Τρίτη, Απριλίου 15, 2008

Ο μόνος φόβος του Jiggerix!

Συγχαρητήρια που μας αποκαλύψατε πόσο πολύ φοβάστε την Αλήθεια και πόση επιρροή έχετε στα Μέσα Μαζικής Παραπλάνησης!

34 σχόλια:

squarelogic είπε...

ευχαριστώ τον φίλο Π.Ν για την γραφιστική υλοποίηση της ιδέας και προσκαλώ όποιον θέλει να διαβάσει περισσότερα για το 'μεγάλο κουκούλωμα" να περάσει κι απ το προσωπικό μου μπλογκ,

Thrass είπε...

Πολύ ωραίο!

Η είδηση του συλλαλητηρίου μεταδόθηκε από τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων και αναμεταδόθηκε από CNN, Fox, Guardian, γερμανικούς Financial Times κλπ.

Με άλλα λόγια, οι Βαρδινογιάννηδες έγιναν ρεζίλι διεθνώς και αυτό δεν αλλάζει. Όπως δεν αλλάζει και το ότι την Κυριακή ο λαός τού Παναθηναϊκού έγραψε άλλη μια από τις πιο χρυσές σελίδες τής ιστορίας του, που θα μνημονεύεται όσο υπάρχει αυτός ο σύλλογος και ο πλανήτης. Αντίθετα, στην ιστορία τής ομάδας, ο Τζίγγερ θα αποτελεί μαύρη παρένθεση.

Περιμένω όμως όμως αναλυτικό ποστ για τα γεγονότα τής Κυριακής από τούς συμbloggίτες που επίσης ήταν παρόντες. Εγώ απλώς θα αναφέρω πως δεν είμαι σίγουρος ότι ο Σήφης Βαρδινογιάννης έφταιγε για τίποτα :)

Ανώνυμος είπε...

Ο τρόπος με τον οποίο ο Καραπουστόπουλος αναφέρθηκεσήμερα στον SportFΜ αναφέρθηκε σήμερα στην παν-παναθηναϊκή, παλλαϊκή αντίδραση στη Διοίκηση Τζίγκερ: "Μια μερίδα των οργανωμένων οπαδών, που έχει πρόβλημα με τη διοίκηση..."

σχολιαστής είπε...

Κάπου διάβασα ότι ο Τζίγγερ, ασχολείται με την ομάδα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Τελικά για να τα κάνεις μπάχαλο πρέπει να δουλέψεις σκληρά.

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Γαργάρα το κάναν το θέμα του συλλαλητηρίου τα περισσότερα ΜΜΕ. και αn απο το mega και το star το περιμέναμε απο την ΝΕΤ και την αθλητική κυριακή τι να πω..Κρατικό κανάλι που το πληρώνουμε όλοι μας μεταξύ και αυτών και όλοι όσοι βρεθήκαμε την Κυριακή στο πεδίο.
Ντροπή και αίχος, υπάλληλοι του κάθε ολιγάρχη

shogun είπε...

Ασχετο με το ποστ αλλά ενδιαφέρον:

http://tinyurl.com/435974

Πανάθας είπε...

Πολύ ωραίο το κόμικ.

Μαλάκα Τζίγγερ μέχρι και καρτουνίστες γίναμε για χάρη σου.

Το γεγονός ότι το "έθαψε" δείχνει ότι τον ενόχλησε. Και αυτό εμένα με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Μια χαρά λειτούργησε βέβαια η εξουσιαστική μηχανή. Είναι η βία της εξουσίας, αναφορά στην οποία έχω κάνει πολλάκις.

Οι τρομοκράτες γίνονται δεν γεννιούνται.

Σε ένα περιβάλλον αδικίας, η οργή θα ξεκινήσει και πράσινοι μουτζαχεντίν θα γεννηθούν.

Έχουν να δουν τα μάτια σου μαλάκα ιδιοκτήτη, "ομορφιές", που λέει και ο ΛΕ-ΠΑ.

Βρε Σχολιαστή είσαι κυνικός και δεν σε είχα καταλάβει. Σόρυ και πάλι.

Shogun δεν "φορτώνει" το tiny σου.
Για τσέκαρε το πληζ.

shogun είπε...

χμμμ μολις το τσέκαρα και φορτώνει μια χαρά!

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/45fjc9
A ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΡΕ

Kai κάτι άσχετο(?). Η FORTHNET εξαγόρασε το SUPERSPORT (netmed).
αυτό το λινκ παραπέμπει στους μετόχους της ΦΟΡΘΝΕΤ.
Ελπίζω κάποιος να μπορεί να μας διαφωτίσει περισσότερο
http://tinyurl.com/68c6p7

G.W LONDON

Old Boy είπε...

Όπως γράφει ο Πανούτσος σήμερα: «Με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον Παναθηναϊκό υπάρχουν τρεις κατηγορίες οπαδών. Αυτοί που διαδηλώνουν και βρίζουν τον Τζίγκερ, αυτοί που πάνε γήπεδο για να βρίσουν τον Τζίγκερ και ο Τζίγκερ».

Πανάθας είπε...

old boy, ;-)

shogun έχεις δίκιο. Άβυσσος η ψυχή του pc.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί αξιότιμοι δημοσιογράφοι του Mega channel, θέλω πραγματικά να σας συγχαρώ για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε, προσφέροντας σφαιρική και αμερόληπτη ενημέρωση για κάθε είδους σημαντικό συμβάν της επικαιρότητας. Μέσα σε αυτό το «Μεσαίωνα» δημοσιογραφικής ανικανότητας και ανηθικότητας, είστε ένας φωτεινός φάρος και παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα Μέσα.
Τελευταίο παράδειγμα της ευσυνειδησίας και του επαγγελματισμού σας αποτελεί η κάλυψη της χθεσινής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο πεδίο του Άρεως, οι οποίοι διαδήλωσαν ζητώντας την απομάκρυνση της τωρινής διοίκησης της ομάδας.
Α, δεν το καλύψατε; Εντάξει δεν πειράζει. Λάθη γίνονται.
Επειδή προφανώς λοιπόν το συλλαλητήριο διέλαθε της προσοχής σας (κυριακάτικα προφανώς είχε πολλές σημαντικές ειδήσεις να καλύψετε), να σας ενημερώσω ότι χθες το απόγευμα πάνω (πολύ πάνω, αλλά δεν θα κολλήσουμε στους αριθμούς) από 25.000 άνθρωποι κάθε ηλικίας, παιδείας και ιδεολογίας, συγκεντρώθηκαν και ένωσαν τις φωνές τους προκειμένου να εκφράσουν την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό και την αγωνία τους για τη δραματική κατάσταση της αγαπημένης τους ομάδας. Προκειμένου να ζητήσουν από την οικογένεια Βαρδινογιάννη (ναι ξέρω, κάπου το έχετε ξανακούσει αυτό το όνομα...) να φύγει από τον Παναθηναϊκό ως οι κύριοι υπεύθυνοι για το κατάντημά του.
Θα πρέπει πραγματικά να είστε πολύ περήφανοι για το γεγονός ότι «θάψατε» το θέμα. Η συγκέντρωση τόσου κόσμου άλλωστε είναι κάτι πολύ συνηθισμένο και δεν χρήζει κάλυψης. Τόσο συνηθισμένο που δεν χρήζει μιας απλής αναφοράς έτσι για τους «τύπους».
Είμαι σίγουρος ότι όλοι ανεξαιρέτως όταν κάνατε τα πρώτα βήματα σας στον κλάδο, είχατε σαν όνειρο την συγκάλυψη, τον αποπροσανατολισμό και την παραπληροφόρηση. Είμαι σίγουρος ότι σκοπός σας ήταν η «προπαγανδιστική» απόκρυψη πληροφοριών σε θέματα, στα οποία η (απο)κάλυψη της αλήθειας δεν αρέσει στον εργοδότη σας.
Αν όντως τα είχατε όλα αυτά, συγχαρητήρια, έχετε πετύχει απόλυτα.
Αν όμως όχι, αν σκοπός σας ήταν η ενημέρωση, η αντικειμενικότητα, η αλήθεια, τότε κοιτάξτε λίγο στον καθρέφτη και κάντε την αυτοκριτική σας γιατί κάπου έχετε πάρει λάθος στροφή.
Συγχαρητήρια λοιπόν κύριε Πρετεντέρη, κύριε Στραβελάκη, κυρία Τρέμη, κύριε Καμπουράκη, κύριε «Μέγα Παναθηναϊκέ» Παύλο Τσίμα. Να είστε καλά να σας χαιρόμαστε στα παράθυρα και να προσφέρετε πάντα το δημοσιογραφικό οβολό σας στον κορβανά της σωστής ενημέρωσης και της αποκάλυψης της αλήθειας.
Και την επόμενη φορά που κάποιος θα φωνάξει για «τσάτσους» και «ρουφιάνους» δημοσιογράφους, να αρχίσετε τις κορώνες διαμαρτυρίας, διατυμπανίζοντας την δημοσιογραφική σας ακεραιότητα.
Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο.

Ένας πρώην τηλεθεατής σας.

ΥΓ: Εάν δυσκολευτήκατε να το καταλάβετε, η πρώτη παράγραφος είναι ειρωνική.
Απο το Forum των GWF

Ανώνυμος είπε...

Εκείνη η Κανέλλη που άλλες φορές οριεται για το Παναθηναικό, και προβάλλεται ως η αυθεντική οπαδός καθώς και ο άλλωτε λαλίστατος Παύλος Τσίμας τι γίναν ρε παιδιά;

Κατάπιαν τη γλώσσα τους...

Φάνηκε πλέον ποιος ενδιαφέρται πραγματικά για την ομάδα και ποιος τη χρησιμοποιεί για να συμπληρώσει το προσωπικό του προφίλ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΣΙΟΓΡΑΦΟΤΣΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ!!!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΦΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΦΟΙΤΗΣΑΤΕ?

Ειμαι πολυ περιεργος να δω αν ο Λαζοπουλος θα αναφερει κατι σημερα για την επιλεκτικη πληροφορηση καποιων καναλιων αναφορικα με την πορεια μας στο Πεδιον του Αρεως...

Ανώνυμος είπε...

Μπορέλι εσύ πιστεύεις ότι στις σχολές που βγάζουν όλοι αυτοί οι χερχελέδες και οι γλείφτες μαθαίνουν τίποτε περισσότερο πέραν από το πως θα γλείφουν το κατεστημένο και πως θα δημιουργούν πλαστή πραγματικότητα;

Ακουγα το Λαζόπουλο προηγουμένως και στη κυριολεξία έκανε το κινέζο για μια διαδηλωση 25000 ανθρώπων. Φυσικά αν γινόταν κάνα συλλαλητήριο 2000 δημοσίων υπαλλήλων που διαμαρτύρονται για το ότι τους έκοψαν κάνα επίδομα, θα μιλούσε για τους αγώνες του λαού κι άλλα τέτοια ευκολοχώνεφτα.

Να πω επίσης για τη κοιτίδα της "ριζοσπαστικής δημοσιογραφίας", την υπερασπίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων την Ελευθεροτυπία, που τη Κυριακή είχε ολοσέλιδο κατά του Βγενόπουλου και κύριο άρθρο για το κακό Βγενόπουλο που επιτέθηκε στο πουλέν του συστήματος το Τσίπρα.

Τη Δευτέρα, αυτή η φυλλάδα, χαρακτηρισε το συλλαλητηριο ως ... φωνές (φωνές έξω νίκη μέσα, κάτι τέτοιο έλεγε), αφιερώνοντας ένα ελάχιστο μέρος της πρώτης σελίδας κατω κάτω.

Πανάθας είπε...

Ρε παιδιά, όλα αυτά τα μέσα που αναφέρατε, ανήκουν στο "οπλοστάσιο" της καθεστηκυίας τάξης. Οι εποχές των προβάτων όμως πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Ο κόσμος, αρχίζει να ξυπνάει. Ο κοινούς νους βγαίνει από τον λήθαργο. Τέρμα ο ύπνος.

Αυτό έχει επίπτωση και στον αθλητισμό. Ο Βαρδινογιάννης και ο κάθε Βαρδινογιάννης διαδραματίζει ένα συγκεκριμένο ρόλο που δεν έχει καμία σχέση με τις ταγές των απλών φιλάθλων.

Για αυτό δεν θέλουμε τίποτα. Ούτε προπονητή, ούτε παίκτες, ούτε το νέο γήπεδο αν είναι να το ελέγχει αυτός. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

mail Που στελνεται μαζικά στην ΕΣΗΕΑ, όποιος γουστάρει το ρίχνει
----------------------------------
Είμαι ένας Ελληνας πολίτης ο οποίος υπόκειται αγόγγυστα σε όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Σύνταγμα και τους νόμους αυτού του κράτους, ενώ ταυτόχρονα δικαιούμαι απρόσκοπτα να απολαμβάνω και των αντίστοιχων απορρεόντων δικαιωμάτων μου...

Είμαι ένας από τους σχεδόν ένα εκατομμύριο συμπατριώτες μου που επέλεξαν να ενημερωθούν υπεύθυνα για τα αθλητικά δρώμενα στη χώρα την Κυριακή το βράδυ από την «Αθλητική Κυριακή» της ΝΕΤ, την πιο ιστορική (και κάποτε ποιοτικότερη) εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης...

Και είμαι ένας απ' όλους αυτούς που δεν έμαθαν, δεν πληροφορήθηκαν, δεν είδαν τίποτα που να αφορά το ογκωδέστατο συλλαλητήριο των 25.000 (σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις της αστυνομίας) οπαδών του Παναθηναϊκού πριν από το ματς με τον Αρη! Εγινε; Ματαιώθηκε; Τι συνέβη; Αν δεν ξημέρωνε Δευτέρα, να διαβάσω εφημερίδες, θα είχα μείνει με την απορία, μην πω με τη βεβαιότητα ότι δεν υπήρξε ποτέ ως γεγονός, αφού η «Αθλητική Κυριακή» δεν είπε κουβέντα...

Είμαι, ωστόσο, ένας Ελληνας πολίτης που έχει ηλεκτρονική πρόσβαση στο site της ΕΣΗΕΑ (www.esiea.gr) και έχει διαβάσει το «επαγγελματικό Σύνταγμα» των δημοσιογράφων, τον Κώδικα Δεοντολογίας τους! Του ξανάριξα μια ματιά χθες και επιβεβαίωσα τα εξής σε ό,τι αφορά το ρόλο τους απέναντι σε εμάς, τους πολίτες:

Στο προοίμιο αναφέρεται ότι ο Κώδικας έχει στόχο «να κατοχυρώσει την ελευθερία της πληροφόρησης και της έκφρασης, την αυτονομία και αξιοπρέπεια του δημοσιογράφου και να θωρακίσει την ελευθεροτυπία επ' αγαθώ της δημοκρατίας και της κοινωνίας», γι' αυτό οι δημοσιογράφοι αυτοδεσμεύονται να εφαρμόσουν και να περιφρουρήσουν «το δικαίωμα του ανθρώπου και του πολίτη να πληροφορεί και να πληροφορείται ελεύθερα, το οποίο είναι αναφαίρετο. Η πληροφόρηση είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα ή μέσο προπαγάνδας»...

Συνεπώς, μεταξύ άλλων, «ο δημοσιογράφος δικαιούται και οφείλει να θεωρεί πρώτιστο καθήκον του προς την κοινωνία και τον εαυτό του τη δημοσιοποίηση όλης της αλήθειας, να θεωρεί προσβολή για την κοινωνία και πράξη μειωτική για τον εαυτό του τη διαστρέβλωση, την απόκρυψη, την αλλοίωση ή την πλαστογράφηση των πραγματικών περιστατικών, να μεταδίδει την πληροφορία και την είδηση ανεπηρέαστα από τις προσωπικές πολιτικές, κοινωνικές, θρησκευτικές, φυλετικές και πολιτισμικές απόψεις ή πεποιθήσεις του, να αποκρούει και να καταγγέλλει τις εκδηλώσεις κρατικού αυταρχισμού και τις αυθαιρεσίες των ιδιοκτητών των ΜΜΕ και ιδιαίτερα των ολιγοπωλίων, να υπερασπίζεται τη δημοσιογραφική ανεξαρτησία στον εργασιακό χώρο του και να αρνείται την εκτέλεση έργου που έρχεται σε σύγκρουση με τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και να μη δέχεται τη σύνταξη είδησης, σχολίου ή άρθρου και την παραγωγή εκπομπής κατά τις υποδείξεις των προϊσταμένων ή του εργοδότη του, αν το περιεχόμενό τους δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και να καταγγέλλει τις εν αγνοία του παραποιήσεις και διαστρεβλώσεις του δημοσιογραφικού του προϊόντος»!

Και κλείνει ο Κώδικας Δεοντολογίας με το άρθρο 8, που λέει τα εξής: «Οι υποχρεώσεις των δημοσιογράφων, που απορρέουν από αυτόν τον Κώδικα, δεν συνιστούν περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης. Οι παραβάσεις των υποχρεώσεων αυτών ελέγχονται από τα δύο Πειθαρχικά Συμβούλια, συνερχόμενα σε κοινή συνεδρίαση»...

Θα αναμένω, λοιπόν, την απόφασή τους. Για να μάθω και γιατί η συγκέντρωση 25.000 ανθρώπων στο κέντρο της Αθήνας αποκρύφτηκε ως γεγονός από την «Αθλητική Κυριακή», σε αντίθεση π.χ. με ανάλογες συγκεντρώσεις φέτος των οπαδών του ΠΑΟΚ ή του Ηρακλή κ.λπ.''
------------

GW LONDON

squarelogic είπε...

Ελευθεροτυπία=Τεγόπουλος,συνεταίρος της Φαμίλιας στο Μέγκα.

Ο Λαζόπουλος πράγματι εμφάνισε για δευτερολ/τα μια επιστολή κάποιου πράσινου που διαμαρτυρόταν για το σιωπητήριο των ΜΜΕ,μας είπε οτι ο ίδιος δεν άκουσε τίποτε και προχώρησε παρακάτω.Γαργάρα κανονική δηλ!
ΝΕΤ ή ΜΕΓΚΑ θα έβλεπε κι αυτός!

Με αφορμή ένα γεγονός που είδε όλη η Αθήνα πέφτουν μάσκες φίλοι μου,απομυθοποιούνται δήθεν "αντιστασιακοί" σαν τον ταλαντούχο αναμφισβήτητα Λάκη,δυστυχώς 'σάρκα εκ της σαρκός"του συστήματος της Τηλεοπτικης Ολιγαρχίας,έστω κι αν παίζει τον ρόλο της βαλβίδας εκτόνωσης.

έστω και γι'αυτό μόνο άξιζε το συλλαλητήριο!

ΥΓ.αν κάποιος διαβολικά ευφυής ήθελε να κάνει καταμέτρηση δυνάμεων,κατάταξη όλων σε φίλους ή εχθρούς ώστε να καταστρώσει με καλυτερα δεδομένα τα κυρίως σχέδια του,αμφιβάλλω αν θα μπορούσε να βρει καλύτερη ευκαιρία.Το πιάσατε?

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Squarelogic, ο οπαδικός χώρος είναι δικαίως για μένα παρεξηγημένος. Ξέρεις βγαίνεις έξω και "φωνάζεις" με βάση το συναίσθημα και για το συναίσθημα. Δεν συνδέεται αυτό άμεσα με κάποιους λαικούς ή κοινωνικούς αγώνες.

ΠΑΟ δεν είναι μόνο νίκες και κύπελλα.

Για αυτό θα έπρεπε κανονικά να διαχωρίσουμε τη θέση μας και να ταχθούμε υπέρ της ελευθερίας του ΠΑΟ μας από κάθε "εξάρτηση".

Είναι δύσκολο το ξέρω.

Πανάθας είπε...

O Old boy τον ανέφερε πρώτος, εγώ απλά ποστάρω το άρθρο του Πανούτσου(just in case που δεν το έχετε διαβάσει):

"Με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον Παναθηναϊκό υπάρχουν τρεις κατηγορίες οπαδών. Αυτοί που διαδηλώνουν και βρίζουν τον Τζίγκερ, αυτοί που πάνε γήπεδο για να βρίσουν τον Τζίγκερ και ο Τζίγκερ. Αυτοί που ενδιαφέρουν είναι οι πρώτοι. Οι απέξω. Οι οποίοι περισσότερο από τον αριθμό που κυμαίνεται ανάμεσα στο οκτώ χιλιάδες («Derby») και 30 χιλιάδες («Πράσινη») έδειξαν αξιοσημείωτη πειθαρχία. Χίλιοι παλιοημερολογίτες και θεούσες μαζεύονται για να διαδηλώσουν για τις ταυτότητες στα Προπύλαια και βρέχει δακρυγόνα, 19 χιλιάδες (διαίρεσα το «Derby» και την «Πράσινη» διά δύο) hard core οπαδοί μαζεμένοι στο Πεδίον του Αρεως και δεν ακούστηκε ούτε ένα ρούλαλα. Το θέμα όμως δεν είναι ο αριθμός ή η πειθαρχία, το θέμα είναι τι μπορεί να κάνουν για να επηρεάσουν τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, γιατί οι διαδηλώσεις είναι όπλο της μιας φοράς. Μετά ξεφτίζουν. Δεν χρειάζεται παρά να υπενθυμίσω τις διαδηλώσεις μετά τη φυλάκιση του Κοσκωτά. Την πρώτη φορά μερικές χιλιάδες είχαν πάει πορεία στον Κορυδαλλό. Επόμενο συλλαλητήριο δεν έγινε... Οπότε οι απέξω κάτι άλλο πρέπει να κάνουν αν θέλουν να πιέσουν τον Τζίγκερ. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι πιέσουν τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Με τον Τζίγκερ δεν γίνεται δουλειά. Ο άνθρωπος έχει ατσαλωθεί. Ο Βγενόπουλος όμως είναι tender foot του ποδοσφαίρου. Εάν κάθε μέρα, όχι 19 χιλιάδες, αλλά ένα χιλιάρικο, πηγαίνουν και στήνονται έξω από το γραφείο του και φωνάζουν: «Να, ο αρχηγός», ο Αντρέ, πού θα πάει, θα γονατίσει. Και τότε θα φανεί πόσο μετράει και ο Βγενόπουλος.
Γιατί για την ώρα ο Βγενόπουλος την έχει βγάλει οικονομικά. Μία πρόχειρη σούμα. Ενα νοίκι για την αίθουσα της συνέντευξης Τύπου στο «Πεντελικόν». Οι μισοί φίλοι μου έχουν πληρώσει τα διπλά στο «Πεντελικόν» για να κάνουν τη δεξίωση του γάμου τους. Ούτε ένας δεν έχει ζητήσει τον Παναθηναϊκό από τον Τζίγκερ. Ενα site στο Ιnternet το www.panathinaikosmas.com. Από σχεδίαση καλό είναι, αλλά από ενημέρωση είναι κομμάτι παλιοημερολογίτικο. Χθες για πρώτη είδηση είχε ότι η «ΠΕΚ» συμφώνησε με τον Θανάση να δώσει ενάμισι εκατομμύριο ευρώ για τα ερασιτεχνικά τμήματα στα επόμενα τρία χρόνια. Αν πάρεις την ΠΑΕ με τόσα, άντε με το ζόρι να κρατήσεις τον Βύντρα για άλλα τρία χρόνια. Οπότε το πρώτο σύνθημα στον Ανδρέα Βγενόπουλο πρέπει να είναι το «Δείξε φως».

Εντάξει, να μην αγοράσει τον Κλέιτον. Αλλά πόσο θα χρεώσει ο Μπότος να τον νοικιάσει για μια μέρα, να τον πάει ο Βγενόπουλος στο «Πεντελικόν»; Με ένα δεκαρικάκι όχι μόνο πάει, αλλά τραγουδάει και το ρούλαλα σε σάμπα. Μετά να φτιάξει γήπεδο. Ενα μικρό στην αρχή. Ενα 5Χ5. Μετά θα πρέπει να του ζητήσουν 10 κατορθώματα όπως με τον Ηρακλή. Να αγοράσει τον ΟΦΗ. Να κάνει 100 άσους να κλαίνε ταυτόχρονα. Τέτοιες μαγκιές. Και όταν τις κάνει ο Αντρέ, τότε να βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρει τον Παναθηναϊκό. Γιατί για την ώρα και το επαναλαμβάνω τη βγάζει στο περίπου τζάμπα. Ενα γεγονός που φάνηκε και στο συλλαλητήριο.

Γιατί στο συλλαλητήριο μπορεί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να τα χώσανε στον Βαρδινογιάννη, αλλά δεν διέκρινα κάποια στήριξη στον Βγενόπουλο ή την «ΠΕΚ». Καθαρά αντιβαρδινογιαννική με κάμποσο προγιαννακοπουλισμό ήταν η εκδήλωση και μέχρις εκεί. Ο λόγος, κάτι που πολύ γρήγορα θα μάθει ο Βγενόπουλος. Οι οπαδοί γρήγορα ενθουσιάζονται, αλλά αν δεν δούνε φως γρήγορα επίσης από σωτήρας γίνεσαι Ιβάν Σαββίδης. Στον Παναθηναϊκό ο μόνος τρόπος να πιστέψουν οι οπαδοί είναι τα ντρέτα λόγια. Οχι τα «εκτιμούμε το έργο της οικογένειας Βαρδινογιάννη» που σε παρελθόντα χρόνο και οι οπαδοί εκτιμούν, ούτε τα «δεν θέλουμε την ιδιοκτησία, αλλά να συνεργαστούμε με τον κύριο Βαρδινογιάννη» που είναι εμφανώς λόγια του αέρα αφού ποτέ δεν θα συμβεί. Ούτε φυσικά τα «όταν θα πάρουμε τον Παναθηναϊκό θα πάρουμε άσους. Δεκάρια και βαλέδες». Ξερά πράγματα. «Κύριε Βαρδινογιάννη, σας δίνω 100, 200 εκατομμύρια» ή ό,τι τέλος πάντων ο Ανδρέας προαιρείται για να πάρει την ΠΑΕ. Και τότε ο άλλος είτε λέει «πουλάω» και φαίνεται αν έκανες μπλόφα, ή λέει «όχι» και ο κόσμος φωνάζει ότι δεν αφήνει την ομάδα ούτε με 200 εκατομμύρια.


Υπάρχει μια θέση που διατυπώνεται και λέει ότι οι Βαρδινογιάννηδες δεν θα έδιναν τον Παναθηναϊκό τώρα που θα γίνει το νέο γήπεδο και θα τα πάρουν χοντρά από τα μαγαζιά. Λάθος. Γιατί πρώτον όπου φτιάχνεται ένα μαγαζί δεν σημαίνει και ότι θα δουλέψει. Δεύτερον και πιο σημαντικό, ο Βωβός κατασκευάζει δίπλα mall. Δύο mall στον ίδιο χώρο δεν χωράνε και ανάμεσα σε ένα χώρο που φτιάχτηκε αποκλειστικά για shopping και σε έναν άλλο που είναι γήπεδο με μαγαζιά δεν χρειάζεται να το σκέφτεστε ποιος θα επιζήσει..."

Συμφωνώ σε αρκετά σημεία με τον Πανούτσο (σπανίως συμφωνώ μαζί του όχι μόνο για τις φιλολυμπιακές του απόψεις). Σίγουρα έχουν να χυθούν τόνοι μελανιού για το θέμα όσο ο ακατανόμαστος είναι κλεισμένος στο αποστειρωμένο του κάστρο.

Ανώνυμος είπε...

Ο αποτυχημενος λεει ανοιγει τα χαρτια του. Σοβαρα????Πρωτη φορα το ακουω...

Ρε τζιγγερ αγορι μου δεν θελουμε αλλα ανοιγματα. Μας κουρασες, βαρεθηκαμε και σε σιχαθηκε η ψυχη μας.

Να τα κλεισεις θελουμε και να σηκωθεις να φυγεις απο την ομαδα μας.

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ,ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!

ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!!!

Πανάθας είπε...

Έβγαλε ανακοίνωση η ΠΕΚ:

"Αγαπητοί Φίλες, Φίλοι,

Η ΠΕΚ είναι μία κίνηση φιλάθλων του Παναθηναϊκού που δημιουργήθηκε σε μια χρονική στιγμή που ο Σύλλογός μας ήταν έντονα διχασμένος, ενώ η επί σειρά ετών αποτυχημένη διαχείριση της ΠΑΕ είχε ξεπεράσει τα όρια ανοχής. Αναλάβαμε το προσωπικό κόστος της αμφισβήτησης της ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού από τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη από τύψεις και ντροπή προς τους χιλιάδες φιλάθλους του Παναθηναϊκού, που δεν μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για να μπουν σε ένα άδειο γήπεδο και προς τους παλαίμαχους αθλητές, που εφ όσον κάνουν κριτική στην ΠΑΕ θεωρούνται εχθροί και αντιμετωπίζονται ανάλογα.

Φίλες, Φίλοι,

Το ενωτικό μας μήνυμα και η έκκληση για επιστροφή στις αρχές του Παναθηναϊκού είναι σήμερα πιο δυνατό από ποτέ. Πρέπει μέσα από συνεργασία όλων όσων αγαπούν πραγματικά τον Παναθηναϊκό να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 100 χρόνια μας. Να γυρίσουν όλοι οι φίλαθλοι στο γήπεδο, χωρίς να χρειάζεται να προσκυνήσουν κανένα. Να τιμηθούν όλοι οι παλαίμαχοι αθλητές του συλλόγου, χωρίς να τους ζητάμε πιστοποιητικό φρονημάτων. Να σταματήσουμε να επηρεάζουμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με προληπτική και κατασταλτική λογοκρισία, που το μόνο που επιτυγχάνει είναι να πικραίνει περισσότερο τους Παναθηναϊκούς φιλάθλους. Να σταματήσουμε να ζητάμε από Εισαγγελείς και Αστυνομία να πνίγουν το Παναθηναϊκό φρόνημα.

Πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό ότι ένας νέος προπονητής, 2-3 «ελεγχόμενοι» παλαίμαχοι για γαρνιτούρα και 3-4 «βαρύγδουπες» μεταγραφές, μέσα σε ένα νοσηρό κλίμα, δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτα από τη μιζέρια της «δικτατορίας» και του διχασμού. Και δεν είμαστε ιθαγενείς για να μας δώσουνε πάλι λίγες χάντρες να σωπάσουμε. Επιμένουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ανήκει στον κ. Γ. Βαρδινογιάννη, τις μετοχές της ΠΑΕ μπορεί να τις κρατήσει, αλλά ο Παναθηναϊκός ανήκει σε όλους μας και είναι υποχρεωμένος να μας ακούσει και να συνεργαστεί. Έχουμε όλοι το δικαίωμα να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό, να χαρούμε και να λυπηθούμε μαζί.

Φίλες, Φίλοι,

Αφήσαμε τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη για πολύ καιρό να διαχειρίζεται μόνος του το μεγαλύτερο κομμάτι του Παναθηναϊκού και τα θλιβερά αποτελέσματα, όχι μόνο σε τίτλους, αλλά και στην απομάκρυνση των φιλάθλων από το γήπεδο και την απογοήτευση όλων των ανθρώπων που έχουν ιδρώσει και ματώσει για τη φανέλα του Παναθηναϊκού μιλάνε, ή, ακόμα χειρότερο, φωνάζουν από μόνα τους.

Έως εδώ! Δεν φοβόμαστε τη δύναμη του κ. Γ. Βαρδινογιάννη, ούτε τη δύναμη του κατεστημένου που τον υποστηρίζει. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Η νέα σελίδα του Παναθηναϊκού έχει ήδη ξεκινήσει από τους φιλάθλους του Συλλόγου, που μας έκαναν να νοιώσουμε τύψεις για άλλη μια φορά που εμείς μείναμε στον καναπέ. Στη νέα αυτή σελίδα ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης θα πρέπει να αποφασίσει, αν αγαπάει πραγματικά τον Παναθηναϊκό, να μείνει και να συνεργαστεί ή, αν ο εγωισμός του είναι πάνω απ όλα, να βρεθεί μια λύση για να ησυχάσουμε όλοι. Πρέπει επίσης να σταματήσει να ενοχλείται από την κριτική (για τις ύβρεις είμαστε κάθετα αντίθετοι) και να την αντιμετωπίσει με επιχειρήματα. Να παραδεχθεί τα λάθη του και να μας πει πώς σκοπεύει να τα διορθώσει, επιζητώντας τη συνεργασία μας ή έστω τη συναίνεσή μας. Ηγέτης των εκατομμυρίων φιλάθλων του Παναθηναϊκού χωρίς την θέληση και αποδοχή τους, απλώς δεν γίνεται!
Φίλες και Φίλοι,

Το ενωτικό και ειρηνικό μας μήνυμα είναι αληθινό, χωρίς καμία υστεροβουλία. Η προσπάθεια της προπαγάνδας να δείξει ότι δήθεν έχουμε επιχειρηματικά ή προσωπικά ενδιαφέροντα σχετικά με τον Παναθηναϊκό είναι αστεία. Δεν επιθυμούμε και δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε Βαρδινογιάννης στη θέση του Βαρδινογιάννη, για να συνεχισθεί ο διχασμός με νέους ρόλους. Μετά το νέο ξεκίνημα που ελπίζουμε ότι θα γίνει θα παραμείνουμε απλοί φίλαθλοι για να υποστηρίζουμε τον Σύλλογο από τα γήπεδα ή όπως αλλιώς μας ζητηθεί ή μπορούμε.

Υ.Γ. Κε. Ρουσόπουλε, η κρατική τηλεόραση πρέπει να λειτουργεί για την αντικειμενική ενημέρωση και το συμφέρον όλων των Ελλήνων πολιτών που την/σας συντηρούν και οικονομικά. Ποιος είναι ο «Χουντίνι» που κατάφερε να εξαφανίσει ένα συλλαλητήριο 20.000 ανθρώπων; Με ποιανού οδηγίες και για ποιο λόγο το έκανε;"

-------------------------------

Και μέσα σε όλα αυτά οι ψευτοπρωταθλητές μέσω της ΕΠΟ:

"Στην αποκάλυψη ότι το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο θα εκδικάσει την υπόθεση Βάλνερ βάσει κανονισμών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προέβη ο Βασίλης Γκαγκάτσης, στο περιθώριο χορηγικής εκδήλωσης. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξήγησε ότι το CAS απηύθυνε πρόσφατα σχετικό ερώτημα στην Ομοσπονδία, η οποία εξέφρασε την άποψη ότι η εκδίκαση θα πρέπει να γίνει βασιζόμενη στους δικούς της κανονισμούς και η συγκεκριμένη άποψη έγινε δεκτή. Όπως γίνεται αντιληπτό, από τη συγκεκριμένη εξέλιξη βγαίνει ευνοημένος ο Ολυμπιακός."

ΘΡΗΝΕ ΓΕΡΑ, ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ουφ! Επανήλθα! Το "doubleplay" με ξέσκισε: 26 μέρες χωρίς τηλέφωνο κι από το περασμένο Σάββατο χωρίς internet!

Απαράδεκτη η εξαφάνιση του συλλαλητήριου από τα ΜΜΕ! Πολύ μικρότερου όγκου διαδηλώσεις, τις έχουν προβάλει δεόντως...

Είμαι σίγουρος, ότι αν είχαν γίνει τίποτα "μπάχαλα", θα τα είχαν προβάλλει και με το παραπάνω ... δίνοντας τον κατάλληλο χρωματισμό ασφαλώς.

shogun είπε...

Στο μεταξύ ο Θανάσης οσο μπορεί καθυστερεί:

Πρόβλημα

Νέο πρόβλημα έχει προκύψει στην οριστικοποίηση της συμφωνίας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με τον Δήμο Αθηναίων! Στις προθέσεις του δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη είναι να κατασκευαστεί το δημαρχιακό μέγαρο στην περιοχή του Βοτανικού. Αν αυτό γίνει, τότε το κλειστό του μπάσκετ δεν μπορεί να έχει χωρητικότητα 10.000 θέσεων και θα πρέπει να «ψαλιδιστούν» τα αρχικά σχέδια, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον ερασιτέχνη που ζητεί να τηρηθούν οι συμφωνίες.

Οι δύο πλευρές συζητούν για να βρεθεί η χρυσή τομή, προκειμένου να υπογράψουν την τελική σύμβαση και πιθανότατα την προσεχή Παρασκευή ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Θανάσης Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί με στελέχη του δήμου. Η νέα εμπλοκή που υπάρχει με τον ερασιτέχνη δεν εμποδίζει την ΠΑΕ να προχωρεί τις διαδικασίες για την κατάθεση του φακέλου στο ΥΠΕΧΩΔΕ για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του γηπέδου.

(http://www.enet.gr/online/online_text/c=115,id=64515760)

Ανώνυμος είπε...

@ Shogun,

όμως αυτό που παραθέτεις, λέει ότι
"Η νέα εμπλοκή που υπάρχει με τον ερασιτέχνη δεν εμποδίζει την ΠΑΕ να προχωρεί τις διαδικασίες για την κατάθεση του φακέλου στο ΥΠΕΧΩΔΕ για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του γηπέδου".

Μήπως λοιπόν ο Θανάσης δεν καθυστερεί ακριβώς (όπως λες), αλλά πρωτίστως κοιτάζει να εξασφαλίσει τον Ερασιτέχνη και τις αρχικές συμφωνίες;

shogun είπε...

πιστεύω η αλήθεια είναι κάπου στην μέση...

Ανώνυμος είπε...

Να πω και την αμαρτία μου: ο Βγενόπουλος με "πάγωσε" με τη μήνυση που έκανε στον Τσίπρα ως αρχηγό πολιτικού κόμματος για δηλώσεις του, που στο κάτω-κάτω είναι συνηθισμένες.

Διευκρινίζω, ότι δεν είμαι πολιτικά με τον Τσίπρα (τον βρίσκω μάλλον συντηρητικό για τις προτιμήσεις μου).

Ωστόσο θεωρώ πολύ κακό δείγμα γραφής αυτή την πράξη του Βγενό. Φανερώνει τουλάχιστον βαθιά άγνοια του πολιτεύεσθαι και της πολιτικής γενικότερα - για να μην πω καμιά βαρύτερη κουβέντα.

Πανάθας είπε...

Θα συμφωνήσω για πρώτη φορά στην ζωή μου με τον Τουρτούρα(έζησα να το δω και αυτό).

Ο Γιαννάκης εντωμεταξύ ετοιμάζει συνέντευξη τύπου-απάντηση.

Θα πλήξουμε πάλι ή λέτε να πει τίποτα ενδιαφέρον?

Κατάλαβα, θα πλήξουμε.

:-)

Πάντως έχει αποκτήσει ενδιαφέρον το εξωαγωνιστικό παιχνίδι (γιατί το εσωαγωιστικό....άστα να πάνε).

Ανώνυμος είπε...

@ Πανάθα,

εννοείς: για πρώτη φορά στην ηλεκτρονική-διαδικτυακή ζωή σου (και μου).

:-)

Υπήρξε όμως, όπως είδα, κι άλλη μια: ο Sid.

:-))

Άντε, παραγίναμε λαπάδες, ώρα να ξανασφαχτούμε.

:-)))

Pappas10 είπε...

Παρακαλώ όπως η συμφωνία Τουρτούρα - Πανάθα σ' αυτό το τόπικ καταχωρηθεί σε ειδική θέση για τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ιστορικούς του μέλοντος...

Σ' ένα θέμα έλλειψα και μου το κάνατε μπάχαλο...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Καλά του έκανε του Τσίπρα. Άντε με το μαλακισμένο και τις παπαριές του πέρι Ελαιώνα.

Πανάθας είπε...

Τουρτούρας: Εννοείται ότι μιλάμε για τη διαδικτυακή ζωή. Αυτό με το Sid δεν το κατάλαβα να πω την αλήθεια. Who's Sid? Who you? Που έλεγε και ο Τιραμόλα.

Μιχάλη: :-)))

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη, ας τον μήνυε για τις παπαριές του για το γήπεδο!

Όχι, ο Βγενό ήταν πολύ λάθος σε αυτή την κίνηση.

Πανάθα, εννοώ ένα youtube που ανέβασε κάποιος εδώ με τον Sid Vicious (όχι ... Γιασικε βίσιους!) σε μια φοβερή εκτέλεση του My way.

Πανάθας είπε...

Ααααααααα (άξινος).

Ούτε που μου πήγε το μυαλό.

Φοβερή εκτέλεση όντως. Μου άρεσε πολύ. Και το φινάλε του video clip.

;-)