Τετάρτη, Αυγούστου 27, 2008

Παναθηναική Ανόρθωσις...

Αφού χαρούμε για την επιστροφή της ομάδας στο φυσικό της χώρο,τα 'σαλόνια" του Ch.League αλλά και για τη δεύτερη-εξίσου σημαντική-επιτυχία της μαζικής επιστροφής του κοινού της,
ας προβληματιστούμε λιγάκι στα πλαίσια της γνώριμης "δημιουργικής"μας γκρίνιας που κοντέψαμε να την ξεχάσουμε μεθυσμένοι μέσα στις... ηδονές της πολυμετοχικότητας.
Μιας γκρίνιας που-αντίθετα μ'οτι πιστεύουν ορισμένοι-δεν αποτελεί αυτοσκοπό,αλλά στοχεύει στην επισήμανση των προβλημάτων που εντοπίζει το μάτι ενός ψυχρού,ας πούμε, παρατηρητή
περα απ τις ωραιοποιήσεις και τα "χαιδολογήματα ώτων" του φιλικού αθλητικου Τύπου και
προτού αυτά γίνουν κραυγαλέα εμφανή με κάποια επικών διαστάσεων(ή μήπως θα έπρεπε να γράψω "Ολυμπιακών διαστάσεων"?)αγωνιστική σφαλιάρα.
Ας τα αριθμήσουμε λοιπόν και παραθέτετε την γνώμη σας στα σχόλια...

1.Εντάξει,σε τέτοια παιχνίδια προέχει το αποτέλεσμα.Αν όμως με αντιπάλους τύπου Ντυναμο Τιφλίδας ή Σπάρτα Πράγας κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις στον 2ο αγώνα, όταν πρέπει να υπερασπιστούμε
αλλά και να επιβεβαιώσουμε το θετικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα,που θα βρεθεί η ικανότητα αλλά και τα ψυχικά αποθέματα να κερδίσουμε ενα δύσκολο παιχνίδι με μια πραγματική ομάδα,πόσο μάλλον
να γυρίσουμε ένα φαινομενικά χαμένο παιχνίδι που όμως "πρέπει να κερδηθεί"?

2.Με τέτοια άμυνα,που επιτρέπει 5-6 κλασικές ευκαιρίες σε ομάδες επιπέδου Σπάρτα δεν πας πουθενά!
΄Οταν όλοι βλέπουν οτι η ομάδα χρειαζόταν πρώτα απ'όλα 2 (δύο) σεντερ μπακ κλάσης,ο Αντωνίου βραχυκύκλωσε απ τις πολλές διαπραγματεύσεις και τελικά έδωσε 2 εκ.για καποιον Μελίσση...
Μήπως σήμερα κιόλας το πρωί έπρεπε να συζητάνε αν τους κάνει πραγματικά ο Ζιβέ ή να κλείνουν κάποιον άλλον που να πληρεί άμεσα τις προυποθέσεις?
Γιατί αν στη θέση των Τσέχων που έχρηζαν οπωσδήποτε ζυγοστάθμισης ήταν κυνηγοί μιας Ισπανικης ή μιας Αγγλικης ομάδας σήμερα θα μιλάγαμε για τραγωδία...

3.Στη θέση του δεξιού μπακ είχαμε ένα νερόβραστο Σουηδό με φάτσα ιεροκήρυκα που παίζει μόνο "κάτι σαν άμυνα",έναν ικανότερο αμυντικά αλλά με συχνά νοητικά black out
Ελληνα χωρίς καθόλου σέντρα και πήραμε ένα Βραζιλιάνο χαφ-εξτρέμ ο οποίος έχει ωραιότατη σέντρα
αλλά δεν παίζει καθόλου άμυνα.Αφού δεν μπορούμε να τους ενώσουμε "εις σάρκαν μίαν",μοιραία εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στο καμάρι της Ν.Αφρικής,τον Μουν με τ'όνομα,και ελπίζουμε
πράγματι να έχει ενθουσιάσει τον Τεν Κάτε,αλλιώς θα αιτηθούμε να παίζουμε με 14 παίκτες για να είναι δίκαιο το ματς.

4.Υπάρχουν παίκτες τύπου Καραγκούνη και Σαλπιγγίδη,που ξέρεις οτι όπου και να τους βάλεις θα τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο γιατί πρωτίστως αγαπούν αυτό που κάνουν και δεν τους αρέσει να χάνουν
ούτε στην προπόνηση και υπάρχουν και παίκτες τύπου Μάντζιου,Τζιόλη(στην προχθεσ.προπόνηση) και-αν κρίνω απο χθες-τύπου Κλέιτον που αρνούνται να προδώσουν την χαλαρότητα που αποτελεί το σήμα-κατατεθέν no matter what.Ο Κλειτον χτες μοιρασε σε καποιες φάσεις σωστα το παιχνίδι,αλλά θα περίμενα πιο πολύ πάθος τώρα που επιτέλους πήρε την ευκαιρια του.Είναι βεβαια παίκτης ψυχολογίας και αποδίδει πολύ καλύτερα αν νιώσει οτι ο προπονητής του τον εμπιστεύεται,αλλά ο Τεν Κάτε (που μου άρεσε πως αγκάλιαζε και έδινε οδηγίες στους παίκτες που θα έμπαιναν αλλαγή)δεν θα τον περιμένει για πολύ για μια θέση που έχει πολύ συναγωνισμό.Για τον Μάντζιο τι να πω...αν δεν εχει καταλάβει οτι ο Ολλανδός του έδωσε την τελευταία του ευκαιρία χάρη στη διάθεση που είχε δείξει στην Αυστρία,ας κοιτάξει κατά Παπαδόπουλο και Κωνσταντίνου μεριά για να δει ποιο θα είναι το μέλλον του.Κρίμα το ταλέντο του...

5.Αυτός ο Σόουζα εντάξει δυνατό παιδί,και ξέρει να κρατά και να σπά τη μπάλα,αλλά από τεχνική και πλαστικότητα μου θυμίζει δυστυχώς Μιχαλάκη ή Τόργκελε...Και μην πει κανείς για το γκολ,γιατί οφείλεται αποκλειστικά στην "Αχ,κουνελάκι,κουνελάκι..." έξοδο του Τσέχου τερματοφύλακα.
Απ'οσα εχω δει μεχρι τωρα,επιμένω οτι ο Σαλπι στην κορυφή της επίθεσης με το Νίνη δεξί χαφ,κάνουν το σχήμα πολύ πιο επικίνδυνο ειδικά αν χωρέσει κάπου και ο Ρουκάβινα.

6.Ο Σιμάο ήταν ξέπνοος σα να είχε 'τρακάρει" με καναδυό μοντέλες ή εμένα μου φάνηκε?

7.Και κατι εκτός ομάδος:ε'ιμαι περίεργος να δω που θα φτάσει η ανοχή στο Ολυμπιακό παρακράτος.Αφού οι δολοφόνοι του Φιλόπουλου κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι γιατί οι ίδιοι να μην κάνουν τα ίδια και στους Κυπρίους?Μόνο που ο αγώνας είναι για το Τσαμπιονς Ληγκ και ευελπιστώ να φάνε κανέναν δίχρονο αποκλεισμό να δούμε αν ο Θείος θα σταματήσει να χρηματοδοτεί αυτόν τον εσμό των εγκληματικών πιθήκων...
(και ζητώ συγγνώμη απ τους πραγματικούς πιθήκους...)

40 σχόλια:

Πανάθας είπε...

Squarelogic συμφωνώ σε πολλά σημεία της ανάλυσης σου (ιδίως για δεξί μπακ, 2 σέντερ μπακ, Soouza), διαφωνώ με την κριτική στον Simao, θεωρώ ότι χθες ήταν μακράν ο καλύτερος στο γήπεδο και πιστεύω πως ξέχασες τον Gafinovic (ωραίος σε όλο τον αγώνα αλλά μία φάση του αρκεί να χύσει την καρδάρα με το γάλα).

Ο Clayton είναι αυτός που είδες. Ένας τεχνιτάκος, αργός, με τακουνάκια, ντριπλίτσες κλπ κλπ αλλά τίποτε το σημαντικό. Κονόμησε καλό παίκτη ο ΟΦΗ το άλλο καλοκαίρι μαζί με Gabriel (που μάλλον θα βγάλει τη χρονιά ως δεξί χαφ γαμώ τα scouting μου γαμώ) και Souza.

Ο Souza σκέψου ότι είναι σε φουλ αγωνιστική δράση. Άμα έρθει η ώρα της κούρασης ελλείψει και ενός βασικού back up, τότε θα πέσει πολύ γέλιο.

Ο Σαλπιγγίδης δεν μπορεί να παίξει μόνος του τη θέση του σέντερ φορ παρά μόνο αν το σύστημα είναι 4-4-2 και πλαισιώνει τον βαρύ σέντερ. Χθες ήταν από τους διακριθέντες (μαζί με Simao).

Ο Καραγκούνης μπορεί να είναι αναχρονιστικός ποδοσφαιριστής αλλά σε αυτόν τον ΠΑΟ είναι απαραίτητος (ελλειψει αριστερού χαφ). Η δε χρησιμοποίηση του αριστερά (όπως και του Σάλπι δεξιά) δείχνει την "γύμνια" της ομάδας στα δύο ακραία χαφ.

Ο Silva περπατούσε χθες ή μου φάνηκε? Άλλη μαύρη τρύπα και από εκεί. Μέχρι το παλικαράκι να βρει την φόρμα του ας παίζει σας παρακαλώ Κε Xik Ten Kate o Matos.

Συμφωνώ ότι αν ήταν μια γερμανική ομάδα χθες θα είχαμε φάει χαλαρά μια 3άρα.

Μιχάλη δεν σε ξέχασα. Τον άκουσα τον Γκότζο χθες και τις μαλακίες που έλεγε ότι δεν χρειαζόμαστε σέντερ μπακ και άλλα ωραία. Η άμυνα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ξεκινά από τον σέντερ φορ. Αυτός που έχουμε δεν μπορεί να μαρκάρει τη σκιά του φίλε μου. Ο Clayton δεν έπαιξε ποτέ του άμυνα για να παίξει στα 29 του κοκ. Ζητείται ισσοροπία αλλά....κοστίζει (α....και σέντερ μπακ). ;-)

Άντε καλή χρονιά να έχουμε και να έρθει γρήγορα ο Γενάρης να βουλώσουμε τους κρατήρες.

zouk είπε...

Εγω θα περιμενω το παιχνιδι με την ΑΕΚ που θα βγαλει καλυτερα συμπερασματα απο το χθεσινο,που ηταν ενα δευτερο ματς προκρισης.

Πανάθας είπε...

Και για να μην ξεχνιόμαστε too:

"Επιτέλους, ενώπιον των ευθυνών τους αναμένεται να βρεθούν οι 23 οπαδοί και το ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού, που απειλούνται ακόμα και με ισόβια κάθειρξη για την δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία στις 29 Μαρτίου 2007.

Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα την προσφυγή των 26 συνολικά εμπλεκόμενων ατόμων και τους παρέπεμψε σε δίκη την επόμενη Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου, κατηγορώντας τους για τέσσερα κακουργήματα, ενώ για πρώτη φορά στο 1301/2008 πόρισμα, με το οποίο οι 26 παραπέμπονται σε δίκη, κατονομάζονται οι φερόμενοι ως δολοφόνοι του Φιλόπουλου, οι οποίοι είναι εννέα στον αριθμό.

Οι κατηγορίες που αποδίδονται είναι πολύ βαριές και επισύρουν ποινές από 10 χρόνια έως ισόβια. Μεταξύ των κατηγορούμενων βρίσκονται μέλη συνδέσμων του Ολυμπιακού αλλά και ένα μέλος του Δ.Σ της ομάδας, σύμφωνα πάντα με το πόρισμα του Συμβουλίου Εφετών.

Τα τέσσερα κακουργήματα με τα οποία κατηγορούνται είναι: Ανθρωποκτονία από πρόθεση, συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, έκρηξης και προμήθειας εκρηκτικών. Το Συμβούλιο Εφετών όχι απλά απέρριψε την προσφυγή, αλλά και τις αιτήσεις αποφυλάκισης των δύο προφυλακισμένων οπαδών του Ολυμπιακού. Επιπλέον ζήτησε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας περαιτέρω έρευνα για το ρόλο των οπαδών του Παναθηναϊκού στην υπόθεση, ενώ για κάποιους από τους κατηγορούμενους υπάρχουν επιπλέον κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.

Το πόρισμα του Συμβουλίου Εφετών, περιλαμβάνει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την δολοφονία του 25χρονου Μιχάλη Φιλόπουλου από τους εννέα οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι αναφέρεται μέσα ότι: «σκότωσαν από πρόθεση και ευρισκόμενοι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», καταρρίπτοντας έτσι σχεδόν κάθε ελαφρυντικό."

Άντε να μαζεύουν την κόκκινη στρατιά του Κόκκαλη.

Πανάθας είπε...

ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

:-)))

Μπράβο στους Τζύμπριους.

Pappas10 είπε...

Ένα πράγμα μόνο,

Η ομάδα είναι ακόμα σε φάση προετοιμασίας...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Υ.Γ. Που εκπαίμπει το ΡΙΚ να βλέπω και τις 2 Ελληνικές ομάδες στο Τσου-Λου;;;

Πανάθας είπε...

Ωραία τους τα είπε ο Δέλλας:

"...Προσπάθησαν με τις γνωστές τακτικές τους να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα, αλλά τα παιδιά δεν είχαν πρόβλημα και πήραμε αυτό που θέλαμε."

Γιατί τσαντίστηκε ο Μίχος, οεο?

Pappas10 είπε...

Του "Τζόλε" πάντως του έφταιγε η διαιτησία... ρε τι ακούμε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...

Πες μου που πουλάν χαλούμια... να σου πάρω δυό...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ρε είναι αστείοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα μια τέλεια βραδιά χτες!

Η τάξη αποκαθίσταται και στο ποδόσφαιρο αδέρφια!

Άντε, κι από 5 Σεπτέμβρη (που 'χω και τα γενέθλιά μου) να ξερριζωθεί και η γνωστή μηχανικίνητη αλητοσυμμορία.

Squarelog,

η ομαδάρα μας θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα πολύ καλό σέντερ μπακ ... και στη τελική, δεν πειράζει βρε ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ αν δεν είναι κι αριστεροπόδαρος.

Αλήθεια, τι απέγινε πχ ο ΜΠΛΕΝΧΙΟ και γενικά το ταξίδι του ΡΟΤΣΑ στην Αρζεντίνα;

Όμως Squarelg έχεις άδικο για τον ΣΟΥΟΖΑ. Είχε κάποιες πολύ έξυπνες κινήσεις μέσα στην περιοχή και στενά μαρκαρισμένος ...

... συν η κίνησή του στη φάση που έβγαλε το γκολ: τρέχει προς το τέρμα παρασέρνοντας μαζί του τον αντίπαλο μπακ, μπαίνει στην πλάτη του και ενώ ο μπακ κοιτάζει προς τον ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ, ο Σόουζα ξεκολλάει από πάνω του και ξεμαρκάρεται 2 μέτρα, διευκολύνοντας έτσι τη σέντρα του Γκάμπριελ κι ανοίγοντας το δικό του οπτικό πεδίο βολής προς το τέρμα.

Προσωπικά αυτή την κίνησή του την απόλαυσα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ:

Αλλά, σχετικά με τους σέντερ μπακ μας, πρέπει να προσθέσω ότι δεν ευθύνονται αποκλειστικά αυτοί για τις επικίνδυνες φάσεις που μας έκανε η ΣΠΑΡΤΑ.

Στην πραγματικότητα το πρόβλημα το εντόπισα στην άκρως ανεπαρκή ΑΜΥΝΤΙΚΉ λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ... που οφείλεται μάλλον στην ίδια την τακτική "αναμονής του αντιπάλου", του ΤΕΝ ΚΑΤΕ.

Δηλαδή έβλεπα ότι, όποτε οι Τσέχοι έπαιρναν τη μπάλα, έκαναν ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ άάάνετα και χαλαρά καμμιά 30ριά μέτρα κι έφταναν έξω από την περιοχή μας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ δικός μας.

Πώς να μην υπάρξει λοιπόν πρόβλημα;
Και τι να κάνουν οι σέντερ μπακ σ' αυτή την περίπτωση;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που βρήκα wifi εδώ στις ξέρες, δεν το αφήνω !

Λοιπόν,

χάρη στον ένδοξο αποκλεισμό της από την ΑΝΟΡΘΩΣΗ, η ΓΑΒΡΙΕΛΑ έκανε την ομαδάρα μας ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑ 5,5 εκ ευρώ ...

... και ο ΑΦΑΝΑΣ έκανε πλουσιότερο κατά 10.000 ευρώ όποιον έβαλε το στοίχημα!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ:

http://www.youtube.com/watch?v=szt1ScvlVRc&feature=user

squarelogic είπε...

ΤΤ
Ισως να εχω υπερβολικες απαιτησεις απ τον Σοουζα.Περίμενα μεγαλύτερη πλαστικότητα και ταχύτητα-σε αρκετες φασεις ειδα να προστατευει τη μπαλα με το σωμα αλλά να μην μπορει να ξεμαρκαριστεί στο one to one.Βεβαια δεν μπορεί κανεις να κρίνει εναν παίκτη απο ενα ματς και μακαρι να εχεις δικιο...

Κατα τα άλλα μπραβο στην Ανόρθωση!
Η ισορροπια του συμπαντος αποκατασταθηκε μετα την προσκαιρη περσινη διαταραχη...
Στοιχήματα ως προς το χρόνο παραμονης του Βαλβερδε δεκτα!

Πανάθας είπε...

Ο Τουρτούρας είναι ακόμη σε διακοπές ρε παιδιά?

:-)

Λοιπόν, ο ΟΣΦΠ (αγαπημένο θέμα) μπαίνει σε μια απίστευτη δίνη προβλημάτων από την οποία θα ξεμπλέξει μόνο με αλλαγή του διοικητικού σκηνικού (όπως και εμείς). Αν μάλιστα απωλέσει και την εύνοια των θεσμικών οργάνων (κοινώς σταματήσει να αγοράζει πρωταθλήματα), αυτά που γίνανε επί Βαρδινογιάννη στον ΠΑΟ, θα είναι απλά ταινία της DISNEY. Το real Thriller δεν το έχουμε δει ακόμη.

Προβλέψεις για την κλήρωση?

Από το 4ο γκρουπ δεν θέλω:

Σαχτάρ Ντόνετσκ, Φιορεντίνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιναμό Κιέβου.

Και θέλω μία από τις:

Κλουζ, Άαλμποργκ, Ανόρθωση, Μπάτε (θεωρώ ότι μπορεί άνετα από αυτές τις ομάδες να πάρει 6 βαθμούς, συν ότι εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στους 32 του UEFA).

Από το 2ο γκρουπ δεν θέλω:

Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Ρόμα.

Και θέλω μία από τις:

Αϊντχόφεν, Βιγιαρεάλ, Πόρτο, Βέρντερ Βρέμης, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Από το 1ο γκρουπ θα ήθελα μόνο τη Λυόν, κόντρα σε όσους υποστηρίζουν ότι μια πολύ δυνατή ομάδα που θα κερδισει όλους τους άλλους, διευκολύνει την πρόκριση ως 2ος (ναι αλλά ως 2ος παίζεις στους 16 με κάποια πρώτη και πας σπίτι σου με τη μία).

Για να δούμε τι θα δούμε.

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας το κείμενο αναγνωρίζω δύο απ'τους βασικούς λόγους για τους οποίους είμαι Παναθηναϊκος.

Αφενός δεν υπάρχει Παναθηναϊκός που να θεωρεί επιτυχία να προκρίνεται στους ομίλους του Τσου-Λού αλλά να περνάει τουλάχιστον στους 8.

Αφετέρου δεν υπάρχει γαύρος που να μεταχειρίζεται την έκφραση "εσμός των εγκληματιών πιθήκων"...

Να'στε καλα.

squarelogic είπε...

Παιδια βατή η κλήρωση!
Αν αγοραστεί έστω και την ύστατη ώρα καλό στόπερ (πράγμα εύκολο με τον αυξημένο κατά 5 εκ
μποναμά που μας έφερε ο αποκλεισμός των αγαπημένων μας γαύρων)βαζουμε και την Βέρντερ απο κατω και περνάμε (τουλάχιστον) σαν δεύτεροι...

Ανώνυμε
-)))

Πανάθας είπε...

Αποφύγαμε τους "σκοπέλους". Αν ο ΠΑΟ εμφανιστεί σοβαρός εξασφαλίζει την είσοδο στους 32 του UEFA. Για τους 16 του CL αν αγοραστούν 2 στόπερ, ένα δεξί μπακ και 2 ακραία χαφ :-) και κάτω από προυποθέσεις "παίζεται" (square, γύρω στα 20 εκτ ευρώπουλα θα λάβουν και όχι μόνο 5. Ε ας κλείσουν τους κρατήρες). Δεν είναι μεγαθήριο η Verder B. όπως έδειξαν τα περισινά της παιχνίδια με τον ΟΣΦΠ.

Πάει και το Αεκάκι. Και άρχισε η γκρίνεια και η φαγωμάρα (φυσιολογικά).

Γιατί κράζουν οι κίτρινοι για τον Βασάρα? Ποιόν θέλανε? Τον Κασναφερη?

Πάει και ο ΑΡΗΣ.

Πόσο στεναχωριέμαι για το άμοιρο το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

:-))

Ανώνυμος είπε...

Μου κάνει εντύπωση που μερικοί από εσάς μιλάτε για ακόμα ΠΕΝΤΕ μεταγραφές που "πρέπει" να γίνουν στην ομάδα!!! Δηλαδή 8 που κάναμε και άλλοι 5, σύνολο 13 νέοι παίκτες... Που το έχετε ξαναδεί αυτό ωρέ παληκάρια;;; Και τι είναι τα λεφτά, μαρουλόφυλλα;;; Γνώμη μου είναι πως:
1. Αυτή η ομάδα αρκεί και με το παραπάνω για τους εγχώριους τίτλους.
2. Αφήστε να δείξουν αυτοί που ήρθαν το εάν και πόσο αξίζουν και ας μην τους κρίνουμε από το πρώτο ματς. Πιο ασφαλείς κρίσεις θα βγουν στο τέλος της σεζόν.
3. Μην ξεχνάτε ότι η σεζόν είναι μεγάλη και κάποιοι παίκτες που τώρα δείχουν "εκτός πλάνων", το χειμώνα να μπουν και να βοηθήσουν, τι στιγμή που κάποιοι άλλοι θα έχουν εμφανίσει σημάδια κόπωσης.
4. Φέτος μπορούμε να πούμε πως η ομάδα για πρώτη φορά ίσως έχει αρκετούς παίκτες με πιθανή μεγάλη μεταπωλητική αξία! Πρόχειρα αναφέρω τους Νίνη, Σιμάο, Ρουκάβινα, Μάτος, Σάλπι. Και αυτό είναι ένα στοιχείο που "βγάζει" υγεία για την ομάδα.
Υπομονή λοιπόν παιδιά και μην προχωράτε αβίαστα σε "εύκολες" κρίσεις απλά και μόνο προς χάρην της κουβέντας...

Πανάθας είπε...

Φίλε karma δεν είναι ποσοτικό το θέμα, αλλά ποιοτικό.

;-)



Υ.Γ. Όσο για τα λεφτά, δεν το καταλαβαίνω. Από την τσέπη σας θα τα βάλετε ωρε παλικάρια? Τι τσιγγουνιά με τα λεφτά των άλλων (λέγε με και Τσου Λου) είναι αυτή?

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα, όπου να 'ναι επιστρέφω από την ξέρα! Και τότε η ομάδα θα βρει το ρυθμό της ... :-) ... στις πλάτες της ΑΕΚ φυσικά :-))

Μακάρι δηλαδή, για να μην παίρνουν κι αέρα τ' αλαφροϊσκιωτα μυαλά μου.

Η ομάδα θέλει ΙΣΩΣ ένα σέντερ μπάκ κλάσης και ΣΙΓΟΥΡΑ, ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ ένα σέντερ φορ ακόμα, διότι δυστυχώς ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ δεν έδειξε να μπορεί και δεν μπορούμε να βγάλουμε τη σεζόν μόνο με ΣΟΟΥΖΑ.

Α, κι εν όψει ΑΕΚ: δεν θα με πείραζε καθόλου να έβλεπα για δίδυμο αμυντικών χαφ ΣΙΜΑΟ-ΜΑΤΟΣ.

Πιστεύω κιόλας, ότι θα υπάρξουν ματς στα οποία θα παίξουν αυτοί οι δυο εξ ανάγκης.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Με πρόταση του Τζίγκερ, Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ!

ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

ΠΕΤΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΕΤΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Πανάθας είπε...

Άντε επέστρεψε γιατί δεν έχω με ποιόν να μαλώσω. Οι άλλοι... μου απευθύνονται σε τρίτο πρόσωπο.

:-)

Συμφωνώ ότι χρειάζεται - σε πρώτη φάση - ένας σέντερ μπακ αξίας + σέντερ φορ αλλαγή του Souza (δεν θα με χάλαγε να ήταν και καλύτερος του).

Η επιστροφή του Σαραβάκου σεπόστο διοικητικό ήταν επιβεβλημένη.

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ.

:-))

Matos - Simao? Που'ναι ο Silva Keep Walking οεο?

Το λιοντάρι - όχι από την Νεμέα - από την Αφρική φρονώ ότι μπορεί να παίξει με μεγάλη επιτυχία ΚΑΙ σέντερ μπακ.

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα, όπως και να το κάνουμε ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ γίνεται 32 χρονών τον Οκτώβρη.

Σε σχέση με μένα, είναι ... γιός μου :-)

Αλλά για τη μπάλα, είναι όπως κι εγώ με τη δουλειά: ξέρουμε με κλειστά μάτια πως ν' ανεβοκατεβάζουμε ρυθμό, δίνουμε καλές συμβουλές και κατευθύνσεις εκ πείρας, αλλά ... βλέπουμε τη σύνταξη να πλησιάζει ιλιγγιωδώς!

:-))

Άρα ένα δίδυμο αμυντικών χαφ χωρίς αυτόν θα παίξει. Τι καλύτερο από ΣΙΜΑΟ-ΜΑΤΟΣ;

(ναι, ο Σιμάο κάνει και για σέντερ μπακ)

Το ασύρματο λήγει, τα ξαναλέμε από αύριο ή μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ!

zouk είπε...

Παναθα και ΤΤ αφου τα ξερετε,δεν βλεπω να γίνεται καμια εκπληξη με μεταγραφη.Παμε για Ιανουαριο.

Για αμυντικο μιλουσα,γιατι για την επιθεση,αμα δεν βαλει μυαλο ο Μαντζιος,ο Πετροπουλος θα ειναι η λυση.

Πανάθας είπε...

Ζουκ, Μάντζιος και Πετρό δεν κάνουν για την Πανάθα. Για κανέναν ΟΦΗ, Πανιώνιο και πολύ τους είναι.

Τι ωραία ομάδα αυτή η Ζενίτ. Αλλά 20 εκατομμύρια ευρώπουλα για έναν παίκτη (Ντάνι)? Όσα δώσαμε εμείς για να αγοράσουμε 10 ποδοσφαιριστές? Τους αλήτες, πως μας εκθέτουν έτσι?

Πανάθας είπε...

Παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα από ένα άρθρο του Καρπετόπουλου προς γνώσιν και.....Ριζούπολη:

"...Εντυπωσιακή υπήρξε και η διοικητική στιβαρότητα της πρωταθλήτριας Κύπρου. Στα δύο ματς με τον πρωταθλητή οι Κύπριοι διοικητικοί παράγοντες έδειξαν όσο σθένος δεν έχουν δείξει οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα τα δώδεκα τελευταία χρόνια όλοι μαζί! Στο πρώτο ματς προτίμησαν το μικρό τους γήπεδο από το να παίξουν σε ένα μεγαλύτερο (όπως θα κάνουν υποχρεωτικά με τον ΠΑΟ), δείχνοντας ότι η προτεραιότητα δεν είναι τα εισιτήρια και οι δημόσιες σχέσεις αλλά η πρόκριση. Η φιλοξενία τους υπήρξε άψογη, αλλά όχι δουλική: όταν οι ρεπόρτερ του «Πρωταθλητή» υποστήριξαν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάποια παράπονα, οι Κύπριοι παράγοντες απαίτησαν από τους συνοδούς του Ολυμπιακού διαψεύσεις και δημόσιες τοποθετήσεις κόντρα στην εφημερίδα! Στην Αθήνα ήρθαν γνωρίζοντας καλά τι τους περιμένει και στη διαχείριση της διήμερης πίεσης πήραν άριστα. Ο πρόεδρός τους έκανε καταγγελία στην UEFA, η ενημέρωση των ανθρώπων του Τύπου υπήρξε τόσο άμεση ώστε αμέσως προκλήθηκε ένα κύμα συμπάθειας, ο Μάριος Λευκαρίτης, αντιπρόεδρος της UEFA, δήλωνε ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι ενήμερη για όσα έγιναν κι ότι ο Γάλλος παρατηρητής, Λουί Βαλεντέν, έχει καταγράψει τα πάντα και εγγυάται ότι οι συνθήκες στο Καραϊσκάκη θα είναι την ώρα του ματς άψογες! Οι παίκτες της Ανόρθωσης άντεξαν την πίεση του ματς, γιατί είδαν τη διοίκηση της ομάδας τους δίπλα τους, παρούσα, έτοιμη να απαντήσει με τον τρόπο της στα πάντα. Η διοίκηση ήταν δίπλα στην ομάδα κι όχι από πίσω, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα, όπου τον φόβο των διοικούντων στην αντιπαράθεση με τον Κόκκαλη τον χρεώνονται οι παίκτες! Οι καταγγελίες στην UEFA και οι ενημερώσεις για επιθέσεις από χίλια άτομα κτλ, όπως και οι δηλώσεις ότι «τέτοιο κλίμα δεν συναντήσαμε ούτε στην Τουρκία» είχαν ως αποτέλεσμα τελικά να αγχωθεί τρομερά ο Ολυμπιακός – οι παίκτες της Ανόρθωσης στο πρώτο δεκάλεπτο κέρδισαν τρία κόρνερ!"

Πανάθας είπε...

Κακά (φτου) νέα. Στο νέο Δ.Σ. ο ακατνόμαστος θα έχει 12 εκπροσώπους σε σύνολο 19. Νομίζω κατιτίς παραπάνω από το 50% έτσι?

Αμ για αυτό δεν παίρνουμε αμυντικό.

Ή-μουνα σίγουρος ότι τα media θα προσπαθούσαν Anorthosis (ολε) της αεκάρας μας. Με τον ΠΑΟ παίζει την Κυριακή όχι με την Ομόνοια. Και πρέπει να του κοπεί η φόρα (όπως έλεγε και αντικειμενικός δημοσιογράφος προχθές το βράδυ στα ράδια (sic!!).

Μαλακία του Χικ Τεν Κάτε (βασικά μαλακία των ανθρώπων της διοίκησης που δεν τον συμβούλεψαν να μην το πράξει) η συνέντευξη στην αεκτζίδκη "ΕΞΕΔΡΑ" του Σαμπράκου όπου από τα όσα ενδιαφέροντα εκστόμισε μπήκε πρωτοσέλιδο το "ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ" το οποίο ήταν σίγουρα ένας ιδιοματισμός του στυλ "είναι ένα κίνητρο να κάνεις 40.000 να σιγήσουν". Προφανώς για να αφυπνίσει τους απογοητευμένους αεκτζήδες και να παραστούν στο γήπεδο.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.

Πανάθας είπε...

Πάλι με τη σφυρίχτρα στον λωκό οι γαύροι.

:-(

Που'σαι Οκτώβρη?

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, τα 40 μύρια που θα βάζανε οι μέτοχοι για μεταγραφές που πήγανε;

Πανάθας είπε...

Ξανθιώτη, για 40 μύρια είχε μιλήσει η ΠΕΚ μην το μπερδεύεις.

Η αλήθεια είναι ότι ο στόχος των 80 εκατ. (αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) δεν επιτεύχθηκε.

Αυτός είναι λόγος προς σκέψη και προβληματισμό και ήδη δειλά δειλά εμφανίζονται οι πρώτες εξηγήσεις.

Σίγουρα βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο.

Θα επανέλθουμε σε αυτό το θέμα αλλά σήμερα έχει.....αγώνα. ;-)

Διάβασα σήμερα ότι ο Τεν Τεν, ετοιμάζει Μουν δεξί μπακ, Σιμάο αντί Βύντρα, Γκάμπριελ δεξί χαφ, Σαλπιγγίδη πίσω από τον Σόουζα (και όχι δεξιά) και Μάτος μέσα. Κοσμογονικές αλλαγές. Ψάχνεται ακόμη ο Ολλανδός.

Εύχομαι να έχουμε καλό ξεκίνημα (δηλαδή νίκη και μόνο νίκη).

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να γίνει σήμερα, είναι το πρώτο παιχνίδι, έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα και πρέπει κάποιους μήνες να έχουμε υπομονή.


Όμως τελείωσε και η μεταγραφική περίοδος και τα 40 μύρια είναι πια ανέκδοτο. Τον κεντρικό αμυντικό που χρειαζόταν η ομάδα πέρσυ, ακόμη να τον δούμε. Τον Μελίσση τον ξέχασε και ο προπονητής. Και νομίζω ότι σε αυτά τα θέματα ΔΕΝ χρειάζεται να έχουμε υπομονή. Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά (δεν θέλω να πω ότι μας δουλεύουν...).

Πανάθας είπε...

Ξανθιώτη ως πότε υπομονή φίλε?

ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

Να βλέπουμε ΟΛΟΙ ότι η ομάδα δεν έχει τερματοφύλακα, δεξί μπακ, ΔΥΟ σέντερ μπακ, αναπληρωματικό αριστερό μπακ, ότι ο Σίλβα περπατάει, ότι ο Μάτος πρέπει να είναι στην ενδεκάδα, ότι λείπουν δύο ακραία χαφ, ότι ο Σόουζα είναι λίγος, ότι δεν έχει αντικαταστάτη, ότι ποδοσφαιριστές τύπου Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σιαρέγκι, Μάντζιου, Τζιόλη, Γκάμπριελ, Μουν, Σόουζα, Ίβανσιτς δεν "κάνουν" για τον ΠΑΟ (πότε θα το "δούνε" αυτό?), ότι ενισχύουμε τους αντιπάλους μας (Κυργιάκο, Μπασινά εν προκειμένω), ότι η ομάδα είναι απροστάτευτη διαιτητικά (μια χαρά το έπαιξε το αεκάκι το παιχνίδι της ψευτοαδικημένης από τον Βασάρα και πήρε το πεναλτάκι της).

Ήταν πολύ καλό μάθημα και για τον Τεν Κάτε. Ο Νίλσον και ο Λάζαρος εκτός 18άδας? Δεν μπορεί να μην ξεκινάει ο Μάτος αντί του περιπατητή Ζιλμπέρτο (νέα περίπτωση Κονσεισάο βρήκαμε).

Μεγάλο χαστούκι και για τον Πατέρα με τα κότερα του και το αφ υψηλού στυλάκι του. Πατέρα, πρώτα νικάμε και μετά πανηγυρίζουμε.

Ο Αντωνίου ζητάει να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος? ΣΥΜΦΩΝΩ. Να αρχίσουμε από τον εαυτό του? ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Μεγάλο χαστούκι και για τους πανηγυρτζήδες οπαδούς μας που δεν βλέπανε τα χάλια μας με τις δύο υπομάδες που αντιμετωπίσαμε στα προκριματικά και χρίσανε τον ΠΑΟ σούπερ φαβορί.

Δουλειά, τα κεφάλια κάτω, αφήστε τα κότερα και τα φρου φρου, πάρτε παίκτες που σας λείπουν και κοιτάξτε και το εξωαγωνιστικό (έχω βαρεθεί να βλέπω τον ΠΑΟ να αδικείται και τους κυριότερους αντιπαλου του να ευνοούνται). Και κάποιος να τραβήξει και το αυτάκι του Χικ Τεν Κάτε. Δεν είναι ενδεκάδα αυτή που κατέβασε. Του πήρε ο Δώνης τα τεντόπανα σήμερα.

Α......ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ. ΟΛΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤ (και πάλι).

Υ.Γ. Στην φάση του πρώτου γκολ, ο Βύντρα γυρνάει το σώμα του να μην τον χτυπήσει η μπάλα. Έχω παρατηρήσει ότι αυτό το κάνει σε κάθε παιχνίδι. Έχετε δει εσείς σέντερ μπακ να φοβάται την μπάλα? Δείτε πως έπαζε ο Κυργιάκος.

squarelogic είπε...

Παναθα
σημερα δικαιώθηκες ως προς τα κενα.

Αντωνίου ξυπνηστε έστω και την 12η ώρα και πάρτε σεντρ μπακ!

Κι όσο έβλεπα αυτό το κωλόπαιδο τον Κυργιακο να γεμιζει την περιοχή της ΑΕΚ....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι στην ομάδα μπήκαν κι άλλοι μέτοχοι, με μοναδικό σκοπό να φάνε κι αυτοί!

Εδώ και δύο εβδομάδες φαινόταν ότι ο γαύρος θα αποκλειστεί από το champions league και άρα ο ΠΑΟ θα εισπράξει ανέλπιστα 5 εκατομμύρια επιπλέον. Παρόλα αυτά δεν έγινε καμία προσπάθεια να βρεθεί ένα σέντερ μπακ!!!

Ήδη τα φετινά προβλεπόμενα έσοδα είναι πολύ περισσότερα από τα ελάχιστα χρήματα που ξοδεύτηκαν για μεταγραφές. Καλά κέρδη λοιπόν στους νέους μετόχους (που υποτίθεται ότι θα βάζανε και 40 εκατομμύρια από τη τσέπη τους).

Πανάθας είπε...

Squarelogic......δυστυχώς :-(

Ο Κυργιάκος είναι πολύ καλός παίκτης. Όπως και οι Μπασινάς, Σειταρίδης την επιστροφή των οποίων ήθελα διακαώς. Παίκτες της Εθνικής (βασικοί) και "μπαρουτοκαπνισμένοι" από τέτοια ματς.

Τέλος πάντων δεν τους αποκτήσαμε, οι μεταγραφές τελείωσαν, όπως και τα ψέμματα και θα πορευτούμε με ότι έχουμε μέχρι τον Δεκέμβρη. Εκεί θα πρέπει να κλείσουν οι "τρύπες", να αγοραστούν επιτέλους οι παίκτες που χρειάζεται το τριφύλλι για να ξαναανθίσει. Ελπίζω οι επαϊοντες να το έλαβαν το "μήνυμα". Α....και να σοβαρευτεί και ο προπονητής. Έκανε τραγικα λάθη χθες.

Μια ζωή ο ΠΑΟ, ρίχνει μια κλωτσιά και "χύνει την καρδάρα με το γάλα".

:-(

Ξαθιώτη, οι μέτοχοι βάλανε λεφτά και μάλιστα με μικρό ποσοστό (ο Βαρδινογιάννης πχ δεν έβαλε μία). Για αρχή και για Ελληνικό πρωτάθλημα τα λεφτά ήταν πολύ καλά (πρώτη φορά περάσαμε το μπάτζετ του Ολυμπιακού). Το θέμα είναι ότι αυτοί που τα διαχειρίστηκαν αγοράσαν παίκτες που δεν είτε δεν κάνουν για τον ΠΑΟ, είτε "υπερφόρτωσαν" κάποιες θέσεις με ιδίου στυλ ποδοσφαιριστές (πίσω από τον σέντερ φορ, έχουμε Καραγκούνη, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλο, Ρουκάβινα, Νίνη και στα πλάγια ΚΑΝΕΝΑΝ).

Μετά μην ξεχνάς πως οι αποφάσεις που αφορούν το μπάτζετ (και όχι μόνο) λαμβάνονται από ένα συμβούλιο που στους 19 οι 12 είναι του Βαρδινογιάννη. Και ο Αντωνίου άνθρωπος του Βαρδινογιάννη είναι.

Για αυτό πέρα από όλα όσα πρέπει να αλλάξουν, πρέπει να πειστεί ο Βαρδινογιάννης από τους άλλους μετόχους να παραχωρήσει και το δικό του ποσοστό. Δεν βλέπω αλλιώς προκοπή μετο επενδύουν ΜΟΝΟ όσοι έχουν και το πιο μικρό ποσοστό. Απλή λογική είναι.

Αν όμως, έχεις δίκιο για τους μετόχους (πάντα κρατάω "πισινή") τότε ο κόσμος θα τους "κράξει" και θα απομακρυνθεί (για άλλη μια φορά) από την ομάδα.

Πιστεύω πως επειδή το έχουν ξαναδεί το έργο (και επειδή χωρίς κόσμο δεν υφίσταται και ομάδα) δεν θα υποπέσουν στα ίδια λάθη που υπέπεσε ο μαλάκας ο Βαρδινογιάννης.

Είδομεν (για όσους αντέχουν ακόμη να βλέπουν).

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (και κατ΄ επέκταση και του νευρικού μας συστήματος).

Ανώνυμος είπε...

1. Επέστρεψα!

2. Μεγάλο λάθος να πιστέψουμε, ότι το παιχνίδι με το ΑΕΚ44 το χάσαμε επειδή δεν έχουμε άριστο σέντερ-μπακ! Ασφαλώς και χρειαζόμαστε ένα άριστο σέντερ μπακ, το έχω πει και εγώ, όμως χτες χάσαμε επειδή ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!

3. Όταν από το πρώτο 2λεπτο έχεις τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, κρατάς γερά το κέντρο και τα πλάγια, ψάχνεις με λύσσα το γκολ ...

... χωρίς να καταφέρνεις να φτιάξεις ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ στην αντίπαλη περιοχή, ε, τότε είναι αναμενόμενο πως - δεδομένου ότι παίζεις εσύ πολύ προς ψηλά στη σέντρα κι ο άλλος κατενάτσιο/αντεπίθεση - θα το φας το γκολάκι! Και φυσικά δεν φταίει ότι δεν έχουμε ... Χένρικσεν (που λένε σήμερα και οι γνωστοί παπάρες "αντικειμενικοί"), που δεν καταφέραμε να κάνουμε καμιά φάση σε έναν αγώνα, όπου, με βάση το δυναμικό των δυο ομάδων, θα έπρεπε κανονικά να προηγούμαστε εμείς 2-0 στο ημίχρονο!

4. ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

Και με την ευκαιρία, επιτρέψτε μου να ανακράξω:

ΓΑΜΜΙΕΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ!,

παραθέτοντας τα δικά του λόγια:

«Δεν είχαμε κατάλληλες λύσεις για να σπάσουμε την άμυνα της ΑΕΚ. Είχαμε πολλά στημένα και δεν τα εκμεταλλευθήκαμε. Πρέπει να δουλέψουμε εκεί. Από το πρώτο λεπτό η ΑΕΚ έκανε αυτό το πράγμα και της βγήκε".

ΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ (φάουλ και κόρνερ ... εκτός από αυτό του 93' που οι άλλοι είχανε χαλαρώσει) ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΡΕ "ΤΥΠΑΡΑ";

ΠΟΙΟΣ επέμενε ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ να βαράει ΟΛΑ τα φάουλ και τα κόρνερ σαν να παίζει στο Ερασιτεχνικό ρε Γιώργη;

5. Αλλά βέβαια δεν φταίει μόνο ο "Κάρα". Φταίει και ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ που τον άφηνε να κάνει τα αυτιστικά του. Όπως φταίει και το ότι ο Ολλανδός δεν έχει ακόμα βρει τρόπο να δουλεύει ρολόι η ομάδα στην ΕΠΙΘΕΣΗ και να διασπά το κατενάτσιο της κάθε ... Δόξας Δράμας.

6. Εννοείται φυσικά, ότι ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ θα βρει τη λύση και είναι πολύ πολύ νωρίς για γκρίνια!

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς να μου πει τι ξόδεψε η ομάδα για μεταγραφές; Κανένα link ίσως; Άκουσα ότι για τον Silva έδωσε 1,5 μύριο στην Άρσεναλ και για τους υπόλοιπους πολύ λιγότερα.

Πάντως αν πουλούσαμε την αρχική μας ενδεκάδα, θα μου φαινόταν πολύ περίεργο να βρεθεί κάποιος να δώσει πάνω από 10 εκατομμύρια για όλους μαζί!

Όσο για την άμυνα, κάντε μια σύγκριση με την πεντάδα: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Χένρικσεν, Κυριάκος... Μελαγχολία...

Ανώνυμος είπε...

(τουρτουρολογίας μέρος Β')

ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ!

Αντιγράφω λόγια του Καραπιάλη για το ντέρμπι:

"Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι, με το πέναλτι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να έχει καθοριστική σημασία για την εξέλιξη της αναμέτρησης."

Επομένως, δεδομένου ότι το πέναλτι ήταν τελείως πέτσινο, η σωστή διατύπωση του ανωτέρω Βασίλη είναι:

"... ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΣΑΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ."

ΟΚ, Βασίλη, συμφωνούμε!

Και βέβαια στο β' ημίχρονο ο Κύρος έκανε ό,τι μπορούσε για να διαλύσει τον όποιο ρυθμό του αγώνα (σφυρίγματα με το παραμικρό, καθυστερήσεις του στιλ "βάλε τη μπάλα πιο δίπλα", κ.ο.κ.), δηλαδή για να ΕΥΝΟΗΣΕΙ την ομάδα που δεν ήθελε να πάρει ρυθμό ο αγώνας = την ΑΕΚ44.

ΑΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕΡ (=ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ...

... ΚΛΑΦΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!

Θανάση ... πάρε τ' όπλο σου!

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Τουρτούρα έχεις δίκιο, η ομάδα είναι απροστάτευτη. Αλλά νομίζω πως μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ τον Οκτώβρη δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πέρα από αυτό που κάνουν (απειλές και διαμαρτυρίες μέσω των μήντια). Ο Γκάγκάτσης "στέλνει" τα μηνύματα του.

Θα είναι λάθος βέβαια να μείνουμε μόνο εκεί (υπήρχε σαφέστατη αλλοίωση αποτελέσματος) και να μην δούμε ότι ο ΠΑΟ έχει στηθεί λάθος από την αρχή.

Αγοράστηκαν - και πάλι - αναλώσιμοι παίκτες και όχι ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ενδεκάδα για χρόνια.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Αυτή η ομάδα χρειάζεται πρώτα από όλα ένα κορμό. Και πάνω του να χτίσεις σιγά σιγά.

Αλλά ξέρετε κάτι?

ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

Αυτά έπρεπε να τα είχαν ΗΔΗ κάνει.

Τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου.

Αρχίζω να πιστεύω πως ο Κάτε έχει πρόβλημα. Η αποπομπή του Εντόι και οι επιλογές του (μη χρησιμοποίηση Μάτος κλπ) αυτό μου δείχνουν.

Ελπίζω να μην βγει μάπα (και αυτό) το καρπούζι.

Περιμένω το επόμενο νικηφόρο εντός έδρας παιχνίδι για να χυθούμε στους δρόμους και να διαλλαλήσουμε ότι η ομαδάρα έρχεται (α ρε ξύλο που θέλουν ορισμένοι).

zouk είπε...

Νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις να υπαρχει γκρινια για τον Τεν Κατε.Τελικα μας χρειαζεται ο Μπαγεβιτς.Να βαζει τους κλασσικους παιχτες,ξερει και απο Ελλαδα και Ελληνικα παιχνιδια.
Η ομαδα ηταν κακη,αλλα ακομα ειναι νωρις.
Υπαρχουν κενα αλλα τι να κανουμε.

Εγω μια φορα θα στηριξω αυτην την ομαδα οσο μπορω.

Πανάθας είπε...

Ζουκ υπάρχει κριτική στον Τεν Κάτε.

Γιατί να μην του κάνουμε?

Οι επιλογές του μας δίνουν αυτό το δικαίωμα.

So far.

Αν αλλάξει κάτι στο μέλλον θα του το αναγνωρίσουμε.

Είναι πολύ απλά τα πράγματα.