Τρίτη, Απριλίου 22, 2008

Αλλιώτικη Μέρα

To βασικό κέρδος της σημερινής -εντελώς απροσδόκητης- ημέρας είναι η ελπίδα.

Χειρότερο κι από τους 22 χαμένους τίτλους τα τελευταία δώδεκα χρόνια ήταν αυτό το αλληλοξέσκισμα και η φαγωμάρα των τελευταίων ετών.
Μακάρι να μπει ένα τέρμα εδώ, μακάρι να ξαναρχίζει να γεμίζει το γήπεδο και να ξαναϋπάρξει ομοψυχία.
Μακάρι να μπουν και πολλά λεφτά για μεταγραφές, αλλά αυτό στη δική μου εκτίμηση έπεται της λήξης του εμφυλίου, δίχως την οποία τίποτα υγιές δεν θα μπορεί να στεριώσει.
Όσα κι αν καταλογίζω στον Τζίγγερ, όσο τραγικά ανεπαρκής κι αν αποδείχθηκε, εμένα θα μου επιτραπεί να πω ότι η τεσσάρα από τον ΟΦΗ συνιστά και ένα τίτλο τιμής.
Όσα κι αν καταλογίζω στον Τζίγγερ, όσο κι αν έχω αρρωστήσει, δεν θα ήθελα τίτλο στα χαρτιά σαν του Κόκκαλη.
Η περίφημη «προστασία» της ομάδας δεν συνιστά απαραίτητα ευφημισμό, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό: να μην επιτρέπεις ας πούμε την καθυστέρηση σύνταξης του σκεπτικού της απόφασης της ΕΠΟ επί ένα μήνα, ώστε όταν φτάνει η ώρα να δικάσει το CAS να μην λέει ότι η Καλαμαριά έπεσε και θα έπεφτε και με τους βαθμούς που της αφαιρέθηκαν.
Ο Βγενόπουλος βγήκε και μίλησε για βοήθεια, για να βάλει χρήματα, για να έχει λόγο στη διοίκηση. Αν τώρα κάνει πίσω και αν δεν αιτιολογήσει πλήρως γιατί θα κάνει πίσω και τι τον χαλάει στην πρόταση Τζίγγερ, στα δικά μου μάτια θα είναι ανακόλουθος.
Μακάρι να λήξει ο εμφύλιος, μακάρι να ξαναρχίζουμε να γουστάρουμε όλοι την ομάδα μας, μακάρι να μην ξανακούσω την ελεεινή λέξη «τζιγγεριακός», μακάρι να γίνουμε όλοι ένα κατά του μεγάλου νταβατζή του ελληνικού ποδοσφαίρου, μακάρι οι εφημερίδες υποχείρια, οι εφημερίδες που τρέφονται από τον εμφύλιο, μακάρι το Derby και η Πράσινη να μην συνεχίσουν να κάνουν κακό.
Μακάρι οι αυλικοί να πάψουν να έχουν λόγο στα εσωτερικά της ομάδας. Αν συμβεί αυτό ας ξερνάνε τα ξερατά τους όσο γουστάρουν στις εφημερίδες και τα ερτζιανά.
Το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ η ατομική σύφιλη του καθενός, το πρόβλημα ήταν η σύφιλη ως επίσημη πολιτική της ομάδας.
Με έναν μικρό αστερίσκο (τον αστερίσκο ότι η διευκρίνιση της πρότασης του Τζίγγερ δεν θα κρύβει παγίδες) ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κατόρθωσε επιτέλους σήμερα να μας δώσει ελπίδα.

59 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OLDBOY

όλοι κατά βάθος θέλουμε -ακόμα και εγώ που θεωρώ τον ευατό μοτυ σαν τεράστιο πολέμιο της φαμίλιας-να υπάρξει αυτή η στιγμή που περιγράφεις.
Αλλά η πρόταση έχει πολλά τρωτά και πολλά devil details, λεπτομέρειες και τελίτσες που την καθιστούν τλχν προβληματική στα μάτια μου.
Θεωρώ και ΜΑΚΑΡΙ να βγώ ΨΕΥΤΗΣ ότι δεν θα υπάρξει κάτι το ουσιαστικό, η προσέγγιση του Τζίγκερ έχει πολλά τρωτά, πολλές ασάφειες και κατά βάση αυτό που εκφράστηκε σήμερα μόνο επιχειρηματική πρόταση δεν είναι.
Μακάρι ξαναλέω να βγω ψεύτης, αλλά οι μη απαντήσεις είναι περισσότερες απο τις απαντήσεις.

GW-LONDON

Old Boy είπε...

Θα τις δούμε τις λεπτομέρειες. Πάντως ο Βγενόπουλος ποτέ δεν είπε «φύγε», εκείνο που είπε είναι «άσε μας να βάλουμε λεφτά και να έχουμε λόγο στη διοίκηση».

@petrosskl είπε...

μακαρι old boy.... μακαρι...

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

@old boy

Συμφωνώ απόλυτα με το κλίμα της τοποθέτησής σου. Όπως με βρίσκει 100% σύμφωνο η ουσία της τοποθέτησης της ΠΕΚ:

Πολύ καλή κατ' αρχήν η κίνηση του Τζίγκερ, ας δούμε και τις σημαντικές παραμέτρους της όλης ιστορίας κι αν τα πράγματα είναι όπως φαίνονται, προχωράμε - κι αλλάζουμε οριστικά την ιστορία του ΠΑΟ και το τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είμαι κι εγώ χαρούμενος, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, για κάτι που έχει σχέση με την Πανάθα. Προσπαθώ να συγκρατήσω τη χαρά μου γιατί ξέρω ότι υπάρχουν σημαντικά πράγματα που χρήζουν διευκρίνισης:

1. To καθεστώς του νέου γηπέδου και της Παιανίας
2. Το management
3. Η εγγύηση μιας αποτελεσματικής διαδικασίας λήψης αποφάσεων σ΄ ένα μελλοντικό Δ.Σ.

Παρ' όλα αυτά, σήμερα ξανάρχισα να ελπίζω. Και ως τούτου, ταυτίζομαι απόλυτα με τον Old Boy.

Καλό Πάσχα σε όλους.

Greenheart

Pappas10 είπε...

GWL,

Νομίζω ότι για 2 από τα 3 τοποθετήθηκε. Για την Παιανία όντως δεν είπε τίποτα αλλά για το γήπεδο είπε ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα μπεί στο νέο γήπεδο με νέα δυναμική και ότι σε συνδιασμό με το Νέο Γήπεδο, η τελική συμφωνία θα κάνει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ πανίσχυρο.

Για το Μάνατζμεντ είπε ότι δεν θέλει προεδριλίκια και ήταν σαφής ότι θα πρέπει να συμμετάσχουν όλοι.

Αν και για εμένα πίσω από την όλη φάση "κρύβεται" Βαρδής (δεν γίνεται να χτίζεις Ογκολογικά, να αναστηλώνεις πυρόπληκτα χωριά και να σου λένε τον γιό σου γιό πουτάνας... κάπου το βλέπεις αλλιώς και εκεί εντοπίζεται η συμβολή του Κόσμου) σήμερα ο Τζίγγερ φάνηκε να έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Είμαι φύση αισιόδοξος άνθρωπος... φαντάζομαι το πρώτο φιλικό στο ΟΑΚΑ με 80.000 κόσμο μέσα και 40.000 έξω. Όλοι μαζί ενωμένοι να φωνάζουμε.... ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 ΤΩΡΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Είμαι και στο άλλο μήνυμα...

Ανώνυμος είπε...

Η οικογένειά μου θα παραμείνει με 50% του Παναθηναϊκού και το υπόλοιπο θα ανήκει σε άλλους.

Αυτό θα γίνει με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 80 εκατ. ευρώ, που θα πραγματοποιηθεί άμεσα.
--------------------------

εδώ είναι το ψωμί. Σε καμία περίπτωση δεν λέει ότι οι "αλλοι" που θα έχουν το 50% θα είναι αυτοί που θα εχουν ρίξει τα 80 μύρια της αύξησης. Αν πχ η χρηματιστηριακή αποτίμηση της ΠΑΕ είναι 300 μύρια, τα 80 μύρια δεν είναι τπτ άλλο παρά 20-25%. Για αυτό υπάρχουν λεπτομέρειες ακόμα, αλλά ας φανούμε κατά πρώτον θετικοί έστω και με επιφύλαξη λόγω βεβαρυμένου παρελθόντος.
GW- LONDON

ps 1 glorydays είσαι θηλυκός τελικά, μιχάλη μεταβίβασε του εκ μέρους μου)))))

ps 2 ΓΚΟ-ΜΕ-ΝΙ-ΚΟ
όσες κωλοτούμπες κι αν κάνετε δεν σας ξεχνάμε, ΘΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Unknown είπε...

Των 10 παρθένων σήμερα, και ο νυμφίος Τζίγγερ μίλησε για 100% αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (αν κατάλαβα καλά) με την οικογένεια να διατηρεί του 50% επί του συνόλου. Αν οι 10 παρθένες είναι το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ μένει να δούμε αν το 50% της οικογένειας θα είναι οι μωρές παρθένες ή οι φρόνιμες. Το ζήτημα βέβαια είναι να μην έχουμε ούτε μωρές παρθένες ούτε φρόνιμες παρθένες, αλλά να έχουμε σοβαρούς παναθηναϊκούς μετόχους. Η απουσία αυτοκριτικής για την καταστροφική πορεία της ομάδας επί της διοίκησής του δεν με πείθει για τη σοβαρότητα της πρότασης. Ωραίο είναι να μιλάς για «άνοιγμα» και για συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο, αλλά αν αυτό δεν συνοδεύεται από αναδιάρθρωση του διοικητικού μοντέλου, δηλαδή, σύνθεση διοικητικού συμβουλίου, αρμοδιότητες προέδρου και μελών δ.σ., διευθύνων σύμβουλος ίσως, ό,τι γίνεται σε κάθε σοβαρή Α.Ε. δηλαδή, η σημερινή εξαγγελία θα είναι ένα πυροτέχνημα. Προς το παρόν κρατάω μικρό καλάθι και μακάρι να μην έχω πού να βάλω τα κεράσια :-)

Thrass είπε...

Τελικά, μια φορά πήγα σε πορεία και γύρισε ο κόσμος ανάποδα :)))

Μάγκες, είμαι πολύ αισιόδοξος. Ακόμα κι αν οι λεπτομέρειες είναι απολύτως "διαβολικές", ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός άλλαξε σήμερα σελίδα. Τα υπόλοιπα, ακόμα κι αν δε γίνουν αμέσως, είναι θέμα χρόνου. Νομίζω ότι αυτό είναι φανερό.
Μάλιστα, για πρώτη φορά αρχίζω να υποπτεύομαι ότι ο Τζίγγερ μπορεί και να μην είναι γαύρος! Ίσως απλώς να μην τα έβγαζε πέρα με όλα τα λαμόγια γύρω του.

Old Boy, θα διαφωνήσω με το σημείο που μιλάς για την Πράσινη. Τέλεια δεν ήταν, αλλά τουλάχιστο ήταν η μοναδική που έγραφε αυτά που σκεφτόμουν. Τα λογικά, δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Ας κανει το management οποιοσδηποτε αλλος εκτος απο τους Βαρδινογιαννηδες

Το δικο τους το "management" το εμπεδωσαμε...

Ελπιζω ολα να πανε καλα και να μπει και η Πεκ για να δουμε τον Παναθηναικο μας ξανα πρωταγωνιστη.

Ανώνυμος είπε...

Ηταν κάποτε ένας δικηγόρος σε μία μεγάλη πολυεθνική. Κάποια στιγμή άνοιξε τα φτερά του αλλά δεν έκοψε δεσμούς από την εταιρία που τον έκανε πρώτο όνομα.
Κάποια στιγμή ο Δον αποφάσισε ότι πρέπει και περισσότερα λεφτά να βγάλει από την μπίζνα που τον είχαν φορτώσει, μία μαλακία κωλομάδα, αλλά και αν τον παίρνει να τη ξεφορτωθεί κιόλας γιατί κάνει κακό στο επικοινωνιακό ιματζ του ομίλου.
Ποιός καταλληλότερος για να γίνει αυτό από ένα δικό μας παιδί, έναν aggresor παναθηναϊκό οπαδό, μαχητή της σάπιας εξουσίας.
Η σκέψη ήταν απλοϊκή, του δίνουμε ένα cut, ο έλεγχος και η κονόμα παραμένει δικός μας αλλά όλοι λένε πόσο μεγαλόψυχοι ήμασταν και πόσο σοφά αντιληφθήκαμε το τι πρέπει να κάνουμε με γνώμονα την ιστορία.
Ξύπνα, ξύπνα, δεν άκουσες το ξυπνητήρι??? η φωνή της γυναίκας μου, ουφ όνειρο ήταν ρε πούστη, τρόμαξα

squarelogic είπε...

Μεγάλη έκπληξη με περίμενε μόλις γύρισα σπίτι και άνοιξα τον υπολογιστή να πληροφορηθώ τις καινούριες εμπνεύσεις του διαδόχου-οδηγού:ο μπαγάσας,με την δεξιοτεχνική όσο και απρόβλεπτη "τρίπλα" του ενεργοποίησε μέχρι και τον αγαπητό greenheart μετά απο πολυμηνη αποχή.Αυτό κι αν ήταν έκπληξη!

Επί της ουσίας τωρα,συμφωνω αόλυτα με την τοποθέτηση του old boy:αν δεν αποτελει απλώς ένα τέχνασμα να εκθεσει την ΠΕΚ ως απρόθυμη να συνεργαστεί λόγω της ύπαρξης όρων που θα καθιστούσαν διακοσμητική την παρουσία της,και προχωρήσει την διάθεση ενός σημαντικού ποσοστου μετοχών με παράλληλη διοικητ.αναδιοργάνωση,τοτε ναι,σήμερα είναι μια διαφορετική μέρα,μια μέρα που σηματοδοτεί Ελπιδα και αξίζουν επιτέλους και κάποια εύσημα στον Τζίγγερ που παραμέρισε(?) τον προσωπικό του εγωισμό προς όφελος του Συλλόγου.
Και υπό τις προυποθέσεις που ανέφερα,η διατήρηση του 50% απ την οικογένεια του πράγματι διασφαλίζει ότι ο Παναθηναικος δεν θα γίνει ΠΑΟΚ του Μπατατούδη ή του Γούμενου ή Αρης του Ζαχουδάνη...
Μπράβο,και αναμένουμε εναγωνίως τις λεπτομέρειες για την υλοποίηση των σημερινών εξαγγελιών.

Thrass είπε...

Ιδού η συνέντευξη σε βίντεο. Εδώ!

Old Boy είπε...

Thrass, η Μεγάλη Πορεία προς τα Εμπρός ;)
O Greenheart Zει (ελπίζω όχι «ανάμεσά μας») ;)

scarface είπε...

Old boy συμφωνώ απόλυτα,

επιπροσθέτως να πω ότι δίνοντας το 50% για 80 εκ. ευρώ με σκοπό να μπουν στην ομάδα και όχι στη τσέπη του είναι ουσιαστικά σαν να χαρίζει το 50% από μια εταιρεία που του ανήκει.

Αυτό από μόνο του δείχνει αν μη τι άλλο ότι τον ενδιαφέρει το καλό της ομάδας και η κίνηση αυτή γενικότερα που έκανε νομίζω ότι θα είναι η αφορμή να του συγχωρέσω, τουλάχιστον εγώ, πολλά από όσα στερήθηκα σαν Παναθηναϊκός και τον θεωρούσα υπαίτιο.

Όποιος στην παρούσα φάση αντιμετωπίζει με δυσπιστία αυτή τη πρόταση ή εξακολουθεί να τον κρίνει αρνητικά θεωρώ ότι είναι το λιγότερο εμπαθής.

Υπενθυμίζω δε, ότι από τη πρώτη κιόλας συνέντευξη της ΠΕΚ αυτό που είχε ζητήσει ήταν πολυμετοχικότητα.

Αξιοσημειώτη επίσης η δύναμη όπως αποδυκνείετε του κόσμου της ομάδας, χωρίς την πίεση του, ίσως να μην άνοιγαν τα μάτια του Τζίγγερ που οι αυλοκόλακες του φρόντιζαν να του τα κρατάνε κλειστά ή να κοιτάν αλλού.

Pappas10 είπε...

Πάντως το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Πράσινης" ήταν μεγάλο φάουλ κατά τη γνώμη μου. Σε σημείο κόκκινης κάρτας από την πλευρά μου.

Μετρίασε ΠΟΛΥ τον ενθουσιασμό μου πραγματικά.

Τέλος πάντων... ελπίζω να μη δωθεί συνέχεια.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

@petrosskl είπε...

ντροπη στη Πράσινη.... μήπως τη βόλευε ο διχασμός και η μιζέρια;... μήπως την ενδιαφέρουν πιο πολύ οι πωλήσεις από τα ευρώ του απογοητευμένου φορέα από την ενότητα και τη πρόοδο της ομάδας;
δεν μας χέζει λέω εγώ! το τσουτσέκι!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η κινηση του τζιγγερ φαινεται σωστη, αλλα ας περιμενουμε την συνεχεια.

Ισως εκει στην Πρασινη να ξερουν ηδη και τις λεπτομερειες....

Εχουν δει πολλα τα ματια μας με τους Βαρδινογιαννηδες.

Ας κανουμε ολοι λιγη υπομονη λοιπον και θα μαθουμε σε 20 μερες τι ακριβως σημαινει ,στην πραξη, η κινηση του Τζιγγερ...

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ "το τοίχο το τοίχο" Μπορέλι.

Αν ξέρουν λεπτομέρειες τότε είναι διπλά εγκάθετοι και δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε καν. Διότι αν ξέρεις λεπτομέρειες και δεν τις δημοσιεύεις παρά μιλάς διχαστικά (το "ή" "ή" αυτό ακριβώς είναι) εκ του ασφαλούς είσαι το λιγότερο προβοκάτορας.

Όσο για το τι έχουμε δει από τους Βαρδινογιάννηδες, θεωρώ ότι έχουν δώσει δικαιόματα να τους μεμφόμαστε για την διοίκηση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ σαν Ποδοσφαιρίκή Ομάδα, αλλά - προσωπικά - δεν μου έχουν δώσει δικαίωμα να αμφισβητώ την ακρίβεια των επιχειρηματικών τους κινήσεων σε συνάρτηση με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Αυτή είναι η γνώμη μου, μπορεί να κάνω και λάθος.

Φιλικά,

Μιχάλης.

Υ.Γ. Είμαι πολύ "τσατισμένος" με την "Πράσινη" γιατί μου έκοψε τον ενθουσιασμό και έδωσε "πάτημα" σε κάτι γαβράκια που εχθές ήταν με το παγωτό στον κώλο να μου λένε "Καλά εντάξει, σας δουλεύει ο Βαρδινογιάννης.. ένα μπουρδέλο είσαστε".

Ανώνυμος είπε...

@pappas

προσωπικα περιμενω να δω στην πραξη
τις εξαγγελιες του ραλιστα για να βγαλω ασφαλη συμπερασματα.

οι βαρδινογιαννηδες μου εχουν δωσει στο παρελθον απειρες φορες το δικαιωμα να ειμαι τωρα, αλλα και στο μελλον ,τουλαχιστον επιφυλακτικος με τις "κινησεις" τους...

οσο για τις εφημεριδες,δεν αγοραζω ουτε ντερμπυ, ουτε πρασινη.
δεν με εκφραζουν τετοιες φυλλαδες για τους γνωστους λογους.

Pappas10 είπε...

Μπορέλι,

Νομίζω ότι η κίνηση έχει σαφή επιχειρηματική εστίαση και είναι και σαφής απάντηση / αποδοχή της πρότασης Βγενόπουλου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λογική "σαμποταρίσματος" από την πλευρά Τζίγγερ, διότι τότε θα έχει 2πλάσια αντίδραση από αυτήν που είχε έως τώρα.

Επειδή μου αρέσει να "διαβάζω ανάμεσα στις γραμμές", υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο που με κάνει αισιόδοξο. Η αναφορά του Τζίγγερ στο "Η οικογένεια μου κι εγώ". Προφανώς η απόφαση του "ανοίγματος" δεν ήταν μόνο του Τζίγγερ.

Υπήρξαν και άλλες πολύ σημαντικές αναφορές στο γήπεδο αλλά και την διαλακτικότητα του Τζίγγερ σχετικά με την διοίκηση και την προεδρία του πολυμετοχικού ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Είναι πολλά για να είναι "προπέτασμα καπνού" ρε παιδιά.

Μπορεί να λέω και αρλούμπες.

Φιλικά

Μιχάλης

Υ.Γ. Όπως λέει και ο Πέτροςς...

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

petran, gia poion apogoiteymeno forea milas? gia tous 150 alites-ypallilous twn giannakopoulaiwn? h mipws gia tous 8000 mi-panathinaikous toy sylallitiriou?
alla eipame, panw apo ola i enotita, me diaxroniko eggyiti tin "agia" oikogeneia...
amin

shogun είπε...

wtf αλλά μιλώντας προσωπικά και στο συλλαλητήριο ήμουν και σίγουρα πολύ πιο παναθηναικός απο σένα είμαι. Αλήθεια στον μισθό σου έχει και δώρο πάσχα;

zouk είπε...

Περιμενω με μεγαλη αγωνια τις δηλωσεις του Τζιγγερ με ολες τις λεπτομεριες για την πολυμετοχικοτητα.
Πιστευω οτι ολα θα ειναι θετικα.Δεν θελω να πιστεψω κατι αλλο.

Πραγματικα,οταν ακουγα χθες τις δηλωσεις του Τζιγγερ,νομιζα οτι εβλεπα ονειρο.

Παμε γερα για μια νεα χρονια με δυνατο Παναθηναικο.

Pappas10 είπε...

WTF,

Επειδή κι εγώ ήμουν στο συλλαλητήριο, το να με πεις "μη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ" σε κάνει το λιγότερο βλάκα.

Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να σου απαντήσω. Η Βλακεία είναι ανίκητη.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Μολονότι συνδεσμιακά δεν ακολούθησα τον φορέα - γιατί απλά δεν συμφωνούσα με τη στάση του- και ανεξάρτητα από την όποια "ιδεολογική" διαφορά μου με τις πρακτικές του, σε πληροφορώ πως ο Φορέας αποτελλείται από το πλέον Δημιουργικό, αγωνιστικό και Πολυπληθές κομάτι των οργανομένων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ οπάδων.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ την αίσθηση ότι ο wtf? μιλάει σαρκαστικά

Οσο μιχάλη για σένα που σου αρέσει να διαβάζεις πίσω από τις γραμμές, αποκωδικοποίησε μου αυτό.
---
Η οικογένειά μου θα παραμείνει με 50% του Παναθηναϊκού και το υπόλοιπο θα ανήκει σε άλλους.
Αυτό θα γίνει με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 80 εκατ. ευρώ, που θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

---
GW-LONDON

Ανώνυμος είπε...

@petross


Ολα καλα αυτα που μας λες για την πρασινη. Το εξωφυλλο το ειδα και ηταν προκλητικο οπως τα περισσοτερα
αλλωστε της συγκεκριμενης εφημεριδας.

Δεν σε ειδα ομως να λες τιποτα για μια αλλη φυλλαδα, οταν αυτη εξαφανισε ως δια μαγειας τουλαχιστον 12.000 Παναθηναικους ή οταν δημοσιογραφοι της μιλουσαν πριν το συλλαλητηριο για 500 ατομα, υποτιμωντας την νοημοσυνη ολων των Παναθηναικων. Επισης δεν σε ειδα να λες τιποτα για τα καναλια της οικογενειας, καθως και για το κρατικο, που προσπαθησαν να αποκρυψουν το γεγονος.

Γι'αυτα, για το 1/12 πρωταθληματα και για αλλα πολλα ειμαι και θα ειμαι επιφυλακτικος με οσα ανακοινωσε ο τζιγγερ.
20 μερες υπομονη λοιπον και θα δουμε στην πραξη κατα ποσο η προταση Τζιγγερ ειναι σοβαρη και θα αλλαξει ουσιαστικα την διοικητικη μιζερια του συλλογου ή θα ειναι ενα πυροτεχνημα για να παιξει ακομα μια φορα με την νοημοσυνη μας.

ΥΓ: Αυτο που ειπε οτι και αλλες ομαδες ειχαν να παρουν για 10 χρονια πρωταθλημα στο παρελθον,
προκαλει τουλαχιστον γελιο...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΖΙΓΚΕΡ.
ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦΣ ΜΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ 3ΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ME TΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΤΖΕΤ ΟΥΕΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ.
ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ, ΚΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΦΟΥ ΘΑΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ.
ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ (ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ) ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΛΕΙ-ΟΦΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 0.5 % ΑΠΟ ΤΟ 50 ΠΟΥ
ΤΙ ΖΗΤΑΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ; ΠΟΥΛΑ ΦΥΓΕ. ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΑΕΙ(ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΜΩΣ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ) ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΦΕΥΓΕΙ (ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΛΕΕΙ).
ΚΙ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ
(3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ)

Ανώνυμος είπε...

κωλόγαυρε, πίσω στη ποντικότρυπα σου! κανείς δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου, περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις και αν δεν μας αρέσει κάτι ξανακάνουμε αυτήη τη φορά μαζικότερο συλλαλητήριο, τέλος για τους τύπους των ήλων βάλε και ένα γαμημένο ψευδόνυμο, έτσι για το ξεκάρφωμα


κρητικός

Pappas10 είπε...

@GWL,

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη αποκοδικοποίηση αυτό μα μεν. Σε συνάρτηση με τις έως τώρα δηλώσεις του - που χρειάζονται διευκρινήσεις - νομίζω ότι είναι εμφανές ότι δεν πουλάει αλλά διευρύνει την μετοχική βάση στο πλαίσιο που ζητήθηκε από την πρόταση Βγενόπουλου.

Θα έχει τον οικονομικό έλεγχο και το αντίστοιχο ποσοστό από τα κέρδη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Την ίδια στιγμή, οι μέτοχοι θα έχουν ποσοστό από τα κέρδη της ομάδας σε συνάρτηση με το ποσοστό τους. Με βάση τις έως τώρα δηλώσεις του πάντα, δεν είναι απαραίτητο το ότι θα έχει ενεργό διοικητικό ρόλο. Άρα το "πούλα" δεν επετεύχθει αλλά δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα επιτευχθεί το "φύγε".

Επίσης στο προϊόν "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ" έβαλε ΚΑΙ το γήπεδο αλλά ΚΑΙ την Green Team (μπουτίκ) πράγμα που - από τα λίγα που ξέρω - για να είναι κερδοφόρος η όλη "επένδυση" για τους νέους μετόχους θα πρέπει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να έχει κέρδη πάνω από 180.000.000 ευρώ. 1.000.000 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ αν ξοδέψουν πάνω από 180 ευρώ περίπου, με την μπακαλίστικη λογική μου, κάνει απόσβεση από τον πρώτο χρόνο.

Ας περιμένουμε 20 μέρες να δούμε. Αν η ομάδα συνεχίσει όπως σήμερα βλέπω να έχουμε και τα έξοδα της κηδείας του Πεσέιρο γιατί δεν το γλιτώνει το λιντσάρισμα.

Έτσι τα κατάλαβα εγώ και χωρίς να χρειαστεί διάβασμα ανάμεσα σε γραμμές. Αν έχεις άλλη άποψη τη συζητάμε. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τα βάλει στην τσέπη του αλλά στην ομάδα. Διότι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν πάει στην τσέπη του Ιδιοκτήτη αλλά στην εταιρία που κάνει την αύξηση.

Φιλικά

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΗΤΙΚΑΤΣΙΑ , ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.
ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΟΒΩ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕΡ; ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μακριά από το κλεινόν άστυ κι από τα κάθε λογής καλώδια διατελών...

@ Old Boy,
προσυπογράφω, εννοείται, όσα λες εδώ και το ύφος με το οποίο τα λες.

@ Squarelgc,
o αγαπητός παλαιός Greenheart έχει επιστρέψει από το προπροηγούμενο post.

Υ.Γ. Δημητράκη, η φυλλάδα σου το παράχεσε. Θα την καταντήσεις κωλόχαρτο ή σακούλα για εμετό.

ΤΤ

Ανώνυμος είπε...

Όπου ΤΤ = ΤΖΟΝΥ ΤΟΥΡΤΟΥΡΑΣ.

Thrass είπε...

H Πράσινη αυτή τη φορά το γάμησε, πράγματι. Ελπίζω ο Παύλος να τραβήξει το αυτί τού Δημητράκη.

Εν τω μεταξύ, σήμερα παίζαμε αγώνα play off. Όλοι τρέμαμε από την αγωνία, έτσι; :))
Τέλος πάντων, αν δεν το είδατε, δε χάσατε και τίποτα. Μακάρι να τα καταργήσουν, μιλάμε για πολύ ξενέρωμα.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Παίδες τα πράγματα είναι απλά. Αν είναι τέχνασμα, το επόμενο συλλαλητήριο δεν θα είναι ειρηνικό και δεν θα έχει μόνο 30.000 αλλά 1.000.000 εξαγριωμένους. Οπότε δεν νομίζω να τον συμφέρει. Εάν δεν είναι τέχνασμα, τότε μιλάμε για ιστορική μέρα. Βέβαια το 10% ανήκει στον Ερσιτέχνη και άλλο ένα 4% σε μικρομετόχους. Άρα για 80 μιλλιόνια δίνει το 36%. Η τιμή έίναι από τσιμπημένη έως κλοπή, λαμβάνοντας υπόψιν πως μιλάμε για έναν κατεστραμμένο Παναθηναϊκό χωρίς γήπεδο και παίκτες της πλάκας. Ειλικρινά εύχομαι όλα να είναι κατόπιν συμφωνίας και όχι μια προσπάθεια να βάλει μέσα φιλαράκια του, δίκην βιτρίνας. Το ξέρουμε το σύστημα, παραπλήσιο έγινε το 79 που την πήρανε, και δεν τσιμπάμε. Απολογούμαι για την καχυποψία αλλά με τόσα που έχουμε δει, νομίζω πως δικαιολογείται.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.

Pappas10 είπε...

Έναν παίκτη με ποιότητα είχαμε και πάνε να τον τελειώσουνε...

ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

το "κρητικάτσι" που κοροιδεύεις μισητέ ανώνυμε ξεπαραδιάστηκε να ανέβει αυθημερόν πήγαιν'-έλα με αεροπλάνο αφήνοντας πίσω του πολύ σημαντικές δουλειές. όσο για τη συγγένεια περί τζίγγερ δεν έχεις παρά να ανατρέξεις στη πρόσφατη ανακοίνωση που έβγαλε το κλαμπ του Ρεθύμνου με προσυπογραφή απ' τα υπόλοιπα κρητικά κλαμπ πριν τον αγώνα με τον σόφη στο ηράκλειο.. καλή ανάσταση

κρητικός

Old Boy είπε...

Μιχάλη, ο Έκι δηλαδή πόσων χρονών είναι; Είναι δυνατόν να κάνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ μανούρες; Συνέχεια όμως;

zouk είπε...

Οσο καλος κι αν ειναι ενας παιχτης,δεν γινεται να εχει συμπεριφορα οπαδου.Ειναι επαγγελματιας και πρεπει καποια στιγμη να το καταλαβει.Φετος εχει ξεσκιστει στην μαλακια.
Εγω θα πω απλα στο καλο.Του ευχομαι τα καλυτερα οπου κι αν παει.Μην αρχισουμε τωρα τα ιδια οπως τοτε που ηταν να φυγει ο Παπαδοπουλος.

Αλλωστε αμα γινουν πραγματικοτητα οσα ειπε ο Τζιγγερ,και μπουν καποια απο τα 80 για μεταγραφες νομιζω οτι μπορουμε να καλυψουμε το κενο πολυ ανετα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αισιόδοξοι είσαστε!

Εγώ νομίζω ότι στην Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει πολυμετοχικότητα. Ειδικά στο ποδόσφαιρο.

Στην Ελλάδα δεν έχουμε ούτε ένα παράδειγμα. Στην Αγγλία, που είναι ψυχροί και υπολογιστές και συνηθισμένοι σε συνεργασίες, η Λίβερπουλ έχει γίνει άνω κάτω επειδή μαλώνουν μεταξύ τους οι δύο ιδιοκτήτες.

Όπου υπάρχει πετυχημένη πολυμετοχικότητα είναι μεταξύ των οπαδών, πολλοί μικροί δηλαδή. Όχι δύο μεγάλοι με 50% όπως το σκέφτεστε.

Δεν βλέπω να γίνεται τίποτα δηλαδή. Εμένα μου φαίνεται κάπως σαν την άλλη πρόταση για εταιρία μάνατζερ...

zouk είπε...

Εγω παλι νομιζω πως πολυ θα θελετε να ειναι ετσι.Θα το δουμε σε λιγες μερες αυτο.

Pappas10 είπε...

Old Boy & Zouk,

Νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά το θέμα του Έκι δεν έχει ξεφύγει μόνο από τον Έκι.

Έκανε τεράστια υπομονή, έβαλε "πλάτη" στα δύσκολα της ομάδας, λοιδωρήθηκε από οπαδούς και γενικά στάθηκε μπροστάρης σε στιγμές που οι άλλοι κρύβονταν. Καμία σχέση με τον Παπαδόπουλο δηλαδή.

Χώρια το ότι είναι σαν ποιότητα πολύ καλύτερος παίκτης.

Και στην τελική, ο Ανρί πόσες μανούρες έκανε στον Βενγκέρ; Και πριν μου πεις "Άλλο ο Ανρί" ναι και άλλο ο Πεσέιρο όμως.

Εγώ θεωρώ πολύ πιο επαγγελματική την στάση του Έκι που είναι ευθύς, παρά τα γνωστά "μουτράκια" και τις "διαρροές" σε δημοσιογράφους που κάνουν 20 φορές περισσότερο κακό στην ομάδα.

Χώρια το ότι οι ανατριχιαστικά ταυτόσημες λεπτομέρειες ακόμα και στην επανατοποθέτηση τους (στην αρχή ο Έκι "πληροφορίθηκε" μετά "ρώτησε ο ίδιος") μου μυρίζουν τρελό στήσιμο.

Και ναι ο Έκι είναι επαγγελματίας γιατί επαγγελματίας είναι αυτός που ανταπεξέρχεται στις ΑΝΑΓΚΕΣ της δουλειάς του πρώτα και μετά στους όποιους Κανόνες.

Ο Έκι μπορεί να παίξει μπουνιές με τον Παπαδόπουλο την Παρασκευή και την Κυριακή να του βγάλει 3 ασίστ.

Κάποιοι άλλοι μπορεί να μην έλεγαν - ή να μην διέρεε πως έλεγαν - τίποτα και για 4 παιχνίδια παίζαν μόνο με συμπαίκτες της επιλογής τους. Ποιος από τους δύο είναι επαγγελματίας.

Ελάτε ρε παιδιά τώρα.

Φιλικά

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Η όλη κατάσταση απλά αποδυκνείει ότι τα αποδυτήρια χρόνια τώρα ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, και αυτό ακριβώς είναι το κομβικό σημείο για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού.
Αν το μοντέλο management της οικογένειας διατηρηθεί μέσω ισχυρής πλειοψηφίας, τότε τα πράγματα θα παραμείνουν έτσι ακριβώς.
Σήμερα ο Γκονζάλες, αύριο εγώ, μεθαύριο εσύ.
Ας ελπίσουμε, που εγώ δεν το ελπίζω γιατί αν η φαμίλια σύρει τον Βγενόπουλο στο επιχειρηματικό πεδίο των ποσοστών θα τον στείλει άψαλτο, πως θα βρεθεί χρυσή τομή.
----
Ρε τορτούρα, αγόραζε τον γκοντζάκο και τον ζουν-ζουν εσύ και άσε την πράσινη ρε μάστορα.
Η εποχή σας αν δεν το κατάλαβες ΤΕΛΕΙΩΣΕ. οι κωλοτούμπες πέθαναν, τα μεροκάματα στέρεψαν

GW-LONDON

Ανώνυμος είπε...

αλλά που σαι τορτούρα, το αφεντικό μπήκε ήδη σε άλλους επαγγελματικούς τόπους, γιατί δεν δοκιμάζεις και συ??

http://tinyurl.com/5bfxhx

GW-LONDON

zouk είπε...

pappas10

Θα μπορουσε να κανει στην ακρη τα νευρα του με τον Πεσειρο και να περιμενει την νεα χρονια που θα υπαρχει νεος προπονητης.Αφου ολοι οι παιχτες ξερουν οτι θα φυγει ο Πεσειρο.Κακο ειναι να παταει πανω σε αυτο.

Για του τσακωμους που κανει με παιχτες δειχνει γελειοτητα.Μια με τον Νινη,μια με τον Γκαλινοβιτς για το αν περασε η γραμμη την μπαλα.Δυστηχως δεν ειναι σοβαρος.
Τωρα οτι και να λεμε,ειναι πολυ χλωμο να μεινει.Βασικα δεν ειναι οτι δεν θελω να μεινει.Αλλα καταλαβαινω γιατι θελουν να τον διωξουν.

vasikos metoxos είπε...

Σας απολαμβάνω καιρό τώρα. Νομίζω ότι έχετε "τσιμπήσει" στο αισιόδοξο σενάριο που καλοέχτισε η παρέα του Τζίγγερ. Ιδιαίτερα εσύ, squarelogic.

Μετά την φετινή ξεφτίλα, το συλλαλητήριο και την δικαιολογημένη αγανάκτηση του παναθηναικού κόσμου, ο τζίγγερ κάνει την απόλυτη ντρίπλα. Ενώ ακούει τα "σήκω φύγε τώρα", χωρίς να πάρει φράγκο, εννοείται, κάνει τον ελιγμό για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ο Βγενόπουλος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να πει το ΝΑΙ γιατί όπως γράφει ο ολντ διαφορετικά γίνεται αμέσως αναξιόπιστος. Ο Τζίγγερ κοστολογεί το 50% σε ογδόντα μύρρια. Αυτά θα του τα στάξουν οι άλλοι ζεστά, για να τα διαχειριστεί ο ΙΔΙΟΣ. Δηλαδή με λίγα λόγια μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα. Την επόμενη χρονιά που θα τα ξανασκατώσει (γιατί ο άχρηστος είναι πάντα άχρηστος και το λαμόγιο πάντα λαμόγιο) μαζί με τα μπινελίκια θα χωνεύει και τα ογδόντα των άλλων...Αν τα πάει καλά (πράγμα απίθανο) θα καρπωθεί αυτός τη δόξα με τα φράγκα των βγενόπουλων, γιαννακόπουλων και των αραπάδων.
Στην ουσία κερδίζει χρόνο, κοστολογεί το ποσοστό του στην νέα μετοχική σύνθεση σε απίστευτο νούμερο για την σημερινή κατάσταση της ΠΑΕ με τα προβλήματα που έχει, και βάζει τον Βγενόπουλο και τους συν αυτώ να "ματώσουν" για πάρτυ του. Καταπληκτικό σενάριο. Επειδή όμως και οι άλλοι δεν είναι μαλάκες θα του ζητήσουν συμμετοχή στο μανατζμεντ. Αυτό αποκλείεται να το δεχτεί, θα τους αντιπροτείνει να πάρουν θέσεις στο ΔΣ ενώ την πλειοψηφία του θα ελέγχει η οικογένεια.
Με δυο λόγια: Ετοιμαστείτε για νέα σούπα και μην έχετε αυταπάτες ότι θα διορθωθούν τα πράγματα όσο είναι μέσα στην ομάδα οι σημερινοί.

squarelogic είπε...

ξενιτεμένον κ.ΤΤ
την είχα δει την επανακαμψη του greenheart,δεν ειχα βρει την ευκαιρια να την σχολιασω όμως...
(αυτό αφορά τις παλιοσειρές του μπλογκ)

Περί Εκι,είναι απλώς ακατανόητη η συμπεριφορά του όταν
-έχει προηγηθεί η συνέντευξη Τζιγγερ που προαναγέλει κοσμογονική αλλαγή πορείας
-όπως λέει κι ο ζουκ,όλοι ξέρουν οτι το σήριαλ Πεσέιρο έχει λάβει τέλος.Πιθανον και κάποια απ'αυτά που κάνει να είναι επίτηδες,ώστε να του πουν να φύγει και να τσεπώσει και κάποια αποζημίωση.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν το να κάνει την εκατοστή μανούρα για φέτος,και να λέει "αν δεν ξεκινησω βασικος,μην με υπολογίζετε στα play offs",οντας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής,συγγνώμη,αλλά τέτοιος παίκτης δεν κάνει για μια ΟΜΑΔΑ που θέλει να γίνει μεγάλη.
Εκτός κι αν προσπαθεί να δικαιώσει την περίφημη "εξίσωση Μήτσου",όπου
1 Γκονζάλες= 2 Ριβάλντο,αναφερόμενος όμως στην ικανότητα τους να δημιουργούν προβλήματα κι όχι στις ποδοσφαιρικες τους αρετές.

Καλή (και Παναθηναική)Ανάσταση σε όλους!

zouk είπε...

Vasike metoxe

Καλυτερα ειναι να περιμενεις να δεις στην πραξη τι θα γινει.Οπως το βλεπω εγω, πολυ ειναι αυτοι που θελουν να μην γινουν αυτα που ειπε ο Τζιγγερ.Εγω τους καταλαβαινω.Τρεμουν.

Αμα θελεις διαβασε το αρθρακι του Χριστου Χαραλαμποπουλου που ξερει 5 πραγματα παραπανω πανω σε τετοια θεματα και δεν ειναι Παναθηναικος.Δινω το λινκ απο κατω.

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=128600

squarelogic είπε...

Αγαπητέ μου Βασικε Μέτοχε

γράφαμε ταυτόχρονα οπως φαίνεται.
Με αδικεις όμως γράφοντας οτι "τσίμπησα" στο κόλπο του Τζιγγερ.
Αν προσέξεις καλά εχω γραψει μονο ενα σχόλιο το βραδυ της Τριτης,εχοντας μολις διαβασει τα απιστευτα νέα και μετά από συντομη περισυλλογή επέλεξα συνειδητά να δω το πράγμα αισιόδοξα βάζοντας όμως τις προφανείς προυποθέσεις που λες και συ.
Αντιγράφω απ το σχόλιο μου
αν δεν αποτελει απλώς ένα τέχνασμα να εκθεσει την ΠΕΚ ως απρόθυμη να συνεργαστεί λόγω της ύπαρξης όρων που θα καθιστούσαν διακοσμητική την παρουσία της,και προχωρήσει την διάθεση ενός σημαντικού ποσοστου μετοχών με παράλληλη διοικητ.αναδιοργάνωση..

Το αλλο πρωι ξύπνησα με τις αμφιβολιες που και συ περιγράφεις.
Ομως,όσο ιδιοφυής επικοινωνιακά ήταν αυτή η κίνηση,άλλο τόσο μπούμερανκ θα γυρίσει αν είναι πλαστή,αν όλο αυτό ειναι ενα φτηνό τρυκ:
οπως λεει κι ο Κουτοχορτος,τότε θα έχει 100 χιλιάδες εξαγρωμένους στο επόμενο συλλαλητηριο,και οχι μονο στη Λεωφορο Αλεξανδρας...
Άρα,δε νομίζω να είναι τοση η έπαρσή τους,που να θεωρούν οτι όλοι οι αλλοι είναι βλάκες(αν και αναγνωρίζω οτι πολλάκις εχουν δώσει τετοια δείγματα).
Εκείνο που εμενα παραξενεύει είναι πως,όταν το αλλο απιθανο σχεδιο ,της δημιουργίας εταιρείας αναπτυξης ταλεντων,μας είπε οτι το δούλευε 4 χρόνια στο μυαλό του και το παρουσίασε έτσι επιγραμματικά,πως λοιπον απ το "δεν πουλάμε" πέρασε-χωρίς κανείς απ το γνωστό περιβάλλον να προιδεάσει για το παραμικρό-στο "διαθέτω το 50%,και τα χρήματα μένουν στην ομάδα".

έχω γράψει παλαιοτερα ,οτι μετά απο πολυ ώριμη σκέψη κατέληξα,πως ο μόνος τρόπος να πειστούν οι Βαδινογ/δες ν'αλλάξουν ρότα θα είναι οταν η απαξία που εισπράττουν απο την ενασχόληση τους με τον ΠΑΟ υπερβαίνει τα επικοινωνιακά τους οφέλη.

Και ίσως το συλλαλητήριο να έγειρε ακριβώς αυτήν την πλάστιγγα,ίσως να ξύπνησε και το αφεντικό απ την νιρβάνα της εικονικης πραγματικότητας που τοσο βολικα του είχαν κατασκευάσει και τον διατηρούσαν εντός της οι διαφοροι Γκόντζοι, και να αναρωτήθηκε μήπως δεν αξιζουν πια τον κόπο οι τοσες ώρες που αφιερώνει στην ομάδα,αν είναι να εισπράττει τοσο μαζική αποδοκιμασία.Ίσως...
Θα φανεί φιλε μου...
Και μακαρι να βγει αληθινό το αισοδοξο σενάριο...

Ανώνυμος είπε...

προσωπικα θα ηθελα να δω
βαρδη/ρεστη/πατερα/γιανακο μαζι στο μετοχικο και management o βγενο.

τεχνικοι διευθυντες : σαραβακος, βαζεχα μαζι.

Pappas10 είπε...

@all

1. Περί Έκι.

Κατ' αρχάς να δηλώσω ξανά ότι είμαι "Γκονζαλικός" και ως εκ' τουτυ ΔΕΝ διεκδικώ δάφνες αντικειμενικότητας στην προσέγγιση μου. Από εκεί και πέρα όμως, η φάση με τον Έκι εμένα μου "μυρίζει" από χιλιόμετρα.

Έγραψα ήδη πως το θέμα "επαγγελματισμός" είναι μάλλον παρεξηγημένο ως έννοια και ως ιδιότητα στην Ελλάδα. Απλά να ξαναπώ ότι ο επαγγελματισμός δεν είναι μόνο συμπεριφορά αλλά ΚΥΡΙΩΣ σχέση.

Η σχέση του Πεσέιρο με τον Έκι (γιατί εκεί είναι το πρόβλημα) δεν είναι διόλου επαγγεματική. Εκτός αν θεωρείται επαγγελματίας ο Μάνατζερ που μόλις ένας υπάλληλος του κάνει κάτι καλό αμέσως μεταθέτεται σε άλλο τμήμα της εταιρίας ή αδρανοποιήται.

Πέρα από αυτό, απορώ πως κανέναν δεν "πονηρεύει" ή απίστευτη ταχύτητα αλλά και ομοιότητα με την οποία διαδίδωνται ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΕΚΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΚΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ. Εμένα αυτό μου μυρίζει στοχοποίηση. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο διάλογος του με τον Καϊσίνια δημοσιοποιήθηκε 2 φορές με 2 διαφορετικές βερσιον (η μία ήταν απλά ερώτηση αν θα παίξει και το "αν δεν παίζω φεύγω" και η άλλη την ίδια ερώτηση αλλά η απάντηση ήταν "αν δεν παίζω δεν ξαναπαίζω στα πλέι οφ".) και αναπαράχθηκε ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ από όλα τα αθλητικά - και όχι μόνο - ΜΜΕ.

Όσον αφορά την συχνότητα των επεισοδίων φέτος, δεν έχουμε 100 αλλά 2-3 εκ των οποίων το 1 (με τον Νίνη) ήταν το λιγότερο δημοσιογραφική προβοκάτσια. Διότι ο Νίνης είναι το αγαπημένο παιδί του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και θεωρήθεικε - προφανώς - ότι το να του ΦΩΝΑΞΕΙ (γιατί μόνο αυτό έγινε, άσχετα αν μετά οι φωνές μετατράπηκαν από τους δημοσιογράφους σε "μάπες" και "θερμό επεισόδιο") ο Έκι θα τον έβαζε στο στόχαστρο του κόσμου.

Επιπρόσθετα, για άλλη μία φορά, θεωρώ ανάξιες λόγου τις αναφορές στον Επαγγελματισμό του Έκι σε συνάρτηση με τον χαρακτήρα του. Θα επαναλάβω ότι προτιμώ τους παίκτες που τσακώνονται αλλά μέσα στο γήπεδο παίζουν με όλους τους συμπαίκτες τους παρά εκείνους που δεν βγάζουν άχνα και διαρρέουν "πληροφορίες" σε κολητούς τους δημοσιογράφους ενώ δεν ανταλάσουν όχι μόνο ματιά αλλά ούτε και πάσα με τους συμπαίκτες τους στο γήπεδο.

Άλλωστε, υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ παραδείγματα οξύθυμων παικτών που απέδοσαν στις ομάδες που μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στο ιδιόρυθμο του χαρακτήρα τους. Προσωπικά δεν αρέσκομαι σε μεθόδους "πονάει κεφάλι - κόβει κεφάλι" γιατί αυτές είναι μέθοδοι χότζα και όχι μάνατζμεντ.

Τέλος, ο Έκι δεν έχει δείξει μόνο οξυθυμία αλλά και μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο, ηγετικό πνεύμα και συμπεριφορά ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ και πάθος, τσαμπουκά και έγνοια για την ομάδα. Δεν έχουμε πολλούς τέτοιους παίκτες.

Συμφωνώ ότι θα μπορούσε να το κρατήσει, αλλά - προφανώς - φαίνεται πως είχαν μαζευτεί πολλά. Και καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε ότι η κατάσταση στα αποδυτήρια μόνο καλή δεν είναι ούτως ή άλλως και ευθύνη γι' αυτό δεν έχει ο Έκι.

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ, η όλη φάση γίνεται για να φορτωθεί ο Έκι τις αμαρτίες πολλών και αυτό, πέρα από άδικο, είναι και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Όσο καταστροφικό είναι εδώ και χρόνια στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ η "εφεύρεση" αποδιοπομπαίων τράγων που φορτόνονται όλα τα σφάλματα της διοίκησης και των προπονητών.

Στο θέμα της πολυμετοχικότητας, με αφορμή το μήνυμα του "Βασικού Μετόχου", νομίζω πως οι εστιάσεις σου είναι εκ των ουκ άνευ για τους εξής λόγους:

1. Ο Τζίγγερ δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει το προεδριλίκι. Άρα το θέμα του μάνατζμεντ όχι μόνο δεν είναι τόσο απόλυτο όσο το παρουσιάζεις αλλά μάλλον φαίνεται πρόθεση του Τζίγγερ να δώσει εξουσία και σε άλλους.

2. Τα λεφτά θα πάνε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και όχι στην τσέπη του. Δεν με νοιάζει ποιος θα καρπωθεί την δόξα, και δεν ξέρω γιατί να νοιάζει τον οποιονδήποτε ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ το ποιος θα καρπωθεί την δόξα. Εμένα με ενδιαφέρει να πάει καλά η ομάδα.

3. Ακριβώς επειδή ούτε ο Βγενόπουλος ούτε ο Παυλάρας ή ο Θανάσαρος δεν είναι μαλάκες, καλό θα ήταν να δείξουμε κι εμείς την αναμονή που έδειξαν κι εκείνοι περιμένοντας την τελική τοποθέτηση - πρόταση. Το δυνητικό "μπάχαλο" και "μία από τα ίδια" μπορεί να είναι ευσεβείς πόθοι των αλλόθρησκων αλλά δεν απορρέει πουθενά από τις δηλώσεις του Τζίγγερ.

Αυτά πιστεύω και περιμένω την τελική τοποθέτηση. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&la=&clubid=1&artid=55002

deite sto site.


re paidia deite ena prwtoselido (goal nmzw) pou anaferei tilefwnima tou vgeno stn vardi..prin anakoinwsei o tzigger tn amk. dn nmzw na paixei kobina gt anefere oti oli i oikogeneia katelixe stn en logw apofasi kai oxi oi gkontzoathanasopouloistratoi. katalavainw oti oi filoi olybiakoi tremoun..alla dax dn peirazei pate sto basket...aaaa xexasa kai ekei panatha...polo tote

Πανάθας είπε...

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (στην κυριολεξία) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλη Παναθηναϊκή ανάσταση ομόθρησκοι.Να έχουμε γερά άντερα μέχρι να αλλάξει το καθεστός.

Καλή συνέχεια...

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλα, παναθηναικα με υγεια πανω απ'ολα!!!

Οι αλλαγες στα διοικητικα της ομαδας πρεπει να γινουν ταχυστα. οσο καθυστερουν χανονται ποιοτικοι παικτες απο την ελλαδα και το χειροτερο, καποιοι καταληγουν στους gay.

Να μπουν τσακαλια στην ομαδα οι οποιοι να κινουνται αστραπιαια στις μεταγραφες. Να ξυπνησει επιτελους η ομαδα απο τον ληθαργο που την εχει οδηγησει η τωρινη διοικηση.

@petrosskl είπε...

επειδη δεν βλεπω να πολυ παιζει το θεμα...
μη ξεχνιομαστε παιδια ε;

ΠΑΟ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου φίλοι,
σε όλους και τις οικογένειές σας πράσινες ευχές και χρόνια πολλά με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα.
Διάβασα πολύ προσεκτικά τις τοποθετήσεις όλων. Νομίζω όμως ότι μας διαφεύγει και ένα γεγονός που πρέπει να επισημανθεί γιατί έχει για μένα ιδιαίτερη σημασία και είναι ένα στοιχείο που οπωσδήποτε θα συζητηθεί μεταξύ της ΠΑΕ και των νέων μετόχων. Το ποσοστό του Ερασιτέχνη.
Ο Τζίγγερ μιλάει ότι η αύξηση που θα γίνει θα καλύπτει ποσό 80 εκατομμυρίων. Όταν λέει ότι θα κρατήσει αυτός και η οικογένειά του το 50% εννοεί:
1ον) ότι παραιτείται του δικαιώματος της αύξησης αυτός και η οικογένειά του, όπερ σημαίνει ότι γίνεται εξαγορά του 35% που αυτός κατέχει από τους νέους μετόχους και ότι αποτιμά τον Παναθηναικό περίπου 200 εκ. ?
2ον) Σήμερα το κεφάλαιο της ΠΑΕ είναι 30 εκατ. νομίζω όπου μετέχει και ο Ερασιτέχνης που πρέπει να κατέχει το 10% με 3 εκατ. Άν γίνει αύξηση 80 εκατομ. και το κεφάλαιο πάει στα 110 εκατ. ο ερασιτέχνης θα αναγκαστεί να λάβει μέρος στην αύξηση που σημαίνει ότι πρέπει να βρεί ένα ποσοστό 8 εκατομ. για να κατέχει το 10%. Σε αυτή τη περίπτωση τι θα γίνει? Όλα αυτά είναι θέματα που πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.
Άρα υπάρχει πολύς προβληματισμός και δεν είναι απλά τα πράγματα. Τέλος ποιό ποσσοστό κατέχει στον ερασιτέχνη ποιός και προς τα που κλινει?
Το μόνο σίγουρο και δεν εξετάζω γιατί το έκανε, είναι ότι ο Τζίγγερ άνοιξε ένα μεγάλο κεφάλιο στηνιστορία όχι μόνο της ομάδας μας αλλά του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τι θα κάνει ο Κόκκαλης? Ο Ντέμης? Οι φίλαθλοί τους σε περίπτωση επιτυχιών του νέου Πολυμετοχικού ΠΑΟ και αποτυχίας των ομάδων τους?
Τι θα κάνουν τα πουλητάρια της διαιτησίας της ΕΠΟ και της εκάστοτε Αθλητικής ηγεσίας? Θα αντέξουν παράγκες και σαρκαστικά που λυμαίνονται το χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου?
Μάλλον θα ταραχθούν τα λιμνάζοντα ύδατα που έχουν μεταβληθεί σε μολυσμένα έλη και δηλητηριάζουν τις υγιείς προσπάθειες που έχουν γίνει κατά καιρούς.
Ας μην είμαστε λοιπόν μίζεροι με κανέναν και για τίποτα.
Κυριακή κοντή γιορτή.

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλη σημσια θα εχει να μην συνεχιστει αμεσα ή εμμεσα... το management της ομαδας μας απο τους Βαρδινογιαννηδες, διοτι σε μια τετοια περιπτωση, επι της ουσιας δεν θα εχει αλλαξει τιποτα.

Ας μην παιξουν ξανα με την νοημοσυνη μας διοτι την επομενη φορα θα ειμαστε 100.000 στο πεδιον του Αρεως.

Ανώνυμος είπε...

GWL,

τον εμετό σου στη αγαπημένη σου χαρτοσακούλα μπέμπη... που σου τη θίξαμε κιόλας κακομοίρη.

Τζόνι Τουρτούρας