Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2008

Aυτισμός

Ενώ σήμερα το βράδυ θα ξέρουμε αν καταφέρουμε με θρίαμβο να κρατήσουμε τη διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα ή αν αντίθετα αυτή ανεβεί σε διψήφια (χωρίς φυσικά να πάψουμε να ελπίζουμε ακόμη και τότε),
ενώ πραγματικά δεν θυμάμαι πια αν ο γάβρος πάει φέτος για το δωδέκατο στα δεκατρία ή το ενδέκατο στα δώδεκα,
ας κάτσουμε να τα βάλουμε με τον Σαριέγκι, τόσο ως ΠΑΕ όσο και ως φίλαθλοι.
Για να μην παρεξηγηθώ, σαράντα στα σαράντα ένα να πάρει ο γάβρος, μεγαλύτερη ομάδα από μας ούτε θα την θεωρώ ούτε θα είναι.
Επίσης για να μην παρεξηγηθώ, η αυτοκρατορία των τελευταίων χρόνων είναι σε μεγάλο ποσοστό αυτοκρατορία εκτός αγωνιστικών χώρων.
Αλλά απ' το να ακκιζόμαστε και να μανταμσουσουδίζουμε για μια δήλωση ενός ξένου παίκτη, ας δούμε λίγο και τι γράφει το κοντέρ, όσο επώδυνο κι αν είναι αυτό.
Ίσως τελικά ένα από τα προβλήματά μας είναι ακριβώς αυτό: ότι επειδή είναι επώδυνο προτιμάμε να μην το σκεφτόμαστε, προτιμάμε να κλείνουμε τα μάτια, με αποτέλεσμα όταν τα ανοίγουμε να αντιδρούμε υστερικά.

99 σχόλια:

σχολιαστής είπε...

Θα έλεγα, ας χαρούμε την επερχόμενη πρόκριση στον επόμενο γύρο στην Ευρώπη.

Εχουμε όλο το χρόνο, Γενάρη και το καλοκαίρι να κάνουμε τις κινήσεις που χρειάζονται για να μη χάνουμε απο εργοτέλιδες του χρόνου.

Ο Βάσκος με το γκολ που έβαλε ξεχρέωσε ότι αμαρτία είχε κάνει.

Ο Τεν Κατε πρέπει να δει αν οι παίχτες διαλέγουν παιχνίδια ή απλώς κλατάρουν.

Ελπίζω του χρόνου ο Νίνης να αποδειχθεί ο ποιοτικός μέσος που λείπει απο την ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Στον ΠΑΟ είναι συνήθης η πρακτική του αποδιοπομπαίου τράγου και αφού ο Σαριέγκι, έκανε το μοιραίο λάθος, ας ετοιμαστεί για να πάιξει Ιφιγένεια εν Αυλίδι στη Παιανία. Κατά τα λοιπά τι 30, τι 40.... και αν κερδίσουμε απόψε και μείνουμε στους 9, τι έγινε; αφού κερδίσαμε την ΙΝΤΕΡ (άσχετο εν μέρει, αλλά για πολλούς σχετικό).

Ο Άλεξ ακριβός, ο φούφουτος - κεντρικός αμυντικός στις Κουκουβάουνες - είναι φθηνός και ταιριάζει και με το Ζουέλα για δίδυμο.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο αλλά φασίστες δέχεστε στη παρέα σας?

Γράφω πάντα ως ανώνυμος γιατί είμαι ανύπαρκτος.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.

ΑΣΠΡΟ ΣΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ.

ΟΛΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΡΑΦΕΡΗ.

Πανάθας είπε...

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟ σήμερα ίσως στην πιο μισητή ομάδα (λόγω στενής σχέσης με την παράγκα) της Super League (μετά τον Ολυμπιακό). Ελπίζω να επιστρέψει κάποτε εκεί που ανήκει.

Στην Δ' Εθνική.

Όσο εσείς κόπτεστε για τα συμφέροντα του.......Βωβού η ομάδα μας συνεχίζει να είναι απροστάτευτη.

ΤΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ? 99%/1% ΚΑΤΑ?

Η νίκη θα βοηθήσει και ψυχολογικά πιστεύω την ομάδα ελέω Ανόρθωσης.

Οι ελλείψεις μας και σε αυτό το ματς ήταν φανερές. Δεν υπάρχει κέντρο άμυνας και ελπίζω το παραμυθάκι με τους κεντρικούς αμυντικούς να λάβει κάποτε τέλος.
Παίκτες: Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σιαρέγκι, Τζιόλης, Μάντζιος, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΟΧΟΥΝ. ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ.

Διαβάζω ότι ήδη έχουν αποφασίσει να πουλήσουν τον ταλαντούχο όπως αποδείχθηκε Μουν και τον Σιμάο.

ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΣΙΜΑΟ?

ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΦΕΤΟΣ?

Ειλικρινά πιστεύω πως θα είναι ΛΑΘΟΣ κίνηση η πώληση του νεαρού.

Ελπίζω να μην υποβαθμιστεί και άλλο το ρόστερ του ΠΑΟ.

ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.

ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Τώρα για το εμπορικό κέντρο του Βωβού (γιατί για αυτό γίνεται η φασαρία) ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Αν θέλουν να βγάλουν τον κόσμο στον δρόμο για τα συμφέροντα ενός επιχειρηματία θα το πληρώσουν ακριβά. Ελπίζω η προσπάθεια προβατοποίησης των οπαδών του ΠΑΟ να λάβει τέλος. Και για να προλάβω τους κακεντρεχείς είμαι ταξικός εχθρός του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Είμαι ακόμη πιο άκρα. Φραξιονιστής που λέει και ο φίλος μου ο Μιχάλης.

;-)

Διαβάστε εδώ για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται:

"Ελαιώνας: μπλόκο στο βωβοκτίριο

Μπλοκάρει προσωρινά το Συμβούλιο της Επικράτειας την κατασκευή και λειτουργία μεγάλου εμπορικού κέντρου στον Βοτανικό. Με προσωρινή διαταγή, που εξέδωσε χθες ο πρόεδρος του δικαστηρίου Γ. Παναγιωτόπουλος, αναστέλλονται οι εργασίες για την ανέγερση του νέου «Μαll» από την εταιρεία «Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική Α.Ε.». Η διαταγή θα ισχύει μέχρις ότου εκδοθεί απόφαση από την Επιτροπή Αναστολών του ΣτΕ επί της αίτησης, ενώ η κύρια προσφυγή θα συζητηθεί στις 6 Μαρτίου.

Αφορμή αποτέλεσε αίτηση που κατέθεσε στο ΣτΕ η Επιτροπή Πολιτών για τη Διάσωση του Ελαιώνα αλλά και 130 πολίτες, ανάμεσά τους οι Μανώλης Γλέζος, Χρ. Παπουτσάκης και Ελένη Πορτάλιου, με την οποία ζητούν να ανασταλεί η εκτέλεση των αποφάσεων συναρμόδιων υπουργείων καθώς και της Διεύθυνσης Πολεοδομίας Αθηνών με τις οποίες εγκρίθηκε η έκδοση οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του εμπορικού κέντρου. Το βασικό επιχείρημα που προβάλλεται είναι ότι η λειτουργία του θα επιδεινώσει ανεπανόρθωτα το περιβάλλον, καθώς θα μειωθούν δραστικά οι ελεύθεροι χώροι στην περιοχή του Ελαιώνα και θα προκληθεί τεράστιο κυκλοφοριακό χάος σε όλες τις γειτονικές κεντρικές αρτηρίες του Λεκανοπέδιου.

Με τη ρύθμιση, που προώθησαν το καλοκαίρι του 2006 τα συναρμόδια υπουργεία ΠΕΧΩΔΕ, Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτισμού, προβλέπεται ότι από τα 750 στρέμματα πράσινου, που χωροθετεί στα συγκεκριμένα οικοδομικά τετράγωνα το διάταγμα του 1995 για τον Ελαιώνα, θα αφαιρεθούν τα 220 για να κατασκευαστεί το εμπορικό κέντρο Βωβού των 70.000 τετραγωνικών, άλλο ένα κτίριο που θα στεγάσει υπηρεσίες του δήμου και εμπορικές χρήσεις, καθώς και το γήπεδο του ΠΑΟ. Ως αντιστάθμισμα προβλέπεται η φύτευση δύο στρεμμάτων στην περιοχή, καθώς και ανάπτυξη πράσινου στα 17 στρέμματα του σημερινού γηπέδου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 05/12/2008"


ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Αρκετά σας έχουν χρησιμοποιήσει.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

ΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Μιχάλη η αντίθεση Πατέρα/Αντωνιου έγκειται στο γεγονός ότι ο πρόεδρος είπε ότι δεν υπάρχει όριο στο μπάτζετ, ενώ ο Αντωνίου είπε ότι δεν μπορούμε να πάρουμε τον Άλεξ γιατί είναι ακριβός. Άρα υπάρχει όριο. Ποιόν να πιστέψω? Μα καλά δεν συννεοούνται πριν αρχίσουν να δηλώνουν μαλακίες πρώτα?

ΘΕΜΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ.

Η "πληγή" πρέπει να κλείσει. Είναι θέμα δικό σας να το "τελειώσετε" μέσα σε ένα λεπτό. Προσωπικά δεν έχω τίποτα με τους gay, ούτε με τους φασίστες. Είναι κρίμα να βγαίνει το παιδί - το οποίο χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας προφανώς - και να δηλώνει συνέχεια "είμαι gay", "είμαι φασίστας" κλπ. Κανείς τέλειος φίλε. Δεν πειράζει.

ΘΕΜΑ ΣΙΑΡΕΓΚΙ.

Δεν υπάρχει αυτισμός. Διάγουμε πόλεμο. Και σε ένα πόλεμο δεν δίνεις "όπλα" στους αντιπάλους σου. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.

Γιατί στον Σιαρέγκι δεν κάθησε κανείς να του εξηγήσει πως στα 36 γαυροπρωταθλήματα έχουν προσθέσει και καμια 15αριά τοπικά (αυτό και αν ήταν σκάνδαλο της εποχής της παράγκας μια και πιο πριν μετρούσαν μόνο από καθιέρωσης της Α' Εθνικής) και ότι από τα τελευταία 12 πρωταθλήματα ανάθεμα αν έχει κερδίσει 1 ΔΙΚΑΙΑ.

Εδώ δεν του έμαθαν μπάλα, να μετράει θα του μάθουν?

Ανώνυμος είπε...

Αν και το "θέμα" που πήγαν να στήσουν τα γνωστα μμε με τον Σαριέγκι, είναι επιεικώς αστείο - κι έχεις απόλυτο δίκιο Old Boy που το απαξιώνεις -, ας πω ότι ο Βάσκος είχε, χωρίς να το ξέρει, δίκιο που σύγκρινε τη Γαβριέλα με τη Ρεάλ: και η Ρεάλ υπήρξε η καθεστωτική ομάδα μιας χούντας!

Μόνη διαφορά, ότι η γαβροχούντα δεν έχει ακόμα πέσει.

Και με την ευκαιρία, ένα ξεκαθάρισμα γενικής χρήσεως, που πιστεύω ότι μας βρίσκει όλους σύμφωνους.

Για μένα το σωματείο "Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς" (με σήμα το παιδί με τα κλαδιά στο κεφάλι) ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Και εξηγούμαι.

Αφήνοντας εντελώς καταμέρος τη διαιτητική εύνοια - που τελικά είναι παρωνυχίδα μπροστά στα παρακάτω που θα πω -, η οποία του έχει χαρίσει μια σειρά από πέτσινα πρωταθλήματα, λέω ότι δεν λογαριάζω πια ούτε σαν ποδοσφαιρική ομάδα αλλά ούτε καν σαν ΠΑΕ ένα "σωματείο", το οποίο:

1. Οργάνωσε με άνωθεν εντολή τη ζούγκλα της Ριζούπολης - σε καμιά ευρωπαϊκή χώρα δεν θα είχε ξεκινήσει εκείνο το ματς (με τον τότε αρχηγό αστυνομίας Αττικής, που επέτρεψε να παραβιαστούν όλα τα μέτρα ασφάλειας, να γίνεται τη μεθεπόμενη χρονιά υπεύθυνος ασφαλείας της ερυθρόκωλης ΠΑΕ)`

2. Οργάνωσε άνωθεν μια κανονική μηχανοκίνητη συμμορία χούλιγκανς, που έχει λυντσάρει ατιμωρητί από απλούς οπαδούς και προέδρους συνδέσμων (του Αιγάλεω π.χ.) μέχρι και τον πρόεδρο αντίπαλης μεγάλης ομάδας (Γρανίτσα), τη στιγμή που πρόεδροι άλλων ομάδων (Βαρδινογιάννης, Ντέμης) έκαναν πόλεμο - με κόστος - στους λούμπεν`

3. Έβαλε τους εκπρόσωπους αυτής της συμμορίας μέσα στο ΔΣ της ΠΑΕ`

4. Έδωσε σε δικό του τηλεοπτικό κανάλι (Magic) βήμα σε εκπροσώπους αυτής της συμμορίας για να απειλούν, επίσης ατιμωρητί, διαιτητές πριν από σχεδόν κάθε αγώνα του σωματείου αυτού ("κοίταξε να σφυρίξεις το θρύλο όπως πρέπει, σωστά, γιατί αλλιώς το βράδυ μπορεί να έρθουν τίποτα παιδιά στην πιλοτή της πολυκατοικίας σου για να συζητήσετε"!)`

5. Κράτησε κανονικότατα στο ΔΣ του, αντί να το παύσει έστω προσωρινά κι έστω για τα μάτια του κόσμου, μέλος της που κατηγορείται για τουλάχιστον ηθική (αρχικά και φυσική) αυτουργία στη δολοφονία οπαδού αντίπαλης ομάδας (Φιλόπουλος), δίνοντας έτσι το μήνυμα ότι τους γράφει όλους και όλα στα αρχίδια του`

6. Οργάνωσε άνωθεν ντου με το έτσι θέλω και επεισόδια στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (επί τρεις μέρες πριν ο Τσουκαλάς από το Magic έλεγε "δώστε μας εισιτήρια γιατί αλλιώς δεν αποκλείεται να εισβάλλουν στο γήπεδό σας καμιά 500ριά άτομα χωρίς κασκόλ και διακριτικά" - όπως ακριβώς έγινε!) και όταν τιμωρείται, συγκαλεί συνελεύσεις με σφουγγοκωλάριους πολιτευτές και πετυχαίνει τελικά να μην τιμωρηθεί επειδή όλες οι άλλες ΠΑΕ συμφώνησαν (ηλιθιωδώς) ότι "οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά"`

7. Δυο χρόνια μετά, χάνοντας το πρωτάθλημα στα γήπεδα (από την ΑΕΚ), το διεκδικεί και τελικά το παίρνει στα χαρτιά (υπόθεση Βάλνερ)`

8. Κορδώνεται όλα αυτά τα χρόνια για τα (πέτσινα) πρωταθλήματά του, αλλά την υποχρέωση που έχει πρωτος αυτός, σαν πρωταθλητής, να φέρνει βαθμούς στην Ελλάδα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την έχει κανονικότατα και ψυχρά γραμμένη στα αρχίδια του.

Θα μπορούσα να προσθέσω κι άλλα (πχ για το πώς έφτιαξε γήπεδο) αλλά τα παραπάνω είναι υπεραρκετά.

"Ολυμπιακός" έχει πάψει να υπάρχει.

Το σωματείο που έχει έδρα το "Καραϊσκάκη" ονομάζεται Ντυναμό Πειραιώς ή Γαβριέλα ή Πουστοσωματείο.

....


ΥΓ

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ αυτά που έκαναν κάποιοι οπαδοί μας στον αγώνα του πόλο. Δυσυχώς κάποιοι απαράδεκτοι φαίνεται πως ζήλεψαν τα κόλπα του Πουστοσωματείου...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΣΙΠΡΟΤΟΤΟΥΣ

Φίλε Πανάθα, το πρόβλημα είναι ότι γι να γίνει το γήπεδο πρέπει να γίνει και το Εμπορικό Κέντρο. Αυτό είναι το μπίζνεσ πλαν και μπορεί να υλοποιηθεί μόνο συνολικά, λόγω της προσδοκώμενης ανταποδοτικότητας. Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και οι συριζικοί.

Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Ας ψάξουμε πιό υποψιασμένοι για διασυνδέσεις Κόκκαλη - Τοτού και ας μην αφήσουμε τις όποιες "οικολογικές ανησυχίε" να αποτελούν άλλοθι. Ειδικά μάλιστα όταν θίγουν την ομάδα μας.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΣΙΠΡΟΤΟΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Τζόνι, έχεις απόλυτο δίκηο ΣΕ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ Greg.

Να προσθέσω κάτι, κρίσιμο πλέον: η ηγεσία του Τμήματος Πόλο της ομάδας μας πρέπει (έπρεπε ήδη!) να κινηθούν με κάθε τρόπο εναντίον εκείνων που έκαναν αυτά τα αίσχη* στο Χαλάνδρι. Όχι μόνο με δηλώσεις αλλά και με πράξεις!

Αν δεν κάνω λάθος, ο κ. Πλυτάς, που πρόσφατα ανέλαβε την επικοινωνία μεταξύ ΠΑΕ και οργανωμένων, υπήρξε Έφορος του Τμήματος Πόλο. Ένας (προσωπικός) λόγος παραπάνω ώστε να κινηθεί ο ίδιος ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ.

--

* αίσχη ακόμα και εναντίον παικτών της "δικής τους" (;) ομάδας, όπως λέει το ρεπορτάζ:

"Οι εξαγριωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» δεν δίστασαν να χτυπήσουν ακόμα και δικούς τους πολίστες, οι οποίοι μπήκαν στην μέση για να προστατέψουν τους συναδέλφους τους" (!!!!!!)

Πανάθας είπε...

Προσυπογράφω την "οχτάδα" του ΤΤ.

Greg, τα business plans δεν με αφορούν. Αφορούν τον Βωβό και τους μεγαλοκεφαλαιούχους που μας ρουφούν το αίμα με το καλαμάκι.

ΟΧΙ ΣΤΟ MALL ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ MALL-AKES.

ΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Και όσο εμείς "μαλώνουμε" για τα ωραία πόδια του εκάστοτε ποδοσφαιριστή να μην ξεχνάμε ότι η αποτρόπαια πράξη που έγινε χθες δεν ήταν στο πόλο αλλά στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ όπου και δολοφόνηθηκε από το μπατσικό παρακράτος που δρα ανεξέλεγκτα ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ένας 15χρονος.

Φυσικά η καθώς πρέπει Ελληνική Κοινωνία για μια αφορά θα σωπάσει. Όπως σώπασαν και οι Γερμανοί πολίτες στα ναζιστικά αίσχη (καλά αυτοί συμμετείχαν κιόλας. Αλλά μήπως και εμείς δεν "συμμετέχουμε"?).

Και μια και είναι της μοδός:

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μια διόρθωση στον κύριο Τζόνι. Ο Πλυτάς εξακολουθεί να είναι έφορος του πόλο και ήταν παρόν στο Χαλάνδρι.

sport24.gr

dimitriskmc είπε...

A.C.A.B και το εννοώ...
Μπράβο σου Πανάθα που έθιξες και αυτό το θέμα.

Πανάθας είπε...

Δημήτρη σε ευχαριστώ.

Αλλά έκανα το αυτονόητο.

Να μην "ξανασκοτώσω" τον πιτσιρικά (και μάλιστα εν ψυχρώ).

Κάτι που κάνουμε συχνά οι "βολεμένοι" μεσοαστοί. Να κρίνουμε άλλες κοινωνικές ομάδες απλώς ξεσφίγγοντας λίγο τη γραβάτα μας.

"Καταδικάζω αυτό", "καταδικάζω εκείνο" κλπ, κλπ, χάνοντας όλη την ουσία του μεταβατικού ρήματος.

Δεν θέλω να γράψω άλλα, λαϊκίζοντας ή δημαγωγώντας πάνω από το νεκρό σώμα ενός μαθητή.

Η κοινωνία μας παίρνει αυτή τη στιγμή ένα "μάθημα".

All Cops Are Bastards Δημήτρη.

Ανώνυμος είπε...

NAI ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


ΘΕΜΑ ΜΑΛΑΚΑ.

Η "πληγή" πρέπει να κλείσει. Αφού μας "απείλεισε" ότι θα φύγει (σιγά μην έφευγε...) είναι θέμα δικό σας να το "τελειώσετε" μέσα σε ένα λεπτό. Προσωπικά δεν έχω τίποτα με το μαλάκα. Είναι κρίμα να βγαίνει το παιδί - το οποίο χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας προφανώς - κάτι που του το υπέδειξαν πολλοί και επιτέλους το κατάλαβε και μόνος του - και να θέλει να συμφωνούμε όλοι με τις μαλακίες του και, όποιος δε συμφωνεί, να τον "βαφτίζει". Είναι φασίστας και εμμονικός μαλάκας με μανία καταδίωξης, τελεία και παύλα. Κανείς τέλειος φίλε. Δεν πειράζει. Αλλά μας τα παραζαλίζεις με τις μαλακίες σου.

Ανώνυμος είπε...

Συνελήφθη ο έφορος του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στο πόλο

Ο έφορος της ανδρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, Νίκος Πλυττάς συνελήφθη από την αστυνομία το μεσημέρι της Κυριακής έξω από το χώρο του ΟΑΚΑ, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με τον Αρη στο μπάσκετ.

Αναμένεται σύντομα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, καθώς από το βράδυ του Σαββάτου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού σκέφτεται να προχωρήσει σε τιμωρία, και μάλιστα ενδέχεται να προβεί και σε διαγραφή του Πλυττά από το μητρώο της ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αλλά ασχολήθηκα με τον μαλάκα τον Πανάθα και τον Πλυτά και ξέχασα:

ξέρετε που μπορώ να βρω σε λογικές τιμές κρέμες νυκτός? (μου τελείωσαν βλέπετε)

Είδα και έπαθα να ξεχρεώσω την αποτρίχωση και το χαλάουα.

Πανάθας είπε...

Βγενόπουλος σήμερα στον sentrafm:

"{...}για τα περιστατικά των τελευταίων ημερών: «Υπάρχει μια σοβαρή κοινωνική αναταραχή, με αφορμή ένα άτυχο περιστατικό.{...}"

ΑΤΥΧΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ?

Ατυχές είναι να περπατάς στον δρόμο και να σου πέφτει ένα τούβλο στο κεφάλι.

Όταν σηκώνεις το όπλο και σημαδεύεις στη καρδιά έναν 15χρονο ονμάζεται......ΔΟ-ΛΟ-ΦΟ-ΝΙΑ.

Κατά τα άλλα σε ενοχλούν οι ύβρεις.

Εσύ είσαι ο μεγαλύτερος "υβριστής".

"Υβριστής" με πούρο.

Μήπως πουλάνε ανθρωπιά στο μάρκετινγκ? Γιατί είσαι συναισθηματικά νεκρός.

Για μένα σήμερα τελείωσε ο Βγενόπουλος.

Pappas10 είπε...

Ανώνυμε...

Εγώ λέω να μπεις εσύ με κανένα νίκ ώστε να μπορούμε να ακολουθήσουμε τη σκέψη σου και να βεβαιωθούμε ότι δεν είσαι ήξεις-αφίξεις και μετά το γυρνάς και στις υποδείξεις. Εντάξει μα μεν?

Από εκεί και πέρα...σόρρυ ΠΑΝΑΘΑ αλλά για άλλη μία φορά είσαι στον Κόσμο σου. Το εμπορικό κέντρο και το γήπεδο συμπεριλαμβάνονται στο ίδιο σχέδιο ανάπλασης και οποιαδήποτε καθυστέρηση του εμπορικού κέντρου θα σημάνει και καθυστέρηση στο γήπεδο.

Ο Συν διαμαρτύρεται για τον ελαιώνα και τους κορμοράνους του αλλά δεν λέει τίποτα για τις αποχαρακτηρισμένες δασικές περιοχές και τις φυτεμένες βίλες των στελεχών του εκεί.

Αφού λοιπόν δεν έχουν καθολική και ενιαία θέση σε θέματα οικολογίας, τότε - προφανώς - το κίνητρο είναι άλλο. Και δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τις "οικολογικές" του ανησυχίες δεν κρύβει την υποστήριξη του απέναντι σε επιχειρηματίες - ανταγωνιστές του Βωβού.

Για όλους αυτούς τους λόγους,

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΚΟΜΑ ΤΟΥ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Ρε ΠΑΝΑΘΑ...

Και τι να έλεγε ο Βγενόπουλος;

"...ένας κωλόμπατσος του κερατά πυροβόλησε και σκότωσε ένα παιδάκι 15 χρονών...";;;;

Η politicaly correct γλώσσα έτσι τα ονομάζει αυτά τα περιστατικά.

Μην τρελαίνεσαι με τον Βγενό.... υπάρχουν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι για να σε τρελάνουν σ' αυτήν την υπόθεση.

Έτσι νομίζω τουλάχιστον.

Και έχε υπ' όψιν σου και ένα πράγμα... "κουτί" τους ήρθε. Όλη η οργή για την κοινωνική, πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας μας θα διοχετευθεί σ' ένα εκτελεστικό όργανο και στην εκτελεστική εξουσία γενικότερα, αφήνοντας τη Βουλευτική και Δικαστική εξουσία στην ασυλία της, παρά την ηθική αυτουργία της.

Μπορεί να λέω και μαλακίες.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη:

1. Δεν με αφορά αν έχουν συνδέσει το γήπεδο με το Mall. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ και ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ (εμείς όπως πάντα τα μαθαίνουμε τελευταίοι).

2. Δεν με αφορά αν εσύ προσωπικά και καμιά δεκαπενταριά άλλοι χρήστες του internet "μαυρίσετε", "ασπρίσετε" τον ΣΥΝ, τον ΠΛΗΝ και τον Τσίπρα.

3. Δεν με ενδιαφέρει η political correct γλώσα του κάθε μεγαλοκεφαιούχου. Ως δημόσιο πρόσωπο, ο Βγενόπουλος επηρρεάζει πρόσωπα και καταστάσεις και θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός. Οι δηλώσεις αυτές γεννούν ΒΙΑ την οποία μετά θα βγει να καταδικάσει καπνίζοντας το ΗAVANA πούρο του. Για μένα πρέπει να βγει και να ζητήσει συγνώμη γιατί το μόνο "ατυχές" ήταν οι δηλώσεις του. Καλά θα κάνει να κάνει ένα μπάνιο με χρυσά νομίσματα πριν μιλήσει. Εξάλλου η σιωπή είναι "χρυσός". ;-)

Και.....Μιχάλη....καλό είναι να είμαστε πρώτα σκεπτόμενοι άνθρωποι και μετά Παναθηναικοί.

Δεν είναι το ΠΑΝ ο Παναθηναικός. Υπάρχουν και σοβαρότερα πράγματα - δυστυχώς ή ευτυχώς - στη ζωή.

Προσωπικά, κριτήριο μου για τα πάντα δεν είναι η ομάδα με το τριφύλλι.

Δεν επιτρέπω σε κανένα γελοίο οπαδικό σύμβολο να ευνουχίσει τη σκέψη μου και να διαταράξει τον κοινωνικοπνευματικοηθικό ιστό της ύπαρξης μου.

Ο λόγος ύπαρξης των ομάδων είναι η ψυχαγωγία. "Επεμβαίνω" μόνο όταν υποβαθίζεται η νοημοσύνη μου.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Και ε......ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ (ειδικά μαζί σου).

;-)

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο μαλάκας.


ΑΤΥΧΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ είναι που μας έχει κάτσει ο μαλακοφασίστας σταλινικός ψυχάκιας στο σβέρκο.


ΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΑΚΙΑ, ΑΔΕΛΦΗ, ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ, ΕΜΜΟΝΙΚΟ ΜΑΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑΙ, ΠΟΛΛΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ


ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΜΜΟΝΙΚΟ ΜΑΛΑΚΑ

Pappas10 είπε...

ΠΑΝΑΘΑ,

Μα εκεί ακριβώς είναι το θέμα. Ότι το γήπεδο ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ και ουχί καταστρέφει την περιοχή. Και μάλιστα ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ και ένα πάρκο στην παρούσα θέση του γηπέδου της λεωφόρου που θα είναι 1000 φορές πιο ωφέλημο στην πρωτεύουσα.

Όσο για τη σύνδεση γηπέδου και Mall, ήταν γνωστό από την αρχή ότι όλο το θέμα της οικοδομικής άδειας ήταν συνειφασμένο με τα κτίρια που θα εγείροντο εκεί. Το όλο πλάνο συμπεριλάμβανε ΚΑΙ το γήπεδο ΚΑΙ εμπορικά κτίσματα.

Εσένα δεν σου κάνει εντύπωση ότι οι ενστάσεις επί των εμπορικών κτισμάτων "εμφανίστηκαν" ως δια μαγείας αφού ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια για την κατασκευή του γηπέδου;

Γιατί πριν από 5 μήνες κανένας δεν έλεγε τίποτα για τα εμπορικά κτίρια, παρά μόνο για την προοπτική της περιοχής να γίνει μητροπολιτικό πάρκο;

Τα προσχόματα στο γήπεδο είνα εμφανές ότι αποτελούν μέρος σχεδίου. Η όλη "αντίρρηση" συνοψιζόταν στα κάτοθι.

1. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν έχει δικαίωμα να "ανταλάξει" την Λεωφόρο γιατί δεν είναι ιδιοκτησία του. Έφερε το Χαρτί ο Θανάσσαρος και τους αποστώμοσε.

Μετά πάμε στο επόμενο

2. Η περιοχή του Ελαιώνα ανήκει στην ΕΤΕΒΑ και την Τράπεζα της Ελλάδος. Μπήκε εγγυητής ο Δήμος, τέλος κι από αυτό.

Μετά

3. Η Περιοχή έχει βιοτεχνίες. Πληρώθηκαν τρελές αποζημιώσεις και απαλωτιρώσεις, τέλος κι από αυτό.

4. Οι κάτοικοι αντιδρούν γιατί δεν θέλουν το γήπεδο. Εκδικάστηκε υπόθεση, απεφάνθη το ΣτΕ ότι δεν στέκουν τα επιχειρήματα, τέλος κι από αυτό.

5. Ο οικοδομικός νόμος δεν επιτρέπει ανέγερση κτιρίου γηπέδου στην περιοχή. Πέρασε ψήφισμα στη βουλή (το οποίο ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ) τέλος κι από αυτό.

6. Δεν έχει φύγει ο Μετροπόντικας. Τον μάζεψαν, τέλος κι εκεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ 6 ΚΑΙ 8.

8. Το μέρος ήταν να γίνει μητροπολιτικό πάρκο άρα δεν γίνεται να χτιστεί το γήπεδο, κατατέθηκε το σχέδιο ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, το βουλώσαν και γι' αυτό.

9. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ανακάλυψαν κορμοράνους και λοιπές μαλακίες και δήθεν οικολογικές ανησυχίες.

Το οικολογικό του θέματος γιατί δεν ετέθη από την αρχή; Όπως και το θέμα του Mall; Τώρα εμφανίστηκαν οι κορμοράνοι; Πριν από 5 μήνες δεν υπήρχαν; Μήπως η οικολογία εμφανίστηκε τώρα, γιατί όλοι ήλπιζαν ότι θα "σκοντάψει" κάπου αλλού το γήπεδο;

Σε καμία περίπτωση δεν κρίνω τα πάντα με γνώμονα τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Επειδή όμως έχω ζήσει στα Πετράλωνα, ξέρω πολύ καλά την περιοχή του Ελαιώνα και απ' ό,τι είμαι σε θέση να καταλάβω, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ.

Αν θυμάσαι η αρχική "παρέμβαση" της "επιτροπής για την σωτηρία του Ελαιώνα", με τον Πρόεδρο που μένει στον Κεραμεικό, αρχικά μίλαγε για "υποβάθμιση της περιοχής" χωρίς να έχει ΚΑΜΙΑ οικολογική αναφορά. Όταν είδαν το ανυπόστατο του επιχειρήματος, τον αλάξαν τον αμανέ και το γυρίσαν στο οικολογικό του θέματος.

Δεν υπήρξα ποτέ οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΣΥΝ γιατί τους θεωρώ οπορτουνιστές και ψευτοαριστερούς του κερατά. Δικαίωμα τους να λένε παπαριές και να διεκδικούν την ψήφο των ανθρώπων χωρίς ταξική ή πολιτική συνείδηση.

Το να παίρνουν θέση όμως εις βάρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑ ΨΗΦΩΝ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΕΣΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ.

Τέλος, για τον Βγενόπουλο, απλά έκανε μία εισαγωγή που έθιξε ένα θέμα της επικαιρότητας. Δεν βρίσκω - ειλικρινά - κάτι μεμπτό στις δηλώσεις του και στο ύφος τους. Θεωρώ ότι κάνεις την τρίχα τριχιά στο συγκεκριμένο θέμα χωρίς λόγο.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Ανώνυμε,

Με το να βρίζεις το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι από γραφικός έως ασυνάρτητος ενώ η ανωνυμία σου σαφέστατα και σε κάνει θρασύδειλο.

Και στην Τελική, αν δεν έχεις επιχειρήματα και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βρίζεις, δεν προσφέρεις τίποτα σε κανέναν και εκνευρίζεις ακόμα και αυτούς που μπορεί να έχουν τις ίδιες ιδέες με εσένα σε συνάρτηση με το θέμα αλλά όχι με τα πρόσωπα στα οποία απευθύνεσαι.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

1. Συμφωνώ με τον Πανάθα για την ... ατυχή δήλωση του Βγενόπουλου. Προσωπικά το έχω δηλώσει από το καλοκαίρι εδώ (εναντιωνόμενος αγρίως στην απαράδεκτη αγωγή του Βγενό κατά του Τσίπρα), πως η συμμετοχή του μίστερ MIG στην ΠΑΕ της ομάδας μας, δεν μπορεί να αποτελεί να "κολυμβήθρα του Σιλωάμ" για τις υπόλοιπες μαλακίες του. Αυτά είναι για τους οπαδούς του Πουστοσωματείου και τον Κρόκους. Στον ΠΑΟ δεν είχαν ούτε θα έχουν ποτέ θέση.

Ε, όχι και "ατυχές περιστατικό" ο φόνος ενός 15χρονου παιδιού κύριε Βγενόπουλε! Ας μην έλεγες τίποτα καλύτερα. Αρκετή πίκρα και οργή έχει μαζευτεί όλον αυτό τον καιρό στον κόσμο.

2. Θα διαφωνήσω όμως με τον Πανάθα για το γηπεδικό, δηλαδή ειδικά για το εμπορικό κέντρο. Διότι - απ' όσο έχω καταλάβει, μπορεί να κάνω λάθος - είναι άμεσα, αρχιτεκτονικά και κατασκευαστικά δεμένο το κέντρο με το γήπεδο. Οπότε, όποιος λέει "όχι" στο εμπορικό κέντρο, λέει πρακτικά "όχι" και στο γήπεδο.

Βέβαια ο Τσίπρας αντιπροτείνει "ένα γήπεδο χωρίς εμπορικό κέντρο, με γύρω-γύρω πράσινο μόνο". Όμως αυτό ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ! Δεν υπάρχει πια πουθενά στον κόσμο γήπεδο χωρίς εμπορικές δραστηιότητες.

Αν λοιπόν τα ζυγιάσουμε όλα, νομίζω πως το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟ στο Βοτανικό δεν θα βλάψει το περιβάλλον και πως η στάση του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξυπηρετεί παρά την αναβολή της κατασκευής του στον αιώνα τον άπαντα.

Γι' αυτό ας πάρει το μήνυμα του ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ και από μένα.

pensierix είπε...

Εδώ η Αθήνα φλέγεται και θα ασχοληθούμε με την "ατυχή" δήλωση Βγενόπουλου...

Ας αφήσει η ΠΑΕ τις ανακοινώσεις για τον αυριανό αγώνα και τη συμπεριφορά των φιλάθλων και ας ζητήσει από την ΟΥΕΦΑ αναβολή ΤΩΡΑ!

dimitriskmc είπε...

E όχι να μιλάει και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α για οικολογία που ο Αλαβάνος είναι ιδιοκτήτης λατομείων.Το γήπεδο πρέπει να κτιστεί no matter what,αφού σε περίπτωση που δεν γίνει ο Βοτανικός θα παραμείνει μια υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας.Παρόλο που συμφωνώ συνήθως ,ε τον Βγενόπουλο,μπορεί να χώσει την politically correct γλώσσα του στον κώλο του.

P.s:Θα αναβληθεί ο αυριανός αγώνας?

Pappas10 είπε...

Παιδιά,

"Κουτί" τους ήρθε. Αποπροσανατολισμός από τα πραγματικά προβλήματα και οι γνωστοί-άγνωστοι και ασύλυπτοι ελέω ταχυποδίας να καίνε.

Το κακό είναι ότι το τρώνε πολλοί το παραμύθι...

Πάμε μωρή ΠΑΝΑΘΑ σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Η θεωρία-τυφλοσούρτης περί "γνωστών-άγνωστων-υποκινούμενων" ... που την είδαμε πέρσι, στις πυρκαγιές, και στη βερσιόν περί "ασύμμετρης απειλής" ... όχι μόνο πάλιωσε αλλά πλέον αχρηστεύτηκε από τα γεγονότα.

Γιατί δεν είναι δυνατόν αυτό το γενικευμένο μπάχαλο σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας να έγινε από τους 100, 200, 300, άντε 500 "γνωστούς-άνγωστους".

Εκτός κι αν δεχτούμε πως έχουν υπερφυσικές δυνάμεις: πετούν με την ταχύτητα του φωτός, βρίσκονται ταυτόχρονα σε πολλά διαφορετικά μέρη, κ.ο.κ.

Και καλά να την προμοτάρει (ακόμα) μια αποδεδειγμένα ανίκανη και φαύλη κυβέρνηση για να κάνει πάσα τις αμαρτίες της ...

... αλλά να τη χάφτουν κάποιοι που δεν έχουν τέτοιο συμφέρον, είναι ανεξήγητο - εκτός κι αν ποτέ δεν έχουν νιώσει την νεανική απελπισία και το αίμα τους να βράζει ανακατεμένα σ' ένα παράξενο κοκτέιλ, που ζητάει να σκάσει πάνω σε ό,τι μοιάζει ψεύτικο, στημένο, βρώμικο, ματαιόδοξο.

Το πράγμα δεν μπαλώνεται πλέον!

Μιλάμε για ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ κρίση συνάνθρωποι, καταλάβετέ το και μη νομίζετε πως άμα κρύψουμε το κεφάλι μας στο χώμα, λύσαμε το πρόβλημα.

Χρειάζονται σοβαρές πολιτικές πρωτοβουλίες αποκατάστασης του αισθήματος ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ, που έχει τραυματιστεί ανεπανόρθωτα από την κυρίαρχη Φαυλοκρατία ...

... μόνο που κανένας δεν είναι σε θέση να τις αναλάβει.

Pappas10 είπε...

Δηλαδή εσύ φίλε ΕΞΕΓΕΡΣΗ πιστεύεις ότι τις φωτιές και τις καταστροφές τις έκανε η απελπισμένη νεολαία μας;

Γιατί εγώ πιστεύω ότι τις έκαναν κρατικοί ή ίσως και παρακρατικοί "λειτουργοί" με την ανοχή - αν όχι συνεργασία - της εκτελεστικής εξουσιάς, δηλαδή της αστυνομίας.

Το δίλημα που σου θέτουν με αυτά που γίνονται είναι εμφανές, κατά τη γνώμη μου πάντα.

"ΚΡΑΤΟΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ή ΑΝΑΡΧΙΑ, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;"

Η προπαγάνδα του κακού είναι πάντα το χειρότερο.

Το τυράκι δεν θα το φάω. Σόρρυ... δεν πιστεύω ότι κανένας πραγματικά οργισμένος νέος που αντιμετωπίζει την Ελληνική καθημερινότητα από τη θέση του Μαθητή, του σπουδαστή ή του υπαλλήλου έχει την διάθεση να καταστρέψει βιτρίνες. Και αμφιβάλω αν έχει τα μέσα να οργανώσει ένα τέτοιο πανελλαδικό ξέσπασμα.

Αντίθετα, πιστεύω ακράδαντα ότι ένα σχέδιο καταστροφών μπορεί να σχεδιαστεί και να εκτελεστεί πολύ πιο εύκολα από συγκροτημένες ομάδες ανθρώπων με στοιχειώδη κάλυψη.

Το είδος της κάλυψης που παρέχει το κράτος στους λειτουργούς του δηλαδή...

Μπορεί να λέω και μαλακίες.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

dimitriskmc είπε...

Μιχάλη τα είπες όλα.Εγώ ως ενεργό μέλος της κοινωνίας και μαθητής στην πορεία που πήγα δεν είδα ποτέ μαθητές ή φοιτητες να πλιατσικολογούν.Αντίθετα,παρακμιακοί και τελειωμένοι(μάλλον όχι παρακρατικοί,είναι αρκετά τραβηγμένο) που δεν έχουν τίποτα να χάσουν,βγαίνουν και επωφελούνται από την οργή της κοινωνίας μας.Αυτά προβάλλει η τηλεόραση και έτσι όλοι όσοι κάθονται σπίτι τους και έχουν ακόμα εμπιστοσύνη στα ΜΜΕ παραπληροφορούνται.Στο ερώτημα "ΚΡΑΤΟΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ή ΑΝΑΡΧΙΑ, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;" εγώ θα προτιμήσω το δεύτερο.Όσοι πάτε σήμερα γήπεδο,μην δώσετε καν σημασία στους μπάτσους.ΔΕΝ είναι άνθρωποι και είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.Σήμερα το κατάλαβα από πρώτο χέρι.
Άντε να περάσουμε σήμερα,μπας και χαμογελάσουμε λιγάκι.

Η πληροφόρηση είναι η οργάνωση της σιωπής μας.

Ανώνυμος είπε...

Πρόβλημα στον Βοτανικό!
Το όνειρο εκατομμύριων φίλων του Παναθηναϊκού, που δεν είναι άλλο από το γήπεδο στην περιοχή του Βοτανικού κινδυνεύει να μετατραπεί σε εφιάλτης μετά το έγγραφο που αναφέρει ότι υπάρχει κίνδυνος να σταματήσουν τα έργα στην περιοχή! Επιπλέον ζήτημα και η ανεργία για περισσότερα από 1000 εργαζόμενους παραμονές των Χριστουγέννων.



Συγκεκριμένα επίσημο έγγραφο που έχουν στα χέρια τους και οι «πράσινοι» από τον οργανισμό Αθήνας του ΥΠΕΧΩΔΕ αναφέρει ότι αν ανασταλεί η κατασκευή του εμπορικού κέντρου στην περιοχή από το Συμβούλιο της Επικρατείας τότε αυτόματα μπλοκάρεται και το έργο της Διπλής Ανάπλασης. Κατ' επέκταση και όλα τα έργα που αφορούν το γήπεδο του Παναθηναϊκού.


Αν μη τι άλλο μια τέτοια εξέλιξη είναι... βόμβα στα θεμέλια ενός έργου πνοής για την Αθήνα αφού αν τελικά η κατασκευή του εμπορικού κέντρου θα επηρεάσει όλο το μεγάλο έργο της διπλής ανάπλασης, μιας και οι δωρεάν παραχωρήσεις σε γη που έχει κάνει η κατασκευάστρια εταιρία υπερβαίνουν τα 56 στρέμματα.

Παράλληλα δεν θα μπορεί να προχωρήσει και η δημιουργία πάρκου στους Αμπελοκήπους, ούτε η δημιουργία χώρων πρασίνου 150 περίπου στρεμμάτων στο Βοτανικό.

Το επίμαχο έγγραφο εξηγεί ότι η μοναδική περιοχή που μπορεί να ανεγερθεί το νέο «πράσινο» παλάτι είναι αυτή στην οποία έχει χωροθετηθεί και στη συνέχεια τονίζει:

«Σε ότι αφορά τον οργανισμό Αθήνας εκτιμάται ότι η τυχόν διακοπή των εργασιών του κτιριακού προγράμματος στο ΟΤ 45 Α με βάση τις ρυθμίσεις του Ν. 3481/06 θα έχει ως συνέπεια την μη αντίστοιχη υλοποίηση των ρυθμίσεων που προβλέπει ο ίδιος Νόμος και στο συνεχόμενο προς αυτό ενοποιημένο ΟΤ 45, 46, 50. Το ενδεχόμενο δεν της ακύρωσης όλων των διαδικασιών που προβλέπει ο ανωτέρω Νόμος θα έχει ως συνέπεια την μη πραγματοποίηση του δημοσίου οφέλους όπως αυτό αναλυτικά είχε περιγραφεί στα έγγραφα του Οργανισμού της Αθήνας».





Mάλιστα μέσα σε όλα και σε μια εποχής μεγάλης κρίσης από την αναστολή των εργασιών περίπου 1.000 εργαζόμενοι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς εργασία παραμονές των Χριστουγέννων.
Για το λόγο αυτό μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει κινητοποιήσει προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα που προέκυψε!

Από Gazzetta.gr

Pappas10 είπε...

Για να δούμε τώρα αν υπάρχε κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που σκέφτεται έξω από το στενό πλαίσιο των διοικητικών ανταγωνισμών και των μεταγραφών.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ είναι μία αρχή.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

"Βωβός: "Αν εκδοθεί απόφαση χορηγήσεων αναστολής από το Στε, γήπεδο δεν γίνεται""

Έτσι, έτσι....για να μην μας περνάνε για μαλάκες.

Μπάμπη εκτίθεσαι.

Η κατασκευή του γηπέδου έχει συνδεθεί με τα μεγαλοσυμφέροντα μεγαλοκεφαλαιούχων και ο κόσμος δεν το "τρώει" το παραμύθι.

Ποιός μαλάκας το έκανε αυτό? Μην μου πείτε ότι 100 νοματαίοι με τα σούπερ ντούπερ πτυχία δεν το είχαν προβλέψει.

Το γήπεδο θα γίνει. Απλά κάποιοι.....θα αναγκαστούν να πάνε να χτίσουν τα "φτωχοκαλυβάκια" τους αλλού.

Και αν δεν γίνει επειδή τα συμφέροντα του Βωβού είναι πάνω από τα όνειρα των Παναθηναϊκών οπαδών τότε οι υπεύθυνοι να κοιτάξουν να ανανεώσουν τα διαβατήρια τους.

Ποιός Παναθηναϊκός παράγοντας έχει "τρέξει" την υπόθεση του γηπέδου?

Μήπως ο υιός Βαρδινογιάννης?

Ποιός έμπλεξε αμιγώς επειχειρηματικά σχέδια με τη κατασκευή ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου?

Κάποιοι θα λογοδοτήσουν.

Pappas10 είπε...

Μπλάκ,

Καλό το Παραμύθι της ιδεολογίας και των μεγαλοσυμφερώντων αλλά δεν έχει δράκο.

Γιατί τώρα θυμήθηκαν τα μεγαλοσυμφέροντα; Επειδή απέτυχαν οι υπόλοιπες προσφυγές;

Στην τελική, τι με νοιάζει εμένα με ποια συμφέροντα συνεργάζεται ο Τζίγγερ; Αν ήταν μόνο θέμα Βωβού τότε γιατί υπήρξαν τόσες προσφυγές κατά του γηπέδου ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ "ΣΥΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΛΑΙΩΝΑ" ή πως σκατά τον λένε.

Το να το "φορτώσεις" στον Τζίγκερ είναι εύκολο. Με την διαφορά ότι ο Τζίγκερ το πάλευε 3 χρόνια... ο Βωβός εμφανίστηκε πριν 3εις εβδομάδες.

Απροπώ, το ΥΠΕΧΩΔΕ ανέφερε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΩΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Εάν λοιπόν τα όποια συμφέροντα (λέγε με Κόκκαλη με απλά λόγια-όλα τα άλλα είναι μπούρδες) η λύση είναι μόνο μια.

Να απαιτήσουμε τώρα την εκχώρηση, αντίστοιχη με το λυόμενο, του ΟΑΚΑ στην ομάδα μας, με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΛΥΟΜΕΝΟ. Εκεί η ΠΑΕ να υλοποιήσει ανάλογες επενδύσεις με τις προβλεπόμενες στο Βοτανικό.

Τα κόμματα και τα κομματάκια, τρέμουν τις επερχόμενες εκλογές. Πρέπει να τους θέσουμε προ των ευθυνών τους. ΟΧΙ με λόγια και δεσμεύσεις (σαν τους συμβασιούχους), αλλά με άμεση καθολική συναίνεση όσων θέλουν τη ψήφο μας.

Έτσι κι'αλλιώς είναι ΟΛΟΙ συλλήβδην - και μηδενός εξαιρουμένου - ανίκανοι να λύσουν το οιοδήποτε άλλο πρόβλημα, ας τους εκβιάσουμε με τη ψήφο μας να κάνουν τουλάχιστον κάτι χρήσιμο για την ομάδα μας ΑΜΕΣΑ.

Εάν περάσουν οι ερχόμενες εκλογές, δεν πρόκειται να δούμε ΠΟΤΕ ΓΗΠΕΔΟ.

Ας υπάρχει μιά ένδειξη των δυνατοτήτων μας στο επόμενο παιχνίδι με τις Σέρρες.

Ανώνυμος είπε...

Με κάθε τρόπο πιέζει πλέον ο Ζαν Λουί Ντιπόν, δικηγόρος του Τροντ Σόλιντ, προκειμένου ο Ολυμπιακός να καταβάλει στον Νορβηγό τεχνικό και τους συνεργάτες του τα ποσά της αποζημίωσης που τους είχε επιδικάσει η ΦΙΦΑ στις 13 Μαρτίου του 2008.
<a href="http://ads.thinkdigital.gr/accipiter/adclick/CID=0000040168da09c700000000/acc_random=35796483/AAMSZ=234X60/SITE=SPORTDOG/AREA=SD.FOOTBALLGRSUPERLEAGUE/pageid=90312601"><img src="http://thinkd-images.adbureau.net/thinkd/creatives/DC/PizzaFan/sportdog234x60/set7.swf" alt="Alternate Ad Image Text Goes Here!" width="234" height="60" border="0"></a>

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ντιπόν αναφέρει πως ο Ολυμπιακός δεν τήρησε τις προθεσμίες καταβολής αποζημίωσης στον Σόλιντ και τους βοηθούς του, Πιουβελντε και Γιανέφσκι, ενώ επισυνάπτει και το σχετικό έγγραφο της ΦΙΦΑ, που επιβεβαιώνει ότι στην επόμενη συνεδρίαση της πειθαρχικής της επιτροπής θα συζητηθεί το ενδεχόμενο κυρώσεων, που με βάση τους κανονισμούς είναι επιβολή προστίμου ή αφαίρεση βαθμών από το εθνικό πρωτάθλημα ή υποβιβασμός!

«Οι πελάτες μου θα ήθελαν να εκφράσουν την έκπληξή τους, για το γεγονός ότι ένας τόσο σημαντικός σύλλογος συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ντιπόν.

Πλέον, γίνεται αντιληπτό πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο, καθώς και η ΦΙΦΑ με έγγραφο της καλεί την πειραϊκή ΠΑΕ να ρυθμίσει άμεσα την εκκρεμότητα και να αποστείλει το αποδεικτικό πληρωμής, που σύμφωνα με τον Ντιπόν ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

"Εάν λοιπόν τα όποια συμφέροντα (λέγε με Κόκκαλη με απλά λόγια-όλα τα άλλα είναι μπούρδες) η λύση είναι μόνο μια.Να απαιτήσουμε τώρα την εκχώρηση, αντίστοιχη με το λυόμενο, του ΟΑΚΑ στην ομάδα μας, με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΛΥΟΜΕΝΟ."

Greg δεν ειναι απαραιτητο τα συμφεροντα αυτα να ναι ο Πρακτορας. Σιγουρα τον βολευει να μην εχουμε γηπεδο, αρα σπρωχνει κι αυτος οπως μπορει, αλλα εχω την αισθηση οτι περισσοτερο βολευει ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ να παραμενουμε στο ΟΑΚΑ και να πληρωνουμε νοικι. Φαντασου αμα φυγουμε τι λεφτα χανει και ποιος θα συντηρει τον "Καλατραβα".

Αρα απο ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ προερχεται το προβλημα.

Η λυση που προτεινεις ειναι ανεφικτη γιατι (περα απολα τ αλλα) το ΟΑΚΑ ειναι "εδρα" και της ΑΕΚ.

gf

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ THE MALL ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ.

ΟΛΟΙ MALLAKES.

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.

Μετά σειρά παίρνει το ΙΚΕΑ Βοτανικού.

Έκανε φοβερη δουλειά ο Τζίγγερ πάντως τον παραδέχομαι.

Ανώνυμος είπε...

ΓΗΠΕΔΙΚΑ ΚΟΛΠΑ

(ο Πανάθας μάλλον είχε δίκιο!)

Οι μέρες δεν είναι για γηπεδικά και βωβοκόλπα αλλά ...

... άκουσα τυχαία το Σάββατο πρωί από τον Sport-fm συνέντευξη με έναν από τους "131" που είναι κατά του Βωβοmall.

Ομολογώ ότι με ξάφνιασε και με έκανε να ξανασκεφτώ το όλο θέμα!

Είχα (λόγω ελλιπούς ενημέρωσης) την εντύπωση ότι το εμπορικό κέντρο, στο οποίο εναντιώνονται, ήταν αυτό του ίδιου του γηπέδου. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

Το γήπεδο θα έχει, στο δικό του χώρο (τα περίφημα 56 στρέμματα), τα δικά του εμπορικά καταστήματα, όπως κάθε σύγχρονο γήπεδο.

Οι "131" ΔΕΝ εναντιώνονται σε αυτό! Εναντιώνονται σε ένα ΕΠΙΠΛΕΟΝ τεράστιο εμπορικό κέντρο, που θέλει να χτίσει ο Βωβός ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ στο γήπεδο και ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟ με τον Παναθηναϊκό!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΠΙΠ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΣΤΡΟΧΑΛΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ!

Προσέξτε: Ο Βωβός έγινε ιδιοκτήτης ενός τεράστιου οικόπεδου (200καιβάλε στρέμματα, της ΕΤΜΑ). Μέσα σε αυτό λοιπόν είναι προγραμματισμένο (από τη "Διπλή Ανάπλαση") να χτιστεί το γήπεδό μας. Ωραία. Πάμε παρακάτω.

Ο Βωβός λοιπόν ισχυρίζεται ότι, αν δεν τον αφήσουν να χτίσει το "Mallάκι" του, ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΡΗΣΕΙ (έτσι λέει) το κομμάτι των 56 στρεμμάτων (από την οικοπεδάρα του) για να φτιάξουμε γήπεδο.

Μαγκιά του θα έλεγε κανείς. Έλα όμως που - όπως ισχυρίστηκε ο εκπρόσωπος των "131" - αυτά τα 56 στρέμματα ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ! Μάλιστα κύριοι. Αυτά τα 56 στρέμματα ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

Επομένως;

ΚΑΙ Ο ΒΩΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ!

Το θέμα θέλει ψάξιμο, γιατί αν ισχύουν τα παρααπάνω, ανατρέπεται όλο το σκηνικό και στο στόχαστρο πρέπει να μπούν όχι οι "131" αλλά ο Βωβός και το Δημόσιο (αλλά και η ΠΑΕ ακόμα, εφόσον παίρνει το μέρος του μαστροχαλαστή).

----

OLB BOY σαν πιο ειδικός, βοήθα να πάρουμε μια σωστή εικόνα του θέματος.

Ανώνυμος είπε...

Τζόνυ Τουρτούρας σωστός.

Η διπλή ανάπλαση είναι "όμηρος" του Βωβού.

Ουσιαστικά ο Βωβός, με "όχημα" τον ΠΑΟ έχει εξασφαλίσει ότι θα γίνει το εμπορικό του κέντρο.

Το θέμα είναι πως ο ΠΑΟ "εγκλωβίστηκε" και γιατί δεν υπήρχε πλάνο Β?

Δεν μπορεί σε αυτή την ομάδα να μην φταίει κανείς.

Αν και για μένα οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ είναι εντός της ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω πολλά σχόλια με παράξενα στοιχεία.

Ναι, σήμερα, όλα τα μεγάλα deals, κρύβουν παρασκηνιακές συνεννοήσεις και διεργασίες.

Ναι, υπάρχει παρασκήνιο στις συμφωνίες για το γήπεδό μας.

Ναι, δεν με πειράζει καθόλου να γίνει και άλλο mall στο πιό υποβαθμισμένο σημείο της Ευρώπης, το Βοτανικό.

Ναι, θα βγω στο δρόμο για να γίνει το mall του Βωβού και να μη χάσουν τη δουλειά τους 1000 τουλάχιστον άνθρωποι σήμερα και να βρουν δουλειά τουλάχιστον άλλοι 3000 άνθρωποι όταν ολοκληρωθεί το project.

Ναι, πιστεύω ότι ο πρακτορίσκος είναι πίσω από τις ατασθαλίες (ναι ατασθαλίες) που γίνονται για να καθυστερήσει η αναβάθμιση του Βοτανικού. Γιατί εκτός από τους 131, υπάρχουν και άλλοιν 3.000 πραγματικοί κάτοικοι της περιοχής που παρεμβαίνουν, προβάλλοντας τη συμφωνία τους στην υλοποίηση ολόκληρου του business plan.

Ξέρω ότι το ΟΑΚΑ είναι και έδρα της ΑΕΚ, αλλά μόνον ο ΠΑΟ με τις ΕυρωπαΪκές προοπτικές του χρειάζεται τέτοιων προδιαγραφών γήπεδο και έχει και τη δυνατότητα να ασκήσει την αναγκαία πίεση.

Ναι, θα μαυρίσω με κάθε δύναμη μου τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές, διότι αυτοί είναι το όργανο των παρασκηνιακά κινουμενων για ακύρωση του project.

Pappas10 είπε...

Θα επαναλάβω την ερώτηση γιατί κανείς δεν μου απαντάει.

Εφ' όσον ισχυρίζονται ότι το θέμα Mall είναι άσχετο με το θέμα του γηπέδου, ΓΙΑΤΙ βγήκε τώρα και όχι από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι θα γίνει mall ενώ εκρεμούσαν ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ;

Όποιος θέλει με ιδεολογήματα εναντίων του "κεφαλαίου" να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του - αλλά και να κρύβει συμφέρωντα τρίτων και αντιΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ - είναι δικαίομα του.

Λυπάμαι αλλά εγώ το παραμύθι δεν το τρώω. Και δεν το τρώω γιατί απλούστατα ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν θα κάνει ο Βωβός κτίριο εκεί, με νοιάζει να κάνει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ γήπεδο.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη Greg αλλά δεν κατάλαβες.

Αν ισχύουν όσα άκουσα και σας μετέφερα εδώ, τα 56 στρέμματα στα οποία θα γίνει το γήπεδο ΔΕΝ ανήκουν στον Βωβό. Ανήκουν στο Δημόσιο.

Επομένως δεν υπάρχει θέμα να τα δωρίσει ή να μην τα δωρίσει ο Βωβός, ώστε να φτιάξουμε γήπεδο, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος. Δεν δωρίζεις κάτι που δεν σου ανήκει! Ούτε και μπορείς λχ να εκβιάσεις, πατώντας σε κάτι που δεν είναι δικό σου!

Εάν και εφόσον τα 56 στρέμματα ανήκουν στο Δημόσιο, τότε το Δημόσιο τα κάνει Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. Δηλαδή, δεδομένου ότι (υποτίθεται πως) επιδιώκει τη "Διπλή Ανάπλαση", ΤΑ ΔΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ για να φτιάξει σε αυτά τη γηπεδάρα του. Απλό.

Το θέμα επομένως είναι:

- Γιατί το Δημόσιο δεν δωρίσει αυτά τα 56 στρ. στην Πανάθα;
- Γιατί μπερδεύει το Βωβό και τον αφήνει να κάνει το δικό του παιχνίδι;
- Γιατί η ΠΑΕ δεν αντιδρά;
- Μήπως επειδή ανέθεσε τα σχέδια και την κατασκευή του γηπέδου στον Βωβό;
- Αν όμως δέχεται εκβιασμό από τον συγκεκριμένο επιειρηματία, τότε γιατί δεν το αναθέτει σε άλλον κατασκευαστή;

Πολλά τα ερωτήματα.

*** OLD BOY δώσε τα φώτα σου!!! ***

Και κάτι ακόμα Greg.

Οι 3000 υπογραφές κατοίκων, που αναφέρεις, δεν κατοίκων του Βοτανικού (δεν έχει τόσους κατοίκους εκεί), αλλά της περιοχής Αλεξάνδρας. Φυσικό είναι αυτοί να θέλουν να γκρεμιστεί η Λεωφόρος και να γίνει πάρκο.

Pappas10 είπε...

Τζόνυ,

1. Η κατασκευή του γηπέδου έχει δωθεί στην εταιρία "ΆΚΤΩΡ", συμφερόντων Μπόμπολα.

2. Η έκταση του Βωβού - καλώ ή κακώς - είναι του Βωβού γιατί την αγόρασε από την ΕΤΜΑ της οποίας το κτίριο κατεδαφίστηκε.

3. Η "μπαγαποντιά" της "Κίνησης για την διάσωση" είναι πως εξακολουθεί να αποκαλεί "δημόσιες" εκτάσεις οι οποίες είτε δεν ανήκαν στο δημόσιο (αλλά στην ΕΘνική Τράπεζα π.χ. η οποία πλέον είναι ιδιωτική εταιρία δημοσίου δικαίου) είτε πουλήθηκαν σε ιδιώτες από Δημόσιους φορείς (κάτι που το δημόσιο έχει δικαίωμα να κάνει και μάλιστα από τις αγοραπωλησίες στην περιοχή βγήκε κερδισμένο).

4. Η συλλογή των υπογραφών υπέρ της κατασκευής του γηπέδου έγινε ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. Το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ που δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες ζήτησε την γνώμη και των κατοίκων των Αμπελοκήπων. Μη τα συγχέουμε αυτά τα δύο.

5. Η ερώτηση επαναλαμβάνεται προς όλους. ΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ MALL ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΩΣ ΕΝΑ 2ΜΗΝΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΞΕΣΠΑΣΕ" ΜΟΛΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ;

ΤΣΙΠΡΑ ΕΣΥ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ...

Φιλικά προς όλους,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη,

σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες και διευκρινήσεις. Ξέρεις (βλ. κι εδώ παραπάνω, 08/12) ότι δεν έχω καμιά απολύτως διάθεση να υποστηρίξω τους "131" και τους Τσίπρες. Μπρρρρ! Όμως αληθινά σοκαρίστηκα από τη συνέντευξη του εκπροσώπου της, που ανέφερα εδώ. Σκέφτηκα μήπως έχω/έχουμε φάει πολύ μούφα και παρασυρθούμε σε παιχνίδια άσχετα από τον Παναθηναϊκό.

Στην ερώτηση που βάζεις και επαναλαμβάνεις, ειλικρινά δεν έχω απάντηση.

Αναρωτιέμαι:

1. δηλαδή η ΠΑΕ πάει να χτίσει με τον Μπόμπολα (κολλητάρι του Πράχτορα στις κατασκευές αν δεν κάνω λάθος - αυτό υπ' όψη του φίλου Greg) γήπεδο σε οικόπεδο ιδιοκτησίας ενός άλλου μεγαλοεργολάβου;

Τι μπέρδεμα είναι αυτό;

2. δηλαδή τα 56 στρ. του οικοπέδου (ΟΤκάτι το λένε, νομίζω) δεν ανήκουν στο Δημόσιο;

ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΒΡΕ OLD BOY!!!!!!!

Pappas10 είπε...

Τουρτούρα μα μεν,

Τα πράγματα - στο δικό μου κεφάλι - είναι απλά.

1.Ο Ελαιώνας-Βοτανικός ήταν μία τεράστια έκταση γεμάτη μπάζα και ριπογόνες βιοτεχνίες.

2. Κάποια στρέματα αυτής της έκτασης ανήκαν σε ιδιωτικούς φορείς δημοσίου δικαίου (Εθνική Τράπεζα, ΕΤΜΑ) κάποιοι σε ιδιώτες και κάποιοι στο Δημόσιο (Τράπεζα Ελλάδος).

3. Με το σχέδιο διπλής ανάπλασης αποφασίστηκαν - εν ολίγοις -τα κάτωθι:

α. Ανταλαγή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με έκταση απαλοτριομένη από τον Δήμο Αθηναίων ικανή για να κατασκευαστεί το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

β. Μετατροπή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και της υπόλοιπης έκτασης ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ του Ελαιώνα - Βοτανικού σε Πάρκο.

4. Ο Δήμος Αθηναίων "αγόρασε" την έκταση ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ το 2007.

5. Ο Βωβός από το 2004 (αν δεν κάνω λάθος) είχε αγοράσει την έκταση της ΕΤΜΑ.

6. Τα Στρέμματα του Δήμου Αθηναίων ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΣΑΝ για να χτίσει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ, όπως επίσης ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ 6 ΚΑΙ 8.

8. Ο Βωβός δέχτηκε να παραχωρήσει τα 46 στρέματα που χρειαζόταν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για να κατασκευάσει το γήπεδο του. Δεν το έκανε - προφανώς - για την ψυχή της μάνας του αλλά γιατί ήξερε ότι για να γίνει το γήπεδο θα άλλαζε ο συντελεστής δόμησης της περιοχής και έτσι θα μπορούσε κι εκείνος να κατασκευάσει το κτίριο που ήθελε.

9. Το Σχέδιο Διπλής Ανάπλασης κατατέθηκε κάποια στιγμή το 2007 και πέρασε από έγκριση. Τα νομοσχέδια ψηφίστικαν ώστε να αλλάξει ο Συντελεστής δόμησης.

10. Ο Βωβός επίσης ξεκίνησε να χτίζει το mall του και μάλιστα πριν από την έναρξη εργασιών στο γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ γιατί η έκταση του Mall δεν είχε μετροπόντικα. Επίσης, είχε ήδη λάβει οικοδομική άδεια, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ.

11. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ περίμενε τον καθαρισμό από τα υπολείματα του "μετροπόντικα" αλλά και την οικοδομική άδεια ανέγερσης. Σε αναμονή της έκδοσης της, έσκασε μύτη το θέμα Βωβού και mall.

Τα υπόλοιπα είναι γνώστα.

Για εμένα, η όλη κατάσταση είναι μεθοδευμένη και στρέφεται ΚΑΘΑΡΑ ενάντια στο ΓΗΠΕΔΟ.

Ο Βωβός ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ. ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΤΕ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΧΤΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ MALL. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Η μόνη "μομφή" που μπορεί να υπάρξει είναι για το πως ήξερε ο Βωβός ότι θα ανέβει έτσι η αξία της περιοχής και πήγε και αγόρασε ό,τι έκταση αγόρασε.

Πέρα από το ότι ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή μία περιοχή τόσο κοντά στο κέντρο θα "έπαιρνε τα πάνω της", εμένα ποσώς με ενδιαφέρει αν ο Τζίγκερ "έδωσε σήμα" στον Βωβό.

Προσωπικά, επαναλαμβάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, θεωρώ πολύ λογικό ο Βωβός να "είδε" την εξέλιξη πριν καν δωθεί ο χώρος για την ανέγερση του γηπέδου. Για όποιον δεν θυμάται, θυμίζω εγώ ότι ήδη από το 2003 ο τότε δήμαρχος Αβραμόπουλος είχε πάει "βόλτα" με τον Φειλιππίδη πάνω από την περιοχή με ελικόπτερο.

Το θέμα είναι ότι ΝΟΜΙΚΑ η προσφυγή ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΒΑΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ "Οικολογικές Ανησυχίες". Ο Βωβός ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ και ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ.

Το ΣτΕ έχει 2 δρόμους. Είτε να απορίψει την προσφυγή και να ξεκινήσουν τα έργα, είτε να κάνει δεκτή την προσφυγή ώστε να εκδικαστεί, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.

Σίγουρα ο Βωβός ποντάρει στο γήπεδο για να έχει αξία το mall του. Την ίδια στιγμή, το Γήπεδο χρειάζεται την έκταση που προσφέρει ο Βωβός.

Ανάμεσα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και τον Βωβό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Το πρόβλημα προκαλείται από τους καργιόληδες της "κίνησης για την διάσωση του ελαιώνα". Γι' αυτό είμαι τόσο "παρμένος".

Γιατί η έκταση ανήκει στον Βωβό και ο μόνος τρόπος για να τον σταματήσουν θα είναι να κάνουν την ανέγερση ΑΣΥΜΦΟΡΗ καταργώντας το σχέδιο της διπλής ανάπλασης που με τη σειρά του δίνει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ το δικαίωμα να κάνει εκεί το γήπεδο του.

Αυτά έχω καταλάβει απ' όσα γνωρίζω. Όποιος έχει να πει κάτι άλλο να με διορθώσει αν κάνω κάπου λάθος.

Προσωπικά, θεωρώ ΠΟΛΥ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ "ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ" ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΩΒΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΒΩΒΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Ή ΌΤΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ; Μήπως πίστευαν ότι ο Βωβός αγόρασε την περιοχή για να χτίσει μπάγκαλοους για τους Κορμοράνους;

Ελάτε ρε παιδιά...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη,

συγγνώμη ειλικρινά που συνεχίζω να κάνω το "δικηγόρο του διαβόλου" αλλά, γαμμώτο, θέλω σαφή εικόνα.

Εννοείται ότι στο "πνεύμα" της υπόθεσης είμαι μαζί σου. Το γήπεδο πρέπει να γίνει στο Βοτανικό. Τέρμα.Γιατί δε γίνεται τόσο καιρό και πού ακριβώς κολλάει, είναι το θέμα.

Και σε ρωτάω από αυτά που είπες:
δηλαδή τα υπολείματα του "μετροπόντικα" - ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, μάς έλεγαν, υπήρχε καθυστέρηση στην έναρξη των έργων για το γήπεδο - ήταν μέσα στην έκταση ιδιοκτησίας του Βωβού;

Και δεν μπορούσε ο Βωβός να τα ξεφορτωθεί από το δικό του οικόπεδο;

ΥΓ

"Πανάθααααα", πού είσαι ωρέ;

Πανάθας είπε...

Τζόνυ εδώ είμαι. ;-)

Σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον αλλά έχω τρομερή δουλειά.

Δεν έχω και κάτι να προσθέσω μια και δεν είμαι βαθύς γνώστης του θέματος. Μόνο πολιτικά και φυσικά συναισθηματικά μπορώ να τοποθετηθώ (αν και αξίζει κάποια στιγμή να συζητήσουμε τι "ζημιά" θα προξενήσει η μη κατασκευή του γηπέδου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως μεγαλύτερη και από τη φυγή Γκαγκάτση :-))) ).

Απλά θα σας παραθέσω κάτι που "έπεσε" στα χέρια μου και είναι ενδεικτικό της όλης κατάστασης αλλά και της πίεσης που είναi διατεθειμένος να ασκήσει ο Βωβός. Γιατί για μένα είναι καθαρά βωβικό (πως λέμε κομβικό) πρόβλημα.

Πάμε λοιπόν:

""Κινδυνεύει με αφανισμό το Μαρούσι"

Εξαρτημένη με το σχέδιο διπλής ανάπλασης στο Βοτανικό και στους Αμπελόκηπους είναι η "ύπαρξη" του Αμαρουσίου στο μπάσκετ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ. Σε αυτήν τονίζεται πως δεν αποκλείεται το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Ρίγα, την Τρίτη στο ΟΑΚΑ, να είναι το τελευταίο (!) στην ιστορία του συλλόγου, εφόσον το ΣτΕ αποφασίσει την αναστολή των εργασιών.

Το σχετικό κείμενο

"Στην μακρά διαδρομή του Αμαρουσίου, το παιχνίδι με την Λετονική Ρίγα δεν καταγράφεται απλά ως μια ακόμη σημαντική ευρωπαϊκή αναμέτρηση ανάμεσα στις τόσες που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια. Είναι ένας ΑΓΩΝΑΣ που εκ των πραγμάτων αποκτά ιστορική σημασία γιατί δεν αποκλείεται ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ που δίνει η ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι συνέπειες της πρωτοφανούς - και πέρα από κάθε λογική - εμπλοκής που παρουσιάστηκε στις εργασίες του Βοτανικού, του μεγαλύτερου εργοταξίου της εταιρίας ΒΩΒΟΥ, όχι απλά αγγίζουν την ΚΑΕ, αλλά συνδέονται μαζί της με τρόπο ζωτικό. Άλλωστε, η ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου, η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον Ελληνικό Αθλητισμό, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου το 2001, αποτελεί ζωντανό κομμάτι μιας εταιρίας, η οποία αποτελεί υπόδειγμα στον τομέα της.

Ως εκ τούτου, κινδυνεύει πλέον σοβαρά με αφανισμό, εφόσον συντελεστεί αυτή η τεράστια αδικία και το ΣτΕ αποφασίσει την διακοπή των εργασιών στο Βοτανικό. Δυστυχώς με όλα όσα συμβαίνουν, αναστατωμένα δεν είναι μόνο τα μέλη της ομάδας αλλά και οι φίλοι της, που συναισθάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και δηλώνουν απερίφραστα ότι θα σταθούν στο πλευρό της"."


Θα έχει ενδιαφέρον η ιστορία σίγουρα και πολλά επεισόδια.

Προσωπικά ελπίζω αλλά και πιστεύω πως το γήπεδο τελικά θα γίνει.

Ίσως χρειαστεί να διαλυθεί το Μαρούσι πρώτα και μετά ο Ιωνικός Νικαίας (δεν έβαλα τυχαία αυτή την ομάδα) αλλά πιστεύω ακράδαντα πως οι αντιστάσεις από πλευράς (είναι προφανές ότι ήδη ασκούνται πιέσεις) Βωβού θα καμφθούν και θα "αποδεσμεύσει" το γήπεδο μας και κατά συνέπεια τη διπλή ανάπλαση που όπως πολύ σωστά ανέφερες είναι τριπλή.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλη την ομάδα.

Πανάθας είπε...

Α και πήραμε το πρώτο μας (μ)πέναλτυ.

:-))

Τι μαλακίες έλεγε ο βοηθός ότι είχε προηγηθεί φάουλ πριν το πέναλτυ?

Τι ναρκωτικά παίρνει?

Είναι τόσοοοοοο μαλάκας?

Ελπίζω να σταματήσει τη προπονητική ένα χρόνο νωρίτερα.

Φαντάζεστε τον Βαλβέρδε να έβγαινε κάθε εβδομάδα και να έλεγε:

"Στη Λάρισα ευνοηθήκαμε, στον Άρη ευνοηθήκαμε, στη Λειβαδιά μας έδωσαν τρία πέναλτυ, στο Καραισκάκη έβγαλαν άδικα όλη την αντίπαλη ομάδα με κόκκινη, στη Φυλή σκόραρε ο διαιτητής κοκ".

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!

Old Boy είπε...

Tζόνυ, το θέμα είναι πολύ μπερδεμένο όντως. Για να μην πω καμιά βλακεία επιφυλάσσομαι να το κοιτάξω πρώτα λίγο καλύτερα.

Pappas10 είπε...

Τζόνυ,

Η Εταιρία κατασκευής του Μετρό είναι υπεύθυνη για τον καθαρισμό του μετροπόντικα από τον χώρο στον οποίο θα γίνει το γήπεδο, ανεξάρτητα με το που βρισκόταν (στην παραχωρημένη από τον Δήμο έκταση ή στην έκταση που παραχώρησε ο Βωβός).

Δεν ξέρω που ακριβώς ήταν ο μετροπόντικας αλλά δεν έχει σημασία. Μπορεί ο Μισός να ήταν στην έκταση που είχε παραχωρήσει ο Βωβός. Ευθύνη του μετρό ήταν η απομάκρυνση του, όχι του Βωβού ή του Άκτωρ.

ΠΑΝΑΘΑ... μακάρι να έχεις δίκιο αλλά εγώ βλέπω ότι το γήπεδο είναι ο στόχος και όχι ο Βωβός. Χώρια το ότι δεν σηκώνει άλλη καθυστέρηση το θέμα... γιατί έρχονται και εκλογές. ;) ;) ;)

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε χάσει τη μπάλλα στο θέμα του γηπέδου. Κάπου λες Παπα 10 ότι
"Προσωπικά, θεωρώ ΠΟΛΥ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ "ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ" ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΩΒΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ."

Θεωρείς δηλαδή τον Βωβό υπεύθυνο των αναβολών και της "ό μη γένοιτο" ακύρωσης του σχεδίου; Δεν σε καταλαβαίνω, αφού σε προηγούμενη ενότητα αναφέρεις ότι η επιτυχία του mall προϋποθέτει τη κατασκευή του γηπέδου! εάν θέλεις δώσε περισσότερες εξηγήσεις.

Πολύ καλά όλα όσα λέγονται εδώ, αλλά είναι ηλίου φαεινότερον ότι χωρίς τη ενεργοποίηση και τη πολιτική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είχαν δημιουργηθεί τα ανάλογα εμπόδια.

Άρα μοναδικός εχθρός,
είναι ο τσιπροτοτός.

Πανάθα, έχεις απόλυτο δίκηο. Κάτι παίρνει ο Μολούκος. Ξέχωρα από την αρχική ενδεκάδα που κατέβασε, είδε φάουλ, ακόμη και εκεί που ούτε ο Βαρούχας είδε!!!!!!!!!!!

Άντε τώρα να ξαναάρει σφύριγμα η ομάδα!

pensierix είπε...

Κάτι δεν μου πήγαινε καλά με τις δηλώσεις Βωβού, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Αμαρουσίου επιβεβαίωσε τις υποψίες μου. Το να μην μπορεί ο Βωβός να συντηρήσει το Μαρούσι επειδή δεν μπορεί να κάνει το mall στον Βοτανικό είναι γελοίο...

Pappas10 είπε...

Γκρέγκ,

Όχι ρε μαν το αντίθετο λέω. Ότι η "επιτροπή διάσωσης" δηλαδή οι Τσιπραίοι, κρύβονται πίσω απ' τον Βωβό για να χτυπήσουν το γήπεδο.

Νομίζω ότι είμαι σαφής... ελπίζω τουλάχιστον :)

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ! Διαβάστε:

Hμερομηνία : 18-09-08
Ναι στo γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό από το ΣτΕ
Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, υπό τον πρόεδρό της Γ. Παναγιωτόπουλο, σε διάσκεψη απέρριψε ομόφωνα αιτήσεις ιδιοκτητών εκτάσεων στο Βοτανικό (Ελαιώνα Αττικής) που ζητούσαν να ακυρωθούν οι πολεοδομικές ρυθμίσεις οι οποίες έγιναν για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Ολομέλεια του ΣτΕ είχε απορρίψει και πάλι προσφυγές κατοίκων της περιοχής, όπως και της «Επιτροπής Πολιτών για τη Διάσωση του Ελαιώνα» που ζητούσαν να ακυρωθεί η παραχώρηση έκτασης από το Δήμο Αθηναίων για την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟ.
(εφημερίδα Καθημερινή)

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ "ΔΩΡΕΑΣ" ΒΩΒΟΥ!

Διότι η απόφαση του ΣτΕ μιλάει καθαρά

1. για "πολεοδομικές ρυθμίσεις οι οποίες έγιναν για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού"
και
2. για "παραχώρηση έκτασης ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ για την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟ".

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ, ΔΙΑΟΛΕ, Ο ΒΩΒΟΣ ΛΟΙΠΟΝ;

ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΤΑΣΗ, δηλαδη έκταση του Δημοσίου, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ;

Κι αν όχι, τότε πώς διάολο η απόφαση του ΣτΕ μιλάει για παραχώρηση έκταση από τον Δ.Α.;

Pappas10 είπε...

Τζόνυ,

Απλά - όπως έγραψα και παραπάνω - η έκταση που παραχώρησε ο Δ.Α. δεν επαρκεί και χρειάστηκε να δώσει και ο Βωβός κάποια στρέματα από την δική του - αγορασμένη - έκταση.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη,

λογικό φαίνεται αυτό που λες, όμως ... πόσα στρέμματα χρειάζονται, διάολε, για το γήπεδο;

Πόσα στρέμματα είναι η έκταση που (σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ) παραχώρησε ο Δήμος Αθηναίων στον Παναθηναϊκό;

Γιατί υποτίθεται πως το γήπεδο θέλει 56 στρ. και πως ο Βωβός θα δωρίσει τόσα ακριβώς (56)!

Άρα; Κάποιοι μας κοροϊδεύουνε.

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΠΑΕ ΣΤΟ ΒΩΒΟ, δεν εξηγείται αλλιώς!

Για να τρελαθείς πιο πολύ, δες και το σημερινό (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - το σπάω σε 3 κομμάτια):

1. "Η απόφαση του ΣτΕ για προσωρινή αναστολή των εργασιών στο εμπορικό κέντρο που κατασκευάζει η εταιρεία Μπάμπη Βωβού και θα χρησιμοποιηθεί για το κόστος ανέγερσης του νέου σταδίου,[...]"

- Όπα! Καινούργιο αυτό! Δηλαδή το εμπορικό του Βωβού θα χρησιμοποιηιεί για το κόστος ανέγερσης του γηπέδου μας;!

ΠΟΙΟΣ τελικά χτίζει το γήπεδο ρε παιδιά; Ο Μπόμπολας, ο Βωβός, ποιός; Γιατί τόση θολούρα;

Και ακόμα: είναι λοιπόν και θέμα ΚΟΣΤΟΥΣ κατασκευής γηπέδου και όχι απλώς δωρεάς στρεμμάτων;

2. "η πρότασή τους [του ΣΥΡΙΖΑ] είναι ανεφάρμοστη, γιατί οι δύο κατασκευές [ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΒΩΒΟMALL] είναι αλληλένδετες. Αν δεν προχωρήσει η ανέγερση του εμπορικού κέντρου, θα καταστεί ανέφικτη και η κατασκευή του σταδίου"

- Που επιβεβαιώνει το παραπάνω, ότι δηλ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ που δωρίζει ο Βωβός αλλά ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ της κατασκευής του γηπέδου συνδέεται με το εμπορικό του Βωβού.

ΠΩΣ ΑΥΤΟ; Γιατί δεν το λένε καθαρά;


3. "«Δεν θέλετε τα 56 στρέμματα της εταιρείας που κατασκευάζει το εμπορικό κέντρο; Δεν θέλατε τα στρέμματα που θα αγόραζε ο Δήμος για την ίδια χρήση; Πού θα κατασκευασθεί αυτό το γήπεδο, τελικά; Θα αιωρείται και θα “πετάμε” τους φιλάθλους με... αλεξίπτωτο;» αναρωτήθηκε ειρωνικά ο Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης".

- Όπα! Τα στρέμματα που ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ο Δήμος για να φτιαχτεί το γήπεδο; Άρα δεν έχει παραχωρήσει έκταση γης ο Δήμος στον Παναθηναϊκο; Μα τότε τι λέει η απόφαση του ΣτΕ που απέρριψε τις προσφυγές με αυτό το θέμα (παραχώρηση έκτασης από το Δημόσιο προς τον ΠΑΟ);

Μιχάλη,

γιατί μου βρωμάει πολύ περίεργο παιχνίδι στις πλάτες του Παναθηναϊκού και ΟΧΙ ΜΟΝΟ από τους "131" και τους Τσιπροτοτούς;

Pappas10 είπε...

Τζόνυ,

56 στρέματα χρειάζονται για την κατασκευή του γηπέδου και άλλα τόσα ακάλυπτα - αν δεν κάνω λάθος. Άρα το σύνολο είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θα καλύπτουν τα κτίρια του γηπέδου.

Το τι άλλο παιχνίδι έχει παιχτεί μ' αφήνει αδιάφορο. Εγώ ξέρω ότι τουλάχιστον από το 2006 αυτά τα σχέδια είχαν κατατεθεί και θεωρώ οπορτουνιστική και σαφέστατα ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ την προσφυγή στο ΣτΕ.

Θεωρώ ότι επίτηδες παρουσιάζεται "θολό" το σχέδιο για να δημιουργηθούν ερωτηματικά. Η πραγματικότητα είναι απλή κατά τη γνώμη μου και νομίζω την περιέγραψα.

Δυϊλίζουν τον κώνοπα της εκάστοτε σύμβασης και καταπίνουν την κάμηλο της ΣΑΦΕΣΤΑΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ 5ετία ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Για να τελειώνουμε λοιπόν, ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΒΩΒΟΣ, ΤΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ. ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΛΕΜΕ.

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΌΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.

Αυτά από την πλευρά μου. Επαναλαμβάνω, αν το πρόβλημα είναι ο Βωβός γιατί;:

1ον - Οι 2 προηγούμενες προσφυγές έγιναν ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

2ον - ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΩΒΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 2006 ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ;

Τα υπόλοιπα είναι απλά προσπάθεια να στραφεί ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ για άλλη μία φορά κόντρα στη διοίκηση του.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη αυτό: "Το τι άλλο παιχνίδι έχει παιχτεί μ' αφήνει αδιάφορο." πιστεύω πως γράφτηκε εκ παραδρομής.

Στο όνομα καμιάς αθλητικής ιδεολογίας δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μας κοροιδεύουνε. Ο κόσμος του ΠΑΟ θέλει να φτιαχτεί το γήπεδο αλλά θέλει να μάθει και την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Είναι προφανές ότι έχουμε μια περίεργη διαπλοκή για αυτό όσο και να τα βάζουμε κάτω δεν μας βγαίνει το μέτρημα.

Μια πρόχειρη εκτίμηση ότι βρισκόμαστε ενώπιον ενός Votanikos Gate.

Προσωπικά χαίρομαι για το "ξεμπρόστιασμα".

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ Μιχάλη τώρα κατάλαβα αυτό που εννοούσες και με βρίσκεις σύμφωνο 100% στους ισχυρισμούς σου.

Το όλο project, είναι πασιφανές ότι έχει έναν και μόνον εχθρό, τον Τσιπροτοτό και τον εργοδότη του, πρώην διασκεδαστή (αρχές δεκαετίας '70) των επισήμων της Λεωφόρου, πρακτορίσκο και νυν διαχειριστή του λυόμενου.

Δεν πρέπει να αλλοιθωρίζουμε προς οποιεσδήοτε άλλες ερμηνείες. Ούτε να ψάχνουμε τι κρύβεται πίσω από τη μία ή την άλλη απόφαση του ΣτΕ ή όποιου άλλου οργάνου εμλέκεται στις διεργασίες. Ο πρακτορίσκος έχει τις διασυνδέσεις και τις δυνατότητες στον τύπο και όπου άλλου μπορεί να φαντσθεί κανείς για να ρίχνει μελάνη, όπου χρειαστεί και να μοιάζουν τα πράγματα πιό μπερδεμένα απ'ότι είναι στην πραγματικότητα.

Είναι απλό, η πολυμετοχικότητα είναι πολύ σκληρή για να την αντέξει και θα κάνει τα πάντα (ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε) για να την ανατρέψει. Ας σταθούμε κοντά στη διοίκηση και ας δούμε τα πράγματα καθαρά.

Ένας μόνον δεν θέλει το γήπεδο. Δεν υπάρχει κανένας άλλος και οπωσδήποτε όχι οι κορμοράνοι ούτε τα γεράκια του Βοτανικού. Ας είμαστε σοβαροί.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ οι αθλητικές φυλλάδες, φαίνεται! Δεν

:-)

Μα δεν εξηγείται αλλιώς ότι σήμερα, μετά που άναψε η μεταξύ μας κουβέντα για το γηπεδικό, όλες έχουν πρωτοσέλιδες αναφορές σε αυτό, κατεβάζοντας νόμους και τα λοιπά.

Μιχάλη,

όπως θα είδες από τις σημερινές παρουσιάσεις (πχ DERBY, σελ. 4), είχα δίκιο ότι τα περί "δωρεάς" 56 στρ. από τον Βωβό στον Παναθηναϊκό, ήταν ΨΕΜΜΑ!

Μόνο που αυτό το ψέμμα, το επικαλέστηκε, εκβιαστικά σε βάρος του ΠΑΟ, ο ίδιος ο Βωβός (λέγοντας ότι, αν δεν τον αφήσουν να χτίσει το Mall του, δεν θα τα δωρίσει για να φτιάξουμε αθλητικό κέντρο).

Ξεκάθαρο λοιπόν, νομίζω, ότι αυτά τα 56 στρ. (ΟΤ 45-45-60) ΔΕΝ ανήκουν στον Βωβό αλλά στο Δήμο Αθηναίων, ο οποίος τα έχει δια νόμου (3481/2006) παραχωρήσει στην Πανάθα για τις γηπεδάρες μας.

Μένει το ερώτημα, πού και πώς μπλέκεται ο Βωβός. Η SPORTDAY λέει, πως γήπεδο και ΒωβοΜαλλ "δεν μπορούν να αποσυνδεθούν" - αν δεν γίνει το ένα, δεν γίνεται το άλλο. Όμως αυτό δεν μου φαίνεται πολύ σαφές, από όσα μπορ να καταλάβω.

*** OLD BOY δε ρίχνεις κι εσύ καμιά ματιά;


ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κινηθεί και κινείται ΠΟΥΣΤΙΚΑ σε όλη αυτή την ιστορία.

ΠΟΥΣΤΙΑ 1η: Λένε τώρα οι Τσιπροτοτοί ότι δεν έχουν προσφύγει κατά του γηπέδου, ενώ υπάρχει η επερώτησή τους στη Βουλή (Φλεβάρης 2007) ακριβώς ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

ΠΟΥΣΤΙΑ 2η: Μεταξύ των "131 κατοίκων Βοτανικού", που έχουν κάνει την προσφυγή, φιγουράρουν και 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που, διάολε, ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

ΠΟΥΣΤΙΑ 3η: Λένε πως η ΟΥΕΦΑ δεν πρόκειται να εγκρίνει το γήπεδο, αλλά οι κανονισμοί της ΟΥΕΦΑ για τα γήπεδα τους διαψεύδουν.

squarelogic είπε...

Δε νομίζω οτι ξερει κανείς από μας τις λεπτομέρειες του σχεδίου του γηπέδου-συνεχώς ανακύπτουν και νέα,κρύφά μέχρι τούδε,δεδομένα.
Η μέχρι τώρα πορεία όμως(αρχικά δανεισμός του Δήμου και πληρωμή ενοικίου απ την ΠΑΕ,μετά δανεισμός της ΠΑΕ και κατασκευη με αυτοχρηματοδοτηση,εμπλοκή ονόματος Βωβού για την προεδρία της ΠΑΕ στις αρχ.μερες της πολυμετοχικότητας,μεχρι των ωμό εκβιασμό του Βωβού με θύματα τις 2 ομάδες "της καρδιάς του") μου αφήνει την εντύπωση μιας τυπικής Βαρδινογιάννειας συμφωνίας:
ανταλλάσσοντας ακίνητο αλλουνού(Ερασιτέχνη),εξασφαλίζοντας πρόσθετες εκτάσεις και πιθανώς μειώνοντας το κοστος κατασκευης με την σύνδεση του ΒωβοΜall-ανταγωνιστικού έτσι κι αλλιως με τα εμπορικα καταστηματα του γηπέδου-με την κατασκευή του γηπέδου,μυρίζει "τελετή με ξένα κόλλυβα".

Απ τη σημερινη μεταγραφική ειδησεογραφία προκύπτει οτι πάλι αγόμαστε και φερόμαστε απ τους μανατζερ.Με δεδομένη την επιθυμια Σόουζα να πάει μονο στην Κορίνθιανς,φαίνεται να καταλήγουμε στην επιλογή παίκτη απ την συγκεκριμένη ομάδα παρότι δεν υπήρχαν στην αρχική επιλογή.
Αφετέρου ο Μπαστός φαίνεται να εγκαταλείπεται προς οφελος του "πΟΛΩΝΟΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ Ιβανσιτς" Γκερέιρο...
Να δω πότε ο Αντωνίου θα ιεραρχήσει 2-3 ονόματα για καθε θέση και να παλέψει μόνο γι'αυτα κι όχι για τις εναλλακτικες λυσεις που του ρίχνουν ξαφνικά στο τροαοεζι οι μανατζαραίοι.
ΥΓ.Ο Τεν Κατε έχει ερωτηθεί για όλους αυτούς που ακούγονται?

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

μάλλον από ... κεκτημένη ταχύτητα αγαπητέ, σφάλλεις όταν γράφεις για "τελετή με ξένα κόλλυβα".

Και σφάλλεις διότι ξεχνάς, ότι η όλη ιστορία δεν αφορά μόνο την ΠΑΕ και το ποδοσφαιρικό γήπεδο αλλά ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΠ και όλο τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο ...

... αφού, σύμφωνα με το νόμο 3481/2006 (που ψηφίστηκε όταν στην ΠΑΕ ήταν ο ... Τρισκατάρατος Φτου Κακά), στα οικόπεδα αυτά (ΟΤ 45-46-60) δεν θα χτιστεί μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο ΑΛΛΑ ΚΑΙ γήπεδο μπασκετ και γήπεδο βόλει - έχουμε δλδ να κάνουμε με ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του Παναθηναϊκού.

Σημείωσε επιπλέον ότι ο Βωβός εμφανίστηκε και μπλέχτηκε στην όλη ιστορία ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ την ψήφιση του νόμου για τη "Διπλή Ανάπλαση", ήγουν το 2008, κατά την ανατολή της Πολυμετοχικότητας, όταν και είδαν το φως οι ανυπόστατες φήμες περί συμμετοχής του στο Νέο Σχήμα.

Κατά τα άλλα, Ο ΒΩΒΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΦΑΛΤΣΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΤΟΥ!

Σε χτεσινή συνέντευξή του (βλ. sportdog) "σημείωσε ότι πριν από δύο χρόνια είχε αγοράσει 103 στρέμματα στην περιοχή, έναντι 57 εκ. ευρώ, εκ των οποίων τα 56 τα δώρισε στο Δήμο Αθηναίων".

Είδατε; Το ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ "δεν θα δωρίσω τα 56 στρ.", αποδείχτηκε ανυπόστατο και ψέμμα, οπότε το ... διόρθωσε: τα έχει ΗΔΗ "δωρίσει"!

Φυσικά ούτε αυτό ισχύει, διότι - όπως γράφτηκε σήμερα - αυτά τα 56στρ. δεν του ανήκαν ποτέ.

Πανάθας είπε...

Εγώ από την άλλη δεν μπορώ να μην υποκλιθώ στη δημοσίευση του Squarelogic με την οποία συμφωνώ σε ποσοστό...παρεξηγήσεως.

"Βρωμάει" η ιστορία και θυμίζει όντως Βαρδινογιαννικό σχέδιο.

Για τις μεταγραφές αισθάνομαι και εγώ την ίδια απογοήτευση.

Ας τους πούνε ότι δεν υπάρχει στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα "Βραζιλιάνος Στόπερ". Είναι σαν να λέμε Αλβανός Τουρίστα (σόρυ για το ρατσιστικό σχόλιο). Τα ίδια λέγαμε και για τον Γκάμπριελ (Βραζιλιάνος Δεξί μπακ) και μας έγραψαν στα @@ τους.

Το μόνο καλό είναι ότι με τους παίκτες που θα (ξανα) πάρει ο Αντωνίου θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την προπονητική ο βοηθός σε δύο χρόνια μια και δεν θα έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ με τους Βύντρα, Τζιόλη, Μάντζιο και τα άλλα σαπάκια που έχει η ομάδα (άλλο ανέκδοτο και αυτό).

Ας τους πούνε εκεί στην ΠΑΕ ότι οι μεγάλες ομάδες θέλουν και μεγάλους παίκτες. Και αν δεν πάρουν φέτος που έχουν το δέλεαρ του CL, δεν θα πάρουν ποτέ.
----------------------

Μία απορία προς Τζόνυ.

Γιατί Κε Τουρτούρα επικαλείστε τον αξιότιμο Κον Old Boy?

Είναι πολιτικός Μηχανικός?

Είναι σκέτος πολιτικός?

Είναι ΣΥΡΙΖΑ?

Είναι ένας από τους 131?

Είναι κορμοράνος?

:-))

Υ.Γ. Μόλις η οικογένεια Βαρδινογιάννη μας αδειάσει τη γωνιά 100% τότε θα δημιουργηθεί ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Από τις στάχτες του.

Ανώνυμος είπε...

Ναι στην κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού, όχι όμως στην εξυπηρέτηση συμφερόντων ενός μεγαλοεργολάβου δήλωσε σήμερα σύσσωμη η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Οι κ.κ. Αλαβάνος, Τσίπρας και Κουβέλης τόνισαν ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν έχει ενημερωθεί σωστά όσον αφορά τις θέσεις του κόμματος για το νέο γήπεδο των «πρασίνων». Αναλυτικά τα όσα είπαν ο τρεις πολιτικοί του ΣΥΝ:

Αλέκος Αλαβάνος: «Θεωρούμε ότι το γήπεδο πρέπει να γίνει. Εδώ και πολλά χρόνια όταν άλλοι αναζητούσαν γήπεδο ΠΑΟ στο Ελληνικό. Εμείς ζητάμε να προχωρήσει άμεσα να κατασκευαστεί το γήπεδο, να απελευθερωθεί η Λεωφόρος Αλεξάνδρας. Θέλουμε να γίνει σε ένα υγιή χώρο. Θα θέλαμε ένα γήπεδο να μην είναι τυλιγμένο από άλλα κτίρια. Η κατασκευή να μην αμφισβητηθεί από κανένα, σύμφωνα με νόμιμες διαδικασίες. Σεβόμαστε οπαδούς ΠΑΟ. Υπάρχει παραπληροφόρηση. Αυτό που λέγεται ότι αν δεν γίνει το εμπορικό κέντρο δεν θα γίνει το γήπεδο δεν έχει βάση. Λέμε μην παραπληροφορείτε για να περάσει ένα γήπεδο κονσέρβα που θα είναι πνιγμένο από άλλα κτίρια. Λέμε όχι στο εμπορικό κέντρο. Οι μελέτες προβλέπουν ότι θα διακινούνται 34.000 πολίτες σε 365 μέρες. Το γήπεδο θα είναι ανάμεσα σε δέκα άλλα, εμπορικών χώρων.

Διαμορφώνονται τριβές και συγκρούσεις .Εμείς δεν μπορούμε να δεχτούμε τον βιασμό από μεγαλοεργολάβο. Να εμφανίζονται να λένε να κάνουν ένα πύργο στο Σύνταγμα ή δίπλα στην Ακρόπολη. Προβλέπει 1,3 δις ευρώ σε επενδύσεις σε ακίνητα. Με βάση τα σχέδια μπορούν να καλύψουν τους εργαζόμενους. Θέλουμε ένα γήπεδο άξιο της ιστορίας του ΠΑΟ. Ο Δήμαρχος σπάει μία παράδοση να μην στέκεται δίπλα στις οικολογικές ευαισθησίες. Έχει τον ρόλο μικρού δικηγόρου ενός επιχειρηματία».

Αλέξης Τσίπρας: «Υπάρχει μία συντονισμένη επιχείρηση, επικοινωνιακή λάσπης απέναντι στην στάση του Συνασπισμού. Αισθάνθηκε σαν Υπουργός με το γεγονός ότι έρχονται στα γραφεία του Συνασπισμού και λένε ότι το σύστημα Τσίπρα μας κόβει το ψωμί μας. Θα μπορούσε να με συναντήσει και ο ίδιος ο κ. Βωβός. Η ουσία του θέματος είναι ότι όσοι μπλοκάρουν το γήπεδο ΠΑΟ, συνδέουν την ανάπλαση με το έργο Βωβού διαπράτουν έγκλημα σε βάρος ΠΑΟ και πολιτών της Αθήνας. Δεν μπορεί τα επιχειρηματικά συμφέροντα ενός μεγαλοεργολάβο. Απευθυνούμε έκκληση στους ιθύνοντες ΠΑΟ να μην μπουν σε αυτή τη λογική. Το γήπεδο του ΠΑΟ μπορεί να ξεκινήσει και αύριο κιόλας ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης. Η δημόσια γη υπάρχει με βάση τον νόμο Τρίτση. Τα 56 στρέμματα υπάρχουν. Ο κ. Βωβός δεν μπορεί να προκαλέσει κανένα πρόβλημα όσο και αν θέλει στη δημόσια γη. Το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι μία αίτηση που θα συζητηθεί και δεν θα αφορά το γήπεδο αλλά την αποζημίωση του ιδίου για τους χώρους που προβλέπονταν. Η εναντίωση μας απέναντι στο Εμπορικό Κέντρο είναι εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι εμμονή. Το γήπεδο 35.000, το εμπορικό κέντρο 35.000 καθημερινά.

Ισοδυναμεί με δέκα γήπεδα. Απευθύνω το εξής ερώτημα στους καταστηματάρχες που είδαν και πλιάτσικο στην περιοχή τους ότι ο προστάτης τους(σ.σ δήμαρχος) επιχειρεί την εγκατάσταση ενός εμπορικού κέντρου ενώ έχει πέσει η αγοραστική τους κίνηση με το Μολ κατά 60 και 70%. Επίσημη θέση κατά του Εμπορικού κέντρου αλλά όχι του γηπέδου έχει πάρει και το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ. Ο Σπύρος Κουβέλης του ΠΑΣΟΚ μετέφερε μάλιστα τη θέση του Γιώργου Παπανδρέου. Αυτό το παιχνιδάκι της στοχοποίησης του Συνασπισμού δεν περνάει. Σήμερα είμαστε σε άλλη περίοδο. Απευθυνόμαστε σε κόσμο ΠΑΟ, Αθηναίους πολίτες αν υπάρχει καθυστέρηση είναι υπεύθυνοι είναι όσοι συνέδεσαν την διπλή ανάπλαση με επιχειρηματικά συμφέροντα. Οι εκβιασμοί αυτού του είδους όπως επιχειρεί ο κ. Βωβός με κινητοποιήσεις εργαζομένων και διάλυση της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου είναι μία κινδυνολογία που δεν έχει βάση. Υπάρχει εργατική νομοθεσία. Έχουμε λύση να προτείνουμε με κοινωφελή ιδρύματα στην περιοχή που θα έχουν θέσεις εργασίας. Οι φίλοι του ΠΑΟ πρέπει να καταλάβουν ότι μπορεί να προχωρήσει χωρίς την έκβαση της υπόθεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να εκβιαστούν στελέχη Συνασπισμού, κάνουν λάθος».

Φώτης Κουβέλης: «Υποστηρίζει το Ανώτατο Δικαστήριο τους πολίτες και την προσφυγή που έκαναν. Το συμβούλιο της Επικρατείας σταμάτησε τις εργασίες και θα κρίνει το έργο. Θεωρώ πράξη αδιανόητη, κινούμενοι πολλοί από μεγαλοεργολάβο να εμφανίζονται στο Συμβούλιο της Επικρατείας και δημιουργούν ένα κλίμα. Βρισκόμαστε μπροστά σε μία απαράδεκτη κατάσταση ακόμη και το δικαίωμα της προσφυγής ενός πολίτη να αμφισβητείται. Πρέπει να δούμε τις πραγματικές διαστάσεις, επιχειρείται η φίμωση του πολίτη να διεκδικήσει τα δικαιώματα του για προστασία του περιβάλλοντος».

Pappas10 είπε...

Δεν διεκδικώ δάφνες γνώσεων ούτε στις νομικές, ούτε στις περιβαντολογικές αλλά ούτε και στις οικονομοτεχνικές επιστήμες.

Πάντως - για εμένα - τα πράγματα εξακολουθούν να είναι απλά.

1. Ο Βωβός αγόρασε μία περιοχή. (Διάβασε ξανά το Ντέρμπυ και δες τι λέει. Ο Βωβός ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ). Το από που την αγόρασε με αφήνει αδιάφορο. Το θέμα είναι ότι η περιοχή είναι ιδιοκτησία του. Και την αγόρασε το 2005, όχι το 2008. Και το σχέδιο του mall έχει κατατεθεί από το 2006.

2. Ο Βωβός δώρισε κάποια στρέμματα ΠΡΟΦΑΝΩΣ με την προϋπόθεση να χτίσει κι εκείνος το mall του. Από τη στιγμή που το όλο σχέδιο ανατρέπεται μπορεί να υπάρχει και ρήτρα που να του επιτρέπει να "πάρει πίσω" την δωρεά.

3. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α από την αρχή έβαζε "τρικλοποδιές" στο γήπεδο.

4. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α τώρα βρήκε "πάτημα" στο κτίριο του Βωβού. Και είναι "πάτημα" και όχι αιτία γιατί ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΙΣΤΑΤΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

ΠΑΝΑΘΑ, διάβασε καλά την πρόταση. Ναι με αφήνει αδιάφορο ό,τι άλλο παιχνίδι συμφερόντων μπορεί να έχει παιχτεί. Η Αλήθεια είναι απλή.

Η Περιοχή βαίνει πως αναβάθμιση και είναι λογικό η γή εκεί να πάρει αξία. Όπως επίσης και πως θα είναι καλή για την δημιουργία εμπορικών χώρων ως αναβαθμισμένη περιοχή.

Κάποιοι (Βωβός) ή ήταν πολύ οξυδερκείς ή είχαν την κατάληλη πληροφόρηση και αγόρασαν εκεί εκτάσεις (κάτι αντίστοιχο έγινε και με την δημιουργία του Αεροδρομίου... δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται για το ΙΚΕΑ ή τον Κωτσόβολο για παράδειγμα). Το αν ο Βωβός το προέβλεψε ή του το σφύριξαν δεν με νοιάζει.

Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΦΗΣ ΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΦΑΝΕΡΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ "ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ" ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Δεν είμαι νομικός αλλά δεν είμαι και βλάκας. Η Ερμηνεία του Νόμου σχεδόν πάντα έχει ελλείψεις όταν προσπαθείς να αντιπαρατάξεις το γράμμα με το πνεύμα του νόμου.

Πάνω σε μία τέτοια "ερμηνεία του γράμματος" πατάει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α μόνο και μόνο για να ματαιώσει το γήπεδο - ή και τον Βωβό αλλά σίγουρα ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΒΩΒΟ.

Είναι γνωστό ότι ο Τσιπράκος έχει κατασκευαστική εταιρία με τα αδέλφια του. Μήπως - λέω μήπως - έφαγε καμία πόρτα από τα έργα και γι' αυτό κάνει ό,τι κάνει;

Λέω εγώ τώρα.

Θα το επαναλάβω λοιπόν. Από τη στιγμή που δεν γίνεται κάτι παράνομα και ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΟΥ, στ' αρχίδια μου τι παιχνίδι παίχτηκε. Εγώ θέλω το γήπεδο και δεν με νοιάζει αν στην πλάτη του γηπέδου θα βγάλει φράγκα ο Βωβός ή όποιος άλλος.

Τετραγωνολογικευμένε Φίλε μου,

Η Συμφωνία όχι μόνο είναι μια χαρά αλλά είναι και καθόλα νόμιμη, σε αντίθεση με άλλες συμφωνιές "Ολυμπιακών Προσαρμογών" που ποτέ δεν δημοσιεύθηκαν. Ο Τζίγγερ έβαλε ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ για το γήπεδο και μάλιστα, αν δεν είχαμε φάει το παραμύθι του "Στον Ελαιώνα ούτε τον άλλο Αιώνα" θα είχαμε ήδη γήπεδο.

Μη λέμε κι ό,τι θέλουμε. Γαμώ τα έκανε ο Τζιγκεράκος... το θέμα είναι να συστρατευτούμε ΤΩΡΑ μη γίνει καμία ξόφαλτση στραβή και τραβάμε τα βυζιά μας.

Ας τελειώνουμε με το θέμα "γήπεδο" και μετά ας ψάξουμε τους ενόχους της καθυστέρησης. Το να ψάχνουμε τώρα τα ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ σφάλματα μόνο παραπλανητικό και παραπειστικό είναι. Αρκετή καθυστέρηση είχαμε με τις μαλακίες του κράτους και της διοίκησης. Μη γίνει το Γήπεδο πάλι αιτία να κυνηγάμε διχαστικά φαντάσματα. Έλεος πια.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Βωβός: "«Αν δεν γίνει το εμπορικό κέντρο, τότε αυτόματα καταστρέφεται όλο το πρότζεκτ της διπλής ανάπλασης."

Ωπα ρε μεγάλε slow down.

Υπάρχει μεγάλη διαπλοκή πίσω από αυτό το έργο είναι προφανές.

Και η διαπλοκή ξεκινάει από τον Βωβό που για να πετύχει τον σκοπό του πέρα από ανήθικους εκβιασμούς έχει κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με τον Κακλαμάνη (άλλο βατοπέδι θα μας βγει να το δείτε) και φυσικά υπυργούς υπεχωδε κλπ.

Εδώ η περίπτωση μου θυμίζει το γνωστό ρητό: "βρήκαμε Παππά, ας θάψουμε 5-6".

Πάντως έχει δίκιο ο ΣΥΡΙΖΑ που μιλάει για γήπεδο ΚΟΝΣΕΡΒΑ αλλά και αποκαλεί τον Κακλαμάνη δικηγόρο μεγαλοεπιχειρηματιών.

Δεν έχει δίκιο όταν αναφέρεται στην υποβάθμιση μιας ΗΔΗ υποβαθμισμένης περιοχής.

Μπλέξαμε καθώς το θέμα είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. Και η ιστορία έχει γράψει: ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ = 1 (OVER).

Μακάρι το γήπεδο να γίνει χωρίς το εμπορικό κέντρο.

Black

Πανάθας είπε...

Αυτό που λέει ο Τσίπρας:

"{...}Το γήπεδο του ΠΑΟ μπορεί να ξεκινήσει και αύριο κιόλας, ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης. Η δημόσια γη υπάρχει με βάση τον νόμο Τρίτση. Τα 56 στρέμματα υπάρχουν. Ο κ. Βωβός δεν μπορεί να προκαλέσει κανένα πρόβλημα όσο και αν θέλει στη δημόσια γη. Το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι μία αίτηση που θα συζητηθεί και δεν θα αφορά το γήπεδο, αλλά την αποζημίωση του ιδίου για τους χώρους που προβλέπονταν{...}"

ΙΣΧΥΕΙ?

OLD BOY ξέρεις εσύ? (δεν ξέρω γιατί μπορεί να ξέρεις αλλά για να το λέει ο Τζόνυ κάτι θα ξέρει(ς)). :-))

Μιχάλη προσπαθώ να ενημερωθώ και ομολογώ ότι έχω άγνοια. Βασίζομαι σε πληροφόρηση κυρίως ιντερνετική που για μένα είναι αρκετά αξιόπιστη.

Αλλά προς θεού μην επικαλείσαι ως πηγή το.......DERBY THΣ ION.

ΗΜΑΡΤΟΝ.

Επιστροφή στον σκοταδισμό του Βαρδινογιάννη στα χρόνια της πολυμετοχικότητας?

Ε ΟΧΙ, σόρυ mate αλλά δεν θα πάρω.

Για κάστανα είναι μόνο η φυλλάδα.

;-)

Pappas10 είπε...

1. Η πουτάνα ο Κουβέλης ούτε κουβέντα για το γήπεδο.

2. Η πουστάρα ο Τσίπρας λέει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει ο Βωβός ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ και καταλήγει τελικά...

"...Το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι μία αίτηση που θα συζητηθεί και δεν θα αφορά το γήπεδο αλλά την αποζημίωση του ιδίου για τους χώρους που προβλέπονταν..."

ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΣΙΠΡΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ Ο ΒΩΒΟΣ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

Και συνεχίζει το άεργο πουστόπαιδο ποντάροντας στο γνωστό κολπάκι του "διαίρει και βασίλευε"

"...Απευθυνόμαστε σε κόσμο ΠΑΟ, Αθηναίους πολίτες αν υπάρχει καθυστέρηση υπεύθυνοι είναι όσοι συνέδεσαν την διπλή ανάπλαση με επιχειρηματικά συμφέροντα..."

Δηλαδή "εμείς δεν φταίμε.. αυτοί που το συνέδεσαν φταίνε(λες και δεν ήταν ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ) και ψάξτε να τους βρείτε". Άσε ρε Τσιπράκο, καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο.

Άμα σου κάψουμε την μπουρδελοκουμουνδούρου σου θα βγάλουμε κι εμείς ανακοίνωση

"... δεν φταίνε οι αγανακτισμένοι φίλαθλοι αλλά όσοι στην προσπάθεια υποστήριξης ανταγωνιστικών μεγαλοσυμφερόντων δημιούργησαν πρόβλημα στην κατασκευή του γηπέδου μας..."

Και φυσικά, στο θέμα των θέσεων εργασίας το ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

"...Έχουμε λύση να προτείνουμε με κοινωφελή ιδρύματα στην περιοχή που θα έχουν θέσεις εργασίας..."

Ναι ε;... ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ; ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;;; 3.000;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΜΕΣ;;;;

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ;;;;

Ρε παιδιά.. ο άνθρωπος είναι χειρότερος πολιτικάντης από τον Τσιγαρίδα... πλάκα μου κάνετε;

Και φυσικά...

1. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

2. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ

3. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ

4. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ "ΚΙΝΗΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

5. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ MALL.

Προσωπικά δεν τσιμπάω. Όσο και αν προσπαθούν να το καλύψουν, η κίνηση είναι κατά του γηπέδου.

Όποιος θέλει να "τσιμπήσει" δικαίωμα του. Για εμένα η σημερινή συνέντευξη τύπου απλά επιβεβαίωσε το πολιτικάντικο της θέσης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΠΟΥΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ.

Αντέ γαμήσου ρε μαλακισμένο κωλόπαιδο...

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ. ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΤΩΡΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ... ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Ρε ΠΑΝΑΘΑ, μη συγχέεις άσχετα πράγματα.

Το Ντέρμπυ Βαρδινογιαννικό, ξε-Βαρδινογιαννικό παρουσιάζει τους νόμους και τα ψηφίσματα. Δεν τα έκανε ο Βαρδινογιάννης αυτά.

Το όλο θέμα της διπλής ανάπλασης και των κτιρίων που θα χτιστούν εκεί ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟ. Αυτό αποδεικνύει το δημοσίευμα του Ντέρμπυ.

Δηλαδή αν ο Ριζοσπάστης παρουσιάσει ένα νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό με αριθμό ΦΕΚ, αυτό το Νομοσχέδιο δεν θα είναι πραγματικό γιατί το έχει δημοσιεύσει ο Ριζοσπάστης;

Τι σκοταδισμός είναι αυτός ρε φίλε;;; Η πηγή είναι πηγή ανεξάρτητα από το μέσο που τη δημοσιεύει.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη για ποιά μέρα λες?

Αύριο δεν μπορώ, έχω να πάω στο ΙΚΕΑ.


:-)))

Cool man (μπορεί να έχεις και δικιο αλλά το χάνεις έτσι όπως αντιδράς), θα γίνει το γήπεδο είμαι σίγουρος.

Άστους να ξεθυμάνουν να δούμε και τι "παίζεται".

Πανάθας είπε...

Αυτό που είπε ο Τσίπρας ότι μπορεί να γίνει το γήπεδο χωρίς το mall ισχύει?

Γιατί να βγω στον δρόμο για τα συμφέροντα του mall-aka του βωβού δεν βγαίνω.

talos είπε...

Από Ελευθεροτυπία:

"Από διάφορες πλευρές γίνεται προσπάθεια να συνδυαστεί η προ δεκαημέρου απόφαση του ΣτΕ για προσωρινή αναστολή των εργασιών στο εμπορικό κέντρο-μαμούθ με το μέλλον των αθλητικών εγκαταστάσεων. Η οριστική απόφαση αναστολής αναμένεται να εκδοθεί μέσα στην εβδομάδα, ενώ στις αρχές Μαρτίου θα γίνει η επί της ουσίας συζήτηση στο Ε' τμήμα του ΣτΕ.

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική και η κατασκευή του νέου γηπέδου μπορεί να προχωρήσει ανεξάρτητα από τη δικαστική εμπλοκή. Σύμφωνα, με πληροφορίες, ο κ. Σουφλιάς υπέγραψε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας απόφαση με την οποία εγκρίνεται η περιβαλλοντική μελέτη της διπλής ανάπλασης, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και τον Ελαιώνα, καθώς και το master plan του αθλητικού συγκροτήματος. Οι μελέτες αυτές αποτελούν προϋπόθεση για την έκδοση της οικοδομικής άδειας, η οποία για τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις θα γίνει από τις υπηρεσίες του υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ.

Το μοναδικό θέμα του γηπέδου που παραμένει προς επίλυση από το Συμβούλιο της Επικρατείας είναι τα στρέμματα που έχει «δωρίσει» ο όμιλος Βωβού στο δήμο και θα διατεθούν για το αθλητικό συγκρότημα. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις αρχές Μαρτίου και στη χειρότερη περίπτωση θα υποχρεώσει την πράσινη ΠΑΕ να καταβάλει το κόστος της απαλλοτρίωσης, που υπολογίζεται ότι θα επιβαρύνει κατά 15 εκατ. ευρώ τον προϋπολογισμό των έργων, τα οποία έχει εδώ και καιρό αναλάβει να κατασκευάσει."

Ανώνυμος είπε...

@ Πανάθα,

μαζί με τον Squarelogic ξεχνάς και εσύ ότι, από πλευράς Παναθηναϊκού, το σχέδιο "Διπλή Ανάπλαση" δεν το υπέγραψε μόνος του ο Ραλίστας αλλά ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ (ως πρόεδροι της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη)!

Το ξεχάσατε αυτό μωρέ; Ξεχάσατε πόσες φορές παρενέβη στην όλη διαδικασία ο Θανάσης, λέγοντας ότι αρνείται να υπογράψει το παραμικρό εάν δεν αυτό δεν συμφέρει απόλυτα τον Ερασιτέχνη;

Επομένως: για την όλη ιστορία ήταν ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΟΙ - και προφανώς σύμφωνοι - ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΟΙ! Τελεία και παύλος.

Άιντε λοιπόν, ξεκολλάτε παιδιάάάά! Περάσαμε σε νέα εποχή, ξεκολλάτεεεεε!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Δυο σκελίδες μαϊντανό* ημερησίως για Squarelogic και Πανάθα γιατρέέέέ!

* ο μαϊντανός θεωρείται ότι βοηθάει στην τόνωση της μνήμης

:-) :-)) :-)))


---

@ Μιχάλη,

λες: "(Διάβασε ξανά το Ντέρμπυ και δες τι λέει. Ο Βωβός ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ)."

Λοιπόν φίλε:

1. "Το 'ψέμα' της δωρεάς. Δεν υπάρχει δωρεά αλλά προβλέπεται από το νόμο η παραχώρηση στο Δήμο της συγκεκριμένης περιοχής [εννοεί τα 56στρ]" (σημερινό DERBY, σελ. 4).

2. "Τρίτον, κανείς δεν χαρίζει 56 στρέμματα στον Δήμο και κατ' επέκταση στον Παναθηναϊκό για να φτιάξει το γήπεδό του. Αντίθετα, προβλέπεται στο νόμο ότι όποιος αγοράσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το οικόπεδο της ΕΤΜΑ, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα 45 στρέμματα για να κατασκευάσει εμπορικό κέντρο, με την προϋπόθεση ότι τα υπόλοιπα 56 στρέμματα από το συγκεκριμένο οικόπεδο θα παραχωρηθούν στο Δήμο για να ολοκληρωθεί η διπλή ανάπλαση" (GAME OVER, σημερινό DERBY).

Φίλε Μιχάλη, αποδείχτηκε διπλά (σαν την ανάπλαση) ότι για το συγκεκριμένο θέμα είχα δίκιο: είναι ΜΟΥΦΑ η ιστορία περί "δωρεάς" των 56 στρεμμάτων από το Βωβό.

Που σημαίνει ότι ο Βωβός ΘΟΛΩΝΕΙ τα νερά και προσπαθεί να ΕΚΒΙΑΣΕΙ καταστάσεις υπέρ του - και σε βάρος του Παναθηναϊκού!

Φυσικά συμφωνώ μαζί σου για τις ΠΟΥΣΤΙΕΣ των Συριζαίων!

Επομένως ...

... στην όλη ιστορία φαίνεται να υπάρχουν δυο πούστηδες: οι Τσιπροτοτοί και ο Mallεργολάβος.

ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Για εμένα φίλε ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Κάθε τρεις και λίγο κάποιος ή κάποιοι μαλάκες θα δημιουργήσουν με το έναν ή τον άλλον τρόπο προβλήματα και καθυστερήσεις στην κατασκευή του γηπέδου. Νισάφι πια.

Σου υποσχέθηκαν "Ισότιμη και Ταυτόχρονη λύση" με τον πούστη και αντί γι' αυτό είχες.

1. Εμπεγμό για την τοποθεσία. Από την ανάπλαση της Λεωφώρου (που και για εκεί όπως και για το Γουδί η ΠΑΕ είχε σχέδια τα οποία δεν γίνανε τζάμπα...) στο Γουδί, από το Γουδί στο Ελληνικό, από το Ελληνικό τελικά στον Ελαιώνα - απ' όπου είχες ξεκινήσει αλλά.. τέλος πάντων.

2. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ λόγο της αμφισβήτησης της Κυριότητας του γηπέδου της Λεωφώρου. Τελικά βρήκε ο Θανάσαρος το χαρτί και τους ξεκώλιασε.

3. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ στις απαλοτριώσεις και τις νομοθετικές ρυθμίσεις που χρειάζονταν για να ανεγερθεί εκεί το γήπεδο.

4. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ στον τρόπο και τους όρους χρηματοδότησης, ΜΟΛΟΝΟΤΙ Η ΠΑΕ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ.

5. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ για την αποδοχή του σχεδίου ανάπλασης ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ 2 ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

6. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ έως την τελική αποδοχή του σχεδίου ανέγερσης του γηπέδου ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ - ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ - ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ 6 και 8

8. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΝΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ.

Και ξαφνικά Θυμήθηκαν μετά από 2 χρόνια το Mall του Βωβού.

Και ναι φίλε, είναι συνδεδεμένα τα 2 σχέδια. Διότι η 2πλη ανάπλαση προέβλεπε την κατασκευή εμπορικού κέντρου σαν κι αυτό που φτιάχνει ο Βωβός ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. απλά ισχυρίζεται ότι υπάρχει λύση για να αποφύγει το πολιτικό κόστος ρε φίλε... είναι φως φανάρι. Εδώ σου λέει ότι υπάρχει λύση για τις 3.000 θέσεις εργασίας που θα χαθούν ρε φίλε... πλάκα κάνουμε τώρα.

Όμως, ακόμα και αν υπάρχει "παραθυράκι" απεμπλοκής του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, μιλάμε για άλλους τόσους πόσους μήνες καθυστέρηση. Δηλαδή ΠΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΕΙΣΑΙ;;;

Και στην τελική, έχουν χτιστεί, χτίζονται και θα χτιστούν εκατοντάδες εμπορικά κτίρια με "περίεργες" δομικές αποφάσεις από δεκάδες μεγαλοκατασκευαστές. Το Mall του γηπέδου τους πείραξε;

Ε... από τη στιγμή που πέρα από τον μεγαλοκατασκευαστή, κέρδος - έστω και χρονικό - έχει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, εγώ θα υπερασπιστώ το ΝΟΜΙΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ του κατασκευαστή. Και αφού κάψουμε την Κουμουνδούρου και το ΣτΕ - αν γίνει καμία στραβή - τότε πάμε να κάψουμε και τίποτα Βιλίτσες στην Πεντέλη.

Πλάκα μου κάνεις ρε Δημήτρη; Το θέμα δεν είναι ο Βωβός... ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι. Ξύπνα.. τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ κυνηγάνε. Τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ κυνηγούσαν και πριν ενώ ΉΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΒΩΒΟΣ.

Φως φανάρι είναι.. μην τσιμπάτε στο "τυράκι" του διχασμού πάλι ρε παιδιά. Φως φανάρι είναι... το ΓΗΠΕΔΟ είναι ο στόχος.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Τζόνυ,

Ρε μαν, αν του δίνεται το δικαίωμα να χτίσει το Mall εφ' όσον παραχωρήσει τα στρέματα που χρειάζονται στην διπλή ανάπλαση, τότε - λογικά - ισχύει και αντιμεταθετικά η συγκεκριμένη συμφωνία.

Δηλαδή ΑΝ ΔΕΝ χτίσει το Mall, δικαιούται να άρει την παραχώρηση - δωρεά (όπως σκατά θέλεις πεσ' την).

Ακόμα και να μην ισχύει όμως αυτό, και η παραχώρηση να έχει γίνει χωρίς υποσημείωση, (πράγμα μάλλον απίθανο... δεν είναι μαλάκας ο Βωβός... απατεώνας μπορεί... μαλάκας δεν νομίζω) σίγουρα ο Βωβός θα κάνει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και θα καθυστερήσει και άλλο η έκδοση οικοδομικής άδειας.

ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.

ΞΥΠΝΑΤΕ.

Εμένα τουλάχιστον όποιος βάζει εμπόδια στο γήπεδο θα με βρει απέναντι του. Ο Βωβός δεν έβαλε εμπόδιο, απλά ταύτισε το γήπεδο με το συμφέρον του. Δικαίωμα του και μαγκιά του.

ΟΙ ΑλΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΕΙ Ο ΒΩΒΟΣ;;;

ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΣΙΠΡΑ ΑΕΡΓΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ FULL FACE KAI ΜΑΝΤΗΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΜΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΥΠΟΜΠΟΎΚΑΛΑ ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ.

ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΡΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΛΕΜΕ... ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Όπως γράφει και ο "Τάλος" η εκδίκαση θα γίνει αρχές Μαρτίου.

Δεν ξέρω πώς θεωρεί η Ελευθεροτυπία ότι θα εκδωθεί οικοδομική άδεια χωρίς να είναι διευθετημένη η έκταση για την οποία εκδίδεται... μήπως παίζει το παιχνίδι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α; Δεν φημίζεται και για τα φιλοΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ της αισθήματα η εν λόγω εφημερίδα... αντίθετα ανήκει στις φίλιες δυνάμεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΞΥΠΝΑΤΕ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... Η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΕ ΠΑΡΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΕΙΝΑΙ.

Μακάρι να βγω μαλάκας... μακάρι εμείς να κάνουμε γήπεδο και ο Βωβός να πάρει τα 3 μου. Αλλά δεν το βλέπω... έχουμε φάει πολύ πόλεμο γι' αυτό το γήπεδο.

ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΩΒΟΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 2006 ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ;;;

ΞΥΠΝΑΤΕ... ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΑΚΑ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Μη πέσουμε στη παγίδα της δήθεν κατασκευής του γηπέδου χωρίς το mall, διότι,

- θα χρειασθεί νέα νομοθετική ρύθμιση αντίστοιχη με αυτή του 2006, οπότε υπολογίστε 3 με 4 χρόνια, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διεργασίες (εκτός εάν ανατεθεί το όλο θέμα στον Εφραίμ)
- τα 56 στρέμματα τα παραχωρεί ο Βωβός βάσει του νόμου για να μπορούν να γίνουν οι πολεοδομικές υπερβάσεις που θέλει στα υπόλοιπα 45. Εάν δεν γίνει το έργο, γιατί να τα δώσει;

Ότι και εάν λέει ο Τσιπροτοτός και τα λοιπά μέλη του συριζαϊκού, η ουσία είναι μία, το γήπεδο είναι ο στόχος και αυτό παρασύρει και τον Βωβό. Δεν υπάρχει ούτε οικολογικό ούτε άλλο θέμα, απλά και μόνον ο πρακτορίσκος τα σπρώχνει γερά και ο συριζαϊκος χορεύει. Αλήθεια αληθεύει ότι μεταναστεύει στην Αμερική;;;;

Ένας είναι ο εχθρός,
αυτός και ο τσιπροτοτός.

Τα είδατε τα νέα γκάλοπ;;

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη,

αν η συμφωνία ισχύει "αντιμεταθετικά", όπως υποθέτεις, τότε πάω πάσο στις όποιες επιφυλάξεις μου. Και ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ σε αυτό. Φαίνεται δλδ πως ο αγοραστής του οικοπέδου (Βωβός), ΕΑΝ το χρησιμοποιήσει για να χτίσει ότι σκατά θέλει, τότε ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να παραχωρήσει 56 στρ. στο Δήμο για την Πανάθα. Που ίσως σημαίνει πως αν δεν το χρησιμοποιήσει (αν δεν χτίσει κάτι εκεί), τότε δεν είναι υποχρεωμένος να μας παραχωρήσει τίποτα.

Τι να πω, δύσκολο να πιάστηκε κώτσος ο Βωβός - όχι όμως απίθανο. ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟ τον κόβω. Αφού έχει, λέει, δαπανήσει πολλά εκ. ευρώ ήδη και κινδυνεύει να μείνει στον αέρα.

Μπλέξανε τα μπούτια τους.

Η Πανάθα τι φταίει ρεεεε;

ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ!

Pappas10 είπε...

Τζόνυ,

Σαφώς και είναι στριμωγμένος. Έχει χώσει λεφτά και θέλει το Mall του. Δεν τον νοιάζει να δώσει 45 στρέματα εφ' όσον θα βγάλει τα γκαφρά του από το Mall. Για το Mall είναι στριμωγμένος, όχι για το ενδεχόμενο του να "χάσει" 45 στρέματα.

Και στην τελική, η "σύνδεση" είναι απλή και δεν προϋποθέτει ούτε και υποκρύπτει κάποιο "σχέδιο άνομων συμφερώντων".

1. To Mall χρειάζεται συγκεκριμένο συντελεστή δόμησης για να γίνει, τον οποίο δεν θα παραχωρούσε το κράτος στον Βωβό, το παραχώρησε όμως στο γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Άρα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει το συντελεστή δόμησης που θέλει ο Βωβός.

2. Το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θέλει συγκεκριμένη έκταση για να γίνει. Τα στρέματα που δίνει ο δήμος Αθηναίων δεν αρκούν για να γίνει το γήπεδο, αρκούν όμως αν παραχωρήσει ο Βωβός κάποια δικά του.

3. Άρα, Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει τον Συντελεστή αλλά όχι τα στρέματα χωρίς τον Βωβό και ο Βωβός έχει τα στρέματα αλλά όχι τον Συντελεστή χωρίς τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

4. Τι πιο από από το να γίνει μία επιχειρηματική ανταλλαγή που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ.

5. Το μόνο "σκοτεινό" σημείο είναι το γιατί και πως ο Βωβός αγόρασε την έκταση. Αλλά - ρε πούστη μου - τόσο απίθανο είναι πια ένας επιχειρηματίας σαν τον Βωβό να έχει τις "πληροφορίες" του από 1002 άλλα μέρη πλην του ΠΑΝΑΘΗΝΪΚΟΥ και του Βαρδινογιάννη για τις εκτάσεις που θα πάρουν αξία στα επόμενα 3 με 5 χρόνια; Ή τόσο απίθανο είναι να έχει την οξυδέρκεια να τις προβλέψει;

Αυτά από εμένα. ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ. ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ. ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΤΗΝ LIFE STYLE ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Βρε παιδιά τον "βολεύει" τον ΠΑΟ να γίνει το MALL, γιατί κάπου διάβασα ότι αν δεν γίνει τότε θα πρέπει να "σκάσει" 15 μύρια ευρώ.

Και επειδή ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να παίζουν με τη νοημοσύνη μου εύχομαι να γίνει το γήπεδο χωρίς το MALL.

Όσο και να προσπαθεί το Ντέρμπυ, κάφρο Ολυμπιακό εμένα δεν θα με κάνουν.

(απάντησα στα βιαστικά και επιφυλλάσομαι σε πιο εμπεριστατωμένη απάντηση στους Τζόνυ και οργισμένο νιάτο). :-))

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

τι να μου απαντήσεις; Αφού στο ίδιο ζουμί (για το Βωβό) βρεθήκαμε να βράζουμε!

:-)

Α, τώρα κατάλαβα. Εννοείς να μου απαντήσεις για το ... τονωτικό μνήμης. ΟΚ, περιμένω.

Pappas10 είπε...

Πανάθα, 2 απορίες

1. Γιατί να σκάσει (αν σκάσει.. αν δεν πουλάει ο Βωβός δεν παίρνει και τέλος) ο ΠΑΟ επιπλέον 15 μύρια; Δεν κατάλαβα;... ας φτιάξουν υγροβιότοπο για τους κορμοράνους στον - επίσης χαρισμένο - ρέντη.

2. Ποιός και που παίζει με τη νοημοσύνη σου ρε ΠΑΝΑΘΑ; Τα πράγματα είναι απλά. Με τη νοημοσύνη σου παίζουν όσοι σου λένε ότι δεν τρέχει τίποτα για το γήπεδο ενώ είναι φως φανάρι ότι τα δύο θέματα είναι αλληλένδετα ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

Είσαι λίγο "περίεργος" ρε φίλε. Θεωρείς ύποπτη την στάση και τα επιχειρήματα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, του Δήμου Αθηναίων, Της Βουλής και του Βωβού και θεωρείς κατά βάση πιθανώς δικαιολογημένες τις εστιάσεις δύο φορέων με σαφή σχέση αναμεταξύ τους αλλά και πρότερη εναντίωση στο γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Εγώ δεν θα πω ότι το σχέδιο διπλής ανάπλασης είναι το πιο "καθαρό" σχέδιο που έχει κάνει ποτέ Ελληνική Κυβέρνηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και η στάση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι "καθαρή" από συμφέροντα που αντιμάχονται τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Έτερον - εκάτερον λοιπόν. Όχι δεν κρίνω με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, αλλά μεταξύ των συμφερώντων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και των συμφερόντων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, επιλέγω τα συμφέροντα του πρώτου.

Επίσης, "γάβρο" δεν σε κάνει κανένα Ντέρμπυ όταν σου ζητάει να στηρίξεις την κατακευή του γηπέδου. Το γήπεδο δεν θα ανήκει σε καμία "Βαρδινογιάννης Α.Ε.". Ούτε σου ζήτησε ποτέ να υπογράψεις καμία δήλωση "Κάτω τα χέρια από τον Λαοπρόβλητο πρόεδρο μας" επειδή έχασε τα δυϊλιστήρια από τον Λάτση. Απλά να ξέρουμε τι λέμε.

Τέλος, αν και δεν διαβάζεις Γκόντζο και το ξέρω, το χθεσινό άρθρο του απλά πιστοποιεί ότι δεν "παίρνω γραμμή" από κανέναν Γκόντζο αλλά, αντίθετα, μάλλον ο Γκόντζος παίρνει γραμμή από εμένα :) :) :). Πολλά απ' όσα γράφει, τα έχω γράψει κι εγώ εδώ και μέρες, τόσο στο παρόν μπλόγκ όσο και στο άλλο, το "Βαρδινογιαννικό" - κατά πως νομίζεις - όπου γράφω.

Δικαίομα σου, φυσικά, να υποστηρίζεις ό,τι θέλεις, δικαίομα μου να θεωρώ ότι η κίνηση στρέφεται κατά του γηπέδου και να φωνάζω

ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΣΙΠΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΑ. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ LIFE STYLE AΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΛΛΩΤΡΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ ΕΙΣΑΣΤΕ. Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.

ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ... ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη θα ξεκινήσω με μια σωστή σου παρατήρηση. Είμαι όντως "περίεργος" και "παράξενος" και ότι άλλο θες.

Αλλά και εσύ.....

Έχεις κλείσει τα μάτια σου και τα αυτιά σου και είσαι "ταγμένος" σε κάτι ΜΟΝΟ συναισθηματικά. Λειτουργείς μονοεπίπεδα αυτή τη στιγμή και αν χρειαστούμε γιαταγάνια θα σε φωνάξουμε. Αυτή τη στιγμή μας είσαι αχρείαστος.

Είναι σαφές ότι αντιμετωπίζουμε το όλο θέμα διαφορετικά.

Προσωπικά δεν λέω "γήπεδο" με οποιοδήποτε κόστος όπως εσύ.

Μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟ (θέλω να πιστεύω ε?) και θα το φτιάξει το γήπεδο του.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

Το θέμα είναι (από ότι φαίνεται ε?) ότι έχουμε να κάνουμε με μια διαπλοκή πολιτικών και επιχειρηματιών. Δεν είναι απλά τα πραγματα όπως όλοι έχουμε καταλάβει.

Θα συμφωνήσω μαζί σου στο επιχείρημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εναντιώνται στο MALL αλλά ΚΑΙ στο γήπεδο, στα πλαίσια μιας πολιτικής που καταδικάζει οποιαδήποτε ενέργεια καθιστά πλουσιότερους τους πλούσιους εκμεταλλευόμενοι δημόσια έκταση. Προσωπικά εκτιμώ ότι ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ τα επιχείρηματα τους έχουν πέσει στο κενό αλλά βρε αδελφέ δεν παίρνω τη χατζάρα μου να τους σφάξω χωρίς να ενημερωθώ πρώτα.

Έχουν ακουστεί πολλά ένθεν και ένθεν. Και βλέπεις πόσο όσο προχωράει η υπόθεση τόσο πιο πολλά βγαίνουν στη φόρα. Κάτσε να δεις θα έχουμε νέο βατοπέδι σε λίγο.

Αυτή είναι η (βασική) διαφορά μας.

Κατά τα άλλα στο "ίδιο καζάνι βράζουμε" όπως πολύ σωστά λέει και ο Τουρτούρας.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟ μένει χωρίς γήπεδο προσωρινά, εμείς και η διοίκηση "πονάμε" (για δαφορετικούς λόγους ο καθένας) και οι αντίπαλοι μας χαίρονται.

-------
Τζόνυ μου πήρε όλη την "ενέργεια" (αλλά και τον χρόνο) ο Μιχάλης. Για ποιό "τονωτικό" λες? Αααα όχι βρε συ. Μεγάλος άνθρωπος είμαι κάποια στιγμή θα τον χρειαστώ τον μαιντανό (μεταξύ μας και άλλα πράγματα). ;-)

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ (οργισμένο νιάτο σε βλέπω Χριστουγεννιάτικα στην Κουμουνδούρου. Να σου φέρω κουραμπιέδες?)

Πανάθας είπε...

Ξέχασα να απαντήσω στις ερωτήσεις σου (αν και έτσι που τις έχεις διατυπώσει πιο πολύ σε μανιφέστα φέρνουν).

Στο 1. είμαι μαζί σου 1000@.

Στο 2. όμως ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ και ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ. Και αν έχει γίνει ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει. Αλλά κάτσε να δούμε αν ισχύει. Γιατί αν μπορούμε να έχουμε γήπεδο χωρίς MALL, τότε ας τα σκάσουνε και τελειώσαμε. Είναι έτσι όμως? Δεν με αφήνεις να μάθω. :-)

Προσωπικά το γήπεδο κονσέρβα με ενοχλεί. Ένας αθλητικό κτίριο περικυκλωμένο και καπελωμένο από άλλα εμπορικά κτίρια. Θέλω το γήπεδο μας να έχει μοναδική ταυτότητα και να είναι μέσα σε ένα χώρο με πράσινο.

---------

Και επειδή είναι Χριστούγεννα και όλο και κάποιο βιβλίο θα πάρουμε, προτείνω καθαρά συναισθηματικά το βιβλίο του Τότη Φυλακούρη που κυκολοφόρησε από τις Εκδόσεις "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ" με τίτλο: «Της ζωής μου το φιλμ».

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Μόνο η γυναίκα μου είναι ρε πιο πεισματάρα...

1. Το γήπεδο δεν γίνεται χωρίς το Μall για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω. "Νόμος Τρίτση" δεν υπάρχει μιας και κάθε νέος νόμος αντικαθιστά τον παλιό στη χρήση του.

2. Του Βωβού δεν του χάρισαν καμία γη, την Αγόρασε από την ΕΤΒΑ της οποίας το κτίριο βρισκόταν εκεί. Δεν πλουτίζει λοιπόν από Δωρεά ή ανταλλαγή του Δημοσίου (άρα καμία σχέση με τους τράγους και το Βατοπαίδι και τη Βιστωνίδα) αλλά από είτε μία πληροφορία, είτε την οξυδέρκεια του.

3. Το γήπεδο μόνο κονσέρβα δεν θα είναι. Μία ματιά να ρίξεις στις χωροταξικές μακέτες θα δεις ότι έχει πολλούς ακάλυπτους χώρους τριγύρω.

4. Τη θέση μου απέναντι στην πλουτοκρατία την ξέρεις. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, όχι μόνο δεν θίγεται η αξιοπρέπεια της περιοχής αλλά αντίθετα αναβαθμίζεται. Αν, επίσης, λάβεις υπ' όψιν σου την "αναβάθμιση με τα πάρκα" που έχουμε στο Γουδί, το Ελληνικό ή το Γαλάτσι οπού ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, τότε το επιχείρημα ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ MALL ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Αυτά, για καφέ πότε θα πάμε;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Πανάθα, γιατί άλλο πράγμα περιμένεις να ενημερωθείς; Ό,τι ήταν να κοινολογηθεί από τις δύο πλευρές, το μάθμε χθες. Λοιπόν,

1. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και δεν είναι δυνατόν να γίνει γήπεδο χωρίς το εμπορικό κέντρο. Η μαλακία που λένε στο συριαζαϊκό για δυνατότητα άμεσης έναρξης εργασιών στο γήπεδο είναι απόλυτη ασυναρτησία, μπας και θολώσουν τα νερά.

2. Χθες ο γαύρος έσκασε μύτη και να σιγοντάρει το συριζαϊκό, μιλώντας για ισονομία όσον αφορά τον περιβάλλοντα χωρο κλπ. Είναι πλέον ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΠΟΙΌς ΕΊΝΑΙ Ο ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΉΣ της όλης ιστορίας. Και όπως είναι προκλητική η ανακοίνωσή του για τον Γκα γκά, άλλο τόσο είναι και η σχετικη με την αιτούμενη "ισονομία".

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΤΟΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥ.

Και όσον αφορά την ιδεολογική συνέπεια των συριζαϊκού στην προσήλωση στο δόγμα της άρνησης του πλουτισμού πλουσίων από την εκμετάλλευση κρατικής περιουσίας, καλό, αλλά τώωωωωωωρα θυμήθηκαν, ή τώρα ανακάλυψαν τους κορμοράνους της Ομόνοιας;;;; Όπως πάνε σε λίγο θα μας μιλήσουν και για τα μαμούθ του Βοτανικού ή για τους προστατευόμενους βροσντόσαυρους που ανακαλύφθηκαν μέσα στο συνεργείο του Μήτσου, όταν το γκρέμιζαν.

Είναι απλό, απλά πονάει ο πρακτορίσκος, δεν θέλει να φύγει και να έχουμε γήπεδο και αυυτός να μείνει στο λυόμενο. Τελέια και παύλα.

Πανάθας είπε...

Μαικλ δεν είναι θέμα πείσματος ρε συ αλλά στάσης ζωής. Το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα ότι δεν "ξεπουλάω" τα - όποια - ιδανικά μου στο όνομα μιας αθλητικής ιδεολογίας όσο σημαντική και αν είναι αυτή η "ιδεολογία" για μένα.

Και η δική μου είναι πεισματάρα, λες ρε συ να είναι συγγενείς? :-))

Στις γιορτές θα φύγεις? Εγώ θα είμαι εδώ και πιστεύω/ελπίζω να είμαι χαλαρός. Ρίξε κανένα τηλέφωνο από εβδομάδα να βρεθούμε επιτέλους. Αν θέλει και άλλο παιδι από την ΒΑΖΕΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ να έρθει είναι ευπρόσδεκτος. Ο Τουρτούρας μένει Αθήνα?

---------

Φίλε Greg, συγνώμη αλλά παρουσιάζεις (όπως και ο Μιχάλης) τα πράγματα υπερπλουσταυμένα και σε μια απόχρωση του άσπρου - μαύρου (εδώ βέβαια έχουμε πράσινο - κόκκινο).

Δεν θέλω να πιστέψω ότι ένα κόμμα είναι υποχείριο ενός επιχειρηματία (γιατί αυτό μου λες).

Ρίχνω ευθύνες στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ (εξάλλου ο Τσίπρας παραδέχτηκε ότι οι 80 από τους 131 είναι "δικοί" του) αλλά μελετάω - όσο μπορώ - και τις θέσεις τους να δω ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ (έστω σε κάποια σημεία) και μπορεί να επιτευχθεί σύγκλιση (πχ το γήπεδο χωρίς το εμπορικό που με ενδιαφέρει ούτε ως φίλαθλοςς, ούτε ως πολίτης). Δεν μπορώ αυταπόδεικτα ή επειδή το γράφει το DERBY να δεχτώ τη μονοσήμαντη ερμηνεία των νόμων.

Όπως δεν μπορώ να καταλάβω ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ από την ΠΑΕ συνέδεσε το έργο με το εμπορικό κέντρο. Και όσο και αν λέει ο Τζόνυ ότι είναι όλοι υπεύθυνοι μια και όλοι υπέγραψαν, εγώ θα χρησιμοποιήσω "έναντι" του, τον λόγο του Μιχάλη που "χτυπιέται" εδώ και 2 χρόνια ότι το έργο το "τρέχει" μόνος του ο Τζίγγερ. Θα συμφωνήσω λοιπόν (ναι είμαι εμπαθής με την οικογένεια μια και τη θεωρώ καταστροφή του ΠΑΟ) με τον squarelogic που λέει ότι η όλη ιστορία του θυμίζει μαλακίες του Βαρδινογιάννη (σε δική μου ελεύθερη μετάφραση).

Ελπίζω να σε κάλυψα και πάνω από όλα ΕΛΠΙΖΩ/ΕΥΧΟΜΑΙ να γίνει το γήπεδο γιατί και εγώ δεν είμα παρά ένας από εσάς. Ένας άρρωστος βάζελος.

;-)

Πανάθας είπε...

*μια μικρή διόρθωση:

"πχ το γήπεδο χωρίς το εμπορικό που (ΔΕΝ) με ενδιαφέρει ούτε ως φίλαθλοςς, ούτε ως πολίτης)."

Pappas10 είπε...

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


Οφείλω να ομολογήσω ότι μόνο μία φορά ψήφισα το κόμμα σας. Η ανάδειξη του Αλέξη ως προέδρου με έκανε να σκεφτώ πως ίσως ένας νέος άνθρωπος να άξιζε άλλη μία ψήφο μου.

Είχα τις επιφυλάξεις μου. Στο πολυκλαδικό τον θυμόμουν ως ΚΝΙΤΗ, αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Θεώρησα επίσης ότι ένας συνομήλικος μου, συνιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας και δυνάμενος να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του προέδρου ενός μεγάλου κόμματος μάλλον δεν θα έχει δουλέψει και πολύ στη ζωή του. Μάλλον δεν θα έχει νιώσει πραγματικά τις ανησυχίες της δικιάς μας GENERATION X και μάλλον θα αδυνατεί να συλλάβει τα προβλήματα της γενιάς των 700 ευρώ μιας και ποτέ δεν ανήκε σ' αυτήν. Αλλά τουλάχιστον, έστω και μέσα από τους φίλους του, πίστευα ότι θα έχει καλύτερη πληροφόρηση από τους υπόλοιπους καρεκλοκένταυρους.

Η αρχικά καλή εικόνα άρχισε να ξεθωριάζει μετά τις πρώτες εμφανίσεις του. Κάτι η παρουσία του με στιλιζαρισμένα χρωματιστά πουκαμισάκια «πόλο», κάτι ο λίγο αντιφατικός και αρκετά αντιδραστικός χωρίς προτάσεις λόγος του, μου δημιούργησαν τις πρώτες σοβαρές αμφιβολίες για την πολιτική του ταυτότητα και αντίληψη. Εξακολουθούσα όμως να σκέφτομαι τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α ως αποδέκτη της ψήφου μου, μιας και είμαι αρκετά απογοητευμένος από τα κόμματα εξουσίας. Ένα κοινό μου σημείο άλλωστε με τον Αλέξη, είναι η υποστήριξη για την ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Αυτή η υποστήριξη δεν με οδηγεί στο να κρίνω τα πάντα μέσα από το πρίσμα των συμφερόντων της ομάδας που υποστηρίζω. Αντίθετα, η έως πριν μερικές ημέρες στάση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α σε συνάρτηση με το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στον Ελαιώνα, μπορεί να με έβρισκε αντίθετο αλλά είχε τον σεβασμό μου ως στάση αρχής. Τις αρχές τις σέβομαι, όπως και αυτούς που τις υποστηρίζουν ανεξάρτητα από το κόστος. Διαφωνούσα λοιπόν με τη στάση του Αλέξη αλλά και του κόμματος στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης αλλά τουλάχιστον την σεβόμουν. Όλα αυτά μέχρι εχθές.

Γιατί εχθές είδα τρεις ανθρώπους – μεταξύ των οποίων και ο «διαφορετικός στη γενιά» Αλέξης - να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με πολιτικάντικο λόγο και ΚΥΡΙΩΣ ΗΘΟΣ περασμένων δεκαετιών την συσσωρευμένη οργή που προκάλεσε η στάση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο θέμα του γηπέδου.

Είδα έναν άνθρωπο να προσπαθεί να υποστηρίξει πως δεν στρέφεται κατά του Γηπέδου μολονότι ο σύλλογος πολιτών που υποστηρίζει έχει στραφεί κατά του γηπέδου αυτού καθεαυτού.

Είδα έναν άνθρωπο να ισχυρίζεται πως η κατασκευή του Εμπορικού κέντρου του Βωβού δεν επηρεάζει την κατασκευή του γηπέδου, μολονότι όλα τα ντοκουμέντα της διπλής ανάπλασης λένε το αντίθετο. Ακόμα και να έχει δίκιο, είναι δυνατόν να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο για την έκταση ώστε οι εργασίες να ξεκινήσουν σήμερα όπως υποστήριξε;

Το χειρότερο όμως όλων ήταν η αναφορά του στις θέσεις εργασίας που θα χαθούν σε περίπτωση πιθανής ολοκληρωτικής αναβολής της διπλής ανάπλασης. Έχει λέει "σχέδιο" ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α για να αναπληρώσει τις χαμένες θέσεις εργασίας μέσω ιδρυμάτων κοινής ωφέλειας.

Αυτό που δεν ειπώθηκε, είναι σε πόσο καιρό θα εγκριθούν τα σχέδια για την απαρχή της κατασκευής των ιδρυμάτων κοινής ωφέλειας ώστε να ξεκινήσει η εργασία των ανθρώπων;

Πόσες θέσεις εργασίας θα παρέχουν αυτά τα Ιδρύματα; Για πόσο καιρό; Ποίοι θα τα χρηματοδοτήσουν;

Η περιοχή έχει και άλλες υποβαθμισμένες γειτονιές, μακριά από το οικόπεδο που θα φιλοξενήσει τα έργα της ανάπλασης. Έχει προτείνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. την δημιουργία αυτών των νέων θέσεων εργασίας για εκεί;

Αλήθεια, το πλάνο που είναι και που έχει κατατεθεί;

Και Κυρίως, τα μεροκάματα των εργαζόμενων που, χρονιάρες μέρες, βρέθηκαν χωρίς δουλειά λόγω της αναστολής, θα τα πληρώσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α; Μήπως ο ίδιος ο Αλέξης; Μήπως οι 137 (ή πόσοι είναι) υπογράφοντες της "Κίνησης για την Διάσωση" εκ των οποίων - απ' ό,τι ακούγεται, μπορεί να είναι και λάθος - μόνο 3εις μένουν στην περιοχή του Ελαιώνα;

Ειλικρινά, αυτή η πολιτικάντικη και στερούμενη σοβαρής επιχειρηματολογίας ομιλία τόσο του Αλέξη όσο και του Κυρίου Αλαβάνου με έκαναν να αηδιάσω. Θεωρώ ντροπή για ένα κόμμα και για τα στελέχη του να επιδεικνύουν τέτοια απίστευτη άγνοια του νόμου (ο "Νόμος Τρίτση" στον οποίον αναφέρθηκε ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΥ - ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ - ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) και των συμφωνιών.

Θεωρώ αδιανόητη την σαφή παραδοχή κομματικού οπορτουνισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέσω της σύγκρισης της στάσης του κόμματος στο θέμα της Διπλής ανάπλασης και της δημιουργίας του Golden Mall στο Μαρούσι.

Τέλος, θεωρώ εντελώς υποκριτική την "οικολογική ευαισθησία" που επιδεικνύει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο θέμα του Ελαιώνα. Κι αυτό γιατί δεν είδα καμία κίνηση του κόμματος για την μετατροπή σε πάρκο υψηλών δέντρων των περιοχών του Γουδιού, του Ελληνικού ή του Γαλατσίου. Θυμίζω ότι και αυτές οι περιοχές είχαν προταθεί για την ανέγερση του γηπέδου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αλλά απορρίφθηκαν. Φαντάζομαι ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. χειροκρότησε - αν όχι υποστήριξε - αυτήν την απόφαση εμπνεόμενος από τα οικολογικά της κίνητρα. Μόνο που αυτά τα κίνητρα δεν ήταν - προφανώς - αρκετά για να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ πάρκα, παρά μόνο για να ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ την δυνατότητα κατασκευής γηπέδου.

Δεν ξέρω αν θέλετε ή μπορείτε να απαντήσετε στην επιστολή αυτή, η οποία θα δημοσιευθεί και σε διάφορους ιστότοπους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ οπαδών και αθλητικής ενημέρωσης. Είμαι ανοιχτός στις όποιες επισημάνσεις σας από τη στιγμή που δεν θα στηρίζονται σε άνομες πράξεις και ευσεβείς - πλην όμως μη ρεαλιστικούς και χρονοβόρους- πόθους.

Στηριζόμενος στις δηλώσεις του Αλέξη περί εφικτής έναρξης των εργασιών για το γήπεδο σήμερα χωρίς να προτείνει το πως, νομιμοποιούμαι να θεωρώ τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α υπεύθυνο για κάθε μέρα καθυστέρησης έως την αποπεράτωση του έργου, μιας και γνωρίζει πως να αρχίσουν οι εργασίες σήμερα αλλά δεν μας το λέει. Σας δηλώνω επίσης ότι θα υποστηρίξω και - αν μπορώ - θα συμμετάσχω σε οποιαδήποτε ΕΙΡΗΝΙΚΗ εκδήλωση κατά της στάσης του κόμματος σας στο θέμα της διπλής ανάπλασης, όπως και ότι θα προπαγανδίζω κατά του κόμματος σας προσπαθώντας να επηρεάσω αρνητικά δυνητικούς ή νυν ψηφοφόρους σας.

Η υποκρισία, το ψέμα και η μικροπολιτική σκοπιμότητα που επέδειξε η ηγεσία σας στο θέμα του γηπέδου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, μετέτρεψαν έναν συμπαθούντα δυνητικό φίλο σε έναν αηδιασμένο άσπονδο αντίπαλο.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Ο Τζίγκερ το έτρεξε μόνος του αλλά όλοι υπέγραψαν τις αποφάσεις χωρίς υποσημειώσεις. Ακόμα λοιπόν και αν δεχτούμε ότι ο Τζίγκερ τα τακίμιασε με τον Βωβό (πράγμα που δεν πιστεύω, αν ήταν έτσι γιατί να μην αναθέσει σε αυτόν την ανέγερση του γηπέδου αλλά στην "ΑΚΤΩΡ" του Μπόμπολα;) και οι υπόλοιποι μάλλον γούσταραν την τράμπα.

Για εμένα - επαναλαμβάνω ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ - είναι πιο πιθανό ο Βωβός από μόνος του να "μυρίστηκε ψητό" και να χώθηκε. Μπορεί να είναι πλουτοκράτης αλλά μαλάκας δεν είναι.

Ανεξάρτητα όμως από το τι έκανε και τι δεν έκανε ο Βωβός, θεωρώ ότι το θέμα ΕΙΝΑΙ άσπρο - μάυρο. Ή Ξεκινάν τα έργα του γηπέδου ή πάμε για άλλη μία καθυστέρηση και πιθανή αναβολή μιας και - πιθανότατα - έρχονται σύντομα εκλογές και οι νέες κυβερνήσεις έχουν την τάση να ακυρώνουν τις συμβάσεις των παλαιοτέρων.

Όσο και αν θέλω να γίνει το γήπεδο, Ν.Δ. δεν ψηφίζω... παρά τις οπαδικές μου δηλώσεις. Γι' αυτό και θέλω να έχει δρομολογηθεί η κατασκεύη του πριν τις εκλογές.

Από εκεί και πέρα, θα το επαναλάβω, κάθε νόμος μπορεί να έχει διαφορετικές ερμηνείες και παραθυράκια, εκτός κι αν έχεις εντολές τύπου "ου μοιχεύσεις" (πολύ με εκνευρίζει αυτή η εντολή... τέλος πάντων).

Το θέμα είναι ότι κάθε προσπάθεια για νέα ερμηνεία του νόμου, σηματοδοτεί περαιτέρω καθυστερήσεις. Το πνεύμα του νόμου θέλει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ να φτιάχνει γήπεδο στον Ελαιώνα. Η προσπάθεια ανατροπής ή καθυστέρησης αυτού του πνεύματος στηριζόμενη σε ερμηνευτικές ατέλειες του γράμματος του είναι, για εμένα, το λιγότερο πολιτικάντικη και εκ του πονηρού.

Τέλος, θα επαναλάβω ότι αυτά που έλεγε εχθές το Ντέρμπυ, εγώ τα έχω πει εδώ και μέρες.

Επιτακτικό λοιπόν να συναντηθούμε μέσα στις γιορτές - εδώ θα είμαι... δεν υπάρχουν μπικικίνια - για να διαπιστώσεις ιδίοις όμασι ότι δεν είμαι ο Γκοντζος... :) :) :)

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@ Πανάθα και πάτερ10,

στις γιορτές ίσως λείψω 4-5 μέρες. Αν βρεθείτε με τον Μιχάλη, είμαι μέσα. Ξέρει αυτός πώς να με βρει. Με την ευκαιρία, έχω γράψει το ιστορικό ματσάκι που βυσματώσαμε την ΙΝΤΕΡ και αν θέλετε, σας το φέρνω σε dvd (λέγε με "κομιστή").

:-))

Μιχάλη,

μπράβο για την επιστολή στο ΣΥΡΙΖΑ!

Old Boy είπε...

Ως «φίλα προσκείμενος» στον ΣΥΡΙΖΑ, έχω να πω ότι διατηρώ αμφιβολίες τόσο για την απόλυτη διαύγεια των κινήτρων της όλης εναντίωσης στο πρότζεκτ και εντονότατες αμφιβολίες ως προς τη σκοπιμότητά της και το που τελικά θα οδηγήσει.Ως Παναθηναϊκό όμως, με ενοχλεί βαθύτατα το συνολικό παιχνιδάκι που στήθηκε και το οποίο όταν τελικά αποκαλύφθηκε, κατέληξε στο να παριστάνει ο Βωβός τον νταβατζή και ο Παναθηναϊκός (η ιδέα Παναθηναϊκός, η λαχτάρα των φιλάθλων του να έχουν επιτέλους γήπεδο, ακόμα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός) την πόρνη.Αν ο Βωβός θέλει να κονομήσει με όχημα τον Παναθηναϊκό είναι κατ΄αρχήν δικαίωμά του. Αν παραβιάζει τους νόμους του κράτους παύει να είναι δικαίωμά του. Κι αν αγοράστηκαν εκτάσεις με μόνο σκοπό το αλληλαγκάλιασμα Βωβού - Παναθηναϊκού - Δήμου, ώστε να μας φέρουν προ πούστικων τετελεσμένων, ας εισπράξουν τώρα το τίμημα.Αν για να χτίσει γήπεδο μια ΠΑΕ που οι ιδιοκτήτες της έχουν το μισό ΑΕΠ, πρέπει να έχει προηγηθεί προσπάθεια να χιλιοκονομήσουν κι άλλοι άσχετοι, η μπάλα έχει χαθεί.Αν ο Βωβός δεν γουστάρει ή δεν μπορεί να χτίσει, ας πουλήσει τη γη του στον Παναθηναϊκό και ας αρχίσουν άμεσα τα έργα.Αν ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να την αγοράσει, να χέσω τους δέκα Αμπράμοβιτς μαζί.Κι αν ο Βωβός δεν θέλει να πουλήσει, θα είναι σαφές ποιός εκβιάζει ποιόν.Εν πάση περιπτώσει στον δρόμο κατέβηκα για να αλλάξει ιδιοκτησία η ομάδα εν πλήρη συνειδήσει ότι πρόκειται για κάτι κατ' αρχήν σόλοικο, αλλά τελικά λογικό αφού ο Παναθηναϊκός είμαστε εμείς και το ποιός θα έχει και θα διοικεί την εταιρία Παναθηναϊκός μας αφορά άμεσα.Αλλά στο δρόμο για τα λεφτά του Βωβού δεν θα βγω. Και είναι ντροπή μεγάλη όλο αυτό το σκηνικό.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Πανάθα, ζούμε στην Ελλάδα και μου λες ότι δεν πιστεύεις ότι ένα κόμμα δεν μπορεί να είναι υποχείριο ενός επιχειρηματία!!!!!

Διάβασε κάτω από τους υπότιτλους τη πολιτική μας ιστορία της τελευταίας τριακονταετίας. Δεν νομιζω ότι υπάρχει η παραμικρή πολιτική κίνηση στην οποία να μην υπάρχουν από πίσω συμφέροντα οικονομικών παραγόντων. Σε επίρρωση αυτού σου υπενθυμίζω την οικονομική κατάσταση ΟΛΩΝ των πολιτικών, ανεξάρτητα εάν άσκησαν ή όχι εξουσία, μετά τη μεταπολίτευση.

Προσωπικά, από αυτό το λόγο έχω αποστασιοποιηθεί από κάθε πολιτική έκφραση και δεν ψηφίζω σαν συνειδητή πολιτική ενέργεια.

Τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα ασκούν πολιτική δημοσκοπήσεων, εκτός των περιπτώσεων μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, οπότε με τεράστια συναίνεση (σπάνια πλην Λακεδαιμονίων) όλα τα προβλήματα λύνονται.

Με ένα καλό προϋπολογισμό, ο κάθε μεγαλοσχήμονας μπορεί να πετύχει ότι θέλει βάζοντας στην υπηρεσία του ένα κόμμα, ή και δημιουργώντας ένα για όσο καιρό το χτειάζεται.

'Εχουν γίνει τέρατα και σημεία σε βάρος της Αθήνας τα τελευταία 50 χρόνια και ο συριζαϊκός ελάχιστα κινητοποιήθηκε, συνήθως κατόπιν εορτής και χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα. Γιατί σήμερα; Γιατί εναντίον του γηπέδου του ΠΑΟ;

Γιατί εμφανίζεται σύσσωμη η ηγεσία του; Δεν είναι εθνικό θέμα κιόλας. Γιατί ξαφνικά εμφανίσθηκε και ο Αλαβάνος;

Γιατί σήμερα έσκασε μύτη και ο γαύρος ζητώντας ισονομία; Μήπως για να βοηθήσει στην υποκατάσταση των χαμένων ψήφων;

Ας τα δκεφτούμε λίγο όλα αυτά.

squarelogic είπε...

Pappas

συγχαρητηρια για την επιστολή και για την προσπάθεια που...κατέβαλλες ώστε να είναι... δημοσιεύσιμη και να μην αντανακλά την προηγούμενη(δικαια)οργή σου.

Old
νομίζω οτι λέμε το ίδιο πράγμα.
Δε νοείται να λέγεσαι Βαρδινογιάννης,να θες να μείνεις στην Ιστορία με την κατασκευή του γηπέδου και να συνδέεις την κατασκευή του με τις επιδιώξεις του κάθε άσχετου για να μειώσεις κάπως το κόστος.Πως σας φαίνεται τώρα ο Βωβός σαν νταβατζής του Παναθηναικού?
Αυτά για τα λάθη της δικης μας πλευράς.
Για τους διαχρονικά βολεμένους (μεγαλο)αστούς του ΣΥΡΙΖΑ που ξορκίζουν τις τύψεις τους(?) με λίγη αριστερή ρητορεία και μπόλικη ανυεθυνολογία, η αλιεία ψήφων με την "οικολογική" τους ευαισθησία σε 1ο πλάνο και η πιθανολογούμενη συναλλαγή με τον Νο 1 Μίζερμαν της ελλην.επικράτειας σε 2ο πλάνο,τους φάνηκε καλό deal.
Όταν θα ξεσπάσει η οργή του πράσινου λαού πάνω τους θα καταλάβουν οτι έσφαλλαν οικτρά.

Γι'αυτό Μιχάλη,
κοίτα να απαλείψεις το "ΕΙΡΗΝΙΚΗ" απ το πράττειν σου οταν κατέβεις κατα Κουμουνδούρου.Ας λαβουν μια γεύση απ το φάρμακο τους τα μ@λ@κισμένα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΡΕΣΚΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟΟΟΟ!

Μιχάλη γράφεις πολύ σωστά: "Ο Τζίγκερ το έτρεξε μόνος του αλλά όλοι υπέγραψαν τις αποφάσεις χωρίς υποσημειώσεις."

Θα προσθέσω ότι, όχι μόνον υπέγραψαν όλοι τους χωρίς υποσημειώσεις, αλλά ειδικά ο ΘΑΝΑΣΗΣ σε όλη τη διάρκεια παρακολουθούσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ τα όσα έκανε ο κύριος Τσίκερ και μάλιστα κάθε τόσο δήλωνε ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΘΙΧΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

Πράγμα που επισημαίναμε ΑΠΑΝΤΕΣ και εδωμέσα επικροτώντας τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη.

Επομένως, είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να προέκυψε ο Βωβός εν αγνοία των αδελφών Γιαννακόπουλου ... τουλάστιχον!

Και καταλήγω:

Δεν νοείται να λέγεσαι ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ και ΠΑΤΕΡΑΣ, να θες να μείνεις στην Ιστορία με την κατασκευή του γηπέδου και να συνδέεις την κατασκευή του με τις επιδιώξεις του κάθε άσχετου για να μειώσεις κάπως το κόστος!

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ συνέδεσες την κατασκευή του γηπέδου με ένα ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ για κάποιους άλλους λόγους και όχι την απλή μείωση του κόστους.

Πιο λογικό δεν ακούγεται αυτό;

keyhool13 είπε...

ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΡΕ! ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ BLOG ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ "ΒΑΖΕΛΟΣ"?

ΩΡΑΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ! ΟΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥ "ΒΑΖΕΛΟΥΣ"...
ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ! ΕΙΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΤΕ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ...
ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΘΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ...