Δευτέρα, Ιουνίου 16, 2008

Μια εικονα, χίλιες λεξεις...


Εάν κανείς αναζητά τα αίτια της αποτυχίας της Εθνικής,δεν χρειάζεται τελικά να κάνει κατι περισσότερο απ το να βαλει 2-3 δισκάκια στο dvd:να συγκρίνει το πεινασμένο για διάκριση βλέμμα των (αν όχι φτωχών,τουλάχιστον άσημων)παικτών μας το 2004 με το κορεσμένο και υπεροπτικό αντίστοιχο της πρεμιέρας κοντρα στους Σουηδούς,και πάλι με το βλέμμα των Τούρκων παικτών,σήμερα, στο 2ο ημίχρονο κοντρα στην Τσεχία...μπορεί και να μην τα κατάφερναν,ήταν όμως πασιφανές οτι δεν δέχονταν να χάσουν και ν'αποκλειστούν,και με αυτήν την δύναμη της θέλησης τους κατέβαλλαν τελικά την προηγειθείσα με 2-0 Τσεχία μεσα σε λιγότερο απο 20 λεπτά.Φαίνεται οτι μονο οταν υπάρχει αυτή η δίψα στο βλέμμα συνωμοτεί το Σύμπαν υπερ σου,κι έτσι ο Τούρκος αρχηγός Νιχάτ πέτυχε ενα γκολ-καρμπόν με το ιστορικό του Βαζέχα στο Amsterdam Arena το μακρινο 1996 στο 90!
Ή πάλι μπορεί κανείς να συγκρίνει τις ημιτονοειδείς περιστροφές του χεριού του καθήμενου Ρεχάγκελ κατά τις οδηγίες του απ τον πάγκο στην πρεμιέρα,με το οργισμένο ύφος και αδάμαστο βλέμμα του μουσκεμένου απ τη συνεχή νεροποντή,αλλά συνεχώς όρθιου "Στρατηγού" Τερίμ σήμερα,που εκανε σαφές οτι για κανέναν παικτη του δεν θα ηταν καλή ιδέα να μπεί μαζί του στ'αποδυτήρια ηττημένος.
Ως συνήθως,μια εικόνα λεει περισσότερα απο χιλιες λέξεις... (εκτός αν τις γράφει ο old boy...!!!) :-pppp

97 σχόλια:

Sandwichmaker είπε...

Σε βρίσκω απόλυτα σωστό!

Pappas10 είπε...

Πάντως το 3ο των τουρκαλάδων ήταν οφ-σάιντ.

ΌΧΙ δεν είμαι οπαδός της Ελληνοτουρκικής "φιλίας". Συμφωνώ με αυτά που λές αλλά τόσο η Μαλακία του Τσεχ όσο και το 3ο γκολ οφ-σάιντ δεν είχαν σε τίποτα να κάνουν με το βλέμα του Τερίμ.

Παραδέχομαι ότι το πάλεψαν μέχρι το τέλος. Γι' αυτό τους αξίζει ένα μπράβο. Αλλά το ίδιο το παράτησαν οι Τσέχοι - νομίζοντας ότι έχει τελειώσει.

Τέλος πάντων. Για εμένα το γεγονός παραμένει ότι η Εθνική του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ πήρε το Ευρωπαϊκό. Η Εθνική χωρίς κορμό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ έρχεται σπίτι της.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ... ΕΞΩ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Μανώλης είπε...

...ο Τούρκος αρχηγός Νιχάτ πέτυχε ενα γκολ-καρμπόν με το ιστορικό του Βαζέχα στο Amsterdam Arena το μακρινο 1996 στο 90!

Πώπω ρε φίλε! Ακριβώς το ίδιο πράγμα σκεφτήκαμε! Αν και το Βαζέχα ήταν ακόμα πιο όμορφο. Η καμπύλη ακόμα πιο τέλεια. Και η μπάλα στο παραθυράκι!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστός Squarelogic!

Κάποιος άλλος θα έλεγε, ότι η Εθνική μας - εκτός του Καραγκούνη, που τα έδωσε όλα! - "έχασε την ψυχή της"...

@ Μιχάλη,

ναι, ήταν οφσάιντ το γκολ των Τούρκων αλλά η φάση εμπίπτει στην κατηγορία "το Σύμπαν συνομωτεί υπέρ σου όταν έχεις ισχυρή θέληση", που είπε ο Squarelog!

squarelogic είπε...

Μιχάλη βγαλε τα πράσινα γυαλιά!
Δεν εγραψα τιποτε περι ελληνοτουρκικης φιλιας αν και εχω ζήσει τέτοια κατασταση.Τα του Γερμανού τω Γερμανω απέδωσα...

Μανώλη,
ειδικά απ την ληψη πισω απ τον παίκτη,όπου φαίνεται καθαρά πως βαζει το ποδι του και πόσο φάλτσο βάζει είναι καρμπόν με το γκολ του Βαζέχα.
Παίζει επισης να εχει αρχισει να πανηγυρίζει προτού δει τη μπάλα μεσα στα δίχτυα-τέτοιας τελειότητας σουτ ηταν!

ΤΤ,
οι μονοι παίκτες που είχαν αυτη τη σπιθα στο ματι ήταν ο Καραγκούνης κι ο Κυργιάκος!Αντε,κι ο Τοροσιδης στο ματς με τη Ρωσια...Κανεις άλλος!Μεγαλη απογοήτευση ο Κατσουράνης...

squarelogic είπε...

sport day:
"Ο Βίκτορ Μουνιόθ θα είναι ο αντικαταστάτης του Μίκαελ Λάουντρουπ στον πάγκο της Χετάφε, όπως ανακοινώθηκε από τον ισπανικό σύλλογο"

Δυό απορίες...
α)αφού ηταν τοσο πετυχημενος ο Λαουντρουπ γιατι αλλαζουν προπονητή?
Κι αν επρόκειτο ετσι κι αλλιως ν'αλλαξουν,γιατι ο ΠΑΟ έπρεπε να πληρωσει 1 εκ.ρήτρα για πάρτη του?

β)αφού ο Μουνιοθ που μας είχε αφήσει στο -17β.προσεληφθη στη φιναλιστ του Ουεφα Χετάφε,γιατι ο Πεσειρο των -4β.περιοριστηκε στη Ραπίντ Βουκουρεστίου?

ετσι,για ν'αναψει λιγο η συζητηση...

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelog,

τσιμπάω και απαντάω πρόχειρα: ίσως για τον ίδιο λόγο που στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ο Ξενέρι Καστίγιο πουλήθηκε για 15εκ ευρώ και ο Τιερί για 22εκ.! Ή που έμεινε για καιρό άνεργος ο Μουρίνιο. Ή που η Άρσεναλ δεν έχει απολύσει τον Βενγκέρ έπειτα από κάτι χρονιές του ολέθρου. Ή που ο Ντελ Μπόσκε θεωρήθηκε προς στιγμήν καλός προπονητής.

Θέλω να πω, ότι αυτά δεν σημαίνουν κάτι.

Ο ΠΕΣΕϊΡΟ ήταν φιναλίστ του Κυπέλου Ουέφα (κάτι παντελώς άγνωστο στον προπονητή Μουνιόθ) και μετά την έκανε για ... Αλ Αχλί!

Ο ΜΟΥΝΙΟΘ, πάλι, δεν κατόρθωσε μόνο να μας πάει εμάς στους -17 βαθμούς από την κορυφή πρόπερσι, αλλά επίσης, πέρσι, κατάφερε να πάει την ΟΥΕΛΒΑ στην ... προτελευταία θέση - γι' αυτό και τον απέλυσαν στην 22η αγωνιστική!

Άλλωστε, ο έτερος υποψήφιος για τον πάγκο της Χετάφε, ήταν ο προπονητής της ΧΙΧΟΝ, νεοφώτιστης στην Α' Ισπανίας. Σαν να λέμε ... Χατζάρας.

Από την άλλη, ο ΙΟΡΔΑΝΟΣ ιδιοκτήτης της ΡΑΠΙΝΤ Βουκουρεστίου φαίνεται να είναι διατεθειμένος να κάνει φέτος την "υπέρβαση". Έχει ήδη αποκτήσει τον Αργεντινό ΦΙΛΟΜΕΝΟ, που διέπρεψε με την ομάδα-θαύμα της περσινής σεζόν εδώ, τον Αστέρα Τρίπολης, στην πορεία του οποίου συνέβαλε τα μέγιστα. Και λέγεται ότι κάνει τώρα πρόταση στον ΒΙΕΡΙ (γέρος, ΟΚ, αλλά Βιέρι).

Για τον ΛΑΟΥΝΤΡΟΥΠ, οι λόγοι που σταματάει η συνεργασία μεταξύ μιας ομάδας κι ενός προπονητή δεν έχουν πάντα να κάνουν με το αν είναι πετυχημένος ή όχι. Μπορεί π.χ. να θέλει να φύγει ο ίδιος. Μπορεί να ζητάει αύξηση, που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να του δώσουν. Μπορεί στην Χετάφε να είναι ... παναθηναϊκής νοοτροπίας (ή να διαβάζουν τα παναθηναϊκά μπλογκς!) και να τον θεωρούν looser, επειδή έφτασε μεν στον τελικό του Ουέφα αλλά δεν σήκωσε την κούπα! Ποιός ξέρει;

Πανάθας είπε...

Παιδιά άσχετο αλλά αργούμε πολύ με τις μεταγραφές δεδομένου ότι περίπου σε ένα μήνα μπαίνουμε στη μάχη των προκριματικών του CL.

Στο μπάσκετ στναχωρέθηκα για την απώλεια του Βούισιτς. Με τον Πέκοβιτς ξέρει κανείς τι γίνεται?

Στο Βόλλευ κανένας παίκτης?

Ανησυχώ μάγκες πολύ για τα 3 αθλήματα.

Καλή σας μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να επιμείνω λίγο στην υποκρισία, που βασιλεύει περί την Εθνική.

Ξάφνου προβάλλεται με θετικό πρόσημο (!), ότι η ανανέωση αρχίζει από το ματς με την Ισπανία την Τετάρτη!!!

Επειδή ποδοσφαιρικά αυτό είναι τρελό, εξηγείται μόνο επικοινωνιακά. Δηλαδή, στο πνεύμα των εξοργιστικών δηλώσεων αποχώρησης των Αντωνάκη και Βούλη, οι μάγκες του 2004, που υποτίθεται ότι θα ξανατιμούσαν τη φανέλα της Εθνικής, την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια τώρα που τα πράγματα σκούρυναν ... και αυτό, που κάποτε το έλεγαν δειλία, αποκαλείται τώρα "νέα πορεία" και "ανανέωση"!!!

Κι από δίπλα έχεις κάτι δημοσιογράφους να περνάνε τη γραμμή, ότι η σκληρή κριτική σε αυτή την Εθνική δεν οφείλεται στις άθλιες εμφανίσεις της με Σουηδία και Ρωσία (ΝΑΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ!), αλλά στο ότι ... εμείς είμαστε τρελοί διότι θέλαμε (δήθεν!) να ξαναφέρουν την κούπα και γι' αυτό τους την πέφτουμε!

Τελικά παίδες μόνο ο ΕΝΑΣ παίκτης του Παναθηναϊκού, που χρησιμοποιήθηκε στην Αυστρία, αποδείχτηκε παλικάρι ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ: ο Γιώργαρος Καραγκούνης.

Που είπε αντρίκια: "Δεν είμαστε στεναχωρημένοι για την κριτική αλλά επειδή δεν κάναμε αυτό που έπρεπε".

---

@ Πανάθα,

δεν ξέρω τίποτα από το μεταγραφικό μέτωπο. Νομίζω όμως ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν ξαφνικά και γρήγορα. Μάλλον τώρα είμαστε στη φάση των διαπραγματεύσεων με συγκεκριμένους παίκτες. Και στα τρια σπορ, πιστεύω.

Pappas10 είπε...

Σκουέρ,

Την "Ελληνοτουρκική Φιλία" την ανέφερα για εμένα, όχι για εσένα.

Το γεγονός παραμένει ότι Εθνική ομάδα + παίκτες του Ολυμπιλαγού = ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

zouk είπε...

Κατ αρχην να διορθωσω τον Τορτουρα,οχι οτι εχει και μεγαλη σημασια,αλλα ο Λαουντρουπ δεν εφτασε στον τελικο.Εχασε στα ημιτελικα απο Μπαγερν Μοναχου.Ο Πεσειρο το ειχε παθει αυτο.

Εγω ειμαι με Ορανιε στο ευρωπαικο, αφου το Ελλάντα γυρναει στο Ελλάντα.

Απο εκει και περα ανακοινωθηκε μολις τωρα ο Κλειτον.Ασχέτως αυτου, πηρα το διαρκειας μου και ειμαι ετοιμος για την νεα χρονια.
Ελπιζω σε χαρες φετος.

zouk είπε...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν κατηγορηματικός. Με δηλώσεις του στην «As» κατέστησε σαφές πως δεν προτίθεται να αποκτήσει για λογαριασμό του Ολυμπιακού κάποιον από τους παίκτες με τους οποίους είχε συνεργαστεί. «Μπορώ να σας βεβαιώσω πως δεν ενδιαφέρομαι για την απόκτησή τους. Μπορούν να μείνουν ήσυχοι»

Αρχιζω και τον συμπαθω αυτον τον Βαλβερδε.Το ειπε πολυ σωστα."ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΗΣΥΧΟΙ"
Χαχαχαχαχαχα.Ειχαν τρομαξει τα παλικαρια μην τα δωσουν στον Γαυρο,τωρα ηρεμισαν.

Ανώνυμος είπε...

@ zouk,

σωστά, έχεις δίκιο. Ο Λάουντρουπ δεν αξιώθηκε να φτάσει τελικό με την Χετάφε.

Στο ευρωπαϊκό κι εγώ οράνιε!

squarelogic είπε...

Βαζελοκατασταση:ένα μπλογκ για την Πανάθα,το μεξικάνικο σινεμά,τον λικβινταρισμό και τους οράνιε!

zouk είπε...

Και στα παγκοσμια Αργεντινα.:-P

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

"Αγγλικά σενάρια για Τεν Κάτε

Σταύρος Καραΐνδρος -

Την ώρα που ο Χενκ τεν Κάτε έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έχει κάνει δηλώσεις σαν προπονητής του τριφυλλιού, αγγλικά σενάρια μπλέκουν το όνομά του για την τεχνική ηγεσία της Μπλάκμπερν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Guardian" ο Ολλανδός προπονητής αν και έχει συμφωνήσει προφορικά για διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, καθυστερεί να υπογράψει καθώς ελπίζει να κερδίσει την κούρσα για την διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία της Μπλάκμπερν.

Επίσης, στο δημοσιεύμα αναφέρεται πως ο Χενκ τεν Κάτε βρισκόταν στη λίστα των υποψήφιων να αντικαταστήσουν τον Μαρκ Χιουζ, η οποία λίστα περιλάμβανε και τα ονόματα των Ντικ Αντβοκαατ, Χένινγκ Μπεργκ και Μίκαελ Λάουντρουπ.

Τέλος, αναφέρεται πως ο Τεν Κάτε βρίσκεται σε διαμάχη με την Τσέλσι, αφού οι Λονδρέζοι τονίζουν πως ο Ολλανδός δεν μπορεί να εργαστεί άμεσα σε άλλη ομάδα του Νησιού, ως μέρος της συμφωνίας όταν τον προσέλαβε η φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ."

Άρθρο του kontra.gr

Φαντάζεστε να πάθουμε καμιά τέτοια ζημιά? Τινάζονται όλα στον αέρα.

Μπορεί βέβαια να είναι και μούφα.

ΕΙΔΟΜΕΝ.

Προβλέπεται θερμό καλοκαίρι έτσι κα αλλιώς.

Pappas10 είπε...

Contra.gr, sportdog και λοιποί σφιγγοκωλάριοι του κρόκους δίνουν "ειδήσεις" σε ξένα ΜΜΕ και όταν αυτά τις δημοσιεύουν τις παρουσιάζουν ως ξένες δημοσιεύσεις για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ΠΑΝΑΘΑ.

Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααα..

Δεν θέλω προπονητή... και με τον Ταράση στον πάγκο θα το σηκώσουμε.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες. Γιατί όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

:-((

Εγώ θέλω προπονητή γιατί δεν θέλω μόνο να το σηκώσουμε θέλω και να δημιουργήσουμε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα που να αφήσει εποχή στη νέα εποχή.

:-))

Τώρα για τις επιλογές που ακούγονται είμαι λίγο δύσπιστος κατά πόσο αυτοί οι παίκτες μπορεί να έρθουν Ελλάδα. Πιο πολύ κόλπο για τα διαρκείας μου ακούγεται. Γαυροποιούμαστε λίγο είναι αλήθεια. Μου έλεγε προχθές ένα φίλος "Με Αιμάρ, Γκούντγιονσεν, Ζέντεν, δεν θα ΄παιζόμαστε". Ναι και με τον Ροναλντίνιο θα πάρουμε το CL.

ΗΜΑΡΤΟΝ.

Πάρτε παικτάκια σε στυλ Μάτος, πάρτε Έλληνες παίκτες, γεμίστε το ελλιπή σας ρόστερ, περάστε στο CL και του χρόνου βλέπουμε.

Πανάθας είπε...

Ξέχασα τους Σαβιόλα,Γκάμπρι, Παγεράνο, τον Κροάτη και τον Ισπανό (ξεχνάω το όνομα του αλλά είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής).

Βγήκε και ο νέος ύμνος της Εθνικής για το Euro 2008:

http://www.youtube.com/watch?v=8R0LzxqbYtE

:-))

zouk είπε...

Εγω πιστευω μονο οτι διαβαζω στον
Sport-fm.

Τωρα για τους παιχτες,δεν με ενδιαφερει ποιους θα παρουν.Οτι θελει ο Τεν Κατε ας κανουν.Αυτοι ειναι η δουλεια τους και αυτοι ξερουν καλυτερα.Τα κενα να κλεισουν με ικανους παιχτες .

Παναθα και μονο που θα μεινει ο Ματος,οπως φαινεται θα πρεπει να εισαι ευχαριστημενος.

Ανώνυμος είπε...

Με τα εκατομμυρια που εχουν ακουστει οτι θα πεσουν, δεν πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι με την παραμονη του ματος. αυτη επρεπε να ειναι δεδομενη στην νεα εποχη και ειδικα οταν και ο ιδιος ο παικτης θελει να μεινει.

επισης περιμενω απο την νεα διοικηση οπως ολοι μας ,να δω μεγαλες μεταγραφες ουσιας με παικτες μεγαλης κλασης που θα κανουν την διαφορα.

Μετα θα παω και εγω για το διαρκειας μου...

squarelogic είπε...

Πληρώνουμε την γνωστοποίηση των χρημάτων που θα μπουν στον ΠΑΟ για ν'αλλαξουν την καθοδικη τα τελευταια χρόνια πορεία του.

Οταν όλοι οι μανατζαραίοι ξερουν οτι μπηκαν νεα προσωπα με 80 εκ.διαθεσιμα για τα επομενα χρόνια κι εχουν και την ανάγκη ν'αποδείξουν οτι δεν ελεγαν λόγια του αέρα,καταλαβαίνετε οτι θα τους τρενάρουν μέχρι ν'αναγκαστούν να πληρώσουν τα τρίδιπλα.Και βέβαια,οσο περνα ο καιρος και δεν κλείνουμε καποια ηχηρή μεταγραφή,όλο και θα το παίζουν και πιο δύσκολοι.
Ζόρικα τα πράγματα...
Επιπλέον,φαίνεται να ειναι μια αγορά του πωλητή κι όχι του αγοραστή,αφού φαίνεται ναβρίσκουν με σχετικη ευκολία ομάδες που πληρώνουν 5 και 7 εκ.για παίκτες-εναλλακτικες λύσεις.
Αλήθεια,εκείνοι οι Πολωνοί που κυνηγούσαμε πέρσι το καλοκαίρι,ήταν στην 22άδα της μετριότατης Πολωνίας?Ή αυτός ο Μπενάλιο της Ελβετίας για τον οποίον θέλανε λεει 2 εκ,έκανε τίποτε?

Ανώνυμος είπε...

@zouk
έτσι είναι, συμφωνω. ας πάρουν με τον τεν όποιους νομίζουν για να καλύψουν τα κενά.
αυτοί ξέρουν καλύτερα, και και οχι μονο αυτους που έπαιζαν ελλάδα.

και γώ τσίμπισα το διαρκείας μου , αντε καλή σεζον να χουμε.

@squarelogic
ελπίζω να μην πληρώσουμε τους παίκτες, με τον ίδιο τροπο κοστολόγησης που πληρώνουμε κάθε έργο που γίνεται στην ελλάδα, διπλο και τριδιπλο.

αλλά είναι και δίκοπο μαχαίρι. ναι μεν οι μανατζαρέοι μύρισαν ρευστό, και κροταλίζουν τα δοντάκια τους, αλλά μου φαίνεται οτι αρκετοι παίκτες δεν θα μπεναν καν στην διαδικασία να συζητήσουν, αν δεν έπαιρναν πρέφα πως φράγκα πέφτουν όχι μόνο για το δικό τους συνβόλαιο, αλλά για την ομάδα συνολικά, ωστε να έρθουν και άλλοι το ίδιο καλόι.

πάντως με τις τιμές στα διαρκείας έδειξαν οτι πραγματικά θέλουν όλο τον κόσμο του παναθηναικού πίσω. τιμές για όλα τα βαλάντια.

Ανώνυμος είπε...

οι καλυτεροι ελληνες παικτες πρεπει να καταληγουν στον Παναθηναικο.
δεν μπορει με το μπατζετ που εχουμε
να μας περνουν παικτες οι gay.

ο χριστοδουλοπουλος ηταν η πρωτη μας επιλογη απο τους ελληνες και διαβαζω σημερα οτι οι αλλοι εχουν κανει καλυτερη προταση.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμε,

και πού θα πάει δηλαδή το γαϊτανάκι με τους μανατζαρέους; Άμα δηλαδή δίνει 2,2 εκ ευρώ ο Ροζούλης για το Χριστοδουλόπουλο (κι ΕΑΝ αυτό ισχύει και δεν είναι χτηματιστηριακή φούσκα!), θα πρέπει εμείς να το πάμε στα 2,8 εκ. Κι άμα κάνει ρελάνς η Ροζούλα, εμείς να πάμε στα 3,2 εκ. Για τον Χριστοδουλόπουλο! Ε, δεν αγοράζουμε κανένα ζουρλομανδύα καλύτερα;

Ακούσανε ότι πέφτει χρήμα και τρέχουν ποιος θα πρωτοφάει πιο πολλά φίλε! Αυτό είναι όλο.

Και φυσικά ΔΕΝ φταίει γι' αυτό "η γνωστοποίηση των χρημάτων που θα μπουν στον ΠΑΟ", όπως είπε ο Squarelogic!

Διότι, πέρα από το ότι δεν νομίζω να ήταν δυνατό να μη γίνει γνωστό το ποσόν της αύξησης του μτχ κεφ. της ΠΑΕ, εδώ είχαμε και από πλευράς παναθηναϊκών την άπειρη μουρμούρα ότι το ποσόν που ανακοινώθηκε είναι μούφα, μπλόφα του Ραλίστα, και τα γνωστά. Φαντάσου δηλαδή τι θα γινόταν έτσι κι έλεγε, "θα κάνουμε αύξηση μτχ. κεφ. αλλά δεν σας λέω πόση"!

Ας κλείσουμε λοιπόν τ' αφτιά μας στις σειρήνες των μανάτζερς.

Πανάθας είπε...

Θα συμφωνήσω με τον ανώνυμο. Θεωρώ πως ΠΡΕΠΕΙ ο ΠΑΟ να μπει στη διαδικασία του πλειστηριασμού και να αγοράσει ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελληνική αγορά. Νομίζω πως ο Γιανακόπουλος του μπάσκετ των πέτρινων χρόνων και ο Αγγελόπουλος του - επίσης μπάσκετ - των κόκκινων πέτρινων χρόνων έτσι έπραξαν και πράττουν. 12 χρόνια κυριαρχίας του αντιπάλου και 12 χρόνια δικής σου ανομβρίας είναι ΠΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑ για να τσιγκουνευτείς χρήματα. Αν θες να δείξεις ότι είσαι - ξανά - δύνατός θα πρέπει να υπερπληρώσεις το προιόν αγοράς. Είναι μια κίνηση δύναμης. Θυμίζω πως όταν εμφανίστηκε ο Κόκκαλης τα είχε σαρώσει όλα και μάλιστα υπερτιμολογημένα.

ΧΩΣΤΕ ΧΡΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΑΡΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΑΚΟΥΣ ΚΩΣΤΑΚΗ?

zouk είπε...

Ο Κωστακης χεστηκε πανω του με αυτα που γραφει ο Παναθας και εκανε ρελανς.χαχαχαχα.

Ο Χριστοδουλοπουλος αυτη την στιγμη βρισκεται κοντα στον Παναθηναικο οπως δηλωνουν απο τον ΠΑΟΚ κατι που επιβεβαιωνει και ο Παναθηναικος.

Για να δουμε αν θα υπαρχει απαντηση απο τον Ολυμπιακο.

Πανάθας είπε...

Zouk δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

;-))

Καλή κίνηση (ε δεν θα τους βρίζουμε και μόνο, θα τους λέμε και μπράβο, αλλά όχι πολλά και σηκώσουν κεφάλι έχουμε πολύ δρόμοοοο ακόμη). Μεταγραφή - ψυχολογική νίκη απέναντι στον αιώνιο. Σειρά έχει ο Αβραάμ τώρα.

;-))

zouk είπε...

Κατι μου λεει οτι οσο και αν φωναξεις Αβρααμ δεν θα εχει.Δεν νομιζω οτι θα μπουν σε διαπραγματευσεις με τον Σκορδα.

squarelogic είπε...

ΤΤ
Παρεξήγησες...δεν έγραψα οτι θα μπορουσε να μην εχει ανακοινωθεί το ποσό της αΎξησης.Εγραψα οτι απ την στιγμη που λες "βαζουμε 80 εκ.για τις μεταγραφές των επόμενων χρόνων",κι έχεις και την αναγκη ν'αποδείξεις οτι μπορείς να τα πας καλυτερα απ τον Τζίγγερ,όλοι οι επιτήδειοι της αγοράς θα κοιτάξουν να σου φάνε όσα περισσότερα μπορούν.
Αν θυμάστε οταν ο Χριστοδουλόπουλος σηκωσε το μπαιράκι για το Λίβερπουλ,το τεράστιο οινομικό αυτό μέγεθος προσέφερε μόνο 200-400 χιλ για αυτόν,peanuts δηλ..Προφανώς τον είχαν κατατάξει ως μια απ τις πολλές χαμηλου κόστους επενδύσεις απ τις οποίες είναι ευχαριστημένοι αν τους βγει 1 στις 10.
2,2 εκ είναι πολλά για ενα παίκτη που δεν εχει κάνει μια (1)μεγάλη σεζόν,αλλά δεν είναι αυτό που κυρίως με προβληματίζει.Είναι οτι εφόσον παραμένει ο Ιβ,ήρθε ο Κλέιτον,χτυπάν Αιμαρ ή κάποιον αντίστοιχο,πόσο χρόνο συμμετοχής θα βρεί κι αυτός κι ο Νίνης?
Προσωπικά θεωρώ οτι περισσότερο τόπο θα έπιαναν με την αγορά του Αβραάμ,δεδομένου οτι φαίνεται πως κι ο Κυργιακος την έχει δει τοσο ντίβα που δεν τον άντεξε ούτε ο μανατζερ του.
Οχι βέβαια οτι θα γκρινιάξω κιόλας αν παρουμε τον Λάζαρο...
Σκέψεις εκφράζουμε...

squarelogic είπε...

..και γι'αυτους που ξεκινανε την πρωινη τους ενημερωση απο δω,μεταμεσονυχτίως εκλεισαν οι Πεγεράνο-Χριστοδουλόπουλος!!!

Η φαινομενική σιγή ασυρμάτου των τελευταίων ημερών αποδείχτηκε οτι κυοφορούσε μεγάλες μεταγραφικες επιτυχίες.

Μέσα σε μια μερα 3 αξιολογοι παίκτες,Ιβ(παρά τις ενστάσεις του Πανάθα),Πεγεράνο,Λάζαρος!

Ας ελπίσουμε να έχει συμφωνησει κι ο Τεν Κατε με τις επιλογές αυτές,κι οτι εχουν περισσέψει χρήματα για να κανει κι αυτος καποιες επιλογές που του χρειαζονται για το αγωνιστ.μοντέλο που ε΄χει στο μυαλό του.

Ανώνυμος είπε...

Αν ισχύει το 2,2 + 1,8 χορηγία Βγαινόπουλου, τότε ο ΠΑΟΚ έχει κάνει το καλύτερο ντηλ όλων των εποχών στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. "Βγαινό γερά, εμείς θα ξαναφτάσουμε τον ΠΑΟΚ μας ψηλά!" για τίτλος στις εφημερίδες. Εναλλακτικός τίτλος: "Γελάνε και τα τσιμέντα".

ένας ΠΑΟΚτσής

Ανώνυμος είπε...

Για δώστε βάση σ' αυτούς εδώ τους παιχταράδες:

http://www.youtube.com/watch?v=8R0LzxqbYtE

Πανάθας είπε...

Φίλε ΠΑΟΚΤΖΗ, ας παίρνει ο ΠΑΟ ότι καλύτερο έχει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα και ας μαζεύει ο Ζαγορ λεφτά σαν τον Ντέμη.

Αλοίμονο αν ο σημερινός ΠΑΟ των Βγενό - Γιαννακό - Πατέρα και Βαρδινογιάννη (άντε για να μην γκρινιάζεται μερικοί) δεν μπορεί να "σαρώσει" την Ελληνική αγορά.

;-)

Πανάθας είπε...

Και εν τέλει αφήστε μας να χαρούμε.

Εδώ αγοράζουμε (και θα αγοράσουμε από ότι φαίνεται) τόσους ποδοσφαιριστές σε μια μεταγραφική περίοδο όσους δεν έχουμε αγοράσει σε 30 χρόνια Βαρδινογιαννισμού.

Δεν είναι και λίγο.

Εμείς στερούμαστε από ποδοσφαιριστές, εσείς από λεφτά (+ ποδοσφαιρστές).

;-)

Πανάθας είπε...

Και λίγο EURO για να είμαστε στο "κλίμα" των ημερών.

Αν κάτσει κανείς και κάνει μια ανάγνωση του ποδοσφαίρου που παίζεται (και που πολλές φορές σηματοδοτεί και το ποδόσφαιρο της επόμενης μέρας) θα δει μια αναβίωση του επιθετικού ποδοσφαίρου, την οριστική επανεμφάνιση του κλασικού, ψηλού σέντερ φορ ντερέκι (που δεν έχει - ακόμη - η ομάδα μας), όπως και ακραίων χαφ-εξτρέμ βολίδες και με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός (επίσης δεν έχει η ομάδα μας τόσο δεξιά, όσο και αριστερά) την οριστική εξαφάνιση των δεκαριών και του λίμπερο (εκτός και αν είσαι Απόλλωνας Καλαμαριάς και παίζεις στη Λεωφόρο), ενός τουλάχιστον ψηλού σέντερ μπακ (επίσης δεν έχει η ομάδα μας), τη χρησιμοποίηση πλέον στο κέντρο ποδοσφαιρστών γρήγορων με αμυντικούς και επιθετικούς προσανατολισμούς ταυτόχρονα, τεχνίτες και δυνατούς (χρειάζονται προσθήκες στην ομάδα μας)επίσης θέλει η ομάδα μας - ο Ιβ είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ εκτός αν έχουμε κερδίσει φάουλ έξωαπό την περιοχή)), άρα μια προσπάθεια εξαφάνισης των κλασικών αμυντικών χαφ (ίσως για αυτό και ο Τεν Κάτε δεν "σκίζεται" για επιπλέον αμυντικούς χαφ). Ο τερματοφύλακας πλέον στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι το Α και το Ω. Ηγετική φυσιογνωμία (ευελπιστώ σε Μάλαρτζ γιατί από Γκαλίνοβιτς τα πιάσαμε τα λεφτά μας) που πρέπει να εμπνέει σταθερότητα και να μπορεί να παίζει ως λίμπερο όταν το παιχνίδι το απαιτεί και να είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και στις εξόδους μια και η επανεμφάνιση των σέντερ φορ ωθεί τις ομάδες να "ψάχνουν" με ψηλές μπαλιές τον ψηλό.

ΑΥΤΑ φίλτατοι συναγωνιστές.

Πανάθας είπε...

Θέλει Ζίγκιτς "λέει" ο ΠΑΟ.

2,03 είναι το παλικάρι.

Αυτός είναι ψηλός σέντερ φορ.

Άμα λάχει ναούμ, τον δανείζεται και ο Παυλάρας για κανένα κάρφωμα.

:-))

Ανώνυμος είπε...

εντάξει βρε pappas10 πως κανεις ετσι που παιζουν γαυροι στην εθνικη??????
προσωπικα την εχω αποκηρύξει για τον ιδιο λόγο...ακριβώς επειδή παίζουν γαύροι (κ αλλοι βέβαια) δεν μπορώ να υποστηρίξω με τιποτα αυτή την ομάδα...
ασε τους άλλους λοιπόν να υποστηριζουν την "εθνικη" τους και εμεις την παναθα μας!!!!!
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
NAS

Pappas10 είπε...

Νας,

Ως Ελληνόπαις δεν μπορώ να αποκυρήξω την Εθνική... κάπου φέρει ένα γαλανόλευκο σύμβολο που αντιπροσωπεύει και δικά μου ιδεώδη και ιδανικά.

Πέραν του ρομαντικού και συναισθηματικού οίστρου όμως... ολυμπιλαγός και Έλληνας δεν γίνεται. Οπότε μένω πιστός στην Εθνική αλλά αξιώνω την άμεση αποπομπή των ολυμπιλαγών απ' αυτήν.

Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααα..

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Ο Μάτος μένει απ' ό,τι λέγεται. Απλά για να ευλογήσω λίγο τα γένια μου (που δεν έχω).

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΑΤΤΟΣ!!!

"Οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Πίνι Ζάχαβι για την απόκτηση ποσοστού πάνω από το 60% του παίκτη καταβάλλοντος 3.8 εκ ευρώ κι έτσι τις επόμενες μέρες αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα, με τις υπογραφές"

Η ωραιότερη είδηση της ημέρας και σίγουρα η καλύτερη "μεταγραφή" της ομαδάρας μας μέχρι αυτή τη στιγμή!!!

Και κάτι ακόμα:

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ!

Πανάθας είπε...

Μπράβο στη διοίκηση για τον Μάτος (μεγάλη επιτυχία), για τα παιδιά που ΗΔΗ αγοράστηκαν και για όσους ΘΑ έρθουν. Έρχονται μεγάλες στιγμές για την ομάδα μας.

Συμφωνώ με Τουρτούρα για Γκούμα. Είναι "σημαία" και πρέπει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα. Είναι από πιτσιρίκι στον ΠΑΟ και δεν έχει παίξει πουθενά αλλού. Εξάλλου χρειάζεται και ένας παλιός για να δείξει τα "κατατόπια" στους νέους.

SAV GOUMAS (πιάνει από ότι φαίνεται).

:-))

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΑΣ!

Οι πρώτες δηλώσεις του ΤΕΝ ΚΑΤΕ:

«Είμαι περήφανος που θα δουλέψω στον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε μια χρονιά που συμπληρώνει τα 100 χρόνια της ιστορίας του. Είναι ξεχωριστό το συναίσθημα και αύριο στη συνέντευξη Τύπου θα σας παρουσιάσω αναλυτικά τις ιδέες μου», είπε αρχικά ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού». Όταν του ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας, ο Ολλανδός υποσχέθηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο...

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι πως όλοι θα χαίρονται να βλέπουν το ποδόσφαιρο που θα παίζει ο Παναθηναϊκός. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό...»

ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΙΛΕ!

ΡΙΧΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΕΡΗ ΦΑΠΑ ΣΕ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!

------

ΠΗΡΑΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Όσι κατέχουν το άθλημα, αν μας διαφωτίσουν.

zouk είπε...

Δειτε το δευτερο βιντεακι.Ασχετα απο τον παιχτη.Τα πανηγυρια των υπολοιπον παιχτων ειναι ολα τα λεφτα.

http://www.sport-fm.gr/article/136060

Ανώνυμος είπε...

Απίθανο το βιντεάκι!

Μωρ' τι 'ν' τούτος;

Από το ... απέναντι καλάθι σκοράρει!

Τι θα κάνουν τα υπόλοιπα παιδιά; Θα πάρουν κιλά από το αραλήκι.

Pappas10 είπε...

Παιδιά,

Δεν βγάζετε την σκατόφατσα του Τερίμ από την πρώτη σελίδα μη προκριθεί καμία κωλοτουρκία; Πολύ γούρι τους έχει πάει αυτή η φωτό...

Όσο για το μπάσκετ... όσο οι άλλοι θα κυνηγάνε τον Πάρκερ, τόσο θα ενισχύεται ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααα

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

φαντάζεστε να περάσει η τουρκία. πόσες αλυσίδες και δαχτυλίδια θα φοράει ο τερίμ τοτε?


το παικτάκι που έφερε ο πάυλος δεν υπάρχει, κοβει αζιμούθιο. παντρεμενος με το καλαθι. καλα θα γελάσουμε πολύ φέτος με τα γαυράκια, γιατι έχουν ξεκολωθεί να σπρώχνουν χρήμα, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.

πάρτυ οι γαύροι με τις μετγρ βαλβέρδε. με εξαίρεση τον ντούσερ, οι άλλοι δυο είναι χέσε μέσα. ο ντούντα στη σεβίλλη σε 2 χρόνια έχει 5!! παιχνίδια βασικός, καλα ο άλλος σαν τα λαχεία που έπαιρνε παλιά ο τζίγγερ. που αν δεν σου βγει ποδοσφαιριστης τον βάζεισ στα εκδοτήρια εισητηρίων.

με τον γκούμα τι γίνεται? έχω αρχίσει να τα παίρνω.ακόμα να κάνουμε το αυτονόητο????????????

Pappas10 είπε...

Από το σάιτ του πουστοσπορ-εφεμ.

"Ο Χενκ Τεν Κάτε ερωτήθηκε για το σύστημα που του αρέσει να παίζει και ποιο σκέφτεται να εφαρμόσει στον Παναθηναϊκό. «Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παίξεις ποδόσφαιρο. Το 4-3-3 δεν είναι απαραίτητα το σύστημα που πρέπει να παίξουμε. Αυτό που πρέπει είναι να δούμε τις ικανότητες των παικτών και να βρούμε το κατάλληλο σύστημα γι’ αυτές. Ανάλογα με την ποιότητα του υπάρχοντος υλικού αλλά και του νέου, θα προσαρμοστεί το σύστημα. Ο ΠΑΟ θα παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό που θέλω, ανεξάρτητα από το σύστημα, είναι να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Από σήμερα εγώ είμαι υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας. Πιστεύω στους συνεργάτες μου και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε το ταμείο.»."

Αυτό ακριβώς. ΘΑ ΔΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Όποιος πήγε να βγάλει λεφτά απ' τον οχτρό....

.... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ...

Τώρα μπορείτε να βγάλετε τη σκατόφατσα του Τερίμ και να βάλετε τη σκατόφατσα του Τεν Κάτε... τουλάχιστον ο Τεν Κάτε είναι "δικός μας". :) :) :)

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Αύριο θέλω... ΕΣΣΔ...εεεεε... σόρρυ... Ρωσία.

Να γίνει του... Κούρσκ.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααα

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης (ναι ρε... εγώ "Μεχμέτ" δεν γίνομαι)

squarelogic είπε...

Αφού ρε Μιχαλη θα τον γούσταρες τρελλά αν δεν σου έλεγαν οτι είναι Τούρκος...εγώ θα υποκλιθώ στα ψυχικά αποθέματα και την μαγκιά του Τερίμ και των παικτών του,και απέδειξαν και σήμερα οτι εχουν ατσάλινα balls.

ΥΓ.Μου άρεσαν και μενα οι δηλώσεις Τεν Κάτε και εξαρχής εχω γράψει οτι τον θεωρώ την καλύτερη απ τις διαθέσιμες επιλογές.Μπράβο στον Αντωνίου που τον επέλεξε αντί του απρόθυμου Λάουντρουπ και στον Πατέρα που τον "έκλεισε".

Pappas10 είπε...

Τετραγωνολογικευμένε φίλε μου,

Έχω κι εγώ μερικά μεγάλα κολήματα. Ο Τούρκος είναι εχθρός. Τελεία.

Από εκεί και πέρα όντως ο άνθρωπος δεν παίζεται και η σκατότουρκοι δείξαν όντως balls. Αλλά τους τα κόψαν οι γερμαναράδες... :) :) :)

Παππας10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααα

zouk είπε...

Υπερβολικο σε βρισκω Μιχαλη.Ενταξει δεν τους γουσταρεις,αλλα ως εκει.Τι εχθρος.Δεν εχουμε πολεμο.Υπαρχουν και εκει αρκετοι λογικοι ανθρωποι που δεν εχουν να χωρισουν τιποτα με εμας.
Εγω προτιμουσα να περασουν οι Τουρκοι,αλλα να χασουν στον τελικο απο Ρωσια που θελω να περασει.Τωρα επλιζω και παλι στην Ρωσια,αφου φυσικα εχει φυγει η αγαπημενη μου Ολλανδια.
Η μονη ξενερα ειναι οτι παιζω μπαλα 7χ7 και θα χασω τον αγωνα αυριο.
Οποτε ελπιζω να δω ενα καλο τελικο.

Pappas10 είπε...

Αδελφέ Ζουκ,

Δεν είναι ούτε ο χώρος ούτε και ο χρόνος καλός για μία τέτοια συζήτηση.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι υπάρχουν λογικοί και συζητήσιμοι άνθρωποι στην Τουρκία που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με εσένα κι εμένα. Η προσωπική τους όμως στάση απέναντι στους Έλληνες και την Ελλάδα δεν είναι και η στάση της Κυβέρνησης τους που εξακολουθεί να ανακαλύπτει "γκρίζες ζώνες" στο Αιγαίο, "Τουρκικό ζήτημα" στην Θράκη και "Αποστρατικοποιημένες ζώνες" στα Νησιά μας αλλά και κρατά υπόδουλη την Μισή Κύπρο.

Δεν προσωποποιώ την πολιτική αλλά την "κρατικοποιώ" από τη στιγμή που η Τουρκία είναι κράτος. Κανείς δεν είναι φίλος με 50.000.000 τούρκους ώστε να νομιμοποιήται να μιλάει εξ' ονόματος του Τουρκικού λαού ως σύνολο. Ούτε φυσικά κανείς είναι φίλος με 50.000 τούρκους για να μιλάει εκ' μέρους της οποιασδήποτε μειοψηφίας έστω.

Η Κυβέρνηση όμως της τουρκίας "μιλάει" και πράττει εξ' ονόματος του λαού της ή έστω της αναλογικής πλειοψηφίας του. Από τη στιγμή που τα λόγια και οι πράξεις της συχνάκις είναι εχθρικές και επιθετικές απέναντι στην δική μου πατρίδα, εγώ θεωρώ ότι νομιμοποιούμαι να θεωρώ εχθρό τον Λαό που στηρίζει αυτή την κυβέρνηση, βάζοντας τις όποιες προσωπικές σχέσεις στην άκρη.

Δεν θέλω να εισέλθω σε διάλογο γιατί δεν είναι ο σωστός χώρος και χρόνος όπως προείπα. Αλλά δεν βρίσκω καμία υπερβολή στο να θεωρώ τους τούρκους δυνητικούς - έστω - εχθρούς μου παρά σεισμοπαθείς "φίλους" μου.

Αυτή είναι η άποψη μου.

Φιλικά.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Και ο Τερίμ είναι σκατόφατσα τι να κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

Pappas10,

Εμένα όμως η δικιά σου εθνική με έστειλε στον κουβά.

Εσύ λες "οι τούρκοι" (οι "σκατότουρκοι" μάλιστα). Κι άμα λες "οι τούρκοι", τότε εννοείς τα 50000000 και όχι την κυβέρνησή τους.

Δε σε νοιάζει καθόλου αν αυτή η κυβέρνηση βγαίνει με τρόπους διχτατορικούς, νοθείες, απειλές, βία κι επομένως δεν εκπροσωπεί αληθινά αυτά τα 50000000, δηλαδή δεν είναι κυβέρνηση "των τούρκων";

Όμως αυτό συμβαίνει στην Τουρκία.

zouk είπε...

Φιλε Μιχαλη,καταλαβαινω αυτα που γραφεις.Εχω λιγο διαφορετικη αποψη βεβαια,δεν ειναι ακρως αντιθετη.
Απλα εδω μιλαμε για μπαλα.Για καποιους η ομαδα της Τουρκιας ειχε καποια χαρισματα και δεν τους ενοιαζε το οτι ειναι Τουρκοι.

Ας το αφησουμε ομως το θεμα.
Παμε στα δικα μας.
Δεν με χαλαει που δεν πηραμε τον Αιμαρ.Κατι στραβο ειδαν και τον εκοψαν.Λογικο βρισκω επισεις οτι φευγουν Παπαδοπουλος και Μορις.

Ας κανουμε λιγο υπομονη να δουμε ποιοι θα ερθουν και μετα ας μιλησουμε γιατι βλεπω εχει αρχισει η γκρινια που δεν πηραμε τον Αιμαρ.

Pappas10 είπε...

Φιλλέληνα Τούρκε καλά να πάθεις με τον κουβά γιατί εκτός από δεν ξέρεις κι από μπάλα.

Αυτά για τους "καλούς λαούς" και τις "κακές δικτατορικές κυβερνήσεις" κράτα για κάνα 14χρονο με ιδεολογικοπολιτικοηθικοκοινωνικές αναζητήσεις. Σ' όσες σφαγές και γενικότερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας έχουνε γίνει (ένθεν - κακείνθεν) κανένας δικτάτορας ή γενικότερα μέρος της κυβέρνησης δεν "λέρωσε τα χέρια" του.

Καλός ο ιδεαλιστικός εξωραϊσμός αλλά για τους ονειροπόλους και - συγνώμη αν ακούγομαι σκληρός - τους κοινωνικά ανιστόρητους. Διατηρώ το δικαίωμα να μην γουστάρω τους τούρκους συλλογικά όπως δέχομαι τον σκατότουρκο που δεν γουστάρει εμένα ως μέρος του Ελληνικού συνόλου.

Για πρόσωπα τούρκους, από τη στιγμή που αισθάνομαι για τον οποιονδήποτε λόγο ότι η σχέση μου μαζί τους είναι προσωπική και δεν καθορίζεται από τη στάση της κυβέρνησης τους ή της δικής μου, δικαιούμαι να κάνω εξαιρέσεις. Έτσι ο Κουτλουάι είναι γαμώ τα παιδιά.

Αυτό πιστεύω.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Zouk μα μεν,

Κι εγώ γουστάρω που έφυγε ο Παπαδόπουλος... ήταν απαράδεκτος στις συμπεριφορές του και πιστεύω ότι έκανε κακό στην ομάδα.

Για τον Μόρις, έχω την αίσθηση ότι "τα έπαιρνε" και αυτή είναι δική μου αίσθηση δεν έχω κανένα στοιχείο.

Αυτά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

zouk είπε...

Βασικα και οι δυο δεν ειχαν τις καλυτερες χρονιες.Δεν θα βοηθουσαν την ομαδα και πολυ.
Περιμενω να δω με μεγαλη αγωνια τους νεους αμυντικους.Ειμαι αισιοδοξος οτι καπως θα κλεισει και το ζητημα του Γκουμα.Οποτε με Γκουμα και Σαριεγκι θελουμε αλλους δυο κεντρικους,εκτος αν υπολογιζουν καποιον πιτσιρικα,τον Σιοντη δλδ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΦ! Έφυγε επιτέλους το χτικιό ο Παπαδόπουλος! Ο παίκτης που άρχιζε να παίζει τη λίγη μπαλίτσα που ξέρει, μόνον αφού είχε χαθεί το πρωτάθλημα για την ομάδα μας.

Ο Μόρις, που είχε δει ανανέωση συμβολαίου ενώ ήταν τραυματίας,
πλήρωσε τα φετινά τρα-γι-κά λάθη του. Είμαι σίγουρος ότι θα υπεραναπληρωθεί η θέση του.

Για τον Αϊμάρ κάποιοι έλεγαν, ότι φέτος δεν έπαιξε τίποτα. Ίσως και να γλυτώσαμε νέο ... Κονσεϊσάο;

Ανώνυμος είπε...

... ή μάλλον ν' αφήσω τις ευγένειες και να το πω καλύτερα αυτό για τα τρα-γι-κά λάθη:

"Είναι περίεργο να έχεις φάει 8 γκολ σε 25 αγωνιστικές, και στους 3 πιο κρίσιμους αγώνες να τρως ξαφνικά 10 γκολ" (Ρίνγκο)

squarelogic είπε...

Δε συμφωνώ με τον τρόπο με τον οποίον απαξιώνονται τα περιουσιακα στοιχεια της ομαδας.Δείτε τι γίνεται αλλου: η Σαραγόσα που υποβιβάστηκε πχ.ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί τα πανακριβα συμβολαια των πολλών 10ριών που ειχε μαζέψει.Ομως δεν τους έβγαλε στο σφυρι ούτε είπε στους παίκτες "βρείτε ομάδα".Αφησε να μαθευτεί στους μανατζερ οτι παραχωρεί τις φιρμες της εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά και παζαρευει πχ.τον Αιμαρ,που έχει 2-3 χρόνια να κανει καλη χρονιά στα 7 εκ.Κοινώς δεν δείχνει να καίγεται να τους πουλήσει,παρότι μαλλον κατι τετοιο συμβαινει,οπότε η αγορά τους δουλεύει στους ρυθμούς του πωλητή.
Εμείς,αντί να κανουμε το ιδιο,τους είπαμε να βρουν ομάδα ενώ μπορούν κάλλιστα να "κατσουν" πανω στα συμβόλαια τους.Προφανώς οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές αφού ξερουν οτι δεν τους θελεις στην ομάδα,θα τους πάρουν τσάμπα,ενω είναι παίκτες που σε μια ομάδα που θα είχαν κίνητρο να αποδείξουν την αξια τους,μπορουν να βοηθήοσυν σημαντικά και που,με την κατάλληλη προώθηση θα είχαν μια αξιόλγη αξία μεταπώλησης.
Είναι δυνατον δηλ.να απαξιώνεται ο Παπαδόπουλος στα 500χιλ.και να συζητάμε για τον Τζιμπούρ που ο Τσακίρης πήρε απ τα αζήτητα λόγω του προβληματικού χαρακτήρα του,για 3 εκ?
όσο κι αν μπήκαν λεφτά στον ομάδα,δεν είναι και για πέταμα,ούτε είναι χωρίς τέλος.
Μεχρι τώρα...
Ματος 3,5 εκ
Ιβανσιτς 1,7
Κλειτον 1,8 εκ
Χριστοδ/λος 2,2 εκ(μιλαω για αυτα που δοθηκαν απ την ομαδα)
δηλ.9,2 εκ για να είμαστε περίπου στα περσινα επιπεδα και με λιγοτερες εναλλακτικες.

Πανάθας είπε...

Εγώ παιδιά, ειλικρινά θα ήθελα κάποια στιγμή η οικογένεια Βαρδινογιάννη να έδινε και το υπόλοιπο 50% σε αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν και να αλλάξουν πράγματα στον ΠΑΟ μας (και που τόσα όνειρα μας έχον γεννήσει σε ένα καλοκαίρι). Όλες αυτές οι τακτικές - τόσο σε μεταγραφικά θέματα, όσο και σε θέματα αποπομπών-διαπομπέδευσης προσωπικοτήτων - μου θυμίζει Βαρδινογιαννισμό στις καλές του μέρες. Συμφωνώ με τον squarelogic, συμφωνώ με τις συγκεκριμένες απομακρύνσεις, αλλά δεν μου αρέσει η μέθοδος και δεν μου αρέσει επίσης η μη ενίσχυση της ομάδας (ξέρω ακόμα είναι μεταγραφική περίοδο) σε θέσεις που "πονάει".

Στο πίσω μέρος του μυαλού μου (εκεί που είναι το βλήμα) τριφογυρνάει ότι δεν θα γίνουν μεγάλες επενδύσεις, ανάλογες του μεγέθους αυτών των επιχειρηματιών, παρά κινήσεις τύπου Τζιμπούρ (που τον θέλω στον ΠΑΟ πολύ - μας έφυγε ο ΕΚΙ εξάλλου, ποιός θα δέρνει τώρα?)μόνο και μόνο επειδή το υπόλοιπο 50% δεν κάνει καμία απολύτως κίνηση και "επενδύει" το μισό που μπήκε τώρα. Ποιό είναι το πρόβλημα ή το "αγκάθι" αν θέλετε για μένα? Ότι το άλλο (μου) μισό (που λέει και το τραγούδι) δεν πρόκειται να κάνει μάγκα τον Βαρδινογιάννη (ήδη ο Πατέρας με μια φοβερή δήλωση τον "άδειασε" τον Τζιγγεράκο).

ΖΗΤΩ Η ΠΑΝΑΘΑ, αλλά ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ (σαν τους Κύπριους).

Μακάρι να κάνω λάθος. Μακάρι.

squarelogic είπε...

Παναθα
αρκετοί πιστεύουν οτι η διατηρηση κατ'αρχήν του 50% απ την φαμίλια είναι απλώς ενας εύσχημος τρόπος για να μη φανεί οτι φεύγει ηττημένη.
Υπάρχει βεβαια και η αντιθετη αποψη,που λεει οτι πούλησε αέρα,οι αλλοι βαζουν τα λεφτά και αν πετύχουν εχουν πετύχει όλοι μαζί,ενώ αν αποτύχουν θα εχουν αποτύχει και οι άλλοι.Σε καθε περίπτωση δεν εχει πια αντιπολίτευση αγκάθι στο λευρό του.

Πανάθας είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ.

Κα ο άνεμος θα είναι ούριος όσο τα αποτελέσματα θα είναι καλά και......μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο. Γιατί μετά αν επενδύουν οι μισοί και μαζεύει το χρήμα αυτός που δεν επενδύει θα αρχίσει η γκρίνεια. Για αυτό θα ήθελα ίσο ποσοστό ΟΛΟΙ.

Τέλος πάντων θα δούμε. Κάτι δεν μου πάει καλά πάντως τάσος.

Πανάθας είπε...

"Παίκτης της Μπόλτον για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Γιόχαν Ελμάντερ. Ο Αγγλικός σύλλογος, όπως αποκάλυψε ο Βρετανικός Τύπος, κατέβαλε το ποσό των 12,6 εκατ. ευρώ στην Τουλούζ ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό του. Ο Σουηδός επιθετικός, γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Μπόλτον, καθώς ξεπέρασε τα 11,8 εκατ. ευρώ που είχαν δοθεί στην Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Νικολά Ανελκά το 2006."

12,6? Αυτόν δεν ήθελε η Τσέλση της Ελλάδας, η Πανάθα μας (κατά τον Βγενό). Εδώ τόσα θα δώσουμε για όλους μαζί που θα πάρουμε.

Έτσι για να μην μας δουλεύουν και για να ξέρουμε που πατάμε και κυρίως που πηγαίνουμε στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ. ΕΓΩ ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ "ΧΩΝΩ" ΟΣΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

Άσχετο αλλά ο Βύντρα.....έμεινε?

Πανάθας είπε...

Ο Τζόρβας θα είναι ο επόμενος τερματοφύλακας της Εθνικής. Θα είναι μεγάλη μαλακία να μην γυρίσει στον ΠΑΟ. Είναι παιχταράς και για όσους ξέρουν έχει "χτυπημένο" και ένα τριφύλλι στο πόδι του (είχε γίνει μεγάλη μανούρα με τους οπαδούς του ΟΦΗ για αυτό το τατού).
-----------------------------

Σάββας Θεοδωρίδης στον Πρωταθλητή:
"Ο ΟΣΦΠ δεν μπαίνει σε πλειστηριασμούς...θα είναι και πάλι πρωταθλητής".

Έλαααααααα? Θα συνηθίσετε δεν είναι τίποτα. Και εμείς έτσι κάναμε ότι θέλαμε κάποτε των καπότων και μετά είπαμε το νερό νεράκι. Δεν είναι τίποτα.
-------------------------
Το Βόλλευ αποδυναμώνεται. Θανάσηηηηηη, ξύπνα. Μην χαθεί ο Ντάντε με τίποτα.
--------------------------
Νίκολας, Πέκοβιτς, Φώτσης....ένα τριάρι θέλουμε και κλείσαμε (και αν φύγει ο Σάρας έναν ακόμη γκαρντ).
---------------------------

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic και Πανάθα,

έχω την αίσθηση, ότι δεν έχετε ακόμα συνειδητοποιήσει πως ο Παναθηναϊκός άλλαξε σελίδα.

Πέρα από το ότι ξεχνάτε, πως οι Αντωνίου και Πατέρας - τις κινήσεις των οποίων απέναντι σε Παπ και Μόρις κρίνετε λαθεμένες και "βαρδινογιαννέϊκης" νοοτροπίας! - είναι πρόσωπα ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΛΩΝ των μετόχων της Νέας ΠΑΕ ...

... και πέρα από το ότι οι Βγενόπουλος και Γιαννακόπουλοι σίγουρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ όσο τους παρουσιάζετε άθελά σας, πιθανολογώντας ότι μπορεί να έφαγαν τον "αέρα" του Τζίγγερ (!!!) ...

ξεχνάτε και κάτι ακόμα, που έχει σημασία.

Σας επισημαίνω λοιπόν, ότι η αποπομπή των Παπ και Μόρις, όπως και η εγκατάλειψη των όποιων επαφών για Αϊμάρ, έγιναν από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα ο καινούργιος μας προπονητής, ΧΕΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ.

Δεδομένου λοιπόν, ότι η συμφωνία με τον Τεν Κάτε είχε επέλθει εδώ και αρκετό καιρό (κι ας έγραφαν τις ΠΟΥΣΤΙΕΣ τους περί Μπλάκμπερν τα γνωστά αντιπαναθηναϊκά ηλεκτρονικά στέκια φίλε Πανάθα), και δεδομένου ότι σαν Ολλανδός με θητεία σε Μπάρτσα-Τσέλση αποκλείεται αυτό το διάστημα να καθόταν και να ξυνόταν ...

... πρέπει να θεωρούμε σίγουρο, ότι αυτές οι κινήσεις έγιναν ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΘ' ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΙΝ πάντως ασφαλώς με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ του Ολλανδού.

Επομένως φίλοι μου, ούτε "βαρδινογιαννικής" νοοτροπίας, ούτε τίποτε άλλο το "ελλειμματικό" αποπνέουν οι συγκεκριμένες κινήσεις της Νέας ΠΑΕ!

Εκτός αν και ο Τεν Κάτε ακόμα, με το που πάτησε το πόδι του στο Ελ Βενιζέλος, μολύνθηκε από το ... βαρδινογιαννισμό!!!

:-) :-))

Κατά τα άλλα, ούτε ο Παπ, ούτε ο Μόρις αποτελούσαν "φίρμες" του ΠΑΟ, όπως λέει ο Squarelg επιχειρώντας ατυχή σύγκριση με τα της υποβιβασμένης Σαραγόσα. Κανείς από τους δυο δεν είναι δα και περιζήτητος στην καλή ελληνική (= γαυρούλα και ΑΕΚ) ή την ξένη αγορά. Ειδικά μετά από τις εμφανίσεις τους την τελευταία σεζόν.

Pappas10 είπε...

Οι θέσεις μου.

1. Μόρις και Παπ στο καλό και να μας γράφουν. Ο Μόρις για εμένα πέρυσι ήταν "πιασέν" και το λέω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ και ο Παπ είναι ανέκαθεν Κωλοπαιδέν.

2. Όσα βάζουν οι άλλοι βάζει και ο Βαρδινογιάννης. Έτσι γίνονται οι αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Η διοίκηση είναι μία όπως και τα οικονομικά της. Μάλιστα ο Βαρδινογιάννης βάζει περισσότερα. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι 80 μύρια δεν μαζεύτηκαν τη στιγμή που η ΠΕΚ μας έλεγε ότι θα βάλει 40 για μεταγραφές και δεν θέλει και αξιώματα. Αφήστε εκεί τον Βαρδινογιάννη μην γίνουμε άρθρο 44.

Αυτά... ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααα

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Τουρτούρα θίγεις θέμα μάνατζμεντ και πιστεύω πως μπορεί να είναι κοινής αποδοχής και να μην είναι βλάκες οι επιχειρηματίες που ανέφερες κλπ κλπ αλλά δεν παύει το μάνατζμεντ να ελέγχεται από ανθρώπους του Βαρδινογιάννη (Αντωνίου πχ). Για αυτό ανέφερα ότι τώρα μπορεί να συμφωνούν αλλά κάποια στιγμή το βρίσκω λογικό να δυσανασχετήσουν. Μακάρι να μην βγω αληθινός και οι άνθρωποι αυτοί να συνεχίζουν να ενισχύουν οικονομικά τον Παναθηναικό, την ίδια στιγμή που ο κάτοχος του 50% δεν επενδύει καθόλου. Μιχάλη σόρυ φίλε αλλά εδώ έχουμε νούμερα και αποδείξεις. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έγινε μόνο από την είσοδο των νέων προσώπων και ένα μέρος αυτής της αύξησης πάει - σωστά - σε μεταγραφές. Ο Βαρδινογιάννης δεν έχει βάλει ευρώ και δεν το θεωρώ σωστό. Τώρα περί άρθρου 14 επίσης διαφωνώ. Όταν υπάρχει Γιαννακόπουλος δεν φοβάμαι τίποτα. Με Βαρδινογιάννη φοβάμαι μήπως και συνεχιστούν οι σφαλιάρες.

Ξαναγυρνάω στο θέμα "αέρα". Ο Πατέρας με μια δήλωση του τις προάλλες τόνισε ότι θα ακολουθήσει μια διαφορετική τακτική αντιμετώπισης του κατεστημένου πολύ πιο σκληρή από τον προκάταχο του ο οποίος - είπε - έχει υπομονή και είναι χαμηλού προφίλ (κοινώς μαλάκας είνα η ελεύθερη μετάφραση). Είναι από τα ωραιότερα "αδειάσματα" που έχουν γίνει ποτέ. Είναι σαν να του λέει "Γιαννάκη τράβα να παίξεις με τα αυτοκινητάκια σου". Εκεί απλά εγώ υπενθυμίζω ότι ο μπαμπάς του Γιαννάκη έχει το 50% και επιπλέον την μην διάθεση επένδυσης εκ μέρους της οικογένειας. Καθώς λοιπόν, τραβάμε μία γραμμή και ξεκινάμε ένα νέο ταξίδι, θα ήθελα να μην υπάρχουν οι άνθρωποι στην ομάδα. Θεωρώ ότι έχουν κάνει - ήδη - μεγάλο κακό.

Η αποπομπή των Μόρις- Παπαδόπουλου - με τις οποίες επαναλαμβάνω συμφωνώ αλλά όχι με τη γνωστή βαρδινογιαννική και γκεσταπική μεθοδολογία σπίλωσης τους (σας παραπέμπω στο ποστάρισμα του Μιχάλη) - είναι καθαρά διοικητική απόφαση. Για αυτό ο Μόρις δήλωσε ότι δεν θα αντέξει τις υποδείξεις της διοίκησης ο Τεν Κατέ (κάτι που διέψευσε αργότερα αλλά μάλλον κατόπιν πίεσης). Αλήθεια ξέρει ο Μόρις που είναι 5 χρόνια στην ομάδα ότι αυτή η διοίκηση υποδεικνύει στους προπονητές πράγματα που αφορούν το αγωνιστικό σκέλος? Είπε ο φτωχός αυτό που ξέρουμε όλοι. Ότι συνήθως επιλέγονται αχυράνθρωποι και ίσως για αυτό δεν συνεργάστηκε ποτέ με τον Ντούσαν.

Κάτι ακόμα. Το ότι δεν είναι περιζήτητοι στην Ελληνική αγορά οι Μόρις και Παπ (από ΟΣΦΠ-ΑΕΚ) μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ καθότι έχουν ρήτρα να μην υπογράψουν σε αυτές τις δύο ομάδες (παρά τα αντιθέτως φημολογούμενα). Προσωπικά συμφωνώ με αυτή την κίνηση. Πρέπει ο ΠΑΟ να σταματήσει να ενισχύει τους κύριους αντιπάλους του (Λυμπερόπουλος, Νικοπολίδης, Κωνσταντίνου κλπ). Δεν τους δίνουμε τον Ίβανσιτς και μάλιστα τζάμπα? (είναι δυνατόν ο Τεν Κατέ να είδε αυτόν τον ποδοσφαιριστή να τον εκτίμησε και να τον βάλει να παίξει κιόλας? ΗΜΑΡΤΟΝ που λέει και ο φαφούτης. Χάνω κάθε ιδέα).

Αυτά......προς το παρόν.

:-)

Πανάθας είπε...

Η συμφωνία που μάλλον έχει γίνει είναι:

Πρόεδρος άνθρωπος της πρώην ΠΕΚ, αλλά στις υπόλοιπες θέσεις άνθρωποι του Βαρδινογιάννη.

Έχει - κατά τα φαινόμενα - προαποφασιστεί τι θα γίνει με κάποια πρόσωπα. Πχ persona non grata αποτελούν οι "πρώην"
Μπασινάς, Κυργιάκος, Σειταρίδης (που θα ερχόντουσαν αέρα νίκο πατέρα και μάλιστα θα ενίσχυαν την ομάδα) όπως και οι Μόρις, Παπ.

Τα λεφτά θα μπούν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (και ας λέει ο Μιχάλης ότι έχουν βάλει και οι Βαρδινογιάννηδες).

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει όταν με το καλό η ομαδα μπει στους ομίλους του CL ή φτιαχτεί το γήπεδο (αναφέρομαι στα έσοδα). Εκεί θα τα μοιράζονται? Πχ θα παίρνει ο Βαρδινογιάννης χωρίς να κάνει τίποτα τα μισά και όλοι οι άλλοι μαζί (που σπρώχνουν και το χρήμα) τα υπόλοιπα? Για να μην παρεξηγηθώ δεν με ενδιαφέρει η τσέπη τους αλλά τι θα γίνει στην ομάδα αν δυσανασχετήσουν. Σίγουρα θα τα έχουν σκεφτεί όλα αυτά και θα έχουν βρει μία φόρμουλα λειτουργίας. Εκτός και αν........δεν θέλει κανείς να φανεί κακός στην αρχή ή......να ανοίξει τα χαρτιά του.

Ωραίο θέμα είμαι σίγουρος ότι θα το ξανασυζητήσουμε.

;-)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
είναι απόλυτα κατανοητό ότι, σε όλους μας έχει προκληθεί αφάνταστα η περιέργεια με την απότομη αλλαγή που έχει επέλθει στην ΠΑΕ. Επίσης είναι φυσικό ορισμένοι από μας να έχομε παραξενευθεί από τον εύκολο τρόπο που εγκατέλειψε τα διαχειριστικά και τα διοικητικά της ΠΑΕ η Βαρδινοοικογένεια, η μέχρι πριν ένα μήνα έδειχνε γαντζωμένη στη διοίκηση. Αυτό αν αναλυθεί λίγο πιο λογικά δείχνει ότι 1ον. ή ότι η οικογένεια έχει πουλήσει μεγαλύτερο πακέτο από το 50% αλλά για λόγους prestige η μετάβαση θα γίνει με εύσχημο τρόπο σε κάποια χρονική περίοδο (τριετία? πενταετία?) που έχει οριστεί από τώρα ή 2ον. η οικογένεια θα παραμείνει με ένα ποσοστό 50% στην ΠΑΕ συμμετέχοντας στις ζημίες ή στα κέρδη μισά μισά. Στη πρώτη περίπτωση η προεδρία Πατέρα ο οποίος είναι κοινά αποδεκτός και από τα δύο μέρη επιβεβαιώνει ότι υπάρχει μεταβατική περίοδος. Η παραίτηση των παλαιών μετόχων δηλ. Βαρδινογιάννηδες από την αύξηση καθώς και η μεταβίβαση των δικαιωμάτων τους στην αύξηση, στους νέους μετόχους, μέχρι το ποσοστό να φτάσει το 50% είναι κάτι το φυσικό και ο καθένας πιστεύει ότι εδώ είναι το τέλος της περιόδου. Όμως το γεγονός ότι το 67% θ' αποφασίζει αποδεικνύει ότι κάτι παίζει για την επόμενη τριετία ή πενταετία. Δηλαδή μία νέα αυξηση όπου δε θα συμμετέχει η οικογένεια και η συμμετοχή της θα συρρικνωθεί έτι περισσότερο με τελικό ποσοστό το 33,33% ? Ουδείς γνωρίζει. Ίσως η οικογένεια έχει συμφωνήσει προνόμια που θα απορρεύσουν από τη κατασκευή του γηπέδου όπως π.χ. εκμετάλλευση κοινόχρηστων χώρων,ίδρυση ενός νέου Αllou fun Park ή εκμετάλλευση χώρων εστίασης κ.ο.κ. Ουδείς γνωρίζει.
Νομίζω πάντως ότι εκείνο που πρέπει να μας απασχολεί σήμερα είναι η ενίσχυση της ομάδας σε έμψυχο υλικό καθώς και η αλλαγή νοοτροπίας των παικτών της.
Όσον αφορά την απαίτηση για αλλαγή νοοτροπίας την αναφέρω κάνοντας μνεία σε ένα σημερινό γεγονός που μου προξενεί θλίψη και συγχρόνως οργή. Ο Μόρις αφού έκανε τις δηλώσεις που έκανε το Σάββατοστα ΝΕΑ που με αυτές εξέφραζε τη πικρία του μετά την αποπομπή του, σήμερα το πρωί διάβασα στα sights ότι τις πήρε πίσω.
Κυττάχτε ρε ποιό λεβέντη είχα στην άμυνα και ποιό παλληκάρι εκαλείτο να παίξει παλληκαρίσια τον αντίπαλο σέντερ φορ.
Τουλάχιστον ο αρχιδάτος Κυργιάκος τους τάχωσε κατάμουτρα και μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει πίσω ούτε ένα "και" από τις δηλώσεις του ούτε μετάνιωσε ποτέ για τις ενέργειές του (δικαστήρια).
Ο άλλος (ΠΑΠ), ο οποίος είναι πιο έξυπνος δεν έκανε καμμία δήλωση γιατί ξέρει ότι δε τον παίρνει. Γιατι ένας όλοκληρος λαός απαίτησε από τη διοικηση να μείνει και αυτός όχι μόνο δεν τον ικανοποίησε αλλά έκανε τα χειρότερα παιχνίδια του τα τελευταία δύο χρόνια σαν ανταμοιβή γιαυτό.
Φίλοι μου,
έχω την αίσθηση ότι φέτος ανοίγεται για την ομάδα μας μια καινούργια εποχή. Συμφωνώ με το ΤΤ σχετικά με το προπονηταρά. Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ κοντά στην ομάδα. Η χρονιά αυτή θυμίζει 1967. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΠΟΜΠΕΚ (προπονηταρά) που εξελιχθηκε μετά τέσσερα χρόνια σε ΠΟΥΣΚΑΣ (Προπονηταρά)ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ.
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Πανάθας είπε...

Μακάρι Κρίτων να είναι όντως μια μεταβατική περίοδο και σιγά σιγά οι Βαρδινογιανναίοι να
μας αδειάζουν τη γωνιά μια και δεν έχουν το παραμικρό όραμα για την ομάδα (αυτό είναι αποδεδειγμένο πλέον). Αλλά δεν νομίζω ειλικρινά ότι θα συμβεί αυτό.

Τέλος πάντων, όλα όσα λέμε είναι εικασίες. Εύχομαι να επαληθευθούν οι ευοίωνες και όχι οι δυσοίωνες προβλέψεις.

Του Μόρις προφανώς του σφυρίξανε κλέφτικα ότι μπορούν να του κρεμάσουν κανένα δελτίο και να μην ξαναπαίξει μπάλα, χέστηκε και έκανε όποιες δηλώσεις έκανε.

Αντίθετα ο Παπ, ενημερώθηκε από τον κολητό του τον Αντωνάκη να κάνει την πάπια και όλα θα πάνε καλά (στο νέο του σύλλογo πλέον).

Για μένα είναι φυσιολογικό μια ομάδα να αποδεσμεύει ποδοσφαιριστές που δεν της χρειάζοντα πλέον, όπως και φυσιολογικό είναι οι παίκτες αυτοί να εκδηλώνουν την πικρία τους (αλοίμονο, στον ΠΑΟ έπαιζαν). Αλλά δεν συμφωνώ (το ξαναλέω) με τη μεθοδολογία της σπίλωσης. Βγήκε ο μαλάκας ο Καπετάνiος - ο οποίος φαίνεται ότι έχει πάθει μαλάκυνση - και είπε μια μαλακία ότι του φάνηκε ύποπτο μια ομάδα που δεν έχει φάει γκολ τόσες αγωνιστικές να τα τρώει μαζεμένα - προφανώς για να καλύψει τις μαλακίες του ανιψιού του - και το πιάσανε μερικοί και το κάνανε σκοινί κορδόνι. Μια ζωή εξάλλου για τους Βαρδινογιανναίους και τα τσιράκια τους οι παίκτες φταίγανε. ΠΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Γιατί αν μπούμε σε αυτή τη λογική δεν καταλαβαίνω γιατί είναι στο απυρόβλητο πχ ο Πεσέιρο που από ότι φαίνεται είχε συμφωνήσει με τον ΙΒΙΤΣ του ΟΣΦΠ να τον αναλάβει. Ποιός μου λέει εμένα ότι δεν του είπε ο Ίβιτς ότι είναι τελειωμένος από τον ΠΑΟ και να κάτσει να χάσει τα τελευταία ματς? Λέω τώρα. Μου θυμίζει η όλη ιστορία το ανέκδοτο που διαδραματίζεται στν Ελλάδα της κατοχής όπου και μπουκάρουν ναζί σε ένα σπίτι και βιάζουν κάθε μέρα και μια διαφορετική γυναίκα εκτός από τη γιαγιά, η οποία στο τέλος αγανακτισμένη φωνάζει: "όταν έχουμε πόλεμο, έχουμε για όλους, έτσι?".

;-)

zouk είπε...

Εγω στο θεμα του Μορρις διαφωνω.Αμα ο δημοσιογραφος εχει καποιο κυρος και θελει να το διαφυλαξει,θα εχει μαγνητοφωνισει την συνεντευξουλα,και θα ξεμπροστιασει τον Μορρις.Εγω δεν βλεπω να ακουγετε κατι τετοιο.
Βλεπω πως μερικοι κραζουν καποιους δημοσιογραφους ως Ολυμπιακους ανα περιοδους,αλλα σε καποιες περιπτωσεις περνουν το μερος τους.Εγω πιστευω πως ειναι μια περιπτωση απο αυτες που θελουν να βλαψουν και την νεα διοικηση.Απλα πραγματα.Εχουν φοβηθει καποιοι απο την δυναμικη του Πατερα και κανουν τα παντα για να συνεχισει να υπαρχει η μουρμουρα των προηγουμενων χρονων.Αμα συνεχιστει αυτη η αρνητικουρα δεν βλεπω να περνουμε ουτε φετος πρωταθλημα.

Ο Κυργιακος αμα ηταν τοσο μαγκας,στον αθλητικο δικαστη θα δηλωνε οτι ειχε ριξει μια αγκωνια που ηταν ολη δικια του,πανω στον Τζιοβανι.Ο καθενας λεει οτι τον συμφερει.Επισεις θα ηταν μαγκας αμα τιμουσε την υπογραφη του.Και μια βασικη αποδειξη ειναι οτι εχει χασει το δικαστηριο και χρωσταει και λεφτα στο βαζελο.Εγω καταλαβαινω πολυ καλα γιατι δεν τον θελουν καποιοι στον Παναθηναικο.Οχι να θελει να μας πιασει και μαλακες ο Κυργιακος που τον φτιαξαμε και παιχτη με την παρουσια του στον Παναθηναικο.Του δοθηκαν ευκαιριες στο Τσαμπιονς Λιγκ και πηρε εμπειριες που αλλοι θα ζηλευαν.Ετσι ειναι αυτος που ειναι σημερα και εχει τα καλα συμβολαιακια του.

Εχει κανει λαθη η προηγουμενη διοικηση,αλλα εχει παρει και σωστες αποφασεις.Ας μην μεινουμε σε αυτο και ας προχωρησουμε επιτελους μπροστα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@ Πανάθα,

καταρχήν ο πρόεδρος Νίκος Πατέρας δεν είναι από την πρώην ΠΕΚ, στην οποία μετείχε ο ξάδερφός του (αλλά όχι και τόσο φίλος του, όπως λένε) Γιάννης Πατέρας.

Δεύτερον, λες κάτι το αντιφατικό. Δηλαδή: από τη μια ότι το μάνατζμεντ έχει ουσιαστικά μείνει στα χέρια του Βαρδινογιάννη και ελέγχεται από αυτόν, και ταυτόχρονα, από την άλλη, ότι ο επικεφαλής του μάνατζμεντ, ο πρόεδρος Πατέρας, "άδειασε" και μάλιστα αγρίως τον Ραλίστα!

Ε, δεν γίνεται να συμβαίνουν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ αυτά ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ φίλε! Και ο Ραλίστας να ελέγχει το μάνατζμεντ, και ο επικεφαλής του μάνατζμεντ να του λέει "Γιαννάκη πάρε τα κουβαδάκια σου και κάνε βόλτα". Και γαμμώ τον έλεγχο ή και γαμμώ τον ελεγχόμενο...

Από την άλλη, τίποτα ασφαλώς δεν αποδεικνύει ότι οι Βαρδινογιάν δεν έβαλαν, όπως λες, δεκάρα στην αύξηση μτχ κεφαλαίου!

Από ποιά στοιχεία το συμπεραίνεις αυτό;

Γνωρίζεις δηλαδή από ΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΤΣΕΠΕΣ" βγαίνουν τα λεφτά που δίνονται και θα δοθούν πχ για την πρόσληψη του ΤενΚάτε και τις μεταγραφές;

[λεπτομέρεια: υπενθυμίζω άλλωστε ότι οι Βαρδινογιάν έκαναν ήδη μια αύξηση μτχ κεφ τον περασμένο Δεκέμβριο κατά 11 εκ. ευρώ - ίσα δλδ με τα λεφτά που έβαλαν τώρα, στη Νέα ΠΑΕ, οι Γιαννακόπουλοι.]

Επαναλαμβάνω λοιπόν, ότι αισθάνομαι πρόβλημα αφομοίωσης της αλλαγής που έχει συμβεί στην ΠΑΕ.

Πρόβλημα, που φαίνεται σε κάθε λαθεμένη και βεβιασμένη προσπάθεια ερμηνείας των σημερινών τεκταινόμενων με βάση τα παλιά "ερμηνευτικά" (ή απλώς "καταγγελτικά") σχήματα.

Στη Νέα ΠΑΕ ο Παναθηναϊκός ΕΧΕΙ ΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ! Πραγματικά και πρακτικά!

Είναι λάθος και αναχρονισμός (τγουλάχιστον αναχρονισμός) να τον σκεφτόμαστε ακόμα ΔΙΧΑΣΜΕΝΟ, δηλαδή ακόμα με το ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΟ σχήμα "αυτός είναι το Ραλίστα, εκείνος του Βγενό κι ο άλλος του Γιαννακό"!!!

Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑΞΕ, ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!

ΥΓ Οι δηλώσεις του Μόρρις (έαν έγιναν έτσι!) ήταν, νομίζω, απολύτως predictable! Ευτυχώς
όμως, φέτος δεν υπάρχει το έδαφος και το κλίμα για να γίνει παιχνίδι με αυτές.

ΥΓ2 Κρίτον, όχι και μάγκας ο Sotis! Που (εκτός των όσων επεσήμανε ο Ζουκ) αφήνει να γίνεται χοντρό παιχνίδι φημών, ότι θα πάει στη Ροζούλα της Τρούμπας και ότι το θέλει πολύ και ο ίδιος (αχού) και δεν έχει τολμήσει να βγει και να το κατακεραυνώσει! Μάλλον μπερδεύεις το μάγκας με το δάγκας...

Πανάθας είπε...

Τουρτούρα όντως στο αρχικό μου ποστ υπήρχε μια αντίφαση από το γεγονός και μόνο ότι δεν είχα ολοκληρώσει την πρόταση μου. Για αυτό έκανα και συμπληρωματικό ποστ στο καπάκι όπου και έκανα αναφορά στο πως έχει - κατά τα φαινόμενα το τονίζω, μπορεί να κάνω και λάθος, οκ? - μοιραστεί η "πίτα" στην ομάδα. Πρόεδρος πρώην της ΠΕΚ (ήταν στην ΠΕΚ ο Πατέρας ρε συ, τόσο έξω έχω πέσει?) κα το μάνατζμεντ στον Βαρδινογιάννη.

Πως ερμηνεύεις εσύ τη δήλωση του Πατέρα? Γιατί περί ερμηνείας πρόκειται. Δεν τ θεωρείς "άδειασμα"?

Για τα λεφτά τώρα. Θίγεις κάτι σωστό. Πως "κινήθηκε" η ομάδα μέχρι να μπουν οι άλλοι? Ε κινήθηκε με λεφτά του Βαρδή για αυτό πήγε σαν χελώνα στην αρχή. Είναι φως φανάρι. Λεφτά δε θα χάσουνε οι Βαρδινογιανναίοι. Θα τα πάρουνε από την αύξηση του κεφαλαίου. Πάντως όσες κινήσεις έχουν γίνει (που είναι κοσμογονικές για τα μέτρα και τα σταθμά του ΠΑΟ, πρέπει να το παραδεχτείς) έχουν γίνει από την αύξηση του μτχ. κεφαλαίου. Ποιός έκανε την αύξηση? Είναι απλά μαθηματικά. Δεν έχει γραφτεί πουθενά ότι ο Βαρδινογιάννης συμμετείχε στην αύξηση. Μα αφού είχε ήδη το 50% (το πρώην 90%) τι να πληρώσει? Το χρήμα κινήθηκε από το 40%. Τι σε μπερδεύει?

Ζουκ δεν υπάρχει αρνητισμός φίλε μου. Προβληματισμός ναι. Διάλογος ναι. Εκ του προοιμίου αρνητισμός ΟΧΙ. Απλά δεν μου αρέσει να με περνάνε για αμερικανάκι πχ και να μου λένε για νέα Τσέλση με πενιχρό (για τα δεδομένα της Τσέλση μπάτζετ). Παίξτε μπάλα εκεί που μπορείτε κύριοι αλλά μην παραμυθιάζετε τον κόσμο. Δεν είναι σωστό.

Εγώ είμαι ικανοποιημένος. Αλλά είμαι και ποοδσφαιρικά άπληστος. Θέλω το καλυτερότερο (sic!!!) για την ομάδα μου.

Ας πάρουμε Αβραάμ, Μάκο, Τζιμπούρ, Καρντόσο από Ελλάδα, σέντερ μπακ, ψηλό σέντερ φορ και δύο ακραία χαφ από Ευρώπη και θα είμαστε μια χαρούλα για να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, να μπούμε στου ομίλους και να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία.

Για τον Κυργιάκο εγώ ξέρω ότι θέλει να γυρίσει στην ομάδα, τον θέλει και ο Βγενό αλλά έχει θέση βέτο ο Βαρδής. Τα ίδια και για τους Μπασινά, Σειταρίδη.

Αυτά περί της "ενοποίησης". ;-)

Α, και η ενημέρωση μου - όπως και η δική σας - είναι από τις εφημερίδες (εξαρείται το DERBY THS ION για ευνόητους λόγους).

Ξαναμαναεπαναλαμβάνω. Πάμε βουρ ολοταχώς στη νέα εποχή αλλά δεν ξεχνάμε και τον Βαρδινογιαννισμό. Έχουμε και τις "αδυναμίες" μας τι να κάνουμε?

:-)))

zouk είπε...

Ki oμως εχεις πεσει εξω.Ο Νικος Πατερας δεν ηταν στην ΠΕΚ.

Τα λεφτα απο την αυξηση πανε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.Δεν υπαρχει διαχωρισμος.Απο τα λεφτα που μπαινουν τωρα καποια πανε για μεταγραφες.Δεν τα βαζει καποιος συγκεκριμενος.

Δεν σε βλεπω να τα χωνεις στον Βγενοπουλο για αυτα που λες για την Τσελσι.Εχεις κολλησει με τον Βαρδινογιαννη λες και αυτοι που μπηκαν ειναι βλακες και τους πιανει κοτσο ο Τζιγγερ.Ο Βγενο εκανε τις δηλωσεις για Τσελσι,ριχτου τα.Αν και για μενα ηταν λογικες υπερβολες αυτα για να ασκησουν πιεση.

Εγω τον Κυργιακο δεν τον θελω.Καλος παιχτης αλλα.....υπαρχουν κι αλλοι.Αμα εσυ Παναθα ειχες κανει συμφωνια με καποιον και εκεινος εβρισκε ενα παραθυρακι και την εσπαγε ενω ειχε βαλει την υπογραφη του,θα ξαναεκανες μαζι του συμφωνια?Εγω μια φορα οχι.Δεν θελω να με πιανουν για μαλακα.

Pappas10 είπε...

Πανάθα μα μεν,

Με όλο τον σεβασμό 3 παρατηρήσεις.

1. Είναι εμφανές ότι δεν ξέρεις τι εστί "αύξηση μετοχικού κεφαλαίου" και ποιός πληρώνει τι. Ειλικρινά δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά άμα δεν γνωρίζεις μη πετάς κουλά.

Αυτή τη στιγμή ό,τι γκαφρά έχουν πέσει (είναι γύρω στα 9 μύρια κατά πως λένε) τα έχει βάλει ΜΟΝΟ ο Βαρδινογιάννης μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί η αύξηση. Τα λεφτά που θα βάλουν οι άλλοι ΔΕΝ θα τα πάρει ο Βαρδινογιάννης, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ. ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ. ΟΤΑΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ Μ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΧΩΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ... εκτός και αν είσαι ολυμπιλαγός και κάνεις εικονική αύξηση και αγοράζεις τα κέρατα σου και τα πληρώνει το Ελληνικό Δημόσιο.

2. ΤΟ ότι ο Μόρις είναι πιασέν το λέω από τότε που τον πήραμε. Δεν χρειάζομαι τον Καπετάνιο. Έχουμε ξαναγίνει κώλος με το θέμα. Δεν χρειάζομαι κανέναν να μου λέει αυτό που βλέπω. Επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ αλλά τον θεωρώ πιασέν και δεν μου το βγάζεις από το μυαλό σόρρυ.

3. Ο Νίκος Πατέρας είναι ξάδελφος του Γιάννη Πατέρα της Π.Ε.Κ. Και ο Νίκος Πατέρας είναι προσωπικός φίλος του Τζίγγερ και ουδέποτε συμμετείχε στην ΠΕΚ.

Από εκεί και πέρα, εγώ λέω εδώ και καιρό ότι αυτή είναι μεταβατική περίοδος για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και είναι και λογικό. Στα διοικητικά οι Βαρδινογιάννηδες δεν ασχολούνται αλλά ελέγχουν το Μπάτζετ μιας και αυτοί το πληρώνουν ακόμα.

Θεωρώ ότι αυτή η χρονιά είναι η χρονιά του πολέμου του παρασκηνίου, κι αυτό κατάλαβα από τις δηλώσεις Πατέρα, ότι δηλαδή η ανοχή από πλευράς ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τελείωσε.

Για εμένα, το πρόβλημα του Τζίγγερ ποτέ δεν ήταν τα λεφτά. Το έχω πει πολλές φορές. Άλλωστε το μπάτζετ του λίγες φορές ήταν μικρότερο από του γάβρου. Το πρόβλημα του Τζίγγερ ήταν και είναι ότι δεν ήθελε να εκτεθεί και να κτυπηθεί με το παρασκήνιο αλλά και το ότι επέλεγε λάθος ανθρώπους στον χειρισμό πολύ σημαντικών κομματιών της ομάδας όπως αυτό του κόσμου.

Το νέο διοικητικό σχήμα και ο Πατέρας ως πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ σηματοδοτούν "αλλαγή πλεύσης" εκεί ακριβώς. Στην μαμουχαλίαση του Τζίγγερ. Για εμένα αυτό είναι το βασικότερο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

A.. ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ...

ΜΠΑΑΑΑΑ...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Στα γρήγορα επειδή πρέπει να φύγω:

1. Οκ για τον Πατέρα και την ΠΕΚ. Θυμόμουν ένα όνομα, μου λέτε ότι είναι ο αδελφός του, πάω πάσο. Άρα άκυρη και η ανάλυση μου (η συγκεκριμένη).

2. Τα έχω χώσει στον Βγενό κάνεις λάθος Zouk. Διάβασε προηγούμενα μου ποστς και θα το δεις αυτό. Ήμουν τουλάχιστον ειρωνικός όπως και εναντίον του Θανάση για το Βόλλευ. Απλά οι συγκεκριμένοι δεν μου έχουν κάνει τίποτα ως οπαδό ενώ ο Βαρδινογιάννης έχει. Είναι μια διαφορά βασική για μένα.

3. Δεν έγραψα πουθενά Μιχάλη ότι ο Βαρδινογιάννης θα πάρει λεφτά από τους άλλους μετόχους (παρά μόνο τα ποσά που θα καλύψει προσωρινά). Ότι δεν έβαλε λεφτά έγραψα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Και ότι αν έβαλε είναι κάτι προσωρινό και θα τα πάρει πίσω. Σας λέω ότι έχω διαβάσει (επαναλαμβάνω ότι στις πηγές μου δεν συμπεριλαμβάνεται το DERBY όπου και εκεί σίγουρα ο Βαρδινογιάννης θα παρουσιάζεται ως ο μέγας ευργέτης του ΕΘΝΟΥΣ - μπλιαχ μην ξεράσω).

4. Μιχάλη θα μας τρελάνεις? Το μπατζετ του ΠΑΟ σχεδόν ίσο με του ΟΣΦΠ? Σε παρακαλώ. Το μόνο πρόβλημα ήταν η μαχμουλίαση του Τζίγγερ?........ναι και οι παικτες που δεν είχε και άλλα πολλά. Εδώ βλέπεις κοσμογονικές αλλαγές και εσύ μου λες Τζίγγερ. Σε παρακαλώ γιατί έχω φάει πολύ και ανακατεύομαι εύκολα.

Θα τα ξαναπούμε το βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

ρε πανάθα, είναι σαν να έχεις κολήσει και σου έχει γίνει εμμονή ο βαρδ.

σταμάτα να βλέπεις το ποτήρι συνέχεια μισοάδειο. αλλιώς δεν προκειται να ευχαριστηθείς αυτά που έρχονται.
δεν εννοώ να μην μουρμουρίσεις, του τύπου " γιατι πήρε αυτόν τον παίκτη/προπονητη και όχι τον άλλον"κτλ

αλλά μπαίνεις σε μια λούμπα θεωρίας συνωμοσιών, και είναι σαν να περιμένεις στη γωνία , να κάτσει μια στραβή και να λες είδατε εγω σας τα λεγα.

1. τον αντωνίου δεν τον βλέπω σαν το μακρύ χερι του ραλίστα.
ίσα ίσα βλέπω για πρώτη φορά, σε αυτή τη θέση έναν άνθρωπο με προσωπικότητα, που αυτό που κοιτά είναι να κάνει σωστές επιλογές και όχι να ευχαρστήσει τον τζιγγερ.

για τον μόρις ήταν καυστικός όλη την χρονιά, και έδειχνε ποσο δυσαρεστημένος ήταν απο αυτό που έβλεπε.
για τον παραγκωνισμό του δάρλα ήταν επίσης αντίθετος. αυτές τις απόψεις κάνει πραγματικότητα τώρα.

τον να ακυρώνεις εκ προοιμίου αυτό που θα προσπαθήσει να κάνει, λέγοντας οτι απλά είναι το όργανο του τζίγγερ είναι άστοχο. άσε που τα πάει μια χαρα.
και στο τι λέει. και στο ποιον προπονητη επέλεξε. μέχρι εδώ σουπερ.

2. οσον αφορά την αυξηση το μ.κ υπάρχει συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο που καθορίζει ποσα θα βάλει και ο τζίγγερ αναλογικά με την αύξηση. και δεν μπορει να παίξει κανεις πουστιά σε αυτό. και αυτα δεν τα περνει καποιος μετοχος μπαινουν στην εταιρία.

3. οτι ο ραλιστας έχει κάνει τεράστια λάθη, δεν διαφωνεί κανείς.
άκυρους σκάουτερ, λάθος επιλογές σε προπ. και τα λοιπα.
αλλά χρήματα έβαζε. και μάλιστα συνέχεια απο την τσέπη του. γιατι έσοδα έτσι οπως είχαν καταντήσει τον παο , χωρις ευρώπη, χωρις εισητήρια τα εσοδα ήταν μηδαμινα.

αλλά όλα τα παλτα, που έρχονταν, δεν έρχονταν τζαμπα. όχι μονο ο μπισκαν ή ο κονσεισαο κτλ ακόμα και ο σέριτς τότε τον είχαν αγοράσει με 2 εκ ευρώ απο τη λάτσιο.
όσον αφορά για απο τους ελλάδα ποτέ δεν τα λυπήθηκε τα λεφτα. έδινε τα περισσότερα και τους έπαιρνε.

άσχετα αν δεν αρκεί να πληρώσεις τον κονσεισαο, αλλά να έχεις κάνει σκαουτινγκ πρώτα και να δεις αν αντέχει. ο τυπος μετα απο εμάς το χειμώνα σταμάτησε το ποδοσφαιρο στα 30 του. έλεος.αλλα τον πλήρωσε για να έρθει.

και νομίζω οτι τώρα έχουμε ένα σούπερ πρόεδρο (αρκει να μην μεινει στα λογια), έχουμε ωριμότητα στο τεχνικο τιμ, ο αντωνίου αγαπάει την ομάδα. και θέλει να βοηθήσει, είναι και εγωιστής και θέλει να φανεί. ο προπονητης εντάξει, τον έχω καψουρευτεί τρελλά.

τα υπολοιπα είναι μπανανόφλουδες.
οι βαρδινογιάνηδες, είτε σου αρέσει είτε όχι, δημιουργούν μια σταθερότητα στην ομάδα με τον να κρατάνε το 50%.
μου αρέσει ο βγενό, σε όλα (τα ποδοσφαιρικά), αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι μπορούμε να τα αφήσουμε όλα σε ένα τύπο που έκανε το μπαμ ξαφνικά, σε όλα τα επίπεδα , και ήδη εμπλέκεται στο σκανδαλο με τον οτε.

για αυτό και δεν ασχολούμε με αυτά γιατι νομίζω επικράτησε το καλύτερο σενάριο. και το μανατζμεντ να αλλάξει και λεφτα να μπουνε, και να υπάρχει υγεία και σταθερότητα στους μετόχους.
ακόμα και αν βλέπω οτι οι γιανακοπουλαίοι δεν στηρίζουν με την καρδιά τους αυτη την προσπάθεια, και περιμένουν στην γωνία. ήθελαν να είχε βγει ο βαρδην. απο το παιχνίδι.δεν ανυσηχω

γιατι αυτες οι αποψεις, είναι μειοψηφία στον κόσμο του παναθηναικού. και πιστεύω οτι οι περισσότεροι αναγνωρίζουν οτι προχωράμε καλά.

Πανάθας είπε...

ammos διαφωνώ με ΟΛΑ όσα είπες τι να κάνουμε, αλλά σέβομαι τις απόψεις σου. Δεν σου λέω πχ ότι την έχεις στημένη στον Βγενό μια και ανέφερες το σκάνδαλο του ΟΤΕ, ή ότι έχεις εμμονή με τον Βαρδινογιάννη (θεωρώντας τον καλό), ή ότι βλέπεις το ποτήρι μισάδειο όσον αφορά την στάση του Γιαννακόπουλου. Μου δίνεις το δικαίωμα να το πω αλλά δεν το λέω γιατί δεν με ενδιαφέρει η ψυχοσύνθεση του καθενός, πόσο πιο πολύ η δική σου. Διαβάζω τις απόψεις του κάθε παιδιού με προσοχή και αν έχω κάτι να προσθέσω το πράττω. Αυτό είναι και το νόημα ύπαρξης αυτού του blog. ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

Για αυτό θερμή παράκληση μείνε στα επιχείρηματα (όπως π.χ. έκανες με την αρίθμηση που παρέθεσες) κα και άσε τους χαρακτηρισμούς (σε παραπέμπω στην πρώτη σου παράγραφο.

Εμμένω λοιπόν στις απόψεις μου και περιμένω έργα. Και το ξαναλέω για όσους δεν με κατάλαβαν. Εύχομαι να ευθοδωθούν οι ευοίωνες προβλέψεις και όχι οι δυσοίωνες. Πίστεψε με αν πάει κάτι στραβά δεν θα νιώσω δικαιωμένος αλλά δυσαρεστημένος. Αν και βλέπω ότι πιο άσχημα από ότι πήγαμε επί Τζίγγερ (έτσι για να μην ξεχνιόμαστε) δεν μπορούμε να πάμε.

ΑΥΤΑ ΦΙΛΤΑΤΕ. ;-)

Υ.Γ.1. Ποιός σε έχει κάνει να κυκλοφορείς περήφανος ως οπαδος εδώ και 12 χρόνια?

Υ.Γ.2. Ποιός σε έχει κάνει να "κρύβεσαι" το ίδιο χρονικό διάστημα?

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. 1+1=2. :-)

squarelogic είπε...

Πανάθα
σοβαρά θες πίσω τους πρώην ποδοσφαιριστες Μπασινά-Σειταρίδη μετα τις προσφατες εμφανίσεις τους?και γω τους γουσταρα πριν 4 χρόνια,αλλά-όπως και με τις γκόμενες-4 χρόνια μετά παραείναι πολλά για ναναι καλα.

Νομίζω οτι ο Αντωνίου το πάει πολύ καλά το πράγμα σε επίπεδο σχεδιασμού-επιθυμιών καταρχήν.Η επιλογή Τεν Κάτε αντί του πιο γκλαμορους Λάουντρουπ,η "κλοπή" του Λάζαρου,το κόψιμο του Αιμάρ για να μην κλείσει ο δρόμος των Νινη,Κλέιτον,Λάζαρου,και -εφόσον βρεθούν οι αξιότεροι αντικαταστάτες-η ρήξη με το παρελθόν(με την αποπομπή Μόρις,ΠΑΠ) δείχνει εναν ορθολογιστή,που θελει νεους,διψασμενους για επιτυχίες παίκτες που θα συναγωνίζονται για μια θεση στην 11άδα χωρίς κανεις να εχει καπαρώσει για λόγους μαρκετινκ φανέλα βασικού.
Οτι λεγαμε τοσα χρόνια δηλ.

Παππάς
Η φωτο του Τερίμ είναι μερος του ποστ κι ο εικονιζόμενος είναι για μενα ο μεγαλυτερος μάγκας προπονητης του euro(μαζί με το νικητη βεβαια παππου Αραγονιες).
Ως εκ τουτου δεν βγαίνει όσο και να μας ζαλιζεις,μεχρι να γραφτεί καποιο νεο ποστ.Ξεπέρασε τα εθνικιστικα ταμπού σου για να δεις με το αντιστοιχο δεος τις επικες ανατροπες της Τουρκιας
(και οχι, δεν ειμαι οπαδός της Ρεπουση...)

Πανάθας είπε...

Squarelogic ΝΑΙ τους θέλω πίσω και τους τρεις για πολλούς λόγους όχι μόνο καθαρά αγωνιστκούς. Οι Σειταρίδης και Κυργιάκος καταλαμβάνου απευθείας θέση στον σημερινό ΠΑΟ, ενώ ο Άγγελος είναι μια καλή εναλλακτική λύση όταν θα πρέπει να ξεκουράζεται ο Μάτος ή αν πρέπει να παίξουν και οι δύο μαζί.

Η επιστροφή τους θα μου αποδείξει ότι η σημερινή διοίκηση δεν είναι συνέχεια της παλιάς κα ότι πραγματικά η νέα εποχή ξεκινά χωρίς τα γνωστά βαρδινογιαννικά συμπλέγματα του μη ένδοξου παρελθόντος.

Δυστυχώς όμως από ότι δείχνουν τα πράγματα, τόσο με το βέτο μη επιστροφής των παλαιών ποδσφαιριστών όσο και με τη μεθοδολογία απομάκρυνσης των Μόρις και Παπ, το καρκίνωμα που λέγεται Βαρδινογιάννης, παραμένει.

Σαν το ανέκδοτο λοιπόν και εγώ, λίγο πριν πεθάνω σκοπεύω να βροντοφωνάξω: "ΖΗΤΩ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ". Ένα βαρδινογιαννικός λιγότερος.

:-))

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ (διατροφής?):

Είναι Έλληνες διεθνείς, καλοί παίκτες και από τότε που φύγανε δεν έχουν αντικατασταθεί επάξια. Επείδή ακούω - και πάλι - κάτι τυχάρπαστους για αυτές τις θέσεις κλειδιά προτιμώ τους ορίτζιναλ.

Το euro δεν μου λέει κάτι. Όλη η ομάδα δεν τράβηξε.

Με την ίδια λογική, οι Γάλλοι διεθνείς είναι άχρηστοι.

Ίσως να φταίει που δεν διαβάζω DERBY, δεν ξέρω.

:-)

Pappas10 είπε...

@Panathas,

1. Στο θέμα "αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και ποιος τα βάζει" στηρίζομαι στα λίγα που ξέρω από οικονομικά και όχι στο Ντέρμπυ ή όποια άλλη εφημερίδα. Το οποίο Ντέρμπυ, απροπώ, κρατά αρκετά ουδέτερη στάση. Προφανώς περιμένουν κι αυτοί να καταλήξουν κάπου τα πράγματα για να δουν που θα γλύψουν.

2. Το μπάτζετ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ήταν τις περισσότερες χρονιές μεγαλύτερο από αυτό της γαβριέλας και αυτό είναι τεκμηριομένο από παντού. Το που ξοδεύτηκε αυτό το μπάτζετ και το τι παλτά μας κουβαλήθηκαν είναι άλλο θέμα. Μη συγχέεις όμως τα γκαφρά που δώθηκαν με το τι αγόρασαν αυτά τα γκαφρά.

3. Ο Βαρδινογιάννης ήταν μαλάκας ως διαχειριστής και πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Σ' αυτό συμφωνώ. Λεφτά όμως έβαζε και αυτό είναι αποδεδειγμένο παρά τα περί του αντιθέτου συνθήματα.

4. Για εμένα παίκτες - και χαρακτήρες - όπως ο Μπασινάς, ο Κυριάκος και ο Σεϊταρίδης είναι τελειωμένοι και αυτή είναι η άποψη μου.

Σκέψου απλώς πως θα αντιδρούσες αν ο Βαρδινογιάννης σου έπαιρνε τον Αμυντικό Χαφ της Μαγιόρκα (εκεί δεν έπαιζε ο Άγγελος;) για μεταγραφή αν το όνομα του ΔΕΝ ήταν Μπασινάς αλλά Λουκουβάτσιτς. Όσο για το ότι "ξέρουν πρόσωπα και πράγματα" νομίζω ότι αυτά ακριβώς τα πρόσωπα και πράγματα θέλουμε να αλλάξουν οπότε η όποια "γνώση" τους είναι μάλλον άχρηστη.

@Squair,

Το ότι είναι καλός προπονητής δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σκατότουρκος. Και το ότι είναι σκατότουρκος ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι εγώ είμαι εθνικιστής. Αυτός είναι σκατότουρκος.

Ας ανεβάσει λοιπόν άλλο ποστ κάποιος από τα παιδιά που έχουν δικαιόματα ανάρτησης νέου ποστ γιατί ούτως ή άλλως, στο συγκεκριμένο η κουβέντα έχει φύγει από τον Τερίμ και το Γιούρο.

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη κοίτα. Έγινε μια αύξηση του μτχ κεφ. και είπαν οι Βαρδινογιάννηδες "εμείς κρατάμε το 50%, κάνουμε πολυμετοχικό τον ΠΑΟ και μπείτε όσοι θέλετε". Ο ερασιτέχνης είχε το 10%, άρα πουλήθηκαν μετοχές που κάλυπταν το υπόλοιπο 40% (και δεν έχει καλυφθεί όλο από ότι διαβάζω). Ότι λεφτά έπεσαν και γίνονται κάποιες κινήσεις είναι από αυτό το 40% και την είσοδο των νέων επιχειρηματίων. Δεν προκύπτει από πουθενά συμμετοχή της οικογένειας σε αυτήν την αύξηση.

Για τους Σειταρίδη, Κυργιάκο και ΜΠασινά διαφωνώ και το ξέρεις. Δεν έχει νόημα να υπερασπιστώ την άποψη μου καθώς ελπίζω και εγώ ότι οι θέσες αυτές θα καλυφθούν αν όχι από καλύτερους, τουλάχιστον από ισάξιους παίκτες.

Απλά ο ΠΑΟ φημίζεται να μην καλύπτει τα "κενά" του. Φημίζω ότι μετά από τον Ρότσα (πόσα χρόνια έχει σταματήσει την μπάλα. καμιά 25αριά?) δεν βρέθηκε άλλο αριστερό χαφ, μετά τον Βαζέχα τα ίδια, τον Χένρικσεν, τον Σαραβάκο κοκ. Αυτό φοβάμαι. Μεταξύ αυτού του Βραζιλιανάκου της Μποταφόγκο που ακούγεται προτιμώ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Σειταρίδη τι να κάνουμε.

ΑΣΧΕΤΟ, αλλά αυτός που είναι μεγάλη παιχτούρα είναι ο Antre Rucavina. Πράγματι ο τύπος είναι νέος Σούκερ. Σέντερ φορ με αριστερό πόδι, απίστευτη τεχνική, ταχύτατος (σε ένα 4-3-3 μπορεί να παίξει και αριστερά), ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ.

Μακάρι να αποκτηθούν επίσης και ο Τζιμπούρ, και ο Αβραάμ και ο Πεγεράνο (δεν ξέρω αν είναι καλός) και ο Καρντόσο από Ελλάδα. Μας μένουν δεξί μπακ και δύο ακραία χαφ διεμβολιστές.

Έχουμε δουλειά ακόμη. Και ο χρόνος περνάει.

Pappas10 είπε...

Re PANATHA (είδες, ευρωπαϊκά σε γράφω), αυτή τη στιγμή η αύξηση του Μ.Κ. δεν έχει ολοκληρωθεί. Άρα δεν έχει μπει - ακόμα - ούτε δραχμή από τους υπόλοιπους.

Από εκεί και πέρα συμφωνώ ότι διαφωνούμε στο θέμα Μπασινοσεϊταριδοκυριάκου. Άποψη σου, άποψη μου, σεβαστές και οι 2.

Το θέμα "καλύπτω κενά" είναι λίγο σχετικό. Ο Μόνος "Σαραβάκος" που έχει εμφανιστεί στο Ποδόσφαιρο μετά τον Μήτσο είναι μάλλον ο...Νίνης κατά τη γνώμη μου.

Κάποιοι παίκτες δεν αντικαθίστανται ρε φίλε γιατί δεν υπάρχουν αντάξιοι τους. Ειδικά για τον "Μήτσο" το θεωρώ τον καλύτερο παίκτη ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ EVER στη θέση του... και ναι είμαι κολημένος αλλά Σαραβάκός άλλος και Βαζέχα άλλος δεν βγαίνουν ρε φίλε για να τους αντικαταστήσεις.

Ο Κόλκα ήταν παικταράς από τα αριστερά αλλά τον βγάλαμε "αδελφή". Λέω εγώ τώρα.

Ξέχασα τι άλλο ήθελα να γράψω γιατί έπεσε δουλειά. Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααα

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

zouk είπε...

Ο γεροΓκουμας εκλεισε για 2 χρονια οπως περιμεναμε οτι θα γινόταν.
Ευχομαι να ειναι σε καλη κατασταση μετα απο αυτα τα 2 χρονια και να του κλεισουν αλλο ενα ωστε να γινει η επιθυμια του να μπει στο νεο γηπεδο
(αν ειναι ετοιμο,γιατι πολυ αργοπορία βλεπω απο τον Δημο Αθηναιων).

Πανάθας είπε...

Μιχάλη αφιερωμένο σε σένα:

http://www.youtube.com/watch?v=xyhyoKKqxIk

Είναι γιατί πήγαν καλά οι Τούρκοι στο Euro. Σαν το ΖΑΓΟΡ ένα πράγμα.

:-))

Πολύ μιλιταριστικό ρε παιδάκι μου. Ψιλοαγρίεψα.

"Λίγο turko, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου"

Πανάθας είπε...

Άρθρο του Θωμά Κολοβού στον sport-fm:

"Απογοήτευσε ο Ίβανσιτς

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε. Οι καλύτεροι βραβεύθηκαν και τώρα…ήρθε η σειρά των χειρότερων. Η ιστοσελίδα Goal.com δημοσίευσε, κατά τη γνώμη της πάντα, τους έξι παίκτες που απογοήτευσαν με την παρουσία τους στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετία.

Έμμεσα από ελληνικής πλευράς το ενδιαφέρον βρίσκεται στο ότι στη λίστα υπάρχει το όνομα του Αντρέας Ίβανσιτς. Η απόδοση του άσου του Παναθηναϊκού δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα ή τουλάχιστον δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που είχαν οι Αυστριακοί.

Αναλυτικά η λίστα:

1) Μάριο Γκόμες (Γερμανία)
2) Καρίμ Μπενζεμά (Γαλλία)
3) Λούκα Τόνι (Ιταλία)
4) Έμπι Σμολαρεκ (Πολωνία)
5) Αντρέας Ίβανσιτς (Αυστρία)
6) Χένρικ Λάρσον (Σουηδία)"

Πάτωσε η μικρή λουλού? Ο Τσιαρτάκος της δεκαετίας του '80? Το δεκάρι που θα χτίσει πάνω του την "Νέα Τσέλση" ο Τεν Κατέ?

Παρεπιπτόντως τι γίνεται ρε παιδιά με τις μεταγραφές? ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝΕ? Η ομάδα θέλει σοβαρή ενίσχυση. Καλά ξεκίνησαν και κόλησαν πάλι.

Pappas10 είπε...

Για το Τσου - Λου

Θα παίξουμε με το νικητή του ζευγαριού Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία) – Ρούναβικ (Νησιά Φερόε)... Δηλαδή λογικά με την Ντιναμό Τιφλίδας.

Δεν με ενθουσιάζει το ότι είναι... Ρώσοι αλλά τέλος πάντων.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

πάντως εγώ θα ήθελα οποιονδήποτε από αυτούς τους "άχρηστους" του euro.
τους πουλάνε μήπως?χαχαχαχαχα!!!
NAS