Τετάρτη, Απριλίου 16, 2008

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !

Εντυπωσιακές εξελίξεις στα ιδιοκτησιακά του Παναθηναϊκού, καθώς έκτακτη συνέντευξη τύπου για την Μεγάλη Τρίτη εξήγγειλε ο Γιάννης ο-Βα-ρδι-νο-γιάννης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα ξεκαθαρίσει ότι φέτος έγιναν λάθη από όλους, ότι εκείνος ως επικεφαλής της ομάδας αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης, ότι βάζει τα στήθια του μπροστά και δεν θέλει να τα βάλει κανείς με την ομάδα. «Βάλτε τα μαζί μου», θα τονίσει, «δεν παθαίνω τίποτα, ούτως ή άλλως στα αρχίδια μου σας έχω γραμμένους».
Εν συνεχεία θα αποκαλύψει ότι το φετινό πρωτάθλημα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ότι απαίτησε από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να εξασφαλισθεί η δεύτερη θέση ώστε του χρόνου να πάρουμε το τσάμπιονς λιγκ και ότι εν πάση περιπτώσει του χρόνου θα χτίσει μια νέα ομάδα ενάντια σε όλους και σε όλα, μια ομάδα μπετόν που θα κλείσει τα αυτιά της στους καλοθελητές και θα προσφέρει αποτελέσματα και θέαμα.
Ως πρώτο λιθαράκι για το χτίσιμο του οικοδομήματος της νέας σαιζόν, ως πρώτη ένδειξη του τι σημαίνει «πάω κόντρα στο ρεύμα για αυτό που θεωρώ εγώ σωστό», θα είναι η ανακοίνωσή του ότι, ναι, αυτός είναι άντρας και θα πάει στο Καραϊσκάκη να κάνει την απονομή του πρωταθλήματος, ακόμη κι αν εκεί γνωρίσει την πολυπόθητη αποθέωση που του στερούν οι φίλαθλοι της δικής του ομάδας.
Για τον Πεσέιρο αναμένεται να μην ξεκαθαρίσει τα χαρτιά του, εκείνο όμως που θα διαβεβαιώσει είναι ότι και ο Πεσέιρο να φύγει, ο αντικαταστάτης του θα εξαφανίσει και αυτός τον Νίνη, με μακροπρόθεσμο σκοπό να φύγει ο Νίνης σιχτιρισμένος στα 21 του και να διαβάζουμε για το «αχάριστο Αλβανάκι που το κάναμε άνθρωπο». Κι αν χαθεί ο Νίνης, ο Παναθηναϊκός του μέλλοντός μας θα χτιστεί στον Δημούτσο. «Ελίνι ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα» - «Νίνη μπινέ πουτάνας γιε».
Στη συνέντευξη τον Γιάννη Βαρδινογιάννη θα πλαισιώσει πάνελ αποτελούμενο από τους Αντώνη Κατσαρό, Πουρουπουπού, τον Διευθυντή Ειδήσεων του Μega κι έναν καλεσμένο έκπληξη.
Πρόκειται για τον (παλαίμαχο ;) Δημήτρη Θεοφάνη ο οποίος εμφανίστηκε σήμερα πρωτοσέλιδος στο «Derby». Η στήριξη Θεοφάνη αλλάζει άρδην το κλίμα στις τάξεις του κόσμου του Παναθηναϊκού που δίνει 25 χιλιάδες μούντζες στον εαυτό του για την αχαριστία του.
Αλλά εκτός από τις μούντζες εκτιμάται ότι ο κόσμος θα έχει να αντιμετωπίσει σημαντικότερα προβλήματα, καθώς ο απηνής διώκτης των ύβρεων Ανδρέας Βγενόπουλος κατέθεσε αγωγή ζητώντας 1.000.000 ευρώ από τον κάθε συμμετάσχοντα στο συλλαλητήριο που είπε κακές λέξεις. Τα ποσά που θα επιδικασθούν θα δοθούν στο Ίδρυμα Κατά της Βωμολοχίας «Παναγιά η Μαρφινιώτισσα», το οποίο θα αναθέσει στον Χρήστο Ζαμπούνη την συγγραφή οδηγού οπαδικού σαβουάρ βιβρ, με τίτλο «Ρούλαλά - Ρούλαλά - τον Οτέ τον πούλαλά».
Το πρωτοσέλιδο όμως της ημέρας -χρονιάς, αιώνα, χιλιετίας- ανήκει δικαιωματικά στο «Φως». Με τεράστια γράμματα καταγγέλλει: «ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! ΑΕΚ και ΠΑΟ κατηγορούσαν τον Ολυμπιακό για τις ενστάσεις και τις εφέσεις και τώρα παρεμβαίνουν στο CAS».
Ντέμη, γερά, παρ΄το στα χαρτιά. Αφού δεν μπορείς να το πάρεις στο γήπεδο παρ' το στο CAS. Το ηθικό επιχείρημα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού καταρρίπτεται. Αφού κι εσείς στο δικαστήριο πάτε για να μας εμποδίσετε. Πόσο φαρισαίοι είστε; Τώρα τα δικαστήρια είναι καλά;

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συλλαλητηρια με 30 χιλιαδες κοσμο που εξαφανιζονται με μαγικο τροπο απο τα "αμεροληπτα" ΜΜΕ αλλα ακομα χειροτερα απο την κρατικη τηλεοραση που την πληρωνουμε ολοι και αυτη με τη σειρα της ταιζει με παχυλα συμβολαια 2 μεγαλοκαρχαριες και μετα τους κανει και ολα τα χατηρια εναντια σε καθε λογικη και σε καθε δημοσιογραφικη δεοντολογια. Βαθμοι που δεν κερδηθηκαν ποτε στο γηπεδο και καθοριζουν με σκανδαλωδη τροπο τον πρωταθλητη. Η ποδοσφαιρικη ομοσπονδια της χωρας κανει οτι μπορει για να δειξει οτι αποτελει τη βαση μιας παραγκας που λειτουργει εδω και χρονια και κανεις απολυτως δεν κανει τιποτα για να την γκρεμισει. Δημοσιογραφοι που διαρκως κανουν το ασπρο μαυρο για να εξυπηρετησουν διαφορα συμφεροντα. Εφημεριδες που πουλανε 2 χιλιαδες φυλλα και ομως δεν κλεινουν. Κρατικες διαφημισεις στις ιδιες εφημεριδες υψους 550 χιλιαδων ευρω. Επειδη το αφεντικο δεν μπορει να τα δωσει αμεσα στον υπαλληλο δημοσιογραφο, του τα εξασφαλιζει με πλαγιο τροπο. Και ετσι γραφουμε μετα πως στο συλλαλητηριο ειχε 8 χιλιαδες κοσμο.
Αν ολο αυτο δεν ειναι χουντα τοτε τι ακριβως ειναι χουντα?????
Και ολα αυτα δεν συγκινουν κανεναν απολυτως δηοσιογραφο πλην ελαχιστων εξαιρεσων!

shogun είπε...

Εξαιρετικός όπως πάντα oldboy! Σε έχασα για 5 λεπτά την κυριακή έξω απο το Parc!

Old Boy είπε...

Αφού εξαφανίστηκε ο άλλος ο μαλάκας. Κρίμα :(

Ανώνυμος είπε...

@ Old Boy,

κάτι μου λέει, ότι στη συνέντευξη δεν θα πει απολύτως τίποτα για τα καυτά προβλήματα ...

... αλλά θα ανακοινώσει απλώς (!) ότι έχει προχωρήσει "σημαντικά" το προτζεκτ της εταιρίας-σκάουτινγκ-αγοραπωλησίας παιχτών ...

... και θα μας (ξανα)κουφάνει!

Πάντως φίλε ο Δημήτρης Θεοφάνης είναι πραγματικά (άνευ ερωτηματικού δηλαδή) παλαίμαχος της ομάδας. Έπαιξε για χρόνια. Στην ομαδάρα του Χάρι Γκέιμ το 1960λχ είχε 25 συμμετοχές.

Γενικά, έχω την εντύπωση ότι το ...
παλαιμαχικό ζήτημα είναι κάπως πολύπλοκο.

Old Boy είπε...

Προφανώς θα είναι. Πάντως πρώτη φορά τον ακούω και αν το έβαλα είναι για να δείξω ότι δεν βρήκαν κανέναν άλλον γνωστότερο να υποστηρίξει τον Τζίγγερ.
Συμφωνώ ότι με τους παλαιμάχους το θέμα είναι πολύπλοκο, θεωρώ γραφική την επιμονή Βγενόπουλου στος παλαιμάχους, συμφωνώ ότι οι περισσότεροι είναι είτε γκρινιάρηδες - νοσταλγοί των δικών τους μεγαλείων είτε αποσκοπούν σε έμμισθες θέσεις, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι και εδώ έχει κάνει λάθη ο Τζίγγερ. Σίγουρα πάντως όχι τα καθοριστικά για την πορεία της ομάδας. Εσύ πήγες πορεία Τζόνυ ή ήσουν κατά;

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δινει
και αλλη συνεντευξη ο αποτυχημενος.
προσωπικα οτι ηταν να μου πει και πολυ περισσοτερο να κανει,αυτος και η οικογενεια του το εκαναν και δυστυχως με καταστροφικο για την ομαδα μας τροπο.

Οι Βαρδινογιαννηδες ειναι η αιτια που δεν παω εδω και χρονια γηπεδο. εγω και αλλοι χιλιαδες Παναθηναικοι. Και δεν θα ξαναπατησω μεχρι να φυγει γιατι ξερω οτι ομαδα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ/ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να φτιαξει.

Σε εμενα λοιπον μονο αηδια μπορει να προκαλεσει αλλη μια συνεντευξη του και τιποτα αλλο. Δεν θελω να τον βλεπω ουτε ζωγραφιστο.

Στα 100 χρονια χωρις τιτλο?

Εχουν τελειωσει....

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δεν αναιρεί ότι και εδώ ο Ραλίστας έχει κάνει λαλακίες.

Πήγα. Ο γαμπρός μου, γκυζιώτης παιδιόθεν, είναι χρόνια λάβρος αντιτζιγκερικός. Θα του γλύτωνα; Α, η φαμίλια πάνω απ' όλα!

:-)

Πάντως: Όχι, δεν ήμουν κατά! Ήμουν υπέρ.

Το μπαχαλακισμό και τα λυντσαρίσματα (λεκτικά τε και έργω)δεν γουστάρω. Όχι τα συλλαλητήρια.

Ειδικά το συγκεκριμένο απέδειξε για άλλη μια φορά την ποιότητα των παναθηναϊκών.

Ωστόσο μελαγχόλησα λιγάκι στη σκέψη, ότι δεν είχε γίνει κανένα συλλαλητήριο εναντίον του Κρόκους για τα κλεμένα πρωταθλήματα...

Πανάθας είπε...

Old Boy φοβερό κείμενο.

Μπορέλι συμφωνώ.

Αλλά ΠΡΕΠΕΙ να δώσει συνέντευξη τύπου. Έτσι κρίνει το επικοινωνιακό team. Φυσικα θα χαιδέψει το αυτί των φιλοτζιγγερικών και των αναποφάσιστων. Για εμάς τους "αντί" δεν θα έχει κανένα ενδιαφέρον για αυτό μίλησα για βαρεμάρα.

Μετά θα απαντήσει η ΠΕΚ (η οποία σίγουρα θα δεχτεί αιχμές) και έτσι θα περάσουμε ένα ωραίο καλοκαίρι γεμάτο χαρτομάνι αλλά από τίτλους και δη στα 100 μας χρόνια τίποτα.

"Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κακό από τα ωραία τα λόγια που σε ξεγελάνε" (ΑΙΣΧΥΛΟΣ)

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Δεν εξαφανίστηκα απλά με παρέσυρε το πράσινο τσουνάμι.

Παρά τα μπινελίκια, τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στον Old Boy και τα εύσημα μου για το καταπληκτικό post. ΕΥΓΕ.

Pappas10 είπε...

Είμαι περίεργος να δω τι θα πει... αυτή τη φορά συμφωνώ με την "Πράσινη" ότι οι 3εις του επιλογές είναι οι κάτωθι.

Ή Μένει μόνος εναντίων όλων...

... ή ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ...

... ή φεύγει.


Ψηφίζω το 2ο για αρχή...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Κρατάτε πάντως μία "πισινή" για το θέμα Τρίτης. Αν έχει γίνει κάνα "Μπραφ" την Κυριακή με ήττες γάυρου και άεκ θα πέσει πολύ γέλιο να σου βγει ως "πρωταθλητής".

Πανάθας είπε...

Ρε συ Μιχάλη (καλημέρα είπα? Δεν είπα)....τουλάχιστον σκεπάστηκες μετά?

Είναι επικύνδινες οι ιώσεις αυτό τον καιρό.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.

:-)))))

Υ.Γ. Dum spiro spero, ε?

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Α, ξέχασα.

ΜΕΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ......ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

Μένει μόνος (παρέα με τους επικοινωνιολόγους, τους σικιουριτάδες, τα ματ και καμιά ντουζίνα μαλάκες) εναντίον.......των Παναθηναικών Οπαδών που δεν τον θέλουν ακόμα και τον Ροναλτίνιο να φέρει ή να πάρει κανένα Αλβανικό Πρωτάθλημα.

ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.

ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ.

1.Με το (κακό) καιρό
2.Με το (κακό) καιρό
3.Με το (κακό) καιρό

:-))

NO WAY OUT !!!!

scarface είπε...

Ο Τζίγγερ μεταξύ των άλλων οραμάτων που έχει θα μας πει τη Τρίτη, ότι στόχος του είναι να δημιουργήσει μια εταιρεία που θα κάνει scouting στα μαιευτήρια όλου του πλανήτη για να βγάλουμε τη νέα φουρνιά παιχτών αφού η προηγούμενη κάηκε στο ψήσιμο.

Τέτοια κουλά περιμένω να ακούσω , όπως την άλλη φορά που σχεδίαζε εταιρεία με δικαιώματα παιχτών από διάφορες χώρες που θα μπορούμε να αγοράσουμε μετοχές κλπ.

Εγώ θα του έλεγα, ότι στα simulation soccer games (manager) που του αρέσουν και έχει κάνει παλιότερα αναφορά σε αυτά υπάρχει μία επιλογή , ένα κουμπάκι ντε, που γράφει RESIGN.

Ανώνυμος είπε...

"Η είδηση δεν είναι ότι άλλο ένα «θερμό» επεισόδιο έλαβε χώρα στην Παιανία, αλλά το γεγονός ότι σε αυτό δεν ήταν πρωταγωνιστής ο Γκονζάλες... Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (16/4) είχαν μικροεπεισόδιο ο Νασίφ Μόρις με τον Φίλλιπο Δάρλα, έπειτα από ένα τάκλιν του νοτιοαφρικανού, το οποίο προκάλεσε την έκρηξη του 24χρονου μπακ.

Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο από την πλευρά του Δάρλα, με τον Μόρις να απαντά σε αντίστοιο ύφος. Ο Τάκης Φύσσας ανέλαβε χρέη «πυροσβέστη» και χώρισε τους συμπαίκτες του."


ΒΡΙΣΙΕΣ,ΜΠΟΥΝΙΕΣ,ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ MENU ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΙ ΤΖΙΓΓΕΡ,ΒΕΛΙΤΣ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙΡΟ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΠΙ ΜΗΔΕΝ.

ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

Πανάθας είπε...

Μπορέλι, αυτό εύχεται και ο Τζίγγερ. Να παραιτηθούν οι Πεσέιρο και Βέλιτς για να μην αναγκαστεί να τους δώσει αποζημίωση.

Άστον ρε συ να πληρώσει όλο του το συμβόλαιο, όπως έκανε και ο Βανδής με τον Παππού.

Κορόιδο είναι ο Τεσσέιρο να παραιτηθεί? Εδώ πήγε Saudi Arabia για τα φράγκα.

Όσο σκέφτομαι ότι όταν ήταν ελεύθερος ο Μπάγεβιτς έφερε τον......Μπάκε.

Παιδιά θα το ξαναγράψω. Το ΄"ψωμί" είναι το γήπεδο. Ο Βαρδινογιάννης θέλει με τα ψέμματα να κερδίσει χρόνο. Οι άλλοι με την πίεση που ασκούν θέλου να του μειώσουν αυτόν τον χρόνο ή να τον αναγκάσουν σε οικονομική αφαίμαξη.

Σίγουρα είναι σε δύσκολη θέση. Για αυτό η "πίεση" πρέπει να συνεχιστεί. Σε αυτόν τον τομέα προσωπικά είμαι ευγνώμονας στην ΠΕΚ.

Σαφώς είμαι υπέρ της ΠΕΚ άσχετα αν δεν είναι τόσο αθώα όσο διακείνεται.

Pappas10 είπε...

@Πανάθα,

Και cognito ego sum ma men... Δεν πιστεύω σε "αγνές προθέσεις" καμίας ΠΕΚ. Αλλά δεν θέλω να έχει η διοίκηση της ομάδας αγνές προθέσεις αλλά να κάνει την ομάδα δυνατή. Μέσα, φυσικά, στο πλαίσιο της αξιοπρέπειας.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΑΒΡΙΕΛΕΣ

Πέραν αυτού, το πρωτάθλημα (το έχω γράψει στο gg μήνες πριν) δεν αλλάζει κάτι. Αλλά θα έχει ΌΝΤΩΣ πλάκα...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

ρε παππά10 τι πίνεις και δε μας δίνεις?

Ανώνυμος είπε...

Μονο αυτος τι πινει?ο αλλος που θελει τον ντουσαν στο παο?

Ανώνυμος είπε...

Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac.

G.W LONDON

Πανάθας είπε...

"Αλλοίωση του… πρωταθλήματος θα συνιστά ενδεχόμενη ματαίωση των play-offs, κάτι που θα συμβεί, εκτός απροόπτου, σε περίπτωση που γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα του Απόλλωνα Καλαμαριάς για την περίφημη υπόθεση Βάλνερ. Αυτό αναφέρει η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη σε καυστική της ανακοίνωση, που καταλήγει «…Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα συμβούν ούτε στη χώρα μας».

Αυτοί οι μαλάκες οι Ξανθώτες δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.

Αυτός ο "άλλος" θέλει τον Μπάγεβιτς γιατί βαρέθηκε τα πειράματα τύπου Μπάκε, Πεσέιρο, Μαλεζάνι, Μουνιόθ, Σουμ κλπ κλπ και επειδή πιστεύει ότι ο εν λόγω προπονητής ταιριάζει στο σημερινό προφίλ του ΠΑΟ. Φτηνοί αλλά εργατικοί παίκτες, ανάδειξη ταλέντων κλπ κλπ.

Είναι ο ιδανικός? ΟΧΙ. Εγώ θέλω τον Μουρίνιο αλλά.........

Ελπίζω να σε κάλυψε η απάντηση του "άλλου".

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Να γυρίζει παιδιά, να γυρίζει...Δεν πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα...Ακούς πάτερ?

Ανώνυμος είπε...

εδω θα ειμαστε κ του χρονου "αλλε" κ θα δουμε τον προπονητη του κροκου του μελισσανιδη κ του μπατατουδη

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=owPoQzf66BY

παλιο λούγκρες!!!!!!!!!!ουστ!

NAS

Πανάθας είπε...

Ανώνυμε υπάρχει στην οικογένεια σου κανείς που να πηγαίνει με γυναίκες εκτός από την μάνα σου?

---------------------------

ΘΕΜΑ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ:

Και τον Μπάγεβιτς να είχε ο ΠΑΟ εδώ και κάποια χρόνια, πρωταθλήματα δεν θα έπαιρνε, αλλά τουλάχιστον θα είχες ένα σταθερό κορμό, παίκτες με σταθερή απόδοση, παιδομάζωμα, θα έβλεπες το τόπι να κυλάει και μια αξιοπρεπή ομάδα με προοπτική. Δεν θα είχες βεντέτες, τσακωμούς και αυτή την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει το ποδοσφαιρικό τμήμα σήμερα.

Το ξαναλέω. Εγώ θέλω Γιαννακόπουλο για πρόεδρο κα Μουρίνιο για προπονητή.

Αν είναι να μείνει όμως ο Τζίγγερ και να την βγάλω με ψίχουλα, θέλω Ντούσκο. Στ @@ μου, που δούλεψε πριν.

Ανώνυμος είπε...

ναι εγω κ αν εισαι καλη μπορει στον ακουμπισω λιγο ..αλλε

Pappas10 είπε...

Παιδιά τον Μπάγεβιτς δεν τον θέλω με τίποτα... αλλά αν έρθει ως προπονητής στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ φυσικά θα τον στηρίξω μια και θα φοράει την φανέλα με το τριφύλλι.

Δεν τον γουστάρω τον Μπάγεβιτς...ούτε και τον θεωρώ προπονητή μεγάλης εμβέλειας. Όλως περιέργως μόνο στο Ελλαδιστάν είναι "πολυνίκης". Στον Ερυθρό Αστέρα τον πήραν με τις πέτρες.

Για το θέμα πρωτάθλημα... για εμένα τίποτα δεν τελειώνει αν δεν τελειώσει. Αυτή είναι απλά η άποψη μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι το περιμένω... αλλά ναι. Πάντα ελπίζω μέχρι το τέλος γιατί μόνο έτσι παλεύεις μέχρι το τέλος.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω εν μερη με τον μιχαλη αλλα ποτε δεν θα το χειροκροτησω.
ειναι δυνατον? να δωσει λεφτα να παρει προπονητη αλλιως να παρει τον πουλο την τριτη!

Ανώνυμος είπε...

Τον Μπαγεβιτς τον θελω και επρεπε εδω και χρονια να εχει ερθει στο Παναθηναικο. Να του δωσουν ομως την ομαδα εν λευκω και οχι να εχει τα τσιρακια του τζιγγερ απο πανω του (βελιτς κτλπ).
Οι τιτλοι του και η καλη μπαλα που επαιξαν οι περισσοτερες ομαδες οπου ηταν προπονητης μιλανε απο μονα τους.
Ας μην τον κατηγορουμε, επειδη οταν επρεπε να τον παρουμε η διοικηση μας κοιμοταν, οπως και τωρα βεβαια.

Αν τελικα ο Μπαγεβιτς κατεληξε στους gay με τα γνωστα αποτελεσματα, δεν φταιει μονο ο ιδιος, αλλα και η ανυπαρκτη και διχως ιχνος προγραμματισμου, διοικηση μας, η οποια αφηνει εδω και χρονια οτι καλυτερο κυκλοφορει στην ελλαδα (με ελαχιστες εξαιρεσεις) να καταληγει στους gay-ρους

Tο ποιηματακι γνωστο και χιλιοτραγουδισμενο: "εμεις δεν μπαινουμε σε διαδικασιες πλειστηριασμων"

Παντως πιο πιθανο βλεπω να καταληγει ο Μπαγεβιτς στους γαυρους,οποτε μην στεναχωριεστε οσοι δεν τον θελετε.
Διαβασα καπου οτι ηδη ξεκινησαν επαφες. Εμεις θα βολευομαστε καθε χρονο με αποτυχημενους τυπου μπακε ,πεσειρο κτλπ, με τα γνωστα φυσικα, σε ολους μας αποτελεσματα.

Ανώνυμος είπε...

@ παναθας

μάλλον δεν το κατάλαβες το βιντεάκι.
Δείχνει τον "άντρα τον πολλά βαρύ" κοβασεβιτς με τα χρώματα της Σοδιεδάδ (τo No 9).Αυτόν και τους ομοίους του gayρους αποκάλεσα λούγκρες.
κατανοητό?
οπότε, πριν ξεκινάς να χαρακτηρίζεις οποιονδήποτε άγνωστο προς εσένα έτσι εύκολα να καταλαβαινεις πρώτα τι βλέπεις.

ΝΑS

Πανάθας είπε...

Nas σόρυ φίλε δεν το κατάλαβα.

Έχω συνηθίσει να με βρίζουν ανώνυμα και είμαι λίγο τσιτωμένος. Κάποιος όμως θέλει σώνει και καλά να μου τον ακουμπήσει. Τώρα στα γεράματα? Να φουστέψω ως μεσήλιξ?

:-)

Α και όταν λέω "θέλω τον Μπάγεβιτς" δεν σημαίνει ότι θα τον πάρουμε κιόλας. Κρίνω απλά ότι διαβάζω. Συμφωνώ με τον Μπορέλι. Ισχύει το "μη χείρον βέλτιστον". Με τρομοκρατεί η ιδέα του επόμενου προπονητή του ΠΑΟ. Προτιμώ Ντούσαν από ένα άλλο παλτό-προπονητή από δεν ξέρω και εγώ που. Στου κασίδι το κεφάλι ισχύει στον ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια.

Σεβαστές βέβαια οι απόψεις των παιδιών που δεν τον θέλουν.

Είπαμε, θέλω πρόεδρο Γιαννακό και προπονητή Μούρι.

ΓΙΝΕΤΑΙ?

Old Boy είπε...

H ανακοίνωση της Ξάνθης δεν είναι απλά απίστευτη, είναι και ανεξήγητης σκοπιμότητας.
Τι να πει κανείς;
Μέχρι να ρετάρει πνευματικώς ο Σωκράτης Κόκκαλης, μέχρι να γίνει το μυαλό του πουρές από τα γηρατειά, ο Ολυμπιακός θα παίρνει το πρωτάθλημα.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες τωρα!!

Εβγαλε ανακοινωση ο ολυμπιακος ξανθης?

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/3nxmjt

GW-LONDON

Ανώνυμος είπε...

Nikitaras

Απορώ γιατί δεν δίνει στις 21 Απρίλη συνέντευξη ο χουντομακάκας που έχουμε και την επέτειο έτοιμη!

Ανώνυμος είπε...

ένα πολύ καλό σύνθημα που ακούστηκε φέτος για το τζίγγερ:
ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΜΕΓΑΛΟ
ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ??

ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΕ ΟΤΑΝ ΤΟ 2008 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ.

ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΚΤΛΠ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...

shogun είπε...

απο το press-gr:

Ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν τα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα εντός κι εκτός γηπέδων, είναι πολύ πιθανό να επηρεαστούν και οι αποφάσεις σε διοικητικό επίπεδο στον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα σενάριο που μελετά πολύ σοβαρά η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι να κάνει μια κίνηση ρελάνς που ουσιαστικά θα απευθύνεται στην πλευρά του Α. Βγενόπουλου. Δηλαδή να προχωρήσει σε αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟ και ακόμα πιο συγκεκριμένα στον πρόεδρό του.
Ποιο είναι το όνομα που σε μια τέτοια περίπτωση θα αναλάβει την προεδρία της ομάδας; Ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν γίνει μάλιστα και επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο κ. Λυκουρέζος -που στο παρελθόν διετέλεσε και πρόεδρος της ΕΠΑΕ- έχει αντιδράσει θετικά.
Επίσης, ακούγεται για τη θέση του νέου προπονητή ο Ντ. Μπάγιεβιτς.


http://press-gr.blogspot.com/2008/
04/blog-post_3580.html

(enoste se mia grammi)

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο σενάριο αυτό με τον Λυκουρέζο - είναι μια απάντηση στην παρουσία του Κούγια στον ΠΑΣ. Προτείνω μάλιστα στη θέση του Αθανασόπουλου να τοποθετηθεί η Ζωή Λάσκαρη, η οποία θα προσδώσει έξτρα γκλαμουριά στην ταλαιπωρημένη ομάδα μας.

Ανώνυμος είπε...

λετε για εμας να ερθει η ανασταση την μεγαλη τριτη?

Pappas10 είπε...

Την πληροφορία την μεταφέρω με πάσα επιφύλαξη καθότι δεν μπόρεσα να την διασταυρώσω και είναι πιθανό να είναι ράδιο αρβύλα η φάση. Πάντως η πηγή είναι σχετικά φερέγγυο άτομο που δεν μου έχει πει μαλακίες... έως τώρα τουλάχιστον.

Με λίγα λόγια, την Τρίτη ο Βγενόπουλος προσκαλείται να συμμετάσχει στη διοίκηση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Λέτε;

ΜΑΚΑΡΙ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

....μέσω μιας εταιρείας που θα φτιάξει ο Τζίγγερ και θα μπορούν όλοι οι πλούσιοι Παναθηναικοί να τσοντάρουν τον οβολό τους ενώ αυτός θα διοικεί.

Μα νομίζω και στην προηγούμενη συνέντευξη τύπου τον είχε προσκαλέσει έμμεσα Μιχάλη αλλά αυτός ο αλήτης δεν είχε πάει.

Αν άντεξες να ακούσεις τον Γκοτζίλα χθες θα κατάλαβες ότι δεν πρόκειται να αλλάξει "γραμμή".

DUM SPIRO SPERO όμως.

Ανώνυμος είπε...

old boy επεσες μεσα σε ολα
:D