Τρίτη, Απριλίου 08, 2008

Κυριακή 13 Απριλίου




Διάολε, ελάχιστες αρχές ακολουθώ στη ζωή μου και μία από αυτές είναι ότι είμαι εναντίον των συλλαλητηρίων. Να που ήρθε η ώρα να την καταπατήσω. Θα μου το πληρώσεις αυτό, Βαρδή.

Και για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα, το συλλαλητήριο δεν είναι ούτε για να ξεφορτωθούμε τον Πεσέιρο ούτε για να φύγουν οι παίκτες ούτε καν για το Βέλιτς. Ούτε για να αντικαταστήσει ο Βαρδής τον Τζίγγερ με κάποιον Τζίγγερ Νο2. Είναι για να φύγουν οι Βαρδινογιάννηδες. Πριν γίνουν όλα τα παιδιά μας γαύροι.

See you there.

YΓ. Την ίδια ώρα, στην Παιανία ο Τζίγγερ με το επιτελείο του κάνουν τα σχέδια της επόμενης χρονιάς. Δείτε εδώ το ρεπορτάζ τής Βαζελοκατάστασης.
YΓ2. Respect στα παιδιά που ετοίμασαν τις αφίσες και τα βίντεο.
ΥΓ3. Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε στο poll τής Βαζελοκατάστασης, δεξιά, από τα αποτελέσματα του οποίου θα κριθεί, κατά πάσα πιθανότητα, το μέλλον τού Παναθηναϊκού μας.

160 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

thrass δυνατό ποστ


Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ! ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ ΛΕΠΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΧΗΣ

Old Boy είπε...

Ταυτόχρονα ποστάραμε. Τα μεγάλα και τα μικρά πνεύματα συναντώνται ;)
Τ' αφήνω πάντως και το δικό μου να υπάρχει (για τον ιστορικό του μέλλοντος) ;)

Pappas10 είπε...

Ρε Θράς... με πήραν τα κλάματα λέμε.

Ανατρίχιασα.

Πω πω... ανατρίχιασα.....

Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

την κυριακή στις 4 είναι το ραντεβού όλων μας, ακόμα και εμένα του ανώνυμου.

Πανάθας είπε...

Το ΒΙΝΤΕΟ είναι όντως συγκινητικό καιη μουσική επιμέλεια σούπερ.

Γίνεται μικρός ο ΠΑΟ μας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.

Είτε με το καλό, είτε.......

Ανώνυμος είπε...

Την ωρα που η προεδρα μας κανει τις καθιερωμενες ετησιες συναντησεις για το ποιος απο ολους τους αλλους (εκτος απο εκεινον φυσικα)φταιει και για την φετινη ξεφτιλα, ο ανταγωνιστης μας κλεινει ξανα οτι καλυτερο κυκλοφορει στην ελληνικη αγορα απο παικτες.

Βαρδινογιαννηδες ο πρακτορας σας εχει παρει και τα σωβρακα ρε μακακες.

ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΑΚΕΣ , ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

Ολοι την κυριακη στο Πεδιον του Αρεως να απαιτησουμε
ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!!!!!

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Εκτρεμισμός τελείως είσαι ρε παιδάκι μου... από ΟΣΕ και αριστερά σε κόβω...

Πανάθας είπε...

Μιχάλη......

...και βάλεεεε


:-))

Παίρνει από λόγια η εξουσία βρε συ Μιχάλη? Είναι σαν λες στους Παλεστίνιους να συζητήσουνε με τους Ισραηλινούς ή στους Ιρακινούς με τους Αμερικανούς. Γίνεται? Δεν γίνεται. Απλά ζώνεσαι με τα εκρηκτικά και πας βουρ για τις 10.000 παρθένες.

:-))

Ανώνυμος είπε...

Μετά τη συνάντηση με τον Ζοσέ Πεσέιρο, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης συναντήθηκε και με τους τρεις αρχηγούς του Παναθηναϊκού, τους Γιάννη Γκούμα, Δημήτρη Παπαδόπουλο και Γιώργο Καραγκούνη. Ο «Τζίγκερ» αναφέρθηκε στο κακό «πρόσωπο» της ομάδας, ζητώντας τη γνώμη τους και ξεκαθάρισε ότι: «Δεν θα ανεχτώ στο μέλλον ανάλογες εμφανίσεις…»

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Ο ΣΤΑΒΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΙΡΗ-ΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ DINO GINO ΓΙΑ ΝΤΕΚΑΠΑΖ
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΊΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ?????

Pappas10 είπε...

Μπορείς να μου δώσεις το Λίνκ να το στείλω και σε κανένα άλλο παιδί;

Ευχαριστώ

Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

MIXALH σε μένα αναφέρεσαι?? ποιο λινκ επακριβώς??

Πανάθας είπε...

"ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Ο ΣΤΑΒΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΙΡΗ-ΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ DINO GINO ΓΙΑ ΝΤΕΚΑΠΑΖ"

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΚΟ-ΡΥ-ΦΑΙΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@ Thrass,

συγκλονιστικό βίντεο! Τα λέει όλα.

Pappas10 είπε...

Δεν ξέρω ρε παιδιά ποιος έβαλε το βιντεάκι στην 1η σελίδα. Είμαι και λίγο άσχετος αλλά θέλω το λινκ του youtube για να το ανεβάσω κι αλλού.

Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1K1RsGxavb8

Gia ton Pappa...

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Μιχάλη αν κάνεις κλικ πάνω στο βίντεο σε πάει στην σχετική σελίδα του γιουτιουμπ.

ΤΟ link για να το δεις είναι:

http://www.youtube.com/watch?v=1K1RsGxavb8

Ανώνυμος είπε...

Εγώ εάν έπαιρνα μέρος σε διαδήλωση εναντίον (τυχαίο παράδειγμα) των Mc Donald's δεν θα έμπαινα μετά στο πρώτο κατάστημα της φίρμας που θα έβρισκα μπροστά μου για να φάω Big Mac! Πληρώνοντας δηλαδή για ένα προιόν της εταιρίας που εναντιώνομαι θα είναι σαν να "ακυρώνω" τη διαμαρτυρία μου προς αυτή.

Σαφώς και έχει σημασία λοιπόν, πόσοι θα μαζευτούν την Κυριακή στο Πεδίο του Άρεως. Περισσότερο σημασία έχει όμως πόσοι από αυτούς (δεν)θα μπουν μετά στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το... θέαμα επί του άλλου Αρεως!
Και δεν θέλω να ακούω μαλακίες για "εξάρτηση" και "δεν μπορώ να μη δω την Πανάθα" κ.α. Ο (κάθε) αγώνας απαιτεί θυσίες αλλά και έξυπνους αγωνιστές.

Άντε να σας δω...

Πανάθας είπε...

Συμφωνώ με τον karma.

Μια - παντελώς - άδεια Λεωφόρος θα περάσει ένα μήνυμα ίσως και πιο ισχυρό από το ίδιο το συλλαλητήριο όσο δυναμικό και αν είναι αυτό.

Σκέψου όσο παίζεται ο αγώνας όλος ο κόσμος να είναι απ'εξω και να φωνάζει συνθήματα. Όχι κατά των παικτών και του Τεσσέιρο, αλλά κατά της διοίκησης.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

TNT είπε...

Συμφωνώ με τους προηγούμενους.

Εκφράσεις του στυλ «δεν μπορώ να μην πάω γήπεδο» τις θεωρώ υπερβολικές. Να μην μπει κανείς στο γήπεδο λέμε, όχι να μην φάει για ένα μήνα!

Διαδήλωση και άδεια Λεωφόρος: η απόλυτη ξεφτίλα για τον Τζίγγερ!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Άμοιρε Αθανασόπουλε τι σου μελλε να πάθεις?

Α ρε Γκόντζο γίγαντα...θα σπάσεις το ρεκόρ στα 100 μέτρα και μάλιστα χωρίς ντόπα .

Όσο για σένα Γιαννάκη...Ούτε ο Αη-Γιάννης, ούτε οι Άγιοι Πάντες δεν σε σώζουν.

Τρέξτε τώρα να κρυφτείτε προδότες. ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΞΥΠΝΗΣΕ και πεινάει αφάνταστα από την χειμερία νάρκη 30 ετών.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΑΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Στα 100 χρόνια τέτοιο ξεφτιλίκι? ΟΚ...την Κυριακή θα τα πούμε καλά...και από κοντά!!!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Α και κάτι ακόμα. Μιλάμε για άτομα όλων των ηλικιών. Για οικογενειάρχες, συνταξιούχους, έφηβους.

ΥΠΟΜΟΝΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ...ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ...και πάλι υπομονή...και νέες ελπίδες...και νέα στήριξη. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ...

ΑΜΑΥΡΩΣΕΣ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ...

Ε ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/6xj34x

ΚΑΙ στο μεγαλύτερο ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΤΙΚ (τέρμα κάτω)

Ανώνυμος είπε...

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν πλήθος παλαιμάχων μεταξύ των οποίων οι κ. Δομάζος, Αντωνιάδης, Ελευθεράκης, Κωνσταντίνου, Καλλιτζάκης αλλά και πολλοί άλλοι από όλα τα τμήματα του συλλόγου. Τα χειροκροτήματα προς τον κύριο Βγενόπουλο ήταν συνεχή ενώ οι παλιοί άσσοι του Παναθηναϊκού απαίτησαν την φυγή των Βέλιτς και Πεσέιρο, λέγοντας πως είναι ακατάλληλοι για την ιστορία της ομάδας ενώ ήταν καυστικότατοι κατά της παρούσας διοίκησης τονίζοντας πως «δεν γίνεται να πάμε πιο κάτω…». Πλέον, το ραντεβού ουσιαστικά ανανεώθηκε για το συλλαλητήριο της Κυριακής όπου αναμένεται να υπάρξει βροντερό παρών.

sportime

Blackangel είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

G.W.L. μπράβο για τη διάδοση των νέων στο site της Celtic, απλά το url των greenwebfans πρέπει να το ποστάρεις με την μέθοδο tinyurl γιατί βγάζει τελίτσες.

Τσέκαρε το.

Ανώνυμος είπε...

γκάζια!

http://www.youtube.com/watch?v=aLC3uT3aCoE&feature=related

TNT είπε...

Από το in.gr:

Την βεβαιότητά του ότι ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βαρδινογιάννης, θα αναγκαστεί να φύγει από την ομάδα, αν δεν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με όλους τους φορείς που σχετίζονται επίσημα ή ανεπίσημα με τον σύλλογο, εξέφρασε ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης, Ανδρέας Βγενόπουλος σε συνάντηση που είχε με παλαίμαχους αθλητές του «τριφυλλιού».

«Καθίστε σε ένα τραπέζι να συζητήσουμε» είπε ο κ. Βγενόπουλος. Και συνέχισε: «Ο κ. Βαρδινογιάννης θα το κάνει. Εάν δεν το κάνει τώρα, σε έξι μήνες ή ένα χρόνο, θα φύγει» είπε με σιγουριά για να πάρει την εξής απάντηση από τον Μίμη Δομάζο:

«Αυτό θέλαμε να ακούσουμε από σένα. Δεν είναι καλό να συνεργαστείς με αυτούς. Δεν μπορείς να το κάνεις».

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Βγενόπουλος αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά στους στόχους της ΠΕΚ, που είναι να υπάρξει ενότητα και συνεργασία στον Παναθηναϊκό. «Δεν θέλουμε να φύγει κανείς από τον Παναθηναϊκό. Όποιος θέλει να προσφέρει να μην αποχωρήσει» ήταν η τοποθέτησή του.

Επίσης αναφέρθηκε στην ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχουν προγραμματίσει οπαδοί της ομάδας για την Κυριακή (16:00).

«Η θέση μας είναι εναντίον ύβρεων και εναντίον βίας. Φοβόμαστε μήπως υπάρξει έστω και η παραμικρή εκτροπή σε αυτό που σχεδιάζουν οι φίλαθλοι. Θα επαναλάβω ότι το δικό μας το σύνθημα είναι ότι το παρελθόν δεν το γυρίζουμε πίσω, πρέπει να κοιτάξουμε παρόν και μέλλον. Να υπάρξει καλόπιστη κριτική για τη σημερινή κατάσταση. Όλοι μαζί να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα.

» Η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη. Θεωρούμε αδιανόητο να μην συζητήσει μαζί μας ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ειλικρινά πιστεύω θα το κάνει. Θεωρώ αδιανόητο την πρόταση αυτή να την αρνηθεί οποιοσδήποτε αγαπά τον Παναθηναϊκό. Παρά τις πικρίες που υπάρχουν πιστεύω ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη αγαπά τον Παναθηναϊκό. Εγώ και η ΠΕΚ πάνω από όλα έχουμε το συμφέρον του Παναθηναϊκού και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, ο Ανδρέας Βγενόπουλος τόνισε επίσης πως «έχουμε τις καλύτερες προθέσεις, αλλά δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία αν δεν λυθούν δυο θέματα. Πρώτο και βασικό το θέμα των φιλάθλων. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο να αποφασίζει κάποιος ποιους θέλει και ποιους όχι. Δεύτερον, είναι αδύνατον να μην τιμήσεις το παρελθόν του Παναθηναϊκού και να μην αντλήσεις από τις γνώσεις τους.

» Επίσης, πρέπει να είσαι ανοικτός σε κριτική όταν σου δείχνουν τα λάθη σου. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να πει κάποιος 'ναι, έκανα λάθος'. Μέχρι σήμερα δεν έχω ακούσει παραδοχή λαθών, κανείς τόσα χρόνια δεν έχει πει 'φταίω, παραιτούμαι'».

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Σχόλιο μου στο blog του Στέλιου Μαρκάκη

Το άρθρο σας κ. Μαρκάκη είναι πραγματικά συγκινητικό. Δεν έχω φήμη κόλακα-τουναντίον-άλλωστε δεν τρέφω καμία εκτίμηση στο συνάφι σας. Είναι γνωστό πως η πλειονότητα των δημοσιογράφων ανήκει στο payroll ΠΑΕ και διάφορων κέντρων εξουσίας. Υπάρχει ένα σκηνικό που έχει στηθεί και εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα. Μέχρι και η τελευταία-ασήμαντη-λεπτομέρεια έχει φροντιστεί, ώστε να δομείτε μια εικονική πραγματικότητα ανάλογα με το πρίσμα που εξυπηρετεί τον καθένα. Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο με 15 αθλητικές εφημερίδες. Τό ένα αυτούσιο γεγονός αποκτά 15 διαφορετικές εκδοχές, 15 διαφορετικές ερμηνείες. Η είδηση είτε αλλοιώνεται, είτε αποκρύπτεται, είτε παραφράζεται, είτε σχολιάζεται υποκειμενικά μεν-δολίως δε- ώστε να αποκτήσει την απόχρωση που θέλουν κάποιοι. Γι’αυτό και χαιρετίζω το άρθρο σας. Νοιώθω πως εκφράζει το σύνολο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού αλλά και εν γένει τους Έλληνες πολίτες που ανήμποροι, οκνηροί, αηδιασμένοι, χωρίς όραμα και ελπίδα, παρακολοθούν καθημερινά την απόλυτη παρακμή σε κάθε πεδίο της καθημερινότητάς τους (πολιτικό, κοινωνικό, αθλητικό κτλ). Αυτό το συλλαλητήριο αντιπροσωπεύει, πέραν της έκδηλης αγανάκτησης του Παναθηναϊκού κόσμου, την αφύπνιση και κινητοποίηση των πολιτών-έστω των πολιτών Παναθηναϊκών φρονημάτων. Σαφέστατα και υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούμε, να διαδηλώσουμε, να εναντιωθούμε και να επιδιώξουμε αλλαγές. Δεν παύει όμως να είναι μια αρχή. Από την πλήρη αναισθησία και απάθεια, είναι μια αχτίδα φωτός.
Τώρα όσο για το ποδοσφαιρική διάσταση του θέματος, το χρωστάμε στον πατέρα μας, στις παιδικές μας αναμνήσεις, στα Κυριακάτικα μεσημέρια που γέμιζαν την ζωή μας, στα παιδιά που έχασαν την ζωή τους για την ιδέα που λέγεται Παναθηναϊκός. Άλλωστε δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Τουλάχιστον δεν θα μείνουμε απαθείς. Θα έχουμε προσπαθήσει. Όσο αφελές, ρομαντικό ή βλακώδες να ακούγεται, πονάμε για την κατάντια του Παναθηναϊκού. Για μας ο Παναθηναϊκός ως εταιρεία δεν υφίσταται. Όταν ο πατέρας μου με πήγε για πρώτη φορά στην Λεωφόρο και μου αγόρασε το πρώτο μου κασκόλ, δεν μου μίλησε για ισολογισμούς και κέρδη. Δεν μου μίλησε για εταιρείες εκμετάλλευσης ταλέντων, σαν αυτή που σκέφτεται να κάνει ο πλέον ανίκανος των ΑΝΙΚΑΝΩΝ. Δεν μου μίλησε για πενταετή πλάνα. Για να είμαι ακριβής δεν μου είπε απολύτως τίποτα. Το ένοιωσα, με πλημμύρισε. Στην θέα του τριφυλλιού, στο άκουσμα του ύμνου δακρύζω. Και δεν είμαι πιτσιρικάς, δεν είμαι κάφρος, ούτε κατέβηκα από τον Πλούτωνα. Δυστυχώς δεν συμβαίνει το ίδιο με τον ακατανόμαστο. Το παιδί ουδέποτε ασχολείτο με το ποδόσφαιρο και για όσους γμωρίζουν, δεν είναι -και δεν ήταν ποτέ- Παναθηναϊκός. Απλά βρέθηκε σε αυτή την θέση, βρέθηκε να κάνει αυτή την δουλειά. Όπως πολλοί από εμάς που κάνουμε άλλη δουλειά από αυτήν που θα θέλαμε και την οποία προσπαθούμε να διεκπεραιώσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο, παρότι δεν μας εμπνέει. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον κύριο. Δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα. Εκπέμπουμε σε άλλο μήκος κύματος. Η δε κοινωνική θέση που κληρονόμησε, γιατί ο ίδιος δεν έχει καταφέρει το ελάχιστο στην ζωή του, του έχει προσδώσει μια έμφυτη αλαζονεία που εκ πεποιθήσεως μας αηδιάζει. Το να απαριθμήσω τα λάθη του είναι άσκοπο αλλά και απείρως χρονοβόρο. Είναι ο πλέον αποτυχημένος αθλητικός παράγοντας σε παγκόσμια κλίμακα. Η δε αποτυχία του δεν περιορίζεται στα αποτελέσματα, αλλά στο να αλλοιώσει τον γενετικό κώδικα αυτής της ομάδας και να την μετετρέψει σε ένα ανυπόληπτο μπακάλικο. Ένας σύλλογος με την δυναμική του Παναθηναϊκού έχει φτάσει στο σημείο το 2008, στα 100 χρόνια του Συλλόγου, να μην έχει τίτλους, υποστηρικτές, προπονητικές εγκαταστάσεις και γήπεδο (ελπίζω κ. Μαρκάκη να μην ακούσω κανένα ανέκδοτο για Παιανία, γιατί και οι πέτρες γνωρίζουν πως δεν ανήκει στον σύλλογο αλλά στην οικογένεια). Πλήρης απαξίωση, πλήρης μηδενισμός…διάλυση πέραν και της πλέον νοσηρής φαντασίας του πιο ανηλεούς εχθρού. Ε λοιπόν δεν πάει άλλο. Δεν αντέχουμε περαιτέρω, απηυδήσαμε. Αν έχει ελάχιστη αξιοπρέπεια ας αποχωρήσει. Άλλωστε κανείς δεν τον θέλει, κανείς δεν τον εμπιστεύεται, κανείς δεν τον πιστεύει πια. Ούτε οι μεταγραφές, ούτε οι εξαγγελίες, ούτε τα πρωταθλήματα, ούτε τίποτα μπορούν να το αλλάξουν αυτό. Μας προκαλεί οργή και αηδία. Ο κύριος έχει τελειώσει για μας. Είναι δε ώρα να μετρηθούμε. Να δούμε αν είμαστε διακόσια άτομα που έλεγε ο κ. Αθανασόπουλος. Αν είμαστε εγκάθετοι, υποκινούμενοι και ότι άλλη ακατάσχετη παπαρολογία έχουμε ακούσει προκειμένου να δικαιολογηθούν τα αίσχη του κυρίου. Δεν πάει άλλο. Δεν έχουμε άλλη υπομονή, ανοχή και διάθεση. Εμείς μεγαλώσαμε με αυτήν την ομάδα, μας συντρόφευε στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Στα νιάτα μας ταξιδέψαμε, πληρώσαμε από το υστέρημά μας, παλέψαμε, χτυπηθήκαμε, κλάψαμε-τώρα πλέον με μαύρο δάκρυ- για αυτήν την ομάδα. Σαφώς λοιπόν…
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο αλλά ενδεικτικό.

Έκανα ζάπινγκ χτες βράδυ την ώρα των δελτίων ειδήσεων. Πέφτω πάνω στο δελτίο της ΣΤΑΗ, τη στιγμή που λένε για το ντόπινγκ και τους αιφνιδιαστικούς ελέγχους της ΕΣΚΑΝ σε ΑΕΚ και ΠΑΟ (προβεβλημένο αυτό στον υπότιτλο).

Μιλάει ένας εξωτερικός ρεπόρτερ και αρχίζει να λέει, ότι η ΕΣΚΑΝ πήγε να κάνει αιφνιδιαστικό έλεγχο και στην Πουτάνα του Λιμανιού, αλλά βρήκε τα πάντα κλειστά και τους παίκτες άφαντους!

Ο ρεπόρτερ συνεχίζει, λέγοντας πως υπάρχει θέμα, διότι η Πουτάνα του Λιμανιού είχε δώσει (όπως ώφειλε) το απαραίτητο χρονοδιάγραμμα των προπονήσεών της στην ΕΣΚΑΝ και ότι σύμφωνα με αυτό, εκείνη την ώρα υπήρχε προπόνηση ... οπότε - προσπάθησε να πει ο ρεπόρτερ - υπάρχει θέμα, γιατί έλειπαν οι παίκτες (γιατί ντε;).

Πριν προλάβει όμως, ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ η κουφάλα η ΣΤΑΗ τον ΚΟΒΕΙ, του λέει "δηλαδή θέλεις να πεις ότι η ΕΣΚΑΝ έχει επεκτείνει τους ελέγχους της και στο ποδόσφαιρο", κι ενώ ο ρεπόρτερ προσπαθεί να μιλήσει για την Πουτάνα του Λιμανιού, τον ΚΛΕΙΝΕΙ!

Pappas10 είπε...

Παιδιά,

Για άλλη μία φορά εγώ θα πω ότι θέλω να μπω στο γήπεδο και πως - στην τελική - ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να με εμποδίσει.

Από εκεί και πέρα, θέλω να κάνω μία ερώτηση, χωρίς ίχνος ειρωνίας. Υπάρχει σχεδιασμός ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ του γηπέδου για όσους θέλουν να δούνε το παιχνίδι ή ΣΥΣΤΑΣΗ ή έστω "γραμμή" για ΑΠΟΧΗ;

Διότι άλλο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ και άλλο ΑΠΟΧΗ.

Θα το πω για άλλη μία φορά. Σαν Μιχάλης ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗ ΔΩ ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Αυτή είναι η άποψη μου.

Φιλικά

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Παναθηναϊκός Παλμός
Αξίζει να το διαβάσετε
http://zine.greenwebfans.com/palmos10.pdf

Πανάθας είπε...

Κουτόχορτε πολυ ωραίο ποστ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ φίλε.

Μιχάλη πράξε κατά βούληση. Δεν νομίζω πως θα σε εμποδίσει κανείς. Η Παναγιά μαζί σου. :-)

Ο ρόλος των ΜΜΕ είναι γνωστός. Για αυτό πρέπει και με τη βοήθεια της ΠΕΚ να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΙΣ 4 ΜΜ. ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΥΝΑΙΚΗ Ο ΛΑΟΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ.

Πανάθας είπε...

emerson, συνυπογράφω το "ξανα πες το" η στήλη δεξιά.

Ανώνυμος είπε...

Pappas

χωρίς διάθεση ειρωνείας και από μένα.
Στα συλλαλητήρια θα ΟΦΕΙΛΕΣ να ξέρεις πως δεν υπάρχουν ούτε "γραμμές" ούτε "συστάσεις" αυτές είναι πρακτικές άλλων που ακόμα και για να σου βγάλουν ένα διαρκείας στη Θ.10 σε περνάνε από τεστ-γκουαντανάμο.
Το tripακι που μερικοί καθόλου τυχαία πάνε μερικοί να περάσουν και υο οποίο θα επιχειρήσουν ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ να περάσουν, για οργανωμένα σχέδια και παπαριές ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ.
Τώρα αν εσύ σε ένα παλλαϊκό Παναθηναϊκό συλλαλητήριο κατά της ιδιοκτησίας θεωρείς ότι το κάπάκι πρέπει να δώσεις στον ιδιοκτήτη το μοναδικό πράγμα που τον ενδιαφέρει πάνω σου, ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΣΟΥ δλδ, είναι καθαρά θέμα προσωπικής θεώρησης. Μου θυμίζει λίγο τις κουβέντες που κάνανε κάποιοι φίλοι στον πόλεμο της Σερβίας για εμπάργκο κατά των ΗΠΑ πίνοτας καφέ μέσα στα starbucks. Σχιζοειδής κατάσταση ή καλύτερα τυπική συμπεριφορά έλληνα που δεν μπορεί να επιβληθεί της αδυναμίας του.
Πάντως το επαναλαμβάνω, ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει εκπορεύσει ΣΧΕΔΙΑ και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ. πίστεψε το όσο και αν τα παπαγαλάκια από την αντίπερα (gg)μέσα σε 48 ώρες άλλαξαν κλουβί και από κει που φώναζαν μυστηριωδώς "φύγε" το βράδι της Κυριακής αλλάξαν ξαφνικά μελωδίες.

Πανάθας είπε...

"Σούρπης: "Ανήκω στους παρακατιανούς. Θέλησα να πάω στο γήπεδο με έστειλαν στην "τίκετ κλαμπ", δεν είχα ταυτότητα και δεν πήρα εισιτήριο. Είπα ότι είμαι 10 φορές πρωταθλητής Ελλάδας, δευτεραθλητής Ευρώπης και δεν στάθηκε ικανό. Με πήρε τηλέφωνο ο Σάββας Θεοωρίδης και μου είπε ότι όποτε θέλω υπάρχει σουίτα στο "Καραϊσκάκη". Ο ΠΑΟ δεν έχει διοίκηση. Γίγαντας σε πήλινα πόδια. Θα μπορούσε να είναι διοίκηση σε... κολέγιο και κατ επανάληψη προσπάθησα να πω να στείλει κάποιον σε Ρεαλ και Λιβερπουλ να δει πως δουλεύουν Ποιος είναι ο Βέλιτς; Όταν ήμουν γενικός αρχηγός, γλάστρα ήμουν δηλαδή, είχε προσληφθεί ως διερμηνέας του Σάντος. Πως έφτασε από εκεί να γίνει Πάπας;

Ο ΠΑΟ μικραίνει και μικραίνει. Το συμβούλιο του ΠΑΟ είναι για κλάματα! Δεν έχουν συνεδριάσει και μια φορά.. Έχουμε βγάλει 3 παίκτες σε 15 με 20 χρόνια. Είναι δυνατόν να αγοράζουμε τον Σέριτς; Ή με τον Μόρις που είναι καλός παίκτης και κάνει 4 θανατηφόρα λάθη σε κάθε ματς; Πρέπει να είναι οι παίκτες νικητές, winners. Στο τέλος υπάρχει νίκη και ήττα. Αλλά να είναι ήττα αξιοπρεπής. Έπαιξα 15 χρόνια στον ΠΑΟ και χάσαμε δύο φορές στο γήπεδο μας. Πέρσι χάσαμε 7 στην έδρα μας! Θέλει νέα διοίκηση ο ΠΑΟ. Πχ. το ροτέισον δεν έχει ξαναγίνει. Η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα δεν το κάνουν.

Ο ΠΑΟ έχει κακή διαχείριση παικτών. Όταν τους μετατρέπεις σε δημόσιους υπαλλήλους με το ροτέισον, δεν ελπίζεις σε τίποτα. Γίνεται να αγοράζουμε 10 και να είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλον; Η νέα διοίκηση να ξέρει το αντικείμενο και να κρίνεται Τα λάθη να μην τα επαναλαμβάνουμε δέκα χρόνια και να είμαστε ουραγοί. Στα γήπεδα τα μικρά παιδιά δεν βρίσκεις να φορά πράσινη φανέλα. Αν ναι, φτύστε με δημοσίως στην Ομόνοια...".

ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΣΟΥΡΠΗΣ.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Το κομμάτι με την είσοδο του πιτσιρικά στην 13, με έκανε να βουρκώσω. Και είμαι και στη δουλειά γαμώ το κέρατό μου.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Στον Παναθηναϊκό Παλμό εννοούσα...αλλά είμαι ακόμα ψιλοχώμα. Με άγγιξε ο άτιμος. Διαβάστε το παιδιά. Όλο αξίζει, κάθε σειρά.

Pappas10 είπε...

@GWL,

Κατ' αρχάς δεν παίζει περαιτέρω υστέρημα μιας και έχω διαρκείας. Μου τα έχει πάρει ήδη δηλαδή.

Πέρα όμως από αυτό, το ερώτημα δεν είναι ειρωνικό αλλά έχει ουσία. Πέρα από το άμεσο του θέματος (όχι δεν θέλω να θεωρηθεί ότι λειτουργώ υπέρ του Τζίγγερ επειδή πάω γήπεδο επειδή έτσι πιστεύουν κάποιοι και όχι δεν θέλω να παίξω μπουνιές με κανέναν που φορώντας πράσινο κασκόλ θα προσπαθήσει να με εμποδίσει) υπάρχει και το πρακτικό αλλά και το θεωρητικό του.

Το πρακτικό είναι ότι η αντίδραση πέρα από το συλλαλητήριο θα πρέπει να είναι ΜΑΖΙΚΗ και στις υπόλοιπες κινήσεις. Το "γραμμή" ή "σύσταση" δεν υποδηλώνει ποδηγέτηση.

Με την ίδια λογική που βγήκε το "Συλλαλητήριο στο Πεδίο του Άρεως την Κυριακή" θα μπορούσε να βγει και το "Συλλαλητήριο στο Πεδίο του Άρεως και Αποκλεισμος του Γηπέδου την Κυριακή" ή "Συλλαλητήριο στο Πεδίο του Άρεως και Αποχή από το γήπεδο την Κυριακή".

Στο θεωρητικό του, από τη στιγμή που η αντίδραση είναι αυθόρμητη και εναπόκειτε στην προσωπική κρίση του καθενός, τότε θα πρέπει και η στάση του καθενώς να γίνεται σεβαστή και κατανοητή χωρίς παράπλευρες ερμηνείες.

Τέλος πάντων... πάμε την Κυριακή στο συλλαλητήριο και βλέπουμε.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/4bs5a6

Βλάκα, τζάμπα θα στην πάρουν στο τέλος, θα δώσεις και από πάνω, α ρε Βαρδή τι γιο έβγαλες ρε

fpboy είπε...

tha einai prwtofanes auto pou tha zisoume oloi mazi thn kyriakh !
ginetai xamos se olh thn athina.

mpeite kai edw !
http://poulathnpae.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

προφανως την κυριακη θα ειναι η μεγαλυτερη παναθηναικη συναξη ολων των εποχων,ιστορικη αγια μερα, αλλα εγω δεν θα μπορεσω να στερηθω τον τζιγκεριακο μου,να χασω τον λουκα να κατατροπονει τους αντιπαλους αμυντικους?η τον ζογκλεριστα κρυοκολη και τις μαγικες μπαλιες του?σιγουρα ομως δεν θελω να χασω την φοβερη ατμοσφαιρα και τα μπινελικια που θα μας χωνουν τα σκουληκια!ποτε θα ξαναβρω τετοια ευκαιρια? τι να πω ρε παιδια με τα μυαλα καποιων? ολοι στο πεδιο του αρεως να βαλουμε τελος στο μαρτυριο του παναθηναικου μας.

Pappas10 είπε...

Ανώνυμε,

Ο Καθένας με το Μυαλό του. Εσύ μην έρθεις ρε φίλε... κάτσε και άσε τη Λεωφόρο στα σκουλήκια και στον Τζίγγερ.

Εγώ θέλω να πάω να υποστηρίξω την ομάδα. Προβλημά μου δεν είναι;;;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου να κάνεις ότι θες - από τη στγμή μάλιστα που έχεις προπληρώσει - και κακώς το συζητάς.

Δεν συμφωνώ μόνο με το "πρόβλημα μου δεν είναι?". Δυστυχώς είναι και πρόβλημα μας.

Υπάρχει μια επιθυμία το γήπεδο την κυριακή να είναι άδειο ως το κερασάκι στην τούρτα (λέγε με και συλλαλητήριο).

Είναι απλά τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

μιχαλη, σιγουρα αυτη δεν ειναι οι καταλληλη στιγμη για να ανοιξουμε τετοιες αντιπαραθεσεις,ουτε χωρουν εγωισμοι και υπεροψιες, οι μερες απαιτουν ενωτητα... σεβομε την γνωμη σου αν και διαφωνω καθετα,μακαρι να αλλαξει η κατασταση και μικρη σημασια θα εχει ποιος ειχε την σωστη επιλογη. ανωνυμος

Pappas10 είπε...

Ανώνυμε,

Εστιάζομαι στην τελευταία σου φράση και ζητώ συγνώμη αν φάνηκα επιθετικός.

Σημασία έχει να αλλάξει η κατάσταση...

Πανάθα... κερασάκι ε? Χμμμμ....Εμένα μ' αρέσει η φράουλα αλλά θα το σκεφτώ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Παππα δεν θα χει σκουλικια στο Ναο τη Κυριακη οποτε μην ανησυχεις....Πηγαινε να δεις την υπερομαδα....Δλδ τοσο δυσκολο σου ειναι ενα παιχνιδι να μην μπεις για να αντιδρασεις και με την απουσια σου απτο γηπεδο και τη παρουσια σου εξω απο αυτο να εκδηλωσεις την σιχαμαρα σου για το ποδοσφαιρικο ΠΑΟ?

Thrass είπε...

Μιχάλη, μπες και κανείς δε θα σού κάνει τίποτα. Το πολύ πολύ κάποιοι να σε γιουχάρουνε, αλλά αυτό χλωμό είναι.

Παρόλα αυτά, συμφωνώ με τούς προηγούμενους ότι εσείς που θα μπείτε (κάτοχοι διαρκείας κλπ) θα αποδυναμώσετε ελαφρώς το εγχείρημα.

TNT είπε...

Κάποτε, όταν ήμουν μικρός, ο πατέρας μου που με έκανε Παναθηναϊκό, μου είπε το εξής:

«Εμείς οι Παναθηναϊκοί, δεν είμαστε σαν τους Ολυμπιακούς. Οι Γαύροι είναι ικανοί να φάνε τεσσάρα και την επόμενη Κυριακή να γεμίσουν το γήπεδο, τόσο χάνοι είναι. Αντίθετα, εμείς αν φάμε τεσσάρα δεν πάμε γήπεδο... δεν είμαστε πρόβατα.»

Προσωπικά συμφωνώ με αυτή την φιλοσοφία, για αυτό και έχω να πάω γήπεδο πάνω από 10 χρόνια. Θεωρώ ότι πρέπει να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ο ΠΑΟ να είναι πρώτος και στα πλαίσια αυτά είναι αντιφατικό, για μένα, να πηγαίνει κανείς γήπεδο.

Φυσικά, όποιος θέλει να πάει εννοείται ότι θα πάει. Η ελεύθερη βούληση του καθενός είναι απαραβίαστη και πρέπει να την σεβόμαστε όλοι.

Σε ό,τι αφορά εμένα πάντως, πιστεύω ότι εάν το συλαλλητήριο αποτελέσει ηχηρό μήνυμα, η επίδρασή του θα είναι ακόμα μεγαλύτερη εάν συνοδευτεί με το θέαμα μιας ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

1908 ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ Ο ΠΑΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ
2008 ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ Ο ΠΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ

http://tinyurl.com/3o22fz

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

από το σάιτ των GWF

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΗΤΑΝ "ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ". ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΩ. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

http://www.youtube.com/watch?v=bEo5bjnJViA

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ
ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΤΟΣ
ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ
ΤΟΥ ΚΟΥΝΑΝ ΜΑΝΤΙΛΙ
ΦΥΓΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ
ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΕ ΜΙΚΡΕ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΛΟΤΙΝΕ.

Thrass είπε...

Όχι φίλε μου, δεν είναι ωραίο να αλλάζουμε τον ύμνο μας. Καταλαβαίνω την πίκρα σου, θα μπορούσα πάνω στη δική μου να το έχω κάνει και εγώ, αλλά δεν είναι ωραίο.

Ανώνυμος είπε...

αν αυτό που είπαν στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ είναι αλήΘεα, ότι εισαγγελέας διέταξε προκαταρκική έρευνα για να βρει ποιος διοργανώνει το συλλλητήριο, πάει να πει πως οι απανταχώθεν ρουφιάνοι είναι ΧΕΣΜΕΝΟΙ

TNT είπε...

Ρε παιδιά τι λέει, ο Ίβανσιτς πάει στο Γαύρο;

Ανώνυμος είπε...

Είναι 4 η ώρα....
Είμαστε πολλές χιλιάδες ......
Είμαστε ήδη στο πεδίο......
Έχουμε όλοι τόσες εικόνες απο εκεί...
Ξεκινάμε ......
Μικροί και μεγάλοι....
παλιοί και τωρινοί....
οι 5.000 του Άμστερνταμ και οι 10.000 του Λονδίνου....
η γενιά του Ζάετς του 84' που γέμιζε για πλάκα το ΟΑΚΑ,
μαζί με την γενιά του Βαζέχα του 96'.....
Απο τους παλιούς cockneys , μέχρι την γενιά
της ενιαίας θύρας 13 ....
Είναι 4 η ώρα....
Είμαστε αμέτρητες χιλιάδες ......
Είμαστε ήδη στο πεδίο......
Απο τις μπλε του μπάσκετ ,
μέχρι τους μύστες των ερασιτεχνικών της Λεωφόρου
και την νέα γενιά του ίντερνετ....
Είναι μαζί μας και ο Πάνκης και ο Καρνέζης και ο Νικολάκης και ο Τριάντας και ο Βαγγέλης και ο Μιχαλάκης και όλη 13 του ουρανού....
Είναι μαζί μας παλαίμαχοι αθλητές που πονάνε την ομάδα ....
Είναι μαζί μας όλη η επαρχία και παιδιά απο το εξωτερικό....
Αδέρφια μας σε αναπηρικά καροτσάκια, γυναίκες και πιτσιρικάκια,
Παππούδες που μιλάνε για το Γούμπλει και 30άρηδες που ''χάθηκαν'' στα στενά του Άμστερνταμ....
Είναι 4 η ώρα....
Είμαστε πολλές χιλιάδες ......
Είμαστε ήδη στο πεδίο......

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω....
Βαρδινογιάννηδες σας διώχνουμε....

Ανώνυμος είπε...

Nikita ras

Φίλοι μετά από 1 χρόνο ξαναγράφω και σας αναφέρω ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος σε συνομιλία με φίλαθλο του Παναθηναϊκού του κάπου στην Λ . Αλεξάνδρας (μποτιλιαρισμένοι στα φανάρια) σχολίασε θετικά το συλλαλητήριο αλλά εκτίμησε πως δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκουμπιστεί ο Βαρδινογιάννης .(Τζίγγερ).Ήταν κατηγορηματικός σε αυτό. Αυτά

Ανώνυμος είπε...

Non poso

Καμία επανάσταση δεν νίκησε από την πρώτη μέρα. Το μνμ πάντως το πήρε, τα ΜΜΕ που ελέγχει οργιάζουν, εισαγγελείς ζητάει, πανικόβλητο άνθρωπο μου θυμίζει. Ας δούμε πόσο αντέχει λοιπόν στην αποστειρωμένη γυάλα του

Πανάθας είπε...

ΘΑ ΦΥΓΕΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ.

Τι νομίζετε ένα συλλαλητήριο θα τον διώξει?

Θέλει συνεχή αγώνα κα επαγρύπνηση.

ΠΑΟ χωρίς τον λαό του δεν υπάρχει.

Ε αυτό θα του δώσουμε. Έναν λαό στην αντιπολίτευση και έναν ΠΑΟ χωρίς φιλάθλους.

Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

παναθα

http://greenwebfans.listen2myradio.com/

σε λίγο, θεωρητικά πάντα ))))))) αν δεν υπάρχουν προβλήματα

Ανώνυμος είπε...

http://easyurl.net/d330

Αυτό όμως που είναι δεδομένο είναι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού βγαίνει στους δρόμους. Οπως έχουνε βγει οι ΑΕΚτζήδες στο παρελθόν όταν είχανε πρόβλημα με τον Τροχανά, με τη Νέτμεντ και τον Ψωμιάδη. Οπως είχανε βγει οι Ολυμπιακοί για τον Σαλιαρέλη. Οπως πρώτοι και καλύτεροι έχουνε εφαρμόσει την επανάσταση της εξέδρας οι Θεσσαλονικείς. Μ' αυτόν τον τρόπο διώξανε οι ΠΑΟΚτσήδες και τον Βουλινό και τον Μπατατούδη και τους Γουμενοπαγώνηδες. Μ' αυτόν τον τρόπο πολεμήσανε και κυνηγήσανε από τον Αρη τον Κοντομηνά οι Σουπεράδες. Μ' αυτόν τον τρόπο διώξανε οι γριές από τον Ηρακλή τον Θεοδωρίδη.

Ηρθε, λοιπόν, η ώρα να γίνει αυτό και στον Παναθηναϊκό. Οταν στα δώδεκα χρόνια έχεις πάρει ένα όλο κι όλο πρωτάθλημα, ακόμα κι όταν σε λένε Βαρδινογιάννη θα υποστείς τις συνέπειες. Τα συλλαλητήρια στο ποδόσφαιρο δεν είναι σαν την πολιτική. Γίνανε ένα σωρό συγκεντρώσεις για το ασφαλιστικό. Φέρανε κανένα αποτέλεσμα; Η κυβέρνηση το πέρασε το νομοσχέδιο. Εκανε ο Χριστόδουλος πριν «κοιμηθεί» τις λαοσυνάξεις για τις ταυτότητες. Αλλαξε στάση η κυβέρνηση; Αυτό που ήθελε το έκανε. Είχε βγει ο κόσμος στους δρόμους για να σταματήσει ο Μπους τους βομβαρδισμούς. Και τους σταμάτησε όταν στη Σερβία δεν είχε μείνει κολυμπηθρόξυλο. Ο,τι κι αν έκανε ο κόσμος σε πολιτικά θέματα ήτανε σαν να έσπρωχνε έναν τοίχο. Αυτοί που φωνάζανε κουραστήκανε, τα παρατήσανε και ο τοίχος έμεινε στη θέση του. Στο ποδόσφαιρο όμως απ' όσους μπήκανε στο σημάδι, κανένας δεν γλίτωσε. Ούτε ένας. Αργά ή γρήγορα τους έφαγε η μαρμάγκα.

Πανάθας είπε...

G.W.L., πολύ καλή ιδέα το netradio.

Άκούω τα παιδιά τώρα.

Άμα καταφέρουν και το διατηρήσουν σε ένα "επίπεδο" (ως τώρα το έχουν καταφέρει) θα είναι μεγάλη επιτυχία.

ΜΠΡΑΒΟ. Αυτό είναι ενεργοποίηση. Αυτό είναι αντιπολίτευση.

Και έπεται συνέχεια.

Pappas10 είπε...

Sorry ρε GWL αλλά το "Nessun Dorma" από την "Turandot" του Puccini που κολάει;;;; Θα νικήσουμε κι έτσι;

Με κούφανες....

Πανάθας είπε...

χαχαχαχαχα απλά ρε συ Μιχάλη αγαπά την όπερα ο φίλος μας. Δεν είναι κακό. Ότι δεν έχει σχέση, δεν έχει να το ομολογήσουμε.

:-))

Αν και εγώ προτιμώ το "My way" από τον Sid των Sex Pistols που πόσταρε χθες ο ανώνυμος (κάποια posts πιο πάνω).

ΕΞΑΛΛΟΥ O ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΡΟΚ.

Πανάθας είπε...

Εκτός και αν με τον Puccini, ήθελε να περάσει "κάποιο" μήνυμα στον Τζίγγερ.

:-))

Ανώνυμος είπε...

pappas

ηταν απλά παραβολή, και μου φαίνεται ότι ηταν κατανοητό.
κάτι το οποίο στην αρχή για κάποιους ειδήμονες φαντάζει σαν καταδικασμένο και ανώφελο (κριτές-υποψήφιος, ΜΜΕ/διοίκηση-συλλαλητήριο) μπορεί να εκπληξει και μάλιστα θορυβωδώς.
Βάλτε ρε γαμώ μου και λίγο φαντασία))))))))

Πανάθας είπε...

Χαχααχαχαχα......είστε απίστευτοι.

Ανώνυμος είπε...

παναθα
btw εχω πλήρη δισκογραφία σε βινύλιο sex pistols, ακόμα και 7-ιντσα
τρέλααααααααααααααα

Pappas10 είπε...

H Αγαπημένη μου όπερα... κουφάθηκα τελείως.

Ναι.. κατάλαβα τους συμβολισμούς. Απόλυτα τολμώ να πω.

Don't wanna be baried... in a SPORT semetary... ;) ;) ;)

Ανώνυμος είπε...

Τι timing κι αυτό του Τριανταφυλλοπουλου πάντως?? τι σύμπτωση???

Χεσμένοι είστε ρε όλοιιιιιιιιιιιιι

Πανάθας είπε...

G.W.L., ανταλλάσεις τα βινύλια με αλλαγή ιδιοκτησιακού?

:-))

Έτσι για να μην είμαστε και off topic (χθες έψαχνα σαν τρελός να βρω στο net το "my way" και βρήκα σε mp3 όλο το άλμπουμ "kiss this").

Πανάθας είπε...

Τι έγινε με τον Τριανταφυλλόπουλο?

Ανώνυμος είπε...

Εχει τον Μαντούβαλο να λέει ότι ο γιος του Πάυλου μου κόλλησε το πιστόλιστο κεφάλι

Πανάθας είπε...

Μαντούβαλος ε? Το δεξί χέρι του Κόκκαλη και μπλεγμένος στο παραδικαστικό κύκλωμα.

Αξιόπιστη μαρτυρία σίγουρα.

Χωρίς να ξέρω τον γιο του Παύλου και χωρίς διάθεση να υπερασπιστώ τον γιο ενός κεφαλαιοκράτη.

Ανώνυμος είπε...

χεστον τον γιο του παύλου ρε πανάθα, το timing κοίτα, το timing

Πανάθας είπε...

Έχω σταματήσει να μυρίζω τα νύχια μου εδώ και πολλά χρόνια G.W.L.

Μπορεί να έχει σχέση, μπορεί και να μην έχει.

Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία. Κάνω focus εδώ και πολύ καιρό στον ένα και μοναδικό στόχο που έχω ως οπαδός να αππαλλάξω την ομάδα μου από τη τυραννία.

Προσωπικά δεν την βλέπω καν την εκπομπή. ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μετά την ... εξαφάνιση των παιχτών της Γαβριέλας από του Ρέντη ενώ τους ερχόταν το ΕΣΚΑΝ, πλακώσανε κι ένα σωρό "τραυματισμοί" στις τάξεις τους!

Φυσικά τα μμε είτε υποβάθμισαν, είτε εξαφάνισαν την είδηση.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ...

...προφανής είναι, νομίζω, η γελοία προσπάθεια υποτίμησης και απαξίωσης της ΠΕΚ από τα ανωτέρω μμε με τα σημερινά πρωτοσέλιδά τους, ότι δήθεν η ΠΕΚ προσφέρει δώρο στον Παναθηναϊκό τον ... Κλέιτον!

Η ΠΕΚ; Τον Κλέιτον; Χαχαχαχά! Μα για μαλάκες μας έχουν τα μμε;

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΑΖΙΑ 2

αφού γουστάρατε τα πρώτα:

http://www.youtube.com/watch?v=-NAK8h-A9_4

Thrass είπε...

Τζόνι, ίσως δεν είναι μαλακία αυτόν με τον Κλέιτον. Αν ο Βγενό μπορούσε να πάρει παίκτη για τον οποίο κονταροκτυπιούνται γαύρος και ΑΕΚ, είναι επικοινωνιακή νίκη, όπως και να το κάνεις. Ειδικά τη στιγμή που ο Τζίγγερ δεν κατάφερε να πάρει τον Γκαλίτσιο από την ίδια ομάδα, τη στιγμή που τον είχε κλείσει κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

@ Thrass,

πρώτα-πρώτα, ότι το είχε πρωτοσέλιδο ο "Φίλαθλος", με έβαλε σε υποψίες.

Έπειτα, ο Βγενόπουλος δεν είπε, ούτε νομίζω υπονόησε, κάτι τέτοιο! Όπως διάβασα, στη συνέντευξη ρώτησε ένα παλαίμαχο αν είναι πραγματικά καλός ο Κλέιτον. Ο παλαίμαχος του είπε, ότι είναι καλός. Και ο Βγενό απάντησε: "Και τότε γιατί δεν τον παίρνει ο Παναθηναϊκός αφού λένε, ότι θέλουμε ενίσχυση στα χαφ;".

Έριξε δηλαδή μια σπόντα προς την ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα, τα σενάρια ότι "του μπήκε η ιδέα να αγοράσει τα δικαιώματα του Κλέιτον γιατί έχει άριστες σχέσεις με τον Πηλαδάκη, και να τον κάνει δώρο στον Παναθηναϊκό", μού φαίνονται πολύ μούφα και μάλλον μανατζεροδουλειά.

Γιατί, άλλωστε, πώς μπορεί ο Βγενό να αγοράσει τον Κλέιτον ή οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή; Είναι αδύνατον! Διότι, πού θα υπογράψει ο Κλέιτον; Οι ποδοσφαιριστές (ως ποδοσφαιριστές) υπογράφουν σε Π.Α.Ε. ή/και σε μάνατζερ παικτών. Ούτε ο Βγενό, ούτε η ΠΕΚ, είναι ΠΑΕ ή έστω επαγγελματίες μάνατζερ παικτών. Οπότε; Δεν στέκει.

Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Βγενό ή η ΠΕΚ, είναι να κινήσει ΑΤΥΠΑ κάποια "νήματα" και κυρίως να δώσει κάποιες επίσης ΑΤΥΠΕΣ διαβεβαιώσεις, ώστε ο παίκτης να προτιμήσει τον ΠΑΟ από τις άλλες ομάδες. Τίποτε άλλο.

Ασφαλώς λοιπόν ο Βγενόπουλος το γνωρίζει αυτό! Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να είπε, ότι προτίθεται να αγοράσει τον παίκτη.

Εάν λοιπόν ήθελε απλώς (όπως υποθέτεις εσύ) να κάνει μια καλή επικοινωνιακή κίνηση στο μεταγραφικό πεδίο, ε τότε δεν νομίζω να αντιστοιχεί στο επιχειρηματικό του μέγεθος το να ασχοληθεί με τον ... Κλέιτον!

Όταν λ.χ. έχει δηλώσει, ότι μπορεί (σαν ΠΕΚ) να δώσει αμέσως τώρα το ποσόν των 40 εκ. ευρώ για μεταγραφές, δεν θα ήταν πολύ πιο σύμφωνο επικοινωνιακά να πει ότι λ.χ. "έχω στα σκαριά μεταγραφή ενός ξένου μπαλαδόρου 10 εκ ευρώ";

Αυτό δεν θα έδινε μια ΑΛΛΗΣ ΤΑΞΗΣ αίσθηση μεγέθους και φιλοδοξιών, άρα επικοινωνιακή ρελάνς πραγματικά αξιοσημείωτη αν όχι και εκπληκτική, από το να μπλεχτεί με Κλέιτον και "Γκαλίτσιους";

Γι' αυτούς τους λόγους πιστεύω, πως αυτή η "είδηση" είναι μούφα και το πιθανότερο μανατζεροβρωμοδουλειά.

Πανάθας είπε...

Θα θυμίσω ότι για το "ασυμβίβαστο" (μια και έγινε λόγος) πως πριν κάποια χρόνια το συμβόλαιο του Λυμπερόπουλου (το τελευταίο στην Πανάθα) το ανανέωσε προσωπικά ο Παύλος Γιαννακόπουλος (ως δώρο φαντάζομαι και αφού συνενοήθηκε προφανώς - τα είχαν καλά τότε - με τη ΠΑΕ).

Το θεωρώ και εγώ δύσκολο να συμβεί όμως (πληροφοριακά ο Κλέιτον είναι σέντερ φορ και όχι χαφ).

Μπορεί να είναι μυθοπλασία των δημοσιογράφων, μπορεί να είναι μανατζερίστικο κόλπο, μπορεί να είναι όμως και επικοινωνιακό τρικ του Βγενό (γιατί ο Τζίγγερ όσο σπαγγοραμένος και να είναι αποκλείεται να δεχτεί τέτοια προσφορά θηλειά-στον λαιμό του.)

Μόνο και μόνο που ευχόμαστε να μας αγοράσει ένα παίκτη η ΠΕΚ και να μας τον "χαρίσει" αυτό δείχνει τη κατάντια της ΠΑΕ.

Την κυριακή έχουμε "αγώνα" παίδες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΙ ΠΕΚ. ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ!!

ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΝΤΙ, ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΜΤ ,ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ??

ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΡΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ.

ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ!

Πανάθας είπε...

Προσωπικά θέλω τον Μπάγεβιτς στη Πανάθα με απεριόριστες εξουσίες.

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

---------------------------

Ο Ίβανσιτς στον ΟΣΦΠ? Λες να γίνει το θαύμα και να απαλλαγούμε και από αυτόν και από τον Πουστίγκα?

------------------------------

Οι μόνοι παίκτες που πρέπει να μείνουν τη νέα χρονιά είναι οι:

Μάλαρτζ - Σπυρόπουλος - Δάρλας (αναπληρωματικό αριστερό μπακ) Γκούμας (όχι τόσο ως αξία) - Σιμάο - Μάτος - Λεοντίου - Νίνης - Καραγκούνης (ως σημαία και αυτός) - Δημούτσος (θα προτιμούσα να τον έδινε κάπου δανεικό) - Σαλπιγγίδης , Εντόι. (από τους παραπάνω παίκτες βασικοί αξίζουν να είναι μόνο οι Μάλαρτζ, Σπυρόπουλος, Μάτος και Σαλπιγγίδης). Άρα θες άλλους 7 εντεκαδάτους.

Υπό συζήτηση οι Νίλσον (ως αναπληρωματικός δεξί μπακ) και ο Γκαλίνοβιτς (αν και θα προτιμούσα επιστροφή Τζόρβα ως αναπληρωματκό του Μάλαρτζ).

Θα ήθελα επιστροφή στην Πανάθα, Σειταρίδη, Κυργιάκο και Μπασινά (σε θέσεις που υστερούμε) και όχι να τους δω να ενισχύουν τους αντιπάλους μας για μια ακόμη φορά.

Βασικά φεύγουν 8, τους οποίους αντικαθιστείς με καλύτερους.

CHAMPIONSHIP MANAGER 2009

:-))

Υ.Γ.Εννοείται οι δανεικοί σπίτια τους.

Ανώνυμος είπε...

@ Παναθα

Συμφωνω μαζι σου για τον Μπαγεβιτς
Ομως οσο ειναι αυτος, ο μεταφραστακος, ο Βελιτς στην ομαδα δεν το βλεπω να ερχεται. Αλλα και να μην ηταν, νομιζω πως πλεον απο τον εγωισμο του και μονο , ο αποτυχημενος που εχουμε να μας διοικει, δεν θα εφερνε τον Μπαγεβιτς.

Πανάθας είπε...

Μπορέλι το ξέρω....απλά εξέφρασα ευσεβείς πόθους.

Τσάμπα είναι (είχα καλό δάσκαλο 30 χρόνια).

:-))

Υ.Γ. Ο Ντούσκο έπρεπε να είναι προπονητής του ΠΑΟ άπό το 1997.

Ανώνυμος είπε...

"Χότα-Χότα",

εάν "παρακαλάς" να σου πάρει παίκτη η ΠΕΚ υπάρχει πρόβλημα αντίληψης. Πρέπει πρώτα να απαντήσεις σε ορισμένα ερωτήματα:

1. Ποιος κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας;
2. Ο Βγενόπουλος είναι σκάουτερ ή απλά παίρνει τη γνώμη των παλαιμάχων για την αξία παικτών;
3. ΑΝ έγινε κίνηση για Κλειτον, γιατί έγινε; Θέλει να δείξει "large"; Και εάν ναι, εσένα σου αρκεί αυτό ή θέλεις να γίνεται σωστά ο προγραμματισμός της ομάδας;
4. Μήπως αποκτώντας τα δικαιώματα παικτών η ΠΕΚ, ουσιαστικά υποκαθιστά την "εταιρεία"-δορυφόρο του ΠΑΟ που είχε ανακοινώσει πρόσφατα η Τζίγγερ; Και εάν ναι, με ποια δικαιοδοσία;

Πανάθας είπε...

KARMA όλα αυτά είναι επικοινωνιακά κόλπα (είναι μετρ στη επικοινωνία ο Βγενό). Δεν πρόκειται να μετουσιωθούν.

Πλάκα πλάκα ο Κλέιτον είναι 30 χρονών. Με βάση το σωματότυπο του έχει 3 ακόμα καλά χρόνια μπάλα. Μετά πάει για απόσυρση.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Χωρίς Έκι δεν πας πουθενά μα μεν.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Μιχάλη, θα αγοράσω στο δικό μου μανατζεράκι τον Τάισον. Θα μου έρθει πιο φτηνός ενώ θα δέρνει και πιο αποτελεσματικά. Τους έχει δείρει όλους Ο Γκονζάλες και ακόμα παίζουν τα κωλόπαιδα.

Ρε λες να τον έχει βάλει τον Έκι ο Βγενόπουλος για να στείλει στο νοσοκομείο τους παίκτες και να αναγκάσει τον Τζίγγερ να αγοράσει καινούργιους?

Ο Βύντρα δεν είναι ευέξαπτος ρε γαμώτο?

:-))

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Πέρα από φάπες, στα 4 παιχνίδια που έχει παίξει έχει δώσει 2 τελικές ασίστ (που γίναν γκολ) και μία που έγινε Πέναλτυ (και γκόλ).

Απροπώ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ... ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑ ΕΝΩ Η ΣΕΝΤΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΕΚΙ.

Ο Έκι είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ και - για την μπάλα που ξέρω - Ο ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Όταν συνέλθει 100% από τον τραυματισμό του θα είναι κρίμα να μη τον έχεις.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Έχω δηλώσει "Γκονζαλικός"... μπορεί να είμαι προκατειλημένος αλλά, ρε πούστη μου, τον έχουμε δει όλοι. Δεν ξεχνιέται η μπάλα και με τόσους που κατά καιρούς έχω περιμένει (Από Μπορέλι μέχρι Σανμαρτεάν και από Κονσεϊσάο μέχρι Ιρισμέτοφ) αυτός αξίζει τον κόπο.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

@pappas

Οσο καλος παικτης και να ειναι ο Εκι δεν μπορει να τιμωρειται μονο με 5000 ευρω προστιμο απο την διοικηση(ο θεος να την κανει) , ειδικα οταν ειναι υποτροπος....

Καλα τα γκολ και οι ασιστ του Εκι, αλλα οταν ενας παικτης χαλαει με τους ξυλοδαρμους συμπαικτων του, την (όποια) ατμοσφαιρα της ομαδας,των προπονησεων κτλπ τοτε αν δεν τιμωρειται παραδειγματικα, το καλυτερο ειναι να φευγει.

Προσωπικα πιστευω οτι φετος εκανε περισσοτερο κακο παρα καλο στην ομαδα.

Πανάθας είπε...

Άντε βάζω και τον Έκι μέσα Μιχάλη στο μανατζεράκι μου για να μην σου χαλάσω το χατήρι.

Είναι καλό πιστεύω να υπάρχει κάποιος που να τον βλέπουν οι συμπαίκτες του και να σφίγγουν οι κώλοι.

:-))

Είναι η ιδέα μου ότι δεν τρέχει και δεν μαρκάρει όπως επιτάσσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο? Σαν να βλέπω βετεράνο μπαλαδόρο είναι ο Έκι ρε συ Μιχάλη. Πάντως - στα σοβαρά τώρα - δεν νομίζω πως θα μείνει και του χρόνου με τέτοια συμπεριφορά που έδειξε φέτος.

Πανάθας είπε...

Συμφωνώ με τον Μπορέλι.

Πανάθας είπε...

Μέρος, άρθρου του Χρήστου Χαραλαμπόπουλου με το οποίο συμφωνώ και είναι ενδεικτικό της φιλοσοφίας Βαρδινογιάννη που τόσο κόστισε στην ομάδα (από τον sport-fm):

"Για τους περισσότερους ο βασικός υπεύθυνος για την ταλαιπωρία του «τριφυλλιού» δεν είναι άλλος από τον ιδιοκτήτη του. Πρόκειται για μία εκτίμηση με την οποία συμφωνώ. Από τη Ριζούπολη και μετά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει την αποκλειστική ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας. Αυτός κάνει τις κεντρικές επιλογές σε ανθρώπους και στόχους, αυτός λαμβάνει τις αποφάσεις. Οταν μετά την υπόθεση «Κονσεϊσάο» και τη φυγή του Κωνσταντίνου για τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη –πράγμα ασυνήθιστο για τον ίδιο– και ανάμεσα στα άλλα που είπε ανέφερε ότι ο τρόπος διοίκησης της ομάδας προϋποθέτει έναν προϋπολογισμό και ένα σχέδιο, το οποίο φυσικά θα κινείται μέσα στα όρια αυτού του προϋπολογισμού. Αυτός ο τρόπος διοίκησης ταιριάζει σε ένα σωρό επιχειρήσεις, μόνο που μία ποδοσφαιρική ομάδα –όσα κοινά στοιχεία και αν έχει με μία επιχείρηση– έχει και πολλές ιδιομορφίες.

Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει κατανοήσει αυτές τις ιδιομορφίες, διότι η εικόνα που δίνει είναι ότι αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ ως μία οποιαδήποτε οικογενειακή επιχείρηση που μπορούν να την «τρέξουν» κάποιοι άνθρωποι (συνήθως σχετικοί με το ποδόσφαιρο, αλλά μάλλον άσχετοι με ζητήματα διοίκησης μίας ιδιόμορφης επιχείρησης, όπως είναι μία ποδοσφαιρική ομάδα) που έχουν στα χέρια τους ένα συγκεκριμένο προϋπολογισμό. Πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία προσθέστε και τη διακηρυγμένη βούληση του ιδιοκτήτη, η ποδοσφαιρική επιχείρηση να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και να μη χρειάζεται οικονομικές «ενέσεις». ......"

Άκου αυτοχρηματοδοτούμενη.

Εμ έτσι διοικώ και εγώ την ομάδα Γιάννη μου........

Α Γιάννη μου?

ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΟΥ.

Pappas10 είπε...

@Μπορέλι και ΠΑΝΑΘΑ,

Δεν ξέρω ρε παιδιά. Από τα πολύ λίγα που ξέρω από τα μέσα της Παιανίας, ο Έκι δεν είναι τόσο "νταής" όσο θέλουν να τον δείχνουν.

Μην ξεχνάμε ότι έχει στοχοποιηθεί και πολύ.

Χώρια το ότι δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι κακώς έχωσε τις φάπες (αν τις έχωσε... υπάρχει ένα θέμα εδώ) εκεί που της έχωσε.

Παράδειγμα αυτής της "στοχοποίησης" είναι το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Νίνη. Του φώναξε και τα ΜΜΕ (αλήθεια... ποιός τους τα είπε με τόσο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες;;;; Τέλος πάντων) είπαν ότι πλακώθηκαν. Είμαι σίγουρος ότι ούτε ο Έκι είναι ο Μόνος παίκτης που μπορεί κάποια στιγμή να φώναξε στον Νίνη, ούτε ότι μόνο στον Νίνη έχει φωνάξει ο Έκι.

Το γιατί όμως οι φωνές ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ του Έκι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στον Νίνη έγιναν "θέμα" και μάλιστα παραποιήθηκαν σε "θερμό επεισόδιο" είναι νομίζω εμφανές.

Τέλος πάντων... αισθάνομαι σαν τον Λυσία τώρα...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη στον φετινό ΠΑΟ πάει γάντι το "ξύλο και φύγαμε για εμετό" οπότε μην σε πολυαπσχολεί.

Αν πας όμως να φτιάξεις ομάδα της προκοπής (λέμε και καμιά μαλακία τώρα για να περάσει η ώρα)δεν ταιριάζουν παίκτες με παρόμοιο προφίλ και συμπεριφορά.

Άλλο, είμαι νταής με τους αντιπάλους μου (respect σε μια γενιά ποδοσφαιρστών όπως: Κυργιάκος, Κολιτσιδάκης, Καλλιτζάκης, Καρούλιας, Ταράσης, Ελευθεριάδης, κλπ)) τους οποίους θεωρώ χρήσιμους σε μια ομάδα και άλλο ξύλο στους συμπαίκτες μου.

squarelogic είπε...

Αντε να κανω την 100άρα εγώ!
Βλέπω τον Βγενόπουλο να έχει ένα κόλλημα με τους βετεράνους.Καλό είναι να τιμάς την ιστορία σου,αλλά ποιά η σχέση του Δομάζου ή του Σούρπη με το σύγχρονο ποδόσφαιρο?Ο Δομάζος τα τελευταία 30 χρόνια ασχολείται με αλλότρια...Κατάλαβαν οτι έχει ψωμί η ΠΕΚ,τους έχει και στην απέξω η φαμίλια,και πιάσαν απο κοντά τον Βγενό.
Ελπίζω οι Γιαννακόπουλοι,που τα πρωτα μπασκετικά τους χρόνια πλήρωσαν χοντρά 'διδακτρα" στα σαίνια του χώρου για να τους φερουν παίκτες Β διαλογής να του μεταφέρουν την εμπειρία τους,οτι μόνο μ΄ενα σοβαρό προπονητή που να έχει το γενικό πρόσταγμα γίνεται ομάδα.Καποιος ιστορικος παίκτης του ΠΑΟ μπορεί να είναι γενικος αρχηγός,συνδεσμος διοίκησης -παικτών,καθώς και σε άλλα πόστα.
Αλλά θα είναι λάθος να προσπαθήσει να "τακτοποιήσει"όλους τους παλάιμάχους.

Εύχομαο μαζικο και ειρηνικό συλλαλητήριο την Κυριακή.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Πάντως το "ξύλο και φύγαμε για εμετό" πρώτη φορά τ'ακούω στην ζωή μου. Είναι κάποια τακτική?είναι κάποια πάθηση?κάποιο βίτσιο? Όχι τίποτα άλλο, να ενημερώνομαι. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ρα Πανάθα αδέρφι, μ'αρέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Μια μικρή διόρθωση στο κείμενο του Χαραλαμπόπουλου.

Λέει: "Από τη Ριζούπολη και μετά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει την αποκλειστική ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας".

Κάτι λείπει. Ότι, ακριβώς "μετά από τη Ριζούπολη" πήραμε ένα Ντάμπλ ρίχνοντας και 3 για πλάκα στη Γαβριέλα.

Επομένως το σωστό είναι: "Από το Νταμπλ και μετά ο (κ.λπ.)".

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Κατάλαβες γιατί δεν γουστάρει ο Τζίγγερ τους Ατζέντηδες; Εκεί που είπες "εντάξει με τον Έκι στην Ομάδα" τώρα μου τα γυρίζεις.

Προσωπικά θεωρώ ότι ο Έκι σε μία ομάδα με ποιότητα, σε μία "σωστή" ομάδα θα πηγαίνει γάντι.

Εεεεε.. μη το πάρεις στραβά, αλλά μοιάζω στον χαρακτήρα με τον Έκι γι' αυτό το λέω. Δηλαδή, όταν παίζω μπάλα, όταν η ομάδα παίζει και το παλεύει, γουστάρω ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Όταν όμως βλέπω κωλοβάρεσμα και υφάκια τα παίρνω κράνα... ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Και τα βάζω με τους συμπαίκτες μου.

Εμένα αυτή η συμπεριφορά, ή λίγο "αλήτικη" μου αρέσει πολύ ρε παιδιά. Δεν μπορώ τελείως "αποστειρομένους" και "στυγνούς επαγγελματίες" παίκτες. Γουστάρω και λίγη τρέλα... γι' αυτό γουστάρω Έκι. Γι' αυτό γούσταρα "Νίντζα", γι' αυτό γούσταρα Τζακ, γι' αυτό γούσταρα... "Τιραμόλα" κι ας ήταν κωλοπαιδαράς μεγάλος.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία.

Το αντικείμενο το οποίο πραγματεύεται μια ΠΑΕ είναι η διαχείριση ενός ποδοσφαιρικοί τμήματος με στόχο το κέρδος. Το κέρδος αυτό μπορεί έχει τις εξής μορφές:
1.Χρήματα,
2.Δόξα και εξουσία και
3.Ικανοποίηση του πελάτη – φιλάθλου μια και είναι και ΠΑΕ.

Αναλυτικά

Χρήματα:

Οι φανερές πήγες εσόδων μιας ΠΑΕ είναι οι εξής
α. Εισιτήρια,
β. Αντικείμενα που σχετίζονται με την ομάδα
γ. Έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα
δ. Αγοροπωλησίες παιχτών

Υποψίες υπάρχουν συχνά πως οι ομάδες στήνουν παιχνίδια και έχουν έσοδα και από το στοίχημα. Οπότε αυτό αποτελεί μια μη φανερή πηγή εσόδων.

Τα έξοδα περιλαμβάνουν πληρωμές συμβολαίων προσωπικού, συντήρηση χώρων, διοικητικά, κ.α.

Υποψίες υπάρχουν συχνά πώς οι ομάδες έχουν και έξοδα προς διαιτητές για ευνοϊκότερα αποτελέσματα.

Δόξα και εξουσία

Στόχος μιας ομάδας είναι η κατάκτηση τίλων στις διοργανώσεις που παίρνει μέρος. Η νίκες και οι τίτλοι φέρνουν δόξα που επηρεάζουν θετικά τα παραπάνω έσοδα, τη φήμη της ομάδας την αναγνώριση του ιδιοκτήτη και ευχαριστούν τους φιλάθλους και τούς οπαδούς. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να έχει κέρδος την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του ίδιου και των άλλων εταιριών που πιθανόν έχει.

Επίσης, κάποιοι ίσως να βρίσκουν και ευκαιρία να δημιουργούν και προσωπικούς “στρατούς” για να πιέσουν καταστάσεις.

Ικανοποίηση του πελάτη

Μια κερδοφόρα επιχείρηση πρέπει να έχει ευχαριστημένους τούς πελάτες της. Για να το πετύχει αυτό πρέπει να προσφέρει ένα ανταγωνιστικό προϊόν.
Οι πελάτες στις ΠΑΕ πλην των φιλάθλων είναι οι εταιρίες τηλεοπτικών δικαιωμάτων, και οι managers ποδοσφαιριστών. Οι δύο πρώτες κατηγορίες επιθυμούν η ομάδα να “δοξαστεί” (να πάρει τίτλους), την τρίτη δεν την νοιάζει.

Μια επιχείρηση αποτελεί ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Όταν μια επένδυση πάει καλά δηλαδή παρουσιάζει κέρδη τότε ο ιδιοκτήτης συνεχίζει να την κράτα. Όταν είναι ζημιογόνα την πουλάει η την κλείνει. Εάν είναι ζημιογόνα τότε ο ιδιοκτήτης εκπονεί κάποιο σχέδιο ανάκαμψης. Οι μέτοχοι, έστω και του 10% έχουν το δικαίωμα έλεγχου.

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στον επίσημο ισολογισμό 2006-07 παρουσίασε ζημίες €6.2 εκατομμυρίων για τη χρήση 2006-07. Στην προηγούμενη χρήση (2005-06) είχε ζημίες €4.5 εκατομμύρια. Αρνητική καθαρή θέση φυσικά.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έχει κατακτήσει δύο τίτλους τα τελευταία 12 χρονιά έχοντας συμμετάσχει σε 36 επίσημες διοργανώσεις. (ποσοστό επιτυχίας 6%).

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είχε την ευτυχία να αναδείξει ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της που στελέχωσαν την καλύτερη Εθνική ομάδα όλων των εποχών. Την πλειοψηφία αυτών τους άφησε ελεύθερους χωρίς να αποκομίσει κάποιο χρηματικό κέρδος. Υπήρξε μάλιστα και ζημιά καθώς κάποιοι από αυτούς προσελήφθησαν από τον κύριο ανταγωνιστή της.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο εισιτηρίων στο γήπεδο το οποίο αγωνίζεται. Τα πιθανά έσοδα και από εκεί είναι χαμηλά.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έχει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την κρατική τηλεόραση για τα δικαιώματα των αγώνων της. Από εκεί έχει κέρδος. Η κακή επίδοση σε τίτλους της έχει στερήσει ακόμα μεγαλύτερα έσοδα από τη συμμετοχή της στο Champions League.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν έχει μεγάλο όγκο οργανωμένων οπαδών στο γήπεδο άρα δεν έχει οργανωμένο “στρατό”.

Οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι αξιοπρεπέστατοι πολίτες αυτής της χωράς με μεγάλη περιουσία η οποία προέρχεται από τη λειτουργιά των επιχειρήσεων τους. Οι περισσότερες εκ των οποίων είναι κερδοφόρες.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο μεγαλύτερος ακαταγώνιστης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, έχει καταφέρει όλα τα ανωτέρω. Μάλιστα τη χρήση 2006-07 παρουσίασε κέρδη €3.3 εκατομμύρια.

Αυτά είναι τα στοιχειά. Η ερώτηση είναι η εξής. Ποιος ο λόγος να διατηρείς μια μη κερδοφόρα επιχείρηση στην κατοχή σου από τη στιγμή που δεν δείχνεις διατεθειμένος να την ανακάμψεις (Αρνούμαι να δεχτώ ότι δε μπορούν, όχι ο ΤΖΙΓΚΕΡ άλλα ο ΒΑΡΔΗΣ)? Μήπως τελικά το προϊόν που προσφέρει αυτή η επιχείρηση δεν είναι αυτό που αναφέραμε ?

Τα λέμε την Κυριακή!!!

Πανάθας είπε...

Επειδή αναφέρθηκε, το «έπος της Ριζούπολης» ήταν κομβικό σημείο για τη διοίκηση του ΠΑΟ, άρα σωστά μνημονεύθηκε από τον δημοσιογράφο. Ήταν ένας αγώνας που δεν έπρεπε να είχε ξεκινήσει ΠΟΤΕ αν ο Παναθηναϊκός είχε τη στοιχειώδη διοίκηση. Η «Ριζούπολη» πάντα θα στοιχειώνει τον Τζίγγερ όσα επικοινωνιακά μελάνια και να χύθηκαν επί τούτου. Το νταμπλ του 2004, δεν σβήνει το παρελθόν.

@squarelogic:

ο Βγενό κάνει συμμαχίες με όλους τους απογοητευμένους. Έχει με το μέρος του τους φιλάθλους, «παίρνει» τους παλαίμαχους, μην σου φανεί παράξενο αν στρατευθούν υπέρ του και πρώην – ενεργοί - ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ. Αν καταφέρει να ελέγξει και τα media η πίεση που θα ασκηθεί στην ΠΑΕ θα είναι αφόρητη. Καλά κάνει για μένα. Δεν πέφτει αλλιώς η δικτατορία. Εδώ ο άλλος σου λέει «έχω όραμα αυτοχρηματοδοτούμενο». Ε, δεν πάει έτσι σόρυ. Εμάς δεν μας χρηματοδοτεί κανείς. Μόνοι μας πληρώνουμε τα σπασμένα. Ήρθε η ώρα να πληρώσει και αυτός τα δικά του.

@Μιχάλη:

Καλά έκανες και μου είπες ότι δέρνεις τους συμπαίκτες σου, ώστε να αποφύγω να παίξουμε παρέα σε ένα μελλοντικό 5χ5.

Ρε συ τον Τζακ μπράβο, τον ξέχασα τελείως. Αλλά τον Τιραμόλα τον Ολυμπιακάκια τι μου τον ήθελες? Ποτέ μου δεν τον χώνεψα. Άσε που έκανε και εκείνο το σικέ χέρι-πέναλτυ στον τελικό (2-2 με τον Σαργκάνη ήρωα) με τους γαύρους.

Για τον Έκι τώρα. Συζητάμε δύο διαφορετικά πράγματα. Τον χαρακτήρα του και την ποδοσφαιρική του αξία. Και άντε για το δεύτερο να παραδεχτώ ότι ειδικά στον φετινό ΠΑΟ δεν έχεις παίκτες με αντίστοιχη τεχνική (εκτός του Βύντρα). Αλλά ο τσαμπουκαλίδικος χαρακτήρας του και η συμπεριφορά του δημιουργούν προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας. Έναν καυγά την ώρα του αγώνα που οι παλμοί είναι στο maximum τον συγχωρείς. Αλλά στα αποδυτήρια ή στη φυσούνα ΟΧΙ. Είμαι σίγουρος ότι και εσύ με τους φίλους σου "παρεκτρέπεσαι" την ώρα που παίζεις. Όχι μετά. Τέλος πάντων το πρόβλημα μας δεν είναι ο Έκι. Για να το κλείσω εδώ αυτό το θέμα, σε μια οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα δεν θα είχες ανάλογα περιστατικά.

@κουτόχορτε:

;-))


@antonios:

Πολύ ωραία και ενδελεχή ανάλυση. ΜΠΡΑΒΟ.

Υ.Γ. Μέχρι και οικονομικούς αναλυτές μας κατάντησε ο αχρείος.

σχολιαστής είπε...

Kαλά, αν φύγει, και διάδοχο σχήμα είναι ο Βγενόπουλος, ψωνήσαμε απο σβέρκο.

Αλλά δε φεύγει, πριν πάρει καποια Ευρωπαική κούπα. Για το καλό της ομάδας το κάνει άσχετο αν δεν θέλουμε να το καταλάβουμε. Εχει σχέδιο (να στρέψει τους πάντες εναντίον του, και μετά να κάνει το μπάμ).

Πανάθας είπε...

Ο/Η σχολιαστής είπε...
Kαλά, αν φύγει, και διάδοχο σχήμα είναι ο Βγενόπουλος, ψωνήσαμε απο σβέρκο.

Αλλά δε φεύγει, πριν πάρει καποια Ευρωπαική κούπα. Για το καλό της ομάδας το κάνει άσχετο αν δεν θέλουμε να το καταλάβουμε. Εχει σχέδιο (να στρέψει τους πάντες εναντίον του, και μετά να κάνει το μπάμ).

------------------------------

Επειδή θέλω να πάω ένα ταξίδι το άλλο Σ/Κ και επειδή έχεις - από ότι βλέπω μαντικές ικανότητες - μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ αν θα βρέχει?

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων Γκότζο.

Υ.Γ. Για να "ψωνίσεις από σβέρκο" πρέπει να έχεις σβέρκο. Ο δικός μας είναι κόκκινος από τις σφαλιάρες.Προτιμώ λοιπόν αλλαγή ιδιοκτησιακού και να είναι....πράσινος. Όσο για τις κούπες στην αλλοδαπή.......ας πάρει πρώτα καμιά εγχώρια κούπα(έστω και του κυπέλλου κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες πχ σαν τη Λάρισα) και μετά το συζητάμε Γκότζο.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι Έλληνες είμαστε ένας λαός που αποδεδειγμένα μας αρέσει να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Τα αλληλομαχαιρώματα , οι ρουφιανιές και οι εμφύλιοι είναι συνηθισμένα φαινόμενα...εκτός μίας περίπτωσης:
Όταν υπάρχει ένας κοινός εξωτερικός εχθρός.
Πλέον ναι παιδιά αυτός υπάρχει στις συνειδήσεις ΟΛΩΝ.
Δε μπορώ να διανοηθώ ότι αυτή την Κυριακή υπάρχουν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που θα απαρνηθούν την πρόσκληση για κανένα λόγο.

Είμαστε όλοι Παναθηναϊκοί , όλοι πονάμε (ο καθένας με τον τρόπο του) την ομάδα μας, όλοι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό και θέλουμε να τον βλέπουμε πρωταθλητή. Κανείς δε μπορεί να το αρνηθεί αυτό, καθώς και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Παίδες...
απλοί φίλαθλοι, τρελαμένοι οπαδοί, μέλη συνδέσμων μας ενώνει η ανιδιοτελή αγάπη για τον Παναθηναϊκό μας...και αυτή μας προστάζει σε μία μόνο κατεύθυνση.
Σας παρακαλώ να είστε όλοι εκεί, ας αφήσουμε τις όποιες διαφορές μας, καμία διαφορά που έχουμε δεν είναι πάνω από τον Παναθηναϊκό μας...
Πάμε γερά...



Μανικας: Καλα τα μπινελικια και ολα αυτα, ομως κανενα "μπραβο" σου εχουν πει;
Τζιγγερ: Για ποιο πραγμα;

Ανώνυμος είπε...

@ σχολιαστη

καλο το αστειακι σου.
εχεις και αλλα τετοια να μας πεις ή σε πλήρωσαν μονο γι'αυτο?

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

"Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια στην περιοχή της Λεωφόρου καθώς οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την κατάσταση στην ομάδα, πριν από το παιχνίδι με τον Άρη."
-----------------------------

Τους αλήτες, δεν θα αφήσουν τον κόσμο να πανηγυρίσει τη προοπτική κατάκτησης ενός ευρωπαικού κυπέλλου από την οικογένεια Βαρδινογιάννη με παίκτες που θα αγοραστούν αυτοχρηματοδοτούμενα (δηλαδή με δικά μας λεφτά), ε ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ?

Τι φοβάται ο Βαρδινογιάννης? Αφού πρώτον το συλλαλητήριο θα είναι 100% ειρηνικό κα δεύτερον δεν έχει κάνει λάθη. Αν είχε κάνει θα είχε βγει να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟ.

ή δεν έχει κάνει? Ε ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ?

Ανώνυμος είπε...

Aφησε τους ρε πανάθα, είπαμε είναι χεσμ..... Εχουν εδώ και 4 μέρες χρησιμοποιήσει ΟΛΟ τον μηχανισμό τους, κόμματα-ΜΜΕ-έμμισθους ρεπόρτες και σοβαροφανείς δημοσιογράφους, και τι δεν έχουν κάνει. Τι πιάνεσαι από τον "σχολιαστή" και τον κάθε προβοκάτορα του χαρτζηλικιού?? Η μεγαλύτερη ευτυχία τους θα ήταν αν εξαφανσιτεί ο κάθε Βγενόπουλος και η κάθε μαζική φωνή κατά των συμφερόντων τους ώστε να συνεχίσουν να έχουν τον Παναθηναϊκό τσιφλίκι τους.

Πανάθας είπε...

Έχεις δίκιο.......

Old Boy είπε...

Ρε παιδιά, μάλλον ειρωνικά τα λέει αυτά ο Σχολιαστής.

Πανάθας είπε...

Αν τα λέει ερωνικά ζητάω συγνώμη και για αυτομαστίγωμα δεν θα αναφερθώ κατά του Τζίγγερ για........2-3 λεπτά.

:-)

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Θυμάστε πριν λίγο καιρό που είχαν βγάλει μια ανακοίνωση οι οπαδοί της Μίλαν για τον Μπερλουσκόνι, "χώνοντας" τα κανονικά για την μη ενίσχυση της ομάδας με νέους παίκτες-αξίας, ενώ είχε πάρει πέρισυ το 7ο πρωταθλητριών και μόλις είχε ανανεώσει για άλλα πέντε χρόνια το συμβόλαιο του Κακά? Τότε είχα γράψει ότι ο Σίλβιο θα τους "βουλώσει" τα στόματα με επενδύσεις και σήμερα διάβασα:

"Παίκτης της Μίλαν πρέπει να θεωρείται ο Ροναλντίνιο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν ο μάνατζερ και αδερφός του παίκτη Ρομπέρτο Ντε Ασίς, αλλά και ο γενικός διευθυντής της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι."

Εμάς μας τα βούλωσε με τον δανεικό για 2 ματς Μανούτσο.

Άντε παιδιά, λίγες ώρες μείνανε για να βρεθούμε όλα τα "αδέλφια" παρέα για ένα και κοινό σκοπό κα στόχο.

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΓΑΥΡΟ.

Υ.Γ. Έχει κυκλοφορήσει σε όλα σε σχεδόν τα αθλητικά "στέκια" ότι ο Βγενό έχει αγοράσει τον Κλέιτον. Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, δίκην ράδιο αρβύλας. Φαντάζεστε να έχει τα δικαιώματα του παίκτη ο Βγενό και να παίζει πχ για τον ΟΣΦΠ? Και όποτε θέλει να τον φέρει στην Πανάθα. Να μια ωραία μέθοδος να απαλλαγεί από τον Τζίγγερ. Να αγοράζει τους καλύτερους παίκτες του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Μιλάμε για τρομερή πίεση.

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/4docbw

Πανάθας είπε...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ "ΒΟΥΝΟΥ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ:

«Hμουν σίγουρος ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα από τη σταθερότητα που είχε η ομάδα στην αρχή και τα μέσα της περιόδου. Ηθελα σαν τρελός να γιορτάσουμε τα εκατό χρόνια μας με αυτόν τον τίτλο, αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μας κάνει το χατίρι. Δυστυχώς πήγαν όλα ανάποδα πριν από το φινάλε και πλέον δεν βλέπω να υπάρχουν ελπίδες για να αλλάξει κάτι. Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν τον πρώτο λόγο», είπε ο Πολωνός.

Πολλοί αναρωτιούνται τι δεν πήγε καλά και ο Παναθηναϊκός από μεγάλο φαβορί για τον τίτλο μετατράπηκε σε αουτσάιντερ.

«Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Είχα εντυπωσιαστεί από την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού, που ήταν το μεγάλο του όπλο, αλλά απογοητεύτηκα στο τέλος. Για μένα είναι υπερβολικό να έχεις δεχθεί εννέα γκολ σε 24-25 ματς και στη συνέχεια σε τέσσερις μόλις αγώνες να δέχεσαι άλλα τόσα».

Ο φετινός Παναθηναϊκός έπαιζε καλά; Σου άρεσε το παιχνίδι του;

«Δεν με εντυπωσίαζε. Ηταν κουραστικό το παιχνίδι που έπαιζε και χωρίς ουσία. Μπορεί να έβλεπες μια γερή άμυνα και πολλή κυκλοφορία μπάλας, αλλά ήταν κουραστικό. Δεν δημιουργούσε ευκαιρίες, δεν έκανε επιθέσεις από τα πλάγια και σκόραρε μόνο από στημένες φάσεις. Αν έπαιζε πιο δημιουργικά και έχανε τον τίτλο, θα είχαμε στενοχώρια, αλλά θα λέγαμε ότι τουλάχιστον έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Στη δική μας εποχή, από την αρχή μέχρι το τέλος, ο Παναθηναϊκός έκανε ευκαιρίες. Επαιζε άλλη μπάλα και ήταν πολύ διαφορετικός από τον τωρινό».

Εχουν γίνει λάθη και, τέλος πάντων, τι νομίζεις ότι φταίει;

«Θεωρώ ότι για να αποδώσει ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει κίνητρο. Οταν αποκτάς κάποιον παίκτη δανεικό για έξι μήνες ή ένα χρόνο, δεν πρέπει να έχεις και πολλές απαιτήσεις. Δείτε πόσο πρόσφερε στην ομάδα ο Μανούτσο, που στην αρχή δεν έπαιζε μέχρι να εγκλιματιστεί, μετά τραυματίστηκε, στη συνέχεια έφυγε ταξίδι με την εθνική και τώρα σε δύο αγώνες τελειώνει το πρωτάθλημα. Εχω την άποψη ότι οι παίκτες πρέπει να μένουν στην ομάδα τρία, τέσσερα ή και παραπάνω χρόνια.
Ετσι όπως γίνεται τώρα, δηλαδή, κάθε χρόνο να έρχεται ένας καινούργιος προπονητής και πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν είναι δυνατόν να δημιουργήσεις καλή ομάδα μ' αυτόν τον τρόπο».

Ο Πεσέιρο τον τελευταίο καιρό δέχεται βολές. Εσύ πιστεύεις ότι έχουν δίκιο όσοι τον κριτικάρουν;

«Οταν είσαι απέξω μπορείς να πεις πολλά, αλλά νομίζω ότι εκείνος γνωρίζει την κατάσταση καλύτερα. Ηρθε στην Ελλάδα με καλό όνομα και περγαμηνές. Βέβαια, στην αρχή της περιόδου είχε πει ότι θέλει να φτιάξει μια ομάδα που θα παίζει πολύ επιθετικά και θα σκοράρει συχνά. Μάλιστα έλεγε ότι δεν τον ενδιέφερε αν η ομάδα του δεχθεί τρία γκολ, αρκεί να βάζει πέντε. Εγώ όμως δεν είδα κάτι τέτοιο. Αντίθετα, έπαιξε πολύ αμυντικά και πιστεύω ότι αυτό το στυλ δεν ταιριάζει στις μεγάλες ομάδες».

Για τα κρούσματα απειθαρχίας των τελευταίων εβδομάδων έχει ευθύνη ο προπονητής;

«Οταν στην ομάδα το κλίμα δεν είναι οικογενειακό, την ευθύνη δεν την έχει μόνο ο προπονητής, αλλά και η διοίκηση».

Με ποιον προπονητή τα τελευταία χρόνια θεωρείς ότι έπαιξε καλή μπάλα ο Παναθηναϊκός;

«Με τον Σουμ είχε αποτελεσματικότητα. Και η εποχή Κυράστα ήταν εξαιρετική. Νομίζω ότι οι ξένοι προπονητές δύσκολα πιάνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί έχουν διαφορετική φιλοσοφία, η οποία δεν μπορεί να εφαρμοστεί μέσα σε έξι μήνες, όπως απαιτούν εδώ. Στην Ελλάδα γνωρίζω ότι όλοι είναι πολύ βιαστικοί».

Τι προσόντα πρέπει να έχει ένας προπονητής για να πιάσει στον Παναθηναϊκό;

«Είναι πολύ σημαντικό να έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας. Θα πρέπει να ξέρει καλά τη νοοτροπία».

Αν πέρυσι είχε έρθει ο Μπάγεβιτς, θεωρείς ότι θα είχε πετύχει περισσότερα;

«Μα είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός που γνωρίζει καλά τον Ελληνα. Θα έλεγα "ναι"».

Η διοίκηση έχει μερίδιο ευθύνης;

«Αν η διοίκηση πάρει τους παίκτες που έχει ζητήσει ο προπονητής και τα αποτελέσματα δεν έρθουν, τότε φταίει ο κόουτς. Αν τους έχει επιλέξει η διοίκηση και όχι ο προπονητής, τότε το βάρος πέφτει σ' αυτόν που έκανε την επιλογή».

Γνωρίζω ότι διατηρείς φιλικές σχέσεις με αρκετούς παλιούς συμπαίκτες σου και θέλω να μου μεταφέρεις το κλίμα. Τι συζητάτε όταν παρακολουθείτε την ομάδα;

«Περίμεναν όλοι φέτος να δουν κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια. Είχαν μεγάλες προσδοκίες. Κάτι τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, κάτι οι κινήσεις που έγιναν, μας έκαναν να πιστέψουμε ότι θα δούμε μια άλλη εικόνα. Πολλοί έβλεπαν μια ριζική αλλαγή του Παναθηναϊκού, αλλά με το ξεκίνημα απογοητεύτηκαν. Δεν νομίζω ότι έμειναν ικανοποιημένοι, όπως και εγώ, από την μπάλα που έβλεπαν».

Ο κόσμος έχει δίκιο που γκρινιάζει;

«Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και αυτό ισχύει παντού. Ακόμα και στο θέατρο, όταν δεν σου αρέσει η παράσταση, έχεις δικαίωμα να είσαι δυσαρεστημένος. Σίγουρα και οι φίλαθλοι κουράστηκαν να βλέπουν τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο. Φωνάζουν καμιά φορά για να τους φύγει ο θυμός και δεν το βρίσκω παράλογο. Συμβαίνει ακόμα και στο σπίτι μας με τη γυναίκα μας, τη μια στιγμή μπορεί να φωνάξουμε, αλλά έπειτα από λίγο όλα θα είναι μέλι γάλα. Απλώς θα πρέπει πάντα όλοι να είναι ήρεμοι, δίχως υπερβολές».

Οι σχέσεις «στοργής» μερίδας οργανωμένων οπαδών και διοίκησης έχει επηρεάσει την ομάδα;

«Διάλογος πρέπει να υπάρχει πάντα. Βλέπετε τη Λεωφόρο τώρα. Πάντα λέγαμε ότι η ομάδα πρέπει να έχει γερή έδρα, γιατί στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν υπήρχε, αλλά βλέπουμε ότι και στη Λεωφόρο δεν υπάρχει ατμόσφαιρα».

Οι βετεράνοι πρέπει να έχουν λόγο στην ομάδα, κυρίως συμβουλευτικό;

«Λογικό δεν είναι; Δεν λέω να μπερδεύονται σε ξένα χωράφια, αλλά νομίζω ότι μπορούν να δώσουν συμβουλές στη διοίκηση ή να αναλάβουν το σκάουτινγκ».

Επραξε σωστά ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης που επανέφερε στο «τριφύλλι» τον Χουάν Ραμόν Ρότσα;

«Ηταν η καλύτερη κίνηση γιατί δεν νομίζω ότι γνωρίζουν πολλοί το ποδόσφαιρο όπως ο Χουάν».

Θεωρείς ότι λείπουν από την ομάδα παίκτες με ηγετική φυσιογνωμία, που μπορούν να ξετρελάνουν τους οπαδούς και να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας;

«Ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά πάντα χρειάζονται σε μια ομάδα και τα μεγάλα αστέρια, αυτοί που μπορούν σηκώσουν το βάρος των προσπαθειών και να κάνουν τη διαφορά».

«Θα βοηθούσα αν μου το ζητούσαν»

Είναι αλήθεια ότι εδώ αρκετό καιρό έχεις αφιερώσει τη ζωή σου στις ακαδημίες, αλλά και στους νέους γκολκίπερ γενικότερα;

«Ναι, γιατί κάνω αυτό που μου αρέσει. Δουλεύω κάτω από εξαιρετικές συνθήκες στα τμήματα υποδομής της Ηλιούπολης και χαίρομαι γιατί υπάρχουν στην ομάδα πολλά ταλέντα. Να φανταστείς ότι έχω μαζέψει 27 τερματοφύλακες όλων των ηλικιών που διψούν για ποδόσφαιρο. Μου αρέσει που τους μαθαίνω τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Βέβαια μην ξεχνάς ότι είμαι παράλληλα και στις ακαδημίες του Κριστόφ, που συνεργάζεται με την Αρσεναλ».

Ποιες αλλαγές πρέπει να κάνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού;

«Δεν μπορώ να πω συγκεκριμένα τι πρέπει να αλλάξει, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει ένας σωστός προγραμματισμός και να μπει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για την επόμενη τριετία».

Εσένα, αν σε καλούσαν να βοηθήσεις την ομάδα, θα ανταποκρινόσουν;

«Φυσικά και θα έλεγα "ναι". Πέρασα εννέα υπέροχα χρόνια στην ομάδα. Πήγα και τους βρήκα ύστερα από πρόταση του κυρίου Κόβη. Συζήτησα σε ένα γραφείο με τους ανθρώπους, αλλά στο τέλος μου είπαν "όχι". Με πήραν τηλέφωνο και μου το ανακοίνωσαν».

Πικράθηκες;

«Ναι».

Υ.Γ. Ωραίο βίντεο Green.

Πανάθας είπε...

Και το DERBY το βιολί του:

"Στις 4 μμ η συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως, χωρίς κανείς ακόμη να έχει αναλάβει την ευθλυνη της δοργάνωσης"

Κε Γκότζο μου, διοργανωτές είναι ο αγανακτισμένος κόσμος του ΠΑΟ με την ευγενική χορηγία του ίδιου του ιδιοκτήτη του ΠΑΟ. Όλο προς τα "κάτω" και "γύρω" κοιτάζετε. Σηκώστε και μια φορά το κεφάλι ψηλά και θα βρείτε τον "ένοχο". Αλλά που. Έχετε μάθει να είσαστε μια ζωή με σκυμμένο το κεφάλι.

σχολιαστής είπε...

Τι λέτε ρε παιδιά; Eκανα ένα ειρωνικό σχόλιο για το Τζίγκερ και το πήρατε στα σοβαρά!!!

Βέβαια μάλλον τσιμπήσατε επειδή είπα ότι δε γουστάρω και το Βγενόπουλο. Αλλά αυτό είναι μια προσωπική άποψη, ας πούμε πρόβλεψη (αφου μπορώ να μαντέψω και τον καιρό).

Ευτυχώς ο old boy, θυμήθηκε τι έχω σουρει κατά καιρους στον Τζίγκερ και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Αντε, επιτυχημένο και ειρηνικό συλλαλητήριο.

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Σχολιαστή προσωπικά δεν σε έχω "ξαναδιαβάσει" (καλώς ή κακώς είμαστε ΟΛΟΙ "σεσημασμένοι" εδώ μέσα. Ποστάρει ο καθένας και ξέρεις λίγο ή πολύ τι θα πει).

Ναι με μπέρδεψε η αρνητική σου θέση για τον Βγενόπουλο. Να σου θυμίσω ότι δεν είναι μόνος του. Είναι και η οικογένεια Γιαννακόπουλοι μαζί, που για μένα αποτελεί "εγγύηση". Σήμερα διάβασα και για την Αγγελοπούλου και άλλους επιχειρηματίες, βιομήχανους κλπ. Για τα κίνητα όλων αυτών το συζητώ. Αλλά εδώ ο "άλλος" δεν έχει σκοπό να επενδύσει. Λεφτά από το χρηματοκιβώτιο δεν βγαίνουν. Περιμένει να κερδίσει και να επενδύσει μέρος των κερδών. Τεχνοκρατικά όπως και σε μια επιχείρηση. Άρα το πρώτο μέλημα μας είναι να φύγει. Και αν φύγει από τον κόσμο, ο τελευταίος θα είνα και θεματοφύλακας της ιστορίας αλλά και της καλής λειτουργίας της ομάδας. Προσωπικά θα ήθελα ένα μοντέλο αυτοδιοίκησης από τον κόσμο του ΠΑΟ όσο οραματικό και να είναι αυτό.

Σόρυ για την ειρωνεία και την επίθεση εκ μέρους μου.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

Υ.Γ. Να θυμίσω ότι το Βόλλει πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος με 3-0 νίκες επί της Λαμίας και περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Ηρακλής-ΟΣΦΠ για να κερδίσει το νταμπλ. Κάτι που εύχομαι να συμβεί και στο μπάσκετ (και στα δύο αθλήματα έχει κατακτηθεί ΗΔΗ το κύπελλο Ελλάδας).

Ανώνυμος είπε...

@σχολιαστης

σου οφειλω μια συγγνωμη για την επιθεση μου καθως δεν καταλαβα το ειρωνικο σου υφος.

Ανώνυμος είπε...

μολις γυρισα απο κεντρο .μπραβο σε ολους οσους συμμετειχαν στο συλλαλητηριο. ηταν ολα καταπληκτικα.
ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!!

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΤΡΩΕΙ 4. ΑΝΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ, ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ (στεναχωρήθανε πολλοί για αυτό), και ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΝΗΣΙΑ.
ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

γκόνζο ποσοι ήμασταν τελικά ρε, 250-300, πόσοι????

G.W-LONDON

Ανώνυμος είπε...

Περηφάνια για τον κόσμο του Παναθηναϊκού! ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

http://img365.imageshack.us/img365/7350/20080413006ac4.jpg
http://img365.imageshack.us/img365/4614/20080413008na1.jpg
http://img504.imageshack.us/img504/9313/20080413009ex7.jpg
http://img365.imageshack.us/img365/6411/20080413018mf6.jpg
http://img383.imageshack.us/img383/1971/20080413030ku3.jpg
http://img382.imageshack.us/img382/7586/20080413020ac5.jpg
http://img376.imageshack.us/img376/932/20080413022vl1.jpg
http://img354.imageshack.us/img354/2671/20080413026kj9.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/3049/20080413027qs4.jpg

GW-LONDON

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

"Αξίζει να σημειωθεί πως, την στιγμή που ο Τζίγκερ έκανε την εμφάνισή του στην θύρα των επισήμων, η αστυνομία εκκένωσε τον χώρο και δεκάδες άνδρες των ΜΑΤ και προσωπική ασφάλεια έκαναν κλοιό για να μπει στο γήπεδο."

Στην μπάντα, περνάει ο λαοπρόβλητος Βασιλιάς.

Μπράβο στην Ξάνθη που έπαιξε για άλλη μια φορά για την ιστορία.....του Ολυμπιακού.

Μπράβο και στον ΠΑΟΚ που τίμησε την "αδελφότητα των αετών".

Μπράβο στον Πανιώνιο που νίκησε τον ΟΦΗ στην έδρα του.

ΜΑΛΑΚΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ 11 ΣΤΑ 12 ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/3k2x7w
http://tinyurl.com/4lp88u
http://tinyurl.com/4nhkxw
http://tinyurl.com/3gxt3d
http://tinyurl.com/3qlxlp
http://tinyurl.com/3nwgxm
http://tinyurl.com/3lphr3
http://tinyurl.com/4puxpc
http://tinyurl.com/3mlnn4

Sorry για το προηγούμενοποστ
GW-L

Pappas10 είπε...

Ήμουν κι εγώ εκεί φυσικά. Όπως ήμουν και για το γήπεδο. Χαίρομαι που είμασταν πολλοί αυτή τη φορά.

Η συμπεριφορά του κόσμου ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ... εξέθεσε όλους (τόσο "εσωτερικούς" όσο και έξωθεν) όσους είτε προανήγγειλαν επεισοδιακές καταστάσεις είτε εδώ και χρόνια "τσουβαλιάζουν" τον κόσμο ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με τους ρουφιάνους επαίτες των υπολοίπων ομάδων.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά της πορείας που το απέδειξαν ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Τζίγγερ... ελπίζω να το πήρες το μήνυμα... και σ' όποιο πανεπιστήμιο κι αν σπούδασες θα ξέρεις ότι 20.000 έξω από το μαγαζί και 3.000 μέσα είναι ο ορισμός της ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.

Όσοι πήγαμε ΚΑΙ μέσα... του δώσαμε και λίγη "γεύση" από το τι λεγόταν έξω. Ό,σο βλάκας και να είναι κάτι κατάλαβε πιστεύω. Άλλωστε στο 80 έφυγε εν μέσω γιουχαρισμάτων.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Πολύ "κράξιμο" έφαγε και ο Πεσέιρο.. αν και μου φάνηκε αρκετά "στημένο" ώστε να τραβήξει αυτός τα "βέλη" πάνω του. Όταν έφυγε ο Γιαννάκης ήρθαν τα παιδάκια με τα ροπαλάκια πάνω από τους πάγκους. Αρχικά του Πεσέιρο και μετά του Ντούσαν.

Υ.Γ.2. Κάποιοι φώναξαν "Ντούσαν έλα στην ΠΑΝΑΘΑ"... κάποιοι γιουχάρισαν λίγο.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

G.W.L. θενκς για τις φωτός.

Η δεύτερη και η προτελευταία δεν φορτώνουν. Προσπάθησε να τις ξανανεβάσεις.

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/4479hn
http://tinyurl.com/4lxm89
http://tinyurl.com/4n7kes
G.W LONDON

Πανάθας είπε...

Φαντάζεστε παιδιά, στα 100 χρόνια του Παναθηναικού να πάρει ΝΤΑΜΠΛ ο Ολυμπιακός?

Α, ρε μαλάκα Τζίγγερ.

:-(

Ανώνυμος είπε...

στην Αθλητική Κυριακή ούτε αναφορά στο συλαλλητήριο, οι γελοίοι..

Πανάθα, και να μην κάνουν νταμπλ οι γαύροι, στα 100 χρόνια φάγαμε 4 από γαύρο, 4 από ΟΦΗ, 3 από Ξάνθη, αποκλειστήκαμε στους 32 του ΟΥΕΦΑ κ.ο.κ.

Pappas10 είπε...

To "Derby" είδε 8.000 συμμετέχοντες στην διαδήλωση.

Η "Πράσινη" είδε 30.000 συμμετέχοντες στη διαδήλωση.

Στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μπορείς να είσαι ή "τσάτσος" ή "γραφικός" τελικά.

Τι να πω γαμώ την αγανάκτηση.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Το έγραψα και στο gg. Η "προστασία" που είχαν οι Βαρδινογιάννηδες από τα ΜΜΕ σε συνάρτηση με το συλλαλητήριο, είναι η απόδειξη ότι ο Τζίγγερ όχι μόνο δεν μπορεί αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ κι όλας.

Πανάθας είπε...

Henrisken έχεις δίκιο. Είναι ένα κοκτέιλ (4άρες, αποκλεισμός από την Ευρώπη, Νταμπλ Ολυμπιακού αν και εφόσον, ανυπαρξία ΠΑΟ εντός και αγωνιστικού χώρου κλπ κλπ) που πληγώνει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ τον κόσμο του ΠΑΟ και ΔΙΚΑΙΩΣ.

Εξ ού και το συλλαλητήριο, άσχετα αν κάποιοι ψάχνουν ακόμη να βρουν ποιός το διοργάνωσε. Πάντα οι τσάτσοι ψάχνουν αλλού εκτός από το δικό τους σπίτι. Είπαμε, έχουν μάθει να κοιτάνε "χαμηλά".

Δεν περίμενα τίποτα άλλο από τα ΜΜΕ. Βέβαια να περιμένεις σίγουρα "μπάσιμο" και εκεί του Βγενό. Δεν ανακατεύθηκε με το συλλαλητήριο για να μην το "καπελώσει".
--------------------------------

Μιχάλη δεν νομίζω πως μπορείς να αδικήσεις την ΠΡΑΣΙΝΗ (καμία διάθεση να υπερασπιστώ ένα συλλογικό έντυπο που δεν διαβάζω στο κάτω κάτω της γραφής)που κάνει αναφορά για 30.000 κόσμο, όταν αντικειμενικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για 20.000 + (η στρογγυλοποίηση γίνεται πάντα προς τα πάνω). Αλλά το 8.000 πέρα από τσάτσικο όπως πολύ σωστά λες είναι και γραφικό μην πω καμιά χειρότερη λέξη πρωινιάτικα.

Καλή εβδομάδα σε όλους τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΚΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ.

ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ 8Α ΦΥΓΟΥΝ

ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΧΘΕΣ ΕΙΔΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 20.000 ΚΟΣΜΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ.

ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ!!!

ΤΟ ΟΝΟΜΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΑΝ "ΠΛΗΡΩΣ" ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ "ΕΠΕΣΑΝ" ΚΟΡΜΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ :-)

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΡΙΜ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΞΑΝΘΩΤΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

PAPAS

goal news...25.000
sportday.....20.000
exedra.......20.000
filathlos......20.000
fos............χιλιαδες εξαγριωμενοι μπαοΚτσηδες στην τουμπα..
prasini.........30.000

Sportdog: 20.000-30.000
Sport.gr: 20.000
Contra.gr: >20.000

guardian.......20.000
herald..........20.000+
fox sports.....20.000+
goal.com......25.000
canadian......20.000+

derby(ion)....8.000

αυτές είναι οι εκτιμήσεις, διάλεξε όποια πραγματικά σε βολεύει αν το ζητούμενο τλκ είναι οι 5 πάνω πέντε κάτω χιλιάδες κόσμου

GWL

Ανώνυμος είπε...

8000 λέει ο γελοίος ο Γκόντζος, τι να πει κανείς.. Τώρα ακούω και τον άλλο υπάλληλο το Νικολογιάννη και μου έρχεται αναγούλα. Τα ρίχνει όλα στον κόσμο.

Όπως τώρα πάνε να ρίξουν τις ευθύνες στον Πεσέιρο και όχι στον Τζίγγερ, μην εκπλαγείτε αν δείτε του χρόνου προπονητή τον Μπάγεβιτς, σαν κυματοθραύστη, μιας και θα τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα και τις αντιδράσεις, θα φέρει κανέναν αποτέλεσμα, θα τσακωθεί με καμια βεντέτα και ο Τζιγγεράκος θα αγοράσει κανα δυο παίκτες αλα Σπυρόπουλο να ρίξει λίγη στάχτη στα μάτια του κόσμου. Έτσι θα κερδίσει άλλη μία χρονιά.

Πανάθας είπε...

Henriksen είναι ειλλημένη απόφαση να φύγει όποιον και να φέρει.

Αλλιώς ο διχασμός θα συνεχιστεί και κακά τα ψέμματα μέσα σε ένα τέτοιο σαθρό περιβάλλον δεν μπορεί μια ομάδα να ορθοπήδει. Άρα όσο πιο γρήγορα φύγει τόσο το καλύτερο για το σωματείο.

Οι τωρινοί ιδιοκτήτες έχουν "ένομο" συμφέρον να κρατήσουν τα ηνία της ΠΑΕ επιστρατεύοντας κάθε εικοινωνιακό τερτίπι.

Το θέμα είναι να μην "τσιμπήσουμε" εμείς και να συνεχίσουμε την αντίδραση.

Είναι απλά τα πράγματα (για όποιον το καταλαβαίνει).

Pappas10 είπε...

GWL,

Το ζητούμενο δεν είναι 5 πάνω 5 κάτω για εμένα ρε μαν. Το θέμα είναι ότι και οι 2 εφημερίδες εμφανίζουν υπερβολικά (προς τα κάτω και προς τα πάνω) νούμερα για δικούς τους λόγους. Εντάξει, το Ντέρμπυ είναι πιο υπερβολικό στην υποεκτίμηση του.

Προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος πάντως και δεν συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό των περισσοτέρων σε συνάρτηση με την προσέλευση. Για εμένα 20.000 είναι πολύ μικρό νούμερο για το μέγεθος ενός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Γιατί αν τώρα ήμασταν 20.000, την επόμενη θα ήμαστε 15.000, την μεθεπόμενη 10.000 και μετά θα κατεβαίνουμε με ταξί.

Αυτό που μετράει είναι πως στην καταμέτρηση δυνάμεων ο Τζίγγερ κατάλαβε ότι δεν τον παίρνει. Και μόνο που έσκασε με Μπατσαρία και 20 "μπράβους" στο γήπεδο, κάτι λέει.

Για να δούμε... εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι η διαδήλωση πρέπει να γίνει στο Μαρούσι..

Την Αλεξάνδρας την έχουν κατά καιρούς αποκλείσει πολλοί. Την Κηφισίας όμως;;;;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Papas ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΠΟΛΙΚΗ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΑΝ ΜΟΜΦΗ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ ΜΟΝΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ

http://markakis.yooblog.gr/

G.W LONDON

Πανάθας είπε...

Μια και ορθώς τον μνημόνευσε ο G.W.L., τάδε έφη Μαρκάκης:

"Τι αποδείχθηκε, λοιπόν, από το σημερινό συλλαλητήριο;

Πολλά.

1ον: Ότι κάλλιστα μπορεί να διοργανωθεί και να διεξαχθεί ειρηνικό συλλαλητήριο.

2ον: Ότι κάλλιστα μπορεί να διεξαχθεί συλλαλητήριο 20-25.000 (με βάση τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας κιόλας, που συνήθως είναι μετριοπαθείς -άρα, ίσως και 30-35.000) ανθρώπων κάθε ηλικίας, φύλου, κοινωνικής τάξης, οικονομικής κατάστασης κ.λπ., κ.λπ., το οποίο –αυτονόητα- ουδείς μπορεί να «δι-οργάνωσε» μόνος του (ή οι… τρεις, τέσσερίς τους).
Διότι 20-25.000 ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΗΣ σύνθεσης ανθρώπους στο δρόμο δεν μπορεί σήμερα να βγάλει ούτε το ΚΚΕ, ούτε καν για θέμα που αφορά τον –πενιχρό- μισθό τους, πόσο μάλλον για κάτι που, κατά βάση, αφορά σε κάτι σχετικό με τη διασκέδασή τους -άρα, με κάποιου είδους τρόπο να διαθέσουν κάποιο υστέρημα από τον μισθό τους…
(Και αστεία με τον… Τσίπρα, δεν θέλω: σιγά μην υποβάλει το λαό του ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοια δοκιμασία όπως η φθορά των Tod’s’ και των Manolo Blahnik τους, δια της επαφής του με μπανάλ οδούς εκτός ελάσσονος περιοχής Λυκαβηττού…)

3ον: Ότι αν όντως υπήρχε (ή υπάρχει) ένας «δι-οργανωτής» που κατάφερε να μαζέψει 20-25.000 κόσμου στο δρόμο για ένα συλλαλητήριο το οποίο το 90% των ΜΜΕ αντιμετώπισε όλη την εβδομάδα με μια γκάμα συναισθημάτων που ξεκινούσε από το «απλώς ανάξιο λόγου» και έφτανε στο «βδέλυγμα-βόμβα στα θεμέλια του εμπορικού, αστικού και, ενδεχομένως και… συνταγματικού δικαίου», τότε, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πρέπει να υπάρξει ανησυχία.

Με ένα μήνα μπροστά του, εννοώ, προφανώς θα μπορούσε να κατεβάσει και 50.000 στους δρόμους. Ή και 100.000. Και να… καταλάβει τη Βουλή! Να κάνει πραξικόπημα. (Και, μετά, να… κρατικοποιήσει τον ΟΤΕ, να μην τον πάρουν οι παλιο-Τεύτονες κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ.)

4ον : Ότι αν κάποιος δι-οργάνωσε το χθεσινό συλλαλητήριο, έκανε (τουλάχιστον) μία παράλειψη: αν είχε επιστρατεύσει τον… Κίμωνα για να του κανονίζει την κίνηση του πλήθους, όλοι θα μιλούσαν για… 120.000 κόσμου, μεσ’ το νερό!

5ον: Για να σταματήσουμε την πλάκα, ότι αν κάποιος δι-οργάνωσε το χθεσινό συλλαλητήριο, κάνει σίγουρα καλύτερα τη δουλειά του απ’ όποιον διοργάνωσε γενικώς τα πράγματα (και) φέτος στην ομάδα.

Διότι η ουσία του χθεσινού συλλαλητηρίου ήταν αυτή:

ΕΞΩ από το γήπεδο βρέθηκαν τουλάχιστον 5 φορές περισσότεροι άνθρωποι απ’ όσους είχαν την καρδιά να μπουν μέσα σ’ αυτό, για να παρακολουθήσουν ένα θεωρητικώς κρισιμότατο ματς, στο πιο κομβικό σημείο της χρονιάς.

Και μάλιστα, οι άνθρωποι αυτοί (παρότι έχουν περάσει, προφανώς, από όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης της ΠΑΕ, για να έχουν εισιτήριο), φώναζαν μέσα στο γήπεδο τα ίδια πράγματα μ’ αυτά που φώναζαν και οι απ’ έξω.

Και άρα, πως αν όλο κι όλο ό,τι έχει σκεφτεί το επικοινωνιακό σύστημα της ομάδας προκειμένου να απαλύνει τις εντυπώσεις από μια τόσο εκτεταμένη διαμαρτυρία είναι

1: Το μονότονα επαναλαμβανόμενο «ποιος διοργάνωσε το συλλαλητήριο» -και, σε δεύτερο φόντο

2: Το να διαβάλλει (ΠΑΛΙ, για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ!) τους παίκτες αφήνοντας σαφή υπονοούμενα ότι είναι «ύποπτοι»,
συγγνώμη, αλλά ζει πραγματικά σε κάποιον άλλο πλανήτη.

Διότι, έστω λέω εγώ, χάριν της κουβέντας, ότι το συλλαλητήριο το διοργάνωσαν οι Γιαννακόπουλοι, ο Βγενόπουλος και η ΠΕΚ. Έστω κιόλας ότι έδωσαν από ένα 20ρικο συν οδοιπορικά σε όσους πήραν μέρος.

Ότι δεν ήταν, δηλαδή, Παναθηναϊκοί όσοι διαδήλωσαν, αλλά αργόσχολοι, άσχετοι από το ποδόσφαιρο.

Τι αποδεικνύει αυτό πέρα απ’ τ’ ότι προκειμένου να κάνουν το γινάτι τους και να μπουν στο μάτι της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ για μια δυό ώρες, είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν… καμιά 750αριά χιλιάδες γιούροζ -λεφτά που, στον Παναθηναϊκό παίρνει μόνο ο Καραγκούνης και ο Γκονζάλες (χωρίς τα πρόστιμα); Κι αυτό όταν γνωρίζουν και πως σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν πρόκειται να γνωρίσει το «γινάτι» τους ούτε καν της προβολής της οποίας τυγχάνουν οι κοροϊδευτικές γκριμάτσες ενός Τούρκου τηλεπαρουσιαστή στην Καλομοίρα;

Α, ναι, ξέχασα: αποδεικνύει και κάτι άλλο, εξίσου προφανές: ότι εκεί έξω, μ’ ένα 20ρικο συν οδοιπορικά άλλο ένα δεκαράκι, βία με τριάντα γιούροζ, δηλαδή, μπορείς (με βάση αυτή τη γραμμή «λογικής») άνετα να βγάλεις στο δρόμο 25.000 ανθρώπους να διαδηλώσουν για οτιδήποτε. Άρα, προφανώς και εναντίον των Γιαννακοπουλαίων, της ΠΕΚ και του Βγενόπουλου, έτσι;

Για να σοβαρευτούμε, λοιπόν:

Ακόμη και πριν γίνει το συλλαλητήριο είχαμε πει πως έστω και 9.512 άνθρωποι να μαζεύονταν σ’ αυτό (έστω και ένας πάνω από τον έως χθες μέσο όρο εισιτηρίων της χρονιάς), μήνυμα θα υπήρχε και θα ήταν σοβαρό.

Εν τέλει, με τα 5.032 χθεσινά, ο μέσος όρος της χρονιάς για τη Λεωφόρο κλείνει περίπου στα 9.200 (πίσω από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) και στο συλλαλητήριο ήταν τουλάχιστον 20-25.000 άρα, το μήνυμα είναι τουλάχιστον δυό τρεις φορές πιο σοβαρό.

Για μένα, σ’ αυτά συμπυκνώνεται: στο ότι υπάρχει πλήρης δυσαρμονία μεταξύ διοίκησης και κοινού της ομάδας, για όλα όσα «περιγράφουν» τον Παναθηναϊκό ως αθλητική οντότητα. Κι ακόμη περισσότερο με τα όσα περιγράφουν τον μέσο παναθηναϊκό –οπαδό: το ποιος είναι, πώς σκέφτεται, τι θέλει.

Σ’ αυτό το μήνυμα, λοιπόν, υπάρχει κάτι καλό και κάτι κακό.
Το καλό είναι ότι, θεωρητικά, αφορά μια κατάσταση που μπορεί να διορθωθεί, σχετικώς εύκολα. Το κακό είναι ότι, θεωρητικά, θα μπορούσε να έχει διορθωθεί (ακόμη πιο εύκολα) και όταν πρωτοπαρουσιάστηκε ως φαινόμενο, αλλά όχι απλώς δεν διορθώθηκε, αλλά μοιάζει να μην έχει ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΙ καν ως πρόβλημα. Κι αυτό (άλυτο, καθώς είναι, ως φαύλος κύκλος), μας φτάνει στο

2ο: Κοιτάξτε να δείτε πώς έχει το πράγμα. Από την αρχή της χρονιάς ένα αξιόλογο υλικό (με δεδομένες αδυναμίες σε κάποιες θέσεις) αντιμετωπίστηκε από τον Πεσέιρο με τρόπο τελείως έξω από κάθε ποδοσφαιρική λογική. Δεν ξέρω αν έγινε με επιλογή του αυτό ή επειδή απλώς συναίνεσε σε μια μυστική πολιτική κάποιου είδους, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή: ουδέποτε φτιάχτηκε «κορμός» ομάδας, ουδέποτε καταστρώθηκαν δύο ξεκάθαρες τακτικές ανάπτυξης (μία για κλειστές άμυνες και μία για κόντρα επίθεση), ουδέποτε βρέθηκε τρόπος να καλυφθούν οι (δεδομένες) αδυναμίες, σπανιότατα κατάφερε μέσα στη χρονιά η ομάδα να πάρει μια άνετη νίκη, να τονώσει την αυτοπεποίθησή της, ουδέποτε κατάφερε να αναδείξει μια ηγετική φυσιογνωμία μέσα στο χορτάρι –μόνο τις δύο υπέρ-φιλότιμες του Γκούμα και του Καραγκούνη.

Πόσο «ύποπτο» και «περίεργο» είναι, λοιπόν, προς το τέλος της χρονιάς, όταν τα γάλατα σφίγγουν πια, να χαθούν τ’ αυγά και τα πασχάλια σε ένα δυό κρίσιμα, «κομβικά» ματς; Εγώ λέω καθόλου.

Αφήστε δε και το άλλο: η απαξίωση (από τα ΙΔΙΑ πρόσωπα) της ομάδας της Ριζούπολης υπήρξε μια από τις πιο μελανές ηθικά και πιο άστοχες αγωνιστικά επιλογές στη σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού. ΑΝ όμως δεχθούμε –πάλι χάριν της συζήτησης και μόνον- ότι είχε κάποια βάση αλήθειας, τι λέει για μια διοίκηση το να την… ξαναπατήσει κατά τον ίδιο τρόπο για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε χρόνια;

Ασφαλώς, όχι και κάτι κολακευτικό…

Για να καταλήξουμε κάπου, λοιπόν:

θα… παραδώσει τις μετοχές της τώρα και θα φύγει τρομαγμένη από τη «φωνή λαού» η ιδιοκτησία της ομάδας; Ασφαλώς όχι. Έχει όμως πια την ευκαιρία να απομακρύνει από τα μάτια και τ’ αυτιά της το «φίλτρο» με το οποίο οι υστερόβουλοι καλοθελητές της παρουσιάζουν διαστρεβλωμένα τα γεγονότα και να δει, επιτέλους, την αλήθεια κατάματα, έχοντας να προβάλει προς τα έξω πλέον και το αληθοφανέστατο άλλοθι της έκπληξης απ’ όσα εντέλει συνέβησαν:

Διότι:
25.000 (το λιγότερο) άνθρωποι είναι αριθμός που είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αποτελεί «υποκινούμενο» από κανέναν πλήθος. Και ΔΕΝ το σώζει αυτό η αντιδεοντολογική στάση ακόμη και του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού –τον οποίο, ΚΑΙ οι (τουλάχιστον) 25.000 οικογένειες του συλλαλητηρίου ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ στη ζωή πληρώνοντάς τον με «χαράτσι» στο ρεύμα του σπιτιού τους για να κάνει «κο-κο-κο» ό,τι ήδη αναφέρουν η… Χέραλντ Τρίμπιουν, το goal.com, το foxsports, ο Guardian…
9.200 εισιτήρια μέσος όρος στη Λεωφόρο, με την ομάδα να διεκδικεί θεωρητικά τον τίτλο έως και χθες, είναι αριθμός που συνιστά μια ΑΚΟΜΗ πιο συγκλονιστική (διαρκή κιόλας), διαμαρτυρία, που ΔΕΝ την σώζει η πρωτοφανής τηλεοπτικώς σκηνοθετική επιλογή να βάζει εφέτος γκολ ο Παναθηναϊκός και η κάμερα να κάνει… ζουμ ιν στην κερκίδα για να δείξει μπούγιο, αντί για ζουμ άουτ.

Μεγάλη μια ομάδα την κάνει ο κόσμος της πιο πολύ κι απ’ ότι οι τίτλοι της και γι’ αυτό, η «λύση» στην εξίσωση ΔΕΝ μπορεί να είναι ούτε η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος ούτε, πολύ περισσότερο, η εξεύρεση άλλοθι για το γιατί δεν κατακτήθηκε, ούτε, τέλος, το να αποκαλούνται συνωμότες και δωροδοκούμενοι ακόμη και όσοι είναι τόσο άρρωστοι με την ομάδα ώστε ανέχονται τα πάντα προκειμένου να μπορούν να τη βλέπουν από κοντά, ό,τι κι αν είναι αυτό που βλέπουν τελικά.

Είναι ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ η λύση στην εξίσωση, διότι οι παράμετροί της δεν είναι «απλοϊκές», είναι σύνθετες και δεν αφορούν την «ερμηνεία» του Παναθηναϊκού όπως τη συλλαμβάνουν οι νόες τριών τεσσάρων (στην κυριολεξία, δε, τόσων!) ανθρώπων που για τον άλφα ή βήτα λόγο έχουν αποκτήσει αποκλειστική πρόσβαση στο «κέντρο αποφάσεων».
Δεν αφορά καν την ερμηνεία του Παναθηναϊκού όπως την συλλαμβάνουν οι 25.000 που πήγαν στο χθεσινό συλλαλητήριο.
Αφορά την ερμηνεία του Παναθηναϊκού όπως τη συλλαμβάνουν οι ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ οπαδοί του που, προφανώς, έχουν πλέον απολέσει ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ και δεν βρίσκουν νόημα ΟΥΤΕ στο να πάνε στο γήπεδο ΟΥΤΕ (καν) στο να συμμετάσχουν σ’ ένα συλλαλητήριο έξω απ’ αυτό!

ΟΛΟΙ αυτοί οι πιο πάνω είναι εξίσου «παναθηναϊκοί» (εκτός, βέβαια, από τους τρεις τέσσερις με την πρόσβαση, που είναι… πιο παναθηναϊκοί απ’ τους άλλους) και όλοι θα έπρεπε να αποτελούν πρώτη προτεραιότητα της ομάδας, άσχετα με τον βαθμό απελπισίας που παρουσιάζουν.

Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία της ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού να καταλάβει, λοιπόν, το βασικότερο απ’ τα ζητήματα που τίθενται εδώ στο τραπέζι. Και το οποίο δεν είναι αν θα αποχωρήσει ο ένας ιδιοκτήτης από την ΠΑΕ για να έρθει ο άλλος ή αν θα γίνουν ιδιοκτήτες πεντ’ έξι μαζί.
Είναι το αν θα αποχωρήσει, τελικά, όλος ο ΚΟΣΜΟΣ της ομάδας όχι από το γήπεδο ή από τα «συλλαλητήρια», αλλά από ΑΥΤΗΝ ΚΑΘ’ ΑΥΤΗΝ την εικόνα που έχει για την ομάδα στο μυαλό του! Αν θα αποχωρήσει από το ιδεολόγημα που συντηρεί με αγάπη και φροντίδα στην καρδιά του γύρω από τι ακριβώς είναι ο «Παναθηναϊκός» και είτε δεν ξαναασχοληθεί ποτέ, με κανέναν τρόπο, είτε το αντικαταστήσει μ’ ένα ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ τέτοιο ιδεολόγημα, με μια μεταλλαγμένη μορφή του, που μέρος της δεν θα είναι, π.χ. η περηφάνια, αλλά η μιζέρια, όχι η «large» θεώρηση των πραγμάτων, αλλά η καχύποπτη και μυωπική, όχι η «ευρωπαϊκή» στόφα, αλλά η νέο-ελληνική, της Ψωροκώσταινας.

Διότι αν συμβεί αυτό, όποιος κι αν είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα είναι ιδιοκτήτης ενός πρακτικά άδειου κελύφους κι αυτό που θα έχει απομείνει, θα είναι μόνο οι τρεις-τέσσερις «σούπερ-παναθηναϊκάρες» και η… θεια τους στα ραδιόφωνα να κάνουν, στην πράξη, τους… πλασιέ του Γιαννακόπουλου (αφού με όσα λένε και γράφουν, τίποτε άλλο δεν συμβαίνει παρά μόνο μια δραματική αύξηση στα… αντιϋπερτασικά και τα ψυχοφάρμακα…)".

ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΑΚΗ. ΜΙΑ ΟΣΑΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ "ΤΣΑΤΣΙΚΕΣ" ΠΕΝΕΣ.

Pappas10 είπε...

GWL,

Νομίζω ότι διαβάζεις ενίοτε το τι γράφω στο gg. Σε πολλά πράγματα έχω ήδη συμφωνήσει με το κείμενο.

Κατά τη γνώμη μου όμως, αυτά που γράφει ο τύπος, τα οποία μπορώ να προσυπογράψω, δεν είναι απαραίτητα αντίθετα ούτε διαψευστικά των όσων γράφω εγώ.

Ναι είμαι ηττοπαθής σε συνάρτηση με τους Βαρδινογιανναίους στην προκειμένη περίπτωση γιατί η βλακεία είναι ανίκητη καθώς γνωρίζεις.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

μιχάλη κάθε μορφή αντίδρασης είναι υγεία. Οταν μάλιστα αυτή η αντίδραση παρά τα τεχνηέντως εννοούμενα περί επεισοδίων είναι υπόδειγμα τάξης. Η ουσία πλέον είναι πως αυτός ο άνθρωπος έδειξε πως το μοναδικό του μέλημα είναι η υστεροφημία του ονόματος του και τπτ άλλο. Προκλητικά φίμωσε όλα τα ΜΜΕ, την ίδια ώρα ποτ εφημερίδε και σάιτ όπως ο GUARDIAN ή το FOX SPORTS μίλησαν ανοιχτά για το συλλαλητήριο.
Κανείς δεν νομίζω πως πίστευε ότι σήμερα το πρωί ο Τζίγκερ θα έλεγε "κατάλαβα τη λαική φωνή και φεύγω" -δεν είναι στον χαρακτήρα της φαμίλιας και του ίδιου (αν διαθέτει τέτοιο χάρισμα που αμφιβάλλω). Απλά αυτή η σύναξη κατέδειξε πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού χωρίζεται σε δύο ομάδες. Αυτούς που κατέβηκαν και έχουν ακόμα το κουράγιο να πιστεύουν στο μέλλον, και σε αυτούς που θεωρούν ότι το ζήτημα Παναθηναϊκός έχει κλείσει πια στο χρονοντούλαπο και δεν συνίσταται πλέον και λόγος για οποιαδήποτε αντίδραση.
Και αν θες, το πιο ανησυχητικό το πιο θλιβερό για τον σημερινό Παναθηναϊκό είναι πως στην δεύτερη ομάδα ανήκει η μεγαλύτερη πλειοψηφία.

GW. LONDON

Πανάθας είπε...

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Green. Καταρχήν αυτός ο άνθρωπος δεν βγήκε να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟ. Όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από τον ίδιο. Θεωρεί ότι οι Παναθηναικοί έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.

Μιχάλη το να είναι κανείς αισιόδοξος ή απαισιόδοξος είναι θέμα του χαρακτήρα του.

Το να δώξει όμως με τις απαραίτητες ενέργειες (ναι είναι και η αποχή μέσα σε αυτές) μια ανίκανη διοίκηση είναι θέμα επιλογής του.

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. ;-)

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

Pappas10 είπε...

GWL...

"Και αν θες, το πιο ανησυχητικό το πιο θλιβερό για τον σημερινό Παναθηναϊκό είναι πως στην δεύτερη ομάδα ανήκει η μεγαλύτερη πλειοψηφία."

Αυτό ακριβώς λέω ρε μα μεν. Γι' αυτό δεν είμαι ικανοποιημένος από τον αριθμό των συμμετεχόντων. Ήθελα να είμαστε περισσότεροι.

Πανάθα,

Δεν είμαι φιλος της παθητικής αποχής αλλά της ενεργητικής διαδήλωσης. Επαναλαμβάνω ότι περισσότερα άντερα θέλει να πάμε στο Μαρούσι παρά να μην πάμε στη "Λεωφώρο".

Στην τελική, τον Βαρδινογιάννη θέλεις να τιμωρήσεις... όχι την ομάδα.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Πανάθας είπε...

Μωρέ πάμε και στην Κηφισίας και στη Χαμοστέρνας και όπου αλλού θέλετε.

Άλλη δυναμική έχει πάντως η αποχή από το γήπεδο, κακά τα ψέμαμτα. Εγώ θεωρώ ότι "κακό" κάνεις με το να μπεις στο γήπεδο και όχι με το να απέχεις.

Και όσον αφορά την "ενεργητική" και ουχί "παθητική" εκδήλωση, εκεί να δεις πόσο συμφωνώ. Και μόνο που τον φαντάζομαι να μπαίνει αλλά και να βγαίνει από το γήπεδο με ισχυρή αστυνομική δύναμη συνοδεία + προσωπική φρουρά κάθε φορά, ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Αυτή είναι συμπεριφορά ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ και όχι λαοπρόβλητου ηγέτη όπως θα έπρεπε να ήταν κανονικά ο πρόεδρος ενός μεγάλου σωματείου όπως ο ΠΑΟ.

Δεν φεύγει με το καλό αυτός ο άνθρωπος Μιχάλη. Έχει περιχαρακωθεί στα τείχη του κάστρου του και έχει τους αυλικούς του να του τα παρουιάζουν όλα ωραία, ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε μια "ύποπτη" νιρβάνα.

Με ενοχλεί πολύ η κωλοπαιδίστικη, αφ' υψηλού και κακκομαθημένη συμπεριφορά (την έχει και ο Πετράκης) του στυλ "σας έχω γραμμένους όλους στα αρχίδα μου, εγώ προχωράω βάσει σχεδίου που έμαθα στις managment σπουδές στο αμέρικα".

ΨΥΧΗ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΡΚΙΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΝΤΖΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ

http://www.youtube.com/watch?v=yvTL5X0OAYw

Πανάθας είπε...

Φοβερό το βίντεο Henriksen thanks.

Που έχει φτάσει η σήψη ρε παιδιά?

Και όλα αυτά για τα λεφτά. Σπιλώνονται άνθρωποι με τεράστια προσφορά στον ομάδα όπως ο γιατρός για να μπορεί να διοικεί χωρίς αντιπολίτευση ο Γιαννάκης που για να μπει στο γήπεδο που διοικεί την Κυριακή έβαλε τα ΜΑΤ και την προσωπική του φρουρά να τον προστατεύουν μην τον κάνουν ντα ντα.

ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Θενκς και πάλι ρε συ Ρενέ.

Συγχίστηκα.

Που έχουμε μπλέξει ρε γμτ.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και αρκετούς μήνες αποφάσισα να απέχω από το "ποστάρισμα" στο blog - θεώρησα πως ό,τι είχα να πω, το είχα πει.

Κάνω σήμερα μια διακοπή της σιωπής μου για να ευχαριστήσω τον Ρενέ για το βίντεο και να συμφωνήσω με τον Πανάθα...

ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ!

Ο Φραγκίσκος Σούρπης ρε παιδιά; Η ενσάρκωση του τί σημαίνει Παναθηναϊκός; Ο πολλάκις πρωταθλητής; Ο αθλητής που τα έδινε πάντα όλα; Ο επιτυχημένος επιστήμονας; Ο υπέροχος άνθρωπος; Που δεν αρνήθηκε ακόμα και τη "γλάστρα" να παραστήσει επί "αειμνήστου" Άγγελου Φιλλιπίδη, προκειμένου να βοηθήσει;

Ο ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΣΟΥΡΠΗΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; O ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ "ONE CLUB MAN" THΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ; ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΠΟ 1959 ΕΩΣ ΤΟ 1974;

ΑΙΔΩΣ!

Greenheart

Ανώνυμος είπε...

Συγκινήθηκα αρχικά με αυτό το βίντεο αλλά με έπιασε τέτοια αηδία και οργή για τον Τζίγγερ και τον γυμνοσάλιαγκα που μου ανάψανε τα λαμπάκια.

Ντροπή σε όσους τον υποστηρίζουν.

Pappas10 είπε...

Henriksen,

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ το βίντεο. Σε ποιον σταθμό βγήκε το σκουπίδι τάδε και είπε τέτοια πράγματα για τον Φραγγίσκο;

ΠΑΝΑΘΑ... το γήπεδο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΔΡΑ. Ας πάμε να τον παίξουμε στην έδρα των επιχειρήσεων του. Ας παίξουμε το Βαρδινογιανέϊκο στην έδρα τους. Δεν θα σταματήσω να πιστεύω πως μία τέτοια κίνηση θα έχει 1000 φορές καλύτερα αποτελέσματα από την οποιαδήποτε αποχή.

Γιατί τότε θα καταλάβουν ότι όσο αυτοί κρατάνε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ όμηρο, εμείς θα χτυπάμε ΑΥΤΟΥΣ και όχι τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Αυτή είναι η άποψη μου

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

ο Γκόντζος τα είπε αυτά στον Σπορτ-φμ στην εκπομπή του.

Κρατιέμαι να μην αρχίσω τις Παναγίες από σεβασμό σε εσάς.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη διαφωνώ μαζί σου και το ξέρεις. Ο Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ εκμεταλλεύεται την αγάπη σου για την ομάδα και αυτό εμένα με "χαλάει".

Η σχέση του οπαδού με την ομάδα του είναι ξεάθαρα συναισθηματική.

Η σχέση του ιδιοκτήτη με τον οπαδό είναι καθαρά οικονομική.

Αλλά έλα όμως που εσύ δεν είσαι ικανοποιημένος με το "εμπόρευμα".

Αν η σχέση σας ήταν ξεκάθαρα οικονομική τότε δεν θα ξαναπατούσες στο γήπεδο. Αυτός το γνωρίζει αυτό. Που στηρίζεται λοιπόν και αδαφορεί?

Διότι ξέρει ότι εσύ βρέξει χιονίσει, είσαι ικανοποιημένος ή όχι, θα είσαι εκεί. Άρα αυτός δεν θα έχει ζημιά.

Μιχάλη δεν θέλω να σε πείσω. Για μένα η αποχή είναι μονόδρομος. Δεν θέλω να δώσω σε αυτόν τον πούστη ούτε μισό ευρώ. Έχω κάνει οικονομικό εμπάργκο στον Βαρδινογιάννη μέσω της αποχής μου από το γήπεδο, μην αγοράζοντας αυτή την κωλοφυλάδα της ΙΟΝ, υλικό από την Μπουτίκ καθώς και το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτα με τον παναθα

πληρης αποχη απ'οτι ενισχυει οικονομικα αυτη την οικογενεια

πλεον μου προκαλουν αηδια ολοι τους!!

Ανώνυμος είπε...

Για αρχειακούς λόγους:

http://rfu.blogspot.com/2008/04/13042008.html