Τετάρτη, Απριλίου 02, 2008

PANATHINAIKOS MANAGER 2008

Ένα νέο καταπληκτικό παιχνίδι έβγαλε η γνωστή εταιρεία JIGGERΟRAMA σε συνεργασία με την VELIC PRODUCTIONS LTD. Το νέο παιχνίδι περίμεναν με ανυπομονησία όλοι οι φίλοι της ομάδας καθώς είναι πιό ρεαλιστικό από ποτέ και παρέχει απίστευτες δυνατότητες στους χρήστες. Κεντρική ιδέα είναι η καρέκλα του προπονητή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Στόχος η κατάκτηση όλων των τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όμως προσοχή, αν τα οικονομικά δεν πανει καλά θα δείτε την πόρτα της εξόδου. Εμπειρία δεν είναι απαραίτητη, ακόμα και νέοι gamers μπορούν να ανταποκριθούν. Άλλωστε όσο πιο τυχαίος, ξεπεσμένος, ξεχασμένος, ανήκουστος είσαι...τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να είσαι αρεστός στο αφεντικό. Και τώρα μερικές από τις βασικές αρχές του παιχνιδιού.
TACTICS
4-4-2, 4-3-3, 4-3-1-2, 4-3-1-1-1 δεν ύπάρχει κανένας περιορισμός στα συστήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε. Αρκεί να έχετε φαντασία. Βασική αρχή τα 3 αμυντικά χαφ και το rotation μέχρι αηδίας ακόμα και στη θέση του μασέρ.
PASSING
Μικρές πάσες, κάθετες πάσες, μεγάλες μπαλιές. Αν η ομάδα διαθέτει τεχνίτες είναι καλύτερα να παίζετε με μικρές πάσες που είναι και το πλέον θεαματικό. Αν θέλετε έναν πιο γρήγορο ρυθμό επιλέξτε την κάθετη ανάπτυξη. Αν οι παίκτες υστερούν τεχνικά επιλέξτε τις βαθιές μπαλιές γνωστές και ως καμινάδες. Αν όμως γνωρίζετε πραγματικά το ρόστερ σας τότε η λύση είναι μία...ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΜΜΥΡΑ. Γιόμα, ηρωισμός και άγιος ο θεός.
PLAYER ROLES
Αυτά είναι για τους αρχάριους. Όλοι κάνουν τα πάντα. Άσσος στο μανίκι το κρυφό σεντερ φορ Σιμάο και το εμφανές σεντερ φορ Γιάννης Γκούμας. Γενικά προσπάθησε να μπερδεύεις τον αντίπαλο. Για παράδειγμα, τι είναι ο Καραγκούνης? Κεντρικό χαφ. ΛΑΘΟΣ...Εσύ κάνε τον εξτρέμ. Ποιός θα το περιμένει... κανείς!
YOUTH PLAYERS
Τα νέα ταλέντα είναι η πηγή ανανέωσης της ομάδας. Εκτός αν είναι κωλόπαιδα, βεντετίζουν και παίζουν καλύτερα από όλους. Τότε τους τιμωρείς παραδειγματικά με πάγκο. Αν στην πρώτη ευκαιρία που τους δώσεις σε εκθέσουν η λύση είναι μία σαρδέλα, αλάτι, φάλαγγα και χωρίς νερό 5 ημέρες. Εκτός και αν καταλάβουν το συμφέρον τους και υπογράψουν το νέο 20ετές συμβόλαιο που έχεις ετοιμάσει.
INTERACTION WITH PLAYERS
Εδώ είναι το κρίσιμο. Είσαι σκληρός? Είσαι χαλαρός? Είσαι φιλικός? Έχεις χάσει την μπάλα αλλά έχεις για Τεχνικό Δ/ντή των Εωσφόρο? Όλα παίζουν. Βασική αρχή να παραμερίζεις εγωισμούς, να διαλέγουν οι παίκτες το σύστημα ενώ βρίζουν αλλήλους με πρωτεργάτη τον Τεχνικό Δ/ντή, να μην σε σέβεται ούτε η καθαρίστρια. Τύφλα να έχει ο Ηλιόπουλος με τέτοια ωραία ατμόσφαιρα. Ενίοτε σε συνεργασία με τον Πρόεδρα αλλά και τον Τεχνικό Δ/ντή τους βάζεις να ανακαλούν δηλώσεις που χαλάνε τη μόστρα.
INTERACTION WITH BOARD
To πλέον βασικό κομμάτι της δουλειάς σου. Αν θες πραγματικά να σταδιοδρομήσεις σε αυτήν την ομάδα να θυμάσαι. 1. Ότι πεί το αφεντικό 2. Όποιον τυχάρπαστο φέρει το αφεντικό θα τον εκθειάζεις 3. Δεν ζητάς ποτέ και τίποτα 4. Εκτελείς εντολές χωρίς μα-μου-σου-του 5. Θάβεις όποιον δεν είναι αρεστός 6. Ενίοτε παίζει να παίρνεις και χαρτάκι-δέξου το χαλαρά.
TRANFER MARKET
Εδώ οι καινοτομίες κομμένες. Δανεικοί, ελεύθεροι και κυρίως φτηνοί. Αν ονειρεύεσαι μπαλαδόρους, τεχνίτες και φίρμες...έχεις φύγει και δεν το ξέρεις. Το θέμα είναι λαβράκια, κελεπούρια, τζόκερ.
SCOUTING
Αυτά είναι για τους βλάκες. Ο "τα πάντα πληρών" Τεχνικός Δ/ντής, ο Πρόεδρας με το γερακίσιο και αλάθητο ποδοσφαιρικό μάτι βλέπουν και αποφασίζουν. Σε περίπτωση που τύχει να εντοπίσεις ή να μας προτείνουν κάποιοι μάνατζερ, παίκτη άνω των 100.000€ τότε δηλώνεις α) τέτοιοι παίκτες δεν έρχονται στην Ελλάδα ή β) έχω το καλύτερο υλικό, είμαστε πλήρεις.
FANS
Αγνόησε τους. Εγκάθετα κωλόπαιδα, πρεζάκια του κερατά, υποκινούμενοι αληταράδες. Ούτως ή αλλιώς ο Πρόεδρας δεν θα τους αφήνει να μπαίνουν μέσα. Εάν τώρα τύχει και σε γιουχάρουν...κάνε δηλώσεις σπαρακτικές μπας και τους συγκινήσεις. Γενικά θέλουν το κεφάλι σου, όπως και του Πρόεδρα....τα αχάριστα. Α ξέχασα. Έτσι και δείχνουν προτίμηση σε παίκτη. Μην τολμήσει και πατήσει χορτάρι το κωλόπαιδο-βλ YOUTH PLAYERS. Δεν θα μας μάθουν και την δουλειά μας...
RESULTS
Βασικά ασήμαντο κομμάτι και δεν επηρεάζει. Βέβαια θα σε φάμε γιατί κάποιον πρέπει να φάμε στην τελική. Πάντως για μας να ξέρεις φταίνε πάντα οι άλλοι...Τα κοράκια, οι πλαϊνοί, οι Cockneys, οι Mad Boys, ο Βγενόπουλος, ο Νίκας, ο Μπίκας, ο Κύρκος, ο Μύρτσος, ο Κάκος, ο Ταμπάκος, οι παίκτες, ο Θείος, η Θεία, η ανηψιά....όλοι φταίνε. ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!
Hints and tips: Απαραίτητη η παντελής έλλειψη θεάματος και η ξεγυρισμένη τεσσάρα στα 100 χρόνια.
SOUNDS
Εδώ μιλάμε για τη νέα, απόλυτη, επαναστατική ιδέα. Αυθεντικές ιαχές από τους φιλάθλους των άλλων ομάδων καθώς οι δικοί μας δεν πατάνε. Αυθεντικά συνθήματα όπως ΤΖΙΓΓΕΡ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΕ...ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΑΙΔΑΡΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ και κάθε σύνθημα που αγαπήσατε. Περιγραφή από τον μοναδικό Γκόντζο που τα βλέπει όλα ωραία...ακόμα και τον Βύντρα τον βλέπει Καφού. Σε ρόλο Guest....τα σχολεία του Αθανασόπουλου που δίνουν ένα διαφορετικό τόνο στην ασφυκτικά γεμάτη Λεωφόρο.
A LEGENDARY PRESIDENT....A SUCCESSFUL TECHNICAL DIRECTOR...A TALENTED SQUAD.... BUT ONLY ONE TESSEIRO....AN UNBELIEVABLE CHALLENGE
CAN YOU DO IT?

39 σχόλια:

shogun είπε...

Γεία σου Κουτόχορτε! Μας έλειψες!

Pappas10 είπε...

Θα κυκλοφορήσει και για mac???

Για να ξέρω δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

πάλι καλά που γελάει και το χειλάκι μας ρε κουτχ, με αυτά που βλέπουμε (και ) φέτος..


υγ.ρε παιδιά παρατηρήσατε στις (ανασκευαστικές) δηλώσεις του Εκι στην τηλεόραση μήπως είχε κανένα πιστόλι στον κρόταφο? Σαν κάτι βίντεο με αιχμάλωτους από το Ιράκ που τους βάζουν να διαβάσουν το Κοράνι ήταν..

Και φυσικά έπαιξαν μόνο στο Μέγκα και το Σταρ...

Ανώνυμος είπε...

@ Κουτχ,

απολαυστικός as usual!

Μεταξύ μας, θα ήθελα να δω το ειλικρινά τεράστιο ταλέντο σου να εκδιπλώνεται πέρα από το λίβελο και τον κόλαφο ...

... στη συγγραφή ενός εγκώμιου - π.χ. για την ομάδα του μπάσκετ ή του βόλεϊ!

Πιστεύω ότι θα είναι ένα εγκώμιο διοφορετικό από τα άλλα και το περιμένω κάποια στιγμή (μαζί με το νέο παρατσούκλι του Ραλίστα, αν θυμάσαι).

shogun είπε...

mixali min anisixeis einai se java paizei se mac kai linux.

Πανάθας είπε...

Δεν είναι σε java shogun κάνεις λάθος, είναι σε jamba.

Jamba Meeeen :-))

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Πάλι καλά που έχουμε αυξημένη αίσθηση του χιούμορ εδώ μέσα. Αλλιώς θα το είχα χάσει προ πολλού με το φαρμάκι που μας κερνάει ο ακατανόμαστος κάθε χρόνο.
@ΤΤ το εγκώμιο θα γίνει σύντομα και θα αφορά κυρίως τον αγαπημένο μου Φράγκι. Όσο για το παρατσούκλι ειλικρινά έχω στερέψει. Ίσως γιατί το μόνο που μου έρχεται σταθερά στο στόμα είναι το ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ...... και μετά ακολουθούν 359 διαφορετικά μπινελίκια σε ρυθμό πολυβόλου.

Πανάθας είπε...

Τριμέγιστος Τριμαλάκας, ε Κουτόχορτε?

:-))

+13

Old Boy είπε...

Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις.

Old Boy είπε...

«υγ.ρε παιδιά παρατηρήσατε στις (ανασκευαστικές) δηλώσεις του Εκι στην τηλεόραση μήπως είχε κανένα πιστόλι στον κρόταφο? Σαν κάτι βίντεο με αιχμάλωτους από το Ιράκ που τους βάζουν να διαβάσουν το Κοράνι ήταν..»
Έγραψες :)

Ανώνυμος είπε...

@OLD BOY

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΕΚΙ?

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΠΙΕΣΗ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΓΓΕΡ & ΒΕΛΙΤΣ.

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο ΠΕΣΕΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ YES MAN...

ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΗΤΙΕΣ ΡΕΤΣΙΝΙΕΣ ΚΤΛΠ

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Μετα την 4αρα απο την Αεκ
οι διορισμενοι πρωταθλητες ελαμψαν παλι με την αποδοση τους και διεσυραν στο κυπελλο με 3-2 ομαδα δευτερης εθνικης.

Αξιοι :))))

Old Boy είπε...

Μπορέλι, όλα τα ντέρμπι έχουν τις ιδιαιτερότητές τους.
Όπως σήμερα το ντέρμπι της Φυλής (Θρασύβουλος Φυλής - Ολυμπιακός οδού Φυλής).

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ SPORTACTION.GR :

Κ.Π.:Είδαμε να μεταφέρεται από το Ρεπορτάζ του ΠΑΟ μία ένταση μετά το ματς της Κυριακής σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

Σαλπιγγίδης: «Είναι προφανές για πιο λόγο καλλιεργούνται τεχνητά, ανύπαρκτα προβλήματα, ειδικά μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής αλλά εμάς δεν μας απασχολεί. Όσοι είμαστε καιρό στον Παναθηναϊκό, είμαστε μαθημένοι σε τέτοιου είδους καταστάσεις και δεν μας αγγίζουν πια. Όλα πλέον τα μετατρέπουμε σε θετική ενέργεια.
Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Έχουμε τρεις ακόμα δύσκολους αγώνες και θέλουμε τη νίκη και στους τρεις.»

"ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ" ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ;

ΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ... "YESMAN" ΚΑΙ Ο ΣΑΛΠΙ!

ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΛΙΓΑΚΙ;

Ε, ΤΙ, ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ;
:-(

Πανάθας είπε...

Ωχ πάλι θα έχουμε αποδείξεις ότι η γη είναι τετράγωνη. Κάποιος Θα μας πει εκ των υστέρων ότι δεν είμαστε ένα μπουρδέλο οεο οεο.

Για μένα όλα τα λεφτά είναι η δήλωση του Έκι στον Τεσέιρο ότι "παίζεις για την καρέκλα σου".

Του έχουν σφυρίξει του Πορτογάλου ότι όσο ο ΠΑΟ δεν χάνει, μπορεί και να μείνει. Και βάλτου αμυντικά χαφ ο Πορτογάλος. Που να τρέχει τώρα πίσω στην Αφρική με τα άγρια θηρία.

Τι χρειάζεται? ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΡΧΙΑ.

Να πάρουν οι παίκτες το κουμάντο στα χέρια τους. Ούτε Βέλιτς, ούτε Τεσέιρο, ούτε Τζίγγερ (έτσι και αλλιώς ακούστηκε πουθενά ο πουθενάς?).

Θα πάει πχ να μπει την κυριακή ο Πουστίγκα, θα πετάγεται ο Καραγκούνης και θα λέει:

"Όποιος γλυστράει χωρίς λόγο και παίζει σαν τον Μάντζιο δεν παίζει".

Θα πηγαίνει να μπει ο Σέριτς, θα πετάγεται ο Γκούμας και θα λέει:

"Όποιος πηγαίνει την μπάλλα στο αστυνομικό τμήμα για βόμβα σπίτι του".

Βαριέμαι και δεν τολμώ να πω τι θα γίνει αν πάνε να μπουκάρουν ομαδικώς οι Τζιόλης και Βύντρα.

Ρε παιδιά.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ?

Pappas10 είπε...

Αμάν ρε Πανάθα... εσύ δεν θες ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αλλά τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης.

Εγώ πάντως εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί ο Πεσέιρο είναι γεσμαν. Τέλος πάντων.

Όσον αφορά τον Έκι, ο Έκι για εμένα απλά αγαπάει την ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθεί πάντα να κάνει αυτό που είναι καλό για την ομάδα... ακόμα και οι φωνές του ή οι φάπες του είναι για το καλό της ομάδας κατά τη γνώμη του.

Μετά μετανοιώνει και ζητάει συγνώμη.

Ας πάρουμε το Πρωτάθλημα και θα τα πούμε...

Γαμιέται ο Πειραιάς.

Παππάς10 ή κατά κοσμόν Μιχάλης

Πανάθας είπε...

Φίλε Μιχάλη έτσι και αλλιώς μπουρδέλο είμαστε και από το να κάνουν κουμάντο οι κάθε Βέλιτς και δεν ξέρω γω ποιοί άλλοι τυχάρπαστοι προτιμώ να παίρνουν τη κατάσταση στα χέρια τους οι εργαζόμενοι, δλδ οι ποδοσφαιριστές. Είναι αρκετά σοσιαλιστικό και το γουστάρω. Φυσικά αυτό δεν είναι ομάδα αλλά από το να κάνει κουμάντο ο μωρωδιάς ο Τεσέιρο προτιμώ αυτοί που λακτίζουν το τόπι (έστω και έτσι όπως το λακτίζουν).

Ευελπιστώ σε κίνηση της ΠΕΚ το καλοκαίρι και αν δεν γίνει τίποτα να ξεσηκωθούν οι φίλαθλοι και να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους.

Δεν βλέπω άλλη λύση.

Ανώνυμος είπε...

tortura είναι δύσκολο να αντιληφθείς μετά από τόσα χρόνια ότι ανήκεις σε μίσα απαξιωτική και λανθάνουσα μειοψηφία ανθρώπων που άλλοι είτε από συμφέρον είτε από καταβολές (βλέπε γκαίμπελς) ξέσκισαν την ομάδα φτάνοτας την σε αυτό το επίπεδο με τις δικολαβικές ερμηνείες τους.
Δεν πειράζει, θα το συνηθίσεις

Πανάθας είπε...

Όσον αφορά τον Πεσέιρο.

Δεν του ρίχνεις καμία ευθύνη για την διάλυση του ποδοσφαιρικού τμήματος?

Για μένα έχει χάσει το παιχνίδι εδώ και καιρό και πρέπει να πάει σπίτι του.

Δεν θα πιάσουν δουλειά εξάλλου οι απανταχού Μπάκε αυτού του θαυμαστού Βαρδινογιαννικού κόσμου?

Ανώνυμος είπε...

@ GreenWL,

το τροπάρι σου εσύ. Ίδιος με κάποιον που υπέγραφε εδώ παλιότερα σαν "madboy13" και σαν "νοπο13" είσαι αδερφέ. Δικαστής-εισαγγελέας και εκτελεστικό απόσπασμα μαζί! Όσων δεν λένε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με σένα βέβαια...

Βάζε πάντως και κανένα αλληλούγια-αμήν στο τέλος να γίνει πιο νόστιμο, αφού δεν μπορείς να γίνεις πιο πρωτότυπος.

Για σοβαρή κουβέντα πάντως, σε ξεχνάω.

Καληνύχτα και να 'σαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Αδυνατώ να παρακολουθήσω τους συσχετισμούς σου. Το ποιός κάνει σοβαρή κουβέντα και το ποιός προσφέρει μόνιμα ευχολόγια στην ανίκανη διοίκηση είναι εμφανές.
Απλά ενοχλείσαι γιατί περάσανε ανεπιστρεπτί οι εποχές που εσύ και οι όμοιοι σου κάνατε και λέγατε ότι θέλατε χωρίς καμία αντίδραση.
Είπαμε, καιρός να το συνηθίσετε, περαστικά και ξύδι.

Πανάθας είπε...

Α ρε τυχερέ Green Web London.

Ξέρεις πόσοι θα θέλανε να ήταν στη θέση σου?

:-))

Ανώνυμος είπε...

Ωραίες οι σαχλαμαρίτσες ...

... αλλά σήμερα, 3 Απριλίου, έχουμε ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟ!

http://www.youtube.com/watch?v=XF3k5z1qZrI&feature=related

Κύριοι της ΠΑΕ καταλάβετε επιτέλους ότι

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΙΚΕΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΖΗΣΕΙ ΞΑΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα λοιπόν, στην επέτειο της μεγάλης -περασμένα μεγαλεία- νίκης στο Άμστερνταμ, η ΠΑΕ ΠΑΟ ανακοίνωσε την επιστροφή του Χουάν Ραμόν Ρότσα στο "σταφ" του ΠΑΟ, ως σκάουτερ της ομάδας στη Λατινική Αμερική.

Και για να φροντίσει να μας ξενερώσει βέβαια, εμφανίζει στη σχετική ανακοίνωση τον... Βέλιτς να καλωσορίζει (!!!) τον Χουάν στον ΠΑΟ και να εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συνεργασία!

Ποιος;;; Κάποιος Βέλιτς, "υποδέχεται" τον Χουάν Ρότσα στο team του Παναθηναϊκού!

O TEMPORA O MORES

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΌΣΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ανήμερα της επετείου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Κ.

"Αγαπητοί Φίλες, Φίλοι,

Σας ενημερώνουμε ότι συμφωνήσαμε με τον Πρόεδρο του ΠΑΟ κ. Θ. Γιαννακόπουλο να μας επιτραπεί να συνδράμουμε και εμείς στην οικονομική ενίσχυση του ΠΑΟ καλύπτοντας το έλλειμμα του προϋπολογισμού λειτουργίας του Συλλόγου για το 2008, αλλά και ενισχύοντας τους προϋπολογισμούς του 2009 και 2010 ώστε όλα τα τμήματα του ΠΑΟ να αποκτήσουν σταδιακά και προγραμματισμένα τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στον αθλητισμό και την κοινωνία. Η κατ΄αρχήν οικονομική δέσμευση της ΠΕΚ ανέρχεται στο ποσό των 1,5 εκατομμυρίων Ευρώ.

Παράλληλα συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε με τον κ. Θ. Γιαννακόπουλο στην προσπάθεια εξεύρεσης μόνιμων οικονομικών πόρων που θα διατηρήσουν πρωταγωνιστή το Σύλλογο και στο δεύτερο αιώνα της λειτουργίας του.

Ευχαριστούμε τον κ. Θ. Γιαννακόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟ που αποδεχόμενοι την συνεργασία μας αποδεικνύουν ότι πάνω απ΄όλα βάζουν το συμφέρον του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Φίλες και Φίλοι,

Το όραμα της ΠΕΚ, το όραμα όλων μας, θα πραγματοποιηθεί όσος κόπος, χρόνος και θυσίες και αν χρειασθούν, γιατί είναι απαίτηση των εκατομμυρίων φιλάθλων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ".

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Π.Ε.Κ.!

Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ!

Pappas10 είπε...

Εμένα δεν μου φταίει ο Πεσέιρο αλλά ο Βέλιτς...

Τέλος πάντων. ΤΟ πρόβλημα είναι το διοικητικό μοντέλο...

GWL... Πραγματικά έχεις τραβήξει μία γραμμή και όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι από μειοψηφία έως γκαιμπελίσκος. Και μετά τα βάζεις με τον Γκόντζο που χώνει στους φιλάθλους και στην στάση τους... ενώ κι εσύ χώνεις σε κάποιους φιλάθλους και τη στάση τους.

Ο Βγενό λέει παραιτήθηκε από πρόεδρος της αραβικής εταιρίας λόγω έλειψης χρόνου. Αντιγράφω από τον site Sports 24.

Γράφει

Παραιτήθηκε ο Βγενόπουλος
03 Απρίλιος 2008
Ανακοινώνεται ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου της «Dubai Financial Group Southeastern Europe» λόγω ελλείψεως χρόνου για την εκτέλεση των καθηκόντων του μετά την παραίτηση του Andrea Moneta από την θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της MARFIN POPULAR BANK και την ανάληψη αυτών των καθηκόντων από τον ίδιο.


Τώρα το τι σημαίνει αυτό θα δείξει η νεκροψία.

Ανώνυμος είπε...

Papas

Μονο για άτομα που είμαι σίγουρος ότι εκφράζουν απόψεις προερχόμενες από συγκεκριμένα κέντρα και για συγκεκριμένους λόγους.
Αλλά κρίμα να δείχνεις τέτοια ευαισθησία στο πως αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα, όταν σε συγκεκριμένο φόρουμ που καλά κάνεις και γράφεις, δεν σε έχω δει να κάνεις ποτέ, μα ποτέ, ανάλογου ύφους παρατήρηση σε τουλάχιστον μία ντουζίνα Posters οι οποίοι ορμώμενοι από το νωστό στρατόπεδο επιδυκνείουν δεκάκις περισσότερο απολυταρχισμό από ότι εγώ. Να φανταστώ ότι πρόκειται για σύμπτωση??

Παραμονή του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ, και οι σύνδεσμοι της Κρήτης χωρίς εισιτήρια έτσι Γιαννάκη?? Συνέχισε, και που σαι θέλω να δω τι θα κάνεις τώρα το καλοκαίρι με τον ΜΟΡΙΣ μετά τις βρώμες που και εσύ υιοθέτησες...

Ανώνυμος είπε...

http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayArticle.aspx?1893

Απλά για να αντιληφθουν όλοι τον άκρατο αυνανισμό του ανδρός ακόμα κι αυτή την ύστατη και δύσκολη ώρα

G.W.-London.

Πανάθας είπε...

THE WAR WITHIN πλέον αδέλφια.

Είναι η μάχη να κρατηθεί η δικτατορία στις επάλξεις με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

Και μπροστάρηδες αυτής της προσπάθειας τα γκοτζαλάκια.

ΑΜΗΝ.

Ανώνυμος είπε...

Το Αλληλούγια ξέχασες!

H 25η Μαρτίου πέρασε!

Μη βγάλετε τις φουστανέλες, μη βγάλτε τα τσαρούχια, μην ακουμπήστε τα φυσεκλίκια και τα λάβαρα!

Πάμε τώρα για Δεκαπενταύγουστο!

Όλε!

:-) :-))

Pappas10 είπε...

GWL,

Αν εξαιρέσεις κάτι αναφορές σε "πιτόγυρους" εγώ δεν έχω δει στο gg επιθέσεις "εμείς κι εσείς". Ακόμα και ο JKN ή πως το λένε το παληκάρι, που του την λένε ότι είναι εγκάθετος και στημένος, όταν κάνανε την μαλακία και τον μπανάρανε, αμέσως αντέδρασαν κάποιοι (μεταξύ των οποίων κι εγώ)και επανήλθε. Ναι, ξέρω ότι στο παρελθόν έχουν "κόψει" άτομα και δεν μου αρέσει αυτό και το έχω πει.

Το πρόβλημα μου μαζί σου στο έχω ξαναπεί. Πετάς λάσπη ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και αναπόδεικτα με μόνο γνώμονα την θέση σου. Στο gg κανένας δεν με είπε τσάτσο όταν συντάχθηκα με τον Βγενόπουλο και είπα ότι ήρθε η ώρα να φύγει ο Τζίγγερ ή έστω να αποχωρήσει από το management.

Το ίδιο θέμα είχα και με τον Πανάθα, αλλά το βρήκαμε στο ιδεολογικοπολιτικό του πλαίσιο. Και ναι σαφέστατα δείχνω διαφορετική ευαισθησία απέναντι σε άτομα που ξέρω και σε άτομα που δεν ξέρω. Λογικό δεν είναι;

Και κάτι που μάλλον δεν ξέρεις. Με έχουν κόψει - ή καλύτερα δεν μου έχουν επιτρέψει να κάνω account - από ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ σάιτ. Δεν ξέρω γιατί, δεν πήρα καμία απάντηση, αλλά φαντάζομαι. Βλέπεις το "Παππάς10" είναι γνωστό για τις απόψεις του.

Τέλος, για να το ξεκαθαρίσουμε. Το ότι ο Τζίγγερ είναι μαλάκας και ανίκανος δεν σημαίνει πως ό,τι και να λέγεται εναντίον του είναι σωστό. Όταν θεωρώ ότι αδίκως κάτι λέγεται εναντίων του Τζίγγερ θα το λέω, όπως και πάντα θα στηλιτεύω αυτά που θεωρώ μαλακίες του.

Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι "κόβει" τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ της Κρήτης...

Φιλικά

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@ Μιχάλη,

τι το ψάχνεις βρε συ; Αφού το παλικάρι σού είπε, πως είναι ... σί-γου-ρο για κάποιους ότι εκφράζουν απόψεις προερχόμενες από συγκεκριμένα κέντρα και για συγκεκριμένους λόγους.

Τόσο σίγουρο φαίνεται, όσο σίγουρο ήταν κι ένα άλλο παλικάρι ότι εγώ είμαι, λέει, χρυσαυγίτης ...

... και την ίδια στιγμή συντονιζόταν πλήρως εναντίον μου με κάποιον που υπέγραφε (και) ως "νοπο13"!

Αχαχούχα!

:-) :-)) :-)))

Πανάθας είπε...

Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

;-)

Ανώνυμος είπε...

Κι όποιος είναι μύγα, λεκιάζεται.

:-) :-))

kornass είπε...

Τώρα διάβασα το post αυτό. Και ένα έχω να πώ.


ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Πανάθας είπε...

@ TT said:

"Τόσο σίγουρο φαίνεται, όσο σίγουρο ήταν κι ένα άλλο παλικάρι ότι εγώ είμαι, λέει, χρυσαυγίτης ..."
---------------------

Αυτό το παλικάρι ονόμασε χρυσαυγίτη, έναν ανώνυμο υβριστή στο blog του και όχι εσένα (σε αποκάλεσε "αλλιώς" εσένα). Εκτός και αν παραδέχεσαι έμμεσα ότι εσύ είσαι ο υβριστής.

;-)

Ανώνυμος είπε...

@ "Πανάθας",

χά! Μάλλον έχεις ξεχάσει, ότι σαν "blackangel" μού είχες γράψει στο blog μου (ανάμεσα σε άλλες μαλακίες) επακριβώς και:

"Φασιστάκο ε φασιστάκο χρυσαυγίτη"
(comment στις 14/2 για το post μου της 8/2.

Μήπως εννοούσες το ... φιλαράκι και ομοϊδεάτη σου, τον "νοπο13";

Και πάλι χα!

Πανάθας είπε...

Πληροφοριακά έχω βγάλει τον μετριασμό σχολίων από το blog μου.

Μπορείς να περάσεις να βρίσεις εμένα, την μάνα μου κοκ.

Μου έλειψες.

:-)