Τετάρτη, Μαρτίου 26, 2008

Videoκατάσταση

Ευτυχώς οι αγανακτισμένοι Παναθηναϊκοί γνωρίζουν απο νέες τεχνολογίες και τις χρησιμοποιούν καταλλήλως. Μερικά video που βρήκα online:

1. Χρονικό Χούντας Βαρδινογιάννη





2. ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΝΤΖΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΚ


3. Παρωδία Lost





4. ΠΕΚ, πές μου πού πουλάν καρδιές





5. Παρωδία ΟΠΑΠ



6. Τζίγγερ



7. Θ13 - Δεν θα γίνουμε ποτέ όπως μας θέλετε εσείς







8. Ο Λαγός είναι κόκκινος

19 σχόλια:

Πανάθας είπε...

Shogun, έπρεπε να γράψεις: "αγανακτισμένοι Παναθηναικοί εκτός του Pensierix", θα διαμαρτυρηθεί και θα βγει ο Keep Walking και θα του δώσει δίκιο πάλι.

pensierix είπε...

@ πανάθα

Αν στη ζωή σου έχεις μάθει να τα βλέπεις όλα άσπρα ή μαύρα, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Υπάρχουν κι άλλες αποχρώσεις ξέρεις. Είναι πολυ εύκολο να ειρωνεύεσαι, να χαρακτηρίζεις όπως κάνουν διαρκώς κάποιοι εδώ μέσα, να κάνεις δίκες προθέσεων ζώντας στη βεβαιότητα της απόλυτης αλήθειας. Πανάθα και λοιποί, μια διαφορετική εκδοχή, γνώμη, όσο λάθος κι αν μας φαίνεται, δίνει τροφή για σκέψη και διάλογο.(αν αρχίσουμε να εξηγούμε και τ'αυτονόητα, είμαστε σε καλό δρόμο).

Κάποιοι συμφώνησαν μαζί μου, κάποιοι διαφώνησαν με επιχειρήματα και κάποιοι ειρωνεύτηκαν και χαρακτήρισαν τον γράφοντα. Ο καθένας κρατάει αυτό που θέλει.

ΥΓ.
Όλο αυτό επειδή τόλμησα να σχολιάσω το πρωτοσέλιδο μιας εφημερίδας που κατά την προσωπική μου γνώμη ήταν άστοχο. Αλλά ξέχασα. Το Ευαγγέλιο, το Κοράνι και η "ΠΡΑΣΙΝΗ" δεν επιδέχονται σχολιασμό...

Πανάθας είπε...

Μετριοπάθεια μήτηρ πάσης κακίας.

Αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια.

30 χρόνια μιζέριας και εσύ μου λες "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε".

Από λόγια χορτάσαμε.

Έχεις να προτείνεις κάτι, πέρα από σκύβουμε το κεφάλι ή γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο?

Εδώ σε θέλω μάστορα (Μπομπ).

shogun είπε...

Είναι λίγο βαρετό ότι ποστ και να μπαίνει να έχει ποσοστό comments με προσωπικές αντιπαραθέσεις. Σχόλια για τα video κανείς;

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Τα βιντεάκια είναι σούπερ. Ειδικά το δεύτερο κατά σειρά (χούντα) είναι καταπληκτικό. Αν κάποιος μπεί στο youtube θα διαπιστώσει και τον αριθμό των αγανακτισμένων Παναθηναϊκών. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Όσο για τον panoramix ή όπως αλλιώς το λένε...κανένας δεν συμφώνησε μαζί σου γκοτζαλάκι. Ο δε τίτλος του blog είναι "ο κύκλος των διαμαρτυρόμενων Παναθηναϊκών." Αν σου αρέσουν όλα 1ον δεν ανήκεις σρτον χώρο αυτό και 2ον πήγαινε γήπεδο να σε ξεφτιλίζει κάθε πικραμένος...πόσο μάλλον στα 100 χρόνια.

pensierix είπε...

@ shogun

Tώρα φταίω εγώ που πρέπει ν'απαντήσω; (πλάκα κάνω, δεν θα επανέλθω, αν είναι να χάσουμε και το χιούμορ μας...)

Πάντως, και δεν το λέω ειρωνικά, ομολογώ ότι δεν είχα καταλάβει ότι το μπλογκ απευθύνεται σε έναν συγκεκριμένο "κύκλο" ανθρώπων. Λάθος μου. Το σέβομαι και δεν θα ξαναενοχλήσω.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

@ panoramix
Δεν είναι αυτό που λές. Απλά η κατάσταση δεν χωράςει πλέον συζήτηση, δεν υπάρχουν άλλες εκδοχές ή εναλλακτικές. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!! Τι να συζητήσω? Μετά από τόσα χαστούκια, τόση ξεφτίλα, τόση ντροπή, τέτοια κατάντια...Είναι σαν να μπεί κάποιος με όπλο σπίτι μου, να με σημαδεύει και εσύ να θές να συζητήσουμε όχι το προφανές-ότι με ληστεύει-αλλά το ότι μου έδειχνε το νέο περίστροφο που αγόρασε. ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Δεν έχει ούτε υπομονή, ούτε αλλαγές, ούτε μεγάλες μεταγραφές....ούτε τίποτα. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος και μας προκαλεί αηδία. Eίναι αποκρουστικός, αντιπαθής, άσχετος, άχρηστος, εγωπαθής, ανίκανος, τσιγγούνης, καρμοίρης, θύμα και ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ!!! Απλά...Τέλος η πλάκα. Θα φύγει έτσι ή αλλιώς!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε πενσιερίξ έλεος! Πόσο ακόμα θέλεις να ξεφτιλιστείς? Πόσο, πες μας?
Πρέπει να είσαι μικρός στην ηλικία και να μην έχεις γνωρίσει το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Διαφορετικά δε θα μίλαγες για υπομονή και για άλλες αποχρώσεις.
Όλοι εδώ μέσα βαρέθηκαν να ξεφτιλίζονται 10 χρόνια, όχι μόνο από τον Ολυμπιακό και εσχάτως απ'την ΑΕΚ, αλλά και από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ομάδας! Βαρεθήκαμε ρε συ σου λέω, δε θέλουμε άλλους Ίβανσιτς, Μόρις, Βύντρα, Σαριέγκι, Βέλιτς, Άντριτς, Σέριτς, Ενακαρίρε, Τζιόλη, Τόργκελε, Μπίσκαν, Χαραλαμπίδη, Βόουτερ, Μάριτς, Μίτου, Μάουρο, Ντεμπά, Ραγκουέλ, Κόλα, Μιλόγεβιτς, Σίγκουρτσον, Ρουμπάκη, Πίτσο, Κιάσσο... Θες να συνεχίσω?
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΠΑΡΤΑΛΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ! ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!
Ε - Λ - Ε - Ο - Σ ! ! !
ΠΟΥΛΑ ΡΕ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΤΙ ΑΛΛΟ? ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑΣΕΙ
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.

ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.ΑΠΕΤΥΧΕΣ. ΠΑΡΑΔΞΕΞΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

@ Κουτόχορτε,

στον ενθουσιασμό σου πάνω κάνεις μεγάλο λάθος όταν λες, ουσιαστικά, "τέρμα η συζήτηση". Ακόμα και για να δράσουν ανατρεπτικά οι άνθρωποι, χρειάζεται να κουβεντιάσουν κάποια πράγματα. Ειδάλλως επικρατούν οι πιο εμμονικοί, συχνά οριακοί ψυχάκηδες, τύποι και πάμε για χούντα ... Ξέρεις υποθέτω το γνωστό: "Ο δρόμος για την Κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις".

Στο κάτω-κάτω ο Pensierix εξέφρασε απλώς την αντίθεσή του προς το εξώφυλλο μιας σχετικά μικρής
εφημερίδας. Σιγά το ... αμάρτημα. Δεν νομίζω, πως αυτό είναι λόγος ικανός για να αλλοιωθεί η φυσιογνωμία ενός blog, που διακρινόταν για τις συζητήσεις του και τη φιλοξενία του σε αντίθετες απόψεις.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που μερικοι δεν εννούν να αντιληφθούν είναι πως φτάνει κάποια στιγμή σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής όπου ο λόγος, το επιχείρημα κι ο διάλογος γίνονατι τόσο παρωχημένες έννοιες όπου χάνουν κάθε αξία. Το να προσπαθείς να βριες λογική, ύπαρξη επιχειρήματος για να στηρίξεις ένα εγχείρημα τόσο αποτυχημένο, καθίσταται τουλάχιστον γελοίο αν όχι ύποπτο αν ρίξεις μία ματιά στα άλλα τμήματα του συλλόγου.
Μόλις απόψε, μία ομάδα σε μέτρια επιεικώς κατάσταση μας χάρισε ένα δάκρυ χαράς απλά και μόνο επειδή αυτοί οι 8, 9 που έπαιξαν αντιλαμβανόντουσαν που και για ποιούς έπαιζαν,έχοντας μία διοίκηση η οποία μετά τον αγώνα στο Βελιγράδι πήγε στο παρκέ και τους τα'χωσε αντί να φύγει όπως άλλοιστο 85' για λόγους ασφαλείας.
Στοα τμηματα βόλεϊ τα ίδια, ακόμα και στο πάμφτωχο πόλο η περηφάνια και το πάθος, η έννοια της αντίληψης ως προς το μέγεθος του συλλόγου που αντιπροσωπεύουν έκανε τους εμπλεκόμενους να υπερβάλλουν εαυτούς.
Οι στιγμές που "τορτούρες" "pensierix" και άλλοι υποκινούμενοι καναπεδόφρονες πληκτρολογιστές οπαδοί του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μπορούν να αρθρώσουν επιχειρήματα εξανλτείται, απλά γιατί τα επιχειρήματα έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και μόνο σαν μαζοχιστικά παραληρήματα ή σαν έμμισθες αντιλήψεις τρίτων μπορούν να χαρακτηριστούν.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει μπει σε μία κρίσιμη εποχή και όσο μερικοί από εμάς δεν το αντιλαμβανόμαστε ή επιχειρούμε να διαλευκάνουμε τα προβλήματα του μέσα από blogs + fora το παιχνίδι χάνεται.
Το παιχνίδι είναι στα χέρια μας και όσο το κρατάμε σε λεκτικά επιχειρήματα κρατάμε στη ζωή το ΤΕΡΑΣ

Πανάθας είπε...

greenweb=london τα είπες όλα για μένα.

+13 :-)
--------------------------

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ. 11ος τίτλος σε 11 χρόνια δεν είναι λίγο.

-------------------------
Πάμε παρακάτω:

Πρέπει να καταλάβετε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΧΕΙΛΑΝΕ ΑΔΕΛΦΙΑ.

Εν αρχή είναι η κραυγή πλέον και μετά η ράβδος.

Οι βαρδινογιαννιστές μπορούν να πάνε να......παίξουν μπριτζ.

Όσον αφορά τους στατιστοκολόγους της παρέας, εγώ ΠΡΑΣΙΝΗ δεν αγοράζω, όπως δεν αγοράζω καμία αθλητική εφημερίδα αλλά συμφωνώ με τις θέσεις της. Διαβάζω φυσικά κάθε πρωί ΟΛΑ τα πρωτοσέλιδα από το internet. Άρα άτοπη η ανάλυση.


Υ.Γ.1. Και αυτόν τον αλήτη τον Γιαννακόπουλο, άκου έκτακτο πριμ 100.000 ευρώ. Δεν ρωτούσε τον ομόλογο του στην ΠΑΕ, να θυμηθεί πχ τον αποκλεισμό από την ΠΑΡΤΙΖΑΝ και να βάλει τους παίκτες να πληρώσουν κιόλας από την τσέπη τους? (θυμάστε πέρισυ μετά το ματς στο Καραισκάκη)? Τστστσ ντροπής πράγματα Παύλο και Θανάση. Θα διαμαρτυθεί ο αστερίξ και ο οβελίξ του blog.

Υ.Γ.2.Shogun, χωρίς παρεξήγηση mate, αλλά δεν πολυδίνουμε σημασία στις δημοσιεύσεις των moderators μια και θέλουμε να πούμε τον "πόνο" μας και όχι να σχολιάσουμε την κάθε δημοσίευση. Ξέρω blog είναι αλλά μάλλον το έχουμε διαμορφώσει στα δικά μας μέτρα και σταθμά. Απλά το αναφέρω για να μην αγχώνεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Η "λογική" σύμφωνα με την οποία, όποιος δεν συμφωνεί ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί μας είναι υποκινούμενος ... αυτή η "λογική" έχει καταγγελθεί και εδώ σαν "λογική" του Γκόντζου.

Έχει κοινωνιολογικό ενδιαφέρον, ότι την ασπάζονται με ενθουσιασμό και την αναπαράγουν έως εμετού κάποιοι που υποτίθεται, πως είναι εχθροί του.

Ελπίζω πάντως, ότι οι περισσότεροι εδωμέσα καταλαβαίνουν (όπως η Π.Ε.Κ. έχει δείξει έως τώρα!) πως αυτή η "λογική", είτε προβάλλεται από τη μια μεριά είτε από την άλλη, αποτελεί μέρος του ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ή αν θέλετε της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ της ομάδας μας, και σίγουρα όχι της λύσης.

Υ.Γ. Με αφορμή τα videos και για να χαμογελάσουμε οι παλιότεροι, ΑΛΛΟΣ (ποιός καλέ μου ποιός;) ήταν εκείνος που υμνούσε εδωμέσα το Γιώργο Βαρδινογιάννη και την "ομάδα-μοντέλο" του, όπως την έλεγε ...

Εγώ, τότε, του θύμιζα απλώς ότι ο απολογισμός σε κούπες ήταν 6 πρωταθλήματα στα 21 χρόνια.

:-)

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!

Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ :-)
2 ΣΤΑ 2 ΗΔΗ Ο ΖΟΤΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...

4 ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΑΠΕΤΥΧΕΣ!!!

Πανάθας είπε...

Διάβαζα σήμερα τα στατιστικά του μπασκετικού ΠΑΟ, από το 1998 όταν και άρχισε η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ των Παυλο και Θανάση με συνεχόμενες επενδύσεις:

9 Πρωταθλήματα (1998, 1999, 2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007), 7 Κύπελλα (1993, 1996, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008), 4 Ευρωπαϊκά (1996, 2000, 2002, 2007), 1 Διηπειρωτικό (1996).

Δεν θυμόμουν ότι έχει 3 σερί νταμπλ και με τη χθεσινή κατάκτηση του κυπέλλου πάει για το 4ο σερί νταμπλ ή ότι το μοναδικό πρωτάθλημα που έχασε το 2002 είναι η χρονιά που είχαμε το έπος της Μπολώνια.

ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΘΕΕ ΜΟΥ.

Α ρε Παυλάρα να σε είχαμε και στην μπαλίτσα ανταυτού του καρκινώματος του Τζιγγεριακού.

Φαντάζεστε τον Τζίγγερ να είχε τον μπασκετικό ΠΑΟ? Θα ανταγωνιζόμασταν την ΑΕΚ του Φιλίπου.

squarelogic είπε...

Σογκουν
συμβαινει μονο σε μενα ή τα πολλα βιντεάκια που ανεβασες κανουν την σελιδα 'ασηκωτη"?κανει 5 λεπτα ν'ανοιξει και μερικες φορες μπλοκαρει εντελως(dsl 2mbit)?

Αν και συμφωνώ οτι τωρα είναι η ευκαιρια να επιχειρηθεί η Ανατροπή,δεν θα συμφωνησω με την ισοπεδωτική λογική των Παναθα και greenweb:ο Πενσιεριξ εξεφρασε μια ηπια αντιρρηση στο πρωτοσελιδο της Πρασινης,και γενικα γραφει λογικά και με διαθεση διαλογου.Εντελως αδικα τον πηρατε απ τα μουτρα!
Ε,δεν ειναι δυνατον να βαφτιζετε οποιονδηποτε με ελαφρα διαφορετικη γνωμη απο σας υποκινούμενο ή μισθοδοτουμενο,γιατι μαλλον εσεις οι 'απολυτοι" καρφωνεστε!
Κι αυτά φιλικά,απο καποιον που μοιράζεται τα ονειρά σας...
Λιγο πιο cool μεταξυ μας...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν μερικές ομάδες όπου κυρίαρχη δύναμη λειτουργίας τους και άεναο υποστηρικτή της προόδου και της εξέλιξης τους αποτελεί ο εγωισμός των προσωπικοτήτων που τις απαρτίζουν, αλλά και η επίγνωση των μελών τους σε ότι έχει να κάνει με την ιστορία που υπηρετούν.
Ο Παναθηναϊκός τουΖέλικο και του Φράνκι, του Λυκούδη και του Δερμιτζάκη, αλλά και της Ρόξι ακόμα, είναι ο πυρσός σε μία ακόμα σκοτεινή ποδοσφαιρική χρονιά, είναι οι αιτίες που πολλά φετινά βράδια μας έχουν γεμίσει χαμόγελα και ναι, ακόμα και περηφάνεια. Συναισθήματα που κάποιοι άλλοι έχουν συστηματικά πάψει να μας προσφέρουν, στιγμές που άλλοι θεωρούν πως δεν ήμαστε άξιοι να νιώσουμε, "άλλοι" για τους οποίους δυστυχώς οι συγκρίσεις εξακολουθούν να αποβαίνουν σταθερά και καταλυτικά εις βάρος τους.
Ενα κύπελλο στο μπάσκετ, σε μία τροπαιοθήκη που δεν χωράει πλέον άλλα, ίσως κάποιες να μην έλεγε και τίποτα -ξέρετε πολλές φορές κινδυνεύεις μέσα στον κορεσμό των επιτυχιών σου να αγνοήσεις τη μοναδικότητα καθενός από αυτές. Ομως σε μία χρονική συγκυρία όπου κάθε φίλαθλος του Παναθηναϊκού στεκόταν σαστισμένος και άναυδος μπροστά στο φετινό ποδοσφαιρικό "θαύμα" μας, και ύστερα από το ατύχημα του Βελιγραδίου, το παιχνίδι με τον πελάτη μας απόκτησε κομβική σημασία. Ειδικά από τη στιγμή που οι "ανεξάρτητες" γραφίδες βάλθηκαν να μας αποδείξουν πόσο εύθραυστος πλέον κατάντησε ο Παναθηναϊκός την ώρα που μπροστά του "ορθώνονταν οι καινούργιοι Χόρνετς του ομοσπονδιακού εκλέκτορα".
Και εκεί τα παιδιά του Ζέλικο βάλθηκαν να αποδείξουν για άλλη μία φορά το ότι δεν μετράει στον αθλητισμό η φόρμα και η καλή κατάσταση, αλλά πρωτίστως το ΠΟΣΟ θέλεις κάτι και το ΠΟΣΟ είσαι διατεθειμένος να ματώσεις για αυτό. Μία αξία σταθερή, μία αρχή και συνέπεια που διέπει πάντα αυτήν την ομάδα γιατί πάνω από όλα αυτοί που την απαρτίζουν από την κορυφή ως και τον φροντιστή δεν ξεχνούν ότι φοράνε ένα μικρό τριφυλλάκι πάνω από την καρδιά.
Ενα ακόμα τεράστιο και πολύ μεγαλύτερο ίσως ΜΠΡΑΒΟ, στα παιδιά του πόλο.Με μοναδικούς συνοδοιπόρους αυτούς που η ΠΑΕ θεωρεί εχθρούς της ομάδας και έχοντας ξεπεράσει προ πολλού τα ψυχολογικά και όχι μόνο όρια τους, κατάφεραν να σώσουν την ομάδα παίζοντας ουσιαστικά για την τρέλα τους, για αυτούς τους 500-600 ανθρώπους που στάθηκαν πλάι τους, και ΠΑΝΩ από όλα για το μεγαλείο αυτού του ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Τζίγκερ, δεν έχω τη ψευδαίσθηση πως τέτοιες ψυχολογικές και κοινωνιολογικές προσεγγίσεις θα μπορούσαν ποτέ να σου κεντρισουν το ενδιαφέρον, το αντίθετο, φαντάζομαι πως θα σε πλήττουν θανάσιμα ή ακόμα και να σε κάνουν να χαμογελάς. Είσαι ένας άνθρωπος που δεν έχεις χρειαστεί να μοχθήσεις, να πολεμήσεις για κάτι που θες ως το τέλος, άρα δεν γίνεται να καταλάβεις και τη γλυκιά γεύση της απόκτησης, την ηδονή και τη λύτρωση που νιώθει κάποιος όταν φτάνει το στόχο του. Δεν με αφορά το αν θα φύγεις ή το αν θα μείνεις, δεν με ενδιαφέρει στην πραγματικότητα τίποτα πλέον για σένα. Μου στέρησες μία από τις μοναδικές χαρές της ζωής μου, τη χαρά του να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και με την ομάδα που λατρεύω από μικρό παιδί, όμως ΔΥΣΤΥΧΩΣ για σένα θα υπάρχουν πάντα σε αυτό το κλαμπ άνθρωποι και τμήματα που κάθε μέρα, κάθε ώρα θα με κάνουν ΠΕΡΗΦΑΝΟ που είμαι Παναθηναϊκός. Ανθρωποι που όταν βρίσκονται στο γήπεδο ή στην πισίνα ή στο ταπί, πρώτα από όλα νιώθουν την απίστευτη τιμή του να υπηρετούν αυτήν την ομάδα. Κάτι που εσύ -και ευτυχώς τελικά -δεν θα νιώσεις ΠΟΤΕ.

Thrass είπε...

Tη μουσική τού δεύτερου βίντεο την ξέρει κανείς;