Πέμπτη, Ιανουαρίου 08, 2009

Σχι-ζο-φρέ-νει-α, τρα - λα - ρα - λα - λα.

Ασχολίαστο ως εντελώς υποτιμητικό της νοημοσύνης και ενός και δύο και πολλών Αμπράμοβιτς μαζί.
«Τέλος, μας εδόθη η ευκαιρία να εκφράσουμε ορισμένες απόψεις μας προς τον Προπονητή τον οποίο φυσικά εξακολουθούμε να περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη:» α. Πρέπει να σταματήσουν οι οποιεσδήποτε διαμαρτυρίες ή/και αναφορές στη Διαιτησία από το Προπονητικό Team και από τους ποδοσφαιριστές αφού η πιθανή ηθική αυτουργία σε σωματική ή λεκτική βία είναι πιο σοβαρή και έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα από την αγωνιστική επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση ο χειρισμός του θέματος της Διαιτησίας είναι της αποκλειστικής αρμοδιότητος της Διοίκησης στα πλαίσια των θεσμικών της αρμοδιοτήτων»
Σε περίπτωση που ο κύριος Τεν Κάτε ξαναδιαμαρτυρηθεί για ένα από τα δεκάδες μη δοσμένα πέναλτι φέτος ή για καμιά αποβολή ή για οτιδήποτε άλλο, το Δ.Σ, ή μόνοι τους οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Γιάννης Βαρδινογιάννης θα υποβάλλουν μήνυση κατά του κυρίου Τεν Κάτε, ο οποίος πρέπει να βρεθεί στα σίδερα της φυλακής. Σε αυτήν μας την προσπάθεια θα ζητήσουμε ως μάρτυρες κατηγορίας τους κυρίους Σωκράτη Κόκκαλη, Βασίλη Γκαγκάτση, Σάββα Θεοδωρίδη, Θωμά Μητρόπουλο, Γιάννη Τσιρώνη και άλλους συντρόφους μας στον αγώνα που κάνουμε για να διώξουμε τη βία από τα γήπεδα.
Με ιδιαίτερη έμφαση στις λύπες γιατί δεν έχουμε νιώσει αρκετές. Θέλουμε κι άλλες κι άλλες κι άλλες.
«Με την ευκαιρία θα θέλαμε να εκφράσουμε και μια ευχή για το ποδοσφαιρικό 2009: Να εκλείψει ή έστω να μειωθεί η εκτεταμένη ηθική αυτουργία που υποθάλπει τη σωματική και λεκτική βία. Παράγοντες, ΜΜΕ (κυρίως οπαδικές εφημερίδες), διαιτητές, ποδοσφαιριστές πρέπει να συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες τους και να συμβάλλουν σε έναν νέο ποδοσφαιρικό πολιτισμό διότι είναι απαράδεκτο να κρύβονται όλοι πίσω από την επίρριψη ευθυνών σε αποπροσανατολισμένα νεαρά παιδιά και στους αστυνομικούς που, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι τα θύματα των καιρών».
Οι διαιτητές κακώς μπήκαν στην ανακοίνωση. Οι διαιτητές φέτος -και όλα τα χρόνια δηλαδή- είναι άψογοι και να τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους.

73 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oldie,

κι όμως ... δεν θα ήταν καθόλου λάθος η προτροπή προς τον ΤενΚάτε και τους ποδοσφαιριστές να σταματήσουν τις αναφορές στη διαιτησία, ΕΑΝ η Διοίκηση έκανε πραγματικά κάποιες ριζικές κινήσεις για να λύσει αυτή, οριστικά, το πρόβλημα με την παραγκομαφία.

Επειδή λοιπόν είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος στα όρια της αφέλειας, θα υποθέσω προς το παρόν πως η Νέα Διοίκηση κάνει πράγματι τις δέουσες κινήσεις και θα περιμένω ένα δεύτερο γύρο στον οποίο θα μας δοθεί ΕΝΑ ακόμα πέναλτι, όπως σε όλο τον πρώτο.

Εάν το κομμάτι για την αξιοποίηση των ποδοσφαιριστών εννοεί πάνω απ' όλα τον ΜΑΤΤΟΣ, το προσυπογράφω με χέρια και πόδια. Αφού μάλιστα έδωσαν το κόκκινο πανί Τζιώλης, αυτό ελπίζω.

Για το τελευταίο κομμάτι, που παραθέτεις (και είναι σε συνάρτηση με το δεύτερο), ελπίζω να έχουν ακούσει οι κ.κ. Πολυμέτοχοι, ότι:

"Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη"!

:-))

Ανώνυμος είπε...

Ο γιος του Γιαννακόπουλου με την ΠΡΑΣΙΝΗ ανοίγει ιστορίες στην ομάδα.

Με διχόνοια δεν θα πάμε μπροστά.

Pappas10 είπε...

ΤΤ...

Κι εμένα αυτό που λέει ο Ανώνυμος με ενοχλεί ρε φίλε.

Πάμε πάλι για εμφύλιο... γαμώ το φελέκι μου δηλαδή.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Και ας σκεφτούμε όλοι κάτι. Ο Τενκάτε ΉΤΑΝ ΠΑΡΟΝ στη σύσκεψη...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@Pappas10

Και υπήρχε σίγουρα λόγος που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ο Παύλος.

υγ/ εμένα μου μυρίζει ΠΑΛΙ κοντρα για το γήπεδο και τις χρήσεις του...

Ανώνυμος είπε...

Καρπετόπουλος

http://www.sport-fm.gr/article/160085

Ας πούμε ότι εσύ, φίλε αναγνώστη, είσαι διαιτητής. Τι έχεις δει τα τελευταία χρόνια; Πέρυσι είδες για πρώτη φορά τον Τζίγκερ στο πλευρό του Γκαγκάτση: ο άνθρωπος ήταν δίπλα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, βλοσυρός μεν, σίγουρα όμως καθόλου εχθρικός μαζί του. Μέχρι και ανακοίνωση κατά της ΑΕΚ και υπέρ του Παμπορίδη είχε βγάλει. Μετά έμαθες ότι θα 'ρθουν τα πάνω-κάτω γιατί μπαίνουν ο φοβερός Πατέρας και ο τρομερός Βγενόπουλος και ότι τα πράγματα θα αλλάξουν, διότι αυτοί δεν αστειεύονται και θα γίνει χαμός. Οχι μόνο δεν έγινε απολύτως τίποτα, αλλά τους είδες και να καταθέτουν χορηγίες στο παγκάρι της ΕΠΟ: οι άνθρωποι, εκτός από φίλοι, αποδείχτηκαν και συγχρηματοδότες της Ομοσπονδίας. Δηλαδή όχι μόνο δεν είχαν παράπονα για το παρελθόν, αλλά επιβράβευαν με τη στάση τους τους ανθρώπους που εσύ ως διαιτητής νόμιζες ότι ήταν εχθροί τους! Μετά είδες τις επιλογές των διεθνών, τους νέους πίνακες, τον Ψυχομάνη ακλόνητο, το πέναλτι του Σαραϊδάρη στην πρεμιέρα, τον Μαζαράκο να παραπέμπεται από τον ίδιο τον αρχιδιαιτητή, μολονότι δεν υπήρχε σχετική έκθεση του παρατηρήτη, τον ΠΑΟ να ψηφίζει «λευκό» στο θέμα του Γκαγκάτση στη Λίγκα, τον Γκαγκάτση να επανεκλέγεται άνευ αντιπάλου. Υπάρχει περίπτωση, φίλε αναγνώστη, να πιστέψεις ότι στον ΠΑΟ άλλαξε κάτι, ότι πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στα παιχνίδια του, ότι έχεις κάτι να φοβάσαι αν στην αμφιβολία σου τον αδικήσεις; Δεν νομίζω.

Pappas10 είπε...

Ανώνυμε,

Πάντως η δήλωση του Παυλάρα- σε αντίθεση με το δημοσίευμα της "Πράσινης" που τελευταία εμφανίζεται να λειτουργεί πιο επιθετικά - μάλλον καταλυτικά λειτουργεί και με σαφή... απόσυρση της ουράς του από τα ανακοινωθέντα.

Μπορεί και ο "ντόρος" της ανακοίνωσης να είναι αποπροσανατολιστικός.

Μπορεί... μακάρι. Δεν θέλω άλλον εμφύλιο...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΕΜΦΥΛΙΟ.

Ξανθιώτη... αντί ο καρερπετόπουλος να μας κάνει και υποδείξεις, ας μας πει με τι ύφος και ήθος αντιμετώπισε αυτός και οι στρατευμένοι συνάδελφοι του τις εστιάσεις του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ για τη διαιτησία. Όχι τώρα... διαχρονικά.

Χώρια το ότι η ανακοίνωση, πέρα από τον "πάγο" που βάζει στις δηλώσεις Τενκάτε και Ποδοσφαιριστών σχετικά με το θέμα "διαιτησία", συνοδεύεται και από μία ΣΑΦΗ δέσμευση. Ότι η διαιτησία είναι θέμα Διοίκησης. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε δεύτερη και τρίτη ανάγνωση ;)

Αυτά πιστεύω. Προσπαθώ να παραμείνω ψύχραιμος... μπορεί να λέω και μαλακίες.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

squarelogic είπε...

Old Boy
Όπως βλέπεις,αφησα τον σχολιασμό της δήλωσης των 2/4 της πολυμετοχικότητας,στον πιο ταλαντούχο στην ειρωνία συνμπλόγκερ.

Νομίζω όμως οτι τους ...χαρίστηκες!
-))

Σωστό και το τσιτάτο του εορτάζοντος ΤΤ.Χρόνια του πολλά... μπας και προλάβει και κανέναν τίτλο!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Εγώ έχω μόνο μια απορία. Από Αύγουστο-που ήδη ξέραμε πως χρειαζόμασταν κεντρικούς αμυντικούς-έως Ιανουάριο,τι στο διάολο έκανε αυτός ο Αντωνίου?????? Αλλά τόσα ξέρει ώστε να θεωρεί Αγιάλα τον "Μάγια η Μέλισσα" και Ντρογκμπά τον μπετατζή. Περαστικά!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@ Μιχάλη και άπαντες,

το πρωί, που έγραψα το σχόλιό μου, δεν είχα ακόμα δει το εξώφυλλο της "Πράσινης". Ευτυχώς, γιατί να ξερνάς πρωινιάτικα δεν λέει.

Πολλά θα μπορούσαμε να πούμε για τα ντεσού της φάσης, όπως π.χ. ότι κάποιος πειράχτηκε πολύ από το μήνυμα προς τον κ. Έφορο και τους οργανωμένους φίλους του, που περιείχε between the lines η ανακοίνωση των Δύο ...

Προέχει όμως αυτό που έγραψα εδώ μόλις πριν από 3μέρες, Δευτέρα πρωί.

Το παραθέτω αυτούσιο, διότι όπως φαίνεται οι Πολυμέτοχοι με διάβασαν (χαχαχά!) αλλά ... προς τη λάθος κατεύθυνση:


«Είναι κοινός τόπος ότι ομάδα με εσωτερικούς ανταγωνισμούς και διχόνοιες αποκλείεται στον αιώνα τον άπαντα να νικήσει το βασικό της αντίπαλο.

«Το πρώτιστο που πρέπει να γίνει λοιπόν είναι:

«ΠΑΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΑΡΕ, κόφτε τα "αλλουνού είναι τα γένια και τα χτένια" και κοιτάχτε να κάνετε Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ (και μπορείτε πάρα πολλά, το ξέρουμε) για να γκρεμίσετε την Παραγκομαφία του Πουστοσωματείου.

«ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ κόψε τα υπεράνω περί διαιτησίας και κοίταξε να κάνεις και εσύ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ.

«ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΟΙ σταματήστε να το παίζεται κινέζοι και βγείτε κε εσείς ΜΠΡΟΣΤΑ.

«ΝΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ σταμάτα τα λόγια και πιάσε τα έργα στο θέμα αυτό.

«Ειδαλλιώς, όποιους παιχταράδες και να φέρετε, ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ της Παραγκομαφίας του Πουστοσωματείου και θα κλαίτε όλοι μαζί και χώρια τα λεφτουδάκια σας.

«Γιατί μην τρώτε κι εσείς αμάσητο το παραμύθι, που σερβίρουν στους οπαδούς μας, ότι δήθεν δηλαδή αρκούν 5, 10, 15 σούπερ μεταγραφές και θα νικάμε ... και τους διαιτητές!

«ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, είτε από αφελείς, είτε από άσχετους με το ποδόσφαιρο, είτε από στημένους του Πουστοσωματείου.

«ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥΣ!»


-----

@ Ξανθιώτη,

ΕΛΕΟΣ φίλε, σε μπλογκ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ το γλίτσα τον Ερπετόπουλο δεν τον βάζουμε παρά μόνο για να τον ξεφωνίσουμε!

Είναι ζήτημα αρχής αλλά και αισθητικής ρε φίλε!

---

@ Κουτχ,

συμφωνώ - σε αυτό όμως θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε για ποιο λόγο "παροπλίστηκε" ο ΡΟΤΣΑ και αγνοήθηκε η δουλειά που είχε κάνει στην Αργεντινή.

Ανώνυμος είπε...

(μέρος 2ον)

... και για να εξηγήσω προκαταβολικά γιατί είπα, ότι το σημερινό εξώφυλλο της "Πράσινης" είναι για ξερατά:

Είναι πολύ απλά άλλο να είσαι ένας απλός οπαδός, π.χ. ο Old Boy ή ο Τουρτούρας (φτου με με ματιάσω) και να βγάζεις τους ΔΥΟ "σχιζοφρένεια, τραλαραλαλά" ...

... και εντελώς άλλο να είσαι η εφημερίδα που χρηματοδοτεί ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΟΥΣ και να βγάζεις τους άλλους 2 "σχιζοφρένεια, τραλαραλαλά"!

Σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση, είτε είσαι ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ "σχιζοφρένεια, τραλαραλαλά" από τους 2 που ξεφωνίζεις ... είτε είσαι απλά μειωμένης αίσθησης ευθύνης (οπότε: ΠΑΥΛΑΡΑ, ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΦΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!).

Old Boy είπε...

Πάντως αντιστρέφοντας τη λογική της ανακοίνωσης μπορεί κανείς κάλλιστα να πει ότι βασικός ηθικός αυτουργός της βίας είσαι εσύ Ανδρέα Βγενόπουλε και εσύ Γιάννη Βαρδινογιάννη, που αφήνετε τη δική σας ομάδα να έχει τέτοια διαιτητική μεταχείριση.
Και για να κόψουμε τις μαλακίες έσπασαν οι δικοί μας οπαδοί Λάρισα και Ηράκλειο. Βρείτε ποιοί φταίνε και κόφτε τους το κεφάλι. Από το να σε πειράζουν Βγενόπουλε τα μπινελίκια, φρόντισε πρώτα να τιμωρηθούν εκείνοι που είτε πρωτοστατούν είτε πάντως δεν μπορούν να ελέγξουν τα επεισόδια, οπότε τι διάολο επικεφαλής είναι.
Εν πάση περιπτώσει προσκυνώ και ζητώ συγγνώμη από τους Σάββα Θεοδωρίδη, Κώστα Νικολακόπουλο, Πέτρο Μίχο και όλους τους ιμάντες της προπαγάνδας: και λίγα λέγατε παιδιά.
Καλώ δε τους διαιτητές να μπουν ακόμη πιο δυναμικά στο υπόλοιπο της χρονιάς και τις χρονιές που έρχονται.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΒΙΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΒΙΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΒΙΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΒΙΑ.
Και τέλος έχω να καταγγείλω ότι στο Ηράκλειο ο Τεν Κάτε έφυγε από τον πάγκο του την ώρα του αγώνα και πήγε στους ανεγκέφαλους και τους προκαλούσε να σπάσουν και το υπόλοιπο μισό γήπεδο.
Να συλληφθεί αμέσως ο Μοuλούκος.
Κάτω η βία. Βάλτε προπονητή τον Πλυτά που είναι κατά της βίας.
Δεν υπάρχουν παίκτες να αγοράσουμε. Δεν υπάρχουν παίκτες να αγοράσουμε. Δεν υπάρχουν παίκτες να αγοράσουμε.
Τεν Κάτε βάλε αυτούς που έχεις να τους δούμε να τους χαρούμε.
Σε κάθε παιχνίδι κάθε μέτοχος θα επιλέγει τον χαφ της αρεσκείας του.
Παίξε, ντρίπλαρε, κουκλί μου, να σε δω, να σε χαρώ, νινανάια, γιαβρούμου νινανάια.
Δεν είμαστε ποδοσφαιρική ομάδα, είμαστε οι Χάρλεμ Γκλομπτρότερς και το Τσίρκο Μάσιμο.

Ανώνυμος είπε...

OB,

όπως πάμε θα παίξουμε τη κολοκυθιά.
Κάποιος λοιπόν πρέπει να γίνει "κακός" και θα είμαι, πάλι, εγώ.

Αφού λοιπόν τα χώνεις στο Βγενόπουλο ζητώντας του να βρει εκείνους τους, σε τελική ανάλυση ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ μες από τη μάζα των οργανωμένων, που τα έσπασαν σε Λάρισα και Ηράκλειο ...

... γιατι δεν του λες το πιο απλό και σταράτο, που έχει να κάνει με ΕΠΩΝΥΜΟ και επομένως είναι πανεύκολο να λυθεί ήδη από χτες;

Γιατί δεν του λες λοιπόν:

Βγενόπουλε αφού είσαι κατά της βίας στα γήπεδα και της ηθικής αυτουργίας βίαιων επεισοδίων, τότε γιατί κρατάς ακόμα στο πόστο του ενδιάμεσου μεταξύ ΠΑΕ και ΦΟΡΕΑ τον κ. Έφορο του Πόλο;

Ε, φίλε;

Ή μήπως κάνω κάποιο λάθος και ο κ. Έφορος έχει αποπεμφθεί;

Old Boy είπε...

Συμφωνώ Τζόνυ 100%.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΤΤ,
Λες ότι η σωστή και ενδεδειγμένη κίνηση θα ήταν να διώξει τον Πλυτά από το πόστο που κατέχει στην ΠΑΕ. Δηλαδή το πρόβλημα της ΠΑΕ είναι ο Πλυτάς ; Ακόμη και αν τον θεωρήσεις "άγριο σκυλί" μπορεί να συγκριθεί με τα "αρπακτικά" που κατοικοεδρεύουν από την απέναντι πλευρά (Τσιρώνης, Κουντούρης κλπ) ; Έως πότε θα πηγαίνουμε με το σταυρό στο χέρι τη στιγμή που οι άλλοι δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό ;
Τέλος πάντων να γράψω και τη δική μου αντίληψη των πραγμάτων. Ναι μεν ήταν τουλάχιστον άκομψο να δημοσιοποιήσουν το περιεχόμενο της "κουβέντας" τους με τον ΤΚ, αλλά τουλάχιστον δείχνουν ότι ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό, αφουγκράζονται την αυξημένη ανησυχία του κόσμου, προσπαθούν να την κατευνάσουν (έστω με καταφανώς λάθος τρόπο) και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους στο θέμα της διαιτησίας.
Ίδωμεν...
Φιλικά και Παναθηναϊκά,
Ο Τρίφυλλος

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Τρίφυλλε,

δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα με τον κ. Πλυτά, που άλλωστε δεν τον ξέρω και δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω την προσφορά του στον ΠΑΟ.

ΟΜΩΣ ... εάν δεν θέλεις να γίνεις Πουστοσωματείο αρ. 2, εάν θέλεις να παραμείνεις κόντρα σε θεούς και δαίμονες ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, τότε δεν χρειάζεται καθόλου να είναι κανείς άγριο σκυλί και αρπακτικό σαν τους κ.κ. "απέναντι" για να τον απομακρύνεις από την υπεύθυνη θέση του στην ΠΑΕ. Αρκεί ότι συμμετείχε, αν και Έφορος (δηλαδή όχι ανώνυμος-ανεύθυνος οπαδός), σε επεισόδια που έφεραν τη γαύρικη αχρειότητα σπίτι μας και της φόρεσαν πράσινη φανέλα! Διότι για ξύλο σε αντίπαλους πολίστες και μάλιστα φιλοξενούμενους στην έδρα σου, μέχρι πρόσφατα μόνο τους ανεγκέφαλους της γαβριέλας είχα ικανούς.

Δεν είναι λοιπόν, αυτό, καθόλου θέμα αν θα πηγαίνεις "με το σταυρό στο χέρι" ή όχι (που το θεωρώ και ψευτοδίλημμα).

Είναι θέμα εάν ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ σαν Σύλλογος, σαν Ομάδα, σαν Α.Ο.!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΤΤ,
Και να θέλαμε δεν θα μπορούσαμε ούτε σε άλλα εκατό χρόνια ζωής να τους φτάσουμε σε λαμογιά, απατεωνιά, ψευτομαγκιά, προπαγάνδα, υποτέλεια, φθόνο, κλπ. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάτσουμε να υπομείνουμε όλα αυτά που τραβάμε με "πνεύμα ανωτερότητας". Δε νομίζω λόγου χάριν, ότι τα "ντου" του Θανάση στα γραφεία της Ομοσπονδίας μπάσκετ στα τέλη της δεκαετίας του '90 "αλλοίωσαν" το χαρακτήρα μας σα σύλλογο, αντίθετα (μαζί με κάποιες άλλες σοφές ενέργειες) ήταν αυτά που αποκαθήλωσαν τη χούντα που είχε τότε στήσει ο πράκτορας μαζί με το νυν υφυπουργό αθλητισμού (τρομάρα του) και τους συν αυτώ. Δεν ξέρω. Δεν θα μπορούσα ποτέ ως Παναθηναϊκός οπαδός να επιτεθώ στα γυναικόπαιδα της Ανόρθωσης λ.χ. (αυτό θα ήταν "αλλοίωση" προσωπικότητας για το σύλλογό μας), αλλά μετά χαράς θα έσπαγα ξανά τα μούτρα του Ευθυμιάδη, αν είχα την ευκαιρία (και πολλών άλλων). Τέλος πάντων...
Υ.Γ. Νομίζω ότι ο Πλυτάς δε χτύπησε κανένα παίχτη του γάβρου. Απλώς ξεκίνησε έναν καυγά με τον προπονητή τους, που "άναψε" τα πνεύματα. Αντίθετα θυμάμαι ότι εκείνη τη μέρα αρχικά παίχτες του γάβρου είχαν δηλώσει ότι τους προστάτεψε κιόλας (δηλώσεις οι οποίες τεχνηέντως θάφτηκαν από τα μέσα της κόκκινης προπαγάνδας).
Πάντα φιλικά και Παναθηναϊκά...
Ο Τρίφυλλος

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω με ποιά λογική κάποιοι από σας περιμένουν να λυθεί το πρόβλημα της παράγκας από τους ... δημοσιογράφους! Να λέγατε "γιατί δεν κάνει κάτι ο εισαγγελέας", να σας δώσω δίκιο. Όμως γιατί περιμένετε να κάνουν κάτι οι δημοσιογράφοι; Δεν είναι δική τους δουλειά. Αυτοί τα έχουν γράψει επανειλημένα. Άλλωστε τόσα χρόνια τώρα μήπως έχουν κάνει τίποτα οι μεγαλομέτοχοι του ΠΑΟ; Τίποτα απολύτως!

Ανώνυμος είπε...

Καθώς φαίνεται οι μεγαλομέτοχοι της ομάδας είναι ανίκανοι να συνεοηθούν μεταξύ τους. Είναι ανίκανοι να τα βάλουν με το κατεστημένο. Είναι ανίκανοι να ελέγξουν τους κάφρους που προκάλεσαν προβλήματα σε Λάρισα, Κρήτη. Είναι ανίκανοι να κάνουν μεταγραφές...

Αλήθεια, σε τι είναι ικανοί; Στο να μας λενε ανέκδοτα; (πχ. Αμπράμοβιτς)

Ανώνυμος είπε...

Και η απάντηση στον Τζόνι από το προηγούμενο:

Τζόνι, μήπως μπερδεύτηκες και νομίζεις ότι ο ΠΑΟ ανήκει σε 4 μετόχους που έχουν από 25% ο καθένας και είναι ίσοι μεταξύ τους;

Όχι! Ο Βαρδινογιάννης έχει πάντοτε την ΑΠΟΛΥΤΗ πλειοψηφία και αυτός κάνει κουμάντο! Οι υπόλοιποι είναι σάλτσα. Μόνοι τους δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν τίποτα. Ο Τσίγγερ μόνος του κάνει ότι θέλει: έχει κάθε δικαίωμα γιατί έχει την πλειοψηφία. Τόσο δύσκολο είναι; Δεν άλλαξε χέρια η ομάδα, απλά μπήκαν κάποιοι κομπάρσοι μέσα στο θίασο. Αλλαγή μηδέν.

Γι αυτό θέλω να φύγει ο Βαρδινογιάννης. Ας πουλήσει σε κάποιον. Αυτός ο κάποιος θα κάνει κουμάντο. Οι υπόλοιποι δεν έχει σημασία αν θα μείνουν ή αν θα φύγουν γιατί πάλι μειοψηφία θα είναι. Εμένα δε με νοιάζει ποιος θα είναι το νέο αφεντικό, αν θα είναι κάποιος από τους γνωστούς ή κάποιος καινούριος. Μόνο να φύγει ο αποτυχημένος σωφέρ!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Τρίφυλλε,

εμένα, αντίθετα, επεισόδια, και μάλιστα σε βάρος παιχτών (!) φιλοξενούμενης ομάδας, μού έδειξαν ότι πάρα πολύ σύντομα μπορούν κάποιοι να τους φτάσουν - αφού μόλις πέρσι οι γαυρόκαφροι είχαν κάνει τα όργια στο πόλο κόντρα στους παίκτες του Εθνικού.

Μια από τις κρίσιμες διαφορές μας με το πουστοσωματείο είναι, όχι ότι εμείς δεν είχαμε κάφρους οπαδούς (όλες οι ομάδες έχουν), αλλά ότι αυτοί δεν απολάμβαν την "κάλυψη" από τους παράγοντες του Συλλόγου, την οποία απολαμβάνουν οι κάφροι του κλαδοκέφαλου.

Κι αν εσύ, σαν ανώνυμος οπαδός, θα χτυπούσες τον Ευθυμιάδη και θα την έκανες μέσα στο πλήθος, ο Φιλιππίδης έφαγε 2 χρόνια στέρηση της αθλητικής του ιδιότητας παρότι δεν τον άγγιξε.

Τέλος, εάν στο μπάσκετ το τοπίο καθάρισε με κάποια "ντου" του Θανάση, γιατί ο Θανάσης, από τους βασικούς μετόχους πλέον της ΠΑΕ, δεν κάνει τώρα κανένα "ντου" και για το ποδόσφαιρο;

Μήπως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά;

---

@ Ξανθιώτη,

εγώ δεν μπερδεύτηκα καθόλου. Μήπως όμως έχεις μπερδευεί εσύ, που λες ότι ο Ραλίστας έχει το απόλυτο κουμάντο;

Γιατί, αν θυμάσαι, οι υπόλοιποι μπήκαν με τον αυστηρό όρο ότι αυτό ΔΕΝ θα συμβαίνει, δηλαδή ότι ο Τζίγκερ ΔΕΝ θα έχει το απόλυτο κουμάντο αλλά οι αποφάσεις θα λαμβάνονται με άλλο σύστημα - όπως και ΕΓΙΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Βγενό και ραλίστας αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟ μας σαν άλη μιά επιχείρησή τους. Απλά. χωρις ιδιαίτερο μεράκι και με ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο. Η ομάδα χρειάζεται διοίκηση με πάθος και διάθεση μετωπικής αντιπαράθεσης.

Χωρίς να θέλω να σπέίρω διχόνοιες νομίζω ότι οι μόνοι που μπορούν να μας προσφέρουν την ηγεσία που χρειαζόμαστε είναι οι Γιαννακόπουλοι, με την οικονομική υποστήριξη του Βγενο.

Ανώνυμος είπε...

"Από την πρώτη στιγμή είχα πει ότι δεν επιθυμώ αξιώματα και ότι δεν θέλω να συμμετάσχω σε αποφάσεις που το αγωνιστικό κομμάτι".

Γιατί Παύλο;

Πανάθας είπε...

Καλημέρα, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Τουρτούρα. ;-)

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ με τον Ξανθιώτη (για άλλη μια φορά), με τον Τρίφυλλο και την τελευταία ανάρτηση του Greg.

Η ομάδα "μικραίνει".

Μόνο αν φύγει ο Βαρδινογιάννης θα δούμε ΠΡΑΣΙΝΗ μέρα.

Όλα τα άλλα είναι απλώς για λαϊκή κατανάλωση.

Ανώνυμος είπε...

Τζόνι, σε οποιαδήποτε επιχείρηση, όποιος έχει το 51% κάνει κουμάντο. Δεν γίνεται διαφορετικά. Νομίζω ότι είναι πολύ απλό.

Old Boy είπε...

Πάντως εμένα η ανακοίνωση μου μυρίζει -από την κεντρική ιδέα ως το ύφος- εντελώς Βγενόπουλο.
Και θεωρώ πολύ πιθανότερο ο Βγενόπουλος να κάνει αυτό που θέλει παίρνοντας με το μέρος του τον Τζίγγερ, παρά να κάνει αυτό που θέλει ο Τζίγγερ παίρνοντας με το μέρος του τον Βγενόπουλο.

Old Boy είπε...

Kαι για του λόγου το αληθές, μόλις διάβασα αυτό
(http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_09/01/2009_262677): »Και η αφορμή δόθηκε μόλις διάβασα στις εφημερίδες ότι ο προπονητής ζήτησε από τους παίκτες να διαμαρτύρονται στους διαιτητές. Ζήτησα, λοιπόν, αυτό το ραντεβού και χθες το πρωί πήρα τον Γιάννη (σ.σ.: Βαρδινογιάννη) να του πω χρόνια πολλά. Μου είπε «να έρθω κι εγώ»; Και του είπα «έλα».»

Ανώνυμος είπε...

@ Ξανθιώτη,

όχι δεν είναι τόσο απλό. Ειδικά στη συγκεκριμένη επιχείρηση. Ειδικά με τους συγκεκριμένους μετόχους. Διάβασε και αυτό, στο οποίο παραπέμπει ο Old Boy.

Εκτός κι αν δεχτούμε πως ο Βγενό και οι Γιαννακόπουλοι είναι μαλάκες ν' αφήσουν το απόλυτο κουμάντο στον κύριο Τσίκερ.

Σου φαίνεται να στέκει;

---

Καλή Χρονιά ΠΑΝΑΘΑ κι από μένα!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ:

Συνεχίζει την κόντρα ο Τεν Κάτε

Μπορεί οι μεγαλομέτοχοι του Παναθηναϊκού Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος, να τα είπαν με τον Χενκ Τεν Κάτε και να του έδωσαν και συμβουλές τόσο συμπεριφοράς, όσο και για το έμψυχο υλικό, ο Ολλανδός όμως τον χαβά του.
Για να χρυσώσει το χάπι, μείωσε μεν την ποινή του Κλέιτον από μία εβδομάδα αποκλεισμό από την πρώτη ομάδα, σε δύο ημέρες, αλλά σήμερα ανακοίνωσε πως δεν θα τον πάρει μαζί του στην Κομοτηνή για τον αγώνα με τον Πανθρακικό.
Στην Αθήνα, θα μείνει ένας ακόμη ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής ο Χριστοδουλόπουλος, ώστε να το εμπεδώσουν όλοι πως ο προπονητής θα κάνει του κεφαλιού του και μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Κακεντρεχές το σχόλιο που ξεπατίκωσες ανώνυμε. Προφανώς από πηγή που χαίρεται να προκαλεί
προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχουν.

Γιατί η ανακοίνωση Βγενό δεν αναφερόταν στον Κλέιτον, ούτε καν Λάζαρο, αλλά - το ξέρουν όλοι όσοι έχουν σχέση με την ομάδα - σε Νίνη, Ίβανσιτς και Μάτος.

Εξάλλου ο Κλέιτον ήταν τιμωρημένος και όχι παραγκωνισμένος. Τιμωρημένος επειδή άργησε κοντά μια ώρα στην προπόνηση. Και τιμωρημένος σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

Μη μασάτε και μην αναμασάτε τη βρώμικη αντιπαναθηναϊκή προπαγάνδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Αρχίζουμε και βλέπουμε παντού εχθρούς. Σε λίγο θα ακούμε και φωνές ή θα μιλάμε στα καλοριφέρ.

Ανώνυμος είπε...

Να σας πω τη γνώμη μου για το τι συμβαίνει μέχρι τώρα.

Πέρσι, τον Τζίγγερ τον έφτυναν όλοι, μέχρι και συλλαλητήριο έγινε για να φύγει.

Ο άνθρωπος κάτι έπρεπε να κάνει. Πρότεινε λοιπόν αυτό που υποτίθεται ότι σκεφτόταν 3-4 χρόνια: θα φτιάξει εταιρία μάνατζερ για ποδοσφαιριστές, και κάθε φίλαθλος θα μπορεί να βάζει λεφτά ώστε να αγοράζει παίκτες ο ΠΑΟ!!!

Ναι, δεν είναι ανέκδοτο, για μια τέτοια σαχλαμάρα έδωσε πέρσι συνέντευξη τύπου. Και δεν βρέθηκε ένας δημοσιογράφος να του πει "καλά, μας δουλεύεις με αυτές τις βλακείες;".

Ναι, τέτοιο έξυπνο μεγαλομέτοχο έχουμε! Και περιμένουμε προκοπή;;;

Έτσι λοιπόν, μια που η φοβερή ιδέα του δεν περπάτησε, αποφάσισε να βάλει μέσα τους άλλους γιατί πλέον τον έβριζε όλο το γήπεδο συνεχώς.

Οι άλλοι μπήκαν γιατί έρχεται το νέο γήπεδο και φέρνει πολύ φαΐ.

Έτσι όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Ο Τζίγγερ γλύτωσε από τα χειρότερα, οι υπόλοιποι μπήκαν για να φάνε.

Έλα όμως που υπάρχει και μια ομάδα που πρέπει να διοικηθεί, να αγοραστούν παίκτες, να γίνει κάτι με την παράγκα κλπ. Ποιος θα τα κάνει αυτά; Την απάντηση τη βλέπουμε έξι μήνες τώρα: κανείς!

Και από πάνω έχουμε και κοροϊδίες ότι θα αγοραστούν παίκτες, όχι δεν θα αγοραστούν, όχι θα αγοραστούν κλπ. Στηρίζουμε τον προπονητή, όχι δεν τον στηρίζουμε, μα φυσικά τον στηρίζουμε. Ακούγονται εκατομμύρια και εκατομμύρια ευρώ, που είναι λόγια του αέρα. Τόσους μήνες όλοι λένε ότι χρειαζόμαστε αμυντικό και κανένας δεν έκανε τίποτα απολύτως. Ήδη είναι 10 Ιανουαρίου.

Ποιος θα διοικήσει; Οι καινούριοι; Αυτούς τους νοιάζει κυρίως να φάνε από το γήπεδο. Κάνουν και καμιά δήλωση για να φανεί ότι υπάρχουν. Άλλωστε την πλειοψηφία την έχει ο Τζίγγερ, αυτός έχει τα γένια και τα χτένια.

Μήπως θα διοικήσει ο Τζίγγερ και αυτοί που διόρισε; Την ανικανότητά του την έχουμε δει δέκα χρόνια τώρα.

Τι μένει; Μια από τα ίδια. Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα και μεις το ανεχόμαστε...

Ανώνυμος είπε...

@ Ξανθιώτη,

αφού λες, ότι:

"Οι άλλοι μπήκαν γιατί έρχεται το νέο γήπεδο και φέρνει πολύ φαΐ. Έτσι όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Ο Τζίγγερ γλύτωσε από τα χειρότερα, οι υπόλοιποι μπήκαν για να φάνε."

και ότι:

"Ποιος θα διοικήσει; Οι καινούριοι; Αυτούς τους νοιάζει κυρίως να φάνε από το γήπεδο. Κάνουν και καμιά δήλωση για να φανεί ότι υπάρχουν.",

αυτό σημαίνει ότι ΟΛΟΥΣ, και το Ραλίστα, και τον Βγενόπουλο, και τους Γιαννακόπουλους, και τον Πατέρα, τους έχεις για φτύσιμο! Αφού λες πως μόνο η μάσα τους νοιάζει και τη Πανάθα την έχουν γραμμένη!

Τι προτείνεις;

Πανάθας είπε...

Συμφωνώ με τον Ξανθιώτη.

Ο Τζίγγερ κάνει ακόμη κουμάντο το γράφουμε εδώ και μήνες. Όλο το διοικητικό συμβούλιο (πέρα από το πλειοψηφικό μετοχικό πακέτο) είναι δικό του.

Το θέμα είναι ότι με τη "γραμμή" Τζίγγερ συντάσσεται (πλέον) και ο Βγενό που τόσες (φρουδες από ότι αποδείχθηκε) ελπίδες "γέννησε" πέρισυ.

Οι μόνοι πραγματκοί Παναθηναϊκοί μέτοχοι(συγνώμη που θα στεναχωρήσω κάποιους) είναι τα αδέλφια.

Και μια ερώτηση.

Γιατί ο Πατέρας δεν υπέγραψε την ανακοίνωση? Προφανώς διαφώνησε με κάποιο μέρος της ή ολόκληρη? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Για ποιό λόγο στη σύσκεψη δεν καλέστηκε ένας εκ των μετόχων? Ο Παύλος.

Δεν υπάρχει ενότητα παιδιά και αυτό είναι πλέον εμφανές.

Και λογικό ως έν βαθμό.

Ως ένα βαθμό είπαμε.

Γιατί σε κανα δυο χρόνια αν συνεχιστεί η κατακρύλα και όλα βγουν στο φως, τότε ο κόσμος θα ξανααντιδράσει. Ακόμα "τρώει" μια χαρά το παραμυθάκι που του πασάρουν κάποιοι ότι όλα βαίνουν καλώς και βάσει προγράμματος.

Εδώ ταιριάζει μια χαρά και ο τίτλος της ανάρτησης του Old Boy.

Περαστικά μας αδέλφια.

Ανώνυμος είπε...

Ξανθιώτη,

ο "Ψηλός" έχει δίκιο. Κι εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς προτείνεις μιας και βγάζεις σκάρτους όλους τους πολυμέτοχους. Τι να κάνουμε δηλαδή;
Έχεις καμιά ιδέα;

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

δε νομίζω ότι ο Βγενό συντάχθηκε με τη γραμμή Τζίγκερ αλλά, όπως λέει (με τεκμήριο) κι ο Old Boy, το ανάποδο έγινε.

Έπειτα, πώς συμφωνείς με τον Ξανθιώτη, που βγάζει σκάρτους και τους Γιαννακόπουλους (μπήκαν, λέει, όλα για τα φράγκα και τη μάσα);

Είναι βάσιμο το ερώτημά σου, γιατί δεν υπέγραψε την ανακοίνωση και ο Πατέρας.

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι, που τα μμε το "θόλωσαν". Η ανακοίνωση αυτή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ. Ήταν μια απλά "αναφορά Τύπου" δυο από τους βασικούς πολυμέτοχους. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Γιατί δεν καλέσανε και τον Παύλο; Πραγματικά γιατί;

Όμως ο ίδιος ο Παύλος, είπε πως ήταν σε μέρος που δεν έπιανε το τηλέφωνο. Αυτό μπορούμε να το θεωρήσουμε ειρωνία εκ μέρους, μπορούμε όμως και να το δεχτούμε όπως ακριβώς ακούγεται. Γιατί όχι;

Θα μου πεις, και τότε πού κόλλαγε η άγρια επίθεση της "Πράσινης" εναντίον των δυο; Ε, ίσως στη λολαμάρα που δέρνει τον μικρό Δημηράκη.

Θα έλεγα πάντως:

ΗΡΕΜΙΑ - ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!

ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το τι προτείνω το έγραψα 100 φορές! Προτείνω αυτό που απαιτούσε όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού πέρσι. Να πουλήσουν οι Βαρδινογιάννηδες και να φύγουν! Τελείως! Έξω!

Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε; Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα που δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Αργά ή γρήγορα στο ίδιο χάλι θα καταλήξουμε γιατί στο τέλος, πάντα αυτός που έχει το 51% κάνει κουμάντο.

Από κει και πέρα, όποιος αγοράσει λογικά θα ασχοληθεί, γιατί θα έχει κάνει μεγάλη επένδυση. Δεν ξέρω ποιος θα είναι αυτός, και δεν κάνω προτάσεις γιατί εγώ είμαι ένας απλός φίλαθλος. Πάντως όποιος και να είναι από τον Τζίγγερ καλύτερος θα είναι.

Και μη γελιέστε, είναι τελείως διαφορετικό για κάποιον (πχ. Βγενό, Γιαννακό κλπ) να έχει το 100% ή έστω το 51%, από το να έχει το 10%. Και άλλωστε ίσως προκύψει κάποιος άλλος που δεν τον ξέρουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο μέγεθος, πολύ μεγαλύτερο από τους Βαρδινογιάννηδες.

(Αλήθεια, ξέρει κανείς αν σήμερα οι μέτοχοι έχουν συγκεκριμένα ποσοστά και ποια είναι αυτά;)

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΦΠ-Ξάνθη 2-1

Πάλι πήρε πέναλτι ο γαύρος, από οφ σάιτ. Πήρε και κόκκινη η Ξάνθη. Δεν της έδωσαν και πέναλτι στο τέλος. Άλλους δύο βαθμούς (τουλάχιστον) έκλεψε ο γαύρος. Και φέτος με τη διαιτησία το πήρε το πρωτάθλημα.

Και οι πολυμετοχικοί μαλώνουν μεταξύ τους για το αν θα διαμαρτυρόμαστε ή όχι! Γελοιότητες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ξανθιώτη τι είπες 1000000 φορές και τι προτείνεις να πουλήσει μόνο ο Σοφέρ; Αφου και τους άλλους, Βγενόπουλο, Πατέρα και τ' αδέρφια, τους πήρες παραμάσχαλα και τους έβγαλες φραγκοφονιάδες, οτι πήγαν για τα λεφτά τώρα που μυρίσανε γήπεδο και οτι στα παπάρια τους ο Παναθηναϊκός. Έτσι είπες και μη μας βγάζεις όλους τρελούς!!!! Αϊντέέέ!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ψηλέ, εγώ πιστεύω ότι κανένας από αυτούς δεν κάνει τίποτα και περιμένουν όλοι από τους υπόλοιπους να κάνουν κάτι.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλοι τους άχρηστοι (στα σίγουρα άχρηστος έχει φανεί μόνο ο Τζίγγερ). Αν η ομάδα ήταν 100% κάποιου από αυτούς, πιθανότατα να το αντιμετώπιζε αλλιώς το πράγμα και να έκανε περισσότερα. Τώρα δεν κάνει κανείς τίποτα. Από αυτά που είπε ο Βγενόπουλος ούτε μια φορά τη βδομάδα δεν βρίσκονται, ούτε καν τώρα που είναι μεταγραφική περίοδος. Δεν διοικείται έτσι μια εταιρία.

Πανάθας είπε...

Βρε συ Τζόνυ, ο Ξανθιώτης έγραψε 1οο λέξεις (μια και είναι και επίκαιρο) για τον Βαρδινογιαννη και εσύ και το άλλο παλικάρι επικεντρώσατε το ενδιαφέρον σας στις 5 λέξεις όπου και αναφέρθηκε στους μετόχους εμφανώς απογοητευμένος - όπως όλοι μας αλλωστε - αλλά χωρίς διάθεση να επιστρέψει στο έντιμο πλην όμως ΗΛΙΘΙΟ + ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ κλπ κλπ κλπ παρελθόν μας. Προσωπικά δεν έδωσα βάση σε αυτό οπότε μην με εγκαλείς.

Άθελα σου αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση και δικαιώνεις όσους υποστηρίζουν ότι "βλέπουμε το δάκτυλο που δείχνει στο δάσος και όχι το τελευταίο".

Η γνώμη μου πάντα και με περίπτωση να κάνω και λάθος που λέει και ο φίλος μου ο Μιχάλης.

;-)

dimitriskmc είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
dimitriskmc είπε...

Aρχίζω να πιστεύω πως όλα είναι στημένα.Χτες πήγα σε ένα φίλο μετά τον αγώνα.Κατά τις 10.30 μπήκα στο sport24 για να δω τι έκανε το σωματείο των gay.Mόλις είδα το σκορ,έκλεισα αμέσως το pc και συνέχισα την ωραία κουβέντα που είχα με τα παιδιά.Σήμερα βλέποντας τις φάσεις του αγώνα των ομοφυλοφίλων,αναρωτήθηκα αν είναι ΜΑΛΑΚΕΣ οι αξιότιμοι κύριοι Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος ή ακόμα χειρότερα αν είμαι ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΑΣ που ασχολούμαι με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Μήπως λόγω των κοινωνικών αναταραχών που πυροδοτήθηκαν μετά τον θάνατο του (σχεδόν) συνομήλικου Αλέξη,θέλουν να ηρεμήσουν τα πράγματα,"ναρκώνοντας" τους φιλάθλους έτσι ώστε κάποιοι να είναι ευχαριστημένοι από τη ζωή τους επειδή η ομάδα τους είναι στο +9 από τον αιώνιο αντίπαλο.Διαλέγουν μάλιστα να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους του σωματείου του ΜΠΥΡΑια καθώς θεωρούν πως είναι περισσότεροι.Δίνοντας και πολλά φαλτσοσφυρίγματα,κάνουν όλη την υπόλοιπη φίλαθλη Ελλάδα(και κυρίως τους βασικούς ανταγωνιστές)να ασχολούνται με τον Γερμανάκο.
Από την άλλη αυτά συμβαίνουν εδω και 12 χρόνια.Το γεγονός που με βάζει σε υποψίες είναι ότι οι δικοί μας μέτοχοι μας λένε να μην ασχολούμαστε.
Μάλλον λέω μαλακίες,αλλά ήταν μια σκέψη που έπρεπε να την μοιραστώ.

Ανώνυμος είπε...

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, κι επειδή κάποιοι την αλήθεια την κάνουν γαργάρα.

H ανακοίνωση ήταν του Βγενό (το είπε ο ίδιος δημόσια) και ο Τζίγγερ απλώς ακολούθησε.

Ανώνυμος είπε...

@ Πανάθα,

ξαναδιάβασε τι έγραψε ο Ξανθιώτης για ΟΛΟΥΣ τους πολυμέτοχους στο σχόλιό του Σαβ. 10 Ιαν. 02:12:00 πμ και θα δεις, ότι και οι 100 λέξεις του ήταν εναντίον ΟΛΩΝ τους!

Ναι μεν στόχευσε κυρίως το Ραλίστα, όμως κα τους άλλους τους έστησε στα έξι μέτρα άνευ διακρίσεων: "Οι άλλοι μπήκαν γιατί έρχεται το νέο γήπεδο και φέρνει πολύ φαΐ. Έτσι όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Ο Τζίγγερ γλύτωσε από τα χειρότερα, οι υπόλοιποι μπήκαν για να φάνε [...] Ποιος θα διοικήσει; Οι καινούριοι; Αυτούς τους νοιάζει κυρίως να φάνε από το γήπεδο. Κάνουν και καμιά δήλωση για να φανεί ότι υπάρχουν".

Δεν απομόνωσα λοιπόν 5 λέξεις. Φυσικά ξέρω τη δική σου θέση, να πάρει δηλαδή την ΠΑΕ ο Παύλος κι ο Θανάσης, είναι ξεκάθαρη, όμως δεν νομίζω ότι ο Ξανθιώτης έχει την ίδια θέση με σένα.

Τελοσπάντων, η ουσία είναι η εξής: για μένα και η δική σου θέση και του Ξανθιώτη είναι ακραίες, δεδομένου ότι μόλις πριν από 7 μήνες ξεκίνησε το νέο πολυμετοχικό σχήμα στην ΠΑΕ και είναι πάάάάάάρα πολύ νωρίς για θάψιμο.

Δεν γίνεται βρε παιδιά ξανά-μανά με κάθε ήττα και ισοπαλία να ξαναρχίζει το νταβαντούρι εναντίον της ΠΑΕ και της Διοίκησης!

Τα λάθη πρέπει να επισημαίνονται αλλά από αυτό μέχρι το να ζητάτε ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΕ (γιατί αυτό ουσιαστικά ζητάτε!) υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Ποιός ξέρει άλλωστε; Μπορεί το καλοκαίρι να πουλήσουν οι Βαρδινογιάννηδες και να φύγουν.

:-))

Ανώνυμος είπε...

Αδλεφια βάζελοι, δεν εΊναι όλοι οι μέτοχοι ίδιοι, άλλοι είναι επιχειρηματίες και κατά σύμπτωση και βάζελοι και άλλοι είνΑΙβάζελοι μέχρι μυελού οστέων και επιχειρηματίες.

Λοιπόν αυτοί οι τελευταίοι, όποιοι είναι αυτοί πρέπει να αναλάβουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον ΠΑΟ.

Και αυτό πρέπει να απαιτήσουμε ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ!

ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ!

ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ!

ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΚΑΙ ΑΜΗΝ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ένα ξέρω μάγκες κι όλα τάλλα τ' ακούω βερεσέ.

Όσο ήμασταν κοντα στη βαθμολογία με το γαύρο, ξεσκίζαμε την ομάδα μας ότι δεν εχει στόπερ, βρίζαμε Βίντρα και Σαριέγκι, τα χώναμε βράδι-πρωί στον Αντωνίου, βρίζαμε που δεν πήραμε (άκουσον άκουσον) τον Κυργιάκο και τον Μπασινά, κλαίγαμε και θρηνούσαμε που πήρε η ΑΕΚ αυτούς τους "παιχταράδες", πάλι για καβούρια λέγαμε, και μιλιά δε λέγαμε που η ομάδα μας δεν είχε πάρει ούτε ένα πέναλτι, που την ξέσκιζαν με γκολ από θέση οφσάιντ, κιχ δε λέγαμε ενώ την ίδια ώρα στο γαύρο έδιναν ό,τι γούσταρε τα κοράκια και του δίνανε αβέρτα βαθμούς κι ας έπαιζε σκατά! Κι "ανακαλύψαμε" τη διαιτησία κι ότι μας σκίζει, και ξεχάσαμε (μαγικά, από τη μια μέρα στην άλλη, λες και κάποιο αόρατο χέρι μάς βούλωσε το στόμα!!!) Κυργιάκους και Μπασινάδες, πότε ρε σεις; Όταν πια ο γαύρος είχε φύγει μπροστά με 7 και 9 βαθμούς! Τότε, που ο γαύρος βρέθηκε με τις γνωστές μεθόδους σε απόσταση ασφάλειας από την ομάδα μας, τότε κι εμείς είδαμε πως κάποια παλιοδουλειά κάνουν τα κοράκια του πράχτορα!!! Τότε!!!

Αν αυτή η στάση μας δεν λέγεται μαλακία στον εγκέφαλο, πώς λέγεται; Υποκρισία μήπως;

Άντε και με τις υγειές μας!!!

Pappas10 είπε...

Μία μόνο ερώτηση προς τους "Γιαννακοπουλικούς" φίλους.

Είστε σίγουροι ότι οι Γιαννακόπουλοι έχουν τα λεφτά για να αγοράσουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ με ύψος μετοχικού κεφαλαίου τα 80 (τόσα δεν είναι;) μύρια;

Γιατί το πάθος δεν αρκεί... και ο Σκόρδας από τον "Σούπερ 3" είναι αλλά...

Έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή - ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ - ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χωρίς τους Βαρδινογιάννηδες είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - το επαναλαμβάνω ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - σε πολύ άσχημη κατάσταση. Χωρίς γήπεδο, προπονητικές εγκαταστάσεις (η παιανία είναι των Βαρδινογιάννηδων για να μη το ξεχνάμε) και ρευστό.

Αυτή είναι η γνώμη μου... σκεφτείτε λίγο ρε παιδιά. Δεν γίνεται οι προτάσεις για έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να χωράνε σ' ένα σύνθημα...

Μπορεί να κάνω και λάθος.

Φιλικά προς όλους.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο. Δεν ξέρω πόσα λεφτά έχει ποιος, αλλά για πολλούς λόγους ρεαλιστικά είναι πολύ δύσκολο να φύγουν οι Βαρδινογιάννηδες, όσο και να φωνάζουμε.

Από την άλλη, από τους Βαρδινογιάννηδες μόνο ο Τζίγγερ είναι διαθέσιμος. Και αυτός κατά τη γνώμη μου είναι παντελώς ανίκανος. Όσο παίρνει μέρος δεν πρόκειται να δούμε προκοπή.

Δηλαδή ... άστα να πάνε!!! Η μόνη ελπίδα είναι ότι ο Τζίγγερ είναι πιο νέος από το θείο. Οπότε κάποια στιγμή δεν θα υπάρχει πια ο θείος και θα έχουμε μονομαχίες Πέτρου - Τζίγγερ. Εκεί έχουμε κάποια ελπίδα! Βέβαια εμένα μου θυμίζει το "ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος" , αλλά τέλος πάντων!...

Pappas10 είπε...

Ξανθιώτη,

Ο Τζίγγερ δεν είναι μόνος του. Υπάρχει κι ένας Βαρδής από πίσω που τον "Κρόκους" τον αγοράζει 24 φορές και τον πουλάι 25 σε μία ημέρα.

Το θέμα είναι γιατί τον έχουν αφήσει να γαμάει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Είναι γεγονός ότι οι Βαρδινογιάννηδες δεν έχουν "τρέλα" με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Δεν τον έχουν όμως και ως "ασπίδα προστασίας" άλλων συμφερόντων. Δεν λέω ότι οι Γιαννακόπουλοι χρησιμοποιούν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ για ιδίον όφελος, απλά επισημαίνω τις διαφορές Βαρδινογιάννηδων και Κρόκους.

Τέλος πάντων... για εμένα η ιδέα να έχουμε Βαρδινογιάννηδες, Βγενόπουλο, Παυλάρα και Θανάσαρο και Πατέρα ως μετόχους μου αρέσει πολύ. Μακάρι να βρούνε και τον άνθρωπο που θα μετατρέψει τα φράγκα και την γνώση τους για το ποδόσφαιρο και το παρασκήνιο σε αγωνιστικές επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων.

Αυτά πιστεύω... πρώτο θέμα για εμένα είναι το γήπεδο και η ενώτητα τόσο του κόσμου όσο - ΚΥΡΙΩΣ - και του διοικητικού σχήματος.

Τα υπόλοιπα αργά ή γρήγορα θα έρθουν πιστεύω.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Σου αρέσουν οι 4 μαζί γιατί κάπου πιστεύεις ότι το αποτελέσμα είναι το άρθροισμα 4 μεγάλων.

Είναι όμως; Όλα δείχνουν ότι δεν είναι! Γιατί απλούστατα δεν ασχολούνται. Κανείς τους.

Σου φαίνεται εσένα ότι ο Πατέρας που είναι και πρόεδρος, ασχολείται με τα θέματα της ομάδας; Πιστεύεις ότι οι Γιαννακόπουλοι ψάχνουν να βρουν γιατί δεν παίρνουμε πέναλτυ; Νομίζεις ότι ο Βγενόπουλος έχει συχνές επαφές με προπονητή και τον Αντωνίου για να αποφασίσουν ποιούς παίκτες χρειάζεται η ομάδα;

Εμένα μου έχουν δώσει την εντύπωση ότι τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει... Πιό πολύ ασχολείται ο Πανόπουλος μόνος του με τη Ξάνθη απ' ότι μαζί και οι 4 μέτοχοι με τον ΠΑΟ. Έτσι δεν πρόκειται να βελτιωθεί τίποτα.

squarelogic είπε...

Σχετικο-άσχετο με τα διοικητικά,αλλά

δηλ.ΤενΚάτε και Αντωνίου έδιωξαν Εντόι(2εκ,ποιος? οι 'ερασιτέχνες" δανοί της Κοπεγχάγης) κι έδωσαν 3,5 εκ για να πάρουν τον Ροντρίγο,τον όποίον έκαναν κρα να ξεφορτωθούν 4
μήνες αργότερα για 1,5 εκ(σε 15 ατοκες δόσεις,και δώρο μια κρεμάστρα)?
Σούμα -4,5 εκ.ευρώ!
Smart move!
Και τώρα είναι έτοιμοι να το επαναλάβουν με τον Μάτος και με τον (με τεράστιες προοπτικές)Μούν?

Κάποιος να τους μαζέψει!

Ανώνυμος είπε...

συγνωμη ρε squarelogic αλλα επετρεψε τους να εχουν μια καλυτερη εικονα για τους παικτες τους που τουλαχιστο ο Τεν Κατε τους βλεπει καθημερινα στην προπονηση. Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος λενε και εχουν δικιο.

Πανάθας είπε...

squarelogic ΣΥΜΦΩΝΩ και συμμερίζομαι την απογοήτευση σου. :-(

Και εγώ μόλις το διάβασα ξενέρωσα.

Σειρά έχουν οι Σιμάο, Νίνης (τον Σαλπιγγίδη έτσι και αλλιώς τον "κάψαμε").

Είπαμε να αναβαθμίσουμε το υλικό και όχι το αντίθετο.

Δεν λες που πήραμε και παίκτη σε θέση που είχαμε πρόβλημα.

ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΠΑΚ. :-))))

Θα μας διαλύσει ο Μολούκος μέχρι να τα μαζέψει και να φύγει. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.

Υ.Γ.1 Τζόνυ δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την προηγούμενη μας συζήτηση έτσι και αλλιώς τα γεγονότα μας ξεπερνάνε (ιδίως αν αργήσεις λίγο να ποστάρεις). Πάντως για να κλείσω μια και καλή το θέμα δηλώνω υπέρ της πολυμετοχικότητας αλλά χωρίς τον Βαρδινογιάννη η έστω με μια ισομερή κατανόμηση των μετοχών.

Υ.Γ.2. Μιχάλη η Παιανία είναι άχρηστη για τους Βαρδινογιάννηδες χωρίς τον ΠΑΟ. Εννοείται ότι ένα ενδεχόμενο πώλησης του 50% θα εμπεριείχε και την Παιανία. Να είσαι σίγουρος. Φραγκοφονιάδες είναι, μαλάκες δεν είναι. Αυτό το έχουμε καταλάβει τόσα χρόνια.

Filippos είπε...

Ρε Πανάθα,επιβεβλημένη ήταν η αγορά ενός αριστερού μπάκ.Πόσα παιχνίδια θα παίξει ο Σπυρόπουλος;Χειμώνα-καλοκαίρι ενδεκαδάτος,κουράστηκε κι αυτό φαίνεται στα τελευταία μάτς.
Για αυτή τη γελοία αναλοίνωση του Ντ'Αρτανιάν δεν θα ασχοληθώ.Με ενοχλεί όμως που πάνε να μας ταισουν κουτόχορτο.Λέγανε από τον Σεπτέμβρη για ενίσχυση στα κενά μας τον Ιανουάριο με ικανούς παίχτες και δή μεγάλα ονόματα.Τώρα ακούμε για κάποιον Σπάχιτς,κάποιον Ροντόλφο,εδώ κόψαμε τον Ντούριτσα επειδή ήταν ακριβός.ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ!!!!Αν δεν μπορείτε να δώσετε 5 και 10 ή και 15 εκατομμύρια για μεταγραφές.@ρχ..ι@ Αμπράμοβιτς είστε.
Ο κόσμος έχει ακόμα ενθουσιασμό και υπομένει,αλλα βλέπω πως αν συνεχιστει η κοροιδια θα έχουμε και άλλη 13/4 για να φύγουν Τζίγκερ,κρυφογαυροι ξιφομάχοι και γραφικοί εφοπλιστές.
Συμφωνώ απόλυτα Πανάθα.Αν πουλήσουν ποτέ οι Βαρδηνογιανναιοι την ΠΑΕ θα πουλήσουν και το προπονητικό τους κέντρο,γιατί μόνο του θα τους είναι άχρηστο(εκτός κι αν το δωρίσουν σε 2 πράσινες ομάδες της περιοχής,το Μαρκό και τον Αήττητο Σπάτων :P )

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, μεγάλη ανοησία να δοθεί - εάν βέβαια ισχύει αυτό! - ο Μάτος.

Δε θέλει και πολλή σκέψη το γιατί: θα μείνουμε με 2 μόνο αμυντικά χαφ ποιότητας, τον Ζιλμπέρτο και τον Σιμάο, εν όψει β' γύρου στο πρωτάθλημα και φάσης 16 στο ΤσουΛού.

Μού είναι πάντως ακατανόητος ο παραγκωνισμός του Μάτος από τον ΤενΚάτε. Νόμιζα ότι τον αποφορτίζει, διότι πέρσι έπαιξε επί ενάμιση χρόνο ασταμάτητα (Βραζιλία και Ελλάδα). Τώρα βλέπω ότι κάτι άλλο υπάρχει. Αδιανόητο να μην κολλάει στα πλάνα του, όπως γράφεται. Αδιανόητο!

Βλακεία φυσικά και η (ενδεχόμενη) παραχώρηση του ταλαντούχου Μουν.

Ήδη χάσαμε τον Ν'Ντόι.

:-((

Pappas10 είπε...

Εγώ πάντως - φύση και θέση αισιόδοξος- πιστεύω ότι το "κουτόχορτο" σερβίρεται για λόγους παραπλανητικούς.

Θα δείξει. Αν δώσουν τον Μάτος συμφωνώ ότι θα είναι ΜΕΓΙΣΤΗ μαλακία. Η πρώτη θα είναι ή η τελευταία βέβαια;;;;

Παππάς10 ή κατά κόσμον άσ' τα να πάνε στο διάολο με την ομάδα.

Filippos είπε...

Εντάξει,η αλήθεια είναι ότι δεν έχει δικαιώσει τον 10Κ ο Μάτος,αλλά δεν παύει να είναι ένας εξαίρετος παίχτης.Δεν θα ήθελα να φύγει.Για τον Μουν,εντάξει,δεν είναι δα και ο παίχτης που θα κάνει τη διαφορά.Μπορούν να βρεθούν και ίδιοι ή καλύτεροι που δεν θα πιάνουν θέση ξένου.Όσο για τον Ν'Ντοι,σιγά την απώλεια.Μας τον φέρανε για Σενεγαλέζο Ντρογκμπά και αποδείχθηκε απλά ένας μέτριος επιθετικός.Το ότι έπαιξε εξαιρετικά στον ΟΦΗ δε μου λέει και πολλά.Και ο Επαλέ όταν έφυγε και πήγε στον Ηρακλή έκανε παπάδες εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Για το άλλο θέμα που μας καίει, τους διαιτητές, τουλάχιστον οι πολυμετοχικοί να μην κοιμόντουσαν...
Από Καρπετόπουλο:

http://www.sport-fm.gr/article/160821

Τι θα μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟ; Πολλά. Το ευκολότερο θα ήταν στο τέλος του πρώτου γύρου να ζητήσει την παραίτηση του Γιώργου Ψυχομάνη από τη θέση του αρχιδιαιτητή –όταν κάποιος κάνει λάθη στους ορισμούς των διαιτητών, όπως έκανε ο «Ψυχό» πριν από το ντέρμπι ΠΑΟ - Ολυμπιακός, πρέπει να φύγει. Ο ΠΑΟ θα 'πρεπε να απαιτήσει μια αποτίμηση του πρώτου γύρου με υποβιβασμούς διαιτητών, διαγραφές παρατηρητών, κανονικό ξεσκόνισμα: αν του το αρνούνταν, θα είχαν τουλάχιστον τη βεβαιότητα ότι δεν κοιμάται. Ενώ τώρα, απλά τον βρήκαν πάλι μπόσικο.

squarelogic είπε...

goalday:
"Ξεθωριάζει το όνειρο του γηπέδου"
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&tag=7752&pubid=1656183

Μιαν απορία...
αν η προσφυγή αφορούσε στο γήπεδο του Ολυμπιακού και υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο το ΣτΕ να ματαιώσει την κατασκευή του,υπήρχε περίπτωση να κοιμάται έστω κι ένας απ τους 130
ήσυχα σπίτι του?
Υπήρχε περίπτωση να έχουν διανοηθεί να κάνουν τέτοιες μαγκιές για ψηφοθηρικούς λόγους?
Τελικά καταλήγεις οτι πρέπει να έχεις Τσουκαλάδες για να σε μετράνε σ'αυτή την κωλωχώρα...
Να πάρει ο διάολος τα τσουτσέκια του ΣΥΡΙΖΑ,τους επαναστάτες της πορδής(όπως κατ'επαναληψη έχουν αποδειχθεί)!Κι ας στεναχωρώ τον έχοντα δηλώσει "συμπαθώντα" Old Boy....

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

συμμερίζομαι την αγανάκτηση αλλά μην περάσουμε απέναντι και γίνουμε σαν αυτό που φτύνουμε.

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟ.

@ Ξανθιώτη,

να είσαι όμως σίγουρος, πως αν ο Παναθηναϊκός τα έκανε αυτά, ο Ερπετόπουλος θα ήταν ο πρώτος που θα έβγαινε να λέει πως "ο ΠΑΟ δυναμιτίζει το ποδόσφαιρο, αντί να φτιάξει ομάδα γκρινιάζει με τη διαιτησία, είναι εύκολο να ρίχνεις στη διαιτησία τα προβλήματά σου", κ.ο.κ.

squarelogic είπε...

ΤΤ

Δεν είπα να γίνει αυτό.
Λέω όμως πως αν ήξεραν οτι πίθανότατα θα γινόταν αυτό(όπως θα ήταν αν αφορούσε την έδρα του Γαύρου)
θα το σκέφτονταν τρίδιπλα πριν μπλέξουν καθαρά για εντυπωσιοθηρικούς λόγους.
Θα τους χρειαζόταν όμως να γίνουν λαμπόγυαλο τα γραφεία τους στην Κουμουνδούρου(κι αν όχι απ τους πράσινους,σίγουρα απ τους χιλιάδες που θα μείνουν άνεργοι εν μέσω βαθύτατης κρίσης χάρη σ'αυτούς που υποτίθεται κόπτονται για το συμφέρον τους)και να τους δοθεί έκταση για να χτίσουν νέα...ανάμεσα στους..κορμοράνους του Βοτανικού.
Η δε πρόταση τους οτι οι άνεργοι που θα δημιουργηθούν να απασχοληθούν σε...ιδρύματα,αποδεικνύει την απόλυτη αποκοπή τους απ την (οικονομική)πραγματικότητα,την ανέξοδη, εκ του ασφαλούς,κάλπικη αντιπολιτευτική ρητορεία τους.

Filippos είπε...

Περιμένατε να νοιαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ,που έχει γεμίσει με παιδιά ΒΠ ψευτοσοσιαλιστές και ταραξίες βαπτισμένους ως δίκαια εξεγερθέντες να νοιαστεί για τους εργαζομένους και τον λαό του ΠΑΟ;Πιό εύκολα θα νοιαζόταν το Ναζιστικό κόμμα για τα δικαιώματα των Εβραίων παρά να γίνει αυτό.
Ας δούμε τι θα γίνει απόψε.Με πολλούς δευτερότριτους πάμε σε ματς νοκ-αουτ.Μη φάμε καμιά σφαλιάρα όπως με Εργοτέλη και τελειώσει η χρονιά για τίτλους(Εκτός κι αν γίνουμε Λίβερπουλ και τα ρίγουμε όλα για να πάρουμε Ευρωπαικό.)

Old Boy είπε...

Squarelogic, το ότι δεν είναι εκ του ασφαλούς όλο αυτό νομίζω προκύπτει από το γεγονός ότι κάνουν πράγματα που έχουν πολιτικο κόστος. Από εκεί και πέρα επαναλαμβάνω ότι και η σκοπιμότητα και τα κίνητρα της όλης αντίδρασης παραμένουν στο μυαλό μου μη ξεκαθαρισμένα και σε έλεγχο.
Αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι μπήκε ο Παναθηναϊκός και το γήπεδό του μπροστινός στην προσπάθεια του Βωβού να χτίσει Μall, το οποίο επίσης δεν μου αρέσει.
Τρόποι απεμπλοκής από τον Βωβό υπάρχουν και μακάρι να εφαρμοστούν το ταχύτερο δυνατό. Οπότε αν συμβεί αυτό, ούτε γάτα ούτε ζημιά; Όχι, μπορεί να υπάρχει και γάτα και ζημιά, αλλά μέρος της ζημιάς οφείλεται και στο πώς πήγαν να το χτίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Μα νομίζετε ότι θέλει κάποιος από τους μεγαλομετόχους γήπεδο χωρίς μαγαζιά; Χωρίς μαγαζιά και η ΑΕΚ φτιάχνει γήπεδο στο πι και φι! Το όλο θέμα είναι τα μαγαζιά και σε ποιου το όνομα θα είναι γραμμένα...

@Τζόνυ

Δηλαδή για σένα το θέμα είναι τι θα έγραφε υποθετικά ο Καρπετόπουλος αν οι μέτοχοι έκαναν κάποια κίνηση για το θέμα της διαιτησίας; Το ότι δεν κάνουν τίποτα απολύτως και τους κοροϊδεύει όλος ο κόσμος γι αυτό, δεν σε νοιάζει καθόλου;

squarelogic είπε...

Old Boy
Πιστεύω οτι όταν έκαναν τις ενστάσεις δεν περίμεναν τα πράγματα να πάρουν την τροπή που πήραν.Και είμαι σίγουρος οτι μπροστά στις αντιδράσεις έυχονται τώρα να μην τους δικαιώσει το ΣτΕ το οποίο απ'οτι διάβασα "κολλά" στο οτι οι Αμπελόκηποι που αποσυμφορούνται δεν είναι όμορος περιοχή με τον Βοτανικό που θεωρητικά επιβαρύνεται.
Τώρα είναι συζητήσιμο κατά πόσο η εμπορική/οικιστική αναβάθμιση μιας περιοχής δίπλα στο ιστορ.κέντρο της Αθηνας που μέχρι πέρσι θα την τοποθετούσε κανείς στα περίχωρα των Τιράνων βλέποντας την,συνιστά υποβάθμιση.Αλλά η Δικαιοσύνη αποφασίζει με βάση το Γράμμα του Νόμου.Ίσως για τις δικές της σκοπιμότητες...
Άρα τις μαγκιές τους τις έκαναν-νομίζοντας-εκ του ασφαλούς.Προσωπικά θάθελα να δω τα ονόματα και τις ιδιότητες των 130 ένα προς ένα,αν μη τι άλλο,να ξέρουμε τι ψηφίζουμε.
Κακλαμάνης σήμερα:
" Αργά η γρήγορα θα γίνει. Και όταν θα έρθει η ώρα που θα εγκαινιαστεί, γιατί θα γίνει και αυτό, το γήπεδο του Παναθηναϊκού, θα στηθούν δύο στήλες. Στη μία στήλη θα αναγράφονται αυτοί που βοήθησαν για να γίνει η διπλή ανάπλαση και στην άλλη θα αναγράφονται αυτοί που την πολέμησαν. Και αυτή η δεύτερη στήλη θα είναι χωρισμένη στα δύο. Στο ένα μέρος θα είναι οι φυσικοί αυτουργοί που πολέμησαν την ανάπλαση και τους ξέρουμε - αυτός ο περιοδεύων θίασος που κάνει ενστάσεις επί παντός επιστητού - και οι ηθικοί αυτουργοί, που κρύβονται πίσω από τους φυσικούς αυτουργούς"

Ανώνυμος είπε...

@ Ξανθιώτη,

για το αν με νοιάζει ή όχι που δεν κάνει κάτι ο πολυμετοχικός στο θέμα της διαιτησίας, σκρόλαρε προς τα πάνω και βλέπε το πρώτο-πρώτο σχόλιο αυτού εδώ του post, που είναι δικό μου (το σχόλιο).

Δεν είναι υποθετικό αυτό που είπα για τον Έρπετ, αντίθετα είναι πολύ πραγματικό γιατί αυτό έχει κάνει.

Και τελοσπάντων δεν χρειαζόμαστε τον Ερπετόπουλο - δηλαδή ένα κομπλεξικό υποκείμενο που αποδεδειγμένα ΜΙΣΕΙ τον Παναθηναϊκό -, για να σχηματίσουμε γνώμη για τα τεκταινόμενα στην ομάδα μας!

---

Για το γηπεδικό, μήπως πρέπει να περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ;

Γιατί μέχρι στιγμής αυτό που ακούστηκε είναι φήμες.

Λέτε να είναι ράδιο-αρβύλα και να έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις;

Μακάρι!

Ανώνυμος είπε...

@ Ξανθιώτη,
το αν κάνουν κάτι για τη διαιτησία δε θα βγούν να το βροντοφωνάξουν. Εξάλλου η Καλύβα του Μπάρμπα Θωμά έχει ριζώσει για τα καλά, μετά από τόσα χρόνια ατιμωρησίας και θέλει πολλές κινήσεις τακτικής για να γκρεμιστεί!

Ανώνυμος είπε...

...δεν νοείται να ξεκινα η ενδεκαδα χωρις κλειτον και ρουκαβινα. καλα κανει ο τεν κατε και καψωναρει τον κλειτον γιατι η εξωγηπεδικη του συμπεριφορα ειναι αναρμοστη. αλλα ειναι παικταρας. κλειτον 10ρι και ρουκα μπροστα με σαλπι. 4-4-2 με ρομβο στη μεσαια γραμμη.

Ανώνυμος είπε...

Ότι θυμάστε χαιρόσαστε μερικοί-μερικοί. Άλλοι συνεχίζετε να έχετε εμμονές και να τις κάνετε σημαία.


Αν το παιχνίδι παιζόταν στα ίσια (δηλαδή να μου δίνουν ό,τι αξίζω, όχι λιγότερα και στον άλλον ό,τι αξίζει όχι περισσότερα) η διαφορά θα ήταν μικρότερη και πιθανόν να μπορούσε να καλυφθεί.


Το πρόβλημα είναι 90% θεσμικό, όπως ήταν πάντα.


Κι αν δε με πιστεύετε, θα το (ξανα)ζήσετε με την εκλογή του Βίκτωρα σαν προέδρου ΕΠΟ.

Old Boy είπε...

«Στο ένα μέρος θα είναι οι φυσικοί αυτουργοί που πολέμησαν την ανάπλαση και τους ξέρουμε - αυτός ο περιοδεύων θίασος που κάνει ενστάσεις επί παντός επιστητού - και οι ηθικοί αυτουργοί, που κρύβονται πίσω από τους φυσικούς αυτουργούς».
Δηλαδή Square πιστεύεις ότι μιλώντας για ηθικούς αυτουργούς υπονοεί οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο; Πιστεύεις ότι υπονοεί τον Κόκκαλη;

squarelogic είπε...

Δεν ξέρω αν εννοεί τον Κοκκαλη(άλλωστε δεδηλωμένος Ολυμιακός είναι ο Κ.)ή επιχειρηματίες με συμφέροντα αντίθετα του Βωβού(τουλάχιστον).
Προσωπικά είμαι σίγουρος οτι κάπου έχει ανακατευτεί και η αόρατη χειρ του Χόχου...αλλά δε νομίζω να αποδεικνύεται ποτέ.