Σάββατο, Ιανουαρίου 31, 2009

Αντί για τον Μπομπό,μείναμε με τον Βωβό...

Διακινδυνεύοντας (μάλλον εκ του ασφαλούς) την πιθανότητα αύριο-τελευταία μέρα των χειμερινών μεταγραφών- να προβεί η εμπνευσμένη μας ηγεσία στη μεταγραφή που θα ακυρώνει όσα γράφω,σπεύδω να φροντίσω ώστε οι πολυπληθείς "διαμαρτυρόμενοι Παναθηναικοί" να έχουν την φρέσκια,σαββατιάτικη γκρίνια τους...

"λεφτά υπάρχουν,τον Δεκέμβρη θα διορθωθούν τα λάθη"μας έλεγαν...
Λεφτά μπορεί να υπάρχουν,αλλά δεν είναι για δόσιμο,όπως διαπιστώσαμε από τα πεπραγμένα...ή κατά το γνωστό ανέκδοτο "κώλοι υπάρχουν,λεφτά δεν υπάρχουν"
Ένας φέρελπις Βραζιλιάνος ελεύθερος,με 17 συμμετοχές στην Παλμέιρας όλες κι όλες,και για τον οποίον θα τρέχουμε και στα δικαστήρια, κι ένας Πολωνός Κώτσιος(λίγο αριστερό μπακ,λίγο σέντερ μπακ) της τελευταίας στιγμής και του 1 εκατομμυρίου.Κοινό χαρακτηριστικό τους?το χαμηλό κόστος.
Βεβαίως κάποιες απ τις μεγαλύτερες μεταγραφές του τριφυλλιού ήταν επίσης της τελευταίας στιγμής και χαμηλού κόστους,οπότε-ειδικά για τους παίκτες-επιφυλάσσομαι να κρίνω όταν τους δω στο χορτάρι.
Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός οτι με γνωστά τα κύρια αγωνιστικά μας κενά,και ισοσκελισμένες απ τα έσοδα του ΤσουΛου τις θερινές μεταγραφικές δαπάνες,δεν καταφεραν
να κλείσουν ούτε έναν απ τους βασικούς στόχους,παζαρεύοντας είτε για 100-200χιλ.ευρώ,είτε για ποσοστά (συν)ιδιοκτησίας επί του κορμιού πολύφερνων Λατίνων.
Αν συνδυάσει κανείς την τελική "συγκομιδή", με το διαζύγιο απ τη λογική που φαινομενικά είχε η κατάληξη κάποιων μεταγραφικών υποθέσεων,μάλλον εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι
μας δουλεύουν ψιλό γαζί...Και εξηγούμαι:
α)7+ 7 εκατομ.υποτίθεται ήταν η πρόταση για Ολιβέιρα που όμως κατέληξε στην Μπέτις με 3 εκ(+4 στο μέλλον...).Εκτός αν η προσφορά μας ήταν σε λέβα,η λογική λέει οτι αποκλείεται να προτιμήθηκε πρόταση με τα μισά χρήματα από μια ομάδα με σοβαρά οικονομικά προβλήματα
β)6 εκατομ ήταν η συμφωνηθεία οψιόν για τον Μπομπό,τον οποίον όμως θέλαμε δανεικό με 300 χιλ,λίγο λιγότερα δηλ.απ'οσα μας ζητούσαν για τον παγκίτη Ζόνεφελντ.Απορεί κανείς γιατί οι Τούρκοι "έκαναν πισω?"
γ)για 1,5 μήνα διαπραγματεύονταν με τον Ντούριτσα προσφέροντας του λιγότερα απ'αυτά που ήδη έπαιρνε στη Ρωσία.Όταν υποτίθεται οτι πλησίασαν τις απαιτήσεις του,εκείνος ανακάλυψε ξαφνικά οτι τα παιδιά του έχουν συνηθίσει το σχολείο τους.
Γενικώς,τα γυναικόπαιδα(κ.Πεγεράνου,κ.Κρέσπου...) μας χαλάνε τις δουλειές...
Ζητείται παικταράς εργένης,άτεκνος,ει δυνατόν και ορφανός,αφιλοκερδής,για το μεγαλείο της Πανάθας!
Στο άλλο μέτωπο τώρα,το ότι ο Τζίγγερ πήγε να συναντήσει τον προκλητικό στις δηλώσεις του Τσίπρα,στο γραφείο του,καταπίνοντας μάλιστα την προσβολή του "εκείνοι (οι οποίοι "μάσησαν") θα έρθουν σε μένα και όχι εγώ σε αυτούς",δείχνει ότι προφανώς έχουν λερωμένη τη φωλιά τους οι "δικοί μας" και κοιτάν να σώσουν οτι μπορούν...Υποψιάζομαι την οικονομική Σύμβαση με τον Δήμο,την οποία οι Συριζαίοι ειχαν ήδη υποδείξει ως επόμενο στόχο προσφυγής.Μια και στο συγκεκριμένο θέμα το αποτέλεσμα μας ενδιαφέρει,ας ελπίσουμε οτι η καινοφανής ταπεινοφροσύνη του Τζίγγερ θα αποδειχθεί αποτελεσματικότερη των προηγούμενων ενεργειών του...
Ως εκ τούτου το blog αναλαμβάνει να δωρίσει:
στον μεν Κώστα-The Great Negotiator-Αντωνίου μια κόπια του Football Manager και ενα αντίγραφο του βιβλίου "Negotiating for Dummies",για την αποτελεσματικότητα του,
στον δε Ανδρέα Βγενόπουλο,μια συλλεκτική έκδοση του δημοφιλούς παραμυθιού Πινόκιο,για την περί Αμπράμοβιτς δήλωσή του,
και στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ένα συλλεκτικό 45άρι του τραγουδιού "Τα Ψεύτικα τα λόγια, τα Μεγάλα.."

78 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο τσιγκούνης ο Βέλιτς έφταιγε για όλα! Σήμερα επιτέλους το κατάλαβαν οι πολυμετοχικοί και τον έδιωξαν. Από αύριο ανοίγουν οι τσέπες και θα δοθούν τρελά ποσά για μεταγραφές! Οι Αμπράμοβιτς θα τα δώσουν όλα και θα φέρουν ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην πιάτσα, από το ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ!!!

(Α, ρε ... κρίμα που σήμερα τέλειωσαν οι μεταγραφές και δεν προλαβαίνουν! Δεν πειράζει όμως. Ο κόσμος του ΠΑΟ εκτιμά και την πρόθεση, δεν χρειάζεται πράξεις! ... ... ... ε, ρε ροχάλα που τους χρειάζεται!!! ...)

squarelogic είπε...

Για να είμαστε δίκαιοι,και όσο μπορούμε να κρίνουμε απ'εξω,ο Βέλιτς δεν είχε κακό "μάτι":Πέρσι έφερε Μάτος,Ν'Ντόι,Σιμάο,Δημούτσο με ελάχιστα χρήματα,και φέτος Ρουκάβινα,Γκάμπριελ,Μουν(?)...

Βέβαια,όπως δείχνει και η προιστορία(Λιβαθηνος κλπ),όταν "τρώγεται" ο ένας εκ των 2 πόλων που εμπλέκονται στις μεταγραφές,αυτός που απομένει είναι απλά ο επόμενος "φταίχτης".
Δηλ,το τέλος της βασιλείας Αντωνίου είναι ηδη προδιαγεγραμμένο.
"Είναι πολλά τα λεφτά Αρη..."

Πανάθας είπε...

Καταρχήν συμφωνώ με το άρθρο και το εν λόγω κλίμα. Η κατάσταση είναι απογοητευτική. Πίστευα πως ενόψει των αγώνων με τη Βιγιαρεάλ θα εισχυόμασταν. Ας παίξουμε τώρα CL με Μάντζιο σέντερ φορ. :-(

Συμφωνώ και με τον Ξανθιώτη. Βρέθηκε ο ένοχος. Ο Βέλιτς (που φυσικά τον κρίνω πετυχημένο). Νομίζω πως έχουμε ανάδυση του νέου βασιλιά του Κωστάκη όλα τα κόβω όλα τα μαχαιρώνω. Αφού έφαγε τους εσωκομματκούς εχθρούς (Βέλιτς, Λιβαθηνό) προχωράει με γοργά βήμματα στην καταστροφή της ομάδας.

ΜΠΛΕΞΑΜΕ.

ΚΑΝΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

pensierix είπε...

Θα το δείτε, από εκεί που ο Βέλιτς ήταν το κόκκινο πανί της πλειονότητας των οπαδών (μιζαδόρος, τσάτσος, μη παναθηναικών αισθημάτων κτλ), θα γίνει μάρτυρας...Και θ'ανακαλύψουν ότι τελικά, με βάση τα λεφτά που του έδωσαν να διαχειριστεί, μια χαρά την έκανε τη δουλειά του...

pensierix είπε...

...ξέχασα το κυριότερο. " Ο μεταφραστής"...

ΥΓ
Δεν θεωρώ τον Βέλιτς τον καλύτερο σκάουτερ, απλά η κριτική που δέχτηκε ήταν σε πάρα πολλές περιπτώσεις άδικη και ισοπεδωτική...

Πανάθας είπε...

Pensierix δεν μας ενδιαφέρει ο Βέλιτς αν κατάλαβες αλλά το γεγονός ότι ο Κωστάκης είναι ο νέος Βασιλιάς.

Οπότε αυτά περί μάρτυρα κλπ άστα θα τα διαβάσω στο Derby έτσι και αλλιώς.

pensierix είπε...

square said:

"Για να είμαστε δίκαιοι,και όσο μπορούμε να κρίνουμε απ'εξω,ο Βέλιτς δεν είχε κακό "μάτι":Πέρσι έφερε Μάτος,Ν'Ντόι,Σιμάο,Δημούτσο με ελάχιστα χρήματα,και φέτος Ρουκάβινα,Γκάμπριελ,Μουν(?)..."

Δεν νομίζω να είπα κάτι το διαφορετικό απο τον square, αγαπητέ Πανάθα. Οπότε ξεκόλλα και μη βλέπεις παντού το DERBY...(τα περί μάρτυρα ήταν σχήμα λόγου, δεν εννοούσα ότι θα κλάψουνε...)

Πανάθας είπε...

Αγαπητέ Pensierix, ο Squarelogic ξεκινάει με το "Για να είμαστε δίκαιοι..." ενώ εσύ πετάς "μπηχτή" για την πλειονότητα των οπαδών (σόρυ αλλά εγώ έτσι το εξέλαβα), αλλά εφόσον αποποιείσαι της μπηχτής δεν υπάρχει λόγος να δευτερολογήσω.

Όλα καλά.

;-)

Ανώνυμος είπε...

Τώρα με νέο σχήμα (Αντωνίου Σαρβάκος κλπ) πάμε για νέα αυτοϊκανοποίηση για το καλοκαίρι. Πάλι θα φέρουμε όλη τη μεικτή κόσμου, μέχρι τα σύνορα και μετα θα τους γυρίσουμε πίσω διότι θα έχουν χρόνιο πρόβλημα με τους κοιλιακούς, ή θα είναι κακοί χρακτήρες κλπ.


Πολύ το δούλεμα, μα πάρα πολύ. Και οι οπαδοί του ΠΑΟ, είμαστε πλέον ανίκανοι για οποιαδήποτε αντίδραση, αφού και με τους Αμπράμοβιτς δεν κάνουμε τίποτε. Τουλάχιστον έχουμε το μπάσκετ και το Βόλευ (ας ελπίσουμε να τους νικήσουμε σήμερα).

Μόνον θα ριζική αποχή από το γήπεδο, οπως πέρυσι, ίσως καταλάβουν οι πολυμετοχικοί ότι δεν είμαστε σαν τους γαύρους και δεν μας δουλεύει κανένας.

Πανάθας είπε...

Greg συμφωνώ απόλυτα.

Η αποχή είναι μια πρώτη αντίδραση που θα τους "πονέσει" και θα καταλάβουν ότι δεν βαδίζουν ορθά.

Πανάθας είπε...

ΣΥ-ΓΧΑ-ΡΗ-ΤΗ-ΡΙΑ στη σημερινή απόφαση των Γιαννακοπουλαίων να μην παίξει ο ΠΑΟ στο Βόλλευ υπό καθεστώς τρομοκρατίας.

Ηχηρό χαστούκι πρώτα στον Βαρδινογιάννη
(ελέω Ριζούπολος) και μετά στον Κόκκαλη (γνωστές τακτικές).

Μπράβο στα αδέλφια και πάλι.

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.

ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή μιλάμε για μεταγραφικά, η απόφαση του Τζίγγερ να αφήσουμε τον Νικοπολίδη ελεύθερο πρέπει να ήταν η πιο ηλίθια απόφαση όλων των εποχών στο παγκόσμιο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!!! Σήμερα και πάλι κέρδισε ο γαύρος την ΑΕΚ λόγω Νικοπολίδη.

Το θυμίζω επειδή το τελικό "ναι ή όχι" στις μεταγραφές συνεχίζει να το έχει αυτή η αλεπού, ο Τζίγγερ!

Πανάθας είπε...

Ξανθιώτη το καλοκαίρι ο Τζίγγερ δεν έβαλε μία. Ε τώρα που ως μεγαλομέτοχος έπρεπε να συνδράμει προτίμησε τη γνωστή τακτική του "μοναστηριού να είναι καλά" και έβαλε φρένο στις μεταγραφές.

Μόνο αν φύγει εντελώς θα δει πράσινη μέρα ο ΠΑΟ μας.

Μέχρι τότε........

Ανώνυμος είπε...

Νάμαστε πάντα καλά, να ξανακάνουμε διαμαρτυρίες και του χρόνου θα παίζουμε με σέντερ φορ τον αναπληρωματικό της εφηβικής για φέτος ( τον πρώτο θα τον πουλήσουν στο Λεβαδειακό για 12.500 Ευρώ).

Πέρυσι είχαμε τον Μανούτσο, τον Πόστιγκα, τον Ε ντόϊ και φέτος τον Πετρόπουλο και τον αστείο Μάντζιο!!!

Άει σηχτίρ τσογλάνια ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.

ΑΕΙ ΣΗΧΤΙΡ.

Pappas10 είπε...

Να τα πάρουμε ένα ένα;

1. Μεταγραφές δεν έγιναν γιατί δεν βρέθηκαν οι παίκτες που θέλαμε κατά όλη τη διοίκηση.

2. Το Βέλιτς τον είχαν "ξεσκίσει" πολλοί - έως πάρα πολλοί - ΚΑΙ εδώ ως "μεταφραστή" και δεν ξέρω κι εγώ τι. Όσοι λέγαμε ότι φαίρνει καλούς παίχτες γινόμασταν αυτόματα "τσάτσοι" και "γκοτζαλάκια" και δεν ξέρω εγώ τι. Μη γινόμαστε τώρα μετά Χριστόν προφήτες.

3. Αν πραγματικά ο Τζίγγερ κάνει κουμάντο σε όλα, τότε είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ και ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ τόσο τον Βγενό όσο και τους Γιαννακόπουλους μιας και τους έβαλε να "χώσουν" φράγγα κι εκείνος να τα διαχειρίζεται. Σοβαρευτείτε παιδιά... έλεος.

4. Απροπώ, η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν καλύφθηκε από τους νέους μετόχους... με ό,τι αυτό συνεπάγεται τόσο για το πόσο απέχουν τα λόγια από τα μπικικίνια (και όχι μόνο στις μεταγραφές) όσο και για το πόσα φράγγα έχωσε ΚΑΙ ο Βαρδινογιάννης φέτος.

Θυμίζω ότι όταν δεν καλύπτεται το κεφάλαιο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ο μεγαλομέτοχος καλείται να καλύψει την διαφορά.

5. Για εμένα, οι ευθύνες τους βαραίνουν ΟΛΟΥΣ. Κι όταν λέω όλους, εννοώ ΌΛΟΥΣ.

Για εμένα πάλι, όποιος εξακολουθεί να εξωραΐζει τις ευθύνες ανθρώπων που μπήκαν στο πολυμετοχικό σχήμα (είτε αυτοί είναι οι Γιαννακόπουλοι, είτε ο Βγενόπουλος είτε ο Πατέρας) και εστιάζεται ΜΟΝΟ στον Βαρδινογιάννη, είναι το λιγότερο εμπαθής.

6. Καλά έκανε και δεν έπαιξε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στον τελικό του Κυπέλλου στο Βόλεϊ. Εδώ τα έβαλαν με γυναικόπεδα... με τους παίχτες μας θα κώλοναν. ΚΑΚΩΣ ΟΜΩΣ έχει μείνει αναπάντητη η ανακοίνωση του γάβρου. Θα έπρεπε να έχουμε βγάλει ΠΡΩΤΟΙ ανακοίνωση.

Αυτή είναι η άποψη μου.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Στο θέμα του γηπέδου θεωρώ ότι οι κινήσεις που έγιναν είναι σωστές. Ο χρόνος θα δείξει. Δεν είναι γκομενοδουλιά ρε παιδιά να δούμε ποιός θα πάρει πρώτος τηλέφωνο.

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλες αλήθειες λέγονται και παλι.

Όλοι ζηλέψαμε τον ΟΣΦΠ που μας πήρε αυτό τον τεράστιο γκολκίπερ, τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Δε γίνεται όμως να τον ξαναπάρουμε.

Μπορούμε όμως και πρέπει να ξαναπάρουμε πισω ενα άλλο τεράστιο ποδοσφαιριστή που ο βαρδινογιανισμός έδιωξε από την ομαδα. Ένα διεθνή μπαλαδόρο που μόλις έμεινε ελεύθερος! Ένα σωστό παίχτη για τον οποίο όλοι μας οργιστήκαμε και όταν τον έδιωξαν οι ραλιτζήδες αλλα και το καλοκαίρι που δεν τον ξαναπηραν.

Τον Άγγελο Μπασινα.

Είναι φοβερή ευκαιρία να τον ξαναφέρουν στην Παιανία και δεν εχουν πια καμια δικιολογια.

Για να τα λέμε ομως όλα. Πρεπει να ξεσκιστουν να ξαναφέρουν κι ενα ακόμα σπουδαίο μπαλαδορο, θυμα του σωφέρ.

Ένα διεθνή που όπως κι ο Νικοπολιδης εκανε κι αυτός τη διαφορά και στο χτεσινό ΑΕΚ-ΟΣΦΠ αλλά και στο ΟΣΦΠ-ΑΕΚ. Ένα γίγαντα που δεν άφηνε κουνούπι να περάσει από τη μεριά του.

Τον Σωτήρη Κιργιάκο.

Τους έχουμε εδώ, δίπλα μας, και ψαχνουνε για τριτοκλασάτους ξενους οι ασχετοι της Παιανίας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΠΙΑΣΑΜΕ ΤΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ;

ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ;

ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ ΤΕΛΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι μας τα θύμισες ρε Σώτο.

Τα πηρα κρανίο σήμερα και με μια ακόμα είδηση για την εξέλιξη ενός από τους πολλους μπαλαδόρους που είδαμε να φεύγουν ξεδιαντροπα διωγμένοι και φτηνά συκοφαντημένοι από το βαρδινογιανισμό.

Ο μίστερ γκολ της Λεβερκούζεν, ο Φανης ο Γκέκας, πάει Πόρτσμουθ.

Εκτοξεύτηκε ο άνθρωπος από την ώρα που τον φάγανε οι σωφεράτζες. Τι να λέμε τώρα. Και ψάχνουνε για επιθετικό γκολτζή οι άμπαλοι.

Αποχή διαρκείας απο το γήπεδο!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ξύνετε τετοιες πληγές ρε Σώτο και ρε Φάνη; Υπάρχει κανενας που να μη θυμάται τέτοια πραματα; Υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαναχτεί;

Πόσα παιχνίδια και πόσους τίτλους έχουμε χάσει αυτά τα χρόνια επειδή δεξιά έχουμε κάτι ηλίθια γομάρια τη στιγμή που εκει είχαμε ενα διεθνή παιχτούρα, ενα μαέστρο και παλικάρι μαζι (όχι μαέστρο και λουλουδού σαν το αυστριακό βαψομαλιά)που φυσικά δεν άρεσε στους καβούριες;

Σε κάθε στραβοκλωτσιά του ξυλοκόπου και σε κάθε λαλακία του βίντρα, ένα όνομα έρχεται στο μυαλό όλων μας.

Γιούρκας Σεϊταρίδης κύριοι!

Πόσο μας λείπει κι αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Είδα φως, μπήκα να δω και με πιάσανε τα ζουμιά.

Σα προσκλητήριο νεκρών. Φάνης, Σώτος, Άγγελος...

Με συγκινήσατε τόσο, που αποφάσισα να ξαναγυρίσω πίσω!

Έρχομαι αγαπούλες μου, έρχομαι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

To γηπεδο θα το χτίσω εγω μαζί με τον αδερφό μου.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη αν βάζεις στην ίδια ζυγαριά κάποιον που έχει το 50+% των μετοχών και επιπλέον συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο (11 στα 19 μέλη) καθώς και άλλα καίρια πόστα με κάποιον που έχει το 10% και ΚΑΘΟΛΟΥ συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο, σε άλλα πόστα και ΓΕΝΙΚΑ στα κέντρα αποφάσεων τότε πρέπει να ξανασκεφτείς ποιός είναι ο εμπαθής.

Αν δεν βλέπεις ότι αυτοί οι άνθρωποι (οικογένεια Βαρδινογιάννη) ήταν η καταστροφή του ΠΑΟ και ότι ακόμα ελέγχουν με τον ένα ή άλλο τρόπο την ΠΑΕ είναι φυικά δικαίωμα σου αλλά δεν σημαίνει ότι έχεις και δίκιο.

Διαφωνώ φυσικά με ΟΛΑ όσα γράφεις αλλά δεν έχει νόημα να τα αντιπαραθέσω ένα ένα.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά τσαμπα χαρήκατε. Πήγα Πορτσμουθ να βρω και το κατατρεγμένο Φάνη.


Στο τριφύλι δε ξανάρχομαι αν δε φύγει ο Βαρδινογιάννης.


Αποχή απο το σεξ.


Σώτο+Γιούρκα παρτε τηλ να βρεθουμε στου Αντώνη να ποτίσουμε τις μπιγκόνιες του Πρόεδρου που ποναει την ομαδα του.

Πανάθας είπε...

Μερικά Γκοτζαλάκια τα "πονάει" που λέμε για τον καταστροφέα του ΠΑΟ ε?

ΞΥΔΙ ΤΟΠ.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Γεμίσαμε jigerotrolls!
Γιατί να λείψω κι εγώ που ξέρω και να μοιράζω κουτουλιές και μπουκέτα και μου θέλετε ιμιτασιόν γαλλοαλγερινό τσαμπουκά?

squarelogic είπε...

Για αυτό το @ρχ*δι,τον Συγγελίδη,
που εγγυόταν χθες ελαφρά τη καρδία
την ομαλή διεξαγωγή του τελικού στο Βόλευ,την ίδια στιγμή που ενας στρατός κρανοφόρων έσπερνε τον τρόμο,
δεν θα μιλήσει κανένας?

Δεν θα επιληφθεί καποιος Εισαγγελέας
να του πει "πως εγγυάστε κ.Συγγελίδη,υπάλληλοι σας είναι οι δολοφόνοι?"
και "ποιά η ευθύνη σας αν προχωρούσε ο αγώνας και είχαμε τραυματισμούς αθλητών ή φιλάθλων?"

Για ξεχάστε την ενδοφαγωμάρα και ασχοληθείτε με τον θρασύ εχθρό απέναντι!

squarelogic είπε...

Μπράβο στον Θανάσαρο και τον Τάσο Τεντζέρη που είχαν το σθένος και τη σοφία να εμμείνουν στην απόφαση να μην παίξουν σε τέτοια ατμόσφαιρα!!!
Για να μαθαίνουν μερικοί-μερικοί!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο Αντώνης κι είμαι καλα

Είμαι ο Αγγελος κι είμαι καλά

Είμαι ο Σωτος κι είμαι καλά

Είμαι ο Γιούρκας κι είμαι καλά

Πανάθας είπε...

Φιάσκο η χθεσινή γιορτή για τα 100 χρόνια. Μόνο οι αναγνώστες του DERBY ήταν παρόντες (3000 μαλάκες). Μεγάλη μαλακία η αποκαθήλωση των μοναδικών τροπαίων για τα οποία είμαστε υπερήφανοι από ανθρώπους του Βαρδινογιάννη δείγμα του μεγάλου κομπλεξισμού που τον διακατέχει.

Δεν υπάρχει μέλλον σε αυτή την ομάδα όσο παραμένει η οικογένεια αυτή και η "παρέα" της.

Ευτυχώς ο κόσμος αρχίζει και καταλαβαίνει τι γίνεται και απέχει.

Ευτυχώς.

Ανώνυμος είπε...

ρε Πανάθα ξεκόλα γαμωτη!

Η γιορτή δεν ήταν μόνο για το ποδόσφαιρο και της ΠΑΕ, ήταν γιορτή όλου του Παναθηναϊκού!!!

Όλου, και του μπασκετικού, και του βόλει, και του ερασιτέχνη, όλου επιτέλους του σύλογου!!!

Ξεκόλα πια!

Λαθος του κόσμου που δεν πήγε

αλλά πιο μεγάλο λάθος των υπεύθυνων που έκαναν τη γιορτή δευτεριάτικα.

Πανάθας είπε...

Ο κόσμος δικαίως είναι απογοητευμένος ανώνυμε και καλά έκανε και δεν πήγε στη συναυλία του......Διονυσίου. Σταματήστε να τα βάζετε με τον κόσμο και ρίξτε τα βέλη σας μια φορά προς τους πραγματικούς υπεύθυνους.

Ανώνυμος είπε...

Άγγελε sorry δεν μπόρεσα να έρθω στου Αντώνη γιατι με ρήμαξε στη προπόνηση ο Ντουσάν κι έπαθα θλάση ακροδάχτυλου στον πέμπτο αυχενικό του πάνω ημισφαιρίου. Ξέρεις, την έχεις πάθει κι εσύ. Ο Γιούρκας μου πε πως τα περασατε φινα όπως παλια. Ειχε λεει και φιλοδώρημα οπως παλια.
Τα λεμε πριν απο το επόμενο ντερμπι.

pensierix είπε...

Την ευθύνη για τη γιορτή-φιάσκο φέρουν όλοι όσοι έχουν διοικητικό πόστο στον ΠΑΟ, οι οποίοι είναι άσχετοι όσον αφορά στο επικοινωνιακό κομμάτι. Αλλωστε, η γενικότερη ανοργανωσιά στα τμήματα του ΠΑΟ είναι εμφανής, τόσο στη ΠΑΕ όσο και στον Ερασιτέχνη. Αν ήταν γιορτή της ΠΑΕ, θα τα χώναμε στον Τζίγκερ κατά 50% και τα υπόλοιπα θα τα μοιράζαμε.

Ανώνυμος είπε...

Έξω τώρα από τον ΠΑΟ μας όλες οι τρελλιάρες χαζοχαρούμενες πατσούρες - Τζίγγερ, Πατέρας κλπ - να πάνε να οργανώνουν τα παρτάκια τίτλου του πρακτορίσκου, έχουν ταλέντο σε αυτά.

Είναι γελοίοι.

ΟΛΟΣ Ο ΠΑΟ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΩΡΑ.

Πανάθας είπε...

Δεν "πάει" έτσι Pensierix και το ξέρεις. Υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι σε συγκεκριμένα πόστα που έχουν αναλάβει να τελέσουν ένα έργο και όχι μόνο δεν τα έχουν καταφέρει αλλά έχουν κάνει και χοντρές μαλακίες. Εκτός αυτού μένουν ατιμώρητοι και αυτό εξοργίζει τον κόσμο του ΠΑΟ που δεν τρώει κουτόχορτο σαν τους γαύρους (εξαιρούνται οι αναγνώστες του DERBY THS ION και οι μαλάκες οπαδοί του Τζιγγεριακού).

Οι υγιείς φίλαθλοι του ΠΑΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ την πώληση του ποσοστού που αναλογεί στον Βαρδινογιάννη και ισομερή κατανομή των μετοχών στους παράγοντες που διοικούν τον ΠΑΟ και επιπροσθέτως ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων στις αποφάσεις.

Αν γίνει αυτό τότε έχουμε ελπίδα αλλιώς θα μείνουμε με τη βάρκα, τα κότερα, τα ράλυ και τα γένια.......

Ανώνυμος είπε...

Πάλι τις λαλακίες αρχίσαμε.

Εγώ ξέρω ότι τη γιορτή τη διοργάνωσε η ΠΑΕ και ότι σε αυτήν συμμετείχε εθελοντικά και ευχαρίστως και η ΚΑΕ, η οποία βράβευσε ανθρώπους του μπάσκετ.

Μαλακία αυτό με τα λάβαρα, αλλά μαλακία και να διαλυθεί ο Παναθηναϊκός γι' αυτό το λόγο. Λίγη αίσθηση του μέτρου δεν βλάπτει. Άλλωστε, αφού λέμε για λάβαρα, μαλακία δεν ήταν που δεν είχαν κρεμασμένα ΟΛΑ τα λάβαρα του Συλλόγου, αφού τα 100 χρόνια ΤΟΥ ΠΑΟ γιορτάζονταν;

Ξέρω και μερικά πράματα ακόμα, σχετικά με το σουρεαλισμό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ξέρω π.χ. ότι πέρσι τέτοιες μέρες ήμασταν, με μηδαμινή στήριξη και μεγάλη έχθρα, στο +2 ενώ φέτος, με φουλ στήριξη και πολλές αγάπες, στο -12. Λέτε να έγινε ξαφνικά ... διαστημικός ο πούστης του λιμανιού ή να γίναμε εμείς λινάτσες έχοντας στις τάξεις μας και τον εν ενεργεία αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας; Σουρεάλ καταστάσεις λέω εγώ.

Ξέρω επίσης ότι τις δυο φορές που βγήκε και γαύγισε στα κοπρόσκυλα ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, την πρώτη από τον πάτο των ομίλων περάσαμε πρώτοι στους 16 του Ch-L ... και τη δεύτερη αρχίσαμε να ρίχνουμε 3άρες και 4άρες με μπάλα χάρμα.

Μήπως είναι ώρα να ξαναβγεί μπροστά ο Βγενό για να κοπούνε διάφοροι ... βήχες;

Πανάθας είπε...

Βρε συ Τζόνυ τι είναι ο Βγενό για να καθορίσει αυτά που λες? Εγώ δεν τα συνδέω. Από το καλοκαίρι έχει επισημανθεί ότι το μοντέλο αυτό δεν λειτουργεί και έχουμε πολλάκις εξηγήσει το ΓΙΑΤΙ. Πολλοί από εσάς επιμένετε να προβάλετε μια "ενότητα" χωρίς όμως ουσιαστικές βάσεις ενότητας. Για την "επίτευξη" του στόχου ζητείται σύγκλιση και για την τελευταία απαιτείται ΙΣΟΤΗΤΑ. Το τελευταίο δεν το έχουμε οπότε "σπάει η αλυσίδα" και μένουμε με το........στο χέρι.

Για μένα η ενότητα και η πολυμετοχικότητα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα είναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Τα έχουμε ξαναπεί όμως και ο αντίλογος ήταν: "μα είναι μαλάκες όλοι αυτοί οι γίγαντες να μην εξασφαλίσουν τα συμφέροντα τους?". Αποδείχθηκε ότι τα συμφέροντα τους είναι εξασφαλισμένα αλλά όχι και οι πραγματικές τους επιδιώξεις και κυρίως ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Κλείνω με το ποίημα μου. Όσο υπάρχει Βαρδινογιάννης θα είμαστε Τζιγγεριακός.

Πανάθας είπε...

Δευτερολογώ πάνω στο: Μαλακία αυτό με τα λάβαρα, αλλά μαλακία και να διαλυθεί ο Παναθηναϊκός γι' αυτό το λόγο.

Μαλακία ήταν οι χερισμοί για το γήπεδο.

Μαλακία είναι επίσης να είναι ο ΠΑΟ στο -12.

Μαλακία είναι να μην γίνονται μεταγραφές.

Μαλακία είναι να γίνεται τοσο πρόχειρα μια τέτοια γιορτή.

Μαλακία είναι να μένουν ατιμώρητοι όσοι έχουν κάνει μαλακίες στον φετινό ΠΑΟ.

Μαλακία είναι να έχει ο Βαρδινογιάννης 11 στα 19 μέλη στο διοικητικό συμβούλιο.

Μαλακία είναι να έχει ο Βαρδινογιάννης το 50+% των μετοχών.

Μαλακία είναι να πιστεύεις στην ενότητα ενώ το σχήμα δεν προδικάζει κάτι τέτοιο.

Μαλακία είναι να στηρίζεις αυτή την κατάσταση.

Και άλλες πολλές.

Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ φίλε Τζόνυ.

Δεν είναι μόνο τα λάβαρα. Αυτά ήταν η αφορμή. Επικεντρώσου στις ΑΙΤΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

τη σύνδεση που έκανα, αυθαίρετα ή μη, την παρατηρήσαμε όλοι νομίζω. Την ξαφνική μεταμόρφωση της ομάδας δηλαδή.

Από εκεί και πέρα, για να δουλέψει ένα σχήμα δεν αρκεί να υπάρχει τυπική ισότητα, πρέπει να υπάρχει και καλή θέληση.

Είναι δείγμα καλής θέλησης να αναγνωρίζει ο ένας το λάθος και οι άλλοι να υψώνουν ακόμα περισσότερο τα πρωτοσέλιδα ουρλιαχτά;

Εκτός κι αν θεωρείς ότι η υπόθεση με τα λάβαρα είναι επαρκής αιτία για να διαλυθεί το Νέο Σχήμα! Γιατί ΕΤΣΙ προβάλλεται και κυρίως ΕΤΣΙ την εισπράττουν όλοι από τα πρωτοσέλιδα της "Πράσινης".

Δεν μου φαίνονται σοβαρά αυτά τα πράγματα.

Στο κάτω-κάτω, αν κάποιοι θέλουν να διαλύσουν την πολυμετοχικότητα, ας το κάνουν ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ. Όταν θα έρθει, φυσιολογικά, η ώρα του απολογισμού.

Είπαμε, λογικά, να δοθεί περιθώριο ενός χρόνου στο Νέο Σχήμα. Ας το δώσουμε επιτέλους!!!

Ανώνυμος είπε...

Δευτερολογώ κι εγώ:

Αν, όπως λες, αυτό με τα λάβαρα είναι η αφορμή για να διαλυθεί το Νέο Σχήμα στα μέσα της σεζόν και ενόψει αγώνων στο Champions League, ...

... τότε φίλε μου Πανάθα, επιλέχθηκε πάρα πολύ λάθος αφορμή!

Διότι δίνει την αίσθηση μιας έλλειψης σοβαρότητας, αυτού που λέμε "βαράς μύγα με κανόνι".

Και ΚΥΡΙΩΣ μιας ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, πράγμα που είναι και το σημαντικότερο ... για να μην πω, το πιο ανησυχητικό.

squarelogic είπε...

Συμφωνώ με ΤΤ.
(Σπάνιο,αλλά συμβαίνει!)
Δεν μπορώ να πιστέψω οτι η ιστορία με τα λάβαρα έγινε επίτηδες για να πικαριστούν και να προκληθούν τα αδέρφια.
Εκτός αν έχουν άλλες πληροφορίες και ενδείξεις,θεωρώ ότι όποιο στέλεχος ή μαρκετίστας έκανε την συγκεκριμένη επιλογή,
α)δεν είναι εξ ορισμού Παναθηναικος,
αφού κανείς τέτοιος δεν θάβαζε τα διαφημιστικά των χορηγών πάνω απ την Ιστορία του Συλλόγου
β)έκανε πάρα πολύ άσχημα τη δουλειά του.Η γιορτή πέρασε στο ντούκου,καμία ενημέρωση καιρό πριν,
διασκεδαστές κατώτεροι της σημασίας της περίστασης,άσχετη ημέρα...
α+β= τον πούλο

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν,οι ενστάσεις του Θανάση έπρεπε να ειπωθούν πίσω απο κλειστές πόρτες και αν δεν του αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί το σχήμα μέχρι τώρα(που δεν του αρέσει...)ας θέσει θέμα να τηρηθούν οι δεσμεύσεις του Μαιου και αν κάποιοι αρνηθούν τότε νομιμοποιείται να βγει να μιλήσει ανοιχτά.
Τα διχαστικά πρωτοσέλιδα της Πράσινης το μόνο που καταδεικνύουν είναι το πόσο πολύ θα νοσταλγήσουμε τους Παύλο+Θαναση όταν ο έλεγχος περάσει στα χέρια του Δημητράκη.
Είναι απαίτηση του πράσινου κόσμου οι όποιες διαφωνίες μεταξύ των πόλων της πολυμετοχικότητας να διευθετούνται καταρχήν ανάμεσα τους και όχι με δημόσιο διχασμό.
Κάτι τέτοια βλέπει ο Θείος απέναντι και δυναμώνει καθε χρόνο το χο-χο του.

Πανάθας είπε...

Κολλήσατε με τα λάβαρα. Τι από όλα όσα είπα δεν καταλάβατε? Τα λάβαρα ήταν η αφορμή. Τα αίτια είναι ότι από το καλοκαίρι η ιστορία αυτή στήθηκε λάθος και πρέπει με τον έναν ή άλλο τρόπο να δωθεί ένα τέλος. Το να διατηρούμε μια άρρωστη κατάσταση είναι δυο φορές αρρώστεια. Δεν σας άκουσα να επιρρίπτεται ευθύνες στους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΥΠΑΤΙΟΥΣ του φετινού φιάσκου. Φταίει για εσάς αυτός που δαμαρτύρετε ή αυτός που οδήγησε την ομάδα εκεί που την οδήγησε? Εντάξει για κάποιον που έκανε υπομονή με τον Βαρδινογιάννη μπορώ να καταλάβω ότι η πολυμετοχικότητα του φαίνεται περίοδο ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ.

Βρε συ Τζόνυ ΠΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΙΑΣ?
Πλλλάκα με κάνεις? Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Από τη στιγμή που δεν έκανες και μεταγραφές είσαι οριστικά έξω και από το CL.

Μα τι λέμε τώρα? Προσπαθούμε αυτό που βλέπουμε ΟΛΟΙ να το βαφτίσουμε αλλιώς επειδή μας ενοχλεί? Στρουθοκαμηλισμός στα χρόνια της ψευτοπολυμετοχικότητας?

Παλιά είχαμε έναν μαλάκα με τον οποίο είμασταν συμβιβασμένοι ότι θα είμαστε ΑΙΩΝΙΑ δεύτεροι. Τώρα φορτωθήκαμε και ΑΛΛΟΥΣ μαλάκες με έναν μόνο όρο. ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. Από τη στιγμή που δεν το κάνουν έχουμε το επιπρόσθετο πρόβλημα ότι δεν μπορούν να συνενοηθούν.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.?

Ε λοιπόν γιατί το διατηρούμε?

Ανώνυμος είπε...

@04:12:00 μμ:


και τώρα έχουμε ένα μαλάκα... και τι μαλάκα.... εμμονικό!!!... Εύγε!!!


(Σου λέω "εύγε" κι όχι "φεύγε" γιατί μας "απείλησες" μία φορά ότι θα φύγεις, αλλά ακόμα εδώ είσαι και μας τα κάνεις quadrati)

Πανάθας είπε...

@nti ΜΑΛΑΚΑ χαίρομαι που έχεις μάθει να συζητάς και να δέχεσαι τη γνώμη του άλλου ακόμα και αν διαφωνείς μαζί του.

ΕΥΓΕ.

Λάθος ομάδα υποστηρίζεις φίλε. Οι οπαδοί του ΠΑΟ έχουν επίπεδο. Εσύ είσαι ΓΑΥΡΟΣ.

Δεν θα μου υποδείξει κανείς που θα γράφω δημόσια. Για να "κλείσουμε" και ένα θεματάκι που σου έχει γίνει ΕΜΜΟΝΗ.

;-)

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

καταρχήν η χρονιά δεν έχει τελειώσει όσο παίζει ακόμα το Κύπελο και το Champions League (έστω κι αν δεν βλέπω να προχωράμε εδώ, ιδίως έπειτα από τη μεταγραφική απραξία του Γενάρη) - αλλά ακόμα και η β' θέση εξόδου στο ΤσουΛού την επόμενη σεζόν.

Μια ομάδα δεν μπορεί να ρίχνει λευκή πετσέτα από το Φλεβάρη, όπως το ζητάς, και ενώ έχει ανοιχτά ακόμα τα 2 από τα 3 πεδία αγωνιστικής διάκρισης της σεζόν.

Ούτε και μια επιχείρηση, όπως η ΠΑΕ, μπορεί να μπαίνει σε διαδικασία αυτοδιάλυσης από το Φλεβάρη, όπως επίσης το ζητάς.

Δεύτερον λοιπόν, μην μπερδεύεις εμάς τους οπαδούς, που σκεφτόμαστε κυρίως (συχνά αποκλειστικά) συναισθηματικά, με τους ανθρώπους που επανδρώνουν μια ΠΑΕ και μια Ομάδα. Και μη ζητάς από τους δεύτερους να σκέφτονται και να δρουν όπως οι πρώτοι.

Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο να αισθάνεσαι απογοήτευση. Και ποιος από μας δεν αισθάνεται έτσι;

Όμως είπαμε κάτι το καλοκαίρι και νομίζω ότι οφείλουμε να το τηρήσουμε: Να δώσουμε χρόνο στο Νέο Σχήμα και να κάνουμε απολογισμό όταν τελειώσει η σεζόν.

Αυτή είναι η γνώμη και η θέση μου.

Υ.Γ. Θα σου έλεγα να μην δίνεις καμιά απολύτως σημασία στον ανώνυμο που φαίνεται γουστάρει να σε προβοκάρει. Χέσ' τον κι άσ' τον.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που επιλέχθηκαν να οργανώσουν τη γιορτή είναι άχρηστοι.

Αυτοί που επιλέχθηκαν να βρουν παίκτες για την ομάδα είναι άχρηστοι.

Γιατί περιμένετε κάτι καλύτερο; Αφού και αυτός που έχει το 51% των μετοχών είναι άχρηστος!

Αυτό το μοντέλο της "πολυμετοχικότητας" είναι πλέον φανερά αποτυχημένο. Σας ρωτάω: υπάρχει πουθενά στο κόσμο ομάδα που ΕΝΑΣ να έχει το 51% και άλλοι τρεις μικρά ποσοστά;;;

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα και Ξανθιώτη να υποθέσουμε πως διαβάζετε μόνο ΠΡΑΣΙΝΗ έτσι;;;;
Είμαι σίγουρος όμως πως ακόμα και εάν το πλεοψηφικό πακέτο των μετοχών το είχαν πλέον οι Γιαννακοπουλαίοι κάτι άλλο θα βρίσκατε να μην σας "κάνει" για να γκρινιάζετε...
Ξεκολλείστε ορισμένοι από το κλίμα διχασμού που κάποιοι -με μπροστάρισσες τις δύο κωλοφυλλάδες Derby Και Πράσινη-συντηρούν.
Πρέπει να παραδεχθούμε όλοι μας πως αυτή την αρρώστια που μας τρώει τα "σωθικά" δεν την έχουν οι γαύροι και αυτός είναι ο κύριος λόγος (μαζί με την παράγκα φυσικά) που είναι καβάλα στο άλογο τόσα χρόνια.
Γελάει ο κόσμος που συζητάμε για τα λάβαρα ρε, καταλάβετέ το!!

Πανάθας είπε...

Τζόνυ λευκή πετσέτα έριξαν αυτοί συνγώμη μην μας μπερδεύεις. Εγώ δεν είπα να ΔΙΑΛΥΘΕΙ ο ΠΑΟ αλλά να επαναδιοργανωθεί όπως κάθε οργανισμός που δεν βαδίζει σωστά. Με το να δίνεις πίστωση χρόνου σε κάτι αποτυχημένο είναι απλώς απώλεια χρόνου. Είναι ένας φαύλος κύκλος. Ζητείται η τομή. Έγινε μια προσπάθεια πέρισυ με τη συμμετοχή του κόσμου. Ε θέλει ακόμα μία προσπάθεια........

Μήπως αυτό τελικά είναι ΕΝΑ από τα βασικά προβλήματα του ΠΑΟ?

Αναφέρομαι σε αυτό:

"μην μπερδεύεις εμάς τους οπαδούς, που σκεφτόμαστε κυρίως (συχνά αποκλειστικά) συναισθηματικά, με τους ανθρώπους που επανδρώνουν μια ΠΑΕ και μια Ομάδα. Και μη ζητάς από τους δεύτερους να σκέφτονται και να δρουν όπως οι πρώτοι."

Το "μοντέλο" εφαρμόστηκε από τα αδέλφια αλλά και τον Κόκκαλη πολύ πετυχημένα. Μήπως ζητείται ο οπαδικός εγωισμός και οι τύποι (εντάξει ο Βαρδινογιάννης είναι από άλλο ανέκδοτο) είναι αρκετά τεχνοκράτες αλλά σε Κλουζώ έκδοση? (βλ. χειρισμούς για το γήπεδο).

Karma εγώ δεν διαβάζω οπαδικά έντυπα παρά μόνο τα πρωτοσέλιδα ΟΛΩΝ των εφημερίδων ηλεκτρονικά από το internet.

Εσύ ξεκόλα από το θέμα των λαβάρων γιατί ΒΑ-ΡΕ-ΘΗ-ΚΑ να λέω δεξιά (φτου κακά) και αριστερά ότι ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΦΟΡΜΗ.

Πάλι οι οπαδοί φταίνε ε?

Έτσι στα καλά καθούμενα γκρινιάζουμε ε?

Γιατι δεν γκρινιάζουμε πχ για το μπάσκετ?

Ε?

Βγάλε τα πράσινα γυαλλιά φίλε.

Πανάθας είπε...

Και με τη συζήτηση για τον ΤΖΙΓΓΕΡΙΑΚΟ ξεχάσαμε τη ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ του ΠΑΟ στο μπάσκετ επί της αήτητης επί 23 συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων ΜΑΛΑΓΑΣ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

Χθες το βράδυ σε ένα zapping που έκανα "έπεσα" πάνω στο STAR και στα αθλητικά του.

ΚΟΥ-ΒΕ-ΝΤΑ για τη νίκη του μπάσκετ.

ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ.

Έτσι για να μην λέμε ΠΟΙΟΙ κάνουν πόλεμο και ποιοί έχουν πρόβλημα.

Είναι γνωστή η εσωστρέφεια των Βαρδινογιάννιδων.

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

δεν νομίζω το νέο σχήμα να έχει ρίξει λευκή πετσέτα. Λάθη έχει κάνει, μαλακίες πολλές! Όμως είναι άλλο αυτό και άλλο να ρίξει λευκή πετσέτα, δηλαδή να πει η νέα ΠΑΕ (όπως εσύ) ότι όλα τέλειωσαν, δεν περιμένουμε να κερδίσουμε τίποτα, είμαστε στο μηδέν, κ.λπ.

Σου επαναλαμβάνω: από τους 3 στόχους της σεζόν, οι 2, Κύπελο και Champions League, παραμένουν ανοιχτοί και ΠΡΕΠΕΙ σε αυτούς να δοθούν μάχες, πράγμα αδύνατον αν επικρατήσει πνεύμα ηττοπάθειας και παράιτησης επειδή χάθηκε το πρωτάθλημα!

Αλλά ακόμα και στο πρωτάθλημα παίζεται η 2η θέση, που είναι και αυτή ΑΚΡΩΣ σημαντική διότι (αν δεν κάνω λάθος) σημαίνει έξοδο του χρόνου στο Champions League, δηλαδή σε πεδίο δόξης για τον Παναθηναϊκό όπως αποδείχτηκε ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.

Συμφωνούμε σε αυτά;

Όσο για το οπαδικό φρόνημα των ιθυνόντων μιας ΠΑΕ, δεν πιστεύω πως αρκεί. ΚΑΘΟΛΟΥ! Και σε άλλες ομάδες οι ιθύνοντες είχαν οπαδικό φρόνημα αλλά τα έκαναν σκατά.

Δες π.χ. τον Ντεμίνιο. Αλλά δες και τι έχει καταφέρει ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ο Κρόκους.

Αν τα αδέρφια δεν είχαν παραδώσει - σοφότατα ποιούντες! - τα κλειδιά του μπάσκετ στον ΖΟΤΣ, στηρίζοντάς τον βέβαια με οπαδικό φρόνημα αλλά χωρίς ν' ανακατεύονται στο παραμικρό με τη δουλειά του (όπως συμβαίνει συνήθως με τους πρόεδρους-οπαδούς) ...

... και αν παρακινούνταν από ένα οπαδικό φρόνημα σαν του υιού Δημήτρη ...

ε, τότε το μπάσκετ θα είχε βουλιάξει, να είσαι σίγουρος!

Ανώνυμος είπε...

Τζόνι, κατά τη γνώμη μου δεν έχεις άδικο στα περισσότερα απ' αυτά που λες. Όμως θα ήθελα να μου πεις έστω και μία ομάδα, οπουδήποτε στο κόσμο, που να έχει ένας το 51% και τρεις μικρά ποσοστά.

Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι δυνατό να λειτουργήσει τέτοιο πράγμα. Ούτε σε καφενείο δεν γίνεται να έχεις τέτοιο καθεστώς, όχι σε ΠΑΕ που οι εγωισμοί και τα πάθη είναι μεγάλα. Εμένα από την αρχή μου φαινόταν δύσκολο, τώρα είμαι σίγουρος ότι είναι αδύνατο.

Ο μόνος τρόπος για να πάει καλά η ΠΑΕ είναι να φύγουν οι Βαρδινογιάννηδες. Από κει και πέρα, ας την πάρει ο Βγενό, ας την πάρουν τα αδέρφια, ας την πάρει κάποιος τρίτος. Όσο όμως μένει ο Βαρδινογιάννης, θα κάνουμε φοβερές μεταγραφές σαν αυτές του Ιανουαρίου, και φοβερές γιορτές, σαν αυτήν των 100 ετών. (Αλήθεια, μήπως τελικά επίτηδες την έκαναν έτσι για να μην μαζευτούν πολλοί και τους κράξουν που δεν έκαναν μεταγραφές και είναι στο -12 ;;; ).

Ανώνυμος είπε...

διαγωνισμός μαγκιάς και παναθηναικοφροσήνης.

από την μία ο γιος του μπαμπά που του έφτιαξε μια εφημερίδα να παίζει (με τα νεύρα μας) και να ξεχαρμανιάζει από τον οπαδικό νευρωτισμό του (θυμάστε τα επεισόδια με τον μέγα Ράτζα στα αποδυτήρια...).

και από την άλλη οι εφοπλιστές που βλέπουν τους παίκτες σαν τους φιλιπινέζους που έχει για μούτσους στα καράβια του.

το καλοκαίρι όμως τις 'μπαλαρίνες' είχε στο κότερο και χόρευανε παρέα...

κι εμείς θεατές στα γεγονότα - πάλι δευτερό-τριτοι...

Ανώνυμος είπε...

"... Αν τα αδέρφια δεν είχαν παραδώσει - σοφότατα ποιούντες! - τα κλειδιά του μπάσκετ στον ΖΟΤΣ ..."


... να μην ξεχνάμε όμως ότι του παίρνουν και παικταράδες, δεν βάζει ο Ζοτς τα καλάθια!!!

Πανάθας είπε...

"... να μην ξεχνάμε όμως ότι του παίρνουν και παικταράδες, δεν βάζει ο Ζοτς τα καλάθια!!!"

Ξεκινώ από αυτή την πρόταση του φίλου μου του Ξανθιώτη με την οποία φυσικά συμφωνώ και κάνω τη μοιραία σύγκριση με το ποδόσφαιρο. Το καλοκαίρι ο 10Κ ζήτησε παικταράδες και του φέρανε τον Σόουζα κλπ, τώρα ζήτησε 3 παίκτες και του πήραν ένα τον αριστεροπόδαρο Ζεβλάκοφ.

"Όμως θα ήθελα να μου πεις έστω και μία ομάδα, οπουδήποτε στο κόσμο, που να έχει ένας το 51% και τρεις μικρά ποσοστά."

Άλλη μια παράγραφος που συμφωνώ.

Και σου απαντώ φίλε Τζόνυ πως η ειδοποιός διαφορά των απόψεων μας είναι ότι εσύ ελπίζεις - όπως σου θυμίζω ήλπιζες και επί Τζίγγερ - ότι τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, αντίθετα εγώ , ο Ξανθιώτης, ο Greg και πολλά άλλα παιδιά (η πλεοψηφία των πράσινων οπαδών) δεν ελπίζουμε σε ΤΙΠΟΤΑ όσο διατηρείται το συγκεκριμένο ιδιοκτησιακό καθεστώς και ελπίζουμε μόνο στην ανατροπή του.

Εσύ "αντιμετωπίζεις" συμβιβαστικά, την όλη κατάσταση, ενώ εμείς ονερειρεύομαστε μια μεγάλη ομάδα στα πρότυπα της ομάδας μπάσκετ και γιατί όχι ακόμη παραπάνω.

Μπορούμε να την έχουμε με δαύτους?

Από ότι φαίνεται ΟΧΙ.

Πανάθας είπε...

Δευτερολογώ.

Ο ΠΑΟ χρειάζεται έναν οπαδό-πρόεδρο λεφτά που θα δώσει και τη ψυχή του για την ομάδα. Που θα ασχολείται νύχτα μέρα με ένα όνειρο τρελό. Την επιτυχία του ΠΑΟ και την καταστροφή του ΟΣΦΠ.

Ακριβώς όπως έκανε ο Γιαννακόπουλος με το μπάσκετ (τι να κάνουμε το πετυχημένο είναι πάντα σημείο αναφοράς).

Μου λες ότι θα κάνουν λάθη. Και βέβαια θα κάνουν λάθη. Αλλά ένας τέτοιος άνθρωπος στο τέλος θα πετύχει.

Το είδαμε στην πράξη εξάλλου.

Ο "οπαδός" και ο τεχνοκράτης.

Παύλος VS Τζίγγερ.

Μόνο αυτή η σύγκριση θα αρκούσε πιστεύω.....

Δεν είναι θέμα σύμπτωσης όπως υπσοτηρίζεις (Ομπράντοβιτς). Είναι θέμα ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

Δεν με νοιάζει η δεύτερη θέση. Δεν με νοιάζει αν θα κερδίσουν άλλα λεφτά οι μέτοχοι.

Εγώ θέλω τη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας ακόμα και αν για την επίτευξη αυτού του στόχου απαιτείται η αναγέννηση από τις στάχτες της.

Και είμαστε κοντά πιστεύω (στις στάχτες ε?).

Ανώνυμος είπε...

Ξανθιώτη,

πρώτα-πρώτα τη φράση μου για τ' αδέρφια και τον Ζοτς βάλε την όλη: "... στηρίζοντάς τον βέβαια με οπαδικό φρόνημα, αλλά ..." - που σημαίνει ότι φυσικά και συμφωνούμε, στο ότι τού πήραν παικταράδες και (προσθέτω) τους καλοπληρώνουν και γενικά ανταμοίβουν και διαχειρίζονται άψογα όλους.

Τώρα, δεν ξέρω το ιδιοκτησιακό καθεστώς όλων των καλών ομάδων του πλανήτη για να σου απαντήσω, αν υπάρχει άλλη ομάδα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του πολυμετοχικού ΠΑΟ. Το πιθανότερο, το λογικότερο, είναι πως έχεις δίκιο.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ! ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΑΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ!

Με απασχολεί ότι αυτή τη στιγμή Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ...

... και ότι, γι' αυτό και μόνο το λόγο, κάποια πράγματα όπως η φαγωμάρα, η γκρίνια και η εσωστρεφής οργή, όσο δικιολογημένα κι αν είναι, πρέπει να περάσουν σε δεύτερο και τρίτο πλάνο!

Συμφωνούμε ΣΕ ΑΥΤΟ ή όχι;

Αυτό και προς εσένα φίλε Πανάθα, γιατί για εμένα αυτό είναι που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τώρα.

Με την επισήμανση, Πανάθα (για να μη διαφωνούμε και εκεί που ... δεν διαφωνούμε), ότι δεν είπα πως ο ΖΟΤΣ ήταν προϊόν συγκυρίας, αλλά αντίθετα σοφής επιλογής.

Από εκεί και πέρα...

... πολύ σωστά λές, ότι το επιτυχημένο γίνεται (και πρέπει να γίνεται) σημείο αναφοράς αλλά πάντοτε τηρουμένων των αναλογιών.

Τι εννοώ; Εννοώ ότι σε μερικά, μάλλον πολύ κρίσιμα, πράγματα δεν υπάρχει αναλογία μεταξύ μπάσκετ και ποδόσφαιρου. Στο μπάσκετ μπορεί μια ελληνική ομάδα να πάρει προπονητή τον ΖΟΤΣ, που στο ποδόσφαιρο είναι το αντίστοιχο ενός ΜΟΥΡΙΝΙΟ ή ενός ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ, τους οποίους μια ελληνική ΠΑΕ δεν είναι δυνατόν να αποκτήσει.

Φυσικά είναι μαγκιά και προς τιμήν των Γιαννακοπουλαίων που πήραν τον Ζοτς, διότι κάποιοι άλλοι στη θέση τους, έχοντας καβούρια στις τσέπες, δεν θα τον είχαν πάρει. Όμως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός, ότι και καβούρια να μην έχεις στις τσέπες σου, Μουρίνιο ή Φέργκιουσον (τελοσπάντων πρωτοκλασάτο πανευρωπαϊκά) προπονητή δεν μπορείς να πάρεις στο ποδόσφαιρο.

Το ίδιο και με την βασική 14άδα στην μπάλα σε σχέση με τη βασική 8άδα στο μπάσκετ. Στο μπάσκετ μπορείς να έχεις (αν φυσικά δεν είσαι καβούριας!) παίκτες της κλάσης ενός Νίκολας, Σπανούλη, Πέκοβιτς, Διαμαντίδη, κ.λπ. μαζί. Δηλαδή 5 παίκτες επιπέδου ας πούμε Ζιλμπέρτο Σίλβα. Στο ποδόσφαιρο πόσους Ζιλμπέρτο μπορεί να αποκτήσει μια ελληνική ΠΑΕ;

Αυτό δεν δικιολογεί βέβαια, ότι δεν έχουμε άλλους 2 Ζιλμπέρτο στην ομάδα, ενώ θα έπρεπε! Δίνει όμως το μέτρο των αναλογιών.

Και για να το σουμάρω. Όλα αυτά, οδηγούν στο μεν μπάσκετ να μπορεί μια ελληνική ομάδα να κατακτήσει και 4, και 5, και 6, και βάλε Πανευρωπαϊκά Κύπελα ...

... πόσα όμως Champions League μπορεί να κατακτήσει μια ελληνική ομάδα, ακόμα κι αν δεν την έχουνε καβούρια;

Αυτά και ξαναθυμίζω:

Η ομάδα έχει μπροστά τους ανοικτούς τους 2 από τους 3 στόχους της σεζόν και πρέπει να δώσει αυτές τις μάχες ΕΝΩΜΕΝΗ, με ΣΥΜΠΝΟΙΑ και στην ΠΑΕ και στις κερκίδες.

Συμφωνούμε σε αυτό;

Ή μήπως "όλα τέλειωσαν", όποτε δεν τρέχει και τίποτα να το διαλύσουμε π.χ. με αποχές και φαγωμάρες;

pensierix είπε...

Τζόνυ, προσυπογράφω όλα όσα λες στη συγκριση μεταξύ μπάσκετ και ποδοσφαίρου αλλά και τη στάση που πρέπει να κρατήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Την δεύτερη θέση πολλοί την υποτίμησαν, αλλά με το νέο σύστημα στα play off τα πράγματα περιπλέκονται και μπορεί κάλλιστα η μισοπεθαμένη ΑΕΚ ή ο ενθουσιώδης ΠΑΟΚ να παίξουν Τσου Λου από το πουθενά.

Κι επειδή είμαστε μαθημένοι από σουρεάλ καταστάσεις, θα το δεις, αν τυχόν περάσουμε τη Βιγιαρεάλ, θα κλαιγόμαστε μην τυχόν κι επαναυπαυτούν από την επιτυχία οι μέτοχοι και δε ρίξουν λεφτά το καλοκαίρι ενώ αν δεν περάσουμε, θα φωνάζουμε γιατί χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία, δεν ενισχύθηκε η ομάδα το Γενάρη κτλ. Είτε έτσι είτε αλλιώς την γκρίνια (όχι την δημιουγική κριτική) δεν την γλιτώνουμε...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Τζόνυ,
Σχετικά με τη σύγκριση ποδοσφαίρου - μπάσκετ, θα σου αντιστρέψω το επιχείρημα ως εξής: Συμφωνούμε ότι οι αμοιβές των αθλητών στο ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγαλύτερες απ' ότι οι αντίστοιχες στο (Ευρωπαϊκό τουλάχιστον) μπάσκετ ; Ωραία. Πες μου τώρα: Ποιός ποδοσφαιριστής του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού παίρνει τα 2,5 εκ. ευρώ το χρόνο που παίρνει ο Γιατσκεβίτσιους ; Ποιός ποδοσφαιριστής παίρνει τα 1,7 εκ. ευρώ που παίρνουν οι Διαμαντίδης, Μπατίστ, Φώτσης ; Είναι δηλαδή σα να πηγαίνει ο ένας για να αγοράσει σπίτι στο Αιγάλεω με 500.000 ευρώ (θα πάρει βίλα) και ο άλλος με 100.000 ευρώ στην Εκάλη (το πολύ καμία θέση στάθμευσης και αυτή σε καμία πυλωτή, όχι κλειστή).
Επίσης, όταν γίνεται μία σύγκριση, πρέπει να γίνεται σε όλα. Ο ΕβραιοΜπερτομένου, για τη συμμετοχή της ομάδας στη Euroleague δίνει το αστρονομικό ποσό των ...70.000 ευρώ, ενώ η UEFA στην αντίστοιχη διοργάνωση έχει δώσει ήδη στον Παναθηναϊκό μόλις 25.000.000 !!!
Συνεπώς δεν πρέπει να εξετάζουμε μόνο τα έξοδα σε μία επένδυση, αλλά τα έξοδα σε συνάρτηση με τα αναμενόμενα έσοδα. Κι εκεί, πώς να το κάνουμε, ο παράγοντας του ποδοσφαίρου είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα !
Τί θέλω να πω ; Ότι ναι, είναι πιο δύσκολο να πρωταγωνιστήσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο στο ποδόσφαιρο. Αλλά η διαφορά είναι ότι ο ένας οργανισμός προσπαθεί ματώνοντας οικονομικά, ο άλλος επενδύει μόνο αυτά που ξέρει εκ των προτέρων ότι θα λάβει πίσω...
Πάντα Φιλικά και Παναθηναϊκά,
Ο Τρίφυλλος

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Τρίφυλλε,

μην λέμε τα ίδια και τα ίδια. Σε καμιά στιγμή δεν αμφισβήτησα τη γενναιοδωρία των αδερφών, σε καμιά στιγμή δεν είπα ότι στην ΠΑΕ τα δίνουν όλα.

Από την άλλη όμως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί το βέβαιο γεγονός
ότι, στο μπάσκετ, με ένα μπάτζετ γύρω στα 30 και κάτι εκατομμύρια ευρώ μπορείς να έχεις μια από τις 4-5 πρωτοκλασάτες (= και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και στα εγχώρια πρωταθλήματά τους) πανευρωπαϊκά ομάδες...

... ενώ για να έχεις μια από τις 4-5 πρωτοκλασάτες πανευρωπαϊκά ομάδες στο ποδόσφαιρο, τα 2πλάσια (=60 εκ.) και παραπάνω δεν φτάνουν ούτε για πατατάκια!

Αυτό τα λέει όλα, για τις αναλογίες μεταξύ μπάσκετ και μπάλας.

Και πάλι όμως, δεν συζητώ αυτό. Άλλο με ενδιαφέρει, όπως είπα:

Η ομάδα έχει μπροστά τους ανοικτούς τους 2 από τους 3 στόχους της σεζόν και πρέπει να δώσει αυτές τις μάχες ΕΝΩΜΕΝΗ, με ΣΥΜΠΝΟΙΑ και στην ΠΑΕ και στις κερκίδες.

Συμφωνούμε σε αυτό;

Ή μήπως "όλα τέλειωσαν", όποτε δεν τρέχει και τίποτα να το διαλύσουμε π.χ. με αποχές και φαγωμάρες;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου Τζόνυ,
Είπα εγώ ότι τελείωσαν όλα ;
Παναθηναϊκός είμαστε και μέχρι τελευταία στιγμή πρέπει να παλεύουμε. Και αποχή εγώ προσωπικά δεν κάνω. Έκανα 5 χρόνια να πατήσω γήπεδο (2003-2008), τώρα που είδα κάποια δείγματα Παναθηναϊκής ψυχής (που επιβεβαιώνονται από τις πρόσφατες αποπομπές),ακόμα και με τα στραβοπατήματα θα στηρίζω και θα είμαι κοντά ως το τέλος. Αυτό όμως δε με κάνει άβουλο "χειροκροτητή". Εκεί που βλέπω στραβά πρέπει να τα λέω. Όπως λ.χ. ότι οι διοικούντες μας στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο δεν έδειξαν αυτή τη νοοτροπία (δηλ. του "τίποτα δεν έχει χαθεί"), αλλά φάνηκαν να "παρατάνε" τη χρονιά (νομίζω αυτό εννοεί και ο Πανάθας, όχι ότι έχουν χαθεί όλα).

Υ.Γ. Εαν είχαμε 60 εκ. budget στο ποδόσφαιρο, με το βάρος της φανέλας που έχουμε, η είσοδός μας στην τετράδα του ch.l. θα "παιζόταν" 1,10 !!. Δυστυχώς μετά από πολλά χρόνια φέτος το ποδοσφαιρικό budget (των 25 παικτών) απλά ισοσκέλισε το μπασκετικό (των 12 παικτών)...

Πάντα Φιλικά και Παναθηναϊκά,
Ο Τρίφυλλος

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Τρίφυλλε,

είμαστε σύμφωνοι.

Πανάθας είπε...

Τζόνυ, ξεκινώ από αυτό:

"... και ότι, γι' αυτό και μόνο το λόγο, κάποια πράγματα όπως η φαγωμάρα, η γκρίνια και η εσωστρεφής οργή, όσο δικιολογημένα κι αν είναι, πρέπει να περάσουν σε δεύτερο και τρίτο πλάνο!"

Και ρωτώ:

1. Γιατί το λες σε εμάς - που στο κάτω κάτω της γραφής είμαστε εκτός πεδίου λήψης αποφάσεων όπως πολύ σωστά είπες κάποια στιγμή πιο πάνω - και όχι στον προπονητή της ομάδας σου που αποκάλεσε τους παίκτες «πριμαντόνες», κάνοντας τους ρόμπα?

2. Γιατί δεν απευθύνεσαι στον ΠΡΟΕΔΡΟ της ομάδα που αποκάλεσε τους παίκτες του ΠΑΟ «μπαλαρίνες» εκθέτοντας τους κα αυτός με τη σειρά του?

Οι ίδιες ερωτήσεις περί γκρίνιας και γενικά «στήριξης» ισχύουν και για τον Pensierix.

"Συμφωνούμε ΣΕ ΑΥΤΟ ή όχι;"

Να μας απαντήσουν πρώτα ο Τεν Κάτε και ο Πατέρας γιατί εγώ και να μην συμφωνώ με αυτή τη λογική το κακό θα είναι μικρό (μην πω μηδαμινό).

"Ή μήπως "όλα τέλειωσαν", όποτε δεν τρέχει και τίποτα να το διαλύσουμε π.χ. με αποχές και φαγωμάρες;"

Πάλι ΑΥΤΟΥΣ να ρωτήσεις. Γιατί είπαν όσα είπαν και το σπουδαιότερο γιατί φάνηκαν ανκόλουθοι. Προσωπικά η δεύτερη θέση που οδηγεί στο CL και κατά συνέπεια στην τσέπη τους δεν με ενδιαφέρει. Θα με ενδιέφερε αν έβλεπα επενδύσεις. Για το κύπελλο ΧΕΣΤΗΚΑ ειλικρινά.

Άσε που εγώ (και γενικά οι οπαδοί του ΠΑΟ) δεν ευθυνόμαστε για τα χάλια της ομάδας (αυτό ισχύει για τον Pensierix που χρησιμοποιεί επιλεκτικά την λέξη εσωστρέφεια και ενώ του απέδειξα ότι δεν ισχύει το «η γκρίνια για τη γκρίνια» με το τρανό παράδειγμα του μπάσκετ που όλα βαίνουν καλώς).

Για τη σύγκριση μπάσκετ κα ποδοσφαίρου σου απάντησε πολύ σοφά ο Τρίφυλλος.

Και επειδή η συζήτηση είναι υποθετική προσωπικά από όσα έχω δει στο μπάσκετ είμαι σίγουρος ότι αν την ομάδα είχαν οι Γιαννακοπουλαίοι έναν ευρωπαϊκό τελικό θα τον είχαμε παίξει. Θυμίζω πόσες φορές ο Βαρδινογιαννικός ΠΑΟ χωρίς ουσιαστική ενίσχυση έφτασε στην πηγή και δεν τα κατάφερε λόγω μη στήριξης της. Κάτι που ΣΙΓΟΥΡΑ θα συνέβαινε σε πολλές των περιπτώσεων αν την ομάδα είχαν οι Γιαννακοπουλαίοι.

Βρε παιδιά ποιος θα πηγαίνει στο γήπεδο ή όχι είναι δικό του θέμα. Αν ο άλλος είναι μαζοχιστής εγώ θα τον κάνω καλά? Μακριά από μένα αυτός ο ρόλος. Προσωπικά συγκρίνω τη σχέση του οπαδού με την ομάδα του, όπως του πιστού με τη θρησκεία. Και εκεί υπάρχει ο διαχωρισμός θρησκείας και εκκλησίας. Μπορεί κάποιος να πιστεύει, αλλά να μην πατάει στον ναό επειδή δεν γουστάρει τους παπάδες και γενικά την ηγεσία τους. Το ίδιο και στην μπάλα. Αυτοί που πρέπει να προβληματίζονται είναι οι ηγεσίες και όχι οι πιστοί. Εξάλλου δεν πρέπει να έχουν παράπονο. Τη νέα προσπάθεια και ενώ ΟΛΟΙ πιστέψαμε ότι κάτι αλλάζει τη στήριξαν μυριάδες κόσμου ακόμα και μετά τα πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα. ΓΙΑΤΙ? Μα γιατί υπήρχε η προοπτική, οι μεταγραφές του καλοκαιριού, τα ωραία τα λόγια που σε ξεγελάνε, όλα αυτά που κάποια στιγμή θα γίνουν η ίδια η θηλιά που θα τους πνίξει (μεταφορικά μιλάω για να μην παρεξηγηθώ).

Δεν μου αρέσουν επίσης και οι αβρότητες ανάμεσα σε Πατέρα και Κόκκαλη. Νομίζω πως δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε μετά την τελευταία 12ετία. Θέλω πιο δυναμικό τον ΠΑΟ μας.

Μέσα σε όλ αυτά η σημερινή δήλωση Σουφλιά ότι το θέμα του γηπέδου είναι υπόθεση του ΠΑΟ και του Δήμου, δικαιώνει ουσιαστκά τον Τσίπρα και όλους όσους πίστεψαν ότι η ιστορία "βρωμάει" και θυμίζει πολύ βαρδινογιαννική εμπλοκή (ξέρετε τη γνωστή ιστορία με τα καβούρια). Καλούνται οι μέτοχοι να πληρώσουν κατιτίς και να γίνει το γήπεδο. Τώρα πως θα γίνει αυτό με τα μικρά ποσοστά που έχουν? Ε εδώ επειδή διακυβεύονται σοβαρά οικονομικά συμφέροντα και όχι η πορεία της ομάδας νομίζω πως θα βρεθεί μία λύση.

Κλείνω με ένα μικρό άνοιγμα σαμπάνιας για την παραίτηση Αθανασόπουλου. Του ανθρώπου που δημιούγησε το τερατούργημα που ονομάζεται "επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟ" που στιγματίστηκε από την εσωστρέφεια του pensierix (έτσι για να μαθαίνεις και λίγο ιστορία πως ξεκίνησε η όλη φάση), δημιούργησε τον Γκότζο και όλους αυτούς τους υπαλλήλους με σαφή προσανατολισμό: ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ (και άστους να υποστηρίζουν ότι κόπτονται για το καλό του ΠΑΟ μέσω της "ενότητας"). Είναι αυτός που πρώτος τον λίθο βαλέτω με τους οπαδούς, απομακρύνοντας - με τον πόλεμο που άσκησε μέσα από τα γνωστά έντυπα αλλά και όχι μόνο - από την ομάδα το πιο δυναμικό της κομμάτι. Την ιστορία του. Τη ΘΥΡΑ 13.

Πανάθας είπε...

*Του ανθρώπου που δημιούργησε το τερατούργημα που ονομάζεται "επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟ" που στιγματίστηκε από εσωστρέφεια φίλε pensierix

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ. Την ξέρετε την ιστορία του?

Ο εν λόγω κύριος (λέμε και καμιά μαλακία για να περάσει η ώρα) ήταν ένας επικοινωνιολόγος στο επάγγελμα πρασίνων αισθημάτων (δυστυχώς) που μια ωραία πρωία του την έδωσε και κάθισε και σύνταξε μία επιστολή που για κακή μας τύχη την έστειλε στον Βαρδινογιάννη τον Γιάννη. Τι έγραφε αυτό το γράμμα? Έγραφε πως ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ Ο ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ (έτσι είναι φίλε Pensierix) και άλλα πολλά που μπορούμε να φανταστούμε και να υποθέσουμε από τα μετέπειτα γεγονότα.

Διάβασε το γράμμα ο πόντιος πιλότος, ενθουσιάστηκε, τον κάλεσε στο γραφείο του για να του πει και προφορικά τις μαλακίες που είχε πρωτίστως γράψει (ξέρετε σαν το ανέκδοτο: "δεν χορταίνω να το ακούω")και τον προσέλαβε στην ΠΑΕ για να αποτελειώσει μια και καλή ότι είχε ξεκινήσει ο θείος του πόντιου πιλότου τη δεκαετία του '80, αλλά και να μετατρέψει τον Βαρδινογιάννη στον Γυμνό Βασιλιά (όλοι θα έχετε διαβάσει το γνωστό παραμύθι).

Μπορείτε να διασταρυώσετε ότι γλαφυρά σας ανέφερα και από πιο έγκυρες πηγές.

E όχι το DERBY pensierix.

:-))

Ανώνυμος είπε...

Οι εντάσεις της πολυμετοχικότητας

SportDay / Καρπετόπουλος Αντώνης

07/02/2009, 15:39

Το περασμένο καλοκαίρι, όταν ξεκίνησε η εποχή της πολυμετοχικότητας στον ΠΑΟ, στην ευφορία της στιγμής κάποια σοβαρά προβλήματα κρύφτηκαν κάτω από το χαλάκι της καλής διάθεσης των εμπλεκόμενων στην ιστορία μετόχων. Ο ΠΑΟ ερχόταν από μία μακρά περίοδο εμφύλιας διαμάχης, στην οποία είχαν πρωταγωνιστήσει όχι τόσο οι στρατηγοί όσο οι λοχαγοί τους. Την εβδομάδα που φεύγει οι εντάσεις που προέκυψαν δείχνουν ότι οι σπίθες του εμφυλίου εύκολα μπορεί να βάλουν φωτιά στο εγχείρημα.

Η σκληρότερη ενδοπαναθηναϊκή διαμάχη της περασμένης σεζόν δεν ήταν αυτή του «Derby» (του Κώστα Γκόντζου) με την «Πράσινη» (του Δημήτρη Γιαννακόπουλου), αλλά ο πόλεμος του (πρώην διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ) Χρήστου Αθανασόπουλου με τους οργανωμένους του «Ενιαίου Φορέα». Η διαμάχη αυτή αφορούσε, όπως ίσως θα θυμόσαστε, τα πάντα: από τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων στη θύρα 13 της Λεωφόρου μέχρι τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των εκατό χρόνων ή τη μουσική υπόκρουση της εισόδου της ομάδας στο γήπεδο. Η κατηγορία π.χ. ότι ο Θοδωρής Μανίκας μετέτρεψε τη Λεωφόρο σε «ντίσκο Μπαρμπαρέλα» ήταν από τις πλέον ανώδυνες όσο και ενδεικτικές της διάστασης: ό,τι έκανε η ΠΑΕ, τον «Φορέα» τον ενοχλούσε. Πόσω μάλλον όταν η ΠΑΕ δεν έχανε ευκαιρία μέσω των στελεχών της να παίρνει από τους οργανωμένους δηκτικές αποστάσεις.

Μέτοχοι
Το περασμένο καλοκαίρι οι μέτοχοι έδωσαν τα χέρια και έβαλαν στην ομάδα τα ωραία τους λεφτά. Οι υπόλοιποι, όμως, έμειναν καρφωμένοι στις θέσεις τους, παίζοντας ένα σκληρό παιχνίδι διαρροών και εικασιών, το οποίο κανείς στον ΠΑΟ δεν μπήκε στον κόπο να σταματήσει. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έβαλε κανέναν όρο παραμονής στελεχών στην ΠΑΕ –θεωρούσε ότι όλοι όσοι εργάζονται σε αυτήν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Ορους αποχώρησης στελεχών δεν έβαλαν ούτε ο Νίκος Πατέρας, ούτε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ούτε φυσικά οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι. Η πρώτη διοίκηση της πολυμετοχικότητας θύμιζε οικουμενική κυβέρνηση. Ο Τζίγκερ με τον Νίκο Πατέρα μιλούσαν καιρό πριν εμφανιστεί η «ΠΕΚ», ο δε Κώστας Αντωνίου ήταν αρεστός στην ΠΑΕ, η οποία είχε ευλογήσει και την τηλεοπτική του παρουσία στην «Αθλητική Κυριακή» και τον είχε στείλει στη Νέα Υόρκη για να μιλήσει στους εκεί συνδέσμους πέρυσι τον χειμώνα. Από την άλλη, μπήκε στην ΠΑΕ ο Αντώνης Αντωνιάδης ως άνθρωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου και του Παύλου Γιαννακόπουλου (με τον οποίο έχει πολύ καλή σχέση) και ανέλαβε τα επικοινωνιακά ο Στέφανος Ησαΐας προτεινόμενος από τον πρόεδρο Πατέρα και με πείρα στον Οργανισμό «Αθήνα 2004».

Φήμες
Μόνο που ενώ αυτά γίνονταν φανερά, οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν! Το τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου το περασμένο καλοκαίρι δεν λέγεται. Οτι θα ξετιναχθούν τα οικονομικά της ΠΑΕ «γιατί τον Γιάννη τον τρώγανε», ότι θα φύγουν όλοι «γιατί είναι άχρηστοι», ότι «ο Βγενόπουλος θα φέρει τους δικούς του που είναι κίλερ», ότι «υπάρχει συμφωνία να κλείσει το "Derby"» κ.λπ. Οταν στο τέλος από όλα αυτά δεν έγινε τίποτα, προέκυψαν εντάσεις που προστέθηκαν στις προηγούμενες. Ενταση είχαν όλοι. Θυμάμαι ότι μία φορά είχα γράψει περιπαικτικά ότι στον ΠΑΟ υπάρχει μια «φράξια νοσταλγών του παρελθόντος», χρησιμοποιώντας και κομμάτια από την «Αγνοια» του Κούντερα. Μου απάντησε αρθρογραφώντας στο «Derby», αν δεν κάνω λάθος για μία και μοναδική φορά (!), ο ίδιος ο εκδότης της εφημερίδας (και φίλος), ο Αντώνης Δελατόλας. Γέλασα με την ευαισθησία, αλλά κατάλαβα συγχρόνως και πόσο βαρύ ήταν για κάποιους να χαρακτηρίζονται νοσταλγοί της περιόδου του Τζίγκερ –λες και μιλάμε για καμιά εποχή στην οποία έχει γίνει κάτι που θα πρεπε να κάνει τον κόσμο να ντρέπεται!

Σχέση
Είναι εύκολο να πει κάποιος ότι ο ΠΑΟ το περασμένο καλοκαίρι θα έπρεπε να στελεχωθεί με καινούργιους ανθρώπους που να μην έχουν σχέση με την ταραγμένη εποχή που προηγήθηκε –όχι τυχαία ο Ησαΐας π.χ. είναι ένας από τους λίγους τον οποίο δεν είδα να «κοπανάει» αυτό το τελευταίο ταραγμένο διάστημα ούτε το «Derby» ούτε η «Πράσινη». Ομως, στο ποδόσφαιρο το να βρεις στελέχη δεν είναι ό,τι ευκολότερο: αν πρέπει σήμερα να γίνει μια αξιολόγηση αυτών που υπάρχουν στον ΠΑΟ, αυτή πρέπει να αφορά τις ικανότητες και τη δουλειά τους και όχι αν δούλευαν με τον Τζίγκερ ή αν τους είναι συμπαθείς ο Θανάσης και ο Παύλος. Η εντύπωση που έχω είναι ότι ο Αθανασόπουλος π.χ. «φαγώθηκε» για να εκτονωθεί η κατάσταση μετά την ανακοίνωση του Πατέρα κατά της «Πράσινης». Αύριο, μου λένε, θα φάνε και τον Γιαννάκη τον Ανδρέου, γιατί βαρέθηκαν να τον βλέπουν στην ΠΑΕ να ζει ανάμεσά τους. Αν δεν προσφέρει τίποτα και υπήρχε για να βρίζει τον κόσμο στα σάιτ, καλά θα κάνουν. Αν όμως κάνει μια δουλειά χρήσιμη, αμαρτία θα είναι να το πειράξουν το παιδί μόνο για το γινάτι.

«Αθανασό»
Ο Χρήστος Αθανασόπουλος δεν είχε καμία δουλειά με τη γιορτή της περασμένης Δευτέρας για τα εκατό χρόνια του ΠΑΟ –τσάμπα πλήρωσε το μάρμαρο. Σύμφωνα με όσα έμαθα, ο μεγάλος καβγάς στη γιορτή δεν έγινε για τα λάβαρα του μπάσκετ –τα οποία κατέβηκαν εξαιτίας ενός λάθους που έκανε μια κοπέλα, η οποία υπέβαλε και την παραίτησή της. Ο καβγάς έγινε γιατί οι άνθρωποι της ΚΑΕ δεν άφηναν την ΠΑΕ να στήσει μπουτίκ εντός του χώρου του κλειστού του Ολυμπιακού Σταδίου –αυτό ήταν το φιτίλι που άναψε τα αίματα και προκάλεσε και την έκρηξη του Θανάση. Αλλά αυτή η αδυναμία διάθεσης συνεννόησης μπορεί να τον καταστρέψει τον πολυμετοχικό ΠΑΟ. Γιατί όταν θα απολυθούν όλα τα στελέχη που βρίσκονταν στην ΠΑΕ επί Τζίγκερ, το επόμενο που θα αρχίσει να γίνεται, απόντων άλλων μικρών ψαριών, θα είναι να αρχίσουν να τρώγονται τα μεγάλα ψάρια μεταξύ τους. Για την ώρα τα μεγάλα ψάρια δεν τρώγονται. Δεν ξέρω, όμως, και αν χωνεύονται...

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα μου υποδείξει κανείς που θα γράφω δημόσια. Για να "κλείσουμε" και ένα θεματάκι που σου έχει γίνει ΕΜΜΟΝΗ.


Μα βρε EMMONIKE TΡΙΜΑΛΑΚΑ (γιατί πρέπει να σου το λέω τρις μπας και το καταλάβεις), μόνος σου μας "απείλεισες" ότι θα φύγεις, δε σου είπε κανείς να φύγεις ή να μείνεις. Κι έμεινες, ίνα πληρωθεί το ρηθέν υπό του Προφήτη "Once a wanker, always a wanker". Κι αν υπολογίσουμε και τις εμμονές που σε δέρνουν αλύπητα με το μαστίγιο, αλλάζω nick για πάρτη σου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά θέλω να πάω να δω αύριο το ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν έχω λεφτά. Έχω παρατηρήσει ότι σε ένα εκδοτήριο είναι ένα γλυκό αγόρι. Άμα του κάτσω λέτε να δω τον αγώνα ή θα δω τον Προφήτη Κοσμά τον Αιτωλό?

Μαλάκα εμμονικέ Πανάθα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Πανάθα ο Αθανασόπυλος δεν ήταν επικοινωνιολόγος, αλλά μηχανικός στη ΩΦΛ στη Καβάλα. Όλα τα άλλα στοιχεία που γράφεις είναι σωστά.

Έξω οι Τζιγκεροπατέρες απότην όμάδα τώρα όπως και όλα τα κλωνάκια τους.

Ανώνυμος είπε...

ΒΦΛ και όχι ΩΦΛ σόρρυ

Ανώνυμος είπε...

@ Πανάθα,

γράφεις: "Και ρωτώ:1. Γιατί το λες σε εμάς -".

- Ε, καλά βρε φίλε, μ' εσάς έχω μπλαμπλά, όχι με την ΠΑΕ! Άλλωστε, αν θυμάσαι, πριν από λίγο καιρό απευθύνθηκα (κοινώς τα έχωσα) προς τον πολυμετοχικό ακριβώς για το θέμα της εσωτερικής φαγωμάρας.

"Για το κύπελλο ΧΕΣΤΗΚΑ ειλικρινά."

- Αν σκεφτόταν έτσι και η ομάδα, θα είχε πάψει να υπάρχει! Γιατί ξέρεις καμιά φορά άμα αρχίσεις το χέσιμο, σε πιάνει διάρροια και δεν σταματάς :-)

Συμφωνώ βέβαια ότι πρέπει πρώτη πρώτη να προβληματίζεται η εκάστοτε ηγεσία.

Πανάθας είπε...

Greg ο Αθανασόπουλος μπορεί να είναι όντως μηχανικός δεν το αμφισβητώ αλλά εργάστηκε στην ΠΑΕ ως επικοινωνιολόγος. Δεν ξέρω αν αυτό είναι όντως το επάγγελμα του. Δεν είναι το θέμα μας ο τίτλος των σπουδών του αλλά το έργο του. ;-)

Τζόνυ κατάλαβες φυσικά ότι το "ρώτα την ΠΑΕ" ήταν ρητορικό και όχι ειρωνικό. Όπως και εγώ καταλαβαίνω ότι δουλειά της ομάδας είναι να αγωνίζεται ακόμα και χωρίς κίνητρo (άσχετα αν δεν το κάνει) αλλά είναι θεμιτό από την πλευρά του οπαδού να "αναζητεί" την αναγέννηση της ομάδας ακόμα και αν αυτό προυποθέτει στάχτη και μπούρμπερυ. :-))

Η ουσία είναι ότι το κυπελλάκι φαντάζει ως παρηγοριά στον άρρωστο. Μου θυμίζουμε τους Ολυμπιακούς που είχαν πάρει ένα Κύπελλο Ελλάδος πριν κάποια χρόνια και είχαν βγει να πανηγυρίσουν στους δρόμους την ίδια χρονιά που ο ΠΑΟ κατακτούσε την Ευρωλίγκα μέσα στην Μπολόνια (αναμετάδοση από το Magic χεχε ενώ στο ημίχρονο βλέπαμε σκηνές από τους πανηγυρισμούς----σουρεάλ καταστάσεις).

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

η απογοήτευσή μας είναι κοινή. Ίσως διαφέρουμε στη διαχείρισή της. Ας πούμε ότι εγώ είμαι έως και αφελώς αισιόδοξος. Από την άλλη θεωρώ ότι είμαι πολύ ρεαλιστής όταν λέω, ότι εμείς οι παναθηναϊκοι θα γκρινιάζαμε άσχημα ακόμα κι αν η ομάδα έπαιρνε 5 πρωταθλήματα σερί αλλά έτρωγε στην Ευρώπη τις χλαπάτσες του διορισμένου πούστη με τις ψαροκασέλες. Είναι αυτό αποτέλεσμα και του πραγματικά μεγάλου αναστήματος της ομάδας, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων [ενώ οι άλλοι τι να πούνε;], σίγουρα. Όμως είναι και προϊόν μιας εσωτερικοφαγωμαρικής ψυχολογίας.

Πάντως το κύπελο δεν το υποτιμώ. Είναι θεσμός αρκετά ενδιαφέρων, που θα βοηθούσε στην ανάπτυξη και του περιφερειακού ποδόσφαιρου και των νεαρών ποδοσφαιριστών, αν οι ομάδες τον αντιμετώπιζαν με αθλητική λογική.

Άντε να ρίξουμε 3 σήμερα στο μΠαοκ!!!

(και μετά να χάσουμε με κατεβασμένα τα χέρια από κανένα ... Άγιο Ιερόθεο)

:-0

Ανώνυμος είπε...

"Άντε να ρίξουμε 3 σήμερα στο μΠαοκ!!!"

Πω, πω, πω! Τι είσαι εσύ, ρε!!!

.
.
.
.
.
.

Αμάν! Πότε παίζουμε με τον Άγιο Ιερόθεο;;; :-)

Πανάθας είπε...

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥΡΤΟΥΡΑΣ :-))

Τζόνυ εγώ είμαι υπέρ της "επανάστασης" και εσύ υπέρ της "μεταρρύθμισης" αυτό είναι γνωστό. ;-)

Βρε συ μήπως είσαι και Πασόκος? :-)

Υ.Γ."Φίλε", μπορεί να "πόνεσες" αλλά θα το ευχαριστήθηκες. Πάντα "τέτοια" sis. :-))

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα και Ξανθιώτη,

λέτε ρε σεις να έχω το κληρονομικό; Φτου μου να μη βασκαθώ!

:-)

Σωστά, υπάρχει θέμα με τον ... Άγιο Ιερόθεο. Λέτε τα ... πνεύματα να εννοούσαν "Ηρακλής";

:-(

Πάντως, Πανάθα, βγήκε για 3η φορά αληθινό το σενάριο των "παράξενων συμπτώσεων".

Με το που ξαναβγήκε ο Βγενόπουλος μπροστά (την περασμένη βδομάδα), η ομάδα έριξε μια άνετη 3άρα!!!

Εξακολουθεί να σού φαίνεται άσχετο το ένα με το άλλο;

Ανώνυμος είπε...

Βυντραγκόλ!

Ευτυχώς που σκόραρε και ο Μάντζιος γιατί αλλιώς θα είχε ίδια γκολ με τον... Λουκάβινα.

Πανάθας είπε...

Τζόνυ ναι για μένα είναι καθαρή σύμπτωση. Δεν έχουν "δύναμη" οι μικρομέτοχοι μέσα στην ομάδα. Η ομάδα παραμένει του Τζιγγερ κατά πολύ παραπάνω από το ήμισυ.
Αν δεν λυθούν "βασικά" θέματα κυρίως εξωαγωνιστικά δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με τα αμιγώς αγωνιστικά.

Αύριο έχουμε και το ΔΣ του ερασιτέχνη. Είμαι πολύ περίεργος για τι θα ειπωθεί εκεί και γενικά για το "κλίμα" που θα επικρατήσει.

Ανώνυμος είπε...

Eίμαι gay και το κέφι μου θα κάνω,
μ' εμμονές τη μαλακία μου βασκάνω!

'Ωπα τσολιά μου


(Νote to self: να κόψω τα οιστρογόνα γιατί παραμεγάλωσε το στήθος μου)

Πανάθας είπε...

Σου πήρε δύο μέρες για να κάνεις αυτή την μαλακία?

Τσ τσ τσ.............