Κυριακή, Φεβρουαρίου 15, 2009

Κίνηση Ματ Βγενόπουλου!


Δηλαδή τώρα όποια "μπαλλαρίνα" δεν χορεύει καλά στο γήπεδο,θα παίρνει μετάθεση ως αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή?

40 σχόλια:

Unknown είπε...

Στην «Παναθηναϊκή», αγαπητέ, στην «Παναθηναϊκή»! Σιγά μην αφήσουμε το όνομα του ακατονόμαστου αιωνίου. Και νέο σήμα θα είναι το διπλό τριφύλι βεβαίως στη θέση των 6 κύκλων. Τώρα, τι μέλλον θα έχει η αεροπορική εταιρεία με μπαλλαρίνες των γηπέδων σε ρόλο αεροσυνοδού... και ελπίζω τους πιλότους να μην τους βρίσκει κανένας Βέλιτς!

Πανάθας είπε...

1 χρόνος και κάτι μήνες έμειναν για να απαλλαγούμε από τον άθλιο αυτόν προπονητή.

Προσωπικά δεν έχω δει τον ΠΑΟ να παίζει χειρότερο ποδόσφαιρο. Και παρακολουθώ ποδόσφαιρο από τη δεκαετία του '70 όταν και ήταν ερασιτεχνικό.

squarelogic είπε...

Πανάθα δεν ξερω αν πρέπει να τα χώσω στον ΤενΚάτε,αλλά ομολογουμένως έχει πια την ομάδα 6 μήνες στα χέρια του,και είναι το 5ο ή 6ο εύκολο εκτός έδρας παιχνίδι που δεν κάνουμε ΜΙΑ ευκαιρία!Και ναι,μπορεί εκεί που εμάς δεν μας δίνουν τα υπαρκτά πέναλτυ,στον γαύρο να δίνουν τα ανύπαρκτα,αλλά δεν μπορώ να μιλήσω όταν επί 70 λεπτά δεν έχω πατήσει περιοχή!
Δεν είναι επίσης δυνατόν να έχεις απαιτήσεις με φορ τον Μάντζιο,που και κανονικά να παρει την μπάλα θα γυρίσει πλάτη,για να ξαγυρίσει μετά 5 λεπτά προς το τέρμα,και αυτόν τον Σαλπιγγίδη,που βολοδέρνει σε ρόλους που δεν ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά του.
Ας τον πουλήσουν αν υπάρχει ακόμα σοβαρό ενδιαφέρον,μπας και σωθεί κι αυτός και εμείς...Έτσι κι αλλιώς σεντερ φορ 1.70 με μετριότατη τεχνική δεν νοείται σε ομάδα που κατά βαση παίζει ποδοσφαιρο κατοχής και όχι αντεπιθέσεων,όσο φιλότιμος κι αν είναι.

squarelogic είπε...

Σχετικό σκίτσο του Η.Μακρή απ την σημερινη Καθημερινή...-)))

Πανάθας είπε...

Square συμφωνώ.

Μα ο Σιαρέγκι αριστερό μπακ?

Ο Μάτος έξω?

Και άλλα πολλά που βαριέμαι να αναφέρω.

Ας ψάξουν να βρουν ένα καλό προπονητή.

Υπάρχουν προπονητές.

Ας κρατήσουν τον Ολλανδό για βοηθό ή ας τον κάνουν υπεύθυνο των ακαδημιών.

Αλλά ΗΜΑΡΤΟΝ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ προπονητής ο άνθρωπος.

Το "φωνάζει" σε όλο σχεδόν το φετινό πρωτάθλημα.

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι λιγο αναχρονιστικο να τα ριχνουμε όλα στους προπονητες?

μια ζωή τα ίδια?
οι διοικησεις, για να ξελασπωσουν παντα διώχνουν τον προπονητη λες και θα αλλαξει κατι ως δια μαγειας απο την επόμενη μερα.

εκει εντοπιζετε δλδ το κυριαρχο και πιο σημαντικο προβλημα του παο?

Ανώνυμος είπε...

κλειτον νινης χθες ηταν ανυπαρκτοι, ο σιμαο εκανε το ενα λαθος μετα το άλλο, ειδικα στο α΄ ημιχρ.


αλλα το προβλημα ειναι οτι ο καθενας απο εμας λεει το μακρυ και το κοντο του.
και ακριβως αυτο γινεται οταν οι διοίκηση αδυνατεί να διοικήσει και να λύσει το προβλημα.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΝΤΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

δεν εχει να κανει με τον τεντα η νοοτροπια των παικτων απεναντι σε πιο αδυνατες ομαδες.

ουτε φταίει αυτος για το κατεστημενο του κοκαλη σε επο και διαιτησια.

ούτε για τους παικτες που δεν του φερνουν.

ούτε για τους παίκτες που δεν το θέλουν. και ξέρουν πως αμα σερνονται για να τον ξαποστειλουν μια ωρα αρχιτερα οι προσπάθειες τους θα ευοδωθουν και δεν θα τους ζητησουν ευθυνες.

ουτε φταίει που σιμαο ζιλμπερτο ειναι καλυτεροι απο ματος. ουτε οτι ο ιβ ειναι ξιπασμενος και θελει να παιξει πρωτα 5 παιχνιδια χαλια για να παιξει ενα καλο 20σαλεπτο σε ενα αλλο.

Ανώνυμος είπε...

Παίδες,

πέρα από τα γνωστά με τη διαιτησία, για την ομάδα μας έχω να πω το εξής απλό και νομίζω λογικό:

Τα παλικάρια οι παιχτούρες μας ξέρουν πολύ καλά ότι πάνε μόνο για τα play-offs και δεν ρίχνουν δυνάμεις για τίποτα παραπάνω από 2η με 3η θέση στην κανονική διάρκεια της SL.

Μην απορήσουμε λοιπόν αν τους δούμε όπως πέρσι, να μεταμορφώνονται στα play-offs.

Και μην απορήσουμε αν τους δούμε να σκίζονται με Βιγιαρεάλ.

Έχει πια καταγραφεί στο dna του Παναθηναϊκού αυτή η νοοτροπία. Δυστυχώς.

Αλλά δεν φταίνε μόνο οι παίκτες γι' αυτό, εννοείται.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ο Σαριέγκι αριστερό μπακ φαίνεται στα δικά μας μάτια μια πολύ ανορθόδοξη επιλογή. Αν όμως ο Τεν Κάτε τραβούσε τον Πολωνό αριστερά και δεχόμασταν τέρμα τότε θα λέγαμε πως "χάλασε" τη συνοχή του κεντρικού διδύμου.
Όπως και να έχει δεν νομίζω πως χρειαζόμασταν καλύτερο μπακ χθες για να κερδίσουμε αυτόν τον Ηρακλή. Είναι προφανές πως οι παίκτες διαλέγουν παιχνίδια και με αυτή τη νοοτροπία δεν πάμε πουθενά. Η μοναδική μου απορία έχει να κάνει με την μη χρησιμοποίηση των Ματος (κυρίως) και Ίβανσιτς. Με τον βραζιλιάνο ας πούμε ίσως υπάρχει ιατρικό θέμα/κόπωση που δεν το ανακοινώνουν, όπως πέρυσι με τον Νίνη.

Πανάθας είπε...

Παιδιά αν μείνει ο Ολλανδός θα χαθεί και το επόμενο πρωτάθλημα. Έτσι είναι φτιαγμένος αυτός ο προπονητής. ΟΛΑ ΟΣΑ κάνει ήταν γνωστά στο βιογραφικό που τον συνόδευε πριν έρθει στην Ελλάδα.

Στην ομάδα πρέπει να γίνουν ΠΟΛΛΑ πράγματα.

Ένα από αυτά είναι να φύγει ο 10Κ και να έρθει ένας ικανός προπονητής που να εμπνεύσει την ομάδα και να την ξανακάνει πρωταθλήτρια.

Είναι γεγονός ότι ο Ολλανδός έχει λαικό έρεισμα. Δεν μου προξενεί εντύπωση. Είναι λογικό μετά από τόσα χρόνια Βαρδινογιαννισμού να έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει αληθινός προπονητής και να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στον Μ(π)ο(υ)λούκο.

Για τη διατησία τι να πω. Το γεγονός ότι τον Ψυχομάνη δεν τον θέλει ούτε ο Κόκκαλης πέρα από ανέκδοτο με ανησυχεί.

Οι "δικοί" μας συνεχίζουν να εκτίθονται.

Να δούμε μέχρι πόσο.

Ανώνυμος είπε...

Ας το πάρουμε λοιπόν ανάποδα μπας και καταλήξουμε κάπου.
Αν καταλαβαίνω καλά για κάποιους εδώ μέσα ο Βαλβέρδε είναι καλύτερος και πιο επιτυχημένος προπονητής από τον δικό μας, τον... βοηθό.
Ας δούμε τι έχει πετύχει: Έχοντας στα χέρια του ένα υλικό με λιγότερες επιλογές από ότι ο ΠΑΟ άργησε να μοντάρει την ομάδα παρά το ότι χρειάστηκε να παίξει μόνο έναν προκριματικό γύρο στον οποίο αποκλείστηκε.
Η μπάλα που έπαιζε η ομάδα του μέχρι και τους ομίλους του ΟΥΕΦΑ ήταν από άθλια έως ανεκτή. Το ρόστερ δεν του έδινε τη δυνατότητα να πειραματιστεί και -νομοτελειακά- το σύνολο έδεσε για αυτό και είδαμε κάποιες νίκες του ΟΣΦΠ με ευρύ σκορ και αρκετούς αυτοματισμούς. Ωστόσο τη μεγαλύτερη διαφορά την κάνουν συγκεκριμένες μονάδες (Γκαλέτι, Λέτο και ίσως Ντιόγο)και όχι κάποια προπονητική μαγκιά. θυμάστε κανένα παιχνίδι που να το "γύρισε" ο Βαλβέρδε;
Κατά την άποψή μου το πικ της απόδοσης του ΟΣΦΠ το έχουμε δει και όταν κάποιος κρίκος από την ιδανική του 11άδα σπάει θα υπάρχει πάντα πρόβλημα.
Όλη την περίοδο επίσης, όποτε η ομάδα δεν τραβάει και λογικά θα πρέπει να αφήνει βαθμούς γνωρίζουμε όλοι τι γίνεται.
Μπράβο όμως στους γαύρους που αυτόν τον προπονητή τον αφήνουν απερίσπαστο να κάνει τη δουλειά του. Μη σου πω ότι τον έχουν κάνει "θεό" για να τη σπάνε μόνιμα σε εμάς που γκρινιάζουμε με όποιον καθήσει στον πάγκο.

Πανάθας είπε...

Karma ουσιαστικά μας λες να αποκτήσουμε γαύρικη νοοτροπία. Δεν θα γίνει αυτό φίλε.

Κανείς δεν κάνει σύγκριση Βαλδέρδε/Τεν Κάτε.

Λέμε απλά ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για τον ΠΑΟ και ότι τα ίδια που έκανε φέτος θα τα κάνει και του χρόνου.

Προσωπικά δεν θα ήθελα τον Βαλδέρδε στον ΠΑΟ. Υπάρχουν προπονητές, να ξηλωθούν οι "Αμπράμοβιτς" και να τον αγοράσουν.

Αν ψάχνουν για κορόιδα......ίσως είναι στο σωστό μέρος.

Οι παίκτες του ΟΣΦΠ που ανέφερες όντως κάνουν διαφορά και είναι ποδοσφαιριστές που δεν έχει στο ρόστερ του ο ΠΑΟ και ας υποστηρίζει το αντίθετο ο Τζόνυ. ;-)

Έχουμε πολύ δουλειά. Καλά να είμαστε να τους υπενθυμίζουμε πόσο μαλάκες είναι.

Πανάθας είπε...

Α και κάτι περισσότερο θα ξέρει από μένα και σένα ο Δομάζος έτσι δεν είναι?

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, πάνω-κάτω συμφωνούμε Πανάθα ως προς το γαυρικό σύστημα, αλλά λάβετε υπόψη και έναν άλλο παράγοντα.
Όσα λεφτά και να δώσεις σε κάποιους που θεωρείς καλούς προπονητές, αυτοί δεν έρχονται στο Ελλαδιστάν. Φανταστείτε ότι αν για τον Βαλβέρδε λένε πως δεν μένει 2ο χρόνο στην Ελλάδα και ότι τον θέλουν στην Ισπανία, τότε ποιο πραγματικά μεγάλο "όνομα" μπορεί να έρθει στη χώρα μας; Άντε και έρχεται με 4 εκατ. το χρόνο, δεν θα σκεφτείτε αμέσως πως έρχεται για τη μεγάλη αρπαχτή;

Υ.Γ. Τροφή για σκέψη: Είναι μαλάκες στη Χετάφε που προσέλαβαν τον Μιουνιόθ; Υπενθυμίζω, πως είναι η ομάδα που απέλυσε τον Λάουντροπ τον οποίο ήθελε διακαώς ο ΠΑΟ!! Και μην πει κανείς "ποια είναι μωρέ η Χετάφε" γιατί αυτή τουλάχιστον έχει παίξει και σε ένα τελικό ευρωπαικού κυπέλου...

Πανάθας είπε...

Χαίρομαι που συμφωνούμε Karma αν και το αντίθετο να συνέβαινε δεν θα σήμαινε τίποτα. Ο δημιουργικός διάλογος πάντα βοηθάει.

Διαφωνώ βέβαια ότι δεν έρχονται μεγάλοι προπονητές. Money rules the world. Εδώ ήταν ο Χίντιγνκ στη Ρωσσία (σιγά το πρωτάθλημα) και ο Βενκέρ στην Ιαπωνία και ο Ζίκο στη Σ. Αραβία κοκ. Λεφτά έχουν. Ε ας τα διαθέσουν. Το παράδειγμα του μπάσκετ "δείχνει" ότι ένας καλός προπονητής πέρα από το Α και το Ω μιας ομάδας λύνει και πολλά προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη πολυμετοχικότητα κλπ κλπ. Πως τώρα θα επενδύσουν οι μικρομέτοχοι όταν ο Τζίγγερ ελέγχει το 50% αυτό είναι ένα θέμα. Γιατί μάλλον θα του ζητηθεί να βάλει όσα όλοι μαζί. Ε αυτό ξέρουμε εκ των προτέρων ότι δεν θα συμβεί. ;-)

Διαβάζω εδώ:

"Στο σημερινό Δ. Σ. της ΕΠΟ η Σούπερ Λίγκα ομόφωνα θα προτείνει για νέο πρόεδρο της ΚΕΔ τον Γιώργο Γιαννόπουλο, που ήταν μέλος της επιτροπής επί προεδρίας Γ. Μπίκα την περίοδο 2001-2004.

Στις διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν ο Γιαννόπουλος ήταν ένας από τους προτεινόμενους της πλευράς του Ολυμπιακού, λύση με την οποία συμφώνησε -τελικά- και ο Παναθηναϊκός.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ο Ολυμπιακός «έριξε» τους Γιώργο Γιαννόπουλο, Γιώργο Δούρο, Γιώργο Αμυγδαλή, Μάλαμα Τεβεκέλη και Σπύρο Παπαδάκο και ο Παναθηναϊκός τους Ναούμ Μιντιούρη και Δημήτρη Ντάουλα."


Τι συμπέρασμα βγάζετε?

Ότι πάλι του Κόκκαλη έγινε?

Είναι μαλάκες ή δεν είναι?

Πείτε μου τώρα.

squarelogic είπε...

Συμφωνώ με τον Κάρμα οτι μεγαλύτερο όνομα απ τον 10Κάτε δύσκολα θάρθει στο Ελλαδιστάν.Ο Ολλανδός έχοντας κάνει όνομα σαν καλοπληρωμένος Βοηθός είχε έξτρα κίνητρο δουλεύοντας ως 1ος σε μια ανερχόμενη,φιλόδοξη ομάδα.Δυστυχώς 'τσουρουφλίστηκε" απο τις αλλοπρόσαλλες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού σε συνδυασμό με τις δικες του εμμονές,και την ροπή-συνηθισμένο φαινόμενο σε ονόματα που πηγαίνουν σε μικρότερου βεληνεκούς πρωταθλήματα-να ψάχνει την μαγική προπονητική επιλογή που κανείς δεν έχει σκεφτεί(και φυσικά υπάρχει λόγος γι'αυτο-βλ.Σαριέγκι αριστερο μπακ,Μάντζιος αριστ.εξτρέμ προχτές)
Γνώμη μου εκπεφρασμένη και αλλες φορές είναι οτι ο ΠΑΟ ήδη έχει αργήσει να "φτιάξει" τους δικούς του προπονητές.'Ηδη έπρεπε να εχουν τοποθετηθεί Χένρικσεν,Βαζέχα,Νιόπλιας πχ. σε μεγάλες ευρωπαικες ομάδες σαν βοηθοί μαζεύοντας εμπειρίες.
Μια σημείωση:
το να υπήρξε κάποιος μεγαλος παίκτης δεν προδικάζει φυσικά οτι θα γίνει καλος προπονητής.Πολύ μέτριοι παίκτες που έχουν το μεράκι της ενασχόλησης και του προβληματισμού μπορεί να γίνουν πολύ καλύτεροι.Τετοιο μεράκι πχ.είχε δείξει ο Νιόπλιας απο πριν σταματησει την μπαλα.
Πρέπει να φτιάξουμε τη δικη μας δεξαμενη προπονητών,δίνοντας σε όσους ενδιαφέρονται εμπειρίες και δυνατότητες επιμόρφωσης.

Ανώνυμος είπε...

Karma και Πανάθα,

χωρίς να θέλω να το κουράσω, μερικά λόγια που δίνουν όλη την εικόνα του πράγματος.

Στη Γαβριέλα λοιπόν ΟΛΟΙ αποδίδουν από αυτό που μπορούν ΚΑΙ ΠΑΝΩ, διότι πολύ απλά όλοι δουλεύουν απολύτως "προστατευμένοι" και επομένως ήρεμοι.

Ξέρουν ότι όσα λάθη και να κάνουν, δεν πρόκειται να τα πληρώσουν βαριά κι αυτό ελευθερώνει τα πόδια.

Δεν θα παίξουν καλά; Τους βαθμούς θα τους πάρουν, είτε έτσι (με τον κόρακα) είτε αλλιώς (με αυτογκόλ ή κάποια άλλη γκέλα του αντιπάλου πχ αλά Τοροσίδη επί Ξάνθης ή Σαφάκη επί ΟΦΗ).

Θα τους πλησιάσει επικίνδυνα π.χ. ο ΠΑΟ; Μέσα σε 2-3 Κυριακές το πολύ, τα κοράκια θα το έχουν "καθαρίσει" το πρόβλημα.

Και μη νομίζετε πως το "καθάρισμα" παίζεται στις χοντρές και εξώφθαλμες φάσεις. Αυτά τα χαζά είναι για τους "αντικειμενικούς" και τους Ερπετόπουλους. Το "καθάρισμα" παίζεται σε ΟΛΕΣ τις απλές φάσεις σε ΟΛΗ τη ροή του αγώνα, με έμφαση τις λεγόμενες αμφισβητούμενες φάσεις: σε ποσοστό 95% οι φάσεις αυτές σφυρίζονται, στα διάφορα παιχνίδια, υπέρ της Γαβριέλας και κατά του ΠΑΟ και των άλλων διεκδικητών.

Δείτε και μόνο από τα ματς αυτής της Κυριακής. Οριακά τα οφσάιντ και των δυο, και του Φαλακρόπουστα δηλαδή, και του Γκαλέτι, και του Μάντζιου. Τα οριακά των δυο πρώτων έγραψαν γκολ, το οριακό του τρίτου σφυρίχτηκε και πάπαλα.

Και ρωτάω: ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΛΑ, ο υπάλληλος της Γαβριέλας (παίχτης ή προπονητής) ή ο υπάλληλος του ΠΑΟ;

Όταν το 5 του υπαλλήλου της Γαβριέλας γίνεται 8 ...

... και το 5 του υπαλλήλου του ΠΑΟ γίνεται 2 από παράγοντες ΑΣΧΕΤΟΥΣ από τη δουλειά και την προσωπικότητά τους;

Τι καθόμαστε λοιπόν και συζητάμε ρε παιδιά;

Αν ο ΤενΚάτε είναι καλός; Αν δηλαδή δούλευε για λογαριασμό του Πράχτορα, τι λέτε ότι ... θα ήταν;

Πλάκα κάνουμε τώρα; Μας έχουν βάλει και ψαχνόμαστε, και κοσκινίζουμε τις ψείρες στο κεφάλι μας ...

Πανάθας είπε...

Square διαφωνώ ότι δεν έρχεται μεγάλο όνομα προπονητή στον ΠΑΟ.

Βρε συ Τζόνυ, ποιός Παναθηναικός διαφωνεί με την ύπαρξη των αιτιών που ανέφερες?

Αλλά όταν η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει (και μάλιστα δις) τον Εργοτέλη και τον Ηρακλή που φιγουράρουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά και αποδίδει απαίσιο και αδιάφορο ποδόσφαιρο, όλα όσα έγραψες ακούγονται ως ωραίες δικαιολογίες για να "χαιδέψουμε τα αυτιά μας".

Δεν χρειαζόμαστε "ωραιοποίηση" επειδή μας τυφλώνει το πράσινο πάθος μας τώρα. Χρειαζόμαστε αυτοκριτική και να θέσουμε τους υπεύθυνους προ των ευθυνών τους. Αυτό θα βοηθήσει πιο πολύ από το να εθελοτυφλούμε και να στρουθοκαμηλίζουμε παραποιώντας την πραγματικότητα.

Η λογική για "όλα φταίνε οι άλλοι" κάνει περισσότερο κακό από όσο ο πληγωμένος μας εγωισμός μας επιτρέπει να δεχθούμε.

Αν δεν γίνουν τρομερές αλλαγές στον ΠΑΟ, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

Όλα τα άλλα είναι για να κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας.

Πανάθας είπε...

"Ισόπαλος 2-2 με τον Ηλυσιακό ήρθε ο Παναθηναϊκός, σε φιλικό που διεξήχθη στην Παιανία, αλλά στο «τριφύλλι» πονοκεφαλιάζουν με τον Μάτος."

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?

Ομάδα ανέκδοτο είμαστε.

Τρέμει ο Μελίσης ότι ο Μάτος θα του φάει τη θέση του αναπληρωματικού αμυντικού χαφ.

Κάπου διάβασα ότι ο Μάτος είναι εκτός πλάνων του Τεν Κάτε.

Ονειρεύομαι τη μέρα όπου η ομάδα θα παίζει με Μελίση αμυντικό χαφ, Σιαρέγκι αριστερό μπακ, τον Μάντζιο σέντερ φορ και εμάς να λέμε ότι δεν παίζουμε μπάλα ελέω Ψυχομάνη.

I have a dream.......

Filippos είπε...

Φίλε Πανάθα,σε παρακαλώ πές μου ποιός προπονητής για σενα είναι ο κατάλληλος;Ένα όνομα πες μου.Εγώ πάντως θα απογοητευθώ αν φύγει ο 10Κ,διότι σε αρκετά παιχνίδια η ομάδα έπαιξε καλή μπάλα(φυσικά και έχει ευθύνες για πολλές αποτυχίες,αλλά μη ξεχνάς ότι φέτος σφαχτήκαμε απο διαιτησία,ενώ ο Θρήνος είχε απαγορευτικό γκέλας).Το Α και Ω για μένα είναι πώς δεν έφεραν παίχτες για τον 10Κ.Έγινε λανθασμένος προγραμματισμός το καλοκαίρι και τον Ιανουάριο,απαξίωση.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΥΜΝΗ.

εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ:

"Πράσινο" σαμποτάζ στον ΠΑΟ!

Η δικαιολογημένη οργή του προέδρου του Παναθηναϊκού για τη νέα άδικη επίθεση που δέχτηκε η ΠΑΕ από την εσωτερική "πράσινη" αντιπολίτευση. Η στάση του Γιαννακόπουλου που δυναμιτίζει την ενότητα στον πολυμετοχικό ΠΑΟ.

Για πόσο ο Παύλος θα πετάει τη μπάλα αράουτ;

Ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να πείσουν τον Νίκο Πατέρα και τον Ανδρέα Βγενόπουλο ότι δεν κρύβονται πίσω από τα πρωτοσέλιδα και τη στάση που κρατά απέναντι στην ΠΑΕ και τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό η "Πράσινη". Η ιστορία των τελευταίων 15 ημερών όμως ήταν πολύ διδακτική για τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Διότι μετά τις υποσχέσεις που του έδωσαν στις κατ' ιδίαν γνωστές ή μυστικές συναντήσεις, και τις δηλώσεις που έκαναν μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες για να επιβεβαιώσουν ότι "προχωράμε ενωμένοι για το καλό του Παναθηναϊκού", ήρθε το χτεσινό πρωτοσέλιδο της "Πράσινης" να αποδείξει ότι οι προθέσεις των Γιαννακόπουλων μένουν στα λόγια.

Προτού κάτσει η σκόνη από τη φασαρία για τα λάβαρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ήρθε ακόμη ένα πρωτοσέλιδο της "Πράσινης", το χτεσινό ("Άφαντη η ΠΑΕ"), για να αποδείξει ότι οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι δεν έχουν διάθεση να συμπλεύσουν με τον Νίκο Πατέρα, τον Ανδρέα Βγενόπουλο και το Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Τούτη τη φορά δεν υπήρχε καν βάση για να στηριχτεί η επίθεση προς τη διοίκηση και τους μετόχους του κλαμπ. Και γι' αυτό η πρόθεση του Γιαννακόπουλου να διογκώσει το εσωτερικό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό έγινε πλέον ορατή δια γυμνού οφθαλμού.

Γι' αυτό και στα μάτια του προέδρου του Παναθηναϊκού η χτεσινή νέα επίθεση της "Πράσινης" προς τη διοίκηση ήταν μια ξεκάθαρη πράξη, που δηλώνει τη διάθεση των Γιαννακόπουλων να συνεχίσουν να σαμποτάρουν ή να ανέχονται το σαμποτάρισμα των προσπαθειών της διοίκησης της ΠΑΕ.

Σε μια εποχή που θα έπρεπε να νοιάζεται για να επιμείνει στις αλλαγές στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να ξοδεύει το χρόνο του για να διορθώσει τα λάθη, να βρει άκρη για την αγωνιστική πρόοδο του Παναθηναϊκού, την καλύτερη οργάνωση, λειτουργία και ανάπτυξη της εταιρείας, ο Πατέρας αναγκάζεται να ξοδεύεται ασχολούμενος με την εσωστρέφεια του Παναθηναϊκού και την εσωτερική κόντρα που πηγάζει από την επιθυμία των Γιαννακόπουλων να πάρουν την ΠΑΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα ένα λάθος που κάνουμε είναι οι παραλληλισμοί με τον μπασκετικό ΠΑΟ, τις επιτυχίες του και κυρίως τον προπονητή του.
Το ελληνικό μπάσκετ -σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο- έχει αποκτήσει παγκόσμια υπόσταση χάρη στις αλεπάλληλες επιτυχίες της εθνικής ομάδας αλλά και τη συνεχή παρουσία ομάδων μας στα ευρωπαικά κύπελλα. Το πρωτάθλημά μας, ήταν και είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης και για αυτό αποτελούσε ανέκαθεν πόλο έλξης για κάθε παίκτη και κάθε προπονητή. Ήταν λοιπόν πολύ πιο εύκολο, όχι μόνο να βρεθεί ο Ομπράντοβιτς (δηλαδή ο Μουρίνιο του ευρωπαικού Μπάσκετ)αλλά να μην θέλει να "ξεκολλήσει" από την Ελλάδα.
Μην ξεχνάτε ότι στην Ελλάδα έχουν περάσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα παικτών και προπονητών της Ευρώπης και της Αμερικής, έχουν κερδίσει κύπελλα πολλές ομάδες μας (Άρης, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ κα.)
Τέλος, τα οικονομικά μεγέθη είναι τελείως διαφορετικά από το ποδόσφαιρο.
Εκεί που θέλω να καταλήξω λοιπόν είναι ότι μεγαλύτερο όνομα προπονητή στη χώρα μας δεν θα δούμε. Όπως δεν θα δούμε τόσο εύκολα και φτασμένους παίκτες σε ηλικία κάτω των 30 να θέλουν να δουλέψουν στη χώρα μας. Γιατί έχουμε το πρωτάθλημα που έχουμε, τα γήπεδα που έχουμε, την οργάνωση που έχουμε, τους ανεγκέφαλους που έχουμε στις κερκίδες κ.α.. Και μην νομίζετε πως δεν παίζουν ρόλο όλα αυτά στην απόφαση του παίκτη.
Ίσως μια λύση θα ήταν αυτή που λέει ο squarelogic, δηλαδή η στήριξη νέων Ελλήνων προπονητών που δείχνουν να ξεχωρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Μ' αρέσει που ο Πατέρας συναντήθηκε με το Φορέα και τους ζήτησε να πάρουν θέση για το γνωστό εμφύλιο!

Α καλά!

Καινούργιος είναι, θα μάθει.

Νύχτα τον βλέπω να φεύγει.

Πανάθας είπε...

Φίλιππε καλημέρα. Δεν έχει σημασία να σου πω ένα όνομα (στο παρελθόν έχω ταχθεί υπέρ της λύσης Μπάγεβιτς ως ενός σοβαρού προπονητού που γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα) γιατί δεν είμαι στην ΠΑΕ και δεν καθορίζω το μπάτζετ. Υπάρχουν όμως καλοί προπονητές. Δεν μπορώ να μπω στη λογική ΤΕΝ ΚΑΤΕ ή το ΧΑΟΣ. Συγνώμη αλλά είναι παράλογο. Παράλογη είναι και η στήριξη στον Μολούκο παρά τα τραγικά λάθη της φετνή σεζόν. Όταν μετά από 6 μήνες δεν έχεις στρώσει την ομάδα τότε δεν θα την στρώσει ποτέ. Τους παίκτες που θέλει δεν θα τους του πάρουν ποτέ οπότε μην το χρησιμοποιούμε ως δκαιολογία. Οι ευθύνες της διοίκησης είναι γνωστές. Τους τα έχω χώσει ουκ ολίγες φορές όταν πολλοί από εσάς ψάχνατε για συγχωροχάρτι με τη δικαιολογία/άλλοθι ότι είναι νέοι, να τους δώσουμε ευκαιρίες κλπ κλπ.

Γνωστέ άγνωστε ανώνυμε πρόσεξε, γιατί πέφτεις στο ίδιο "αμάρτημα" που κατηγορείς τους Γιαννακοπουλαίους. Υποσκάπτεις την ενότητα του ΠΑΟ στο όνομα μια αντιγιαννακοπουλικής γκοτζαλικής φύσης εμμονής. Προτιμώ μια εφημερίδα που γράφει την αλήθεια - ακόμα και αν δεν μου αρέσει - παρά μία που μου χαιδεύει τα αυτιά. Γιατί η πρώτη αναζητά την αλήθεια, ενώ η δεύτερη με βλέπει ως πελάτη και ποντάρει στο πάθος μου και στην ανάγκη μου να τα δω όλα καλά και να επιρρίψω τις ευθύνες στον Ψυχομάνη, στον ΟΣΦΠ κλπ κλπ και να μην δω τα δικά μου τα χάλια σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.

Karma, το θέμα σύγκρισης έχει ξανασυζητηθεί γιατί το ξαναβάζεις στο τραπέζι? Ένα παλικάρι πολύ σωστά τοποθετήθηκε και είπε ότι μπορεί να είναι άλλα τα μεγέθη αλλά είναι και άλλα τα έσοδα έτσι? ;-) Εξάλλου το συμβόλαιο του Σάρας δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να το έχει. Χρωστάμε πολλά στους Γιαννακοπουλαίους γιατί - όσο ακραίο και αν ακούγεται - χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε ελληνικό ανταγωνστικό μπάσκετ και επειδή κράτησαν τη σημαία του ΠΑΟ ψηλά τα πέτρινα χρόνια (έργο το οποίο συνεχίζεται). Ανεγκέφαλους και κακά γήπεδα έχουμε και στο μπάσκετ. Οι ίδιοι οπαδοί είναι. Αυτά είναι δικαιολογίες. Θα το ξαναπώ. Είναι καθαρά θέμα χρημάτων. Στο ποδόσφαιρο οι τύποι έλαβαν 20 μύρια ευρώ από το CL και δεν επένδυσαν μία. Ο Βγενόπουλος ασχολείται με την Ολυμπιακή και ο Βαρδινογιάννης πως θα κάνει Mall ο Βωβός για να μην πληρώσουν τα 15 μύρια που θα χρειαστεί να πληρώσουν σε περίπτωση αποχώρησης του Βωβού κοκ. Ο ΠΑΟ χρειάζεται έναν πρόεδρο λεφτά/οπαδό που να ασχολείται ολημερίς και οληνυκτίς με την ομάδα. Που να θέλει την αναγέννηση του ΠΑΟ και την καταστροφή του ΟΣΦΠ. Η μόνη λύση είναι οι Γιαννακόπουλοι για μένα ή οι σημερινοί αλλά χωρίς τον Τζίγγερ και με αλλαγή νοοτροπίας (τι έχουμε πχ να συζητήσουμε με τον Κόκκαλη? Ο ΠΑΟ πρέπει να κάνει τον αγώνα που έκανε ο Μοράτι της Ίντερ, να αποδείξει τη συμμετοχή του ΟΣΦΠ στην παράγκα να του αφαιρεθούν τα πρωταθλήματα και να τον ρίξουν στη Β' Εθνική και όχι συγχωροχάρτια αλά Βγενόπουλου ή συζητήσεις στο ίδιο τραπέζι αλά Πατέρα). Συγνώμη αλλά είναι ΓΕ-ΛΟΙ-ΟΙ πέρα από Α-ΝΥ-ΠΑ-ΡΚΤΟΙ.

Πρέπει να καταλάβετε ότι όσο τους δικαιολογείται τόσο αυτοί θα συνεχίσουν να είνα μαλάκες. Είδατε τι έγινε μόλις τους τρίξατε τα δόντια. Άνοιξε την ΠΑΕ ο Βαρδινογιάννης. Μην κοιμάστε. Ο ΠΑΟ κινδυνεύει πιο πολύ από τη νοοτροπία εφησυχασμού και στρουθοκαμηλισμού παρά από ενέργειες που κοντόφθαλμα φαίνονται επιζήμιες αλλά μακροπρόσθεμα θα αποδειχθούν ευεργετικές.

Πανάθας είπε...

Γνωστέ άγνωστε ανώνυμε συνέχισε να κοιμάσαι εσύ.

Για το γεγονός ότι τα βρήκανε εδώ και καιρό ο Πατέρας με τον Κόκκαλη για το θέμα της διαιτησίας, έχεις να πεις τίποτα?

Για το γεγονός ότι ο Βγενόπουλος είπε ότι περασμένα ξεχασμένα ότι έχει κάνει ο ΟΣΦΠ, έχεις να πεις τίποτα?

Μόνο για τον φορέα και τους Γιαννακοπουλαίους έχεις να πεις?

Τους αποδεδειγμένα πράσινους?

Για τους κομήτες τίποτα?

Ωραίος Πανθηναικός είσαι και με σωστή κρίση.

Εκτός και αν είσαι κατευθυνόμενος ή ο Ανδρέου.

Εκεί πάω πάσο μια και δικαιολογείς τον μισθό σου.

ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=ZYnNULIfDoA

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αλλά είναι ΓΕ-ΛΟΙ-ΟΙ πέρα από Α-ΝΥ-ΠΑ-ΡΚΤΟΙ.

Σωστός!

Νύχτα θα φύγει ο Πατέρας και οι άλλοι γελοίοι-ανύπαρκτοι!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι πολύ απαισιόδοξος! Το ότι η πολυμετοχικότητα αργά ή γρήγορα θα διαλυθεί φαινόταν εδώ και 3 μήνες τουλάχιστον. Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο.

Όμως ποια θα είναι η επόμενη μέρα;

Συμφωνώ με τον Πανάθα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι οι Γιαννακόπουλοι είναι σε μεγάλοι σε ηλικία και δεν θα θέλουν οι ίδιοι να αναλάβουν, έστω και αν οι Βαρδινογιάννηδες του άφηναν (που δεν...).

Η πολυμετοχικότητα εμένα μου έδειξε ότι ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος βασικά θέλουν να κάνουν μπίζνες και γι αυτό θέλουν να τα έχουν καλά με τον γαύρο. Δεν θέλουν καμιά ρήξη, καμιά κάθαρση του ποδοσφαίρου. Είναι ευχαριστημένοι με τη δεύτερη θέση. Άλλωστε και από κει πάμε στο Champions League που έχει τα πολλά λεφτά.

Από Βγενόπουλο, Πατέρα, Τζίγγερ δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα, οι Γιαννακόπουλοι έχουν γεράσει, ποιος μένει;... Είμαστε και σε περίοδο οικονομικής κρίσης... Μας βλέπω άλλα δέκα χρόνια σταθερά δεύτερους...

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση:

Συμφωνώ με τον Πανάθα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι οι Γιαννακόπουλοι είναι μεγάλοι σε ηλικία και δεν θα θέλουν οι ίδιοι να αναλάβουν, έστω και αν οι Βαρδινογιάννηδες τους άφηναν (που δεν...).

Πανάθας είπε...

Ωραία βραδιά σήμερα έτσι?

:-)))

squarelogic είπε...

Μετά τα Σαββατιάτικα ήθελα σαν τρελός μια χλαπάτσα σαν την σημερινή
μπας και θυμηθούν ορισμένοι οτι η εγχώρια Χούντα έχει τις συνέπειες της μόλις παίξεις με ξένο διαιτητή.
Πρόλαβα να δω 3 λεπτά,και είδα τον Ντιόγο να βουτά 2 φορές παίρνοντας και κίτρινη κάρτα(να μια διαφορά!).
Όπως είπε κι ενας φίλος 'αυτός δεν είναι Βραζιλιάνος,απ την Κάλυμνο είναι!"
Άντε τώρα για το 12ο πέτσινο πρωτάθλημα παλιοαπατεώνες!

Πανάθας είπε...

Square, αυτό με την Κάλυμνο ήταν κορυφαίο. :-)))

Καλά αυτό με τις βουτιές έχει καταντήσει αηδία. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής του ΟΣΦΠ που δεν βουτάει.

Πάντως και το αεκάκι μια χαρά τα παίρνει τα σφυριγματάκια του εδώ και πολύ καιρό.

Εντωμεταξύ κάπου διάβασα ότι οι γαύροι μετά το ματς επιτέθηκαν στους Στεφανουά οπαδούς.

Τους παραδέχομαι τους μπαγάσηδες. Ξέρουν να χάνουν.

:-))

Υ.Γ. Επιτέλους είδα το παιδί μου να πανηγυρίζει, έστω και με ξένα κόλυβα. Το μόνο κρίμα ότι δεν θα αντιμετωπίσουν τη Μίλαν και έτσι δεν απελείται το "ρεκόρ".

pensierix είπε...

Τελικά είναι μεγάλη τύχη για έναν προπονητή στην Ελλάδα να έχει μικρό ρόστερ στη διάθεσή του. Οταν κερδίζει, κάνει "σωστή διαχείριση υλικού". Οταν χάνει, "δεν είχε επιλογές στον πάγκο και οι εντεκαδάτοι του ήταν ντεφορμέ". Αν είχε φάει 3 ο Τεν Κάτε απο ομάδα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού στο πρωτάθλημά της (βάρος είναι για τη γαλλική ομάδα η συμμετοχή στο ΟΥΕΦΑ), θα είχε φάει σουτ πριν προλάβει να πει "Σεντ Ετιέν". Και δωσ'του αναλύσεις απο τους αντικειμενικούς για το λάθος κοουτσάρισμα, τις αλλαγές που δεν έγιναν κτλ κτλ...

ΥΓ
Ντεφορμέ ο Ντιόγο; Κίτρινη για θέατρο ο Ντιόγο; Είναι δυνατόν;

Πανάθας είπε...

Pensierix ο Βαλδέρδε είναι υπερικτιμημένος σίγουρα. Στην Ευρώπη έχει αποτύχει και στην Ελλάδα γίνονται τα γνωστά. Αυτό δεν αναιρεί τις μαλακίες του δικού μας. Όσο πιο γρήγορα μας αδειάσει τη γωνιά τόσο το καλύτερο. Υπάρχουν προπονητές. Και νέοι και εξελίξιμοι. Και κυρίως χωρίς εμμονές. Α και που δεν έκαναν καριέρα ως βοηθοί προπονητού.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ευτυχώς που υπάρχει και το τσίρκο "Ο Ευρωπαίος Γαύρος" και γελάμε λιγάκι!

Κρίμα που ήταν τόσο συντηρητική η Στ. Ετιέν μετά το 0-2. Ένα 0-5 μπορούσε να το πετύχει άνετα! :-)

Ανώνυμος είπε...

@ Πανάθα καλημέρα και συγγνώμη που θα σε πειράξω λιγάκι,

αλλά προχτές έγραφες: "Οι παίκτες του ΟΣΦΠ που ανέφερες [Γκαλέτι, Λέτο και Ντιόγκο] όντως κάνουν διαφορά και είναι ποδοσφαιριστές που δεν έχει στο ρόστερ του ο ΠΑΟ και ας υποστηρίζει το αντίθετο ο Τζόνυ. ;-)".

Εξακολουθείς να το πιστεύεις αυτό κι εσύ και όσοι φίλοι Παναθηναϊκοί υποστηρίζουν τα περί "ποιοτικών παιχτών του ΟΣΦΠ που κάνουν τη διαφορά";

Η διαφορά είναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ: ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα το γκολ-οφσάιντ του Τοροσίδη στο 5' θα μετρούσε κανονικά απ' το Cuervo - κι αν δεν μετρούσε αυτό, θα είχαν γίνει όόόόλες οι ... διευκολύνσεις ώστε να έληγε το παιχνίδι με νικητή τον ανύπαρκτο πούστη!

Πόσα γαμμωπαίχνιδα έχει πάρει φέτος ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με τη σφυρίχτρα ο πούστης; Χάθηκε το μέτρημα ρε παιδιά, χάθηκε το μέτρημα! Όχι μόνο +14 έχει πάρει χάρη στα κοράκια, αλλά +21 ο απατεώνας! Έτσι χτίστηκε το παραμύθι για το "άπαρτο κάστρο" το Τηγάνι και καλά. ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ! Κι εμείς καθόμαστε και λέμε για παίχτες του που κάνουν τη διαφορά!

Δε λέω, κι εμείς σαν ομάδα (από διοίκηση, προπονητή μέχρι παίχτες) έχουμε κάνει τις άπειρες μαλακίες και φέτος. Έχουμε χάσει ηλιθιωδώς παιχνίδια, αποκλειστικά με δική μας ευθύνη. Είτε γιατί οι παίχτες την είχαν δει να διώξουν τον Ολλανδό (και μείναμε τότε, από κάτι Εργοτέληδες και σία, στο -9), είτε γιατί ο Ολλανδός την είδε Μέγας Πειραματιστής κι έκανε τρελά (όπως Μελίση αριστερό χαφ), είτε επειδή έσκαγαν θέματα εσωτερικής φαγωμάρας κι όλοι ασχολιόντουσαν με αυτά αντί με τα παιχνίδια, είτε, είτε. ΟΧΙ ΟΜΩΣ επειδή δήθεν δεν έχουμε καλούς παίκτες και τους έχει δήθεν ο πούστης.

Ε, δεν θα μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι εμείς, με όλα αυτά τα εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα, βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο του Champions League (άπιαστο όνειρο για τους απατεώνες!), σκίζοντας και την ΙΝΤΕΡ μέσα στο Μιλάνο (κάτι που δεν έχουν δει, ούτε και θα δουν ποτέ στο Λιμάνι!).

Αυτά και μην παρεξηγηθείς φίλε Πανάθα, σε κάμποσα σημεία στην κριτική που κάνεις στην ομάδα συμφωνούμε, όχι όμως στην ισοπέδωση που καμιά φορά σε πιάνει.

Πανάθας είπε...

Τζόνυ καλημέρα.

Οι εποχές που οι δυο μας παρεξηγιόμασταν για Ντιόγκο(υ) βούτηγμα έχουνε περάσει ανεπιστρεπτί. Μην ανησυχείς λοιπόν και καλό είναι και οι δύο να "ξεπεράσουμε" αυτό το "άγχος" μην προσβληθεί ο ένας ή ο άλλος λόγω "ζωηρού" πρότερου βίου. Θεωρώ ότι γράφεις καλοπροαίρετα και το ίδιο θέλω να αισθάνεσαι και εσύ, ώστε να μπορούμε να διαφωνούμε χωρίς να υπονοείται ότι μαλώνουμε. ;-)

Συγνώμη για την εισαγωγή αλλά δοθείσης της ευκαιρίας την έκρινα απαραίτητη.

Συμφωνώ και εγώ σε αρκετά σημεία της ανάλυσης σου.

Ναι συνεχίζω να θεωρώ ότι ο ΠΑΟ δεν έχει Ντιόγκο/Γκαλέτι ακόμα και Λέτο αν θες, αλλά αυτό δεν μειώνει την επιτυχία των δικών μας παιδιών στο CL, ίσα ίσα τη μεγευθύνει. Καλό είναι βέβαια να αποκτηθούν οι κατάλληλοι παίκτες το καλοκαίρι και να σταματήσουν οι μαλακίες με παικτάκια επιπέδου Μάντζιου, Πετρόπουλου, Ίβανσιτς, Σιαρέγκι, Βύντρα, Γκαλίνοβιτς, Μελίση κλπ κλπ.

Για τον Τεν Κάτε, τις μαλακίες της διοίκησης κλπ η άποψη μου παραμένει
σταθερή.

Το έχω ξαναγράψει πολλές φορές:

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Υπάρχει τρόπος να το "βουλώσουμε". ;-)

Να μην ξεχάσουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στις κοριτσάρες μας του Βόλλευ που πέρασαν στους 4 του Τσάλεντζ Καπ.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

Οι πράσινες καρδιές τώρα είναι με την ομάδα μπάσκετ για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς εναντίον της Γαβριέλας και μετά με την ομάδα Βόλλευ λίγες μέρες αργότερα για τον ίδιο θεσμό πάλι με τις Γαβριέλες. Εύχομαι και στο ποδοσφαιρικό τμήμα να ζήσει αντίστοιχες στιγμές.

Τις καλημέρες μου σε όλους.

Πανάθας είπε...

http://www.enet.gr/online/online_text/c=115,id=78855220

Ε άμα χάσουν και τον Σιμάο τι να πω. Θα μας πάρουν κανένα Μάκο και θα νομίσουν ότι κάτι έκαναν. Συνεχής υποβάθμιση του roster.

:-(

Δεν πρόκειται με αυτή τη νοοτροπία να φτιάξουμε ποτέ ομάδα.

Μόλις τους καταλάβει ο κόσμος του ΠΑΟ θα τους κυνηγήσει χοντρά.

Που είσαι βρε Παυλάρα? Είσαι η μόνη λύση για τη σωτηρία του ΠΑΟ μας.

Ανώνυμος είπε...

Ε, μας τα έχεις κάνει "τσουρέκια" με τον... Παυλάρα, ούτε υπάλληλός του να ήσουνα ρε πούστη μου!
Στα αφτιά σου, ο ύμνος του ΠΑΟ πρέπει να έχει αντικατασταθεί εδώ και χρόνια με το "Παύλο Θεέ, πάρε την ΠΑΕ"...

squarelogic είπε...

Πανάθα
απ το αρθρο που παραπέμπεις πουθενά εκτός απ τον τίτλο δεν προκύπτει οτι φεύγει ο Σιμάο.Βέβαια με την αύξηση των αποδοχών καλό και λογικό θα ήταν να πετύχουν και αυξηση της ρήτρας καθώς και επιμήκυνση κατα 1 χρόνο του συμβολαίου.Πάντως αν ο μικρός συνεχίσει όπως φέτος το ελλην.κοκκαλοπρωτάθλημα δεν θα τον χωρά.Αν τον κρατήσεις εδώ θα μαραζώσει,θα τα φορτώσει στον κόκκορα ,όπως οι Μποατεγκ,Οφορίκουε κλπ.Τους Αφρικανούς ειδικά πρέπει να τους πουλάς όσο είναι...φρέσκοι,και σε ανοδική πορεία!

Πανάθας είπε...

Ανώνυμε, εδώ άλλοι μας τα έπρηξαν στην πράξη, με το Βαρδινογιάννη Θεέ βαστά η χούντα χρόνια εδώ και 30+ χρόνια, αλλά δεν σε είδα να διαμαρτύρεσαι "ρε πούστη μου". Να μην πω κατιτίς για τον ευεργέτη του ΠΑΟ και εγώ? ;-)

Εχεις option να μην με "διαβάζεις" ξέρεις.

Square, ελπίζω να μείνει. Δεν συμφωνώ με τη λογική σου. Αλλά αν δεν μείνει την έχουμε έτοιμη τη δικαιολογία βλέπω έτσι? Εμ έτσι δεν θα δούμε κανένα παίκτη της προκοπής παρά μόνο τα "γερόντια" που ερχόνται στο Ελλάντα για σύνταξη και τους σύγχρονους Τζιόληδες, ταλέντα μικρομεσαίων ομάδων που δεν θα γίνουν αληθινοί ποδοσφαιριστές ποτέ. Μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Είναι στο χέρι μας. Δεν μπορεί μια ζωή να είμαστε απλοί παρατηρητές. Ερχόμαστε σε αυτό τον κόσμο και απλώς παρατηρούμε και κρίνουμε. Εμ δεν πάει έτσι η δουλειά.