Τετάρτη, Μαρτίου 12, 2008

Κοινή συναινέσει...


Ο Πρόεδρος Σωκράτης-χο-χο-χο Κόκκαλης ενώ λύει κοινη συναινέσει την συνεργασία με τον προπονητή του Takis-το δις εξαμαρτάνειν ουκ ανδρός σοφού- Lemonis...

26 σχόλια:

Thrass είπε...

Τώρα δηλαδή θα έχουμε στη Βαζελοκατάσταση θεματικές ενότητες "Λεμονής" και "Κόκκαλης"; Μάλλον να αλλάξεις τα tags σε κάτι πιο γενικό, όπως πχ "να σού καεί το βίντεο, βρωμοπράκτορα" ή έστω "γαύρος";

squarelogic είπε...

οπως επιθυμείτε...

Ανώνυμος είπε...

Δις εξαμαρτείν;

Εδώ την πάτησε (πρόθυμα) ολόκληρος Πρίγκηψ του Νερέτβα (που κάποιοι ήθελαν να μάς τον πασάρουν στην ομάδα μας) ...

... δεν θα την πατούσε (ολοπρόθυμα) ένας απλός Sir των Καμινίων;

Πάντως, μετά από αυτή την εξέλιξη, περιμένουμε τον ... Σιρτάκη στην πορεία για το Ασφαλιστικό!

Παρέα με τον έτερο άνεργο, Δον Λορέντσο των Θρακομακεδόνων!

Ανώνυμος είπε...

εχει να πέσει ένα στήσιμο στην Ξάνθη την κυριακή, γιαννάκη ακούςςςςςςςςςςς

squarelogic είπε...

Η Ρειντζερς πέρασε στους 8,χανοντας 1-0 στην βρεμη!Α,ρε Πεσέιρο,τι ευκαιρία έχασες(χάσαμε..)!

Οι ομάδες που έχουν προκριθεί στη φάση των «8» του Κυπέλλου Uefa, είναι οι Μπάγερν Μονάχου, Φιορεντίνα, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, PSV Αϊντχόφεν, Χετάφε, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρέιντζερς.

Πλην Μπαγερν Μοναχου οι άλλες παιζονταν απο εναν καλό ΠΑΟ...
Ετσι,για ναχουμε να λεμε...

Pappas10 είπε...

Αυτό το Κωλό-ουέφα μια ζωή μας γαμάει. Ή θα αποκλειστούμε σαν μαλάκες από τσαφ (όπως φέτος) ή θα πέσουμε πάνω στην μοναδική Υπερομάδα (όπως τότε με την Πόρτο).

Γι' αυτό θέλω σεντόνι. Δεν το μπορώ το ΟΥΕΦΑ... αισθάνομαι την ίδια απογοήτευση όταν αποκλείομαι όπως και όταν χάνω το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο Ελλάδος.

Πραγματικά το θεωρώ κύπελλο που μπορεί να κατακτήσει η ΠΑΝΑΘΑ αλλά συνέχεια κάτι πάει στραβά.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Για το ΚΥΠΕΛΟ ΟΥΕΦΑ, που λέτε, θα ξαναπώ τα ίδια: θα μπορούσαμε να το είχαμε κιόλας κατακτήσει, εάν δεν υπήρχε ο γνωστός διοικητικός τραγέλαφος των τελευταίων χρόνων και ειδικότερα εάν ο τραγέλαφος αυτός δεν είχε καταστρέψει τη δυναμική της (επαναλαμβάνω και δεν θα πάψω να το επαναλαμβάνω) ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ομάδας του Ντάμπλ 2004

Πάντως, εάν ο ΠΕΣΕΪΡΟ αφεθεί να συνεχίσει την καλή δουλειά που κάνει φέτος και βέβαια εάν ενισχυθεί όπου το ζητήσει, τότε δεν αποκλείεται καθόλου να δούμε του χρόνου μια από τις παλιές φοβερές πορείες στην Ευρώπη!

---

Στο ΒΟΛΕΪ συγκλονιστική η προσπάθεια της ομάδας να κερδίσει εκτός έδρας αυτό, που μπορούσε να είχε κερδίσει εντός.

Κρίμα.

---

Στο ΜΠΑΣΚΕΤ, σαν πολύ δεν παρατείνεται η φετινή κοιλιά της ομάδας; Πέρσι νομίζω, ότι θα την είχαμε καταπιεί αυτή τη Σιένα...

Τι έχει αλλάξει; Μήπως η παρουσία του υπερπαιχταρά Γιασικεβίτσιους αποσυντόνισε το στυλ παιχνιδιού της ομάδας; Γιατί όμως να συμβεί αυτό; Πέρσι, πήρε πόδι ο υπερπαιχταράς που θέλησε να συντονιστεί η ομάδα με αυτόν αντί (όπως ώφειλε) να συντονιστεί αυτός με την ομάδα.

Ή μήπως η καλοκαιρινή τουρνέ στην Αμερική αποσυντόνισε την προετοιμασία της ομάδας με επίπτωση στις αντοχές της;

Δεν πιστεύω ωστόσο, πως υπάρχει περίπτωση να αποκλειστούμε: ο ΖΟΤΣ θα κάνει πάλι τις κινήσεις, που θα φέρουν τα πάνω, κάτω!

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Σωκράτης-χοχοχο-Κόκκαλης

χαχα τα σπασες!!!

πέρα απο την πλάκα, τι μας ενδιαφέρει τι κάνει ο γαύρος? Μια ζωή τα ίδια κάνουν, δεν θα αποκτήσουν ποτέ νοοτροπία ευρωπαϊκής ομάδας. Το ζήτημα είναι να μην τους ακολουθήσουμε και μεις σε αυτό το κυνήγι μαγισσών(πρώτα ο Φερέρ μετά ο Λεμονής...ποιος ακολουθεί?).Εύχομαι όχι ο αυτονόητος!

Thrass είπε...

Τζόνι, δύο πράγματα.

Για το μπάσκετ, η ομάδα ΠΑΝΤΑ κάνει κοιλιά αυτήν την περίοδο. Μάλλον το θεωρεί απαραίτητο ο Ομπράντοβιτς για να είναι πανέτοιμη στην τελική ευθεία (με το ρίσκο, βέβαια, να μη φτάσεις ποτέ εκεί).
Φέτος το κακό παράγινε, αλλά δε νομίζω ότι φταίει κανείς Γιάσκα, απλώς μετά τον τραυματισμό τού Τσαρτσαρή έχουμε φανερό πρόβλημα στους ψηλούς (ειδικά από τη στιγμή που ο Ζίζιτς είναι ανύπαρκτος).

Για την ομάδα τού 2004, θα διαφωνήσω τελείως. Για τα πανηγύρια ήταν εκείνη η ομάδα, πράγμα που φάνηκε και στη συμμετοχή μας στο CL (με εξαίρεση το 1-3 στο Άιμπροξ). Απλώς είχε μερικές πολύ καλές μονάδες, Μπασινάς, Μουνχ (που ήδη από την επόμενη χρονιά ήταν γερασμένος), Γιούρκας (που ήθελε να φύγει), Μανωλάκης (ταλαιπωρημένος από τον τραυματισμό) και Παπ στα ντουζένια του. Σαν ΟΜΑΔΑ όμως δεν έλεγε τίποτα, ούτε είχε προοπτική (πχ, να κάνει κάτι καλό στην Ευρώπη), κατά τη γνώμη μου.
Η ομαδάρα ήταν η προηγούμενη, της Ριζούπολης. Ας είναι.

Ανώνυμος είπε...

@ Thrass,

τα έχουμε πει και παλιότερα για την ομάδα τόσο "της Ριζούπολης" όσο και του Νταμπλ. Θα περιοριστώ, ως συνήθως, σε γεγονότα:

ΓΕΓΟΝΟΣ 1. Ουσιαστικά, δεν ήταν δυο τόόόόσο διαφορετικές ομάδες όσο το θέλει ο μύθος ... και για την ακρίβεια, κάποιοι σημαντικοί παίκτες "της Ριζούπολης" είχαν τότε αντικατασταθεί από εξίσου αξιόλογους: Μινχ αντί Φύσσα, Έκι αντί Κάρα, Παπ αντί Λύμπε - βασικά, μόνο ο Σεϊταρίδης δεν αντικαταστάθηκε αξιόπιστα.

ΓΕΓΟΝΟΣ 2. Στην Ευρώπη - που λες - κάνεις ένα λάθος: η ομάδα του Νταμπλ δεν τα πήγε καθόλου άσχημα! Αντίθετα! Θυμήσου τι έκανε π.χ. με την ΑΡΣΕΝΑΛ και πώς τελικά αποκλείστηκε από τη ΣΕΒΙΛΗ. Οι εμφανίσεις της εκείνη τη σεζόν ήταν πάρα πολύ καλές! (Εσύ θυμάσαι μάλλον την κακή ευρωπαϊκή παρουσία της την αμέσως ΕΠΟΜΕΝΗ χρονιά ... όμως εδώ ισχύει αυτό που είπα, η διάλυση της δυναμικής της από την ανίκανη διοίκηση!).

ΓΕΓΟΝΟΣ 3. Η ομάδα του Νταμπλ είχε, επιτέλους, μια κρίσιμη διαφορά από την προηγούμενη: πήρε το Νταμπλ σπάζοντας το μαύρο σερί του Κρόκους από το 1997!

Βλέποντας αυτά τα 3 γεγονότα, υποστηρίζω - πολύ βάσιμα νομίζω -, ότι εκείνη η ομάδα είχε ανοίξει μια ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ (με αιχμή του δόρατος το Νταμπλ).

Αυτή τη νέα δυναμική έπρεπε να αξιοποιήσει η Διοίκηση, ενισχύοντάς την μεταγραφικά (=χρήμα) και οχυρώνοντάς την οργανωτικά (βαστώντας οπωσδήποτε τον ΖΕΚΟ), ώστε - καταρχήν - να πάρει ΚΑΙ το επόμενο πρωτάθλημα (ή νταμπλ).

Εάν αυτό συνέβαινε - μάλιστα, αν θυμάσαι, παρ' ολίγο να συμβεί, παρά το διοικητικό τραγέλαφο ... πράγμα που ενισχύει την άποψή μου, ότι ήταν εξαιρετική ομάδα! -, τότε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΣ θα βρισκόταν από εκεί και πέρα να έχει ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ και η κρίση θα περνούσε στο αντίπαλο στρατόπεδο ...

... και από εκεί και μετά, θα συνέχιζε με ΗΡΕΜΙΑ για να περάσει στο επόμενο όροφο.

Αυτά.

Με τη νίκη αύριο στα Πηγάδια, για να ρίξουμε στα πηγάδια την ομάδα του πράκτορα!

Ανώνυμος είπε...

... "και οχυρώνοντάς την οργανωτικά (βαστώντας οπωσδήποτε τον ΖΕΚΟ)" - συμπλήρωμα: ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΜ!

Που οι ανίκανοι απέλυσαν έπειτα από μια ήττα με 1-0 εκτός έδρας από την Αϊντχόβεν (σιγά το ολίσθημα!) και με 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα!

Γι' αυτό ξαναματαλέω: ποια ομάδα "της Ριζούπολης" και κουραφέξαλα!

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ ήταν αυτή που πραγματικά ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΕ το κατεστημένο του Κρόκους!

Και καλά αυτός, έχει κάθε λόγο να θέλει να την ξεχάσει, έχει κάθε λόγο αντί γι' αυτήν εμείς να μνημονεύουμε την ομάδα "της Ριζούπολης" (που την ξέσκισε!) ...

... όμως ΕΜΕΙΣ τι λόγο έχουμε να θέλουμε να την ξεχνάμε και να την υποτιμάμε;

NIKH ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ!

Πανάθας είπε...

Παιδιά να "οχυρώσουμε" αυτή την ομάδα και ειδικά τον Ίβανσιτς.

Υπομονή αδέλφια άλλα 10 χρόνια είναι θα περάσουν.

Τζίγγερ Θεέ μείνε στην ομάδα για ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΜΑΤΣ ΠΑΡΟΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΑΣ....

ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΣΤΟΥ GAY-ΡΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.

ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.

ΚΥΡΙΕ ΠΕΣΕΙΡΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΟΛΟ ΤΟ 90ΛΕΠΤΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ?

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα, πάει κι αυτό.
Συγχαρητήρια στις μόνιμες κότες, τους φουστανάτους που μετά την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, τη ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, την ΤΟΥΜΠΑ, χάνουν άλλο ένα πρωτάθλημα συην ΞΑΝΘΗ.
Κρίμα, κρίμα γιατί φέτος υπήρχαν οι προοπτικές έστω κι με αυτά τα χάλια. Μπράβο σε όλους που θα κάνουν μάγκα πάλι τον κυρ-Σάββα, τον πράκτορα και τους συν αυτώ, συγχαργτήρια στον τεράστιο προπονητή για την έμπνευση να βγάλει τον Ποστιγκα και να βάλει τον Σαριέγκι σέντερ φορ, συγχαργτήρια δις στο παιδί θαύνα της πράσινης αρμάδας, Αλέξανδρο- εβγαλα την στέκα- Τζιώλη, που στη φάση του 2ου γκολ έχει χάσει την μπάλα στο κέντρο, και κάθεται με τα χέρια στη μέση απρακολουθώντας την εξέλιξη της φάσης.
Τέλος συγχαρητήρια στον πρωτομάστορα αυτής της επιτυχίας, τον πανμέγιστο Ιωάννη που και φέτος μας έκανε να αντιληφθούμε πως με έναν άντε δύο επιεικώς καλούς παίκτες θα ήμασταν στο +10.
Και τώρα η ώρα για τα φερέφωνα, τα αεροστατάκια των blogs και των fora.
Oι παίκτες και οι παίκτες και οι παίκτες, και η πουτάνα η τύχη.
Και του χρόνου μάστορες.......

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, παιδιά.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Φέτος ο Παναθηναϊκός έπαιξε 3 "must win" παιχνίδια:

1.Με τον γαύρο στο "νοκ-άουτ" του κυπέλλου
2. Με την Ρέϊντζερς, στον επαναληπτικό του UEFA
3. Με την Ξάνθη, για να κλειδώσει το πρωτάθλημα

Τα έχασε και τα 3 - και η "καλύτερη άμυνα" της χρονιάς έφαγε συνολικά 8 γκολ.

Χαίρετε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΟΤΖΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ
ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΠΕΚ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ.

ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ
ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ.

ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!

Ανώνυμος είπε...

Ομάδα που χάνει όλα τα κρίσιμα παιχνίδια κατ'εξακολούθηση, δεν έχει καρδιά πρωταθλητή. Μια ζωή κότες, γι'αυτό και δεν παίρνουμε πρωταθλήματα...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΤΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

Μπα. φίλε Μπορέλι με τα... κουμπούρια δεν γίνεται τίποτα. Η καλύτερη λύση είναι να μην πηγαίνουμε γήπεδο. Προσωπικά έχω να πάω περίπου 10-12 χρόνια και δε με βλέπω να ξαναπηγαίνω σύντομα.

Ξέρεις, όταν έχεις μεγαλώσει βλέποντας από κοντά Ζάετς, Ρότσα, Σαραβάκο, Σαργκάνη κτλ, η σημερινή ομάδα σου προκαλεί λύπη...

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Δηλαδή όλοι εσείς που λέτε πως το Πρωτάθλημα έλειξε και πήγε στο λιμάνι, έχετε την εντύπωση πως ο γαυρούλης(που τόσο πολύ θαυμάζετε ορισμένοι) έχει την δυνατότητα να κερδίσει στο ΟΑΚΑ, την ΑΕΛ ή στην Ξάνθη?

ο γαυρούλης που δεν νίκησε στον Εργοτέλη, στην Τούμπα, στο Χαριλάου, στην Καλαμαριά, στην Τρίπολη θα κερδίσει στην Ξάνθη και στο ΟΑΚΑ?

χαχα ωραίοι είστε, κάνετε για παρουσιαστές των ειδήσεων στο magic.

Πανάθας είπε...

Συμφωνώ Θόδωρα13.

Η ομάδα είναι πετυχημένη.

Και η προεδράρα μας.

Τζίγγερ ΘΕΕ για πάντα ΠΡΑΣΙΝΟΣ.


Υ.Γ.Ρε παιδιά έβρεξε?

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικη μου αποψη.
Τελος το πρωταθλημα και για φετος.

Για να ανακοψεις την παραγκα του Κοκαλισταν πρεπει να φτιαξεις ομαδαρα. Φυσικα με τετοια διοικηση μην περιμενετε κοσμογονικες αλλαγες...

Καθε χρονο το ιδιο επεισοδιο σε επαναληψη.
Ας βοηθησουμε ολοι να αλλαξουμε την κατασταση.

@τντ

και εγω δεν παω γηπεδο εδω και χρονια αλλα δεν γινεται μονο ετσι δουλεια φιλε. Πρεπει να ξεσηκωθουμε
επιτελους. Τι αλλο περιμενουμε να γινει?

Old Boy είπε...

Man who hires Wells: [about Chigurh] Just how dangerous is he?
Carson Wells: Compared to what? The bubonic plague?
Boυβωνική πανώλη - Πρόεδρος Αντόν, σημειώσατε χι.

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Τώρα μπορείτε να βάλετ και τον Μαρινάκη στο πλάνο :(

Γιάννης Καραμήτρος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.