Κυριακή, Μαρτίου 16, 2008

Another one bites the dust...

Με συγχωρείτε αλλά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!
Δεν γίνεται να χάνεις καθε must win παιχνίδι!
Δεν γίνεται να λες οτι έχεις την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και να δέχεσαι 3 γκολ σε 3μιση επιθέσεις απο εναν 34χρονο!
Δεν γίνεται κάθε φορά που αναγκάζεσαι να παρατήσεις το εκνευριστικό οριζόντιο ανούσιο ποδοσφαιρο να καταρρέει το παραμύθι της καλύτερης άμυνας και να μην προλαβαίνεις να μαζεύεις μπαλάκια.
Δεν γίνεται να θέλει καποιος να είναι βασικό λίμπερο στον Παναθηναικο και να κάνει την άκαιρη πιρουέττα που έκανε ο Μόρρις στο 3-0!Δεν προλαβαίνεις την σέντρα ρε φιλε,βάλε την κόντρα στο σουτ!Τι μου κάνεις οτι προσπαθείς απεμπολώντας την τελευταια σου δυνατότητα να κάνεις κατι χρήσιμο?
Δεν γίνεται να θελεις πρωτάθλημα και η μοναδική δημιουργική σου ελπίδα να είναι ένας παίκτης που -αν και ταυτισμένος με τον Παναθηναικο-έχει παρεξηγήσει τον βασικό σκοπό του ποδοσφαίρου:αντί να κυνηγά το γκολ η υπέρτατη ηδονή του είναι να πέσει κατω παίρνοντας (αλλο ενα) φάουλ!
Δεν γινεται να ζητάς τη νίκη
α)χωρίς καθετη μπαλιά,και συγχρόνως,
β)χωρίς άκρα!
επί του οποίου προκύπτουν 2 ερωτησούλες:
ήταν τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του Νίνη (και του Μανούτσο) ώστε ν'αποκλειστούν και απ την αποστολή?Δεδομένου οτι εχεις μπροστά "6 τελικούς", δεν ήταν εφικτό να σφίξει τα δόντια και να μπει εφόσον χρειαστεί?
Και αν ο Νινης δεν μπορούσε,γιατι ο Δημούτσος να είναι εκτος αποστολης?
Το λάθος αναδείχτηκε απ την αλλαγή της εικόνας με τις 2 αλλαγές μετά το 3-0!
Οταν επιτέλους εβαλε μεσα 2 παίκτες οι οποίοι μπορουν στοιχειωδώς να παίξουν στα πλάγια και η ομάδα έγινε κάπως επικίνδυνη!Για 60 λεπτά ήταν εξίσου επικίνδυνη όσο ενας ευνούχος-επίδοξος βιαστής!

ΥΓ.1.Συγχαρητήρια στο γαυροπαράρτημα της Ξάνθης που τα έδωσε όλα(όρθιοι και ..ξαπλωτοί!)Σε καλή μεριά το πριμ του Θείου!Με τον Ολυμπιακό βέβαια θα κατέβει με τα πόδια ψηλά και τη λεκάνη χαριτωμένα ανασηκωμένη!
Και προσοχή στο ανισουψές γρασίδι!Σας έριξε κάτω τοοοόσες φορές....

29 σχόλια:

squarelogic είπε...

Να ζητήσω εξαρχής συγγνώμη απ τους άλλους συντελεστές του μπλογκ που ίσως να ήθελαν να ανεβάσουν κάτι δικό τους,αλλά πνίγομαι...
όποιος θέλει,ελεύθερα συμπληρώνει....

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρώνω!
Να φύγει ΟΣΟ πιο γρήγορα γίνεται ο πουστάρας, να ξαναγυρίσει στα αμαξάκια του και να μας παρατήσει στην ησυχία μας. ΑΥΤΟ ΜΟΝΑΧΑ, δίχως να με νοιάζει το πως έπεξε ο κάθε Νασίφ (νισάφι πια) ή δεν έπεξε ο δείνα, ούτε το πόσα πήραν οι Πανόπουλοι. Διοικητικά και παρασκηνιακά είμαστε ανύπαρκτοι γι αυτό χάνουμε κι αυτό το πρωτάθλημα. Απλά τα πράγματα..

Κρητικός

Ανώνυμος είπε...

τραγική εικόνα. ο νασίφ καλός καλός αλλά θα την κάνει τη λαλακία του ρε παιδί μου...
κατα τα άλλα τζιόλης, γιόμες και άγιος ο θεός! τίποτα διαφορετικό απο τα συνηθισμένα.
κι αρχίσαμε τώρα πάλι τα σενάρια για το πώς θα το πάρουμε στο τέλος...
δεν νομίζω δυστυχώς...

γκαβός

Ανώνυμος είπε...

Η απορία γiα Νίνη και Δημούτσο σωστή, αλλά το θέμα δεν είναι εκεί.
Ούτε αν ο Κρόκους τα σκάσει τα μιλιόνια.
Άκουγα όλη τηn eβδομάδα για 6 τελικούς. Που είναι η εμφάνιση για τελικό;
Όταν έγιναν τα αίσχη στη Ριζούπολη είπα μάγκα τον Κρόκους όχι για τα αίσχη, αλλά γιατί κατάφερε να πάει τον τίτλο σε ένα παιχνίδι. Στη Ριζούπολη. Θυμάστε πως.
Ε! Αφού εκεί παιζόταν ο τίτλος έγινε και ότι έγινε εκεί. Το λάθος του ΠΑΟ ήταν πως κατάφερε τότε να πέσει στην παγίδα.
Τώρα είμαστε μπροστά 1 βαθμό μετά από ενστάσεις κτλ.
Λες: Στο χέρι μου είναι. Δεν υπάρχει Ριζούπολη φέτος.
Ξέρετε τι κατάλαβα απόψε;
Ο Κρόκους έδιωξε τον Λεμονή για να πει στους γάβρους εγώ σας πήρα την κούπα. Δεν βλεπόταν ξανά ο θρύνος το Σάββατο. Τι άλλαξε; ή τι θα αλλάξει στον θρύνο; Τίποτε. Απλά έμειναν 5 αγώνες και αν πάρουν κούπα ο Κρόκους θα πει πως δικαιώθηκε.
Από την άλλη μου έρχονται ερωτήματα. Γιατί έδιωξε τον Λεμονή και πήρε το παιχνίδι επάνω του; Γνώριζε κάτι; Γιατί να παίξει αυτό το χαρτί;
Αν έχανε το πρωτάθλημα θα έδιωχνε τον Τάκη τότε. Τώρα αν το χάσει τι θα πει;
Μήπως ρε γαμώτο γνώριζε πως δεν θα το χάσει;
ΥΓ. Μπορεί να είναι σενάρια όλα αυτά μετά από στεναχώρια, αλλά μήπως δεν είναι μόνο σενάρια;
Και γιατί τα μιλιόνια να πέσουν μόνο στους Πανόπουλους;
Αν θυμάμαι έδινε αρκετά ο άσσος. Αν έδινε και ο κρόκους; Γιατί; αγγελούδια είναι και οι δικοί μας;

Ανώνυμος είπε...

Πούλα και πάρε μαζί σου και όλα τα παράσιτα που έχουνε κάνει τον Παναθηναϊκό μικρό.
ΠΑΤΡΑ-ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ-ΤΟΥΜΠΑ-ΞΑΝΘΗ
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ικανοποιημένος και περήφανος για τους παίκτες μου γιατί πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είχαν νοοτροπία πρωταθλητή και αποφασιστικότητα αλλά αυτό δεν μεταφράζεται στο τελικό αποτέλεσμα...» τόνισε στην αρχή ο Ζοσέ Πεσέιρο
---------------

Θαυμάστε τον Ερνστ Χάπελ της Ιβηρικής χερσονήσου.

Ανώνυμος είπε...

Ωπς! Μόλις είδα το πέναλτι που πήρε ο Λεβαδειακός ενάντια στην Καλαμαριά!!!!
Τσίμπησε το 3ποντο! (μισή κατηγορία ήταν)

Να ρωτήσω κάτι. Με ποιόν παίζει την Κυριακή ο Λεβαδειακός;

Πούλα ρεεεεεεε!!!!!

Pappas10 είπε...

To ίδιο ανέβασα και στο Greengate. Ήταν ήδη εκεί θέμα και γι' αυτό έγραψα πρώτα εκεί

Για τον Ιβ κι εγώ πέναλτυ το είδα....

ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ

1. Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω ότι ο Τζιώλης "στοχοποιήται". Λυπάμαι αλλά του αξίζει. Τα 2 πρώτα γκολ ξεκίνησαν από δικά του λάθη που έδωσαν το δικαίομα στους Ξανθιώτες να αντεπιτεθούν γρήγορα. Το πρόβλημα του - κατά τη γνώμη μου - δεν είναι ότι πουλάει την μπάλα (όλοι οι παίκτες το κάνουν) αλλά το ότι ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. Δεν ξέρω την αιτία αυτού αλλά όποιος βλέπει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ από την αρχή της χρονιάς το βλέπει.

2. Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω ότι η ομάδα έχει 22 ισάξιους παίκτες. Λυπάμαι αλλά ΑΛΛΟΝ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΡΡΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ" ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ. Από τη στιγμή που οι Μάτος και Έκι είναι ντεφορμέ, δεν έχεις γρήγορη πάσα και ηρεμία στο κέντρο. Το να τον αφήνεις εκτός 18άδας είναι τουλάχιστον λογικό να τον εκνευρίσει. Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη. Δυστυχώς.

3. Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω ότι η ομάδα έχει ψυχολογία και τσαμπουκά για να κερδίζει τα παιχνίδια. Λυπάμαι αλλά μόνο μερικοί παίκτες εμφανίζουν ψυχολογία και συμπεριφορά νικητή. Αν αυτοί ΔΕΝ τραβήξουν, η ψυχολογία της ομάδας πάει κατά διαόλου.

4. Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω ότι η επιθετική μας γραμμή είναι πλήρης με ποιοτικούς παίκτες. Λυπάμαι αλλά ο Radzinski απέδειξε ότι πολλούς επιθετικούς μπορεί να έχουμε. Εκτελεστές ΔΕΝ έχουμε. Ιδίως αν τον συγκρίνουμε με τον Πόστιγκα και τον Ν' Ντόι...

5. Βαρέθηκα να εξωραΐζω την διοίκηση και να στηρίζω της προσπάθειες της. Λυπάμαι αλλά για άλλη μία φορά εμφανίζεται ανίκανη να απαντήσει ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ στις προκλήσεις του Κρόκους. Δεν είναι η ήττα... είναι ο τρόπος που αφέθηκε ο Κάκος απροστάτευτος στα μηνύματα της ΘΛ7 να σφυρίξει όπως σφύριξε - και παρά το πέναλτυ δεν μας "έσφαξε" - και η μη εμφάνιση της διοίκησης ΠΟΥΘΕΝΑ ώστε να εμψυχώσει τους παίκτες και ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΕΙ ΠΡΙΜ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. 6 "Τελικοί" δεν λέμε. Ε... ασ τους δώσει έξτρα για κάθε "τελικό".

Για όποιον δεν το κατάλαβε, ο Κρόκους τον Ξεφτύλισε τον Δικό μας. Με το που βγήκε στο προσκήνιο η ομάδα του ήρθε πρώτη και η δική μας δεύτερη. Για άλλη μία φορά τον κάνει να φαίνεται το παιδάκι της φάπας... και όχι άδικα. Προφανώς ο μικρός Γιαννάκης όσο παίζει βόλους με τον Πετράκη το παλεύει. Αν όμως έρθει ο Μπαμπάς του Πετράκη, με μία ριξιά του κερδίζει όλους τους βόλους.

Δεν πειράζει Γιαννάκη, του χρόνου μπορεί και να τα καταφέρεις... ή και φέτος. Μόνο που ο Κρόκους το μήνυμα του το έχει περάσει ήδη. Εσύ Γιαννάκη το κατάλαβες το μήνυμα ή να στο γράψω;

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΔΩΡΟ". ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;

6. Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω για τις πετυχημένες αλαγές του Πεσέιρο. Λυπάμαι αλλά όταν οι αλλαγές σου γίνονται στο 2-0 ή στο 3-0 δεν είναι της επιτυχίας αλλά της απελπισίας. Και στην τελική, από τη στιγμή που η ομάδα είναι πίσω 1-0 στο ημίχρονο και ξεκινάς την ίδια ενδεκάδα σημαίνει πως ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ. ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ 6 ΚΑΙ 8


8. Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω για τις υποδομές, την προοπτική του γηπέδου και το ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ παρά τις αποτυχίες του είναι πάντα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Λυπάμαι αλλά δεν ξέρω πόσα χρόνια είχε μείνει το 70 ή το 60 ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χωρίς πρωτάθλημα αλλά δεν νομίζω ότι ΟΛΑ αυτά τα πρωταθλήματα τα έχανε από τις γαβριέλες. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα είναι πάντα. Το θέμα είναι ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

9. Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χρειάζεται στήριξη και όποιος αντέχει. Λυπάμαι αλλά δεν νομίζω ότι στηρίζει ή αντέχει η ομάδα και η διοίκηση για να έχει κανείς την απαίτηση να αντέχω εγώ. Αν ο στόχος της ομάδας είναι να δοκιμάσει τις αντοχές μου τότε κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει ότι αυτός δεν είναι ο ρόλος της ομάδας αλλά ούτε και ο σωστός τρόπος.

Θέλω να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα δεν κρίθηκε ακόμα. Δυστυχώς όμως δεν κρίνεται από τα πόδια μας πια. Και με γνώμονα την έως τώρα αποτυχία μας σε επικοινωνιακό επίπεδο - που πιστώνεται 100% στην διοίκηση μας - και να το κατακτήσουμε θα περάσει ως "δώρο".

Περαστικά μας....


Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Ναι είμαι οργισμένος και απογοητευμένος. Όποιος δεν είναι όμως μάλλον ζει στον δικό του κόσμο. Και όσο και αν οι εν θερμώ κριτικές μαζί με τις εν θερμώ αντιδράσεις απογοήτευσης θεωρούνται λανθασμένες, δεν ξέρω πόσο αποτελεσματική αποδείχθηκε η όποια συνετή και εν ψυχρώ κριτική και αντίδραση τόσα χρόνια στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

papas
σε διάβασα εδώ και ώρα στο gg, και είναι η πρώτη φορά εκτός από το σμηείο 2, που ήμαστε 100% σύμφωνοι.

ασχετο, ρίξε ένα μάτι σε αυτό για να φιλοσοφήσεις το τι πρεσβεύει ακριβώς η παλιοπαρέα.
http://www.greengate.gr/forum/showthread.php?s=76e5ac93cb570dc09ada2d796f2c2c7e&postid=251905#post251905

Thrass είπε...

Πρώτο γκολ, κακή διάταξη, κακή επιλογή Καραγκούνη να κάνει sliding τάκλιν, μαλακία Γκαλίνοβιτς.

Δεύτερο γκολ, λάθος Κάκκου, ομαδική μαλακία που δε γυρίσαν οι παίκτες γρήγορα, μαλακία Μόρρις που πήγε να κερδίσει το φάουλ αντί να κόψει, μαλακία Βύντρα που τη χάρισε στα δεξιά μας, λάθος συνεννόηση Μόρρις-Γκάλι, μαλακία Μόρρις που δεν πήγε πάνω στο Ραντζίνσκι, μαλακία Γκάλι που δεν έπρεπε να κάνει έξοδο.

Τρίτο γκολ, μαλακία Μόρρις.

Μας έφαγε η μαλακία σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Τα είπατε όλα με καλύψατε... Τι να πω ρε πούστη μου.. Μηχανή του χρόνου, πίσω στην Πάτρα, στη Ριζούπολη, στη Λεωφόρο με Άρη-Ηρακλή-ΑΕΚ.
Μόλις βγήκε ο Τζιώλης και έβαλε 2 παίκτες να παίξουν ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ από τα άκρα ξυπνήσαμε. Κάρα keep falling. Πιο δώρο πρωτάθλημα δεν γίνεται ρε πούστη. Βέβαια οι γαύροι αν δεν ήταν ο Κρόκους δεν τους είχα να περνάνε ούτε από Ξάνθη ουτε από
ΟΑΚΑ.

υγ.Τζόνυ σε προηγούμενο ποστ κάνεις εσύ λάθος. Η ομάδα του νταμπλ έκανε 4 πόντους στο Τσ-Λ, και τους 4 με Ρέιντζερς. Ήταν η χρονιά της 5άρας από την Μαν.Γιουν και της 7άρας του γαύρου

Την επόμενη χρονιά ήταν με Αρσεναλ Ροζενμποργκ Αιντχόφεν που όπως είπες μετά απολύθηκε ο Σουμ και ήρθε ο Σκάζνι, ο Τότης, ο Αλμπέρτο και αυτοκτονήσαμε με 3 0-0 στη Λεωφόρο.




henriksen

Pappas10 είπε...

Επίσης από την Πράσινη Πύλη.

Δυστυχώς ο Τζίγγερ πιστώνεται 100% την αποτυχία σ' αυτό το πρωτάθλημα.

Ακόμα και να το πάρει θα θεωρηθεί "Δώρο".

Τελικά είναι όντως ανίκανος. Άλλωστε, τι ακριβώς πέτυχε ποτέ στη ζωή του; Ένα πλουσιόπαιδο είναι που έχει μάθει τα πάντα να του τα φέρνουν στο πιάτο.

Τουλάχιστον ο Καπετάνιος είχε κάνει και 5 πράγματα παραπάνω από το να ξοδεύει λεφτά για να μάθει να οδηγεί και να έρχεται... 4ος.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χρειάζεται νέα ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟΥΣ. Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

ΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Άντε Γιαννάκη αγόρι μου... πήγαινε να παίξεις με τα λεφτά του Μπαμπάκα σου με κάτι που θα προκαλεί λιγότερη θλίψη και αγανάκτηση σε ανθρώπους που έχουν να ξυπνήσουν κάθε μέρα για να πάνε στην δουλειά τους και μαζέυουν ευρώ το ευρώ ΠΑΛΙΟΑΧΡΗΣΤΕ για να αγοράσουν το εισητήριο και να δουν ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ.

Άντε αγοράκι μου, γύρνα στα βαπόρια σας και τις άλλες σας επιχειρήσεις. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΖΝΑ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΕ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΨΥΧΗ ΡΕ ΨΥΧΗ... ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

Άντε Γιαννάκη... άντε... αν δεν σέβεσαι το όνομα σου και σου αρέσει να σε ξεφτυλίζει ένας Νεόπλουτος Κρατικοδίαιτος απατεώνας, σεβάσου τουλάχιστον το όνομα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Χτίσε το Γήπεδο και άντε στο καλό αγόρι μου. Με τις τόσες αγωνιστικές αποτυχίες το γήπεδο πλέον δεν είναι επιτυχία ανίκανο πλουσιόπαιδο. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

Άντε αγόρι μου... βρες κάτι άλλο να παίζεις και πήγαινε στο καλό. Σ' αυτό το παιχνίδι σε έχουν ξεφτυλίσει... και μαζί σου ξεφτυλίζονται χρόνο με το χρόνο ΚΑΙ όσοι ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και όσοι σε υποστήριξαν στις πρώτες αποτυχίες σου.

Γιάννη Βαρδινογιάννη, εγώ δουλεύω όλη μέρα για να αγοράσω ένα διαρκείας που εκβιαστικά μου πουλάς 1200 ευρώ γιατί μου λες ότι οι φθηνότερες θύρες δεν έχουν θέσεις ενώ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ αυτές οι θύρες είναι μισοάδειες. Α... και πήρα για κράτηση την πρώτη μέρα.

Το ξέρω ότι για εσένα αυτό το ποσό είναι αστείο... όχι ότι το έχεις βγάλει ποτέ σου δουλεύοντας αλλά το έχεις αν το χρειαστείς. Με αυτό το ποσό όμως εγώ ζω ενάμιση μήνα.

Για τον ενάμιση μήνα ζωής που ξοδεύω λοιπόν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ κάνε μου ένα δώρο πέρα από "τριφυλλάκια" και εκπτώσεις στην μπουτίκ. ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΞΑΝΑ.

ΓΙΝΕ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ. ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΔΕΝ ΣΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΑΥΤΟ?

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Pappas10 είπε...

GreenWeb London,

Δεν με νοιάζει mate. Εγώ αυτό που πιστεύω το γράφω. Δεν μετανοιώνω που στήριξα τον Βαρδινογιάννη τόσα χρόνια. Θεωρούσα και εξακολουθώ να θεωρώ ότι ΘΕΛΕΙ να προσφέρει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Φάνηκε όμως ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Και το χειρότερο είναι ότι ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.

Για τον Έκι πιστεύω ότι αν έπαιζε αυτός στη θέση του Κάρα σήμερα θα είχαμε κερδίσει. Κατά τη γνώμη μου είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ και αυτό θα ισχύει για εμένα για όσο διάστημα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Διότι στο διάστημα που έπαιξε αυτά τα 10 παιχνίδια πήρες ΝΤΑΜΠΛ.

Το λινκ που έδωσες δεν ανοίγει. Εγώ θεωρώ όλους τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ συντρόφους μου. Όλοι έχουν δικαίωμα στην άποψη. Το θέμα είναι να μπορούν να την τεκμηριόσουν.

Αυτά.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Είχαμε τον πράκτορα – ιδιοκτήτη των αρουραίων να χαλάει τον κόσμο με δηλώσεις και κινήσεις που έδειχναν καθαρά ότι θα κάνει τα πάντα και θα βάλει λυτούς και δεμένους για να πάρει και αυτό το πρωτάθλημα. Ότι θα βάλει τα παραρτήματά του (όπως σήμερα την Ξάνθη) να παίζουν σα λυσσασμένα για να μας κόψουν βαθμούς, ενώ τους αγώνες της δικής του ομάδας θα τους πάρει είτε έτσι είτε αλλιώς. Όποιος π.χ. είδε χθες το ματς του γάβρου με τον Ατρόμητο, θα κατάλαβε ότι ενώ οι αρουραίοι σέρνονταν, ΒΟΗΘΗΘΗΚΑΝ από χίλιες μεριές για να το κερδίσουν, τόσο από τη διαιτησία εκεί που χρειαζόταν, όσο και από τις…αλλαγές του προπονητή του Ατρόμητου… Επίσης χαρακτηριστική ήταν η προσπάθεια που έγινε όλη τη βδομάδα να επηρεαστεί ο διαιτητής του σημερινού αγώνα μας, ο Κάκος, με αποτέλεσμα να φαίνεται από τον τρόπο που διεύθυνε το παιχνίδι ότι φοβόταν…μην τον πούνε φιλοπαναθηναϊκό. Και υπάρχει και μια αμφισβητούμενη φάση, όπου δεν έδωσε πέναλτι στον Ίβανσιτς, πέναλτι από εκείνα που οι γάβροι τα παίρνουν χωρίς...διατυπώσεις και έχουμε φτάσει να μην τα σχολιάζουμε πια, γιατί συνηθίσαμε...

Και σε όλη αυτή την προσπάθεια του παρασκηνίου, πώς «απάντησε» η ιδιοκτησία της ομάδας μας; Μα…όπως ξέρει και όπως κάνει τόσα χρόνια τώρα! Δηλαδή μη κάνοντας ΤΙΠΟΤΑ για να επηρεάσει την κατάσταση και αφήνοντας ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξέλεγκτο τον πράκτορα να αλωνίζει. Προσπάθησε τουλάχιστον, έστω και την τελευταία στιγμή, να συσπειρώσει γύρω απ’ την ομάδα τον κόσμο και να αξιοποιήσει τη βοήθειά του; Πώς… Αποκλείοντας με τον πιο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο τους συνδέσμους της Βόρειας Ελλάδας που ανήκουν στον Ενιαίο Φορέα από τα εισιτήρια του αγώνα (και με χαρακτηρισμούς του τύπου «να πάτε εκεί που σας θέλουν»…), ενώ ο Γκοντζίλα ξεσάλωσε όλη τη βδομάδα να γράφει και να λέει στα ραδιόφωνα ότι τώρα που θα πάρουμε το πρωτάθλημα, έρχεται η ώρα του ξεκαθαρίσματος των λογαριασμών με όλους όσους δεν έχουν…προσκυνήσει. Αυτά όλα βέβαια είναι ΥΒΡΙΣ και σαν τέτοια δε θα μπορούσαν να μη γκαντεμιάσουν και το σημερινό παιχνίδι… Και, ε, εσείς εκεί πέρα στην Παιανία: «ύβρις» δεν είναι όταν σας βρίζουνε, είναι κάτι άλλο – και ψάξτε το, μη σας τα κάνουμε όλα πενηνταράκια!

Μετά απ’ όλα αυτά, όσον αφορά την υπόθεση κατάκτησης του πρωταθλήματος…μόνο ο Θεός μπορεί να βοηθήσει πια – και με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχουμε καμιά άλλη απώλεια. Αν πάντως χαθεί ΑΥΤΟ το πρωτάθλημα, από ΑΥΤΗ την ομάδα των αρουραίων, η οποία κυριολεκτικά σέρνεται, πραγματικά ο μεγαλο-μικρομέτοχος και οι παρατρεχάμενοι θα έχουν κάνει το μεγαλύτερό τους «κατόρθωμα». Το μεγαλύτερο μέχρι το επόμενο βεβαίως, γιατί όσο δεν ξεκουμπίζονται, είναι ικανοί για όλα…

Ανώνυμος είπε...

Είμαι Ξανθιώτης. Πολύ αντιγαύρος! Σήμερα πριν το παιχνίδι δεν ήξερα τι να υποστηρίξω. Όμως, μετά από το πρώτο γκολ του Τόμας, ήθελα να λήξει το σκορ 5-0, μήπως και πάρει πόδι ο σοφέρ της πλάκας. Δυστυχώς όμως φοβήθηκε ο Κεχαγιάς και πάτησε φρένο μετά το 3-0.

Δεν φταίει κανείς άλλος παιδιά, ο σοφέρ είναι η αιτία για όλα. Θυμήθηκα ότι ο Κόκκαλης αγόρασε τον Τοροσίδη από την Ξάνθη και ο σοφέρ τον Μάλαρτζ. Συγκρίνετε λεφτά, συγκρίνετε και προσφορά στις ομάδες τους. Ο σοφέρ με πενταροδεκάρες και παίκτες της πλάκας θέλει δήθεν πρωτάθλημα. Ναι, κι εγώ θέλω την Μπιγιονσέ.

Έδιωξε τον Νικοπολίδη για πενταροδεκάρες και από τότε έχουμε ροτέϊσον στις βλακείες των τερματοφυλάκων!

Έδιωξε τον Γκέκα και βγήκε πρώτος σκόρερ στη Γερμανία. Πέρασαν 6 επιθετικοί τη φετινή χρονιά και τελειώνουμε το ματς με φουνταριστό τον Σαριέγκι! Πως και δεν έβαλε και τον δεύτερο τερματοφύλακα μπροστά! Μήπως και κερδίσει καμιά κεφαλιά!

Τα τελευταία χρόνια όσους παίκτες έβγαλε η ομάδα ή τους κατέστρεψε ή τους έδωσε τσάμπα. Και συνήθως ψωνίζει ένα καλό και 10 σαπάκια. Με πρόεδρο τον σοφέρ περιμένει κανείς να φτιάξουμε ομάδα; Αφού είναι ανίκανος, πως να το κάνουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ.

ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Μπορέλι,

Συμφωνώ αλλά όχι τώρα. Όπως μου υπενθύμισε -τίνι τρόπο - κάποιος από το gg το καλοκαίρι είναι κοντά.

Τώρα στηρίζουμε μέχρι το τέλος. Αλλά το θέμα είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να γίνει Μπρονξ.

Αυτό πιστεύω. Τώρα δεν χτυπάω την ομάδα. Σόρρυ....

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά που λέτε σαφώς και περιέχουν πολλές δόσεις αλήθειας. Επειδή όμως ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι (κυρίως) ο κόσμος του, ποιος απο εσάς είναι έτοιμος:

1. Να μην ξαναπατήσει φέτος στο γήπεδο;
2. Να μην πανυγηρίσει το πρωτάθλημα εάν αυτό κατακτηθεί ώστε να πάρουν το μύνημα ότι εμείς θέλουμε να βλέπουμε καλή μπάλα;
3. Να μην πάει στο αεροδρόμιο στην πρώτη "μεγάλη" μεταγραφή του καλοκαιριού;
4. Να μην αγοράσει επετειακή φανέλα;
5. Να μην αγοράσει εισητήριο διαρκείας του χρόνου;
6. Να διαγραφεί από μέλος οπαδικού club;

Εάν θέλετε αποτελέσματα σε διοικητικό επίπεδο (και όχι μόνο) δείξτε με πολλαπλούς τρόπους τη δυσαρέσκειά σας. Αλλιώς αυτή η διοίκηση σας αξίζει, αυτός ο προπονητής, αυτή η ομάδα, αυτός ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

Υ.Γ. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι τίτλοι. Θέλω να βλέπω ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ από παιχταράδες που τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο σε κάθε αγώνα. Γιατί μόνο έτσι θα ξέρω ότι έχασα από μια ανώτερη ομάδα και όχι από το "φάντασμα" της δικής μου ομάδας.

squarelogic είπε...

in.gr:
"Οικονομική διαφορά, ως προς την αγορά του Αντρέας Ιβανσιτς από την Σάλτσμπουργκ, επικαλείται η αυστριακή εφημερίδα «Krone». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα λεφτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός στην ομάδα που ανήκουν τα δικαιώματα του Αυστριακού διεθνή μέσου θεωρούνται πάρα πολύ λίγα σε σχέση με τις απαιτήσεις των ιθυνόντων του συλλόγου.

Οι «πράσινοι», πιο συγκεκριμένα, φέρονται να προτείνουν για την αγορά του «Μότσαρτ» το ποσό των 500.000 ευρώ, ενώ η Σάλτσμπουργκ αξιώνει τουλάχιστον τα τριπλάσια."

Αν κι ο Ιβ χτες ήταν ανύπαρκτος,αν αληθεύει η είδηση, αποτελεί κατάντια την στιγμή που τις προηγούμενες μέρες οι γνωστοί ¨"κυκλοι" διέρρεαν την σιγουριά οτι με προταση που θα φτασει περι το 1,5 εκ.η συμφωνία ειναι βεβαιη.
Πάντα μαντζιρηδες!
Ούτε για το σκυλί τον Γκρζουέλα(Νο 19 χτες) δεν φτανουν αυτά Ραλίστα!
Εχεις κάνει τον ΠΑΟ το ανέκδοτο της Ευρώπης:"Προταση απ τον ΠΑΟ?Χα-χα-χα!ποσα θα πρεπει να πληρωσεις?"

Πάντως χτες δεν εχασε ο Τζιγγερ.
Η ομάδα που κατεβηκε μπορουσε να διεκδικησει το πολυ το κλασικο 0-1(αφου δεν υπάρχει μισο-μηδεν).
Απ τη στιγμη που βρεθηκε πισω,ηταν πολυ δυσκολο αυτή η 11άδα να γυρισει το ματς.
Συνδυάστε και τα φοβερα αμυντικα λαθη με την ανευ προηγουμένου ευστοχια της Ξανθης κι εχετε την εξηγηση της διαφαινομενης συντριβης.

Ανώνυμος είπε...

Για όσους αυτούς που από σήμερα κιόλαςέχουν βρει βολική την καραμέλλα "κάκος" και του πιστώνουν την καραμέλλα της χθεσινής ήττας. Μία απλή ερώτηση.
Πείτε μου ένα (1) παιχνίδι όπου χρειάστηκε φέτος, για να μην πάμε και παλιότερα, η ομάδα να το πάρει και το έκανε.
τηγάνι? λάρισα? ρέιντζερς? ξάνθη?
Οποτε οι φίλαθλοι και η ιστορία του συλλόγου ζητήσαν ανδρισμό, περηφάνεια, πάθος και γυαλισμένο μάτι εισπράξαμε φουστανάτα βολταρίσματα από ελεεινά κοπρόσκυλα που το μόνο για το οποίο είναι άξιοι είναι δηλώσεις και καφέδες στην γλυφάδα.
Το ότι ο ιδιοκτήτης αυτήςτης ομάδας είναι παντελώς άχρηστος, δεν τους δίνει καμιάς μορφής ασυλία ή δικαιολογία. Χρειάστηκε να αποδείξουν πως έχουν αρχίδια και απέδειξαν για πολλοστή φορά πως είναι αρχίδια.
Αρα για ποιά στήριξη και ποιές πλάτες των οπαδών μιλάτε ορισμένοι? των οπαδών που πάλι το καλοκαίρι θα ψηθούν με σλόγκαν "φέτος θα τα σαρώσουμε όλα" και "πάρτε ένα διαρκείας και στο νέο γήπεδο θα σας έχουμε και 2 πουτάνες την ώρα του αγώνα".
Οχι ρε, ΑΠΟΧΗ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-ΑΦΥΠΝΙΣΗ και ότι άλλο χρειαστεί. Καιρός είναι να γίνει προφανές το εμφανές. Κύριοι μας φέρνετε ΑΗΔΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Κάρμα,

Το να εστιάζεται η αντίδραση μας στο "ωραίο ποδόσφαιρο" είναι λίγο κουκουρούκου γιατί το "ωραίο" είναι υποκειμενικό. Στην τελική ωραία παίξαμε εχθές για εμένα. Παρόλλα αυτά η ήττα ήταν πολύ βαρύτερη από το να χάναμε με 5-0 χωρίς να περάσουμε τη σέντρα. Πάλι για εμένα.

Προσωπικά, θεωρώ ότι η όποια αντίδραση για να είναι μαζική θα πρέπει να εγκαταλείψει τις υποκειμενικές θεωρήσεις και να σταθεί στα αυταπόδεικτα.

1. Η Ομάδα έχει αλλάξει παίκτες, προπονητές και στελέχη και τα αποτελέσματα είναι τα ίδια.

2. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι εμφανές ότι ΔΕΝ έχει καμία εξωγηπεδική βοήθεια είτε θεσμική είτε εξωθεσμική.

3. Η Διοίκηση φαίνεται ανίκανη να δώσει ελπίδα για κάτι καλύτερο.

4. Η Διοίκηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.

5. Η Διοίκηση ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ.

6. Η Διοίκηση ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΕΜΦΥΣΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΣΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ.

Αυτοί είναι - νομίζω - πολύ πιο σημαντικοί λόγοι για να αντιδράσουμε από την ποιότητα του ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Και πάντα μιλάμε για μετά το πρωτάθλημα.

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Μην κακολογείτε τους παίκτες! Παίζουν αυτό που μπορούν. Αν μπορούσαν περισσότερο, θα κόστιζαν περισσότερο, και θα ήθελαν μεγαλύτερο μισθό ... δηλαδή θα έπαιζαν σε ΑΛΛΗ ομάδα! (πχ. στην Φρανκφούρτη)

Δεν μπορεί να αγοράζεις παίκτη από τον Αχαρναϊκό με 1000 ευρώ, να του δίνεις μισθό 10.000 ευρώ το χρόνο, και μετά να τον κατηγορείς γιατί δεν κάνει όσα κάνει ο Ροναλντίνιο!

Πανάθας είπε...

Παιδιά ψυχραιμία μέχρι την Πέμπτη που θα βγει ο Γκότζος και θα μας πει πως να διαχεριζόμαστε τις ήττες.

Μετά πανικοβληθείτε άφοβα.

:-))

Υ.Γ.1 Μπράβο στον Μιχάλη για την "αλλαγή στάσης". Ήρθε ο καιρός να καταλάβουμε ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι (καλά εδώ βρωμάει πτωμαίλα αλλά λέμε τώρα).

Υ.Γ.2 Συμφωνώ με τον Μπορέλι για τις κινητοποιήσεις αλλά όχι τώρα. Από Σεπτέμβρη που είμαι σίγουρος ότι τίποτα δεν θα αλλάξει. Φυσικά και ΑΠΟΧΗ.

Υ.Γ.3 Συμφωνώ too με τον ανώνυμο που είπε ότι οι "παίκτες αυτό ξέρουν αυτό μπορούν". Αυτό ισχύει και για τον προπονητή όμως έτσι?

Υ.Γ.4. Κουράγιο αδέλφια η Πέμπτη είναι κοντά (κουράγιο Θοδωρή).

squarelogic είπε...

Και κατι σχετικό-ασχετο,αλλά ισως να μην έπεσε στην αντιληψη κάποιων...

εγεννηθη παρ'ημιν βαζελάκι-κουκλί υπό
old boy και συμβίας του!
Προσοχή σε τυχόν αντιφρονούντες παππούδες,και καθε ευχή για τη νεα ζωή!
Περισσοτερες πληροφοριες...

http://old-boy.blogspot.com/2008/03/blog-post_16.html

Pappas10 είπε...

OLD BOY...ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΜΑ ΜΕΝ... ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ (Τώρα που ο Έκι φαίνεται να μας την κάνει).

Μιχάλης.

kostas είπε...

Τελικά όλα είναι θέμα ταυτότητας της ομάδος. Αυτή η ομάδα δεν έχει το μέταλλο του πρωταθλητή. 10 χρόνια τώρα και έχει χάσει τα 5 τίτλους - πάνω κάτω - , γιατί δεν κέρδισε τα Γιαννενα ή την παναχαική ή τον Παοκ ,δεν πήρε μια ισοπαλία στην Ριζούπολη ή στην Ξάνθη ή δεν κέρδισε τον πεσμένο Άρη στην Λεωφόρο.
Δεν φταίει ο Πεσειρο που είναι μέτριος και ξεροκέφαλος , ούτε ο Μορις που είναι κακός αμυντικός και εμείς τον έχουμε κάνει νέο ηγέτη.
Όλοι το βλέπαμε ότι η γκέλα είναι θέμα χρόνου. Οποίος πει ότι πίστεψε στην αξία αυτής της ομάδος θα είναι ψεύτης. Άλλωστε η άρρωστη εικόνα της Λεωφόρου αυτό μαρτυρά.
Δεν με νοιάζει για έναν ακόμα χαμένο τίτλο - δεν είμαι αφελής να προσδοκώ ήττα του ΟΣΦΠ - αυτό όμως που με πονάει είναι ότι τα σκυλιά του Σωκράτη θα φουσκώνουν από έπαρση , καθώς για μια ακόμη φορά θα έχουν πάρει ένα πρωτάθλημα , χάρη στην δική μας ανυπαρξία.

Στο μόνο που συμφωνώ με την ΠΕΚ είναι ότι αυτοί που διοικούν την αγαπημένη μου ομάδα την μετέτρεψαν από Σύλλογο μεγάλο σε διεκδικητή κομπάρσο.

κρίμα...

akrat είπε...

εγώ πάντως γράφτηκα στην ΠΕΚ και τους έστειλα ένα μήνυμα..πάνω κάτω έλεγε....ο κος πρόεδρος της ΠΑΕ δεν ξεκουνά.. ας χαρούμε όλα τα άλλα τμήματα της ομάδας μας και να πάψουμε να ασχολούμαστε με την ΠΑΕ.αν θέλουν όμως μερικοί να ασχοληθούν θα τους πω ότι από την δεκαετία του 80 το παλέψαμε... μας πετούσαν από την θύρα μας... δεν μας άφηναν να μπαίνουμε στο γήπεδο από το 1980... και συνθήματα είχαμε (που το πήρε όλη η ελλάδα...) ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΟΛΛΕΥ ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ ΠΟΛΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ .... ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ

Old Boy είπε...

Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές.
Το μωρό έχει προλάβει σε μια βδομάδα να κλάψει όσο ο Καραγκούνης σε 12 χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου :)