Πέμπτη, Μαρτίου 27, 2008

Πριν κι απ΄ τον Αλβέρτη

Yπόθεση εργασίας: δίνεις στον Τζίγγερ ετοιμοπαράδοτη, με τα κλειδιά στο χέρι, αυτήν την αυτοκρατορία, με αυτόν τον προπονητή, αυτούς τους παίκτες, αυτούς τους φροντιστές, γυμναστές και εφόρους, που βρίσκονται στον Παναθηναϊκό πριν κι από τον Αλβέρτη.
Σε πόσες αγωνιστικές περιόδους το οικοδόμημα θα έχει διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη;
~~~
Υπόθεση εργασίας δύο: χάνει στην Φίφα την υπόθεση της Καλαμαρίας ο Ολυμπιακός. Ενδιαμέσως έχει φέρει και μια ισοπαλιούλα με την ΑΕΚ. Το ενδεχόμενο να κάνει τέσσερεις νίκες ο Παναθηναϊκός πόσο τοις εκατό παίζει να συμβεί; Δέκα; Πέντε; Δύο;
Εν πάση περιπτώσει, δεν χάνει στην Φίφα. Αλλά φέρνει μια ισοπαλία στην ΑΕΚ ή με την Λάρισα ή με την Ξάνθη.
Μπορούμε τουλάχιστον να έχουμε να λέμε ότι το χάσαμε στα χαρτιά;
Ή οι τέσσερεις νίκες είναι για την ομάδα αντικειμενικά αδύνατες;
~~~
Δεν πήρα Ντέρμπυ σήμερα, αλλά την προηγούμενη φορά που είχε παίξει καλά ο Καραγκούνης σε φιλικό της εθνικής, ο Γκόντζος του τα είχε ψάλλει. Φαντάζομαι ότι τώρα που έβαλε και δυο γκολ με φάουλ δεν είναι απλώς υπότροπος, αλλά ίσως θα πρέπει να παρθούν δραστικά μέτρα εναντίον του.
~~~
Ο Έκι από τότε που έχει έρθει έχει πλακωθεί με εκατόν εξήντα πέντε νοματαίους. Όποτε δημοσιεύονταν οι τσακωμοί του έφταιγαν οι αντικειμενικές φυλλάδες, που πολεμάνε τον Έκι επειδή βάζει τα στήθια του μπροστά για την ομάδα. Είδαμε πώς έβαλε τα στήθια του μπροστά στο πιο κρίσιμο σημείο της περιόδου. Είδαμε επίσης ότι όταν τα έβαλε με τον Τζίγγερ ζητώντας να έρθει ο ίδιος να του επιβάλει το πρόστιμο, ξαφνικά ο Έκι έγινε κωλόπαιδο και το μέλλον του αβέβαιο.
~~~
Η Λάρισα είχε φέρει στην Λεωφόρο κόσμο πολύ, οργανωμένο και εκδηλωτικό. Οπότε το ότι ακούγονταν ΜΟΝΟ αυτοί, έχει και ένα απειροελάχιστο βαθμό λογικής. Ο Ηρακλής είχε κατεβάσει από σαράντα έως πενήντα ημίγυμνους, οι οποίοι και πάλι επί ενενήντα λεπτά ήταν οι μόνοι που ακούγονταν στην Λεωφόρο. Μεγαλεία.
~~~
Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Ελπίζω τουλάχιστον με το τέλος του πρωταθλήματος να ενταθεί και να οργανωθεί η πίεση μπας και έχουμε, αν όχι ιδιοκτησιακές, τουλάχιστον διοικητικές αλλαγές.
~~~
Όποιος έχει εν μέρει διαφορετική άποψη, δεν είναι ντε και καλά εγκάθετος. Η διχόνοια ανάμεσά μας είναι ό,τι το χειρότερο. Ο διάλογος ανάμεσά μας είναι αντίθετα ό,τι το καλύτερο.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mε προπονητή που βάζει αμυντικό χαφ στο 83 στο 1-1 και με ιδιοκτήτη-ραλίστα που θέλει να τον κρατήσει ο διάλογος δεν έχει νόημα. Είμαστε χαμένοι απο χέρι.

V for Vintra

Thrass είπε...

Συμφωνώ 100% με Old Boy.

Οι άνθρωποι του μπασκετικού Παναθηναϊκού είναι υποδείγματα φλόγας, επιτυχίας και οργάνωσης, πραγματικά πρότυπα.

Pappas10 είπε...

Η Μόνη μου ένσταση είναι με τον Έκι. Με 4 άτομα έχει πλακωθεί και νομίζω δικαιολογημένα, τουλάχιστον στις περιπτώσεις Μάντζιου και Παπαδόπουλου. Για τον Νίνη ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΛΑΚΩΜΑ.

Μακάρι να είχαμε 11 Έκι σε Τσαμπουκά και ποδοσφαιρική ευφυία.

Μιχάλης ή κατά κόσμον Παππάς10.

Υ.Γ. Ο Τζίγγερ πρέπει να φύγει. Μέχρι και ο Γκόντζος το έγραψε στο οπισθόφυλο του Ντέρμπυ σήμερα σε επιστολή.

Ανώνυμος είπε...

Λες:
Yπόθεση εργασίας: δίνεις στον Τζίγγερ ετοιμοπαράδοτη, με τα κλειδιά στο χέρι, αυτήν την αυτοκρατορία, με αυτόν τον προπονητή, αυτούς τους παίκτες, αυτούς τους φροντιστές, γυμναστές και εφόρους, που βρίσκονται στον Παναθηναϊκό πριν κι από τον Αλβέρτη.
Σε πόσες αγωνιστικές περιόδους το οικοδόμημα θα έχει διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη;
===============

Μα καλά εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα; Ρωτάς σε πόσες αγωνιστικές περιόδους; ΣΕ ΚΑΜΙΑ!!! Αν δώσεις στο σοφέρ την ομάδα το καλοκαίρι, μέσα σε μια βδομάδα θα τους διώξει όλους τους παίκτες και τον προπονητή γιατί δεν είναι δυνατό να πληρώνει τέτοιους μισθούς!

Θα κηρύξει νέο πενταετές, και ίσως φέρει στο μπάσκετ και κανένα παικταρά από το ποδόσφαιρο. Τον Τσιόλη ας πούμε που είναι ψηλό και όμορφο παιδί. Και ίσως και κανένα καλό προπονητή από τη μπασκετομάνα τη Πορτογαλία (εννοείται από τη Β' Εθνική Πορτογαλίας και ελεύθερο, να μη ξοδευτούμε). Όσο για παίκτες, ευτυχώς καλοί και ελεύθεροι υπάρχουν πολλοί, ας πούμε στην Ιρλανδία, στη Δανία και στην Ουγκάντα. Και δεν θέλουν πολλά λεφτά. Σε ένα μήνα θα σου φτιάξει ομαδάρα να γλύφεσαι. Άλλωστε στο μπάσκετ έχεις υπομονή. Τόσα και τόσα κερδίσαμε τα τελευταία 10 χρόνια. Κι άλλα θες;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΠΕΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ, ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ!!

Ανώνυμος είπε...

@ Old Boy,

1. Κλέβεις εκκλησία :-)

2. 30-70

3. Πήρα εγώ! Πρωτοσέλιδο: "Καλά μας ... έκανες. Τα συγχαρητήρια και η πλάκα του Πεσέιρο στον Κάρα για τα δυο γκολ στην εθνική ομάδα της πατρίδας του". Εντός παρατίθενται ή δήλωση του Κάρα μετά το ματς. Επίσης: Κούμπης: "Δεν είναι καθόλου περίεργο και παράξενο, ότι ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν ο καλύτερος παίκτης και σκόρερ μιας ομάδας που πήγα καλά συνολικά και ατομικά (...) Είναι πολύ η σημαντική η αποσυμπίεση [με τα φιλικά της Εθνικής] για παίκτες που παίζουν σε επίπεδο υψηλών στόχων και πρωταθλητισμού και η μετατροπή της πίεσης σε δημιουργικό άγχος". Στο ίδιο πνεύμα κινείται και ο Πιτιακούδης. Ο Σακελλαρόπουλος το ίδιο και προσθέτει, ότι τον Κάρα τον μπλοκάρει μ' εμάς "η γκρίνια της εξέδρας". Γενικά, δεν συνέβη (προς το παρόν!) αυτό που υπέθεσες.

4. Απάντησε ο Μιχάλης. Προσθέτω, ότι το λεγόμενο με έμφαση ότι "ο Γκονζάλες έχει να προσφέρει δυο χρόνια στον Παναθηναϊκο", ΚΡΥΒΕΙ το γεγονός ότι ο παίκτης ήταν σοβαρά τραυματίας από πέρσι. Προσθέτω επίσης: από τους "συνήθεις υπόπτους" υποστηρικτές του Έκι, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τον αποκάλεσε "κωλόπαιδο". Ούτε καν στο "κυβερνητικό" Derby. Αντίθετα, όσοι δεν τον πήγαιναν (για διάφορους λόγους) ήταν εκείνοι που βρήκαν την ευκαιρία να ξεσπαθώσουν εναντίον του και μάλλον από αυτούς άκουσες τα περί "κωλόπαιδου".

5. Άσ' τα να πάνε...

6. Μακάρι.

7. Σωστός!

shogun είπε...

και τι έγινε μπορέλι; θα σου απαντήσει και επισήμως ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ (που το έχει ήδη κάνει)

Ανώνυμος είπε...

@shogun

Μωρε ας γινει η προσφορα ΕΠΙΣΗΜΑ και αν θελει ας απαντησει αρνητικα.

Το λογο μετα θα εχουμε εμεις, ο κοσμος του Παναθηναικου.

squarelogic είπε...

Μπορελι
Ακριβώς! Μετά νομιμοποιούνται να "ευλογήσουν"¨συγκεντρωσεις-συλλαλητηρια
κλπ.Θα ειναι ετσι κι αλλιως πολυ δυσκολο να συνεχισει ο Τζιγγερ να πορευεται με την ιδια πολιτικη(το μοναστηρι ναν'καλα κι ας φυγουν κι ολοι οι αξιοι παικτες).Η πιεση θα ειναι τεράστια...Αν απορριψει την προταση και συνεχισει να φερνει Moonαρους,θα χρειασθει τον "μαστορα του πολλαπλασιασμου" Μπιρσίμ για να δειξει ενα πλανο με μισογεματη κερκιδα την νεα χρονια.