Πέμπτη, Μαρτίου 06, 2008

Συνέντευξη Γιώργου Νίκα στον Πράσινο Τύπο

Μην αμελήσει κανείς, μα κανείς, μα κανείς, να διαβάσει τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Νίκας (της ΠΕΚ) στον Πράσινο Τύπο. Η συνέντευξη αναδημοσιεύεται από τούς Green Web Fans εδώ: Πάρτε να 'χετε.

27 σχόλια:

squarelogic είπε...

Πολύ συνετός και οξυδερκής ο λόγος του Νίκα.Λεει τα πραγματα που κατα καιρους εχουν γραφεί κι εδώ ,σε καλυτερες για το μπλογκ εποχές.
Πολυ σωστη η αποκτηση νομικης υποστασης απο την ΠΕΚ και ολοι περιμένουν με ενδιαφερον τα πρωτα δειγματα γραφής στον Ερασιτέχνη.
Γνώμη μου είναι όμως,οτι για την αντιπαράθεση με την ΠΑΕ καλό θα ηταν να περιμένουν το τέλος του πρωταθληματος.
Οσο κι αν η ενδεχόμενη κατάκτηση του τίτλου δεν θα μας ρίξει στάχτη στα μάτια,θα διευκολύνει πολυ την μελλοντικη πορεια της ομάδας(εξασφαλισμ.έσοδα,μεγαλυτερο δέλεαρ για να προσελκυσεις καλους παίκτες κλπ) ενώ ταυτόχρονα θα προκαλέσει σοβαρους κλυδωνισμούς στο λιμάνι υποθηκεύντας και την επομενη χρονια τους(μην ξεχνατε οτι εχουν ανανεωσει ολους τους 32+ οι οποιοι θα πρεπει να αγωνιστούν απ τα μεσα Ιουλιου!).
Μπορει καποιοι να θεωρουν οτι η ΠΕΚ δεν θα εχει λογο αν κατακτηθει το πρωταθλημα,αλλα τα πραγματα δεν ειναι ετσι.Ο κοσμος του Παναθηναικου εχει κριση και μνήμη,και η ΠΕΚ θα μπορει να ειναι εκει ως μοχλος πίεσης κατ'ελαχιστον ή (το καλυτερο) ως γαλαντόμος συνοδοιπόρος.

Το μελλον μπορει να ειναι μονο καλυτερο!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Ειλικρινά θα εκπλαγώ αν βρεθεί έστω και ένας πραγματικός Παναθηναϊκός που να μην ταυτίζεται με όσα λέγονται στην συνέντευξη. Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο αλλά τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί συνόψισε με ουσιώδη τρόπο, όλα όσα λέμε σε αυτό εδώ το μπλογκ, όλα όσα πρεσβεύουμε, όλα εκείνα για τα οποία παλεύουμε και κραυγάζουμε. Τράβηξε πολύ το παραμύθι με τους "καναπεδάτους", τους "Γιαννακοπουλικούς", τα δήθεν συμφέροντα, τους υποκινούμενους οπαδούς, τους εσωτερικούς εχθρούς-φαντάσματα, και όλες τις σχετικές ασυναρτησίες που χρησιμοποιούν οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την σημερινή τραγική κατάσταση του Παναθηναϊκού.
Κυρίως κρατάω κάτι που θα περάσει στα ψηλά...100 χρόνια κλείνει η ιδέα, ο σύλλογος Παναθηναϊκός και όχι η ανώνυμη εταιρεία-καφενές του Τζίγγερ. Αυτό μην το ξεχάσετε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Όπως ο Squarelogic και όλοι οι Παναθηναϊκοί, περιμένω και εγώ με ενδιαφέρον τα πρώτα δείγματα γραφής της ΠΕΚ στον Ερασιτέχνη.

Γιατί νομίζω και εγώ, ότι είναι καιρός να γίνουν έργα τα λόγια ...

...και σίγουρα πρέπει αυτό να γίνει ξεκινώντας από το πιο ταλαιπωρημένο και εγκαταλειμένο κομμάτι του Συλλόγου μας.

Προχτές έμαθα λ.χ. ότι έκλεισε η Ακαδημία κολύμβησης του Ερασιτέχνη ...

Shogun,

τα συγχαρητήριά μου για την ποιοτική αναβάθμιση του blog. Εξαιρετική δουλειά!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΟ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ WALLACE:

http://www.independent.co.uk/sport/football/european/chelsea-3-olympiakos-0-ichel-win-30-on-aggi-ballack-fires-confident-chelsea-as-greeks-offer-little-resistance-792140.html

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΚ.

ΑΝ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΡΝΗΘΕΙ, ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ.

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Μην λες τέτοια φίλε Μπορέλι. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ. Δεν βλέπεις πως "ζουν ανάμεσα μας" ανεπίσημοι επικοινωνιολόγοι που περιμένουν έργο της ΠΕΚ στην ερασιτεχνική λες και αν αυτό γίνει θα οδηγήσει νομοτελειακά στην αγορά της ΠΑΕ.

Ακόμα όμως και αν αποδώσει αυτό το έργο (στην ερασιτεχνική) θα ακούσουμε το γνωστό τροπάρι: "άλλα τα μεγέθη του ερασιτέχνη, άλλα της ΠΑΕ" κλπ κλπ........

Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα με τον Νίκα και ειδικά με την πρόταση του για ΑΔΕΙΟ γήπεδο (το είχα προτείνει πριν κάμποσα post).

Τη διαφορά (το έχω πει πολλάκις) μπορεί να την κάνει μόνο ο κόσμος. Έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στη μιζέρια και στο νέο ξεκίνημα. Μονόδρομος δηλαδή.

Παπαγαλάκια του Derby ενωθείτε.

ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

ότι θα σε πουν και ... "ανεπίσημο επικοινωνιολόγο" της ΠΑΕ φίλε μου, επειδή έγραψες ότι περιμένεις με ενδιαφέρον τα πρώτα δείγματα γραφής της ΠΕΚ στο Ερασιτέχνη, ε, αυτό δεν φαντάζομαι να το περίμενες, σωστά;

Μάλλον έχεις δίκιο, όταν λες για κάποιες "καλύτερες για το μπλογκ εποχές"...

Pappas10 είπε...

Ειλικρινά δεν εντόπισα τίποτα που να χρήζει σχολιασμού είτε θετικού είτε αρνητικού.

Από εκεί και πέρα, ο ίδιος ο Νίκας παραδέχεται ότι η αρχική τοποθέτηση - πρόταση του Βγενόπουλου και της ΠΕΚ ήταν πρόχειρη και ελάχιστα "δουλεμένη".

Ίσως αυτό να είναι μία καλή απάντηση σε όλους όσου έσπευσαν να αποδώσουν χαρακτηρισμούς "τσάτσου" και "βαρδινογιαννικού" σ' αυτούς που εντόπισαν "κενά" στην πρώτη εμφάνιση Βγενόπουλου και ΠΕΚ στο προσκήνιο.

Την γουστάρω πολύ την ΠΕΚ γιατί φαίνεται να σέβεται ορισμένα πράγματα που αρκετοί αντιβαρδινογιαννικοί αρέσκονται στο να ξεχνάνε. Διατηρεί το επίπεδο που - προσωπικά - θεωρώ ότι θα πρέπει να χαρακτηρίζει τη διοίκηση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Thrass είπε...

Μιχάλη, πιθανόν να έχασες το σημείο που μιλάει για τις εταιρείες-δορυφόρους τού Παναθηναϊκού, καθώς και το σημείο που ρίχνει σπόντες για τα ενδοοικογενειακά θέματα των Βαρδινογιάννηδων.

Pappas10 είπε...

@ Θρασάς...

Σωστός μα μεν. Το ενδοοικογενειακό δεν το εξέλαβα ως σχολιασμό μιας πιθανής "κόντρας" αλλά κάτι σαν δήλωση ότι "όχι δεν είναι όλοι το ίδιο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ". Δεν έχω κάτι να σχολιάσω.

Το ίδιο ισχύει και για τις εταιρίες. Πάλι δεν έχω κάτι θετικό ή αρνητικό να σχολιάσω.

Αυτά.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

squarelogic είπε...

Τζονυ μαλλον εσένα θα εννοούσαν,χωρις εγω προσωπικα να το προσυπογράφω...
Εμενα οι επικοινωνιολογοι της ΠΑΕ θα μ'εχουν στα μαυρα κατάστιχα...

Μηπως ηρθε η ωρα να ζητησεις τα δέοντα?

:ppppp

Ανώνυμος είπε...

Και τους δυο σας εννοούσαν Σκαρελότζικ και Τορτούρα αφού λέτε το ίδιο πράμα, να περιμένουμε τι θα κάνει η Π.Ε.Κ. με τον Ερασιτέχνη!

Και πολύ πιο πολύ εσένα εννοούσαν Σκαρελότζικ που λες κιόλας να μην κάνει η Π.Ε.Κ. καμιά αντιπαράθεση με την Π.Α.Ε. μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος!!! Ότι βολεύει πιο πολύ την Π.Α.Ε. δηλαδή!!!

Καλά το Νίκα δεν τον διάβασες; Δεν κατάλαβες οτι κανει ανοιχτη αντιπαράθεση με την Π.Α.Ε.; Αλλά φαίνεται δεν το γουστάρεις αυτό!

Δίκιο είχε ο Πανάθας που σου τα έχωσε Σκαρελότζικ κι ας το παίζεις αντιτζιγκερικός.

Green Web Athens

Pappas10 είπε...

@GWF London,

Δηλαδή εσύ συμφωνείς με την αντιπαράθεση αυτή τη στιγμή;

Και αν ναι, δικαίωμα σου, γιατί;

Γιατί δηλαδή να συνεχιστεί η αντιπαράθεση ενώ η ομάδα πάει για πρωτάθλημα;

Αλλά και γιατί αυτό θέλει ο Τζίγγερ (πέρα από το να "αγοράσει χρόνο" πράγμα το οποίο είναι λίγο οξύμωρο από τη στιγμή που πιστεύει κάποιος ότι είναι τελειωμένη η ιστορία).

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Σόρρυ, το άνωθεν είναι προς GW Athens... όχι Λονδινάκι πλέον...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

squarelogic είπε...

GWA anonymous
φιλε μου ειλικρινα "I don't give a damn" για το τι νομιζει ο καθε ανωνυμος.Οποιος παρακολουθει εδω μεσα τα σχολια μου εδω και 1,5 χρονο γνωριζει τις θεσεις μου.Και αυτες ειναι οτι χρειαζεται επιτελους αλλαγή φρουράς στον Παναθηναικο.Ομως πριν απο "αντιτζιγερικός" ειμαι Παναθηναικος και η ιστορια με τους 3 βαθμους που πηρε εκτος αγωνιστ.χωρων ο Κοκκαλης με εχει πεισμώσει,να θελω τον τιτλο.
Επιπλέον,θεωρώ κακή αρχή να χρεωθεί η ΠΕΚ μια άκαιρη αναταραχή που θα μπορει ο Τζιγγερ να την κατηγορήσει οτι κόστισε τον τίτλο.
Η κατακτηση του τιτλου δεν σβηνει την παθολογία Βαρδινογιάννη.
Αντιστοιχα με τις δηλώσεις Νικα,η ΠΕΚ θα μπορει να ισχυριστεί οτι "καναμε ανακωχη μεχρι το τελος του Πρωταθλήματος και τωρα εχουμε ετοιμες τις εξης πχ.2 μεταγραφες παικταράδων σε θεσεις που πονά η ομάδα.Ελάτε να τα βρούμε"
Πετάς ετσι το μπαλάκι της αρνησης στον Τζιγγερ,ενω βγαίνεις ηθικα απο πανω,και περιμένεις έχοντας τον κοσμο στο πλευρό σου...
Αλλα αυτά θέλουν να σκέφτεσαι με το πάνω κεφάλι...

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί η ομάδα σήμερα να μην έλαμψε, αλλά υπήρχε διαφορά στην αντιμετώπιση του παιχνιδιού.
Κατ'αρχάς ο Νίνης ήταν πολύ καλός και είναι φανερό πως ο ΠΑΟ ήταν χαμένος από την μη χρησιμοποίησή του.
Το πουλέν μου ο Γκαλίτσιος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα νεύρα του από τα μπινελίκια και έφυγε ΔΙΚΑΙΑ για τα αποδυτήρια από το 44'.
Ο Σπυρόπουλος είναι το αριστερό μπακ που χρόνια ψάχναμε.
Κατά τ'άλλα υπήρχαν αρκετά προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού και δεν φαινόταν ότι ο αντίπαλος έπαιζε με 10.
Πάμε καλά και μου έκανε θετική εντύπωση που μετά το γκολ αυξήσαμε την πίεση.

ΥΓ.Τι θα γίνει με την ομάδα της Ηλιούπολης; Τί άλλο πρέπει να κάνουν οι μπράβοι για να ξυπνήσει η ΕΠΟ;

Pappas10 είπε...

@Squarelogic...

ΑΚΡΙΒΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

apo sportime.gr

"Τι είχες Έκι, τι είχα πάντα

9/3/2008 23:05

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες βδομάδες από τότε που ο Έκι Γκονζάλες πιάστηκε στα χέρια με το Σωτήρη Νίνη και ο Αργεντίνος... έδρασε και πάλι την στιγμή που η ομάδα του κρατά στα χέρια της το πρωτάθλημα. Ο μέσος του Παναθηναϊκού δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την απόφαση του Πεσέιρο να τον αφήσει εκτός 18αδας του αγώνα με την Λάρισα με αποτέλεσμα να αγανακτήσει και να σηκωθεί να φύγει από το γήπεδο! Ικανοποίηση Πεσέιρο για τη νίκη, με τον Πορτογάλο να ζητά από τους παίκτες του να δουλέψουν με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα για τον τίτλο. "Ευχαριστήθηκα την ομάδα μου", τόνισε από την πλευρά του ο Γιώργος Δώνης.

Έφυγε από το γήπεδο ο Έκι

Με έκπληξη άκουσε ο Γκονζάλες τον Πεσέιρο να του ανακοινώνει πως δεν τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους "βυσσινί". Ο Αργεντίνος δεν περίμενε πως θα ήταν εκτός 18άδας (ο έτερος που έμεινε εκτός ήταν ο Σαριέγκι) και αποφάσισε να μην παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των συμπαικτών του για το τρίποντο που θα διατηρούσε τους "πράσινους" στην κορυφή. Και αυτό που μένει να δούμε πλέον, είναι ποια θα είναι η αντίδραση του Πορτογάλου τεχνικού και της διοίκησης του Παναθηναϊκού..."

μην αμφισβητήσει κανείς ότι δεν έγινε..

Το χει ξεφτιλίσει πλέον.. Τελικά δεν ξέρω, αυτά που έχει προσφέρει αντισταθμίζουν όλες αυτές τις μαλακίες? Μάλλον όχι...

Pappas10 είπε...

Το χθεσινό παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας φυσικά αλλά για άλλη μία φορά ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια.

Έπεσε πολύ ξύλο, μόνο που ο Βασάρας (παρότι έως ένα σημείο το ανέχθηκε) δεν ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία κι έτσι γλιτώσαμε τα χειρότερα.

Ο Νίνης είναι παικταράς και το ξέρουμε, ενώ και ο Μανούτσο - μολονότι έδειξε ότι δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα του - είναι εκτελεστής.

Για άλλη μία φορά με προβλημάτισε η ανάπτυξη της ομάδας, δεν ξέρω γιατί ο Πεσέιρο επιμένει να παίζει με 2 αμυντικά χαφ χωρίς "επιτελικό". Μου λείπει πολύ ο Έκι και η πάσα του, ιδίως όταν ο Μάτος ή ο Σιμάο δεν είναι τόσο δημιουργικοί.

Ο Σπυρόπουλος εχθές ήταν μάπα και αυτό επιβεβαίωσε ότι είναι το μπακ που χρειαζόμασταν μιας και στην μάπα μέρα του έκανε αυτό που τόσα χρόνια - Πλην Μινχ - δεν έχει κάνει μπακ μας. Πάσα "πάρε-βάλε".

Ο Γκάλι μάλλον θυμήθηκε τις τελευταίες αγωνιστικές ότι είναι καλός τερματοφύλακας. Φτου του να μην τον Ματιάσουμε.

Ο Γιαννάκης για άλλη μία φορά έδειξε ότι το θέλει πολύ αυτό το πρωτάθλημα, ενώ ο Μόρις δεν απέφυγε την γκάφα της ημέρας μόνο που αυτή τη φορά δεν στοίχισε. Μου αρέσει πολύ ο Μόρις αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί σε κάθε ματς κάνει και μία μαλακία. Ο Νίλσον... δεν ξέρω. Κάπου πρέπει να αποσαφηνίσω ενίοτε ΤΙ ΣΚΑΤΑ κάνει. Είναι καλός παίκτης, γρήγορος και διεισδυτικός αλλά... κάπου κάτι κάπως το χάνει. Πάντως μου φαίνεται φερέγγυος παίκτης αν και θα προτιμούσα έναν Σπυρόπουλο στη θέση του.

Ο Ιβ δεν έπαιξε καλά εχθές. Αλλά κι αυτός επιβεβαίωσε την κλάση του στη σέντρα του 2ου γκολ. Ο Σάλπι δεν νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω σχόλια. Όλη την χρονιά είναι ό,τι πιο αξιόπιστο έχουμε επιθετικά.

Τέλος ο Κάρα ήταν ο γνωστός Κάρα. Δεν ξέρω... αυτός ο παίκτης πάντα με προβλημάτιζε. Μπήκε και έβαλες 2 γκολ - στα οποία δεν είχε άμεση συμβολή αν και κέρδισε το φάουλ που εκτέλεσε ο Ιβ αν δεν κάνω λάθος - αλλά την ίδια στιγμή η ανάπτυξη σου όχι μόνο δεν βελτιώθηκε αλλά - επί της ουσίας - σου πήρε η αντίπαλη ομάδα το κέντρο με 10 παίκτες.

Αυτά είδα εχθές. Νομίζω ότι η ομάδα αξίζει στήριξη γιατί έχει ένα "μέταλλο" που ελάχιστες ομάδες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είχαν τα τελευταία χρόνια. Απομένουν 6 παιχνίδια και θα είμαι εκεί. Το θέλω πολύ αυτό το πρωτάθλημα γιατί - όπως και το 2004 - θα είναι ένα πρωτάθλημα αντρίκειο που θα έχει κερδιθεί εντός γηπέδου.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Χένρικσεν,

Επειδή είναι γνωστό ότι είμαι "Γκονζαλικός" σίγουρα δεν διεκδικώ δάφνες αντικειμενικότητας. Δεν νομίζω όμως ότι συνιστά παράπτωμα το να μην πάει στο γήπεδο όταν είναι εκτός αποστολής. Πολλοί παίκτες το κάνουν.

Ξέρει κανείς αν ζήτησε άδεια να κάτσει στπίτι του; Που ξέρει ο ρεπόρτερ τα συναισθήματα του ρε παιδιά... ψυχολόγος είναι ή τον πήρε τηλέφωνο ο Έκι και του είπε "είμαι θυμωμένος και δεν πάω στο γήπεδο";

Επαναλαμβάνω, είμαι "Γκονζαλικός" και αυτό ίσως να με κάνει υπέρ του Δέοντος επιφυλακτικό με τα δημοσιεύματα που στοχοποιούν τον Έκι όπως το συγκεκριμένο. Και το "στοχοποιούν" δεν είναι τυχαίο. Όσοι παρακολουθούν θα θυμούνται ότι δεν πιάστηκε στα χέρια με κανέναν Νίνη και ότι απλά αντήλαξαν κουβέντες.

Για εμένα αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι το δημοσίευμα, ακόμα και αν αναφέρεται σε πραγματικό γεγονός, δεν είναι καθόλου αθώο και αποτελλεί άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα αήθων "αντικειμενικών" επιθέσεων που έχει δεχθεί κατά καιρούς αυτός ο Παίκτης.

Θα το πω για άλλη μία φορά. Ο ΕΚΙ τους πονάει γιατί δεν έχει χορέψει στον ρυθμό του ταμπούρλου τους και γιατί τσαμπουκαλεύεται στα ίσα με τα ερυθρόλευκα θρασύδειλα μουνόπανα. Μόνο γι' αυτό, ας ρίξει και μερικές φάπες στον Παπαδόπουλο και ας δει και ένα παιχνίδι από το σπίτι του. Δεν τρέχει τίποτα.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

papas

Οχι ότι έχει να κάνει τπτ αλλά εγώ είμαι ακόμα "λονδινάκι". Δεν συνηθίζω ούτε υπογραφές να αλλάζω, ούτε τπτ άλλο.

GreenWeb-London

Ανώνυμος είπε...

papas

και που είσαι mate
αυτό με το "ρυθμό του ταμπούρλου", τα "έκι μόνο εσύ τους πόνεσες" και τα άλλα πρασινοπυλιακά, είναι τλχν γραφικά για έναν άνθρωπο που έχει μοιράσει περισσότερες σφαλιάρες σε συμπαίκτες του από όσα καλά παιχνίδια έχει κάνει συνολικά στον παναθηναϊκό.
Επιλεκτική ασυία δεν γίνεται.

greenWeb-London

Πανάθας είπε...

Φίλε greenweb-london θα σε συμβούλευα (καλοπροαίρετα πάντα) να πάρεις ένα λογαριασμό google και να υπογράφεις με αυτόν γιατί με το "ανώνυμο" ελοχεύει ο κίνδυνος κάποιος να καπηλευτεί την υπογραφή σου και να αναγκαστείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

:-)

Τώρα όσον αφορά τον Gonzales νομίζω πως ο πειθαρχικός έλεγχος πρέπει να είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα. "Συγχωροχάρτια" οδηγούν σε εκτρώματα τύπου Rivaldo την Κυριακή (φαιδρό σκηνικό με τον Παππά-Κωστένογλου). Άσε που και αγωνιστικά νομίζω πως έκανε τον κύκλο του. Παρωχημένο, αργό δεκαράκι. Ας τον δώσει δανεικό στον ΟΦΗ. Ο ΠΑΟ πρέπει να έχει πακταράδες.

Και τώρα ας πω τον καημό μου. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΕΝΟ ΜΑΛΛΙ. ΗΜΑΡΤΟΝ.

Είναι αργός, δεν μαρκάρει, όταν πέφτουν κλωτσιές την "κάνει" κλπ κλπ. Μόνο θετικό του οι στημένες φάσεις (όσες του αφήνει τέλως πάντων να κάνει ο Καραγκούνης). Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που εύχομαι να μην ανανεώσει? Καλύτερα να βάλει αριστερό μπακ τον Βύντρα και να παίζει αριστερό χαφ ο Σπυρόπουλος. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ.

Είναι αναγκαία δυό ακραία, γρήγορα χαφ που να μπορούν να κάνουν με ατομικές ενέργειες φάσεις και που να πατάνε περιοχή. Και ένας κεντρικός χαφ που να αμύνεται το ίδιο καλά όσο και να επιτίθεται + να πατάει περιοχή + να σουτάρει έξω από την περιοχή.

Ο Καραγκούνης (δεν είμαι φαν του) αλλά σε αυτόν τον ΠΑΟ είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ.

Αυτά. :-)

Υ.Γ.Μιχάλη το "Παππάς" από που βγαίνει?

Thrass είπε...

Πανάθα, διάβασα τι έγραψες και τρελάθηκα. Μα καλά, από το ρόστερ τού Παναθηναϊκού, τον Έκι και τον Ιβ θέλεις να διώξεις;! Σαν να λέμε, έχεις πολλούς παίκτες που έχουν κάθετη μπαλιά (Έκι) ή που μπορούν να κάνουν αυτά που κάνει ο Ίβανσιτς (ο οποίος *είναι* εξτρέμ που πατάει περιοχή);

Δε σού λέω ότι είναι οι υπερπαίκτες, μάλιστα συμφωνώ ότι ο Ίβανσιτς ζορίζεται στο σκληρό παιχνίδι, αλλά είναι από τούς λίγους παίκτες μας που δεν είναι απλά τρεχαντήρια. Αυτούς να διώξουμε;!

Τέλος πάντων, για τον Έκι πρέπει να λάβουμε υπόψη και την κατάσταση τής υγείας του, ο Ίβανσιτς δεν πρέπει να φύγει με τίποτα αυτήν τη στιγμή.

Πανάθας είπε...

Φίλε thrass άθελα σου έθιξες 4 ζητήματα. Πάμε ένα ένα:

1.Προσωπικά δεν "διώχνω" κανέναν. Λέω τη γνώμη μου σε στυλ προπονητή Championship Manager. :-))

2.Για τον Gonzales, μόνος σου είπες ότι προέρχεται από τραυματισμό, ενώ κάποιος άλλος ανάφερε τα πειθαρχικά του παραπτώματα που και εγώ τα κρίνω σοβαρά. Κρίνω με λίγα λόγια ότι βλέπω και ότι ακούω. Δεν θέλω συγχωρόχάρτι γιατί -εξήγησα- οδηγούν σε εκτρώματα (αν και με τον Έκι νομίζω ότι είναι ήδη πολύ αργά). Αν μπορέσει να γίνει ο παλιός Έκι ίσως μπορέσει να βοηθήσει. Κακά τα ψέμματα όμως η ταχύτητα του και η ελλειπή του αμυντική ικανότητα τον καθιστά παίκτη πολυτελείας ( δλδ για μερικά παιχνίδια μόνο).

3.Μόνος σου είπες ότι "από τους παίκτες που έχουμε.....". Ανέφερες την πρόταση κλειδί. Εγώ ονειρεύομαι ένα ΠΑΟ με υλικό που να είναι κοντά στα στάνταρς που το σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει θέσει. Αν είναι να μείνουμε με τους άμπαλους μαζί σου. Αλλά δεν είπαμε ότι το καλοκαίρι η προεδράρα μας θα κάνει μεγάλες μεταγραφές? :-)

4.Θέμα ΙΒ. Λυπάμαι αλλά διαφωνώ μαζί σου (και με καμιά 50αριά εδώ μέσα) οριζοντίως, καθέτως κλπ κλπ. Όταν παίζουμε με τον Αυστριακό ουσιαστικά παίζουμε με 10 παίκτες. Αριστερό εξτρέμ? Ούτε αριστερό χαφ δεν είναι. Παλιό μέσα αριστερά είναι και κεντρικό χαφ σύμφωνα με τις επιταγές του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Ποδοσφαιριστής αργός και χωρίς αμυντική διάθεση.Ένας Τσιαρτάκος του 21ου αιώνα.Παίκτης που δεν κάνει ούτε για την Αούστρια Σάλτσμπουργκ. Έχουν πέσει πολύ τα στάνταρ μας βλέπω. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο απαιτεί για τις θέσεις των ακραίων "σφαίρες". Είναι απλά τα πράγματα.

Pappas10 είπε...

@Green-Web London,

Καλά αφού είσαι ακόμα Λονδινάκι καλά κάνεις. Από εκεί και πέρα διαφωνώ με την εστίαση σου γιατί πιστεύω ότι έχει προσφέρει τόσα όσα του επιτρέπουν να ρίχνει καμία μπούφλα στον Παπαδόπουλο και τον Μάτζιο.

Ασυλία δεν του δίνω, αλλά όχι και να πέσουν να τον φάνε. Πολύ δεν περισσότερο να γράφουν ψέματα πως πλακώθηκε με τον Νίνη (εκτός και αν δεν σε παραξενεύει ότι ΟΛΟΥΣ όσους θέλουν να "χώσουν" (Πεσέϊρο, Βέλιτς, Τζίγγερ, Έκι) τους βάζουν να έχουν πρόβλημα με τον Νίνη) ενώ είναι γνωστό ότι απλά μπινελικόθηκαν.

Από την αρχή δήλωσα "Γκονζαλικός" και στηρίζω την άποψη μου με παραδείγματα από το γήπεδο. Ακόμα και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, παρά το μέτριο της συνολικής του εμφάνισης, ο Έκι έστειλε το συστημένο στο Σαριέγκι.

@Πανάθα, "Παππά" με φωνάζαν στο σχολείο γιατί ήμουν πολύ εχέμυθος και καλοπροαίρετος απέναντι σε όλους. Φόραγα επίσης πολλά μαύρα. Το κράτησα (αλλά έβαλα 2 "Π") γιατί μου αρέσει σαν κοινό όνομα.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.