Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2008

Θα μετρήσει το επόμενο

Μέχρι να γράψει ο Squarelogic κανένα κείμενο αντάξιο του 0-3, λίγα σχολιάκια:

1) Ο Τεν Κάτε είτε μια αγωνιστική κάτσει ακόμη στην ομάδα είτε μια δεκαετία είναι προπονητής με Πι κεφαλαίο. Είτε επιτύχει είτε αποτύχει, ήταν, είναι και θα είναι όνομα και αξία.
2) Το οποίο μας φέρνει στον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Αν τα 12 χιλιόμετρά του στο πρώτο ματς με την Βέρντερ ήταν αόρατα από όλους μας, ίσως τα 5 γκολ με Ηρακλή και Εργοτέλη στα τρία ημίχρονα που δεν αγωνίστηκε να είναι περισσότερο ορατά. Κι αν και αυτό είναι μεταφυσικό, τα όσα έκανε απόψε στο δεύτερο ημίχρονο δεν είναι μεταφυσικά αλλά η Ανώτερη Κλάση η ίδια.
3) Το οποίο μας φέρνει στον σχολιασμό του Σπύρου Λιβαθηνού. Ο Σπύρος είχε δίκιο να μην είναι ικανοποιημένος με τον Σίλβα, αφού έχει στο μυαλό του τον Μπίσκαν και τον Άντριτς, τον Λίνκαρ και τον Κονσεϊσάο που δίδαξαν αυτή την θέση τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Α, μην ξεχάσω, ο Σπύρος χάρηκε και σε ένα γκολ. Στο τρίτο, επειδή σκόραρε το πουλέν του ο Τζιόλης. Μπράβο για το παιδί, όπως είπε. Ο τρόπος που σχολίαζε ο πρώην Λιβαθηνός μπορεί να συγκριθεί μόνο με την επανεμφάνιση του νυν Κώστα Αντωνίου, του βολικά εξαφανισμένου την εβδομάδα της μεγάλης χλαπαταγής. Όσο νυν και πρώην δεν πάψουν να βάζουν τους εαυτούληδές τους πάνω από την ομάδα, προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
4) Διπλό στο γήπεδο που έσπασε το μυθικό σερί του ο γάβρος δεν μετράει. Γι' αυτό θα μετρήσει το διπλό στο Μιλάνο. Ξέρει ο Μουρίνιο πως είναι να χάνει στην έδρα του από τον Παναθηναϊκό άλλωστε.

70 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

elpizo tora, na sopasoun oloi oi epagelmaties griniarides, gia na arxisei ligo i omada na doulevei me iremia.

o10 pamtos otan ir8e , gia noemvrio milage oti 8a einai etoimi i omada. oxi oti eimaste. alla isos tora kai oi poio dispistoi , doun, oti o 10kate, prota apo ola didaskei mpala.

kai opos to elega ota ir8e ,makari na minei gia 5 xronia kai oxi na kanei mia arpaxti. to idio euxomai kai tora. paroume den paroume prota8lima.

Ανώνυμος είπε...

-Εγώ, αν και διεθνώς καταξιωμένος προπονητής, μερικά πράγματα δεν τα καταλαβαίνω (άσε που έφαγα και μερικά από τα κεφτεδάκια γιατί πεινούσα, και δεν μου βγαίνει το σύστημα!!!)

Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται για δύο συνεχόμενα παιχνίδια η αμυντική λειτουργία της ομάδας να είναι υ-π-ο-δ-ε-ι-γ-μ-α-τ-ι-κ-η, απόντος του Μάτος;;;
Άν το έλεγες αυτό σε κάποιον πριν από 1 μήνα θα σε πλάκωνε στις φάπες...
Επίσης άν έλεγες ότι χωρίς Μάτος θα έκανες ένα 0-3 στν Βρέμη με πρώτο παίχτη τον Τζιόλη, θα ερχόταν από μόνοι τους από το Δαφνί να σε μαζέψουν...

Αυτά για μενά είναι X-Files...!!!

Ευχαριστώ για την προσοχή σας...

Υ.Γ. Ρε λέτε να έπαιξε έτσι ο Τζιώλης για την μεταγραφή του στην Βέρντερ;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό λοιπόν Αλέφαντε σημαίνει ότι στην ομάδα "κάτι γίνεται" φέτος και αυτό πρέπει να πιστωθεί στον προπονητή.
Ο Μάτος ξεχώριζε πέρυσι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα ως ένας πολύ καλός παίκτης μέσα σε ένα μπάχαλο που εμείς ονομάζαμε ομάδα. Φέτος αυτό το μπάχαλο ο Τεν Κάτε προσπαθεί να το μετατρέψει σε πραγματική ομάδα μέσα στην οποία η απουσία οποιουδήποτε μπορεί να περάσει μέχρι και απαρατήρητη όπως χθές με τον Μάτος.
Μου αρέσει επίσης πολύ ότι ο Τεν Κάτε εκμεταλλεύεται απόλυτα τις επιλογές που του δίνει το ρόστερ ανάλογα με τον αντίπαλο που έχει μπροστά του. Και αυτό δείχνει πόσο "ψαγμένα" κάνει τη δουλειά του.
Ελπίζω μετά από αυτό -και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα με το γαύρο- κάποιοι να ηρεμήσουν (ε, Πανάθα;) και να σταματήσουν τη γκρίνια. Ναι, ελλείψεις στο ρόστερ υπάρχουν αλλά γίνεται και δουλειά ρε γαμώτο και αυτό πλέον δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει.

Karma

Ανώνυμος είπε...

POLY MEGALH EMFANISH KAI APOTELESMA TO X8ESINO ALLA EMEIS OI PANATHINAIKOI EIMASTE SYNI8ISMENOI SE TETOIA APOTELESMATA.

H EMFANISEIS THS FETINHS OMADAS SE SXESH ME THN PERSINH EINAI H MERA ME THN NYXTA , ANEKSARTHTWS APOTELESMATWN.

KURIOI EXOUME ARXISEI KAI VLEPOUME
WRAIA STRWTH MPALITSA, POU PROSWPIKA EIXA NA DW THN OMADA MAS NA PAIZEI APO THN EPOXH TOU KYRASTA

AUTO VEVAIA DEN SHMAINEI OTI GINAME YPEROMADA KSAFNIKA.

THELOUME OPWSDHPOTE 2 KENTRIKOUS AMYNTIKOUS KAI ENAN TERMATOFILAKA ENDEKADATOUS,OPWS KAI ENAN EPITHETIKO KLASHS.

O TEN KATE TO AKSIZEI....

squarelogic είπε...

old boy
με καλυψες απόλυτα με το μοναδικό σου στυλ,οπότε κειμενάκι δε βλέπω να παίζει.Μάλλον θ'ανεβασω κατι συνδυαστικό στο δικο μου μπλογκ.

Ο Τεν Κατε χτες πηρε το 100% σχεδόν απ'ολους και έτσι του βγήκε το πλάνο.
Επιπλέον έκανε ορθολογικες αλλαγές(λέτε να πρέπει να προμηθευτούμε ψωμί για μέρες?)
-)))

Αλλη μια υπενθυμιση πόσο απέχει η απόλυση απ τον Παράδεισο στο ποδόσφαιρο...απ τα πρόθυρα της διάλυσης στα ουράνια σε 6 μόνο μέρες...Μεσολάβησε μόνο η καίρια δήλωση Βγενόπουλου που έβαλε τους πάντες σε survival mode.

Pappas10 είπε...

Η ομάδα έπαιξε εχθές το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι που έχω δει από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ούτε "αντάρτικο" ούτε "γιόμες" ούτε τίποτα. Πήγε, είδε, νίκησε και γεια σας.

Από εκεί και πέρα όμως η τύχη - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ήταν με το μέρος μας.

Στο 1ο γκολ η κίνηση του Μάτζιου είναι... κλασική, μόνο που όταν την έκανε έως τώρα ή πάταγε την μπάλα και έπεφτε ή την άνοιγε πολύ στο κοντρόλ και και τον προλάβαιναν οι επιθετικοί.

Στο 2ο γκολ ο Καραγκούνης κάνει το σουτ που έως τώρα πήγαινε στα περιστέρια... εχθές πήγε μέσα.

Όσο για το 3ο γκολ του Τζιώλη, κόντρα στον αμυντικό και 0-3.

Δεν υποτιμώ καθόλου την εμφάνιση της ομάδας. Την νίκη την αξίζαμε και με το παραπάνω. Απλά σκέφτομαι πόσο πουτάνα είναι η μπάλα άμα σε θέλει ή όταν δεν σε θέλει.

Για την άμυνα από την αρχή έλεγα ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Για εμένα ο Τεν Κάτε πρέπει να βρει τα 2 αμυντικά χαφ που θα κάνουν τη δουλειά που κάνανε εχθές τα 3 αμυντικά χαφ.

"Κάρα" και Τζιώλης για εμένα απλά απέδειξαν ότι είναι ή του ύψους ή του βάθους. Η εμφάνιση τους - αλλά και αυτή όλης της ομάδας - θα έχει αξία μόνο αν έχει και ΔΙΑΡΚΕΙΑ. Δεν θα βγάλω τον Τζιώλη "παικταρά" από ένα ή δύο καλά παιχνίδια το χρόνο.

Αυτό που ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΕΧΘΕΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι την υπομονή του κόσμου. Όπως είπε και ο Τεν Κάτε, οι ομάδες θέλουν χρόνο για να χτιστούν. Αν και εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες για κάποιες επιλογές του, αυτές τις εντάσσω στην ανάγκη του να πειραματιστεί με το υπάρχον υλικό ώστε να είναι σίγουρος για το τι χρειάζεται.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τις γαβριέλες... τα μισά κοψίματα της άμυνας μας εχθές εδώ θα τα σφύριζαν φάουλ υπέρ του πούστη, το γκολ του Μάτζιου θα το έβγαζαν οφ-σάιντ και στη φάση στο πρώτο ημίχρονο που ο Ζιλμπέρτο κρατάει το Ντιέγκο ο Ντιόγο θα έπαιρνε πέναλτυ.

Απλά για να ξέρετε τι μας περιμένει.

Εγώ αυτό που περιμένω είναι ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Η παρέμβαση Βγενόπουλου κάτι έδειξε... αρκεί να μην είναι προσωρινό.

Ανώνυμος είπε...

Αλέφαντε η παρατήρησή σου ταιριάζει με το nick name σου. Ο Μάτος έλειπε κι από κάμποσα παιχνίδια που η άμυνα ήταν για κλάματα. Αλλού είναι η διαφορά. Στον τρίτο κεφτέ μπροστά απο κείνον που σου φαγε ο Βαμβακούλας. Στον Ζιλμπέρτο. Και στο 4-3-3.

ΧΑΤΖΑΡΑΣ :-)

Πανάθας είπε...

Η μεγάλη νίκη στη Βρέμη δεν πρέπει να ξεγελά τους ιθύνοντες ότι η ομάδα χρήζει ενίσχυσης. Ακόμα και σε ένα ματς "λουκούμι" για τον ΠΑΟ, οι "γκέλες" του Γκαφίνοβιτς, τα τσαφ του Βύντρα και τα ώπα του Σιαρέγκι ήταν εμφανείς. Το γεγονός επίσης ότι επίσημα από τον ΠΑΟ αγοράστηκαν όχι ένας αλλά ΔΥΟ δεξιά μπακ (τα οποία μας βγήκαν χαφ) για να αντικαταστήσουν τον Νίλσον και ο τελευταίος παίζει βασικός, δείχνει επίσης άλλη μία θέση που ο ΠΑΟ χρειάζεται ενίσχυση. Το ίδιο ισχύει και για τον μπετατζή Σόουζα. Το ίδιο ισχύει και για τα άκρα του κέντρου όπου και αγωνίζονται....μπακ. Το ίδιο ισχύει και για τον αντικαταστάτη του Σπυρόπουλου που σε ένα ματς (με τη Βέρντερ στο ΟΑΚΑ) ήταν ο......Ίβανσιτς. Δεν το λέω εγώ. ο Τεν Κάτε το λέει.

Ο Ολλανδός έχει κάνει αλλοπρόσαλα πράγματα έως τώρα. Ακόμα και στο ματς με τον Πανιώνιο οι αλλαγές του ήταν αδικαιόλογητες, άσχετα αν πήραμε το ματς χάρη στην ψυχή του Γκούμα. Στη Γερμανία ΟΝΤΩΣ είδα έναν Τεν Κάτε διαφορετικό. Παρέταξε μια ορθολογική ενδεκάδα, κοίταξε προτίστως την άμυνα του και έπαιξε με ξαφνικές αντεπιθέσεις ξέροντας ότι η Βέρντερ είναι μία ομάδα που παίζει φουλ επίθεση. "Διάβασε" καλά το παιχνίδι και η νίκη είχε την "σφραγίδα" του. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να σταματήσει τις μαλακίες. Ποιός δεν το θέλει. Και μακάρι η διοίκηση να ενισχύσει πραγματικά την ομάδα. Μια μεγάλη ομάδα πρέπει να ενισχύεαι συνεχώς. Καλός ο Τζιόλης αλλά για τον πάγκο του ΠΑΟ. Θα το ξαναπώ. Δεν μπορείς να παίρνεις πάντα το 90% από έναν μέτριο παίκτη. Εκτός και αν είσαι ο Μπάγεβιτς (Θυμίζω τον Πουρσανίδη).

Τέλος, η θέση των οπαδών δεν είναι να χειροκροτούν την ομάδα τους, νικάει ή χάνει. Είναι και να ασκούν κριτική στα κακώς κείμενα της ομάδας. Σε αντίθετη περίπτωση μιλάμε για μαλάκες. Θυμίζω ότι στην Ιταλία οι οπαδοί της Ρόμα κυνήγησαν παίκτες, προπονητή, διοίκηση και μετά από λίγες μέρες η Ρωμαική ομάδα πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Τσέλση. Η νίκη δεν ακυρώνει τα κακώς κείμενα και τη σωστή κριτική που ασκήθηκε.

Πανάθας είπε...

elpizo tora, na sopasoun oloi oi epagelmaties griniarides, gia na arxisei ligo i omada na doulevei me iremia.

Μια μεγάλη ομάδα δουλεύει κάτω από καθεστώς πίεσης. Είναι ένα από τα μικρά πράγματα που ξεχωρίζουν μεγάλους συλλόγους από την.......Auxerre.

;-)

Πολλοί απαντάτε λες και νιώθατε οι ίδιοι την πίεση. "Αφήστε" τους ιθύνοντες να δεχτούν την πίεση, να καταλάβουν σε ποιά ομάδα βρίσκονται και να μην επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος. Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Τεν Κάτε δεν θα εμφάνιζε έναν αλλοπρόσαλο ΠαναθηναΪκό (όπως συνηθίζει) αν δεν έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο.

Δεν είναι πάντοτε κακό η πίεση, ούτε η κριτική είναι κακόπιστη.

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Μιχάλη έχεις δίκιο. Και εγώ περιμένω "άλλη" αντιμετώπιση από τον Δαλούκα την Κυριακή. Εξάλλου, όπως είπε και ο Κάρα στη Ν. Σμύρνη, τα φαντάσματα του παρελθόντος ξαναξύπνησαν. Θα μου πεις κάθε χρόνο εμφανίζονται. ΣΩΣΤΑ. Αλλά φέτος έχουν επωμισθεί περισσότερο βάρος μια και πρέπει να στηρίξουν το μεγάλο αφεντικό που τους κράτησε στο θρόνο για άλλη μια τετραετία. Και να η μεγάλη ευκαιρία να πεις ευχαριστώ.

ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που εντωμεταξύ έχει βγάλει τα μάτια του και μόνος του έτσι?

Την Κυριακή μήπως πρέπει ο Δαλούκας και ο κάθε Δαλούκας να καταλάβει ότι δεν μπορεί να "παίζει" με ένα σύλλογο σαν τον ΠΑΟ? Μήπως ο κόσμος θα πρέπει να "αναλάβει" να του "εξηγήσει" μερικά πράγματα μια και η διοίκηση "απουσιάζει"?

squarelogic είπε...

Να πω μόνο πόσο συμφωνω με το 3ο σχόλιο του ολντ μπου πρί Λιβαθηνού...πόσο ανώτερος πρέπει να αισθανεται ο καθε βλάκας μόνο και μόνο επειδη το μικρόφωνο τυχαίνει να είναι μπροστα στο δικό του στόμα...και δεν σκέφτεται οτι ανάμεσα στα εκατομυρια που τον ακούνε θα υπάρχουν και αρκετές χιλιαδες με νοημοσύνη πολύ υψηλότερη απ την δική του,και ότι δεν μπορεί να τους κοροιδέψει με την προπαγάνδα που κάνει εν είδει "σχολίου ειδήμονος".
Συμπαθής σαν παίκτης ο Σπύρος,πιθανώς και σχετικά καλό "μάτι" στο εγχωριο scouting αλλά όχι και να ακυρωσουμε το μεγαλειώδες 2ο ημίχρονο του Ζιλμπέρτο...

Πανάθας είπε...

Μουρίνιο: "« Η Ανόρθωση αξίζει πραγματικά να προκριθεί. Είναι η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης και, αν μπορούμε να τους βοηθήσουμε με το να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό, θα είμαστε ευχαριστημένοι».

Μήπως, λέω μήπως.....το έχει χέσει το θέμα ο Μουρίνιο?

Τον είχε "πονέσει" τελικά τον κομπλεξάρα εκείνο το διπλό στο Οπόρτο με το γκολ του Όλι (με τη σέντρα του Κόλκα -what a moment).

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Ο Κόσμος εξήγησε και στον Ευθυμιάδη κάποτε αλλά προκοπή δεν είδαμε... μπρος στα κάλη - ή τα μπικικίνια - τι' ναι ο πόνος που λέει και ο λαός.

Τέλος πάντων... η νεκροψία θα δείξει.

Όσον αφορά τον Μουρίνιο και τις δηλώσεις του, μάλλον τον Κύπριο αντιπρόεδρο της ΟΥΕΦΑ είχε στο μυαλό του και στο ματς και στις δηλώσεις του.

Μπορεί να λέω και μαλακίες.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλη εμφανιση μεγαλη νικη. Τη Κυριακη ομως θα υπαρχει τουλαστιχον ενα στοιχειο που μπορει να κανει τη διαφορα. Η διαιτησια.

Ειδαμε ολοι το καταπληκτικο στη Βρεμη: ο διαιτητης δεν εδωσε ουτε μια κιτρινη καρτα. Σε καμια ομαδα.
Δηλαδη αφησε το παιχνιδι να παρει ρυθμο. Κι ετσι "ευνοησε" - καθαρα ποδοσφαιρικα ! - την ομαδα που ειχε ρυθμο. Εμας. Γι αυτο και καλπασαμε οσο προχωρουσε ο αγωνας.

Εκανε δηλαδη ο αριστος Ουγγρος ρεφερι το εντελως αντιθετο απο μια αισχρη και μιζερη ελληνικη διαιτησια οπως aυτη του Βασαρα στο ντερμπι με την ΑΕΚ. Ο οποιος μικροπρεπης Βασαρας (μικροπρεπης διοτι αλλιως σφυριζει στην Ευρωπη κι αλλιως εδω ο ουτιδανος) εκανε το παν για να διαλυσει το ρυθμο του παιχνιδιου. Ευνοωντας ετσι την ομαδουλα με τα κιτρινομαυρα.

Ο Δαλουκας θ αποδειχτει αραγε Ουγγρος η Βασαρας;

gf

Πανάθας είπε...

Μιχάλη έχεις δίκιο. Και εγώ όταν το έγραφα, τον Ευθυμιάδη σκεφτόμουν. Δεν είναι απαραίτητο να "μπουκάρει" ο κόσμος μέσα, ούτε να γίνουν επεισόδια. Στη Ριζούπολη πχ δεν μπήκε κανείς μέσα. Ξέρω ότι το ΟΑΚΑ δεν ενδείκνυται για "καυτή" ατμόσφαιρα αλλά διάβαζα σήμερα τον Αντωνιάδη που έλεγε ότι η διοίκηση θα διαμαρτυρηθεί κλπ κλπ και σκέφτηκα: Μαλακίες!!!! Πάλι με το σταυρό στο χέρι πάμε. Σαν τους χριστιανούς στα λιοντάρια. Και δεδομένου ότι ο ΟΣΦΠ θα έχει τη διαιτησία την Κυριακή, έλεγα, μήπως θα έπρεπε και ο κόσμος του ΠΑΟ να "συμβάλλει" λίγο. Να βάλει ένα χεράκι ρε παιδί μου ;-)

Και ο γαύρος φοβέρα θέλει. Ιδίως εκτός έδρας μεταμορφώνεται προς το χειρότερο. Οι ξένοι του σε εχθρική ατμόσφαιρα δεν πρόκειται να αποδώσουν ΣΙΓΟΥΡΑ. Ας τρέχει μόνο ο Ιεροκλής και ο Αβραάμ.

Αν και νομίζω πως αν ο ΠΑΟ παίξει με ενισχυμένο κέντρο και προσέξει την άμυνα του (αλά Βρέμη) και δεν βγουν ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ από την αρχή (βούτυρο στο ψωμί του γαύρου)όπως συνήθως κάνει στα παιχνίδια του Ελληνικού Πρωταθλήματος, τότε θα έχει πολλές πιθανότητες για μεγάλη νίκη. Γιατί μετά από ένα πιθανό 1-0 οι Ολυμπιακοί θα ανοιχτούν και θα είναι πιο εύκολο να τους χτυπήσεις με αντεπιθέσεις.

Ελπίζω ο Ολλανδός να αντιμετωπίσει με ορθολογισμό το ματς. Γιατί τα πειράματα με την ΑΕΚ τα πληρώσαμε ακριβά. Δυστυχώς δεν μπορώ να στηριχτώ μόνο στο ματς της Βρέμης για να πω ότι "άλλαξε μυαλά". Θέλω διάρκεια και από αυτόν και από τους παίκτες. Θυμίζω πέρισυ ότι ο Πεσέιρο ουσιαστικά τελείωσε μετά την τεσσάρα με τους γαύρους στο κύπελλο (μετά από καλή εμφάνιση για το πρωτάθλημα και 1-1 στο Καραιτάβλι λίγες μέρες πριν). Ένα ματς που αντιμετώπισε επιπόλαια και με πειραματική ενδεκάδα.

Για αυτό την Κυριακή, η ομάδα πρωτίστως (που είναι ενισχυμένη ψυχολογικά) με τη βοήθεια του κόσμου πρέπει να "πνίξουν" τους γαύρους και οι τελευταίοι να καταλάβουν ότι παίζουν εκτος έδρας. Πως χάνει ο ΟΣΦΠ του μπάσκετ με το που κατεβαίνουν οι παίκτες του από το πούλμαν στο ΟΑΚΑ? Κάτι τέτοιο λέω χωρίς τις ασχήμιες.

;-)

Ανώνυμος είπε...

Ο Ευθυμιάδης αποκλείστηκε τελικά απ' τις λίστες.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΤΡΙΑΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΡΙΣΗ.

ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ!

Βάζελος

Πανάθας είπε...

Καρπετόπουλος σήμερα στο site του sport-fm:

"(Είναι μεγάλη η χαρά μου για τον Θόδωρο. Σχεδόν όση και η δική του όταν έμαθε ότι ένα δικό του παιδί, ο Γιώργης ο Δαλούκας, πήρε το πρώτο του μεγάλο ντέρμπι)."

Ως γνωστόν ο Θεοδωρίδης είναι ο γιος του "γραφικού" Σάββα.

Ο Καρπετόπουλος είναι βαθύς γνώστης της διαιτησίας όπως κάθε καλός ολυμπιακός δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του.

Δεν ανακάλυψα τον τροχό το ξέρω αλλά μην περιμένετε και εσείς δίκαιη μοιρασιά εκτός και αν........αναλάβει "δουλειά" ο κόσμος.

;-)

Και ο "άγιος" φοβέρα θέλει λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Ε κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Υ.Γ. Αξίζει να δαβάσει κανείς το άρθρο γιατί κάνει μια αναφορά στους "νοσταλγούς". Μια σαφή νύξη για τον Γκότζο και τους ομοίους του (προσωπικά με βρίσκει σύμφωνα το εν λόγω άρθρο). Και με αφορμή αυτό το άρθρο θα ήθελα κάποια στιγμή να συζητήσουμε κάτι που με "απασχολεί" όσον αφορά αυτό το θέμα. Τη γνώμη σας δηλαδή σε κάποιες απορίες μου. Όχι απαραίτητα απαντήσεις αλλά έναυσμα για συζήτηση χωρίς αφορισμούς και βιαστικά συμπεράσματα.

shogun είπε...

Αμεση ήταν η αντίδραση της ΚΕΔ στο αίτημα του Παναθηναϊκού, έτσι ώστε να αντικατασταθεί ο κ. Ακρίβος, ο οποίος είχε επιλεχθεί για βοηθός του κ. Δάλουκα, στο ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο Παναθηναϊκό. Ο λόγος: Απαγορεύεται να οριστεί ο ίδιος βοηθός διαιτητή σε δύο συνεχόμενα ματς της ίδιας ομάδας.
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησία αναγνώρισε το λάθος της και έβαλε στη θέση τον κ. Ιωσηφόγλου. "Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ζητάει συγγνώμη για τον λάθος -εκ παραδρομής- ορισμό του βοηθού διαιτητή Ακρίβου Χ. (ΣΔΠ Αθηνών) στον αγώνα πρωταθλήματος Super League Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (09/11/08).Η Επιτροπή προχώρησε στην αντικατάστασή του με τον Ιωσηφόγλου Ν. (ΣΔΠ Αθηνών)", αναφέρει η ανακοίνωση.

apo http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=171750

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ακρίβο, ο Παναθηναϊκός απλώς απαίτησε το αυτονόητο: την τήρηση των κανονισμών. Τίποτε λιγότερο αλλά και, σίγουρα, τίποτε περισσότερο.

Μην φανταζόμαστε κιόλας δηλαδή ότι κάτι πετύχαμε επειδή η ΚΕΔ (δηλαδή ο Ψυχομάνης) απέσυρε τον Ακρίβο και ζήτησε συγγνώμη!

Θα ήταν στάχτη στα μάτια όλων μας, πράγμα άκρως επικίνδυνο ενόψει του ντέρμπι.

Σημειώστε πως την ίδια ακριβώς παράβαση του συγκεκριμένου κανονισμού διέπραξε ο Ψυχομάνης και σε 4 άλλα παιχνίδια της SL πριν από το ντέρμπι: σε δυο συνεχόμενα της Λάρισας και σε δυο συνεχόμενα του Πανθρακικού είχε ορίσει τον ίδιο επόπτη. Τζιμάνι το Ψυχομάνη! Βέβαια ούτε η Λάρισα ούτε κι ο Πανθρακικός έκαναν τότε κάποια κίνηση, και η παράβαση πέρασε απαρατήρητη.

Ο Παναθηναϊκός έχει χρέος να κάνει πάρα πολύ περισσότερα και δραστικότερα για το θέμα της διαιτησίας. Να μην αρκείται στη διεκδίκηση των αυτονόητων.

IAmTheWorldsForgottenBoy
TheOneWhoSearchesToDestroy

island είπε...

@Panathas

Με την λογική σου θα πρέπει να αλλάξει η μισή ομάδα τον Γενάρη. Και αυτή δεν είναι νοοτροπία σίγουρα μεγάλης ομάδας.

@old boy

Καταπληκτικός όπως πάντα. Με 2-3 παραγράφος έβγαλες το ζουμί

Πανάθας είπε...

Island σήμερα η ομάδα παίζει ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό και εσύ ασχολείσαι μαζί μου?

Μεσοβδόμαδα θα σου απαντήσω.

Ελπίζω σε νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ.

Ανώνυμος είπε...

η ελπίδα ως γνωστό πεθαίνει
τελευταία...
όπως και τα πουλιά τραγουδώντας...

Πανάθας είπε...

Island οι σημερινές δηλώσεις του Βγενόπουλου πιστεύω να σε κάλυψαν για το αν ο ΠΑΟ χρειάζεται ενίσχυση.

Θα το ξαναπώ.

Δεν μπορείς να "παίρνεις" ΠΑΝΤΑ από μέτριους παίκτες το 90%.

Ο Βγενόπουλος φυσικά και "ρίχνει" ευθύνες για τις μεταγραφικές αποτυχίες του καλοκαιριού σε "κάποιους".

Ο Τεν Κάτε είχε πει ότι το υλικό του ΠΑΟ δεν είναι καλό για την Ευρώπη αλλά ικανοποιητικό για την Ελλάδα. Ο Βγενόπουλος σήμερα ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι ΟΥΤΕ για την Ελλάδα δεν είναι καλό. Τον πιστεύω και ελπίζω σε πραγματική ενίσχυση. Οι μεγάλες ομάδες φίλε island ΠΑΝΤΑ έχουν ως στόχο την ενίσχυση τους. ΠΑΝΤΑ. Οι μικρές ομάδες δεν ανανεώνουν το ρόστερ τους. Καλό είναι να ανεβάσουμε λίγο τον πήχη. Και φέτος αν το πρωτάθλημα καταλήξει στον Ολυμπιακό θα είναι μία ακόμη αποτυχημένη χρονιά. Εγώ αυτό βλέπω και εν τέλει αυτό μετράει.

Σήμερα απογοήτευτηκα. Ήταν ΧΑΛΙΑ η ομάδα.

Μεγάλος ΚΑΡΑΓΚΙΟΧΗΣ αυτός ο Θεοδωρίδης.

Αυτά.

Πανάθας είπε...

Νομίζω πως η Γκαγκατσοπαρέα έχει θέσει φέτος ως στόχο:

1.ΟΣΦΠ
2.ΠΑΟΚ

μια και το ΑΕΚ δεν μπορεί.

Φυσικά αυτό δεν αποτελεί συγχωροχάρτι για τους 5 βαθμούς (θυμίζω είναι η διαφορά μας από την κορυφή) που χάθηκαν στο ΟΑΚΑ με Ηρακλή και Εργοτέλη.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μίλησε για πιο "δυναμικές" κινητοποιήσεις.

Για να δούμε.

Υ.Γ.1. Εκκλησία σήμερα το γήπεδο.

Υ.Γ.2. Για να αναφέρεσαι στα "πουλιά" κάτι θα ξέρεις παραπάνω σαν ειδικός. Ξέρεις εσύ. ;-)

Pappas10 είπε...

Τώρα αν εγώ πω ότι η διαιτησία σου στέρησε το παιχνίδι μη δίνοντας σου το πέναλτυ και διακόπτοντας τον ρυθμό με σφυρίγματα θα με πείτε γραφικό;;;;

Ρε πούστη μου... δεν γίνεται μ' αυτόν τον γάβρο να είμαι 5 βαθμούς πίσω.

Τώρα να δείτε σφαγή που έχει να φάει ο μπάοκ... τζάμπα νομίζει ότι το πήρε το πεναλτάκι; Εκτός κι αν κάτσει να το φάει σαν καλή πουτάνα που είναι.

Είμαι ΠΟΛΥ τσατισμένος και απαγοητευμένος. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τους Λιμανόπουστες που ήρθαν στο ΟΑΚΑ σαν χεσμένοι και παίξανε 11 + Δαλούκας - 0 - 0 σύστημα. Καλά τα είπε ο Τεν Κάτε...

Άντε μωρέ με τα μουνόπανα...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Απο αυτα που ειπε ο βγενοπουλος εγω καταλαβα οτι η ομαδα μας θα ενισχυθει με τετοιους παικτες που ακομα και η διαιτησια δεν θα μπορει πλεον να μας στερησει το πρωταθλημα.

Ανώνυμος είπε...

Αν είχαμε κερδίσει Εργοτέλη και Ηρακλή στην έδρα μας τώρα η ομάδα θα ήταν πρώτη.

Έστω κι έτσι όμως, τουλάχιστον δεν ήρθε ο διασυρμός από Γερμανούς και γαύρο που πολλοί φοβόμασταν. Οπότε, μπράβο στην ομάδα.

Και βέβαια, όλοι ελπίζουμε ότι στις μεταγραφές θα πάρουμε 2-3 πραγματικά καλούς παίκτες. Για να δούμε...

Ανώνυμος είπε...

Ηταν πεναλτι-μαρς του Γαβραμη πανω στο Μαντζιο. Εγραψα τον αγωνα στο βιντεο και τον ξαναδα σημερα. Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια. Αλλωστε τετοια πεναλτι εχουν δοθει σωρηδον στη Τρουμπα. Μιλαμε για πεναλτι υπερ μας στο 20'.

Συγγνωμη που θα στενοχωρησω καποιους φιλους αλλα θα το πω. Δεν υπαρχει πιο ασχετη ιδεα απο αυτη που λεει να φτιαξουμε μια ομαδα τετοια, που να κερδιζει και τη διαιτησια. Οποιος υποστηριζει κατι τετοιο μαλλον ελειπε στο διαστημα και προσγειωθηκε πριν κανα μηνα στην Ελλαδα.

Εδω δεν μιλαμε για μια, δυο η τρεις κακες διαιτησιες. Δεν μιλαμε για ανθρωπινα λαθη. Δεν μιλαμε ουτε καν για μετριους η κακους διαιτητες. Μιλαμε για ενα συστημα, για ενα μηχανισμο, που εχει στηθει και λειτουργει εδω και μια δωδεκαετια. Ενα συστημα που ειναι επανδρωμενο οχι μονο με μετριους αλλα και με αριστους διαιτητες (δηλαδη εξαιρετικους γνωστες της δουλειας αυτης) και που δουλευει οργανωμενα υπερ μιας και μονο ομαδας, της Τρουμπας, παιζοντας ολες τις αλλες ετσι ωστε μα ετσι μα αλλιως αυτη η ομαδα να παιρνει στο τελος το πρωταθλημα.

Δε χρειαζεται να εχει κανεις πολυ μυαλο για να καταλαβει πως δεν υπαρχει καμια ομαδα στον πλανητη που να μπορει να νικησει ενα τετοιο μηχανισμο. Μπορει ισως να του κερδισει ενα, δυο, τρια παιχνιδια, αλλα στο συνολο των 30 αγωνων που θα παιξει, θα βγει χαμενη.

Ακομα κι αν ειναι πχ η Μπαρτσα, μην εχετε καμια αμφιβολια γι αυτο.
Εστω και μονο γιατι καθε μα καθε ομαδα του πλανητη εχει τα πανω αλλα και τα κατω της, κι ενα τετοιο οργανωμενο συστημα στα μεν πανω της θα τη σπρωχνει για ισοπαλιες στα δε κατω της θα τη σπρωχνει ακομα παρακατω την ιδια ακριβως ωρα που θα δινει νικες στην ευνοουμενη της, τη Τρουμπα, ακομα κι οταν αυτη σερνεται (γνωστο και χιλιοειδωμενο).

Να ειμαστε σοβαροι. Δεν φτανουν οι μεταγραφες για να παρεις πρωταθλημα στο Ελλαδισταν. Πρωτα πρωτα πρεπει να διαλυσεις τη "γκαγκατσοπαρέα".

green fan

Ανώνυμος είπε...

προσοχη στον αγωνα κυπελλου.

ο τεν κατε απεκλεισε απο την αποστολη πολλους απο τους βασικους.

δεν θα ειναι ευκολο το παιχνιδι....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙΟΙΟΙΙΟΙ!

Από Sport24.grQ

"Τι κι αν μετά το 60΄ η πίεση του Παναθηναϊκού άρχισε να μοιάζει ασφυκτική; Η λύση θα ερχόταν από… το σύμπαν, όπως λέγαμε και πιο πριν! Ο πυκνός καπνός έκρυψε τα ελάχιστα σημεία της εστίας του Ολυμπιακού που οι παίκτες του Βαλβέρδε άφηναν ακάλυπτα! Ο ρυθμός τον οποίο οι γηπεδούχοι επιχειρούσαν να επιβάλουν, πήγε… περίπατο και μέχρι τη λήξη ήταν αδύνατο να δημιουργηθεί πάλι…".

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Ήρθε ο Ολλανδός και μας έμαθε πως παίζεται το total gioma. A ρε Rinus*, θα τρίζουν τα κόκκαλα σου με τις μαλακίες του Bοηθού (με το " κεφαλαίο).

3 αμυντικά χαφ σε εντός έδρας ματς είναι αρκετά για να τον κρατήσουν στον ΠΑΟ? Εγώ ήθελα και την αλλαγή του Γκούμα (τον είχε σηκώσει), ώστε να παίξει με 3 σέντερ μπακ και 3 αμυντικά χαφ ώστε να κρατήσει το σκορ.

Ήξερε ότι υπάρχει και 3η αλλαγή? Δεν έπρεπε κάποιος να τον ξυπνήσει?

Το μεγάλο το γέλιο θα πέσει μόλις κάνει μόνος του τις μεταγραφές.

Άντε ενάμιση χρόνος (για να φύγει) έμεινε.

Κουράγιο αδέλφια φιλοπολυμετοχικοί και "νοσταλγοί"). Οι "υπόλοιποι" έχουμε το "γνώθι εαυτόν".

ΔΥΣΤΥΧΩΣ. :-(

*και Φάντροκ βεβαίως βεβαίως, για να μην ξεχνάμε τον μεγάλο δάσκαλο του Ελληνικού ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου που έπαιξε η ΑΕΚ στα μέσα της δεκαετίας του '70.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως ο νοσταλγος (του ολλανδικού) Πανάθας δεν εχει προσεξει οτι ο Άγιαξ και οι υπόλοιπες ολλανδικες ομάδες δεν υπάρχουν πια στο χαρτη του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρου. Ίσως δεν έχει προσέξει οτι καμμια μεγαλη ομαδα δεν παιζει πια το παλιο καλό total football αλλα σε μια αρκετα διαφορετική κινητικοτητα στο τερεν. Ίσως δεν ξέρει πως το συγχρονο ποδοσφαιρο στηρίζεται στο ισχυρό κεντρο. Μπορεί κιολας να μην ξερει πως ο 10Κατε, αν και Ολλανδός, εχει θητευσει κυριως σε Ισπανια και Αγγλία. Κι ίσως να μην εχει καταλάβει πώς έχει κινηθεί ίσαμε τώρα με την ομαδα.

Έτσι κι αλλιώς όμως το θεμα με το ντέρμπι ήταν απλο. Εξαιτίας καποιων ιδιόμορφων συγκυριών (για να μη πούμε τιποτα χειροτερο), στη διαμόρφωση των οποίων έβαλαν το βαρύ χεράκι τους η ΕΠΟ και καποιοι που πολύ θα ήθελαν να πάει η ομάδα στο ντέρμπι χωρίς προπονητή, πήγες να παίξεις με -5 βαθμούς. Αν κέρδιζες καλώς. Αν όμως έχανες, η διαφορά από το Διορισμένο γινόταν -8, δηλαδή γάμησέτα κι αφησέτα. Και για την ομάδα γαμησέτα κι αφησέτα αλλά και για σένα σαν προπονητή στο Ελλαδιστάν και στο Βαζελιστάν. Προφανώς λοιπόν, σαν συνετός άνθρωπος και γνώστης της μπάλας από τα μέσα (όχι από την εξέδρα φίλε Πανάθα!), κατεβαίνεις σχετικά συγκρατημένα, με πρώτη μέριμνα να κρατήσεις το 0 πίσω, να πάρεις το κέντρο και τελοσπάντων με μια 11άδα που, διάολε, 3 παστέλια έριξε στη Βρέμη! Το ότι έκανες 4 γκαγκάν ευκαιρίες στο ντέρμπι κάτι σημαίνει. Οτι δεν έβαλες γκολ καμια τους, πάλι κατι σημαίνει αλλά σχετικό με τη γνωστή αφλογιστία της επίθεσής σου.

Ο Ολλανδός δουλεύει μια χαρά. Αφήστε τον επιτέλους να φτιάξει ομαδάρα.

Αλλού ρίχτε τα βέλη σας. Στη Γκαγκατσοπαρέα. Το πρώτο θέμα είναι να τσακίσουμε τη Παράγκα.

Δείτε το σημερινό εξώφυλλο της "Πράσινης".

Spiderman

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημά σου ρε Πανάθα είναι πως κρίνεις τον Τεν Κάτε σε ΚΑΘΕ ματς ξεχωριστά.
Έτσι όμως οδηγήσε σε εφήμερα συμπεράσματα. Δεν βλέπεις λοιπόν εάν σε βάθος χρόνου η ομάδα βελτιώνεται, ακόμα και με αυτούς τους παίκτες που σίγουρα δεν διάλεξε ο ίδιος ο Τεν Κάτε.
Και το χειρότερο είναι ότι προτιμάς να έρθει ο επόμενος -άγνωστο ποιος- προπονητής που θα ξεκινήσει από το "μηδέν" παρά να στηριχθεί ένας άνθρωπος που δείχνει βρε αδελφέ πως δουλεύει.

Επίσης αναρωτήσου, εάν σου αρέσει η φετινή ομάδα περισσότερο από πέρυσι και με 2-3 προσθήκες τι μπορεί να καταφέρει περισσότερο.

Ή τι θα λες για παράδειγμα μεθαύριο εάν η ομάδα έτσι όπως είναι περάσει στην επόμενη φάση του C.L.; (που είναι αρκετά πιθανό πλέον έτσι;)

Με λίγα λόγια μην υπερδιογκώνεις στο μυαλό σου μόνο τα αρνητικά (που σίγουρα υπάρχουν και τα βλέπουμε όλοι)αλλά δες και τα θετικά.

Εγώ βλέπω πως ήδη έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα και δεν θα βιαστώ να (κατα)κρίνω τον μελλοντικό ΠΑΟ από το εάν θα πάρει το φετικό πρωτάθλημα ή όχι.
Μου αρκεί να φτιαχτεί κάτι μεγάλο και δυνατό, μια ομάδα που όταν θα μπει με το καλό στο νέο της γήπεδο θα είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Θέλω βέβαια μέχρι τότε να βλέπω σημάδια βελτίωσης και ποιοτικότερη απόδοση στο τερέν. Νομίζω πως κάπως έτσι είναι το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους οι της διοίκησης.

Αυτά πιστεύω εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος (όπως λέει και ο Pappas10)...

Κάρμα

Pappas10 είπε...

Συμφωνώ με τον Green Fan στο άτοπο του "Φτιάξε ομάδα να κερδίζει και τη διαιτησία". Το έχω πει άλλωστε πολλές φορές πως αυτό είναι ένα ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΤΟΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΛΙΜΑΝΟΠΟΥΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΩΡΑΪΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. Στην τελική, ας μας υποδείξουν μία ομάδα που έχει παίξει κόντρα στη διαιτησία σε σύνολο 20 αγώνων από τους 30, την ίδια στιγμή που ο κυρίως αντίπαλος της ευνοείται σκανδαλοδώς, και έχει πάρει πρωτάθλημα και τα ξαναλέμε.

Ειλικρινά τρελαίνομαι με αυτό το "φτιάξε ομάδα να κερδίζει τη διαιτησία". Ας μου δείξει κάποιος ΜΙΑ γαμήμένη ομάδα που να το έχει καταφέρει για ένα ολόκληρο πρωτάθλημα (για 10 χρόνια δεν το συζητάω καν... ).

Όσον αφορά το παιχνίδι η άποψη μου είναι ότι η διαιτησία φταίει για ένα 50% και άλλο ένα 50% είναι ο Τεν Κάτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρώ τον Τεν Κάτε κακό προπονητή αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε να ρισκάρει περισσότερο γιατί έχει το ρόστερ.

Αν και θεωρώ το Χ αποτυχία, πιστεύω ότι είμαστε ακόμα στο "κόλπο" του πρωταθλήματος μιας και οι 5 βαθμοί απ' αυτόν τον γάβρο είναι πολυ μικρή διαφορά.

Σε γενικές γραμμές δίνω χρόνο στον Τεν Κάτε όπως έδινα σε κάθε μας προπονητή.

Πάμε γερά με Καβάλα στο κύπελλο...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Παιδιά μακάρι να έχετ εσείς δίκιο και εγώ άδικο. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

Εγώ τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα και ως τώρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχω δικαιωθεί.

Από τις μαλακίες του Βαρδινογιάννη (κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια), στις μαλακίες του πολυμετοχικού σχήματος, στις μαλακίες του Κωστάκη το καλοκαίρι και στις μαλακίες τώρα του προπονητή μας (δεν τον θεωρώ άμοιρο ευθυνών που δεν είχε λόγο στις μεταγραφές).

Υπάρχει δναμική αναμφισβήτητα. Έρχεται το νέο γήπεδο, η ομάδα - από ότι φαίνεται θα ενισχυθεί - κλπ κλπ.

Αλλά αυτά αφορούν το μέλλον. Είναι ωραίο πράγμα να ονειρεύεσαι αλλά εγώ κοιτάω και το παρόν. Και το παρόν μου λέει ότι κατά πάσα πιθανότητα χάνω ακόμα ένα πρωτάθλημα το 12ο σε 13 χρόνια, πρωτάθλημα το οποίο θα καταλήξει - αό ότι φαίνεται - για μία ακόμη φορά στα χέρια του μισητού μου αντιπάλου (το 12ο σε 13 χρόνια) και εγώ έχω μείνει - αν όχι με το πουλί στο χέρι - με τις καλές εμφανίσεις. ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΣΩ. Είναι να σαν ερχόταν ο Obradovic στον ΠΑΟ πριν 10 χρόνια και να μην είχε πάρει κανένα πρωτάθλημα και να είχε μείνει ο ΠΑΟ με τις καλές εμφανίσεις.

Αν βάλουμε σε μια ζυγαριά τα συν και τα πλην αυτού του ανθρώπου (10Κ) θα τρομάξουμε. Γέρνει πατόκορφα εις βάρος του η μέτρηση. Προσωπικά θα ανοίξω σαμπάνιες μόλις απομακρυνθεί και έρθει στην θέση του ένας πραγματικός προπονητής.

Στο θέμα διαιτησίας τώρα. Για την Κυριακή ορίστηκε ο Καλόπουλος και ο ένας βοηθός είναι ο Τρύφωνας. Και εμείς λέει θα πάμε στην ΕΠΟ να κάνουμε πορεία. ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?

Αυτά τα κάνουν οι μικρές ομάδες. Εμείς πρέπει αθόρυβα να πάρουμε τα "ηνία" της ΕΠΟ και να "γκρεμίσουμε" το κοκκαλιστάν. Αφήστε τον κοσμάκη που τον χρησιμποποιείται όπως γουστάρετε. Εκεί να μας γαμάνε μέχρι να αντιδράσουμε ουσιαστικά. Θέλει πολύ χρήμα η δουλειά. ΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ και μην κάνουν τους μαλάκες. Δεν θα βγάλει ο κόσμος το φίδι από την τρύπα.

Ο Βγενόπουλος με τις χθεσινές του δηλώσεις - πέρα από κάποιες αλήθειες - προσπάθησε να αγοράσει χρόνο και να κρατήσει τον κόσμο ενωμένο. Είναι η δουλειά του αυτή. Εμάς η δουλειά μας είναι άλλη. Πέρα από την υποστήριξη της ομάδας εινα ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας και η καλόπιστη κριτική. Κριτική που βασίζεται στα αποτελέσματα. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Συμφωνώ με τον Μιχάλη ότι δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να κερδίσει τη διαιτησία. Για αυτό ας μην το χρησιμοποιούν ως άλλοθι που δεν μπορούν να ανακτήσουν τα ηνία. Είναι αποτυχία τους και σε βάθος χρόνου θα τους την χρεώσουμε.

Προσωπικά θέλω να πετύχει η πολυμετοχικότητα. Οι "νοσταλγοί" πραμονεύουν για να επαναφέρουν ως λυτρωτή και καβάλα στο άλογο τον καρκίνο του ΠΑΟ. Δεν πρέπει να συμβεί αυτό με καμία δύναμη.

Καλά να είμαστε να τα συζητάμε.

Pappas10 είπε...

Πανάθα μα μεν...

Εγώ το λέω χρόνια ότι ο εχθρός είναι εντός και είναι το κοκκαλιστάν. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο πήγα στην διαδήλωση, γιατί ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χρειαζόταν ανθρώπους που θα πολεμούσαν στα πεδία που ο Τζίγγερ καθόταν κι έβλεπε τον Κρόκους να σουλατσάρει ανενόχλητος. Για εμένα αυτό ήταν το παράπονο μου από τον Βαρδινογιάννη και το έχω γράψει πολλές φορές.

Το θέμα είναι ότι και ο πολυμετοχικός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θέλει τον χρόνο του. Γιατί κάθε φιδόδεντρο έχει βαθειές ρίζες και δύσκολα το ξεριζώνεις από τη μία μέρα στην άλλη. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βλέπω αντίδραση στο προσκήνιο. ροοχθές έλεγε τις μαλακίες του ο Σάββας και δεν βγήκε κανένας να του απαντήσει. Αν - τώρα - κινούνται στο παρασκήνιο και δούμε καμία θεαματική αλλαγή... μακάρι.

Η πρώτη ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία πάντως με τις εκλογές της ΕΠΟ χάθηκε. Και μάλιστα η "άτακτη υποχώρηση" που σημάναμε σε συνάρτηση με την υποψηφιότητα Γεωργακόπουλου ήταν απίστευτο δείγμα ανικανότητας που σίγουρα δεν χρεώνω στην νέα διοίκηση. Ή τουλάχιστον δεν το χρεώνω στο μεγαλύτερο του ποσοστό.

Όπως είπες... εδω είμαστε να τα συζητάμε.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομάτι... κι εμένα ο Τεν Κάτε με έχει προβληματίσει αλλά - ρε γαμώτο - ας τον αφήσουμε να δούμε τι θα κάνει.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως αν τα βάλουμε σε ποσοστά να συμφωνήσουμε όλοι! Λοιπόν, ποιος φταίει:

25% η διοίκηση
25% το ρόστερ
25% ο προπονητής
25% η παράγκα

Σκεφτείτε ότι και μόνο αν δεν υπήρχε η παράγκα και είχαμε 25% επιπλέον, θα είχαμε πάρει πολλά πρωταθλήματα τα τελευταία 12 χρόνια!!!

Βέβαια, αν το δει κανείς αλλιώς, η ανίκανη διοίκηση είναι υπεύθυνη και για το ροστερ και τον προπονητή και για το ότι η παράγκα διάρκεσε τόσα χρόνια, ακόμη και επί ΝΔ...

Ανώνυμος είπε...

Εντυπωσιακά τα λογιστικά σου Ξανθιώτη. Κι ακόμα πιο εντυπωσιακό το συμπέρασμά σου: φταίει λοιπόν η διοίκηση 100% !

Σκέψη για δυνατούς λύτες!

Να πω μονάχα αυτό. Η άποψη πως "η ανίκανη διοίκηση είναι υπεύθυνη για το ότι η παράγκα διάρκεσε τόσα χρόνια", προέρχεται είτε από

1. άγνοια του τι εστί Παράγκα, πώς στήθηκε, ποιά είναι η κρατική διαπλοκή της, κ.ο.κ.

είτε από

2. αναπαραγωγή του φασιστικού επιχείρηματος ότι για τις κλοπές δεν φταίει ο κλέφτης αλλά το θύμα που δεν ασφάλισε καλά το σπίτι του.

Ενδεχόμενο και το 1. και το 2. Σίγουρο όμως ότι αυτή η άποψη αποσιωπεί το θλιβερό γεγονός ότι πολλές παναθηναϊκές πένες και φωνές ανακάλυψαν μόλις φέτος το σκάνδαλο της διαιτησίας και την ανάγκη να υπάρξει ενιαία απάντηση του συλλόγου σε αυτό.

Τι ποσοστό θα έδινες στην ευθύνη των παναθηναϊκών εφημερίδων και δημοσιογράφων που τόσα χρόνια δεν έβγαζαν μιλιά για την παράγκα;

henk

Ανώνυμος είπε...

Henk και εσύ νοσταλγός ε?


Hik

Ανώνυμος είπε...

Ε είνε να μη νοσταλγεις τα χρόνια που μπορουσες να βριζεις ελεύθερα το προπονητή και την ομαδα σου και να θεωρείσαι και αγνός παναθηναικός κι απο πάνω;

10Cate

Pappas10 είπε...

"Ε είνε να μη νοσταλγεις τα χρόνια που μπορουσες να βριζεις ελεύθερα το προπονητή και την ομαδα σου και να θεωρείσαι και αγνός παναθηναικός κι απο πάνω;

10Cate"

Σωστός... :) :) :) :(

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

Ήλπιζα σε μια πυρηνική καταστροφή αλλά και τότε θα επιβιώσετε. Σαν τις κατσαρίδες.


Hik

Ανώνυμος είπε...

"Νοσταλγοί" Παναθηναϊκοί = Αυτοί που έβαλαν την "αγάπη" προς έναν πρόεδρο πάνω από την ομάδα. Προϊόν ενός σάπιου γκεμπελικού συστήματος.

Hik

Ανώνυμος είπε...

Αρχηγός των νοσταλγών = Η τραβεστί Κάτια.

Pappas10 είπε...

Hik,

Δίκιο έχεις δεν ξέρεις τι λες. Το ποιός έβαλε τον εγωισμό του πάνω από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ καλύτερα να μη το συζητήσουμε γιατί δεν πρόκειται να βγει άκρη.

Να είσαι πάντως σίγουρος ότι κανέναν Βαρδινογιάννη δεν υποστήριζε και δεν υποστηρίζει η πλειονότητα αυτών που αποκαλείς "νοσταλγούς". Εκτός κι αν μιλάς μόνο για την Κάτια...

Μακάρι το πρόβλημα μας να ήταν μόνο ο Τζίγγερ και οι "νοσταλγοί" του φίλε. Μακάρι.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Είναι ένα από τα προβλήματα του όμως Μιχάλη μου.

Οι άνθρωποι αυτοί "υπηρέτησαν" (κάποιοι ηθελημένα και κάποιοι από χαζομάρα) μία αποστεωμένη αντίληψη γύρω από το ποδόσφαιρο. Έκαναν πολύ κακό στην ομάδα. Θυμίζω μόνο ότι οι Βαρδινογιαννικοί δεν ήθελαν την πολυμετοχικότητα.

Στα χθεσινά τώρα. ΧΑΛΙΑ Η ΟΜΑΔΑ. Η άμυνα μπάζει από παντού.

Μοναδικοί "επιζήσαντες" και μάλιστα διακριθέντες οι Ρουκάβινα (νομίζω πως έχει θέση στην ενδεκάδα) και ο Τζόρβας. Τον Μάτος θα τον ήθελα ενδεκάδα αντί του Τζιόλη και ας μην έπαιξε καλά χθες. Όπως και τον Σαλπιγγίδη στη θέση του Μάντζιου και τον Γκούμα στη θέση του Βύντρα (προσωρινές λύσεις). Εύχομαι σε μεταγραφή των τριών που ανέφερα (στον ΟΣΦΠ αν γίνεται).

Επειγόντως τον Δεκέβρη, ΕΝΑΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΔΥΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ, ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ, ΕΝΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ και τον Κουτσιανικούλη (από τα δεξιά ο Γκάμπριελ στη νέα του θέση μας είναι μια χαρά).

Και η δίκη του Φιλόπουλου συνεχίζεται με πολλά ευτράπελα.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες: μεταγραφή κι ένα προπονητή!

Πανάθας είπε...

Ξεχνιούνται αυτά βρε μπαγασάκο?

:-)))

Εδώ ολόκληρο πανό του ετοιμάσαμε θα τον διώξουμε κιόλας?

Θα συμπλεύσω με τον κόσμο του ΠΑΟ που κάτι βλέπει (που παραδέχομαι ότι εγώ δεν το βλέπω) σε αυτόν τον άνθρωπο.

Σαν θέλει ο λαός.............

;-)

Ανώνυμος είπε...

"Ισχύς μου η αγάπη του λαού"!

Υφασματέμπορας

Πανάθας είπε...

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε καρπουζάς στο Εστορίλ;

Pappas10 είπε...

Δεν προσωποποιώ την κουβέντα αλλά έχοντας πολλάκις λοιδωρηθεί ως "Βαρδινογιαννικός" απλά να πω ότι από την πρώτη στιγμή ήθελα την πολυμμετοχικότητα και το ανακοίνωσα σε όσα φόρα γράφω.

Πέραν αυτού, δεν έχω καμμία διάθεση να "ξύσω πληγές" αλλά με προκαλείς να κάνω μία ερώτηση.

Τα χρόνια της μονοκρατορίας Βαρδινογιάννη κάποιοι πήγαιναν στο γήπεδο και ήταν δίπλα στην ομάδα στις χαρές και στις λύπες. Ο καθένας μπορεί να τους "κατηγορήσει" ότι στήριζαν τον Βαρδινογιάννη. Εκείνοι όμως μπορούν να αντιτάξουν ότι στήριζαν την ομάδα.

Όσοι ΔΕΝ ήταν στο γήπεδο ή έρχονταν και "έχωναν", εγώ δέχομαι ότι ΔΕΝ στήριζαν τον Βαρδινογιάννη. Στήριζαν όμως την ομάδα;

Γιατί ως οπαδός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ νομίζω ότι πρέπει να στηρίζω την ομάδα. Εγώ έτσι το καταλαβαίνω.

Τέλος πάντων. Η συζήτηση πλέον είναι - για εμένα - εκ των ουκ άνευ. Κατάλειπα όμως δεν υπάρχουν μόνο στην μία πλευρά. Ο Θανάσσαρος μάλλον ξέχασε ότι πλέον έχει κι αυτός μέρος της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ γενιάδας.

Δεν συνεχίζω άλλο. Απλά σκέψου κι εσύ και όλοι μας πόσο κακό έκανε στην ομάδα αυτός ο Εμφύλιος. Και πόσο κακό κάνει η συνέχιση του.

Αυτά.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

"Για να έρθει στην Ελλάδα ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο Ολυμπιακός δεν δαπάνησε ούτε ένα ευρώ. Ο δανεισμός του από την Λίβερπουλ δεν προέβλεπε να δοθούν χρήματα από τους «ερυθρόλευκους» στην αγγλική ομάδα, υπό μια, όμως, προϋπόθεση. Αν ο 21χρονος χαφ δεν συμπληρώσει 20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, οι νταμπλούχοι θα αναγκαστούν να καταβάλλουν το ποσό των 500.000 ευρώ στους «ρεντς»! Έτσι η Λίβερπουλ διασφαλίζει κατά κάποιο τρόπο ότι ο παίκτης της θα αγωνίζεται στην ομάδα που δόθηκε δανεικός."

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΣΩΚΡΟΚΟΥΣ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Για φανταστείτε όμως να είχε γίνει το ίδιο με παίχτη του ΠΑΟ τα προηγούμενα χρόνια.

HotDog

Ανώνυμος είπε...

Πρόβλεψη για αύριο:

ΑΕΛ - ΠΑΟ: 1-3

Πανάθας είπε...

Παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή, αυτό το γελοίο υποκείμενο, τον νοσταλγό του παρελθόντος, που (ένας είναι) μπαίνει με διάφορα nicks και χαλάει τον χαρακτήρα του blog. Εντάξει όλοι ξέρουμε ποιός είναι. Είναι αυτός που μας άφησε (επίσημα και καλά) και αποφάσισε να κάνει αντάρτικο της πορδής. Στείλε και άλλα mail ότι θα με σκοτώσεις εμένα και την οικογένια μου επειδή δεν μας αρέσει ο Βαρδινογιάννης. Φοβήθηκα τώρα. Αι γαμήσου ανθρωπάκι και εσύ και οι ομοίοι σου.

Μιχάλη - σόρυ αλλά τα έχω πάρει με την αδελφή του ελέως, τον άνθρωπο χωρίς παντελόνια, τον χορευτή με τις γκέτες - τώρα η σειρά σου. ;-)

Η λέξη που ανέφερες (εμφύλιος) νομίζω πως δίνει και την απάντηση στα ερωτήματα σου. Ένας εμφύλιος είναι σαν το μετατραυματικό στρες. Θα αφήσει σημάδια. Μόνο ένας πραγματικά υγιής ΠΑΟ μπορεί να απαλλαγεί από τα κατακάθια του περελθόντος. Η ιστορία αυτή θα κρατήσει χρόνια. Και δυστυχώς δεν μπορούμε να προσποιούμαστε ότι όλα βαίνουν καλώς. Αυτό είναι στρουθοκαμηλισμός. Και μην νομίζεις ότι με ένα πρωτάθλημα θα σβηστούν όλα. Το νταμπλ του 2004 είναι οδηγός.

Και μόνο η μανία που οι νοσταλγοί έχουν επιδείξει βγαίνοντας σε όλα τα μέσα να αποδείξουν τι καλά που είμασταν με τον Βαρδινογιάννη, δείχνει πόσο δίκαιος είναι ο αγώνας που κάναμε κάποιοι για να ρίξουμε τον τύραννο.

Δεν έχει τελειώσει αυτή η ιστορία και όσο συνεχίζεται μόνο κακό θα κάνει στην ομάδα.

ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

Και θα τελειώσει όταν παραδώσει και τις τελευταίες μετοχές ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ και τα κατακάθια του, Γκότζος, Αθανασόπουλος και σία καταλήξουν εκεί που αξίζουν. Στο γραφείο προπαγάνδας του τέταρτου ράιχ, αφού πρώτα περάσουν μία βόλτα από το ρουφιανιστάν. Γιατί ακόμη αυτός ο μηχανισμός δουλεύει στο φουλ. Και κάποιοι από εσάς τον "ταίζετε".

Τα στρουμφάκια έχουν δίκιο. Λυπάμαι που δεν μπορείς να το δεις. Είναι αγνοί Παναθηναϊκοί και έχουν κάνει θυσίες για την ομάδα. Χάρη σε αυτούς είμαστε σήμερα με ψηλά το κεφάλι. Αν δεν είχαμε και το μπάσκετ δεν ξέρω τι θα είχαμε απογίνει. "Μπορεί αλήτες, μπορεί να είχαμε καταστραφεί". Βάλανε τα λεφτά τους αλλά δεν παίρνουν αποφάσεις. Και ο κόσμος απευθύνεται σε αυτούς. Δικαίως απαντούν όπως απαντούν. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιοι να πάρουν θέση για τα κακώς τεκταινόμενα της ομάδας και ας σταματήσουν οι παραμορφωτικοί καθρέπτες. Επειδή κάποιοι πειστήκανε (η μειοψηφία thank Allah) δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι τρώνε κουτόχορτο.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (ας αναλάβουν τον ΟΦΗ).

Υ.Γ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΡΒΕΛΑ. ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη έχεις κάνει ένα λάθος.

Η ομάδα που στηρίζατε δεν ήταν ο Παναθηναϊκός αλλά ο Τζιγγεριακός και φορούσε φωσφοριζέ λαχανί εμφάνιση. Το δε τριφύλλι ήταν τόσο μαραμένο που το έπαιρνες άνετα για τσουκνίδα. Τσουκνιδιακός μάλλον.

Ποιές χαρές και λύπες? Στις λύπες μόνο θες να πεις. Οι χαρές ήταν τόσο πρόσκαιρες, σαν τον χιονάνθρωπο που είχε φτιάξει ο Μιχαήλ Άγγελος σε νεαρή ηλικία (κράτησε δύο μέρες σύμφωνα με τον μύθο και τότε ορκίστηκε ότι τα έργα του θα μείνουν αιώνια). ΕΙΧΕ ΕΓΩΪΣΜΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Για να πας μπροστά πρέπει να έχει και λίγο εγωϊσμό. Πόσο μας έλλειψε ε? Οι νοσταλγοί δεν ήξεραν τι σημαίνει αυτή η λέξη.

Υ.Γ. Ξέρεις εσύ από λουκάνικα (δεν αναφέρομαι σε σένα Μιχάλη αλλά στον λουκανικογλύφτη).

squarelogic είπε...

Τα "καλόπαιδα" που έβαλαν τη φωτιά την περασμένη Κυριακή την ώρα που το γκολ ήταν θέμα χρόνου και που έπαιζαν σήμερα ξύλο με τα ΜΑΤ και πόλεμο φωτοβολίδων με τους αντιπάλους οπαδούς,δεν έχουν θέση στον Παναθηναικό που θέλουμε!
Δε με νοιάζει αν δεν θ'αρέσει σε κάποιους οργανωμένους,αλλά εν δυνάμει δολοφόνους δεν χρειάζεται ο ΠΑΟ!
Να προσέξει η διοίκηση σε ποιους διαθέτει τα εισιτήρια.γιατί μόνο κακό κάνουν στην ομάδα.Τι θα σκεφτόταν ενας παίκτης σαν τον Ζιλμπέρτο σήμερα,πχ?
Και πως θέλετε να έρθουν μεγάλοι παίκτες όσο κι αν πληρωθούν?

Πανάθας είπε...

Squarelogic, η οπαδική βία είναι κοινωνικό φαινόμενο και δεν αντιμετωπίζεται καλή τη πίστη ή με την εφαρμογή κάποιων μέτρων. Την βία παράγουν τα βατοπέδια, οι κοινωνικές ανισότητες, η διαφθορά της εξουίας κλπ κλπ (πολύ μακρύς ο κατάλογος).

Ο Zilberto ας μην κοιτάει την εξέδρα. Ας κοιτάξει να παίξει μπάλα πρωτίστως.

Τώρα για την ομάδα........αυτό μπορεί, αυτό παίζει. Μόλις αποδομηθεί ο Τζιγγεριακός θα δούμε άσπρη μέρα.

Τζιγγεριακός (κατά 9/11) η φετινή ομάδα. Εμ για αυτό πάμε καλά. Πάει και το φετινό πρωτάθλημα. Κρίμα.

Ως πότε το τρίο στούτζες θα παίζει βασικό στον ΠΑΟ? Πάνε τα μυαλά μας. Κρίμα

Ο Ζιλμπέρτο στόπερ? (Ο Ίβανσιτς αριστερό μπακ?). Άντε και ο Βύντρα τέρμα (θα το δούμε και αυτό κάποια μέρα). Δεν έχουμε προπονητή. Κρίμα.

Πάει ο Μάτος. Κρίμα.

Πάει ο Ντόι. Κρίμα.

Πάει ο Σαλπιγγίδης. Κρίμα.

Που΄ναι τα στόπερ, ΟΕΟ? Όλα τα γκολ από εκεί τα τρώμε. Κωστάκη κρίμα.

Γελούσα με τον Ρουκάβινα σήμερα. Όλο τακουνάκια και πολύ φρου φρου. Άλλον Ίβανσιτς βρήκαμε. Βρε ουστ. Όλοι ΟΦΗ. Πάνε ΟΛΕΣ οι μετγραφές του καλοκαιριού. Κωστάκη again κρίμα.

Και μια μικρή βάση παικτών που είχες και μπορούσες να στηριχτείς πάνω της για να χτίσεις, ο γελοίος αυτός προπονητής, ο Βοηθός με το Β κεφαλαίο, το κατέστρεψε. Τώρα θες παίκτες και στις θέσεις τους. Πάει η ομάδα. Κρίμα.

Τα "καλόπαιδα", ας δείρουν τον Αντωνίου που απέτυχε 100% στις καλοκαιρινές μεταγραφές. Πάει και ο τεχνικός διευθυντής. ΟΧΙ κρίμα.

Αδελφια υπομονή. 1,5 χρόνος έμεινε.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ Η' ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ, ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΨΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Αν είχε έρθει ο Ντούσαν το καλοκαίρι δεν θα είχες αυτά τα χάλια αυτό είναι σίγουρο.

Μπορεί το υλικό σου να μην είναι καλό, αλλά δεν είναι χειρότερο της Ανόρθωσης, του Ηρακλή, του Εργοτέλη, τη Λάρισας, της ΑΕΚ (που αλλού ρεζιλευτήκαμε ρε παιδιά?).

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.

Μπορεί να μην είναι η ομάδα που ονειρευόμαστε (και που η "δυναμική" της πολυμετοχικότητας μας έκανε να ονειρευτούμε, γιατί με τον Βαρδινογιάννη θα είμασταν ακόμη χειρότερα), μπορεί να μην κάνει για την Ευρώπη (όπως λέει και ο προπονητής μας), αλλά για την ψωροκώσταινα και για να πάρει ένα πρωτάθλημα φτάνει και περισσεύει.

Σήμερα η ανάπτυξη μας ήταν γιόμες από την άμυνα στην επίθεση.

Έχω θαμπωθεί από την μπαλάρα που παίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

ntousan!!! ntousan!!! ntousan!!

Πανάθας είπε...

Αν και μετά το σημερινό Χ στο ΟΑΚΑ τον θεωρώ δεδομένο για το ΑΕΚΑΚΙ.

-----------------------------

ten!!!ten!!!ten!!!

Ανώνυμος είπε...

@ panatha

τι πίνεις ρε φίλε?

εχεις ξεφύγει, απλά.

Πανάθας είπε...

Ανώνυμε, ότι και να πίνω δεν σας δίνω.

;-)

Α το ξέχασα συγνώμη.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

:-)

Πανάθας είπε...

Βγείτε και πάρτε θέση - θα το ξαναπώ. Όπως πχ κάνει ο φίλος μου ο Μιχάλης. Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από τις λέξεις όπως ο Αλέξης (ποιητική αηδία του αρχιγαμίκουλα). Δεν είναι κακό να υποστηρίξεις τη μία ή την άλλη πλευρά. Με επιχειρήματα και ωραία χωρίς ειρωνείες. Ειρωνεύονται συνήθως αυτοί που είναι "τσακωμένοι" με τον λόγο. Όταν στη ζωή σας συναντάτε κάποιον που πρεσβεύει πράγματα αντίθετα με την δική σας κοσμοθεωρία, τι πράττετε συνήθως? Θα συζητήσετε μαζί του θεωρώντας το, "Σωκρατική πρόσκληση" να μπλεχτείτε σε έναν διάλογο από τον οποίο έχετε ΜΟΝΟ να κερδίσετε ή θα πιθηκίσετε με άναρθρες κραυγές δηλώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο το πνευματικό σας επίπεδο και καταγωγή?

Ε?

Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο για έναν τυφλωμένο οπαδό, να συζητήσει πράγματα που βαίνουν ενάντια στην ομάδα του. Καταλαβαίνω επίσης την ανάγκη των περισσοτέρων εδώ μέσα να χώσουν το κεφάλι τους στην άμμο και να αυτομαστιγωθούν αν πουν ότι ο ΠΑΟ είναι μια κακή ομάδα (φτου κακά). Καταλαβαίνω επίσης ότι σε μια κοινωνία που έχει χαρακτηριστεί συντηρητική από κοινωνιολόγους (όχι από μένα), κινήσεις, λέξεις, πράξεις, που εναντιώνονται σε αυτή τη λογική ανήκουν στη σφαίρα του παραλόγου. Πολυκαταλαβαίνω επίσης την ανάγκη σας να "συσπιερωθείτε" σε ένα χώρο όπου θα παρηγορήσετε αλλήλους και θα "κατασποαράξετ" όποιον σας πει: "ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ. Ο ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ (μεταξύ των άλλων) ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ".

Αλλά........

Δεν καταλαβαίνω τον πιθηκισμό. Ειλικρινά αδέλφια.

Περαστικά μας και πάλι.

Υ.Γ. Δεν είναι κακό να βγαίνουμε μερικές φορές από τα όρια. Ίσα ίσα είναι ανθρώπινο. Μην τα ισοπεδώσουμε όλα. Το αναφέρω για να μπορώ να πω και ένα "ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ" στον ανώνυμο πχ. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΕΙ ΤΡΙΠΟΛΗ :(