Κυριακή, Νοεμβρίου 16, 2008

Η πραγματική αρρώστια

Περιμένοντας να αρχίσει το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, το χειρότερο δεν είναι ότι περιμένεις να δεις αν στο τέλος του αγώνα θα είναι 7, 5 ή 4 πόντους μπροστά σου, το χειρότερο είναι ότι το σκηνικό αυτό έχει ξεπεράσει πια και το ντεζα-βου κι έχει γίνει περίπου αυτονόητο.
Θυμάμαι πέρσι στην αρχή της χρονιάς, πρέπει να 'ταν τρίτη - τέταρτη αγωνιστική, έναν χαχόλο που χαιρόταν επειδή κερδίζαμε και έτσι θα είμαστε πρώτοι, έχοντας αφήσει πίσω τον Ολυμπιακό, σαν να ήταν κατόρθωμα, σαν να είμαστε μια μικρή ομάδα που άφησε πίσω της τον γίγαντα.
Αλλά φέτος δεν είναι πέρσι, φέτος δεν είναι τα τελευταία χρόνια και οι μείον επτά είναι πιο αισιόδοξοι από το περσινό συν ένα ή συν δύο.
Αρκεί.
Αρκεί να μην κλονιστεί η πίστη στον Τεν Κάτε, αρκεί να πάρουμε τον Γενάρη τους παίκτες που λείπουν, αρκεί να δουν τι θα κάνουν με τη διαιτησία και επιτέλους να αλλάξουν κάτι εκεί.
Αλλά και 3-0 να κερδίζαμε χθες, αλλά και 7 πόντους μπροστά να είμαστε, αρρώστια και ξενέρωμα και σίχαμα δεν ήταν αυτό που γράφει η Πράσινη, αρρώστια και ξενέρωμα και σίχαμα ήταν αυτά που έκαναν οι οπαδοί κι ακόμη περισσότερο αρρώστια και ξενέρωμα και σίχαμα είναι όσα γράφει στο πρωτοσέλιδό της γλείφοντας τους η εφημερίδα.
Είτε 7 πόντους μπροστά είτε 7 πόντους πίσω, είτε με τίτλους είτε χωρίς, ας πει κάποιος στο Γιαννακοπουλάκι και σε αυτούς που διευθύνουν την εφημερίδα του, ότι αυτή είναι νοοτροπία γάβρικη, ότι αυτά είναι πέρα ως πέρα γάβρικα κι ότι αν νομίζουν ότι αυτό το πράγμα που θέλουν να περάσουν είναι Παναθηναϊκός, ας ξαναδιαβάσουν την δήλωση του Αντωνιάδη.

103 σχόλια:

drtripp13 είπε...

Καμια πιθανοτητα να μην εχουν γινει ετσι τα πραγματα υπαρχει? Οσο για τις μαυρες μερες (δηλ.Αντωνιαδη) υπηρξαν χειροτερες και τις καλυπτε-ει επαξια το Derby.Το πολυ κυριλικι μας εφαγε...

Old Boy είπε...

Έχω θάψει το Derby άπειρες φορές. Δεν ξέρω αν μας έφαγε το κυριλίκι, αλλά οι διακοπές του αγώνα με γάβρο και Λάρισα δεν νομίζω να μας έκαναν και καλό.

Πανάθας είπε...

Πες τα βρε Μάριε. Βαρέθηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

mono o bagevic 8a ftiaksei omada

squarelogic είπε...

Είναι θέμα του τι σημαίνει 'Παναθηναικός" για τον καθενα Ολντ...
Αλλά εδώ δεν συμφωνούμε στο τι εννοούμε όταν λέμε "σ'αγαπώ",θα συμφωνήσουμε στην αφηρημένη έννοια Παναθηναικού?

Παρεπιπτόντως,κάτι είχε αρχίσει να λεει στο Γιαννακοπουλάκι ο μεγάλος Ντίνο Ράτζα,αλλά δεν άρεσε στον πατέρα του...

Ανώνυμος είπε...

Φοβερή εφημερίς. Που τη μια μέρα έγραφε πρωτοσέλιδα να φύγει ο Τεν Κάτε και την επόμενη πως τον στηρίζει εως θανάτου. Το θέμα είναι άλλο όμως. Επειτα από κάτι περίεργες εμφανίσεις της ομάδας καταφέραμε να πάμε με -5 βαθμούς στο ντέρμπι με τη Τρούμπα, περάσαμε και σε περιεργες εμφανίσεις ενός κοματιού των ομαδών μας! Και στο ντέρμπι με τη Τρούμπα και στη Λάρισσα. Και να που φτάσαμε σήμερα άνετα και χαλαρά στο -7. Τι να λέμε τώρα; Αρώστια; Μήπως η λύση ειναι να πάρουν όλες τις μετοχές της ΠΑΕ ο Παύλος με το Θανάση;

Ένα μόνο ειναι το σίγουρο. Η Άννα Ρίζου είναι οφσάιντ και το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί.

Τρελότζικ Μπόι

Old Boy είπε...

«Είναι θέμα του τι σημαίνει 'Παναθηναικός" για τον καθενα Ολντ...»
Όντως. Απλώς επειδή είναι έννοια δυναμική κι όχι στατική, τι άλλο κάνουμε γράφοντας, από το να προσπαθούμε να την σπρώξουμε προς τη σημασία της δικιάς μας καρδιάς;
:)

Pappas10 είπε...

Την "γάβρικη" αισθητική της "Πράσινης" την έχω επισημάνει εδώ και καιρό λοιδωρούμενος ως "Τσάτσος", "Γκονταλάκι" και όλα τα σχετικά και συμπαρομαρτούντα.

Ειλικρινά είμαι πολύ απογοητευμένος από την κατάσταση στον σύλλογο, τόσο την διοικητική όσο ΚΑΙ την αγωνιστική και την οπαδική.

Δεν ξέρω αν υπάρχει "λύση". Συμφωνώ με τον Μάριο ότι το πολύ κυριλίκι μας έχει φάει... αλλά έναντι ποιανών είναι το κυριλίκι το πρόβλημα;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Σήμερα 17 Νοεμβρίου 2008, εμείς μπορούμε και μιλάμε χάρη στους ανθρώπους που το 1974 έδωσαν τον υπερπάντων αγώνα στο Πολυτεχείο (και όχι μόνο εκεί βέβαια και όχι μόνο τότε, απλά είναι ημερομηνία συμβολική και σταθμός). Νομίζω πως αξίζει για μία μέρα να αφήσουμε τις εφημερίδες της λευτεριάς "ΠΡΑΣΙΝΗ", "ΚΟΚΚΙΝΗ", "ΚΙΤΡΙΝΗ"
(το ποδόσφαιρο αλλά και άλλα πράγματα έπονται αδέλφια) και να αφιερώσουμε λίγο από τον χρόνο μας, τιμώντας εκείνη τη γενιά. Όσοι μπορείτε καλό είναι να κατέβετε μία βόλτα από το Πολυτεχνείο και να αφήσετε ένα μικρό λουλούδι στο σημείο που το τανκς ισοπέδωσε τα παιδιά. Και φυσικά ακολουθεί και η πορεία που θα καταλήξει στην Αμερικανική Πρεσβεία. Νομίζω πως η εποχή, επιτάσσει τη συμμετοχή μας.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΝΕΚΡΩΝ (Πηγή: Ένωση Μητέρων Ελλάδος):

Αλβάνογλου Θεόδωρος 22/5/73 Αναγνωστόπουλος Αντάρογλου Αντζελόνι Έλενα Μαρία Αντωνίου Ζήσης 1970 Αργυρίου Αργυροπούλου Αικατερίνη 1973 Βάρσος Ιωάννης 1973 Βασιλόπουλος Γιάννης 30/3/73 Βρυώνης Βυθούλκας Γαλάτης Νίκος Γεριτσίδης Γιώργος 17/11/73 Γεωργάκης Κώστας 19/9/70 Γεωργαράς Μαρίνος - Σπύρος 1973 Γιαννόπουλος Γρέλλος Δασκάλου Στέλιος 1974 Δημόπουλος Δικάλφα Καλλιόπη 1973 Διμαντάκος Έγκελμαν Ντόρις Μαριέτε 16/11/73 Ελής Παναγιώτης 25/4/67 Ευαγγελινός Ζησιμόπουλος Ηλιόπουλος Θεοδώρας Δημήτρης 18/11/73 Θεοδωρίδης Γιώργος 1968 Ιωαννίδης Ιωάννου Καζέπης Κώστας 1974 Καϊλης Γιάννης 26/2/74 Καλαβρού Μαρία 1967 Καλατζής Δημήτρης 5/8/67 Καραγεωργίου Στέλιος 17/11/73 Καραμανής Μάρκος 17/11/73 Κατής Κώστας 1969 Κατσικογιάννης 17/8/69 Κομνηνός Διομήδης 16/11/73 Κούλης Γεώργιος 19/4/72 Κούμπουλος Κρητικάκη Κυριακόπουλος Σάκης 1974 Κωνσταντίνου Γιώργος 4/5/73 Λαγαριώτης Μανδηλαράς Νικηφόρος 18/5/67 Μαρκούλης Νίκος 17/11/73 Ματζώρος Μαυρογιάννης Μέξης Μικρώνης Μιχαηλίδης Μπονάτος Χρίστος Μυρογιάννης Μιχάλης 17/11/73 Μώμος Νικολάου Παναγούλης Γιώργος 1968 Παντελεάκης Κυριάκος 17/11/73 Παπαγεωργίου Παπαδόπουλος Παπαϊωάννου Δημήτρης 17/11/73 Πεσλής Βασίλης 21/4/67 Πετρόπουλος Βασίλης 26/3/73 Ρακιτζής Αλέξανδρος Ράμμος Βασίλειος Ρίζος Τάκης 13/10/67 Σαμούρης Γιώργος 17/11/73 Σαρμαλής Σίμος Γεώργιος 9/1/74 Σινόπουλος Πέτρος 21/6/73 Σπαρτίδης Σταυρέλης Γιάννης 12/12/73 Σταυρόπουλος Σχίζας Σωτηρόπουλος Ιωάννης Τζαβαλάς Καρούσος 3/1/69 Τζιάνος Λάμπρος 21/12/73 Τορίλ Τεκλέτ(Αίγυπτος) Τσαρούχας Γιώργος 1968 Τσιγκούνης Τσικουρής Τσιτσιρίγκος Φώτης 7/4/72 Φαμέλης Βασίλης 17/11/73 Φιλίνης Γιάννης Νοέμ. 73 Φραγκόπουλος Θεόφιλος Χαλκίδης Γιάννης Χαραλαμπίδης Γιώργος Χατζηβασιλείου.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο τρόπος δολοφονίας των παραπάνω πολιτών, είναι ίδιος και απαράλλακτος στις περισσότερες των περιπτώσεων.

1. Πυρά αντρών της φρουράς του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως
2. Έντονη ρίψη δακρυγόνων αερίων
3. Πυρά, ξυλοκόπημα μέχρι θανάτου (συνήθως με συμπαγείς μεταλλικές ράβδους) από άντρες της Αστυνομίας
4. Πυρά στρατιωτικής περιπόλου + Πεζοναυτών κ.α.

http://www.youtube.com/v/B28Pqv14IAc&rel=1

Pappas10 είπε...

Δυστυχώς στην πορεία δεν μπόρεσα να πάω...

Οι ημερομηνίες δίπλα τι ρόλο βαράνε; Κάποιες είναι πριν και κάποιες μετά το Νοέμβρη του 73

Μακάρι οι αγώνες τους να δικαιοθούν μια μέρα. ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 35 χρόνια μετά και όμως τόσο επίκαιρα ακόμα...

drtripp13 είπε...

Δεν το θελουμε ρε παιδια το πρωταθλημα και ξερετε γιατι? Με την πρωτη στραβη αρχιζει το κραξιμο και η εσωστρεφεια.Αντι να τους φαμε ζωντανους απο την διοικηση ως τον τελευταιο οπαδο τρωγομαστε με τα ρουχα μας.Ο Αντωνιαδης βλεπει μαυρες μερες,ο Λιβαθηνος χαιρεται με τις επιτυχιες των αντιπαλων μας,ο Πατερας δινει ευκαιριες στην διαιτησια να διορθωθει,ο Αντωνιου θελει να κριθει οταν ολα θα εχουν κριθει και εμεις οπαδοι να προσπαθουμε να αποδειξουμε το αυταποδεικτο οτι ειμαστε διαφορετικοι απο τους υπολοιπους...(μας παει η δοιχονια μου φαινεται).Δεν παιρνεις πρωταθλημα ετσι απο το οργανωμενο κρατος του πρακτωρα,ρε παιδια!Οχι 10 χρονια να περασουν-αν,αλλα..σκατα στο στομα μου.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΥΣΑΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Στο ΑΝΩΝΥΜΟ που επεναλαμβάνει κάθε λίγο και λιγάκι "ΝΤΟΥΣΑΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ", μια απάντηση: ΠΑΛΙΚΑΡΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΠΛΟΓΚ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.
Τράβα στο καλό λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Τιτλος ενός επόμενου άρθρου:

ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ;

Πανάθας είπε...

Μιχάλη καλησπέρα.

Χαίρομαι ειλικρινά για τη θέση σου.

Λοιπόν, οι ημερομηνίες, "καλύπτουν" όλη την επταετία και όχι μόνο το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου (αν και οι περισσότεροι είναι το 1973, χρονιά και του Πολυτεχνείου).

Για την ομάδα θα τα πούμε από αύριο. Προσωπικά τηρώ την μία μέρα σιγής ως ελάχιστο φόρο τιμής. Έχουμε 363 μέρες μπροστά μας να μιλάμε για μπαλίτσα. Αυτό δεν σημαίνει κάτι για τα παιδιά που επιλέγουν να μιλήσουν για ποδόσφαιρο. Αρκετά έχω παρεξηγηθεί.

Καλό βράδυ Μιχάλη.

Καλό βράδυ αδέλφια.

Ανώνυμος είπε...

Να βλέπουν οι δικοί μας και να πάρουν παράδειγμα:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε, μετά από τις επαναλαμβανόμενες μεροληπτικές διαιτησίες εις βάρος της ομάδας μας, με αποκορύφωμα τη χθεσινή, να στραφεί νομικά με όλα τα ένδικα μέσα και βοηθήματα, ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων της χώρας, ενάντια του προέδρου της ΚΕΔ κ. Γεωργίου Ψυχομάνη, τον οποίο θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο γι' αυτή την τραγική εικόνα που παρουσιάζει η διαιτησία συνολικά, εναντίον της ομάδας μας. Στους υπέροχους φιλάθλους μας, συνιστούμε αυτοσυγκράτηση, ψυχραιμία, πίστη και στήριξη στη δύναμη της ομάδας μας. Για όλα τα άλλα θέματα θα μεριμνήσει και περατώσει το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, δια μέσω της ελληνικής δικαιοσύνης".

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι το θέμα να ηταν απλα αισθητικής και νοοτροπίας. Τα ερωτηματα ειναι αλλης τάξης. Ποιοι θέλουν να φάνε τον προπονητή που διαλεξε ο Αντωνίου; Ποιοι θέλουν να φάνε τον Αντιπρόεδρο που διάλεξε ο Βγενόπουλος; Που πάει να πει: ποιοι θέλουν να διαλύσουν τη νέα ΠΑΕ;

Σ.

Ανώνυμος είπε...

Τι κάθεστε και αναρωτιεστε ρε σεις; Η ομαδα θ' αρχίσει να σκίζει μόλις η διαφορά με τη Γαβριέλα φτάσει στους 10 βαθμούς, δηλαδή σε απόσταση ασφαλείας. Ασφαλείας για τη Γαβριέλα εννοείτε. Καπου εκεί θ' αρχίσει και η διαιτησία να μας δίνει κανα πέναλτι.

Πανάθας είπε...

Ρε παιδιά βάλτε και κανα nickname για να μπορούμε να συνενοούμαστε και να απευθυνόμαστε ο ένας απέναντι στο άλλον καθώς και να έχουν πέρα από συνέπεια και συνέχεια τα λόγια μας. Π.χ. τον Μιχάλη όταν γράφει μπορώ να τον αποκωδικοποιήσω μια και ξέρω τις θέσεις του. Το ίδιο και αυτός εμένα και άλλα παιδιά κοκ.

Θερμή παράκληση δηλαδή γιατί έχω χάσει την μπάλα (σαν τον ΠΑΟ).

Κάποιος έγραψε για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου. Ατυχής - κατά τη γνώμη μου - η σύγκριση φίλε μου. Ανόμοια μεγέθη οι δύο ομάδες και προσωπικά δεν θα ήθελα από τον ΠΑΟ τακτικές πανικού όσον αφορά τη διαιτησία. Θέλω μία διοίκηση που θα δουλέψει παρασκηνιακά για να ανατρέψει την τραγελαφική αυτή κατάσταση.

Αλλά το πρόβλημα μας δεν είναι μόνο η διαιτησία. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

ΣΥΜΦΩΝΩ 100% με την ανακοίνωση του φορέα (σαν να την έγραψα εγώ). :-))

Είμαστε όλοι ένα από αυτά τα παιδιά. Και δεν είμαστε συνειδητά, είμαστε ασυνείδητα. Για αυτό - καλά λέει ο Μάριος - ξελύστε λίγο την γραβάτα σας και αφήστε κατά μερός τις ηθικολογίες και αντικρείστε την πραγματικότητα. Τα παιδιά αυτά είναι μέρος της ιστορίας του ΠΑΟ. Είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ του ΠΑΟ. Σταματήστε να ρίχνετε στον Καιάδα ανθρώπους επειδή δεν σας αρέσουν αυτά που λένε ή δεν εκγρίνεται αυτά που κάνουν. Κανείς εδώ μέσα δεν ρώτησε να μάθει κάτω ποιές συνθήκες ταξιδεύουν για να δουν την ομάδα τους. Και εν τέλει ο τηλεοπτικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Εγώ είδα να έχουν μπει μέσα στο γήπεδο όλα τα τυρόγαλα και δίπλα στους μπάτσους να πετάνε καδρόνια και άλλα ωραία. Είδατε εσείς κανέναν να τους αγγίζει? Όλο το μένος του το κωλομπατσαριό το εξάντλησε με εμάς. Μου θύμησε το μπατσαριό που χτυπάνε τους αναρχικούς παρέα με τους χρυσαυγίτες. Θα το επαναλάβω. Τα παιδιά αυτά είμαστε εμείς. Μην τους αντιμετωπίζετε ως αντπάλους. Αρκετό κακό μας έκανε το Γκοτζαλιστάν. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ενωμένοι αδέλφια. Μόνο τότε θα μπορέσουμε να πάμε μπροστά.

Πανάθας είπε...

ΘΕΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Κανένα έντυπο δεν με ανιπροσωπεύει γιατί είναι κατευθυνόμενα. ΟΛΑ ΤΟΥΣ.

Με ενόχλησε - περισσότερο από ότι ενόχλησε κάποιους από εσάς η "ΠΡΑΣΙΝΗ" - το κατάπτυστο προχθεσινό - νομίζω - δημοσίευμα του "ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ"* του Βγενόπουλου εναντίον της ομάδας του Μπάσκετ.

Πέρα από τη φανερή πλέον διχόνοια ανάμεσα στους μετόχους (είχα επισημάνει τους κινδύνους με τον τρόπο που έχουν διατεθεί οι μετοχές από το καλοκαίρι αλλά εσείς πανηγυρίζατε) θεωρώ Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ να πει/γράψει κάτι κανείς για την ομάδα του μπάσκετ. Ακόμα και αν χάσουν την κυριακή με 30 πόντους μέσα στο ΟΑΚΑ, ακόμα και αν χάσουν το πρωτάθλημα και σωθούν από τον υποβιβασμό τελευταία αγωνιστική, αυτή η ομάδα έχει πετύχει έναν πραγματικό άθλο εδώ και μια ΔΕΚΑΕΤΙΑ και της χρωστάμε πολλά. Πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά προτού γράψεις κάποια μαλακία εναντίον της.

*Διάβασα σήμερα ότι η εφημερίδα μάλλον κλείνει. Άντε και στο DERBY. Να τελειώνουμε με τα απομεινάρια του παρελθόντος.

Πανάθας είπε...

Είμαστε όλοι ένα από αυτά τα παιδιά. Και (ΑΝ) δεν είμαστε συνειδητά, είμαστε ασυνείδητα.....ήθελα να γράψω αλλά ας όψεται (ακολουθεί κλισέ) ο δαίμων της τυπογραφίας.

ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.

ΚΑΤΩ Ο ΤΖΙΓΓΕΡΙΑΚΟΣ (αυτός δεν είναι της καρδιάς μας και μια μεγάλη μερίδα οπαδών ΑΠΑΙΤΕΙ την αποδόμηση του από την νέα διοίκηση).

Υ.Γ. Στο θέμα ΓΚΟΥΜΑ είμαι με τον Γιάννη. Διαβάστε τι καψόνι του κάνανε.

Ανώνυμος είπε...

Παναθα, πραγματικα ο Πρασινος Τυπος - που δεν ηταν καθολου του Βγενοπουλου - εκλεισε. Ευτυχως. Δεν ηταν παραπροχτες η πρωτη φορα που εκανε αηθη επιθεση στο μπασκετ και την ΚΑΕ. Πριν λιγο καιρο ειχε βγαλει πρωτοσελιδα μια συνεντευξη με τον Ντομινικ Ουιλκινς, που υποτιθεται πως οι Γιαννακοπουλοι του χρωστανε λεφτα (μετα από 10 χρονια!!!!!!!!) και δηλωνε πικραμενος απο την ΚΑΕ. Μεχρι και ο αγαπητος σου Γκοντζος τα πηρε στο κρανιο και εβρισε τον Πρασινο Τυπο γι' αυτο. Θα ελεγα να μην ξεχασουμε τα ονοματα των δημοσιογραφων του Πρασινου Τυπου. Προκειται για καραμπινατους εχθρους του Συλλογου.

gf

Πανάθας είπε...

gf μακάρι να λαθαίνω και οι πληροφορίες μου να είναι άκυρες.

Η πολυμετοχικότητα - παρόλα τα προβλήματα της και παρόλο τις ανισότητες που έχει - ΠΡΕΠΕΙ να πετύχει.

Ποιοί δεν θέλουν να πετύχει?

1.Ο Κόκκαλης γιατί θα αναγκαστεί να "ανοίξει" και το δικό του μαγαζί.

2.Ο Βαρδινογιάννης που θα γυρίσει καβάλα στο σκατί του άλογο και θα πει, "να ποιά ήταν η ΠΕΚ? Τρέμει το χέρι μου και που το γράφω αυτό.

3.Ο Γκότζος, γιατί θα γίνει και πάλι κυρίαρχος του παιχνιδιού (ενώ τώρα ελοχεύει ο "κίνδυνος" να δεχτεί κανα βέτο αντίστοιχο του Τζίγγερ για τον Κυργιάκο το καλοκαίρι)

4.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ.

Θα στηρίξουμε τη νέα διοίκηση αλλά όχι χωρίς κριτική. Κριτική δεν σημαίνει κατεδάφιση. Πρόσωπα πρέπει να αλλάξουν. Ο Κωστάκης πρέπει να φύγει, ο Αντωνιάδης να αλλάξει πόστο. ο Σαραβάκος να ενεροποιηθεί και ΟΧΙ να σιωπά και αρκετοί άλλοι, ονόματα δεν λέμε, σπίτια δεν κλείνουμε. Κάνουν λάθη και μάλιστα πολλά. Δεν μπορεί ρε παιδιά να είναι υπεύθυνος συνδέσμων ο Αντωνιάδης. Ένας καραδεξιός του κερατά που μόλις βλέπει άνθρωπο με μακρύ μαλλί και γένια, θέλει να τον κουρέψει και ξυρίσει. Μεγάλος παίκτης, ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ, προσωπικά τον σέβομαι αλλά "παίζει" σε λάθος θέση (το έχουμε αυτό το προβληματάκι στον ΠΑΟ φέτος).

Ευελπιστώ σε γερή μεταγραφική ενίσχυση τον Δεκέμβρη για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας (μια και θα είμαστε σίγουρα ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ σε ΟΛΑ τα επίπεδα). Τα κενά είνα γνωστά και να αφήσουν τις μαλακίες με το ΕΝΑ σέντερ μπακ. ΤΡΙΑ θέλουμε. Δύο βασικά και έναν αναπληρωατικό τους μια και οι Γκούμας (αυτός για "άλλους" λόγους), Μελίσσης, Βύντρα, Σιμάο, Σιαρέγκι, πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Πες ότι πάρουν τον Φέρνιτναντ (λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα). Ποιός θα παίζει δίπλα του? Ο ΒΥΝΤΡΑ? Πες ότι αγοράσουν ΔΥΟ σέντερ μπακ και τραυματιστεί/τιμωρηθεί ο ένας. Ποιός θα παίξει δίπλα του? Ο ΣΙΑΡΕΓΚΙ?

Ενίσχυση του ΠΑΟ σε όλες τις θέσεις που έχει κενά. Και η κουτσή Μαρία το βλέπει.

Ας γίνει τον Δεκέμβρη ένα νέο ξεκίνημα.

Α και κάποιος να τραβήξει και λίγο το αυτάκι του Τεν Κάτε.

Ας του δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο, αλλά μετά το πέρα της ημερομηνίας αυτής να πάει σπιτάκι του και να αγοράσουν έναν κανονικό προπονητή. Ο Τεν Κάτε είναι ένας πολύ καλός θεωρητικός του ποδοσφαίρου. Δεν είναι προπονητής δυστυχώς.

Pappas10 είπε...

Πανάθα, πολύ περιφραστικά.

1. Ο Παππούς στο Σεϊτάν Ασκέρι του Πλαστήρα στη Μικρασιατική Εκστρατεία, Πρόσφυγας το 22, το 43 για πολύ μικρό χρονικό διάστημα στον Έφιππο Ουλαμό του Άρη (τον έκοψε ο Αρχηγός λόγο ηλικίας)και μετά καπετάνιος του ΕΛΑΣ Αττικοβοιωτίας, , μαζί με την ξαδέλφη του 6άκις εις θάνατον από έκτακτο στρατοδικείο το 47, βγήκε το 50 με τα μέτρα ειρήνευσης του Πλαστήρα, πήγε μακρόνησο το 56, "αναβαπτίστηκε" και γύρισε οριτικά πίσω το 58. Δεν υπέγραψε ποτέ του δήλωση και δούλευε σαν φορτοεκφορτοτής ξυλείας.

2. Ο Μπαμπάς στο Πολεμικό (τότε Βασιλικό) Ναυτικό μετά από παρέμβαση ενός θείου, ενεργό μέλος της Νεολαίας Λαμπράκη, "αποστρατεύτηκε" το 65, στη Γυάρο το 68, εκτός Ελλάδος επικυρηγμένος για "αντεθνική δράση" από το 71 έως το 73. Η αδελφή μου Γεννήθηκε το 67 κι εγώ το 74... Η θέση μου απέναντι στο Πολυτεχνείο τι περίμενες να είναι;

3. Έχω πάρει μέρος σε αρκετές εκδρομές και συμφωνώ ότι πολλές φορές τόσο οι μπάτσοι όσο και οι αντίπαλοι οπαδοί είναι ανυπόφορα προκλητικοί. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο αυτό εξωραΐζει και τις δικές μας συμπεριφορές. Έχω πάντα την αίσθηση πως ένας καυγάς χρειάζεται 2 μέρη για να γίνει.

4. Συμφωνώ ότι κάθε εφημερίδα έχει την "γραμμή" της αλλά πιστεύω ότι καθένας μας είναι αρκετά έξυπνος για να μπορεί να διαβάσει ανάμεσα στις γραμμές. Γι' αυτό και το θέμα μου είναι αισθητικό, μιας και σαν δημοσιογραφική αξία θεωρώ ότι όλες το ίδιο είναι.

Αυτά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Συγνώμη για το ιδεολογικόοικογενειακό μου δέντρο.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη respect για την οικογένεια σου. Και εγώ κατάγομαι από προσφυγική οικογένεια με έντονη αντιφασιστική δράση. Ο Παππούς μου (ο πρώτος διδάξας) Λοχαγός στο ΕΑΜ (είχα φάει σφαίρα την οποία είχε βγάλει με ένα τσιμπιδάκι της Γιαγιάς μου και μετά για να μην μολυνθεί η πληγή είχε ρίξει καθαρό οινόπνευμα - εγώ πιθανότατα θα είχα λιποθυμήσει), ο πατέρας μου με πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό στα χρόνια της επταετίας (τον είχαν συλλάβει αλλά "έπεσε" σε ένα συμμαθητή του μπάτσο και τη γλίτωσε) και άλλα πολλά.

"Ανεβαίνεις" (ήσουν ήδη ψηλά παρά τις όποιες διαφωνίες μας για αμιγώς ποδοσφαιρικά θέματα) ακόμα περισσότερο στη συνείδηση μου.

;-)

Συμφωνώ και με το 3 και με το 4.

Κανείς δεν εξωρραίζει καμιά συμπεριφορά, απλά επισημαίνω ότι αυτά τα παιδιά είναι ΑΔΕΛΦΙΑ μας και "παλεύουν" (με τον δικό τους δυναμικό και πολλές φορές ακραίο τρόπο) για την ομάδα. Ταξιδεύουν στα πέρατα της Γης ακολουθώντας την ομάδα και τραγουδούν γυμνοί για την ΠΑΝΑΘΑ. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό λοιπόν χωρίς να συμφωνώ με τα χωρίς λόγο επεισόδια. Ζούμε σε μια κοινωνία που ασκείται καθημερινά η "καθώς πρέπει" βία. Όπως είχα γράψει και σε άλλο blog με ιδιαίτερες δημοκρατικές ευαισθησίες :-) βλέπει ένας γραβατωμένος γιάπις που μόλις έχει διαπράξει μία απάτη και έχει κονομήσει πολλά φραγκά έναν αναρχικό και λέει στον διπλανό του:
"Κοίτα έναν αλήτη".

Μιχάλη δυστυχώς έχουμε "πόλεμο" και δεν θα "αφοπλίσω" το πιο δυναμικό κομμάτι των οπαδών μας.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

ο σεβασμός και η εκτίμηση παρά τις διαφωνίες μας είναι αμοιβαία.

Πέραν αυτού, ούτε εγώ θέλω "αφοπλισμό" του κόσμου μας. Απλά πιστεύω ότι ο κόσμος μας θα πρέπει να "πολεμήσει" τον Πραγματικό εχθρό που δεν είναι ο οπαδός της Λάρισας και ο βλαχομπάτσος.

Αν το δεις και λίγο ιστορικά δες πως την πάτησε το ΕΑΜ. Ενώ ήξερε πως το πρόβλημα είναι οι Εγγλέζοι και οι πολιτικές τους, όταν ΤΕΛΙΚΑ αποφάσισαν να τα βάλουν μαζί τους ήτταν αργά γιατί ήδη είχαν παραδώσει τα όπλα και κουραστεί με το να κυνηγάν τους Εδεσίτες, τους Χίτες και τους Ταγματασφαλίτες. Εντάξει.. ιεροσυλία η σύγκριση αλλά το ίδιο συμβαίνει και τώρα.

Τέλος πάντων... αυτή είναι η γνώμη μου. Αν είναι να κάνουμε ντου να το κάνουμε στην γκαγκατσέπο και στην κοκκαλοκεδ.

Μπορεί να λέω και βλακείες.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Filippos είπε...

Ήθελα να πω κι εγώ 2 κουβέντες...1ον συμφωνώ.ευτυχώς που έκλεισε ο Πρασινος Τύπος.Ας ελπίσουμε να ακολουθήσει το DERBY και,ενώ το διαβάζω και η Πράσινη.Όπως επισήμανε ομως κάποιος,κάθε φίλαθλος ή και γενικά άνθρωπος θα έπρεπε να μπορεί να διαβάζει μέσα από τις γραμμές και να καταλαβαίνει τον απώτερο μιας εφημερίδας.
2ον Τον Γιάννη Γκούμα τον είχα σε πολύ υψηλή εκτίμηση.Το καλοκαίρ με ενόχλησε με το σίριαλ της παραμονής του,με την Ιντερ με ενόχλησε ακόμα περισσότερο με τις δηλώσεις του και τώρα με εξόργισε.Ένας παίχτης και δη αρχηγός,πρέπει να είναι στρατιώτης για την ομάδα και όχι να ρωτάει,κρίνει ή ελέγχει τις αποφάσεις του προπονητού.Ίσως τα 12 χιλιάρικα είναι λίγα.Μήπως να τον διώξουν,να γυρίσει σελίδα η ομάδα(και να πάρει μαζί του τον Τυπάρα που έχει μια στρατιά από δημοσιογράφους να του γλείφουν τα @ρχίδι@)
3ον Εκτός στόχων δεν είμαστε τώρα και ούτε θα είμαστε τον Γενάρη(αρκεί να σοβαρευτούν κάποιοι παίχτες και να φορμαριστούν κάποιοι άλλοι)Η μεταγραφική ενίσχυση είναι δεδομένη.Ας είναι όμως παίχτες που μπορεί να βοηθήσουν και όχι Βραζιλιάνικα ή Ουγγρικά τανκ,Έλληνες σεντερ μπακ ταλέντα 26 ετών και αμυντικοί που παίζουν σε ομάδες που πρωταγονιστούν στις χώρες τους(βλ.Βόλφσμπουργκ)
Υ.Γ. Ρε παιδιά,αφήστε τις πολιτικές σας πεποιθήσεις...Μακάρι να μην ήξερα ποιες ήταν.
Υ.Γ.2 Να κυριολεκτούμε η χούντα δεν ήταν φασιστική,αλλά ένα αντιδραστικό,ανελεύθερο,μιλιταριστικό καθεστώς.
Υ.Γ.3 Μακάρι να έρθει η μέρα που θα έρθει η ομόνοια και οι ομοψυχία στους Έλληνες και δεν θα μιλάμε για παπούδες,μοναρχοφασίστες,χίτες και αναρχοκομμουνιστές...Όλοι τους κάναν πολύ μεγαλύτερο κακό στην Έλλαδα παρά καλο,και έκαναν ο ένας στον άλλον εγκλήματα που ούτε οι Τούρκοι,οι Βούλγαροι,οι Τσάμηδες και οι Γερμανοί δεν έκαναν.
Συγχωρέστε με που μακρυγόρησα.Με εκτίμηση Φίλιππος.

Filippos είπε...

Πιάνοντας τα άλλα ξέχασα να πω το εξής:Δικαιώθηκαν πανηγυρικά όσοι έκραζαν Τζιόλη,Βύντρα,Σαριγιέκι,Γκαλίνοβιτς(ανάμεσα τους κι εγώ,αλλα δεν έγραψα εδώ μετά τη νίκη μας στη Βρέμη) και εκτέθηκαν όσοι τους υποστήριζαν μετά τα διπλά με Πανιώνιο και Βέρντερ.Όπως είπαν όλοι δεν μπορείς να βγάζεις πάντα το 100% από μέτριους παίχτες.Στο κάτω κάτω με Καβάλα και Λάρισα δεν υπήρχαν σκάουτερ και μάνατζερ στις εξέδρες.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Πανάθα,
Το πρόβλημα με τον Αντωνιάδη δεν είναι οι πολιτικές του πεποιθήσεις, αλλά η ιδιαίτερα περιορισμένη διανοητική του ικανότητα, και η συνακόλουθη συνήθειά του να μιλάει πριν βουτήξει τη γλώσσα στο μυαλό. Είναι κατά τη γνώμη μου ακατάλληλος, όχι μόνο για τον "λεπτό" τομέα των σχέσεων με τους οργανωμένους, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο πόστο. Η συμπεριφορά του στη Λάρισα ήταν κλασσικό δείγμα αυτής της "άμυαλης" συμπεριφοράς, όπου, ανέλαβε την πρωτοβουλία και χωρίς να μιλήσει με κανένα (α) έβγαλε "πόρισμα" ότι για τα επεισόδια έφταιγαν οι δικοί μας και (β) έδωσε μία έκταση πολύ μεγαλύτερη από τη δέουσα στα επεισόδια.
Και ξεκαθαρίζω: Σαφώς πρέπει να ληφθούν μέτρα για να εξαλειφθούν τα επεισόδια, αλλά απ' αυτό το σημείο, έως του να "αυτομαστιγωνόμαστε" ως Παναθηναϊκός, αναλαμβάνοντας ευθύνες που δεν μας αναλογούν, υπάρχει απόσταση μεγάλη.
Γενικώς πολλά από τα διοικητικά πόστα της ομάδας πρέπει να επανεξεταστούν, αλλά έχω εμπιστοσύνη που έχουν βάλει πλέον τα λεφτά τους, ότι θα κάνουν ό,τι πρέπει.

Πάντα φιλικά και Παναθηναϊκά,
Ο Τρίφυλλος

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτό:
"Η συμπεριφορά του στη Λάρισα ήταν κλασσικό δείγμα αυτής της "άμυαλης" συμπεριφοράς, όπου, ανέλαβε την πρωτοβουλία και χωρίς να μιλήσει με κανένα (α) έβγαλε "πόρισμα" ότι για τα επεισόδια έφταιγαν οι δικοί μας και (β) έδωσε μία έκταση πολύ μεγαλύτερη από τη δέουσα στα επεισόδια."

Να προσθέσω: Τη στιγμή που ο "πολέμιος της βίας" Πηλαδάκης, κατάδίκασε τη ...βία φροντίζοντας να βγάλει "λάδι" τους δικούς του που προσπάθησαν μέχρι και να κλέψουν τα πανώ των δικών μας...

Ο Τρίφυλλος

Ανώνυμος είπε...

Filippos λες: "Δικαιώθηκαν πανηγυρικά όσοι έκραζαν Τζιόλη,Βύντρα,Σαριγιέκι,Γκαλίνοβιτς(ανάμεσα τους κι εγώ,αλλα δεν έγραψα εδώ μετά τη νίκη μας στη Βρέμη) και εκτέθηκαν όσοι τους υποστήριζαν μετά τα διπλά με Πανιώνιο και Βέρντερ."

Μετα απο Πανιωνιο και Βερντερ ακολουθησαν 2 ματς με αποτελεσμα Χ. Με τη Τρουμπα 0-0, δηλαδη με μηδεν παθητικο στην αμυνα. Και με Λαρισα 1-1, δηλαδη με 1 γκολ παθητικο και 1 ενεργητικο.

Που βλεπεις λοιπον απο αυτα τα 2 ματς να δικαιωθηκαν οσοι εκραζαν τους συγκεκριμενους παικτες;

Πως δηλαδη ενα 0-0 δικαιωνει οσους λενε πως πασχουμε απο αμυντικούς; Παλαβο δεν ειναι;

Αλλα και το 1-1 πως δικαιωνει οσους κραζουν αυτους τους αμυντικους; Ημιπαλαβο δεν ειναι;

gf

Ανώνυμος είπε...

"Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog τα πράγματα θα έχουν ως εξής: Πρόεδρος στην ΠΑΕ αναλαμβάνει ο Νίκος Νοτιάς, προπονητής ο Ντούσαν Μπάγεβιτς,"

ΤΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΕΤΒΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;

ΤΙ Θ' ΑΠΟΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΨΥΧΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ !!!!!!!!

Εκ του ΠΡΑ. Γ.Ε.ΕΡ.ΠΡΙ.ΝΕΡ. (Πράσινου Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας εις τον Πριγκηπα του Νερετβα)

Πανάθας είπε...

Φίλιππε, εγώ και ο Μιχάλης κάναμε μια φιλική συζήτηση ευκαιρίας δοθείσης της δημοσίευσης μου για το πολυτεχνείο. Δεν αναφέραμε τις πολιτικές μας πεποιθήσεις για σένα. Μιλήσαμε σε έναν ωραίο και δημοκρατικό χώρο όπως είναι το blog των παιδιών της ΒΑΖΕΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Δεν πιστεύω να είσαι από αυτούς που πιστεύουν στα στεγανά (όπως σε άλλους χώρους) και στους επίπεδους ανθρώπους που μοναδικό τους ενδιαφέρον θα είναι ένα και μόνο πράγμα. Οι άνθρωποι έχουν πολλές διαστάσεις και προσωπικά πέρα από την χένα που χρησιμοποιεί στο μαλλί του ο Ίβανσιτς με ενδιαφέρει να «γνωρίσω» καλύτερα, κάποια άτομα που περνάω αρκετές ώρες μαζί τους. Και για να το κάνω αυτό θα συζητήσω επί παντός επιστητού.

Δεν συμφωνώ με την απαξίωση του παρελθόντος. Δεν μπορείς να σβήσεις το παρελθόν σου, γιατί είναι μέρος του ΕΙΝΑΙ σου και ουσιαστικά είναι σαν να ακυρώνεις τον εαυτό σου. Είμαστε ΚΑΙ το παρελθόν μας. Προσωπικά είμαι ΚΑΙ αυτά που "διδάχτηκα" από τον παππού μου και τον πατέρα μου. Το μεγαλύτερο μέρος του δικού μου κώδικα ηθικής οφείλεται σε αυτούς τους ανθρώπους. Στην οικογένεια μου.

Πάμε όμως και στα πιο σημαντικά (για μένα). Ώστε δεν ήταν φασιστικό* το καθεστώς της χούντας και απλώς μιλιταριστικό? Δεν εφάρμοσε δηλαδή πολιτικές διώξεις, δεν έστειλε ανθρώπους στα μακρονήσια, δεν εκβίασε, βασάνισε, σκότωσε? Σε συμβουλεύω να ανοίξεις ένα λεξικό και να διαβάσεις τι σημαίνει φασισμός. Η Χούντα αντιδραστική? Χαχαχα συγνώμη αλλά αντιδρά ένας υγιής οργανισμός και όχι ένα σάπιο οικοδόμημα των αμερικανών (δεν το λέω εγώ…..η ιστορία το λέει). Αντίδραση σημαίνει κινητικότητα και πολλές φορές δημιουργία. Αυτοί ήταν πιο συντηρητικοί και από τον Αντωνιάδη.
;-)

Ότι έγραψα, το έγραψα με φιλικό τόνο. Για να μην με πεις «αντιδραστικό». :-))


Καλό σου βράδυ.

*ΦΑΣΙΣΜΟΣ (από wikipedia): Ο φασισμός είναι πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα. Στον φασισμό αποδίδονται ποικίλα χαρακτηριστικά από διάφορους ακαδημαϊκούς, αλλά τα ακόλουθα θεωρούνται, κατά γενική παραδοχή, αναπόσπαστα στοιχεία: εθνικισμός, απολυταρχία, μιλιταρισμός, κορπορατισμός, αντιφιλελευθερισμός και αντικομουνισμός.

Υ.Γ. Για την ομάδα μας δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία σου. ;-)

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Μιχάλη επέτρεψε μου να σου πω ότι το ΕΑΜ δεν την «πάτησε», αλλά το πρόδωσαν. Είμαι σίγουρος ότι έχεις διαβάσει ιστορία και ξέρεις πως δημιουργήθηκε το ΕΑΜ, τον ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αντιστασιακό του αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας και για το πώς έφτασε (ας όψονται οι φιλοβασιλικοί Βρετανοί, το «Δόγμα Τρούμαν» αλλά και……..η συνθήκη της Γιάλτας όπου και δοθήκαμε στην…….Δύση). Ήταν ένας άνισος αγώνας, ένα παιχνίδι χαμένο από χέρι που λέμε. Μετά φτάσαμε στις διώξεις των ανθρώπων που απελευθέρωσαν την Ελλάδα. Ξέρεις τι ποσοστά είχε το ΚΚ μετά τον πόλεμο έτσι? Και πως φτάσαμε στη σημερινή συρρίκνωση. Τέλος πάντων ας μην καταχραστούμε άλλο τον χώρο για πολιτικές συζητήσεις γιατί θα μας την ξαναπεί ο Φίλλιπος.

Ξέρεις, δεν πιστεύω, πως το δυναμικό αυτό κομμάτι της εξέδρας λειτουργεί βάση ενός σχεδίου. Είναι τόσοι οι σύνδεσμοι και τόσες πολλές οι απόψεις (στο λέω από «μέσα») που είναι ΠΟΛΥΥΥΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να συντονιστεί μία οργανωμένη προσπάθεια. Η ιστορία μας έχει δείξει ότι τόσο οι οργανωμένοι, όσο και οι υπόλοιποι φίλαθλοι του ΠΑΟ, συνεργάστηκαν για ένα κοινό σκοπό (πέρα από την παρουσία τους στο γήπεδο) ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ φορές. Στην περίπτωση του Μπουμπλή και στην περυσινή πορεία διαμαρτυρίας. Μία δηλαδή προσπάθεια αντιμετώπισης του «εξωτερικού εχθρού» σε ένα χρονικό διάστημα 30 χρόνων. Κάτι λέει αυτό σίγουρα. Εγώ είμαι ΚΑΤΑ της οργάνωση των συνδέσμων γιατί έτσι θα δημιουργήσεις ένα πραγματικό στρατό αντίστοιχο με αυτό που έχουν κάνει οι Ολυμπιακοί και οι Παοκτζήδες. Δεν είμαστε – ακόμη – πρόβατα. ΕΥΤΥΧΩΣ.


Μιχάλη πιστεύεις πως αυτοί οι επιχειρηματίες που διοικούν σήμερα τον ΠΑΟ έκαναν τις τεράστιες περιουσίες τους με το σταυρό στο χέρι? Όταν πχ βγαίνει ο Βαρδινογιάννης και μιλάει περί ηθικής κλπ δεν γελάς? Αλλά ταυτόχρονα δε μελαγχολείς που δεν επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια τον ίδιο ζήλο και αυτοθυσία και με θέματα της ομάδας? Θα το «χοντρύνω» λίγο - αν και ξέρω ότι θα λοιδορηθώ για αυτή μου τη θέση. Αν βρισκόταν ένας άνθρωπος που με βρώμικο τρόπο προσπαθούσε να «κλέψει» τους Βαρδινογιάννηδες, εσύ πιστεύεις ότι θα έλυναν το θέμα μέσω της δικαστικής οδού? Πιστεύεις επίσης ότι τον Μπίκα πχ τον έδειραν άγνωστοι και όχι άνθρωποι του Μελισσανίδη? Θα μου πεις εκεί θα καταντήσουμε? Μα εκεί δεν είμαστε? Ποιος κουβαλούσε πιστόλι και το χρησιμοποιούσε ενίοτε? Ποιος έριξε πυροβολισμούς στο γήπεδο της ΑΕΚ? Δεν τα επικροτώ όλα αυτά μην παρεξηγηθώ αλλά μην μας κοροϊδεύουν κιόλας. Γιατί ή μας δουλεύουν ή δεν διακυβεύονται σημαντικά πράγματα για αυτούς παρά μόνο για εμάς για αυτό και μας θέλουν στους δρόμους. Έναν κόσμο που θα βγει στους δρόμους για τη διαιτησία σήμερα, θα βγει για κάτι άλλο αύριο. Και αυτό είναι στρατός και όχι οπαδοί.

Πανάθας είπε...

Φίλε Τρίφυλλε συμφωνώ με αυτό που έγραψες. Τον "χρέωσα" δεξιό (όχι ότι δεν είναι και όχι ότι έχει σημασία) σατιρικά. ;-)

Έπρεπε να τον αποκαλέσω χριστιανοδημοκράτη. ;-)

Είναι καρασυντηριτικούρα και είμαι σίγουρος ότι όταν τον αγκαλιάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟ, πάει και πλένεται μετά. ;-)

Με αυτή την καπαρντίνα δεν είναι σαν μέλος της Γκεστάπο? Είμαι σίγουρος ότι φοράει και κάλτσες πουρνάρα και όλα του τα ρούχα είναι καλοδιπλωμένα. ;-)

Είναι η ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ του ΠΑΟ είπαμε. Τον σεβόμαστε. Και αυτό το είπαμε. Τον αγαπάμε. Και αυτό το είπαμε.

Για τα γκολ του. Για τη φανέλλα με το 9 που τίμησε όσο κανένας άλλος. Για το Γουέμπλευ. Για το πάθος του. Για το κεφάλι του.

Αλλά......δεν κάνει για αυτή την θέση. Υπάρχουν άτομα που είναι "σαν και εμάς".

ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Να αναφέρω έναν που είναι με βέτο εκτός ομάδας επειδή πήγε στην ΑΕΚ και την "είπε" στον Βαρδινογιάννη?

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΤΖΑΚΗΣ.

Ο ΝΙΝΤΖΑ.

(πόσο κακό έχουν κάνει αυτοί οι άνθρωποι στην ομάδα. Πόσο κακό.)

Filippos είπε...

Φίλε Πανάθα,δεν θέλω να συνεχίσω,αλλά.ο φασισμός είναι αριστερή ιδεολογία και στην Ελλάδα δεν εφαρμόστηκε κορπορατισμός,αυτό έγινε σε Ισπανία και Πορτογαλία(και νωρίτερα στην Ιταλία).¨Ηταν απλά μια στρατιωτική κυβέρνηση.Σίγουρα ντροπή για την Ελλάδα και για το Στράτευμα.
GF...Απόλυτα δικαιώνει.Στα 3 παιχνίδια από το διπλό στη Βρέμη παίξαμε με τον Ολυμπιακό και τους 10 σεντερ μπάκ του,τη Καβάλα που έκανε 8-9 φάσεις και έχασε γκόλ με το τσουβάλι(από τυχη και ελέω Τζόρβα) και τη Λάρισα,που στη μια αξιόλογη φάση που έκανε σκόραρε,με τον Κώτσιο να περνάει 4-5 παίχτες.Και στα 3 μάτς παίξαμε με εναλλαγές αυτών των παιχτών.

Ανώνυμος είπε...

Filippos,αυτα τα ματς ομως δικαιωνουν εξισου η και περισσοτερο οσους λενε πως η ομαδα εχει βασικα προβλημα στο σκοραρισμα. Προσωπικη μου αποψη ειναι πως η ομαδα πασχει σαν λειτουργια συνολικα. Δεν εχει ακομα βρει ουτε ταυτοτητα ουτε ρυθμο. Εχει καποια ξεσπασματα. Οπωσδηποτε πιστευω λοιπον πως ειναι λαθος, αν δουμε την ομαδα συνολικα, να εντοπιζουμε το προβλημα μονο στην αμυνα.

[Ο φασισμος παντως δεν ειναι αριστερη ιδεολογια φιλε. Που το διαβασες αυτο; Ειναι τρελο! Ο φασισμος ειναι καθαρα δεξια ιδεολογια. Εχεις ομως δικιο οτι η χουντα δεν ηταν ακριβως φασιστικη, με την εννοια οτι δεν υπηρξε προϊον ενος ενεργου φασιστικου κινηματος (τετοια δηλητηριωδη φυτα ευτυχως δεν πιασανε ποτε ριζες στην Ελλαδα) αλλα ενος στρατιωτικου πραξικοπηματος με σχεδον μηδενικη λαϊκη υποστηριξη.]

gf

Ανώνυμος είπε...

Τη στιγμή που δεν έχετε αποφασίσει αν ο φασισμός είναι αριστερή ή δεξιά ιδεολογία, σας φταίει ο Τεν Κάτε που βάζει αριστερό μπακ τον Ίβανσιτς και αριστερό χαφ τον Σάλπι;

(να λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα βρε αδελφέ...)

Κάρμα

Πανάθας είπε...

Φίλιππε οι Ιταλοί του Μουσολίνι, οι Γερμανοί του Χίτλερ, οι Ισπανοί του Φράνκο, οι Ρουμάνοι και οι Ούγγροι του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι στρατικοποιημένες χούντες της Λατινικής Αμερικής, η Τουρκία, Ελλάδα των Συνταγματαρχών κλπ κλπ κλπ - ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ - γιατί εξαπέλυσαν ΤΡΟΜΟΡΕΣ & ΦΟΒΕΡΕΣ διώξεις εναντίον των αριστερών? Σόρυ φίλε αλλά νομίζω πως πρέπει να ενημερωθείς περισσότερο. Αν αναφέρεσαι στη δικτατορία του προλεταριάτου, είναι εντελώς διαφορετικό πράμα και δεν στα έχουν πει καλά.

gf καταλαβαίνω τι έγραψες και εν μέρει συμφωνώ. Απλά να προσθέσω ότι η ελληνική χούντα μπορεί να μην είχε φασιστική λαική βάση, αλλά είχε φασιστική εφαρμογή. Μην συγχέεις τα φασιστκά κινήματα του μεσοπολέμου με τις στρατιωτικές χούντες ανά τον κόσμο. Στη Λατινική Αμερική πχ οι στρατιωτικές χούντες που έχουν σπείρει οι αμερικάνοι δεν έχουν λαική βάση. Αλλά δεν πάυει να είναι μια φασιστική πράξη. Καταλαβαίνω όμως τι λες. Θες να το ξεχωρίσεις κυρίως ιδεολογικά και ως "δυναμική" (μπρρρρ).

Κάρμα, το ξέρω ότι σας τα έχουμε πρήξει και ότι ο χώρος δεν ενδύκνειται για καφενειακού τύπου πολιτικές αναλύσεις, αλλά αφού δεν νικάει βρε αδελφέ ο ΠΑΟ ασχολούμαστε με άλλα θέματα.

;-)

Πάντως για μένα η φετινή καταστροφική χρονιά - άντε για να μπούμε λίγο στο κόλπο - είναι καθαρά έργο Τεν Κάτε. Αν είχες έναν προπονητή που θα αξιοποιούσε ορθολογικά το ρόστερ σου, που θα έβαζε πχ τον Μάτος αναντικατάστατο αμυντικό χαφ, τον Σαλπιγγίδη σέντερ φορ, τον Καραγκούνη κεντρικό χαφ με πρώτη αλλαγή τον Κλέιτον (ή τούμπαλιν, όπως αγαπάς), τον Γκούμα βασικό σέντερ μπακ και τους πλαισίωνες με κάποιους άλλους παίκτες και κυρίως ήσουν συγκεντρωμένος στο αποτέλεσμα και μόνο σε αυτό, δεν θα παρουσίαζες την φετινή ομάδα κλόουν. Μας λείπουν παίκτες αναμφισβήτητα. Γίνανε λάθη το καλοκαίρι ΝΑΙ. Δεν αναπληρώσαμε τα κενά μας, ΝΑΙΙΙΙ επίσης. Αλλά από εκεί, μέχρι να μην φτάνει το ρόστερ για να νικήσουμε τον Ηρακλή, τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ κοκ ε φίλε είναι ιεροσυλία. Δες τον γαύρο. Χωρίς καμία μεγάλη ομάδα, κάνει αυτό που πρέπει. Κερδίζει ΟΛΑ τα ματς στην έδρα του, καθαρίζει ΟΛΟΥΣ τους μικρούς και προσπαθεί να πάρει ότι μπορεί από τα υπόλοιποα ματς. ΕΥΡΩΠΗ? Την έχει χεσμένη. "Ξέρει" ότι αν χασει το πρωτάθλημα η γκρίνια θα ειναι φοβερή και η χρονιά αποτυχημένη. Για αυτό το ξαναλέω. Έγινε λάθος σχεδιασμός το καλοκαίρι. Αυτός ο άνθρωπος ΔΕΝ θα φτιάξει μεγάλη ομάδα. Είναι ένας θεωρητικός του ποδοσφαίρου, αλλά δεν έχει το υλικό εκείνο της Μπαρτσελόνα, της Τσέλση κλπ για να μπορέσει να "ξετυλίξει" ο ΠΑΟ στο χορτάρι τις όποιες ωραίες ιδέες έχει. Ο ΠΑΟ χρειαζόταν μια ορθολογική αντιμετώπιση των γεγονότων. Κύριοι έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα τόσα χρόνια. Στα @@ μας η Ευρώπη. Πάμε να πάρουμε το πρωταθληματάκι. Αυτό μας λείπει, αυτό θέλουμε Χωρίς να πάρεις τα ηνία στην χώρα σου δεν μπορείς να ονειρεύεσαι μεγάλα πράγματα.

ΑΥΤΑ. ;-)

Πανάθας είπε...

Στο μπάσκετ, τα ηνία - θυμίζω - τα πήρες με τον Σούμποτιτς και τον Μπουντούρη πλέι μέικερ. Μετά ήρθε ο Ζέλικο, "ανέβασες" επίπεδο και χτίστηκε η αυτοκρατορία.

Βήμα, βήμα.

;-)

Πανάθας είπε...

Για να μην θυμίσω το καλοκαιρινό "ΕΓΚΛΗΜΑ" του Τεν Κάτε. Την αποπομπή του Ντόι. Δεν έχεις παίκτη σαν τον Ντόι. Ακόμα και ο Μάλαρτζ καλύτερος από τους υπάρχοντες τερματοφύλακες είναι.

Τέλος πάντων με αυτόν θα προχωρήσουμε ακόμα 1,5 χρόνο από ότι δείχνουν τα πράγματα αλλά είμαι σίγουρος ότ θα φύγει νύχτα και με ντομάτες.

Είναι η μοναδική μου διαφωνία με τα παιδιά του φορέα αυτή.

Πανάθας είπε...

Διαβάζω τώρα ότι θα εισηγηθεί ο Τεν Κάτε ποιοί θα φύγουν και ποιοί θα μείνουν. Του έχω τομερή εμπιστοσύνη. Βλέπω να ζητάει απομάκρυνση του Μάτος και ανανέωση συμβολαίου σε Τζιόλη. Να φύγει ο Σπυρόπουλος και να ανανεωθεί για άλλα 10 χρόνια το συμβόλαιο του Βύντρα. Και τέλος να φύγει ο Σαλπιγγίδης και να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μάντζιου μέχρι τα 40 του χρόνια.

Η ΑΕΚ θα φτιάξει ομάδα με τον Μπάγεβιτς. Αν όπως λέγεται μπει Νοτιάς και χώσει χρήμα μας βλέπω, "τρίτη" δύναμη στην Ελλάδα.

:-(

Pappas10 είπε...

Ένα ένα και πολύ χαλαρά.

1. Προς ΠΑΝΑΘΑ... Σαφέστατα και το ΕΑΜ προδόθηκε αλλά ήταν και η λάθος εστίαση της ηγεσίας (Σιάντος- Ιωαννίδης αλλά και ο Ζαχαριάδης). Αν είχαν ακούσει τον Άρη... τέλος πάντων. Θέλει κρασάκι αυτή η συζήτηση. Συγνώμη από τα άλλα παιδιά αν είμαι εκτός θέματος αλλά δεν πειράζει να μαθαίνουμε και λίγο ιστορία... έστω και μονόμπαντη. Ας είναι αυτό εφαλτήριο για να διαβάσετε και την άλλη "μπάντα".

2. Για τον Τεν Κάτε δεν είμαι κι εγώ σίγουρος. Είμαι όμως σίγουρος ότι μπορώ να αντέξω κι άλλη ανομβρία αρκεί να φανεί ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αφήνεται ένας προπονητής να εργαστεί για 2 χρόνια. Αν μη τι άλλο, τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές μας θα καταλάβουν ότι ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

3. Το άνωθεν "πιστεύω" μου καθορίζει και τη στάση μου απέναντι στον Γκούμα. Καλά κάνανε κι ας είναι άδικο να χρεώνεται ο Γκούμας τις αμαρτίες - σε συνάρτηση με την πειθαρχία - της τελευταίας 3ετίας.

4. Δεν πιστεύω πως Βαρδινογιάννηδες και λοιποί "πολυμετοχικοί" έκαναν ό,τι έκαναν με το σταυρό στο χέρι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολέμησαν ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ στους αντιπάλους. Στην περίπτωση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θεωρώ ότι ακόμα δεν έχουν εστιάσει τον "πόλεμο" εκεί που πρέπει.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Filippos είπε...

Για τον Μάλαρτζ,θα πρέπει να συμφωνήσω πως ήταν λάθος η φυγή του.Αν δεν είναι καλύτερος κι απ΄τους 2 βασικούς μας Τ/Φ είναι σίγουρα καλύτερος του Γκαλίνοβιτς(χρειάζεται ένας παίχτης να κάτσει 5 χρόνια να δούμε αν είναι καλός ή όχι;)Για τον Ντοι,δεν μου γέμισε ιδιαίτερα το μάτι.Διαφημίστηκε πολύ πέρσι το καλοκαίρι και δεν φάνηκε πολύ.Δεν νομίζω πως θα είχε μέλλον στην ομάδα,αλλά δυστυχώς είναι καλύτερος από τους Φορ που διαθέτουμε.
Μακάρι να αληθεύει το δημοσίευμα που γράφει ότι οι παίχτες που θα έρθουν τον Γενάρη θα έχουν προταθεί από τον ίδιο τον 10Κ.
(Υ.Γ.@ Πανάθας οι διώξεις ξεκίνησαν το 1917 από τον Βενιζέλο,συνεχίστηκαν από τον Μεταξά,τς κυβερνήσεις μετά του εμφυλίου-ανάμεσα τους Γ.Παπανδρέου και Κ.Καραμανλή-και εφαρμόστηκαν και στην 7ετία.Μην τα χρεώνουμε μόνο σε κάποιους και να αφήνουμε άλλους)

Πανάθας είπε...

Μιχάλη:

1.Σωστός

2.«Αντέχεις» βρε μπαγάσα 12ο στα 13 πρωταθλήματα του ΟΣΦΠ? Εγώ το ομολογώ. ΟΧΙ.

3.Η τιμωρία του Γκούμα είναι Α-ΔΙ-ΚΗ. Αν έχεις διαβάσει τι έγινε θα δεις ότι δεν ήταν συμβάν για τιμωρία. Δεν του συγχώρεσε ο Τεν Κάτε το γεγονός ότι «βγήκε» μετά το ματς με τους Ιταλούς και είπε ότι κακώς η ομάδα έπαιξε man to man.

4.Αν αναφέρεσαι στον Βαρδινογιάννη ΣΥΜΦΩΝΩ. Οι φίλαθλοι και οι άλλοι μέτοχοι δεν έχουν καμία σχέση για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Πανάθας είπε...

Φίλλιπε το γεγονός ότι ο Ντόι είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες επιθετικούς μας δεν μετράει? Σκοπός είναι ΠΑΝΤΑ η ανάβαθμιση του ρόστερ σου και όχι η υποβάθμιση του.

Είσαι ακροδεξιός βρε μπαγάσα?

Filippos είπε...

Μετράει Πανάθα,το θέμα είναι να ενισχυόμαστε με παιχτες-παιχταράδες και όχι να φέρνοθμε πίσω ή να κρατάμε μέτριους.Στη χειρότερη,γιατί δεν βάζουν τον Πετρόπουλο,να τον δούμε κι αυτον.
(LOL,ειλικρινά έχω απέχθεια πρός όλους τους πολιτικούς και τις ψευδοιδεολογίες τους...)

Πανάθας είπε...

Ποιός Πετρόπουλος? Δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης για τον ΠΑΟ. Θεωρώ τον Ντόι πολυ καλό και ελπιδοφόρο σέντερ φορ και και μέγα λάθος του Ολλανδού που τον απέρριψε το καλοκαίρι (να ήταν μόνο αυτό).

Αν είχε έρθει το καλοκαίρι ο Μπάγεβιτς θα τον είχε βασικό μαζί με τον Σάλπι στην κορυφή της επίθεσης. Όπως και τον Ίβανσιτς και τους Κάρα ή Κλέιτον κλπ. Ορθολογική ενδεκάδα.

Τυχερή η ΑΕΚ.

------------------

Ρε παιδιά, ο Τεν Κάτε δεν ήταν βοηθός του Γκραντ? Και ο Γκραντ δεν ήταν βοηθός του Μουρίνιου?

Γιατί κάπου διάβασα ότι η Τρίπολη είναι κοντά στο να κλείσει τον Εβραίο.

Θα έχει πλάκα να έχει η Τρίπολη πιο "υψηλόβαθμο" προπονητή από εμάς. Μου θυμίζει κάποτε τον Ηρακλή του Μυτιληναίου που μας είχε πάρει τον Κυράστα (τόσο μικρή ομάδα μας είχαν καταντήσει οι Βαρδινογιάννηδες).

Του βοηθού....θα γίνει αν έρθει ο Γκραντ στον Αστέρα.

:-)

Πανάθας είπε...

"Ο Γιάννης Γκούμας είπε στον προπονητή του ότι "ήταν μια παρεξήγηση και ήθελα να αγωνιστώ στη Λάρισα. Αφήστε με να προπονούμαι με την ομάδα στο διάστημα που δεν με υπολογίζετε και όποτε με χρειαστείτε είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Εγώ είμαι στρατιώτης του Παναθηναϊκού".

Ο Χενκ Τεν Κάτε τόνισε στον Γκούμα πως "φυσικά και σε υπολογίζω και βεβαίως θα προπονείσαι με την ομάδα. Σε πιστεύω ως ποδοσφαιριστή και εκτιμώ την προσφορά σου στην ομάδα".

Μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών, οι τόνοι πέφτουν, ο αρχηγός του "τριφυλλιού" θα προπονείται κανονικά με την ομάδα και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί νωρίτερα από τον ένα μήνα, για τον οποίο έχει τιμωρηθεί.


Ο Γιάννης Γκούμας πάντως, παρά τη στενοχώρια του για την τιμωρία που του επιβλήθηκε, έδειξε με αυτήν του την κίνηση ότι βάζει την ομάδα πάνω απ' όλους και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του. Από την πλευρά του, ο Χενκ Τεν Κάτε χειρίστηκε σωστά το θέμα δείχνοντας ότι υπολογίζει πραγματικά στον αρχηγό της ομάδας.


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΥΜΑ.

Γιατί μια "ομάδα" ανθρώπων, προσπαθεί με κάθε μέσο να παρουσιάσει τους παλιούς παίκτες ως εχθρούς του ΠΑΟ. Αυτοί που έχουν κάνει και συνεχίζουν να διαπράττουν το μεγαλύτερο έγκλημα κατά του ΠΑΟ.

Την καλημέρα μου σε όλα τα πράσινα αδέλφια.

Pappas10 είπε...

Φίλιππε... το περίφημο "Ιδιώνυμο" είναι όντως Βενιζελικός νόμος ο οποίος ψηφίστικε για να δηλώσει διεθνώς την αντίθεση της Ελλάδας στην Κομμουνιστική ιδεολογία αλλά και να "στηρίξει", τίνι τρόπο, την Εκστρατεία στην Ουκρανία. ΟΥΔΕΠΟΤΕ όμως χρησιμοποιήθηκε πραγματικά από καμία κυβέρνηση πριν την Μεταξική δικτατορία.

Ο Βενιζέλος λοιπόν δίκαια χρεώνεται τον νόμο αλλά ως προς την εφαρμογή του δεν φέρει ευθύνη... ιδίως από τη στιγμή που ο νόμος δεν λέει πουθενά ότι η "δήλωση" θα πρέπει να αποσπάται δια της βίας.

Ποδοσφαιρικά τώρα.

1. Παικταράς ο Ν' Ντογέ αλλά επιρρεπής στους Τραυματισμούς πέρισι.. "γυάλινος" κατά την γνώμη μου. Μην ξεχνάμε ότι άλλο οφη άλλο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Επαναλαμβάνω... ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς.

2. Το θέμα "Γκούμας" σηκώνει πολύ κουβέντα αλλά εγώ είμαι λίγο κυνικός. Συμφωνώ ότι το "παράπτωμα" του Γκούμα δεν είναι "το θανατά" ΑΛΛΑ πιστεύω ότι χρειάζεται παραδειγματισμός στην ομάδα και ας είναι ο Γκούμας αυτός που πληρώνει τα σπασμένα.

3. Ναι μπορώ να κάνω υπομονή. Είναι εμφανές ότι το Νέο διοικητικό σχήμα "κουβαλάει" διάφορες παιδικές ασθένειες. Φυσικά και θέλω τίτλους αλλά άμα είναι να γίνει όπως το 2004, να λείπει το βύσινο.

4. Δυστυχώς με τους παίκτες της "γενιάς της Ριζούπολης" πάντα θα υπάρχει θέμα. Ανεξάρτητα με το αν είναι δικαιολογημένο ή όχι από κάποιους, το γεγονός παραμένει ότι αυτή η "γενιά" στιγματίστικε από την άνευ όρων παράδοση της σ' ένα παιχνίδι τίτλου. Θα μου πείτε "δηλαδή να εφαρμόσουμε πολιτική Χότζα, πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι;"... ΝΑΙ. Αυτή είναι η δική μου απάντηση. ΝΑΙ. Αν είναι να κάνουμε νέα αρχή να κάνουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Για εμένα θα είναι ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ η νέα διοίκηση να κληθεί να λειτουργήσει ως Τιμωρός, Τιμητής ή Συνήγορος του παρελθόντος όπως θα είναι ΑΠΑΡΑΔΑΙΚΤΟ οι πολιτικές της να προσπαθούν να εξωραΐσουν, να αιτιολογήσουν ή να στηριχθούν πάνω στις πολιτικές και τα πρόσωπα του Παρελθόντος.

Αυτή είναι η δική μου άποψη. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟ ΘΩΜΑ!

Παρέμβαση εισαγγελέα θα γίνει για τη γνησιότητα του εγγράφου που υπάρχει στην Ένωση Β΄ και Γ΄ Εθνικής, αναφορικά με την καταλληλότητα του γηπέδου στου Ζωγράφου.

Συγκεκριμένα, φέρεται να έχει σταλεί από τον Δήμο Ζωγράφου ένα έγγραφο στην Ένωση, που αναφέρει ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο να φιλοξενήσει αγώνες, με αποτέλεσμα η έδρα της ομάδας να μεταφερθεί στο Αιγάλεω. Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια του χθεσινού συλλαλητηρίου των οπαδών του Ηλυσιακού ο δήμαρχος Ζωγράφου, Γιάννης Καζάκος, αυτό το έγγραφο είναι πλαστό και η δημοτική αρχή έχει ήδη καταφύγει στον εισαγγελέα:

«Πρόκειται για πλαστό έγγραφο που ουδέποτε εστάλη από τον Δήμο και έτσι απευθυνθήκαμε στον εισαγγελέα. Ο τελευταίος παρήγγειλε έρευνα και διέταξε την ανεύρεση του εγγράφου στη μικρή λίγκα για να ελεγχθεί».

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς τα μμε ασχολουνται τώρα με την ΑΕΚ και μας αφησαν ήσυχους. Γιατί όποτε καταπιανονται μαζί μας, για φαγωμάρα ριχνουν λάδι.

Πέλος

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΑΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ:

"Σύντομη ομιλία προς τους παίκτες του Θρασύβουλου έκανε χθες ο Σάκης Τσιώλης, με αφορμή το αυριανό παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (19.00, ΝΕΤ). Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να μη φοβηθούν το παιχνίδι και να παίξουν ελεύθερα. Κόντρα στην ΑΕΚ, εξάλλου, που το έκαναν, κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό: «Στα παιχνίδια που δεν τα υπολογίζαμε, ήμασταν καλύτεροι. Το ίδιο να κάνουμε και τώρα. Παίξτε ελεύθερα, μη φοβηθείτε τον αντίπαλο και κοιτάξτε να χαρείτε το παιχνίδι»."

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ! ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΕΥΡΥ ΣΚΟΡ (4-0 ΚΑΙ ΠΑΝΩ), ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΟΣΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΤΑΞΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΦΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΔΩΡΑ) ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ.

ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

40 years gate 13

Πανάθας είπε...

Μιχάλη:

1. Γυάλινος, ξεγυάλινος (θυμίζω ότι δεν εκδιώχτηκε για αυτό), είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ (στο στυλ του, γιατί έχουμε και τον Σαλπιγγίδη, άσχετα αν ο Ολλανδός τον αχρήστευσε "βαφτίζοντας" τον δεξί - και ενίοτε- αριστερό χαφ). Πολύ καλύτερος του Μάντζιου, του Σόουζα και του Πετρόπουλου. Παίκτες που αν ο ΠΑΟ ήταν υγιής δεν θα ανήκαν στην ομάδα.

2. Ήδη η στάση της ομάδας σε "διέψευσε". Έκανε καλά η διοίκηση που αναίρεσε την αρχική της απόφαση?

3. Nο Comment :-)

4. Η γενιά της Ριζούπολης στιγματίστηκε τεχνιέντως από ένα σάπιο σύστημα που είναι ακόμα ενεργό στον ΠΑΟ και που αν δεν αποδομηθεί (όπως η ομάδα τότε) δεν πρόκειται ο ΠΑΟ να ενωθεί ΠΟΤΕ. Όσα πρωταθλήματα και όσα κύπελλα και να πάρουμε. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Μια χαρά ήταν τα παιδιά. Εκείνη η γενιά κατάφερε στην Ευρώπη πράγματα που μπορούν να συγκριθούν μόνο με της ομάδας του Γουέμπλει.

--------------------------------
Το ξέρατε ρε παιδιά ότι ο Σιμπνιέφκσι είναι φυλακή?

http://www.sport24.gr/html/ent/430/ent.262430.asp

Πανάθας είπε...

Το νέο "γηπεδάκι" της Juventus:

http://www.youtube.com/watch?v=T7uN64c-StI

Θα είναι έτοιμο ένα χρόνο μετά το δικό μας (2011).

Πως σας φαίνεται?

Α θα είναι και 40άρι. Περίεργο για Γιούβε έτσι? (αν και ξέρω ότι η προσέλευση των φιλάθλων δεν είναι μεγάλη στο Delle Allpi.)

Πανάθας είπε...

"Ο Δώνης τόνισε ότι το καλοκαίρι ζήτησε δύο παίκτες (τον Βενετίδη και τον Κλέιτον) και δεν του πήραν κανέναν και ζήτησε τον Δεκέμβρη να 'ρθουν στην ΑΕΚ τέσσερις ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές, τρεις ακόμα για τον πάγκο και να αποχωρήσουν 7-8 από τους υπάρχοντες! Οι μέτοχοι τρόμαξαν από την απαίτηση και του είπαν ότι η συνεργασία ολοκληρώθηκε. Ο Δώνης αξιώνει αποζημίωση και για τους συνεργάτες του. Και τα 'χει πάρει διαβάζοντας ότι ο Μανωλάς και ο Νικολάου συζητούσαν με τον Ντούσαν μία εβδομάδα πριν…"

Τρόμαξαν οι μέτοχοι? Χαχαχαχα. Ενώ τώρα με τον "είμαστε πλήρεις" δεν θα έχουν πρόβλημα. Ήδη "ενισχύει" τα άκρα "επανεργοποιώντας" Μαντούκα και "φέρνοντας" Λαγό ως αριστερό μπακ. Απλά πραγματάκια. Φανταστείτε στον ΠΑΟ με τους τόσους ταλαντούχους πιτσιρικάδες τι θα είχε κάνει?

Διάβαζα σε ένα ρεπορτάζ ότι δεν θα παίξει την Κυριακή ο Μάντζιος και χάρηκα (όχι που τραυματίστηκε) αλλά μετά διάβασα ότι θα παίξει στην θέση του ο........Σόουζα. Καλά ρε παιδιά, αυτόν τον Σαλπιγγίδη θα τον διώξουμε ως αποτυχημένο........δεξί χαφ? ΣΕΝΤΕΡΦΟΡΑΡΑ είναι ο άνθρωπος. Μην διαπράξουμε το ίδιο έγκλημα με τον Γκέκα (που παρεπιπτόντως τον θέλει ο Ντούσκο). Ρε γμτ που έχουμε μπλέξει.

Συνεχίζω να διαβάζω.....παρόλο που με χαλάει......θέλει λέει ο Ζιλμπέρτο έναν παικταρά μπροστά του, για να "απελευθερωθεί". ο ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ περιπατητής, ο "φέρτε μου άλλο μαξιλάρι γιατί αυτό είναι σκληρό" την ώρα του αγώνα, θέλει μεγάλο όνομα μπροστά του. Δεν έχουν και χιούμορ οι πολυμετοχικοί. Παλιά θυμάμαι που φωνάζαμε όλοι" ΦΕΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ" και μας είχε φέρει ο μαλάκας ο Καπετάνιος (αυτός ζει ακόμη? αλλά τι λέω ψοφάνε οι κακοί σκύλοι?") τον Π.Α.Π.Α.Π.Α.Ν.Α.Γ.Η (νομίζω κάπου είχε διπλό Π) και το είχαμε βουλώσει όλοι. ;-)

Αν καταφέρει ο Τεν Κάτε να διώξει ως αποτυχημένο και τον Μάτος (μετά τους Ντογιέ και Σαλπιγγίδη κατά τα φαινόμενα...για τον Ίβανσιτς χάρηκα, άσχετα αν με Ντούσκο θα ήταν ΒΑΣΙΚΟΣ σε ρόλο αλά Τσιάρτα) και καθιερώσει στην ενδεκάδα Βύντρα, Τζιόλη, Μάντζιο και Σιαρέγκι, θα γράψει ΙΣΤΟΡΙΑ. Και μετα μου λέει ο Μάικλ ότι έγιναν "περίεργα" πράγματα στη Ριζούπολη. Εδώ γίνονται ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ στον φετινό Παναθηναικό. Ρε λέτε στον μισθό του να συμβάλει και ο......Κόκκαλης?

Ενάμιση χρόνος έμεινε αδέλφια για τη "λευτεριά". Αν και θέλω να δω και εσάς και τη διοίκηση πως θα συμπεριφερθεί που ο ΠΑΟ φέτος θα τερματίσει στην καλυτερότερη περίπτωση τρίτος και στη χειρότερη τέταρτος (αν καταφέρει να αναστήσει το πτώμα ο Ντούσκο).

Υ.Γ. Πριν από κανένα τέταρτο "σχεδόν" πιάστηκα στα χέρια με έναν Ολυμπιακό επειδή τόλμησα να του πω ότι "κάτι" θα έκανε και ο Ντιόγκο για να του απαντήσει τουτοιοτρόπως ο Πάμπλο. Του θύμισα και Καρεμπέ με Οκκά ("καλά του έκανε του αλήτη" ήταν η εμπεριστατωμένη απάντηση του και τον Ζε Ηλίας "τι λες ρε, τον καλυτερότερο αμυντικό χαφ που πέρασε από την Ελλάδα?", "τον Άγιο αυτόν άνθρωπο"?. Χαίρομαι που μίλησα για πρώτη φορά στην ζωή μου με Ολυμπιακό και......τον κατάλαβα.

Ανώνυμος είπε...

Χανούμισες και γιασουφάκια: σε χειροκροτήματα ξέσπασαν οι αθλητικογράφοι που παραβρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου του Μπάγιεβιτς! Άκου δημοσιογράφοι να χειροκροτούν. Τι σάλιαγκες είνε τούτοι μωρέ. Αχ τι κανει ένας Τίγρης. Με σφουγγαρίστρες μαζεύανε τα σάλια απο το πάτωμα της αιθουσας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΚΛΙΚΑΔΟΡΩΝ.

ΤΟ -7 ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.

ΕΔΩ ΜΕ ΜΑΛΕΖΑΝΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΥΨΑΜΕ ΕΝΑ -9 ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑ 1 ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ.

Θ13 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Πανάθας είπε...

Δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία σου.

Δεν έχεις τον προπονητή για να κάνεις πρωταθλητσμό.

Αυτός μέχρι να μάθει την ομάδα και να σταματήσει να διαπράττει....μαλακίες...θα περάσουν.......δύο χρόνια.

Όταν θα μπεις στο νέο σου γήπεδο - που θα μπεις χωρίς αυτόν τον βλάκα - με έναν πρταγματικό προπονητή, τότε θα διεκδικήσεις με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Εκτός και αν μας αδειάσει τη γωνιά φέτος ή τουλαχιστον το καλοκαίρι.

Περιμένω μεγάλη νίκη σήμερα επί του Θρασύβουλα για να ξεχυθούμε στους δρόμους αδέλφια.

Πόσο μικρύναμε επί Βαρδινογιάννη και συνεχίζουμε να μικραίνουμε. Η ζημιά είναι μεγάλη για να "καλυφθεί" σε μια χρονιά μέσα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

:-(

Ανώνυμος είπε...

Να μη χαρεί κανένας έτσι και νικήσουμε σημερα το Θρασύβουλα!


Όποιος χαρεί είνε τσάτσος.



Η θλιψη κι η οργή για το κατάντημα της ομάδας είνε τα μόνα συναισθήματα που μπορει να έχει ένας σωστός παναθηναϊκός.



Στάχτη

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Σε έδερνε πολύ όταν ήσουν μικρός ο μπαμπάς σου έτσι?

Μήπως ασελγούσε και πάνω σου?

Ρωτάω δεν ξέρω.

Γιατι αυτό που κάνεις, να "κρύβεσαι" δηλαδή το κάνουν μόνο όσοι - πέρα από δειλοί - έχουν και ψυχολογικά προβλήματα που φρουδικά παραπέμπουν σε προβλήματα της εφηβικής ηλικίας (αν και τα δικά σου μπορεί να είναι και της προσχολικής).

Αν ΑΥΤΟΙ που έχω γνωρίσει είναι οι οπαδοί του ΠΑΟ λυπάμαι πραγματικά.

Δύο που γνωρίζω είναι αγάμητες και ζουν με τις γάτες τους, η άλλη δεν θέλει να μιλάει για το Πολυτεχνείο γιατί πιθανότατα ο μπαμπάς της οδηγούσε το τανκς, ενώ πέρα από φασίστρια είναι και χαζή (όταν λέμε "δεν ξαναγράφω" δεν χρειάζεται να απειλείς ότι θα σβήσεις τα posts από πάνω, ξανθιά ε ξανθιά). Ο άλλος τον πηδούσε μικρός ο μπαμπάς του, ένας άλλος ξυρίζεται όλη μέρα χωρίς ξυραφάκια, ο παράλος το έχει ρίξει στη λογοτεχνία και στη γλωσσολογία και έχει ένα μικρό πρόβλημα επαφής με την πραγματικότητα, γαμώ τη φιλοσοφία και τη λογοτεχνία μου μαζί, ο άλλος βλέπει τους οπαδούς σαν μιάσματα, ο άλλος τα βάζει συνέχεια με την ΠΡΑΣΙΝΗ κσι αγιοποιεί το DERBY THS ION κοκ.

Δεν "παίζεστε" μερικοί. ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΥΤΥΧΩΣ.

Πάω ΟΜΟΝΟΙΑ να πανηγυρίσω την μεγαλειώδση εμφάνιση και θρίαμβο του ΠΑΟ.

Όσο θα λείπω πάρτε "γραμμή" και ελάτε να μου απαντήσετε. Στα μουλωχτά όπως πάντα.

ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ Ε ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μονο επειδη καποιοι παιξανε με την Εθνικη και επειδη εχουμε παιχνιδι στο Μιλανο μπορω να δικιολογησω αυτη την εμφανιση της ομαδας.

Ψυχοβγαλτικη παρα το 3-0. Ενα κεντρο για γελια με τον καημενο το Σιμαο να τρεχει ολο το πρωτο ημιχρονο για λογαριασμο και του απαραδεκτου Τζιωλη. Ο 10Κ αναγκαστηκε να ριξει το Ζιλμπερτο και σοφα εκανε γιατι αμεσως ηρεμησε το παιχνιδι ολης της ομαδας εστω και ανα διαστηματα.

Και η επιθεση την ειχε δει αλαλουμ. Φοβουνται να ντριπλαρουν και να μπουνε καταμετωπο η απλως δεν ξερουν;

Τελοσπαντων νικησαμε, χαρηκα αλλα δεν πανηγυρισα κιολας. Ας νικαμε ολα τα παιχνιδια με 3-0 κι ας παιζουμε κι ετσι. Το μονο ειναι που τετοιες εμφανισεις με τοσο μικρους αντιπαλους δεν σου δινουν σιγουρια για τα επομενα ματς. Και δεν εννοω με την Ιντερ. Εννοω στο πρωταθλημα.

gf

Πανάθας είπε...

gf μην γράφες τέτοια πράγματα γιατί θα σε κατηγορήσουν ότι θες το κακό του ΠΑΟ.

Της Τσέλση της Ελλάδας.

Της μεγάλης ομάδας που δημιούργησε ο Βαρδινογιάννης και κληροδότησε στις επόμενες γενιές. Ένας Βαρδινογιάννης που συνεζίζει να διοικεί τον ΠΑΟ μια και έχει το 51% των μετοχών, την πλειοψηφία του διοικητκού συμβολίου (12 στα 17 μέλη), δικούς του ανθρώπους σε όλα τα πόστα και μέσω του ελεγχόμενου τύπου, του γνωστού σε όλους γκοτζαλιστάν. Πλάκα πλάκα, ωραίος τίτλος για βιβλίο:

Ο ΤΖΙΓΓΕΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΤΖΑΛΙΣΤΑΝ!!!!

Και κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά τα ωραία μας φταίει η......ΠΡΑΣΙΝΗ.

Καλό ύπνο αδέλφια.

Ανώνυμος είπε...

TEN KATE: Ο Πετρόπουλος αξιοποίησε το ταλέντο του και τη δύναμή του μέσα στην περιοχή. Ήταν πολύ καλός. Ο Πετρόπουλος είναι ένας παίκτης που δεν ταλαιπωρεί την μπάλα. Δεν κάνει πράγματα φαντεζί. Σκοράρει και έχει ουσία στο ματς.

sponta gia matzio!

Ανώνυμος είπε...

Μετάφραση δηλώσεων:

Ο Πετρόπουλος είναι παίκτης που δεν έχει τεχνική. Παρόλα αυτά έβαλε δύο γκολ. Να τα βλέπετε εσείς οι υπόλοιποι που δήθεν έχετε τεχνική αλλά βασικά ταλαιπωρείτε την μπάλα, και γκολ δεν βάζετε!

Πανάθας είπε...

Χαχαxαχα σωστοί και οι δύο....μεταφραστές.

;-)

squarelogic είπε...

Ρε Πανάθα
να χαρώ εγώ δημοκρατικότητα...
Τι υβρεολόγιο ήταν αυτό προς όποιον δεν αποδοκιμάζει διαρκώς το ίδιο εντονα με σένα?
Ετσι χάνεις και το όποιο δίκιο έχουν οι απόψεις σου.Και κρίμα,γιατί μπάλα "βλέπεις" σωστά...
Ο Στάλιν ήταν ο αγαπημένος σου ήρωας?
Χαλάρωσε λίγο γιατί έχεις απωθήσει αρκετούς αξιόλογους θιασώτες του μπλογκ.
Αν δε σου αρέσει το ύφος του παρόντος,φτιάξε το δικό σου...

πραγματικά με καλή διάθεση,

Πανάθας είπε...

Τι υβρεολόγιο ήταν αυτό προς όποιον δεν αποδοκιμάζει διαρκώς το ίδιο εντονα με σένα?

Δες σε "ποιούς" απευθύνθηκα και θα καταλάβεις ότι δεν αναφέρομαι σε αυτούς που ΔΕΝ αποδοκιμάζουν το ίδιο με μένα, ούτε σε αυτούς που συζητώ πολιτισμένα καθημερινά (έστω και αν διαφωνώ με τις θέσεις τους) αλλά σε αυτούς που καθημερινά με ειρωνεύονται, με λοιδορούν ή με δημοκρατικό τρόπο με απειλούν(δεν εντόπισα την ίδια δημοκρατική ευισθησία σου και σε άλλο blog που συμμετέχεις. Εκεί προτίμησες να κάνεις την πάπια).

Τους Jesus Christs τους πάτησε το τρένο. ΛΥΠΑΜΑΙ. Οφθαλμόν αντί Οφθαλμού.

Τώρα το "καρφί" ότι η συμμετοχή μου έχει αποθαρρύνει ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ μέλη να συμμετάσχουν στο blog, τη λαμβάνω πολύ σοβαρά.

Μπορείς και εσύ με δημοκρατικό τρόπο να με απειλήσεις ότι αν ξαναγράψω θα μου σβήνεις το post μου. Ξέρεις η μη αντιδραση λαμβάνεται ως αποδοχή από μένα. Αν η παρουσία μου σας χαλάει την παρέα ειλικρινά παίρνω το πράσινο καπελάκι μου και αποχωρώ. Κανονικά το ίδιο θα έπρεπε να πράξουν και "κάποιοι" άλλοι που έχουν αναγάγει σε επιστήμη το αντάρτικο της πορδής. Και όταν λέω φεύγω δε εννοώ μπαίνω με άλλο nick και πετάω μαλακίες δεξιά αριστερά χωρίς ΜΙΑ ΦΟΡΑ να γίνει αντικείμενο παρατήρησης από σένα πχ (καλά οι άλλοι έτσι και αλλιώς έχουν να λύσουν σοβαρότερα θέματα, του στυλ "to be or not to be" για αυτό δεν μας κάνουν την τιμή να συμμετέχουν).

Κλείνω, αναπαράγοντας τα λόγια του Μάριου. Πολύ κυρίλα παιδιά. Πολύ κυρίλα. Πάω να βγάλω την γραβάτα μου και την πετάξω εκεί που ανήκει, στην χέστρα.

Καλό βράδυ.

Πανάθας είπε...

Είναι γελοίο να γράφω κάτι και μετά από μένα να ακολουθεί ο γνωστός μαλάκας που έχει αναγάγει σε επιστήμη την ταλάντευση της παλάμης, ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ (και εδώ κοκοκο)και όταν - φυσιολογικά - τον στέλνω στον αγύριστο να "ενεργοποιούνται" οι ηθικοί κανόνες κατά το δοκούν (μια και σε πολλές άλλες περιπτώσεις λειτουργεί το "μην πειράξετε το φιλαράκι μου").

Μπορεί να κάνω και λάθος, που λέει και ο σχετικιστής φίλος μου ο Μιχάλης.

Μπορεί αυτός που αραδιάζει έναν οχετό απειλών καθημερινά στο mail μου ή αυτός που ειρωνεύεται τις θέσεις μου εδώ στο blog να μην διαφωνεί πραγματικά με μένα.

ΜΠΟΡΕΙ.

"Και όμως γυρίζει" αναφώνησε ο Γαλιλαίος μετά την περίφημη δίκη του όταν τον ανάγκασαν να ανασκευάσει την θεωρία του αλλιώς με δημοκρατικό τρόπο θα τον έστελναν στην πυρά.

;-)

Και μερικά ζήτω:

ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (των λίγων).

ΖΗΤΩ Η ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ.

ΖΗΤΩ ΤΟ......"ΜΕΤΡΙΟ" (καθότι και άριστον).

squarelogic είπε...

Φίλε
1.στο άλλο μπλογκ είμαι απλός επισκέπτης.Αν η ιδιοκτήτρια θεωρεί οτι δε μπορεί ή δε θέλει πια να συζητήσει με κάποιον είναι δικαίωμά της.Αν θες την γνώμη μου,ως συνήθως παρασύρθηκες σε προσβολές και εδωσες δικαιώματα...όπως απαραδεκτη θεωρώ την προσβολή που της κάνεις(και στον πατέρα της,αν είναι δυνατον!)στο εδώ σχόλιο σου που προκάλεσε και την παρέμβαση μου.

2.Θα μπορούσα να σβήσω το σχόλιο σου,αλλά ΔΕΝ το έκανα.Θα μπορούσα να σε περάσω γενεές 14 ανωνύμως,αλλά ΔΕΝ το έκανα.Εκτέθηκα επωνύμως,διακινδυνεύοντας να "περιλάβεις" και μένα.Πιστεύω οτι αυτό θα το εκτιμήσεις,μια και εκτιμάς τα guts.

3.Για τα υποννοούμενα που αφήνεις για τα διαφορετικα nicks δεν έχω καμιά απόδειξη οτι είναι όπως τα λες.Επιπλέον,α)απ'οσο εχει υποπέσει στην αντιληψη μου,δεν σε εχει προσβαλλει κανείς όπως εκανες εσύ σήμερα
β)δεν είμαι η αστυνομία του blog.
Εχω επέμβει μόνο όταν τα πράγματα πάνε να ξεφύγουν τελείως και χωρίς εμφανή λόγο.
Κανονικά αυτά θάπρεπε να στα γραφουν τα παιδιά που το ξεκίνησαν,αλλά οι πιο πολλοί,είτε παρακολουθούν αποστασιοποιημένοι,είτε έχουν αποσυρθεί.
Η παρουσία σου ευπρόσδεκτη εφόσον κινείται σε κάποια κόσμια πλαίσια.
Και αυτό,δεν ειναι κυριλίκι...
Λέγεται ανεκτικότητα και σεβασμός του άλλου.

Πανάθας είπε...

1. Είπαμε οφθαλμόν αντί οφθαλμού. Δεν έχει όρια το....οφθαλμού. Και μένα κάποιος ανώυμα μου βρίζει και απειλεί όλη την οικογένεια. Εγώ δεν έβρισα κανέναν. Είπα μόνο η άλλη δεν θέλει να μιλάει για το Πολυτεχνείο γιατί πιθανότατα ο μπαμπάς της οδηγούσε το τανκς. Ήταν μια ειρωνεία απέναντι σε μια "εμμονή" και δεύτερον το "πιθανότατα" συνεπάγεται και ότι μπορεί να μην οδηγούσε το τανκς. Black Humor είναι φίλε. Εμένα δεν θα με πείραζε.

;-)

2. Το εκτιμώ πραγματικά. Αλλά ξέρεις το 2 αναιρεί το 3. Γιατί αν εσύ δέχεσαι ότι κάτω από κάποιες συνθήκες θα μπορούσες να μπεις ανώνυμα και να καταφερθείς εναντίον μου, γιατί στο 3 υποστηρίζεις ότι ...δεν έχω καμία απόδειξη.... Δεν θέλουμε αποδείξεις. Μας φτάνουν οι ενδείξεις.

3. Δες το 2. ;-)

Έλα τώρα που δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη σου ότι σχεδόν κάθε σχόλιο μου "ακολουθεί" ειρωνικό σχόλιο? Λες και είσαι διαιτητής και δεν μπόρεσες να δεις φάση του δευτερολέπτου. SCRIPTA MANENT (όσο δεν τα σβήνουν τουλάχιστον οι "διαχειριστές". Εδώ είσαι φάουλ. Και όχι μόνο φάουλ αλλά αυτοαναιρείσαι (once again) λέγοντας ότι δεν είσαι αστυνομία του blog. Δεν είσαι αστυνομία του blog όσον αφορά τους άλλους. Γιατί με μένα είσαι.

;-)

Δεν υπάρχει λόγος να σε "περάσω γενεές 14" όπως λες. Δεν βρίζω χωρίς λόγο. Όποιοι τα άκουσαν "τα άξιζαν" με τα δικά μου υποκεμενικά κριτήρια τα οποία είναι ακριβώς τα ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. Αν αρχίσεις και εσύ τις απειλές όπως η φίλη σου δεν θα σου χαριστώ.

Υ.Γ. Πες μου ότι την πείραξε το "τανκς" και όχι το "αγάμητη". Τελικά υπάρχει γνώθι εαυτόν τη σήμερον ημέρα. Και την είχα υποτιμήσει. :-))

squarelogic είπε...

Παναθα
1.Κι εγώ εκτιμώ αυτούς που έχουν τα guts να παραδέχονται οτι έσφαλλαν,ότι παρασύρθηκαν.
Μέσα σε 1 γραμμή είπες την κοπέλλα
'αγάμητη",ηλίθια(ξανθιά),και χουντικιά!Κι όλα αυτά χωρις να την γνωρίζεις στο ελάχιστο!
Δηλαδή αν σου είχε κεράσει καμιά χυλόπιττα θα την έκαιγες ζωντανή?
Ελεος φίλε...έχεις ενα θέμα με τον έλεγχο του θυμού σου.
Επειδή λοιπόν νομίζω οτι φιλότιμο
τουλάχιστον έχεις περιμένω μια δημόσια παραδοχή οτι ξεπέρασες κατά πολύ τα όρια...

2.το τι συμβαίνει στο mail σου δεν το γνωρίζω.Αν συμβαίνει αυτό που λες,είναι εξίσου κατακριτέο.
Μια τέτοια ιστορία όμως 'εχεις ξαναισχυριστεί στο παρελθόν.
Δυστυχως,οταν κανεις τετοιους ισχυρισμούς οφείλεις να έχεις και αποδείξεις για να μπορούν να σε πιστέψουν οι άλλοι.
Έτσι εχουν τα πράγματα στο "νομικό πολιτισμό" μας.
Τώρα αν θεωρείς οτι μεροληπτώ υπέρ αυτού που νομίζω (ΤΤ,για να μην κρυβόμαστε) να πω τα εξης:
ναι μεν τον "γνωρίζω" απ τις αρχες σχεδόν της ενασχόλησης μου εδώ,αλλά ζήτημα είναι αν εχω συμφωνησει μαζί του 2 φορές.
Επιπλέον,συχνά είναι είρων και επιθετικός και του την έχω πει όποτε υπερέβαινε τα όρια μαζί μου.
Υποστηριζε όμως με μια συνέπεια καποιες απόψεις και ως εκ τούτου
έχαιρε καποιου σεβασμού.
Δεν τον έχω όμως και για ανώνυμο υβριστή(χωρίς βεβαια να μπορω να εγγυηθώ γι'αυτο).Συνεπώς ζήτημα
"μην πειραξετε το φιλαράκι μου" δεν τίθεται εδω.

Αυτά,και ας τελειώνει εδώ το θέμα
με μια γενναιόφορονα συγγνώμη προς όσους πρόσβαλλες.Αλλο η ειρωνία,αλλο οι ύβρεις προς ολες τις ανθρώπινες ιδιότητηες του αλλου.

Πανάθας είπε...

Squarelogic

1.Καλά κάνεις και εκτιμάς αυτούς που έχουν τα guts. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ. Είμαι ένας κοινός θνητός γεμάτος.....πάθη και μίση. Ανακατεύομαι με τις κότες και.....την ξέρεις τη συνέχεια. Δεν ζητάω συγνώμη, όχι από εγωισμό αλλά επειδή ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ. Σόρυ φίλε.

Θα αναφερθώ ΕΔΩ για τελευταία φορά στην γεροντοκόρη. Της φέρθηκα όπως της άξιζε. Της απάντησα ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. Αν δεν θεωρείς εσύ φασιστικό το "θα σου σβήσω τα post σου αν ξαναγράψεις εδώ, επειδή έκανα ένα προσκλητήριο νεκρών τότε έχουμε διαφορετική οπτική σίγουρα για το τι είναι φασισμός. Και μάλιστα όταν έχει προηγηθεί δήλωση μου ότι ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ (εκεί "κολλάει" το ξανθιά - πάμε στοίχημα ότι είναι?). Η απειλή περίττευε νομίζω και περιμένω εσένα που έχεις τα guts να το παραδεχτείς. Τώρα για τον μπαμπά της χεχε φυσικά και αστειεύτηκα. Για το αν είναι αγάμητη δεν ξέρω και να σου πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει. Ήθελα να τη θίξω φραστικά και αυτό έκανα.

Αλλά νομίζω πως το κουράσαμε. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ.... της χτενίζεται. ΗΜΑΡΤΟΝ. Είπα κάτι, μου απάντησες ως καλός συνήγορος πολλάκις (ακόμα παραπονιέται? Να πάρει σκύλο να της πεις. Είναι πιο "πρακτικοί"), τι το συνεχίζουμε? Εντάξει θα διαβάζει ότι "ασχολήθηκες" και με έβαλες στην θέση μου. Ικανοποιημένος τώρα?

Τα "όρια" ξέρεις είναι διαφορετικά για τον καθένα. Μιλάς πολλές φορές λες και λειτουργούμε ΟΛΟΙ ακριβώς το ίδιο. Και η πλάκα είναι ότι "με κατηγορείς" για πράγματα που σε άλλους κάνεις κοκοκο και κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες (δες προηγούμενο μου post που έμεινε ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ).

Σε ευχαριστώ που έχτισες το ψυχολογικό μου προφίλ ("έλεγχο θυμού") κλπ. Θα το συζητήσω με τον ψυχαναλυτή μου. Είσαι λίγο προκαταλειμένος κατά τη γνώμη μου.

2.Α σε ευχαριστώ επίσης που για άλλη μια φορά μου δείχνεις την προκατάληψη σου. Ξέρεις ο "πολιτισμός των ηλιθίων" δεν με πολυενδιαφέρει. Μπορείτε να τον απολαύσετε. Αποδείξεις με το δικό σου σκεπτικό δεν έχω. Εδώ οι ειρωνείες είναι ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ και.............δεν υπέπεσαν στην αντίληψη σου (και να ήταν μόνο αυτό?). Οπότε μείνε με τις δικές μου τις βρισιές για να κοιμάσαι και ήσυχος ότι δεν αδίκησες κανέναν και έπραξες το σωστό (τις βρισιές στο blog μου στις είχα δείξει. Λες να έβριζα τον εαυτό μου?)

Από την αρχή της συμμετοχής μου εδώ μέσα έχω δεχτεί πόλεμο για τις απόψεις μου. Το επαναλαμβάνω. ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ "ρε παιδιά, αυτό πιστεύει ο άνθρωπος". Ξέρω ξέρω. Δεν είσαι αστυνομία του blog για τους άλλους, έχουν φύγει αξιόλογα παιδιά εξατίας μου κλπ κλπ.

Απάντηση για τις ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ειρωνείες που υποδέχονται τα posts μου δεν είδα όμως. Μήπως μπορεί να "σκρολάρεις" τη σελίδα πιο πάνω μήπως και υποπέσει στην αντίληψη της αυτή την φορά και να πάρεις αν θέλεις θέση? Έτσι για τα μάτια του κόσμου. Δεν θα σε κατηγορήσει κανένας. Θα πούμε ότι σε ανάγκασα για να σε καλύψω.

Και επειδή συνήθως βλέπουμε του άλλου την καμπούρα, όταν ανάψετε τη φωτιά φωνάξτε με βράδυ. Για να αλοιφτώ με λάδι.

Squarelogic, είναι οι τελευταίες μας επαφές αυτές. Ειλικρινά θα σας αδειάσω τη γωνιά μια και σας χαλάω την παρέα. Και αφού βρήκατε ποιός φταίει κιόλας δεν υπάρχει λόγος να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Οι άνθρωποι νιώθουν καλά με τους ομοίους τους (κοινωνιολογική μελέτη το απεφάνθη αυτό δεν είναι δικό μου πόρισμα). Αφού τα έχετε βρει μεταξύ σας, δεν υπάρχει λόγος να "χαλάμε" τις καρδιές μας.

Ο ανώνυμος υβριστής κέρδισε. Προσωπικά του βγάζω το καπέλο.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

Πανάθας είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΥ ΨΗΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ" ΚΑΙ ΔΕ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ.

Η ομάδα μπάσκετ έδειξε στην ποδοσφαιρική ΠΩΣ κερδίζονται αυτά τα παιχνίδια. Καλά κάνανε κάποιοι ποδοσφαιριστές και παραυρέθηκαν στο ΟΑΚΑ σήμερα.

Δεν ξέρω ποιός στεναχωρέθηκε πιο πολύ για ήττα του ΟΣΦΠ στο μπάσκετ?

1. Οι Αγγελόπουλοι? (που έσκασαν ένα καρό λεφτά για να είναι δεύτεροι).

2. Ο Τόμιτς? (που προκαλούσε συνεχώς τους οπαδούς του ΠΑΟ).

3. Ο Γκριρ? (Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΗ η στάση του να πετάξει ένα αντικείμενο που βρήκε στο έδαφος πίσω στην κερκίδα. Έπρεπε να αποβληθεί. Δεν αναφέρθηκε πουθενά το γεγονός)

4.ΟΛΗ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ?

5. Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ? (no comment).

6. Ο Οικοδόμος? Πόσο γουστάρω να τον βλέπω να κλαίει.

7. Η ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΤΙΑ? (γνωστή "νοσταλγός" που έχει σβάρνα τα μήντια κλαψομουνίζοντας για τη συμπεριφορά των οπαδών)

8. Ο.......Ιάκωβος Φιλλιπούσ(τ)ης. Καλά τι περιγραφή ήταν αυτή από το γνωστό γαύρικο κανάλι?

-------------------------

1. Βρήκαμε ΣΕΝΤΕΡ με @@. ΠΕΚΟΒΙΤΣ. Δίκαια αποθεώθηκε.

2. Τι τάπα "έριξε" στον Τσίλντρες ο Φώτσης ρε παιδιά? Και εκείνο το ρημπάουντ κάρφωμα (σε άστοχο τρίποντο του Σαρούνας)με άλμα στον......ΘΕΟ?

3. Και δεν έπαιξε καθόλου και η παικτούρα ο Περπέρογλου.

4. Ο Διαμαντίδης ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ. Και να φανταστείτε θεωρείται ντεφορμέ (μαζί με Kill Bill και Τσαρτσαρή).

5. Ανεβαίνει ο killer Dru. Μόλις βρει το χέρι του θα βλέπει το καλάθι σαν βαρέλι.

6. Φοβερό παιχνίδι από Sarunas.

7. ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. :-)

Ανώνυμος είπε...

pana8a eisai malakas

Ανώνυμος είπε...

pana8a eisai malakas

Δευ Νοε 24, 08:35:00 μμ



Σαν τις εφημερίδες είσαι ρε ανώνυμε. Και εξηγούμαι:


1. Μας αναφέρεις τα γεγονότα ετεροχρονισμένα (old news).
2. Γεγονότα που όλοι ήδη ξέρουμε.
3. Γεγονότα τα οποία είναι αυταπόδεικτα.
4. Κι από ανάλυση, μηδέν. (βέβαια, αφού είναι αυταπόδεικτα, τι να αναλύσεις? μπάμ κάνει).


Όμως, στη φιλοσοφία είσαι άριστος. Ως Λάκων.

Πανάθας είπε...

Παιδιά μην βρίζετε γιατί θα παρεξηγηθεί ο........Squerologic κα θα σας την πει.

;-)

@ Antima:

Καλό ;-)

Για να δεις ΠΟΟΟΟΣΟ μαλάκας είμαι, έχω στη γειτονιά μου μια τρελή (ξέρεις μωρέ από δαύτες που ταίζον γάτες). :-)) Και εγώ πάω κρυφά και βάζω φόλες (στην τρελή, τα ζωντανά δεν μου φταίνε σε τίποτα).

Ανώνυμος είπε...

Ο επώνυμος ψυχάκιας κέρδισε. Προσωπικά του βγάζω τις κάλτσες (πάμε όλοι τα μανταλάκια).

ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

είναι κι αυτός ένας τρόπος.....

άλλοι για να φλερτάρουν αντί για φόλες, δίνουν λουλούδια.

Ο καθείς και τα όπλα του.

Πανάθας είπε...

Αδέλφια μου (αλήτες γατιά), όταν ειρωνεύεστε σας παρακαλώ, να βάζετε από κάτω την λέξη "ειρωνεία" (με bold αν γίνεται) γιατί μπορεί να μην υποπέσει στην αντίληψη του squarelogic. Μια αντίληψη που λειτουργεί ακριβώς όπως και η συνείδηση. Κατά το δοκούν. ;-)

Ανώνυμε όχι τις κάλτσες σε παρακαλώ. Τι φταίει ο άμαχος ο πληθυσμός?

-------------------

Και τελικά πλάκα πλάκα όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα.....προσκλητήριο νεκρών για το Πολυτεχνείο.

;-)

squarelogic είπε...

παναθα
τις ειρωνίες σου τις κέρδισες με το πληκτρολόγιο σου!Ως εκ τούτου δεν έχω κανένα λόγο να παρέμβω.

Η δική σου επίθεση,πέρα απ'το οτι δεν περιορίστηκε σε ειρωνία,αλλά ήταν χυδαία και καθολική,δεν είχε κανένα έρεισμα σε κατι που γραφτηκε σ'αυτό το blog.
Ο λόγος που σου έβγαλε η gatti κοκκινη κάρτα στο δικο της μπλογκ είναι συζητήσιμο να είναι δικαιολογημένος,αλλα αντιλαμβάνεσαι και συ οτι ήταν μάλλον η αφορμή και όχι η αιτία
(αλλιώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι).
Οπότε,μπορείς να συνεχίζεις να με ειρωνεύεσαι και εγώ να σε αγνοώ.
Κατά βάθος γνωρίζεις τις διαφορές...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ

Δεν υποσχέθηκες στον square οτι θάναι οι τελευταίες επαφές?
Τι το καθυστερείς?

Α,και μια και θάχεις ελεύθερο χρόνο,κλείσε βρε και ενα ραντεβού με τον ψυχίατρο.

Πανάθας είπε...

Τουλάχιστον κάναμε ένα σημαντικό βήμα.

ΥΠΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ ΟΙ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ.

;-)

-------------------------

Ανώνυμε φεύγω από κάπου όταν το θέλω εγώ. Ιδίως όταν αυτό το "κάπου" είναι ένα ΔΗΜΟΣΙΟ βήμα συζήτησης. Πρακτικές κοινωνικού αποκλεισμού....εκεί που ξέρεις. Στο γατοτροφείο.

;-)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
squarelogic είπε...

Ανώνυμε
αφηστε τα σόγια και τις μάνες έξω απ τη διαμαχη.
Παναθα,σόρυ,επειδή δεν ειναι δικη μου η ανάρτηση δεν μπορώ να διαγράψω το αποπάνω.Μόνο στις δικες μου αναρτήσεις ισως μπορω.

Πανάθας είπε...

Είναι ΥΓΕΙΑ να γκαμιέσαι ανώνυμε (φαντάζομαι ότι στη δική μου μάνα αναφέρεσαι. Ρωτώ επειδή ξέχασες το υποκείμενο).

Το κακό είναι να μην γκαμιέσαι και να ασχολείσαι με γκάτες.

;-)

Βρίστε, βρίστε. Ο square το δήλωσε εξάλλου:

ΝΙΠΤΩ ΤΑ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ.

Υ.Γ. Μου αποδεικνύετε περίτρανα πόσο "μακρυά" πάει ο "πολιτισμός" σας. Συνεχίστε.

Πανάθας είπε...

Μα δεν θέλω να σβήσεις τίποτα square.

Δεν ζητώ "προστασία".

Για άλλους λόγους σε ενέμπλεξα.

Να σου πω την αλήθεια, κάνω την αυτοκριτική μου και αν για αυτό το χάλι φταίω ΜΟΝΟ ΕΓΩ τι να πω?

ΕΙΜΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ.

:-)

Ανώνυμος είπε...

Eisai!

gatti είπε...

Σε παρακολουθώ τόσες μέρες να επιδίδεσαι σε ένα χυδαίο υβρεολόγιο στο πρόσωπό μου, που σε καμία περίπτωση δεν το αξίζω. Κατά βάθος γνωρίζεις γιατί σου ζήτησα να μην ξαναγράψεις στο blog μου. Πλέον, με την συμπεριφορά που επιδεικνύεις, το αντιλαμβάνονται και όσοι διαβάζουν αυτό το blog.

Γράφω μόνο για πρώτη και τελευταία φορά, για να σου ξεκαθαρίσω πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ ζήτησα από κανέναν να με υπερασπιστεί και πως δεν έχω ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον κάθε ανώνυμο που ασχολείται μαζί σου.

Επομένως, όσο περισσότερο αναφέρεις ότι ο κάθε ανώνυμος εκπορεύεται από μένα, τόσο περισσότερο γελοιοποιείσαι.

Οι προσβολές σου δεν με αγγίζουν.
Κοίταξε λοιπόν να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Καλό βράδυ.

ΥΓ. Και ναι, έχεις δίκιο πως ήταν περιττό το δεύτερο σχόλιό μου για να μην ξαναγράψεις στο blog μου. Αλλά βλέπεις, κάποιες φορές, ούτε εγώ μπορώ να ελέγξω τον θυμό μου...

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Συνέχεια προσωπικών συζητήσεων που δεν έχουν καμία σχέση με την αγαπημένη μας ομάδα:
----------------------------

Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Ούτε με τον Τουρτούρα, ούτε με τον Squarelogic, ούτε με τον "ξυρίζομαι όλη μέρα χωρίς ξυραφάκια" κλπ κλπ. Τα έχω με μια συγκεκριμένη νοοτροπία που έχω στηλιτεύσει πολλές φορές.

Πιστεύεις ότι το δικαίωμα της κριτικής είναι από τις γεννεσιουργες αιτίες δημιουργίας ενός blog (ξέρεις η σχέση αυτή είνα αμφίδρομη)? Πιστεύεις ότι ο συμμετέχων σε ένα blog μπορεί να ποστάρει και ένα θέμα που δεν είναι άμεσα συναρτημένο με το εκάστοτε θέμα του blog (χωρίς αυτό να αποτελεί spam βέβαια?). Δεν είναι λίγο φασιστικό ως blogger να "καθοδηγείς" τους άλλους για το ύφος, το ήθος και την εν γένει συμπεριφορά που θέλεις να έχουν οι συμμετέχοντες σε αυτό, την ίδια στγμή που το τελευταίο είναι προς τέρψη των πάντων? Θεωρείς ότι μπορείς να αποτρέψεις τη συμμετοχή ενός ανθρώπου από μια δημόσια συζήτηση και μετά να τον πετάξεις στα λιοντάρια επειδή πρεσβεύει πράγματα αντίθετα από τη δική σου κοσμοθεωρία?

Είναι μερικά (είναι πολύ μακρύς ο κατάλογος σε διαβεβαιώ) από αυτά που θεωρώ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ με τη δική μου ηθική και λογική. Μια λογική που στη ζυγαριά του "άντε κα γαμήσου" και του "εδώ είναι ΔΙΚΟΣ μου χώρος (και όμως δεν είναι παρα μόνο αν τον ιδιωτικοποιήσεις = έχεις αυτό το δικαίωμα αλλά από τη στιγμή που δεν κάνεις χρήση δεν φταίω εγώ που είδα φως και μπήκα) και θα κάνετε ότι θέλω εγώ", κάνει το πρώτο να φαίνεται σαν πρόταση βγαλμένη από το στόμα του Μίκυ (χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία).

Αυτό έκανα στο blog σου, αυτό κάνω και εδώ. Άσκησα μια καλώς εννούμενη κριτική που ως ένα βαθμό είναι και δημιουργική, η οποία δεν έγινε αποδεκτή (καλά εδώ "κάποιοι" έχουν "άλλο" κόλημα από την αρχή της παρουσίας μου, όταν και τόλμησα απλά να πω ότι δεν έχουμε ομάδα και ότι με πρόεδρο τον Τζίγγερ δεν θα δούμε άσπρη μέρα).

Παρεξηγήθηκα πολλές φορές για αυτή μου τη στάση ΑΔΙΚΑ? (κατά τη γνώμη μου ΝΑΙ). Έσφαλλα και οδηγήθηκα σε ακρότητες από την "πίεση" όπως ανέφερες και εσύ? ΝΑΙ (αναμφισβήτητα).

Δίνω ένα τέλος στη προσωπική μας αντιπαράθεση (την "ονομάζω" έτσι για να με "καταλάβεις" μια και η διαφορά μας είναι καθαρά "ιδεολογική").

Θα κλείσω με ένα μικρό αθώο αστειάκι (σόρυ αλλά ο (αυτό) σαρκασμός, είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου που μαζί με την κυνικότητα που με δέρνει με κάνουν "επικίνδυνο" για κοινωνικά ανασφαλή άτομα):

Ποιό AUDI, ονομάζεται στην Αγγλική και ΤΑΝΚ?

;-)

Καλό σου βράδυ και σε σένα.

Υ.Γ. Square thanks για τη διαγραφή αλλά δεν ήταν αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο ήταν να καταλάβεις ότι σε έναν καυγά δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας (δεν αναφέρομαι - μόνο - στην gatti). Προσωπικά αναλαμβάνω το δικό μου ποσοστό (μικρό-μεγάλο έχει μικρή σημασία), αν πραγματικά θέλουμε να οδηγηθούμε στην αλήθεια.

Pappas10 είπε...

Αγαπητοί Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφοί, σύντροφοι και φίλοι,

Επιγραμματικά

1. Θεωρώ ότι όλοι κατά καιρούς έχουμε ξεφύγει, δεν υπάρχει λόγος να "τραγικοποιούμε" τις καταστάσεις και να προαναγγέλουμε αποχωρήσεις.

2. Καλό θα ήταν να γίνει κάτι με τους ανώνυμους χρήστες γιατί το κακό έχει παραγίνει. Δεν τραβάω κανένα ζόρι να με μπινελικώνει ο Δημήτρης ή ο Γιάννης ή ο Κουτόχορτος ή το Χ νίκ γιατί μπορώ να αντιληφθώ τους λόγους παρακολουθόντας την πορεία των μηνυμάτων του / της εδωμέσα. Ένας "ανώνυμος" όμως δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι κάποιος "άλλος" που δεν έχει τα @@ να μιλήσει στα ίσα. Και οι ανάρχιδοι είναι πολύ εκνευριστικοι.

3. Όπως είχε πει και ο Σιδηρόπουλος, από τη στιγμή που ένα έργο φεύγει από το εργαστήρι του καλιτέχνη και εκτίθεται στον κόσμο, τότε το έργο παύει να ανήκει στον καλιτέχνη και ανήκει στον κόσμο πλέον. Για εμένα - ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ - το ίδιο ισχυει και με τα μπλογκς και τα - κάθε είδους - φόρα δημοσίων συζητήσεων.

Στηριζόμενος σ' αυτό, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι δέχομαι "διαγραφές" δεοντολογίας (λεξιλογίου και συμπεριφοράς) αλλά ΌΧΙ ΙΔΕΩΝ. Μόνο που αυτές οι "δεοντολογικές" διαγραφές θα πρέπει να περιλαμβάνουν όλους όσους δεν σέβονται την δεοντολογία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ.

Αυτή είναι η γνώμη μου. Μπορεί να κάνω και λάθος. Φυσικά και θέλω τον ΠΑΝΑΘΑ στο μπλόγκ για να έχω και κάποιον φραξιονιστή / εξτρεμιστή να πλακώνομαι... :) :) :)

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη καταρχήν σε ευχαριστώ για τη θέση που πήρες (once again).

Βρε μπαγάσα, είσαι ΠΑΟ, είσαι ανοικτόμυαλος και μη κολημένος (όσο δεν πάει από ότι έχω "διαγνώσει"), είσαι αριστερός, σου αρέσει και ο Σιδηρόπουλος? Θα τρελαθώ άμα λάχει να'ούμ. ;-))

Δηλαδη το μόνο σου ελάττωμα είναι ότι δiαβάζεις Γκότζο και σου αρέσει ο Βαρδινογιάννης? (όχι θα στην χάριζα νομίζεις). :-)))

Δέχομαι το φραξιονιστής (μια ζωή είμαι στα όρια κοινοβουλευτισμού και μη), αλλά όχι το εξτρεμιστής γιατί συνεπάγεται και ΒΙΑ. Και εγώ την απεχθάνομαι. Τη μόνη βία που έχω ασκήσει είναι στο.......ΤΕΚΚΕΝ (αγαπώ όμως το σεξ και ενίοτε και τη νοθεία). :-) (ξέρω ότι αστειεύεσαι μην μου απαντήσεις).

Συμφωνώ ότι δεν χρειάζονται ακρότητες και ότι μερικές φορές ξεφεύγω. Δεν πιστεύω δηλαδή ότι "διώκομαι" για τις απόψεις μου αλλά ΚΑΙ για αυτές. Και όμως - όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο - δεν συμφωνώ με τις ιντερνετικές βρισιές. Θεωρώ ότι μπορούμε να συζητάμε και να σεβόμαστε ο ένας τη διαφορετική άποψη αλλά και την ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ του άλλου.

Με βρίσκουν σύμφωνο και τα άλλα που έγραψες και ιδίως αυτό με τους ανώνυμους (που μόνο "κακό" μας έχουν προσφέρει). Μπορούν τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη συμμετοχή μέσω λογαριασμών μόνο. Θα μου πεις ότι μπορεί κάποιος να παίρνει όσα google mail θέλει. Ε αν το κάνει αυτό και χάνει το χρόνο του μόνο και μόνο για να με λοιδωρεί, τι να πω. ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟΥ. Αξία μου δίνει . :-)

--------------
Ας μιλήσουμε όμως και λίγο για μπαλίτσα. Βαρέθηκα τα "προσωπικά".

Μιχάλη πως βλέπεις το αυριανό ματς στο Μιλάνο? Μας δίνεις καμία ελπίδα?

Πως το είδες το ματσάκι με τον ΟΣΦΠ την Κυριακή που μας πέρασε? :-))) (χαμόγελο μέχρι τα αυτιά)

Υ.Γ.1 "Απάντηση" = ΤΟ Α8 ονομάζεται και ΤΑΝΚΣ. ;-)

Υ.Γ.2 Ως ένδειξη καλής θέλησης, διάβασα (ξέρεις εσύ) ότι δεν έχεις τα "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ". Επειδή το έχω διπλό αν θες μπορώ να στο χαρίσω. Τώρα πως μπορεί να γίνει αυτό δεν ξέρω. Δώσε μια "ουδέτερη" διεύθυνση (πχ δουλειά κάποιου φίλου) και εγώ θα στο ταχυδρομήσω το ταχύτερο δυνατό. Το mail μου είναι pavlotheeparetinpae@gmail.com :-)

Ανώνυμος είπε...

when mixalis met panathas...

enas erotas gennietai...

Ανώνυμος είπε...

Καλη τυχη στην ομαδα αποψε. Θα τη χρειαστει.

gf

Pappas10 είπε...

Ανώνυμε...

Ο Έρωτας μου είναι ο ΤΤ... ο ΠΑΝΑΘΑΣ είναι ο Εραστής...είμαστε το απόλυτο Ιψενικό Τρίγωνο... :)

Να δω πως θα γίνουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κύκλος....

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα

Pappas10 είπε...

Περί μπαλίτσας...

Για σήμερα δεν ξέρω. Ειλικρινά... Αποθέτο την Ομάδα στα χέρια του Τεν Κάτε.

Για εμένα το σημαντικό είναι ότι φαίνεται να φεύγει ο Γκαγκάτσης. Για να δούμε αν αυτή η εξέλιξη θα συνοδευτεί και από αλλαγή της στάσης της ΕΠΟ.

Για το μπάσκετ τι να πω μωρέ;;; Απλά γουστάρω γιατί τα πουστάκια βγάλανε γλώσσα. Όσο έχουμε Ομπράντοβιτς στον Πάγκο και Γιαννακοπουλαίους στην Διοίκηση δεν φοβάμαι τίποτα.

Διαβάζω ΚΑΙ Γκόντζο...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Φευγει ισως ο Γκαγκα αλλα πιθανο να επανερχεται ο Κανελοπουλος. Εκφραζει λενε την επιθυμια να επανακαμψει στην ΕΠΟ.

gf

Pappas10 είπε...

Εγώ πάντως για τον Σοφοκλή Πιλάβιο άκουσα...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

Ο Πιλαβιος εινε μεταξυ των υποψηφιων ονοματων που ακουγονται. Οπως ομως και ο Κανελοπουλος. Πρεπει να δραστηριοποιηθεί η ΠΑΕ μας.

gf

dimitriskmc είπε...

Blog με φρταξιονιστές Παναθηναικούς?Ρε αυτό είναι blog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!