Τρίτη, Ιουνίου 10, 2008

Αλέκος Χωρίς Σύνορα

Ρουντ Φαν Νιστελρόι
Ρουντ Φαν Νιστελρόι

Ρουντ Φαν Νιστελρόι
Στις φωτογραφίες εικονίζονται οι τρεις Ρουντ Φαν Νιστελρόι που κατόρθωσε να εντοπίσει απόψε ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος. Φήμες φέρουν και τέταρτο Ρουντ να κυκλοφορούσε εντός γηπέδου, ο οποίος όμως διέφυγε της προσοχής του Αλέκου, ενός Αλέκου σε πραγματικά μεγάλη βραδιά, ενός Αλέκου που αποκάλυψε βαθιά κρυμμένα μυστικά του ποδοσφαίρου («Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε όλοι ότι αγωνίζονται δύο ομάδες στο γήπεδο και όχι μία»), κάνοντας έτσι συντρίμμια την ψευδαίσθηση του καθενός από μας ότι ποδόσφαιρο είναι το άθλημα που διεξάγεται με μία εναντίον καμίας ομάδας, ενός Αλέκου απροσδόκητα λυρικού, όταν στο κλείσιμο της μετάδοσης τιτλοφόρησε τον αγώνα «Οι τουλίπες σκέπασαν τον μπλε ιταλικό ουρανό». Πιθανότατα όμως όλα αυτά να οφείλονται στην κατάπληξή του επειδή η λιλιπούτεια Ολλανδία των άσημων και άγραφων παικτακίων κέρδισε την Ιταλία: ίσως το μεγαλύτερο σοκ στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Αν ο Κούλογλου εκδιώχθηκε από την ΕΡΤ επειδή αποτελεί κατά τον πρόεδρό της ξεπερασμένο προϊόν, είναι σαφές ότι ο Αλέκος αποτελεί αξεπέραστο προϊόν.

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαχα! Πολύ γέλιο! Στο σχόλιό σου αναφέρομαι γιατί με αυτούς στην ΕΡΤ δεν μπορώ πια να γελάσω!
Αφού κάνω μια θερμή παράκληση προς την FIFA να μην αφήσει ποτέ ξανά τους διαιτητές να φορέσουν μαύρα (άσχετα αν οι διαιτητές FIFA δεν έχουν εδώ και ένα χρόνο, μαύρο ρούχο στην συλλογή τους), θα συμπληρώσω πως το παραλήρημα περί του πόσες ομάδες αγωνίζονται είχε και συνέχεια... Όταν αγωνίζεται μία μόνο ομάδα, τότε αυτή κατεβαίνει στο γήπεδο, ο διαιτητής αποφασίζει ένα σκορ στην τύχη και εν συνεχεία αποχωρούν. Μου θύμισε αυτές τις άβολες περιπτώσεις που κάποιος στην προσπάθειά του να σώσει μια κοτσάνα, τα κάνει χειρότερα πετώντας μία ακόμα, combo!
Απόψε τα σπουδαία, με το "αδέλφι" μας στην περιγραφή!

scarface είπε...

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόσο γκάου.
Μάλλον επίτηδες το κάνουν σαν την Μενεγάκη.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Κάθόλου επίτηδες. Είναι απλά ΑΣΧΕΤΟΙ. "Έχω πάψει να ασχολούμαιεδώ και χρόνια με τους διαιτητές" είπε ο Αλεκούκος. Ε 90 λεπτά γι'αυτούς έλεγε και τον Βαρούχα-τον νεό δικαστή Ντρεντ. Αρχές δευτέρου ημιχρόνου, κλωτσιά μαρς Ματεράτζι στον Ρουντ έξω από την περιοχή. Αμέσως αποφάνθηκε ο τριμάλακας "Παίζετε είπε ο διαιτητής και καλά έκανε". Στο ριπλέι γελάει ο κόσμος καθώς φαίνεται το εξώφθαλμο φάουλ. Αντί από στοιχειώδη ευθιξία να πεί πως παρασύρθηκε, δεν φάνηκε αρχικά κτλ λέει: "Το καλά έκανε, ειρωνικό βεβαίως". ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!!
Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνα γραφικός, απίστευτα άσχετος, τρομακτικά εκνευριστικός και παρωχημένος. Αν ίσχυε η απόσυρση, όπως στα αυτοκίνητα, θα είχε φύγει προ δεκαετίας και μάλιστα δεν θα γλίτωνες και τίποτα καθώς είναι μηδενικής αξίας. Βίασε τα ονόματα σχεδόν όλων κατά την σχολή Αλέφαντου. Σνέιντερ, Όιχερ, τα Βαν-Φαν έδιναν και έπαιρναν. Τα δε ευφυολογήματά του έκαναν απαραίτητη την χρήση ρώσικου γούνινου καπέλου εν μέσω καλοκαιριού. Έπιασε χιόνο στα φρύδια μου από τις κρυάδες του βλάκα. ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!! Και τον πληρώνουμε κιόλας τον πανηλίθιο.

Ανώνυμος είπε...

SAVE ALEKOS!

Κοίτα φίλε, παραλογισμός είναι να υπάρχει σπίκερ στις τηλεοπτικές αναμεταδόσεις του ποδόσφαιρου. Εντάξει στο ραδιόφωνο, που δεν βλέπεις γήπεδο και άρα χρειάζεται κάποιος να σου λέει τι τρέχει στο χορτάρι κι εσύ να το φαντάζεσαι. Αλλά άμα βλέπεις γήπεδο, άμα βλέπεις τους παίχτες, τι χρειάζεται το σπικάρισμα; Φαντάζεσαι να είσαι γήπεδο κι από τα μεγάφωνα να σπικάρει κάποιος το ματς που βλέπεις με τα μάτια σου; Τρελό!

Έτσι κι η τηλεόραση. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΠΙΚΑΡΙΣΜΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΑΠΌ ΤΟ ΤΕΡΕΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ! Αυτό και τίποτε άλλο.

Όμως αφού μπλέξανε την τηλεόραση με το ραδιόφωνο, βάλανε και κάποιους να σπικάρουν. Παλιά είχαμε το Διακογιάννη, που την ώρα που έπαιζε η μπάλα αυτός κατέβαζε όλες τις τριτοτέταρτες συγγένειες εξ αγχιστείας του παίχτη, τι λέγανε ένα βράδυ που τρώγανε παρέα στο Καφέ ντε Φλορ στη Βενετία, τι βαθρμούς έπαιρνε στην Ιχνογραφία πριν ζωγραφίσει στο χορτάρι, τι δουλειά κάνει ο ξάδερφός του, και στο μεταξύ η μπάλα μπορεί να είχε μπει στο πλεχτό! Όμως ο Διακογιάννης είχε και γνώσεις και στιλ. Σε ταξίδευε. Οπότε πάσο.

Τώρα οι διάφοροι Αλέκοι και Βερνίκοι ούτε γνώσεις έχουνε ούτε και στιλ. Αλλά έχουνε πολλή πλάκα! Μα πάρα πολλή πλάκα!

Αν το καταλάβαιναν, θα έκαναν συνειδητά σουρεαλιστικό σπικάρισμα. Ας πούμε, θα αποδομούσαν το Διακογιάννη. Θα έλεγε ο Αλέκος τις τρελές πληροφορίες ντεμέκ για τον παίχτη, τη γενέτειρά του, ένα πλήρη οδηγό εστιατορίων και ξενοδοχείων, τηλέφωνα για μασάζ και θα σε άφηνε να δεις μπαλίτσα χαμογελαστός.

Pappas10 είπε...

Μία λύση πάντως είναι να παρακολουθείς το παιχνίδι χωρίς σπικαζ.

Εδώ πληρώνουμε τα μουνόπανα Λυριτζή και Οικονόμου... ο Αλέκος σας πείραξε; Τουλάχιστον αυτός είναι άσχετος... όχι εγκάθετος.

Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααα

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Υ.Γ. Άντε να δούμε τι θα κάνει η Ελλάδα σήμερα... αν και με περισσότερους από έναν παίκτη της γαβριέλας στη Βασική ενδεκάδα χλωμούς μας βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι διαφωνώ. Εγώ τον Θεοφιλόπουλο τον απολαμβάνω, όπως μου λείπει και ο Μαυρομάτης. Διότι η περιγραφή τους αποτελεί έξτρα θέαμα από μόνη της. Ο Βερνίκος είναι απλώς εκνευριστικός και άσχετος. Οι άλλοι είναι πολλά παραπάνω, σε βαθμό που καθιστά απολαυστική την ακρόαση τους. Ειλικρινά μου λείπει ο Μαυρομάτης.

Ανώνυμος είπε...

Ο ανώνυμος του SAVE ALEKOS! έχει δίκιο. Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις δεν χρειάζονται σπικάρισμα. Θέλουν τον ήχο από το γήπεδο και τις κερκίδες στο μάξιμουμ.

Θα βελτιώσω όμως την πρότασή του.

α)Ο ήχος από γήπεδο-κερκίδες στο μάξιμουμ.

β) Και παράλληλα σαν "χαλί" σε πιο χαμηλή ένταση, ένα σπικάρισμα από Αλέκο (Μανόλο θα ήταν καλύτερα) που δεν θα περιγράφει τον αγώνα (μάτια έχουμε και βλέπουμε), αλλά με χαλαρή φωνή (ας πούμε σαν ένας πλαϊνός στην κερκίδα) θα λέει διάφορα "ντεσού" αλά Διακογιάννης για τους παίκτες: ύψος, βάρος, ξαδέφρια, επώνυμο πεθερού, σχέσεις με μακαρονάδες, τι καφέ προτιμάμε, που θα πάνε διακοπές, κερατώματα που έχουνε ρίξει και φάει από μοντέλες, και διάφορα τέτοια!

Το ωραίο βέβαια θα ήταν, μαζί με όλα τα παραπάνω, να ρίχνει και μπινελίκια (είπαμε, σαν τον πλαϊνό στην κερκίδα) και να πλακώνεται από μικροφώνου με τον καλεσμένο του (πχ τον κλασικό Γκώνια) όπως πλακώνεται ο υγιής κόσμος στην κερκίδα: "Ρε τι παλτό είναι τούτος", "Άσε μας ρε εγκάθετε που θα τον πεις παλτό, δε βλέπεις το άλλο το κασκόλ", και τέτοια.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο βελτιωμένος. Αυτό με τα "ντεσού" σκίζει.

Έτσι και οι γκόμενες θα τρελαίνονται να βλέπουν μπάλα στον καναπέ!

Αυτό όμως είναι καλό;

hopkins είπε...

Ζω για τη στιγμή, που δίπλα στον Αλέκο, θα κάθεται για σχολιασμό φάσεων, η Αννούλα Καραμανλή!

zouk είπε...

Το κακο ειναι οτι δεν εχεις την δυνατοτητα που σου δινει το ΝOVASPORT να το γυρισεις σε αγγλικη μεταδοση.

Ανώνυμος είπε...

φαν νιστελροι?

μα θα εννοεις τον νιστερλροι, σκετο χωρις φαν.

πως λεμε μπαστεν, περσι, ντερ σαρ κλπ

Old Boy είπε...

Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι ευλογία αυτοί οι σπίκερ. Και την μπάλα σου βλέπεις και έχεις και κάτι έξτρα να ασχοληθείς. Θέαμα και διασκέδαση μαζί. Οπότε ούτε φυσικός ήχος ούτε τίποτα άλλο. Αλέκος και ξερό ψωμί. Ο Κώστας Βερνίκος έχει κάνει αφωνία ένα μήνα τώρα και είναι έτοιμος για δεινοσαυρικές στριγκλιές. Υπολογίζεται ότι σε περίπτωση ελληνικού γκολ οι συντονισμένες τσιρίδες Χελάκη - Βερνίκου και λοιπών περιγραφέων θα προξενήσουν ένα πρωτόγνωρο ηχητικό φαινόμενο το οποίο πιθανώς να μας φέρει επιτέλους σε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς που θα πιάσουν το σήμα στην στρατόσφαιρα και θα καταφτάσουν πανικόβλητοι να δουν τι παίζει στον πλανήτη μας.

squarelogic είπε...

Χα,χα,σκέφτηκα και γω Old Boy ν'ανεβάσω ποστ για τον Αλέκο,ο οποίος χτές έπιασε νέες κορυφές λυρικής βλακείας και εκανε ρεκόρ συρραφής κλισέ με τον 'τίτλο" που έδωσε στον αγώνα.Είμαι περίεργος να δω ποιές αθλητικές εφημερίδες αρνήθηκαν το έτοιμο 16στηλο που γενναιόδωρα τους χάρισε...κανινικά θάπρεπε όλες να εχουν περιλάβει τον Αλέκο στους "ευεργέτας" και να κυκλοφορούν σήμερα με τον ίδιο τίτλο.
Τι ήταν και τούτο!
Απ τη μιά νάχεις τη ματσάρα κι απ την άλλη να σε κάνει να βρίζεις την συσκευή!
Και ο σαδισμός της ΝΕΤ δεν εχει τελειωμό:ν'ακολουθεί πουρουπουπου με Μανόλο,Βαρούχα και Μίχο!!!
Ρε φιλαράκια,βγάλτε την υποχρεωτικη εισφορά απ τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και κάντε το κέφι σας.Να δούμε αν θα σας βλέπει κανενας!

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν έχει Λάλα πάλι στο σχολιασμό μετά τον αγώνα, να λέμε και ευχαριστώ...

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχά!

Συμφωνώ με τον Ανώνυμο, που πρότεινε ήχο από κερκίδα και Αλέκο-χαλί να δίνει τα ντεσού!

Ζούμε μεγάλες στιγμές!

Ανώνυμος είπε...

Αχ! Πώς φαίνονται τα νιάτα! Τί να πούμε κι εμείς οι παλιοί, που έχουμε ζήσει - σε τρυφερές ηλικίες- τον Μεγάλο Λυρικό Γιάννη Αργυρίου, να ξεκινάει τη μετάδοση από την Αργεντινή (Π.Κ. 1978), ως εξής: "Ένα δροσερό αεράκι κατεβαίνει από τις πλαγιές του Μαρ Ντελ Πλάτα και μας χαϊδεύει το πρόσωπο..."

Ή τον Εξωγήϊνο Χάρη Αλευρόπουλο, να περιγράφει αγώνα βόλλεϋ με ατάκες όπως:"...η ομάδα μας υπερτερεί και στα σερβί και στα καρφί..."

Ή τον Τουρίστα Δημήτρη Κωνσταντάρα, σε μετάδοση Βαλανικών Αγώνων Στίβου, να σχολιάζει ως εξής τη βολή Έλληνος δισκοβόλου: "...την τράβηξε γερά ο Χαραχούσος!!!".

Αχ! Μόνο ο Τζόνυς θα με καταλάβει - ίσως και ο square...

Greenheart

Πανάθας είπε...

Συγνώμη που θα χαλάσω το χαρούμενο κλίμα της παρέας και τη συζήτηση τύπου "περί ανέμων και υδάτων" και θα επιμείνω στο ενδοπαναθηναικό μέτωπο το οποίο είναι και η αιτία που συμμετέχω εδώ.

Βλέποντας την Εθνική ομάδα με 6“παίκτες” του Παναθηναικού (Νικοπολίδης, Σειταρίδης, Κυργιάκος, Μπασινάς, Καραγκούνης, Γκέκας) νιώθω την ανάγκη να επιμείνω στην επιθυμία δημιουργίας μιας ομάδας με έντονο το Ελληνικό στοιχείο όχι για εθνικιστικούς λόγους (μακρυά από εμάς), αλλά, για λόγους "συνοχής" κυρίως και κοινών στόχων. Πιστεύω πως η απόφαση της προηγούμενης διοίκησης (που θυμίζω συνεχίζει να ελέγχει το 50% και να διακατέχεται από τα ίδια συμπλέγματα - βλ. άρνηση επιστροφής Μπασινά, Κυργιάκου) για αφελληνισμό της ομάδας στηρίχτηκε σε οικονομικά κριτήρια και σε μια κομπλεξική λογική του στυλ «οι γηγενείς παίκτες δημιουργούν κλίκες (έχει κάποια λογική βάση αλλά όχι αρκετή ώστε να μην επιλεγούν τελικά με κοινό γνώμονα το καλό της ομάδας).

Πέρα λοιπόν, της παραμονής του Matos (τη θεωρώ δεδομένη αν θες να κάνεις μια καλή ομάδα – ελπίζω να μην ανανεώσει ο Τσιαρτάκος) και την απόκτηση κάποιων παικτών ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ που θα στελεχώσουν την ομάδα και θα κάνουν τη διαφορά, είναι αναγκαία κατ' εμέ και η απόκτηση Ελλήνων παικτών όπως οι πρώην δικοί μας αλλά και παίκτες όπως ο Κατσουράνης, ο Παπαδόπουλος του Άρη κλπ κλπ (οι ιθύνοντες ξέρουν τα ονόματα). Νέα εποχή με λεγεωνάριους δεν θα έχει τύχη (προσωπική εκτίμηση που φυσικά μπορεί να διαψευτεί στην πράξη μια και το ποδόσφαιρο είναι περίεργο άθλημα).

SAVE MATOS!!

Υ.Γ.1 Μπορέλι, Τουρτούρα σας ευχαριστώ για τις θέσεις σας στην «επίθεση» του “ammos…..” στο προηγούμενο θέμα.
To χρωστάω.;-)

Υ.Γ.2 «Μερικοί» πρέπει να μάθουν να διαβάζουν και γνώμες αντίθετες από τις δικές τους. Πρακτικές αποκλεισμού, εφαρμόστηκαν όλα αυτά τα χρόνια από τη δεσποτική διοίκηση Βαρδινογιάννη και είχε ως συνέπεια τον αποκλεισμό της πιο δυναμικής ομάδας του Παναθηναϊκού από τα αγωνιστικά δρώμενα που για μένα κόστισε ακριβά στην ομάδα. Ελπίζω η νέα εποχή να φέρει και νέα μυαλά. Είπαμε ΝΑΙ στη νέα εποχή, αλλά ΟΧΙ στη λήθη.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη για την γκρίνια, και το αιώνιο ελληνικό σπορ "κάνουμε την Κασάνσδρα" και "τα λεγα εγώ" αλλά μετά το αποψινό παιχνίδι της εθνικής, γίνεται να λυθεί το συμβόλαιο του Καραγκούνη απόψε; Τώρα; Άμεσα;
Επίσης αυτόν τον Μπασινά θέλετε στην Πανάθα; Κι αυτός ο Κυργιάκος;
Να λείπει το βύσινο

Πανάθας είπε...

Δηλαδή φίλε Γιάννη από την "ανάγνωση" του αγώνα που έκανες, υπαίτιοι της αποψινής ήττας είναι μόνο ο Καραγκούνης, ο Κυργιάκος και ο Μπασινάς? Αδικείς τους Σουηδούς νομίζω καθώς και την σπάνια ποδοσφαιρική ιδιοφυία του Ιμπραίμοβιτς (και άλλους παράγοντες φυσικά που θα ψάξουν να βρούν ο Ρεχάγκελ και οι συνεργάτες του).

Μου έδωσες μια καλή πάσα να προσθέσω στην προηγούμενη μου δημοσίευση ότι οι Έλληνες παίκτες λειτουργούν ως αντικραδασμικό σύστημα της μήνης εξαγριωμένων οπαδών κάτι που βοηθάει στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μια και την "γλιτώνουν" άλλοι - σημαντικοί επίσης - φταίχτες.

Ήμουν μάρτυρας φέτος σε πολλές περιπτώσεις που ο Ίβανιστς περπατούσε και κάποιοι έβριζαν τον Καραγκούνη.

SAVE MATOS!!!

Υ.Γ. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η Εθνική, αλλά νομίζω πως είναι υπρβολικό να ζητάμε΄από αυτά τα παιδιά να επαναλάβουν τον άθλο της Πορτογαλίας. Νομίζω ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε τον αγώνα ήταν ενδεικτικός της φιλοσοφίας "να σώσουμε τα προσχήματα και να αποαχωρήσουμε απλά με ψηλά το κεφάλι".

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Πανάθα,
σαφώς και παίξαμε με καλύτερη ομάδα, με ταλέντο και εμπειρία. Αλλά προκειμένου να φτιάξουμε μια καινούργια ομάδα δε νομίζω ότι η νεκρανάσταση των θριαμβευτών της Πορτογαλίας θα μας προσφέρει κάτι. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον νεό Παναθηναϊκό. Και η φάση του Καραγκούνη με τα δύο απανωτά σουτ με ξενέρωσε απίτευτα

Πανάθας είπε...

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο στηρίζεται σε μια συγκεκριμένη φουρνιά ποδοσφαιριστών - ανάμεσα τους και ο Καραγκούνης - που ταυτόχρονα στελεχώνουν και την Εθνική ομάδα. Καλώς ή κακώς αποτελούν την αφρόκρεμα. Αν μπορούμε να πάμε κόντρα σε αυτή την λογική και να βγούμε και κερδισμένοι (έχοντας πχ νέους παίκτες και "πληρώνοντας" το τίμημα της έλλειψης εμπειρίας με την προοπτική όμως ανάδειξης τους σε καλύτερους ποδοσφαιριστές - κάτι που απαιτεί χρόνο έτσι?) τότε είμαι μαζί σου. Που πουλάνε χρόνο να αγοράσουμε δεν ξέρω, ιδίως μετά από τόσα χρόνια "ανομβρίας".

Να φύγει ο Κραγκούνης, να μην επιστρέψουν οι Κυργιάκος, Μπασινάς, Σειταρίδης και να αγοράσουμε τον Ιμπραίμοβιτς, τον Γκούντιονσεν κλπ για να μπορούμε να κερδίζουμε τον Άντζα και τον Νικοπολίδη.

:-)

Ανώνυμος είπε...

@παναθασ said

"Συγνώμη που θα χαλάσω το χαρούμενο κλίμα της παρέας και τη συζήτηση τύπου "περί ανέμων και υδάτων" και θα επιμείνω στο ενδοπαναθηναικό μέτωπο το οποίο είναι και η αιτία που συμμετέχω εδώ."

το θέμα παναθα είναι , οτι ολοι οι παναθηναικοι πρεπει να καταλαβάμουμε, οτι δεν υπάρχει κανένα Ενδοπαναθηναικο μέτωπο. τουλάχιστον όχι πια.
για αυτό και αντέδρασα με αυτή την "επίθεση?" όπως την χαρακτηρίζεις.
γιατι αρκετοι παναθηναικοί συνεχιζετε να συντηρητε μια εσωστρεφεια, χωρις λογο αυτη τη στιγμη, που αν μείνει σε αυτο το μπλογκ, πάει καλά. αλλά αν συνεχισει και μεταφερθει και στις εξέδρες θα αποτελει Πάλι τροχοπεδι στις προσπαθειες των παικτων της ομάδας.

δεν θέλω να καταντησουμε σαν τους γαύρους,
οι γαυροι οπαδοι που δεν ήθελαν κυριάκο, και ο λαικος πρόεδρος που ακουει τους οπαδους για να μην τα κάνουν λίμπα , δεν τον φερνει. η δοιήκηση που γουσταρει να τους εχει στην τσίτα έτοιμους να πετανε μπουκάλια για να πέρνουν τα πρωταθλήματα στη ριζούπολη με τη "Μαγκιά" τους. και κάθε τόσο φέρνει κανα μεγάλο ονομα στα 40φευαγα , και ο λαικος πρόεδρος καρέ του μπανάλ, ελληνάρας πετάει κανα κοκαλάκι στους ιθαγενεις οπαδους και όλα καλά.

δεν γουσταρω άλλο αυτη την ντέκα του επικοινωνιακού ποδοσφαίρου στην ελλάδα.
θέλω να δώ λίγο μπάλα, καλά παιχτάκια (όσοι περισότεροι έλληνες τόσο το καλύτερο)ωραίες φάσεις, να ευχαριστιέμαι ποδόσφαιρο, να νιώθουμε όλοι μια οικογένεια και εξεδρα και παικτες, να νιώθουμε όλοι παναθηναικοι. μόνο έτσι θα ευχαριστιέμαι τις επιτυχίες.

σιγουρα κάποιοι πάικτες πρέπει να μένουν και να γίνονται σημαιες. να κρεμάνε τα παπουτσια τους στην ομαδα που τους άνδρωσε.

αλλά αυτό θα το κάνεις με 1-2 παίκτες. αν όλοι οι καλοί έμεναν μέχρι τέλους, ο καραγκούνης ο μπασινας ολοι αυτοι δεν θα έπαιρναν την ευκαιρία τους να φανούν τότε. οι θέσεις θα ήταν καλυμένες.
έτσι γίνεται, είτε οι πάικτες θέλουν να αλλάξουν παραστάσεις, είτε θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο του εξωτερικού, άλλοι φεύγουν άλλοι π'ερνουν ευκαιριες. καποιοι σου βγαίνουν άλλο όχι.

αν η δοιήκηση είχε τότε την ικανότητα να αντικαταστήσει εκείνους τους παίκτες σωστά, όλα θα είχαν πάρει το δρόμο τους.
αλλά είτε με φτηνές λύσεις είτε με ακριβές καμένες τυπου κονσεισαου, δημιουργησε τεράστια κενα.

νομίζω οτι όλοι αυτη η φιλολογια για τους παλιους έλληνε , είναι μια προσπάθεια για δικαίωση σας απέναντι στον τζίγγερ, και τα λάθη που έχει κάνει.

απλα θεωρώ, οτι είναι χάσιμο ενέργειας, οτι πρεπει να τα ξεπεράσουμε αυτα, να σταματησουμε να κυνηγάμε φαντάσματα. και να κοιτάξουμε μπροστά.
όλα υατα που συμβαίνουν τωρα στον παναθηναικο, είναι έμεμση παραδοχη του τζιγγερ για τα λαθη του.

απλά ας παμε παρακάτω.

Πανάθας είπε...

Το "ενδοπαναπανηθανικό μέτωπο" είναι η συζήτηση γύρω από την ομάδα, κρύψε τα μαχαίρια μην χτυπήσει κανείς.

Σε κάποια - από όσα γράφεις συμφωνώ σε κάποια άλλα διαφωνώ.

Πχ ποιοί είμαστε "εμείς" και ποιοί είσαστε "εσείς"? Είδες που κάνεις ένα διαχωρισμό? Είπαμε ΝΑΙ στη νέα εποχή αλλά ΟΧΙ στη λήθη. Για μένα οι υπεύθυνοι πρέπει να "πληρώσουν" (δεν αναφέρομαι σε πράξεις βίας αλλά πχ στη δημόσια διαπόμπευση ή εξευτελισμό). Γιατί ο Τζίγγερ δεν πήγε στη γιορτή της Θ13? Γιατί απλά δεν ανήκει εκεί.

ή

Σαν να βιάστηκες να κρεμάσεις παπούτσια σε ποδοσφαιριστές ενεργούς ακόμη για πολλά χρόνια.

Προχωράμε λοιπόν όπως λες αλλά έχουμε και στο κάτω μέρος του μυαλού μας τους ανθρώπους που ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ έκαναν στην ομάδα μας.

SAVE MATOS!!!

Υ.Γ. Εγώ θα ήθελα να μείνει και ο ΠΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

στο εμείς συγκαταλεγω μια μεριδα φιλάθλων του παο μεταξυ αυτών και εμένα,

που χάρηκαν που δεν αποχώρησαν οι βαρδηνογιάννηδες αλλά κρατησαν ένα ποσοστό,

που στις κερκίδες επιλέγει να στηρίζει την ομάδα, και τους παίκτες ακόμα και αν οι δυνατότητες τους δεν δικαιώνουν τις προσδοκίες μας,

που προτιμά να βλεπει ωραία μπαλα, απο το να κρατα στο χέρι την επο, ή να κερδίζει στην εύνοια της διαιτησίας.

που τους άρεσε ο πεσέιρο

που περιμένουν να δουν τι θα γίνει στην νέα εποχή, ποιοι παίκτες θα έρθουν, πως θα παίζει η ομάδα, και θα κρίνει τον τεν κατε και αυτή την προσπάθεια τον ερχόμενο μαιο

που βαριούνται την αντιπαράθεση με ανθρώπους που νομίζουν οτι ο παναθηναικός ανήκει περισσοτερο σε αυτούς παρα σε εκείνους που βάζουν τα εκατομύρια τους. και παίζουν στο γήπεδο κάθε κυριακή.
ο παναθηναικός έχει την ιστορία του, αλλά δεν μπορεί να είανι μόνο μια ιδέα. κάτι άυλο. είναι και κάτι συγκεκριμένο. και φέτος παναθηναικός ηταν ο βύντρα ο τζιόλης ο μορισ ο ρομέρο. αυτος ήταν ο παναθηναικός , αυτή ηταν η ομάδα μου, και την στηρίζω α πριορι.

ανήκω σε αυτους που δεν θέλουν ο προεδρος της ομάδας του να γινει σαν τον κόκκαλη, ( το νεοπλουτο βλαχομπαροκ παραγοντα που λεεί κοτες τους αντιπαλους και πελάτες, και με λαμογιες να παίρνει τίτλους) για να αποδειξει την αγαπη του για την ομάδα
προτιμώ τον παο με το εστετ ευρωπαικο προφιλ. (γούστα είναι αυτα)

ούτε εγώ πήγα στη γιορτή της θύρας 13, ούτε εγώ ανήκω εκεί. ούτε μου λέει κάτι περισσότερο απο οποιονδήποτε οπαδό ή φίλαθλο του παναθηναικού.

και ούτε θέλω να διεκδικήσει η θ 13, τον ίδιο ρόλο που έχει η θ 7 στο γαύρο ( ενός δηλαδη προνομιακού συνομιλητη με τη δοιήκηση) . και εδώ νομίζω είναι το σημείο G της όλης αντιπαράθεσης.

δυστηχώς υπάρχουν διαφορετικές νοοτροπιες στους φιλάθλους, που τους διαχωρίζουν αναπόφεκτα.
όλοι είμαστε παναθηναικοί.
αλλά κάποιοι τι βρίσκουν να πετάνε μπουκάλια , φωτοβολίδες 6 δεύτερα πριν πάρουμε το πρωτάθλημα, έτσι επειδή το έκαναν και οι γαύροι.

δεν χωράμε όλοι στο εμείς. κάποιοι πρέπει ή να αλλάξουν νοοτροπία, ή να κάνουν τα γούστα τους έξω απο το γήπεδο.

και επειδή ακούγεται συνέχεια η καραμέλα, οτι ο τζίγγερ διέλυσε την ομάδα της ριζούπολης,
ο τζίγγερ τότε τους Φανατικούς οπαδούς άκουσε (ίσως για τελευταία φορά) που φώναζαν για τις κότες που αν δεν αντέχουν να φοράνε την φανέλα του παο, να σηκωθούν να φύγουν. ξεχνώντας όλες τις επιτυχίες που είχαν κάνει τα προηγούμενα χρόνια. αυτά άκουγε ο γιαννάκης και τα έκανε πράξη. τόσα ήξερε τόσα έκανε.
μεγαλύτερος εχθρός της λήθης, είναι η κοντή μνήμη.

Πανάθας είπε...

"που χάρηκαν που δεν αποχώρησαν οι βαρδηνογιάννηδες αλλά κρατησαν ένα ποσοστό,"

ΓΙΑΤΙ? :-))

"που στις κερκίδες επιλέγει να στηρίζει την ομάδα, και τους παίκτες ακόμα και αν οι δυνατότητες τους δεν δικαιώνουν τις προσδοκίες μας,"

Καταρχήν δικαίωμα σου. Μην απαιτείς όμως από τους άλλους να έχουν την ίδια αντιμετώπιση. Εγώ πχ θεωρώ αυτό το είδος του οπαδού κοροΐδο.

"που προτιμά να βλεπει ωραία μπαλα, απο το να κρατα στο χέρι την επο, ή να κερδίζει στην εύνοια της διαιτησίας."

Α ναι από ωραία μπάλα έχουμε τυφλωθεί, τι να σου πω. Χωρίς μεγάλους παίκτες μεγάλη μπάλα δεν θα δεις. Απλά θα πηγαίνεις στο γήπεδο και θα….χειροκροτάς τον Βύντρα να κοντρολάρει την μπάλα με το καλάμι. Τώρα για το ηθικό μέρος (ΕΠΟ κλπ) άσε μας τα΄παν και άλλοι. Αν μπορούσε ο Τζίγγερ θα είχε τον έλεγχο τη διαιτησίας. Δεν μπορούσε γιατί τα πόστα ήταν «πιασμένα» και γιατί για να τα «πιάσει» αυτός (όπως τα είχε κάποτε ο Θείος του) έπρεπε να χώσει πολύ χρήμα. Προτίμησε λοιπόν να επενδύσει σε εσωστρέφεια, και δημοσιοσχετίστες την ίδια ώρα που εμείς απολαμβάναμε την 3η θέση.

"που τους άρεσε ο πεσέιρο"

Δεν λέω ωραίος άντρας είναι αλλά προτιμώ τον Μπραντ Πητ.

"που περιμένουν να δουν τι θα γίνει στην νέα εποχή, ποιοι παίκτες θα έρθουν, πως θα παίζει η ομάδα, και θα κρίνει τον τεν κατε και αυτή την προσπάθεια τον ερχόμενο μαιο"

Μα τι περιμένεις? Αφού έτσι και αλλιώς θα χειροκροτήσεις και δεν θα παραπονεθείς αν είναι μάπα το καρπούζι. ΣΥ ΕΙΠΑΣ.

"που βαριούνται την αντιπαράθεση με ανθρώπους που νομίζουν οτι ο παναθηναικός ανήκει περισσοτερο σε αυτούς παρα σε εκείνους που βάζουν τα εκατομύρια τους. και παίζουν στο γήπεδο κάθε κυριακή.
ο παναθηναικός έχει την ιστορία του, αλλά δεν μπορεί να είανι μόνο μια ιδέα. κάτι άυλο. είναι και κάτι συγκεκριμένο. και φέτος παναθηναικός ηταν ο βύντρα ο τζιόλης ο μορισ ο ρομέρο. αυτος ήταν ο παναθηναικός , αυτή ηταν η ομάδα μου, και την στηρίζω α πριορι."

ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩς ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. Ο ΠΑΟ είναι πάνω από όλα ιδέα και ανήκει στον κόσμο του. Τώρα για το "πληρώνουν" άστο καλυτερα…υπάρχουν αρκετοί που έχουν αντίθετη γνώμη.

"ανήκω σε αυτους που δεν θέλουν ο προεδρος της ομάδας του να γινει σαν τον κόκκαλη, ( το νεοπλουτο βλαχομπαροκ παραγοντα που λεεί κοτες τους αντιπαλους και πελάτες, και με λαμογιες να παίρνει τίτλους) για να αποδειξει την αγαπη του για την ομάδα
προτιμώ τον παο με το εστετ ευρωπαικο προφιλ. (γούστα είναι αυτα)"

Ναι από ευρωπαϊκό προφίλ ο Τζίγγερ άλλο τίποτα. Χορτάσαμε Ευρώπη επί εποχής του. Μήπως είσαι ρατσιστής?

"ούτε εγώ πήγα στη γιορτή της θύρας 13, ούτε εγώ ανήκω εκεί. ούτε μου λέει κάτι περισσότερο απο οποιονδήποτε οπαδό ή φίλαθλο του παναθηναικού."

Η ΘΥΡΑ 13 ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. This is history.....όλα τα άλλα είναι απλά ιεροσυλία σόρυ.

"και ούτε θέλω να διεκδικήσει η θ 13, τον ίδιο ρόλο που έχει η θ 7 στο γαύρο ( ενός δηλαδη προνομιακού συνομιλητη με τη δοιήκηση) . και εδώ νομίζω είναι το σημείο G της όλης αντιπαράθεσης."

«Πλάκα με κάνεις?» Καταρχήν δεν θες καθόλου τη Θ13. Θες ένα γήπεδο γεμάτο "τσάτσους" του Βαρδινογιάννη. Εδώ τους είχαν απαγορεύσει την είσοδο στο γήπεδο επειδή ασκούσαν αντιπολίτευση. Μην μας συγκρίνεις με τη Θ7 γιατί δεν έχουμε καμία σχέση.

"δυστηχώς υπάρχουν διαφορετικές νοοτροπιες στους φιλάθλους, που τους διαχωρίζουν αναπόφεκτα.
όλοι είμαστε παναθηναικοί.
αλλά κάποιοι τι βρίσκουν να πετάνε μπουκάλια , φωτοβολίδες 6 δεύτερα πριν πάρουμε το πρωτάθλημα, έτσι επειδή το έκαναν και οι γαύροι."

ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΑΦΩΝΩ. Ευτυχώς θα έλεγα εγώ. Είναι ωραίο πράγμα η διαφορετικότητα. Σκέψου να είχαμε όλοι τις απόψεις σου γενικά στη ζωή. Δεν θα είχαν γίνει επαναστάσεις δεν θα είχε αλλάξει τίποτα. Η ζωή πήγε μπροστά χάρη στους «διαφορετικούς» ανθρώπους. Αυτούς που δεν πήγαν με το «ρεύμα». ΝΔ και εσύ ε? ή ΠΑΣΟΚ του Σημίτη? :-))

"δεν χωράμε όλοι στο εμείς. κάποιοι πρέπει ή να αλλάξουν νοοτροπία, ή να κάνουν τα γούστα τους έξω απο το γήπεδο."

Έχεις μια μανία με τους αποκλεισμούς έτσι? Μήπως δουλεύεις «πόρτα» ρε μπαγάσα?

"και επειδή ακούγεται συνέχεια η καραμέλα, οτι ο τζίγγερ διέλυσε την ομάδα της ριζούπολης,
ο τζίγγερ τότε τους Φανατικούς οπαδούς άκουσε (ίσως για τελευταία φορά) που φώναζαν για τις κότες που αν δεν αντέχουν να φοράνε την φανέλα του παο, να σηκωθούν να φύγουν. ξεχνώντας όλες τις επιτυχίες που είχαν κάνει τα προηγούμενα χρόνια. αυτά άκουγε ο γιαννάκης και τα έκανε πράξη. τόσα ήξερε τόσα έκανε."

Αν τους άκουσε όπως λες, δείχνει τι μεγάλος ηγέτης είναι. Άσε που δεν είναι αλήθεια. Τους έδιωξε απλά…..για να τους ρίξει ΟΛΕΣ τις ευθύνες. Διάβασε και τίποτα άλλο εκτός από DERBY (φιλικά το προτείνω).

"μεγαλύτερος εχθρός της λήθης, είναι η κοντή μνήμη."

Αν θεωρείς «κοντή μνήμη» τα 30 χρόνια πάω πάσο. Τα χειρότερο πράγμα είναι η απάθεια. Είσαι «παθητικός» έτσι?

Alexandros είπε...

Με τα δικά μου γούστα ο Αλέκος και παλιός καλός Μαυρομάτης είναι απόλαυση. Χωρίς αυτούς το παιχνίδι είναι σαν χωριάτικη χωρίς φέτα. Άλλη κλάση οι άνθρωποι , πολύ γέλιο.
Αντιθέτως , με εκνευρίζει απίστευτα ο Πουρουπουπου και ο Κατσαρός. Δεν τους μπορώ με τίποτα. Όταν δε είναι στο πάνελ και ο Μίχος , ο συνδιασμός είναι εκρηκτικός.

Θυμάται κανένας "παλιός" τον Μπάμπη Κουβαράκη; Άρχοντας! θυμάμαι ένα ματς Ρουμανία-Αργεντινή 3-2 , στο οποίο είχε παιχτεί φοβερή μπάλα. Ε, ο Μπάμπης μετέδιδε και νόμιζες ότι θα τον πάρει ο ύπνος. Για αυτό σας λέω. Αλέκος και ας λέει και μαλακίες!

Ανώνυμος είπε...

A ρε Αλέξανδρε, που τονε θυμήθηκες το Μπάμπη Κουβαράκη. Είσαι φοβερός!
Τότε υπήρχε η ΕΡΤ Ελλήνων Μπαμπιστών. Επίσης διακρίνω μία ειρωνική διάθεση για τον κ. Μίχο? Ο δόλιος και συγχρόνως άθλιος προσπαθεί να περάσει τα οπαδικά του αισθήματα ως "αντικειμενικά θέσφατα". Δε φταίει όμως αυτός αλλά οι Γκέμπελς της ΕΡΤ που ανέχονται να λέγονται τέτοιες μαλακίες από το πουλητάρι.
Πολύ ασχοληθήκατε όμως με αυτούς τους ανεκδιήγητους. Αν ήταν καλοί δε θα τρώγανε τα λυσσακά τους να πάνε στην ΕΡΤ και να είναι κρατικοδίαιτοι και παράσιτα. Θα μένανε στα ιδιωτικά κανάλια όπου υπάρχει τουλάχιστον ένας υποφερτός ανταγωνισμός.
Το άλλο θέμα που θα ήθελα να σταθώ είναι η "παρελθοντολογία" και τα μνημόσυνα που γίνονται σε εποχές που έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Αναλογισθείτε το κακό που έχει γίνει εδώ και μιά δεκαετία και μη μεμψιμοιρείτε για γεγονότα που θέλομε όλοι να ξεχαστούν μια ώρα αρχίτερα.
Όλα θα πάνε καλά. ΥΠΟΜΟΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

"Αναλογισθείτε το κακό που έχει γίνει εδώ και μιά δεκαετία"

Από το 1998 λοιπόν. Που κραταιώθη η Παράγκα. Όντως μεγάλο, μέγιστο κακό.

Παρά ταύτα η ομάδα κατόρθωσε, επί προεδρίας Άγγελου Φιλιππίδη, να φθάσει προημιτελικά Champions League και Κυπέλου Uefa, την ώρα που ο ψευδοπρωταθλητής γελοιοποιούσε εαυτόν και την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Εύχομαι λοιπόν και εγώ η Παράγκα να ξεχαστεί γρήγορα.

Υπομονή. Όλα θα πάνε καλά. Χάρη στην ανανέωση του ιδιοκτησιακού και διοικητικού καθεστώτος της ομάδος μας, ο Κοκαλισμός πνέει τα λοίσθια.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΒΙΟΛΑ ΚΑΙ ΓΚΟΥΝΤΓΙΟΝΣΕΝ; !

sportdog:

Την κρούση που δέχθηκε από τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ο Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο Αργεντινός άσος μίλησε στην εφημερίδα «El Mundo Deportivo» και τόνισε πως ήρθε σε επαφή με άνθρωπο του «τριφυλλιού», χωρίς, όμως να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες. Μάλιστα, δεν θέλησε να αποκαλύψει τις σκέψεις του για το μέλλον του.

«Ναι, μίλησα με άνθρωπο του Παναθηναϊκού. Με ρώτησαν πως βλέπω αυτή την προοπτική, αλλά δεν μιλήσαμε για συμβόλαιο και χρήματα», είπε, αρχικά, ο Σαβιόλα, ενώ σε ερώτηση για το έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Χενκ τεν Κάτε, ο 27χρονος άσος απόφυγε να απαντήσει, αλλά άφησε να του ξεφύγει ένα πονηρό... γελάκι.

Οπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα, το «κουνέλι» βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Νάπολι, αλλά ο ιταλικός σύλλογος αποφάσισε τελικά να αποκτήσει τον Χερμάν Ντένις με τον ποσό των 9 εκατ. ευρώ. Πλέον, το «τριφύλλι» έχει περισσότερες πιθανότητες να ντύσει αυτή τη φορά στα πράσινα τον «Πιμπίτο».

ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ
ΣΑΒΙΟΛΑ - ΓΚΟΥΝΤΓΙΟΝΣΕΝ
ΦΕΤΟΣ ρε παιδιά;

Ρωτάω από τώρα, για να προμηθευτώ εγκαίρως τα ψυχοφάρμακά μου!

Μη με βρει η ανακοίνωση αυτών των δυο ονομάτων απροετοίμαστο...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΔΥ-ΝΑ-ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!

* Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

13-06-2008

* Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ολλανδό προπονητή, Χενκ τεν Κάτε. Ο κ. τεν Κάτε υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών και θα μεταβεί στην Ελλάδα στα τέλη Ιουνίου, πριν την έναρξη της προετοιμασίας, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίασή του.

* Στην πρώτη του δήλωση ως προπονητής του Παναθηναϊκού, ο κ. Χενκ τεν Κάτε επισήμανε: "Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω ως προπονητής τον Παναθηναϊκό. Είμαι συνηθισμένος να δουλεύω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ανταγωνισμού και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θεωρώ αυτό το νέο βήμα στην καριέρα μου ως σπουδαία πρόκληση. Η οργάνωση, η ιστορία και η φιλοδοξία του Παναθηναϊκού, αλλά και η γενικότερη στάση των ανθρώπων του απέναντι στο ποδόσφαιρο είναι ανάλογες των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων στην Ευρώπη και γι' αυτό πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα και να γνωρίσω από κοντά τους παίκτες μου".

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Στο μεταξύ θ' αρχίσουν να κυκλοφορούν και τα ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, σε τιμές πολύ καλές, όπως είδα!

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Πανάθας είπε...

Άντε μπράβο ρε γμτ.

Μακάρι να πάρουμε και τον Καρντόσο. Σκυλί, μαχητής κλπ κλπ. Και τον Τζιμπούρ και τον Χριστοδουλόπουλο και ξένους παίκτες και να κρατήσουν τον Μάτος και να διώξουν τον Ιβανσιτς (βγάζει μάτια στο γιούρο). :-))

Που είσαι Μιχάλη? Πήρε την ατάκα σου ο Τουρτούρας (και εγώ). :-)

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ΤΤ !
Δε το περίμενα το ξέσπασμά σου.
Ψυχραιμία αγόρι μου. Δέν έχεις συνειδητοποιήσει την αλλαγή του πνέοντος ανέμου εδώ και μέρες ? Είχες πάρει ποτέ τα τελευταία χρόνια προπονητή τέτοιου βεληνεκούς ? Πιστεύεις ότι θα ερχόταν να να δουλέψει με παίκτες πιρπιτσόλια?
Αν ένας τέτοιος προπονητής δεν είχε λάβει τις εγγυήσεις ότι θα δουλέψει με ποδοσφαιριστές και όχι με κωπηλάτες δε θα έμπαινε στο αεροπλάνο νάρθει στην Αθήνα. Έφυγε από τη δευτεραθλήτρια της Ευρώπης για να δουλέψει με πρώτη επιλογή το Σέριτς? ΕΛΕΟΣ.
Εγώ το μόνο που περιμένω να μάθω είναι που θα σταματάει το κονβόι των αυτοκινήτων στη Σπ. Λούη για τα φετεινά ματς γιατί πρέπει να παίρνω το Μετρό. Αυτό είναι που δε μου εγγυάται κανένας. ΥΠΟΜΟΝΗ.
By the way, where is GReenheart?
Ποία η γνώμη του για τα τεκταινόμενα στην ομάδα? Θα είχε ενδιαφέρον να ακουσομε τη γνώμη του.

Pappas10 είπε...

Greenheart...

Εεεε.. παίζει και να είμαι μεγαλύτερος από εσένα...

Λέω εγώ τώρα. Άσχετο.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Εθνική του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ πήρε το Ευρωπαϊκό... η Εθνική χωρίς ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ έκανε 2 ήττες και γύρισε πίσω.

Αυτό απλά για να φανεί για άλλη μία φορά ποιά ομάδα δίνει παίκτες και επιτυχίες στην Ελλάδα και ποια αποτυχίες.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Μας έλεγε πως το βράδυ θα σχολιάσει, από το στούντιο, ο Βαρούχας τις επίμαχες φάσεις. Έμαθα πως ο Βαρούχας δεν ήταν προγραμματισμένο να βγεί στην εκπομπή και αναγκάστηκε ο άνθρωπος να ξυριστεί και να πάει τρέχοντας επειδή το ήθελε ο Αλέκος. Έτσι μου είπε ένας φίλος.