Παρασκευή, Απριλίου 04, 2008

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΟΥΑΝ

Μια ωραία είδηση μας επεφύλαξε η χθεσινή ημέρα. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα επέστρεψε στην ομάδα. Βέβαια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού τον καλοσώρισε-ΗΜΑΡΤΟΝ-ο Βέλιτς. Ναι καλά ακούσατε, ο Βέλιτς. Όταν ο Χουάν χόρευε τη Γιουβέντους του Μπέτεγκα, ο μεταφραστής-τεχνικός δ/ντής-βοηθός προπονητή-υπηρεσιακός προπονητής-τσάτσος έπινε αίμα κατσίκας στο μπιμπερό. Είναι παρήγορο που γύρισε έστω και ένας αυθεντικός Παναθηναϊκός στο καταφύγιο αλλόθρησκων που λέγεται Τζιγγεριακός. Είναι μια κάποια δικαίωση για τον άνθρωπο που υπηρέτησε και δόξασε την ομάδα για 20 και πλέον χρόνια και έφυγε σε άλλη μία επίδειξη ανυπέρβλητης αχαριστίας που διέπει αυτήν την οικογένεια. Άλλωστε ποιός δεν εκδιώχθηκε σαν σκυλί? Μήπως ο Δομάζος? ο Αντωνιάδης? ο Σαραβάκος? Όλοι έφυγαν μέσα στη σιωπή με μουρμουρητά κατευθυνόμενων φημών. Ήταν τότε που μετά την απίστευτη χρονιά στου τέσσερις του Τσάμπιονς Λιγκ, και το μοναδικό 0-1 επί του Άγιαξ, η ομάδα αποκλείστηκε από το Τσάμοπιονς Λιγκ στα προκριματικά (Ρόζενμποργκ) αλλά και από το ΟΥΕΦΑ (Λέγκια) γεγονότα που σφράγισαν την μοίρα του Χουάν. Τότε αντί για ένα ευχαριστώ ακούστηκαν σεντόνια για έλλειψη πειθαρχίας, για παιδική χαρά στις προπονήσεις, για λάθη τακτικής και ότι άλλο μπορούσε να τους αθωώσει. Μέχρι και ότι όλα ήταν δουλειά του Όσιμ (που τον έλεγαν μέθυσο, κρασοκανάτα, παρηκμασμένο κτλ) ακούσαμε. Το ότι ανέστησε τον Μπορέλι...το ξέχασαν. Το ότι πήρε νταμπλ...το ξέχασαν. Το ότι ως αουτσάιντερ κέρδισε κατά κράτος την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου...το ξέχασαν. Το ότι παραμίλαγε η Ευρώπη...το ξέχασαν. Τα εκατομμύρια χιλιομέτρων, της περήφανες νίκες, τον άπλετο ιδρώτα που έχυσε ως ποδοσφαιριστής...επίσης τα ξέχασαν. Την πορεία στα ημιτελικά 85-86 που πέσαμε πάνω στον Κάιζερ και την Λίβερπουλ...την ξέχασαν. Την πορεία ως τα προημιτελικά του ΟΥΕΦΑ όπου πέσαμε πάλι πάνω-σε ποιόν άλλον- στον Κάιζερ και την Μπριζ...την ξέχασαν. Δεν άλλαξε ποτέ φανέλα. Δεν καταφέρθηκε ποτέ κατά της ομάδας. Πρόσφερε όποτε και να του ζητήθηκε. Όλα ξεχάστηκαν.
Χουάν να είσαι πάντα καλά. Σε αγαπάμε και δεν ξεχνάμε ποτέ τις χαρές που μας πρόσφερες είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής. Σε ευχαριστούμε για το ήθος σου. Σε ευχαριστούμε για το πάθος σου και την Παναθηναϊκή σου φλόγα. Σε ευχαριστούμε για την αφοσίωση. Σε ευχαριστούμε γιατί τα δικά σου κατορθώματα μας κρατούν περήφανους. Τα διηγούμαστε και χαμογελάμε. Άλλωστε αυτό μας έχει απομείνει στην σημερινή κατάντια.
ΦΟΡΤΣΑ ΡΟΤΣΑ ΜΠΟΥΜΠΛΗΣ

70 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουτχ,

σωστός (και στο εγκώμιο)!

Μπράβο!

shogun είπε...

κουτόχορτε στο πρώτο σου μη μπινελίδικο και ειρωνικό ποστ σε αυτό το μπλογκ, μας δείχνεις πως έχεις κι άλλες αρετές! Εύγε!

Ανώνυμος είπε...

Η επιστροφη του Ροτσα ηταν σωστη κινηση και επρεπε να ειχε γινει και καποια χρονια πριν. Πρεπει οι μεγαλες παναθηναικες φυσιογνωμιες που αγαπουν αληθινα την ομαδα, να παραμενουν εντος της ομαδας και να φυγουν επιτελους οι απλοι υπαλληλοι

Μακαρι να δουμε σαραβακο,βαζεχα
σε καποιο ποστο το καλοκαιρι.

Pappas10 είπε...

Κουτ... υποκλίνομαι.

Το φοβερό θα είναι να απολύσει ο Ρότσα τον Βέλιτς...

ΕΛΑ ΡΕ ΧΟΥΑΝ....

scarface είπε...

Άντε και μια καλή κίνηση της διοίκησης μετά από πολύ καιρό.

Και αφού το άρθρο το υπέγραψε ο Κουτ δείχνει ότι δεν υπάρχει εμπάθεια εδώ μέσα.

squarelogic είπε...

Καλως ηρθες Χουάν!

Τι μου θυμισες Κουτοχορτε με το "Φορτσα Ροτσα Μπουμπλής"!
Ητανε ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ εκείνης της εποχής για μας τους πιτσιρικάδες.

Και καλά,ο Χουάν θα βρει ταλέντα?
Τα καβούρια θα βγουν απ την τσέπη?

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Παιδιά μιλάμε για την απόλυτη αδυναμία ο Ρότσα. Στο σύνθημα αυτό έτρεμε όλη 13. Το δε Μπουμπλής τονιζόταν πιο βαριά και γινόταν χαμός. Ήταν πολύ επιβλητικό. Το λέω και ανατριχιάζω. Δεν θα ξεχάσω μια γκολάρα με καταιγίδα σε ματς με τη Γαβριέλα που ισοφάρισε (OAKA). Δεν θα ξεχάσω το φτύσιμο στον αληταρά τον Ξανθόπουλο όταν του τράβηξε τα μαλλιά. Βέβαια ο διαιτητής τον απέβαλε αλλά ο Χουάν του έδωσε το χέρι αναγνωρίζοντας το λάθος του. Επίσης δεν θα ξεχάσω στα 35 του που έβγαλε σέντρα ακριβείας για γκολ στην Λεωφόρο...χωρίς παπούτσι. Με την κάλτσα. Δεν θα ξεχάσω τον τρόπο που άφηνε υψωμένο για λίγο το πόδι στις μακρινές μπαλιές-διαβήτης το άτιμο. Δεν θα ξεχάσω την χαίτη του που ανέμιζε και το ασταμάτητο τρέξιμο του. Το αστείρευτο πάθος του. Ότι και να πώ είναι πολύ λίγο. Γι'αυτό και μην με κακίζετε κάποιοι. Όταν έχω δεί αυτούς τους ανθρώπους και άλλους ακόμα μεγαλύτερουσ δεν μπορώ να βλέπω σήμερα αυτούς τους κατιμάδες. Τζιόληδες, Βύντρες και λοιπούς άμπαλους. Συγγνώμη παιδιά αλλά μου είναι αδύνατον. Δεν είανι εμπάθεια, είναι θέμα μνήμης, εμπειριών, ποιότητας, θεάματος, νικών και τίτλων. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Όχι αυτή η καρικατούρα του ραλίστα.

Pappas10 είπε...

Ολόκληρο το Σύνθημα ήταν

"ΧΟΤΣΑ ΡΟΤΣΑ ΜΠΟΥΜΠΛΗΣ
ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΟΛΕ..."

Τι θυμήθηκα τώρα...

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΩΡΗ ΓΚΑΒΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

...και τη φοβερή γκολάρα σε μια 5άρα που είχαμε ρίξει στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ...

...και το κακώς ακυρωθέν γκολ (με το δεξί!) μέσα στο Άνφιλντ...

...και το γύρισμα, στα "γεράματα", σε θέση αριστερού μπακ-χαφ που όργωνε το γήπεδο....

...και την άψογη συνύπαρξη, χωρίς ίχνος ανταγωνισμού και βεντετισμού, με τον Ζέκο...

ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ!

Για σκεφτείτε ρε παιδιά, ότι είχαμε μια ομάδα στην οποία συνυπήρχαν Ρότσα, Ζάετς, Σαραβάκος! Με τα σημερινά δεδομένα, ποια θα ήταν η αναλογία;

squarelogic είπε...

"Σε χορό εκατομμυρίων σέρνουν τον Παναθηναϊκό ξένα μέσα ενημέρωσης. Έπειτα από το δημοσίευμα της "As" για πρόταση έξι εκατομμυρίων ευρώ για τον Νταβίντ Όντονκορ, σειρά είχε η τοπική εφημερίδα της Γένοβας "Il Secolo XIX" που θεωρεί αδύνατη τη μεταγραφή του Κροάτη επιθετικού Νίκολα Κάλινιτς στη Τζένοα, μιας και ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να δαπανήσει 7 ως 8 εκ. ευρώ για την απόκτηση του."

Ρε παιδια,η Πρωταπριλιά συνεχίζεται?
Manager games...αλλά με εμπλεκόμενο τον Τζιγγερ άντε να γίνει πιστευτό απ'οποιους τον γνωρίζουν.

Δεν το ξέρω το παληκάρι,αλλά κατ'αρχην και μονο οτι ειναι Κροάτης για μένα είναι αποτρεπτικό.
Πλην του Ζεκο ουδείς αλλος Κροάτης δεν έπαιξε εδω σύμφωνα με το ονομα και τις δυνατότητες του.Λαμόγια ολκής!
Φυσικα οπως υποννοώ και παραπάνω όλα αυτά είναι θεωρητικα μια και δεν υπάρχει περίπτωση να υφίσταται τετοια πρόταση για τόσο άγνωστο σχετικά παίκτη.

Πανάθας είπε...

Αρχίσανε τα επικοινωνιακά κόλπα για να απαλύνουν τον πόνο των οπαδών του ΠΑΟ για την πιθανή απώλεια του πρωταθλήματος (εκτός και αν γίνει κανένα θαύμα από CAS μεριά).

Βολευτείτε με Μουν(άκια) εσείς.

Εξάλλου μια χαρά μου ακούγεται.

Το ελάφι της Ν. Αφρικής.

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogc,

7-8 εκ. ευρώ για τον 20χρονο Κάλινιτς μόνο ο ... Ίβιτς μπορεί να δώσει!

Επικοινωνιακό ανέκδοτο είναι, προφανώς, απ' όποια μεριά κι αν το δεις.

Πανάθας είπε...

Παπαδογιάννης σήμερα στην sportday:

"...Δίχως αμφιβολία ο Ολυμπιακός άφησε να ξεγλιστρήσει από τα χέρια του η πιο μεγάλη ευκαιρία. Ωστόσο, επιβραβεύτηκε με γενναιόδωρο χειροκρότημα από τους οπαδούς του. Δεν έχασε δα από καμία Παρτίζαν ή Φενερμπαχτσέ. Τον κατατρόπωσε μια από τις ελάχιστες ομάδες που (έτσι ακριβώς το έγραψα μετά τον θρίαμβο της Μόσχας) μπορούν να ισοπεδώσουν οποιονδήποτε, οπουδήποτε, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες...."

Ουρίστε? Από ποιά? Από την ΤΣΣΚΑ που ο ΠΑΟ νίκησε στον τελικό και πήρε το 4ο ευρωπαικό πέρισυ? ή από την Παρτιζάν με τα σούπερ πιτσιρίκια που "έριξε" 20 πόντους στο Βελιγράδι στην πολλά υποσχόμενη TAU?

Τι οπαδική δημοσιογραφία και "χαιδεύω τα αυτιά των ολυμπιακών οπαδών" είναι αυτή ρε παιδιά?

Η ίδια δημοσιογραφία που μετά τη νίκη του γαύρου μέσα στη Ρωσία άρχισαν να μιλάνε για κόκκινες δυναστείες, δράκους και άλλες σαχλαμάρες? Μόνο τον ΣΡΕΚ δεν επιστρατεύσαν και την πριγκίπισσα Φιόνα.

ΗΜΑΡΤΟΝ που λέει και ο Γεωργίου.

Δεν είμαστε ΟΛΟΙ μαλάκες.

Pappas10 είπε...

Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε και χωρίς CAS. Αρκεί να ρίξει λίγο Cash το πρόεδρος.

Θα το πάρουμε και μετά θα φύγει. Πάντως καλή η κίνηση Ρότσα.

Έλα μωρή ΠΑΝΑΘΑ

Παππας10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Old Boy είπε...

Πανάθα, έχεις δίκιο. Αυτό για την Παρτιζάν που γράφει ο Παπαδογιάννης παραείναι μαλακία. Όσο για τους γάβρους περιμένετε να δείτε τι έχει να γραφτεί αν ποτέ μας πάρουν το πρωτάθλημα.
Αλλά επειδή παραέπεσε συναίνεση σε αυτό το ποστ - ξενέρωμα του (προφανώς ψηνόμενου στον πυρετό) Κουτόχορτου ας ανάψουμε λίγο τα αίματα:
«Δεν άλλαξε ποτέ φανέλα. Δεν καταφέρθηκε ποτέ κατά της ομάδας. Πρόσφερε όποτε και να του ζητήθηκε. Όλα ξεχάστηκαν. Να είσαι πάντα καλά. Σε αγαπάμε και δεν ξεχνάμε ποτέ τις χαρές που μας πρόσφερες είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής. Σε ευχαριστούμε για το ήθος σου. Σε ευχαριστούμε για το πάθος σου και την Παναθηναϊκή σου φλόγα. Σε ευχαριστούμε για την αφοσίωση. Σε ευχαριστούμε γιατί τα δικά σου κατορθώματα μας κρατούν περήφανους. Τα διηγούμαστε και χαμογελάμε. Άλλωστε αυτό μας έχει απομείνει στην σημερινή κατάντια. ΖΑΕΤΣ ΘΕΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ».

Ανώνυμος είπε...

@ Old Boy,

ΖΑΑΑΑΕΤΣ;

Το κροατικό λαμόγιο, ο "yesman" που φόρτωσε την ομάδα με Μίτους, Μαρίτσες και Ζουταουτάδεεεεες;

Α, φίλε μου, φιρί-φιρί το πας να φας ... καταγγελίες!

:-))

Ανώνυμος είπε...

torturas

Είσαι τρομερός αν όχι επικίνδυνος και όπως πάντα πας ένα θέμα στα δικά σου λημέρια αγνοώντας τα δεδομένα - τι θυμίζει, τι θυμίζει??
Μπερδεύεις την ποδοσφαιρική ιδιότητα ενός ανθρώπου μετην λειτουργία του σαν μάνατζερ. Και ναι σαν ΜΑΝΑΤΖΕΡ ξέσκισε τον Παναθηναϊκό με τις επιλογές του. Α, ρώτα και τον ...μυρωδιά τον Μάνταριτς, κάτι θα σου πει κι αυτός παραπάνω.
Τι άλλο θα γράψεις μωρέ, τι άλλο....)))))

GREEN WEB-LONDON

Ανώνυμος είπε...

Ο ΖΑΕΤΣ ΗΤΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΕΤΟΙΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΖΑΕΤΣ ΩΣ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΩΣ ΤΕΧ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ....

Pappas10 είπε...

Για τον Ζαετς ως τεχνικό διευθυντή διαφωνώ. Θεωρώ ότι την δουλειά του την έκανε πολύ καλά. Για εμένα το πρωτάθλημα του 2004 ήταν μισό του Μανώλη και μισό του... Μάριτς, που σου κράταγε το Κέντρο μέχρι να έρθει ο Έκι.

Μήπως είδαμε άλλον παίκτη σαν τον Μινχ και δεν το θυμάμαι; Θυμάται κανείς από εκείνην την ομάδα να υπάρχουν "διαροές" από τα αποδυτήρια;

Μήπως ο Ζούτι δεν ήταν καλύτερος του Τζιώλη, κι ας μην ήταν ο Φαντεζί παίκτης;

Και κάτι τελευταίο. Όποιος θυμάται, θα θυμάται ότι απ' όλες τις κότες της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ διοίκησης, υπήρξαν 2 που ήταν στην Ριζούπολη... ο ένας ήταν ο ΖΑΕΤΣ.

Ναι, λάθη έκανε. Δεν ξέρω πόσο στοίχισαν τα λάθη του αλλά μ' αυτόν τεχνικό διευθυντή πήραμε τους τελευταίους μας τίτλους. Και από τότε που έφυγε, είσαι δευτερότριτος....

Δεν ξέρω τι γράφανε οι εφημερίδες. Τα γεγονότα τον κρίνουν μάλλον επιτυχημένο.

Αν κάπου δεν πρέπει να κρίνουμε τον Ζέκο, αυτό είναι ως προπονητή. Που στην τελική ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ.

Θα πρωτιμούσα 1000 φορές τον Ζέκο στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή απ' ό,τι τον Βέλιτς.

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλη.

Ανώνυμος είπε...

@ Όχι μόνο είμαι ... τρομερός και επικίνδυνος, αλλά είμαι και ... τρομερά επικίνδυνος!

Σκέτος μπαμπούλας!

Αφού μου λένε, ότι με τον κατάλληλο φωτισμό είμαι φτυστός με το "Μπαμπούλα" σ' εκείνη την ταινία με τον Σταλόνε και τον Κερτ Ράσελ, που παίζανε τα φυλακισμένα μπατσόνια!

Μπρρρρ!

:-) :-)) :-)))

Old Boy,

δεν μου έφτανε η λαϊκή χλεύη για πάρτη σου, κάνω και ρελάνς ο αθεόφοβος:

«Δεν άλλαξε ποτέ φανέλα. Δεν καταφέρθηκε ποτέ κατά της ομάδας. Πρόσφερε όποτε και να του ζητήθηκε. Όλα ξεχάστηκαν. Να είσαι πάντα καλά. Σε αγαπάμε και δεν ξεχνάμε ποτέ τις χαρές που μας πρόσφερες είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής. Σε ευχαριστούμε για το ήθος σου. Σε ευχαριστούμε για το πάθος σου και την Παναθηναϊκή σου φλόγα. Σε ευχαριστούμε για την αφοσίωση. Σε ευχαριστούμε γιατί τα δικά σου κατορθώματα μας κρατούν περήφανους. Τα διηγούμαστε και χαμογελάμε. Άλλωστε αυτό μας έχει απομείνει στην σημερινή κατάντια. ΤΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΟ ΠΟΥΛΙ. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!».

Ανώνυμος είπε...

Την ωρα που η ομαδα μας ειναι super θωρακισμενη στα μετοπισθεν :-))
οι gay-roi ειναι ετοιμοι να κλεισουν δυο ποιοτικους ελληνες παικτες για την δικη τους αμυνα

παπαδοπουλος και κυργιακος πακετο.

Το ξαναλεω. Ενας σπυροπυλος δεν φερνει την ανοιξη, ειδικα οταν ο άμεσος ανταγωνιστης σου, παιρνει τους 10 αλλους αντιστοιχης ποιοτητας ελληνες παικτες σε ολες τις αλλες θεσεις.
Η οικογενεια βαρδινογιαννη εχει ηττηθει κατα κρατος απο τον απατεωνα, ο οποιος φαινεται να παιρνει παλι οτι καλυτερο υπηρχε σε ελληνες παικτες, αυτη την φορα για την αμυνα του.

Δεν παει αλλο, οχι αλλες πικρες!!
Δεν το αξιζουμε!!

Δεν μπορειτε να κρατησετε την αρρωστια μας ψηλα.

Πουληστε και φυγετε!!!

Ανώνυμος είπε...

@ Μπορέλι,

σίγουρα φίλε ένας Σπυρόπουλος δεν φέρνει την άνοιξη (ούτε δυο θα έλεγα!), αλλά ...

... μην φτάνουμε και στο σημείο να εγκωμιάζουμε τον Κρόκους, ειδικά για ανύπαρκτα "κατορθώματά" του!!!

Πότε δηλαδή ο πράκτορας πήρε πραγματικά (όχι στα πρωτοδέλιδα) "οτι καλυτερο υπηρχε σε ελληνες παικτες", όπως λες;

Και μάλιστα ... "10 αλλους αντιστοιχης ποιοτητας ελληνες παικτες σε ολες τις αλλες θεσεις";!!!

Πού τους είδες όλους αυτούς βρε αδελφέ; Με ... καλειδοσκόπιο κοιτάζεις τη γαβριέλα;;;

Άντε λοιπόν από τους 10 να εννοείς τον Τοροσίδη. Σιγά! Εκατό φορές καλύτερος είναι ο Σπυρόπουλος! Να σου βάλω και τον Μενδρινό με το Μήτρογλου; Με το ζόρι φτάσαμε τους τρεις αλλά μην τρελαθούμε κιόλας για την ποιότητά τους! Απλώς ταλέντα είναι.

Να προσθέσω και τον Κωνσταντίνου τον άφαντο για να τους κάνω τέσσερεις; Δε βγαίνει, γιατί 3+0=3.

Άντε λοιπόν να πεις για τον Νικοπολίδη. Αλλά επειδή τυχαίνει να παθαίνουμε κάτι παράξενες αμνησίες, επιτρεψέ μου να σού θυμίσω - σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο - το βρισίδί, το ανάθεμα και τα τάματα που κάναμε, και με το δίκιο μας, κάθε φορά που ο αντίπαλος χτυπούσε κόρνερ και γενικά όποτε ο Αντωνάκης χρειαζόταν να κάνει έξοδο ...

Κοντολογίς φίλε, είπες μια ωραία σαββατιάτικη κοτσάνα! Δεν τρέχει τίποτα και μην το πάρεις κατάκαρδα.
Απλώς, μπορούμε μια χαρά να τα χώνουμε στο Ραλίστα χωρίς να λέμε ανυπόστατα πράγματα και μάλιστα υπέρ του Θείου.

Ανώνυμος είπε...

@ττ

Μην το παρεις κατακαρδα αλλα
μαλλον 11 χρονια τωρα ή ζεις σε αλλη χωρα ή ,το πιθανοτερο, Θες να ζεις....
Επετρεψε μου λοιπον να εχω αρχισει να εχω και εγω πλεον αμφιβολιες για το "αγνο" των αποψεων σου και τι/ποιους αυτες εξυπηρετουν..

Πανάθας είπε...

Τον Δεκέμβρη πέρισυ πήρε Τοροσίδη, το καλοκαίρι Άντζα, τον Δεκέμβρη Παπαδόπουλο (του Ηρακλή) και Γκαλίτσιο. Από Ελλάδα γιατί και ξένους καλούς έχει πάρει με αρκετά λεφτάκια και ΟΧΙ δανεικούς.

Εσύ στο ίδιο διάστημα έχεις να αντιπαραβάλεις μόνο τον Σπυρόπουλο μια μεταγραφή που έγινε κάτω από την πίεση της ΠΕΚ.

Άσε δεν μας συμφέρει η σύγκριση.

Παίζει οικονομικά σε άλλο επίπεδο ο γαύρος τη στιγμή που ο καβουρογιάννης αγοράζει - με ελάχιστες εξαιρέσεις - από το πανέρι και δανεικούς.

Έλα περιμένω το άσπρο - μαύρο τώρα.

Είναι το αγαπημένο σου.

:-)

Υ.Γ. Ρε συ σίγουρα δεν είσαι ο Γκότζος? Μας έχεις κουφάνει ΟΛΟΥΣ εδώ μέσα.

Πανάθας είπε...

Τι του κάνεις ρε συ Μπορέλι.

Μην τον αποκαλύπτεις.

Άστον.

Έχει πιο πολύ πλάκα έτσι.

Εκτίθεται μόνος του.

Με ποιόν θα διασκεδάζουμε μετά?

:-)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@ Μπορέλι,

όπως και να το γυρίσεις φίλε, δέκα (10!) ποιοτικούς έλληνες παίκτες, όπως είπες, ΔΕΝ έχει πάρει τελευταία ο Κρόκους - πώς να το κάνουμε δηλαδή;

Δικαίωμά σου να τριπάρεις με τους υποτιθέμενους σκοτεινούς σκοπούς μου ...

... αλλά ρε φίλε, το να ΝΑ ΕΞΥΜΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ...

... δεν αποτελεί τιμή, ούτε κι απόδειξη αγνών προθέσεων, για κανένα Παναθηναϊκό!*

* εξαιρείται ο Keep Talking λόγω ... ιδιαιτερότητας :-)

Σου επαναλαμβάνω κι αν θέλεις κατάλαβέ το: θάψε το Ραλίστα όσο θέλεις, και καλά θα κάνεις, όμως για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ μαλακίες του (λες και δεν έχει κάνει εκατοντάδες!) και κυρίως χωρίς να εγκωμιάζεις τον Πράκτορα!

Μιλώντας για έλληνες παίκτες, θάψε (όπως εγώ) το Ραλίστα π.χ. επειδή έδωσε τον γκολτζή ΓΚΕΚΑ και κράτησε τον άμπαλο ΠΑΠ. Θάψε τον επειδή έδωσε τον γκολτζή ΤΣΙΓΚΑ. Θάψε τον επειδή δεν αξιοποίησε το δεδομένο ταλέντο του ΜΑΝΤΖΙΟΥ. Θάψε τον επειδή επέτρεψε να "καεί" η ταλεντάρα μας, ο ΝΙΝΗΣ πέρσι. Θάψε τον επειδή επιτρέπει να μένει εκτός ο ΝΙΝΗΣ φέτος, ενώ είναι έτοιμος να παίξει. Θάψε τον ακόμα, αν θέλεις, γιατί επιτρέπει την εξαφάνιση του ΦΥΣΣΑ και του ΔΗΜΟΥΤΣΟΥ.

Αλλά το να εξυμνείς τον Κρόκους, και μάλιστα με ανυπόστατες υπερβολές, είναι καθαρή ανοησία!
Από όποια μεριά κι αν το δεις! Και όποιες προθέσεις κι αν θέλεις να του προσδώσεις...

Ανώνυμος είπε...

... και κάτι ακόμα για να κλείσω το θέμα:

Όσο κι αν ο Ραλίστας έχει γαμήσει τον Παναθηναϊκό ...

... ο Κρόκους έχει γαμήσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και αποτελεί Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ συνολικά!

Επομένως είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ για κάθε υγιή έλληνα φίλαθλο, και πρώτα-πρώτα για κάθε Παναθηναϊκό, να πει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΣΗ καλή κουβέντα γι' αυτό το υποκείμενο ...

... όχι και να τον εγκωμιάσει κι από πάνω!!!*

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!

*εξαιρείται ο Keep Talking για το γνωστό λόγο :-)

Ανώνυμος είπε...

ευτυχώς ρε τορτούρα που οι βαρδνογιάννησες είναι κάτι σαν το αϊ-γιώργη του ελληνικού πρωταθλήματος και έχουμε να λέμε. Αντε τώρα να αρχίσουμε να παραμυθιαζόμαστε και μεταξύ μας, και μην ζητήσεις παραδείγματα -θα εκπλαγείς

GREENWEB-LONDON

Πανάθας είπε...

Χαχαχαχαχαχα........

G.W.L.

+13

:-)

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΤ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΞΥΜΝΗΣΩ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ,ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ,

ΑΛΛΑ....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ
ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΖΙΓΓΕΡ, Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΡΩΣΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ MINIMUM ΤΟΥΣ 5, ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙΣ.
ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙΣ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ) ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΟΥ...

ΤΕΛΟΣ Η ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ:
"ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ" , ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ...

Pappas10 είπε...

@Μπορέλι, Πανάθα και GWL,

Με εξαίρεση την φάση του Γιαννακόπουλου...

1. Κωνσταντίνου (και οι Κύπριοι Έλληνες είναι για εμένα) Τον πήρε η ΠΑΝΑΘΑ
2. Γκέκα? Τον πήρε η ΠΑΝΑΘΑ
3. Σπυρόπουλο? Τον πήρε η ΠΑΝΑΘΑ (και μάλιστα 2 φορές)
4. Λεοντίου? Τον πήρε η ΠΑΝΑΘΑ
5. Τζιόλη? Τον Πήρε η ΠΑΝΑΘΑ
6. Βύντρα? Τον πήρε η ΠΑΝΑΘΑ
7. Μάντζιο? Τον πήρε η ΠΑΝΑΘΑ
8. Σεϊταρίδη? Τον πήρε η ΠΑΝΑΘΑ

Και πολούς άλλους που πιθανότατα μου διαφεύγουν. Κάποιοι από αυτούς έπιασαν, κάποιοι όχι. Και καλό θα ήταν να μη ξεχνάμε ότι η ΠΑΝΑΘΑ έχει μία Παιανία παραγωγής Ελλήνων παικτών που έχει δώσει Γκούμα, Μπασινά, Καραγκούνη, Κυργιάκο κλπ.

Συμφωνώ με τον Τουρτούρα ότι είναι απαράδεκτο να λιβανίζουν κάποιοι τον Κρόκους ενώ - επί της ουσίας - δεν έχει κάνει τίποτα περισσότερο από το να αγοράζει το παρασκήνιο. Καθήστε να δούμε τι είναι ο Γκαλίτσιος και αν θα πιάσει. Θεωρώ ότι ο Σπυρόπουλος είναι 10 φορές καλύτερος.

Συμφωνώ επίσης με τον Τουρτούρα ότι του Τζίγγερ μπορούμε να του χώνουμε για τον τρόπο που ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΙΚΕ τους παίκτες... αλλά είναι μάλλον αδικαιολόγητο - βάση των δεδομένων και όχι των πρωτοσέλιδων - το να λέμε ότι δεν επένδυσε η ΠΑΝΑΘΑ σε Έλληνες παίκτες. Στην τελική η Εθνική του Γιούρο της Γαβριέλας παίκτες δεν είχε.. όχι της ΠΑΝΑΘΑΣ.

Σοβαρευτείτε ρε παιδιά... έλεος δηλαδή. Μαλάκας ο Τζίγγερ αλλά το σωστό σωστό.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

απλά για την ιστορία

ο λεοντίου ήταν από τις ακαδημίες

γκουμας -απόλλων λάρισας
κυριάκος-τρίκαλα

για να μαστε ακριβεις έτσι μάικ?

G.W-L

Pappas10 είπε...

3εις παίκτες δεν πήραμε από τον Πανιώνιο τότε... α ναι.. Τζιώλη, Μάτζιο και Σπυρόπουλο (που λόγο ντόπας τελικά τον αφήσαμε και τον ξαναπήραμε).

Σωστά σόρρυ δικό μου λάθος. Βγάλε τον Λεοντίου και βάλε τον Δημούτσο. Δεν αλλάζει κάτι απ' αυτό που λέω ένας παίκτης.

Τον Κυριάκο δανεικό δεν τον είχαμε δώσει στο Αγ. Νικόλαο; Στη θέση του Γκούμα (αν και τον πήραμε στα 16 του αν θυμάμαι καλά, τέλος πάντων) βάλε τον Λεοντίου και στην θέση του Κυργιάκου τον Νίνη. Είμαστε εντάξει τώρα αριθμητικά;

Το γεγονός παραμένει ότι στους Έλληνες παίκτες ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εμφανίζεται να έχει τον πρώτο λόγο κατά τη γνώμη μου.

Έτσι δεν είναι;;;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

@Μπορέλι,

Αφού η αναλογία μεταγραφών καλών Ελλήνων παικτών είναι 5 προς 1 υπέρ του λιμενόπουστα, γιατί η Εθνική που πήρε το Γιούρο δεν είχε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ ενώ και από τους υπόλοιπους μόνο ο Γιαννακόπουλος είχε θητεία σ' αυτούς; (Ο Αντωνάκης πήγε μετά).

Έλα ρε φίλε... μην μας τρελαίνεις τώρα.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη ο ΟΣΦΠ επένδυε σε μεγάλα ονόματα (Ριβάλντο, Τζιοβάνι, Ζε Ελίας, Καρεμπέ, Ζάχοβιτς κλπ) καθώς και κάποιους άλλους που άφησαν εποχή (ο Τζόρτζεβιτς είνα για μένα ο καλύτερος ξένος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού) ενώ από την Ελληνική αγορά δεν ήταν μόνο ο Γιαννακόπουλος, αλλά και ο Μαυρογενίδης, ο Άντζας κλπ.

Μετά το 2004 και την επιτυχία της Εθνικής ο Κόκκαλης αποφάσισε να επενδύσει σε Έλληνες παίκτες και αγόρασε αρκετούς και μάλιστα παίρνοντας τους από τον ΠΑΟ (από πότε έχεις να πάρεις βασικό παίκτη του ΟΣΦΠ ή ακόμη και της ΑΕΚ?).

Τον Σειταρίδη τον αγόρασε από τα Γιάννενα ως ένα ταλέντο. Μετά έγινε ο Σειταρίδης που όλοι θαυμάσαμε (και που το άστρο του φαίνεται να σβήνει). Ο Κυργιάκος ήταν από τον Άγιο Νικόλαο, ο Δημούτσος (τον θεωρείς παίκτη?) από τον Ηλυσιακό, ο Βύντρα (ίδια ερώτηση) από τον Πανηλειακό, ο Λεοντίου από τις ακαδημίες.

Λεφτά πολλά έδωσε μόνο για τον Κωνσταντίνου κα τον Σπυρόπουλο και αυτά σε μια περίοδο αμφισβήτησης και μεγάλης πίεσης.

Τι συζητάμε τώρα? Αμφισβητείς ότι στον τομέα των επενδύσεων ο ΟΣΦΠ είναι πιο μπροστά και ο ΠΑΟ ακολουθεί δεύτερος και καταιδρωμένος σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ?

Άλλο θέμα είναι ποιός κατέστρεψε το Ελληνικό ποδόσφαιρο, άλλο θέμα ποιές από αυτές τις επενδύσεις πιάσανε, άλλο θέμα είναι ότι η Εθνική το 2004 δεν είχε παίκτες του ΟΣΦΠ.

Μην τα μπερδεύουμε όλα.

Εξάλλου καβουροβαρδινογιάννης λένε και όχι καβουροκόκκαλης.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@ Μπορέλι,

χαίρομαι λοιπόν φίλε, που συμφωνείς μαζί μου ότι είναι ανεπίτρεπτο να λιβανίζουμε τον Πράκτορα καταστροφέα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στα υπόλοιπα δεν διαφωνώ ...

... εκτός βέβαια από αυτό που λες για τους έλληνες παίκτες ...

... και επί του οποίου ο Μιχάλης απάντησε τεκμηριωμένα - μα δεν χωράει και συζήτηση άλλωστε: είναι πασίγνωστο ότι η ΠΑΝΑΘΑ επενδύει σε έλληνες παίχτες-ταλέντα όσο καμμιά άλλη ομάδα, ότι πλην του Γιαννακόπουλου ο Κρόκους δεν πήρε ποτέ έλληνα παίχτη που να θέλαμε, και ότι βεβαίως η Εθνική του Εuro 2004 είχε δικούς μας παίχτες για ραχοκοκαλιά.

Τα χώνουμε λοιπόν στο Ραλίστα εκεί που πρέπει ...

... και δεν λιβανίζουμε ΠΟΤΕ τον Πράκτορα!*

* πλην του εξαιρετέου :-))

Πανάθας είπε...

Ο Βαρδινογιάννης έφτιαξε την ΠΑΙΑΝΙΑ (αυτό δεν το λέω εγώ, είναι γνωστό τοις πάσοι) ώστε να φτάσει σε ένα σημείο η ομάδα να μην χρειάζεται μεταγραφές και να αντλεί εκ των έσω το υλικό της (δεν ήταν κακή ως σκέψη, γιατί και την τσέπη του προστάτευε και υγεία εξέπεμπε). Αυτά προ Bosman εποχή. Μετά έχασε κυριολεκτικά το τόπι. Δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της παγκοσμιοποίησης του αθλητισμού. Ενώ επιχειρηματικά οι Βαρδινογιανναίοι (ας έκαναν και αλλιώς) προσαρμόστηκαν, αθλητικά έμειναν σε ένα απαρχαιωμένο μοντέλο. Εκεί ο Κόκκαλης τους πέρασε (από το 1997 όπου και ανέλαβε τα ηνία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου) και από τότε ο ΠΑΟ ΜΑΣ είναι ανύπαρκτος με εξαίρεση κάποιες αναλαμπές.

Μην εθελοτυφλείτε. Άλλο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, άλλο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Εσείς δεν είστε Παναθηναικοί, είσαστε Βαρδινογιαννικοί.

Έχει διαφορά.

;-)

Πανάθας είπε...

συνεχίζω ακάθεκτος....

Ο Βαρδινογιάννης έκανε μια πολύ έξυπνη κίνηση. Την ιστορία του Αθανασόπουλου του επικοινωνιολόγου του ΠΑΟ την ξέρετε?

Ο τύπος λοιπόν μια ωραία πρωία έστειλε μια επιστολή στον Βαρδινογιάννη γλύφοντας τον αλλά Τουρτούρας και λέγοντας του ότι τα έχει κάνει όλα σωστά αλλά υστερεί στην επικοινωνία. Ενθουσιάστηκε λοιπόν ο Τζίγγερ και τον προσέλαβε.

Και τότε γεννήθηκε το αθανασοπουλιακό όραμα (κατά παράφραση του αμερικάνικου). Έξυπνη κίνηση μια και ο κάθε τυχάρπαστος προσπάθησε να κάνει ότι και ο Αθανσόπουλος προσδοκώντας σε μια επαγγελματική αποκατάσταση (π.χ. να φτιάξει blog). Έτσι γεννήθηκαν τα αθανασοπουλάκια (τα γκοτζαλάκια είναι παναθηναικοί που έχουν ποτιστεί από την προπαγάνδα του derby, όπως ο Μιχάλης που ότι λέει είναι καρμπόν η εφημερίδα).

PAS MAL, αλλά μην μας περνάτε και για κορόιδα.

Ο κόσμος του ΠΑΟ έχει ξυπνήσει και έχει καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη του πλέον και έχει αρχίσει και αμφισβητεί αλλά και απομονώνει τα άτομα αυτά όχι ως έλλειψη δμοκρατίας αλλά επειδή βλέπει ότι κάνουν κακό στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

Αδέλφια το επαναλαμβάνω. Ο ΠΑΟ ΜΑΣ έχει ιστορία 100 χρονών καί όχι μόνο 30 όσα είναι οι δικτάτορες στην ΠΑΕ.

Γιατί μερικοί αγνοί παναθηναικοί το ξεχνάτε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ο πρόεδρος των Λιπασμάτων επικοινωνιολόγος του Παναθηναϊκού.Α ρε Καλαφάτη...

ρε πανάθα,
είναι πολλά τα λεφτά bhoy, έχουν κατακλύσει από fora και blogs μέχρι όπου φανταστείς εκτός από κει που πραγματικά πρέπει. Γιατί για αυτούς ο πραγματικός εχθρός είναι αυτοί που θέλουν περήφανο τον Παναθηναϊκό.

http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayArticle.aspx?1893

http://www.eniaiosforeas13.com/index.php?option=com_content&task=view&id=110&Itemid=1

G.W-LONDON

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Ας μη γυρίσουμε στο θέμα Ντέρμπυ. Το Ντέρμπυ σε ορισμένα πράγματα συμφωνεί μαζί μου. Όχι εγώ με το Ντέρμπυ. ΜΕ την ίδια λογική που κι εσύ είσαι θύμα των GWF ή της Πράσινης ή της Ηχούς ή του ΣπορτΓκέυ, είμαι κι εγώ θύμα του Ντέρμπυ. Και στην τελική εγώ λέω πράγματα διαφορετικά με το ντέρμπυ. Η δική σου επιχειρηματολογία που διαφέρει από αυτή των άνωθεν αναγνωσμάτων;;;; Καλό θα ήταν η κουβέντα να λήξει εδώ.

Και στο θέμα των Ελλήνων παικτών, σόρρυ αλλά επιχείρημα δεν έφερες ούτε εσύ ούτε ο Μπορέλι ούτε ο GWL. Και σόρυ αλλά το ότι η εθνική της επιτυχίας ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΣ ΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ Η ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ;;;

Όσο για τους Ζε Ελίας, Τζιοβάνι, Καρεμπέ και Ριβάλντο, εσύ έχεις φέρει Σόουζα, Μπίσκαν, Κονσεϊσάο, Βίκτορ, Ασάνοβιτς.

Και από τα 12 χρόνια της κυριαρχίας του μπουρδέλου μόνο τα 4 είχε υψηλότερο μπάτζετ από εμάς.

Είναι δικαίομα σου να τρως το παραμύθι της επένδυσης. Εγώ ευχαριστώ δεν θα πάρω. Το ότι ο Βαρδινογιάννης έκανε μαλακίες δεν εξωραΐζει τις τακτικές του Κρόκους.

Εδώ ισχύει το "άλλο το ένα άλλο το άλλο" μα μεν. Όχι στο ότι η Γαβριέλα που κατ' εσέ είχε τους καλύτερους Έλληνες παίκτες, δεν είχε ούτε έναν παίκτη της στην Εθνική.

Ακόμα και τώρα... τους ίδιους μ' εσένα έχει. Και ξέχασα τον Σάλπι στις αναφορές μου.

Φιλικά

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Δυστυχώς G.W.L.

Τα διάβασα τα άρθρα και ταυτίζομαι απόλυτα με αυτά τα παιδιά.

Δεν θέλει τον φορέα ο Βαρδινογιάννης μια και δεν αντέχει την αντιπολίτευση. Είναι η δύναμη της εξουσίας αυτή. Μετά όταν οι άλλοι "αντιδράσουν" θα τους πουν κωλόπαιδα και αλήτες.

Τα παιδιά αυτά είναι αγνοί παναθηναικοί που αυτοί τη στιγμή πονάνε και δεν έχουν αυτό το ψωρουπερήφανο ύφος των αθανασοπουλαίων που νομίζεις ότι κατέβηκαν από τον πλανήτη Άρη.

Έχουνε μείνει ελάχιστοι πάντως. Φαίνεται και από τις φωνές εδώ μέσα. Θυμάμαι ότι όταν είχα πρωτομπεί εδώ, ήταν πολλοί καθηδηγούμενοι από τον Keep Walking. Με το που έλεγες κάτι εναντίον του Βαρδινογιάννη τσουκ πεταγόντουσαν 5-6 από την γωνία και άρχιζαν οι δίκες.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Για τον Τζόρτζεβιτς συμφωνώ ότι ΉΤΑΝ παικταράς, αν και δεν ξέρω πόσα από τα γκολ του θα τα είχε βάλει σαν παίκτης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Και δεν μιλάω μόνο για τα πέναλτυ...

... you know what I mean???

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη εγώ είμαι δηλωμένος αντιβαρδινογιαννικός και τον θεωρώ ως τον βασικό μην πω μόνο υπαίτιο της κατάντιας των τελευταίων 12 χρόνων. 12 χρόνια Μιχάλη. Μια ζωή είναι αυτά τα χρόνια. Δεν έχω αλλάξει στάση όλα αυτά τα χρόνια. Και έρχεσαι εσύ λοιπόν και μου λες τι ακριβώς?

Όσο για τους Έλληνες παίκτες έκανα ολόκληρη ανάλυση πάλι να τα ξαναγράψω? Ήταν πολιτική του Κόκκαλη να επενδύσει σε μεγάλους ξένους παίκτες. Μετά το 2004 αρχισε η ιστορία με τους Έλληνες. Αντίθετα ο Βαρδινογιάννης επένδυσε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ στους Έλληνες και έφερε και κάτι σαπάκια ξένους για να συμπληρώσει το ρόστερ.

Μην μου συγκρίνεις τώρα τον Ασάνοβιτς στα 34 του, τον κουτσό Βίκτορ με τον Τζιοβάννι, τον Ζάχοβιτς, τον Καρεμπέ, τον Ζε Ελίας. Σε παρακαλώ. Να μιλάμε λογικά.

Έχει ρίξει χρήμα ο Κόκκαλης ΓΕΝΙΚΑ. Ο Βαρδινογιάννης δεν έχει ρίξει ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ χρήμα. Δεν υποστηρίζω ότι δεν έκανε κάποιες περιόδους επενδύσεις και αυτός αλλά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Κόκκαλη αυτό έχει δείξε η ιστορία so far.

Και η πλειοψηφία των ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ το έχει δει αυτό και θέλει να το αλλάξει.

Το θέμα είναι ότι σε αυτή μας την προπάσθεια έχουμε "κάποιους" μπροστά μας.

Αυτό ξεκεθαρίζουμε τώρα.

Πανάθας είπε...

Τον Τζόρτζεβιτς προσωπικά δεν τον χωνεύω. Και έχω χίλους λόγους να το υποστηρίζω αυτό. Μου την σπάει όταν πανηγυρίζει σαν τρελός λες και πήρε το παγκόσμιο κύπελλο κάθε στημένο πέναλτυ που παίρνει ο γαύρος. Και πανηγύρισα σαν τρελός όταν ο Μόρις στο 0-2 του έριξε την κλωτσιά.

Αλλά αναγνωρίζω όμως την ποδοσφαιρική του αξία, τουλάχιστον στα καλά του χρόνια.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Αυτό που σου λέω είναι ότι το ότι είσαι αντιβαρδινογιαννικός δεν σημαίνει ότι ο Βαρδινογιάννης τα έκανε όλα λάθος.

Ο Χένρικσεν Σαπάκι ήταν; Ο Κόλκα; Ο Μικές; Ο Βλάοβιτς;

Και για άλλη μία φορά, το μπάτζετ της γαβριέλας τις περισσότερες χρονιές ήταν μικρότερο από το δικό μας.

Απλά ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έπαιζε σ' ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Τις μισές κλοτσιές από αυτές που έχουν φάει δικοί μας παίκτες αν είχαν φάει οι παίκτες της γαβριέλας θα έβλεπες τι "παικταράδες" θα ήταν. Μην πας μακριά, δες τον Τζιοβάνι πριν και μετά τον Τραυματισμό του.

Τον δανεικό (κι ας το κρατούσαν κρυφό) Τουρέ μόνο πήραν και τον κράτησαν 1 χρόνο με το ζόρι.

Ο Κρόκους επένδυσε σε Παράγκες. Όχι σε παίκτες και αυτό είναι εμφανές τόσο από τα ονόματα που ήρθαν στις 2 ομάδες όσο και από το επίσημο μπάτζετ τους.

Θα το πω ξανά γιατί αυτή είναι η γνώμη μου. Η ανικανότητα του Βαρδινογιάννη δεν φαίνεται στα γκαφρά που επένδυσε αλλά στους ανθρώπους που επέλεξε να διαχειριστούν αυτές του τις επενδύσεις. Αυτό όμως είναι άλλο. Φράγκα έσπρωξε ο Τζίγγερ. Μην τρελαθούμε τελείως και μη γινόμαστε από αντιβαρδινογιαννικοί λιβανιστές του κρόκους.

Πάλι άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Δεν διαφωνώ για την παράγκα και για όλα τα άλλα.

ΑΛΛΑ........αμφισβητείς ότι ο Κόκκαλης (από τότε που ανέλαβε) έχει "σπρώξει" περισσότερα λεφτά από τον Βαρδινογιάννη στο ποδόσφαιρο ΓΕΝΙΚΑ?

Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές (που έτσι και αλλιώς ξόδεψε περισσότερα). Και η παράγκα για να χτιστεί λεφτά "πέσανε". Και οι ομάδες δορυφόροι κοκ.

Η παντοδυναμία του ΟΣΦΠ μέσα κα έξω από το γήπεδο την τελευταία 12ετία είχε ως άξονα το οικονομικό.

Του πήρε κα τα σώβρακα ρε συ Μιχάλη. Τι λέμε τώρα.

Μην κάνεις το άσπρο μαύρο σαν τον φίλο μου τον Keep Walking.

Πανάθας είπε...

Επειδή η επικαιρότητα όμως τρέχει και μας προσπερνάει, έτσι 3 ειδησούλες προς προβληματισμό:

1."Νέο επεισόδιο με συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό είχε ο Έκι Γκονζάλες! Θύμα της… οργής του Αργεντινού μεσοεπιθετικού ήταν αυτή τη φορά ο Μάριο Γκαλίνοβιτς και αιτία του νέου ξεσπάσματος μία φάση στο οικογενειακό διπλό!"

NO COMMENTS.

2."Το «elcorreodigital.com», δημοσιεύει πως οι «πράσινοι» ενδιαφέρθηκαν τον περασμένο Δεκέμβρη για τον δεξιό μπακ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ουνάι Εσπόζιτο. Ο 28χρονος άσσος, παρά τις καλές του χρονιές με την βασκική ομάδα, φέτος δεν έχει παίξει πολύ καθώς ο Καπαρός προτιμά τον Ιραόλα και έτσι η παρουσία του ανέρχονται μόνο σε τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο."

Πάλι θα ξοδευτεί η προεδράρα μας. Αναπληρωματικό μπακ θα πάρει. Νέος ηγέτης στην άμυνα μετά τον Σαριέγκι. Θα φάει όμως Μουν(ί) στην μάπα αυτός. Το "ελάφι" της Ν. Αφρικής καραδοκεί.

3.Παπανικολάου σήμερα για Obradovic (ενόψει του σημερινού αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟ):
"Είναι τρομερός στην ψυχολογία των παιχτών. Ξέρει πότε να είναι σκληρός και πότε μαλακός. Εχει απίστευτες γνώσεις στο άθλημα και πάνω απ όλα σέβεται στους αθλητές. Ο Παναθηναϊκός, κι αυτό πρέπει να διδαχθούν πολλές ομάδες, κλειδώνει όλα τα προβλήματα μέσα στην πόρτα των αποδυτηρίων. Λειτουργεί σαν οικογένεια και αυτό είναι το μεγαλύτερο προτέρημα."

Μήπως πρέπει να διδαχτεί ΚΑΤΙ ο ποδοσφαιρικός ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ από αυτό? Μήπως, λέω μήπως, επαναλαμβάνω μήπως, το ξαναλέω γιατί δεν θυμάμαι αν το είπα ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ? (αυτά για τους υμνητές του Τεσσέιρο).

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Και άλλη σημαντική είδηση (προς σκέψη και προβληματσμό και αυτή):

"Τη δυσαρέσκειά τους για πρόσωπα και καταστάσεις στη Μίλαν εξέφρασαν οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας μοιράζοντας φυλλάδια πριν την έναρξη του χθεσινοβραδινού αγώνα απέναντι στην Κάλιαρι. Οι φίλοι των «ροσονέρι» έκαναν λόγο για αδιαφορία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για την ομάδα, επέκριναν τη μεταγραφική πολιτική των τελευταίων ετών και τη μη ανανέωση του ρόστερ, ενώ εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε ενδεχόμενη επιστροφή του Αντρέι Σεφτσένκο. Τα κυριότερα σημεία διαμαρτυρίας των «ροσονέρι» ήταν:

«Ο πρόεδρος είναι απών και πλέον δεν έχει το κίνητρο και την επιθυμία να επενδύσει όπως στο παρελθόν».

«Η μόνη έξυπνη μεταγραφική κίνηση της τελευταίας τριετίας ήταν η απόκτηση του Αλεξάντρε Πάτο. Πολλοί παίκτες βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους, έχουν πτωτική πορεία και αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών».

«Ο Αριέντο Μπράιντα (σκάουτερ) πέρασε δύο εβδομάδες στη Λατινική Αμερική και επέστρεψε με τον απογοητευτικό Λεάντρο Γκρίμι».

«Οι κάτοχοι διαρκείας έχουν πέσει θύματα εκμετάλλευσης με υποσχέσεις που δεν έχουν τηρηθεί και μία ομάδα που δεν είναι στα στάνταρ της Μίλαν. Οι μεγάλοι παίκτες αποκτούνται από τις ανταγωνίστριες ομάδες».

«Είμαστε αντίθετοι στο ενδεχόμενο απόκτησης του Αντρέι Σεφτσένκο, που είναι 32 ετών και θα καταλάβει θέση ξένου, εμποδίζοντας έτσι τη Μίλαν να αποκτήσει έναν νεότερο και καλύτερο παίκτη».

Μια ομάδα με 7 Πρωταθλητριών (το τελευταίο πέρισυ στην Αθήνα) και ανανέωση του συμβολαίου του Κακά για άλλα 5 χρόνια φέτος.

Αυτός είναι ο ρόλος των οπαδών. Να ασκούν κριτική στη διοίκηση, πέρα από το να υποστηρίζουν την ομάδα τους. Ό Σίλβιο δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα μήντια για να τους πείσει ότι έχουν άδικο, ούτε να τους κάνει το άσπρο μαύρο. Ούτε να αποκλείσει όσους διαφωνούν με τη διοίκηση από τα ματς της ομάδας τους. Απλά θα επενδύσει σε παχταράδες και θα τους βουλώσει τα στόματα.

Όλοι αυτοί οι μηχανισμοί που ενερργοποίησε ο Βαρδινογιάννης ήταν μηχανισμοί εσωστρέφειας. Αντί να επενδύσει στην ομάδα και να φέρει παίκτες αξίας και προπονητικό δυναμικό μεγάλης εμβέλειας το έριξε στην προπαγάνδα με αποτέλεσμα να διχάσει τον κόσμο του Παναθηναικού. ΓΙΑΤΙ? Γιατί δεν είχε και έχει σκοπό να επενδύσει. Οδεύει προς το γήπεδο με βήμα ταχύ και δεν θέλει εμπόδια στον δρόμο του. Ας είναι και το γήπεδο άδειο. Ποντάρει μόνο στους επικοινωνιολόγους.

Για αυτό επιμένω. Μην παίζεται το παιχνίδι του. Απομονώστε αυτόν και τους "αυλικούς" του.

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αστα ρε πανάθα
εδώ ο άλλος σου είπε ότι ο βαρδινογιάννης επένδυσε και λεφτά σε μεταγραφές παικτών από το εξωτερικό. Τωρα αν τον ρωτήσεις ποιον παίκτη αξίας ΑΓΟΡΑΣΕ από ομάδα εξωτερικού και δεν τον έφερε απλά πληρώνοντας συμβόλαιο -το οποίο λόγω ηλικίας στους περισσότερους είχε μέσα ορους συμμετοχών- θα δαγκωθεί για να σου απαντήσει.
Επένδυση σε παίκτες είναι οι ΜΠΙΣΚΑΝ, ΚΟΝΣΕΪΣΑΟ, 68 χρονών συνολικά, ο ΣΕΖΑΡ ο μονοπόδαρος ετών 39, ο ΙΡΙΣΜΕΤΟΦ καλή του ώρα, ο ΣΤΑΝ ΚΟΛΙΜΟΡ που έτρωγε καβούρια στον Αστέρα, ο πελέ της Κροατίας, ΑΝΤΡΙΤΣ, ο ΜΑΟΥΡΟ το ελάφι ΣΙΛΒΑ και όλη η κομπανία.
Μιλάμε ότι το όργιο της αμπελοφιλοσοφίας και της καραμέλλας έχει χτυπήσει κοκινο.
Οσο για το ποιηματάκι το καλό, αντε να μας πούνε ποιον έλληνα ταλαντούχο παίκτη κάτω των 23 εκτός από τον Τζιώλη και τον Σπυρόπουλο φέτος, έχει αγοράσει η προεδράρα.
Α ρε καλά σας κάνει --ΜΑΡΙΤΣ (που όπως είπε και ο Χερέιρα του μπλογκ σου κράτησε το κέντρο, το κέντρο το ήξερε άραγε?) και ΡΑΓΚΟΥΕΛ θέλετε, και ιστοριούλες για κροκους και μαλακίες μπλε.
Τα λουλούδια στον Πέλιο, τα πιστόλια στην Καβάλα, τα δελτία στον Πανιώνιο τα ξεχνάμε γιατί βολεύει όμως έτσι?? Εμεις ήμαστε οι αγνοί που δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι γιατί απλά δεν μας αφήνει το σύστημα. Κάνουμε τα πάντα, εππενδύσεις, λεφτά, παικταράδες, προπονηταράδες, αλλά πως να σηκώσουμε κεφάλι με το κατεστημένο. Α ρε ο Φίλιπ Ντικ τρία βιβλία θα είχε γράψει με τα ποιήματα σας.
Συνεχίστε, έχει πλάκα πραγματικά.

G.W -LONDON

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

"Θυμάμαι ότι όταν είχα πρωτομπεί εδώ, ήταν πολλοί καθηδηγούμενοι από τον Keep Walking. Με το που έλεγες κάτι εναντίον του Βαρδινογιάννη τσουκ πεταγόντουσαν 5-6 από την γωνία και άρχιζαν οι δίκες."

Να 'σαι καλά Keep Talking με τα τρελά σου!*

:-) :-)) :-)))

* κι άμα αρχίσουν να σου μιλάνε οι σωλήνες των καλοριφέρ, πάρε γρήγορα στο 2105404100.

:-))

Πανάθας είπε...

Χαχαχα Ιρισμέτοφ? Που τον θυμήθηκες? Εκείνον που ήταν κράμα Ζάετς-Ρότσα πως τον λέγανε θυμάσαι?

Συνεχίστε "κάποιοι" το θεάρεστο έργο σας. Όταν σοβαρεύει η κουβέντα το ρίχνουμε στον χαβαλέ και στο κο κο κο.

Εσείς εκτίθεστε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΑΚ το παιδί θαύμα από την μακρινή χώρα των καγκουρώ

GW LONDON

Πανάθας είπε...

Μπράβο ο Πόλακ ο Αυστραλός. Ήρθε Δεκέμβρη και έφυγε το καλοκαίρι. Τον δίναμε δανεικό στον Πανιώνιο και δεν τον θέλανε χαχαχα.

Ο Γκούμας σήμερα σκίζει. Την προηγούμενη κυριακή ήταν ο Μόρρις. Προπροηγούμενη ο Σιαρέγκι. Ο Βύντρα κάνει κοντρόλ με το στήθος και η μπάλλα πάει σε αντίπαλο για να βάλλει γκολ. Ο Σέριτς την προηγούμενη Κυριακή άφησε άφωνη την ποδοσφαιρική Ελλάδα κοκ.

Πόσους παίκτες είπατε θέλει στην άμυνα?

Έλα ρε Πανάθα.......

Ανώνυμος είπε...

Τζίγγερ, πάρε δρόμο! Τα έχεις ξεφτιλίσει όλα ρε! Ο Τζίγγερ είναι τελικά το μεγαλύτερο τσιράκι του Κόκκαλη. Ούτε μια βδομάδα δεν μας άφησε να χαρούμε...

Πούλα και φύγε ανίκανε!

Pappas10 είπε...

GWL...Αν για εσένα ο Ζον Βανζον με τον Παπαχρόνη είναι το ίδιο εγκληματίες τότε πάω πάσο.

Επιτέλους κατάλαβε ότι το ένα δεν εξωραΐζει το άλλο και σταμάτα να επιχειρηματολογείς επί του προφανούς. Ίδιους παίκτες έφερε και καλύτερους προπονητές, εκτός αν θεωρείς τον Κόλια και τον Αλέφαντο μάστορες της προπονητικής.

Τέλος πάντων, σήμερα φάνηκε ότι η ομάδα δεν αντέχει... άντε να πάει σπίτι του ο Γιαννάκης Βαρδινογιαννάκης να μας αδειάσει την γωνια.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, για να δούμε σήμερα τί επιχειρήματα θα επινοηθούν για να δικαιολογηθεί η νέα τεσσάρα.

Α! Το βρήκα! "Η σημερινή νίκη του ΟΦΗ καταρρίπτει όλες τις συκοφαντίες περί θυγατρικής ομάδας και στημένων αποτελεσμάτων..."

Ωραίο, ε;

O κύριος Τουρτούρας τί επιχείρημα θα εμπνευσθεί σήμερα για να μας πείσει ότι ο Πεσέϊρο είναι καλύτερος του Μουνιόθ και ο Βέλιτς του Ζάετς?

ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 100 ΕΤΩΝ, Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΡΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΕΣ. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ ΠΙΑ!!!

Πανάθας είπε...

Μιχάλη είσαι μεγάλο παιδί και πρέπει να αποφασίσεις κάποια στιγμή.

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ?

Με έχεις μπερδέψει μα τον Αλλάχ.

Γιατί είναι σαν να παρακολουθώ ένα αγώνα πινγκ πονγκ. Μία τον βλέπω με τις βαλίτσες στο χέρι και μία στο θρόνο του και να γελά με τα χάλια του (μας).

Έλα ρε Πανάθαααααααααα, γερά η τρίτη θέση είναι κοντά.

Pappas10 είπε...

Έχω πει να φύγει ρε Δημήτρη μη με τρελαίνεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραδεχτώ ό,τι λέγεται γι' αυτόν επειδή στο σύνολο του είναι μαλάκας. Άλλωστε από την αρχή έλεγα ότι ο Τζίγγερ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ πρέπει να φύγει.

Τέλος πάντων.. ίσως και να είναι καλύτερα έτσι. Αν και το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα. Και το λέω κι ας με λέτε τρελό.

Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Από την αρχή εννοώ από την αρχή της "στροφής" μου υπέρ του "Τζίγγερ φύγε".

Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Ακμή και παρακμή ή καλύτερα είδαν και οι τυφλοί.
Αρχισαν οι κωλοτούμπες- έβλεπα τόσα χρόνια αλλά τώρα ανένηψα, ΟΧΙ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΤΕ.
Λουστείτε τον τώρα και αυτόν και τα ΦΕΡΕΦΩΝΑ του που όπως πάντα θα χρεώσουν ΠΕΣΕΪΡΟ-ΠΑΙΚΤΕΣ

Ειστε και σεις το ίδιο ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ

GW-LONDON

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΙΚΡΑ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ.

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ!!

Ανώνυμος είπε...

Λευτεριά στην ΠΑΝΑΘΑ!

Pappas10 είπε...

Ρε GWL το μόνο που σε νοιάζει τώρα είναι να βρεις προδότες.

Εντάξει, είμαι προδότης κι έκανα λάθος. Με συγχωρείς;

Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν με αφορά pappas, το πως; νιώθει ο καθένας το ξέρει καλύτερα ο ίδιος--με αφορά ότι αυτή η ομάδα χτύπησε πάτο και μεις μέσα από τα πληκτρολόγια μας ψάχνουμε να βρούμε λύτρωση -κάτι που είναι διπλή ξεφτίλα. Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία.

GW-LONDON

Pappas10 είπε...

Εγώ την πρόταση μου την έχω καταθέσει ουκ ολίγες φορές.

Τώρα ισχύει περισσότερο από ποτέ.

Ας μαζευτούμε την Τετάρτη έξω από την εταιρία του στο μαρούσι 2.000 άνθρωποι και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να φύγει.

ή αλλιώς

ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟ... ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.

Ασ' το πούμε σε όλους να γίνει να τελειώνουμε. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Και για να εξηγούμαι

Τον ΜΟΡΙΣ από το παιχνίδι με την Ξάνθη τον έχουν στοχοποιήσει κύκλοι της ΠΑΕ ότι έχει μειωμένη απόδοση ΣΚΟΠΙΜΑ και χωρίς ευτελή κίνητρα ορμώμενο από γνωστά κέντρα. Στο ματς με τον Πανιώνιο η υποψία τνω κέντρων έγινε σιγουριά, και ο Καραγκούνης στο ημίχρονο τον έπιασε από τον λαιμό κυριολεκτικά αποκαλώντας τον "πουλητάρι". Σήμερα ήταν στην 11αδα.
Και έπεται συνέχεια

GW-LONDON

shogun είπε...

H επανάσταση έγινε γνωστή και στα ΜΜΕ:

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8256&subid=2&pubid=939029&tag=7950