Κυριακή, Μαρτίου 02, 2008

Το κομποσκοίνι

Nτέμη, σου κλέβει η διαιτησία το πρωτάθλημα μέσα στα μάτια σου. Ξύπνα. Βγάλε ανακοίνωση για την ανύπαρκτη Πολιτεία. Φίλα και το χριστανικό σου κομποσκοίνι μετά από το υπαρκτό πέναλτι.
Καρπετόπουλε, βάλε απόψε γκάλοπ για το αν το σφύριγμα της αγωνιστικής είναι το πέναλτι του Νίλσον ή η αποβολή του Αστέρα. Ή άστο καλύτερα. Σήμερα το γκάλοπ ας μην αφορά την διαιτησία. Ας αφορά τη μη χρησιμοποίηση Νίνη και Μανούτσο. Ή το ματς με την Τσέλσι.
ΥΓ Τι ωραίο πράγμα να έχεις επιτέλους ένα πλάγιο μπακ που προωθείται και βοηθά την ομάδα επιθετικά.

62 σχόλια:

squarelogic είπε...

Με προλαβες στο νημα old boy!
Αναμενουμε με ενδιαφέρον την ανακοίνωση Ντέμη κατά της διαιτησίας.
(ή μηπως κοινή ανακοίνωση Τζιγγερ-Ντέμη?)

Απορία:
εκτός απ τον αποκλεισμό Μανούτσο απ την αποστολή,τι ονειρο είδε ο Ζοσέ και παιξαμε όλο τον αγώνα χωρις πλάγια χαφ?
ειδικά στην αρχη του 2ου,ειχαν βάλει στη μεση τον Σπυρόπουλο,και "μυριζε" μπαρούτι απο μακριά...
Για τον αεροδιαδρομο απ την δεξια μας πτερυγα όπου ο ετσι κι αλλιώς ευάλωτος Νιλσον τα είχε βρει απ την αρχη μπαστούνια με τον Ραμος,δε λεω τιποτε,γιατι τοθεωρώ αναμενόμενο.

ΥΓ.εχεις απολυτο δικιο για τον Σπυροπουλο.Επιτελους,ειναι κατι που το φωναζαμε ολοι απο περσι.Ας βρει αλλον εναν τετοιον απο δεξιά...

Ανώνυμος είπε...

Πουστάκο κοντέ τώρα τι θα πεις μωρή μουχρίτσα???
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΤΟΝ ΣΙ-ΦΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ που κατόρθωσε να μας κάνει δώσουμε ένα βαθμό στη χειρότερη ΑΕΚ των τελευταίων 20 ετών.
ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

GreenWeb-London

Πανάθας είπε...

Αν ο Ντέμης είναι "ικανός" να επηρεάσει τη διατησία, ο πρόεδρος μας δεν έχει ευθύνη που δεν μπορεί να προστατεύσει -για άλλη μια φορά- την ομάδα του σε ένα ματς καθοριστικό για τον τίτλο?

Δεν μπορεί να ισχύει το ένα μόνο και όχι και το άλλο ταυτόχρονα.

Ε?

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα άλλα, όσοι δικοί μας έκαναν δηλώσεις, το έπαιξαν "υπεράνω" για τη διαιτησία!
"Αυτό είδε ο άνθρωπος, αυτό σφύριξε..." είπε ο Γιάννης Γκούμας. Μη χειρότερα...

Pappas10 είπε...

Κρίμα, αξίζαμε να κερδίσουμε. Λάθος εκτίμηση από τον Πεσέιρο, πιστεύω ότι Έκι και Νίνης είχαν θέση στο παιχνίδι. Δεν έπρεπε να ξεκινήσει Ν' Ντόι (κατά τη γνώμη μου).

Το πέναλτι ανύπαρκτο, ΤΖΙΓΓΕΡ ΞΥΠΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ. ΠΑΛΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΝ.

Από εκεί και πέρα, 3 θετικά

1. Η ΠΑΝΑΘΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ. ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ, ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ (Ή ΙΚΑΝΗ) ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ.

2. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΚΑΙ "ΔΟΥΛΕΥΤΕΙ" ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΣ.

3. Ο ΠΕΣΕΪΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ... ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.

Αυτά. Στεναχωρήθηκα... ήθελα να τους κερδίσουμε μωρέ τους νεκρούς.

Τέλος πάντων.

Μιχάλης.

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

1)κανένα απολύτως πέναλτυ στη φάση του Νίλσον.

2)Σπουδαίος ο Σπυρόπουλος,μακάρι να βρεθεί ένας ανάλογος και στη δεξιά πτέρυγα.

3)Λάθος το αμυντικογενές σχήμα του Πορτογάλου. Η εξέλιξη του ματς έδειξε πως η αεκ ήταν για δυο γκολ τουλάχιστον.Στο τέλος είχαν αγχωθεί τόσο που θα το έβαζαν μόνοι τους(Δέλλας).

4) Ξέρει κανείς τι γίνεται με τον Manucho? Τον πήραμε για 12 παιχνίδια και ήδη δεν έχει παίξει στα 4.

Ανώνυμος είπε...

@ thodoras

Δεν συμβαίνει κάτι, απλά όπως και με τον ΝΙΝΗ δεν τους βάζει για να μην καούν επειδή είναι ακόμα νέοι και άπειροι................................
υγ. ο ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ ζει?? έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον ΝΙΝΗ μήπως???


GreenWeb-London

hopkins είπε...

Παιδιά, χάλια ήταν ο Σπυρόπουλος! Ο χειρότερος του γηπέδου! Να φύγει!

(Αν καταλάβει ο μαλάκας ο Τζίγκερ ότι μας αρέσει ο Σπυρόπουλος, θα τον πουλήσει αμέσως! Ας τον κράζουμε, μπας και μείνει λίγο παραπάνω στην ομάδα!)

Ανώνυμος είπε...

Pappas10 και όμως αυτή η φετινή ΠΑΝΑΘΑ παράτησε ΤΟ ματς το οποίο μονάχα αυτό δεν έπρεπε να είχε παρατήσει... μην λέω ξανά ποιο είναι και γίνομαι γραφικός και λένε πάλι κάποιοι ότι γκρινιάζω ακόμα ενώ πάμε για πρωτάθλημα


κρητικός

Ανώνυμος είπε...

1. Βρήκαμε το διάδοχο του ΜΙΝΧ και σε πολύ καλύτερη ηλικία.

2. Ο Κάρα έκανε το καλύτερο παιχνίδι του φέτος και έτσι τον θέλουμε και από εδώ και πέρα.

3. Έβαλε πολύ όμορφο γκολ ο Ποστίγκα.

4. Το πέναλτι ανύπαρκτο + δεν δόθηκε πέναλτι στον Ποστίγκα στο τέλος του ματς.

5. Έπρεπε να το κερδίσουμε.

6. Πάμε τώρα για το διπλό στο Περιστέρι!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΡΤΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ
ΣΥΝΕΧΙΣΕ --ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ....ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ...


GREENWEB-LONDON

Pappas10 είπε...

Κρητικέ,

Ποιό ρε μαν;;;; (ειλικρινά δεν ξέρω...δεν ειρωνεύομαι)

Μιχάλης.

scarface είπε...

Ο Πεσέιρο φοβήθηκε το ματς και παραλίγο να το χάσουμε, έστω και με το ανύπαρκτο πέναλτυ που σφύριξε ο Παμπολέιρο.

Η Αεκ ήταν για λύπηση , μόνο με στημένες φάσεις μπορούσε να απειλήσει και εμείς αντί να βγούμε μπροστά να πάρουμε το ματς παίζαμε με τρία αμυντικά χαφ.

Μήπως είμαστε 6 βαθμούς μπροστά και μας έκανε και η ισοπαλία και δε το έχω καταλάβει.

Πεσέιρο ξύπνα πριν να είναι αργά.

houli_v είπε...

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΕΣΕΪΡΟ ΤΩΡΑ

Γιατί ενώ παρέλαβε μια ομάδα στρωμένη με νοοτροπία νικητή (μάζευε τον ένα τιτλο πίσω από τον άλλο), της οποίας το έμψυχο υλικό είναι πολύ καλύτερο, ίσως όχι τόσο της ΑΕΚ, αλλά σίγουρα του Ολυμπιακού, ενώ έχει τη διαιτησία υπέρ του και όχι κατά όπως έχουν οι άλλοι συνυποψήφιοι(πόσους και πόσους βαθμούς έχουμε κερδίσει από σφυρίγματα ενώ οι άλλοι έχουν χάσει), ενώ έχει τους φιλάθλους πάντα στο γήπεδο να την εμψυχώνουν και όχι όπως στις άλλες ομάδες που όσοι πηγαίνουν βρίζουν τη διοίκηση, είναι μόνο με ένα βαθμό μπροστά του Ολυμπιακού (μιας και εκκρεμεί το ματς με την Καλαμαριά που ασφαλώς πρέπει να ξαναγίνει) και τεσσάρων βαθμών μπροστά της ΑΕΚ και βέβαια δε παίζει το θεαματικό ποδόσφαιρο που και παίζουν οι αντίπαλοί μας .

Στο κάτω-κάτω εμάς δεν μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα . Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η γκρίνια .

Τη συμπάθεια μου σε πολλούς από εσάς .

scarface είπε...

Όχι ρε φίλε, να μείνει ο Πεσέιρο και να ΄χασει το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική όπως το έχει κάνει δυο φορές με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας- από το φόβο του-.

Thrass είπε...

Μη χάσετε τη νέα ταινία των Monty Pythons που διαφημίζεται στο πρωτοσέλιδο της σημερινής "Nέα Ώρα της Δευτέρας" (Ώρα για Σπορ). Η ταινία λέγεται "1-0 με πέναλτι φάντασμα η Λάρισα".

Ο Graham Chapman ζει.

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε την γκρίνια για τον Πεσέιρο και το γιατί δεν βάζει τον έναν ή τον άλλον. Αυτοί που δουλεύουν μέσα στην ομάδα κάτι ξέρουν περισσότερο από εσάς τους "προπονηταράδες" του καφενέ. Η εκτίμησή μου είναι:
1. Νίνης: Δεν παίζει γιατί το πρόβλημα στους κοιλιακούς ήταν πολύ σοβαρότερο από ότι άφησαν να μαθευτεί και τον πάνε συντηρητικά για να μην τον κάψουν. Του χρόνου με προετοιμασία και υγιής θα βγάζει μάτια.

2. Μανούτσο: Ο Πεσέιρο έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία την οποία εφάρμοζε και στην Σπόρτινγκ. Δεν βάζει παίκτη μέσα εάν δεν έχει προσαρμοστεί στα "καλούπια" της ομάδας. Το έκανε και με τον Σπυρόπουλο (πάλι γκρινιάζατε, θυμάστε;) και με τον Ποστίγκα.

3. Δεν περιμένω από Ποστίγκα και -ειδικά- τον Μανούτσο να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά και για αυτό δεν με νοιάζει εάν παίζουν ή όχι. Το μυαλό τους δεν είναι στην ομάδα αλλά σε Πόρτο και Μάνσεστερ αντίστοιχα. Γιατί να ρισκάρουν έναν τραυματισμό παίζοντας για μια ομάδα στην οποία δεν ανήκουν; Για αυτό λοιπόν χίλιες φορές να παίζει ο Δημούτσος και ο Τσίγκας (είδατε ότι σκοράρει συνέχεια με τον Ατρόμητο;) παρά οι μισθοφόροι της μισής σεζόν.

scarface είπε...

Δε γκρινιάζω, απλά λέω ότι χθες ήταν η ευκαιρία μας να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με μια ομάδα εμφανώς χειρότερη από εμάς και ο Πορτογάλος το παραφοβήθηκε το ματς.

Ανώνυμος είπε...

@Houli_v

Επιτέλους Θεέ μου, ένας λογικός άνθρωπος, δεν πίστευα ότι θα το δω αυτό σ'αυτό το blog

Πανάθας είπε...

Δε καταλαβαίνω την προστακτική του "ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ".

Δηλαδή karma, θες να τα βλέπουμε ΟΛΑ, όπως θες ΕΣΥ?

Αν δεν μας αρέσει κάτι θα το πούμε.

Δεν είναι λίγο φασιστικό ως θέση?

Ο Πεσέιρο το φοβήθηκε το ματς ενώ η ομάδα ήταν καλύτερη της ΑΕΚ και έπρεπε να την καθαρίσει. Δεν πιστεύω ότι ο Πεσέιρο είναι συντηρητικός προπονητής. Η 4αρα από τον γαύρο τον έκανε συντηρητικό και ο φόβος μην χάσει με μια ήττα την θέση του. Απλά στο ενδιάμεσα παίζεται και ένα πρωτάθλημα.

Εγώ πάντως δεν τα έχω με την ομάδα αλλά με τον πρόεδρος της που -για μια ακόμη φορά- δεν την προστάτευσε σε ένα κρίσιμο ματς.

Χθες ήταν φανερό ότι τον είχαν "στήσει" τον ΠΑΟ.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ (ακόμα και ο κοντός πλάκα του κάνει).

Pappas10 είπε...

Μα μεν Πανάθα...

... γλώσσα λανθάνουσα...


" ...και ο φόβος μην χάσει με μια ήττα την θέση του."

Σκέψου τι προκαλεί αυτόν τον φόβο. Και γιατί λέω ότι οι αντιδράσεις για τον Τζίγγερ πρέπει να αφήσουν απ' έξω την ΟΜΑΔΑ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη αν υποννοείς τους φιλάθλους δεν φταίνε αυτοί για τα πάντα.

Ο Πεσέιρο και ο κάθε Πεσέιρο κρίνεται από τα αποτελέσματα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς.

Και η ελληνική πραγματκότητα (πολλές φορές και η παγκόσμια) "λέει" ότι είναι πιο εύκολο να διώξεις έναν προπονητή παρά μία ολόκληρη ομάδα.

ΑΡΑ?

Επναλαμβάνω. Η ομάδα κουτσά στραβά καλά πάει. Ας κοιτάξει ο πρόεδρος να την προστατεύσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος τουλάχιστον.

Και αν σκεφτείς ότι θέλει την πρώτη θέση σαν τρελός (ελέω CL) σκέψου πόσο ανίκανος είναι.

7 ματς μείνανε. Συμφωνώ να ελλατώσουμε την πίεση από την ομάδα και να την στρεψουμε σε αυτόν τον βλάκα μήπως και ξυπνήσει και κάνει κάτι. Γιατί τρέχει να "βουτήξει" το γήπεδο (ως συνήθως) και δεν έχει χρόνο να ρίξει μια ματιά στα "γρανάζια" του ελληνικού πρωταθλήματος που ως γνωστόν δουλεύουν στο φουλ αλλά στο παρασκήνιο.

Rasko είπε...

Μη χάσετε τη νέα ταινία των Monty Pythons που διαφημίζεται στο πρωτοσέλιδο της σημερινής "Nέα Ώρα της Δευτέρας" (Ώρα για Σπορ). Η ταινία λέγεται "1-0 με πέναλτι φάντασμα η Λάρισα".

Ο Graham Chapman ζει.


That's just silly.Stop this scetch now.

Πανάθας είπε...

"Ο/Η Rasko είπε...
Μη χάσετε τη νέα ταινία των Monty Pythons που διαφημίζεται στο πρωτοσέλιδο της σημερινής "Nέα Ώρα της Δευτέρας" (Ώρα για Σπορ). Η ταινία λέγεται "1-0 με πέναλτι φάντασμα η Λάρισα"."

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί σωστά?

Μα αυτό είναι το Ελληνικό μας ποδόσφαιρο. Βλέπουμε όλες τις καμπούρες εκτός από την δική μας. Δεν θέλω να γίνουμε έτσι και οι Παναθηναικοί.

Ανώνυμος είπε...

ρε κάρμα την είδαμε την φιλοσοφία του Τεσέιρο στην 4άρα στο Καραισκάκη που έβαλε τον Ποστίγκα στο 3-0 με 2 προπονήσεις να γυρίσει το ματς..
Τουλάχιστον θα δούμε Νίνη-Μανούσο μεθαύριο.

Επιτέλους λευτεριά από τον Σέριτς

Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε

Ανώνυμος είπε...

Έλεγα χτες, ότι το ματς έπρεπε να το είχαμε καθαρίσει.

Ο ΠΕΣΕΪΡΟ πράγματι το φοβήθηκε υπερβολικά. Νομίζω ότι με 3 αμυντικά χαφ δεν είχε παίξει σε κανένα αγώνα στο πρωτάθλημα! Μόνο στο ματς με την ΑΤΛΕΤΙΚΟ είχε κατέβει τόσο φυλαγμένος!

Παρ' όλα αυτά, θεωρώ ότι αντέδρασε εξαιρετικά μετά το 1-0, όταν μάς γύρισε σε ένα επιθετικό 3-4-3. Μην το διαγράφουμε αυτό.

Αν μάλιστα θυμηθούμε πόσο πολύ (έως ... ολικής τύφλωσης) στηρίξαμε όλοι μας πέρσι τον ΜΟΥΝΙΟΘ - που μας πήγε στο -17 από την κορυφή και χάρισε το κύπελο στη Λάρισα!) -, νομίζω πως είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να στηρίξουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙΣΟΥ τον Πορτογάλο, που (διάολε!) μας έχει πρώτους!

Ανώνυμος είπε...

τζόνι συμφωνώ για την στήριξη του Τεσέιρο στην κρίσιμη αυτή καμπή, αλλά σε παρακαλώ πολύ μην ξαναπεις ότι ο Μουνιόθ μας πήγε στο -17 "από την κορυφή" κιόλας (έλεος αν θυμάσαι κάτι 0-2 με Ιωνικό πριν έρθει) και ότι εξαιτίας του χάσαμε το Κύπελλο. Αν το πιστεύεις ειλικρινά ότι είχε το μεγαλύτερο μερίδιο "περαστικά".
Οι παίκτες δλδ και ο Τζίγγερ τι μερίδιο είχαν? Βλέπε πριμ, δημοσιουπαλλιλίκι, τελειωμένος Μουνιόθ από τα Χρισούγεννα κ.α.

Ανώνυμος είπε...

@ Henriksen,

δεν ξέρω πού μπερδεύτης και τι κατάλαβες φίλε, αλλά είπα το γνωστό: ότι πέρσι, όχι μόνο ήρθαμε τρίτοι αλλά και με διαφορά 17 βαθμών από τον πρώτο, δηλαδή από την κορυφή της βαθμολογίας.

Φυσικά και για τα περσινά είχε ευθύνη, την πρώτιστη μάλιστα, ο Ραλίστας και σε τρίτο πλάνο (μετά τον προπονητή) οι παίκτες!

ΟΜΩΣ, τι θέλεις να πεις; Ότι ο Ισπανός δεν είχε τελικά ΚΑΜΜΙΑ ευθύνη για την περσινή, όχι απλά τραγική αλλά εντελώς φρικώδη πορεία της ομάδας; Δεν νομίζω να υποστηρίζεις κάτι τέτοιο, έτσι; - ειδάλλως θα σου ευχηθώ κι εγώ "περαστικά"!

Και στην τελική, εάν βρίσκαμε τόσες δικιολογίες για τον ΜΟΥΝΙΟΘ, τόσο ... δύσκολο πια είναι να βρούμε και για τον ΠΕΣΕΪΡΟ;

Τελοσπάντων, εφόσον συμφωνούμε για τη στήριξη, εμένα μου φτάνει. Βαριέμαι κιόλας να επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα και με συγχωρείς γι' αυτό.

Πανάθας είπε...

"Παραπέμπεται ο Σπάθας, 7,72 στον Παμπορίδη."

Αυτό και αν είναι χαστούκι στον Τζίγγερ. Ας του πει κάποιος ότι το γήπεδο είναι δικό του μήπως ασχοληθεί και με το θεσμικό πλαίσιο που περιβάλλει το ποδόσφαιρο γιατί κάτι διατησίες κατά ΠΑΟ και υπέρ ΑΕΚ και ΟΣΦΠ, κάτι ματς στα χαρτιά, του έχουν πιάσει τον κώλο. Ούτε τον Εθνικό Αστέρα να είχε δεν θα εμφάνιζε τέτοια τέτοια απάθεια.

ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ (και τα λεφτά).

ΤΖΙΓΓΕΡ Η ΠΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.

ΣΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ "ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΕΡΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΚΛΠ".

ΗΜΑΡΤΟΝ.

Old Boy είπε...

Aποφεύγω τόσο καιρό να σχολιάσω γιατί θεωρώ ότι η αρρώστια στις τάξεις των Παναθηναϊκών έχει ξεπεράσει το όριο. Αρρώστια για την οποία, σύμφωνοι, το συντριπτικό ποσοστό της ευθύνης φέρει ο Τζίγγερ και οι αυλικοί του, αλλά αρρώστια που δεν παύει να με χαλάει.
Εν πάση περιπτώσει αν περάσει έτσι η μη παραπομπή Παμπορίδη, του ανθρώπου που αν είχε δώσει τα ανάποδα δύο σφυρίγματα στις φάσεις των πέναλτι δεν μπορώ καν να φανταστώ τι θα είχε γίνει, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Τζίγγερ, ό,τι κι αν σου χουν υποσχεθεί οι διαφεντευτές της διαιτησίας, είναι μερικά πράγματα που ξεπερνάνε τον μέσο όρο και καταντούν απλή πρόκληση.
Μήπως είναι ώρα να αντιδράσεις;
Εκτός αν θες να σφυράνε τέτοια πέναλτι που θα μπορούσαν να κρίνουν το πρωτάθλημα και συ να σφυράς αδιάφορα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπα ότι δεν είχε καμία ευθύνη, απλά συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Για το άλλο σόρυ, έγραψες μας πήγε στο -17 από την κορυφή, και εγώ κατάλαβα μας πήγε στο -17, κόμμα, από την κορυφή (που είμασταν). my bad.

Aπλά με την αθλιότητα του γαύρου θα είχαμε καθαρίσει το πρωτάθλημα αν είχε κάνει κάποια πράγματα ο Πεσέιρο

Pappas10 είπε...

Προς ενημέρωση... δεν ξέρω κατά πόσο συνιστά αντίδραση...

Ανακοίνωση
03-03-2008

Την Κυριακή το απόγευμα διεξήχθη στο ΟΑΚΑ ο αγώνας μεταξύ της ΑΕΚ και της ομάδας μας, στo πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague. Δυστυχώς, το παιχνίδι αυτό δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον κανόνα των περισσοτέρων αγώνων του φετινού πρωταθλήματος. Σημαδεύτηκε από σοβαρά διαιτητικά σφάλματα που επηρέασαν την εξέλιξή του, αν όχι το τελικό αποτέλεσμα και μετέτρεψαν τον κ. Παμπορίδη με τις αποφάσεις και την εν γένει συμπεριφορά του εντός του γηπέδου, σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.



Από το ξεκίνημα της περιόδου η ομάδα μας έχει σε όλους τους τόνους διακηρύξει την επιθυμία και τη βούλησή της για ένα πρωτάθλημα που θα διεξάγεται επί ίσοις όροις και μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Κοινή πεποίθηση μας είναι ότι αυτοί που δικαιούνται της προσοχής των φιλάθλων είναι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο γήπεδο και μόνο αυτοί. Είναι κρίμα οι προσπάθειες τους να πηγαίνουν χαμένες ή να αμαυρώνονται από την ανεπάρκεια ή την ανικανότητα των "αρχόντων" της αναμέτρησης .



Η παρατεινόμενη και συνεχής συζήτηση για την διαιτησία δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε αδικαιολόγητη. Δυστυχώς, η ελληνική διαιτησία από μέρος του παιχνιδιού έχει μετατραπεί σε μέρος - και ίσως το μεγαλύτερο - του προβλήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου.



Η ομάδα μας ανήκει σε ένα Συνεταιρισμό που ξεκίνησε με στόχο και όραμα να αλλάξει την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του φίλαθλου κόσμου και να το αναβαθμίσει ως προϊόν. Από την πλευρά μας δεν πρόκειται να σταματήσουμε να επιδιώκουμε ένα καλύτερο, πιο ανταγωνιστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα . Πιστεύουμε ειλικρινά ότι οι πρωτοβουλίες μας για την επίτευξη του στόχου αυτού αλλά και οι ευθύνες ανήκουν πρωτίστως σε εμάς. Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από τις όποιες αντιξοότητες προκύπτουν, είτε τυχαία, είτε όχι.



ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ



Υ.Γ.1 Κάθε ομοιότητα με προηγούμενη ανακοίνωση άλλων ομάδων είναι εντελώς συμπτωματική όπως και οι "τυχαίες ή μη αντιξοότητες" στις οποίες αμφότερες αναφέρονται.


Υ.Γ. 2 Ανάμεσα στις κατά περίπτωση "κραυγές" και την "εκκωφαντική σιωπή", θα ήταν προτιμότερο να αναζητήσουμε όλοι με συγκεκριμένες προτάσεις και ενέργειες, τη θεσμική κατοχύρωση ενός πιο δίκαιου και αδιάβλητου πλαισίου λειτουργίας του πρωταθλήματός μας.

Thrass είπε...

Δεν είναι αντίδραση προς τον Παμπορίδη, είναι αντίδραση προς τον Ντέμη. Η ανακοίνωση είναι ίδια με αυτήν που είχε βγάλει η ΑΕΚ (εκτός τα ΥΓ).

Ανώνυμος είπε...

@ Old Boy,

χτες το βράδυ σε άκουσε ο Πανουτσοκαρπετόπουλος και έβαλε στην εκπομπή του ερώτηση "ήταν ή όχι πέναλτι του Νίλσον;"!

Σήμερα το μεσημέρι σε άκουσε ο Ραλίστας και έβγαλε ανακοίνωση για τον Παμπορίδη (ειρωνική και προς τον Ντέμη)!

Ε, δυο συμπτώσεις σε μια μέρα δεν μπορεί να είναι απλές συμπτώσεις!
Οφείλω λοιπόν να σε ρωτήσω:

ΕΣΥ BLOGGER OLD BOY ΚΙΝΕΙΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ;;;

Πανάθας είπε...

Παιδιά η ανακοίνωση δεν είναι αντίδραση. Βγήκε για τα μάτια του κόσμου.

Όλοι ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο διοικείται παρασκηνιακά και ελέγχεται από τον Κόκκαλη. Φαίνεται στο κόλπο -μάλλον λόγω καλών σχέσεων κοντού και Γκαγκάτση έχει μπει και ο πρώτος.

Ο δικός μας φέρει ακέραιη ευθύνη για το φαιδρό σκηνικό των τελευταίων δέκα ετών.

Old Boy είπε...

«ΕΣΥ BLOGGER OLD BOY ΚΙΝΕΙΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ;;;»
Σσσσ, θα μας πάρουν χαμπάρι.
Όσο για την ανακοίνωση, μού φάνηκε ψιλοξενέρωτη, αλλά μετά τη διευκρίνιση του Τhrass καλή είναι.
Πάντως ο Παμπορίδης θα συνεχίσει το θεάρεστο έργο του ανενόχλητος απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι.

Ανώνυμος είπε...

@ Old Boy,

ελήφθη: ομερτά!

Υ.Γ. Ο Παμπορίδης έπρεπε/πρέπει να τιμωρηθεί. Παρ' όλο που έγιναν εκκαθαρίσεις στο έμψυχο δυναμικό της διαιτησίας (έφυγαν φέτος γύρω στα 5 καραμπινάτα ονόματα γνωστής προϊστορίας!), παρά τις συνεχείς τιμωρίες διαιτητών, το πρόβλημα δεν λύθηκε.

Θεωρώ οπωσδήποτε σωστή την προσπάθεια ΘΕΣΜΙΚΗΣ (και όχι κάτω από το τραπέζι, αλά Κρόκους) επίλυσής του, στην οποία φύσει και θέσει συμμετέχει και πρωτοστατεί ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο, δεδομένης της ελληνικής πραγματικότητας, μια τέτοια προσπάθεια είναι από μόνη της ανεπαρκής, ειδικά όταν θέλει κανείς γρήγορα αποτελέσματα.

Ανώνυμος είπε...

Μετά την απόφαση της Uefa για τον παίχτη της Rangers (δεν επετράπη η μεταγραφή του στην Fulham) ανάλογα αποφάσισαν και οι Πορτογάλοι:

Μείον έξι πόντους η Μπελενένσες

3/3/2008 16:46

Περιπτώσεις Ρόμαν Βάλνερ δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, ο Μεγιόνγκ της Μπελενένσες, είχε αγωνιστεί αντικανονικά στο παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τη Ναβάλ, στο οποίο η πρώτη επικράτησε με 2-1, με συνέπεια να αφαιρεθούν έξι πόντοι από την Μπελενένσες, τρεις για το παιχνίδι και άλλοι τρεις για τη συμμετοχή του παίκτη, κάτι που σημαίνει πως η προσπάθεια για την Ευρώπη πάει στράφι.

Συν τοις άλλοις, ο παίκτης τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής (προφανώς θα ισχύσει από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο) και με 625 ευρώ πρόστιμο.


Finito...
Ελπίζω να μην μας στοιχίσει η χθεσινή ατολμία του Ζοζέ.
Αν και ο γαύρος δεν με φοβίζει τόσο ώστε να κάνει 2 διπλά σε Ξάνθη, ΑΕΚ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@ Henriksen,

την έψαχνα κι εγώ αυτή την είδηση για τη Μπελενένσες, αλλά δεν έχω βρει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και συγκεκριμένα:

1. Τι εννοούν σαν "αντικανονική συμμετοχή" του Μεγιόνγκ;
2. Με βάση ποιό κανονισμό τιμώρησαν με -6 βαθμούς τη Μπελενένσες και τον ποδοσφαιριστή με 1 αγωνιστική συν πρόστιμο;

Ξέρεις μήπως κάτι γι' αυτά;

Διότι στο δικό μας ΚΑΠ π.χ. ΔΕΝ υπάρχουν τέτοιες ποινές: για την αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαριστή της, η υπαίτια ομάδα τιμωρείται χάνοντας τον αγώνα 3-0 και με αφαίρεση ενός (1) βαθμού [άρθρο 23/11].

Επίσης, "μέχρις ότου ανακληθεί από την ΕΠΟ το δελτίο ατομικών στοιχείων και μεταβολών ποδοσφαιριστή που έχει εκδοθεί από αυτήν, ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κανονικά ΕΚΤΟΣ κι αν η έκδοση του δελτίου οφείλεται σε ΔΟΛΙΑ ενέργεια της ομάδας του ή του ποδοσφαιριστή" [άρθρο 34/1].

Αν όμως διαπιστωθεί τέτοια δόλια ενέργεια της ομάδας, τότε αυτή τιμωρείται "ποινή αφαίρεσης οκτώ (8) βαθμών" - και αν η δόλια αυτή ενέργεια χρεωθεί στον ποδοσφαιριστή, τότε αυτός "τιμωρείται με αποκλεισμό τριών (3) χρόνων από κάθε επίσημο ή φιλικό αγώνα" [άρθρο 34/1γ].

ΚΑΜΜΙΑ σχέση δηλαδή με τις ποινές σε Μπελενένσες και Μεγιόνγκ!

Οπότε;

Υ.Γ. Όχι ότι αμφιβάλλω, πως θα χάσει την υπόθεση η Καλαμαριά...

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς όχι ότι έχουν νόημα όλα αυτά τα δικονομικά αλλά:

η απόφαση είναι της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας με τους δικούς της κανόνες, δεν αποτελεί δικαστικό προηγούμενο, αλλά επιχείρημα για τις γαυροκασέλες. Προηγούμενο μπορεί να αποτελέσει η υπόθεση Κουζέν που κρίθηκε από την ΦΙΦΑ.

Αυτό με την δόλια ενέργεια που λες είναι το σημείο που έκαναν την μεγαλύτερη πατάτα οι Πόντιοι. Είπαν ότι γνώριζαν ότι έχει παίξει σε 2 ομάδες ήδη, αλλά εμπιστεύτηκαν τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή...

Την Τετάρτη:
Διπλό στο περιστέρι (του όγιος που κατεβάζει ξεβράκωτη την ομάδα επί μονίμου βάσεως) και 5άρα της Τσέλσι και όλα τελειώνουν.

cisse2011 είπε...

Αυριο παιζουν οι μεγαλυτερες πουτανες τηε Ευρωπης. Να πανε να γαμηθουν αυτοι και οι διαιτητες και οι κολοδημοσιογραφοι τους οπως ο Μιχος.

Ανώνυμος είπε...

Έξω για ένα μήνα ο Ν'Ντόι ...

Ούτε αύριο θα δούμε τον Μανούτσο. Μόλις άκουσα τον Σαρέσκο στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και είπε, ότι όπως τον είδε στην ανοιχτή προόνηση του Σαββάτου, ο Μανούτσο είναι ακόμα "σαν χαμένος" και θέλει καιρό για να προσαρμοστεί.

Ο Σάλπι έχει σιγήσει τελευταία ...

Ευτυχώς που φαίνεται να πήρε μπροστά ο Ποστίγκολ.

Ανώνυμος είπε...

aftos o bastardos o dellas tou ekane ena taklin kai ton afise ena mina exo.

Pappas10 είπε...

Μας παίζουν στημένους ρε πούστη μου. Σήμερα μας ακύρωσαν γκολ και έπνιξαν ΠΑΛΙ πέναλτυ υπέρ μας.

ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ. ΞΥΠΝΑ ΜΩΡΕ...

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε παιδιά, η διαιτησία μας πάει κόντρα ξεκάθαρα. Αλλά ήταν εμφάνιση Παναθηναϊκού αυτή μετά από το γκολ του Σαριέγκι? Ταμπουρωμένοι πίσω, ανίκανοι να κρατήσουμε στοιχειωδώς τη μπάλα - με αντίπαλο (τον ποιον?) τον Ατρόμητο?

Ανώνυμος είπε...

Το πρωταθλημα ειναι στημενο ξεκαθαρα.
ο κοκκαλης το αγορασε και αυτο.

Αναμενεται σφαγη της ομαδας μας απο τα κορακια στις επομενες αγωνιστικες
Η αρχη ηδη εγινε με αεκ και σημερα με ατρομητο...

Η διοικηση μας απλα ανυπαρκτη!!

scarface είπε...

αν θέλετε φίλοι μου να μου λύσετε μερικές απορίες πατήστε εδώ

www.bet2day.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Ήταν απόλαυση να βλέπω το - έτοιμο να βάλει τα κλάμματα - πρόσωπο του Βερνικόπουστα χθες μετά την τριάρα, καθώς και τα λόγια συμπάθειας και αλληλοπαρηγοριάς που αντάλλασε με τους ομοιοπαθείς του!
Σχεδόν μ΄'εκανε να ξεχάσω τα δικά μας απερίγραπτα χάλια, που με είχαν χτικιάσει λίγες ώρες νωρίτερα!!!

Αυτός ο Σέριτς πόσα πληρώνει για να παίζει;
Η αργή κίνηση του Τζιώλη έχει αρχίσει να γίνεται ανυπόφορη! Το παιδί είναι γραφικό πλέον!
Ο Βύντρα είναι η χαρά του κάθε πικραμένου! Κατόρθωσε και έκανε 2 σέντρες! Η μια κατόρθωσε και πήγε μέσα στην περιοχή, ή άλλη το διέλυσε το περιστέρι που έτυχε να περνάει από το γήπεδο!
Είναι αλήθεια ότι ο Παπ (που έχει διάθεση ο καυμένος) παίρνει 800 χιλ. το χρόνο; Α ρε αδικίες που γίνονται στην ζωή....
Ο Δημούτσος χθες δεν μου άρεσε, αλλά είναι νωρίς να πούμε ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟ. Εδώ έχουμε ανεχτεί τόσους και τόσους!!!
Ο Έκι για άλλη μια φορά απογοήτευση... Στην πραγματικότητα ποτέ δεν μου είχε γεμίσει το μάτι, πιστεύω ότι για ραβδούχος για λογαριασμό του Τζίγγερ κάνει, για ηγέτης της ομάδας μας, με τίποτα! Ο Ίβανσιτς με πολύ λιγότερο χρόνο στην ομάδα, έχει προσφέρει πολλά περισσότερα! - Γνώμη μου πάντα, έτσι! -
Ο Σαριέγκι έτσι έχει μάθει να παίζει, αυτό κάνει! Ας του πούμε και ευχαριστώ που έβαλε και το γκολ... Μπορεί να είναι ολίγον άμπαλος, αλλά τουλάχιστον προσπαθεί και δεν με εκνευρίζει (ακόμα...)

-Α, ρε Γιαννάκη Γκούμα, μπροστά σ΄όλους τους παραπάνω μου φαντάζεις σαν Ράικαρντ και Μπεκενμπάουερ μαζί!!!

Ευτυχώς το γλυτώσαμε το γκολάκι στο 80 που δεν βρήκαν 2 φορές την μπάλα! Ήταν η πιο μεγάλη ευκαιρία του αγώνα!!!Thanks God!

Το κοράκι στημένο, φάνηκε από την αρχή... Εκτός τα οφ-σάιντ, το γκολ και το πέναλτι, τους έστηνε συνεχώς γύρω από την περιοχή μας, ενώ δεν έδινε πολλά φάουλ υπέρ μας.

Για Μανούτσο, Νίνη τι να πω πλέον;
-Αλήθεια ο Φύσσας είναι χειρότερος από τα υπόλοιπα μπακ -πλην Σπυρόπουλου- που έχουμε;

Σηκώνω τα χέρια... Δεν ξέρω τι και ποιος φταίει, δεν ξέρω αν φταίει ο Τζίγγερ, ο Πεσέιρο, ο Βέλιτς, ο Μαλεζάνι, ο Μουνιόθ, ο Χατζηπετρής, ο Κόκκαλης, ο Ντέμης.
Δεν ξέρω αν θα το ευχαριστηθώ αν με τέτοιες συνθήκες πάρουμε το πρωτάθλημα, -αν δεν το δώσουν στο Θρήνο στα χαρτιά-, ξέρω όμως ότι η πίστη μου σ΄ αυτήν την ομάδα, κλονίζεται κάθε μέρα που περνάει...

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Πέρασα εχθές από την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 8 για να πάρω τα "80 χρόνια ψέματα" αλλά δεν το είχε. Προφανώς κάνουν άλλη μία προσθήκη μετά τη χθεσινή απόφαση.

Πέραν αυτού, ο φαύλος κύκλος καλά κρατεί. Και - για να είμαι ειλικρινής - με μπερδεύει κι εμένα.

Ο φαύλος κύκλος; Α ναι!

Η Διαιτησία μας στήνει,
Ο Τζίγγερ Κοιμάται
Ο Κρόκους ευνοείται...

... κι εγώ με ποιον να τα βάλω;

Όταν λέω "γαμήστε τον κρόκους, αντιδράστε και στηρίξτε την ομάδα ενάντια σ' αυτούς που την πολεμάνε" με λένε "Γκοντζίλα" και "Τσάτσο".

Αν πω "Ρε μαλάκα Τζίγγερ πούλα και πούλο" αισθάνομαι ότι εξωραΐζω και επικροτώ τις λαμογιές του κρόκους και του μπουρδέλου του.

Αν βρίσω κανέναν διαιτητή ή φάει κανένας κανένα "πέσιμο" θα χαρακτηριστώ "μαφιόζος". Λες και ο διαιτητής που αδικεί την ομάδα μου ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ είναι τίμιος.

Με όποιον λοιπόν και να τα βάλω θα βρω απέναντι μου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ να με κατηγορούν για το ένα ή το άλλο.

Από εκεί και πέρα, σε συνάρτηση πάντα με τα επιχειρήματα περί του τι πρέπει να γίνει με το θέμα διαιτησίας, η παρούσα ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ - έως τώρα τουλάχιστον - φαίνεται να ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Όχι δεν παίζει ποδόσφαιρο αξιόσεων, αλλά ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.

Και ρωτάω εγώ ο αφελής 2 πράγματα.

1. Ποιά άλλη ομάδα από τις 3εις πρώτες του Πρωταθλήματος ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ (Ή έστω ισοφαρίσει) ΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ """"ΛΑΘΗ"""" ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ;;;

2. Έχει σκεφτεί κανείς την περίπτωση Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΚΑΙ - ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ - ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΩΝ Ή ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ "ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΩΝ";;;

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εχθές ήταν από βαρετός έως ανυπόφορος. Το γκολ όμως του Πόστιγκα που ακυρώθηκε στο 1ο ημίχρονο ως Οφσάιντ του Σέριτς(το οποίο οφ-σάιντ ήταν ανύπαρκτο) θα ανάγκαζε τον Ατρόμητο να ανοιχτεί από την αρχή του 2ου ημιχρόνου. Πράγμα που θα έδινε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ χώρο για να παίξει.

Μετά το 1ο γκολ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΜΑΤΙΟΤΑΝ ΜΕ ΦΑΟΥΛ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΦΥΡΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΩΣ ΣΠΑΝΙΩΣ. Και φυσικά ΟΥΤΕ ΚΑΡΤΑ ΟΥΤΕ ΤΠΟΤΑ.

Στην μοναδική περίπτωση που η μπάλα πέρασε μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου χωρίς ο διαιτητής να βρει αιτία να σφυρίξει, το πέναλτυ το οποίο ανέκοψε την επίθεση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δεν σφυρίχτηκε.

Οποτέ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τι να κάνει; Παιχνίδι κέντρου και μακρινά σουτ στου Διαόλου τη μάνα.

Προσωπικά, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. Αλλά την ίδια στιγμή ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ.

Διότι αν είχε μετρήσει το Γκολ του Πόστιγκα και είχε δωθεί το πέναλτι, το σκορ στο 70 θα ήταν 3-0 αντί για 1-0. Ο Ατρόμητος ή θα τα είχε παρατήσει και εμείς θα κάναμε "τακουνάκια" και "ψαλιδάκια" (που μπορεί να μην κατέληγαν σε γκολ αλλά θα προσέφεραν θέαμα) ή θα ανοιγόταν ακόμα περισσότερο και θα έτρωγε άλλα 3.

Το σίγουρο όμως είναι πως αν το σκορ ήταν όπως θα έπρεπε να είναι αν τα κοράκια δεν σφύριζαν ανάποδα, κανένας παίκτης του Ατρόμητου δεν θα έπαιζε τόσο σκληρά και παθιασμένα ώστε να πετύχει το γκολ και να πάρει τον πόντο. Με επικίνδυνα μαρκαρίσματα που ανάγκαζαν τους παίκτες μας να φυλάνε και τα πόδια τους - μιας και ο κόραξ ούτε κάρτα αλλά, ενίοτε, ούτε και φάουλ δεν σφύριζε.

Λέμε, λέμε για "παιχταράδες" και "ονόματα" που θα κάνουν ομαδάρα. Εγώ πάλι λέω ότι με τον τρόπο που παίζουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ οι αντίπαλες ομάδες με την ανοχή της διαιτησίας, όσο πιο μεγάλος παίκτης έρθει, τόσο λιγότερο θα προσπαθεί.

Γιατί - στην τελική - ο μεγάλος παίκτης δεν θα σπάσει τα πόδια του στην Χ γυφτοσυνοικία της Αθήνας ή στο Ψ βλαχοχώρι της επαρχίας ενάντια σε μία ομάδα που όχι μόνο παίζει αντι-ποδόσφαιρο αλλά όταν παίζει και αντιαθλητικά αντί να τιμωρείται επιβραβεύεται από τον διαιτητή.

Εντάξει, ο Τζίγγερ φταίει που δεν προστατεύει την ομάδα. Εγώ όμως αναρωτιέμαι, αυτοί που δημιούργησαν ποδοσφαιρικές συνθήκες τέτοιες, ώστε οι ομάδες να χρειάζονται "προστασία" γιατί είναι μονίμως στο απυρόβλητο;

Αυτό σαν τροφή για σκέψη.

Φιλικά,

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 16 ΚΑΙ Η ΗΤΤΑ ΜΕ 3-0 ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΑΙ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

papas

αν θυμάμαι καλά ο τζίγκερ είναι συνέταιρος με αυτούς που αποκαλείς εσύ "εγκληματίες".
αν επίσης θυμάμαι καλά δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση όταν ο γιός του κρόκους μας αποκάλεσε παράρτημα του βασιλιά
αν επίσης θυμάμαι καλά δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση σε αυτά που είπε ο κρόκους στην κοπή της πίτας.

Παίζε καλή μπάλα, νίκα αέρα τις ομάδες και ΚΑΜΙΑ διαιτησία δεν μπορεί να σε σταματήσει.

υγ. Ηθελα να δω όλους τους...αντικειμενικούς οπαδούς μας, αν στη θέση του σείχη ήταν ο καημένος ο ΜΟΥΝΙΟΘ ή και ο ΜΑΛΕΖΑΝΙ τι θα έγραφαν. Τώρα μόκο, η γραμή βλέπετε είναι τέτοια.

GreenWeb-London

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφό Αλέφαντο,

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα πλην του θέματος ΈΚΙ.

Δική του ήταν η σέντρα-deliveri στο κεφάλι του Βάσκου.

Από εκεί και πέρα, θέλει χρόνο να επανέλθει πλήρως (Ο Ιβ έχει παίξει μία σεζον συνεχόμενη) αλλά και είναι λογικό όταν τον έχουν "σηκώσει" 2 φορές στα πρώτα 20 λεπτά κάπου να φυλάγεται. Από εκεί και πέρα, δες πόσο πιο αργή γίνεται η ανάπτυξη της ομάδας όταν βγαίνει ο Έκι.

Προσωπικά, θεωρώ τον Έκι τον φυσικό ηγέτη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και σε επίπεδο ποδοσφαιρικής ικανότητας αλλά και ως χαρακτήρα.

Αυτή είναι η γνώμη.

Φιλικά

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

@ Green Web,

Κάτσε ρε mate, τι σχέση έχουν αυτά που γράφω εγώ με αυτά που απαντάς εσύ;

Κατ' αρχάς δεν έχω δει πουθενά επιβεβαίωση αυτής της περιβόητης "στοιχηματικής" συνεργασίας. Οπότε επέτρεψε μου να διατηρώ τις αμφιβολίες μου.

Ως προς την "συνεργασία" τους στη Σούπερ Λίγκ, πέρα από το ότι προσωπικά το θεωρώ έξυπνη πολιτική που έχει προοπτική να αλλάξει τα οικονομικά και κατ' επέκταση αγωνιστικά δεδομένα του ποδοσφαίρου (διότι όταν οι ομάδες θα είναι οικονομικά υγιείς, ΔΕΝ θα χρειάζονται "συμμάχους" και δεν θα γίνονται τόσο εύκολα "παραρτήματα" κανενός)καλό θα ήταν να θυμόμαστε ότι η διαιτησία ανήκει στην Γκαγκατσοκρατούμενη (άρα και κρόκουσκρατούμενη) ΕΠΟ.

Στο θέμα "ομάδα που κερδίζει την διαιτησία" απλά σου θυμίζω ότι η παρούσα ομάδα ΚΕΡΔΙΖΕΙ έως τώρα ΚΑΙ την διαιτησία. Ομάδα με μπαλάρα να κερδίζει την διαιτησία κατά συρροήν και εξακολούθησιν δεν έχω δει.

Να κερδίσεις 1 ή 2 παιχνίδια στον ρου ενός πρωταθλήματος μπορεί και να συμβεί. Από εκεί και πέρα όμως, στο θέμα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τα πράγματα ξεφεύγουν από τις 1-2 κακές διαιτησίες.

Αυτή η ομάδα μπορεί να μην παίζει μπαλάρα αλλά αυτό είναι κάπου λογικό αν το βάλεις στον άξωνα που το έβαλα στο μήνυμα. Το θέμα όμως είναι πως έως τώρα κερδίζει ΚΑΙ την διαιτησία. Αν τελικά πάρει το πρωτάθλημα θα την παραδεχθείς τουλάχιστον για το τσαγανό της;

Διότι αυτό που βλέπω έως τώρα από τους επικριτές της ομάδας είναι πως "σαλαμοποιούν" την κριτική τους κατά το πως τους βολεύει.

Δεν κερδίζει ακόμα και όταν παίζει καλή μπάλα (π.χ. με τις Γαβριέλες στο πρωτάθλημα) = Το αποτέλεσμα μετράει

Κερδίζει αλλά δεν παίζει μπάλα = Δεν παίζει μπάλα η ομάδα, τι να το κάνω το πρωτάθλημα.

Παίζει μπαλάρα αλλά του στερεί η διαιτησία το πρωτάθλημα (Π.Χ. ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΥΡΑΣΤΑ) = Οι τίτλοι κάνουν τις μεγάλες ομάδες και άμα έχεις ομαδάρα κερδίζεις και την διαιτησία

Δεν παίζει μπαλάρα αλλά κερδίζει την διαιτησία = δεν παίζεις μπάλα.

Να σου πω κάτι. Προσωπικά θέλω να παίζω μπαλάρα και να κερδίζω και τη διαιτησία. Αυτό είναι το όνειρο μου. Από εκεί και πέρα όμως δεν αφήνω το όνειρο μου να αναθεματίζει τον ρεαλισμό μου που λέει ότι το φαινόμενο που αντιμετωπίζει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ την 10ετία του Κρόκους, πιθανότατα, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Και αναρωτιέμαι, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΟΤΟΤΥΠΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΘΡΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ "ΤΑΪΖΟΥΝ" ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;;;

Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η θέση μου. Και δεν βρίσκω κάτι κακό σ' αυτό.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Α.. και για να μην ξεχνιόμαστε.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΟΛΥΕΒΓΑΛΑΝ ΓΛΩΣΣΑ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

ρε συ πάτερ πότε έβαλες 3-0 και δεν το θυμάμαι? Πότε μετά το πρώτο γκολ απελευθερώθηκες, έπαιξες μπάλα και κέρδισες με διαφορά? ΠΟΤΕ. Η ομάδα είναι άθλια και ο προπονητής υπαλληλίσκος. Σημείωμα παίρνει και αυτό φαόνεται ξεκάθαρα και στις τοποθετήσεισ του και στο θέμα Νίνη. Το αξίζω και όχι ποιότητα-βλέπε Νίνης, Ίβανσιτς έχει γίνει αδίκημα στον Τζιγγεριακό. Ξύπνα και μην κυνηγάς φαντάσματα. Έχεις ομάδα της πλάκας και διοίκηση της καρπαζιάς. Ναι η διαιτησία σε αδικεί αλλά αυτό δεν είναι καινούργιο. Είναι άλλη μια τεράστια ευθύνη του ανίκανου.

Χθες πάλι κακοποίηση του ποδοσφαίρου και μια ομάδα καρνάβαλος με 58 αλλαγές απο την Κυριακή. Το υποτιθέμενο ροτέισον θα έφταιγε χτες-του υποτιθέμενου προπονητή-αν στράβωνε το ματς. Τίποτα άλλο. Υπάρχουν παίκτες που δεν κάνουν ούτε για το τοπικό αλλά χαλάλι....τσάμπα είναι. Είπαμε το ποιοτικό και ακριβό είναι δαιμονικό. Απορρίπτεται. Εδώ έπαιξες με το ΑΕΚάκι του προπονηταρά Κωστένογλου, χωρίς συνοχή, χωρίς ψυχολογία και ο μαλάκας kατέβασε 3 αμυντικά χαφ λες και έπαιζε με την Μπαρτσελόνα. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΤΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡΙΑΚΟ...

Pappas10 είπε...

Ναι ρε κουτόχορτε, εντάξει. Απάντησε μου σ' αυτά που σου γράφω και μην το ρίχνεις στους αφορισμούς ρε μαν.

Σε ρωτάω. ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 90-10 ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ;;;

Και επειδή εγώ δεν το παίζω γνώστης του ποδοσφαίρου θα σου πω ότι για τον υπόλοιπο κόσμο ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Αλλά στην Ελλάδα Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΑΣΤΑ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και δεν το θυμάμαι; Ή μήπως δεν είχε ποιότητα;

Και στην Τελική, ΑΛΛΟ ΘΕΑΜΑ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Διότι για εμένα - ξανά, για εμένα - ποιότητα είναι ΚΑΙ - επαναλαμβάνω ΚΑΙ - η δυνατότητα να κερδίζεις την διαιτησία έστω και με 1-0 και 3 αμυντικά χαφ. Ιδίως από τη στιγμή που ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.

Ξέρεις που είναι διαρκώς η διαφορά μου μ' εσένα και τα παιδιά που σκέφτονται σαν εσένα. Ότι εγώ δεν εξωραΐζω τον Μαλάκα μ' αυτά που γράφω - άσχετα με το τι νομίζετε - αλλά απλά εντοπίζω το πρόβλημα ΚΥΡΙΩΣ στον φορέα του και όχι στην ανικανότητα του να το αντιμετωπίσει.

Αυτό που μου τη σπάει είναι ότι βαράτε τον Μαλάκα νοικοκύρη και δεν σας νοιάζει να βαρέσετε τον απατεώνα κλέφτη.

Θα το πω και σ' εσένα και στα άλλα παιδιά για άλλη μία φορά. Για εμένα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι η γκόμενα που είμαι καπσούρης από 0 χρονών. Τα τελευταία χρόνια επειδή ο μπαμπάς της είναι λίγο - ή πολύ - μαλάκας της την έχει πέσει και την γαμάει ένας βρωμιάρης πειραιώτης.

Να γίνω Μπαμπάς της ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ γιατί είναι γκόμενα για πολύ Γκούτσι και Πράντα και δεν με παίρνει. Ούτε να δείρω τον Πατέρα της μπορώ γιατί στην τελική δεν ξέρω αν αυτό θα έχει αποτέλεσμα και δεν ξέρω πόσο μπορεί να την πληγώσει το να δει τον πατέρα της να τρώει ξύλο από αυτόν που την Αγαπά.

Για τη δική μου την ψυχοσύνθεση το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΜΠΟΣΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΓΑΣ.

Αυτή θα είναι πάντα η θέση μου. ΠΡΩΤΑ Μ' ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ. ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.

Για εμένα αυτό πρέπει να κάνω. Και μετά καθαρίζω και με τον Μαλάκα Μπαμπά.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

shogun είπε...

Παιδιά ηρεμία! Κάθε φορά που θα εκνευρίζεστε να βλέπετε 1 από τα videos που πρόσθεσα στο sidebar να ξεχνιέστε λίγο!

shogun είπε...

α και επίσης έβαλα και ενα recent comments box

squarelogic είπε...

Τα ευσημα στον shogun για την τεχνολογική φροντίδα του μπλογκ!

Ανώνυμος είπε...

Είναι γεγονός ότι η κριτική που ασκείται στην ομάδα είναι συχνά πολύ προβληματική, άδικη, ανερμάτιστη, ασυνεπής ...

... και ότι, όπως έχει παρατηρήσει και ο Old Boy, η δεδομένη αρρώστια του ποδοσφαιρικού τμήματος πολεμιέται συχνά με ανάλογη αρρώστια.

Πιστεύοντας ότι αυτό, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σύντομα θα τελειώσει, συνεισφέρω στον ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ με ένα μικρό απόσπασμα από την περιγραφή του Σαμ Γουάλας (Indipendent) για τον αγώνα Τσέλσι-Κλόουν.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜ:

"Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες, εκτός κι αν έχουμε να κάνουμε με τον αξιολύπητο Ολυ (...) Για μια ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της χώρας της 10 φορές τα τελευταία 11 χρόνια, ο Ολυ ήταν τόσο φριχτός, που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς πως οι παίκτες της Τσέλσι βρήκαν πιο σκληρό ανταγωνισμό στο πρόσφατο ταξίδι τους στα χωράφια του Σάρει, όπου έπαιξαν painball μεταξύ τους (...) Καλύτερα θα ήταν η ομάδα του Πειραιά να συμμετείχε στο τουρ του Stamford Bridge, παρά να πατήσουν οι παίκτες της το χορτάρι (...) Όταν μιλάμε για την άμυνα του ΟΣΦΠ, το ακριβέστερο είναι να λέμε άμυνα παιδική χαρά"!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΜ, ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΟ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ WALLACE:

http://www.independent.co.uk/sport/football/european/chelsea-3-olympiakos-0-ichel-win-30-on-aggi-ballack-fires-confident-chelsea-as-greeks-offer-little-resistance-792140.html

Ανώνυμος είπε...

όποιος από εσάς κορόιδεψε την ΑΕΚ, να του χαθούν τα τσιγάρα! (και οι τσίχλες)