστική και κατάπτυση φυλλάδα είναι ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Από μελό καλά πάμε έτσι Μάικλ?

Ο Βγενό προαναγγέλει την αποχώρηση του αν ο Τζίγγερ συνεχίσει την ίδια τακτική. Που θα τη συνεχίσει.

Για αυτό νέο ξεκίνημα νέοι αγώνες.

Υ.Γ. Η αποσύνδεση από το μηχάνημα θα φέρει παρενέργειες.....το στερητικό σύνδρομο θα είναι ισχυρό........μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Βγενόπουλος: "Αντιθέτως εγώ πάντα στήριζα τις επιλογές μας. Και σε τελική ανάλυση ποιος πρότεινε τον Αντωνίου; Εγώ; Ποιος πρότεινε τον Πατέρα; Εγώ; Ο Βαρδινογιάννης δεν τους πρότεινε;"

Πες τα βρε Αντρέ γιατί κόντευαν να μας βγάλουν ΗΛΙΘΙΟΥΣ εμένα, τον Ξανθιώτη και όσους άλλους υποστήριζαν ότι κουμάντο κάνει μόνο ο Βαρδινογιάννης.

Ο Βαρδινογιάννης ελέγχει την ΠΑΕ με αυτό το πανέξυπνο τέχνασμα που ονομάζεται ψευτοπολυμετοχικότητα και αν δε φύγει η ομάδα μας θα σμικρυνθεί και άλλο.

Υ.Γ. Μιχάλη ας δώσει ρε συ ο Βαρδινογιάννης κανα φράγκο στον ερασιτέχνη που ίδρυσε ολόκληρη εταιρεία για να του "τρώει" λεφτά. Νισάφι πια με το άσπρο-μαύρο. Δεν παίζεσαι φίλε.

Ανώνυμος είπε...

Το είπα, το είπαμε: μεγάλη παιχτούρα ο Βγενό!

Ρελάνς σε ΟΛΑ. Και στα φράγκα, και στη δημοσιότητα!

Βέβαια στα φράγκα ακόμα δεν το έχουμε δει το χαρτί του, αλλά νομίζω πως δεν μπλοφάρει.


****

Με την ευκαιρία: το Πάσχα κουβέντιαζα με ένα από τα ιδρυτικά μέλη της πρώην ΠΕΚ. Μια πρώτη ιδέα, είπε, ήταν ο Βγενό το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ με πρόεδρο από τους Γιαννακόπουλους από αυτό το καλοκαίρι! Ποιόν; Εδώ κόλλησε το τηγάνι. Γιατί τ' αδέρφια έσπρωχναν για τη θέση το Δημητράκη αλλά ο Βγενό τον θεωρεί σούργελο, ή για να το πω ευγενικότερα κυκλοθυμικό και αναξιόπιστο, αφού (είπε) η "Πράσινη" τη μια μέρα έθαβε λ.χ. ΤενΚάτε και την επόμενη τον στήριζε, τη μια έβριζε και την άλλη αποθέωνε, κ.ο.κ. Απ' όπου και τα μουρμούρ του Βγενό ΚΑΙ προς τον Παύλο, να τραβήξει τα γκέμια του Μητσάκου. Έτσι, αντί του ... υιού, προτιμήθηκε να μείνει πρόεδρας ο Πατήρ. Ο Νίκος Πατήρ.

Τελοσπάντων, ειπώθηκε και εδώ: Το καλοκαίρι θα ξεκαθαρίσουνε ΟΛΑ!

///////

Πάντως ο κύριος Τσίκερ δεν είναι τώρα που προδίνει το DERBY. ΑΠΕΙΡΕΣ φορές το άφησε στο έλεος ακόμα και του Γκαγκατσομπουρδέλου.

Σιγά την ... Πράβντα του βαρδινογιαννέικου δηλαδή. Για μένα το μένος εναντίον αυτής της φυλλάδας και του Γκόντζου ήταν καθαρά ενορχηστρωμένο και κατευθυνόμενο στα πλαίσια μια ενδοδημοσιογραφικής πάλης.

\\\\\\\

Αλλά τελοσπάντων επιτέλους κάποιοι οπαδοί μας θ' ανακαλύψουν τώρα ... την Παράγκα και τον Κόκκαλη! Ήδη από τις αρχές της χρονιάς φάνηκαν οι μακρινές ακτές αυτής της μεγάλης και άγνωστης για πολλούς ηπείρου.

Μεγάλο κέρδος για τον Παναθηναϊκό αυτό. Ειλικρινά και σοβαρότατα.


===


Η Βαζελοκατάσταση έγινε παράρτημα του Sportnet.gr ή τ' ανάποδο;

:-) :-))

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί από τη μια ο Τζίγγερ να μιλάει στα συμβούλια και στις κάμερες μπροστά για ενότητα και μέσω της Derby (μια εφημερίδα που πραγματικά εδώ και χρόνια ζεί από την οικονομική στήριξη του Βαρδινογιάννη και μόνο και που συνεχώς είναι κόντρα στους οπαδούς και γενικότερα σε οτιδήποτε αντιτείθεται με την γραμμή Βαρδινογιάννη) να παρομοιάζει τον Βγενόπουλο σαν Κόκκαλη, να τον κατηγορεί πως αυτός φταίει που κλείνει η Derby και να κάνει κάθε μέρα πόλεμο με την εφημερίδα των Γιαννακοπουλαίων.

Όπως φαίνεται ενότητα δεν υπάρχει στον πολυμετοχικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και τα πράγματα δεν πάνε καλά. Όλα τα χε η Μαριορή δηλαδή.....Και απ' οτι φαίνεται οι ελπίδες μας για κάτι νέο πάνε κατά διαόλου. Και φυσικά ΠΑΛΙ ρίζα του κακού είναι η οικογένεια Καβουρογιάννη και τα φερέφωνα της. Πόλεμος κατά της ενότητας, πόλεμος στους άλλου μετόχους (!!!) και ανικανότητα σε όλες τις πρωτοβουλίες τους (βλ. γήπεδο). Δεν λέω πως οι άλλοι είναι αλάνθαστοι αλλά Πατέρας, Βγενόπουλος είναι νωρίς να κριθούν ενώ για τους Γιαννακόπουλους εμείς οι Παναθηναικοί πρέπει να πίνουμε νερό στο όνομα τους πόσο μάλλον να τους κατηγορούμε και από πάνω.

Το θέμα είναι πως και όσο υπάρχει ισχυρός Τζίγγερ στην ΠΑΕ προκοπή δεν πρόκειται να δούμε και ξεχάστε μεταγραφές, ξεχάστε τίτλους, ξεχάστε ενότητα και πολυμετοχικότητα. Οι πραγματικές βλέψεις του Τζίγγερ μου φαίνεται πως ήταν όχι μια πραγματική πολυμετοχικότητα αλλά το να κάνει κουμάντο αυτός και να κράζουμε τους άλλους. Τα κατάφερε εν μέρει αλλά ευτυχώς ο Βγενόπουλος τον ξεσκέπασε με την χθεσινή του ανακοίνωση μπας και ξυπνήσουν μερικοί κοιμώμενοι.....

ΥΓ: Αλήθεια ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ αγοράζει Derby?

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί από τη μια ο Τζίγγερ να μιλάει στα συμβούλια και στις κάμερες μπροστά για ενότητα και μέσω της Derby (μια εφημερίδα που πραγματικά εδώ και χρόνια ζεί από την οικονομική στήριξη του Βαρδινογιάννη και μόνο και που συνεχώς είναι κόντρα στους οπαδούς και γενικότερα σε οτιδήποτε αντιτείθεται με την γραμμή Βαρδινογιάννη) να παρομοιάζει τον Βγενόπουλο σαν Κόκκαλη, να τον κατηγορεί πως αυτός φταίει που κλείνει η Derby και να κάνει κάθε μέρα πόλεμο με την εφημερίδα των Γιαννακοπουλαίων.

Όπως φαίνεται ενότητα δεν υπάρχει στον πολυμετοχικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και τα πράγματα δεν πάνε καλά. Όλα τα χε η Μαριορή δηλαδή.....Και απ' οτι φαίνεται οι ελπίδες μας για κάτι νέο πάνε κατά διαόλου. Και φυσικά ΠΑΛΙ ρίζα του κακού είναι η οικογένεια Καβουρογιάννη και τα φερέφωνα της. Πόλεμος κατά της ενότητας, πόλεμος στους άλλου μετόχους (!!!) και ανικανότητα σε όλες τις πρωτοβουλίες τους (βλ. γήπεδο). Δεν λέω πως οι άλλοι είναι αλάνθαστοι αλλά Πατέρας, Βγενόπουλος είναι νωρίς να κριθούν ενώ για τους Γιαννακόπουλους εμείς οι Παναθηναικοί πρέπει να πίνουμε νερό στο όνομα τους πόσο μάλλον να τους κατηγορούμε και από πάνω.

Το θέμα είναι πως και όσο υπάρχει ισχυρός Τζίγγερ στην ΠΑΕ προκοπή δεν πρόκειται να δούμε και ξεχάστε μεταγραφές, ξεχάστε τίτλους, ξεχάστε ενότητα και πολυμετοχικότητα. Οι πραγματικές βλέψεις του Τζίγγερ μου φαίνεται πως ήταν όχι μια πραγματική πολυμετοχικότητα αλλά το να κάνει κουμάντο αυτός και να κράζουμε τους άλλους. Τα κατάφερε εν μέρει αλλά ευτυχώς ο Βγενόπουλος τον ξεσκέπασε με την χθεσινή του ανακοίνωση μπας και ξυπνήσουν μερικοί κοιμώμενοι.....

ΥΓ: Αλήθεια ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ αγοράζει Derby?

squarelogic είπε...

Απ'οτι φαίνεται,μπροστά στην ανάγκη για ξεκαθάρισμα θα πάει στράφι και η επόμενη χρονιά...
Ποιά play off τώρα και ποιές σοβαρές μεταγραφές οταν τον Ιούνιο θα έχουμε μάχες μέχρι εσχάτων...
Το θέμα είναι οτι ο Βγενό ουσιαστικά δεν μπορεί μονος του να πιέσει τον Τζίγγερ να αλλάξει κάτι...το τελικό του επιχείρημα θα είναι η αποχώρηση του(our loss!) και αμφιβάλλω αν προβλέπεται καν υποχρέωση του κύριου μετόχου να του επιστραφούν τα χρήματα που αντιστοιχούν στο ποσοστό του.
Μόνο ενας νέος ξεσηκωμός του κόσμου μπορεί κάπως να πιέσει τα πράγματα.Αλλά Ιούνιο-Ιούλιο?
Πολύ δυσκολο...πάλι με τα ψέματα θα τη βγάλει ο Τζίγγερ...
Εκτός αν το κλεισιμο του φερεφώνου Ντέρμπυ είναι προάγγελος δικής του αποχώρησης(που δεν το βλέπω...)

Πανάθας είπε...

Βρε συ Τζόνυ ας λύσουμε πρώτα το
"εσωτερικό μέτωπο" και μετά θα ασχοληθούμε και με τον οχτρό εκτός των τοιχών.

Αν δεν είσαι καλά ο ίδιος πως να παλέψεις?

Το μένος της φυλλάδας εναντίον ΟΛΩΝ εκτός του Βαρδινογιάννη ήθελες φαντάζομαι να γράψεις.

Μπράβο στο Βγενό που βγάζει στον αφρό το αληθινό πρόβλημα.

Αυτό που λέμε μήνες τώρα κάποιοι εδώ μέσα.

Ότι με τον καρκίνο δεν κάνεις ομάδα.

Πανάθας είπε...

Square συμφωνώ.

Μόνο με ένα νέο ξεσηκωμό θα λυθεί το πρόβλημα.

Και αν δε γίνει τίποτα, ΑΠΟΧΗ μέχρι να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Και αυτός και η φυλλάδα του και ο Αντωνίου και όλες οι μαριονέτες του.

Εξάλλου πιο κάτω δεν πάει.

Ya Basta που λένε και οι Ζαπατίστας.

Υ.Γ. Ανώνυμε υπάρχουν μαλάκες που διαβάζουν DERBY και δυστυχώς ζουν ανάμεσα μας. Θα έχουν ένα μικρό πρόβλημα τεχνικής υποστήριξης για αυτό κάτσε εδώ να διαβάσεις τι έχει να γίνει μόλις η φυλλάδα κλείσει οριστικά. Θα παίρνουν "γραμμή" κατευθείαν από Motor Oil.

Pappas10 είπε...

Ανώνυμε,

Εγώ διαβάζω Ντέρμπυ αλλά την μαλακία την είχα ανακαλύψει πριν την έκδοση του.

Εσύ τι δικαιολογία έχεις αφού δεν διαβάζεις Ντέρμπυ;

Πανάθα,

Κλείνει μία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εφημερίδα κι εμείς πανηγυρίζουμε λες και έκλεισε το σπορτ-ντέι (για παράδειγμα). Είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις όλο το τραγούδι... το οποίο απροπώ, δεν μιλάει για την Πόλη αλλά για την Κύπρο.

Όσο για το τι έκανε και τι δεν έκανε ο Βαρδινογιάννης για τον ερασιτέχνη, μόλις δημοσιεύθηκαν οι πληρωμές η "Πράσινη" λούφαξε... ή μήπως το έχεις ξεχάσει αυτό. Σταμάτα λοιπόν εσύ να κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλώτρια πέρι "άσπρου-μαύρου" καλέ μου καθοδηγητή. Αυτά στις ΚΟΒ του δογματικού κομματικού μονολιθισμού, όχι σ' εμένα.;) ;)

Από εκεί και πέρα, για πες μου έταξε ή όχι ο Βγενό λεφτά στον Ερασιτέχνη; Προσέφερε ή όχι; Αν έταξε (που έταξε και το ξέρουμε όλοι) και δεν προσέφερε (που δεν προσέφερε αλλιώς γιατί φωνάζει ο Θανάσσαρος) τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα προσφέρει αυτά που τάζει στην ΠΑΕ;;;

Ο Πόλεμος από το καλοκαίρι έχει μεταφερθεί σε συμφέροντα πολύ μεγαλύτερα του Ντέρμπυ ή της Πράσινης.

Χώρια το ότι η αυτοαναίρεση σ' αυτό το θέμα δεν έχει τελειωμό. Από τη μία κατηγορείται ο Τζίγγερ για το "Ντέρμπυ" και από την άλλη για το ότι δεν χρησιμοποιεί καθόλου τα υπόλοιπα ΜΜΕ στα οποία είναι μέτοχος για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Λες και το Ντέρμπυ έχει μεγαλύτερη επιρροή από το Στάρ, το Μέγκα ή την Καθημερινή. Και πριν μου πεις το "μα το ντέρμπυ είναι για τον Τζίγγερ όχι για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ" θα σου απαντήσω ότι Ο.Κ. έστω να περάσει τη Γραμμή του μέσω άλλων ΜΜΕ πλην Ντέρμπυ.

Ειλικρινά κρίμα για την οξύνεια που ξέρω πως έχεις. Χτυπιούνται τα βουβάλια στην πλάτη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ κι εσύ πανηγυρίζεις για τον θάνατο της μύγας.

Καλά κρασά...

Ασ' το διάολο... σιχάθηκα πια την μαλακία που μας δέρνει όλους μας. Αντί για οπαδοί του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ έχουμε καταντήσει οπαδοι των παραγόντων του.

Παίζουμε ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι των play offs την Κυριακή και κανείς δεν ασχολείται με την ομάδα αλλά με το πόσο "μάγκας" είναι ο ένας και πόσο μαλάκας ο άλλος.

Χέσε με ρε κουμπάρε... ούτε την Κούπα δεν μπορέσαμε να χαρούμε. Γαμήσαμε τον Πούστη, σηκώσαμε Ευρωπαϊκό και λέει ο ένας τον άλλον μαλάκα.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη ξέχασε τους παράγοντες και βάλε μπροστά τον κοινό παρανομαστή, την ίδια την ομάδα οκ?

Εσύ υποστηρίζεις ότι για να πετύχει η ομάδα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σε ένα σχέδιο που έχει δοκιμαστεί και έχει αποτύχει οικτρά, ενώ οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε κάτι νέο, γιατί προσδοκούμε στην ανάσταση της ομάδας μας.

Αυτή είναι η κυρίαρχη λογική που εσύ προσπαθείς να ανατρέψεις με διάφορα επιχειρήματα που ωχριούν μπροστά στην πραγματικότητα.

Όλα τα άλλα είναι για λαική κατανάλωση και το ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

..mixali an xaraktirizesai malakas, den einai epeidi diavazeis derby...i an thes,den einai MONO epeidi diavazeis derby. oi theseis sou xrizoun psixiatrikis analisis. oute gayros na isoun. nomizeis oti tha me prosvaleis me to asteiaki sou? kati papares san esena einai gia na gelame kai oxi na eknevrizomaste

Πανάθας είπε...

Ανώνυμε σε παρακαλώ να ανακαλέσεις τις βρισιές. Εδώ μέσα είμαστε μια παρείτσα παναθηναικών οπαδών με τα καλά μας τα στραβά μας κοκ. Βρισιές και τσάμπα ιντερνετικές μαγκιές δεν έχουν καμία ουσία και δεν προάγουν τον διάλογο. Σε παρακαλώ λοιπόν, είσαι ευπρόσδεκτος στην παρέα μας αλλά με ένα κόσμιο τρόπο. Εξάλλου έχουμε να πούμε τόσα πολλά.

Ελπίζω ότι θα το σεβαστείς.

Υπό μία ευρύτερη έννοια όλοι μαλάκες δεν είμαστε?

:-=)

knoxville είπε...

οποιος δεν επιθυμει τον διωγμο του βαρδινογιαννη απο την ομαδα ειναι εχθρος του παναθηναικου...

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ..

ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε..

Πανάθας είπε...

Βρε συ Knoxville δε φταίνε τα παιδιά.

Έχουν δεχθεί ΤΟΣΗΗΗΗ προπαγάνδα που έχουν πειστεί πως για τα δεινά της ομάδας φταίνε ΟΛΟΙ οι άλλοι εκτός από ΑΥΤΟΝ.

Ας μιλήσουμε όμως και λίγο για τις εξελίξεις.

Ο Αντρέ φαίνεται αυτή τη στιγμή να είναι απομονωμένος - όπως έλεγε ο Τζόνυ στη "δίκη" Γιαννακό πριν κάποιες εβδομάδες - από όλους τους άλλους (και τώρα σιωπά βέβαια). ;-)

Ο Γιαννακό έχει κάνει - προσωρινό - μέτωπο εναντίον του γιατί θέλει έναν παίκτη λιγότερο.

Ο Πατέρας είναι το πρόβατο της ιστορίας και φυσικά όχι τo "μέγεθος" που θα φοβίσει κλπ κλπ. O μαλάκας της ιστορίας κοινώς.

Ο Βαρδινογιάννης είναι ο γνωστός Βαρδινογιάννης. ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ. Δεν τον νοιάζει τίποτα. Το άκυρο νευρικό σύστημα, ο πουθενάς, ο καρκινογεννήτορας κλπ κλπ.

Ερώτημα τώρα.

Γιατί ο Βαρδινογιάννης κλείνει το DERBY?

Γιατί ο Γιαννακό θέλει έναν παίκτη λιγότερο?

Γιατί ο Αντρέ βγαίνει και τα λέει "φόρα παρτίδα" τώρα και δεν περιμένει το καλοκαίρι?

Θέλει να δώσει ο Βαρδινογιάννης την ΠΑΕ τώρα που το γήπεδο - από ότι φαίνεται - θα γίνει?

Οι σοβαροί παίκτες για μένα είναι ΔΥΟ.

Ο Αντρέ και ο Γιαννακό.

Ο ένας μας έχει φλομώσει στα φούμαρα ενώ ο άλλος έχει να δείξει ΦΟΒΕΡΟ και ΤΡΟΜΕΡΟ έργο στο μπάσκετ.

Από ότι φαίνεται η πολυμετοχικότητα πνέει τα λοίσθια. Αν ήταν να διαλέξω ΕΝΑΝ θα διάλεγα τον Παύλο χωρίς καμία σκέψη.

Δε θα με χάλαγε όμως και ο Αντρέ που δείχνει στην Ελληνική Κοινωνία ένα μέγεθος αντίστοιχο του Κόκκαλη ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις του (κάτι που ξέρουμε πως ο Παύλος θα κάνει ΣΙΓΟΥΡΑ γιατί είναι πρωτίστως οπαδός της ομάδας).

Φοβάμαι επίσης και τα ηθικοπλαστικά στοιχεία του Βγενό (θα φύγω αν πείτε "'άντε από εδώ παλιονομιστεράκια" κοκ).

Ποιός τον γαμάει τον ΠΑΟΚ?

:-))

Ανώνυμος είπε...

.. πήρα πάσα και κατεβάζω μπάλα ..

Γιατί κάθε μέρα πια η ΠΡΑΣΙΝΗ τα χώνει χοντρά και άγρια στο Βγενόπουλο;

Γιατί ο μέχρι πρότινος ένθερμος τζιγκεροφάγος "ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ" χαϊδεύει το ραλίστα και αποκαλεί τον Βγενόπουλο ωμά "τυχοδιώκτη" και "πουθενά";

Γιατί πάρα πολύ φιλική στους Γιαννακόπουλους παναθηναϊκή εκπομπή στο High-TV έχει γυρίσει το φύλλο και εγκωμιάζει τον Κώστα Αντωνίου ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό τον έθαβε;

Γιατί οι Γιαννακόπουλοι έκαναν μέτωπο με τον Τζίγκερ εναντίον του Βγενόπουλου;

Αν ήθελαν "ένα παίχτη λιγότερο", που λέει ο Πανάθας, γιατί δεν έκαναν μέτωπο με τον Βγενόπουλο (όπως φάνηκε το καλοκαίρι) εναντίον του Τζίγκερ;

Γιατί άλλαξαν γραμμή πλεύσης τα αδέρφια - που, σημειωτέον, έχουν σχεδόν το ίδιο ποσοστό μετοχών στην ΠΑΕ με τον πρώην σύμμαχό τους Βγενό (10% από χέρι μέσω Ερασιτέχνη + 10εκ που έβαλαν);

Έγιναν εχθροί του Παναθηναϊκού οι Γιαννακόπουλοι, σύμφωνα με το σλόγκαν του Knoxville που λέει ότι "οποιος δεν επιθυμει τον διωγμο του βαρδινογιαννη απο την ομαδα ειναι εχθρος του παναθηναικου";

Μήπως τα πράγματα δεν είναι ΤΟΣΟ απλά;


υ.γ.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ;

Pappas10 είπε...

Ανώνυμε,

Είναι εμφανές πως δεν εκνευρίστηκες.... :D :D :D

Προφανώς ή είσαι ψυχίατρος ή ανίκανος να αναλύσεις την θέση μου. Οπότε αφού δεν καταλαβαίνεις τι λέω πως διαφωνείς;

Εκτός αν είσαι ψυχίατρος οπότε για κάνε μας μία ανάλυση να καταλάβω κι εγώ.

Εφ' όσον βρίεις χωρίς να εκνευρίζεσαι, μπορεί και να πάσχεις από την Νοσο του Τουρέ (αν είσαι ψυχίατρος θα ξέρεις τι είναι.. αν όχι google it να μπεις στην διαδικασία του να με καταλάβεις).

Να το κοιτάξεις πάντως γιατί μπορεί να εξελιχθεί σε εγκεφαλίτιδα. Στην περίπτωση σου βέβαια μπορεί να συνιστά και βελτίωση.

Έχεις πλάκα... να' σαι καλά ρε φίλε.

Ρε ΠΑΝΑΘΑ,

Πότε είπα να μην αναλάβει κάποιος άλλος ή να μην κινηθούμε διαφορετικά απ' ό,τι κινείται τόσον καιρό ο Βαρδινογιάννης; Αν ήθελα να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο δεν θα πήγαινα στο Συλλαλητήριο ρε μαν.

Εγώ τα λεφτά του Βαρδινογιάννη θέλω και την όποια επιρροή του... επίσης προτιμώ την στάση του απέναντι στην αλητεία των χουλιγκάνων. Έως εκεί... αυτά θέλω από τον Βαρδινογίαννη όχι τον Βαρδινογιάννη... τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις γαμώ το φελέκι μου;

Γι' αυτό και θέλω ΚΑΙ το Ντέρμπυ.

Στα υπόλοιπα έχω εκφράσει σε πολλά φόρα την άποψη πως την ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗ ΠΑΕ πρέπει να την αναλάβει ο Παύλος ή ο Θανάσης.

Όπως επίσης και ότι το ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.

Αυτά.. τα υπόλοιπα είναι κουβέντα να γίνεται.

Θέλω τσου-λου του χρόνου ρε φίλε... κακό είναι;

Knoxville, είσαι έναν χρόνο πίσω φίλε. Δες ΠΟΣΟ έχουν αλλάξει τα κόζα σε συνάρτηση με το ποιος υποστηρίζει τι και ποιον και θα καταλάβεις.

Φιλικά προς όλους συμπεριλαμβανομένου και του ανώνυμου.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Και κάτι ακόμα... κάποιοι λένε ότι φταίει ο Β. αλλά και οι άλλοι στο μέτρο που αναλογεί στον καθέναν.

Και κάποιοι ότι φταίει ΜΟΝΟ ο Β.

Αυτό για την μονομανία που συζητάγαμε κάποτε...

Α.. και συνήθως η προπαγάνδα δημιουργεί μονομανίες... ξέρεις εβραίοι, κομμουνιστές, κουκουλοφόροι και δεν συμμαζεύεται...

Έτσι δεν είναι;

Γαμώ την αριστερά μου για κανένα μπυρόνι θα πάμε; Ειλικρινά βαρέθηκα τις διοικητικές μαλακίες.

Πανάθας είπε...

Τζόνυ τα ίδια ρώτησα και εγώ και μου απαντάς με ερώτηση?

Είναι αξιοπερίεργη η συμμαχία Τζίγγερ/Παύλου τη δεδομένη στιγμή (όχι τόσο εναντίον του Βγενό μια και έτσι μένει ένας παίκτης λιγότερος, όπως είχε γίνει λίγους μήνες πριν όταν ο Βγενόπουλος είχε συμμαχήσει με Τζίγγερ εναντίον του Γιαννακόπουλου). Επιπλέον έχουμε και το κλείσιμο του DERBY.

Μήπως αυτό ΚΑΤΙ σημαίνει?

Αλλά αυτό που υποψιάζομαι είναι δυνατό να συμβεί ενώ προχωράει το γηπεδικό?

Δεν ξέρω, παρακολουθώ τις εξελίξεις και ενώ για μερικά πράγματα ήμουν σίγουρος για κάποια άλλα έχω απορίες.

Μιχάλη ποιά λεφτά του καβουρογιάννη, πλάκα ΜΕ κάνεις ρε συ φίλε?

Εδώ ο άνθρωπος αποτελεί οικονομικό τροχοπέδη και εσύ μου μιλάς για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου?

ή δεν το βλέπεις ότι στις προτάσεις που απαιτούν οικονομική θυσία τόσο τα χριστούγεννα (Παύλος), όσο και τώρα (Παύλος και Ανδρέας) είναι ο ΜΟΝΟΣ με τη σταθερή θέση:

"....όσο γίνεται με το λιγότερο κόστος"

"....το μοναστήρι να είναι καλά" (εντωμεταξύ το μοναστήρι έχει γκρεμιστεί και έχουν βιάσει και τις καλόγριες)

"...οι ομάδες χτίζονται δεν αγοράζονται"

Και όλα αυτά μέσω της πλειοψηφίας των μετοχών αλλά και του διοικητικού συμβουλίου.

Και μετά μου λες "τα λεφτά του Τζίγγερ".

Ξέρω ένα ωραίο μέρος για τα λεφτά του.

;-)

Πανάθας είπε...

Για μπιρόνι και γενικά για καταχρήσεις ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ. Το έχω δηλώσει όσες φορές έχω πει και το περιβόητο: "Παύλο Θεέ πάρε την ΠΑΕ".

Οργανωθείτε και απλά καλέστε με (σόρυ αλλά πνίγομαι για να αναλάβω την σύναξη).

Τα mail μου είναι:

mavrosaggelos@gmail.com

ή

pavlotheeparetinpae@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Εκκωφαντική σιωπή
Α. Καρπετόπουλος

Κάποια πράγματα ξεπερνούν πραγματικά τη φαντασία μου. Βγαίνει προχθες ο Ανδρέας Βγενόπουλος και λέει κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα, όχι για τον εαυτό του, αλλά για τον ΠΑΟ, του οποίου είναι μέτοχος. Σε διάφορες εφημερίδες δημοσιεύονται μια σειρά από εικασίες για το γιατί ο ένας από τους μεγαλομετόχους του ΠΑΟ μίλησε, τι θέλει, ποιες είναι οι μελλοντικές του κινήσεις κ.λπ. Γράφονται τα πάντα!

Από το «φεύγω γιατί δεν αντέχω τη μιζέρια» μέχρι το «τελειώνει ο "Βγενό" τον Ιούνιο αν δεν μπουν λεφτά από όλους» κ.λπ. Το «Derby» μάλιστα τραβώντας στα άκρα την κόντρα με τον επιχειρηματία τον κατηγορεί και για το σύνολο των δεινών του ΠΑΟ -ίσως και για το σύνολο των δεινών της ανθρωπότητας! Ομολογώ ότι οι εφημερίδες κάνουν καλή δουλειά προσεγγίζοντας το πράγμα από διάφορες πλευρές, μολονότι είναι σχετικά απλό. Τι λέει ο Βγενόπουλος; Οτι ή αλλάζει η κατάσταση και φτιάχνουμε έναν στέρεο, ακριβό, δυνατό και νικητή Παναθηναϊκό ή φεύγω γιατί δεν αντέχω τη μιζέρια της τελευταίας δεκαετίας: μου φαίνεται απλούστατο!

Κι όμως, απέναντι σε αυτή την απλούστατη διαπίστωση που στις εφημερίδες δίνει τροφή για σχόλια και αναλύσεις, μένουν σιωπηλοί αυτοί που θα ’πρεπε να απαντήσουν, δηλαδή οι υπόλοιποι μέτοχοι του ΠΑΟ στους οποίους ο Βγενόπουλος πετάει το μπαλάκι! Τι περίμενα εγώ χθες; Να βγει ο Τζίγκερ και να πει ότι συμφωνεί απόλυτα ή ότι διαφωνεί γιατί ο ΠΑΟ δεν έχει ανάγκη από χρήματα.

Να βγει ο Γιαννακόπουλος και να πει ότι η ΠΑΕ πρέπει να διοικηθεί πιο συγκεντρωτικά, όπως θέλει ο Θανάσης π.χ., ή ότι όλα είναι καλώς καμωμένα και συνεχίζουν δεσμευόμενοι ότι θα βάλουν τα καλοκαίρι όσα χρήματα απαιτούνται! Κι όμως κανείς δεν είπε απολύτως τίποτα. Ούτε καν για την πρόταση του Βγενόπουλου να προσληφθούν στο «τριφύλλι» όσοι δημοσιογράφοι του «Derby» μείνουν άνεργοι!

Ειλικρινά δεν θυμάμαι σιωπή περισσότερο εκκωφαντική. Η ιδανική απάντηση που μπορεί να εκνευρίσει κάποιον που το μόνο που βάζει ως όρο συνύπαρξης με τους υπόλοιπους είναι οι ξεκάθαρες κουβέντες….

Τουρτούρας speaking είπε...

Πανάθα,

οι ερωτήσεις μου δεν ήταν απάντηση σε σένα, αλλά όπως το έγραψα, έδωσες πάσα και κατέβασα κι εγώ τη μπάλα, τονίζοντας λίγο παραπάνω τα σημεία της "περίεργης" (;) συμμαχίας των αδερφών με τον ραλίστα κόντρα στον Βγενό (π.χ. η νέα ρότα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ή της φιλογιαννακό εκπομπής στο Χάι).

Κουφά πράγματα.

Πάντως δεν πιστεύω ότι ο Βγενό θέλει να πάρει μόνος του την ΠΑΕ. Με τίποτα! Ειδικά τώρα που παίζει και γήπεδο. Τρελός δεν είναι.

Το πολύ-πολύ να θέλει να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο. Αλλά χωρίς τους Γιαννακό μαζί του, δεν το βλέπω εφικτό. Άρα;

Εγώ πάντως βαρέθηκα. Έχει ένα ντεντεκτιβίστικο ενδιαφέρον αλλά έχουμε και καλύτερα πράγματα να κάνουμε.

===

Ο Ερπετόπουλος, όπως διάβασα, επιβεβαιώνει ότι είναι απλά ένα στημένος βλαξ.

Πολύ θα ήθελε να μην υπάρχει ... εκκωφαντική σιωπή και να ξεκατινιάζονται οι πολυμέτοχοι. Πολύ θα το ήθελε ο μπούλης του Θείου.

Ευτυχώς δεν του έκαναν τη χάρη και μπράβο τους!


ΤΤ

Ξανθιώτης είπε...

Μην σας προβληματίζει το κλείσιμο του Ντέμπυ. Όλα αυτά τα χρόνια έχανε λεφτά που έπρεπε να τα πληρώνουν οι Βαρδινογιάννηδες. Θα τα είδε ο Βαρδής και θα είπε ότι σε εποχές οικονομικής στενότητας δεν περισσεύουν λεφτά να τα πετάμε σε άχρηστους για μια εφημερίδα που τη διαβάζουν 200 πυροβολημένοι.

Και έτσι την έκλεισε. Απλό είναι. Ούτως οι άλλως τον άχρηστο τον Τζίγγερ τον βρίζουν όλοι, δεν αλλάζει τίποτα!...

Ξανθιώτης είπε...

Με άλλα λόγια, αυτό που έγραψα παραπάνω είναι:

Και με την εφημερίδα του απέτυχε ο Τζίγγερ και του την πήρε το αφεντικό!

Μα καλά, υπάρχει έστω και ένα θέμα με το οποίο ο άνθρωπος αυτός δεν έχει αποτύχει;

Πανάθας είπε...

@ Τζόνυ: α οκεικ κατάλαβα λάθος.

Δεν κατάλαβα γιατί ο Βγενόπουλος δε θέλει να πάρει την ΠΑΕ και σε αυτό συντελεί το γηπεδικό.

Καταρχήν για να πάρει κάποιος την ΠΑΕ πρέπει να τα έχει καλά με αυτόν που έχει το πλειοψηφικό πακέτο. Άρα με βάση την κοινή λογική αυτό το αποκλείουμε (τουλάχιστον τώρα).

Και ποιός δεν "κουράστηκε"? :-(

@ Ξανθιώτη είναι μια εξήγηση, αλλά ΓΙΑΤΙ στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο?

Μπορεί να είναι απλά σύμπτωση.

Pappas10 είπε...

Ξανθιώτη,

Η "Πράσινη" πουλάει γύρω στα 1.000 φύλλα περισσότερα από το "Ντέρμπυ".

Με δεδομένο ότι το "Ντέρμπυ" κάνει 1,30 ενώ η "Πράσινη" 1,00 καταλαβαίνεις ελπίζω πως "πυροβολημένοι" είναι και οι 2άξωνες της επιχειρηματολογίας σου και όχι αυτοί που διαβάζουν το "Ντέρμπυ".

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Καλά ο πουστράκος του καραφλού με τις τυράντες έχει δίκιο... δεν ξέρει τι λέει (και τι να γράψει).

Ξανθιώτης είπε...

Pappas10, η διαφορά είναι ότι οι Γιαννακόπουλοι έχουν λεφτά δικά τους και τα κάνουν ότι θέλουν, ενώ ο Τζίγγερ δεν έχει φράγκο! Τα λεφτά είναι του Βαρδή, ο Τζίγγερ δεν έχει τίποτα. Αυτοί του Ντέρμπυ είναι του Τζίγγερ, ο Βαρδής δεν τους έχει ούτε για φτύσιμο!... Και πολύ τους κράτησε!

Ξέρω ότι δυσκολεύεσαι να καταλάβεις ότι τα περισσότερα μέλη της οικογενείας δεν νοιάζονται καθόλου για τον ΠΑΟ και θα προτιμούσαν να τον ξεφορτωθούν... καλώς ή κακώς όμως είναι η πραγματικότητα...

Pappas10 είπε...

Ξανθιώτη,

Αφού θέλουν να τον ξεφορτωθούν γιατί δεν τον πουλάνε;

Το κενό δεν το βλέπεις στον συνειρμό σου; Μη λέμε ό,τι θέλουμε και δη ως θέσφατο ρε μαν... έλεος πια.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη θα είναι μεγάλη "ήττα" για τον εγωισμό τους να τον πουλήσουν.

Αν το μαγαζί είναι μείον να είσαι σίγουρος ότι θα το πράξουν.

Αποδεδειγμένα ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ τον ΠΑΟ.

Απλοί διαχειριστές των εσόδων είναι.

Αφού δεν επενδύουν μία ρε συ φίλε.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Το "μαγαζί" ΕΙΝΑΙ μείον.

Δεν έχει κέρδη ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μα μεν. Όχι φανερά τουλάχιστον (το αν "ξεπλένουν ή όχι μέσω του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δεν το ξέρω). Και έχουν και αρνητική διαφήμιση πλέον.

Δεν νομίζω ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά.

Τα λέμε γιατί έχω κάτι τρεχάματα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

είπα ότι, κατά τη γνώμη μου, ο Βγενό δεν θέλει να αγοράσει ΜΟΝΟΣ του την ΠΑΕ και πολύ λογικά: γιατί να φορτωθεί ΜΕΜΙΑΣ και αγορά της ΠΑΕ, και νοίκι για Παιανία, και χτίσιμο γηπέδου μόνος του; Τρελός είναι;

Επομένως, λέω, χρειάζεται κάποιες "συμμαχίες" μέσα στην ΠΑΕ. Αρχικά φάνηκε να είναι οι Γιαννακόπουλοι. Τώρα φαίνεται να έχουν κάνει μέτωπο με τον Βαρδινογιάννη. Αύριο ποιός ξέρει τι αέρας θα φυσήξει; Άβυσσος η ψυχή των καπιταλιστών!

:-))


Κάτι άλλο που κουβεντιάζετε. Για τους Βαρδινογ. δε νομίζω να παίζει θέμα "εγωισμού" στο ότι δεν πουλάνε την ΠΑΕ.

Δηλαδή δεν έχουν πρόβλημα εγωισμού να τους ταπώνει κάθε χρόνο ο Χοχοχό κι έχουν πρόβλημα εγωισμού να τσεπώσουν φράγκα από μια πώληση;

Πλάκα κάνουμε;

Στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ είναι το θέμα, καθαρά και σκέτα. Στο αν τους συμφέρει επιχειρηματικά να τη βαστήξουν ή να την πουλήσουν. Κι όταν λέω επιχειρηματικά, δεν εννοώ στενά οικονομικά. Παίζουν πολλές παράμετροι στο επιχειρηματικό συμφέρον, όχι μόνο τα φράγκα.

Ανώνυμος είπε...

@papas

...diavazw to blog apo tin prwti mera pou dimiourgithike... palies kales epoxes me warzycha, henriksen, koutoxorto sta douzenia tou klp. exw grapsei kai alles fores me diafora nicks. ta nicks den paizoun rolo alla oi theseis, i gnwmi. as ipostirizeis oti thes pantws ta legomena sou emperiexoun koblex. opws kai twn perissoterwn mas outws i allws. ki alles fores s exw psilovrisei, pragmatika xanw tin ipomoni mou otan diavazw oxi mono ta legomena sou alla to apolito stil grafis sou. opws kai na exei, den einai afto to istologio xwros metaksi mas [mou-sou-tou klpwn] oute exw kati prosopiko mazi sou. pws tha mporousa allwste, 1 kai den gnwrizomaste prosopika. signwmi paidia, eseis oi ipoloipoi an thigeste apo tous xaraktirismous pou exw xrisimopoiisei enantion tou papa. mia ekklisi pantws, pros olous: MIN KANETE PWS TA GNWRIZETE OLA. EITE AFOROUN TON PAO MAS EITE GENIKOTERA ZITIMATA. ME EKSAIRESI KANA-2-3 POU DIAVAZW TOSA XRONIA, OLOI TO EMFANIZOUN-ME AFTO TO SINDROMO. APO AFTO PASXEI OUTWS I ALLWS O NEO-ELLINAS, AFTO TO KATANTIMA. EDW OI POLITIKOI MAS KOROIDEVOUN KSEDIANTROPA MESA KAI EKSW APO TIN VOULI ME LOGIA, PRAKSEIS, SKANDALA KLP K KAPOIOI APO ESAS ASXOLEISTE ME TO POIOS EINAI PIO PANATHINAIKOFRWN. KAI OTAN KAPOIOS APANTA ME EIRWNEIA KAI KOMPAZONTAS PERI EAFTOU [ALLO PRAGMA TO HUMOR] DEIXNEI POLLA GIA TIN POIOTITA TOU. ELPIZW NA SE-SAS KALIPSE I "ANALISI" KAI PAO OLE. PROSEKSTE, GAYROS EINAI OLOKLIRI NOOTROPIA. POLLOI POU IPOSTIRIZOUN TON PAO EINAI KWLOGAVROI STO MIALO KAI TIN SIMPERIFORA, DEN SIMAINEI PWS OSOI IPOSTIRIZOUME TON PAO EIMASTE ANWTEROI OPWS KAI DIPOTE.

squarelogic είπε...

alt/shift δεν έχετε,να μη μας βγαίνουν τα ματάκια?

Ο ανώνυμος του ανώνυμου ω ανώνυμε είπε...

KAPOIOI APO ESAS ASXOLEISTE ME TO POIOS EINAI PIO PANATHINAIKOFRWN.

POLLOI POU IPOSTIRIZOUN TON PAO EINAI KWLOGAVROI STO MIALO KAI TIN SIMPERIFORA,

Όχι μόνο alt+shift δεν έχουν μερικοί
αλλα ούτε στοιχειώδη λογική αυτοσυνέπεια.

Pappas10 είπε...

Ανώνυμε,

Τη μομφή που περί ανωνυμίας την έχω αιτιολογήσει αρκετές φορές εδωμέσα, άρα γνωρίζεις τους λόγους που την θεωρώ λανθασμένη. Το να είσαι ανώνυμος ουσιαστικά προστατεύει την πιθανή ασυνέπεια των θέσεων σου και αποτρέπει την δημιουργία διαλόγου αναφορών μιας και κανένας δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ειρμό της σκέψης σου σε βάθος χρόνου.

Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι το υπόλοιπο κείμενο σου δεν αναφέρεται σ' εμένα. Ουδέποτε υποστήριξα ότι αυτά που γράφω είναι θέσφατα (αντιθέτως, συχνάκις διευκρινίζω ότι "μπορεί να κάνω και λάθος" στα γραπτά μου) και ποτέ δεν χρησιμοποίησα μετρητές ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟφροσύνης για να κρίνω τα λεγόμενα του καθενός. Όπως και δεν έχω υβρίσει κανέναν πρώτος, ούτε έχω αποκαλέσει κανέναν "γάβρο".

Δες όμως λίγο την συμπεριφορά την δικιά σου πριν προσπαθήσεις να νουθετήσεις του άλλους. Συλλήβδην όλοι οι αναγνώστες του "Ντέρμπυ" μαλάκες;

Ώπα ρε μεγάλε... έχεις δηλαδή το απόλυτο κριτίριο χαρακτηρισμού των αναγνωστών μίας εφημερίδας;;;

"Γάβροι" στην Νοοτροπία όσοι δεν ασπάζονται την θέση σου; Δηλαδή είσαι ο ύψιστος κριτής του τι εστί ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ νοοτροπία;

Δεν έχεις τίποτα προσωπικό μαζί μου - ούτε εγώ μαζί σου φυσικά, αυτό είναι δεδομένο - αλλά με βρίζεις;;;

Για να τελειώνουμε λοιπόν με το θέμα μας, αν έχεις ένα αντεπιχείρημα να μου προτάξεις σ' αυτά που γράφω και πιστεύω, μπορείς να το γράψεις και να το συζητήσουμε. Ποτέ δεν αρνήθηκα τον διάλογο και την ανταλαγή απόψεων με κανέναν και αυτό το επιβεβαιώνει η παρουσία μου όχι μόνο εδώ αλλά και σε άλλα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ - και όχι μόνο - φόρα που γράφω. Σε χαρακτηρισμούς όμως επί προσωπικού - είτε άμεσους είτε έμεσους - μπορώ να απαντάω αντίστοιχα.

Από την πλευρά μου το θέμα θεωρείται λήξαν. Οι απόψεις σου σεβαστές αλλά δεν σημαίνει ότι τις αποδέχομαι. Αντίθετα τις θεωρώ λανθασμένες στην βάση τους για τους λόγους που ανέφερα.

Φιλικά,

Μιχάλης ή κατά διαδίκτυο Παππάς10

Ανώνυμος είπε...

@papas

simfwnw me osa les.

PS: to keimeno mou itan apli parathesi tou post pou egrapse to palikari sto blog tou northern shamrocks. mpeite sto blog na to diavasete. oute afton ton kserw proswpika, oute evala to keimeno tou edw epeidi aspazomai ta legomena tou. aplws to evala ws efaltirio gia kouventa.

knoxville είπε...

ο βαρδινογιαννης δεν εχει βαλει ποτε λεφτα για την ομαδα...και ειδικα μετα το 95...

εβαλα πριν κανα μηνα αναλυτικα ολα τα λεφτα που εχει ξοδεψει ο ανικανος ο τζιγγερ στα 5 χρονια που διοικει την ομαδα...καπου στα 6 εκατομρυια συνολο βγαινουν...δλδ 1 εκατομυριο με το ζορι καθε σεζον..ολες οι αλλες μεταγραφες ηταν δανεικοι,ελευθεροι και πανφτηνοι..
1 μυριο το χρονο για την μεγαλυτερη ομαδα της ελλαδας και μια εκ των κορυφαιων στην ευρωπη..

αρα παει αυτο με τα χρηματα..

τις διασυνδεσεις του δεν τις χρειαζομαστε..αφου 12 χρονια τωρα δεν τις εχει χρησιμοποιησει για να πολεμησει τον κροκους..
εκτος αν οι διασυνδεσεις του ειναι ο γραφικος γκοτζος και ο κοντος..

παει και το δευτερο..

αν συνυπολογισουμε τον πολεμο στους οργανωμενους που εκανε ακομα και ο καπετανιος(του γλυκου νερου)και ο τζιγγερ επειδη τον εκραζαν για την πολιτικη διοικησης της παε καταλαβαινουμε γιατι πρεπει να φυγει αμεσως..

τεσπα...
απο εκει και περα..δεν εχει γινει καμια συμμαχια μεταξυ παύλου και αχρηστου..
ετσι θελουν να φαινεται ολο το γνωστο δημοσιογραφικο μπλοκ...(σποργκει-ντερμπυ-τροκτικο-μπαλα-ερασπορ)που δουλευουν οι γνωστοι κωλοδημοσιογραφοι που τοσα μας εχουν κανει χρονια τωρα...
ειναι το ιδιο μπλοκ που οταν ακουγοταν οτι ο παυλος θα κανει προταση για αγορα της παε βγαλανε βρωμα οτι θελει να παρει τον παοκ (2002 νμζω..)και ειναι οι ιδιοι που βγαζουν βρωμα οτι ο βγενο στρεφεται σε αεκ η παοκ..(τυχαιο οτι και στις 2 περιπωσεις οι δημοσιογραφοι της θεσ.νικης λεγαν οτι ολα αυτα ακουγονται απο γνωστους δμοσιογραφους των αθηνων ?)

απλα ο παυλος δεν εμπιστευεται τον βγενοπουλο πληρως γιατι ειναι μεγαλη μουρη και διπλωματης και γι'αυτο ψιλοφοβαται...συν τον δημητρη τον γιαννακοπουλο...που ακουγεται οτι κλωτσαει στο θεμα γιατι θελει αυτος να κανει μελλοντικα κουμαντο στην παε κατι που με τον βγενο δεν προκειται να γινει..αφου αυτος θελει πατερα η παυλο..
γι'αυτο και η σταση της πρασινης..
που ειναι του δημητρη..

για το ντερμπυ ?
απλα τα πραγματα..
το υγιες 50/100 οχι αυτο της κωλοοικογενειας εκανε ενα προχειρο ελεγχο στα οικονομικα της πας
τι ειδε ?τεραστιες συμβασεις με την δελλα α.ε.
που εχει την ντερμπυ το παναθηναικο τριφυλλι και το ματς προγκραμ να πληρωνοντα απο τον τζιγκερ (δεν ειμαι σιγουρος αν το εκανε με λεφτα της παε η του βαρδη νομιζω της παε)
εξ'ου και η δηλωση του βγενο πρεπει να περιορισουμε τα ''υπερογκα λειτουργικα εξοδα''
εξ'ου και η ανακοινωση-επιθεση του βγενο για τη σχεση ντερμπυ-τζιγκερ..
ε αποφασιστηκε λοιπον να κοπει η παροχη χρηματων σε τιποτενια ατομα σαν τον γκοτζο..
ο τζιγκερ που ουτως η αλλως απο την πολυμετοχικοτητα και μετα δεν κερδιζε κατι απο την ντερμπυ συναινεσε...

α..επισης,φιλε μιχαλη, η ντερμπυ πουλαει κατα μεσο ορο 3000-4000 φυλλα λιγοτερα απο την πρασινη(6-7000 η μια 3-4000 η αλλη) ενω σχεδον καθε μερα δινει δωρα (φουτερ-τασακια-σημαιες) που τα εχει παρει απο τα αποθεματα της γκριν τιμ (ναι αυτη της οικογενειας) ενω εχει και τις μεγαλυτερες κρατικες επιχορηγησεις απο οποιαδηποτε αλλη αθλητικη εφημεριδα...!!!
ακομα και η σποργκει και το φως των σπορ που πουλανε τα περισσοτερα φυλλα καθημερινα εχουν υποτριπλασια αξια κρατικων επιχορηγησεων!!!
θα ποσταρω και φωτογραφια με τις επιχορηγησεις ανα εφημεριδα λιαν συντομως..για να μην με λετε και ψευτη...

τωρα πως γινεται μια εφημεριδα που πουλαει σταθερα 3 με 4 χιλιαρικα φυλλα και αυτα με το ζορι, και συντηρειται και απο την παε τζιγγερ να εχει και τεραστιες κρατικες επιχορηγησεις ενας θεος ξερει...
μαλλον ο τζιγγερακος χρησιμοποιει για εκει τις διασυνδεσεις του...ειδικα αυτες που εχει στον οπαπ...

επι της ουσιας ?

ας ελπισουμε οτι θα τα βρουν τα αδερφια με τον βγενοπουλο, που μπορει να ειναι παρλαπιπας αλλα εχει οραμα και ειναι και ο πλεον ικανος επιχειρηματιας στην ελλαδα,και τον πατερα και ας διωξουν τον ΑΧΡΗΣΤΟ απο την παε...

που περιμενει να τελειωσουν τα πλει οφ για να δει τι εφταιξε και αν θα μπουμε τσου λου για να μην βαλει λεφτα...
δλδ θα χασουμε ενα μηνα και κατι...επειδη ο τζιγγερ εχει το 50/100 και δεν γουσταρει αμκ και τρελα λεφτα για μεταγραφες επειδη δεν θελει να βαλει χρημα...

οτι γινεται τοσα χρονια δλδ..προγραμματισμος της πλακας και ελαχιστα λεφτα...με τα γνωστα αποτελεσματα...παικτακια-δημοσιοι της σειρας που χανουν τα μισα ματς λογω ανικανοτητας και τα αλλα μισα λογω διαιτησιας..

μεγαλο λαθος του παυλαρα (δημητρη) που δεν συντασεται με τον βγενο ακομα και δινει ανασες στον αχρηστο ραλιστα..
ελπιζω μεχρι τελος του μηνα να λυθει το θεμα και να ειναι στην παε...
πατερας+βγενο+αδερφια εναντιων τζιγγερ...

ε ρε γελια...

υ.γ. οποιος θελει πιστευει τα παραπανω και καταλαβαινει γιατι τοσα χρονια ειμασταν στα σκατα...

οποιος δεν θελει ας παει να διαβασει ντερμπυ..και για τον γκοτζο που εβαζε πλατη στα δυσκολα..(ναι ντε τοτε που ελεγε οτι ο βυντρα και ο τζιολης ειναι παικταραδες αλλα δεν μπορουν να αποδωσουν γιατι κομπλαρουν απο τον κοσμο)

Pappas10 είπε...

Knox,

Αυτά που δημοσίευσες πριν από κανένα μήνα - αν θυμάμαι καλά - ήταν από εφημερίδα γνωστή για το "λιβάνισμα" του "επενδυτή" κρόκους και τις διάφορες μαλακίες τους περί ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Εγώ σου μιλάω για τους ισολογισμούς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που δείχνουν τα παθητικά του. Μπίσκαν και Κονσεϊσάο σίγουρα στοίχισαν περισσότερο απ' ένα μύριο.

Όσο για τις εφημερίδες, δεν βρήκα το λίνκ της ΕΣΗΕΑ - πρέπει να το έχω στη δουλειά - αλλά πανελλαδικά η Κυκλοφορία του Ντέρμπυ είναι περίπου 1000 φύλλα λιγότερη απ' αυτή της Πράσινης.

Τα υπόλοιπα για Δελατόλα (βέβαια το "Ντέρμπυ" μέχρι πριν από 2 χρόνια περίπου το είχε ο Τράγκας αλλά τέλος πάντων) δηλαδή τι λένε; Λογικό είναι να Δίνει στον εκδότη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τις δουλειές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Που δηλαδή ήθελες να τις δίνει;

Τέλος πάντων... θα συνεχίσουμε αλλά μη παρουσιάζεις απόψεις ως γεγονότα.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Knox,

Επίσης, είναι εμφανές πως δεν διαβάζεις Ντέρμπυ. Και - σ' αρέσει δεν σ' αρέσει - όταν η παράγκα γαμούσε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μόνο το Ντέρμπυ την πολέμαγε.

Τότε... όταν κάτι "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ" του σήμερα λούφαζαν.

Άσε με ρε φίλε σε παρακαλώ δηλαδή.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Και μόνο το γεγονός ότι πανηγυρίζουν κάποιοι το γεγονός ότι κλείνει μία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εφημερίδα, κάτι δείχνει.

Υ.Γ.2 Προφανώς κακώς το Ντέρμπυ δεν κάνει κριτική ούτε στο Βόλεϊ που έχει χάσει 3 φορές τον τίτλο μολονότι είχε πλεονέκτημα έδρας.

Ανώνυμος είπε...

Knox : "μεγαλο λαθος του παυλαρα (δημητρη) που δεν συντασεται με τον βγενο ακομα και δινει ανασες στον αχρηστο ραλιστα.."

Τουρτ : Αν είδες τι έγραφα παραπάνω, από τη συζήτησή μου με ιδρυτικό μέλος της ΠΕΚ προκύπτει ότι δεν κάνει κανένας λάθος ο Παύλος. Το πρόβλημα είναι ο Δημητράκης από μόνος του.

Ο Βγενό δεν γουστάρει ΜΕ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ το Δημητράκη διότι τον θεωρεί σούργελο, κυκλοθυμικό κι αναξιόπιστο.

Ούτε με σφαίρες δεν θα ήθελε ο Βγενό να δει το Δημητρό πρόεδρο της ΠΑΕ όπως ο νέος αυτός ονειρεύεται.

Απ' όπου και το χώσιμο του Βγενό όχι μόνο στο DERBY αλλά εξίσου και στην ΠΡΑΣΙΝΗ.

Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εύκολο να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Καθόλου! Κι αυτό φαίνεται να είναι σοβαρό κομμάτι της "απομάκρυνσης" Βγενό-Γιαννακόπουλων.

Αυτά.

knoxville είπε...

αυτα τα δημοσιευσε η πρασινη μετα το τελος της περσυνης μεταγραφικης περιοδου..και οχι μονο ισχυουν αφου ολοι διαβαζαμε και τοτε εφημεριδες αλλα δεν διαψευστηκαν κιολας..

(α επισης τοτε που σε ειχα ρωτησει ''τι εχεις να πεις για τα ποσά ?'' μου ελεγες οτι δεν σου ανοιγε το λινκ!!!)

ο μπισκαν ειχε ερθει ελευθερος αν θυμασαι με την πλειοψηφια τον φιλαθλων να απορει ''μα καλα κοτζαμ μπισκαν ελευθερος και ουτε μια ομαδα να μην ενδιαφερθει ?μια τοτεναμ μια γουεστ χαμ ? ''
και εκλεισε σε εμας...
ενω ο κονσεισαο ηρθε με 500.000 και μαλιστα πανυγηριζαν οι της γαλατα (οι οπου σκατα επαιζε)..οποιος θυμαται τα τοτε σκηνικα ας με επιβεβαιωσει...

και ασε τις αερολογιες περι ισολογισμων και λοιπα κουραφεξαλα..δεν ειμστε γαυροι..με μπικοφσκι επαλε μιτου ραγκουελ και μπισκαν την εβγαζε καθε χρονο..

οσο για την κυκλοφορια..σχεδον καθε μερα κοιταω τα λινκ...πανω κατω η διαφορα τους ειναι 3-4000 φυλλα...ασε αυτα τα 1000 φυλλα διαφορα...και σου ειπα και για τις σκανδαλωδεις κρατικες επιχορηγησεις και για τα αποθεματικα δωρα που δινει καθε μερα..και παλι φυτοζωει..(εμ βεβαια με αυτα που γραφει τοσα χρονια απορω ποιος την αγοραζει)

εγω παντως φιλε μιχαλη δεν ξερω πολλες παε που να πληρωνουν εφημεριδα τους για να κανουν πολεμο στον κοσμο και να μας λενε οτι ολα ειναι αγγελικα πλασμενα..οταν χανεις απο τα τυρια στον τελικο του κυπελλου η οταν τρως 4 απο τον οφη...

λες οτι πολεμουσε την παραγκα ετσι ?

δεν διαφωνω αφου πααααααρα πολλες φορες λειτουργησε σαν αλλοθι για την ανικανοτητα και την απροθυμια του τζιγγερ να φτιαξει ομαδα

και μιλαω κυριως για μετα το 2003..
παντως δεν νομιζω οτι το να βγαζεις 6-7 πρωτοσελιδα τον χρονο εινια πολεμος στην παραγκα..γιατι ο κυριος τζιγγερ αφου κατηγορουσε τη διαιτησια τοσα χρονια μεσω του ντερμπυ δεν πολεμησε το παρακρατος ?
και να ηταν 2-3 χρονια να πω παει στο διαολο...αλλα 13 χρονια 13?????ποσο μαλακας και ανιωθος πρεπει να ειναι για να τον κανουν ρεζιλι ολοι 13 χρονια και αυτος να τα ριχνει στους οπαδους και να μας λεει οτι φταιει η διαιτησια..
το εβλεπα και στην ευρωπη ποσο φταιει η διαιτησια.. που τρωγαμε 5αρες και 3αρες..με βοουτερ μπιδη μαλεζανι

αρα για να στα συνοψισω..
μεχρι το 2003 τον κατηγορω οτι ηταν ανικανος και απροθυμος να πολεμησει το παρακρατος και ετσι ο πολεμος του ντερμπυ ηταν ανουσιος..ενω μετα το 2003 τον κατηγορω οτι βρηκε αλλοθι στην διαιτησια για να φερνει παικτακια και για να ξεφορτωνεται παχυλα συμβολαια..(γενια ριζουπολης)

παντως αυτο θα μου θυμησεις τι ακριβως ειναι ?

http://img14.imageshack.us/img14/4929/derbyrizoupoli.jpg

μετα το 3-0 στη ζουγκλα της ριζουπολης βγηκε...

βεβαια αν διαβαζες το πρωτοσελιδο θα ελεγες ''ποια ζουγκλα'' αυτος τους λεει και μπραβο που μας κερδισαν..

μηπως ο κωστακης και το αφεντικο του βρηκαν τοτε την ευκαιρια να διωξουν τους παικτες που δεν γουσταραν ?που παιρναν πολλα ?
που ζητουσαν να τους πληρωσουν τα λεφτα τους ?
μηπως τοτε ηταν που αρχισε να βγαινει σαν σωτηρας ο τζιγκερ ?

α ολα και ολα..πολεμησε το κοκκαλισταν δεν λεω..

παντως ο γκοτζος μετα τη ριζουπολη εξελιχθηκε σε δεξι χερι του τζιγκερ που δεν ειχε ιδεα απο το ποδοσφαιρο..

υ.γ. διαβαστε τα 3 τελευταια ποστ μου διαβαστε και τα 2 του παππα και θα καταλαβετε ποιος εχει δικιο και ποιος γραφει αερολογιες και ψευτοηρωικα..
εξαλλου νομιζω η πορεια της ομαδας τα τελευταια 13 χρονια..αποδεικνυει ποιανου τα γραφομενα εχουν βαση..

υ.γ.2 τορτουρα το ξερω...αλλα πρεπει το παναθηναικο καλο αν μπει πανω απο προσωπικες επιδιωξεις και σκοπιμοτητες..ας ελπισουμε....

Ανώνυμος είπε...

knox & tourt συμφωνω...!! ειδικα με τουρτ, η αναλυση σου ειναι παντα ευστοχη και με λογικη/ρεαλισμο.

Πανάθας είπε...

ΦΟ-ΒΕ-ΡΟΣ o knox.

Απλά υποκλίνομαι.

:-)))

Συνέχισε σε απολαμβάνω.

;-)

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 233   Νεότερο› Νεότερο»