Κυριακή, Απριλίου 06, 2008

Φύγε

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι ο πιο αποτυχημένος ποδοσφαιρικός παράγοντας της σύγχρονης ιστορίας, δευτερευόντως επειδή επί των ετών του ως ιδιοκτήτη και ως διοικητή ο Παναθηναϊκός τρώει το ένα μετά το άλλο τα αγωνιστικά χαστούκια και πρωτίστως επειδή έχει με τις πράξεις και τις παραλείψεις του διαποτίσει με ένα εντελώς νοσηρό κλίμα ό,τι περιστρέφεται γύρω από την ομάδα.
Επί των ετών του ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν έχει όραμα και υγεία, αλλά τρώει συνεχώς τις σάρκες του, με προεξάρχουσα μια αυλή επαγγελματιών κολάκων που έχουν αποκλειστική αρμοδιότητα να κάνουν το άσπρο - μαύρο, να διασπείρουν ρουφιανιές, να ανακαλύπτουν εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς.
Ο Παναθηναϊκός ζει εδώ και χρόνια εμφύλιο πόλεμο και σε περιβάλλον εμφυλίου πολέμου όλα τα αγωνιστικά αίτια κι εξηγήσεις περιττεύουν.
Η λύση είναι μία και μοναδική: να φύγει. Απέτυχε πέραν πάσης φαντασίας.
Φύγε, Τζίγγερ.

119 σχόλια:

Πανάθας είπε...

Έλα όμως που δεν φεύγει (με το καλό) όσο και να το φωνάζουμε εμείς.

Εκεί σε θέλω μάστορα.

Στα δύσκολα.

Μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι και εμείς? Ως οπαδοί.

Άσε που γίναμε σαν τους Πόντιους. Πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα που έχασε από "δορυφόρο" της στα χρονικά του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου. Ερωτώ: Θα έχανε ποτέ ματς από δική του ομάδα ο Κόκκαλης? Ματς τίτλου εννοώ. Μήπως πέρα από άχρηστος ο Τζίγγερ, είναι και λίγο.....μαλάκας?

Λέω τώρα....

(ωραίο ποστ old boy, με βρίσκει σύμφωνο 100@)

Ανώνυμος είπε...

Φύγε, Τζίγγερ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΚΡΕΣ.

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ!!!

kakaskimos είπε...

Μηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Αφήστε τον
Τζίγγερ μείνε. Σε θέλουμε
Ολοι εμείς οι Ολυμπιακοί. Και μάλλον και οι Αεκζτήδες.
Δεν σας βλέπω οπαδούς του φέαρ πλέι. Ακου να διώξετε τον Τζίγγερ. Οπως εμείς παίζουμε χωρίς προπονητή, έτσι κι εσείς χωρίς διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε τι θα μας πει ο πρόεδρας αύριο?

ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!

2 'ΤΕΛΙΚΟΙ' MAΣ ΕΜΕΙΝΑΝ - ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

O Μέγας Αυνάν απέδειξε πως για να τον θάψει κανείς, δεν χρειάζεται να λιβανίζει τον Πράκτορα.

Αρκούν οι μαλακίες του.

Επαναφέρω μια πρόταση, που είχα κάνει λίγο παλιότερα εδώ: Την άλλη Κυριακή η Λεωφόρο γεμίζει. Αλλά στο τέλος του ματς δεν φεύγει κανείς. Και αρχίζει το γιουχάισμα.

Γιατί η αποχή είναι σαν τη λευκή ψήφο: ουσιαστικά δεν καταγράφεται.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΤΤ

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Φ Υ Γ Ε

Τ Ζ Ι Γ Γ Ε Ρ

Ασχολήσου με την αναπαραγωγή σαλιγκαριών, την εκτροφή στρουθοκαμήλων, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!

Ε Λ Ε Ο Σ, ΚΑΡΚΙΝΙΑΣΑΜΕ ΠΙΑ!

Ρε παιδιά, αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να τρώμε τεσσάρες και να μας φαίνεται φυσιολογικό;

squarelogic είπε...

old boy μιλησες εκ μερους όλων!

Αλλά μην ανησυχείτε!
Απο αύριο "όλοι κρίνονται".
Όλοι?
όχι ακριβώς!
Σε ενα απομακρυσμένο χωριό των Βορείων Προαστείων ένας αντιστέκεται.Τ'όνομα του... Τζιγγερομοναρχίξ!

ΥΓ.κ.Πεσέιρο
Τώρα θα δείτε οτι παρά την ευπείθεια σας στις εντολές της διοίκησης ο ρόλος σας εξ αρχής περιελάμβανε και το να υποδυθείτε τον αποδιοπομπαίο τράγο.
Ας προσέχατε....

Pappas10 είπε...

Εεεε...

Εγώ πρόταση έχω κάνει.

Τώρα έβαλα και ημερομηνία.

Οργανώνεται όμως ή θα μείνουμε στα λόγια;

Μιχάλης ή κατά διαδίκτυο Παππάς10.

Ανώνυμος είπε...

Εχθροί του Παναθηναϊκού,

είμαι ο Γκόντζος. Δεν είμαι πρόσωπο. Είμαι συνωμοταξία. Είμαι είδος. Και μπαίνω στο αντιπαναθηναϊκό blog σας για να σας ανοίξω τα μάτια.

Για όλα φταίνε "οι παίκτες πουλημένοι, ο ΠΑΟ δεν πεθαίνει". Δυστυχώς, ο μεγαλόθυμος ηγέτης μας επέτρεψε και "μπήκαν στην πόλη οι οχτροί". Νέοι "εφιάλτες", διάδοχοι του Νικοπολίδη, του Γιούρκα, του Κυργιάκου, του Μπασινά - που τα είχαν "πάρει" στη Ριζούπολη, γι αυτό και σιγά σιγά τους ξηλώσαμε όλους - κατάφεραν και τρύπωσαν στην ομάδα. Τους πληρώνει ο Κόκκαλης και κάθονται και χάνουν.

Μην ανησυχείτε όμως. Έχουν γνώσιν οι φύλακες. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Τους ξέρουμε πια. Τους ανακαλύψαμε. Θα τους ξεμπροστιάσουμε, θα τους βγάλουμε στη φόρα και θα τους διώξουμε. Και θα φέρουμε άλλους, που θα είναι καθαροί και του χρόνου, του αντίχρονου, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θάναι.

Γι αυτό λοιπόν, όλοι δίπλα στη Διοίκηση και στον προπονητή (που δεν φταίει, είδατε όλοι τί μεγάλη μπάλα παίξαμε στα πρώτα 20 λεπτά. Αν τα παιχνίδια τελείωναν στο 20, μπορεί και να ήμασταν πρωταθλητές κόσμου, αλλά δυστυχώς τάχει κάνει πλακάκια ο Κόκκαλης με τη FIFA και τελειώνουν στο 90...)

Όλοι μια γροθιά. Τίποτα δεν χάθηκε. Έχουμε ακόμα δύο τελικούς. Με λίγη τύχη, θα την ρίξουμε την ταρίφα. Μέχρι τώρα, όποτε χρειάστηκε να κερδίσουμε οπωσδήποτε, φάγαμε ή 3 ή 4.

Άντε όλοι μαζί παιδιά, να πέσουμε κάτω από την τριάρα με τον Άρη στη Λεωφόρο.

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικά τώρα δεν πρέπει να ξανακούσουμε από τα τηγάνια για δορυφόρους και για το υποτιθέμενο μπόνους των 6 βαθμών που και καλά έχουμε από την αρχή του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ ως "δικιά μας" ομάδα.Ακούτε τηγάνια;

Τζίγγερ φύγε.Ήρθε η ώρα σου πλέον...

Ανώνυμος είπε...

Βρε βλάκα kakashime ασχολήσου αγόρι μου με τα χάλια σου, ασχολήσου με τον οίκο ανοχής σου και άσε μας εμάς.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΟΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΦΔΡΑΣΗ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΩΡΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΥΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΣ ΝΑ 'ΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΠΑΡΧΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


GREEN WEB-L

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Στηρίξτε. Παλέψτε. Του χρόνου δεν θα γίνουν τα ίδια λάθη. Ενδιαφέρον για Ρικέλμε. Εσωτερικοί εχθροί. Τεχνητές κρίσεις.

Ραλίστας, Γκόντζος, Αθανασόπουλος, Μήτσου και όλη η κουστωδία...GAME OVER. Φύγετε, είναι αμαρτία να πάει κόσμος φυλακή. Σας έχουμε σιχαθεί. Μας φέρνετε αηδία. Έτσι φτάνει στο έγκλημα ο κόσμος. Τέρμα η πλάκα. Τέρμα τα σχέδια και οι μεγαλοστομίες από ανίκανους γιάπηδες, δημοσιοσχετίστες, οσφυοκάμπτες, χαρτογιακάδες. Δεν είστε τεχνοκράτες, δεν είστε άξιοι, δεν έχετε ιδέα ποιά ομάδα διοικείτε, δεν έχετε ιδέα από ποδόσφαιρο, είστε προδότες που σκόπιμα βλάπτετε την ομάδα, ξεπουλημένοι στον Κρόκους. Καθίστε στα σπιτάκια εκεί στα ΒΠ και αφήστε μας ήσυχους. Άεργοι κληρονόμοι, κακομαθημένα φλωρο-πλουσιόπαιδα. ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ. Δεν θα μας πεθάνετε όλουε. Για πόσο πιστεύετε ότι θα κάνουμε τις πάπιες? Για πόσο θα αδιαφορούμε? Για πόσο θα είμαστε φρόνιμοι? Για πόσο θα είμαστε ευγενείς? Για πόσο θα είμαστε πολιτισμένοι και μη κάφροι? ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΙΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ.

ΕΞΩ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΟΥΣΤ. ANTE ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΑΣ. Γίνατε όλοι οι απίθανοι Παναθηναϊκοί...ΕΞΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκες, πώς κάνετε έτσι. Σιγά τ΄ αυγά. Δεν τα μάθατε τα νέα? Έφυγε ο Ρότσα για Αργεντινή. Θα κάτσει 2 μήνες. Έχει εντοπίσει τρομερά ταλέντα που θ΄ αφήσουν εποχή και θα τα πάρουμε κοψοχρονιά.

Λίγη υπομονή και από την επόμενη σεζόν, θα πετάμε. Θα φύγει βέβαια και ο Πεσέϊρο. Όχι γιατί δεν είναι καλός, αλλά να: τον έχουν κατασυκοφαντήσει οι εχθροί του ΠΑΟ και τον έχουν φθείρει. Έχει βρει όμως ο Βέλιτς άλλον προπονηταρά, Πορτογάλο πάντα, βοηθό μεγάλου ονόματος, που τώρα δουλεύει στην ποδοσφαιρομάνα Κίνα.

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Βαρδή πούλα. Έφτασε το τέλος της κηδεμονίας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕΡ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΛΗ ΤΕΝΝΙΣ ΚΛΑΜΠ.

Laplace είπε...

na paei ston diaolo O MALAKAS!

fpboy είπε...

Τζίγγερ = Χούντα.
Και οι χούντες θέλει αγώνα για να πέσουν...

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΣΤ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΣΤ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΣΤ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΣΤ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΣΤ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΣΤ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΣΤ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΣΤ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΣΤ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΣΤ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΣΤ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΣΤ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΣΤ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΣΤ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΣΤ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΣΤ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΣΤ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΛΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ.
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΩ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΕΡ ΣΙΝΕΜΑΣ
ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΝΟΜΑΩ ΤΡΕΛΑ;
ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ .

hopkins είπε...

Προσυπογράφω τα λόγια σου Old Boy. Δεν αντέχω άλλο. Ειλικρινά δεν αντέχω άλλο...

shogun είπε...

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.............

shogun είπε...

Παιδιά μην ξεχάσετε να ψηφίσετε στο νέο poll...

Ανώνυμος είπε...

Πρόσφατο παρελθόν: Μετά τον αποκλεισμό από την Ρέϊντζερς και την τεσσάρα από τον γαύρο, όταν έσκαγαν τα γιούχα, όλοι έλεγαν πως είναι στημένη η γκρίνια, αδιανόηταν πράγματα όταν η ομάδα είναι πρώτη, αδικία μεγάλη, ο κόσμος δεν ξέρει τι θέλει και να δούμε τι θα λένε (λέμε) όταν πάρουμε το πρωτάθλημα και τέτοια.

Ο κόσμος γκρινιάζει για το πώς παίζει η ομάδα. Όχι για το θέαμα αυτό καθαυτό αλλά γιατί παίζει σαν τυχάρπαστη μικρομεσαία ομαδούλα και τίποτα παραπάνω. Ως εκεί βλέπουν, ως εκεί μπορούν.

Ο Τζίγγερ θα ήθελε μια ομάδα που δεν γκρινιάζουν οι οπάδοί, αλλά ούτε και οι παίκτες (γιαυτό και έχουν φύγει Κυργιάκος, Γκέκας, κ.α., γιαυτό ετοιμάζεται το έδαφος για να φύγει ο Γκονζάλες). Θα ήθελε μια ομάδα που κανείς να μην εκφράζει άποψη διαφορετική από την δική του.

Κατά κάποιο τρόπο, ο Τζίγγερ έχει το τέλειο μοντέλο διοίκησης ενός ποδοσφαιρικού σωματείου - αρκεί αυτό το τελευταίο να είναι χωρίς παίκτες και χωρίς οπαδούς...

scarface είπε...

Τζίγγερ, ποιος κέρδισε στο γκραν πρι του Μπαχρέιν?

Ανώνυμος είπε...

Ενώ σχολιάζετε -δικαίως, δεν λέω- την απόδοση των Βύντρα, Μόρις, Τζιόλη κ.α. αφήνετε στο απυρόβλητο τον "παικταρά" Γκονζάλες. (Pappas 10, δεν έχεις πει κουβέντα για... την αδυναμία σου, τον Έκι!!) Χθες μπήκε στο 58΄ νομίζω. Πείτε μου, πόσες κάθετες πάσες έβγαλε; Είδατε καμμιά τρομερή αλλαγή στο κέντρο του ΠΑΟ;
Δείτε πως μαρκάρει με τα μάτια στο γκολ του Πόποβιτς ο Εκι και νομίζω θα δικαιολογήσετε έστω και λίγο τον Πεσέιρο για το ότι ξεκινά τον Τζιόλη!
Μήπως κάποιοι έχετε "δύο μέτρα και δύο σταθμά" στην κρίση σας;

Πανάθας είπε...

karma δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή σοβαρή κουβέντα για το πως έπαιξε/παίζει ο ΠΑΟ.

Οι παίκτες - όπως πολύ σωστά είπε κάποιος - αυτό ξέρουν, αυτό παίζουν. Ο προπονητής το ίδιο. Κακώς τους κατηγορούν/χλευάζουν. Ένας είναι ο υπεύθυνος για το χάι της τελευταίας 12ετίας. ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ και ο εθελοτυφλισμός.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ. ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΡΑ.

Την Κυριακή Παναθηναική διαμαρτυρία έξω από το γήπεδο.

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ. Είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να έρθει.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Pappas10 είπε...

@Karma,

Ο Έκι μπήκε στο 58 με το σκορ 3-1. Και όμως έβγαλε τις μπαλιές που έπρεπε. Άσχετα αν ο Πόστιγκα σε 2 φάσεις και ο Παπαδόπουλος σε άλλη μία δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ. Το κέντρο σου έγινε πολύ πιο επιθετικό με τον Έκι.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ του ΕΚΙ φίλε μου είναι λανθασμένη. Ο Παίκτης που προέρχεται από τραυματισμό πρέπει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του είτε από την αρχή είτε όταν το παιχνίδι το έχεις "κλειδώσει" στο μέτρο του δυνατού. Με τον Έκι - με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ατρόμητο - αυτό δεν έγινε ποτέ. Πως περιμένεις να έχει βρει τα πατήματα του ο παίκτης;

Τη νίκη με τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο ο Έκι στην έδωσε, ιδίως με τον Ατρόμητο. Από τον Έκι όμως ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ να έχεις σκαμπανεβάσματα. Οι άλλοι τι αιτία έχουν;;;

Η Επίθεση που δέχονται οι παίκτες και ο Προπονητής είναι αναμενόμενη. Βλέπεις το Κοτόπουλο που έχεις για ιδιοκτήτη θα πάει να κρυφτεί πάλι από πίσω τους.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Ρε ΠΑΝΑΘΑ,

Αφού το είπες μόνος σου. Στό γήπεδο ΔΕΝ θα έρθει.

Η πρόταση μου ισχύει... έχουμε τα άντερα να το κάνουμε;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Pappas10 είπε...

Συνεχόμενα συλλαλητήρια προϋποθέτουν συνεχόμενη συμμετοχή. Μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτό δεν είναι και το ισχυρότερο σημείο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ κόσμου.

Θα το πω για άλλη μία φορά. ΜΙΑ συγκέντρωση ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΑΙΩΝ. ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ "ΕΔΡΑ" ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ.

Τα πολλά συλλαλητήρια το μόνο που θα κάνουν θα είναι να εκτονώσουν μετά από ένα διάστημα την οργή.

Αυτό πιστεύω.

Φιλικά

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ (ας μην έρθει το μήνυμα θα το πάρει) ΚΑΙ ΘΥΡΟΚΟΛΟΎΜΕ ΜΗΝΥΜΑ "ΦΥΓΕ", "ΠΟΥΛΑ" κλπ κλπ.

Α, και κανείς μέσα. Ομάδες περιφρούρησης να μην μπει κανείς μέσα.

ΒΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Μόνο έτσι θα καταλάβει.

Ξεκινάμε πόλεμο.

Παιδιά δεν έχει νόημα να συζητήσετε τώρα συστήματα και το τι έπαιξε ο κάθε παίκτης. Αυτή η ομάδα θέλει διάλυση και χτίσμο από την αρχή.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΛΟΙΠΟΝ, ΑΚΟΥΩ?

Pappas10 είπε...

Sorry ρε ΠΑΝΑΘΑ αλλά εγώ μέσα θα μπω...

... εκτός και αν μου εγγυηθεί κάποιος ότι θα το βλέπω από το "Ψυχιατρείο" χωρίς κανέναν 210 σου μου μπροστά μου.

Δεν μπορώ ρε παιδιά να μην μπω στο γήπεδο... Δείρτε με αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Χαχαχαχα....α ρε Μιχάλη.

Όλοι άρρωστοι είμαστε μην νομίζεις αλλά αν μπεις μέσα κάνεις κακό στον ΠΑΟ.

ΟΛΟΙ ΑΠ' ΕΞΩ. ΜΟΝΟ Ο ΤΟΥΡΤΟΥΡΑΣ ΜΕΣΑ.

:-)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΠΕΚ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ.

Πανάθας είπε...

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ - ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ - ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Αφήστε λοιπόν τον χριστιανό σπίτι και ανασύρετε τα αρχέγονα σας ένστικτα.

ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ.

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΜΟΝΙΜΑ ΤΡΙΤΟ (ελλείψει ικανού τέταρτου). ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ.

ΑΝΤΔΡΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.

shogun είπε...

αλήθειά η ΠΕΚ που είναι πως δεν έχει κάνει καμμία ανακοίνωση;

Pappas10 είπε...

Δεν είναι βλάκας ο Βγενό να επιτρέψει στον Τζίγγερ να τον χαρακτηρίσει καιροσκόπο και οπορτουνιστή.

Η Ανακοίνωση θα είναι αυτή της αγοράς. ;)

Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη αυτό περιμένουν όλοι οι αγνοί Παναθηναικοί. Την εξαγορά της ΠΑΕ από τον Βγενόπουλο.

Αλλά πρέπει να βάλουμε και εμείς ένα "χεράκι".

;-)

JOJINOS είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ : Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ κλπ. ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΑΞΙΑ ! Η ΜΟΝΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ !!!!!!
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟΤΖΙΓΚΕΡ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !

Ανώνυμος είπε...

ο παναθηναικος μπορεί να προκαλέσει αργό και επωδυνο θάνατο.ο παναθηναικος βλάπτει σοβαρα εσας και τους γύρω σας.Δεν μπορώ άλλο....
δεν ξέρω καν αν μπορώ να διαμαρτυρηθώ.βαρεθηκα, κουραστηκα,αηδιασα...

Ανώνυμος είπε...

http://board.greenwebfans.com/forum/viewtopic.php?t=11223

Κυριακή 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως στην ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάντια της αγαπημένης μας ομάδας, για τον ΠΑΟ μας. ΌΛΟΙ εκεί για να αλλάξουμε την ιστορία, όλοι εκεί για να καταλάβουν οι αποτυχημένοι υπεύθυνοι ότι ο λαός του ΠΑΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. Στείλε το μήνυμα παντού. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΣΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΕΛΟΣ! ΚΥΡΙΑΚΗ 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά συμφωνώ με όσα λετε εδω μέσα για την έναρξη διαμαρτυρίας διαρκείας.Και εγώ μέσα είμαι.Απλά να ξέρετε ότι θα επιχειρήσει το λαμόγιο να μας κόψει με αθέμητα μέσα.Δεν χρειάζεται να δωσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να μας κατηγορίσει για κάτι.Είδατε τι έγινε στο αεροδρόμιο.Νομίζει κανείς ότι θα αντέξει για πολύ αν καθε τόσο γεμιζουμε τη Λεοφόρο Αλεξάνδρας (την οδό έτσι)αλλά δεν προκαλούμε το παραμικρό.Όμως σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να είμαστε πολλοί.Πρέπει τουλαχιστον όλη η λεοφόρος Αλεξάνδρας να είναι γεμάτη από κόσμο.Ας γίνει η αρχή και μετά όλα είναι πιο εύκολα.Όλοι έξω από το γήπεδο τη Κυριακή.Αρκετούς καφέδες έχουμε πιει όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα πολύ πικρούς.Η ιστορία γράφεται από εμάς.Γενικός ξεσικωμός για να απαλλαγούμε από τον σύγχρωνο δικτάκτορα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι τα ψαχνετε

07 Apr, Mon, 13:42:37 Google: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Pappas10 είπε...

Εγώ θα είμαι εκεί όπως έχω δηλώσει... αλλά μετά θα πάω γήπεδο... κι ας φάω ξύλο.

Δεν μπορώ.. σόρρυ αλλά δεν θα αφήσω την Λεωφόρο έρμαιο στα σκουλήκια.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν καλό επίσης να δίναμε ένα ξεχωριστό ραντεβού στο Π/Α όλοι όσοι γράφουμε στο μπλογκ. Να γνωριζόμασταν κιόλας.

G.W-LONDON

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΟΥΣΤ ΤΖΙΓΓΕΡ
ΟΥΣΤ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩ ΑΔΕΛΦΟΙ,
ενας λογικός και συνετός Παναθηναικός φίλαθλος δεν είναι δυνατόν να συζητάει το αυτονόητο. Σαφώς και το σκάφος απαιτεί αλλαγή ρότας.
Ασφαλώς και ο "καπετάνιος" είναι υπεύθυνος για το ότι το σκάφος κτυπάει από ξέρα σε ξέρα και το πλήρωμα είναι ανεπαρκέστατο.
Ποιός φταίει γιαυτό? Αυτός που περιμένει το πλοίο στο λιμάνι ή αυτός που ταξιδεύει μέσα στο πλοίο?
Μήπως φταίει ο ναύκληρος ο θερμαστής ή ο μούτσος.
ΟΧΙ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΦΤΑΙΕΙ 100% Ο ΚΑΠΕΤΆΝΙΟΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ.
Συμφωνώ με όλους σε όλα. Πρέπει να γίνει κάτι. Επειδή λοιπόν είμαι υπέρ των δραστικών λύσεων γιαυτό πιστεύω ότι πρέπει να πάμε τη Κυριακή έξω από το γήπεδο.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ.
Γιατί αν ο Πεσέιρο διέθεται προσωπικότητα έπρεπε να φύγει νωρίτερα. ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ.
Όταν βλέπει να πέφτει ξύλο μεταξύ των παικτών τη Παρασκευή στη προπόνηση και αυτός τους βάζει στην ίδια ενδεκάδα τη Κυριακή, ποιά είναι η αγωνιστική πειθαρχία που θα επιδείξουν στον αγώνα, αφού δε μπορούν να πειθαρχήσουν στην προπόνηση?
ΚΑΘΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ.
ME ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

http://board.greenwebfans.com/forum/viewtopic.php?p=698273#698273

GW-LONDON

shogun είπε...

ανώνυμε greenweb προσπάθησε να βάλεις την διεύθυνση σε αναμεσα σε link αν ξερεις γιατι δεν φαίνεται ολοκληρη και δεν μπορουμε να δουμε την σελιδα... Αν δεν ξέρεις βάλτο με tinyurl δηλαδη πήγαινε στο http://tinyurl.com/ βαλε ολη την διευθυνση, πάτα Make TinyURL και βάλε σε ενα comment to αποτέλεσμα!

Ανώνυμος είπε...

SHOGUN με μπερδεύεις φίλε και είμαι και χωρίς καφέ.)))))lol

"Και επιπλεον σε καθε ζωντανη εκπομπη σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ,στελνουμε το μηνυμα μεχρι να το διαβασουν!ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ!
Ακομα και με τηλεφωνα στον αερα,μονο κ μονο για να ενημερωσουμε για τη συγκεντρωση!Εχουμε 6 μερες μπροστα μας ακομα,πρεπει να κατεβασουμε καθε αγανακτησμενο φιλαθλο/οπαδο!ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΠΙΑ!""
--------------------------------------------

""ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ...

ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!!!!!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ!

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΣΕΙ!

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ!"""

GW-LONDON

shogun είπε...

ωραία μόλις πιείς καφεδάκι πηγαινε στην σελίδα στο greenweb.com που θέλεις να μας δείξεις και απο την ακριβή διεύθυνση πες μας το υπόλοιπο μετά το
http://board.greenwebfans.com/forum/viewtopic.php?p=

(μετά το p=) για να το δούμε κι εμείς!

Pappas10 είπε...

Εγώ μέσα πάντως να συναντηθούμε κι όλας.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

=698343#698343

χεχεχεχεχε

Ανώνυμος είπε...

http://easyurl.net/ddd02
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/69ubfp

Α ρε shogun, technofreak θα με κάνεις

GWF-LONDON

shogun είπε...

Επειδή πρέπει να γραφτεί κανείς για να το δει, ορίστε το κείμενο:

Κυριακή 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως στην ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάντια της αγαπημένης μας ομάδας, για τον ΠΑΟ μας. ΌΛΟΙ εκεί για να αλλάξουμε την ιστορία, όλοι εκεί για να καταλάβουν οι αποτυχημένοι υπεύθυνοι ότι ο λαός του ΠΑΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. Στείλε το μήνυμα παντού. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΣΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΕΛΟΣ! ΚΥΡΙΑΚΗ 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

To greengate γιατι επεσε ρε παιδια? ;)

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως στην ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάντια της αγαπημένης μας ομάδας, για τον ΠΑΟ μας. ΌΛΟΙ εκεί για να αλλάξουμε την ιστορία, όλοι εκεί για να καταλάβουν οι αποτυχημένοι υπεύθυνοι ότι ο λαός του ΠΑΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. Στείλε το μήνυμα παντού. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΣΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΕΛΟΣ! ΚΥΡΙΑΚΗ 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

EΠΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΜΗΧΑΝΣΙΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΟΒΕΙ ΦΩΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Πιθανότατα να μην πετύχουμε και πολλά πράγματα, αλλά πρέπει επιτέλους ορισμένοι να καταλάβουν ότι οι εποχές που ήμασταν άβουλοι οπαδοί χωρίς διάθεση πραγματικής αντίδρασης.
Οι 10, 15 και ίσως και πολύ παραπ΄νω χιλιάδες φίλοι της ομάδας που θα έρθουν στο Πεδίο του Αρεως θα δώσουν την πρώτη απάντηση. Θα υπάρξουν προσπάθειες συκοφάντησης, μπορεί και εκφοβισμού από γνωστά κέντρα.
Το ζήτημα είναι στο κατά πόσο εμείς πλέον δεχόμαστε να έχουμε τον τιμητικό τίτλο του "μαλάκα" οπαδού την ώρα που κάποιοι συμφεροντολόγοι μικραίνουν την ομάδα.
Μία Κυριακή απόφγευμα μακριά από τις γυναίκες, τις γκόμενες και τη σιέστα δεν θα πειράξει κανέναν.
Καμία αλλαγή δεν πήρε σαρκα και οστά ποτέ μέσα από οθόνες pc και δακρύβρεχτα ευχολόγια.

shogun είπε...

πιθανότατα έπεσε λόγω αυξημένου traffic!

Ανώνυμος είπε...

Οταν εφυγαν οι Γερμανοι οι πρωτοι που εκλαιγαν και κρυβονταν ηταν οι δοσιλογοι, οι Γερμανοτσολιαδες και οι μαυραγοριτες ;-)

sniper13

Ανώνυμος είπε...

Shοgun το traffic επηρεάζει όλη τη σελίδα όχι μόνο το forum, νομίζω δλδ... ακόμα και εκεί μέσα υπήρξε τέτοια τρομερή αναστροφή κλίματος από όλους όσους κατά καιρούς σε μπανάρανε μόλις έπιανες στο στόμα σου τον τζίγερ, αρχίσανε οι ομορφιές

Pappas10 είπε...

Το είδα κι εγώ ότι έπεσε το Greengate. Μάλλον τα παιδιά εκεί πρέπει να αποφασίσουν αν θα συστρατευθούν ή όχι.

Για εμένα πιθανότερο είναι όμως το να είναι τυχαίο λόγο κόσμου που μπήκε ξαφνικά μέσα. Άλλωστε το μήνυμα ανέβηκε κι εκεί και θα ήταν πιο εύκολο να σβηστεί το μήνυμα από το να ρίξουν όλον τον ιστότοπο πιστεύω.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

papas έπεσε συρμαγιά φίλε, ο γκόντζος δεν θα αφήσει το σάιτ του να γίνει πεδίο δράσης κατά του εργοδότη του. και επαναλαμβάνω έπεσε μόνο το φόρουμ. με 30 και 40 χρήστες μιχάλη δεν πέφτουν σέρβερς

Pappas10 είπε...

Ναι έχεις δίκιο. Εμένα πριν δεν μου άνοιγε πάντως ούτε η "Ιστορία" αλλά τώρα μου ανοίγει.

Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο όμως... είτε έτσι είτε γιουβέτσι θα διαδωθεί το μήνυμα. Άλλωστε εγώ εκεί το είδα πρώτη φορά.

Πάμε να γίνει μπρονξ... μετά βέβαια εγώ θα φάω ξύλο γιατί θα πάω να μπω στο γήπεδο αλλά δεν βαριέσαι.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη μην λές ούτε για πλάκα τέτοιες κουβέντες "μπρονξ" "ξύλο". Η Πορεία είναι 100% ΕΙΡΗΝΙΚΗ όσο κι αν κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν γι ιδίον όφελος να τη στιγματίσουν, αλλά δεν θα τους επιτραπεί. ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

shogun είπε...

Η επανάσταση ξεκίνησε και έχω ήδη 1 αγαπημένο slogan και 3 λογότυπα:

1. Slogan:

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ
ΓΕΛΟΙΕ ΤΖΙΓΓΕΡ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....
ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝΕ....

2. Logo 1

3. Logo 2

4.
Logo 3

shogun είπε...

Δυστυχώς στην ελλάδα ζούμε οπότε εγώ όσο και να λένε περι ειρηνικής πορείας τον γιο μου δεν θα τον παρω.

Pappas10 είπε...

Θα είναι ένα καλό τεστ πάντως για το κατά πόσο μπορούμε να περιφρουρήσουμε (έρε... θυμήθηκα τα παλιά) την συγκέντρωση.

Συμφωνώ με τον GWL (τυρόπιτες τέλος γκρεμίστηκαν οι φούρνοι) ότι θα πέσει προβοκάτσια. Εκεί ακριβώς θα πρέπει να διατηρήσουμε όχι μόνο την ψυχραιμία μας αλλά και την συνοχή μας.

Πάντως καλά θα κάνεις να μην πάρεις τον γιο σου μαζί. Όχι γιατί θα κινδυνεύει από τους συμμετέχοντες στην πορεία αλλά γιατί οι μπάτσοι είναι γνωστό πως δεν έχουν ευαισθησίες όταν υπερασπίζονται κεφαλαιοκράτες... και δη άχρηστους κεφαλαιοκράτες.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Eίναι απίστευτο πάντως με μόνο 5 ώρες κινητοποίηση τι έχει ήδη γίνει. Στο σάιτ των webfan που αξίζει απλά να κάνετε ένα registration, γίνεται χαμός. Ολα τα σάιτ ήδη το έχουν θέμα, τα ραδιόφωνα το ίδιο. Είναι μεγάλη ευκαιρία, μεγάλη ευκαιρία να τους δείξουμε τη ύναμη μας, ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και το απόστημα θα σπάσει θέλουν δεν θέλουν

Ανώνυμος είπε...

Mαγκες απλα τα πραγματα...Οποιος αγαπαει το ΠΑΟ ερχεται στο Πεδιο τη Κυριακη(εκτος αν συντρεxουν σοβαροτατοι λογοι)...

Παντα ημασταν σαν οπαδοι και φιλαθλοι ξεχωριστοι απο τους αλλους...

Ευκαιρια να το δειξουμε ακομα μια φορα...

Ας λαβουμε μερος στο πιο μεγαλο συλλαλητηριο φιλαθλων που εγινε ποτε στην Ελλαδα...

Και οχι για να ικανοποιησουμε τη ματαιοδοξια μας αλλα για να ξανακανουμε το παναθηναικο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

sniper13

Pappas10 είπε...

Το μόνο που με φοβίζει είναι το Timing... έως την Κυριακή υπάρχει πολύς χρόνος.

Ελπίζω αυτό να μη μας γυρίσει μπούμερανγκ.

Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΣ ξεπέρασε τις αναστολές σου)))) τζάμπα συμβουλές σου έδινε για τον woodman ο ρουφιανάκος χθες??? ))))))))

Pappas10 είπε...

GWL... δεν έχω αναστολές μα μεν. Απλά κάτι ξέρω από κινήσεις που στην πορεία χάνουν την δυναμική τους.

Και δεν θεωρώ κανέναν στο Greengate "ρουφιανάκο". Όλοι είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ για εμένα.

Όσο για το γεγονός ότι όταν χάνει η ΠΑΝΑΘΑ... κουκου νάκα. Είναι ένα θέμα... που ο Woodman ΔΕΝ βοήθησε στην επίλυση του.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Thrass είπε...

To timing είναι μια χαρά, δίνει αρκετό χρόνο στους επαρχιώτες και τούς Έλληνες του εξωτερικού να έρθουν. Από ό,τι βλέπω στους GWF, πολλοί τέτοιοι ήδη έχουν κλείσει εισιτήρια.

Βαρδή, έχεις 6 μέρες να πουλήσεις και να γλιτώσεις το ρεζιλίκι.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο thrass έρχονται αυθημερόν από ελβετία ιταλια αγγλια,είναι τραγικό να μην ήμαστε εμείς εκεί που ζούμε στην αθήνα.


ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GREENGATE ΟΕΟΟΟ??????

Ανώνυμος είπε...

http://www.picport.gr/

Πανάθας είπε...

G.W.L. μου αρέσει το avatar σου. Μήπως το έχεις σε πιο μεγάλη εικόνα? Αν ναι στείλτο στο pavlotheeparetinpae@gmail.com

Φοβερές εμπνεύσεις οι οπαδοί μας. Real satira.

:-))

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΥΛΟΣ

done

Ανώνυμος είπε...

Από το contra.gr:

"Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος μετά την βαριά ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αλλά κυρίως για την κακή αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Οι πράσινοι που για 24 αγωνιστικές έδειχναν μαχητικό πρόσωπο, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν απογοητεύσει και ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού είχε πολύωρη συνάντηση με τον Γιάσμινκο Βέλιτς ενώ το πρωί της Τρίτης θα πάει στο γραφείο του και ο Ζοσέ Πεσέιρο (για πρώτη φορά φέτος) για να δώσει εξηγήσεις.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού μέσα από αυτές τις συναντήσεις θα επιδιώξουν να εντοπίσουν τα αίτια για αυτή την κακή εικόνα των τελευταίων αγώνων, ενώ ασφαλώς ευθύνες έχουν και οι παίκτες και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να κατέβει στην Παιανία και να τους μιλήσει με "σκληρή γλώσσα".

Πρόθεση του κ.Βαρδινογιάννη είναι να μην προχωρήσει σε βιαστικές κινήσεις που φαίνονται μονόδρομος, αφού η ομάδα έχει ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά ασφαλή συμπεράσματα θα υπάρξουν μετά από τις συναντήσεις του με τους Βέλιτς και Πεσέιρο.

Ο Ζοσέ Πεσέιρο είχε τετ α τετ με τους Γκονζάλες και Γκαλίνοβιτς, παρουσία του αρχηγού Γιάννη Γκούμα, και τους ενημέρωσε πως μέσα στην εβδομάδα θα τιμωρηθούν για το περίφημο πλέον επεισόδιο που είχαν στην προπόνηση."

Ανώνυμος είπε...

ναι και προς τι ολο το κατεβατό??


τα στηρίξτε-πιστέψτε τελειώσαν μεγάλε αν δεν στο είπαν οι φίλοι σου
Πάντως αξιόλογη η προσπάθεια σου,είσαι από τους τελευταίους σου το αναγνωρίζω αυτό

ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, σε εμένα μιλάς, greenweb-london;

Ανώνυμος είπε...

με όλο τον σεβασμό ναι αλλά ομολογώ ότι στον επίλογο του σχολίου μου έκανα λάθος γιατί σε πέρασα για άλλον, οπότε κάνε πραγματικά DELETE τα σχόλια περί "υποστήριξης"κτλ. Απλά δεν βρίσκω εγώ προσωπικά την ουσία στο να αναλωνόμαστε στο ειδησεογραφικό κομμάτι, το θεωρώ εντελώς παρωσημένο ΠΛΕΟΝ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΘΙΞΩ σε μπέρδεψα με αλλον

Πανάθας είπε...

G.W.L. το έλαβα, θενκς μαν που λέει και ο Μιχάλης. :-))

Αυτό με το greengate πάντως είναι γελοίο και ενδεικτικό το πως αντιμετωπίζουνε τα πράγματα οι Βαρδινογιανναίοι. Στα μουλωχτά και πάντα με εσωστρέφεια. Πήγα να κάνω εγγραφή και ούτε και αυτό ήταν in order.
----------
Θα βγει πάλι την κυριακή ο Αθανασόπουλος να μιλήσει για "κατευθυνόμενες" πλευρές?
--------------
Πάντως αυτό που συμβαίνει, αυτή η λαική κατακραυγή, η πανστρατιά οργισμένων και αγανακτισμένων παναθηναικών είναι κάτι το απίστευτο.

3 μήνες έβγαλα τα τζιέρια μου εδώ μέσα και νιώθω μια μικρή δικαίωση.
--------------
Πρέπει να τον διώξουμε.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

OK greenweb-london, peace :-)

Συμφωνώ ότι δεν έχει και πολύ νόημα να αναλωνόμαστε στο ειδησεογραφικό μέρος της όλης ιστορίας, αλλά ΟΚ καλό είναι να ξέρουμε τι κάνει η... άλλη πλευρά.

Την Κυριακή πάντως θα είμαι και εγώ στο Πεδίο του Άρεως. Αν και σε παλαιότερα μηνύματά μου εδώ μέσα έχω υποστηρίξει ότι η αποχή είναι ο μόνος τρόπος να φύγει ο μαλάκας, πλέον είμαι πεπεισμένος ότι ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. Πάντοτε ΕΙΡΗΝΙΚΑ, με στυλ που ταιριάζει σε εμάς τους Παναθηναϊκούς. ;-)

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.hint.gr/2008/02/10/esi-den-ise-panathinaikos/

Ανώνυμος είπε...

Δήμητρα Ζάρκου (συντάκτρια του www.e-go.gr)

Αγαπημένε μου Τζίγγερ,

Αυτή είναι η πρώτη φορά που σου γράφω κι ελπίζω η τελευταία. Και δεν σου γράφω ως μία απογοητευμένη οπαδός του Παναθηναϊκού, που γι' ακόμη μία φορά έχασε το Πρωτάθλημα. Ίσως το πιο σημαντικό Πρωτάθλημα στην ιστορία μας, αφού φέτος είναι τα γενέθλια των 100 χρόνων της ομάδας μας. Σου γράφω ως θεία, που το βράδυ της Κυριακής δεν είχε μία έστω δικαιολογία για να παρηγορήσει τον 13χρονο ανιψιό της που έκλαιγε, επειδή ΚΑΙ φέτος η ομάδα του ΔΕΝ θα πάρει Πρωτάθλημα.

Και τι δικαιολογία να βρεις, όταν ο μικρός σου λέει: «Ντρέπομαι να πάω αύριο στο σχολείο, επειδή όλα τα παιδιά θα με κοροϊδεύουν». Του είπα: «Κορόιδεψε τα κι εσύ για το μπάσκετ, που κάθε χρόνο παίρνουμε
πρωτάθλημα. Έχουμε σηκώσει και τέσσερα ευρωπαϊκά». Αν το σκεφτείς, καλά, έχω δίκιο σε αυτό και δεν είναι δικαιολογία. Είναι ο μόνος λόγος για να υπερηφανευόμαστε εμείς οι Βάζελοι. Αλλά σε ένα 13χρονο αγόρι, που αυτός και οι φίλοι του ασχολούνται μόνο με τη μπάλα, δεν είναι αρκετό.

«Ποιος ασχολείται με το μπάσκετ ρε Δήμητρα» μου λέει ο μικρός και συνέχιζε να κλαίει. Μου σπάραξε η καρδιά και θύμωσα πολύ μαζί σου. Μα πιο πολύ με θύμωσαν οι αλήθειες του μικρού Λούη. «Είμαι 13 χρονών κι έχω δει μόνο μία φορά πρωτάθλημα, ενώ ο Θάνος (σημ. ο κολλητός του που είναι Ολυμπιακός) κάθε χρόνο παίρνει πρωτάθλημα. Αύριο θα με κοροϊδεύει και τα παιδιά θα μου κάνουν φατούρο». Με λίγα λόγια, την Δευτέρα ο ανιψιός μου θα φάει ένα σωρό καρπαζιές, διότι είναι Παναθηναϊκός, όπως ο παππούς του, ο μπαμπάς του, η μαμά του και η θεία του.

Εκείνη τη στιγμή, σκέφτηκα εμένα όταν ήμουν 13 χρονών, τότε που η ομάδα μου είχε πρόεδρο τον δικό σου θείο και σε αντίθεση με τον δικό μου ανιψιό, εγώ είχα για καρπαζιές τον κάθε γαύρο και αεκτζή συμμαθητή μου. Τότε, που έπαιρνα το ένα στοίχημα μετά το άλλο και τη μία σοκολάτα μετά την άλλη. Τότε, που με τον πατέρα μου μετά από κάθε νίκη του ευρωπαίου και μεγάλου ελληνικού συλλόγου, κάναμε έπαρση της παναθηναϊκής σημαίας.

Αυτές οι αναμνήσεις μου είναι ο λόγος που ο μικρός έγινε Παναθηναϊκός κι εξακολουθεί να είναι. Γιατί, «αγαπημένε μου Τζίγγερ» τελικά δεν έχει σημασία να πάρεις ένα πρωτάθλημα κάθε τέσσερα χρόνια. Σημασία έχει να κρατήσεις τους μικρούς οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι είναι Παναθηναϊκοί και δεν ξέρουν το λόγο. Αν συνεχίσεις έτσι, σε λίγα χρόνια κανένα παιδάκι δεν θα γίνεται Παναθηναϊκός.

Την Κυριακή το βράδυ ο μικρός κατέβασε το κασκόλ από τον τοίχο κι έδωσε στη μάνα του να πετάξει την επετειακή φανέλα, των 60 ευρώ, που την αγόρασε με χαρά από τα λεφτά που μάζεψε τα Χριστούγεννα στα κάλαντα. «Ρε συ Δήμητρα δεν μπορώ να χάνουμε συνέχεια» μου έλεγε ξανά και ξανά
κλαίγοντας. Και ξέρεις τι τον συμβούλεψα στο τέλος; «Γίνε Ολυμπιακός»!

Ανώνυμος είπε...

@ Δήμτρα

join us ΔΗΜΗΤΡΑ

σε διάβασα και στο GWF

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΚΑΣ ΓΚΟΝΤΖΟΣ ΣΤΟ GAY-FM

ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΔΛΔ ΤΡΟΜΕΡΟΣ
ΑΕΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΜΜΙΣΘΕ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕ,ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΪΤ ΣΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕΣ

Πανάθας είπε...

Μπράβο Δήμητρα.

Ωραίο κείμενο trust.

G.W.L. τον ακούω τον γελοίο.

Είναι τα τελευταία τους. Είναι τρομοκρατημένος. Έχουν χεστεί πάνω τους. Την κυριακή δεν πρόκειται να πατήσει κανένας τους στη Λεωφόρο.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΤΟΥΡΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

:-)

Ανώνυμος είπε...

PANATHA

δεν έχει ξαναγίνει, δεν έχει ξανακουστει΄τέτοιο υλικό
ο ανθρωπος έχει ξεφύγει εντελώς
εντελώς ΠΑΡΑΚΜΗ

Πανάθας είπε...

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ, ΑΞΙΟΣ......

Κανένας DERBY ρε παιδιά.

ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ.

Μόνο εκεί πονάνε τελικά.

Στο οικονομικό.

Τον κλείνω, μου έρχεται να ξεράσω.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά σε ποια συχνότητα ειναι ο Γκόντζος;

TNT είπε...

Άκυρο... τον βρήκα. :p

Pappas10 είπε...

Επειδή δεν άκουσα ραδιόφωνο, τι είπε ο Γκόντζος ρε παιδιά; Ντέρμπυ και πράσινη αγόρασα σήμερα.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Thrass είπε...

Μιχάλη, έμπα στους GWF, έχουν ανεβάσει την εκπομπή στο φόρουμ. Γενικά έλεγε ασυναρτησίες, μια τα έλεγε έτσι και μια αλλιώς, λες και είχε καπνίσει τίποτα ή ήθελε να πει κάτι άλλο και δεν τού έβγαινε.

Pappas10 είπε...

Εεε.. προσπαθώ αλλά...


You have specified a locked username, please try again later

Click Here to try again

Click Here to return to the Index

Τέλος πάντων.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Thrass είπε...

Αν θες τη γνώμη μου, ο Γκόντζος προσπαθεί να τα λέει μπερδεμένα αυτόν τον καιρό, και ραδιοφωνικά και στην εφημερίδα, ώστε να μπορεί (και καλά) να προσαρμοστεί όποια κι αν είναι η εξέλιξη. Διάφορα κομμάτια τής εκπομπής παρέπεμπαν στο ότι θα ήθελε να φύγει ο Τζίγγερ, ενώ άλλα κομμάτια στο ότι θα ήθελε απλώς να γίνουν πολλές αλλαγές. Έτσι, ό,τι και να γίνει, αυτός το παίξει ότι τού αρέσει η καινούρια κατάσταση.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΣΑΤΣΕ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥΣ, ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ ΤΖΙΓΓΕΡ.

Πανάθας είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Εμένα μου άρεσε το σημείο που δίκην δοσίλογου επί κατοχής έξαχνε να βρει ποιός διοργανώνει την συγκέντρωση: "ποιός είναι πίσω από τη συγκέντρωση αυτή? Δεν άκουσα κάποιον να τη διοργανώνει. Ξαφνικά έπεσαν κάτι sms και μέσω του internet άρχισαν να καλούν τον κόσμο να κατέβει σε μαζική διαμαρτυρία. Για μένα, να διαμαρτυρηθείς για το ποδοσφαιρο είναι too much."

Κε Γκοτζίλα μας, δεν μπορείς να βρεις ποιός το διοργανώνει γιατί δεν είναι ένας, δύο, τρείς αλλά χίλιοιδεκατρείς που λέει και το άσμα. Το διοργανώνει αυθόρμητα ο Παναθηναικός λαός ο οποίος δεν αντέχει άλλη κοροιδία και ζητάει επιτακτικά: "ΦΥΓΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ".

Είπε και άλλα πολλά πρακτορικά. Ότι φταίνε οι παίκτες, ότι η αστυνομία Ηρακλειου συνέλαβε τον αρχηγό των Snakes επειδή απειλούσε ότι θα γίνουν επεισόδια και δεν αναρτήθηκε τελικά ούτε πανό στο γήπεδο (αυτό το είπε σαν προειδοποίηση προς τους δικούς μας αλλά και για να δείξει ότι η διοίκηση προστάτευσε την ομάδα στο "καμίνι" του Ηρακλείου).

Παιδιά ο τύπος είναι υπάλληλος του Τζίγγερ. Είναι ένας επικοινωνιολόγος. Και που κάθομαι και τον "αναλύω" κακώς πράττω. Κάνει την δουλειά του και την κάνει και καλά.

ΚΑΝΕΙΣ DERBY. Πρέπει να πέσεις στο ένα φύλλο (αυτό του Τουρτούρα). ΑΚΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗ?

:-))

Πανάθας είπε...

Προς τους moderators του blog.

Δεν πρέπει η ανακοίνωση της διαμαρτυρίας να αναρτηθεί σε ένα κεντρικό θέμα?

Και για τον κόσμο (για όσους δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη) αλλά και επειδή αυτό συζητάμε πλέον και μάλλον θα συζητάμε επί μακρού.

Η επικαιρότητα "τρέχει" που λένε και οι αλήτες, οι ρουφιάνοι, οι δημοσιογράφοι.

ΤΙ ΛΕΤΕ?

Υ.Γ. Παιδιά διάβασα ότι έρχονται Παναθηναικοί από το εξωτερικό για να παρευρεθούν στην συγκέντρωση της Κυριακής. Απίστευτο ε?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

8Α ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΧΟΥΝΤΑ.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ.
ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΤΖΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΑΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ...

Pappas10 είπε...

Εγώ έχω κρατήσει το πρωτοσέλιδο της Δευτέρας που γράφει "ΑΝΙΚΑΝΟΙ". Σκοπεύω να κατέβω μ' αυτό στη διαδήλωση.

Σήμερα πήρα "Ντέρμπυ" και θα συνεχίσω να παίρνω, σόρρυ Δημήτρη, όπως και "Πράσινη". Είμαι λίγο περίεργος, κατά παραγγελία ή καθ' (α)υπαγόρευση δεν διαβάζω.

Ας μαζευτούμε 20.000 κόσμος την Κυριακή (μέχρι και ο Πατέρας ενός κολητού μου που είναι 75 χρονών θα έρθει) και άσ' τους να ψάχνουν ποιος το οργανώνει.

Το θέμα είναι να ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ την διαδήλωση. Είναι επιτακτική ανάγκη να περιφρουρηθεί η διαδήλωση και να προφυλαχθεί από τυχόν προβοκάτσιες.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

fpboy είπε...

Χαμός θα γίνει!
Δεν φτάνει να πάμε όλοι !
Πρέπει ο καθένας να φέρει και κόσμο !
Έρχονται απο Ιταλία, ελβετία, Λονδίνο , έρχονται πούλμαν απο επαρχία , τυπώνονται αφίσες , φτιάχνονται πανιά , μην λείψει κανένας , ξεσηκωθείται όλοι ,
μα όλοι ,μα όλοι !
Θα έρθουν και οι παλαίμαχοι λέει....

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

ΞΑΝΑΛΕΩ...ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΙ ΕΚΕΙ. Και ξέρετε το καλύτερο? Θα ξαναδώ τ'αδέρφια μου μετά από χρόνια. Γνώριμες φάτσες, αληθινές, παναθηναϊκές. Ανθρώπους που παλέψαμε μαζί, φάγαμε γκλοπιές, πέτρες και όλα τα σχετικά. Θα δώ ξανά Παναθηναϊκό παλμό. Αυθεντικούς Παναθηναϊκούς. Θέλω να δώ λαό. Να παραλύσει το σύμπαν. Άραγε θα πατήσει κανά φλωράκι στα επίσημα ή ήδη έχουν χεστεί πάνω τους. ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ. Αδέρφια όλοι στο κάλεσμα. Τέρμα η απάθεια ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ. ΠΑΜΕ!!!! ΛΑΒΑ!!!

Πανάθας είπε...

Μιχάλη δικαίωμα σου να αγοράζεις ότι θέλεις, όπως και να μην δέχεσαι "παραγγελίες" όπως λες. Τα ευκόλως αυτονόητα παραλείπονται. Εγώ με άλλη έννοια το είπα. Για να τους πονέσει. Δεν είσαι ο μόνος που αγοράζει DERBY εξάλλου. Έτσι και αλλιώς οι υπεύθυνοι της εφημερίδας βλέποντας τον κίνδυνο ο αριθμός των φύλλων να πέσει σημαντικά θα ψευτοσυμπλεύσει λίγο με το "ρεύμα" ελπίζοντας φυσικά σε εκτόνωση της κατάστασης σε βάθος χρόνου.

Εν τέλει και εγώ να μην παροτρύνω κανέναν, θα το κάνει ο κόσμος μόνος του. Εδώ και 3 μήνες έλεγα πάμε να διαμαρτυρηθούμε και κανείς δεν ακολουθούσε. Έπρεπε πάει η κατάσταση στο ΑΜΗΝ για να ξεσηκωθεί ο κόσμος. Και πρωτάθλημα να έπαιρνε ο ΠΑΟ δεν θα άλλαζε τίποτα. Εδώ είμαστε διαλυμένοι κυριολεκτικά και ακούς άλλες ομάδες για μεταγραφές. 5-6 παίκτες αξιόλογοι παίζουν στην Ελλάδα και από ότι φαίνεται θα καταλήξουν στον αιώνιο αντίπαλο σου (και πάλι). Και ο άλλος κάνει συσκέψεις πως να αντιμετωπίσει την οργή του κόσμου αντί να βγει στην αντεπίθεση με επενδύσεις. Να βγει και να πει:

"Έκλεισα Μπάγεβιτς, αγόρασα Νάτσο Γκαρσία και Παπδόπουλο από Άρη, Καρντόσο από Τρίπολη, Κλέιτον από Λάρισα, Φερνάντες και Τζιμπούρ από Πανιώνιο, Τζόρβα από ΟΦΗ κοκ. όχι Μουν και τον αναπληρωματικό δεξί μπακ της Μπιλμπάο. Έτσι αντιδρούν στις κρίσεις οι σωστοί πρόεδροι. Όχι με εσωστρέφεια και προπαγάνδα ώστε το μαύρο να γίνει άσπρο."

Πανάθας είπε...

Κουτόχορτε είμαι σίγουρος ότι δεν θα έρθουν στη Λεωφόρο. Αλλά αν είναι να έρθουν με ισχυρή αστυνομική δύναμη να τους προστατεύει (όπως στην Πάτρα με τον περιβόητο Μπάκε) τότε θα είναι ακόμη μεγαλύτερη η ξεφτίλα.

Προσωπικά δεν θα με χάλαγε να έμπαιν ο κόσμος στην επισήμων και να τα έκανε γης μαδιάμ. Άκόμα και μέσα στο γήπεδο. Όπως στο περίφημο σικέ ματς κυπέλλου ΠΑΟ-ΟΣΦΠ όπου ο κόσμος είχε εισβάλλει στο γήπεδο και είχε ξεριζώσει ακόμα και τα δοκάρια. ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ.....

Έτσι για να του δείξουμε ποιός είναι το αφεντικό.

Ομάδα θες? Ε πάρε να έχεις. Έτσι και αλλιώς οι υλικές ζημιές δεν ανταλλάσονται με τις ψυχικές που μας έχει κάνει αυτός ο αλήτης τόσα χρόνια.

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Ο Σταυρίδης του ΟΣΦΠ-ΛΑΡΙΣΑ βαθμολογήθηκε από τον παρατηρητή με 8.5 (που έπνιξε το πέναλτυ στον Μπακαγιόκο) και οι επόπτες (που έκοβαν με ανύπαρκτα οφσάιντ τους Λαρισαίους) με 7,5 (έβγαλε και σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας η Λάρισα).

Εντωμεταξύ στο κυριακάτικο ματς - κλειδώνω το πρωτάθλημα με τα δεύτερα της Ξάνθης - του γαύρου ορίστηκε διαιτητής ο Βασσάρας.

Πλάκα κάνω. Ορίστηκε ο Κασναφέρης χαχαχα.

Α ρε μαλάκα Βαρδινογιάννη, ακόμα και τώρα σκυλεύουν το πτώμα σου.

Να χαρώ εγώ πρόεδρο στα 100 μας χρόνια.

ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Μα μεν ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.

Θα είναι Ό,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΜΑΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ.

Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη δεν την οργανώνω εγώ τη συγκέντρωση.

Ότι αποφασίσει ο λαός θα γίνει.

Μια επιθυμία εξεδήλωσα. Να πάμε ειρηνικά μέχρι εκεί και μετά να τα ξηλώσουμε όλα χαχα. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ. ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥ. ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.

Δεν θα γίνει όμως μη φοβάσαι. Και ξέρεις γιατί? Γιατί έχουν "γνώσιν οι φύλακες" και την πορεία θα τη συνοδεύει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Τι έτσι νομίζεις θα σε αφήσει η εξουσία να κάνεις πορεία?

Αμ πουώς Μιχάλη μου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΘΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΦΟΡΜΕΣ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ...

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Παιδιά ψυχραιμία.Ολοι είμαστε οργισμένοι αλλα αν τελικά παιξουμε το παιχνιδι τους τοτε θα τους κάνουμε μάγκες.Ειδικά τον τζίγγερ.Μην κόβετε ολο αυτον τον λαό που θα έρθει απο παντου για να φωνάξει για την καταντια του Παναθηναικούς μας.Αν γίνει το παραμικρό την Κυριακή τότε την επόμενη φορά που θα γινεί αντίστοιχο κάλεσμα δε θα ανταποκριθεί κανείς.Γιατί αν νομίζετε ότι την Κυριακή θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε κανετε λάθος.Ο αγώνας θα είναι μακρύς αλλά στο τέλος νικηφόρος.Να είστε σίγουροι αν τους δωσουμε το δικαίωμα να κάνουν έστω και μια συλληψη (αυτό θα επιδιώξουν)τότε έχουμε χάσει σε πολλά επίπεδα.Δυνατά και πανω απο όλα ειρηνικά.Γιατί δηλαδή να μην έχουμε μαζί μας και μικρά παιδια με του πατεράδες,γυναικες,ηλικιωμένους κτλ?Σε αυτόν τον αγώνα τους χρειαζόμαστε ΟΛΟΥΣ!!!!

polymetoxikos είπε...

Βγενόπουλος: Θεωρώ πως, από όλους τους μετόχους του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή, είναι εκείνος που είναι πιο κοντά στην νοοτροπία του φιλάθλου. Και τι καλύτερο...

Πατέρας:Ο τύπος περιγράφεται με μία μονάχα ελληνικότατη λέξη: LARGE! Φαίνεται και από...

polymetoxikos είπε...

Βγενόπουλος: Θεωρώ πως, από όλους τους μετόχους του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή, είναι εκείνος που είναι πιο κοντά στην νοοτροπία του φιλάθλου. Και τι καλύτερο...

Πατέρας:Ο τύπος περιγράφεται με μία μονάχα ελληνικότατη λέξη: LARGE! Φαίνεται και από...

http://www.playoff.gr/index.php/2010-05-02-18-54-20/36-polumetoxikos-articles/133-2010-07-07-12-36-07